Tüm Versiyonu Göster : Lost Spoiler
deadly_angel 03-06-08, 15:24 eskiden birisi yalan söyledimi hemen anlardık sayid sayesinde. şimdi anlayamıyoruz tam olarak özellikle ben locke ile birlikteyken. sayidle ben çaışmaya başladıysa ve sayid bene güvendiyse büyük ihtimal doğru söylediğine inanmıştır.. vardır o çakalın bir palnı ama bize o planı söyleyene kadar bizi dokuz doğurtacaktır ben eminim. bu ben sayesinde paranoyak oldum..
Evet, Sayid işin içinde olunca ben de farklı düşünüyorum senin gibi.Kimlerden, nasıl korumak istiyorlar adayı.Hem zaten Oceanic 6 yalan söylüyor.Wildmore istese Sun'dan kesin birşeyler öğrenebilir.Gerçi Sun artık eskisi gibi değil.:img-pilot Bir de işin garip tarafı Oceanic 6'in tamamı adaya nasıl dönecek? Örneğin Kate hiçbir yere gidemez.Hem ayrıca Aaron'ı bahane edecektir.
Kate Aaron'ı Claire'in annesine bırakabilir belki, adaya dönmeden önce. Bence kesin dönecekler. bu arada Jeremy Bentham'ın yani John'un gerçek adını anmamaları Harry Potter'a gönderme miydi sanki?
Evet, Sayid işin içinde olunca ben de farklı düşünüyorum senin gibi.Kimlerden, nasıl korumak istiyorlar adayı.Hem zaten Oceanic 6 yalan söylüyor.Wildmore istese Sun'dan kesin birşeyler öğrenebilir.Gerçi Sun artık eskisi gibi değil.:img-pilot Bir de işin garip tarafı Oceanic 6'in tamamı adaya nasıl dönecek? Örneğin Kate hiçbir yere gidemez.Hem ayrıca Aaron'ı bahane edecektir.
ben sun işi bozar diye düşünüyorum sonuçta jin öldü diye düşünüyor çünkü öyle gördü o dönmek istemez. ama kate'den şüphem yok. ona sawyer ile ilgili bir öykü anlatırlar işte sawyere birşey oldu falan dönmelisin dersin o zaten büyük ihtimal döner:img-hyste.. Aaronda dönecek eli mahkum ölüleri bile yanlarında götürüyorlar o da gelecek
deadly_angel 03-06-08, 15:46 ben sun işi bozar diye düşünüyorum sonuçta jin öldü diye düşünüyor çünkü öyle gördü o dönmek istemez. ama kate'den şüphem yok. ona sawyer ile ilgili bir öykü anlatırlar işte sawyere birşey oldu falan dönmelisin dersin o zaten büyük ihtimal döner:img-hyste.. Aaronda dönecek eli mahkum ölüleri bile yanlarında götürüyorlar o da gelecek
Eveti Kate'in dünüşü Sawyer ile ilgili olacak gibi geliyor bana da.Benim işime gelir bu durum.:) Locke işi çok garip, o adam nasıl adadan çıkıp öldü anlayamadım.Düşünüyorum, düşünüyorum ve gene düşünüyorum.Bir sonuca varamıyorum.
deadly_angel 03-06-08, 15:51 According to my sources, our Claire-bear (Emilie de Ravin) will not be a regular in season five, but rather she will be on a "holding contract." However, after her sojourn in the underworld, or wherever she is, she will return to us for season six.
Source: E!Online
En azından arada bir Kate'in rüyalarına girmeli Clarie.Birden bire çıkması çok tuhafıma kaçar doğrusu.
Eveti Kate'in dünüşü Sawyer ile ilgili olacak gibi geliyor bana da.Benim işime gelir bu durum.:) Locke işi çok garip, o adam nasıl adadan çıkıp öldü anlayamadım.Düşünüyorum, düşünüyorum ve gene düşünüyorum.Bir sonuca varamıyorum.
denizim kate sawyere dönsün başkada bişey istemem:img-hyste benimde işime geliyor:) ama onu başka türlü ikna edemezler zaten..
adadan çıkması o kadar zor değil aslında çıkan çıkana adadan. o bulmuştur yolunu da neden çıktı soru bu. ve neden öldü. ben intihar ettiğini düşünmüyorum var onda bir hikmet. bunu bulmuş olmasın widmoreun adamları hani hurleye gelip soran kara adam vardı ya başkası varmı diye soran. belkide o buldu ayrıca benin ffsinde o adam bana borlusun tarzı birşey söylemişti johna belkide borcunu tahsil etmiştir:img-hyste
benimde aklıma takılan diğer bir nokta o ölüm ilanında yazan 10 yaşındaki çocuğuyla oturuyordu ifadesi o kim olaki diye düşünüyorum bende ne zamandır. yoksa salladım mı sallamadım herhalde:img-hyste
deadly_angel 03-06-08, 16:04 denizim kate sawyere dönsün başkada bişey istemem:img-hyste benimde işime geliyor:) ama onu başka türlü ikna edemezler zaten..
adadan çıkması o kadar zor değil aslında çıkan çıkana adadan. o bulmuştur yolunu da neden çıktı soru bu. ve neden öldü. ben intihar ettiğini düşünmüyorum var onda bir hikmet. bunu bulmuş olmasın widmoreun adamları hani hurleye gelip soran kara adam vardı ya başkası varmı diye soran. belkide o buldu ayrıca benin ffsinde o adam bana borlusun tarzı birşey söylemişti johna belkide borcunu tahsil etmiştir:img-hyste
benimde aklıma takılan diğer bir nokta o ölüm ilanında yazan 10 yaşındaki çocuğuyla oturuyordu ifadesi o kim olaki diye düşünüyorum bende ne zamandır. yoksa salladım mı sallamadım herhalde:img-hyste
Konuş Jacko konuş.:) Sawyer adada tüm sadakatiyle Kate'i bekleyecek diye umuyorum.Gözü diğer prensese kaymazsa tabi.:)
Abbadan ne tuhaf bir adamdı öyle.Evet Locke intihar etmemiş olabilir.Herşey mümkün.Tabi bu konuda daha geniş yorumlar yapabilmek için 5. sezonu izlemek gerek.
Evet ilanda oğlu olduğu söyleniyordu.Kimbilir belki tek gizemli karakter Benjo değildir ne dersin? :img-wink::icon_whis
Konuş Jacko konuş.:) Sawyer adada tüm sadakatiyle Kate'i bekleyecek diye umuyorum.Gözü diğer prensese kaymazsa tabi.:)
Abbadan ne tuhaf bir adamdı öyle.Evet Locke intihar etmemiş olabilir.Herşey mümkün.Tabi bu konuda daha geniş yorumlar yapabilmek için 5. sezonu izlemek gerek.
Evet ilanda oğlu olduğu söyleniyordu.Kimbilir belki tek gizemli karakter Benjo değildir ne dersin? :img-wink::icon_whis
walla sadakat kısmını bilmeyeceğim sawyer bu adada götürmediği kalmadı. ama kate olunca bence bekliyordur ki inşallah bekliyordur. julietime falan yanaşmasın sakın:img-hyste benim hala umudum var çünkü adaya geri döndükten sonrası için. şimdi jate olabilir ama adada herşey değişebiliyor biliyorsun:) neyse beklemede kalalım biz şimdilik..
lockeun başını sonunu gördük bir ortasını göremedik zaten. valla çocukluk gençlik hallerinde saçlı maçlı fena değildi. boş durmamış bir çocuk yapmışta olabilir. herkesin sırları dökülüyor yavaş yavaş onunda oğlu çıkarsa şaşırmam hiç.
5. sezona kadar böyle biz atar tutarız anca:img-hyste
8 ay sonra yeni sezon başlayacağını bir arkadaştan duydum,
Bir an kendime gelemedim, şok oldum desem...
Nerdeyse bana 1 sene gibi geldi,
Bizim Türkiyemizdeki dizilere bakın birde ordakilere,
Biz burda 2-3 ay ara veriyoruz,
Hatta 2-3 ay bile zor sabrediyoruz,
"8" !! "8 ay" !!
İnsan özler ya :img-pilot
TNT Lostu yayından kaldırmaz inşallah,
Özlemimi ordan gideririm :icon_whis
Locke gibi bir adam intihar etseydi tekerlekli sandalyaye mahkum olduğu zaman, böbreği alındığı zaman intihar etmiş olurdu çoktan:) Jacob ın bir süsü varmış gibi bu işte.
Bu arada Desmond iyi yalancı çıktı valla.Ne Charlie ne de Claire için sonuç iyi oldu. Ama sonuçta kendisi mutlu sona ulaştı:)
deadly_angel 03-06-08, 17:23 walla sadakat kısmını bilmeyeceğim sawyer bu adada götürmediği kalmadı. ama kate olunca bence bekliyordur ki inşallah bekliyordur. julietime falan yanaşmasın sakın:img-hyste benim hala umudum var çünkü adaya geri döndükten sonrası için. şimdi jate olabilir ama adada herşey değişebiliyor biliyorsun:) neyse beklemede kalalım biz şimdilik..
lockeun başını sonunu gördük bir ortasını göremedik zaten. valla çocukluk gençlik hallerinde saçlı maçlı fena değildi. boş durmamış bir çocuk yapmışta olabilir. herkesin sırları dökülüyor yavaş yavaş onunda oğlu çıkarsa şaşırmam hiç.
5. sezona kadar böyle biz atar tutarız anca:img-hyste
Evet şu an Jate gibi görünüyor ama Jacko malumunuz tozuttu.:) Bakalım, en sevdiğim üç karakterden ikisi adada kaldı.Çok eğleneceğim gibi bir his var içimde.:)
Locke çok tuhaf bir adam, kesin bilmediğimiz daha ne sırları vardır.:img-pilot
Locke gibi bir adam intihar etseydi tekerlekli sandalyaye mahkum olduğu zaman, böbreği alındığı zaman intihar etmiş olurdu çoktan:) Jacob ın bir süsü varmış gibi bu işte.
Bu arada Desmond iyi yalancı çıktı valla.Ne Charlie ne de Claire için sonuç iyi oldu. Ama sonuçta kendisi mutlu sona ulaştı:)
Vallahi öyle oldu.Güya gelecek değiştirilemezdi.Bal gibi değişti işte.Helikopter ve Clarie asla aynı karede olmadı.Oysa bu konuda Desmond'a çok güveniyordum ben.:img-elvis
sayiden :)
claire'in helikoptere binmesini geçtim claire ortada bile yok
john locke adadan nasıl çıktı asıl ben ona şaşırıyorum.En son adadan çıkıcak kişi john locke.
Adadan çıkmasını da geçelim intihar etmez bence.Sonuçta artık liderde oldu ama Sayid bile Ben'in tetilçisi olduğuna göre ada çok karışmış olmalı ki Locke bile adadan çıkmış :)
Evet Deniz'ciğim bende çok şaşırdım. Aaron gitti ama Claire :S
Umarım bunu da birşekilde açıklarlar psişiğim Desmond biraderim yanılmamış olur. :img-blush
Bu arada Sawyer'ın adada kalması bir bakıma iyi oldu adada bir espiri makinasına ihtiyacımız olacak gibi görünüyor ana karakterlerden bi o garibim kaldı napcaz bilmiyorum :img-cray:
Biraz da ada olayı insanalar artıkın sıkıcı gelmeye başlamıştı.
belki de retinglerin düşmesini buna bağlamış olabilirler hani bir geriiye dönüş macerası belki Lost'u tekrar zirveye taşır diye mi düşündüler ne :P
miles'ın charlotte'a söyledikleri gerçekten ilginçti! charlotte'un adada doğmuş olcabilceği ortaya çıkıyo zaten daniel'ede bu tarz bişeyler söyledi! charlotte benjamin'in kızı bile çıkabilir:)
adada kötü seyler oldugunu aslinda sayidin ffsinde anlamamiz gerekiyordu cünkü berlinde otel odasinda okadin tarafindan vurulup ben´in yanina gitidgnde ARkadaslarim icin yapiyorum demesisdi.. Kesin cok kötü seyler oldu..
Lock kesin intahar etmedi sdece oceanic6in adaya dönmesi icin bi plan bu..
evet malesf simdi jack ve kate gibi gözuküyor:D ama umarim bu son bulur 5.sezonda jack daha iyielrien laik ben onaylamiyorum jackkate ilisini adamcaz kafayi yedi:D
Desmon brotha pennye kavusmak icin claire ve charliyi kurlandi resmen ya hakekden ya iyi yaklasim bu benim aklima gelmemisti:)
ama gende brothama kizamiyorum ya eminim yine manitli bi aciklmasi varidir
iyide arkadaşlar jack ile kate birlikteyken jack eve içkili gelmişti katede gizliden gizliye biriyle buluşuyordu hatta telefonla konusuyordu bu kişi sawyer değilmiydi? kate sawyer için adaya neden dönsünkü ozaman ? veya ben karıştırdım detayları
yasemin_lizz 03-06-08, 21:02 iyide arkadaşlar jack ile kate birlikteyken jack eve içkili gelmişti katede gizliden gizliye biriyle buluşuyordu hatta telefonla konusuyordu bu kişi sawyer değilmiydi? kate sawyer için adaya neden dönsünkü ozaman ? veya ben karıştırdım detayları
Hayır,Kate'in kimle konuştuğu belli değil. Sawyer ile ilgili birşey yaptığı kesin, zaten sezon finalinde Sawyer ondan bir söz istemişti.(Kızıyla ilgili bir söz olduğu sanılıyor)Büyük ihtimal onu yapmaya çalışıyordur. Sawyer sezon finalinde adada kaldı:icon_sorr Bu nedenle Kate dönerse adaya onun için dönebilir diyorlar.
sawyer adadan hic k urtalmadi :)
telefonda konustugu kiside sawyerle ilgli daha cok kiziyla ilgili:)
Ben merak ediyorum açıkçası Kate nasıl ulaştı ya da ulaşacak Sawyer'in kızına.Çünkü Sawyer yer isimden başka bir şey vermemiş Kate'e.İsim bile yok...İnsan ismini söyler :) Sonra bulursa Clementine'nin annesiyle tanıştıklarını görecek...Açıkçası merak ediyorum neler olacak.Sawyer için neler yapacak.Belki de kızı da alıp adaya döner belli mi olur :)
sawyerın kızımı vardı alla alla hiç hatırlamıyorum hangi bölümdü bu bilen varmı? bence de bu işin sonunda hepsi ölecek lost artık psikolojik gerilime dönüştü:icon_whis
desmond claire ve charlie yi kullandı denilmiş ama nasıl des charlie yi kaç kez kurtardı ama artık yapacağı bişey kalmamıştı ayrıca charlienin diziden ayrılması yani ölmesi çok saçmaydı :icon_sorr
claire de tozuttu kalktı gitti jacopun peşinden hani aaronu claire in büyütmesi gerekiyodu iyice işler sarpa sardı
ZeynepFlack 03-06-08, 23:10 sawyer, uçaktan atlamadan önce kate'in kulağına bi kızı olduğunu onu bulmasını ve üzgün olduğunu söylemesini istedi...
