Tüm Versiyonu Göster : Asi Dizisi-(Arşiv 16)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
görkem abi nasıldı ama dünki bölümde demirde kıskandı tabi oyle birini kim kıskanmaz,aside etkilendi sanki veya demiri kıskandırmak içinmi ne:img-hysteama ali çok tatlıydı helede asinin babası ben bu adamı tanımıyorum dediğinde ben ali alinin oğlu ali dediğinde ne tatlıydı görkem abi:happy0064:happy0064:happy0064
Ağustos Böcüğü 03-05-08, 11:02 Ama bir şey var Demir 'in tutumunda....Asi yi kendi bulup,bitti buraya kadarmış,önceliklerim değişti...ben yanlış yaptım demedi......
Sürekli Asi den kaçtı...........bu kaçışta üzmemek,kırmamak ,zaman kazanmak adına olabilir....ha ama telefonu açıp oynayabilirde işim var diyebilir,beyaz yalan söyleyebilirdi.....Asi den kaçmasıda kendini toparlamak yada Asi yi kaybetmemek yada geç kaybetmek adınamıydı ? yoksa korkaklıkmıydı ?....tartışılır....Birde şöyle düşünüyorum ben....Asi evde konuşurken iyi tamam dedi ve kalktı......Ben olsam ne yapardım dedim ,kendi kendime sanırım kabul etmezdim...üstüne giderdim,dün sahil kenarında vazgeçmeyecem diyen sen ne oldu der sorgulardım....tartışırdım....Sen beni ne sandın ...istediğinde gelecek istemediğinde gidecek kadar ne yerine koydun beni sen diye mutlaka sorardım....sahtemiydi tüm yaşananlar derdim....gitmesi doğaldı ama kalıp Demir in üstüne gitsemiydi acaba ? zorlayıp ne olduğunu öğrenmesi gerekirmiydi ? bilmiyorum....karıştım...:img-pilot
Elaayacım..Dejavu desem bir şey ifade edermi. Asi kız bunu yanlış hatırlamıyorsam 15.bölümde yaşamıştı. Bence üzerine gitmemesi gayet doğal..Aslına bakarsan Demir'in telefonu açmamasına şahit olan Asi'nin Demir'in kapısına dayanması dahi tuhaftır. Demir'i mazur gösterecek hiç bir bahane yoktur.Te o kaaaa...Kendisi verdiğim sıfatları bileğinin hakkıyla kazanmıştır..Şike falan yok..:) Demir'in hakkı Demir'e..:img-hyste
Elaayacım..Dejavu desem bir şey ifade edermi. Asi kız bunu yanlış hatırlamıyorsam 15.bölümde yaşamıştı. Bence üzerine gitmemesi gayet doğal..Aslına bakarsan Demir'in telefonu açmamasına şahit olan Asi'nin Demir'in kapısına dayanması dahi tuhaftır. Demir'i mazur gösterecek hiç bir bahane yoktur.Te o kaaaa...Kendisi verdiğim sıfatları bileğinin hakkıyla kazanmıştır..Şike falan yok..:) Demir'in hakkı Demir'e..:img-hyste
Tamam sustum...............:img-hyste
Te te başından itibaren tarafsızım ama Demir i hep anlamaya çalışan biri olarak düşünüyorum işte...........ama tabiki haksız...........sen güven ver sonra çekil..........(.msn den ne yazdım onu hatırla :img-hyste.....) SUSTUM.........
Ağustos Böcüğü 03-05-08, 11:09 görkem abi nasıldı ama dünki bölümde demirde kıskandı tabi oyle birini kim kıskanmaz,aside etkilendi sanki veya demiri kıskandırmak içinmi ne:img-hysteama ali çok tatlıydı helede asinin babası ben bu adamı tanımıyorum dediğinde ben ali alinin oğlu ali dediğinde ne tatlıydı görkem abi:happy0064:happy0064:happy0064
Şincik güzelim..Görkem dersen birşey diyemem..Zira kendisini tanımam..Dizi vesilesiyle tanıyacağız inşallah..
Mösyö Ali dersen..Hmmmm..Ben bu girizgahı bir yerden tanıyorum diyecem..
IA cılar bilirler..2.sezon dizimize giren muhteşem bir Aslı karakteri vardı..Bana onu anımsattı..O da çok şatafatlı girdiydi diziye..Ama her bölüm apoletinden bir yıldız sökmüştük. hani sonu ona benzemez inşallah..Aslı kızımız İspanya'dan gelmişti..Mösyö Ali'de sınır komşusu Fransa'dan...
Ahhh Neşe abla ahhhhh...Sen ne özgün senaristsin..:img-hyste
pas.si.on79 03-05-08, 11:09 Ama bir şey var Demir 'in tutumunda....Asi yi kendi bulup,bitti buraya kadarmış,önceliklerim değişti...ben yanlış yaptım demedi......
Sürekli Asi den kaçtı...........bu kaçışta üzmemek,kırmamak ,zaman kazanmak adına olabilir....ha ama telefonu açıp oynayabilirde işim var diyebilir,beyaz yalan söyleyebilirdi.....Asi den kaçmasıda kendini toparlamak yada Asi yi kaybetmemek yada geç kaybetmek adınamıydı ? yoksa korkaklıkmıydı ?....tartışılır....Birde şöyle düşünüyorum ben....Asi evde konuşurken iyi tamam dedi ve kalktı......Ben olsam ne yapardım dedim ,kendi kendime sanırım kabul etmezdim...üstüne giderdim,dün sahil kenarında vazgeçmeyecem diyen sen ne oldu der sorgulardım....tartışırdım....Sen beni ne sandın ...istediğinde gelecek istemediğinde gidecek kadar ne yerine koydun beni sen diye mutlaka sorardım....sahtemiydi tüm yaşananlar derdim....gitmesi doğaldı ama kalıp Demir in üstüne gitsemiydi acaba ? zorlayıp ne olduğunu öğrenmesi gerekirmiydi ? bilmiyorum....karıştım...:img-pilot
Demir de böyle gereksiz saçma bir kararı almadan önce zamana bırakmalıydı. Yani teyzeme destek olacağım ama Asiyle ayrılmam gerekiyor.Böyle kendini şartlandırmamalıydı.. Pek ala olabilir..
İşte sögütçüğüm taraf olmakla zorlamanın Demir üzerindeki bir etkisi de böyle çıktı.Ondan yanlış yaptı sanırım.Demir o psikolojiyle eğer teyzemi seçersem Asiden vazgeçmem gerek Teyzemi öyle rahat edecek..Gibi düşündü.SAçmaladı.
DEmir ailevi sorunlarımız var onlarla ilgilenmem gerekiyor.. Şu sıralar seni arayamazsam kusura bakma demesi lazımdı.TElefonlarına çıkmaması değil. RAndevu verip bekletmesi değil.Arayıp gelemeyeceğini bildirmesi lazımdı. YA da gördüğünde bir merhaba demeyecek kadar uzak kalmakla hata yaptı.. YAni Asiyi kendince gözden çıkarmakla.. vee Leylaya bakışında biraz tedirgin oldum Demir in... Sanırım başka hatalarda yapcak.UMarım yapmaz...
-----
Sevgili Elaaya diyebilirdi Asi..YAni kızabilirdi hesap sorardı.Ama Asi ağlamaya başladı.Orada durmak istemedi. Ağlayarak da konuşmak istemedi sanırım.
görkem abi nasıldı ama dünki bölümde demirde kıskandı tabi oyle birini kim kıskanmaz,aside etkilendi sanki veya demiri kıskandırmak içinmi ne:img-hysteama ali çok tatlıydı helede asinin babası ben bu adamı tanımıyorum dediğinde ben ali alinin oğlu ali dediğinde ne tatlıydı görkem abi:happy0064:happy0064:happy0064
Görkem kesinlikle çok tatlıydı karizması hakkında söylenicek tek söz yok zaten
Görkem diziden ayrılana kadar sıkı bi Asi takipçisiyim sonra Görkem nereye ben oraya:img-in_lo
ama Demir için güçlü bi rakip olucak gibi Ali yinede Görkemi çook sevmeme rağmen o çiftin arasına girmesi pek iyi olmıcak ve sonuçta yenilen tabii Ali olucak Görkemi üzgün bi şekilde görmek istemem ama sonuçta senaryo bu:img-wink:
Ağustos Böcüğü 03-05-08, 11:11 Tamam sustum...............:img-hyste
Te te başından itibaren tarafsızım ama Demir i hep anlamaya çalışan biri olarak düşünüyorum işte...........ama tabiki haksız...........sen güven ver sonra çekil..........(.msn den ne yazdım onu hatırla :img-hyste.....) SUSTUM.........
Hatırladım canım hiç unuturmuyum..:img-hyste
Amma....Velakin...Görünenin ardını görecem diye başımı uzatmaktan devekuşuna döndüm..Ben en iyisi görünene bakayım. Görünen ortada..
Görünen köy böcük istemez..:icon_whis
Alinin babası Ali ölmemişse onuda Süheylaya getirseler keşke. Dizi birazda Süheyla cephesinde hareketlense. İhsan mutlu. Süheyla'da mutluluğu yakalarsa hiç fena olmaz. Hem İhsan kıskanacakmı onuda görmüş oluruz.
Leyla keşke İstanbula daha erken gitseymiş.:img-wink:Hem dış güzellik hem de ruh güzelliğine kavuşmaya başladı.Asiye karşı daha nötr.İhsanı ilk kez takdir ettiğini gördüm şaşırdımmmm.:img-hysteAcaba bu sempati Aslanın babası olmasından mı doğdu?:img-icecrToplantı da İhsana özel selam vermeler falan.
melekle istanbuldan geldiğinden beri açık giyinmeye başladı rujlarını koyu koyu canlı renkler sürüyo aslanla kesin aralarında bişey olucak
ya niye öle diyosunuz ya.ıa da hatırlayınsana(izlediyseniz).cemi önce baya bi yüceltmişlerdi sonra psikopatın teki yapmışlardı.büyük bi ihtimalle ali de öle olcak.senaristlerin en büyük kozu bu.önce mükemmel gösterip sonra psikoya bağlatmak...
bende ordan hatırlayıp hatta sezon finalini düşündüm asiden yüz bulamayınca ali piskopata bağlanıcak ıssız bi yere falan kaçırıcak asiyi sezon finali olucak:img-hyste
Şincik güzelim..Görkem dersen birşey diyemem..Zira kendisini tanımam..Dizi vesilesiyle tanıyacağız inşallah..
Mösyö Ali dersen..Hmmmm..Ben bu girizgahı bir yerden tanıyorum diyecem..
IA cılar bilirler..2.sezon dizimize giren muhteşem bir Aslı karakteri vardı..Bana onu anımsattı..O da çok şatafatlı girdiydi diziye..Ama her bölüm apoletinden bir yıldız sökmüştük. hani sonu ona benzemez inşallah..Aslı kızımız İspanya'dan gelmişti..Mösyö Ali'de sınır komşusu Fransa'dan...
Ahhh Neşe abla ahhhhh...Sen ne özgün senaristsin..:img-hyste
sorma kenan almanyadan ali fransadan
bala mimar kenan mimar
benzerlikler baya bi fazla
Hatırladım canım hiç unuturmuyum..:img-hyste
Amma....Velakin...Görünenin ardını görecem diye başımı uzatmaktan devekuşuna döndüm..Ben en iyisi görünene bakayım. Görünen ortada..
Görünen köy böcük istemez..:icon_whis
bende durup durup demiri haklı çıkarıcak davranışlarında biraz da olsa hak verme arıyorum ama yok malesef
Defne ile Asi dertleşirken
Asi: Demir'in iç dünyasında bir şeyler oluyor
Defne: Senin de ilgini o karmaşık iç dünya çekmedi mi? Böyle olmasa ona aşık olur muydun?
sağlam tahlil ve geleceğe yatırım güzel bir cümle.. Asi zaten Demiri bu karmaşıklığını, dertlerini, birden parlayıp sönmelerini bile bile seviyor.
bu umursamaz tavırlarının altında saklı sıcaklığı gördüğü için son noktada kolay kolay vazgeçmez Demir den..
Ama Demir'e benzeyen ama bir o kadar da zıddı olan diğer delikanlıdan hoşlandı bence.. Gece yüzünün gülmesi de bu yüzdendi.
Ali Demir'in veremediklerini verecek Asi'ye huzur mesela , daha ilk andan babasına iltifat ederk 1-0 önde başladı bu işe.. Sonra açık sözlü Demir'in tersine kolay iletişin kuran,girişken bir adam..
Belki de ciddi bir ilişki ve evlilik için ideal biri. Bütün bunlara rağmen
Demir med-cezir gibi bir yakın bir uzak ... ama yakın hali o kadar sıcak ki o halini kısa süre de yaşayabilmek için bütün uzaklıkları göz alabilir insan..
Demir ile Asi birbirlerine hiçbir sorun yokken aşık olup sonradan gerçekleri öğrenmediler.. Aksine Demirin en zehir zamanlarında tanıdılar birbirlerini.. Asi Demirin ona ve ailesine zarar vermek istediğini bile bile sevdi onu.. Çünkü bence görünenin ötesindeki Demiri görebildi.
Yine görecektir
Bu arada Görkem Beyin adı üst sıralarda jeneriğe yazılmıştı bile...
kalıcı bir karakter olacak bence..
valla ben bile sinir oldum alinin her isim asi diye kisaltilmio deyince. tansimalarida demirinkisi gibi oldu zaten. ama aliye hic sinir olmadim sadece senaryocularin baska türlü bir tanisma ve konusma yapmalarini isterdim. adam da cok zayiflamis yaaa, hatirla sevgilide öyle degildi. demirin yanidna pek ciliz kalmis:) neyse bakalim neler olacak.
yasamakguzel88 03-05-08, 11:19 Demir'i bu bölüm haklı çıkaranı ben zaten alnından öpcem..Adamın haklı çıkcak tek bir davranışı yok..Evet teyzesine çok üzüldü ama bu Asi ye böyle davranmasını ferektirmezdi..Hani Demir teyzesine dediya ihsan bey suçsuz sen suçsuzsun teek suçlu benim Evet dünki bölümdeki tek dogru lafı buydu..Tek suçlu Demir dir...Allah bilir geçmiştede olayları bu karıştırdı..Anne karnındayken filan olaya el attı..
valla ben bile sinir oldum alinin her isim asi diye kisaltilmio deyince. tansimalarida demirinkisi gibi oldu zaten. ama aliye hic sinir olmadim sadece senaryocularin baska türlü bir tanisma ve konusma yapmalarini isterdim. adam da cok zayiflamis yaaa, hatirla sevgilide öyle degildi. demirin yanidna pek ciliz kalmis:) neyse bakalim neler olacak.
bence daha farklı sözler koysalardı daha iyi olurdu bu sözler Demir ile Alinin birbirlerine benzediklerini gösterio belki biraz ama tamamen aynı cümleler bana biraz garip geldi
Görkem gerçekten çok zayıflamış Hsdeyken böyle değildi biraz kilo alsa iyi olur
Ama ben asıl Saygın Soysalın tepkisini çok merak ediorum yanlış bilmiosam Saygın ve Tuba birlikteler dimi:icon_whis ve Saygınla Görkemde yakın arkadaşlar aralarında komik diyaloglar geçmiştir heralde
sabah oldu ama ben halan cok kızgınım...
demirin asi ye yaptiği terbiyesizliği anmaliyorum..aptal...
