Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi-(Arşiv 15)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

Ağustos Böcüğü
21-04-08, 13:18
Demir bu futbol dünyasında heykeli dikilecek adam ama siz bilmiyorsunuz değerini :hıh O futbol yorumlarını yapan adamlara döndünüz resmen Demirim ne yapsa beğenmiyorsunuz :img-cray:

Cancağızım..Futbol dünyası böyle..İyi oynamış kötü oynamış neticeyi değiştirmez..Hafızalarda skor kalır...Gol var mı gol sen onu de ?!!!!:img-hyste:img-hyste

ferman336
21-04-08, 13:20
Sırf senin güzel hatırın için 26. bölüme koymuşlar işte tekrar sahil sahnesini..
Senin bik bik, benim siyah atlı prensim 25 de üzerinde yürüdüğü kumların başka şeylere de yaradığını keşfedecek merak etme.
Millet çayır bayır üzerinde Defne ve Kerimin uçuşan elbiselerine bile aile var diye karşı çıkmışken sen ne diyon ferman beycim?
Ayrıca Demirimden hiç şüphen olmasın, müsterih ol o konuda, her bişeyin yanında iki de takım elbise diker maşallah..tü..tü..tü..

:img-hyste Evet sevgili bimkolik,işe yaradığını anlayacak...atın terkisinden çıkaracak oyuncak kürekle kovasını, asi hatuna kumdan kale yapacak...:img-icecr Yok ben de ortalık yerde bişiler olsun dememekteyim elbette. Lakin hani görünen köyde kılavuz istemez hesabı. De bizim erkekler dünyasında boyundan bir buse alındıktan sonra el öpüldüğü pek görülmüş şey değil..neredeyse ibişlik bile büyük paye olacak demire..Bu kafayla giderse feci lakaplar onu bekler...:img-pilot büyük bir memnuniyetle o günü beklediğimi tahmin edebilirsiniz.:good: Her bişey mi??? takım elbise mi? siz çok yaşayın...:good:
Bik bik bik demir...el öpenlerin çok olsun demir...kızın yanında bozukluk var mıydı acep...çıkarıp verseydi ya demire..ya da şeker..bayram kutluyoruz mübarek...:img-pilot

Valla banada topu dışarı atacak gibi geliyor..Anacım hakemde değilimki atışı tekrar ettireyim..Pas iyi geliyor ama..Demirde kale sahasına kadar girecekte ve lakin topu kale direğinin üzerinden outa yollayacak..Biz izleyicide yaktın bizi Demir o top nasıl dışarı atılır diye saçı başı yolacaz.Pehhhh...:img-hyste

yok bence demir ortadan bi goL atacak artık. Hep ofsayt hep ofsayt. KEndisi halledemedi gol işini forvet olarak asi yi aldı yanına. bu sefer asi atak çıkacak ben sana öLe bi pas verecem ki ortamı goLLe doLdurmazsan seni ben bile kurtaramam dicek.

ferman abi.. noluyo mushel falan ? pişt piştt.. abii ! :P

Yahu o diil de bu ne engin bir futbol kültürüdür be...erkek olarak ağzım açık kaldı walla.:img-tomat Walla böcüğüm bu ibişi tek hakem kurtarmaz, MHK devreye gircek anca...Önümüzdeki şampiyonlar liginde oynaması için daha fazla gayret ve efor sarf etmesi lazım ibişin..bu gidişle anca intertoto da yer alır..asi hatunu alan kaçar...

Adamın kendi ofsayt tubicim..kanattan oynio ofsayt.ortadan oynio ofsayt. hayır ben derim ki bu ibişten golcü olmaz, satalım bunu yenisini alalım..bonservisi elimizde nasılsa..:happy0064
Ne yapayım be tubicim..Bıdık Arda Paşam saolsun...tüm reklamları ezbere biliom...silif beng, kosla oksi ekşın, şu tuvaleti temizleyen ördek vardı bide onun ismini hatırlayamadım..:img-hyste de bu silif beng i cidden merak ediom..hatun reklamda cırrrrrrrrtt diye bi silio bişi kalmio..ne zaman seyretsem hade leynnn oluyorum walla...:img-icecr

klgçaglar
21-04-08, 13:27
:img-hyste
ne desem ki...

Forvet : futbol da gol atmakla görevli olan futbolculara verilen addır.ileri uç oyuncusudur yani. anında raşatırma yaptım bu sonucu buldum:img-hyste

paşam layıkıyla yerine getimesine getirmiştir de görevini..biliyoruz ki maçta iyi oynayan değil çok gol atan kazanıyor:img-hyste

demir'i beğenmeyen mi var canım..hele bana söylenecek söz mü bu..teessüf ederim:)..ama senin kızçemi beğenmeme nedenini okuduktan sonra birşey diyemedim:img-hystebu kız gol ustası da olsa yaranamayacak sana:img-hyste

Anladım valla forvet artık arkadaşlarıma hava atarım bakın forvet ne demek diye biliyorum diye :)sağol canım...

Ya iyi oynuyo ama gol atan kazanıyo adaletmi rivamı bu bize benim masal gözlüm o kadar terlesin oynasın ondan sonracığıma kaleye gelmiş geçmiş en iyi kaleciyide koysunlar valla yakında Asiye transfer tekliflere gelirse şaşırmayın:hıh Onun yüzünden Demirimin önü açılamıyo
Sorun burda Asi süper kaleci ya taştan görünmez duvar örmüş ama sen dur bu böyle 5 bölüm daha sürsün o duvarları yıkıp çekip kulağından kaleden çıkartıcam ben kaleci olucam Demirin ilk şutu gol olcak oda orda kaleciğiylen kalıcak ama yapmıyorum yani sırf Tubişe olan sevgimden bişey demiyorum

Canım aslında bana yaranmasını imkansız ama bir yolu var:)
Demiri bidaha üzmesin o yeter bana benim prensimi yeterki üzmesin ve Demir gibi aşk sözleri söylesin:hıh o zaman belki ama belki affedebilirimdir

Ay ne kadar yufka yürekliyim ben ya ben kendimi çok seviyorum:happy0064

Zaten şurdan bide Asiye gıcıklığım var benim 2 balığım vardı birine Asi birine Demir dedim görsen yem atıyorum Demire vermiyor bi kere yedi zavallı Demirim görsen peşinde döndü ondan sonra attığım 2 yemide hep o yedi Demir açlıktan öldü:img-cray:

Neslihan17
21-04-08, 13:30
Pek heyecan yaptım ben şimdi Fundacım yaaa..Artık 25 Nisan Cuma akşamı slow motion izler izler gol yorumlarız..:img-hyste:img-hyste
Asi transfer ücretini katlayacak..:img-hyste
Hakkıdır alsın..:hıh

Asi'nin bonservisi elimde böcük ablam, kimselere vermem onu :) bizim Fenerbahçeli Asi :) Fenerbahçeli Deivid gibi 90'a takacak topu. biz de havalara uçacağız.

Cancağızım..Futbol dünyası böyle..İyi oynamış kötü oynamış neticeyi değiştirmez..Hafızalarda skor kalır...Gol var mı gol sen onu de ?!!!!:img-hyste:img-hyste

valla ben Demir'in gol attığını görmedim. haaa "anlıktı" sözünü gol olarak sayıyorlarsa..evet kendi kalesine bi gol atmışlığı var :img-hyste Asi diğer kaleye atıyor golü.

ferman336
21-04-08, 13:35
Asi'nin bonservisi elimde böcük ablam, kimselere vermem onu :) bizim Fenerbahçeli Asi :) Fenerbahçeli Deivid gibi 90'a takacak topu. biz de havalara uçacağız.

valla ben Demir'in gol attığını görmedim. haaa "anlıktı" sözünü gol olarak sayıyorlarsa..evet kendi kalesine bi gol atmışlığı var :img-hyste Asi diğer kaleye atıyor golü.

İbişin bonservisi bedelsiz olarak veriliyor neslihancım...sen asininkini tut elde. ileride para eder..ibişi amatör kümeye yollicaz...Demir gol atıyor da bizim Edu gibi paso kendi kalesine. Demir maçı okuyamıyor:img-hyste

sude9
21-04-08, 13:43
Bir sahne daha var ki bu konuda yazmadan ve sizin de bu sahneye dikkatinizi çekmeden duramayacağım. O da son sahne... Demir'in at hediye sahnesi... Orada Demir at üzerinden duygularını anlatırken kendini atla özdeşleştirmeyi tercih etmiş. Bunun sebebi sizce nedir??? Neden böyle bir şeye gerek duymuş???:img-icecr

Bir de Demir'in çok basit olan " Seni seviyorum" yerine bunca lafı söylemesinin erkek hayata bakışında bir anlamı var mıdır???:icon_whis
...

ferman abi layıkıyla cevabı verecektir de ben de bişey söyleyeyim..süyleyebilirmiyim üğretmenim:)

Demir siyah bir at almış...atta muhteşem bu arada..tabiattaki en mükemmel yaratıktır hayvanlar aleminde benim için..atın asilliği ve çekiciliği kıvraklığı hiçbir hayvanda yoktur..üstelik sadıktır,sahibine bağlıdır ve sahibi ile arasında mükemmel bir sevgi bağı vardı...Demir de atın bu özelliklerinden faydalanıp kendi lehine çevirmek istemiştir bence:)..baştan aşağıya siyaha bürünmüş..ambiansı kurmuş..asilim,çekiciyim tarzından ilk mesajları görünüm olarak vermiş..sonra da sıraladığı cümleler ile sahibine sevgisini bağlılığını teslimiyetini ifade etmekte...neler de çıkarmışım öyle bu sahneden:)

klgçaglar
21-04-08, 13:44
İbişin bonservisi bedelsiz olarak veriliyor neslihancım...sen asininkini tut elde. ileride para eder..ibişi amatör kümeye yollicaz...Demir gol atıyor da bizim Edu gibi paso kendi kalesine. Demir maçı okuyamıyor:img-hyste

Oh oh ne ala memleket Asinin bonservisi elinizde iyi kollayın kucaklayın ya benim prensimin Demirimi yolluyacakmısınız yoksa nayır nolamaz izin vermem Demirin bonserviside bende sonuna kadar o sahada olucak hem ne demişler haticeye değil neticeye bak biz işin daha haticesindeyiz naticeye gelince hepinizin yüzünü tek tek görücem kim gol atamıyormuş diye:img-hyste:hıh

ferman336
21-04-08, 13:45
:img-hyste:img-hyste Sevgili ferman, Asi ve Demir'i kırkpınar yağlı güreşlerinde düşündüm de ,:img-hystegüreşler açısından oldukça ilgi çekici olacağından kuşkum yok. Eğer bana haber verirlerse orada paşalar gibi ağırlanmalarını sağlarım laf aramızda...:icon_whis

Bir sahne daha var ki bu konuda yazmadan ve sizin de bu sahneye dikkatinizi çekmeden duramayacağım. O da son sahne... Demir'in at hediye sahnesi... Orada Demir at üzerinden duygularını anlatırken kendini atla özdeşleştirmeyi tercih etmiş. Bunun sebebi sizce nedir??? Neden böyle bir şeye gerek duymuş???:img-icecr

Bir de Demir'in çok basit olan " Seni seviyorum" yerine bunca lafı söylemesinin erkek hayata bakışında bir anlamı var mıdır???:icon_whis

Umarım vaktinizi çalmıyorumdur...

:img-hyste Sevgili duar, şimdi dilim döndüğünce açıklamaya çalışayım efendim durumu.. Orda Demirin yaptığı şey aslında çok erkeksi birşeydir, o yüzden beni pek şaşırtmıştır..Şimdi beygirle özdeşleşmiş bir biçimde konuşmasının neresi erkeksidir derseniz şöyle açıklayayım..Biz erkekler fi tarihinde ata, şimdilerde ise sahip olduğumuz arabalara farklı bakarız...Hani örnek vermek gerekirse farı kırılmış arabasını servise götüren bir bayan ustaya, "arabanın farı kırıldı" derken arabasını götüren erkek "farım kırıldı" der. O tamamen bizimdir. Kendimiz doktora gitmeyiz ama arabamız için servisi sektirmeyiz..Kendimizi yokuşa vururuz lakin arabamız yıpranmasın diye yokuşu tercih etmeyiz..yani eskiden at şimdilerde araba adını alan binek olayı biz erkekler nezdinde bizizdir...

Çok basit olan "seni seviyorum" lafı yerine laf salatası yapması benim bu ibişin dediklerine niye bi bik bik ediyor diyişimin de açıklmasıdır aynı zamanda...Zaten bu davranışı biz erkekler pek kullanmayız..direkt seni seviyorum deriz sonra işimize gücümüze bakarız.:img-icecr Kestirme...ne öyle bik bik bik..buna da kafa derler yahu:img-pilot

pas.si.on79
21-04-08, 13:47

Fundacığım süpersin.Helal sana.. Tamam öpüşme güzeldi..Gerçi kısaydı.Ama ilk öpüşme için gayet yerinde.. ANcak ne kadar güzel ve ne kadar özel de olsa ayrıca Demir anlıktı derken o zaman için haklı da olsa(bakın kızımız hala korkuyor sevmekten o şartlarda Allah bilir ne yapardı);Demir attı ama anlıktı dediği için kendi kalesine gol attı..:img-hyste :good: süper tespit

arkadaşlar süpersiniz.katılamıyorum ama içim gidiyo..Yine coşmuş,coşmuşsunuz:img-hyste

1-Arabada dımtıslarda yer ayırtacağım ama ANkaradayım ben.. :img-hyste
Ankaralı dedim de o zaman biz Ankara oyun havalerıyla havamızı buluruz..

BULGURU KAYNATIRLAR deyip kaynatalım..

Bulguru kaynatırlar,
Serine yaylatırlar,
Bizde adet böyledir
Güzeli oynatırlar
çirkini söyletirler.

