onur29
21-05-07, 19:29
Evet trt intteki bölümler iyice eski. Nevanın saçları bence şimdi daha güzel. Sarı saç yakışıyo nevaya.
|
Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri- Nostalji(Arşiv1) onur29 21-05-07, 19:29 Evet trt intteki bölümler iyice eski. Nevanın saçları bence şimdi daha güzel. Sarı saç yakışıyo nevaya. dilaa 21-05-07, 22:31 bugün nihayet kısmet mert isimi söyledi veee mert in isim annesi olduu.nasılda sevindiler hepsi deeee.:) nevanın kemal in evli oldugunu nüfus cüzdanını kuru temizlemeciden alırken öğrendigini unutmuşum ben.izleyince anımsadım. nevanın saç rengi ve şekli o zamanalr çok daha hoşmuş.değinmeden edemııyecegimmmmmm:happy0064 bencede şimdiki rengi dahada açık ve yüzüde açık ten olduğundan yüzüyle karışıyo saç ayrıca diplerdende sürekli simsiyah saçlar gözüküyo hiç hoş görünmüyo bence trt inteki kahve rengi saçı daha çok yakışıyodu bide daha uzundu jöleleyincede dalga dalga çok hoş duruyodu şimdikini hiç beğenmiyorum ayrıca nevada biraz kilo versin ya doğum yapalı ne kadar oldu hala aynı bugünkü bölüm güzeldi ben nevanın kemalin evli olduğunu böyle öğrendiğini hatırlıyorum ama bunu bile bile nasıl sevmeye devam ediyodu onu hatırlamıyorum ilerde görücez artık sihir 21-05-07, 23:01 ben çok önceden de yazmıştım. ben sarı rengi yakıştıramadım nevaya. trtdeki ahhlerini görünce yazmıştım hatta. o halini çok beğeniyorum. ama işte zevkler ve renkler tartışılmaz olayı. sezinti 22-05-07, 00:33 bencede şimdiki rengi dahada açık ve yüzüde açık ten olduğundan yüzüyle karışıyo saç ayrıca diplerdende sürekli simsiyah saçlar gözüküyo hiç hoş görünmüyo bence trt inteki kahve rengi saçı daha çok yakışıyodu bide daha uzundu jöleleyincede dalga dalga çok hoş duruyodu şimdikini hiç beğenmiyorum ayrıca nevada biraz kilo versin ya doğum yapalı ne kadar oldu hala aynı bugünkü bölüm güzeldi ben nevanın kemalin evli olduğunu böyle öğrendiğini hatırlıyorum ama bunu bile bile nasıl sevmeye devam ediyodu onu hatırlamıyorum ilerde görücez artık Kemal, eşinden boşandığını ve kimliğinde değişiklik yapamadığını söyledi. Neva, Kemal'in evli olduğunu Kemal'in eşi geldiğinde öğreniyor. Kemal'in eşinin gelmesine çok uzun süre var. Bölümde, en çok üzüldüğüm ise Sadık Ali'nin Mert'i kucağında tuttuğu ve Mert'in kucağından alınmasını istediği zamanlardı. O sırada herkes isim konusu tartışıyordu. Kısmet, Mert isminin kullanılmasına izin verince, Füsün Sadık Ali'ye Mert'i düşüreceksin diye kucağından aldığında, Sadık Ali'nin yorgunluktan koltuğa kendini atmasına çok üzüldüm. purna 22-05-07, 10:03 ruzgar sımdı bı kızla tanıstı yoksa berılmı berıl dedı sankı sihir 22-05-07, 10:07 eski bölümleri izlemeyi severim de, eskiden yaşanmış sorunları tekrardan görmekkten pek hoşlanmıyorum. o yanlış anlamalar, atışmlar falan.... o süreç geçene kadar sıkılıyorum bu seferde eskiden üzükldüğüm şeylere. sakız hnmın düriyeye yaptıkları çok çirkindi. bu kadar da dobracılık fazla. zaten dobracılıktan çıkıp başka şeye giriyor bu. gerçekçi düşününce hediye listesi aslında çok mantıklı birşey ama sakızın yapması işi bozuyor tabii. beril ortaya çıktı, doğaya ingiltere yolu gözüktü. rüzgarın da aşk trafiği hiç durmuyordu maşallah :happy0064 nisan.yagmuru 22-05-07, 10:13 evet berilll geldii:happy0064 siz bahsederken merak ediyordum bu beril kim diye.ama doğadan ayrıldıktan sonra biraz zaman geçince ortaya çıkar sanıyordum.rüzgarın maşallahı varmış doğrusu:)acaba nil de böyle mi geliyo? buarda bişi dikkatimi çekti.nevanın anatolyaya masaj yaptırıken,ismetlere giderken giydiği çizgili pantolon jenerikteki ip atlarken giydiği pantolon:) shake_it 22-05-07, 10:19 evet berilll geldii:happy0064 siz bahsederken merak ediyordum bu beril kim diye.ama doğadan ayrıldıktan sonra biraz zaman geçince ortaya çıkar sanıyordum.rüzgarın maşallahı varmış doğrusu:)acaba nil de böyle mi geliyo? buarda bişi dikkatimi çekti.nevanın anatolyaya masaj yaptırıken,ismetlere giderken giydiği çizgili pantolon jenerikteki ip atlarken giydiği pantolon:) beril çok tatlı bir kızdı.. daha önce izleyemeyenler ve yeni izleyenler daha neler göreceksiniz..ruzgarla beril neler yaşayacaklar.. bora ile ruzgar kanlı bıçaklı olacaklar.. tabii bora beril ne alaka deeil mi.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste var var alakası.. purna 22-05-07, 10:36 bora berıl kardes oluyor sanırım hatırladıgım kadarı ıle dımı onur29 22-05-07, 14:45 Beril de güzel kızdı yaa Müge 22-05-07, 14:55 Bu bölümde güzeldi...Kısmet ve Duriye eve kamera takacaklar...Görmek istediğim bölümler geldi sonunda..:happy0064 Beril geldi Doğa gitti...Rüzgar çok sanşlıymış o zamanlar...:) Bebekler çok tatlılar maşallah...:) Rikkat'in Rüzgar'a "Ne yaptılar oğluma çocuğuma " Anaç ruhu o zamanlarda da varmış yeni değilmiş...:img-wink: EFTALYAGUL 22-05-07, 16:48 evet ya doğa gittiii beril geldi.beril daha tatlı geldi gözümeee benimmm:img-hyste rüzgar da resmen kur yaptı kızaaaa.sevgilisi de var oysaa.beril de etkilendi rüzgardannn.valla şanslıymış o zamanlar geçrekten.gerçi rüzgar hoş cocuk hayatında genelde birileri olduuu hep:happy0064 levell 22-05-07, 17:05 Bu gün ilk kez trt deki eski bölümlerden birisini seyrettim… galiba bu eski bölümler sabaha karşı seher vaktide yayımlanıyo… bana seyretmekde sabahın 4,30 unda nasip oldu…:) Uyuyamayıp tv de kanal kanal gezerken bide ne görüyüm……:) Bizim evin halleri……… Gerçektende güzel di…. Sanırım eski bölümlerin neden daha çok özlendiği şimdi daha ii anlıyorum.. Şimdiki karakterler olsun ; eski bölümdekiler olsun çoğunu görebildim… Şadan , Peyami ,rikkat , füsun , sakız hanım , nemide anne , ismet , sayhan , neva ve kısmet , ve de rüya…….. gördüm görmesinede o neeee öle………. Şadan ve Peyami yer değiştirmişler .. eskiden peyamide maşallah ladin sakalı var sanki..:) Şadanda ise sakaldan eser yok… rikkat o zaman biraz kilolu ve daha uzun saçları var… Zayıflamış rikkat .. füsüncuğumuz yine aynı pek bi değişiklik yok… Nemide annede de pek bi değişiklik yok … İsmet ve sayhan.. bu bölümde evlenmişler el öpmeye gelmişlerdi… Galiba nevada o zamanlar safa ile tanışmamış başka birisini sayıklayıp duruyodu.. Ve de Ne güzel bir söz söyledi sayhan ismete…. Eğer geç kalmadıysan , erkende gelmedin..tam zamanında geldin…. Çok anlamlı bir sözzzzzzzzz……:good: Nerdeyse bütün ailenin toplandığı sahneler çok ama çok güzeldi…. Bak kısmeti unutuyoduk… o da biraz füsuna benziyo.. şadan ve füsunun çocuguna isim koyma çalışmaları sürerken gerçektende güzel bir isim buldu… mert….. Gönlü el vermedi ilk başlarda buldugu ismin başkaları tarafından kullanılmasına ama dayanamadı o da daha sonra.. isim annesi oldu mert in………… Yemek sahneleri de çok güzeldi… ee tabi ismet yemek yapmayı bilmiyomuşş.. ne güzel karnıyarık yaptı öyle…:) patlıcanları kızartmadan.. alahtan nemide anneye koştularda karınlarını doyurdular.. Pembeyide unuttuk … o nunda saçlar o zaman siyah ve başı açık.. Ve de konuşmalrı biraz daha oturaklı…. Çok güzel bi bölümdü yaaaa… en son bittiğinde de 815 . bölüm sonu diyodu olmuşmu ya o kadar… EFTALYAGUL 22-05-07, 17:09 Bu gün ilk kez trt deki eski bölümlerden birisini seyrettim… galiba bu eski bölümler sabaha karşı seher vaktide yayımlanıyo… bana seyretmekde sabahın 4,30 unda nasip oldu…:) Uyuyamayıp tv de kanal kanal gezerken bide ne görüyüm……:) Bizim evin halleri……… Gerçektende güzel di…. Sanırım eski bölümlerin neden daha çok özlendiği şimdi daha ii anlıyorum.. Şimdiki karakterler olsun ; eski bölümdekiler olsun çoğunu görebildim… Şadan , Peyami ,rikkat , füsun , sakız hanım , nemide anne , ismet , sayhan , neva ve kısmet , ve de rüya…….. gördüm görmesinede o neeee öle………. Şadan ve Peyami yer değiştirmişler .. eskiden peyamide maşallah ladin sakalı var sanki..:) Şadanda ise sakaldan eser yok… rikkat o zaman biraz kilolu ve daha uzun saçları var… Zayıflamış rikkat .. füsüncuğumuz yine aynı pek bi değişiklik yok… Nemide annede de pek bi değişiklik yok … İsmet ve sayhan.. bu bölümde evlenmişler el öpmeye gelmişlerdi… Galiba nevada o zamanlar safa ile tanışmamış başka birisini sayıklayıp duruyodu.. Ve de Ne güzel bir söz söyledi sayhan ismete…. Eğer geç kalmadıysan , erkende gelmedin..tam zamanında geldin…. Çok anlamlı bir sözzzzzzzzz……:good: Nerdeyse bütün ailenin toplandığı sahneler çok ama çok güzeldi…. Bak kısmeti unutuyoduk… o da biraz füsuna benziyo.. şadan ve füsunun çocuguna isim koyma çalışmaları sürerken gerçektende güzel bir isim buldu… mert….. Gönlü el vermedi ilk başlarda buldugu ismin başkaları tarafından kullanılmasına ama dayanamadı o da daha sonra.. isim annesi oldu mert in………… Yemek sahneleri de çok güzeldi… ee tabi ismet yemek yapmayı bilmiyomuşş.. ne güzel karnıyarık yaptı öyle…:) patlıcanları kızartmadan.. alahtan nemide anneye koştularda karınlarını doyurdular.. Pembeyide unuttuk … o nunda saçlar o zaman siyah ve başı açık.. Ve de konuşmalrı biraz daha oturaklı…. Çok güzel bi bölümdü yaaaa… en son bittiğinde de 815 . bölüm sonu diyodu olmuşmu ya o kadar… oldu olduuu.trt de 1000.bölümü kultadılar ve biz fanatıkleri olarak bunların biçoğunuu izledik.tebrik edıyorumm valla :img-hyste rikkat o sıralar hamıle yada yeni doğum yapmış ondan daha tombiş,nevada daha zayıf.o da dogum yaptı sanırım ondan şimdilerde biraz daha balık etli.kısmetimiz var o bölümlerde evet deli kız.güzelll bölümlerdiiiii:good: levell 22-05-07, 17:17 oldu olduuu.trt de 1000.bölümü kultadılar ve biz fanatıkleri olarak bunların biçoğunuu izledik.tebrik edıyorumm valla :img-hyste rikkat o sıralar hamıle yada yeni doğum yapmış ondan daha tombiş,nevada daha zayıf.o da dogum yaptı sanırım ondan şimdilerde biraz daha balık etli.kısmetimiz var o bölümlerde evet deli kız.güzelll bölümlerdiiiii:good: evet o kadar güzel bir bölümdüki biraz fedakarlık yapıp kaldığım yerden izlemeye değer geçektende... biraz tesadüf oldu seyretmem ama değdi.. neva o zaman biraz daha genç ve zayıf.. kısmette çok tatlı bi bayan... mert ismini zorla aldılar elinden ama isim annesi oldu .. o da güzeldi... bi de bimiyorum ama sayhan şimdiki sayhan mı? sanki o değil gibi geldi bana.. zarpandit34 22-05-07, 18:03 evet o kadar güzel bir bölümdüki biraz fedakarlık yapıp kaldığım yerden izlemeye değer geçektende... biraz tesadüf oldu seyretmem ama değdi.. neva o zaman biraz daha genç ve zayıf.. kısmette çok tatlı bi bayan... mert ismini zorla aldılar elinden ama isim annesi oldu .. o da güzeldi... bi de bimiyorum ama sayhan şimdiki sayhan mı? sanki o değil gibi geldi bana.. Sayhanı oynayan oyuncu değişmedi, o zamanda Okan Şenozan oynuyordu şimdi de...Ama Sayhan aynı Sayhan mı, bak bu konuda benimde şüphelerim var:img-grin2 Bugünkü bölümde Kemal-Neva-Sally triosu arasında işler kızıştı.Ama daha çok karışacak. shake_it 22-05-07, 18:07 Sayhanı oynayan oyuncu değişmedi, o zamanda Okan Şenozan oynuyordu şimdi de...Ama Sayhan aynı Sayhan mı, bak bu konuda benimde şüphelerim var:img-grin2 Bugünkü bölümde Kemal-Neva-Sally triosu arasında işler kızıştı.Ama daha çok karışacak. ne güzel kinaye yapıyon sen öölee.. aynı bugun ceylanın dediği gibi tesbihde (teşbihte) hata olmaz..:img-hyste :img-hyste :img-hyste hakikaten sayhan daha mantıklı, duyarlı, çalışmayı seven biriydii. pek çokları gibi o da değşti.. ama yine de izlemek keyif veriyo hala.. diğerleri gibi gına getirmedi.. şadan gibi mesela.. bu arada oyuncuya (nusret çetinel'e) sözüm yok.olamaz da zaten ne haddime... sözüm sadece senaristlere, kanala.. dilaa 22-05-07, 22:38 eski bölümleri izlemeyi severim de, eskiden yaşanmış sorunları tekrardan görmekkten pek hoşlanmıyorum. o yanlış anlamalar, atışmlar falan.... o süreç geçene kadar sıkılıyorum bu seferde eskiden üzükldüğüm şeylere. sakız hnmın düriyeye yaptıkları çok çirkindi. bu kadar da dobracılık fazla. zaten dobracılıktan çıkıp başka şeye giriyor bu. gerçekçi düşününce hediye listesi aslında çok mantıklı birşey ama sakızın yapması işi bozuyor tabii. beril ortaya çıktı, doğaya ingiltere yolu gözüktü. rüzgarın da aşk trafiği hiç durmuyordu maşallah :happy0064 rüzgarın aşk trafiği durmuyoama rüzgar berile 1yıl sonra aşık olucak hatta daha fazla önce berille arkadaş olucaklar berilde platonik bi aşk tabi çooook zaman sonra rüzgar beril ve o kara geceden sonra bi aşk başlıcak oda kısa süricek heralde yani rüzgar biraz daha aşksız kalıcak nisan.yagmuru 22-05-07, 22:54 rüzgarın aşk trafiği durmuyoama rüzgar berile 1yıl sonra aşık olucak hatta