lost_charlie
25-05-08, 16:24
sizce jack kime yakışıyor? bence kate yakışır...
|
Tüm Versiyonu Göster : Lost Spoiler lost_charlie 25-05-08, 16:24 sizce jack kime yakışıyor? bence kate yakışır... elfkartal 25-05-08, 16:50 sizce jack kime yakışıyor? bence kate yakışır... bence Jacke yakışan Juliet ama Jack Kate'e aşık maalesef. Jackin salaklığı tabiiki:) bu duruma uygun bir söz biliyorum ama argo olduğu için yazamayacağım. Gönül bu otada konar Kate'de diyeyim sadece:img-hyste deadly_angel 25-05-08, 17:03 ''D'' Jack fanı, ''C'' Sawyer fanı.Bu yüzden ilişkilerde bir dengesizlik olayı var.İşin içine heyecan katma istediği de var tabi.Sonunda tüm karakterler mutsuz olabilir.Çünkü gerek Jate'in gerek Skate'in gerekse Jacket'ın çok fazla destekçisi var. hyoldas 25-05-08, 17:22 Evet "D" kesinlike Jate fanı hatta sonuç onlardan yana olacak demişti :img-pilot Evie'de bu adamla olmamı mı istiyorsunuz diye Matt'i göstermişti salonda alkış kıyamet :P Valla bilmiyorum ama her ne kadar aşk ilişkileri karışık olsa da sonuçta üzülen taraflar olacak ben Jack açısında Jate kesinlikle istemiyorum. Jules de hala çok güvenilir gözükmüyor .:img-blush Jack'cüğüme kız mı yok :hıh :hıh deadly_angel 25-05-08, 17:26 Şimdi eğri oturup doğru konuşmak gerek.Jate olayı Skate ve Jacket'dan birkaç adım ileride duruyor.Gelecekte olanlara bakılırsa Jack ve Kate'in birlikte yaşaması v.s Gerçi sonunda ayrılıyorlar.Kate bu konuda gerçekten çok dengesiz.Olay onda bitiyor bana göre.Gerçi Elif'in dediği gibi o tutanın elinde kalıyor.:) Ne Jack'den ne de Sawyer'dan vazgeçebiliyor.Ama beni bu olay artık sıkmaya başladı.Bu tuhaf aşk dörtgeninden (Aslında üçgen çünkü Jules kendisini bir bakıma saf dışı bıraktı) çok daha önemli konular var. hyoldas 25-05-08, 17:44 Kesinlikle bende sıkıldım artık bunlar ayrılcak mı birleşcek mi derken olaylara motive olamıyorum valla :img-hyste Bizim D-C'lerin de amacı bu sanırım Other Women'da reytingler yükselince hemen bir Jate FF çektiler ama yemedi. Artık bu tarz sahnelerde Lost'un reytinglerini yükseltemiyor :icon_whis Umarım en kısa zamanda şu aşk ilişkileri nihayete erer. Kate'i normalde çok seviyorum ama şu dengesizliği yüzünden ağzını yüzünü dağıtıcam valla :img-hyste deadly_angel 25-05-08, 17:53 Kesinlikle bende sıkıldım artık bunlar ayrılcak mı birleşcek mi derken olaylara motive olamıyorum valla :img-hyste Bizim D-C'lerin de amacı bu sanırım Other Women'da reytingler yükselince hemen bir Jate FF çektiler ama yemedi. Artık bu tarz sahnelerde Lost'un reytinglerini yükseltemiyor :icon_whis Umarım en kısa zamanda şu aşk ilişkileri nihayete erer. Kate'i normalde çok seviyorum ama şu dengesizliği yüzünden ağzını yüzünü dağıtıcam valla :img-hyste Hiç demiyorsun ''Deniz sende gelişme var, inatlaşma yolunu bıraktın'' diye.:icon_whis:img-pilot Kate'den ne yaparsa yapsın nefret edemiyorum, biliyorsun.İlk bölümden bu yana favori karakterim.Ama insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Desmond&Penny aşkı üzerinde durulmalı artık, mutlu olmayı hepsinden çok onlarhakediyor.''The Constant'' bölümü muhteşemdi, Lost tarihine resmen damgasını vurdu. hyoldas 25-05-08, 18:18 Hiç demiyorsun ''Deniz sende gelişme var, inatlaşma yolunu bıraktın'' diye.:icon_whis:img-pilot Kate'den ne yaparsa yapsın nefret edemiyorum, biliyorsun.İlk bölümden bu yana favori karakterim.Ama insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Desmond&Penny aşkı üzerinde durulmalı artık, mutlu olmayı hepsinden çok onlarhakediyor.''The Constant'' bölümü muhteşemdi, Lost tarihine resmen damgasını vurdu. Denüz yiğrum yola geliyorsun :img-hyste Oldu mu :img-icecr he şöle yevrum yürüü kim tutar sini Jackofan-hepberaber-: Deniz sen bizim herşeyimizsin :happy0064:happy0064 evet canım journallarda Kate'e çok yükleniyorlar bu konuda...biraz Penny yiğrumdan ders alsın valla Kate'den korkuyorum gider ayak tüm adadkileri öpmeye kalkarsa gerçekten muazzam bir öpüşme olur :img-hyste:img-hyste dizi_maniac 25-05-08, 18:19 Ama normal bir gömme değildi bu olay.Özensiz bir şekilde gömülmüştü Danielle ve Karl.İşin içinde Dharma yoktur bence. Gözümden kaçan bir ayrıntı! Süpersin deadley Evet, "özensiz" ve gelişigüzel gömülmüşlerdi. Sen söyleyince anımsadım. Gözleri sürmeli Richard'ın, tayfası yapmış olamaz, haklısın. Bakalım ne çıkacak, bu işin arkasından? Aslında cidden merak ediyorum, bunca havada asılı kalan ayrıntıyı ilerde nasıl açıklayacaklar? Taşlar nasıl yerine oturacak? LOST'un izleyicilerini tatmin edici bir "son" ile bitireceklerine inanıyor musun sen? Düşüncemize ve beğenimize aykırı olan bu kadar çok dağınık bir gidişat varken, yine de izlemekten vaz geçemiyoruz:img-wink: Bir daha mı bir mystery dizisine kendini kaptırmak? Tövbe! :) Jate - Skate mevzusu: aslanselda arkadaşın bana gönderdiği bir video da (eski bir video, kesin izlemişsinizdir) bütün LOST ekibi bir Radio kurulunun davetlisi olarak sahnede oturuyorlar ve seyircilerden gelen soruları yanıtlıyorlar. Bu esnada da bir hayli eğleniyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam kadro dan bir tek Locke ve Kate yoktu orada. neyse... Jate, Skate mevzusuna ilişkin bir soru soruyor seyirci ve Josh/Sawyer kıvranarak tüyo vermeden cevaplamaya çalışırken oradan Matthew/Jack lafa giriyordu. En sonunda "Sawyer" :" Tamam sende biliyorsun ki sonunda kızı sen kapacaksın!" diyordu "Jack" de :" Elbette ben alacağım kızı! Bu kesin birşey!" diye tersliyordu. Ekipten biri de (şimdi hatırlayamayacağım kimdi) :" Evet ama biraz hırpalanmış olarak sana kalacak!" gibi bir laf diyordu herkes kopuyordu gülmekten. "Sawyer" de :" Evi burada olmadığı için böyle rahatsınız" diyordu. Bunu izledikten sonra, bende artık eminim sonunun Jate olacağından. Bunu ister miyim? Hayır, o ayrı. Ama LOST'da kafama takılan daha "derin" mevzular var açıkcası:img-wink: Örneğin : Claire, Charlie'nin yüzüğünü bulacak mı? :) :) :) Ayrıca Desmond, hala Charlie'nin "Best Of" listesini veremedi? Sadece BU ayrıntı bile, Claire'in yaşıyor olması gerektiğini düşündürüyor bana. dFKto 25-05-08, 18:19 arka sayfalardada o konuşma qeçti sayosh karaduman we eko ile ilqili bilqiler wermiştim bak istersen 39.sayfa sanırım Teori güzel de bu black smoke pilot ve Eko'yu çatır çatır öldürürken Keamy ve arkadaşlarına pek fazla zarar veremedi nedense, sadece biri yaralandı. İşin içinden çıkamayıp böyle bir kılıf buldular black smoke için diye düşünüyor insan. Billush 25-05-08, 18:20 Sizlere katılmadan edemiyorum.Bu aşk üçgeni/dörtgeni olayınun artık yavaş yavaş sıkmaya başladığını düşünüyorum.Kate'in kararsız halleri insanları çileden çıkartıyor,en azından beni :) Jack'ten de Sawyer'dan da vazgeçemiyor ve bunun iki erkek de farkında.Artık bu konuda bir nihayete varılması gerektiğini düşünüyorum. Jack'e Kate'in de Juliet'in de gitmediğini düşünüyorum.Ona farklı,daha uygun bi karakter çıkartsınlar gelecekte olsun bitsin :) Kate'de Sawyer'da karar kılsa fena olmaz tabi :) Smallville18 25-05-08, 18:27 Libby nin kocasının hurleyin deli hastanesindeki kel arkadaşı oldunu biliyormuydunuz ben şimdi gördüm bilmeyenlee duyurulur deadly_angel 25-05-08, 18:29 JackoHan Baskıya bak baskıya, egom konusundaki tespitin güzel bu arada Jacko:) Evet Kate hakkında neler neler yazıyorlar, bazen okurken çok gülüyorum.İlginç benzetmeler yapılıyor.Ama Skate&Jate konusunda bizim forumu yani bizleri takdir ediyorum.Journallarda çirkin boyutlara varan tartışmalar oluyor.:img-wink: dizi_maniac Bakalım artık ne yapacaklar bu dörtgeni. Evet ben yüzük olayını çok merak ediyorum.Clarie 5. sezonda adada yaşayacaksa (ki Damon bu soruyu cevapsız bıraktı) yüzüğü kesinlikle bulmalı.Desmond Charlie'nin notu cebinde bir şekiled atlamamışmıyd okyanusa? :img-elvis Öyle hatırlıyorum ben, hatta orada sinirlenmiştim ben.Carie ölmez umarım... dizi_maniac 25-05-08, 18:31 Libby nin kocasının hurleyin deli hastanesindeki kel arkadaşı oldunu biliyormuydunuz ben şimdi gördüm bilmeyenlee duyurulur O Libby zaten başlı başına tuhaf biriydi (toprağı bol olsun) :img-wink: Havaalanında daha yeni tanıştığı Desmond'a bilmemkaç bin dolarlık tekneyi verende o değil miydi? Dave'in karısı olmuş.. çok mu? Libby'nin Charles Widmore ile bir alakası var gibi geliyor bana? Sebebini sormayın; Lostgüdüsel olarak diyebilirim ancak:) dizi_maniac 25-05-08, 18:38 dizi_maniac Bakalım artık ne yapacaklar bu dörtgeni. Evet ben yüzük olayını çok merak ediyorum.Clarie 5. sezonda adada yaşayacaksa (ki Damon bu soruyu cevapsız bıraktı) yüzüğü kesinlikle bulmalı.Desmond Charlie'nin notu cebinde bir şekiled atlamamışmıyd okyanusa? :img-elvis Öyle hatırlıyorum ben, hatta orada sinirlenmiştim ben.Carie ölmez umarım... Desmond'cuğum bilmiyordu ki Charlie'nin listeyi onu bayılttıktan sonra gömleğinin içine koyduğunu? Bişi olmaz o listeye , biraz ıslandı, kurur olur biter. (Olmaz dimi?:img-cray:) Charlie'nin o Best Of'ları gitmiyor gözmünün önünden... Claire'in , ingilizcede undeath dedikleri bir durumda olduğunu düşünüyorum. Türkçesini bilmiyom undeath'in, pardon. Yaşayan ölüler mi desem, hani şu vampirler gibi? Christian da, Boone'da, Charlie'de öyleler. İki dünya arasında. Görevleri bitinceye kadar. Sen ne dersin? deadly_angel 25-05-08, 18:39 Bu sezon ile ilgili verilen spoilerlarda Libby'i tekrar göreceğimizi okuduğumda çok eeycanlanmıştım.Çünkü çok gizemli bir karakterdi.dizi_maniac dediğin gibi ya Charles ile ya da Dharma ile bir bağlantısı var onun. Ama göre göre Michael odaklı o sıkıcı bölümde elinde yastıkla gördük... Gerçekten sinir bozucuydu! 5. sezon için umutluyum ben. Not: Akıl hastanesinde yatan bir insan nasıl oluyorda bu konuda uzman oluyor.Ya hastanede staj tarzı birşey yapıyordu ya da başka birşey var bunun içinde... Kimbilir Dave ve Hurley'nin seçilmişliği ile bir ilgisi vardır... deadly_angel 25-05-08, 18:42 Desmond'cuğum bilmiyordu ki Charlie'nin listeyi onu bayılttıktan sonra gömleğinin içine koyduğunu? Bişi olmaz o listeye , biraz ıslandı, kurur olur biter. (Olmaz dimi?:img-cray:) Charlie'nin o Best Of'ları gitmiyor gözmünün önünden... Claire'in , ingilizcede undeath dedikleri bir durumda olduğunu düşünüyorum. Türkçesini bilmiyom undeath'in, pardon. Yaşayan ölüler mi desem, hani şu vampirler gibi? Christian da, Boone'da, Charlie'de öyleler. İki dünya arasında. Görevleri bitinceye kadar. Sen ne dersin? Aslında ben şöyle düşünüyorum.Hani zamanı geriye alma, ileriye gitme, sabit bulma, adayı taşıma durumları var ya.Kimbilir belki çoğu olay en başından yaşanabilir.Bilemiyorumbu nasıl olur, olursa saçma mı olur, tepki mi görür... Charlie'ni,n ölmemiş olmasını dilerim. Charlie'nin ''Ölüyüm ama hala buradayım'' repliği kafamı çok karıştırıyor benim, herşey olabilir. lost_charlie 25-05-08, 18:54 nasıl avatar koyucağıma yardım ettidiniz.saolun:happy0064:happy0064 Billush 25-05-08, 18:54 Benim kafam Claire konusunda fazlasıyla karışık...Onunla ilgili 5.sezonda daha da kafamızı karıştıran şeyler olacağını düşünüyorum ben.Eğer dediğiniz gibi adada yaşamaya devam edecekse o yüzüğü bulmalı mutlaka.Zaten fark etmeyip Aaron'u aldığında hüzünle bi "Aaa!" çekmiştim...Charlie sonuçta her şeyi Claire ve Aaron'un adadan ayrılması için yaptı. O listenin Claire'ye ulaşacağı konusunda ciddi şüphelerim var.Desmond o gemideyken,Claire'ye ne olduğu muamma iken zor görünüyor... Ben Charlie gibi Claire'nin de ölü olduğunu ama dünyada olmaya devam ettiklerini düşünüyorum.Özellikle Charlie'nin Hurley'e söylediği replikten sonra...Bilmiyorum,bi görevleri var gibi.Eğer dizi_maniacın dediği gibi adayı zaman içinde taşımak söz konusu olursa,yani geçmişe giderlerse o zaman gelecek de değişir gibi geliyor bana...Yani Charlie,Claire filan yaşıyor olabilirler.Hatta Danielle ve Karl da...Off :) bessy 25-05-08, 19:51 İki dünya arasında. Görevleri bitinceye kadar. aklıma ister istemez ghost whisperer geldi :) melinda ruhları öbür tarafa geçiriyorduya ama son demek istediği şeyi yada vermek istediği bir şeyi söylemeden öbür tarafa geçemiyordu bu durumda biraz ona benzedi :) ve bence çok mantıklı yani dediğine katılıyorum :) best of lar nasıl ulaşacak bende çok merak ediyorum dediğiniz gibi desmond gemide claire öldümü kaldımı belli değil umarım ulaşır ona ulaşamasa bile bari yüzüğü bulsunlar keşke adayı zamandada taşısalarda charlie ölmemiş olsa :img-cray::img-cray: deadly_angel 25-05-08, 19:54 Arkadaşlar öncelikle zaman farkı gayet bariz bir şekilde belli. Yapımcılar son zamanlarda bas bas bağırıyor. Hepimiz biliyoruzki ada ile normal dünya arasında zaman farkı var. Bilindiği üzere yaşadığımız dünya 3 boyutludur. Buna ek olarak 4. boyut ta zaman olarak kabul edilebilir. Einstein ın kuramlarından biridir bu. Fakat biz sadece ilk üç boyut olan en boy yükseklik evreninde tüm yönlerde hareket edebiliyoruz. 