Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri-Bölüm Yorumları(Arşiv1)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

Schmidt
28-02-06, 10:33
arkadaşım o karakteri ben de hatırlıyorum. O delikanlı yanlış hatırlamıyorsam Peyami'nin dedesinin ikinci eşinden (yabancıydı sanırım) olan oğluydu. Yani kardeşi değil üvey amcasıydı

tesekkurler, sen diyince ben de hatirladim. dogru yabanciydi, konusmasi bozuktu filan.

arkadaslar, aslini isterseniz dizi cok guzel. ama bazen konular havada kaliyor.

universitede okuyordum, dizi basladiginda. firsat buldukca ve annem sayesinde izlemeye basladim. Fadik Atasoy'un oynadigi bolumleri izleyemedim ama eski izleyicilerdenim diyebilirim.

ya arkadaslar sizden iki istegim var. yaparsaniz cok mutlu olurum.

birincisi hani diyosunuz ya bugunku bolum cidden cok guzeldi diye, ole demeyin yaaaaaaa :(( azicik bilgi verin, benim gibi yurt disindakileri, izleyemeyenleri dusunun. konuyu yazin demiyorum ama bilmem kim bole yapti, cok komikti falan diyin, noooollluuuuurrrrr

ikincisi de, cok eski bolumlerdeki rikkat su anki rikkat degildi. Peyaminin bakkal dukkanimi, toptanci dukkanimi ne vardi, o zamanlarda bi kadin ( su anki rikkati oynayan oyuncu) ona musallat olmustu. sonra nasil oldu anlamadim ama birden o musallat olan kadin, rikkat oldu. yani oyuncu degisikligi yapildi ama ne oldu, nasil oldu, ben anlamadim. o zamanki bolumleri hatirlayan varsa, bi zahmet bana yazabilirse cok sevinirim.

buraya ikinci mesajim ve gene bisiler isiyorum, soruyorum ama soz bi daha soru sormiycam :)

sevgiler

aliyeaynalar
28-02-06, 12:30
üff sen bayağa eskiye gitmişsin ben hatırlayamadım :)
benim izlemeye başladımda haluk şahane ile tanışıyordu.
işte o kısımdan beri izleyeme başladım
o kadar eski yani...

simal
28-02-06, 17:40
Bugün cok komik bitti yaa, son sahnede Safa Sadan`i görünce nasil firlatti Neva`yi kanepeye koptuk orda :img-hyste Ve sonunda Duriye pes etti, bizim iliskimiz bizi ilgilendirir gibi bisey dedi, Dalyan`in kendisi bebek cok istedigi icin böyle bisey yaptigini söyledi ve Rikkat morardi resmen. Bence haketti Rikkat cünkü bugün bosanin diye tutturdu resmen, demedigini birakmadi. Artik insanlarin özel hayatina o kadar karismamayi ögrenir heralde!

sinem83
28-02-06, 18:46
bugün ben izleyemedim yaa:(

19:10'da açtım tvyi, baktım canlı yayın bir program var herhalde yayınlanmadı diye düşündüm ama kaçırmışım... özet geçebilen biri olursa çok sevinirim...

simal
28-02-06, 21:47
Bugün yine Safa`nin Neva`yi kandirma planlariyla gecti. Dans ederek zayiflatacagini söyleyip Neva`yi kandirdi. Nevalarin evde dans ettiler ama tam o arada Sadan geldi:) Tam da sabah yegenleri Safa`ya dayimiz cok serttir, kizlarina yaklasani öldürür filan demisti Safa da cok korkmustu. Neva`yla sarmas dolas dans ederken Sadan`i karsisinda görünce kizi bir firlatti kanepeye cok komikti :img-hyste
Onun disinda dedigim gibi Duriye Dalyan`i affediyo. Caglar isyanlarda, artik ya evlenecek ya ayrilacaklar Saliseyle. Baska da bisey olmadi hatirladigim kadariyla...

BERNA
01-03-06, 12:02
sevgili schmidt

Yanlış hatırlamıyorsam Rikkat'ın oyuncu değişimi 2. sezonun başında herhangi bir açıklama yapılmadan olmuştu. Ancak aynı şeyi ben de hatırlıyorum Rikkat'ı oynayan Şebnem Gürsoy önceleri bakkal dükkanı işleten Peyami'ye takılan ve kendi kendine gelin güvey olan hafif kaçık bir kadını oynuyordu. Rikkat'i tehdit etmişti hatta.

Bu arada Düriye'nin hayatına bu kadar karışılması bence de hiç hoş olmuyordu. Çift sorunları çözeceklerse ve bozuşacaklarsa da bunun kararını kendi vermeliler.

sinem83
01-03-06, 16:43
Bugün yine Safa`nin Neva`yi kandirma planlariyla gecti. Dans ederek zayiflatacagini söyleyip Neva`yi kandirdi. Nevalarin evde dans ettiler ama tam o arada Sadan geldi:) Tam da sabah yegenleri Safa`ya dayimiz cok serttir, kizlarina yaklasani öldürür filan demisti Safa da cok korkmustu. Neva`yla sarmas dolas dans ederken Sadan`i karsisinda görünce kizi bir firlatti kanepeye cok komikti :img-hyste
Onun disinda dedigim gibi Duriye Dalyan`i affediyo. Caglar isyanlarda, artik ya evlenecek ya ayrilacaklar Saliseyle. Baska da bisey olmadi hatirladigim kadariyla...
teşekkür ederim sevgili simal, ellerine sağlık...:)

Müge
01-03-06, 19:19
Bu akşam Sally'nin hali çok komikti..Nemide hanımı aradı ve Çağlar'la yemeğe gitmek izin istedi...Dalyan içki içti ve Duriye'nin evine gitti ona yavlardı..Safa Neva ile uğraşmaktan bıktı...Kısacası bu bölüm yine çok güzeldi.. :img-fullm

armagan_60
01-03-06, 21:41
ete bugünkü bölüm çok güzeldi hele nemide ile fincanın sallye söylemek istediklerini bir türlü anlatam amaları ço güzeldi konuyla alakaı olmayan bişey sorucam hani bir zamanlar rüzgarın yasak aşkı beril vardı ve aynı orantıda ruyanın sevgilsı yani berilin abisi bora ben ramazandan sonra 2 ay kadar ara verdim ve oraya ne olduğunu anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim onlara ne oldu bir zamanlar sırf beril için baktığım zamanlar olmuştur çok seviyodum be kızı öğrenmek isterin ne oldu nasıl oldu niiçin oldu

armagan_60
01-03-06, 22:07
Bakin Size Ferhunde Hanimlar Ve Bizim Evin Halleri Dizisi Oyunculari Hakkinda Küçük Bir Tespit Bakin Bu Dizinin Yükselmek Için Bir Basamak Olduklari Ferhunde Hanimlardan Başlayalim
Tamer Karadağlidizideki Ismi Selçuktu Baya Doğaldi Ve En Sonunda çocoklar Duymasin Ile Parladi
Melek Baykal.nermin Deli Dolu Birisi Ama Iyi Oyuncu Hayat Bağlari Ve Cennet Mahallesi En Başarili Yapimlari
Güven Hokka:o Bizim Suzimizdi Ve Oda Siçradi Kurtlar Vadisi Ve Zerdada Başarili Roller çikardi
Baykal Saran:ferhundenin Kocasi Behsat Konseye Girdi Hüdrev Olarak
Hatice Arslan Namideğeer Necla O şimdi Kadirin Hülyasi
Simge Selçuk Yonca Ve O şimdi Aliyedeki Leyla
şahap Saygilan Bülent Sihirli Annemdeki Sadik
Benim Hatirladiklatim şimdilik Bukadar Ozamanlar Hiç Dikkat Etmediğimiz Siradan Oyuncular Gibi Gelen Bu Kişileri Belkide Hiçbirzaman Birdaha Ayni Yapimda Göremeyiz Kiymetini Bilemedik Bu Dizilerin

BERNA
02-03-06, 09:03
ete bugünkü bölüm çok güzeldi hele nemide ile fincanın sallye söylemek istediklerini bir türlü anlatam amaları ço güzeldi konuyla alakaı olmayan bişey sorucam hani bir zamanlar rüzgarın yasak aşkı beril vardı ve aynı orantıda ruyanın sevgilsı yani berilin abisi bora ben ramazandan sonra 2 ay kadar ara verdim ve oraya ne olduğunu anlamadım beni aydınlatırsanız sevinirim onlara ne oldu bir zamanlar sırf beril için baktığım zamanlar olmuştur çok seviyodum be kızı öğrenmek isterin ne oldu nasıl oldu niiçin oldu

Rüzgar okulu bitirmesine rağmen iş bulmak için çaba harcamadığı için Beril'le sürekli kavga etti bir süre. Sonra da Rüzgar babasının yanında çalışmaya başladığı için Beril onu küçümsedi ve de ayrıldılar. Bora konusunda açıklama bile yapılmadı sadece Rüya İngiltere'ye ablasının yanına gönderildi.

armagan_60
02-03-06, 14:32
çok teşekkürler beril konusunda açıklama yaptığın için

sezinti
02-03-06, 17:41
güzel bir bölümdü
İsmet'in Salise'yi kıskanması devam etti.

Pembe'nin şanssızlıkları önce kolu yandı, yüksek telefon faturası, Füsunlara giderken arabanın bir tanesinin çamur sıçratması, Füsünların evinde elektrik çarpması, dönüşte Rüzgar'ın spor aletlerinden kaynaklanan kaza sonra Pembe'in kafasına zurna düşmesi, Rikkat teselli ederken Rikkat birlikte düşmeleri ve aynanın kırılması ve Rüzgar'ın aynanın kırılmasına yorumu bu uğursuzluk 7 yıl sürer demesi.

Safa'nın Şadan'ların evine gelmesi. Neva nerelerdesin, zayıflamak için dans yaparak çalışma isteği üzerine konuşurken, Şadan'ın gelmesi, Şadan'ı gören Safa'nın kaçışı görülmeye değerdi.

Çağlar eve çiçek'le geldi. Salise ile birlikte sinemaya gitmek istediğini söyledi. Nemide hangi sinema filmine gitmek istediğin sordu. Çağlar bir film söyledi, Nemide Fincan ve sadık ali kabul etmedi, Çağlar'ın başka film önerisine aile önce kabul etmedi. sonra Sadık Ali abartmayın deyince Nemide izin verince Çağlar ve Salise çok sevinirken, Nemide beraber gideceklerini söyledi, Çağlar yine itiraz etti, Çağlar'ın itirazına bu sefer Nemide Duriye ile beraber gitmelerini söyledi.
Çağlar Salise'ye konuşmak istedi. Çağlar bu şekilde devam edemeyeceğini söyleyince Salise, Nemide Fincan ve Sadık Ali'den görüş aldı.birlikte yaşama önerisini kabul etme dediler . Salise bunu Çağlar'a söyleyince, Çağlar çok sevindi, Salise Çağlar'ın çok sevindiğini söylemek ve fikir almak için aileye tekrar danıştı, aile Salise'ye bu ilişkiyi bitirmesini söylediler. Salise Çağlar'a bittiğini söyledi. Çağlar evden gitti. Salise ağladı.

Müge
02-03-06, 17:55
Çağlar'ın Sally'den ayrılması iyi olmadı ama..Nemide ve Fincan bu kadar karışmasalardı bunlar olmazdı...
Pembe'nin başına gelen gerçekten de falımı çıktı anlamadım.Böyle kazalara pek gülünmez ama ben kendimi tutamadım güldüm...
En üzücü şey İsmet'in tüp bebek bile yapamıyacak olması..:(

sinem83
02-03-06, 18:02
sally ve çağların ayrılığı kısa sürecek çünkü ikisi de birbirini seviyor benim asıl düşündüğüm çağların bir sahtekar olduğunu öğrenince sally ne olacak ne kadar üzülecek... çünkü eninde sonunda ortaya çıkacak psikolog olmadığı keşke böyle olmasaydı ya neden sahtekar yaptılar ki çağları yazık sallye...

BERNA
02-03-06, 19:45
bu bölümlere kadar Çağlar'dan hiç hoşlanmıyordum ama bu bölümde Nemide ve Fincan'ın yaptıklarına daha çok sinir olmayı başardım :) O yüzden bu bölüm Çağlar'ı çok haklı buldum.

İsmet'in anne olma umutlarını devam ettirmesi konusunda Sayhan'ın suskun kalması bence büyük hataydı ama sanırım artık gerçekleri söyleme zamanı geldi. Bu arada Pembe "Kafama zurna düştü" deyince ister istemez güldüm.

shenaie
03-03-06, 12:09
Salise ve Çağlar ilişkisinin bitmesine çok sevindim. Çünkü ortada koca bir yalan varken böyle bir ilişkinin sürmesi bana çok mantıklı gelmiyordu. Şimdi artık Salise ayrıldığına göre belki Çağlar hakkındaki gerçekleri öğrenebilir (ki öğrense çok iyi olur). En çok bölüm sonunda Aliş'in ettiği lafa güldüm: " eh kına yakarız artık". Her ne kadar ayrılmalarına sevinsemde Nemide-Fincan-Aliş üçlüsünün bu derece ileri gitmesi katlanır gibi değildi. Zavallı Pembe tüm talihsizliklerde onu buldu :) İsmetin bebek sahibi olamaması çok kötü olacak ama koruyucu aile veya evlatlık alma (bu sıfatı beğenmedim ama ne diyeceğimi de bilemedim. O yüzden hepinizden özür dilerim) durumları söz konusu olabilir. Birde şu Misket bacak bacak üstüne atarken öyle bir hareket ediyor ki yanında biri varsa sanki bacağını onun üstüne atıyormuş gibi duruyor. :blush:

ena
03-03-06, 17:57
ben bu bölümüm çok eğendim..Çağlar ile sayhan'ın omuz omuz ağladıkları sahne harikaydı..Zavallı sayhan yaa.Bir an önce ismet'e söylese iyi olcak.Bu şekilde daha çok üzülüyor ikisi de...

Müge
03-03-06, 19:42
Çağlar ne yapacak acaba Sally'e nasıl söyleyecek gerçekleri?Peki Sally afedecekmi gerçekleri öğrenince ?Keşke Çağlar'ı sahtakar yapmasalardı tipinde hiç te öyle biri olmadığı görülüyor..Misket bugün ilk defa baş örtüsüz göründü şaçları gayet güzel di ama kıyafeti güzel değildi... :blush:

twetytom
05-03-06, 12:16
ben artık arad bir trtr intten izleyebiliyorum arkadaşlar.cihanı dizi de göreniniz var mı? ne kadar az yazılıyor .acaba bir sorun falan mı var?yada diziden çıkartmayı mı düşünyorlar?umarım öyle bir düşünce yoktur.ergun uçucu her zmanki gibi muhteşem.nemide fincan sadık ali 3 lüsü hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.konu üzerine fazla düştüklerine ve biraz abartılı davrandıklarına.artık daha komik ve eğlenceli seyler izlesek fena olmayacak.daha az hüzün,daha az romantizm ama daha çok komedi.çünkü bu oyuncular komediyi çok iyi başarabilen oyuncular.katıla katıla gülebiliyoruz çoğu bölümlerde.çok eğleniyoruz. :img-icecr :icon_ange :img-fullm :icon_ange

simal
05-03-06, 12:24
Cihan`in diziden gidecegini düsünmüyorum, zaten firsat buldukca konuya dahil ediyorlar. Üniversiteyi kazandigindan beri nerdeyse her bölümde onun bölümüyle ilgili konu geciyo. O kadar cok oyuncu ve konu var ki ancak o kadar olabiliyo demekki. Zaten Misket`in aski olmasa Rüzgar hic görünmeyecek asil. Onun kendine ait konusu yok su anda..

ged
06-03-06, 11:36
[QUOTE=twetytom]ben artık arad bir trtr intten izleyebiliyorum arkadaşlar.cihanı dizi de göreniniz var mı? ne kadar az yazılıyor .acaba bir sorun falan mı var?yada diziden çıkartmayı mı düşünyorlar?umarım öyle bir düşünce yoktur.ergun uçucu her zmanki gibi muhteşem.nemide fincan sadık ali 3 lüsü hakkındaki yorumlarınıza katılıyorum.konu üzerine fazla düştüklerine ve biraz abartılı davrandıklarına.artık daha komik ve eğlenceli seyler izlesek fena olmayacak.daha az hüzün,daha az romantizm ama daha çok komedi.çünkü bu oyuncular komediyi çok iyi başarabilen oyuncular.katıla katıla gülebiliyoruz çoğu bölümlerde.çok eğleniyoruz. :img-icecr :icon_ange :img-fullm :icon_ange[/QUOTE

Bence bu dizide hüzün ve komedi çok iyi dengelenmiş durumda. Bir sahnede hüzünlenirken başka bir sahnede eğleniyoruz. Sadece komedi bu dizinin yapısına uymayabilir ki daha önceleri böyle bölümlere çok fazla eleştiri geldiğini ben hatırlıyorum. neyse... Sonuçta dizi çok ama çok iyi gidiyor, oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkürler....

