Tüm Versiyonu Göster : Serdar Orçin
beyaz_kardelen 03-07-07, 20:35 bir barış akarsu hayranı değilim ama kazaya çok üzüldüm...
ama şunu ümit ederdim ki serdar orçin içinde aynı duyarlılık gösterilseydi keşke..bu ona yapıldı neden buna yapılmıyor mevzusu değil.her ikisi içinde çok üzülüyorum.aman ne bileyim belki üzüntüden böyle düşünüyorum.saçmaladıysam özür dilerim...
her ikisine de allah acil şifalar versin...
serdar orçin'i izlemeyi seven biri olarak hemen ayağa kalkmasını istiyorum...
kutsi ailesi olarak yanınızdayız...
songül_kıvanç 03-07-07, 23:18 serdar orcınde kaza gecırmıs .allah acıl sıfalar versın barıs akarsu ve serdar orcıne. serdar orcının durumu ıyı dıye duymustum ama sabah baktıgım gazetede oyle yazıyordu oglen-aksam haber alan oldu mu?
Bende simdi bi arkadasin imzasinda gördüm..cok sasirdim ve üzüldüm
Cok sükür durumu iyiymis..cok cok gecmis olsun
Umarim bir an önce Barista uyanir ve sagligina kavusur
Tiyatrom.com dan okuduğum ve çok etkilendiğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum... İşte ülkemizdeki sağlık sorununa ve duyarsızlığa yakın bir mercekten bakalım:
HASTALIKTA, KAZADA, KOMADA , DUYULAN TOPLUMSAL ACIDA VE HATTA ÖLÜMDE BİLE EŞİT DEĞİLİZ.
İkisi de genç, ikisi de sanatçı, ikisi de bizim kardeşimiz, evladımız, insanımız. Biri 1976 diğeri 1979 doğumlu. İkisine de üülürüz elbette. Fakat hayat eşitsizlikler üzerine kurulu üzüntüde bile. Barış Akarsu TV'de Akademi Türkiye yarışmasında tanındı, sonra müzik dünyasına atıldı, dizilerde yer aldı. Ve bir kaç gün önce trafik kazası geçirdi.. Bütün kanallarda günlerdir birinci haber. Hastane kapısında bekleşen hayranlar, ünlüler, İstanbul'dan giden profesörler ve üzüntüler üzüntüler. Medya yer verdikçe milli bir üzüntüye dönüştü. Barış'a bütün Türkiye üzülüyor. Olmalı da tabi, Yadırgamıyoruz.
Serdar Orçin, Türk Tiyatrosu'nun genç oyuncularından İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, Trafik kazası geçirmiş. Ne bir haber gördük ne duyduk. Okuyucularımızın mail gruba yazmasıyla öğrendik. Kendisine çarpan taksici tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmüş ama bu devlet hastanesinin koridorunda saatlerce bekletilmiş ve kimse tarafından ilgi görmemiştir. O halde terkedilmiş bulunan hastayı, arkadaşı cep telefonundan aramış, çalan telefon tesadüfen Serdar'ı tanımayan bir kişi tarafından açılmış ve yakınları bu kazayı bu şekilde öğrenmiştir. "Çok geç kalınmak üzereyken" Serdar Orçin, Şişli Etfal hastanesinden alınıp Acıbadem'e götürülmüş, ilk müdahalenin ardından zorlu bir beyin ameliyatına sokulmuştur... Olmamalı, Yadırgıyoruz.
Bir tarafta medyanın veriş şekliyle milli üzüntüye dönüştürülen medyatik bir sanatçı ve onun için toplumca duyulan kaygı, seferber edilen olanaklar, diğer tarafta hastane koridorlarında saatlerce bekletilen bir sanatçı... Ya onlarla aynı yaşta her gün bir yerlerde bir şekilde ölen sıradan gençlerimiz? Hastalıkta, kazada, komada, acıda ve hatta ölümde bile eşit değiliz hiç birimiz...
Tiyatrom.com dan okuduğum ve çok etkilendiğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum... İşte ülkemizdeki sağlık sorununa ve duyarsızlığa yakın bir mercekten bakalım:
HASTALIKTA, KAZADA, KOMADA , DUYULAN TOPLUMSAL ACIDA VE HATTA ÖLÜMDE BİLE EŞİT DEĞİLİZ.
İkisi de genç, ikisi de sanatçı, ikisi de bizim kardeşimiz, evladımız, insanımız. Biri 1976 diğeri 1979 doğumlu. İkisine de üülürüz elbette. Fakat hayat eşitsizlikler üzerine kurulu üzüntüde bile. Barış Akarsu TV'de Akademi Türkiye yarışmasında tanındı, sonra müzik dünyasına atıldı, dizilerde yer aldı. Ve bir kaç gün önce trafik kazası geçirdi.. Bütün kanallarda günlerdir birinci haber. Hastane kapısında bekleşen hayranlar, ünlüler, İstanbul'dan giden profesörler ve üzüntüler üzüntüler. Medya yer verdikçe milli bir üzüntüye dönüştü. Barış'a bütün Türkiye üzülüyor. Olmalı da tabi, Yadırgamıyoruz.
Serdar Orçin, Türk Tiyatrosu'nun genç oyuncularından İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, Trafik kazası geçirmiş. Ne bir haber gördük ne duyduk. Okuyucularımızın mail gruba yazmasıyla öğrendik. Kendisine çarpan taksici tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmüş ama bu devlet hastanesinin koridorunda saatlerce bekletilmiş ve kimse tarafından ilgi görmemiştir. O halde terkedilmiş bulunan hastayı, arkadaşı cep telefonundan aramış, çalan telefon tesadüfen Serdar'ı tanımayan bir kişi tarafından açılmış ve yakınları bu kazayı bu şekilde öğrenmiştir. "Çok geç kalınmak üzereyken" Serdar Orçin, Şişli Etfal hastanesinden alınıp Acıbadem'e götürülmüş, ilk müdahalenin ardından zorlu bir beyin ameliyatına sokulmuştur... Olmamalı, Yadırgıyoruz.
Bir tarafta medyanın veriş şekliyle milli üzüntüye dönüştürülen medyatik bir sanatçı ve onun için toplumca duyulan kaygı, seferber edilen olanaklar, diğer tarafta hastane koridorlarında saatlerce bekletilen bir sanatçı... Ya onlarla aynı yaşta her gün bir yerlerde bir şekilde ölen sıradan gençlerimiz? Hastalıkta, kazada, komada, acıda ve hatta ölümde bile eşit değiliz hiç birimiz...
malesefki çok dogru bir yazı..serdar orçin'in başına gelen olayı tamamen tesadüf eseri öğreniyoruz...böyle bir kazayı geçirdiğini öğrenmemizin ardından kendi çabalarımızla durumunun nasıl oldugu konusunda bilgi edinmeye çalışıyoruz...
bu duyarsızlık herşeye ragmen devam ediyor üstelik...
serdar'ın durumu çok şükür iyiymiş ama peki ya onun gibi hastane koridorlarında bekleyen,bekletilen nice insanlar...olmamalı ama durum bu malesef....
inşallah serdar orçin gibi barış da saglıgına kavuşur..bizlerin yapabilcegi tek şey onlar için ve bu düzen çarkının değişmesi için dua etmek malesef...
tanrıverdi 04-07-07, 12:52 arkadaşlar duydum ki durumu iyiye gidiormuş...çokçok geçmiş olsun işalah ii haberleri barıştanda duycaz...acil şifalar diliorumm
meltem-cmbl 04-07-07, 12:59 bu haberi daha yeni duydumm
gerçekten çok üzüldüm acil şifalar diliyorumm
medyada hiç verilmedi anlamadım vermeleri gerekirdi
meryemce84 04-07-07, 13:05 Serdar beyi Gülbeyaz dizisinden tanıyorrum,Gümüşte de izledim.