4. boyuttaki hareketimizse yani zamandaki hareketimiz sürekli doğrusal olarak ilerliyor. Buraya kadar kısa bilgilerimizi tazeledikten sonra diziye dönelim. Adadaki zaman normal dünyadaki zamandan farklı Roketin 31 dakika sonra hedefe varması bunun en önemli kanıtı. Burdan adanın geçmişte olduğu düşüncesine kapılıyoruz. Yanlız farklı bir ayrıntı daha var. Ada gerçektende geçmiştemi. Ya ada gelecekteyse? Bu fikre kapılmamın nedeni size birazdan aynı düşünceye sürükleyebilir. Hatırlıyacağınız üzere geminin doktorunun ölümüde ve cesedinin adaya geldikten sonra hala gemide yaşıyor mesajını almamızda acaba doktor ölecekmi sorusunu aklımıza getirmesinin üzerinden. bir iki gün sonra doktorun ölümünün aynı şekilde olduğuna dikkatinizi çekmek istiyorum. yani adadakiler doktorun ölümünü gördüler. yani doktorun geleceğini. Buda bariz bir şekilde adanın gelecekte olduğunu göstermiyormu dedim kendi kendime doktorun cesedinin bulunmasından sonra 2 3 günlük bir zaman sonra doktor öldürülüyor. buna doktorun öldürülüp denize atıldıktan sonra suda sürüklenerek geçirdiği vakitleri de hesaba katarsak önümüze epey uzun bir süre geliyor. Burda kafaları karıştıran birşey var? Roket mevzusuyla doktorun ceseti mevzusu birbirine tamamen zıt. O zaman ada hangi zamanda? 31 dakika geçmiştemi yoksa birkaç gün gelecektemi. Ozaman akla gelen şu; Adadaki zaman durmuşmu? Buna örnekte richard ın ölümsüzlük benzeri hiç yaşlanmaması olarak gösterilebilir. Velakin bunada zıt düşen bişey var. O ise Benjamin adaya küçük bir çoçuk olarak gelip büyüyüp serpilmesi. Buda bize richard yaşlanmıyorda benjamin neden yaşlanıyor sorusunu sormamıza neden oluyor. O zaman ada da zaman işliyor diyebiliriz. (Fakat adadaki zaman ada içinde işliyor!!! Bunu yazıyı okumaya devam ettikçe anlıyacaksınız.) Fakat burdaki önemli soru ise şu : Adadaki zaman nasıl işliyor? Tüm bu sorulara küçük bir alternatif yanıt olarak adanın etrafındaki elektromanyetik dalgalanmayı örnek alacağım. Hatırlarsanız birçok kişi adadaki zaman problemini philedelpia deneyine dayandırdı. yani elektromanyetik dalgalar zaman mekan karmaşasına neden olup nesneyi doğrusal değil daha karmaşık bir biçimde 4 boyutlu taşımasıydı yani zamanda ve mekanda. bu da kararsız bir biçimde oluyordu. daha doğrusu elektromagnetizma ayarını yapmadan (ki adadaki elektromagnetik alan kontrol dışı gözüküyor) dışardan gelen nesneleri bazen roket gibi adanın geleceğine bazende ceset gibi adanın geçmişine yolluyordu. Burdaki oran karışıklığa yol açabilir. Oran normal dünyadır. Yani ilk bakışta tam tersi gibi gözüksede Mantıksal olarak; Normal dünyanın geleceği adanın geçmişi Normal dünyanın geçmişi adanın geleceği olabiliyor. Neyse bu kadar Kafa karışıklığı yeterli en başta bahsettiğim sırra gelelim artık. Dediğim gibi adanın etrafında bir elektromanyetik alan ve bu elektromanyetik alanın etrafındada helikopter sahnesinden (sayid desmond ve pilot adadan gemiye giderken) hatırlayacağınız üzere bir fırtına var. bu elektromanyetik alanı adanın etrafında bir daire olarak düşünecek olursak. bu dairenin her bir noktası ada ile normal dünya üzerindeki farklı zaman dilimlerine bir kapı gibi. hangi açıyla (rotayla) çıkarsanız çıktığınız bölge ye göre (yada girdiğiniz) o zamana giriyorsunuz 1) michael ve walt a verilen rota (benjaminin iskelede verdiği) elektromanyetik alanın gerçek dünyaya açılan aynı zamanlı bir kapısı (yahut noktası siz istediğiniz ismiverebilirsiniz.) 2) Roket deneyinde roketin girdiği nokta adanın 31 dakikalık geleceğine açılan kısmı. 3)Gemi doktorunun suda sürüklenirken adaya girdiği nokta adanın birkaç gün geçmişine giren nokta bu örnekler çoğalabilir mesela sayid desmond ve pilotun adadan çıktıktan sonra Adadaki unutkan fizikçimizin verdiği rotayı kullanarak adadan kalkışından sonra adaya daki zamana göre 2 gün sonra ulaşmaları. Sayid gemiye indikten sonra ?Adadan ayrılırkken akşam dı şimdi ise Güneş tepemizde demesi? Bu kadar örneğin yeterli olduğu kanısındayım. Bundan çıkarılacak tek bir sonuç olabilir. Adaya hangi noktadan girer yada çıkarsanız adanın o noktadaki elektromanyetik alanına göre adanın o zamanına girer yada normal dünyanın o zamanına çıkarsınız. Yavaş yavaş sonuca yalaşıyoruz heyecanlandığınızı görür gibiyim O zaman biz adanın sabit bir zamanda olduğunu söyleyemeyiz. Yani kimi teorilerdeki gibi (Oranlar nomal dünya zamanına göredir) ada 1994 Te yahut 31 dakika geçmişte yahut birkaç gün gelecekte değildir. Ada hangi noktasından girdiyseniz o zamandadır. Ada herzamandadır yahut hiçbir zamandadır. Adayı Gerçek kılan ise elektromanyetik kalkanın (kalkan dememin sebebi elektromanyetik alanın adanın üzerindeki bir kalkan kubbesi şeklinde oluşundandır.) içine girdiğiniz halidir. İşte bu yüzden uydular görememektedir. adayı Dış dünyadan görmek bu yüzden imkansızdır. Birbaşka ayrıntı ise. Adadaki tropikal iklimdir. Buda bize aynı Dinazorlar çağındaki iklimleri gördüğümüzü hatırlatır. İşte bu yüzden daha oceanic 815 sakinlerinin adadaki ilk gecesinde orayı bir jurrasic park a benzettik. Adamız Gerçek dünyanın zamanında yolculuk için bir geçiş kapısıdır. Zaten adayı bu kadar önemli kılanda budur. Ada sahip olanın mükemmel bir silahıdır. Eğer ada sizinse geleceğe gidebilir ve geleceği öğrenip geçmişe dönebilir ve gerekli düzenlemeleri yaparsınız. Örnek te istersiniz siz şimdi Adayı iyice araştırıp daha doğrusu etrafındaki manyetik kalkanı araştırıp hangi noktanın nereye götürdüğünü öğrenirsiniz daha sonra. Geleceğe gidip arşivlerden hangi hissenin ne zaman artıp ne zaman azalacağını öğrenirsiniz. sonra geçmişe gidip borsada oynarsınız. ve paranızı artırırsınız. yada geleceğe gidip sayısal loto piyongoların sonuçlarını öğrenirsinizi. daha sonra geçmişe gidip sayıları ona göre dizersiniz. daha sonra bütün piyango çekilişlerini yada borsada neyin ne olacağını bildiğinizden dünyanın imparatoru oluverirsiniz. İşte bu yüzdendirki Benjamin adayı Charles Wildmore a kaptırmak istemiyor. İşte bu yüzdendirki Charles Wildmore adayı ele geçirebilmek için elinden geleni yapıyor. İşte bu yüzden Benjamin in elinde hertürlü olanak var. (Dünya kadar pasaport dünya kadar para) Hayalet avcımız bu yüzden onun parayı bulabileceğini biliyor. Ada sizinse herşey sizindir? Alıntıdır Billush 25-05-08, 20:05 deadly_angel yazı için çok teşekkürler. Bu adadaki zaman durumu gerçekten kafamı çok karıştırıyordu.Özellikle yazıda da örnek olarak verilen doktorun ölüsünün kıyıya vuruşu ve,Daniel'in isteği üzerine adaya gönderilen roketin 31 dakika sonra adaya ulaşması...Yazı gerçekten çok açıklayıcı aslında ama doğruluğunı ancak ilerleyen günlerde görebileceğiz.Hatta yıllarda :) MetaLoqy 26-05-08, 00:13 jack le locke arasındaki konuşma John once “burada olmanin bir nedeni oldugunu biliyorsun” diyor. Sonra “Bekle de yapmak uzere oldugum seyi gor” diyor. En son “Mucizlerin gerceklestigi bir yer” diyor. Jack de “Mucize diye birsey yoktur” diyor. -Alıntıdır- erinc.afra 26-05-08, 08:29 Valla arkadaşlar nedense bana da sanki dizinin sonu şu şekilde olacakmış ibi geliyor.Bu zaman farkıyla tüm yaşananlar geri alınacak ve o uçak kazası aslında hiç olmayacak. Çok mu saçma oldu :D Geçen bölümde doktorun ölümü kafamı çok kakrıştırdı gerçekten zamanla ilgili.Geçmiş derken gelecek gibi bişi oldu.O halde uçak kazası aslında olmamıştı da, adada gerçekleştikten sonra mı oldu. Yok yok Lost bana yasaklanmalı sapıttım.. Birde charlie nin artık diziyle bağlantısının koptuğunu biliyorum.Arada forword ya da back olarak geri gelir hepsi bu.Libby ye gelince o kızdan hep korktum.Hala tırsıyorum nedense. Bir de bizimkiler adadan kurtuldu.(sayılır)..Artık dizinin gidişhatı ne olacak peki.Dizi öncelikle adaya düşenlerin üzerine kuruluydu başrollerde, sonra diğerlerine kuruldu, şimdi ise askerler gemidekiler aslında dizi şimdi Ben ve penny nin babası üzerine kurulmaya başladı. Poff neyse..Yeni bölüm hatta son bölüm yayınlansa bari.Gerçi sorulara cevap alınacak bir bölüm gibi gelmiyor.Sadece heycanlı olacağına eminim. elfkartal 26-05-08, 09:11 Valla arkadaşlar nedense bana da sanki dizinin sonu şu şekilde olacakmış ibi geliyor.Bu zaman farkıyla tüm yaşananlar geri alınacak ve o uçak kazası aslında hiç olmayacak. Çok mu saçma oldu :D valla saçma değil ama yapımcılar böyle birşey yaparlarsa parçalarım onları. en sevmediğim sonlardan biridir bu herşey başa döner hiç yaşanmamış gibi. bence yapmazlar böyle bir son. yaparlarsada bende dünyayı terketsinler nerde olsalar bulurum onları:img-hyste siberya1 26-05-08, 10:28 selam şu roket olayıyla doktorun karaya vurması olayı tuhaf gelmişti deadly_angel şimdi çok mantıklı oldu yoksa neden charles widmore adayı istesinki geçmiş sayfalardaki teorileri okuyordum bunlar sizin araştırmalarınızmı eğer öyleyse dikkat edin hugoya komşu olmak üzeresiniz.:) o.c_girl 26-05-08, 12:38 Ooof yaa 4. sezona uLaşamıyorummm 3. sezon finali çok kötüydü yaa 4. sezonda ne olucak çok merak ediyorum keşke kurtuLmasaLar hiç... keşke charLie öLmeseydi :(:( o.c_girl 26-05-08, 12:43 Nasıl yani?Şimdi Paulo ve Nikki'nin ölmediğini mi söylüyor?Onların gömüldükleri sırada felç olduklarını biliyorduk zaten.Yani aslında ölü değil,yaşıyorlardı fakat yaşadıklarını belli edemiyorlardı.Gömülmelerinin üstünden bu kadar zaman geçtikten sonra yaşıyor olmaları biraz garip olmaz mı?Ancak dizi_maniacın dediği gibi adayı geçmişe taşırlarsa bu mümkün olabilir... Aslında Nikki ve Paulo'yu tek bi bölüm konu doldurmak ister gibi göstermiş olamazlar gibi geliyor...Beklemediğimiz bir şeyler yapmak adetleri ne de olsa :) bence de bana öyLe geLiyo ki bunLar o mezardan bi şekiLde kurtuLacak çünkü işin bu kadar basit biticeğini düşünmüyorum açıkcası kesin var bu işte bi iş... arzu__55 26-05-08, 13:25 bence de bana öyLe geLiyo ki bunLar o mezardan bi şekiLde kurtuLacak çünkü işin bu kadar basit biticeğini düşünmüyorum açıkcası kesin var bu işte bi iş... aslinda paulo ve nickinin kurtulmasii cok mantikli cünkü olmediler felc kaldilar en büyük örnek john oda felcdi adaya düsdü yürmeye basladi.. nicki ve pauloda kurtulursa yasarsa hic sarsirmadim.... dün gece yatmadan kafama lost takidli yine herzamanki gbi, bana kalirsa 5.sezon 12 ve 6sezonda 13 bölüm sürer daha (yada tam tersi) sora 6 sezonda sora toplam 108 bölüm olur ve kesin 108.bölümde bitirirler.. diklo 26-05-08, 15:39 deadly_angel yazı için teşekkürler.. Şimdiye kadar okuduğum en mantıklı teorilerden biri..Zaman farkı durumunu çok akıllıca açıklamış.. Benim en merak ettiğim noktalardan biri de Dharma'nın zamanında bu adayı nasıl bulmuş olabileceği..Etrafı manyetik alanla kaplı,uydular da göremiyor..Nasıl keşfedilmiş olabilir ki..Bir Black Rock olayı var elimizde..Adaya gelen esir gemisi..Sonra ele geçen geminin kaptanının seyir defteri..Hani 4x4'te Desmond'ın fb'inde Charles Widmore'un katıldığı açık artırma vardı,orada bu defterden bahsediliyordu..Adanın dış dünyayla bağlantısı bu şekilde olmuş olabilir belki..Tabi bir de Alvor Hanso var..Durum yine karışık.. Bir de düşününce,adanın hakimine çok büyük bir güç verdiği açık..ama buna bakarak Benjamin'in bu gücü çok da suistimal ettiği söylenemez..Adam istese dünyaya hükmedebilir ama o adasıyla ve insanlarıyla mutlu...Tek derdi ölen hamile kadınlar ve Goodwin'i tercih etmiş Juliet iken adamın hayatı Des'in sayıları girmemesiyle tamamen değişmiş durumda..:) Z_oMbbiE 26-05-08, 15:54 deadly_angel yazı için teşekkürler.. Şimdiye kadar okuduğum en mantıklı teorilerden biri..Zaman farkı durumunu çok akıllıca açıklamış.. Benim en merak ettiğim noktalardan biri de Dharma'nın zamanında bu adayı nasıl bulmuş olabileceği..Etrafı manyetik alanla kaplı,uydular da göremiyor..Nasıl keşfedilmiş olabilir ki..Bir Black Rock olayı var elimizde..Adaya gelen esir gemisi..Sonra ele geçen geminin kaptanının seyir defteri..Hani 4x4'te Desmond'ın fb'inde Charles Widmore'un katıldığı açık artırma vardı,orada bu defterden bahsediliyordu..Adanın dış dünyayla bağlantısı bu şekilde olmuş olabilir belki..Tabi bir de Alvor Hanso var..Durum yine karışık.. Bir de düşününce,adanın hakimine çok büyük bir güç verdiği açık..ama buna bakarak Benjamin'in bu gücü çok da suistimal ettiği söylenemez..Adam istese dünyaya hükmedebilir ama o adasıyla ve insanlarıyla mutlu...Tek derdi ölen hamile kadınlar ve Goodwin'i tercih etmiş Juliet iken adamın hayatı Des'in sayıları girmemesiyle tamamen değişmiş durumda..:) Dharma'nın adayı buluşuyla ilgili şöyle bir teori var. Hanso'nun Dedesi & Felsefe Taşı & Kayıp MU Kıtası Teori 1: Ada, 17 yy. da Gül ve Haç hareketi ile tekrar gündeme gelen Simya (Artı Okültizm+Ezorterizm+Hermetizm) Bilimini deneysel bilim ile örtüştürmek amacıyla kurulmak istenen bir laboratuardır. Amaç, felsefe taşını bularak insanlığı bir adım öteye taşımak, üstün ırk haline getirip belki de ölümü yenmektir. Teori 2: Burası seçilmiştir. Seçen kişi de simya ile yakından ilgilenen Alvar Hanso'nun dedesi Magnus Hanso'dur. Magnus aynı zamanda köle ticareti yapmaktadır. Bu hem araştırmanın gizliliği hem de fon sağlamak için uygun bir