Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri-Bölüm Yorumları
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=49738
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
İyi Yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Çakıl
bugün kü bölüm ne bileyim inişli çıkışlı bir bölümdü yani hem çok duygusal hemde çok komik ayarı iyi tutturmuşlar neyse şeydaya çok üzüldüm sevdiğin adamın evlenmsini görmek çok acı olmalı ama sonuçta oraya gelmek onun kararıydı gelmeyedebilirdi slayt güzeldi ama son resimden bir önceki resim biraz saçmaydı nedenine gelince o resim de rüzgar miskete çiçek veriyordu ki o resimin çekildiği bölümde rüzgarla misketin arası limoniydi ve misket çiçeği alıp uzaklaşırken rüzgar arkasından bakakalmıştı....neyse devam edeyim nikahtan sonra gidilen dağ evi gayet güzel olmuştu maşallah çok güzel hazırlanmıştı.....peyaminin üzülmesine dayanamıyorum ya bu adamı bu kadar üzdükleri yetmez mi ühüüüü ühühüüüüü....dağ evinde pembeyle abdülün atışmaları güzeldi cihanın yakalanması vede o pasta neydi öyle yaw bende istiyorum canım çekti yaaaa.....ha bu arada mantık hatası sayılır ama rüzgarın misketin kulağına taktığı çiçek bir bakıyorum solmuş ama maşallah herkesi uğurlarken çiçek sapasağlam gözüküyordu ha bu arada rüzgar konuşma yapacakken herkes birilerini aradıya tam işte herkes bakın rüzgar konuşma yapacak dedi tam o sırada bizimde telefon çaldı bende annema anne bak bizide aradılar rüzgar konuşacak ya belki ondandır dedim ama komik bir tesadüftü annemle bayağı güldük yani son sahne de güzeldi peyaminin rüzgarın çocukluk görüntülerini izlediği yerde az kalsın ağlıyordum ühüüü ühüüüü bu arada rikkoşa uzun saç nede çok yakışıyormuş bunuda görmüş oldum forum hayatımın en uzun yorumu oldu bu galiba...............
rebornwithdie 07-05-08, 19:38 seyda nedense kendıne acı çektırmeye bayılıyor ne dıye gıttı kı nıkaha kafayı yedım,bosandılar dustu yaksından uşağın dedım ama neeeeeeeeerdeeee?can çıkar huy çıkmaz,eğer ruzgar hakkın rahmetıne kavusursa:img-cray: allah korusun bası goğe erer heralde yok duzalırse seydadan çekeceğimiz var ruzgar gerı alabılmek için ne seytanlıklar yapar tahmın bıle edemıyorum valla:img-meeti
Ben yine Safa'nın Yasemin taklidine takıldım:img-hyste Çok komikti ya. Bir de Neva'nın arkasından bağırıyordu ya: Seviyorum seni ülennnn:img-hyste Bayılıyorum ya Safa'nın bu muzip hallerine. Füsun iyice abarttı artık. Elinden gelse Neva'nın çantasına dinleme cihazı koyacak. Acaba Safa yaklaşıyor mu konuştular mı... Neyse Rüya bugün diyordu ya ablam Safa'nın yüzüne bile bakmıyor sen hiç meraklanma anne:D
Peyami her günkü gibi yine yüreğimin ucunu yaktı ya.:img-cray: Adam yaşıyor rolünü ötesi yok helal olsun:good:
Son zamanlarda gözlerim pek iyi seçmiyor Misket karnı burnunda şampanya mı içti yoksa ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. Emin olsam mantık hatalarına yazardım.
Bir de Rikkat'e uzun saç da yakışıyor. Onu ve kıyafetlerini, takılarını çok beğeniyorum. Hoş kadın.Düğün kıyafeti güzel değildi ama...
Şeyda'nın kendine işkence etmek istercesine töreni sonuna kadar izlemesine bir anlam veremedim. Hadi içeri girdin, ver hediyeni git. Fotoğraflarla yapılan gösteriyi bile izledi. Seviyorsan da bu kendine işkence etmen anlamına gelmez. :kahve Bak ne kadar üzüldü. Kıyamam çok şeker.
Bir de Cihan'ın Dilara ile evde yakalanmasına güldüm. :img-hyste. Kıskanıyorlar bizi aşkım dedi ya.
çaresizlik 07-05-08, 19:45 seyda nedense kendıne acı çektırmeye bayılıyor ne dıye gıttı kı nıkaha kafayı yedım,bosandılar dustu yaksından uşağın dedım ama neeeeeeeeerdeeee?can çıkar huy çıkmaz,eğer ruzgar hakkın rahmetıne kavusursa:img-cray: allah korusun bası goğe erer heralde yok duzalırse seydadan çekeceğimiz var ruzgar gerı alabılmek için ne seytanlıklar yapar tahmın bıle edemıyorum valla:img-meeti
ya bugün tam evlenecekken rüzgarın durun bir dakika misket mi? deilmi die bir bakayım yine bir hata yapmayayım dediğinde şeydanın surat ifadesi nasıldı ama
neyse ya acaba neler olacak yarın rüzgar ve misket cephesinde çok merak ediyorum:happy0064
4ewerbrucas 07-05-08, 20:07 ya bugün tam evlenecekken rüzgarın durun bir dakika misket mi? deilmi die bir bakayım yine bir hata yapmayayım dediğinde şeydanın surat ifadesi nasıldı ama
neyse ya acaba neler olacak yarın rüzgar ve misket cephesinde çok merak ediyorum:happy0064
orası çok güzeldi ya:img-hyste ama ben hep korkuyla izledim rüzgar bayıldı bayılacak bişey olcuak derken nikah bitti:icon_sorr ztn peyami"yi gördükçe ağlıyorum hele arkada çalan türkü yok mu:img-cray:
çaresizlik 07-05-08, 20:13 orası çok güzeldi ya:img-hyste ama ben hep korkuyla izledim rüzgar bayıldı bayılacak bişey olcuak derken nikah bitti:icon_sorr ztn peyami"yi gördükçe ağlıyorum hele arkada çalan türkü yok mu:img-cray:
sonra rüzgarın neydi öyle bütün gün misketi öpmesi neva ve safada çok tatlıydılar
rüzgar nasıl safaya artık gidin dedi miskete bizde artık başbaşa kalalım demesi.ya biz bu bölümügörmek için kaç zamandır bekliyorduk.birde şu hastalık olmasaydı süper olurdu
evet çok güzel bir bölümdü her şey çok güzeldi e tam 374 bölümdür bekliyoruz şunlar bi evlense diye alın işte...ama senalistler araya hastalığı öyle ustaca yerleştirmişler ki hiçbirimiz tam anlamıyla işte bu ya işte bu diyemedik... oysa bu gün bu forumda bayram havası esmeliydi ama doğrusu ben bu gün rüzgara hiç üzülmedim gayet sağlıklı ve mutlu görünüyordu birkaç bölümdür başı falan da dönmüyor ama peyamiye gelince (mehmet atay ne kadar başarılı ya) iliklerine kadar acıya batmış bi halde o ağladıkça benim gözümden yaşlar döküldü ki ben en televizyonda izlediğim şeylerden öle kolay etkilenmem
rebornwithdie 07-05-08, 20:39 sonra rüzgarın neydi öyle bütün gün misketi öpmesi neva ve safada çok tatlıydılar
rüzgar nasıl safaya artık gidin dedi miskete bizde artık başbaşa kalalım demesi.ya biz bu bölümügörmek için kaç zamandır bekliyorduk.birde şu hastalık olmasaydı süper olurdu
şeyda yanlarındayken yınede rahat davrandılar değil mı ama:img-blushoff şeyda offf acilen tedavi olmalı ya yazık kıza:icon_sorr
gülbeşeker 07-05-08, 20:44 şeyda yanlarındayken yınede rahat davrandılar değil mı ama:img-blushoff şeyda offf acilen tedavi olmalı ya yazık kıza:icon_sorr
Bence de Şeyda tedavi olmalı bunu intihara kalkıştığı zaman yapmalılardı,şu anda Rüzgarın hastalığı sebebiyle Rüzgarı rahat bıraktı fakat nikaha gelmesi çok saçmaydı,hediyeyi sonra da verebilirdi,ya da Rüzgarı merak ediyorsa zaten düğünden sonra da onunla görüşecek.
armagan_60 07-05-08, 22:08 öyle put gibi oturdular odada sanki ilk kez yapacaksınız gerdege girceklerya o bakımdan r m ikilisi insan öper koklar bişey yapar yani
evet evlenmeden olunca daha kıymetli oluyo galiba:happy0064 hem ben anlamadım laf olsun diyemi dediler yanlız kalalım falan diye yoksa 7 aylık hamile yani pek fazla o taraflarda gözü olmamaları lazım:img-blush
Az once ozetleri okudum ve İsmet ve Sayhanın Dila'yı Kerimanla baristirma cabalarina bir anlam veremedim. İsmet'te basladı Keriman soyle iyi, soyle yüce bir varlık demeye. İsmet'le Sayhanın amacları Dilaya gercek annesini soylemekti. Tamam yaptılar artık. Nedir bu baristirma cabalari. Bundan sonrası dogal bir surece bırakılmalıydı. Dila istedigi zaman annesiyle gorusur ya da onun hakkında konusur. Bu yapılanlar cok sacma geliyor bana. Ya da Kerimanı izlemeye tahammül edemediğim için bu kadının bütün yaptıkları batıyor sanki bana. Bir an önce Günerle barissin ve İstanbula geri donsun artık. Korkuyorum Kerimanla Guner birlestikten sonra İsmet'lere komsu olarak yasamaya devam edip dizide kalacaklar diye. :icon_sorr
bugünkü bölüm çok güzeldi.herkesin ne zamandır beklediği oldu yani rüzgar ve misket evlendiler.bakalım bundan sonra neler olacak.bu arada misketin rüzgar ve şydanın boşanma davasına gitmesi ne kadar saçma ise şeyanın da nikaha gelmesi o kadar saçma oldu.yani normalde kimse bu iki hareketi yapmaz.işte konu olsun diye böyle birşey yapmışlar.ama bu uzun zamandır beklenen nikaha hiç uymadı bence neyse diğer herşey güzeldi.umarım sonları iyi olur.
aynı tas aynı hamam ......evlenmeleri bişeyi değiştirmediki acı aynı acı ayrıca havada buram buram ayrılık kokusu var bu kokuyu başka alan arkadaşlar yokmu???gözyaşı acı ızdırap keder daha sayardım ama bu gecelik bu kadar yeter ama hastalık geçsede bunlar mutlu olamayacak yahu hangi türk filminde başroldekiler mutlu mesut sakin bir evililik hayatı yaşamış ki bizimkiler yaşasın varmı türk sinema tarihinde böyle bişey olsa olsa en sonuna doğru belki.....:img-pilot
güzel bir bölümdü, sonunda evlendiler, de ayy Rüzgarın sürekli Misketi öpmesi neydi öyle anladık işte evlendiniz çok abarttınız.
Neva ve Safa çok tatlılar yaa, böyle çok hoş oldu:)
Pasta da çok güzel görünüyordu:happy0064
yalnız takıldığım birşey var, geçen bölümde Rikkat Mİsket'e
çocuğunuz çok şanslı anne karnında bile olsa anne ve babasının nikahını görüyor dedi, ne yani bu gerçektende bir şans mı??????? bu tarz ilişkilerin bu kadar övgü alması beni çok şaşırtıyor, bu konuda birazcık daha özen gösteirlmesi gerekir.... bence
aslihansss 08-05-08, 07:49 evet evlenmeden olunca daha kıymetli oluyo galiba:happy0064 hem ben anlamadım laf olsun diyemi dediler yanlız kalalım falan diye yoksa 7 aylık hamile yani pek fazla o taraflarda gözü olmamaları lazım:img-blush
evet armağan seninde dediğin gibi evlenmeden önce rüzğar misketi gördüğü yerde bi yapıştımı bırakmıyodu ahtabot gibiydi maşallah şimdi öyle oturdular :img-hyste:img-hyste:img-hyste bakalım bu gün neler olucak:bilmim
fairy_dreams 08-05-08, 10:53 gelinlik yakışmış ama modelini fazla beğenmedim :) yeni başlık açılmış hayırlı olsun :) bir süre olmuycam ya da kısa süreli uğrar çıkarım arkadaşlar...
dizide mutlu r & m sahnelerini izlemeyi özlüycem artık haftaya da herhalde rüzgar öğrenir. of of :( neyse kederlendim..
dün bile diziyi izlerken buruk bir mutlulukla izledim o güzel sahneleri. yinede süper bir bölümdü. peyamiyi gösterdiklerinde çalan türkü iyice kederlendiriyor insanı :img-cray:
deniz_ezel 08-05-08, 14:28 ya bu kadar uzun süreden sonra mutlu olmayı hakediyorlardı.ama mutllukları kısa sürecekmiş gibi geliyor bana:img-cray:(rüzgarın hastalığı yüzünden)inş.böyle olmaz bu kadar uzun süreden sonra daha yeni mutlluluk görmüşken mutsuz olmalarını istemembye
rüzgarla misketin bu hallerine bayıldım yaaa özelliklede rüzgarın miskete alınmış gibi yapması falan hakikaten küsünceki yüz ifadesi çok komikti resmen koptum ya çetinin mutfaktaki haline ne demeli Allahım ya bu bölüm hakikaten komik başladı ama özettedn de belli olduğu kadarıyla dramatik bir sonu olacak ah peyami ah yazık sana ....şeydanın omuzlarındaki yükü kendin sırtladın neyseki rikkate söyleyeceksin en azından yükün hafifleyecek ama aklımdan çıkmıyor ya rüzgarın alnıması oy oy oy en güzel sahneydi ya şuana kadar :img-hyste:img-hyste:img-hyste
offf yaa herşey çok güsel geçiyordu ama şu kör lası hastalık çıktı eh beee nerden çıktın bee hastalık bula bula rüzgara bulaşmayı buldun keriman, şeyda... varken niye onlara bulaşmadın rilkkata söylemesi çok zordu yaa peyami ağlaya ağlaya rikkat ağladı ama rikkat peyamiden geçti off bunlarıda mı görecektik...
ÇOK ÜZÜCÜ BİR SONDU RİKKAT ÇOK KÖTÜ AĞLADI BENDE KENDİMİ TUTAMADIM CANIM YA ONLARIN HİÇ BİRŞEYDEN HABERLERİ YOK MUTLU MUTLU BİLMİYORLARKİ NE ACILAR YAÇAYACAKLARINI OF YA OFF:img-cray: AMA ŞEYDANIN BUGÜN SÖYLEDİĞİ ŞEY ÇOK GÜZELDİ EVİ HAKKINDAKİ :happy0064 YA İSMET VE SAYHAN NELER YAPIYORLAR KERİMANA DOĞRU DİLAYI İTİYORLAR BRAVO VALLA ÇOK SAÇMA BENCE
aynen yaaa bi laf vardı kendim ettim kendim buldum bu alf aynı ismet ile sayhan için yazılımıştır ne yapıyorlar i-s yerinde olsaydım dilayı hiç ama hiç kerimana hiç göstermezdim.... m-r tarafı süper ama sonrasını hiç görmek istemiyorum ne güzel mutlu mesut yaşıyorlar ama şu kör olası ahstalık onları daha da üzdürecek....
ah ah peyami tam olarak söyleyemedi bile rikkat nasıl ağladı öyle canım ya onlar orda gözyaşı dökerken rüzgarla misket nasılda mutlulardı off ya bir bilseler belkide bu anlar son anları olacak(herşey cantuğa bağlı tabi )ah ah yok bu böyle olmayacak ya bu cantuğ gidip gitmeyeceğini söylesede bizde rahat bir nefes alsak diken üstündeyiz ya ama amerika işi tamam merak etmeyin meşhur doktorumuz ameliyatı kabul edecek hatta rüzgar amerikayada gidecektir ama şeydayı kutluyorum tamda düşündüğüm şeyi yaptı rüzgar için evini satışa çıkarttı sadık amca da bilse o da mutlaka yardımcı olur bence rikkatler kendi evlerini satarlar hatta bu yüzden fincan halanın evine taşınmayı düşünürler bile yani ellerinde avuçlarında ne varsa herkes seferber olacak ah canlarım o bölümler bizi mahvedecek hadi bakalım hayırlısı
:sad53::sad53::sad53::icon_cry::icon_cry::icon_cry ::img-cray::img-cray::img-cray:
çaresizlik 08-05-08, 16:49 ya bugünkü rüzgar ve misket sahneleri süperdi.:happy0064:happy0064.misketin rüzgara kahvaltıda yaptıklar çok güldüm:love04::love04:.rüzgarın miskete küsmüş gibi yapması çok tatlılarda yani off ne bileyim izlerken dedim şimdi rüzgar hastamı? diye sordum kendime yani umarım bişey olmaz ve dizidende çıkmaz.