Çok başarılı bir oyuncu.
Bende yeni duydum haberi.Çok çok geçmiş olsun.
Allahım bütün hastalara şifa versin.
Durumu iyiymiş sanırım.Allah onu sevenlerine bağışlamış.
Şimdi sıra Barış'ta Allahım onu ailesine sevenlerine bağışla.
hattori ha 04-07-07, 13:12 Ben kendisini mühürlü güllerde tanıdım, yeni haberim oldu kazadan. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Sanırım durumu iyiymiş.
Bu yazıdan sonra hangi birini eleştirmeli,yermeli,yadırgamalı.Sayısı o kadar çok ki..Kendisine çarpan taksicinin ona sonuna kadar sahip çıkmamasınımı,koridorda hala saatlerce hasta bekletilen yönetim zihniyetinimi,ilgilenmeyen hastabakıcı,hemşire yada doktorlarımı,yoksa bu haber duyulduktan sonra izleyiciye duyurmadaki aracı kurum olan basınımı_?Acaba diyorum Serdar Orçin kaza geçirdiğinde yanında şöyle ses getirecek kadar ünlü çapkınlıkları olan manken yada oyunculardan olsaydı durum böylemi olurdu.Yoksa Serdar Orçinin ameliyatının tüm detaylarını saniye saniye öğrenirmiydik.Bu durumdan,yapılanlardan kim rahatsız olmalı,utanmalı belli ama malesef ki yine arkadaşları rahatsız olmuş ve sitelerinde yer vermişler.
Geçmiş olsun Serdar Orçin..En kısa zamanda iyileş ve aramıza dön.Ameliyatındaki başarılı talih Barış için de geçerli olsun.Lütfen her ikiniz de bizi daha fazla bekletmeyin...
Duyduguma gore Serdar Orcin trafik kazasi gecirmis!!!
Yasemin ve Kutsi ailesi olarak
oyuncu Serdar Orcin'e gecmis olsun diliyoruz.
gizem_gumus 04-07-07, 14:11 serdar orçin çok geçmiş olsun.. İnşallah iyisinizdir. Başınıza gelen olayı tiyatrom.com da okudum ve çok üzüldüm. İnsana ne kadar değer verdiğimiz ve ayrımcı bir millet olduğumuz bu noktada bir kez daha gördüm. Eğer internet olmasaydı sizin kaza geçirdiğinizden bile haberimiz olmayacaktı. Tekrardan çok geçmiş olsun diliyorum ve dualarımız sizinle inşallah kısa zamanda iyileşirsiniz ve sizi tekrar ekranlarda görürüz.
gümüş kalp 04-07-07, 18:27 yaklaşıık on gündür siteye giremedim.bugün girdiğimde ise beni üzen bir haberle karşılaştım.kendisini mühürlü güller ile tanıdığım ve gümüş dizisiyle oyunculuğuna hayran kaldığım sevgili serdar orçin trafik kazası geçirmiş.internete giremediğim günlerde sadece tv izledim ve maalesef serdar orçin ile ilgili hiçbir haber duymadım.başka bir dizi oyuncusunun haberi her kanalda her an yayınlanırken tiyatronun genç ve bir o kadar da başarılı ismi serdar orçinden hiç bir yerde bahsedilmemiş olması beni çok üzdü açıkcası.kendisine acil şifalar diliyorum.sevenlerinin duaları kendileriyle...umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve yeni projelerde hayranlarıyla birlikte olur...hayat çok kısa ,bir anlık herşey,önemli olan hayatta bir iz bırakabilmek...sevgili serdar orçin hayatta daha çok izler bırakabilmen için lütfen bir an önce tamamen iyileş olur mu?:img-wink:
biraz önce arkadasimdan duydum.. hayretler icindeyim..
forumu karistirdim biraz allahdan durumuy iyiymis.. acil sifalar dilerim..
serdar orcinin oyunculugunu hep begenmisimdir.. neyse..
benim tepkim niye kimse serdardan söz etmedi.. niye duymadik.. medya ne alemde??
umarım çabuk iyileşir....geçmiş olsun diyorum...hiç bir yerde göstermediler...bir üyenin imzasında gördüm....
Esra-Krmcm 05-07-07, 08:13 Ins. cabucak iyilesi ve sevenlerinin ve ailesinin yanina döner, ayrica çok basarili bir oyuncu.
sadece_ozge 05-07-07, 09:18 ya cok uzuldum. ınsallah hemen ıyıleşir. ancak neden kımsenın bundan haberı yok bunu anlamdım yaa gercekten kalıtelı ve basarılı ödüllü ıyı bı oyuncu neden medya işine gelenı olay yapıyo anlamıyorum. hmde denıldgne gore farklı bır sekılde kaza ecrmıs. taksı carpmış. hastanede saatlerce bekletılmıs falan gercekten sacma yaa
burcu_esmer 05-07-07, 09:21 ya çok geçmiş olsun 3gündür yoğum bakımdyamışşş çok üzüldüm umarım hmn iyileşir yaaaaaa....... sürmeli prensime benzemesi sonuuuu..:(:(:(:sad53:
Serdar Orçin...
İnanamıyorum... o kadar çok kaptırmışım ki kendimi başka alemlere gümüş forumuma girince öğrendim ve şok oldum... demek yoğunbakımda... Daha dün yeni bir acıyla sarsıldık ama bu medayada büyük bir haksızlık... sonuçta serdar da bir tiyatro sanatçısıdır... en azından bi haberi olmalıydı... sevenleri duymalıydı... bu büyük bir haksızlık...
ve şişli etfal hastanesinde saatlerce sedyede bekletilmesi akıllara zarar...
ben gülen gözlümün iyileşeceğine inanıyorum... Tüm dualarım onunla....
Arkadaşlar hangi acıbademde yattığını öğrenebilirsem belki durumu hakkında haber getirebilirim... bilen var ise söyleyebilir mi....:sad53:
hüzün çiçeği 05-07-07, 10:03 BARIŞ ÖLDÜ. SERDAR ORÇİN'İ TANIYAN VARMI PEKİ?
Barış öldü.Gencecik bir insan, Tüm Türkiye'nin "yaşasın lütfen" dualarına rağmen trafik canavarına kurban gitti.
Günlerce, Hastahane önünde,Televizyonlarda, gazetelerde, herkez barış için iyi dileklerini iletti. Kimisi sırf TV ye çıkabilmek için,kimisi de gerçekten onu sevdiği için.
Ama Ona biçilen ömür bu kadar mış. Allah sevdiklerine uzun ömürler versin. Barış Nur içinde yatsın.
Benim aklıma bir soru takıldı. Aynı tarihlerde En bilindik olan GÜMÜŞ dizisinin genç oyuncularından SERDAR ORÇİN de bir trafik kazası geçirdi. Çok ağır yaralanmış. Halen kimseye gösterilmeden yoğun bakımda yatıyor. Barış genç öldü. Bunun etkisi de fazlaydı. SERDAR ORÇİN'de 76 doğumlu.
Üstelik bir günde yıldızı parlamadı. Uzun yıllardır Müjdat Gezen tiyatrosunun öğrencisi diye biliyorum. Ve çeşitli TV dizilerinde oynamış.
Bende onu Gümüş dizisinde tanıdım. üstelik devamlı izleyicisi değilim.Ama geçen gün gazetede bu haberini okuyunca, hem onun adına,hem ailesi ve sevdikleri adına gerçekten çok üzüldüm.
Peki gazeteler, Tv'ler niye Serdar Orçin'den hiç bahsetmedi.? Niye Gazetelerin 3-4 sayfasının en altında küçücük bir küpürle bildirildi.
İşte ben bunu merak ettim. Birisinin kazasına, ölümüne üzülmek için, illa popçu mu olması gerekiyor, illa 2 Haftalık bir yarışma sonrası mı ünlü olmak gerekiyor?
yada ne bileyim işte.