kılıftır. Adayı köle ticareti yaparken rastlantı eseri bulmuş ve ada labaratuar olarak düzenlenmiştir (bu kısım pek aklıma yatmıyor) Teori 3: Belki de, Magnus hermetizme merakı ile bu adayı özellikle aramış ve bulmuştur. Çünkü ada Ezoterik ve Hermenitik metinlerde adına sıklıkla rastlanılan, sular altında kalmış kayıp Mu kıtasının tepelerinden biridir aslında. Mu halkı son derece gelişmiş yüksek bir uygarlık düzeyinde bulunmaktadır. Bilim konusunda günümüzden hayli ileridedirler. Halk, seli önceden sezerek kolonileşme yoluyla göçe başlamış, ancak uygarlığının izleri (ayak heykeli + felsefe taşı + black smoke + fısıltılar + halüsinasyonlar) adada kalmıştır. Simyacıların geneli Mu Medeniyetinin varlığına inanan ve bilgilerine bel bağlayan insanlardır. Teori 4: Magnus çalışmalarını tamamlayamamış ancak detaylarını torununa anlatmıştır (zaten ezoterizmde bir "el verme" geleneği vardır). Torunu da dedesinin izinden gitmek adına Dharma'yı kurmuş ve bir yandan efsanevi felsefe taşını (hydria üzerindeki arkeolojik kazı alanı) araken bir yandan da Gül ve Haç'ın ütopik kent'ini (otherville) kurmaya çalışır. Teori 5: Mu kıtasının bugünkü Pasifik okyanusunun oldukça büyük bir bölümünü kapladığını, Hawaii, Haiti, Fiji, Paskalya adaları ile diğer Polonezya adalarının bu batık kıtadan arta kalan parçalar olduklarını ortaya koyuyor. Yer olarak bizim adanın olduğu yerdeymiş. Bugün Antik Mısır, Çin, Hint ve Maya uygarlıkları diye bilinen uygarlıkların kökeninde de Mu uygarlığı yatmaktadır. Bu da Dharma, Namaste.., hatch logoları (Hint), sayılar girilmediğinde çıkan hieroglifleri (Mısır), ayak heykelinin sandaletinin tarzı (Yunan) vs.yi açıklıyor sanki. Peki, nereden uydurdum??? :roll: Adım 1) Blast Door üzerindeki haritada "Known final resting place of Magnus Hanso/Blackrock" yazar. Yani "Magnus Hanso'nun ebedi ikametgahı" Black Rock yakınındadır. Adım 2) Kimdir bu Magnus Hanso ve Ne iş yapar? Soyadından da tanıdık gelecektir, kendisi, Alvar Hanso'nun dedesidir. Aynı zamanda BlackRock'unda sahibi. Kendisi köle tüccarıdır ama aslında araştırmalarını gizlice yürütmek ve bunun için fon sağlamak amaçlı paravan bir iştir. Gemi 1880 yıllarında adada karaya oturmuştur. Adım 3) Magnus Hanso'nun araştırmaları hangi alandadır? Bize verilen en büyük ipucu, isminde saklıdır. Tıpkı Locke, Hume, Rousseou gibi Magnus ismi ünlü filozof Albertus Magnus'tan gelir. Albertus Magnus, ünlü bir filozof, teolog ve en önemlisi okültizm ve ezoterizm'le yakın ilgisi olan bir simyacıdır... Ki Magnus Hanso'nun başlıca merakı simyadır, bu alanda çalışmaları vardır. Adım 4) Simya nedir, felsefe taşı ile neden ilgilidir? Simya en genel anlamı ile bir sanat ya da bir teknik olarak anlaşılabilir ve amacı maddenin içindeki altını ortaya çıkartmaktır. Simyacılara göre madde hastadır ve iyileştiğinde altın ortaya çıkmaktadır. Simya bu amaçla; Felsefe taşını aramaktadır. Bu taş maddeyi altına çevirebilmekte ve bundan elde edilen iksir (Elixir) ile insan ölümsüzlüğe kavuşabilmektedir. Simyada ulaşılan bu son noktaya giden yol Ars Magna (Büyük/ulu Sanat) olarak adlandırılmaktadır. Ars Magna: gerçek simya, geleneksel simya, hayatın kanunlarının insanda ve doğada tanınmasıdır ve adem'in düşüşünden (insanın maddeye gömülüşü) itibaren dünya üzerinde hayli karışıklığa uğramış bu hayatın, yitirmiş olduğu saflığını, ihtişamını ve ilk imtiyazlarını yeniden kazanabilmesini sağlayacak olan sürecin yeniden kurulmasıdır. bu insanda kurtuluş ve yenilenme; doğada saflaşma ve tekamül; mineral aleminde de en mükemel, en süptil kısmın, cevherin elde edilmesi ve transmutasyondur İ.S 3. yüzyılda mısır'ın panaopolis kentinde yaşamış olan zosimos adlı yunanlının bilinen en eski simyacı olduğunu kabul etmektedirler. zosimos 28 kimya tekstinden oluşan ansiklopedi gibi bir eser bırakmıştır. zosimos adi madeni altına çevirmek için kullandığı katalizatöre xerion adını vermiştir. bu arapçaya el iksir ve sonra latinceye de eliksir olarak girdi. bu iksire sonunda filozof taşı adı verilmiştir. Simyacılar, metalleri zenginliğin temeli olan altına dönüştürmenin yollarını aramış, gizemli felsefe taşıyla bunun üstesinden gelebileceklerine inanmışlar. felsefe taşını bulduklarında, istedikleri kadar altına sahip olabilecekler, aradıkları zenginliğe kavuşabileceklerdir. böylece, yüzyıllar boyu aranmış durmuş felsefe taşı. oysaki felsefe taşı, evrenin temel sırlarını keşfetmek, metalleri altına çevirmek sıradanlığı yerine ölümü yaşama dönüştürmek, ruhu arındırmak ve daha yüksek bir bilince ulaşabilmek için içimizde arayıp bulmamız gereken akıl taşıdır, hayat taşıdır... bilgelik yolunda ilerleyebilmenin anahtarıdır. Simyacılık geçmişine baktığımızda ciddi ve uzun soluklu örgütlenmelere ve bilimsel çalışmaları ile ders kitaplarımızda yer edinen bilim adamlarına rastlıyoruz. Örneğin 17. yy. da Fama Fraternitatis isimli kitabın yayınlanması ile "Rose-Croix" (Gül ve Haç Tarikatı) kuruluyor. Bu tarikat, sayısız Çin ve Yunan metinlerinde yer alan gizli bilgileri (hermenitik+ezoterik) elinde bulundurduğunu söyleyip Avrupanın tüm bilim adamlarına, gelip kendilerine katılma çağrısı yapar. Bu çağrıya yanıt öylesine geniş olur ki, on yıldan daha kısa bir süre içinde, bu gizli örgütle ilgili yüzlerce kitap ve broşür yayınlanır. Aynı yazar, Francis Bacon'a Yeni Atlantis adlı yapıtın esinini verecek olan "Christianopolis" adlı bir kitap yayınlar kitapta bir kent-örgüt kurulmasını önerilir. Amacı, "Felsefi Kimya"üzerine yapılanan yeni bir bilgi yöntemini geliştirmek olan bu ütopik kentin merkezi, "gök ile yerin birleştiği ve doğa kitabına yazılmış tanrısal gizemlerin araştırılacağı" bir tür laboratuar olacaktır. Belki de bizim ada, seçilen bu kenttir. Sonuç olarak simyacının, ilk insanların doğayı değiştirmeleri ile başlayan çok eski bir projenin son aşamasını tamamladığı söylenebilir. Simyanın dönüşüm kavramı, doğayı değiştirmek isteyen insan eylemi hakkındaki unutulmuş bir inancın son ifadesidir. Simya miti, çok ender rastlanan iyimser mitlerden biridir; aslında "Opus Alchimicum" sadece doğayı dönüştürme, yetkinleştirme ya da yenilemekle yetinmez, yetkinliği insanın varoluşuna da yaygınlaştırmaya çalışır; insana sağlık, sonsuz gençlik ve hatta ölümsüzlük vermeye çabalar. Bu da aklımıza DHARMA'nın kuruluş amacını getirir. Billush 26-05-08, 16:01 arzu__55 olur mu olur :) Biz de oturur 108.bölümde bitirmelerinin ne anlamı var die düşünür dururuz :) erinc.afra bence hiç de saçma değil aslında en uyuz olduğum final şeklidir tıpkı elfkartal gibi :) Kelebek etkisi diye bir film vardı,Lost teorilerindeki gibi orada çouk günlüğünü okuyup okuduğu ana geri dönüyordu.En son her şeyin en başına dönüp kızla tanışmamaya karar veriyordu.Sonunda iki yabancı olarak gelecekte yan yana geçerken görüyorduk ve gerçekten çok sinir olmuştum.Onca şeyi boşa izlemiş gibi hissediyor insan kendini :) Ama bence olabilir.Gayet mantıklı.Tabi Lost teorilerine dayanarak söylüyorum.Bu kadar hata olduktan sonra hepsinin döngünün en başına gönderilmesi gayet muhtemel olur bence.Ama umarım olmaz :) arzu__55 26-05-08, 19:35 artik theroi okumucam kafam karisiyor ha bire:D en iyisi kendimi dizinin aksina birakmak olucak:D denizcim theroi icin tskler tkrdan:) yasemin_lizz 26-05-08, 22:16 Bir daha teori falan okumayacağım:) Bundan sonra kendi çapında mütevazi bir Lost izleyecisi olucağım:kahve Teorileri okudukça kafam daha fena karışıyor, en büyük korkum Lost'un sonunu yazılmış teorilerden birinde okumam yani doğru tahminde bulunurlar falan:icon_whis Ben Lost'un finalinde şaşırmak istiyorum, "aaaa inanmıyorum!!! olamaz! hiç de böyle tahmin etmemiştim, harika son! Bravo!" demek istiyorum :img-icecr Kolay kolay film/dizi finali beğenmem, hayalkırıklığı olmasın:) Ama itiraf ediyorum zamanla ilgili teori süpermiş... Teşekkürler... Lost bitecek ve yaklaşık bir sene boyunca işkenceli bekleyiş...offff off :icon_sorr Lost sabır katsayımı yükselten yegane dizi:) edaaydemir 27-05-08, 02:02 4x12.bölüm spolier şimdi izledim ocenic altılısı jack,kate,sayit,sun,hurley,aeron bebek uçakdan indikleri sahne çok hoştu hurleynin annesi sayid de nasıl sarıldı ama katein durumuna çok üzüldüm kimsesi yok.. adada ise jackin peşinden giderken sawyerin "son of a bitch amma inatçı bekle yanlız ölemezsin ben varken"demesi çok komikdi doğrusu.. ya bunların adadan kurtulmalarınada kılıf uydurmuşlar baksanıza aerona katen bebeği diyorlar yok balıkçı mazemeleri gelmiş bir gemi enkazından falan filan ya sun kocam adada ölenlerden değil dedi ozaman jinin ölmediği kuvvetle ihtimaldir adada kalanlardan olabilir ya sayitle nadianın kavuşmaları çok heyecenlandırdı beni yazıkki karısı yakında ölücek.... olayları nasılda tam çözüldü derken yine karıştırdılar ya gemi bomba yüklü çıktı acaba mıcheal jin desmond orda ölürlermi sanmam gerçi...acaba sun çocuğu da alıp gidecekmi gemiden ay birde herkein birbirini aramaya gitmesi ve başlarını derde sokmasıda çok şairaneydi doğrusu acaba4x13 varmı yoksa sezon burda bittimi? elfkartal 27-05-08, 08:11 3 gün daha sabredin arkadaşlar az kaldı. normalde sabırsız insanımdır bu lost bana bile sabırlı olmayı öğretti:img-icecr valla bende artık teori falan okumamaya çalışıyorum çünkü birçoğu çok mantıklı geliyor nedense bana. sonra çıkmayacaklar bizde hayal kırıklığına uğrayacağız. o yüzden mümkün olduğunca uzak durmalı normal bir lost izleyicisi olunmalı(tabii nasıl olacaksak:)) dizi_maniac 27-05-08, 10:16 3 gün sonra ... 8 aylık bekleyiş süreci başlayacak peki, biz Lost'cular ne yapacağız bu esnada? söyleyeyim; saymaya başlayacağız... Mississippi bir ! Mississippi iki ! Mississippi üç ! Mississippi dört ! Mississippi beş ! ...... .... :) :) :) :) :) :) elfkartal 27-05-08, 12:51 3 gün sonra ... 8 aylık bekleyiş süreci başlayacak peki, biz Lost'cular ne yapacağız bu esnada? söyleyeyim; saymaya başlayacağız... Mississippi bir ! Mississippi iki ! Mississippi üç ! Mississippi dört ! Mississippi beş ! ...... .... :) :) :) :) :) :) canım ya teşekkürler çok iyi moral verdin sağol yani:img-hyste bu 8 ay boyunca kimler lost olacak bende onu merak ediyorum:) herhalde en sabırlı izleyici konusunda ödül alabiliriz. bakalım 8 ay sonra kalan sağlar bizimdir diyip yola devam ederiz umarım:icon_whis edaaydemir 27-05-08, 18:37 demek bir bölüm daha var sanırım kafamızda hiç bırakmadıkları kadar çok soru işareti bırakacaklar bu sezon sonunda 8 ay bir şey değil buda gelir buda geçer ben 24 ü 2 senedir bekliyorum..... deadly_angel 28-05-08, 10:43 Özellikle dizinin ilk sezonunla Yunjin Kim ve Daniel De Kim evli sanılıyordu, hatta bir ara ben bile öyle düşünmüştüm. Üç gündür sınavlarda aklıma sürekli final bölümü gelir oldu.Oturduğum yerden teori üretmeye çalıştım.Sanırım buna kendimi fena halde şartlamışım.:) Son bölümle ilgili yayınlanan sneak peakleri izlememe kararı aldım.Zaten senaryoyu okuduğumdan bu yana bir tuhafım. Josh Holloway Interview HOLLYWOOD — Four seasons of helping his friends survive Lost's mysterious island has softened old James "Sawyer" Ford, a former con artist who was recently seen cradling Claire's baby boy. As the show closes in on Thursday's two-hour season finale (ABC, 9 p.m. ET/PT), emotions run high as Sawyer (Josh Holloway) and company endure a series of game-changing events. "It's kind of violent," says Holloway, 38. "There's definitely a body count going on. And there's a moment where a big decision has to go down." Flash-forwards have indicated that Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun and baby Aaron (the so-called Oceanic Six) escape the island. The fates of all the others are unknown. Why would Sawyer choose such uncertainty? "He realizes some sacrifices need to be made," the actor teases on a hike through the dusty trails of L.A.'s Runyon Canyon while dragging on a cigarette. "And I think he's afraid to go back to society. He has gone through an evolution on that island. He has had to face all these demons and he has grown — enough to know he's not OK with himself anymore. Instead of destroying lives, he has saved some lives. He cares about people … and has fallen in love." Those deep feelings for Kate (Evangeline Lilly) come into play as he is presented with the possibility of losing her forever. "That is a very important part of the finale that I can't talk about," he says. Like his character, Holloway has experienced his own evolution. Being away from L.A. these past four years has allowed him the opportunity to clear his head of insecurities that, he concedes, "were really eating at my soul." Those insecurities were replaced with feelings of entitlement once he hit it big. But now he has settled into a comfortable mid-way point of peace, self respect and confidence — life lessons he now hopes to pass onto a child. When Holloway married Yessica Kumala in Hawaii in October 2004 (just as the series was gaining heat), both