daha fazla önce berille arkadaş olucaklar berilde platonik bi aşk tabi çooook zaman sonra rüzgar beril ve o kara geceden sonra bi aşk başlıcak oda kısa süricek heralde yani rüzgar biraz daha aşksız kalıcak aa rüzgarın günahını almışım.daha doğa gitmeden beril geldi falan diye:img-wink: berili görünce daha önceki yorumlarda ismini duymuştum ve o yğzden hemen aşk başlar sandım.bir de bugün kıza öyle bir yakın davrandı ki. ya esas merak ettiğim o kara gece ne? shake_it 22-05-07, 22:59 aa rüzgarın günahını almışım.daha doğa gitmeden beril geldi falan diye:img-wink: berili görünce daha önceki yorumlarda ismini duymuştum ve o yğzden hemen aşk başlar sandım.bir de bugün kıza öyle bir yakın davrandı ki. ya esas merak ettiğim o kara gece ne? ya ama sen böyle tad alabilecek misin izlediğinden.. ben sinir olurum mesela benim izlemediğim şey daha önce başka biri tarafından izlenip de bana anlatılırsa.. ama madem istiyosun söyleyim.. beril ve ruzgar sarhoştur.. beraber bir gece geçirirler... ama berilin ilk ilişkisidir.. ruzgar, berili erkek arkadaşı ile beraber yaşadığını zannettiği için bakire olma ihtimalini gözönüne almamıştır (halbuki berilin beraber yaşadığı şahıs kardeşi BORA'dan başkası deildir.. ruzgar ne yapması gerektiğini bilemez. beril çok kotu gunler geçirir falan.. bööle işte.. baya sancılı bölümlerdi.. dilaa 22-05-07, 23:06 evet ondan sonra rüya devreye gircek ve bu seferde rüya rüzgar bora beril (aaaa aileden olanların baş harfleri aynı:) )dörtlüsü arasındaki koşuşmacalı sahneler başlıcak ama daha çoooook var böyle ikişer bölüm giderse hergün belki yazın görürüz nisan.yagmuru 22-05-07, 23:06 ya ama sen böyle tad alabilecek misin izlediğinden.. ben sinir olurum mesela benim izlemediğim şey daha önce başka biri tarafından izlenip de bana anlatılırsa.. ama madem istiyosun söyleyim.. beril ve ruzgar sarhoştur.. beraber bir gece geçirirler... ama berilin ilk ilişkisidir.. ruzgar, berili erkek arkadaşı ile beraber yaşadığını zannettiği için bakire olma ihtimalini gözönüne almamıştır (halbuki berilin beraber yaşadığı şahıs kardeşi BORA'dan başkası deildir.. ruzgar ne yapması gerektiğini bilemez. beril çok kotu gunler geçirir falan.. bööle işte.. baya sancılı bölümlerdi.. zaten olmuş bitmiş bir şey yani şuanda yeni bölümleri var ve berilden doğal olarak bahsedilmiyo.o yüzden merak ettim:img-hyste hem öle kara gece falan merak uyandıran kelimeler:img-hyste yoksa ben de sinir olurum:img-wink: Müge 22-05-07, 23:09 Ben de birazdan izleyeceğim Trt-inti açtım şu anda haberler var gecenin bir buçuğu olmuş ben diziyi bekliyorum :happy0064 Dikkat ederseniz Peyami'nin gerçek oğlu Kutsi yani Alkım Atay bu bölümlerde var...:) Cihan'ı baştan çıkarıyor Rikkat'te sinir oluyor Kutsi'ye(Keşke geri gelse Kutsi yeni bölümlere konuk olsa yani:img-blush ) nisan.yagmuru 23-05-07, 11:38 çok güzel bir bölümdü yine.bugün kemal-neva aşkı start verdi:happy0064 çok güzeldi neva ya ne güzel şarkı söylüyordu.doğaya da ingiltere yolu açıldı iyice.bakalım yarın neler olacak.. Müge 23-05-07, 12:04 Bugün Neva'ya çok kızdım bu kadar saf olabileceğini tahmin etmiyordum...Kemal onu kandırdı..Ama gerçekten birbirlerine yakışıyorlar :) Kısmet'in ve Sakız'ın halleri çok komikti...Kamerayıda taktıracaklar evlerine gelsin şenlik ,gelsin eğlence :happy0064 shake_it 23-05-07, 12:15 Bugün Neva'ya çok kızdım bu kadar saf olabileceğini tahmin etmiyordum...Kemal onu kandırdı..Ama gerçekten birbirlerine yakışıyorlar :) Kısmet'in ve Sakız'ın halleri çok komikti...Kamerayıda taktıracaklar evlerine gelsin şenlik ,gelsin eğlence :happy0064 evet neva çok saf davrandı ama aşkın gözü kördür derler ya o öyle inanmak istedi belki de.. itiraf etmek gerekirse ben tam bir rüya (dilara yalçın) hastasıydım.. bugun neden böyle olduunu bir kez daha gördüm .. çok heyecanlı ve tepkili.. altta kalmaya dayanamıyo.. haksız da olsa kendini savunuyo.. dogru bildigi şeyi savunuyo.. kendime benzettğimdendir belki.. bu arada rikkat o zaman da korumacıymış ama farklı yönde... baksanıza ruzgar ve doğayı birleştirmek için neler yapmış.. Müge 23-05-07, 12:22 Evet shake_it ben de Rikkat için aynı şeyi söyleyecektim ama unutmusum ...Dediğin gibi o zamanlarda da Anaçlığı varmış Rüzgar'ın üzerine titriyormuş ama biz göremedik....Şimdi daha çok ön plana geçti demekki korumacılığı...:img-yes: (Ama çok yakışıyor ona böyle anaç ruhlu olması.Klasiktir her annenin oğlunun üzerine titremesi...) dilaa 23-05-07, 15:39 aynen kızlar bizde annemle seyrederken aynı şeyi düşündük ozamandan beri rikkat böyleymiş dedik ama ben rikkatin rüzgara daha çok düştüğünü düşünüyorum yani rüzgara daha çok düşüyo ve işine karışıyo mesela cihanın ergenlik sorunlarının olduğu zamanda bile karışmadı bu kadar serbest bıraktı. neye ben başları kaçırdımda nevayla kemalin sevgileri hala içindemi açığa çıktımı yani itiraf ettilermi kemal neye dayanarak nüfus cüzdanının açıklamasını aptı yani EFTALYAGUL 23-05-07, 20:31 rikkat naptı öyleee.doğayı aradııı.rüzgar ne duruma düştüü.anneni aratmana gerek yok filan dedi.rüzgar bişeye de karışmadan rahat etmıyosun dimi anne dediginde de benimle ne biçim konuşursun sen dedi.peyamı ile cihan müdahale ettiler tabii.haksızdı rikkat cünkü.oğlunu düşünmek ayrı olayları bilip bilmeden telefon edip müdahale etmek ayrı.bende olsam çok kızardım.rüzgar yine az tepki gösterdii:img-hyste nisan.yagmuru 24-05-07, 11:58 trt deki bölüm gene çok güzeldi.kısmetin fincan halayla sadık amcayı evlerine getirmek için yaptığı çalışmalar görülemye değerdi doğrusu:)hele mini mouse ve miki mouse eve salması ve ardından da odaya gelmelerini beklemesi çok komikti:) rüzgarın doğaya yaptığı sürpriz çok güzeldi ama sırf gitmemesi için evlilik teklif etmesi bencillikti bence de. kemal-neva ikilisisn özellikle de nevanın mahçup bakışları çok tatlıydı.kemalin annesi geldiğinde nevanın telaşıda çok komikti:) NOT:sadık amcanın farelerden korktuğunu geçtiğimiz günlerde yine şahit olmuştuk ama kanal1 demiydi yoksa trt de miydiş hatırlayamadım.bilen varsa söyleyebilirmi acaba?? sihir 24-05-07, 16:14 trt deki bölüm gene çok güzeldi.kısmetin fincan halayla sadık amcayı evlerine getirmek için yaptığı çalışmalar görülemye değerdi doğrusu:)hele mini mouse ve miki mouse eve salması ve ardından da odaya gelmelerini beklemesi çok komikti:) rüzgarın doğaya yaptığı sürpriz çok güzeldi ama sırf gitmemesi için evlilik teklif etmesi bencillikti bence de. kemal-neva ikilisisn özellikle de nevanın mahçup bakışları çok tatlıydı.kemalin annesi geldiğinde nevanın telaşıda çok komikti:) NOT:sadık amcanın farelerden korktuğunu geçtiğimiz günlerde yine şahit olmuştuk ama kanal1 demiydi yoksa trt de miydiş hatırlayamadım.bilen varsa söyleyebilirmi acaba?? bazen karıştırıyor insan değil mi? :img-hyste galiba da TRT'deki bölümlerdeydi. hani "evdeki misafir" demişti sadıkali fare için, fincan da "ilgilen" o zaman demişti. :img-hyste sadıkali sandalye üzerinde çok komikti. :happy0064 Müge 24-05-07, 21:24 Trt-İnt deki bölüm de çok komikti bugün...Rüzgar babasının arabasından benzin çalarken yakalandı...Peyami'nin Rüzgar'a ağzında boru ile benzin çekerken...."çek oğlum" demesi çok komikti..:) Trt 1 deki bölümde tabi ki komikti...Kısmet ve Duriye Nemide'ye sözleşmeyi imzalatmak için söyledikleri yalanlar mesela :img-hyste Kısmet'in planı işe yaradı....Ah Kısmet ah çok özledim seni gerçekten de... nisan.yagmuru 24-05-07, 22:08 Trt-İnt deki bölüm de çok komikti bugün...Rüzgar babasının arabasından benzin çalarken yakalandı...Peyami'nin Rüzgar'a ağzında boru ile benzin çekerken...."çek oğlum" demesi çok komikti..:) Trt 1 deki bölümde tabi ki komikti...Kısmet ve Duriye Nemide'ye sözleşmeyi imzalatmak için söyledikleri yalanlar mesela :img-hyste Kısmet'in planı işe yaradı....Ah Kısmet ah çok özledim seni gerçekten de... ya ben bugün trt int teki hariç diğer iki kanaldaki bölümleri izledim:)trt intteki bölümünede fotokopicide denk geldim ama adam fazla sürmedi dğeiştirdi hemen uyuss şey:img-hyste :img-hyste fincan halanın üstünde o resimdeki kıyafetler vardı.o resmi bugünmü çizdirdi fincan hala?nemide de kısmet gene naptyısa bağrıyodu:)birde 1.30'a kadar bekleyip izlesemmi çok da başım ağrıyo ama ne dersin müge ablacım?izlenmeye değer bi bölümmü? Müge 25-05-07, 10:41 Evet canım güzel bir bölümdü...En güzel sahneler Kısmet'in,İsmet'in,Sally'nin Fincan Hala gibi giyinip salonda halay çekmeleriydi...:)Resim hala devam ediliyor daha çizilmedi...:img-wink: Müge 25-05-07, 10:59 Yine çok güzel bir bölümdü Trt 1 deki...Kısmet ve Duriye Nemide'leri evden göndermek için yaptıklarını bırakmadılar...:img-hyste Çok komikti halleri :img-hyste Hele Sakız Hanımın yaptıkları o da aynı Şadan ,Füsun ve kızları göndermek için neler yaptı..:img-hyste Sonunda kameralar takıldı ...:happy0064 Kısmet seni çok özledim gerçekten de...:sad53: EFTALYAGUL 25-05-07, 12:19 Yine çok güzel bir bölümdü Trt 1 deki...Kısmet ve Duriye Nemide'leri evden göndermek için yaptıklarını bırakmadılar...:img-hyste Çok komikti halleri :img-hyste Hele Sakız Hanımın yaptıkları o da aynı Şadan ,Füsun ve kızları göndermek için neler yaptı..:img-hyste Sonunda kameralar takıldı ...:happy0064 Kısmet seni çok özledim gerçekten de...:sad53: bende izledim sabah.cidden ya kısmet ve düriye ikisi de çok hoşlardı bende çok özledim onları.neva ya ne demeli ya gece yarısı kemalle şehir turu yaptı.bide eve gelince ekmek almya gittim dedi.oysakı rüya neva uyuyor bewn uyandırırım demişti:img-hyste sezinti 27-05-07, 23:09 Emel Kısmet ile Duriye'nin eve kameraları yerleştirme gayretleri ve Emel kısmet'in Nemide'ye iyi aile olma yönelik sözleri yüzümde gülümseme yarattı. Emel Kısmet'in Sadık Ali'yi gölbaşına pilav yemeye göndermesi güzel ve hoş sahnelerdi. Gelecek bölümlerde Kısmet'in Nemide'ye yarışma sözleşmesi imzallatma çabalarını izleyeceğiz. Yarışma sunucusu Gonca ile Sakız hanımın diyaloğlarını kaçırmayınız. Hoş ve keyifli sahnelerdi. :) EFTALYAGUL 28-05-07, 11:46 sabahki bölüm ismetin sallyle kemalın aralarını yapma çalışmalarıyla yogun bi bölümdüü:img-hyste nevaa tam evden çıkıp kemallere gidiyordu ki ismetle sally onu arabayla almaya geldiler.güya ordan geçıyorlarmış da onu kemallerre bırakacaklarmış:)plan başkkaaa oysaki.sally anatolyaya ders vermeye gidecek,nevanın işi çıktı diyecek ve kemalle yakınlaşıp kendını anatolyaya sevdirecek:img-hyste :img-hyste yazık nevadaa mecburen sesini çıkartamadı napsınn:) doğaaa gittiiii.rüzgarlaa vedalaşmayaa geldi.rikkat oğlumuu üzüyo bu kız hiç arkasına bile bakmadı demek rüzgar ın sevgisini haketmıyormuş dedi durdu.peyami ise yanlı karar verıyorsun rikkatt,senin oğlunun elinede öyle bi fırsat geçse giderdi dedi.haklıııı peyami.peyami az konşuyor ama öz konuşuyor.bu huyunu sevıyorum:happy0064 Müge 28-05-07, 14:34 Bugünkü yani bu sabahki bölüm de çok güzeldi artı komikti..:img-hyste Eftalyagul anlatmış ama ben de kısaca özet geçeyim...Kısmet'in,Duriye'nin ve Sakız Hanımın halleri çok komikti..:) Sonra Kısmet duvarda asılı duran beyannameyi Sadık Ali'ye imzalatması çok komikti..:img-hyste purna 28-05-07, 14:38 doga gittimi gercekten sankı ev gıbı bı yerde evlenme teklıf edecek gıbı gelmıştı EFTALYAGUL 28-05-07, 14:51 doga gittimi gercekten sankı ev gıbı bı yerde evlenme teklıf edecek gıbı gelmıştı evlilik teklifi miii?rüzgar dogaya evlılık teklifi etti geçen bölümde ama o sahneyi mi diyosun acaba?doğa bu akşam için biletimi aldım uçağım kalkacak dedi.ama onun sonrasdında tekrar biraraya gelıyorlar mı uçaga binmeden orasını hatrlayamadım bende.yarın bakarız artık:happy0064 purna 28-05-07, 14:57 baska bı evlılk teklıfıde olabılır gıtmekten caymıstır belkı (BuRcUu) 28-05-07, 20:05 qeçen hafta izLedim sanırım ama sormayı unutmuşum.. Mert'in isim annesi Kısmet oLmuştu.. Pkii Zeynep onun adını kim koydu..? shake_it 28-05-07, 20:08 qeçen hafta izLedim sanırım ama sormayı unutmuşum.. Mert'in isim annesi Kısmet oLmuştu.. Pkii Zeynep onun adını kim koydu..? zeynebin adı başından berri belliydi.. yani zeynep aşağı zeynep yukarı doğmadan önce de zeynep bebek olacağı ortadaydı da sanırım peyami istemişti.. ama yanlış hatırlıyoda olabilirim.. (BuRcUu) 28-05-07, 20:31 zeynebin adı başından berri belliydi.. yani zeynep aşağı zeynep yukarı doğmadan önce de zeynep bebek olacağı ortadaydı da sanırım peyami istemişti.. ama yanlış hatırlıyoda olabilirim.. Pekii tşkLer.. ;) Müge 29-05-07, 23:46 Trt-int'deki bölümler gerçekten çok komik..:img-hyste Kutsi yine geldi Cihan'ın evine...Sigara içti Rikkat geldi odaya anladı sigara içtiklerini camı açtı...Kutsi hemen camım kapattı dışarıdaki dumanlı hava gelmesin diye...Nasıl sinir oldu Rikkat... Füsun ve Sakız Hanıma ne demeli...Fincan Hala(:() resim çizdiriyor diye onlarda istedi...