sawyerın kızımı vardı alla alla hiç hatırlamıyorum hangi bölümdü bu bilen varmı? bence de bu işin sonunda hepsi ölecek lost artık psikolojik gerilime dönüştü:icon_whis
desmond claire ve charlie yi kullandı denilmiş ama nasıl des charlie yi kaç kez kurtardı ama artık yapacağı bişey kalmamıştı ayrıca charlienin diziden ayrılması yani ölmesi çok saçmaydı :icon_sorry
claire de tozuttu kalktı gitti jacopun peşinden hani aaronu claire in büyütmesi gerekiyodu iyice işler sarpa sardı
dominic kendi isteyerek çıkmadı zaten
charlie için böyle bir son düşünülmüş ve dominicte bunu kabul etmiş
(lost genel sayfasında bununla ilgili bir yazı bulunmakta zaten )
şöyle bir gerçek var ortada. desmond ne gördüyse onu söyledi. zaten desmond daha önce yaşadığı olayların yansımasını görüyor. daha önce o uçağa claire ve aaron bindi ve bunu des gördü fakat olaya christian müdahale edip claire'i yanına alınca doğal olarak olaylar değişti claire-aaron yerine kate-aaron helikoptere bindi. eğer o müdahale gelmeseydi o uçağa tabiiki desin gördüğü şekilde claire ve aaron binecekti. kısacası desmondun yapabileceği birşey yoktu.
desmond claire ve charlie yi kullandı denilmiş ama nasıl des charlie yi kaç kez kurtardı ama artık yapacağı bişey kalmamıştı ayrıca charlienin diziden ayrılması yani ölmesi çok saçmaydı :icon_sorr
dizinin iki ve 3.cü sezonlarını izlemedinizmi? sawyerin önce dolandırmaya kalktığı ama sonra onun dolandırıcılığını keşfeden ve birlikte dolandırma işleri yaptığı zengin hoş bir bayanla duygusal bir ilşkisi olmuştuı..hatta o bayanı dolandırmak zorunda kalmıştı ortağının baskısıyla...işte o hanımdan bir kızı var..adı clementine...sawyer daha sonra hapishanede iken o bayan ziyaretine gelmişti ve bunu sawyere söylemişti..daha sonra sawyer kızı adına asla söylenmemesi karşılığında banka hesabı açtırmıştı..
final yorumunu ancak yapıyorum. güzel ve heyecanlı bir bölümdü. tabuttan locke'un çıkacağını zaten dayanamayıp spoiler olarak okumuştum. onu öyle görünce içim yine de bir tuhaf oldu. severim kendisini :)
şimdi merak ettiğim soru şu. john nasıl öldü ve nasıl adadan çıktı? ölümü adada olduysa cesedi neden şehre geldi? ölümü şehirde olduysa hangi kuvvet onu adadan çıkmaya ikna etti?
ben jack'e herkes adaya dönmeli dedi. adaya döndüklerinde ne olacak? clarie neden aaroun'un adaya gitmesini istemiyor?
sawyer tam bir kahraman oldu. arkadaşları uğruna kendi ölümü göze aldı. des & penny sahnesi gerçekten çok duygusaldı.
sun'ın jack'a neden bu derece tepki verdiğini anlamadım. orada jack gemiye dönüp jin'i alalım dese de pilot zaten dönmeyecekti korkusundan.
yeni sezonun 8 ay sonra başlaması doğru mu? umarım değildir.
Al sana radyasyonun bir etkisi daha...:img-hystedüşünüp duruyordum Sawyer'ı böyle ezükcanlıktan herocan yapan şeyi :)
Malum Desmond brotha da psişik olmuştu. Sawyer herocan olamaz mı? :)
Kim ne derse desin real hero falan, onca yaşanmışlıktan sonra ben sonradan olan bu ani değişimleri kabul edemiyorum.
Kendini sevdirmek için nefret ettiği bebeklerle oynaması güzeldi :img-blush
Sawyer'ı egoist, hırsız, dolandırıcı, esprili zıpır serseri olarak seviyorum...:img-icecr
Skate ilişkisini belki o yüzden onaylayamıyorum.
O kadınlara güvenmez, sevemez gibi geliyordu...ama bağlandı...
Kate gibi ayak üstünde kırk yalan uyduran bir tiple bırak aşkı meşki ancak genetik bağları olur :icon_whis
neyse büyük konuşmayalım Lost bu belki 2010 da bu sezondaki gibi spectacular bir düğün olur ne dersiniz :img-wink:
deadly_angel 04-06-08, 10:38 Desmond'ın gördükleri genelde bizlere de gösterilirdi.Ya da sonuçlarını görürdük bir şekilde.Ama bu sefer olmadı.Birşeyler önüne geçmiş olmalı.
''Hero''luk kavramıı çok ilginç aslında.Yabancı forumlarda kimisi Locke'ı hero, kimisi Jack'i, kimi James'i ve ilginçtir kimisi de Benjamin'i hero olarak tanımlıyor.
Sawyer'ın kucağında sarışın bir bebekle (sanırım Aaron) resimlerini görmüştüm. Onlar diziden değil herhalde. Eğer dizidendiyse 5. sezondaki sahneler olabilir mi acaba? Eğer öyleyse Aaron adaya geri dönüyor demektir. Kate de vardı sanırım yanlarında.
Setten sızan resimlerde bir cenaze görmüştük Jack-Hurley-Nadia-Sayid falan onları bu sezon göstermediler sanırım önümüzdeki sezon izleyeceğiz. :icon_whis
Hatta 11. bölüm resimleri diye çekmişlerdi öyle hatırlıyorum :img-blush
black smoke konusunda falso verdiler bence. Keamy ve adamlarından sadece birini yaralayabildi, bunca zaman bizim lostieleri boşuna korkutmuş.
deadly_angel 04-06-08, 11:42 Setten sızan resimlerde bir cenaze görmüştük Jack-Hurley-Nadia-Sayid falan onları bu sezon göstermediler sanırım önümüzdeki sezon izleyeceğiz. :icon_whis
Hatta 11. bölüm resimleri diye çekmişlerdi öyle hatırlıyorum :img-blush
Evet, çok güzel bir detay Benjo.:) 5. sezona sakladıklarından eminim.Benmi asıl merak ettiğim 5. sezon hangi zaman dilimiyle başlayacak?
Evet, çok güzel bir detay Benjo.:) 5. sezona sakladıklarından eminim.Benmi asıl merak ettiğim 5. sezon hangi zaman dilimiyle başlayacak?
Öyle kolay Dişi benjo olunmuyor Denüz'can :img-hyste:img-hyste
Bence Jack ile Benjo'nun konuştuğu dönemden geriye doğru gidecekler.
Hatta o konuşmadan sonra adaya geri dönüş macerası başlayacak.
3 yıl geçti diyor Kate muhtemelen 2008 yılındalar orada...Arada yaşananlar anlatılacak. Bol bol flashback izleyeceğiz gibi geliyor bana ama belli olmaz belki bu sezon ki gibi karışık gidebilirler bir ff bir fb o da olabilir.
İyice allak bullak edecekler kafamızı desene :img-elvis:img-elvis
deadly_angel 04-06-08, 12:14 Öyle kolay Dişi benjo olunmuyor Denüz'can :img-hyste:img-hyste
Bence Jack ile Benjo'nun konuştuğu dönemden geriye doğru gidecekler.
Hatta o konuşmadan sonra adaya geri dönüş macerası başlayacak.
3 yıl geçti diyor Kate muhtemelen 2008 yılındalar orada...Arada yaşananlar anlatılacak. Bol bol flashback izleyeceğiz gibi geliyor bana ama belli olmaz belki bu sezon ki gibi karışık gidebilirler bir ff bir fb o da olabilir.
İyice allak bullak edecekler kafamızı desene :img-elvis:img-elvis
Doğru tabi.:)
Flashbackler için niyeyse sabırsızlanıyorum.Özellikle ada tarihini çok merak ediyorum.
Jack'in delirme sürecini izleriz gibime geliyor.Locke'ı görürüz hem bu sayede.
D&C ikilisi keşke bu konuda birşeyler söylese.
deadly_angel 04-06-08, 12:44 The black smoke is "misunderstood"
- Christian Shepard will become very important next year
- They have no answers for the love triangle
- They say the flash forwards show that aren't making it up as they go along
- Both Ben and Charles Widmore are very important
- Michael Emerson thinks Ben will end up being a hero
- Lost will definitely end at the end of Season 6.
- Season 7 - The Zombie Season was a joke.
- JR Rowling will write Season 8 and Damon and Carlton would write the 8th Harry Potter book.
- Everyone has great hair on the island due to a woman named "Marge" who was on the plane attending a hair competition in Sydney along with a suitcase full of hair supplies.
- Kara Duman yanlis anlasildi.
- Christian Shephard , gelecek yil cok onemli olacak.
- Ask ucgeni icin hicbir cevap yok.
- Gelecege donuslar/ Flashforwardlar gosteriyor ki bu adamlar senaryoyu atmiyor.
- Ben ve Charles Widmore cok onemli.
- Micheal Emerson yani Ben , Ben'in sonunda Kahraman olacagini dusunuyor.
- LOST , kesinlikle sezon 6 sonunda sona ermis olacak
- Sezon 7 , Zombie sezonu bir sakaydi.
- JR Rowling sezon 8 i yazacak , Damon ve Carlton da Harry Potter 8.kitabi....
- Adadaki herkesin saclari cok guzel, bunun da nedeni Marge denen kadin, oda ucakla Sydney'den, Sac Yarismasina katilmak icin bir valiz dolusu sac bakim urunleri ile yola cikmisti.
Alıntıdır
deadly_angel 04-06-08, 12:50 Bayağı bir gırgır geçilmiş. Ama kara duman yanlış anlaşıldı da ne demek oluyor?
Keamy olayı ya da Benjamin ile olan ilişkisi olabilir gibime geliyor.Pek bir zayıf kaldı Black Smoke.Eko'ya saldıran onu mahveden koskoca Kara Duman Keamy ve adamları konusunda çok pasif kalmıştı.
Saç bakım ürünleri bölümüne çok güldüm.Rowling'li espri de çok hoştu.Ama umarım bundan sonra daha iyi tüyolar verirler.
- JR Rowling sezon 8 i yazacak , Damon ve Carlton da Harry Potter 8.kitabi....
- Adadaki herkesin saclari cok guzel, bunun da nedeni Marge denen kadin, oda ucakla Sydney'den, Sac Yarismasina katilmak icin bir valiz dolusu sac bakim urunleri ile yola cikmisti.
resmen dalga geçmişler :)
özelliklede saç meselesine koptumm :)
şu christiandan da kurtulamadık gitti
selam arkadaslar 4.sezonu yeni bitirdim
bnm en çok ağladığım sahne charlie nin ölümüydü ama bişi farkettim o öldüğü zaman kate charlie nin her zmn giydiği şekilde bi kapşon geçirmişti başına bnce eğer bunu sevgilisi bu bolumde diziden ayrıldığı için yaptıysa en duygusal yeri burasıydı bnden başka birileri farketti mi bilmiyorummkate radyo istayyonuna çıkarkennn
(N)(A)(Z)(L)(I) 04-06-08, 14:55 sezon finali olan 13. bölüm niçin yarım bide sezo n finalleri genelde 2 bölüm oluyodu bu neden tek bölüm 13. bölümün tamamını izleyen var mı
sezon finali olan 13. bölüm niçin yarım bide sezo n finalleri genelde 2 bölüm oluyodu bu neden tek bölüm 13. bölümün tamamını izleyen var mı
sezon finali 2 bölüm halindeydi ki sen tek mi izledin indirdiğin yete bidaha bak bu bölüm 700 mb olmalı yani 40+40 = 80 dakika civarı
<gumus><mehmet> 04-06-08, 16:10 Benim bişey dikkatimi çekti sizlere sormak istedim.:img-blush
Ben henüz ikinci sezon izleyicisi oluğumdan kusuruma bakmayın öncelikle.:img-in_lo
Aklıma takılan şey ise diğerleri.Yani durum şöyle ki Ethan Claire'yi kaçırmıştı hepimizin bildiği üzere sonra Claire geri dönmüştü ama Ethan onun tekrar geri gelmesini eğer gelmezsede içlerinden her gün birilerini öldüreceğini belirtmişti vede gerçekten tuzağa düşene kadarda öyle yapmıştı.Ancak Jack ve diğerleri bir tuzak hazırlamışlar Ethan Claire'yi alırken onu vurmuşlardı.Durum şuki Ethan diğerlerinden biriyse ki ileriki bölümlerde öyle olduğunu anlıyoruz.Neden Ethan ile birlikte diğerleride gelmediler.Her zaman birden etraflarını sarıyorlarya neden Ethan'ı tek başına bıraktılar.Neden buna göz yumdular.Ben mi bişey kaçırdım öğrenmek istedimde.
Şimdiden cevap için teşekkürler...bye
<gumus><mehmet> 04-06-08, 16:13 selam arkadaslar 4.sezonu yeni bitirdim
bnm en çok ağladığım sahne charlie nin ölümüydü ama bişi farkettim o öldüğü zaman kate charlie nin her zmn giydiği şekilde bi kapşon geçirmişti başına bnce eğer bunu sevgilisi bu bolumde diziden ayrıldığı için yaptıysa en duygusal yeri burasıydı bnden başka birileri farketti mi bilmiyorummkate radyo istayyonuna çıkarkennn
Benim bildiğin onlar çoktan ayrıldılar.:img-tomat
Hatta Charlie (gerçek adını bilmiyorum kusuruma bakmayın) Yüzüklerin Efendisinde rol alan birisiyle berabermiş diye bir dedikodu bile çıkmıştı..Özel oldu ama yazmak istedim.:img-pilot
deadly_angel 04-06-08, 16:19 Benim bişey dikkatimi çekti sizlere sormak istedim.:img-blush
Ben henüz ikinci sezon izleyicisi oluğumdan kusuruma bakmayın öncelikle.:img-in_lo
Aklıma takılan şey ise diğerleri.Yani durum şöyle ki Ethan Claire'yi kaçırmıştı hepimizin bildiği üzere sonra Claire geri dönmüştü ama Ethan onun tekrar geri gelmesini eğer gelmezsede içlerinden her gün birilerini öldüreceğini belirtmişti vede gerçekten tuzağa düşene kadarda öyle yapmıştı.Ancak Jack ve diğerleri bir tuzak hazırlamışlar Ethan Claire'yi alırken onu vurmuşlardı.Durum şuki Ethan diğerlerinden biriyse ki ileriki bölümlerde öyle olduğunu anlıyoruz.Neden Ethan ile birlikte diğerleride gelmediler.Her zaman birden etraflarını sarıyorlarya neden Ethan'ı tek başına bıraktılar.Neden buna göz yumdular.Ben mi bişey kaçırdım öğrenmek istedimde.
Şimdiden cevap için teşekkürler...bye
Sorduğun soru spoiler içeriyor ve ben de çok spoiler vermeden elimden geldiğince açıklamaya çalıştım.
Bu konuyu 3. sezonda ve hatta 4. sezonda ayrıntılı olarak izleyeceksin.Others'ın bir amacı vardı.Goodwin ve Ethan Benjamin tarafından sahile yollanarak hem adaya düşenlerin isimlerini alıp listelerini yaptılar.Hem de ortamın durumunu kontrol ettiler.Ve bunun arkasından Benjamin (Onu ilk önce başka birisi olarak tanıyacaksın.) kazazedelerin dosyalarını tuttu.
Others orada bir bakıma durum knotrolü yaptı.Yoksa istelerdi kazazedelerin adaya düştüğü ilk gün hepsini toplayabilirlerdi.
Ethan'ın Clarie istemesi durumu öyle basit birşey değil.Üzerinde deney yapılmak istendi.1. sezon finalinde görmüş olduğun gibi Others çocuklarla ilgileniyor.
<gumus><mehmet> 04-06-08, 16:40 Sorduğun soru spoiler içeriyor ve ben de çok spoiler vermeden elimden geldiğince açıklamaya çalıştım.
