Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi-(Arşiv 15)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
ckiyordumbu yorumu görünce yazmadan cikmak istemdim
simdi buda sorumuuuuu tabiki evet evet evet evlensiler
derdim polat ve asi:img-in_lo:img-in_lo tam cikacakken ne güzel bir yorum geldi sagol:good::img-hyste:img-hyste hhatta bence tubayi asiden alalim
kurtlar vadisi pusuya trasfer edelim.............aslinda söylemieyecektim konu acilmadi diye ama madem burda polat ismi gecti söyleyim bazi avdi izelyicleri yani genelde cogu tubayi kurtlarda görmek istiyor birde panafilme mail atiyoruz
tubayi vadiye transfer edind iye ama.....bu olmaz tabikide ne panafilm teklif eder simdi nede tuba kabul eder cünki süeper rating alan dizisi var birakmaz neyse......ins baska pojede tuba necati olur...byeben kactim arkadaslar....
Valla ben ne Tubayı ne de Muratı başkasıyla görmek istemiyorum..Maalesef Kurtlar Vadisi mahrum kalıcak Tubadan..DemirAsi gibi bir ikili yok...:img-wink:
Keşke 3.fragman da verseler..Eskiden verirlerdi,kanal d çok boşladı..Zaten fragmanı da az görüyorum..
Süheyla sen o kıza aşıksın diyor ya her duyuşumda kahkaha atıyorum..Bunun bir düşkünlük olmadığını anladı..Demir tercihini gösterdi.Hangi tarafta olucağını apaçık gösterdi teyzesine..Sanki Demir bırakmış gibi davranmasın sakın Aslana verdiği vaadlerle çoktan yeğenlerini bir kenera atmıştı..Bu da Süheyla yı gözümden düşüren yenş bir etken oldu..
asiye dönersek eğer:img-wink:
bölüm resimlerine tekrar bakarsak defne ve asi arif kahyanın karşısındalar acaba demire yardıma ikisi mi geldi yoksa bu başka bi sahne mi
fatma sevinç ökkeş asi demir aslan yanyana bikaç resimde aslan yok ve hepsi bi yere bakıyo bişeyler oluyo ama ne:)
gonca ve sarmaşık balkondan bakıyolar gonca mutsuz :kahve
Keşke 3.fragman da verseler..Eskiden verirlerdi,kanal d çok boşladı..Zaten fragmanı da az görüyorum..
valla kanal d yine iyi veriyor iki fragmani, atv gibi kanallar sadece bir fragmanla yetiniyorlar oda cok gec geliyor. asil sinir oldugum bir iki haftadir da özet gecikiyor. fragman erken cikiyor ama özet gecikiyor onun yerine
bölüm resimlerine tekrar bakarsak defne ve asi arif kahyanın karşısındalar acaba demire yardıma ikisi mi geldi yoksa bu başka bi sahne mi
Evet canım, Asi'nin kıyafetleri kitap okurkenki kıyafetle aynı... Demek ki "Bir elin nesi var.. İki elin sesi var" demişler... Sakın yanlış anlamayın iki eli temizlik yaparken kullanmıyacaklar... Bala belasını yolmak için kullanacaklar...
Gonca pek hüzünlü görünüyor... Ama düğünde Polyana maskesi mi taktı.. Mutlu bir görüntü sergilemiş...
Evet canım, Asi'nin kıyafetleri kitap okurkenki kıyafetle aynı... Demek ki "Bir elin nesi var.. İki elin sesi var" demişler... Sakın yanlış anlamayın iki eli temizlik yaparken kullanmıyacaklar... Bala belasını yolmak için kullanacaklar...
Gonca pek hüzünlü görünüyor... Ama düğünde Polyana maskesi mi taktı.. Mutlu bir görüntü sergilemiş...
Valla ben Goncanın durumunu hiç iç açıcı görmüyorum..Bu kızı evlendirdiler de sonuç ne amaç ne anlamadım..Sırf Demiri daha fazla kahraman yapmak içinse zaten Demir kahraman olayında kendini aştı..İhsan belkide geçmişte yarı yolda bıraktığı Süheylayla Goncanın kaderini birleştirdi..Gocayı evlendirerek ona iyi bir gelecek hazırladığını düşünüyor ama tam tersi bir uçuruma itekliyor..
Sarmaşığın aile bireylerine bu kadar duyarlı olucağını ve yardım edeceğini hiç tahmin etmezdim...Geçen Bölüm Asiyi çok sevdi, bayağı samimi ve sıcak davrandı. Şimdi ise yeni hedefi Gonca. Bir sahne kadınının en iyi verebileceği öğüt ,Gonca'ya oluyor herhalde. Çünkü o da aynı şekilde olaylar yaşamış olabilir ,bu durumda nasıl davranması gerektiğini filan söylüyordur. Şoşırdım:img-icecr
Ben de şahidim.. :img-hyste köyü de gördük kılavuzumuz da var da.. atalarımız söylemiş ya sanırım karga..Ancak kişi öncelikle kime danışacağını, kimin peşinden gideceğini iyi bilmelidir ... diye açıklar.. Asi kızımızın da kime güveneceğini bilmesi gerekir.TAbi İHsan Beyin de..:) Goncanın da..:) ASlanın da:) ......
Murat ve Tuba nın yeni çekecekleri film ile nette baktığım kadar çok güzel.. İkisinin olması daha film çekilmeden giderim demem için yeterli..
Dizi de kişilerin birleşmesi veya ayrılması haftalarca sürüyor. OYsa filmde öyle değil... Umarım bir aksilik olmaz... TUBA VE MURAT ın :img-in_lo rol aldığı bir filmi izlemek için beklemedeyiz..
Gel Cuma gel..
bu film haberine çok sevindim kesinlikle hemen gideceğim bir film .
inşallah bir aksilik olmazda yapılır. muhteşem bir şey olacağına eminim bu kadar uyumlu bir çiftin bunu sinemaya taşımaları çok yerinde olmuş ..yine yapımcılar kaçırmamışlar bu fırsatı .
tabi sinema bu konusu çok farklı olacaktır büyük ihtimalle. şimdiden çok merak ettim.
dizimizin bu hafta yine çok güzel olacağına eminim .eminim çok güzel sahneler izleyeceğiz .bunlar birbirlerini bu kadar çok sevdikten ve en küçük bir canlıdan bile kıskandıktan sonra ooo biz ne sahneler izleriz.
demirim bi tanem yi,ne ziyayı bulup getiriyor demekki .
bu güzel yine kozcuoğlularına yardım ediyor demekki.
ah demir bide bunu yaperken asiye söyle canım deki asim aşkım bak ben ziyayı bi koşu alıp geleyim .
aside bu nerde diye kızmasın .
ah asi sende demirin bi dakka bile gözünün önünden ayrılmasını istemiyorsun bunlar böyle işte ne seninle nede sensiz .
çok tatlılar bunlar çok .
ya nerdeyse 20-25 sayfa okudum öbür başlıkla burasıyla birlikte :) yavaş yavaş gelin anacım yavaş yavaş :) neyse Allah'tan sınavlarım bitti bu hafta tatilim ohhh video çalışması yapıcam bi tane istek bölüm istek şarkınız falan varsa söyleyin ama ilk kez yapıcam o yüzden pekde bişey beklemeyin hani :)
fatma sevinç ökkeş asi demir aslan yanyana bikaç resimde aslan yok ve hepsi bi yere bakıyo bişeyler oluyo ama ne:)
evet arifin karşısındalar asi ve defne, asinin üzerinde aynı kıyafet var gonca hastanedeykende aynı kıyafet var defnenin üzerindede öyle.. demek hepsi aynı gün içinde oluyor.. hımm yoğun bir gün olacak asi için önce demirin yanına gidecek :img-in_lo sonra bala gelecek oraya :img-tomat ve sonrasında hastanede perişan vaziyette.. :icon_whis
evet belkide sarmaşığın başındanda goncanınki gibi bi olay geçmiştir tabii daha kötü sonuçlu olarak, gonca da bunu dinleyince daha bi kötü hissetmiş olabilir kendini..
Sarmaşığın aile bireylerine bu kadar duyarlı olucağını ve yardım edeceğini hiç tahmin etmezdim...Geçen Bölüm Asiyi çok sevdi, bayağı samimi ve sıcak davrandı. Şimdi ise yeni hedefi Gonca. Bir sahne kadınının en iyi verebileceği öğüt ,Gonca'ya oluyor herhalde. Çünkü o da aynı şekilde olaylar yaşamış olabilir ,bu durumda nasıl davranması gerektiğini filan söylüyordur. Şoşırdım:img-icecr
Aslında ben Sarmaşığı sevdim..Belkide Asimi sevdiği için sevdim bilmiyorum..Ama sıcak geldi bana..Gonca aslında bir mesaj olabilir ..Siz yapmayın diye ..Ancak şunu biliyorum ki akıl yaşta değil baştadır..Birazcık mantığı olsaydı Ziya gibi bir adama güvenmezdi.İki günde birçok hatası olan biri ...Ziya şu anda en nefret kategorimin zirvesinde..Kendisini kutluyorum:happy0064
Demir hiçbirşey yapmayarak Kozcuoğullarından intikamını aldı aslına..Baksanıza neydi ne oldular..Paramparça bir haldeler..Tutunacak ,bu bari var diyecek bir dalları yok..İlk bölümü hatirlayın bi de şimdiki hallerini..
Aslında ben Sarmaşığı sevdim..Belkide Asimi sevdiği için sevdim bilmiyorum..Ama sıcak geldi bana..Gonca aslında bir mesaj olabilir ..Siz yapmayın diye ..Ancak şunu biliyorum ki akıl yaşta değil baştadır..Birazcık mantığı olsaydı Ziya gibi bir adama güvenmezdi.İki günde birçok hatası olan biri ...Ziya şu anda en nefret kategorimin zirvesinde..Kendisini kutluyorum:happy0064
Demir hiçbirşey yapmayarak Kozcuoğullarından intikamını aldı aslına..Baksanıza neydi ne oldular..Paramparça bir haldeler..Tutunacak ,bu bari var diyecek bir dalları yok..İlk bölümü hatirlayın bi de şimdiki hallerini..
TubAsi'ciğim yapma ne olur:img-icecr
Sarmaşık sevilecek birisi midir. Bence sarmaşık Asinin güzelliğini ,bütün aileye olan hakimiyetini ,herkes tarafından sevilişini ,değer verilişini acayip kıskandı. Herkes birşey olsa iki kolunu da ASİ diye açıyor çünkü. Bunu farkettiği için, ASİ gibi birisiyle yakın olma çabasına girdiğini düşünmekteyim.:icon_whis
Gonca'ya da neden yardım ettiğini anlayamadım zaten.Sarmaşığın eve geliş amacı lüks, para değil miydi. Şu ana kadar Cemal ağaya Çok bekler gibi bir söz söylemesinden başka ,birşey yaptığını görmedik.Seyirciyi şaşırtmasınlar ,biz sanki Sarmaşığın gerçek yüzünü bilmiyoruz. :img-hyste Gonca resimde oldukça kötü görünüyor. Eee ne demiş atalarımız ,ağlamayan bebeğe mama vermezler.
Aslında ,sana katılıyorum canım.Süheyla ne hayallerle getirdi buraya kendisini ve arkasındaki ailesini. Şimdi ne yaptı ,Demir Asiye aşık oldu ,Melek Kozcularla çok iyi ,kendisi hariç evlatları ,(yeğenleri) Kozcularla gayet iyi. Şimdi de kendisini kandırıyor ve böyle oyalanabiliyor.Bilmiyor ki,Aslana yaptıkları bir hiç.Hiçbir maneviyatı yok.Bir insanı parayla satın alabileceğini zannediyor.Görmüyor ,olayları.:img-wink:
:love05:
ya bu sarmaşık ne yaparsa yapsın bende sanki cemal ağayı kandırıp mallarını üzerine yaptırıp bi çelme takacak gibi bir izlenim yarattı. leyla önce demirle çok ilgiliydi şimdiyse aslanla yakınlaşacak gibi. aman demirden uzak dursunda... zaten demirin bala gibi büyük bir derdi var yoksa bela mı demeliydim. aslanda safmı kurnazmı belli değil meleğe aşık olduğunu hala fark edemedi.
Aslında ,sana katılıyorum canım.Süheyla ne hayallerle getirdi buraya kendisini ve arkasındaki ailesini. Şimdi ne yaptı ,Demir Asiye aşık oldu ,Melek Kozcularla çok iyi ,kendisi hariç evlatları ,(yeğenleri) Kozcularla gayet iyi. Şimdi de kendisini kandırıyor ve böyle oyalanabiliyor.Bilmiyor ki,Aslana yaptıkları bir hiç.Hiçbir maneviyatı yok.Bir insanı parayla satın alabileceğini zannediyor.Görmüyor ,olayları.:img-wink:
Aslında benim hatırladığım kadarıyla ilk bölümlerde Demir çiftlik için gelmişti. Süleyhayla bi tel. görüşmesini hatırlıyorum da,Süleyha Demir'e hemen geri dönmesini orada daha fazla kalmasını istemediğini söylemişti.Ama Demir orada kalınca Süheyla ve Melek'te gitti.Aslında süheylanın böyle amacı olduğunu düşünmüyorum.Ama oraya gidince inikam duygusu kabardı.Yani tüm aileyi intikam için sürüklediğini sanmıyorum.Tabi yanlış hatırlamıyosam:icon_whis
TubAsi'ciğim yapma ne olur:img-icecr
Sarmaşık sevilecek birisi midir. Bence sarmaşık Asinin güzelliğini ,bütün aileye olan hakimiyetini ,herkes tarafından sevilişini ,değer verilişini acayip kıskandı. Herkes birşey olsa iki kolunu da ASİ diye açıyor çünkü. Bunu farkettiği için, ASİ gibi birisiyle yakın olma çabasına girdiğini düşünmekteyim.:icon_whis
Gonca'ya da neden yardım ettiğini anlayamadım zaten.Sarmaşığın eve geliş amacı lüks, para değil miydi. Şu ana kadar Cemal ağaya Çok bekler gibi bir söz söylemesinden başka ,birşey yaptığını görmedik.Seyirciyi şaşırtmasınlar ,biz sanki Sarmaşığın gerçek yüzünü bilmiyoruz. :img-hyste Gonca resimde oldukça kötü görünüyor. Eee ne demiş atalarımız ,ağlamayan bebeğe mama vermezler.
Evet kesinlikle doğru zaten yakında Cemal Ağanın şu muhpiriyle olan planıda çıkacak..Ama acıdım galiba..
Süheyla..Onun acıları olmuş olabilir..Ama bu hayatta ne acılar ne yıkımlar var..Herşeye hak vermem lazım ama sırf Aslanın sevgisini kazanabilmek amacıyla bir aileyi yok etmeye çalışan biri ne derce sağ duyulu bilemem..Süheyla hiç ağlayı,sızlanmasın..Yeğenlerim gidyor diye..Bu zemini hazırlayan o oldu zaten..Ne ekersen onu biçersin..Hatta oh olsun da denir..
Belkide İhsanın hayatını kıskanmış olabilir..Bilemiyorum..Ama ta başında küçücük çocuğu nefretle büyüterek en büyük yanlışı yapmış..Demir yerinde başka biri olsa o nefret içinde boğulurdu..
Evet kesinlikle doğru zaten yakında Cemal Ağanın şu muhpiriyle olan planıda çıkacak..Ama acıdım galiba..
