Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar Bölüm Yorumları/19

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

hilalnaz
29-04-07, 22:07
Bu gecelik Bu foruma son yazışım .. bir ricam var sizlerden....

Farkındaysanız uzun zamandır eskisi kadar yazmıyorum ..
Eskisi kadar girmiyorum ve eskisi kadar takip etmiyorum ..
bu akşam msn açtıgımda bazı doktorcu arkadaşlarımızla sohbet etme fırsatım oldu .. neler olup bittiğine dair...

Okuduklarıma çok üzüldüm ....

Ayrımcılık .... Gruplaşmalar oldugundan bahsedildi..

Yanlış anlamayın .. Ela- Leventçiler ve Zenan-Suatçılar değil ...

Akşamcılar , sabahçılar...
sabahçılar - gececiler..
bide şimdi konseycileri okudum ..

konuyu net bilmiyorum .. o yüzden yorum yapmıyorum .. Haberiniz olsun buna kırılan arkadaşalrımız var aramızda...
onalrın şöyle bi açıklaması var .. Bizi bariz bi şekilde neden böyle dışlıyorlar...
biz akşamları girmek için müsait olmuyosak bazı nedenlerden dolayı .. bu yaşanılan durum bunumu gerektirir...

Belki böyle bişey yok ama ... varmış gibi anlaşılıyor ..dışardan bakınca..
ve bu nedenle artık foruma girmek istemeyenlerin sayısı artıyor..Evet yeni gelen arkadaşlarımız olsada Kan kaybediyoruz ...

yorum ve karar sizin ...
ben sadece bunu dile getirmek istedim...

Herkese iyi geceler

dışarıdan böle göründüğüne gerçekten üzüldüm aslında böle bişey yok dışlama guruplaşma gibi bişey yok olmazdan burası biforum

ama biz gündüz pek giremeyenler geceleri girdiğimiz zaman konuşuyp yorum yazmaya başladık sonra hergece girip konuışmaya başladık bu konsey kelimeside sadece bi espriydi gece kuşları gece konseyi sadece bi espriydi bizde gündüzleri pek takip edemeğimiz için geceler paylaşıyoduk yorumlarımızı

ama böle düşünelmesine dışlanmış olarak hissetmelerine gerçekten üzüldümm...

KARAMAY
29-04-07, 22:10
öylee zeynomm öylee azcıkk sert olsaydıı teşkee.. hem biraz mantıklı bir sona gidiş izlerdik çocuk olayında .. hem bu kadar pasif kaldıgı için su katılmamış saf muamesi yapmazdık......

hilalnaz .. kalmak isterdimm. ama kalamıycam ..hem yarın iş olması hemde bir önceki mesajımda aslında birazcıkta kalmama nedenin var.. eger böyle bişey varsa kii son okuduklarım ( imza , konsey ) bende bu izlenimi yarattı .. yorum yapmamayı tercih ediyorum .. ki Levent ve Ela hakkında yazıcak söylenicek o kadar çok şey varken ...

Bende öğlenci olayım barii ..
Öğlen konseyii nasıll ..

3e bölünürüz..

neysee.. Adım geçtiği için cevap yazdım ..

Teşekkür ediyor ... İyi geceler diliyorum ...

panikle-me
29-04-07, 22:10
aşye yazını okudum..
aslında dışlama fln yok..
haaa sundandır sanırım madamenn tüyo olayıdır...
ki o madame arkadaşımızın düşüncesi..
biz genel olarak...herkese açığız dedik..
hatta çok ii hatırlıorum..dedikki....kalabalık olunca daha mutlu oluyoruz demiştik..

ama şimdi şu da var kimse kimseyi dışlamıor..
nsl bazıları akşam müsait değilse bizde sabahları müsait değilizz...
bazı bilgileri geceye saklıoruz çnk bilgiyi söleyecek kişi ancak gece gir4ecek birini beklior mesela...

bizim kapımız herkese açık..kimsenn dışladı fln da yok..

not ben geldim..

sultansss
29-04-07, 22:11
bende uzun zamandır foruma giremiyor ve takip edemiyordum,gerek derslerden gerekse sınavlardan sınavlar bitti şükür ama dizi de bu hafta yayınlanmadı eğer showtv böyle dizimizle oynamaya devam edecekse veda etmek zorunda kalabiliriz,yapmasınlar reyting rekortmeni dizimize böyle şeyler ama....

eyllse
29-04-07, 22:15
Bu gecelik Bu foruma son yazışım .. bir ricam var sizlerden....

Farkındaysanız uzun zamandır eskisi kadar yazmıyorum ..
Eskisi kadar girmiyorum ve eskisi kadar takip etmiyorum ..
bu akşam msn açtıgımda bazı doktorcu arkadaşlarımızla sohbet etme fırsatım oldu .. neler olup bittiğine dair...

Okuduklarıma çok üzüldüm ....

Ayrımcılık .... Gruplaşmalar oldugundan bahsedildi..

Yanlış anlamayın .. Ela- Leventçiler ve Zenan-Suatçılar değil ...

Akşamcılar , sabahçılar...
sabahçılar - gececiler..
bide şimdi konseycileri okudum ..

konuyu net bilmiyorum .. o yüzden yorum yapmıyorum .. Haberiniz olsun buna kırılan arkadaşalrımız var aramızda...
onalrın şöyle bi açıklaması var .. Bizi bariz bi şekilde neden böyle dışlıyorlar...
biz akşamları girmek için müsait olmuyosak bazı nedenlerden dolayı .. bu yaşanılan durum bunumu gerektirir...

Belki böyle bişey yok ama ... varmış gibi anlaşılıyor ..dışardan bakınca..
ve bu nedenle artık foruma girmek istemeyenlerin sayısı artıyor..Evet yeni gelen arkadaşlarımız olsada Kan kaybediyoruz ...

yorum ve karar sizin ...
ben sadece bunu dile getirmek istedim...

Herkese iyi geceler

Sanıyorum ki bu forumda hiç bir arkadaşımız böyle bi durumun ortaya çıkmasını istemez.Ben tüm "Doktorlar" fanları arkadaşlarımı burda hep birlikte görmekten çok büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum...Sabah olsun akşam olsun, herkesin kendine göre ayırabildiği bi vakit var olduğuna inanıyorum(ki kendim de sınırlı zaman aralığında girebiliyorum).Tüm arkadaşlarıma içtenlikle söylüyorum ki, herkesin burada olması inanın beni çok mutlu ediyor...Ve bu güzel ortamın bozulmasını asla istemem...Herkese ii geceler...

KARAMAY
29-04-07, 22:18
Arkadaşlar ben cidden olayları bilmiyorum .. Bahsi geçen tüyocuyuda neler yaşandıgınıda bilmiyorum...

Bana sadece bunlar dendii..imza olayından falan bahsedildi.. bi kaç ek olay falan dendi .. gerisini bilmiyorum ..
hatta o esnada gir bak istersen dediler.. girdiğimde hakkaten bi imzadan bahsediliyordu ..

öncesini soınrası nı o aşamaya nasıl geldiğini bilmiyorum ..

Hem buna dışlama demeyelim... Gruplaşma diyelim...daha doğru olur...

Keyfinizi kaçırmak için yazmadım .. sadece böyle bir olay var.. sizde bilin istedim.. Açıkçası uzun zamandır kendimce devam eden kötü gidişata yeni bişey daha eklenmek üzereydi diye düşünüyorum....

nghn_87
29-04-07, 22:19
arkadaslar alınmıs anlasılan
gece girememeleri dolayısıyla
gercı bende oglen giremiyorum ama oyle bişey dense üzülmem heralde
aslında normal onların görüşü de cok mu iyimserim ne:D
ama aksamüstü girdim sayfalar ilerlemiyodu yarım saatten fazla zamanda 2 sayfa ilerledi
kızmıs olmaları normal olabilir neyse ne diyelim

siz baya cosmussunuz ne oldu okuyamadım da
baska fragman cıkar mı acaba 2 hafta boyunca bizi tek fragmanla bekletmeseler bari

ben seni seviyorum ve bunu hiç kimse degiştiremez
ne güzel söylüyo suat acaba ne için söylüyo bunu konusmusmuydunuz

zeynomm
29-04-07, 22:25
oohhh ozdecımde gelmış.. nagişcimde b urda.. bır nehirmi eksık :(
napalım olsun..dunde ben yoktum:)
suatthcım bizde herkesi sevıyoruz canım..kesınlıklede boyle bır ayrımcılık yapmıyoruz..tabı ınanıp ınanmamak sızze kalmış..bu gece sızde katılın aramıza çoşkumuza halayımıza hep beraber eğlenelım kımsenın buna ıtırazı olmaz..ben her sabah saat 8 de kalmak zorunda olmama rağman gece 3 lere 4 lere kadar burda kalıyorsam bunun bır tek nedenı vardır.. ben bu forumu seviyorum ve gerçekten bırşeyle paylaşmaktan mutlu oluyorum..yoks ayrımcılıkmış falan bana ve gece burda bulunan gece kuşlarıma çok ters bunu canı gonulden soyluyorum.. yınede bızden kırılan gece kuşları konseyını yanlış anlayan arkadaşlardan özür dilerim.. bizim boyle bir amacımız yoktur..herkesi bekleriz.. çokta memnun oluruz..
neyse bu konuyu burda kapatıp gecenın açılışını yapmak istiyorum..
zeynocumun daha oncede belirttiği gibi konsey açılmıştır sevgili geec kuşlarım:)
ilk soru benden gelsın..sizce suat ve zenanın en etkıleyıcı sahnesi hangısıydı..9. bölum amelıyathane harıç :)

panikle-me
29-04-07, 22:40
neyse....yeni bi konu bulalımda uyarı almayalım...

sizce zeynep hasanıma kimi buldu nsl biri..uyacakmı...huyu fln...

zeynep geri dön ya...daha şunu sölicen...

gzd_gzd
29-04-07, 22:41
arkadaşlar nolduk yine yaf ??
ne gruplaşması falan,olmaz öyle şey
hepimiz doktorlar ailesiyiz
kendi adıma sabahçılar-akşamcılar-gececiler-suatçılar-zenancılar-elacılar-leventçiler vs.....hatta bilgecileri bile çok seviyorum ben
sonuçta hepimizin ortak noktası Doktorlar dizisi
üzülmeyelim
kırılmayalım
kimse gitmesin.....:icon_sorr
bizi bekliyen güzel bölümleri dşünelim :);)

hilalnaz
29-04-07, 22:41
oohhh ozdecımde gelmış.. nagişcimde b urda.. bır nehirmi eksık :(
napalım olsun..dunde ben yoktum:)
suatthcım bizde herkesi sevıyoruz canım..kesınlıklede boyle bır ayrımcılık yapmıyoruz..tabı ınanıp ınanmamak sızze kalmış..bu gece sızde katılın aramıza çoşkumuza halayımıza hep beraber eğlenelım kımsenın buna ıtırazı olmaz..ben her sabah saat 8 de kalmak zorunda olmama rağman gece 3 lere 4 lere kadar burda kalıyorsam bunun bır tek nedenı vardır.. ben bu forumu seviyorum ve gerçekten bırşeyle paylaşmaktan mutlu oluyorum..yoks ayrımcılıkmış falan bana ve gece burda bulunan gece kuşlarıma çok ters bunu canı gonulden soyluyorum.. yınede bızden kırılan gece kuşları konseyını yanlış anlayan arkadaşlardan özür dilerim.. bizim boyle bir amacımız yoktur..herkesi bekleriz.. çokta memnun oluruz..
neyse bu konuyu burda kapatıp gecenın açılışını yapmak istiyorum..
zeynocumun daha oncede belirttiği gibi konsey açılmıştır sevgili geec kuşlarım:)
ilk soru benden gelsın..sizce suat ve zenanın en etkıleyıcı sahnesi hangısıydı..9. bölum amelıyathane harıç :)

bizde herkesi seviyoruz kimseyi ayırdığımız yok hatta ben yeni katıldım bile sayılır gündüz girebildiğim zamanalrda yorum yapıyorum ama gece daha müsait olunca gece yorumlayabiliyorum nese artık bi yanlış anlaşılmaz olmuş kimse yanlış anlamamsın arkadaşlar böle bişey yok olamazda sedece ehrkesin müsait olduğu zaman farklı

diziye gelelim evet zeynomm suat zenen hee hımm benim pek ilgi alanım değil ama:img-grin2
sanırım zenan bıçaklandığı zaman suatın gelip yanına yatması beni çok etkilemişti o sahneyi çok beğenmiştim mesela:img-wink:

sultansss
29-04-07, 22:47
dizi de tam yerinde bitti yani,levent ve ela sarıldılar şıp bitti,ben 1hafta nasıl beklerim diodum bir de bu hafta yayınlamadılar offf ya...neden yaparlar ki böle şeyler aanlamam ya...bakalım bilge ne şeytanlıklar düşünüo o düşünür şeytanlık daha..

.:zeyno:.
zeynep cıdden artık sana kızmaya baslıyorum...
gıdıyomusun..??ne gıtmesı???herkes burada...
tamam bende eskısı gıbı yazmıyorum o gunlerı arıyorum ama benım sebebım ö.mlerdır...
forumda bır gecede 50 msj yazdıgımı bılırım ama artık ıcımden gelmıyor bunun sızle hıc bır alakası yok....
yanı bu kadar cabuk vazgecıyorsanız ohoooo....ben ne yapayım....komık absurd sonra daha baska cok sey gelıyor ama burdayım...:img-wink:

kubracim vaz gecmek degil bu aksam
cok keyfim yerinde girdim ama simdi
cok moralim bozuldu cunku bu forumda
ayrimcaligi hic izin vermeyen biriyim
ama genede cimdi sakinlestim iyiyim mutluyum
ve isteyen istedigini diye bilir deyip konuyu burda
kapatiyorum

kubra valla abdul beni guldurdu
sakinlesmeme iyi geldi
herzaman diyorum yeni gelen arkadaslar
hosgelir eskilerini de herzaman severim baska nediye
bilirim ben asilim senin su hasana hazirlayacagin
cig koftede biraz yesem iyi olacak
hasanin aklini basina getiriyorsa benimkide
gelir :img-hyste :img-hyste

tamam sakinim burdayim ve yorum yapmaya hazirim
nerde kalmistik suat icin halay cekiyorduk

Dilan-Cagri
Gözde/Kübra hosgeldiniz...Haklisiniz yorumlarda...Neyse Özdecim haklisin konu deyistirelim ama sunlari söylemeden gecemicem...