Fidayda Ankaralı fidayda
Beş yüz altın yedirdim bir ayda
Gitti de gelmedi ne fayda
Başını da yesin bu sevda.

söğüt
21-04-08, 13:51
beni en çok eğlendiren sahne; demirin adanaya at almak için vicdan azabıyla beraber gitmesi oldu..
yolda iki ahbap çavuşun, dertli dertli, efkarlı efkarlı gidişleri çok tatlıydı...
hüseyin ve demir aynı dertten yanıp kavrulan iki kader arkadaşı olarak çok tatlılardı.. :img-wink:
görünen o ki demirin vicdan azabından öğrenmesi gereken bir şeyler var :img-hyste
hüseyinin kız arkadaşı da çok şanslı, çünki hüseyinin örnek aldığı şahsiyet ulu manitu ay aman pardon hz. demir...mühürlerin ve dahi öpüşlerin efendisi :img-hyste

demir atı alıp, asinin karşısına bir kez daha arza çıktı;
bütün varlığı ile çıktı;
bütün kalbi, ruhu, bedeni ile geldi durdu asinin kaşısında....
söyledikleri çok anlamlı, çok aşk dolu, ve çok kalptendi, samimi idi...

meramı at değil; anladıkki, kendisini asiye kabul ettirmekti..
ve yine anladıkki demir direkt bizim bildiğimiz cümle ve kelimelerle aşk ve evlilik teklifi yapacak bir adam değil...biraz değişik bi cins işte..:img-hyste

bana en çok dokunan sahne ise,
demir asi ve asiye alınan at sahnesi ;
asi başıboş dolaşan, karayağız bir atı görüp, mutluluk ve hayranlıkla yanına gitmesi ve demirin orataya çıkması sahnesi oldu..
asi : sahibini arıyor heralde.. (asi attan bahsetti belki ama )
demir : evet sahibini arıyor ( demirin kendisinden bahsetti kesindi)
asi ne kadar mutlu ise demir o kadar mahzun duruyordu...
asi : ne güzel bakıyor değil mi...
(evet asi, güzel bakıyor ama bir tek sana öyle güzel bakıyor..)
demir : evet sahibine bakar gibi.....
sahibineeee.... yaniii sevdiğineee ...diyemedi ama dedi.. demirce anlattı işte...:img-wink:
asi : ama sahibi ben değilim
demir : ister miydin....???
(nasıl istiyor asiden; " evet evet isterdim..çok isterdim" sözcüklerini duymayı...)
as : korktum birden..ben hemen alışırım, alışmak istemiyorum..
veeeeeeeee demir, hz demir diyorum ya hakikaten bu çocuktra başkalık var;
demir : sevmenin sevdiğine alışmanın korkusu mu olur..
bundan daha güzel ne var hayatta..bak ne güzel duruyor yanında ...sevgi böyle bişey işte..bu senin asi.
asi : benim mi..
demir : evet senin..
bütün kalbiyle bütün ruhu ile senin... görmüyor musun...???

burada dikkatimi çeken iki şey var;
1. bizim bu sayfalarda defalarca yazdığımız, üstünde durduğumuz bir konu ki birbirine çok yakışan bu çitten söz edilmiş..asi ve demirden....
birbirlerinin yanında ne kadar şık durdukları, adeta birbirleri için yaratılmış oldukları repliklede can bulmuş ...yanyana çok güzel duruyorlar...
2."ruhu ile " sözcüğü
hani bir zamanlar asi yaşadığı kırgınlık ile demire bir ders vermişti
"birine dokunmak demek onun ruhuna dokunmak demektir"
demir o zamanlar bu aşka hazır olmadığını, bazı şeylerin aceleye geldiğini söylemişti...
ama şimdi bu aşka çok hazır olduğunu mertçe ve yine demirce açıkladı, itiraf etti..
kalbim senin, ruhum senin...
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
valla aslında ben masumum amabu son sahnede, demir ne demek istedi,
hani birine dokunmak onun ruhuna dokunmak olduğunu öğrendiği için mi ruh kelimesini kullandı...ruhu ile senin ve artık sen ona dokunabilirsin mi demek istedi...
ben anlamadım ne demek istedi...:img-hyste
anlayan bana burayı bi şeettirebilir mi... :img-hyste:img-hyste

ferman336
21-04-08, 13:52
ferman abi layıkıyla cevabı verecektir de ben de bişey söyleyeyim..süyleyebilirmiyim üğretmenim:)

Demir siyah bir at almış...atta muhteşem bu arada..tabiattaki en mükemmel yaratıktır hayvanlar aleminde benim için..atın asilliği ve çekiciliği kıvraklığı hiçbir hayvanda yoktur..üstelik sadıktır,sahibine bağlıdır ve sahibi ile arasında mükemmel bir sevgi bağı vardı...Demir de atın bu özelliklerinden faydalanıp kendi lehine çevirmek istemiştir bence:)..baştan aşağıya siyaha bürünmüş..ambiansı kurmuş..asilim,çekiciyim tarzından ilk mesajları görünüm olarak vermiş..sonra da sıraladığı cümleler ile sahibine sevgisini bağlılığını teslimiyetini ifade etmekte...neler de çıkarmışım öyle bu sahneden:)

yahu sudecim hakketen neler çıkartmışsın..:good:...ben sana diyim, onu sırtından atmayan beygirde nezdimde ibiş bir beygirdir. Hayır hayvanın karizması da gitti...beygir asil, çekici, güçlü,...vb..gibi..sırtında kim var? ibiş...hayır beygirin karizması da bir yere kadar götürür yani..üstünde ne sıraladı ki demir? ben gene bik bik bik ten başka birşey duymadım...ama atın kişnemesi çok net geldi kulağıma...."bırak abi gideyim ben, kısraklar arasında bi namım vardı, kayboluyor" falan diye yalvarıyordu hayvancağız..:img-pilot

sude9
21-04-08, 13:57
:img-hyste:img-hyste Hep diyorum yine diyeceğim. Bu izleyiciyle senaristlerin sırtı yere gelmez... Doğal olarakta Tomris Hanımın...:img-hyste:img-hyste

Ya kızlar yapmayın etmeyin kurban olayım. :img-wink:Bu bir dizi film onca mantık hatası yapılan bir dizi film hem de... Üzerinde yıllarca düşünülmüş. Aylarca süren çekimlerle bitirilmiş bir sanat filmi değil... Demir'in elbisesinin renginden atın yelesinin rengine giden bir uyumu düşünecek bir allahın kulu yok bu ekipte... hepsi ayakta uyuyor. Murat bence sette uyuyor arada uyandırıp çekiyorlar ssahneleri baksanıza yüzü gözü şiş adamcağızın...:icon_whis

Otur kızım yerine 1 ....:dito
valla senaristlerde akıl varsa bizi elinden kaçırmaz:img-hyste
bizim kadar işi yoluna koymayı beceren bir izleyiciyi arasa bulamaz:img-hyste
mantık hatası bol..bunda itiraz edecek olsam çarpılırım:img-hyste..ama şu kıyafet işinde düşünmüşlerdir belki..olmasa bile madem okunuyoruz benim sayemde düşünür oldular:img-hyste

aşk olsun be canım..senaristlerin yapamadığını yapmışım bunun hatrına daha yüksek notlar ver hiç değilse..sıfırcı üğretmenlerdenmisin yoksa :img-hyste

eleren
21-04-08, 13:57
Arkadaşlar küstüm oynamıyorum...

Ne güzel siz burda kaynatıyorsunuz ben tepeme kadar işlere gömülmüş durumdayım.. Sürekli aklım burda olduğundan sürekli yanlış yapaıyorum e artık Müdürümün transverini yapın da bende rahatlayayım...

ferman336
21-04-08, 14:00
Oh oh ne ala memleket Asinin bonservisi elinizde iyi kollayın kucaklayın ya benim prensimin Demirimi yolluyacakmısınız yoksa nayır nolamaz izin vermem Demirin bonserviside bende sonuna kadar o sahada olucak hem ne demişler haticeye değil neticeye bak biz işin daha haticesindeyiz naticeye gelince hepinizin yüzünü tek tek görücem kim gol atamıyormuş diye:img-hyste:hıh

walla bedelsiz bile pek bir talibi yok demirin, biz ne edelim. biz de isterdik bonservisinden götürelim paraları. arz talep meselesi işte...gol atamayan golcü kime ne lazım..top toplayıcı yapmak istiyoruz demiri..walla biz haticeden neticeye gidene kadar...ohooooooo...:img-hyste bak neler olcak söliim ben sana;
1- kumdan kaleler yapılacak
2- beygir gelecek, kaleye çifte atacak dağıtacak.
3- Asi sabırla bekleyecek, demir yeni bir kale inşaatına başlayacak..
4- Demirin kovasına basan beygir kovayı da kıracak.
5- çaresiz kalan demir, eve gidip yeni kova alacak.
....
....
bundan sonrası gene baştan başlayıp deja vu şeklinde devam edecek.:img-pilot

sude9
21-04-08, 14:00
yahu sudecim hakketen neler çıkartmışsın..:good:...ben sana diyim, onu sırtından atmayan beygirde nezdimde ibiş bir beygirdir. Hayır hayvanın karizması da gitti...beygir asil, çekici, güçlü,...vb..gibi..sırtında kim var? ibiş...hayır beygirin karizması da bir yere kadar götürür yani..üstünde ne sıraladı ki demir? ben gene bik bik bik ten başka birşey duymadım...ama atın kişnemesi çok net geldi kulağıma...."bırak abi gideyim ben, kısraklar arasında bi namım vardı, kayboluyor" falan diye yalvarıyordu hayvancağız..:img-pilot

sorma abi..daha çok şey çıkardım da bunlar ile yetindim:img-hyste
at..muhteşem yaratık..kullanıldı farkındayım..ama topluma hizmet ediyor..çizilecekse de karizma toplum yararına birşey demez..daha az ses çıkarır belki:img-hyste..ona asi binecek be abi..demir yanında yürüdü o kadar..:img-hyste...ama sen asi yi de beğenmezsin şimdi:img-hyste

-Cansu91-
21-04-08, 14:02
Sıcaklı ve boğuk bir ANKARA gününden herkes selam.:img-tomat

Bakıyorum da ,Asinin daha önce hiç göremediğimiz bir golünü görüceğimizi söylüyorsunuz .İnşallah , ben Demir taraftarıyım ama bakın sizlere güvendiğim için birşey söylemiyorum. Asiyi bu kadar hızlı ve net değişime uğratan mevzuyu da çok merak ediyorum .Acaba Demiri elden kaçırmama mevzusu mudur. İstanbulda gül gibi Demiri elden kaçırdım ,ama bu sefer Balaya ya da Leylaya vermem hırsı mıdır. Bu ise helal olsun:img-hyste 10 üzerinden 9. Daha marifetini görmedim ,görünce 10:img-hyste

pas.si.on79
21-04-08, 14:02
Söğütcüğüm canım ya bittim yorumuna baştan sona kadar gülerek okudum:img-hyste bir helal de sana.. :good::img-hyste:happy0064

vicdan azabıyla ahbaplaşması çok güzeldi.Hüseyin e sevgiler..

O son sahnede İŞletmeci Demir işbaşındaydı ki süper anlatmışsın..PArdon anlamamışsın..:img-hyste Ben de öyle hiçbirşey anlamadım.

avona
21-04-08, 14:08
beni en çok eğlendiren sahne; demirin adanaya at almak için vicdan azabıyla beraber gitmesi oldu..
yolda iki ahbap çavuşun, dertli dertli, efkarlı efkarlı gidişleri çok tatlıydı...
hüseyin ve demir aynı dertten yanıp kavrulan iki kader arkadaşı olarak çok tatlılardı.. :img-wink:
görünen o ki demirin vicdan azabından öğrenmesi gereken bir şeyler var :img-hyste
hüseyinin kız arkadaşı da çok şanslı, çünki hüseyinin örnek aldığı şahsiyet ulu manitu ay aman pardon hz. demir...mühürlerin ve dahi öpüşlerin efendisi :img-hyste

bütün varlığı ile çıktı;

ve yine anladıkki demir direkt bizim bildiğimiz cümle ve kelimelerle aşk ve evlilik teklifi yapacak bir adam değil...biraz değişik bi cins işte..:img-hyste

asi başıboş dolaşan, karayağız bir atı görüp, mutluluk ve hayranlıkla yanına gitmesi ve demirin orataya çıkması sahnesi oldu..
sahibineeee.... yaniii sevdiğineee ...diyemedi ama dedi.. demirce anlattı işte...:img-wink:
(nasıl istiyor asiden; " evet evet isterdim..çok isterdim" sözcüklerini duymayı...)
bundan daha güzel ne var hayatta..bak ne güzel duruyor yanında ...sevgi böyle bişey işte..bu senin asi.

1. bizim bu sayfalarda defalarca yazdığımız, üstünde durduğumuz bir konu ki birbirine çok yakışan bu çitten söz edilmiş..asi ve demirden....
birbirlerinin yanında ne kadar şık durdukları, adeta birbirleri için yaratılmış oldukları repliklede can bulmuş ...yanyana çok güzel duruyorlar...
2."ruhu ile " sözcüğü
demir o zamanlar bu aşka hazır olmadığını, bazı şeylerin aceleye geldiğini söylemişti...
ama şimdi bu aşka çok hazır olduğunu mertçe ve yine demirce açıkladı, itiraf etti..
hani birine dokunmak onun ruhuna dokunmak olduğunu öğrendiği için mi ruh kelimesini kullandı...ruhu ile senin ve artık sen ona dokunabilirsin mi demek istedi...

ay ne güzel bir yorum bu sanki tekrardan izledim çok etkiliydi ellerine sağlık şimdi ne olur bilmiyorum ama artık asidende güzel sözler duyalım ve bu yakında olcak gibime geliyor...

klgçaglar
21-04-08, 14:08
walla bedelsiz bile pek bir talibi yok demirin, biz ne edelim. biz de isterdik bonservisinden götürelim paraları. arz talep meselesi işte...gol atamayan golcü kime ne lazım..top toplayıcı yapmak istiyoruz demiri..walla biz haticeden neticeye gidene kadar...ohooooooo...:img-hyste bak neler olcak söliim ben sana;
1- kumdan kaleler yapılacak
2- beygir gelecek, kaleye çifte atacak dağıtacak.
3- Asi sabırla bekleyecek, demir yeni bir kale inşaatına başlayacak..
4- Demirin kovasına basan beygir kovayı da kıracak.
5- çaresiz kalan demir, eve gidip yeni kova alacak.
....
....
bundan sonrası gene baştan başlayıp deja vu şeklinde devam edecek.:img-pilot

Ha ha Demire talep yokmu haha sayıyım canım BalaSaray(BS) Leyla Jimnastik Klübü(LJK)ve başka sebeplerden dolayı SüheylaBahçe(SB) üç büyükleri tamamladık:img-hyste Asinin KenanSpor sadece bu kadar haha:img-hyste:hıh

Sen merak etme ben o beygiri tutucağımdan Demir bu sefer ilk şutu gol olucak Demirin kalesini bozucak beygir daha anasının karnından doğmadı doğutturmamda ben:hıh

Cansu*
21-04-08, 14:11
valla böle olmuyo okuldayken ne güzel yazıyosunuz gelince toptan okumak zor oluyo neyseki çarşamba tatil :happy0064

[FONT="Century Gothic"]heh işte tam bunu dicektim..ekranda çeşitli teşekkür yazıları geçerken çetin tekindorun cümleyi tamamlamasını bekledim ama cümle bi sona bağlanmadı..belki kesmişlerdir bi kısmını?

evet ve şimdiye kadar hiçbir ölümlü... devamı var gibi geldi bana da acaba sondaki jenerik gibi şey bitti de şarkıyı yarıda mı bıraktılar bilemiyorum

[FONT]

Günaydin herkese!

Ya ne zaman Kerim Demirle Asiye asik olmasini konusacaklar.
Hani kacinci bölümdü hatirlamiyorum ama Demir Kerime "ask diye birsey yoktur! kafamizda kurguladigimiz birseydir" dedi ya.
Kerim simdi ona dese büyük lokma ye ama bük konusma tam yeridir.
Demirin üzerinden resmen ask damlar oldu.
Insallah en kisa zamanda Kerim Demire bu sözlerini hatirlatir bide onunla gir gir etse. Bu sözlerin unutulmasini istemiyorum senaristler hatirlar insallah.

Iyi yorumlar...

defne sabun bakarken falan kerim de herşeyi asi için yapmıyosn yani falan derken ima ediyolar sevdiklerini ama tam bi açık dille konuşmadılar ceylan da anladı artık süheyla kadar olamadılar yani:)bi ara konuşurlar umarım:img-wink:

Demir'e gülmek yakışıyor.... gözlükde yakışmıştı hadi onuda söyleyeyim.... koyu renk zaten yakışıyor.... ah ah yaz geldi ama, yine çok açık renk giymesin vallahi çarpılırız.... esmer tende açık renk... ay o zıtlık çok çarpıcı olur... yok yok lütfen koyu renk giysin... :icon_whis

Seni Seviyorum..... güzel bir cümle..... altı dolu ise.... bak ne kolay yazdım... yazmak da kolay söylemek de.... ama, boş sevgilerde tüketilmeyecek kadar anlamlı...

benim de aklıma geldi şimdi baya bi havalar ısındır antakya da baya bi sıcak olmuştur gonca kısa kollu giymeye başlamış ziya sıcaktan ensesini yıkıyo herhalde kıyafetlerde de değişim olucaktır demir takım elbisesinden vazgeçicek mi bilinmez ama asi dizinin ilk bölümlerinde kısa kollu elbiseler giymişti demir de giyebilir belki:)

ferman336
21-04-08, 14:14
:img-hyste:img-hyste:img-hyste, uzun zamndır hiç bu kadar gülmemiştim. umarım ciddi bir telefon gelmez bu arada...:icon_sorr Çanak soru değildi bunlar. Kesinlikle masumum.:icon_whis Ama aradığım cevaplarda bundan fazlası değildi...:img-wink:

Aslında hep denir ya erkekler için arabaların beygir gücünü, modelini kendisinkiyle bir tutar diye... Ben bunu unutmuşum bir an için. Yoksa sizi boş yere yormazdım.