Bu konuyu 3. sezonda ve hatta 4. sezonda ayrıntılı olarak izleyeceksin.Others'ın bir amacı vardı.Goodwin ve Ethan Benjamin tarafından sahile yollanarak hem adaya düşenlerin isimlerini alıp listelerini yaptılar.Hem de ortamın durumunu kontrol ettiler.Ve bunun arkasından Benjamin (Onu ilk önce başka birisi olarak tanıyacaksın.) kazazedelerin dosyalarını tuttu.
Others orada bir bakıma durum knotrolü yaptı.Yoksa istelerdi kazazedelerin adaya düştüğü ilk gün hepsini toplayabilirlerdi.
Ethan'ın Clarie istemesi durumu öyle basit birşey değil.Üzerinde deney yapılmak istendi.1. sezon finalinde görmüş olduğun gibi Others çocuklarla ilgileniyor.
Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Sorduğum sorunun çok fazla spoiler içerdiğini biliyordum.Babama ne kadar sorsamda söylemedi çünkü.:icon_whis
Deney yapmak istediklerini zaten anladım.''Hamilelik İzni'' diye bir bölüm vardı.İki gün önce onu izledim ve aklıma bu soru takıldı.Bunlar bu kadar güçlüyken neden göz göre göre adamlarından birini tek başına yolladılar diye.Ama gerçekten onların gücünü çok fazla merak ediyor oldum.Birde Henry Gale olayı var tabi.Onuda sonuçlandıramadım henüz.
Üçüncü sezona Allah'ın izniyle inşallah bugün geçicem.:img-icecr
deadly_angel 04-06-08, 16:42 Öncelikle cevap için teşekkür ederim.
Sorduğum sorunun çok fazla spoiler içerdiğini biliyordum.Babama ne kadar sorsamda söylemedi çünkü.:icon_whis
Deney yapmak istediklerini zaten anladım.''Hamilelik İzni'' diye bir bölüm vardı.İki gün önce onu izledim ve aklıma bu soru takıldı.Bunlar bu kadar güçlüyken neden göz göre göre adamlarından birini tek başına yolladılar diye.Ama gerçekten onların gücünü çok fazla merak ediyor oldum.Birde Henry Gale olayı var tabi.Onuda sonuçlandıramadım henüz.
Üçüncü sezona Allah'ın izniyle inşallah bugün geçicem.:img-icecr
Ethan'ın gönderilmesini bilemem ama Goodwin'in gönderilmesinin özel bir sebebi var.Henry Gale olayında çok şaşıracağına eminim.:img-wink:
Geç canım geç yalnız 3. sezonun 9. bölümünü izlemeden önce bir yatıştırıcı falan iç ya da kendine adaçayı falan yap :img-hyste:img-hyste
Deniz'cim valla iyi dalga geçmişler. Harry Potter hı? :)
Ben yaz aylarında tüyo falan geleceğini sanmam yeni sezon başlamasına yakın yine bizi çıldırtacak tüyolar gelmeye başlar diyorum :img-pilot
Artık dönüp dolaşıp aynı konuları tartışırız canım amaan maksat muhabbet olsun Lost'ya konu mu yok her gün bir tane patlatıveririz :img-hyste
deadly_angel 04-06-08, 16:48 Geç canım geç yalnız 3. sezonun 9. bölümünü izlemeden önce bir yatıştırıcı falan iç ya da kendine adaçayı falan yap :img-hyste:img-hyste
Deniz'cim valla iyi dalga geçmişler. Harry Potter hı? :)
Ben yaz aylarında tüyo falan geleceğini sanmam yeni sezon başlamasına yakın yine bizi çıldırtacak tüyolar gelmeye başlar diyorum :img-pilot
Artık dönüp dolaşıp aynı konuları tartışırız canım amaan maksat muhabbet olsun Lost'ya konu mu yok her gün bir tane patlatıveririz :img-hyste
Hemen reklam yapıyorsun, fırsatı kaçırmadan.:)
Evet, Rowling yazarsa herhalde sağdan soldan devler, uçan yaratıklar gelir.Dizi zaten fantastik daha da olur.:)
Benim de pek umudum yok tüyo konusunda.Ekimden, kasımdan önce ciddi anlamda tüyolar gelmez diye düşünüyorum.
Olsun, konuşacak konudan bol ne var.Dörtgen muhabbetine girildiğinde bile sayfalar hızla ilerliyor.:icon_whis:img-pilot:)
Hemen reklam yapıyorsun, fırsatı kaçırmadan.:)
Evet, Rowling yazarsa herhalde sağdan soldan devler, uçan yaratıklar gelir.Dizi zaten fantastik daha da olur.:)
Benim de pek umudum yok tüyo konusunda.Ekimden, kasımdan önce ciddi anlamda tüyolar gelmez diye düşünüyorum.
Olsun, konuşacak konudan bol ne var.Dörtgen muhabbetine girildiğinde bile sayfalar hızla ilerliyor.:icon_whis:img-pilot:)
Jack bu yiğrum reklama gerek yok göz var nizam var bacum bilinçsizce izlemesin değil mi? :img-hyste
6 da güzel 6'da :img-hyste
Valla benim için üçgen beşgen kalmadı be Denizim artık tek bir doğru var :good:
360 derece etrafında dönüp duruyorum onca sezondur hele o tokatı yedikten sonra Jate meyt fasa fiso :icon_sorr
Ama suç Sawyer kardeşimde Kate onu tokatladığında çaksaydı bir tane bak bakalım bir daha edeleli bir erkeğe el kaldırabiliyormuydu :img-hyste
Hydlos ne jackiya o kaka kaka bak sawyer daha yakisiklii :)))
(seni jackdan sogutma modu "jack sade bana kalsin":img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste)
saka bi yana, ekimden kasimdan önce tüyo alamasmiyiz???
e insanf be kardesim 8 ay nasil gecicek??
deadly_angel 04-06-08, 17:02 Jack bu yiğrum reklama gerek yok göz var nizam var bacum bilinçsizce izlemesin değil mi? :img-hyste
6 da güzel 6'da :img-hyste
Valla benim için üçgen beşgen kalmadı be Denizim artık tek bir doğru var :good:
360 derece etrafında dönüp duruyorum onca sezondur hele o tokatı yedikten sonra Jate meyt fasa fiso :icon_sorr
Ama suç Sawyer kardeşimde Kate onu tokatladığında çaksaydı bir tane bak bakalım bir daha edeleli bir erkeğe el kaldırabiliyormuydu :img-hyste
Hergün reklamını yapan benim sanki.:)
Des&Penny aşkını gördükçe diğerleri içimi bayıyor benim artık.Ama tabi Skate, Jacket fanlığımdan vazgeçmiş değilim.Bir de Suliet çıktı başımıza o ayrı bir konu.Sanki sen 5. sezonu izlerken bu konuyla çok dalga geçeceksin gibi bir his var içimde.:)
Jack sefilleri oynuyor haline cidden üzülüyorum.Gerek Sun gerek Kate gerek Hurley ve diğerleri onu suçluyor.Bakalım nasıl ikna edecek diğerlerini.
Hydlos ne jackiya o kaka kaka bak sawyer daha yakisiklii :)))
(seni jackdan sogutma modu "jack sade bana kalsin":img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste)
saka bi yana, ekimden kasimdan önce tüyo alamasmiyiz???
e insanf be kardesim 8 ay nasil gecicek??
Tüyo alırız almasına.Ama bunlar major spoilera yakın olmaz gibime geliyor.
deadly_angel 04-06-08, 17:05 Season 5 - Update on Deaths and Who is Returning!?
Nothing major new, but for those that have not kept up to date on all the spoilers and news, here is the update on Michael, Jin and Claire.
Janet in R.I.: Anything new to report on Harold Perrineau’s death on Lost? I was so sad to see him go!
You and me both, babe. But the good news is that Harold is set to star in a dramedey on ABC (he was cast in the pilot The Unusuals), which is music to my ears. If you’ve seen much of H.P. in real life, you know he is (a) hilarious, (b) funny and (a) did I mention the funny? And of course, he can act his ass off. Personally, I never felt like poor, unlikable Mikey-poo did him much justice, so a fresh start where he can flaunt his comedy chops sounds good all around to me. Just my opinion! If you disagree, let mama have it in the comments below...
Mena in Los Angeles: Please, spill the beans! Is there a chance that my darling Jin survived the freighter explosion on Lost?
Jin is gonna be fine. I don't know exactly how, but he's going to be fine. I suspect that the difference between Michael's and Jin's survival is that Michael was trapped inside the hold, whereas Jin being up on the edge of the deck meant he had a chance to be blown clear of the ship. Besides, the guy magically survived the crash of a 747 and the wreck of the raft. No reason he shouldn't survive this shipwreck—I choose to believe the Island clearly joins us all in loving him and wanting to keep him around.
Cristina L. in Miami: About the person leaving Lost next season but returning the for season six...You said it's a girl from the first season, so is Rose included, or do you just mean Kate, Sun and Claire.
Rose would have been included, but as revealed in the Redux's "What's to Come" section, Emilie de Ravin will be on a holding contract with Lost for season five and returning in season six. But don't worry, you can get your Emilie fix elsewhere in the coming year: She's got a part in the Johnny Depp flick Public Enemies, she's in the period baseball picture The Perfect Game with Clifton Collins Jr. and last but not least, she'll be costarring in Ball Don't Lie with Nick Cannon and Ludacris. Even without Lost, she's going to be a busy cookie!
Marc in Brooklyn, N.Y.: When Ben was in the funeral parlor in the finale, was that live, real, off-island Ben or dead, spirit-vision Ben?
I had to read the comments of the Redux to figure this out (thank you Nick!), but I think that was the real Ben, because...When he moved the Island, he was teleported (or whatever) to the Tunisian desert, where we find him at the beginning of the circa 2005 flash-forward in "Shape of Things to Come." When we first see him in that scene, he has a wound that matches the cut on his arm at the end of "No Place Like Home." Crazy, right? So, to me, it does seem like he's been genuinely exiled from the Island, and since he leapt forward to 2005 he has been living and working only in the "real world."
Kaynak: E! Online
ha ha haaaa :img-hyste :img-hyste
Beni Jack'ten soğutmak ha üstüme soğutucu yangın söndürme spreyi bile sıksanız ben eritir onu yakarım be :P
Jack bile artık kendinden beni soğutamaz durumum çok vahim. Acilliğim, dukturumu arıyorum :img-hyste
Denüz yap bebişim sana yapma diyen mi var :img-icecr
Jacko fanı olmak böyle birşey işte ne yapalım :)
Günahıyla sevabıyla seviyoruz aman siz üzülmeyin Jack'cüğüm hırsız değil, yolsuz değil, dolandırıcı değil...Bir yalan söyledi diye kendini mahvetti yavrucağım :icon_sorr
Aslında şöyle bir durum hepsi zor durumda hepsi farklı şeylere inandırmışlar kendileri hırslı dulumuz Sun da dahil :img-hyste
bence Jack onları ikna edecek ve son izlediklerimz adaya geri dönüşün başlangıcı olack bana öyle geliyor.
deadly_angel 04-06-08, 17:14 The begining of the end diyorsun yani.:)
Senin durumun vallahi vahim, Adada olsan ve Jack adayı havaya uçursa uçmuyormuş gibi yaparsın.:)
Nerede objektif Lost seyircisi? :img-pilot Jacko kesin ikna edecek ve ben geri dönmelerini çok istiyorum.Ada bende tuhaf bir bağımlılık yaptı.
ben de izledim son bölümü açıkçası beni fazla tatmin etmedi..yani ne bilim süperdi bölüm ona bişey demiyorum ama daha birçok soru kafamda:img-in_lo
mesela claire?
micheal?
jin?
bunlara noldfu?:icon_whis
charlie karakterinin 3.sezonda öleceği gerçeğini bilmiyordum tşk ederim bişey daha dikkatimi çekti sizin çektimi bilmiyorum richard nasıl oluyo da yaşlanmıyo hatırlarsanız jaohn küçük bi çocukken onu ziyarete gelmişti ama john locke yaşlandı richard hala aynı bu da mı adanın marifeti acaba?
harry potter olayı süpermiş ya lostla harry potter birleşse manyak bişey olurdu herhalde. jk'i severim ben onuda lostun yazar ekibine alabiliriz:img-hyste
denizcim jack adayı havaya uçurmaz uçursada bir nedeni vardır mutlaka:img-hyste objektiflik garip bir kavram. bence biz jack konusunda gayet objektifiz. ben hatalarını söyleyebiliyorum (mesela juliet gibisi dururken kate cadısına tutulması gibi:img-hyste)
kararları yanlış gibi görünebilir yada inançsızlığı sorgulanabilir. ama ben onu x-filestaki scully'e benzetiyorum hep. bilim insanı olunca herşeyin bilimsel mantıklı bir açıklaması olmasını berkliyorsun bu da çok doğal. inanmamak inanmaktan daha kolaydır. jack bu bay mükemmel yani inanması zaman alacaktır.
ben yine sansimi deneyim dedim sogutma konusunda, ah bacim senin durumun benim durumumdan vahim bakiyorumda haha :img-hyste:img-hyste..
biri su inglizce yaziyi özet gece bilcekmi 4 sezon bakdim losta inglizcem fasla ilerliyememis malesef:img-cray::img-hyste
iş işten qeçtikten sonra inanmasında bekleriz inanmasını :D ...
birdaha izledim sezon finalini
skate in öpüşmelerinde şu şarkı sözleri aklıma qeldi;
GoodBye 1000 times goodBye
The thought never crossed my mind
That this would be my last goodBye
Let me put pennies on your eyes
And kiss your lips one last goodBye
My love 1000 times goodBye
desmon ve penny buluşuncada şu şarkı sözleri alttan efekt werir qibi oldu sanki;
The smile on your face lets me know that you need me
There’s a truth in your eyes sayin’ you’ll never leave me
The touch of your hand says you’ll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
ne kadar anlamlı olduqunu şarkıyla beraber izleyince daha iyi anladım..
black smoke konusunda falso verdiler bence. Keamy ve adamlarından sadece birini yaralayabildi, bunca zaman bizim lostieleri boşuna korkutmuş.
Sorma yaa,nerede o dehşet saçan, Mr.Eko’yu yerden yere vuran black smoke,nerede bu Keamy’in grubunu hafifçe yalayıp geçen dumanımsı:img-hyste.Kate bile girişse daha beter dağıtırdı adamları..