Gercektende forumun tadinin kactigi oluyor...Her zaman diyorum Mahsun abiyi dinleyin "Hepimiz Kardesiz" dinleyin diye ama nerdeee...Ben sahsen sinirlenince dinliyorum sinirim yariya iniyor saka saka :img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse aslinda güldügüme bakmayin benimde sinirim bozuldu...Neyse ciddi olayim cok üzüldüm bu duruma umarim Zeyno geri gelir ama neyse olan oldu söylenenler söylendi bi kere bizde bu ortami daha fazla sey yapmayalim anladiniz siz onu...

Not 1: Yorum diziyle ilgili olmadi cok özür diliyorum her zaman dedigim halde bu seferde ben yanlis yaptim farkindayim ve üzgünüm :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr neyse umarim kimse ciddiye almamistir cünkü sadece uzun zamandir olan seyler icimde birikti birikti bu sefer söylemek istedim yani genel olarakta konustum...Hmmm biri demisti ama kim unuttum fragmanda Suat'in dedikleri belki aileyle tanistiktan sonra söyleyebilir...Yada evlenme teklifi edince Zenan hayir derse yani bi kac replik sonrasinda diyebilir ama bilemiyorum persembe günü görücezzz...Birde Özde Zeyno bulduysa kesin süper birini bulmustur sen ne diyecektin cok merak ettim tamda yerinde kestin sözünü yawww...

Not 2: :happy0064 :happy0064 :happy0064 Zeyno gelmisss sefalar getirmisss...Hosgeldin konsey baskani...:happy0064 :happy0064 :happy0064

Not 3: Zeynomm psssttt nereye Zeyno geldiii...Basta halay cekiyordun ya hani hadi simdi cekelimmm...

panikle-me
29-04-07, 22:52
yaf..ttmmm bu konuyu kapayalım...
forumu yakarız...uyarı almaualım..ama ortak nokta bir olduktan sora kolların ne önemi var..gece sabah akşam öğle.

biz forumdaşız...ALLAH AŞKINA gece yazılanları okumak çok mu zor...
sabah naslsa gecede öleyiz yaa...

neyse konu veriorum...

leventin elaya yapacağı süpriz ne..
vede hasan nerde kalacak...
bence burak olablrr

gzd_gzd
29-04-07, 22:53
ben gidiyorum arkadaşlar
ama uyumaya:img-hyste :img-hyste

lütfen kimse ayrılmasın,gtmesin forumdan
"hepimiz kardeşiz",çok arabesk bi deyim ama doğru olan bu
keyifle konuşalım bölümlerimizi
karakterlerimizi
hatta yeni karakterler ekliyelim
onlara isimler bulalım
eğlenelim,bölüm yorumları yapalım
her zamanki gibi.....

lütfen, yrn akşam hepinizi burda görcem ona göre....!! ;)

sultansss
29-04-07, 22:54
sizleri seviyom arkadaşlarr :img-wink:
tümm gece kuşlarını
konseyin üyelerinii :)

bir suatçı olarak suatımı
onu sevenleri
vee dizimizi sevenleri seviyorum

ama sabahtan beri 3msj. yazıyodum hepsini sildim

ii sakinleştik di mi
gerçi içimde kaldı ama neysee

suatımdan abdüşten konuşakta keyfimiz yyerine gelsin de mii
düğün olur inş. yawwwww
yoksa yiğenlerimiz olmazzz
ve ben çok alıştırdım kendim,kü.ük suatlar istiyommmm:img-blush

ewet ya düğün ne zaman azcık oynayalım dimi hazır vizelerim de bitti kurtlarımı dökeyim azcık:Dama çocuk olursa zenan gibi inatçı olurda o da suat gibi iyi birinin kalbini çalıp sonra inat ederse acırım o gencin haline de tıpkı suatın haline acıdığım gibi...

nghn_87
29-04-07, 22:56
zeynomm bak zeyno geldi gitme bi yere
sen zenan ve suat sahnesi sormustun dimi
9. bölüm gercekten cok güzeldi ama o hariçse
zenanın kürtce seni seviyorum demesi o zaman
aslında normal olarak söylediği sahne diycektim ama o da yok dersin diye bunu söyledim

sultansss
ya bu arada ben dizi dışında tv izlemediğim için yani bir tane daha izlediğim dizi var ama başka kanalda fragman verilmiştir ama denk gelmedi neler oluyor bu bölüm çatlıycam valla

Gözde/Kübra hosgeldiniz...Haklisiniz yorumlarda...Neyse Özdecim haklisin konu deyistirelim ama sunlari söylemeden gecemicem...

Gercektende forumun tadinin kactigi oluyor...Her zaman diyorum Mahsun abiyi dinleyin "Hepimiz Kardesiz" dinleyin diye ama nerdeee...Ben sahsen sinirlenince dinliyorum sinirim yariya iniyor saka saka :img-hyste :img-hyste neyse aslinda güldügüme bakmayin benimde sinirim bozuldu...Neyse ciddi olayim cok üzüldüm bu duruma umarim Zeyno geri gelir ama neyse olan oldu söylenenler söylendi bi kere bizde bu ortami daha fazla sey yapmayalim anladiniz siz onu...

Not 1: Yorum diziyle ilgili olmadi cok özür diliyorum her zaman dedigim halde bu seferde ben yanlis yaptim farkindayim ve üzgünüm :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr neyse umarim kimse ciddiye almamistir cünkü sadece uzun zamandir olan seyler icimde birikti birikti bu sefer söylemek istedim yani genel olarakta konustum...Hmmm biri demisti ama kim unuttum fragmanda Suat'in dedikleri belki aileyle tanistiktan sonra söyleyebilir...Yada evlenme teklifi edince Zenan hayir derse yani bi kac replik sonrasinda diyebilir ama bilemiyorum persembe günü görücezzz...Birde Özde Zeyno bulduysa kesin süper birini bulmustur sen ne diyecektin cok merak ettim tamda yerinde kestin sözünü yawww...

Not 2: :happy0064 :happy0064 :happy0064 Zeyno gelmisss sefalar getirmisss...Hosgeldin konsey baskani...:happy0064 :happy0064 :happy0064

Not 3: Zeynomm psssttt nereye Zeyno geldiii...Basta halay cekiyordun ya hani hadi simdi cekelimmm...

dilancim geldim halay cekilsin artik bu hava bozulsun
ne oldu zeynep frenledi en sonunda dedim ben hizlandim biri
beni dudursun sarki super olmus dilancim
bencede o evlilik teklifine hayir dedikten sonra
demis olabilir suat dusune biliyormusun kiz hayir diyor bizimki
seni seviyorum:img-hyste

gozdecim sana iyi geceler
ben yakinda ankara yolcusuyum cig kofte yemeye gidecegim

gzd_gzd
29-04-07, 22:57
forumu yakarız...uyarı almaualım..ama ortak nokta bir olduktan sora kolların ne önemi var..gece sabah akşam öğle.

neyse konu veriorum...

bence burak olablrr

bunu gördm cevap yaziim öyle gdiyim dedim:img-hyste :img-hyste

bence de, hasan burakta kalcak
çok komik hasan-burak sahneleri izlicez gibi geliyo
ama hasan snra elalara geri dönsün yaw:img-hyste :img-hyste

sultansss
29-04-07, 22:59
bunu gördm cevap yaziim öyle gdiyim dedim:img-hyste :img-hyste

bence de, hasan burakta kalcak
çok komik hasan-burak sahneleri izlicez gibi geliyo
ama hasan snra elalara geri dönsün yaw:img-hyste :img-hyste

helal valla hasana da gururluymuş valla,ana kuzusu dedik adam yerine koymadık ama görüyomusunuz kapıyı çekti gitti:D:D

hilalnaz
29-04-07, 23:02
inanamıyorum ya..biiz boyle yanlış anladıklarına bunca cabamızı sankı kotu bişeymiş gib yorumladıklarına inanamıyorum..
zeynocum eger foruma gırmezsen yenım ederim .. en buyuk şeyın uzerıne yemın ederim hemde bu foruma arık tek bır cum le bıle yazmam..bu foruma bunca emek veren zaman veren bır ınsan bıle huzursuzluk yaratığını duğunup gitmek zorunda kalıyorsa benım burda işim olmaz..
ya sabahlara kadar burda uykusuz kaldık pc nın başında boynumuz tutuldu..amacımız neydı.. forumum aşalara düşmesin..gecede insanşar gelsin hep beraber konuşalım eglenelım..ustelık ayrımcılık yapmadan..zenanla suat ela ve levent hasan kadar fiko teyzo bilge herkes hakkında konuştuk herkes hakkında tuyolar verıldı..bence b u kadarını hak etmedık arkadaşlar..
burda olup olmam kımsenın umrunda olurmu bılmem..ama şu satten sonra zeynocum gerçekten forumda huzur olsun diye çıkıyorsa burdan onca emeğine rağmen bende çıkıyorum kendinize iyi bakın arkadaşlar..
özdecım,hılalcım dilancım nehircim nagişcim sevinçcim piacım.sudecım.. ve suanda adı aklıma gelmeyen dıper arkadaşlar sızlerle bırlıkte olmak gerçekten çok güzeldi..kendinize iyi bakın...

zeynommm zeynepcimm ve diğer gece kalabilen yorum yapan arkadaşalr sizin benim yaptığımız yanlış hiç bişey yok burası herkese açık biyer ve böle kararlar almanıza gerek yok siz sonuna kadar yorumlarınıza devam ediceksiniz tabiki bende tabi bunları yazıp konuyu kapatıcam yaptığımız bi şaka espri yanlış anlaşılmış arkadaşlar arasında gecenin bi körü burda olunca gece kuşları die laf çıktı kv vadisi konuşuluyodu o arada gece konseyi dedik şakasına imza olayıda bi espriydi ama böle anlaşılacağını ve tepki alacağını düşünmemiştik nese bu konu kapansın

zeyno zeynom diğer arkadaşalr bi haftalık bi aradan sonra dizimize az kaldı sayılır suat zenan levent ela süprizzzlerr

zeyno ela levent tekne kör kemencılar yada ses kaydı:img-hyste

29-04-07, 23:04

neyse konu veriorum...

bence burak olablrr

ozdecim bence hasan elalara
geri donecek neden boyle dusunuyorum
zenanla gidecek onun icin zenan buraklarda
kalmaz hasan belki elaya konusmaz ama orda kalir

hilalcim kemancilar olmasin
ses kayidi daha iyi

gewweze
29-04-07, 23:04
ya bu arada ben dizi dışında tv izlemediğim için yani bir tane daha izlediğim dizi var ama başka kanalda fragman verilmiştir ama denk gelmedi neler oluyor bu bölüm çatlıycam valla

yaw fragman verildi cnm
malum sitede var

levent hastanede herkesin içinde bi sn. diyip herkesi durduruyo
zenan gayet şık merdivenleden iniyo lüks bi yer vee suat hayran hayran bakıyoo vee arka fonda azze nene var

yaw baya karışık oldu bence sen izle nette:) kafanı karıştırmıyım

ewet ya düğün ne zaman azcık oynayalım dimi hazır vizelerim de bitti kurtlarımı dökeyim azcık:Dama çocuk olursa zenan gibi inatçı olurda o da suat gibi iyi birinin kalbini çalıp sonra inat ederse acırım o gencin haline de tıpkı suatın haline acıdığım gibi...

evet yaww oynayalım
hatta 3 düğün yapak hatta 4 tüm çiftleri everek
üstüne hasanada birini bulup everek:)

helal valla hasana da gururluymuş valla,ana kuzusu dedik adam yerine koymadık ama görüyomusunuz kapıyı çekti gitti:D:D

yaww set çıktı bizimki
büyüdü hasan hastanede
değiştii
artık eski hasan eğil o:)

Dilan-Cagri
29-04-07, 23:05
dilancim geldim halay cekilsin artik bu hava bozulsun
ne oldu zeynep frenledi en sonunda dedim ben hizlandim biri
beni dudursun sarki super olmus dilancim
bencede o evlilik teklifine hayir dedikten sonra
demis olabilir suat dusune biliyormusun kiz hayir diyor bizimki
seni seviyorum:img-hyste

gozdecim sana iyi geceler
ben yakinda ankara yolcusuyum cig kofte yemeye gidecegim

Evet yaaa düsününce biraz hatta baya komik geliyor ama kafamda canlandirabilim...Offf o sahneleri cok merak ediyorum zaten...
Gözdecim iyi geceler bi an gidiyorum diyince yüzümü görcektin :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet biraz arabesk ama dedigin gibi dogru olan dedigin gibide bu görüsürüz canim bye...Kübra cig köftemi offf ne güzel bak canim cekti...Neyse yine unuttum biri demisti hangisi Suat ve Zenan'in en begendiniz sahne diye tabi öpüsme sahnesi haricinde vallaha düsündüm düsündüm sonunda onlarin tüm sahneleri diye karar verdim tabi bazi sahneler haricinde ama anladiniz siz hangi sahneleri kast ettigimi...Özdem vallaha Levent'in süprizi belki tekne gezizi ve söyle romantik bir evlenme teklifi falan olsaaa ahhh ahh ne güzel olurdu...Ben Hasan'in bi süre Burak'ta kalicagini düsünmüstüm aynen senin gibi ama bilemiyorum artik Zenan Burak'ta kalmaz galiba hmmm...

