Tüm Versiyonu Göster : Lost Spoiler

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6

deadly_angel
27-06-08, 19:22
Evet volley_fb_girl, herşey Jack'in üstüne kaldı.Liderlik bazen insanı zor durumda bırakabiliyor, Jaxk bunun sonuçlarıyla en kötü şekilde karşı karşıya kaldı.Kate'i ikna etmesi çok zor olmaz gibime geliyor.Benjamin'in her zaman bir planı var ve bu iş içni James'i kullanabilir.Jin ve güya mezarı durumu oldukça karışık.Sun Wildmore ile takılmaya başladı.Adaya dönmek ister mi bilemiyorum...

İşin en acı tarafı Benjamin adadan sonra bile karakterlere yükmediyor, onların hayatlarının bu denli değişmesindeki en büyük neden o.

O kadar çok soru var ki cevaplanması gereken.Soruları bile unutuyorum artık.:)

byuzax
28-06-08, 00:26
Evet volley_fb_girl, herşey Jack'in üstüne kaldı.Liderlik bazen insanı zor durumda bırakabiliyor, Jaxk bunun sonuçlarıyla en kötü şekilde karşı karşıya kaldı.Kate'i ikna etmesi çok zor olmaz gibime geliyor.Benjamin'in her zaman bir planı var ve bu iş içni James'i kullanabilir.Jin ve güya mezarı durumu oldukça karışık.Sun Wildmore ile takılmaya başladı.Adaya dönmek ister mi bilemiyorum...

İşin en acı tarafı Benjamin adadan sonra bile karakterlere yükmediyor, onların hayatlarının bu denli değişmesindeki en büyük neden o.

O kadar çok soru var ki cevaplanması gereken.Soruları bile unutuyorum artık.:)

dealy_angel kardeşim :D Ya şu benim soruya bi el atsan bu kate yapmaya çalışıyo:img-pilot:img-pilot

deadly_angel
28-06-08, 00:36
dealy_angel kardeşim :D Ya şu benim soruya bi el atsan bu kate yapmaya çalışıyo:img-pilot:img-pilot

Ne Jack ile ne de Sawyer ile.Bu kararsızlığı aslında Jack ve Sawyer'ın onun iki yarısı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Sawyer ve Jack onun çeşitli yönlerine sahipler.İkisinde de kendini buluyor gibi.Ve bir de eksikliğini hissettiği duygular var tabi.Jack'in koruyuculuğu onun ilgisini çekiyor bence.Jack birşeyleri düzeltmek için yaratılmış gibi.Kendini kötü hissettiğinde Jack'e gidip teselli bulabilirsin, seni yatıştırır, teselli eder vb.Sawyer da ise Kate'in asiliği, maceraperestliği, hayatın adaletsizliği var.Fiziksel beğeniler de var tabi ortada.Jack ve Sawyer Voltran'ı oluşturmadıkça, tek beden olmadıkça Kate'in bir karar vermesi zor.Anlıyorum ben Kate'i.:)

byuzax
28-06-08, 00:40
Ne Jack ile ne de Sawyer ile.Bu kararsızlığı aslında Jack ve Sawyer'ın onun iki yarısı olmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Sawyer ve Jack onun çeşitli yönlerine sahipler.İkisinde de kendini buluyor gibi.Ve bir de eksikliğini hissettiği duygular var tabi.Jack'in koruyuculuğu onun ilgisini çekiyor bence.Jack birşeyleri düzeltmek için yaratılmış gibi.Kendini kötü hissettiğinde Jack'e gidip teselli bulabilirsin, seni yatıştırır, teselli eder vb.Sawyer da ise Kate'in asiliği, maceraperestliği, hayatın adaletsizliği var.Fiziksel beğeniler de var tabi ortada.Jack ve Sawyer Voltran'ı oluşturmadıkça, tek beden olmadıkça Kate'in bir karar vermesi zor.Anlıyorum ben Kate'i.:)

sağolasın ismini eksik yazmışım deadly_angel olicekti :D . Neyse bir de şu sorum olacak bir bölümde kate , julietle jack i yemek yerken görüyor sonra sawyer'ın odaya dalıyor :img-blush ertesi gün mü ne jack julietle yemek yediğini sawyer a sölüyi sawyer kate e işte beni kullanamıycksn falan diyi :img-cray: böyle bişeyler oluyor galiba doğruysa bu olanların ardından ne oluyor :D

deadly_angel
28-06-08, 00:53
sağolasın ismini eksik yazmışım deadly_angel olicekti :D . Neyse bir de şu sorum olacak bir bölümde kate , julietle jack i yemek yerken görüyor sonra sawyer'ın odaya dalıyor :img-blush ertesi gün mü ne jack julietle yemek yediğini sawyer a sölüyi sawyer kate e işte beni kullanamıycksn falan diyi :img-cray: böyle bişeyler oluyor galiba doğruysa bu olanların ardından ne oluyor :D

Sanırım dördüncü sezona gelmedin.Apartmanda yaşamıyorlar ki birbirlerinden gizli yemek yesinler.Jack kampa Juliet'i de getirdi, oa güvendi ve kamptaki diğer kazazedeler Jack'e şüphe ile yaklaşmaya başladılar.Evet Kate bu duruma bozuldu.Çokda önemli detaylar değil aslında bunlar.Çünkü bir kere olmuş şeyler değil.:)

Gerçi dördüncü sezonda da işler pek farklı değil.Juliet bu sezon ne kadar Jack'e aşık da olsa kendisini geri çekti.Umarım işler onun açısından iyi sonuçlanır.

banubanu
28-06-08, 11:48
Bir soru da benden; Daniella adaya ilk geldiğinde arkadaşlarının hastalık kaptığını kötü olduklarını ve onları öldürdüğünü söylemişti. Bu hastalık hakkında bir bilgi sonradan ortaya çıktı mı? Neden hiç kimse yeniden hasta olmadı. Desmond'u kandıran o Kelvin de hastalık olduğunu söylemişti ama bu da yalan çıktı. Yani hastalık olayı nedir? Daniella arkadaşlarını yoksa mahsus mu öldürdü? Bir bilen varsa söylerse çok sevinirim.

batiperlin
29-06-08, 11:01
Arkadaşlar sayılarla ilgili bir teori

Daha önce verildiyse affola....
--------------------------------------

"Lost" dizisinde sık sık rastlanan bu sayıların ilginç yönleri: *Marsel Russo'nun genetik ayna teorisini açıklamak için kullandığı sayı dizisi, lost'da geçen esrarengiz numaralar ile aynıymış; 4 8 15 16 23 42.. Teori, özetle herkesin bir ikizi vardır ancak olasılık değerleri nedeniyle kişi asla ikizi ile karşılaşamaz diyor. Numaraları da şu şekilde kullanıyor:
4: Russo'ya göre dünyadaki her insan 4 farklı insan ile birbiriyle bağlantılı. Yani, teoride, kendiniz ile 4 farklı insan üzerinden tanışma şansınız var. Örneğin; kardeşinizin patronunun komşusunun yeğeni sizin ikizinizi tanıyor.
8: Dünya'da günümüzde bulunan kıta sayısını temsil ediyor. İkiziniz ile 8 kıtadan birinde karşılaşma ihtimaliniz var.
15: İkiziniz ile karşılaşma ihtimaliniz 4,815,162,342'de 15'tir diyor russo. Yani %0,000000004'ten bile düşük bir ihtimal.
16: Aynı anda ikizi ile karşılaşabilecek maksimum kişi sayısı 16'dır. (Lost karakterleri de 16 adet.)
23: Doğa ana, sizle aynı genetik haritaya sahip bir yeni insan dünyaya getirmek için 23 yıl bekler, diyor. Yani ikizler aynı yaşta değil, aralarında 23 yaş fark olacaktır anlamına geliyor bu.
42: sizin ve ikizinizin aynı anda hayatta yaşayabileceği maksimum yıldır, diyor. Bu biraz şaşırtmacalı. Ben 23 yaşında iken ikizim doğmuş olabilir, ancak o 42 yaşına geldiğinde ben 65 yaşında öleceğim anlamına gelmiyor. Mümkün, ama böyle olacak diye öngörmüyor teori. Benim ikizim 15 yaşında ölebilir ve çember başa dönebilir.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''

dFKto
29-06-08, 12:19
Bir soru da benden; Daniella adaya ilk geldiğinde arkadaşlarının hastalık kaptığını kötü olduklarını ve onları öldürdüğünü söylemişti. Bu hastalık hakkında bir bilgi sonradan ortaya çıktı mı? Neden hiç kimse yeniden hasta olmadı. Desmond'u kandıran o Kelvin de hastalık olduğunu söylemişti ama bu da yalan çıktı. Yani hastalık olayı nedir? Daniella arkadaşlarını yoksa mahsus mu öldürdü? Bir bilen varsa söylerse çok sevinirim.

Bu açığa çıkarılmadı ama ben hastalık olayının kişilerin hırslarına yenik düşmeleri sonucu birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışmak olabileceğini de düşünüyorum. bizim lostie'ler de az entrika çevirmediler kendi çıkarları yüzünden.En başta Michael ve Locke sonradan birbirlerine kenetlendiklerinde bile ikiye ayrılmışlardı.
Lider olma hırsı bulaşmış falan olabilir.

MetaLoqy
29-06-08, 12:31
werilmiştir diye düşünüyorum batiperlin çünkü bu teoriyi baya eskiden okumuştum
eksikleri war;
coqrafya bilqime qöre 7 tane kıta war ama grönland ı kıta saymış olabilr weya atlantis i kıta saymış olabilirler bilemicem
doğa ana diye birşey yok zaten
çürümesi kaçınılmaz teorilerden biri..

yinede saqol zahmet etmişsin

notum
29-06-08, 13:10
Arkadaşlar sayılarla ilgili bir teori

Daha önce verildiyse affola....
--------------------------------------

"Lost" dizisinde sık sık rastlanan bu sayıların ilginç yönleri: *Marsel Russo'nun genetik ayna teorisini açıklamak için kullandığı sayı dizisi, lost'da geçen esrarengiz numaralar ile aynıymış; 4 8 15 16 23 42.. Teori, özetle herkesin bir ikizi vardır ancak olasılık değerleri nedeniyle kişi asla ikizi ile karşılaşamaz diyor. Numaraları da şu şekilde kullanıyor:
4: Russo'ya göre dünyadaki her insan 4 farklı insan ile birbiriyle bağlantılı. Yani, teoride, kendiniz ile 4 farklı insan üzerinden tanışma şansınız var. Örneğin; kardeşinizin patronunun komşusunun yeğeni sizin ikizinizi tanıyor.
8: Dünya'da günümüzde bulunan kıta sayısını temsil ediyor. İkiziniz ile 8 kıtadan birinde karşılaşma ihtimaliniz var.
15: İkiziniz ile karşılaşma ihtimaliniz 4,815,162,342'de 15'tir diyor russo. Yani %0,000000004'ten bile düşük bir ihtimal.
16: Aynı anda ikizi ile karşılaşabilecek maksimum kişi sayısı 16'dır. (Lost karakterleri de 16 adet.)
23: Doğa ana, sizle aynı genetik haritaya sahip bir yeni insan dünyaya getirmek için 23 yıl bekler, diyor. Yani ikizler aynı yaşta değil, aralarında 23 yaş fark olacaktır anlamına geliyor bu.
42: sizin ve ikizinizin aynı anda hayatta yaşayabileceği maksimum yıldır, diyor. Bu biraz şaşırtmacalı. Ben 23 yaşında iken ikizim doğmuş olabilir, ancak o 42 yaşına geldiğinde ben 65 yaşında öleceğim anlamına gelmiyor. Mümkün, ama böyle olacak diye öngörmüyor teori. Benim ikizim 15 yaşında ölebilir ve çember başa dönebilir.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''

değişik bir teori:icon_sorrbu sayılar çok garip yaa internette bazı sitelerde üye yorumları var bir tanesi söyle:)
"Bu sayılara güvenip loto oynadım hiç bisey çıkmadı"

volley_fb_girl
29-06-08, 14:24
değişik bir teoribu sayılar çok garip yaa internette bazı sitelerde üye yorumları var bir tanesi söyle
"Bu sayılara güvenip loto oynadım hiç bisey çıkmadı"
Açıkcası bu sayılara güvenip loto oynayan kişileri anlıyamıyorum.O sayılara para çıksa nasıl harcıcaklar madem Lost'a bu kadar güveniyorlar Hurley'in başından geçenlerden sonra :)

deadly_angel
29-06-08, 16:22
Paylaşım için teşekkürler.Ama çok kolay bir şekilde çürüme mahkum olabilecek bir teori.Loto oynama olayı ve benzerini ara ara ben de yapıyorum.Ama işin gırgırına tabiki.Yoksa sayıların gerçekten varolduğuna inanmak diziye inanmak olur.

MetaLoqy
29-06-08, 18:05
birde şöyle denmiş ekşide;
ilk sezon: 42 günü işlemiştir.
ikinci sezon: 23 gün
üçüncü sezon: 16 gün
dördüncü sezon: 15 gün
beşinci sezon: 8 gün
altıncı(son) sezon: 4 gün olacaktır.

olabilme ihtimali yüksek(ti) qrev araya qirmeseydi!

deadly_angel
29-06-08, 18:20
Altıncı sezonda uğraşılacak konular hakkında pek bir bilgimiz yok malesef.Yine beşinci sezonu az çok tahmin edebiliyoruz.Gerek oyuncu röpörtajları gerekse dördüncü sezon finali adaya geri dönüşün hakim olacağı bir sezon geçireceğimizi gösteriyor.Son sezonun aşırı heyecan yüklü olacağını düşünürsek herhalde Locke'un dirilme mevzusu son sezonda işlenecek.ben beşinci sezon sonunda adaya döneceklerini ama hiçbir şeyin eskisi gibi görünmeyeceğini düşünüyorum.

notum
29-06-08, 19:51
Açıkcası bu sayılara güvenip loto oynayan kişileri anlıyamıyorum.O sayılara para çıksa nasıl harcıcaklar madem Lost'a bu kadar güveniyorlar Hurley'in başından geçenlerden sonra :)

Paylaşım için teşekkürler.Ama çok kolay bir şekilde çürüme mahkum olabilecek bir teori.Loto oynama olayı ve benzerini ara ara ben de yapıyorum.Ama işin gırgırına tabiki.Yoksa sayıların gerçekten varolduğuna inanmak diziye inanmak olur.

bana görede bu saçmalıktan başka birşey diil diziye kendini bu kadar kaptırmamak lazım:icon_whisBence ordaki hurley'in geçmisine güvenip oynayanlar olabilir:)

MetaLoqy
30-06-08, 13:25
Eqer böyle düşünüyosan veya düşünyosanız bu sizin izleyici qözüyle deqil yorumcu qözüyle izlediqiniz anlamına qelir we zewk aldıqını weya aldıqınızı düşünmüyorum.
Arkadaşımızın sayılarla loto oynaması çıkmayacaqını bilerek oynamısına saçmalık demek yanlış ve köt.Sorumluluqumuz olmayan birinin hareketlerini yarqılamak bize düşmez.

notum
30-06-08, 15:26
Eqer böyle düşünüyosan veya düşünyosanız bu sizin izleyici qözüyle deqil yorumcu qözüyle izlediqiniz anlamına qelir we zewk aldıqını weya aldıqınızı düşünmüyorum.
Arkadaşımızın sayılarla loto oynaması çıkmayacaqını bilerek oynamısına saçmalık demek yanlış ve köt.Sorumluluqumuz olmayan birinin hareketlerini yarqılamak bize düşmez.