şimdi bu varyaa kararındanda vazgecmez..keson yıne asinden uzak duracam alilemi toplayacağim..der...ama velakın asiyide kıskaanmaktan ona hesap sormaktan geri dönmez...:img-tomat
tek dileğim ise asinin asilğini görmek bu bölüm bana haddinden fazla yumuşak geldi..hiçde öyle demire kzıgın kırgın bir hali yoktu..hanı aglamadiğini görsem bunların arasında böyle bir konuşma gecmedi hiç bir şey yaşanmadi sanırdım...
asi demire cok fazla iyi davrandi..adam onca soguk terbiyesiz davrandı ama yine gittii konuşmaya ben olsam hiç yanına ugramazdım...
cok berbat bir duygu olmali insan
nın başian aynı şey aynı kişi tarafından yapılması cok cok kötü ve bunun hiç bir acıklaması olmadiği gibi bir medelide olamaz..
tek deileğim asi demiri uzun bir müdeet af etmemesi...demirinde asiyi kısknamasından cok verdiği kararın ne kadar sacma asiyi ne kadar kırgını anlayıp peşinden gitmesini isterimm...
yoksa kıskandiği için peşinde dolanmasın bizim cacık demir...:img-tomat
funda umarım bu konuda bize güzel haberleri verir..son sahneden sonra bundan bile şüpe ediyorum..ve bu benı cok tedirgın ediyor..ben asimi geri istiyorum...
pas.si.on79 03-05-08, 11:29 Demir'i bu bölüm haklı çıkaranı ben zaten alnından öpcem..Adamın haklı çıkcak tek bir davranışı yok..Evet teyzesine çok üzüldü ama bu Asi ye böyle davranmasını ferektirmezdi..Hani Demir teyzesine dediya ihsan bey suçsuz sen suçsuzsun teek suçlu benim Evet dünki bölümdeki tek dogru lafı buydu..Tek suçlu Demir dir...Allah bilir geçmiştede olayları bu karıştırdı..Anne karnındayken filan olaya el attı..
Evet Canım zaten mantık hatası da burda.. YAni DEmir teyzesi için üzülüyor ona destek olmak istiyor.. Tamam Asi davranışlarında haklılık payı var diyelim.Teyzem babasından dolayı Asiyi istemiyor diye.. YAni kendince KENDİNCE haklı diyelim .Niye o zaman SÜheyla ile görüşmeye gelen İhsan için olumsuz birşey demedi..Hatta İHsan Beye ayıp olmasın davete gidelim dedi.
Ayrıca Demir Aslana bu bölüm daha sıcaktı..
İHsanı seviyor,Aslanı seviyor Asiden uzaklaşıyor...Vazgeçmek zorunda hissederek Demir in aklı karışıyor..Saçmalık...
DEmir karakterini mağdem yerden yere buldunuz..BAri iyice vurun İhsana tekrar düşman yapın... Biz de bunca bölümleri hiç izlememiş olalım... Onca emekler boşa gitsin..
arkadaslar, bu Ali bu dizi den nezaman cikacak?
ben sevmedim, hele Asi bakisi gicikti....:(
Görkem kesinlikle çok tatlıydı karizması hakkında söylenicek tek söz yok zaten
Görkem diziden ayrılana kadar sıkı bi Asi takipçisiyim sonra Görkem nereye ben oraya:img-in_lo
ama Demir için güçlü bi rakip olucak gibi Ali yinede Görkemi çook sevmeme rağmen o çiftin arasına girmesi pek iyi olmıcak ve sonuçta yenilen tabii Ali olucak Görkemi üzgün bi şekilde görmek istemem ama sonuçta senaryo bu:img-wink:
evt görkem abi mükemmel biri ve oyunculuğu çok güzel,bende artık görkem abi hangi dizide oynasa onu izliyorum asiyi bile onun sayesinde izledim dün ilk defa pek dizi izlemem çünkü,ve okadar belli ettiki kendini dizide :img-in_lo:img-in_lo çok tatlıydı valla
gülendam83 03-05-08, 11:34 valla ben bile sinir oldum alinin her isim asi diye kisaltilmio deyince. tansimalarida demirinkisi gibi oldu zaten. ama aliye hic sinir olmadim sadece senaryocularin baska türlü bir tanisma ve konusma yapmalarini isterdim. adam da cok zayiflamis yaaa, hatirla sevgilide öyle degildi. demirin yanidna pek ciliz kalmis:) neyse bakalim neler olacak.
aynı konuşma geçti diye sinir olmayın arkadaşlar. dün de söylemiştim. koca bölümün en akıllıca tasarlanmış yeri orasıydı. orda ali asiye daha farklı ne bileyim hoş iltifatlarda bulunsaydı demirde etki bırakırdı ama bu kadarda bırakmazdı. demir nasıl bozuldu. hele o cümleyi duyunca... her asiyeyi asi diye kısaltmıyorlar... aside demire verdiği cevabı verdi aliye. bana yakıştırıyorlar demekki... bence en can alıcı nokta burası. aynı konuşmanın bu şekilde geçeceği kimin aklına gelirdiki. asi de bilerek sırf demiri kızdırmak için özellikle yaptı. bakışlarından anlaşılıyor zaten. ben aksine o sahneyi çok beğendim...:img-wink:
Son sahnede dejavu oldu...Asi-Demir arasında geçen diyalog Asi-Ali arasında da geçti..Ama Demir orda bi bakış attı..Ayy dedim yazık bunlara yaa...Asi de o ara Demire bakıyo ya göz ucuyla...Ben beğendim o sahneyi yaa..
aynı konuşma geçti diye sinir olmayın arkadaşlar. dün de söylemiştim. koca bölümün en akıllıca tasarlanmış yeri orasıydı. orda ali asiye daha farklı ne bileyim hoş iltifatlarda bulunsaydı demirde etki bırakırdı ama bu kadarda bırakmazdı. demir nasıl bozuldu. hele o cümleyi duyunca... her asiyeyi asi diye kısaltmıyorlar... aside demire verdiği cevabı verdi aliye. bana yakıştırıyorlar demekki... bence en can alıcı nokta burası. aynı konuşmanın bu şekilde geçeceği kimin aklına gelirdiki. asi de bilerek sırf demiri kızdırmak için özellikle yaptı. bakışlarından anlaşılıyor zaten. ben aksine o sahneyi çok beğendim...:img-wink:
Ben de katılıyorum. çok zekice idi o sahne ve de çok canalıcı oldu.
Defne nin misafirleri Süheyla nın gençken çok güzel olduğundan bahsettiler
ama Süheyla nın gençlk hali ve fotoğraflardaki hali pek te güzel değil. Keşke daha inandırıcı genç bir karakter bulsalarmış.
gizemliyim 03-05-08, 11:40 İHsanı seviyor,Aslanı seviyor Asiden uzaklaşıyor...Vazgeçmek zorunda hissederek Demir in aklı karışıyor..Saçmalık...
Bu cümlene çok güldüm:img-hyste:img-hyste
Senaristler bu bölümü hangi psikolojiyle yazdı çok merak ediyorum:img-pilotTutarsızlık diz boyu,duygu geçişleri berbat:img-pilot
28. bölüm için mantıklı bir senaryo istiyorumda karakterlere yeniden inanmam için bu bölümü kafamdan silmem lazım.Zaman zaman konuşulan pembe beyin nakline artık ihtiyaç var sanırım:img-hyste
gülendam83 03-05-08, 11:40 sabah oldu ama ben halan cok kızgınım...
demirin asi ye yaptiği terbiyesizliği anmaliyorum..aptal...
şimdi bu varyaa kararındanda vazgecmez..keson yıne asinden uzak duracam alilemi toplayacağim..der...ama velakın asiyide kıskaanmaktan ona hesap sormaktan geri dönmez...:img-tomat
tek dileğim ise asinin asilğini görmek bu bölüm bana haddinden fazla yumuşak geldi..hiçde öyle demire kzıgın kırgın bir hali yoktu..hanı aglamadiğini görsem bunların arasında böyle bir konuşma gecmedi hiç bir şey yaşanmadi sanırdım...
asi demire cok fazla iyi davrandi..adam onca soguk terbiyesiz davrandı ama yine gittii konuşmaya ben olsam hiç yanına ugramazdım...
cok berbat bir duygu olmali insan
nın başian aynı şey aynı kişi tarafından yapılması cok cok kötü ve bunun hiç bir acıklaması olmadiği gibi bir medelide olamaz..
tek deileğim asi demiri uzun bir müdeet af etmemesi...demirinde asiyi kısknamasından cok verdiği kararın ne kadar sacma asiyi ne kadar kırgını anlayıp peşinden gitmesini isterimm...
yoksa kıskandiği için peşinde dolanmasın bizim cacık demir...:img-tomat
funda umarım bu konuda bize güzel haberleri verir..son sahneden sonra bundan bile şüpe ediyorum..ve bu benı cok tedirgın ediyor..ben asimi geri istiyorum...
asinin o şekilde davranmasının nedenini şuna bağlıyorum. demire kızdı demirin yaptıkları çok kötü tamam. kesinlikle haklısınız aside bunun farkında. ama asi artık demiri tanıdı. yani asinin demirin ona olan sevgisinden şüphesi yok kesinlikle. her ne kadar defneye başka şeyler söylesede dili başka konuşsada içinden inandığı bu. o yüzdende bu sefer farklı bir taktik izliyor ve izleyecek. yani ali ile yaptığı diyalog ve bir yandan da çaktırmadan demiri süzmesi bunu gösterir. ama şu da varki. ali karizma biri yani etkileyici yönleri var. gerçek kişiliğini henüz bilmiyoruz iyi de olabilir kötüde ama görünen o. asi ilerde aklı ve kalbi arasında kalabilir yani. her ne kadar demiri çok sevsede aşık olsada alinin ona ilgisi sevgisi ve demirde olup alide olmayan geçmiş... bunlar asiye farklı yollar seçtirebilir. biran asiyede kızabiliriz bu yüzden. ama sonuç değişmez. asi kalbini dinleyecektir...:img-wink:
GULBEYAZ76 03-05-08, 11:42 Defne nin misafirleri Süheyla nın gençken çok güzel olduğundan bahsettiler ama Süheyla nın gençlk hali ve fotoğraflardaki hali pek te güzel değil. Keşke daha inandırıcı genç bir karakter bulsalarmış.
Bırak o dedikodu kumkumalarını ben olsam hepsini evden kovardım.İnsan bu kadar rahat olamaz insanların burnunun dibinde onları kaynatıyor.Zifiri saçlar zebra saç olmuş çok çekmiş bu Süheyla çokkkkkk.:img-hyste
şimdiye kadar bakışlarıyla, duruşuyla,her zaman asiye destek olup ona yardım etmesi ile demiri bir numara ilan etmiştim.ama dünkü bölümde ona kızdım süheyla aramızda kalsın kimse duymasın dedi diye yapıyor herhalde dedim haklı çıkarmaya çalıştım ama %70 haksızdı.aslan nasıl ki ihsana anlattı o da asiye ,en sevdiğine durumu anlatabilir açıklayabilirdi.seni çok seviyorum ama bir süre teyzemle ilgilenmem lazım beni anla falan diyebilirdi.demir zaten hiç bir zaman ayarı eşit yapamadı.ya asiye sırtını döndü ya teyzesine.....
sonucunda da asiyi kırdı,üzdü,ağlattı.kendisi de üzüldü ,ağladı ama ne fayda!
dizinin sonunda da büyük bir endişeyle kolye yerinde duruyor mu diye baktı ve asiyi aliden nasıl da kıskandı.
demirin kıskançlık hallerine bayılıyorum ben.zaten onun aklını başına kıskançlık getirir diyorum.aklı başından gitmezse tabi.
ali hatırla sevgilide daha yakışıklı ve daha kilolu idi.gerçekten zayıflamış.ama yine de fena değil.asiye de sırıl sıklam aşık olacağa benzer.şimdilik aliye tepkili değilim eee asiye aşık olmasın da kime aşık olsun?!...
bana göre bu bölümün :good: leri:
1.neriman(kızları ile ilişkileri, defneye yaptığı öğütler,her şeye rağmen güçlü durması)
2.aslan(her hareketi ve lafı ile özellikle dut çalma sözleri ile)
3.asi (üzüldüğü ve defne söyledikleri ile ve akşam yemeğindeki kıyafetiyle)
4.ihsan(herkesin gönlünü yapmaya çalışması,ziyaya söyledikler ile)
5.melek(eski günleri hatırlayıp teyzesine söyledikleri ile ve ağaçtaki hali)
6.ali(asiye yaptığı iltifatlarla)
bu bölümünde :img-tomat ler:
1.demir (karmaşık iç hali ve asiyi üzdüğü için)
2.süheyla(ortalığı yine karıştırdığı için)
3.ziya(goncaya olan tavırları yüzünden) aklıma gelen bunlar aklınıza başka gelen varsa ekleyin arkadaşlar.
valla arkadaşlar bu ali canımızı baya sıkacak gibi etkileyici bir tip demirin iş zor
evet bu sefer zor ali kenan gibi kolay lokma değil karizması var parası var kendine güveni var bu çok belli birde bir arkadasımız yazmış katılıyorum buna leyla aliye hayranlıkla baktı bence leyla da aliden etkilenecek belkide aşık oalcak biz aslan ile derken aliye tutulacak gibi gözüküyor:img-icecr
gülendam83 03-05-08, 11:49 aklıma ne geldi şimdi. diyorumki. bu ali hep asinin peşinde olcak. demir asiyi kızdırdığı için aside alinin yanında. konuşacaklar gezecekler vs. veee tabiki bizim deli divane kıskanç demirimiz çıldıracak. hem suçlu hem güçlü malum... en sonunda dayanamayacak bir gün tutacak asiyi kolundan(hiç yapmadığı şey değil):img-hyste kaçıracak küçük bir kulübeye...:img-hyste:img-hyste:img-hyste yeşilcam klasiği...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 11:49 aynı konuşma geçti diye sinir olmayın arkadaşlar. dün de söylemiştim. koca bölümün en akıllıca tasarlanmış yeri orasıydı. orda ali asiye daha farklı ne bileyim hoş iltifatlarda bulunsaydı demirde etki bırakırdı ama bu kadarda bırakmazdı. demir nasıl bozuldu. hele o cümleyi duyunca... her asiyeyi asi diye kısaltmıyorlar... aside demire verdiği cevabı verdi aliye. bana yakıştırıyorlar demekki... bence en can alıcı nokta burası. aynı konuşmanın bu şekilde geçeceği kimin aklına gelirdiki. asi de bilerek sırf demiri kızdırmak için özellikle yaptı. bakışlarından anlaşılıyor zaten. ben aksine o sahneyi çok beğendim...:img-wink:
Merhabalar :) Uzun zamandan beri ilk defa giriyorum sayfaya özlemişim valla :)
Akşamki bölümün geneli güzeldi.Birde Demirin gel gitleri olmasa daha da güzel olacaktıya neyse.ama bu Demirden vazgeçtiğim anlamına gelmez,gelemezde.:)
Demir hatasının gene farkına varacak ama bu sefer Asi tarafından bayağı süründürülecek gibime gelkiyor.:icon_whis Zaten öylede olması gerekir diye düşünüyorum.Akşam kafamı bayağı karıştırdılar Ali konusunda.Gelecek olan kişinin kim olduğunu bildiğim halde gene kafam karıştı.Göbekli İhsanın sınıf arkadaşı,yok artık dedim.Sonra jeton dü-ştü kesin junior Alidir dedim.Öylede çıktı :)
Ben senin yorumuna katılıyorum gülendam83 bölümün en can alıcı noktasıydı.Demiri kendi silahıyla vurdular.:img-cray: İyi mi oldu bir bakıma evet Demirin aklı başına gelir artık.Gerçi altını boynundan Asi çıkarmadığı sürece Demirde Asinin ona vereceği cevaba çok güzel bir şekilde karşılık verecektir,ama kıskanma sahnelerini iple çekiyorum desem yeridir.:)
sonuçlar gene aynı.Artık söylenecek tek şey.Birinci belli İkinci kim :happy0064:happy0064
İyi yorumlar byebye
Aslında Ali iyiydi hoştu da bir kabalığı vardı. Yemek masasına oturmadan oradaki tüm misafirlerle tanışması ve ellerini sıkması gerekirdi.
Demir i olayların yaşandığı ilk gün için anlıyorum. Buluşmaya gitmemesi, Asi nin telefonunu açmaması bunları anlayabiliyorum. Çok ağır şeyler yaşadı. Ama ertesi gün yaptıkları hoş değildi. Hele o ilk toplantıda Asi yi görmezden gelme tavırları, ikinci toplantıda Asi ye meraba bile dememesi ve önceliklerim değişti demesi bağışlanır gibi değildi. Akşamki toplantıda suçlu olmasına rağmen kasım kasım durması da hiç hoş değildi
sevgili FarAndAway ile konuyu irdelerken
ister istemez laf
asinin bundan sonraki hali ne olura geliyor...
demirin çiftliğinde kiracılar...
demir bunca maddii yardımda bulundu, asiyi kendisine iyice bağladı, sonra öptü, aynı gün akşamına da bıraktı..:img-tomat
yaptığı iyilikleri asinin burnundan fitil fitil getirdi..:icon_sorr:img-cray:
şimdi asi kendisini nasıl hissedecek???
bunca iyiliğin altından nasıl kalkacak..kalkamayacağı aşikar, peki kanına dokunmayacak mı..dokunacak..peki ne yapacak asiiii....????:img-pilot
birde o aptal altın boynunda dolaşacak...
bin kere dedim süheylaya uğur getirmeyen o altın, asiye ne uğur getirecek..?
hangi kısmeti getirecek..??