KeReMcEmİm 05-06-08, 18:12 bencede ya sadece bi yaralı vardı korkutma amaçlı yaptmıştı ki ben istese hepsini harcardı çünkü
4x12'den çıkarılan bazı bölümler varmış
basın toplantısı sahnesinden şu bölümler kesilmiş:
kazadan kurtulan 8 kişi olduğu ama 5 kişinin sağ kalabildiği (aaron sonradan doğdu) açıklanıyordu. adada sağ kalamayan 3 kişinin ise libby, charlie ve boone olduğu açıklanıyor jack tarafından.
jack'in uydurduğu hikayeye göre boone kaza sebebiyle iç kanama geçirip birkaç gün sonra ölmüş, libby de kazadan sonraki ilk hafta içinde ölmüş, charlie de kurtulmadan birkaç hafta önce boğulmuş.
aynı zamanda sayid'e ırak'a geri dönüp dönmeyeceği soruluyor, sayid de dönmeyeceğini, ırak'ta dönmesini gerektirecek bir şey olmadığını söylüyor.
jack'e şimdiki planlarının ne olduğu soruluyor, jack de babasının sidney'de öldüğünü, uçakta tabutunu taşıdığını, şimdi de cenazesini yapmayı düşündüğünü açıklıyor.
youtube'ye girebiliyorsanız eğer extended oceanic 6 press scene deyince çıkıyormuş :)
detay için saqol bessy
ölenlerin yalanın içinde doqrularda war tabi charlie we boone un nasıl öldüklerini doqru söylemiş libby de detaya qirmemiş..
ayrıca youtube qiriş için;(umarım illegal sayılmaz :P)
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/youtube-giri-1.jpg
ayrıca ktunnellede girebilirsin
ama benim aklıma takılan neden boone'u charlie'yi ve libbyi seçmiş ?
libbyle ilgili bi flashback bekliyoruz ama adaya dönme adadakilerin duruma filan derken sanırım bu ihtimal çok zor olucak :)
yokmu benim sorularıma cevap verecek arkadaşlar yalnız hissettim kendimi burda :icon_whis
yokmu benim sorularıma cevap verecek arkadaşlar yalnız hissettim kendimi burda :icon_whis
sorularin neydi, ben kacirdim , yardimci ola bilrsem ne mutlu bana:) buyur
charlie karakterinin 3.sezonda öleceği gerçeğini bilmiyordum tşk ederim bişey daha dikkatimi çekti sizin çektimi bilmiyorum richard nasıl oluyo da yaşlanmıyo hatırlarsanız john küçük bi çocukken onu ziyarete gelmişti ama john locke yaşlandı richard hala aynı bu da mı adanın marifeti acaba?
bunu demiştim birde bunu:icon_whis
merak ettiğim şey ada yok oldu ve adaya nasıl geri dönecekler ben adanın yerini değiştiren asla geri dönemez demişti
eşsiz bi final eşsiz bir yapım lost gibi bi yapım daha geleceğini hiç sanmam ekibin senaristin aldığı parayı hakettikleri bi gerçek
(N)(A)(Z)(L)(I) 07-06-08, 22:05 lost muhteşem bi dizi ama çok karışık onu anlamak için çok zorlanıyorum bazen anlayamıyorum bile çok gizemli olayları var mesela son bölümün en son kısmını anlamadın sözde adayı taşıyan geri dönemiyodu ama ben yaşıyo sonra locke nasıl öldü ve nasıl dönebildi oradan sonra claire en çok sevdiğim karakter gizemlere karıştı jack ın babası ordan burdan çıkıp duruyo biran acaba jacob o mu diye düşünüyorum işte böyle kafam bunun gibi birçok soruyla dolu ve sanırım bütün bu soruların cevabını uzun sürede alamıycam yeni sezonu beklemek zorunda kalıcam ve beni asıl düşündüren bu kadar zamanı beklemek zorunda olduğum gerçeği
deadly_angel 07-06-08, 22:27 charlie karakterinin 3.sezonda öleceği gerçeğini bilmiyordum tşk ederim bişey daha dikkatimi çekti sizin çektimi bilmiyorum richard nasıl oluyo da yaşlanmıyo hatırlarsanız john küçük bi çocukken onu ziyarete gelmişti ama john locke yaşlandı richard hala aynı bu da mı adanın marifeti acaba?
Richard yaşlanmama özelliğiyle Lost'un en gizemli karakterlerinden birisi olma özelliğini taşıyor.Adanın güçleri ortada, bu durumu da en kolayından adaya bağlayabiliriz.Ama bu adamın tek özelliğinin yaşlanmaması olduğunu pek sanmıyorum.Jacob olayı ile de bir bağlantısı olabilir.Hatta kim bilir...
şu richard beni öldürecek ya onun gizemini biz daha çok konuşuruz.. zaten yapımcılar richard karakterini oynayan Nestor Carbonell'i bir türlü boş yakalayamıyorlar ki:icon_sorr yoksa daha sık görebilirdik onu
yaşlanmaması hakkında şöyle düşünüyorum ada ilk yerlilerinden ya o yüzden yaşlanmıyordur belki yada zaman yolculuklarıyla bir alakası var muhakkak.
sonunda bitirebildim 4.sezonu!
ciddi ciddi taşıdılar mı adayı yav? :S içindekilerle birlikte mi? ya da dharma'nın kasetinde dediği gibi bir süreliğine görünmez mi oldu?
bana azıcık fantastik geldi ama buna da bir açıklama getireceklerdir.
oceanic 6 dışında beni asıl meraklandıran kalanlar oldu ne yalan söyleyeyim...aaron bilmecesi mesela.ya da sawyer kate'den ne istedi? lock nasıl çıktı adadan? ve jack gittikten sonra olan o çok kötü olaylar ne? dışarıdan gelenlerle mi bir ilgisi var yoksa adanın taşınma hadisesiyle mi? gerçi dışarıdan gelen 2 kişi dışında kimse sağ kalmadı ama,sanırım yani...
kate,kabusunda "onu geri götüremezsin" diyen claire'i gördü ya,onun geri dönmeleri gerektiğinden nasıl haberi oldu da bu olay kabusuna girdi?
bu sürmeli adam niye yaşlanmıyor ayrıcaa:S
off kafam kazan gibi oldu ama dördüncü sezonu çok güzel toparladılar.ilk 5 bölümden fln hiç keyif almamıştım ama alıştığım lost kalitesine döndü sonunda.
bir de ufacık minicik bir mutlu ayrıntı: penny ve desmond
ya ben pennyle desmonddanda şüpheliym pennyde charles gibi bi baba varken onların mutlu olması biraz zor gibi ayrıca benjaminde penny görürse öldürücek gibi ayrılmasınlar artık ama çok çektiler :)
çünkü tabuttan çıkıcak kişiyi çekerlerken onuda çekmişler tabutun içinde burdan bi bit yeniği çıkıcak gibi :)
ama adada kalanlar bence de daha merak verici claire bile aoronu adaya geri getirme diyosa adanın duruma çok kötü olmalı
ve benimde merak ettiğim konulardan biri daniel ve diğer bottakilere noldu :) deniz ortasında kaldılarsa kötü olcak gibi :)
deadly_angel 08-06-08, 17:18 Desmond&Penny aşkının önünde Charles Wildmore'dan daha çok Benjamin Linus engeli var.Malum adam Alex'in gözleri önünde öldürülmesinden sonra kafayı Wildmore'a taktı.Ondan aynı şekilde intikam almak istiyor.Bu iş için Sayid'i kullanacağını düşünüyorum.Desmond&Penny aşkının önünde büyük engeller var.Umarım onlar için kötü bir son olmaz.
evet sayidi kulana bilir ama umarim sayid böle bi hata yapmas, aslinda öldürmeye tesebüs eder ama pennyi görünce vazgecer cünkü onu taniyor sonucta gördü ve böylee bi hata yapmas diye düsnüyorum ve insallah diyorum..
sayid kötü karakter olsun istemiyorum
özgenuroğlu 08-06-08, 17:42 Denizcim çok haklısın umarım o aşkın sonu çok kötü olmaz.Ama Ben'e haksızlık etmek istemiyorum sonuçta Wildmore Alex'in öldürürlmesini söylemesede Ben öyle düşünüyor.Kendiisiyle olan hesabına başkalarını özellikle de kızını karıştırdığını düşünüyor.Ben Ben olsam kesinlikle bunun acısını ondan çıkarmak isterdim.Ama işin içinde Penny olunca umarım Ben böyle bişey yapmaz.
LOST – Kaybolmanın Kökeni
Üzerine kitaplar bile yazılan fenomen (!) dizi LOST fikrinin nereden çıkmış olabileceğini irdelemek zevkli bir çalışma oldu açıkçası. Önce Stephen King’in “The Stand – Mahşer” romanıyla dizi arasındaki kendi gözlemlerimi sıraladım aşağıda sonra da internette bulduklarımı.
LOST çok tuttu çok. Psikanalitik çözümlemeler yapanlar, dizi kahramanları sanki gerçekten yaşıyorlarmış gibi yazışanlar, bazı ip uçlarını kovalayarak gözlem yeteneğiyle övünenler… Dizide çizgi roman yazarlığından yetişme “arkası yarın” mantığı kalemini iyi kullanan Yazarlar tarafından kurgusal soru işaretleri arttırıldıkça bunun büyük bir başarı olduğunu sanrısını yaşayanlar artmakta. Aslında olay basit: Bu diziyi birileri yazmış, bir şeylerden etkilenmiş ve kurgu yapmışlar, belki en doğrusu olaya teknik ve gerçekçi yaklaşarak yazarlarını tebrik etmektir.
Özetlerle başlayalım -
The Stand:
Olay bu ya, bir sabah küçük bir kasabanın benzin istasyonuna gelen araçtaki herkes garip bir hastalık tarafından öldürülmüştür. Kasabalılar daha ne olduğunu anlamadan hastalığı kapar, yayarlar. Bu “süper grip” adı verilen bir hastalıktır ve suni ortamlarda üretildiği laboratuardan kurtulmuştur.
Olan olur, bütün Amerika bu hastalığa yakalanır. İnsanlar birbiri ardına ölmeye başlarlar. Sadece bazı kişiler bu hastalıktan etkilenmez. Bir tür bağışıklıkları vardır ama şimdi de dünyada yalnızdırlar. Ya da değildirler.
Hayatta kalanlar bir çeşit çağrı almaya başlarlar. Gece rüyalarında onlara birileri seslenir. Bunlardan bir gruba Abigail ana seslenir ve aydınlığın, iyiliğin ve tanrının tarafına çağırır. Diğer grubu ise Flagg adlı karanlık biri çağırır.
Bu şekilde amerikanın her yanından insanlar amerikanın iki ucunda toplanmaya başlarlar. Belli ki bir savaş olacaktır ve bu savaşı ya kötülük kazanacaktır ya da iyilik.
Lost:
Gizemli bir adaya düşen uçaktan bir grup insan kurtulur ve hayatta kalmak, adadan kurtulmak için çareler ararlar.
Bu süre içinde başlarına bir çok belalı olay gelir. Bunların başında adadaki gizemli canavarımsı, siyah duman yaratıktır.
Diğer bela ise adanın diğer tarafındaki “ötekiler” denilen zalim insanlardır. Sonradan anlaşıldığı üzere bu insanlar vahşi değil son derece modern bilim adamıdırlar.
Zaman geçtikçe olaylar artar ve kaçanlar, ölenler, deneyler ortaya çıkar.
Konusal kıyaslama;
Yukarıdaki konulara bakıldığında bir benzerlik bulmak neredeyse imkansız gibidir. Hani deney, az sayıda insanın hayatta kalma mücadelesi, kötü ötekiler gibi birkaç şey olmasa hiç yok demek mümkün.
Ancak karakterlere ve yan temalara bakıldığında en azından Lost’un bir The Stand uyarlaması olduğunu söylemek mümkün. Özellikle bilim adamları topluluğunun bir bölümde kitap okuma toplantısında Stephen King okuyor olmaları ve The Stand’i irdeliyor olmaları usta yazara ve eserine saygı duruşu gibidir.
Öne çıkan Karakterler arasındaki benzerlikler:
Fran: Hamile güzel genç kız
Claire Littleton (aynı özellikler)
Harold: Şişman, dikkat çekmeyen ama aslında çok akıllı olan genç.
Hugo Harley Reyes (aynen)
Lloyd: Kriminal suçları olan biri.
James “Sawyer” Ford (çok benzer)
Bateman: Olgun, yaşı büyük her şeyi çözen profesör
John Locke (adeta adasal versiyon)
Kojak: Köpek
Vincent (akıllı köpekler)
Larry: Gözden düşen rock şarkıcısı
Charlie Pace (özellikle tıpa tıp)
Stu: Aklı selim araştırmacı, lider ruhlu
Jack Shephard (tek fark Jack Doktor, ama Stu’da kansermiş iyileşmiş)
Julie Larry: 17’lik azgın kız
Kate Austen (Kate daha aklı başında ama genç ve dengesiz ruh ve aşk hayatı ortak)
Nadine: Medyum tarzı bir hanım. 37 yaşında. Beyaz saçlı, öğretmen, çocuk doğurma peşinde.
Danielle Rousseau (Kaçırılan kızını kurtarma peşinde. Çocuk özlemi ve erkeksi yanlar ortak)
Joe: Başlarda konuşmayan, uzak doğulu yetenekli çocuk.
Jin-Soo Kwon (Koreli. İngilizcesi olmadığından iletişimde zorlanıyor. Başta herkese kötü davransa da- Joe gibi, sonradan insanlara ısınıyor ve lisan öğrenmeye başlıyor)
Flagg: Karanlık ruh, zebani, kötülük.
Benjamin Linus (doğaüstü tarafı yok ama olmasa da insanları kendine esir edebilmekte, kötü)
Abigail ana: Zenci kadın.
Rose (Beyaz bir kocayla evli, sır tutabilen, görmüş geçirmiş zenci hanım)
Yan temalar:
- Kısırlık ihtimali: Bateman’in ortaya attığı bu fikir dünyada doğum gerçekleştiğinde bebeklerin süper gribe yakalanarak ölmeleri ihtimalini esas almaktadır. Lost’da ise adada yapılan deneylerin tamamı “doğum” üzerinedir ve adada yapılan doğumlarda ölümlerin neden gerçekleştiğini ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Dizide Claire, kitapta Fran üzerinden bu sorunun yanıtı aranırken her ikisinde de doğum sorunsuz gerçekleşir. Claire adaya gelmeden önce hamile olduğu için adadan etkilenmemiştir, Fran’in bebeği ise bağışıklık kazanarak doğar. Ancak Sun adlı Koreli kadının adada hamile kalışı bu soruyu yeniden gündeme getirir.
- Seçilmiş kişiler: Mahşer’de de Lost’ta da kurtulan kişiler seçilmiş kişiler olarak adeta kutsanmaktadırlar. Abigail ananın kişilerin rüyalarına girerek onları çağırdığı ve azize sıfatıyla onlara seslendiği, sürekli olarak seçilmiş olduklarını söylediğine romanın hemen her sayfasında tanık olunmaktadır. Lost’ta ise herkesin hayatı bir noktasında birbirleriyle kesişmiştir. Adeta ortak bir alın yazısına doğru yönlendirilmişlerdir kaderce. Tek tek her sezon içerisinde karakterlere birileri hep seçilmiş kişiler olduklarını dile getirmiştir flashbacklerde. 4. sezon ilk bölümlerde ise doğrudan “bizler seçilmiş kişileriz” denilmektedir.
- Kara yaratık: Romanda sağ kalanları kötülük dolu tarafa çağıran Flagg adlı kara zebani aslında bedensizdir. Kötülüklerin biçimlenmiş halidir. Lost’da ise Kara, dumandan oluşmuş bir yaratık ağaçları yerinden sökmekte, insanları öldürmektedir.
- Dinamit: Belki de en ilginç şeylerden biri “terleyen dinamitler”dir. Harold, Flagg’a katılmaya karar verdiğinde iyilik tarafında kalmak isteyenlerin liderlerini öldürmeye karar verir. Bunda da bulduğu dinamit lokumlarını kullanacaktır. Nadine ile konuşurken “dikkat et, bu dinamitler terli, nitrogliserin kararsız bir patlayıcıdır” uyarısını yapar (sayfa 308). Lost’da da vardır terleyen dinamitler. Adanın ta ortasında bulunan bir gemide bulunmaktadırlar. Bir bölümde gemiden terleyen dinamitler” alınırken kazazedelerden biri Harold’un kurduğu cümlenin aynını kurarken havaya uçmuştur.
- Bebek isteme: Lost’ta da Mahşer’de (sayfa 208) de hamile kızların bebekleri istenir. Her ikisinde de bu bebekler çok önemlidir ve adeta kutsaldır ve her ikisinde de bebekler kurtarılır.
- Issızlık: Temel benzerlik bu bilinmeyen adayla ve ıssız şehirlerin bilinmezliğinde yaşam savaşı verme paradigmasıdır. Bir yanda adanın insansızlığı diğer yanda ölülerle dolu dünyanın insansızlığı.