agreed that their desire to be free to explore the world did not allow for children. Now, having spent a good amount of time traveling, Holloway says, "we have changed our minds … only recently. Basically, nature happened. If you're in a loving relationship with someone, (having) children becomes a part of it. I don't know exactly when or how, but we're very open to either having our own children or adopting." From the top of the canyon, hikers are awarded a breathtaking view of both the Hollywood sign and the city itself. Along a trail, the actor is recognized by two student filmmakers who ask if he wouldn't mind making a cameo in a short film they are shooting. He can't say yes, of course, and politely explains his agents' role. "I dig you, man," he tells one of them. Holloway can't help but be reminded of his own years struggling to make it as an actor in L.A. before Lost catapulted him to stardom. When the show ends in 2010, he says, "we'll probably get us a little place here because the biz is here, and I want to stay in it." But he will also spend time at his home in the Colorado Rockies and the Hawaiian beach house he intends to maintain as a rental. He's already experiencing "a new hunger to really express what's inside of me as an artist." For Holloway, that means taking chances. He began his career modeling for high-end fashion houses, "hanging out" with the likes of Gianni Versace and Giorgio Armani. But after landing Lost, he turned his back on that world "to be respected as an actor." Four years later, he is allowing himself to be photographed as the face of Cool Water cologne, replacing pro surfer Laird Hamilton. Promotional images depicting Holloway cliff-diving in China have appeared in Europe over the past two years, but only now is he making a splash in American markets. Preparing for a future, he is finally taking seriously the production company he formed primarily for tax reasons. "I have all these ideas for shows — from reality, to writing, to directing," he says, clearly excited. He recently wrote two comedy skits he'd love to perform as a guest host on Saturday Night Live. Beyond that, he and Yessica are discussing opening a day spa. Perhaps offering a hands-on deep tissue massage from Sawyer himself? "Of course," Holloway declares with great bravado, followed by a wicked chuckle. "In my Spee-do!" Kaynak: USA Today elfkartal 28-05-08, 14:04 denizcim takılmamak lazım hele sınavların varsa hiç.. yoksa işin içinden çıkılamıyor. bende pazartesinden itibaren lost sayacı gibi oldum. 5 gün kaldı 4 gün kaldı falan diye günleri sayıyorum:img-hyste 2 gün kaldı arkadaşlar dayanın biraz gerçi senaryoyu falan bilmeyenimiz pek kalmadı ama ben en azından sonunu bilmiyorum o bile bana yeter:) deadly_angel 28-05-08, 14:11 denizcim takılmamak lazım hele sınavların varsa hiç.. yoksa işin içinden çıkılamıyor. bende pazartesinden itibaren lost sayacı gibi oldum. 5 gün kaldı 4 gün kaldı falan diye günleri sayıyorum:img-hyste 2 gün kaldı arkadaşlar dayanın biraz gerçi senaryoyu falan bilmeyenimiz pek kalmadı ama ben en azından sonunu bilmiyorum o bile bana yeter:) Öyle vallahi, bu sayaç lafını sevdim, ben de hergün beynimde Lost ile konuşur oldum.:) Aslında finaldeki herşeyi bilmiyorum, kimbilir daha neler neler vardır.Herhalde Juliet, Desmond, Daniel. Adaçayı ve diğerlerine neler olacak...:kahve:icon_whis deadly_angel 28-05-08, 21:15 Hepimizin çok seveceği bir haberi paylaşmak istiyorum.:img-wink::img-wink: Ne Kadar İyi Bir “LOST” İzleyicisisiniz? “LOST” hastasıyım, tüm detayları bilirim, hiçbir şeyi kaçırmam diyorsanız buyurun size bunu ispat etmek için fırsat. Meşhur “LOST” sitesi DarkUFO, dizinin fanları tarafından yine dizinin fanları için özel olarak hazırlanmış bir LOST testini ziyaretçilerine açtı. 39 soruluk test gerçekten çok zor. Testteki sorular kesinlikle ortalama bir “LOST” izleyicisinin bilebileceği sorular değil. Testte bilginin yanında hız da çok önemli. Test tabii ki İngilizce, bunu da belirtmekte yarar var. Aldığınız puanı yorum olarak yazarsanız sitemiz ziyaretçilerinden kimin en iyi “LOST” takipçisi olduğunu da öğreniriz. Kaynak: DiziDizi arzu__55 28-05-08, 21:41 lost yarismasimi :) ilgincc ya, ben katilirim sonuda ödül ne olucak eger lost adasina gitmek varsa ve oyunlarla tanismak varsa seve seve varim :D:D evli degiller demek tsk ettim canim:)) deadly_angel 28-05-08, 21:56 Az önce DarkUfo'nun testine şöyle bir göz attım.Hem hafızasına hem de zamana karşı yarışıyor insan.Sorular zor ama çok keyifli.Tabi İngilizce istiyor bir ölçüde. hyoldas 28-05-08, 22:09 İngilizce olay zor değil o kadar ama sorular acayip zor waowww 3-4 soruyu ancak bilebildim 12 soruda :icon_whis Sabah ne yediğimi unutuyorum ben yahu Bernard ile Rose'un kaç ay önce tanıştığını nasıl aklımda tutiim :img-hyste deadly_angel 28-05-08, 22:17 İngilizce olay zor değil o kadar ama sorular acayip zor waowww 3-4 soruyu ancak bilebildim 12 soruda :icon_whis Sabah ne yediğimi unutuyorum ben yahu Bernard ile Rose'un kaç ay önce tanıştığını nasıl aklımda tutiim :img-hyste Evet o soruyu ben de yanlış cevapladım.:) Lost detaylarda saklı o ayrı bir durum tabi.:) DarkUfo yine yapacağını yapmış.Bu adama bayılıyorum, benim gözümde en az Lost kadar gizemli. deadly_angel 28-05-08, 22:28 Damon and Carlton on the kisses Damon Lindelof: Everything's gonna come together in this final two hours. We're gonna see how the Oceanic Six get off the Island. We're gonna see why they start lying. We're gonna see who doesn't get off the Island and see why some of them choose to stay. Carlton Cuse: And we're gonna see a big kiss—a really big juicy kiss—between two characters. D.L.: A spectacular kiss. C.C.: And it's gonna be very good for people who are very involved with the Jack-Kate-Sawyer romantic triangle. You're going to see a lot more about that in this finale. D.L.: So you're saying that kiss is gonna happen between two of those characters. Jack and Sawyer perhaps? C.C.: I'm gonna say not Jack and Sawyer. I'm gonna say you can probably pick two other sides of the triangle. D.L.: I'm gonna go one better than "there's one spectacular kiss": There are two spectacular kisses in the show...between four different people—not kissing each other. They happen at different times in the show. C.C.: And they aren't the same characters kissing each other twice, so that will be good. D.L.: Separate kisses. Kaynak: E!Online deadly_angel 28-05-08, 22:30 Lost's Michael Emerson Teases a "Dark, Violent" Finale Say what you will about wily Ben Linus, but Michael Emerson is one of Lost's most interesting cast member interviews. Maybe it's the way he searches for just the right words — always cryptic, yet sometimes telling. On the eve of the conclusion of the ABC serial's season finale, I decided to kick off a two-parter of my own. Here, Emerson talks of Ben's fractured bond with the island, names the other (Other?) character that makes his "mouth water," and chimes in on a tale of two Emilys. TVGuide.com: Give me three words to describe the season finale. Michael Emerson: [Thinks] Dark. Violent. Casualties. TVGuide.com: About a year ago, you and I spoke about how Ben was loath to ever leave the island. And yet we've now seen that it is something that does happen. What do you think changed there? Ben's attachment to the island was... provisional. He's always been able to leave it. But now there's some question of him maybe having to abandon it – and that's as a result of developments in this last season. TVGuide.com: So it's always been there as an option, but it's only recently that he has chosen to avail himself of it. I think so, yes. Things have gone so... wrong. Events have forced his hand in a number of ways. And John Locke appears to have been "anointed" somehow. TVGuide.com: Ben appears to be making some sort of peace with that shift. Yes. His gut reaction is that of a teenage boy, which is to be vengeful and full of rage and bitterness. But eventually, he will always play the board as it is in front of him. He will accept the terms. TVGuide.com: "Whatever makes Jacob happy." Exactly. TVGuide.com: When you first were pitched this role, did they give you any hint as to the scope of Ben's involvement in the mythology? No. I doubt if they even knew it at that time! As far as I knew, it was to be three episodes. I think it was an experiment, one that worked out happily. TVGuide.com: They’ve told me that the same thing happened with Nestor Carbonell. They didn’t have any "grand plan" for Richard Alpert, but once he became available, they said, "We could do something here." Yeah... And he's a great character. It makes my mouth water to think what they could do with Richard Alpert. TVGuide.com: The guy is just flitting around time no worse for the wear, no nose bleeds.... Right, and he's just one of the eeriest characters. TVGuide.com: You received an Emmy nod last year for Lost. Does an actor ever settle into a part and think, "You know what? This could be an award-winning role, if I do the right things with it"? I tend to just show up and do the work. I don’t think too much about those more popular issues — partly because I'm a creature of the theater and ** therefore more superstitious. Some things are not to be said or thought, if you can avoid it. It begs for the gods to punish you for your hubris. It is flattering when it comes, though. Last year, I thought, "Oh my god, I ** having more impact that I thought." TVGuide.com: And with a dark role that doesn’t always connect with Emmy panels. And we work in such isolation, too. That’s a contributing factor. We're out there in Hawaii, there are no paparazzi, there are no fancy parties.... We get up before the sun, drive to some remote location, and punish ourselves all day long. You don’t get a strong grasp as to how it's received on the rest of the globe. TVGuide.com: Are we to make anything of the fact that both Ben's mother and Locke's mother were named Emily? Well, that very idea occurred to me last week — and I'm usually the slowest on the uptake with those kinds of clues. I thought, "Hmm, let's hold onto that." They don’t make those kinds of accidents. The guys who write Lost are very careful about names. [Laughs] Kaynak: TV Guide o.c_girl 29-05-08, 13:31 batiperlin Jack'in gazete de okudğu küpürü millet, nasıl okuyabilmiş anlayamadım? Farz edelim ki doğrudur. Uğraştılar, büyüttüler ve okunur hale getirdiler. Bu gazete parçasının geçtiği sahne yakLaşık 6 sn fLn gaLiba sonrada bi kaç kere daha bakıyo Jack ve eevet bu tamamen doğru bana bunu biri anLatmıştı... önce gazete küpüründeki yazı saLisenin onda biri kadar yavaşLtıLarak izLeniyor ve gazetenin ismi tespit ediLiyor ardından tarihi de ve o gazeteyi arıyorLar..ve sonra da bir şekiLde ismi tespit ediyorLar ardından bunu buLan adam bu katsayıLarLa iLgiLi (4-8-15-16-23-42) buLduğu tüm biLgiLeri topLayarak genişce bi araştırma yapıyor yani dizinin gizemini bi kaç sezon önceden çözmüş buLunuyor böyLe psikopatLar da var yani :D deadly_angel 29-05-08, 14:03 Gazeteye çok fazla takılmamak gerek bence.Sonuçta Lost bu.Hem ayrıca karakterler gerektiğinde isim değiştirip, kendilerine kafalarına göre bir geçmiş kurabiliyorlar.Bunun en büyük örneği Benjamin / Henry ve Michael / Kevin. MetaLoqy 29-05-08, 14:10 deadly haklı detaylara çok qirmeyin aldatmacalar bol ve sadece basit bir tesadüf diye qeçirebilirler deadly_angel 29-05-08, 14:53 Bu aralar Jacob ile ilgili çok sık düşünmeye başladım.Bence olayı kulübeye çekerek sığ düşünmemizi istiyorlar ve bunu başarıyorlar.Sizce Richard Jacob olamaz mı? hem adam bir türlü yaşlanmıyor.Jacob karakteri bizlere üstün nitelikli, olağanüstü bir karakter olarak anlatıldı.Richard her zaman aynı Richard.Adamda değişen tek şey saç tipi oluyor.Others Köyü'nün terkedilmesinden bu yana kendisini pek görmedik.Ne diyorsunuz bu konuda? batiperlin 29-05-08, 15:38 Bu aralar Jacob ile ilgili çok sık düşünmeye başladım.Bence olayı kulübeye çekerek sığ düşünmemizi istiyorlar ve bunu başarıyorlar.Sizce Richard Jacob olamaz mı? hem adam bir türlü yaşlanmıyor.Jacob karakteri bizlere üstün nitelikli, olağanüstü bir karakter olarak anlatıldı.Richard her zaman aynı Richard.Adamda değişen tek şey saç tipi oluyor.Others Köyü'nün terkedilmesinden bu yana kendisini pek görmedik.Ne diyorsunuz bu konuda? aslıken mantık olarak evet biraz yatgın gelebiliyor ama jacop'u daha önce gördük tam olarak degil ama gördük bir şekilde daha yaşlı birisi gibi gözüküyor ama belli olmaz Ricardda çıkabilirde... :) siberya1 29-05-08, 15:51 ben şu zenci adamı çözemedim hugo yu ziyaret eden şu 4 kişiyi tutan ve hastanede lock a bir gün bana borcunu ödemeni isteyeceğim diyen adamı tuhaf biri ve sıradan bir insan olmadığını düşünüyorum september_06 29-05-08, 16:08 Bu aralar