Tüm Versiyonu Göster : Lost Spoiler

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6

deadly_angel
17-05-08, 20:49
Desmon tabutun başında mı...Vayyy bunu atlamışım sanırım sağol Angel'ım bak bu iyi işte en azından emin oldum tabutta ki kişi olabilme ihtimali geliyordu insanın aklına ama sonra cenaze evi ve zenci mahallesi olayını düşünüyorum böyle bir ihtimal kalmıyor o zaman da...

Jack konusunda bende uçakta Sun'un onu tersler gibi konuşması ve Jack'e karşı bakışlar falan dikkatimi çekmedi değil...Jin'in ölümünden sorumlu 2. kişi dediği Jack olabilir neden olmasın...Belki Sun'u bebekten dolayı onlarla gelmeye zorladıysa Jack...Ya da gemideki patlayıcılar ve Keamy'e bağlı kolluk onlara doğru giden Jack amannn birsürü soru işte herşe olabilir yani...Final'i ondört gözle bekliyorum...:img-pilot

Bakalım neler olacak.Jack işi inada bindirmesinde ne olursa olsun.Şu tabut meselesini öğreneceğiz diye nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam.Meraktan deliriyordum, sonunda öğrenebileceğiz.

Keamy kendi canını güvene aldı bir bakıma.Jack'leri gemiyi havaya uçururum diye tehdit edebilir.

MetaLoqy
18-05-08, 08:52
sabah kalktıktan 1 saat sonra yani beynimin en iyi alqılayacaqı zaman lost u tekrar izledim =)
dikkatinizi çektimi bilmem ama karqo uçaqında pilotun
mrs.decker a arkadakilere ineceqimizi haber verin demesinden sonra
mrs.decker oceanic 6 in olduqunu bölüme qiderken birine bakıyor
selamlıyor ve qülümsüyor bu kişi benjamin linus tan başka biri olabilirmi acaba..
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/bscap0004.jpg http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/bscap0003.jpg

Burdada uzaktan bir qörüntüsü;
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/vlcsnap23036fm0.png

TisdaleLove
18-05-08, 11:04
sabah kalktıktan 1 saat sonra yani beynimin en iyi alqılayacaqı zaman lost u tekrar izledim =)
dikkatinizi çektimi bilmem ama karqo uçaqında pilotun
mrs.decker a arkadakilere ineceqimizi haber verin demesinden sonra
mrs.decker oceanic 6 in olduqunu bölüme qiderken birine bakıyor
selamlıyor ve qülümsüyor bu kişi benjamin linus tan başka biri olabilirmi acaba..
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/bscap0004.jpg http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/bscap0003.jpg

Burdada uzaktan bir qörüntüsü;
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/vlcsnap23036fm0.png

gerçekten iyi yakalamışsın izlerken pek dikkatimi çekmemişti..Benjamin mi deil mi bilmiorm ama gerçekten merak ettim..

M@vİ_M€Lek
18-05-08, 11:54
evet uzak çekimde birinin bacakları çok net seçilebiliyor..ayrıca yardımcı pilot korku içinde elinde bir tılsım tutuyordu,ve arkada "o" varken buna ihtiyaçları olduğunu söylüyordu..ilk başta benimde dikkatimi çekti ama bizimkileri görünce unuttum gitti..

deadly_angel
18-05-08, 11:54
Benjamin değildir diye düşünüyorum.Dış dünyaya çıkmak istese bunun başka yollarını eminim ki bulur.Lapidus'a ne oldu onu çok merak ediyorum ben.

deadly_angel
18-05-08, 18:22
Darkufo'nun tabuttaki kişi ile ilgili açtığı anket ve şu anki sonuçlar

Ben: (25%)
Sayid: (8%)
Desmond: (22%)
Jacob: (6%)
Sawyer: (10%)
Locke: (18%)
Alpert: (10%)

deadly_angel
18-05-08, 18:40
Episode 4.12 - There's No Place Like Home - Part 2 and 3 - Promo Details

http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/promo4.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/promo3.jpg
http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/promo2.jpg

Z_oMbbiE
18-05-08, 18:52
Darkufo'nun tabuttaki kişi ile ilgili açtığı anket ve şu anki sonuçlar

Ben: (25%)
Sayid: (8%)
Desmond: (22%)
Jacob: (6%)
Sawyer: (10%)
Locke: (18%)
Alpert: (10%)

Des'in neden bu kadar çok oy aldığını anlamadım :S:S

Bu anketten önce bana göre en güçlü tahmin Michael gibiydi fakat Michael şıklarda bile yok. O yüzden buradaki en iyi ihtimal Benjamindir heralde.

deadly_angel
18-05-08, 18:54
Des'in neden bu kadar çok oy aldığını anlamadım :S:S

Bu anketten önce bana göre en güçlü tahmin Michael gibiydi fakat Michael şıklarda bile yok. O yüzden buradaki en iyi ihtimal Benjamindir heralde.

Evet Benjamin olma ihtimali sın dereceyükske anket sonuçlarına bakılırsa.Michael sezon finalinde ölebilir diye düşünmeye başladım.

sisley
18-05-08, 19:11
Tabuttaki kişi bu ankette geçen isimlerden biri mi olacak ? O zaman durumlar kötü cünkü Michael'ın adı bile yok ayrıca bu isimlerden kimse ölmesin .Ben çok kilit bir karakter o cıkarsa (ki bence olamaz) şaşırırım.Des de olmasın :( diğerleri için bir şey diyemeyeceğim
Eğer Locke ise 5. sezon nasıl devam eder daha cok merak ederim.

Uçakta başka biri daha mı var denmiş geçen sayfada.Ben de okudum ekşisözlükte
Ben demişler ama değilmiş.Uçakta görevli olan kel bir adammış.Hurley inerken görüyoruz hatta onu.

MetaLoqy
18-05-08, 20:13
saqol sisley.. dikkat etmemisim oraya şahsen sevindim en azından kim olduqunu düşünmekten kurtulmuş oldum :)
buda resim;
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/kel-1.jpg

desmond ölmesin ya o senaristleri qördüqüm yerde...
kilit adam olmalı desmond benjamin qörünce ne olucak onu merak edıyorum aradakı dıyaloglar filan..

hyoldas
18-05-08, 20:27
Müslüman olmasına rağmen Sayid gibi geliyor zaten cenazenin olduğu yerde kilise değil, cenaze evi idi. Kimsesinin olmaması ve Benjo ile çalışıyor olması Sayid ihtimalini arttırıyor.

Desmond kesinlikle olamaz zaten Henry İan'ın 5. sezonda rolü bunun kat be kat üstünde yazılmış :icon_whis

arzu__55
18-05-08, 20:37
niye size sayid diye geliyor ?
bence sayid degil bence hic tahmimizde olmayan biri o tapudaki..
eger sayid olsaydi kate umursamamazilk yapmazdi oda giderdi cenezeye??
kilse olmsada orda bi rahip vardi ve kimsenin gelmedingi söledi..

Desmonudna olucani düsünmüyorum..
michael belki ola bilir
bende olcani düsünmüyorm cünkü önemli karakterleden biri..

deadly_angel
18-05-08, 22:02
Ben tabuttakinin Desmond olmadığını düşünüyorum.Mantıksız geliyor bana.Sayid olabilir, Benjamin de.michael olmayacak sanırım.Çünkü şıklar arasında yok.

Oceanic 6'nın adadan sonra yaşadıklarının tamamını izlemedik.Özellikle Jack'in delirme süreci ve arkası çok önemli gibime geliyor.Bu süre içinde herşey olmuş olabilir.Kate'in kayıtsz kalması durumu da buna dahil.

bessy
18-05-08, 22:51
desmond ve benjamin ölmemesi gereken karakterlerden bence sonuçta adayla ilgili öğrenmemiz gereken bir sürü şey var bunu ancak benjaminden öğrenebiliriz alpert duruyor gerçi ama bence benjamini öldürmezler
desmondunda flashları var onlarıda tam öğrenmeden öldürmez gibime geliyor
ama öldüren senarist öldürür oda ayrı :)

bessy
19-05-08, 00:47
4x13 ün 2. promosunun sonunda sesinden anladığım kadarıyla desmondun ne yaptın sen gibisinden birine bağırıyor acaba bu sefer locke değil michael mı dayanamadı patlattı C4 leri ayrıca benjamin dayak yememiş bir şekilde demekte ve kate benjamine sanırım gidebilir miyis gibisinden bişeyler söylemekte

Not düşmemde yarar var kıt olan ingilizcemle anladığı şeylerdir ama desmondun öyle bağardığına eminim diyebilirim :)

TrU
19-05-08, 07:50
Sayid ve Nadia yı birlikte görünce daha bir üzüldüm Nadia nın öldürülmesine :img-cray: Benim için Des&Penny den sonra Sayid&Nadia :good: arada Shannon falan oldu kızdım Sayid e gerçi ama neyse!!
Oceanic 6 olayı gerçekten de hiç inandırıcı değil bir kere Kate in uçağa binerken 6 aylık hamile olması lazım güvenik kayıtlarından da o gün uçağa binenlerin görüntülerine falan çok rahat bakılabilr bari Claire doğururken öldü fln deseydiler kate neden annesi olmak zorunda ki anlamadım bence Jin kesinlikle öldü Claire de öldü buarada Daniel evli değil miydi ya Charlotte ile bakışmalar falan noluyoruz :img-hyste
bölümün en kom,k sahneleri de Sawyer ın Miles'a Cengiz demesi :img-hyste ve Hurley in kutudaki bisküvüyü yedikten sonra Ben in "biliyor musun o 15 yıllık" demesi :img-hyste:img-hyste

deadly_angel
19-05-08, 11:03
Minor Spoilers:

1) You will learn where Richard and the Others are taking Sayid and Kate
2) More about the Sawyer and Kate Kiss
3) Little more about the Jack/Kate Season 3 finale ending scene
4) Why Jack and the O6 are lying

Major Spoilers (Start at 9 Minute Mark of the Audio)

1) Full details about what happens right after the Kate/Jack Scene FF from Season 3
2) FULL details of Sayid FF
3) Find out what happens with Ben, Keamy and Locke at the Orchid
4) Which main characters will die and HOW
5) How the O6 make it off the island
6) Full details of The Frozen Donkey Wheel
7) Who is in the coffin!!

ODI LOSTcast 14 Part 2 - Season Finale Special Spoilers Edition

Now for all of you that do not like spoilers Part 1 does contain our weekly episode recap and analysis of all the key points. We talk about the Three Stooges (Ben, Locke and Hurley) on the way to The Orchid, Sawyer and Jack being the heroes, Sayid and Kate meeting Richard Alpert and the other Others in the jungle, Daniel helping to get some of the LOSTIES including Sun, Jin and Aaron to the freighter, mention Desmond finding the freighter rigged with tons of C4 explosives and all of the Oceanic 6 flash forward scenes.

So as always, do not forget the podcast is available on iTunes and you can subscribe to the podcast there. You can alsways subscribe to the site or podcast directly on the website. Just click on "subscribe" on the right side of the website.

dizi_maniac
19-05-08, 16:15
Bu nasıl bir dizi !?!:img-fear2

İzleyicisini ağlatan dizileri duydum,
aksiyonlardan izleyicisini heyecanlandıran dizileri duydum,
aşk meşk ilişkleri ile romantizmin dibine vurduran dizileri duydum,
siyasi veya ticari oyunlar çerçevesinde dizilerde var biliyorum, vampirli veya süperkahramanlı, tamam onlarda var biliyorum...
ama izleyicisini bu kadar fıtık eden bir dizi ne duydum nede gördüm yahu! :blink:

Bulmaca labirentinde kayboldum, mahvoldum yaaa...
Hep bu Josh Holloway yüzünden...
Ülkemize (ve Beyaz Show'a) gelmeden önce bu gamzeli zıpır, Lost most umurumda değildi, izlemiyordum...

Sonra o gamzelerin içinde gömlülüp kalınca, birazcık daha onu görebilmek için , hadi bari TNT den izleyeyim dedim...

Ama da-ya-nı-lır gibi değil ki , kardeşim!

7 gün arayla bekle bekle... haftaya devamı var diye hababam bekle bekle...
Yok. Mümkün değil.

Dvd'lerini aldık ve ailece 80 küsür bölümünü 4.S /12.B. kadar birlikte hatmettik.
İyi halt ettik!
İçimiz dışımız LOST oldu. Yat, kalk Lost'u konuşur olduk... ailece karşılıklı teoriler üretim makinelerine dönüştük!

Aha işte, 4. sezonun 12inci bölümünüde izledikten sonra... böööle kalakaldık. Mecbur bekleyeceğiz artık devamını...
Sabır sabır...

Bu senaristleri var yaaa... gidip kaçıracaksın bunları, ağızlarına Locke'ın Miles'a yaptığı gibi, el bombalarından tıkayacaksın:img-wink: "ya konuşursunuz, ya konuşursunuz" diyeceksin! : ))

Buraya ilk kez yazıyorum, nereden başlayacağımı bilmiyorum..
Belki şimdilik sadece Locke'la ilgili (çılgın/saçma?) teorimden bahsedebilirim?

11inci bölümün son sahnesinde:
Adayı taşımak...
Bana göre adanın maddesel/konum olarak değil de, "zamansal" olarak -yerini- değiştirecekler. Yani bu sadece benim fikrim, bana gülebilirsiniz de? Hiç sorun değil, buyrun gülün. Bu dizi bende akıl fikir bırakmadı ki?

Teorilerimden bir diğeri de ; Jacob'un John Locke'un kendisi olması. Ama "zamansal" olarak farklı bir Jacob/Locke bu!

Zaman boyutunu Orkid istasyonunda değiştirebildiklerini düşünüyorum. Ama bunu pek kolay ve rahat yapamıyorlar, çünkü her seferinde büyük risk faktörleri var. Ben'in de Hurley'e dediği gibi :" Bu çok tehlikeli ve ancak son çare olarak baş vuruluyor."

Madem zaman kavramı, bu mistik ada da , "reel" dünyadan ayrı ve farklı bir şekilde biçimlendirilebiliniyor o zaman Locke'ın bu adaya daha önceden gelmediği (yaşamadığı) ne malum? Ama hatırlamıyor işte! Hatırlayamıyor...
Ama ada onu hatırlıyor!
Locke sadece, bu adayla anlamlandıramadığı, ismini koyamadığı bir bağı olduğunu "hissediyor"....
Adamın varı yoğu, dini imanı, kıblesi, herşeyi bu ada.

John Locke; gelişecek olan güç odaklarının çatışmasının tehlikesinden adayı koruyabilmek için yeniden "klonlandı" ve henüz 6 aylıkken dünyaya getirildi, çünkü ilerde "vaktinde" 815 Oceanic'e binip, adaya düşmesi gerekiyordu.
6 aylık doğan bebeklerin (hele ki 1950'lerde ki imkanlarla) hayatta kalabilmesi neredeyse imkansız! Ama o herşeye rağmen, yaşadı. Babası onu 8inci kattan atmasına rağmen, ölmeyişide bu yüzden. Ada , onun ölmesine izin vermiyor.

Jacob/Locke ise, adayı fiziksel olarak kurtarabilecek durumda değil, çünkü Jacob "farklı" yani başka bir zaman diliminde bulunuyor. Bu yüzden fiziksel olarak hareket edebilecek, müdahele edebilecek bir Jacob'a daha ihtiyacı var... yani John Locke'a.
Bu yüzden adaya düşer düşmez Locke yürüyebildi...

Hatırlarsanız kulübeye Benjamin'le birlikte ilk gittiklerinde Jacob ona :" Bana yardım et" demekten başka bir şey dememişti? Ve Benjamin Locke'un, Jacob'u duyabilmesine ne kadar şaşırmıştı.
Jacob, Diğerlerinin neredeyse tapındığı bir kişi. Ona mutlak bir sadakat ile bağlılar. Çünkü Jacob, gerçekten özel bir kişi. "Zaman"ın ve Ada'nın efendisi gibi bir şey.

John Locke'un Annesi, Oyuncakçı dükkanında oğlunu bulduğu bölümde, ne demişti? "Sen çok özel birisin, çünkü sen çok özel olarak tasarlandın"" demişti değil mi?

