Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Bölüm Yorumları (Arşiv 16)
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
valla ben genelde buradaki asli-denizcilerde gördügüm su olduydu....
asli-deniz ayriliginin olabilicegi ihtimalini zaten biliyorduk ama bu sekilde aldatarak vs. olmamaliydi diye....yani bizler cok uzun zamandir böyle birseyi bekliyorduk....cünkü dizi herzaman bu sekilde gitmezdi zaten....ama önemli olan nasil bir ayrilmanin olduguydu ve insanlarin yogun tepkisi bunaydi.....yani aldatilma konusuna.....yoksa genelde asli-denizcilerde ayriligi bekliyolardi ama kalpleri bir olsun yeterki diyorlardi....umarim anlatabildim...
ya bıktım artık bu kavgalardan valla ya aslında şimdi düşününce tüm suç senaristlerin çünkü niye diye sorcaksınız bugün kavak yelleriinin ilk tanıtımlarını izledim hatta 1.bölümde olmayan sahneler falan vardı işte efe bağırıyordu deniz aşık diye falan
diğer bir tanıtımda bu tvde verildi diyordiki efeler diyarında bir deniz denizin kalbinde narin bir mine yani dizi dawson cerake göre başladı 1.bölüm sırf kopyaydı zaten ama yiğit güralp değiştirdi istediği gibi denizle mineyi yoketti tamam dc dede aslıdeniz vardı ama o istemedi mahvetti diziyi sonra diziyi bırakmak zorunda kaldı ardından diziyi dc yapmak için gelenler biraz hızlı davrandılar iyice mahvoldu dizi halbuki halen jenerikte mine&deniz var bu bir gerçek ve mine denizi aslıdan daha çok seviyor
vee + herkes izlemiycem diyor ama reytigler tavana vuruyor nasıl iş anlamadım düşünün babam bile kavak yellerini izlemeye başladıysa burda bir sorun var yani dizi yaprak dökümü gibi revaçta
ve mine denizi aslıdan daha çok seviyor
ne kadar uraşırlarsa uraşsınlar !yada uraşırsak uraşalım ne burdaki mdcilerin akılan ad sokulur ne de adcilerin aklına md :good:
özür dilerim arkadaşım evet farketmemişim çok pardon sen hepseviyeli konuşursun hatta herkesi uyarırsın bilirim zaten
çok merak ediyorum fragmanı ya birde bakıyormuşuzki 4 yıl sonra bence iyi olur çünkü şu an dizi feci halde yenilik lazım
sezon final olcak mı devam etçek dizi ?
cnm bikaç hafta ara verceklermiş mayıstan sonra ama yazın varmış galiba :D
1 yıldır aralıksız çalışıolar ya, ama eminim mayıs sonu bölümünde bayaaa heyecanlı yerde bırakırlar
yeldacim biz kavga etmiyoruz ki, sadece bir konudaki kendi görüslerimizi dile getiriyoruz, niye karsi görüslü olundugunda hemen kavga gibi algilanir cözmüs degilim :)
diğer konuda olmasada bu konuda katılıyorum.hemen tartışma demiyelim.karşıt görüşler!:img-wink:
sezon finali büyük ihtimal haziran'ın 2.haftası olabiir.okullar kapanınca!bakalım nasıl olacak kim kiminle!:icon_whis
bu arada yeni senaryom.okumak isteyenlere!
senaryolar bölümünde
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=6870591#post6870591
4ewerbrucas 02-05-08, 20:41 ne kadar uraşırlarsa uraşsınlar !yada uraşırsak uraşalım ne burdaki mdcilerin akılan ad sokulur ne de adcilerin aklına md :good:
tabi ki sokulamaz bu konuya katılıyorum ama güzel olan ztn bu farklılıklar değil mi yani herkes a&d sevse aman ne güzle aşk derdik ne konuşucaktık ki yada m&d sevse bak hep karşılıksız kalıyor b usevgi derdik konu olmazdı farklılılar her zaman iyidir ama kavga boyutuna gelmediğinde:img-wink:
tabi ki sokulamaz bu konuya katılıyorum ama güzel olan ztn bu farklılıklar değil mi yani herkes a&d sevse aman ne güzle aşk derdik ne konuşucaktık ki yada m&d sevse bak hep karşılıksız kalıyor b usevgi derdik konu olmazdı farklılılar her zaman iyidir ama kavga boyutuna gelmediğinde:img-wink:
evet kesinlikle haklısın :)
farklı görüşler birbirini tanımlar..ama bizim görüşlerimizi senaristlerimiz sağolsun çıkmaza soktular :(
Ama bakarsaniz Dawson´s creek´de aldatan kadin, iki erkek arasinda kalan ve bir ona bir ona giden kadin Joeydi. Burda yine ERKEK yani deniz.
Eger bu dizide mesela Asli sevgilisini aldatmis olsaydi, daha cok yanki uyandirirdi nede olsa araya örf ve adetler giriyor. Yabanci dizilerde bu kabul ediliyor ama kavak yellerinde neden böyle birsey olmasinki? Dizi sacmaladi diyorlar ama bir erkek sevgilisini gercek hayatta aldatmiyormu???
Daha neler oluyor neler belkide bu genclere cok büyük bir ders. Örnek degil Ders !! Dizilerde hep dogru düzgün mesajlar veriliyor ama insanlar hep kötü yönlerini görüyor. Mine mesela, almanyadan geldi, hic bilmedigi bir yere tasindi avrupadaki gibi özgür degildi hircindi. Artik degisti alisti herkese. Aslida öyle artik yasadiklari onu daha güclü yapti. Deniz ise büyüdük büyüdük dedi ama büyümesi ona malesef cok büyük bir hata yapmasina neden oldu.
Efe halen ayni efe akli bir karis havada hemende kaptiriyor kendini birine.
Aslinda olgunlasan iki tane karakter var oda ASLI VE MINE.
Ama biz halen ikisini karsilastirip tartisiyoruz ben ikisinin daha sonra cok iyi bir dost olmasini isterim.
diğer konuda olmasada bu konuda katılıyorum.hemen tartışma demiyelim.karşıt görüşler!:img-wink:
sezon finali büyük ihtimal haziran'ın 2.haftası olabiir.okullar kapanınca!bakalım nasıl olacak kim kiminle!:icon_whis
bu arada yeni senaryom.okumak isteyenlere!
senaryolar bölümünde
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=6870591#post6870591
kim kiminle tahmin yürütmek öyle zorki :icon_whis
seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen
sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen :img-cray:
Deniz numarasını bile kaybettirdiğine göre gidişi kesin :( ben hala ordayım onlar kadar çabuk unutamam ibomu :hıh sezon finalinde döner belki deniz :icon_whis o zamana kadar kimin eli kimin cebinde :hıh belki aslı efeyle olur belki volkanla...yaa bu karekterleri işlerine geldiği gibi sokup çıkarmalarına sinir oluyorum...kerem ne kadar güzel gitmişti oysa...bunların hepsi 36.bölümdeydi...şimdi yan karekterleri atlıyolar ana karekterde ortada yok zaten :img-pilot
eee deniz etme bulm dünyası koçum sen keremi eli böğründe yollarmısın al sende öyle gidersin kuzum :icon_sorr
1.Sana Göre Hangisi Daha Uygun Asli- Efe Yoksa Asli-Umut mu ?
hmm..dusunmeden tabikide Asli&Deniz ama digerlerinide bir degerlendirelim
Efe&Asli:diyince sadece kardeslige yakin dostluk geliyor benim aklima!Her daim birbirlerini kollayan bir takim gibiler..bu ikilinin arasinda askmi? yo imkansiz gibi birsey sonucta..Asli yillarca Deniz&Efe ile buyudu ama birtek Deniz'e o gozle bakti..hele Efe nasil diyecek simdi kuzusuna sevgilim diye? yok yok bu birlelikte ask olmaz!
Umut&Asli:Aslinin yeni Umut'u olabilir yeni bir kisi icin ama suan ne ask'a icinde yer var nede guvene. Yigit Evgar fena degil ama Umut'u hic yakistiramiyorum..konustuklarinda hic bir derinlik bulamiyorum. Yani yaptigi espiriler ne kadar komik olursa olsun (!) ben almayayim. Bence Asli Umut'a kalbini degil belki sadece bir iliski yasamaya dogru bir kapi acar..ama yo boyle tek taraflida ask olmaz zaten!
en iyisi 5 yasindan beri sevdigi ve bekledigi AD :img-in_lo
2.Deniz Nezaman Geri Döner?
Cok surmez! Muhtesem ucluden birisi eksik olunca olmuyor hep birseyler eksik kaliyor! Zaten bu bolum Denizsiz collerde gibiydik..ne ask,ne dostluk..kupkuru bir bolumdu:img-cray:
3. Bu Bölümde Cananin Muratla Kacmasini Dogru Buldunuz mu?
Canan'in boyle birsey yapmasi gercekten en sacma durumdu! Ya bu iki karakter nasil boyle birsey yapabilirki? Aileler,gecmis,gelecek? Nereye kadar? Aralarindaki ask bile degil..oysa Canan'in Bilal'e once saygi ondan sonra sevgi duymasi gerekiyordu bence!
4.Bilal Sizce Bunu Haketti mi?
Yo! Kesinlikle hak etmedi! Bu diziye girdiginden beri Bilal bence bu dizinin iyilik melegi..bu dunyada kalan ici temiz nadir insanlardandi..hele Canan'a yaptiklari ile gercekten bu dizide en az aci cekmeyi hak edenlerdendi!
5.Duygu-Efe Iliskisi Daha Nekadar Sürer ?
Coooook yakinda bitiyor meraklanmayin! Bir yalanci ile nereye kadar surebilirki bir iliski? Hele Duygu gibi birisiyse o!
6. Bu Bölümde En Basarili Oyuncu Kimdi?
Daghan&Ferit bence Osman amcamda favorilerimdendir her daim :img-wink:
7.Bu Bölümde En Güzel Kadin Oyuncu kimdi ?
Hmm..Pelin&Ceren..