Size değil sitemim. Yanlış yönlendirilmeye izin veren insanlara
inanamıyorum ya gazeteler nasıl olurda böyle bişiyi sıradan bi haber gibi geçiştirirler aklım almıyo!
daha yeni öğrendim zaten bugünlerde çok kötüyüm bide serdar..
Allah acil şifalar versin..
Serdar Orçin'in kaza geçirdiğini ve yoğum bakımda olduğunu biraz önce Barış Akarsu'nun forumuna haberi yazan bir arkadaştan öğrendim.
Serdar bey tanınmış bir oyuncu Gümüş dizisinin yayınlandığı kanalda bile haberinin geçmemesi beni üzdü.
Eminim haberi olmayan bir dolu insan vardır.
Bu ülkenin onun gibi yetenekli oyunculara ihtiyacı var.
Dualarım onunla Allah onu ailesine ve sevenlerine bağışlasın.
Acil şifalar diliyorum.
yeşim_duygu 05-07-07, 10:43 ayyy inanmıyorum duyunca çok üzüldüm nasıl olurda bunu haber etmezler bizi bilgilendirmezler inş.iyileşir onu çok seviyorum çok iyi bir oyuncu bende tesadüfen haberi duydumallhım nedir bu çektiğimiz çile önce barış sonra serdar inanmıyorum dualarım senle...serdar lütfen iyileş sana ihtiyacımız var lütfen...
misskrueger 05-07-07, 10:50 Allahım ne acayip bir haftadır böyle.Cansel Elçin sayfasında okudum sevgili Melal yazmasaydı haberim olmayacaktı.Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıgına kavuşur.
Allah acil şifalar versin.
İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
arkadaşlar ben de yeni öğrendim
umarım en kısa zamanda iyileşir
bir de onu kaybetmek kalplerimize çok ağır olur
allah acıl sıfalar versın ama barıs abıden dolayı tamamen unuttuk serdar abıyıı bıraz haksızlık edıyo gıbıyızz ama :(
berencik_15 05-07-07, 11:04 ay ALLAH'ım nedir bu ya bıktım şu trafik kazlarından çektiğimiz gülbeyazdada gümüştede hayranlıkla izledim serdarı umarım en kısa zamanda aramızda döner:icon_sorr :icon_sorr :sad53:
inanmıyorum ya bende yeni öğrendim.barış barışımızı kaybettik.bir tanede daha değerimizi kaybetmeyelim.HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN umarım en yakın zamanda iyileşir
Şimdi haberim oldu durumundan. Acil şifalar diliyorum. Serdar sen çık o yoğun bakım odasından bari. Senin içinde dualarımızı edeceğiz...
arkadaşlar benim internette güç bela buldugum serdar orçin hakkındaki son haber aşağıdakidir..kaza cumartesi günü olmuş,biz de tesadüf sonucu öğrendik,pazar günü forumdan yattıgı hastaneyi arayan arkadaşımız durumunun iyi oldugunu öğrendi..neredeyse bir hafta olmuş malesefki medyada dogru düzgün bir haber yok..ah bu çarkın içine......... diyesi geliyor..... insanın..serdarımız şükür ki şanslıymış peki ya başka insanlar.....
Serdar Orçin ciddi bir trafik kazası geçirmiş, bir taksici (kendisine vuran
kişi??) tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmüş ve fakat bu devlet
hastanesinin koridorunda saatlerce bekletilmiş ve kimse tarafından ilgi
görmemiştir.
O halde terkedilmiş bulunan hastayı, arkadaşı cep telefonundan aramış, o
telefon tesadüfen Serdar'ı tanımayan bir kişi tarafından açılmış ve
yakınları bu kazayı maalesef bu şekilde öğrenmiştir.
"Çok geç kalınmak üzereyken" Serdar Orçin, Şişli Etfal hastanesinden alınıp
Acıbadem'e götürülmüş, ilk müdahalenin ardından zorlu bir beyin ameliyatına
sokulmuştur.
Bu uzun ameliyat çok başarılı bir sonuç vermiş ve ertesi gün sanatçının
bilinci açılmıştır. Ertesi gün Serdar konuşmaya, kendisini arayanları sorup
soruşturmaya:), yemek yemeye ve yürümeye başlamıştır. Durumu beklenenin çok
ötesinde iyiye gitmektedir. Özellikle Şehir Tiyatrosu'ndan arkadaşları ve
sevdikleri her daim onun yanındadır.
Yakın çevresinden alınan bu bilgilerle beraber Serdar'ın beyninde, anlama
merkezinde bir problem olmadığı "anlaşılmakta"dır.
Bu "hayat dolu" arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun diyor, bir an önce aramıza
ve sahnelere döneceği günü bekliyoruz.
Şişli Etfal hastanesi mi? Eğer bu konuşulanlar doğruysa... allah kimsenin
yolunu oraya düşürmesin diyoruz!
Umarız bundan sonrası için "gereken yapılır"!..
haber alıntıdır....
Barış Akarsu'nun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum önce... genç bir insanın ölümü kabul edilebilecek bir şey değil... hiçbir genç insanın ölümü... ama ne yalan söyleyeyim bir şey medyatikleştikçe değerini yitiriyor... yani sağolsun medya öyle sömürüyor ki Barış'ı artık konu başka bir yere kayıyor... ve yine aynı medya Barış'ın ölümünü bu kadar "sahiplenirken" bir başka sanatçının durumundan belki haberi bile yok... çünkü rantı bulmuş... sahiplendiği de Barış veya bir İNSAN değil düpedüz RANT... çünkü onların İNSAN diye bir sorunu olsaydı herkese adilane davranırlardı...
işte size olayın değerinin nasıl çirkinleştirilmeye çalışıldığını anlatan ve benim duygularımı da çok iyi yansıtan Tiyatrom.com'dan alınmış bir yazı aktarıyorum...
HASTALIKTA, KAZADA, KOMADA , DUYULAN TOPLUMSAL ACIDA VE HATTA ÖLÜMDE BİLE EŞİT DEĞİLİZ
İkisi de genç, ikisi de sanatçı, ikisi de bizim kardeşimiz, evladımız, insanımız. Biri 1976 diğeri 1979 doğumlu. İkisine de üzülürüz elbette. Fakat hayat eşitsizlikler üzerine kurulu üzüntü de bile. Barış Akarsu TV'de Akademi Türkiye yarışmasında tanındı, sonra müzik dünyasına atıldı, dizilerde yer aldı. Ve bir kaç gün önce trafik kazası geçirdi..* Bütün kanallarda günlerdir birinci haber. Hastane kapısında bekleşen hayranlar, ünlüler, İstanbul'dan giden profesörler ve üzüntüler üzüntüler... Medya yer verdikçe milli bir üzüntüye dönüştü.* Barış'a bütün Türkiye üzülüyor. Olmalı da tabi, yadırgamıyoruz.
Serdar Orçin, Türk Tiyatrosu'nun genç oyuncularından İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, Trafik kazası geçirmiş. Ne bir haber gördük ne duyduk. Okuyucularımızın mail gruba yazmasıyla öğrendik.* Kendisine çarpan taksici tarafından Şişli Etfal Hastanesi'ne götürülmüş ama bu devlet hastanesinin koridorunda saatlerce bekletilmiş ve kimse tarafından ilgi görmemiş. O halde terkedilmiş bulunan hastayı, arkadaşı cep telefonundan aramış, çalan telefon tesadüfen Serdar'ı tanımayan bir kişi tarafından açılmış ve yakınları bu kazayı bu şekilde öğrenmiştir. "Çok geç kalınmak üzereyken" Serdar Orçin, Şişli Etfal hastanesinden alınıp Acıbadem'e götürülmüş, ilk müdahalenin ardından zorlu bir beyin ameliyatına sokulmuştur... Olmamalı, Yadırgıyoruz.