Buraya kadar benim tespitlerimi okudunuz biraz da LOSTPEDIA’ya bakalım (ortak benzerlikleri tekrar yazmadım):
- Hem romanda hem de dizide hayaller ve rüyalar görülür.
- Her iki eserde de iyi ve kötü taraflar vardır.
- Rock şarkıcı Larry, tıpkı Charlie gibi hayata tekrar tutunma noktasında aşık olur (Lucy)
- Bir yerde yine Benjamin ile Locke arasında Stephen King kitapları konuşulur.
- Stuart’ın romanda okuduğu kitap Watership Down dizide Sawyer’in okuduğu kitaptır.
- Haksız ölümler her iki eserde de vardır. Kimi sempati duyulan karakterin ani ve beklenmedik ölümü her iki eserde de rahatsız edicidir.
- Her iki eserde de bir tür yıkımın ardından uygarlığı tekrar kurma girişimi vardır.
- Abigail ananın yaşı 108’dir. Lost’taki esrarengiz rakamların toplamı da 108’dir. 4+8+15+16+23+42=108
- Flagg gülen sarı bir smily desenli tişört giymektedir. Benjamin Linus aynı desenli balonla kaza geçirir.
- Romanda kötü taraftakiler Flagg’ı neredeyse sorgulamadan izlerken ve sona doğru huzursuzlaşmaya başlarken dizide Benjamin Flagg’ın konumundadır.
- Mahşer’de 4 kişi Flagg’la yüzleşmek üzere yola çıkarlar, içlerinden biri geridekilere haber vermek üzere geri döner. Dizinin 2. sezon sonunda aynı olay gerçekleşir ve Jack, Sawyer, Kate tutsak alınarak yola devam ederken Hurley geri gönderilir.
LOST, hakkında teoriler üretilecek kadar başarılı mıdır bilmiyorum açıkçası. Teknik olarak senaristlerin şu ana kadar bazı fazla tekrarlı ve bayık bölümlerin dışında oldukça sürükleyici ve bol soru işaretli kurgu yarattıkları bir gerçek. Bu noktada tek endişem bu soru işaretlerini dizinin sürükleyiciliğine uygun bir yanıtla bitiremeyebilecekleridir. Final çok sönük kalabilir, izleyici tatmin olmayabilir böylesi bir kurgunun sonunda. Ama bu endişem bir yana alt yapı Stephen King olunca başlangıç ve sürecin başarısız olmasını beklemek hata olurdu demekte bir sakınca görmüyorum. Bu arada usta romancının “Gece Yarısını Üç Geçe” romanını da hatırlamak gerekir. Havadaki bir uçağın hava boşluğuna girerek paralel bir boyuta geçişi ve paralel boyutta yaratıklarla karşılaşılması gibi nüveler de yine LOST’un ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkabilecek unsurlar olabilir. Nitekim “siyah gaz bulutu yaratık”la ilk bölümden beri “yaratık” unsuru kullanılmış gibi. Gerisini göreceğiz artık.
-Alıntıdır
paylasim icni cok tskler gercektende tipa tip benzeri.. demeki senaristeler stephan king hayrani ve tüm kitaplarni okumuslar:)))) ve ordan alitni yapmislar..
Belkide lost projesinin icinde stephan k ingde vardir:D:img-hyste:img-hyste
deadly_angel 10-06-08, 14:36 Juliet'in en sevdiği kitabın Stephan King - Carrie olduğunu da göz önüne aldığımda bu olay beni baya bir düşündürüyor.D&C ikilisi zaten Lost'un yan hikayelerini oluştururken bazı şeylerden esinlendiklerini ve bunları çeşitli yöntemlerle diziye aktardıklarını eski bir röpörtajlarında söylemişlerdi.Ayrıca Stephan King Portland doğumlu.Buradan Juliet'in adaya getirilme olayına bir dönüş yapabiliriz.
yasemin_lizz 10-06-08, 17:02 Lost ve Stephen King'in romanı olan The Stand arasındaki benzerlikler çok şaşırtıcı. Bu romanı okumadım ama denildiği gibiyse bu kadar fazla benzerliğin sadece tesadüf olmadığı açık:icon_whis En çok da bunlar kafama takıldı:kahve
Bebek isteme: Lost’ta da Mahşer’de (sayfa 208) de hamile kızların bebekleri istenir. Her ikisinde de bu bebekler çok önemlidir ve adeta kutsaldır ve her ikisinde de bebekler kurtarılır.
Abigail ananın yaşı 108’dir. Lost’taki esrarengiz rakamların toplamı da 108’dir. 4+8+15+16+23+42=108
Mahşer’de 4 kişi Flagg’la yüzleşmek üzere yola çıkarlar, içlerinden biri geridekilere haber vermek üzere geri döner. Dizinin 2. sezon sonunda aynı olay gerçekleşir ve Jack, Sawyer, Kate tutsak alınarak yola devam ederken Hurley geri gönderilir.
Stuart’ın romanda okuduğu kitap Watership Down dizide Sawyer’in okuduğu kitaptır.
Ve dizide Stephen King'in adı birkaç kez geçiyor hem de kitabını tartışacak kadar...Stephen King bu işin içindeysen itiraf et:) Şaka bir yana umarım Lost'un finali kitabınkiyle benzer bitmez gerçi bu kadar benzerlikten sonra olabilir de:icon_whis ama yok Lost'un senaristleri eminim bize çok daha ilginç bir son hazırlıyorlardır,herşeyi bu kadar basite indirgemezler:img-wink:
deadly_angel 10-06-08, 17:55 Finalin bir Stephan King esinlenmesi olacağını hiç sanmıyorum.Eminim çok daha farklı ve yaratıcı bir sonla bitireceklerdir Lost'u.Gerçi neredeyse tüm ayrıntıları detaylarda saklı olan bir dizi tek bölümde sonuçlanamaz, o da ayrı bir durum.Bu anlamda önümüzdeki iki sezon çok önemli nitelikte.
Finalin bir Stephan King esinlenmesi olacağını hiç sanmıyorum.Eminim çok daha farklı ve yaratıcı bir sonla bitireceklerdir Lost'u.Gerçi neredeyse tüm ayrıntıları detaylarda saklı olan bir dizi tek bölümde sonuçlanamaz, o da ayrı bir durum.Bu anlamda önümüzdeki iki sezon çok önemli nitelikte.
Zaten final Stephan King esinlenmesi olmasın ondan esinlenirlerse vay halimize en son the mist filmini izlemiştim de hala şokundayım ama bir gerçek varki yapımcılar Stephan King i kullanmayı çok seviyorlar.
son 2 sezon özellikle 6. sezon çok yoğun geçecek bence. her bölüm sezon finali gibi olacaktır. ben şimdiden sabırsızım valla. dayanamayıp yeniden başladım lostta ve 2.sezon 9. bölüme kadar geldim. kalan 8 ayda bu gidişle 8 tur yaparım ben en az:img-hyste
deadly_angel 10-06-08, 19:43 Zaten final Stephan King esinlenmesi olmasın ondan esinlenirlerse vay halimize en son the mist filmini izlemiştim de hala şokundayım ama bir gerçek varki yapımcılar Stephan King i kullanmayı çok seviyorlar.
son 2 sezon özellikle 6. sezon çok yoğun geçecek bence. her bölüm sezon finali gibi olacaktır. ben şimdiden sabırsızım valla. dayanamayıp yeniden başladım lostta ve 2.sezon 9. bölüme kadar geldim. kalan 8 ayda bu gidişle 8 tur yaparım ben en az:img-hyste
Aynı gidiyoruz o halde.Ben de baştan başladım ve şu an ikinci sezonun dokuzuncu bölümündeyim.:) Deli gibi baştan izlemeye başladık.Hem de daha şimdiden.Nasıl geçecek bu zaman hiç bilmiyorum.
Arkadaşlar burada lütfen sadece dizi yorumlarını yapınız.
Sevgiler
A.Konak
Bölüm Sorumlusu
selamlar mıllet.
madem dun 3. sezonu bıtırdım barı gelıp buraya bırkac yorum yazayım dedım.:img-wink:daha onceden ara ara gelıp bakardım ama bırının ben daha bırıncı sezonu yenı bıtırdıgımı soylememe ramen claer ıle jackın kardes oldugunu soylemesıyle sınırlerım bozuld ve artık gırmememye basladım .
neyse sımdı tatıl ve ben dun 3. sezonu bıtırdım . :happy0064:happy006
sımdı bıraz da olsa bır seyler bılıyorum ve yorumlarımı sızlerle paylasabılırım
dun yıne buyuk bır heyecanla ızlerkn bırden sınırlerım bozuldu.hem de o kadar kotu oldum kı.kate sawyerla bırlıkte oldu ,hadı onu anladım.ama aklı hala jackte.ustelık sınır oldugum bır dıger konu jackın her seyı bıldıgı halde ona sevdıgını soylemesı oldu.
sız ne dusunuyorsunuz bılmemm ama bnm dızılerde en nefret ettıgım sey boyle bır kızın veya adamın arada derede kaldıgı sahelerden nefret edıyorum .
lutfen kate hayranları sıvrı dıllılık yapmasınlar bn sadece dusuncelerımı yazdım . katılırsınız veye katılmazsınız sızın bılecegınız ıs.
ya bu ıs cozulecek mı 4. sezonda ya . evet ya da hayr yazın lutfen .
fazl bılgı vermeden rıca edecegım . :kahve
selamlar mıllet.
madem dun 3. sezonu bıtırdım barı gelıp buraya bırkac yorum yazayım dedım.:img-wink:daha onceden ara ara gelıp bakardım ama bırının ben daha bırıncı sezonu yenı bıtırdıgımı soylememe ramen claer ıle jackın kardes oldugunu soylemesıyle sınırlerım bozuld ve artık gırmememye basladım .
neyse sımdı tatıl ve ben dun 3. sezonu bıtırdım . :happy0064:happy006
sımdı bıraz da olsa bır seyler bılıyorum ve yorumlarımı sızlerle paylasabılırım
dun yıne buyuk bır heyecanla ızlerkn bırden sınırlerım bozuldu.hem de o kadar kotu oldum kı.kate sawyerla bırlıkte oldu ,hadı onu anladım.ama aklı hala jackte.ustelık sınır oldugum bır dıger konu jackın her seyı bıldıgı halde ona sevdıgını soylemesı oldu.
sız ne dusunuyorsunuz bılmemm ama bnm dızılerde en nefret ettıgım sey boyle bır kızın veya adamın arada derede kaldıgı sahelerden nefret edıyorum .
lutfen kate hayranları sıvrı dıllılık yapmasınlar bn sadece dusuncelerımı yazdım . katılırsınız veye katılmazsınız sızın bılecegınız ıs.
ya bu ıs cozulecek mı 4. sezonda ya . evet ya da hayr yazın lutfen .
fazl bılgı vermeden rıca edecegım . :kahve
maalesef çözüm diye birşey yok hala 4 sezon bitti bu olay bitemedi. dengesiz kate iş başında diyebilirim sadece.. aşk üçgeni devam ediyor.
maalesef çözüm diye birşey yok hala 4 sezon bitti bu olay bitemedi. dengesiz kate iş başında diyebilirim sadece.. aşk üçgeni devam ediyor.
offffffffffffff
yıne sınır krızlerım baslayacak yanı.
allahım ne dengesız kız ya
cok sağol bu arada tesekkur ederm
en cok julıetı sevıyorum ya .
acayıp karızma bır gulusu var kadının:love05:keske jack onunla olsaydı .
offffffffffffff
yıne sınır krızlerım baslayacak yanı.
allahım ne dengesız kız ya
cok sağol bu arada tesekkur ederm
en cok julıetı sevıyorum ya .
acayıp karızma bır gulusu var kadının:love05:keske jack onunla olsaydı .
jack katei seviyor yapacak bişşey yok. zaten bu durumda jackçiler ve sawyerciler ortak katee sinir oluyorlar. yaktı iki çocuğunda başını. kararsız kate ben ona cadı kate diyorum büyüledi ikisini bir ona bir ona oynuyor valla:icon_sorr
juliet adanın en dengeli insanı ve jacke en yakışanı ama gönül ferman dinlemez hep yanlış kişiyi sever zaten
jack katei seviyor yapacak bişşey yok. zaten bu durumda jackçiler ve sawyerciler ortak katee sinir oluyorlar. yaktı iki çocuğunda başını. kararsız kate ben ona cadı kate diyorum büyüledi ikisini bir ona bir ona oynuyor valla:icon_sorr
juliet adanın en dengeli insanı ve jacke en yakışanı ama gönül ferman dinlemez hep yanlış kişiyi sever zaten
off evet bu saatten sonra degısecek bır sey yok.
sevıyor ıste naapalım.
ıkısını de cok sevıyorum sawyerı da jackı de.ama kate ??????
off evet bu saatten sonra degısecek bır sey yok.
sevıyor ıste naapalım.
ıkısını de cok sevıyorum sawyerı da jackı de.ama kate ??????
ya gerçekten kate adadaki bütün isleri karıştırıyor nie artık bir karar vermiyorki ben jac veya sawyerin yerinde olsaydı "acaba hangimizi seçecek?"die beklemezdim yoksa kate onları parmağında oynatmaya devam edecek bu aşk üçgeni beni çok sinir ediyor :icon_sorr
Ada oynatılırken sadece yerinin değil zamanın da oynamış olduğu söyleniyor arkadaşlar. Bu zaman acaba geriye mi, yoksa ileri mi gitti dersiniz? Geriye gittiyse "black rock" ın gizemini, dört ayaklı heykelin gizemini öğrenmemiz için ortam hazırlanmış mı olur acaba? İleriye gittiyse
ne olur onu bilemeyeceğim ama:) En iyisi geriye gitmiş olsun. Ben in "kötü şeyler" den kastı da büyük ihtimal bununla ilgili olacaktır herhalde.
deadly_angel 11-06-08, 12:30 Dharma olayını tam göstermediler sağolsun D&C ikilisi.Zamanda da bir kayma durumu olmuş olabilir.Hatta bana kalırsa yüksek bir ihtimal.Acaba yeni sezona hangi zaman diliminde başlayacağız?
Belki eklenmiştir ama okumayanlar varsa diye ekliyim dedim :):):)
5. sezon 2009?da Ocak?ın son haftasında başlaması planlanıyor.
* Dizide Penelope ve Desmond?un aşkına dönüşler yapılacak, Penelope?u oynayan Sonya Walgner HBO?da başka bir projede de çalışıyor, ancak Lost dizisi işi düştüğünde Penelope?u rahatlıkla dizide kullanabilecek.
* Önümüzdeki sezonun zaman çizelgesi, bu ilerki 5 bölümde olacaklara bağlı.
* Dizinin oyuncu ekibinden birkaç kişi geçenlerde Londra?da çekimler için görüntülenmişlerdi. Ancak yapımcılar, bu görüntüler hakkında ve Londra?da herhangi bir çekim yapılıp yapılmadığıyla ilgili konuşmak istemiyorlar.
* Dizinin en sonu tamamen SON olmuş olacak, ne açık kapı ne de planlanan başka bir şey.
* Danielle ve Karl?ın (4×08?de kurşunlanan) kaderleri 4×09 ?The Shape of Things to Come?da belli olacak.
* Dizi için bir bitiş tarihi belirlediklerine pişman değiller, çünkü 1. sezondan beri yapmak istediklerini artık yapabilecekler.
* Sezon finalinin yazıldığı ve şu anda gözden geçirilme aşamasında olduğunu doğruluyorlar.