8. Bu Bölümdeki En Sacma sahne Neydi ??
butuun bir bolum sacmaydi! Hic bir karakter kendinde degildi..mine ruyalar aleminde, efe isduyasinda, kuzu deprasyonla karisik komedi aleminde..masallah kimsenin Deniz'i merak ettigi yok! Murat&Canan olayida baya bir sacmaydi..:img-hyste aglanicak halimize guluyorum ama kesinlikle Efe&Leman bekliyorum artik!:love05:
emilie_claire 03-05-08, 07:39 reytingler düşmüş dahada düşecek birden efe aslı yapacak yada yapsalarda arkasında duracak senaristlerimiz yok malesef!!!
umduğum dağlara karlar mı yağdı
içinde bu kadar öfke mi vardı
ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi
insan sevdiğine böyle yapar mı :img-cray:
umduğumuz dağlara değil ama kareterlere karlar yağıyor malesef :bırr :bırr
okumayanlar vrsa diye tekrar ekliyorum alıntıdır :img-blush
ÖZÜR DİLİYORUZ
Bu zamana kadar bağlaçlarıyla beraber cümlesi on kelimeyi zor bulan özetlerinizi her hafta okumayı sabırsızlıkla beklediğimiz için…
29. bölüm sonunda bütün kinlerini, öfkelerini, kırgınlıklarını, küskünlüklerini geride bırakarak kardeş fotoğrafı karesinde yer alan beş yüreğin arasına ihanet, nifak, beddua sokup onları ayırdığınız bir diziyi izlediğimiz için…
Bitiminde bizim için her zaman bir efsane olarak kalacak olan Kavak Yelleri’ni, aslında 36. bölümle beraber bitirip, onu bizim için çoktan efsaneleştirdiğinizin farkına geç vardığımız için…
Ratingleri daha zirvede değilken bile büyüklüğünden taviz vermemiş bir diziyi, büyüdükçe büyüyen bir diziyi, ratingler uğruna, rant uğruna, küçüldükçe büyüyen bir dizi haline getiren sizlere tahammül ettiğimiz için…
Hasret, kırgınlık, pişmanlık ve hata temalarının gayet güzel işlendiği Kavak Yelleri’ni, ayrılık, ihanet, küslük ve de suç dünyası haline getirip, o suçların hepsini büyümek adıyla kapatacak kadar çaresizce hareket ederek, bizi büyümeye tövbe ettirdiğiniz için…
Bu zamana kadar Kavak Yelleri ailesi olarak yaşamaya alışkın olan bizlere daha iyisini vermek yerine, daha kolaylarını vererek, inandığımız değerleri siz yıkarken biz de yıkılanları topladığımız için…
Yeni bir umut adı altında bölüm yaparak kucak açtığınız yeni bir oyuncunun sırf görselliğinden yaralanarak, o insanı bile ASLI-EFE kardeş aşkını hala bize yutturmaya çabalarken, bizim de, bu diziyi bizim dizimiz olmaktan çıkarıp bir yerlere özendirme çalışmalarınıza ortak olduğumuz için…
Bunca zaman yazdığımız bütün senaryoların çoğu doğru çıktığı ve klişe lafını dahi hem bu dizi için, hem de bizler için klişe bir hale getiren, yeni birşeyler üretemeyen siz senaristlere vakit ayırıp saygın tepkiler yazdığımız için…
Dava dilekçesi yazar gibi yazdığınız senaryo üstüne sizden hala senarist değil arzuhalci olmanızı beklediğimiz için…
Özür diliyoruz… Hem efsane Kavak Yelleri’nin eski bölümlerini tekrar izlemekte, hem de bu diziyi bırakmakta geç kaldığımız için…
KAVAK YELLERİ AİLESİ.
vouvv ben bu yazıyı yeni okuyorum daha..
gerçekten muhtesem bisi olmus,çok beğendm..
demek ki herkes dizinin berbatlastığı kanaatinde..
reytinglere baktım,düsmüs ama,yine iyi..bence fazla bile bu saçma bölüme..
dün akşam yine karışmış forum..ya arakadaşlar mineyi sevmiyor olabilirsiniz ama sarışın aptal insan değil gibi yorumlar yapmayınız lütfen..sonuçta o karakteri seven birçok insan var ne yani ben insan olmayan bir varlığğın karaketerinimi beğeniyorum...:img-cray:
mine aşkından dolayı aptal oluyosa insan olmuyosa olmasın aşk böle bişey her zmn içinde umut beslemek sevdiğini ne olursa olsun sevmek yüreğinden pat die atamamaktır..
bakın efe unuttu denizi...aslı zmnla umutla bir çizgi çizecek..mine beklicek denizi...zaman aşımı yaparlarsa bir tek değişmeyen denizi hala sevip ona sadık kalarak bekleyen mine olacak deniz bunu görecek geç olsada..
emilie_claire 03-05-08, 07:53 dün akşam yine karışmış forum..ya arakadaşlar mineyi sevmiyor olabilirsiniz ama sarışın aptal insan değil gibi yorumlar yapmayınız lütfen..sonuçta o karakteri seven birçok insan var ne yani ben insan olmayan bir varlığğın karaketerinimi beğeniyorum...:img-cray:
mine aşkından dolayı aptal oluyosa insan olmuyosa olmasın aşk böle bişey her zmn içinde umut beslemek sevdiğini ne olursa olsun sevmek yüreğinden pat die atamamaktır..
bakın efe unuttu denizi...aslı zmnla umutla bir çizgi çizecek..mine beklicek denizi...zaman aşımı yaparlarsa bir tek değişmeyen denizi hala sevip ona sadık kalarak bekleyen mine olacak deniz bunu görecek geç olsada..
yaa aslıyla mine'yi bir tutmasanız üff.!!..yni bambaska olaylar yasandı aralrında!
aslı deniz'i aldattığı için onu unutmak istiyor,onu beklicek hali yok dimi?..
mine de körü körüne deniz diyip duruyor,çevresine bir baksa oysa ki,habire depresyon havalarında..
hıı bu arada deniz gitmeseymis denizle mine eskisi gibi olcakmıs..:img-hyste..mine böyle davrandıkça insanlar sadece ona acıyor...o da kendini acınası bir karakter haline getiriyor..4'lünün hepsi kendine bir hayat çizmeye çalısıyor,ama çok kızdım yinede onlara,denizi unutmalarına..fakat mine deniz deniz diye ortalıkta ruh gibi dolanıyor..
yaa aslıyla mine'yi bir tutmasanız üff.!!..yni bambaska olaylar yasandı aralrında!
aslı deniz'i aldattığı için onu unutmak istiyor,onu beklicek hali yok dimi?..
mine de körü körüne deniz diyip duruyor,çevresine bir baksa oysa ki,habire depresyon havalarında..
hıı bu arada deniz gitmeseymis denizle mine eskisi gibi olcakmıs..:img-hyste..mine böyle davrandıkça insanlar sadece ona acıyor...o da kendini acınası bir karakter haline getiriyor..4'lünün hepsi kendine bir hayat çizmeye çalısıyor,ama çok kızdım yinede onlara,denizi unutmalarına..fakat mine deniz deniz diye ortalıkta ruh gibi dolanıyor..
Ben aslı ya hak veriyorum zaten...denizin yaptığı şey aslı ya yapılabilecek en kötü şeydi aslı sadece kendine yol çizecek dedim çizmeside gerekir zaten bu zmndan sonra denizle olabilmesi çok zor güven olamaz aralarında aileler desen girecek birbirne...en önemlisi aslı her zmn denizin onu aldattğını hatırlıcak...o yüzden aslı bence kendine yol çizip mutlu olmalı...ben aslıyı sevmeme rağmen şu anda onun arkasındayım...
benim anlatmak istediğim şey şu deniz bakacakki herşey çok değişmiş aslı onu unutmuş olarak görecek efe desen haytı gayet yolunda kendine yol çizmiş sadece mine var onunla olmak isteyen deniz böle düşünecek ve anlıcak o zmn mineye gitmeden haksılık yaptıuğını tek gecelik olarak görüp onu o hale sokarak kaçmakla hata yaptığını...
selamlar herkes deniz yok diye baya bir dertlenmiş . arkdaşlar elinde sonunda gelicek deniz. yani biraz mantık dizinin basrol oyuncusu diziden cıksaydı haberlerde bıle cıkardı . yani siz icinizi ferah tutun :) .
ayrıca seneryo geregi deniz yok . ayrldıgı falanda yok ...
Gizem
Dawson's Creek'te Dawson (deniz) hangi sezon olduğunu uzak bir yere gidiyordu sanırım o da yönetmen olmak içindi hatırlamıyorum ama Dawson Joey'i (aslıyı) Pacey'e (efeye) emanet ediyordu sonra bunlar birbirlerine aşık oluyordu.
ama Dawson da konular daha uzun ilerliyordu bunlar hemen üniversiteye başladı .Pacey ve Joey aşkı üniversiteye başlamadan önceydi.Zaten Dawson's Creek 6 sezon sürdü
alıntıdır.
deniz'de aslı'yı efe'ye emanet etti ve efe eninde sonunda aslı'ya aşık olucak aynı dawson's creek'te olduğu gibi büyük aşk yakındır bekleyin arkadaşlar:img-in_lo
ba$i_belalim 03-05-08, 09:52 Ama bakarsaniz Dawson´s creek´de aldatan kadin, iki erkek arasinda kalan ve bir ona bir ona giden kadin Joeydi. Burda yine ERKEK yani deniz.
Eger bu dizide mesela Asli sevgilisini aldatmis olsaydi, daha cok yanki uyandirirdi nede olsa araya örf ve adetler giriyor. Yabanci dizilerde bu kabul ediliyor ama kavak yellerinde neden böyle birsey olmasinki? Dizi sacmaladi diyorlar ama bir erkek sevgilisini gercek hayatta aldatmiyormu???
Daha neler oluyor neler belkide bu genclere cok büyük bir ders. Örnek degil Ders !! Dizilerde hep dogru düzgün mesajlar veriliyor ama insanlar hep kötü yönlerini görüyor. Mine mesela, almanyadan geldi, hic bilmedigi bir yere tasindi avrupadaki gibi özgür degildi hircindi. Artik degisti alisti herkese. Aslida öyle artik yasadiklari onu daha güclü yapti. Deniz ise büyüdük büyüdük dedi ama büyümesi ona malesef cok büyük bir hata yapmasina neden oldu.
Efe halen ayni efe akli bir karis havada hemende kaptiriyor kendini birine.
Aslinda olgunlasan iki tane karakter var oda ASLI VE MINE.