gewweze
29-04-07, 23:09
yaw zeynomm çıkmış yaww
neyse inş. yarın burda olurr

yaww suatım ne karizmatik di mi
kravatta pek yakışmışş

ama 2 düğme açık başkaaaa
hele mavi gömlekk pek yakışıyoooo

size bye ii yorumlarr
sabah okurum artık
gerçi ben her yazılanı okuyorum
söyliyim dedim:)
ama bazıları özel tabii :)

sultansss
29-04-07, 23:09
[QUOTE=gewweze;3143586]yaw fragman verildi cnm
malum sitede var

levent hastanede herkesin içinde bi sn. diyip herkesi durduruyo
zenan gayet şık merdivenleden iniyo lüks bi yer vee suat hayran hayran bakıyoo vee arka fonda azze nene var

yaw baya karışık oldu bence sen izle nette:) kafanı karıştırmıyım

canım dikkate alıp cevap verdiğin için çok saol,desene bu hafta yine bir kördüğüm dizisi izliycez aman işin içine bilgesiz bilge girmesin de yine herşeyi altüst etmesin,o yine yapar yapacağını ama bakalım...

aysenurboz
29-04-07, 23:10
zeynommm zeynepcimm ve diğer gece kalabilen yorum yapan arkadaşalr sizin benim yaptığımız yanlış hiç bişey yok burası herkese açık biyer ve böle kararlar almanıza gerek yok siz sonuna kadar yorumlarınıza devam ediceksiniz tabiki bende tabi bunları yazıp konuyu kapatıcam yaptığımız bi şaka espri yanlış anlaşılmış arkadaşlar arasında gecenin bi körü burda olunca gece kuşları die laf çıktı kv vadisi konuşuluyodu o arada gece konseyi dedik şakasına imza olayıda bi espriydi ama böle anlaşılacağını ve tepki alacağını düşünmemiştik nese bu konu kapansın

zeyno zeynom diğer arkadaşalr bi haftalık bi aradan sonra dizimize az kaldı sayılır suat zenan levent ela süprizzzlerr

zeyno ela levent tekne kör kemencılar yada ses kaydı:img-hyste

Ben geldimmmm:happy0064
Kıslar neler olmus ben yokken ağzım acık kaldı:img-pilot
Yok grupyasma falan olmasın zaten...
Ayy az kaldı ben costum bilen bilir:img-hyste
Levent Ela teknede kör kemenciler yada ses kaydı:img-hyste :img-hyste

hilalnaz
29-04-07, 23:13
evey zeynepcim ya kemancıları bırakmıştık dikkat dağınıklığı olmasın die ses kaydı yaptırıcaktık evet süper olcak ay sanki biz yapıcaz ya ne çoştuk:img-hyste
şöle denizin ortasında romantik bi yemek masası kırmızı şarap teknenin heryeri beyaz zambakalrla lilyumlarla donatılmış levent üstüne siyah takımını çekmiş ela çok güzel bi elbise giymiş hafif dekolte bi yanda kayıttan kaman çalınıyo:img-grin2
denizin ortasında karışıcak aniden gelecek biri yok telefonlarda kapalı yıldızların altında süper bi romantizm işte gerisi bilinmez allah kerim:img-grin2

dilancım ,ayşenurum gelmiş hoşgelmişlerrr:img-wink:

hilalnaz
29-04-07, 23:16
Ben geldimmmm:happy0064
Kıslar neler olmus ben yokken ağzım acık kaldı:img-pilot
Yok grupyasma falan olmasın zaten...
Ayy az kaldı ben costum bilen bilir:img-hyste
Levent Ela teknede kör kemenciler yada ses kaydı:img-hyste :img-hyste

hoşgeldin ayşenurummm

bi yanlış anlaşılma olmuş nese

off cnm offf levent ela tekne kör kemencılardan vazgeçtik canım dikkat dağınıklığı olmasın rahat olsunlar die:img-grin2 ses kaydı olsun dedik levent keman çaldırıp ses kaydı yapsın nasıl ama:img-grin2

aysenurboz
29-04-07, 23:21
hoşgeldin ayşenurummm

bi yanlış anlaşılma olmuş nese

off cnm offf levent ela tekne kör kemencılardan vazgeçtik canım dikkat dağınıklığı olmasın rahat olsunlar die:img-grin2 ses kaydı olsun dedik levent keman çaldırıp ses kaydı yapsın nasıl ama:img-grin2

O sahnenin icine eden kisi yada kisileri lince ederim:img-hyste
10 haftadır beklediğimiz bölüm gelmis hooooop araya biri giriyo dalarım ben...:img-hyste

Telefonları atsınlar denize acılsınlar ohhhh gel keyfim gel:happy0064
Vallahı ses kaydı bencede uygun o kemarcının ters bakısı ordaki havayı bozar...
Bende kemancıyı bozarım:img-hyste

vanessa19
29-04-07, 23:23
cıgkofteler
saddurlar
yemekler
ısıklar
halaylar:img-hyste :img-hyste

forum ıyı ıyı...

kemancı basımın tacı gıtme bu gece sende kal benım halım cok acı

bu sarkım suata gelsın:img-hyste :img-hyste

aysenurboz
29-04-07, 23:26
cıgkofteler
saddurlar
yemekler
ısıklar
halaylar:img-hyste :img-hyste

forum ıyı ıyı...

kemancı basımın tacı gıtme bu gece sende kal benım halım cok acı

bu sarkım suata gelsın:img-hyste :img-hyste

Kübracım iyi geceler canım hosgeldin:happy0064
Suat enisteme gitsin hakikaten sarkın :)
Bu arada senaryoyu okudun mu malum herkesin costugu senaryo:happy0064

vanessa19
29-04-07, 23:28
Kübracım iyi geceler canım hosgeldin:happy0064
Suat enisteme gitsin hakikaten sarkın :)
Bu arada senaryoyu okudun mu malum herkesin costugu senaryo:happy0064

mrb guzelım cnmsın....benım maa da dokturmusuz..:happy0064

suatım bıraz buruk olcak ya:img-hyste hakettı ama onun olsun...

senaryo hıc okuyamıyorum yaw...cok nadır...:img-pilot

hilalnaz
29-04-07, 23:29
O sahnenin icine eden kisi yada kisileri lince ederim:img-hyste
10 haftadır beklediğimiz bölüm gelmis hooooop araya biri giriyo dalarım ben...:img-hyste

Telefonları atsınlar denize acılsınlar ohhhh gel keyfim gel:happy0064
Vallahı ses kaydı bencede uygun o kemarcının ters bakısı ordaki havayı bozar...
Bende kemancıyı bozarım:img-hyste

biliyorum canım biliyorumm:img-hyste

içime edilmesin die kemancıları bıraktık ses kaydı daha iyi olur dedik bide levent eline gitar alır dilinden aşk nağmeleri döktürür bide alttan alattan bakışını atar ela erir zatenn :img-hyste

aysenurboz
29-04-07, 23:31

İstersen bi bak canım senaryolar bölümüne :)

Suat gecen bölümden bazı seyleri haketti dediğin gibi ama :img-hyste

Not:Deniz icin özeldi ama sende varsın icinde :img-wink:

Dilan-Cagri
29-04-07, 23:31
Ooo madame gelmis hosgeldinnn...:happy0064 :happy0064 :happy0064
Forum iyice sessizlesti nerdesiniz arkadaslar...
Hadi cig köfte, halay,...Cosalim biraz yaaa...
Acaba Zenan Suat'in kiz kardesiyle anlasicakmi...
Suat'in kizkardesi Hasan yada Burak'la yakinlasma olabilir mi...
Bilge hastaneden gitmiyor gibi acaba ne yapmayi düsünüyor...
Konusacak bi seyler bulalimmm...Degil mi ama...

madame
29-04-07, 23:32

Bak Kübracım doktorcu olarak şimdiye kadar sustum ama yeterrrr! Senin bizim Suat'ımız dışında başka bir karakteri ya da kaarkterleri beğenmei kaldıramıyorum bak söliyim. Onlara suat kadar özen ve ilgi göstermen artık yeter!!!!!!!!! Kıskanıyoruz vallaaaaaaaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Laf aramızda dün malıum sitede yapılmış suat klipleri gördüm de be adam bu kadar mı ihtiraslı bakarsın ya! Bir Leventçi olarak takdir ettim.:happy0064 :happy0064 :happy0064

aysenurboz
29-04-07, 23:33
biliyorum canım biliyorumm:img-hyste

içime edilmesin die kemancıları bıraktık ses kaydı daha iyi olur dedik bide levent eline gitar alır dilinden aşk nağmeleri döktürür bide alttan alattan bakışını atar ela erir zatenn :img-hyste

Ah ah :img-in_lo
İnsallah tatmın olcağımız bi sahne olur yarım bi sahne isteyiom ben saliselik:img-cool2

Eğer öle olursa gidip yolacam yönetmeni:img-hyste

Ah ah canım Levent o nağmeleri dökemedi bi türlü bekliyoz 17 bölümdü:img-hyste
Bir okusa güzel sesini duysak elada eriseee:img-in_lo

vanessa19
29-04-07, 23:33
İstersen bi bak canım senaryolar bölümüne :)

Suat gecen bölümden bazı seyleri haketti dediğin gibi ama :img-hyste

Not:Deniz icin özeldi ama sende varsın icinde :img-wink:

bakarım guzelım..kız maa avatarları:img-in_lo

suat ugrastı dıdındı sonucta bır bardak su ıctı...kafıyelı oldu yaw...:img-hyste

madame
29-04-07, 23:34

Hoşbulduk Dilan geldim bir bakayım dedim ama tartışmalar başka yerlerde. Haklısın konuşalım da bence Zenan ve Suat kızkardeş anlaşamaz. Çünkü o kız abisine kimseyi yakıştıramaz gibi geliyor. Bile kalır bence de nereye gidecek. Daha planları var onun.

vanessa19
29-04-07, 23:36
Bak Kübracım doktorcu olarak şimdiye kadar sustum ama yeterrrr! Senin bizim Suat'ımız dışında başka bir karakteri ya da kaarkterleri beğenmei kaldıramıyorum bak söliyim. Onlara suat kadar özen ve ilgi göstermen artık yeter!!!!!!!!! Kıskanıyoruz vallaaaaaaaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Laf aramızda dün malıum sitede yapılmış suat klipleri gördüm de be adam bu kadar mı ihtiraslı bakarsın ya! Bir Leventçi olarak takdir ettim.:happy0064 :happy0064 :happy0064

ama suatı da cok sevıyorum boranı da selımı de abayı da mıthatı da....hepsı bır...:img-hyste :happy0064
vıdeolar guzel de sey...ya bana ozel yapılır zaten....tek suat....hatta abdus...:img-hyste

Dilan-Cagri
29-04-07, 23:37
Hoşbulduk Dilan geldim bir bakayım dedim ama tartışmalar başka yerlerde. Haklısın konuşalım da bence Zenan ve Suat kızkardeş anlaşamaz. Çünkü o kız abisine kimseyi yakıştıramaz gibi geliyor. Bile kalır bence de nereye gidecek. Daha planları var onun.

Ufaktan tüyo seziyorum...Hmmm demek kiz kardes hakkinda öyle düsünüyorsun bende yengesine sahip cikar diyordum neyse öyle olsun...Bilge zaten fragmanda baya ideali görünüyordu umarim yine isleri karistiracak seyler yapmazzz...Gestapo ve Ela'yi hatta herkesi rahat biraksin Serdar'la gidip mutlu olmasini diliyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

29-04-07, 23:39
madamede gelmis
valla suatin kiz kardesi icin
ayni dusunuyoruz madamecim
valla bencede kabulenmez zenani

aysenurboz
29-04-07, 23:39
bakarım guzelım..kız maa avatarları:img-in_lo

suat ugrastı dıdındı sonucta bır bardak su ıctı...kafıyelı oldu yaw...:img-hyste

Maa:img-in_lo ay gördüm :img-blush
vallahi ugrastı didindi icti aldı hakkını:img-hyste
Ama biraz daha sakin kalırsa forumcana uccaz üstüne:img-hyste
Eski suatı istiozzzzzzz bölüm 1-2-3:img-hyste

hilalnaz
29-04-07, 23:40

dilancım hoşgeldin canım
çoşalım canım çoşalım çok çoşunca sonunda bişey çıkıyo ama olsun:icon_whis
suatın kız kardeşi zenanla pek anlaşamycak gibi geliyo bana ama belli olmaz tabe
eğer kardeş kalıcıysa bi yakınlaşma muhakkak olur ama hasanla olursa acırım çocuğa valla leventin gazabından daha kurtulamadan bide suatı başına bela almış olur zavallım:img-grin2

vanessa19
29-04-07, 23:44
Maa:img-in_lo ay gördüm :img-blush
vallahi ugrastı didindi icti aldı hakkını:img-hyste
Ama biraz daha sakin kalırsa forumcana uccaz üstüne:img-hyste
Eski suatı istiozzzzzzz bölüm 1-2-3:img-hyste

bende onu ıstıyorum....yanı tamam kıbırlı olmasında....boyle yuruyusu bıle bır tuhaf ya...ezık gıbı...tovbe yaw...

not:aysenurcum maa...ayyy:img-in_lo

29-04-07, 23:45
arkadaslar ben kactim sizlere
ii yorumlar suatin kizkardesi umarim
hayirli cikar

hilalnaz
29-04-07, 23:45
Ah ah :img-in_lo
İnsallah tatmın olcağımız bi sahne olur yarım bi sahne isteyiom ben saliselik:img-cool2

