batvur
02-04-05, 15:25
arkadaslar bu dizi hakkindaki gorusleriniz nelerdir?
|
Tüm Versiyonu Göster : Gurbet Kadını batvur 02-04-05, 15:25 arkadaslar bu dizi hakkindaki gorusleriniz nelerdir? lasin 02-04-05, 16:47 eskiden izlerdim ama izlemiyorum şimdi hem çok fazla uzattılar diziyi benceeeeee lyon69 02-04-05, 20:38 Gerçek Büyük Sağlar dizi kadrosuna dahil oluyor gördünüz mü ? batvur 03-04-05, 09:44 Gerçek Büyük Sağlar dizi kadrosuna dahil oluyor gördünüz mü ? Hayir gormedim, acaba hangi karakteri canlandiracak? Bu arada Sebnem Ozinal da diziye ayri bir renk katti. lyon69 04-04-05, 06:37 Ben de özetlerde gördüm. Sanırım Hakkı'nın yeni aşkı... Ama kadroda mı yoksa konuk oyuncu mu bilmiyorum. purna 04-04-05, 10:55 ya meltem cumbul oldu hıc tadı yok sımdı batvur 05-04-05, 10:08 bu aksamki bolum sanirim entrika ve heyecan dolu olacak, beyto kooperatif secimlerinde maglup olmayi icine sindiremeyecek ve basta Cemo olmak uzere tum boyatli ailesine savas acacak. Ayni zamanda fragmanlardan anladigim kadariyla Hulya da Beytonun zulmunden nasibini alacak. lyon69 05-04-05, 10:36 Meltem Cumbul'un ayrılmasından sonra dizi tıkanıp kalır sanmıştım ancak iyi toparlıyorlar, hatta daha hareketleniyor gibime geliyor. Meltem Cumbul'un bıraktığı boşluğu da Gerçek Büyük Sağlar'ı Hakkı'nın yeni sevgilisi / eşi olarak dolduracaklar belkide. Zerda'daki gibi belki dizi daha da güzelleşecek. fizci 05-04-05, 11:26 ana gercek büyü saglarmi katiliyor gercekten diziye... süper yaaaaa,bayiliyorum ben ona cok iyi bi santci gercekten... yakisir..... batvur 03-06-05, 21:46 Gurbet Kadini dizisi bu sezon muthis bir finalle bitiyormus...Heyecan dorukta...Sizce zalim Beytoyu nasil bir son bekliyor...Bunun yaninda Zelihanin hayati yeniden tehlikeye girecek mi?...Gelecek Sali aksamini iple cekiyorum...Umarim muhtesem bir finalle diziyi bitirirler...:) yalniz_kurt 22-06-05, 15:48 bu diziyi hiç sevmiyorum + hoşlanmıyorum ...... batvur 26-06-05, 17:55 Gurbet Kadini muhtesem bir finalle ekranlara veda ediyormus bu Sali...Umarim mutlu sonla biten bir finali olur...2 sezondur diziden aci ve dram eksik olmadi...Sanirim Hakki ile Beyto son kez kapisacaklar bu bolumde...Oldukca heyecanli bir final bizi bekliyor olmali! nazlıcan 28-06-05, 20:25 bu da bir çöplüüüüüük.umarım biter de biz de rahat ederiz ekran da. Rose 28-06-05, 20:31 bu da bir çöplüüüüüük.umarım biter de biz de rahat ederiz ekran da. Lütfen emege saygi, asaglayici kelimler yasaktir. Saygilar Rose joshandme 28-06-05, 20:50 nazlıcan biraz seviyeli olurmusun . bir diziyi beğenmeye bilirsin hatta nefret bile edebilirsin ama bunu anlatış tarzın yanlış çöplük ne demek ya .. insanlar bu diziye emek verior . yıllaın oyuncusu fatma girik mahmut cevher var . bu dizi de sırf oyuncular da çalışmıo . tüm ekip bi iş icra ediolar .. zor şartlar da çekiolar . ve sevenleri de var . salı günleri her zaman ilk 5 te oluor ... biraz insanların emeklerine saygı lütfen .... joshandme 28-06-05, 20:52 Rose aynı şeyleri ben