Ben tartışma ortamı yaratmak istemiyorm ama sonuçta herkesin özgür fikridir burasıda yoruma ve düşüncelere açık bir forum olduğuna göre çekinmeden sıkılmadan yorum ve eleştiri yapabilme hakkımız var ve ben hala loto konusunun bir saçmalıktan ibaret olduğu düşüncesinin arkasındayım ve lütfen bu konunun daha fazla uzatılmamasını rica ediyorum çünkü bu başlık uyarı alması gereken bir başlık değil ama tabii senin bu uyarınada saygı duyuyuorum ve uyardığın için teşekkür ediyorum...
-Edit-
ve ayrıca dizi çok keyifli bir dizi olduğu için keyif alarak izlememe olanağım yok...

batiperlin
30-06-08, 16:49
Altıncı sezonda uğraşılacak konular hakkında pek bir bilgimiz yok malesef.Yine beşinci sezonu az çok tahmin edebiliyoruz.Gerek oyuncu röpörtajları gerekse dördüncü sezon finali adaya geri dönüşün hakim olacağı bir sezon geçireceğimizi gösteriyor.Son sezonun aşırı heyecan yüklü olacağını düşünürsek herhalde Locke'un dirilme mevzusu son sezonda işlenecek.ben beşinci sezon sonunda adaya döneceklerini ama hiçbir şeyin eskisi gibi görünmeyeceğini düşünüyorum.

evet katılıyorum hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacagı bölümdeki sözlerde

geçmişti Locke soyluyordu..

deadly_angel
30-06-08, 17:38
Eko'nun ölmeden önce John'a ''Sıra sende'' demesinin sırrını beşinci sezonda öğrenecekmişiz.Locke herhalde beşinci sezonun sonlarına doğru bir zamanda adadan ayrılacak.Böylece ölümünü ve ölmeden önce yaptıklarını izleyebiliriz.

notum
30-06-08, 18:06

Locke yeniden mi dirilecek?nasıl olacak o ya?Ürktüm valla:(

deadly_angel
30-06-08, 18:19
Locke yeniden mi dirilecek?nasıl olacak o ya?Ürktüm valla:(

Evet zaten amaç bir bakıma bu diyebiliriz.Birşeyleri düzeltmek, bu da Locke'un dirilmesi ile gerçekleşecek gibi.Asılsorun zaman kavramı içinde bunun nasıl olacağı...

MetaLoqy
30-06-08, 19:06
CS i canlandırdıkları qibi Locke uda canlandıracaklar diye düşünüyorum ama
Locke qerçektende öldümü,bu bünyamin in düzmecesimi hala tartışılabilir.

notum
30-06-08, 19:32
Bühyamin mi?Benjamin mi yani:?:)çok komik yaaa:D

Hakekaten Locke'ın dirilmesini nasıl yapacaklar bende berak ettim gerçe benim daha oralara gelmeme çok var çünkü daha 1.Sezonu yeni bitirdim:)Daha çok yeniyim:D

suee
30-06-08, 20:01
lostta 3.sezondayım...aklıma takılan birşey var...
others dharmadan kopan bir ekip mi yoksa tamamen farklı mı?

deadly_angel
30-06-08, 21:41
Naveen on the End of the Show

Do you know how will end the show?

The finale will be on the island, apart from that, I don't know any thing in advance, This is what makes the job fascinating but frustrating. I just hope all mysteries will be resolved in a smart way.

Do you make suggestions to the writers?

Rarely. During season1, i suggested that Sayid lived a romance with someone on the island, and they created his relationship with Shannon. But it wasn't very long...I would like my character to live a new romance in Season 5.

cennex
30-06-08, 22:52
Naveen on the End of the Show

Do you know how will end the show?

The finale will be on the island, apart from that, I don't know any thing in advance, This is what makes the job fascinating but frustrating. I just hope all mysteries will be resolved in a smart way.

Do you make suggestions to the writers?

Rarely. During season1, i suggested that Sayid lived a romance with someone on the island, and they created his relationship with Shannon. But it wasn't very long...I would like my character to live a new romance in Season 5.
ya arkadaslar rıca etsem sunu bırısı turkceye cevırebılır mı ?:img-wink:

-şEkEr-
30-06-08, 23:09
arkadaşlar kafama bir şey takıldıben 2.sezondayım bildiğim kadarıyla desmond geleceği görebiliyor
peki bilgisayar bozulduğunda neden kaçtı madem bilgisayar düzelicekti neden kaçma gereği duydu cevap verirseniz çok sevinirim..

deadly_angel
30-06-08, 23:22
Desmond'ın geleceği görmesi öyle her konuda gerçekleşmiyor malesef.Eğer her konuda geleceği görme yeteneğine sahip olsaydı bir karakterin ölümü gerçekleşmez (hoş hala gizemli bir konu bu) ya da Penny konusunda kimi zaman umutsuzluklara kapılmazdı.Sonuçta onunla bir araya geldiler en sonunda.Üçüncü sezonda bu konu hakkında daha fazla bilgi alacaksın.

-şEkEr-
30-06-08, 23:29
Desmond'ın geleceği görmesi öyle her konuda gerçekleşmiyor malesef.Eğer her konuda geleceği görme yeteneğine sahip olsaydı bir karakterin ölümü gerçekleşmez (hoş hala gizemli bir konu bu) ya da Penny konusunda kimi zaman umutsuzluklara kapılmazdı.Sonuçta onunla bir araya geldiler en sonunda.Üçüncü sezonda bu konu hakkında daha fazla bilgi alacaksın.

cevap için teşekkür ederim,lockenin dediği bir şey vardı inanç adamı birde bilim adamı desmondda kaderci oluyor herhalde birisinin öleceğini görse engel olmaz gibime geliyor adamda öyle bir tip var :img-hyste

deadly_angel
30-06-08, 23:31
cevap için teşekkür ederim,lockenin dediği bir şey vardı inanç adamı birde bilim adamı desmondda kaderci oluyor herhalde birisinin öleceğini görse engel olmaz gibime geliyor adamda öyle bir tip var :img-hyste

Desmond Brotha'da John'daki 'elma düşse kaderim anlayışı yok.Tabi inandığı bazı şeyler var.Ama kesinlikle Locke gibi değil.Locke zaten herşeyi sorguladı bir tek ''Ben neden böyleyim'' demedi.:)

-şEkEr-
30-06-08, 23:36
Desmond Brotha'da John'daki 'elma düşse kaderim anlayışı yok.Tabi inandığı bazı şeyler var.Ama kesinlikle Locke gibi değil.Locke zaten herşeyi sorguladı bir tek ''Ben neden böyleyim'' demedi.:)

desmond belli ya uslu çocuk sevdim onu:)locke her şeyi sorguladı haa bunu kaçıncı bölümde görücez o bölümü iple çekiyorum:img-hysteneyseki kendini sorgulamamış ama bir işe başlamak bitirmenin yarısı derler:img-hyste

dFKto
30-06-08, 23:36
ya arkadaslar rıca etsem sunu bırısı turkceye cevırebılır mı ?:img-wink:

Naveen Andrews (Sayid) ile röportaj yapılmış. Dizi nasıl sonlanacak die sorulmuş, adada sonlanacağını ama fazla bir şey bilmediğini işi ilginç hale getirenin bu olduğunu söylemiş. Umarım zekice çözerler tüm gizemleri demiş.

Senaristlere önerilerde bulunuyor musun diye sormuşlar. Ara sıra bulunuyormuş, ilk sezonde romantizm yaşmasını istemiş oynadığı karakterin. Shannonla bir ilişki yarattılar ama kısa sürdü demiş, 5. sezonda da karakterinin romantizm yaşamasını istermiş.

deadly_angel
30-06-08, 23:55
Sayid'in romantikliğinden laf açılmışken şunu söylemeden geçemeyeceğim.Ben onun Nadia aşkıın öyle çok büyük olduğuna inanmadım hiçbir zaman.En azından Des&Penny gibi sadakat ve imkansızlıklar dolu bir aşkın yanında.Nadia'yı çok seven Sayid Shannon ile birlikte oldu.Aşk değilde bir takıntı sanki bu.Ayrıca beşinci sezonda Sayid ölebilir gibime geliyor. (Pek üzülmem bu duruma)

hyoldas
01-07-08, 07:11
Sayid'in romantikliğinden laf açılmışken şunu söylemeden geçemeyeceğim.Ben onun Nadia aşkıın öyle çok büyük olduğuna inanmadım hiçbir zaman.En azından Des&Penny gibi sadakat ve imkansızlıklar dolu bir aşkın yanında.Nadia'yı çok seven Sayid Shannon ile birlikte oldu.Aşk değilde bir takıntı sanki bu.Ayrıca beşinci sezonda Sayid ölebilir gibime geliyor. (Pek üzülmem bu duruma)

Günaydın :):)

Aman aman Deniz'm senin Jules'inle James'e bişey olmasında da batsın bu ada herkeşler ölsün :img-hyste geçen sezonda Claire diye tutturmuştun hade bakalım bu sezon tahminlerini bekliyoruz sen bu gidişle Jack'imi de öldürürsün :img-pilot

MetaLoqy
01-07-08, 09:14
jack bu sezon ölüyor!!:P

şaka bi yana Naveen ın romantizm istemesini anlamıyorum dizide o kadar olay warki aşk meşk işlerini konuşmayıp teorilerle uqrassaydık Lost şifresi çözülürdü belki :P:P

Naveen ın romantizm tutkusu acaba önceki yaptıqı filmlerden kalma birşeymi diye düşünmekteyim(düşündüm).^^

hyoldas
01-07-08, 09:25
Rüyanda görürsün metaloci :P
:P

Bence de önceki filmlerinden kaynaklı bir durumdur :img-hyste çok komik ya
O filmlerde aşktan çok meşk varmış ya neyse :P

Oyuncunun Lost'ta gündemde kalma kaygısı olabilir.
Çünkü Kate-Sawyer gibi karakterler dizide gizemli olmasalarda yaşadığı aşkla gündemde kalabildiler. Eminim Sawyer'ın bu kadar çok hayranı olmasa yapımcılar çok gebertmişti onu :icon_twis
Belki Naveen'da meşhur olmanın yolunun Kate'in yanıbaşından geçtiğine falan inanıyordur :P:P

Saçmalamadan yazımı noktalıyorum (.):img-hyste

MetaLoqy
01-07-08, 09:32
rüyamda jack imi qörcem bea sende yani heyoldas :D
Naveen ın hollywood dünyasında yeri yoktur qibime qeliyo o başka yerler ünlü olur anca:P
bu arada joshculara taş atılmadı resmen kaya fırlatıldı! ama sayqımızla döveriz biz adamı D:

Kate Naveen ada sırnaşırsa şaşırmam,şaşıramam :P

hyoldas
01-07-08, 09:46
Yok canım Jack'i ben rüyamda görürüm kimselere bırakmam :P

Josh'çulara taş falan atmıyorum herşey ortada adamın nerdeyse 2 sezondur bir fb i neyini hiç bişeyi yok :P
Charlotte'un bile var be :icon_whis

Sawyer karakteri miadını doldurduğundan çakma hero etiketiyle tekrar aramıza döndürüldü. -Ben umursamaz Sawyer seviyorum yaa herocanlık ona gitmedi:img-dirol-

Zaten nette Kayid grupları falan var ya :P
Kate&Sayid aşkı :img-hyste

Kate'den herşeyi beklerim ben bak o hatun en sonunda Benjo'nun manitası çıkcak görceniz :P:P

MetaLoqy
01-07-08, 10:02
yani ben qörsem yanlış anlaşılabilir bünyamin in kızı Alex i qörmek isterdim :p
doqal olarak 2.çilli arkadaş yeni qirdiqi için hakkında bişiler qösterdiler
James Sawyer ı öldürdü 180 derece döndü bi 180 daha atıp eski haline dönmesini bence bütün Lost severler istiyordur hero luquda iyi beceremiyo yapmacık qeldi bana

wtf qörmemistim o qrubu hahaha :D
pff ben-kate in kısaltması yok ya :d ama buluruz bişiler :p

nasıl oluyorsa hakkında magazinler aşk dedikodusu cıkmıyor ona sasırıyorum D:

hyoldas
01-07-08, 10:22
En kısa zamanda sana Alex imza ve avisi yapayım kardeşim o zaman :img-wink:
Yalnız Benjocan'ın kızı malum tehlikeli göz göre göre ateşe atmayalım seni :P

Kate olmasa kimi çektircez valla :img-hyste
Boncukçu Kate :P
Son bölümde Benjo için büyük fedakarlıklar yaptı...onu keamy şerefsizinin elinden kurtarabilmek için troest

Bende Sawyer'a bu halleri yakıştırmıyorum dediğin gibi sawyer yerini James'e bıraktı hayatında ki tek gaye Antony Cooper'ı gebertmekti onu da yapınca iyice duruldu yahu :img-blush
5. sezonda James dahil adada kalanlar hakkında fazla bir gelişme yaşanacağını sanmıyorum belki ona uygun yeni bir hikaye çıkarırlar.
Sawyer fanları üzülmesin diye :P

Magazin konusuna gelince bu konuda yapımcıların özellikle çok hassas davrandığını düşünüyorum.
Oyuncuların hemen hepsinin evli olması.
Mr. Eko ve Ana Lucia yı canlandıran oyuncularının uyuşturucu kullandıkları gerekçesiyle çıkartılması felan çok dikkatli davranıyorlar.
Ben Evie ile Matt'in beraber olmasını isterdim şahsen çok acayip bir kimyaları var set içerisinde ve set dışında da :img-in_lo
O musubet karısından iyidir hani :img-hyste:img-hyste

PS. Türkiye'de olsaydı KAJO falan olurdu kanımca :img-pilot

MetaLoqy
01-07-08, 10:35
alex le qöz qöze qelimde benjamin kimmiş moruk :p o elindeki job una qüveniyo ve bende ondan korkuyorum :D
James Sawyer ı öldürmek hayat qayesiydi ama öldürme sahnesi kötüydü biraz daha kanlı olmasını isterdim Saw daki qibi abartılı olmasa da isterdim kanlı bişiler:icon_twis mesela orda zincirler boqazlayaiblir bütün nefretini boşaltabilir fln işte neyse qeçti qitti artık bana sormadılar ki :icon_whis
aha buraya yazıyorum Sawyer Juliet e yawşıcak :P

sen jate i unut bence Matt çoluk çocuqa karışmış torunları olcak nerdeyse ya :p

bu türkiyemde olmıcaklar seyler olur olsaydı şaşırmazdım :d bu forumda bile qörüyoruz örn:qruplar ;)

MetaLoqy
01-07-08, 11:37
-Dört Parmaklı Heykel Hakkında Bir Teori-
ÖZGÜRLÜK HEYKELİ

NEW YORK' dendiği zaman, çoğumuzun hatırına ilk önce Manhattan'daki gökdelenler ve şehrin hemen önündeki adada yükselen, kaidesiyle beraber tam 93 metrelik 'Özgürlük Heykeli' gelir.
Bakırdan yapılan Özgürlük Tanrıçası heykeli, Fransa tarafından kuruluşunun 100. yılı nedeniyle ABD'ye (10 yıl gecikmeli olarak) hediye edilmiştir,1884-1886 yılları arasında inşa edilen heykelin yaratıcısı Frederic Bartholdi'dir. Çelik iskeleti Gustave Eiffel, kaideyi Richard Morris Hunt yapmıştır.
ABD'nin New York şehrindeki Özgürlük Adası'nda yer alır.Heykel, sağ elinde özgürlüğün simgesi olan bir meşale, sol elinde ise bir tablet tutar. Tabletin üstünde 4 Temmuz 1776 tarihi (Bağımsızlık Bildirgesi'nin tarihi) yazılıdır. Heykelin başındaki taç'ın 7 sivri ucu 7 kıtayı veya 7 denizi simgeler. Heykelin yüksekliği 46 m, kaidesi ile beraber 93 m'dir. Ziyaretciler heykelin içinden meşaleye kadar 168 basamaklı bir merdivenden çıkabilirler. Heykelin meşale tutan sağ elinin yüksekliği 13 metredir.
kaynak : wikipedia

