ozzde
02-02-07, 15:03
doga neden kendıne ayse dedırttıyor
Doğa önceki bölümde söyledi.Doğanın diğer ismi Ayşeymiş....
Doğa önceki bölümde söyledi.Doğanın diğer ismi Ayşeymiş....
|
Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Nostalji (Arşiv 1) ozzde 02-02-07, 15:03 doga neden kendıne ayse dedırttıyor Doğa önceki bölümde söyledi.Doğanın diğer ismi Ayşeymiş.... Müge 09-02-07, 23:41 Tam yatıp uyuyacaktım televizyonda kanalları bir bakayım dedim bir den TRT-İNT'TE ne çıktı karşıma Bizim Evin Halleri ama çok eski...Sabah TRT1'de yayınlanan bölümlerden dahada önceki bölümler...Dekor değilde ev çekimi olan bölümler...Ama olsun çok sevindim eskileri hatırlamıs olucam:happy0064 dilekk54 10-02-07, 08:49 rüzgar varmı peki o bölümlerde onur29 10-02-07, 11:24 Müge saat kaç gibi gördün. Yazarsan sevinirim Müge 10-02-07, 11:43 Saat 01:30 gibi...Ben açtığımda başlamıştı...Evet Rüzgar vardı yani eski Rüzgar(Burak Demir) Cihan (Murat Demir) çok küçüktü Pembe ile aynı boydaydı inanmıyorum valla 265.Bölümün sonu dedi yıl 2001 ..Vay beee.. :) nuru4207 10-02-07, 12:53 arkadaşlar trt ıntte sabah 8 30 öğleden sonra 16 30 gece 1 30 yayınlanıyor bende kaçırmıyorum yeni bölümleri başlamadan önce trt de başlıyo zaten yarım saat sürüyo.galiba o yayınlanan en ilk bölümleri. onur29 10-02-07, 14:35 Sağolun arkadaşlar kesin izlwmeye çalışıcam purna 10-02-07, 22:32 o zamanlar heralde rıkkat de baska bırıoydı cok eskı bolumse sally de baska bırıydı o zaman ben öyle hatırlıyorum nuru4207 11-02-07, 08:22 benim izlediğim bölümlerde rikkat aynı rikkat sally hiç görmedim. bir tek cihan farklı cihan rolünde hira tekindor oynuyor. onur29 11-02-07, 11:31 Bende cihanın başka biri tarafından canlandırıldığı dönemi hatırlıyorum. Birde aklımda bi sahne var sanki Sally aynı saly ama yüzügözü morluk içinde dayak yemiş sanki böyle üstünde bahtaniye Oturmuş ağlıyo. İsmette ona sarılarak teseeli ediyo penyezim 11-02-07, 14:52 Arkadaşlar farkındamısınız? bu dizi kanal1'e geçtiğinden beri kalite ve seviyeden ödün vermeye, çok affedersiniz, belden aşağı konuları işlemeye başladılar... Çooook üzücü bir şey buuuuu... TRT 'ye geri dönsünler bencee purna 13-02-07, 18:07 Tam yatıp uyuyacaktım televizyonda kanalları bir bakayım dedim bir den TRT-İNT'TE ne çıktı karşıma Bizim Evin Halleri ama çok eski...Sabah TRT1'de yayınlanan bölümlerden dahada önceki bölümler...Dekor değilde ev çekimi olan bölümler...Ama olsun çok sevindim eskileri hatırlamıs olucam:happy0064 evet bugun bende gordum 276 bolum du galıba .zeynomm. 13-02-07, 18:16 evet ya bende gördüm geçen gün cahan ne kadar ufak ya:))şimdi ki haline bakın bide o zaman kı halıne :)fincan hala hiç değişmemiş ama rikkatteki değişimde süper:) onur29 13-02-07, 18:28 Ya ben neden göremiyorum. Geç açıyorum herhalde. Saat kaç civarı arkadaşalr. purna 13-02-07, 18:34 ben baktımda 4 bucuktu sanırım onur29 13-02-07, 18:36 Sağol ben geçen sabah 8:30 da baktım ama yoktu. purna 13-02-07, 18:44 galiba 4 buçukta baslıyor o saatlerde galiba nazlii1 13-02-07, 21:02 Niyedir bilmiyorum ama TRT'de yayınlanan bölümlerin tadı daha bi farklıydı gibi..Ama şimdide kötü sayılmaz izliyorum ... Müge 13-02-07, 21:46 Öncelikle Kısmet'in-Haluğun-Rüya'nın-Civan'ın diziden ayrılması çok kötü oldu...Sabahki bölümlere bakıyorumda .Kısmet ve Haluk arasındaki didişme beni çok güldürüyor..Eski Rüzgar(Burak Demir) kuzenlerinden Doğa'ya çıkma teklifi etmek için yardım istiyor....İsmet'in ve Sayhan'ın aşkları bile bir başkaydı bu bölümlerde...Kısaca asla tadamaycağımız bölümlerdi.zamanı geriye çevirebilsek gidenleri geriye getirebilseydik keşke.. nuru4207 14-02-07, 07:09 Öncelikle Kısmet'in-Haluğun-Rüya'nın-Civan'ın diziden ayrılması çok kötü oldu...Sabahki bölümlere bakıyorumda .Kısmet ve Haluk arasındaki didişme beni çok güldürüyor..Eski Rüzgar(Burak Demir) kuzenlerinden Doğa'ya çıkma teklifi etmek için yardım istiyor....İsmet'in ve Sayhan'ın aşkları bile bir başkaydı bu bölümlerde...Kısaca asla tadamaycağımız bölümlerdi.zamanı geriye çevirebilsek gidenleri geriye getirebilseydik keşke.. çok haklısın müge.o bölümlerin tadı başka haluk, civan, rüya,kısmet hele kısmetin diziden çıkışı çok ani olduydu ya..diziye bambaşka bir renk katıyodu o. dilekk54 14-02-07, 13:39 evet izledim bende çok güzel purna 14-02-07, 17:19 çok kısa sürüyor sadece.cihan daha küçük aynı oyuncu oynuyor. onur29 14-02-07, 17:51 Bu sabah trt inteki bölümü izledim çok güzeldi. baya eskiydi. Düriye ve Dalyan çok komikti. Artık onlara çok fazla yer verilmezoldu. Haluk ve Kısmet çok komikti. Rüya vardı, Civan vardı. Ahh ahhh keşke yine olsalardı. Özellikle Kısmet ve Rüya ikiside çok ani çıktılar diziden. Ve bi daha hiç bahsedilmedi. Bu çok acı. yaa Müge 14-02-07, 22:35 Evet nuru4207 canım çok renk katıyorlardı...Ve hala onlarının yerini kimse dolduramadı... Dün gece 01:30 başlayan 267. bölümü izledim..Kısmet'e çok hayret ettim...O yıllardan beri Haluğu nasılda çok seviyor öğlen yayınlanan 671.bölümlerde bile aşkı devam ediyor...2001-2005 dile kolay dört sene Haluk için çabaladı...Muradına erdi ama dizidende ayrılmış oldu...Ben hala Kısmet'in diziye geri dönmesinden yanayım...Onun yaptığı espirleri hiç kimse yapamaz.... Ah Kısmet ah.... MELENA 21-02-07, 17:26 kesinlikle katılıyorum.benim kanal1 e geçtiğinden beri düşündüğüm tek şeydi açıkçası.bu yeni rüzgarı da hiç sevmiyorum.tamam tiyatro oyuncusu olabilir ama bence kameralar önünde iyi değil.eski rüzgar bir harikaydı.birde senelerdir ona alışmıştık.onun o hırçınlığına,ama bu rüzgar süt dökmüş kedi gibi.12 de trt başlayanı sabırsızlıkla bekliyorum.hatta kaçırdığımda çok üzülüyorum.ama kanal1 de olana bazen canım bakmak bile istemiyor.sayhanla ismetin kavuşamaması,kısmetin espirileri:happy0064 muhteşemdi Müge 21-02-07, 23:42 Şimdi Trt-int eski bölümlere bakıyorumda....Ah Kısmet ah diyorum.....İsmet Kısmet gibi davranıyordu hatta Haluğun fotoğrafını almış ona bakıyordu Kısmet görünce çıldırdı çok komikti of of....:img-hyste Kısmet seni çok özledim.... :( ena 22-02-07, 19:26 Bugün dersim olmadığı için (yani aslında var da bence yok:)) yeni bölümü izleyebildiğim gibi tekrar bölümü izleme olanağı da buldum. Ve ilk yayınında da bana çok sıcak ve doğal gelen, doğaçlama olarak ortaya çıktığını düşündüğüm diyaloğa yine çok güldüm. İçimi bir sıcaklık kağladı bu doğallık karşısında. İsmet: "Abla kırmızı kazağım siyah pantolonum bir de (hatırlayamadığım bir şey) nerde?" Kısmet: "Gel araştıralım bakalım bunlar neden böyle toplu bir eyleme kalkışmışlar.":img-hyste Müge 22-02-07, 21:37 Ben de bugün izleyebildim...Haluk çok güldürdü beni....Mafyadan kurtulmak için yaptığı numara çok komikti mafyalarda hiç kötü bir tip değilde aksine çok şeker insanlardı Berkcan pardon Bekir abi...:img-hyste Sayhan-İsmet arasına yine Kartal girdi...Sayhan'ın kıskançlıkları çok komikti...:) EFTALYAGUL 22-02-07, 21:45 Evet nuru4207 canım çok renk katıyorlardı...Ve hala onlarının yerini kimse dolduramadı... Dün gece 01:30 başlayan 267. bölümü izledim..Kısmet'e çok hayret ettim...O yıllardan beri Haluğu nasılda çok seviyor öğlen yayınlanan 671.bölümlerde bile aşkı devam ediyor...2001-2005 dile kolay dört sene Haluk için çabaladı...Muradına erdi ama dizidende ayrılmış oldu...Ben hala Kısmet'in diziye geri dönmesinden yanayım...Onun yaptığı espirleri hiç kimse yapamaz.... Ah Kısmet ah.... katılyıroummm kesnilikle keşke kısmet geri dönseeee.yeni bölümlerde olabilirmi ki böyle bişeyyyy.gerçi zor gözüküyo kadroda yok ama belli olmaz oyuncuları bi gidip geri gelebilirler:) purna 22-02-07, 23:42 trt ınttekı bolumlerdede cıhan çok kucuk daha _AŞkım_FB_1907_ 26-02-07, 21:37 arkadaşlar bişiii sorcamm,tayfuneraslan lı bölümlere geldik mi acaba ben osaatte okulda olduğum için izleyemiyorummbye purna 26-02-07, 22:35 Daha Cok Var Sanirim O Bölumlere Müge 01-03-07, 23:50 Biraz önce TRT-İNT'te dizinin 2001 yılındaki bölümlerine 208. bölümüne bakıyordum....Duriye'nin kucağında bir bebek...Bilin bakalım bu bebek kim?Dila'nın bebekliği...:) Duriye komşunun bebeğine bakıyordu....O zamanlar Dila başka roldeydi annesi bebeğini sevmiyordu ve Duriye bakıyordu çok iyi hatırlıyorum.....Ay çok tatlıydı maşallah....:) Vay bee :) MELENA 02-03-07, 10:33 bugünkü bölümde,sayhanın sezen aksunun şarkısı eşliğinde parkta yürüyüp,ismeti düşünmesi çok hoştu.ahhh eski bölümler ahh purna 02-03-07, 14:48 ismetlerın yurttaki küçük kız dılamı demekkı kucuklukten gırmış dızıye Müge 02-03-07, 20:44 Sayhan ve İsmet'in aşklarını izlerken hiç strese girmiyorum ve onların aşkı bana çok gerçekci geliyor...Sally İsmet arkadaşlığına dostluğuna bayılıyorum bu devirde hangi insan yapar bunu..Keşke benim de Sally gibi bir dostum olsaydı ... nuro 16-03-07, 13:25 ben bizim evin hallerinin trt1 de öğlen yayınlanan bölümlerini izliyorum ve çok zevk alıyorum izlerken.bağımlısı oldum diyebilirim.sadık aliye bayılıyorum çok gülüyorum ona.kanal1 dekiler bana pek cazip gelmiyo ama arada bakıyorum. ismet ve sayhan birbirlerinden habersiz aşk acısı çekiyorlar.ne zaman bir araya gelicekler merak ediyorum.bir de rüzgarla ilgil ibişi sorucam.doğayla ilgili.neden ayrıldılar.cevplarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.. twetytom 19-03-07, 21:05 doğa ingiltereye gitti ondan ayrıldılar purna 19-03-07, 21:07 kartal ismeti aldattıdamı ayrıldılar yoksa kendi istekleri ilemi.öyle bişey okudum ileriki sayfalarda da nuro 20-03-07, 13:16 doğa ingiltereye gitti ondan ayrıldılar çok sağol cevapladığın için.merakımı giderdin. zarpandit34 20-03-07, 14:21 kartal ismeti aldattıdamı ayrıldılar yoksa kendi istekleri ilemi.öyle bişey okudum ileriki sayfalarda da Evet önceden Kartal İsmeti Arzu diye bir kızla aldatmıştı.Ama şimdi İsmetle yeniden barışınca bir daha aldatmıyor. guilty 22-03-07, 14:03 Ayy eski Rüzgar çok tatlıydı neden onu çıkarttılar anlayamadım doğrusu.. Onun için izliyordum diziyi:) gulseven 22-03-07, 15:00 bende trt 1 den takip etmeye çalışşıyorum izleyemediğim bölümleri burası sayesinde izlemiş kadar oldum.sağolun:img-wink: ben salyy nin ailesini merak ediyorum. hiç onları göstermişlermiydi daha önceki bölümlerde? EFTALYAGUL 22-03-07, 15:06 tam hatırlamıyorum ama bu dizide miydi yoksa ferhunde hanımlarda ismet in ailesimiydi onlarrrr.bi anne baba gelıyordu memleketten ama hafızayı zorlamak gerekkkk.hatırlayamadım vallaa. zarpandit34 22-03-07, 15:10 tam hatırlamıyorum ama bu dizide miydi yoksa ferhunde hanımlarda ismet in ailesimiydi onlarrrr.bi anne baba gelıyordu memleketten ama hafızayı zorlamak gerekkkk.hatırlayamadım vallaa. Sally bügün trt'de yayınlanan bölümde ailem yok dedi ama belki yanımda değil anlamında söylemiş olabilir. gulseven 22-03-07, 15:19 evet bu günkü bölümde paylaşabileceğim bi ailem bile yok dedi. bende yanında değiller diye öyle demişlerdir diye düşündüm:img-wink: ortanca1 24-03-07, 11:34 ismet ve sayhan ne zaman evlenecek ve kartalla ne zaman ayrılacaklar.birde şu misketli bölümler gelse onuın o köylü halini merak ediyorum zarpandit34 24-03-07, 12:43 Ena arkadaşımız 1. sayfada zaten cevabını vermiş.740. bölümde ilan-ı aşk oluyormuş.Ben eğer yanlış hesaplamadıysam 740. bölüm perşembe gününe denk geliyor:img-wink: EFTALYAGUL 26-03-07, 21:11 evet az kaldı ilan ı aşk bölümlerineee.zaten sayhan la ismet birbirlerineeee gözleriyle aşkı anlatıyorlar.bugunku bölümde çok tatlılardııı.cafede otururken ismet özür diledi sayhandannn.o arada bi grup taraftan en büyük kartal sesleriyle girdiler cafeye.onların kartal beşiktaş ama olsun ismet in kartal ı hatırlatmış oldu onlara:)ee ismet vicdan azabı duyuyor tabii kartal la nişanlı ama sayhan ı sevıyor. zarpandit34 27-03-07, 07:04 EFTELYAGÜL gerçekten çok şekerler