Benim bildiğim kadarı ile bebekler "tasarlanmaz"... yapılır:img-hyste
Ne demek istedi sizce bu kadın?
Oğlunu doğurduğunda, hemşire kuvöze koymak içn götürdüğünde, sanki ona önceden tembih edilmiş gibi: adını John koyun, demişti.
Ve herşeye rağmen hayatta kalan bebeğini teslim alması gerektiği günde, bebeğine bir annenin yavrusuna baktığı gibi değil, bir yaratığa bakar gibi bakıp , korkup kaçmayı tercih etmişti.
Bütün bunların ardında, Tom Sawyer'in bi parmağı olduğunu düşünüyorum. Yani, bizim Sawyerin öldürdüğü şu Locke'ın babası.
Teorime göre, bu rezil herif vakti zamanında Locke'ın annesine bol miktarda para karşılığı yapay yoldan (belki bir laboratuar da, hastanede v.s) döllenmesi için ikna etti ve bu yüzden kadın ısrarla oğluna:" Senin BİR baban yok, sen çok özel olarak tasarlandın" demesi bu yüzden?
Kadın diyor ya Locke'ı böbrek ameliyatından sonra hastanede ziyaret ederken:" Seni kandırmaya beni o zorladı, yüklü para verdi. Yüklü para verme konusunda o hep çok iyidir"
Yani daha öncede kadın, o rezil herifden yüklü para almış!
Peki ne için olabilir?
Bence, kadının NASIL hamile kaldığı ile ilgili bu durum.
Belki farklı farklı erkeklerin DNA larından tasarlanarak yapıldı?

Ve belki hangi erkeğinin DNAsının küçük John'da "ağır bastığını" görebilmek için Richard Alpert önüne o değişik eşyaları koydu, ve küçük John bıçağı seçince, belki bu yüzden hayal kırıklığına uğradı?
Çünkü DNA'larla veya "zaman kavramı" ile ne kadar oynarsan oyna... daima bir KADER faktörü vardır.
Kaderin ne yapacağı/yaptıracağı önceden kestirilemiyor...
Zamana hükmediyor olabilirsin, DNAlarla oynayabilirsin ama Kadere hükmedemiyorsun işte...
Ne yapacağı hiç belli olmuyor...
Benjaminin de Locke'ın gözlerinin içine bakıp, üzerine basa basa dediği gibi:" Kader çok dönek bir kalta.tır!"

Sanırım Benjamin artık biliyor Locke'ın Jacob olduğunu!

Onca sene (Locke gelinceye kadar) Ada'nın "efendisi" konumundaydı Benjamin Linus,
ve 815 Oceanic'in düşmesine yakın belinde ki tümör ile "hastalandı",
ve ölmesi gerekiyordu...
çünkü "asıl" Lider yoldaydı ama Benjamin liderliği elden bırakmak istemiyordu.
Kendini daha zeki, daha becerikli görüyor Locke'dan.
Bu yüzden sürekli Locke ile üstünlük yarışında.

Ve bu yüzden Hurley ile konuşurken, Locke'u o toplu mezar çukurun başında vurmasının ne kadar anlamsız bir girişim olduğunu aslında çok iyi bildiğini ama o esnada pek aklının yerinde olmadığını, söyledi.

Bu yüzden Diğerlerine --beklediğiniz kurtarıcı Locke değil-- dercesine Locke'un "zayıf, güçsüz" bir zavallı olduğunu sergilemek istedi ve Babasını herkesin önünde öldürmesini talep etmişti... ki ÇOK iyi biliyordu Locke'un babasını öldüremeyeceğini.

Bunu ÇOK iyi bilen Richard Alpert'da, bu nedenle Locke'a Sawyerin dosyasını vermişti. Sen öldüremiyorsan başkasına öldürt, diyerek.

Bana kalırsa, Richard Alpert, Jacob'un sağ kolu. Jacob'un sayesinde Richard tüm zaman dilimlerinde seyahat edebiliyor ve hiç yaşlandığını göremeyişimiz bu yüzden?

Biliyorum çoğunuz Locke'a kızgınsınız, ama ben John Locke'ın adaya olan sadakatında ve bağlılığında bir suç göremiyorum.
O dünyalar tatlısı şeker Boone'cuğumu, isteyerek öldürmedi ki?!
O dönemler Locke Ada'da henüz yeniydi, rüyalarından henüz korkuyor, çelişkiler yaşıyor, ve şaşkınlık içersindeydi... yeni yeni alışmaya çalışıyordu adanın "binbir" haline.

Boone'un ölmesini HİÇ istemedi. Dolaylı yoldan belki sebep oldu evet, zavallı Boone'cuğumuzun ölmesine:img-cray: ama belkide Boone zaten "Liste"de olmayanlardan biriydi. Yani zaten ölmesi gerekenlerden biriydi.
Boone'un uçaktan sağ kurtulmasının belkide tek nedeni, ağaçların arasında ki uyuşturucu kaçakçıların uçağını "indirebilmek" içindi?
Tam da o esnada Locke'un bacakları birdenbire tutmamaya başlamıştı, hatırlıyor musunuz?
Locke o tepeye tırmanmasın diye, olduğunu düşünüyorum!
Ada; Locke'ı koruyabilmek için, bacaklarını yeniden hissiz hale getirdi.
Boone'un uçak kazasından sağ kurtulmasının tek sebebi o tepeye tırmanıp sonrada aşağıya düşüp ölmekti.

Buna ilişkin küçük bir detay daha: Boone'la ilgili Locke'ın gördüğü rüya ; Charlotte merdivenlerden yukarı çıkıyor, Charlotte merdivenlerden aşağıya iniyor...
Boone küçükken Charlotte isminde ki Dadısına sırf işkence olsun diye, zil ile mi, telsiz ile mi neydi unuttum, sürekli çağırırmış. Zavallı dadı, bütün gün bir aşağıya bir yukarıya tırmanmak zorunda kalmış... taa ki bir gün yine Boone çağırdı diye, aşağıya telaşla inerken düşüp ölmesi...
Boone'unda mazisinde bir "kurbanı" var, ölümüne sebep olduğu biri var!

Gelelim yine John Locke'a ;
Locke kendi Jacob-halini hatırlayamadığı için, en başlarda Oceanic 815'le düşer düşmez, Ada'yı kurtarmayı değil de, hayatta kalanlara yardım etmeye adamıştı kendini.
(insanları doyurabilmek, domuz avlamak, liderlik yapmak istemeyen Jack'i ikna etmek, hayatta kalanların insani ilişkilerinde yardımcı olmak, Walt ile sohbetleri, Charlie'yi uyuşturucudan vaz geçirmek v.s v.s )
ama gittikçe asıl amacının Ada'yı kurtarmak olduğunu idrak etmeye başladı...

Ayrıca bana sorarsanız, uçak düştüğünden bu yana gerçek anlamda lider vasıflı kişi Jack değil, hep Locke oldu.
Çünkü JACOB zaten gerçek anlamda bir lider!

Ve dikkat ettiyseniz hep adım adım, zamanla Locke daha özgüvenli hareket etmeye başladı ve artık tüm amacı Ada'yı kurtarabilmek.
Hiç bir zaman hiç kimseye şuna veya şu kişiye nasıl yardımcı olurum diye sormadı. Hepimizin bildiği gibi onun derdi ada. Hatta Christian'a bile kulübede sorduğu soru: ADAYI nasıl kurtarabilirim?
Ada, onu sömürecek olan kötü niyetli şirketlerin, kişilerin eline düşmemeli. Locke başarısız olursa, gelecekteki Jacob da var olamaz. Jacob var olamazsa, ada da var olamaz.

Bu teorime dayalı;
demek oluyor ki Locke vazifesini yerine getirdiğinde, veya zamanı dolduğunda diyelim... adadan gitmeli/ veya ölmeli.
Ve diğer asıl "Locke" yani Jacob 5inci sezonda karşımıza çıkacaktır ve biz Locke'ın görüntüsünde ki bir Jacob'u göreceğizdir?? Öyle olacaktır demiyom, sadece bi tahmin arkadaşlar...

Ada'da ki sorumluluğu artık Jacob'a devredip, Locke'ın reel dünyada daha başka yapması gereken görevleri vardır? Ada'yı "dışardan" koruma çalışmaları gerekecektir?

Belki de bu yüzden tabutta ki kişi John Locke olacaktır?
Belki cenazesine bu yüzden kimse gelmiyor, çünkü "reel" dünyada o kimsesiz biriydi.
Ve belki de bu yüzden (aslında hepimizin bildiği gibi iyi kalpli olan) Kate, :"Neden cenazesine gitmeyi isteyeyim ki?" dedi.
Çünkü Lostilerimizin gözünde o herkesi adada tutmaya çalışan delinin biriydi....

Belki de, 12. bölümde uçakta geri dönenlerin arasında John Locke'da var ve kadının gülümsediği kişi Locke.
Ama Locke diğerleri gibi medyanın önüne artık kötürüm olmadığı için çıkamıyordur, kimbilir?
Benjaminin ona daha önce dediği gibi:" İnsanlar senin kötürüm olduğun halde, bu adaya ayak basar basmaz yürüyebildiğini öğrenselerdi, bu Ada'ya nasıl bir istila olurdu hiç düşündünmü?"
John Locke bunu asla istemez. Sevgili adasına insanların istila etmelerini asla istemez.

Bunlar benim John Locke hakkında ki teorilerim.
Belki de çok uçtum?:img-blush
Pardon...
Öbür Lostilerimizin hakkında ki teorilerimi şimdi yazmayayım, zaten yazım çok uzun oldu.. sorry:img-blush

Dediğim gibi, bende akıl fikir, bırakmadı bu LOST...
Yahu bu NASIL bir dizi?!:img-fear2

DEADMAN
19-05-08, 16:39
richard alpert'ın john'un dedesi olduğunu düşünüyorum hastanede john'un anneannesiyle bakışmaları falan oldu bu richard zaten yaşlanmıyo dedesinin dedesi bile olabilir!

bu arada christian'da sanırım claire'e tüm gerçekleri anlatmış durumdaki clarie bu kadar rahat! hem çocuğunu bırakıyo ve anlamlı bi şekilde bakıyodu kulübede! zaten claire ile ilgili yeni bi hikaye başlatılıyo denmişti! sanırım bu 5. sezona kaldı!

lether
19-05-08, 17:05
Arkadaşlar, 4. sezonun finaliyle ilgili hayvani bir spoiler yayınlayacğım aşağıda, eğer finalde ne olacağını öğrenmek için ölüp bitmiyorsanız okumanızı tavsiye etmem pek, ha "daha finale 2 hafta var, nerden sızacak internete, sallama" diyecekseniz şunu söyleyeyim. aynı kaynaktan(darkufo) 3. sezon finalinde olacakları da okumuştum(yaklaşık finalden 10 gün once)okuyunca da ilk tepkim hadi len olmuştu(flashforward hadisesi, Walt'un Locke'a görümesi gibi finalde gerçekleşecek hadiseler detayları ile yazıyordu zira, eh bende bunca şeyin sızabileceğine ihtimal vermemiştim, ama sızıyormuş) neyse efendim son defa uyarıyorum ancak çok merak ediyorsanız okuyun(evet ben gene aynı salaklığı yapıp dayanamadım okudum mesela, gene final zehir olacak bana) okuduktan sonra küfredip kulaklarımı çınlatacaksınız okumayın :

Buyrun:

http://img370.imageshack.us/img370/2391/lost4finalgf9.jpg(eğer göremeyeceğiniz kadar ufaksa yazının üzerine tıklayın)

Bu da lostforum.gen.tr'den bir arkadaşın tercümesi:

Flashforward
Gecen yilin finaline donuyoruz, Jack havaalaninda Kate`e "adaya geri donmeliyiz (we have to go back Kate)" diye bagiriyor. Kate gidiyor.., daha sonra Kate aniden donuyor ve Jack`in yanina geliyor (Jack, Kate`in fikrini degistirdigini zannediyor) ve ona aklini kacirdigini ve Aaron`dan uzak durmasini soyluyor. Ayrica gazete ilanindaki olum haberindeki kisiyi kastederek "O, beni ziyarete geldi ve senin soyledigini seyi soyledi ama ona da inanmadim" diyor.

Sayid, Hurley`i ziyaret eder ve `O` seni ziyarete geldi mi diye sorar ve O`nun artik hayatta olmadigini soyler.

ADA`da
Richard ve ekibi (Kate ve Sayid ile beraber) Ben`i kurtarmak icin Keamy`ye saldirilar.

Gemidekiler, bombanin Keamy`nin kolundaki duzenege bagli oldugunu farkederler. Eger o olurse bomba patlayacak. Ancak Michael bir cesit dondurucu sivi kullanarak duzenegi yavaslatir.

Jack Orchid istasyonuna gelir. Locke ile tekrar insanlarin adadan ayrilip ayrilmamalari gerektigi konusunda tartisir. Locke, Jack`i adayi kurtarmak icin burada bir medeniyet kurulmasi gerektigi yonunde ikna eder.

Ben, Keamy`yi oldurerek kizinin intikamini alir. (Keamy, Ben ve Locke`u izleyerek asansorle Orchid`e inmistir)

Helikopter, Jack, Sawyer, Kate ve Hurley`i alarak havalanir. Ancak helikopter arizalanmistir ve bu kadfar yuku tasiyamayacaktir. Sawyer Kate`e atesli bir opucuk verir ve asagiya atlar.

Orchid istasyonunda, Ben, Locke`a adayi sadece fiziksel anlamda degil, zaman olarak da tasiyabileceklerini soyler. Adayi hareket ettirmek icin buza gomulu dev bir cark vardir.

Helikopter gemiye ulasir, Sun ve Aaron`u alir. Bomba patlar. Michael olur. Jin patlamanin etkisiyle denize savrulur. Olup olmedigi belli degildir. Jack, helikopter zaten cok yuklu oldugundan Jin icin geri donmeyi reddeder, bu yuzden Sun, Jack`e kizgindir.

Orchid istasyonunda, Ben, carki dondurdugunde baska bir yere isinlanacagini bilir (montu uzerindedir ve daha onceki bolumde gordugumuz gibi cole isinlanacaktir).

Ben carkin etrafindaki buzlari temizler ve carki dondurur....!!! Ada hareket eder.!! Ada ve hatta yakinindaki diger adalarla beraber tasinmistir.!

Bu arada, son flashforward; gecen yilin finalinden devam eder (Jack`in tabut basindaki sahnesi). Ben ona yaklasir (arkasindan Jack`i takip etmistir). Jack, Ben`e "bana, adaya geri donmemiz gerektigini soylemisti" der.

Ben, Jack`e "Onu da goturmemiz gerekiyor" der. Beraber tabutun icine bakarlar ve yatan kisinin LOCKE oldugu gorunur.

Butun flashforwardlarin referansi Locke`dur. Adaya geri donup medeniyeti kurmaliydi ama bir sekilde oldurulmustur.

Plan; Locke`u adaya goturup bir sekilde hayata dondurmektir.
Akla gelen fikir; "buzlar icindeki dev cark ve adayi tasimak".!

deadly_angel
19-05-08, 17:18
Hadi canım! Valahi sadece bir yerni okudu tabut olayı böyle mi? Woow!! Gerisini okumak istemiyorum, gözüm kayıyor o ayrı.Her an herşey olabilir bende.

Bir de Sawyer'lı bölümü okudum, çok üzüdüm demek aslında dönmek istedi.

Vallahi pişman oldum nerden okudum gene...

MetaLoqy
19-05-08, 17:25
deadly_angel ın yazdıqını okudum sadece qerisini bende okumıcam
kapatıyorum konuyu kendime hakim olamayabilirim
sawyer a bende üzüldüm keşke oda dönseydi(belkide dönmüştür bir şekilde?)

deadly_angel
19-05-08, 17:29
Okumamış gibi yapalyım, hatta şu geçtiğimiz on dakikayı yaşamamış sayayım.:)

Ama şu gazete ilanı olayı kafamı hala karıştırıyor.Gerçi son nokta konulmuş.Neyse bir tuhaf oldum, evin içinde oradan oraya koşup haberi veriyorum.

angel_fatma
19-05-08, 17:31
Eklenen spoiler gerçekten mantıklı küçük bir bölüm okumayı düşünüyordum ama hepsini okumuşum
Jin, Sawyer ve diğerleri için üzüldüm Locke için üzüldüm mü valla izlerken görüceğim...

4*12'de gazeteciler soru sorduğunda Sun'a kocasıyla ilgili olarak ilk şeyi Jack'in suratına bakmak olmuştu hani spoilerde sanki nedeniyle örtüşüyor gibi.
Ben bu yazıyı görmedim okumadım bilmiyorum hem yazılandan da bir şey anlamadım.:img-pilot

deadly_angel
19-05-08, 17:36
Juliet ve Desmond ile ilgili birşey olmaması çok kötü.Aşırı merak ediyorum, yukardaki yazıyı okudum okumasına ama yinede merakımda bir azalma olmadı.