Jacob ile ilgili çok sık düşünmeye başladım.Bence olayı kulübeye çekerek sığ düşünmemizi istiyorlar ve bunu başarıyorlar.Sizce Richard Jacob olamaz mı? hem adam bir türlü yaşlanmıyor.Jacob karakteri bizlere üstün nitelikli, olağanüstü bir karakter olarak anlatıldı.Richard her zaman aynı Richard.Adamda değişen tek şey saç tipi oluyor.Others Köyü'nün terkedilmesinden bu yana kendisini pek görmedik.Ne diyorsunuz bu konuda? Evet bende düşünmüştüm aslında Richard'ın Jacop olabileceğini. Aslında Benjamin bile bilmiyordur Jacop'ı.Yüzünü göstermemiştir Jacop. Belki Richard o kulubede gerçek yaşını sakyalamıyor ve yaşlı biri olarak görünüyordur:img-icecr batiperlin 29-05-08, 16:08 ben şu zenci adamı çözemedim hugo yu ziyaret eden şu 4 kişiyi tutan ve hastanede lock a bir gün bana borcunu ödemeni isteyeceğim diyen adamı tuhaf biri ve sıradan bir insan olmadığını düşünüyorum o widmore için çalışıyor elimizdeki tek bir bilgi onunla ilgili bu ama içi nedir bilemicez bakalım onada zamanı gelince deginecekler mi ? deadly_angel 29-05-08, 17:31 Aslında kulübede gördüğümüz kişi Christian Shephard'ın ta kendisiydi.Onun Jacob olmadığını zaten biliyoruz.Jacob'ın sözcüsü gibi birşey. Richard kafamı karıştırıyor bu anlamda.Keşke finalde bunun da cevabını alabilsek.Ama dizinin bitimine daha iki sezon olduğunu düşünürsek sorumuzun cevabını en erken beşinci sezon finalinde alabiliriz gibi. askpinari 29-05-08, 18:02 öncelikle herkese slmlar :img-blush ay em PINAR :icon_whis benide arzu lost sapigi yapti söylemeden edemicem :img-hyste 3 haftada 4 sezonuda bitirdim veya insallah yarin bitecek ki 3 hafta belki uzun bile ama calisiorumda :img-grin2 herneyse böyle güzel bi forumda ilk gelip lost bölümüne yazmam tuaf belki amaa bi kac gündür yazdiklairnizi okuorum (arzu sayesinde yine :icon_whis ) ve cok güzel cok mantikli seyler yaziosunuz hayran kaldimm sanki lostu sizler yazmisiniz gibi :img-cool2 son yazilanlara bisi yazmak istedim aslinda bu jacob olayi kulübede görünmüstü hatta john ben `e iste dalga geciosun falan diodu sonra oda bi ses duydu yardim et bana gibisine ve orda dediginiz gibi cok kisa ve net degil yasli bi adam gözüktü ben onu johnun yarali haline benzetmistim siz benzetmedinizmi :img-hyste ben o sahneye yine bakmayi düsündüm ama hangi bölüm oldugunu tam cözemedim :icon_whis bide sey düsündüm belki jacob diye biri var ama insan olarak yok ölülerin ruhuna falan girio örnek jacken babasi :icon_whis herneyse bilmiorum öyle bi sorim dedim, sizler keisn güzel bi cvp verirsiniz bana :img-wink: simdilik bukadarrrr saoLun:img-wink::img-cool2 MetaLoqy 29-05-08, 18:33 3x20 de qörünüyordu jacop Jacop.. http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/4c9e463d.jpg Benjamin ve Locke kulübesini ziyaret ettiğinde yalnızca birkaç kareliğine görünen Jacob silueti büyük heyecan yaratmıştı. Hakkında hiçbir somut bilgi verilmeyen Jacob’ın adamızda kesişen ve düzenleri bozulan paralel evrenler arasında sıkışıp kalmış birisi olduğu, bu sayede ölümsüz hale geldiği, çok uzun süredir adada bulunduğu ve adanın gizemi hakkında en fazla bilgi sahibi olan kişi olduğu ve belki de Black Rock gemisinin kaptanı olduğu düşünülüyor. Ben’in Jacob’ı görmesi, Locke’un ise duyması ise herkesin Jacob ile farklı evrenler üzerinden bağlantı kurabildiğini gösteriyor. Jacob’ın paralel evrenlerin bozulduğu aralıkta bulunması ve bu düzensizliği düzeltebilecek müdahaleyi yapabilecek tek kişi olmasını sağlıyor ve herkesin ona duyduğu sonsuz saygıyı, bağlılığı ve muhtaçlığı açıklıyor. Bu noktada şunu da hatırlatalım: Adaya inen dört kişilik ekipte yer alan fizikçi Faraday’ın adaya gelir gelmez “Burada ışık çok farklı yayılıyor. Sanki doğal değil…” demesi, adadaki paralel evren düzensizliğine ve kesişmesine yapılmış büyük bir gönderme. deadly_angel 29-05-08, 18:38 Bu düzensizlik başlı başına bir sır zaten.Bu resme bakarak hala Richard olabilir diyorum ben.:) Ama kaptan meselesi de akla yatkın.Ne kadar tuhaf neredeyse herşey aklımıza yatıyor ve sonunda genellikle yanılan biz oluyoruz.:img-pilot MetaLoqy resim için teşekkür ederim.:good: MetaLoqy 29-05-08, 18:52 önemli deqil deadly_anqel yanılmamız hakkında senarist lerin bizle oynadıqını,bundan zewk aldıklarını ve birazcık sadist olduklarını düşünüyorum! biz ne yazarsak inadına tersini yapıyorlar sanki qörüyolar yazdıklarımızı :p deadly_angel 29-05-08, 19:04 Hep diyorum D&C ikilisi sitelerdeki özellikle DarkUfo'nun blogunu okuyup kahkahalarla gülüyorlardır.En azından ben olsam öyle yaparım.:) Çok keyifli olsa gerek, tabi yazdıkları senaryo ile ilgili teoriler bulmadıkça.:) arzu__55 29-05-08, 20:07 son yazilanlara bisi yazmak istedim aslinda bu jacob olayi kulübede görünmüstü hatta john ben `e iste dalga geciosun falan diodu sonra oda bi ses duydu yardim et bana gibisine ve orda dediginiz gibi cok kisa ve net degil yasli bi adam gözüktü ben onu johnun yarali haline benzetmistim siz benzetmedinizmi :img-hyste ben o sahneye yine bakmayi düsündüm ama hangi bölüm oldugunu tam cözemedim :icon_whis bide sey düsündüm belki jacob diye biri var ama insan olarak yok ölülerin ruhuna falan girio örnek jacken babasi :icon_whis herneyse bilmiorum öyle bi sorim dedim, sizler keisn güzel bi cvp verirsiniz bana :img-wink: simdilik bukadarrrr saoLun:img-wink::img-cool2[/QUOTE] hosgeldin pinosum seni burda görmek cok güzel:)) jacob kim diye hala soru isaret var herkesin kafasinda ya ama cogu kisi burda richard ola bicelni sölüyor ve cok da mantikli.. ama su resimi gördükden sora benim fikrim degisdi aslinda, o resimdeki adam daha cok frank linusa benzyor su pilota:????? ekledigin icin tskeler Metoloqy deadly_angel 29-05-08, 20:27 Lapidus'a benzeyen birisi varsa o olsa olsa benim babam olur herhalde.:) Arkadaşlar şaka bir tarafa yarın bu saatlerde tabut dahil olmak üzere pek çok sorumuzun cevabını alacağız.:img-pilot:img-pilot arzu__55 29-05-08, 20:33 resimdeki uzun sacli, lipudasda uzun saclii bana o gibi geldi emme bilemicem tabe:d sen biliyormusun bu sorularin cvplarilni ögrene bildinmi:D bizle paylassana pilisssssssssssssssssssss deadly_angel 29-05-08, 20:51 resimdeki uzun sacli, lipudasda uzun saclii bana o gibi geldi emme bilemicem tabe:d sen biliyormusun bu sorularin cvplarilni ögrene bildinmi:D bizle paylassana pilisssssssssssssssssssss Yarına öğrenmiş oluruz, işin sürprizi kaçmasın, eğer öğrenirsem bu gece forumda paylaşmacağım.Yarına şok olalım forumca, keyifli olur.:) arzu__55 29-05-08, 20:58 dogru sende haklisin :D yarin bu forum cosucak desene yorumlarla:)) yarin kac gibi internet düser ki?? buarda yok ya franka benzemiyor cünkü bu resimdekinin burnu kücük :D deadly_angel 29-05-08, 21:11 dogru sende haklisin :D yarin bu forum cosucak desene yorumlarla:)) yarin kac gibi internet düser ki?? buarda yok ya franka benzemiyor cünkü bu resimdekinin burnu kücük :D Sabaha karşı beş - altı gibi internete düşer.En geç öğlen altyazısı çıkar.Lost'u önce indirmekte fayda var, zaman kazanılması açısından. arzu__55 29-05-08, 21:27 Sabaha karşı beş - altı gibi internete düşer.En geç öğlen altyazısı çıkar.Lost'u önce indirmekte fayda var, zaman kazanılması açısından. sarbirsizlikla bekliyoum yeni bölümü ve son sezonun son bölümünü:( saka maka 8ay bekleme süreci basladi.. nasil gecicek zaman su üc hafta gecmek bilmedi.. niye cok ara veriyorlar ya eylülde yeni bölümleri baslasin.. yasemin_lizz 29-05-08, 21:34 Jacob'un resmi ürkütüyor benisofa Kimdir neyin nesidir bilemicem ama Lost'un en ilginç şeylerinden biri olduğu kesin o ve sevimli kulübesi:) Jacob'un sırrını kolay kolay açıklamazlar geliyor bana çünkü adanın en büyük sırrını hemen harcamaz, son sezona saklar bizi de meraktan çıldırtırlar:fighting2 Sezon finalinin fragmanı kaçıncı kez izledim bilmiyorum, hem izlemek istiyorum hem de sezonun bitmesini istemiyorum:icon_sorr Tabuttaki kişinin kim olduğunu öğreniceğiz oleyyy!!! Bu arada azıcık da olsa Sawyer'i görebildim fragmanda sanırım Kate'i öpeceği sahneden kısacık bir görüntü vardı :img-in_lo Peki o çok konuşulan finaldeki öpüşme sahnesi bu durumda Sawyer-Kate sahnesi mi oluyor:img-icecr Neyse her durumda öpecek James Kate'i:img-blush Kate de o durumda bırakıp gidecek onu:img-beee: Off sezon finali gelse de rahatlasak... deadly_angel 29-05-08, 21:52 Evet bu bekleme süresi feci can sıkıcı olacak.Bunalıma girmemek için yeni dizilere başlamayı düşünüyorum ben. Bu arada finaldeki öpüşme zamanlama olarak oldukça değerli ve fedakar bir öpüşme olacak.Tabi düşündükçe canım sıkılıyor o ayrı. (Bir Skate fanı olmama rağmen) James keşke adada kalmasaydı. Ama eminim beşinci sezon başladığında iyiki adada kalmış diyeceğimiz anlar olacak. elfkartal 30-05-08, 07:35 cidden ya bize yeni bir dizi gerek ama losttan sonrada hangi diziye böyle yorumlar yapabiliriz ki arkadaşlar. LOSTunda farkı bu olsa gerek. başka hiç bir dizi beni sabahın köründe kaldırıp internete girdiremez. dün gece uyuyamadım hiç. bu gün çok güzel bir gün olacak ama lostu izledikten sonrasını bilemiyorum:) arzu__55 30-05-08, 14:36 offfffff pöfffffffff felannnn hani, eklesin artik su dizi yaa mrktan catlicamm haa:D ama dayanamadim azicik youtubden bi kismina bakdim ama anlatmammmmm:D ama cok heycanli kesiniklee, bekledimize degiiyor.. Aksama kadar beklemesi zor geliyor 8 ay ne etcezz ??????????? elfkartal 30-05-08, 14:39 offfffff pöfffffffff felannnn hani, eklesin artik su dizi yaa mrktan catlicamm haa:D ama dayanamadim azicik youtubden bi kismina bakdim ama anlatmammmmm:D ama cok heycanli kesiniklee, bekledimize degiiyor.. Aksama kadar beklemesi zor geliyor 8 ay ne etcezz ??????????? of bende çatlamak üzereyim. şimdiye kadar izlemiş olurdum daha altyazı yok ortalarda. çoğu lost siteside çokmüş açılmıyor delirecem deadly_angel 30-05-08, 14:41 Bölümü sabahın erken saatlerinde indirmeme rağmen altyazıya hala kavuşamadım.İki bölüm yayınlanıyor ve halinde yayınlandığı için çeviri biraz geç geliyor haliyle.İki gündür kendimi spoilerlara kapatmış bir haldeyim.İrademle kavga ediyorum.Herhalde yarım saat içerisinde altyazı internete düşmüş olur. elfkartal 30-05-08, 14:53 Bölümü sabahın erken saatlerinde indirmeme rağmen altyazıya hala kavuşamadım.İki bölüm yayınlanıyor ve halinde yayınlandığı için çeviri biraz geç geliyor haliyle.İki gündür kendimi spoilerlara kapatmış bir haldeyim.İrademle kavga ediyorum.Herhalde yarım saat içerisinde altyazı internete düşmüş olur. aynen denizcim ya bende sabah indirdim bu saate kadar altyazı çıkmayacağına emin olmama rağmen bekliyorum. çok sıkıntılıyım ya. kalbim çarpıyor izleyen birkaç kişinin yorumlarına baktık herkes mükemmel bulmuş daha bi heyecanlandım. çıksın artık şu altyazı M@vİ_M€Lek 30-05-08, 14:59 heryere baktım altyazı yok..yedincigemi açılmıyor bile bende..arkadaşlar ilk bulan lütfen haber versin..:icon_sorr siberya1 30-05-08, 15:01 selam nereden indiriyorsunuz rica etsem şu adresi banada verirmisiniz bu sezon geçti artık önümüzdeki sezon için :img-sorry bu arada şu tiyocu kimse helal olsun deadly_angel 30-05-08, 15:02 aynen denizcim ya bende sabah indirdim bu saate kadar altyazı çıkmayacağına emin olmama rağmen bekliyorum. çok sıkıntılıyım ya. kalbim çarpıyor izleyen birkaç kişinin yorumlarına baktık herkes mükemmel bulmuş daha bi heyecanlandım. çıksın artık şu altyazı Sen şimdi herşeyi öğrenmişsindir.Bizim evde heyecan tavan yapmış durumda.Tabut konusunda iddiaya tutuşan mı dersin, kim ölecek kim kalacak mı dersin... :) Merakla bekliyorum, dün geceden beri... MetaLoqy 30-05-08, 15:08 ben daha bölümü indirmeye anca başlayabildim ya :( partlar bitene kadar türkçe altyazı çıkmazsa ing. altyazıyla izliyeceqim.. sabredemiyorum artık :) elfkartal 30-05-08, 15:14 Sen şimdi herşeyi öğrenmişsindir.Bizim evde heyecan tavan yapmış durumda.Tabut konusunda iddiaya tutuşan mı dersin, kim ölecek kim kalacak mı dersin... :) Merakla bekliyorum, dün geceden beri... ay sorma ya hep böyle oluyor finallerde. maşallah herkes birbirine söylemek için o kadar sabırsızki istemedende olsa herşeyi öğreniyorsunuz. altyazı çıkınca haber verin arkadaşlar valla çat diye çatlayacağım şimdi deadly_angel 30-05-08, 15:18 ben daha bölümü indirmeye anca başlayabildim ya :( partlar bitene kadar türkçe altyazı çıkmazsa ing. altyazıyla izliyeceqim.. sabredemiyorum artık :) Netload iki part halinde toplam 700 mb iki bölüm, istersen atabilirim özel mesaj ile.:img-wink: ay sorma ya hep böyle oluyor finallerde. maşallah herkes birbirine söylemek için o kadar sabırsızki istemedende olsa herşeyi öğreniyorsunuz. altyazı çıkınca haber verin arkadaşlar valla çat diye çatlayacağım şimdi Biz birde senaryoyu okuduk forumca.:) Buna rağmen endişeli ve meraklıyım.Endişemi biliyorsun Juliet ve Desmond... Herkes harika bir sezon finali olduğunu söylüyor, meraktayım.:img-pilot elfkartal 30-05-08, 15:25 Biz birde senaryoyu okuduk forumca.:) Buna rağmen endişeli ve meraklıyım.Endişemi biliyorsun Juliet ve Desmond... Herkes harika bir sezon finali olduğunu söylüyor, meraktayım.:img-pilot tabii cnm okumamak olmaz insan merak ediyor okuyor valla. şu bizde niye okuyorsun dimi ama:) bende juliet ve desmondu merak ediyorum ya. kim kimi öptü kim kimi tokatladı umrumda değil valla. julietime ne oldu meraktan çatlayacağım. bu juliet hakkındada spolier hiç okumadım ben o yüzden daha bir meraklıyım.. MetaLoqy 30-05-08, 15:31 indirdiqim sitede sarılan 2 kişi war ve kadın olan sanırım penny..