bayılıyorum onlara ben.Keşke şimdiki bölümlerdede duygusal sahneleri olsa.Bu arada İsmet partide çok güzel olmuştu. burcuuu 27-03-07, 15:06 az önce trt int'tekii böLümü izLedim.. Çok eskii sanırım.. Cihan küçüçüktü.. Çok şirindii.. Hep küçük kaLsaymış.. =)) Rikkat'in saçLarı fLn bir değişikti.. qüzeLdi... İsmet ise fenaLardaydı.. Müge 27-03-07, 23:40 Evet burcuuu çok eski bölümler 2001 yılına ait...Maalesef Sadık Ali bu bölümlerde yok...Herkes ne kadar da tatlı...Sinirlenmek yok gerilmek yok...bol bol gülmek var....Duriye var :( Yeni bölümlerde bir aydır çıkmıyor:( tamam çok yoğun yeni dizisi başlayacak bu hafta ama insan özlüyor onu da... zarpandit34 28-03-07, 11:08 Bugün Şadanın zorla yaptırdığı doğum provaları çok komikti.Yeni bölümleri düşününce Şadan-Peyami dostluğu,ortaklığı bile bir başkaymış.Başka bir komedide Sayhanın İlan-ı aşk teşebbüsleriydi.Malesef her seferinde Kartalın gölgesi düştü üzerlerine.Yanlız trt hergün iki bölüm yayınladığı için birinci bölümün sonunu kesiyor.Benim gibi önceden izleyenler için sorun değilde ilk defa izleyenler, ne oldu burada şimdi diye düşünüyordur.Teknik konulardan pek anlamam ama biraz acemice kesiyorlar sonunu. burcuuu 28-03-07, 20:27 Şadan iLe Peyami arasında ne qibi bir sorun var.. Sayhan'ın kısa saçLı haLii daha hoşmuş.. İsmet'Le arasında qeçen diyaLoqlarda çok qüzeLmiş.. Bn şmdii kii haLİNİİ pk sevmiyorum.. en azından ismet'ten qizLi işler yapmasın.. ! EFTALYAGUL 28-03-07, 20:33 farkettiniz mi arkadaşlarrr sanki şimdi izledigimiz dizi bambaşkaymış gi,biiiii hepimizde eski bölümler e özlemle bakıp youm yazıyoruzzz.bencede o günlerdee bi başkaydı...sabahkı tekrarları izlıyorum da bazennn çok içtenler vee aralarında tartışma bile olsu bu kadar seviyesiz bi hale gelmeden çözümlüyorlardı.... insanı rahatlatıyordu izledikcee,şimdiki bölümlerde resmen gerim gerim gerilıyoruzzzzzz........aksiyon oldu çıktıııı dizi geneli....eskiden komedi ve duygusalken...maşallahları var artık macera,aksıyon hepsi biraradaa burcuuu 29-03-07, 15:09 Trt İnt'tekii böLüm çok kısa sürüyor ya.. Bu kdr da oLmaz kii.. sadece 25 dkcık.. :( Zaten yenii izLiyorum.. eski böLümLerii de izLemek istiyorum ama oLmuyor.. ! Merak ettiğim 1-2 şey var.. cvpLayan oLursa çok sevirim.. =)) Şadan - Peyami - SaLLY -İsmet aynı iş yerindeymişLer.. Peyamii neden onLardan ayrıLdı.. Şadan iLe arasında neden şu an soğukLuk var.. (Yoksa neva için mi) Bir de SaLLy İsmet'in nesii oLuyor.. Arkadaşı fLn mı? Arkadaşı oLduğu beLLi de.. Yanii arkadaşLık fLn nerden qeLiyor.. Rüya nerde.. ? Rüzqar ile Misket nasıL tanıştı?? zarpandit34 29-03-07, 15:23 Şadanla peyami yayınevinde çalışıyor.İsmet ve sally ise ilaç pazarlama işinde çalışıyor yani dördü aynı yerde çalışmıyor.Bugünkü bölümde İsmetler, yayınevine erkekler ne haldeler diye bakmak için gittiler.Eee malum kadın dayanışması:img-wink: İsmetle sally baya eski arkadaş ama nerden tanıştıklarını bende bilmiyorum.Peyami ile Şadan yeni bölümlerde küsler çünkü Şadan Peyamiye ayı dedi.Birde Safa Peyaminin kardeşi ve Peyami kardeşine Neva meselesinde sahip çıktı.Ben eski bölümleri izlemeye devam etmeni tavsiye ederim çünkü şimdikinden çok daha güzel adeta bambaşka bir dizi:img-yes: burcuuu 29-03-07, 15:44 Şadanla peyami yayınevinde çalışıyor.İsmet ve sally ise ilaç pazarlama işinde çalışıyor yani dördü aynı yerde çalışmıyor.Bugünkü bölümde İsmetler, yayınevine erkekler ne haldeler diye bakmak için gittiler.Eee malum kadın dayanışması:img-wink: İsmetle sally baya eski arkadaş ama nerden tanıştıklarını bende bilmiyorum.Peyami ile Şadan yeni bölümlerde küsler çünkü Şadan Peyamiye ayı dedi.Birde Safa Peyaminin kardeşi ve Peyami kardeşine Neva meselesinde sahip çıktı.Ben eski bölümleri izlemeye devam etmeni tavsiye ederim çünkü şimdikinden çok daha güzel adeta bambaşka bir dizi:img-yes: Cvp için çok tşkLer.. Eski böLümlerii fırsat oLdukça izLemeye çaLışıyorum.. Çok qüzeL böLümLer vaLLa.. Bu arada yeni böLümlerde bqn 121.böLüm bitti qaLiba.. Dizii kanaL 1 de ilK böLüm oLarak mı başLadı.. Yanii 121 böLümdür bu kanaLda mı..? purna 29-03-07, 15:46 sadanlar ısmet ve sally nın ıs yerı aynı bınada calısıyor dalyan cay gorurup getırırken farkedıyorum burcuuu 29-03-07, 16:21 sadanlar ısmet ve sally nın ıs yerı aynı bınada calısıyor dalyan cay gorurup getırırken farkedıyorum Şadan'ın dn tansiyonuna fLn bakıyorLardı ya o zaman Sally de ordaydı.. aynı bina da oLdukLarıı beLLi zaten.. ;) zarpandit34 29-03-07, 16:24 Kanal 1 deki bölümler 1. bölümden başladı malesef BURCUU.Ben üzüldüm çünkü o kadar bölüm yok sayılmış gibi oldu.Tam sayısını hatırlamıyorum ama trt de 1000. Bölümü aşmıştı dizi. dilekk54 29-03-07, 17:45 kartalın halası geldi bu bölüm o kadın dalyanın annesimi dizide zarpandit34 29-03-07, 18:55 DİLEKK54 Evet o kadın dalyanın annesi afranuru oynamıştı:img-wink: Birde hoppalastar yarışmasında Zerrin Özeri oynamıştı.Yani tam üç farklı rolde oynadı aynı dizinin içerisinde. NOSTALJİK 29-03-07, 20:26 saysayın ismete açılma sahneleri trt 1de bugün tekrarlarında yayınlandı . kanal 1deki bölümler 1500 e gidiyormuş . eski bölümlerle toplanınca. NOSTALJİK 29-03-07, 20:34 oradaki oyuncaların yabancı filimlerde dublaj yaptıklarını biliyor musunuz? Müge 29-03-07, 23:31 Bu eski bölümlerin yeri ayrı valla..Bugün nasıl da Sayhan İsmet'i öptü aşkını itiraf etti....:) Özledim valla o eski tadını dizinin....Ah ah.. zarpandit34 30-03-07, 07:27 Sayhanın İsmeti öptüğü zaman benim gözlerim doldu.Oyuncuları tebrik ediyorum duyguları çok başarılı aktarıyorlar seyirciye.Eski bölümler konusunda sana katılıyorum MÜGE gerçekten apayrı :img-yes: purna 30-03-07, 07:30 evet eski bölümler dahada guzel mesela trt ınttekı bolumler rıkkat orda cok guzel ve degışık.neva ruya falan zarpandit34 30-03-07, 15:45 Bugün trt-ınt yayınladığı bölüm çok eğlenceliydi.Rikkat ve Füsun,Şadanla Peyaminin hiçbir işini yapmadılar.Sonra Rikkat,Füsun,İsmet,Sally ve Pembe hep beraber eğlenmeye gittiler çokta eğlendiler.Sonra hepsi sarhoş oldu.Eski bölümlerde hiçbir kırgınlık,küslük yok iç çekerek izlemekten başka birşey yapamıyoruz.Bu arada eski bölümlerde Rikkatin saçları daha uzun o hali çok güzelmiş.Şimdiki bölümlerdede güzel ama bence yine uzatsa daha güzel olur. EFTALYAGUL 30-03-07, 16:13 bende trt 1 deki bölümü izledim de bugunn çok keyifliydi dogrusu.şadan a nisan 1 şakası yaptılar ailecee:)oğlun degil kızın olacakmış dedilerrrr,tabii sonunda durum anlaşlıdıı ama şadan boş durur mu,oda bi kızla beraber geldi eve ve fusun al sana kuma getirdim dedi:)bu kızın 7 göbek öncesinden başlıymouş ailesinde erkek cocuğu dogurması dedi:)tabiii herkez şokta noluyo diyee,sonra bunun da şadanın nisan 1 şakası oldugu anlaşıldı ve füsün da yaptı şakasıını doğuruyorummmmmmmmmmmm diyeee:)bu seneki nisan 1 pazar a denk gelıyor o yüzden nisan 1 şakası izleyemıycez sanırım:) Müge 30-03-07, 18:02 Evet ben de izledim bugün 1 Nisan şakasını ve çok güldüm Şadan ve Füsun süper rol yaptılar, valla ne diyim şimdi bu pazartesi yeni bölümlerde 1 Nisan şakası yapmazlar...:) Yüreklerimiz pır pır atmakta zaten bir de şakayı kaldıramayız....:) Rikkat 1 Nisan şakası yapıyormuş mesala :) :):) Ben yine ah ah eski bölümler diyorum.....Gece 01:30 'da trt-intdeki bölümü izleyip uyumayı düşünüyorum:) duygus 30-03-07, 22:15 eski bölümler harika rikkat o zamanlar çok şeker bir kadın.hiç uyuzluk yapmıyor yani şimdiye bakılırsa Müge 30-03-07, 22:51 Arkadaşım merhaba uyuzluk yerine huysuzluk deseydin daha iyi olurdu :img-wink: Sevgiler bye purna 30-03-07, 22:53 Evet ben de izledim bugün 1 Nisan şakasını ve çok güldüm Şadan ve Füsun süper rol yaptılar, valla ne diyim şimdi bu pazartesi yeni bölümlerde 1 Nisan şakası yapmazlar...:) Yüreklerimiz pır pır atmakta zaten bir de şakayı kaldıramayız....:) Rikkat 1 Nisan şakası yapıyormuş mesala :) :):) Ben yine ah ah eski bölümler diyorum.....Gece 01:30 'da trt-intdeki bölümü izleyip uyumayı düşünüyorum:) trt ınttekı bolumun tekrarı gece 01:30 damı oluyor Müge 30-03-07, 23:05 Evet Purnacım....Her akşam aynı saatte gündüz 16:30 gece 01:30... iyi seyirler..bye burcuuu 30-03-07, 23:08 Evet Purnacım....Her akşam aynı saatte gündüz 16:30 gece 01:30... iyi seyirler..bye Bu haber süper.. Bnde kaçırdım diye üzüLüyordum.. Çok tşkLer.. Uyumadan önce izLiyim.. ;) EFTALYAGUL 30-03-07, 23:20 eski bölümlere rağbet epey fazla........nostalji köşemiz e yazılan yorumlar daha sıcakkkk:) Müge 31-03-07, 11:12 İyi ki de izledim dün gece ki bölümü :happy0064 Çok güzeldi artı çok komikti...:img-hyste Rikkat,Füsun,Pembe,İsmet ve Sally evde iş yapmamaya karar verip eğlenceye gittiler.Gece bir barda çok güzel eğlendiler dans ettiler :img-hyste evlerini toparlmadılar dağma dağın bıraktılar , Şadan ve Peyami şaşkındı Peyami yemek bile yiyemedi :) ..Rüzgar ve Cihan yastık savaşı yaptılar....Nemide ve Fincan İsmet'i telefonda aradı sık sık ama açan olmadı :) Çok güzel bir bölümdü valla iyi stres attım :) gulseven 31-03-07, 12:22 trt1 den eski bölümleri de taakip ediyorum anlayamadığım şey pembe trt 1 deki bölümlerde ne güzel bakımlı saçı başı düzgün görünümlüyken kanal 1 de saçı saçma sapan tokalı giyimi daha değişik.neden değiştirdiler??? bi de trt int teki bölümlerde şadan ne kadar zayıf:img-wink: EFTALYAGUL 31-03-07, 14:50 trtdeki bölümlerde pembe karakterı daha gençti ve yeni evliydi ondan olsa gerek daha bakımlıyıd.şimdilerde saldı kendını ama apdüllee bişeyler başlarsa aralarında yine bakımlı hoş olur bence:) purna 31-03-07, 14:58 ferhunde hanımlarda da neva ve cıvan karı kocaydı galıba o dızıde EFTALYAGUL 31-03-07, 19:41 evet yaa şimdi garip gelıyor nevanın o halleri...bilmiş bi köylü gelindiiiii...orda da çok başarılıydı bencee......ama civanla yakışmıyorladı hiç:)civan belki geri döner bu diziyee....ama ortalık kesin karışır apdülle iyi arkadaşlardııı:) Müge 31-03-07, 20:06 Sevgili EFTALYAGUL Apdül değil Abdül adı :)..Evet Pembe Abdül ile olsun boşversin Civan'ı ....Dediğiniz gibi biraz zayıflasın özellikle o ekleme bir sağdan bir soldan saçlarını çıkarsın sinir oluruyorum gördükce :) EFTALYAGUL 31-03-07, 20:50 apdül diyorum ben pembe nasıl diyorsa oyleee:)sen oyuncuların kilolarına taktın bugünlerde.geçen füsüna da aynı şeyi demiştin.bence böyle sevimlilier ikisideeeee,hem baştan beri tombullardıııı:) Müge 31-03-07, 21:58 Evet gözümden kaçmıyor kiloları :) ne yapıyım ama ben de seviyorum tombiş olmalarını....Pembe'ni saçlarına karşıyım hala kesinlikle çıkarmalı normal saçları ile çıkmalı...:img-wink: Neyse forumu sohbet ortamına çevirmeden noktayı koyalım...Eski bölümlerinin tadına geri dönelim..Keşke hafta sonları da olsa dizimiz....İki gün çok zor geçiyor çünkü... burcuuu 31-03-07, 23:07 Bn bişi sormuştum ama cvp qeLmedi.. :( Rüya şmdi nerde..? Rüzqar - Misket nasıL tanıştı? Düriye - Kısmet neden bu böLümlerde yok.. Yanii yeni böLümLerde.. Bir de Sally ile Kısmet kardeşti dimi?? Müge 01-04-07, 00:21 Sevgili Burcu sorularını cevaplıyım numaralandırarak istersen. 1.Rüya sevgili Bora ile İtalya 'da ...Yani diziden ayrıldı .. 2.Rüzgar ve Misket geçen sezon TRT 1 deki bölümler de tanıştılar..Nemide Misket'i köyden getirdi ilk başlarda Misket'in giyinisi farklıydı ve Rüzgar'ı görür görmez aşık oldu...Bunu Duriye'ye söyledi Duriye'de Sally ikisi Misket'i baştan aşığıya değiştirdiler....Ve sezon sonunda Misket Rüzgar'a açıldı ve sevgili oldular.. 3.Kısmet'te diziden ayrıldı...Duriye şu anda Atv 'de Yersiz Yurtsuz dizisinde rol alıyor ve bir yandan tiyotro da çok yoğun... 4.Hayır kardeş değiller arkadaşlar... burcuuu 01-04-07, 12:22 Sevgili Burcu sorularını cevaplıyım numaralandırarak istersen. 1.Rüya sevgili Bora ile İtalya 'da ...Yani diziden ayrıldı .. 