Şadan çok komikti...Onları azarladı herşeyi istiyorsunuz diye...:img-hyste reene 29-05-07, 23:51 Trt-int'deki bölümler gerçekten çok komik..:img-hyste Kutsi yine geldi Cihan'ın evine...Sigara içti Rikkat geldi odaya anladı sigara içtiklerini camı açtı...Kutsi hemen camım kapattı dışarıdaki dumanlı hava gelmesin diye...Nasıl sinir oldu Rikkat... Füsun ve Sakız Hanıma ne demeli...Fincan Hala(:() resim çizdiriyor diye onlarda istedi...Şadan çok komikti...Onları azarladı herşeyi istiyorsunuz diye...:img-hyste gerçekten süperdi,valla izleyince aklımdan geçirdim nerde o eski günleerr diye.şadanın hali süperdi gerçekyen:img-hyste Dizi_mania 30-05-07, 15:08 halık un peyamiye yalakalık yapması, rüzgar ın cihan ı karşısına alıp konuşması güzel şeyler :img-yes: MELENA 30-05-07, 21:25 Her zaman söyledim ve söyliycemde eski bölümlerin tadı bir başka.yeni bölümleri zaten izlemiyorum artık.ama trt deki bölümler süper olmaya başladı.beril,bora,doktor kemal geldi. evlerde kameralar,kısmet ve sakız hanımın evi kalabalık ve hareketli tutma çabaları süper.:img-hyste inanılmaz eğleniyorum izlerken.harikasınız :) sihir 31-05-07, 10:39 bu bölüm en fazla beğendiğim sahne, ismet ve sallyin sahnesiydi. :happy0064 bana tiyatro sahnesini anımsattı o halleri. Türkiye’de hiç tiyatro izlemedim ama ülkemde izlediğim tiyatro sahnelerinden kesitler geldi gözümün önüne 70 kemal yanlız bir erkekmiş...80 sen onu eve davet etsen... harikaydı. ne kötü kemale sallyin de gönlünü kaptırması. izlerken hem neva hem sally için üzülüyorum. :icon_sorr // kameralar bayağı eğlendiriyor. sakız hnmla pidecinin sahneleri komikti. bir de bugün işaret edildi ki, kavga gürültü olmadan reyting olamıyor. hatta yapımcılar bile sıradan şeylerden hoşlanmıyor. eğer bu yarışma gerçeklerine bir ışıksa, bir kez daha altını çizebiliriz ki, herşey bir senaryo. yoksa insanların ha bire kedi köpek gibi birbirini yemesi hiç de doğal değil yani. sadıkaliyle sunucu kızımızın telefon görüşmesi harikaydı. adı “yonca” olan kıza “yosma” dedi sadıkali. bir tanıdığının kızı sandı. :img-hyste Dizi_mania 31-05-07, 10:56 bir yarışmaya katılan sakız hanım ın yarışma sunucusunun şadan ı araması şadan ın da bunu telefon sapığı zannetmesi spikeri fırçalaması...izleyicilerin şadan diye tempo tuması gerçekten eski bölümler bir başka Saadet'im 31-05-07, 11:11 Trt deki bölümleri izlerken gülüyoruz...Hem Fincan hala,Kısmet,Rüya,Bora,Kemal ve Anatolya'da var.Hatta eski Rüzgar'da var...Yeni Rüzgar'ı da seviyoruz o ayrı bir çelişki ya neyse..Kanal1 deki bölümleri izlerkende üzülüyoruz....Fincan halanın ölümü bizi gerçektende çok üzdü....Bir gün içinde iki ayrı tat alıyoruz B.E.H.den....Ben her ikisinide kaçırmadan izliyorum...Trt dekileri yeniden izliyorum ve keyifleniyorum... Bugünkü bölümde güzeldi...Helede Sakız hanımla pideci çocuğun odada kilitli kalmaları çok komikti...Zaten Sakız hanımla Kısmet'in yarışma serüvenleride ayrı bir komedi....Yani yine çok eğlendim...Kanal1 deki de üzecek yine bizi... Müge 31-05-07, 12:24 Bu sabahki bölümde süperdi...Sakız Hanım ve Kısmet'in yaptıklarına çok güldüm...Özellikle evde kameralardan habersiz olan Şadan ve Sadık Ali ..Gerçekten çok doğallardı.. Neva ve doktor Kemal arasında olanlarda çok hoştu...Neva'nın o zamanlarda kıskanclıkları çok güzel ve doğalmış...Bugün anne kız yine bir araya geldi yani İsmet ve Anatolia..:) Keyifli bir bölümdü...:img-wink: sevimli.girl 31-05-07, 15:24 trt te intteki bölüm çok komikti. özellikle füsun ile sakız hanımın ressama tablolarını yaptırırken yaşadıkları, füsunun nevaya söylenmesi ve rüyanın sırf kendi tablosunu yaptırmıyorlar dye ananesine ve annesine nispet yapması. birde kaç bölümdür merak ettiğim şey bugünkü bölümde belli oldu. fincanın ilhan beye tablosunu bir şartla yaptırdığını söylemişti hatta kulağına fısıldamıştı. bugün o kulağına fısıldadığı şeyin kızlara koca bulmak olduğunu sonunda söyledi fincan. yani ilhan bey eğer fincanın kendisinin resmini yapmasına izin verirse kızlara koca bulacağım diye söz vermiş. sallynin son söylediği koca adayları nerde demesi de çok hoştu. amonyak 31-05-07, 17:56 trt de izlediğim pembe ile bugün kanal 1 de gördüğüm pembe arasında giyim kuşam farkının nedenini bilen varmı??hani geçmişte böle giyinseydi de şimdi düzgün trt deki gibi bakımlı olsaydı anlıycam da şimdi niye böyle bilen varmı sihir 31-05-07, 20:07 trt de izlediğim pembe ile bugün kanal 1 de gördüğüm pembe arasında giyim kuşam farkının nedenini bilen varmı??hani geçmişte böle giyinseydi de şimdi düzgün trt deki gibi bakımlı olsaydı anlıycam da şimdi niye böyle bilen varmı maalesef :icon_sorr bu değişimin sırrı halen tarafımızca sorgulanmaya devam ediliyor. biz de rahatsızız. en sonunda , pembenin içine şeytan girdi çıkmıyor deyip çıkacağız işin içinden.. shake_it 01-06-07, 11:00 ne kadar güzeilmiş yahu.. bugun ruzgar zaynebi uyutmaya çalışıyodu.. şimdi hiç agzından zeynep lafı duymuyoruz.. varsa yoksa aşk.. tamam o da olsun da akrabalık ve aile ilişkilerini unutmadan... kısmetin pembeye kız tüm sinirini burda çıkarma hadi bize gidelim deyişi çok şekerdi.. ya müthiş bölümlerdi bunlar yahu... purna 01-06-07, 11:03 ısmet ve neva ne zaman ögrencek acaba su neva kemal ilşkısını shake_it 01-06-07, 11:14 ısmet ve neva ne zaman ögrencek acaba su neva kemal ilşkısını sanırım yaklaştı o bölümler.. (ismetle sallyyi sordun heralde.. ) yanlış yazım olmuş sade.. Saadet'im 01-06-07, 11:34 Bugünde güzel bir bölüm izledik...Çünkü herşey çok doğaldı...Sadık amcanın fare korkusuda iyice su yüzene çıkmış durumda...Neva kıskançlık konusunda iyice ilerledi..Sally Kemalle yakınlaşmanın derdinde...Kemal'de Sallyi kendinden uzak tutmanın,bunuda başaramıyor ya neyse.....Canım Fincan halam.....Seni eski bölümlerde de olsa görmek güzel...Şimdiden seni çok özledik....Kısaca herzamanki gibi güzel bir bölümdü yine....... Müge 01-06-07, 18:12 Bu sabahki bölümde Kısmet'in Rikkat'in evine gelip Pembe'yi alması kendi evine getirmesi orada zorla ağlatıp rating toplamaya çalışması gerçekten komikti..:) Kısmet'i özlediğimi bir kez daha söylüyorum...:img-yes: EFTALYAGUL26 01-06-07, 18:30 :img-hyste sabahkı bölümü bende biraz izledim.kemal sallyle istemeyerk yine başbaşa kaldı evde ve telefon çalmış gibi yaptı(cep ten evi arayarak:img-hyste )sally i başından savdıııı:img-hyste anatolya neva ile birlikte uyudu onlarda kaldı.kemal telefon açtı nevaya.kalbim ve kızım sende kalmış dedi.sadece kızımı geri alabilirmiyim.kalbim sende kalsın nevaaaaaaaaaaa:img-hyste :img-hyste keyifliydiiii fincan ve sadık ali de öyle.sadık ali evde farden korktugu için kanepe tepelerinde gezindi.fincanım seni yer dikkat et farelere dedi:img-hyste bodrum a gidelım diye tutturduuu.fincan evimden başka biyere gitmem dedi.onların bu hallerini çok özleyecveğimmmmm :icon_sorr çokkkkkkkkk:icon_sorr :icon_sorr sezinti 01-06-07, 22:36 ısmet ve neva ne zaman ögrencek acaba su neva kemal ilşkısını Her gün, 2 bölüm yayınlandığına göre, yaklaşık bir hafta sonra öğrenecek diye tahmin ediyorum. İsmet, Kemal ve Neva'yı bir restauranttan yada pastaneden çıkarken görüyor. Kemal'in Salise'nin evinde, Salise'ye bir başkasını sevdiğini söylediğinde, Salise'nin duygu yoğunluğu görülmeye değer.:img-yes: Kısmet'in bugunkü bölümde rating hamlesi çok güzeldi. Rating için Aşk ararken, Pembe'yi buldu. Anlat Pembe :) Kısmet'in kendine has tavırları ve gülümsemelerini izlemek çok keyifli. sihir 01-06-07, 22:48 bugün TRT INT'i gördüm. orada dikkat çekmek istediğim şey; eskiden rikkatin de, rüzgarın da, cihanın da arkadaşları vardı. onlar geldi aklıma ilk olarak çünkü onları izledim bugün. oysa şimdi kimsenin arkadaşı yok. kimsenin sosyal bir hayatı yok. rikkatin öğretmen arkadaşlarından hiç mi biri gelmez, rüzgarın onca arkadaşından bir tane mi kalmadı, ya cihanın; öğrenci çocuğun hiç mi arkadaş çevresi olmaz. tamam aile ilişkilerini seviyoruz da, hep kapalı bir kutu içinde yaşanmaz ki. hemen herkese birer arkadaş bulunması gerek. shake_it 01-06-07, 22:49 bugün TRT INT'i gördüm. orada dikkat çekmek istediğim şey; eskiden rikkatin de, rüzgarın da, cihanın da arkadaşları vardı. onlar geldi aklıma ilk olarak çünkü onları izledim bugün. oysa şimdi kimsenin arkadaşı yok. kimsenin sosyal bir hayatı yok. rikkatin öğretmen arkadaşlarından hiç mi biri gelmez, rüzgarın onca arkadaşından bir tane mi kalmadı, ya cihanın; öğrenci çocuğun hiç mi arkadaş çevresi olmaz. tamam aile ilişkilerini seviyoruz da, hep kapalı bir kutu içinde yaşanmaz ki. hemen herkese birer arkadaş bulunması gerek. evet ya bir zaman hepsinin arkadaşları vardı mutlaka onlara da bir miktar zaman ayrılırdı... şimdi tek konu ve herkes bu konudan bahsediyor.. ben de bu durumdan hiç hoşlanmıyorum açıkçası.. Müge 01-06-07, 23:00 Evet Cihan'ın arkadaşı Kutsi ,Rikkat'in okuldan arkadaşı Serpil...Apartmanın deli yöneticisi, Rüzgar'ın Gökhan'ı vardı....Ben bu konuyu yeni bölümlerde dile getirmiştim...Hatta asosyal aile oldular demiştim...Halada öyleler...Çok isterim Kutsi'nin geri dönmesini...Rikkat'in öğretmen arkadaşları ve öğrencilerinin olmasını...Yeni sezonda yeni yüzler istiyoruz... purna 01-06-07, 23:05 Ruzgarin Gokhan Arkadasi Vardi Gozukmustu Bi Ara Kanal1deki Bolumlerde nisan.yagmuru 04-06-07, 11:21 trt deki bölüm gene çok güzeldi..sadık alinin fincan halayı bodruma razı etmesi için yaptıkları şeyler çok komikti..öte yandan sally'nin gerçeği öğrenmesi çok üzücüydü..reklam arasında kaçırdığım bi yer var,ismet nasıl öğrendi durumu anlayamadım.bir de sally'nin kemalle konuşmasını göstermedililer yani kemalin gerçeği sallye nasıl söylediğini göstermediler.acaba şimdi mi göstrermediler yoksa daha önceden gösterdilerde şimdi keserek mi veriyolar? nisan.yagmuru 04-06-07, 12:02 ya sorumu yanıtlıycak kimse yokmu??ismet nasıl öğrendi kemailin sally'den hoşlanamdığını??ssonracımaa sall-kemal konuşmasını gösterdilermiydi önceden şimdi keserek mi veriyolar?? zarpandit34 04-06-07, 12:10 ya sorumu yanıtlıycak kimse yokmu??ismet nasıl öğrendi kemailin sally'den hoşlanamdığını??ssonracımaa sall-kemal konuşmasını gösterdilermiydi önceden şimdi keserek mi veriyolar?? Şu sıralar benim kaçırdığım bölümler yayınlanıyor.Fakat daha önceki izlediğim bölümlerin tekrarlarından bildiğim kadarıyla bazı sahneler bariz şekilde kesiliyor.Soru'nun cevabını Sezinti arkadaşımız vermiş.İsmet Kemal ve Neva'yı görüp öyle anlıyormuş:img-yes: :img-yes: Bu eski bölümlerde en çok hoşuma giden şeyler, karakterlere dengeli bir şekilde yer verilmesi,acıların kederlerin vs. çok abartılmadan işlenmesi,Şadan, Pembe, Rikkat gibi karakterlerin normal ve hakiki versiyonlarıyla izlemek ve birde biri kaybolduğunda hemen sebeplerinin belirtilmesi.Kısacası yeni bölümlerde olmayan herşey. Müge 04-06-07, 12:21 Bu sabahki bölümde çok güzeldi.Sakız Hanımın planı işe yaramadı...İbrahim'in gelmesi ile Füsun ve Sakız'ın yüzü değişti....Fakat Şadan çok güzel konuştu bugün... Şadan:Tolga Candar gibi çalıyorsun sazı... İbrahim:Tolga Candar'da kimmiş ben ondan güzel çalıyorum diye.... Sally için çok üzüldüm...Ne zaman gülecek bu kızın yüzü...Kendine göre birisini daha bulamadı... Saadet'im 04-06-07, 12:26 Sally çok üzüldü ama Kemal'in başkasını sevdiğini öğrendi...İsmette öğrendi Sally'e gidip öğrendiklerini söylemek istedi ama olmadık işler geldi başına...Arabası bozuldu,cep telefonunu evde unuttuğu için kimseden yardım isteyemedi,taksiye bindi ama trafik kapalı olduğundan iş işten geçtikten sonra ancak yetişebildi...Sally'de biliyordun niye ben Kemal'e karşı rezil olmadan uyarmadın diye kızdı....Sadık amcanın Bodrum'a gitmek için çevirdiği işlerde komikti..Şeker karşılığı çocuklara apartmanın içinde gürültü yapmasını istedi...Bu şekilde çok ses gürültü var diyerek Fincan halayı Bodrum'a gitmeye ikna edecekti...Ama yalancının mumu yatsıya kadar sözü gerçekleşti....Çocuklar kapıya geldi ve Fincan halanın yanında gürültü yapmaya devam etmek için diğer şekerleride vermen gerek...Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin dedi çocuklardan biri ve Fincan hala Sadık amcanın çevirdiği oyunu öğrenmiş oldu....Ne kadar güzeldi onların o halleri....Sakız hanımın reyting için Füsunla Şadan'a sahte evlilik yıldönümü hazırlaması , Şadan'ında gelirken gül getirmesini istemişti Sakız hanım ama Şadan gül yerine arkadaşı İbrahim'i getirdi... Bu davranışıyla Sakızla Füsun'u kızdırdı...Güzel bir bölümdü yine... Müge 04-06-07, 14:52 İlaç gibi geldi:happy0064 Biraz önce Trt-int deki bölümü izledim...Çok güldüm çok:img-hyste Füsunve Sakız Hanım Şadan tarafından basıldı...Ressamı dolaba sakladılar Şadan az kalsın yakalıyordu...Ah ah Füsun ah şimdki haline bak o zaman ki haline bak..Ah ah... Fincan Hala ah ah nasılda saçlarını çekti Kısmet,İsmet ve Sally'nin ..Ah eksi bölümler ah:sad53: duygu:)) 04-06-07, 15:34 merhabalar bende uzun süredir bizim evin hallerini ziliyorum hatta izlemeye ferhunde hanımlardan başladım dizi çok güzel diğer dizilerden tamamen farklı fincan halaya çok üzüldüm diziden birer birer eski oyuncular gidiyor bu arada fincan halanın neden diziden çıktığını bilen varmı annem çok merak ediyor:img-yes: umarım gerçek hayatta sağlığı iyidir bilen varsa haber versin lütfen...................................... EFTALYAGUL26 05-06-07, 12:35 sabahki bölümü izledim.artık senaristlerin aynı olduğu konusundan daha da eminim:img-hyste kemal in eski eşinin ismi ŞEYDA imiş dizide. sonra dalyan civan ı aradı telefonda.ben dalyan dedi.civan da CEYLAN mı dedi. ortak isimlere bakılırsa isimler konusunda tutucu bizim senaristler.yada çok sevdiler şeyda ve ceylan isimlerini.değiştirip değiştirip kullanıyorlar:img-pilot zarpandit34 05-06-07, 18:37 Bugün trt 1 de yayınlanan bölümde birşey dikkatimi çekti.Neva'nın cep telefonunu gösterdiler ve orada Beyhan Saran, Ayşenil Şamlıoğlu yazıyordu!!! İyiki numaraları gözükmedi:img-hyste Trt- ınt bölümleri son günlerde çok komik, kahkahalarla izliyorum.Füsun ve Sakızın ressam Börke Taycan-Bedri ile olan maceraları:img-hyste Birde bu bölüm Kısmet spor yaparken çok komikti Kollarını birini dövüyormuş gibi öyle bir savuruşu vardı ki:img-hyste Tabi bir başka konuda Rikkat ve Serpin'in, İsmet ve Sally'e birilerini bulma çabaları, onlarında hiçbirini beğenmemesi:img-hyste Müge 05-06-07, 19:44 Zarpandit ben de sabah Trt 1 deki bölüme baktımda Neva'nın telefonunda yazılanlara dikkat etmedim...Ama Anotilia 'yı gördüm sadece:img-hyste Bu sabahki bölümde çok komikti....Kısmet bir ara çok konuştu yeter artık sus dedim ama nerde ..Bir şey çok hoşuma gitti..Sally kendi evinde üzülürken,Neva Kemal'i ararken,İsmet ve Sayhan salonda otururken ailenin tek tek gösterilmesi arkada çalan şarkı çok güzeldi.... EFTALYAGUL26 05-06-07, 20:29 telefon dediniz de geçen haftaydı sanırım.kemal nevayı aramıştı.hani anatolıa nevalarda kalmıştı.nevanın telefonu çalınca bi kız resmı göründü telefonda ama çok kısa gösterdiler.o sahneyi hatırlayan var mı ve teelfondakı kimin resmiydi?anatolıa mı diye baktım da degildi sanırım:icon_whis zarpandit34 05-06-07, 20:33 telefon dediniz de geçen haftaydı sanırım.kemal nevayı aramıştı.hani anatolıa nevalarda kalmıştı.nevanın telefonu çalınca bi kız resmı göründü telefonda ama çok kısa gösterdiler.o sahneyi hatırlayan var mı ve teelfondakı kimin resmiydi?anatolıa mı diye baktım da degildi sanırım:icon_whis Benimde dikkatimi çekti.O resim Neva'nın çocukluk fotografıydı sanırım..:img-wink: dilaa 05-06-07, 20:47 ismetin bi huyu var ezelden beri olaylara ilk anda çok bencil bakıyo ve çok işin içine giriyo ama olayların üstünden zaman geçince oda olduğu gibi kabul ediyo hatta yön bile değiştirebiliyo bunu neva kemal örneğinde olduğu gib bi çok örnekte gördük şimdide her olaya çok giriyo ama neyseki biraz olgunlaştı hemen parlamıyo. hatırlaayamadığım bişey var arkadaşlar bu bzim aile yarışması nezman biticekti kim kazanıcaktı herkez öğrencekmiydi i türlü çıkaramıyorum bide ismet kemalin nevayla birlikte olduğunu nasıl anladı nezamn gördü onları dün görmüş olmalı ama dünde izlşledim kaçırdığım bi sahnemi oldu acaba yoksa kestilermi anlamadım sihir 06-06-07, 10:16 şu kısmet ne kadar çılgın bir tipti yaaa. kısmet gitti misket geldi ama kesinlikle kısmetin yeri doldurulsun diye yaratılmadı misket. o kadar zıt yöndeler ki... kısmet büyük bir renkti bence... ** ismetin sadıkaliye "baba" diyememesi biraz abartılı sanki. yani bir çok insan belki de evlendiğinde ya da nişan olduğunda zorlanır "anne" "baba" demeye ama söyleyene kadar da hitap etmez. yani ismetin "baba" diyememesi normal ama ha bire "sadık amca" demesi abartılı. ** birşey soracağım: nemide pembeyle konuşurken bir ara "elinin kiri" falan dedi. onu ne için söyledi. o an dikkatimi çekti de. umarım civanın başka kadınlarla fingirdemesi üzerine dememiştir." Müge 06-06-07, 14:59 Biraz önce Trt_int deki bölümü izledim.Çok güldüm çok:img-hyste İsmet ve Sally'nin başına gelmeyen kalmadı..İsmini çıkaramadağım şu anda Sağır Oda'da oynayan bir oyuncu vardı bu bölümde...İsmet üzerine yemek döktü yere düşürdü adamı:) Rikkat Kutsi'ye sinir oldu yine...Kutsi demişken keşke diziye geri gelse....:) İyi ki izledim başımın ağrısı azda olsa azaldı.. zarpandit34 06-06-07, 15:10 Biraz önce Trt_int deki bölümü izledim.Çok güldüm çok:img-hyste İsmet ve Sally'nin başına gelmeyen kalmadı..İsmini çıkaramadağım şu anda Sağır Oda'da oynayan bir oyuncu vardı bu bölümde...İsmet üzerine yemek döktü yere düşürdü adamı:) Rikkat Kutsi'ye sinir oldu yine...Kutsi demişken keşke diziye geri gelse....:) İyi ki izledim başımın ağrısı azda olsa azaldı.. Oyuncunun ismi Umut Karadağ.. Şu sıralar trt-ınt'te yayınlanan bölümler bayağı komik.Çok zevk alarak izliyorum.Baran Sally ile uğraşıyor.Hastanede bile hemşire ayarlamış Sally ile dalga geçmesi için.İsmet ve Sally deli oldular tabi.. Müge 06-06-07, 15:26 Sağol canım söylediğin için..Fakat şunu söyleyeyim çok tatlı hele bakışları :) Bir şey değil bugün izin alıpta işe gitmeyen abim salona gelince çok şaşırdı yine bu dizi dedi..Ben de açıklamayı yaptım(Ee ne yapsın bilmiyorki dizinin ayrıntılarını:))...Bu diziyi gerçekten çok seviyorum..Yedi yıldır emeği geçen herkese canı yürekten teşekkürler...bye EFTALYAGUL26 06-06-07, 16:08 Biraz önce Trt_int deki bölümü izledim.Çok güldüm çok:img-hyste İsmet ve Sally'nin başına gelmeyen kalmadı..İsmini çıkaramadağım şu anda Sağır Oda'da oynayan bir oyuncu vardı bu bölümde...İsmet üzerine yemek döktü yere düşürdü adamı:) Rikkat Kutsi'ye sinir oldu yine...Kutsi demişken keşke diziye geri gelse....:) İyi ki izledim başımın ağrısı azda olsa azaldı.. bende izledim bugün ilk defa trt int deki bölümleri.bi türlü denk getiremıyordum.çok mu kısa sürdü bana mı oyle geldi? füsun un gözleri dikkatımı çekti.o saç renginden mıdir kesiminden midir bilmıyorum kocaman kocamandılar ve çok güzel görünuyorlardı. cihan ne kadar küçükmüş öyle.ey gidi yıllarrrr:img-hyste bizde onlarla birlikte büyüdükkk resmen:happy0064 ismet le sally nin hallerine de çok güldüm.bu yaştakı adamlar ya evlı olur ya ikinci eşleriyle evlenmek üzere yada işe yaramazlar kalır dedi ya ismet.:img-yes: dikkatimi çeken bi konu daha abdül bilgisayar başında,evrakları filan giriyordu bilgisayara.şimdi de baksan köyden yeni gelmiş hiçbişeyden anlamyan biri gibi.demek bu karakterlerimizde ilerleme ters yönden işlıyor.pembe de dahil tabii bu eleştiriyee Müge 08-06-07, 23:53 Yine keyifli bir bölümdü az önce izlediğim TRT-int deki bölüm...Fincan Hala'nın şu anda Nemide'lerin evinde asılı olan yağlı boya tablosun sergisi açıldı...İsmet arabasını çizdiği adamla buluştu..Şu anda dizideki adını bilmiyorum(Umut Karadağ) .. Duriye ve Dalyan çok komikti...Evlerinde önce yaz sonra kış tatili yaptılar..:)Ama sonunda abisi geldi Duriye'nin .. Fincan Hala'nın orjinal resmi gerçekten çok güzelmiş...Ah Kısmet diyorum çünkü Kısmet toz alırken o resmi berbart edip kendisi çizmişti...Yanii şu anda Nemide'lerin evinde asılı olan resim Kısmet'in çizdiği resim...:) reene 09-06-07, 00:28 Fincan Hala'nın orjinal resmi gerçekten çok güzelmiş...Ah Kısmet diyorum çünkü Kısmet toz alırken o resmi berbart edip kendisi çizmişti...Yanii şu anda Nemide'lerin evinde asılı olan resim Kısmet'in çizdiği resim...:) aa,o resim mi?:icon_roll ben o olduğunu hiç düşünmemiştim.hatırlattığın çok iyi oldu,şimdi daha dikkatli bakıcam:)) EFTALYAGUL26 10-06-07, 14:18 Yine keyifli bir bölümdü az önce izlediğim TRT-int deki bölüm...Fincan Hala'nın şu anda Nemide'lerin evinde asılı olan yağlı boya tablosun sergisi açıldı...İsmet arabasını çizdiği adamla buluştu..Şu anda dizideki adını bilmiyorum(Umut Karadağ) .. Duriye ve Dalyan çok komikti...Evlerinde önce yaz sonra kış tatili yaptılar..:)Ama sonunda abisi geldi Duriye'nin .. Fincan Hala'nın orjinal resmi gerçekten çok güzelmiş...Ah Kısmet diyorum çünkü Kısmet toz alırken o resmi berbart edip kendisi çizmişti...Yanii şu anda Nemide'lerin evinde asılı olan resim Kısmet'in çizdiği resim...:) bende unutmuşum onu:img-hyste ee artık o kadar çok bölüm izledik ki hafızada bi yere kadar hatırlayabiliyor demekkii.:img-hyste Müge 10-06-07, 17:44 bende unutmuşum onu:img-hyste ee artık o kadar çok bölüm izledik ki hafızada bi yere kadar hatırlayabiliyor demekkii.:img-hyste :img-hyste Valla ben dün gibi hatırlıyorum o tablonun başına gelenleri..:img-hyste Kısmet toz alırken boyaları birbirine kattı sonra panik oldu gitti yeni tuval aldı çizdi..:img-hyste Çok komikti halleri...Belkide resim ile ilgilendiğim için aklımda kalmıştır..Ha bi de Kısmet'i çok sevdiğim için..:happy0064 Not:Övünmek gibi olmasın ama benimde evimde kendi çizdiğim yağlı boya tablolarım var...:img-cool2 Ama tozunu almıyorum tabi ki...:img-hyste EFTALYAGUL26 10-06-07, 18:04 :img-hyste :img-hyste Valla ben dün gibi hatırlıyorum o tablonun başına gelenleri..:img-hyste Kısmet toz alırken boyaları birbirine kattı sonra panik oldu gitti yeni tuval aldı çizdi..:img-hyste Çok komikti halleri...Belkide resim ile ilgilendiğim için aklımda kalmıştır..Ha bi de Kısmet'i çok sevdiğim için..:happy0064 Not:Övünmek gibi olmasın ama benimde evimde kendi çizdiğim yağlı boya tablolarım var...:img-cool2 Ama tozunu almıyorum tabi ki...:img-hyste EE KISMET ÇİZDİYSE ONU GAYET BAŞARILI OLMUŞŞ:img-hyste bende çok severim resim i ama daha çok karakalem:img-hyste kısmet mzur cocuklar gibiydiii.hiç yitirmedi ki içindeki cocuğuuu:happy0064 sihir 11-06-07, 10:40 şadan bugün kameraları öğrendi....şadan da az çekmemiş hani bugüne kadar.... kısmet çok eğlenceli bir karakterdi, ben çok severdim, ayrılınca diziden çok üzüldüm ama bugün aldım ki; insanoğlu ne kadar iyi olursa olsun kendi menfaati uğruna çevresine zarar veriyor. sevgili ena benim favori konum olarak lanse etti bencilliği, haklı galiba, şimdi yine ondan bahsedeceğim: kısmet bugün bencilce davrandı. düriyeyi sevdiğinden şüphemiz yok, çok iyi arkadaşlar. düriyeye zarar verecek birşey yapmak istemez ısmet herhalde ama bugün reyting uğruna düriyenin duygularıyla oynadı. evdeki kameralardan dolayı reyting yaratıcı konuya ihtiyaç duydu. konu bulamayıca da düriyenin üzerine "senin çocuğun olmayacak, hiç sana anne diyen biri olmayacak, senin sevebileceğin bir bebek olamayacak, sen yarım bir adınsın vs" diye gitmeye başladı. düriyeyi ağlatıp reyting yaptıracak. çok dokundu bana. düriyeye de içim acıdı. ah fatma öney neredesin.... kısmet tabii sonunda bunun düriye üzerinde gerçek bir etki yarattığını görünce anlamıştır hatasını ama daha önce reyting ya da hırs insanın gözünü bu kadar mı kör eder. klısmetin bugün yaptığı ya bencillikti ya da aptallık. ama hangisi olursa olsun sonuçta büyük bir düşüncesizlik. not: kısmet tabii esas reytingin şadanların evinde (şadan sebebiyle) yaratıldığının farkında değil. :img-hyste Müge 11-06-07, 10:49 Ak Kısmet ah nasılda ağlattı Duriye'yi...Duriye demişken Sevgili Fatma Öney süper bir oyunculuk sergiledi bugün....:good: Hem Duriye'yi hem de Kısmet'i çok özledim...Onlar çok iyi arkadaştı ,bizleri çok güldürüyorlardı.... Şadan'ın halleri çok komikti...Sakız teyze yandi..:img-hyste Bu bölümleri bir kez daha izlemek büyük bir keyif veriyor bana..:happy0064 shake_it 11-06-07, 11:03 ay mükemmeldi.. en sonunda ağlattılar ya kısmet ve düriye... kısmet bilmeden nasıl üzdü düriyeyi.. sonra kendi de üzüldü pencereye yönelince düriye... kısmet ve düriyeyi ve rüyayı çok özlemişim çookk... ena 11-06-07, 11:04 Bugün yayınlanan bölüm, özellikle de son sahne Beh tarihinin en unutulmaz sahnelerinden biridir. Gerçekten Fatma