şeyda bugün yine gözüme girdi evini filan satacakmış.rüzgar iyileşsin diye
buarada
neva ve safa cephesi neydi öyle liseli aşıklar gibi anneden babadan saklı geziyorlar.:love05:
ruya çetin cephesi nebileyim bana öyle geliyorki çetin nevayı unutamayacakmış gibime geliyor.ruyayı kullanacakmı diye düşünmeden edemiyorum
baksanıza peyami iiice çöktü şimdi rikkatte öğrendi nasıl üzüldüler allah kimseye evlat acısı vermesin
çaresizlik 08-05-08, 16:52 evet kesinlikle ilerki bölümlerde çok ağlanacak sahneler olacak bakalım
dila nasıl kerimana nispet yaptı öyle yani seni istemiyorum benim annem ismet dercesine hareketlerde bulundu.haklıda sonuçta
bir annenin yaşayabileceği en zor durum galiba...allah gerçekte yaşatmasın kimseye...
acaba bu durumu misket ve rüzgar ne zaman öğrenecek.miskete hamile diye söylemezler bence...
çaresizlik 08-05-08, 16:54 bir annenin yaşayabileceği en zor durum galiba...allah gerçekte yaşatmasın kimseye...
acaba bu durumu misket ve rüzgar ne zaman öğrenecek.miskete hamile diye söylemezler bence...
evet aynen allah kimseye evlat acısını tattırmasın bakalım ilerki bölümlerde neler olacak rüzgar ne zaman söylenecek?.bunu duyunca rüzgarın tepkisi neler olacak miskete ne diyecek?
Yahu bu senaristlerin benle zoru mu var? Ağlamaktan içim çıktı. Şu doktor tez elden gelip halletse şu işi dicem ama ben diyorum ki Rüzgar öğrendi, ameliyat, bekleme, ayılma derken al sana sezon finali. Şu içime yerleşen gereksiz hüzün sezon finalinde yapışıp kalacak yav bünyeme. Bari muallakta kalmasa şu iş. Sezon sonunda kurtulup kurtulmayacağı ile ilgili bir işaret verseler. Hani Rüzgar'la Misket yeni yıla beraber girmişlerdi ya. Hah mesela o bir işaretti. Batıl inançlar Türk dizi senaryolarında bir binanın kolonları kadar mühimdir. Herşey o inançlara uygun olmalıdır. Mesela yeni yıla birlikte girdiler ya ahan da kavuştular çünkü batıl inanç bunu gerektirir. Yeni yıla girerken ne yapıyorsan yıl boyu onu yaparsın. Ya da dizinin ortasında sakar bir karakter bardak kırdı ya bitti o karakter ve yakın çevresi. İşte dedim ya o bir işaretti. Rüzgar'ın durumuyla ilgili de bir batıl inanca dayanarak bi işaret bari verseler. Yoksa ben ağlama modunda kalacam. Yeni yıla da ağlayarak girmedim ama ben de bi dizi karakteri değilim tabii. Neyse burdan yırttık.:D Füsun'un tepkileri çok abartılı ve dayanaksız bence.
Rikkoş'un ağlamasına kıyamam ya:img-cray: Nasıl da yıkıldı kadıncağız. Şeyda da evini satacakmış Rüzgar için. Aşk mı vicdan mı bilinmez,Şeyda bu. Ama pek sevimli bişi. Çok tatlı yav kıyamam ben ona.
4ewerbrucas 08-05-08, 17:18 Yahu bu senaristlerin benle zoru mu var? Ağlamaktan içim çıktı. Şu doktor tez elden gelip halletse şu işi dicem ama ben diyorum ki Rüzgar öğrendi, ameliyat, bekleme, ayılma derken al sana sezon finali. Şu içime yerleşen gereksiz hüzün sezon finalinde yapışıp kalacak yav bünyeme. Bari muallakta kalmasa şu iş. Sezon sonunda kurtulup kurtulmayacağı ile ilgili bir işaret verseler. Hani Rüzgar'la Misket yeni yıla beraber girmişlerdi ya. Hah mesela o bir işaretti. Batıl inançlar Türk dizi senaryolarında bir binanın kolonları kadar mühimdir. Herşey o inançlara uygun olmalıdır. Mesela yeni yıla birlikte girdiler ya ahan da kavuştular çünkü batıl inanç bunu gerektirir. Yeni yıla girerken ne yapıyorsan yıl boyu onu yaparsın. Ya da dizinin ortasında sakar bir karakter bardak kırdı ya bitti o karakter ve yakın çevresi. İşte dedim ya o bir işaretti. Rüzgar'ın durumuyla ilgili de bir batıl inanca dayanarak bi işaret bari verseler. Yoksa ben ağlama modunda kalacam. Yeni yıla da ağlayarak girmedim ama ben de bi dizi karakteri değilim tabii. Neyse burdan yırttık.:D Füsun'un tepkileri çok abartılı ve dayanaksız bence.
Rikkoş'un ağlamasına kıyamam ya:img-cray: Nasıl da yıkıldı kadıncağız. Şeyda da evini satacakmış Rüzgar için. Aşk mı vicdan mı bilinmez,Şeyda bu. Ama pek sevimli bişi. Çok tatlı yav kıyamam ben ona.
bence de seneristlerin zoru var bize önce peyami ağlatıyordu şimdi rikkat:img-cray: ah ya daha rüzgar öğrenicek onlarda daha çok ağlıcaz:img-cray: füsunun tepkilerini bende abartı buluyorum kızı kararını vermiş ama safa ile neva da ayrı bir tatlı ya:img-icecr rüzgar ile misket çok hoşlardı özellikle yataktaki sohbetleri ilk günden kocaya postayı koydunzu tamam öyle olsun:img-hyste
armagan_60 08-05-08, 17:24 peyami rikkat sahneleri çok güzeldi gerçekten ağlattılar ismet nerdeyse dilayı kucağına verdi verecek oysaki sevinmesi lazım çocuğum benden başkasına gitmiyo diye ama günerr ortaya çıkınca ister iistemez verecektir ve misket ve rüzgarın artık aşık gibi değilde karı koca şeklinde davranmaları çok hoştu
çetin artık nevayı unutsun bıraksın onu semeyen birini neden düşünüyor ki açıkcası neva ve çetin olmaz ben rüyayı çok sevdim çok tatlı ve güzel bir kız
armagan_60 08-05-08, 17:46 çetin artık nevayı unutsun bıraksın onu semeyen birini neden düşünüyor ki açıkcası neva ve çetin olmaz ben rüyayı çok sevdim çok tatlı ve güzel bir kız
sanki arada rüyayı harcayacak hayır eski filmde kıskandırmak veya öc almak için kardeşini kullanırlardı ama burda zaten çetin suçlu öc alacak bişeyi yok ama safa neva ilişkisi iyi gidiyo tamam ama neva çetini unutmuş durumda hatırlayonca veya görünce yine araları bozulacaktır
sevimli.girl 08-05-08, 22:44 bu neva ile safa arasındaki aşkım aşkım muahbbeti çok sıkıcı ve yapay geliyor artık. bir kelimeyi ne kadar çok kullanırsan değeri azalırmış ya bunlarınki de o hesap. durmadan ama aşkım öyle ama aşkım şöyle. hadi safa neyse de o neva söyleyince daha bir itici geliyor. belki de ben nevayı itici bulduğum için bilmiyorum. nevanın da bu yeniden beraber olduklarını gizleme olayı da saçma bence. yani nereye kadar. çık annenin karşısına ben bu adamı seviyorum, onunla beraber olmak istiyorum. birbirimize karşı hatalarımız oldu ama biz birbirimizi affettik de. bu kadar mı zor. yani füsunun illa bunları yakalaması ve ortalığı karıştırması mı lazım anlamadım.
rüzgarla misket ise çok tatlılardı. rüzgarın sabah miskete hiç olmadık yere küsmesi, sonra barışma çabaları ve en sonunda mangal olayı. eskiden yani baya eskiden bu teyze yiğen muhabbetleri ve rikkatin karşı çıkma zamanlarında izlerken sinir olurdum, şimdi ise daha keyifle seyrediyorum. bu arada da cantuğ turayın böyle üzüntülü dramatik sahnelerden ziyade böyle daha eğlenceli komik sahnelerde daha başarılı ve iyi buluyorum. tabi diğerinde de iyi ama bu sahnelerde daha iyi. tabi bu benim nacizane fikrim.
peyaminin de artık birisine söylemesi lazımdı. yani evde herkes mutlu neşeli bir tek peyami bu haldeyken haliyle dikkat çekiyordu ve adam içinde tuta tuta kanser olacaktı. rikkatle paylaşınca en azından bir dert ortağı oldu. ve söylemesi gereken en önemli kişiye söyledi. bu arada şeydayı da taktir ettim. rüzgarın ameliyat masrafı için evinin fiyatını belirlemiş bile. hakikaten büyük fedakarlık ve aşk.
rüyaya ise baylıyorum. çok tatlı, eğlenceli bir kız. ama çetin maalesef onu hak etmiyor. yani hala hayalinde neva varken rüyayla beraber olması mantıksız ve saçma. yani bir unutsa, içindeki aşkı bitise ve rüyaya aşık olsa ikisini izlemek çok keyifli olurdu.
bizim evin hallari dizisine bayılıyorum ya:good:rüzgara çok üzülüyorum :img-cray:inşallah bişey olmaz okadar beklediler bari mutlu mesut olsaydı misketle:icon_sorr ay şeyda rüzgar için evini bile satacak şeyda melek oldu bir anda bu kadar aşk bu kadar sevgi bu devirde kaldımı ya:icon_sorr
bizim evin hallari dizisine bayılıyorum ya:good:rüzgara çok üzülüyorum :img-cray:inşallah bişey olmaz okadar beklediler bari mutlu mesut olsaydı misketle:icon_sorr ay şeyda rüzgar için evini bile satacak şeyda melek oldu bir anda bu kadar aşk bu kadar sevgi bu devirde kaldımı ya:icon_sorr
şeyda gerçekten melek mi oldu bu hastalık zaten şeydanın yüzünden oldu gidipde evini satacak... şeyda melekse daha önce niye rüzgarla boşanmadı tabi hastalık çıktı ortaya hemen boşandı bu hastalık varya bu hastalık olmasaydı şeyda hayatta rüzgarı bırakmazdı kimse düşünmüyor şeyda niye bir anda rüzgardan boşandı akıl var mantık var yaa....
Şeyda evini değil dünyayı satsa bile Rüzgar ve Miskete çektirdiklerinin bedelini ödeyemez.İnşallah Misket'in çektiklerinin 1000 katını çeker...Yapmacık sevgisi bile midemizi bulandırıyor...:img-fie: :fighting2
oyyyy bunlar ana oğul beni mahvettiler perişan ettiler ağla ağla bir hal oldum kahroldum mahvoldum sel sağnak götürüyor burayı oyy rikkatim oy rüzgarım o ne sahneydi öyle ya offf ya mahvettiler beni ya heleki fondaki müzik deli etti beni .....demekki o yüzden rikkat o kadar içlendi menekşelerin solmasına çünkü onları rüzgarının pembe yanaklı kuzusunun hediyesiymiş....rüzgar annene söz verdin bu sene baba olacaksın mutlu olacaksın hep annenle olacaksın bu şartlar altında bizi bırakamazsın erkek adam verdiği sözde durur ya gitme ya offf ya deli oldum yaaaa çıldıracam ben ya :img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon_cry::icon _cry:
off ya bu bölüm çok ağladım:img-cray: ben ya hele de en baştaki menekşe benzetmesi ve sondaki ağlama sahnesi beni bitirdi yani çok üzgünüm ve bişey sormak istiyorum başlangıçta ve biterken bir türkü çaldı onu kim söylüyo ve türkünün adı ne? bileniniz varsa benim için yazarsanız çok sevinirim
ağlamaaaaaaaak istemiiiiiyorum bu ne ya içimi içimi delik deşik ettiler bir saat önce şen kahkalar atıyordum espiriler falan bayağı formumdaydım aa beh saati gelmiş dur şunları bir izleyim dedim oyyyy salya sümük ağlak oldum beni ağlattıkları için tşk etmeliyim sitem mi bilemiyorum ama inandırı oldukları için tebrik ederim bu gün ekranda gerçek anne ve oğul izlermiş gibi oldum birazcıkta ondan duygulandım içimi karartılar ama çok başarılıydılar ikisini de çok tebrik ederim
bügün çok üzüldüm hüngür hüngür agladım nasıl yıkıldı rikkat içim acıdı hele o son sahne sanki içimden bişeyler koptu ben yaşıyomuş gibi oldum bide menkşeler soldugunda ben koruyamadım demesi ne acı yaa önümüzdeki bolumler çok aglıcaz herhalde gozyaslarımız dinmeyecek
çok guzeldıvalla yazık ya rıkkate uzuldum..ruzgar duyunca daha kotu olacak
fincan hala zamanındada fincan halanın menekşesi vardı hatırlatırım ama bak o menekşeyle fincan hala yeniden doğmadı bu arada dipnot 25 mayıs fincan halanın ölüm yıldönümü bakalım ne yapacaklar hatırlayan olacakmı ben isterdim ki sayhan annem dediği fincan halanın mezarına bir çiçek götürsün onu ansınlar ama rüzgarın hastalığı herşeyi bastırdı
4ewerbrucas 09-05-08, 17:35 fincan hala zamanındada fincan halanın menekşesi vardı hatırlatırım ama bak o menekşeyle fincan hala yeniden doğmadı bu arada dipnot 25 mayıs fincan halanın ölüm yıldönümü bakalım ne yapacaklar hatırlayan olacakmı ben isterdim ki sayhan annem dediği fincan halanın mezarına bir çiçek götürsün onu ansınlar ama rüzgarın hastalığı herşeyi bastırdı
yok ya unutmazlar onu heralde daha var ona anneler gününü kutladılar bugün..ayrıca unutulursa çok büyük hata olur bende hatırlamalarını bekliyorum sayhan,nemide anne mutlaka hatırlmalı:img-cray:
ya o kadar duygusal sahnede gözüme ne takıldı biliyormusunuz rüzgarla rikkat sarılmışlardı tepeden çekim yapılıyordu gözüm rüzgarın ayaklarına takıldı sonunda evde terlik giydiklerini gözlerimle görmüş oldum rüzgarın ayağında terlik vardı bende ağlarken nasıl ona dikkat etttiysem bende anlamadım ya neyse :img-cray::img-cray:
çıtkırıldım 10-05-08, 11:58 ayy dunku bölüm neydi öle ben agla agla bi hal oldum :img-cray:
rüzgarın gözündeki yasları görünce hele :img-cray:
rikkat ne agladı yaa annelik işte :img-cray: :img-cray:
ne alım sana anne ne istersen alım dedıı benım oglum mutlu olsun dedi :icon_sorr
cok yakısıyolar ama misket ve rüzgar :good:
safa ve neva ilişkisininde biran önce herkese sölemeleri lazım artık :icon_whis
bide şadanın aldıgı kolyeye cok güldüm yaa :img-hyste
son birkaç bölüm ayarı iyi tutturmuş gibi geldi.eskisi gibi komedi-hüzün bir arada olması iyi geldi bana.tabi eskiden küçük hüzünler varken şimdi büyük sorunlar var ama yine de araya eski tarza ait şeyler sokuşturmaları hoş oluyor.