Halbuki yollarda bolca var. Bindiği arabaya göre karakter değiştiren adamlardan... Demir'de kıymış paraya almış kara yağız bir at gerim gerim geriliyor tabi... hakkıdır. :good:

Diğer cevap içinde teşekkürlerimi sonuyorum. Şimdiki not sistemini bilmediğimden kendimce değerli olan notu veriyorum; 10 ...:happy0064

:img-hyste Çanak, çömlek farketmez benim için sevgili duar..:img-pilot lakin sorunuzun benim kafamdaki cevabı budur...

Doğrudur..her erkek, gücü ister...testesteron kahrolsun ne diyelim..lakin bu bineklerin statü sembolü olmasında hatunların rolü de pek az değildir hani...temelde biz erkekler Anadol kaportası altında bir porsche motorunu yeterli görürüz...de işin içine hatunlar girince porcshe kaportası da elzem oluyor..Estetik ya..:img-pilot

Dediğim gibi demir kendi karizması yetmemiş gibi garibim karayağız beygirinde, kısraklar nezdindeki karizmasını paspas etmiştir..bu saatten sonra o hayvancağızdan damızlıkta olmaz..hangi kısrak bakar yahu o hayvanın yüzüne...Pehhh....yazık pek yazık...:good:

oyuncak bulut
21-04-08, 14:16

söğütcüm müthiş bir bakış açısı yakalamışsın tebrik ediyorum :good: bu "birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır"a referans yapılmış olabileceği hiç aklıma gelmemişti, kutluyorum seni :)
bence Demir senin dediğin gibi "artık ruhumla seninim, bana da ruhuma da dokunabilirsin" demek istedi :img-wink: Asi de mesajı almıştır herhalde değil mi :img-wink:

ferman336
21-04-08, 14:19
sorma abi..daha çok şey çıkardım da bunlar ile yetindim:img-hyste
at..muhteşem yaratık..kullanıldı farkındayım..ama topluma hizmet ediyor..çizilecekse de karizma toplum yararına birşey demez..daha az ses çıkarır belki:img-hyste..ona asi binecek be abi..demir yanında yürüdü o kadar..:img-hyste...ama sen asi yi de beğenmezsin şimdi:img-hyste

demir, beygire binse daha iyiydi be sudecim..hiç olmazsa beygir, üstüme çıktı oturdu, bişi yapamadım diyip kendini savunurdu..ama yanında yürüyünce onunla paralel düşündüğü, paralel davrandığı düşünülecek beygirler aleminde...atsa bi çifte şu demire, demir ibişlikten kurtulsa..asiyi beğenmem tabi..nesini beğenecem..biri, bik bikçi diğeri, sadık bik bik dinleyicisi...al birini vur ötekine..tencere kapak..:good:

ipekaziz
...........bu son sahnede, demir ne demek istedi,

Valla söğüd'üm sen çok güzel anlamamışsın, ben sana daha nasıl anlatayım:img-wink:

Ay sen ne hissi, ne romantik yazılar yazabililyormussun da ben senin kadrini, kıymetini bilmemişim...

Yorumuna uuuuuuuuuuuuuu demekten başka bir şey gelmiyor elimden.....

Hatta bir yıldızlı pekiyi çakayım istersen:good::good:

Son bölümün son sahnesi duygunun tavan yaptığı bir sahnedir fikrimce... Asi kızımızın bundan önce bir çok defalar tarafımdan eleştirildiği olmuştur, bilirsiniz... ama bu son bölümde beni neredeyse hiç kızdırmadı... Üstelik son bölümde "korktum birden, ben çabucak alışırım, alışmak istemiyorum" dediğinde gerçekten benim bile içim acıdı ekran karşısında, kimbilir Demir ne hale gelmiştir......:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo varın siz düşünün...

-Cansu91-
sevgili söğütün yorumunu okurken gözümden yaşlar geldi gülmekten hay allahım:img-hyste şahane olmuş:img-hyste

Bölüm yorumu : İhsan ve Asinin çiftlikteki çalışanları topluyup daha konuşmaya başlamadan suratlarındaki asıklık içimi burkuttu. Fatma ,Sevinç, Ökkeşin oradan ayrılmayacak olmasına gerçekten de çok sevindim. Yanlız ,Asi konuşurken gözümden yaşlar eksik olmadı.

--Şahmardancı adama hala sinir oldum .Asiye karşı aldığı tavırı hala unutamıyorum .Ben olsam orda gerçekten de ağır laflar ederdim ,yüzsüz şey ne olucak:fighting2 Defnenin o kadar içten ve güleryüzlü laflarla özür dilemesine karşın hala suratını büzmesi gel de döv beni der gibiydi.:hıh

-- Demirin Süheylanın evine uğraması oradaki konuşmaları her zamanki gibi yerindeydi. Demir, gerçekten de çok iyi oldu. Böyle birisi değilmiş zaten evvelinde Asiye 10. bölümde söylemişti . Böyle birisi olmadığını ,değiştiğini.Söğütün dediği gibi Hz.Demir yaw:)

eleren
21-04-08, 14:20
Arkadaşlar dizinin ilk bölümleri yaz aylarına daha doğrusu çekim yaz aylarında olması münasebetiyle nasıl giyindiklerini görmüştük zaten...

Asi ye yaz kış farketmez o hep abasını sırtına geçiriyor kızımız bu gidişle isilik olucak bende söylemesi...

Demir paşamız tercihen koyu renkli gömlek veya tşört kullanıyor... yani çarpılmayız asucuğum...

defne kızımız ve annesinin tercikleri kısa kollu elbiseler oluyor..

Bi aside değişiklik yok o hep yaz kış aynı istikrarı koruyor yani...

sude9
21-04-08, 14:22
Ben işte bundan emin değilim. Ben neredeyse kaçma k üzereyim. Bakın müjdeli haber ne zaman ve nerden gelecek belli olmuyormuş...:icon_whis Ama güzel bir sahneye de tav olabilirim...:img-hyste

Bak şimdi üzüldüm sen böyle bana sıfırcı falan dedin ya... Bu gğne kadarki yaklaşımından dolayı kanat kullanıyorum ve kendi not sistemime göre 5 veriyorum. 5 bizde sadece geçer nottu... Ona göre...

Bu arada numaralandırdığın yorumlarını zevkle okuduğumu da hemen söyleyeyim.:happy0064

güzel bir sahneye tav olacağına göre kaçamazsın,kurtulamazsın..ne diziden ne bizden:img-hyste..

geçer not..e ona da şükür:)..bi daha ki sefere daha çok çalışırım dersime:img-hyste...bu arada ilkkez bi üğretmenden not istedim:img-hyste..nelerde yaptırırmış bu dizi bana:img-hyste

teşekkür ederim...

ferman336
21-04-08, 14:28
Ha ha Demire talep yokmu haha sayıyım canım BalaSaray(BS) Leyla Jimnastik Klübü(LJK)ve başka sebeplerden dolayı SüheylaBahçe(SB) üç büyükleri tamamladık:img-hyste Asinin KenanSpor sadece bu kadar haha:img-hyste:hıh

Sen merak etme ben o beygiri tutucağımdan Demir bu sefer ilk şutu gol olucak Demirin kalesini bozucak beygir daha anasının karnından doğmadı doğutturmamda ben:hıh

Onlar menajerlerin dolmuşuna gelen takımlar klgcim...daha oturup birinin demiri oynarken seyretmişliği yok..beleş diye menajerler kakalamaya çalışıyorlar işte..:img-pilot Bilseler demirdeki ibişlik katsayısını arkalarına bakmadan tüyerler ortamdan..sühü ise teyzesi ona dyecek bişi yok, bilirsin "kargaya yavrusu kuzgun gözükür"..:good:

Walla sen doğurtturur musun doğurtturmaz mısın bilmem lakin bence bu diziye bi tane veteriner yeter diyorum ben.:img-pilot

qsawe
21-04-08, 14:28
Arkadaşlar dizinin ilk bölümleri yaz aylarına daha doğrusu çekim yaz aylarında olması münasebetiyle nasıl giyindiklerini görmüştük zaten...

Asi ye yaz kış farketmez o hep abasını sırtına geçiriyor kızımız bu gidişle isilik olucak bende söylemesi...

Demir paşamız tercihen koyu renkli gömlek veya tşört kullanıyor... yani çarpılmayız asucuğum...

defne kızımız ve annesinin tercikleri kısa kollu elbiseler oluyor..

Bi aside değişiklik yok o hep yaz kış aynı istikrarı koruyor yani...

Yırttık desene...

Asi'nin yaz çekimlerinde ayağında sandalet bile vardı.... üstünde de hiç ayrılamadığı kloş etek ve kısa kollu gömlek.....

Eh Demir koyu renklere devam etsin... kardeşimin ruhunda rocker lık var zaten... ( Tezay'cım.... küpe taksın demiştin bir zamanlar ama, şimdilik uymuyor bu karizmaya.... yeni dizisinde inşallah ) biz severiz koyu renk t-sort ları...

Ah ahhh canım sağlam bir rock konseri çekti..... çok özledim çokkk :img-cray:

Söğüt'cüm, canım.... Feriştah kılıklım.... öldürdün beni buralarda.... vallahi attım kahkahayı.... deli diyen desin.... öpüldün en kocamanından....

pas.si.on79
21-04-08, 14:34
Söğüt'cüm, canım.... Feriştah kılıklım.... öldürdün beni buralarda.... vallahi attım kahkahayı.... deli diyen desin.... öpüldün en kocamanından....

:img-hyste:img-hyste
valla Asucuğum bu da güzel oldu. Forumun Feriştah ı sevgili sögütümüzdür.sögut lan deği söğüt:) Feriştahımız hep böyle devam lüften:)

Bir de bazı arkadaşlar Demir Asi ye ruhuma dokunabilirsin demek demiş ama Demir hazretlerini aynı zamanda Asi bak o lafla o güne götürerek" di mi artık sana dokunabilirim,Ruhuna dokunabilirim" demek istiyo.. YAni birşey de artık.. :) sana dokunurum de mi..Dokunulmazlığın kalktı mı sorusuna cevap arıyor.. Vayy be.. Demir Sen neymiş ki bir taşta kaç kuş vuruyor..:img-hyste

bimkolik
21-04-08, 14:36
Bim'ciğim, ben diyorum ki Gonca'yı ağlarken gören ve arabasına alan Kerim olsaydı... Yani Demir'in Ziya'yı ve fenalıklarını fark edebilitesini arttırmak için yaratılan senaryosal kurgular, Kerim için oluşturulsaydı ve sonuçta Ziya'yı Antep'ten bulup getirme kahramanlığını evin damadı Kerim yapsaydı....

Mesela Gonca otobüsten indiğinde karşısında Kerim'i görünce ona sarıldı ya ben o sahnede çok duygusallandım. Kerim gerçek bir ağabey gibiydi..:good:

Hem böylece Demir'in olumlu davranışlar, pozitif hareketler hanesine bir çentik az atılmış olurdu ve benim de bu kadar gözüme batmazdı gibi geliyor bana......
Kerim de olayda Demir'e yardımcı olarak vazifesini yaptı.. En azında herşeyi tek başına götürebilecek kadar süperman yapılmadı Demir.. Ama ben diyorumki bazı insanlar yönetir, iş bitirir bazıları ise görevadamıdır. İşte Kerim de böyle biri. Çok iyi bir görev adamı. Yönetenler ve yönetilenler hesabı.
Demir iyi bir yönetici, Kerim de iyi bir görev adamı.

Daha önce bir yorumda okudum, ama şu an kimin yorumuydu hatırlayamadım kusura bakmayın....Bence son bölümde Süheyla'nın yaptığı yanlışlarını görmesi daha önce olmuş olan bir dolu olayla başlamıştı ve en sonunda Demir'in evi terk ederken söyledikleriyle pekişti.......Yani ihsan'ın son bölümde yolda yürürlerken sevgi ile ilgili özlü sözlerini duymadan çok önce Süheyla yaptıklarının yanlış olduğunu zaten anlamıştı...
Süheyla Aslan konusunda yaptıklarının hata olduğunu bile bile yaptı.
Bunu da dile getirdi Demire ve Melek'e dert yanarken. Ama onun durumu İhsanla aynı değil. Oğlunu görebilmesinin tek yolu onu parayla cezbetmek olduğunu farketti. Sabırlı olamadı. yıllar süren hasretin biran evvel son bulmasını istedi. İhsanın baba oğul olmasa da Aslanla bir ilişkisi, geçmişi vardı..Süheylanın hiç birşey yoktu elinde. Oğlu ile vakit geçirebilmek için tek çıkar yol bunu gördü. Yoksa Aslan ona gelecek miydi? İstemeyerek de olsa gelmesi onu mutlu ediyordu. oğlunun yüzünü görebilmek adına bu hatayı yaptı. Doğrusunu bilsem onu yapardım dedi zaten..

2."ruhu ile " sözcüğü
:img-hyste
anlayan bana burayı bi şeettirebilir mi... :
:good:
Hemen şeyettireyim canım..Hoş sen gayet güzel anlamışsın ama..
Hani Demir Asi'yi öpünce ruhuna dokunmuştu ya..
Demir de diyor ki,
' Bütün ruhumla seninim, istediğin kadar dokunabilirsin, hatta bir an evvel dokun da şu forumda erkekliğimi sorgulayan bacılara kapak olsun':img-hyste
' Bana dokunmana asla izin vermeyeceğim' diyen Asi'ye artık Demir dokunamaz, ilk hamle Asiden gelmeli..Asiden hamle gelsin bak gör Demirimi tutabilene aşk olsun..:img-hyste Arap atı gibi maaşallah dili nasıl çözüldüyse diğer organlarının da çözülmesi yakındır..:img-hyste

Beni yak, kendini yak..herşeyi yak:img-icecr
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak:img-icecr
İster öp okşa..istersen öldür..:img-icecr

söğüt
21-04-08, 14:39
Valla söğüd'üm sen çok güzel anlamamışsın, ben sana daha nasıl anlatayım:img-wink:

Ay sen ne hissi, ne romantik yazılar yazabililyormussun da ben senin kadrini, kıymetini bilmemişim...

Yorumuna uuuuuuuuuuuuuu demekten başka bir şey gelmiyor elimden.....

Hatta bir yıldızlı pekiyi çakayım istersen:good::good:

Son bölümün son sahnesi duygunun tavan yaptığı bir sahnedir fikrimce... Asi kızımızın bundan önce bir çok defalar tarafımdan eleştirildiği olmuştur, bilirsiniz... ama bu son bölümde beni neredeyse hiç kızdırmadı... Üstelik son bölümde "korktum birden, ben çabucak alışırım, alışmak istemiyorum" dediğinde gerçekten benim bile içim acıdı ekran karşısında, kimbilir Demir ne hale gelmiştir......:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo varın siz düşünün...

valla ben çok güzel anlamadım ..evet itiraf ediyorum..:img-hyste
asi anladı bişiler ama sanki " anladım anlamasına ama emin misin demir, bak sonra kaçıp gitmek yok " der gibi bi bakışı vardı...
gerçi demirinde her şeyi göze alıp, gelmiş bir kararlılığı vardı..
demekki asinin o sözü demirin yüreğine çok dokunmuş .....
ve şimdi anlamış, dersini almış, gezmiş, görmüş, öğrenmiş :img-hyste :img-hyste

sinefil
21-04-08, 14:40
hüseyin ve demir aynı dertten yanıp kavrulan iki kader arkadaşı olarak çok tatlılardı..

bütün varlığı ile çıktı;

2."ruhu ile " sözcüğü

Rep de verdim bu güzel yorumun için...