Öney ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun oyunculuklarıyla devleştikleri bir sahneydi. Odada Kısmet'in Düriye'yi rolüne hazırlama aşamasında Düriye'nin yavaş yavaş değişen ruh hali, yavaş yavaş dolan gözleri, Kısmet'in her şeyden bihaber, yakalayacağı reytingten başı dönmüş halleri ve işi ciddiyetini anlayıncaki telaşı... Her şeyiyle harika bir sahneydi... Bu diziden aklımda kalmış birkaç söz vardır. Hatta birisi bir kağıda yazılmış biçimde çalışma masamda durmakta ve ben yoruldukça bana kuvvet vermektedir. Pembe bir radyo programında dinliyordu bunu, "Engeller aşılmak içindir, takılmak için değil." Bir diğer aklımda kalan sözü birkaç hafta önceki bir bölümde Sadık Ali söylemişti: "Ana Babanın cefası, çocuğun sefasıdır. Çocuk sefasını vefasıyla öder." Bir de Peyami'nin Sayhan'a söylediği bir söz vardı. "İnsanlar emeklerini severler, uğruna emek harcadıkları şeyleri severler." demişti ve bu söz beni düşündürmüştü. Sevdiğimiz şeylere mi emek harcarız yoksa emek harcadıklarımızı mı severiz? Bu çemberin başlangıç noktası nedir? Diğer iki sözü de bugün yayınlanan bölümlerde bir kez daha duymak çok hoştu. Bunlardan ilkini Fincan Hala söylüyordu: "Bencillik insanı yalnızlığa sürükler." Bir diğer ise Peyami'nin bugün kurduğu bir cümle: "Mahremin sokağa dökülmesini çağdaşlık saydık, orda bitti işimiz." İşte sürekli TRT'deki bölümler diye yakınmamız biraz da bundan herhalde. Sevgili sihir bencillikten bahsetmiş. Bir de Sakız Hanım'ın bencilliği vardı bu bölümde. Şadan'ın kameraları bulmasıyla ve kameralara küfür yağdırmasıyla Sakız'ın tek düşündüğü "Ben yandım, bittim" oldu. Kendi yapmış olduğu eylemin diğer insanların hayatlarına nasıl bir müdahale olduğunu hiç sorgulamadı bile. Velhasılıkelam, oldukça güzel bölümlerden birini daha izledik yeniden. Bu "Altın Çağ"a tekrar dönebilmek ümidiyle... Müge 11-06-07, 11:11 Duriye,Kısmet ve Fincan Hala aynı karedeydiler bugün...Annemle izlerken iç geçirdik...İsimlerini andık..İnsan gerçekten o kadar üzülüyorki izlerken... Sevgili Emel Göksu'yu,Ayşenil Şamlıoğlunu ve Fatma Öney'i alkışlamak istiyorum çok iyi işler yaparak diziden ayrıldılar ve biz onları hala keyifle izliyoruz..:happy0064 Saadet'im 11-06-07, 12:58 Bugün Dürüye'nin ağlaması ve gerçekten kendini camdan atmak istemesi beni çok etkiledi...Sanki bu bölimi ilk kez izlemiş gibiydim...Gözlerimden yaşların akmasına engel olamadım...Oyunculuklar bu kadar mı güzel olur?O duyguyu bize o kaadar güzel aktardılarki...İşte gerçek oyuncular dedim...B.E.H.'nin bütün oyuncuları harika...İyiki varsınız,iyiki bizimlesiniz...Hepinize tekrar tekrar teşekkürler...Bizleri bu muhteşem oyunculuğunuzdan mahrum etmediğiniz içinde hepinize özel teşekkürü borç bilirim.... zarpandit34 11-06-07, 12:58 Bugün yayınlanan bölüm, özellikle de son sahne Beh tarihinin en unutulmaz sahnelerinden biridir. Gerçekten Fatma Öney ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun oyunculuklarıyla devleştikleri bir sahneydi. Odada Kısmet'in Düriye'yi rolüne hazırlama aşamasında Düriye'nin yavaş yavaş değişen ruh hali, yavaş yavaş dolan gözleri, Kısmet'in her şeyden bihaber, yakalayacağı reytingten başı dönmüş halleri ve işi ciddiyetini anlayıncaki telaşı... Her şeyiyle harika bir sahneydi... Bu diziden aklımda kalmış birkaç söz vardır. Hatta birisi bir kağıda yazılmış biçimde çalışma masamda durmakta ve ben yoruldukça bana kuvvet vermektedir. Pembe bir radyo programında dinliyordu bunu, "Engeller aşılmak içindir, takılmak için değil." Bir diğer aklımda kalan sözü birkaç hafta önceki bir bölümde Sadık Ali söylemişti: "Ana Babanın cefası, çocuğun sefasıdır. Çocuk sefasını vefasıyla öder." Bir de Peyami'nin Sayhan'a söylediği bir söz vardı. "İnsanlar emeklerini severler, uğruna emek harcadıkları şeyleri severler." demişti ve bu söz beni düşündürmüştü. Sevdiğimiz şeylere mi emek harcarız yoksa emek harcadıklarımızı mı severiz? Bu çemberin başlangıç noktası nedir? Diğer iki sözü de bugün yayınlanan bölümlerde bir kez daha duymak çok hoştu. Bunlardan ilkini Fincan Hala söylüyordu: "Bencillik insanı yalnızlığa sürükler." Bir diğer ise Peyami'nin bugün kurduğu bir cümle: "Mahremin sokağa dökülmesini çağdaşlık saydık, orda bitti işimiz." İşte sürekli TRT'deki bölümler diye yakınmamız biraz da bundan herhalde. Sevgili sihir bencillikten bahsetmiş. Bir de Sakız Hanım'ın bencilliği vardı bu bölümde. Şadan'ın kameraları bulmasıyla ve kameralara küfür yağdırmasıyla Sakız'ın tek düşündüğü "Ben yandım, bittim" oldu. Kendi yapmış olduğu eylemin diğer insanların hayatlarına nasıl bir müdahale olduğunu hiç sorgulamadı bile. Velhasılıkelam, oldukça güzel bölümlerden birini daha izledik yeniden. Bu "Altın Çağ"a tekrar dönebilmek ümidiyle... Nostalji böümünde alıntı yaparak yorum yapmak tuhaf bir his:img-hyste Ena, bugünkü bölümü izlerken direk aklıma sen geldin burada daha önce bu sahnenin güzelliğinden bahsetmiştik..:img-wink: Gerçekten bugünde etkilendim yeniden bu sahneden.Özellikle Kısmet ilk anlatmaya başladığı yerde Düriye'nin bir yandan gülümsemeye çalışırken bir yandan da gözyaşlarının süzülmesi bitirdi beni ve tabi sonrasında olanlarda öyle..Yani baştan aşağıya bu sahnenin etkilenmediğim bir anı yok:img-hyste Ben ne yazacaktım ha hatırladım, Sakız hanımın bencilliğinden bahsetmişsin ama şunu hatırlatayım, geçen haftaki bölümlerden birinde Sakız Hanım pişman olarak "Para için değer miydi Sakız, oldu mu şimdi" demişti kendi kendine.. Trt-ınt de beklediğimiz bölüm ne zaman gelecek acaba Ena? Hani şu Sayhanın ev tuttuğu..Bu arada bugünkü bölümde, Bedirhanı ezdi Sayhan bayağı:img-hyste Şu sıra trt-ınt de yayınlanan bölümler önceden kaçırmış olduğum bölümlerden olduğu için, yeni bölüm gibi izliyorum ve çok eğleniyorum..Mesela Bedirhanı hiç hatırlamıyordum. Müge 11-06-07, 13:03 Zarpandit Bedirhan kim di ?Ben de hatırlamıyorum valla...:img-hyste Sayhan'ın ev tutmasını hiç hatırlamıyorum varsa yoksa Kısmet var aklımda..:img-blush zarpandit34 11-06-07, 13:05 Zarpandit Bedirhan kim di ?Ben de hatırlamıyorum valla...:img-hyste Sayhan'ın ev tutmasını hiç hatırlamıyorum varsa yoksa Kısmet var aklımda..:img-blush Bedirhan hani senin çok yakışıklı bulduğun adam:img-hyste İsmetin sevgilisi, işte ben onu hiç hatırlamıyorum, kaçırmışım demek bu bölümleri.. shake_it 11-06-07, 13:07 Zarpandit Bedirhan kim di ?Ben de hatırlamıyorum valla...:img-hyste Sayhan'ın ev tutmasını hiç hatırlamıyorum varsa yoksa Kısmet var aklımda..:img-blush ya bedirhan umut karadağ değilmiydi.. yani radyocu, bıyıklı, ismetin sevgilisiydi.. ama baya mazi yani.. nemide ve fincanın favori radyocusuydu.. ismet radyoda ses çıkarmamak için neler yapardı.. zarpandit34 11-06-07, 13:08 ya bedirhan umut karadağ değilmiydi.. yani radyocu, bıyıklı, ismetin sevgilisiydi.. ama baya mazi yani.. nemide ve fincanın favori radyocusuydu.. ismet radyoda ses çıkarmamak için neler yapardı.. Evet o, yanlız bu bölümde İsmet onun Mimar olduğunu söyledi.Demek sonradan öğrenecekler radyocu olduğunu. Müge 11-06-07, 13:09 Bedirhan hani senin çok yakışıklı bulduğun adam:img-hyste İsmetin sevgilisi, işte ben onu hiç hatırlamıyorum, kaçırmışım bu bölümleri.. Hadi ya dizideki ismini bilmiyordum valla...Demek benim adamım(keşke o da gelse konuk oyuncu olarak )..:img-hyste Demek sevgili olacaklar İsmet ile..Sayhan'ı sinir edecekler desene..:img-hyste Fakat şimdi izleyemeceğiz Trt-int deki bölümleri yeni bölümler ile çakısacak..gece izleyeceğim ben ne yapıyım..:img-blush Müge 11-06-07, 13:22 ya bedirhan umut karadağ değilmiydi.. yani radyocu, bıyıklı, ismetin sevgilisiydi.. ama baya mazi yani.. nemide ve fincanın favori radyocusuydu.. ismet radyoda ses çıkarmamak için neler yapardı.. Canım çok sağol :img-wink: sanırım şimdi ufak ufak hatırlıyorum...Hatta çıkarmıştı değil mi radyoya ? shake_it 11-06-07, 13:34 Canım çok sağol :img-wink: sanırım şimdi ufak ufak hatırlıyorum...Hatta çıkarmıştı değil mi radyoya ? evet çıkarıyodu ama annesigilin dinlediğini duyunca hiç konuşmuyodu.. bedirhanda çok kızıyodu.. sihir 11-06-07, 13:42 evetttt ben bu radyocu olayını hatırlıyorummm. yaaa unuttuğumuz ne çok şey var aslında. hele hele benim onu bölümleri unutmam çok ilginç ismetin radyo başında onu dinlediğini de hatırlıyorum. çok güzeldi çok. geliyor mu o bölümler yani şimdi zarpandit34 11-06-07, 13:43 evetttt ben bu radyocu olayını hatırlıyorummm. yaaa unuttuğumuz ne çok şey var aslında. hele hele benim onu bölümleri unutmam çok ilginç ismetin radyo başında onu dinlediğini de hatırlıyorum. çok güzeldi çok. geliyor mu o bölümler yani şimdi Bedirhan geldi şimdi Sihir..Ama daha radyoya çıkmadılar. sihir 11-06-07, 13:47 Bedirhan geldi şimdi Sihir..Ama daha radyoya çıkmadılar. sağol canım da şimdi bir sorunumuz var....şimdiki bölümler artık 16:20de yaşlayacak. intteki de 16:30 eee çakışacaklar.:icon_sorr gece 1:30da da çok geç yaaaa zarpandit34 11-06-07, 13:49 sağol canım da şimdi bir sorunumuz var....şimdiki bölümler artık 16:20de yaşlayacak. intteki de 16:30 eee çakışacaklar.:icon_sorr gece 1:30da da çok geç yaaaa Sende benim gibi sabah kargalarla birlikte izleyebilirsin:img-hyste Sabah saat 8:30'da..:img-wink: shake_it 11-06-07, 13:49 sağol canım da şimdi bir sorunumuz var....şimdiki bölümler artık 16:20de yaşlayacak. intteki de 16:30 eee çakışacaklar.:icon_sorr gece 1:30da da çok geç yaaaa yaz geldi canım ya uyunmuyo gece sıcaktan. hele sen kıbrıstasın hiç uyuyamıyosundur.. tabi benim gibi soğuk seven biriysen.. gece izleriz artık ama bizim trt inttr problem var sinir oluyorum bazen yayın gidiyo.. :img-hyste :img-hyste :sad53: Müge 11-06-07, 14:38 evet çıkarıyodu ama annesigilin dinlediğini duyunca hiç konuşmuyodu.. bedirhanda çok kızıyodu.. Tamam şimdi hatırladım annesinden korkuyordu...Nemide ve Fincan keyifle dinliyorlardı proramı...:img-yes: Evet yaz ve sıcaklar ben de uyuyamıyorum valla...Her gece izliyorum 01:20 de izlemeden uyuyamam .Of nasıl bağımlılık yaptı bu dizi bizde...:img-blush EFTALYAGUL26 11-06-07, 22:39 sabah trt deki bölümde sakızın foyası çıktı ortayaaaa:img-hyste şadan ı yolda süreklı bi,rilerinin tanıyor olması komiktii:img-hyste sonra beril rüzgar a yakın olmaya çalıştıkca rüzgar uzaklaşıyordu.ee bu tip kızlardan normal arakdaş olur diyodu arkadaşına.nedenseeee?güzel kız halbukı berilcikkkkk:happy0064 sinem* 11-06-07, 23:00 Berilli dönemler gelmiş :) ben berili seviyordum valla rüzgarın sevgililerinden en çok doğa ve berili yakıştırıyordum malesef ikisi de gitti :) Bugünkü bölümde düriye ve kısmetin hali düriyenin camdan atlarken kısmetin sarılıp oturup ağlamaları çok güzeldi.. EFTALYAGUL26 11-06-07, 23:06 Berilli dönemler gelmiş :) ben berili seviyordum valla rüzgarın sevgililerinden en çok doğa ve berili yakıştırıyordum malesef ikisi de gitti :) Bugünkü bölümde düriye ve kısmetin hali düriyenin camdan atlarken kısmetin sarılıp oturup ağlamaları çok güzeldi.. ya evet kısmet düriyeyi doldurdu doldurdu.sonra camdan atlamasına engel oldu.düriye bu konuda zaten çok hassas kısmetin de yaptıgı iş degildi hani.ciddiye alacagını düşünmedi düriyenin:icon_whis Müge 11-06-07, 23:09 Fatma Öney çok iyi oynadı ama sabah söylemiştim bir kez daha söylüyorum benim bile gözlerimi doldurdu...Ah Kısmet ah ...Şimdi ne Duriye var ne de Kısmet...:( ena 11-06-07, 23:16 Trt-ınt de beklediğimiz bölüm ne zaman gelecek acaba Ena? Hani şu Sayhanın ev tuttuğu..Bu arada bugünkü bölümde, Bedirhanı ezdi Sayhan bayağı:img-hyste Şu sıra trt-ınt de yayınlanan bölümler önceden kaçırmış olduğum bölümlerden olduğu için, yeni bölüm gibi izliyorum ve çok eğleniyorum..Mesela Bedirhanı hiç hatırlamıyordum. Şu sıralar tek umudum odur ki bu bölüm trt intte yayınlandığında ben ailemin yanına gitmiş olmayayım. Direktiflere bakılırsa iki hafta sonra orada olmalıymışım:img-hyste :img-hyste Nostaljiden itibaren en etkileyen sahneler sıralaması yaparsak herhalde beni ilk en etkileyen sahnedir 370li bölümlerdeki bu sahne... Sonrasında çok sahne var aslında.