Sevgili Serdar Orçin,
Sizin isminizi ilk kez duydum... fotoğrafınızı görsem belki tanımam da... ama bugün beni buraya getiren insanlığını unutmuş, tamamiyle paraya hapsolmuş bu zihniyetlere karşı insani bir erdemi hatırlatmak... bu benim haddime mi bilmiyorum... yalnızca kanıksayan bir toplum olmamızda birinci derece sorumlularından olan medyanın bazı çirkinliklerini haykırmak geldi içimden... yukarıdaki yazıyı okuyunca da bu duygularım harekete geçti... şu anda yoğun bakımdaymışsınız... canigönülden iyileşmenizi istiyorum... Sevgili Barış'a yetmedi ne yazıkki bu dileklerimiz ama umarım size yeter ve belki şu anda sayıları az da olsa gerçek gönül dostlarının da var oluduğunu görür ve yaşama daha umutlu sarılırsınız...
Sevgili arkadaşlar bilmiyorum bu başlık daha önce var mıydı... yoksa haberden sonra mı kondu... ama ne olursa olsun açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum... buraya da gelip yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum... ben birazdan birçok gazeteye bu insanlık dışı olayı kınayan yazılar göndereceğim... sizlerden de bu duyarlılığa katılmanızı rica ediyorum... bu toplumsal bir olay arkadaşlar... eğer bir ülkenin basını-medyası bu kadar rant'a batarsa ülkenin yarınki geleceğini varın siz düşünün... görüşmek üzere...
gazete maillerini bilen arkadaşlar varsa rica etsem buraya eklerler mi?
ayyy inanmıyorum duyunca çok üzüldüm nasıl olurda bunu haber etmezler bizi bilgilendirmezler inş.iyileşir onu çok seviyorum çok iyi bir oyuncu bende tesadüfen haberi duydumallhım nedir bu çektiğimiz çile önce barış sonra serdar inanmıyorum dualarım senle...serdar lütfen iyileş sana ihtiyacımız var lütfen...
evet yazdıkalrına katılıyorum.ben de tesadüfen bi forum da okudum.dediğin gibi hiçte haber yapmadılar , bilgilendirmediler kimseyi . inşlalh durumu ciddi ve ağır değildir.en kısa zamnda sağlığına kavuşur.bu seferde dileklerimiz ve dualarımız serdar orçin için... bu aylarda çok kaza olayları olmaya başladı.inşalalh bu kazaları önlemek için bir şey bulurlar.bir daha kimse kaza gecirmez inşallah...
peki son durum neymiş arkadaşlar??
son durum şu arkadaşlar ben şehir tiyatrolarından bir yetkiliyle telefonda görüştüm yarım saat kadar önce..bana kazanın agır bir kaza oldugunu erken müdahale sonucu hayati tehlikeyi atlattıgını şu an acıbadem hastanesinde oldugunu..1 hafta boyunca gözetim altında tutulacagını ve de konuşmasının yasak oldugunu söylediler.. her gecen zaman durumu iyiye gidiyormuş çok şükür ki...
inanmıyorum ya hiç haberim yoktu...gümüş aile imzasında yazıyodu ordan haberim oldu.
Çok geçmiş olsun arkadaşlar hayati tehlikeyi atlatmış olmasına çok sevindimm.:)umurım en kısa zamanda daha da iyi olur...
ben de serdar orçinin durumunu öğreneli çok olmadı..
geçmiş olsun...
sanırım hayati tehlikeyi atlatmış-çok şükür..
umarım kısa zamanda ayağa kalkar..
son durum şu arkadaşlar ben şehir tiyatrolarından bir yetkiliyle telefonda görüştüm yarım saat kadar önce..bana kazanın agır bir kaza oldugunu erken müdahale sonucu hayati tehlikeyi atlattıgını şu an acıbadem hastanesinde oldugunu..1 hafta boyunca gözetim altında tutulacagını ve de konuşmasının yasak oldugunu söylediler.. her gecen zaman durumu iyiye gidiyormuş çok şükür ki...
Mutlucum allah senden razi olsun sayenizde haberleri aliyoruz..ne olur herkese sesleniyorum biraz daha duyarli olalim..duyarli olmak icin illaki bir yildizin kaymasimi gerek..medyadan umudum yok artik serdarin haber olabilmesi icin bir bayanla yakalanmasi gerekti ilk sayfalara o zaman manset olurdu bu kaza haber niteligi tasimiyor onlar icin...Adaletsizlik diz boyu..
Baris akarsu icinde yaptiklari yazdiklari haber benim gözümde sadece reyting icin verilmis yapilmis bir malzemedir deger verdikleri icin deyil komadaki bir insanin o haldeki resimlerini yayinlayacak kadar seviyesiz....yurdum medyasini basinini kiniyorum!!!!
Serdarim sag duyum iyi haberlerini bekliyoruz..dualarimiz kalbimiz seninle unutma bunu seni cok seviyoruz...
Barisimizi kaybetik dualarimiz yetmedi..
gümüş kalp 05-07-07, 21:26 mutlu başta olmak üzere sağduyumuzla ilgili haber getiren herkese çok teşekkür ederim.
biri artık dur desin bu canavara.
uzay heparı,gökhan semiz,kerim tekin,ajlan büyükburç,barış akarsu bunlar genç yaşta hayatını kaybeden sanatçılarımızdan sadece birkaçı birisi bu trafik canavarına artık dur desin.gencecik bedenler toprak olup gidiyor.şu an da sevgili serdar orçin geçirmiş olduğu kazanın zararlarından kurtulmaya çalışıyor ama kimsenin haberi yok.sessiz sedasız bir şekilde kendi haline veriyor bu savaşı...sevdikleri,dostları yannda.peki ya onu sevenler neden bilmiyor bu olayı?niye hiç bir hayranının haberi yok bu kazadan?sağduyulu! medya nasıl oldu da bu haberi vermedi.yoksa onun resimleri yeteri kadar iç karartıcı değil miydi?yoksa o çok fazla meşhur olmamış mıydı?yıllarca emek verip bir yerlere tırnaklarıyla tırmanarak gelmenin,genç yaşta bir çok projeye imza atmış olmanın hiç bir önemi yok muydu?bunlar fazla rating getirmiyor mu?dün gece rahmetli barış akarsunun ölüm haberini canlı veren bir kanalın muhabiri aynen şu lafları kullandı.burada sadece acı,gözyaş ve hüzün var...dizi izleyicileri de bilir ki bu kelimelerin diğer anlamı =rating...gencecik bir insanın ölümnü bile rating haline getiren bu anşayışı anlamıyorum.bu insanlık değildir.habercilik hiç değil...kişiliklerini,yüreklerini,insanlıklarını bir yana bırakıp sadece para için haber yapan tüm medya mensuplarını kınıyorum...
sevgili serar orçin en kısa zamanda armıza dön seni özlüyoruz...
Trafik terörü basrolde.
SERDAR ORÇİN HASTANEDE YOĞUN BAKIMDA Türk Tiyatrosu'nun
genç oyuncularından İstanbul
Şehir Tiyatroları oyuncusu, Televizyon
ve sinemanın genç yeteneği
Serdar Orçin geçirdiği
trafik kazası sonucunda ağır
yaralanmış olup halen Acıbadem
Hastanesi'nde alındığı beyin ameliyatı
sonrasında kimseye gösterilmeden
yoğun bakımda tutulmaktadır.
Beynin anlama merkezinde bir problem
olduğuna dair bir bilgi verilmiştir.