Mühürlerin Efendisi...yakında Demirimizin çeşitli sıfatlarını da listeleyeceğim bir kez daha :img-hyste

sude9
21-04-08, 14:41
sevdiğine alışmanın korkusumu olur..bundan daha güzel ne olur hayatta

Demir kendine yol yapıyor..at mevzusu çoktan rafa kalktı..korkma asi..beni seviyorsun..bana alışmaktan daha güzel ne olabilir...bak ben sana alıştım korkmuyorum..ne güzel değil mi

bak ne güzel duruyor yanında
gördün mü asi..nasıl da yakıştım yanına..nasılda güzel duruyorum..arasan bulamazsın bu uyumu...

sevgi böyle bir şey işte..bu senin Asi
sevgi insana neler yaptırır neler hissettirir..hiçbir şeye teslim olmayan ben bak eline teslim ettim kendimi..artık seninim...

benim mi
kulaklarım doğrumu duyuyor demir..benim misin..

evet..senin..
doğru duyuyor asi..seninim..

bütün kalbiyle bütün ruhuyla senin,görmüyormusun
evet..seninim...ruhumla kalbimle seninim..

forum ahalisi
uuuuuuuu uuuuuuuuuuuu
görüyoruz...görüyoruz

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Tugçe.Boz
21-04-08, 14:42
slm arkadaslar byebye
asi dizisine bayiliyorum !! ve insallah menekse ile halil gibi hemen bitmez:img-cray:
yaaaaa tatillerde asi dizisi devam edecekmi ?????
lutfen CEVABI BILIYORSANIZ CEVAPLAYIN !!!
:love05:@S!+D3M!R:love05:

gulucuk
21-04-08, 14:44
birsüre yoktum ooo neler olmuş böyle

andacım çok geçmiş olsun

tuba dubaiden sonra reklam filminde oynamış süper harika görünüyo

elaaya alyazmalım selvi boylum türkan şoray ve tuba hakkında benzetme daha dogrusu yorumuna tamamen katılıyorum harikasın

sözlü şarkı geldi sonunda ama ben sadece çetin tekindorun yorumunu begendim

sözleri çok begendigimi söyleyemem çünkü asi birine dokunmak onun ruhuna dokunmaktır

demir neden vazgeçemez insan ve devamında muhteşem sözleri duyduktan sonra insan daha farklı sözler bekliyo belkide ben böyle düşünüyorum

tülay hanımın yorumuna gelince yani tüylerim diken diken olmadı veya beni farklı duygulara götürmedi yani orta düzeydeydi sanki

bu bölüm aside demirde harikaydı özelliklede asi

oyunculuklara yorum getirmek gerekirse

murat ı yine begenmeyenler olmuş ama dogal burada o kadar yüklenirseniz iyi düşün vs gibi etkilenmiştir şaka şaka bu kısım tamamen şaka olur arada o kadar kahramanlıga bünyemi dayanır

tuba hakikaten çok başarılıydı o kadar koşusturmaya ragmen çok başarılıydı

bu bölüm ihsan ve neriman ayrı bir güzeldi tabi aslan ve ceylanda bu kız hüseyin gibi fenomen olucak

Ağustos Böcüğü
21-04-08, 14:44
..
Demir de diyor ki,
' Bütün ruhumla seninim, istediğin kadar dokunabilirsin, hatta bir an evvel dokun da şu forumda erkekliğimi sorgulayan bacılara kapak olsun':img-hyste
' Bana dokunmana asla izin vermeyeceğim' diyen Asi'ye artık Demir dokunamaz, ilk hamle Asiden gelmeli..Asiden hamle gelsin bak gör Demirimi tutabilene aşk olsun..:img-hyste Arap atı gibi maaşallah dili nasıl çözüldüyse diğer organlarının da çözülmesi yakındır..:img-hyste

Bimkolikçim reca vede teessüüfff ediyorum..Ne demek kapak mapak..:hıh
Demir bu yönde bir atak yaptıda biz görmedik mi dedik..

Valla asi kime hamle yaparsa yapsın karşısındaki arap atı gibi açılır ayol..Hüner ilk hamleyi yapmak..:icon_whis

Edit : Valla asi'nin yaptığını ben yapsam sevgili bimkolikçim doğası gereği normal bir erkek benide boş geçmez..:img-hyste:img-hyste Biz erkekliğini evvela görelim istedik ama....Olmadı...Elimizdeki haliyle yetinecez..:kahve

ipekaziz
21-04-08, 14:45
Arkadaşlar, bugün Demir'in bakışlarının anlamlılığı ve deliciliği konusunda bir kaç mesaj yazmıştım, ama son bölümde Demir'in bir sahnedeki, bir bakışı vardı ki, o bakıştan bahsetmemek olmazdı...az kalsın unutacaktım...

Düğün esnasında, daha doğrusu sonunda , davetliler giderken İhsan, Demir'i kolundan yakalıyor:img-hyste ve "Demir, seninle görüşmek istediğim önemli bir husus var" diyerek yanına çekiyor....

İşte o sahnede Demir'in kollarını kasarak,ezilerek, büzülerek duruşunu, İhsan'a "eyvah, ne kusur ettim yine, Asi'yle dans ederken fazlamı yaklaştım acaba, şimdi bu İhsan Kozcuoğlu beni hangi hatamdan ötürü azarlayacak:img-fie::img-fear2" tırsak sorgulamalarıyla bir bakışı var ki.... her izlediğimde gülmekten ölüyorum....

ferman336
21-04-08, 14:45
Peki çanak çömlek olmayan bir kaç konu da daha yazayım da işime gücüme bakayım.

Efendim, Şahmaran tablosuna Asi kımız tarafından yazılan o nadide notun anlamı nedir??? Şahmaran biri onu bulup çıkartana kadar yerin altında yaşarmış ya da bu mealde bir cümle????

Sevdiğiniz kişi (aşık olduğunuz diyelim) size ev hediyesi bu tablodan alsa siz de hemencecik telefona sarılır mıydınız???

Bir de yorum ekleyeyim, Melek konusuna benden bakış olsun. Aşk benil bir duygudur sanırım. Yaşadığı kişiyi rehin alan ve aşık olduğu kişi dışındakileri görmemesine sebep olan bir duygu... Demir'e o sebeple çok kızamayanlardanım ben.

:img-hyste Demir'e kızmadığım bir konu çıktı hay allah... Aşık adam demek fani adam demek. Siz için ermiş birinin, uzaylının ya da robot'un aşık olduğunu gördünüz mü??? Demir fani olduğunda ben de onu daha çok seviyorum. (arada bir oluyor ya) Aşk için birilerini ihmal ettiğinde ne kadar tatlı duruyor...:icon_whis

Şimdi sevgili duar, esasında notun pek bir önemi yok..Burda Asi hatunun hediye etmek için seçtiği tabloyla verdiği mesajı inceleyelim;
Öhööm...şimdi efendim bildiğiniz gibi bu şahmaran denen şey, başı hatun, dibi yılan olan birşeydir..burda asi hatun demire, ahanda yüzüm böyle iken gerisi ise şahmaran gibi kıvrım kıvrım bir hatunum demek istemiştir...(18+ olmamıştır inşalah) Normalde sıradan bir erkek bu hediye karşısında, karşı hediye olarak hatuna bir şahmerdan tablosu hediye eder...Şahmerdan bilindiği gibi kale kapılarını yıkmada kullanılan koç kafalı bir aygıttır...de bizim demir ibişlikte sınır tanımadığından hatunun verdiği mesajları alamamakta hala beygirle, sapla samanla iştigal etmektedir. Durum budur efendim..gerisi teferruattır...not falan yani...

Aşk bencildir katılıyorum, benim katılmadığım kuyruğun bu kadar aşağıda tutulması, karizmanın tavşan olmasıdır.:icon_sorr

qsawe
21-04-08, 14:47
..
:good:
Hemen şeyettireyim canım..Hoş sen gayet güzel anlamışsın ama..
Hani Demir Asi'yi öpünce ruhuna dokunmuştu ya..
Demir de diyor ki,

Beni yak, kendini yak..herşeyi yak:img-icecr
Bir kıvılcım yeter ben hazırım bak:img-icecr
İster öp okşa..istersen öldür..:img-icecr

BİM'ciğim... canımmmm ben doğru mu okudum.... Demir'in erkekliğini mi sorgulayan var.... destur..... töbe yarabbim.... Allahım bu nasıl bir bakış açısı.... :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Bu dizide fazla at sahnesi olduğundan mıdır nedir, evde TJK kanalı açık hep.... yarışlar haricinde, çok güzel programlar var.... ah o arap atları..... hakikaten geç açılıyorlar ama, tutabilene aşkolsun... :img-wink:

Bu programlardan bir anekdot : Adını anımsayamayacağım bir at, aynı pistte misal 2200 mt de, 2500 mt de çok güzel yarışlar koşmasına rağmen, 1600 mt de huysuzlanıyor ve koşmuyormuş..... en sonunda çözmüşler atın derdini... 1600mt lik yarışın başladığı yerden bakıldığında, karşısında bir fabrika varmış ve bacasından kara dumanlar çıkıyormuş.... at o dumanı gördüğünde korkuyor ve koşuya başlamıyormuş.... yani atlar çok çok duygusal hayvanlar....

Hani Asi bu bölüm atının ölümünden kendisini sorumlu tuttu ya.... işte o olaydaki sorumluluğunu biliyor.... atının içini rahatlatmadı.... zorla verdi ve yanında bağırarak kızarak sinirini belli etti.... atı bunu bir şekilde anladı ve yuvasına dönmek istedi... işte Asi'nin o ölümdeki sorumluluğu....

GULBEYAZ76
21-04-08, 14:49
Siz Asinin yerinde olsanız Demire ev hediyesi olarak ne alırdınız?
*Elinde kalan son paralarını koyması için kumbara.:img-hyste
*Artık para yok kendi işini kendi yapacağına göre vileda.:img-hyste
*Solucan resmi oda toprağın altında yaşar.:img-hyste
*Bala savar.:img-hyste

sude9
21-04-08, 14:50
Arkadaşlar, bugün Demir'in bakışlarının anlamlılığı ve deliciliği konusunda bir kaç mesaj yazmıştım, ama son bölümde Demir'in bir sahnedeki, bir bakılı vardı ki, o bakıştan bahsetmek olmazdı...az kalsın unutacaktım...

Düğün esnasında, daha doğrusu sonunda , davetliler giderken İhsan, Demir'i kolundan yakalıyor:img-hyste ve "Demir, seninle görüşmek istediğim önemli bir husus var" diyerek yanına çekiyor....

İşte o sahnede Demir'in kollarını kasarak,ezilerek, büzülerek duruşunu, İhsan'a "eyvah, ne kusur ettim yine, Asi'yle dans ederken fazlamı yaklaştım acaba, şimdi bu İhsan Kozcuoğlu beni hangi hatamdan ötürü azarlayacak:img-fie::img-fear2" tırsak sorgulamalarıyla bir bakışı var ki.... her izlediğimde gülmekten ölüyorum....

aklımdan çıkanı hatırlatın :good:
bakıştan önce İhsan'ın tutuşuna değineyim..o tutuştan sonra demir o bakışları atmasında ne yapsın...ilginç bir görüntü vardı zaten..ceketin kolları bol içinde cılız kol haliyle tutunca o manzara oluştu gibi...neriman iyi dayanıyor ihsan emiceye..:img-hyste:img-hyste

qsawe
21-04-08, 14:52
slm arkadaslar byebye
asi dizisine bayiliyorum !! ve insallah menekse ile halil gibi hemen bitmez:img-cray:
yaaaaa tatillerde asi dizisi devam edecekmi ?????
lutfen CEVABI BILIYORSANIZ CEVAPLAYIN !!!
:love05:@S!+D3M!R:love05:

2. kez soruyorsun... sanırım bilen yok.... SİS yapıma sorar mısın? sanırım onlar bilir :img-wink: ( Bu arada bak sen bile tatil diyorsun :icon_whis )

söğüt
21-04-08, 14:55

valla Asucuğum bu da güzel oldu. Forumun Feriştah ı sevgili sögütümüzdür.sögut lan deği söğüt:) Feriştahımız hep böyle devam lüften:)

Bir de bazı arkadaşlar Demir Asi ye ruhuma dokunabilirsin demek demiş ama Demir hazretlerini aynı zamanda Asi bak o lafla o güne götürerek" di mi artık sana dokunabilirim,Ruhuna dokunabilirim" demek istiyo.. YAni birşey de artık.. :) sana dokunurum de mi..Dokunulmazlığın kalktı mı sorusuna cevap arıyor.. Vayy be.. Demir Sen neymiş ki bir taşta kaç kuş vuruyor..:img-hyste

hıh...bi kerem ben sadece demirin değil; sizin de ne demek istediğinizi asla ve kat'a anlamadım... :img-hyste :img-hyste
anlamadığım için size sordum... :img-hyste:img-hyste
sögüt diil lan söğüt :img-hyste

sude9
21-04-08, 14:59

Dün akşam bu repliklere anlamlı cevaplar bulmaya çalışmıştım. Bir kaç arakadaşta sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar. Bakıyorum bu konuda sizde çalışmalar yapmış. üzrinde düşünmüş taşınmış ve buraya yazma zahmetinde bulunmuşsunuz...:icon_whis

Peki nacizane bir sorum daha var size, bu da sözlü olsun not yükseltme sözlüsü...:img-wink:

Diziyi ilk izlediğiniz anda yani saat 20.20 civarlarında Süheyla'nın o kadife sesinden o arabesk nameler duyulduğunda da bu cümlelerin bu anlama geldiğini anlamış mıydınız???:img-icecr

Eğer ikinci izleyiş, son sahneye bir daha bakış, replikler üzerinde çalışış gibi bir durumdan sonra çıktıysa bu anlamlar, kendime olan güvenim sarsılmayacak.

Fakat ortada büyük bir sorun var. Ülkemiz de yaşan ve Cuma akşamı Tv karşısına geçen insanların %30 na yakını bayağı bir sayı ederken izlediği anda bu repliklerin bu anlamlarını anlayan kişi sayısı nedir. Bizler bile (ortalama forum takip eden sayısının 200 olduğu farzedilirse * 2= 400 kulak ve göz) tek izleyişte anlamıyorsak, diğer izleyiciler için bu sahneler moda deyimle yalan mı oldu???:img-pilot

Ya çok karışık yazdım. Ama ne demek istediğimi anlamakta sözlünün konusudur...:img-hyste
o şarkı ve şiiri asla asi ve demir'e yormadım..bitim asi demir görüntüsünde olsa dahi..hala da yormuyorum..üstelik sözler ihsan ve süheyla diye bas bas bağırıyor benim için..hele o yarım kalmışlık..hatta bu şarkı için yazdığım yorumu dur taşıyayım..

zaman durdu sözünle
ay tutuldu gözünde
doğamadın sesin değdi sözüme
kurşundu her kelimen kanamadım
bir nefesti hiç oldum
bir ömürdü düş oldum

geceyi hiç görmemiş
gündüze aldanmamış bir şehirde
artık bir kabusum var benimde
sadece senin gözlerinle gördüğüm
senin gözünde
tahammülsüz aşklar yok bu şehirde
karınca kararınca yeten sevdalar var bize
olmuş olan olacak olan herşey sana doğru
ve şimdiye kadar hiç bir ölümlü...