Süheyla..Onun acıları olmuş olabilir..Ama bu hayatta ne acılar ne yıkımlar var..Herşeye hak vermem lazım ama sırf Aslanın sevgisini kazanabilmek amacıyla bir aileyi yok etmeye çalışan biri ne derce sağ duyulu bilemem..Süheyla hiç ağlayı,sızlanmasın..Yeğenlerim gidyor diye..Bu zemini hazırlayan o oldu zaten..Ne ekersen onu biçersin..Hatta oh olsun da denir..
Belkide İhsanın hayatını kıskanmış olabilir..Bilemiyorum..Ama ta başında küçücük çocuğu nefretle büyüterek en büyük yanlışı yapmış..Demir yerinde başka biri olsa o nefret içinde boğulurdu..
Cemal dedeme ,Kurt'uma çok üzlüyorum aslında..:img-cray: Bu gönül Sarmaşıktam vazgeçmeyecek deyip duruyor..Bir de acıtıyor bu sözleri insanın içini..Kurt dedem..:img-cray:...
Tamam, Süheyla çok acı çekmiş birisi olabilir.Ama kendisinin çektiği acıları ,kendisi ile alakasız kişilerden ,en yakınlarından almasın. Aslan sevgisinden ,Aslan hırsından Demiri ve Meleki nasıl da kırıyor .Melek'in gönlünü sarılıp ,alabilir.Ama Demir'in gönlünü, bu saatten sonra alması çok zor.
İhsan'ın ,Süheyla için söylediği sözleri hatırlayalım bu bölüm. Seni nasıl görmezden gelirim....'' Acaba bu laf ,öteki bölümler için verilen tüyo niteliğinde birşey midir?:img-icecr
Gonca'nın düğünü sayesinde,Neriman ve İhsan da barışır.
Ben Neriman'ın çiftliğe nasıl döneceğini hayal ediyorum.
ASİ'nin Nero'nun gözlerini yumup da getirmesi lazımm.Başka türlü asla gelmez.:)
Cemal dedeme ,Kurt'uma çok üzlüyorum aslında..:img-cray: Bu gönül Sarmaşıktam vazgeçmeyecek deyip duruyor..Bir de acıtıyor bu sözleri insanın içini..Kurt dedem..:img-cray:...
Tamam, Süheyla çok acı çekmiş birisi olabilir.Ama kendisinin çektiği acıları ,kendisi ile alakasız kişilerden ,en yakınlarından almasın. Aslan sevgisinden ,Aslan hırsından Demiri ve Meleki nasıl da kırıyor .Melek'in gönlünü sarılıp ,alabilir.Ama Demir'in gönlünü, bu saatten sonra alması çok zor.
İhsan'ın ,Süheyla için söylediği sözleri hatırlayalım bu bölüm. Seni nasıl görmezden gelirim....'' Acaba bu laf ,öteki bölümler için verilen tüyo niteliğinde birşey midir?:img-icecr
Gonca'nın düğünü sayesinde,Neriman ve İhsan da barışır.
Ben Neriman'ın çiftliğe nasıl döneceğini hayal ediyorum.
ASİ'nin Nero'nun gözlerini yumup da getirmesi lazımm.Başka türlü asla gelmez.:)
Neriman bence has kadın..En azından atan bir kalbi var..Hayat dolu hali insanın içini aydınlatıyor..İhsan onu haketsin Süheylayla falan uğraşmasın..Bir karar versin kimi sevdiğini.
zaten sarmaşık diziye sadece ayak altında dolaşsın şarkı söylesin kozcuoğullarıyla muhabette kursun goncayı teselli etsin cemal ağayı oyalasın sadece bunlar için girmemiştir ileriki bölümlerde başka şeyler gelişir herhalde ama ne olucağını tahmin edemiyorum kurt dede zengin olduğuna göre parayla ilgili şeyler olabilir belki
kıskanma mevzüsunda yani özette verdiği bu olaydaki şahısın Bala olma ihtimali sizce yüksek değil mi??Rsimde kim olduğun tam olarak kestiremi:img-cray:yorum
zaten sarmaşık diziye sadece ayak altında dolaşsın şarkı söylesin kozcuoğullarıyla muhabette kursun goncayı teselli etsin cemal ağayı oyalasın sadece bunlar için girmemiştir ileriki bölümlerde başka şeyler gelişir herhalde ama ne olucağını tahmin edemiyorum kurt dede zengin olduğuna göre parayla ilgili şeyler olabilir belki
Belki Sarmaşığa bir villa alır,bir araba alır.
Bu dedenin adı KURT .
Herşey olabiler :img-hyste
Yanlız çok coşmasın yoksa sonra toparlayamaz vallahi:img-cray:
Neriman bence has kadın..En azından atan bir kalbi var..Hayat dolu hali insanın içini aydınlatıyor..İhsan onu haketsin Süheylayla falan uğraşmasın..Bir karar versin kimi sevdiğini.
:good:
ASİ mi NERO mu SÜHÜ mü:img-hyste:img-hyste
Karar versin artık. Karısının gönlünü almayı bilsin. Çiftlikte Neriman olmadan kekremsi tat gelir insana:img-hyste
bye
ay bakın son derece objektif bi bakış açısı getirdim size,:img-icecr az evvel tvde fragman çıktı gene bende hemen elimde kumanda sesi açtım sonuna kadar, kardeşimde izliyor artık garibim benimle birlikte normalde izlemez o, demirin asi ye altını verdğini görünce demez mi "bu çocuk ne diye habire bişeyler veriyo bu kıza ne zaman görsem ya bişeyler takıyo ya bişeyler veriyo" :img-hyste:img-hyste dedim seni bizim foruma almak lazım asıl :img-wink:
oyuncak bulut 10-04-08, 20:36 Gelelim 2.Balkon Kuşatması'ndan beklentilerime:img-hyste
1. Balkon Kuşatmasında biliyorsunuzki henüz Asi ve Demir arasında ilişki diye niteleyeceğimiz bir şey yoktu..
Demir henüz Asi'yi öpmemişti..
İstanbul'a gidilmemişti..
Bala Demir'in odasından çıkarken görülmemişti..
Asi'nin kafasına tarak takılmamıştı..
Birlikte at üzerinde gezilmemişti..
Birlikte gelinlik alışverişine gidilmemişti..
O ağacın altında Demir'in göğsünde ağlamamıştı Asi..
Kır lokantasında Demir ilan-ı aşk etmemişti.
Yer masasında dolmalar yenmemişti..
Yağmurda Demir'in evine sığınılmamıştı..
Demir'in verdiği kazak giyilmemişti..
Şimdi bu kadar şey yaşandıktan sonra 2. Balkon Kuşatmasının mutlak bir Demir galibiyetiyle sonuçlanmasını beklersem çok şey mi istemiş olurum?
Öyle ucundan azcık falan kesmez, tam zafer bekliyorum..
Demir forever..:img-punk::img-punk::img-punk:
bimkolikcim ne de güzel özetlemişsin... :img-in_lo
ahh ahhh... :img-in_lo
o zamanlar daha aşıklarımız toydu acemiydi.. :)
üstü kapalı evlilik teklifleri, bu teklife istemem yan cebime koy türevi bir red cevabı, kırmızı gül sahnesinde bir önceki akşam evlilik teklifi sırasında iki tarafın da birbirlerini ima ettiğini açığa vurması, Asi'nin Demir'in evde verdiği kazağı koklaması, Demir'in Asi'nin ardından alevlerin içine dalması ve daha bi dolu şey yaşanmamıştı..
Acemi aşık durumundalarken oldukça başarılı sonuçlanan 1. Balkon Kuşatmasının ardından bu kadar yaşanmışlıkla ve açığa vurulmuş duygularla başlatılacak olan 2. Balkon Kuşatmasının Demir Paşa'nın zaferiyle sonuçlanacağına inancım tamdır komutanım!
off bee özettın başliğina bak:img-pilot:) demek asi yine kıskanclık
yapacak abow...:)
vallaa herne kadar güzel sahnlerde olsa demirinde asiyi deli gibi kıskandiği sahnleri izlemek süper olur...neyse ben birde resimlere bakayım..daha nete yenı giremildim...
pas.si.on79 10-04-08, 21:13 AYYYYYYY bune arkadaşlar oku oku bitmiyor..Alınan ilk ders kesinlikle forum sayfası ihmale gelmez.:)
İpekaziz:
Ben olsam, kıskanıp Demir'e çemkirmek yerine, gidip tırnaklarımı o Bâlâ denen hatuna çıkarırdım.... Zaten bu hatun bir kaç kez Asi'yi cümleleriyle çizdi, Asi hiç cevap vermedi... Bir sürü cevap borcu var Bâlâ'ya...
Şöyle okkalısından bir cevap yapıştırsın mimar kızımıza, veteriner kızımız... bak gör o zaman Bâlâ hatun Antakya sınırlarında kalıyor mu?
Ben herşeyi kabul ediyorum.Yanlış anlamalar,kıskançlıklar vs . ama Asinin kendini Bala olayında geri çekilmesini istemem. ASi laf sokmayı çok iyi başarıyo Balayla uğraşsın. Geri çekilmesin. Asi karakteri öyle yapmaz.Demir elinden geldiğince Balayı tersledi... Asi de Bala yı terslesin..
Redroses:
Ama ben bu kıskançlığın Asi'de son patlamaya yol açacağını düşünüyorum... Demir'in ne için ortadan kaybolduğunu bilmeden önce çemkirecektir... Sonrasında kıskançlığının boşuna olduğunu artık Demir'e güvenmesi gerektiği anlayacaktır...
ben de canım umuyorum aslında.. inşaallah diyorum.
söğüt
şimdi asi kendisini kendisini borçlu hissettiği için mi demirin evine yerleşmesine yardım etmek istemiş..............bak fena yapıcam bu kızı.....................
yani demiri sevdiği için, ona değer verdiği için, demiri kendisine yakın gördüğü için değil; borçlu olduğu için............oldu...meramını teeee ahırdaki ineciğe anlatsın o ....(ah zarifem ahh..)
canım söğütüm ne güzel dedin..
Aşk meşk yok mu.. Diyorum ya bu kız hep iş ya da çıkar için Demir le biraya geliyo sanki..Bir de kız sevdiği için gitsin.. Kendi kendine söylesin konuşsun..Defneye desin.. Hadi Demire diyemiyo.. Keçilik yapıyo ...
söğüt tarafından gönderildi
o bir radikaaallll...
varola gelmiş bir düzeni ters yüz ettii..hesapları değiştirdi..ödünler verdi..
bir anda sevdanın karlı buzlu zirvesine tırmandı, o zirvelere tipiler yağdırdı, güneşler açtırdı, baharlar getirdi..asinin ayaklarını yerden kesip, ruhunu göklere eriştirdi ..
acaba bilem bilem DEMİR midir bu :img-hyste
ayriyetten forum sayfalarına şiirler destanlar,replikler yazdırdı. İşleri güçleri de ters çevirdi.. Hayallarimizde sabah DEmir Asi akşam Asi Demir oldu.
Başka bir yerde bir arkadaş bir soru sormuş... Verilen cevaba çok güldüm.....:img-hyste
Soru: Bala bir sebze olsaydı onu ateşte nasıl pişirip hırsınızı alırdınız?
Cevap:yaa ben bunu önce patlıcan rengine gelene kadar bir benzetirim.......:dito:fighting2daha sonrada fırına atıp bi közlerim....fırından taze taze çıkarınca da bir güzel dış yüzeyini soyarım .sonrada bunu bir güzel pürelerim (haşatını çıkarana kadar ) ve son olarak ta rakı mezesi olarak meyhane ortamında servise sunardım:bella........hani yani meze olarak) tiftikleyip dursunlar diye...) :img-eat:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ben onu kaynatmakla vakit harcamayıp doğru sokaktaki aç köpeklerin önüne atardım..
Aslanın Melek'e yaptıklarını Demir öğrenince bu sefer sadece gırtlağına mı yapışır yoksa o boynunu kafasından ayırır mı merak ediyorum..
Not: Yarın akşamki balkon rezervasyonlarını alayım bakalım..
Ben ön sırayı kapattım ayıp söylemesi ..
Kuşatma sonuçlanıncaya kadar konumum balkon olarak ayarlandı..
İsterseniz arka sıralar boş kızlar..:img-hyste
tesekkür ederim... aslinda bu konuda fazla yazmak istemiyorum... ama madem forumda dile getirilmis.. bende birseyler yazmak istedim.... yani asi ve demirde aci cektiler.... demir gecmiste yasamayi birakmis.. aside su endiselerini biraka bilse birde demire güvene bilse... niye güvenmiyor onuda anlamis degilim ya.... bala gibi bir hatun demirin pesindeyse bu demirin sucu olamaz... ayni sekilde kenanda asinin pesindeydi.. demirde bu durumu cok kiskanmisti.... asiyi haksiz yere suclamisti.. iste asinin bunlari düsünmesi gerekiyor... ayni hatayi yapmasin... bala asiyi cileden cikarmaya calisiyorsa... asi balanin amacina ulasmamasini saglasin.... ve demirin yaninda yer alsin..... gerekirse balanin sacini basini yolsun :img-hyste
aşk oyununun hangi bölümünde hatırlamıyorum ama keremcemin annesine dayısının bir mektubu vardı. yanılmıyorsam son cümleside şöyleydi;
aşk ne tuhaf şey kardeşim. sevdiğinin bir bakışı ile insanı yerin yedi kat dibinden bulutların üzerine çıkarır.
asi önce bala ile sinir boşaltacak, sonra gonca hastanedeyken belkide ona çok ihtiyacı olduğu bir anda demir ortadan kaybolacak. tabi yine asi kendisi için icraatını bilmeyecek demirin. sonra herşeyi öğrendiğinde birbirlerine öyle bir bakacaklar kiiii.... :love05:
bütün foruma selamlar. bir süredir asi forumunu ne yazdıklarınızı okuyordum ancak pek zamanım olmadığı için yazamıyordum. ilk defa bu foruma yazıyorum. umarım beni de aranıza alırsınız.
asi dizisini büyük bir zevkle seyretmekteyim. ben ve birçok kişinin de belirttiği gibi tuba büyüküstün türkiyenin en güzel yüzü diyebilirim. bu diziyi izleme sebebim de odur. demir karakterini canlandıran murat yıldırımı da fırtına dizisinden beri izlemekte ve takdir etmekteyim. bayanların onu niye bu kadar sevdiklerini de anlayabiliyorum cidden sevgisiyle çok güzel bakışlar atabiliyor.
özetten anladığım kadarıyla anlaşılan bu bölüm de yine hareketli olacak ancak güzel sahneler sadece son sahnelerde gelecek gibi geliyor. zaten o güzel sahne de gelince dizi bitecek.yine 1 hafta bekleyip güzel şeyler görmeyi bekleyecez. ancak diziyi uzatmak adına diğer bölüm yani 25.bölümde de asi ile demirin aralarının bozulacağı kanısındayım. keşke hiç ayrılmasalar diyorum ama dizinin selameti açısından bunlar olacak ki dizimiz devam etsin biz de tuba büyüküstün ü görelim gözümüz gönlümüz açılsın:img-hyste zaten dizide görmek istediğimiz şeyler başlayınca bu yine kısa süreli sürecektir. uzun süreli sürmesinden yine sıkılırız, konu tıkanır, dizi kendini tekrar etmeye başlar. bu yüzden yaratıcı bir konu bulmaları lazım. forumun da değindiği gibi kıskançlık sahnelerini çok uzatmazlar. dizilerde kıskançlı sahneleri artık klişe olmaya başladı bence. asi dizisinin de buna uyması beni üzer. daha yaratıcı ve özgün senaryolar bularak diğer dizilerden kendilerini rahatça ayırabilirler.
değindiğim konuları da bir yana bırakırsak bazı mantık ve çekim hataları da olsa asi dizisini büyük bir zevkle seyretmekteyim. umarım böyle kaliteli yapımlar ülkemizde daha artar.