dünkü bölüm yine çok güzeldi eski bölümlerdeki gibi yine günün anlam ve öneminin anlatan anneler günü hatırlandı çok güzeldi ama rikkatin ağladığı sahneler çok duygusaldı rüzgarda hiçbirşeyin farkında olmadığı için napacağını şaşırdı annesini güldürmek için ..:img-cray:
bölüm özetleri gelmiş bu arada yine çok heyecanlı süper bölümler var önümüzdeki günlerde keriman ve güner sonunda karşı karşıya geliyorlar ve güner dilanın kendi kızı olduğu ile başbaşa kalıyor.....
bakalım ne olacak güner artık dile kızı olduğunu öğrendi bence güner en kısa zamanda ismet ile sayhana söyleyecek ben dilanın babasıyım çünkü güner ismete söyledi kerimanı söyleyin hem ne kadar erken söylerseniz daha iyi demişti aynı şeyi günerde erkenden ismete söylemeli hem dila, keriman ve güner bunlar konuk oyuncular güner keriman(lara) yeniden barışacaklar dilada onları yavaş yavaş gerçek anne ve babasını sevecek sonra keriman ile güner evlenip dilayı alıp mutlu mesut diziden ayrılacaklar...
ben seyretmeyeli ne hale gelmiş dizi yahu,en son bıraktığımda ismet kerimanı yerlerde sürüklüyordu,şimdi elinden tutup doktora götürüyormuş, oldu olacak nüfuslarına da geçirsinler.Günerle kerimanı karşılaştırmanın daha mantıklı bir yolu olamazmıydı.Tamam ilk etapta ismetin verdiği tepki aşırıydı fln da, bir ortasını bulun ,bu ne, velisi gibi doktora götürüyorlar .Madem öyle 180 derece bir dönüş yapacaklardı niye baştan o kdr abarttılar ,bence çok dengesizce bir durum..Günerin her eve lazım hallerine hiç değinmiycem zaten,bütün beh ahalisi,sivilce çıksa günere koşar hale geldi.Ne kdr ihtiyacı varmış bu ailenin bir pskiyatra meğerse,eşini,dostunu,çoluğunu çocuğunu kapan ,soluğu o küçücük odada da alıyor:img-hyste(ki bence çok ruh sıkıcı bir oda)
Misketle rüzgar evlenmiş sonunda,:img-grin2 Ben normal saatinde izleyemiyorum,o yüzden videolardan yarım yamalak izlediğim kadıyla,bence ilk zamanları çok daha güzeldi .Şimdi r&m arasında garip bir mesafe var gibi sanki.Rüzgarın aşkını ifade biçimini çok abartılı ,misketin tavırlarınıysa fazla olgun buluyorum.Sanki ablası veya annesi gibi davranıyor .Hele rüzgarın sürekli şiirsel konuşmaları,ne bileyim ,ben olsam bir kadın olarak çoktan patlamıştım sıkıntıdan, kimse böyle tepesinde 24 saat gözünün içine bakan bir adam istemez heralde,düşüncesi bile boğuyor insanı yaw :img-hyste:img-hyste
selam. ben de cuma günü hıçkırıklarla diziyi izledim. süperdi rikkat hannnnım kendi oğlu olsabu kadar ağlar herhalde... peyami baba nın duygusallığı valla gözlerimde derman kalmadı.... rüzgar bey lütfen dizidebn çıkma gibi bir amacın varsa ltfn çıkmaaa senin o güzel yüzünü görmeden geçmez günler... arkadaşlar ben koyu fenerli yim bu gece moralim çok bozuk :( ooooof of
4ewerbrucas 10-05-08, 20:08 bende keriman ile güner ne zaman karş karşıya gelicekler diye merak ediyordum sonunda geliyorlar demek ki:kahve ama özetler içimi açmadı ya rüzgarım bayılıyormuş gene:img-cray::img-cray:
çaresizlik 10-05-08, 23:47 evet ya cuma günkü bölüm çok acıklıydı ya rikkat nasıl ağladı offf ya kimsenin hastalıktan haberi yok rüzgarla misket çok mutlulardı kerimana çok acıdım yani dila neler yaptı
çaresizlik 10-05-08, 23:50 ya özetler eklenmiş salı günü rüzgar bayılacakmış ya olamaz ya üffff şimdi canım sıkıldı yani peyami çok korkar çünkü hastalığını bildiği için evladı sonuçta ellerinde kayıp gidicek endişesi var yani sonuçta .iice meraklandım ben ilerki bölümlerde neler olacak acaba ya rüzgar ne zaman öğrenenck belki bu cuma öğrenir peyami söyleyelim der.bayıldığından dolayı
çaresizlik 10-05-08, 23:54 ya bu hafta neler olacak böyle kerimanla güner karşılaşmış.güner dilanın kendi kızı olduğunu nalamış ismetle sayhan iice çaresiz durumdalar ya ikiside en yakın arkadaşalarıydı şimdi ise dialyı ellerinden alma korkusuyla başbaşalar.
acaba rüzgara ne zaman söyleyecekler hasta olduğunu...rikkatin durumu gerçekten çok kötü yaaa...sonunda keriman ve güner karşılaşacaklar ha!
heyecanlı bölümler bizi bekliyor
çaresizlik 11-05-08, 12:13 acaba rüzgara ne zaman söyleyecekler hasta olduğunu...rikkatin durumu gerçekten çok kötü yaaa...sonunda keriman ve güner karşılaşacaklar ha!
heyecanlı bölümler bizi bekliyor
evet bu hafta çok olaylar olacak o kesinde şu bayılma işinde rikkat ne hala gelecek.bakalım çarşamba günü neler olacak
bölüm özetlerini okudum çok üzücü bölümler bizleri bekliyor rüzgarın iyileşmesini gerçekten çok istiyorum inşallah prensimiz eski rüzgar gibi sapapsağlam olacak
çaresizlik 11-05-08, 13:02 bölüm özetlerini okudum çok üzücü bölümler bizleri bekliyor rüzgarın iyileşmesini gerçekten çok istiyorum inşallah prensimiz eski rüzgar gibi sapapsağlam olacak
umarım iyi olur çünkü tam iki sezondur kavuşamadılar tam kavuştular bu seferde şu hastalık işi çıktı.bukadar da acımasız olunmazki:img-hyste
bolum ozetleri içimi kararttı ne bu ya biz hiç onları mutlu goremiycekmiyiz he ağlıcakmıyız:img-cray:agzımıza bi parmak bal çalıyolar sonra hevesimiz kursağımızda bırakıyolar oysa ne vardı hastalığı çıkarmasalarda bebekleriyle mutlu mesut yaşasalardı butun belalar r-m başınamı gelir ya::img-cray:
füsun neva ve safanın peşini ne zaman bırakacak acaba...rüya da çetinin aşık olduğu insanın neva olduğunu elbet birgün öğrenecek ve hayal kırıklığına uğrayacak.ben rüyayı çok seviyorum.
bence diziye renk kattı.yeni nevaya ben bi türlü alışamadım ama rüyayı çok sevdim
ayrıca şeyda nsl rikkati affediyo anlamış degilim rikkat ona kotu davranmasını altında yatan sebepler vardı şeyda hiçbişey yapmadımı sanki şeydanın hiç suçu yokmuydu şeyda melekmiydi img-angel(son bolümlerde kanatsız melek oldu ama:img-hyste) haketmedimi bunları son bikaç bolum duzeldi diye hataları yok mu oldu ruzgar hasta olmasaydı şeyda degişirmiydi?:boşandı ondan kurtulduk dedim başrolde gibi maşallah
ayrıca şeyda nsl rikkati affediyo anlamış degilim rikkat ona kotu davranmasını altında yatan sebepler vardı şeyda hiçbişey yapmadımı sanki şeydanın hiç suçu yokmuydu şeyda melekmiydi img-angel(son bolümlerde kanatsız melek oldu ama:img-hyste) haketmedimi bunları son bikaç bolum duzeldi diye hataları yok mu oldu ruzgar hasta olmasaydı şeyda degişirmiydi?:boşandı ondan kurtulduk dedim başrolde gibi maşallah
rikkatin şeydayı affetmesi yada aralarındaki soğukluğun bitmesi gayet normal şuan kin gütme o bana bunu demişti bu böyle yapmıştı şu şöyle davranmıştı....bunların zamanı değil rüzgar için birlik olma zamanı çünkü rüzgarın hastalığı öğrendiğinde yaşayacağı ruhsal durum az çok tahmin ediliyor ...e o zaman ona destek olmak için önce rikkatlerin morallerinin düzgün olması gerek şeyda rüzgar için şuan herşeyi yapabilecek durumda başrol olayına gelirsek ben hiç öyle düşünmüyorum bence hiçde öyle değil hatta şeydayı son birkaç bölümdür çok az gösteriyorlar
tamam rüzgar bayılmaya balar herkes şeydanın etrafında kul köle yardım et kızım,iyileşecek dimi kızım....biricik kanatsız meleğimizde onlara yardım eder ve işte karşınızda beh'in yeni HERO'su:(((zavallı misket ne olduğunuda anlayamaz hamileliğin verdiği alınganlıklada artık nasıl yanlış anlamalar yaşanır düşünmek istemiyom... ayyy çok mu kötü düşündüm ne off valla
Özetlere baktım da inşallah bu hafta bi aksilik çıkmaz da tüm bölümleri izleyebilirim. Gerçekten bu hafta hareketli bölümler bekliyor bizi. Açıkçası Güner'in gerçeği bu kadar çabuk öğrenebileceğini tahmin etmemiştim. Olay fazlaca zorlama görünüyor. Nefret ettiğin bir hatunu sen git doktora götür. İnandırıcılıktan çok uzak bir durum. Daha doğal bir karşılaşma düşünülebilirdi. Rüzgar ve aile açısından ufak ufak zor günler başlıyor demektir. Bakalım neler olacak. Özellikle de bunu Misket'e nasıl söyleyecekler, onu merak ediyorum. Hamile hamile de kötü haber alacak kızcağız. O bebeğin de anne karnında atlatmadığı badire kalmadı iyi mi, yazık yaw:kahve
Dizide en çok hoşuma giden sahneler Çetin-Rüya.:love05:Çok yakışıyorlar.Hem Rüya sayesinde Çetin'in evini de görmüş olduk,bir de beceriksizliğini.:img-icecr
Umarım Çetin en kısa zamanda Neva'yı kafasından atar.
Neva-Safa sahneleri de çok baydı artık.Sanki karı-koca değil sevgililer gibi herkesten saklıyorlar birlikteliklerini.Füsun da bir garip,kızı Safayı seviyor,o boşansınlar istiyor.
Rüzgar-Misket cephesinde işler iyi gibi görünüyor,mutlular;ama Rüzgar'ın hastalığını Rüzgar ve Misket öğrenince çok üzücü sahneler izleyeceğiz.Zaten şimdiden Peyami ve Rilkkatlı sahnelerde acıklı bir türkü çalıyor,sürekli gözyaşı.Misket bu haliyle öğrenirse kaldıramaz durumu.
Şeyda da iyilik meleği oldu vallaha.İlla Rüzgar'ın hasta olması mı gerekti,iyi olmak için.
rebornwithdie 12-05-08, 13:46 Özetlere baktım da inşallah bu hafta bi aksilik çıkmaz da tüm bölümleri izleyebilirim. Gerçekten bu hafta hareketli bölümler bekliyor bizi. Açıkçası Güner'in gerçeği bu kadar çabuk öğrenebileceğini tahmin etmemiştim. Olay fazlaca zorlama görünüyor. Nefret ettiğin bir hatunu sen git doktora götür. İnandırıcılıktan çok uzak bir durum. Daha doğal bir karşılaşma düşünülebilirdi. Rüzgar ve aile açısından ufak ufak zor günler başlıyor demektir. Bakalım neler olacak. Özellikle de bunu Misket'e nasıl söyleyecekler, onu merak ediyorum. Hamile hamile de kötü haber alacak kızcağız. O bebeğin de anne karnında atlatmadığı badire kalmadı iyi mi, yazık yaw:kahve
bencede ya bebek hiçte sağlıklı olmıycak gıbı psıkopat olup çıkıcak onların içinde:img-hyste
ya seyda için can çıkar huy çıkmaz dıyorum kı o hasta umrım sonsuza dek ykalarından duser kımın meleği oluyosa olsun aşıklardan uzak dursun,mıskete mı yazık ruzgara mı bılemıyorum ama asklarına yazık oldu ıyılessın ruzgar:img-cray:ruyayla çetıne gelınce tasıma su ıle değırmen donmez valla ruya kendıne yıne yazık edıcek ya:img-cray:bıde tamam seyda onlara yardım edıyor ama ben ınede rahatsız oluyorum bu kadar içlerınde olmasına ne mezhebı genıs ınsanlar ya:kahve
çaresizlik 12-05-08, 14:50 artık ben perşembe günü öğrendikten sonra misketin durumunu çok merak ediyorum o kadar acı çektiler birde şimdi şu hastalık çıktı.gerçektende ne olursa hep onların başına geliyor yeter artık
mavi melek1907 12-05-08, 15:30 misket bu hafta öğreniyormu inş. bebişlerine bişe olmaz (düşük falan) bu badireyidi atlatırlar biran önce inş.
uzun süredir izleyemiyorum netden kanal 1 yayını acılmıyo benim pc de ama burdan takip ediyom işde öyle uzakdan uzakdan genelde sizlerin yorumlarınından anlıyom neler olduğunu
çaresizlik 12-05-08, 16:28 rüzgar ve misket şanssız olmazki bi kapı çalar bi telefon çalar canım bu nedir evlerinde bile rahat yok ya şeydada nasıl rikkate "rikkat hanım"diyo eskiden hocam diye peşinde koşardı.kerimanla güner nasıl karşılaştı
ismetin o zaman dilanın babası sensin dediğinde günerin 'ne ' lafı bayağı komik geldi ee yani pes be adam hala anlamamaşımıydın yani yuh tövbe tövbe sonundaki misketin izlemediği o film varya emin olun rüzgarın hastalığını öğrendikten sonra o film kesinlikle izlenecektir emin olun izlerler yani o filmi bişey için sokuşturdular araya.....sonunda yaptıkları düet güzeldi birisi o ikisinin birlikte söylediği kısmı alıp bir video yapsa onların resimlerinden ne güzel olur ben yapabilsem yapardım ama beceremem yapabilecek arkadaşlara duyrular yorum yazamayacağım demiştim ama dayanamadım ne yapayım elimde değil..........