Ama biz halen ikisini karsilastirip tartisiyoruz ben ikisinin daha sonra cok iyi bir dost olmasini isterim.
yineliyorum. dawsons creekte DAWSON JOEY'i ALDATTI. 6 sezonda aldatmisti.
bir kerede yazmistim ben, alinti yapiim
burda bazi arkadaslar "dawson cok iyi biriydi, deniz gibi degildi. asla böyle birsey yapmadi" demisler. yok artik siz baska bir diziyimi izlediniz yoksa bende mi birseyler var. sanki dawson melekmiydi haha oda böyle birseyi yapti, hatta dahada kötüsünü. joey 5. sezonun final sahnesinde dawsonla los angelese birlikte gitmek istedi. dawson hayir dedi, ama joeyi cok seviyordu, yinede yanliz gitmek istedi. joey 3 ay onun geri gelmesini bekledi, 3 ay boyunca onu unutamadi kavusmak icin bekledi iste... hatta hatirladigim kadariyla bir cocuk (eddie galiba) joeya asik olmustu, joey onu istemedi (dawsonu sevdigi icin). sonra 6. sezonun ilk bölümü geri döndügünde kavustular sonra bir bölüm sonra joey dawsonun onu los angelesteki bir kizla aldattigini ögrendi. eee bumu melek? denizdende beter. ve öncedende 3. sezonda eve kizi miydi neydi (iste ayni duygu gibi) bir kiz gelmisti ve ky'deki gibi ayni olaylar vardi. yani duygu denizle hep beraber, asli soguyor vs vs sonra efeyle yakinlasiyor.
keremcemelike 03-05-08, 09:58 1.Sana Göre Hangisi Daha Uygun Asli- Efe Yoksa Asli-Umut mu ?
aslı umut
bilmiyorum ama biran önce dönsün onsuz kavak yelleri kavak yelleri deil eksik oluo tabiii bu bnm düşüncem
tabiiki hayır bilalle oynadığını düşünüyorum
hayır
1 bilemedin 2 bölüm sonra efemisi yine üsgün görürüs
6. Bu Bölümde En Basarili Oyuncu Kimdi ?
ayrım yapamıorum
aslı ile mine
aslının efeyle atıştığı sahne
selamlar herkes deniz yok diye baya bir dertlenmiş . arkdaşlar elinde sonunda gelicek deniz. yani biraz mantık dizinin basrol oyuncusu diziden cıksaydı haberlerde bıle cıkardı . yani siz icinizi ferah tutun :) .
ayrıca seneryo geregi deniz yok . ayrldıgı falanda yok ...
Gizem
dönecek elbet gizemcim ama o zamana kadar monoton bölümler bizleri pardon ibo gelene kadar sizleri bekliyor :img-hyste
ibo gelse değişen ne olcak :hıh efe aslıyı görcek doğru bakırköy :img-hyste
Aslı&Umut
1 ya da 2 bölüm sonra falan
hayırr çok büyük bi hata yaptı
haketmedi tabiki ona yazık oldu
yakında biter..
Efeydi bence yine beni güldürdü
Aslım her zaman bir numara :happy0064 (pelin yani)
aslının umuta efe demesi :Sss
baslik cok bos kalmis,
umarim en kisa zamanda glir deniz, dizi harbiden denisiz cekilmiormus yaw!! gecen 2dk gorduk oda valizin aldi gitti, umarim bu persembe sgunu son sahnede cika gelir!
buarada duygu bi bolum sora gidecek demistiniz, hani gitmedi daha duruor, insllh en kisa zamanda giderde, orginal ask baslar!
nedim_bahar 03-05-08, 14:48 Deniz'in yokluğu farkediliyor ama Umut'u da unutmamak gerek çocuk rolünü çok iyi oynuyo bi kere Aslı'yla da güzel bi ikili oldular.Deniz dönse bile bence artık Aslı&Deniz aşkı diye bişey olmaz belki yine eskisi gibi arkadaş olabilirler.
Efe'de artık farkına varsa ya şu Duygu'nun nasıl biri olduğuna senaristler bir konuyu uzattıkça uzatıyorlar ya ki ben Aslı ile Efe arasında bişey oolacağını sanmam Efe Duygu'nun gerçek yüzünü gördükten sonra SU'ya döner bence tabi SU önce bi süründürür sonra affeder diye düşnüyorum...
Ya Keske efe ve Asli boylesine yakin dost degilde kardes gibi gozukmeseydi, cunki ben dizi basladiginda hep (denizi sevmedigim icin) Efe Asli istiyordum, hatta imzalar vardi Biz efeler diyarinda asliyi sectik diye..
Herhalde Denizin olmamasina bir ben uzulmedim.. yaptigi hatalari bir benmi unutmadim?
Ya Keske efe ve Asli boylesine yakin dost degilde kardes gibi gozukmeseydi, cunki ben dizi basladiginda hep (denizi sevmedigim icin) Efe Asli istiyordum, hatta imzalar vardi Biz efeler diyarinda asliyi sectik diye..
Herhalde Denizin olmamasina bir ben uzulmedim.. yaptigi hatalari bir benmi unutmadim?
o pişkn ifadeyi hatırladığımda oh olsun diyorum ama denize kızgınlığımın üstünde hala sevgim :icon_sorr
kardeş gibiler onlar bu saatten sonra nasıl olur :icon_sorr böyle gösterilmeden bunlar yaşanmadan olsaydı pekalada şimdi karşı cinsler dost kalamaz mesajı veriolar resmen :hıh
ne sanıyolarki efe aslı birlikte olunca reytingler tavanmı yapcak :img-pilot tavan derken taban yapmasında... avin gibi amaan pırt :hıh
nedim_bahar 03-05-08, 15:19 Ya Keske efe ve Asli boylesine yakin dost degilde kardes gibi gozukmeseydi, cunki ben dizi basladiginda hep (denizi sevmedigim icin) Efe Asli istiyordum, hatta imzalar vardi Biz efeler diyarinda asliyi sectik diye..
Keşke ama bu saatten sonra sevgili falan olamazlar bende dizi başladığında Aslı&Efe ve Mine&Deniz aşkını istiyodum(ilk bölüm hariç) şimdi ise artık olmaz böyle bişey gibi yani bu saattten sonra olsa bile bence saçma olur...Ben hala Efe&Su iklisinin barışacağını düşünüyorum...Aslı&Umut ikilisi de gzel ya yakıştılar birbirlerine
not:Umut yedign reklamındaki çocuk dimi yoksa bana mı öyle geldi...
simdi tekrarı var ay cok güzel ya.denizin gittiğine üzüldüm.bu arada umut cok tatlı:love05:
Dawson's Creek'te Dawson (deniz) hangi sezon olduğunu uzak bir yere gidiyordu sanırım o da yönetmen olmak içindi hatırlamıyorum ama Dawson Joey'i (aslıyı) Pacey'e (efeye) emanet ediyordu sonra bunlar birbirlerine aşık oluyordu.
ama Dawson da konular daha uzun ilerliyordu bunlar hemen üniversiteye başladı .Pacey ve Joey aşkı üniversiteye başlamadan önceydi.Zaten Dawson's Creek 6 sezon sürdü
alıntıdır.
deniz'de aslı'yı efe'ye emanet etti ve efe eninde sonunda aslı'ya aşık olucak aynı dawson's creek'te olduğu gibi büyük aşk yakındır bekleyin arkadaşlar:img-in_lo
aynen öyle olucak kesin bunlar aşık olcak zaman birbirlerine sonra yıl atlıycak deniz bir döncekki off buda kesin sezon finali olcak adım gibi eminim bundan
Aslı&Umut
2.Deniz Ne zaman Geri Döner?
1 ya da 2 bölüm sonra falan
hayırr çok büyük bi hata yaptı
haketmedi tabiki ona yazık oldu
1 kaç bölüm sonra biter
aslı
aslı
bilmem
Efenin asli ve Denizi gordugu gibi, Denizde efe ve Asliyi gorse ne kapak olur ama ahaha
Ben bu denize neden hic acimiyorum ya?
Aci cekmesi hosuma gidiyor hih
serseri_mayın90 03-05-08, 16:17 Canm SIkIldi Bu Bölüm Icin Anket Yapiim Dedim:img-wink:
dün cevaplıcaktım ama zaman bulamadım..
1)tabi aslı-umut.. aslı efeye karşıyım=)
2)1-2 bölüme döner..hatta haftaya dönebilir onu çok özleriz yoksaa..
3)hayırr.. cananın yaptığı hiçbişi doğru değil zaten.. normalde devanın babasıyla büyümesi doğru ama bizimkilerin ortam buna pek müsait değil..
4)hayır.
5)valla 1 sahnelik bişi kaldı:img-hystehaftaya biter o yani önümüzdeki bölüm.. fazla sıktı zaten bitsin artık..
6)dağhan külegeç
7)aslı da pelinde çok güzeldi.. cerenimde güzeldi ama onu çok göstermediler..
8)cananın olduğu sahneler..:icon_whis
ya su kadına sinir oldum ya.mineyle konustu etti en sonda babasını cağırdı.kızı olduğunu öğrenirse mosmor olacak.duygu denen kızada ayrı bir gıcık oldum.efenin motorsikleti sürüsü acayip komikti.yazık ya neye sevinse muhakkak birsey oluyor:)bilale üzüldüm o bunları haketmedi.tamam canan devanın babasıyla büyüsün istiyor ama olmaz yani.en sonda otobüse babası geldi ya kıyamet kopacak.muratta hep böyle rollere girmek zorunda mı ya.yaprak dökümündede böyle
ya su kadına sinir oldum ya.mineyle konustu etti en sonda babasını cağırdı.kızı olduğunu öğrenirse mosmor olacak.duygu denen kızada ayrı bir gıcık oldum.efenin motorsikleti sürüsü acayip komikti.yazık ya neye sevinse muhakkak birsey oluyor:)bilale üzüldüm o bunları haketmedi.tamam canan devanın babasıyla büyüsün istiyor ama olmaz yani.en sonda otobüse babası geldi ya kıyamet kopacak.muratta hep böyle rollere girmek zorunda mı ya.yaprak dökümündede böyle
o kadın yani betül zaten minenin kim olduğunu biliyor.bilerek çağırdı cemi oraya.:img-wink:
az önce abim aradı işyerinin orda kavakyelleri çekiliyormuş, tam olarak
bahçelievler aka kolejinin oralardaymış..
eğer yakınsanız oraya kaçırmadan gidin derim,ben gitmeyi çok istiyorum ama malesef gidemiyorum..
kimlerin olduğunu sordun ama ky yi fazla izlemdiği için isim söyleyemedi sadece kızlar burda dedi, onlar kim bilmiyorum ama hiç farketmez ky çekimi kaçmazdı ama gidemiyorum:icon_sorr:icon_sorr...
serseri_mayın90 03-05-08, 17:54 ayy ibrahim varmı acabaa.. eğer ordaysa dönceği ipucunu almış olurduk ama kızlar dediğine göre ya aslı-su yada mine-su dur:icon_whis
yada aslı-duygu ..aslı efenin peşini bırak diye duygunun saçlarına yapışıyo olabilir:img-hyste
o kadın yani betül zaten minenin kim olduğunu biliyor.bilerek çağırdı cemi oraya.:img-wink:
nasıl yani mineyi o adamın kızı olduğunu biliyor mu.tam izlemedim neyse öğrenmiş olduk saol:):img-blush:img-wink:
serseri_mayın90 03-05-08, 18:04 nasıl yani mineyi o adamın kızı olduğunu biliyor mu.tam izlemedim neyse öğrenmiş olduk saol:):img-blush:img-wink:
kızı olduğunu bilmiyor sevgilisi sanıyor.. pişti yapmak için çağırdı cemle mineyi;)
Umarım Cem sımdı Mıneyeö Hanı aıleme gırmek senın ıcın onemlı degıldı, Mahsus Esime yaklastin oyle degilmi gibi sozler soylemez, Valla dalar agzini burnunu dagitirim.