şimdilik bu kadar . ilk yazım olması sebebiyle sürc i lisan ettiysem kusura bakmayın. tüm foruma iyi geceler...bye
hekimoglu64 11-04-08, 01:06 [QUOTE=oxo;6602955]
asi dizisini büyük bir zevkle seyretmekteyim. ben ve birçok kişinin de belirttiği gibi tuba büyüküstün türkiyenin en güzel yüzü diyebilirim.
tek türkiyeninmi dünyanin en güzel yüzüne
sahib tubam:img-in_lo:img-in_lozaten diziyi
tuba icin izleyenler cok tamam murat icinde izleniyor elbet
ama tuba icin izleyenler daha cok gibime geliyor.....ben acikcasi
prensesim icin izliyorum tuba ciksa bu diziden meslea benim icin asi dizisi biter....
Günaydın..
Bugün, BÜYÜK GÜN..
Bugün, Asi ve Demir'in Balkona çıktığı gün...
Bugün, Altının gerçek sahibine verileceği gün...
Bugün, Defne ve Kerim'in vuslata ereceği gün..
Bugün, Tilki Ziya'nın kapana kapanacağı gün...
Bugün, Aslan'ın Kozcuoğlu çiftliğinden nallarını toplayacağı gün...
Bugün, Süheyla'nın minicik kedisine kavuşacağı gün...
Bugün, Bala hanımın saçlarının tek tek yolunup eline verileceği gün...
Bugün, Forum Ahali'sinin izlerken zevkten dört köşe olacağı gün...
BUGÜN ASİ GÜNÜ.... GERİ SAYIM BAŞLASIN......
Yanında bir küçüçük yerde mi yok. Sığışırdık. Arkadan seyretmesi keyifli olmaz. Hiç bir bakışı kaçırmamam lazım.
Bimkolik ve tarçın bende ikinizin arasına oturabilirim... Gözlerim tam görmüyor yaşlılıktan olsa gerek... Arka sıralarda oturursam göremem....:icon_sorrZaten 1453 İstanbul'un fethini de göremedik... Bırak bari Asi'nin fethedilişini ön sıradan görek....:icon_sorr
bütün foruma selamlar. bir süredir asi forumunu ne yazdıklarınızı okuyordum ancak pek zamanım olmadığı için yazamıyordum. ilk defa bu foruma yazıyorum. umarım beni de aranıza alırsınız.
.................. umarım böyle kaliteli yapımlar ülkemizde daha artar.
şimdilik bu kadar . ilk yazım olması sebebiyle sürc i lisan ettiysem kusura bakmayın. tüm foruma iyi geceler...bye
Aramıza hoşgeldin oxo... Asi ailesi gönülden gelen herkesi kabul eder....:img-wink:
Başka bir yerde bir arkadaş bir soru sormuş... Verilen cevaba çok güldüm.....:img-hyste
Bende cevap vericem
Rendeleyip ya da küp küp doğrayıp yoğurt,su ve birazda tuz,nane koyarak cacık yapabilirdim :img-hyste
Ya da önce bir kilo balayı rendeleyip püre haline getirirdim :img-hyste sonra kısık ateşte soğanları pembeleştirip rendelediğim balayı içine atardım :img-hyste Yanına da pilav ohhh :img-hyste
Herkese Günaydın,
Hayırlı cumalar olsun,
Beklenen sahnelerden,inşllh elimiz boş dönmeyiz ve akşam burdan herkesin uuuuu'lar çekerek yazılarına başlamalarını temenni ederim...
Umarım sevdiğini , Atının terkisine atan Demir Paşa'yı bu bölüm izleriz..
Bak atının terkisinede atmış ,
gözleri şaşı gelini,
Mor kaftanlara sarmış ,
Hasbam odun gibi belini,
sabah sabah yine her haftaki dileklerimle başlıyorum..
1) bu akşam misafir gelmesin
2)sakın elektrikler falan gitmesin
3)böle tam altını asinin boynuna takılırken telefon falan çalmsın
4)süheyla teyze bu bölüm acı çeksin (çok kötüyüm biliyorum)
5)ve bugün işten oldukça erken çıkalımki akşam asi başlmadan evde o asi demir sahnelerinde bayıldığımda hemen ayılabilemem için kolonymı falan yanıma alayım birde cips kola falan sinema tadında ohhhh keyfime dicek yok valla :cheer:
Günaydın,
Canım biliyorsun Bala'yı görünce aklıma mısır geliyor.Saçları mısır püskülüne benziyor.O yüzden haşlayacaksın sonra da tuz döküp yiyeceksin.:img-hyste
Bölümü ve Demir'i merakla bekliyorum.:img-in_lo
Tabi bir de Cici Asi'yi...
Balkon sahnesinin güzel olmasını diliyorum.
Kendim içinde bölümün tamamını izlemeyi diliyorum.:img-yes:
oyuncak bulut 11-04-08, 07:35 Günaydın,
Canım biliyorsun Bala'yı görünce aklıma mısır geliyor.Saçları mısır püskülüne benziyor.O yüzden haşlayacaksın sonra da tuz döküp yiyeceksin.:img-hyste
Bala'yı görünce benim aklıma Asi'nin sürüsündeki koyunlar geliyordu o muhteşem saçları nedeniyle.. Artık aklıma tefal ütüsü geliyor iş toplantılarına gitmeden önce ütü masasına yayıp ütülüyor saçlarını sanırım o yüzden. Yok eğer fönletiyorsa da çok kötü bir kuaförü var :)
halbuki Asi'nin saçları öyle mi, kendiliğinden bukle bukle, maşayla falan hiiiç işi olmaz :icon_whis :img-wink: keza Defne'nin saçları.. Bi de "annemize çekmişiz" falan diyorlardı. :icon_whis
balkondan ben de yer ayırtmak istiyorummm :happy0064
Bolum resimleri ve ozeti gorunce azicik keyfim kacti.. Yine mi kiskanclik yine mi Bala dedim! Ben de dizimiz hic bitmesin diyorum ama onumuzdeki sezonu da dusununce bu tur uzatma olaylarina kendimi alistirmaya calisiyorum.
Demir Ziya'yi nasil ikna edecek evlenmeye! Demir mafya degil ki.. Gonca'nin yasi kac sizce ? Resit degilse ki liseyi bitirmis staj yapiyorsa 17 olma ihtimali yuksek, bu sekilde Ziya'yi hapis korkusuyla ikna eder. Ziya biraz tilki oldugu icin maddi istekleride olabilir gibi geliyor.. Borclarini vs. odemek zorunda kalabilir Demir (Pride &Prejudie'ta da boyle oluyordu).
GULBEYAZ76 11-04-08, 08:01 Bala mantar.:img-hyste
Neden mi mantar en önemli nedeni ben mantardan nefret ederim :img-hystehem de tadını doğru dürüst bilmediğim halde.:img-hysteMantarlar genel olarak kapalı,ışıksız ve nemli ortamları severler.:img-hysteBundan dolayı beyinlerine yeterince oksijen gitmez o yüzden Bala dengesiz,nerde ne yapacağını bilmeyen ve bulunduğu ortamı zehirlemeye çok müsait bir yapıya sahiptir.:img-hyste
5)ve bugün işten oldukça erken çıkalımki akşam asi başlmadan evde o asi demir sahnelerinde bayıldığımda hemen ayılabilemem için kolonymı falan yanıma alayım birde cips kola falan sinema tadında ohhhh keyfime dicek yok valla :cheer:
Günaydın..............
Alemsiniz çok güldüm.........:img-hyste:img-hyste
Cuma ya asla program yapmıyorum ben...gelecek varsa ertesine yada bir gün önceye pembe bir yalanla programı değiştiriyorum......Ev telefonunu eşime veriyorum ,beni soran olursa duşta çıkınca sizi arar de diyorum ,cebi zaten kapatıyorum.....Kızıma ,Asi başlayınca yanıma gelme ,anne anne dieyip durma ...istediklerini önceden söyle hazılırlıyım ben sana ...beni unutun 2 saatliğine ben yokum diyorum....eşim şaşkın gözlerle beni dinliyor:img-hyste:img-hyste...........
Elektrik için dua ediyorum ,lütfen kesilmesin diye.....tek kişilik odada dev ekranda izliyorum.....Cuma akşamı 2 saat o tv bana endeksli herkes gizli bir anlaşma var gibi kabullendi.....Hey Asi sen nelere..........:img-hyste:img-hyste
Ne komediyiz ama....valla kendime bile hayret ediyorum......sanırım tüm haftanın yorgunluğunun ödülü bu oluyor bana...........tek değilim bu konuda eminim....:img-wink::img-hyste:img-hyste
Günaydın..............
Ne komediyiz ama....valla kendime bile hayret ediyorum......sanırım tüm haftanın yorgunluğunun ödülü bu oluyor bana...........tek değilim bu konuda eminim....:img-wink::img-hyste:img-hyste
Canım kesinlikle tek değilsin... Bende evdeki büyük televizyonu kendime rezerv ediyorum... Misafir kabul etmiyorum... En kötü ihtimalle misafir gelirse... Bilgisayımı alıp açıyorum bir excell dosyası... karşımda da TV açık... Misafirleri başka odada ağırlıyor annem... misafirlere eve iş getirmiş onu yapıyor dedirtiyorum...:img-hyste:img-hyste Asi için pembe yalan çok... Hatta cuma akşamı mesai bile kalmam.. Gerekirse cumartesi mesai gitmeye razıyım... Bu akşam olduğu gibi... Off off yarın mesai yapacağım...
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 08:12 Soru: Bala bir sebze olsaydı onu ateşte nasıl pişirip hırsınızı alırdınız?
Lütfen sebze ile Bağla hanımı aynı tencereye almayalım (sebzeseverim)..Ben onu et olarak hayal ediyorum..
Cevabıma gelince...Efems ben kendisini evvela bir bütün halinde şoklar sonra 250 şer gr'lık parçalara böler (kuşbaşıda olur, birftek olarakda olabilir kişisel tercihe kalmış) derin dondurucuya atardım..
Deniz mevsimi geliyor malum diyet halleri..Taze taze oturmasın mideye..Barsakları bozmasın..Biraz dinlendirip sonra yemekte fayda var.:)
Lütfen sebze ile Bağla hanımı aynı tencereye almayalım (sebzeseverim)..Ben onu et olarak hayal ediyorum..
Cevabıma gelince...Efems ben kendisini evvela bir bütün halinde şoklar sonra 250 şer gr'lık parçalara böler (kuşbaşıda olur, birftek olarakda olabilir kişisel tercihe kalmış) derin dondurucuya atardım..
Deniz mevsimi geliyor malum diyet halleri..Taze taze oturmasın mideye..Barsakları bozmasın..Biraz dinlendirip sonra yemekte fayda var.:)
Üzülmeyin arkadaşlar bu gece Asi Bala'yı değil kuşbaşı kıymaya çevirecek. Ben bundan eminim.
Bizde ağzımızın suları akarak seyredeceğiz.
pas.si.on79 11-04-08, 08:18 GÜNAYDIN HERKESE..MUTLU HUZURLU GÜNLER OLSUN EFENDİM
Hoşgeldin... ASi severi biz de severiz..:)
Bazılarınız Baladan mantar,cacık yapmışsınız.
Günaydın..............
Alemsiniz çok güldüm.........:img-hyste:img-hyste
Cuma ya asla program yapmıyorum ben...gelecek varsa ertesine yada bir gün önceye pembe bir yalanla programı değiştiriyorum......Ev telefonunu eşime veriyorum ,beni soran olursa duşta çıkınca sizi arar de diyorum ,cebi zaten kapatıyorum.....Kızıma ,Asi başlayınca yanıma gelme ,anne anne dieyip durma ...istediklerini önceden söyle hazılırlıyım ben sana ...beni unutun 2 saatliğine ben yokum diyorum....eşim şaşkın gözlerle beni dinliyor:img-hyste:img-hyste...........
Elektrik için dua ediyorum ,lütfen kesilmesin diye.....tek kişilik odada dev ekranda izliyorum.....Cuma akşamı 2 saat o tv bana endeksli herkes gizli bir anlaşma var gibi kabullendi.....Hey Asi sen nelere..........:img-hyste:img-hyste
Ben bu temennileri aynen alıntıladım ki.. Aynı sorunlarla ben de karşılaşmamayım diye...
Evdekiler nefes alamıyor annemle ağbim konuşmak için mutfağa gidiyorlar.:img-hyste
hehe:) Sebzeyi sevmem, Balayı severim...Ama illaki birşey yapacaksanız ki ben ne yemek yapmaktan anlarım ne de kahve yapmaktan :img-icecr ikisinin karışımı olsun, mesela patlıcanlı kebap...:img-hyste Patlıcanın suyu lavaşın üstüne aksın, köftesini, soğanını sarıp yiyelim.:img-icecr
GÜNAYDIN HERKESE..MUTLU HUZURLU GÜNLER OLSUN EFENDİM
Ben bu temennileri aynen alıntıladım ki.. Aynı sorunlarla ben de karşılaşmamayım diye...
Evdekiler nefes alamıyor annemle ağbim konuşmak için mutfağa gidiyorlar.:img-hyste
Canım Fenerbahçe maçları nasıl izleniyor evde bir görsen benim ki inan hiç kalır yanında......hiçççç:img-hysteformalar ,şapkalar ,bağrış çağrış oy oy oy....kimse gık diyemiyor...biri maç özeli yaşıyor öbürü Selena....Asi oluncada malum ben....kuş uçurmuyorum bende evde ......az görüşüyoruz bu saatlerde ev ahalisi ile.....:img-hyste
Neyse,formu meşgul etmeyeyim.....:img-wink:bugun işlerim var giremeyeceğim sanırım foruma....şimdiden hepinize iyi seyirler diliyorum......Bol Asili ve Demirli bir gece olsun umarım....:img-wink:iyi seyirler.....:good:
Ben onu kaynatmakla vakit harcamayıp doğru sokaktaki aç köpeklerin önüne atardım..
Aslanın Melek'e yaptıklarını Demir öğrenince bu sefer sadece gırtlağına mı yapışır yoksa o boynunu kafasından ayırır mı merak ediyorum..
Hımm demek önlerde boş yer kalmadı. Eh ne yapalım ben de artık arka sıralardan ne kadarını görebilirsem o kadarını yazarım :icon_sorr
Efendim? Bir şey mi ima ediyorum? Yok canım ne ima edeceğim :icon_whis:icon_whis :img-hyste
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 08:33 Üzülmeyin arkadaşlar bu gece Asi Bala'yı değil kuşbaşı kıymaya çevirecek. Ben bundan eminim.
Bizde ağzımızın suları akarak seyredeceğiz.