çaresizlik 12-05-08, 16:45 misket ve rüzgar sahneleri çok güzeldi.rüzgar hastaneye yatıyomuş inşallah çabuk çıkar ordan ama miskette öğrenecekmiş rüzgar ne zaman öğrenecek hastalığını.ismet iyice çaresiz durumda dilanın babasının güner oldugunuda öğrendi bakalım dila babsının güner oldugunu öğrenince tepkisi ne olacak benim gönlümden geçen dilanın ismet ve sayhanı seçmesi
Gayet keyifli bir dizi nasıl ağır bir dram haline getirilir şekil1/A :D Olmaz bu kadar, gözyaşları sel oldu. Ağlayanlar furyasına bu bölüm Güner de katıldı, tam oldu. Artık o da ağladığı için bi süre ailemiz psikiyatrik desteksiz kör topal devam edecek yoluna. Haa ben profesyonelim, içim kan ağlasa da gözlerimi kaparım vazifemi yaparım derse onu bilmem. Ama bu şoku bikaç gün atamaz Güner. Durduk yere baba oldu adam, kolay mı.:kahve
İsmet de olayı anlayınca "Nasıl yaaa?" dedi ya. Hah aynen ben de öyle dedim nasıl yaaa olmaz bu kadar tesadüfler zinciri. :img-hyste
Neyse Misket öğreniyormuş hastalığı bakalım nasıl bir tepki göreceğiz ondan. Bugüne kadar hep üzgün hallerini gördük ama bu sefer bakalım nasıl bir kompozisyon izleyeceğiz kendisinden. Bebeğe bişey olacak mı? Ailenin diğer fertleri olaydan haberdar olacak mı? Tüm bu soruların cevabı için beklemedeyiz.
misket kesın ısmete der hastalıgı dert ortagı ısmet cunku onunla konusabılır
ruzgar sabah uyanmayınca uykuda bayıldımı falan dıye dusundum du
bırde bı turlu opusemedıler ya kapı yada tel yada seydanın luzumsuz< telı
eger ruzgar ıyılesırde yenı sezon ruzgarın cekecegı var seyda mısket arasında kalacak mısket kıskanır artık
misketle rüzgar sahneleri çok güzeldi bugün yine zaten böyle sahneleri göreceğimiz son günler:icon_sorr günerle keriman karşılaşmasında kalbim yerinden çıkacak gibi oldu bana ne oluyosa çok kaptırmışım bu diziye kendimi sanki gerçek yaşanan olaylarmış gibi heyecanlanıyorum... bu arada güner kerimanın ismini defalarca duymuştu bugün ilk kez duyuyomuş gibi tepki vermesine şaşırdım sonra görüşeceği kadının dilanın annesi olduğunuda biliordu sanki bilmiomuş gibi ismet ona sen dilanın babasısın dila laranın kızı deyince sanki lara o odaya gökten zembille inmiş gibi güner sanki o odaya dilanın annesiyle görüşmek için girmemiş gibi bir tepki vermesi çok saçma durdu yanii... olayın şokundan diyecem ama yok artıkkkk...:icon_whis
çıtkırıldım 12-05-08, 19:16 bugün misketle rüzgar sahneleri cok güzeldi :good: :img-in_lo
seyda ile rikkatın sarılmasında ben bi tuhaf oldum yaa :img-cray:
peyamiye bakamıyorum bile artık cökmüş vaziyette :icon_sorr
dilanın babasının güner oldugu cıktı ortaya sımdıde :icon_whis
ama kemiranda baya seyler söledi sanki tek suc onda gibi :kahve
misket ögreniyormus demek hamileydi bide o yaa :img-cray:
ama seydayı kıskanıcak gibi misket :img-tomat :D
4ewerbrucas 12-05-08, 19:27 herkes mutsuz bu dizide anlamıyorum son halka da güner oldu mutsuzlar ağlayanlar kervanına katılan onu kim teselli edicek merak ediyorum..rüzgar ile misket ne kadar mutlular ya hastalığı düşününce insan kötü oluyor buldukları filmde cuk oturdu aslında durumlarına.. sabah uyanmayınca bende korktum eyvah bayıldı dedim ztn içimde hep korkuyla izliyorum rüzgar düşüp bayılacak fenalaşacka diye
ya kesin rüzgarın hastalığında şeyda hep yanında olur iyileştikten sonra da devam eder yannda olmaya bu defa da misket kıskanır aralarında sorun olur bence bu gidiş onu gösteriyo...AMA HER ŞEYE RAĞMEN MİSKET-RÜZGAR ÇOKKKK TATLILARR:img-in_lo
Evet bu günkü bölüm süperdi ayrıca benim için özel bir bölümdü çünkü benim şarkımı söylediler ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim...5 yıl önce ilk kez şevval samdan(gülbeyazda) duymuştum ve şarkıya vurulmuştum bu güne kadar dinlemekten bıkmadığım; belkide dinlemekten hiç bıkmayacağım tek şarkı.Bir şarkı bu kadar mı güzel anlatır aşkı, ayrılığı,hüznü...aşkın içinde ne varsa benim şarkımda var .Daha önce rüzgarla misketin aşkının fonu oldu defalarca da kullanıldı hatta misketin aşk itirafı oldu ben behte her duyduğumda çok mutlu oldum ama bu gün Cantuğ & Berfu söyledi ya şarkıyı ilk duyduğumda ne hissettiysem bu gün onu hissettim ikisine de bravo hem başarılı, içten oyunculukları için hem de güzel sesleriyle şarkımı söyledikleri için.
artık diziyi izlerken aynen böyleyimya:img-cray::img-cray:
misket ve rüzgara bile sevinemiyorum hep aklımda ya misket ögrenince ne olacak diye düşünmeden edemiyorum :img-cray: sulu göz oldum çıktım resmen birde arkada müzik çalmıyormu tama mbittigim andır artık izlerken midemde sanki bir taşla oturuyormuşum gibi hissediyorum offff offf:img-cray:
ergenekon1071 13-05-08, 09:36 evet dizi çok acıklı bir hal aldı,rikkat ile peyami üzülürken çalan türkü benide ağlatıyor.:(
hele dünkü günerin keriman(lara) karşısında şok olup,ağlaması ve dilanın kızı olduğunu öğrenmesi sırasında iyice üzüldüm.:(
keriman ve güner karşılaşmaları cok kotuydu..
gunerın sasırması..
kerimanın içindekileri dökmesi..
o resimdeki biz olabilrdik demesi..
günerin gerçeklerle baş başa kaldığı an..
ismetin olayları daha iyi anlıyo olması..
off kotuydu ya !
şu bir gerçekki biz bu dizinin bu şekil olmasına alıştık heyecan gerekli hep mutlu olmuyor şimdi izlemesi zevk verecek bence hani hem :img-cray: böyle daha güzel
çaresizlik 13-05-08, 14:42 şu bir gerçekki biz bu dizinin bu şekil olmasına alıştık heyecan gerekli hep mutlu olmuyor şimdi izlemesi zevk verecek bence hani hem :img-cray: böyle daha güzel
doğru söylüyorsun sezon sonları heyecanlı biter ama hepte rüzgar ve misketle uğraşıyorlar ne bileyim birazda neva ve safayla ilgili şeyler yapsalar şimdi mesela günerle keriman olayı çıktı bıraksınlar artık onların yakasını ya
çaresizlik 13-05-08, 16:41 ya şu rüzgarın düşmesi :img-cray::img-cray:beni bunalıma soktu miskette hala atlı karıncanın üstünde durdurun deyip duruyor:img-cray::img-cray:.rüzgarın yanınada gidemedi.evden çıkmadan önceki sahneler ne güzeldi
ben pek dışarı çıkmadıgımdan okulla ev arasında gelip geliyorum bu ekip benim yanıbaşımda onlar ankarada ben ankarada bi karşılaşamadık gitti
son sahne neydi öyle ya
çaresizlik 13-05-08, 16:44 ben pek dışarı çıkmadıgımdan okulla ev arasında gelip geliyorum bu ekip benim yanıbaşımda onlar ankarada ben ankarada bi karşılaşamadık gitti
son sahne neydi öyle ya
evet ya moralim alt üst oldu.ya inşallah ölmez ve diziden çıkmaz zaten şu son sahne beni çok üzdü.bakalım ilerki bölümlerde neler olacak misket yarın öğreniyor sanırım
4ewerbrucas 13-05-08, 17:15 :img-cray::img-cray:nasıl bir son sahnedeydi öyle ya rüzgarım bayıldı:img-cray: ne güzle eğleniyorlardı lunaparkda gayet mutlulardı ama son sahne beni de mahvetti ya nasıl bayıldı rüzgarım öyle:img-cray: off ya daha çok ağlayacağımız sahneler geliyor:img-cray::img-cray:
bölüm başı çok güzeldi...rüzgala misketin atışmaları rüzgarın misketi öpmesi....misketin tavanı ıslatma olayını sorduğu yrede çok güldüm:img-hyste:img-hystemisketin kıyafet değişmesi falan da güzeldi ikisininde kıyafeti çizgiliydi:img-hyste misketin bana dondurmada alırmısın dediği yerdede çok güldüm bende öyle derim aynıda ben:img-hysteama rikkkatin geçmişi hatırladığı yerde bende bir ağlama merasimi başladı rüzgarın bayıldığı sahnede koptum zaten:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::icon_cry::icon_cry:oy o nasıl bayılmaydı öyle sonunda çalan şarkı zaten mahvetti beni ooooof oooof:img-cray:
4ewerbrucas 13-05-08, 17:27 bölüm başı çok güzeldi...rüzgala misketin atışmaları rüzgarın misketi öpmesi....misketin tavanı ıslatma olayını sorduğu yrede çok güldüm:img-hyste:img-hystemisketin kıyafet değişmesi falan da güzeldi ikisininde kıyafeti çizgiliydi:img-hyste misketin bana dondurmada alırmısın dediği yerdede çok güldüm bende öyle derim aynıda ben:img-hysteama rikkkatin geçmişi hatırladığı yerde bende bir ağlama merasimi başladı rüzgarın bayıldığı sahnede koptum zaten:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::icon_cry::icon_cry:oy o nasıl bayılmaydı öyle sonunda çalan şarkı zaten mahvetti beni ooooof oooof:img-cray:
bu sonda çalan şarkılar beni de mahvediyor ya müzikle beraber ağlamaya başlıyorum:img-cray:of ya ben yarın izleyemicem ya okulun bahar şenlikleri vardı off rüzgarımın durumu ne olucak acaba en heyecanlı yerde kaçırıcam ya
ben pek dışarı çıkmadıgımdan okulla ev arasında gelip geliyorum bu ekip benim yanıbaşımda onlar ankarada ben ankarada bi karşılaşamadık gitti
son sahne neydi öyle ya
arkadasim onlar cankaya, batikent, dikmende cekiyorlar diziyi
eger oralara gidersen gorursun
arkadaşlar uzun zamandır..yoktumm çokkkk merak ettimm.rüzgarın hastalığı nee??bebeğin cinsiyeti bellii miiiii?ne olurrrrrrrr söyleeeeeyiiiiiiiiinn.hepinizi öptümmm:love05:
bebek erkek önce ufuk koyacaklardı şimdi bir ara ada olsun dediler tam belli değil yani bizde bekliyoruz....rüzgarın beyninin hassas bir bölgesinde tümör var vede yavaş ilerliyor
ben ankarayı bilmiyorum sadece dizi setinin birlik mahallesinde çekildiğini biliyorum orası nerdeyse setde ordadır
canom birlik mahallesi( çankayada .ankarada oturanlar ve için gitmek isteyenler için sıhhıye köprüsünün altından otobüs kalkıyor aman ankaralı behçi kardeşlerim yol tarif ettim diye hepiniz sözleşip aynı gün gitmeyin sonra izdiham çıkar suçlusu ben olurum:img-hyste
bebek erkek önce ufuk koyacaklardı şimdi bir ara ada olsun dediler tam belli değil yani bizde bekliyoruz....rüzgarın beyninin hassas bir bölgesinde tümör var vede yavaş ilerliyor
bebeğin ismi en son ada oldu herhalde.
öyle hatırlıyorum..
bugunki sahne çok kotuydu rüzgarın bayılması..
mısketın halı...
zarpandit34 14-05-08, 13:17 Cuma günkü bölüm özetini okudum da sinirlerim tavan yaptı.Keriman Dila'nın Güner ile görüşmesini istemiyormuşta, Güner ise DNA testi yaptırmak istiyormuş.Oldu, başka bir emirleri var mı bunların??? Çok pardon da bir yıl öncesine kadar Dila akıllarının ucundan bile geçmiyordu.Kim ki bunlar, da böyle Dila hakkında kararlar falan almaya kalkıyorlar?! Bunların Dila üzerinde ne gibi bir hakları var ki, beş damla kandan başka?! Hangi olmayan annelik-babalık hakkıyla ''eee ben Dila'nın saçlarını iki yandan toplamamasını istiyorum haa birde sırt üstü değil yüzü koyun yatmasını istiyorum şey Güner de Dila'nın çayına tek şeker atmasını ve onu da karıştırmadan içmesini istiyor, eh artık İsmet ve Sayhan siz gönüllü dadıları olaraktan bunları yaptırırsınız Dila'ya,ee herşeyi bizden beklemeyin, ben o kadar doğurdum falan dimi yani'' Bu ne yaa, ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil, gibi bir durum.
Hele o Keriman! -allahım yarabbim öyle bir sıyrıldı ki işin içinden- sanki Güner silah zoruyla ''hadi Dila'yı sokağa atalım da kaçalım'' demiş.Önce ''damgalanmasın diye sokağa bıraktım'' diyordu son bir aydır birdenbire sebep ''yoksuluk,fakirlik'' oluverdi! Yarın öbür gün ''Küresel ısınma,afrikadaki aç çocuklar,türkiyenin deprem kuşağında olması'':img-hyste falan gibi bahaneler ortaya atarsa hiç şaşırmam! Hayır anlamıyorum madem bakacak durumun yok ne diye doğurursun.Çocuğu doğurduğunda kaçmamış olsa, Günere söylemiş olsaydı, sokaktaki kedilerin bile dertlerini dinleyip çare olmaya çalışan, süpermanin Ankara temsilcisi,alçakgönüllü halk kahramanı,herkesin sevgilisi Güner:img-hyste kendi kızına doğduktan sonra sahip çıkmayacak değildi herhalde.Ama kızı için bile iki paralık gururunu harcatmaz bizim senaristlerin gözbebeği Keriman! Çünkü burnundan kıl aldırırsa o saçlarını nasıl savura savura gezecek, öyle değil mi?! (giymiş 19 mayıs cicilerini saçını savura savura, sanki az pörtlekmiş gibi o gözlerini iyice belerte belerte -mazlum ve hatasını kabullenmiş gördü ya Güneri- fırça atıp duruyor,sütten çıkmış en ak kaşık olaraktan!) O kendi bebeğini kaderine terk etmeyi daha gururlu ve onurlu bir davranış olarak görüyor çünkü.Birde Dila'ya diyor ki;''Ben seni bıraktıktan sonra biri gelip alıncaya kadar bekledim'' vay be!!! Demek beş dakika beklemiş/bekleyebilmiş ha?! Vay anasını ne fedakar anneler varmış şu dünyada!:img-hyste:img-hyste:img-hyste Velhasıl Keriman beni güldürmeye devam ediyor, ''Size bakabilmek için gerekirse ben dilencilik bile yapardım'' diyebilen bir annem olduğu için belki de..
Zarpa’m sen DNA testini bırak da yarınki özeti oku ....Şu cümleye koptum.....:img-hyste
“Rikkat, kuşlu, ekmekli, denizli bir rüya görür. Bu rüyayı Rüzgar’ın iyi olacağına yorar. Uğur getirsin diye Rüzgar’lara bir tane muhabbet kuşu alır.”
Hey Allah’ım hiç güleceğim yoktu..:img-hyste Kuşların adını Misket ve Rüzgar koyun...Bari onlar mutlu olsunlar....:img-hyste :love05::img-hyste
Keriman’a gelince bu aralar sadist oldum...:img-punk: O ağladıkça ben gülüyorum....:img-hysteO Dila kızını göremedikçe ben seviniyorum....Yaşasın kötülük....Güner de içinde geçerli....Tüm karakterler içinde....Bir damla göz yaşım yok....:img-grin2 Ne kötü değil mi...? Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm... Yaşasın kötülük.....:happy0064
Armut dibine düşermiş ya Dila da başı sıkıştı mı hemen gamzeli amcasını aramaya başladı. Şimdi babası olduğunu bilmiyor ama senaristler biliyormuş gibi işkence ettirirler adama. Amma abarttılar ha. Bir de Misket ve Rüzgar'ın aşk sahneleri artık zorlama olmaya başladı. Can sıkıcı. İtici.
Özet yanıltıcı oldu. Rikkat ağzından kaçırdı deyince Misket öğrenecek sanmıştım ama nasıl olduysa o kadar pimpirikli biri "pis hastalık" ibaresinden hiç şüphelenmedi. Üstünde bile durmadı. Bu saçmaydı bence. Oysa Rikkat'in üzerine gider, öğreninceye kadar da peşini bırakmazdı Misket. Normal olan buydu.