Müge
06-03-06, 18:31
Dizinin eski tadına döndüğüne eminim ..Bugün Dalyan Duriye'ye nergiz almış birisi ile evine göndermişti ama Duriye'nin nergize alerjisi odluğu için Dalyan'a not yazarak geri gönderdi Dalyan beni affetti diye çok sevinmiştiki notu Apdüle okutunca kala kaldı.. :img-hyste .Nemide ,Fincan ve Sadık Ali yine süperdi .. :blush: Kısacası güzel bir bölümdü :img-fullm

BERNA
06-03-06, 19:17
Ben en çok Nemide ve Çağlar'ın konuşmasını beğendim. Çağlar Nemide'nin yaptığı için pişmanlığını, Nemide de Çağlar'ın vermeye çalıştığı "cool" tavrın aksine çok üzgün olduğunu anladı. Fakat her ikisi de inkar ettiler bu durumu. Sadık Ali, Nemide ve Fincan üçlüsünün Sally'i kötü bir gelişme olmadığına ikna çabaları da çok komik bir sahneydi. Sayhan'ın biran önce gerçekleri söylemesi gerekiyor yoksa işler iyice sarpa saracak. İsmet şimdi de kocasının kendisiyle ilgilenmediğini hatta çekici bulmadığını düşünmeye başladı.

sezinti
08-03-06, 17:38
Çağlar ve Şadan

Çağlar Şadan'dan çektiği kadar kimseden çekmemiştir. Neva'ya gelen Safa'nın görmesi için Rüya kaynaklı telefon mesajlarını hiç hesap etmediği Şadan görünce, Şadan çileden çıktı, Neva'da mesajların Çağlar'dan Neva'nın zayıflaması için bir motivasyon mesajı olduğu söyleyince olan Çağlar'a oldu. Şadan'ın arkasında duran Safa'nın korkusu neydi öyle :) Çağlar'ın olaylardan haberi yok.

Dalyan'ın barışma çabaları yine sonuçsuz kaldı. olan Abdül'e oldu. Dalyan radyo'dan istek bir şarkı ve şiiri Duriye'nin duyması için Abdül'ü Nemide'lere göndermesi, Abdül'ün aracı olduğunu görünce Duriye'nin isyanı ve Radyo'dan yapılan telefon bağlantısıyla Duriye, ayrılma nedenlerini söyleyince, Dalyan'ın şaşkınlığı.

sudem
08-03-06, 17:47
ben dün de bugün de izledim diziyi...
dün çok komikti ama...özellikle misket.rüzgar her 'hay ağzını öpyeim' dediğinde şekilden şekle girdi..
çağlar a yazık ya ama aslında hak ediyor sonuçta sahtekar...
dalyan a da oh olsun..

Müge
08-03-06, 17:51
Bu akşam Sayhan'a kızdım neden kaçıyor İsmet'ten oturupta adam gibi konuşabilir karısıyla :icon_evil .İsmet'e çok üzülüyorum bir yandanda senaristlere kızıyorum ne olur senaryoda değişiklik yapsalarda İsmet'te hamile kalsa ...
Çağlar'a çok yükleniyorlar bu kadarıda olmaz yani... :img-huh:

ena
08-03-06, 21:09
çağlar a gerçekten yazık yaa..Çok komik adam..yazık günah şadan'ın elinden çektiği nedir yahu..
Müge sayhan ve ismet konusunda sana katılıyorum.Sanırım bu işi nihayetinde peyami çözecek..Ama ismet'i üzgün görmeye dizinin başından beri çok alışkınız.Açıkçası ismet mutlu olunca sapıtıyor biraz yahu:) amaaa sayhan'ın tarafından olaya bakınca sayhn'a da hak vermemek elde değil.Nihayetinde o da ismet'i üzmemek istiyor fakat seçtiği yol ile daha çok üzdüğünün farkında değil ne yazık ki.

sabih
10-03-06, 08:00
Ben de Sayhan'ın davranışına kızıyorum. Ayrıca senarislerin Sayhan ile İsmet'e hep aynı senaryoyu yazmalarından bıktım. Daha dizi başladığında sürekli kavag ettiryorlardı. Sonunda boşanma noktasına getirdiler. SOnra barıştırdılar. Şimdi tekrar boşanma noktasına getirecekler diye düşünüyorum. Bence İSmet ve Sayhan konusunda kendilerini tekrar edip duruyorlar. İsmet Doktor Hanım lafını duyunca Sayhan'ın kendisini aldattığını falan düşünecek. Artık kabak tadı vermeye başladı. Bence tüp bebek konusunu gündeme getirebilirler. Böylece bu konu hakkında insanları bilgielndirmiş olurlar.

ged
10-03-06, 08:08
Ben de Sayhan'ın davranışına kızıyorum. Ayrıca senarislerin Sayhan ile İsmet'e hep aynı senaryoyu yazmalarından bıktım. Daha dizi başladığında sürekli kavag ettiryorlardı. Sonunda boşanma noktasına getirdiler. SOnra barıştırdılar. Şimdi tekrar boşanma noktasına getirecekler diye düşünüyorum. Bence İSmet ve Sayhan konusunda kendilerini tekrar edip duruyorlar. İsmet Doktor Hanım lafını duyunca Sayhan'ın kendisini aldattığını falan düşünecek. Artık kabak tadı vermeye başladı. Bence tüp bebek konusunu gündeme getirebilirler. Böylece bu konu hakkında insanları bilgielndirmiş olurlar.

İsmet ve Sayhan'ın tüp bebek şansı yok, bölümlerden anlaşılan bu. Ayrıca bence yeni evli bir çiftin yaşayabilecekleri bir sürü sorunu farklı zamanlarda ve şekillerde gündeme getiriyorlar. Bence haksızlık etmeyelim. Mutlaka yazar arkadaşların bir düşündükleri vardır.

ena
10-03-06, 10:32
Evet farklı dönemlerde belli sorunların yansıtılması normaldir...Lakin ben son bölümlerde bir yandan sayhan'a çok kızarken bir yadan da üzülüyorum onun için, hak veriyorum.Nasıl da üzülüyor İsmet duyrasa yıkılır diye..Onu yıkmak istemiyor.Ama daha büyük bir yıkıma sebebiyet verebilir bu tavrıyla o da ayrı...

armagan_60
10-03-06, 13:10
ben abdülü evlilik konusu açılınca ok sinirli bir davranış sergilediğini farkkettim acaba bu kısmetin bu adamı terkedip gitmesinden olabilir mi birde ben safa ile nevanın olmayacağını düşünüyordum ama diziye ilk girdiğinde safa üç kağıtçı tipi vardı biraz daha iyimser oldu ve nevada ona karşı bişeyler hissetmeye başladı gibi ama yine şadan ben kızımı sana emanet ediyorum diyip safanın önününü tıkadı aynısını bora varken rüyayada yapmıştı ha birde bu dizi bitecek diye korkuyorum çünkü nerdeyse 5 yıl oldu trtde kalırsa bir müttet daha devam edebilir yok eğer büyük kanallardan birine geçerse hemen biter örneğin ferhunde hanımlar ne zaman stara geçti 1 sene içerisinde bitti inşallah devam eder

sabih
10-03-06, 13:48
Vallahi ben ismet ile sayhan'ın bebekleri olmasını istiyorum. Bence diziyi daha da eğlenceli hale getirir. Çünkü bebek ile ilgili Nemide ile Fincan'ın çekişmeleri, Sadık Ali'nin davranışları diziyi eğleneceli hale getirir.

Müge
10-03-06, 19:13
Bu akşam yine çok güzel bir bölüm izledim...Pembe'nin uğursuzluk konusunda biraz abartıyını düşünüyorum.Neva ve Safa arasındaki tatlı sürtüşme çok gülüyorum... :img-fullm
Peyami araya girmeseydi ve Sayhan İsmet'e gerçeği söyleseydi çok iyi olacaktı.Konu iyice karıştı şimdi.... :blush:

yasden
10-03-06, 19:17
bende çok beğendim bugünkü bölümü
özellikle pembe ben uğursuzum dediğinde sefanın fenalaşma numarası yapması çok iyiydi :)
ayrıca sayhanda gerçeği söylese daha iyi olucak eğer ismet kendisi öğrenirse daha kötü olur
bide RÜZGAR yine çooooooooook tatlıydı bu bölümde ya :blush:

ena
10-03-06, 20:29
bu akşamki bölümü ben de çok beğendim..Hele sonunda o hüzünlü atmosfere girmişken beni öyle bir kopardı ki epeyce bir süre güldüm..Peyaminin o bakışını hatırladıkça hala da gülüyorum...Gerçi söylese belki daha iyiydi ama peyami de haklı; ismet'in o konuşmasından sonra peyaminin de çok içi burkuldu...

simal
11-03-06, 00:20
Arkadaslar ne oldu sonunda ben kacirdim:( Sayhan söyleyecek gibiydi niye Peyami kivirdi, daha dogrusu anladigim kadariyla Ismet biseyler demis, kesin cocukla ilgili ama nasil kacirdim son 10 dk yi yazik oldu:(

sabih
11-03-06, 09:10
Dün akşamki bölüm hem komikti hem de üzücü idi. Bence tüp bebek vs. İsmet'in çocuğu olmalı. Ya da evlat edinmeyi denemeliler. Sayhan yine söyleyemedi. Bu sefer de Peyami engel oldu. Bu dizi için bu kadar hüzün fazla.
Bir aydır neredeyse çocuk konusu. Artık neticeye varmaları gerekiyor.

armagan_60
11-03-06, 10:58
konuyla ilgisi yok ama hızlı vevap ikonu nasıl seçiliyor teşekkürler şimdiden

bessy
12-03-06, 08:11
bizim evin halleri ile görüşlerinizi burada paylaşabilirsiniz

bessy
12-03-06, 08:13
çok pardon bizim evin halleri varmış ben görmedim modlars
silerseniz bu başlığı iyi olucak

MURTİ
13-03-06, 18:12
bu akşam çok eğlenceliydi.peyaminin andropoz durumu.hele kimse bilmesin derken herkesin evde toplanıp bişey belli etmemes güzeldi.aniden de bir ağızdan konuşmaya başlamaları da :) önceleri dalyanın durumu saçma gelmişti ama daha sonra herkes gibi bende üzüldüm. :img-weigh dalyan ve düriyenin barışmalaı zor gibi.sanırım en sonunda dalyanın başına kötü bişey gelecek ve öyle kavuşaaklar.bu sadece bir fikir...

Müge
13-03-06, 22:43
bu akşam çok eğlenceliydi.peyaminin andropoz durumu.hele kimse bilmesin derken herkesin evde toplanıp bişey belli etmemes güzeldi.aniden de bir ağızdan konuşmaya başlamaları da :) önceleri dalyanın durumu saçma gelmişti ama daha sonra herkes gibi bende üzüldüm. :img-weigh dalyan ve düriyenin barışmalaı zor gibi.sanırım en sonunda dalyanın başına kötü bişey gelecek ve öyle kavuşaaklar.bu sadece bir fikir...
Evet bu akşam yine çok güldüm özellikle son sahnede..Peyaminin bozağına su kaçtığı ve Pembe'nin..
Pembe-Peyami abi andropoza girsen de daha çok gençsin bizi bırakıp gitme...:)
oradan Nemide'de bir şey dedi ama ben dinleyemedim..
Bence de Duriye ve Dalyan artık barışsın ama Dalyan'ın başına o kadar da kötü bir şey gelmesin ne kadar hata yaptığsa insan yine de dayanamiyor :icon_sad:

BERNA
13-03-06, 22:46
abdül'ün arkadaş hatırı adına çektikleri de az değildi bu bölümde. İsmet'in aramızdaki hiçbirşey gizli kalmasın isteğine karşı Sayhan gerçekleri İsmet'e söyleyebilecek mi??

Müge
13-03-06, 22:56
İnşallah söyliyebilir Berna ama bana kalırsa söyliyemiyecek İsmet kendi öğrenecek...Bu da yine aralarında büyük probleme yol açacak....:(

sabih
14-03-06, 06:13
Bence de İstmet kendisi öğrenecek. Yine aralarında problem olacak ama. Yine boşanmaya kalkmazlar diye düşünüyorum. Çünkü Daha bir kaç ay önceki bölümlerde boşanma olayı söz konusu olmuştu. Kısa bir süre arayla senarisler tekrar aynı senoryaları yazmazlar diye düşünüyorum. Bence evlatlık olayı gündeme gelecektir. Daha önce İsmet'in gerçek hayatta kızı olan çocuk Kemal'in kızını oynamıştı. Belki diziye onu dahil ederler. Bir şekilde evlatlık alırlar şeklinde düşünüyorum. Hem böylece bebek oyuncularla uğraşmaktan da kurtururlar. İnşalla bu olay kısa bir süre için de tatlıya bağlanır. Çok fazla uzadı.

destur
14-03-06, 18:52
ben bu dizinin konseptini türk seyircisene göre çok uygun buluyorum.. beğenmemek mümkün değil

MURTİ
14-03-06, 19:16
ben bu dizinin konseptini türk seyircisene göre çok uygun buluyorum.. beğenmemek mümkün değil

katılıyorum.şuan var olan dizilerden çok farklı.en önemli özelliği de seviyeli.

yasden
15-03-06, 18:05
bugünkü bölümü çok komikti :)

füsunun rejime başlaması ve ardından şadanla sefanın oynadıkları oyunu anlayıp yemeğe gittiklerinde bir sürü şey ısmarlamaları ve hiçbişey yemeden ordan kaçmaları çok komikti üstelik bütün hesabın şadanla sefaya kalması ve sefanın parayı ödemeyerek bulaşık yıkamaya gitmesi daha da komikti. :)

birde misketin rikkatın misafirine öyle davranması ve rikkatin miskete sert çıkışması biraz kötüydü. rüzgar falanda gülünce misket çok üzüldü

ama eminim nemide falan ona herşeyi öğretecekler ve misket çok güzel ve görgülü bir kız olucak

sayhanda hala söyleyemedi ismete. ismet çok üzülüyo sayhanın ondan uzak durmasına. en kısa zamanda söylemesi gerek ama....