Bence hiç bir mahsuru yok sevgili tarcın..Malzeme belli..Pasta yada kek çıkmaz bu malzemeden..Çiğköfte malzemesi olarak kıymayada çevirilebilir.Forumcak sırayla yoğururuz artık.:)
hehe:) Sebzeyi sevmem, Balayı severim...Ama illaki birşey yapacaksanız ki ben ne yemek yapmaktan anlarım ne de kahve yapmaktan :img-icecr ikisinin karışımı olsun, mesela patlıcanlı kebap...:img-hyste Patlıcanın suyu lavaşın üstüne aksın, köftesini, soğanını sarıp yiyelim.:img-icecr
Ben malzemeyi parçalara böldüm fermancım. Dileyen dilediği yemekte malzeme yapabilir.Derin dondurucum ağzına kadar Bağla doldu.:)
Ay ben patlıcanıda çok severim..Sen şimdi parlıcanı murdar edecen yaa..:)
Şiş kebap olsa olmuyor mu? :)
Bala bencede şey olsun şey.....:img-hyste
Sarma yapmak için yaprak....(yani asma yaprağı)........
Ben onu kaynar suda haşlayayım,sıcak sıcak haşlansın bi önce .....Sonra içini hazılayıp doldurayım ,sarayım ama böle sıkı sıkı....kalem gibi hiç kımıldayamasın,.....kalıp gibi olsun .....ohhh......:img-hyste:img-hyste
abi patlıcanın suyu , lavaş, köfte falan.. yahu rejimdeyim daa.. oLmas kiii böLe de yapıLmas kii =)
Bence hiç bir mahsuru yok sevgili tarcın..Malzeme belli..Pasta yada kek çıkmaz bu malzemeden..Çiğköfte malzemesi olarak kıymayada çevirilebilir.Forumcak sırayla yoğururuz artık.:)
Ben malzemeyi parçalara böldüm fermancım. Dileyen dilediği yemekte malzeme yapabilir.Derin dondurucum ağzına kadar Bağla doldu.:)
Abla derin dondurucun bozuLmasın dikkat et :) Bala çabuk bozuLan bi hammaddeden yapıLmış :)
Bende cvp Lıyım : Karnıbahar oLsun Bala =) Önce haşlayalım sonra yumurtaya bulayıp kızartalım :img-hyste
Ben diyom ki kıymayı Fatma Abla'ya versek... Akşamdan güzelce terbiye etse (Fazlaca ihtiyacı var) Sabahta yaptığı puf böreklerinin içine koysa kızgın fırında pişirsek... Asi de bunu Defne'ye götürken yolda Demir'le karşılaşsa..
Demir: Nereye böyle..
Asi: Defne'ye
Demir: Hımm.. Ne var o kapın içinde... İğrenç koktu...
Asi: Bala... Fatma Abla akşamdan Bala'yı bir güzel terbiye etmiş... Acısı çıksın diye... İstermisin...
Demir: Yok istemem ben almıyayım..
Asi: Azcıkta mı istemezsin.. Bak İstanbul'da tadına doyamamışsındır...
Demir: Asi...:img-hyste
Pişirmezdim :) Malum mekan Antakya... yaz da geliyor... bırakırdım güneşin alnına... orda en organiğinden kendi kendine kurusun gitsin... toza dönsün :img-hyste
Çok mu gaddarım nedir? :icon_whis
Pişirmezdim :) Malum mekan Antakya... yaz da geliyor... bırakırdım güneşin alnına... orda en organiğinden kendi kendine kurusun gitsin... toza dönsün :img-hyste
Abla'cım onu Antakya dışında bir mekanda kızgın kumlara bağlasak... Antakya'dan uzak Allah'a yakın olsun... Kızarmış piliç olarak Aslan'ın önüne atarız o zaman....:img-hyste
.......
Ben nedense Bâlâ 'yı sebze, et filan değil de Ayrık otu'na benzetiyoruzm... :icon_whis Arsızlığı, istenmediği yerlerde bitmesi filan, nedense direk ayrık otu geliyor aklıma... :icon_whis
Dolayısıyla onu biz pişirip yemesek de doğanın insafına buraksak... :img-wink: Hem kuzular, inekler, öküzler, keçiler, mandalar felan beslenmiş olmaz mı? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 08:54 Abla derin dondurucun bozuLmasın dikkat et :) Bala çabuk bozuLan bi hammaddeden yapıLmış :)
Yok birşey olmaz benim derin dondurucuya..Olmadı fazla geldi kedime mama yaparım..Ne bileyim balık yemi yaparım..Boğaza gider balıkçılara hayrına yem dağıtırım..Çareler tükenmez anacım yaa..
Ne fenayız biz ya......:img-hystekıza neler yaptık...........sadistmiyiz neyiz.......:icon_whis
Ama oda az değil hak ediyor yani......gelmiş yine ...bakalım akşam bizi nasıl sinir edecek.......Asi, Demir'e çemkirip duracağına Bala yı bir benzetse ben onu bekliyorum yalan değil.....Ama bizim cadı anca oğlana yüklensin....neyse izleyeceğiz artık......Demir'i seven Bala ya katlanır....:img-hyste
herkese günaydın..
Yazdıklarınızı okuyunca "ay allahım,bu ne vahşet" demekten kendimi alamadım.Ama tabi haklısınız.Fakat Bala'nın hiç bir yemeğinin tadının güzel olacağını zannetmiyorum ben.Yenmez onun eti.redroses sende yazmışsın bak pis kokar.en iyisi bi güzel haşladıktan sonra hayvan barınağına bağışlamak...sevaba da gireriz böylece(hayvancağızlara da yazık ama onlar için farketmiyor pek).
bugün Asi günü olması sebebiyle akşam için hazırlıklarımı gündüzden yapmaya başlıyorum bende.eskiden küçük televizyona talim ediyordum ama artık yemiyor.gayet de salona kuruluyorum.geçiyorum televizyona en yakın mesafedeki koltuğa kuruluyorum.annemin babamın sesini kısıyorum.kardeşimi odasına yolluyor ve telefonunmu da kapatıyorum.çalan kapıya bakmıyor,telefonu da duymuyorum,reklam aralarında da kanal değiştirmek kesinlikle yasak!sadece sesi kısılıyor =))
babam artık bu durumu bildiği için cuma akşamı ya geç geliyor yada kardeşimi de alıp dışarı çıkıyor.elimden kurtulmak için hiç bir şey bulamazsa bilgisayarını alıp kendini odasına kapatıyor :)
yani biz de de durumlar pek farklı değil cuma akşamları.:):)
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 08:59 Pişirmezdim :) Malum mekan Antakya... yaz da geliyor... bırakırdım güneşin alnına... orda en organiğinden kendi kendine kurusun gitsin... toza dönsün :img-hyste
Çok gaddar gördüm seni andacım..:) Sen hiç böyle değildin..Ne oldu yahu..
Ama haklısın bu Bâlâ adamın kimyasını bozuyor..
Yüz derisini..As yüksekçe bir yere bırak kurusun o zaman..Seni mi üzeceğiz yahu..:) Derisinden de faidelenelim..
Şimdi böcüğüm, bu Bâlâ denen hatun kişi Demir`e salça oluyor. (Her ne kadar o ibişte ne bulduğunu anlamasam da gönül otada çiçeğe de konar deyip geçelim.) Bu sebepten salçalı bir yemeğe konu olması bence uygun olur. Bildiğiniz gibi ibiş bir kuştur aynı zamanda. Bu durumda olaya yakışacak yemek Salçalı İbişkonmaz olsundur. Bu arada Türk mutfağına yeni bir yemek cinsi kattığımı gurrula bildiririm efendim. Biraz vakit geçince aslında bu Osmanlı saray yemeğidir haaa!!! diyerekten yemeğin reklamını da yapınca süper bişi olur..Enginar için bunu derler de o yüzden örnek verdim...O enginar dene şeyi bırak saray eşrafı, gökteki melekler yese ben yemem yahu..:img-icecr
abi patlıcanın suyu , lavaş, köfte falan.. yahu rejimdeyim daa.. oLmas kiii böLe de yapıLmas kii =)
Abla derin dondurucun bozuLmasın dikkat et :) Bala çabuk bozuLan bi hammaddeden yapıLmış :)
Bende cvp Lıyım : Karnıbahar oLsun Bala =) Önce haşlayalım sonra yumurtaya bulayıp kızartalım :img-hyste
tubicim, karnıbahar olmasın, brokoli olsun. daha havalı olur...biri beyaz biri yeşil..toplasan aynı şey işte...Rejim boş iş...Ye sen ya...kaç kere gelcen hayata..çockken yiyemezsin...gençken rejim hesabı yiyemezsin...ihtiyarlayınca doktor yasak eder..fırsat varken ye gitsin:good:
Vaaaaayyyy çok sadist gördüm sizi bu sabah Sayın Anda Hanım...:img-wink:
Hayırdır:img-wink:
Ben Melek-Demir sarılarak ağlaşma sahnesini bekliyorum, merakla... çok ağlayasım var bu günlerde...sanırım o yüzden...
Ama dizinin başından beri ağabey-kardeş ilişkileri çok hoşuma gidiyor bu ikilinin..
O kadar sıcak ve o kadar korumacı ki Demir, Melek'e karşı
Melek'te bir o kadar sevgi dolu ve saygılı ağbisine...
Güzel, gerçekten güzel bir bağ var aralarında
Bimkolik 'cim , bilirsin biz senle önceden tanışıyoruz, hukukumuz çoook eskilere dayanır.... Sen yaparsın bana bir kıyak, ön sırada bir yer bulursun oturtacak... değil mi arkadaşım ?:img-wink:
Ferman bey, size de günaydın. Belirtmeden geçemeyeceğim enginar kadar faydalı, enginar kadar lezzetli , enginar kadar midevi bir sebze görmedim bu güne kadar....
Yok birşey olmaz benim derin dondurucuya..Olmadı fazla geldi kedime mama yaparım..Ne bileyim balık yemi yaparım..Boğaza gider balıkçılara hayrına yem dağıtırım..Çareler tükenmez anacım yaa..
Kız o balıkları zehirler... Onun derin okyanuslarda köpek balıklarına atmak lazım... Kurtulma şansı olmasın... Kadın kedi gibi dokuz canlı...dokuz kapıdan çıkıyor... Yakında Cin Ali serisi gibi Bala Serisi başlıcam...
Bala Demir'in Odasında...
Bala Demir'in Arabasında...
Bala Demir'in Eski Evinde...:img-hyste:img-hyste
İsterseniz arka sıralar boş kızlar..:img-hyste[/QUOTE]
Günaydınlar Efendim
Bugün hem iş günü olarak son gün, akşamada Asi var bu durumda acayip keyifliyim:img-icecr
Kızlar demek siz balkona tıkış tıkış sıkışacaksınız, yazık size:img-wink: Nasıl fatoş sen yok musun:icon_whis diyorsunuz, ayol kambersiz düğün olur mu, ama benim yerim, ya yok kendime Müslüman olmuyayım, efendim balkonun tam karşısına gelen ağaç var ya, işte benim yerim orada hazır, tamda onların hizasına gelen dala tünecem.:img-hyste
Boşu boşuna mı kaç aydır spor salonunun yolunu arşınlıyorum ben, tamamen duygusaldı, ohhh dalda tartar artık beni:img-hyste:img-hyste
mia y miguel 11-04-08, 09:04 Kız o balıkları zehirler... Onun derin okyanuslarda köpek balıklarına atmak lazım... Kurtulma şansı olmasın... Kadın kedi gibi dokuz canlı...dokuz kapıdan çıkıyor... Yakında Cin Ali serisi gibi Bala Serisi başlıcam...
allah askına bu bolumde gene mı bala var bırı bana yok desın cıldırırım varsa
kurtulamıycazmı su kadından ya
Şimdi böcüğüm, bu Bâlâ denen hatun kişi Demir`e salça oluyor. (Her ne kadar o ibişte ne bulduğunu anlamasam da gönül otada çiçeğe de konar deyip geçelim.) Bu sebepten salçalı bir yemeğe konu olması bence uygun olur. Bildiğiniz gibi ibiş bir kuştur aynı zamanda. Bu durumda olaya yakışacak yemek Salçalı İbişkonmaz olsundur. Bu arada Türk mutfağına yeni bir yemek cinsi kattığımı gurrula bildiririm efendim. Biraz vakit geçince aslında bu Osmanlı saray yemeğidir haaa!!! diyerekten yemeğin reklamını da yapınca süper bişi olur..Enginar için bunu derler de o yüzden örnek verdim...O enginar dene şeyi bırak saray eşrafı, gökteki melekler yese ben yemem yahu..:img-icecr
tubicim, karnıbahar olmasın, brokoli olsun. daha havalı olur...biri beyaz biri yeşil..toplasan aynı şey işte...Rejim boş iş...Ye sen ya...kaç kere gelcen hayata..çockken yiyemezsin...gençken rejim hesabı yiyemezsin...ihtiyarlayınca doktor yasak eder..fırsat varken ye gitsin:good:
sen böle dersen abicim ben tutamam kendimi yerim sonra da şişerim sonra malum aşkım beğenmes beni :img-hyste zaten zor ikna ediyorum :img-hyste
evet takdir ettim seni bir kez daha türk mutfağına kattığın bu muhteşem! yemek için. içine patates de doğrayalım mı abi? biraz da sarımsak ?
Şimdi insanLarın midesi balıklara göre daha büyük ya sindirimi de daha koLay oLur. ama baLıkLar dayanamaz yahu :icon_whis
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 09:05 Ben nedense Bâlâ 'yı sebze, et filan değil de Ayrık otu'na benzetiyoruzm... :icon_whis Arsızlığı, istenmediği yerlerde bitmesi filan, nedense direk ayrık otu geliyor aklıma... :icon_whis
Dolayısıyla onu biz pişirip yemesek de doğanın insafına buraksak... :img-wink: Hem kuzular, inekler, öküzler, keçiler, mandalar felan beslenmiş olmaz mı? :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bak sen ayrık otu dedin benim aklıma başka ot geldi ..:) Daha önce niye gelmedi yahu..Açık açık yazmama gerek yok zannımca..Sen anlamışındır onu..:img-hyste
Bala mantar.:img-hyste
Neden mi mantar en önemli nedeni ben mantardan nefret ederim :img-hystehem de tadını doğru dürüst bilmediğim halde.:img-hysteMantarlar genel olarak kapalı,ışıksız ve nemli ortamları severler.:img-hysteBundan dolayı beyinlerine yeterince oksijen gitmez o yüzden Bala dengesiz,nerde ne yapacağını bilmeyen ve bulunduğu ortamı zehirlemeye çok müsait bir yapıya sahiptir.:img-hyste
kültür mantarının tadını ben sana söyleyeyim.
ne kadar pişirsende lastik gibidir..adamı verem eder, verem olmamak için çaresiz ağzında öğütemeden yutmak zorundasındır..
amaaa köyde dedem toplardı, bol tuzla ateşte közlerdi, bak işte o mantar, et közlemesi gibi olurdu.
ama balayı ben sebze ve yiyecek olarak düşünemiyorum ..
nimete saygısızlık gibi geliyor bana,
allah onu gazzeye yollasın, israil ilgilensin, ırağa yollasın ABD ilgilensin,
çeçenistana yollasın Rusya ilgilensin, almanyaya yollasın naziler ilgilensin...:happy0064:img-hyste:img-tomat:img-tomat
Ferman bey, size de günaydın. Belirtmeden geçemeyeceğim enginar kadar faydalı, enginar kadar lezzetli , enginar kadar midevi bir sebze görmedim bu güne kadar....