Bu bölümü sevmedim. Aksiyona alıştığımdan mıdır nedir:D
EFTALYAGUL26 14-05-08, 17:32 ben bu bölümde dila ve rüya lı sahnelerden zevk aldım.dilanın gamzelı amcasına dert anlatması ve yanagına bi öpücük kondurması çok sevimliydi.helde büyük insanalr bile konuşarak derdini anlatamazken o küçücük yaşında bunu gayet güzel başarıyor bence.
rüyanın çetin icin uğraş vermesi ama öte yandan umudununda çok az oldugnu bilebilmesi gerçek yaşamdada çok başımıza gelebilen bişey oldugu için samimi geldi bana.olmayacagını bile bile gönlünüze söz geçiremzsiniz.bi yanınız oyle kapılıp gider rüyada o hesap işte.yinede çetinin nevaya aldıgı kolyenın aynısını rüyaya alması hoş degildi.gerek yoktu bence.madem nevanın yeri özeldi o zaman o kolyede sırf ona özel kalmalıydı diye düşünuyorum.
çaresizlik 14-05-08, 18:30 bugün rikkat nasıl üzgündü.misket nasıl olduda anlamadı hastalığı rikkatin ağzından kaçırmasına rağmen ya ben ne olursa olsun rüzgar ve misket sahnelerini çok güzeldi rüzgara umarım bişey olmaz
dün izlemedim bugünü iple çekiyorum özet izlemeyi sevmezdim ama şimdi:icon_whis bugün yine güzel olacak canım rüzgar hastanede of ya kıyamam ben ona misket tam mutluluğu yakalamışken ve şimdide hamile :img-cray:çok acıklı sondaki müzikler bence ekran başında bulunan herkesi ağlatıyor :img-cray:biz aynen böyleyiz yani herkese iyi seyirler
çaresizlik 15-05-08, 13:21 şimdi bizim evin hallerinini frangmanını gördüm şeyda günerin odasında doktor hakanla konuşuyordu doktor rüzgarın ameliyatta ölebileceğini söyledi şeydada öyle şeyler söylemeyin öyle bişey olmayacak peyamide kapının önündeydi dinliyodu duydu
miskette bebğiyle konuşuyodu bak oğlum ağlarsa anam aglar gerisi yalan ağlar filan diyodu rüzgarda yanında yatıyodu
çaresizlik 15-05-08, 16:27 ya bugün resmen ben bile korktum birde fonda o müzik çalıonca dedim kesin rüzgar uytanmayacak nasılda miskete şaka yaptı.buarada safayla neva yalnız kalamadılar.çok hoştu şadan geldiğinde neler yaptılar
çaresizlik 15-05-08, 16:40 yemin ederim yüreğime indi of rüzgar yapma böyle böyle devam ederse yalancı çobana dönecek vallahi
yani bugün seyrettiler şu filmi buarada rüzgar durmadan şaka yapıyor ilerki bölümlrde gerçek uyanmayacak bu seferde misket inanmayacak o olacak yani artık yapmasın şöyle şakalar
orda bende bayıldı dedim çünkü fondaki müzikde aynı şeyi söylüyordu ama film izlerken çok komiklerdi misketin ağlaması hele rüzgarın öle gamsız gamsız mısır yiyişi komikti çok şeker bunlar ya
gülbeşeker 15-05-08, 16:52 orda bende bayıldı dedim çünkü fondaki müzikde aynı şeyi söylüyordu ama film izlerken çok komiklerdi misketin ağlaması hele rüzgarın öle gamsız gamsız mısır yiyişi komikti çok şeker bunlar ya
Aynı fikirdeyim çok şekerler,evlenince daha da bir şirin oldular,fakat ben kalpten gidiyordum o ne biçim şakaydı öyle?Bir de Rüzgar şey dedi ben kurdum kınalı kuzumu kaptım,orda da çok komikti:img-hyste
EFTALYAGUL26 15-05-08, 17:15 rüzgarınkıde şakaa degildii hakkatten.kızın yüreği agzına geldi.helede hamıleyken boyle bi şaka yapması daha ne kadar az olgun oldugunu gösteriyıor aslında rüzgarın.
kuş un tek kalmasına üzülüp dişisini alması güzeldi bencede.
safa komıktı.şadan a yakalanmamak icin telefon elınde ben şimdi kapatıyorum sende kapat diye avaz avaz bagırması güldürdü benii :img-hyste:img-hyste
son sahne ve peyamının aglamasına dayanamammm :icon_sorr peyamı hep güçlü durmaya çalışan sessiz bi karakterdi.ama artık gücüm kalmadı dedi.:icon_sorr
o hastalıktan önce rüzgarı ben öldürücem kalpten gitcektim az kalsın ya
o kuşların adı misket ruzgar olur.rüzgar kaçar. rüzgarda ölür
sevimli.girl 15-05-08, 18:05 bu rüzgar eninde sonunda misketin bebeğini düşürmesine sebep olacak bu anlaşıldı. her sabah her sabah ne bu böyle. kız bigün kalpten gidecek o olacak anlaşılan.
kerimanın girdiği bölümden beri daha doğrusu dila mevzusu açıldığından beri sürekli güneri suçlaması çok saçma ve sinir bozucuydu. hayır adamın tam olarak günahı ne anlayabilmiş değilim. güner kendini hazır hissetmemiş ve geç olmadan istemediğine karar vermiş. bugün kendisinin de dediği gibi ete kemiğe bürünmeden ondan vazgeçmiş. ama keriman sırf bencilliği ve saçma gururu yüzünden hem adamın çocuğunu ondan habersiz doğurmuş hem de kızının yetimhanelerde anne baba hasreti çekeren büyümesine neden olmuş. ondan sonra gelmiş kızını istiyor kendini masum göstermeye güneri kötülemeye çalışıyor. saçma ve sinir bozucu. birde doktor önlüğünü günerin suratına attığı yer komik geldi. kendisi acaba nasıl avukat olmuş. nasıl kariyer sahibi olabilmiş, iyi bir yer edinebilmiş. şu anda neden bir güzel hayat yaşıyor? bunların cevabını vermesi lazım ki ondan sonra başkalarına suç atmaya kalksın.
özette okuduğumda neva ve babasının arası açılacak sandım bügünkü bölümden sonra ama beklediğim gibi olmadı. aksine gayet eğlenceli ve güzel sahnelerdi safa ve şadan arasındaki sahneler. devamını bekliyoruz.
o hastalıktan önce rüzgarı ben öldürücem kalpten gitcektim az kalsın ya
o kuşların adı misket ruzgar olur.rüzgar kaçar. rüzgarda ölür
bi de dikkatinizi çektimi kamera kuşlara yakındı kuşlar kameraya nası baktı öle anlar gibi konuşsalardı kesin aralarındaki dialog:
erkek olan:bak bak bak bizi çekiyor kamera gülümse zoom yaptı hiç yoktan meşur olduk iyimi
dişi olan:aman hiç romantik değilsin bak adama neler yapıyor çok tatlı canım benim(ya bakarmısınız kuş bile yazıyo çocuğa karizma o derece yani)
erkek olan:ya tabi jön olan o bulmuş geniş yeri kızda güzel senaryoda var ben gibi küçücük yerde doğaçlama romantizm yapmıyo ya üstelikte sana.ya bu arada azcık kafesi açsalarda uçsak ben şu kızıl kıza bayılıyorum kıza yazacam ama böyle kafesten olmuyo ki
dişi:hı hış oda öle diyodu ayol seni napsın o yanındaki dururken
erkek olan:niye e nede olsa bende bizim patshoptaki hatta ankaradaki en popüler muhabbet kuşuyum helede şu dakkadan sonra..
diş olan:niye ki?
erkek olan:niyemi söyleyim o senin ayılıp bayıldığın çocuk varya hani çok popüler ya tek hareketime bakar,şurda bi ölü taklidi yapsam tmmdır gitti çocuk e bu durumda ben daha popülerim:img-hyste olurdu
Oldumu Rüzgar nekadar uzattın şakayı,çokk tatsız oldu daha kısa tutulabilirdi ,ama bunun dizide gerçek olacağı sahneler yakındır uzatmaları o zamana saklasaydılar keşke..
Güner ne zor durumda.Kendi kızı olduğunu öğrendi Dila'nın şimdi İsmetler'e nasıl yönlendiriyor ,ne karışık durumlar içinde. Bu durumu bir şekilde o hazırlamadı mı?
RM'Yİ yalnız bırakmasalar , o bayılma hali gecenin bir yarısında olursa m ne yapacak?
Safa Neva sizlerin durumlar çok hoşş.
Şimdi sıra Çetin'in ortaya çıkmasında geç kalındı ,Rüya bişiler yaşıyor ve ablası o kişinin hiiçbişini bilmiyor ,kendi başından neler geçti ,kardeşinin ilişkisini irdelemeliydi.
onun her hali güzel ama sanırım senaryodan dolayı replikleri daha bi şirin gösteriyo her dakika ağlaması iç karartıyo du aynı şey rüzgar içinde geçerli aralarındaki diyologlar her cümleye seni seviyorumla başlamaları inandırıcılıktan uzak olsada bu halleri çok şirin
4ewerbrucas 15-05-08, 21:52 Oldumu Rüzgar nekadar uzattın şakayı,çokk tatsız oldu daha kısa tutulabilirdi ,ama bunun dizide gerçek olacağı sahneler yakındır uzatmaları o zamana saklasaydılar keşke..
Güner ne zor durumda.Kendi kızı olduğunu öğrendi Dila'nın şimdi İsmetler'e nasıl yönlendiriyor ,ne karışık durumlar içinde. Bu durumu bir şekilde o hazırlamadı mı?
RM'Yİ yalnız bırakmasalar , o bayılma hali gecenin bir yarısında olursa m ne yapacak?
Safa Neva sizlerin durumlar çok hoşş.
Şimdi sıra Çetin'in ortaya çıkmasında geç kalındı ,Rüya bişiler yaşıyor ve ablası o kişinin hiiçbişini bilmiyor ,kendi başından neler geçti ,kardeşinin ilişkisini irdelemeliydi.
şakanın uzatığına bende katılıyorum ben bile korktum izlerken ayıp ediyor artık rüzgar gerçektne olsa misket şaka zannedecek artık üstelemeyecek:icon_sorr safa&neva çok şekerler ya nevanın telefonu çaldığında çok komikti "ben kapatıyorum sende kapat":img-hyste
dizinin ekibi unutma beni adlı diziyi çekiyorlar..seda saygında var ceylan o dizide her gün yayınlanacak
Uzun zamandır sadece yorumlarınızı takip ediyordum..Yorum yazmıyordum..Ama bugün yazmak istedim...
Evet sizlerinde dediği gibi Rüzgar dünkü bölümde yaptığı sözde şakanın dozunu aştı..Karşısında hamile bir kadın olduğunu unuttu galiba...Hala alışamadı herhalde Misket'in hamileliğine...Erken doğum yapacaktı az kalsın:img-hysteAma film izlerken halleri çok tatlıydı...Hamile kadınların neler çektiğini daha iyi görmüş olduk ve erkeklerin kadınları hiç bir durumda anlayamadıklarını:img-wink:
Rikkat'in rüyası güzel bir haberdi bence...Bizlere de umut yarattı senaristler,Rüzgar ölmüyecek demek bir bakıma..Rikkat'le Peyami'nin halleri de çok etkileyici...Ağlamaları ve üzülmeleri bizleri de etkiliyor..Bizlere o duyguyu geçirebiliyorlar..Bu da Şebnem Gürsoy'la,Mehmet Atay'ın başarısı...
Şadan-Safa ve Neva üçlüsü arasındaki olayla güzeldi..Safa ile Şadan arasındaki diyaloglar güzeldi...Ve komikti de...Onları böyle görmeyi özlemişim..Özellikle de Safa'yı...Hem çok şekerdi,hem de komik..İşte özlemini çektiğimiz ve daha da iyisinin olacağına inandığımız Safa...Eskiden olduğu gibi şen-şakrak...
Dizide söylenen türküler çok güzel,hepsi benim sevdiğim türküler zaten..Ama insanın içini acıtan türküler aynı zamanda...Dizinin konusunu daha da çok yerleştiriyor beynimize..O nedenle daha da bir kötü oluyorum,türkülerle birlikte diziyi izleyince...Böylesi kötü olayların arasında,komediye de zaman ayırdıkları için set ekibine ve senaristlere teşekkür etmek şart oldu...Ellerinize sağlık...
ya arkadaşlar ben bişeyden çok rahatsız oluyorum rikkatin her defasında "benim oğlum kurtulacak,iyileşecek,benim oğlum ölmeycecek,kader bile önüne geçmeyecek " diyor bence senaristler biraz daha dikkatli olsalar çok iyi olucak mesela bi inşallah,Allahın izni ile kurtulacak kelimesi hiç söylenmiyor resmen isyan kelimesi bunlar...tamam filmde sonucunu bilişyonuz kurtulma olasılığı kesin olabilir emin şekilde diyebilirsin fakat bir sürü izleyici var eminim ki dikkatinizi çekmiştir bence kelimeleri söylerken daha dikkatli konuşabilirler
çaresizlik 16-05-08, 16:46 ya ben artık rüzgar ve misket sahnesini izlerken geriliyorum:img-cray:.şimdi yine düşecek başı dönecek diye ama yinede çok hoş sahnelerdi:love05::happy0064 beni en çok peyaminin ağlaması çok etkiliyor:img-cray::img-cray:.adamın elinden hiç bir şey gelmiyor ya zaten elinden birşeyin gelmemesi dahada kötü yapıyor.
keriman nasılda içindekileri döktü günere karşı sonuçta günerde çok suçlu bu durumda
neva safa cephesi çok güzeldi.nevayla safa iyi uyuttular füsunu
Anlamadığım şey şu:
Güner Rüzgar'a ilaçlarını götürdü. Bu Rüzgar ilaçların vitamin mi yoksa kanser tedavisinde kullanılan ağır ilaçlar mı olduğunu anlayamayacak kadar cahil mi? Bu mümkün değil. 9 yaşındaki bir çocuk bile kullandığı ilaçların Latince isimlerini biliyor. Bence ileri derecede mantıksızlık bu.:icon_whis
Safa çok komikti ve Neva her zamanki gibi Safa'nın yanında çok duygusuz kaldı. Sanki cansız bir manken koysan oraya daha fazla inandırıcı olup rolün hakkını verecek:icon_whis
Rüzgar ve Cihan'ın diyalogları çok hoştu keşke daha uzun ve duygusal bir sahne olarak düşünülseydi.
Keriman Güner'e iyice takmış durumda. Zavallı adam vicdan azabından ölecek.Hala Dİla'nın kendi kızı olduğuna emin değil.
Bir de dizinin yeni Yurttan Sesler havası da sıktı. Her sahneye yanık türküler yerleştirmek bana saçma geliyor. Rüzgar'ın durumu tamam oturdu ama Güner vicdan azabı çekerken ayrı türkü, Rüzgar'la Misket konuşurken ayrı türkü her yer türkü bi özelliği kalmıyor yani.:dito
Çok güzel bir bölümdü.:good: Sefa ve nevanın hallerine günlerdir bayılıyorum.Çok şekerler,inşallah füsunda biran önce akıllanır.Bir taraftan Sefaya gülerken diğer taraftan Rüzgara üzülüyoruz.Oyuncular gerçekten rollerinin hakkını sonuna kadar veriyorlar.İnşallah seneyede devam eder.:good:
4ewerbrucas 16-05-08, 17:09 Anlamadığım şey şu:
Güner Rüzgar'a ilaçlarını götürdü. Bu Rüzgar ilaçların vitamin mi yoksa kanser tedavisinde kullanılan ağır ilaçlar mı olduğunu anlayamayacak kadar cahil mi? Bu mümkün değil. 9 yaşındaki bir çocuk bile kullandığı ilaçların Latince isimlerini biliyor. Bence ileri derecede mantıksızlık bu.:icon_whis
Safa çok komikti ve Neva her zamanki gibi Safa'nın yanında çok duygusuz kaldı. Sanki cansız bir manken koysan oraya daha fazla inandırıcı olup rolün hakkını verecek:icon_whis
Rüzgar ve Cihan'ın diyalogları çok hoştu keşke daha uzun ve duygusal bir sahne olarak düşünülseydi.
Keriman Güner'e iyice takmış durumda. Zavallı adam vicdan azabından ölecek.Hala Dİla'nın kendi kızı olduğuna emin değil.