* Sawyer Oceanic-6?ten biri değil, ancak Jack ve Kate onun kaderini belirleyecekler. Sawyer-Kate ve Jack-Kate ilişkilerinin meraklıları bu duygusal ve romantik anları beğenecekler.
* Jack ve Juliet ilişkisi 10. bölümde tekrar gözlemlenecek.
* 4. sezona başlamadan önce ARG (alternate reality game) formatında yapılan Find815 oyunu gibi 5. sezon için de bir ön-hazırlık şeklinde oyun yapmayı planlıyorlar (Find815 baya büyük ilgi görmüştü).
* Bu sezondan sonra geriye 34 bölüm kalmış olacak.
* Claire?i canlandıran Emilie de Ravin?in gelecek sezon dizide olup olmayacağını cevaplamıyorlar, ancak sezon finaline doğru baya ?zorlayıcı? olaylar yaşanacak.
* Orchid istasyonu finalde BÜYÜK bir rol oynayacak.
* Yapımcıların ABC?yle yaptıkları son antlaşmaya göre;
* 15 Mayıs sezon finali birinci kısım - ?No Place Like Home? Part 1
* 29 Mayıs sezon finali ikinci kısım (iki saatlik) - ?No Place Like Home? Part 2
* Sezon finalinden önce kazazedelerle ilgili oldukça büyük ve sismik olaylar yaşanacak, bazılarının kaderleri belli olurken bazılarınınki olmayacak.
* Serinin 2010?da bitecek olması yapımcılar için iyi bir şey, çünkü final sahnesini çoktan kafalarında oluşturmuş durumdalar, ancak dizinin 2010?daki en büyük finalinin yine de ileriki zamanlarda değişebileceğini söylüyorlar (birtakım oynamalar olabilir yani).
* Dört-parmaklı-heykel dizi tamamen bitmeden önce açıklanmış olacak, ayrıca kendisini daha fazla göreceğiz.
* Siyah duman ve Jacob da daha fazla görünecek (sezon belli değil ama ileriki zamanlarda).
* Sezon finali ismi, birkaç gün önce sızdırıldığı üzere doğrulandı: ?There?s No Place Like Home?
* Danielle dizide ölmüş de olsa kalmış da olsa, onun geçmiş hikayesine mutlaka dönüş yapılacak.
* Jeff Fahey/Frank Lapidus önümüzdeki bölümlerde daha fazla gözükecek.
* Jack-Kate ve Sawyer-Kate ilişkileriyle alakalı bolca romantik sahneler geliyor.
* Alan Dale/Charles Widmore daha fazla gözükecek, hatta beklediğimizden de fazla.
kafalar gene karısacak gibi :icon_whis
bol heyecanlı bölümler bizi bekliyor :icon_whis
SEZİNN teşekkür ederim bunların hiçbirini bilmiyordum bencede dizi bitince açık kapı kalmasın bitmişse bitmiştir zira matrix hala kafamı karıştırır burası yeri değil ama matrix de bitmemiş gibi gelmişti bana
dizideki wildmore u the o.c den hatırlıyorum zengin dede olarak 2.sezonda ölmüştü
siyah duman ve jacop olayını cidden merak ediyorum ve lacke un neden öldüğünü acaba adaya dönünce canlanırmı onu da götürcekler ya :(
deadly_angel 11-06-08, 16:34 Bilgiler birkaç hafta önce eklenmişti yine de teşekkür ederim.
Dizi kesin bir finalle noktalanacak.Bu bir gerçek, fakat insanlar karakterler hakkındaçok daha fazlasını bilmek isteyecektir.En ufak detaylara bile takılıyoruz.Örneğin Rowling, Harry Potter serisini sonlandırdıktan sonra pek çok konferansa katılıp hayran sorularını yanıtlamıştı.İnsanlar karakterlerin on yıl sonraki hayatlarını merak ediyordu.
Lost bittikten sonra Jack'e ne oldu? Hayatını nasıl devam ettirdi? Kate ne yapıyor diyeceğiz kesinlikle.En azından ben bunu merak ederim.Cevapları önüme konulmuş olmasına rağmen.D&C ikilisi eminim ki çeşitli televizyon programlarına, konferanslara katılıp Lost hayranlarıyla pek çok kez bir araya gelecektir.
ya gerçekten kate adadaki bütün isleri karıştırıyor nie artık bir karar vermiyorki ben jac veya sawyerin yerinde olsaydı "acaba hangimizi seçecek?"die beklemezdim yoksa kate onları parmağında oynatmaya devam edecek bu aşk üçgeni beni çok sinir ediyor :icon_sorr
kesınlıkle bn de dırek soylerdım .
hatta bn hıcbır sey soylemeden dırek olarak onu terk ederdım.
zaten bırı bn gercekten sevıyorsa kafası karısmaz ,ılıskıde 3. kısıler olmaz.
4. sezon 10. bölümde jack hastalanmıştı ve o sırada rose ve bernard arasında bi konuşma geçti rose bernard'a adada hastalanılmadığını iyileşildiğini söylemişti! peki bu neye göre oluyo! mesela shannon'ın astımı vardı normalde onunda iyileşmesi gerekirdi ama o astım krizi geçirdi! aynı şekilde charlie'nin bağımlılığıda bi hastalıktı o zaman bununda geçmesi gerekirdi! benjaminde zaten tümor vardı! bu iyileşme olayı sanırım sadece locke,rose ve jin için geçerli! ada insanlara çifte standart uyguluyo=)
Haklısın valla bence de çifte standart uyguluyor...
Yalnız adada herkes değişti bi şu Kate değişmedi hep dengesiz hep dengesiz :img-hyste
Claire bir kaç kere daha ziyaret ederse sanırım o da sapıtıcaktır, zaten sapıktık ya neyse :P
deadly_angel 13-06-08, 14:03 Evet, ada kendince kurbanlar mı istiyor çözemedim.Boone öldü, Shannon'ın astımı geçmedi, Rose, Jin ve daha pek çok şey.Sonra Benjamin'in omuriliğinde bulunan tümör.
Gerçekten çifte standart uygular gibi.:) Acaba bu sorunun cevabını ne zaman öğrenebileceğiz.
ben aslında finalin nasıl biteceğini anlayamıyorum..kesin son ama mutlaka cevabı vermediği sorular olcaktır..ve eminim aklımızın ucundan geçmeyen bir şekilde son olcaktır.1.bölümü izliyorum izliyorum bişey bulamıyorum:img-in_lo
bu arada denizcim o jackin resminin üstündeki sapık kelimesi gerçekten jack için mi yoksa onu benjoya mı diyo merak ettim:img-hyste jack içinse noluyo bacım filan:happy0064
Haklısın valla bence de çifte standart uyguluyor...
Yalnız adada herkes değişti bi şu Kate değişmedi hep dengesiz hep dengesiz :img-hyste
Claire bir kaç kere daha ziyaret ederse sanırım o da sapıtıcaktır, zaten sapıktık ya neyse :P
:img-hyste:img-hystekate hıc degısmedı evet.
ama onunkı kısılık problemıyse ada naapsın ,sasırdı tabıı o da:img-hyste
deadly_angel 13-06-08, 14:20 ben aslında finalin nasıl biteceğini anlayamıyorum..kesin son ama mutlaka cevabı vermediği sorular olcaktır..ve eminim aklımızın ucundan geçmeyen bir şekilde son olcaktır.1.bölümü izliyorum izliyorum bişey bulamıyorum:img-in_lo
bu arada denizcim o jackin resminin üstündeki sapık kelimesi gerçekten jack için mi yoksa onu benjoya mı diyo merak ettim:img-hyste jack içinse noluyo bacım filan:happy0064
Psikopat anlamında, esprili bir avatar.Bulmuşken kullanayım dedim.Tabi orada bunu Benjamin için kullanmak daha uygun olur.Forum sağlığım için.:) Ama Jack'in 3. sezon finalindeki hali de göz önüne alınırsa arada o da psikopatlaşabiliyor.Sonuç olarak anafikir: sonsuza kadar Jacket.:)
Bu arada şu heykel olayı herhalde 5. sezonda açıklanır.Acaba onun adada ne gibi bir önemi var.Çok merak ediyorum, yine mitoloji ile ilgili birşeyler olabilir.
Psikopat anlamında, esprili bir avatar.Bulmuşken kullanayım dedim.Tabi orada bunu Benjamin için kullanmak daha uygun olur.Forum sağlığım için.:) Ama Jack'in 3. sezon finalindeki hali de göz önüne alınırsa arada o da psikopatlaşabiliyor.Sonuç olarak anafikir: sonsuza kadar Jacket.:)
Bu arada şu heykel olayı herhalde 5. sezonda açıklanır.Acaba onun adada ne gibi bir önemi var.Çok merak ediyorum, yine mitoloji ile ilgili birşeyler olabilir.
yani şimdiden anlaşalım jack bi pisko değildir:happy0064gerçekten de mat sayfasındakiler üzerine yürüyebilir hele hande ablanın eline düşersen:img-hystegerçekten forum sağlığın için o sözün bene gittiğini sanıyoruz:img-wink:
açıkça söylemek gerekirse o parmağı eksik olan heykel pek dikkatimi çekemdi..önemsiz gibig eldi..çok da bişe çıkacağını sanmıyorum o heykelden..adada her türlü şey oluyo onu da jacobun ayağı diye Allah bilir sinirinden söküp atmıştır:img-hyste
deadly_angel 13-06-08, 14:27 yani şimdiden anlaşalım jack bi pisko değildir:happy0064gerçekten de mat sayfasındakiler üzerine yürüyebilir hele hande ablanın eline düşersen:img-hystegerçekten forum sağlığın için o sözün bene gittiğini sanıyoruz:img-wink:
açıkça söylemek gerekirse o parmağı eksik olan heykel pek dikkatimi çekemdi..önemsiz gibig eldi..çok da bişe çıkacağını sanmıyorum o heykelden..adada her türlü şey oluyo onu da jacobun ayağı diye Allah bilir sinirinden söküp atmıştır:img-hyste
Tabiki Benjamin'e gitti canım.Adamın ''You're mine'' repliğini hala nuutamıyorum.Zaten orada Jack Benjamin'e söylüyor bunu.:) Adamın bakışlara baksana.Hem Hande biliyor ben artık Jacko'dan istesemde nefret edemem.:):img-wink:
Heykeli açıklayacaklarını söylediler.Ben bu yüzden huylandım.Malum Lost mitolojiye çok fazla göndermede bulunuyor.Aynı şekilde filozoflara da öyle.Shannon'ın soyadından bile birşeyler çıkarıldı en son.
ya finalde umarım izleyicileri jackten nefret ettirecek şekilde sonlandırmazlar..forumda bi yerde yazmışlardı aslında başrol yok gibi görülüyo ama aslında jack başrol:img-wink:yine final jackle bitcek bunu da biliyoruz..ama lütfen nefret ettirmesinler..
şu lostta en çok merk ettiğim şey sawyerın uçaktan atlarken kate'ye dediği şey:icon_whisbu şey yüzünden jackle bile kavga etti yaa:img-cray:
yasemin_lizz 13-06-08, 16:11 ya finalde umarım izleyicileri jackten nefret ettirecek şekilde sonlandırmazlar..forumda bi yerde yazmışlardı aslında başrol yok gibi görülüyo ama aslında jack başrol:img-wink:yine final jackle bitcek bunu da biliyoruz..ama lütfen nefret ettirmesinler..
şu lostta en çok merk ettiğim şey sawyerın uçaktan atlarken kate'ye dediği şey:icon_whisbu şey yüzünden jackle bile kavga etti yaa:img-cray:
3.sezonda Sawyer'in flashbackinde onun bir kızı olduğunu öğrenmiştik hatırlarsan...Sawyer'in Kate'in kulağına kendisinin bir kızı olduğunu( yaşadığı şehiri de söyledi sanırım ama aklıma gelmiyor:) ) gidip onu bulmasını ve üzgün olduğunu söylemesini istediği sanılıyor.Fanatik Lost izleyicileri bunu böyle çözmüş, bu fikir benim de aklıma yattı:img-wink: Büyük ihtimalle doğrudur.
3.sezonda Sawyer'in flashbackinde onun bir kızı olduğunu öğrenmiştik hatırlarsan...Sawyer'in Kate'in kulağına kendisinin bir kızı olduğunu( yaşadığı şehiri de söyledi sanırım ama aklıma gelmiyor:) ) gidip onu bulmasını ve üzgün olduğunu söylemesini istediği sanılıyor.Fanatik Lost izleyicileri bunu böyle çözmüş, bu fikir benim de aklıma yattı:img-wink: Büyük ihtimalle doğrudur.
Evet, söylediğinin o olduğunu bulmuşlar fakat aşağıdaki yazıya göre konuşursak senaryoda o replik bile yokmuş. Sawyer ın Kate e söylediği sırrı daha sonraya saklıyorlarmış. Yani Clementine la ilgili olmayabilirde.
Mike in Hermosa Beach, Calif.: I have one question that I can't seem to find an answer to. And it's probably meant to be that we didn't hear, but what the hell did Sawyer whisper to Kate before he jumped?
Survey says: I've checked with my sources, and also a rep for the show, and have been told that the writers are "saving that secret for later on." According to one insider who works on the show, that line (what Sawyer said) wasn't even in the script. I wouldn't put too much stock into the gazillion daughter-in-Alabama (or possibly Albuquerque) "What Sawyer Said" videos currently playing on YouTube, some of which claim to have official and complete subtitles. Bottom line: Only Damon and Carlton know the whole truth, so I'm staying cautiously skeptical for the time being. If anyone sees them at Comic-Con next month (when they officially break their "radio silence"), tackle them and tickle them until they tell us if we can trust this YouTube business, OK?
Kristin (http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=74f98292-56f8-4dcb-a7cc-4c4c874cc0aa)
deadly_angel 13-06-08, 21:23 Evet, asıl sır çok daha önemli birşey de olabilir.Zaten Sawyer adadan çıkacak gibi bir düşüncem var.Skate olayı sona ermedi zaten.Locke ada dışında ölebiliyorsa Sawyer da çıkmıştır adadan.Asıl endişem yine Juliet için...
ya canımcım juliet zavallım o kadına herşeyi demek geliyo içimden:img-in_lokız uçaktakilerden önce düştü adaya hala ve hala kurtulamadı...gerçekten acıyorum jackin de bu denli onu tınlamaması beni üzüyo :img-cray:juliet hakediyo dışarı çıkmayı...umarım da çıkar john gerçekten de adanın dışına çıktıysa juliet de çıkar:img-wink:
Julieti nedense hiç hiçç sevmiyrum Jack'imi öpmesinden kaynaklanıyoda oalbilir :):):) dısarı cıkmasını isterim ama Ben ona bu kadar kafayı takmıssa izin vermez..Yok sen benimsin fln tozuttu iyice....Birde adayı tasıyan geri dönemiyodu Ben nasıl dönmüş Jack'le konusuyo bu dizi yüzünden sacım beyazlıcak walla :):):):)
deadly_angel 13-06-08, 23:59 Juliet çok güçlü bir karakter.Tehlikeli bir durum olduğunda oldukça mantıklı kararlar verebiliyor.Diğer karakterlere göre çok farklı ve derin özelliklere sahip.İstese, bencil hareket etse eminim ki o helikopterde kendisine bir yer bulurdu.Gemiye binmedi, iyiki ilk önce kendisini düşünmedi.Eğer öyle olsaydı şu an yaşıyor olmayacaktı.
evt bencil biri degil haklısın..O adada 3 yılını geçirmek kardesinin yasıyo olması cocugu dogmuş zor bir şey...