(umarım yanılmıyorumdur) deadly_angel 30-05-08, 15:32 tabii cnm okumamak olmaz insan merak ediyor okuyor valla. şu bizde niye okuyorsun dimi ama:) bende juliet ve desmondu merak ediyorum ya. kim kimi öptü kim kimi tokatladı umrumda değil valla. julietime ne oldu meraktan çatlayacağım. bu juliet hakkındada spolier hiç okumadım ben o yüzden daha bir meraklıyım.. Evet, Juliet olan bitene kayıtsız kalabielcek bir karakter değil.Ve dahası adadan kurtulmayı çok istiyor.Spoilerlarda adının geçmemesi beni endişelendiriyor.Umarım başına kötü birşey gelmez.Ama adada kalacak gibi...:img-elvis Bizim Rachel&Julian hayalimiz sekiz ay sonrasına kalacak... batiperlin 30-05-08, 15:39 Selam arkadaşlar yeni geldim ve hemen download başladım bölümü izleyen yok sanırım alt yazılı vs olarak bakalım nasil bir 2 bölüm final olucak iyi seyirler herkeze... elfkartal 30-05-08, 15:46 Evet, Juliet olan bitene kayıtsız kalabielcek bir karakter değil.Ve dahası adadan kurtulmayı çok istiyor.Spoilerlarda adının geçmemesi beni endişelendiriyor.Umarım başına kötü birşey gelmez.Ama adada kalacak gibi...:img-elvis Bizim Rachel&Julian hayalimiz sekiz ay sonrasına kalacak... ya 8 ay sonrasına kalsın ben razıyım yani. şu yapımcılar bomba bişey yapalım diyip julieti öldürmesinde:icon_sorr deniz_im 30-05-08, 15:55 sinema tadında i bölümdü bayıldım bayıldım benjamin amcamı arada bi sevsem de arada bi sinir ediyo beni locke amcam orda tekne patlamasın diye adamı yasatcam diye uğrasıyo benjamin amcam kızının öldürenin canını aldığı için hiç bi şey yapmadan oturuyo öğlece bi insanyardım eder dimi, alet ı etkisiz hala getir sonra ne yaparsan yap hatta eziyet et zaten adanın yerini de değiştirdi way msllh dedim ne güçmüiş yürü be hop ortadan kayboldu aha bi soru daha karsımıza çıktı nereye gitti bu ada öbür sezonda herhalde herhalde adayı bulmak için uğrasırlar neyse penny desmond buluşması çok eşekrdi yesinler siiz sevgi pıtırcıkalrı ayy :img-in_lo sun ın çığlıkları zati haal kulağımda nasıl bi bağırmadım o öyle ayy bu hatundan ilerde herşey beklenir intikam için baştan söyeleym zati bu bölümde wildmore la buluşmaları vardı herkesi sun ın şerrinden korusun bundan sonra juliet ablamda zati teknenin patlamasından sonra almış eline içkisini oturmuş sahile ohh kederli kederli içiyo botun yanıısnı uzaktan seyrede seyrede bu sırada tabii denizden yüzerek sawyer amcam da geliy yazık ya juliet ablam ne kadar istemişti kurtulmak sawyer de zaten gitti helikopterden attı kendini diğerleri uğruna:icon_sorr gemi patlarken bide michael patlayıcnın yanındaydı fısıltılar duyuldu sonra jack ın babası çıktı adamın işi gücü yok sırt pırt milletin karsısına çıkıyo sonra da gemi patladı zati onu da kendi alemine falan götürmeye kalkmasında spoilerlarda denilen çıktı tabuttaki amcam locke çıktı bide jack ın arkasında benjamin belirmez mi işi gücü yok bu adamın herhlade bunları örgütleyip adaya geri götürmeye çalışcak öbür szonn yine kendi çıkarına bişey çıkmasın da gördüğümüz ff den birnde kate claire ı aron un yanında görüyo ve geri getirmemesini siityo tabii meeğr bu kate ın ruyasıymış hurley abimiz de kendi aleminde hatta ölüler aleminde görünmeyen mr. eko yla satranç. oynuyodu sayid onu almaya geldiğinde bakalım nasıl beklicez butun yaz yeni sezon için off anam off:icon_sorr batiperlin 30-05-08, 16:09 sinema tadında i bölümdü bayıldım bayıldım benjamin amcamı arada bi sevsem de arada bi sinir ediyo beni locke amcam orda tekne patlamasın diye adamı yasatcam diye uğrasıyo benjamin amcam kızının öldürenin canını aldığı için hiç bi şey yapmadan oturuyo öğlece bi insanyardım eder dimi, alet ı etkisiz hala getir sonra ne yaparsan yap hatta eziyet et zaten adanın yerini de değiştirdi way msllh dedim ne güçmüiş yürü be hop ortadan kayboldu aha bi soru daha karsımıza çıktı nereye gitti bu ada öbür sezonda herhalde herhalde adayı bulmak için uğrasırlar neyse penny desmond buluşması çok eşekrdi yesinler siiz sevgi pıtırcıkalrı ayy :img-in_lo sun ın çığlıkları zati haal kulağımda nasıl bi bağırmadım o öyle ayy bu hatundan ilerde herşey beklenir intikam için baştan söyeleym zati bu bölümde wildmore la buluşmaları vardı herkesi sun ın şerrinden korusun bundan sonra juliet ablamda zati teknenin patlamasından sonra almış eline içkisini oturmuş sahile ohh kederli kederli içiyo botun yanıısnı uzaktan seyrede seyrede bu sırada tabii denizden yüzerek sawyer amcam da geliy yazık ya juliet ablam ne kadar istemişti kurtulmak sawyer de zaten gitti helikopterden attı kendini diğerleri uğruna:icon_sorr gemi patlarken bide michael patlayıcnın yanındaydı fısıltılar duyuldu sonra jack ın babası çıktı adamın işi gücü yok sırt pırt milletin karsısına çıkıyo sonra da gemi patladı zati onu da kendi alemine falan götürmeye kalkmasında spoilerlarda denilen çıktı tabuttaki amcam locke çıktı bide jack ın arkasında benjamin belirmez mi işi gücü yok bu adamın herhlade bunları örgütleyip adaya geri götürmeye çalışcak öbür szonn yine kendi çıkarına bişey çıkmasın da gördüğümüz ff den birnde kate claire ı aron un yanında görüyo ve geri getirmemesini siityo tabii meeğr bu kate ın ruyasıymış hurley abimiz de kendi aleminde hatta ölüler aleminde görünmeyen mr. eko yla satranç. oynuyodu sayid onu almaya geldiğinde bakalım nasıl beklicez butun yaz yeni sezon için off anam off:icon_sorr dayanamadım okudum anlattıklarına göre güzel bir bölüm bizi bekliyor of bu partlar bitmez şimdi.. :D MetaLoqy 30-05-08, 16:14 qörmüyorum spoiler ı qörmüyorum :d bu kadar az kalmışken yapılmaz bu deniz_im kardeş ya irademizle savaşa düşürdün bizi :p deniz_im 30-05-08, 16:22 dayanamadım okudum anlattıklarına göre güzel bir bölüm bizi bekliyor of bu partlar bitmez şimdi.. :D ya anlatıklarım zaten çok az bi bölümü daha neler var neler gerçekten çok güzel bi bölüm MetaLoqy kardeş zaten hepsini anlatmadım bırak okuma boşver izlemenin tadı başka görmemiş ol yazdıklarımı elfkartal 30-05-08, 16:24 qörmüyorum spoiler ı qörmüyorum :d bu kadar az kalmışken yapılmaz bu deniz_im kardeş ya iradeylemizle savaşa düşürdün bizi :p aynen ya bende savaşıyorum kendimle okumadım okumayacağımda:) birazdan bana gelecekler kaç saatir bekliyoruz kimsede ses yok. ama sanırım 1800 satır varmış çevir çevir bitmez yani. sinirlenmeyeyim diyorum ama söz geçiremiyorum kendime elfkartal 30-05-08, 16:27 ya anlatıklarım zaten çok az bi bölümü daha neler var neler gerçekten çok güzel bi bölüm MetaLoqy kardeş zaten hepsini anlatmadım bırak okuma boşver izlemenin tadı başka görmemiş ol yazdıklarımı cnmcm valla şu bölümü izleyeyim gelip ilk senin yorumunu okuyacam merakta ettim savaşıyorum kendimle.. valla kıskanmadım değil. biz izleyemedik yaa delirmek üzereyiz:img-hyste deadly_angel 30-05-08, 16:27 Ben mesajın başını görüp sayfayı kapattım heyecanla.:) Altyazı hala gelmedi, gelmemekte ısrarlı galiba.Delirmek üzereyim, kendimi dış dünyaya resmen kapattım. sisley 30-05-08, 16:28 Evet sezon finalini izledim , az önce bitirdim hala etkisindeyim. Anladığım kadarıyla çoğu kişi izlemedi hala o yüzden detaylı yorumumu yapmıyorum. Akşam herkes izledikten sonra daha keyifli olur.Ama şunu söylemem gerek Des ve Juliet merak edenler için bir yandan mutlu olup bir yandan ne olacak akıbeti diye merak etmeye devam edeceğiz :) çok tüyo vermeden bu kadar oldu. Neyse ki büyük spoilerı okumamıştım böyle izlemek çok daha iyi oldu. 3-4 sahnede çok çok heyecanlanıcaz söyleyeyim. Ayrıca bir sitede tabut sahnesi için çekilen alternatif sonları izledim.Az değil 3 tane alternatif sahne çekilmiş.3 adayımız varmış tabut için birini seçmişler.. siberya1 30-05-08, 16:39 arkadaşlar diziyi indirdiğiniz site hangisi öm yapabilirmisiniz ben sabahtan beri arıyorum ama ancak öğlen bulabildim bir site çok geç olduğu için indiremiyorum hafta sonuda sınav var pazartesi ye kaldı izleyebilmem bir kez daha sorayım dedim belki bir hayırsever yardım eder diye:( sisley 30-05-08, 16:46 deniz_im bütün yaz demiş ama bütün yaz olsa iyi, 8 ay nasıl bekleyeceğiz.. Düşününce çok fazla geliyor cidden geçen sene de böyle demiştim ama geçti bakalım haberler,yeni karakterler,tüyolar derken geçer heralde..Altyazı hala cıkmadı maalesef izleyemenler için.Ben ing. altyazı ile izledim neyse ki .. deniz_im 30-05-08, 17:00 deniz_im bütün yaz demiş ama bütün yaz olsa iyi, 8 ay nasıl bekleyeceğiz.. Düşününce çok fazla geliyor cidden geçen sene de böyle demiştim ama geçti bakalım haberler,yeni karakterler,tüyolar derken geçer heralde..Altyazı hala cıkmadı maalesef izleyemenler için.Ben ing. altyazı ile izledim neyse ki .. ewet hee şimdi şu açıdan düşündüm cnm yazın okul yok takarız da ocak a kadar sanki okuldu uprastı çabuk geçer kanısındayım(veya kendimi kandırıyorum:icon_whis benim ilk uzun mudetli bekleşiyim olacağından :icon_sorr) neyse en azından dediğin gibi tuyolar muyolar umarım çabuk geçer nfl 30-05-08, 17:11 ewet hee şimdi şu açıdan düşündüm cnm yazın okul yok takarız da ocak a kadar sanki okuldu uprastı çabuk geçer kanısındayım(veya kendimi kandırıyorum:icon_whis benim ilk uzun mudetli bekleşiyim olacağından :icon_sorr) neyse en azından dediğin gibi tuyolar muyolar umarım çabuk geçer ben sana ugrascak sey bulurum sen ıste:img-hysteaam evet ılk bekleyısın zor olcak ama lost da bol spoıler bulundun dan ıdare edersın artık guzel fınalmıs des le pen sevındım kate uyuzlum bın kat da arttı sawyer ve sun da yazık :icon_sorr 8nil8 30-05-08, 17:19 Nihayet foruma girebiliyorum artık:) Geçen seneki gibi bölümün sonu beni merakta bırakmadı bu sefer. O yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım. Ben herkesin adaya geri dönmesi gerektiğini söyledi, nasıl dönecekleri konusunda ise tabii ki bir planı var. Sawyer ın fedakarlığını gördük işte. Hiç kimse kılını bile kıpırdatmazken, Sawyer asıl kahramanlık nasıl olurmuş gösterdi:img-wink:Kate e ne söylediğini anlamadım ama Clementine la ilgili bir şey demiş olabilir. Juliet in de herkesi adadan göndermeyi beklemesi ayrı bir kahramanlıktı. Miles gıcık falan ama arada ortaya güzel bir laf atıyor. Biz de kalıyoruz öyle. Charlotte ın geri dönme işi, adada doğmuş olması?? Yeni soru... Sawyer ve Kate in helikopterdeki sahnesi, Sun ın bağırışları, Sawyer ve Juliet in sahildeki halleri, Des-Pen buluşması beni bitirdi. Her ne kadar Des-Pen buluşmasının erken olmuş olduğunu düşünsem de Des için sevindim tabi. Umarım gelecek sezon birinden birini öldürmezler.Bu arada Sun ın ada dışında sergilediği performans bütün O6 lere taş çıkartır Widmore u devirecek tek başına valla:D Hurley nin Eko yla satranç oynaması, Aaron ın helikopterden sağlam çıkması, Claire in Kate in karşısına çıkması ise beni delirten şeyler:) Locke un yolculuğu da buraya kadarmış, tabi gelecek sezonun ilk bölümünde gözlerini birden açmasıyla başlamazsa sezon:) Tabutta kimin olduğunun cevabını aldık ama nasılını seneye öğreniriz artık. Adadakiler gemidekileri öldü sanıyor sanırım. Gemidekiler adadakilerden haberdar mı onu bilemiyoruz. 5. sezonda eğer adada tekrar buluşurlarsa çok ilginç olacak. 8 aycık bekleyeceğiz artık. Alıştık artık aralara:img-wink: buket16 30-05-08, 17:25 2. kez izledikten sonra içimi boşaltmak amaçlı yazıyorum,izlemeyenlerin okumasını pek tavsiye etmiyorum:img-blush o nasıl bir bölümdü öyle ya...neresinden başlayacağını bilemiyor insan...ama ben sanırım sayid ve kimmy dövüşünden başlayacağım,sayid ya adamım,o rambonun hakkından gelebilecek tek kişiydi maşallah,gerçi elden gidiyordu az kalsın ama olsun,iyi dövüştü yine.adam da ölmüyor mübarek,9 canlı,ama en sonunda patlamayla anladık tabi öldüğünü,ben çılgını,dinlemedi bomba falan,bi de 'so?' diyişi yok muydu,locke'un yerinde olsam ağzının ortasına geçirmiştim valla:icon_whis sawyer'ın yaptığı şey çok asildi yalnız ya,canım benim:img-in_lohele o denizdn çıkışı,harbi yüzmeden geliyor gibiydi:img-hyste charlotte olayını anlamadım ben ya,ne demek doğduğum yer falan?bu hatun ben'in çocukluk aşkı falan çıkmasın bir de??? sun evrim geçirmiş,widmorela oynuyor resmen,jack'e kızgın falan ama jack'e de çok yükleniyorlar sanki,naptı adam yani sizi kurtarmaktan başka,anlamıyorum ki:icon_sorr ben adayı nasıl taşıdı, o zaten bir muamma...ne çevirdiyse aşağıda artık,su falan girdi resmen.çölde kolunda neden yara olduğunu da anlamış olduk en azından... tabuttakini göstermeyecekler diye çok korktum bir ara,orada kesecekler falan diye düşündüm ama allahtan gösterdiler.