Ya bu Ali ne öyle ya senaristlere çok kızdım Her Aisyeyi Asi diye kısaltmıorlar sözü sinir oldum ya o Demirle Asi arasında birşeydi neden Aliyede aktardılar
Birde ben patavatsız biri bekliyordum yüzü güleç felan aynen Demir süsü vermişler yani böyle birşey olamaz ekran başında delirdim resmen ya aklı sıraca Demir imajı vermeye çalışmışlar ama Demir benim için tek:hıh
gülendam83 03-05-08, 11:55 Aslında Ali iyiydi hoştu da bir kabalığı vardı. Yemek masasına oturmadan oradaki tüm misafirlerle tanışması ve ellerini sıkması gerekirdi.
Demir i olayların yaşandığı ilk gün için anlıyorum. Buluşmaya gitmemesi, Asi nin telefonunu açmaması bunları anlayabiliyorum. Çok ağır şeyler yaşadı. Ama ertesi gün yaptıkları hoş değildi. Hele o ilk toplantıda Asi yi görmezden gelme tavırları, ikinci toplantıda Asi ye meraba bile dememesi ve önceliklerim değişti demesi bağışlanır gibi değildi. Akşamki toplantıda suçlu olmasına rağmen kasım kasım durması da hiç hoş değildi
kasım kasım kasıldı da ne oldu.:img-hyste:img-hyste:img-hyste göbekli bir ihtiyar bekliyodu tabi. görünce filinta gibi aliyi nasıl da söndü havası...:img-hyste:img-hyste:img-hyste ağır ödeyecek o kasıntı hallerin dengesiz davranışların bedelini...:img-wink:
amaaa tabiki ödedikten sonra asi yine demirin hep öyle... bu değişmez...:img-wink:
27.BÖLÜM..DEMİR YENİ VERSİYON..SÜRÜM 1,1..KALASLARIN EFENDİSİ..SENARİSTLER GURURLA SUNAR
Bunca bölümdür kendisini paşam olarak anan ben,27.bölümde kalas,kazma ve türevleri şeklinde anmama vesile olan,Demir'e sinir uyuz ve kıl olmam için büyük çaba ,emek sarfeden ve bu girişimlerinin mükafatını başarıyla alan senaristlere tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum..domates atmayacağım..yazık olur domateslere...
Demir'in nehre atlayışı teyzesini arayışı kurtarışı köşeye çekilip ağlayışı fragmanda çok daha etkilemişti beni..suyun içinde iken köprüye bakıp geçmişi hatırlaması ile suya bakıp teyzesini düşünürken kala kalışı donuşu ne aşağıya ne yukarıya hareket edemeyişiydi sadece o bölümde etkileyen beni..hızlı geçiştirildi..ne acelesi vardı..tamam çok ağlak bir sahne kaldıramazdım..istemezdimde..ama demir'in ellerini birleştirip ağladığı kısım biraz daha işlenseydi fragmandaki etkiyi yaratabilirdi belki..hızlı geçiştirilince o sahne pek birşey ifade etmedi..
melek ve aslan odadan çıkıp teyzesi ile baş başa kaldığı kızım ise beni en çok etkileyen ve yaralayan kısım oldu..ağlayarak annesine dair anlattıkları şimdi yaşadığı korkuyu anlatışı kendisini suçlayışı çok etkiledi beni..intihar etmiş kurtarılmış teyzede kendisini bu denli suçlayan üzülmüş ve harap olmuş yeğeninin kolunu tutunca rahatlatma girişiminde bulnuyor zannettim..ne kaadr da iyi niyetliymişim..ağzından dökülen replik bu güne kadar hiç bu kadar yanlız kalmamıştım şeklinde..o suçluluk duygusunu yaşayan çocuğa edilen bu laf..evet demir hep senin yüzünden senin yaptıkların yüzünden bu hal..kendini suçlaman yerinde ve doğru..çünkü böyle der gibi..yazık sana süheyla..
tüyolar gelince demir'in söylediği sözlere çok kızıp köpürdüm..akşam demir o sözleri sarfetti..ama kızıp köpürten o sözler olmadı..daha doğrusu o sözlere söyleyecek çok lafım varda..demir'in davranışlarını hal ve hareketlerini gördükten sonra o sözler havada kaldı biraz.....zaten hareketleri ve davranışları ile o sözlerden daha ağır konuşmadı mı..
durumu anlatmak zorunda değil tamam ama telefonlara çıkmaz beyzade..öyle ya..işim var şu an meşgulüm gibi kelimelerde gelmez aklına..karşıdaki kişi arayıp dursun endişelensin meraklansın..iş görüşmesi nedeniyle aynı ortamda bulunurlar..buz gibi...bulunduğu mekanda öpüp kokladığı senden asla vazgeçmeyeceğim dediği kadın yok ..karşılaşmaktan rahatsız olduğu kadın var sanki..ve bu durumdan hoşlanmadığını hareketleri ile yansıtan Demir....Asi'nin şirketin önüne gelip demir'i aradığı ve Demir'in telefonu açmadığını gördüğü kısım çok fena oturdu içime..kız ağlamaklı demir'in evine gider..o gitmese Demir aynı modda devam edecekti..ona ne şüphe..açıklama yok..izahat yok..kız meraklansın dursun işi ne öyle değil mi..
ağzından dökülen kelimeler..biz sizin gibi birlik olamıyoruz dağıldık falan filan..siz her zaman birbirinize karşı kapalı kutuydunuz..birbirinizi ayna gibi görüp değerlendiremediniz ki zaten hiçbir zaman..toparlanmalıyız sözleri sarf ediliyor..iyi güzel..zaten olması gereken bu..kendi suçunuda ifade ettin..bak ne güzel hatanın farkındasın..aile bu denli uzak tutulmaz..aferin sana derste çıkarmışsın..senin aileni toparlaman onlara destek olman ile asi'nin asi ve senin birlikteliğinin ne alakası var..asi daha güzel sordu o soruyu...bir yerden ders çıkarmışsın çıkarmasına lakin oğru derslerin içine çok büyük yanlışıda katmışsın..hatalarımı telafi etmem lazım diyor..hatayı telafiye çalışan biri yeni hatalar yapmaması gerektiğini bilmiyor..banka borcu olan kişinin o borcu kapatmak için başka bir bankadan yeniden borç alması gibi..borcu borçla kapama olayı..demir'in ki de aynen o..bu yöntemi kullananlar ne borçtan kurtuldu ne sıkıntıdan..seninde sonun öyle olacak ...
Demir..yaşadıkları kolay değil..kaldırılacak şeyler değil...fakat şu depresyon ve acı olayını işine geldiği gibi kullanıyor..işine gücüne bakıyor bu adam..teyzesine ihsan'ın kötü olmadığını söylüyor..ihsan'ın damadına iş veriyor..iş davetlerine katılıyor ihsan davet etti diye..yanına gelen hüseyin ile ilgileniyor..iyi güzel..zaten böyle olmalı..ne olursa olsun hayat devam ediyor..devam eden hayata dört elle sarılmak gerekiyor..yaralar daha çabuk sarılır..sorunlar daha çabuk çözülür..bunda sağduyulu olan kişi sözkonusu asi olunca sapıtıyor..abuk sabuk davranışlar içine giriyor..asi'nin boynunda altını görünce de içi rahatlıyor..asi sağduyulu ve anlayışlı biri..senin gibi değil elbet..
gelen ali efendi..sana hediye olsun..adam yolda görüdüğü kzıın şeceresini çıkarttı..iltifatlar yağdırdı..gözünün önünde..başını çevirip bakamadın bile..kös kös durdun dinledin öyle.. iş teklifinde bulundu aşık olduğun kıza....sandalyesini çekip yanına oturttu seni de diğer yanına..o masada daha neler de diyecek kimbilir..otur de derdine yan şimdi demir efendi..
teyzen ile müzelik olmak istiyorsun madem..ol bakalım..
ACI KAYBIMIZ
Antakya'nın güzide genç işadamlarından Demir Doğan dün gece saat 21:30 da geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi ikindi namazını müteakiben ...... Camiinden alınarak ......Mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedilecektir.
Küçük Emrah olarak çocukluğunu geçirdi, başarılı bir işadamı oldu, bir ara öküzleşti...Camış olarak hayata gözlerini yumdu..Nur içinde yat Demir Doğan..:icon_whis
böcüğüm...:good:
27.bölüm demir doğan'ı nur içinde yatsın...
murat..canım..allah sana uzun ömürler versin..
gülendam83 03-05-08, 11:59 sevgili FarAndAway ile konuyu irdelerken
ister istemez laf
demir bunca maddii yardımda bulundu, asiyi kendisine iyice bağladı, sonra öptü, aynı gün akşamına da bıraktı..:img-tomat
bunca iyiliğin altından nasıl kalkacak..kalkamayacağı aşikar, peki kanına dokunmayacak mı..dokunacak..peki ne yapacak asiiii....????:img-pilot
öyle deme söğütcüm iki tane filinta gibi iş adamı getirdi karşısına...:img-hyste:img-hyste:img-hyste daha ne kısmeti olsun...:img-hyste yakında her yan kısmet olcak kısmetten geçilmeyecek...:img-hyste
şaka bir yana bende senin gibi düşünüyorum tabiki. durum karmakarışık. altını boynundan çıkaramaz ki bence kesinlikle çıkarmamalı. yani bu itişmeler kakışmalar olduğu anlarda bile o altın asinin boynunda olmalı.
ama demire borçlu olmaları benimde hoşuma pek gitmiyor. işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum. yani herşey aynı olsaydı asi yine demiri seviyor sonuçta ama bu borç olayı olmasaydı. görünürde borç olmasada demir çok şey yaptı...:img-pilot
GULBEYAZ76 03-05-08, 12:02 Dem:Bana bak Asi boynunda benim altınımla elin adamıyla fink atamazsın.:img-in_lo
Asi:Al o zaman altınını.:img-icecr
Dem:Yok yok ben öyle demek istemedim.:img-in_loAltın boynunda kalsın.:img-in_loYalnız sen ona sadık kal.:img-in_lo
Asi:Oldu canım nerde o bolluk benim gençliğim elimden gidecek elimde kala kala bu küflü altın mı kalacak?:img-hyste
Dem:Hiç de küflü değil.:img-in_loTeyzem ona bizden bile iyi baktı.:img-in_lo
Asi:Neee altın teyzenin miydi yani?:icon_whisAllll alllll selametle.:img-hyste
arkadaşlar uzun sürdir takip etmeme rağmen, hiç yazmadım ama bu bölümden sonra söylemek istediğim bir-iki şey var:
İlki Kanbolat Görkem Aslan'la ilgili...Jenerikte Saygın Soysal'ın yanında adı hemen konulmuş.(video sitelerinden birinde bulsaydım, eklemeyi düşünüyordum ama kimse jeneriği çekmemiş :icon_sorr )
Sezon finaline kadar oynayacak birini hemen jeneriğe almazlar.Bu da yeni sezon da Ali'nin varlığını doğruluyor.Başta bundan çok rahatsız oldum
İkincisi Asi ile ilgili
Baştan beri hem IA'yı hem de Asi'yi tuba için takip ettim.Asi Demir'den sürekli vurgun yiyor ancak hala peşinden gidebiliyor.Bir insana bu tarz konularda 3. şans gereksizdir diye düşünüyorum.Özellikle erkekler kaybetme korkusunu hissetmedikçe gayet rahat (demir'in yaptığı gibi) ve umursamaz davranabilmekte, aramaları reddebilmekte, restoranı terkedebilmektedir...
Demir'i tamamen haksız bulmama rağmen Asi'den de beklediğim yönde birşey yoktu bu bölümde...
İkinci kez sende kullanılmışlık duygusu yaratan biri için ağla; gözyaşı dök ve sonra unut gitsin yani...
ama Asi bölüm boyunca Demir'le kovalamaca oynadı.:img-tomat
Bende Asidemir'ci olmama rağmen bu bölümde Asi'den gidene kal demeyen, karşısındakini yaptığına pişman eden bir tepki bekledim ama hiç de öyle olmadı :img-tomat
öyle deme söğütcüm iki tane filinta gibi iş adamı getirdi karşısına...:img-hyste:img-hyste:img-hyste daha ne kısmeti olsun...:img-hyste yakında her yan kısmet olcak kısmetten geçilmeyecek...:img-hyste
şaka bir yana bende senin gibi düşünüyorum tabiki. durum karmakarışık. altını boynundan çıkaramaz ki bence kesinlikle çıkarmamalı. yani bu itişmeler kakışmalar olduğu anlarda bile o altın asinin boynunda olmalı.
ama demire borçlu olmaları benimde hoşuma pek gitmiyor. işin içinden nasıl çıkılır bilemiyorum. yani herşey aynı olsaydı asi yine demiri seviyor sonuçta ama bu borç olayı olmasaydı. görünürde borç olmasada demir çok şey yaptı...:img-pilot
oy oy oy kısmet kısmet dedikleri bu iki tane filinta gibiyse ben almiim uzak olsun...evlerden uzak...:img-hyste
adamların tek bildikleri filinta filinta gezmek poz vermek zaten....:img-hyste
parayla her şeyi alıpda akıl alamayan adamlar...:img-wink:
biri teyzesi ile sevgilisinin yerlerini ayıramayan ne istediği bilmeyen bir adam,
diğeri daha ilk karşılaşmada bıçkınlığını, pervasızlığını rahatça sergileyen, parlak papuç giyen, misafirlerin tamamının gelip gelmediğini jaluziden takip edipde assolist misali en son ortaya çıkan, misafirlerden sadece iki kişiye toka yapan, ve ilk gördüğü kıza iş koymaya kalkan sütçi alii.. :img-hyste
gizemliyim 03-05-08, 12:25 aklıma ne geldi şimdi. diyorumki. bu ali hep asinin peşinde olcak. demir asiyi kızdırdığı için aside alinin yanında. konuşacaklar gezecekler vs. veee tabiki bizim deli divane kıskanç demirimiz çıldıracak. hem suçlu hem güçlü malum... en sonunda dayanamayacak bir gün tutacak asiyi kolundan(hiç yapmadığı şey değil):img-hyste kaçıracak küçük bir kulübeye...:img-hyste:img-hyste:img-hyste yeşilcam klasiği...:img-hyste:img-hyste:
Aslında güzel olur:img-in_loKıskançlıktan delirmiş Demir'in Asi'yi kaçırması pek de mantıksız değil.Asi bu sefer yüz vermez Demir'e hatta elinden kurtulmaya çalışır.Sonunda kozlarını paylaşırlar ve kalplerine yenik düşerler:img-in_loÇok klasik ama güzel kurgulanırsa şahane sahneler olur:img-in_lo
1,2 bölüm lost olsalar ıssız bir adada mahsur falan kalsalar yani bir şekilde çevrelerinden izole olsalar pek mesut olacağım:img-pilot
Tabi sonra Demir yine kalas olacaksa bu hiç olmasın.Hani bir söylenti varya Asi Demir'i tekrar affedecek annesiyle ilgili bir sır ortaya çıkacak Demir nikah masasında Asi'yi terk edecek.