Genç ve yetenekli oyuncu Serdar
ORÇİN'e dualarımızı eksik
etmiyoruz. Bu sene "Keşanlı Ali
Destanı"'nda da rol alan ve
rolünü layıkıyla sahneleyen
başarılı oyuncuya her zaman dediğim
gibi:
Elimden geleni yapmaya calisiyorum yeni haberler almak icin basin biz olduk koskoca türk medyasi basini dururken bos seylere calisiyor kalemleri ancak..
gümüskalbim haklisin bacim isyan ediyoruz kime ediyorsak artik..:icon_sorr
Arastirma yaparken bu haberide buldum cok sevindim bu haberi okuyunca belkide cikmistir serdar hastaneden..?bu habere cok sevindim.
SERDAR ORÇİN'İN DURUMU İYİYE
GİDİYOR
İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu,Serdar
Orçin geçirdiği trafik kazası sonucu hastaneye
kaldırılmıştı. Aldığımız son haberler oldukça olumlu.
Beyninde anlama merkeziyle ilgili herhangi bir problem
olmadığı gibi, tüm fonksiyonları yerindedir. Ameliyatının
ertesi günü yoğun bakımdan çıkarılan
genç sanatçının birkaç gün
içinde taburcu edileceği öğrenildi.
Geçirdiği ameliyat sonrasında, heyecanlanmamasını uygun
gören doktorlarının isteğinden dolayı ziyaretçi
kabul edilmemektedir.
Serdar Bey'in oyunculuğunu hep volkanik dağlara benzetirim.. Sessiz, derin, için için kaynayan ama patladığında bir yandan lavlarıyla korkutan, bir yandan da o muhteşem görüntüsüyle kendisine hayran bırakan hiç sönmeyen bir volkanik dağ..
Geçmiş olsun diyor ve Allah'tan acil şifalar diliyorum..
Umarım en kısa zamanda iyileşip bize yine o "sönmeyen volkanik dağı" izleme şansını sunarsınız..
Kaza ve sonrasıyla ilgili bilgi veren herkese teşekkür ederim..
mavişimin imzasını görmesem, AYGÜZELİM,ArZ ve başak_mu'nun bizimle paylaştığı haberler olmasa ne Serdar'ın kaza geçirdiğinden, ne de şuanki durumundan haberdar olabilecektim. Sizlere çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Gazetelerde yada haberlerde bu olaydan söz edilmemesi ne garip bir durum. Serdar Orçin'in durumu ile ilgili bir haber alabilsek ne iyi olurdu. İyi olduğunu gazeteden okumayı veya haberlerde duymayı isterdim. Bir umut bakıyorum haberlere ama ses soluk yok. Onun sağlık durumuyla ilgili yapılacak bir haber ratingleri düşürür diye düşündüler sanırım. Küçük bir haber için ekran karşısında bekliyorum ama boşuna.
Barış için dualarımız yetmedi. Çok isterdim onun sağlıklı bir şekilde ayağa kalkmasını ama olmadı. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağolsun. Barış'ın olayını rating için kullandıklarına inanmak istemiyorum ama bu medyada artık herşey rating için kullanılır oldu. Bunu görmek ne üzücü. Gencecik bir insan orda yaşam şavaşı veriyor sen o insanın komadaki halini çekiyorsun ve bu resimleri yayınlıyorlar. Bence bu çok çirkin bir davranış.
Umarım Serdar Orçin en kısa zamanda ayağa kalkar ve sağlığına kavuşur. Serdar'ım her zaman yanındayız. Dualarımız ve yüreğimiz seninle çabuk iyileş.
internette bile kaza haberi çok az var 29 haziranda 05.00 sularında nişantaşında taksi çarpmış.acaba daha ne kadar kalır hastanede:icon_sorr
Kaza haberini henüz öğrendim. Kendisine ve siz sevenlerine geçmiş olsun diler, bir an önce ayağa kalkması için yürekten dua ettiğimi bilmenizi isterim.
Acil Şifalar diliyorum.
Sevdiğimiz sanatçılar bizleri üzmeye devam ediyor. Lütfen Serdar, biran önce ayağa kalk.
sleepinsanity 06-07-07, 20:47 A a şaka gibi, resmen inanamıyorum. :icon_cry: Trafik kazalarının bu kadar artmasına inanamamın yanında, en çok da haberini daha yeni almış olmama inanamıyorum. Nasıl olur da basına yansımaz hiç anlamıyorum.. Serdar Orçin'i ilk Yazgı'da izlemiştim, sonra da Gülbeyaz, Barda.. Oyunculuğunu herzaman çok çok beğendiğim bir oyuncu. Durumunun iyiye gitmesine gerçekten çok sevindim, bugünlerde duyduğum en iyi haber gerçekten de. Bir de Serdar Orçin'in ayrılığına dayanamazdım herhalde.. :img-fear2 Umarım gitgide daha iyi olur ve bir an önce atlatır, müthiş oyunculuğunu izlemeye devam ederiz. Barış'ın üzüntüsünden mi haberimiz olmadı diye düşündüm önce ama gerçekten de hakkında hiçbir haber yok. Bu kadar olur, reyting peşinden koşan herşeyi iyice dramatize edip bizim duygularımızdan faydalanan, gittikçe çirkinleşen medya gruplarını burdan kınıyorum. Herşeye inat hiçbir şey olmamış gibi Serdar'ı tekrar ekranlarda ve sahnelerde görmek dileğiyle.. :sad53:
A a şaka gibi, resmen inanamıyorum. :icon_cry: Trafik kazalarının bu kadar artmasına inanamamın yanında, en çok da haberini daha yeni almış olmama inanamıyorum. Nasıl olur da basına yansımaz hiç anlamıyorum.. Serdar Orçin'i ilk Yazgı'da izlemiştim, sonra da Gülbeyaz, Barda.. Oyunculuğunu herzaman çok çok beğendiğim bir oyuncu. Durumunun iyiye gitmesine gerçekten çok sevindim, bugünlerde duyduğum en iyi haber gerçekten de. Bir de Serdar Orçin'in ayrılığına dayanamazdım herhalde.. :img-fear2 Umarım gitgide daha iyi olur ve bir an önce atlatır, müthiş oyunculuğunu izlemeye devam ederiz. Barış'ın üzüntüsünden mi haberimiz olmadı diye düşündüm önce ama gerçekten de hakkında hiçbir haber yok. Bu kadar olur, reyting peşinden koşan herşeyi iyice dramatize edip bizim duygularımızdan faydalanan, gittikçe çirkinleşen medya gruplarını burdan kınıyorum. Herşeye inat hiçbir şey olmamış gibi Serdar'ı tekrar ekranlarda ve sahnelerde görmek dileğiyle.. :sad53:
gerckten katılıyorum SAna ARkdasım COk guzel Bır yazı yazmıssn... Serdar orcın barıs akarsu DAvasına Kımse Bır haber GÖstermedııı ....
iReMJeLiBoN 07-07-07, 11:01 Ay cok üzüldüm ya :(:(
Yoğun bakımdaymıs gercekten cok üzüldüm cok severdim onu :( Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun lütfen iyilessin :(
acil şifalar diliyoruz...çok üzüldüm sewdiğim bir oyuncuydu
ya gerçekten inanamıyorum bir acıyı daha kaldırmaz bu yürek daha barışın şokunu atlatamadan bu haberi aldım...serdar orçinin oyunculuğuna hayranım ben gülbeyazda ve gümüşte izledim kendisini ikisindede hayran bırakmıştı beni...
durumunun iyiye gitmesi beni çok sevindirdi işallah iyi haberlerini alırız erkenden...
acil şifalar diliyorum umarım en yakın zamanda iyileşir...
şimdi dualarımız serdarla biz sevenlerinin dua etmekten başka çaremiz yok...:icon_sorr
Ay cok üzüldüm ya :(:(
Yoğun bakımdaymıs gercekten cok üzüldüm cok severdim onu :( Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun lütfen iyilessin :(
nasil yogun bakimdaymis?arkadaslar yazmamis miydiniz yogun bakimdan cikmis,yanina gidenleri taniyormus,gülüyormus diye?durumu agirlasti tekrar mi yogun bakima aldilar?aman Allah korusun.