BERNA
15-03-06, 18:26
misket sonunda görgülü bir kız olacak ona katılıyorum ama kullandığı kitap eski basım olduğu için bir süre daha komik olaylar devam edecek bence :)

ena
15-03-06, 19:15
misket sonunda görgülü bir kız olacak ona katılıyorum ama kullandığı kitap eski basım olduğu için bir süre daha komik olaylar devam edecek bence :)
ben de bu konuda senin gibi düşünüyorum.Muhtemelen misket karşımızda bir iki bölüm eski bir istanbul hanımefendisi gibi görünecek.Bunu becermesi ayrı komiklik olacak becerememesi ayrı...
Her ne kadar böyle sahnelerde gülmekten kendimi alamayacağımı bilsem de misket'in üzerine fazlaca gidildiğini düşünüyorum...Artık misket'i bu kadar küçük düşürmeseler..

Bu arada ismet ve sayhan sahnelerinde hülya G.Irmak gerçekten çok iyi bir performans gösterdi..Gerçekten içim titredi "senin ne istediğin umurumda değil, ben bebek istiyorum" dediği sahnede gözlerim doldu...

yasden
15-03-06, 19:37
aslında evet misket eski kitaptan çalışırsa gerçekten çok gülücez
ama biran öncede olsun çünkü misketi çok aşağılıyorlar :(
çok görgülü olmak istemesinin bir nedenide rüzgarın onu beğenmesidir.
ama bence misket değişince bu sefer o rüzgarı pek umursamıycakmış gibime geliyor :) ama biran önce olsa çok iyi olur

ayrıca bu bölümde bende ismetin performansını çok beğendim sanki gerçekten yaşıyomuş gibiydi

bakalım ilerleyen bölümlerde neler olucak bizi güzel şeyler bekliyordur umarım...

sinem83
15-03-06, 19:39
bugün izleyemedim, misket ne yaptı rikkatin misafirine?

Müge
15-03-06, 21:45
"Çok samimi arkadaşı gibi davrandı "siz"yerine sen diye hitap etti , gereksiz şeylerden bahsetti , zorla börek yedirmeye kalktı, her lafa atladı..Misafiri giderken Rikkat'a çaktırmadan söyledi..--Bu kıza görgü kurallarını öğretmenin zamanı geldi dedi.."
İsmet'in bebek istiyorum sahnesinde ben de göz yaşlarımı tutumadım ilk defa bu diziyi izlerken ağladım...Sayhan tam söyliyecekti ama söyliyemedi..:(

ena
15-03-06, 21:51
Nedendir bilinmez ismet çok neşeliyken çok sinirime dokunuyor halleri.Çok mutlu olduğu zamanlarda çok düşüncesiz davranıyormuş hissi veriyor bana.Sadist miyim bilmem ama İsmet'in bugünkü bebek sahnesi gibi sahnelerinde daha büyük bir zevkle izliyorum Hülya Gülşen Irmak'ı...Mesela Sayhan ile birbirlerine açılamadıkları, gerek gülendan gerek kartal yüzünden birbirlerini yanlış anlayıp sürekli acı çektikleri bölümler benim için bu dizinin doruğunu oluşturur.

sabih
16-03-06, 05:57
Ben sizlere katılmıyorum. Tamam İsmet 'in açık çekmesinin sürekli hale getirilmesi doğru değil. Acaba Sayhan Gülendam ve İsmet Kartal ile evlense bu dizi bu kadar zevkle izlenirmiydi.Tamam dizide biraz hüzün olması doğru ama sürekli aynı şeylerin yaşanması da doğru değil. Ben çocuk meselesinin çok fazla uzatıldığını düşünüyorum. Senaristler sürekli kendilerini tekrar edip duruyorlar.

twetytom
16-03-06, 09:44
:mad72: Ben sizlere katılmıyorum. Tamam İsmet 'in açık çekmesinin sürekli hale getirilmesi doğru değil. Acaba Sayhan Gülendam ve İsmet Kartal ile evlense bu dizi bu kadar zevkle izlenirmiydi.Tamam dizide biraz hüzün olması doğru ama sürekli aynı şeylerin yaşanması da doğru değil. Ben çocuk meselesinin çok fazla uzatıldığını düşünüyorum. Senaristler sürekli kendilerini tekrar edip duruyorlar.
sana kesinlikle katılıyorum.senaristlerin en büyük hatası bir konuyu çok fazla bölüme yaymaları ve uzatmaları.bazen de birçok konuyu tek bölümde geçiyorlar.biraz tutarsız bir durum.tabi o bölümü kimin yazdığı da önemli.10 dan fazla senarist var maşaallah

sabih
16-03-06, 11:08
Çocuk meselesi bir aydan fazladır var. Bir de ismet ile sayhan'ın araları bir kaç önce zaten bozuktu. Tekrar aynı şeyleri yaşatmak yanlış diye düşünüyorum. Ayrıca Peyami'nin Adropoz meselesini de çok abarttılar. Aslında İsmet'in evlat edinmesi iyi bir olay olur. Ayrıca Hülya Gülşen Irmak'ın gerçek hayattaki kızını diziye dahil etmeleri bence hoş olur. Aslında İsmet'in hamileliği de diziyi eğlenceli hale getirebilirdi. Neden böyle bir şeyin önünü tamamem tıkadılar anlamadım.

sezinti
16-03-06, 11:14
Çocuk meselesi bir aydan fazladır var. Bir de ismet ile sayhan'ın araları bir kaç önce zaten bozuktu. Tekrar aynı şeyleri yaşatmak yanlış diye düşünüyorum. Ayrıca Peyami'nin Adropoz meselesini de çok abarttılar. Aslında İsmet'in evlat edinmesi iyi bir olay olur. Ayrıca Hülya Gülşen Irmak'ın gerçek hayattaki kızını diziye dahil etmeleri bence hoş olur. Aslında İsmet'in hamileliği de diziyi eğlenceli hale getirebilirdi. Neden böyle bir şeyin önünü tamamem tıkadılar anlamadım.

İsmet'in gerçek hayattaki kızını diziye dahil etmişlerdi. Doktor Kemal'in kızını oynuyordu. Doktor Kemal dizide olmadığına göre, İsmet'in kızının farklı bir karakterle diziye katılması inandırıcı olmaz.

ged
16-03-06, 14:24
:mad72:
sana kesinlikle katılıyorum.senaristlerin en büyük hatası bir konuyu çok fazla bölüme yaymaları ve uzatmaları.bazen de birçok konuyu tek bölümde geçiyorlar.biraz tutarsız bir durum.tabi o bölümü kimin yazdığı da önemli.10 dan fazla senarist var maşaallah

Bu dizi arkası yarın, dolayısıyla haftanın her günü var. Bu da ayda, otuzar dakikalık yirmi bölüm demek oluyor. Takdir edersin ki tek bir yazarın böyle bir şeyin altından kalkması olasılık dışı. Üstelik uyduruk haftalık diziler bile üç dört kişilik ekipler tarafından yazılırken (Bakınız Aliye) ... ve hiçbir olay olmazken ... Bu arada 10'dan fazla senarist yok, bir daha say istersen...

ged
16-03-06, 14:35
:img-blush İsmet'in gerçek hayattaki kızını diziye dahil etmişlerdi. Doktor Kemal'in kızını oynuyordu. Doktor Kemal dizide olmadığına göre, İsmet'in kızının farklı bir karakterle diziye katılması inandırıcı olmaz.

Sezinti'ye aynen katılıyorum. Uzun zaman Kemal'in kızı olarak izlediğimiz Anatolya'yı İsmet'in kızı olarak izlemek hiç de inandırıcı olmaz. :mad72:
Ayrıca İsmet'in hamile kalmasının önünün tıkanması da çok iyi olmuş. :img-weigh
Çünkü hem dizide sürekli tekar olduğundan söz ediliyor, hem de hamilelik olsun deniliyor. Hamilelik konusu hem Füsun da hem de Rikkat de yapıldı zaten aylarca, şimdi İsmet doğursa bu da tekrar olmayacak mı? Bir bebekle ilgili nasıl olaylar yaratılabilir ki bugüne kadar yapılanlardan başka? Zaten belli ki Mert ve kız bebek (adını hatırlamıyorum) ayak bağı oldukları için dizide pek yoklar . Bence bunun önlemini alıyor yazarlar ki bence çok iyi ediyorlar. :cheer:

nesegül
16-03-06, 15:36
Bu cocuk meselesinin uzatildigina bende katiliyorum. Son iki bölümden pek zevk alamadim, abartiliydi. Bir an önce bu konunun kapatilmasi iyi olur. Tüp bebek gündeme gelmeli. Ayrica senaristlerin fazla olusu kötü bir sey degil, tersine olumlu. Hatta bizlerde elestirilerimizle senaryoya katkida bulunabiliyoruz. Diät meseleside cok uzatildi

:mad72:

destur
16-03-06, 17:11
arkadaşlar bu ratingler için ne ddüşünüyorsunuz. yani şu skandal

ena
16-03-06, 17:12
Ben sizlere katılmıyorum. Tamam İsmet 'in açık çekmesinin sürekli hale getirilmesi doğru değil. Acaba Sayhan Gülendam ve İsmet Kartal ile evlense bu dizi bu kadar zevkle izlenirmiydi.Tamam dizide biraz hüzün olması doğru ama sürekli aynı şeylerin yaşanması da doğru değil. Ben çocuk meselesinin çok fazla uzatıldığını düşünüyorum. Senaristler sürekli kendilerini tekrar edip duruyorlar.

Sevgili sabih, zannederim yanlış anlaşılım. Ben bu şekilde bir iki çift olmasından yana değilim, sadece o sıralar oyunculuktan da duyguların yansıtılışından da senaryodan da kısacası bir bütün olarak diziden çok zevk aldığımı ifade etmeye çalışmıştım.Yani İsmet ile Sayhan'ın birbirlerine olan aşkları çok etkileyici idi o bölümlerde. Ayrıca sana da kesinlikle katılıyorum, çocuk meselesinin fazlaca uzatıldığını düşünüyorum ben de..söylemek istediğim Hülya Gülşen Irmak'ı acı çeken rollerde daha başarılı bulduğum idi sadece.

twetytom
16-03-06, 19:17
Bu dizi arkası yarın, dolayısıyla haftanın her günü var. Bu da ayda, otuzar dakikalık yirmi bölüm demek oluyor. Takdir edersin ki tek bir yazarın böyle bir şeyin altından kalkması olasılık dışı. Üstelik uyduruk haftalık diziler bile üç dört kişilik ekipler tarafından yazılırken (Bakınız Aliye) ... ve hiçbir olay olmazken ... Bu arada 10'dan fazla senarist yok, bir daha say istersen...
sen saydıysan sayısını sen söyle o zaman

ged
16-03-06, 21:46
sen saydıysan sayısını sen söyle o zaman

saydım, on.

Müge
16-03-06, 23:34
İsmet'in gerçek hayattaki kızını diziye dahil etmişlerdi. Doktor Kemal'in kızını oynuyordu. Doktor Kemal dizide olmadığına göre, İsmet'in kızının farklı bir karakterle diziye katılması inandırıcı olmaz.
Katılyorum sana arkadaşım bu gerçekten de inandırı olmaz izleyiciye karşı bir saygızlık olur...Eğer bir çocuk istiyorlarsa evlat edinelebilirler.

kimene
17-03-06, 07:37
twetytom ya da adının murat olduğunu sandığım ve bizim evin halleri dizisiyle ilgili ciddi sorunları olan arkadaş ve ged, ne oluyor size yahu. kavga etmeyin. yani ged seni tanımıyorum ama twetytom galiba oyunculuk öğrencisi olan biriymiş yani sen oyuncuları tutuyorsun galiba murat. ama eminim herkesin geçerli bir nedeni ve açıklaması vardır şikayetlerinize cevap verme hususunda. ne güzel dizi oturun seyredin eğlenin. yok kaç yazarmış yok şuymuş buymuş. beğenmiyorsanız da izlemezsiniz ya da oynamazsınız olur biter canım aaa..

kimene
17-03-06, 07:44
ayrıca ismetin hamile kalma konusunda şöyle bir şey söyelyebilrim. çocuk - bebek göstermek çok zordur. ayrıca o ismet bebek konuları güzel olur diyorsunuz ama bence sıkıcı olur çünkü mertle zeynepte de aynı şeyler yaşandı zaten. nemide ile fincan orda ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyleri yapacaklar. bunun neresi eğlenceli olurdu allah aşkına?

purna
17-03-06, 11:22
dun izlerken diziyi bır ta<rafta kar yagısı dıger tarafta gunesli bir hava vardı

ged
17-03-06, 11:47
ayrıca ismetin hamile kalma konusunda şöyle bir şey söyelyebilrim. çocuk - bebek göstermek çok zordur. ayrıca o ismet bebek konuları güzel olur diyorsunuz ama bence sıkıcı olur çünkü mertle zeynepte de aynı şeyler yaşandı zaten. nemide ile fincan orda ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyleri yapacaklar. bunun neresi eğlenceli olurdu allah aşkına?

Sevgili kimene, bebek konusunda aynı şeyleri ben de yazmıştım.. Dizi bence de eğlenceli oturup izliyoruz işte. Kimsenin kavga ettiği yok, senin için rahat olsun. Sevgiler...

aliyeaynalar
17-03-06, 13:20
dünkü bölümü çok beğendim ama en beğendiğim kısım safanın nevanın ukala arkadaşına karşı kendisini sevgili olarak göstermeseydi... Sizi bilmem ama ben safa ile nevayı birbirine çok yakıştırıyorum..

yasden
17-03-06, 18:15
ya arkadaşlar ben dün ve bugün maalesef izleyemedim :(
rüzgar ve misket sahnelerinde neler oldu
annem biraz bakmış dünkü bölümünde rüzgarın miskete bağırdığını bugünkü bölümde de rüzgarın gözünün mor olduğunu söyledi
biriniz detaylı şekilde anlatabilirse çoook sevinirim :cheer:

Müge
17-03-06, 23:36
Misket Rüzgar'în sinemaya gideceğini duydu ve kendiside gitmek istedi .Gittiği sinema salonunda rüzgarın yanında bilet olmadığını gördü telaşa kapıldı tam o sırada iki adam bilet numaralarını söylerek yanından geçti.Misket bu numalarının Rüzgarın yanında olduğunu anladı ve gidip adamlardan rica etti birisi kabul etti ve Misket'in elindeki bileti aldı..Salona geçtiklerinde Misket sağ tarından devamlı Rüzgar'a bakıyordu o sırada Rüzgar sol tarafından geldi film başlarkende diğer adam geldi ..Miskete mısır almış ona tuttu Misketi yanlış anladı tabiki yanında oturmak istediğini görünce.O sırada Rüzgar Misket sen böyle sol tarafıma gel dedi..Rüzgarın arkadaşıda o gün onu ekmişti yani tek başına gitmişti sinemaya...Neyse adam Misket'e asılmaya devam etti Rüzgar'da dayanamadı ayağa kalktı adamla kavga etti adam da ona yumruk attı...
Umarım yeterlidir ;)

yasden
18-03-06, 08:51
Misket Rüzgar'în sinemaya gideceğini duydu ve kendiside gitmek istedi .Gittiği sinema salonunda rüzgarın yanında bilet olmadığını gördü telaşa kapıldı tam o sırada iki adam bilet numaralarını söylerek yanından geçti.Misket bu numalarının Rüzgarın yanında olduğunu anladı ve gidip adamlardan rica etti birisi kabul etti ve Misket'in elindeki bileti aldı..Salona geçtiklerinde Misket sağ tarından devamlı Rüzgar'a bakıyordu o sırada Rüzgar sol tarafından geldi film başlarkende diğer adam geldi ..Miskete mısır almış ona tuttu Misketi yanlış anladı tabiki yanında oturmak istediğini görünce.O sırada Rüzgar Misket sen böyle sol tarafıma gel dedi..Rüzgarın arkadaşıda o gün onu ekmişti yani tek başına gitmişti sinemaya...Neyse adam Misket'e asılmaya devam etti Rüzgar'da dayanamadı ayağa kalktı adamla kavga etti adam da ona yumruk attı...
Umarım yeterlidir ;)

çok teşekkür ederim mügecim.yeterliydi saol ;)

sabih
19-03-06, 12:41
İsmet'ı kızı daha önce Kemal'in kızını oynamıştı. Bence de saçma olur ama. biliyorsnuz Afranur'u oynayan oyuncu da daha önce Kartal'ın teyzesini oynamıştı. Yıllardır süren bir dizi olduğu böyle şeylerin olması normal. Ayrıca İsmet ile sayhan Çocukları olması diziye renk katar. Çünkü genç bir çiftin çocuk büyütmesine tanık olmak güzel olur.

yasden
19-03-06, 14:35
ben bu bebek meselesini çok uzattıklarını düşünüyorum
bence sayhan bir an önce söylemeli ismete.çünkü ismet başka yerden duyarsa ve sayhanın kendisinden sakladığını anlarsa daha kötü olur...