- Ah ah ben trdeyken gelmezler zaten nekadarda yakindim Bahceliye..
Aslı&Umut
2 ya da 3 bölüm sonra falan
evet en doğru kararı verdi hem sevdiği adamın yanı hemde çocuğunun babasının yanı
bilal çok fedakar ve iyi bir adam bunları haketmedi ama aklı başında bir adam yani kimse ona zorla yaptırmadı bunları.bilalde kendi yolunu çizsin bu herkes için en iyisi oldu
yakında biter..
mine tabiki
mine her zaman bir numara :happy0064
efenin pantolonunun yırtılması
sena-haticee 03-05-08, 19:08 ya ben asliyi cok seviorum alsi en iyisine layik ama efe yle olmaz yaa asli efenin kuzusu biricik kuzusu yani onlar kardesten de öte ya ama sevgili olmaz ki ben duyguyu hic sevmiorummm ama su ile efe yi istiorum geriye yaaa ha bide mine ertik denizi unutsa iyi olur yaa cocuk asli icin yerine yurdunu birakti gitti o mutlu olsun diye hic düsünmedi bile mine yi o ann da bile....
ya ama biliorum ki sonunda yine asli ile deniz birlikte olucak ya olursa larda olsunlar ikisinide cok seviorum ama umut gitmesinn yaaaaaa lütfennn ya baska biriyle olur odaa ozamannn ama diziden cikmasinnn:img-cray:
kızı olduğunu bilmiyor sevgilisi sanıyor.. pişti yapmak için çağırdı cemle mineyi;)
hayır betül mineyi cemin sevgilisi zannediyo kızı olduğunu gelecek bölümde öğrenecek oraya da sevgilisi olduğunu açıklaması için çağırdı
ya bende betül, mineyi cemin sevgilisi zannediyo diye biliyodum da arkadas hayır betül minenin kim olduğunu biliyor yazınca sasırdım.sonucta siz bu diziyi benden cok daha önceden takip ediyorsunuz ya sormak istedim ama diziyi doğru anlamısım:):):img-dirol:en bastan izlemediğimede üzüldüm:(
evet bir arkadaşın dediği gibi aslı-efe olunca reytinglerin tavan yapacağını zannediyolar herhalde ama taban yapacak olmasın sakın
bana bi yandan bu aşk olcak bi yandan olmayacak gibi geliyor
ama sankim olacak ne yazıkki çünkü o akşam aslı ile efeyi öyle boş boşuna
bakıştırmadılar
ya uf deniz 48.bölümde gelir inşallah bu bölümün pek tadı yoktu :icon_whis
ama aslı -umut gözeldi:img-in_lo
ayy hiç sevmiyorum şu umut'u espirileri benimkinden bile kötü :img-hyste
hiç sempatik gelmiyo bana.ayrıca aslı ona arkadaş gibi efeye nası davranıyosa öyle diyo samatayı bırak çatlak:Dayrıca aslı umuta efe dedikten sonra yok kafamda kaç saattir onunla konuşuyorum diyo umutta normal karşılıyo ben olsam bozulurdum ama yiğit iyidir hoştur:Dbirazda denizi seviyorum diye umutu sevmiyorum galiba :)
aslı efeyi de aslı umutu da istemiyorum
ben aslı denizi istiyorum
zaman atlatması yapılır ve 4 sene sonra döner
tabii ki hayır..hem yuva yıkan kadın durumuna düştü hem de bilale çok acı verdi
hayır..hak etmedi..canana iyilik yapmaya değmezdi..saf yüreğinin temiz bakış açısının kurbanı oldu yazık..iyiler mutsuz oluyor bu alemde:(
önümüzdeki bölümde biter ve çok da iyi olur duygu çok antipatik ve efeye layık değil
bu bölümde en başarılı oyuncu aslıydı..onun olaylara verdiği tepkilerin o güzel gözlerine yansıması çok gerçekçi
her zamanki gibi aslı
efenin aslıya bağırdığı sahne
_keremcemim_ 03-05-08, 20:55 1.Sana Göre Hangisi Daha Uygun Asli- Efe Yoksa Asli-Umut mu ?
Bana göre Asl&Umut daha uygun Efeyle Asli olsun istemem...
1-2 Bölüm kalmaz döner...
Bence cok yanlis birsey yapti Bilal Canan icin okadar büyük bir yükün
altina girdi Cananin yaptigi ayip...
Kesinlikle hak etmedi...
Bence uzun sürmicek, Efe yakind Duygunun gercek yüzünü görücek
Tabikide Daghan :) Orjinal Adam
Kesinlikle Pelin :)
En sacma sahne bence Aslinin Umuta Efe demesiydi...
ı.love.sanem 03-05-08, 23:36 Ya off. İmzama bakıp bakıp iç geçiriyorum. Ne kadar yakışıyorlar birbirlerine... Ne kadar güzeldi aşkları... Senaristler ne yaptınız siz ya? Utanın kendinizden tamam mı?.. Utanın!
Belki konuşmuşsunuzdur ama gecenin bi vakti aklıma bu geldi umut ilerleyen zamanda aslının aynası olabilir mesela aslı umuta efe demeye devam ederse umut ona sen ona aşıksın kavgalı olun yada olmayın birine sürekli kendi ismi dışında başka ve hep aynı isimle hitap ediyorsan ona aşıksındır diyip aslının kafasını karıştırıp bilinçaltını uyandırabilir
aslı-deniz'den başka bi çift istemiyorum ama aslı-efe kesinlikle midemi bulandırıyor...
murat-leman veya efe-aslı'nın birinden birine bi şey olursa ilk uçakla döner :)
hayır. hem de tam akıllandı diyorken salak gibi murata inanması çok saçmaydı, büyük bi kazık yemesini bekliyorum ama ortada deva varken murat yapmaz sanki kötü bir sey :(
asla! canan bilal'i sevemese anlarım ama kalkıp murat'la gitmesi gerçekten onursuzluktu..
kısa zamanda bitecek zaten biliyoruz, elveda duuuyguu :)
pelin!!
pelin :)
umut'un aslı'ya denizle ilgili saçma sapan akıl vermesiydi...
Yaa arkadaşLar düşündümde;
Bu böLümler Deniz'siz hiç sarmıyo. Ama Deniz'in geri dönmesine daha 4 yıL var, bu süreden önce geLmeside birazcık saçma oLur gibi.
Diorumki senaristLer beLkide zaman aşımı yaparLar. OLamaz mı ki??
Ayrıca da lütfen Efe artık akLını başına topLasın ve Su'ya geri dönsün yani.
Duygu da kimmiş!! Su'nun tırnağı oLamaz. Bi de Efe görebiLse..
emilie_claire 04-05-08, 09:47 1.Sana Göre Hangisi Daha Uygun Asli- Efe Yoksa Asli-Umut mu ?
aslı-deniz'den başka bi çift istemiyorum ama aslı-efe kesinlikle midemi bulandırıyor...
murat-leman veya efe-aslı'nın birinden birine bi şey olursa ilk uçakla döner :)
hayır. hem de tam akıllandı diyorken salak gibi murata inanması çok saçmaydı, büyük bi kazık yemesini bekliyorum ama ortada deva varken murat yapmaz sanki kötü bir sey :(
asla! canan bilal'i sevemese anlarım ama kalkıp murat'la gitmesi gerçekten onursuzluktu..
kısa zamanda bitecek zaten biliyoruz, elveda duuuyguu :)
pelin!!
pelin :)
umut'un aslı'ya denizle ilgili saçma sapan akıl vermesiydi...
katılıyorm çok isabetli cevaplar olmus..
hele 8.sorunun cevabı gerçekten çok doğru..uyuz umut akıl veriyor aslı'ya..sanki aralarında yaşadıklarını biliyor da..
bir de a-d bence tamamen bitmedi,ben on bölüm öncesine kadar,m-d mi hadi canım,o defter kapandı diyen bir kişiliktim..neyse yani ben umudumu hiçbir zaman yitirmem,ve tekrar olacağına da inanıyorum bu askın..m-d bile olduysa artık!
her ne kadar diziye yeni bir 'umut' sıfatıyla giren antipatik şahıslar da olsa,ben umudumu yitirmem!:icon_whis
ı.love.sanem 04-05-08, 10:18 Yaa arkadaşLar düşündümde;
Bu böLümler Deniz'siz hiç sarmıyo. Ama Deniz'in geri dönmesine daha 4 yıL var, bu süreden önce geLmeside birazcık saçma oLur gibi.
Diorumki senaristLer beLkide zaman aşımı yaparLar. OLamaz mı ki??
Ayrıca da lütfen Efe artık akLını başına topLasın ve Su'ya geri dönsün yani.
Duygu da kimmiş!! Su'nun tırnağı oLamaz. Bi de Efe görebiLse..
Canım hiçbir şey beli olmaz bence. Büyük ihtimalle Efe bu böölüm Duygu'nun gerçek yüzünü öğrenir. Sonra da tekrar Su'yla aralarında birşeeyler olabilir. Su hâla Efe'ye aşık. Efe'ni bir işaretine bakar. :img-icecr Ama kızın da gururu çok kırıldı. Biraz naz yapabilir. :icon_whis
Ayrıca bence de Deniz'siz sarmıyor. Bir kere Kavak Yelleri 4 kişi oldukları için Kavak Yelleri'ydi biraaz da ya. Deniz-Efe-Aslı-Mine. Kavak Yelleri buydu. Ben Kavak Yelleri'ni geri istiyorum. :icon_sorr
Canım hiçbir şey beli olmaz bence. Büyük ihtimalle Efe bu böölüm Duygu'nun gerçek yüzünü öğrenir. Sonra da tekrar Su'yla aralarında birşeeyler olabilir. Su hâla Efe'ye aşık. Efe'ni bir işaretine bakar. :img-icecr Ama kızın da gururu çok kırıldı. Biraz naz yapabilir. :icon_whis
Ayrıca bence de Deniz'siz sarmıyor. Bir kere Kavak Yelleri 4 kişi oldukları için Kavak Yelleri'ydi biraaz da ya. Deniz-Efe-Aslı-Mine. Kavak Yelleri buydu. Ben Kavak Yelleri'ni geri istiyorum. :icon_sorr
Aynen cnmm yaa katıLıyorum.