yazarken ... sen benden hızlı davrandın ee nede olsa Moderator farkı var dimi :) batvur 29-06-05, 18:30 Nazlican bir diziyi her ne kadar sevmesen de bu derece seviyesiz bir bicimde elestirmen hic de hos degil!!!! Gurbet Kadini dizisi kendi kalitesine yakisir bir finalle ekranlara veda etii...Hekes icin hayirlisi oldu...Ozellikle dugun sahnesi cok guzeldi...Seni ozleyecegiz Gurbet Kadini:) umuttaciri 30-06-05, 07:35 Ben bu diziyi hiç izlememistim ama epeyde sürdü ama bana kalirsa tanitimlarindan gördügüm kadariyla Meltem Cumbul diziden ayrilinca tadi kalmadi merwednmz 07-12-05, 13:54 bence çok güzel bir diziydi. Bittiğine üzüldüm. Keşke eski bölümleri yayınlansa... tubi 16-03-06, 10:00 http://www.showtvnet.com/dizi/images/gurbetkadini/09_a.jpg tubi 16-03-06, 10:00 http://www.showtvnet.com/dizi/images/gurbetkadini/04_c.jpg GeLiNcIk88 16-03-06, 10:02 ya buda guzel bir diziydi ozelliklen fatma girik ve meltem cumbul un oldugu bir dizi izlenmez mi????????? biz ailece izliyorduk.............. tubi 16-03-06, 10:03 benim çok severek izlediğim bir diziydi. zaten timuçin esen i de burada sevmeye başlamıştım.. OZKORKMAZ 19-03-06, 15:09 bnede timuçin i burada sevmiştim Hırçın Kız 19-03-06, 18:44 Güzel başladı ama sonradan bozuldu dizi.Meltem Cumbul yine diziden ayrıldı. Timuçin Esen'i ben de bu diziyle sevmeye başladım. gülbin 21-03-06, 21:11 dizinin tekrarı keşke olsa ben hiç izlememiştim timuçin eseni nasıl kaçırmışım bilmem BTiryaki 24-04-06, 10:06 Bu diziyi hiç seyretmedim. Ama merak etmiyor değilim Timuçin Esen'nin performansını. En azından onun olduğu bir kaç sahne eklenemez mi siteye? Ya da varda ben mi göremiyorum bilmem. Sevgiler sumisali 24-04-06, 11:34 Bu diziyi hiç seyretmedim. Ama merak etmiyor değilim Timuçin Esen'nin performansını. En azından onun olduğu bir kaç sahne eklenemez mi siteye? Ya da varda ben mi göremiyorum bilmem. Sevgiler evet timuçin esen bu dizide rolleriyle herkesi büyülemişti zaten bende seviyordum komik duygusal hepsi bir arada vardı onda çok güzeldi.... Hırçın Kız 27-04-06, 13:20 Showmax kanalı diziyi tekrar vermeye başladı. jena 04-06-06, 18:20 ELİMDE HİÇ GÖRÜNTÜ YOK OLSA SEVE SEVE EKLERDİM diziyi ilk başladığında meltem cumbul için izlemeye başlamıştım.aman allahım sonrasında tumiçin esen devreye girince işin rengi değişti .az araştırmadım kimdir nedir diye basındaysa çıkan haberler azdı.zorlu bir roldü oynadığı kontrolu kaybede bilirdi sonlara doğru dizinin kaybettiği gibi.ama o çok başarılıydı.ilk kez ekran karşısında değilmiş gibiydi sparkle 05-06-06, 08:06 arkadaşlar, http://www.showtvnet.com/dizi/gurbetkadini/index.shtml tekrarları buradan izleyebilirsiniz. genç_fb 05-06-06, 12:44 timuçin esen'in ve fatma girik'in birlikte olan sahneleri çok hoşuma gidiyordu NecatiSasmaz 10-06-06, 12:26 bölümleri(iyi kalitede), sahneleri veya resimleri olan varmi???? varsa lütfenn ekleyin..... tuğbay 13-06-06, 15:21 Showmax kanalı diziyi tekrar vermeye başladı. Showmax dijitürk ten mi yoksa uydudan mı izleniyo