Yasemin86
19-03-06, 15:02
evet bencede cok haklisin

sinem83
21-03-06, 17:45
bugün izleyemedim... kısa bir özet geçebilen olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler...:)

sezinti
21-03-06, 17:49
Çağlar ve Şadan

Çağlar, Şadan'dan çektiği kadar, kimseden çekmemiştir. Çağlar'ın bunalımlı gününde Sadan'ın Çağlar'a nasihatleri karşısında, Çağlar iyice bunalım oldu. Sadık Ali'yi izlemek çok keyifli. Bugünkü bölümde Sadık Ali, Fincan ve Nemide'nin sahnesinde, Sadık Ali'nin Fincan ve Nemide'yi taklit etmesi,
Nemide, Salise'ye Çağlar seni istemeye gelecek diye söz verdi. Fincan ve Nemide bu işin altından nasıl çıkacaklar, Sadık Ali'ye rağmen

simal
21-03-06, 22:20
Neyseki bu bölümde Sayhan-Ismet meselesi olmadi! Ben de o konunun cok uzadigini düsünüyorum. Buarada ben Caglar`in gercekte kim oldugunu ve niye böyle bir sahtekarlik yaptigini bilmiyorum, bugün sahte diplomasini yakti belki gercek kimligi yakinda cikacak diye düsündüm. Caglar`in niye psikiyatris numarasi yaptigini bilen var mi acaba?

Müge
21-03-06, 22:50
Sally çok aşırı derece ağladı ve biraz abarttı gibi geliyor bana bu olayı,aslında Nemide ve Fincan karışmaydı böyle olmazdı.Şimdi Çağlar ne yapacak bakalım işi baya zor..Şadan'da çok abartılydı bugün ..

jale
24-03-06, 22:06
biz bayılıyoruz. ismet..ismet..rikkat..rikkat..sadık ali ...sadık ali..pembe pembe...peyami...peyami.....hepinize kucak dolusu sevgiler....ismet ve rikkat devam dedektifliğe.....safa sakın rikkatin öğütlerinden ayrılma.....!

sumisali
25-03-06, 12:05
ya bu dizi kaç civarı yayınlanıyor ben hep kaçırıyorum izleyemiyorum....

sumisali
25-03-06, 12:20
haftaiçi hergün 18.40 gibi trt1 de...ayrıca sabah 10.30da ve gece 01.20de trt int te tekrar bölümleri var..iki üç gün öncesinin trt1 de yayınlanmış bölümleri...
teşekkürler izlemeye çalışacağım saolasınnnnn

aliyeaynalar
25-03-06, 15:14
ahada çağların sahtekarlığını öğrendi sadık ali :)
acaba neler olacak pazartesi ?

avantür böcü
26-03-06, 21:27
Bu diziyi o kadar uzun zamandır izlemiyordum ki.. perşembe günü öylesine gezinirken şans eseri karşılaştım, önce hala devam etmesine şaştım ama bu kadar uzun zaman sonra bile aynı tadı almak büyük keyifti.. Aynı içtenlik ve sadelik.. tadı asla değişmeyecek.. bin bölüm daha olsa izlenir..

Müge
26-03-06, 23:43
ahada çağların sahtekarlığını öğrendi sadık ali :)
acaba neler olacak pazartesi ?
Gerçekten mi :) cuma günü izliyememiştim salı günü trt-inten izlerim artık..İşler iyice kızıştı o zaman.. ;)

ged
27-03-06, 20:36
Bence diziye yeni giren diksiyon hocası Nil'le Rüzgar arasında bir şeyler olacak. Misket bu duruma feci bozulur ha... :img-in_lo

avantür böcü
27-03-06, 20:46
Bence diziye yeni giren diksiyon hocası Nil'le Rüzgar arasında bir şeyler olacak. Misket bu duruma feci bozulur ha... :img-in_lo

Nil kim yahu? İzlemeyeli yeni karakterler mi katılmış diziye?

aslı06
27-03-06, 22:06
Arkadaşlar bu siteye çok sevdiğim bir dostumun tavsiyesi üzerine girdim.En sevdiğim beş diziden biri , seviyeli,kaliteli,biraz durağan ama günlük dizi olmasından kaynaklanıyor.Bu sene yeni karakterler katılmış;Misket ve Safa.İkiside çok hoşlar,misketi başlarda pek sevememiştim ama sonradan acaip ısındım ona.Çok güzel bir kız ,sinema için enteresan bir yüzü var.Safa zaten inanılmaz bir tip.Geçen gün arkadaşımın annesi marketde görmüş çok sempatik ve beyfendi bir çocukmuş.Bence gelecekte önü açık.Bu arada ben sadık ali hastasıyım, onunla tanışmak için neyapabilirim acaba? (Sayhanada bayılıyorum)

jale
27-03-06, 22:34
bende birgün yolda rikkat i ve ismet i gördüm çok şaşırdım çok tatlılardı ...sanki kardeş gibiydiler...onları gerçekten seviyorum...sally i, sayhan ı ve safa yı çok çok yetenekli oyuncular..hepsini öpüyorum.. :img-hi: :love05:

Müge
27-03-06, 22:53
Kadrolu oyuncu değil,konuk oyuncu ,Misket'e diksiyon dersi vermek için geldi.

armagan_60
28-03-06, 11:20
ya bişey sorucam ismetin bebek konusu ne oldu sayhan açıkladımı birde peyaminin andrapoz dururmu ne oldu bunları öğrenmek istiyorum ya ben kaçırdım yada daha açıklığa kavuşmadı ha birde unutmadan çağların salyye söylemek istediği şey nedir sadık alinin öğrendiği şeymi teşekkürler

Müge
28-03-06, 19:54
ya bişey sorucam ismetin bebek konusu ne oldu sayhan açıkladımı birde peyaminin andrapoz dururmu ne oldu bunları öğrenmek istiyorum ya ben kaçırdım yada daha açıklığa kavuşmadı ha birde unutmadan çağların salyye söylemek istediği şey nedir sadık alinin öğrendiği şeymi teşekkürler
İsmet'in bebek konusu yine aynı durumda Sayhan söylemedi daha.Peyami'ninde andrapozunda değişiklik yok sadece biraz gündemden düştü,şu anda yoğunluk Sadık Ali'nin Çağlar'ı sahtekar olduğunu öğrenmesi ne yapacağını bilememesi ve Misket'in diksiyon dersi alması,diksiyon hocasının çok güzel olması ,Rüzgar'ında ona aşık olması...Bakalım ileryen bölümlerde neler olacak..;)

avantür böcü
28-03-06, 20:33
Sağol Müge, teşekkür ederim yanıtın için. Nil güzel kız diyorsunuz yani? E izleyelim o zaman :img-dirol

ged
29-03-06, 08:52

Sevgili avantür böcü, sorunu ancak görebildim. Hoş ben görene kadar sen cevabını almışsın zaten... Artık ne desem boş. :icon_whis Bu arada Nil Rüzgar'a manalı manalı bakıp duruyor, bu gidiş Misket'e pek yaramayacak gibi.

sezinti
29-03-06, 11:57
Bizim Evin Halleri dizisini, bu diziyi sevenler olarak reytingin önemli olmadığını düşünüyorum. Dizinin yeni saati oldukça güzel, izleyemeyenler için iyi oldu. Dizinin tüm ekibini, bize çok güzel dizi izlettirdikleri için teşekkür ediyorum.:img-clapp

twetytom
30-03-06, 09:48
ismet sanırım sayhan konuşurken duyacak.yoksa sayhanın söyleyeceği yok çocuk meselesini ismete.nil'i de çok beğenmedim ben.ağzı yüzü düzgün bir kız ama oyunculuğu samimi değil.bi de geçen gün misketle atölyede konuşurken miskete konuşman düzeldi dedi,kendisi "peki o zaman seni kırmayım" dedi. koptum çok komikti. :icon_whis

sinem83
30-03-06, 13:51
oh be sonunda rüzgara göre bir kız çıktı piyasaya :)) bence nil ile olur, hem de iyi olur, zaten ikisi de hoşlandılar birbirlerinden, bakalım :))

Müge
30-03-06, 21:58
Duriye boşanamıyacak gibi.Bugün avukatı" senin üstüne kuma getirmiş hakim 3 gün de boşar seni "dedi.Duriye'de " o kadar çabuk mu? dedi..Hala seviyor Dalyan'ı ona acı çektirmek için yapıyor....
Bir an önce şu İsmet ve Sayhan'ın bebek mevzusu hal oluversin yaz tatili gelmeden:)

armagan_60
30-03-06, 23:00
İsmet'in bebek konusu yine aynı durumda Sayhan söylemedi daha.Peyami'ninde andrapozunda değişiklik yok sadece biraz gündemden düştü,şu anda yoğunluk Sadık Ali'nin Çağlar'ı sahtekar olduğunu öğrenmesi ne yapacağını bilememesi ve Misket'in diksiyon dersi alması,diksiyon hocasının çok güzel olması ,Rüzgar'ında ona aşık olması...Bakalım ileryen bölümlerde neler olacak..;)
çok teşekkürler

sezinti
30-03-06, 23:14
Pembe'nin Safa'yı kıskanma durumları başladı. Peyami Safa ile Neva'yı birlikte samimi olarak görünce, Peyamı Safa'dan açıklama yapmasını bekledi. Safa bir iş görüşmesi için Neva'dan yardım istediğini Neva ile evli olduğunu söylediğini söyleyince Pembe tepki gösterdi.

armagan_60
30-03-06, 23:26
evet pembe safa ya aşıkmışta haberimiz yokmuş rikkat bu durumu biraz anladı gibi ama safa anlamadı hala neva ile safa kaynaşmak üzereyken bu nereden çıktı ya ve rüzgarla diksiyon hocası bence olmamalı çünkü misket iyice güzelleşti konuşmada düzeliyor hani diyorum bir zamanlar rüzgarın berile yaptığı şey olabilirmi anlayın işte misket saf kızdır hemen inanır(hala o bölümü kaçırdığıma yanıyorum nasıl olmuştu o berilin bölümü bana bi anlatıverin) bu bir ihtimal tabii berille rüzgar evlendiremediler çünkü beril bu dizinin kadrolu oyuncusu değildi ama misket ile böyle birşey lursa evlenmelerinde bir zorluk çıkmaz ben bu bölümlerde rüyanın çok pasif kaldığına inanıyorum çok eski bölümlerinde rüya deli dolu hep gizli işler çevire birisi ve rüyayı hep neva sakinleştirirdi ancak kemal olayından bu yana sanki neva ile rüya kimlik değiştirdiler rüya kabuğuna çekildi neva ise açıldı saçıldı safada ilk geldiğinde gözüme çok batmışı ama oda diziye oturdu son bölümlerde başka ne kalmıştı acaba? hım Dalyanada artık sinir olmaya başladım ya yeter artı rol yaptığı çok belli oluyor hiç gerçekçi değil hergün aynı dürüyede boşanmak istemiyor ama boşanabilir ama bence boşatmazlar eğer boşatırlarsa ya dürüye ya dalyan diziden çıkmalı fazla gelirler hatırlayın(pembe ile civan boşanmış ve civan diziden ayrılmıştı) biliyorum biraz fazla yazdım ama son bir cümle daha kısmetin yani ayşenil şamlioğlunun diziye dönme ihtimali olabilir çünkü başka bir diziye başladığı için nefes nefese dizisi o da bittiğine göre geri dönebilir basılmı işte benimm senaryom
kısmet badem haluk tarafından terkedilir ve boynu bükük bir şekilde annesinin kapısını çalar bence güzel olur aslında ayşenil hanım geri dönmeyecekse şuda olabilir kısmeti başka bir oyuncu canlandırır yukarda anlattığım şekilde gelir ve ailesi onu kabul etmez kısmette intihar ederek hayatına son verir biraz acıklı bir şey oldu intiharı silsek iyi olucak eğer öyle olursa dizinin devamında kimse gülemez ve dizi bitme noktasına gelebilir kısacası kısmeti başka birde olsa tekrardan diziye sokabilirler bu bir görüştür evet biçimdekileri buraya döktüm ve rahatladım okursanız sevinirim burdaki yazdıklarımla ilgili eleştiri ver görüşlere açığım saygılar.

aslı06
31-03-06, 01:46
Dalyan yine çok komikti . Böyle devam ederse şadandan güzel bir dayak yer inşallah.Nil bence çok hoş bir kız ama biraz doğallıktan uzak,herhalde ilerliyen bölümlerde açılır.Rüzgar kıza aşık oldu,bakalım ne olacak?Safa ve nevanın olayına pek sıcak bakmıyordum ama ikiside her geçen gün daha sempatik daha komik oluyorlar;bilmem neden olmasın?Sayhanda artık söylesin şu durumu ismete , gıcık oldum vallaha. :icon_evil

armagan_60
31-03-06, 09:35
arkadaşlar çok uzun bir mesaj yazmıştım burda neden çıkmadı acaba

aliyeaynalar
31-03-06, 10:48
arkadaşlar çok uzun bir mesaj yazmıştım burda neden çıkmadı acaba
yazın 86.sayfada...

twetytom
31-03-06, 11:37
rüzgar simdiye kadar ya kovalandı yada istediği her kızı elde etti.bence artık rüzgarın da burnunun sürtme vakti geldi.nil olmasın. rüzgar peşinden koşşsun ama sonu hüsranla bitsin.ne bileyim belki nilin bir sevgilisi olur ve evlenirler.mutlaka ki rüzgar dizinin en genç erkek oyuncusu dolayısıyla da jönü.o yüzden böyle bir hikaye hoş olabilir.misketin rüzgarın ağzının içine bakması,rüzgarın nilden hoşlanması ama herşeye rağmen misketin işi bozması çok eğlenceli oluyor. :img-elvis
rüya konusuna gelince gerçekten bu sene çok pasif.evde oturuyor.nevaya yardım ediyor falan.kendine ait bir konusu yok ve onu pek sık göremiyoruz.ev kızı oldu çıktı.oysa önceki bölümlerde eğlenceli bir rolü vardı.artık silkelenme vakti geldi. :img-icecr
son bölümü izleyemedim ama herhalde trtr intte denk gelirim.dizi güzel gidiyor.eski tadı yakaladı gibi.zaten ratinglerden de belli oluyor.herkese kolay gelsin.benim de nacizane fikirlerim bunlardı. :img-dirol

sinem83
31-03-06, 13:01
rüya konusunda son yazılanlara katılıyorum, eskiden dizide çok daha faaldi ama bu sezon öyle değil maalesef... mesela geçen sene bora ile hastanede tanışmalarından birbirlerine aşık olana kadarki hikayesi çok eğlenceliydi, ingiltereden döndükten sonra çok değişmiş gördük, çok daha ağırbaşlı ve hanım hanımcık...

yasden
31-03-06, 14:28
arkadaşlar sizden bişey rica edicektim...
ben diziyi bi kaç aydır düzenli bir şekilde izliyorum daha önceleri gündüz olduğu için seyredemiyordum :(

acaba rüzgar-beril arasında olanları bir arkadaş yazabilir mi???
aralarında ne geçmişti???