Bnde eski Kavak YeLLerini istiyorumm.
ba$i_belalim 04-05-08, 10:49 benm en cok özledigim sey: onlari yine bir arada, yani muhtesem 5li görmek, yani asli - mine - su - deniz - efe :icon_sorr ama bu saaten sonra olmaz.
arkadaşlar son bölümü çok bölük bölük izleyebildim sınavım vardıı :icon_sorr acaba aslı-efe adına bir imada mı bulundular? önce buna cevap verirseniz sevinirim :)) herkes aslı-efe mi aslı-umut mu diye konuşuyor da.. açıkçası artık bana göre aslı-deniz olmasın da ne olursa olsun bence deniz aslı yı hiç sevmedi sevseydi en başından ağzının suları aka aka minenin peşinden koşmazdı mine nin ona yaptığı onca şeye rağmen konuşmaya devam etmezdi aslı meselesi onun için uzun süreli arkadaşlıklarının getirdiği bir alışkanlık (tabi aslı nın deniz e olan aşkı yüzünden her türlü nazını çekmesini unutmayalım mine konusunda bile yardım etmeye çalışmıştı kısacası aslı gel dese glecek git dese gidecek bir haldeydi) bir de alp in aslıya olan ilgisi (anladı tabi aslı da bir KIZ ve ondan hoşlanan birileri de olabiliyormuş bi kendisi bulunmaz hint kumaşı değilmiş) bir de mezuniyetteki aslı nın gözalıcı güzelliği ile başladı deniz aslı ya aşık olduğunu(!) mezuniyette anlamamış mıydı? yani deniz bir elbisenin biraz da makyajın hatrına "aslı da aslı" diye gezmeye başladı ortada.. aşk bu değil arkadaşlar! aşk "sevgilim sevgilim" diye ortalıkta gezip ilk fırsatta "sevgilisinin" defalarca "sevmiyorum o kızı bizi ayırmaya çalışıyor görüşmeni konuşmanı istemiyorum" dediği içten pazarlıklı bi kızla yatmak da değil! deniz artk ne kadar "seviyorum" dese de ben inanmmıyorum.. hem aslı onun için nelerden vazgeçti ama deniz bi mineden vazgeçemedi sırf mine nin öncedn yaptıklarını geçtim "sevgilisinin " hatrı için vazgeçemeyecek ne vardı bu salak minede anlamadım yani.. deniz gibi adi bir insanı melek aslımla görmeyi midem kaldırmıyor açıkçası aslı-efe olmasını isterim hem sağlam bir ilişki olur hem de deniz e iyi bir kapak olur zaten hikayenin orjinalinde de bu böyle..
Bakarsaniz, Su´yla Efe birbirinden ne kadar cabuk vazgecmisler.
O bölümleri izledimde, efe daha sonra hic su´ya sen yanlis anladin gel ayrilmayalim gibi seyler dememis hic ikna etmeye calismamis.
Yazik oldu bence, Su´da o kadar abartmayacakti önce arastir dinle daha sonra neyle suclarsan sucla. Ama bence Duygu Efeden ayrilinca, Efe Su´yun kiymetini bilecek. Duygu ciddi bir iliski istemiyorkii daha askim dedigini duymadim. Efe saniyede güzelim yavrum askim diyip duruyor sinirim bozdu iyice :kahve
benm en cok özledigim sey: onlari yine bir arada, yani muhtesem 5li görmek, yani asli - mine - su - deniz - efe :icon_sorr ama bu saaten sonra olmaz.
evet ben o 29.bölümdeki tablomu özledim :img-cray: yiğit abimin emek verdiği tablomu :img-cray:
Deniz Yoksa Bende Yokum Ibom Yoksa Bende Yokum diyenler *Nesli*91'e öm atsınlar...
ark başka bi sitede duydum ..
pazar süprizinde göstermişler ..
önümüzdeki sezon canan ve murat dizide olmıcakmış ..
demk ki kaçmayı başarıyolar ..
onlar yoksa deva bebekte olmaz herald e.. :(
Bence bilal de memleketine döner herhalde yani öyle düsünüyorum olanlardan sonra eminim oda dizide olmayacaktir. Yeni sezon demek yeni insanlar, yeni konular demek. Umarim pek fazla karakter degisimi olmaz gerci betül cem falanda girdi diziye ama cok degisiklikler olunca dizinin tadi kalmiyor.
aaa gerçektenmi :img-tomat
o canan olmasın bencede :img-tomat kötü örnek :hıh boşunamı saydım o kadar :hıh bilalin yüzüne nasıl bakcak acaba geri dönse:hıh ailesinin yüzünede bakamaz :hıh gerçi onda utanma olsa yapmazdı o şeyi :hıh
denizde yok duyguda gidio dizide oyuncu kalmadı yaa :img-hyste
Bence bilal de memleketine döner herhalde yani öyle düsünüyorum olanlardan sonra eminim oda dizide olmayacaktir. Yeni sezon demek yeni insanlar, yeni konular demek. Umarim pek fazla karakter degisimi olmaz gerci betül cem falanda girdi diziye ama cok degisiklikler olunca dizinin tadi kalmiyor.
denizin yerini umut aldı oturmuş karekterlerler gidio yenileri gelio tadı gideli çok oldu zaten :) ama cananın gitmesi hobalık :D lemanda çıkar...durun liste yapim :img-blush
osman ölür
ayşe acısından ölür
kamil namus için intihar eder
hafize haşmetle birlikte olur ama kamili unutmaz bunu anlayan haşmet önce hafizeyi sonra kendini öldürür :img-hyste sonra aslı kimsesiz kalmanın acısıyla intihar eder onu duyan mine kendini suçlar ve intihar eder sonra duygu efeyi vurur ve gider kalakala betül cem forever kalır :img-hyste daha sonra onların aile yaşamını gösterirler kızın evlenmesi cemin aldatması vs :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya bende betül, mineyi cemin sevgilisi zannediyo diye biliyodum da arkadas hayır betül minenin kim olduğunu biliyor yazınca sasırdım.sonucta siz bu diziyi benden cok daha önceden takip ediyorsunuz ya sormak istedim ama diziyi doğru anlamısım:):):img-dirol:en bastan izlemediğimede üzüldüm:(
evet ya pardon ben yanlış söyledim:img-blush.kafa durdu.sevgilisi diye biliyor.
denizin yerini umut aldı oturmuş karekterlerler gidio yenileri gelio tadı gideli çok oldu zaten :) ama cananın gitmesi hobalık lemanda çıkar...durun liste yapim :img-blush
osman ölür
ayşe acısından ölür
kamil namus için intihar eder
hafize haşmetle birlikte olur ama kamili unutmaz bunu anlayan haşmet önce hafizeyi sonra kendini öldürür :img-hyste sonra aslı kimsesiz kalmanın acısıyla intihar eder onu duyan mine kendini suçlar ve intihar eder sonra duygu efeyi vurur ve gider kalakala betül cem forever kalır :img-hyste daha sonra onların aile yaşamını gösterirler kızın evlenmesi cemin aldatması vs :img-hyste
Bakin ben diyorum hep bu zeynep karistiriyor ortaligi :img-hyste
Kizim sen böyle seyleri yaziyorsun, hadiiii gerceklestiii ne edecen sonra???
Ondan sonrada aa bu dizi sacmaladiii dee bende seni öldürimm sonra öbür hayranlarda senin acindan ölsünler bende hapise :img-hyste:img-hyste
Minemmle asliii varya o ikisi oynasin valla cillop gibide sevgili bulsunlar hatta ikisi kardes olsun ne güzel eltiii olurlar hobbaa :img-blush
Bakin ben diyorum hep bu zeynep karistiriyor ortaligi :img-hyste
Kizim sen böyle seyleri yaziyorsun, hadiiii gerceklestiii ne edecen sonra???
Ondan sonrada aa bu dizi sacmaladiii dee bende seni öldürimm sonra öbür hayranlarda senin acindan ölsünler bende hapise
Minemmle asliii varya o ikisi oynasin valla cillop gibide sevgili bulsunlar hatta ikisi kardes olsun ne güzel eltiii olurlar hobbaa :img-blush
gerçekleşirse şaşırmam kızım :img-tomat
kızım ibom yoksa bırakıyorum diziyi zaten :img-tomat
yav bu arada ben mineyle anneannesi konuşmuş orda uyuyakalmışım aslı en son eşyaları yakçaktı canım geçmiş :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yaaa bir roman okumuştum eskiden zehra diye kadın çok kıskançtı en sonunda öldü ama etrafta kimse kalmadı hepsi öldü böyle giderse kynin sonu budur :img-hyste
zuhaha onlardanda ne elti olur ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
gerçekleşirse şaşırmam kızım :img-tomat
kızım ibom yoksa bırakıyorum diziyi zaten :img-tomat
yav bu arada ben mineyle anneannesi konuşmuş orda uyuyakalmışım aslı en son eşyaları yakçaktı canım geçmiş :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yaaa bir roman okumuştum eskiden zehra diye kadın çok kıskançtı en sonunda öldü ama etrafta kimse kalmadı hepsi öldü böyle giderse kynin sonu budur :img-hyste
zuhaha onlardanda ne elti olur ama :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
onlardan elti olur ama 2 gün sonra gazete manşetlerinde görürüz.''Eltilerin acı sonu''.Eltilerin eskiden olan kapışması cinayetle sonuçlandı.:img-hyste:img-hyste
Sinavlardan dolayi bu aralar pek giremiyorum (basliga arada bi bakiyorum ama) zaten baslikta baya sakinlesmis, durgun bi sekilde ilerliyor :P
Ne kadar istemesekte bence asli-efe olayi basliyacak, ben bunu bu haftaki bolumde daha iyi anladim, aslinin umuta efe demesinden degilde Efenin asliya "ben duyguyu cok seviyorum daha once hic boyle asik olmadim" demesinden. Yani bu ne gosteriyor, Efe kendince Su'ya hic asik olmadigini dusunuyor, asik olmus olsada, bunu onemsiyecek bisey olmadigini dusunuyor. Senaristler onu bosuna boyle konusturmazdi bence, yani Efe asliya asik olacak sonra iste "gercekten asik olmak boyle biseymis" falan der.