Süheyla ve İhsan aşkı...evet geçmişte ikisi birbirini çok sevmiş aşık olmuş ama oyunlara yenik düşmüş yarım kalan bir aşk..forumu iyi takip edenler bilir..bu ikili hakkındaki düşüncelerim hep bu yönde ve bitmiş olan artık konuşulmamalı şeklinde oldu..bu kadar basit ve yalındı..ta ki bu melodiyi,sözleri ,şiiri ,üstelik yarım kalan tamamlanamayan şiir duyana kadar..25 bölüm boyunca yalın ve basit cümleler olarak değerlendirdiğim durum için yine aynı sözler var aklımda..kelimelerim yine aynı olacak..ama tek farkla üstelik büyük bir farkla..artık basit ve yalın cümleler olmayacak..kuru kuruya söylenmiş,tespit yapılmış cümleler olarak yer almayacak benim için..hissettirecek..içimi acıtacak..acıtmakta üstelik ..fazlasıyla..

süheyla'nın yaptığı yapmakta olduğu hatalar ..İhsan'ın yanlışları....hepsi bir kenara..bu iki insanın yaşadığı büyük aşkın yarım kalmış hali,yaşanamamış ve bundan sonra da yaşanması söz konusu olmayan aşkı içimi acıttı..ikiside ellerinden kaçan güzel şeyin farkında..özlemini duymakta..avuçlarının arasından kayan şeyin yaşamlarında ne denli büyük yaralar açtığının farkında..bunun acısını yaşamakta..hala aşka sahip olup o aşkı doya doya yaşayamayacaklarının farkında..hayatlarında farklı sevgiler güzelliklerde olsa birbirleri ile olan bağları kopmamış,kopamayacakta..ne olursa olsun..ne yaşanırsa yaşansın..karınca kararınca yeten sevdalar var bize deyip kabulleniş...olmuş olan olacak olan herşey sana doğru
ve şimdiye kadar hiç bir ölümlü..bu yarım kalmış cümleler...ne kadar çok şeyi ifade ediyor...

dizide asi-demir aşkı vardı benim için..hisssettiren bu aşktı..ama artık sadece bu ikili değil..bunlara süheyla-ihsan aşkı da eklendi..asi-demir..eninde sonunda mutlu olacak birlikte olacak aşklarını doya doya yaşayacak..bu yüzden süheyla ve İhsan'ın aşkı..yarım kalan aşkı daha farklı ve özel olacak..efsaneleşmiş bir çok aşkta böyle değil mi..leyla ile mecnun,ferhat ile şirin..kavuşamamış yarım kalmış aşklar olduğu için dilleden dile dolaşmamışmı..süheyla ve ihsan'ın aşkını kimse bilmeyecek anlamayacak görmeyecek belki ama kimsenin bilmemesi görmemesi anlamaması onların yaşadığı şeyin gerçekliliğini büyüklüğünü.değiştirmez..hatalr yamış olmalarına sahiplenmemiş olmalarına rağmen..

sen neler yazıyorsun dediğinizi duyar gibiyim..bende kendime aynı şeyi diyiyorum..mantık ölçüsünde değerlendirdiğim hadiseyi artık o çerçeveden değerlendiremiyorum..neriman'ı uzak tutuyorum..zira neriman olayı içine girince bu sıraladığım cümlelerin hiçbirini dökemeyeceğim.. içimde kalacak..hissedeceğim ama reddedeceğim..çelişkili bir durum farkındayım ama öyle..bu gerçekte var olduğu süre yazmayacağım..bu mesajda bir kereye özel zaten..bundan sonra dile getirmeyeceğim..

müzikte,sözlerde emeği geçen yorumlayan çetin bey ve tülay hanıma sonsuz teşekkürler..viran ettiler beni..ama kesinlikle değdi..

övünmek gibi olmasın bu sözler ilk izlediğimde de bunu çağrıştırdı ikinci üçüncü..neyse sayıyı unuttum:)..izleyişimde de aynı şeyi çağrıştırdı..ters köşe olurmuyum zaman gösterecek:)..

hiçbirşey bilmemek konuyu irdeleyip tartışmamak yani zihni fazla kurcalamamak zorunda kalmadıklarından ötürü bizden daha iyi anlıyor olabilirler..zira biz kurcalaya kurcalaya bi hal olduk..o nasıl bu nasıl bunu mu demek istedi..bak bu kişi buna yormuş sahneyi:img-hyste

ferman336
21-04-08, 15:05
Kırmızılar benimdir benim milletimindir ancak..:good:
sevdiğine alışmanın korkusumu olur..bundan daha güzel ne olur hayatta

Demir kendine yol yapıyor..at mevzusu çoktan rafa kalktı..korkma asi..beni seviyorsun..bana alışmaktan daha güzel ne olabilir...bak ben sana alıştım korkmuyorum..ne güzel değil mi

Senin gibi bir ibişe alışmaktan korkuyorum demir.

bak ne güzel duruyor yanında
gördün mü asi..nasıl da yakıştım yanına..nasılda güzel duruyorum..arasan bulamazsın bu uyumu...

Hişştt..sabit dur düldül. laf ettik mahcup etme bizi.

sevgi böyle bir şey işte..bu senin Asi
sevgi insana neler yaptırır neler hissettirir..hiçbir şeye teslim olmayan ben bak eline teslim ettim kendimi..artık seninim...

Al asi hayrını gör..tepe tepe kullan..beygir diyip geçme..kral hayvandır.

benim mi
kulaklarım doğrumu duyuyor demir..benim misin..

bana mı dedin abla...walla ben bir garip beygirim..kim saman verirse onunlayım.
[
B]evet..senin..[/B]
doğru duyuyor asi..seninim..

gelmiş 0 aksesuar hayvanı veriyo..insan nallarını altından yaptırır. o kadar borcumuz var yahu.

bütün kalbiyle bütün ruhuyla senin,görmüyormusun

evet..seninim...ruhumla kalbimle seninim..

Bulamazsın benim gibi ibişi asi..al beni de tepe tepe kullan.

forum ahalisi
uuuuuuuu uuuuuuuuuuuu
görüyoruz...görüyoruz

Bu ne biçim dizi yahu...bu adamdan bi cacık olmaz...

:img-hyste:img-hyste:img-hyste[/QUOTE]

ferman336
21-04-08, 15:08

1- Godfather dvd seti..
2- Godfather dvd seti..
3- Godfather dvd seti..
4- Godfather dvd seti..:good:

-Cansu91-
21-04-08, 15:13

Son şık Balasavar diyorum:img-hyste Ya da , Sadece Bala değil kardeşi hariç kendisini bütün kadınlardan uzaklaştıran bir alet. Bunu adı Leylasavar mı , Süheylasavar mı ,Balasavar mı bilmiyorum. Adını siz koyun.:img-hyste

Şimdi bu bölüm o zaman İstanbul sahnesi de mi var.
Demir İstanbula yolcu o zaman Asi de gidiyor peşinden.
Bala hanımın ortaya çıkışı nasıl olucak acaba. Hala intikamını alabilmiş değil.:img-hyste

ipekaziz
21-04-08, 15:14
Ben İhsan Kozcuoğlu'nun kızlarıyla neden dans etmediğini de tam anlayamadım..... Allahtan sadece Defne'nin değil, Asi'nin de dans teklifini reddetti. Yoksa elimi belime koyup "Huuu, huuu İhsan efendi bu kadar da göstere, göstere evlat ayırımı yapılmaz" diye çıkışacaktım kendisine.....

Bir de haydi, kızlarıyla dans etmedi kabul, peki Neriman'la neden dans etmedi dersiniz?

Oracıkta, öylece durup dikildiler karı-koca.....

Manasız geldi bana:icon_whis

Zaten İhsan'ın yaptığı bir çok eylem bana manasız geliyor:kahve

ferman336
21-04-08, 15:15
Bir bölüm Demir, Asi için bir şey yapmasın şükürler edeceğim.. Diyorum başından beri Bu kadar hediyenin altında bu kız ezilecek . Doğal davranamayacak. Ben de Demir gibi imalı olacağım diye böyle tablolar falan almaya çalışacak... Sonra da bize meze olacak.

Asiciğim bırak sen Demir'i sen doğal ol. Açık ol net ol... Zor biliyorum. Kendini bunca iyiliğin altında ezilmiş hissediyorsun. Paran pulunda yok... Ne yapsam Demir için diye yanıp tutuşuyorsun da Demir kurulmuş tüp kamyonu gibi (çocukluğumun teknoloji harikası oyuncağı) o hediyeyi alayım. Yok bunu alayım. Zinciri kapalıçarşı'dan atı ingiltere'den tokayı Fransa'dan getirteyim derken sana izin vermiyor soluk aldırmıyor...:icon_sorr

Keşke kişisel kullanımına dair bir hediye alsaydın daha özel olurdu. Belki anlardı mesajı... Ferman'ın kastettiği mesajı...:img-wink:

Sizin bu yazdıklarınızdan sonra gözüm açıldı sevgili duar..sanırım demir baktı ki bende ki bu ibişlik oldukça bu hatun bana yar olmayacak, ibişliğin üst sınırı olan kendini acındırma metodundan medet ummakta.Demek istemekteki "bak hatun, düşünüyorum, kasıyorum seni mutlu edecek hediyeler buluyorum, para felan hikaye, dünyanın yarısını alcam sana, gel etme eyleme şu bendeki ibişliği görmezden gel, ne yapayım yaradan böyle yaratmış" mantığından gitmekte..Bu mantığın sonu çıkmaz sokaktır...Ferman dedi dersiniz..:good:

GULBEYAZ76
21-04-08, 15:17
Ben İhsan Kozcuoğlu'nun kızlarıyla neden dans etmediğini de tam anlayamadım..... Allahtan sadece Defne'nin değil, Asi'nin de dans teklifini reddetti. Yoksa elimi belime koyup "Huuu, huuu İhsan efendi bu kadar da göstere, göstere evlat ayırımı yapılmaz" diye çıkışacaktım kendisine.....

Bir de haydi, kızlarıyla dans etmedi kabul, peki Neriman'la neden dans etmedi dersiniz?

Ben o şartlar altında yapılan düğünde güle oynaya dans edemediler diye yorumladım.Bir nevi tepki yani.Şekil yanlış.Zaman yanlış.Damat baştan başa yanlış.

sude9
21-04-08, 15:21
Sizi tebrik etmek istiyorum. :happy0064:happy0064

Ben bölüm bitti. Cümlelerdeki noktalama işaretlerini düşünürken buldum kendi mi??? Nokta nerede virgül nerede... Bir de şöyle söylendiğini düşünelim olmadı bir de böyle derken hadi git yat kızım boşver oldum...

Atla kendini özdeşleştirdiği aşikardı da, bak nasıl yanında duruyor, sevgi budur falan hala kafamda yerli yerine oturmadı. Acaba forumun diğer kişileri de sizin anladığınızı mı anladı yoksa herkes başka şey mi anladı??? cevaplar verildiği için sınavda yapamayız artık. Ama sözlüden geçtiniz evladım...:img-wink:

çabuk öğreniyorum..geçer nottan sonra bu sözlü notu bayağı yükselir notumu..ben alakayı kurmama rağmen hala iki noktadaki tereddütünü giderememişim..belki diğer forumdaşlarım bunları giderir:img-wink:
efendim her koyun kendi bacağından asılır..ben kendimi bu anlamlar ve cümleler ile astım..herkes benle aynı mı düşündü bilemem ama uuuuuuu lar konusunda tüm forum mutabıkız sanırım:img-hyste..bir kaç kişi hariç:img-hyste

ferman336
21-04-08, 15:22

:img-hyste ihsan aksiyoner adam sevgili ipekaziz..öyle dansla falan vakit kaybedecek adam değil..neriman demiştir ona "kızlarla dans etme de onlara talip olanlar dans etsin" diye. Der mi neriman böyle birşey? kesinlikle der. Evli olan ve gelin olan için de bırak kocasıyla dans etsin demiştir...nerimanla niye dans etmedi? iyi yaptı bence..nerimanla dans etmek demek kulağının dibinde car car car konuşan bir kadınla dans etmek demek..seviyorum ihsan amca seni..erkeklerin yüz akısın sen.:good:

ipekaziz
21-04-08, 15:25
Ben o şartlar altında yapılan düğünde güle oynaya dans edemediler diye yorumladım.Bir ne tepki yani.Şekil yanlış.Zaman yanlış.Damat baştan başa yanlış.

Valla Gülbeyaz'ım, o şartlar altında sahiden moralleri bozuk olabilir, bir anne-baba olarak kızlarını bu biçimde alelacele evlendirmek zorunda kalmış olmanın ızdırabını da yaşıyor olabilirler...

Ama Asi'de, Defne'de, hatta Kerim'de ortalığı yumuşatmak, gerilimi azaltmak, bu çabucak ve zoraki yapılıverilen düğünün stresini minimize etmek için epey uğraştılar.... Etrafa hep güler yüzlü ve idareci davrandılar....hatta Asi'de, Defne'de o dans teklifini babalarına moral olsun diye yaptılar. Tabii birazda etrafa, eşe dosta "bakın biz bir aileyiz, evet kızımız Gonca biraz şaibeli bir biçimde çarçabuk evleniyor, ama bu durum ancak sizleri bağlar, bizi bağlamaz" diye mesaj vermek için yaptılar...

İhsan'a düşen bunun idrakına varması ve kızlarını kırmadan, onların gönlünü yaparak, hemde çevreye bu olay bizi yıkmadı, aile olarak yine hep birlikte ve ayaktayız mesajını vermek için kızlarıyla ve/veya Neri'yle dans etmesiydi......
Ama nerde İhsan'da o idrak kabiiliyeti....:icon_whis

Ayrıca akşam yataklarında Neri'yle Aslan'ın Ziya'ya attığı dayağın detaylarını konuşurken, çok ta üzgün bir hali yoktu kendisinin....

ipekaziz
21-04-08, 15:31
Yok ben İhsan'a kusur bulmak için bahane aramıyorum. Zaten aramama gerek yok, elimi sallasam kusura çarpıyor.

Son paragrafımdaki sözüm de bir itirafname değil, kendi öz düşüncemdir. Aman yanlış anlaşılmasın.......

Diğer bir konuya geçelim dilerseniz....

Düğünde Fatma'nın kıyafeti... Neden bilmiyorum, ama bana çok tuhaf geldi. Her zaman giydiği elbiselerden birini giyip , üzerine Ökkeş'in bir ceketini almış gibiydi.

Tamam çok zengin bir aile değiller, ama o derece kılıksız bir kostüme de gerek yoktu fikrimce....

Bir başka aklıma takılan mevzuu da şudur, Asi, Demir'den boynundaki çıplaklığı saklayabilmek için alelacele Ökkeş'in saatlerdir ensesinde duran, terli fuları nasıl alıpta bir çırpıda boynuna doladı... Şahsen ben rahatsız oldum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

ferman336
21-04-08, 15:46
Bu farklı bakış açılarıyla beni düşündürttüğünüz için teşekkürler. Zaten anlama özürlüyüm son günlerde bari bir parça olsun zihnim çalışıyor....

İhsan o arada çiftliğin aylık kira bedelinin ne kadar olması gerektiğini düşünüyordu muhtemelen... Hem baktı ki Asi mal sahibi'nin kollarında mesut eee bölsün müydü keyfini????:img-hyste Defnecik de zaten laf olsun diye geldi. Kerim ve Neriman başbaşa kalınca neler olurdu acaba??? Neriman şu kısral psikologtan yardım almasını bile tavsiye derdi Kerim'e mazallah...:img-hyste

İhsan zaten şu an bir erkeğin yaşayabileceği en kötü durumları yaşamakta. Herkes yanında belki ama olaylar tamamen kontrolü dışında. Herkes yanında belki ama herkes uzağında. Ailesi, dostlar alışverişte görsün hesabı bir arada..:good: Öhööömmm öhööömm..ne oldu bana be?