şimdiden teşekkürler...

purna
31-03-06, 14:31
su son salı carsamba ve persembe yayınlann bolumlerde neler oldu anlatabılırısınız

onur29
01-04-06, 10:59
Gerçekten ya sanki neva ile rüyanın karakterleri değişmiş gibi geldi bana ama yinede çok keyifli birde pembe biraz geride kalıyo dizide bence onunla ilgili yeni gelişmeler olsa ii olur

avantür böcü
01-04-06, 20:10
Evet. Uzun bir aradan sonra diziyi izledigimde benim de fark ettigim ilk sey bu olmustu. Ruya ve Neva kardesler İngiltere donusu degismisler sanirim? Yine de hastalariyiz.. :icon_shad

elifcikk
01-04-06, 21:33
hahahaaaa müthis komik bi dizi yaaaa

armagan_60
02-04-06, 11:01
yazın 86.sayfada...
86. sayfa nerde bende en fazla 15 gözüküyor

sinem83
02-04-06, 15:33
dizinin Kısmeti Ayşenil Şamlıoğlu ATV'de bugün başlayacak olan İlk Aşkım'da oynayacakmış... Nefes Nefese tutmadı, belki Kısmet geri döner düşünceleri suya düşünceleri suya düştü böylece...

Kendisine başarılar yeni dizisinde...

yasden
02-04-06, 20:58
ben diziyi bi kaç aydır düzenli bir şekilde izliyorum daha önceleri gündüz olduğu için seyredemiyordum :(

şimdiden teşekkürler...

twetytom
02-04-06, 21:14
86. sayfa nerde bende en fazla 15 gözüküyor
2 sayfa önce. senin bilgisayarında bi prb var sanırım. 88. sayfa bu.

twetytom
02-04-06, 21:17

şimdiden teşekkürler...
aradan uzun zaman geçti.beril aşıktı rüzgara falan.sonra kötü bir durum oldu.rüzgar kendini suçlu hissttiği için kendini berile affettirmeye çalıştı.arkasından hoşlandı.çıkmaya başladılar.

elifcikk
02-04-06, 21:52
ben bu dizide en cok rüzgarla misketi begeniyorum, ins rüzgarda sonunda miskete asik olur :)

armagan_60
03-04-06, 10:54
aradan uzun zaman geçti.beril aşıktı rüzgara falan.sonra kötü bir durum oldu.rüzgar kendini suçlu hissttiği için kendini berile affettirmeye çalıştı.arkasından hoşlandı.çıkmaya başladılar.
iste o kötü durumun nasıl olduğunu merak ediyoruz mesala rüzgarın o anda berilin yanında ne işi vardı veya rüzgar bu işi zorlamı yaptı veya isteyerekmi ve daha sonra neden ayrıldılar

armagan_60
03-04-06, 11:02
arkadaşlar sanırım geçen sezonun başlarında veya ondan önceki sezon tam hatırlamıyorum rüzgar-doğa ilişkisi vardı hatta evleneceklerdi ama daha sonra doğa iki seneliğine ingiltereye gideceğini söyledi ve biraz araları bozuldu daha sonra barıştılar sanırı belkide bir süpriz olur ve doğa geri dönebilir siz nedersiniz

sanem12
03-04-06, 12:08
Armağan-60 arkadaşım Berril'le Rüzgar bir barda karşılaştılar ve birlikte içki içtiler ve sonra Rüzgar Beril'i evine bırarakırken Beril onu içeri davet etti daha sonrada birlikte odaya gittiler sabah oldu Rüzgar uyanınca yanında Beril'i gördü ve gece yaptıklarını hatırlayıp ordan kaçtı Beril onun kendini sevdiği için birlikte olduğunu sanıyordu fakat Rüzgar içkili olduğundan yaptıkları sabah olunca anca hatırladı.
Ayrıca Doğa'nın dönmesi imkansız çünkü Doğa şu anda ATV'deki Beyaz Gelincik adlı dizinin başrolünde oynuyor.

armagan_60
03-04-06, 13:27
teşekkürler sanem 12 bizim evin hallerinde doğanın etkin bir rolü olmamasına karşın beyaz gelincik dizisinde başrol alması bizim evin halleri dizisinin çok değerli bir dizi olduğunu gösteriyor diğer yönetmenler için bir oyuncu cenneti

armagan_60
03-04-06, 13:31
arkadaşlar ben bu yazın rikkat ile pembeyi show tvde yayınlanan bir dizide görmüştüm acaba bu dizinin adı neydi dizi çok kısa sürmüştü

yasden
03-04-06, 16:12
sanem12 açıklaman için çok teşekkürler...

bende bu dizide en çok rüzgarı beğeniyorum
oyunculuğu da gerçekten çok iyi
umarım rüzgar&misket birlikte çok mutlu olurlar :icon_ange

aliyeaynalar
04-04-06, 11:20
bu gidişle ana sayfada başlığı açılacak bu dizinin :)
baksanıza benim bu mesajımla birlikte 887 mesaj oldu :)

armagan_60
04-04-06, 11:30
Dünkü Bölümüm 2. Bölümünü Seyredemedim Sayhan Ismete Açikladimi Peyami Nil şadan Rüzgar Arasinda Geçen Olaylar Ne Durumda Ve Daha Bilmediğim Gelişmeler Olursa Yazin Teşekkürler

aslı06
04-04-06, 20:57
Bu akşam dalyanı pek beğenmedim.Biraz yapmacık oynadı.Yazık sallycimde hala hayaller kuruyor;umarım çağların sahtekarlığını biran önce öğrenir.Safanın rikkate davranışı çok aptalcaydı;hem o evde kalıp onların sayesinde ayakta duruyor , hemde ukalalık yapıyor.Ayrıcada nil ona uymaz,inşallah rüzgarla güzel bir ilişkiye başlarlar.Nevanın halinede inanamadım.Galiba bu kız safaya aşık oldu,hadi hayırlısı.....

yasden
04-04-06, 21:06
bende bu bölümde dalyan'ı çok yapmacık buldum...
ayrıca safanın rikkate öyle söylemesi bence biraz haklıydı çünkü rikkat hiç safaya sormadan bunları planladı...
nil'de bana çok yapmacık geliyor.konuşması mimikleri hepsi yapmacık
bence kendini biraz daha geliştirmesi lazım
hem nil kesinlkle rüzgar ile yakışmıyor
artık misketi görgülü bir kız yapmalarının ve rüzgarla aralarında birşeyler olmasının tam vakti geldi

twetytom
04-04-06, 22:18
ayrıca safanın rikkate öyle söylemesi bence biraz haklıydı çünkü rikkat hiç safaya sormadan bunları planladı...
artık misketi görgülü bir kız yapmalarının ve rüzgarla aralarında birşeyler olmasının tam vakti geldi
rüzgarla misket olmaz yaa o zaman tam eski türk filmi havası olur.nil de hiç yakışmıo bence de rüzgara çünkü zaten yapmacık bir kız ve bir de rüzgara tip olarak da uygun değil. artık rüyaya da bişeyler yazılsın. walla ben üzülüyorum :(

armagan_60
04-04-06, 22:42
benze safa başından beri nevayı arkadaş olarak görüyordu o yüzdende ona takıldı ama neva gerçekten aşık oldu bu arada şadan nilden etkilendi gibi durun işler karıştı gibi şimdi bunu anlatalım misket rüzgara aşık ama rüzgar nilden hoşlanıyor tabi nilde ama rikkat nili kocasından kıskanıyor ve nili safaya ayarlamaya çalışıyor bu arada şadanıda unutmamak lazım safanın kime aşık olduğu belli değil hadi nevaya diyelim ama birde nil çıktı pembeyide unutmamak lazım uffff işler arap saçına döndü bunların çözülmesi sezon sonunu bulur nil karakteri bana pek sıcak gelmedi bu diziden çabuk çıkar oysaki berilde öyle nil gibi dışardan girmişti ama daha ilk gördüğümde kaynamıştım bu arada bişey sorucam dalyanın durumu kendi planladığı bişeymi yoksa bir çeşit tranvamı anlayamadım bütün kabahat bende derken şimdi tü suçu dürüyeye attı nerdeyse koskoca 1155 bölüm bitti inşsllsh 2000 nr doğru gider bayagı alıştım bütün işlerimi buna göre ayarlıyorum saygılsr

armagan_60
04-04-06, 22:44
pardon çagların sahtekarlığı neydi bana bi anlatıverin

armagan_60
04-04-06, 22:47
rüzgarla misket olmaz yaa o zaman tam eski türk filmi havası olur.nil de hiç yakışmıo bence de rüzgara çünkü zaten yapmacık bir kız ve bir de rüzgara tip olarak da uygun değil. artık rüyaya da bişeyler yazılsın. walla ben üzülüyorum :(
belki bitaz sçma olucak ama türk ailelerinde olacak birşey rüya ile rüzgar olabilirmi ilerki bölümlerde olmaz ya aslımda yakışıyolar ama arda akrabalık var belki bişey bulamazlarsa bunuda yazarlar

armagan_60
04-04-06, 22:49
rüya çok pasif kaldı çıkacakmı ne diziden sezon bitecek daha b ir olayını göremedik

aliyeaynalar
05-04-06, 07:25
dün dalyana sinir oldum.
acaba rolmü yapıyor yoksa hafızasınımı kaybetti ?

purna
05-04-06, 08:12
Heralde Aklini Kacirdi

armagan_60
05-04-06, 09:05
şadan nilden gerçekten hoşlandımı acaba

ena
05-04-06, 09:10
Ben şadan'ın nil'den hoşlandığını sanmıyorum. sadece sesini beğenmesi, "bıyık sert görüntünüzü katmerler" gibi sözleri hoşuna gitti.Ben böyle bir senaryo yazacaklarını sanmıyorum.Zira şadan'ın genç bir kızdan hoşlanması gibi bir konuyu daha önce işlediler...

bu arada çağlar'ın sahtekarlığını merak eden arkadaşa: çağlar aslında psikyatr değil, sahte diploma ve ruhsat ile o muaynehaneyi işletiyor. Sadık da bir vesile il bunu öğrendi...

armagan_60
05-04-06, 10:17
dün reklamlardan sonra olan bölümü kaçırdım bana bi anlatırmısınız teşekkürler

avantür böcü
05-04-06, 11:09
benze safa başından beri nevayı arkadaş olarak görüyordu o yüzdende ona takıldı ama neva gerçekten aşık oldu bu arada şadan nilden etkilendi gibi durun işler karıştı gibi şimdi bunu anlatalım misket rüzgara aşık ama rüzgar nilden hoşlanıyor tabi nilde ama rikkat nili kocasından kıskanıyor ve nili safaya ayarlamaya çalışıyor bu arada şadanıda unutmamak lazım safanın kime aşık olduğu belli değil hadi nevaya diyelim ama birde nil çıktı pembeyide unutmamak lazım uffff işler arap saçına döndü bunların çözülmesi sezon sonunu bulur nil karakteri bana pek sıcak gelmedi bu diziden çabuk çıkar oysaki berilde öyle nil gibi dışardan girmişti ama daha ilk gördüğümde kaynamıştım bu arada bişey sorucam dalyanın durumu kendi planladığı bişeymi yoksa bir çeşit tranvamı anlayamadım bütün kabahat bende derken şimdi tü suçu dürüyeye attı nerdeyse koskoca 1155 bölüm bitti inşsllsh 2000 nr doğru gider bayagı alıştım bütün işlerimi buna göre ayarlıyorum saygılsr

Bence de DAlyan travma geçiriyor. Önceki bölümde Düriye ona çok sert davranmıştı ve aralarındaki her şeyin bittiğini söylemişti. Eğer yanılmıyorsam Dalyan her şeyi hafızasından sildi. Bembeyaz bi sayfa açtı kendine, bi melek oldu yani :img-angel
bakalım görecez. Eğer öyleyse Düriyeye yazık yaaa!!

sinem83
05-04-06, 11:33
bence sefa nevayı seviyor çünkü dün neva benim erkek arkadaşım da bunlardan hiç hoşlanmaz deyince çook bozuldu, onun üzerine sinirle eve gidip ben nille görüşmek istiyorum dedi...

rüzgarın ise misketle imkanı yok yaa hiçbir şekilde denk değiller bana göre...

armagan_60
05-04-06, 12:28
bence sefa nevayı seviyor çünkü dün neva benim erkek arkadaşım da bunlardan hiç hoşlanmaz deyince çook bozuldu, onun üzerine sinirle eve gidip ben nille görüşmek istiyorum dedi...

rüzgarın ise misketle imkanı yok yaa hiçbir şekilde denk değiller bana göre...
hımm orayı kaçırmıştım ben o zaman seviyo olabilir belki diziye renk katabilmek için neva ile safayı evlendirebilirler ama şadan faktörünü unutmamak lazım hatırlarsanız abdülle kısmet olayındada bir çok terslik yapmıştı nedense herkesi birilerine emanet ediyor yani o kişye sevme hakkı tanımıyor yani safayada ama böyle bir durum gerçekleşirse neva-kemal olayları benzeri şeyler olabilir şadan karşı çıkar füsun hiç sevmez kısacası bütün aile karşı çıkar bu arada şu anda gündemde olmayan eski bir aşk daha var safa -sakız eğer neva ile durumu sakız anlarsa bu işlere engel olmaya çalışabilir

armagan_60
05-04-06, 15:54
şimdi arkadaşlar konuları tek tek ele alalım ilk önce peyaminin andrapoz meselesi nasıl çözülür büyük ihtimalle bun sayhan ismete kendi söyleyecek çünkü artık uzadı bu iş ama ismetin sayhana sürekli yalancı demesi sayhanı endişelendiriyor bence keşke ilk başta söyleseydi işler iyice sarpa sardı gelelim misket ile rüzgar arasındaki durumlara misket yanlış anlamaya devam edecek ve rüzgarın bütün yaptıklarını kendisine zannedecek ve ne yazıkki rüzgarı nille koşurken yakalayacak ve yıkılacak safa ile nil arasından bişey çıkacağını zannetmiyorum en fazla kıskandırma amaçlı olur daha fazlası olmaz çağların sahtekarlık işi duyulduğu zaman büyük yıkıma sebep olur salise bunları kabul etse bile nemide ile fincan asla izin vermez ve bu iş biter sayhanın durumu ise dahada vahim sayhan ismete üzülmesin diye söylemedi ama keşke o zaman söyleseydi hiç olmazsa acılarını paylaşırdı ama şimdi neden bende sakladın diyebilir ve bu keez gerçekten boşanabilirler dalyan ile dürüyenin boşanacaklarına ihtimal vermiyorum çünkü dürüye kızsada onu hala seviyor bence bu iş en son noktada yani mahkeme salanunda hakim eminmisiniz dediği zaman bozulacak zaten bozulmalıda bunca sene beraber olmuş kişinin dizinin bundan sonrasında ayrı olmasıdiziyi bozar bir başka ihtimalde boşanıp birbirinin kıymetini anlamaları şeklimde olabilir

aslı06
05-04-06, 23:02
Bence safa ile nevanın evlenmesi çok zor bir ihtimal.Şadanın kesinlikle izin vermiyeceğini düşünüyorum.Ben rüyanın intikam için safayı ayartıcağını düşünüyordum nevaya inat olsun diye ama biraz fazla uçmuşum herhalde.Sadık ali acaba ne yapacak? Öyle melek bir adamın Çağlar ve Sally evliliğine engel olacağına inanmıyorum.Bu arada Sayhan daha çok çıksın yaaa...