Umutum ne olacak bilemem :img-cray: ama ins yine dizide bi sekilde kalir, bu bolum cok tatliydi ya "ben efe o umut" demsi ayri tatliydi ya, cocuk konusurken azindan bal damliyor sanki, cok sevdim bu umutu ama kesin oda cikar bi sekilde :icon_sorr
Cananin muratla gitmesini ben hic kinamadim, sonucta ne kadar istemesede Murata bi takim biseyler hissediyor, devaninda babasi, ne guzel cocuk hem annesiyle hem babasiyla buyur, tabi olan cananin ailesine oldu, ozellikle annesine..yazik kadina ya..onca sey yasamis bi darbe daha..
Starda diziyle ilgili yeni haber veriyorlar:img-wink:
ben göremedim izleyen varsa anlatabilir mi ne diyodu yeni haberde?deniz gelecek bölüm dönüyomuymuş onu bilsem yeter çünkü geçen bölüm anladımki onsuz dizinin tadı olmuyo daha doğrusu aslı&deniz aşkı olmadan olmuyo:img-cray::img-cray:
Denizli bölümü ve haberin bir bölümünü bende kaçırdım malesef :/ Aslı Enver'le yapılan bir röptü.. Kısaca notlar halinde yazıyım..
-Bence Aslıyla mine dizide hiçbir zaman cok iyi arkadas olamıcaklar,dizinin basında da böyleydi sonunda böyle olcak..
-Evde diziyi izleyebildigim zamanlar yada senaryoyu okudugum zamanlar ''oha bukadar da yapılmaz'' diyorum.. ( dizideki rolü için dedi bunu )
-Aslı Deniz'i seviyor ama o cocukla birlikte olacak,dedi sanki..Böyle birşey hatırlıyorum..O sırada telefonla konustugum için tam anlayamadım :icon_sorr
ark. kavak yelleri resmi web sitesine üye olan bi ark. sete gitmiş ..
ve söylediklerinden sadece size bu kısmını alıntı yapıorum ..
artık n kadr doru n kadar yanlış bilemm .. =S
ee siz şimdi dersiniz sete gittinde hiç tiyo aldın mı diye almam mı arkadaşlar öyle tiyolar aldım ki birini duyunca ağlayacaksınız diğerine hmm diyeceksiniz.Öncelikle dizimize bu haftaki bölümde yeni bir oyuncumuz giriyor.Adı SERMET.Efenin yardımcısı olarak giriyor diziye.Hani efemiz artık yemek yapıp dağıtırıyor ya beyaz motoruyla işte bu arkadaşımız yapılan yemekleri dağıtacak..ve bu sermet arkadaşımız su ile aşk yaşayacak.
bu birinci haberimdi şimdi hepinizi ağlatacak bir haberim var kesinlikle yalan değil dağhan külegeç'in kendi ağzından öğrendim aslı enverde onayladı
Arkadaşlar ya bildiğiniz gibi dizimizin esas oğlanı Deniz iki haftadır yok.Ve gerçek şuki birdaha gelmiycekmiş evet yanlış duymadınız deniz diziden tamamen çıkmış şu yakın zamandada yani 5-6 bölüm sonra bile senaryoda gözükmüyormuş.Çünkü sevgili deniz yani ibrahim kendirci gerçek hayatta bir sinema filmi teklifi almış ve diziden ayrılmış şu anda saçı 3 numara kesilmiş halde tipi baya değişmiş bizim denizimizden eser yok dizideki umutla yaptığımız sohbette umut bana aynen şöyle dedi.''ASLINDA BENİM ROLÜM KISA BİR ROLDÜ YANİ 2-3 BÖLÜMLÜK FELAN AMA İNRAHİM DİZİDEN AYRILINCA BENİM ROLÜME SENARYO YAZILMAYA DEVAM EDİLİYOR''
işte bu laflardan anladığımız gibi deniz diziden ayrımış ve umutta aslıyla ilgilenerek diziye devam ediyor
ya nasıl oalbilir bu inanın öğrendiğim andan beri kahroldum ya diziden bi soğudum yani keşke öğrenmeseydimde bu haberi sizlere söylemek zorunda kalmasaydım bu çok kötü bi haber ya öff
ARTIK YORUM SİZLERİN...=S
bn bu habere inanmıorum ..
inanmakta istemiorum ..
ama yinede paylaşmak istedim ..
eer bu bölüm diziye yni bir oyuncu girerse ve adıda SERMET çıkıp efenn çırağı olursa ..
o zman deniz hakkında yapılan yorumunda gerçeklik payı oldukça fazla olur =S
emirdag_güzeli 04-05-08, 17:18 ark. kavak yelleri resmi web sitesine üye olan bi ark. sete gitmiş ..
ee siz şimdi dersiniz sete gittinde hiç tiyo aldın mı diye almam mı arkadaşlar öyle tiyolar aldım ki birini duyunca ağlayacaksınız diğerine hmm diyeceksiniz.Öncelikle dizimize bu haftaki bölümde yeni bir oyuncumuz giriyor.Adı SERMET.Efenin yardımcısı olarak giriyor diziye.Hani efemiz artık yemek yapıp dağıtırıyor ya beyaz motoruyla işte bu arkadaşımız yapılan yemekleri dağıtacak..ve bu sermet arkadaşımız su ile aşk yaşayacak.
bu birinci haberimdi şimdi hepinizi ağlatacak bir haberim var kesinlikle yalan değil dağhan külegeç'in kendi ağzından öğrendim aslı enverde onayladı
Arkadaşlar ya bildiğiniz gibi dizimizin esas oğlanı Deniz iki haftadır yok.Ve gerçek şuki birdaha gelmiycekmiş evet yanlış duymadınız deniz diziden tamamen çıkmış şu yakın zamandada yani 5-6 bölüm sonra bile senaryoda gözükmüyormuş.Çünkü sevgili deniz yani ibrahim kendirci gerçek hayatta bir sinema filmi teklifi almış ve diziden ayrılmış şu anda saçı 3 numara kesilmiş halde tipi baya değişmiş bizim denizimizden eser yok dizideki umutla yaptığımız sohbette umut bana aynen şöyle dedi.''ASLINDA BENİM ROLÜM KISA BİR ROLDÜ YANİ 2-3 BÖLÜMLÜK FELAN AMA İNRAHİM DİZİDEN AYRILINCA BENİM ROLÜME SENARYO YAZILMAYA DEVAM EDİLİYOR''
işte bu laflardan anladığımız gibi deniz diziden ayrımış ve umutta aslıyla ilgilenerek diziye devam ediyor
ya nasıl oalbilir bu inanın öğrendiğim andan beri kahroldum ya diziden bi soğudum yani keşke öğrenmeseydimde bu haberi sizlere söylemek zorunda kalmasaydım bu çok kötü bi haber ya öff
:img-fear2
Cidden bu haber dogruysa vay dizinin haline..Ya daha gecen hafta ibrahim ile rop yapildi hic oyle birsey denilmedi, arkdasa inanmak istiyorum ama insallah haber dogru degildir, yani benim icin oh zaman bu dizi devam etmese de olur sezondan sonra.boyle yapacaklarsa..imgdrag
ark. kavak yelleri resmi web sitesine üye olan bi ark. sete gitmiş ..
bn bu habere inanmıorum ..
inanmakta istemiorum ..
ama yinede paylaşmak istedim ..
eer bu bölüm diziye yni bir oyuncu girerse ve adıda SERMET çıkıp efenn çırağı olursa ..
o zman deniz hakkında yapılan yorumunda gerçeklik payı oldukça fazla olur =S
:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
olamazzz olmamalı ıbom dızıden cıkmıs olamaz hyr ya ınanmıorm olamaz ya ..
denız gttı umut grdı ole mı
tmm kavak yellri bnm ıcın bıter yni ..
of blmıorm ya denızmın yerıne umut berbat bnce ..
ya ıbo ne sıneması mis gbi diizi dururken ya yok yalan olsun bu nolur ya :img-cray:
:img-fear2
Cidden bu haber dogruysa vay dizinin haline..Ya daha gecen hafta ibrahim ile rop yapildi hic oyle birsey denilmedi, arkdasa inanmak istiyorum ama insallah haber dogru degildir, yani benim icin oh zaman bu dizi devam etmese de olur sezondan sonra.boyle yapacaklarsa..imgdrag
vala cnm bnde ark. yalan söylemez heralde die düşünüorum ..
ama inanmakta hayatta istemiorum ..
vala yazık olur diziye ibrahimde çıkarsa ..
haklısın daha geçen hafta 2-3 bölüm sonra tekrar deniz gelicek dedi ..
umarım bi aksilik çıkmamıştır ve ..
ibrahim diziye dvm eder =S
ibrahim'in diziyle anlaşması yok mu??
kafasına göre çıkıp giremez ya diziye ?!
ki bir film icin dizide birakilmaz ki zaten....
neticede iki isi birden yürüten insanlarda var....
Eger Deniz yani Ibrahim Diziden ciktiysa, yine Diziyi sonuna kadar izlerim.
Cünkü ben bu diziyi izlemeye baslarken ibo var diye izlemedim.
Ayrica dizinin bir sucu yok senaristler yine cok güzel bir sekilde yazdilar senaryoyu ve deniz cikti. Ama umarim dogru degildir. Yalniz eger bir dahaki bölüme sermet diye biri girerse diziye, tüyonun biri cikmis oluyor :img-cray:
Denizin gitmis olma ihtimalide olabilir bu yüzden.
billur_beso 04-05-08, 17:40 ki bir film icin dizide birakilmaz ki zaten....
bencede ya nie böyle bişey yapmış iboşum anlamadım haber, ilk duyduğumda benimde aklıma bu geldi ama başka sebebleri de olabilir bence..