Elbette kimsenin keyfini bozmak istemedi...Kral adam kral...Erkekleri Demir temsil edeceğine bin kere ihsan amca temsil etsin yahu:happy0064

pas.si.on79
21-04-08, 15:47
Bir başka aklıma takılan mevzuu da şudur, Asi, Demir'den boynundaki çıplaklığı saklayabilmek için alelacele Ökkeş'in saatlerdir ensesinde duran, terli fuları nasıl alıpta bir çırpıda boynuna doladı... Şahsen ben rahatsız oldum:img-hyste:img-hyste:img-hyste

canım aynen ...:) ben de öyle birşey oldum. ZAten msn de arkadaşlarla izlerken Ökkeşle Asiyi de konuşurken dedim yoksa Asi Onu mu alacak.. Kendimi buna alıştırdığımdan olsa gerek o tarafı görmezden geldim.

Asi hijyen olsun diyoruz ama iyice kızı pasaklı ettiler.. TAmam orda başka birşey olmayabilir.En azından Sevinç olsaydı.Sevinçten bir şey alsaydı..
Demir öperken direk aklıma o geldi. İnan o sahne Ona rağmen bu şekil etkiledi.Ancak burda oyuncularımızı kutlamak lazım.:)Murat ve Tuba çok başarılıydı. Samimi geldi.. Yoksa biraz itmişti beni..:)

Bak sen dedin yine hatırladım.Kız ne güzel görmezden geliyodum.(bu kız da bana Neriman ve Redrosesten bulaştı:))
----

Ayrıca arkadaşlar mağdem o sahil sahnesinden bahsettik.
Asi döndü Demirin alnına alnın koyup gözünü kapattı. Sonra yürüdüler.Orda işte tam orada fazla kaymayın.Demir Asinin sol şakağından (yani yakın yerler) mı öptü..

hazal_90
21-04-08, 15:49
Diziyi ilk izlediğiniz anda yani saat 22.20 civarlarında Süheyla'nın o kadife sesinden o arabesk nameler duyulduğunda da bu cümlelerin bu anlama geldiğini anlamış mıydınız???
Eğer ikinci izleyiş, son sahneye bir daha bakış, replikler üzerinde çalışış gibi bir durumdan sonra çıktıysa bu anlamlar, kendime olan güvenim sarsılmayacak.

Fakat ortada büyük bir sorun var. Ülkemiz de yaşan ve Cuma akşamı Tv karşısına geçen insanların %30 na yakını bayağı bir sayı ederken izlediği anda bu repliklerin bu anlamlarını anlayan kişi sayısı nedir. Bizler bile (ortalama forum takip eden sayısının 200 olduğu farzedilirse * 2= 400 kulak ve göz) tek izleyişte anlamıyorsak, diğer izleyiciler için bu sahneler moda deyimle yalan mı oldu???:img-pilot

bence Demir Asi'ye "ruhu ve kalbiyle senin, görmüyo musun?" dediğinde anlaşılıyordu açık açık... bütün bölüm Demir ve Asi arasındaki aşkın gün yüzüne çıktığını gören birinin bence bu ayrıntıyı anında farketmesi gerekirdi.. ama tabii bu bana göre...

GULBEYAZ76 tarafından gönderildi
*Elinde kalan son paralarını koyması için kumbara.
*Artık para yok kendi işini kendi yapacağına göre vileda.
*Solucan resmi oda toprağın altında yaşar.
*Bala savar.

düşünmeden direkt Bela savar alırdım ya :img-hyste:img-hyste

GULBEYAZ76
21-04-08, 15:49
Aynen bende çok rahatsız oldum.:img-wink:Şimdi Demir Ökkeşi öpmüş gibi oldu.:img-hysteBir daha ki öpücükte neye uğradığını şaşıracak.:img-hysteKokular farklı.:img-hysteHoş adam ahır-hayvan kokusu almıyor da Ökkeşin kokusunu mu alıcak.:img-hyste

-Cansu91-
21-04-08, 15:52
Asi döndü Demirin alnına alnın koyup gözünü kapattı. Sonra yürüdüler.Orda işte tam orada fazla kaymayın.Demir Asinin sol şakağından (yani yakın yerler) mı öptü..

Belinden tutup yürüttü Demir Asiyi. Günbatımının güzelliğini izlemekten Asi ve Demiri ihmal etmişim herhalde. Orada dudak kondurma gibi birşey görmedim. Yoksa ,ben mutlaka görürdüm. Sadece ense kökünden terli terli öptü. Yazık Demire , ya terlemiş ya da ıslanmış Asiyi öpüyor.:img-hyste ne zaman bir boyun görse de hep ıslak:img-hyste

hazal_90
21-04-08, 15:52
Aynen bende çok rahatsız oldum.:img-wink:Şimdi Demir Ökkeşi öpmüş gibi oldu.:img-hysteBir daha ki öpücükte neye uğradığını şaşıracak.:img-hysteKokular farklı.:img-hysteHoş adam ahır-hayvan kokusu almıyor da Ökkeşin kokusunu mu alıcak.:img-hyste

ya bende çok rahatsız oldum açıkcası ya :) gerçi Demir orada gene Asi'nin kokusunu çekmiştir içine içine ama :img-hyste yinede Ökkeş'in boynundan almasaydı bari ne bileyim ya :icon_whis

FarAndAway
21-04-08, 15:53
2."ruhu ile " sözcüğü

Sevgili Söğüt çok güzel 2 noktaya değinmişsin.

1- Asi ve Demir birlikte öyle güzeller ki insan bak bak doyamıyor. Yanyana çok güzel olduklarının Demir de farkında ve Asi'ye anlatıyor bunu.

Bu güzellik değil mi zaten bizi bağlayan? Bu kadar yakışan çift az bulunuyor ekranlarda. O kadar güzeller ki Asi ve Demir'li imzalara ve avatarlara bakarken sayfadan sayfaya geçmem epeyce zamanımı alıyor. Birlikte tablo gibiler ( Sevgili ayşe ıraz sahildeki o görüntülerini Alma-Tadema tablolarına benzetmişti ve çok haklıydı ). Bu güzel uyum her oyuncuyla yakalanmıyor. Birlikte resimlerine bakıyorum. Yaşları uyumlu, pırıl pırıl yüzleri ile, gözlerindeki ışık ile birbirine çok yakışan iki insan görüyorum. Bazen ekranda bir ikili oluşur ve ne olursa olsun o iki kişi hep çift olarak görülür. Ekran çiftlerinden bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Başkalarıyla oynasalar bile seyirci gözünde o oyuncular en çok birbiriyle yakışır. Buna kısaca Türkan Şoray-Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit-Ediz Hun sendromu da diyebiliriz. İşte Asi ve Demir ile ekranda öyle bir çift oluştu. Başka herşey soluk kalıyor onların yanında.

2- Ben de senin anladığın gibi anladım.

Demir Asi'nin hiç bir sözünü unutmuyor. Ruh ve dokunmak mevzusu onun için önemli. Asi'den evvel belki birine dokunmak Demir için basit bir şeydi. Bir kadına dokunmak sıradandı. Ama Asiyle birlikte dokunma ve ruh arasında bir bağlantı kurdu Demir. Demir için dokunduğu kişinin Asi olması önemli ve bir o kadar da ona dokunan kişinin Asi olması önemli. Yani Asi'den başkasına dokunmayacağı gibi, kendisine Asi'den başkasının dokunmasına da izin vermeyecek. Şimdi Asi'ye "kalbiyle ruhuyla senin" diyerek aslında kendisini sundu. Ben artık herşeyimle seninim ve bana dokunabilirsin, bana dokunurken dokunacağın ruh da senin nasıl olsa dedi.

Bir de Demir o sözle sahip olmaktan değil sahiplenilmekten bahsetti. Hatırlarsanız Asi evlenmek istemeyeceği kişinin özelliklerini sıralarken "elindeki herşeyden sıkılan, ele geçiremediği herşeyi isteyen" biriyle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Demir de bu sözle Asi'ye onu elde etmek değil, sahip olmak ve onun tarafından sahiplenilmek istediğini söyledi. Asi'ye ait olmak istediğini belirtti, bu elde etmekten çok farklıdır. İki insanın birbirine ait olmasından güzel bir şey var mı? Demir de bunun sözünü verdi. Bana alışmaktan korkma, beni sevmekten korkma. Senin bana ait olmanı istiyorum, ben zaten sana aidim dedi.

Gerçekten güzel bir nokta yakalamışsın. :good: Demir bu... Bir sözle neler anlatıyor.

qsawe
21-04-08, 15:54

Ne malum Ökkeş'in kötü koktuğu :hıh

Dizideki herkesi pasaklı yaptık :img-hyste Valla Fatma onu paralar.... İhsan'ı bile bahçeye çamurlu çizmeleriyle girmesin diye azarlamış şahsiyettir kendisi... kocasını mı pis gezdirecek... yok yok Ökkeş, hergün 3 defer duş yapıyor.... İstanbul'da mı onlar, Antakya'dalar... yağmuru bolll :icon_whis.... ah ahhh
kurak bir yaz daha mı geliyor :img-cray:

hazal_90
21-04-08, 15:58
pas.si.on79 tarafından gönderildi

Asi döndü Demirin alnına alnın koyup gözünü kapattı. Sonra yürüdüler.Orda işte tam orada fazla kaymayın.Demir Asinin sol şakağından (yani yakın yerler) mı öptü

yok canım ya bi daha baktım da sahil sahnesinde hiçbir şey yokk.. yani zorlaya zorlaya biz doldurucaz o sahnesyi bu gidişle :img-hyste

yani daha önce çok söylendi ama bi kere daha dicem hani, o sahnede hadi öpüşmeyi geçtim, bi beline sarılma, bi kolunu dolama, olmadı bari bi oturup kumların üzerine kafalarınızı falan yaslasaydınız ya...

oyuncak bulut
21-04-08, 16:01

:img-hyste:img-hyste:img-hyste ne yani Demir Ökkeş'i mi öpmüş oldu şimdi:img-hyste:img-hyste ay çok güldüm :img-hyste Demir&Ökkeş.... :img-hyste

qsawe
21-04-08, 16:03
yok canım ya bi daha baktım da sahil sahnesinde hiçbir şey yokk.. yani zorlaya zorlaya biz doldurucaz o sahnesyi bu gidişle :img-hyste

yani daha önce çok söylendi ama bi kere daha dicem hani, o sahnede hadi öpüşmeyi geçtim, bi beline sarılma, bi kolunu dolama, olmadı bari bi oturup kumların üzerine kafalarınızı falan yaslasaydınız ya...

Sahile yürürken beline sarılmış olarak yürüyor..... ben o kısmı geçtim.... çiftliğe dönerken, neden el ele değiller..... eller değdi değecek....ama yok tutuşmuyorlar.... neden???? çünkü Aslan Abi karşıdan gelmekte..... uff be çocuk, ne işin var orada... bak o sahne, senin sahnen yüzünden katledildi......:icon_whis

GULBEYAZ76
21-04-08, 16:04
:img-hyste:img-hyste:img-hyste ne yani Demir Ökkeş'i mi öpmüş oldu şimdi:img-hyste:img-hyste ay çok güldüm :img-hyste Demir&Ökkeş.... :img-hyste

Dolaylı yoldan olsa da evet öyle oldu.:img-hysteÖkkeşi ilk gördüğü yerde Asinin kokusu sana nasıl sindi diye Aslana yaptığı gibi boynuna yapışmasın.:img-hysteTövbeeee tövbeeeeeee:img-hyste

ferman336
21-04-08, 16:04
Evet arkadaşlar;
Bu son iletim olacak. Bunca zaman atıştık takıştık, güldük eğlendik..Elbette kendim için konuşuyorum... Herneyse kısaca forum rahat bir nefes alabilir..Benden bu kadar.:good: Bilerek veya bilmeyerek üzdüğüm, kırdığım kişiler için özür olsun...Sürç-ü lisan ettiysek affola..

Not: Yazmayacağım dediysem bakmayacağım demedim. O ibişi çok yüceltmeyin...Fermanı getirtmeyin :img-hyste

bimkolik
21-04-08, 16:05
Edit : Valla asi'nin yaptığını ben yapsam sevgili bimkolikçim doğası gereği normal bir erkek benide boş geçmez..:img-hyste:img-hyste Biz erkekliğini evvela görelim istedik ama....Olmadı...Elimizdeki haliyle yetinecez..:kahve

BİM'ciğim... canımmmm ben doğru mu okudum.... Demir'in erkekliğini mi sorgulayan var.... destur..... töbe yarabbim.... Allahım bu nasıl bir bakış açısı.... :img-hyste:

Bu dizide fazla at sahnesi olduğundan mıdır nedir, evde TJK kanalı açık hep.... yarışlar haricinde, çok güzel programlar var.... ah o arap atları..... hakikaten geç açılıyorlar ama, tutabilene aşkolsun... :img-wink:

Bu programlardan bir anekdot : Adını anımsayamayacağım bir at, aynı pistte misal 2200 mt de, 2500 mt de çok güzel yarışlar koşmasına rağmen, 1600 mt de huysuzlanıyor ve koşmuyormuş..... en sonunda çözmüşler atın derdini... 1600mt lik yarışın başladığı yerden bakıldığında, karşısında bir fabrika varmış ve bacasından kara dumanlar çıkıyormuş.... at o dumanı gördüğünde korkuyor ve koşuya başlamıyormuş.... yani atlar çok çok duygusal hayvanlar....

Bak böcüğüm, Asucum vermiş cevabı.
Bir kaç bölüm öncesine kadar bacasından dumanlar çıkan fabrika misali Demirin önünde burnundan dumanlar çıkan Asi vardı..O çemkirmelerle adam sütten kesilen lohusa misali erkelikten olmadı ona şükrediyorum.:img-hyste.
Bir ara korkudan geceleri ' Valla billa dokunmayacağım Asi' diye bağırarak kabuslar görüyordu. Sesi İstanbuldan duyuldu da hemen Antakya da ne kadar papaz, hoca varsa okuttum Demirimi..Artık yüz kilo şap yedirseler nafile..
Artık hamleleri yaparken Asi düşünsün..:img-hyste:img-hyste

Not: Yazmayacağım dediysem bakmayacağım demedim. O ibişi çok yüceltmeyin...Fermanı getirtmeyin :img-hyste
Valla ben bu forumda olduğum sürece sen çok gidip geleceksin demektir..:img-yes:
Demir forever dememişim bu gün, yeni farkettim..
Demir forever..:img-punk::img-punk:

ipekaziz
21-04-08, 16:08
...........Bu güzel uyum her oyuncuyla yakalanmıyor. Birlikte resimlerine bakıyorum. Yaşları uyumlu, pırıl pırıl yüzleri ile, gözlerindeki ışık ile birbirine çok yakışan iki insan görüyorum................... Buna kısaca Türkan Şoray-Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit-Ediz Hun sendromu da diyebiliriz. İşte Asi ve Demir ile ekranda öyle bir çift oluşturdu. Başka herşey soluk kalıyor onların yanında.

...............Demir Asi'nin hiç bir sözünü unutmuyor. ..................

Sevgili FarAndAway, mesajınızı okurken içimden tıpkı Hülya Koçyiğit-Ediz Hun gibi diye düşünüyordum ki.... aynı örneklemeyi yaptığınızı gördüm... Sahiden de fiziksel açıdan müthiş bir uyum var aralarında.
Tabii dizi anlamında, kurgusal karakterler bağlamında...