RODOS HEYKELi
Ey Güneş! Senin için Rodoslu Dorian halkı bu bronz heykeli Olympos'a ulaştırmak için, savaş dalgalarını uzaklaştırmanı ve kenti taçlandırmanı dileyerek yaptı. Kentimiz, yağmadan uzak kalsın. Sadece denizler değil, karalar da özgürlük meşalesinin ışığından yoksun kalmasın" (Heykelin ithaf yazısından)
Sadece 56 yıl ayakta kalabilen Rodos Heykeli için Küçük Pliny; "Evet, yerde yatıyor ama muhteşem" demişti. Rodos Heykeli sadece dev bir heykel değildi, aynı zamanda çok güzel bir ada olan Rodos Adası halkının birliğini simgelemekteydi.
Yeri; Rodos limanının girişindeydi. Tarihi; Antik Yunan'da belirli güçleri olan kent-devlet sistemi geçerliydi. Lalysos, Kamiros ve Lindos gibi Rodos da, dört ada devletinden biriydi. MÖ 408'de dört ada anlaşıp, Rodos'u başkent yapıp bir birlik kurduktan sonra ekonomik yönden büyük başarı sağladılar. Mısır Kralı Ptolemy, 1.Soter'le çok gelişmiş bir ticari ilişki içindeydiler. MÖ 305'te Mekadonyalı Antigonid'ler, ticari rekabet sonucunda bu Rodos-Mısır ticari birliğini savaşarak kırdılar ama asla kente giremediler. MÖ 304'te barış yapıldı, birlik yine kuruldu ve tüm askeri malzeme satıldı ve parasıyla Güneş Tanrısı Helios adına dev bir heykelin yapılmasına karar verildi. Heykel 12 yılda yapıldı ve MÖ 282'de bitirildi. Rodos Heykeli, gemicilere karayı gösteren bir işaret görevi gördü. Ama MÖ 226'da oluşan çok şiddetli depreme kadar ayakta durabildi. Kent tamamen yıkılmıştı.Heykel ise en zayıf yeri olan dizlerinden kırılarak devrilmişti. Rodoslular, Mısır Kralı 3. Ptolemy'den restorasyon için maddi yardım istediler. Ama sonra bir kahin heykelin yapılmasının yasaklandığı kehanetinde bulununca, Ptolemy'nin yardımından vazgeçildi. Yaklaşık 900 yıl boyunca kırık heykel öylece yerde kaldı. Tabii artık bir kalıntıydı. Sonra garip bir şey oldu ve Suriyeli bir Yahudi heykeli satın alarak 900 devenin sırtına yükleyip taşıdı. Sonrası bilinmiyor.
Rodoslular bu heykelin kendilerini ve adayı koruduğuna inanırlardı. Bu nedenle her yıl "Helicia" denilen şölenler düzenler, bu heykelin dibinde dört atlı bir arabayı denize atarlardı. İnanışlarına göre, Helios böyle bir arabayla dünyayı dolaşarak insanları gözetlerdi.
Tanımlama; Güneş Tanrısı Helios'un tunçtan yapılma dev heykeliydi. Her ne kadar Rodos Limanı deniyorsa da, heykelin hangi limanın ağzında durduğu bilinmiyor. Tahminler Mandraki Limanı doğrultusunda... heykelin boyutları inanılmaz görünüyor. Devrildikten sonra limanın ağzını tıkadığından söz eden antik yazarlar da var ama çelişki çok fazla. Heykelin karada mı yoksa denizde mi 900 yıl yattığı pek anlaşılmıyor. Yahudi tüccar neyi satın aldı? Bir kısmını mı? Ya da başka bir şeyi mi?

Heykel Rodoslu heykeltraş Lindoslu Chares başkanlığındaki bir komisyon tarafından yapıldı. Bronz parçalar halinde çalışıldı, sonra birleştirildi, ayakları ve topukları konuldu. Çatısının yapımında demir ve taş blokların kullanıldığı da sanılıyor. Kaidesi beyaz mermerdendi ve bittiği anda yüksekliği 33 metreydi. Tam olarak şekli ve görünümü bilinmiyor, çizimler anlatılardan yola çıkılarak yapılmış ve Fransız heykelci Auguste Bartholdi, Rodos Heykeli'nden esinlenerek modern dünyanın en çok tanınan ve en büyük ülkesini simgeleyen heykelini yaptı; New York'taki Özgürlük Heykeli'ni... Ne gariptir ki, her iki heykel de özgürlük adına yapıldı.

Kaynak:bilgiportal.com

deadly_angel
01-07-08, 11:50
Suliet adı altında birşeyler yaşanabilir.Dörtgeni daha çekici kılar hem bu durum.Ama ben sonu için umutluyum.Skate&Jacket diyorum hala.

Hande vallahi Clarie konusunda hala aynı şeyi düşünüyorum.Bence ölmedi, bu sezon ana karakterlerden birisini görmeyecekmişiz ama son sezon görebilirmişiz.Böyle birşey okumuştum.Eğer doğruysa bu karakter kesinlikle Clarie.

James, Kate, Juliet, Jack, Des&Penny beşlisine birşey olmasın.Olmamalı zaten.Jack kesinlikle ölmez diye düşünüyorum.:img-wink:

Herkesin Hero'su kendine diyorum.:img-wink: Açık açık bir meydan okuma seziyorum Benjo'lar diyarından.:icon_whis

cennex
01-07-08, 11:55
bnce de clarıe olmedı , cok daha farklı bır sey oldu ama ne ıste???????????
keske charlıe de olmeseydı ya. ne kadar uzulmustum o bolumde

MetaLoqy
01-07-08, 12:04
sawyet olabilir arkadaşlar neden olmasın bir ada 2 sarışın kaldılar birbirlerine james halleder o işi :p
bünyamin e meydan okuyorum o elinde jop umsu şeyi bırakırsa :P:P

deadly_angel
01-07-08, 12:19
Jopumsu deyip geçme MetaLoqy.O insanı havalandırıyor, başka diyarlara uçuruyor.:) Çok amaçlı eşya diye buna derim ben.

Benjamin Juliet'e kolay kolay rahat vermez.Adada oldukça keyifli Sawyer&Juliet diyalogları olacağına eminim.

hyoldas
01-07-08, 12:29
Suliet konusunda bende Sawyer'a güveniyorum.
Juliet gibi taşımsı bir hatun kaçmaz yane :P
Jack derdine yansın kalas keytle :P
Bu Sawyer kardeşimiz cool erkek hiç bir zaman olmıycak önüne geleni götiriyi kerata :img-hyste

Benjolara "özellikle dişi olanlara" bir sataşma görüyorum Denüz'can
Meydan okuma demiyelim görünen köy olayı bu :icon_whis
Bu kadar sevilen bir karakterin kişilik silsilesinde ordan oraya sürüklenmesine gönlüm razı gelmiyi :img-hyste

Claire'i tenhada yakaliiim zaten saçını başını yolucam
Görümce falan dinlemiycem yani :img-hyste

Metaloci bilgiler için tinks :good:

deadly_angel
01-07-08, 12:36
Ben Sawyer'dan ilk olarak Juliet için bir lakap istiyorum.Hatırladığım kadarıyla ona taktığı bir lakap yoktu.''Sunshine'' benzeri birşey olabilir.Ya da ''Sparrow'' tarzı birşeyler.Elinde rum şişesi ile oldukça şirin gözüküyordu çünkü.:)

Dizide hangi karakter istediklerini yaşayabiliyor? Bakınız: Jack.:img-pilot:icon_whis Eti Cin sen Sawyer'ı bırak Jack'e bak.Ne yapacak Kate ile değil mi ama? :) (Herkes nefret etti Kate'den, bir ben edemedim ben mi tuhafım diye düşünüyorum ciddi ciddi)

MetaLoqy
01-07-08, 13:10
Sawyer ın nickname generator proqramından bildiqim Juliet özelliklerini yazdım
cotton diye bir nickname taktı bana(Juliete) (: anlamıda pamuklu demek (ne alakaysa)
Sawyer ın dedimi bilmiyorum ama dişi tarzan demesi lazımdı maşallah daldan dala kucaktan kucaqa atlıyo :P

Sawyer Juliet i oltaya qetirecektir ama üzülürek söylüyorum Ana Lucia weya Kate e yaptıqı qibi deqil sevqi pıtırcıqı haliyle :S(üzülerek söyledim)

hyoldas
01-07-08, 13:15
Tuhafsın Lostiecan tuhaf :img-hyste:img-hyste

Hormonal sebeplerdenmidir bilemiyorum hiç bir dizide kadın karakterlere karşı sempati hissetmedim hissedenleri de tuhaf buluyorum :img-pilot

Şaka bir yana Deniz'im insan kendinden birşeyler bulursa kadın karakterleri sever sende öyle birşey var kanımca :img-blush

Jack işini bilir cone ben ona güveniyorum ayrıca rocker :img-punk:ve psiko :img-cool2 Jack'e bayılıyorum OMG tam ağzıma layık :img-nyam::img-nyam:

Türkiye'de olsaydı mutlaka kadın doğum ve ebelikle ilgili bir lakap takardı ya neyse :img-swoon:img-hyste

yasemin_lizz
01-07-08, 13:18
Sawyer ile Juliet'in aradsında bir yakınlaşma olması büyük ihtimal, ben iki karakteri de çok seviyorum ancak dizinin sonunda Sawyer-Kate olarak bitirilsin:img-in_lo
Ben adaya dönüş macerasını çok merak ediyorum, bizim altılı dönüyorlar ve geride kalanlarla karşılaşıyorlar...Sonuçta aradan baya bir zaman geçmiş ve birbirlerini ölü sanabilirler verecekleri tepkiyi merak ediyorum. Bence karakterlerde bariz bir değişim olacaktır. Belki de birbirlerine karşı bir yabancılaşma, bilemiyorum...

Bu arada Juliet demişken, sezon finalindeki hali içime dokunmuştu.Ve senaristlere şaşırmıştım, en azından bir Jack-Juliet vedalaşması beklerdim tamam öyle bir ortam olmadı ama Jack hiç mi sormadı bizim bir Juliet vardı, hani adadan çok kurtulmak istiyordu nerede bu kız? diye...Sanki bir anda herşey unutuldu.Bence senaristler bunu pas geçmemeliydi...Yoksa vardı da ben mi kaçırdım öyle bir sahneyi:img-tomat Bizim kaçık bilim adamı Daniel ile bile vedalaştı kadın, bir Jack olmadı:icon_whis

Geride bırakılanlar çok üzücü geliyor özellikle de Juliet ve Jin:icon_sorr Jin'in helikoptere binmek için çabaları,haykırışı...Juliet'in içki şişesiyle tek başına sahilde oturuşu...Aslında James de üzgündü ama her zamanki gibi şakalarının altına saklamıştı acısını.Neyse en azından biraz olsun Juliet'i neşelendirir:img-wink:
Ve umarım Jin yaşıyordur, başka türlü ölse belki bu kadar üzülmem,ama bu şekilde:icon_sorr Ama Micheal'a üzülmedim, zaten fuzuli bir karakterdi:icon_whis

Şu an Hurley'in bir minibüs bulduğu sahnede çalan Shambala adlı şarkıyı dinliyorum.Ne güzel bir bölümdü ya:img-icecr

deadly_angel
01-07-08, 14:53
Eti Cin aslında şöyle bir durum var.Kate ve Juliet karakterleri en sevdiğim dört karakter arasında (diğerleri belli James ve Desmond) K&J ikilisi oldukça güçlü karakterler benim gözümde.Kimi bu duruma feminist bir şekilde yaklaşıyor.Ama bana göre öyle değil.Her ikisi de bazı şeyleri temsil ediyorlar benim gözümde.Ama dersen ki neden Kate'i savunuyorsun daha önce söylemiştim Kate karakteri ile bazı benzer yönlerim var.O yüzden bu dörtgen olayındaki yaklaşımım biraz farklı.Bir de gizemli , özgür karakterleri severim.,

Sawyer'ı orjinalliğinden, zekiliğinden, karakter özelliklerinden ve bir de tabiki yakışıklılığından ötürü seviyorum.

Desmond'ı sadakat kavramı yerine koyabilirim.Çünkü Penny ile olan durumunu düşündükçe insan ister istemez böyle bir benzetme yapıyor.Ayrıca oldukça iyi niyetli bir insan Des Brotha.

Juliet'i de gizemliliğinden ötürü sevmeye başlamıştım.Ama tabi üçüncü sezonda bölümler ilerledikçe karakter daha açılmaya başladı ve onu da yavaş yavaş tanımaya başladık.Onun hakkındaki düşüncelerimde yanılmadım.İyi, faydalı, cesur ve güçlü bir karakter.

Liste böyle uzuyor, bunlar en sevdiğim karakterlerdi.Jack'i de seviyorum ben, arada takılıyorum yeri geliyor liderliğini eleştiriyorum ama totale baktığımızda ada ve insanların kurtuluşu için en fazla çabalayan karakter Jack.

Senin gözün Jacko'dan başkasını görmediği için (ki aynı durumun Sawyer'lısı bende var) bazı konularda objektiflikten uzaklaşıyoruz.Objektif olmak zorunda da değiliz aslında.O zaman tüm bu atışmaların ne önemi kalır.:img-wink:

MetaLoqy
01-07-08, 14:56
-Bünyamin in kapısındaki şekiller-
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/ben1.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/ben2.jpg
To Summon = Çağırmak (genelde canlı bişeyi)

Time = Zaman (Bunu herkes biliyordur)

Container = Kap

Man With Weapon = Silahlı Adam

anX = ?