eğer uydudansa frekansını bilen varsa yazabilirmi. Hırçın Kız 13-06-06, 16:24 Showmax dijitürk ten mi yoksa uydudan mı izleniyo eğer uydudansa frekansını bilen varsa yazabilirmi. Digiturk'te var. NecatiSasmaz 13-06-06, 16:25 Digiturk'te var. peki nezaman oynuyor???hangi gün ve saat kacda? Hırçın Kız 13-06-06, 16:30 Haftaiçi 11:00'de başlıyor.. NecatiSasmaz 13-06-06, 16:31 Haftaiçi 11:00'de başlıyor.. :(:(:(:(benim 11de okulum varrrr.....offf biri bölümleri ekleyebilirmi??? tuğbay 14-06-06, 06:48 :(:(:(:(benim 11de okulum varrrr.....offf biri bölümleri ekleyebilirmi??? birde sabahın 6 sında veriyolar sanırım yayın akışında öyle yazıyodu. Fettan 15-06-06, 16:33 timuçin esen'in ve fatma girik'in birlikte olan sahneleri çok hoşuma gidiyordu Benimde hele sarılıp bi ablammm deyip öpüşü :)En komiğide en son bölümdeki düğün sahnesi beyaz takım elbiseli Timuçin Esen ve tekerlekli sandalyede gelin :img-grin2 Hırçın Kız 16-06-06, 09:34 Benimde hele sarılıp bi ablammm deyip öpüşü :)En komiğide en son bölümdeki düğün sahnesi beyaz takım elbiseli Timuçin Esen ve tekerlekli sandalyede gelin :img-grin2 Aklıma geldi şimdi.Çok güldüm...:img-grin2 Her bölüm birileri yaralanıyordu,çok acayip... A.Konak 16-06-06, 10:11 keşke show tv yeniden verse.. hakkı namı diğer timuçin esen için izliyordum bu diziyi.. orda da çok sevimliydi. konuşması, hareketleri.. *arife* 13-07-06, 13:15 bence çok güzeldi meltem cumbul un oynadığı en iyi dizilerden biri OZKORKMAZ 25-07-06, 16:02 evet işte buldum sayfaıy ne zamandır siteye girmedim o yuzden arama fırsatım olmamıstı neyse ilk önce itiraf edeyim hırsız-polis in tatile girdiği timuçin i göremediğimiz için yandığımız+sıcaklardan bir nefes alabilmemizi dolaylı olarak bu dizi saglıyor valla her gün show max e aboneyim saat 12.30 ben tv basındayım gerci saati hosuma gitmiyor ama olsun timuçine olan özlemimizi böyle gideriyoruz evet brz ayıp edip diziyi umursamıoyorum gibi durabilir ama bence dizi su son bölümlerden itibaren timuçinin üzerine ykılldı yani bence u anki gercek basrl timuçin (turkıyenin en ıyı oyuncusu az bile onun için neyse) e tabii timuçin sahneleri agırlıkta oldugu için dizi gzl bence ben boyle oyunculuk boyle sanat görmedim bir de simdi gercek in sahneleri basladı dizinn bu bölümlerinin normal sezonunda izlemiştim simdide ileyecegm çünkü cok gzl bir ikili olmuşlardı timuçin bence hakıkı ağa karakteriyle dizide muhtesem zaten su ana kadar bulundugu yapımlarda cizdiği oynadıgı tum karakterler efsan hepsi baska gzlde onu fark etmemi bu karakter sağladıgı için özel bende ya ne diyebilirimki oturup iziyrum ve doyuyorum onur29 03-08-06, 15:06 ya bu dizidekii ouyuncular aslında gayet iyiydi ama ben diziyi hiç sevmemiştim meltem cumbul bence bu dizide oynamamalıydı misskrueger 08-08-06, 00:20 off yaa nasıl özledim izlemeyi keşke tekrar verseler:img-sorry Hırçın Kız 09-08-06, 16:10 Bu sabah Showmax kanalında son bölümünü yayınladılar.. eti_melo 24-08-06, 12:48 ya show max bizde yok ya hiç