Böyle olursa Demir 2. sezon gözüme gözükmesin:img-pilot
Bu bir tüyo değil sadece bir söylenti pek ihtimal vermesemde olmaz olmaz demeyelim oluyormuş bakınız 27. bölüm:icon_whis
aklıma ne geldi şimdi. diyorumki. bu ali hep asinin peşinde olcak. demir asiyi kızdırdığı için aside alinin yanında. konuşacaklar gezecekler vs. veee tabiki bizim deli divane kıskanç demirimiz çıldıracak. hem suçlu hem güçlü malum... en sonunda dayanamayacak bir gün tutacak asiyi kolundan(hiç yapmadığı şey değil):img-hyste kaçıracak küçük bir kulübeye...:img-hyste:img-hyste:img-hyste yeşilcam klasiği...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bende bu kaçırma olayını düşündüm ama alinin yapabilceğini belki de demir artık dayanamaz olup bitenlere ya aliyi öldürür:img-hystedöver ya da asiyi kaçırır amma da klasik olur ama:)
hoşgeldin ali köyümüze boşver be demirimiz ne derse desin hadi hadi hadi hadi hadiiiiii..
ben cok sevindimmm .
demirrr kıskançlıktan kudursuunnn..amaa aside aliye kapılmasın ..yani tas olsa aliye karsı koyamazz...
valla ne yalan söyliyim Demirin Asiye olan tavrını,soğukluğunu çok garipsedim.yani hala geçmişin etkisinde olması çok gereksiz.Ali'ye kaptırcak Asiyi bu gidişle :img-wink:
demir dengesiz davranışlarını pahalıya ödeyecek gibi......ailesinin yanında olmak istiyo olabilir bunun için asiden vazgeçmesi bnce çok saçma.......ama bnce asi aliye karşı bişeyler hissetmez ama kolay kolayda demiri affetmez
dün demire çok kızdım asiyi öyle ağlattığı içinya şu ihsan neriman gibi bir kadını nasıl süheyla gibi sevemedi.kadının ailesi için verdiği çabayı ihsanda göremiyorum.ve de ali ben çok beğendim çok hoş ve karizmaydı.asi gelirken ona camda bakması çok güzeldi
demir dengesiz davranışlarını pahalıya ödeyecek gibi......ailesinin yanında olmak istiyo olabilir bunun için asiden vazgeçmesi bnce çok saçma.......ama bnce asi aliye karşı bişeyler hissetez ama kolay kolayda demiri affetmez
slm arkadaşlar..
Demir hak etti ama;ailesi yüzünden hep acı çekiyor..Şimdi Asi'ye de acı çektiriyor..Ben şu sözleri anlamıyorum,Ailemle ilgilenmem gerek,öncülük onlarda,Hem aşk,hem aile olmuyo mu,yani ikisini bir arada götürmek bu kadar mı zor..
sevgili FarAndAway ile konuyu irdelerken
ister istemez laf
bu dün akşam bölüm bittikten sonra benim de aklımı kurcaladı.asi, bu durumda demir'i affedebilmesi için demir'in ne yapabileceğini anlayamıyorum. yapabileceklerini ilk geri çekilmesinin bedeli olarak yaptı. çoık emek verdi ve bu emeklerini bir çırpıda ve hiç düşünmeden sildi. asi, silindiğini gördüğü iki olayda da kolay geri çekilmedi. ama bir adımı atması da o kadar zor oldu ki. adımını çok zor atıp çok zor geri çekiliyor. asi'liği de burada ortaya çıkıyor işte. çok seviyorum bu halini. ama demir cephesinde daha önce oluşturulan güvensizlik bu defa kabul edilemez hale geldi. ilişkileri daha ileri gitmiş olsa idi ve bu durum oluşsa idi, belki evlenmiş olsalardı ve süho evlendiler diye intihar etseydi yine mi asi'yi bırakacaktı? kim böyle bir ilişkiyi kaldırabilir?
asi, ali'de demirde bulduğu birçok şeyi bulacak ve ilişkileri ilerleyecek. asi'nin, demir ne yaparsa yapsin tekrar birşeylere başlaması çoook zor. ki demir teyza mutlu olsun diye leyla yada başka birisi ile bile birşeyler yapmaya kalkabilir.belki kendini defalarca denediği halde yine asi'den uzaklaştırmak için başka birileri ile olmaya kalkabilir. ama asi cephesinde kaybetttiklerini nasıl anlayacak merak içerisindeyim. kerim'den demir'e bir sarsma bekliyorum, ama etkili olmayacak. asi için bu kadar emeğini bir kalemde silebilen demir uyarıları anlayabilecek durumda olamamalı.
asi, bu dengesizlikler karşısında dik durmaya ve yolunu demirsiz çizmeye çalışacak. demir'den kopmak için de çiftlik dışında, ali'nin yanında çalışmak ilk kopuş adımı olabilecek. bu, asi'de değişimlere de neden olabilir(kıyafet, kendine güven, demir'den daha uzak ortamlarda kalmak...gibi). ama uzaklaşma yollarını da araması şart olacak, zaten çok acı çekiyor. kendini aşarak 'seni seviyorum' dedi, bu aşmanın acısını çok çekiyor...
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 12:49 Aklıma birşey geldi onu yazacam...:)
Bu Leyla Aliye güzel güzel baktı.:icon_whis:icon_whis
Şimdi acaba diyprum ki dizinin içinde bir aşk üçgeni gerçekleşirmi.
Leyla Aliye aşık.
Ali Asiye aşık..
LEyla sonunda bir patlicak.Kime aşık olsam o kişi gidip Asiye aşık oluyor.Yeter beeeeee diye avazı çıktığı gibi bağırırmı acep :img-hyste:img-hyste
Aklıma birşey geldi onu yazacam...:)
Leyla Aliye aşık.
Ali Asiye aşık..
LEyla sonunda bir patlicak.Kime aşık olsam o kişi gidip Asiye aşık oluyor.Yeter beeeeee diye avazı çıktığı gibi bağırırmı acep :img-hyste:img-hyste
evt cnm gzl bir noktaya degindin :img-hyste
Leyla Ali'ye aşık..
Ali Asi'ye asık ...
Asi Demir'e asık.
Demir Asi'ye asık.. Ama kalas güzelim kızı terkediyo :hıh
Bide istermisiniz kız Asi'ye benzicem diye estetik ameliyat olmaya kalksın :img-hyste
Ağustos Böcüğü tarafından gönderildi:
ACI KAYBIMIZ
Antakya'nın güzide genç işadamlarından Demir Doğan dün gece saat 21:30 da geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi ikindi namazını müteakiben ...... Camiinden alınarak ......Mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedilecektir.
Küçük Emrah olarak çocukluğunu geçirdi, başarılı bir işadamı oldu, bir ara öküzleşti...Camış olarak hayata gözlerini yumdu..Nur içinde yat Demir Doğan..
Bu mesajı alıntılayarak yorumuma başlamak istedim çünkü dünkü bölümle ilgili en güzel yorum bu bence:good: ellerine sağlık böcük ablam:img-icecr
Demir: (içindeki teyze aşkı bambaşka olan adam)...Belki sana bu hayat herşeyi öğretmiş...acıyı yaşamışsın...okumuşsun iyi eğitim almışsın zengin bir iş adamı olmuşsun...ama biliyormusun tek birşeyi hiç anlamamış ve öğrenememişsin "Kadınları anlama ve onların kıymetini bilme sanatı" ama merak etme;bu işte usta birisi geldi(Ali)...o sana gereken dersi verecektir...Asi'nin senin için akıttığı her gözyaşı esas sana acı olarak dönecek...sen o gözyaşlarına değmezsin bile! bir kere şu dizide "Asim" demedin hep "Teyzem" dedin...Asi'yi teyzeni sevdiğinin yarısı kadar sevemedin,bir kere bile onun için gözyaşı dökmedin...doğru nasıl olsa her şekilde ben onu avucumun içine alırım diye düşündün..sen hiç Asi'yi kaybetme korkusu yaşamadın ki tam anlamıyla...ama artık yaşayacaksın,acı çekeceksin..çünkü hakettin..."seni seviyorum" kelimesini bile Asi'ye söylettin...o Kaf Dağının tepesindeki gururun buna bile izin vermedi,doğru söylesen incilerin dökülürdü..sen nasıl bir aşıksın be adam? sen aşık mısın? hayır dün anladım ki bence sen düpedüz bir ALIKSIN! attığın hiçbir adımın sonunu getiremedin..hep kaçak güreştin...aileni hep Asi'nin önünde tuttun...dünkü bölümde herşeyi anladım da Asi'nin telefonlarına çıkmamanı hiç anlayamadım...tamam canım otur teyzenin dibinde artık kimse sana Asi'yle beraber ol demiyor zaten ama hiç değilse teyzenin intihar ettiğini,psikolojisinin bozulduğunu o nedenle artık seninle fazla görüşmek istemiyorum diyebilirdin,sen ona bile tenezül etmedin...geçen haftaki bölümde Asi'ye herşeyin nedeni o yere batasıca gururun demi diyordun! kim daha fazla gururlu ha? Şeytan'ın Avukatı filminde şeytan rolündeki Al Pacino'nun bir lafı vardı "Kibir,benim en sevdiğim günahımdır"...sen kibirlisin Demir..senin ki gurur falan değil! gurur aşk karşısında eninde sonunda yıkılırdı ama kibirin yıkılması zordur...sana son sözüm o dengesiz sorunlu kişiliğinle bir daha Asi'ye yaklaşma,sana Asi bir daha nasıl güvenebilir ki zaten?..o sensiz de mutlu olmasını bilir!....seni bu hale getiren senaristler de bence seninle aynı bozuk ruh haline sahipler...sana daha diyecek lafım yok Demir Doğan Bey pardon teyze kuzusu Demir Doğan Bey! sana sevgili teyzenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim! herşeye bahane bulabilirim de dünkü o suskun konuşmaya açıklama yapmaya bile tenezül etmeyen haline bulamam ne yazık ki,seni boşuna savunmuşum bunca zaman..burnu düşse eğilip yerden almazsın..aşılmaz kibir abidesi Demir Bey!
Asi: Ah Asi zavallı Asi ne de çok ağladın dün,hele o merdivenlerde Demir'in senin aramana cevap vermediğini gözlerinle gördüğün an vardı ya o an sanki kendimi senin yerinde hissettim,bir genç kızın başına gelebilecek en kötü anlardan biriydi belkide...yazık o güzel kalbine gittin de kime bağlandın...yol yakınken dön be Asi..Demir'den sana hayır gelmez...Demir psikolojisi bozuk,bir dediği bir dediğini tutmayan bir adam..seni nikah masasında bile terk eder o! bak ne güzel mösyö Ali de geldi..akıllı kadın kıymetini bilen centilmen ve çok nazik bir adam..ondan sana ideal bir eş olur be canım..:img-wink: seni sevdiğin adamın peşinde umutsuzca tabir-i caizse deli dana gibi koşturan senaristleri hiç affetmeyeceğim! kadınlık gururunu paspas hale getirdiler ve obsesif-kompulsif mazoşist kişilik Demir aganın ayakları altına verdiler..seni ezdirdiler! ama artık gün senin günün...dilediğin kadar ağlat o Demir'i...süründür! bir daha hiç yüzüne bakmazsan bile yeridir...o sevilmeyi haketmeyen bir adam! karşısındaki sevdiğine olayların esas nedenini açıklamaya tenezül bile etmeyen bir adam sevilmeye layık bir adam değildir! hem Demir ne dedi unutma..."önceliklerim değişti Asi" yoo aslında öncelikleri hiçbir zaman için değişmedi Demir'in..o her zaman teyzesinin senin üstünde tutmuştu ama işte ara sıra hani erkek ya bazı "malum ihtiyaçları" oluyordu ya o zamanlar işte canı isteyince seni öpüyordu vs..o sıralar 1.sıraya otuyordur Demir aganın listesinde ama ertesi gün gene listenin en son sırasına iniyordun! uyan Asi uyan...bir daha kendini kullandırtma..illa birini öpmek istiyorsan da Ali'yi öpersin hem de Demir'in gözü önünde öpersin ki onun acıdan kıvranan hallerini bizler de görürüz..sen de önceliklerini değiştir Asi;Demir'i son sıraya indir Ali'yi 1.sıraya çıkar..artık zamanı geldi.
Ali: Sütçü Ali diyordum sana ama artık vazgeçtim..sen mösyö Ali'sin...ne kadar naifsin zarifsin kibarsın...ne olur değişme..Demir'i ruh hastası haline getiren senaristlerin tuzağına düşme sen de psikopat bir kişilik olma..Asi'yi üzme,onu kullanma...ve önemlisi Asi'nin seni Demir'i kıskandırmak için bir oyuncak gibi kullanmasına asla izin verme...dünkü belkide dizideki ilk sahnen olduğun için oyunculuk olarak beni fazla etkileyemedin,seni de Demir gibi vakur,cool ve ayakları yere basan gururlu bir iş adamı olarak yansıtmak istemişler ama bence pek olmamış,o hissi yansıtamadın bana,sanki biraz kasılmışsın gerilmişsin ama o nazik ve centilmen tavırların herşeyin üstüne çıktı..sen kadın kıymeti bilen bir adama benziyorsun..o nedenle çok sevdim seni mösyö Ali:good: sen de Demir gibi Asi'yi üzme Ali! yüz verdik Ali'ye
geldi........................halıya durumu olmasın lütfen.
Not: Bu mesajı lütfen şikayet etmeyiniz! şikayetiniz varsa direkt bana öm atınız!
oyoyoyoyyyy arkadaşlar inanmıyorum yaw....
Beneim Mahir Çayan'ım yani Kanpolat'ım Asi'de...
akşam izleyememiştim. O muhteşem sesiyle gelivermiş...
çok sevindim ya....
Valla demir'e sıkı rakip gelmiş millet...
selamlar :) benim dizide ençok zewk aldığım yer sonunydu alinin aynen demirin dialoglarını kullanması, demir we asinin şaşkın hali süperdi we demir cezasını ali ile ödücek o kıskanç halini eey bi izlicez :) adama kıskanmakta yakışıo :)
dizinin hepsini izlemedim sadece internnetten son sahneye bakabildim ve o sahne hakkında konuşmak istiyorum alinin gelmesi aslında iyi oldu çünkü demir hem aşkını ilan ediyor hemde vazgeçiyor nasıl bir durum bu böyle o da bir kararsızlık içinde elbette ailesinin yanında olmak zorunda ama sevdiği kızdan da bir anda vazgeçemz değil mi belikde aliyi kıskanıp asi için daha fazla şeyler yapar
aliyi h.s de beğenerek izliyordum burdada aynı şekilde izleyeceğime eminim asiye değer verecek biri ama sonuna kadar demirciyim de diyebilirim ben demir ve asiyi birbirlerine daha çok yakıştırıyorum açıkcası
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 13:01 evt cnm gzl bir noktaya degindin :img-hyste
Leyla Ali'ye aşık..
Ali Asi'ye asık ...
Asi Demir'e asık.
Demir Asi'ye asık.. Ama kalas güzelim kızı terkediyo :hıh
Bide istermisiniz kız Asi'ye benzicem diye estetik ameliyat olmaya kalksın :img-hyste
Estetik haa.Ayol o estetik olsa ne olcak.:img-hyste:img-hyste
Demirime kalas demeyin yaaa :img-cray::img-cray::img-cray:
Yazuk yaw...Ne yapsın en iyi yolun o olduğuna inandı öyle yaptı.Diğerleri gibi eninde sonunda anlicak hatasını ama iş işten geçermi bilmiyorum. :img-tomat:img-tomat
dizimizi sevdiğimiz için,
senaryodaki mantık-mantıksızlık haricindeki mantık hatalarına artık takılmayalım diyoruz da..
ama şu demirin ıslak hali ile ortalıklarda dolaşması ve kendi kendini kurutma özelliğini çalıştırmasına bi akıl erdiremedim...
evladım mantar olucaksın git bari çamaşırını değiştir diye diye bi hal oldum..:img-hyste
akşam demire püüüüüüüüüüüü dememin sebeplerinden biriside bu konu hakkındaydı ama belirtmeyi unutmuşum...:img-hyste:img-hyste
hayır bide ertesi günde aynı kıyafetle işe gitmeye kalktı dimi...sonra nerde değiştirdi..şehirdeki evine gitti de değiştirdi heralde...
demirimin telefonu da kendisi gibi
su geçirmez ...asi aradı sudan çıkan demirimin teli cebinde çaldı :img-hyste
ayol telefon bile asinin haline acıdı, dayanamadı da dile geldi ama;
demirde nato kafa, nato mermer..
ee o kadar ıslak kalırsa beynide mantarlaştı süngerleşti tabii..
sağlıklı düşünemedi..:img-wink:
birden bire asinin kim olduğunu daha sabah aşkından ölmek üzere olduğunu, asiyi öperken verdiği sözleri falan unuttu..
tamam tamam anladım artık demirin bu şaşkın halinin nedenini...