Size de günaydınlar İpezaziz hanım. Yahu ben diyorum ki kabak güzel bişi olsa ismi kabak olmazdı...keza bu durum enginar için de geçerlidir. Ben sizin aksinize hayatımda pirzola kadar lezzetli bişi görmedim..:good:Hem faydalı ve midevidir de aynı zamanda..En azından benim midem açısından durum böyle. :) Bir ineğin yediğim diğer kısımları içinde aynı durum geçrlidir...Bu arada geçen okuduğum bir haberi paylaşayım konuyla alakasız olarak. Güneydeki üni. birinde vejeteryanlığın insan vücudu üzerindeki etkilerini araştıran bir çalışma yapmışlar...Çalışma şöyle başlıyormuş, "180 kadın üzerinde yapılan çalışmalara göre....."...Bunu görenler heme sormuşlar; yahu niye 180 kadın, sadece vejeteryanlığın kadınlar üzerindeki etkisini mi araştırdınız. Yok demiş çalışmayı yapanlar "et yemeyen erkek bulamadık.":img-hyste Biz böyleyiz...Kader utansın.
efendim balkonun tam karşısına gelen ağaç var ya, işte benim yerim orada hazır, tamda onların hizasına gelen dala tünecem.:img-hyste
Boşu boşuna mı kaç aydır spor salonunun yolunu arşınlıyorum ben, tamamen duygusaldı, ohhh dalda tartar artık beni:img-hyste:img-hyste
Canım ağacı bende düşündüm ama... O sahnede kendimi kaptırıp düşerim diye korktupum için balkon tercihimdir..
allah askına bu bolumde gene mı bala var bırı bana yok desın cıldırırım varsa
kurtulamıycazmı su kadından ya
Maalesef Bala hatun bu bölüm burda... Bizde onu düşünüyoz ya kara kara...
......allah onu gazzeye yollasın, israil ilgilensin, ırağa yollasın ABD ilgilensin,
çeçenistana yollasın Rusya ilgilensin, almanyaya yollasın naziler ilgilensin...:happy0064:img-hyste:img-tomat:img-tomat
Anda'cım sözümü geri aldım, senden daha acımasız arkadaşlarımız varmış aramızda..
Vallahi tırstım ben sofa
Yanlız benim aklıma takılan ne biliyor musunuz? Gonca bir dizinin süresinde hem bunalıma girip, hem intihara teşebbüs edip, hem hastaneye yatıp, hem çıkıp, hem ailesiyle yüzleşip, hem düğün gelinlik vs... hazırlayıp, hem Ziya'yı Adana'lardan getirtip nasıl evlenecek...
Üstelik arada başka olaylarda var... Bir bölüm süresi için çok fazla değil mi bu kadar olay?
Nasıl sığdıracaklar bilemedim?
mia y miguel 11-04-08, 09:12 Canım ağacı bende düşündüm ama... O sahnede kendimi kaptırıp düşerim diye korktupum için balkon tercihimdir..
Maalesef Bala hatun bu bölüm burda... Bizde onu düşünüyoz ya kara kara...
ya bu kadından kurtulamıycaz mı resmen kendıne bır gorev bıldı demırı ya kerım hakkından gelıyodu ne guzel ama bu defa da ona da care bulur korkuyorum ben o kadından ya
Çok gaddar gördüm seni andacım..:) Sen hiç böyle değildin..Ne oldu yahu..
Ama haklısın bu Bâlâ adamın kimyasını bozuyor..
Yüz derisini..As yüksekçe bir yere bırak kurusun o zaman..Seni mi üzeceğiz yahu..:) Derisinden de faidelenelim..
:) Aslında tamamen tembellikten.. ne uğraşacağım onunla... bırakırım güneşin altında olur biter... hem o pişmez pişmezzzzz.... onun derisi de eti de kalas gibi olmuş artık baksanıza.... söylüyorsun, söylüyorsun anlamıyor hala "benim de benim" diye inat ediyor... o yüzden yazık ona harcanacak gaza, suya, zamana.... en iyisi bırakırım güneşin altında... hem organik de bu durum malum :))
ama balayı ben sebze ve yiyecek olarak düşünemiyorum ..
nimete saygısızlık gibi geliyor bana,
allah onu gazzeye yollasın, israil ilgilensin, ırağa yollasın ABD ilgilensin,
uuuuuuuuuuu
ne güzel fikirler bunlar söödüm (kesin söööt değil lan sö-ğüt diyeceksin...:img-hyste:img-hyste)
Ben nazi kampına gönderelim derim...
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 09:15 Şimdi böcüğüm, bu Bâlâ denen hatun kişi Demir`e salça oluyor. (Her ne kadar o ibişte ne bulduğunu anlamasam da gönül otada çiçeğe de konar deyip geçelim.) Bu sebepten salçalı bir yemeğe konu olması bence uygun olur. Bildiğiniz gibi ibiş bir kuştur aynı zamanda. Bu durumda olaya yakışacak yemek Salçalı İbişkonmaz olsundur. Bu arada Türk mutfağına yeni bir yemek cinsi kattığımı gurrula bildiririm efendim. Biraz vakit geçince aslında bu Osmanlı saray yemeğidir haaa!!! diyerekten yemeğin reklamını da yapınca süper bişi olur..Enginar için bunu derler de o yüzden örnek verdim...O enginar dene şeyi bırak saray eşrafı, gökteki melekler yese ben yemem yahu..:img-icecr
Ayy istemez fermancım yaa..Hatunu yemek kitabı tariflerinin müstesna bir yerine koyamayız yani..Gel anlaşalım seninle bu Bâlâ gacısı evcil hayvanlarınız için olmazsa olmaz gıdaları kitabı sayfalarında baş köşeyi verelim..Ne dersin?!!!
oyuncak bulut 11-04-08, 09:15 Demir Ziya'yi nasil ikna edecek evlenmeye! Demir mafya degil ki.. Gonca'nin yasi kac sizce ? Resit degilse ki liseyi bitirmis staj yapiyorsa 17 olma ihtimali yuksek, bu sekilde Ziya'yi hapis korkusuyla ikna eder. Ziya biraz tilki oldugu icin maddi istekleride olabilir gibi geliyor.. Borclarini vs. odemek zorunda kalabilir Demir (Pride &Prejudie'ta da boyle oluyordu).
Demir bu kadar şeyin üstüne bi de Ziya'nın borçlarını falan öderse kendisini Türkiye'nin en hayırsever iş adamı ilan edeceğim. :img-pipe1 öyle bir şey de olmaz artık herhalde!! :img-pilot Yağmur yerine para yağıyor onların çiftliğe galiba.
asıl Demir koskoca Antep'te Ziya'yı nerden bulacak da ikna edecek orayı merak ediyorum ben. Ziya'yı sadece 3 kez gördü, birinde de konuştu ama Antep'te nerelere saklanacağını bilecek kadar derin bir karakter tahlili de yapmış olamaz herhalde bu konuşma esnasında.. Ziya'nın arkadaşlarının ağzından laf aldı da buldu desem o da olmuyor çünkü arkadaşlarını nerden tanıyor olabilir ki? Tanısa bile nerden bulacak da ağızlarından laf alacak? Demir'in bir başka özelliği de Asi'yle alakalı herkesin yerini pusula gibi tespit edebilmesi, eliyle koymuş gibi bulabilmesi sanırım.
neyse izleyelim görelim :img-wink:
Bak sen ayrık otu dedin benim aklıma başka ot geldi ..:) Daha önce niye gelmedi yahu..Açık açık yazmama gerek yok zannımca..Sen anlamışındır onu..:img-hyste
:img-hyste :img-hyste
Maalesef anladım... :img-hyste Tabi doğru mu anladım bilemiyorum... :icon_whis
Annem bahsetmişti, sarmaşık gibi, :icon_whis mavi huniye benzer çiçekleri olan bir ot... Ama adını söylemem mümkün değil. ÖM ile de söyleyemem, sormayın lütfen... :img-hyste Sanıyorum o bitkiyi söylüyorsun... Bu isimleri nereden buluyorlar bilmiyorum... :img-hyste
Ama çok anlamlı ot isimleri var tabi buraya da yazabileceğimiz... Onlara yer verelim...
Isırgan Otu :img-hyste
Arap Zamkı :img-hyste
....
Size de günaydınlar İpezaziz hanım. Yahu ben diyorum ki kabak güzel bişi olsa ismi kabak olmazdı...keza bu durum enginar için de geçerlidir. Ben sizin aksinize hayatımda pirzola kadar lezzetli bişi görmedim..:good:Hem faydalı ve midevidir de aynı zamanda..En azından benim midem açısından durum böyle. :) Bir ineğin yediğim diğer kısımları içinde aynı durum geçrlidir...Bu arada geçen okuduğum bir haberi paylaşayım konuyla alakasız olarak. Güneydeki üni. birinde vejeteryanlığın insan vücudu üzerindeki etkilerini araştıran bir çalışma yapmışlar...Çalışma şöyle başlıyormuş, "180 kadın üzerinde yapılan çalışmalara göre....."...Bunu görenler heme sormuşlar; yahu niye 180 kadın, sadece vejeteryanlığın kadınlar üzerindeki etkisini mi araştırdınız. Yok demiş çalışmayı yapanlar "et yemeyen erkek bulamadık.":img-hyste Biz böyleyiz...Kader utansın.
Yani enginar faydalıdır şeklinde kurduğum bir cümleyi önce vejetaryanlığa, ardından da erkekler sebze yemez delikanlılığı bozar olayına bağladınız ya....vallahi helal olsun:good:... sizden korkulur
Sevgili Ferman, ben sebze faydalıdır, etten daha yararlıdır, vejetaryenlik üstünlüktür falan demedim ki... Erkekler sadece et yiyorlarsa, aferin ne güzel onlara fazla proteinden yapıyorlar demek ki yaptıkları bazı hataları Her neyse konuyu saptırmayayım.
İşin özü şudur ben enginar severim, siz sevmiyormuşsunuz...
Bu bilginin forumu okuyan arkadaşlara ne faydası var bilemedim. Sanırım boşu boşuna vakitlerini aldım. Özür dilerim hepinizden.....
Dizimize dönersek : ben Gonca'yla ilgili durumu öğrendiğinde Neriman'ın vereceği tepkiyi çok merak ediyorum. Hani fragmanda bir an çökmüş gibi koltuğa oturuşu var ya sanırım o sahnede öğreniyor olanı, biteni...
Bakalım car, car bağıracak mı yine?
GULBEYAZ76 11-04-08, 09:20 Ben Demirle Asi sevgili olduğunda Demir ona attığı tokat için ne kadar pişman olduğunu söyleyecek mi bu konuyu açacak mı diye çok merak ediyorum.:img-wink:Birde konunun üstüne o andan beri bunu yapmak istiyorum diyip :love05:Asiyi yanağından :love05:öpmesini istiyorum.:img-in_lo
Çok şey mi istiyorum.:img-in_lo
Yanlız benim aklıma takılan ne biliyor musunuz? Gonca bir dizinin süresinde hem bunalıma girip, hem intihara teşebbüs edip, hem hastaneye yatıp, hem çıkıp, hem ailesiyle yüzleşip, hem düğün gelinlik vs... hazırlayıp, hem Ziya'yı Adana'lardan getirtip nasıl evlenecek...
Üstelik arada başka olaylarda var... Bir bölüm süresi için çok fazla değil mi bu kadar olay?
Nasıl sığdıracaklar bilemedim?
İpekazizcim sen merak etme Asi senaristlerin üstün kabiliyetleri var bu konuda... En kötü ihtimal Asi Demir sahnelerini keserler... Nasıl olsa izleyici alışık bu durumlara...
Dizimize dönersek : ben Gonca'yla ilgili durumu öğrendiğinde Neriman'ın vereceği tepkiyi çok merak ediyorum. Hani fragmanda bir an çökmüş gibi koltuğa oturuşu var ya sanırım o sahnede öğreniyor olanı, biteni...
Önce bağrınacaktır ama fazla bişey söylememesi gerekir... Zamanında O da aynı yoldan geçmiş... Ektiğini biçiyor...
Ben Demirle Asi sevgili olduğunda Demir ona attığı tokat için ne kadar pişman olduğunu söyleyecek mi bu konuyu açacak mı diye çok merak ediyorum.:Birde konunun üstüne o andan beri bunu yapmak istiyorum diyip :love05:Asiyi yanağından :love05:öpmesini istiyorum.:img-in_lo
Ben de bazen, bazı şeyler söylenmeden de anlaşılır desem de, sözlere dökülmesinin daha da anlamlı olduğuna inananlardanım... (Yahu bir cümle içinde bile kendi söylediğimle çeliştim ya, bu konuda kafamın ne kadar karışık olduğunu anladınız sanırım...:img-blush)
Yani, bence de...
Tokat için özür dilenmelidir... :img-yes:
Sevgi, dışardan anlaşılsa bile dillendirilmelidir... :img-yes:
Teşekkürler edilmelidir... :img-yes:
Çünkü bunları söze dökebilmek bile bence yürek işidir...
Ve evet, o özürün ardından en anlamlı hareket, yanağa kondurulacak minicik bir öpücüktür... :love05: Seninle aynı fikirdeyim...
Tabi Asi affeder mi onu bilemiyorum.. :img-tomat Tokat, hiç kimse için, kolay kolay unutulacak bir şey değildir... :img-tomat
Baksana, biz bile hâlâ unutamadık... :icon_whis
Ben Demirle Asi sevgili olduğunda Demir ona attığı tokat için ne kadar pişman olduğunu söyleyecek mi bu konuyu açacak mı diye çok merak ediyorum.:img-wink:Birde konunun üstüne o andan beri bunu yapmak istiyorum diyip :love05:Asiyi yanağından :love05:öpmesini istiyorum.:img-in_lo
Bana göre Asi uygun bir ortamda tokatla ilgili lafını Demir'e söyleyecektir.. Asi'nin O tokat acısını unutacağını zannetmiyorum... Bunun arkasında da Demir'den özür gelir... Hatta tokat attığı yere bir öpücük kondursa :love05:eminim acısı falan kalmaz... :img-icecr:img-icecr
Demir bu kadar şeyin üstüne bi de Ziya'nın borçlarını falan öderse kendisini Türkiye'nin en hayırsever iş adamı ilan edeceğim. :img-pipe1 öyle bir şey de olmaz artık herhalde!! :img-pilot Yağmur yerine para yağıyor onların çiftliğe galiba.
asıl Demir koskoca Antep'te Ziya'yı nerden bulacak da ikna edecek orayı merak ediyorum ben. Ziya'yı sadece 3 kez gördü, birinde de konuştu ama Antep'te nerelere saklanacağını bilecek kadar derin bir karakter tahlili de yapmış olamaz herhalde bu konuşma esnasında.. Ziya'nın arkadaşlarının ağzından laf aldı da buldu desem o da olmuyor çünkü arkadaşlarını nerden tanıyor olabilir ki? Tanısa bile nerden bulacak da ağızlarından laf alacak? Demir'in bir başka özelliği de Asi'yle alakalı herkesin yerini pusula gibi tespit edebilmesi, eliyle koymuş gibi bulabilmesi sanırım.
neyse izleyelim görelim :img-wink:
bende Demir'in bu Ziya'yi bulus, getiris ve ikna edisi icin mantikli bir zemin yaratilmasini umuyorum. yoksa karekterin inandiriciligi gitgide zedeleniyor.
senaristler kendilerine baska bir samar oglani bulsunlar please.
Demir sagduyusunu, dogru insan olusunu ispatlamasin artik.
ispata gerek yok cünkü O en iyi en derin en listelerinin gözdesi zaten.