"Sayın Gülen İpek Abalı tarafından yapılan açıklama:
Sevgili Tiyatro Dostlari,
Yetenekli genc oyuncu Serdar Orcin`in durumu iyiye gidiyor. Az once
hastaneden aldigim bilgiye gore, beyin ameliyati iyi gecen Serdar hizla
iyileserek, eski sagligina kavusacak.
Serdar`a acil sifalar diliyor ve ailesine, dostlarina da gecmis olsun
diyorum.
Aynı zamanda Sayın Göksel Kortay, Serdar Orçin'in arkadaşları ile konuştuğunu, ameliyatın iyi geçtiğini ve perşembe günü Serdar Orçin'in taburcu olacağını belirtti..
Serdar Orçin'in bir an önce iyileşip sahnelere dönmesi için dua etmeye devam ediyoruz..."
bu haber yeni gördüm nette...bir haber var mı diye bakarken buldum çok şükürki Serdar Orçin taburcu olacak kadar iyi durumdaymış habere göre...İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...Burdan kendisine tekrar acil şifalar diliyorum...En kısa zamanda onu yine ekranlarda görmek nasip olur bizlere inşallah...
Ne acıdırki çok sevdiğimiz değerli bir oyuncumuz ciddi bir kaza geçiriyor ama biz bunu tesadüflerle, arkadaşlarımızın tesadüf eseri öğrenmesiyle duyuyoruz...Size ne kadar teşekkür etsek az AyGüZeLiM eğer yazmasaydınız nerden duyardık biz bu kaza haberini bilemiyorum...
Yazıkki yazık!!!
"Sayın Gülen İpek Abalı tarafından yapılan açıklama:
Sevgili Tiyatro Dostlari,
Yetenekli genc oyuncu Serdar Orcin`in durumu iyiye gidiyor. Az once
hastaneden aldigim bilgiye gore, beyin ameliyati iyi gecen Serdar hizla
iyileserek, eski sagligina kavusacak.
Serdar`a acil sifalar diliyor ve ailesine, dostlarina da gecmis olsun
diyorum.
Aynı zamanda Sayın Göksel Kortay, Serdar Orçin'in arkadaşları ile konuştuğunu, ameliyatın iyi geçtiğini ve perşembe günü Serdar Orçin'in taburcu olacağını belirtti..
Serdar Orçin'in bir an önce iyileşip sahnelere dönmesi için dua etmeye devam ediyoruz..."
bu haber yeni gördüm nette...bir haber var mı diye bakarken buldum çok şükürki Serdar Orçin taburcu olacak kadar iyi durumdaymış habere göre...İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...Burdan kendisine tekrar acil şifalar diliyorum...En kısa zamanda onu yine ekranlarda görmek nasip olur bizlere inşallah...
Ne acıdırki çok sevdiğimiz değerli bir oyuncumuz ciddi bir kaza geçiriyor ama biz bunu tesadüflerle, arkadaşlarımızın tesadüf eseri öğrenmesiyle duyuyoruz...Size ne kadar teşekkür etsek az AyGüZeLiM eğer yazmasaydınız nerden duyardık biz bu kaza haberini bilemiyorum...
Yazıkki yazık!!!
İnanamıyorum ya haberi veren ve öğrenmemizi sağlayan arkadaş sağolsun,neden vermedi tv kanalları Serdar'da reyting yok diye mi çok büyük bir ayıp,kendisi çok beyendiğim bir sanatçı özellikle Barda filminde büyük hayran kitlesine ulaşmış biri haberini bu şekilde duymak yazık dedirtiyor.Acil şifalar diliyorum,dualarımız Serdar abiyle...
yılmaz_filiz 08-07-07, 21:46 Yoğun Bakımda mı Serdar??İnanmıyorum yaa.Umarım Barış gibi olupta bizi üzmez.Lütfen Serdar kalk ayağa...
[...Melis...] 08-07-07, 21:56 Inshallah hemen iylesir yaa bu ne her unlu trafik kazasi geçiriyoo :(:( inshallah kaybetmeyiz acil sifalar dilerim ona :)
[...Melis...] 08-07-07, 21:59 Ay çok sukur simdi okudum haberii gormemisim ... ohh çok iyiii durumu iyimis :):)
~ topiqq ~ 09-07-07, 00:11 iyiye gitmesine çok sevindim..ben de gereçkekten çok üzülmüştüm..içiim rahatladı
gümüş kalp 09-07-07, 12:58 zaman geçiyor.hayat ellerimizin arasından akıp gidiyor ve biz hiç birşey yapamıyoruz.sevdiklerimiz,sevmediklerimiz teker teker bizi bırakıp gidiyor bilmediğimiz yollara,yeni hayatlara,başka dünyalara...kiminin gitmesi hüzün bırakır insanlarda kimisine ise neredeyse bir oh çekerler...dileğim insanları hüzünlendirmemizden yana...herşey değişir,herşeye alışılır;hayatlara,insanlara,acılara...ama bir tek duygular değişmez,ondan ayrıldığımız anda ki duyguları hiç bir şey değiştiremez.ya nefret ya sevda bizimle birlikte gider ondan ne kadar uzakta olsak da...istediğin,beklediğin bir haberdir ondan,küçücük bir haber belki sadece bir merhaba...ama bilmek istersin o şimdi nasıl diye nerede,ki
minle olduğu değildir merakın nasıl olduğudur.mutlu mu,sağlıklı mı,hayatta mı?eğer gerçekten değer veriyorsan sadece bunu bilmek bile yeter sana...ama olur da o dost selamını bile esirgerse,onun dost bildikleri ondan bir haber getirmezse işte o zaman acır için...
tek isteğimiz serdar orçinin sağlık durumunu öğrenmek.sevgili sağduyumuzun iyileştiği haberini almak.bunu oradan buradan edindiğimiz,araştıra araştıra içini dışlını getirerek bulmaya çalıştığımız haberlerle değil de bir yetkili ,bir yakını tarafından öğrenmek istiyoruz.basında bu olaya çok az verilirken bizler burada meraktan ölmek üzereyiz.sadece3 bir haber bekliyoruz onu sevenler olarak küçücük bir haber...
sevgili serdar orçin bir an önce eksi sağlığına kavuşman dileğiyle,geçmiş olsun...
Arkadaşlar Serdar Orçin'in sağlık durumuyla ilgili bilgisi olan var mı?
dizici_manyak 17-07-07, 14:18 inanmıyorum ya yeter artık bi dursun şu kazalar ya milyonlarca insan hayatını kaybediyor benim anlamadığım niçin her hangi bir medya kuruluşunun bu haberi önemsemediği neden biz duymadık nasıl haberimiz olmaz nasıl medya kuruluşlarına sahibiz şoklar içindeyim durumu nasıl iyileşecek değil mi kurtulacak dimi çok yeteneklii bi adam gerek dizilerde filmlerde yazgıda barda gümüşte allahım sen yardım et acil şifalar diliyorum serdar orçin inşallah bir an önce ayağa kalkar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum allah korusun iyileş
nolur sende gitme...
yeni bi haber varmı acaba?*bu medyanın ilgisizliğine inananamıyorummmm:mad72: :mad72: iki günlük bi oyuncu değilki abdülhamit düşerkende atatürk rolünü başarıyla canlandıran önemli bi oyuncu...
arkadaşlar Serdar Orçin artık çok iyimiş allah'a şükür.hiç bir problem kalmamış.:happy0064
çok geçmiş olsun sevgili serdar orçin:img-yes: lütfen kendine çok iyi bak ve en kısa zamanda tiyatro sahnelerine ve tv ye geri dön...bizler için çok değerli olduğunu hiç unutma olur mu:img-wink:
sevgiler...