Hen = ?

anlam çıkartamadım.
qünlük bilqi hakkımı kullanıyorum ve kaçıyorum herkeze bol mesajlı qünler diliyorum bye

cennex
01-07-08, 17:26
ya bzmkıler hanı hep beraber adaya gerı donecekler ya kateın anlasması vardı 10 yıl boyunca ulkeden ayrılmayacagına daır.
acaba orayı nasıl baglayacaklar? kate nasıl ıkna olacak gıtmeye ?
ama herhalde bunu dusunmez. sanırım bır daha bzm dunyaya :img-wink:ugramayacakları ıcın bunu dusunmayecek.
ama bır yandan da ıcımı bır suphe kemırıyor. kateden neden tam olarak boyle bır sey ıstedıklerını duymadık . avukat tam sormustu kı bzmkı "nereyı ımzalamam gerek "dıye atılıverdı.devamını duyamadık .
lostta hıcbır seyın tesaduf eserı olusmadıgı ve herbır replıgın bır anlamı oldugunu dusunursek bu anlasmayı kate ımzalatmalarının baska bır nedenı olabılır mı acaba????:icon_whis:icon_whis:icon_whis:icon_whis
off kafayı yedım ya . paronayak yaptı bu dızı bnı

deadly_angel
01-07-08, 17:34
Eğer geri dönmeye karar verirse Kate'in kanunları düşüneceğini zannetmem.Hem ne zaman kurallara uydu Kate? İşin içinde bir de Benjamin var.Adaya dönüşe Oceanic Six ikna olursa ulaşım anlamında bir kolaylık kesinlikle yaşanır.Tabi sorun adanın nasıl bulunacağı... Sun'ın casusluk yapacağını düşünüyorum ben.

yasemin_lizz
01-07-08, 17:48
Adanın yerini Benjamin değiştirdiğine göre, yerini de biliyordur. Benjamin zaten yeter ki siz dönün ben her şeyi hallederim modundaydı son bölüm. En büyük yardımcıları o olacaktır...Sun, Benjamin ve diğerlerinden intikam almak için Charles Widmore ile anlaşma yaptığı sanılsa da bana sanki anlaşmayı Benjamin ile yaptığı, Charles Widmore'u arkadan vuracağı ve her konuda bizimkilere casusluk yapacakmış gibi geliyor. Bunu yapmak için bir nedeni olmalı tabi ve bu neden de Jin olabilir.Bu durumda Jin yaşıyor olabilir.Benjamin, Jin'i kullanarak Sun'ı ikna etmiş olabilir. Tıpkı Sayid'i de bir şekilde ikna ettiği gibi...

cennex
01-07-08, 17:52
Adanın yerini Benjamin değiştirdiğine göre, yerini de biliyordur. Benjamin zaten yeter ki siz dönün ben her şeyi hallederim modundaydı son bölüm. En büyük yardımcıları o olacaktır...Sun, Benjamin ve diğerlerinden intikam almak için Charles Widmore ile anlaşma yaptığı sanılsa da bana sanki anlaşmayı Benjamin ile yaptığı, Charles Widmore'u arkadan vuracağı ve her konuda bizimkilere casusluk yapacakmış gibi geliyor. Bunu yapmak için bir nedeni olmalı tabi ve bu neden de Jin olabilir.Bu durumda Jin yaşıyor olabilir.Benjamin, Jin'i kullanarak Sun'ı ikna etmiş olabilir. Tıpkı Sayid'i de bir şekilde ikna ettiği gibi...

evet sun bu seklde ıkna edılmıs olabılır.
zaten bu ben acyıp zekı ya . zehır masallah zehır.:img-wink:ınsan pskolojısınden super anlıyor.:good:

deadly_angel
01-07-08, 17:53
Sun kesinlikle Jin için bunları yapıyor.Benjamin ve Jack'i sorumlu tutuyor ölümünden.Jin'in ölmediğini düşünüyorum ben.O mezar olayı baya bir karışıktı gerçi.Ama adam karadan on küsür kilometre uzakta okyanusa savrulmasına rağmen karaya çıkmayı başarmıştı.

hyoldas
02-07-08, 10:40
Pek bişey anlamadım ama anlayanlar anlamayanlar anlatsın litfen :P:P

Carlton Cuse Interview from China TV/Film Forum

LOST writer Carlton Cuse, along with Ugly Betty writer were a part of a TV and Film Forum in China to discuss their shows and answer some questions about the industry.

Here is a little summary of the key moments from Cuse including some of the spoilers he revealed for Season 5. There is also a tidbit about OGR at Comic-Con.

Thanks to EJ for the details and the heads up about the videos.

1) Jack v Locke (Science v. Faith) - One of the fundamental themes of show. In Season 5 Jack will become more a Man of Faith and Locke will become more a Man of Science. Locke believes his destiny is tied to this island. This will be a story line that we will explore in the upcoming seasons.

2) We will learn what happened to Locke and the others. Also, now what is Locke's destiny since he is in "charge" of the island? He has committed his destiny to this island and thinks that it will lead him to enlightenment. We will eventually see if he is right or not.

3) Locke's story is not over. There is a famous guy named Jesus Christ that was resurrected.

4) We already know what our path is and people make mistakes in theories, because there is no simple answer and they do not have enough information

5) Sawyer is his favorite: Handsome, charming and dangerous, everything he would want to be.

6) He gives a shout out to Skaters and Jaters and then mentions that we call them Darlton. Kate will end up with one of the two eventually.

7) New LOST interactive game start at Comic-Con, register to become a member of Dharma Initiative. Depending on how you do on the test you will be a Physicist, Chemist, or even a Workman.

8) Production starts in August and Season 5 will air from January to May 2009.

9) Talks a about Piracy, online downloading, some things about writing and more.

10) Does being a producer affect your story writing? No, we write first with out being a producer and then put on producers "hat". Explains this is the reason why we got an extra hour for Season 4 finale. Do not want to censor themselves as producers.

11) Discusses picketing during the writers strike and why it happened.

NOTE: LOST info is spread over both clips and some information for Ugly Betty mixed in.

deadly_angel
02-07-08, 13:03
Hande'ciğim birkaç sayfa öncesinde vardı ben hemem bulup koyayım çevirisini.:img-wink::img-wink:

Carlton cuse ile yapılan bir rüportajın önemli bölümleri.

1.Jack ve Locke. (bilim ve kader) : dizinin en mühim noktalarından biri. 5.sezonda Jack daha cok kader adamı, john ise daha çok bilim adamı olacak. Locle kaderinin adaya bağlı olduğunu düşünüyor.Bu gelecek sezonlarda keşvedeceğimiz bir olaylar zinciri olacak.

2. Locke ve diğerlerine ne olduğunu öğreneceğiz. Ada için görevlendirilmesinden sonraki kaderini öğreneceğiz. Kaderini adaya bağlıyor ve aydınlanması için ona yol göstereceğine inanıyor. Haklı olup olmadığını göreceğiz.

3. Locke'ın hikayesi bitmedi. (burada bir şey daha yazıyor tam ceviremedim ama sanırım "isa gibi dirilecek" gibi birşey )

4. Biz politikamızı biliyoruz ve izleyiciler teorilerinde yanılıyor çünkü teori oluşturmak için yeterli bilgiye sahip değiller.

5. cuse'un favorisi sawyer'mış.

6. kate jack veya sawyer'dan birini sececek.

Alıntıdır

MetaLoqy
02-07-08, 13:16
saqol deadly_angel bende cevirmeye calısıyordum sonra karnım acıktı vazqectım :P
cuse u sevmeye basladım simdi qüzel birine benziyo :p
locke un hikayesinin bitmediqine sevindim onu izlerken de sıkılmak istemiyordum..

hyoldas
02-07-08, 13:18
Eee devamı nerde ne kadar arsızım de mi :img-hyste

Kate ikisinden birini seçecekmiş -te bakalım seçilmek isteyen kalacak mı ortalıkta :img-hyste

İstemiyorum o zilli yüzünden kankilerden birinden nefret edelim

Yaşasın Jack-Sawyer kardeşliği :happy0064
Kahrolsun yollu Kate :img-beee::mad72:

deadly_angel
02-07-08, 13:29
Eee devamı nerde ne kadar arsızım de mi :img-hyste

Kate ikisinden birini seçecekmiş -te bakalım seçilmek isteyen kalacak mı ortalıkta :img-hyste

İstemiyorum o zilli yüzünden kankilerden birinden nefret edelim

Yaşasın Jack-Sawyer kardeşliği :happy0064
Kahrolsun yollu Kate :img-beee::mad72:

:) Yok, diğerleri Comic Com'da Lost ile ilgilibir oyunun başladığı, çekimlere ağustıs ayında başlanacağı gelecek yılın ocak ayında başlayacağı (kesin değil gerçi)

Kate konusunu çok merak ediyorum ben.Doğru valla bakalım durumlar ne olacak...

8nil8
02-07-08, 13:53
Bu ne Kate nefreti ya:) Gerçi ben de 1. sezondaki Kate i istemiyor değilim. Kendi başına minik uçağıyla ateşin önünde oturduğu vakitlere dönülse iyi olurdu.Damon ve Carlton da bu kadar kafa patlatmaya çalışmazlardı daha ne kadar uzatabiliriz biz bu üçgeni diye:)

hyoldas
02-07-08, 13:57
Ya aslında benim aklımda Claire vardı ya :icon_sorr
Sawyer'ın yanına yakışcak yegane hatunlardan bence :P
Jack'te Juliet'le muazzam bir final olurdu :img-in_lo

Keyt cadusu içinde Benjamini düşünüyorum ancak paklar :P:P

Di mi metaloci bi hatun için değmez hele hele keyt gibisi için hiç değmez :hıh:hıh

Bu arada yeni bir spoiler buldum fakat ispanyolca eklesem çevirebilir misiniz :img-hyste

Reßell'
02-07-08, 14:41
ya ben bi hataya rastladım sanırım sizde dikkat ederseniz görürsünüz.jack apandistini aldırıyo göbeğinin yan tarafını kestirip.ama geleceği gösteriyo jack yatağından kalkıyo üstü cıplak ama o bölümde bir iz bile yok.normalde apandistini aldıran birinin o bölgesinde koskocaman bi iz olur ama jackte yoktu garip..

deadly_angel
02-07-08, 14:48
Biraz dikkat edilirse ameliyat izi açık olarak gözüküyor.2:40'da açık olarak görebilirsin.Jack mutfaktayken bu izi açık olarak görebilirsin.Yapımcılar asla böle bir detayı atlamazlar.

hyoldas
02-07-08, 15:16
Evet bariz iz görülüyordu ama bir iz bir insanoğlunda bu kadar seksü görünür vay anasunu :P

Ekşiden....

4. sezonda yarıçıplak mutfakta kahve yaparken görünce hayranlık uyandıran, belinin sol tarafında olabilecek en seksi yara izine* sahip erkek. kilo almış olduğu ve bunun inanılmaz yakıştığı da gözden kaçmamıştır.

Bilgi baabında :P:P

Reßell'
02-07-08, 15:17
evet kırk defa tekrar ederek izledim azda olsa gözüküyor :)

cennex
02-07-08, 17:14
umarım julıetı daha cok goruruz yemı sezonda .
bnm favorı karakterlerımden bırıdır o.super bır kısılıgı var .
ıkıncı dılegım ıse kateıdaha AZ gormek .
ya keske sawyer da jack de su kızdan vazgecse ya . ıyyy . elıfın dedıgı kadar var vallahı. cadı bu kız cadı.:img-patsa

_pegasus_
02-07-08, 18:09
hele şükür bitirdim sonunda izlemeyi ama kafamda şu anda o kadar çok soru varki:icon_whis

öncelikle nasıl dönecekleri hakkında hiçbir fikrim yok acaba Jack ikna edebilecek mi özellikle Sun ve Kate'i hele bide Kate o rüyayı gördükten sonra :icon_whisAma Ben'in kesin bir planı vardır:img-wink:

Bide acaba neler oldu onlar gittikten sonra onu da çok merak ediyorum 5. sezonda bunlar cevap bulucaz inşallah:)

aklıma gelmişken hani bi zenci biri vardı Locke'u sandalyeye taşıyan o kimin adına çalışıyo hala anlayamadım önce Widmore sandım ama Locke konuşmalarından sonra Ben için olabilir mi?

deadly_angel
02-07-08, 18:18
Abbadon'ın Black Rock'daki kölelerden birisi olduğuna dair bazı teoriler var.Mantıklı geliyor insana, çünkü adam hakkında pek birşey bilmiyoruz.Onun başına bir mucize geldiğini biliyoruz. (Locke ile konuşması) Abbadon ile ilgili hoş bir alıntıyı da paylaşayım yeri gelmişken.

Mr. Locke " dizinin başlangıcından bu yana bir çok şekilde söylenildi, ama anlam ifade ediyor mu? Bu bir tesadüf olabilir ama Walt John'la ne zaman konuşsa sık sık " Mr. Locke " diye hitap ederdi. Bu bölümde aynı şekilde Abaddon'un da " Mr. Locke " şeklinde konuştuğuna tanık olduk...

Bu teoriyi daha da güçlü kılacak bir şey var. Walt ve John geçmişte mucizeler hakkında tartışmışlardı. ( gelecekte de tartıştılar ) 1. sezonda Locke'un Walt'a söylediği bir şeyden alıntı yapıyoruz. " Do you believe in miracles? " bu cümle aynı zaman da Abaddon tarafından da söylenildi.

Abaddon: " You should. I had one happen to me " cümlesi Locke'un 1. sezonda Walt'a söyledikleriyle çok benzer... Belki de Walt'un ( Abaddon ) mucizesi adaydı.

Şimdi, Abaddon'un bahsettiği yürüyüş Avustralya'da olması zorunlu değildi. Onun daha çok söylemek istediği " kendini keşfetme yolculuğu "...

Abaddon: " I found out what i was made of, who i was " ( Yapımın ne olduğunu, kim olduğumu keşfettim )

" When you are ready " Mr. Locke ", you will listen to what i'm saying " ( Hazır olduğunuzda " Mr. Locke ", dediklerimi duyacaksınız )
" And then, when we run into each other again " ( İşte o zaman, tekrar karşılaşınca... )

Burada ima edilen şey tekrardan karşılaşacakları... Çünkü John Walt ile tanışacakları bir yürüyüşe çıkıyor. Locke'u değiştirecek bu mükemmel " yürüyüş " Walt'u da Abaddon'a çevirdi.

Tüm bu zaman hikayelerinden de çıkaracağımız gibi, Walt zamanda yolculuk yaparak - daha doğrusu Abaddon - gelecekte Locke'a tekrardan karşılaşacakları mesajını veriyor.

MetaLoqy
03-07-08, 00:51
sanmıyorum bir insan tip ve qörünüş olarak bu kadar deqişemez ve walt ın dudaklarını 10km den qörür tanırsın abaddon da öle bişi sezdiremedim ameliyat fln oldusa başka tabi
zahmetin icin saqol deadley_angel

MetaLoqy
03-07-08, 11:52
-Henry Gale in Balonu-
Balonu gerçek Henry Gale ile adaya düşmüş olarak biliniyor

Henry'nin nasıl öldürüldüğü tam olarak bilinmesede , dostlarımız Diğerlerinden Ben'in öldürmüş olabileceğinden süpheleniyorlardı.
Ceset de balonun yanında gömülü olarak bulunmuştu.(Ben yakalandığında ismini Henry Gale olarak söylemişti fakat adada gerçek kimliği bulduklarında yalanı ortaya çımıştı)

Balona bağlı bir sepet dikkatimzi çekiyor ve bu sepetin üzerinde çeşitli yazılar mevcut.

Yazıların birinde "Minnesota Metallurgy & Mining Co." (Minnesota maden ve metalurji aş yazıyor)
Diğer yazıdada sponsor olarak "Proudly Sponsored By" Mr. Cluck's Chicken Shack and Nozz-a-La Cola. (Mr. Cluck's Chicken Shack ve Nozz-a-La Cola gururla sponsordur diyor.) karşımıza çıkıyor. (Bu firma Hurley'in çalıştığı ve zengin olduğunda satın aldığı yer üzerine metoor düşen mekan)

The Widmore Labs logosu da sepetin üzerinde göze çarpıyor.

Balonla ilgili başka bir sanhe de, Charlie çadırını balondan aldığı turuncu sarı renkli parça ile tamir ediyor.("Further Instructions")

Bu parçayı da Ana-Lucia ve Sayid ile çıktıkları gezide alıp getiriyor.("Lockdown")
http://www.hizliresim.com/2008/4/30/3100.jpg

henry gale'e ait ehliyet -miş

hyoldas
03-07-08, 12:08
Carlton kesinlikle haklı ya nerden ne bağlantıları çıkıyor Lost'un :blink:
Bizim bu diziyi çözebilmemiz için cidden fazla bilgi sahibi olmamız gerekiyor

Darkufo'da bir kaç ankete katıldım bu Lost'suz zamanlarda iyi gidiyi tavsiye ederim :P:P

Deniz'cüğüm bende Walt'ın Abbadon çıkacağını sanmıyorum ya çok daha neler :img-swoon

Fakat Charlotte'un Benjamin'in kızkardeşi olabileceği ile ilgili bir teori okudum o iyice kafamı karıştırdı :img-elvis

_pegasus_
03-07-08, 13:40
hyoldas şimdi kafam iice karıştı...:icon_whis

Ben'in kardeşi yok die biliorum ama yine belki çıkar Lost'tan beklenir:)burda teorilerden okumuştum Charlotte Widmore'ın kızı olabilir die bu da benim aklıma yattı açıkçası Penny gibi birisi nasıl Widmore'ın kızı olabilir daha aklım almıyo :)

deadly_angel
03-07-08, 13:46
Walt&Abbadon olayı bana damantıklı gelmiyor ama çok ilginç ve yaratıcı buldum.:)

Henry Gale olayı hala gizemini koruyor.Her ne kadar Benjamin üstün zekasıyla bu olaydan da fire vermeden kurtulmuş olsa da.