Demir Dogan ilk bölümlerde oldugu gibi annesi ve kardesini sadece icindeki cogugu koruyan kollayan birisi olmasini istiyorum. biliyorum burasi Istekler bölümü degil yinede yaziyorum, naifim safim ondan :)
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 09:50 :img-hyste :img-hyste
Maalesef anladım... :img-hyste Tabi doğru mu anladım bilemiyorum... :icon_whis
Annem bahsetmişti, sarmaşık gibi, :icon_whis mavi huniye benzer çiçekleri olan bir ot... Ama adını söylemem mümkün değil. ÖM ile de söyleyemem, sormayın lütfen... :img-hyste Sanıyorum o bitkiyi söylüyorsun... Bu isimleri nereden buluyorlar bilmiyorum... :img-hyste
Ama çok anlamlı ot isimleri var tabi buraya da yazabileceğimiz... Onlara yer verelim...
Isırgan Otu :img-hyste
Arap Zamkı :img-hyste
....
Hehehe..Sen anlamışın onu..Yahu atalarımız biliyorlarmış işlerini işte..
Geçen okuduydum bir yerlerde..Dillerin doğuşuyla alakalı çeşitli kuramlar var..
Yansıma Kuramı da bunlardan biri efems..Şimdi ne alaka diyebilirsiniz..
Bu kurama göre melemek, böğürmek, inlemek, çatır çutur gibi sözcüklerin doğadaki bazı sesleri yansıttığı kabul edilir. Şimdi benim kapalı olarak mevzu bahis ettiğim bu nadide otunda kesin böyle bir işlevi vardır..Yoksa atalarımız durduk yere bu ismi vermezler bu ota diye düşünüyorum.
Mevzu üzerinde daha derin bilgisi olan lütfen aydınlatsın bizi..:)
“İnsanları dilin türlü seslerini çıkarmaya sevkeden doğadır; eşyanın isimlerini doğuran şeyde ihtiyaçtır.”
Lucretius Carus
Büyüksün Lucretius amca:img-hyste:img-hyste
Yani enginar faydalıdır şeklinde kurduğum bir cümleyi önce vejetaryanlığa, ardından da erkekler sebze yemez delikanlılığı bozar olayına bağladınız ya....vallahi helal olsun:good:... sizden korkulur
Sevgili Ferman, ben sebze faydalıdır, etten daha yararlıdır, vejetaryenlik üstünlüktür falan demedim ki... Erkekler sadece et yiyorlarsa, aferin ne güzel onlara fazla proteinden yapıyorlar demek ki yaptıkları bazı hataları Her neyse konuyu saptırmayayım.
İşin özü şudur ben enginar severim, siz sevmiyormuşsunuz...
Bu bilginin forumu okuyan arkadaşlara ne faydası var bilemedim. Sanırım boşu boşuna vakitlerini aldım. Özür dilerim hepinizden.....
Walla sevgili ipekaziz, bu söylediklerinizin hiçbirini düşünmeden yazdım yazımı...Ama sanırım ismim çıkmış 9 a, inmez 8 e hesabı gerçekleşiyor aldığım cevaplar. Vejeteryanlıktan ve araştırmadan bahsettiğim cümleme konuyla alakasız olarak diye başladım...Delikanlıyı bozar diye birşey ima bile etmedim, sadece esprili bir anektod olsun diye yazdım o araştırma mevzuunu...Bize hatalarımızda dahil olmak üzere herşeyi yaptıran, vucudumuzdaki testesteron...hani bu bağlamda östrojen de pek masum sayılmaz değil mi ama?:img-icecr Tabi bunu yazmanın da foruma bir faydası yok. Ben de özür dilerim herkesten.:good: Eti sebzeye tercih nedenim ise sebze yedikten sonra yarım saat içinde tekrar acıkıyor oluşum :icon_sorr Mideme gitmeden buharlaşıyor o yeşil şeyler...
Diziye döneyim ben de :) ; nerimana bişi olmaz kanımca...ama car car car konuşacaktır elbette...biri daha var...o da bik bik bik konuşuyor...meydan tek kişiye kalmasın di mi?:good:
oyuncak bulut 11-04-08, 09:58 Ben de bazen, bazı şeyler söylenmeden de anlaşılır desem de, sözlere dökülmesinin daha da anlamlı olduğuna inananlardanım... Yani, bence de...
Tokat için özür dilenmelidir... :img-yes:
Sevgi, dışardan anlaşılsa bile dillendirilmelidir... :img-yes:
Teşekkürler edilmelidir... :img-yes:
Çünkü bunları söze dökebilmek bile bence yürek işidir...
Ve evet, o özürün ardından en anlamlı hareket, yanağa kondurulacak minicik bir öpücüktür... :love05: Seninle aynı fikirdeyim...
Asi nasıl teşekkür etme özürlüyse Demir de özür dileme özürlü niye üstüne gidiyorsunuz canım aaaa :) tokattan sonra bi de nasıl sinirlenmişti Kerim'le konuşurken, "ben o kızdan özür dilemem, önce o özür dileyecek küstah tavrı için beni çileden çıkarttığı için" şöyle de böyle de diye yüksekten atıp tutmuştu.. Ertesi gün de Kerim'in tilki kapanı macerası ayağına yumuşamışlardı hemen.. Ama yine de nasıl Asi'nin atının başına gelenlerden bir kaç bölüm nasıl bahsedilmediyse ve öpüşmeden sonra Demir bunu kendiliğinden gündeme getirip Asi'den mükemmel bir şekilde af dilediyseee :img-in_lo, tokat olayını da beklenmedik bir anda açıp Asi'nin gönlünü en güzel şekilde alacaktır diye umuyor, Demir Doğan'a güveniyorum :img-wink:
amma velakin özür dilemek için öpücük yöntemini kullanacaksa yanakla sınırlı kalmayacaktır hatta ilk tercihi de yanak olmayacaktır bence :icon_whis
bende Demir'in bu Ziya'yi bulus, getiris ve ikna edisi icin mantikli bir zemin yaratilmasini umuyorum. yoksa karekterin inandiriciligi gitgide zedeleniyor.
senaristler kendilerine baska bir samar oglani bulsunlar please.
Demir sagduyusunu, dogru insan olusunu ispatlamasin artik.
ispata gerek yok cünkü O en iyi en derin en listelerinin gözdesi zaten.
Demir Dogan ilk bölümlerde oldugu gibi annesi ve kardesini sadece icindeki cogugu koruyan kollayan birisi olmasini istiyorum. biliyorum burasi Istekler bölümü degil yinede yaziyorum, naifim safim ondan :)
Benim de bu konuda gerçekten ikna edici bir senaryoya ihtiyacım var, çünkü öyle bir adamın Gonca ile evlendirilmek üzere getirilmesini gerçekten hazmedemiyorum... Anlıyorum, Ziya'ya aşık olmuş ama ona böyle bir adamla mutsuz olacağı anlatılamıyor mu? Yaşadıkları her ne ise, bundan pişmanlık duymaması gerektiği söylenemiyor mu? Gonca da, o beni istemese de ben onunla evlenmeye razıyım mı diyor?
Gerçekten bu konuda ikna edilmem çok zor olacak...:img-blush
Demir eğer, yaşadıklarından pişman olmaması gerektiği konusunda Gonca ile Abi -kardeş konuşması yapabilse, İhsan ve Neriman'a, kızlarını yeniden kazanmaları ve mutlu olabilmesi için alabilecekleri destekleri sunsa, onları da ikna edebilse... Demir benim gözümde daha bir kahraman olurdu sanırım...
Seyretmeden bu konuda karar vermemek lazım tabi ki...
............... Ben de özür dilerim herkesten.:good: ..........
Peki o zaman:img-wink::good::good::good:
Sevgil FE!ADE'nin temennisine yürekten katılıyorum.....Demir'i daima ve sürekli süperman modunda yansıtmaları benimde hoşuma gitmiyor....
Ama Asi o kadar sıklıkla ve o kadar yerli-yersiz Demir'e kızıyorki, senaryoda ister istemez "Demir'e şöyle bir doğru hareket, böyle bir düzgün davranış yaptıralımda Asi bu sefer de Demir'i bu sebepten affetsin" mantığı yerleşiyor...
Karışık bir cümle oldu ama şunu demek istedim:
Asi bir olumsuz olay olunca, bir sebepten Demir'i suçluyor..
Ya içinden, ya da direkt olarak suratına çemkirerek...
Sonra bu işte Demir'in kabahatinin olmadığını anlaması için mutlaka Demir'i kahramanlaştıracak bir aktivite yaptırıyorlar kendisine...
Bunlar böyle üst, üste birikince ister istemez ortaya He-Man Demir profili çıkıyor...
Biraz matematiksel ve belki de size göre saçma , ama ben bu mantığı kurdum ...:img-blush
Şimdi Ziya'yı kolundan tutup getirmesi hususuna gelirsek... Evet lütfen tesadüfün iğne deliği olayına girip te, yok artık bu kadar da olmaz mantıksal saçmalaması yapmadan bağlasınlar mevzuuyu..
Yani biz izlerken "haa, şimdi anladım, demek bu olay olunca, bu olay gerçekleşiyormuş" diyebilelim gönül rahatlığıyla...
Ve son temeniim : tabii artık Demir doğru hareketler, süpermanvari fedakarlıklar yapmaya ara versin... biraz da Asi kızımızn başarılarını alkışlayalım.. Artık zamanıdır:good:
Ağustos Böcüğü 11-04-08, 10:11 :) Aslında tamamen tembellikten.. ne uğraşacağım onunla... bırakırım güneşin altında olur biter... hem o pişmez pişmezzzzz.... onun derisi de eti de kalas gibi olmuş artık baksanıza.... söylüyorsun, söylüyorsun anlamıyor hala "benim de benim" diye inat ediyor... o yüzden yazık ona harcanacak gaza, suya, zamana.... en iyisi bırakırım güneşin altında... hem organik de bu durum malum :))
Bak iş gücü tarafını düşünmemiştim.İyi oldun hatırlattın.
Hem akbabalarında besin ihtiyacı var..Doğanın dengesiyle oynamayalım..:)
Peki o zaman:img-wink::good::good::good:
hehe:) sanırım yanlış anlama sırası ben de...:icon_whis Niye forumu gereksiz bir konuyla meşgul ettiğimi ifade ettiğim tek bir satırımı aldınız...Böyle bir alıntının yanlış anlaşılmalara meydan vermesini istemem.:img-icecr
Forumcular sabah sabah çoşmuşsunuz yine...Sorumlu olduğunuz konular aşağıdaki gibidir:Lütfen kurallara uyunuz.
ASİ DİZİSİ FORUMU HAFTALIK OLAĞAN GÖREV+ ÖDEV ÇİZELGESİ
************************************************** *
Cuma-Pazar:Bölüm yorumları
Pazartesi:Bölüm yorumları+varsa tüyo yorumları
Salı:Sessiz fragman yorumları+tüyo yorumları+tüyolar iyiyse güzellemeler yok değilse beğeniye göre ağıtlar ya da requiem'ler+seyredemeyen garibanlara link gönderme
Çarşamba-Perşembe:Sesli fragman yorumları+link gönderme+bölüm fotoğrafları+avatar yenileme (mecburidir)+kamera arkası(varsa) yorumları
Cuma:Saat 20:00'ye kadar "Karşılama" oynamak( yöresel ve bireysel tercih yapılabilir =Trakya,Karadeniz...)
Saat 20:00-22:00 Mutlak sessizlik...misafir yok,telefon yok, o yok-bu yok
DİZİYİ İZLEME:numaralı,pembe gözlük vs. yardımcı ekipman, aparat kullanılabilir. Bol miktarda Demiromisin zehirlenmesine karşı antidot olarak damardan Demiryllin zerketmek için steril enjektör bulundurulması gereklidir.
Not: Dileyenler Cuma akşamları reklamarası yorum yapabilirler.
BİTİŞ : Cuma saat 22:00'den sabaha kadar- YORUMCU SAFLARINA HÜCUM
UYULMASI FEVKALADENİN FEVKİNDE ZORUNLUDUR:fighting2
Müdüriyet
Cuma:Saat 20:00'ye kadar "Karşılama" oynamak( yöresel ve bireysel tercih yapılabilir =Trakya,Karadeniz...)
Müdüriyet
Sayın Müdürüm....
İlgi: 11.04.2008 tarihli uyulması zorunlu kurallar
Diğer maddelere harfiyen uyulmakla beraber avatar değişikliği, tarafımca, malum sebeplerden dolayı yapılamamaktadır. Şahsımı, bu konuda muaf tutmanızı talep ederim.
Cuma günü kullanılacak karşılama yöresi olarak, Trakya karşılaması, tarafımdan kabul edilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır.
Konuyu bilginize sunarım.
Saygılarımla,
Asuman ......
Sayın Müdürüm....
İlgi: 11.08.2008 tarihli uyulması zorunlu kurallar
Diğer maddelere harfiyen uyulmakla beraber avatar değişikliği, tarafımca, malum sebeplerden dolayı yapılamamaktadır. Şahsımı, bu konuda muaf tutmanızı talep ederim.
Cuma günü kullanılacak karşılama yöresi olarak, Trakya karşılaması, tarafımdan kabul edilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır.
Konuyu bilginize sunarım.
Saygılarımla,
Asuman ......
İlgi:Ekteki dilekçeniz
Muafiyet talebiniz haklı görülmüş olup, işleme konulmuştur.
Böyle çalışkan ve parlak bir üyemizi kaybetmek istemeyiz.
Saygılarımla
Müdüriyet
hüznün geceleri 11-04-08, 11:03 Forumcular sabah sabah çoşmuşsunuz yine...Sorumlu olduğunuz konular aşağıdaki gibidir:Lütfen kurallara uyunuz.
ASİ DİZİSİ FORUMU HAFTALIK OLAĞAN GÖREV+ ÖDEV ÇİZELGESİ
************************************************** *
Cuma-Pazar:Bölüm yorumları
Pazartesi:Bölüm yorumları+varsa tüyo yorumları
Salı:Sessiz fragman yorumları+tüyo yorumları+tüyolar iyiyse güzellemeler yok değilse beğeniye göre ağıtlar ya da requiem'ler+seyredemeyen garibanlara link gönderme
Çarşamba-Perşembe:Sesli fragman yorumları+link gönderme+bölüm fotoğrafları+avatar yenileme (mecburidir)+kamera arkası(varsa) yorumları
Saat 20:00-22:00 Mutlak sessizlik...misafir yok,telefon yok, o yok-bu yok
DİZİYİ İZLEME:numaralı,pembe gözlük vs. yardımcı ekipman, aparat kullanılabilir. Bol miktarda Demiromisin zehirlenmesine karşı antidot olarak damardan Demiryllin zerketmek için steril enjektör bulundurulması gereklidir.
Not: Dileyenler Cuma akşamları reklamarası yorum yapabilirler.