Siz şu 4 8 15 16 23 42 tuslarına nedne basıldıgını tam olarak biliyor musunuz ? Bir arkadasım bana adanın zamanını durdurmk icin dedi..Desmondu kandırmışlar fln ..
ALT+4815162342 tuşlarına basarsanız (her hangi bir yazi programinda) ( 4 8 15 16 23 42 ) ASCII kodlarına göre µ (mü) karakterini elde edersiniz. Bu karakter akademik anlamda (klasik fizikte) elektromanyetizmanın olasılığının birimidir. Termodinamikte ise bir sistem veya bileşenin, kimyasal potansiyelini ifade eder.
baqlantı kurabilmişsindir umarım
deadly_angel 14-06-08, 01:13 Spoilers that we've yet to see
Seeing as we're not going to be getting many new spoilers for a while, I though it would be interesting to take a look back at some of the past spoilers that we've yet to see occur on the show. If I've missed any, please let me know in the comments.
Which ones interest you the most?
1) Back in Season 2 Damon/Carlton said "The story of the wrecked research vessel, it will be coming at some point but we can't guarantee it'll be in Season 3"
2) Damon Lindelof wrote : "Libby's got this mysterious backstory, of which we've only given you the tip of the iceberg. We know she's spent some time in the mental institution with Hurley, and the idea of killing her before she had an opportunity to explain how she got there... we have a master plan for how we're going to tell that story, but it's all posthumous. You'll start to learn Libby's moves through flashbacks over the course of the next season"
3) "Viewers will learn why Libby was in the asylum, and why the island has healing powers"
4) Ausiello reported "Eko might be back and it might not necessarily be a flashback episode"
5) In an Official Podcast - "There will be a Rousseau flashback eventually. In it, it will talk about Montand and his arm"
6) In an Official Podcast - "They will be revisiting the psychic's predictions for Claire in the future as well as Walt's abilities. The Others' obsession with children and pregnancy goes beyond the inability to successfully bear children on the island. The Other's definitely have an interest in children with special abilities. That's why they took Walt. There are two factions of The Others and are in no relation to the hatches/stations. They will be getting back to the statue before the show ends."
7) Damon and Carlton : "They revealed that the smoke monster will not be explained until the end of the series. "
8) On the Season 3 DVD Commentary : "Horace Goodspeed and Olivia are important to the DHARMA story, and we can expect to see more of them in the future. Speaking of volcanoes, there is one on the island. Damon says it will be of "seismic importance" (pun very much intended.) Annie is an extremely important part of the island's backstory, and it is a planned chapter to come. Annie is more important than the Goodspeeds or the volcano. We have not seen Ben's motivation for his role in the purge, but we will."
9) From Kristin : "The four-toed statue "will be back on the show," says Damon [Lindelof]. "People will learn who built it and why it has four toes.""
10) From an Interview with Variety "We will find out more back story as to why the late Libby was in the same mental hospital with Hurley, prior to the plane crash, and presumably after she gave her boat to Desmond for the race. [We will] at some point catch up with Emma and Zack, the two kids from the tail section group of survivors who were kidnapped by the Others in season 2's "The Other 48 Days." To the question of whether we'll ever see Katey Sagal's Helen character (Locke's former flame) again, Darlton indicated that they hoped so. To the question of whether the DeGroots, the hirsute couple who founded the Dharma Initiative, are still alive, Cuse and Lindelof paused a bit and then pressed for more specificity on the time frame of the question. As of where the time line of "Lost" will be when the series returns on April 24, Darlton would only say: "One of them is." Lindelof let it be known that in a recent episode when one of the castaways asked Ben if he knew what the island's smoke monster really was and Ben responded that he didn't know -- big lie. "Ben was lying about the smoke monster," Lindelof said."
yani şimdiden anlaşalım jack bi pisko değildir:happy0064gerçekten de mat sayfasındakiler üzerine yürüyebilir hele hande ablanın eline düşersen:img-hystegerçekten forum sağlığın için o sözün bene gittiğini sanıyoruz:img-wink:
sayoshum matt sayfasındakilerin en son üstüne yürüyecekleri sawyerci denizim olsa gerek. handişim bile yapmaz öyle bişey ya:img-hyste deniz sever jacki ya arada takılıyor işte biz nasıl sawyere takıyoruz arada olacak o kadar. zaten yanarım yanarım bi denizi jackci yapamadık ona yanarım:img-hyste ama olsun böyleside çok güzel. iki tarafın nasıl anlaştığına dair güzel bir örnek. umarım bazı kişilerde bizler gibi olmayı başarabilir
neyse güya bu 4 parmaklı heykeli daha 3. sezonda açıklayacaklardı ben hatırlıyorum sezon başlamadan spolierlerde hep geçiyordu bu sezon açıklanacak diye ama 2 sezon geçti biz hala diğer pek çok şeyin açıklanmasını beklediğimiz gibi bekliyoruz. bir de tapınak olayı vardı hatta o heykelin orda falan deniyorsu ama daha o kısımlara dönemedik
denizim son eklediğin için teşekkürler cnmcm ama bende o kadar ingilizce yok maalesef ama iyi bir şeyler yazıyordur eminim:img-hyste
dizi_maniac 14-06-08, 10:32 Uzun zamandır dersler-sınavlar http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/mixed/gifssmileys/d6f4cc5e.gifekseninde lost olduğumdan dolayı, foruma gelememiştim.
En çok da LOST'lanmayı özledimhttp://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/mixed/gifssmileys/ea66a5d6.gif
Final bölüm hakkında kafamda ki soruları, veya yorumlarımı bile aktaramadım. Neyse, bunlara sonra değinirim, öncelikle deadley_angel arkadaşımızın (çok teşekkürler deadley_angel!:good: ) eklediği yazının özet çevirisini yapayım :
Spoilers that we've yet to see
Seeing as we're not going to be getting many new spoilers for a while, I though it would be interesting to take a look back at some of the past spoilers that we've yet to see occur on the show. If I've missed any, please let me know in the comments.
Which ones interest you the most?
1) Back in Season 2 Damon/Carlton said "The story of the wrecked research vessel, it will be coming at some point but we can't guarantee it'll be in Season 3"
2) Damon Lindelof wrote : "Libby's got this mysterious backstory, of which we've only given you the tip of the iceberg. We know she's spent some time in the mental institution with Hurley, and the idea of killing her before she had an opportunity to explain how she got there... we have a master plan for how we're going to tell that story, but it's all posthumous. You'll start to learn Libby's moves through flashbacks over the course of the next season"
3) "Viewers will learn why Libby was in the asylum, and why the island has healing powers"
4) Ausiello reported "Eko might be back and it might not necessarily be a flashback episode"
5) In an Official Podcast - "There will be a Rousseau flashback eventually. In it, it will talk about Montand and his arm"
6) In an Official Podcast - "They will be revisiting the psychic's predictions for Claire in the future as well as Walt's abilities. The Others' obsession with children and pregnancy goes beyond the inability to successfully bear children on the island. The Other's definitely have an interest in children with special abilities. That's why they took Walt. There are two factions of The Others and are in no relation to the hatches/stations. They will be getting back to the statue before the show ends."
7) Damon and Carlton : "They revealed that the smoke monster will not be explained until the end of the series. "
8) On the Season 3 DVD Commentary : "Horace Goodspeed and Olivia are important to the DHARMA story, and we can expect to see more of them in the future. Speaking of volcanoes, there is one on the island. Damon says it will be of "seismic importance" (pun very much intended.) Annie is an extremely important part of the island's backstory, and it is a planned chapter to come. Annie is more important than the Goodspeeds or the volcano. We have not seen Ben's motivation for his role in the purge, but we will."
9) From Kristin : "The four-toed statue "will be back on the show," says Damon [Lindelof]. "People will learn who built it and why it has four toes.""
10) From an Interview with Variety "We will find out more back story as to why the late Libby was in the same mental hospital with Hurley, prior to the plane crash, and presumably after she gave her boat to Desmond for the race. [We will] at some point catch up with Emma and Zack, the two kids from the tail section group of survivors who were kidnapped by the Others in season 2's "The Other 48 Days." To the question of whether we'll ever see Katey Sagal's Helen character (Locke's former flame) again, Darlton indicated that they hoped so. To the question of whether the DeGroots, the hirsute couple who founded the Dharma Initiative, are still alive, Cuse and Lindelof paused a bit and then pressed for more specificity on the time frame of the question. As of where the time line of "Lost" will be when the series returns on April 24, Darlton would only say: "One of them is." Lindelof let it be known that in a recent episode when one of the castaways asked Ben if he knew what the island's smoke monster really was and Ben responded that he didn't know -- big lie. "Ben was lying about the smoke monster," Lindelof said."
Özet çeviri:
Bir kaç zaman daha yeni spoiler'ler alamayacağımız için, geçmişte ki spoilerlere bir göz atalım ve hangilerin dizi de çıktıklarını veya henüz çıkmadıklarını hatırlayalım.
Hangisi sizi daha çok ilgilendiriyor?
1) Geçmiş sezon 2 'de Damon/Carlton demişlerdi ki " Karaya vuran araştırma gemisi, bazı yerlerde ortaya çıkacaktır ama bunun 3üncü sezonda olacağına garanti veremeyiz"
2) Damon Lindelof şöyle yazmıştı: " Sizlere sadece Aysberg'in ucundan göstermiş olduğumuz ,Libby'nin gizemli bir geçmişi var. Onun bir müddet Hurley ile birlikte akıl hastanesinde kaldığını biliyoruz ve kendisi hakkında hiç bir açıklama getiremeden ölmesi ... onunla ilgili ve hikayesini anlatabilmesi ile ilgili dev bir planımız var ama hepsi onun ölümünün ardından olacak. Önümüzde ki sezondan itibaren Libby'nin davranışlarını flashback'ler ile öğrenmeye başlayacaksınız.
3) Seyirciler Libby'nin neden akıl hastanesinde bulunmuş olduğunu ve Ada'nın iyileştirici güçleri hakkında bilgi edinecekler.
4) Ausiello bildiriyor " Eko geri dönebilir ve bu illa flashback bölümleri üzerinden olmayacaktır"
5) Resmi bir podcast üzerinden- " Gelecekte Claire ile ilgili psişik kehanetler ve Walt'ın özel yetenekleri hakkında gözden geçirmeler olacaktır. "Diğerlerin" çocuklar ve hamileler ile olan saplantıları, Ada'da sağlıklı biçimde çocuk doğurabilmenin çok ötesinde sebepleri olduğunu göreceğiz. Kesinlikle, "Diğerleri"nin özel güçleri olan çocuklara ilgileri var. Walt'ı bu nedenle kaçırdılardı. İki gruptan oluşan "Diğerleri"nden bir tarafın istasyonlarla ilişkileri yok. Dizi bitmeden önce heykele geri dönüş olacak.
7) Damon ve Carlton : "Dizinin sonuna kadar Duman Canavarı hakkında açıklama getirilmeyecektir"
8) 3. sezon DVD yorumlarında :" Horace Goodspeed ve Olivia Dharma hikayesi için önemlidirler ve gelecekte onlarla ilgili göreceklerimiz olacak. Konu Volkanlardan açılmışken, Ada'da bir tane var. Damon'a göre "sismik bir önem" teşkil edecektir. Ada'nın geçmişi ile bağlantılı olarak Annie'nin çok büyük bir önemi var ve bununla ilgili bir bölüm yapım aşamasındadır. Annie, Goodspeed çiftinden veya Volkan dan çok daha önemlidir. Benjamin'in tasfiye -temizleme- hadisesinde ki rolünün motivasyonunu henüz görmedik, ama göreceğiz.
9) Kristin bildiriyor:" Dört parmaklı heykel diziye geri dönecektir" diyor Damon Lindelof. " Seyirciler, neden inşaa edildiğini ve neden dört parmaklı olduğunu öğrenecekler"
10) Variety de ki bir söyleşiden : " Libby'nin niçin Hurley ile birlikte akıl hastanesinde bulunduğunu, aynı zamanda düşen uçakta olduğunu ve yarışa katılabilmesi için teknesini neden
Desmond'a verdiğini öğreneceğiz. Aynı zamanda uçağın kuyruk kısmında bulunmuş olan çocukların Emma ve Zack'in, 2. sezonda ki -The Other 48 Days" bölümünde neden "Diğerleri" tarafından kaçırılmış olduklarını öğreneceğiz. Locke'ın eski sevgilisi (Katey Sagal) Helen'i yeniden görüp göremeyeceğimizin sorusu üzerine Darlton "Öyle umuyoruz" cevabını verdi. Dharma Girişim'in kurucuları olan DeGroots çiftinin hayatta olup olmadıklarına ilişkin soruya Cuse ve Lindelof biraz durakladıktan sonra bu sorunun zaman dilimine ilişkin bağlı olduklarını söylediler. Dizi 24 Nisan da başladığında ada'da ki zaman diliminde bulunup bulunmayacaklarına ilişkin, Darlton sadece :" Onlardan biri olacak" yanıtını verdi.
Lindelof ayrıca, Kazazedelerden birinin Benjamin'e Duman Canavarının aslında ne olduğunu bilip bilmediğini sorduklarında, Benjaminin de bilmediğini söylemesi - büyük bir yalan-. "Benjamin Duman Canavarı hakkında yalan söylüyordu" dedi Lindelof.
.
deadly_angel 14-06-08, 11:50 dizi_maniac anlayamadığım bazı yerler olmuştu ve çevirmeye korkmuştum.:) Çok teşekkür ederim.Forumda Lost tatilegireli birkaç gündür eskilerden konu açılmışken ekleyeyim dedim.
Açıklayacakalrını söyledikleri bazı konularda bizleri henüz aydınlatmadı D&C ikilisi.Libby olayını hala unutmadım, sevimli bir karakterdi. (Ana Lucia gibi bir itici karakterden sonra) Adada işi neydi, çok merak ediyorum doğrusu.
deadly_angel ve dizi_maniac çok çok teşekkürler ya.. Libby iceberg'ün görünen kısmıymış demek.. bi uuu çektim okuyunca hani.. çünkü iceberg'ün görünen kısmıyla ilgili şöyle birşey var http://www.dailygalaxy.com/photos/uncategorized/2007/10/21/iceberg_3.jpg
(resmi direkt eklemiyim diye spoiler ibaresinin altına koydum, umarım bir sakıncası yoktur :))
Black Smoke'un da ne olduğunu öğrenemicez anlaşılan daha uzunca bir süre.. ama adadaki volkan olayına da çok güldüm yahu daha neler neler şu adada merak ediyorum cidden.. :icon_whis
ZeynepFlack 14-06-08, 14:32 bi izleyici teorisi, benim kafama yattı...
http://delicezeytin.net/?page_id=272
dizi_maniac 14-06-08, 15:10 Bir şey değil, deadley'limley:img-wink:
Daha başka varsa çözmekte zorlandığın yazılar, ekleyebilirsin, seve seve elimden geldiğince çeviririm.
hazal_90:img-hyste gülmekten iki büklüm oldum:img-hyste... binbir heyecanla Libby ile ilgili bir spoiler var diye eklediğin kutucuğu açtım ve ... ve kahkahayı patlattım:img-hyste Allah da seni güldürsün, emi? :)
Libby ile ilgili zaten daha öncesinden deadley_angel de demişti, onunla ilgili konu bitmemiştir diye. Haklı çıktın deadley. Fakat üzerine basa basa Libby'e ait olayları sadece FBler ile izleyeceğimizi söylediklerine göre, Libby ada'nın taşınmasından sonra "dirilenlerden" olmayacak?
O zaman Ethan, Danielle, Karl, Alex, Boone v.s de "dirilmeyecekler" .... peki nasıl oluyorda o zamn Mr. Eko'yu FB'lerde değilde, farklı göreceğiz?