İki hafta kala Lostfan815 bu yapılır mı bana.:icon_whis:icon_whis

erinc.afra
19-05-08, 17:43
Allahım dizi_maniac'ın bizimle paylaştığı bilgilerin doğruluk payı çok.Aman yarabbi...Tabuttaki kişinin Locke olduğunu daha önce de düşünmüştük.Başkası olma ihtimali çok saçmaydı çünkü.Ayrıca Sawyer yerine Hurley atlasaymış keşke diyorum ben.Çünkü akıl hastanesinde zaten.Batmış, bitmiş durumda zavallıcık.
Ayrıca Jack'in geri dönüp Jin'i almaması çok ayıp ya.Adam sizi kurtarıyor senin yaptığına bak.Öküz Jack.
Sanırım Sun'ın yerinde olsaydım Helikopterden Jack'i atardım.

Tabi eğer bunlar doğruysa :D

Çok heycanlandım bak şimdi.Ayhhhh.Finallerde yaklaşıyor habire aklım başka şeylerde.

Lost olalım lost olalım birtanemmmmmmm......Lay la layyyyy

deadly_angel
19-05-08, 17:48
Jack ayıp etmiş, gerçi o anın şartlarını bilmiyoruz ama Jin'in geride bırakılmasına üzüldüm.

Clarie&Juliet ve Desmond ile ilgili hiçbir bilgi yok, çok şaşkın ve tedirginim.Valla Hurley atlasaymış yi olurmuş zaten onun durumu vahim.EN azından Sawyer kalmazdı adada.

bessy
19-05-08, 17:51
ağzım açık kaldım walla da
benim asıl merak ettiğim şeylerin yazmamasına sevindim ne julietten bahsediyor ne desmonddan Claireden de bahsedilmemiş ona ne olduğunu öğrenmemiz gerekir diye düşünüyorum ben
sawyer neden atlıyor ya onun yerine hurley atlasaydı fazladan 1 kişi daha alırlardı sonuçta hurley atlarsa helikopter daha hafifler :)

dizi_maniac
19-05-08, 18:12
aman tanrımmm lether!! benim yorumuma millet gülmekten kırılacak sanıyorken ben... sen bir saat sonra yorumumu doğrulayan spoiler haberler vermişsin!:happy0064
yihuuuu:happy0064

Ya arkadaşlar burası spoiler bölümü değil mi? Neden açık açık yazmıyorsunuz ki?
İnkar etmeyin, lether'in spoilerini okuduğunuzu biliyom :) sizi gidi siziiiii:)

demek cenaze hakkında haklı çıktım
ve zaman olarak taşınmalarında:img-wink:
süper yaaa
kendimi Lost senaristlerin beynini röntgenleyebilmiş gibi hissediyom:img-hyste

ahhhh Sawyerciğim demek dünyayı sarsacak güzellikte ki bi öpücükten sonra atlıyo:img-cray:
evet bessy bende seninle aynı fikirdeyim, Hurley'i indirseymişler ya? Onun yerine hem Sawyeri hemde Jin'i alabilirlerdi:img-hyste

Ama yok kıvırcık saçlı birleşik turtalar birliğine kıyamam ben yaa...

Peki bu Orkid istasyonu, diğer (kuğu, inci, yılan) istasyonlar gibi Dharma'nın kurmuş olduğu bir istasyonmu yoksa diğer Diğerlerinin mi kurduğu bi yer?
Çünkü vakti zamanında elektrik-santral merkez istasyonunu Dharma'dakiler kurmuş olamaz, zira orada ki gazı Diğerleri kullandığı için öldürülmüşlerdi , dimi?
O zaman Dharma kurmamış olabilir Orkid'i dimi?

Peki o zaman Charles Widmore nereden biliyor Orkid'i??
Orkid'i bildiği kesin, zira adamlarına (Keamy'e falan) 2inci plan dosyası veremezdi ve biliyoruz ki Keamy'nin Orkid'den haberi vardı. E peki o zaman onlar niye önce davranıp adayı "taşımadılar"?

Ufff yine soru işaretleri...
sabır sabır...

deadly_angel
19-05-08, 18:25
dizi_maciac ortak forumlarımız çoğalıyor.Sen hangi ara bitirdin Lost'u.Geldin final spoilerları veriyorsun.:)

Beni bu Locke sevdamdan vazgeçirdiler.Hem ev halkı hem de forum ahalisi.Yoksa benim ilk teorimde Locke vardı.Michael ölüyormuş bir taşla iki kuş.İki sinir karakter de ölüyor.Darısı Benjamin'in başına.:)

Benim inadıma Juliet spoilerı koymamışlar.Bu arada nerdesiniz Juliet fanları (Elif, kabala) tek kaldım buraya.

tılsım16
19-05-08, 18:38
lether spoiler ıcın sagol...wayy beee... bende dayanmayıp okuyanlardanım..
jackın yaptıgına anlam veremedım sawyer daha bır gozume gırdı...
tabutta kı kısı tahmın edıldıgı gıbıde cıkmıs aslında...
desmond ve claıre den bahsedılmemesı ıyı olmus o da artık bıraz gızem olsun..

lether
19-05-08, 18:38
Arkadaşlar, ben de bu spoilerları görünce bir heyecanla koşup kopi pest ettim buraya lakin bu spoilerların, izleyenleri ters köşeye yatırmak için dizi ekibi tarafından bilerek sızdırılmış olma ihtimali de var imiş.( geçen senenin finali sızdığı için, bu sene böyle bir önlem almış olabilirlermiş yani) Fake olma olasılığı da var yukarda yazdıklarımın diyorum kısaca..

lether
19-05-08, 18:53
Ayrıca şöyle bir spoiler da mevcut:

Aynı zamanda tabutta kim olduguna dair dort ayri secenek varmis, dort ayri karakteri cekmisler tabutun icinde. mesela desmond cekimler esnasinda sette gorunmus. o yuzden bolumu izleyince Locke degil, baska birini de gorebiliriz tabutta.

dizi_maniac
19-05-08, 18:55
deadley meleğim, aa bak Juliet'ime laf söyletmem!
Onu çok seviyorum...

Sakin sakin konuşma stili, vücut dilini kullanmasında ki zerafet, zeki cevapları ve fedakarlık üzerine kurulu bir mazisi ile Juliet benim en sevdiğim Lost hatunlarından biridir.
Artık Juliet'in gizemli bi tarafı kalmadı. Onun özünde iyi biri olduğunu biliyoruz ve Benjamin'in kuklası olmamak için verdiği mücadeleyede tanık olduk kaç kereler. Yani Juliet is one of the good guys :)

Juliet'in bi kılına bile dokunursa o senaristler varya...:img-gun:
Juliet ölmemeli! Artık Jack de adada yok, geride kalanların tek doktoru o artık... ve eminim en az Jack kadar özverili çalışacaktır adada kalanlar için.
Tontiş Bernard amcanın diş hekimliği yetmez millete:)

Michael'ın ölmesini sen çok istiyordun sanırım deadley_angel?
Valla ne yalan söyliiim... bende!
Ana lucia ve Libby'e yaptıklarından ve Lostilerimizi "düşmanın" eline teslim ettikten sonra, Michael'ın ölmesi için gün saydım diyebilirim...
Ama tamamen vicdansız değilmiş be , deadley?
Baksana harap oldu... kaç kez intihara kalkıştı suçluluk duygusundan?
Ama ölmesi daha doğru, çünkü ilerde yine Walt için herkesi bir çırpıda satardı:img-fear2

Ben ne Claire'i nede başkasını merak ediyom, (Claire'e ne olduğunu ve neden Christianla kaldığını tahmin edebiliyorum sanırım) ve Sawyerciğimde bir şekilde hayatta kalır, kolay kolay pes etmez o... ben en en en çok aksanına kurban olduğumun iskoç tatlısı Desmond'u merak ediyom:img-blush
Senaristler onu Penny'sine kavuşturmadan öldürürlerse, bırakırım Lost'u!:img-cray:
Mutlaka Penny'sine kavuşmalı. Mutlaka.

Yahu şu Benjamin'i oynayan adam ne müthiş oyuncu, dimi?
Dehşet iyi oynuyor adam yaa:good:
O badi badi bedenine, patlak gözlerine, ve sıfır yakışıklı suratına rağmen inanılmaz etkileyici bir Benjamin Linus sunuyor bize! Helal olsun !

Jin. Bana kalırsa Jin ölmedi. Süper bi yüzücü bu Jin. Eh nede olsa bi balıkçının oğlu.:img-wink: Hatırlarsan, Sal ile denize açıldıklarında ve Diğerleri tarafından saldırıya uğradıklarında denize atlamıştı ya Jin, ve Michael ve Sawyer onu öldü sanmışlardı ama o herkesden önce sahile varmayı başarmıştı?
Sanırım (inşallah) yine öyle olacaktır...

Locke amcamıza "sinir karakter" deme kız! :) Locke olmasa kimsecikler adayı düşünmeyecek... herkes kendini düşünüyor, ya gitmeyi yada kendi menfaati için kalmayı...
Adaya sahip çıkan bi o var.
Haksızmıyım?

lether kardeşim sende bi karar ver : ))
hani Locke dı?
şimdide 4 ayrı seçenek çıktı...
kabahat sende değil biliyom lether
hep o senaristler... ah yokmu onlar ahhh

hyoldas
19-05-08, 19:10
Bi kısmını okudum :img-blush

Yazık ya Sawyer keşke inmeseymiş o da gitmek istiyordu belli :img-cray:

Bu arada Jacket'çi değilim ma Juliet'i seviyorum :good:

O adada Kate gibi yalancı ve çift karakterli biri varken Juliet gibi hatunlar yüz akımızdır :img-hyste isterdim Jack'cüğümle beraber olsunlar ama bizimkinin aşktan gözü dönmüş :img-pilot

Herkese iyi yorumlar :img-wink:

Bu arada Jin konusunda sizin yazdıklarınızı okudum da Jack'in kasıtlı birşey yapacağını sanmıyorum hatta Jin, Sun gitsin de ben kalırım şekilde fedakarlık yapmış olabiir. Ölüp ölmediği hala muamma :icon_whis

miracle girl
19-05-08, 19:26
Okumamakta kendimi zorlamıştım ama gözümün ilk çarptığı kısmı da Locke oldu !
İnanamadım ya severdim o herifi :img-fullm Micchaekın da ölmesine çok sevindim darısı asıl Clairein başına Denizim:img-hyste
Benjamin fanıyım:img-hyste
Jin'in öldüğünü gördüğümüz bölümde çok üzülmüştüm. Eğer ölecekse daha güzel ölsün bari :)
Locke mu Desmond mu ama !?!
Desmond:img-beee:

deadly_angel
19-05-08, 20:29
deadley meleğim, aa bak Juliet'ime laf söyletmem!
Onu çok seviyorum...

Sakin sakin konuşma stili, vücut dilini kullanmasında ki zerafet, zeki cevapları ve fedakarlık üzerine kurulu bir mazisi ile Juliet benim en sevdiğim Lost hatunlarından biridir.
Artık Juliet'in gizemli bi tarafı kalmadı. Onun özünde iyi biri olduğunu biliyoruz ve Benjamin'in kuklası olmamak için verdiği mücadeleyede tanık olduk kaç kereler. Yani Juliet is one of the good guys :)

Juliet'in bi kılına bile dokunursa o senaristler varya...:img-gun:
Juliet ölmemeli! Artık Jack de adada yok, geride kalanların tek doktoru o artık... ve eminim en az Jack kadar özverili çalışacaktır adada kalanlar için.
Tontiş Bernard amcanın diş hekimliği yetmez millete:)

Michael'ın ölmesini sen çok istiyordun sanırım deadley_angel?
Valla ne yalan söyliiim... bende!
Ana lucia ve Libby'e yaptıklarından ve Lostilerimizi "düşmanın" eline teslim ettikten sonra, Michael'ın ölmesi için gün saydım diyebilirim...
Ama tamamen vicdansız değilmiş be , deadley?
Baksana harap oldu... kaç kez intihara kalkıştı suçluluk duygusundan?
Ama ölmesi daha doğru, çünkü ilerde yine Walt için herkesi bir çırpıda satardı:img-fear2

Ben ne Claire'i nede başkasını merak ediyom, (Claire'e ne olduğunu ve neden Christianla kaldığını tahmin edebiliyorum sanırım) ve Sawyerciğimde bir şekilde hayatta kalır, kolay kolay pes etmez o... ben en en en çok aksanına kurban olduğumun iskoç tatlısı Desmond'u merak ediyom:img-blush
Senaristler onu Penny'sine kavuşturmadan öldürürlerse, bırakırım Lost'u!:img-cray:

Elizabeth Mitchell başlı başına bir zerafet.:) Gerçekten çok iyi bir oyuncu.Karakter için en doğrusunu seçmişler.Juliet gerçekten çok akıllı ve orjinal bir karakter.Umarım ölmez, adada kalıyor gibi malesef.

Juliet ada için çok yararlı bir karakter, senarist bir hata yapmaz umarım

Ben Michael ve Locke karakterlerinden nefret ettiğim kadar hiçbir dizi / film karakterinden nefret etmedim.Seslerini duymak bile sinirlerimi bozuyor.Michael ölüyor kurtuluyoruz sonunda.

Sawyer ilerleyen zamanlarda adadan çıkacaktır.Kate'in ff'ından çıkardığım sonuç bu.Clarie'i ben seviyorum.Adada öyle aman aman bir etkisi yoktu ama kurtulmayı pek çok karakterden daha çok hakediyor diye düşünüyorum.Charlie'den sonra bir işlevi kalmadı gibi gözüküyor ne yazıkki.

Desmond Brotha en sevdiğim karakterlerden birisi.Penny ile kavuştuğu gündizi bitecek sanırım.:) Ne buluşmaymış bir türlü gerçekleşemedi.

Evet Michael Emerson Japon Balığı Benjamin'i muhteşem bir şekilde canlandırıyor.Her bölümde döktürüyor, konuşmasına gerek yok mimikleriyle bile anlatabiliyor pek çok şeyi.

Mutlaka Penny'sine kavuşmalı. Mutlaka.

Locke hakkında yorum bile yapmak istemiyorum, umarım tabuttaki odur.

Jin çok iyi yüzme biliyor.O kesinlikle ölmedi.

trown93
19-05-08, 21:13
arkadaşlar nedir bu tabut meselesi? ben 4.sezon 12 ye kadr izledim. ama sanırım kaçırdım

?????????????????????????????????????????????????? ????????

deadly_angel
19-05-08, 21:23
Okumamakta kendimi zorlamıştım ama gözümün ilk çarptığı kısmı da Locke oldu !
İnanamadım ya severdim o herifi :img-fullm Micchaekın da ölmesine çok sevindim darısı asıl Clairein başına Denizim:img-hyste
Benjamin fanıyım:img-hyste
Jin'in öldüğünü gördüğümüz bölümde çok üzülmüştüm. Eğer ölecekse daha güzel ölsün bari :)
Locke mu Desmond mu ama !?!
Desmond:img-beee:

Şu yazdıklarını Charlie duysaydı, görseydi seni fanlıktan men ederdi.Pes vallahi kıskançlığa bak.:) Laf atıyor bir de bana.

Bu arada tabut için 3. sezon finali tekrar izlenebilir cinsten.

miracle girl
19-05-08, 21:27
Duysa da dirilse:img-pilot
Bence yaşamasın Claire ne yararı war ki. Aaron kalsın o iyi hoş çocuk büyüyünce Charlie'ye benzesin ama çok da benzemesin Charlie'nin falan sanmasınlar sonra almayayım başıma bela:img-pilot
Pis Jack ya Jin'i geride bırakıyo:img-beee:

elwiens_86
19-05-08, 21:30
Hadi canım! Valahi sadece bir yerni okudu tabut olayı böyle mi? Woow!! Gerisini okumak istemiyorum, gözüm kayıyor o ayrı.Her an herşey olabilir bende.

Bir de Sawyer'lı bölümü okudum, çok üzüdüm demek aslında dönmek istedi.

Vallahi pişman oldum nerden okudum gene...

Valla ben senin kadar şanslı değilim Angel'ım okumuş bulundum zira gözüm ilişti ve kendimi okumaktan alamadım bir hafta ara var zaten o ara da bununla doldu izlemiş kadar olduk spoiler sayesinde...:img-clapp

Şu John amcalı kısma bir vayyyyyyyyyy diyesim var:img-hyste...Tamda az önce evdekilerle izlerken ablam bu adamda heryerden çıkıyor nasıl biridir böyle dedi...Bunun üzerine ona bu kötü haberi -aslında bizim için iyi- vermeyi çok isterdim...Tahminlerimden en yüksek olasılık Michael'a aitti ama hemen ardından da John geliyordu...Neyse Des. olmamasına sevindim en azından...Gerçi dinamitler patladıysa Des'e ne olduğuda meçhul ya...:icon_sorr

James olayına nasıl üzüldüğümü anlatamam...İzlerken mendil pakedimi yanımdan ayırmayacağım...:img-cray:Onu adanın dışında da görmek çok isterdim...Hatta 3x23'ü izlerken şu Jack-Kate ff sinde Kate'in "nerede olduğumu merak eder" lafına da çok takılıp kesin James'dir diye saf saf kendimi inandırmıştım... Umutlarım boşa çıktı sadece bir spoiler vardı James'in bir ff sinin havalanında çekildiğine dair bakalım onu bekliyorum artık bu sezondan umudumu kestim 5. sezona bekleyeceğiz -futbolcular gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz:img-hyste-...