Bir de dizinin yeni Yurttan Sesler havası da sıktı. Her sahneye yanık türküler yerleştirmek bana saçma geliyor. Rüzgar'ın durumu tamam oturdu ama Güner vicdan azabı çekerken ayrı türkü, Rüzgar'la Misket konuşurken ayrı türkü her yer türkü bi özelliği kalmıyor yani.:dito
ilaçlar konusnda katılıyorum anlamayacak kadar cahil değil heralde:icon_whis keriman günere takmış sanki tek suçlu günermiş gibi zamanında hata yapmış ama tek suçluda güner değil en büyük suçlu keriman güner çocuğu aldır demiş kerimanda aldırmamış doğurmuş bide yetimhaneye vermiş sanki güner yapmış gibi davranıyor halbuki hiçbirşeyden haberi yoktu:icon_sorr acayip sinir oluyorum kerimana:kahve safa&neva çok tatlılardı safanın bu neşeli halleri çok komik:img-icecr rüzgar&miskete gelince ıspnak muhabeti güzeldi akşama da kereviz yaparız deyince rüzgar nasıl hayır dedi:img-hyste
sevimli.girl 16-05-08, 17:44 hyr ben bildim bileli rüzgarda cihanda fenerli
hayır rüzgar fenerli cihan galatasayaralı. hatta birisi şadanla ekip oluyordu. sanırım şadan da fenerliydi ve trt zamanlarında cihana takılıyorlardı.
sanırım bugünkü forma muhabbetinin önemi rıdvanın imzalamış olmasından kaynaklanıyordu.
rüzgar iyice işkillendi bence şüpelenip başka bi doktora gitmesi veya şu andaki doktorundan gerçeği öğrenmesi yakındır yoksa kimse ona sen hastasın diyemecek gibi geliyo bana.rüzgar bi şekilde kendi öğrenecek
çaresizlik 16-05-08, 20:05 özetleri ekledim arkadaşlar rüzgar yine bayılıyomuş ya miskette hastalığını öğreniyormuş.kimbilir ne hala gelecek misket.acaba şu amerikadaki doktordan ne zaman haber gelecek?rüzgar ne zaman öğrenecek hastalığını
:img-hyste...Bülbül gibi öten Muhabbet Kuşları...:img-hyste
Evet ne iştir anlamadım...?? .Rüzgar ve Misket’in Bülbül gibi öten iki Muhabbet kuşları var...:img-hysteHani bizim evde de Muhabbet kuşu olmasa inanacağım ve şaşıracağım ama tabii ki çok güldüm..... :img-hysteYa bu kadar yapmacık olmayın Allah aşkına....Biraz olaya inandırıcılık katın....Zaten midem kaldırmıyor .....:img-tomat
Diğer bir konu da....Cantuğ Turay diziden ayrılacak mı ? , ayrılmayacak mı ? diye iki haftadır... Mehmet Atay ve Şebnem Gürsoy’u şekilden şekle şoktunuz....Yaşayan ölü gibi oldular...Acaba mutlular mıdır bu oynadıkları rolden....?.Neden Rüzgar için....Ay çok ağladım ..:img-cray:..Vah vah Rüskar ölmesin...:img-cray:.Oldu.....Yazıklar olsun bu senaryoyu yazan senarist kardeşime..... “Hadi oradan,Nasıl oldu amcan..”......Üzgünüm Cantuğ Turay hayranları..:img-cray:..Demiştim sadist bir insan oldum.....Geçen sezon Fincan halada tükettim göz yaşlarımı....Aynı senaryoya karnım tok....:img-icecr
İki orta bir sade hadi bana müsaade...bye( Çınlasın kulakların Sadık Ali amcam benim....)
4ewerbrucas 16-05-08, 20:43 off bu nasıl özettir böyle ço kkötü bölümler biiz bekliyor:img-cray: ama rüzgar öğrensin artık ne zman söylücekler merak ediyoruım
gülbeşeker 16-05-08, 20:48 off bu nasıl özettir böyle ço kkötü bölümler biiz bekliyor:img-cray: ama rüzgar öğrensin artık ne zman söylücekler merak ediyoruım
Rüzgar dışında herkes öğrendi,Misket de öğreniyormuş bence bu gidişle Misket Rüzgara söyleyecek yahu kaç hafta oldu Amerikadaki doktordan da haber çıkmadı,ondan haber gelene kadar Rüzgar rahmetli olacak ,bu ne iştir böyle?Rüzgar da artık kendisinde kötü bir hastalık olduğundan şüphelenir ,umarım bu hafta gerçeği öğrenir...Bir de bence Dila,Kerimanla Günerin kızı çıkmayacak heralde,bu DNA testinin üzerinde çok durdular...
Öle bi ihtimal olacağını sanmıyorm çünkü dila hasta olduğunda keriman gizlice genetik testi falan yaptrmıstı ya o zaman da belliydi dilanın kızı olduğu.............ayrıca misket yıkılcak bebeğe bişe olmasa bariiii....:img-cray:
Uzun süredirt foruma birşey yazmadım çünkü değdiğini düşünmedim. Açıkcası son zamanlarda dizi pek ilgimi çekmiyor. Zaten 2 haftadan fazladır da görmüyorum. Sineğim geçsin izlerim yine :img-wink:
Ama bugün foruma yazma sebebim, canım Mügemin yaşgünü...Mügecim canım iyi ki doğdun. Seni bu forumda tanıdım. Çok sevdim. Ve BEHe minnettarım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın hayatım. Daha nice mutlu-başarılı-sağlıklı yıllar sana....seni çok seviyorum..... :img-kiss::img-kiss:
zarpandit34 17-05-08, 10:02 Zarpa’m sen DNA testini bırak da yarınki özeti oku ....Şu cümleye koptum.....:img-hyste
“Rikkat, kuşlu, ekmekli, denizli bir rüya görür. Bu rüyayı Rüzgar’ın iyi olacağına yorar. Uğur getirsin diye Rüzgar’lara bir tane muhabbet kuşu alır.”
Hey Allah’ım hiç güleceğim yoktu..:img-hyste Kuşların adını Misket ve Rüzgar koyun...Bari onlar mutlu olsunlar....:img-hyste :love05::img-hyste
Keriman’a gelince bu aralar sadist oldum...:img-punk: O ağladıkça ben gülüyorum....:img-hysteO Dila kızını göremedikçe ben seviniyorum....Yaşasın kötülük....Güner de içinde geçerli....Tüm karakterler içinde....Bir damla göz yaşım yok....:img-grin2 Ne kötü değil mi...? Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm... Yaşasın kötülük.....:happy0064
''Doğum günü çocuğunun sadist olanı makbüldür'':) (Zarpa atasözü..:img-hyste) Mügem vallahi Dila'nın Kerimanı kovmasına falan bende seviniyorum ama bu sadistlikten değil ne derler bilirsiniz;Etme bulma dünyası.Günere gelince kendisine haksızlık ettiğini düşünüyorum ve bu duruma (yani Kerimanın haksız yere Güneri ezmesine, kendi hatasını görmeyip herşeyin hıncını Günerden çıkartmasına) acaip sinirlerim bozuluyor.Bu konuda sevgili Sevimligirl çok güzel bir yorum yapmış zaten, ona aynen katılıyorum.
Aslında benim sinirimi en çok 'bizim dizinin senaristleri':) bozuyor.Bizim dizinin bu şipşirin yazarları; İsmete Günere ve Sayhana bir cümle yazıp Kerimana ise bir sayfa uzunluğunda monolog yazıyorlar! Hele birde, bir artistik hareketleri var ki, be hey de be hey! Efendim dava dosyasını yırtmalar,önlük fırlatmalar,bir başkasının evinden sanki kendi eviymiş gibi birini kovmalar (üstelik daha önce kendisininde kovulduğu bir evden) falan.Anlamıyorum çok mu zor orada Günerin de kendisini savunacak bir cümlecik söylemesi.Yada İsmet ve Sayhanın ''onun Dila üzerinde söz hakkı yoksa seninde yok'' demeleri, çok mu zor bunu yazmak.Yani illa Keriman o sahnenin yıldızı olabilsin diye orada Güneri İsmeti ve Sayhanı susturup pusturup seyirci pozisyonuna sokmanın anlamı nedir, hiç anlamıyorum ve deli oluyorum vallahi.
ya arkadaşlar ben bişeyden çok rahatsız oluyorum rikkatin her defasında "benim oğlum kurtulacak,iyileşecek,benim oğlum ölmeycecek,kader bile önüne geçmeyecek " diyor bence senaristler biraz daha dikkatli olsalar çok iyi olucak mesela bi inşallah,Allahın izni ile kurtulacak kelimesi hiç söylenmiyor resmen isyan kelimesi bunlar...tamam filmde sonucunu bilişyonuz kurtulma olasılığı kesin olabilir emin şekilde diyebilirsin fakat bir sürü izleyici var eminim ki dikkatinizi çekmiştir bence kelimeleri söylerken daha dikkatli konuşabilirler
kesinlikle katılıyorum
bu kadar kesin konuşmalar insanı birazcık rahatsız ediyor
bölüm özetlerini okudum oldukça üzücü bölümler izliyeceğiz anlaşılan çok merak ediyorum rüzgara ne olacak kurtulacak mı yoksa diziden çıkıcak mı
gene ben geldim. açıkçası başlarda yorum yazamamak ölüm gibi gelmişti ama şimdi bu bölümlerin yorumunu ne şekilde yapıcağımı bilmediğim için haftada bir yazmak daha iyi oluyor galiba.
çünkü garip bölümler izliyoruz izlemek istediğimiz bölümlerdi bunlar ama nedense izlerken hem biraz mutluluk hemde mutsuzluk var.yani nasıl anlatıyım bilmiyorum tamam rüzgarı misketi kavuşturduk, evlendirdik, bi eve sokabildik ikisini, sonunda çok mutlular, canımlı ccimli ,bunun yanı sıra aile birbirinden kopuk değil ama çok sahtecilik var.yapacık herşey.yani ne biliyim o saz tıngırtısı uzun havalar falan devreye girince normalde ağlamamız gerekiyo ama annemle ikimiz resmen kahkaha atıyoruz yani.:img-hyste.
bu arada sazcıyada iyi iş çıktı hani geçen sene güzel çalmışki bu senede talep gördü.:img-hyste.keriman hadş sende iyisin sazcı gelmişken senin sahnelerindede açlıp söylüyo artık beleşemi geldin ne:img-hyste
yani kısacası arkadaşlar rüzgar ölecekse bile bizi güldüre güldüre ölücek.misketin rüzgarın yaptığı sözylediği her sözü ciddiye alması misketin espiri yapması karnındaki çocukla konuşup durmaları(gerçi konuşmaları iyi olur çünkü o bebek uzun zamandır kendini fazlalık gibi hissetti içerde bi istediler bi istemediler heep ağladılar falan),şimdi bide kuşlar böcekler ak sakallı dedeler çıktı yani battı bence dizi.:img-hyste
öte yandan sefa ve neva sahneleri ıııyy ıyyy demeten kendimi alamıyorum sefada performans süper ama nolu yalvarıyorum nolur şu nevayı değiştirin seneye ya.ben bu kızı görmek istemiyorum.yakışmıyo yakışmıyo yakışmıyo dahası beceremiyo.neva adı bile uymuyo kıza.
bide keriman hanımın çemkirme sahneleri var.deli oluyoprum resmen ya.bu kadın nasıl birden bu kadar suçsuz olduda herkez yaptığından pişman oldu.ismetin kadıncağız demesi ve ailesine okadını şikayet edip sonrada onlara karşı savunması kadıncağız diyip durması.işler nasıl bu kadar çabuk hallolabiiyo ben anlamıyorum.bide günerin saf saf acep dila kızımmı deyip durması ya bu kadına hem toz kondurmuyo hemde acaba benim kızımmı diyo.keriman sana göre kusursuz bi kadınsa senden sonra biriyle birlikte olup ondan çocuk yapıp niye sana çemkirsin.çok ama çokçok saçma.
ayrıca farkettinizmi bu zamana kadar ismete sakin olmamız gerek diyen dilanın annesini çok rahat karşılayan sayhan bey dilanın babası çıkınca nasıl çöktü bu nasıl bencil bi adam ya.
son bişey rikkatin rüyası bence tehlikeliydi arkadaşlar.yani şimdi rüzgar ölürse herkez rüyasında gördüğü kuşu kelebeği ölüme yorcak cennet misali.rüzgar yaşarsa böyle bi durumda olan insanların yakınları rüyaya falan yatıcak.bence yapılmaması gereken bişeydi.zaten ne yazdıklarını bilmiyolarki başını sonunu düşünsünler.
beklediğimiz ve istediğimiz birliğin beraberliğin,mululuk adı altında sahte yansımalarını izliyoruz.buda çırpındıkça battığımızı gösteriyor.
sevimli.girl 17-05-08, 15:27 dünkü bölümde daha iyi anladım ki benim bu dizide en çok görmek istediğim sahneler cihan ve rüzgarın beraber olduğu atıştığı birbirlerine takıldığı sahneler. onların sahneleri gerçekten güzel. izlerken sıkılmıyosun gerilmiyosun. diğer birçok sahnede şimdi bu olur o çıkar bu gelir diye beklerken onların sahnesinde bu gerilim olmuyor.
dünkü bölümde safa ile rüzgarın muhabbeti de hoştu. safanın yeni evli çiftten evlerini boşaltmalarını istemesi ve rüzgarın direnmesi güzeldi ama misketin çabasıyla az direnebildi. yelkenleri hemen suya indirdi. ama safa ile neva geldiğinde rüzgarın uzun bir aradan sonra bir araya geldik hadi tabu oynayalım deyip safanın afallaması da çok güzeldi. neyse ki safa için güzel bir şaka olduğu çabuk anlaşıldı.
zaten senalistler özellikle bunu yapıyor ayrıca bir çok dizide de ibretlik diziler diye nitelendirdiklerimiz hariç(zaten ordaki tek vurgu da sabır konusu)( ALLAH kimseyi isyan noktasına getirmesin sonuçta bu bir dizi ) genelde ya bir kabullenemeyiş oluyor yada isyan bayrağı çekiliyor orda aslında senalistler sahnenin daha bir can alıcı olması için bir annenin dramını oğlunun hastalığını kabullenmeyişini ona kötü bişey olması ihtimalini reddini falan vurguluyorlamaya çalışıyorlar ama bu seyirciye yanlış yansıyor ve ister istemez senalistler seyirciden tepki alıyorlar:img-tomat ama ben yinade art niyetli olduklarını düşünmüyorum
''Doğum günü çocuğunun sadist olanı makbüldür'':) (Zarpa atasözü..:img-hyste) Mügem vallahi Dila'nın Kerimanı kovmasına falan bende seviniyorum ama bu sadistlikten değil ne derler bilirsiniz;Etme bulma dünyası.Günere gelince kendisine haksızlık ettiğini düşünüyorum ve bu duruma (yani Kerimanın haksız yere Güneri ezmesine, kendi hatasını görmeyip herşeyin hıncını Günerden çıkartmasına) acaip sinirlerim bozuluyor.Bu konuda sevgili Sevimligirl çok güzel bir yorum yapmış zaten, ona aynen katılıyorum.
Aslında benim sinirimi en çok 'bizim dizinin senaristleri':) bozuyor.Bizim dizinin bu şipşirin yazarları; İsmete Günere ve Sayhana bir cümle yazıp Kerimana ise bir sayfa uzunluğunda monolog yazıyorlar! Hele birde, bir artistik hareketleri var ki, be hey de be hey! Efendim dava dosyasını yırtmalar,önlük fırlatmalar,bir başkasının evinden sanki kendi eviymiş gibi birini kovmalar (üstelik daha önce kendisininde kovulduğu bir evden) falan.Anlamıyorum çok mu zor orada Günerin de kendisini savunacak bir cümlecik söylemesi.Yada İsmet ve Sayhanın ''onun Dila üzerinde söz hakkı yoksa seninde yok'' demeleri, çok mu zor bunu yazmak.Yani illa Keriman o sahnenin yıldızı olabilsin diye orada Güneri İsmeti ve Sayhanı susturup pusturup seyirci pozisyonuna sokmanın anlamı nedir, hiç anlamıyorum ve deli oluyorum vallahi.