ıslak gezmekteeennn.... :img-hyste:img-hyste
Estetik haa.Ayol o estetik olsa ne olcak.:img-hyste:img-hyste
Demirime kalas demeyin yaaa :img-cray::img-cray::img-cray:
Yazuk yaw...Ne yapsın en iyi yolun o olduğuna inandı öyle yaptı.Diğerleri gibi eninde sonunda anlicak hatasını ama iş işten geçermi bilmiyorum. :img-tomat:img-tomat
dimi kalas degil kalasın kalasınını kalası demem lazımdı :icon_whis
bu bölüm o kadar sinir oldum ki..Ya bi de üzüldügüm nokta su öpüyo öpüyoooo hopp bir şey oluyo bırakıyo..Ben olsam kendimi kullanılmış gibi hissederdim..Sen öp hatta ye kızı bir şey olsun telefonları acma..Artık gitsin Bey efendi teyzesine bakıcılık yapsın ..Asi'ye bi daha nasıl güvenicek veya Demir onun gönlünü nasıl alıcak merak ediyorum !
Ağustos Böcüğü 03-05-08, 13:08 Bu mesajı alıntılayarak yorumuma başlamak istedim çünkü dünkü bölümle ilgili en güzel yorum bu bence:good: ellerine sağlık böcük ablam:img-icecr
Demir:...Belki sana bu hayat herşeyi öğretmiş...acıyı yaşamışsın...okumuşsun iyi eğitim almışsın zengin bir iş adamı olmuşsun...ama biliyormusun tek birşeyi hiç anlamamış ve öğrenememişsin "Kadınları anlama ve onların kıymetini bilme sanatı" ama merak etme;bu işte usta birisi geldi(Ali)...o sana gereken dersi verecektir...Asi'nin senin için akıttığı her gözyaşı esas sana acı olarak dönecek...sen o gözyaşlarına değmezsin bile! bir kere şu dizide "Asim" demedin hep "Teyzem" dedin...Asi'yi teyzeni sevdiğinin yarısı kadar sevemedin,bir kere bile onun için gözyaşı dökmedin...doğru nasıl olsa her şekilde ben onu avucumun içine alırım diye düşündün..sen hiç Asi'yi kaybetme korkusu yaşamadın ki tam anlamıyla...ama artık yaşayacaksın,acı çekeceksin..çünkü hakettin..."seni seviyorum" kelimesini bile Asi'ye söylettin...o Kaf Dağının tepesindeki gururun buna bile izin vermedi,doğru söylesen incilerin dökülürdü..sen nasıl bir aşıksın be adam? sen aşık mısın? hayır dün anladım ki bence sen düpedüz bir ALIKSIN! attığın hiçbir adımın sonunu getiremedin..hep kaçak güreştin...aileni hep Asi'nin önünde tuttun...dünkü bölümde herşeyi anladım da Asi'nin telefonlarına çıkmamanı hiç anlayamadım...tamam canım otur teyzenin dibinde artık kimse sana Asi'yle beraber ol demiyor zaten ama hiç değilse teyzenin intihar ettiğini,psikolojisinin bozulduğunu o nedenle artık seninle fazla görüşmek istemiyorum diyebilirdin,sen ona bile tenezül etmedin...geçen haftaki bölümde Asi'ye herşeyin nedeni o yere batasıca gururun demi diyordun! kim daha fazla gururlu ha? Şeytan'ın Avukatı filminde şeytan rolündeki Al Pacino'nun bir lafı vardı "Kibir,benim en sevdiğim günahımdır"...sen kibirlisin Demir..senin ki gurur falan değil! gurur aşk karşısında eninde sonunda yıkılırdı ama kibirin yıkılması zordur...sana son sözüm o dengesiz sorunlu kişiliğinle bir daha Asi'ye yaklaşma,sana Asi bir daha nasıl güvenebilir ki zaten?..o sensiz de mutlu olmasını bilir!....seni bu hale getiren senaristler de bence seninle aynı bozuk ruh haline sahipler...sana daha diyecek lafım yok Demir Doğan Bey!
Asi: Ah Asi zavallı Asi ne de çok ağladın dün,hele o merdivenlerde Demir'in senin aramana cevap vermediğini gözlerinle gördüğün an vardı ya o an sanki kendimi senin yerinde hissettim,bir genç kızın başına gelebilecek en kötü anlardan biriydi belkide...yazık o güzel kalbine gittin de kime bağlandın...yol yakınken dön be Asi..Demir'den sana hayır gelmez...Demir psikolojisi bozuk,bir dediği bir dediğini tutmayan bir adam..seni nikah masasında bile terk eder o! bak ne güzel mösyö Ali de geldi..akıllı kadın kıymetini bilen centilmen ve çok nazik bir adam..ondan sana ideal bir eş olur be canım..:img-wink: seni sevdiğin adamın peşinde umutsuzca tabir-i caizse deli dana gibi koşturan senaristleri hiç affetmeyeceğim! kadınlık gururunu paspas hale getirdiler ve obsesif-kompulsif mazoşist kişilik Demir aganın ayakları altına verdiler..seni ezdirdiler! ama artık gün senin günün...dilediğin kadar ağlat o Demir'i...süründür! bir daha hiç yüzüne bakmazsan bile yeridir...o sevilmeyi haketmeyen bir adam! karşısındaki sevdiğine olayların esas nedenini açıklamaya tenezül bile etmeyen bir adam sevilmeye layık bir adam değildir! hem Demir ne dedi unutma..."önceliklerim değişti Asi" yoo aslında öncelikleri hiçbir zaman için değişmedi Demir'in..o her zaman teyzesinin senin üstünde tutmuştu ama işte ara sıra hani erkek ya bazı "malum ihtiyaçları" oluyordu ya o zamanlar işte canı isteyince seni öpüyordu vs..o sıralar 1.sıraya otuyordur Demir aganın listesinde ama ertesi gün gene listenin en son sırasına iniyordun! uyan Asi uyan...bir daha kendini kullandırtma..illa birini öpmek istiyorsan da Ali'yi öpersin hem de Demir'in gözü önünde öpersin ki onun acıdan kıvranan hallerini bizler de görürüz..sen de önceliklerini değiştir Asi;Demir'i son sıraya indir Ali'yi 1.sıraya çıkar..artık zamanı geldi.
Ali: Sütçü Ali diyordum sana ama artık vazgeçtim..sen mösyö Ali'sin...ne kadar naifsin zarifsin kibarsın...ne olur değişme..Demir'i ruh hastası haline getiren senaristlerin tuzağına düşme sen de psikopat bir kişilik olma..Asi'yi üzme,onu kullanma...ve önemlisi Asi'nin seni Demir'i kıskandırmak için bir oyuncak gibi kullanmasına asla izin verme...dünkü belkide dizideki ilk sahnen olduğun için oyunculuk olarak beni fazla etkileyemedin,seni de Demir gibi vakur,cool ve ayakları yere basan gururlu bir iş adamı olarak yansıtmak istemişler ama bence pek olmamış,o hissi yansıtamadın bana,sanki biraz kasılmışsın gerilmişsin ama o nazik ve centilmen tavırların herşeyin üstüne çıktı..sen kadın kıymeti bilen bir adama benziyorsun..o nedenle çok sevdim seni mösyö Ali:good: sen de Demir gibi Asi'yi üzme Ali! yüz verdik Ali'ye
Not: Bu mesajı lütfen şikayet etmeyiniz! şikayetiniz varsa direkt bana öm atınız!
Şu ana kadar okuduğum en objektif..En anlamlı yorum..Ellerin dert görmesin canım..Noktasına virgülüne her söylediğin kelimeye katılıyorum..
Dün akşamki bölümde gerçekten Demir karakterinin tavırlarına bahane aramak abesle iştigal olur..26 bölüm boyunca inşa edilen karakter 27.bölüm sonunda enkaz altında kalmıştır..Durum bundan ibarettir.
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 13:10 dimi kalas degil kalasın kalasınını kalası demem lazımdı :icon_whis
bu bölüm o kadar sinir oldum ki..Ya bi de üzüldügüm nokta su öpüyo öpüyoooo hopp bir şey oluyo bırakıyo..Ben olsam kendimi kullanılmış gibi hissederdim..Sen öp hatta ye kızı bir şey olsun telefonları acma..Artık gitsin Bey efendi teyzesine bakıcılık yapsın ..Asi'ye bi daha nasıl güvenicek veya Demir onun gönlünü nasıl alıcak merak ediyorum !
:hıh
Sorunun cevabı çok kolay.
Öper bak o zman nasıl güvenini alıyor :img-hyste:img-hyste
Ama Allahın hakkı üçtür bu sefer çappppppp pattttttttt hoppppppp tokat :img-hyste: kesin yer.:img-hyste
Asi: Yeter bee her seferinden öptün birşey demedim.Ama artık yeter öpüyorsun öpüyorsun sonra gidiyorsun.Bu ne bee ben öpücük makinesimiyim :img-hyste:img-hyste
Demir: Ama Asi ben seni seviyorum :img-icecr:img-icecr
Asi: Bende ama artık sütçüm var.Hem eğilip kalkmaktan o kadar şeyleri taşımaktan heryerim ağrıdı,süt ve yoğurt yemem lazım,eee senin verdiklerin de benim karnımı doyurmuyor o yüzden hadi sana baş başş :img-hyste:img-hyste
demirle asi sahilde buluşmak için sözleşmişler mi bize göstermediler bak orayı
asi o yaptıkları yufkamıydı neydi delicek ve o günkü dileği kabul olmucak die düşünmüştüm ama delinmedi:)
ama bi insan bu kadar da beceriksiz olmaz ki defneyi biraz abarttılar gibi geliyo artık
senaryodaki mantık-mantıksızlık haricindeki mantık hatalarına artık takılmayalım diyoruz da..
ama şu demirin ıslak hali ile ortalıklarda dolaşması ve kendi kendini kurutma özelliğini çalıştırmasına bi akıl erdiremedim...
evladım mantar olucaksın git bari çamaşırını değiştir diye diye bi hal oldum..:img-hyste
akşam demire püüüüüüüüüüüü dememin sebeplerinden biriside bu konu hakkındaydı ama belirtmeyi unutmuşum...:img-hyste:img-hyste
hayır bide ertesi günde aynı kıyafetle işe gitmeye kalktı dimi...sonra nerde değiştirdi..şehirdeki evine gitti de değiştirdi heralde...
birden bire asinin kim olduğunu daha sabah aşkından ölmek üzere olduğunu, asiyi öperken verdiği sözleri falan unuttu..
işte budur neden böyle oldugu anlasıldı:img-hyste
zaten kalas kalas diyoruz kesin su aldı bu cocuk bi yerinden..Telefon bile almıyo ama bu alıyo :img-hyste
o giysiyi degişmiş görünce bende dedim nasıl degişti ama sehirli oldugunu unutuvermişim bi an :icon_whis
Bide bu Demir olcak merhum beyefendi Asi'nin hediyesini almadı dimi böle bakıyodu en son aldımı acaba :icon_whis Hele bi almasın gidip kafasında paralıcam o hediyeyi :img-tomat
evt görkem abi mükemmel biri ve oyunculuğu çok güzel,bende artık görkem abi hangi dizide oynasa onu izliyorum asiyi bile onun sayesinde izledim dün ilk defa pek dizi izlemem çünkü,ve okadar belli ettiki kendini dizide :img-in_lo:img-in_lo çok tatlıydı valla
kanbolat görkem aslan'ı :good: bende Hatırla sevgiliden sonra burada görünce senin gibi çok şaşırdım ve mutlu oldum gerçekten çok harika bir youncu.
ama saçlarını orjinal yani siyah yapmalı acilen Hatırla da olduğu gibi azıcıkta bıyık gerek... :happy0064
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 13:15 demirle asi sahilde buluşmak için sözleşmişler mi bize göstermediler bak orayı
asi o yaptıkları yufkamıydı neydi delicek ve o günkü dileği kabul olmucak die düşünmüştüm ama delinmedi:)
ama bi insan bu kadar da beceriksiz olmaz ki defneyi biraz abarttılar gibi geliyo artık
Vallaha bende öyle düşündüm.Hattaa dileğinde Demirle barışmak olabileceği düşüncesine sahiptim.Ama artık Asi becerikli bir Asi.
Defneye gelince.Bilmem abartımı oldu.ee onun da artık alışması lazım annesi doğru diyor evlendi ama evliliğin E sinden bile artık ahberi yok.Yarın öbürgün çocuk olsa ne yapacak.Artık Neriman oraya taşınır.:icon_whis
Bu arada bunlar çiftliğe taşınmicakalrmıydı :icon_whis:icon_whis
Sorunun cevabı çok kolay.
Öper bak o zman nasıl güvenini alıyor :img-hyste:img-hyste
Ama Allahın hakkı üçtür bu sefer çappppppp pattttttttt hoppppppp tokat kesin yer.:img-hyste
Asi: Yeter bee her seferinden öptün birşey demedim.Ama artık yeter öpüyorsun öpüyorsun sonra gidiyorsun.Bu ne bee ben öpücük makinesimiyim :img-hyste
Demir: Ama Asi ben seni seviyorum :img-icecr
Asi: Bende ama artık sütçüm var.Hem eğilip kalkmaktan o kadar şeyleri taşımaktan heryerim ağrıdı,süt ve yoğurt yemem lazım,eee senin verdiklerin de benim karnımı doyurmuyor o yüzden hadi sana baş başş :img-hyste
Öpmesinnnnnn....Ya da bu sefer ilk Asi öpsün olmaz mı :img-hyste
Tokat az gelir Asi onu elleriyle Asi'de bogsun :icon_whis:img-hyste
Demir: O süt yoğurt veriyosa bende sanaa askımı veririm :img-in_lo
Asi: Aşk karın doyurmaz Demir
Demir: Bizde ac kalırız o zmn :img-in_lo
Asi: Olduu gözlerim dolduuu...Ben alime gidiyorum ..Geliyorum Alimm bekle beniii:img-hyste
Artık eskisi gibi sık sık giremiyorum foruma. Girdiğimde de vaktim tüyo ve senaryolarla geçiyor pek fazla vakit geçiremiyorum yorumlarda. ** dün akşamdan sonra mutlaka buraya girip yorumlarınızı okuma ihtiyacı hissettim. Gerçekten de bir çoğunuz söze gerek bırakmayacak kadar iyi yorumlar yazmışsınız. Şimdi gelelim benim dün ile ilgili yorumuma:
2 Mayıs Cuma...Bu tarihi kara gün olarak kayıtlarıma geçirdim.:img-pilot Çok güzel bir bölümün ardından bu kadar kötü olayın arka arkaya gelmesi moralimi darmadağın etti.
Okuduğum yorumlarda demir'in tavrı konusunda gereken herşey söylenmiş. Demir bu yaptıklarıyla bizlere bir kez daha ne kadar hödük, ne kadar öküz, ne kadar dengesiz, ne kadar vs. vs. (daha bir dolu sıfat) olduğunu kanıtladı. Bunun pek üzerinde durmuyorum ben aslında. Çünkü daha önce de yapmıştı ve bu gibi durumlarda aşık taraflar ne kadar birbirlerine öfkelerinlerse öfkelensinler bu öfke daha sonra yatışır hatta aşkın büyümesine bile vesile olur.
Bu günü kara gün olarak kayıtlara geçirmemdeki esas neden SÜTÇÜ oldu. Her ne kadar beklediğim kadar yakışıklı çıkmasa da (forumdaki yorumlar daha büyük bir beklenti yaratmıştı. Büyük ihtimal bayanların yorumlarını okudum ondan böyle oldu.) beni fazlasıyla tedirgin etmeye yetti. Gör bakalım demir bey nasıl oluyormuş şimdiye kadar kendi klasmanı dışındaki rakipler bile ağır gelmişti demir bey'e bakalım yeni tanıştığı birine daha önce kendisinin söylediği şeyleri aynen söyleyebilecek kadar kendine yakın bir rakip karşısında ne yapacaksın. Tedirginliğimin en önemli nedenlerine gelince: Bu sütçü kardeş daha ilk bölümden jeneriğe adını yazdırdığına göre uzun süreli olacak ve başımıza fena halde dert açacak(bkz. I.A cem -o kadar olmaz heralde:D-) Bunun dışında beni böyle düşünmeye iten en büyük sebep asiyle aralarında geçen ilk konuşmalar oldu. Demir'in dediklerinin aynısını sütçü'nün de söylemesinin ardından tv başında eyvah ki ne eyvah! dedim. Zaten bu sözler demirin de dikkatini çekmiş olacak ki bir merhabayı bile esirgediği, sözüm ona sevdiği kadına doğru bakmaya engel olamadı. Diziyi bir kenara bırakacak olursak asidemirin ilk repliklerinden birinin, bizim (en azından benim) için farklı önemi olan bu sözlerin asi'ye başka bir adam tarafından tekrar edilmesi benim hiç hoşuma gitmedi. İlla demir'e dişli rakip geldiğini göstermek istiyorlarsa sevgili senaristler başka bir yol seçebilirlerdi.