Jack'in Jin olayında parmağı olabileceğini konuşmuştuk geçen gece nitekim doğruymuş...Zaten Sun'un Jack'e karşı tavırlarından belliydi...Psikojack işte ne olacak o zaman psikoluk başlamış dimekki...:img-hyste

deadly_angel
19-05-08, 21:40
Duysa da dirilse:img-pilot
Bence yaşamasın Claire ne yararı war ki. Aaron kalsın o iyi hoş çocuk büyüyünce Charlie'ye benzesin ama çok da benzemesin Charlie'nin falan sanmasınlar sonra almayayım başıma bela:img-pilot
Pis Jack ya Jin'i geride bırakıyo:img-beee:

Sus ama Hande&Tubi ikilisi ki ketçap mayonez gibiler aman diyeim duymasınlar.:)

Valla ben senin kadar şanslı değilim Angel'ım okumuş bulundum zira gözüm ilişti ve kendimi okumaktan alamadım bir hafta ara var zaten o ara da bununla doldu izlemiş kadar olduk spoiler sayesinde...:img-clapp.

Şu John amcalı kısma bir vayyyyyyyyyy diyesim var:img-hyste...Tamda az önce evdekilerle izlerken ablam bu adamda heryerden çıkıyor nasıl biridir böyle dedi...Bunun üzerine ona bu kötü haberi -aslında bizim için iyi- vermeyi çok isterdim...Tahminlerimden en yüksek olasılık Michael'a aitti ama hemen ardından da John geliyordu...Neyse Des. olmamasına sevindim en azından...Gerçi dinamitler patladıysa Des'e ne olduğuda meçhul ya...:icon_sorr

James olayına nasıl üzüldüğümü anlatamam...İzlerken mendil pakedimi yanımdan ayırmayacağım...:img-cray:Onu adanın dışında da görmek çok isterdim...Hatta 3x23'ü izlerken şu Jack-Kate ff sinde Kate'in "nerede olduğumu merak eder" lafına da çok takılıp kesin James'dir diye saf saf kendimi inandırmıştım... Umutlarım boşa çıktı sadece bir spoiler vardı James'in bir ff sinin havalanında çekildiğine dair bakalım onu bekliyorum artık bu sezondan umudumu kestim 5. sezona bekleyeceğiz -futbolcular gibi önümüzdeki maçlara bakıcaz:img-hyste-...

Jack'in Jin olayında parmağı olabileceğini konuşmuştuk geçen gece nitekim doğruymuş...Zaten Sun'un Jack'e karşı tavırlarından belliydi...Psikojack işte ne olacak o zaman psikoluk başlamış dimekki...:img-hyste

Hepsini okudum sorma canım, tutamadım şu elimi, gözümü.Lost kendimi iradesiz hissettiriyor bana.:) James şov izleyeceğiz son bölümde, nasıl atıyor kendini öyle.O sahnede çok tuhaf olurum ben.

Evet Jin olayı tahmin ettiğimiz gibi.Bakalım nasıl bir sahne olacak.Jacko arada bir deliriyor, gene öyle bir an herhalde.

elwiens_86
19-05-08, 21:48
Sus ama Hande&Tubi ikilisi ki ketçap mayonez gibiler aman diyeim duymasınlar.:):img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteMuhteşem benzetme ha Jacko lafını duyduklarında damlıyorlar...Ayrıca ketçap-mayonez iklisine de bayılırım:img-wink:...

Hepsini okudum sorma canım, tutamadım şu elimi, gözümü.Lost kendimi iradesiz hissettiriyor bana.:) James şov izleyeceğiz son bölümde, nasıl atıyor kendini öyle.O sahnede çok tuhaf olurum ben.

Evet Jin olayı tahmin ettiğimiz gibi.Bakalım nasıl bir sahne olacak.Jacko arada bir deliriyor, gene öyle bir an herhalde.

İrademi o ne ki:img-hysteLost'la aynı cümlede hiç olamamış...:icon_whis

James'in atladığını nerde gördün sen yaw...Sneak Peek'lerdir kesin ama ben almayayım onları izleyince beynim duruyor...Düşünemez teoriler üretemez oluyorum...Çok yanlış şekilde aktarılıyor bazıları sırf heyecan olsun diye...

Woww Jacko'yu psiko olarak göreceğiz yani hı...İyi güzel merak ettim şimdi görüntüleri...:icon_whis Jack alkol sorunlarından dolayı Psiko oldu sanıyorum ama adadan ayrılmanın yan etkiside olabilür..

A.Konak
19-05-08, 21:50
kendime hakim olamayıp spoiler'ı ben de okudum. :icon_whis tabuttaki kişi umarım doğru değildir diyeceğim de doğru çıkacak. :img-cray: bize de jack'la ben'in onu adaya götürmesini bekleyip, olacakları izlemek kalıyor..

bölüm yorumuna gelince, hakikaten çok duygusal bir bölümdü. uçaktan inince aileleri ile sarılmaları, sayid nadia buluşması ve tabiki jack'in clarie'nin kardeşi olduğunu öğrendiği sahne çok güzeldi. bir de yeğenini neden istemediğini öğrenseydik iyi olurdu. umarım finalde açıklığa kavuşur.

jenn
yorumlarınızı ve spoileri okudum..adada kalanlar bu durmda yaşıyorlarsaki bence yaşıyorlardır..sawyer,desmondo,diş hekimi beyefendi ve sevgili eşi,vede juliet tabii hiç yaşlanmayan richard ve the others,6 kişi döndüğüne göre benjamin vede lockeninde adada kalması gerekiyor..jinde bence ölmemiştir oda yüzerek adaya dönmüştür...bu dizi 2010 senesine kadar devam edeceğine göre ve ada merkezli çekildiğine göre birilerinin adada kalması gerekiyordu..ama şu tabut olayı enteresan eğer locke ise hangi arada adadan çıkıp ölüyor..?bunlar hep 5.ci sezonun içeriğinde çözümlenecek olaylar bence..tabi benjamininde sahra çölünde gözünü açtığını düşünürsek oda adadan çıkmış oluyor..onlar çıkabiliyorsa neden sawyerde çıkmasın..?

bizim altılı döndükten sonra adada kalanlar yepyeni bir hayat kuracaklar demektir..vay be sawyer belkide çok önemli mevkilere gelecektir adada:)..kimbilir yanlızlık belkide sawyer juliet ikilisini bile yaklaştırabilir.:)

bu arada julieti bende çok beğendim..kristal gibi bir kadın..bir dönemin unutulmaz oyuncusu catherine deneuve'ye çok benzetiyorum fizik olarak..rolünde de gayet başarılı..benjamin linux ise müthiş..bir insanın fiziki fazla bir özelliği olmasada zekası ve konuşmalarıyla ne kadar etkileyici olduğunu adeta ispat ediyor...

miracle girl
Jacko zaten deli:img-hyste
Gelsinler anam gelsinler :D
Jack'in ağrılarına ne oluyo ben hala 10u izlemedim ya deliricem Deniz paramı geri istiyorum:img-hyste

deadly_angel
19-05-08, 21:54
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteMuhteşem benzetme ha Jacko lafını duyduklarında damlıyorlar...Ayrıca ketçap-mayonez iklisine de bayılırım:img-wink:...

İrademi o ne ki:img-hysteLost'la aynı cümlede hiç olamamış...:icon_whis

James'in atladığını nerde gördün sen yaw...Sneak Peek'lerdir kesin ama ben almayayım onları izleyince beynim duruyor...Düşünemez teoriler üretemez oluyorum...Çok yanlış şekilde aktarılıyor bazıları sırf heyecan olsun diye...

Woww Jacko'yu psiko olarak göreceğiz yani hı...İyi güzel merak ettim şimdi görüntüleri...:icon_whis Jack alkol sorunlarından dolayı Psiko oldu sanıyorum ama adadan ayrılmanın yan etkiside olabilür..

Çekiyor, çekiyor.Sınır tanımaz fan psikolojisimidir nedir ben anlayamadım.Gerçi Jack cinnet geçirip adayı havaya uçursalar onlar ''Dinamitin olayım Jack'' derler.:) Böyle de bir durum var ortada.JackoCan'lar nerdeyse bir gelemediler.O kadar sataşıyorum birde.:img-pilot

Görmedim, gözümde canlandırdım, bu akşam rüyamda görmeyi planlıyorum.Tabi diğer başrol oyuncusunda ufak bir değişiklik olabilir.:)

Şaka bir tarafa son derece vurucu bir final olacak gibi.

elwiens_86
19-05-08, 21:58
Şöyle bir teori geçen gün nette dolaşırken gözüme çarptı okumuş bulundum belki okuyanlar vardır bazı sözlerinde olabilme ihtimali sezdim sankim...

UFUK TEORİSİ
Jakop 19.yy.da ölümsüzlüğün sırrını bulmak üzere çalışmalar yapan bir bilim adamıdır. Çalışmalarını yürütmek ve başkalarının bu sırrı ele geçirmesini engellemek için kendisine inanan bazı arkadaşlarıyla birlikte uzak ve ıssız bir adaya yerleşir. Elektromanyetizma üzerine yaptığı çalışmalar sonucunda ölümsüzlüğe ulaşır ve arkadaşlarını da ölümsüz yapar. Ancak yaptığı deneylerin bir yan etkisi olarak Jacop’un fizyolojisi değişir. Jakop bir gaz haline gelir ve istese de artık tam olarak bedenlenemez. Ayrıca elektromanyetik güç adaya da yayılır ve adada değişik güçler ortaya çıkar.
1970’li yıllarda aralarında Alvor Hanso, Penny’nin babası, Jack’in babası ve Sun’ın babasının da bulunduğu bir grup çok zengin ve güçlü kişi bu adayı ve adada yaşayan ölümsüz insanların varlığını keşfeder. Adanın sırrını çözebilmek için bilimsel araştırmalar adı altında çok önemli bazı bilim adamlarını adaya göndererek araştırmalar yaptırmaya başlarlar. Ayrıca onlara hizmet edip değişik işlerini yapacak insanları da adaya toplayarak Dharma girişimi kurarlar. Diğerlerinden ve duman halindeki Jakop’tan korunmak için koruyucu bir kalkan yaparlar. Adaya kutup ayıları getirerek ölüp ölmediklerini anlamaya çalışırlar. Adadaki elektromanyetizmanın farkına varıp ölümsüzlüğü verenin elektromanyetizma olduğunu anlayarak araştırmalar yaparlar. Ambar da Ayrıca adada çocuk doğmadığı da anlaşılmış ve bunun için adada doğum gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Ancak Dharma’nın elektromanyetizma üzerine yaptığı araştırmalar kontrolden çıkar. Ancak bilgisayara her 108 dakikada bir yazılan rakamlar yoluyla bir patlama engellenebilmektedir.
Ancak Benjamin Linus özel yetenekleri sayesinde Jakop’u görebilmektedir. Jakop ve adadakiler Benjamin’i ayartarak Dharma’nın tüm üyelerini öldürüp adayı yeniden ele geçirirler. Dharma ‘nın teknolojilerini kullanarak adadaki tüm vericileri, pusulaları ve radarları bozan bir istasyon aracılığıyla adanın dış dünya tarafından bulunmasını engellerler. Ayrıca yine Dharma’nın teknolojisinden faydalanarak adada doğum gerçekleştirmeye ve sayılarını artırmaya çalışmaktadırlar.
Ancak Dharma grubu da boş durmaz ve adanın yerini bulmak için çalışır. Adayı bulmak için değişik kişileri sürekli olarak o bölgelere göndermektedir. Fransız kadın Daniel’in ekibi de aslında Dharma’nın adaya gönderdiği bilim adamlarıdır. Adayı bulmayı başarırlar ancak Jakop hepsini öldürür. Çocuğunu aldıkları için yalnızca Daniel sağ bırakılır. Aynı şekilde adaya balonla gelmeyi başaran Henry Gale de Dharma üyesidir. “Diğerlerinin” ambardan haberi olmadığı için ambardaki bilim adamı sağ kalmıştır. Sonradan adaya ulaşmayı başaran her Dharma elemanı ambara gitmekte ve orada büyük patlamayı engellemeye çalışmaktadır. Kelvin de bunlardan biridir ve Desmond’un adaya geleceğini bilmekte ve onu beklemektedir. Çünkü Penny’nin babası onun yat yarışına gitmesini sağlamıştır ama asıl amaç Desmond’un adaya düşmesini sağlamaktır. Çünkü Dharma anesi veya babası bir şekilde Dharma’nın içinde yer almış bazı insanları eskiden beri izlemekte ve onları adaya düşürerek “diğerlerini” tasfiye etmelerini sağlamaya çalışmaktadır. Aralarında katillerin, dolandırıcıların, işkencecilerin, doktorların, hamilelerin olduğu ve aileleri Dharma ile ilişkili bir grup insan birbirinden habersiz biçimde Avustralya’da toplanır ve hepsi aynı uçağa bindirilir. Uçağın kalktığı saatlerde Kelvin de adada bir karantina olmadığını Desmond’un fark etmesini sağlar. Amaç Kelvin adadan kaçarken Desmond’un onu takip etmesi böylece rakamları yazmasının gecikmesi ve meydana gelen sarsıntıda uçağın Pasifik üzerinde bir yerlerde düşmesidir. Böylece uçaktakilerin adaya düşme ihtimali olacaktır. Plan tutar. Bu insanların çoğu kurtularak adaya düşerler. Artık onların adada yaşayan diğerlerini tasfiye etmesi ve Dharma’nın adayı arayan gemilerinin adaya ulaşmasını sağlamalarıdır. Adaya düşenlerin böyle bir plandan haberi yoktur, ancak John Locke’un Benjamin gibi özel yetenekleri vardır ve Jakop onu adayı ve kendini kurtarması için kullanmaktadır. Bu arada helikopterle adaya düşen Naomi de Dharma’nın adamı olduğu ve bu kişilerin adaya gönderilmiş olduklarını bildiği için onları planın amacına ulaşması için yönlendirmekte öte yandan da 815 sayılı uçağın enkazının bulunduğu ve çoğu kişinin cesetlerinin bulunduğu şeklinde bir yalan söylemiştir.

Alıntıdır!

elwiens_86
19-05-08, 22:04
Çekiyor, çekiyor.Sınır tanımaz fan psikolojisimidir nedir ben anlayamadım.Gerçi Jack cinnet geçirip adayı havaya uçursalar onlar ''Dinamitin olayım Jack'' derler.:) Böyle de bir durum var ortada.JackoCan'lar nerdeyse bir gelemediler.O kadar sataşıyorum birde.:img-pilot

Görmedim, gözümde canlandırdım, bu akşam rüyamda görmeyi planlıyorum.Tabi diğer başrol oyuncusunda ufak bir değişiklik olabilir.:)

Şaka bir tarafa son derece vurucu bir final olacak gibi.

JackoCan'ların büyüğü çıkmış artık yarın eser gürler...:img-hyste

O nasıl oluyor banada anlatsana istek üzerine rüya mı görülür yaw...:img-hyste

Uludağ Sözlük'ten bir yorum;

*sanırım o gemi patlayacak. hayır umrumda da değil zaten. nezaman ki o denizaltı patladı, işte ozaman kanıksadım ben herşeyin patlayabileceğini. ancak sun ve aeron'u kurtardıkları gemide, desmond brotha'ımı harcarlarsa, işte ozaman pis söverim senaristlere. bak bi öldürsünler onu gelecek hafta, yemin olsun sözlük, burdan çok sayıp söverim şimdiden söliyim.

19.05.2008

Aynı fikirdeyim Des'i harcamasınlar:img-cray:

bessy
19-05-08, 22:27
jack neden jini geride bırakmış anlamadım kendimi kurtardım jin de geride kalsın diyemi düşündü acaba ah be jack bi zamanlar severdim seni ama sapıttın yani babanıda sevmezdim zaten
Claire bencede ölsün charlie öldükten sonra ne önemi var claire'in

sözlükte dedikleri gibi desmonda bi şey olursa damona suikast planlarım olabilir charlie yi öldürdü yetmedi bi de desmondu öldürürse kötü olur :img-wink:

deadly_angel
19-05-08, 23:03
Sen yeterki iste, herşeyi görürsün vallahi.:) Tabi arada Sawyer yerine Ethan da çıkabilir bahtına.O ayrı bir mesele...