2.Rüzgar ve Misket geçen sezon TRT 1 deki bölümler de tanıştılar..Nemide Misket'i köyden getirdi ilk başlarda Misket'in giyinisi farklıydı ve Rüzgar'ı görür görmez aşık oldu...Bunu Duriye'ye söyledi Duriye'de Sally ikisi Misket'i baştan aşığıya değiştirdiler....Ve sezon sonunda Misket Rüzgar'a açıldı ve sevgili oldular.. 3.Kısmet'te diziden ayrıldı...Duriye şu anda Atv 'de Yersiz Yurtsuz dizisinde rol alıyor ve bir yandan tiyotro da çok yoğun... 4.Hayır kardeş değiller arkadaşlar... cvpLar için tşkLer Müqe AbLa.. ;) zarpandit34 02-04-07, 11:56 Bugün trt1de yayınlanan bölüm çok şirindi yine. Belkide kanal1 de yayınlanan bölümler çok sinir bozucu olduğu için trtde yayınlanan bölümler bu kadar hoşuma gidiyor.Bu bölümde özellikle Rikkat ve koyunları çok komikti.En sonunda Peyami dayanamadı ve Rikkatin yerine koyunları saydı:img-hyste Yeni bölümlerde Füsuna, benim salak kızım deyip duran Sakız hanım eski bölümlerde uyuyabilsin diye kucağına yatırıp masal anlatıyordu.Şimdi kolaysa sitem etmeyelim eski ve yeni bölümler arasındaki uçuruma. Yine bu sabahki bölümde Rikkatin herşeye rağmen İsmete destek olması (şimdi ne haldeler) aynı şekilde Peyaminin Sayhana destek olması yine çok güzel sahnelerdendi. Bu mesajım karşılaştırmalı ders anlatımına benzedi:img-yes: Bende hoşlanmıyorum böyle eski bölümlerle sürekli kıyaslama yapıp şikayet etmeye ama tek ümidim ekipten birilerinin bunları görüp dikkate alması.Dikkate alınıncaya kadar kendi çapımda eylemlerim sürecek:img-wink: ena 02-04-07, 12:31 Bugün trt1de yayınlanan bölüm çok şirindi yine. Belkide kanal1 de yayınlanan bölümler çok sinir bozucu olduğu için trtde yayınlanan bölümler bu kadar hoşuma gidiyor.Bu bölümde özellikle Rikkat ve koyunları çok komikti.En sonunda Peyami dayanamadı ve Rikkatin yerine koyunları saydı:img-hyste Yeni bölümlerde Füsuna, benim salak kızım deyip duran Sakız hanım eski bölümlerde uyuyabilsin diye kucağına yatırıp masal anlatıyordu.Şimdi kolaysa sitem etmeyelim eski ve yeni bölümler arasındaki uçuruma. Yine bu sabahki bölümde Rikkatin herşeye rağmen İsmete destek olması (şimdi ne haldeler) aynı şekilde Peyaminin Sayhana destek olması yine çok güzel sahnelerdendi. Bu mesajım karşılaştırmalı ders anlatımına benzedi:img-yes: Bende hoşlanmıyorum böyle eski bölümlerle sürekli kıyaslama yapıp şikayet etmeye ama tek ümidim ekipten birilerinin bunları görüp dikkate alması.Dikkate alınıncaya kadar kendi çapımda eylemlerim sürecek:img-wink: Rikkat'in koyunları hakikaten çok güzeldi... İlk yayınından hatırlıyorum.. Yeniden izlemeyi çok istemiştim o sahneleri, nasip oldu çok şükür. Kayıt bile aldık hatta... Daha ilk yayında o sahneye çok gülmüştüm, çünkü benim de bir koyunum hep çitin altından geçmeye çalışırdı o zamanlar:img-hyste Sevgili Zarpandit, yukarıda saydıklarına ek olarak Şadan'ın Füsuna karşı tutumunu da ekleyebiliriz karşılaştırmalı ders programımıza. (Yav ben de karşılaştırmalı siyasal sistemler diye bir derse çalışıyorum şu an tesadüf müdür?)Şadan'ın Füsun'a anlattığı masal... Anlattığı masalı geçtim Şadan'In Füsun'a içinde güzel duygularla masal anlatışı bile apayrı bir olay... Öylesine güzel ve sıcak ki... O bölümü izleyip sonra direk yeni bölümlere geçen birinin "Demek Şadan'ın tek derdi oğlan sahibi olmakmış...Onun için iyi davranıyormuş Füsun'a" sonucuna varmaması için hiçbir neden yok ortada. Eski bölümlerle yeni bölümler arasındaki farktan ben de rahatsızım ama açıkçası benim isteğime ya da beğenime göre senaryonun değişmesi gibi bir derdim yok.. Bu senaristlerin kurduğu bir hayal çünkü neticede. Ben de o hayali izleyen biriyim. Beğenip beğenmeme özgürlüğüm var. Ve bunu dile getirme... Ama onların hayaline müdahale etme hakkını görmüyorum kendimde... Benim hayallerime müdahale hakkı görmediğim gibi kimsede... burcuuu 02-04-07, 12:55 Buqün bnde izLedim.. Rikkat'in koyunLarıı süperdi.. ÇitLere takıLmaLar fLn.. Şadan Füsun'a masal anLattı ama pek işe yaramadı.. Füsun anLatınca o da mışıL mıŞıL uyudu.. KartaL'ı merak ediyordum.. Bu böLümde qördüm.. Sayhan - İsmet çok yakışıyor vaLLa.. keşke Sayhan artık saçLarını kestirse.. =)) Şimdi yeni böLümü izLiyorum ondan snra da Trtİnt'teki böLümLerii.. Hepsii karıştı vaLLa.. duygus 02-04-07, 14:46 trt int teki bölümleri izliyorum şuan ismet 30 yaşındaymış eee bugün 40 yaşında demekki ismet yanılıyormuyum onur29 02-04-07, 15:52 Bilmem 10 sene olmadı ki dizi başlayalı. 7 sene falan oldu yada 8 en fazla 38 yaşındadır. 40 değil yani. Bu arada Hep söylüyorum ama Ben bu bölümlerde Pembeyi sevmiyorum. fazla abartılı bence. Eskiden pembe bu kadar köylü değildi Daha moderndi. Neden senaristler pembeyi böyle yaptılar anlamıyorum. Ayrıca cİVAN tekrar gelse çok iyi olurvalla. zarpandit34 02-04-07, 16:04 Rikkat'in koyunları hakikaten çok güzeldi... İlk yayınından hatırlıyorum.. Yeniden izlemeyi çok istemiştim o sahneleri, nasip oldu çok şükür. Kayıt bile aldık hatta... Daha ilk yayında o sahneye çok gülmüştüm, çünkü benim de bir koyunum hep çitin altından geçmeye çalışırdı o zamanlar:img-hyste Sevgili Zarpandit, yukarıda saydıklarına ek olarak Şadan'ın Füsuna karşı tutumunu da ekleyebiliriz karşılaştırmalı ders programımıza. (Yav ben de karşılaştırmalı siyasal sistemler diye bir derse çalışıyorum şu an tesadüf müdür?)Şadan'ın Füsun'a anlattığı masal... Anlattığı masalı geçtim Şadan'In Füsun'a içinde güzel duygularla masal anlatışı bile apayrı bir olay... Öylesine güzel ve sıcak ki... O bölümü izleyip sonra direk yeni bölümlere geçen birinin "Demek Şadan'ın tek derdi oğlan sahibi olmakmış...Onun için iyi davranıyormuş Füsun'a" sonucuna varmaması için hiçbir neden yok ortada. Eski bölümlerle yeni bölümler arasındaki farktan ben de rahatsızım ama açıkçası benim isteğime ya da beğenime göre senaryonun değişmesi gibi bir derdim yok.. Bu senaristlerin kurduğu bir hayal çünkü neticede. Ben de o hayali izleyen biriyim. Beğenip beğenmeme özgürlüğüm var. Ve bunu dile getirme... Ama onların hayaline müdahale etme hakkını görmüyorum kendimde... Benim hayallerime müdahale hakkı görmediğim gibi kimsede... Anlatmak istediğini çok iyi anladım Sevgili ena.Aslında çok haklısın,bende sinir olurum dizideki olayların akışına müdahele edip kendi görmek istediklerini yazanlara,zaten benim istediğim gibi olsa olaylar çok sıkılırım itiraf etmek gerekirse.Ama asla öyle bir niyetim yoktu sadece bazen eski bölümlerdeki verilmek istenen mesajlarla taban tabana zıt yada en azından çelişen mesajlar verildiğini görüyorum yeni bölümlerde.Mesela gerginlik yaratarak reyting kazanılan bazı bbg tarzı programlar eleştirilmişti eski bölümlerde.Şimdi yeni bölümlerde özel kanalda tutunmanın zorluğuyla yapıldığını düşündüğüm sürekli gerginlik dolu sahneler var.Bunu çelişkili buluyorum.Veya bu dizide hiçbir zaman olmayan bazı belden aşağı kelimelerin kullanılması.Bunlar beni rahatsız ediyor.Diğer dizilerdeki gibi sadece simsiyah yada bembeyaz karakterler görmek istemiyorum.Eskiden ara renkler vardı karakterlerin psikolojilerine eğinirdi.Bunları, rahatsızlıklarımı belirtmek isterim yoksa hikayenin gidişatına yada sonucuna laf etmeye zaten hakkım yok. ena 02-04-07, 16:16 Sevgili Zarpandit, Ben zaten senin böyle bir müdahalede bulunduğun iddiasında değilim.. Kendimi kaptırmış yazarken "Bu arada şu vesileyle aklıma geldi ki" şeklinde bir yan cümlecik eklemeyi unuttuğum için yanlış bir anlaşılmaya mahal vermişiz.:) Sıraladığın endişe ve rahatsızlıklarına aynen ben de katılıyorum. Karakterlerin psikolojisi konusuna ayrıca bir kez daha katılıyorum hatta. Senaristlerin hayallerine ve yaratıclıklarına müdahale etmeyelim tabii de bir de şu var ki acaba bunlar gerçekten onların hayalleri mi yoksa kafalarına silah dayalıyken yapılan işler misali geçim dertlerine reyting vakumu dayanmışken onlara zorla kurdurulan hayaller mi? Bizim müdahale etmediğimize başkaları müdahale etmiyordur umulur ki... sevimli.girl 02-04-07, 16:29 trt deki bölümleri seyredenler tahmin edebilirler. kartalın halasını oynayan oyuncu daha sonra düriyenin kaynanası olan oyuncu mu? yoksa ben mi yanlış tahmin ediyorum zarpandit34 02-04-07, 17:11 Doğru hatırlamışsın.Kartalın halası ve İsmetin kabusu Zümrüt hala daha sonra Dalyanın annesi Afranur olarak karşımıza çıkacak ve bu seferde Düriyenin kabusu olacak:img-wink: Benimde izlediğim halde hatırlamadığım olay Kartalın İsmet-Sayhan aşkını nasıl öğreneceği.Hayal meyal Kartalın ağladığını hatırlıyorum kalbime dokunmuş demekki o ağlayış ama nasıl öğrendiğini hatırlamıyorum:img-help: ortanca1 02-04-07, 17:13 bende merak ediyorum o bölümü yakınmıdır o bölümler ena 02-04-07, 17:59 Doğru hatırlamışsın.Kartalın halası ve İsmetin kabusu Zümrüt hala daha sonra Dalyanın annesi Afranur olarak karşımıza çıkacak ve bu seferde Düriyenin kabusu olacak:img-wink: Benimde izlediğim halde hatırlamadığım olay Kartalın İsmet-Sayhan aşkını nasıl öğreneceği.Hayal meyal Kartalın ağladığını hatırlıyorum kalbime dokunmuş demekki o ağlayış ama nasıl öğrendiğini hatırlamıyorum:img-help: Efendim şimdi şöyle oluyor, İsmet en nihayetinde bir gün kendisini iş yerinde ziyarete gelen Kartal'a ayrılık isteğini bildiriyor. Derken Kartal yıkılıyor tabii. Kartal gittikten sonra İsmet Sayhan'la buluşuyor. Dışarıda Kartal'ı üzdükleri için üzülmüş bir biçimde ve de birbirlerine sarılmış bir halde suskun dolaşırlarken sokağın öbür ucundan beliren ve yien İsmet'ten ayrıldığı için mutsuz dolanan Kartal ikisini görüyor ve birkaç içe oturan laf söyleyip gidiyor... Ağlama sahnesi ise şöyle oluyor, Sayhan-İsmet-Kısmet hep beraber İsmet'lerde otururlarken Kartal sarhoş bir şekilde kapıya dayanıyor ve bir dolu laf ediyor gene. En son Sayhan'la bir itiş kakış oluyor. BU esnada yere düşen Kartal işte tam o anda "Ağlamak Güzeldir" şarkısı eşliğinde ağlıyor... zarpandit34 02-04-07, 18:08 Çok teşekkür ederim Ena.Ohh rahatladım:happy0064 hafızam beni yanıltıyor sanmaya başlamıştım.Demekki var öyle bir ağlama sahnesi,hemde ağlamak güzeldir eşliginde.Umarım evde olduğum bir güne denk gelir de izlerim yeniden. gulseven 02-04-07, 18:28 kartalın ismet ve sayhan aşkını öğreneceği bölümü merakla bekliyorum bende. zümrüt hala da bu olaydan haberdar olunca tepkisini falan göstericekler mi peki.korkuyorum da o kadından:icon_whis zarpandit34 03-04-07, 16:24 Bugün trt ınt bölümde nihayet kadının fendi erkeği yendi:happy0064 İsmetin erken menapozu... Dalyanın beyninde ur şüphesi... bayağı hastalıklı bölümlerdendi. Bu arada Dalyanın beyninde ur olabileceğini öğrenen Düriyenin tepkisi oyunculuk dersi gibiydi.Yüzünde hem şaşırma,hem endişelenme hemde hiçbirini belli etmeyip Dalyana destek olmak ister gibi bir ifade vardı.Fatma Öneyin (Düriye) performansından yeni bölümlerde maalesef mahrumuz.Umarım en kısa zamanda yeni bölümlerde görürüz.Onların hepsi o kadar iyi oyuncular ki, iyi demeye bile utanıyorum,haddim değil. EFTALYAGUL 04-04-07, 11:03 trt 1 deki böülümü izledim şimdi.bakıyorum da rikkat ne kadar farklıymıış o bölmülerde.....haluk yarışmaya katılmıştı malum orda jüri üyeleri bu ne biçim ses fi,lan diye laf ettiler haluk a.....buna rikkatin tavrı şöyle oldu..o kadar insanın içinde de bu kadar aşağılanmaz kii diyee.oysa şimdilerde kendisi yapıyor hepsini misketi onca insan içinde aşağıladı kaç sefer.....mayası bozuk bu kızın laflarını hatırladıkca sinrden deliye dönüyor insan..... purna 06-04-07, 10:08 ısmet kartala bu bolumdemıu soyleyecek acaba ayrımak ıstedıgını EFTALYAGUL 06-04-07, 10:38 şadan o zamanlar füsun a bidaha dünyaya gelsem yine seninle evlenırdım dedi....oysa bugunku bölümlerde oyle miiiii bi firuzedir tutturdu gitti.. Müge 06-04-07, 23:48 Trt-İnt deki bölümü izledim şimdi...