Şey gibimi olacak yani... Charlie'nin Hurley'e akıl hastanesinin bahçesinde göründüğü gibi mi olacak? Eko "yaşayan ölüler"den mi olacak?
Şayet öyleyse, neden Hurley ile satranç oynarken bizde onu göremedik??
Kafam karıştı yaahttp://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/mixed/gifssmileys/95a8d44d.gif
Birde beni huylandıran ve rahatsız eden nokta, Juliet ile ilgili hiç bir yerde bir bilgi yok?? Neden?
5inci sezonun başlıca : Dharma'cıların geçmişi, adaya gelişleri ve yerleşmeleri
ve de Ada'nın asıl yerlileri (sahipleri)
ve ayrıca Oceanic 6'lının adaya dönüş çalışmaları üzerine kurulu olduğunu öğrenmiş bulunuyoruz.
Peki ya Ada'da kalan diğer kazazedeler? Onların hakkında da hiç bir yerde bir ip ucu bulamadım? Yoksa onları ancak 6 ıncı sezonda mı göreceğiz?:(
Aranızda buna ilişkin bir şey bulan varsa, paylaşırsa sevinirim.
deadly_angel 14-06-08, 16:11 Libby akıl hastanesinde yatmış, Hurley onu tanıyor.Buraya kadar tamam.Ama neden adaya düştüğünde psikolojisi bozuk bir insan gibi davranmadı.Tam tersine olanlar karşısında normal bir insanın verebildiği tepkiler verdi.Ana Lucia'nın bile deli olduğuna inanırım ama Libby sözkonusu ise asla!
Adaya düştüğünde niçin psikolog olduğunu söyledi.Neden mühendis, ekonomist ya da başka birşey olarak tanıtmadı kendini.Uçakta ne işi vardı? Hurley için binmiş olabileceğini düşünüyorum ben.Hem ambarda Hurley ile konuşmalarında ona ''Uçağa en sonsen bindin, nefes nefese kalmıştın.Hemen kulaklıklarını taktın ve müzik dinlemeye başladın'' gibilerinden birşeyler söylemişti.Yani en baştan beri Hurley ile ilgileniyordu diyebiliriz.
Acaba akıl hastanesine bir çeşit deney yapabilmek adına mı gitmiş ve hasta ayağına yatmış olabilir mi? Hurley ve uğursuz sayılar sözkonusu olduğunda ki bunların ada ile ilişkisi bal gibi ortada, insan böyle düşünüyor ister istemez.
Wildmore ile bir bağlantısı olabileceğini düşünüyorum.Benjamin ile bir bağlantısı bulunsa bir şekilde Benjamin onunla iletişim kurardı.En ufak örnek Goodwin.Onu bilgilendirir ve Libby ile iletişim kurardı.Gerçi Goodwin'i yollama sebebi onu öldürmekti o ayrı.Bu anlamda şunu da düşünebiliriz: Benjamin uçağın düşeceğini biliyor olabilir.Ana Lucia ve Eko gibi insanların yanında Goodwin'in bir şansı olmayacağını biliyordu.Juliet'e sahip olabilmek adına onu oraya yolladı.
Zaten uçak bilinçli olarak düşürüldü.Olay Desmond Brotha'da bitmiyor bana kalırsa.Clarie'in medyumunu düşünün.Adam Aaron'ı vermemesi için onu uçağa bindirdi.Hadi o medyum herşeyi bilir.Peki ya Jack ve babası? Christian olmak istediği yerde değil mi? Jacob ile resmen kanka oldu, adaya gelince dirildi...
Acaba akıl hastanesine bir çeşit deney yapabilmek adına mı gitmiş ve hasta ayağına yatmış olabilir mi? Hurley ve uğursuz sayılar sözkonusu olduğunda ki bunların ada ile ilişkisi bal gibi ortada, insan böyle düşünüyor ister istemez.
Wildmore ile bir bağlantısı olabileceğini düşünüyorum.Benjamin ile bir bağlantısı bulunsa bir şekilde Benjamin onunla iletişim kurardı.En ufak örnek Goodwin.Onu bilgilendirir ve Libby ile iletişim kurardı.Gerçi Goodwin'i yollama sebebi onu öldürmekti o ayrı.Bu anlamda şunu da düşünebiliriz: Benjamin uçağın düşeceğini biliyor olabilir.Ana Lucia ve Eko gibi insanların yanında Goodwin'in bir şansı olmayacağını biliyordu.Juliet'e sahip olabilmek adına onu oraya yolladı.
ben bunu hiç düşünememiştim :)
hurley sayılarla lotoyu tutturunca widmore peşine düşmüş olabilir libby'de bu yüzden o uçaktaydı belkide...
en merak ettiğim konulardan biri oldu çıktı libby :)
deadly_angel 14-06-08, 16:28 ben bunu hiç düşünememiştim :)
hurley sayılarla lotoyu tutturunca widmore peşine düşmüş olabilir libby'de bu yüzden o uçaktaydı belkide...
en merak ettiğim konulardan biri oldu çıktı libby :)
Mesela şöyle düşünelim.Hurley lotoyu kazandığında Kore'deki insanlar bile televizyonda onu izliyorlardı.Wildmore bu sayıları biliyordu ve Hurley bu sayılarla lotoyu tutturduğunda meraklandı, ada için heyecanlandı ve çeşitli planlar yaptı.
Aslında oalylar birbirleriyle çok bağantılı.Ben de Dan gibi bir defter tuttum.Aklıma gelenleri bir bir yazıyorum.Bugün tüm bu parçaları birleştirdim ve ortaya yukarıda yazdığım mesajdaki gibi bir sonuç çıktı.
(Aklımı yitiriyorum galiba)
dizi_maniac 14-06-08, 16:41 çok güzel detaylar yakalamışsın deadley!:good:
Libby'nin Widmore için çalıştığına zaten çoğu seyirci kanaat getirmiş durumda.
Evet o uçak bilinçli olarak düşürüldü ve sadece Desmond'un kodu girmemesine bağlı değildi.
Ada'nın yerini saptayabilmek amaçlı Libby'nin o uçağa Widmore tarafından bindirildiğini düşünüyorum.
Önce Desmond'a o tekne Libby tarafından verildi. Fakat tekne, ada'nın tahmin edildiği rotaya doğru ayarlanmıştı ve Desmond bunu bilmiyordu. Bu nedenle tekne ada'da karaya vurdu.
Widmore ÇOK iyi biliyordu ki, Desmond o "meçhul" adaya düştüğünde, Penny'sine tekrar kavuşabilmek için elinden geleni yapacak ve bir şekilde ya ada'dan çıkmayı başaracak , yada "dış dünyaya" adanın yerini belli ettirecek bir sinyal vermeyi başaracak... yani her iki durumdada Widmore ve ekibi adanın yerini saptayabileceklerdi.
Ama Desmond, 3 sene boyunca o "hatch"in içinde tutsak kaldı, bunu hesaba katmamışlardı. Bu nedenle Widmore başka bir ekip daha kurup Ada'nın peşine düştüler.
Libby, akıl hastanesine Hurley için değil... sürekli aynı rakamları sayıklayan Leonard Sims için "ajan" olarak girmişti. Leonard'ın o rakamları nereden bulduğunu öğrenebilmek için. Çünkü o rakamların Ada'yla ilişkili olduğunu artık hepimiz biliyoruz, Widmore da biliyordu.
Fakat Leonard Sims hiç kimse ile konuşmuyor ve sadece sayıları tekrarladığı için Libby ondan bir şey öğrenememişti.
Bir kaç ay sonra Hurley'in televizyonlarda "rekor meblağ loto talihlisi" diye çıkması üzerine ve oynadığı sayıların Leonard Sims'in sayıkladığı rakamlar olması üzerine... Libby Hurley'in peşine gönderildi.
Aynı uçakta olmaları bu yüzden.
Libby zaten yakınlaşacaktı Hurley ile. Görevi buydu zaten.
Ada'ya düştüklerinden beri, kuyruk kısımdakilerin içersinden bir tek Bernard ve Libby, diğer kazazedelerin yanına ulaşmak için hevesliydi.
Bizimkilerle bir araya gelir gelmezde Hurley'e yapıştı zaten Libby.:img-wink:
Kendisini akıl hastanesinden Hurley'in hatırlayabilme ihtimali üzerine "Psikoloğum" mazeretini uydurdu. Yani eğer Hurley olurda onu akıl hastenesinde gördüğünü tam olarak anımsayacak olursa, bahanesi hazır olacaktı : evet görmüş olabilirsin beni orada, çünkü ben psikolog olarak bir çok yerde çalıştım... diyecekti.
Tam da sahilde "romantik" ve yakınlaşmaya müsait bir ortam için randevulaşmışlardı ki... Michael feci şekilde engel oldu.
Tabi şunu da unutmamaklazım deadley_angel, Libby belki degerçekten bir psikiyatrist veya psikolog? Widmore , akıl hastanesinde kendisi için ajanlık yapacak en uygun birinin bir psikolog olduğunu düşünmüş olabilir?
Yaa bunların hiç biri doğru olmayabilirde... sadece kendi tahminlerim.
Çok mu uçtum?:img-pilot
Mesela şöyle düşünelim.Hurley lotoyu kazandığında Kore'deki insanlar bile televizyonda onu izliyorlardı.Wildmore bu sayıları biliyordu ve Hurley bu sayılarla lotoyu tutturduğunda meraklandı, ada için heyecanlandı ve çeşitli planlar yaptı.
Aslında oalylar birbirleriyle çok bağantılı.Ben de Dan gibi bir defter tuttum.Aklıma gelenleri bir bir yazıyorum.Bugün tüm bu parçaları birleştirdim ve ortaya yukarıda yazdığım mesajdaki gibi bir sonuç çıktı.
valla canım bende öyle birşey yapmayı planlıyorum şu önümüzdeki 8 ay içinde.. 4 sezonuda en başından izleyip önüme alıcam bi kağıt kalem başlıcam yazmaya :)
Widmore ve Libby'nin kesinlikle bi bağlantısı var bence çünkü hatırlarsanız Desmond'a teknesini vermişti Libby, yani havalimanındasınız ve pat diye birisi sizin kahvenizin parasını ödüyor, masasına gidip karşılıklı kahve içiyorsunuz, ona katılacağınız tekne yarışından -ki bu tekne yarışını da Widmore'un şirketi düzenliyor- bahsediyorsunuz, oda tanımadığı etmediği birine tekne veriyor..
ben mi aşırı paranoyak oldum bilmiyorum ama Libby ile Widmore arasında kesin bi bağlantı var..
dizi_maniac'ım amin canım amin cümlemizi :) :)
özgenuroğlu 14-06-08, 16:46 dizi_manic çeviri için çok teşekkürler ve bilgiler içinde hiçte uçtuğunu düşünmüyorum akla en yatkın olanı bu ve bende doğru olduğunu düşünüyorum
Denizcim süpersin çok güzel bir ayrıntı yakalamışın...
Libby'nin Hurleyle yakınlaşması boşuna değildi:)
Juliet çok güçlü bir karakter.Tehlikeli bir durum olduğunda oldukça mantıklı kararlar verebiliyor.Diğer karakterlere göre çok farklı ve derin özelliklere sahip.İstese, bencil hareket etse eminim ki o helikopterde kendisine bir yer bulurdu.Gemiye binmedi, iyiki ilk önce kendisini düşünmedi.Eğer öyle olsaydı şu an yaşıyor olmayacaktı.
Bunuda onaylamadan geçemiceğim:img-wink::icon_whis
:happy0064
dizi_maniac 14-06-08, 16:47 Mesela şöyle düşünelim.Hurley lotoyu kazandığında Kore'deki insanlar bile televizyonda onu izliyorlardı.Wildmore bu sayıları biliyordu ve Hurley bu sayılarla lotoyu tutturduğunda meraklandı, ada için heyecanlandı ve çeşitli planlar yaptı.
Aaaa?? http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/mixed/gifssmileys/d933d085.gif aynı zamanda aynı şeyleri yazmışız? :):)
aklı dengesinden şüphe eden bir tek ben değilmişim... şükür:img-wink:
aah bu Lost aah... ne hale getirdi bizi!
o senaristleri bir elime geçirseeeem...http://i169.photobucket.com/albums/u224/cine-suzi/mixed/gifssmileys/c100e442.gif
deadly_angel 14-06-08, 16:49 Kesinlikle dizi_maniac.Libby asla akıl hastası olamaz.Zaten bir insana yön veren, onları şekillendiren, zihinlerine yükmeden insanlar psikologlardır.Bu işin eğitimini alıyorlar adı üstünde.Leo'nun sonu gerçekten çok hazinmiş.Sayılar peşini asla bırakmamış ve adam sonunda intihar ederek bir anlamda kurtulmuş.
Şimdi asıl merakım Michael tarafından öldürülmeseydi Libby adada neler yapacaktı.Hurley ile ilgilenmesi çok tuhafıma gitmişti.Tamam yani zevk meselesi ama Libby gibi bir insanın yerinde olsaydım normal şartlarda birşeyler hissedeceğim son insanlardan biri Hurley olurdu.Ama yine altını çiziyorum ''normal şartlarda''.
Ada'nın yerini saptayabilmek amaçlı Libby'nin o uçağa Widmore tarafından bindirildiğini düşünüyorum.
Önce Desmond'a o tekne Libby tarafından verildi. Fakat tekne, ada'nın tahmin edildiği rotaya doğru ayarlanmıştı ve Desmond bunu bilmiyordu. Bu nedenle tekne ada'da karaya vurdu.
Widmore ÇOK iyi biliyordu ki, Desmond o "meçhul" adaya düştüğünde, Penny'sine tekrar kavuşabilmek için elinden geleni yapacak ve bir şekilde ya ada'dan çıkmayı başaracak , yada "dış dünyaya" adanın yerini belli ettirecek bir sinyal vermeyi başaracak... yani her iki durumdada Widmore ve ekibi adanın yerini saptayabileceklerdi.
Ama Desmond, 3 sene boyunca o "hatch"in içinde tutsak kaldı, bunu hesaba katmamışlardı. Bu nedenle Widmore başka bir ekip daha kurup Ada'nın peşine düştüler.
Libby, akıl hastanesine Hurley için değil... sürekli aynı rakamları sayıklayan Leonard Sims için "ajan" olarak girmişti. Leonard'ın o rakamları nereden bulduğunu öğrenebilmek için. Çünkü o rakamların Ada'yla ilişkili olduğunu artık hepimiz biliyoruz, Widmore da biliyordu.
Fakat Leonard Sims hiç kimse ile konuşmuyor ve sadece sayıları tekrarladığı için Libby ondan bir şey öğrenememişti.
Bir kaç ay sonra Hurley'in televizyonlarda "rekor meblağ loto talihlisi" diye çıkması üzerine ve oynadığı sayıların Leonard Sims'in sayıkladığı rakamlar olması üzerine... Libby Hurley'in peşine gönderildi.
Aynı uçakta olmaları bu yüzden.
Libby zaten yakınlaşacaktı Hurley ile. Görevi buydu zaten.
Ada'ya düştüklerinden beri, kuyruk kısımdakilerin içersinden bir tek Bernard ve Libby, diğer kazazedelerin yanına ulaşmak için hevesliydi.
Bizimkilerle bir araya gelir gelmezde Hurley'e yapıştı zaten Libby.:img-wink:
Kendisini akıl hastanesinden Hurley'in hatırlayabilme ihtimali üzerine "Psikoloğum" mazeretini uydurdu. Yani eğer Hurley olurda onu akıl hastenesinde gördüğünü tam olarak anımsayaca |