kaçırmadan izlerdim yaaaaaaaaa b_r_k 24-08-06, 21:07 keşke show tv yeniden verse.. hakkı namı diğer timuçin esen için izliyordum bu diziyi.. orda da çok sevimliydi. konuşması, hareketleri.. çok haklısın yaaaa.keşke show yeniden werse ya şu cennet mahallesini en az 10 defa baştan werdiler onun yerine gurbet kadınını werseler hakkı yani timuçiin esen muhteşemdii hele de hiç alışık olmadığı o şiveyi konuşması gerçekten süperdi.acayip heyecanlııııydı gurbet kadını bu bölümde ne olacak acaba die beklerdim hepp.müzikleri de çok hoşuma gidiodu.umarım bidaha yayınlarlar destniy 23-11-06, 10:38 keşke show tv yeniden verse.. hakkı namı diğer timuçin esen için izliyordum bu diziyi.. orda da çok sevimliydi. konuşması, hareketleri.. bende timuçin esenin her söylediği lafa gülüyordum ve çok beğeniyordum .. gizem_89 23-11-06, 13:25 timuçin esenden bi haber izlemiyordum sonradan hp abone olunca ççokkk büyük bi merakla show maxde 1 bölümünü izledim çok şirindi iğneden korktuğu bölümm :)çok komikti orda ama çınarı tercih ederim ama o şivede çok yakışmıştı paçiii_melos 15-01-07, 11:13 Gerçekten çok güzel dizilerden bir tanesiydi. Her bölümün başından sonuna kadar nerdeyse ağlayarak seyrederdik. Meltem Cumbul,Fatma Girik, Mahmut Cevher, Timuçin Esen, Burak Hakkı ve d ediğer oyuncuların hepsi harikaydılar. Show tv ye mail bile atmıştım tekrarlarını verin diye ama nerde yani... Böyle bir yapıtı yayınlasalar tekrardan inanın seve seve gene seyrederim ya.... missryan 21-02-07, 07:28 haftaiçi her gün show türk'te tekrarları yayınlanıyor iki haftadan beri...timuçin esen için izliyorum fena sayılmaz ama timuçin olmasa pekte takip edebileceğim bir dizi değil fazla sarmadı beni:) latifenaz 02-05-07, 17:15 ben bu diziyi ilk yayınlandığı sene izleyemedim..ama şimdi tekrarlarını izliyorum..tek kelimeyle harika bir dizi büyük bir keyifle izliyorum..biraz geç oldu ama böyle bir diziyle bizleri buluşturdukları için emeği geçen herkesi kutluyorum..dizide en çok beğendiğim sahneler zeyno anayla hakkı'nın diyologları inanılmaz güzel..keşke hiç bitmeseydi de devam etseydi.. ceylan korkmaz 02-05-07, 17:29 Bu dizi gerçekten muhteşem.Timuçin Eseni daha önceden orda tesadüfen görmüştüm ama şimdi onun yakışıklılığını keşfedince hiç kaçırmadan izliyordum.Ama maalesef sabah kuşağına aldıkları için dersimin olmadığı günler görüyorum.Tam da güzelleşmeye başlamıştı dizi.O şive bile çok yakışıyor.Sert olduğu zaman dahada karizmatik.Ama bazen komik oluyor ya dahada bayılıyorum.İnşallah eski saatine koyar. :) tukk-u 24-05-07, 10:47 Meltem'in tam zamanında ayrıldığı dizi...Çok güzeldi...Töre dizilerinin anasıydı.. fantagirro 02-10-07, 13:21 meltem cumbul bence diziye hiç yakışmamıştı başından beri yanlış bi seçimdi bence ~*~NaR-ı GüL~*~ 02-10-07, 15:14 Bu diziyi cok seviyordum...özellikle fatma ablamizin oyunculuguna hayran kalmistim...cok severim kendisini...ayrica mahmut cevherde harikaydi...timucin esenede kopuyordum...