İsmet'in menopuzunu duymayan kalmamış:img-hyste maşallah Şadan bile duymuş :)...İşte ben böyle bölümleri İSTİYORUM...Ailede bir şey oldumu beş dakka da beşiktaş herkesin haberi olsun :happy0064 Rikkat'im,Nemide'm,İsmet'im,Fincan halam Sakız hanım,Sally'im ve Füsun'um çok tatlısınız çok...:img-blush nuru4207 07-04-07, 06:59 evet o bölümünü bende izledim müge.ne kadar doğallar değilmi?birbirlerine öyle tutkunlar kiii...bende o bölümlerini özledim..nolur geri gelsin o bölümler,o içtenlik o samimiyet sezinti 09-04-07, 10:28 Bugün tekrar bölümü izledim. Bügünkü bölümde Zümrüt'ü görünce aklıma her nedense Afranur geliyor. ( Her iki rolüde oynayan aynı kişi ) İsmet ve Sayhan'ın Kartal'la karşılaşması, sonrasında Kartal'ın telefonda Sayhan'la konuşması, Emel Kısmet'in dönüşü, Sadık Ali'nin mantar kurabiyesi yeme mücadelesi, Zümrüt'ün Nemide'lerin evine gelmesi. Emel Kısmet'in Zümrüt ile konuşma çabaları. İsmet'in Nemide'ye Sayhan'ı sevdiğini söylemesi Sadık Ali'nin Sayhan'a sevdayı anlatırken şahin'i örnek vermek vermesi. Fincan'ın, Sayhan ve Sadık Ali'den olanları anlatmasını isterken, Sayhan'ın Sadık Ali'ye dönerek " şimdi kaçılacak zaman mı, konuşulacak zaman mı "demesi yüzümde gülümse oluşturdu :) Bugünkü bölümde izlediğim keyifli sahnelerdi, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :good: Sabri Özmener'in oyunculuğu mükemmeldi. :good: Müge 09-04-07, 12:40 Bu sabah ki bölüm gerçekten çok güzeldi...Nemide sonunda öğrendi İsmet-Sayhan aşkını çok kızdı İsmet'e bu arada Kısmet'te geldi ..Kartal'a çok üzüldüm... Zümrüt hanım evet sonradan Afranur olarak karşımıza çıkıyor.Şimdi Zümrüt oynayan oyuncunun adını hatırlamıyorum ama benim Yedi Tepe'de tiyatro bölümünde okuyan arkadaşıma ders vermiş sınavlara girmeden önce..Çok tatlı birisiymiş Afranur ile hiç alakası yokmuş :) Ben Dr.Kemal ve Anatolia bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum....:happy0064 Ah eski bölümler ah nasılda keyifle izliyorum .... sezinti 09-04-07, 13:01 Sevgili Müge Zümrüt ve Afranur'u oynayan oyuncu Rengin Samurçay'dır. Kemal ve kızının sahnelerini sabırsızlıkla bekleyeceğim. Sayhan'ın Kemal'i kıskandığı sahnelere de az kaldı. Bugünkü bölüm çok keyifli bir bölümdü. Keşke, Kemal diziye konuk oyuncu da olsa, bir şekilde geri gelmesini isterim. Müge 09-04-07, 14:40 Sevgili Sezinti; Çok teşekkür ederim Afranur'un gerçek ismini söylediğin için... Ben de bir iki bölüm olsa bile Dr.Kemal'in Tayfun Eraslan'ın ve Anatolia Çağla Irmak'ın diziye gelmesini isterim...Gelip Safa ile uğarşmasını mesala :) Sevgiler.. zarpandit34 09-04-07, 17:08 Tayfun eraslan ve çağla ırmaklı bölümleri bende dört gözle bekliyorum.Tayfun Eraslan çok beğendiğim bir oyuncudur gerçekten. Bugün hem trt1 hemde trt ıntin yayınladığı bölümlerin ortak bir özelliği vardı.Her ikisindede Kısmet gittiği yerlerden döndü.Açıkçası tamda zamanında dönmüş özellikle trt1 deki bölüm için bunu söyleyebilirim.Bu ne talihsizlik,bir geliyor ortalık yangın yeri:img-hyste Kısmetin, İsmeti yatakta elinde ilaç şişesiyle gördüğü andaki oyunculuğu süperdi.:good: purna 09-04-07, 19:29 anatolıa yanı cgla ırmak ısmetın gercek kızı degılmı Müge 10-04-07, 22:48 Bu sabahki bölüm yine çok güzeldi..Şadan'ın İsmet ve Sayhan'ın aşkını öğrendiğinde verdiği tepkiyi sanki dün gibi hatırlıdım izlerken..."Ne haliniz varsa görün" ne gerilim vardı ne de stres...Acaba sonunu bildiğim için midir nedir izlerken çok rahattım...Ah eski bölümler ah... zarpandit34 11-04-07, 07:46 Dün trtdeki bölümde Neva, babası İsmet ve sayhana kızarken, bakamayacağım falan dedi nereden bilsin iki yıl sonra aynı sahneyi hatta daha beterini yaşayacağını.Dünkü bölümde Kısmet çok formundaydı gülmekten öldüm.Hele Kartala sarılması falan:img-hyste purna 11-04-07, 14:47 trt intteki bolumlerde kismetin bir arkadasi var o kim oluyor zarpandit34 11-04-07, 14:56 Purnacım kısmetin yanındaki kız Fincanın dayısının kızı Zeliş.Zeliş pariste yaşıyor tatil için geldi, Kısmetide Parise götürmüştü. Bu arada bugünkü bölümde çok komikti trt intteki.Sally yine ağzındann kaçırınca İsmetin menapozunu,İsmet boğazına yapıştı sallynin :img-hyste burcuuu 11-04-07, 16:32 Trt int'teki böLüm qüzeLdi.. İsmet'in menopoz oLayı.. Öğrenmeyen kaLmadı sanki.. ;) İsmet çok şeker vaLLa.. Bize de biriLerini buLun fLn diyorLar ya..:img-hyste Kısmet'te onLarın kardeşi dimi.. Yanii Nemide'nin 4 çocuğu mu var.. Birde şu an nerde.. Pariste'mi yine..? zarpandit34 11-04-07, 16:38 Evet sevgili Burcuu dört kardeşler Kısmet,İsmet,Rikkat,Şadan.Kısmet Halukla İstanbula kaçtı aileside bu yüzden onu sildi. barbiekelebek 12-04-07, 14:21 kismet abdülle ewliyken haluğa kaçtı diye ailesi sildi zarpandit34 12-04-07, 16:38 Trt ıntteki bölüm yine harikaydı.Özellikle Kısmete çok gülüyorum.Kısmet İsmetin kaplumbağalarına isim takmış birinin adı meno,diğerinin pezo :img-hyste Zeliş,İsmet ve Sally, Haluk ve Şahaneden intikam almaya gittiler.Önce iyi gidiyorlardı ama sonra Haluk onlara evde kalmış deyince kös kös geri döndüler. Rikkatin evliliğine heyecan katma çabaları ise sonuçsuz kaldı. averaj 12-04-07, 21:28 merhabalar... yazmak için uygun başlık aradım ama bulamadım..umarım buraya yazmamın bir sakıncası yoktur:img-blush kardeşim geçen senelerde aldığı bir dersle alakalı olarak dizi setine gitti...çünkü hocaları trt'deki bir bayandı, sınıfça götürdü onları... dizinin çekildiği yer tek bir daireymiş...tüm karakterlerin evleri iç içeymiş...birinin koridorunun devamı diğerinin başka bir odasına çıkıyormuş... dairenin tavanı dökülüyormuş resmen, o nedenle de çekimlerde görünmüyormuş... mesela rikkatin evinde merdiven var ya..o merdivenin sonu yokmuş...aynı şekilde odaların kapıları görünüyor ya açınça duvarmış orası... yine fotolar, dekorlar...aslında evler bomboşmuş da çekim hilesiyle yaşanılan yerler gibi gösteriyorlar değil mi? sihir 12-04-07, 21:40 merhabalar... yazmak için uygun başlık aradım ama bulamadım..umarım buraya yazmamın bir sakıncası yoktur:img-blush kardeşim geçen senelerde aldığı bir dersle alakalı olarak dizi setine gitti...çünkü hocaları trt'deki bir bayandı, sınıfça götürdü onları... dizinin çekildiği yer tek bir daireymiş...tüm karakterlerin evleri iç içeymiş...birinin koridorunun devamı diğerinin başka bir odasına çıkıyormuş... dairenin tavanı dökülüyormuş resmen, o nedenle de çekimlerde görünmüyormuş... mesela rikkatin evinde merdiven var ya..o merdivenin sonu yokmuş...aynı şekilde odaların kapıları görünüyor ya açınça duvarmış orası... yine fotolar, dekorlar...aslında evler bomboşmuş da çekim hilesiyle yaşanılan yerler gibi gösteriyorlar değil mi? evler artık değişti tabii ama kardeşinin gördükleri çok ilginç ancak şaşırtıcı değil. birçok dizi için aynı koşullar geçerli. ama televizyonculuğun sihri burada. çekim yapılan yerleri görmeyi isterdim bende. hoş olurdu. averaj 12-04-07, 21:45 evler artık değişti tabii ama kardeşinin gördükleri çok ilginç ancak şaşırtıcı değil. birçok dizi için aynı koşullar geçerli. ama televizyonculuğun sihri burada. çekim yapılan yerleri görmeyi isterdim bende. hoş olurdu. zaten trt'deki çekim mekanlarına gitmişlerdi... ve evet pek çok dizi için aynı durum geçerli...aynı şekilde trt'deki stüdyolar izlerken çok büyük görünüyor ya aslında küçücükmüş..dediğiniz gibi tv'nin sihri burada... uzun süredir yazmak istiyordum buraya da hep ertelemiştim....kısmet bugüneymiş.. EFTALYAGUL 12-04-07, 21:55 trtdeki bölümlerın keyfi geçrekten çok farklıymış.şimdi izledikce daha iyi anlıyorum.sabaha baktım da bi parça...kısmet ın halleri ne hoşmuş.şadan fusün a karşıı gayet kibarr...keşkeee o günlere dönselerrrr:icon_sorr armagan_60 12-04-07, 22:00 trtdeki bölümlerın keyfi geçrekten çok farklıymış.şimdi izledikce daha iyi anlıyorum.sabaha baktım da bi parça...kısmet ın halleri ne hoşmuş.şadan fusün a karşıı gayet kibarr...keşkeee o günlere dönselerrrr:icon_sorr ama o zaman treyting kaygısı yoktu şimdi özel kanalda mecburen heyecan yapacaklar eskiden teretedeyken bölümün yarısı akşama ne yapsak muhabbetiyle geçiyodu ama şimdi yemek yemeyi unuttular heralde amonyak 12-04-07, 22:39 kismet abdülle ewliyken haluğa kaçtı diye ailesi sildi yaa ne zaman bu oluyo ben trt den izliyorum ilerki bölümlerdemi evlenecekler abdülle.ya inanamıyorum ben sinir oluyorum haluğa yine ona kanıp kaçacakmı,yaaa kısmet bunu yapmamalı Müge 12-04-07, 22:46 Kısmet zaten dizinin meleklerinden bir tanesiydi...Her hali ile beni güldürürdü...Diziden ayrılması çok kötü oldu.. Geçen gün TRT1 deki bölümlerde Nemide İsmet ve Sayhan'ın yaptıklarına çok üzülüyordu ve Kısmet Nemide'nin eline açılmamış bir bulaşık süngeri verdi Nemide'den açmasını istedi..Nemide anlamadı ama açtı poşetten çıkardı...Kısmet Nemide'ye eli ile silme hareketini yaptı..Nemide yine anlamadı ...Kısmet en sonunda geçmise bir sünger çek..dedi yani espiri şeklinde olayı anlattı:)...Çok güldüm orada..Ah Kısmet ah..Çok özledim seni de... Müge 16-04-07, 20:58 Bugün TRT1 deki bölümde çok komik ve güzeldi....Sadık Ali evindeki farelerden çok korkuuyordu Fincan'da tam tersi hiç korkmuyordu...Sadık Ali'yi sürekli korkuttu..:) Nemide İsmet ve Sayhan aşkını öğrendikten sonra yumusadı ve İsmet'i istemeleri için onay verdi....Duriyi'de doya doya izliyoruz... zarpandit34 17-04-07, 05:41 Dün Trt de yayınlanan bölümde Sakız Hanımın tasarruf projeleride çok komikti.. Köftenin ortasını ayırıyor, salamlar kağıt gibi kesiliyor falan:img-hyste Birde genellemelerden pek hoşlanmasamda, Sakız hanımın bazı yargılarında haklılık payıda vardı hani... Bu arada Peyami-Rikkatin ilişkisi çok gerçekçi özellikle şu sıralar..Valla ben Rikkat kadar sabırlı davranırmıydım bilemiyorum. ena 17-04-07, 05:47 Sevgili zarpandit, Sakız hanım'ın sinir bozucu sözleri içinde çok doğru şeyler söylediği fikrine ben de katılıyorum. Özellikle dünkü bölümde bir söz vardı ki ilk seyirde de çok hoşuma giden bir sözdü, genellikle de doğru bir söz: "Bizim milletimiz alışır. Çalış desen çalışmaz ama alış desen daha lafın ağzında bitmeden alışır, bir de neye alışayım diye sorar." türünden bir şeyler söyledi. Hakikaten de çoğu durumda (ki ilginçtir bu durumlar hep alışılması psifizasyon doğuran ve birilerinin işine gelen durumlardır) çok çabuk alışırız. Gerçi biz dizinin yeni aldığı şekle pek alışamadık ama:icon_whis zarpandit34 17-04-07, 07:11 Ena'cım gönderme yapmayı unutmamışız :img-wink: Bende seninle aynı şeyi düşünmüştüm izlerken.Ya biz niye birtürlü alışamadık diye ama sonra bunun daha ziyade siyasi bir gönderme olduğunu düşündüm.Hani her başa geçene öyle bir alışıyoruz ki onlarda koltukları parselliyor gibi bir eleştiri. Birde tabi bundan sonra hamburgerlerin içine bakacağım dedim kendi kendime.Z:img-hyste Zaten bu sahnenin amacıda buydu bana kalırsa.Yani daha trendy bir şekilde söylemek gerekirse "Farkındalık yaratmak" amaç... Sakız Hanımın her işletme için zorunlu gördüğü bu "satış stratejileri" aslında "kazıklama" olayının kibarca söylenmiş hali.Burada hep iki şey çatışır ,esas hedef para ve etik...İşte bende yeni bölümleri izlerken kendimi (Biraz ağır olacak ama) kazıklanmış gibi hissediyorum.Buda benim bugün yapmayı unuttuğum gönderme olsun.Gerçi göndermeyi aştı. Müge 17-04-07, 22:03 Bugünkü bölümde keyifliydi valla..