BİTİŞ : Cuma saat 22:00'den sabaha kadar- YORUMCU SAFLARINA HÜCUM
Müdüriyet
yav benim satırlarımı unutmuşsun:img-hyste
Asiden Demire
bala sokulmuş yine yanına,beni kıskandırmaksa:dito al sana,attırma kafamı altın karşılığında balanın saçlarını dolarım boynuna,kalayınız gitmiş hepden bedende yapalım boya badana
ihsan
kızlarımda bana mı ne benzemiş,hepsinin canı koca çekmiş,gonca bile sırasını bekleyememiş,kozcuların hepsinin aşkdan kafaları tökezlemiş
cemal ağadan sarmaşığa
salınma ortalıklarda sarmaşığım,ihsan sanada göz koyarsa kırmızılaşır yanağım,cilveleştikce kalbim durmaz ben çok oynaşığım,başımı çok döndürdün be çakır gözlü aşığım
gonca
boşuna değilmiş mesajların ditlemesi,iki görüşde yapışmış Allahın deli niyetli tilkisi,büyüklerin kafasına girmiş ''evlendirmek tek çare'' felsefesi,aynı cemal ağa bulaştırmış herkese çapkınlık kenesi
nerman
kocam babam defne şimdide gonca,canıma tak dedirttiler bunlarla kafa tutuyorum anca,hepimiz birbirimizden üstünüz kafalar çok fırlamaca,millet kadın kızrak adam koca peşinde aynı atmaca
geldim geldim asime yüklenenlermi var yoksa
of ki of bune ya yine asimi kıskanıyo çok sıkıldım bu durumdan artık ne zaman demirin kıskanan oldugunu görücez kaç bölümdür asi kıskanıyo
tamam demir onca şey yapıyo bari asiyede bişey yaptıralım buldum buldum
kıskansın barimi diyor yazar gurubumuz.ayrıca yazar gurumbumuzun hepsinin bayan olmasda bunun etkisi varmı bilmiyorum
ayrıca asi gerekn herşeyi yapıyo önceki yorumlarda bunu defalarca yazdık
acilen asinin kıskanmayan moduna geçmesini talep ediyorum
hehe:) sanırım yanlış anlama sırası ben de...:icon_whis Niye forumu gereksiz bir konuyla meşgul ettiğimi ifade ettiğim tek bir satırımı aldınız...Böyle bir alıntının yanlış anlaşılmalara meydan vermesini istemem.:img-icecr
Tabii ki meydan vermez... Ben buna eminim....:good:
Diğer bir hususa geçelim dilerseniz. Ben bölüm resimleri kısmında saydım tam tamına 20 resim eklenmiş 24. bölüme ait...
Sanırım bu bir rekor......
Ayrıca şimdi szilerin yazdıklarınızı okudum da... çok haklısınız arkadaşlar..
Aslında Demir'in Ziya'yı bulup getirmesi ve evliliğin gerçekleşmesine yardımcı olması iyi bir şey değil ki...
Yani Ziya, Gonca'yı sevmiyor. Sadece kullandı. Ve onu mutlu etmesi neredeyse imkansız..
Ama dediğiniz gibi Demir Kozcuoğlu ailesini ikna etseydi:
"kızınızı hemen yargılamayın, tamam yaptığı bir gençlik hatası, ama bu tür bir hatanın cezası ömür boyu mutsuz olacağı bir adamla evlendirilmek olmamalı, bence hepiniz onun yanında olup, kendisine destek vermelisiniz" falan gibi şeyler söyleseydi daha iyi olmaz mıydı?
Şimdi düşünün Ziya ile Gonca evli
Nasıl olacak bu? Ziya, Gonca'ya iyi davranacak mı? Anlaşabilecekler mi? Ziya'nın Gonca'yı başkalarıyla aldatma ihtimali yok mu?...bu ve bunun gibi bir dolu sorun ve şüphe var kafamda bu evlilikle ilgili...
yav benim satırlarımı unutmuşsun:img-hyste
Asiden Demire
bala sokulmuş yine yanına,beni kıskandırmaksa:dito al sana,attırma kafamı altın karşılığında balanın saçlarını dolarım boynuna,kalayınız gitmiş hepden bedende yapalım boya badana
ihsan
kızlarımda bana mı ne benzemiş,hepsinin canı koca çekmiş,gonca bile sırasını bekleyememiş,kozcuların hepsinin aşkdan kafaları tökezlemiş
cemal ağadan sarmaşığa
salınma ortalıklarda sarmaşığım,ihsan sanada göz koyarsa kırmızılaşır yanağım,cilveleştikce kalbim durmaz ben çok oynaşığım,başımı çok döndürdün be çakır gözlü aşığım
gonca
boşuna değilmiş mesajların ditlemesi,iki görüşde yapışmış Allahın deli niyetli tilkisi,büyüklerin kafasına girmiş ''evlendirmek tek çare'' felsefesi,aynı cemal ağa bulaştırmış herkese çapkınlık kenesi
nerman
kocam babam defne şimdide gonca,canıma tak dedirttiler bunlarla kafa tutuyorum anca,hepimiz birbirimizden üstünüz kafalar çok fırlamaca,millet kadın kızrak adam koca peşinde aynı atmaca
Sayın üyemiz
Her türlü katkıya açığız.:good:
Programımızı böylelikle geliştirip daha işlevsel hale getirebiliriz.
Saygılar
Müdüriyet
hüznün geceleri 11-04-08, 11:19 Sayın üyemiz
Her türlü katkıya açığız.:good:
Programımızı böylelikle geliştirip daha işlevsel hale getirebiliriz.
Saygılar
Müdüriyet
müdiriyetim çok yaşa:happy0064
yav benim aklıma birşey geldi
sarmaşıkla ihsan beyin hiç karşılaşmaları olmadı
bu sarmaşık ihsanı görürse nasıl bakar ona merak ediyorum.
düğünde birde Demiri görürse.
sarmaşık işte onlarada bir dolanıverirse
tüh gitti
oku oku bitiremedim önceki sayfaları yeni başlıga gelebildim sonunda
filme çok sevindim tuba ve muratı ayını filmde izlemek güzel kadro güzel bir kişi hariç bu benim şahsi fikrim
bu arada tuba nekadar zayıf önceleri kat kat giyindirdikleri için anlamamışız galiba ama inanılmaz zayıf göründü gözüme
of bu bölüm son noktayı koysunlar balaya sinir bişey
goncanın olayını onaylamadıgımı öncede yazmıştım keşke daha güzel bir yol seçilseydi.insanlar hata yapabilir ama tüm hayatı boyunca hatasıylada yaşayamazki bu evlilik goncaya mutsuzluk getirecek
süheyla herkesi ters köşe yapacak sanki
geçmişte bırakılmışlıgı yaşadıklarını bir türlü aşamadıgı için bazı şeyleri erteliyo sanki
ama aslana aldıgı araba sonrası yaptıgı konuşmasında anladım sadece onu sevilmesede hediyelerlede olsa yanında olmasını saglamak çok zor ve gerçek bir durum
Günaydın..
Bugün, BÜYÜK GÜN..
Bugün, Asi ve Demir'in Balkona çıktığı gün...
Bugün, Altının gerçek sahibine verileceği gün...
Bugün, Defne ve Kerim'in vuslata ereceği gün..
Bugün, Tilki Ziya'nın kapana kapanacağı gün...
Bugün, Aslan'ın Kozcuoğlu çiftliğinden nallarını toplayacağı gün...
Bugün, Süheyla'nın minicik kedisine kavuşacağı gün...
Bugün, Bala hanımın saçlarının tek tek yolunup eline verileceği gün...
Bugün, Forum Ahali'sinin izlerken zevkten dört köşe olacağı gün...
BUGÜN ASİ GÜNÜ.... GERİ SAYIM BAŞLASIN......
öncelikle herkese tünaydın diyim ben:img-blush okul tatil olunca malum uyuma sefası :) yorumlarınıza başladım okumaya Allahım nedir bu yavaş yavaş gelin gözünüzü seviyim :good: redrosescım okuyunca çok fena gaza geldim ya hepsini ardarda ne güzel sıralamışsın böyle ya :happy0064 yalnız cidden çok büyük bi gün oldu hani bugün bol aksiyonlu atraksiyonlu bi bölüm olacak bakalım :)
redroses tarafından gönderildi
amannn çok fene bi soruuu :) türlü yapardım ondann, ama ağustos böcüğü gibi benimde tercihim onu et yapmak hiçbir sebzeyi böyle kötü emellerime alet edicek kadar hırpalayamam hani :) kuşbaşı şekilde didklerim önce onu, sonra soğanlarla falan yüksek ateşte kavurdukça kavururum, o 3 günlük fönlü saçlarını- vallahi öyle ya kabarmış fönü kaç gün gezmiş o fönle acaba- tel tel ayırırım buharla falann :img-hyste:img-hyste kendimi çok piskopat gördüm bi an ama içimdeki bâlâ aşkı bunları yaptırtıyor hani :img-tomat
neyse ben devam ediyim okumaya :good:
hüznün geceleri 11-04-08, 11:25 Kız o balıkları zehirler... Onun derin okyanuslarda köpek balıklarına atmak lazım... Kurtulma şansı olmasın... Kadın kedi gibi dokuz canlı...dokuz kapıdan çıkıyor... Yakında Cin Ali serisi gibi Bala Serisi başlıcam...
bırak balıkları zehirlemeyi zavallı küçük mideli balıkların boğazını dolar.
cin alisi he.ben artık kendi ekmeğimi elime alınca çocuklara yeni cin ali versiyonunu anlatırım.
bak bu cin ali buda safinaz.benim küçükken safinaz bi bebeğim vardı.çok tatlıydı:img-hyste
hüseyinide örnek model olarak
Tabii ki meydan vermez... Ben buna eminim....:good:
Diğer bir hususa geçelim dilerseniz. Ben bölüm resimleri kısmında saydım tam tamına 20 resim eklenmiş 24. bölüme ait...
Sanırım bu bir rekor......
Ayrıca şimdi szilerin yazdıklarınızı okudum da... çok haklısınız arkadaşlar..
Aslında Demir'in Ziya'yı bulup getirmesi ve evliliğin gerçekleşmesine yardımcı olması iyi bir şey değil ki...
Yani Ziya, Gonca'yı sevmiyor. Sadece kullandı. Ve onu mutlu etmesi neredeyse imkansız..
Ama dediğiniz gibi Demir Kozcuoğlu ailesini ikna etseydi:
"kızınızı hemen yargılamayın, tamam yaptığı bir gençlik hatası, ama bu tür bir hatanın cezası ömür boyu mutsuz olacağı bir adamla evlendirilmek olmamalı, bence hepiniz onun yanında olup, kendisine destek vermelisiniz" falan gibi şeyler söyleseydi daha iyi olmaz mıydı?
Şimdi düşünün Ziya ile Gonca evli
Nasıl olacak bu? Ziya, Gonca'ya iyi davranacak mı? Anlaşabilecekler mi? Ziya'nın Gonca'yı başkalarıyla aldatma ihtimali yok mu?...bu ve bunun gibi bir dolu sorun ve şüphe var kafamda bu evlilikle ilgili...
İyimserliğinize katılmak isterim...:good:
Diğer hususta ise size sonuna kadar katılıyorum. Umarım bu katılışım sizi şaşırtmaz.:img-pilot Dizideki olayla tam alakalı olmasa da biz buna ülkemizde tecavüzcüsüyle evlendirilme adı veriyoruz ki sanırım dünya üzerinde bunu yapan yegane ülke de bizizdir...Yalanın dolanın üstüne bina edilmiş sağlam ne var ki bu hayatta...Pehhh...Çok mesaj verdim...Bozdu beni.:img-hyste Toparlayayım hemen; Ne olacak bu ibişin hali?:img-hyste
bugün Asi günü olması sebebiyle akşam için hazırlıklarımı gündüzden yapmaya başlıyorum bende.eskiden küçük televizyona talim ediyordum ama artık yemiyor.gayet de salona kuruluyorum.geçiyorum televizyona en yakın mesafedeki koltuğa kuruluyorum.annemin babamın sesini kısıyorum.kardeşimi odasına yolluyor ve telefonunmu da kapatıyorum.çalan kapıya bakmıyor,telefonu da duymuyorum,reklam aralarında da kanal değiştirmek kesinlikle yasak!sadece sesi kısılıyor =))
babam artık bu durumu bildiği için cuma akşamı ya geç geliyor yada kardeşimi de alıp dışarı çıkıyor.elimden kurtulmak için hiç bir şey bulamazsa bilgisayarını alıp kendini odasına kapatıyor :)
yani biz de de durumlar pek farklı değil cuma akşamları.:):)
bizdede aynen böyle bir durum var, önceleri bene odamda küçük tv imde izliyodum asi'yi ardından hemen foruma geçiş yapıyordum ama artık beni de kesmiyor valla :) direkt kocaman kocaman izliyim herşeyi daha net göreyim diye kumandayı tutuyorum elimde,haberler varken daha açık bırakıyorum kanald yi, sonra tabi küçük kardeşle anlaşma yapıyorum biirde, asiyi izlerken habire kanal değiştirleim diye gelmesin diye ona pc mi veriyorum oyun oynuyor, yoksa ben kolay kolay vermem onun eline, asi yüzünden katlanıyoruz tabi :) annnem le babam zaten kabullendiler durumu ya dışarı çıkıyolar artık bakıyolar benden kurtuluş yok :) normalde babamın meyva saatidir akşam tv karşısında sırf habire istemesin bişeyler diye önüne yığıyorum meyvasını çayını adamcağızın gıkı çıkmıyor bi daha :img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste tek kelimeyle harika olmuş hepsi asu ablanın cevabı falan da öyle :) yapımcılar şu halimizi görse haftada 3 gün yayınlarlar diziyi :)
hüznün geceleri 11-04-08, 11:33 oku oku bitiremedim önceki sayfaları yeni başlıga gelebildim sonunda
filme çok sevindim tuba ve muratı ayını filmde izlemek güzel kadro güzel bir kişi hariç bu benim şahsi fikrim
bu arada tuba nekadar zayıf önceleri kat kat giyindirdikleri için anlamamışız galiba ama inanılmaz zayıf göründü gözüme
of bu bölüm son noktayı koysunlar balaya sinir bişey
goncanın olayını onaylamadıgımı öncede yazmıştım keşke daha güzel bir yol seçilseydi.insanlar hata yapabilir ama tüm hayatı boyunca hatasıylada yaşayamazki bu evlilik goncaya mutsuzluk getirecek
süheyla herkesi ters köşe yapacak sanki
geçmişte bırakılmışlıgı yaşadıklarını bir türlü aşamadıgı için bazı şeyleri erteliyo sanki
ama aslana aldıgı araba sonrası yaptıgı konuşmasında anladım sadece onu sevilmesede hediyelerlede olsa yanında olmasını saglamak çok zor ve gerçek bir durum
kıymetlim zaten hep zayıfdı.diğer dizisindede öyleydi.ben gibi zafiyet geçiriyor:img-hyste
süheylaya gelirsek
her ne kadar vücudunda ki can her dediğini yapsada,gizliden gizliye yaptıklarından oda şikayetçi
ama işte ortada evlat var
evlat herşeyi yaptırtıyor
anlatabildimmi bilmem
müdiriyetim çok yaşa:happy0064
yav benim aklıma birşey geldi
sarmaşıkla ihsan beyin hiç karşılaşmaları olmadı
bu sarmaşık ihsanı görürse nasıl bakar ona merak ediyorum.
düğünde birde Demiri görürse.
sarmaşık işte onlarada bir dolanıverirse
tüh gitti
İhsan'ı görünce ne yapacağını bilmem ama Demir'i görünce şırnaşır ve bir türkü patlatır... :img-hyste
Demirciler Demir Döver Tunç Olur
Sevip Sevip Ayrılması Güç Olur
Sen Gidersen Benim Halim Nic'olur
Ni Yana Da Ni Yana
On Yedi Benlim Ni Yana
:img-hyste:img-hyste
ipekaziz tarafından gönderildi
açıkcası ben Nerimanın kesinlikle bağırmasını beklemiyorum, malum o da ihsanla evlenmeen önce bilrikte olmuş sanırım- yada belkide hamile kalmış- aynı şeyleri kızının da yaşaması onu daha bi kötü etkileyecektir bence.. sonuçta hiçbir şekilde Gonca'ya bağırmaya hakkı yok kaldı ki ne diyecek hani böyle birşeyi nasıl yaparsın? e sen nasıl yaptın demez mi o kız yarın bigün? Neriman bence kendi yaşadığı şeyleri gonca'nın da yaşadığını görünce daha da üzülecek..
hüznün geceleri 11-04-08, 11:43 İhsan'ı görünce ne yapacağını bilmem ama Demir'i görünce şırnaşır ve bir türkü patlatır... :img-hyste
Demirciler Demir Döver Tunç Olur
Sevip Sevip Ayrılması Güç Olur
Sen Gidersen Benim Halim Nic'olur
Ni Yana Da Ni Yana
On Yedi Benlim Ni Yana
:img-hyste:img-hyste
demir
bala leyla Asi birde sarmaşık,Allahım benim canım neden böyle cık cık,Asiye yalanlarla laf anlatacam diye burnum uzayacak hokkacık,bunlardan beni kurtar varlığını bilemediğim BEDİHACIK:img-hyste
demir
bala leyla Asi birde sarmaşık,Allahım benim canım neden böyle cık cık,Asiye yalanlarla laf anlatacam diye burnum uzayacak hokkacık,bunlardan beni kurtar varlığını bilemediğim BEDİHACIK:img-hyste
Demir bakmaz Asi'den başkasına...