öyle güzel konusuyodu ki dogu sivesini..."yigenim" falan :) vel hasil cok güzel bir diziydi... çeşm-inaz 06-10-07, 11:20 bende,latifenaz ablam gibi,diziyi tekrarından izledim.dizi çok güzeldi.özellikle o ailevi,hoş sohbetler çok hoşuma giderdi.ben dizide,karakter olarak,cemo'nun eşi ipek'i,çok beğerdim.fatma girik ve mahmut cevher'de,diziye ayrı bir renk katıyorlardı.hele hakkı(timuçin esen)...nar-ı gül'ün de dediği gibi;doğu şivesinini çok güzel konuşuyordu.:good:zaten niyedr bilmiyorum ama böyle aşiretli,ağalı,beyli diziler hep ilgimi çekmiştir.ama her ağalı diziyide izlemem.bu dizilerde mekanda çok büyük etken.mesela şanlıurfa,çok otantik,mistik bir yer.:img-yes:yine aynı şekilde mardin,hasankeyf...insan böyle güzel yerleri izleyince,kendisini masalda yolculuk yapıyormuş gibi hissediyor.en azından ben böyle hissediyor ve düşünüyorum.:img-yes:şanlıurfa ve mardin gezip,görmek isteğim yerlerin başında geliyor.bu güzel dizilerde bize,o otantik,mistik yerleri izleyerekte olsa görmemizi sağlıyor. burju1907 01-03-08, 09:58 bu diziyi çok seviodum hiç kaçırmazdım hala daha izliorum burak hakkı meltem cumbul fatma girik süper oyuncular çok güzel diziydi timuçin esenede hayranım..((: yesilcam1907 25-04-08, 17:02 benimde en çok fatma girik ve timuçin esenin birlikde olduğu sahneleri seviyordum , sırf bu ikili için seyrediyordum :img-icecr timuçin esenin şivesi çok hoşuma gidiyordu :D meltem cumbul neden ayrıldıki dizinin bitimine ne kadar kalmıştıki zaten :img-cray: hafta içi hergün show max 15:45-17:15 saatleri arasında tekrarlarını yayınlıyor :img-wink: ikiaile_fan 25-04-08, 20:09 benimde en çok fatma girik ve timuçin esenin birlikde olduğu sahneleri seviyordum , sırf bu ikili için seyrediyordum :img-icecr timuçin esenin şivesi çok hoşuma gidiyordu :D meltem cumbul neden ayrıldıki dizinin bitimine ne kadar kalmıştıki zaten :img-cray: hafta içi hergün show max 15:45-17:15 saatleri arasında tekrarlarını yayınlıyor :img-wink: Bende foruma tekrarları yayınlanıyor demek için girmiştim:img-pilot:img-pilot asla unutma dizisinin yerine konuldu hafta içi her gün showmaxte bye b_r_k 27-04-08, 21:05 Show Max Dıgıturkte Mı:(( ıslemeyı Cok ısterdımm Yaa.ızlerken Hakkıya Yanı Tımucıne Asıktım O Kdr Tatlı O Kdr Karızmatıktı Kı ikiaile_fan 28-04-08, 20:21 Show Max Dıgıturkte Mı:(( ıslemeyı Cok ısterdımm Yaa.ızlerken Hakkıya Yanı Tımucıne Asıktım O Kdr Tatlı O Kdr Karızmatıktı Kı evet digiturk 19. kanalda bende izleyemiyorum okulda oluyorum ama meltem cumbulun diğer dizileri kadar harika değil bence beşit kertmesi daha güzel..bye b_r_k 22-06-08, 16:35 show turkte 15.30 da yayınlanıor hergun.we ben yıne kacırmadan ızlıorum.ozledıgım bır yapımdı.tımucın esen harıka bır oyunculuk sergılıor bnce we orda hakkı rolunde cok tatlıı yayınlandıgı zamanlar asıktım o karaktere cıdden:D nessa 26-06-08, 09:21 Tekrarlarını izliyorum ben de.En çok Timuçin Esen'in Hakkı karakterini seviyordum dizide.Müzikleri çok güzeldi dizinin.Başta Mahmut Cevher ve Fatma Girik olmak üzere oyuncular da çok başarılıydı. |