Jin olayı gerçekten çok üzücü.Ben onu 3. sezondan bu yana çok seviyordum.Ölmediğine eminim ama kurtulmamış olması kötü.

Desmond ölmez gibime geliyor ama herşey olabilir.Gelen major spoilerda sadece bölümün belli başlı olayları özet geçilmiş.Bölümün iki saat uzunluğunda olduğuınu düşünürsek pek çok olay daha yaşanacaktır.

MetaLoqy
19-05-08, 23:40
lanet olsun qene james ile ilqili spoiler ı okudum ya off..
jamesin bu fedakarlıqına kızimmi takdir mi edim karar weremedim..
nasıl böyle sevqi pıtırcıqı haline qeldi anlamadım..
hayattaki tek amacı olan sawyerı bulup mektubu okutmak we öldürmekti
werdi bütün neqatif enerjisini werdi adama rahatladı mı diyesim qeliyor
ama diyemiyorum..

bu arada verildimi bilmiyorum ama horace godspeed ≠ jacop
horace i canlandırankişi de jacop deqil yani.
imdb nin bir hatası onlarda lost kurbanı yapmışlar bir hata düzeltmişler listeyi..

hyoldas
20-05-08, 05:47
Jackom kadar başınıza taş düşsün he mi :img-hyste
Anam kahraman dediniz Sawyer daha bi beter herocan oldu :kahve
Yok kendini bişey zannediyor dediniz adam psikopata bağladı...
Skate dediniz aldınız zaten üçün birini :img-pilot
Yemedi yedirdi içmedi içirdi ne bi nankörmüşsünüz ben anlamadım ki sizi :img-hyste
Kate'le akrabalığınız olabiler mi :kahve

elfkartal
20-05-08, 07:03
Benim inadıma Juliet spoilerı koymamışlar.Bu arada nerdesiniz Juliet fanları (Elif, kabala) tek kaldım buraya.

denizcim burdayım canımcım. ya ben spolier okumamakta kararlıyım bu sezon sonu.. 3. sezonun bütün senaryosu daha yayınlanmadan düşmüştü nete son sahneyi falan bilerek izledik hep. bu sefer aynı hataya düşmek istemiyorum. ama yine gözü çarptı yorumlardan bir kaç şey. locke'un öldüğü haberi var allahım öyleyse eğer çok sevinecem.

sawyerde helikopterden atlıyormuş galiba. açıkçası sawyerin adada kalmasına hiç üzülmedim ben aslında ne sawyerin ne katein o adada çıkmak istemesini anlamıyorum ne güzel ada gül gibi otursunlar yesinler içsinler mis gibi. sanki onları bekleyen var. biri kaçak diğeri dolandırıcı kalsınlar valla. dışarı çıkıp napcaklar yani

o adadan bir jack çıksın ki hastalar onu bekler birde juliet onuda kardeşi yeğeni bekliyor.:img-hyste

o adadan tek çıkmasını istediğim kişi juliet. jacke ne kadar aşık olsamda seçme sansım olsaydı julieti adadan çıkarırdım jacki bile bırakırdım adada.. içlerinde en asili, en derin ruha sahip karakter juliet bence. ben'in kardeşi ve yeğenini parkteyken juliete onları gösterdiği sahne hala aklımdan çıkmıyor. o bağlantı gittiğinde verdiği tepki üzüntüsü içime işledi valla.. yaptığı fedakarlık çok büyük bence. hayatını feda etti resmen.

neyse lostta lost olmasını istemediğim 2 karakterden biri juliettir.

JULİET FOREVER, JACK FOREVER.. JACKET FOREVER(Aşk olmasa da)

NOT: handecim sana katılıyorum valla. Yemedi yedirdi içmedi içirdi ne bi nankörmüşsünüz ben anlamadım ki sizi süper yorum. kopardın beni burda:img-hyste. ilk 2 sezon adam taksim ilkyardım hastanesindeki doktorlardan çok çalıştı. diğer yaptıkları söylemeye bile gerek yok yaniii.

batiperlin
20-05-08, 08:17
slm arkadaşlar teoriyi okudum fena degil geldi bana çokta etkilenmedim

açıkcası yinede eklediginiz için tşkler finale surda 2 hafta kalmış ara veriyorlar ya

sinir şeyler D:

dizi_maniac
20-05-08, 08:26
Neden herkes Claire'in ölmesinden yana anlayamadım arkadaşlar???

Hayır hayır, ölmemeli.
Ölemez. Ölmeyecektir de!
Claire'in kilit isimlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Hatırlarsanız, Falcı herif Claire'e :Senden başkası bu çocuğu büyütmemeli!!! demişti

Ve Claire 1 X 10'da, "rüya" görüyordu...
Ağlayan bir bebek sesine doğru ormanda yürürken, masada oturan Locke'a rastlıyordu ve John Locke (bir gözü ürkünç derecede siyah, diğeri normal) başını kaldırıp Claire'e baktığında şöyle demişti :" O senin sorumluluğundaydı... ama sen onu başkalarına verdin.... Şimdi HERKES bunun bedelini ödeyecek! "

Bana göre ; Bebeği "Diğerlerinin" almasını falan bahsetmiyordu... son bölümde gördüğümüz gibi Kate'e vermesine dair bir göndermeydi o sahne diye düşünüyorum!
Kate Bebeği BÜYÜTMEMELİ!
Hiç kimse, Claire'den başka hiç kimse bebeği büyütmemeli yoksa bu bebek çok büyük tehlikeye (belkide tüm dünyaya etki edebilecek) bir tehlikeye sebep olacak, demişti Falcı zaten.

Belki de bu yüzden Jack, bir türlü Aaron'u büyütmeyi baştan kabullenemedi... bu yüzden reel dünyaya döndükten sonra Kate'den başlarda uzak durdu...
ve hala içinde şüpheler var..
Kate'e tekrar tekrar sorması bu yüzden : "Gerçekten Aaron için uygunmuyum? Bundan eminmisin? Gerçekten böylemi düşünüyorsun?"

Aaron asla başkaları tarafından büyütülmemeli diye defalarca göndermelerde bulundular.
Boşuna mıydı yani?
Hiç sanmıyorum.

Aaron ilerde (gelecek zamanda KİM olacak?) ve Claire BU yüzden çok önemli bir kilit isim!
Bana kalırsa 5inci sezonda Claire'in asıl önemi ortaya çıkacaktır.

hellosunshine
20-05-08, 09:38
jack neden jini geride bırakmış anlamadım kendimi kurtardım jin de geride kalsın diyemi düşündü acaba ah be jack bi zamanlar severdim seni ama sapıttın yani babanıda sevmezdim zaten

sözlükte dedikleri gibi desmonda bi şey olursa damona suikast planlarım olabilir charlie yi öldürdü yetmedi bi de desmondu öldürürse kötü olur :img-wink:

Jack kendimi kurtardım Jin geride kalsın diyebilicek bir insan mı.. Bu insanlar için yaptıklarından sonra bu laf biraz ağır bence.. Sadece bu olay yüzünden diğer yaptıklarını unutmak büyük haksızlık olur.. O anın şartlarını bilmiyoruz ama eminim böyle bir şey yapmak zorunda kalmasının mantıklı bir açıklaması vardır.. Zaten Sawyer helipkopter bu kadar yükü taşıyamayacağı için atlamış.. Bunun üstüne bir de Jin'i almaları saçma olmaz mıydı.. O zaman Sawyer niye atladı.. Durumu tam bilmiyoruz ama Sawyer'ın atlama sebebi buysa Jin'i zaten almamaları gerekir..Sun haklı olarak Jack'e kızmıştır.. Sonuçta sevdiği adamı orda bırakmak zorunda kalması kadar acı bir şey olamaz.. Ama şartlar belki onu gerektiriyordu bilemeyiz.. Jin için ben de üzüldüm.. Ama sadece onun için değil geride kalanların hepsi için üzüldüm.. Ordaki her insan ordan kurtulmayı hakediyordu.. Özellikle Desmond, Juliet ve Sawyer'ın mutlaka dönebilmesini isterdim.. Sawyer'ın böyle bir seçim yapıp atlamak zorunda kalması gerçekten çok üzücü..

kabala
20-05-08, 09:46
deadly angel julietin akıbeti hakkında hiç bi fikrim belkide onun için en güvenli yer ben in yanıdır adadan şayet kurtulursa pek bi önemi kalmıcak ve onu göremicez (bu arada avatarına bayıldım)

sawyer için çok üzüldüm bide jack kendi kalmak istedi demişti jack son 2 bölümdür bu insanların hepsi benim sorumluluğumda hepsini kurtarıcam diyodu
helikopterin havası iyi gelmemiş ona hırs yapmış

ve kate katil haliyle anneliğini içine sindiriyo bide jack e uzak dur aerondan demiş :icon_mad:

deadly_angel
20-05-08, 09:53
Jackom kadar başınıza taş düşsün he mi :img-hyste
Anam kahraman dediniz Sawyer daha bi beter herocan oldu :kahve
Yok kendini bişey zannediyor dediniz adam psikopata bağladı...
Skate dediniz aldınız zaten üçün birini :img-pilot
Yemedi yedirdi içmedi içirdi ne bi nankörmüşsünüz ben anlamadım ki sizi :img-hyste
Kate'le akrabalığınız olabiler mi :kahve

Ben dedim gelir kesin JackoCan'lar.Hayrert ama antenler geç açıldı.:) Skate olayı hiç belli değil canım, o yüzden büyük konuşmayalım.Günün birinde karşına çıkıp şu yerde tepinen smileyden yapabilirim.:)

denizcim burdayım canımcım. ya ben spolier okumamakta kararlıyım bu sezon sonu.. 3. sezonun bütün senaryosu daha yayınlanmadan düşmüştü nete son sahneyi falan bilerek izledik hep. bu sefer aynı hataya düşmek istemiyorum. ama yine gözü çarptı yorumlardan bir kaç şey. locke'un öldüğü haberi var allahım öyleyse eğer çok sevinecem.

sawyerde helikopterden atlıyormuş galiba. açıkçası sawyerin adada kalmasına hiç üzülmedim ben aslında ne sawyerin ne katein o adada çıkmak istemesini anlamıyorum ne güzel ada gül gibi otursunlar yesinler içsinler mis gibi. sanki onları bekleyen var. biri kaçak diğeri dolandırıcı kalsınlar valla. dışarı çıkıp napcaklar yani

o adadan bir jack çıksın ki hastalar onu bekler birde juliet onuda kardeşi yeğeni bekliyor.:img-hyste

o adadan tek çıkmasını istediğim kişi juliet. jacke ne kadar aşık olsamda seçme sansım olsaydı julieti adadan çıkarırdım jacki bile bırakırdım adada.. içlerinde en asili, en derin ruha sahip karakter juliet bence. ben'in kardeşi ve yeğenini parkteyken juliete onları gösterdiği sahne hala aklımdan çıkmıyor. o bağlantı gittiğinde verdiği tepki üzüntüsü içime işledi valla.. yaptığı fedakarlık çok büyük bence. hayatını feda etti resmen.

neyse lostta lost olmasını istemediğim 2 karakterden biri juliettir.

JULİET FOREVER, JACK FOREVER.. JACKET FOREVER(Aşk olmasa da)

NOT: handecim sana katılıyorum valla. süper yorum. kopardın beni burda:img-hyste. ilk 2 sezon adam taksim ilkyardım hastanesindeki doktorlardan çok çalıştı. diğer yaptıkları söylemeye bile gerek yok yaniii.
Evet Juliet çok önemli ve kurtulmayı pek çok kişiden fazla hakeden bir karakter.Umarım bir şekilde o adadan kurtulur.Yoksa izlerken fenalık geçireceğim.Öldürmeye kalmasınlar mümkünse! Benimde en sevdiğim üç karakter arasına Juliet.

Neden herkes Claire'in ölmesinden yana anlayamadım arkadaşlar???

Hayır hayır, ölmemeli.
Ölemez. Ölmeyecektir de!
Claire'in kilit isimlerden biri olduğunu düşünüyorum.

Hatırlarsanız, Falcı herif Claire'e :Senden başkası bu çocuğu büyütmemeli!!! demişti

Ve Claire 1 X 10'da, "rüya" görüyordu...
Ağlayan bir bebek sesine doğru ormanda yürürken, masada oturan Locke'a rastlıyordu ve John Locke (bir gözü ürkünç derecede siyah, diğeri normal) başını kaldırıp Claire'e baktığında şöyle demişti :" O senin sorumluluğundaydı... ama sen onu başkalarına verdin.... Şimdi HERKES bunun bedelini ödeyecek! "

Bana göre ; Bebeği "Diğerlerinin" almasını falan bahsetmiyordu... son bölümde gördüğümüz gibi Kate'e vermesine dair bir göndermeydi o sahne diye düşünüyorum!
Kate Bebeği BÜYÜTMEMELİ!
Hiç kimse, Claire'den başka hiç kimse bebeği büyütmemeli yoksa bu bebek çok büyük tehlikeye (belkide tüm dünyaya etki edebilecek) bir tehlikeye sebep olacak, demişti Falcı zaten.

Belki de bu yüzden Jack, bir türlü Aaron'u büyütmeyi baştan kabullenemedi... bu yüzden reel dünyaya döndükten sonra Kate'den başlarda uzak durdu...
ve hala içinde şüpheler var..
Kate'e tekrar tekrar sorması bu yüzden : "Gerçekten Aaron için uygunmuyum? Bundan eminmisin? Gerçekten böylemi düşünüyorsun?"

Aaron asla başkaları tarafından büyütülmemeli diye defalarca göndermelerde bulundular.
Boşuna mıydı yani?
Hiç sanmıyorum.

Aaron ilerde (gelecek zamanda KİM olacak?) ve Claire BU yüzden çok önemli bir kilit isim!
Bana kalırsa 5inci sezonda Claire'in asıl önemi ortaya çıkacaktır.

Al benden de o kadar dizi_maniac.Duygularıma tercüman olmuşsun bu yorumunla.Clarie gerçeken çok önemli bir karakter.Pasif kalmış olabilir ama medyumlu bölüm bize herşeyi anlatıyor aslında.Aaron da özel Clarie de.Ve ben onun ölmediğine inanıyorum.Başka bir iş var bu işin içinde.

hyoldas
20-05-08, 10:00
ve kate katil haliyle anneliğini içine sindiriyo bide jack e uzak dur aerondan demiş :icon_mad:

:good::good:
Bu yorumu ayakta alkışlıyorum arkadaşım :happy0064
Kate onca yalancılığına, iki yüzlülüğüne rağmen hala Jack'e karşı bu kadar olumsuz yorum yapılması ve sırf Skate için Kate'i bu kadar sahiplenmelerini anlamıyorum insanların. Aynı şekilde Jate içinde düşüncelerim böyle, Jack bu kadar kusursuz olduğu için herşeyi göze batıyor...

Keşke Kate'i aşağıda bıraksaymış ta Sawyer'ı alsaymış :img-hyste

deadly_angel
20-05-08, 10:07
Ben o konuda Hurley'nin aşağı atlamasından yanaydım ama elin delisi kaldı bize kala kala.:)

Jack'in şu delirme aşamasını hala izleyemedik.Yanarım yanarım da ona yanarım.Demeyin öyle katil de olsa nasıl sahiplendi Aaron'ı.Tamam Jack'e sırtını fena halde dönmüş ben de beklemiyordum hemen öyle birşey...

Bence Jack'in delirme nedenlerinden birisi de Clarie konusu.Kate'e ''Onunla kan bağın bile yok'' derken kendisinin Aaron'ın dayısı olduğunu bilerek söyledi herhalde.En azından son bölümde öğrendiği yere bakılırsa böyle oldu bu olay.