Diğer yandan Demir'in Asi ile ilgili hiç bir şeyi unutmuyor olması banada son derece romantik geliyor:img-in_lo

Yani bu hal bana sadece ve sadece bir tek şeyi kanıtlıyor Demir'in Asi'ye duyduğu korkunç tutkulu karasevdayı:img-in_lo

Telefon konuşmasında, karşılıklı edilen cümleler vardı ve bir de edilemeyen... O cümlelerin edilemesi herhangi bir çekinceden kaynaklanmıyordu fikrimce... sadece Asi'de, Demir'de o telefon konuşmasının son 4-5 saniyesinde o kadar birbirleriyle dolmuşlardı ki, kelimeler o kadar kifayetsiz kalmıştı ki ve aşkları o kadar ayyuka çıkmıştı ki.... o saniyeden sonra söylenebilecek bir tek söz fazla gelecekti...

Ve Demir "haydi uyu sen artık, iyi geceler Asi" dedi sadece:love05::love05:

Ki bence bu cümle yeterliydi, kafiydi:good:

hazal_90
21-04-08, 16:08
Sahile yürürken beline sarılmış olarak yürüyor..... ben o kısmı geçtim.... çiftliğe dönerken, neden el ele değiller..... eller değdi değecek....ama yok tutuşmuyorlar.... neden???? çünkü Aslan Abi karşıdan gelmekte..... uff be çocuk, ne işin var orada... bak o sahne, senin sahnen yüzünden katledildi......:icon_whis

ama tam da sarılmış gibide değiller Asu abla ya :) ama orayı geçtim eve gelirken yürüyolar öylee hiçbir şey yaşanmamış gibi.. elinden tutma yok, sarıla sarıla gelme yok.. öylece yürüyolar.. gerçi onların durumunda yan yana yürümelerinin bile anlamı çok büyük ama... banane yahu banane tutsanıza elinizi :)

dilekce
21-04-08, 16:10

Olaya şırank diye giriyorum ama bu sahne hakkaten dolardıı ...İsmi geçmişte kalmış bol anısı olan malum bir dizide!!! böyle bir mekanda bir sayfa dolusu replikli buna benzer bir sahne vardı bilenler bilir... Bir mi dedimm tühhh aynı güne bağlı öyle kaç sahnee....Birbirlerineee gülümseyen kur yapan aşık hallerden tutun el elee göz gözee ......Senaristler üç beş replikle sahne yapıyorlar..Helal olsun diyorum....Oyuncular harkülade, mekan desen tadından yenmez az daha tv den içeri dalınacak güzellikte bir yer...Eeee seyircii onları yanyana görsünde yeter ne olacak diye mi düşünüyorlar yoksa?:img-hyste
Yokkk olmaz...26. bölümdee bir haz patlaması bekliyorumm...:img-hyste

-Cansu91-
21-04-08, 16:14
22.bölümün fragmanı Pazartesi yayınlanmıştı Euro d'de . O zaman da youtube kapalıydı ,bir siteden giriliyordu .İzleyip dehşet ferahlamıştım.

Bu bölümden müthiş tüyolar aldık ,müthiş bölüm yorumu yaptık filan ama fragman yanıltıcı derim ben. Fragmanın bu sefer azizliğine kapılmak istemıyorum.
EDİT:Dehşet sahne olur mu ki fragmanda:)

26.Bölüm özetim:img-hyste

Asi ,Demirin kendisine aldığı at karşısında oldukça şaşkındır. Bir yandan şaşkınlık yaşarken bir yandan da oldukça mutlu olmuştur. Mutluluğunu belli edecekken , Demire gelen telefonla ,Asinin dengesi altüst olur.

Öte yandan Aslan ,İhsana oldukça yaklaşmaktadır. İhsanın attığı adımlar ,Aslan'ın mutlu olmasına yetmiştir. Aslan'ın İhsan'a yaklaşımı Süheyladan uzaklaşmasını sağlayacaktır. Ve bu durum ,Süheyla açısından ipleri geren durum olmuştur.

Demir , Asinin halen kendisine net bir şekilde güvenememesini anlayamamıştır. Bütün bu olanlara dayanamayıp , antakyayı terketme kararı almıştır.

Son anda olayların gelişimini anlayan Asi için ,Demirin gönlünü süpriz ile almak tek çıkar yol olacaktır...

Herkese iyi forumlar ,test çözmem lazım =)

pas.si.on79
21-04-08, 16:18

valla canım söylemeye dilim varmıyor..:img-hyste
allahtan tülbenti tamamen çıkardı. Yoksa düşünün bir kere DEmir Asinin yazmasını alsa sarsa sarmalasa öpse koklasa... ASinin Demir in evinde giydiği kazağı yaptığıyla eş değer olacaktı..

YAni senaristlerimiz ve yönetmenimiz o olayda adı karışan cümleten o hatayı unutturmak için acilen
1-Hijyen Asi görelim artık.. Böyle banyodan çıkmış.. Pırıl pırıl mis kokular gibi... (Defne yapmıştı öyle..Ona bile razıyım.)

2- YAzmayı unutmayın en kısa zamanda.. YAzmayı istiyoz:)
-----------
Hemen bir senaryo yazıyım.
Farzedin Asi Demir in evinde yemekte ne zaman ne şekilde bilmiyorum ama olabildiğince çok yakın olsun bu olayı unutturmak için...

Yemek yerken birden üstüne ne varsa dökülür.ŞAmpanya olur yemek olur ister hepsi olsun..İster Demir in evinin tadilatı bitmemiş olsun (hıı en güzeli bu) oradaki boya başından aşağı üzerine dökülür.

Eeee kızımız ne yapsın duşa girsin.. Çıksın .. ayyy yok valla kötü bir niyetim. Birşey olmasın aralarında ..Görünmez kaza ..üzeri boyalı olarak gidecek değil ya.. Yıkanacak temizlenecek paklanacak tabi... :img-hyste:img-hyste

hazal_90
21-04-08, 16:29
Olaya şırank diye giriyorum ama bu sahne hakkaten dolardıı ...İsmi geçmişte kalmış bol anısı olan malum bir dizide!!! böyle bir mekanda bir sayfa dolusu replikli buna benzer bir sahne vardı bilenler bilir... Bir mi dedimm tühhh aynı güne bağlı öyle kaç sahnee....Birbirlerineee gülümseyen kur yapan aşık hallerden tutun el elee göz gözee ......Senaristler üç beş replikle sahne yapıyorlar..Helal olsun diyorum....Oyuncular harkülade, mekan desen tadından yenmez az daha tv den içeri dalınacak güzellikte bir yer...Eeee seyircii onları yanyana görsünde yeter ne olacak diye mi düşünüyorlar yoksa?:img-hyste
Yokkk olmaz...26. bölümdee bir haz patlaması bekliyorumm...:img-hyste

26. bölümde hepimiz bi patlama bekliyoruz canım :) açıkcası ben aşırı derece hayal kırıklığına uğrarım herhalde beklediğim şeyleri göremezsem.. ama tüyocularımız çok sağlam o yüzden bir de bu aşırı beklentim :)

ipekaziz
21-04-08, 16:31
...........İster Demir in evinin tadilatı bitmemiş olsun (hıı en güzeli bu) oradaki boya başından aşağı üzerine dökülür.

Eeee kızımız ne yapsın duşa girsin.. Çıksın .. ayyy yok valla kötü bir niyetim. Birşey olmasın aralarında ..Görünmez kaza ..üzeri boyalı olarak gidecek değil ya.. Yıkanacak temizlenecek paklanacak tabi... :img-hyste:img-hyste

Passion'um bu kurguda senin niyetin Asi'nin tertemiz olduğunu, yıkanıp paklandığını görebilmemiz amacına yönelik değil mi? ayy bende az kalsın yanlış anlayacaktım:img-wink: Allahtan içim kötü değil:img-wink:

Başka bir konuya geçiyorum:

Melek kızımız Demir ağbisine neden bu kadar darıldı, açıkcası ben pek anlam veremedim?

Daha önceki sahnelerde ağlayarak, Demir'in boynuna sarılmış ve kendisinide Süheyla ile beraber yaşadıkları evden götürmesini istemişti....
Yanlış hatırlamıyorsam, Demir'de peki olur diye cevap vermişti....

Ama, bir baktık Melek tası, tarağı toplamış İstanbul'a gidiyor......

Tamam Aslan'a kızgınlığını, Süheyla'ya adrgınlığını anlayabilirim, hatta ağbisine de ona karşı gösterdiği ilgisizlik yüzünden (ağbisinin ilgisi bu aralar biraz başka yerlere dağıldı malumunuz:img-wink:) ufak yollu bir siteminide hoş görebilirim...

Fakat böyle birden bire kalkıp gitmek, hem de giderken Demir'i tersleyip, vicdan azabı çekmesine yol açacak cümleler söyleyerek gitmek...... bilmiyorum pek Melek'e yakışmadı...

Çünkü Melek sitemkar ve/veya anlayışsız bir kız değil ki... Hiç olmadı.... Aksine hep ve her zaman olaylara olumlu yönüyle bakan ve çevresindeki insanlara hep anlayışlı davranan biriydi......

söğüt
21-04-08, 16:36
Söğütcüm çok güzel 2 noktaya değinmişsin.

1- Asi ve Demir birlikte öyle güzeller ki insan bak bak doyamıyor. Yanyana çok güzel olduklarının Demir de farkında ve Asi'ye anlatıyor bunu.

Bu güzellik değil mi zaten bizi bağlayan? Bu kadar yakışan çift az bulunuyor ekranlarda. O kadar güzeller ki Asi ve Demir'li imzalara ve avatarlara bakarken sayfadan sayfaya geçmem epeyce zamanımı alıyor. Birlikte tablo gibiler ( Sevgili ayşe ıraz da Alma-Tadema tablolarına benzetmişti onları ve çok haklıydı ). Bu güzel uyum her oyuncuyla yakalanmıyor. Birlikte resimlerine bakıyorum. Yaşları uyumlu, pırıl pırıl yüzleri ile, gözlerindeki ışık ile birbirine çok yakışan iki insan görüyorum. Bazen ekranda bir ikili oluşur ve ne olursa olsun o iki kişi hep çift olarak görülür. Ekran çiftlerinden bahsediyorum yanlış anlaşılma olmasın. Başkalarıyla oynasalar bile seyirci gözünde o oyuncular en çok birbiriyle yakışır. Buna kısaca Türkan Şoray-Kadir İnanır, Hülya Koçyiğit-Ediz Hun sendromu da diyebiliriz. İşte Asi ve Demir ile ekranda öyle bir çift oluştu. Başka herşey soluk kalıyor onların yanında.

2- Ben de senin anladığın gibi anladım.

Demir Asi'nin hiç bir sözünü unutmuyor. Ruh ve dokunmak mevzusu onun için önemli. Asi'den evvel belki birine dokunmak Demir için basit bir şeydi. Bir kadına dokunmak sıradandı. Ama Asiyle birlikte dokunma ve ruh arasında bir bağlantı kurdu Demir. Demir için dokunduğu kişinin Asi olması önemli ve bir o kadar da ona dokunan kişinin Asi olması önemli. Yani Asi'den başkasına dokunmayacağı gibi, kendisine Asi'den başkasının dokunmasına da izin vermeyecek. Şimdi Asi'ye "kalbiyle ruhuyla senin" diyerek aslında kendisini sundu. Ben artık herşeyimle seninim ve bana dokunabilirsin, bana dokunurken dokunacağın ruh da senin nasıl olsa dedi.

Bir de Demir o sözle sahip olmaktan değil sahiplenilmekten bahsetti. Hatırlarsanız Asi evlenmek istemeyeceği kişinin özelliklerini sıralarken "elindeki herşeyden sıkılan, ele geçiremediği herşeyi isteyen" biriyle evlenmek istemeyeceğini söylemişti. Demir de bu sözle Asi'ye onu elde etmek değil, sahip olmak ve onun tarafından sahiplenilmek istediğini söyledi. Asi'ye ait olmak istediğini belirtti, bu elde etmekten çok farklıdır. İki insanın birbirine ait olmasından güzel bir şey var mı? Demir de bunun sözünü verdi. Bana alışmaktan korkma, beni sevmekten korkma. Senin bana ait olmanı istiyorum, ben zaten sana aidim dedi.

Gerçekten güzel bir nokta yakalamışsın. :good: Demir bu... Bir sözle neler anlatıyor.

sevgili FarAndAway,
ekran kimyası mı deniliyor buna..
murat ve tuba evet bu iki oyuncu birbiri yanına iyi düşünülmüş, güzel bir ikili yaratıldı bence..
yaşları uyumlu, fiziki yapıları uyumlu, hatta bazı yönleri ile birbirlerine benziyorlar bile..:img-wink:
demir ve asi birbirlerine öyle bir bakıyorlarki, sanki kalplerinden gözlerine, gözbebeklerine gelip sabitlenen bir şeyler var..ne kadar öfkeli olsalar, ne kadar uzak durmak dahi isteseler, o gözlerindeki şey her daim görünüyor..çok insanca çok ... öyle bir aşkı anlatıyorlar ki insan olan her varlığın saygı duyacağı bir güzellikte ve incelikte..

asi, çok toy tabii, ilk defa aşk yaşıyor, ama daha önemlisi sıradan bir aşk olmadığını hissettiriyor bize, çok derin duygularla bağlandığını anlayabiliyoruz biz..ama çok da zeki bir kız...demir bazı şeyleri her ne kadar kamufle etmeye çalışsada asiden kaçmıyor..
demir : yok, biz aslında yabancı ülkelerden gelen misafirlerimizi bu otelde ağırlıyoruz daaa.....tabii tabiii, ben sahiden öyle sanmıştım ama asi seni utandırdı demir efe...:img-hyste:img-hyste
demir, tabiki asiye gelinceye kadar neler görmüş geçirmiştir ama
amaaa ne var biliyor musun, çok çok insanca yaşıyor şu an asiye olan aşkını... incitsede, incinsede bunu o kadar saygın yaşıyor ve yaşatıyorki, bu bile tek başına asinin demirden vazgeçmesini zorlaştırıyordur bence...
geçmişte aşkla ilgili tecrübeleri, asi aşkının farklı olduğunu hissetirmiş olabilir bu nedenle demirin, asiye ve asinin aşkına verdiği önem çok üst düzeyde..bu olay, her ne kadar demirin düzgün kişiliği ile ve hissettiği duyguların yoğunluğu, derecesi ve yakıcılığı ile ilgili olduğu kadar hayat tecrübesi ilede ilgili diyorum..
asi toy olabilir ama derinliği olan bir kız..demire; geçmişte sıradan yaşadığı bazı şeylerin aslında ne kadar değerli ve gizemli tutulması gerektiğini, insan şerefine yakışır olması gerektiğini öğretti ..
demirde ilk defa aşık oldu aslında ..bunu hissedip, anlayıp, kabullendikten sonra seven bir insanın yapması gerekeni yaptı,
sevdiğini duydu, duyduklarını anladı...
asinin yolundan giderek hatasını telafi etmeye çalışıyor, cezasının kaldırılmasını istiyor .o salahiyeti de kendisi için değil, önce asinin kullanması için çıkartmaya çalışıyor...bence bu da güzel bir jest....velhasıl demir iyi bir işletmeci ..:img-hyste :img-hyste

Cansu*
21-04-08, 16:50
Ben o şartlar altında yapılan düğünde güle oynaya dans edemediler diye yorumladım.Bir nevi tepki yani.Şekil yanlış.Zaman yanlış.Damat baştan başa yanlış.

evet öle de olabilir asinin teklfini kabul etmedim ayrımcılık olmasın gibisinden defnenin teklfini de reddetmek zorunda kaldı bu arada düğün gonca ve ziyanında ama nden hiç onların dansına yakın çekim yapmadılar:)