Müge
05-04-06, 23:17
Yavaş yavaş sezon sonuna doğru yaklaşıyoruz.Bu sezon sonu yaklaşmadam dizi tatile girmeden önce umarım Sally Çağlar la olan meselesini halleder,Dalyan Duriye ile barışır,Sayhan da bebek meselesini yoluna koyar.Tabiki bu dedikelerim tatlıya bağlanamayacaktır ama en azından bir şekilde aydınlanacaktır,eğer daha fazla uzatırlarsa dizi tatile girecek ve bu sorunlar öbür sezona kalacaktır..

sabih
06-04-06, 06:28
Ben bebek meselesinin bu sezon halledileceğini düşünüyorum. Ayrıca geçen sezon tatile girerken yine ismet ile sayhan'ın arası bozuktu. Ben aynı şeyi tekrar yapacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bebek meselesi yüzünden de tekrar boşanma noktasına geleceklerini de sanmıyorum. Çünkü sezon başında yine boşanma meselesi vardı. Boşanma meselesini çok güzel sonuçlandırdılar be bebek meselesini de aynı şekilde sonuçlandıracklarını umuyorum. Çünkü sürekli aynı konular etrafında dönmeleri seyirciyi sıkmaya başladı. bence reytinglerin artmasının nedeni de dizinin yayın saatinin değişmesi. Ayrıca artık TRT INT'de 19:40'da yayınlanıyor. Kaçıranlar oradan seyredebilirler. AYrıca Nil ile safa ve misket ile rüzgar'ın olacağını sanmıyorum.

ena
06-04-06, 08:59
benim aklıma bebek meselesi için şöyle bişey geliyor... uzun uğraşlar sonucu sayhan yine ismet'e söyleyemeyecektir..sezon sonunda ismet'i birkaç günlük bir tatile götürür, ismet'te mutlu mesut ifadeler görürüz ve sezon dönüşü de mutsuz ifadeler...Ama boşanacaklarını sanmam..

bir de şu var arkadaşlar, henüz nisan ayındayız...Bu dizi son iki sezondur hep temmuz'un ilk haftasına kadar sürdü benim hatırladığım..Hele ismet'in evlenememesi ile biten sezonda 8 temmuzda bitmişti..Aynı günlerde halamın düğünü vardı da ordan hatırlıyorum:))

twetytom
06-04-06, 10:59
arkadaşlar safa ile nil olmaz ama belki nil safaya aşık olabilir :img-icecr neva safa nil üçgeni içerisine rüzgar misket de eklenirse komik durumlar ortaya çıkabilir.nil safaya ,safa nevaya,rüzgar nile,misket rüzgara...hele o arada miskete de aşık ooan biri olursa iyi güleriz düşünsenize. :img-clapp
sezon sonua doru dizi hareketlenir daha da.zaten nilin kimseyle olması söz konusu olmamalı.herkese mavi boncuk dağıtan bir kız.hareketlerinin sebebi ne olursa olsun rüzgara yakışmaz artık.kadınlar da sevmiyorlar zaten kızı.aileye kendini kabul ettirmesi zor.

avantür böcü
06-04-06, 11:59
benim aklıma bebek meselesi için şöyle bişey geliyor... uzun uğraşlar sonucu sayhan yine ismet'e söyleyemeyecektir..sezon sonunda ismet'i birkaç günlük bir tatile götürür, ismet'te mutlu mesut ifadeler görürüz ve sezon dönüşü de mutsuz ifadeler...Ama boşanacaklarını sanmam..

bir de şu var arkadaşlar, henüz nisan ayındayız...Bu dizi son iki sezondur hep temmuz'un ilk haftasına kadar sürdü benim hatırladığım..Hele ismet'in evlenememesi ile biten sezonda 8 temmuzda bitmişti..Aynı günlerde halamın düğünü vardı da ordan hatırlıyorum:))

Ena doğru söylemiş, bencede Sayhanla ve İsmetin arası bebek meselesi yüzünden bozulmaz. Zaten bozulsa bu dizi bizim evin halleri olmaz. yani aynı konu bisürü dizide işlendi, hepsinde aynı şekilde ilerledi.(Mesela istanbul masalı ) hatta kabaca şöyle bişey olur gidişat, bebek olmayacağı öğrenilir, sonra taraflardan biri(Esma) "yaa demek olmuyomuş, o zaman ayrılalım" der yada daha beteri olur hayata küser, içine kapanır... vs... Bu dizide bunlardan hiçbirinin olacağını sanmıyorum, eğer onlarda aynı şekilde işlerlerse o zaman bir daha konuşmak lazım tabii... :icon_whis
yinede şu ana kadar bile farklıydı, düşünsenize şimdi bu dizide bebeği olmayan iki çift var (Düriye-Dalyan, İsmet-Sayhan) biri kuma almaya kalktı biri daha hala söyleyemedi bile! Ben İsmetle Sayhandan umutluyum arkadaş! onlar öyle boşanalım falan diye saçmalamazlar bence.
Not: Neva'nın hastasıyız, Safayalada kimseylede evlenmesin ya! bekar kalsın o kız. :icon_evil

yasden
06-04-06, 12:54
bencede nil kimse ile olmaz
çünkü çok soğuk görünümlü bir kız ve hiç rol yeteneğide yok
kesinlikle ne safa ne de rüzgar hiçbiriyle uygun değil
rüzgar yanında çok çocuk gibi kalıyo bence
safa ile de yakışmıyorlar
bence nili çıkarsınlar diziden :)

bu arada bu dizinin resimlerini çeken arkadaşlar yok mu??
özellikle rüzgarın olduğu sahneleri :)

sanem12
06-04-06, 14:08
Arkadaşlar bakarsınız bir mucize olur ve İsmet hamile kalır böylelikle bu olayda kimse üzülmeden tatlıya bağlanır.
Nil'in napmaya çalıştığını ben pek anlayamadım gerçekten Rüzgar'dan hoşlanıyormu yoksa bütün erkeklerin ona ilgisi olduğunu ve diğer bayanlar tarafından kıskanıldığını anladığı için onlarla oyunmu oynuyor...
Ben Safa ve Neva'yı yakıştırıyorum ama Rüzgar ve Misket olacak gibi değil.

BERNA
06-04-06, 14:40
bence neva da safadan hoşlanıyor dün çünkü çağların işyerinin kapısı çalınınca üstünü başını düzeltti safa geldi diye düşünüp

sinem83
06-04-06, 22:09
Nilin ilk günlerinde rüzgara uygun biri sonunda çıktı diye düşünmüştüm ama nilin anlamsız hareketleri yüzünden bu düşüncemden vazgeçiyorum... ne yapmaya çalışıyor allah aşkına?

düriye ve dalyanınsa kısa bir zaman içinde barışacaklarını düşünüyorum...

ve nasıl ki sefa nevadan çok hoşlanıyorsa neva da ondan hoşlanıyor bugün nil yüzünden sefaya çıkışmasından bir kez daha anladım...

sezinti
06-04-06, 22:15
bugünkü bölümde Sadık Ali ile Çağlar'ın konuşması vardı. Safa'da vardı. Sadık Ali bölümün yıldızıydı. Çağlar'a dediği "bana baba, amca, dayı deme hiç bir şey deme" dediğindeki kızgınlığını ve Safa'nın olaydan sıyrılma çabalarını izledik.

ÇAKIL85
06-04-06, 22:34
nil karakterini ben anlayamadım bir türlü.
ilk gün çok sevmiştim
sonunda rüzğara birinin buldular,doğadan sonra iyi biri çıktı karşısına(berili çok sevmiyordum) dedim,sonra ne olduysa düşüncelerim değişti.
anlayan biri anlatabilir mi?
nil ne yapmaya çalışıyor ve kimden hoşlanıyor? :img-huh:

Müge
06-04-06, 22:38
Dalyan'ın haline üzülmeye başladım ,Duriyede yavaş yavaş yumuşuyor gibi sanırım bir kaç haftaya kadar barışacaklar gibi..Onlar barıştıktan sonra Sayhan ve İsmet bakalım ne yapacak..Bana İsmet'in kendisi öğrenceği geliyor.Öğrendikten sonrada yıkalacağı,Kısmet Nil'le baya uğraşacak asla Rüzgara kaptırmayacak .Nil sanırım bir kaç hafta sonra gider diye düşünüyorum.İnanın ben de hiç beğenmedim haraktlerini biraz yapışkan erkeklere düşkün biri gibi..

ÇAKIL85
06-04-06, 22:42
umarım düriye ve dalyanın hali düzelir.yazık ikisine de:(
ikisi de çok üzülüyor.
lütfen artık rüzğara doğru düzgün bir sevgili bulsunlar.
miskette unutsun rüzğarı.sinir oluyorum her rüzğar dediğinde...
sevmedim ve sevemeyeceğim galiba misketi.... :img-icecr

armagan_60
06-04-06, 23:36
nile iyi bi sopa çekmek gerekiyo biraz yosma tipli bir kız galiba herkesi kendine aşık edip ortalığı karıştıracak gibi

yasden
07-04-06, 08:14
bence nil kesinlikle peyami'den hoşlandı...
çünkü sürekli atölyeye gidiyo 2 bölüm önce rikkat evine çağırdığında içeri girer girmez peyamiyi sordu..

aslında evet rüzgara bi sevgili bulsalar iyi olucak
nil ile kesinlikle olmaz çünkü hareketleri çok yapmacık
misket ile düşünüyordum ama onunla da olmayacağını anladım
umarım daha iyi rol yeteneği olan güzel bir kızı rüzgarın sevgilisi yaparlar :)

twetytom
07-04-06, 10:19
bence dalyanın hastalığı düriye ile barışmasına neden olacak.sonra da gelsin çocuklar :img-icecr
sayhanın neden hala söylemediğini anlamıyorum.sanırım ismet bu konuyu bir yerlerden duyacak ve araları daha da bozulacak.çünkü hatırlarsanız at yarışından dolayı yalan söylediğinde ismet sayhanla konuşmadı.böyle bir durumda hoş şeyler olmayacak yandık yani yine hüzün,gözyaşı... :img-help:
nil gereksiz bir karakter dizide.diksiyon dersi vermeye diye geldi.herkesin huzuru kaçtı.bi de yetenekli birşey olsa belki biraz daha izlenebilir ama umut yok.duyduğuma göre torpilliymiş.ondan dolayı diziye girmiş.girdiği gibi çıksa hiç fena olmayacak.
miskete de aşık birini bulsalar baya güleriz herhalde.ben hala misketle abdülü yakıştırıyorum.tam birbirlerinin kalıbı.ikisi de höt höt iyi anlaşırlar.biri bişey der diğeri kızar falan.
neva kesinlikle safadan hoşlanıyor.yeni bir kız meselesini duyunca panik oldu.eee insan kaybedince değerini anlarmış hesabı.
rüya yok ama artık olsun.ev kızı olmasından sıkıldık.
bu arada füsnun saçı hoşuma gitti. :img-elvis en azından uzun ve kızıl saç füsuna yakışıyormuş onu gördük.ama önce peruk sonra kaynak saç olayında saç şeklinin aynı kalması pek inindırıcı olmadı.en azından o peruğa biraz değişiklik yapsalarmış.
sadık ali ve çağlar olayını merak ediyorum.sally öğrenince çok üzülecek.umarım bu iş yine sadık alinin başına patlamaz. :icon_mad:

yasden
07-04-06, 10:43
bencede dalyanın hastalığı düriyenin onu affetmesine neden olacak
ama ben en çok sally gerçeği öğrenirse ne olur onu merak ediyorum :)
sayhanda artık söylesin bebek meselesini çünkü gerçekten çok uzattılar ve bu durum sıkmaya başladı
neva safadan kesinllikle hoşlanıyo tabii safada nevadan umarım aralarında bişeyler olur :)
her yazdığımda tekrar ediyorum yine tekrar edicem nil karakteri hiç ama hiç olmadı diziye
bi kere adapte olamadı
konuşması hareketleri bence hiç yakışmıyor bu kadar güzel bir diziye
nil'i bi yolunu bulup diziden çıkarmaları gerekiyo :)

BERNA
07-04-06, 10:52
Nil konusunda herkesle aynı fikirdeyim, antipatik bir karakter yaratılmaya çalışılmış ama oyuncunun yeteneksizliği yüzünden daha da çok antipatik olmuş.
Füsun'un saçı tamamen kızıl olsa bence de çok yakışacakmış. Şu hali bile bence dizide abatıldığı kadar kötü değil.
Safa ve Neva birbirlerinden bu kadar hoşlanırken aralarında birşey olmaması bence çok zor bir ihtimal. Bu aşkı görmemiz yakındır diye düşünüyorum.
Misket ve Rüzgar konusunda kararsızım biraz. Keşke Abdül'un mektup olayında Misket'e karşı beliren ilgisi devam etseydi. Ben de onları çok yakıştırmıştım ama bu durumda Misket'in umutsuz aşkı içimi de sızlatmıyor değil.
Sayhan bebek olayını söylemezse diziye girip ben söyleyeceğim yakında!!

armagan_60
07-04-06, 11:25
nil bencede abartılı ama senenin başındada misket de öyle gelmişti sonra oturtu nilde öyle olabilir ama gıcık bir tipi var misket öyle değildi en azından aslında pek güzel bişey değil daha iyisinide bulabilirlerdi bence bakalım ne olacak

armagan_60
07-04-06, 11:34
bu kadar mesaj yazılan bir başka dizi bölümü varmı yakında 1000 olucak hadi hayırlısı bence modetörler bu bölümü ana sayfaya almalı

ged
07-04-06, 13:16
Ben bebek meselesinin bu sezon halledileceğini düşünüyorum. Ayrıca geçen sezon tatile girerken yine ismet ile sayhan'ın arası bozuktu. Ben aynı şeyi tekrar yapacaklarını sanmıyorum. Ayrıca bebek meselesi yüzünden de tekrar boşanma noktasına geleceklerini de sanmıyorum. Çünkü sezon başında yine boşanma meselesi vardı. Boşanma meselesini çok güzel sonuçlandırdılar be bebek meselesini de aynı şekilde sonuçlandıracklarını umuyorum. Çünkü sürekli aynı konular etrafında dönmeleri seyirciyi sıkmaya başladı. bence reytinglerin artmasının nedeni de dizinin yayın saatinin değişmesi. Ayrıca artık TRT INT'de 19:40'da yayınlanıyor. Kaçıranlar oradan seyredebilirler. AYrıca Nil ile safa ve misket ile rüzgar'ın olacağını sanmıyorum.