Neyse diziye dönecek olursak demir'in ders almasından yanayım. Ama bu ders aynı zamanda asi-sütçü yakınlaşmasının ileri boyutlara ulaşması analamına gelecekse ben demir'in başka yollarla terbiye edilmesini tercih ederim. Artık bu 3.kişi klişesinden bıktım. Ayrıca asi ve sütçünün yakınlaşmalarını da izlerken keyif alacağımı hiç sanmıyorum. Dilerim bu kıskandırma işini 2.sezonun sonuna gidecek bir şekilde uzatmazlar, tadında bırakırlar.byebye
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 13:23 Öpmesinnnnnn....Ya da bu sefer ilk Asi öpsün olmaz mı :img-hyste
Tokat az gelir Asi onu elleriyle Asi'de bogsun :icon_whis:
Demir: O süt yoğurt veriyosa bende sanaa askımı veririm :img-in_lo
Asi: Aşk karın doyurmaz Demir
Demir: Bizde ac kalırız o zmn
Asi: Olduu gözlerim dolduuu...Ben alime gidiyorum ..Geliyorum Alimm bekle beniii:img-hyste
Olabilir Asi öpsün :icon_whis:icon_whis
Yok artık.Birde Demir Asiye atlasın boğulsun de de tam olsun :hıh
Demir: Asi dur gitme Asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Asi: Ne var ne bağırıyorsun Demir.Uyandırdın beni.:img-hyste
Demir: Pardon hayatım.Kötü bir rüya gördümde.:love05:
Asi: NE gördün anlatsana.
Demir: Sütçünün birine gidiyordun.Beni terk ediyordun.:img-hyste
Asi: Yok artık Demir evlendik biz unuttunmu.Ne sütçüsü.Ne yoğurtçusu :img-hyste:img-hyste
İyi ki hatırlattın sevgili arkadaşım.
Benim de aklımdaydı şu ıslaklık meselesi, ancak gecenin bir vakti sinir içinde yorum yazarkene unutuverdim işte...
İzlerken ben de dedim ya bu Demirin ıslak kıyafeti ne zaman kuruyuvermiş? Eve gelince belki üstünü değişmiştir-malum her şeyi bize göstermiyorlar Demiri iç çamaşırı ile arz-ı endam ettirecek halleri yok ya...velakin eğer öyleyse Beyzademizin her kıyafetten maşallah çifter çifter var:ıslağı,kurusu,ütülüsü,ütüsüzü...
Ya da ( naçizane kendimden alıntılayarak) şöyle bir mantık yürütebiliriz (mi)?
Orası Antakya Özerk Bölgesi...
Orası paralel dünya...
Orada 'zaman' farklı akar/geçer...
Bir günde bir aylık olay olur...
Günler dünya günü, yıllar dünya yılı değildir...
Orada farklı yaşanır,problemler hemencecik çözülür ya da yaratılır...
Orada astral yolculuk yapılır...
Orada hukuki sorunlar bir günde çözülür...
Orada kahramanlarımız en olmadık yerlerde sürekli karşılaşırlar...
Buna alışmalı ve yadırgamamalıyız...Neden mi?
KAHRAMANLARIMIZ ORADA YAŞIYORLAR...
İlave edelim:
AÖB'de ıslanma,ıslak kalma durumu olmaz.
Demirin davranışlarına gelince, acep suda fazla kalmaktan beyni sulanmış olmasın? Tamam tamam atmayın şunları :img-tomat:img-tomat:img-tomat
Olabilir Asi öpsün :icon_whis:icon_whis
Yok artık.Birde Demir Asiye atlasın boğulsun de de tam olsun :hıh
Demir: Asi dur gitme Asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Asi: Ne var ne bağırıyorsun Demir.Uyandırdın beni.:img-hyste
Demir: Pardon hayatım.Kötü bir rüya gördümde.:love05:
Asi: NE gördün anlatsana.
Demir: Sütçünün birine gidiyordun.Beni terk ediyordun.:img-hyste
Asi: Yok artık Demir evlendik biz unuttunmu.Ne sütçüsü.Ne yoğurtçusu :img-hyste:img-hyste
Derim diyimmi yok demiyim yazık her yeri çizik oldu Demir'in :img-hyste
Bak bak senaryoyu nasıl degiştirmiş katılmıyorum bu senaryoya :hıh
suanda
mösyö Ali in kalas Demir out :img-hyste:img-hyste
Şimdi anlamadığım birşey var..Ali yanındaki sandalyeyi Asiye ayırmış..Ve masada herkesin ismi yazılıydı..Ama Ali Asinin adını sordu..Oysaki bunu zaten biliyor olmalıydı..Bu bir oyun mu yoksa mantık hatasımı anlamadım..Ancak Alinin Asiden baya etkilenmiş olduğunun farkındayım..Yolda giderken gördü ve hemen kim olduğunu sordu..Daha sonra bütün gece boyunca gözünün içine baktı Asinin..İhsan ile konuşurken bile Asiye bakıyordu..Daha ik anda korkusuzca tavrını alan bu kişi ilerde canımızı fena yakar..
Ali..şu an için hakkında birşey söylemek zor..kısa oldu tanışma faslı..onda da ilgisini çekenn kız hakkında herşeyi anında öğrendiğini gördük..detaylı bir araştırmada yapmıştır herhalde..hiç tanımadığı insanlar ile hiç tanımadığı bir yerde hissettiğini düşündüğünü anında söyleyiverdi...sözünü esirgemedi..iş teklifinde de bulundu..asi'ye yakın olmak içn tüm planları yapmış gibi..muhtemelen kafasında kurdu ve bitirdi olayı..icraata geçti..biraz ürkütücü geldi bu hali..ama daha erken..tanımak lazım..malum 3.kişi pozisyonunda olanlar gibi olmasın zira onlardan ağzımız çok yandı....başka birşey istemem..ihsan'ın yanında Asi'ye yazılma girişimleri vardı..ah ihsan amca ah..o da durumun tuhaflığının farkında ama birşey diyemiyor:)..benim babam böyle bir durumda kesinlikle onunla aynı tepkiyi vermezdi onu biliyorum:)...
oyuncak bulut 03-05-08, 13:30 bu bölümü o kadar sevmedim ki.. düşük bi cümle oldu ama anladınız siz :) yorum yapmak bile içimden gelmiyor.. Demir'in yaralarının hala kanadığını ve asla kabuk bağlamayacağını, zaten Süheyla'nın da buna izin vermeyeceğini gördük.. o yataktaki konuşmalar neydi yarabbim!!!!!!!! duygu sömürüsünün bu kadarı yani.. Demir alttan aldıkça onu suçladı durdu.. ben böyle şey görmedim... Süheyla oldukça Demir gün yüzü göremez.. izin vermez o no frost kılıklı.
Demir'e kızgın değilim.. her Demir sahnesinden sonra, önce sinirlendim sonra da onu haklı çıkartabilecek mazaretler aradım.. bi kaç kişi birlikte izliyorduk da.. önce Demir'e sayıp sövüyorduk, sonra da "ya aslında yazık adama yaaa" diyorduk.. bilmiyorum belki de kendimi Demir'in yerine koyabildiğim, hissettiklerini kendi başımdan geçenlerle benzeştirebildiğim içindir.. kendini sorumlu hissetmesini anlayabiliyorum. aman onu hepimiz anlıyoruz demeyin ama :img-tomat :) senaristlerin gazabına uğrayıp Asi'nin telefonunu açmaması ve Asi'nin bunu gözleriyle görmesi sonra da Hüseyin'in "Asi ablamı sen mi üzdün" çıkışmasına normal Demir'den beklediğimiz tepkiyi vermemesini görmek üzücüydü cidden.. umarım böyle devam etmez, bir ara kanalı değiştiresim geldi..
Ali'yi sevmedim. sevmicem de.. gitsin biraz yaratıcı olsun öncelikle..
uffffff şu hayatta tek lüksümüz Asi izlemekti onu da elimizden aldı bu senaristler bu ne yaa... sezon sonuna kadar süt içmicem protesto ediyorum!
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 13:33 Derim diyimmi yok demiyim yazık her yeri çizik oldu Demir'in :img-hyste
Bak bak senaryoyu nasıl degiştirmiş katılmıyorum bu senaryoya :hıh
suanda
mösyö Ali in kalas Demir out :img-hyste:img-hyste
Aman işinemi gelmedi yoksa beğenmedinmi :icon_whis:
Şimdi anlamadığım birşey var..Ali yanındaki sandalyeyi Asiye ayırmış..Ve masada herkesin ismi yazılıydı..Ama Ali Asinin adını sordu..Oysaki bunu zaten biliyor olmalıydı..Bu bir oyun mu yoksa mantık hatasımı anlamadım..Ancak Alinin Asiden baya etkilenmiş olduğunun farkındayım..Yolda giderken gördü ve hemen kim olduğunu sordu..Daha sonra bütün gece boyunca gözünün içine baktı Asinin..İhsan ile konuşurken bile Asiye bakıyordu..Daha ik anda korkusuzca tavrını alan bu kişi ilerde canımızı fena yakar..
Tubasi Haklısın arkadaşım...Acaba diyorum isimleri başkası yazdı.O zman gene olmuyor.Yanıma ayırttım.Ee o zman senin dediğin gibi biliyor.Ee niye sordun.Ee o zmanda nezaketten :img-hyste:img-hyste
Hayır anlamdığım adamdaki cesarete bakın.Valla bir bakımada takdir etmedim değil Demir onun kadar cesaretli olamadı.Bizimki anca öptü :img-hyste:img-hyste.Babasının yanında bir güzel olduğunu demedi Ali :img-hyste:img-hyste
Onuda deseydi tam olacaktı.:img-icecr
dün demire çok kızdım asiye güzel bir açıklama yapabilirdi daha farklı olurdu ama şu varki son sahnede dedim oh canıma değsin demire kapak oldu aynı replikler ve bu repliklerde demir asiyi çok kıskandı şu varki demişti ilk gördüğümde sana aşık olucağımı anlamştım bu replikler geçmişti şimdi ali ve asi için aynı replik süper oldu anlasın bakalım demir asiyi üzmek nasılmış
selam
peski pes demir sana demeli bilmek mümkün degil sana en güzel uyan şarkı şu olsa gerek
kafayı yormam
sonuna bakmam
ben adam olmam
dizinin bu bölümünü izlerken sıkıldım açıkcası bunun en büyük nedeni tabiki demir
tavrını anlamak mümkün degil.evet geçmişte yaşadıkları çok acı ve bunları yaşamasıda çok zor ama anlıktıyı söyledigi zaman bile bu kadar kızmamıştım bu kez o olaydaki çizikten kat kat büyük bir çizik attım demire çünkü o zaman öfkesi vardı geçmiş vardı asi ve ailesi ona çok uzaktı ya şimdi hani o büyük ve güzel sözler onca yaşananlar ve bu yüzden demir çok uzun bir süre asinin yakınlarında olmasın bir zahmet asiyede kızdım bu bölüm çünkü niye ona bu kadar zaman ayırıp peşinden gidiyorsun o bunu haketmiyoki
beni en çok etkileyen sahnelerden biri demir işyerinin önünde aside orada onu arıyo ve demirdeki kötü tepkiyi tel. açmayışındaki asinin ifadesi ne kadar can acıtıcı bu kısımda tubayı kutlamak gerek o duyguyu çok güzel yansıtmış
sonra asinin eve gidişi asi gitmese aramasa demir paşanın duvar örmekten başka birşey yapacagı yok asiyi takdir ederken kızdımda aslında .orada yine asi sordu yine demir kendi kalesine öyle bir gol attıkı bu gol şmpiyonu belirlemiştir arkadaşlar
şampiyon asi ve şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı bile bu durumda ne diyoruz şampiyon belli 2. kim
adaylar hüseyin .... ali..... kerim.....son sırada ise demir paşa
asiyle konuşurken dediya
önceliklerimi şaşırdım
hata yaptım kocaman bir yuuuhhhhhhhhh
diyoki sen önceligim degildin ve tüm yaşadıklarımız hataydı yuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhh ki ne yuhhhh
anlıktıdan ne farkı hatta dahada acı
devam edecek
Aman işinemi gelmedi yoksa beğenmedinmi :icon_whis:
Tubasi Haklısın arkadaşım...Acaba diyorum isimleri başkası yazdı.O zman gene olmuyor.Yanıma ayırttım.Ee o zman senin dediğin gibi biliyor.Ee niye sordun.Ee o zmanda nezaketten :img-hyste:img-hyste
Hayır anlamdığım adamdaki cesarete bakın.Valla bir bakımada takdir etmedim değil Demir onun kadar cesaretli olamadı.Bizimki anca öptü :img-hyste:img-hyste.Babasının yanında bir güzel olduğunu demedi Ali :img-hyste:img-hyste
Onuda deseydi tam olacaktı.:img-icecr
Sana birşey söyliyim mi bu Ali iki bölüm sonra ilanı aşkda yapar..Bizim Demirin dile getirmediklerini o pat diye söyler..Ben şaşırmam..Çünkü emin ve atak biri..Fazla girişken tipleri sevmem..Biraz ağırdan satar insan kendini..Ama Demir gibi deği tabi..Aliyle Aslanı bir tanıştırmak lazım..Aslan bir kıl olsun ona..Ali daha nefes alamaz..
Bu arada o dut çalma sahnesini izledikçe kendimi gördüm..Ceylanın gelip bitiricekler diye sızlanmasını gören kuzenim bu sensin diyiverdi..:img-hyste:img-hyste
demirime çok yüklenmeyin:img-cray:bölüm boyunca çok kızdım ama son sahnede çok acıdım demire:img-cray:
anlıyorum demire çok kızdınız ama "asi geriye dönüp bakmasın aliyle olsun gibi yorumlar okuyunca çok üzüldüm açıkçası...ne kadar çabuk vazgeçtiniz asi-demir aşkından...
asi demirin hediyelerini,fotoğraflarını ateşe atarken,demirle arasında ki tüm köprüleri yıkarken kimse vazgeçmemişti asi-demir aşkından...
demir ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsam kızayım asla demir bunları haketti asi aliyle olsun demem...vazgeçmem asi-demir aşkından...gönül isterdi bu forumdakileri de böyle göreyim ama...
Ahh arkadaşım, ağzına sağlık,
Hani nerde Asi-Demir aşkı tutkunları, nasıl da kolayca harcayıverdiniz Demir:img-cray:imi.
Asi'ye gösterdiğiniz toleransı neden Demir'e göstermiyorsunuz????
Demir'in yaşadığı travmaların hiç birini Asi yaşamadı, hep mutlu bir ailede sorunusuz büyüdü.Aşk bu olabilir arasıra böyle kırgınlıklar, Demir'in sorunu içe kapanıklığı, çok yakın arkadaşı Kerim'e bile içindekileri anlatamayan birisi o.,Yapmayın etmeyin BU KADAR ÇABUK VE KOLAY HARCAMAYIN:img-cray::img-cray::img-cray: DEMİR'İ.
Hem kusura bakmayın ama sütçü Ali beni hayal kırıklığına uğrattı , o gizemli yürüyüş vs den sonra H.S. deki karizmasından eser olmayan birisi çıktı geldi.Demir'deki karizma onda yok, şişirmeyin yav!!!:img-wink:
Sütçü'ye yapılan tezahüratlar beni hem üzdü, hem panikletti, hem de kızdırdı.