İsmet istemeye geleceklerinden çok mutluydu..Sadece o mu.Sayhan,Sadık Ali ,Fincan ,Sally ve diğerleri..Sadık Ali yine boğazı yüzünden başına gelmedik kalmadı:) pastahanede yedikleri dokundu:)…Tam isteyecekken İsmet’i sürekli tuvalete gitti.Ama Nemide vermedi.. “Bir tanıyalım sizi” dedi:img-hyste …Bütün herkes şok oldu.Ama izlerken hiç gerilmiyorum yemin ederim… Rüzgar ve Doğa arasında geçen olaylar,Rüzgar’ın tatlı kıskançlıkları çok hoştu..Sakız hanımı sonunda kovdu Şadan..He he valla çok gülüyordum cafede yaptıklarına…Ortası delik köfte..Tasarruf etmesi ve ena’nın dedikleri… Doktor Kemal ve kızı ne zaman gelecekler acaba? Rikkat’in ve Füsun’un doğumlarından bulunmuştu.Dört gözle bekliyorum o bölümleri… :happy0064 sezinti 17-04-07, 22:14 Bugunkü tekrar bölümün çok az izleyebildim. Sadık Ali ve Fincan'ın pastanedeki sahneleri çok hoştu. Bu sahneleri izleyince insanın yüzünde gülümse oluşuyor. Rüzgar'ın Cihan'ı kıskandığı sahneler ile Kısmet ve Duriye'nin evdeki temizlik sahneleride çok keyifliydi. Kemal ile kızının gelmesine az kaldı diye biliyorum. Kemal ve kızı, diziye keşke geri gelse, Tayfun bey her hangi bir dizide yer almıyor. İdil Yener'i de bizim evin halleri dizisinde izlemek dileğiyle. angel84 18-04-07, 11:31 ben bu konuda çok geride kaldım en sevdiğim dizilerden bir tanesiydi bizim evin halleri ama uzun zamandan beri izleyemiyorum ama sizin yazdığınız yorumlara bakınca pekte birşey kaçırmadığımı anladım çünkü günlük yaşantıyı anlatan bir dizi....insanı yormayan kafa dinleten bir dizi :good: sezinti 18-04-07, 11:39 Bugünkü izlediğim bölümden çok keyif aldım. Sadık Ali'nin Nemide'yi ikna çabaları çok hoştu. Özellikle Sadık Ali'nin Nemide'ye ailenin soy ağacını vermesi yüzümde gülümseme oluşturdu. :) Peyami'nin Rüzgar'a Doğa'ya verilmek üzere, verdiği kitabın içinden Doğa'nın mektup bulması, Doğa'nın Rüzgar'a göz kırpması, aynı mektubu Rikkat'in okuması, Rikkat'în Peyami'ye göz kırpmaları, sonrasında aynı mektubun İsmet'in eline geçmesi. Hoş ve keyifli bölümdü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. zarpandit34 18-04-07, 11:51 Bugünkü bölümde Rikkat vahim bir yanlış anlaşılmanın kurbanı oldu yoksa Cihan mı kurbanı oldu demeliyim:img-hyste Şu sıralar benim tüm sezonlar içerisinde en sevdiğim bölümler yayınlanıyor.Birde Kemal gelse tam olacak..Umarım trt yayınlamaya devam eder.Ne güzel hafızalar tazeleniyor.Hani Peyaminin söylediği bir söz vardı "Anılar bizim kişisel tarihimizdir" diye işte bu eski bölümleri izlerken insan aynı zamanda kendi kişisel tarihini de hatırlıyor.İşte şu bölümü ilk izlediğim zaman okula geç kalmıştım falan gibi.. Bu arada bugünkü bölümde Cihanın arkadaşlarını oynayan oyuncular Mehmet atayın (Peyami) oğlu Alkım Atay ile Şebnem Gürsoyun (Rikkat) Altan Erkekli ile evliliğinden olan oğlu Efe Erkekliydi:img-wink: Müge 18-04-07, 11:58 Ben de bugünkü bölümü o kadar çok beğendimki…İzlediğim en güzel bölümlerden bir tanesiydi…:good: Öncelikle kitabın içinden mektup,ve bu mektubun elden ele dolaşması…Önce Doğa’nın okuması ve Rüzgar’ın yazdığını sanması…Mektubu kanepede unutması ve Rikkat’in eline geçmesi okuması Peyami’nin yazdığını sanması ve çantasına atıp Fincan’ların evinde düşürmesi İsmet’in eline geçmesi ve Sayhan’ın yazdığını sanması…Böylece mektubu okuyanlar sevdiklerine göz kırptı mektupta yazılan şeyi yaptı..:img-wink: :) Diğer yandan Cihan ve arkadaşları..Arkadaşları diyorum evet ..Yine ortalığı karıştırdılar:img-hyste ..Lara yüzünden…Rikkat Lara’rı kadın sandı:img-hyste ve Cihan’ın arkadaşının evine gideceğini düşündü…Dalyan ve Civan iş birliği yapıp Cihan’ın arkadaşının evine baskın düzenledi..Lara’nın bie bilgisayar oyunu olduğunu öğrenilince Rikkat çok şaşırdı Cihan’da çok kızdı annesine… Güzel bir keyifli bir bölümdü …Gerilmeden izledim…:happy0064 Ekleme:Evet Rikkat'in oğlu Efe Erkekli'ydi ...Anne -oğul aynı sahnede rol aldılar..Çok güzeldi gerçekten....Keşke yeni bölümlerde de böyle güzel sahneleri izleyebilsek...:icon_whis sezinti 18-04-07, 12:03 Nemide'nin İsmet'le Sayhan'ın evliliğine izin verdiği bölümde Nemide ve İsmet konuşması unutulmazların arasındadır. Kemal ve kızının gelmesine çok az kaldı. Neredeyse sayılı bölümler kaldı diye hatırlıyorum. Sayhan'ın Kemal'i kıskanma sahneleri çok hoştu. Bugunkü bölüm çok hoştu.. Sadık Ali'nin Sayhan'ı Rikkat'e övmesi de çok hoştu. Mektup çok ama çok hoştu. dilekk54 18-04-07, 16:21 ya eski bölümlerde rikkat çok güzel konuşuyor ama bugünkü bölümlere gelirsek erkek gibi konuşuyor sankim mavisu 18-04-07, 17:28 selam arkadaşlar ben bizim evin halleri dizisini yeni izlemeye başladığım için eski bölümlerini çok merak ediyorum ve galiba yayınlanıyormuş eskiler. sizden ricam ne zaman hangi kanalda olduğunu söylermisiniz acep? zarpandit34 18-04-07, 17:37 Mavisu, eski bölümler trt1 de haftaiçi hergün saat 11:50 'de yayınlanıyor...Daha eski bölümler ise trt ınt'te saat 08:25 , 16:30 ve 01:30'da yayınlanıyor.Biraz karışık oldu gibi ama umarım anlamışsındır:img-wink: Müge 18-04-07, 20:40 Trt-int deki bölümü genelde yatmadan önce izliyorum ve huzur içinde uyuyorum...Kısmet'in halleri beni çok güldürüyor...Zeliş diye bir arkadaşı vardı o da gitti...Kısmet,İsmet,Sally ve Zeliş ne delilikliler yapmadılar:img-hyste Rüzgar'ın Anibal diye uzun boylu bir arkadaşına Haluk'u ve Haluk'un sevdiği kıza az çektirmidiler..:) Rüzgar'ın takıntılı halleride gerçekten komik...:) Peyami ve Rikkat'in yöneticileri..:) Adam tam piskopat saat başı Peyami'lerin kapısında:) purna 19-04-07, 09:48 sımdı trt1dekı bolumu ızlıyorum sadık alı bısey dedı sayhanın oglu varmıstı hatta evlıymıstı dogrumu.VE DOKTOR KEMAL BU BOLUMDE ORTAYA CIKTI SANIRIM O sezinti 19-04-07, 10:22 Ve Kemal'i nostalji bölümünde uzun süre yazacağız. Kemal'in Bizim Evin Halleri dizisine girdiği bölümdü. Kemal'i uzun zaman sonra görmek çok güzeldi. Nemide'nin unutkanlığının ve Cihan ile Rikkat'in sahnelerinin ağırlıklı olduğu bölümdü. Kemal'in annesi Cevriye ve Nemide'nin Kemal ve ismet sohbetlerine Sadık Ali ve Fincan'ın kıskançlıkları, Sadık Ali''nin İsmet'i isteme ısrarları görülmeye değerdi. sihir 19-04-07, 10:57 trtdeki şimdiki bölümlerde rikkatin hamileliği gerçek mi? öyle gibi duruyor ve ben hep ona inanmıştım. ancak bugün rikkatin röportajını okuyunca ve altak erkekliden 18 yaşında bir oğlu olduğunu öğrenince ve başka çocuktan da bahsedilmeyince şüpheye düştü. gerçekten hamile vekilo almış gibi duruyor da...ayrıca şebnem talay da şebnem gürsoy oldu ya....ne bileyim....:img-help: sevimli.girl 19-04-07, 11:22 sımdı trt1dekı bolumu ızlıyorum sadık alı bısey dedı sayhanın oglu varmıstı hatta evlıymıstı dogrumu.VE DOKTOR KEMAL BU BOLUMDE ORTAYA CIKTI SANIRIM O benim bildiğim kadarıyla sayhan eskisen evliydi. eşi hamile olduğu sırada bi trafik kazası geçirip ölmüştü.hem eşini hem oğlunu kaybetmişti. ondan sonrada ismetle evlendiğinde çocuk istememişti diye hatırlıyorum. sırf ismeti kaybetme korkusu olduğu için. shake_it 19-04-07, 12:00 benim bildiğim kadarıyla sayhan eskisen evliydi. eşi hamile olduğu sırada bi trafik kazası geçirip ölmüştü.hem eşini hem oğlunu kaybetmişti. ondan sonrada ismetle evlendiğinde çocuk istememişti diye hatırlıyorum. sırf ismeti kaybetme korkusu olduğu için. sayhan karısını çok seviyomuş.. karısı hamileyken kaza geçirmiş.. yani tamamen senin anlattıgın gibi.. bu arada ne bölümlerdi onlar yahu.. ben sayhanın ilanı aşk sahnesini o zamanlar okuldan dolayı izleyememiştim... daha gecenlerde izledim.. ne kadar masum ve entrikasız.. off off birde şimdi bakın.. bu arada bu yayın saatleri rezil.. allahtan bu yıl son senemde derslerim hergun yok.. haftanın 2 unu izleyebiliyorum.. zarpandit34 19-04-07, 13:58 Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla Sayhanın karısı bebeğini doğururken ölmüştü.Yani kaza olayını bilmiyorum.Neyse bugün çok uzun zamandır beklediğim şey oldu ve Kemal geldi:happy0064 Kemalin bu bölüm geleceğini bilmiyordum daha var zannetmiştim o yüzden görünce resmen çığlık attım:img-blush İsmetle sahnesi vardı ama kısacık bir sahneydi:icon_sorr Ama bundan sonra göreceğiz nasıl olsa... Bugün Rikkate çok üzüldüm.Cihan ne edepsizmiş öyle:img-wink: Mektup krizide sürüyordu bugün:img-hyste Müge 19-04-07, 14:03 Bu sabahki bölümde çok güzeldi…Doktor Kemal’li bölümler nihayet geldi…Şunu söylemek istiyorum…Doktor Kemal evliliğini saklaması dışında Neva’ya çok değer veren ve ona çok yakışan birisiydi…Keşke diziye geri dönse..:happy0064 Mektubu bugünde Fincan okudu:img-hyste Nemide’nin unutkanlıkları beni üzdü birazcık ,Cihan’ın annesine karşı davranışları da sinirlendirdi..Ne olursa olsun annesi hamile sancısına bile inanmadı… Çok güzel eski bölümleri bir kez daha izlemek…:good: Sayhan'ın eşi benim de bildiğim kadarı ile doğum yaparken ölmüş o yüzden Sayhan çocuk istemiyordu İsmet ile evlendikten sonra.. shake_it 19-04-07, 14:04 yok yahu ben kazada ölmüştü diye hatırlıyorum.. ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.. :icon_sorr purna 19-04-07, 14:05 yenı ögrendım sayhanın eskiden evli oldugunu demek evliymişti eskiden sihir 19-04-07, 14:21 ben de duymamıştım saysayın evli olduğunu...neyse kaçırmışım... birşeysormuştum ben arkadaşlar. rikkatzeynebe hamileyken gerçekten de hamilemiydi. hani şimdi trtde gösteriyorlar ya zarpandit34 19-04-07, 14:31 Şebnem Gürsoyun benim bildiğim kadarıyla bir tane oğlu var adı Efe Erkekli ve bugün Trt de yayınlanan bölümde oynuyordu, Cihanın arkadaşı rolünde.Bu durumda dizideki hamilelik gerçek değil:img-wink: shake_it 19-04-07, 14:33 ben de duymamıştım saysayın evli olduğunu...neyse kaçırmışım... birşeysormuştum ben arkadaşlar. rikkatzeynebe hamileyken gerçekten de hamilemiydi. hani şimdi trtde gösteriyorlar ya benim bildigim füsun doğurdugu sırada nevanın gerçekte hamile oldugu.. o yuzden ingiltereye mi amerikaya mı ne gitmişti. ama sanırım rikkat hamile değildi... yani tam o dönemlerde armada'da gördüm (ankarada alışveriş merk. ) gayet hamile deil gibi duruyodu.. ama çok sosyetik bir kadın onu da söyleyim.. :icon_whis Müge 19-04-07, 14:36 Evet zarpandit34 dediği gibi bir tane oğlu var..Ama sabahki bölümlerde o kadar güzel rol yapıyorki ben ilk izlediğimde onu gerçekten hamile sanmıştım....:good: Sonradan ufak bir şok yaşamıştım .. sihir 19-04-07, 14:54 zarpandit34 ve shake_it teşekkürler cevaplarınız için...benim sormamdaki sebep çok hamile gibi duruyor. ciddi ciddi de kilo almıştı ama trtdeki bölümlerde. şimdi bayağı zayıf. birden soyadı da değişnce hamileydi belki de diye düşündüm. efe erkekli'yi de bugün öğrendim. (basında çıkan haberler bölümünde )rikkat yani şebnem hanım bir röportajında sadece efe'den basedince allah allah dedim. neyse teşekkürler. Saadet'im 19-04-07, 14:57 yenı ögrendım sayhanın eskiden evli oldugunu demek evliymişti eskiden Evet Purna evliymiş hatta yanlış hatırlamıyosam çocuğuda vardı.İkisinide trafik kazasında kaybetmişti. Saadet'im 19-04-07, 14:59 Şebnem Gürsoyun benim bildiğim kadarıyla bir tane oğlu var adı Efe Erkekli ve bugün Trt de yayınlanan bölümde oynuyordu, Cihanın arkadaşı rolünde.Bu durumda dizideki hamilelik gerçek değil:img-wink: Evet bende öyle biliyorum.Yani Altan Erkekliyle olan evliliğiden bir oğlu vardı. Müge 19-04-07, 15:05 Neva'nın da bir kızı olmuştu dizide fazla kilolarından şikayetciydi ama normalde hamileydi.. ;) Saadet'im 19-04-07, 15:40 Bugün Kemal'in adı dizide geçmeye başladı demekki bir kaş bölüm sonra Kemalle Anatolya 'da görünmeye başlayacak.Kemal'in annesi bugün göründü. sihir 19-04-07, 15:46 Bugün Kemal'in adı dizide geçmeye başladı demekki bir kaş bölüm sonra Kemalle Anatolya 'da görünmeye başlayacak.Kemal'in annesi bugün göründü. kemal de göründü bugün sadece annesi değil. kemalle ismet karşılaştılar sokakta. Saadet'im 19-04-07, 16:52 kemal de göründü bugün sadece annesi değil. kemalle ismet karşılaştılar sokakta. Ya ben orayı kaçırdım sabah temizlik yapıyodum da demek Kemal'de göründü.Gerçi annesi bahsetmişti İsmetle karşılaşmışlar diye. onur29 19-04-07, 19:15 kemalin geldiği bölümler başladı demek. Ne güzel. keşke izleyebilsem. Bence en güzel bölmüler. zarpandit34 20-04-07, 08:28 Dün trt ınt'te yayınlanan bölüm çok komikti.