çekilen diğer alternatif kişiler yerine o kişinin tabutta olmasına sevindim açıkcası:icon_whis penny ve desmond...allahım,orda koptum zaten,sonunda ya,bota binerlerken,aha dedim kavuşamadan ölecek,hayıııır, falan ama sonunda oldu yani:img-icecrsee you another life olayına bakacak olursak daha çok görürüz herhalde desmond'ı...ki ben'in penny'le işi var daha:icon_sorr şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar,ama maalesef daha çoook uzun bir süre var:img-cray: edit: ha bir de patlamadan önce son bir anda çıkan jack'in babası ne alaka ya??? crazy_cg 30-05-08, 17:45 Evet sezon finalini izledim , az önce bitirdim hala etkisindeyim. Anladığım kadarıyla çoğu kişi izlemedi hala o yüzden detaylı yorumumu yapmıyorum. Akşam herkes izledikten sonra daha keyifli olur.Ama şunu söylemem gerek Des ve Juliet merak edenler için bir yandan mutlu olup bir yandan ne olacak akıbeti diye merak etmeye devam edeceğiz :) çok tüyo vermeden bu kadar oldu. Neyse ki büyük spoilerı okumamıştım böyle izlemek çok daha iyi oldu. 3-4 sahnede çok çok heyecanlanıcaz söyleyeyim. Ayrıca bir sitede tabut sahnesi için çekilen alternatif sonları izledim.Az değil 3 tane alternatif sahne çekilmiş.3 adayımız varmış tabut için birini seçmişler.. nerde izlediğini sorabilir miyim? internette ise bana atabilirmisin? *MeLiS* 30-05-08, 17:54 deniz_im az kalsın okuyordum bölüm hakkındaki mesajını ya :img-hyste Gözlerim kayıp kayıp duruyor oraya hala :img-hyste Bende irademle çok fena savaş içerisindeyim şuan..:))) Altyazı çıkmadı dimi hala ? Oynatcam birazdan..Sabahtan beri bekle bekle,fenalardayım.. hyoldas 30-05-08, 18:41 Alt yazı çıktı galiba kimseler yok ortalıkta ama ben akşam izleyebileceğim :( Ve ve ne yazık ki nerdeyse tüm spoilerları okudum meraktan çatliciiimm Gözümle görmeden inanmam :icon_whis MetaLoqy 30-05-08, 18:51 vallaha çıkmış :D google a Lost_S04E13-14_TR_YedinciGemi213.rar yazarsınız cıkar sanırım =) sisley 30-05-08, 19:03 nerde izlediğini sorabilir miyim? internette ise bana atabilirmisin? Bölümü indirip izledim.İnternette online olarak değil. Genel olarak bir bölüm yorumu yapmak gerekirse diğer finallerden çok çok üstün değildi.Yani en iyi finaldi diyemeceğim.Belki bazı şeyleri istemeden de olsa bildiğim için olabilir.Tabut gibi mesela..ama yine de ters köşe olabilir diye de düşümedim değil..Lost sonuçta bu herhangi bir dizi değil..Bu final çok tahmin edilirdi.. *MeLiS* 30-05-08, 19:56 Tek kelime MUHTEŞEM'di...Başka ne diyebilirim ki.Sinema tadında muhteşem bir sezon finaliydi..Çok agladım bu bölümde :img-cray: Sawyer ve Jin'in malum sahneleri derinden etkiledi.O yüzden suan pek yorum yapamıcam,herkes izlesin öyle uzun uzun konusuruz..Nasıl olsa 2009'a kadar elimizdeki tek malzeme bu bölüm :( Billush 30-05-08, 20:06 Arkadaşlar biçok siteye baktım ama hep İngilizce alt yazıları eklemiş siteler.Türkçe alt yazıyı nerden indirebilirim bilen var mı acaba? MetaLoqy 30-05-08, 20:22 Harika bir bölümdü ya nefes nefese izledim des&pen buluşmaşında dayanamadım aqladım biraz şuan konuşamıyacaqım hala etkisindeyim.. Tanrım sen bütün lost izleyicilerine sabır wer.. M@vİ_M€Lek 30-05-08, 20:27 sabahtan beri altyazı için çektiğim karın ağrısına değdi gerçekten bu bölüm..bunu nasıl yapacaklar şunu nasıl oturtacaklar derken bir anda herşey olup bitti,soluksuz izledim.. öncelikle sawyer ve kate'den başlayalım..sawyer helikopterden atlarken boğazıma birşeyler düğümlendi..zavallı hurley başını öne eğmiş oturuken belkide kimsenin yapacağını düşünmediği şeyi yaptı..ama nedense beni etkileyen sadece sawyer oldu kate hiçte beklediğim tepkiyi vermedi..birde jack "sawyer adada kalmayı tercih etti" demişti..anlıyoruz ki adada kalmak onun tercihi değilmiş gerçekten jack'in bu kadar duyarsız olmasına inanamadım..o böyle bir fedakarlık yapmasaydı(kimseninde yapacağı yoktu zaten)zor kurtulurlardı o adadan..neyse efendim ben ve locke iyi bir ikili oldular..ve acaba nasıl yapacaklar dediğimiz şeyi bayağı bayağı yaptılar..koca ada kaşla göz arasında kayboldu..:kahve ama ben "adayı taşıyan geri dönemez"dediği halde bal gibi dönüyormuş bunuda gördük..locke'nin liderlik durumu pek fazla sürmeyecek gibi..ona sonra değineceğim..locke ve jack'in konuşmasıda pek bir ilginçti.locke ısrarla jack'in kalmasını istedi..bu zamana kadar adayla bir bağı olanın hep locke olduğunu düşünüyorduk ama jack'inde ada için çok önemli olduğu anlaşıldı..bunu sonunda ben ve jack arasında geçen konuşmadanda anlıyoruz.. gemnin patlamayacağını düşünüyordum ama patladı ama jin için hala umudumu kaybetmedim ben..michael ise görevini tamamladı ve ada ölümüne izin verdi..üzülmedim dersem yalan olur..hele walt hurley ile konuşmaya geldiğinde babasının hala yaşadığını düşünmesi gerçekten üzücüydü..walt çok büyümüş..acaba oda dönenler arasında olacakmı?zira walt ile ilgili bir çok muaama çözülemedi.. sayid benim adamım yine yaptı yapacağını keamy ile olan sahnesi harikaydı..aksiyon sayidden sorulur..ama nasıl bu değişimi geçirdi neden?hala bilmiyoruz.. kate yaşadıklarının şokuylamı bilinmez çok donuktu..ne sawyer le olan sahnede nede daha sonra hiç bir kıpırtı göremedik..anlaşılan locke hepsini ziyaret etmiş ama o tüm olanlara rağmen locke'nin deli olduğunu düşünüyor..claire'nin ziyareti ve "onu geri getirme"ikazı garipti..demek ki kate'nin adaya dönmeyi sürekli reddetmesinin altında bu var diye düşündürttü.. finalin en güzel sahnelerinden biride kuşkusuz des ve penny buluşmasıydı..umarım des bir daha adaya dönmez ve penyysiyle mutlu mesut yaşar..ama jackle vedasında sanırım görüşeceğiz dediğine göre buda uzak bir ihtimal.. sun gerçekten çok değişti..widmore ile arasında geçen konuşmayı çözemedim..onun tarafına mı geçti yoksa kocasının ölümüne sebep olduğu için öyleymiş gibimi görünüyor anlamadım..ama umarım widmore ile bir anlaşma yapmaz..bu en çok adada kalanlara zarar verir.. adada kalanların akibeti pek iç açıcı değil anlaşılan..çok kişi kalmadı çoğunluğu gemide telef oldu gerçi ama kalanlar önemli kişiler..sawyer,juliet,rose,bernard,miles..ve charlotte bu kadını baştan beri sevmedim..ama onunda adayla ilgili bir sırrı varmış..ilerleyen bölümlerde izleriz neymiş bakalım.. 3. sezon finalinden beri en çok teori üretilen gizem nihayet çözüldü..iyice umudumu kaybetmişken tabutta yatan locke'yi gördük nihayet.. allah'tan locke'yi gözden çıkarmayacaklarını biliyorum yoksa çok üzülürdüm.. evet bir sezon daha bitti..şimdi önümüzde ki maçlara bakacağız..:kahve lether 30-05-08, 20:32 İki alternatif sonu şu adresten izleyebilirsiniz: http://darkufo.blogspot.com/2008/05/season-finale-2-alternate-endings.html elfkartal 30-05-08, 21:43 ya bende izledimde hiç yorum yapabilecek durumda değilim. güzel bir bölümdü ama benim açımdan hiç şaşırtıcı olmadı doğal olarak.. son sahnesinde çok sinir oldum diyebilirim. niye jackin illa adaya dönmesi gerekiyor ve hali hazırda john ölmüş bizde ondan kurtulmuşken niye onuda alıp götürelim şimdi. clairein dediğine göre aaronu geri getirmemeli kate adaya. neden? desmond yada lapidus bu adaya dönmesi gereken gruba dahil mi acaba. aslında aklımda çok soru var ama sonu ile başlayayım dedim:) birde juliet gerçeği var zavallım bakakaldı geminin ardından:img-cray: arzu__55 30-05-08, 21:58 okumucam yazdiklarinizi önce diziye bakcam ama dayanmiyorum:D sunu yazip cikiyorum sora yorumlarimla ve szin yorumlarinizla geri dönüyorum cok pis heycanliyim:D dayanamadim sade bi kac satir okudum sinma tadinda bi filmdi diye bunu okuyunca daha cok heycanladim:D grsss :D deadly_angel 30-05-08, 22:47 Böyle bir bölüm ve böyle bir sezon finali yok! Nasıl muhteşemdi, nasıl etkisindeyim anlatamam.Tek kelimeyle kusursuz bir seyirci benim için.hem de her şeyi biliyor olmama rağmen.tabi bilmediğimiz bazı yerler vardı o ayrı. Öncelikle Locke ile başlamak istiyorum.Adama hala aynı derecede gıcığım.Son dakikaya kadar herkesin adada kalması gerektiğini savundu.Bir bakıma haklı çıktı.Ama bunu yine kendi bencilliğiyle yaptı.Keamy ölmesin diye yaptıkları hoştu.Ama Benjamib psikopatının azizliğine uğradı.Benjamin gibi birisi asla başkalarını düşünmez.Kendi acısı ona neler yaptırdı.Keamy’nin bir an hiç ölmeyeceğini düşündüm.Sonra aklıma gemi ile ilgili okuduğum spoiler geldi ve bu düşüncemi beynimden attım.Sonuç olarak o psikopatın ölümünü görmek beni karmakarışık hissettirdi. Gemide olanlar, Michael’ın yaptığı fedakarlık ve Christian’ın dediği gibi artık işinin bitmesi, ölümlü olması… Jin’in helikoptere binebilmek için yaptıkları.Sun’ın çığlıkları, patlama… Jin’in denize savrulması… Gerçekten berbattı.Çok fena hissettim.Tüm bunları önceden biliyor olmama rağmen hem de… Geri dönüp alabilirler miydi? Yoksa bu imkansız mıydı sağlıklı düşünemiyorum.Ama yukarda olmalarına rağmen feci şekilde sallanmaları olaya farklı bakmama sebep oluyor…Jin ölmedi gibime geliyor… Çünkü gemide tek bir patlama olmadı… Hurley’e çok sinir oldum.Suçlu suçlu bakacağına kendisini okyanusa atsaydı herkes için dah iyi olurdu.Akıl hastanesini boyladı gene, onda bir değişiklik olmadı.Hurley’i artık zerre kadar sevmiyorum.James nasıl da kurtulmak istemişti.Kate’i öpüp aşağı atlaması çok cesur ve fedakarcaydı. Juliet’e çok üzüldüm.Adada kalmayı hak etmiyordu tıpkı James gibi.Geminin patlamasını görmesi, sonra bir anda James’in sudan çıkıp kendini ve onu avutmak için yaptığı şaka… Bir de üstüne helikopterdekilere ne olduğunu bilmemeleri… Çok tuhaftı… Adanın taşınma olayı çok ilginçti.Benjamin kendini iyice nefret ettirdi… Ayrıca Richard nasıl olacak da Locke’dan emir alacak? Bir tuhaflık daha… Penny&Desmond kavuşması… İşte beklediğim sahne.Muhteşemdi, nasıl sevindim anlatamam.Vallahi neredeyse ağlayacaktım.Umarım başlarına bir terslik gelmez.Çok çok mutluyum onlar için… Tabut olayını dizinin ilk yarısında tahmin ettim.Bildiğimiz gibi ölen kişi Locke.Bakalım, macera bundan sonra başlıyor.Jack her birini nasıl ikna edecek izleyeceğiz.Benjamin’in Jack’e Kate konusunda yardımı Sawyer’ı kullanarak gerçekleşecek gibi görünüyor. Sun, Jack’i suçlamakta son derece haklı.Zavallı Jin gözleri önünde okyanusu boyladı.Hak vermek gerek kadıncağıza. Sun güçlendi, babasına karşı çıktı.Şimdi de Wildmore ile bir şeyler çeviriyor.Kötü bir şey yapacağını sanmıyorum. Jack’in ‘’yalan söylemeliyiz’’ repliğini bekliyordum.Adadan ayrılma kbir dert, kalmak bir dert. Lapidus önemli bir rol oynadı.Takdir ettim, zaten gemidekilerin çoğu Wildmore'a bayıldıklarından bu işi yapmıyordu. Charlotte olayı çok ilginç.Miles yine Miles'lığını yaptı.Adada doğmuş olabileceği geliyor aklıma... Daha pek çok soru var aklımda, önümüzde sekiz ay var... Billush 30-05-08, 23:20 Bir bölümü daha ardımızda bıraktık ve ben öylece kalakaldım diyebilirim.Jack'in "We have to go back!" repliğine bir de Benjamin eklendi.Ve tabi bi sürü soru işareti daha :) Valla bu bölüm 3 sahneden çok etkilendim. 1)Sawyer'in sahnesi.Nasıl bir sahneydi o?Sawyer'in içindeki o iyi adam çıktı yine.Üstelik kimsenin yapmayacağı bi fedakarlığı yapmak için...Eğilip Kate'in kulağına ne dedi çok merak ediyorum.4X10'de Kate&Jack kavgasına sebep olan o söz neydi acaba... Sawyer'in Kate'i öpüşü ve suya atlayışı harikaydı.O sahnede çok fena oldum...Gözlerim doldu.Sawyer'in yaptığı bence fedakarlıktan da öte bir şeydi.Her zaman "Önce ben" diyen bi adamın bunu yapması üstelik...Ben de o sahnede Hurley'in atlamasını düşünürdüm ama kıyıya kadar yüzemezdi o... Sonra adaya çıkışı da harikaydı.Juliet bitap haleydi o ayrı... 2)Desmond&Penny buluşması.O da harika bi sahneydi.Desmond'un Penny'i görüp tekneye çıkışı,sarılıp öpüşmeleri.Desmond'un seni bir daha asla bırakmayacağım demesi...Desmond adına o kadar çok sevindim ki :) Ama Charles Widmore'u düşünmeden edemedim... 3)Teknenin patladığı sahnede Jin'in teknede kalması ve Sun'ın haykırışları...Kendimi Sun'ın yerine koydum ve gerçekten berbat ötesi bi duyguydu çok ama çok haklıydı Jack'e kızgın olmakta.Charles Widmore'a ne açıdan yardım edecek,kimden intikam almak için yapıcak bunu merak ediyorum doğrusu... Bir de tabi soru işareti oluşturan Kate'in rüyası var.Claire neden Aaron'u oraya götürmemelisin dedi diye düşünüp duruyorum... Jack neden herkesle dönmek zorunda?Adada onlar ayrıldıktan sonra neler nasıl niçin oldu? Herkes güvende mi?Sayid adaya dönmek için mi Hurley'i kaçırdı hastaneden?Güvenli yer dediği ada değilse neresi?Off kafam baya karıştı açıkçası :) Ama harika bi bölümdü :) 8nil8 30-05-08, 23:36 Sawyer Kate in kulağına "ı have a daughter in Albuquerque. You need to find her. Tell her I'm sorry" demiş. Sesini çok açınca arada çıkarabiliyorsunuz kelimeleri. Bir de Kate telefonu çaldığında konuştuğu kişinin Sawyer olduğu ve tersten çevirince "adanın sana ihtiyacı var. çok geç olmadan adaya dönmek zorundasın" dediğini bulmuşlar. deadly_angel 30-05-08, 23:53 Bu çocuk olayını tahmin ediyorduk, Sawyer'ın her zaman aklında olduğunu bu bölümle bir kez daha anladık.bakalım Kate neler yapacak Clementine için. Kate'in o rüyası çok tuahftı.Clarie adadaki kıyafetleriyle birden ortaya çıktı... Emilie'den ikinci kez korktum.:) sisley 31-05-08, 00:01 Ben daha güzel finaller görmüştüm diyerek baslıyorum.3. sezon finali mesela çok daha etkileyiciydi.