Siz şimdi bu ne yaptığını bilmeyen senaristleri gaza getirip I.H. daki gibi Elif-Yılmaz aşkının Filiz-Yılmaz aşkına dönüşmesi gibi bir durum yaratırsanız forum olaraka halimizi görürüm.:img-cray:
SAKİN SAKİN LÜTFEN:icon_whis. Asi-Demir aşkı sonuna kadar favorim, eminim bu kasırgalar geçecek herşey düzelecek.
onu bende anlamadım asinin ismini sordu ama masada asinin ismi yazıyordu zaten foruma yazdığımda bir arkadaşım toplantıyı yardımcıları düzenlendi sanırım ali görmedi bu hazırlıkları dedi bu da bana mantıklı geldi kesinlikle kendine o kadar güveniyorki herşeyi ile belli ediyor bunu ali daha ilk bölümden böyle diğer bölümleri düşünemiyorum bile ali asiye demir gibi baktı beni bu rahatsız etti sanırım bu arada jenerikten bir arkadasımız bahsetmiş benimde dikkatimi çekmişti hemen yazmışlar jeneriğe insan önce konuk oyuncu diye yazar sonra jeneriğe eklerdi böyle yapmalarından şu sonuç çıkıyor ali kalıcı kovuluncaya kadar gitmeyecek anlaşıldı
Ayrıca Demir Aslana bu bölüm daha sıcaktı..
İHsanı seviyor,Aslanı seviyor Asiden uzaklaşıyor...Vazgeçmek zorunda hissederek Demir in aklı karışıyor..Saçmalık...
DEmir karakterini mağdem yerden yere buldunuz..BAri iyice vurun İhsana tekrar düşman yapın... Biz de bunca bölümleri hiç izlememiş olalım... Onca emekler boşa gitsin..
Gerçekten bütün emekler boşa gitti..
Ay yazmak bile istemiyorum..
Bu kadar acemice kurgulanmış senaryoyumesleği senaristlik olan birinin yazmış olması beni iyice çileden çıkarıyor..
İlkokul çocuklarının bile yapmayacağı mantık hatalarıyla dolu, zaman mevfumunun hiç gözetilmediği, repliklerin herbiri birbirinden berbat..
Demir'in Asinin telefonlarına cevap vermemesi inanın 'Anlıktı' lafından daha ağırdı.. İnsan kimin telefonuna cevap vermez? Değer vermediği, umurunda olmadığı, kaçtığı birinin telefonuna.. Bu mudur yani? İki saat evvel 'Senden asla vaz geçmeyeceğim' dediğin kızın hak ettiği..Bu mu mert Demir?
Bu mu adaletli Demir? Bir küçücük açıklamayı nasıl çok görürsün hayatında ilk defa aşık olduğun kıza?
Hayır tüm olanlardan sonra Demir ve Asiyi nasıl biraraya getirmeyi düşünüyorlar? Asi'nin yaralarını sarmak için kaç at aldıracaklar?
Hangi kadın bir günün içinde değişebilen adama güvenir ki bundan sonra?
Demirin bunalımını bile doğru düzgün kurgulayamayan senaristlerden artık hiç bir beklentim kalmadı..
O kadar saçmalık ve hatalarla dolu bir bölümdü ki hangi birini yazsam..
Defnenin evine gelen misafirlerin Nerimanın duyacağı şekilde Süheyla İhsan dedikodusu yapmaları neydi allah aşkınıza? 40 sene evvelki Türk filimlerinden ne farkı vardı? Komedi valla.. Gerçekten kendimi hıyar yerine konulmuş gibi hissediyorum..
Ya Defnenin hep beceriksiz ve kapasitesiz gösterilmesi? Asi nin bir sürü meziyetleri var tamam da hamur olayında bile Asinin hatasız açması Defnenin bu kadar sakil gösterilmesi ne demek oluyor anlamadım.. Asiyi iş hayatında başarılı yapıyorlarsa Defneyi de ev işlerinde becerikli yapsalardı. Kızı seçtiği koltuğun bile rafını yanlış söyleyecek kadar aciz biri gibi göstermeleri sinir..
Allahtan Asiyi teselli ederken güzel laflar söylettiler..
Sevgili söğüt zaten bahsetmiş şu Demirin anında kuruyan gömleklerinden.. Eve gelip Süheylanın yatağının kenarına oturunca ay bu çocuk hala ıslak mı duruyor demekten kendimi alamadım.. Ha değiştiğini göstememiş olsalarda bari değişik renk bir şey giydirselerdi de biz de bir ara değiştiğini düşünseydik..
Hataların yazmakla bitmeyeceği bu bölüm için son söz Tomris Giritlioğlu'na:
Yeni projenizle herhalde fazla meşgulsünüz, arada Asi'ye de vakit ayırırsanız memnun oluruz..
Bu son bölümü izleyip de güzel olduğunu düşünüyorsanız zaten size söyleyecek bir lafım yok..
Aklıma birşey geldi onu yazacam...:)
Leyla Aliye aşık.
Ali Asiye aşık..
Aslan Leylaya aşık,
Leyla Aliye aşık,
Ali Asiye aşık,
Asi Demire aşık,
Demir tayzesine :img-hyste
Ne komi oldu..Yanlız Aslanda aşk değişim yarattı..Leylaya arabanın kapısını açtı..Vay be..Aslan Demir ve Melek konuşurken o trajedi karşısında ne yapıcağını şaşırdı..Hele ağaç olayını anlatınca Melek..Aslanı ilk defa öyle gördüm.
merhaba arkadaşlar..aslında bu bölüm yorum yapmayacaktım..çünkü ciddi bir yoruma değer bulmadığım bir bölümdü..ama en azından belki dizi ekibinden birileri okuyordur..eleştiri çorbasında benimde tuzum bulunsun istedim..
senaristlere kızdım..haftalardır herşeyleri yoluna sokarak güzel bölümler izlettikten sonra,resmen diziyi delete edip başa döndüler...ve bize dedilerki aynı senaryoyu biraz değiştirerek size baştan izleteceğiz..dün akşamki bölüm resmen budur..asi ve demir ilşkisi en başa döndü..biz şimdi haftalarca demirin asiyi yeniden elde etmesinimi izleyeceğiz?????öyle bir duruma soktularki o gururlu kızın fena halde gururu kırıldı zaten zor yola gelmişti.bundan sonra dahada zor olacak.bide ali bey çıktı..öyle bir soktularki diziye..esrarengiz havalarda lüx arabasının içinde gösterilmeyen,gece davetinde ortaya çıkmadan önce ayakkabıları bize takdim edilen,kim bu beklentisi içinde bize nerdeyse josh holiway hayalleri kurduran:) sonunda ekranda nihayet arzı endam eden vallahi hiç bi şekilde etkileyici bulmadığım şahsiyetle karşılaşmamız..:)
dizide dün gece başka elle tutulur ciddi bir olay göremedim..ne yazıkki bu hafta bu kadar yazıyorum..artık bundan sonra nasıl eski cazip haline getirirler bilemem..ama şahsen ben yine herşeye baştan başlanacak bir asi istemiyorum..umarım ali beyi kısa zamanda sepetlerler...
Ya herşey iyi hoşta Demir in bir toplantı ortamında Asi ile karşılaştığında ona selam vermemesi, görmezden gelmesi, ondan karşılaşmaktan rahatsız olmuş gibi
davranması ne oluyor. Geçen sefer de yapmıştı bunu, Kerim in anne babası ile yemek yemek için gittikleri otelin kapsında karşılaşmışlardı. Orada görmezden gelip yüzüne bile bakmamıştı. Ay insan topluluk ortamında tanımadığı insanlara bile selam verir. Bu nasıl bir davranış biçimidir ben çözemedim. Bir de böyle ortamlarda kasım kasım duruyor ama bu sefer havasını alıverdirler. Ya Ali iyi ki geldin ilaç gibi oldu valla.
onu bende anlamadım asinin ismini sordu ama masada asinin ismi yazıyordu zaten foruma yazdığımda bir arkadaşım toplantıyı yardımcıları düzenlendi sanırım ali görmedi bu hazırlıkları dedi bu da bana mantıklı geldi kesinlikle kendine o kadar güveniyorki herşeyi ile belli ediyor bunu ali daha ilk bölümden böyle diğer bölümleri düşünemiyorum bile ali asiye demir gibi baktı beni bu rahatsız etti sanırım bu arada jenerikten bir arkadasımız bahsetmiş benimde dikkatimi çekmişti hemen yazmışlar jeneriğe insan önce konuk oyuncu diye yazar sonra jeneriğe eklerdi böyle yapmalarından şu sonuç çıkıyor ali kalıcı kovuluncaya kadar gitmeyecek anlaşıldı
Ali Demirden şanslı aslında..Neden mi ..Çünkü Asinin kırılmış dönemine denk geldi..Yani Asinin asi,inatçi,isyankar ,sert döneminde değil..Bizim kız kendindne fazla emin tiplerden hoşlanmaz..Ali birgün Asinin kim olduğunu öğrenir ve davranışlarına destur çeker..:good:
yasamakguzel88 03-05-08, 14:03 Bu mesajı alıntılayarak yorumuma başlamak istedim çünkü dünkü bölümle ilgili en güzel yorum bu bence:good: ellerine sağlık böcük ablam:img-icecr
Demir: (içindeki teyze aşkı bambaşka olan adam)...Belki sana bu hayat herşeyi öğretmiş...acıyı yaşamışsın...okumuşsun iyi eğitim almışsın zengin bir iş adamı olmuşsun...ama biliyormusun tek birşeyi hiç anlamamış ve öğrenememişsin "Kadınları anlama ve onların kıymetini bilme sanatı" ama merak etme;bu işte usta birisi geldi(Ali)...o sana gereken dersi verecektir...Asi'nin senin için akıttığı her gözyaşı esas sana acı olarak dönecek...sen o gözyaşlarına değmezsin bile! bir kere şu dizide "Asim" demedin hep "Teyzem" dedin...Asi'yi teyzeni sevdiğinin yarısı kadar sevemedin,bir kere bile onun için gözyaşı dökmedin...doğru nasıl olsa her şekilde ben onu avucumun içine alırım diye düşündün..sen hiç Asi'yi kaybetme korkusu yaşamadın ki tam anlamıyla...ama artık yaşayacaksın,acı çekeceksin..çünkü hakettin..."seni seviyorum" kelimesini bile Asi'ye söylettin...o Kaf Dağının tepesindeki gururun buna bile izin vermedi,doğru söylesen incilerin dökülürdü..sen nasıl bir aşıksın be adam? sen aşık mısın? hayır dün anladım ki bence sen düpedüz bir ALIKSIN! attığın hiçbir adımın sonunu getiremedin..hep kaçak güreştin...aileni hep Asi'nin önünde tuttun...dünkü bölümde herşeyi anladım da Asi'nin telefonlarına çıkmamanı hiç anlayamadım...tamam canım otur teyzenin dibinde artık kimse sana Asi'yle beraber ol demiyor zaten ama hiç değilse teyzenin intihar ettiğini,psikolojisinin bozulduğunu o nedenle artık seninle fazla görüşmek istemiyorum diyebilirdin,sen ona bile tenezül etmedin...geçen haftaki bölümde Asi'ye herşeyin nedeni o yere batasıca gururun demi diyordun! kim daha fazla gururlu ha? Şeytan'ın Avukatı filminde şeytan rolündeki Al Pacino'nun bir lafı vardı "Kibir,benim en sevdiğim günahımdır"...sen kibirlisin Demir..senin ki gurur falan değil! gurur aşk karşısında eninde sonunda yıkılırdı ama kibirin yıkılması zordur...sana son sözüm o dengesiz sorunlu kişiliğinle bir daha Asi'ye yaklaşma,sana Asi bir daha nasıl güvenebilir ki zaten?..o sensiz de mutlu olmasını bilir!....seni bu hale getiren senaristler de bence seninle aynı bozuk ruh haline sahipler...sana daha diyecek lafım yok Demir Doğan Bey pardon teyze kuzusu Demir Doğan Bey! sana sevgili teyzenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim! herşeye bahane bulabilirim de dünkü o suskun konuşmaya açıklama yapmaya bile tenezül etmeyen haline bulamam ne yazık ki,seni boşuna savunmuşum bunca zaman..burnu düşse eğilip yerden almazsın..aşılmaz kibir abidesi Demir Bey!
Bunu yazanın yüregine sağlık..Her harfine katılıyorum..Akşam izlerken ben Demir de aşkın A sını göremedim kusura bakmayın ama hödüklügüne diyecek yoktu..Bu Asi bunu affetmese yeridir ki ben zaten bu afetme olayının sezon sonuna kadar çok net olucagını düşünmüyorum..:(
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 14:03 Sana birşey söyliyim mi bu Ali iki bölüm sonra ilanı aşkda yapar..Bizim Demirin dile getirmediklerini o pat diye söyler..Ben şaşırmam..Çünkü emin ve atak biri..Fazla girişken tipleri sevmem..Biraz ağırdan satar insan kendini..Ama Demir gibi deği tabi..Aliyle Aslanı bir tanıştırmak lazım..Aslan bir kıl olsun ona..Ali daha nefes alamaz..
Bu arada o dut çalma sahnesini izledikçe kendimi gördüm..Ceylanın gelip bitiricekler diye sızlanmasını gören kuzenim bu sensin diyiverdi..:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste Yapar yapar canım vallaha yapar :img-hyste:img-hyste
Hayır tutup kolundan öpmese iyidir bak işte onu kaldıramam :hıh
Bana görede insan biraz ağırdan satar kendini.PAt diye takır takır söylemez ehrşeyi.Birde bakmışsınki hopp Asiye düşmüşsün :img-hyste:img-hyste
Bana görede Arslanla Ali tanışmalı.Ama sanki iyi anlaşırlarmış gibi de gelmiyor değil hani :icon_whis
Ali Demirden şanslı aslında..Neden mi ..Çünkü Asinin kırılmış dönemine denk geldi..Yani Asinin asi,inatçi,isyankar ,sert döneminde değil..Bizim kız kendindne fazla emin tiplerden hoşlanmaz..Ali birgün Asinin kim olduğunu öğrenir ve davranışlarına destur çeker..:good:
evet tamda zamanını buldu ali bu zor gününde asiye iyi gelebilir yani aliyle vakit geçirecekler bu belli bu vakitler asiye iyi gelebilir gibime geliyor demiri düşünmek istemediği için daha fazla meşgul olur gibime geliyor evet asinin kabuğunu kırmak zordur sanırım asi eski fgünlerine dönecek işte o zaman savaş kızışacak
gizemliyim 03-05-08, 14:04 Bu dizide başından beri Demir'in süperkahraman kişiliğinden etkilenmedim.Asi için hediyeler,çiftlik,hanlar,hamamlar almasının gözümde bir değeri yok.Onu bunlar için sevmedim.Onu Asi'ye aşık bakışlarından dolayı sevdim.Yaptıklarından dolayı değil hissettiklerinden dolayı sevdim.Bu bölüm yaptıkları yanlıştı,saçmaydı da bari hislerini,üzüntüsünü düzgün gösterselerdi hani bi nebze hak verirdim çocuk seviyor bunalımda ne yaptığını bilmiyor derdim.Öyle umursamaz gösterdilerki gözlerinde ne aşkı gördüm ne aşk acısını:icon_sorr
Bu bölüm benim için tam bir hayal kırıklığı:img-pilot28. bölümde durumu toparlamalarını bekliyorum artık başka yapacak birşey yok.
Aşk için söylediğiniz bazı şeylere katılmıyorum arkadaşlar.Demir'e ne desek az ama Asi'nin de Demir'in de birbirinden vazgeçeceğini sanmıyorum.Aşk çok karmaşık bir duygu.Ali evlenilecek ideal bir erkek olabilir,Asi'yi farklı şekilde mutlu da edebilir ama aşık olmanın coşkusunu ona yaşatabilir mi?Demir'in ona hissettirdiklerini Ali hissettirebilir mi?Dün Asi Ali'ye gülümsedi fln ama onlardaki çekim olmadı.Asi&Demir birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren güçlü bir çekim içerisindeler.Aşk kendiliğinden oluşan birşey hak edilmiyor ya da hak edene verilmiyor.Aşkta sen çok iyisin aşkımı hak ediyorsun al senin olsun gibi bir durum olmaz.Öyle olsa kötü adamlara aşık olunmazdı.Bu belki delilik,çılgınlık ama gerçek.
yorumuma Asi Demir 2 lisinden başlamak istiyorum..