Özellikle de İsmet-Sayhan'ın biribirne açılamadığı dönemde. Göl Başı sahneleri de unutulmazdır mesela benim için. "Ama Gitmek zorunda mısınız lordum?" "Konstantinopolis beni bekler" diyaloğu esnasındaki yüz ifadeleri ve aslında o sahnenin tamamı... Enfestir... İsmet'in İstanbul'dayken Sayhan'ı arayışı ve telefonda karşılıklı susuşları... Sally ve Kısmet'in çabalarıyla ortak bir projede görev aldıklarında İsmet odadan ilk içeri girdiği an Sayhan'ın yutkunuşu... Atlaya atlaya gidiyorum, bugünkü bölümdeki Kısmet-Düriye sahnesi... Yeni sezonda ise beni etkileyen üç sahne olmuştur: Rüya'nın gidişi üzerine Peyami'nin yazdığı şiiri okurkenki görüntüler Safa'nın Şadan'a Neva'ya olan aşkını anlattığı sahneler... Ve geçen haftalarda Rikkat ile Fincan Hala'nın sahnelerinde Rikkat'in art arda "gitme gitme gitme gitme" dediği sahne... zarpandit34 11-06-07, 23:23 Ena, beni nedense Sayhanın kağıtların üzerine habire İsmet yazışı da çok etkilemiştir eski bölümlerde.Çok basit ve gerçek hayatta da olası olduğu için herhalde.Sonra birde Sayhanın Peyamiye gözleri dolu dolu söylediği "Yani biz elmayı seviyoruz diye, elma da bizi sevmek zorunda mı abi" deyişi hem tebessüm ettirmiştir hemde üzmüştür.Birde mutfakta İsmetle şakalaşmaları yalancısın deyişleri ve buz attığı sahnede çok güzeldi.. ena 11-06-07, 23:30 Ena, beni nedense Sayhanın kağıtların üzerine habire İsmet yazışı da çok etkilemiştir eski bölümlerde.Çok basit ve gerçek hayatta da olası olduğu için herhalde.Sonra birde Sayhanın Peyamiye gözleri dolu dolu söylediği "Yani biz elmayı seviyoruz diye, elma da bizi sevmek zorunda mı abi" deyişi hem tebessüm ettirmiştir hemde üzmüştür.Birde mutfakta İsmetle şakalaşmaları yalancısın deyişleri ve buz attığı sahnede çok güzeldi.. Evet bu sahneler de çok güzeldir... Buz attığı sahne Sayhan'ın yurtdışına gitmekten vazgeçtiğini aileye duyurduğu bölümdeydi...:) Bir de hani sayhan'ın gülenadam'a aldığı yüzük İsmet'in parmağında kalmıştı da Nemide'ler İsmet'in evlendiği düşüncesine kapılıp herkese yaymışlar ve buna Sayhan da inanmıştı. Sonra bekarlığa veda partisi diyerek Sayhan'ı sally'e çağırmış, başbaşa bir gece geçirmişlerdi. "Gitmeni hiç istemiyorum Sayhan." "O zaman hiç bırakma" beni diyaloğunun geçtiği bölüm de çok güzeldi. O geceden sonra Sayhan'ın Gülendam'dan ayrılmaması üzerine ikili arasında esen soğuk rüzgarlar ve İsmet'in toplu ortamlarda Sayhan'a kırgın bakışları beni çok etkilemiştir. zarpandit34 11-06-07, 23:39 Evet bu sahneler de çok güzeldir... Buz attığı sahne Sayhan'ın yurtdışına gitmekten vazgeçtiğini aileye duyurduğu bölümdeydi...:) Bir de hani sayhan'ın gülenadam'a aldığı yüzük İsmet'in parmağında kalmıştı da Nemide'ler İsmet'in evlendiği düşüncesine kapılıp herkese yaymışlar ve buna Sayhan da inanmıştı. Sonra bekarlığa veda partisi diyerek Sayhan'ı sally'e çağırmış, başbaşa bir gece geçirmişlerdi. "Gitmeni hiç istemiyorum Sayhan." "O zaman hiç bırakma" beni diyaloğunun geçtiği bölüm de çok güzeldi. O geceden sonra Sayhan'ın Gülendam'dan ayrılmaması üzerine ikili arasında esen soğuk rüzgarlar ve İsmet'in toplu ortamlarda Sayhan'a kırgın bakışları beni çok etkilemiştir. Evet yok mu artıran:img-hyste Birde Sally ve Rikkat, İsmetle Sayhanı başbaşa bırakmışlardı.İkisi de çok öfkeliydi.O zamanlar İsmet Las Vegasa gidiyordu evlenmeye,Sayhanda İngiltere'ye gidiyordu.O sırada, İsmet:"İngiltere'de patlama oldu" demişti, Bunun üzerine Sayhan'da "İkiz kuleler hangi ülkede" diye cevap vermişti.Bu tartışma sahnesi de çok gerçekçiydi.. reene 11-06-07, 23:46 şimdi diziyi izlerken sevgili baykal saran'ı gördüm de hüzünlendim biraz:sad53: .nur içinde yatsın. düriyenin bu telaşlı hallerini çok özlüyorum ben ya.abdül,haluk ve civan yanyana.ne tesadüf:icon_whis serpil karakterini canlandıran oyuncu da zamanında ferhunde hanımlarda oynamıştı,aklıma geldi birden Müge 11-06-07, 23:52 Sonunda Trt-int deki bölümü izleyebildim..:happy0064 Füsun ve Sakız Hanımın halleri çok komikti...Köylü kılıığına girip sergiye geldiler ...Ama Nemide ve Fincan'a yakalandılar..:img-hyste İsmet Bedirhan'ı iş yerine çağırdı ve Sayhan ile tanıştırdı..Sayhan ilk görüşte sinir oldu Bedirhan'a... Duriye üç tane yaramaz çocuk getirip Dalyan'ın başına saldı...:img-hyste Çok güzel ve keyifli bir bölümdü...:happy0064 ena 12-06-07, 00:02 Evet yok mu artıran:img-hyste Birde Sally ve Rikkat, İsmetle Sayhanı başbaşa bırakmışlardı.İkisi de çok öfkeliydi.O zamanlar İsmet Las Vegasa gidiyordu evlenmeye,Sayhanda İngiltere'ye gidiyordu.O sırada, İsmet:"İngiltere'de patlama oldu" demişti, Bunun üzerine Sayhan'da "İkiz kuleler hangi ülkede" diye cevap vermişti.Bu tartışma sahnesi de çok gerçekçiydi.. Hatta İsmet sonradan Rikkat ve Sally'e epeyce bir tavır yapmış, daha sonra da onları kırdığını düşünerek özür dilemek istemişti. Bu arada unutulmaz sahneler deyince aklımız hemen İsmet-Sayhan'a gitti... Bir de geçtiğimiz aylarda trt1'de yayınlanan trt bölümlerinde anne-babaların çocuklarına güvenmemesi, onların birçok işi beceremeyeceğine inanması üzerine kurulu bir bölüm vardı. Cihan Sadık Dede gibi mesel anlatmış, Rüzgar lamba tamir etmiş, İsmet ve Kısmet Hacivat-Karagöz olmuşlardı. Neva ve Rüya da şarkı söylemişlerdi. O bölüm de sevdiğim bölümlerden biridir. Bu arada Sayhan ve İsmet'in ortak projede çalıştıkları bölümlerden birinin sonunda bir şarkı çalmıştı. Şarkıyı çok beğenmiştim ama adını ya da söyleyenini bilmediğim için bulamadım hiçbir yerde. Bir çalışmanın ardından gece birlikte yürüyorlar daha sonra bir yol ayrımında ikisinin yolları ayrılıyordu. İsmet sağa Sayhan ise sola dönüp yürümeye devam ederken ilk sözleri "Burada ayrılıyor yollarımız, artık iki yabancıyız" şeklinde olan bir şarkı başlamıştı.. Bu şarkıyı bilen/gören/duyan ve bana nerede bulabileceğimi söyleyebilecek bir arkadaş var mıdır acaba?:img-hyste sihir 12-06-07, 10:28 AYRILANLAR İÇİN yollarımız burada ayrılıyor artık birbirimize iki yabancıyız ne kadar acı olsa ne kadar güç olsa herşeyi evet herşeyi unutmalıyız hiç yaşamamışcasına, hiç sevmemişcesine unutursun o günlerimizi o gecelerimizi o günlerce gecelerce sevişmelerimizi her kadehin tesellisi bulunur insan ne kadar severse unutabilir mevsimler gelir geçer yıllar geçer sen de unutursun birgün gelir herşeyi evet herşeyi herşeyi unutabilirsin hatta bütün yazdıklarımı satır satırına kalırsa da içimde bir derin sızı kalır ŞİİR: ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN MÜZİK: TİMUR SELÇUK (1967) YORUMLAYAN: TİMUR SELÇUK NİLÜFER BAŞKA DA YORUMLAYAN VAR MI BİLMEM. BU ŞARKININ BİR DE TSM OLARAK YORUMLADIĞI BİLGİSİ VARDI BENDE AMA AYRINTI BİLMİYORUM. Müge 12-06-07, 11:17 Yine çok komik bir bölüm izledik....Şadan'ın halleri çok komikti..Özellikle Kısmet için dediklerinde..."Yapıyor ediyor yine köye gidiyor enerji toplayıp geri geliyor yine ortalığı karıştırıyor":img-hyste Sakız Hanım ve Kısmet 'te İsmet'lerin evine gittii....Sadık Ali zaten oradaydı...İsmet çok şaşırdı tabi Sayhan'da..."Tanrı misarfirlerine" Sadık Ali'nin İsmet baba dedi Sadık Ali amca dedi diye düşünceli halleride güzeldi...:happy0064 İyi ki varsınız canım ailem...:img-wink: Saadet'im 12-06-07, 11:40 Sadık amcanın fırında makarna yapılışına karışması ve İsmet'e gına gelmesi güzeldi...Sakız hanımla Kısmet'in foyası ortaya çıktı ama yine olan İsmetle Sayhan'a oldu...Çünkü Sadık amcadan sonra Sakız hanımla Kısmette onlara yatılı misafir olarak geıdi...Yeni evli çifte yapılacak şey mi?İsmetle Sayhan'ın yüz ifadesi görünmeye değerdi...Kısmet Dürüye'nin üzülmesine neden olduğu için çok kötü oldu ve kendini suçladı...Sonrada gidip kanalı kötüledikten sonra ,yarışmadan çekildi...Güzel bir bölümdü yine...Emeği geçen herkese teşekkürler...Bizlere ilk günkü heyecanla, tekrarlarını izlettiğiniz için...Hiç sıkılmadan tekrarlarını izleme zevki yaşattığınız için... nisan.yagmuru 12-06-07, 13:39 TRT'deki bölüm gene çok güzeldi..Kısmetin progrmada konuşması,o proglamlar hakkındaki düşünceleri falan çok güzeldi..Şadan'ın Nemide annelere gitmesi ve Sakız Hanım'ın yaptıkalrını annesigile anlatırken Nemide anneyle Fincan Hala'nın Kısmet'i kastediyo sanmaları:)Sadık Amca'nın İsmet'e karışması da görülemye değerdi.Kemal-Neva birlikteliği ise karmaşık bi hal alıyor,bakalım Kemal ne yapacak..küçük oyuncumuz Çağla Irmak ise çok güzel oynadı,ne kadar masumdu öyle aile gününü Neva'ya anlatırken.. reene 12-06-07, 23:54 kısmetin fincan halanın tablosunun yanına geçip poz permesi çok hoştu ya. cihan çok alemdi bu bölüm:img-hyste :img-hyste aynayı öperek prova yapıyordu,o sırada rüzgar geldi,cihanla dalga geçti.cihan merveyle sinemaya gideceği için yardım aldı rüzgardan.taktik verdi cihana.hatta prova yapmaya kalktılar:img-hyste hele bir de pembe katılınca bu provaya tam şenlik oldu.pembenin merve gibi davranması,tavırları çok komikti.:img-hyste asıl civan içeri girip pembeye yarın sinemaya gidelim diyince pembe kızıp gitti:img-hyste :img-hyste :img-hyste ena 12-06-07, 23:59 Bölüm yorumlarında Şadan için kendisini herkesi himaye etmekle görevli gören feodal bir lord gibi gördüğünü yazmıştım. TRT int'te az önce izlediğim bölüm bu fikrime sağlam dayanaklar verdi. Öncelikle "Alamazsın çünkü ben istemiyorum" dedi, karşısındakinin fikrini hiçe sayarak. "Benim söz hakkım yok mu?" diyen Füsun'a "Yok, çünkü bu ailenin reisi benim" dedi. Hele de bölümün sonunda karşı grup suratına yasaları dayadığında söylediği "Banane yasalardan. Allah Allah yaav" cümlesi son noktaydı. O Şadan ki devletin koyduğu yasaları hiçe sayıyor ve kendi yasalarıyla hüküm sürmeye çalışıyor. Görünümü modern insan, ama zihniyet hala feodal zihniyet. "Parayı veren düdüğü çalarmış" diyerek de iktidarını meşrulaştırmaya çalışıyor. Halbuki modern dönemde meşru olan iktidar, devletin iktidarıdır ve her birey devletin koyduğu yasalara uymakla mükelleftir. Yani başkasının iktidarına karşı anaşistlik yapan Şadan, birileri kendi iktidarına karşı çıkınca neler yapıyor hepimiz biliyoruz. Hakikaten iktidar/güç insanı bozuyor galiba... Ben Şadan'a bugünlerde çok kızgın olduğum için mi sürekli olumsuz yönlerini görüyorum? Müge 13-06-07, 00:03 Rüzgar ve Cihan'ın halleri nasılda doğaldı..Cihan'ın gerçek abisi olduğu içinmi acaba ?Bilmiyorum ama sabahki Trt deki bölümlerde de İnt deki bölümlerde de Rüzgar ve Cihan konuşmaları bana çok doğal geliyor...Hatta kavgaları bile...Belkide yeni bölümlerde böyle sahneleri göremediğim içindir ... Komik bir bölümdü..Kısmet'e ve Sally'ye çok güldüm...Sally kılık değiştirip İsmet'i kandırdı...:) Merakla tablonun Kısmet tarafından bozulmasını bekliyorum...:) zarpandit34 13-06-07, 00:05 Bölüm yorumlarında Şadan için kendisini herkesi himaye etmekle görevli gören feodal bir lord gibi gördüğünü yazmıştım. TRT int'te az önce izlediğim bölüm bu fikrime sağlam dayanaklar verdi. Öncelikle "Alamazsın çünkü ben istemiyorum" dedi, karşısındakinin fikrini hiçe sayarak. "Benim söz hakkım yok mu?" diyen Füsun'a "Yok, çünkü bu ailenin reisi benim" dedi. Hele de bölümün sonunda karşı grup suratına yasaları dayadığında söylediği "Banane yasalardan. Allah Allah yaav" cümlesi son noktaydı. O Şadan ki devletin koyduğu yasaları hiçe sayıyor ve kendi yasalarıyla hüküm sürmeye çalışıyor. Görünümü modern insan, ama zihniyet hala feodal zihniyet. "Parayı veren düdüğü çalarmış" diyerek de iktidarını meşrulaştırmaya çalışıyor. Halbuki modern dönemde meşru olan iktidar, devletin iktidarıdır ve her birey devletin koyduğu yasalara uymakla mükelleftir. Yani başkasının iktidarına karşı anaşistlik yapan Şadan, birileri kendi iktidarına karşı çıkınca neler yapıyor hepimiz biliyoruz. Hakikaten iktidar/güç insanı bozuyor galiba... Ben Şadan'a bugünlerde çok kızgın olduğum için mi sürekli olumsuz yönlerini görüyorum? Bugün izlerken bende aynı düşünceler içerisindeydim:img-hyste Yanlız ben birde şuna takıldım, Neva ne diye destekledi babasını hiç anlam veremedim.Onunda bu tavrı şu bölümlerde aynen sürüyor. Bu arada bu bölüm Bedirhanın radyodan, "iyi geceler İsmet" dediği yer çok hoştu.. purna 13-06-07, 00:10 ya kanal1 ıle ayn ı saate aldılar dızıyı bakamıyorum trt ınttekı bolume ez once netten baktım ama ses kısıktı neler oldu EFTALYAGUL26 13-06-07, 10:29 peyamı zeynep e baktı bugünkü bölümde.rikkat sıkı sıkı tembihledi şunu yapma bunu yapma diyeee:img-hyste ne varkı bakarım kızıma ben dedi peyamı ama dedigi kadar kolay degil bakmasııı:img-hyste en çok da zeynep uyurken acaba yaşıyor mu diye nefesini dinlemesine güldüm.kaşıgın arkasını azgına dayadı buhar olmadıııııı nefes almıyo mu acabaa dedi:img-pilot Müge 13-06-07, 10:38 Evet çok komikiti hali ..Bir yandan Peyami bir yandan Cihan bir yandan da Rüzgar...Zeynep'te "oh ne rahatım ya canım babacım canım abilerim" der gibi bir hali vardı..:img-hyste Sakız Hanıma kızdım Kısmet'e umut verdi İbrahim için....Sadık Ali ve Sakız Hanımda bir araya gelince güzel bir ekip oluyorlar keşke yeni bölümlerde de bir araya gelseler..:happy0064 reene 13-06-07, 23:54 kısmet yine takıntı yapacak birşey buldu:img-hyste bu sefer de astrolojiye merak sardı,tabi sally'nin yardımlarıyla.ikisinin samimiyeti de düriye'yi kıskandırdı.ne de olsa en iyi arkadaşı.ahh düriye nerdesin ya,keşke gelsen tekrar. bu arada umarım sally için de aynısı olmaz,şu sıralar pek gözükmüyor:icon_sorr ,inşallah en kısa zamanda dizide görmeye devam ederiz sally'i onur29 14-06-07, 16:31 Evet ya düriye kısknadı kısmeti. Yüzüne bile bakmadı. Kısmetin. Annesine gidip saat kaçta doğduğunu sorduğunda rahmetli fincan halanın 5i5 geçe diye sallaması çok komikti. Sakız haımda ayrı bi komediydi valla shake_it 14-06-07, 17:28 ya bugunkü bölüm en sevdiğim bölümlerden biriydi.. dalyan, neolmuştu (ibraham), şadan ve peyaminin abdülü işletmesi çok komikti... abdüle dalyanın , "oğlum sen vampir misin, niye kan emiyosun" diyişine hasta oldum... hatırlamak çok güzeldi... alkışlıyorumm... artık dalyana gülemiyorum ama Allahtan eski bölümler var... purna 14-06-07, 18:51 ya trt ınt eskılerı yenıden verıyor nedenkı zarpandit34 14-06-07, 18:53 ya trt ınt eskılerı yenıden verıyor nedenkı Evet bunu bende anlayamadım.Yanılıyor muyum acaba diye düşündüm ama hakikaten bu olaylar bir kez daha yaşanmıştı. Ekleme:Bugün Trt-1 de yayınlanan bölümde İsmet-Sally hesaplaşması çok vurucuydu.