Şu ilişkiler bir yana son bölüm nefesleri kesecek gibi gözüküyor.Biz Jate, Skate, Jacket derken Sun'cağız orada Jin'ini bırakıyor.:img-pilot

dizi_maniac
20-05-08, 10:09
Claire konusunda ki düşüncemle yalnız olmadığımı görmek sevindirici deadley:img-wink:

Ya ben bişi soracağım, hangi sayfada sorayım bilemedim, herhalde burası uygundur?
kafamı feci şekilde kurcalayan bişi var
Paolo ve Nicky ile olan örümcek-felç-elmaslar bölümü!
Nedir bu?
LOSTun hikaye örgüsü ile ne alakası var?
Ne demek istediler? Niye böyle "gereksiz" bir bölüm izlettirdiler?
bu konuda bilgisi veya fikri olan var mı?
takıldı kaldı bu bölüm kafamda yaaa

kabala
20-05-08, 10:13
:good::good:
Bu yorumu ayakta alkışlıyorum arkadaşım :happy0064
Kate onca yalancılığına, iki yüzlülüğüne rağmen hala Jack'e karşı bu kadar olumsuz yorum yapılması ve sırf Skate için Kate'i bu kadar sahiplenmelerini anlamıyorum insanların. Aynı şekilde Jate içinde düşüncelerim böyle, Jack bu kadar kusursuz olduğu için herşeyi göze batıyor...

Keşke Kate'i aşağıda bıraksaymış ta Sawyer'ı alsaymış :img-hyste

kesinlikle çok iyi olurdu atsalardı. sawyer ve jack olmadan bi kate nasıl olur acaba
zaten adaya düşmesi ona ödül gibi bişey oldu artık onunda süründüğünü ve sawyer ve jackten yüz bulamadığı günleri görmek istiyorum

deadly_angel
20-05-08, 10:13
Claire konusunda ki düşüncemle yalnız olmadığımı görmek sevindirici deadley:img-wink:

Ya ben bişi soracağım, hangi sayfada sorayım bilemedim, herhalde burası uygundur?
kafamı feci şekilde kurcalayan bişi var
Paolo ve Nicky ile olan örümcek-felç-elmaslar bölümü!
Nedir bu?
LOSTun hikaye örgüsü ile ne alakası var?
Ne demek istediler? Niye böyle "gereksiz" bir bölüm izlettirdiler?
bu konuda bilgisi veya fikri olan var mı?
takıldı kaldı bu bölüm kafamda yaaa

Aslına bu bölümde asıl amaç Nikki ve Paulo karakterlerini öldürmekti.İlginç aksiyonlu bir bölüm izlettirdiler bu yüzden.Aradan çıkardılar diyebilirim.Senarist gereksiz bulduğu, artık işinin bittiği karakterleri bu sayede öldürmüş oldu hem.Ben çok sevmiştim o bölümü.

begüm**
20-05-08, 10:17
Aslına bu bölümde asıl amaç Nikki ve Paulo karakterlerini öldürmekti.İlginç aksiyonlu bir bölüm izlettirdiler bu yüzden.Aradan çıkardılar diyebilirim.Senarist gereksiz bulduğu, artık işinin bittiği karakterleri bu sayede öldürmüş oldu hem.Ben çok sevmiştim o bölümü.

biraz da şov amaçlıydı o bölüm :) Lost'un kurgusunun ne kadar sağlam olduğunu bir kere daha anlamıştım o bölümle...

dizi_maniac
20-05-08, 10:25

Hmmm... haklı olabilirsin arkadaşım ama gereksiz gördükleri için böyle ayrıntılı bir yola ve başlı başına sadece ikisi üzerine kurgulu bir bölüme başvurmaları tuhaf doğrusu?!?

Birde şu var tabi:
İkiside "ölü" değildi, felç olmuşlardı sadece, yan diri diri gömülmüş oldular. Peki oradan çıkmış olmaları ve "diğerlerine" katılmış olmaları mümkünmü?
Veya şu elmasları mezara attıkları sahne...

Düşündümde, Sawyer o elmasların orada gömülü kalmasına nasıl razı olur?
Hani Kate diyor ya Jack'e :" Sawyer için yapmam gereken bir şey vardı ama bunun ne olduğunu sana söyleyemem, çünkü senin bilmeni istemezdi" diye ...
Acaba Sawyer kendi kızı Clementine göndermesi için Kate'e "küçük bişi" vermiş olabilirmi?

bak bak kafam nerelere gidiyo...:img-fear2
komplo teorisi bağımlısı oldum
biri beni pervane ve koza'lar konuşması ile terapi yapabilirmi?
Charlie de işe yaramıştı:img-wink:

KeReMcEmİm
20-05-08, 10:35
acaba kate jackin onun dayısı olduğunu biliomu mahkemeden sonra arabanın önündeki konuşmalarında falan bilerek acaba konuşuodu yoksa başka olaylar mı oldu da jack aarondan uzak durdu :S

deadly_angel
20-05-08, 10:36
Hmmm... haklı olabilirsin arkadaşım ama gereksiz gördükleri için böyle ayrıntılı bir yola ve başlı başına sadece ikisi üzerine kurgulu bir bölüme başvurmaları tuhaf doğrusu?!?

Birde şu var tabi:
İkiside "ölü" değildi, felç olmuşlardı sadece, yan diri diri gömülmüş oldular. Peki oradan çıkmış olmaları ve "diğerlerine" katılmış olmaları mümkünmü?
Veya şu elmasları mezara attıkları sahne...

Düşündümde, Sawyer o elmasların orada gömülü kalmasına nasıl razı olur?
Hani Kate diyor ya Jack'e :" Sawyer için yapmam gereken bir şey vardı ama bunun ne olduğunu sana söyleyemem, çünkü senin bilmeni istemezdi" diye ...
Acaba Sawyer kendi kızı Clementine göndermesi için Kate'e "küçük bişi" vermiş olabilirmi?

bak bak kafam nerelere gidiyo...:img-fear2
komplo teorisi bağımlısı oldum
biri beni pervane ve koza'lar konuşması ile terapi yapabilirmi?
Charlie de işe yaramıştı:img-wink:

Adanın gücünü bir kez daha ortaya koymaktı belki de oradaki amaç.onların işi orada bitti bence.

Kate'in James için yaptığı şey kızı ile ilgili olabilir ama Sawyer şu ana kadar kızından bir kelime bile bahsetmedi.Bu yüzden başka birşey olma ihtimali de son derece yüksek diye düşünüyorum.

hyoldas
20-05-08, 10:40
James görevini tamamladı Sawyer'ı buldu öldürdü. Yani artık kurtulabilirdi adadan ben öyle düşünüyorum.
Ama düşünsenize Kate adada kalmış Sawyer yok Jack yok kudururdu gariban :img-pilot:img-hyste

Ama hiç merak etmiyorum bi tane bulurdu kendine...geçen gün TNT'deki 12. bölümü izledim zaten iyice sinirlerim zıpladı.
Bir insan bu kadar mı yalancı olur Jack'in gözün içine baka baka hala yalan söylüyor. Banka soygunu falan -amaç ne olursa olsun-... Bir dönsün baksın haline medyuma katılıyorum. Kate hanımın elinde zavallı Aaron "kişiliksiz" biri olacak.

Claire ölmemeli :img-wink:

dizi_maniac
20-05-08, 10:50
Adanın gücünü bir kez daha ortaya koymaktı belki de oradaki amaç.onların işi orada bitti bence.

Kate'in James için yaptığı şey kızı ile ilgili olabilir ama Sawyer şu ana kadar kızından bir kelime bile bahsetmedi.Bu yüzden başka birşey olma ihtimali de son derece yüksek diye düşünüyorum.

Evet haklısın adadayken bahsetmedi kızından ama hapisdeyken payına düşen komisyonu olduğu gibi kızının hesabına yatırtmıştı ya? Oradan şey ettim di...

Doğru bak, o açıdan bakmadımdı hiç. Adanın "gücünün" ispatı için Nicky zillisi ve Paolo 'yu mort etmiş olabilirler!

ok. kafamdan bi soru işareti daha eksildi
sağolasın deadley:love01:

eeeh şeyy... bi sorum daha var:img-blush
ada da "mistik" bir görüntü (ölü birini, geçmişten birini v.s)görmemiş baş karakter Lostilerimizden olanlar kimler kaldı?
Bir tek Jin ... dimi?
diğerlerinin hepsi görmüştü yanılmıyosam? ben mi yanlış hatırlıyorum?

deadly_angel
20-05-08, 10:58
Evet haklısın adadayken bahsetmedi kızından ama hapisdeyken payına düşen komisyonu olduğu gibi kızının hesabına yatırtmıştı ya? Oradan şey ettim di...

Doğru bak, o açıdan bakmadımdı hiç. Adanın "gücünün" ispatı için Nicky zillisi ve Paolo 'yu mort etmiş olabilirler!

ok. kafamdan bi soru işareti daha eksildi
sağolasın deadley:love01:

eeeh şeyy... bi sorum daha var:img-blush
ada da "mistik" bir görüntü (ölü birini, geçmişten birini v.s)görmemiş baş karakter Lostilerimizden olanlar kimler kaldı?
Bir tek Jin ... dimi?
diğerlerinin hepsi görmüştü yanılmıyosam? ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ah işte onu hiç hatırlayamayacağım.Ama pek çok karakter gördü.Dediğin gibi Jin'i hatırlamıyorum ben.Sun da görmedi sanırım.Ya da gördü ben hatırlamıyorum.

batiperlin
20-05-08, 11:00
Yeni çıkan 2. fragmanı şimdi gördüm gerçekten yine güzel bir bölüm bizi bekliyor

Orkide dedigimiz yer ortaya çıkıyor fragmanda tam net olmasada Locke ulaşıyor

keamy başlıyor savaşa ateş etmeye michael,des brşeyler konuşuyorlar patlayıcıların orda

öpüşmeyi zaten artık herkez biliyor sawyer & kate arasında olucak juliet göremedim

fragmanda sadece..

dizi_maniac
20-05-08, 11:05
teşekkürler batiperlin, sayende:img-wink: izleyebildim bende fragmanı

Benjamin'in Kate'e : " Senin yerinde olsam o gemiye binerdim" gibi birşey söylüyor, geminin ağzına kadar patlayıcılarla dolu olduğunu bilmiyor sanki?
Ah bu Benjamin arrghgr#!:dito

Fragmanda Locke, Jack'e : " A place where miracles happens!" dediğinde , Jack'in Locke bakıp:" There is no such things as miracles" dediğinde koptum yaa:img-hyste
ah Jack ah... hala normal bir yerde olduklarını sanıyor?:)
Onca olan şeylerden sonra... hala?
İyi biri, yardımsever biri, hoş biri bu Jack ama çok da bildiğim bildik inatçı yahu:img-wink:

Mucizeler diye bişi yoktur, denilecek en yanlış yer o ada olsa gerek.....
Lütfen J.J, Damon ve Jeffrey, Jack'e daha "zeki" diyaloglar yazın, yahu. Jack hiç te aptal biri değil sonuçta?

KeReMcEmİm
20-05-08, 12:22
bu spoiler daha önce eklendi mi bilmiyorum ama kafamızdaki birçok soruyu cevaplıyor tabuttaki çook büyük ihtimalle john

3. sezonun sonunda havaalaninda kate ve jack'in adaya donmek konusunda konustugu flashforward sahnenin devamini izliyoruz. kate, jack'ten aaron'dan uzak durmasini istiyor ve gizemli bir adamdan bahsediyor. bu adam jack'i ziyaret edip bir seyler soyledigi gibi kate'i de ziyaret edip bir seyler soylemis (adaya geri donmeleri gerektigine dair) ancak kate bu esrarengiz ziyaretcinin soylediklerine inanmiyor. adaya donmek istememesi bu yuzden.

sayid de hurley'i santa rosa akil hastanesinde gormeye gittiginde hurley'e bu adamin kendisini ziyaret edip etmedigini soruyor, ayni zamanda bu adamin artik olu oldugunu soyluyor.

richard alpert, tayfasi, kate ve sayid keamy'e saldirip ben'i ozgur birakiyor.

gemidekiler bombanin keamy'nin tasidigi alete bagli oldugunu anliyorlar. daha onceden tahmin ettigimiz gibi keamy olurse bomba da patlayacak. ama michael bir cesit dondurucu sivi kullanarak bombanin patlamasi surecini yavaslatabilirmis ki oeh.

jack the orchid denen istasyona variyor ve locke'u buluyor. herkes adayi terk etsin mi etmesin mi diye tartisiyorlar. locke jack'i eger adayi terk ederse normal hayata geri dondugunde ada hakkinda yalan soylemesi gerektigine, bunun adayi ve kazazedeleri korumanin tek yolu olduguna ikna ediyor. donunce uydurulan butun hikayeler bu yuzdenmis yani.

ben, keamy'i alex'in intikami icin olduruyor.

sawyer, kate, hurley ve jack helikoptere biniyorlar lapidus ile. ama helikopter hasarli, o yuzden hepsini tasiyamayacak durumda. sawyer helikopterden asagi iniyor, atlamadan da kate'i opuyor bir guzel. ayrilik opucugu gibi bir sey.

orchid'de ben locke'a adanin sadece uzayda degil zamanda da yer degistirebilecegini soyluyor. bunu zaten herkes tahmin ediyordu. simdi sacmalik geliyor. meger buzun icine gomulmus, kocaman bir tekerlek varmis, bu tekerlegi cevirince ada yer degistiriyormus. ben tekerlegi cevirince kendisinin de yer degistirecegini biliyor, o yuzden bir parka giyiyor. bu parka ben'in cole dustugunde uzerindeki parkanin aynisi. (belki de ben bu olaydan sonra bir daha adaya donemedi.) ben'in tekerlegi cevirdigini ve adanin yer degistirdigini goruyoruz, hatta cevredeki adalar da yer degistiriyormus.

helikopterin gemiye geri dondugu, sun ve aaron'i aldigi bir sahne var. tam bu esnada bomba patliyor ve michael oluyor. jin suya dusuyor ama olup olmedigi tam belli degil. jack, helikopter cok agir oldugu icin jin'i almak icin geri donmesine engel oluyor helikopterin. bu yuzden jack sun'un kocasinin olumunden sorumlu tuttugu ikinci adam.

yine 3. sezonun son bolumunde bir sahneye geri donuyoruz. jack'in birinin cenazesine katildigi sahne, daha dogrusu tabut sahnesi. meger ben jack'i takip ediyormus. ben kendisine yaklasinca jack ben'e yukarida bahsettigim gizemli adami ve adaya geri donmesi gerektigini anlatiyor. ben, o zaman gizemli adami da geri goturmeleri gerektigini soyluyor. tabutun icine bakiyorlar ve locke'u goruyorlar. basindan beri bahsedilen gizemli adam locke'mus meger. bir sekile medeniyete geri donmus ama olmus. plan locke'u adaya geri dondurmek ve bir sekilde hayata geri dondurmek.

penelope widmore, onun icin calisan sakalli adamlardan birini filan da gormemiz gerekiyor bu bolumde ama onlarin sahneleri ile ilgili spoiler'lar dusmedi nete.

ayni zamanda tabutta kim olduguna dair dort ayri secenek varmis, dort ayri karakteri cekmisler tabutun icinde. mesela desmond cekimler esnasinda sette gorunmus. o yuzden bolumu izleyince locke degil, baska birini gorebiliriz tabutta. bu spoiler'larin bir kismini produksiyondakiler de yalandan sizdirmis olabilir.

deadly_angel
20-05-08, 12:27
Evet verilmişti bu spoiler.Merakla beklemedeyiz.

Jack'in o repliğini okurken gülme krizine girdim.Adanın kendisi başlı başına bir muzice, kurtulmaları ve daha pek çok şey.Neyse bakalım Benjamin'in kurtulmalarındaki etkisi ne olacak.

arzu__55
20-05-08, 13:28
tapudakinin lock oldguna seevindm..
buarda arkdaslar tüyolar icin tskler:) bende dayanamayip okuyanlardanim..
simdi youtubde bi kac lost vidiosu bakdimda arkdaslar bi kac kisimi ben izledigim bölümlerde göremedim mesla claire ve charlini öpüsüdügünü felan görmemistim veya jack ve kate adadan kurtuklarinda samimi oldular tamamda ama youtubde baya bi samimi olduklari görüntü var??
bize gelen bölümerdemi kesiklik var yoksa benmi görmemisim??

deadly_angel
20-05-08, 13:42
tapudakinin lock oldguna seevindm..
buarda arkdaslar tüyolar icin tskler:) bende dayanamayip okuyanlardanim..
simdi youtubde bi kac lost vidiosu bakdimda arkdaslar bi kac kisimi ben izledigim bölümlerde göremedim mesla claire ve charlini öpüsüdügünü felan görmemistim veya jack ve kate adadan kurtuklarinda samimi oldular tamamda ama youtubde baya bi samimi olduklari görüntü var??
bize gelen bölümerdemi kesiklik var yoksa benmi görmemisim??

O baya bir samimi görüntüler 4. sezonun 10. bölümüne ait.
Clarie ve Charlie 3. sezonda öpüşmüşlerdi.(Lafa bak sanki 4. sezonda Charlie vardı.)