İsmet başından atmak için kaplumbağaları Rikkate verdi, Rikkatte Füsuna sonra Füsun tekrar İsmete... Bu dizide bir olayın hızla herkesi içine almasına bayılıyorum. Ama bu komedi'nin yanısıra çok gerçekçi bir tartışmada vardı dünkü bölümde..Rikkatte maalesef birçok kadının düştüğü bir hataya düşmüş evliliğinin başında ve "Peyamiyi zamanla değiştiririm" düşünmüş.Rikkat Peyami'nin statikliğinden ve katı kurallarından yakınırken, Peyami ise Rikkatin çok değiştiğinden yakınıyordu, "Evlendiğimiz sırada daha hoşgörülüydün, katı kurallarım gözüne hiç batmıyordu" diyordu.Biri durağanlıktan şikayet ederken diğeri değişimden şikayetçiydi.Ve hem tartışma'nın konusu açısından hemde oyuncuların oynayışı açısından harika bir sahneydi.Ve yine bana "ah eski bölümler" dedirtti ve hatta burayada yazdırttı yine, hemde hiç utanmadan:img-wink: purna 20-04-07, 08:32 trt ınttekı bolumu ben goremıyorum 23 nısan programı var 16.30 da acıyorumtam acaba daha mı erkene aldılar sezinti 20-04-07, 10:38 İzlediğim keyifli bölümlerden birisiydi. Birbirinden güzel sahneler vardı. Bunlardan bir tanesi Sadık Ali'nin Fincan'la, Nemide'lere İsmet'i istemeye gitmeden önce Sadık Ali'nin Fincan'a " Günü yaşamayı bilmiyoruz " dediği sözdü. Mektup olayı açığa kavuştu. En güzel sözü yine Kısmet söyledi : Mektubun mu var, derdin var :) Sayhan'ın İsmet'e yazdığı mektubu ofiste bahsetmeye geldiğinde Kemal'in konuşulması, Sayhan'ın Kemal'i kıskanması. Mugla'lı İbrahim yani İbram'ı ( Tolga Çandar ) uzun bir aradan sonra Bizim Evin Halleri dizisinde görmek güzeldi. Özlemişiz. Umut ve hayat üzerine söyledikleri çok güzeldi. Türküleri Tolga Candar'dan dinlemek bir başka güzel. Fincan'ın evlilik programlarına göndermeleri oldukça düşündürücüydü. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bir dizinin uzun yıllar izlenmesinin nedenlerini söylemeye gerek yok. Diziyi izlemek yeterli.:good: sihir 20-04-07, 11:37 trt bölümlerinde bir süredir şu çarpıyor gözüme...o zaman yeni yeni başlayan yarışma furyasına gönderme yapılıyor bayağı. önce şarkı yarışmalarından biri canlandırıldı, haluk civan mesela katıldı. juri benzetildi, göndermeler falan oldu. şimdi de evlilik yarışmaları...bugün nemide anneye bile bulaştırdılar. dizinin şimdiiki bölümlerinde ise, hatırlayacaksınız, semar hanımı az mı dolamıştı pembe diline... tolga çandarlı sahneler çok hoştu. ama beni birkez daha düşündüren başka şey şu oldu. ve bence çok önemli: eski bölümlerde gerçek hayattan daha çok şey vardı dizide. yaşam kavgası vardı. eğlenceliydi ama yine de ders vericiyidi. mesela; -neva ve rüya babamın parasını yeriz demiyorlar inatla iş arıyorlar. (oysa şimdi o kadarnitelikli kız evde safanın binbir oyunla kazandığı paraya bakıyor. hatta safa da çalışmazken rikkate baklıyordu. çok utandırıcı neva için) -şadan daha bir mütavazi ve ailesine değer veriyor. (öyle olmak için fakir mi olmak gerek), arkadaşa değer veriyor, derdini anlatıyor ve de paylaşıyor. -rikkat çocuklarıyla daha bir ilgili. sorunlarıyla ilgilenip çözüm bulmaya çalışıyor. (şimdi ise rüzgarla misketin derdine düştü cihana derdin var mı diye sormuyor bile) vs vs vs daha uzayıp gider aslında...dizinin değiştiği bir gerçek. ve herkkesin yorumların abakılırsa inandırıcılıktan ve samimiyetten uzak olma yolunda tam gaz ilerliyor. peki neden hala bu kadar çok seviyoruz. tv_hastasi 20-04-07, 12:13 trt deki bizim evin halleri bi klasikti... başına oturup izlediğimde o an aklımdan geçen binbir türlü şeyi unutur bi anlık da olsa onların gerçek olduğuna inanırdım :P o sıcak aileyi izlemek çok ama çok zevkliydi. aşkları, kıskançlıkları, bağlılıkları ve hatta saçmalıkları bile güzeldi...ama şimdi bunların hiç birinin olmadığını söylememe gerek yok sanırım...aslında saçmalıklar var hemde fazlasıyla ama izlemek insana zevkten çok bıkkınlık verio... ADA :) 20-04-07, 12:21 ben de izledim bugünkü bölümü keyifliydi.tekrarı olmuyor ama.yeni bölümlerini fazla izleyemiyorum. Müge 20-04-07, 12:23 Önce trt-int deki bölümü anlatmak istiyorum…Gerçekten çok komikti…Rikkat’in aldığı muhabbet kuşları Şadan’ın aldığı su kaplumbağaları aile içinde dert oldu..İsmet daha fazla dayanamadı ve hayvanları Rikkat’e verdi ama kaplumbağalar sudan ikide bir çıkınca ve kuşlar cik cik ötünce sinirlendi hop aldı Füsun’lara götürdü..Sakız hanımda kaplumbağanın üzerine basacaktı o da sinirlendi Füsun hop İsmet’e götürdü..Çok komikti gerçekten iki kuş iki kaplumbağa dert oldu herkese:)…Benim de kaplumbağam olmuştu o kadar küçükken kapından çıkmazlar.İki muhabbet kuşları çok hassas hayvanlardır sürekli ev değişlikliyi onları strese sokar ve ayrıca dün elden ele dolaştı kuşlar ama hiç biride yemlerini getirmedi pat diye verdiler dikkatimi çekti..Ama ne yalan söyleyeyim çok komik bir bölümdü artı keyifli..:good: Gelelim bu sabahki TRT1 deki bölüme..Mektubun sırrı ortaya çıktı ..Mektubu Nemide’nin rahmetli eşi yazmış..Nemide mektubu okuyunca çok duygusallaştı ve oradaki oyunculuğuna bittim..Bütün ailenin salonda eşlerine göz kırpmaları komikti ama mektubun kimin yazdığını ortaya çıkınca herkes eşine küstü ve İsmet’in isteme işi başka güne kaldı…Nemide doktor Kemal’i İsmet’e ister gibi oldu..Sayhan çok üzüldü…Doktor Kemal gerçekten iyi bir insan ah keşke geri gelse diziye..Öte taraftan Şadan’ın arkadaşı İbrahim Şadan’a ve bizlere çok iyi bir insanlık dersi verdi..Duvarda bir örümceğin ağ yapmasından söz etti.Örümcek altı kere duvara tırmanıp yere düşmüş ama yedinci de ağını kurmuş pes etmemiş başarmış..Basit bir rüzgarda bozulacak ağ için hayatta bazı şeylerden çabuk pes etmemek gerektiğini dile getirdi.Çok hoşuma gitti…Güzel ve keyifli bir bölümdü bu bölümde..:good: Saadet'im 20-04-07, 17:26 Müge bugün izleyemedim trt1 deki bölümü özet için teşekkürler.Trt deki bölümleri tekrar izlemek bile güzel. onur29 20-04-07, 19:19 Ben bazen trt inteki bölümleriizliyorum. Ne kadar sıcak ne kadar doğal. Gerçekten bizim evin halleri. Ama dizinin şimdiki hali dram ağırlıklı ve bence gerçeklikten biraz daha uzak. Eskiden güncel, doğal konular işlenirdi. ŞiMDİ Bİ AYRILIK 6 AYDIR AYNI KONU. nisan.yagmuru 22-04-07, 12:41 arkadaşlar çağlar ve nil in fotoğraflarına nerden ulaşabilirm:)eski bölümlerinde adı çok geçiyo ama daha trt de o bölümlere gelinmedi bende merak ettim:)gerçek isimlerini biliyosanıs yazarmısınız..:img-wink: sihir 23-04-07, 07:40 arkadaşlar çağlar ve nil in fotoğraflarına nerden ulaşabilirm:)eski bölümlerinde adı çok geçiyo ama daha trt de o bölümlere gelinmedi bende merak ettim:)gerçek isimlerini biliyosanıs yazarmısınız..:img-wink: nil: Seval Yılmaz çağlarınkini hatırlayamadım. :sad53: zarpandit34 23-04-07, 11:13 Bugünkü bölümü izlerken, trt yine sinirlerimi oynatmayı başardı.Dizi resmen sakat kalmıştı, o kadar çok sahneyi kesiyorlar ki.. Rikkatin afilli yanlızlığı devam ediyor."Kimse beni anlamıyor" diye düşünüyor ki hepimizin böyle düşündüğü zamanlar olmuştur ama ondan daha vahim olanı da var "Kimse beni sevmiyor" şeklinde :img-hyste Gerçektende şu sıralar Rikkatle kimse ilgilenmiyor.Üstelik de hormanal açıdan dengesiz olmasının normal oLduğu bir dönemde:icon_sorr Civan,Rüzgar ve Dalyandan oluşan erkekler korosunun manifestosu da pek hoştu:img-wink: Evet kendilerince haklılar ama hesaba katmadıkları birşey var,Maalesef bizimki gibi toplumlarda kadınlara, kendilerini hep geri çekmeleri öğretilmiş."kızım duygularını sakın belli etme seni bırakır","kızım sakın sevdiğini söyleme, önce o söylesin","aman kızım ilk adım senden gelsin, sen ağır ol,naz yap,peşinden koşturt, süründür" vs.. Şimdi sürekli böyle öğütlerle yetiştirilmiş bir kadın ne yapabilir,tabiki hep karşı taraftan bekler.Üstelik böyle öğütler verenler erkeklerin doğal yapısından dolayı maalesef hep haklı çıkarlar ki bu da yetiştirilme tarzının üzerine birde pekiştirme olur. Bunun dışında "geleneksel İsmeti isteme törenlerinin" 3. gerçekleştirildi:img-hyste Tabii İsmetle Sayhanın "Talihsiz serüvenler dizisi" de tüm hızıyla sürüyor Bugün Anatolya da göründü (Kara göründü der gibi oldu ama insan uzun zamandır bekleyince böyle oluyor:img-wink:) Vee Kemalle Neva tanıştı:happy0064 sihir 23-04-07, 12:16 nevanın şarkı (daha doğrusu türkü) söylmesini duymak güzeldi. şimdi de müzik dersi verse ya... ve neva eskiden daha güzeldi bence. doğumdan sonra bayağı kilo verdi ama yine de eskihali daha iyi. ve sarı saç değil de kahverendi daha hoi duruyor nevada bence... onur29 23-04-07, 17:40 Evet ay o bölümler çok güzeldi. neva şimdide ders verebilir. Mesela ceylana müzik dersi verse süper komedi olur :D:D:D Ben hala neva gibi deneyimli birinin neden evde oturmasını bide halasının evinde yani anlayamıyorum. sihir 24-04-07, 10:28 nevayla rüyanın kardeş ilişkileri (zaman zaman didişseler de) çok hoştu ve bence rüya bir an önce gelmeli. hele hele nevanın şu an en çok rüyaya yani bir kardeşe ihtiyacı var. kıskanç sayhan, kıskanç sayhan :img-wink: kemal diziye renk taıyor ve nevayla yakınlaşınca daha da güzel olacak. anotolya çok tatlı. şadanı nasıl da yumuşattı. peyami ve cihan bugün hemen hemen aynı giyiniyordu. çok tatlılardı. peyami çok iyi bir baba aslında. cihana nasıl yaklaşılması gerekitiğini iyi biliyor. sezinti 24-04-07, 10:59 Sayhan'ın Kemal'i kıskandığı sahnelerin tavan yaptığı bölümdü. Özellikle Zeka Küpünün olduğu sahnelerde Sayhan'ın elindeki iki zeka küpüne ve Kemal'e bakışı görülmeye değerdi. Aynı şekilde Salise'nin ve İsmet'in bakışlarıda görülmeye değerdi. Ondan öncesi de Sayhan'ın Kemal'i görmek için İsmet'le ve Kemal'in karşılaştığı yere gelmesi, sonrasında ise öğle yemeğinde Kemal ve İsmet'in konuşmalarıının olduğu sahneler. Rüya'nın iş görüşmesindeki sahneler yüzümde gülümseme yarattı. Özellikle mesai saatinin 17.00'de bitmesini isterken 18.00'den sonrasına kalmamasına yönelik ürettiği mazaret gülümseme yarattı. :) Nemide'lerin evlenme progamlarını seyrederken Fincan'ın eve gelmesi ve Nemide'nin Doktor'la ilgili söylediği şarkı ve Fincan'ın doktor kelimesinin geçtiği her yerde Kemal'i kıskandığı sahneler keyifli sahnelerdi. Yinelemek istiyorum. Kemal, keşke diziye geri gelse Hoş ve keyifli bir bölümdü. Emeği geçen herkese çok teşekkür edeiyoruz. Saadet'im 24-04-07, 15:33 nevayla rüyanın kardeş ilişkileri (zaman zaman didişseler de) çok hoştu ve bence rüya bir an önce gelmeli. hele hele nevanın şu an en çok rüyaya yani bir kardeşe ihtiyacı var. kıskanç sayhan, kıskanç sayhan :img-wink: kemal diziye renk taıyor ve nevayla yakınlaşınca daha da güzel olacak. anotolya çok tatlı. şadanı nasıl da yumuşattı. peyami ve cihan bugün hemen hemen aynı giyiniyordu. çok tatlılardı. peyami çok iyi bir baba aslında. cihana nasıl yaklaşılması gerekitiğini iyi biliyor. Bencede Nevayla Rüya'nın birbiriyle paylaşımları çok güzeldi.Trt deki bölümü bugün izlerken benimde en çok dikkatimi bu çekti.Seninde dediğin gibi anlaşamadıkları yönleride vardı ama birbirlerini desteklemeleri birbirine arka çıkmaları çok güzeldi.O bölümleri izlerken Rüya'yı ne kadar çok özlediğiminde farkına vardım.Her izleyişimde eski oyuncuları görmek hem hüzünlendiriyor hemde bir nebze teselli ediyor beni.Şimdiki Rüzgar'ı da çok sevdim ama eski Rüzgar'ıda çok severdim onuda orada görmek beni mutlu ediyor.Ve diğer ayrılan oyuncular içinde bu sözlerim geçerli.Sizleri çok özledik.Umarım konuk oyuncu olarakta olsa onları yeniden dizimizde görebiliriz.