Şu sıra herkes birbirine küs ama şimdiki bölümlerdeki gibi abartılı bir küs'lük-düşmanlık yok.. Müge 14-06-07, 22:57 Evet Zarpandit çok doğru söyledin..Küslük yok düşmanlık yok..Her şey çok sade ve doğal...Çok güzel ve keyifli bölümler bir kez daha izlemeye değer.. poppy 14-06-07, 23:02 rüzgarla misket nasıl ayrıldı arkadaşalr ben yeni izliyorum diziyi.araları ne zaman bozulmaya başaldı?ben kaçıncı bölümden itibaren izleyebilirim purna 15-06-07, 09:31 dunku bolumdu galıba fırtına dızısındekı tamarada dunku bolumdeydı sanırsam o anatolianın ögretmeniydi Müge 16-06-07, 20:29 Ne güzel Bedirhan çıkmıştı şimdi yine başa döndük...Neden öyle yaptı TRT-İnt anlamıyorum....:icon_sorr zarpandit34 17-06-07, 17:20 Ne güzel Bedirhan çıkmıştı şimdi yine başa döndük...Neden öyle yaptı TRT-İnt anlamıyorum....:icon_sorr Üzülme Mügecim, Bedirhan yine var, sen kafayı taktın Bedirhana hayırdır inşallah..:img-grin2 Trt-ınt başa dönmemiş, sadece hikaye kendini tekrar etmiş anladığım kadarıyla..Yani (eski) bölümler kaldığı yerden devam ediyor...Kaldığı yerden tekrar ediyor, mu demeliyim yoksa..:img-hyste Müge 17-06-07, 19:02 Üzülme Mügecim, Bedirhan yine var, sen kafayı taktın Bedirhana hayırdır inşallah..:img-grin2 Trt-ınt başa dönmemiş, sadece hikaye kendini tekrar etmiş anladığım kadarıyla..Yani (eski) bölümler kaldığı yerden devam ediyor...Kaldığı yerden tekrar ediyor, mu demeliyim yoksa..:img-hyste Taktım valla..Ne yapayım çok hoş çocuk...Hele bakışları...Millet Keremcem için ölür ben Bedirhan için..:img-hyste Trt int neden böyle yaptı ben de anlamadım..Acaba Bedirhan'lı bölümlere bir şey mi oldu?:icon_sorr Banane Bedirhan'ımı istiyorum...:img-hyste reene 17-06-07, 23:18 arkadaşlar bedirhan'ı oynayan oyuncunun adı neydi?aklıma gelmiyor şimdi,size bir sorayım dedim Müge 17-06-07, 23:20 Umut Karadağ ..Ben de sormuştum sevgili Zarpandit cevaplamıştı sağolsun...:img-wink: reene 17-06-07, 23:25 Umut Karadağ ..Ben de sormuştum sevgili Zarpandit cevaplamıştı sağolsun...:img-wink: çok teşekkür ederim müge:happy0064 ,imdadıma yetiştin.ben gözden kaçırdım galiba.aklıma takılmıştı,hatırlayamadım bir türlü. zarpandit34 18-06-07, 11:55 Mügecim gözünaydın bu gece Bedirhanı göreceksin trt-ınt bölümünde..:img-hyste Bu arada 3 öğün beh izliyorduk şimdi birde 4. öğün geldi tam oldu..:img-hyste Bugün trt-1 de yayınlanan bölüm Sadık Ali ve Sayhanın halleri çok komikti..:img-hyste Müge 18-06-07, 11:55 Rica ederim..:img-wink: Bu sabahki bölümde çok hoştu...Sadık Ali'nin otelde yaptıklarına çok güldüm...Nemide'yi de alıp Abant'ta tatile gittiler...Sadık Ali ,Nemide ve Fincan aynı odada kalacaklardı..Ama Sadık Ali istemedi Nemide'yi ve başka bir oda ayarlamak istedi...Bir kadının yanına gitti ona Nemide'den söz etmeye çalışırken kadın yanlış anladı onu ve kafasına çantayı vurdu..:img-hyste Diğer taraftan Rikkat o zamanlarda da çocuklarının üzerine çok düşüyormuş..Rüzgar'ın yalan söylediğini anladı...(Bayılıyorum Rikkat'in bu şüpheci hallerine) Sonu çok komikti ..İsmet ve Sayhan'ları gördüler..Nemide Sadık Ali ve Fincan yani...Sadık Ali..."Ah benim talihsiz oğlum" dedii...Fincan Nemide'ye bakarak... "Ne yapacağız Nemide" dedi Nemide'de "Ne yapacağız Fincan Vışşşş diyeceğiz" .dedi ...:img-hyste Güzel ve komik bir bölümdü...:happy0064 ena 18-06-07, 11:56 Sonunda Sadık Ali'nin "Talihsiz bbanın talihsiz oğlu" deyişi süperdi yaa... İsmet o bölümlerde Sayhan'ı çıldırtamadıysa daha da hayatta çıldırtamaz herhalde:img-hyste sihir 18-06-07, 11:57 kanal1'in saat 13'te gösterdiği BEH ilk bölümden itibaren bugün başladı. benim için iyi oldu, kanal1'e geçtiğini bilmediğimden birkaç hafta kaçırmıştım. ama hiç durak olmadan BEH izlenebilir vallahi. 12 TRT-13 kanal 1-16 kanal 1... bunların tekrarlarını saymadım bile. :img-hyste bugün neva ve safanın evlenmesine de tanık oldum. aslında çok büyük bir hata yapmışlar. yangından mal kaçırırı gibi, ailden gizli...oysa ikna etmek de sevgileri ve ilişkileri için harcanabilecek bir çabaydı. verilecek en güzel emekti. ama onlar aileyi hiçe saymayı tercih etmişler. safanın taktığı kravat, rüzgarın işe girdikten sonra taktığı kravatlardan biri sanki. (zaten bir sarı bir de mor kravat takıyor) nemdie annenin unutkanlığı başladı. sayhan daha akıl hastanesine gidecek. ben sevmemiştim bu bölümleri. yeni rüzgarın ilk bölümü. onları misketle şimdi izlemek keyifli olabilirdi tabii de, sonrasını düşününce bugün bile bakamadım. teyze-yeğen konusu da ilk bölümden varmış meğer. fincan içinde bir sırla geldi ve bu bölümleri de sevmemiştim ben. offf ya bakın kanal 1de ne kadar da sevmediğimiz şey var. pembe trtnin son bölümünde böyle değildi değil mi? öyle değil gibi kaldı aklımda...ama bugünkü hali, sonrasında da olacağı hali....yazık olmuş gerçekten. ve de çok saçma...bir kez daha farkediliyor. Müge 18-06-07, 11:58 Mügecim gözünaydın bu gece Bedirhanı göreceksin trt-ınt bölümünde..:img-hyste Bu arada 3 öğün beh izliyorduk şimdi birde 4. öğün geldi tam oldu..:img-hyste Bugün trt-1 de yayınlanan bölüm Sadık Ali ve Sayhanın halleri çok komikti..:img-hyste Hadi ya..:happy0064 Çok sevindim bu habere gerçekten deee.... Benim dört öğün oldu...Şimdi Kanal 1 deki "en baştan " bölümü izliyorum..Benim sonum kesin Bakırköylük...:img-hyste Ziyaretime beklerim sizleride..:img-hyste purna 18-06-07, 12:01 çok guzel ılk bolumden verıyorlar cok guzel oldu bu zarpandit34 18-06-07, 12:05 Biz şimdi "en baştan" bölümlerinin yorumunu da mı buraya yapacağız yani..:img-hyste Nostaljiyi de nostalji-1 nostalji-2 Tekrarın tekrarı falan şeklinde ayırmak lazım..:img-hyste O "En Baştan" yazısına koptum yaa..:img-hyste Müge 18-06-07, 12:09 Zarpandit tam da ben aynı şeyi yazıcaktım valla...:img-hyste Benden çok yaşayacaksın..:img-hyste Biraz önce bölüm yorumlarına yazdım ama ben...Şimdi en baştan bölümleri gerçekten nostaljimi oldu?:img-hyste (Ben de koptum valla sanki biz anlamıyoruz...:img-hyste ) zarpandit34 18-06-07, 12:32 Yanlız bugün itibariyle dörtledik ya günlük izlediğimiz bölüm sayısını;Her dört bölümün arasındaki fark o kadar bariz ki! Hani benim konuşmadığım şu x şahsın :img-hyste imzasında yazdığı gibi hakikaten..Hiçbir kanal logosu falan olmasaydı bile anlaşılır ne zamandan olduğu....Demek ki neyi hatırlıyoruz;Herakleitos-Değişmeyen tek şey değişimdir (Ena hatuna sevgiler,saygılar, öpücükler:img-hyste )Ama nedense hep daha kötüya giden bir değişim.. mesela ben Kanal 1'de yayınlanan ilk bölümlerinde şimdi yayınlanan bölümlerden daha iyi olduğu kanaatindeyim.En basitinden Rüzgar-Misket aşkı bile yeşilçam renklerine bulanmamış daha sade.. onur29 18-06-07, 12:40 eVET BENDE BUGÜN TRT DEKİ BÖLÜME ÇOK GÜLDÜM. Sadık alinni nemideyi istememesi, Sonra talihsiz babanın talihsiz oğlu demesi :D:D:D En çokta Rüyanın baklavacıdaki haline güldüm. 16 Kilo baklava istedi :D:D Sonrada bırakıp kaçtı. Sonra kanal1 deki ilk bölümüizledim nasılda değişik geldi birden bana. Pembe değişmiş, Nemide annem unutkanlaşmış, neva bile değişmiş. O olgun, İyi huylu neva gitmiş yerine deli dolu bi kız gelmiş. Allahtan şimdilerde düzeldiler. Ahh bide pembe düzelse. bu gün trt deki bölümde boşanma davası için mahkemeye gitti. Ama boşanamadı. sihir 18-06-07, 12:40 Yanlız bugün itibariyle dörtledik ya günlük izlediğimiz bölüm sayısını;Her dört bölümün arasındaki fark o kadar bariz ki! Hani benim konuşmadığım şu x şahsın :img-hyste imzasında yazdığı gibi hakikaten..Hiçbir kanal logosu falan olmasaydı bile anlaşılır ne zamandan olduğu....Demek ki neyi hatırlıyoruz;Herakleitos-Değişmeyen tek şey değişimdir (Ena hatuna sevgiler,saygılar, öpücükler:img-hyste )Ama nedense hep daha kötüya giden bir değişim.. mesela ben Kanal 1'de yayınlanan ilk bölümlerinde şimdi yayınlanan bölümlerden daha iyi olduğu kanaatindeyim.En basitinden Rüzgar-Misket aşkı bile yeşilçam renklerine bulanmamış daha sade.. senin dediğin mantıkla yola çıkarsak (ki sana hak veriyorum) demek ki BEH gelecek sezon daha da beter olacak. sezon başıyla sezon sonu bile bu kadar değişim içerdiyse, gelecek sezon ne olur allah bilir. (BuRcUu) 18-06-07, 12:45 KanaLLar arası doLaşırken bir baktım.. KanaL 1'de BEH ve En Baştan.. Bn iLk böLümLerii izLeyemediğm için üzüLüyordum.. Merak ettiğim böLümLer de vardı.. En Baştan veriLmesii çok iyi oLdu.. OkuL bitene kdr yine izLeyemiycem ama oLsn.. =)) zarpandit34 18-06-07, 12:49 senin dediğin mantıkla yola çıkarsak (ki sana hak veriyorum) demek ki BEH gelecek sezon daha da beter olacak. sezon başıyla sezon sonu bile bu kadar değişim içerdiyse, gelecek sezon ne olur allah bilir. Gelecek sezon beni de korkutmakla birlikte, peşin hükümlü olmayalım derim ben.Yani tamam bir daha eskisi gibi olamayacak gibi geliyor bana, ama yinede güzel bölümler izleyebiliriz.Yani umarım.. Ben en çok trt-ınt bölümlerini beğeniyorum mesela..Ve lakin, trt-1 bölümleriyle Trt-ınt bölümleri arasında da çok büyük fark var.Ama yine de trt-1 bölümleri de güzel.Anlatabildim mi..Yani eskisi gibi olması gerekmiyor ama biraz sadeleşebilir..En büyük iddia iddiasız olmaktır ve bence beh ekibi bunu başarmıştı.Ama şimdi iddialı olmaya çalışıyorlar diğer dizilerdekine benzer bir iddia üstelik.. Saadet'im 18-06-07, 12:57 Bende en başta yazısını görünce çok güldüm neydi o öyle. İyide orası en baştan olan bölümler değilki. En baştan olan bölümleri izlemek için trt int'i izlememiz gerekiyor.. Neyse canım onlar daha iyi bilir,bizler bilecek değiliz ya. Trt 1'deki bölüm yine çok güzeldi...Sadık amcam Fincan halayla yalnız kalmak için Bolu'ya gitmek istedi ama hesaba katmadığı bir şey vardı. ..Nemide annemde onlarla birlikte gitti.. Sadık amcanın bavulları otele götürebilmek için verdiği savaşta çok komikti...Hem bavulları götürüyor,hemde Nemide anneye içten içe kızıyordu. Eeee daha beter ne olabilirki diye düşünüyordu belkide içinden Sadık amcam ama yanılıyordu...Otelde yer kalmadığı için;Sadık amcam,Fincan halam ve Nemide annem aynı odada kalacaktı. Hele birde Sadık amcanın Nemide anneye oda arayışı vardıki evlere şenlik. Oteldeki kadın müşteriden nasıl dayak yedi ama.. Resmen sapık durumuna düştü Sadık amcam. Rüya'nın ilk maaş tatlısı almak için yaptığı şeylerde çok komikti.. 16 kilo baklava alacaktı ama hesaba katmadığı birşey vardı..Baklavaların ne kadar tutacağı.. Baklavaları paketletti ama para getireceğim bahanesiyle ardına bakmadan kaçtı..Başka bir pastaneye gitti ve hesaplayarak tam sekiz dilim baklava aldı.. Pastanede çalışan çocuk sekiz dilim mi diyince,aslında üç dilim alacaktım ama çok az olduğu için sekiz dilim alacam diyişinde koptum ben:img-hyste Ama en sonunda da hayat pahalılığı ve maaşların düşüklüğüne çok güzel bir gönderme yapılmıştı..Rüya 150 milyon maaş alıyor,16 kilo baklava 192 milyondu kız ne yapsın . Ben çok beğendim bu bölümü.. Saadet'im 18-06-07, 13:07 kanal1'in saat 13'te gösterdiği BEH ilk bölümden itibaren bugün başladı. benim için iyi oldu, kanal1'e geçtiğini bilmediğimden birkaç hafta kaçırmıştım. ama hiç durak olmadan BEH izlenebilir vallahi. 