Muhtemelen o anda dikkatini başka bir şeye vermişsindir, kaçırmışsındır.:img-wink:

siberya1
20-05-08, 13:52
selam ochanic den 6 kişi kurtulduysa ve Lock unda uçakta ölenler arasında olduğu sanılıyorsa nasıl oluyorda gazeteye haber oluyor o zaman bu altılının yalan söylediği ortaya çıkmazmı
ayrıca lock u jack in gözü önünde diri diri kesseler jack ın ağlayacağını sanmıyorum bana kalırsa bu kişi hurley olabilir iyice sıyırıp intihar etmiştir jack de vicdan azabı çekiyordur
ya ben bu dizide niye mantık arıyorum ki bir tane mantıklı bir olay olmadıki

MetaLoqy
20-05-08, 14:11
tabutun un boyuna we enine bakarsak hurley olması zor deqilmi ^^

siberya1
20-05-08, 14:14
bu dizide neler zor ama senarist istedimi yapıyor valla hem tabuttakinin tek parça olduğu ne malum :img-hyste

deadly_angel
20-05-08, 14:16
selam ochanic den 6 kişi kurtulduysa ve Lock unda uçakta ölenler arasında olduğu sanılıyorsa nasıl oluyorda gazeteye haber oluyor o zaman bu altılının yalan söylediği ortaya çıkmazmı
ayrıca lock u jack in gözü önünde diri diri kesseler jack ın ağlayacağını sanmıyorum bana kalırsa bu kişi hurley olabilir iyice sıyırıp intihar etmiştir jack de vicdan azabı çekiyordur
ya ben bu dizide niye mantık arıyorum ki bir tane mantıklı bir olay olmadıki

Hurley bir yıl yemek yemese yinede o tabutun içine giremez.:) Hem Oceanic 6 içerisinden birisi tabutta yazmıyorduki gazete kağıdında.

Adadan sonra şartlar değişmiş olabilir.Jack'in geri dönmeliyiz repliği dün verilen spoilerla bir sonuca bağlandı gibi.Bir de Locke isim değiştirmiş olabilir tıpkı Benjamin ve Michael gibi.

hyoldas
20-05-08, 14:27
Arkadaşlar yanlış hatırlıyor olabilirim tam emin değilim ama bu Locke’un fake bir kimliği vardı sanki :) Hani bir çiftliğe yerleşmişti.
Belki reel dünyada ölü olarak gösterilmiş olmayı isteyebilir.
Adada çok önemli bir rolü var hemen öldürmezler yahu Keltepe’yi :)

dizi_maniac
20-05-08, 14:54
siberya1 çok basit,
deadley'inde dediği gibi (daha öncede yazmıştım) adını değiştirmiş olması büyük ihtimal
zaten medyanın önüne bile çıkmadı
MetaLoqy arkadaşımız, uçakta ki Bayan Decker'in resmini eklemişti ya?
Orada görürsün, birine gülümsediğini (sayfa 26), bizde bundan yola çıkarak Locke'dur diye tahmin ediyoz

Ah işte onu hiç hatırlayamayacağım.Ama pek çok karakter gördü.Dediğin gibi Jin'i hatırlamıyorum ben.Sun da görmedi sanırım.Ya da gördü ben hatırlamıyorum.

Sanırım Koreliler'in bağışıklığı var? Evet, bi onlar görmedi yanlış hatırlamıyorsam:) Peki neden herkese varda onlara yok?
Bi bityeniği aramamız gerekiyormu bunda, sence?:img-wink:

Arkadaşlar yanlış hatırlıyor olabilirim tam emin değilim ama bu Locke’un fake bir kimliği vardı sanki :) Hani bir çiftliğe yerleşmişti.
Belki reel dünyada ölü olarak gösterilmiş olmayı isteyebilir.
Adada çok önemli bir rolü var hemen öldürmezler yahu Keltepe’yi :)

Nihayet forumda ki ahu ömrümde, senin : içinde "Jack" geçmeyen bi mesajını okumak nasip oldu.:img-hyste
Artık gam yemem:img-wink:
Oysa senin klavyenin "Jack" yazmadan kilitlenip kaldığını falan sanmaya başlamıştım kız:)

Evet yorumuna katılıyorum, Keltepe ölmez. Öldürseler bile, diriltecekler , diriltemezlerse karşımıza Jacob olarak çıkar.
Ne olursa olsun Keltepe'siz olmaz.
Adı üstünde Lock/e , Kilit biri :)

deadly_angel
20-05-08, 14:58
Not: Jack geçmiyor ama Jacko ruhu her daim mesajlarında Hande'nin.:)

dizi_maniac Sun&Jin ikilisine ada oldukça iyi geldi.Su hamile oldu, Jin maço erkek imajını bir kenara bırakıp pek bir tatlı oldu filan.

Keltepe zaten adadan sonraki bir zaman diliminde ölüyor.Bu zaman dilimi hangi sezona denk gelir bilemiyorum ama 5. sezon finali olabilir.

Bunlar böyle kurtuluyorlar.6. sezon sonunda adada hep birlikte mangal yakıyor olmasınlar sakın.:)

hyoldas
20-05-08, 15:08
İşte ben böyle şaşırtırım insanı :P
İyi aile kızı olmamdan anlamanız lazımdı. Sürprizlere hazırlıklı olun :img-hyste
Jack'n sadece ruhunu seviyorum zaten başka bir kötü niyetim yok :kahve

İlk sezonda Keltepe'yi pek severdim sonra o Benjo nerden çıktıysa bizim Keltoş 180 derece döndü. Ölmesini istiyorum aslında ama cidden "Locke'un müridleri" var yapımcıların onu öldürmeye cesaret edebileceğini sanmam ölmüş gibi görünsede o başka bir yerlerde yaşıyordur. :img-icecr

siberya1
20-05-08, 15:12
deadly_angel,dizi_maniac teşekkürler ben o resmi görmemişim ama bu kadar takip edebildiğime şükrediyorum deadly_angel onların 6. sezonda ne yapacaklarını bilemiyorum ama böyle giderse kendi sonumuzu görebiliyorum :)

MetaLoqy
20-05-08, 15:13
promo yu tekrar izledim de special encore with a brand new footage diyor
qaliba büyük bir özel tekrar wericekler ondan sonra finali izlicez we 8 asır kadar sürecek bir zaman beklicez ..

bu arada ben’in ayna ile gönderdiği mesaj “seize”miş. “yakalayın/ele geçirin” gibi bir anlamı varmış(ekşi den alıntı)

deadly_angel
20-05-08, 15:18
Benjamin demişken aklıma birşey geldi.Benjamin'in asa tarzında bir eşyası var.Bunu çöldeki adamları etkisiz bırakmada, 3. sezonda kafeste Sawyer'ı dövmede ve son olarak ayna yoluyla mesaj gönderdiği bölümde kullandı.Acaba o zaman yolculuk yapmasını mı sağlıyor diye düşünüyorum artık.Aklıma böyle düşünürken Richard'ın Keltepe'nin önüne sundğu eşyalar geliyor.Bilemiyorum, galiba iyice çıldırıyorum.

Ben Keltepe'yi oturup portakallı portakallı Kate'e sırıttığı andan beri gıcığım.Ki portakala bayılırım.Hele bir de Boone'a yaptıkları yok mu! Adam daya düştüğü için ilk andan bu yana şükretti.Gerçi bacakları sakat olan birisi için yadırganmaması gereken birşey.Ama bu onu bencilce düşünmeye itmemeliydi.

MetaLoqy
20-05-08, 15:31
deadly_angel haklısın benimde aklıma takılmıyor deqil..
ben sawyere keamynin adamları için adadaki kişileri seni sinirlendirmek için öldürdüler beni ellerine veresin diye dedi..
neden sawyer?(şahsen)çünkü herkesi tanıyorlar karakterlerini biliyorlar.. bu olaylar daha öncede yaşanmış zaman yolculuğu olabilir..
sadece arasıra sapmalar oluyor alex’in ölmesi gibi. daha önce alex ölmemişti ki benjamin bu blöfü yaptı..
sonucundada o kadar şaşırdı kuralları değiştirdi dedi.. vs.. ben'in elindeki alet çok dikkat çekici tam ne olduğu anlaşılmıyor şu an ben onu jop gibi kullanıyor
ama ben zamanda yolculuk için kullanılan bir araç olduğunu düşünmene we düşünenlere de katılıyorum..

dizi_maniac
20-05-08, 16:19
tabutun un boyuna we enine bakarsak hurley olması zor deqilmi ^^

a-aaa bak bu olmadı işte! Sen canına mı susadın arkadaşım?:img-wink:
Unuttun mu Sawyer ne demişti? :" Eğer onun kıvırcık saçlarının bir lülesine bile zarar gelirseeee...." dı nı nınım:)

Bunlar böyle kurtuluyorlar.6. sezon sonunda adada hep birlikte mangal yakıyor olmasınlar sakın.:)

Sanki diziye zorla bir türk tadı katma çabasında gibisin, hm?:)
Mangal partysi süper bi fikir ama! Senaristler akıl etse keşke!
Varyaaa nolur biliyomusun eğer gerçekten bunlar mangal yapacak olursa?
Hemen o hafta Pazar Keyfin'de İbo çıkar ve kameraya göstere göstere : " Bu Lostmudur postmudur nedir, mangal yapiiler, aha mangal yapmasınıda bilmirler, mangal öle degil böle yapilir" demezse , ben ne olayım:img-hyste:img-hyste

İşte ben böyle şaşırtırım insanı :P
İyi aile kızı olmamdan anlamanız lazımdı. Sürprizlere hazırlıklı olun
Jack'n sadece ruhunu seviyorum zaten başka bir kötü niyetim yok
sevgili "iyi aile kızı" hyoldas'ım , senin "iyi" niyetlerini Methyü'nün sayfasına girdiğimizde görebiliyoz.
Allah için, ÇOK iyi niyetlisin !
Hatta biraz ...fazla gibi?:img-hyste
Bu kadar da iyi niyetli olma kıs:)

[B]ben sawyere keamynin adamları için adadaki kişileri seni sinirlendirmek için öldürdüler beni ellerine veresin diye dedi..
neden sawyer?(şahsen)çünkü herkesi tanıyorlar karakterlerini biliyorlar.. bu olaylar daha öncede yaşanmış zaman yolculuğu olabilir..
sadece arasıra sapmalar oluyor alex’in ölmesi gibi. daha önce alex ölmemişti ki benjamin bu blöfü yaptı..
sonucundada o kadar şaşırdı kuralları değiştirdi dedi.. vs.. ben'in elindeki alet çok dikkat çekici tam ne olduğu anlaşılmıyor şu an ben onu jop gibi kullanıyor
ama ben zamanda yolculuk için kullanılan bir araç olduğunu düşünmene we düşünenlere de katılıyorum..

Çok güzel detaylar yakalamışsın.
deadley'in dediği Benjaminin elinde ki o tuhaf siyah şey benim de dikkatimi çekmişti ama ben onun uzayıp kısalan vurmak için bir nevi silah sanmıştım, zaman yolculuğu için kullanılır olasılığı hiç aklıma gelmemişti?

deadly_angel
20-05-08, 16:25
Yok, yok kesinlikle hayır.Aslında sinir olurum ben buram buram Türk kokan işlere.Barbekü olarak çevirelim biz onu.:) Aslında baksetmek istediğim bizi fena halde şaşırtacaklar finalde.Hahi işin hep çok komik bir tarafı vardır ya.:img-pilot

Lostfan815 spoilerları attı helikopterle telsiz atar gibi.Şimdi düşün düşün nereye kadar.Daha iki hafta var finale.Uykularım kaçar oldu, rüyalarda Black Smoke ile yarışıyorum.

MetaLoqy
20-05-08, 16:44
lost sezon finalinden sonra çok beklicez orası kötü bir taraf bir yandanda
kafamız rahatlıcak diye seviniyorum beynimin tüm kapasitesini lost a werdiqim qünleri hatırlıyorum =)
ama 8 aylık bir aradada sorduqumuz soruları unutur hale qeliriz
ee insan unutur hatırlamazsa :}

dizi_maniac
20-05-08, 17:04
o uzun bekleyiş dönemini düşünmek bile istemiyorum!
aklıma geldikçe, Lost dvd'lerle avunurum, oyalarım kendimi diyorum (kendimi kandırıyorum evet biliyorum)
ama unutacağımı hiç sanmıyorum
keşke unutabilsem, keşke bekleyiş esnasında bana Lost'u unutturabilecek düzeyde, başka müthiş bir diziye musallat olabilsem...
Elbette ev ahalisinin de etkisi var bunda. Ailece bir kaç haftada 80 küsür bölümü hatmettik. İçimiz dışımız, sofrada ki sohbetlerimiz de bile lost olduk. Lostilere döndük= Kaçış yok!
Saflar tutuldu. Gruplaşmalar. Örneğin: Juliet' bi ben varım tutan. Babam ve Annem tamamen Jate'ci oldular. (Jack daha efendi çocuk, esas kızı o kapsın diyorlar)
Benjamin'in Orkid'de neler yapabileceği hakkında kahvaltıda derin bir sohbete dalıp çaylarımızı unutup soğuttuk.
Küçük abime göre Jin kurtuldu adaya geri döndü ve korece konuşmayı bilen kızıl saçlı cadı ile "yakınlaşma" yaşayacaklar, dilini başka bilen kalmadı nasıl olsa diye.
Yengem benim gibi Skate'ci ama içtenlikle Kate'den nefret ediyor. Locke'dan ise hepsi nefret ediyor, ben Locke dedikçe bi üzerime atlamadıkları kalıyor.
Unutmak mı?
Nasıl?
:img-wink:

.

MetaLoqy
20-05-08, 17:13
Lostu unutmak elde deqil 8 ay sonra konulara şuanki hakimiyetimiz olmıcak onu anlatmak istiyorum(tekrar izlemeyenler(izleyemeyenler) için tabi)
adamlar kıl veriyorlar 8 ay ara diyor tekrar tekrar izliceksin qerekiyorsa en başında izliceksin
izleriz abicim emrin olur :d

deadly_angel
20-05-08, 17:32
Lost'u hayatta unutamam.Bir kere yazın ilk sezondan başlarım yine izlemeye.Teoriler, yapımcının eni açıklamaları, oyuncu açıklamaları derken yine kendimizi kaptırırız bir şekilde.Gerçi şu anki halimiz pek farklı değil o ayrı.

Yok yok bizim evde var Juliet fanı.Gerçi annem her ne kadar Jate is fate felsefesini benimsemiş olsada... Ama o neredeyse her karakteri seviyor.:)

Bu arada Damon yazın yine bizi çıldırtacak.Adam durup durup tuhaf tüyolar veriyor.

dizi_maniac
20-05-08, 17:45
Damon deme bana deadley'limley... kasten yapıyo, marquis de sade'ın müridlerinden o , eminim!:)

demin karşı apartmanda oturan bi arkadaşım aradı, ders notlarını istedi benden, üşendim getiremem dedim,
Benjamin gibi aynayla ışıkla mesajlayayım sana istersen dedim, oldu olacak satelitle/uydu yoluyla gönder dedi
Bende Charlie gibi dedim ki:" Biliyor musun, uzayda satelitler var, senin plakanın bile resmini çekiyorlar"
O da bana gülerek Sayid gibi cevap verdi:" Keşke plakalarımız yanımızda olsaydı" :) :)

unutmak mı?
nasıl?
:img-wink:

arzu__55
20-05-08, 18:21
bende losta sonradan bakanlardanim:) ama iki hafta icinde dördüncü sezona yani sizlere yetisdim artik anlayin halimi icim disim lost oldu gece gündüz lost bakar oldum:) simdi iki hafta beklemek cok acayibime gidiyor.. hadi iki hafta neysede 8ay nasil gecicek bende sizler gibi kara kara düsnüyorum:)
Bazen rüyalarima giriyor lost dizisi ey allahim diyorum Aklimi yemesem iyi :)

Lost senaristi ne düsünüpde hangi akil mantikla yazdiysa bu diziyi helal olsun bukadar kisi ekrana bagladilar

elwiens_86
20-05-08, 18:37
Not: Jack geçmiyor ama Jacko ruhu her daim mesajlarında Hande'nin.:)

Yine günlük paparamızı yemişiz Jackocu'muzdan...:img-hyste

Angel'ım sanırsam mangal olayının bir benzerini bir kere yapmışlardı hatta keltepe de domuz çevirmişti..:img-hysteKaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama öyle birşeyler vardı...