Bence ratinglerin artması yayın saatiyle ilgili değil. Çünkü daha önce de bu saatlerde yayınlanıyordu ama ratingler yine de düşük olabililyordu. Bence son birkaç aydır çok iddialı ve güzel senaryolar yazılıyor, ayağı yere basan şeyler. Senaristleri kutluyorum. Tabii yazılanları en iyi şekilde oynayan oyuncuları da unutmamak gerek... İnşallah önümüzdeki sezon da bu dizi devam eder...

ena
07-04-06, 13:29
Merhaba,
ya birden bu dizinin mesaj sayısının bu derece arttığını görünce öyle mutlu oldum ki anlatamam..yazın tekrarlarını bile izliyorum ben bu dizinin de...:D

Nil evet gayet yapmacık..Ben sayhan ile ismet meselesinin çözülmesini en çok da peyami için istiyorum..Aslında peyami rikkate biraz çıtlatsa hiç fena olmayacak..Boşu boşuna adamcağızın o kadar üstüne geliyorlar:D

Bir de yayın saati konusunda şunu söyleyeyim daha önce bu saatte değil 17.00-17.30 civarında yayınlanıyordu..Ve ben dersleri genelde 5 te biten biri olarak daima kaçırıyordum..Şimdiki saati çok daha iyi bence..Daha önce zaten haberler 19.00da olduğu için bu zamanlar dizinin yayınlandığı saatlerde haberler oluyordu..Ama ged'in dediği gibi bu sezon senaryo hakikaten çok iyi yazılıyor..İnşallah nazar değmeden, bozulmadan ilerler...

twetytom
07-04-06, 15:39
Nil konusunda herkesle aynı fikirdeyim, antipatik bir karakter yaratılmaya çalışılmış ama oyuncunun yeteneksizliği yüzünden daha da çok antipatik olmuş.
Füsun'un saçı tamamen kızıl olsa bence de çok yakışacakmış. Şu hali bile bence dizide abatıldığı kadar kötü değil.
Safa ve Neva birbirlerinden bu kadar hoşlanırken aralarında birşey olmaması bence çok zor bir ihtimal. Bu aşkı görmemiz yakındır diye düşünüyorum.
Misket ve Rüzgar konusunda kararsızım biraz. Keşke Abdül'un mektup olayında Misket'e karşı beliren ilgisi devam etseydi. Ben de onları çok yakıştırmıştım ama bu durumda Misket'in umutsuz aşkı içimi de sızlatmıyor değil.
Sayhan bebek olayını söylemezse diziye girip ben söyleyeceğim yakında!!
:D:D:D
söyle tabiii.n azından bu sıkıntıyı çekmeyiz :d

sanem12
07-04-06, 21:05
Bende bu forma bukadar ilgi gösterildiği için çok mutluyum. Ged arkadaşımıza katılıyorum senoryo son birkaç aydır baya güzelleşti.
Sonunda Düriye ve Dalyan meselesi çözüldü darısı diğer konuların başına. :blush:

sabih
07-04-06, 21:05
Nil'in torpilli olduğunu nereden duydunuz. bence de çok yapmacık. Ben de Sayhan'ın biran önce söylemesini istiyorum. Ama fazla problem çıkmaması iyi olur. İsmet beklenmekdik şekilde anlayış gösterecek diye bekliyorum. Çünkü sezon başında da araları bozuktu ve sürekli kavga ediyorlardı. Aynı konuları tekrar yazmazlar diye düşünüyorum. Ayrıca bu dizi ile ilgili televizyon dergileirnde bilgi çıkmıyor. bence web sitesi de olmaıs gerekli.

yasden
07-04-06, 21:41
bugünkü bölümü yine çok güzeldi
sanırım bu diziyi artık yavaş yavaş herkes benimsemeye ve çok sevmeye başladı...
bu forumada bu kadar ilgisi olması beni gerçekten çok mutlu ediyor :)

şükürler olsun ki bu akşam ki bölümünde nil yoktu :icon_whis
dalyan ve düriyenin barışmalarınada çok sevindim :)
safa da nevayı acaip kıskanıyo aslında onların aralarında bişeyler olması diziyi çok daha eğlenceli hale getirebilir :)

ena
07-04-06, 21:52
düriye karakterini canlandıran oyuncu gerçekten çok ama çok başarılı...duygusal rolleri harika kıvırıyor..Düriye'nin unutamadığım bir sahnesi geçen sezon Kısmet gizlice eve kamera yerleştirip bir yarışmaya katıldığında reyting toplamak için düriye'yi gaza getirip "senin hiç çocuğun olmayacak" deyip durduğu ve düriye'nin gerçekten üzüntüden kahrlup intihara kalkıştığı sahnedir...bugünde dalyan'ı affederken çok başarılıydı...

sezinti
07-04-06, 22:09
düriye karakterini canlandıran oyuncu gerçekten çok ama çok başarılı...duygusal rolleri harika kıvırıyor..Düriye'nin unutamadığım bir sahnesi geçen sezon Kısmet gizlice eve kamera yerleştirip bir yarışmaya katıldığında reyting toplamak için düriye'yi gaza getirip "senin hiç çocuğun olmayacak" deyip durduğu ve düriye'nin gerçekten üzüntüden kahrlup intihara kalkıştığı sahnedir...bugünde dalyan'ı affederken çok başarılıydı...

Duriye karakterini oynayan Fatma Öney çok iyi bir tiyatro sanatçısıdır. Tiyatro'da izlemenizi tavsiye ederim. "Gözlerin Ardındaki Çocuk" adlı Tiyatro oyununda Fatma Öney'i izlemeniz gerekirdi. mükemmel bir performans sergilemişti.

sinem83
07-04-06, 22:25
bugünkü bölümde düriye ve dalyanın barışmalarına çok sevindim... çağlarınsa artık yapacak çok fazla şeyi kalmadı, açıklamak zorunda ama ben sallyi düşünüyorum ya yazık kızcağız ne kadar da seviyor... keşke çağları böyle bir sahtekar karakter olmasaydı... ne olacak şimdi?

sezinti
07-04-06, 22:31
Duriye'nin Dalyan'la barışmasında en büyük katkıyı Salise yaptı. Duriye'ye çok zor soru sordu. Dalyan olmadan yaşamaya hazırmısın dedi. Salise ne yapacak ? Sadık Ali Çağlar'a yardım yapacak gibime geliyor. Sadık Ali, Şadan ve Peyami birarada iken konuşmalarından anladığım kadarıyla.

aslı06
08-04-06, 00:32
Arkadaşlar galiba sefa ve nevanın olayını mavi aydaki david ve magieye benzetmeye çalışıyorlar; fakat ne sefa nede neva onların tırnağı olamaz.Sadık gene bu akşam döktürdü.Çağların biran önce sallye durumu anlatması lazım,yoksa şadanın onu canlı bırakacağını hiç sanmıyorum.

yengecs
08-04-06, 01:28
gece yarasi kanallari karistirdigimda her defasinda izledigim bi dizidir.. aile ici yasanilan olaylari anlatan cok samimi bi dizi bence.

twetytom
08-04-06, 10:38
Duriye karakterini oynayan Fatma Öney çok iyi bir tiyatro sanatçısıdır. Tiyatro'da izlemenizi tavsiye ederim. "Gözlerin Ardındaki Çocuk" adlı Tiyatro oyununda Fatma Öney'i izlemeniz gerekirdi. mükemmel bir performans sergilemişti.
kesinlikle 10 numara bir oyuncu.bence dizideki en iyi oyunculardan biri.geçtiğimiz sezonlarda "sende gitme triyandafilis" de oynuyordu.çok çok başarılı.gerçek oyuncu bu olsa gerek. :icon_ange

gilmoregirls
08-04-06, 12:31
arada sırada denk geldiğimde izliyorum de ben şadanın bağırmalarından bıyık,sakal gibi olaylarından çok sıkıldım

simal
08-04-06, 15:22
Dünkü bölüm bencede cok güzeldi. Sonunda Duriye-Dalyan meselesi mutlu bitti. Buarada Fatma Öney bencede cok cok iyi bir oyuncu, gerci dizideki hemen hemen herkes öyle.(Nil haric, onu bende hic sevmedim ne oyunculugunu ne tipini ne de rolünü)
Safa ve Neva olayi da tuhalasiyo, yani konu güzel ama oyuncular yansitamiyo heralde. Neva`nin bu sezondan önceki karakteri cok daha iyiydi, simdiki tarzini begenmiyorum ve tuhaf geliyo. Bu kadar zaman baska bir imaj cizdi, rolü oturttu simdi bambaska birini oynamaya calisiyo.Safa`nin oyunculugunu begeniyorum ama Neva ile olan sahnelerinde bi eksik var bence.
Buarada Sayhan-Ismet meselesi de bir an önce cözülse iyi olacak, yoksa kötü sona dogru yaklasiliyo o cephede :img-help:

MURTİ
08-04-06, 17:11
Dünkü bölüm bencede cok güzeldi. Sonunda Duriye-Dalyan meselesi mutlu bitti. Buarada Fatma Öney bencede cok cok iyi bir oyuncu, gerci dizideki hemen hemen herkes öyle.(Nil haric, onu bende hic sevmedim ne oyunculugunu ne tipini ne de rolünü)
Safa ve Neva olayi da tuhalasiyo, yani konu güzel ama oyuncular yansitamiyo heralde. Neva`nin bu sezondan önceki karakteri cok daha iyiydi, simdiki tarzini begenmiyorum ve tuhaf geliyo. Bu kadar zaman baska bir imaj cizdi, rolü oturttu simdi bambaska birini oynamaya calisiyo.Safa`nin oyunculugunu begeniyorum ama Neva ile olan sahnelerinde bi eksik var bence.
Buarada Sayhan-Ismet meselesi de bir an önce cözülse iyi olacak, yoksa kötü sona dogru yaklasiliyo o cephede :img-help:
sana tamamen katılıyorum.nili ben de beğenmedim.güzel bir kız da değil.neyini beğenip aldılar diziye anlamadım.yetenek desen o da yok.sokakta yürüyen birini çevirip oyna desen daha iyi oynar.yapmacık laflar mimikler.normal haytında nasıl çok merak ediyorum.diziye girdiğinden beri uyum sağlayamadı.orada o kadar değerli oyuncular var.biraz feiz alsa kendi için iyi olur.neva safa olayı sarpa sarmaya başladı.hadi neva safadan hoşalandığını anladı.beraber olamazlar ki şadan ve peyami bu işe karşıyken.hayırlısı.rüzgar yine 1 numara oynuyor.sadık ali rüzgar ve peyamiyi tek geçiyorum.yolda görsem ellerini sıkıcam. :) miskete gelince ona da aşık birinin olması konusuna katılıyorum.bu abdül de olabilir.çünkü abdül de pasif kaldı son zamanlarda.dalyan meselesi olmasa onu da göremeyeceğiz.füsunun saçlar güzel.rikkat saçlarını uzatsa iyi olur.pek yakışmıyor kısa saç. :img-lady: rüya ortalarda yok gene.bu arada zeynep neden yok??? yani ismi var kendi yok.

Müge
08-04-06, 19:08
Dün kü bölümü ne yazık ki izleyemedim.Duriye ve Dalyan'ın barışmasına çok sevindim.Bu mesele hal olduktan sonra bakalım Sayhan ve İsmet cepesinde neler olacak..En önemlisi Sally ne yapacak gerçekleri öğrenince..Bazen dayanamıyorum izlerken diziyi ekranın içinden çıkıp Sally'e söylemek istiyorum:)

ged
10-04-06, 12:18
safa ile Neva'yı mavi aya mı benzetmeye çalışıyorlar..kusura bakma da ne alaka ya..mavi ay nerde neva safa nerde..bence hiç benzemiyor...ayrıca da çook gerilerde kalmış bir dizi o..nereden aklına geldi...en azından ben hiç ona benzetemedim..neyse..bence çok iyi gidiyor Safa Neva durumu..ikisi de birbirinden emin olamadığı için bir türlü itiraf edemiyorlar hoşladıklarını..çünkü safa azıcık iltifat etse Neva safanın ne tür bir tepki verebileceğini bilemeyip hemen tersliyor..safa da öyle..itiraf etmeyi kendine yediremiyor..İlk adımı nevanın atmasını bekliyor herhalde..çok şekerler..

yasden
10-04-06, 19:48
bencede safa ve neva çok yakışıyorlar ve aralarında biran önce bişeyler olsa çok güzel olur
bikaç bölümdür nili de göremiyorum dizide sanırım çıkarttılar :)
çağlar sallye söyleyemiycek bence çünkü bugün söylemeye çalıştı ama olmadı git gide karışıyo işler...

Müge
10-04-06, 22:07
İsmet ve Rüya söylemeden öğrendiler yarın kesin Sally söylerler iki dakka içinde bütün herkes öğrenir ve Çağlar'da hapı yutar ..Duriye ve Dalyan barışmışlar ama Duriye'yi hiç mutlu görmedim zoraki barıştığı belli oluyor..

armagan_60
11-04-06, 11:09
arkadaşlar dünkü bölümü dersane sınavım yüzünden seyredemedim bana özetlermisiniz teşekkürler

sinem83
11-04-06, 11:24
ismet ve rüyanın öğrenmesi çok iyi oldu... artık çağların da ne olduğu çıksın ortaya... ama keşke bu kadar uzamadan çıksaydı sally çooookk üzülecek...:(

BERNA
11-04-06, 12:17
ben de seyrettim dün diziyi Çağlar'ın foyasının meydana çıkması dışında Düriye ve Dalyan köye gidiyorlardı. Onlara son bölümlerde çok iş düşmüştü. Bence olanların olduğu ortamdan uzaklaşınca köyde Düriye de Dalyan'ı gerçek anlamda affedebilecek.

yasden
11-04-06, 17:42
çağların sahtekarlığını artık herkes öğrendi
bakalım bunda sonra neler olacak
nilde bişeyler karışıtıryor büyük ihtimalle peyamiye aşık oldu :)

sinem83
11-04-06, 17:49
işte beklenen an oldu, çağların osman olduğu çıktı ortaya... canım ya sally nasıl da şoke oldu... ben her şeyi biliyorum, her şeyinin sahte olduğunu biliyorum osmannn beeeeyyy deyişi süperdi, daha güzel yansıtamazdı bu şok durumunu... bravo gerçekten... bakalım neler olacak şimdi??

Müge
11-04-06, 21:39
Sally beklediğimdende iyi tepki verdi Çağlar'ın sahtekar olduğunu öğrendiğinde...Bu olayda gün yüzüne çıktıktan sonra İsmet nasıl öğrenecek acaba hamile kalamacağını ?

ena
11-04-06, 22:16
bugün dizi saatlerinde sınavım vardı ben izleyemedim, bir özet geçme imkanınız var mıdır acep?

simal
11-04-06, 22:23
Bugün Caglar ve Nil meselesi vardi sadece. Rüya ve Ismet iyice arastirdiktan sonra Caglar`in sahtekar oldugunu iyice anladilar ve onun hakkinda konusurken, Sally ye nasil söyleyeceklerini kararlastirirken Sally onlari duydu.. Buarada Sadik Ali`nin canina tak etmis, artik kefil sözlerine de dayanamayip Nemide ile Fincan halayi Caglar`in yerine götürmüstü. Caglar`in onlara gercegi anlatmasina zorlarken Sally Isme ve Rüya geldiler ve hersey ortaya cikti. Sally yüzügü verdi, cok sert olmasa da etkili bir tepki verdi. Buarada Nil`in biseyler karistirdigini anladik, hatta yalan filan söylemeye Nemide`yi kandirmaya basladi ama ne oldugu kesin belli degil. Muhtemelen Peyami ile ilgili bisey. Bugün Misket`le olan dersini ekip firsatini bulup Peyami`yi okuma isi icin götürdü.Rüzgar da Nil`i tavlamaya calisirken Misketi iyice kendine asik ediyo:)

sezinti
11-04-06, 22:30
Sadık Ali'nin Nemide ve Fincan'ı Çağlar'ın ofisinde bırakıp, ortalıktan kaybolma düşüncesi, Neva'dan kolonya ve su istemesi şimdiden götür, birazdan bazılarının ihtiyacları olabilir diye Neva'yla konuşması, Nemide ve Fincan olayları öğrendiği anda İsmet ve Sadık Ali'nin bardaktaki su'yu ellerine döküp Nemide'yi ve Fincanı serinletmesi de var. İsmet ve Sadık Ali'yi izlemen gerekirdi bu sahnelerde.

ena
11-04-06, 22:35
sevgili sezinti,
çok teşekkür ederim özet için..güzel bir bölüm kaçırmışım ne yazık ki..salı gününe sınav koyan hocalar sağolsun..haftaya yine ve yine salı günü bir sınav... İnşallah trt intteki tekrarına denk gelirim..
İpek Çeken eminim oyunculuğunu konuşturmuştur...

ena
11-04-06, 22:38
ya ama olmaz ki..Ben en iyisi trt inte kamp kurayım:) sadık ali zaten dizinin en başarılı isimlerinden biri...