12 TRT-13 kanal 1-16 kanal 1... bunların tekrarlarını saymadım bile. :img-hyste bugün neva ve safanın evlenmesine de tanık oldum. aslında çok büyük bir hata yapmışlar. yangından mal kaçırırı gibi, ailden gizli...oysa ikna etmek de sevgileri ve ilişkileri için harcanabilecek bir çabaydı. verilecek en güzel emekti. ama onlar aileyi hiçe saymayı tercih etmişler. safanın taktığı kravat, rüzgarın işe girdikten sonra taktığı kravatlardan biri sanki. (zaten bir sarı bir de mor kravat takıyor) nemdie annenin unutkanlığı başladı. sayhan daha akıl hastanesine gidecek. ben sevmemiştim bu bölümleri. yeni rüzgarın ilk bölümü. onları misketle şimdi izlemek keyifli olabilirdi tabii de, sonrasını düşününce bugün bile bakamadım. teyze-yeğen konusu da ilk bölümden varmış meğer. fincan içinde bir sırla geldi ve bu bölümleri de sevmemiştim ben. offf ya bakın kanal 1de ne kadar da sevmediğimiz şey var. pembe trtnin son bölümünde böyle değildi değil mi? öyle değil gibi kaldı aklımda...ama bugünkü hali, sonrasında da olacağı hali....yazık olmuş gerçekten. ve de çok saçma...bir kez daha farkediliyor. Hayır aslında Pembe trt1'de değişmişti...Hatırlarsan Yalıkavağa gittikleri zamanda Pembe şuanda izlediğimiz gibiydi....Eski video kayırlarınada bakabilirsin ta o zamanlarda değiştiğini....Ama bende hiç sevmiyorum bu halini ne yalan söyleyeyim...Önceki Pembe çok tatlıydı.. Müge 18-06-07, 13:19 Gelecek sezon beni de korkutmakla birlikte, peşin hükümlü olmayalım derim ben.Yani tamam bir daha eskisi gibi olamayacak gibi geliyor bana, ama yinede güzel bölümler izleyebiliriz.Yani umarım.. Ben en çok trt-ınt bölümlerini beğeniyorum mesela..Ve lakin, trt-1 bölümleriyle Trt-ınt bölümleri arasında da çok büyük fark var.Ama yine de trt-1 bölümleri de güzel.Anlatabildim mi..Yani eskisi gibi olması gerekmiyor ama biraz sadeleşebilir..En büyük iddia iddiasız olmaktır ve bence beh ekibi bunu başarmıştı.Ama şimdi iddialı olmaya çalışıyorlar diğer dizilerdekine benzer bir iddia üstelik.. Ben de gelecek sezondan korkanlardanım canım...Ama öyle güzel yazmışınki okuyunca içim rahatladı...Mesela her zaman konuştuğumuz konu yeni yüzler yeni umutlar...Dizinin bütün konusunu bir anda değiştirebilir...Ben hala her şey çok güzel olacak diyorum....Bu sezonu biraz stresli atlatabiliriz...Şadan'ın akıllanması,Füsun'un sinirlerine hakim olması ve Şeyda'nın nismetlerinin sona ermesi çok istiyorum.... En keyifli bölümler Trt-in te şu anda...Bugün Trt 1 deki bölümlerde güzeldi...Her şeye rağmen bu dizinin varlığı bana yeter...Nice yedi yıllara...:happy0064 sihir 18-06-07, 16:15 Gelecek sezon beni de korkutmakla birlikte, peşin hükümlü olmayalım derim ben.Yani tamam bir daha eskisi gibi olamayacak gibi geliyor bana, ama yinede güzel bölümler izleyebiliriz.Yani umarım.. Ben en çok trt-ınt bölümlerini beğeniyorum mesela..Ve lakin, trt-1 bölümleriyle Trt-ınt bölümleri arasında da çok büyük fark var.Ama yine de trt-1 bölümleri de güzel.Anlatabildim mi..Yani eskisi gibi olması gerekmiyor ama biraz sadeleşebilir..En büyük iddia iddiasız olmaktır ve bence beh ekibi bunu başarmıştı.Ama şimdi iddialı olmaya çalışıyorlar diğer dizilerdekine benzer bir iddia üstelik.. vallahi kanal 1de kaldıkları takdirde (ki öyle görünüyor) benim pek de umudum yok. yine zaman zaman eski tadı alacağımzı bölümler olacak ama tatmin edici bir oranda beklemiyorum ben. :icon_sorr purna 18-06-07, 16:18 ya keske dızı tatıle gırtınce verseydıler tekrarları butun gun bızım evın hallerını ızlıyorum sihir 18-06-07, 16:25 Hayır aslında Pembe trt1'de değişmişti...Hatırlarsan Yalıkavağa gittikleri zamanda Pembe şuanda izlediğimiz gibiydi....Eski video kayırlarınada bakabilirsin ta o zamanlarda değiştiğini....Ama bende hiç sevmiyorum bu halini ne yalan söyleyeyim...Önceki Pembe çok tatlıydı.. demek ki tamamen kanal1'e yüklenmemek gerek. yalıkavakta da böyleydi değil mi? videolarda, ağacın altınd otuırdukları sahne geldi alklıma ama bakmaya üşendim. EFTALYAGUL26 18-06-07, 16:55 sabah trt 1 deki bölümde komikti.neva ile kemal otelde sayhanla ismet e yakalandılar.sonra ismet nevayla aynı odada kaldı ve kemalle sayhan aynı yataktaa:img-hyste çok komiklerdii yaa.balayında yanında bi adamlaa yattı sayhan:img-hyste ismet nevayı epey fırçaladı otel köşelerinde mi yaşayacaksın aşkını diye,ama sayhan dogru dedi aynılarını sende yapmıştın zamanında ismet.ee kız halaya oğlan dayıyaaa çekermiş:happy0064 sonra menide sadık ali ve fincan da aynı otelee geldiler başka yer kalmamış gibii:img-pilot zarpandit34 19-06-07, 10:12 Arkadaşlar Nejat Armutçu'yu gördünüz mü!! Trt-1 tekrarında şu anda.. Edit:Nejat Armutçu+bıyığı...:img-hyste purna 19-06-07, 10:13 ipek beyde var trt1deki bölümlerde sevimli.girl 19-06-07, 10:16 pembeyi manken yapan modacı rolünde ipek beyi gördüm. bıyıklı falan çok değişikti çok da şaşırdım onu görünce sanırım devamında da olacak. sihir 19-06-07, 10:57 İpek beyyyy--Nejat armutçuuuuu Nejat armutçu bugün yine konuk oyuncuydu. Ben bilmiyordum; meğer trtde de konuk oyuncu olmuş. Kısmet pembeye geleneksel kıyafetler giydirdi, ve, “bir sayfa aç” dedi. Bir restorantda otururken, bıyıklı bir adam pembeden gözünü alamadı. Pembe de ksmet de yanlış anladı adamı. Adam masaya gelince pembe adamı çantayla dövmeye kalktı. Garson müdahale etti. Ama sonra adam “ben modacıyım” dedi. İşte o an tanıdımm: o nejat armutçuydu hem de bıyıklı. Ay çok özlemişim. Demek daha önce de oynamıştı. Pembeyi manken yapacakmış. Yaaa acaba çıkacak mı yine? sihir 19-06-07, 11:02 Bugün çok güzel bir bölümdü. Rüzgarla rikkatin spor yapışı, rikkatin kilo verme derdi, rüzgarın kakterindeki esneklik...esneklik??? demek istediğim rüzgar yerinde şaka yapabilen, mimik kullanabilen biriydi. Kendi karakterine renk katma özelliği vardı. Ama şimdi ???cantuğ turaya haksızlık etmek istemem. Ama senaristler cantuğ için aynı şansı tanımıyor. Hep bunalım, hep bunalım. Güldüğünde de zevk alamıyorum ben. Belki burak demir o dizide büyüdüğü içindir ama olsun. Ben bugün karar verdim , burak demir keşke geri gelse. Çok mu kötüyüm? Ama içimden bu geçiyor, yazmadan edemedim. Cantuğ sevenler kusura bakmasın. :icon_sorr NOSTALJİK 19-06-07, 11:44 kanal1, 1 civarları tekrarlarından neva ile sefa evleneli birgün olmuş. misketin akrabalığını sadıkali'nin araştırması ,düriye , rüya var. rüzgar yırtık kotu annanesine diksin bahanesiyle getirmiş dışarı çıkmışlardı misketle .çeşmenin elini uzatınca açıldığını öğrendi misket. sonrada yanlış anlaşılmadan bozuşuyorlardı arkadaşı yüzünden.rüzgar misketin odasına kadar gelip kovulmuştu.... eski rüzgarda iyimiş. :happy0064 16.10 da kanal 1de yeni bölümleri . sabah 7 deki (kanal1)devam ediyormu denk gelemedim. kanal1de 1civarları tekrar bölümleri:happy0064 trt1de eskiler,intte iyice eskiler :happy0064 sihir 19-06-07, 12:08 Kanal1’deki tekrar bölümde jnerikte yer alan görüntüleri gördük. Ve o ünlü resim; rüzgarın misketin kulağının arkasına çiçek koyması da bugün yaşandı. Ve bir çok sahne...şadanın kanepede hasta yaptması, nevanın yemek yedirmesi, füsun ve sakızın torbalarla gelmesi, vs... Misketin lavaboda muslukla savaşı ve de şaşkınlığı harikaydı. Birden nasıl da değişti konuşması...çok hoştu. Ve rüzgarla ilk bozuşmalarını da yaşadılar. Misketle güzellik kursuna düriye de mi gitmişti? O da bitirdi mi? Eğer bitirdiyse düriye de dönünce diziye (dönecek inşallah çünkü) o da salonda çalışır. Hem çok müşteri var ya, ancak yetişirler ...:img-hyste Rikkat cazılıklarına ilk bölümlerden başlamış meğer. Peyamiye yapmadığı kalmıyor. Gerçi o da hala işsiz, kokoca bir sezon işsiz kaldı ama ilk bölümden çok farklı başlamıştı rikkat. Birşey anladım ki ben bugün, BEH TRT’de bitti. Devam etmeyecekti ama kanal 1 sayesinde devam etme kararı aldılar. Zaten 6 yıl gibi bir süre olmuştu. “Biraz değişiklik iyidir” mantığıyla birçok şeyi değiştiler. Adım adım. Bize de , “beğenirseniz” diye sundular. Eeehh beğenirsek artık. Biz eskiye dönsün diye bağırdıkça, belki de birileri “beğenirseniz” demeye devam etti bize. Ehh kiç suçlayabilir ki. Yapım onların, 7 yıldır diziyi çekerken de sıkıntı çeken onlar. Biz de mecbur değiliz sonuçta izlemeye. Biz diziyi benimsedik, sahiplendik ve bozulduğunda üzülüyoruz ve o yüzden de eleştiriyoruz. Ama belki de onlar haklı, “beğenirsek”...böyle hissettim bugün. :sad53: zarpandit34 19-06-07, 12:13 Sevgili Sihir Rikkatin "cazzılığı" derken neyi kastetiğini anlamadım.Bir kadının eşine çalışmaması veya çapkınlık yapmak üzerine laf sokması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası.Kaldı ki, Rikkat bu konularda "her zaman" katı bir tavıra sahipti ve bence de gayet normal bu katılığı..Sadık Ali, babasının-kocasının çapkınlık yapma ihtimalinden bahsederken, Rikkat ne yapacaktı ki başka? Edit:"Cazzı" kelimesinin anlamı konusunda beni aydınlatırsan sevinirim, bilmiyorum çünkü. sihir 19-06-07, 12:36 Sevgili Sihir Rikkatin "cazzılığı" derken neyi kastetiğini anlamadım.Bir kadının eşine çalışmaması veya çapkınlık yapmak üzerine laf sokması bana çok tuhaf gelmiyor açıkçası.Kaldı ki, Rikkat bu konularda "her zaman" katı bir tavıra sahipti ve bence de gayet normal bu katılığı..Sadık Ali, babasının-kocasının çapkınlık yapma ihtimalinden bahsederken, Rikkat ne yapacaktı ki başka? Edit:"Cazzı" kelimesinin anlamı konusunda beni aydınlatırsan sevinirim, bilmiyorum çünkü. çapkınlık konusu değil benim bahsettiğim. aklımın ucuna bile gelmedi o konudaki sohbetleri. benim kasdettiğim rikkatin işsizlik konusundaki tavırları. elbette kocasına işsizlik konusunda söylenecek ama başkalarının önünde değil ve böyle saldırır gibi, sanki düşmanıymış gibi değil. rikkat kocasına işsizlik konusunda laf sokarken o kadar, eleştirken, hiç de yapıcı değildi. yapıcı eleştiri yapmak, insanları küçük düşürmeyi ya da başkalarının önünde suçlayıp utandırmayı içermez. cazzı derken de şirret demek istedim. kötü anlamda değil. sadece rikkatin daha yumuşak ve ders verici konuşmalarının yerini, saldırgan içerikler aldı demek istedim. uamrım anlatabildim. yoksa tabii ki kocasına iş bulma konusunda söylenecek ama uslubu yanlış ve herşeyin bir adabı var demek istedim. ama esas sorun, rikkatin eskiden böyle olmaması. zarpandit34 19-06-07, 12:45 çapkınlık konusu değil benim bahsettiğim. aklımın ucuna bile gelmedi o konudaki sohbetleri. benim kasdettiğim rikkatin işsizlik konusundaki tavırları. elbette kocasına işsizlik konusunda söylenecek ama başkalarının önünde değil ve böyle saldırır gibi, sanki düşmanıymış gibi değil. rikkat kocasına işsizlik konusunda laf sokarken o kadar, eleştirken, hiç de yapıcı değildi. yapıcı eleştiri yapmak, insanları küçük düşürmeyi ya da başkalarının önünde suçlayıp utandırmayı içermez. cazzı derken de şirret demek istedim. kötü anlamda değil. sadece rikkatin daha yumuşak ve ders verici konuşmalarının yerini, saldırgan içerikler aldı demek istedim. uamrım anlatabildim. yoksa tabii ki kocasına iş bulma konusunda söylenecek ama uslubu yanlış ve herşeyin bir adabı var demek istedim. ama esas sorun, rikkatin eskiden böyle olmaması. Ben Rikkatin eskiden beri bu tarz konularda uslubunun sert olduğunu düşünüyorum.Bence senin yada başkalarının gözüne batmaya başlaması Miskete de böyle davranmasıyla başlamış olmalı, neyse fikrine saygım var tabiki.Ama ben hala, Rikkatin eskiden beri, özellikle de Peyami ile olan tartışmalarındaki uslubunun bu şekilde olduğunu düşünüyorum.Bunun doğru olduğu veya "tüm kadınlar böyle yapar" diyerek meşrulaştırma gibi bir çabam ( ki,zaten bu şekilde de meşrulaştırılamaz)yada fikrim yok, sakın yanlış anlaşılmasın.Doğru olduğu iddiasında değilim sadece "hep böyle olduğunu" düşünüyorum. sihir 19-06-07, 13:05 Ben Rikkatin eskiden beri bu tarz konularda uslubunun sert olduğunu düşünüyorum.Bence senin yada başkalarının gözüne batmaya başlaması Miskete de böyle davranmasıyla başlamış olmalı, neyse fikrine saygım var tabiki.Ama ben hala, Rikkatin eskiden beri, özellikle de Peyami ile olan tartışmalarındaki uslubunun bu şekilde olduğunu düşünüyorum.Bunun doğru olduğu veya "tüm kadınlar böyle yapar" diyerek meşrulaştırma gibi bir çabam ( ki,zaten bu şekilde de meşrulaştırılamaz)yada fikrim yok, sakın yanlış anlaşılmasın.Doğru olduğu iddiasında değilim sadece "hep böyle olduğunu" düşünüyorum. yanlış gözlemlemişsin. rikkatin bu halleri benim gözüme "misket" konusuyla batmya başlamadı. rikkat her zaman tok sözlüydü |