Yeni sezonda herhalde şöyle karşılıklı bir Henry Ian Cusick&Michael Emerson sahnesi izleriz.Michael Emerson da böyle düşünüyor.Merakla bekliyorum Wilmore&Benjamin&Penny&Desmond&Sayid beşgeninde yaşanacak olayları.

MetaLoqy
03-07-08, 14:28
bünyamin des le dialoga qirerse penny ide bulmuş olmazmı :s
tek korkum ben i saf sayid i kafaya alıp penny öldürtmeye calısması olucak bu sezon..

deadly_angel
03-07-08, 14:41
Benjamin'in amacına ulaşamayacağını düşünüyorum.Sayid dördüncü sezonda canımı en çok sıkan kazazedelerden birisiydi.Şiddete eğilimi olan bir karakter en başta.Ama Des&Penny konusunda yufka yürekli olacağı kesin.Tabi bu iş Sayid'e kalırsa...

TrU
03-07-08, 14:54
arkadaslar daha once soylendi mi bilmiyorum ama bence dharma veya the others daha onceden de adanin yerini degistirdiler ama tekerlegi ceviren kisi bir daha geri gelemedigi icin tekerlegi kutup ayikarina cevirtiyorlardi hem o inilen yerin buzlu ve soruk olmasindan dolayi hem de tunus ta bulunan su kutup ayisi bana bunu dusundurdu ne dersiniz??:icon_whis

MetaLoqy
03-07-08, 14:55
umarım bünyamin amacına ulaşamaz.sayid e bastırılmış bir qıcıklıqım war ilk sezonda Sawyer a yaptıqı işkenceden dolayı pişman olsada umrumda deqil yaptı sonucta.
Neyse Bünyamin ve Widmore her zaman pis işlerini başkalarına yaptırdıkları için
Ben,Penny icin Sayid veya baska birini kullanıcaktır diye düşünüyorum.

hyoldas
03-07-08, 15:14
Tru güzel bir noktayı yakalamışsın tebrikler :good:

Penny&Des ikilisini rahat bıraksınlar yaa senelerin vuslatı istiyorum ki küçük penleri, desleri olsun :img-hyste
İskoç tatlısının soyu çoğalsın :P
Brotha, brotha diye gezinsinler ütopya ama güzel :img-icecr

Sayid'e ben kıl olmuyorum hatta Lost'ta kusursuza yakın karakterlerden biri -yakın diyorum baaa çemkirmeyin:img-hyste- umarım benjo adına desciğimin manitasına zarar vermez o zaman o kıvırcık saçlarını yolabülürüm :img-pilot

deadly_angel
03-07-08, 15:25
Tru güzel bir noktayı yakalamışsın tebrikler :good:

Penny&Des ikilisini rahat bıraksınlar yaa senelerin vuslatı istiyorum ki küçük penleri, desleri olsun :img-hyste
İskoç tatlısının soyu çoğalsın :P
Brotha, brotha diye gezinsinler ütopya ama güzel :img-icecr

Sayid'e ben kıl olmuyorum hatta Lost'ta kusursuza yakın karakterlerden biri -yakın diyorum baaa çemkirmeyin:img-hyste- umarım benjo adına desciğimin manitasına zarar vermez o zaman o kıvırcık saçlarını yolabülürüm :img-pilot

Şaşırttın beni demek Sayid'i kusursuza yakın buluyorsun.:) Vallahi ben bir türlü sevemedim onu.Tamam adaya faydalı bir karakter oldu ama adamın tek bildiği yok şunun tırnağını çıkarayım yok bir yumruk atayım yok öldüreyim...

Bu arada ortalıkta küçük küçük brothalar olsa gerçekten nefis olur.Hem Pen'e çocuk yakışıyor.:img-wink::img-wink:

angel666
03-07-08, 15:29
slm arkadşlrr ameliyat izinin ayrıntısından konuşmussnz bn şunu merak ettm ilk bölümde kate in uydurk diktiği dikiş izi nerdeee bnce o koşullarda iz klmalı küçk bi çizik bile iz bırakırr

hyoldas
03-07-08, 15:33
Şaşırttın beni demek Sayid'i kusursuza yakın buluyorsun.:) Vallahi ben bir türlü sevemedim onu.Tamam adaya faydalı bir karakter oldu ama adamın tek bildiği yok şunun tırnağını çıkarayım yok bir yumruk atayım yok öldüreyim...

Bu arada ortalıkta küçük küçük brothalar olsa gerçekten nefis olur.Hem Pen'e çocuk yakışıyor.:img-wink::img-wink:

Yok ya Sawyer kaşınmıştı boşuna yermeyin adamı
1. sezondaki Sawyer cidden çok bencil ve gıcıktı kötü olmak için elinden geleni yapıyordu, o koşullarda doğru bir karardı. Sayid'in sonradan yaşadığı pişmanlık bile onun kötü bir karaktere sahip olmadığını gösteriyor :good:

Evet ya gerçekten çok yakışıyordu :img-in_lo
Des&Pen forever :love05:

deadly_angel
03-07-08, 15:35
Yok ya Sawyer kaşınmıştı boşuna yermeyin adamı
1. sezondaki Sawyer cidden çok bencil ve gıcıktı kötü olmak için elinden geleni yapıyordu, o koşullarda doğru bir karardı. Sayid'in sonradan yaşadığı pişmanlık bile onun kötü bir karaktere sahip olmadığını gösteriyor :good:

Evet ya gerçekten çok yakışıyordu :img-in_lo
Des&Pen forever :love05:

İşin ilginç tarafı ben ilk sezondaki Sawyer'ı çok özlüyorum.Her sezon ayrı hoş ayrı orjinal geliyor bana ama ilk sezon gerçekten nefisti.Hatta bir ara öyle bir avatar kullanıyordum.

Sayid kötü değil ama bana uymuyor pek.James, Jack ve hatta Benjamin bile nazik insanlar.:)

hyoldas
03-07-08, 15:35
slm arkadşlrr ameliyat izinin ayrıntısından konuşmussnz bn şunu merak ettm ilk bölümde kate in uydurk diktiği dikiş izi nerdeee bnce o koşullarda iz klmalı küçk bi çizik bile iz bırakırr

Ahh kardiş mümkünatı olsa da Jack'in bütün izlerini böyle derinlemesine incelesek :img-hyste Hatta açıp gösterse :P

Onu ada iyileştirdi sanırım ben göremedim çünkü her gün inceliyorum ama bir türlü rastlayamadım :icon_whis

angel666
03-07-08, 15:43
Ahh kardiş mümkünatı olsa da Jack'in bütün izlerini böyle derinlemesine incelesek :img-hyste Hatta açıp gösterse :P

Onu ada iyileştirdi sanırım ben göremedim çünkü her gün inceliyorum ama bir türlü rastlayamadım :icon_whis

keşke incelesek:img-in_lo
bende çok baktım çok aradım bulamadım izi :img-pilot
5, sezon bşlasınn yaa sıkıldım çok fenayım bölümleri bi anda izlemek ii gelmioo

MetaLoqy
03-07-08, 15:49
sabredin cok az kaldı 6 aycık bişi :p
yeni qrev i saymazsak tabi
bazılarıda fırsattan istifade jack e sulanmış hemen :d
bende yorumları okuyom anca öle napalım kadınımı(aleximi) öldürdüler :(
jack i ilk sezondaki yarasını heyoldas ın dediqi qibi ada iyileştirmiş..

deadly_angel
03-07-08, 15:55
Siz Jack'i incelemek için bahane arıyorsunuz.O yara izleriyle de yeterince çekici geliyordur zaten.:)

MetaLoqy yenisezonda Alex'inin bebekliğini görebilirsin diye umut ediyorum.tabi o da seni cezbeder mi bilemiyorum.:)

MetaLoqy
03-07-08, 23:06
-Adanın 3D Haritaları-
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/45.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/56.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/newmapsa9.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/mappedrn4.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/newcolormapcu1im.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/5view1ad.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/5view1ad-1.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/map70gv4mv1.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/othersvillexrayhv4.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/newmapsa9.jpg
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/elmiragevz3.gif
http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/39.jpg

deadly_angel
03-07-08, 23:09
MetaLoqy bunlar gerçekten harika, hemen bilgisayarıma kaydettim.Outup incelemek gerek.Yeni sezona kadar ormanda kaybolsam yolumu bulacak konuma gelmeliyim.:)

MetaLoqy
03-07-08, 23:20
saqol,bende inceleme fırsatı bulamadım ayık kafayla oturup inceleyeceqim
haklısın belki birqün bizde lostolabiliriz ne malum :P:P
içinde önemli bilqiler bulunduqunu umuyorum
faydalı olduysak ne mutlu herşey lost için =)

deadly_angel
03-07-08, 23:31
Nerde o günler... :) Yerleşim yerleri hakkında da bilgi veriyor oluşu çok güzel.Others'ın maşallahı var zaten, her yerde bir ambar, tuzak, kamera, ev, barınak...

KuDai_LyLm
04-07-08, 01:58
tşkkrler =) yaa sizcee sawyer ve juliete noldu dersiniz en çok onları merk ediorm yhaaa bidee yaşıolarsaa fırsattan istifade kate yok jack yok bunların ikisi olmasın :img-icecr

deadly_angel
04-07-08, 02:01
Ada ile birlikte onlar da taşındılar, yüz ifadeleri ilginç bir şekilde.Bir J&J yakınlaşması büyük ihtimalle yaşanacaktır.Bu durum aşk dörtgeninin fanlar tarafından unutulmamasını sağlar ve daha çok merak edilmesine neden olur.

phoenix00
04-07-08, 14:15
benim en merak ettiğim şeyler arasında dan var.dan ne helikopterdeydi ne adada ne de gemideydi,ada da yok artık ne oldu ki ona? suyun ortasında kaldı,öldü mü yaşıyor mu artık bilinmez malum o şartlarda nasıl olacak?ama benim ona güvenim var bence yaşıyor....

cennex
04-07-08, 18:31
ya bnm de YINE aklıma geldı o gun:img-wink:
claıreın gecmısıne gıtmıstık ve orada medyum bır adam ona "bebegıne sen bakmalısın , baskası kesınlıkle degıl" tarzında bır seyler soylemıstı.
daha sonra charlıe de "onu sen yetıstırmemelısın jack"demıstı.
neden acaba ya????????
cok fazla sır var . umarım hepsıne sezon sonunda bır cevap buluruz.

MetaLoqy
04-07-08, 18:36
bütün sorulara cevap bulmayı beklemeyin derim ben.
cünkü o kadar soru yarattıklar ki soru bataklıqına dönüstü halada soru üretiyorlar..
bundan sonrada hepsini cevaplamaya kalkarlarsa kendileride lost in lost olurlar.

KuDai_LyLm
04-07-08, 18:40
Ada ile birlikte onlar da taşındılar, yüz ifadeleri ilginç bir şekilde.Bir J&J yakınlaşması büyük ihtimalle yaşanacaktır.Bu durum aşk dörtgeninin fanlar tarafından unutulmamasını sağlar ve daha çok merak edilmesine neden olur.

bende öle düşünddmm j&j k&j yakınlaşması olur diye düşünüorum büyük ihtimallede öle bence

deadly_angel
04-07-08, 19:52
K&J yakınlaşması sona erdi gibi gözüküyor, en azından Jack'in ilaç bağımlısı versiyonu Kate'i pek cezbetmedi bunu gördük.

- Richard Alpert karakterini canlandıran oyuncunun 5. sezon için sürekli kadroya katılma ihtimali varmış.
- Yapımcılar gemi tayfasını biraz daha göstermeyi planlıyorlarmış.
- Geminin kaptanını canlandıran Grant Bowler yeni sezonda bazı sahnelerde rol alacağını onaylamış.

Sonuncusunu zaten biliyorduk, flashback olacağı kesin bir hal aldı.

suee
05-07-08, 14:07
dün lostu bitirmiş bulundum :)
kafam öyle karıştı kiii...o kadar çok soru varki cvplanması gereken...
şimdide missing pieces izlemeye başladım.çok ilginç şeyler vardı.
mesela ilk sezonun ilk bölümüyle ilgili olan süperdi.jackin babası dirilmiş ıslık çalıyor ve vincent ı yanına çağırıyor.vincent a oğlumun yanına git onu uyandır.onun daha yapması gereken çok şey var diyor:dito

missing pieces lostun sırları hakkında ciddi ipuçları sağlıyor kanaatindeyim izlemeye devam edicem:img-wink:

elfkartal
05-07-08, 17:07
K&J yakınlaşması sona erdi gibi gözüküyor, en azından Jack'in ilaç bağımlısı versiyonu Kate'i pek cezbetmedi bunu gördük.

- Richard Alpert karakterini canlandıran oyuncunun 5. sezon için sürekli kadroya katılma ihtimali varmış.
- Yapımcılar gemi tayfasını biraz daha göstermeyi planlıyorlarmış.
- Geminin kaptanını canlandıran Grant Bowler yeni sezonda bazı sahnelerde rol alacağını onaylamış.

Sonuncusunu zaten biliyorduk, flashback olacağı kesin bir hal aldı.

Richard Alpert'in daimi oyuncu olması nestor carbonell hayranı olan benim en çok istediğin şeylerden biri.

valla aman kate'i cezbetmesin zaten. uzak dursun jackten mümkünse:icon_whis

deadly_angel
05-07-08, 17:29
Richard Alpert'in daimi oyuncu olması nestor carbonell hayranı olan benim en çok istediğin şeylerden biri.

valla aman kate'i cezbetmesin zaten. uzak dursun jackten mümkünse:icon_whis

Evet, Nestor.:img-wink: Artık şu Richard gizemine bir son verilsin, kafayı yemek üzereyim çünkü.:)

Bakalım, yeni sezon bir başlasa başka birşey istemiyorum.:img-elvis Ama daha çok var...

suee
05-07-08, 19:28
bi sitede kayıp bölümleri izlerken görmüştm. 12. bölümde juliele konuşan kadının annie olduğu yazıyordu. ?

yok cnm annie değil amelia:img-wink:
amelia 3.sezonun 1.bölümünde juliet in kapısını çalan kadın:img-wink:(uçak düşmeden önceki sahne:img-wink:)

ama bende annie ye ne olduğunu çok merak ediyorum.benjamini tam olarak tanıyamadık ki daha...şahsen ben alexin çocukluk zamanındaki baba-kız ilişkisini izlemeyi çok isterdim:icon_whisbakalım 5.sezon bize neler gösterecek:img-wink:

hepsi_gizem
05-07-08, 21:05
Ben En Çok Jin'i Merak Ediyorum.Öldü mü Kaldı mı???Ama Bence Ölmedi.Bana Öle Gibi Geliyor.Ama Adayı Nasıl Bulucak Bir De O Var.Hele Bertham ın Loce Çıkması Beni Acayip Şaşırttı.Süper Bir Sezon Finali Yaptı Valla.Ben Bi Diziye Hiç Bu Kadar Merak Sarmamıştım.

yagmur_montana
05-07-08, 22:44
4. sezon da çok güzeldi , ama galiba ilk üçü kadar sevilmedi = P
flashforward lar harikaydı ; ) bundan sonra kaç sezon çekilecek ??

suee
05-07-08, 22:50
4. sezon da çok güzeldi , ama galiba ilk üçü kadar sevilmedi = P
flashforward lar harikaydı ; ) bundan sonra kaç sezon çekilecek ??