Ama geçen bölüm ibomsuz bir kavak yellerinin her saniyesini izlerken zaten bunlamıştım bundan sonrada izlemeyi düşünmüyorum pek işte öyle arada bir denk gelirsem izlerim buraya eklenen resimlerden de imza fln yaparım
Ben ibomsuz bir kavak yelleri istemiorum yaaa:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
emirdag_güzeli 04-05-08, 17:46 Insallah bir Denizli fragman cikar'da bende bir off cekerim ve haberin yalan oldunu inanirim ama sanki arkdasin yazdi seyler pek yalincik gelmiyor bna ..
angal_dange 04-05-08, 17:50 ibosuz olmaz!!!!!!! :img-cray::img-cray: dizin hiç tadı kalmaz ya
eğer sermet mi dir servet midir o çocuk yani efenin yarıdmcısı rolünde biri girerse ve su ile aşk yaşarsa yandıkkk:img-cray::img-cray:
ya arkadaşlar daha geçen hafta deniz röportaj verdi sadece bikaç hafta yokum diye bence dönecek ama bu haberin gerçeklik payı da olabilir ancak bunu bu hafta sermet gelirse anlarız
açıkçası sermet diye birinin gelmesi çok mantıklı... ama deniz'in diziden çıkmasını o kadar mantııklı bulamadım...
önümüzdeki haftalarda görünmeyecek olması diziden çıktığı anlamına gelmiyor ki zaten? eğer film çekimindeyse bile, sezon finalini denizi geri getirip yapabilirler, ki o kadar denizsiz haftadan sonra en şok edici final de bu olur bence =)
yani resmi bi açıklama duymadan inanacağımı sanmıyorum:)
(=Gülücük=) 04-05-08, 17:53 Arkadaşlar dizifilm de kavak yelleri fotoğraflarını koyabileceğimiz bir yer yok mu veya ayrı ayrı mı koyucam araştırdım ama kavak yelleri bulmadım yardımcı olurmusunuz?
ba$i_belalim 04-05-08, 17:53 yani ibrahim gecen hafta daha neler dedi, simdide cikmismi... yok ya, ben inanmiyorum habere. yine birisi yalan söylemistir. :icon_whis ha bide yeni gelen oyuncu suyla beraber olcakmis... o zaman kesin asli-efe olur.
emilie_claire 04-05-08, 18:03 ben inanmadım habere,bu isler çocuk oyuncağı değil..
hem yan bir karakter değil ki ibrahim,ben de resmi bir açıklama yapılmadan inanmam..
mesele aslı umut meselesi falan deil bnm için asıl koyan dizi zaten büyük bi hızla dibe doğru çökerken dizinin can damarlarından birini helede artık bnm diziyi izlemek için tek sebebimin gidiyo olması...tek deniz oğlan çıkmasın diziden mineye bile razıyım galiba böle saçmalık mı olur ya tam rezillik işte lanet olsun böle diziye...
inanmıyorum ya :img-swoon..İbo nasıl temmeli çıkar diziden :img-cray:
inanmak istemiyorum böyle bir şeye..inşallah doğru değildir :icon_sorr
bizde Deniz bir kaç bölüm sonra gelecek diyorduk..meğer kendimizi avutuyormuşuz
Deniz'siz bu dizinin ne tadı kalır ki? :img-fie:
emilie_claire 04-05-08, 18:35 açıkçası sermet diye birinin gelmesi çok mantıklı... ama deniz'in diziden çıkmasını o kadar mantııklı bulamadım...
önümüzdeki haftalarda görünmeyecek olması diziden çıktığı anlamına gelmiyor ki zaten? eğer film çekimindeyse bile, sezon finalini denizi geri getirip yapabilirler, ki o kadar denizsiz haftadan sonra en şok edici final de bu olur bence =)
yani resmi bi açıklama duymadan inanacağımı sanmıyorum:)
katılıyorum..
sonucta bir arkadas demis zaten,iki isi aynı anda yürütebilir diye..bence yapabilir,bunu yapan çok kisi var..ki böyle bir haber olsa,resmi sitede veya bir röpörtaj esnasında haber verirlerdi kesin..
ibrahim diziden ayrılmış diye bir haber dolanıyor ortalıkta!ben inanmak istemiyorum bu habere!bence doğru değil.doğru olsa ibo geçen hafta genç magazinde dizi gidişatından bahsetti.o zaman diyebilirdi ben ayrılacam falan diye!
eğer doğruysada ben düşünemiyorum ya !deniz'siz kavak yellerini!ben onların aşkını ilemek için her hafta tv karşısına oturdum.çünkü ekranlarda gördüğüm en özel ve en güzel aşktı benim için!
inşallah haber yalandır!:icon_sorr
bu haberin üstüne,aslı-deniz aşkına hala inanalar , destekleyenler ve senaristlere inat bir klip yaptım!
hem bize moral olsun diye hemde parça çok onların aşkıyla uyumlu oldu.umarım beğenirsiniz.zaten resimler ve şarkı yetiyor.ben bişey yapmadım!:img-wink:
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4846
Ibosuz ve Denizsiz bir Kavak Yellerimi?
Sanirim bu senaristler gercekten ne yaptiklarini bilmiyorlar! Orijinal ucluden yola cikilarak yazilan bu hikayede nasil oluyorda birisini arkada birakiyorlar?
Bence Deniz'in cikmasi, bambaska bir dizi izleyecegimiz anlamina gelir...baska bir dizi izlemek isteseydik zaten adini Kavak Yelleri koymayip devam etselerdi daha inandici olurdu..en azindan bugun yadirgadiklarimiz bu kadar absurd kacmazdi..
Ben gelicek bolumerde ne olucagini hayal gucume gore yazdim senaryolara..bence Deniz'in yeni hayatinida kesinlikle islemeliler..hatta artik geri bile donmeli!:love05:
serseri_mayın90 04-05-08, 19:22 arkadaşlar o tüyo adındaki saçmalığı okudum.. öyle bişi olursa artık dizinin gidişatı hakkında şüphelerim artar.. yok artık yanii deniz diziden çıkmışta samet girip suyla aşk yaşıcakmışşş.... denizsiz kavak yelleri olmaz bikeree:img-cray:
Bomba gibi bir haber.
Şimdi duydum ve şok yaşadım.
Nasıl olur böyle bişey son zamanlarda Deniz karakterine küskün olsam da İbrahim' siz Kavak Yelleri istemiyorum ben :(
Umarım bu haberler doğru değildir :(
serseri_mayın90 04-05-08, 19:27 Bomba gibi bir haber.
Şimdi duydum ve şok yaşadım.
Nasıl olur böyle bişey son zamanlarda Deniz karakterine küskün olsam da İbrahim' siz Kavak Yelleri istemiyorum ben :(
Umarım bu haberler doğru değildir :(
bende haberin doğru olmamasını umut ediyorum..
çünkü bir karakter diziden istediiği an çıkamaz..ne kadar iyi bir sinema teklifi gelsede dizinin gidişatını düşünmesi gerekir..
ayrıca sinema çekimleri ne kadar uzun sürebilirki.. bakın ben size söyliyim eğer böle bişi varsa bile 2. sezonda deniz döner. çünkü çekimler çoktan bitmiş olur.. dizinin gidişatında da şuan deniz yok zaten o amerika da gibi devam ederler sinema çekimi bitincede amerikadan dönmüş olur ... yani diziyi bırakcağını düşünmüyorum..
ki bir film icin dizide birakilmaz ki zaten....
bırakan örnekleri var ama bunlar genelde bir yere gelmiş insanlar :img-wink:
bkz:Nejat İşler Aliyeden tıpkı bizim Denizin ayrıldığı gibi bir finalle ayrılmıştı...
bkz:Keremcem Aşk oyunundan albüm için ayrılmıştı ve iki bölüm sonra dizi bitmişti...
ben kesin bir haber olmadan inanmayalım derim ;) bu diziyle tanındı bir anda bırakabileceğini sanmıyorum pek :) ama oladabilir...Denizi bu kadar kolay unutmalarının ardında belki bu yatıyodur...
yanı GS nin zaferınden sonra bir giriyim siteye dedim haberi okuyunca şok oldum ama pek inanmıyorum.yani altın yumurtluyan tavuğu kim keser.ibo film için ayrılmaz diziden hiç zannetmiyorum:icon_whis.şaka bile olsa bu hiç güzel bir şaka değil.ben inanmamayı tercih ediyorum.bu haberi ekleyen yeni üye mi yoksa kıdemli üyemi???.kıdemli üyeyse inanabilirim ama yeni üyeyse hayatta inanmam.:icon_whis
Ibosuz ve Denizsiz bir Kavak Yellerimi?
Sanirim bu senaristler gercekten ne yaptiklarini bilmiyorlar! Orijinal ucluden yola cikilarak yazilan bu hikayede nasil oluyorda birisini arkada birakiyorlar?
Bence Deniz'in cikmasi, bambaska bir dizi izleyecegimiz anlamina gelir...baska bir dizi izlemek isteseydik zaten adini Kavak Yelleri koymayip devam etselerdi daha inandici olurdu..en azindan bugun yadirgadiklarimiz bu kadar absurd kacmazdi..
Ben gelicek bolumerde ne olucagini hayal gucume gore yazdim senaryolara..bence Deniz'in yeni hayatinida kesinlikle islemeliler..hatta artik geri bile donmeli!:love05:
bencede gelmeli...herşey yapıldı izleyiciye saygısızlık bu boyuta ulaşmamalı...