Eğer öle olursa gidip yolacam yönetmeni:img-hyste

Ah ah canım Levent o nağmeleri dökemedi bi türlü bekliyoz 17 bölümdü:img-hyste
Bir okusa güzel sesini duysak elada eriseee:img-in_lo

ayşenurumm valla saliselik bişey yaparlarsa ben yönetmenin senaristin sonunu iyi görmüyorum zaten bütün form doktorlar fanı basar valla asm yi kimsede kurtarramaz
valla ya dökemedi bi nağmeleri belki bu bölümü bekliyordur süpriz olarak elaya neğmeler dökücektir hem elaya hem bize süpriz işte:img-wink:

nghn_87
29-04-07, 23:46
dilancım hoşgeldin canım
suatın kız kardeşi zenanla pek anlaşamycak gibi geliyo bana ama belli olmaz tabe
eğer kardeş kalıcıysa bi yakınlaşma muhakkak olur ama hasanla olursa acırım çocuğa valla leventin gazabından daha kurtulamadan bide suatı başına bela almış olur zavallım:img-grin2

bi kızkardeş zenana kötü davranır bi anne diyoruz
ama cok merak ediyoruz yaa
sayılı gün cabuk gecmiyo:img-blush
hasana biri gelsin artık ama suatın kardes zenana kötü davranırsa hasanı vermez özde kolay kolay:D

arkadaslar hepinize iyi geceler
cıkmak istemiyorum ama maalesef cıkmam lazımbye bye bye

madame
29-04-07, 23:47
Ufaktan tüyo seziyorum...Hmmm demek kiz kardes hakkinda öyle düsünüyorsun bende yengesine sahip cikar diyordum neyse öyle olsun...Bilge zaten fragmanda baya ideali görünüyordu umarim yine isleri karistiracak seyler yapmazzz...Gestapo ve Ela'yi hatta herkesi rahat biraksin Serdar'la gidip mutlu olmasini diliyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Valla arkadaşlar yazdıklarım valla tahmin ama yarın gece size allahın izniyle başka tüyolar getirebileceğimi düşünüyorum. :happy0064 :happy0064 Bu konuda yoğun çalışmalarım olacak. Şimdi ben Leventçi olduğum içinde levent konusunda tüyo getirisem kızmak yok ama. :img-yes: :img-yes: Şimdi biliyorsunuz aslında yavaş yavaş dizinin yaz finali geliyo. Haziranda tatile girerse dizimizi eylüle kadar göremeyeceğiz. :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Dilan-Cagri
29-04-07, 23:48
dilancım hoşgeldin canım

Hosbuldum canim...Istermisiniz Suat Zenan ve kiz kardesinin arasinda kaliyormus birde :img-grin2 ...Vallaha dedigin gibi kalici olursa Hasan'a bende üzülürüm Levent bakislariyla bitirdi cocugu zaten ama Suat bakismayi birak direk dalar herhalde Hasan'a :img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse...Nehir'de yok ortalikta Nagihancim ve Zeyno cikiyorsun galiba görüsürüz bye

Valla arkadaşlar yazdıklarım valla tahmin ama yarın gece size allahın izniyle başka tüyolar getirebileceğimi düşünüyorum. :happy0064 Bu konuda yoğun çalışmalarım olacak. Şimdi ben Leventçi olduğum içinde levent konusunda tüyo getirisem kızmak yok ama. :img-yes: Şimdi biliyorsunuz aslında yavaş yavaş dizinin yaz finali geliyo. Haziranda tatile girerse dizimizi eylüle kadar göremeyeceğiz.:icon_sorr

Hmmm tahmin demek ama neyse bizde yarini bekleriz tüyo icin...Canim dogru yaaa sonra sezon finali yapicak o kadar beklicezzz bi hafta verilmedi diye forum calkalanmisti dizimiz baslayana kadar ne halde oluruz o zaman bilemiyorum...Sonra baslamasina dogru heyecan basicak bizi bakin daha sezon finaline girmeden neleri düsünüyorum Özde dün soruyordun aha görüyorsun dizinin bende yarattigi deyisiklikleri :img-hyste

aysenurboz
29-04-07, 23:49
bende onu ıstıyorum....yanı tamam kıbırlı olmasında....boyle yuruyusu bıle bır tuhaf ya...ezık gıbı...tovbe yaw...

not:aysenurcum maa...ayyy:img-in_lo

Canım vallahi ezik az kalır diyorum adam koyun olma yolunda büyük adımlar attı:icon_whis

Hakkaten tövbe yaa neler dioz:img-hyste

Ndt:Maa son noktayı koymus canım:img-in_lo
bisiler düsünüyorum ben ama sen kalpten gitme tamam mı:img-hyste

vanessa19
29-04-07, 23:51
Canım vallahi ezik az kalır diyorum adam koyun olma yolunda büyük adımlar attı:icon_whis

Hakkaten tövbe yaa neler dioz:img-hyste

Ndt:Maa son noktayı koymus canım:img-in_lo
bisiler düsünüyorum ben ama sen kalpten gitme tamam mı:img-hyste

ben her sekılde gumluyorum alıstım:img-hyste :img-hyste

ya ben neler dedım aysenurcum....adamı yıktım kalmadı...

toparlayacak kendını ama gec olacak

aysenurboz
29-04-07, 23:53
ayşenurumm valla saliselik bişey yaparlarsa ben yönetmenin senaristin sonunu iyi görmüyorum zaten bütün form doktorlar fanı basar valla asm yi kimsede kurtarramaz
valla ya dökemedi bi nağmeleri belki bu bölümü bekliyordur süpriz olarak elaya neğmeler dökücektir hem elaya hem bize süpriz işte:img-wink:

Görme zaten basta ben gidiyom yolmaya:img-hyste

Döksün artık yaa ben kurdesen döktüm yaa :img-hyste

Levenntt seni seviyorum ela desinnnn:img-in_lo

hilalnaz
29-04-07, 23:57
Valla arkadaşlar yazdıklarım valla tahmin ama yarın gece size allahın izniyle başka tüyolar getirebileceğimi düşünüyorum. :happy0064 :happy0064 Bu konuda yoğun çalışmalarım olacak. Şimdi ben Leventçi olduğum içinde levent konusunda tüyo getirisem kızmak yok ama. :img-yes: :img-yes: Şimdi biliyorsunuz aslında yavaş yavaş dizinin yaz finali geliyo. Haziranda tatile girerse dizimizi eylüle kadar göremeyeceğiz. :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

madamecim hoşgeldin canım

oo süper yaşadık desene inşallah çalışmaların başarılı sonuçlanır bize şöle tüyolar getirirsin:img-grin2
hemde leventli tüyolar şöle ela levent sahneleriyle ilgili :happy0064

aysenurboz
30-04-07, 00:00
ben her sekılde gumluyorum alıstım:img-hyste :img-hyste

ya ben neler dedım aysenurcum....adamı yıktım kalmadı...

toparlayacak kendını ama gec olacak

Vallahi yıktın kübracım yaa:img-hyste
Ezik dedik koyun dedik:img-hyste

Not:Sen senaryoyu hala okumadın galiba gümlemediğine göre:img-hyste

hilalnaz
30-04-07, 00:02
Hosbuldum canim...Istermisiniz Suat Zenan ve kiz kardesinin arasinda kaliyormus birde :img-grin2 ...Vallaha dedigin gibi kalici olursa Hasan'a bende üzülürüm Levent bakislariyla bitirdi cocugu zaten ama Suat bakismayi birak direk dalar herhalde Hasan'a :img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse...Nehir'de yok ortalikta Nagihancim ve Zeyno cikiyorsun galiba görüsürüz bye [/B]

valla olucağına bak dilancım ama kız kardeş zenanı istemicek gibi geliyo bana abisine yakıştıramıycakmı dielim kıskanabilir belkide
hasan öle bi gaflette bulunursa suat direk dalar cnm hiç bakmaz suat jet gibi uçuveriri valla:img-hyste
zenanı öperken bile kıızn kafa göz gitti demştim öperken böleyse döverken düşünmek bile istemiyorum:img-hyste :img-hyste

hilalnaz
30-04-07, 00:06
Görme zaten basta ben gidiyom yolmaya:img-hyste

Döksün artık yaa ben kurdesen döktüm yaa :img-hyste

Levenntt seni seviyorum ela desinnnn:img-in_lo

hiç kurtuluşları yok cnm

valla fırsat olsa levent her dakka ela seni seviyorum bile der hastanenin ortasında bağırmış çokmu:img-grin2
valla bi süprizlede bizi susturamazlar bol ela leventli sahne istiyorum ben:img-grin2

Dilan-Cagri
30-04-07, 00:07
valla olucağına bak dilancım ama kız kardeş zenanı istemicek gibi geliyo bana abisine yakıştıramıycakmı dielim kıskanabilir belkide
hasan öle bi gaflette bulunursa suat direk dalar cnm hiç bakmaz suat jet gibi uçuveriri valla:img-hyste
zenanı öperken bile kıızn kafa göz gitti demştim öperken böleyse döverken düşünmek bile istemiyorum:img-hyste :img-hyste

Evet canim Suat Zenan'i öperken bende bi ara demistim aha kiza estetik yapiyor diye vallaha rallici abimiz jet gibi dedigin gibi aninda dalar Hasan'a :img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse dogru vallaha Zenan'a kötü davranirsa Özde onu Hasan'a istemez zavallim Hasan'a cok üzülüyorum ben yaaa...Neyse hadi herkese iyi geceler bende cikiyorum bye bye bye

Hirotaro
30-04-07, 00:09
Arkadaşlar fragmanın sonuna yetişebildim.Fragmanda acaba neler oldu.Anlatırmısınız lütfen

hilalnaz
30-04-07, 00:21
Arkadaşlar fragmanın sonuna yetişebildim.Fragmanda acaba neler oldu.Anlatırmısınız lütfen

suatla zenan yemeğe gidiyolar zenan şık bi ebise giymiş merdivenlerden iniyo suat bakakalıyo zenan seni çok seviyorum diyo
burak kadare kırmızı kar yağdırmak istediğim tek kadın sensin dio kırmızı güller dökülüyo üstlerine
levent ela bi yere koşuyo sanırım hasta için
levent elaya bunu sen istedin diyip hastanenin ortasında beni dinlermisiniz açıklamak istediğim bişey var dio bağırarak haldın fikret falan hepsi orda hasanda orda üzülerek bakıyo bu kadar:img-wink:

çıkıyosun galiba iyi geceler dilancımbye

ebruk_01
30-04-07, 06:53
herkese günaydın valla arkadaşlar süpersiniz ama çok yazmışsınız ben diğer sayfada kalmışım ya bende bu sayfadan başladım okuymaya......

süper bir bölüm fragmanı her gördüğümde çok heycanlanıyorum biaran evvel perşembe olsa ya levent elaya ne diyecek?_haldun fikret ne tepki verecek çok merak ediyorum........

gel perşembe gel..
not:özet çıktımı?

gzd_gzd
30-04-07, 07:56
günaydın arkadaşlar....:)

son 4 günümüz kaldı walla 18. bölüm için
bu arada bi tane daha fragmann olsa süper olur :)
özet gelmedi daha sanırım,gerçi özete ne gerek war,fragman herşeyi açıklıyo zaten :):)

prenses19
30-04-07, 08:12
GÜNAYDINLARRR canlarım

dün gece ki olanları okudum

zeyno özür msjları atmış falan

biz olayın ayrımcılık olmadığını bilsem de bunu ben biliyorum ama dışardan böyle gözükmediğini söylememe geerek yok heralde

ben bana bu konuyla ilgili gelen msjları dile getirmeden önce ayşe getirmiş iyi de olmuş

yanlış yaptığımız bişey yok herkese açık demişler kimse zaten yanlış yapıldığını söylemedi rahatsızlıklarını dile getirdiler ki bence zaten forum açık bi yer baştan buna takılıp girmemek yanlış

ama işin içine bi de imza olayı falan girince gerginlik iyice arttı

birinin girince konseyin diğer üyeleri nerde ne zaman açıyoruz lafları bzı kişileri haklı olarak rahatsız ediyo yorum yapmak istemiyolar

kendi adıma mı ben böyle şeyleri pek takmam konseymiş şuymuş buymuş gelir yorumumu yazarım ordakiler de benim candan arkdslarım

ama herkes ben değil

tamam ii bu konu die getirilmişken kimse üzülmesin kırılmasın herkes fikrini dile getiriyo
ayrıca karşılıklı yazılşmaya dönüşüp sakız gibi de uzamasın

yani forumda sürekli gerginlik var ve bu hoşuma gitmiyo

bütün foruma sesleniyorum kendimize gelelim artık

vallaha ben de bi tane lolipop konseyi kurucam

katılmak isteyenlerrr????????:img-hyste

sumisali
30-04-07, 08:20
GÜNAYDINLARRR canlarım

biz olayın ayrımcılık olmadığını bilsem de bunu ben biliyorum ama dışardan böyle gözükmediğini söylememe geerek yok heralde

ben bana bu konuyla ilgili gelen msjları dile getirmeden önce ayşe getirmiş iyi de olmuş

yanlış yaptığımız bişey yok herkese açık demişler kimse zaten yanlış yapıldığını söylemedi rahatsızlıklarını dile getirdiler

işin içine bi de imza olayı falan girince gerginlik iyice arttı

birinin girince konseyin diğer üyeleri nerde ne zaman açıyoruz lafları bzı kişileri haklı olarak rahatsız ediyo yorum yapmak istemiyolar

kendi adıma mı ben böyle şeyleri pek takmam konseymiş şuymuş buymuş gelir yorumumu yazarım ordakiler de benim candan arkdslarım

ama herkes ben değil

tamam ii bu konu die getirilmişken kimse üzülmesin kırılmasın herkes fikrini dile getiriyo

denizim günaydın bi tanem....

valal evet geceki yorumları okudum .......

ayşe içimizi okumuş gibi yazmış .......benim fikrimde mo yönde........