İmkansız belki ama içimde hep bir umut var. Müge 24-04-07, 21:05 Bugün bölüm de çok güzel ve çok keyifliydi…Kemal’in İsmet’in ensesine yaptığı üfleme ve İsmet’in irkilmesi Sayhan’ında kıskanım aynısı yapması ama İsmet’te hiçbir tepki olmaması çok hoştu..Sonra zeka küpünü yapamadı Sayhan ama Kemal iki dakikada yaptı nispet olsun diye Sayhan’ınkini de yaptı eline verdi.Sayhan iyice sinir oldu…:img-hyste Ve minik Anotolia Şadan’ın yanına geldi koşa koşa ondan Neva benim öğretmenim olsun diye ikna etti..Sonra Neva’nın yanına gidip.. “ ben ikna ederim dememiş miydim” dedi çok tatlıydı …:) Gerçekten sabahki bölümleri izlemek bana çok ama çok büyük bir keyif veriyor….Ben de Kemal’in dönmesinden yanayım…..:img-wink: Müge 24-04-07, 23:54 Az önce trt-int deki bölümü izledim…Özlediğim bölümlerden bir tanesiydi…Yine erkekler bir yerde kadınlar bir yerde sohbet ettiler aslında sohbet değil de dedikodu…Kadınlar erkekleri çekiştirdi erkeklerde kadınları….İnanmayacaksınız ama höt höt Şadan kadın kılığına girip kadınların kocalarına ne yaptıklarını gösterdi..Çok komikti hali :)…Sonunda şu aralar yeni bölümlerde göremediğimiz bir şey oldu…Şadan Füsun’a ,Peyami Rikkat’e, Dalyan’da Duriye’ye sarıldı kısacası her iki tarafta kadın ve erkeğin değerini anlamış oldu….:happy0064 sihir 25-04-07, 10:10 neva ve kemal arasında , duygusal olarak değil belki ama yine de bir yakınlaşma başladı. neva o zaman daha doğaldı ya..bir kez daha yazacağım: şimdiki saçlarını yakıştırmıyorum nevaya. tamam o zaman yaşı da daha küçüktü ama olsun. şimdi de çk büyük değil yaşı. o saçlar onu fazla abartılı gösteriyor. rikkat insanlara karşı ne kadar da iyiydi ya...nemide ve fincana karşı ne kadar da şefkatliydi. hele hele çocuğun göbek adını fincan koymaya karar vermesi ve fincanı mutlu etmresi ne kadar ince bir davranıştı. fincan da az değil hani...:img-wink: sadık ali de diziye girdiğinden beridir ha bire yiyip içiyor, aşırtıyor. bugün de ismetin dünürcülük çukulatalarını aşırmış. şu ana kadar başına bir iş gelmemesi büyük bir şans onun için :happy0064 ismeti de veremiyorlar bir türlü. nemidenin fincana vermeme sebebini söylemesi de hoştu. zarpandit34 25-04-07, 11:01 Sihir arkadaşımız Nevanın saçlarına değinmiş bende kıyafetlerini beğenmiyorum bu sezon maalesef.Bu konularla sanat yönetmeni ilgileniyor sanırım,duyurulur.. Belkide evlendiği için bu şekilde giyiniyor olabilir hani daha kadınsı görünmek adına.. Bugünkü bölümde Nemideye çok güldüm.Düşünme çalışmaları daha doğrusu Sadık Ali ile Fincanın düşündürme çalışmalarına:img-hyste Dizide gizli evlenme lafı ilk kez bu bölümde geçmiş demek.O günden bugüne hiç gündemden düşmedi maşallah.Gelenek oldu gizli evlenmek:img-wink: Rüya zaten ayrı bir dünya:img-hyste Anketörlük maceraları var.Ne güzel herkesin ayrı bir hikayesi var.Şimdiki bölümlerde olmayan bir durum bu. Neva ve Kemal dans etti ve Anatolya'nın ısrarıyla Neva yemeğede kaldı.Çok keyifli bir bölümdü, gerilmeden izliyoruz ne güzel.. sezinti 25-04-07, 11:11 Bu bölümün yıldızları Sadık Ali ve Fincan'dır. Sadık Ali ve Fincan'ın Nemide'nin İsmet konusunda karar vermesini çabuklaştırma çabaları görülmeye değerdi. Özellikle Sadık Ali'nin Nemide'ye " biz, sana düşün diyoruz sen gazete okuyorsun " demesi yüzümde gülümseme yarattı. Elektrik kesintisi ile telefon'un çalışması arasında ne gibi bağlantı var, anlayamadım. Bölüm sonunda Nemide'nin düşünmek için zamanı olduğu söylediğinde Sadık Ali ve Fincan'ın yüzlerindeki ifade görülmeye değerdi. Zeynep'in göbek adının ne oacağı, Fincan'ın kendi ismini beğenmemesi ve Fincan ile Emel Kısmet'in Fincan'ın ne gibi isim istediği üzerine isim önerileri üzerine olan sahneler çok keyifliydi. Kemal geri gelse keşke, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Müge 25-04-07, 11:12 Bugünkü bölümde çok güzeldi....Ve de çok çok komik...Nemide'nin düşünmesi :) Sadık Ali ona neler yaptı düşünsün diye Nemide neler dedi:img-hyste çok güldüm valla...Nemide yine vermedi İsmet'i ..Fakat masanın üstünde duran gümüş gondollar beni daha çok güldürdü....Her seferinden gelen çikotlarının gondollarıydı..:) Fincan'nın adını beğenmemesi sonrada küçük Zeynep'in göbek adının Fincan olacağınu duyunca isimin ne kadar güzel olduğunu demesi güzeldi..Ah Fincan ah... Neva ve Kemal arasından yavaştan ilerleyen yakınlaşmada çok hoş..Aşkın en güzel hallerini sergileyecekler bizlere...Küçük Anotioa da çok tatlı bir ara kemara baktı heyecandan :) Keşke Kemal geri gelse.. Eski bölümleri izlemek gerçekten çok güzel ve keyifli...:happy0064 Saadet'im 25-04-07, 11:13 Bende Neva'nın saç rengini hiç beğenmiyorum.Evet haklısınız giyimide güzel değil keşke biraz görünüşünü değiştirse... Bugün yine İsmet'i istemeye gittiler Nemide daha düşünmedim dedi.Rüya'nın da anket yapma telaşı vardı. Bugün Sadık Ali dede bulaşık yıkadı.Fincan halanın dediği gibi bulaşık yıkamak ona yakıştı.Eeee nede olsa Nemide'yi yalnız bırakıp kız verme konusunu düşünmesini istiyorlardı.Ama Nemide salonda uykuya dalmıştı.Uyandıktan sonrada ben bir karar verdim dedi.Bu konu hemen cevap verilecek bir konu değil iyice düşünmem lazım.Bugün burada bitti. purna 25-04-07, 11:24 nemıde heralde kemale dusunuyor ısmetı vermedıgıne gore ne bılıyım.sonunda ıkısı gızlıcemı evlenecek ısmet ve sayhan http://cards.funnystories.ru/288100 ;) sezinti 25-04-07, 11:28 İsmet ile Sayhan gizlice evlenmeyecekler. Nemide, evet diyecek. Nemide'nin evet dedikten sonra İsmet'le olan konuşmasını izlemenizi öneririm. Bu sahnelere olan bölümler çok keyifli olacak. Özellikle Kemal'in bir kızının olduğunu öğrendiklerinde. Müge 25-04-07, 12:24 Sevgili Sezinti çok teşekkürler Nemide'nin evet dediğini unutmusum...Ama Kemal'in kızının olduğunu öğrendikten sonraki halini hatırlıyorum gerçekten bir kez daha izlenmesi gereken sahneler...:good: nisan.yagmuru 25-04-07, 12:45 trt de geçenki bölümlerde sadık amcayla fincan hala yemek yerken sadık amca fincan halaya sayhanın karısı ve çocuğunu kaybettikten sonra ismetin onu hayata bağladığünı söyledi.çok önceki böülmleri izleyen varsa anlatabilirmi acaba.yani sayhan evlimiydi çook önceden yoksa hep bekar olarakmı gösterildi?bide fincan halayla sadık ali evlilermiydi ilk böülmlerde? zarpandit34 25-04-07, 13:13 trt de geçenki bölümlerde sadık amcayla fincan hala yemek yerken sadık amca fincan halaya sayhanın karısı ve çocuğunu kaybettikten sonra ismetin onu hayata bağladığünı söyledi.çok önceki böülmleri izleyen varsa anlatabilirmi acaba.yani sayhan evlimiydi çook önceden yoksa hep bekar olarakmı gösterildi?bide fincan halayla sadık ali evlilermiydi ilk böülmlerde? Nisan.yagmuru, Sayhan önceden evliymiş ama eşi doğum yaparken bebeğiyle birlikte ölmüş.Ama biz bunu sadece Sayhanın anlatımlarından biliyoruz.Yani bunları göstermediler. Sadık Amca yanlış hatırlamıyorsam 300 Küsür bölümlerde geldi.Önceden yoktu geldikten sonra Fincan halayla evlendiler.Bunu gördük:img-wink: Not:Sezinti arkadaşımızın bahsettiği İsmet-Nemide sahnesi hakikaten unutulmaz bir sahnedir..Çok etkilenmişimdir.Herkese o sahneyi izlemesini tavsiye ederim:good: nisan.yagmuru 25-04-07, 21:42 Nisan.yagmuru, Sayhan önceden evliymiş ama eşi doğum yaparken bebeğiyle birlikte ölmüş.Ama biz bunu sadece Sayhanın anlatımlarından biliyoruz.Yani bunları göstermediler. Sadık Amca yanlış hatırlamıyorsam 300 Küsür bölümlerde geldi.Önceden yoktu geldikten sonra Fincan halayla evlendiler.Bunu gördük:img-wink: Not:Sezinti arkadaşımızın bahsettiği İsmet-Nemide sahnesi hakikaten unutulmaz bir sahnedir..Çok etkilenmişimdir.Herkese o sahneyi izlemesini tavsiye ederim:good: çok teşekkürler..ismet-nemide sahnesini de merakla bekliyorum.sabah 12-13 trt1de,15-16 da da kanal 1i izliyorum,vizelerde başlıyo bajalım napcam:img-hyste diziden feragat etmeyeceğim kesin:img-hyste Müge 26-04-07, 12:28 Bugünkü bölüm yine çok komikti Nemide yine vermedi İsmet'i.Sadık Ali'nin Nemide'nin evindeki gondolları görüp Fincan'ı dürtmesi orada bir servet yatıyor demesi çok komikti :).. Nemide Kemal'in kızı olduğunu öğrendi ama sanırım o sahneyi kestiler diğer sahneye geçtiler hemen.... Kemal'in bilmiş halleri ve Sayhan'a bilgiçliğini göstermesi çok hoşuma gidiıyor..:) Anatolia ve Neva gün geçtikce birbirlerine yakınlaşıyorlar tabi Kemal 'de Neva'dan hoşlanmaya başlıyor ...Gerçekten çok güzel bir aşkı yeniden izliyoruz... Kemal geri gelse ah ah.... sihir 26-04-07, 14:51 bugün uzun bir aradan sonratrt int'e baktım da (dizi hala ekranda şu anda) şadan ve füsun çok daha zayımış yaa..karı-kocanın (aynı evde yaşayan ve bir beslenme alışkanlığına sahip olanların) beraber şişmanlaması mantıklı geliyor tabii de, onların gerçekte de şişmanladığınıdüşünmek canımı sıktı. :img-yes: hele hele füsun çok hoş ve güzel bir kadın ama kilo vermesi şart. cihana ne kadarda ufakmış ya. nasıl büyümüş gözümüzün önünde. daha sesi bile oturmamıştı yavrucuğun. rikkatle peyaminin aşkına ise diyecek yok. çoktatlılar. ve en önemlsii herkesin bir işi vardı eskiden. ben peyaminin koltuk aksesuarı olmasını istemiyorum. becerenler bir imza yapsın allah aşkına, "peyami kalk o koltuktan artık diye" şaka bir yana, herşeyo kadarfarklıydı ki. pembe de çoooookk.... shake_it 26-04-07, 15:15 nasıl olmuş imza.. dediğin gibi olmuş mu... o kadar içten katılıyorum ki dediğine bi yapam dedim... http://img141.imageshack.us/img141/1383/peyamitx4.gif onur29 26-04-07, 15:17 Zaten en büyük fark pembede eski bölümlerde pembe böyle abartılı bi karakter değildi. Şimdi çok itici geliyo bana. Kıyafetleri, konuşması. Çok saçma ya nbe bileyim pembe daha akıllı daha modern bi kadındı. Saadet'im 26-04-07, 16:40 Zaten en büyük fark pembede eski bölümlerde pembe böyle abartılı bi karakter değildi. Şimdi çok itici geliyo bana. Kıyafetleri, konuşması. Çok saçma ya nbe bileyim pembe daha akıllı daha modern bi kadındı. Çok haklısın Pembe karekterini ne hale getirdiler.O modern görünüşlü oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen benim hayranı olduğum Pembe gitti yerine tam tersi bir Pembe geldi.Bir tek Pembenin bu denli saçma değişimi beni kızdırıyor.Öbür değişimlere bu kadar kızmıyorum.Hadi onların değişimi normal çünkü gerçek hayattada değişimler oluyor ama Pembenin durumu normal değil anormal bir değişim...Mesela eskiden bu durumda olsaydı ve eski durumuna dönüşseydi ayakta alkışlardım değişimi için verdiği azmi ama şimdi durumlar tam tersi.Pembe umarım eski haline döner. zarpandit34 26-04-07, 17:15 Onur29 ve saadetim, değişim konusuna değinmişler.Bende en çok Pembedeki değişimden rahatsızım.Bunun sebebi ise Pembenin değişmiş değil karikatürize edilmiş olduğunu düşünmemdir.Evet herşey değişir ama bir karakterin değiştiğine inanmamız için bu değişimin zamana yayılması gerekir.Pembe ise bu sezon birdenbire karşımıza bu halde çıktı.Aynı şekilde Sayhanda bir günlüğüne akıl hastahanesine düştü bir daha kendine gelemedi.Sally yıllardır bir çok mantıklı oluyor, bir çok saf.Yani bizim bu değişimlere inanmamamızın nedeni hem çok tepeden inme bir şekilde olmaları hemde sebeplerinin mantıksız olması bence.Tam olarak değişseler yine bir derece inandırıcı olur ama öyle değil.Bir bölüm bakıyorsun yine eski hallerine dönmüşler sonraki bölüm bakıyorsun yine değişmişler.Bir istikrarsızlık var.. Eski bölümlerde de bazen değişimler olurdu ama bu mantıklı bir nedene bağlanırdı ve zamanla olurdu.Mesela Kısmet çalışmaya başladıktan sonra daha kendine güvenen biri olmuştu.Bunun nedeni gayet akla yatkın.