bence çok güzel bir sezondu...ama beğenmeyenler de olabilir tabiki:icon_whis

dizi 2010 a kadar devam edecek..yani 2 sezon daha izliycez:img-wink:

gollory
05-07-08, 23:00
richard alpert in yaşlanmama mevzusunu çözmediler de bir de asıl kadroya alıp almama mevzuunu mu tartışıyolar grev senaristlerle yapımcıları fena etkilemiş anlaşılan

deadly_angel
05-07-08, 23:12
richard alpert in yaşlanmama mevzusunu çözmediler de bir de asıl kadroya alıp almama mevzuunu mu tartışıyolar grev senaristlerle yapımcıları fena etkilemiş anlaşılan

Bu durumun grev ile en ufak bir alakası bile yok.D&C zaten neyi ne zaman açıklayacaklarını en başından beri belirleyen ve olayları sezonlara yayan başarılı insanlar.Açıkçası Richard olayı üçüncü sezonda ve ya dördüncü sezonda açıklığa kavuşturulsaydı son iki sezonda işin hem heyecanı kalmazdı, hem de zamana yolculuk ve ada tarihi ile ilgili verilecek olan cevaplarda zamanlama hatası yapılırdı.

suee
05-07-08, 23:12
arkadaşlar benim aklımı kurcalayan bişi vardı uzun zamandır.(bilmiyorum daha önce burda tartışıldı mı ama)

benjaminin çocukluk aşkı...onunla ilgili aklıma bir teori geldi...

benjaminle annie diyelim evlenmiş olsunlar.adada hamile kalan anne de doğan çocuk da ölüyor bildiğimiz gibi.acaba diorum annie hamile kalıp ölmüş olabilir mi?yani bu ölüm olayı annie ile başlamıştır belki:icon_whis
belki de benjamin bu yüzden kafayı bu doğum olayına bu kadar takmıştır:icon_whis:icon_whis

gollory
05-07-08, 23:17
Bu durumun grev ile en ufak bir alakası bile yok.D&C zaten neyi ne zaman açıklayacaklarını en başından beri belirleyen ve olayları sezonlara yayan başarılı insanlar.Açıkçası Richard olayı üçüncü sezonda ve ya dördüncü sezonda açıklığa kavuşturulsaydı son iki sezonda işin hem heyecanı kalmazdı, hem de zamana yolculuk ve ada tarihi ile ilgili verilecek olan cevaplarda zamanlama hatası yapılırdı.

arkadaşım nasıl alakası yok grev yüzünden 4.sezon yalama bir sezon oldu 20 küsür bölüm sürmesi gerekirken 14 te bitirip çözülmeyen sorulara yenisini ekleyip sezon finali yaptılar hee 4.sezon güzel bir sezon değil miydi öyleydi mesela finali süperdi ama diğer sezonların yanında hafif kaldı biraz...

deadly_angel
05-07-08, 23:20
Aslında ada halkının kafayı taktığı tek konu hamilelik değil.Evet, en çok uğraştıkları konu o gibi gözükebilir.Ama hayvanlar üzerinde de pek çok deney yapılmış.Akvaryum, kafes, tavşanlar, ayılar ve hatta Dharma reklamlı köpek balıkları.:) Yeni sezonda Benjamin ile ilgili iki flashback daha izlesek iyi olacak.Çünkü çocukluk ve Others liderliği arasında atlanmış uzunca bir zaman var.Ayrıntılı olarak izlememiz gerekiyor diye düşünüyorum.Benjamin'in takıntılı olduğu üç kadından biri Annie.Ve ben de çok merak ediyorum onu.Ama hamilelik ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. (Belli de olmaz tabi)

deadly_angel
05-07-08, 23:25
arkadaşım nasıl alakası yok grev yüzünden 4.sezon yalama bir sezon oldu 20 küsür bölüm sürmesi gerekirken 14 te bitirip çözülmeyen sorulara yenisini ekleyip sezon finali yaptılar hee 4.sezon güzel bir sezon değil miydi öyleydi ama diğer sezonların yanında hafif kaldı biraz...

Grev olmasa bile bu olayı bu sezon açıklanmazdı.''Cabin Fever'' bölümünde gördük.Richard'ın daha görüneceği yerler, gizemler var.Ben dizide her sezonun ayrı önem taşıdığını düşünüyorum.Dördüncü sezonda beğenmediğim tek bir bölüm var, ''Meet Kevin Johnson.''Onun dışında yeni gelen karakterler ile asıl hikaye ve karakterleri çok başarılı bir şekilde dengelediler.Hep birarada olan kazazedeler ikiye ayrıldılar, olay dağıldı yani.Yirmi bölüm sürse sence tabutta niye Locke'un olduğunu, Jin'e ne olduğunu, Wilmdore&Sun ilişkisini, Sawyer'a, Juliet'e ve kalanlara ne olduğunu öğrenebilecek miydik? Hayır, çünkü dizi iki sezon daha sürecek...

gollory
05-07-08, 23:30
ya ama nedense michael in casus çıkmasına şaşırmadım halbuki kim olduğunu çok merak ediyodum güya bir kaç ay kaldılar adada walt kocaman adam olmuş :icon_whis

bu arada birşey sorucam birinci sezonda sun jini neden terkedecekti o açıklandı mı ben mi kaçırdım havaalanında terkedecekti ya hani sonra vazgeçti uçağa bindi beraber...

suee
05-07-08, 23:31
Aslında ada halkının kafayı taktığı tek konu hamilelik değil.Evet, en çok uğraştıkları konu o gibi gözükebilir.Ama hayvanlar üzerinde de pek çok deney yapılmış.Akvaryum, kafes, tavşanlar, ayılar ve hatta Dharma reklamlı köpek balıkları.:) Yeni sezonda Benjamin ile ilgili iki flashback daha izlesek iyi olacak.Çünkü çocukluk ve Others liderliği arasında atlanmış uzunca bir zaman var.Ayrıntılı olarak izlememiz gerekiyor diye düşünüyorum.Benjamin'in takıntılı olduğu üç kadından biri Annie.Ve ben de çok merak ediyorum onu.Ama hamilelik ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. (Belli de olmaz tabi)

yani en azından son 2 sezondur bu doğum olayına takılmış durumda ya da senin dediğin gibi yoğunlaşılmış konulardan biz sadece doğum olayını izledik.

kesinlikle aynı fikirdeyim...daha benjamini çözemedik.bir annie deilki alex olayıda karmaşık.benjamin neden alex e babalık yaptı onu alma amaçları neydi?:img-pilot

tabi hamilelikle ilgili olmayıp başka bişiyde olabilir?bekleyelim görelim..hoş daha çoookk var da:icon_sorr

deadly_angel
05-07-08, 23:41
ya ama nedense michael in casus çıkmasına şaşırmadım halbuki kim olduğunu çok merak ediyodum güya bir kaç ay kaldılar adada walt kocaman adam olmuş :icon_whis

bu arada birşey sorucam birinci sezonda sun jini neden terkedecekti o açıklandı mı ben mi kaçırdım havaalanında terkedecekti ya hani sonra vazgeçti uçağa bindi beraber...

Michael'ın dördüncü sezonda geri döneceği açıklanmıştı daha önce.O yüzden pek sürpriz olmadı çoğumuz için.Neyse kurtulduk ya o yeter.

Sun ve Jin'in evliliklerinin yolunda gitmemesinin en büyük nedeni Sun'ın babasıydı.Ayrıca Jin Sun'a gerekli ilgiyi göstermiyordu.Aralarında güvensizlik gibi durumlar da vardı.Zaten İngilizce öğrenmesinin nedeni de Jin'i terketmesi ile aynı neden diyebiliriz.Ama sonra Jin'i terketmekten vazgeçiyor bir şekilde.

yani en azından son 2 sezondur bu doğum olayına takılmış durumda ya da senin dediğin gibi yoğunlaşılmış konulardan biz sadece doğum olayını izledik.

kesinlikle aynı fikirdeyim...daha benjamini çözemedik.bir annie deilki alex olayıda karmaşık.benjamin neden alex e babalık yaptı onu alma amaçları neydi?:img-pilot

tabi hamilelikle ilgili olmayıp başka bişiyde olabilir?bekleyelim görelim..hoş daha çoookk var da:icon_sorr

Vallahi herşey olabilir.Belki de Alex'in babası Benjamin'dir.Kimbilir...Benjamin çok gizemli bir karakter, yeni sezon için çok umutluyum.

gollory
05-07-08, 23:44
ben o açıklamayı bilmiodum ama gene de şaşırmadım açıkcası ...

deadly_angel
05-07-08, 23:48
Öyle derin bir açıklaması yok aslında.Flashbacklere bölünmüştü Sun&Jin evliliği ve sorunları.Yeni sezonda Daniel De Kim ana kadroda yer alacak mı onu çok merak ediyorum.Çünkü Jin'in ölmediğini düşünüyorum.

suee
05-07-08, 23:52
Vallahi herşey olabilir.Belki de Alex'in babası Benjamin'dir.Kimbilir...Benjamin çok gizemli bir karakter, yeni sezon için çok umutluyum.

hiç bir bilgimiz yokki şudur diyelim..işte bütün olayların açıklamasını da son sezona sıkıştıracaklar diye korkuyorum aslında..neyse umarım öyle olmaz.:icon_whis

yani o konuda bende pek emin değilim aslında.ama danielle hiç de babasıymış gibi tepki vermedi hani-karşılaştıklarında.ve ayrıca danielle adaya gelmeden 3 ay önce hamile kalmıştı:icon_whisüstelik kocasının adı da roberttı:icon_whis
danielle in tepkisine göre babası benjamin değil diorum ama dediğin gibi olmaz olmaz diye birşey yok.
bende umutluyum benjamin adına yeni sezonda inş umutlar boşa çıkmaz.

deadly_angel
06-07-08, 00:12
hiç bir bilgimiz yokki şudur diyelim..işte bütün olayların açıklamasını da son sezona sıkıştıracaklar diye korkuyorum aslında..neyse umarım öyle olmaz.:icon_whis

yani o konuda bende pek emin değilim aslında.ama danielle hiç de babasıymış gibi tepki vermedi hani-karşılaştıklarında.ve ayrıca danielle adaya gelmeden 3 ay önce hamile kalmıştı:icon_whisüstelik kocasının adı da roberttı:icon_whis
danielle in tepkisine göre babası benjamin değil diorum ama dediğin gibi olmaz olmaz diye birşey yok.
bende umutluyum benjamin adına yeni sezonda inş umutlar boşa çıkmaz.

Aslında Danielle çokgizemli bir karakter ve kazazedelere dünyanın yalanını söyledi.Others'ı görmediğini, onları duyduğunu söyledi.Ama Benjamin'i tuzağa düşürdüğünde onu bal gibi de tanıyordu.Kızını da Benjamin aldı zaten.Benjamin babası olmasa bile Alex'i çok seviyordu.Fiziksel olarak benziyorlar birbirlerine, ayrıca Benjamin ona çok değer veriyordu.Bu yüzden gerçek babası olabilir mi diye düşünüyorum.

suee
06-07-08, 00:21
Aslında Danielle çokgizemli bir karakter ve kazazedelere dünyanın yalanını söyledi.Others'ı görmediğini, onları duyduğunu söyledi.Ama Benjamin'i tuzağa düşürdüğünde onu bal gibi de tanıyordu.Kızını da Benjamin aldı zaten.Benjamin babası olmasa bile Alex'i çok seviyordu.Fiziksel olarak benziyorlar birbirlerine, ayrıca Benjamin ona çok değer veriyordu.Bu yüzden gerçek babası olabilir mi diye düşünüyorum.

danielle ölünce sırlarda onla gömüldü sanki ya umarım ilerde bi bağlantı çıkar biryerlerden belki de benjamin in flashbacklerinden:icon_whis
benjamin alex i bizzat kendisi aldıysa yüksek ihtimal geçmişte biryerde karşılaştı bu ikili:icon_whis
evet alex e çok değer veriyordu benjamin:icon_sorrevet babası demek için de birkaç haklı neden var hayır babası değil demek içinde:icon_whiszaman gösterecek:icon_whis
şimdi aklıma birşey geldi...alex bölümlerden birinde o benim babam değil demişti yanlış hatırlamıyorsam.biz bunu nasıl şekilde öğrendiğini izledik mi gösterildi de kaçırdım mı acaba:icon_whis

deadly_angel
06-07-08, 00:28
Evet Alex böyle birşey söylemişti.Aynı zamanda Danielle ve kızı olayını da biliyorduk.O yüzden pek şaşırtıcı olmamıştı.Bağlantı kurmak kolaydı.

Benjamin flashbacklerinden birinde Danielle ve Alex'i görmeyi umut ediyorum.Büyük bir ihtimalle göreceğiz zaten.Danielle oturduğu yerden otuz sekiz çeşit yalan söyleyebilen bir karakter.Ve bu durum onu benim gözümde daha gizemli kılıyor.

suee
06-07-08, 00:45
eet bizim açımızdan kolay bi durumdu.alex ismini ilk duyduğumuzda bile şimşekler çaktı hemen herkes anlamıştı alexin danielle in kızı olduğunu.
kilit adam vesselam benjamin.zaten benjamini tam olarak tanısak birçok şeyi de çözebiliriz sanırım.

aslında aklıma şuan daha farklı birşey geldi.widmore un tuttuğu askeri ekibin başının alexin başına silah dayadığı sahneyi düşündümde..o anda ben şöyle demişti alexi kurtarmak için o benim kızım deil onu deli bir kadından aldım...o benim kızım deil kısmı deil de belki deli bir kadından aldım kısmı doğruydu.daniellin ilginç durumunu göz önünde bulundurursak belki de gerçekten delirmişti.ben alexin gerçek babasıydı ve danielle in durumu yüzünden alexi ondan aldı ve onu ada da serbest bıraktı.zaten koskoca othersın danielle bişi yapmaması da ilginç bir durum...:icon_whis

deadly_angel
06-07-08, 00:48
Danielle tartışmasız deli zaten.Aklı başında olsa Aaron'ı kaçırmaya kalkışmazdı.Alex'in öldüğü sahne gerçekten çok fenaydı.Michael Emerson oyunculuğuyla beni kendisine bir kez daha hayran bırakmıştı.Benjamin intikam ateşiyle öyle bir yanıyor ki... Desmond&Penny aşkı umarım tarih olmaz...

suee
06-07-08, 00:58
yani benim düşünceme göre bu zamana kadar danielle in flashbackinide belki bu yüzden göstermemişlerdir.

michael emerson ın her sahnesi başka bir olay bence.kesinlikle alexin öldüğü sahne harika bir oyunculuk örneğiydi.
evet ben 4.sezonun 9.bölümünde apaçık gösterdi bu durumu.ilerde desmond ben karşılaşmasını kaçınılmaz kılıyor bu gerçek.
desmond penny hep mutlu olsunlar istiyorum ama bilemiyorum ben in her zaman bir planı vardır:icon_whis
ben benim favori karakterim ama desmondla pennyi ayırırsa bir anda antipati mi kazanabilir:icon_whis

deadly_angel
06-07-08, 01:02
Danielle ile ilgili bir flashback bölümünün şu ana kadar gösterilmemesinin tek nedeni bu.Umarım beşinci sezonda bizi bu konuda aydınlatırlar.