çoğu arkadaşımız forumdan artık keyif almadığını dile getiriyor.......

evet forumumuz keyifsiz bir hale geldi......

tabiki......burda gece yorumcularının olması çok güzel bu hoşumuza gidiyor....

ne güzel arkadaşlıklar perçinleşiyor...ne güzel herkes birbirine bağlı ......

yani bizim kırıldığımız konu bu değil.......

gece konseyi........gündüzki yorumlarda bile sürekli bundan bahsedildi .....

yani rahatsız edici bir durum kendi adıma bu böyle.......

valla böyle giderse forumumuz çöküşe giricek buda hiç hoş olmayacak.....

neyse denizim ya benide al .
şu lolipopun konseyine...açıkta kalmayalım bari........:)

bu arada süprizin ne olduğunu öğrendinmi sen .....
ne yapıcak bizim romantik aşık acep..........

birde ayşe yazmış ya asansör devri başlıyor yine diye......

evet hadi toplaşalım asansöre gidiyoruz.....:)

prenses19
30-04-07, 08:27
denizim günaydın bi tanem....

valal evet geceki yorumları okudum .......

ayşe içimizi okumuş gibi yazmış .......benim fikrimde mo yönde........

çoğu arkadaşımız forumdan artık keyif almadığını dile getiriyor.......

evet forumumuz keyifsiz bir hale geldi......

tabiki......burda gece yorumcularının olması çok güzel bu hoşumuza gidiyor....

ne güzel arkadaşlıklar perçinleşiyor...ne güzel herkes birbirine bağlı ......

yani bizim kırıldığımız konu bu değil.......

gece konseyi........gündüzki yorumlarda bile sürekli bundan bahsedildi .....

yani rahatsız edici bir durum kendi adıma bu böyle.......

valla böyle giderse forumumuz çöküşe giricek buda hiç hoş olmayacak.....

neyse dedinizim ya benide al .
şu lolipopun konseyine...açıkta kalmayalım bari........:)

bu arada süprizin ne olduğunu öğrendinmi sen .....
ne yapıcak bizim romantik aşık acep..........

birde ayşe yazmış ya asansör devri başlıyor yine diye......

evet hadi toplaşalım asansöre gidiyoruz.....:)

canım tamam bişey diyemem takılman normal

zaten tek kişiden değil bi kaç kişiden msj aldım bu konuda

ama hepsine de dediğim gibi onların gruplaşma ayrımcılık yapma gibi bi kötü niyetleri yok

hani öyle yansımış olabilir

siz de rahatsızlığınızı dile getirdiniz o da güzel

ben diyorum yaa forumda tartışmaların sakız gibi uzamasından gerginliklerden bıktım

ama gerçekten ortada onların kötü bi niyetleri yoktu sizin de tabii

lolipop konseyi mi anam açıcam bi konsey 24 saat aktif sonra kimse demesin ne gecesi ne öğleni ne sabahı :img-hyste

canım ne devirler başlıyo ne devirler

bence yakında sürprizden sonra bizim yeni mekanımız tekne olucak

NOT:şunu da belirrmem lazım tüyocumuzun bu konuyla hiçbir ilgisi yoktur onun uygun saatleri ve tüyo verme şevkine geldsiği saatler o saatlerdir kimse ayrımcılık yapıldığını düşünmesin

hem o arkadasLARIN DA KÖTÜ Bİ NİYETİ OLSA sabahında toplayıp olmayanlara göstermezler

sumisali
30-04-07, 08:34
canım tamam bişey diyemem takılman normal

zaten tek kişiden değil bi kaç kişiden msj aldım bu konuda

ama hepsine de dediğim gibi onların gruplaşma ayrımcılık yapma gibi bi kötü niyetleri yok

hani öyle yansımış olabilir

siz de rahatsızlığınızı dile getirdiniz o da güzel

ben diyorum yaa forumda tartışmaların sakız gibi uzamasından gerginliklerden bıktım

ama gerçekten ortada onların kötü bi niyetleri yoktu sizin de tabii

lolipop konseyi mi anam açıcam bi konsey 24 saat aktif sonra kimse demesin ne gecesi ne öğleni ne sabahı :img-hyste

canım ne devirler başlıyo ne devirler

bence yakında sürprizden sonra bizim yeni mekanımız tekne olucak

NOT:şunu da belirrmem lazım tüyocumuzun bu konuyla hiçbir ilgisi yoktur onun uygun saatleri ve tüyo verme şevkine geldsiği saatler o saatlerdir kimse ayrımcılık yapıldığını düşünmesin

hem o arkadasLARIN DA KÖTÜ Bİ NİYETİ OLSA sabahında toplayıp olmayanlara göstermezler

denizim tabiki kötü bir niyet yok..

tabiki farkında olmadan bu konuşulanlar.........neyse uzamasın bu muhabbet sadece .......fikrimizi dile getirdik......lütfen arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...sadece fikrimiz.........

aç anacım aç lolipopumuza konseyler kurban olsun demi ya.........

ah ah ayşenin eklediği resimelrden sonra gece uykularım kaçtı deniz ya....

gelde uyu yani o resimden sonra.......:)

prenses19
30-04-07, 08:38
denizim tabiki kötü bir niyet yok..

tabiki farkında olmadan bu konuşulanlar.........neyse uzamasın bu muhabbet sadece .......fikrimizi dile getirdik......lütfen arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...sadece fikrimiz.........

aç anacım aç lolipopumuza konseyler kurban olsun demi ya.........

ah ah ayşenin eklediği resimelrden sonra gece uykularım kaçtı deniz ya....

gelde uyu yani o resimden sonra.......:)

diyorum yaa ortada iki tarafta da kötü niyet yok

ki bence sürekli rahatsız olmaktansa fikrini dile getirmek en güzeli

ayy sorma zaten fregmanı deli gibi tele kaydetmişim boyuına izliyorum

son durak olmasa okulda bölüm bölümü kaçırıcam

geçen bi baktım otobüs bomboş şöför amca nerdeyse herkes indi diye basıp gaza gidiyomuş :img-hyste

lolipopuma konsey mi anacım ne isterse feda olsun bi taneme :happy0064 :happy0064

sumisali
30-04-07, 08:40
diyorum yaa ortada iki tarafta da kötü niyet yok

ki bence sürekli rahatsız olmaktansa fikrini dile getirmek en güzeli

ayy sorma zaten fregmanı deli gibi tele kaydetmişim boyuına izliyorum

son durak olmasa okulda bölüm bölümü kaçırıcam

geçen bi baktım otobüs bomboş şöför amca nerdeyse herkes indi diye basıp gaza gidiyomuş :img-hyste

lolipopuma konsey mi anacım ne isterse feda olsun bi taneme :happy0064 :happy0064

kız sne bir gün öyle karambole gidicen ama ne zaman hadi hayırlısı bakalım......:)

fragman toptan coşturdu milleti kızım.....

hele fragmanında sonunda levent ah ah........

elada garibim nasıl şaşırıyor herkese ne söylicek diye......

gel perşembe........

bu arada bizim özetcikten haber yokmu henüz....

prenses19
30-04-07, 08:51
kız sne bir gün öyle karambole gidicen ama ne zaman hadi hayırlısı bakalım......:)

fragman toptan coşturdu milleti kızım.....

hele fragmanında sonunda levent ah ah........

elada garibim nasıl şaşırıyor herkese ne söylicek diye......

gel perşembe........

bu arada bizim özetcikten haber yokmu henüz....

canım bazen diyolar karışma iyi niyetinden arada gidicen ya neyse

hatta bana bunu syleyenler msj atıp şikayetini belirtenler

başta benim söylememi istemediler arada gitmeyyim diye :img-hyste

ayy fregman mı saniyesi saniyesi ezberimde

kulağımda kulakllıık aşkımı dinliyorum bi yandan da izliyorum sorma yaniii

hiç de şaşırmıyo bence çok da iyi biliyo ne diceğini

sumisali
30-04-07, 08:53
canım bazen diyolar karışma iyi niyetinden arada gidicen ya neyse

hatta bana bunu syleyenler msj atıp şikayetini belirtenler

başta benim söylememi istemediler arada gitmeyyim diye :img-hyste

ayy fregman mı saniyesi saniyesi ezberimde

kulağımda kulakllıık aşkımı dinliyorum bi yandan da izliyorum sorma yaniii

hiç de şaşırmıyo bence çok da iyi biliyo ne diceğini

anlıyorum cicim........fikir sadece......

fragman snein ezberinde olucak tabi......:)

baksana telefona bile kaydetmişsin.....

normal olarak yani.......aksi düşünülemez......

kız veteriner gelicekmiymiş diziye neymiş.yasonun sitesinde tüyolar bölümüne yazmışlar öyle şeyler...........

bizim levent elaya süpriz olarak köpekmi alıcak yoksam.........

İLK AŞKIM_MERVE
30-04-07, 09:13
slm..

arkadaşlar fragmanı gördüm..allahım harikaydı..

özelliklede biricik aşkım..bitanem...burak'ım çok tatlıydı...ay ölürüm ona yaaa....aşkım benim...yaa hasanada çok üzülüorum..

ay cnm benim....

I LOVE YOU...BURAK....(mehmet aslan)...biricik aşkım=)

ebruk_01
30-04-07, 09:17
arkadaşlar size tüyo getirim ama baştan sölim alıntıdır ve gerçeklik payını bilmiorum diziye girecek olan veteriner kader ve elanın eve aldıgı bir köpek sayesinde oluyormuş
süpriz bilge sezon sonuna kadar dizideymiş

suatın annesi fenaymış düşünsenize azze nene yanında melek kalıyormş

levent fikomuza kerkenezin yalanını ortaya çıkarmak için yardım ettiğinden dolayı süprizi varmış..

hsan ela ve leventin aşkına saygı duyup kendi aşkını kalibine gömüyormuş

elanın babsı kayboluyor ve ela komserle beraber babsını arıyor muş

ve hasan tesadüfen elanın üvey kardeşini buluyor hastanede hemde bilgenin hastası olarak

zenan ve suatın ilişkileri pek güvenmeyin değişiklikler olabilir ykavgalar falan yani...:img-wink:

KARAMAY
30-04-07, 09:29
GÜNAYDINLARRR canlarım

yanlış yaptığımız bişey yok herkese açık demişler kimse zaten yanlış yapıldığını söylemedi rahatsızlıklarını dile getirdiler ki bence zaten forum açık bi yer baştan buna takılıp girmemek yanlış

ama işin içine bi de imza olayı falan girince gerginlik iyice arttı

ama herkes ben değil

Dün akşam o yazılanlardan sonra ... ne demek istediğimi anlayan ilk ve tek insan oldugun için Teşekkür ederim Denizcim... çünkü gerçekten dün yazdıklarımda ifade ettiklerimde benden kaynaklanan bir sorun oldugunu düşündüm ...

sadece arkadaşlar bu şekilde izlenim var ... siz ne dersiniz bilmem ama haberiniz olsun demek .... bu şekilde geri dönmemliydi.. bu kadarmı kapalıyız ...

neyse ... birazdan diğer yorumları okuyup bişeyler yazarım ..

18. bölümü Elayı Leventi konuşmalarını .. Leventin açıklamalarını dört gözle bekleyen biri olarak .. tüm oyun havası müziklerini hazılayıp hazırda bekleten biri olarak .. hepiniz kadar heyecanlıyım ..
son günler kala bu heyecana o yada bu nedenle gölge düşmesini istemiyorum ..

hepinize iyi yorumlar .. yeni haber olursa beni haberdar edin olurmu .. unutmayın ..

sumisali
30-04-07, 09:32
18. bölümü Elayı Leventi konuşmalarını .. Leventin açıklamalarını dört gözle bekleyen biri olarak .. tüm oyun havası müziklerini hazılayıp hazırda bekleten biri olarak .. hepiniz kadar heyecanlıyım ..
son günler kala bu heyecana o yada bu nedenle gölge düşmesini istemiyorum ..

hepinize iyi yorumlar .. yeni haber olursa beni haberdar edin olurmu .. unutmayın ..

ayşecim günaydın canım yoğunsun sanırım......

valla bende merakla bekliyorum ama ......
bişey çıkacak diyede korkmuyorum değil hani.......

evet oyun havaları......:) kız şöyle karadeniz havalarındanda koyalım unutma......:)

**Nilya**
30-04-07, 10:03
slm herkese ben geldim nbrsiniz?

neler war napiyorsunuz?

yeni tüyolarda gördüm gerceklik payi warmi bilen warmi?

not:ben geldim:happy0064

KARAMAY
30-04-07, 10:09
ayşecim günaydın canım yoğunsun sanırım......

valla bende merakla bekliyorum ama ......
bişey çıkacak diyede korkmuyorum değil hani.......

evet oyun havaları......:) kız şöyle karadeniz havalarındanda koyalım unutma......:)

yok artık .. yapmazlar.. Eger İstanbul manzarası gibi olursa varya ... toplayın milleti set basmaya gidiyoz...

pankartlara arka bahçemizi geri isteriz..
Asansörümüzü geri isteriz....
bankımızı geri isteriz yazıcaz...

sanmam yaa o kadarda hayal kırıklıgı yaratıp milleti iyice soğutmazlar ..