Hele sırnaşık gibi kapı paspasına...
Not to Özkuşum: Kısa oldu ama ilk mani denemem idare ediver.....
murat tuba aynı filimde rol alcaklarmış.ayrıca beren saat okan yalabık da varmış.bermuda şeytan üçgeni olmuş biraz ama neyse.
akşam olsaydı bi.goncanın nası evlendiğini görmek istiyorum bi an önce.o konular saçma bi şekilde işlencek gibi geliyo bana.çünkü bi bölümde herşey olup bitcek.ön yargılı olmak istemiyorum ama umarım saçmalamazlar.....
kıymetlim zaten hep zayıfdı.diğer dizisindede öyleydi.ben gibi zafiyet geçiriyor:img-hyste
süheylaya gelirsek
her ne kadar vücudunda ki can her dediğini yapsada,gizliden gizliye yaptıklarından oda şikayetçi
ama işte ortada evlat var
evlat herşeyi yaptırtıyor
anlatabildimmi bilmem
evet dizide bari birşeyler yedirsinler .ya normalde yemiyo demiyorum yanlış anlaşılmasın
geçen bölüm tam demir yemek yiyelim dediye oh sonunda yemek derken kahve içtiler sadece 1-2 kilo alsa iyi olur derim ben
süheylayı anlattıgın bölümu anlatmışsın canım aynı fikirdeyiz
Asi Demir aşkını seven herkese kapımız sonuna kadar açık..
Aramıza hoşgeldin oxo
Günaydın..
Bimkolik ve tarçın bende ikinizin arasına oturabilirim... Gözlerim tam görmüyor yaşlılıktan olsa gerek... Arka sıralarda oturursam görememrZaten 1453 İstanbul'un fethini de göremedik... Bırak bari Asi'nin fethedilişini ön sıradan görek
:
Hımm demek önlerde boş yer kalmadı. Eh ne yapalım ben de artık arka sıralardan ne kadarını görebilirsem o kadarını yazarım
Efendim? Bir şey mi ima ediyorum? Yok canım ne ima edeceğim :::img-hyste
Bimkolik 'cim , bilirsin biz senle önceden tanışıyoruz, hukukumuz çoook eskilere dayanır.... Sen yaparsın bana bir kıyak, ön sırada bir yer bulursun oturtacak... değil mi arkadaşım ?:img-wink:
...
bimkolikcim ne de güzel özetlemişsin... :img-in_lo
2. Balkon Kuşatmasının Demir Paşa'nın zaferiyle sonuçlanacağına inancım tamdır komutanım!
Bakın kızlar, ne demiş oyuncak bulut? Komutan..
Komutan benim, ön sıraya kimseyi alamayacağım kusura bakmayın..
Zafer anında koluma bacağıma hakim olamam sakatlanırsınız ondan..:img-hyste
Arkalara alayım sizi en iyisi..
Herkese Günaydın,
Hayırlı cumalar olsun,
Beklenen sahnelerden,inşllh elimiz boş dönmeyiz ve akşam burdan herkesin uuuuu'lar çekerek yazılarına başlamalarını temenni ederim...
,
Ben fragmandan beri uuuuuuuuuuuu ... antremanları yapıyorum, sesimi iyice açtım..köpeğimle gece gündüz çalıştık valla...:img-hyste
Ben Demirle Asi sevgili olduğunda Demir ona attığı tokat için ne kadar pişman olduğunu söyleyecek mi bu konuyu açacak mı diye çok merak ediyorum:Birde konunun üstüne o andan beri bunu yapmak istiyorum diyip :love05:Asiyi yanağından :love05:öpmesini istiyorum.:img-in_lo
Çok şey mi istiyorum.:,
oyyy...oyyy....Hiç çok şey istemiyorsun GÜLBEYAZ' ım...O dediğin var ya kaymaklı ekmek kadayıfı olur..Ama Demirim o tokadı bir anlık refleksle attı ve çok pişman olmuştu hatırlarsan.. ' Ne yaptım ben' diye kendine şaşırmıştı..
Atının ölümü için kendisini sorumlu tutup, Asi'den özür dilemesini bilen Demir'im elbet o tokadın özürünü de dileyecektir..Bilirsin Demir'im çok güzel özür diliyor..
Zaten o neyi güzel yapmıyor ki?:img-in_lo
hüznün geceleri 11-04-08, 11:58 Demir bakmaz Asi'den başkasına...
Hele sırnaşık gibi kapı paspasına...
Not to Özkuşum: Kısa oldu ama ilk mani denemem idare ediver.....
idare edemem çünkü çok beğendim:happy0064
Demir tabide bakmayacak,bakarsada süheylada onu evlendiriverirse ya.gonca gibi duruma düşerse:img-cray:süheyla der''nettin sen bu kızasa zaten benim adım çıkmış 9a inmiyor 5e''
crncrncrngonca durumu hepimizin canını sıkıyor ama izlemedende ön yargı gütmeyelim.ağlarız bellimi olur.
dizlerimizi döve döve''gitti gonca gitti''diyem:img-hyste
İyimserliğinize katılmak isterim...:good:
Diğer hususta ise size sonuna kadar katılıyorum. Umarım bu katılışım sizi şaşırtmaz.:img-pilot Dizideki olayla tam alakalı olmasa da biz buna ülkemizde tecavüzcüsüyle evlendirilme adı veriyoruz ki sanırım dünya üzerinde bunu yapan yegane ülke de bizizdir...Yalanın dolanın üstüne bina edilmiş sağlam ne var ki bu hayatta...Pehhh...Çok mesaj verdim...Bozdu beni.:img-hyste Toparlayayım hemen; Ne olacak bu ibişin hali?:img-hyste
kimleri görüyorum ferman abim gözlerim yaşardı:img-cray: seni görmek ne güzel yorumlarını okumak da tabi ve asıl en önemlisi de senin birisine katıldığını görmek gerçekten şaşırtıcı:) hemen kendimce cvplayayım bu ibişin halini;
Gonca kız kendince evde yaşanılan sıkıntılardan kurtulmak adına kendisine mavi boncuk dağıtan birine gönlünü kaptırdı bu kişi Ziya olur maalesef bunun kaçış olduğunu hiç düşünmeden sevdiğini sanıp bu adama teslim olup heba olmuştur bana göre haketmiştir ailenin sıkıntılarına ortak olup onlara destek olacağına kızımız gözleriyle Ziya'yı başka kızla görmüş olmasına rağmen bu sevgi oyununu devam ettirip sonucun da böyle kötü bir olayla tamamlanmasına mazhar olmuştur, ben Gonca kızın bu evlilik çerçevesin de aklının cezasını çekeceğine inanıyorum ve Ziya'dan yana hiçbir şekilde yüzü gülmeyecek ve yaptığının ne kadar fena birşey olduğunu görüp cezasını çekeceğini düşünüyorum bence az bile, tek masum tarafı kaçışı yalnış kişi de bulup bunun devamın da düşünmeden hareket etmesidir aşk insanın gözünü kör eder de Gonca kızın ki aşktan körlük değil ailenin olaylarından kendini soyutlamaktır.
İhsan'ın daha açmamaış GONCA'sına sitemi
G oncaydın sen daha açmamış taze bir çiçektin
O lur olmaza gidip aileni ne hale getirdin
N asıl yaptın bunu sevgi mi gerçekten bu hissettiğin
C eza mı yoksa ödül mü yaşayarak göreceksin bu evliliğin
A ssan da suratını ağlasan da yok faydası artık sen gelinsin
İhsan'ın daha açmamaış GONCA'sına sitemi
G oncaydın sen daha açmamış taze bir çiçektin
O lur olmaza gidip aileni ne hale getirdin
N asıl yaptın bunu sevgi mi gerçekten bu hissettiğin
C eza mı yoksa ödül mü yaşayarak göreceksin bu evliliğin
A ssan da suratını ağlasan da yok faydası artık sen gelinsin
Gonca'nın Babasına cevabı...
İ nan baba bunu isteyerek yapmadım..
H albuki ben ziyayı çok sevdim
S üheyla’nın biz yaptıklarını düşününce
A nladımki en büyük hatayı sen başta yaptın
N afile artık bunu çok geç anladım...
hüznün geceleri 11-04-08, 12:09 Gonca'nın Babasına cevabı...
İ nan baba bunu isteyerek yapmadım..
H albuki ben ziyayı çok sevdim
S üheyla’nın biz yaptıklarını düşününce
A nladımki en büyük hatayı sen başta yaptın
N afile artık bunu çok geç anladım...
bak sen işler ilerliyor.:happy0064
goncadan ihsana
sen gibi gönlüme söz dinletemedim,deli niyetli olacağını bilemedim,süheyla gibi hamile kalırsam ben nederim,daha kendim çocuğum nasıl baş ederim:img-hyste
MÜDİRİYEM nasılız ama:img-hyste
Gonca'nın Evliliği Konusunda:
Toplumsal örf ve adetler bağlamında Goncanın ne yazık ki başka şansı yok.
Bunu tam da bir 'tecavüz' olarak göremeyiz,Gonca Ziyayı sevdiğini sanıyordu ve isteyerek birlikte oldu.
Hem Ziya bundan ziyadesiyle memnun olacaktır zira arkasında kapı gibi Süpermen bacanağı var...Bacanak Ziyaya Antakyada ya da en iyisi İstanbulda iş kurar, biz de suratını görmekten kurtuluruz:img-hyste.
oyuncak bulut 11-04-08, 12:13 açıkcası ben Nerimanın kesinlikle bağırmasını beklemiyorum, malum o da ihsanla evlenmeen önce bilrikte olmuş sanırım- yada belkide hamile kalmış- aynı şeyleri kızının da yaşaması onu daha bi kötü etkileyecektir bence.. sonuçta hiçbir şekilde Gonca'ya bağırmaya hakkı yok kaldı ki ne diyecek hani böyle birşeyi nasıl yaparsın? e sen nasıl yaptın demez mi o kız yarın bigün? Neriman bence kendi yaşadığı şeyleri gonca'nın da yaşadığını görünce daha da üzülecek..
hmmm... :kahve açıkçası söz kesildiği gece Defne'yi Kerim'le dışarda konuşurken yakaladığında verdiği tepkiyi düşünecek olursak Gonca'ya çok sinirleneceğini düşünüyorum. Ama ortada bir intihara kalkışma durumu var yani Gonca'nın kendisinin de bu durumdan hoşnut olmadığı ortada.. Dolayısıyla Gonca'nın üstüne daha fazla gitmeyeceğini düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığı yaşayacağı ve çok üzüleceği kesin..
hüznün geceleri 11-04-08, 12:16 Gonca'nın Evliliği Konusunda:
Toplumsal örf ve adetler bağlamında Goncanın ne yazık ki başka şansı yok.
Bunu tam da bir 'tecavüz' olarak göremeyiz,Gonca Ziyayı sevdiğini sanıyordu ve isteyerek birlikte oldu.
Hem Ziya bundan ziyadesiyle memnun olacaktır zira arkasında kapı gibi Süpermen bacanağı var...Bacanak Ziyaya Antakyada ya da en iyisi İstanbulda iş kurar, biz de suratını görmekten kurtuluruz:img-hyste.
dimi büyüklerimizin felsefesi böyle.bazıları hariç:img-hyste
ya evlenecen yada dünyadan göç edecen asi nehrine atarak.
yoksa iflak olamazsın.
bu goncada bi tuhaf başka kızlarla sarmaş dolaş gördüğü adamın yanına sokuluyor.sokulmakla kalmıyorsofa
hmmm... :kahve açıkçası söz kesildiği gece Defne'yi Kerim'le dışarda konuşurken yakaladığında verdiği tepkiyi düşünecek olursak Gonca'ya çok sinirleneceğini düşünüyorum. Ama ortada bir intihara kalkışma durumu var yani Gonca'nın kendisinin de bu durumdan hoşnut olmadığı ortada.. Dolayısıyla Gonca'nın üstüne daha fazla gitmeyeceğini düşünüyorum ama büyük hayal kırıklığı yaşayacağı ve çok üzüleceği kesin..
defne ve kerim de işler biraz daha farklıydı aslında sonuçta herşey nerimanın istediği gibi gidiyordu, zengin yakışıklı okumuş kerim kızı defneyi istiyordu,,neriman da olayın tadını çıkartıyordu :) ama goncanın intihar ettikten sonra sanmıyorum ki daha biri çıkıp goncaya tavır alsın.. kız zaten yaptığından pişman olmuş da öldürmeye kalkmış kendini.. daha o saatten sonra niye yaptıni biz sana böyle mi dedikkk bik bik bik... gibisinden laflar anlamsız olur biraz gibime geliyor hani :icon_whis
zaten ziyayıda sevememiştim hiç şimdi tarcinın senaryosunu okuyunca farkettim ki -bu arada yeri gelmişken hemen diyim akşama kadar böyle parça parça yazsan ne iyi olur ama ellerine sağlık :good::good:- bu ziya evlendikten sonra muhtemelen içgüveysi olarak çiftliğe gelecek.. ıyyy ya bi o eksikti çiftlikte.. ıyyyyy :img-tomat:img-tomat:img-tomat
hüznün geceleri 11-04-08, 12:23 Komutan'ım Allah'tan başımızda Müdüremiz var... Bize muhteşem balkon sefasını yıldızların altında izlemek için platform ayarlıcak...:happy0064:happy0064
Eee ustaların arasında yavaş yavaş pişiyoruz... Bu forumda her meslekten insan var... Bu sebeple ben forumu çok seviyorum... Bazen aşırı duygusallaşıp :icon_sorrbir anda neşelenebiliyoruz...:happy0064
sakın ola pes etme.hem azcıkda işinin sitresinden uzaklaşırsın.tıpkı benim gibi:img-hyste
düğünlerde keramet var,aşıklar birbirlerine bakmak için fırsat kovalar,nerman bu kaçamak bakışları görünce hepden ağlamaya başlar,kim ne derse desin yeni kuşak ve şimdiki kuşakların kalpleri hala birbirleri için çırpınır dururlar
Leylacım malzemeyi demirden almışın sonra onlarında kalayı gitmesin:img-hyste
Karşılamayı "Bir dalda iki kiraz" türküsü ile yapmak istiyorum. "Salasana sallasana mendilini" ile de olabilir.
< |