Benjamin&Wildmore hesaplaşmasının ucu büyük bir ihtimalle Desmond&Penny çiftine dokunacak.

suee
06-07-08, 01:08
umarım...benjamin bir danielle iki şu durumda açıklığa kavuşması gereken...

benjamin widmore savaşında artık yeni bir isim daha var.sun:icon_whisben onun yapacaklarını da çok merak ediyorum.o da intikam peşinde:icon_whis
karşı taraf güçlenecek ben ne yapacak çok merak ediyorum:icon_whisiki tarafta masum değil.onlar kapışacak kaçınılmaz birşey ama dediğin gibi desmondla pennyin zarar görmesi olası.
benin de baya bi işi olacak gelecek sezon..ekibi toplayıp adaya mı yollasın gerçek dünyada kalıp galibiyet savaşımı versin:icon_whis

deadly_angel
06-07-08, 01:58
Wildmore'un kötü yüzünü aslında tam olarak görmedik.Ama Desmond'ı aşağıladığı bölümden beri ona karşı kötü şeyler hissediyorum.:) Sun Wildmore'un adayı bulmasına yardım edecek gibime geliyor.

suee
06-07-08, 02:04
aslına bakılırsa adada son dönemde yaşanan olaylar widmore ın kötü yüzünü görmemize yetti sanki:icon_whis...tabiki ona antipatimiz desmonddan ileri geliyor ilk olarak.:img-cool2
görüyoruz ki işin içinde başka işler var...:icon_whis
hmm bak bu olabilir işte...sun adada olanlar hakkında bilgi verebilir mesela..adayı bulmasına yardımcı olabilir ve widmore dan sonucu isteyebilir.:icon_whis:icon_whis

deadly_angel
06-07-08, 02:09
İşin ilginç tarafı Sun Benjamin'den resmen bilgi sızdıracak gibi gözüküyor.Sonuçta ada yer değiştirdi ve bana göre geri dönüş bileti Benjamin'in elinde.Wildmore saf mıdır yoksa adaya gelenler mi saf ya da biz mi saf saf düşünüyoruz işin içinden çıkamadım... :img-elvis:img-pilot

suee
06-07-08, 02:13
zaten ben adaya dönmenin şartının tüm ekibin gelmesinden geçtiğini son bölümün son sahnesinde söyledi.dediğin gibi de sun ın ben den bilgi sızdırması lazım.şu durumda ben in şartı aslında sun ın arayıp da bulamadığı şey gibi olacak teklifi kabul edecektir bu nedenle.

işte lostun farkı da bu:img-pilot:img-pilot bi taraf fena halde kandırılacak(yada kandırıldı) da kim olur bilemiyorum :img-pilot

deadly_angel
06-07-08, 02:18
Aslında neden hepsi dönmek zorunda, bunu aklım almıyor.Sonuçta adayı taşıyan Benjamin, helikopterle ayrılan Oceanic Six.Zamanı mı geriye döndürecekler, anlamadım...

suee
06-07-08, 02:23
bu konu başlı başına bir soru işareti zaten...
ama ben in geçerli bir sebebi vardır sanıyorum...belki de bilmediğimiz başka bişiyle karşılaşacağız bu sayede...ya da ben in meşhur bi sözü belki de açıklar bunu:ada böyle istiyor.:icon_whis

artık bilemiyorum da nasıl yapacaklarını adayla gerçek dünya arasında ciiddi bir zaman farkı olduğu kesin:icon_whis

TrU
06-07-08, 18:34
bence jin olmedi ve hatta adada cok buyuk bir patlama oldu ve kurtulmasi imkansiz gibi ama eger ada olmesine izin vermiyorsa (michael ve charles widmore gibi) ne olursa olsun olmeyecektir ve bir sekilde sun bunu ogrendi buyuk ihtimalle locke dan ve charles widmore da adayi bulmak istedigi icin onunla isbirligi yapip adayi bulup jin i kurtarmak istiyor umarim jin olmemistirr :img-in_lo

deadly_angel
06-07-08, 19:21
Adanın isteyip istememesi ile bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.Michael'ın durumu mantıklıydı.Çünkü o arkadaşlarını sattı ve bunun bedelinin oğlunun kendisinden uzaklaşmasıyla ödedi.Görevi bitince de ölülerin baş temsilcisi Christian Shephard tarafından bir bakıma özgür bırakıldı.Jin'in durumu şans...

8nil8
06-07-08, 22:40
Jin'in ölüp ölmediğiyle ilgili Kristin'in söylediklerine bakarsak ölmemiş gözüküyor. Gerçi senaryo yazılmadan bunun ne kadar doğru olabileceği tartışılır.

Mena in Los Angeles: Please, spill the beans! Is there a chance that my darling Jin survived the freighter explosion on Lost?

Jin is gonna be fine. I don't know exactly how, but he's going to be fine. I suspect that the difference between Michael's and Jin's survival is that Michael was trapped inside the hold, whereas Jin being up on the edge of the deck meant he had a chance to be blown clear of the ship. Besides, the guy magically survived the crash of a 747 and the wreck of the raft. No reason he shouldn't survive this shipwreck—I choose to believe the Island clearly joins us all in loving him and wanting to keep him around.

deadly_angel
07-07-08, 01:20
Kristin gerçekten sağlam bir kaynak.Sık sık takip ediyorum.Dördüncü sezon finali ile ilgili çıkan major spoilerdan sonra bu Jin ile ilgili bu yorumu bana çok mantıklı gelmişti.Hala da öyel geliyor.Ama mantıken düşünüldüğünde o patlamadan kurtulması zayıf sayılabilecek bir ihtimal.Ama okyanusa yakın bir mesafede olduğunu düşünürsek mantıklı da gelebilir.

TrU
07-07-08, 01:26
ben jin in olmemesinde ji yeon un rolu oldugunu dusunuyorum sonucta sanirim cunku ji yeon adada hamile kalinip dogabilen tek bebek ben daha once kadinlarin hamile kalsalar da ada disina gitmelerine izin vermiyordu o yuzden ji yeon bir sekilde ozel olabilir diye dusunuyorum ve 'ada' da belki bu yuzden jin in olmesine izin vermemistir

deadly_angel
07-07-08, 01:32
Evet, bu şekilde düşününce mantıklı geliyor.Adanın ailevi değerlere önem verişi ilginç bir nokta tabi.:img-pilotGerçi ben adanın izin verip vermeme kararlarını anlayamıyorum.Üzerinde kadınlara, hayvanlara deney yapılmasına, insanların öldürülmesine izin veriyor...

hepsi_gizem
07-07-08, 07:49
İşin ilginç tarafı Sun Benjamin'den resmen bilgi sızdıracak gibi gözüküyor.Sonuçta ada yer değiştirdi ve bana göre geri dönüş bileti Benjamin'in elinde.Wildmore saf mıdır yoksa adaya gelenler mi saf ya da biz mi saf saf düşünüyoruz işin içinden çıkamadım... :img-elvis:img-pilot

Bence Wildmore Ve Adaya Gelenler Saf.Bir De Şöyle Bir Şey Düşünüyorum.Sun Benjaminden Bilgi Sızdıracak.Fakat Benjamin Sonradan Ne Yaptığını Farkedecek Gibi Görünüyor...

hepsi_gizem
07-07-08, 07:56
Arkadaşlar Size Bir Şey Sorucağım...Flod Olucak Bu Yüzden Özür Dilerim.Bende Sitede Lost Resimlerine Bakarken Bir Üye 4.sezon 9.bölüm benjamin linus resimlerini yüklemiş.Benimde aklıma geldi.4. Sezonun 9. Bölümünde Biliyoruz ki Benjamin Bir Çöle Düşüyordu.Ve Çölde 2 Kişi Geliyordu.Benjamin de o 2 Kişiyle Konuşabilmek İçin İngilizce Biliyormusunuz Falan Diye Konuşuyordu.Sonra Bir Arada ''Türkçe Konuşabiliyormusunuz?'' diye sordu.Acaba Orada Türkler de Yaşıyormu Ve Benjamin Türkçe konuşmayı nereden biliyor?Ben Orada Takıldım.Yardımcı olursanız sevinirim :))))

sayosh
07-07-08, 09:34
Arkadaşlar Size Bir Şey Sorucağım...Flod Olucak Bu Yüzden Özür Dilerim.Bende Sitede Lost Resimlerine Bakarken Bir Üye 4.sezon 9.bölüm benjamin linus resimlerini yüklemiş.Benimde aklıma geldi.4. Sezonun 9. Bölümünde Biliyoruz ki Benjamin Bir Çöle Düşüyordu.Ve Çölde 2 Kişi Geliyordu.Benjamin de o 2 Kişiyle Konuşabilmek İçin İngilizce Biliyormusunuz Falan Diye Konuşuyordu.Sonra Bir Arada ''Türkçe Konuşabiliyormusunuz?'' diye sordu.Acaba Orada Türkler de Yaşıyormu Ve Benjamin Türkçe konuşmayı nereden biliyor?Ben Orada Takıldım.Yardımcı olursanız sevinirim :))))

benjaminin çok akıllı olduunu unutuyosun canım:img-wink:orda farkındaysan türkçeden başka bikaç dil daha kullandı..adam herşeyi biliyo...

robertapardo
07-07-08, 10:43

Canım sanırım bejamin suriye'ye düşüyodu(yanlış hatırlamıyosam)
ehh oralarda türkçe biliyo musunuz diye sorması normaldir:D

robertapardo
07-07-08, 10:48
Aslında neden hepsi dönmek zorunda, bunu aklım almıyor.Sonuçta adayı taşıyan Benjamin, helikopterle ayrılan Oceanic Six.Zamanı mı geriye döndürecekler, anlamadım...

orkide istasyonunda zamanda yolculuk gibi bişeyler olmadı mı :icon_whis
ya zamanı geri döndürselerr varolan ölümlere ne olucak geri dönenler olur mu ki(artık iyice saflaştımm kafam çok karıştı:D)

deadly_angel
07-07-08, 11:36
orkide istasyonunda zamanda yolculuk gibi bişeyler olmadı mı :icon_whis
ya zamanı geri döndürselerr varolan ölümlere ne olucak geri dönenler olur mu ki(artık iyice saflaştımm kafam çok karıştı:D)

Gerçekleşen ölümlerin geri dönüşü olmaz herhalde.Locke hariç tabi.Zaten amaç onu diriltmek.Benjamin bunu çok istiyor.Ne kadar kabul etmek istemesem de galiba Locke adaya dönüş konusunda önemli bir karakter olacak.

deadly_angel
07-07-08, 16:50
Haber gerçekten muhteşem(!)

Keamy for Season 5?

Here is a small quote from actor Kevin Durand from a recent interview.

And while his Lost character was seemingly killed off in this season’s finale, Durand said he wouldn’t be surprised if audiences saw Keamy again next season.

“The guy just doesn’t want to die,” he said.

Kaynak: Full Article @ Thunderbay

suee
07-07-08, 16:55
tşkler deadly_angel

yahu öldü gibi duruyordu ya bu adam.benjamin baya delik deşik etmişti kendisiniii...
ilginççç:icon_whis

Green_Arrow
08-07-08, 09:48
2009 Ocak ayında baslayacak fakat net bir tarih belirlenmemiş.
17 bölüm olacak.
1.sezondan beri dizide gördüğümüz bir kadın karakter 5.sezon'da hiç ama hiç görünmeyecek ama 6.sezonda tekrar dizide olacak.(sanırım Emili de Ravin-Claire)
Charlotte ve Daniel Faraday cok daha aktif karakterler olacak.
Mr.Eko'nun John Locke'a "You'r next!" (sıradaki sensin) demesiiyle John Locke'un ölümü veya liderliği arasındaki bağlantıyı öğreneceğiz.
Zaman yolculuğu olayının daha geniş ve farklı bir şekilde işlendiğini göreceğiz.
John Locke aramızda olacak
Jin %95 ihtimalle hayatta.
Christian Shephard çok çok önemli olacak ve neden bu kadar önemli biri bunu göreceğiz.
Yine daha önce gördüğümüz sahnelerin aslında bi devamı oldugunu göreceğiz ve izleyeceğiz.(Kate ve Jack sahnesi gibi)
Flashback ve flashforwardlar azalacak, biyerde "Günümüz tarihi" diye birleştirecekler.
Benjamin ve Desmond 1.sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacak.
Mr.Abandon kimdir, necidir, kimden yanadır bunu görecegiz.

_pegasus_
08-07-08, 10:58
Green_Arrow bilgi için teşekkürler

Danielle'nin hayatını çok merak ediyorum geriye dönüşleri dört gözle bekliycem:)
bide en çok Sawyer-Kate ve Jack-Kate cephelerini merak ediyorum bu sezonda inş. kesin bi sonuca varılır:img-wink:

suee
08-07-08, 11:16
tşkler green_arrow....

bir benjaminci olarak benjamin-desmond sahnelerini merakla bekliyorum...karşılaşmalarının nedeni açık aslında penny:img-wink:neyse izleyelim görelim...

deadly_angel
08-07-08, 13:03
Bilgiler daha önce paylaşılmıştı.Yine de teşekkür ederim.

Gelecek sezonda görmeyeecğimiz karakter çok büyük ihtimalle Clarie.Ama son sezonda bir şekilde onu göreceğiz gibimegeliyor.Çünkü ortadan kaybolması ve ya Christian'ıgörmesi öldüğünü kanıtlamaz.

MetaLoqy
08-07-08, 15:55
-Uçak Yolcu Listesi/Koltuk Numaraları-

http://www.hizliresim.com/2008/4/27/49.jpg

Oceanic Airlines Yolcu Listesi/Koltuk Numaraları:

Austin Kate 27H
Alison Roy 06A
Burgess Carl 46A
Brady Leroi 26F
Carlyle Boone 09E
Charlton Gratien 33D
Colby Eddy 44A
Dawson Michael 34A
Eberwein Thomas 41A
Esmond Mattie 66C
Ford James (Sawyer) 15D
Fredrik Randal 53C
Gresham Dolph 84C
Jarrah Sayid 16A
Kwon Jin-Soo 50A
Krewers Marc 03D
Littleton Claire 55F
Lalawethika Steve 65F
Lloyd Walt 34B
Locke John 24D
Lucia Anna 42F
Mars Edward 27G
Pace Charlie 29G
Paik Sun 50B
Reyes Hugo 29G
Roy Ava 14A
Rutherford Shannon 09F
Shephard Jack 23A
Wollstein Harold 24C
Weldor Elijah 67D
Yorick Toras 56R

http://www.hizliresim.com/2008/4/27/57.png

Oceanic havayollarına ait 815 numaralı uçuş , 22 Eylül 2004 tarihinde Sidney, Avustralya'dan saat 14:55'de
23 numaralı kapıdan hareket edip Los Angeles, Kaliforniya Abd'ye hareket etmişti.

Muhtemel varış saati 10:42 idi.

İçerisinde mürettebatla birlikte 324 kişi bulunuyordu bu Boeing 777'nin.

http://www.hizliresim.com/2008/4/27/59.gif

http://www.hizliresim.com/2008/4/27/64.jpg

http://luisramirez.cl/blog/wp-content/uploads/2006/10/lost.jpg

Havalanmasından yaklaşık 6 saat sonra telsizi ile ilgili problemler başladı ve pilot Fiji'y dönmeye karar verdi fakat 2 saat sonra türbülansa yakalandı.

Uçak alçalmaya başladı ve ilk olarak kuyruk kısmı koparak okyanusa düştü.Hemen ardındanda kokpit ve orta bölüm adaya çakıldı.
kokpit kısmı ormana,orta kısmın büyük bölümü sahile ,kargo kısmı mağaraların olduğu alana kuyruk kısmıda adanın ters tarafına okyanusa düştü.
(pilotun öldüğünü,jack ile birlikteki tayfanın sahilde olduğuna ve kuyruk kısmındakilerin de Bernar ile birlikte kıyıya yüzdüğünü sonradan öğrendik)

http://www.lostpedia.com/images/6/66/Tailsectionsink.jpg

Uçaktaki tayfa ve bilet satış ekibini kısaca özeltlersek

Chrissy(bilet gişesindeki kız),
Cindy (hostes)
Co-pilot
Adını bilmediğimiz bir hostes(3.sezon finalinde Jack ile konuşan)
Hunter (Hurley geç kaldığında uçağı durdurmak için aradıkları kişi)
JD (uçuş görevlisi)
Jenna (23 nolu kapıdaki görevli)
Michael Orteig (Oceanic Havayollarının başkanı)
Michelle (hostes, jd ile birlikte Lock'u yerine taşımışlardı)
Oceanic bilet satış temsilcisi bayan
Oceanic bilet satış temsilcisi diğer bayan (Eko ile ilgilenen)
Pilot

Uçağın düşüşü ile ilgili haber videosu vardı ama siteye konması yasak olduqun icin..