**Nilya**
30-04-07, 10:12
yok artık .. yapmazlar.. Eger İstanbul manzarası gibi olursa varya ... toplayın milleti set basmaya gidiyoz...

set basma kolay aliriz herkesi nasil olsa bi orduya bedeliz biz ama bisey fark ettim ben ya aramizda bitanem bile erkek yok neden olabilir:img-blush

evet arabayida geri isteriz
elanin evinin önünüde geri isteriz
yane biz isteriz:img-yes:

sude9
30-04-07, 10:35
Yeni fragman çıkmayacak anlaşılan,sesliyi verdik yeter diyorlar herhalde

Fragmanda arabanın aynasından gözüken kısım ile yoğun bakımdaki aletin arka arkaya gösterilmesi içime kurt düşürdü,iyi düşünelim iyi çıksın bari

ebruk_01 eklediğin tüyoları nerden aldın?Buraya eklenenlerden çok farklı,üstelik Suat'ın ailesinin Zenan'a iyi davranacağı,onu sevecekleri yazılmıştı.

ebruk_01
30-04-07, 10:36
tüyolar yasonun sitesinden alıntıdır ve sürekli tüyo veren arkdaşlardan alıntıdır
gerçeklik payı nedir bilmiorum ama gerçekleşebilcek tüyolar oldugu için bende sizle paylaşmak istedim

ebruk_01
30-04-07, 10:39
arkadaşlar size tüyo getirim ama baştan sölim alıntıdır ve gerçeklik payını bilmiorum diziye girecek olan veteriner kader ve elanın eve aldıgı bir köpek sayesinde oluyormuş
süpriz bilge sezon sonuna kadar dizideymiş

suatın annesi fenaymış düşünsenize azze nene yanında melek kalıyormş

levent fikomuza kerkenezin yalanını ortaya çıkarmak için yardım ettiğinden dolayı süprizi varmış..

hsan ela ve leventin aşkına saygı duyup kendi aşkını kalibine gömüyormuş

elanın babsı kayboluyor ve ela komserle beraber babsını arıyor muş

ve hasan tesadüfen elanın üvey kardeşini buluyor hastanede hemde bilgenin hastası olarak

zenan ve suatın ilişkileri pek güvenmeyin değişiklikler olabilir ykavgalar falan yani...:img-wink:

canım yukarıdada görüldüğü gibi ben zenana kötü davrancaklarını yazmadım ki sadece suatın anneside zenanın nenesi gibi inatçı dediğim dedik biri ** çok sevimli ve zenanın iyiliğini istiyor...azze nene suata kötü davranmıorsa suatın anneside zenana kötü davranmaz:img-wink:

zaten ilişkilerinde sorun olacağınıve bunlara ailenin sebep olacağını biliorduk
belkide iki sevimli anne ve nenenin çekişmesine sahne olabilir

sude9
30-04-07, 10:50
tüyolar yasonun sitesinden alıntıdır ve sürekli tüyo veren arkdaşlardan alıntıdır
gerçeklik payı nedir bilmiorum ama gerçekleşebilcek tüyolar oldugu için bende sizle paylaşmak istedim

Paylaştığın için teşekkürler:img-wink:

Ela'ya üvey kardeş doğru çıkarsa anne geri geliyyor demektir,Nihat'ın çocuğu olabileceğini zannetmiyorum,bu kızı yine ağlarkn izleyeceğiz demektir

sumisali
30-04-07, 11:00

hehe gidelim ayşecim ya.....:)

basalım seti gitmişken kerkenezide bir hal edelim.......

yoksa kazık çaktı gitmek bilmiyor........

valal bilmiyorum istanbul manzarasını az mı bekledik....

sen diyordun ya yeni mekanımız orası olucak diye.

ama gece gece neresi olduğunu bile anlayamadık......

ama herkes bu bölümde çok umutlu güzel şeyler olucak diye bakalım artık...

KARAMAY
30-04-07, 11:01
set basma kolay aliriz herkesi nasil olsa bi orduya bedeliz biz ama bisey fark ettim ben ya aramizda bitanem bile erkek yok neden olabilir:img-blush

evet arabayida geri isteriz
elanin evinin önünüde geri isteriz
yane biz isteriz:img-yes:

Araba deme........ emniyet kemeri ... oyy oyy oyy ...

olucak inşallah .. olucak .. bir umut işte..

Levent ve Elayı eskisi gibi görmek hepimize ilaç gibi gelicek eminim ....

teknede otursunlar aynı battaniyeye sarılsınlar ... tamam zaten .. biz biz değiliz o saatten sonra ...

KARAMAY
30-04-07, 11:04
hehe gidelim ayşecim ya.....:)

basalım seti gitmişken kerkenezide bir hal edelim.......

yoksa kazık çaktı gitmek bilmiyor........

valal bilmiyorum istanbul manzarasını az mı bekledik....

sen diyordun ya yeni mekanımız orası olucak diye.

ama gece gece neresi olduğunu bile anlayamadık......

ama herkes bu bölümde çok umutlu güzel şeyler olucak diye bakalım artık...

Yaa ben umutlanmamayı tercih ediyorum .. Çünkü hakketen İstanbul manzarasında hem süre olarak , hem replikler olarak çok büyük bir hayal kırıklıgı vardı bende...

yaaa adam "ben ... ben... " dedi durdu .. bi kekemeliği eksikti .. ,

inşallah umutlarımız çökmez..
ve yeniden doğarız ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zaten eger fragmandaki bakışları versinler uzun uzun .. birkaç ölü kesin şimdiden belli ...

**Nilya**
30-04-07, 11:06
Araba deme........ emniyet kemeri ... oyy oyy oyy ...

olucak inşallah .. olucak .. bir umut işte..

Levent ve Elayı eskisi gibi görmek hepimize ilaç gibi gelicek eminim ....

teknede otursunlar aynı battaniyeye sarılsınlar ... tamam zaten .. biz biz değiliz o saatten sonra ...

emniyet kemeri evet ama ..... arabda aramisti bilge onu oda war :img-hyste

ins olur ya

ay ilac ne demek benim yasama nedenim onlar ya :img-wink:

evet ya lavo alsin sevdigi kizi yani basina koklasin öpsün sarilsin isitsin yane
ay igce costum demi :img-hyste :img-hyste

ay en güzel bölüm bence asansörlerde gecti

bu arad cnm multimedia bölümdeki resimlerideki replikler süper resimleri sen ekleyince bakmak daha bi eglenceli oluyor:img-wink:

**Nilya**
30-04-07, 11:09
slm arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr naber ya bana cvp yazan yok mu bakın size diommmmm lütfen msjlarıma bakın benimle konuşmak isterseniz ben buradayımmmmmmm sizlerle olmaktan da çokkkkkkkkk mutluyum cnm arkadaşlarımmmmmmmmmm sizleri çokkkkk seviyorummmmmmmm

ay cnm görmemim pardon hg cnmcim bizde seni cok seviyoruz bitanem ama
ltf dizi hakkinda konusta berna ablayi yormiyalim dimi sabah sabah

ay leventlen elanin barisicagi gün bayramin ilk günü oluyor benim icin ya ee
parti yapiyoruzmu persembe yada cuma artik biseyler gerekli ciftlerimiz mutlu
fiko hamile bilgeden kurtulduk ee artik bi kutlama sart bence

sumisali
30-04-07, 11:10
Yaa ben umutlanmamayı tercih ediyorum .. Çünkü hakketen İstanbul manzarasında hem süre olarak , hem replikler olarak çok büyük bir hayal kırıklıgı vardı bende...

yaaa adam "ben ... ben... " dedi durdu .. bi kekemeliği eksikti .. ,

inşallah umutlarımız çökmez..
ve yeniden doğarız ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zaten eger fragmandaki bakışları versinler uzun uzun .. birkaç ölü kesin şimdiden belli ...

hehe :img-hyste demi ölüler belli.

o bakışlardan sonra uykularım kaçtı akşam zaten.....senin yüzünden....:)

evet bizim levomuz bu bölümde kendini aşıcak......

artık ebnden başka kelimeler öğrendi ablası bu bölümde görücez onları inşallah......:)

aman ne yapalım ya alıştık umutlarımızın her seferinden bertaraf olmasına....
heveslenmeyincede tadı çıkmıyor yahu......

xxceydaxxselam canım....fragmanı herkes bol bol izledi sanırım arkadaşım....:)

nensi
30-04-07, 11:11
merabalar arkadaşlar herkez nasıl eeeeee neler oluyor ikinci fragman çıktımı bilgisi olan varmı bu bölüm çok güzel olacağa benziyor bakalım dizinin en hırslı çifti neler yapacak sabırsızlıkla bekliyoruz :happy0064 :happy0064 en güzel çift SUAT veZENAN sizi çok seviyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064

**Nilya**
30-04-07, 11:15
Ben bayadır fransız kaldım dızıden :( malm oks oldugu ıcın en son neler oldu arkdaslar ?

önceliklen tek cümlelik mesaj Y-A-S-A-K cnm
wolla:img-yes:

diziye gelince ay neler olmadiki ciftlerimiz mutlu fiko hamile
bilgeyi mosmor bi sekilde gördük bu hafta bayram war bayram
bide galiba elanin kardesi geliyor ama üvey
zenan ve suat azre neneylen birlikte ymeege gidiyorlar
haldunu hec görmedik wolla nedendir bilinmez
bide levo fikoya bi hediye alicakmis bilgenin foysasini
meydana cikardigi icin

**Nilya**
30-04-07, 11:19
merabalar arkadaşlar herkez nasıl eeeeee neler oluyor ikinci fragman çıktımı bilgisi olan varmı bu bölüm çok güzel olacağa benziyor bakalım dizinin en hırslı çifti neler yapacak sabırsızlıkla bekliyoruz :happy0064 :happy0064 en güzel çift SUAT veZENAN sizi çok seviyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064

ooo hemserim gelmis samsunlu lar toplaniyor :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay ins bütün ciftlerimiz mutlu olur ya
elam ve leventim
suat ve zenan
burak ve kader
ali amca ve fiko teyze ve tabiki bebekleri
hasan ve meschul kisi
ötekiler mutlu olmasada olur yane

sumisali
30-04-07, 11:21
ooo hemserim gelmis samsunlu lar toplaniyor :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay ins bütün ciftlerimiz mutlu olur ya
elam ve leventim
suat ve zenan
burak ve kader
ali amca ve fiko teyze ve tabiki bebekleri
hasan ve meschul kisi
ötekiler mutlu olmasada olur yane

kız iyi dileklerini okurken.
birden dedim karşıam bilge serdarda çıkıcak ama.
sonuna yazmışsınya o mutlu olmasada olur diye....:) güzel yani.....

ya ali beyi görücekmiyiz acaba......
bebek var ortalarda ..ama babası yok iyimi....:)

babasınıda görelim lütfen.....

**Nilya**
30-04-07, 11:24
kız iyi dileklerini okurken.
birden dedim karşıam bilge serdarda çıkıcak ama.
sonuna yazmışsınya o mutlu olmasada olur diye....:) güzel yani.....

ya ali beyi görücekmiyiz acaba......
bebek var ortalarda ..ama babası yok iyimi....:)

babasınıda görelim lütfen.....

yok anam onlar mutlu olmasinalr satten onlar
yüzünden cogumuz sinir hatasi olduk bide mutlu olsunlarmi dicem
hec isim olmaz :img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet ya ali beyi görmek istiyoruz biz ali bey ali bey ali bey ay kesin
kilibik birisidir ya ay cok güleriz keske gelse

**Nilya**
30-04-07, 11:26
slmm dizimizde inşalllah güzel olaylar olurrrrrrrrrrr

ay benim söylemekten dilimde tüy bitti siz hallen yapiyorsunuz tek cümlelik mesajlar YASAK CNM Y-A-S-A-K

ya böyle seyler yüzünden ana sayfaya gecemiyoruz iste of ya of

elam ve leventi mutlu görmiyeli cok olmus ya asansör macerlarini özlemistik demi arkadaslar ay leventinde fragmanda gözlerinin ici gülüyordu askim ya
(deniz abla duymasin):img-hyste :img-hyste

ah suat ve zenaninda durumu wahim zavalilar ya
bide suatin annesi cikiyor basimiza

sumisali
30-04-07, 11:27
yok anam onlar mutlu olmasinalr satten onlar
yüzünden cogumuz sinir hatasi olduk bide mutlu olsunlarmi dicem
hec isim olmaz :img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet ya ali beyi görmek istiyoruz biz ali bey ali bey ali bey ay kesin
kilibik birisidir ya ay cok güleriz keske gelse

evet çoğumuz komple bakırköye transfer olucaktık nerdeyse.

son anda döndük.........ben hiç sanmıyorum ali beyin kılıbık birisi olduğunu......

şimdi melek ruhlu gestapomuz zaten sert ya........buna kılıbık eş yakışmaz........

şöyle dediğim dedik birisidir bence...........

arkadaşlar tek cümlelik mesajlar yasak lütfen.........

**Nilya**
30-04-07, 11:28

son anda döndük.........ben hiç sanmıyorum ali beyin kılıbık birisi olduğunu......