:img-hyste ihsan aksiyoner adam sevgili ipekaziz..öyle dansla falan vakit kaybedecek adam değil..neriman demiştir ona "kızlarla dans etme de onlara talip olanlar dans etsin" diye. Der mi neriman böyle birşey? kesinlikle der. Evli olan ve gelin olan için de bırak kocasıyla dans etsin demiştir...nerimanla niye dans etmedi? iyi yaptı bence..nerimanla dans etmek demek kulağının dibinde car car car konuşan bir kadınla dans etmek demek..seviyorum ihsan amca seni..erkeklerin yüz akısın sen.:good:

doğru valla nerimandan herşey beklenir defne-gonca gitti sıra şimdi aside onun için evlenme ile ilgili replikler duyarız belki nerimandan bi de evlilik deyince evdekiler biliyo mu asinin taktığı kolyenin sabundan çıkan altın olduğunu defne biliyo ama:)

26. bölümde hepimiz bi patlama bekliyoruz canım :) açıkcası ben aşırı derece hayal kırıklığına uğrarım herhalde beklediğim şeyleri göremezsem.. ama tüyocularımız çok sağlam o yüzden bir de bu aşırı beklentim :)

zaman ilerledikçe artık bütün bölümler güzelleşmeye başladı heyecanı arttı her türlü güzel bi bölüm olucaktır tüyolara göre de aşk dolu :img-wink:

oyuncak bulut
21-04-08, 16:55
söğütcüm bugün yorumlarınla beni benden aldın :img-in_lo daha önce rep verdiğim için onu da yapamıyorum.. o ne kadar güzel bir aşk tarifidir öyle...
Senin de dediğin gibi Asi ilk kez yaşıyor aşkı... bu duygular aslında çok yabancı ona. Demir de anladığımız kadarıyla önceleri gönlünü eğlendirmiş olsa da aşka kapılmamış hiçbir zaman... Bu ikisi birlikte öğreniyorlar aslında aşkı.. Nasıl davranmaları, ne yapmaları gerektiğini birbirlerine öğretiyorlar. Demir nasıl Asi'yle değiştiyse Asi de onunla değişti. O dikbaşlı kız gitti pamuk gibi bir kız geldi bu son bölümde baksanıza.. :) belki de zamanında Asi'ye fazla yüklendik.. İlk kez bu tür duyguları böyle şartlar altında yaşayan birinin yerinde olmak kolay olmasa gerek.. Bir yanda Demir'e hissettiği ve ilk kez tecrübe ettiği duygular, bir yanda babası, Aslan, Süheyla, senetler, kefaret paraları... Tabii aynı şey Demir için de geçerli ama o her zaman ne istediğini bilen kararlı taraf oldu bu ilişkide.
aaaahh ahhhh tam da bahar gelmişken bu ikisini seyretmek çok keyifli ya :) :img-in_lo

ipekaziz
21-04-08, 17:06
Ay az kalsın unutacaktım...kaç gündür aklımda... bir türlü yazamadım..

Arkadaşlar Demir'cim evinde hep taşa oturuyor yaaa:icon_sorr

Valla bir taraflarını üşütecek sonra, bakın benden söylemesi, sonra karışmam, altına bir minder koysun bari, karnı ağrır sonra...yazık değil mi?

Şaka bir yana o sahne çok duygusaldı değil mi? Misafirleri gitmiş... masa toplanmış, sadece yarısı içilmiş-içilmemiş şarap kadehleri ve akmış bir-iki mum kalmış masada....bayılırım öyle görüntülere...neden diye sormayın, öyle işte, bayılırım...:img-icecr

Tabii ki Demir'in aklına yanlız kaldığı, kafası boşaldığı ilk anda Asi geliyor yine ve yeniden... aslında aklından hiç çıkmıyor ya neyse...:img-wink:

Yanı başında duran hediyeye yöneliyor... Eminim bizim görmediğimiz bir sahnede, bir anda Defne "Demir'cim işte bu da sana Asi'nin ev hediyesi" diye açıklama yapmıştır (veya utancından yapamamıştır:img-blush)

ama Demir o hediyeyi herkesin yanında değil, yanlız başına kaldığında açmayı tercih etmiştir........:img-in_lo

Telefonu çevirdiği anda, karşısında Asi'yi buluyor. Çünkü Asi telefon elinde yaşıyor adeta ve telefonun üstünde arayan kişinin adını görünce açması bir saniyeyi geçmiyor:img-blush

Demir'in ilk sözü çok hoş "seni düşünüyorum Asi":love05:

Düşünün böyle bir tonlamayla yapılan bir telefon görüşmesinde bu cümleleri duyan siz olsaydınız ne hissederdiniz?

sinefil
21-04-08, 17:13
sevgili FarAndAway,
ekran kimyası mı deniliyor buna..
murat ve tuba evet bu iki oyuncu birbiri yanına iyi düşünülmüş, güzel bir ikili yaratıldı bence..
yaşları uyumlu, fiziki yapıları uyumlu, hatta bazı yönleri ile birbirlerine benziyorlar bile..:img-wink:
demir ve asi birbirlerine öyle bir bakıyorlarki, sanki kalplerinden gözlerine, gözbebeklerine gelip sabitlenen bir şeyler var..ne kadar öfkeli olsalar, ne kadar uzak durmak dahi isteseler, o gözlerindeki şey her daim görünüyor..çok insanca çok ... öyle bir aşkı anlatıyorlar ki insan olan her varlığın saygı duyacağı bir güzellikte ve incelikte..

asi, çok toy tabii, ilk defa aşk yaşıyor, ama daha önemlisi sıradan bir aşk olmadığını hissettiriyor bize, çok derin duygularla bağlandığını anlayabiliyoruz biz..ama çok da zeki bir kız...demir bazı şeyleri her ne kadar kamufle etmeye çalışsada asiden kaçmıyor..
demir : yok, biz aslında yabancı ülkelerden gelen misafirlerimizi bu otelde ağırlıyoruz daaa.....tabii tabiii, ben sahiden öyle sanmıştım ama asi seni utandırdı demir efe...:img-hyste:img-hyste
demir, tabiki asiye gelinceye kadar neler görmüş geçirmiştir ama
amaaa ne var biliyor musun, çok çok insanca yaşıyor şu an asiye olan aşkını... incitsede, incinsede bunu o kadar saygın yaşıyor ve yaşatıyorki, bu bile tek başına asinin demirden vazgeçmesini zorlaştırıyordur bence...
geçmişte aşkla ilgili tecrübeleri, asi aşkının farklı olduğunu hissetirmiş olabilir bu nedenle demirin, asiye ve asinin aşkına verdiği önem çok üst düzeyde..bu olay, her ne kadar demirin düzgün kişiliği ile ve hissettiği duyguların yoğunluğu, derecesi ve yakıcılığı ile ilgili olduğu kadar hayat tecrübesi ilede ilgili diyorum..
asi toy olabilir ama derinliği olan bir kız..demire; geçmişte sıradan yaşadığı bazı şeylerin aslında ne kadar değerli ve gizemli tutulması gerektiğini, insan şerefine yakışır olması gerektiğini öğretti ..
demirde ilk defa aşık oldu aslında ..bunu hissedip, anlayıp, kabullendikten sonra seven bir insanın yapması gerekeni yaptı,
sevdiğini duydu, duyduklarını anladı...
asinin yolundan giderek hatasını telafi etmeye çalışıyor, cezasının kaldırılmasını istiyor .o salahiyeti de kendisi için değil, önce asinin kullanması için çıkartmaya çalışıyor...bence bu da güzel bir jest....velhasıl demir iyi bir işletmeci ..:img-hyste :img-hyste

Söğütcüğüm aşmışsın kendini...rep veremiyorum bari buraya yazayım dedim.

Satıraralarında Nietzche'ye bile atıf yapmısşın yanlış anlamadıysam...

Demir-Asi aşkını ne kadar güzel dile getirmişsin, çünkü...o bir sıradışı aşk...yukarda yazılı olan...

turk_babe
21-04-08, 18:01
Arkadaslar sizce bu gece yarisi fragman cikarmi ??
Ay ne olur ciksin ya ne olur ya !!!
ben pek foruma bisey yazmiyorum ama nerdeyse hergün bilgisayarin basina gecip yorumlarinizi okuyorum bazen üzülüyorum bazende gülüyorum her seferinde annem ne oldu kizim diyor
Ama bende napiyim iste Asi dizi bagimlisi oldum.
Ben aslinda 15 bölümden sonra basladim asi dizisini izlemeye. Sonra bir kesfettim bir daha birakamadim.
Asi Demir askina gelince bence cok güzeö bi ask bazen kendime soruyorum gercekte acaba böyle bir ask olurmu yada ne biliyim yarin öbürki günde sevgillim yada kocam benide böyle severmi diye. Ne bilyim cók güzel bir ask bence diger dizilerdeki aska benzemiyo!!

medos14
21-04-08, 18:34
bu bölüm Asi ve Demir sahneleri süperdi...... hele o sözler, o öpüs, o güllüsler beni öldürdü....
ASlani bu bölüm cok sevdim....

CeylaN: yaa yine sen aldin ekmegin kösesïnï
Aslan: Yiye Yiye zaten dört köse olacaksin... muhaha süpr di..

oyuncak bulut
21-04-08, 20:00
katalogumuzun şimdilik son bölümü :)

25. bölüm

Demir altını Asi’nin boynuna takmış, ültimatomu da vermiş: “onu takmaktan vazgeçtiğin gün belki de alıp başımı gideceğim.”

D-zaten sana aitti, geri verdiğinde kabul etmemem lazımdı. Hep boynunda kalacak mı bu kolye? Bir şeylere öfkelenip çıkarmayacaksın değil mi?
A-hiç boynumdan çıkarmayacağım
Diye teminatı veriyor Asi aşkla bakan gözlerle. Sonra Gonca’nın yanına gidiyor. Demir balkonda tek başına kendi kendine gülümsüyor.

Nikah kıyıldıktan sonra Demir hiçbir şey söylemeden Asi’nin elinden tutup kendine çekiyor. Dans etmeye başlıyorlar. Dizimizin bu 3. dans sahnesinde önce Gonca-Ziya ilişkisinin kritiği yapılıyor. Asi’nin Demir’in düşüncelerine ne kadar önem verdiğini anlıyoruz bu vesileyle “Ziya için ne düşünüyorsun?” diye sorunca. Tabii bir süre sonra Gonca’ymış Ziya’ymış unutuluyor… birbirlerine öyle bir bakıyorlar ki Asi kendi kendine gülümsemeye başlıyor bu sırada Demir’in ayağına basınca
D-dikkat et ayağıma basıyorsun Asi
A-affedersin acemilik
D-o zaman daha sık dans etmemiz lazım

Şiddetle katılıyoruz forum olarak !

Asi babasına kendisiyle dans edip etmeyeceğini soruyor, red cevabı alıyor. Demir’in dudaklarında “ne yapmaya çalıştığını anladım” diyen bir gülümseme.. Nitekim Asi’yi şöyle bir döndürdükten sonra
D-çaba gösterdin ama kaçamadın diyor.
Asi’den yanıt:
A-ben halimden memnunum

Bu arada Kerim’le dans eden Defne ve Asi göz göze geliyorlar. Defne Asi’ye göz kırpıyor, sonra da kıkırdaşıyorlar karşılıklı.

Demir bir adamla ayakta konuşurken Asi geliyor yanlarına. Demir tanıştırıyor ama Asi zaten tanıyormuş, kuyumcularıymış. Adam kolyenin Asi’ye çok yakıştığını söylüyor, adamın istanbul’daki ustasına yaptırmış zincirini Demir, adamcağız günlerce uğraşmış Demir’e zincir beğendirememiş. Ama Demir son halinden memnun, zahmetlerine değdiğini söylüyor. Adam da Demir’in bu zincir için neden bu kadar titizlendiğini anlamış…. Asi’yle Demir arasında yine bir bakışma söz konusu.

Asi ve Demir bahçedeki kemeriyenin altında konuşurlarken Aslan’ın olay çıkartma yolunda ilerlediğini gören Demir hemen arkasından gidiyor, Asi de peşinden. Sonra Demir Aslan’ı zapt etmeye çalışıyor, Asi de Gonca’yı oradan götürüyor.

Ertesi gün… Asi kolyesini kaybetmiş, deli gibi onu arıyor arabanın içinde.. Ama herhalde unuttu, Antakya’da her yol Demir’in ofisine çıkar. Ofisin yakınına park etmiş arabasını, kolyeyi arıyor. O sırada birilerini kapıdan uğurlayan Demir Asi’yi görünce yanına gidiyor.

demir: (altınını aranmakta olan asi’ye)asi...
asi: merhaba,. kusura bakma acelem var,hemen bir yere gitmem lazım (bu sırada da Demir’e doğrudan bakmıyor ki boynu görünmesin)
demir: neymiş bu kadar acele olan,nereye gidiyorsun? (Asi’nin bu gizemli hali şüphe uyandırıyor tabii)
asi: şey,çiftliğe gidiyorum,beni bekliyorlar.
demir: buraya kadar gelmişsin,bir uğramaz mı insan? (hemen de alınırmış…)
asi: akşama görüşürüz demir

Asi gidiyor, Demir arkasından şaşkın şaşkın bakıyor. Bir gecede yine noldu bu kıza acaba diye düşünüyor olmalı…

Tarlada Ökkeş’le dolaşan Asi Demir’in atıyla kendilerine doğru geldiğini görünce Ökkeş’in tülbentini istiyor, boynuna bağlıyor… çok terlemiş :icon_whis
Demir’den kurtulmak için çeşitli bahaneler sıralamaya başlıyor Asi.. Çiftliğe geç kalmışlar da.. Demir “iş konuşalım” deyince soruyor “başka zaman konuşsak olmaz mı?”
Sonunda Demir yolunu kesiyor atıyla.. elini uzatıyor Asi’ye, “gelmiyor musun?”
Bunu duyan Asi’nin gelmemesi mümkün değil zaten, tutuyor Demir’in elinden biniyor ata, ellerini de koyuyor Demir’in beline… Sahile gidiyorlar.

asi: günbatımını beklemeyelim ama...
demir: neden?üşür müsün?
asi: yoo,hava güzel
demir: boynunu sarmışsın,o yüzden sordum.hastalanmanı istemem.madem üşümüyorsun,çıkarsana onu.rengi sana yakışmamış.
asi: kalsın,boşver. (tedirgin bir şekilde)
demir: ama kolyeni görmek istiyorum,göremiyorum
asi: verdiğin hediyeyi hep böyle kontrol mu edeceksin? (yine hafif asilik belirtileri)
demir: yoo,merak ettim,hiç çıkarmayacağım demiştin ya,bakalım sözünde durdun mu?(sessizlik) sana güvenmiyorum diyeceğim,kızacaksın ama öyle işte,güvenmiyorum.
(Asi’nin yüzünde şaşkınlık ve öfke karışımı bir ifade..)
Demir: önceki hediyemi ateşe atmıştın.o yüzden de emin olmak istiyorum.
asi: demir,fazla üstüme geliyorsun!
demir: (atı okşayarak) hiişşt,hayvanı ürküteceksin. (asi atının vurulmasını hatırlıyor, onun gözlerinin bulutlandığını Demir de fark ediyor) ne oldu?neden keyfin kaçtı?
asi: atları ürkütmemek lazım.yoksa..
demir: hala unutamadın değil mi?senin suçun değildi,bir kazaydı.
asi: kendimi suçlu hissediyorum.atımın ölümüne kendim sebep oldum demir.kolyeni de kaybettim.herşeyin suçlusu benim,değerli olan herşeyi kaybediyorum.
demir: (asiyi sakinleştirmeye çalışara