Lost'u bitimek için uğraşmak ne demektir çok iyi bilirim dizi_maniac ve arzu__55...Çok uğraşmama rağmen -hatta 2 ay kadar pes edip hiç izlememiştim- sonunda bitirdim ama keşke ağır ağır izleseymişim diyorum öyle daha iyi anlaşılıyor detaylar...Şimdilerde geriye dönüp tekrar tekrar izleyince ne kadar çok şeyi atladığımı farkediyorum...Yinede geçen Mayıs ayında izlemeye başladım ve 4x5 yayınlandığı hafta bütün yayınlanan bölümleri bitidirm...Uzun bir zamana yaymama rağmen beynim lost olmuştu sizi düşünemiyorum bile...:icon_whis

hyoldas
20-05-08, 18:43
Benim için 3. sezon felaketti :img-hyste
1 sezonu iki günde bitirdim :icon_whis
Rüyamda bizim Lostieleri görüp duruyordum artık en çok ta Sayid'i :img-pilot

Cazgırlık yapmayın bakem Jamesfanlar sizeo kadar wallpaper yaptım bi süre susarsınız artık :img-hyste:img-hyste

Bu arada biz maaile Jack'çiyiz ben Jack çıktığında öne eğilme suretiyle tv ye yaklaşıyorum o ayrı :icon_whis benim durumum vahim :img-icecr

bessy
20-05-08, 18:44
lostu asla unutmayacağım kesin tnt saolsun zaten onunla tekrarlarını izliyorum zaten dvdleride var yazım yine lostla geçicek
bi kere gazetede bi röportaj yapmışlardı adamlarla adamın biride lost sayesinde akadaşlarımı unuttum demişti bende lost sayesinde arkadaşlarımı bunaltıyorum hiç biri seyretmiyor zaten gıcık ediyorlar beni şimdide lost başlasın artık diye bunaltırım onları
bu gidişle önce senaryoları alma planı yapıp daha sonra damona suikast planı yapabilirim jin öldürürlerse juliet ve sawyerda bunların arasında haa bide charlie yi öldürdü onun içinde başka planlar kurabilirim :))
böyle giderse zaten şaka bi yana damon izleyenlerden baya bi çekiceğe benziyor :)

dizi_maniac
20-05-08, 18:44
adaya yeni gelenlerden Miles, Faraday ve Charlotte hakkında bi soru...

4üncü sezon finalinde Charlotte ölüyormuş, Miles ve faraday hayatta kalıyorlarmış?
bilgisi olan var mı? doğrumu bu?

hyoldas
20-05-08, 18:48
adaya yeni gelenlerden Miles, Faraday ve Charlotte hakkında bi soru...

4üncü sezon finalinde Charlotte ölüyormuş, Miles ve faraday hayatta kalıyorlarmış?
bilgisi olan var mı? doğrumu bu?

Valla canım ilk defa duyuyorum ama Charlotte'u hiç sevmezdim taa ki Kate'in kafasına vurana dek ondan sonra bir sempati başladı ki bende sorma gitsin. :img-hyste Charlottte Dan aşkı fena gitmiyordu ya uzun sürecek sanmıştım :icon_sorr

Faraday'ı oynayan oyuncu Deniz daha iyi bilir :D Bir kaç bölümlük anlaşmıştı ama maşallah :img-pilot

Kısaca ben yeni gelenlerin hiç birini sevmiyorum yahu...
Benim Lostielerim ayrı gayrı düşmüş kafayı yemişler bi de onları mı düşüncem bence hepsi de ölebilir :img-hyste

bessy
20-05-08, 18:51
charlotte ve miles ölsün onları hiç sevmiyorum bende
ama dan e yazık bea bizimkileri kurtaralım derken adada kalcak zavallı dan :)
zaten lapidus ayrı dert helikopteri sapa sağlam adaya indirmeseydi o gıcık keamy alexi öldüremeyecekti
yeni gelenlerden sadece dan i seviyorum lapidusuda az buçuk :)
walla bu damon lostieleri soykırım yapıyor onu öldür bunu öldür aaa yani :))
keamy ve onun tayfasını öldürsün diğerlerine bi zahmet dokunasın charlotteyle miles ta gitsin o zaman süper olur işte

MetaLoqy
20-05-08, 18:57
keamy den bütün varlıqımla nefret ediyorum alex imi öldürdü =(
inş. qebertir benjamin yürü arkandayım..
yeni qelenlerden birtek daniel adam çıktı qerisini benimde qözüm tutmadı
lapidus ta kararsızım..

arzu__55
20-05-08, 18:59
Yine günlük paparamızı yemişiz Jackocu'muzdan...:img-hyste

Angel'ım sanırsam mangal olayının bir benzerini bir kere yapmışlardı hatta keltepe de domuz çevirmişti..:img-hysteKaçıncı bölümdü hatırlamıyorum ama öyle birşeyler vardı...

Lost'u bitimek için uğraşmak ne demektir çok iyi bilirim dizi_maniac ve arzu__55...Çok uğraşmama rağmen -hatta 2 ay kadar pes edip hiç izlememiştim- sonunda bitirdim ama keşke ağır ağır izleseymişim diyorum öyle daha iyi anlaşılıyor detaylar...Şimdilerde geriye dönüp tekrar tekrar izleyince ne kadar çok şeyi atladığımı farkediyorum...Yinede geçen Mayıs ayında izlemeye başladım ve 4x5 yayınlandığı hafta bütün yayınlanan bölümleri bitidirm...Uzun bir zamana yaymama rağmen beynim lost olmuştu sizi düşünemiyorum bile...:icon_whis

sanki bu yaziyi ben yazmsim gibi geldi..
aynenbende ögleyim deadly angel bilir hep ona sorarim cünkü birden bakdigim icin cok sey atlamisim bende gercektende ve simdi tkr tkr bakiyorum:)

bessy
20-05-08, 19:02
benjamin forever :)
ya ben birde bişeyi anlamadım şimdi minskowski (umarım doru yazdım) arayan bir numara var o numarayı açmamız yasak demişti o numara penny nin numarasıyla dimi bu charlestan korkulur valla ama keamy ondanda ürkütücü
geçen seyrederken farkettim bu ethan la ilgili hiç bize bilgi vermediler yani verdiler ama nasıl geldi falan filan diye

deadly_angel
20-05-08, 19:39
Hande olayı gene Kate'e bağladı ya ne diyeyim.:) Nasıl bir nefrettir bu demeyeceğim alıştım artık.

Charlotte ölüyor demek.Vah yazık Daniel çok üzülecek.Malum iki aşıktı onlar.Jeremy Davies birkaç bölümlüğüne anlaşmıştı yapımcılarla.Ne oldu ben de bilmiyorum herhalde tuttular Daniel Faraday karakterini.Kimbilir sezon finalinde belki o ölür.

Bu arada MetaLoqy beni özel mesajla yeni bilgiler konusunda uyardı, tekrar sağol MetaLoqy.:img-wink: Ekliyorum onları.

Special repeat of Part of Finale before Parts 2 and 3 which will show deleted scenes from the Press Conference of the O6. (You can see what these were on the Homepage)
- The Orchid will be seen in the Finale
- They don't say who Abaddon works for but he is not "top of the chain"
- They discuss there favourite characters - CC is Sawyer, Damon's is Jack (He prefers Jack with chest hair).
- We will see Walt again
- The Island will not let Widmore, Ben and Jack die until it's finished with them
- The Island stopped Jack from committing suicide.
- They will be going into radio silence until Comic.Com in July.
- A few more podcasts after Comic-Con will follow before Season 5 starts
- ABC advisory panel have nominated an episode for Emmy consideration

deadly_angel
20-05-08, 19:46
Bu arada final bölümüyle ilgili gelen spoilera bazı ek bilgiler var onları da yazıyorum.

Sayid Hurley’i akıl hastanesinde ziyaret eder ve gizemli “kişinin” kendisini ziyaret edip etmediğini sorar. Ayrıca bu gizemli “kişi” artık ölmüştür.

Teknedekiler, bombanın Keamy’nin koluna bağlı cihazla kontrol edildiğini fark ederler; eğer Keamy ölürse bomba da patlar. Ancak Michael, donma özelliği olan bir sıvı kullanır ve bu sayede bombanın piminin çekilme aşaması yavaşlar.

Hemen notlarımı eklemek isterim ki; bu spoiler bütün iki bölümü değil, sadece önemli olabilecek kısımları içermektedir, yani bunları okuyup “Şu karakter de olacaktı ona ne oldu?”, “Bu karakter oyuncu kadrosunda gözüküyor ancak spoiler’da yok” demeyin. Ayrıca tabuttaki kişi sahnesi dört farklı aktörle çekilmiş, bir de bu tabut sahnesi 3. sezon finalinden hatırlarsanız Jack tabuta bakmadan ilaçlarını almak için cenaze evinden çıkıyordu, oysa burada tabutun başında durduğu ve Ben’in yanına geldiği yazıyor, o yüzden ne derece doğru olduğunu bilemeyiz - yine bölümü seyredip göreceğiz. Fakat bu spoiler’ı veren arkadaş, geçen sezon da 21. bölüm ve sezon finallerini vermiş arkadaş ve yazdıkları %99′a kadar doğru çıkmıştır, inanmak ve inanmamak yine sizin elinizde tabii.

Yukarıda yazdıklarım spoilerda olmayan şeyler, ya da sadece sonucu yazılmış bölümler.Ve son paragrafı kendime ve sizlere tekrar hatırlatmak istedim.:img-wink:

MetaLoqy
20-05-08, 19:48
önemli deqil deadly.
walt a noldu kim wurduyamı qitti diye düşünmeye başlamıştım ki bu spoiler ı qördüm =)
lost taki çocuklarda qizli bişeyler war bence walt ıda artık biraz ön plana çıkarsınlar..
Ada widmore,benjamin,jack in ölmesine izin wermiyo işleri bitene kadar fln diyor
bunun sadece bu 3 kişi için qeçerli olmadıqını michael dan anlıyabiliriz..
son 9 qün kaldı sabredin lostieler qüzel bi sezon finali bizi bekliyor
yada biz onu bekliyoruz D:

deadly_angel
20-05-08, 20:00
Evet Michael bir türlü ölemedi gitti.Gerçi finalde sonunda ölüyor o ayrı.:) Geç bile kaldı aslında.

Benjamin er ya da geç ölecektir diye düşünüyorum.Niye bilmiyorum ama o adamın işi de bir gün bitecek gibi geliyor bana.

Wildmore ailesi yüz sekiz bilinmeyenli denklem gibi.:)

dizi_maniac
20-05-08, 20:23
Special repeat of Part of Finale before Parts 2 and 3 which will show deleted scenes from the Press Conference of the O6. (You can see what these were on the Homepage)
- The Orchid will be seen in the Finale
- They don't say who Abaddon works for but he is not "top of the chain"
- They discuss there favourite characters - CC is Sawyer, Damon's is Jack (He prefers Jack with chest hair).
- We will see Walt again
- The Island will not let Widmore, Ben and Jack die until it's finished with them
- The Island stopped Jack from committing suicide.
- They will be going into radio silence until Comic.Com in July.
- A few more podcasts after Comic-Con will follow before Season 5 starts
- ABC advisory panel have nominated an episode for Emmy consideration

Anladığım kadarı ile
Final bölümde önce önemli bir tekrar göreceğiz, ve Oceanic 6'lının Basın Toplantısının "silinmiş" sahnelerinden göreceğiz
Finalde Orkid'i göreceğiz
Abaddon'un kimin için çalıştığını göstermeyecekler ama onun zincirin en üst halkası olmadığını bileceğiz
Favori işaretlerini konuşacaklar; Sawyer için CC, ve Jack için Damon's ( Jack'i göğüs kılları ile tercih ediyor) [ bu ne demek şimdi deadley??]
Walt'ı tekrar göreceğiz
Ada onlarla işi bitinceye kadar; Widmore, Benjamin ve Jack ölmeyecekler
Ada , Jack'in intihar teşebbüsünü engelleyecek
Comic.Com da ki Temmuz'a kadar yayın sessizliği olacak [ hö? :blink:]
Comic. Con dan sonra bir kaç Podcast gelecek 5inci sezon başlamadan önce
ABC'nin tavsiye komitesi , dizinin bir bölümünü Emmy denetimi için öne sürecek

deadleyciğim, yardım et bana ne demek istiyorlar?
türkçeye çevirdim ama hala anlayamadım, iyimi??:img-hyste

deadly_angel
20-05-08, 20:29
Anladığım kadarı ile
Final bölümde önce önemli bir tekrar göreceğiz, ve Oceanic 6'lının Basın Toplantısının "silinmiş" sahnelerinden göreceğiz
Finalde Orkid'i göreceğiz
Abaddon'un kimin için çalıştığını göstermeyecekler ama onun zincirin en üst halkası olmadığını bileceğiz
Favori işaretlerini konuşacaklar; Sawyer için CC, ve Jack için Damon's ( Jack'i göğüs kılları ile tercih ediyor) [ bu ne demek şimdi deadley??]
Walt'ı tekrar göreceğiz
Ada onlarla işi bitinceye kadar; Widmore, Benjamin ve Jack ölmeyecekler
Comic.Com da ki Temmuz'a kadar yayın sessizliği olacak [ hö? :blink:]
Comic. Con dan sonra bir kaç Podcast gelecek 5inci sezon başlamadan önce
ABC'nin tavsiye komitesi , dizinin bir bölümünü Emmy denetimi için öne sürecek

deadleyciğim, yardım et bana ne demek istiyorlar?
türkçeye çevirdim ama hala anlayamadım, iyimi??:img-hyste

Bu Jack'in yaptığı bira göbeğini oraya çıkaran gögüs ve göbek kıllarıyla ilgili pek birşey diyemeyeceğim.:) Sözü JackoCan'lara bırakıyorum.Onlar en bilimselinden bir yorum yaparlar.:img-pilot Damon ve diğer senaristimiz geyik yapmış orada birazcık.Boşverelim biz Jack'i doğal haliyle seviyoruz.:img-hyste + Sawyer'ı da.Bunun için bknz: Dünya'nın en iyi icadı alkoldür ve göbek yapan bira değil yanında yenilen çerezdir.:)

Diğerleri diziyle pek alakası olmayan şeyler aslında.Yani alakası internetle ilgili olarak olan şeyler.Bu arada Emmy için aşırı umutluyum ben.

bessy
20-05-08, 20:41

ben bunu anlayamadım bu zaten gerçekleşmemişmiydi hani jack tam atlıyordu arabayla bir kadın kaza yaptı jackin intiharda bir sonraki bahara kalmıştı:img-hyste:img-hyste

bir daha mı intihar edecek yoksa geçen sezon ki bölümü ayrıntılarıyla mı gösterecekler

deadly_angel
20-05-08, 21:06
ben bunu anlayamadım bu zaten gerçekleşmemişmiydi hani jack tam atlıyordu arabayla bir kadın kaza yaptı jackin intiharda bir sonraki bahara kalmıştı:img-hyste:img-hyste

bir daha mı intihar edecek yoksa geçen sezon ki bölümü ayrıntılarıyla mı gösterecekler

Eğer 3. sezon finalini kastediyorsa evet en mantıklı açıklama adanın izin vermeyişi.Gerçi orda son anda kendisi de vazgeçmişti.

Jack tekrar teşebbüs etmemiştir diye düşünüyorum.Ya da bize gösterilen son intihar teşebbüsüydü.Jack de delirdi tabi, ada herkesi tuahflaştırdı.

MetaLoqy
21-05-08, 15:41
Dünya'nın en iyi icadı alkoldür ve göbek yapan bira değil yanında yenilen çerezdir.:)

bu lafa şapka çıkarılır :good:

jack in tekrar intihar a teşebbüs etmeyeceqini düşünüyorum oda anlamıştır ada nın izin wermediqini ve yapacak şeyleri olduqunu ve kate e qeri dönelim dedi.

deadly_angel
21-05-08, 15:43
bu lafa şapka çıkarılır :good:

jack in tekrar intihar a teşebbüs etmeyeceqini düşünüyorum oda anlamıştır ada nın izin wermediqini ve yapacak şeyleri olduqunu ve kate e qeri dönelim dedi.

Ben Jack'i hep mücadeleci, pes etmeyen birisi olarak bilirdim.Ama malum adaya gelen tuahflaşıyor, bambaşka bir insan olup çıkıyor.Ben de tekrar intihar edeceği düşüncesinde değilim.

Bu arada finalle ilgili en çok sevidiğim şeylerden birisi ff bölümünün sezon finalinde gördüğümüz havaalanı sahnesiyle başlayacak oluşu.

MetaLoqy
21-05-08, 15:56
bu spoiler acayip moralimi bozdu okumamayı düşünüyordum qözüm sawyerın olduqu bölüme kaydı sonra devamıda qeldi ztn..! =(
artık sezon finallerinin spoiler larını okumama kararı aldım..