Aklıma şu takıldı, sally gerçekleri konuşmalara kulak misafiri olarak öğreniyorsa, ismet'in çocuk meselesi için aynı modeli uygulayamazlar...Ben ismet'in tepkisini gerçekten çok merak ediyorum...

armagan_60
11-04-06, 23:23
nilin bence sevgilisi var ve sevgilisiyle beraber bu aileyi dolandıracaklar parasal ve duygusal bakımdan

sinem83
12-04-06, 14:05
nilin bence sevgilisi var ve sevgilisiyle beraber bu aileyi dolandıracaklar parasal ve duygusal bakımdan
gizli gizli telefon açtığı zaman ben de bir sevgilisi olduğunu düşünmüştüm ama sonra tekrar peyamiyi sorunca vazgeçtim bu düşüncemden ama gizli bir şeyler var kesin... bakalım...

armagan_60
12-04-06, 14:43
ya nil nemideye niye rüzgar buraya gelsin dedide sonra oraya gitti anlamadım ayrıca rüzgar onları evde bulamyınca ne yaptı

gilmoregirls
12-04-06, 14:54
çağlar olayı da sonuçlandı ya sonunda biraz daha uzatsalardı konu iyice bozulacaktı

twetytom
12-04-06, 18:33
çağlar olayı da sonuçlandı ya sonunda biraz daha uzatsalardı konu iyice bozulacaktı
ben üzüldüm çağların haline ya.garibim çok da seviyo. :blush: ama şadanın elinden kolay kolay kurtulacak gibi değil.nil nemideyi oyalamak iğin evde yapalım dedi ama sonra peyamiyi görmek için atölyeye gittiler.o arada rüzgar da onlara ulaşamayınca nemideyi aradı nemide de evde yapacaklar dedi.rüzgarda eve gitti kapı duvar.o arada atölyeye geri döndü misket var,tabi nil de duvar (:d yetenek konusunda da).peyamiyle nil körler için kayda gitmişti.
bu arada trtr 1 ile trtr inti karıştırdım mı acaba. :icon_roll sabah da inttekini izledim.benzer bir durum vardı. :icon_whis

sezinti
12-04-06, 19:30
Eski tanıdık bir yüzle yine keyifli bölümler izlemeye devam edeceğiz. :) Ahmet'i yeniden izleyeceğiz. Neva 'nın Kemal'le birlikte olduğunu saklamak için Ahmet'i ailesiyle tanıştırmıştı. Ahmet ailenin yemeklerini çok sevmiş ve Neva'ların evinden çıkmaz olmuştu.
Neva, Safa'yı kıskandırmak için yine Ahmet'ten yardım istedi. Sakız hanım ve Füsün müstakbel damatlarına yeniden kavuşacak :)

Sevgili ena, bir önceki bölümün bir özetini de Sevgili simal' de verdi.

Müge
12-04-06, 20:17
Eski tanıdık bir yüzle yine keyifli bölümler izlemeye devam edeceğiz. :) Ahmet'i yeniden izleyeceğiz. Neva 'nın Kemal'le birlikte olduğunu saklamak için Ahmet'i ailesiyle tanıştırmıştı. Ahmet ailenin yemeklerini çok sevmiş ve Neva'ların evinden çıkmaz olmuştu.
Neva, Safa'yı kıskandırmak için yine Ahmet'ten yardım istedi. Sakız hanım ve Füsün müstakbel damatlarına yeniden kavuşacak :)

Sevgili ena, bir önceki bölümün bir özetini de Sevgili simal' de verdi.
Ben de Ahmet'i bir yerden gözüm ısırıyor diyecektim şimdi hatırladım:)Bakalım ne olacak Neva Ahmet ile Safa Nil ile birbirlerini nereye kadar kıskandırcaklar.. :blush:
Sally sonunda affedecek mi Osman'ı?Sally'i ne kadar kızsada içinde çocuksu bir yüreği var ve bu yürek bir gün Osman'ı affedecek...
Duriye ve Dalyan köye gittiler aklıma güzel bir şey geldi köyden döndüklerinde Duriye hamile kalıyor köyün havası ve yedikleri ona iyi geliyor..Sadece benim fikrimdi olmasını çok isterdim;)

sanem12
12-04-06, 21:06
Arkadaşlar Nil'in Peyamiye kesinlikle aşık olduğu bu bölümde belli oldu ama ailenin diğer erkeklerinden ne istiyor onu anlamış değilim herkezi birbirine katıcak bu arada Misket'te Rüzgar'ın kendine aşık olduğu düşüncesini iyice benimsedi. Sally meselesi çözülmeye başladı darısı İsmet'in başına. Neva kabul etmek istemesede Safa'ya aşık oldu ikiside birbirini kandırmak için oyun oynayacaklar bizleride eğlenceli bölümler bekliyor.

armagan_60
12-04-06, 22:03
Arkadaşlar Nil'in Peyamiye kesinlikle aşık olduğu bu bölümde belli oldu ama ailenin diğer erkeklerinden ne istiyor onu anlamış değilim herkezi birbirine katıcak bu arada Misket'te Rüzgar'ın kendine aşık olduğu düşüncesini iyice benimsedi. Sally meselesi çözülmeye başladı darısı İsmet'in başına. Neva kabul etmek istemesede Safa'ya aşık oldu ikiside birbirini kandırmak için oyun oynayacaklar bizleride eğlenceli bölümler bekliyor.
ben ikinci bölümü kaçırıyorm o saatte babam geliyorda yemekyiyoruz nasıl anladın peyamiye aşık olduğunu ayrıca biraz rüzgarı seviyodu başta babasını görünce vaz geçti çünkü rüzgarı beklemeden atölyeden çekti gitti şimdi saly ile çağların pardon osmanın düğünü olmayacak demi kesin ya aklıma bişey takıldı safa ile osman nerede arkadaş bu olayların başını kaçırmıtım bir türlü anlayamadım hangisi daha sahtekar

ena
12-04-06, 22:43
Vallahi hangisi daha sahtekar sorununu çözmek için onlar da çok uğraşmışlardı sezon başında sevgili armağan..Çok da eğlenceli bölümlerdi:)

Sevgili simal, çok özür dilerim..Dünkü özet için sana da çok teşekkür ederim..Epeydir çok uykusuz ve haliyle dikkatsizim..Bugün de trafik nedeniyle başını kaçırdım biraz...Ama açtıktan sonra da baya uzun sürdü..Herhalde çok bir şey kaçırmadım:)

Ama nil hakikaten çok yeteneksiz...Misket bugün çok hoştu..Çayı vermeyişine bittim:D

Müge
12-04-06, 22:48
Misket böyle Nil ile Rüzgar'ın arasına girerse.Rüzgar ve Nil biraz zor birlikte olurlar.Hem Nil Safa'yada takılıyor..Tam bir oyun bozan biri.Bir an önce postalasınlar onu geldiği yere:)

armagan_60
12-04-06, 23:46
arkadaşlar böyle güzel bir dizini fotoroflarını veya hakkında biryazıyı internette bulmak çok güç mesla goglede beyhan sarann diye aradığımızda neredeyse hiçbir bilgi yok sadece 1000 bölüm oldu diye bir aç yerde adı geçti birde kasım ayında dilara yalçın(rüya)emine altuğ(neva) nın topörtajlarını okudum onun dışında bek aradığım bilgileri bulamadım hatırlarsanız ferhunde hanımlarda böylesessiz sedasız gidiyordu yani oyuncularını kimse tanımıyordu şimdi hepsi birer star oluverdi şimdi hatırladıklarımı yazıcağım

işte o kadro

baykal saran(bezhat) kurtlar vadisinde oynadı
tamer karadağlı(selçuk) çocuklar duymasın yağmur zamanı ve bir çok sinama filmi
Sİmge selçuk (yonca) tatlı kaçıklar metro palas ve en son aliye
Melek Baykal(nermin) melek apartmanı hayat bağları ve cennet mahallesi
güven hokka(suzi) ikinci bahar zeda kurtlar vadisi
şahap saygılan(bülent) sihirli annem
hatice arslan(necla) en son babalar duyar
ayşenil şamlioglu(meftune) nefes nefese ilk aşkım
ismini unuttum(belalı) hayat bilgisi kurtlar vadisi(şahin ağa dersem hatırlarsanız belki)
hakan salınmış(mehmet) pilli bebek ve dün aliyedehamile olan kadının akrabası olarak diziye girdi
İpek çeken(Nevzat) belki pek tutmadı ama olsun Teyzemin nesi var
sizinde hatırladığız varsa yazın evet belki ozamanlar bunların hiçbirini kimse tanımıyordu ama şimdi herkes onları konuşuyor ve dahsaı ferhunde hanımlarda oynayan yadımcı oyunculardan bile starlar çıkıyor sizce böyle bir kadro birdaha toplanırmı bence imansız ya sizce? unutmadan bu dizilerde oymaları ferhunde hanımlardan sonra olmuştur

kimene
13-04-06, 07:46
arkadaşlar (twetytom) bu sayfaları oyuncular ya da bu yazılanları oyunculara iletebilecek olanlar da okuyabilir. lütfen oyuncuları eleştirirken söylediklerimize biraz dikkat edelim. burada kimliğin belirsiz olduğu için istediğimizi yazabilme özgürlüğümüzü bu kadar da düşüncesizce kullanmayalım lütfen. Sonuçta rol o oyuncuya verilmiş. bu arada doktor ahmet yeniden gelmiş galiba. ben izlemedim ama geçen yıldan hatıladığım kadarıyla çok sevimliydi. diziye renk katmıştı. inşallah bu kez daha uzun süreli kalır. füsunla sakız da çok seviyorlardı onu. bakalım bu kez neler yapacak.

kimene
13-04-06, 07:52
evet, ferhunde hanımlarda oynayan güven hokna eşkıya filminde de vardı. ve evet sally başka pek bir yerde izlemedik. sally'ye de başka dizilerden teklif geliyordur eminim. ya da diğer oyunculara. belki de teklifleri kabul etmiyorlardır. çünkü şimdi oynadıkları dizide herkes "oyuncu". ama başka dizilerde bir mankenle ya da "oyuncu" olmayan bir takım insanlarla aynı projede yer almak istemiyor olabilirler. Beyhan Saranı hangi dizide oynatmak istemezler ki. ya da sally'yi. ya da ismet'i, fincan halayı, füsun'u, şadan'ı, ve özellikle peyamiyi. ben özellikle peyamiyi son zamanlarda çok beğeniyorum.

BERNA
13-04-06, 08:33
belalıyı oynayan oyuncuyu (Turgay Tanülkü) ben geçen gün Beşik Kertmesi dizisinde Davulu Yaşar olarak da gördüm. Onun dışında ben izlemiyorum ama Şubat Soğuğu dizisinde de oynuyormuş.

ena
13-04-06, 08:45
Bir ufak ekleme de ben yapayım, Sayhan rolündeki Okan Şenozan da sahra'da oynamıştı.. Sahra'nın ilk kocası Sinan rolünde...Tanıtımlarda onu görünce çoks evinmiştim...

ena
13-04-06, 09:18
Bu arada salı günü izleyemediğim bölümü az önce izledim..Gerçekten harikaymış..Sadık Ali yine döktürmüş..Ve İpek Çeken oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten...Ama Nil'in ne yapmaya çalıştığını anlayan beri gelsin..Enteresan bir kişilik kendisi...Ve izleyiciler tarafından da zannedersem istenmeyen bir kişilik..

Ahmet konusuna gelince, gerçekten inanılmaz komik sahnelerin yaşanmasına vesile olmuş biri ahmet..Ve heyecanla bekliyorum..Ama geçen sefer, sonlara biraz uzamıştı sanki varlığı..İnşallah bu sefer uzatmazlar..Gerçi karşısında Safa gibi bir cin var bu sefer, safa ne yapar ne eder onu sepetler:D

Ben de daha öcne burda arkadaşların belirttiği gibi Rüya'nın biraz daha ön plana alınmasını istiyorum artık...

sanem12
13-04-06, 11:17
Arkadaşlar bende sizlere katılıyorum bu dizinin oyuncularını araştırınca hiç bir bilgi ve resime ulaşamıyorsunuz ama asıl oyuncular bence onlar yine dediğiniz gibi şu an oynayan ve reyting rekorları kıran dizilerin hemen hemen hepsinde Ferhunde hanımlar ve bizim evin halleri dizisinde oynayan oyuncuları görüyoruz.
Benimde ilk aklıma gelenler:
Sihirli annemim Betüş'ü (İnci Türkay ) Ferhunde hanımlarda Can'ın bakıcısıydı.
Aliye, evdeki yabancı vs... oynayan Volkan Ünal'da Ferhunde hanımlarda Müjga'nın (Hülya Irmak) en son erkek arkadaşıydı.
Şu an Gümüş'te ki halanın eşini oynayanda bizim evin hallerinde Neva'nın meşhur Dr. Kemal'i (Tayfun Eraslan) aynı zamanda kurtlar vadisinin sinema filminde de oynamıştı.
Beyaz gelinciğin Ceren'i de Rüzgarın kız arkadaşı Doğa (Sezin Akbaşoğulları).
Rikkat'in arkadaşı Fidan (Yeşim Gül) yayından kaldırılan ödünç hayatlarda oynuyordu şimdide Show tv'de yeni başlayacak bir dizini tanıtımında gördüm.
Ferhunde hanımlarda Nermin'in sevgilisi vardı oda Ihlamurlar altında da oynuyor ve kurtlar vadisinin sinema filminde de oynamıştı.
Şu günlerdede Abdül'de reklamlarda oynuyor.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar...

ena
13-04-06, 17:37
Sonunda İsmet gerçekleri öğrendi..Bence çok etkileyici bir sahne olmuştu...Sally da ismet de sayhan da döktürdüler resmen...Ahmet/mehmet yine neva ile rüyayı sinir etmeye başladı..Ya inşallah ahmet nil'e aşık olur da onu bunaltır böyle..Nil de afrikaya kaçar...Kurtulmuş oluruz:)

sezinti
13-04-06, 17:44
Sayhan sonunda İsmet'e çocukları olamayacağını söyledi. Çok etkileyici bir sahneydi. Salise'nin kendi üzüntüsünü bırakıp, İsmet'in acısını paylaşmak iste