Önce de söylediğm gibi belki de bildiğim ya da tahmin ettiğim için bazı şeyleri. Bölüm boyunca altılı nasıl bir araya gelecek diye bekledim.Herkes bir yerdeydi.Locke'un Jack'e söyledikleri doğruydu , haklıydı yani ama ben sevmiyorum sonuçta onu.Tabuttaki o çıksa da , Keamy ölürken insanları kurtarmaya çalışsa da değişmedi fikirlerim.Ben favori karakterlerimden olma yolunda ilerliyordu ama üzülünce kimseyi görmüyor gözü.. Sawyer'ın yaptığı güzel bir hareketti.Çok bencil bir karakterken nasıl ya da neden böyle bir şey yaptı merak ediyorum.Kate söylediği ise kızıyla ilgiliydi bence. Michael sonunda öldü , son anda Jin'e söyledikleri güzeldi ama bir işe yaramadı.Jin içinde üzüldüm ama ölmediğini düşünüyorum.Eğer ölmediyse nerede o da ayrı bir konu. Faraday de öyle bottaki insalarla nereye kayboldu.Bu karakterlerden ümidimizi keselim mi ? Onu demeye çalışıyorlar heralde.Jin'in helikoptere binmemesi kimsenin sucu değil.Suclamak gerekirse Kate,Jack,Lapidus herkes suclanabilir.Sun'ın sadece Jack'i suclamasını anlamıyorum.Sun'ın çığlıkları ise çok hüzünlüydü :( Helikopter suya düştüğünde Des için cok endişelendim.Hayır Penny ile görüşemeden ölemez diye düşündüm.Jack hayata döndürmeye çalışırken bile ümidimi kesmiştim ama neyse ki ölmedi.Des .Penny ile sahneleri ise harikaydı.Ne desem bilemiyorum.Çok istediğim bir sahneydi.Çok bahsedilen öpüşmeyi ise Des ve Penny olarak kabul ediyorum. Onlara bir şey olmasın gelecek sezonlarda da , hep mutlu olsunlar. Sun bambaşka biri olmuştu.İnanımaz bir karakter gelişimi sergiledi.İlk bölümlerde Jin'in kıskançlıklarına boyun eğen Sun nerede bu bölümdeki Sun nerede..Önemli bir karakter olacak gelecek sezonlarda eminim.Widmorela görüştüğünü düşünürsek. Sayid ve Hurley nereye gitti.Ben'in planları neler.Adaya dönmek istemiyor mu ya da dönemez mi ? Kate'i nasıl ikna edecekler ? Locke'u nasıl taşayacaklar ? Bir çok soru var yine.8 ay boyunca bol bol sorarız cevaplar bekler. Juliet'i unutuyordum.Geminin patladığını görünce nasıl üzülmüş ya.Onun Akıbeti ne olacak ? Artık Ben olmadığına göre tehlikede diyebiliriz.Adadaki herkese neler oluyor? Of sorular bitmiyor.Locke adadan cıktğına ve kötü şeyler olduğunu söylediğine göre. Endişelenmemiz de yersiz değil. Son olarak alternatif tabut sahneleri görünce şaşırdım çok.Sawyer veya Des olsaydı çektikleri gibi.Kötü şeyler olurdu.Locke bir nebze ama.Diğerlerini kabul edemezdi izleyenler. İyi ki Locke'u secmişler. deadly_angel 31-05-08, 00:02 “LOST” 4×13&14′ün Şaşırtıcı Sahneleri Aralarla, grevlerle geçen bir sezonun ardından nihayet “LOST”un 4. sezon finaline geldik. “LOST - 4×13&14 - There is No Place Like Home (2&3)” bölümünün bizleri şaşırtan sahnelerine bir göz atalım. OCEANIC-6 Kahana’daki patlamadan sonra, Penelope’nin oluşturduğu Searcher (Arayıcı) gemisiyle karşılaşan Oceanic-6 -Locke’un da Jack’e dediği gibi- gerçeği saklamak ve adayı korumak için yalan söylemek zorunda olduklarını anladılar. Bot ile kıyı köylerinin birinde karaya çıkan Oceanic-6′i -bildiğiniz üzere, Oceanic tarafından açıklanan Endonezya’nın güneyinde yer alan ada; Mambata’ydı- ise yerli halk “Mah Nee” gibi sözlerle karşıladı. “Mah Nee”nin anlamı ise Tayland dilinde “Buraya gelin”. Yani, karaya çıktıları yer Endonezya’daki ada değil aslında. Hurley, Walt ile görüşmesi sırasında aslında Michael’ın öldüğünü söylemeyerek yalan söylemiş oldu. Kate, rüyasında garip bir sesle uyanmıştı ve birden telefon çalmıştı. Burada hepimiz, garip bir dilde söylenen bir dizi cümle duyduk. Fakat bu cümleler tersten söylemişti ve anlamı ise “Ada, sizi çağırıyor. Çok geç olmadan geri dönmelisiniz” idi. Hemen arkasından da Claire’i Aaron’un yanında gördü. Sayid Hurley’i almak için geldiğinde Hurley satranç oynamakla meşguldü. Ve giderken, söylediği: “Şah-Mat, Bay Eko” sözü akıllarda soru işareti bıraktı. JOHN LOCKE (JEREMY BENTHAM) Locke, adadan giderlerse yalan söylemek zorunda kalacaklarını ve bunun onlara büyük bir sorun olacağını altını bastıra bastıra söylemesine rağmen Jack bir kez daha Locke’un sözünü dinlemeyerek kendi bildiği yoldan gitti. Ve yanıldığını gördü. Artık “Diğerleri”, Locke’un önerilerini ve planlarını dinlemek için hazırdı. Diğer bir önemli nokta da, 3. sezonda Ben, Locke’a sihirli bir kutudan bahsetmişti. (Babasının yanına götürürken) Bu sahnede ise Locke, Orkide istasyonu için “sihirli kutu” tabirini kullandı. Bölümün en heyecan verici sahnelerinden biri de 3. sezonun finalinde gösterilen tabut sahnesindeki tabutun içinde kim olduğuydu. Jack’in gazetede ölüm ilanını okuduğu Jeremy Bentham’ın, Locke olduğunu Jack’in tabutun kapağını açtığında öğrenmiş olduk. Locke, Jack ile arasında geçen sorunlarının üzerine perde çekmek istediğini dile getirdi. Daha sonra Ben de Locke’tan yaptıkları için özür diledi. BEN & ORKiDE iSTASYONU & ADA’NIN YOK OLUŞU Orkide İstasyonunun oryantasyon filminin izlenmesiyle açık ve net olarak zaman bükülmesinin ve zamanda seyahetin mümkün olduğu doğrulandı. (Her ne kadar video sonuna kadar izlenemese de) Ben’in söylediği en önemli cümle: “Adayı ortadan kaldıracak kişi asla geri dönemez”di. Ben, Orkide İstasyonun derinliklerine indiğinde etrafın donmuş ve buzlarla kaplı olduğunu gördük. Dikkat ettiyseniz merdivenlerden aşağı inerken yere düştü kolunda kesik oluştu. Ve üzerinde Halliwax’ın parkası vardı. Bütün bunları birleştirdiğimizde, geçtiğimiz bölümlerde Ben’in aynı kıyafetler içerisinde ve yaralı olarak Tunus’ta çölün ortasında kendine geldiği sahne bir anlam kazanmış oldu. Sezon finalinde en can alıcı sahne, yapımcıların “Frozen Donkey Wheel” isimli sahnesiydi. Yani, Ben’in Orkide İstatasyonun en dibine inip oradaki çarkı çevirmesi ve adanın büyük bir gürültüyle helikopterle adaya dönen Oceanic-6′in gözlerinin önünde birden kaybolması. Bu sahne daha uzun süre konuşulacak gibi görünmekte. SAYILAR Sayid, Santa Rose önündeki adamı öldürdüğünde saat tam 8:15′ti. Doktor Halliwax’ın Orkide İstasyonu için hazırladığı oryantasyon kasetinde üzerinde 15 saysı bulunan bir tavşan vardı. KiTAPLAR & FiLMLER & KiŞiLER Locke, büyük ihtimalle tanınmamak için isimi Jeremy Bentham olarak değiştirmişti. Sawyer, konuşma sırasında Jack’e “Sundance” olarak hitap eder. Burada verdiği ima, Butch Cassidy and the Sundance Kid filmindeki “Sundace Kid” ile örtüşmektedir. Michael’ın bombayı etkiz hale getirmeye ve elinden bir şey gelmeyeceğini bilerek odada kalıp diğerlerinin hayatını kurtarmaya çalışması aynı zamanda Stephen King’den uyarlanan The Sand adlı filmde “Nick Andros” isimli karakterin yaptıklarıyla örtüşmektedir. DiĞER DETAYLAR & SORULAR Miles adada kalmak istediğini söyledi ve Charlotte’un adaya daha önceden geldiğini bildi. Christian Shepard’ın Kahana’da gözükmesinden hemen önce Michael meşhur fısıltıları duydu. Sun, Charles Widmore’a tehditkar bir söylemle kartını verdi. Keamy ve ekibi, “Diğerleri”nin onlara saldıramadan önce fısıltıları duydu. Bu kez Jack, Desmond’a “Başka bir hayatta görüşürüz, kardeşim” dedi. Desmond ve Penelope her şeye rağmen bir kez daha bir araya geldiler. Kaynak: DiziDizi Billush 31-05-08, 00:07 8nil8 çok teşekkürler söylediklerin için.Sawyer'in ne dediği gerçekten çok merak ediyordum :) Hep aklında vardı kızı zaten,bunu belli etmese de biz hissediyorduk.Bakalım Kate onu nasıl bulacak...İsim de vermedi... Adanın neden onlara ihtiyacı var acaba...Neler oldu onlar gittikten sonra çok merak ediyorum.Şimdi cevaplar için 8 ay beklemek zorundayız of... deadly_angel 31-05-08, 00:12 Bu arada az önce DarkUfo'da tabuttaki kişi ile ilgili alternatif son videosunu izledim.Taubttaki kişinin kim olduğu belli olmasın diye bu sahneyi Desmond ve Sawyer ile de çekmişler.Özellikle Sawyer'ı gerçek olmasa bile tabutta görmek çok kötüydü.İyiki böyle birşey olmadı. 8nil8 31-05-08, 00:17 Öyle bir şey olsaydı ben gitmiştim herhalde kalpten. Locke un olması da kötü aslında, Michael daha layıktı oraya:) NiliWerda 31-05-08, 00:20 İzlediğimden beri başım ağrıyor :icon_whis Yine çok karıştı kafam :) Bölümün en güzel sahnesi kesinlkle Penny'nin Desmond'ı görme sahnesiydi :img-in_lo Bu bölümdede neyseki Oceanic 6lısının nasıl kurtulduğu görmüş olduk, Adanın taşıma sahneside çok güzeldi gerçekten :img-hyste Sawyer Kate in kulağına "ı have a daughter in Albuquerque. You need to find her. Tell her I'm sorry" demiş. Sesini çok açınca arada çıkarabiliyorsunuz kelimeleri. Bir de Kate telefonu çaldığında konuştuğu kişinin Sawyer olduğu ve tersten çevirince "adanın sana ihtiyacı var. çok geç olmadan adaya dönmek zorundasın" dediğini bulmuşlar. Nilcim öncelikle hoşgeldin :img-in_lo Vay be ne dediklerini çıkarmışlar demek, iyi oldu bu dediklerini öğrendiğimiz. Sağol canım yazdığın için :img-wink: Billush 31-05-08, 00:23 deadly_angel alternatif son videolarını izlediğin sitenin tam linkini bana özel mesajla atman mümkün mü acaba?Çok merak ettim açıkçası,Sawyer'i öyle görmek asla istemem ama :) deadly_angel 31-05-08, 00:40 Evet!! Bir sezon daha geride kaldı.Kendi aramızda sorulu cevaplı 4. szon ''enlerini'' belirleyelim mi arkadaşlar? Ne dersiniz? Bu mesjaımı Lsot'un enleri bölümüne yazmıyorum.Malum Tnt'den takip edip o başlığı okuyanlar var, spoilera girmesin. Favori Üç Bölümünüz: En Sıkıcı Bölüm: En İyi FF / FB: Favori Replik: Favori Yeni Karakter: (Miles, Charlotte, Dan vb.) Bu Sezonki Üç favori Karakteriniz: En Trajik Ölüm: En İyi Öpüşme: En İyi Çift: En Gizemli Karakter: En Çok Merak Ettiğiniz Üç Soru: Sizi En Şaşırtan Sahne: En Komik Sahne / Replik: Değişikliğe En Çok Uğrayan Karakter: En Cesur Karakter: En Dengesiz Karakter: (Bu soruyu Hande'ye adıyorum:img-pilot) En Kötü Karakter: En Zeki Karakter: En Sinir Karakter: Aklıma bu kadar geliyor şu anda, soru eklemek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.:img-wink: arzu__55 31-05-08, 01:15 Yorumlarinizi yarin okucam cünkü kafam lost dolu:D bölüm cok güzeldi, cok etkiledi beni.. cogu soru isaretini kafamda yerlesdirdim.. bu bölüm Sun cok etkiledi beni ya ama hespi cok basariliydi jacki suclamasi gerekiyor aslinda frank demis ona geri dönemeyiz diye bence jacke bosuna ögle kötü bakdi.. daha neler neler varda sakin kafayla yorum yaparim:d ama harika bi bölümdü. benjamin bizede ugrasin su zamani ileriye alalim da losta bakalim :D 8nil8 31-05-08, 01:28 Favori Üç Bölümünüz: The Constant, The Shape of Things to Come, There’s No Place Like Home En Sıkıcı Bölüm: Something Nice Back Home(niye acaba:icon_whis:img-wink:) En İyi FF / FB: John un fb si, Desmond ın fb si mi dersiniz yoksa ff dı mı, neyse o işte:) Favori Replik: Juliet: It's very stressful being an Other, Jack. Ben: How many times do I have to tell you John? I always have a plan. John: Lie to them, Jack. If you do it half as good as you lie to yourself...they'll believe you. Sawyer: He say something to tick you off, Freckles? Favori Yeni Karakter: Dan, Frank. Bu Sezonki Üç favori Karakteriniz: Sawyer, Juliet. E bir de Ben i ekleyelim:) En Trajik Ölüm: Jin En İyi Öpüşme: Skate, hepsi:) En İyi Çift: Skate:) En Gizemli Karakter: Charlotte En Çok Merak Ettiğiniz Üç Soru: Neden dönmeleri gerek? Dönünce ne olacak? John nasıl oldu da adadan ayrıldı? Sizi En Şaşırtan Sahne: Keamy nin Alex i öldürüvermesi hemen. En Komik Sahne / Replik: Hurley ve Ben in, John u kabinin dışında beklerken çikolata paylaşımı:) Değişikliğe En Çok Uğrayan Karakter: Sawyer. Bencil gibi gözüküp, aslında ne kadar fedakar olduğunu gördük. Asıl kahramanlık nasıl olunur sorusuna cevap niteliğini taşımıştır helikopterden sulara atlayışı:) En Cesur Karakter: Sawyer. Adadan kurtulmaları için attı kendini sulara. Daha ne yapsın:) En Dengesiz Karakter: Locke. En Kötü Karakter: Keamy En Zeki Karakter: Ben En Sinir Karakter: Jack sinemsert 31-05-08, 01:54 Favori Üç Bölümünüz:1 desmond lı bi bölümdü hani gemiye gitti kafayı yedi 2.benjamin fasta çıktı ortaya , sayid falan oralar 3.final tabutta locke En Sıkıcı Bölüm:michael li olan bölüm 8 idi galiba En İyi FF:benjaminin sahra çölüne düşmesi Favori Yeni Karakter: Dan Bu Sezonki Üç favori Karakteriniz:sawyer , ben , dan En Trajik Ölüm: daniel and karl En İyi Öpüşme:penny & desmond En İyi Çift:rosa & bernard En Gizemli Karakter: charlotte Sizi En Şaşırtan Sahne:adanın taşınma aşaması En Komik Sahne / Replik: Türkçe biliyormusun :happy0064 Değişikliğe En Çok Uğrayan Karakter:kate En Cesur Karakter:sayid En Dengesiz Karakter: jack En Kötü Karakter:Keamy En Zeki Karakter:benjamin En Sinir Karakter:charlotte dml 31-05-08, 02:01 Bölüm demin bitti ve resmen yerimde çakılı kaldım... Tüm bölüm çok ama çok etkileyiciydi, bombanın patladığı ve uçağın benzininin bittiği sahneler |