şimdi melek ruhlu gestapomuz zaten sert ya........buna kılıbık eş yakışmaz........

yok bence gestapo buakdar sert ve oteriteli birisiyse
eside kesin kibikdir yoksa komik olmaz bence sert maco biri olsa
yakismaz fikomuza

sumisali
30-04-07, 11:30
yok bence gestapo buakdar sert ve oteriteli birisiyse
eside kesin kibikdir yoksa komik olmaz bence sert maco biri olsa
yakismaz fikomuza

yok yok asıl o zaman sarar onları izlemek..

hani gestapomuz sert ya.
eşinin yanında süt dökmüş kedi gibi dururmuş..........
ay çok komik olur ya...........

leventcim ne süprizi yapıcan canım.........meraktayız lütfen.hayallerimizi yıkma olurmu....:)

**Nilya**
30-04-07, 11:32

hani gestapomuz sert ya.

leventcim ne süprizi yapıcan canım.........meraktayız lütfen.hayallerimizi yıkma olurmu....:)

ay oda oalbilir tabe sert fiko olmus tatli doktor:img-hyste :img-hyste satten tatli ama yane asistanlara karsida daha yumusak oluyormus hamile
yüzündende degisiyormus felan ay cok komik olur ya

evet leventcim bizi hayal kirikligna ugratma.... satten bilge sokunu daha yeni yeni atiyoruz üzerimizden

gzd_gzd
30-04-07, 11:37

geldim ayşinim
yemek yiyodum da:img-hyste :img-hyste :img-hyste

bence kılıbık olsun ya ali enişte
daha eğlenceli olur
çocuğa falan enişte baksın
fiko teyzem çalışsın:img-hyste
2 dediğim dedik kişi olursa ailede zor olur yaw:img-hyste

**Nilya**
30-04-07, 11:39
siz benimle neden hiç konuşmuyorsunuz? yoksa siz beni beğenmiyor musunuz????????????????????????????????

ya cnm bak seni begeniyoruz ama ltf hemen bu veüsteki mesjaini silermisin ltf rica ediyorum sana böyle hem tek cümlelik mesaj hemde diziylen hic alaksi olmayan msj yazma buraya ok cnm ltf ltf hemen sil yukardkinide sil :img-wink:

ya nerde herkes ya kayboldular deniz abla yok ayse yazmyior da:icon_sorr

ah fiko ah sende olmasan bu cadinin foyasi asla meydana cikmazdi bizde hallen aci cekiyor oldurduk ay fikoya hepimiz naislda sinir olyuorduk ilk zamanlar en büyük düsmanimiz o simdiyse ailesini bilem kuruuyoruz:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sumisali
geldim ayşinim

daha eğlenceli olur

hoşgeldin gözdem.........
afiyet olsun.......:)

kılıbık değil..ya
şöyle kodumu oturtan biri olsun güzel olur ya....:)
iki cambaz bir ipte oynamaz misali.....
ya çocuğu yine bakar canım
çocuk bakacak diye adam kılınıkmı olucak yani.......

aysenurboz

hani gestapomuz sert ya.

Slmlaar ben geldim:happy0064

Ay su ali cıksın bir an önce gülelim eğelenelim:img-hyste
Zaten fikreti hamile izlemek süper olcak:img-hyste

Levent eğer köpek alırsa konuslmus gecen msjlarda tehlike sinyallerini calın...
Greyste köpek icin veterinere gidiodu sora sevgili oldu veterinerle...

**Nilya**
30-04-07, 11:40
geldim ayşinim

daha eğlenceli olur

tamamen ayni fikrideyim
bencede kilibik olsun :img-hyste
evin erkegi fiko evin
hanimi ali eniste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

**Nilya**
30-04-07, 11:43

kim leventmi veterinlerlen sevgili ouyordu anlamdim ama
artik dizmizi greyslen kiyaslamsak ltf o dizinin hec iyi bitmemis diye duymustum ben ltf bizim ciftlerimiz mutlu ve hep öyle kalicaklar :img-wink:

sumisali
30-04-07, 11:43

hoşgeldin canım............

evet çıksın ali bey......::) şöyle bakalım kocasına karşı gestapoluğu söküyormu biziim melek ruhlu gestapomuzun.....

valla evet öyle dediler.......köpek mi alıcak artık kedimi ne..o yüzden veterinerle karşılaşma olucak......levent kıskanıcakmış galiba ama bakalım görücez...........

aysenurboz
30-04-07, 11:47
kim leventmi veterinlerlen sevgili ouyordu anlamdim ama
artik dizmizi greyslen kiyaslamsak ltf o dizinin hec iyi bitmemis diye duymustum ben ltf bizim ciftlerimiz mutlu ve hep öyle kalicaklar :img-wink:

Levent diil Ela:icon_whis
vallahi doğrLARI söylüyorum eğer böyle bisi olcaksa...
Ayrıca greys hala devam ediyo bitmedi yani...

gzd_gzd
30-04-07, 11:47
hoşgeldin gözdem.........
afiyet olsun.......:)

kılıbık değil..ya
şöyle kodumu oturtan biri olsun güzel olur ya....:)
iki cambaz bir ipte oynamaz misali.....
ya çocuğu yine bakar canım
çocuk bakacak diye adam kılınıkmı olucak yani.......

hoşbulduk ayşiniim

teşekkrler

yok yok kılıbık olsun ali eniştem
böyle fiko teyzem gibi tombiş bşii
işyerinde otoriter
ama eve gelince acayip kuzu olan bi enişte olsn
:img-hyste :img-hyste :img-hyste

aysenurboz
30-04-07, 11:48
hoşgeldin canım............

evet çıksın ali bey......::) şöyle bakalım kocasına karşı gestapoluğu söküyormu biziim melek ruhlu gestapomuzun.....

valla evet öyle dediler.......köpek mi alıcak artık kedimi ne..o yüzden veterinerle karşılaşma olucak......levent kıskanıcakmış galiba ama bakalım görücez...........

Hosbulduk canım benim:happy0064

Levent kıskanır tabi cünkü elaya bakıcak yicek gibi greyste ki gibi olmasın ya nolurrr:icon_sorr levent pisman olcak köpeği aldığına...

**Nilya**
30-04-07, 11:48
Levent diil Ela:icon_whis
vallahi doğrLARI söylüyorum eğer böyle bisi olcaksa...
Ayrıca greys hala devam ediyo bitmedi yani...

ay ins öyle bisey olmaz ya ama greyslen bir sürü farki oldu bizim dizimizin levent artik evli deyil evlenmek zorundada deyil artik
elanin o hem ela biriylen birlikte olursa bence bu levent olur baskasi deyil

gzd_gzd
30-04-07, 11:49

hoşgeldin ayşenuruuum
walla burda köpek alcakları zamanı dört gözle bekliyorum
ama greysde köpek warken merder ayrıydı
burda barışcaklar elayla levent
veterinerden bi zarar gelmes elaya inşallah:img-hyste :img-hyste

gzd_gzd
30-04-07, 11:50
tamamen ayni fikrideyim
bencede kilibik olsun :img-hyste
evin erkegi fiko evin
hanimi ali eniste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

evettt:img-hyste :img-hyste :img-hyste
fiko teyzem evin erkeği
ali eniştem evin hanımı
komedi olur ya izlemesi:img-hyste

**Nilya**
30-04-07, 11:51
hoşgeldin ayşenuruuum

veternerden elaya bir zarar gelirse yada onalri ayirirsa ozaman
bizde veterinere zarar veririrz ama bizimkki biraz daha sert olur yani kasiriz severiz biraz onu demi :img-hyste :img-hyste

**Nilya**
30-04-07, 11:54
evet gözdecim (gzd_gzd) cocukta heralde fikoya baba
ali enisteye anneder :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ay ozaman dizide arada bi de olsa güelriz ay ay cok matrak olur ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste

aysenurboz
30-04-07, 11:55
hoşgeldin ayşenuruuum

hosbuldumm gössdeemmm:happy0064

evet bidenem bende bekliorum bu köpek sahnesini:img-hyste
ayrılardı haklısın burda barıscaklar 2 bölüm icinde...
vallahi insallah greyse uydurmazlar yoksa levent veterineri yer bitirir:img-hyste

kaderdamla
30-04-07, 11:58
merhaba arkadaşlar yeni bölüme az kaldı.bu bölüm tüyoları kaçıncı sayfada acaba?
yazarsanız sevinirim...

sumisali
30-04-07, 11:58
hoşbulduk ayşiniim

teşekkrler

yok yok kılıbık olsun ali eniştem
böyle fiko teyzem gibi tombiş bşii
işyerinde otoriter
ama eve gelince acayip kuzu olan bi enişte olsn

hehe gözdecim taktınız yani kılıbık diye.

başta kılıbıksa bile...gestapoya baka baka oda sertleşmiştir...:)

hani üzüm üzüme baka baka kararırya.....:)

valla bu veteriner işi oalbilir biizm leventcimiz biraz kıskansın..ama ileriye gitmesinler.........

ayşenurcum yesin bitirsin veterineri levent ya...bakalım kıskanınca nasıl oluyor.....:)

**Nilya**
30-04-07, 12:00
hehe gözdecim taktınız yani kılıbık diye.

başta kılıbıksa bile...gestapoya baka baka oda sertleşmiştir...:)

hani üzüm üzüme baka baka kararırya.....:)

valla bu veteriner işi oalbilir biizm leventcimiz biraz kıskansın..ama ileriye gitmesinler.........

ayşenurcum yesin bitirsin veterineri levent ya...bakalım kıskanınca nasıl oluyor.....:)

üzüm üzüme baak baka kararimista ozaman
enisteden fikoya bulasmis olmali cünki sert fiko getti yerine dünyalar tatlisi bi fiko geldi gestapoydu güzin abla oldu :img-hyste :img-hyste :img-hyste

ebruk_01
30-04-07, 12:02
selam oo fikomuzun eşini tartışıoruz ha
bencede biraz kılıbık olsun yani fikoyu dinlesin falan...:img-wink:
ela ve leventin arası veteriner yüzünden bozulmuyor sadece leventciğim biraz çatlıor kıskançlıktan ama çabul atlatıyorlar..

buarada tüyolar 24 sayfada var ben yazmıştım :img-wink:

sude9
30-04-07, 12:06
Bakmayın Fikret'in hastahanede öyle sert olduğuna,evde oldukça mülayimdir,Ali enişte de kılıbık değildir ama sertte değildir,10 yıllık evlilik içinde birirlerini iyi dengelemişlerdir,bebek olayı ile enişteyide görsek fena olmaz,mutlu mesut aile tablosu izleriz,hem insanlarıda :icon_whis heveslendirmiş olurlar,icraata geçirirler:img-yes:

KARAMAY
30-04-07, 12:07
yaa.. abla mabla enişte dedikte aklıma ne takıldı .. bizim Leventin Ankarada yaşayan bi ablası var deyillll....

Bu abla nasıl bir abladır?
Gün olur atlar gelirmi İstanbula?
gelirse Ela ile anlaşabilirler mi?
Bu hatun uyuzluk yapmaz dimi? ne biiliyim kerkenezi çok seviyodur oda elayla Leventi ayırmak için çalışmaz dimi.. dallasa dönmesin dizi ...

Bide kaynana var tabi Leventin annesi ... Hani çok ısrar etmiştiya kerkenezle evlenmesi için .. hatta sonradan çok sevinmişti..

ayy geliyolar bana sağdan sağdan... :img-help: :img-help: :img-help:
ya size ..???

**Nilya**
30-04-07, 12:09
Bakmayın Fikret'in hastahanede öyle sert olduğuna,evde oldukça mülayimdir,Ali enişte de kılıbık değildir ama sertte değildir,10 yıllık evlilik içinde birirlerini iyi dengelemişlerdir,bebek olayı ile enişteyide görsek fena olmaz,mutlu mesut aile tablosu izleriz,hem insanlarıda :icon_whis heveslendirmiş olurlar,icraata geçirirler:img-yes:

bence ela ve leventti zenan ve suatti burak ve kaderi
heweslendirsinler ama en cokta elami ve leventimi su veterenirnde icabina bakilsa iyi olur bu senaristleri biraz korkutsakmi ne :img-hyste :img-hyste

gzd_gzd
30-04-07, 12:10
hosbuldumm gössdeemmm:happy0064

evet bidenem bende bekliorum bu köpek sahnesini:img-hyste
ayrılardı haklısın burda barıscaklar 2 bölüm icinde...
vallahi insallah greyse uydurmazlar yoksa levent veterineri yer bitirir:img-hyste

ayşenurum walla
greyse uydururlarsa bence de
levent veterineri yer bitirir
o yüzden mümkünse gelmesin veteriner

kendi sağlığı için:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

**Nilya**
30-04-07, 12:10
yaa.. abla mabla enişte dedikte aklıma ne takıldı .. bizim Leventin Ankarada yaşayan bi ablası var deyillll....

Bu hatun uyuzluk yapmaz dimi? ne biiliyim kerkenezi çok seviyodur oda elayla Leventi ayırmak için çalışmaz dimi.. dallasa dönmesin dizi ...

Bide kaynana var tabi Leventin annesi ... Hani çok ısrar etmiştiya kerkenezle evlenmesi için .. hatta sonradan çok sevinmişti..

ya size ..???

anaaaaa doruya bu levonun ailesi nasil
huyu suyu iyimidir anam deyilse düzeltelim sevelim sunalari biraz deyilmi

sagdan soldan yukaradn asagd bana geliyorlar wolla ya

sumisali
30-04-07, 12:11

ya size ..???

kzı ayşe ne diyon sayende banada geliyorlar........sağdan sağdan.....:)

valal bir ara çok konuşmuştuk bu ablayı hatırlıyormusun bilmem.

şimdi dedik gelirmiş bilgeyide seviyorsa.........

onlar bir olur levente hayatızindan ederlermiş dedik.

daha sonra belki oda bilgeye gıcıktır........bilgenin yalanlarını öğrenmek için elinden geleni yapar dedik....

yani bu abla nasıl bişey bak bende merak ettim......:)

hele anasını hiç sorma.........dediğin gibi çok istemişler ya ......evlenmelerini......ay yok oda iyidir heralde......ya...
leventcim annesine benziyorsa biraz annesi mülayimdir....:)

gzd_gzd
30-04-07, 12:15
üzüm üzüme baak baka kararimista ozaman
enisteden fikoya bulasmis olmali cünki sert fiko getti yerine dünyalar tatlisi bi fiko geldi gestapoydu güzin abla oldu :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bence de:img-hyste :img-hyste
fiko teyzemin bu dünylar tatlısı olma halinin nedeni belki de ali eniştem olabilir:img-hyste

şu hamilelik bi an evvel ortaya çıksa da fiko teyzemin hamile hallerini izlesek kşke:img-hyste

KARAMAY
30-04-07, 12:18
kzı ayşe ne diyon sayende banada geliyorlar........sağdan sağdan.....:)

valal bir ara çok konuşmuştuk bu ablayı hatırlıyormusun bilmem.