Az önce bir Internet sitesinde okudum kaza haberini ve şoke oldum... Allah acil şifalar versin diyorum... Çok çok geçmiş olsun...
arkadaşlar Serdar Orçin artık çok iyimiş allah'a şükür.hiç bir problem kalmamış.:happy0064
çok geçmiş olsun sevgili serdar orçin:img-yes: lütfen kendine çok iyi bak ve en kısa zamanda tiyatro sahnelerine ve tv ye geri dön...bizler için çok değerli olduğunu hiç unutma olur mu:img-wink:
sevgiler...
bu harika bir haber.iyi olması beni çoooook mutlu etti.Ekranda bir an önce görmek istiyorum onu.:img-yes:
şimdi iyi olmasına o kadar sevindim ki,tarafik kazası geçirdiğinden bile haberim yoktu 1,2 hafta öncesine kadar çünkü burda değildim,basın böyle bir haberi nasıl atlar,yer vermez aklım almıyor!!
neyse umarım kendisini en kısa zamanda ekranlarda görürüz o süper bir oyuncu:good:
SILA AKKUŞ 31-07-07, 23:08 önecelikle serdara geçmiş olsun diyorum umarım kısa sürede iyileşir arkiler dün bardayı seyrettim gıcık oldum kebapçıyım die hikaye anlatıyodu ondan sonra hakimde banane senin işinden olayı anlat dedikten sonra bu emret komutanım die bağırdı orası çk komikti
Sevgili Serdar Orçin'e çok çok geçmiş olsun,kurtulmuş olmasına cok sevindim..Kaza haberini internetten öğrenmiştim hiçbir tv kanalında ne yazıkki bu habere yer vermediler.HEpsini kınıyorum
serdar beyi gülbeyazda izliyorum
tek kelimeyle süpper yaa
şivesi oyunculuğu muhteşem
gümüş dizisindede beğenerek izlemiştim
ama gülbeyazın yeri ayrı
:D
süpper bi oyuncu :)
http://i180.photobucket.com/albums/x232/gewweze/avartar/gulbeyaz2.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x232/gewweze/avartar/gulbeyaz1.jpg
http://i180.photobucket.com/albums/x232/gewweze/avartar/gulbeyaz.jpg
http://img91.imageshack.us/img91/6964/51em5.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/3348/87xj4.jpg
http://img258.imageshack.us/img258/220/85an1.jpg
http://i120.photobucket.com/albums/o164/angel-art/gumus/5.jpg
http://i120.photobucket.com/albums/o164/angel-art/gumus/23.jpg
http://i120.photobucket.com/albums/o164/angel-art/gumus/25.jpg
http://i120.photobucket.com/albums/o164/angel-art/gumus/30-1.jpg
kedisini oyunculuyla çok beğeniyorum.Hele artık çok geç ve barda filminde muhteşemdi çok kaliteli bir oyuncu her rolü çok güzel oynuyor:happy0064:happy0064
forgetmenot 28-08-07, 07:11 7 Kocalı Hürmüz müzikalinde seyretiydim.Sesi de yeteneği de müthişti.Gerçi trafik kazası 29 Haziran'da olmuş,eski haber ama ben yeni okudum.Bu değerli oyuncumuza Allah acil şifalar versin,bir daha böyle felaket göstermesin,sevenlerine bağışlasın.
Süper bir oyuncu.Üçüncü Sayfa filminde küçük bir rolü olsa da başarılı bir performans sergilemiş,ardından Yazgı'yı izledim ve çok süper oynamış son olarakta Barda filminde izledim orda da süperdi.Dizilerde takip etmiyorm ama filmlerini takip etmeye devam edeceğim.
cihan-songül 28-08-07, 18:20 gümüşte anlayışlı koca olarak karşımıza çıktı ama şimdi yok hiçbierde.yeni projesi varmı acaba
Yeni yılda size , kalp şeklinde, sadece basit bir kurdeleyle süslenmiş, kırmızı bir kutu gönderiyorum. Lütfen çözün kurdeleyi ve yavaşça kaldırın kutunun kapağını. Kocaman bir fırça ve bin bir renk koydum kutuya. Yeni yılda yapacağınız resim de her rengi kullanabilesiniz diye... Düşler serpiştirdim gizlice, düş kurmayı hiçbir zaman unutmayın diye… Bir tane de elma şekeri yerleştirdim. İçinizde ki çocuk hiç ölmesin diye… Güneşin batışını, suyun sesini, beyaz güllerin saflığını, taze ekmeğin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını sığdırdım kutuya. Ruhunuz da beslensin diye… Kutuya biraz da sevecenlik ekledim. Herkese karşı sevgi besleyebilin diye… Beyaz bir güvercin gelip kondu kutunun üzerine. Belli ki O’ da barış ve özgürlüğü sunmak istedi size. Bir buket sevgi, bir yudum aşk ve yarım bir elma da koymadan edemedim. Ruh eşinizi bulduğunuz da paylaşmayı unutmayın diye… Birazcık da cesaret ekledim. Sevdiklerinize onları sevdiğinizi söylemek için yarını beklemeyin, hemen şimdi söyleyebilin diye… İçtenliği, bağışlayıcılığı, özgüveni, açık yürekliliği unutmadım. Ben yerine biz olabilin diye… Bir tutam özlemde ekledim. Yaşama olan özleminiz hiç bitmesin diye… Ve koca bir avuç umut koydum. Hayata, insanlara olan inancınız hiç ölmesin diye. Son olarak bir kart iliştirdim kutuya. Bu karta şunları yazdım: “ 2008 yılın da bu kutunun kapağını her kaldırışınız da, yaşamla ilgili yepyeni şeyler keşfedeceksiniz. Yaşamak için yarını beklemeyin, alın yaşamı kollarınızın arasına ve sımsıkı sarılın, bir daha bırakmamacasına. Yaşamdan yalnızca almak yerine O’ na sizden de bir şeyler verin. Kısacası bütünüyle insan olun. Unutmayın, yaşam dokunması henüz tamamlanmamış muhteşem ipek bir halıdır. O halıda siz sadece ufacık bir ilmeksiniz ve size ait boşluğu yalnızca siz doldurabilirsiniz. Her rengi bünyeniz de barındırabilmeniz dileğiyle… Kalbinizden yaşama sevinci hiç eksik olmasın.
Mutlu, Sağlıklı, Huzurlu, Yıllar “
Sevgilerimle:happy0064
Çanakkale83 27-01-08, 17:27 Bu akşam saat 20:30'da Flash Tv de Mühürlü Güller var izlemek isteyenlere duyurulur.:img-wink:
Bahar&Gökhan -TeSaDüFlEr TaNrIçAsI-
Gümüş dizisinin en tatlı çiftlerinden birisi gururlu iş hayatında başarılı bir genç kadın diğeri ise araştırmacı bir gazeteci onları tesadüfler tanrıçası birleştirdi
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2064
tüm gümüşçüleri beklerim ayy çok özleim dizimizi ya
Keşanlı Ali Destanı oyunundan...
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/100_1643.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/serdar.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/hikmet3.jpg
Dün Serdar Orçin'i bir programda "Hastasıyız" oyununu sahnelerken görünce onu ekranda görmeyi ne kadar çok özlediğimi farkettim. Geçirdiği kazadan sonra bir süre sanatına ara vermiş olduğunu öğrenmiştik Songül Öden'den ama sandığımız kadar da ayrı kalamamış anlaşılan.Oyun çok uzun zamandır sahneleniyor diye biliyorum birkaç yıl oldu sanırım.
Aslında şu sıralar bazı kanallarda sıkça yayınlanan HIV ve AIDS ile ilgili bilgilendirici bir tanıtımda karşıma çıktı ilk kez, bayağı uzun zamandır göremiyorduk hiçbir yerde o kısacık tanıtımda bile oyunculuğu konuşuyor.:good:Ayrıca biraz da kilo almış gibi geldi bana sanki yine Songül Öden'den öğrenmiştik bunu görünce hak verdim.:img-blush
yesimg fotoğraflar için çok teşekkürler.