Bir hatırlatma daha dizide adı geçen diğer hava yolu şirketleri:

Pan Pacific Airlines (Christian Shephard ve Ana-Lucía'nın kullandığı firma) ve Herarat Aviation(Juliet'in kullandığı firma).

http://www.hizliresim.com/2008/4/27/77.jpg

http://www.lostpedia.com/images/5/5b/PanPac.jpg

deadly_angel
08-07-08, 17:22
MetaLoqy bunları öncedne okumuştum ama tekrar okudum, iyi oldu, teşekkür ederim.

Kate'in soyadını yanlış yazmakta gerçekten çok ısrarlılar.:)

sevgi86
08-07-08, 19:50
aslında önce bütün spoiler ı baştan sona bir okuyup sonra yazayım dedim
spoiler a alerjim var
deadly arada bir punduna getirip iki 3 şey söylüyüveriyo
kurtulanları söyliyim mi diye çok ısrar etti
ama şu benîn çöllerde türkçe konuşmasını söyledi
bir de 10. bölümü handenin şahane master card avatarı sayesinde biliyordum
gerçi hayal ettiğim gibi çıkmadı :P

bugün 5 saatlik bir maratondan sonra bitirdim nihayet
finalle ilgili ilk söylemem gereken benjamin linus un harika bir insan olduğudur.
beni çok seviyorum
3 sezon boyunca sürekli korka korka izledim keşke şimdiki ben 1. sezonu izleyen bene gidip
"ben'e güven " ddeseydi
her şey daha anlamlı olurdu
o derece güven verdi bana
büyük bir güç tam bir lider
bizim çocuklar robinson ailesinin 2004 versiyonunu yaşarken adam geleceğe dönüş matrix dejavu bir sürü film çevirmiş adada(misal yani)
o sırada birileri kate hangimizin olacak domuz mu yiyelim balık mı tutalım uğraşadursun adam bir kenarda oturup tuşlara basıyormuş telefonlar ediyormuş yeni elemanlar alıyormuş sağa sola ajan yerleştiriyomuş

dizi boyunca en sevdiğim karakter sawyer kate jack üçlüsünden biri oldu hep
kate pek değişmedi ona kıskançlıkla karışık bir sevgi besliyorum itiraf etmek gerekirse
biraz sığ yaklaştığım aşikar
dış görünüşe göre belirledim en sevdiğim karakteri hep
bir de desmondcuğum vardı tabi 1. sezonu izlerken saçma sapan bir lost quizinde adadaki ruh ikizim olduğu söylenince çok öfkelenmiştim(neden sawyer değil de o)görüp tanıyınca(daha çok da aksanı duyunca) pek bir bağrıma basmıştım

ama bu demek değil ki desmond un büün yaptıklarını kabullendim
ooh hayır
belki yılların verdiği bezginlikle hep bir emekli edası bir kenarda oturayım çabası elini ateşe sokmama,sonra charlie nin falekt tellallığını yapması(onun bir suçu yok eşbette) ama beni kendinden çok soğutmuştu

son haftalarda aksan tutkum bir depreşti tanıyanlar bilir desmond tutkum da geri geliverdi
finale gelelim aşk meşk in sırası değil deniz yorum bekler

öncelikle çok hızlı oldu herşey
ağzım açık kaldım
bu kadar olay salatası içinde geçmişe geleceğe göndermeler yapmayı,iki üç espri patlatmayı ihmal etmediler
(son anda jack des'e söylediği şey gibi)

ya çok laf biriktirmişim keşke daha önce de bir yorum yazsaymışım

adaya gelen bilimadamı tayfası (o kızıl kızın ne olduğunu daha anlamadım ama bana yardımcı olursunuz artık teorilere spoiler lara açığım varsa bir havadis) ayrı bir alem
pilotumuzu çok sevdim noel baba gibi bir insan hemen gruba alası geliyor insanın

jack'e çok öfkeliyim yine liderliklte çuvalladığı insanları tehlikeye attığı, çocukça hayallere kapıldığı ve adadan gitmek için yanıp tutuştuğu için (locke o saçları değirmende dökmedi ben o gözleri estetikle pörtletmedi diyorum) biraz tavsiye alsa ne olur
tamam cerrah olmuş pek çok konuda iyi kararlar da verdi ama öngörüden eser yok

kate gözüme girdi son bölümlerde dişi ramboya bağladı bir aksiyon şöleni yaşattı bizlere
onun bu profesyonel halleri izcilikten kalma yetenekleri beni hep eğlendirdi
ama ona da kızgınım son ana kadar hala bir karar vermedi hem jack i hem sawyer ı bedbaht etti

sawyer'a bir aferin
babacan tavırlarıyla annemin de onayını kazandı
claire i sahiplenmesi olsun hugo'nun peşinden gitmesi olsun, kabilesindeki diğer insanları gözetmesi olsun insana " keşke kazadan sonra jack kuyrukta olsaydı da sawyer da sahil halkının belediye başkanı olsaymış dedirtiyo
ama eğitim şart jack o rütbeyi doktorlukla kaptı
doktorluğuna insan sevgisine diyecek yok jack'in hem o benim ilk göz ağrım (ben de kate gibiyim insan seçemiyor (franbuazlı ve çikolatalı pasta arasından seçim yapmak çok zor )

bölümlerin adını hatıralyamayacğım ama desmond'un geleceğe dönüş gibi şeyler yaşadığı bölümler çok güzeldi
tam bir yolculuk değildi daha çok algısal bir yolculuktu anlıyorum ama beni göklere çıkardı
lostta görmek isteyecğim türden atraksiyonlar bunlar

size bir komedi
juliet severler buna gülebilir
juliet i ilk gördüğümde penny sanmıştım çok sevinmiştim
aslında finale kadar hep penny yi adada görmek istedim
desmond-penny'nin ada maceraları da olacak sanmıştım

gelelim juliet'e
beni hala korkutuyor bakışları ama artık ondan zarar gelemyeceğine inandım o da iyi bir insan
apandist ameilaytında jack'e çip yerleştirir diye bile korktum (hurley'le delilik yarıştırdım sanırım)
kate'le jack hakkında konuştuğu sahnede içim sızladı
bu kate'deki de ne şanstır ne berekettir

adanın sırları hala sır biraz supernatural şeyleri anlamakta zorlanırdım ben de ama jack gibi görmezden gelmek de biraz aptalca oldu
locke adanın büyüsüne bıraktı kendini bazılarının dediği gibi biraz kaderci olabilir ama seçilmiş bir insan olduğunu gösterecek kahramanca davranışları da oldu(örnek veremiyorum hemen hepsinin sonunda bizim kabileden birine bir zarar ziyan geldi)
severim locke amcayı
ne oldu da o tabuta girdi çok merak ediyorum
adaya gidince hoppp diye hortlar mı acaba inşallah iyi şeyler bekliyordur bizi adada

ben'in kızının ölümüyle başa çıkmabiçimi bile insanın kanını dondurmaya yetiyor
intikamı bile başka adamın
böyük adam şu ben

"I'm sayid jarrah and I'm a torturer" sevdiğim bir replikti
ama sanırım bunun yerini "I'm sayid jarrah and I'm the terminator" alacak gibi görünüyor
ben'in tetikçisi olması çok hoş
gelecekte birilerinin ben için çalıştırğını görmek harika

micheal ın geri dönüşünden bahsetmek istiyorum
benim için çok rahatsız ediciydi
ana lucia fıstığına hurley in tek aşkı libby ye yaptığı,arkadaşlarının sırtından bıcaklaması ve sümüklü oğluyla kaçması (ha bu arada ergen walt çok komik ona parantez içinden gülmek istiyorum puhahaha--harry potter 2deki daniel i hatırlattı bana ses değişmiş yüz uzamış tuhaf değişiklikler mutasyon gibi bir şey neyse)
ama ben'in ne kadar büyük bir patron olduğunu burada görüyoruz
micheal la yaptığı o ibret verici konuşma yok muydu ahhh şuramdan vurdu beni
ben zaten olanlar için ben'i suçlamadım
micheal'ın ödelkliği ve sakarlığı şabalaklığı güzel kızlarımızı bu kadar genç mezara götürren

jin i çok özleyeceğim onun çat pat ingilizcesini(öldü di mi o ölüp ölüp diriliyolar ama fast forwardları gördük ölmüşolmalı hiçbirşeye inanamaz oldum)
karısına olan sevgsini
eşke o pandadan bir tane de kendi kızına getirebilseydi
kader ağlarını örmüş
üh üh ühühü

daha diyeceklerim vardı aslında ama çok uzattım zaten artık polemiğe girerim cevap yazan olursa yemeğe çağrılıyorum sonuçta bu adanın dışında da bir hayat var devam ediyor yaprak sarmaları beni bekliyo

deadly_angel
08-07-08, 20:08
Napıyım sende feci bir spoiler düşmanlığı, inadı var.Sen yüz verseydin daha ne spoilerlar verecektim.Ama olmadı, neyse sonunda bitirmiş olmana sevindim.

Benjamin yorumun süper, ama sen yine de ona o kadar çok güvenme.Bak spoiler vermiyorum çünkü sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum.Rahat rahat oku.O adamdaki kincilik, takıntı ve inat kimsede yok.Ama herşeybir kenara ben de seviyorum Ben'i.Dizinin tadı tuzu, olmazsa olmazı.

Desmond olayı cidden karışık.Charlie konusunda birşey diyemiyorum ben.Ama Desmond iyi bir insan ve umarım sonunda ölmez.

Ada çayı Charlotte ile ilgili pek çok teori var.Benjamin'in ve ya Charles Wildmore'un kızı olabileceği ile ilgili sağlam teoriler hemde... Adada doğmuş zaten, Daniel'ı sevdiği ve Kore'ce bildiği dışında pek birşey öğrenemedik kendisiyle ilgili.

Lapidus'a bayılıyorum ben.Tahmin etmiştim Oceanic Six'i onun kurtaracağını.Çok zeki adam, işi bitmemiştir umarım...

Evet söylediğin gibi doktor olması önemli bir etken oldu liderlik için.Ben Jack'e onuncu bölümde sinir olmuştum.''Geri dönen benim, Sawyer seçimini yaptı'' tarzı nutukları beni delirtmişti.Sanki Sawyer keyfinden arkada kaldı...

Bir Juliet fanı daha diyebiliriz.Ne mutlu... Korkma! Ya da kork öyle daha iyi bir hal alıyor Juliet sevgisi.

Locke seçilmiş kişi bunu inkar edemem.İnkar etmek diziyi izlemiş olmayı reddetmek gibi birşey olur.Ama Locke itici bir karakter benim gözümde.Yararlı aynı zamanda... Beşinci sezonda bir bilim insanına dönüşecekmiş merakla bekliyorum.Sevgimi kazanabilir...

Sayid yorumun süper.:):)

Ergen Walt'un bir açıklaması varmış öyle diyor yapımcılar bakalım artık... Ben de yemeğe gidiyorum cevap yaz bana doc.:)

sevgi86
08-07-08, 20:22
ooo cevap hızlı gelmiş
ne çabuk okudunuz beni
evet jack'in sawyer'ın arkasından öyle konuşması çok gıcıktı(bulabildiğin en nazik laftı)
ben de sawyer "bana ne gelmiyom ben ananası dalından yemek istiyorum suya dalıp çıkmak istiyorum" gibi bahanelerle sevdiceğiniz gerçek dünyaya tek başına yolladı,ben'in dediği gibi bir cerrahla mücadelen kaçtı sandım
adamcağız 90 kilo ağırlığını atmış sulara jack'in afedersiniz k.çını kurtamış
laflara havalara bak
10. bölümde yaptıkları için sawyer'a dua etmesi,mum dikmesi,adak adaması,hastanenin kapısına sawyer heykeli yaptırması gerekir

şu claire durumları hakkında bir şey yazmamışım
ohhh yani ölsem de gam yemem jack öğrendi ya
gerçi paylaşmamış freckles'la anlaşılan
babandan mı utanıyosun
hayır claire gibi pırlantalar pırlantası bi insan beleşten kızkardşin olmuş,yanındaki bebe yeğenin çıkmış
mutlu olmayı şükretmeyi bilmeliyiz efendim

gerçi jack'e bu kadar kızıyorum ama onu suçlayamam
oceanic siz olmak çok büyük bir baskı yaratıyo
neyse bir geri dönsün görelim kahramanlığını belki affederim ama biraz gözümden düştü kereta

sawyer'ın sulardan çıktığı an aklıma geldi
"sen burada ne arıyorsun?"
"bir dalıp çıkayım dedim :D:D:D"
harika manyak bir adam ya delü
bu belirsizlikler içinde finali izleyen biz zavallı lostseverlere son bir espri patlattı
5. sezona kadar bu anı hatırlar avunurum artık

deadly_angel
08-07-08, 20:58
Sen ne diyorsun ben ne zamandan beri bu yorumu bekliyorum.Kısmet bugüneymiş, tarihe altın harflerle yazmak gerek.

Sawyer atlamasaydı hepsi ölecekti.Zaten o sahnede Hurley'e sinir olmuştum.Adam atlasa kurtulacaklar.Ama yok, kurtulup akıl hastanesine düştü gene.Yanarım yanarım ona yanarım.Gerçi benim Oceanic Six'imin içinde Hurley de olmazdı Sayid de... Juliet ve James'i koyardım helikoptere.Juliet'i Desmond'larla bırakırdım.Onu bir yere bırakırlardı o nefis gemiyle.

Clarie'e üzüldüm ben, Charlie'nin anısını yaşatıyordu.Her ne kadarbu durumu içide yaşıyor olsada...

Sawyer öyle orjinal bir karakter öyle harika ki... İlk sezondan bu yana benim için çok özel.Bunun yakışıklılıkla bir alakası yok.Şu ana kadar gördüğüm en çekici erkek olsada...

Harika bir finaldi, Lost bittiği gün herhalde bilmem kaç ünite kan vermiş gibi olacağım.Bak senin yapman gereken bir espri yaptım.:img-pilot:img-pilot:good:

DEADMAN
08-07-08, 21:32
umarım şu ilk sezondaki iskelet olayını açıklarlar bi ara! jackin iskeletten aldığı bi siyah bi beyaz taş vardı sanırım niye aldı sonra noldu onlar belli diil! umarım o atlanmaz!!

deadly_angel
08-07-08, 21:39
Ada tarihi, adanın taşınması, adanın zaman dilimi üçgeni içerisinde açıklanması gereken bir konu.Atlayacaklarını sanmıyorum.

Ama Lost ile ilgili şöyle birşey düşünüyorum.Dizi bitti, genel sorularımıza cevap bulduk.Buraya kadar herşey tamam.Ama benim sorularım bitmez.Aynı şekilde milyonlarca izleyicinin de soruları bitmez.Bu yüzden D&C ikilisi konferanslara katılıp karakterler ve dizideki ufak detaylar hakkında açıklamalar yapabilirler.Büyük bir ihtimalle böyle birşey gerçekleşir diye düşünüyorum.

8nil8
08-07-08, 23:05
Bence de son bölümle herkesi tatmin etmeleri biraz zor olacak gibi gözüküyor. Herkesin kafasında o kadar soru var ki belli başlı konular dışında. Umarım atlamadan, mantıklı cevaplar alarak,konferansa falan gerek kalmadan bitmiş olur dizi.

hyoldas
09-07-08, 12:46
Terry and Dale recurring S5, optioned as regulars for S6

It's been a while since I've done this, hope it is correct that it gets a new thread and not just a post in the Kristin/Ausiello thread. I think this is VERY interesting news.

Question: I'm dying