İş hayatı ve bunun doğal bir sonucu kendine güvenmek.. Yada mesela İsmet İstanbula gitmeden önce daha kırılgan biriydi.Ama İstanbul dönüşü daha cevval biri olmuştu ve bu birdenbire olmamıştı zamanla hissettirilmişti. sihir 26-04-07, 17:34 nasıl olmuş imza.. dediğin gibi olmuş mu... o kadar içten katılıyorum ki dediğine bi yapam dedim... http://img141.imageshack.us/img141/1383/peyamitx4.gif harika olmuş yaaa. çooook güldümmmmm çoookkkkkk. yapmışsın vallahi. ellerine sağlık. şimdi kullanmamak da olmaz onu ama ipek beye de kıyamıyorum. biraz içime sindireyim ipek beyin yokluğunu da onu kullanırım. (umarım içime sindiremeden gelir o da) harika vallahi. süpersin. shake_it 26-04-07, 17:34 harika olmuş yaaa. çooook güldümmmmm çoookkkkkk. yapmışsın vallahi. ellerine sağlık. şimdi kullanmamak da olmaz onu ama ipek beye de kıyamıyorum. biraz içime sindireyim ipek beyin yokluğunu da onu kullanırım. (umarım içime sindiremeden gelir o da) harika vallahi. süpersin. begendigine sevindim.. :img-hyste başka koltukta oturan resim aradım ama bulamadım.. :img-hyste sihir 26-04-07, 17:41 begendigine sevindim.. :img-hyste başka koltukta oturan resim aradım ama bulamadım.. :img-hyste ben onu yarın koltukta bir fotoğraflasam mı acaba? daha uygun olur değil mi? tamam yarın foto çekmeye çalışacağım. hatta sabah 7de kalsam da onu bugün kitap okurken gördüğümüz şekilde koltuğa yayılmış vaziyette fotoğraflsasam harika uygun düşecvek imzaya. :img-hyste :img-hyste hade bir de peyamiyi koltuktan kuratarabilir ve sosyal yaşama atabilirsek bir iş daha başarmış olacağız. öyle değerli bir karakter ki peyami, koltukta çürümesi beni deli ediyor. shake_it 26-04-07, 17:45 ben onu yarın koltukta bir fotoğraflasam mı acaba? daha uygun olur değil mi? tamam yarın foto çekmeye çalışacağım. hatta sabah 7de kalsam da onu bugün kitap okurken gördüğümüz şekilde koltuğa yayılmış vaziyette fotoğraflsasam harika uygun düşecvek imzaya. :img-hyste :img-hyste hade bir de peyamiyi koltuktan kuratarabilir ve sosyal yaşama atabilirsek bir iş daha başarmış olacağız. öyle değerli bir karakter ki peyami, koltukta çürümesi beni deli ediyor. haklısın .. ben onun mükemmel şiir okumalarını, karısına iltifatlar etmesini, önemli konularda fikir belirtmesini özledim... şimdi tek yaptıgı koltukta oturup kitap okumak... gerçi rikkati o kadar kötüleştirdiler ki adam kime iltifat edecek dii mi ama.. yine de böle guzel guzel şiir okusa yine eskisi gibi... Saadet'im 26-04-07, 17:51 haklısın .. ben onun mükemmel şiir okumalarını, karısına iltifatlar etmesini, önemli konularda fikir belirtmesini özledim... şimdi tek yaptıgı koltukta oturup kitap okumak... gerçi rikkati o kadar kötüleştirdiler ki adam kime iltifat edecek dii mi ama.. yine de böle guzel guzel şiir okusa yine eskisi gibi... söylediklerin o kadar doğruki.Adam sinir küpü olmuş nasıl şiir okuyup güzel yazılar yazacak.Adamda o heveste kalmadı artık.İmzanda çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım bayağı güldüm imzana..... nivea 26-04-07, 18:46 Çok konu dışı belki de yanlış yere yazdım ana dizinin ilk bölümlerinde oynayan hira tekindor'un ödüllü kısa filmini izledim bir programda gerçekten çok güzeldi. Çetin tekindor'un oğluymuş ve şu an 17 yaşında... Dizideki halinden 6 yıl sonra filan. Dizide gereçtekn çok sevimliydi... burcuuu 26-04-07, 20:01 Trt 1'deki bÖLümü buqün birazcık izLeyebiLdim.. Yarısına yetiştim daha doğrusu.. Buqün Neva bir kız çocuğuyLa ilqiLeniyordu.. Süreklii bahsedilen Tayfun ErasLan.. Buqünkü böLümde oLan o küçük kızın babasımıydı.. Neva'da öğretmenmiş qaLİBA..şİMdi niye evde boşboş oturuyor ki.. ÇaLışsın artık.. ;) sihir 26-04-07, 21:29 Trt 1'deki bÖLümü buqün birazcık izLeyebiLdim.. Yarısına yetiştim daha doğrusu.. Buqün Neva bir kız çocuğuyLa ilqiLeniyordu.. Süreklii bahsedilen Tayfun ErasLan.. Buqünkü böLümde oLan o küçük kızın babasımıydı.. Neva'da öğretmenmiş qaLİBA..şİMdi niye evde boşboş oturuyor ki.. ÇaLışsın artık.. ;) evet anatolya'nın babası doktor kemal yani tayfun eraslan. neva anatolya'ya ders veriyor. ve biz de diyoruz sürekli çalışmalı neva. zarpandit34 27-04-07, 06:08 Dünkü Trt bölümü çok keyifliydi yine.Kemalin Nevaya karşı bakışları değişmeye başladı hatta bir yerde bayağı süzdü Nevayı..Bayılıyorum onlara, muhteşem üçlü.. Sayhan Kemalin bir kızı olduğunu öğrendi de rahat bir soluk aldı.Bu arada önceki bölümlerde Şebnem Gürsoy (rikkat) ve oğlu Efe Çetinel aynı sahnede görmüştük.Dünkü bölümde ise Hülya gülşen Irmak (ismet) ve kızı Çağla Irmak (anatolya) aynı sahnedeydi... Sadık Ali'nin her seferinde getirdiği çikolata gondollarına bakarak:Ben anladım Nemide'nin kızı niye vermediğini kendisine pastane açacak" demesine bittim:img-hyste Saadet'im 27-04-07, 08:03 Trt 1'deki bÖLümü buqün birazcık izLeyebiLdim.. Yarısına yetiştim daha doğrusu.. Buqün Neva bir kız çocuğuyLa ilqiLeniyordu.. Süreklii bahsedilen Tayfun ErasLan.. Buqünkü böLümde oLan o küçük kızın babasımıydı.. Neva'da öğretmenmiş qaLİBA..şİMdi niye evde boşboş oturuyor ki.. ÇaLışsın artık.. ;) Evet Tayfun Eraslan'ın yani dizideki adıyla Kemal'in kızı.Ama biliyor musun o küçük kız gerçekte İsmet'in yani Hülya Gülşen Irmağın kızı Çağla Irmak.Çok tatlı bir kız değil mi?... sihir 27-04-07, 10:25 bu bölümde cihanın 2 arkadaşı var yanında. bibirlerine isimleriyle seslenmedikleri için anlayamadım. bunların içinde mi efe? sevimli.girl 27-04-07, 10:51 bu bölümde cihanın 2 arkadaşı var yanında. bibirlerine isimleriyle seslenmedikleri için anlayamadım. bunların içinde mi efe? bende dizinin sonunda bölüm oyuncuları yazan yerde efe erkekli ve alkım atay adını gördüm. sanırım cihanın arkadaşları. ama hangisi efe erkekli hangisi alkım atay onu anlayamadım. sanırım birisi şebnem gürsoyun oğlu, diğeri de mehmet atayın oğlu. zarpandit34 27-04-07, 10:55 bende dizinin sonunda bölüm oyuncuları yazan yerde efe erkekli ve alkım atay adını gördüm. sanırım cihanın arkadaşları. ama hangisi efe erkekli hangisi alkım atay onu anlayamadım. sanırım birisi şebnem gürsoyun oğlu, diğeri de mehmet atayın oğlu. Evet aynen öyle sevimli.girl onların çocukları..Gözlüklü olan Efe öteki Alkım.. sevimli.girl 27-04-07, 11:09 [QUOTE=zarpandit34;3109787]Evet aynen öyle sevimli.girl onların çocukları..Gözlüklü olan Efe öteki Alkım..[/QUOT gözlüklü olan derken beyaz tenli olna mı tam hatırlayamadım da sezinti 27-04-07, 11:10 Bugunkü bölümde, Sadık Ali'nin bir daha ki sefere baklava getireyim mi sözleri ve Nemide'nin verdim gitti dedikten sonra, ailenin şaşkınlığı ve sonrasında İsmet ile Nemide'nin sahnesinde, Nemide'nin İsmet'e nasihatlari bölüme damgasını vuran sahnelerdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. zarpandit34 27-04-07, 11:12 [QUOTE=zarpandit34;3109787]Evet aynen öyle sevimli.girl onların çocukları..Gözlüklü olan Efe öteki Alkım..[/QUOT gözlüklü olan derken beyaz tenli olna mı tam hatırlayamadım da Evet beyaz tenli olan hafif toplu bir çocuk.Alkım Atay zaten dikkat edersen Mehmet Ataya çok benziyor.Aynı şekilde Çağla Irmak da Hülya Gülşen Irmaka çok benziyor:img-wink: sihir 27-04-07, 11:16 evetben de jenerikte isimlere baktım. biri erkekli biri atay soyismine sahip. mehmet atayın oğluymuş demek diğeri de. mehmet atayın oğlunun hangisiolduğu zaten belli benzerlikle. ismetin, peyaminin, rikkatin çocukları oynuyır dizide. yakında biraz serpilince nevanın kızı da oynar herhalde. zarpandit34 27-04-07, 11:23 Evet sihir, bencede.Hatta İpek çekenin kızı sonra Okan Şenozanında çocuğu var.. Onlarda oynasın,abarttık mı ne:img-hyste Hele İpek Çekenin kızı çok tatlı.Ben çok keyif alıyorum.Böyle ana-oğul oynamalarından falan.Zaten gerçekten aile gibiler. Bugünkü bölümde Nemide nihayet İsmeti verdi.Kimse inanamadı kulaklarına çok komikti.Tabi sonra Nemide'nin İsmetle konuşması uzun zamandır beklediğim sahnelerden biriydi:img-yes: Saadet'im 27-04-07, 12:13 En sonunda İsmeti verdi Nemide anne...Tabi herkes şok geçirdi halleri çok komikti doğrusu....Bu sefer çikolata yerine lokum götürmüşlerdi ve Sadık amca nedenini izah etti ömür adam bu Sadık amca ya....Hepsi İsmeti vermiyecek havasındaydı....Ama sonu iyi oldu.... Bu arada Efe ile Alkımın dizide canlardırdıkları karakterler yaramaz çocuk tarzında..Onlarıda yeniden dizide görebiliriz. Nasıl olsa Cihanın şuanda arkadaşları yok onları akıllanmış bir şekilde dizide yeniden görmek güzel olurdu.... Müge 27-04-07, 19:57 Bu sabahki bölümde çok güzeldi….Nemide sonunda İsmet’i Sayhan’a verdi ..Sadık Ali’nin sözleri çok komikti….Bir dahaki sefere baklava getiririz nasıl olsa vermeyeceksin gibilerinden..Nemide’nin verdim gitti demesini bile duymadı…Sonunda verdiği netlik kazanılınca herkes çok sevindi…:happy0064 Anatolia yine çok tatlıydı…Neva ve Kemal gittikçe yakınlaşmaya başladılar birbirlerine…Neva’nın o saf hallerini çok özlediğimi de belirtiyim… Bugün Cihan’ın arkadaşları vardı…Efe ve Kutsi …Yani Mehmet Atay’ın oğlu ve Şebnem Gürsoy’un oğlu…Sevgili zarpandit34 biliyormusun benim de çok hoşuma gidiyor anne-oğul ,baba-oğul aynı sahnede yer alması…Küçüklüğümden beri tiyatrocu olmak istedim ve çocuğumla aynı sahnede yer almak…Sevdiğim oyuncuların çocukları ile rol alması beni hem duygulandırıyor hem de sevinç veriyor…Keşke yeni bölümlerde görebilsek …:img-yes: keremcem_çisem 28-04-07, 10:45 arkadaşIar nereye yazıcamı biIemedim özür diIrim setin adresini biIen arkadaş var mı acaba yazarmısınız biIiyorsanız. EFTALYAGUL 28-04-07, 10:49 keşkee ankarada olsak da bizde gitsek.setin adresini bilmıyorum valla ama dışarda çekılen mekanlar sabit sanırım park filan.oralardan yola çıkarak bişeyler bulabilirsin belki. levell 28-04-07, 12:21 arkadaşIar nereye yazıcamı biIemedim özür diIrim setin adresini biIen arkadaş var mı acaba yazarmısınız biIiyorsanız. bilmiyorum kuğulu parkın oralarda bulundunmu .. çekimler orda..yani kuğulu parkta.. gerçi kuğulu park, kuğulu parklıktan çıktı .belediye başkanımız saolsunlar berbat etti... güven parktada oldu bi kaç çekim.. evlerine gitmek istersen oranın adresini tam bilmiyorum ama galiba orasıda cinnah caddesinin oralarda bi yerde.. ama tam olarak neresinde bilinmio:) ve de meşhur cinnah yokuşunu çıkmayı göze alırsan :)görebilirsin bizim evin halleri oyuncularını.. shake_it 28-04-07, 13:08 bilmiyorum kuğulu parkın oralarda bulundunmu .. çekimler orda..yani kuğulu parkta.. gerçi kuğulu park, kuğulu parklıktan çıktı .belediye başkanımız saolsunlar berbat etti... güven parktada oldu bi kaç çekim.. evlerine gitmek istersen oranın adresini tam bilmiyorum ama galiba orasıda cinnah caddesinin oralarda bi yerde.. ama tam olarak neresinde bilinmio:) ve de meşhur cinnah yokuşunu çıkmayı göze alırsan :)görebilirsin bizim evin halleri oyuncularını.. kuğulu'da mı .. bana sanki kurtuluş parkı gibi gelmişti.. dediğin gibi kugulu park'ta artık kuğu olmadığından rezil ettiklerinden tanıyamadım demek ki.. ama sanki yine de birkaç bölüm kurtuluş parkında çekilmiş olabilir mi? diye de düşünmüyo deilim.. levell 28-04-07, 17:15 kuğulu'da mı .. bana sanki kurtuluş parkı gibi gelmişti.. dediğin gibi kugulu park'ta artık kuğu olmadığından rezil ettiklerinden tanıyamadım demek ki.. ama sanki yine de birkaç bölüm kurtuluş parkında çekilmiş olabilir mi? diye de düşünmüyo deilim.. kuğulu dedim ama yanılıyoda olabilirim.. eğer yanlış görmediysem... evet dediğin gibi artık kuğulu parkta demek içimizden gelmiyo. kuğularımız yok artık.. aslında kurtuluş parkı da olabilir ama. emin olduğum bi şey var.. rüzgar ve misketin gittiği nikah salonu vedat dalokay dı.. kurtuluş parkının hemen yanı... belki o bölüm çekilirken gider rüzgar ve misketin evlenmeleri için baskı yapardık senaristlere:)) shake_it 28-04-07, 17:17 kuğulu dedim ama yanılıyoda olabilirim.. eğer yanlış görmediysem... evet dediğin gibi artık kuğulu parkta demek içimizden gelmiyo. kuğularımız yok artık.. aslında kurtuluş parkı da olabilir ama. emin olduğum bi şey var.. rüzgar ve misketin gittiği nikah salonu vedat dalokay dı.. kurtuluş parkının hemen yanı... belki o bölüm çekilirken gider rüzgar ve misketin evlenmeleri için baskı yapardık senaristlere:)) evet ya o gün vedat dolakay'da olmak vardı.. nikah da yoktu ki canım o günlerde. .. miskete baskı yapardık.. :img-hyste :img-hyste evlen evlen d |