Atasözüne kurban olayım Annem ..Zarpa’m.:img-hyste . Ama sadistliğim hala devam ediyor...Edecekte...Önce psikopat olmuştum bilirseniz şimdi de sadist...Bundan sonra ne olur bilemem...:img-hyste
Dila ve Keriman’a gelince...Yani evet doğru söyledin canım..Etme bulma dünyası...Madem kızını bıraktın gittin sen bunları hak ettin ...(Şiir gibi oldu be...:)) Güner konusunda valla bende senin gibi düşünüyorum adamın ağzı var dili yok yahu.....Onun gibi melek birisi nasıl olursa bebeği istemez İLGİNÇ....He ya Keriman sen kendine bak...Valla ekranın içinden çıkıp dövesim geliyor kendisini...(Aman sakın yanlış anlaşılmasın Bahar hanımı değil....Keriman karakterini... :)) Yani iş işten geçti Keriman hanım....Aykut ile evlenip bir çocuğunun olmasını talep ederim...:img-pilot
Bana senarist deme Zarpa’m... Şu anda yanımda olsalar saçlarını başlarını yolup ellerine vermiştim...İsmet’i bir saflaştırıp bir hırçınlaştırmak normal mi sence...? Bana göre HAYIR... Evet ya Keriman’a maşallah sayfalarca replik yazıyorlar...Güner süt dökmüş kedi modunda,İsmet dut yemiş bülbül...Bu ne ya....?? Of be ..... Neyse ya ben bu foruma ayda yılda bir kez yazıyordum şimdi alışkanlığımı bozdum...Prensiplerimi bozmayayım...:)
Not:Bir tanecik Sihir’im benim.....İyi ki varsın....:good:
aliyeaynalar 18-05-08, 12:03 Ben Geldim Arkadaşlar Ama Biraz Limoni Geldim,
Ama başka bi sebepten...
Neyse Dizi Hakkında Yorumuma Başlayım.
Burda herkes füsuna kızmış Ama ben füsuna kızamıyorum.
Oysa Annede Değilim ki Füsunu Anlayım.
Aramızda Anne Olan Arkadaşda vardı (Nickini Unuttum)
O füsunu anlıyordu...
Şimdi diyceksiniz ki , Neva sana kalsa gitsin çetinle birlikte olsun.
Hayır ben artık vazgeçtim ve o konuda umudumu kaybettim.
Ama Neva Kötü Örnek, Nedenmi Kötü Örnek Açıklayayım.
Bu diziyi Kocasından Dayak Yiyen Kadınlarda İzliyor,
Neva ise Beni Defalarca Dövdü, Her dövüşünde pişman oldu,
Bu seferde Pişman oldu Bu Sefer Affedeyim Der...
Ee şimdi nolcak Dayak yiyen kadınların kocalarıda pişmanım diycek,
Kadınlar neva affetmiş, Ben de affedeyim diycek..
O yüzden Neva Kötü bir örnek.
Safa isterse Dünyanın En iyi insanı olsun.
Aslında gülmekle kızmak arasında bişey yapacaksınız ama yazayım... yazmalıyım
Ben Safayı Tom ve Jerry çizgi filmindeki Tom'a benzetiyorum.
Genelde Tom, Jerry gibi canavar bi fareyle uğraşan Mağdur Kediyi oynuyordu.
Ama burda Normal Olan Canavar Olan Tom'du. Ama çizgi Filmin senaristleri, Bizim Evin Senaristleri Gibi, Tom'u Mağdur Gösterdiler :img-hyste
Gelelim Misket Rüzgar Cephesine,
Arkadaşlar öncellikle şunu bilmeliyiz ki, Cantuğ Diziden Ayrılmak istiyorsa onu dizide zorla tutamayız, Cantuğ Gene Ayrılır Ama Rüzgar Ölmez.
Nasılmı Nasılı Şöyle.
Rüzgar Ameliyat için Yurtdışına Gider, Ama Türkiyeye Döndüğünde Başka bi oyuncu canlandırır Rüzgarı.
Ama Benim Gönlümden Geçen, Rüzgarı, Eski Rüzgar Oynasın.
Yani Trtdeki Rüzgar...
Evet TRT'deki Rüzgar'ı kesinlikle Cantuğ'a tercih ederdim. Ama Safa Neva olayında Neva'nın yaptıkları göz ardı edilip sadece dayak olayına odaklanılması bana mantıksız geliyor. Adam dövdü ama neden dövdü demi:img-hyste Bir bakmak lazım. Hanım hanımcık otursaydı evinde Çeto onu nerden bulacaktı demi:img-hyste Ben kesinlikle Safa'nın yerinde olsam suçluluk hissetmediğim gibi Neva'yı bırakır giderdim. Bu düşüncelerle Safa-Neva sahnelerini nasıl bir sinirle izlediğimi anlatmış oldum sanırım:D
ergenekon1071 18-05-08, 13:42 dizide nevayla sefa barıştıda bari mutlu olan birileri oluyo çok şükür,bölüm özetlerini okudum barıştıklarını füsunda öğreniyormuş inşallah mutlulukları bozulmaz.
:img-hyste...Bülbül gibi öten Muhabbet Kuşları...:img-hyste
Evet ne iştir anlamadım...?? .Rüzgar ve Misket’in Bülbül gibi öten iki Muhabbet kuşları var...:img-hysteHani bizim evde de Muhabbet kuşu olmasa inanacağım ve şaşıracağım ama tabii ki çok güldüm..... :img-hysteYa bu kadar yapmacık olmayın Allah aşkına....Biraz olaya inandırıcılık katın....Zaten midem kaldırmıyor .....:img-tomat
Diğer bir konu da....Cantuğ Turay diziden ayrılacak mı ? , ayrılmayacak mı ? diye iki haftadır... Mehmet Atay ve Şebnem Gürsoy’u şekilden şekle şoktunuz....Yaşayan ölü gibi oldular...Acaba mutlular mıdır bu oynadıkları rolden....?.Neden Rüzgar için....Ay çok ağladım ..:img-cray:..Vah vah Rüskar ölmesin...:img-cray:.Oldu.....Yazıklar olsun bu senaryoyu yazan senarist kardeşime..... “Hadi oradan,Nasıl oldu amcan..”......Üzgünüm Cantuğ Turay hayranları..:img-cray:..Demiştim sadist bir insan oldum.....Geçen sezon Fincan halada tükettim göz yaşlarımı....Aynı senaryoya karnım tok....:img-icecr
İki orta bir sade hadi bana müsaade...bye( Çınlasın kulakların Sadık Ali amcam benim....)
sevgili MÜGE ablacığım ben ELÇİN formun favori isimlerinden olduğun gibi benim gibi buranın çömezlerininde favorisisin ayrıca doğum gününmüş geçmiş doğum günün kutlu olsun gelelim MEHMET ATAY&ŞEBNEM GÜRSOY hakkında söylediklerine valla ben senin gibi düşünmüyorum.Niye mi?Onlar her ne kadar işlerine aşık da olsalar;her türlü rolün hakkını da verseler neticede onlar bi insan yoruluyolardır ablacım sayfalarca replik ezberliyorlar ve üstelik günlük dizi çekiyolar arada sırada asık suratla bir iki replik yada 0 replik bence şahane dinlensinler yazık mesela MEHMET ATAY evde senaryo çalışıyor Peyami ağlaarrrrrr... yazıyo başka bir şey yok adam ne çalışcak ki gider bi güzel ense yapar yada hobilerine,ailesine zaman ayırır aynı şey ŞEBNEM GÜRSOY içinde geçerli uzun zamandır senaryoların yoğunluğundan arkadaşlarıyla görüşemiyodur mesela şimdi tam sırası rikkatin bu günlerde kurduğu cümleler beşi geçmez benim oğlum iyi olcak, benim oğluma bişey olmacak... okeye döner gibi dönüyo oh daha ne mis gider arkadaşlarıyla buluşur bir ara CANTUĞ TURAY da böyle bi tatil yapmıştı R&M ayrılınca ALLAH bilir ya barışmalarına en çok o üzülmüştür :img-hystesenaryo: RÜZGAR üzgündür...köşede ki koltuğa yapışmış halde oturuyodur tek yaşamsal belirtisi elindeki şişedir oh replik yok bişey yok annem yazık çocuğa dizi için ne hale soktular asık suratlı bi ağlak yaptılar dedikçe ben merak etme o halinden memnundur baksana gözlere baygın bakışının ardından nasıl da ışıldıyor diyodum.İşin biraz espirisindeyim tabi şaka bi yana haklısın her şey dozunda makbul dozajı kaçarsa tadı kaçar bi süre sonra seyirci de kaçar:img-bye2:
Evet TRT'deki Rüzgar'ı kesinlikle Cantuğ'a tercih ederdim. Ama Safa Neva olayında Neva'nın yaptıkları göz ardı edilip sadece dayak olayına odaklanılması bana mantıksız geliyor. Adam dövdü ama neden dövdü demi:img-hyste Bir bakmak lazım. Hanım hanımcık otursaydı evinde Çeto onu nerden bulacaktı demi:img-hyste Ben kesinlikle Safa'nın yerinde olsam suçluluk hissetmediğim gibi Neva'yı bırakır giderdim. Bu düşüncelerle Safa-Neva sahnelerini nasıl bir sinirle izlediğimi anlatmış oldum sanırım:D
Bende şimdiki Rüzgar'ın (Cantuğ'un )gitmesini istemem ,arkadaşların yazdıkdıklarından gördüğüm kadarıyla kendisi mi diziden ayrılmak istiyormuş ne.Şuan eski Rüzgar Genco'da kötü genç rolünde(çok değişik). Cihan'ında gerçekteki abisi.
Evet Cihan'ın abisiydi. Misket o zaman köylü kızı havasındaydı. Henüz diksiyon dersi alıp güzellik uzmanı olmamıştı. Rüzgar'a karşı temiz platonik hisleri vardı. Olaylar nerden nereye geldi yav. Hatta yazın gittikleri tatil yöresinde Misket aşkını söylemişti eski Rüzgar'a. Ama belki yanlış hatırlıyorumdur. O zamanlar Misket'in hali çok hoşuma giderdi. Şimdikinden çok daha doğal ve izlenesi bir aşktı o. Belki de eski Rüzgar özlemi bundan kaynaklanır. Biliyorum Cantuğ Turay'ın burada çok hayranı var, hepsine de saygı duyuyorum elbette ama Burak Demir'e nazaran daha az seviyorum onu. Oyunculuğunu da çok beğendiğim söylenemez. Sadece mükemmel bir ses tonuna sahip olduğunu inkar edemem. :good:
gülbeşeker 18-05-08, 23:23 Bende şimdiki Rüzgar'ın (Cantuğ'un )gitmesini istemem ,arkadaşların yazdıkdıklarından gördüğüm kadarıyla kendisi mi diziden ayrılmak istiyormuş ne.Şuan eski Rüzgar Genco'da kötü genç rolünde(çok değişik). Cihan'ında gerçekteki abisi.
Ben de istemem ,kendisi diziyi izleme sebebim...Diziden ayrılıp ayrılmayacağı tam olarak belli değil,dizi dışında da çok yoğun çalışıyormuş ve yoruluyormuş,neyse gelecek sezon gidip gitmeyeceğini anlarız,eski Rüzgarı Gencoda izliyorum tam kötü adam tipi ,saçı siyah sakalı sarı garip olmuş,Behteki halinden çok farklı,bir daha Behe döneceğini zannetmem,7 yıl boyunca hep aynı karakterii oynamış,bıkmıştır artık...
ben ruzgarın gidecegini düşünmüyorum ama giderse dizinin tadı tuzu kacar nevanın ve safanın mutlulukları uzun sürecek gibi görünmüyor nedeni de rüya ve cetin olabilir diye düşünüyorum cetin ortaya cıkınca işler karısacak gibi geliyor....
fusuna gelınce kesınlıkle hak vermıyorum gecen sezon hatırlarsınız sakız teyze fusuna bosansın diye neler yaptı o zaman annesine kızıyordu şimdi kendi aynı seyi nevaya yapıyor bence yanlış davranıyor kızı safayla mutlu bence karısmamalı eski ruzgara gelince kesinlikle gelecegini düşünmüyorum genco dizisindeki rollunde kötü birini canlandırıyor gelmez tekrar...
bu hafta bizi kötü bi hafta bekliyor galiba özetten öle anlasılıyor...
ben bu diziyi berfu ve cantuğ için izliyorum bir ara berfu gidecek deniyordu şimdi cantuğ yapmayın ya ikiside birbirine çok yakışıyorlar lütfen kimse çıkmasın ben eski rüzgarı hiç sevmiyorum hele şuan oynadığı dizideki hali hiç rüzgara benzemiyor şimdide bunu kafama takarım :img-cray:
ya bu carsamba beh yo.onun saatinde milli takımın macı var.aksam 19.50de yeni bölüm var haberiniz olsun
Ben cuma günü keşfettim sabahları 7'de diziimizin tekrarı varrr.
Bakalım dna testi ne olacak ,ama Keriman 'ın Dila'nın hastalığındaki sonuçları nasıl uymuştu o bir kanıt değilmiydi.Hadi bekleyelim bakalım.
Vah Rüzgar hastalığın işaretleri daha çok görünmeye başladı ,bebeklerine birşey olmasa keşke,Misket durumu öğrenecek ,aslında biran önce öğrensede tedbirli olsalar.
19 MAYIS GENÇLİK MARŞI
Bir şerefli milletin şanlı çocuklarıyız.
Kalplerimiz, nabzımız, vatan diyerek atar.
Ayrılmadan yürürüz, aynı yolda erkek, kız.
Ruhumuzda ateş var, göğsümüzde iman var...
Vücudumuz yay gibi, bacaklarımız çevik,
Kalplerde cumhuriyet, başımızdadır bayrak,
Bir emanet taşırız, Ata'mıza söz verdik.
Kuvvetimizi, gücümüzü, kanımızdadır kaynak...
Bilgi ile sporu, yürütürüz atbaşı,
Çalışkanlık, çeviklik atalardan mirastır.
Türk olmanın amacı kazanmaktır savaşı...
Bize ülkü yaraşır, bize hamle yaraşır.
19 Mayıs bizim en kutsal bayramımız.
Tarihlerde var mıdır, böyle bir günün eşi ?
Bu pınardan içiyor, alıyoruz kuvvet, hız,
Bu ocaktan yakıyor bütün gençlik ateşi...
İ. Hakkı TALAS
Evet, bugünkü bölümle beraber Keriman'ın ağır bir şizofren olabileceği ihtimali de senaristlerce kafamıza yerleştirilmiş oldu. O rüya gerçeğin bir yansıması mıydı yoksa bizim kafamızı karıştırma amaçlı mı gördürülmüştü Keriman'a bekleyip göreceğiz.
Genetik testi ile DNA testi arasındaki farkı da üşenmeyip araştırıcam. Merak ettim. :D
Rüzgar'ın olayı ile ilgili kapıya dikilen polisleri görünce Misket'in tepkisi içime dokundu.