****Asi-Demir****
bu bölümü izleyene kadar forumda en çok demiri savunanlardan biriydim.. çünkü bölümü izlemeden yorum yapmak istemedim:icon_sorr
artık herşeyi gördük ve gördüklerimde hiç ama hiç hoşuma gitmedi..
demirden asla yapmaz dediğim şeyleri gördüm dün... bi kadın için hiç hoş olmayacak şeyler yaptı...
en başından almak gerekirse telefona bakmamak da ne demek oluyor bunun açıklaması varmı??? ilk sahnenin açıklamasını ben yapayım teyzesi yukarda yatıyordu pskolojik olarak çok etkilendi..vs....
ya ondan sonrakiler hele şirketin önünde telefonunu açmaması.. asinin onu o halde görmesi.. ne kadar acı çekti bu acıyı asinin yüzünde okumayanınız yoktur ...... malesef bu sahneler 26. bölümdeki demir karakterinin tam anlamıyla tersine çevrildiğini gösteriyor en çokta buna üzüldüm...
en başından beri asiden uzak kalmak istemesini anladım... ama bu nedir Benim önceliklerim değişti asi demire asiyi bu kadar kırmak hiç yakışmadı kız çabaladı resmen onu görebilmek onunla azıcıkta olsa konuşmak için babası yanında oturuken kalktı peşinden gitti şirketin önüne kadar gitti aradı sürekli buluşmaya gitti daha ne yapabilirdi? demirin yapması gereken sadece telefonuna cevap verip ya buluşmak isteyip durumu anlatmasıydı yada en azından telefonda bişeyler söylemesiydi.. yapması gereken sadece buydu..
hele asiyi deniz kıyısında bekletti ... hadi o anda acısı çok yeniydi peki arif kahyadan bilemi haber yollayamazdı???
asi evine geldiğinde yapması gereken tek şey
-asi şuanda teyzemin durumu hiç iyi değil psikolojisi altüst olmuş durumda bu aralar onunla biraz fazla ilgilenicem az görüşebiliriz..
bunu demesi yeterliydi.. asi anlayışsız bi kız değil zaten bunu kabul edecekti belki okadar ağlamayacaktı ama kız yıkıldı tabi benim önceliklerim değişti diyince...
demiri bu kadar eleştireceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten bu bölüm yıkıldım gözlerime inanamadım onları o şekilde izlerken ... demir süpermanimizdi denaristlerden rica ediyorum bu kadar karakterle oynamasınlar......
5. si demirin o sözleri asiye söylerken ne şekilde söylediği çok önemli ...
asi ağlayıp defneye gittiğine göre kırılmış bişeylere yada yanlış anlamış olabilir...
şunuda unutmamak lazımki demir şimdiye kadar çok sorumluluk yüklemiş kendine... tabiki şartlarda onu gerektirmiş... şimdi teyzesinin intiharındanda vicdan azabı duyuyor oda normal..
3. sü demirin her ne olursa olsun asiyi bu konuyla ilgili kıracağını düşünmüyorum.. altın olayında kırmıştı ama ozaman durumları daha farklıydı şimdi çok daha farklı
bu 4 gün önce yazdığım yazıda demir için söylediklerimdi... ne kadar ters yüz olduğumu açıkça gösteriyor....
ben saf saf asiyi kırmayacağını düşünürken demir telefonuna bile bakmayacakmış meğer...
YONCA_ÇINAR 03-05-08, 14:06 Aslan Leylaya aşık,
Leyla Aliye aşık,
Ali Asiye aşık,
Asi Demire aşık,
Demir tayzesine :img-hyste
Ne komi oldu..Yanlız Aslanda aşk değişim yarattı..Leylaya arabanın kapısını açtı..Vay be..Aslan Demir ve Melek konuşurken o trajedi karşısında ne yapıcağını şaşırdı..Hele ağaç olayını anlatınca Melek..Aslanı ilk defa öyle gördüm.
Bencede komik oldu be canım.:img-hyste Hele hel teyzeye aşık demek.Demirin teyze kuzusu olduğunu ortaya çıkarıyor.(Bazılarına göre zaten öylede neyse)
Evet Arslan bayağı değişti.Yani en azından ezcük..LEylada şaşırdı zaten.Arslanın kapıyı açıp onu oturtmasına.:img-hyste
Evdeki konuşmada birşey söylicek diye bekeldim.Böyle hopp atlicak diye bekledim ama atlamadı.:) ŞAşurdum aıkçası...:img-wink:
Bence Asi kendinden daha güçlü bir erkek arıyor. Onu taşıyabilecek, onun kadar yürekli. Bunun Demir olmayacağı aşikar. Engeller karşısında hem de Asi nin canını yakarak geri çekiliyor. Ne düşündüğü, ne hissettiği, ne yaptığı belli değil ( Asi nin repliği idi bu ) . Belki de bu erkek Ali dir kimbilir?
Demir in dün gece Asi ile teyzesinin durumunu açık açık konuşması gerekirdi. o kadar yakınlaşmışlardı çünkü bir bölüm önce. Ama Demir Asi yi buna layık görmedi.
Ay bir de ben bilişimciyim. Öncelik deyince aklıma hep sistemde çalışan işlerin önceliği geliyor. Bilgisayarda işler de öncelikle çalışır ama yine de aynı anda çalışırlar önceliği olan sistem kaynaklarından daha öncelikli yararlanır ama diğerlerinin çalışmasını engellemez. Yani önceliği olan iş bitip ondan sonra sırada olan iş çalışmaz. Yani sözün onu Demir in önceliklerinin değişmesi Asi ile ilişkisini engellemezdi. Asi anlayışlı kız bir orta yol bulunurdu. Ama Demir in bu aşkı taşıyacak gücü yok.
****Ali****
gerçekten beklediğimden çok hoş bir karakter geldi (dış görünüş olarak demiyorum) asiyi yolda görmesi ve hemen avukatına sorması ileride neler olabileceğinin bir başlangıcıydı...
birkaç arkadaşım alinin asiye iş teklif edeceğini tahmin etmişti.. dedikleride çıktı artık asi aliye deneyimleriyle yardımcı olacak..
ali hakkındaki düşüncelerime gelince son 2-3 dakikada görsekte ne kadar nazik biri olduğu belli oldu asinin sandalyesini tutması, tanışmaları..... gerçekten çok kibardı:img-wink:
****İhsan****
ihsan bey bu bölüm çok çok iyiydi benim gözümde değeri kat kat arttı...
ziyayla konuşmasından gerçekten çok etkilendim
bu aileye kendini sevdirmek hiçte zor değil... tabi haklı oda kızının mutlu olmasını istiyor.. goncanın ziyanın gözünün içine baktığını ama ziyadan aynı tepkiyi göremediğinin çok iyi farkında oyüzden onunla bu şekilde konuşmasının çok etkili olacağını düşünüyorum..
süheylaya verdiği desteğide tam kararında buldum... onu desteklerken geçmişte dediklerini unutmadığını hata yaptığınıda dile getirmesi çok iyiydi ne süheylayı kandırdı nede kendini kandırdı...
bundan sonra demirin adı kemir olsun artık bir yerlerini kemirir kıskançlıktan odun demir ne olacak. :fighting2 aliyi çok sevdim belki o anlar asinin kıymetini yemeyenin malını yerler demir vursun kafasını duvarlara.ali tam nerimana uygun damat adayı zaten ihsanın arkadaşının oğlu nerimanın hoşuna gider.asi mümkünse demire yüz vermesin:img-beee:demir gitsin teyzesini avutsun.
her asiye ismini asi diye kısaltmıyorlar ama işte gecenin en güzel sözü demir o cümleyi duyunca nasıl bakıyodu yandan yandan.aside nispet yapar gibi belki bana yakıştırıyolar ondandır derken demire bakıyodu.asi kızımız pek güzel olmuştu giyindi süslendi sanki aliyi bekliyomuş süslenmek için.
neriman defnenin evine ziyerete gittiğinde neriman birkaç kişi tebriğe gelecek dedi maşallah bütün antakya sosyetesini getirmiş.:img-hyste
yufka sahnesinde defne çok beceriksiz çıktı kerim demezmi benim karım çok becerikli defne yaptığında pardon yapamadığında kerim mosmor oldu.:img-pilotkerim bile defneden becerikli.
cemal ağa ile sarmaşık hanımın dans sahnesine bittim.o nasıl enerji yahu pisti silip süpürdüler gençler cemal ağayı izliyolar.
demire bundan sonra kendim ettim kendim buldum şarkısını dinlemesini öneriyorum.:good:
zamanında demir ve asi arasında geçen o konuşmanın aynısının ali ve asi arasında geçmesine bayıldım.ohh olsun sana demirr ohh olsun dedim içimden.ve o diyalogun her saniyesinde ve sonrasında çok mutluydum.çünkü demir bunu hak etti.demir teyzesine olanları asiye söylemeliydi.asiye söylemeyecekti de kime söyleceyecekti.asiden lafmı çıkardı sanki.hem teyzesinin yanında olsa hemde asi olanları bilse mutsuz olmasa asi olmazmıydı.aaa tabiikii olmazddııı.neden mi?? çünkü demir bey herşeyi mahvetmeyi kendisine misyon edinmiş durumda.her güzel şeyi mutsuzluğa dönüştürmekte üstüne yok!! asi ömür boyu affetmese onu yeridir.ama bence asi bi kaç bölüm sora örencek olanları demir için üzülcek affetcek onu.ama bu esnada ali asinin peşini bırakırmı hiç sanmam:D
bu bölümü heyecanla bekliyordum görkemi görmek için...gördüm de ve bir daha hayran kaldım o bakışları ve duruşu harikaydı asiye tutuldu hemen...
demire,teyzesine ve meleğe çok üzüldüm ne kadar çok acı yaşadılar ve yaşıuyorlar demir yıllar önce annesini kaybettiği asi de az kalsın teyzesinide kaybediyordu melek artık olanları kaldıramıyor aslan bile bu olanlar karşısında afalladı ben demire hak veriyorum asi den uzaklaşmasınıda anlıyorum artık öncelikleri değişti özecliğini ailesine verdi bir süredir teyzesinden uzaktaydı şimdi artık yanında öyle de olması gerkiyordu bence...
o yüzden asi den uzaklaştı tamam bir açıklama yapması gerekiyordu telefonunu açması gerekiyordu orada hatası var oda kendini uzaklaştırmak için yaptı.
bölümün başından sonuna kadar ali nin gelmesini bekledim ne heyacan yaptılar ama ilk başta ihsanın arkadaşı ve göbekli biri dedikleri zaman çok şaşırdım yok ya dedim bunda bi yanlışlık var ama son sahnede anlaşıldı ali babasının adını almış ihsan yanlış anlamış...
ali asi yi ilk gördğünde etkilendi hemen nedense hep demirde ali de asiyi arabanın camından görüyor ve baka kalıyorlar öyle :D
asi yoldan geçen arabalardaki yakışıklıları çok etkiliyor bi daha yüremesin öyle caddede :D
şaka maka ali asiye demirin dediklerin aynısını söyleyince demir kaldı öyle çok üzüldüm bakalım neler olucak ilerki bölümlerde ali yi köt bir karalter yapmasınlar tmm asi ye aşık olsun ama vazgeçmesinide bilsin psiko olmasın tekrar fransaya dönebilir..
sonuna kdr demir&asi diyorum ben ali yi de sevmeme rağmen...
bu bölümde oyunculuk anlamında tubayı ve melek yani elif sönmez i çok begendim tubayı aglama sahnesi ve işyeri öündeki ifadeleri çok güzeldi
elifde bu bölüm çok çok iyiydi aslında iyiydi demekte az kalır en başarılı oldugu bölüm harikaydı.murat biraz donuktu sanki fragmandaki o melek süheylayla olan o tek sahne bile beni daha çok etkilemişti tabi demirin yaptıklarıda beni etkilemiş olabilir dip notumdur buda
asi artık lütfen kesin tavırlar koysun demire
sürekli asi birşey yapmıo diyodu arladaşlar ilkkez onlara katılıyorum hep demir birşeyler yapıyo ama nedense çok acı ve olumsuz şeyler
demir önce bozuyo oyuncaklarını baozan çocuk gibi sonrada tamir etmeye çalışıyo ama birincisi kadar basit ve kolay olmamalı bu ve en önemlisi insan demir gibi birine artık nasıl güvenir sen ve yaşadıklarımız hataydıyı önceligim olamazsını nasıl telafi eder bilmem ama aslında bunun telafiside yok çünkü
melek en zor anında aslana ne kadar kırgın kızgın olsada onu aradı ve yardım istedi melek bunu yapabiliyorsa demirde asiye herşeyi anlatabilmeliydi aside o köprüden atlamak isteyip demir onu durdurmamışmıydı onu anlardı kimseylede bunu paylaşmazdı yeterki demir sevdigine bunları anlatabilseydi bunu neden yapmadıgı saçma sapan nedenlere dayandırılmış olabilir ama bana bunlar hiçbir şekilde olumlu anlayışlı gelmiyo tam aksine çok ama çok saçma yaşadıklarını unutmuyoruz ama pekii asinin suçu ne onca yaşanlardan sonra bu kadarını haketmiyomu neden veya niçin demir bunu ayptı çözmek mümkün degil.asinin kesin tavırlar koymasını istiyorum bu kadar kolay vazgeçen vazgeçmiycem dedigi halde bu kadar acı çekişini gören biri önceki yaşananlardan dolayı bunu sevdinine nasıl yapar inanılmaz.demire çok kızgınım bu sinirimde kolay kolay geçmez
aliye gelirsek
daha hemen tam net birşeyler söylemek için erken 1-2 bölüm en az izleyelim ama ilk izlenim olarak açok sözlü samimi gibi ama arızaya baglatır belki ilerde ama buna karşıyım aliyi kötü oldugu için degil demiri sevdigi için onaylamamlı asi hala demiri savundugumada inanamıyorum bu arada
Bence Asi kendinden daha güçlü bir erkek arıyor. Onu taşıyabilecek, onun kadar yürekli. Bunun Demir olmayacağı aşikar. Engeller karşısında hem de Asi nin canını yakarak geri çekiliyor. Ne düşündüğü, ne hissettiği, ne yaptığı belli değil ( Asi nin repliği idi bu ) . Belki de bu erkek Ali dir kimbilir?
Demir in dün gece Asi ile teyzesinin durumunu açık açık konuşması gerekirdi. o kadar yakınlaşmışlardı çünkü bir bölüm önce. Ama Demir Asi yi buna layık görmedi.
Ay bir de ben bilişimciyim. Öncelik deyince aklıma hep sistemde çalışan işlerin önceliği geliyor. Bilgisayarda işler de öncelikle çalışır ama yine de aynı anda çalışırlar önceliği olan sistem kaynaklarından daha öncelikli yararlanır ama diğerlerinin çalışmasını engellemez. Yani önceliği olan iş bitip ondan sonra sırada olan iş çalışmaz. Yani sözün onu Demir in önceliklerinin değişmesi Asi ile ilişkisini engellemezdi. Asi anlayışlı kız bir orta yol bulunurdu. Ama Demir in bu aşkı taşıyacak gücü yok.
Demir hayatı boyunca her zaman yükleri omuzlamış,güçlü olmuş..Elinde olan tek şey ailesi..Sıkı sıkı tutunmuşlar o trajediden sonra..Şimdi dağılınca ailesi kendini suçluyor..İhsanın durumuna düşüyor bir bakıma..Anneside yanlız kalmıştı,teyzeside öyle yaptı..O evden ilk ayrılan Demir oldu..Sonrada arkası geldi..Ayrılma sebebi sevdiği kızın ailesinin düşmüş olduğu durumun sebebi..Sevdiği kızın kendinden uzaklaşmış olması..Demir yanlızca Asiye odaklandı,ailesini bir bakıma ihmal etti..Yani Demir in kafasından geçen şu ben Asiye aşık oldum kendimi fazla kaptırdım ailemi unuttum..İkisini bir arada götüremiyor..
Asi ise daha önce bu dengesizlikleri görmedi mi hiç..Demirin nasıl biri olduğunu biliyor..İnsan birine aşık olurken sebebsiz sever..Asinin bir sebebi yok belkide ama şu kesinki:Asi ne babası hapse girdiğinde ,ne abisi onları evden attığında,ne ailesi parçalandığında hiç bu kadar üzülmedi..Demekki Demire duyduğu aşk olağanüstü..Haliyle Ali geç kaldı..Asinin kalbi Demire ait..
Dizimize Ali karakterinin girmesiyle yeni asklar ve kiskancliklarda gorecegiz demektir. Gormeye basladik bile.. Ali Asi'nin hayvancilik deneyimlerini bahane edip yani isle ilgili bilgisinden faydalanma bahanesiyle kizimiza yaklasmaya basladi.. Ihsan bey'de dolayisiyla bu olayi garibsemedi..
Simdi bence Ali ileri |