Geçen Sezon Lüküs Hayat adlı oyunda izlemiştim..Sonrasında o talihsiz kaza oldu ve bir süre ara vermek zorunda kalmıştı..Pazar Günü Keşanlı Ali Destanında sezonun son oyununda izleme şansını buldum ikinci kez...Sağlığına kavuşmuş olması sahnelerde olması gerçekten çok sevindirici...Çok enerjikti..Oyuncular kendi aralarında atıfta bulunup , şakalaşıyordu..Hatta esprili sahnelerde ufak çaplı gülme krizleri oldu...Selamlama sırasında oyuncularda son oyun olduğu için böyle ufak tefek şakalaşmaları mazur görün dediler ;)Sözün özü O'nu her daim ekranda sinemada tvde görmek isteriz ;)
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/kesanli_ali_1.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/kesanli_ali_2.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/kesanli_ali_3.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/foto-kesanli-2006-01.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/foto-kesanli-2006-02.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/foto-kesanli-2006-03.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/486_maxi.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/ugugu.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/n663364159_314131_2849.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/n583592849_196600_5546.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/n583592849_196642_4956.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/TorunIstiyorum-Oyun-1.jpg
kensibelan 26-07-08, 18:58 bence gelecek vadeden bi oyuncu...Gümüş dizisinde en sevdigim karekterler arasındaydı...
http://www.arab.fm/image/images/3s24hi28ovu1d6ggps1.png
http://www.arab.fm/image/images/gn3orpgjawi9drmryh5.png
http://www.arab.fm/image/images/998x922mtkkbk22y9vip.png
http://www.arab.fm/image/images/cqztig667lx2ocol060.png
http://www.arab.fm/image/images/trvji5sb361m0fkqirk6.png
http://www.arab.fm/image/images/gayo8cvgvfey57t6yzk.png
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/117.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/118.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/119.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/120.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/121.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/122-1.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/123.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/124.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/125.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/126.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/127.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/128.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/129.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/114.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/115.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/116.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/n21879891562_1112027_2457.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/234720080805040024632.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/111.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/112.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/113.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/107.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/108.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/109.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/110.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/104.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/105.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/106.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/100-1.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/100.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/101.jpg
http://i289.photobucket.com/albums/ll207/dizi-film/102.jpg
Açıkhava’da Müzikal Geceler (Suna Pekuysal’ın anısına)
2007-2008 sezonunda, ülkemizden ve dünyadan pek çok önemli yazarı ve oyunu buluşturan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, geleneksel hale getirdiği yaz oyunları etkinliklerini bu yıl da sürdürüyor. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki yaz oyunları, sezon içerisinde geniş ilgi gören müzikal ve müzikli oyunlardan oluşuyor.
Tiyatro severler Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde sezon içerisinde seyredemediği müzikalleri ve müzikli oyunları seyretme fırsatı yakalayacak.
Şehir Tiyatroları ile Müzikal Geceler’de, “Keşanlı Ali Destanı”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” ve “Lüküs Hayat” adlı oyunlar seyredilebilecek. 22 Ağustos’ta “Keşanlı Ali Destanı”; [B]24 Ağustos’ta “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz”; 26 Ağustos tarihinde ise “Lüküs Hayat” seyirciyle buluşacak.
2007-2008 sezonunda 55 seansta 26 bin 849 seyirci sayısına ulaşan Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ın yanı sıra Keşanlı Ali Destanı 14 seansta 6 bin 574; Lüküs Hayat 75 seansta 31 bin 440 seyirci tarafından izlenerek coşkuyla alkışlandı.
KEŞANLI ALİ DESTANI (22 Ağustos 2008 Cuma Saat 21.00)
Haldun Taner’in ölümsüz oyunu KEŞANLI ALİ DESTANI’nı hafızalarımıza kazıyan müziklerin sahibi ise Yalçın Tura. Yücel Erten’in yönettiği oyunda koreografi Nasuh Barın, dekor tasarımı Ayhan Doğan, kostüm tasarımı Ayşen Aktengiz Bayraşlı, dramaturgi Dilek Tekintaş, ışık tasarımı Fatih Mehmet Haroğlu imzasını taşıyor. Oyunun müzik direktörü ise Çiğdem Erken.
Oyuncular: Can Ertuğrul, Hikmet Körmükçü, Murat Garibağaoğlu, Berna Oğuzutku Demirer, Münir Kutluğ, Hakan Arlı, Meriç Benlioğlu, Osman Gidişoğlu, Ali Gökmen Altuğ, Tuğrul Arsever, Çağlar Yiğitoğulları, Erarslan Sağlam, Savaş Barutçu, Engin Alkan, İskender Bağcılar, Sükan Kahraman, Serdar Orçin, İrem Arslan, U. Arda Aydın, Murat Güreç, Murat Üzen, Serkan Bacak, Volkan Ayhan, Çağrı Özgür Hün, Rozet Hubeş, Ceren Kaçar, Ertuğrul Postoğlu, Aslı Aybars, Kahraman Acehan, Rozet Hubeş, Ertuğrul Postoğlu, Çiğdem Gürel, Özge Midilli, Reyhan Karasu, Hamit Erentürk
Konusu: Sineklidağ büyük bir kentin eteklerinde bir gecekondu mahallesidir. Keşanlı Ali Çamur İhsan’ı öldürmekten hapse düşmüştür; hapisten çıkıp döndüğünde kahraman olarak karşılanır. Ali'nin iki dramı vardır: Birincisi, masumdur. İkincisi, âşık olduğu Zilha öldürülen Çamur’un yeğenidir ve Ali’ye düşmanca davranmaktadır. Muhtar seçilen Ali Sineklidağ’da yeni bir düzen kurar ama gönlü ile aklı çatışmaktadır. Şef olarak toplumuna, insan olarak ise duyduğu aşka sorumludur…
LÜKÜS HAYAT (26 Ağustos 2008 Salı Saat 21.00)
(SUNA PEKUYSAL’IN ANISINA)
Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz tiyatromuzun tanınmış oyuncularından Suna Pekuysal’ın anısına sahnelenecek olan LÜKÜS HAYAT gönüllerde taht kurmuş bir klasik. Ekrem Reşit Rey’in yazdığı Cemal Reşit Rey’in bestelediği müzikali Haldun Dormen yönetti. Koreografi Selçuk Borak, dekor Nilgün Gürkan, kostüm Canan Göknil, müzik düzenlemesi Esin Engin, müzik yönetimi Hakan Elbir imzasını taşıyor.
Oyuncular: Zihni Göktay, Şenay Saçbüker, Savaş Barutçu, Derya Kurtuluş, Cem Karakaya, Aslı Aybars, Ali Gökmen Altuğ, Ayşegül İşsever, Münir Kutluğ, İrem Arslan, U.Arda Aydin, Çağrı Hün, İlhan Kilimci, Betül Kızılok, Tuğrul Arsever, Ümran İnceoğlu, Zafer Kırşan, Can Ertuğrul, Samet Hafizoğlu, Cem Uras , Reyhan Karasu, Müge Çiçek.
Konu: Küçük hırsızlıklarla geçinen Rıza ile Fıstık bir zengin evine girince kendilerini kıyafet balosunda bulurlar. Balonun en gözde kişileri olurlar. Batılılaşmayı bir özenti olarak yaşayan insanların hali hicvediliyor.
Müzikal biletleri, 7 Ağustos Perşembe günü başlayarak Şehir Tiyatroları gişeleri ile http://bilet.ibb.gov.tr sitesinden edinilebilir.
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/serdar2.jpg
http://i255.photobucket.com/albums/hh129/yesimg/serdar-1.jpg
|
|