Nemide Anne her zamanki gibi olayları biliyormuş da sırf insanları daha da üzmek için yapıyormuş gibi "Yeter ki sağlıklı olsunlar." cümlesini müteaddit defalar söyleyince bana fenalıklar geliyor. Aynı, gerçekler ortaya çıkmadan önce Misket'le Güner'in sözde evliliklerinde ne kadar mutlu olduklarını ballandıra ballandıra anlatması gibi:D
Rüzgar hastaneden tekrar taburcu olacakmış özetlere bakılırsa. Acaba tedavinin başlaması için çocuğun iyice kötüye gitmesini mi bekliyorlar? Amerika'dan doktor gelecek deeee iş Rüzgar'a açılacak daaa oohoooo çocuğu göz göre göre öldürecekler yav. :img-tomat
Bu arada ne kadar istesem de eski Rüzgar'ın döneceğini ben de düşünmüyorum. Ve Cantuğ Turay'ın diziyi bırakacağını da sanmıyorum. Bence Amerika'dan gelen mucize doktor işi halleder. Yoksa taaa oralardan boşuna gelmiş, karizması da paspas olmuş olur:D
çaresizlik 19-05-08, 16:51 ya bugnkü rüzgar ve misket neva ve safa sahneleri güzeldi.şimdi düşündümde polişsler kapıya geldiler misket nasıl kötü olur yarın öğrendiğinde hastalığını nasıl olacak acaba
çaresizlik 19-05-08, 16:54 füsunuda ayakta uyutuyorlar zavallı kadın oda misket4e yardıma gitti sandı jle rüzgarın sabahlığı diyipte kapıyı açması çok komjikti koptum resmen ya zaten diyo balayında mıyız değilmiyiz belli dseil dedi doğru yani hergün rikkatler orda
çetinle rüyanın ilişkisini aile bi öğrense neler olur acaba aile birbirine girer
acaba keriman belki dilanın annnesi olmama gibi bir ihtimal varmı belkide onun çocuğu öldü.
gülbeşeker 19-05-08, 17:01 füsunuda ayakta uyutuyorlar zavallı kadın oda misket4e yardıma gitti sandı jle rüzgarın sabahlığı diyipte kapıyı açması çok komjikti koptum resmen ya zaten diyo balayında mıyız değilmiyiz belli dseil dedi doğru yani hergün rikkatler orda
çetinle rüyanın ilişkisini aile bi öğrense neler olur acaba aile birbirine girer
acaba keriman belki dilanın annnesi olmama gibi bir ihtimal varmı belkide onun çocuğu öldü.
DNA testiyle her şey ortaya çıkar,fakat Kerimanın rüyasından anladığım kadarıyla onun çocuğu ölmüş,Keriman da her gördğü Dilayı kendi çocuğu sanarak yaşamını sürdürmüş,neyse bakalım bu senaristlerden her şey beklenir,umarım Dila Kerimanın kızı değildir,çünkü bıktım Kerimanın Dila muhabbetlerinden,bir an önce ruh sağlığını düzeltsin,kendine yeni bir hayat kursun,Günerle evlenip yeni çocuklar yapsın:img-hyste:img-hyste
Rüzgarıma da çok üzüldüm,bir an önce öğrensin hastalığını::icon_sorr
çaresizlik 19-05-08, 17:04 DNA testiyle her şey ortaya çıkar,fakat Kerimanın rüyasından anladığım kadarıyla onun çocuğu ölmüş,Keriman da her gördğü Dilayı kendi çocuğu sanarak yaşamını sürdürmüş,neyse bakalım bu senaristlerden her şey beklenir,umarım Dila Kerimanın kızı değildir,çünkü bıktım Kerimanın Dila muhabbetlerinden,bir an önce ruh sağlığını düzeltsin,kendine yeni bir hayat kursun,Günerle evlenip yeni çocuklar yapsın:img-hyste:img-hyste
Rüzgarıma da çok üzüldüm,bir an önce öğrensin hastalığını::icon_sorr
evet banada öyle geldi birana bencede çocugu dünyaya getiririken öldü bana kalırsa ewt rüzgarınn baş dönmesi iice sıklaştı yani ne zaman haberi olacak amerikadaki doktor nerde kaldı ya miskette öğrendi bir o öğrenmedi
Şimdiiii,bu misket adlı kızcağız köyden ilk geldiğinde ,10 parmağında 10 marifet,özellikle yemek konusunda ün salmış,hatta düriyenin kayınvalidesi afranurun özellikle bu yönüyle kalbinde taht kurmuş bir kişiyken,neden şimdi yemek yapmayı bilmeyen,ve bu yüzden kocası tarafından sürekli dalga geçilen biri oldu ki.Geçen o ıspanak konusnda da böyle oldu,hadi görmedik onu bu gün yine aynı şey.Hadi hayatta yepabildiği tek yemek makarna olan bendeniz olsa mevzubahis kişi neyse de,misket bu yani.Her türlü yemeği ,ev işini bilen ,evlenilecek kız:img-hyste:img-hyste
ve de eğer dna testinde ,dila kerimanın kızı çıkmazsa bilmem artık söylenecek birşey kalıyormu.Yahu koskocaman bir sezon boyunca ,biz o kerimanın mıymıylarını, günerin gerekli gereksiz her olayın içine atlamsını,ismetin ve sayhanın oynatmaya az kaldı hallerini boşuboşuna mı çektik ,ağlamak istiyorum:icon_mad:Madem böyle bir olasılığı az da olsa hissettirselerdi de biz de tedbirimizi alsaydık:img-hyste
Ama yine de ben testin kerimanı doğrulayacağını düşünüyorum.En azından bukdr mantıksızlık olmaz diye umuyorum ,olmamalı ...
Keriman'ın şizofren olduğunu düşünmeye başladım. Ama açıkçası çok şaşırdım. İlk başlarda Keriman'ın Dila'nın annesi olmadığını düşünümüştüm. Ama genetik testi sırasında her şey açığa çıktı. Üstelik keriman'ın Dila hakkında söylediği her şey tuttu. Ayrıca bir ara Keriman'ın Dila'yı doğurduğu sahneleri bile gördük. Senaristler olayı temizlemeye mi çalışıyolar bilmiyorum. Ama çok saçma.
ya ama çarşamba o saatlerde yaprk dökümü de başlıyo niye böle yaptılarkı şimdi uffff..ayrıca bugunki son sahnelerde gercektn berfu hanım oyunculugunu konusturdu cok gercekcıydı...
Evet, bugünkü bölümle beraber Keriman'ın ağır bir şizofren olabileceği ihtimali de senaristlerce kafamıza yerleştirilmiş oldu. O rüya gerçeğin bir yansıması mıydı yoksa bizim kafamızı karıştırma amaçlı mı gördürülmüştü Keriman'a bekleyip göreceğiz.
Genetik testi ile DNA testi arasındaki farkı da üşenmeyip araştırıcam. Merak ettim. :D
Rüzgar'ın olayı ile ilgili kapıya dikilen polisleri görünce Misket'in tepkisi içime dokundu.
Nemide Anne her zamanki gibi olayları biliyormuş da sırf insanları daha da üzmek için yapıyormuş gibi "Yeter ki sağlıklı olsunlar." cümlesini müteaddit defalar söyleyince bana fenalıklar geliyor. Aynı, gerçekler ortaya çıkmadan önce Misket'le Güner'in sözde evliliklerinde ne kadar mutlu olduklarını ballandıra ballandıra anlatması gibi:D
Rüzgar hastaneden tekrar taburcu olacakmış özetlere bakılırsa. Acaba tedavinin başlaması için çocuğun iyice kötüye gitmesini mi bekliyorlar? Amerika'dan doktor gelecek deeee iş Rüzgar'a açılacak daaa oohoooo çocuğu göz göre göre öldürecekler yav. :img-tomat
Bu arada ne kadar istesem de eski Rüzgar'ın döneceğini ben de düşünmüyorum. Ve Cantuğ Turay'ın diziyi bırakacağını da sanmıyorum. Bence Amerika'dan gelen mucize doktor işi halleder. Yoksa taaa oralardan boşuna gelmiş, karizması da paspas olmuş olur:D
Zaten yaraya tuz basmakta Nemide annenin üstüne yok ;Pembe de arkasından geliyo(yetişiyo yani)bide olur olmaz her şeyi övmüyomu yok böyle gelin sevilmez mi;ay ay kardeşliğe bak;amanda pek insaniyetlidir benim oğlumm...aslında komik ama bazen göze batıyo
rebornwithdie 19-05-08, 17:53 offffff ne olacak şimdi ya benım kalbım dayanmıyo arkadaslar:img-cray:polısler geldı odum koptu ya ruzgar nerde sımdı:img-cray:aslında bence bası falan dondu kaza yapmasın dıye arabadan çıktı ama ole bıle olsa kapılar nıye oleydı:img-cray:offffff:img-cray:çok streslıyım bıse olmasın ruzgara:img-cray:
ben bu diziyi berfu ve cantuğ için izliyorum bir ara berfu gidecek deniyordu şimdi cantuğ yapmayın ya ikiside birbirine çok yakışıyorlar lütfen kimse çıkmasın ben eski rüzgarı hiç sevmiyorum hele şuan oynadığı dizideki hali hiç rüzgara benzemiyor şimdide bunu kafama takarım :img-cray:al bendende o kadar işte cevabı çok açık bir soru:
Sizce kim gider?
a)o gider
b)şu gider
c)hepsi gider
d)kimse gitmez sizi kekliyorlar
e)olmadı bu gidişle Elçin gider
bencede e hatta hem e hemde d kontak oldum ben yaw ay niye gitsinler anlamıyorum ki dizi ilk 100ken onlar için çok caziptide ilk 15 e girince mi cazibesi kaçtı.yapmayın arkadaşlar...bildiğim kadarıyla kimse valiz yapmıyor tatlı oyuncularım canım Ankaramdan memnun.Eee şu an için teklif olmadığına ve başka bir yere gitmeyeceklerine göre(kastım İSTANBUL) ne demeye böyle şahane raitingli;oyuncularını ilgi odağı haline getiren bir diziyi bıraksınlar ki hani Ankara Hollywood olsa yada ben Ankarayı bilmesem neyse yapmayın ne yani diziyi bırakıpta ANKARA da simit mi satacaklar(ANKARA SİMİDİ:img-hyste)
ya bugnkü rüzgar ve misket neva ve safa sahneleri güzeldi.şimdi düşündümde polisler kapıya geldiler misket nasıl kötü olur yarın öğrendiğinde hastalığını nasıl olacak acaba
Yarın mendilimi hazır etcem berfumdan eminim zaten kesin içimi çıkaracak bir oyunculuk sergilemiştir hani en son en acı olur derler ya onu en sona sakladılar misket hepimizi mahvedecek:(
Rüzgar fenalaşıp ambulans mı çağırdı son gücyle yadayoldan geçen arabaya bindi ve bayıldı ,polis niye girdi işin içine anlayamadım,herşeyi anladı mı desem kendine kötü birşey mi yaptı .
YOKSA gene bir şaka mı yaptı eğer gene şaka ise insaf yani bu biraz bişey şakası olur.
Keriman'ın olayına ne demeli birden hastalıklı oldu,bukadar incelemesinden ve imkanından sonra Dila'nın kızı olduğunu buldu ve genetik testide ispat olmadımı ,eğer bu bir Güner ,Keriman'ı çıkartma senaryosu ise ,ben bu sena ryoyu ,GKD birleşir giderler diye kurgulamıştım kafamda . ve o arada İsmet'lerinde kendi bebekleri olması gibi bir olay çıkar ortaya diye düşümüştüm.Senaristlerin ne düşündüğünü merakla bekliyorum.Şeyda'lara olduğu gibi birden bir olay çıkıp çok memnun olduğum Rüzgar ve Misket'in birleşmesi gibi olaylar mı olcak .İsmetciğim'i daha çok üzmemek için,öylede olabilir .
4ewerbrucas 19-05-08, 19:38 Keriman'ın şizofren olduğunu düşünmeye başladım. Ama açıkçası çok şaşırdım. İlk başlarda Keriman'ın Dila'nın annesi olmadığını düşünümüştüm. Ama genetik testi sırasında her şey açığa çıktı. Üstelik keriman'ın Dila hakkında söylediği her şey tuttu. Ayrıca bir ara Keriman'ın Dila'yı doğurduğu sahneleri bile gördük. Senaristler olayı temizlemeye mi çalışıyolar bilmiyorum. Ama çok saçma.
bence de çok saçma ama seneristlerden herşey beklenir sizi kerimanın kızı diye uyuttuk ama öyle değil nasıl inandınz ama:img-hyste diyebilirler..ztn şu an kerimanı değil rüzgarı düşünüyorum nerde bu rüzgar ya arabası niye öyle terkedilmiş başı döndü de nerelere gitti:img-cray::img-cray:
armagan_60 19-05-08, 22:17 şimdi keriman piskolojik sorunlu birisimi çıktı arkadaşlar yani kızı aslında ölmüş ama öldüğünü kabullenmiyomu eğer öyleyse buna aykuttamı inandı gerçekten korkmaya başladım 2. şeyda harra daha vahimi güner şıp diye anladı
armagan_60 19-05-08, 22:20 bence de çok saçma ama seneristlerden herşey beklenir sizi kerimanın kızı diye uyuttuk ama öyle değil nasıl inandınz ama:img-hyste diyebilirler..ztn şu an kerimanı değil rüzgarı düşünüyorum nerde bu rüzgar ya arabası niye öyle terkedilmiş başı döndü de nerelere gitti:img-cray::img-cray:
bence günlük dizide yaşanan bi olay ve önüne geçilemeyen bir mesele konuyu uzatmak için bazı matık hatalarını yapmak zorunda oluyolar mesala zaman zaman hiçbirşey olmamış gibi nevayı haklı çıkarttılar rüzgara kötü adam mualemesi yaptılar miskete erol taş gibi davrandı:icon_whis herhalde senaristlerde şöyle bi düşnce var mantığa bakmıyolar hadi şu konuyuda yapalım diyolar işleyelim diyolar oluyo ve heralde keriman hikayesi başka bi boyut alıyo
senaristler, boş bir olayın etrafında bizi, top gibi döndürüyor sanki...
keriman gördüğü rüyanın teesirinden kan revan içinde kalkıp" bebeğim ölmedin " gibi bir laf geçti yanliş duymadıysam.galiba doğum esnasında bebeğini kaybeden bir kadın olabilir mi!!! aykutun dediği gibi bu kaçıncı keriman dila dna testinde belli olacak bakalım...sanırım dila kerimanın kızı olmayabilir.ismetlerse onca olaydan sonra şimdi anladılar.. kerimanın belkide bir hayal üzerinde koştuğunu; belkide kızlarının annesi olmayabileceği dna testinde anlıcaklar....byebye
keriman gördüğü rüyanın teesirinden kan revan içinde kalkıp" bebeğim ölmedin " gibi bir laf geçti yanliş duymadıysam.galiba doğum esnasında bebeğini kaybeden bir kadın olabilir mi!!! aykutun dediği gibi bu kaçıncı keriman dila dna testinde belli olacak bakalım...sanırım dila kerimanın kızı olmayabilir.ismetlerse onca olaydan sonra şimdi anladılar.. kerimanın belkide bir hayal üzerinde koştuğunu; belkide kızlarının annesi olmayabileceği dna testinde anlıcaklar....byebye
kesinlikle haklısın ismet le sayhan ı uykularından uyandıran DNA testi isteyen güner oldu :img-lazy:
bu da onun en doğal hakkı aklı başında olan herkes böyle bir şeyi yapar zaten
bence de dila kerimanın kızı değil.keriman hayal dünyasında yaşıyor ya da dilanın öldüğünden haberi yok sonra öğrenecek.güner de ona yardım edecek gibi görünüyor ve barışırlar .aykuta da güle güle derler.zaten aykut diziye pek uyum sağlamadı.var mı yok mu belli değil.
Rüzgar fenalaşıp ambulans mı çağırdı son gücyle yadayoldan geçen arabaya bindi ve bayıldı ,polis niye girdi işin içine anlayamadım,herşeyi anladı mı desem kendine kötü birşey mi yaptı .
YOKSA gene bir şaka mı yaptı eğer gene şaka ise insaf yani bu biraz bişey şakası olur.
Keriman'ın olayına ne demeli birden hastalıklı oldu,bukadar incelemesinden ve imkanından sonra Dila'nın kızı olduğunu buldu ve genetik testide ispat olmadımı ,eğer bu bir Güner ,Keriman'ı çıkartma senaryosu ise ,ben bu sena ryoyu ,GKD birleşir giderler diye kurgulamıştım kafamda . ve o arada İsmet'lerinde kendi bebekleri olması gibi bir olay çıkar ortaya diye düşümüştüm.Senaristlerin ne düşündüğünü merakla bekliyorum.Şeyda'lara olduğu gibi birden bir olay çıkıp çok memnun olduğum Rüzgar ve Misket'in birleşmesi gibi |