şimdi dedik gelirmiş bilgeyide seviyorsa.........

onlar bir olur levente hayatızindan ederlermiş dedik.

daha sonra belki oda bilgeye gıcıktır........bilgenin yalanlarını öğrenmek için elinden geleni yapar dedik....

yani bu abla nasıl bişey bak bende merak ettim......:)

hele anasını hiç sorma.........dediğin gibi çok istemişler ya ......evlenmelerini......ay yok oda iyidir heralde......ya...
leventcim annesine benziyorsa biraz annesi mülayimdir....:)

yok yaa benim içimi korku kapladı ...

heya unuttuk Leventin Ailesini ... kerkenezi def ettik derken bide bunlar çıkmasın .. Kerkenezin zaten bir destekçisi var gargamel ... bide bunlar çıkmasın ...

ortalık hayda rinna rinanay olur ...
bizde şişli cami ikindi namazına yetişiriz herhalde ...

avona
30-04-07, 12:36
slm arkadaşlar uzun zamndır yoktum şöyle bi bakıyım dedim amanın ne öyle elaya üvey kardeşmi geliyomuş orayı pek anlamdım bi açarsanız sevinicem bide ali enişteden bahsetmişsinizde yoksa odamı geliyo tabi bide levonun ailesi ablası iidir diyomda annesine pek güvenemiyom başka tüyo falan varmı biri zahmet olmasa bab anlatablirmi acaba...

panikle-me
30-04-07, 12:57
okuldayım..
sözde proje çalışıorum...ama çalışıorum..
bakıorum ali enişte konu olmuş..
bence aynı gestapo çıkıcak..karakter yönüyle çok bensicekler

tatli_cadı
30-04-07, 13:20
katılıorum aşk yaradı ona da....:img-wink:
böle daa şeker oldu ama dimi???
bide kader biras yumuşasa tam süper olacak yaw....

burak cok degismedi asilim
ama ben once de beyeniyorum simdide
bugun cok mutluyum :dance: :dance: valla kader konusup
morel bozmayacagim kaderi sevmiyorum
burak seviyor ama zeyno sevmiyor kader
yumsayacaktir ama buraka nasil davranacak ona
gore tepkim biraz degisrir:img-hyste

ayy burak koptu gidiyo yaww
aşk suat'a da burak'a da ii geldi:)

yaww ben onu hep sevdim zaten
taşı gediğine koyan adamları severim

zaten acıklı bi hikayesi var :icon_sorr babasına nasıl kızdım yaww yazıkk
burağın kalbi temizzzz :img-blush

kaderde umarım toparlarr

ya canlarım ben dizini basından beri bunu soyluyorum burak çok romantık ve ıyı kalplı yasıdıklarından dolayı bunu gostermıyo hissetiği gibi davaranmıyo bıraz palaybol tıplı ama sevdınmı tam sevıyo kırmızı kar olayı gerçektn çok romantıktı kadere olan aşkı onun içindeki buragı çıkardı

Dilara03
30-04-07, 13:26
kesinlikle katılıyorum tatlı_cadı burak çok tatlı birii çok romantik ama göstermio

tatli_cadı
30-04-07, 13:35
[QUOTE=Dilara03;3146953]kesinlikle katılıyorum tatlı_cadı burak çok tatlı birii çok romantik ama göstermio[/QUO

evet dilara hemde çok ıyı bırı kadere olan aşkından sonra içindeki buragı ortaya çıkardı haklı ama babası sarhosken araba kullanıp annesını ve kardesını oldurmus onun yerınde olsak bızde belkı aynı sekılde davaranırdık ilk bolumlerde çok kendını begenmıs duruyodu ama ben o zamn bıle onu svıyodum ya o fragmanı ızlerken soyledıklerı varya bıttım bıttım çok romantıkkkkkkkkkk kım kırmzı kar yagdırıkı bu devırde(ya o bıraz gulede benzıyodu oylemi?):happy0064 :img-hyste

doktorcu-el
30-04-07, 14:15

ya size ..???

merabalar ben geldim
ayşe valla benimde aklıma bunlar geliyo hep
ama bence kesin leventin annesi bilgeyedüşkün olcak
ve elayı istemeyecek
babası ister
ablayı bilmiyorum valla:icon_whis

bi yandan da içimden diyorum
bunlar bilge gibi birinin sevdilerse elayı hayli hayli sevmeleri gerek:img-hyste

o.c_girl
30-04-07, 14:26
sLmmMm beN gEldİm naberSnis yHa:happy0064

byaaaA olDu girmYeLi :good:

buRaktAn ve aLi EnişTemsteN konu aÇılmıŞ :img-yes:

bUraK A geLinCe gerÇeKten kAdınlaRı EtkiLemEyi bİlyo wE romAntk amA çok çPknn!!:img-in_lo

aLi eNişte bEnce KIlıbık OlmaSın gEstpoDan dAha Delİ ve diSipliNli oLsuN geStpO koCasnın yAnnda mElk gbi olSun çk Komk olUr yAff:img-hyste :img-hyste

mirank
30-04-07, 14:50
selammm
ben geldim.
multimedyadaydım şimdide buraya geldim.:img-wink:

ama burası yine çok sessiz ya!
offf.
neyse bari bir an önce perşembe gelse.

bence leventin ailesi gelicek.
anneyle bab sevmezler önce
ama bence
ablayla ela iyi anlaşacaklar.

sonra diğerleride bilgenin gerçek
yüzünü görünce
elayı baş tacı edecekler...:happy0064

yildiznur82
30-04-07, 15:04
sabah birileri suatin kardesi sevmiyecek zenani falan demis. nasil yani leventle elaya bilgenin musallat oldugu gibi zenanin basina da bu kardes mi bela olcak yani. :icon_sorr yapmasinlar oyle ya. daha zenan la suat birbirleriyle tam olarak gecinmeyi ogrenemezken olcak is mi yani.:sad53:

ebruk_01
30-04-07, 15:34
sabah birileri suatin kardesi sevmiyecek zenani falan demis. nasil yani leventle elaya bilgenin musallat oldugu gibi zenanin basina da bu kardes mi bela olcak yani. :icon_sorr yapmasinlar oyle ya. daha zenan la suat birbirleriyle tam olarak gecinmeyi ogrenemezken olcak is mi yani.:sad53:

ewt öle birşey var ya annesi yada kardeşi zenan suatın rasını açıcak yani zorluk çıkarıcaklarmış bakalım..

Gul_15
30-04-07, 16:15
ewt öle birşey var ya annesi yada kardeşi zenan suatın rasını açıcak yani zorluk çıkarıcaklarmış bakalım..

aaaa nasil yani simdi suatin kiz kardesi mi problem olacak simdi aaaaa ne kotu ya once ela la leventte bilge bella oldu simdi de suatla zenanin arasi boluzacak...:sad53:

kelfindik
30-04-07, 16:18
bence suatın kardeşi zenana biraz çektirir aam ondan nefret etmeyiz yani şeker bi insan olur.şeventn annesi konsu tamamen karışık bi konudur ama tahminiki bilgeci olduğundan elayı sevmez.levomuzun babası bence elaya bayılır hatta
LB:ben bu kızı kendime alıyımmm bile diyebilir biraz çapkın bi adam bekliom leventin ablası dünya tatlısı bi insan oldun bi de kızı olsun adı da ..... olsun ve elayı çok sevsin.

guilty
30-04-07, 16:24
Taaaa cumartesinden fragman çıktığına göre bi ikinci üçüncü fragman da vardır herhalde...
Bu hafta Zenan'ı büyük büm büyük bir hayranlıkla izleyeceğim zaten her hafta o şekilde izliyordum fakat bu hafta pek süslü :)
Demek Suat'ın kardeşi biraz çektirecek hee görümce işte.....:)

seker1
30-04-07, 16:34
ewt belki suatın kardeşi yapabilir.zenana gıcıklık yapabilir suatlar zaten iki kardeş abisini zenandan da kıskanabilir ama zenan kendini asla ezdirmez yani ona bişey demesede kendini savunur ve korur yani iyi bir gelin olabilir:img-yes:

ayrıca suatında kardeşine zenanı ezdirceğini sanmıyorum o kadar fazla seviyo ki zenanı asla ezdirmez eminim:img-in_lo

hatta ailesi istemesse ailesinin karşısına geçer ama yinede evlenir zenan :img-in_lo :img-in_lo

tabi bencee kızlar:happy0064 :happy0064

seker1
30-04-07, 16:38
Taaaa cumartesinden fragman çıktığına göre bi ikinci üçüncü fragman da vardır herhalde...
Bu hafta Zenan'ı büyük büm büyük bir hayranlıkla izleyeceğim zaten her hafta o şekilde izliyordum fakat bu hafta pek süslü :)
Demek Suat'ın kardeşi biraz çektirecek hee görümce işte.....:)

ewt cnm bende sana katılıyorum bir fragman daha çıkarırlar çünkü fragmanı cumartesi çıkardılar bir fragman ddaha olmalı bu fragmanda herlade normal bölümmüş gibi salı çıkar görümcekonusundada sana katılıyorum nasılsa görümce çektircek cnm haliyle :img-in_lo :img-in_lo :img-yes:

avona
30-04-07, 16:57
slm arkadaşlar suatın kardeşinin problem olucağını sanmıyorum yani öyle büyük çapta belki abisini çok sevdiği için kısaknır onu kimseyle paylaşmak istemez ama daha sonra ben zenanı seviceğni düşünüyorum en büyük problem olarak anneyi görüyorum yani ancak o zenana kök söktürür gibime geliyo...

leventin ablasınıda vbabısında elaya bayılıcaklarının düşünüyorum onun da ancak annesi problem olur ama daha sonra o cadının yüzünü görünce elayı oda sevicektir...

bide artık şu ali eniştemiz gelsin çok merak ediyorum bide hasanada biri gelsin dimi ya süngerim benim...

KARAMAY
30-04-07, 17:11
merabalar ben geldim
ayşe valla benimde aklıma bunlar geliyo hep
ama bence kesin leventin annesi bilgeyedüşkün olcak
ve elayı istemeyecek
babası ister
ablayı bilmiyorum valla:icon_whis

bi yandan da içimden diyorum
bunlar bilge gibi birinin sevdilerse elayı hayli hayli sevmeleri gerek:img-hyste

Anne olabilir tabii..

Elaya yaptıgı açıklamada "onun babası benim annem " hep evlenmemizi bekledi gibi bişey demişti.. Evet bu yüzden annenin kerkeneze düşkün olma olasılıgı var..
Ama aynı zamanda bu abla ile kerkenez yakınen arkadaşta olabilir..

Jöle kafa ile bir Ankara geçmişi var kerkenezin hatırlayın .. Ablada Ankarada oturyor .. buyrun burdan yakın ... tam %50 ye %50 kerkenezi saf dışı ettik derken bide bunlardan biri çıkarsa başımızı ben rezervasyon için hemen Bakırköyü arıyom ..

hilalnaz
30-04-07, 17:55

slmm herkeseee
nie böle sesiz burası ya

ayşenurum ne diyosun sen ya bide başımıza veterinermi çıktı yok artık cnm ya daha barıştıramadık bile bide bu çıkarsa katil olucam valla basıcam o setide kanalı önüme ne gelirse artık:img-polic :img-help:
yaa rahat bırakın ela ve leventi bi barışsınlar aşklarını yaşasınlar yaşamayıpda acısını çektikleri aşklarınını sonuna kadar yaşasınlar tamam sonra aralarını bozarsınız ama şimdi değil yaa:icon_whis

€moS
30-04-07, 17:57
merhabalar arkadaşlarrr ben geldimmmmmm.... h.g yokmuuuuuu.....:img-hyste
ya tüyolar verilmiş galiba biri yazarsa ö.m fena olmasssss
neler konuşuyonusss kısaca özetlenebilirmiiiiii???????????:img-wink:

kumralim19
30-04-07, 18:01
Anne olabilir tabii..

Elaya yaptıgı açıklamada "onun babası benim annem " hep evlenmemizi bekledi gibi bişey demişti.. Evet bu yüzden annenin kerkeneze düşkün olma olasılıgı var..
Ama aynı zamanda bu abla ile kerkenez yakınen arkadaşta olabilir..

Jöle kafa ile bir Ankara geçmişi var kerkenezin hatırlayın .. Ablada Ankarada oturyor .. buyrun burdan yakın ... tam %50 ye %50 kerkenezi saf dışı ettik derken bide bunlardan biri çıkarsa başımızı ben rezervasyon için hemen Bakırköyü arıyom ..

slm arkadaslar ben geldim
bencede leventin annesi bilgeyi seviyordur yani bu kesin
ayrica bilgenin nasil yalan söyledigini biliyoruz
melek gibi görünüp isini sinsice hallediyor
kesin leventin annesiyle ilk bilge konusur
yalnis yalan seyler anlatir kadinda elaya düsman olur
bilge hanim timsah gözyaslarini birde leventin
annesine ve ablasina döker tamamdir
yani biz bu bilgeden kolay kolay kurtulamayiz

birde su veteriner olayi greyste burda
olmaz belki hem orda levent evliyken bile
ela leventle veterinerimi sececegini düsünüyor
levent ben senin icin iyi degilim aci cektiriyorum dedi
sen veterinerle mutlu ol dedi elada leventi secti
veterinerde leventi sectin yani o senin kalbini kiracak
ama bu sefer ben olmiyacam demisti

aysenurboz
30-04-07, 18:02
slmm herkeseee
nie böle sesiz burası ya

ayşenurum ne diyosun sen ya bide başımıza veterinermi çıktı yok artık cnm ya daha barıştıramadık bile bide bu çıkarsa katil olucam valla basıcam o setide kanalı önüme ne gelirse artık:img-polic :img-help:
yaa rahat bırakın ela ve leventi bi barışsınlar aşklarını yaşasınlar yaşamayıpda acısını çektikleri aşklarınını sonuna kadar yaşasınlar tamam sonra aralarını bozarsınız ama şimdi değil yaa:icon_whis

Canım tamamen greyste olan bi olay