aslında bunu buraya eklemem ne kadar doğru olur bilmiyorum e mail yoluyla elime ulaşan bir nevi boykot mesajı :img-blush
TİMS PRODÜKSİYON'A
Bir yaz günü başlayan bir diziye bu kadar bağlanacağımız aklımıza bile gelmezdi.Önceleri bu diziye herkese DOWSON CREK bozması dedi orjinalini izlerim daha iyi dedi.Ama biz ne o yabancı diziyi bilirdik nede TÜRKİYE'de herşeyi eleştiren o orjinal manyaklardandık.Biz sadece YİĞİT GÜRALP'in bize vermiş olduğu daha doğrusu bize çocukluğumzu gençliğimizi aslına bakarasanız bize bizi vermesini sevdik.Zaten zaman içindede gördükki o orjinal dizi manyakları bile orjinali değilde TÜRK versiyonunu izliyolar.37.bölüme kadar herşey çok iyi gidiyordu.Biz her hafta şaşırıyor ve bu dizide bir açık arıyoduk.Ölesine alıştıkki diğer dizlerde açıklar bulmaya hatta şöyle söyliyim ANADOLU'da çekilipte İSTANBUL'a gelirken bocalıyan ve sürekli açıklar veren dizilere o kadar alışmıştıkki KAVAK YELLERİ'nde böyle bir şeyin olmaması hepimizi şaşırttımıştı.Diğer diziler İSTANBUL'a gelirken o kadar saçma bahanelerle gelmiştiki bizler bunları ekran başından yuhalardık.Evet 37.bölüm bitti ve 38.bölümde Aslı ve Deniz'in ev sahnesinde Deniz'in Aslı'yı yatağa doğru sürükleyişi bizim o hep beklediğimiz açıktı.Artık anlamıştık o masum arkadaşlıkların, aşkların, sevginin bol olduğu dizi elimizden gidiyodu.Hemen klavyeye sarıldık baktıkki meğer YİĞİT ABİ gitmiş ama hemen eleştrilerimizi yansıttık.Sitenin mediatörlerinden tepkiler gördük.Diziyi eleştirdiğimiz için.Biz bırakın YİĞİT abi zamanında çekim hatalarını bulmayı senaryoda açık bulamazken şimdi bir sahnede mikrafonun yukarıdan sarkmasına bir sahnede masum aşkların dizisinin diğer kanallardaki aptal entrika dizilerine nasıl dönüştüğüne şahit oluyoruz.Adı bir sahnede duyulup başka bir yerde adı bile geçmeyen sahnelerle dizi doldu taştı.Ticari amaç uğruna Efe Aslı yakınlaşmasıda affedilemez iğrençlikler arasında yerini aldı.Biz dizimizin elden nasıl uçup gittiğine daha fazla seyirci kalamazdık.Zaman bizi haklı çıkardı.Şu yaz döneminde ne kışın tepemizde yazdıklarımızı silen mediatörler siteye gelir oldu nede başka sansürcüler.Ama biz hep buradaydık.Evet o ilk 100'e giren KAVAK YELLERİ sitesinin sürekli yaz kış demeden bigisayarının başında dizisine sahip çıkan bir avuç Fanıyız biz.Şuan 360 mıydı neydi yazdığımız notlar.Önemli değil 360 400 500 siz bizi nasılsa görmüyorsunuz.Ama biz bir umut mediatörlerden bile daha fazla hakkımız olduğunu düşünerek bu satırları ortak bir düşünce gibi önünüze sunmaya karar verdik.Deniz mutlaka dönmeli ve Aslı ile barışmalı.Bizde daha fazla gülmeliyiz artık.Her bölüm ağlamak istemiyoruz.Biz herşeye dayandık Efe Aslı yakınlaşmasındaki rezilliğe bile ama Deniz'in gidişine sessiz kalamazdık.Sizler ne kadar dikkate alırsınız bilemeyiz ama biz sizi dikkate alıyoruz ve sizlere bunları yazıyoruz.Aşağıda isimlerimiz var Saygılarımızla.....
He bide resmi Forum olarak seti ziyaret etmek istiyoruz bize yol göstermeniz umudu ile.....
evet odalar localar hatta sizin senaryonuz bile iki kişilik peki siz'ler kimsiniz derseniz bizde resmi forum üyeleri olarak 3.tekil kişilik
..::seren::. 04-05-08, 20:20 Inanmiyorum Ya:img-cray:
Böyle Sacma Sapan Bir Habere Inanmak'ta Istemiyorum Acikcasi..:img-cray:
Ama Cikmis olsaydi diziden Saten Jenerikte'de Adi Gecmezdi!
Ay Denizsis Yani Ibom'suz Bir Kavak Yellerini Düsünemiyorum:icon_sorr
Ya Dogru Degildir Ya Yoksa Haber Faln cikardi ne biliim:img-cray:
Hem bir oyuncu istediyi zaman cikamaz'ki diziden:icon_sorr
Ibom Yoksa Ky'de Bende Yokkum:icon_sorr
emilie_claire 04-05-08, 20:34 ben pek inanasım gelmedi bu habere ama,ibosuz bir kavak yelleri asla..
ben bekliyordum,böyle söylentiler çıkacak diye,çıktı da zaten..resmi bir yazı veya röpörtajla güvenebilirim sanırım..umarım doğru değildir..
bu az önce spoiler içinde yazdığım mesajı moda yollayan arkadaşlar banlanmışlar resmi sitemizde :) aslıyla deniz barışsın ibrahim diziye dönsün diyenlerde banlanmış :img-hyste şaşırdım :)
serencim katılıyoum ibo yoksa bende yokum!!! imza için Nesli*91*'a öm atın sıkıştırdım rahatladım :)
özette yoksa ibom ümidi kescezmi :img-cray: ama daha 46.bölüm çekimlerinde tatile haziranda gircezfalandiyodu 47.bölümde puf oldu :) sözleşmesimi doldu anlamadımki :(
video geldi demek :happy0064 yt linkini atsanda ömden indirsem bende ;) şarkı acaip uymuş bu kadar olur :good: en az diğer videoların kadar güzel :)
hemde tarkandan :img-blush
Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
saol canım!ama bunu daha bir beğendim nedense :img-wink::img-in_lo
ben bu habere inanmak istemiyorum!bu hafta jenerikte ibo'nun ismi yoksa o zaman tamam derim.ya da dizinin resmi sitesinde bu konuda açıklama yapılmalı.acaba reytingler düşer diye söylemiyorlarmı ki?
ben aslı-deniz aşkını görmeden yapamam ya!aslı şimdi başkasına mı aşık olacak!başka birine mi sevgilim diyecek?dayanamam, o sahneleri görmek istemem doğrusu!eğer ibo diziden çıktıysa bence dizi bitsin!hiç bir anlamı yok.başrol oyuncusu yoksa dizide olmasın.
nasıl olsa deniz giderken aslı'yı ömrünün sonuna dek seveceğini söylemişti.
aslı'da hazirana kadar kimseye aşık olmasın hep deniz'e aşık kalsın.bari o şekilde diziyi bitirsinler!
tabi ibo çıktıysa!:icon_whis
Dizi zaten saçmaladı bugün herkes diyor,
Birde İbrahimi çıkarttıkları anda benim için dizi biter!
Bugün STAR TVde vardı KYnin konusu,
İbrahimın diziden çıkmasıyla ilgli birşey dedimi Aslı?
bu az önce spoiler içinde yazdığım mesajı moda yollayan arkadaşlar banlanmışlar resmi sitemizde :) aslıyla deniz barışsın ibrahim diziye dönsün diyenlerde banlanmış :img-hyste şaşırdım :)
serencim katılıyoum ibo yoksa bende yokum!!! imza için Nesli*91*'a öm atın sıkıştırdım rahatladım :)
özette yoksa ibom ümidi kescezmi :img-cray: ama daha 46.bölüm çekimlerinde tatile haziranda gircezfalandiyodu 47.bölümde puf oldu :) sözleşmesimi doldu anlamadımki :(
yeni senaristin mutlu ve duzenli giden ciftlere karsi bir garezi var galiba..
illa bir entrika illa bir mutsuzluk olucak sanirsam hikayelerinde..gerci Denizsiz daha ne kadar bu oyunu oynarlar bilemiyorum ama seyircinin bu oyundan sklp birakmasi yakindir..:kahve
ayrica o kadar insan tepki gosteriyorsa kulak verip dinlemek gerek onlari nede olsa onlar izliyor bu diziyi..:img-wink:
yeni senaristin mutlu ve duzenli giden ciftlere karsi bir garezi var galiba..
illa bir entrika illa bir mutsuzluk olucak sanirsam hikayelerinde..gerci Denizsiz daha ne kadar bu oyunu oynarlar bilemiyorum ama seyircinin bu oyundan sklp birakmasi yakindir..:kahve
ayrica o kadar insan tepki gosteriyorsa kulak verip dinlemek gerek onlari nede olsa onlar izliyor bu diziyi..:img-wink:
müşteri memnuniyeti kalmamış adacım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
en güzel aşkı ne hale soktular nereye dönsem çıkmaz sokak :img-cray:
allahtan arşivimiz sağlam :)
a.o gibi asıl oğlan giderse dizi biter reytingler dibe vurur ;)
İbo diziden çıktıysa ratingler bence de kesinlikle dibe vurur :img-wink:
örnekleri var..
eğer İbo diziden gerçekten çıktıysa uygun bir final çekip bitirsinler..herkes için en iyisi bu olur bence..
ups! video'nu izledim..süper olmuş :good: ellerine sağlık.
müşteri memnuniyeti kalmamış adacım :img-hyste :img-hyste :img-hyste
en güzel aşkı ne hale soktular nereye dönsem çıkmaz sokak :img-cray:
allahtan arşivimiz sağlam :)
a.o gibi asıl oğlan giderse dizi biter reytingler dibe vurur ;)
yok yok nerde o eski musteriye saygi? (:img-hyste:img-hyste:img-hyste cok guldum ilk cumlene zeynepcim!!)
a.o. koskoca Sarp olmadan ilerleyemezdi..tabi Deniz esas oglansizda bu dizi pek gidicegini sanmiyorum! :img-cray: aman donsunde zamanla taslar yerine oturur biz dedigin gibi Pelibo ve eskilerle avunuruz:kahve
yok yok nerde o eski musteriye saygi? (:img-hyste:img-hyste:img-hyste cok guldum ilk cumlene zeynepcim!!)
a.o. koskoca Sarp olmadan ilerleyemezdi..tabi Deniz esas oglansizda bu dizi pek gidicegini sanmiyorum! :img-cray: aman donsunde zamanla taslar yerine oturur biz dedigin gibi Pelibo ve eskilerle avunuruz:kahve
valla keronun çıkması içimde uktedir hala ama ibonun çıkacağını sanmam :)
deniz paylaşılamayandı şimdi o haliyle umutmu olcak paylaşılamayan :hıh
reytingler taban yapsın inş amin :kahve
İbo diziden çıktıysa ratingler bence de kesinlikle dibe vurur :img-wink:
örnekleri var..
eğer İbo diziden gerçekten çıktıysa uygun bir final çekip bitirsinler..herkes için en iyisi bu olur bence..
ups! video'nu izledim..süper olmuş :good: ellerine sağlık.
teşekkür ederim canım!:img-wink:
gerçektende süper bir final çekip bitirsinler!mesela aslı deniz'in yanına gitsin !
birkaç sene sonrasını göstersinler!
su ,efe ve mine'ye düğün davetiyelerini göndersinler!:img-hyste
valla görmesekte memnun oluruz en azından aslı -deniz olduğunu biliriz.
şimdilik deniz'in sonsuza dek aslı'yı seveceğini biliyoruz ama aslı ne yapacak?:icon_sorr
emilie_claire 04-05-08, 21:19 valla keronun çıkması içimde uktedir hala ama ibonun çıkacağını sanmam :)
deniz paylaşılamayandı şimdi o haliyle umutmu olcak paylaşılamayan :hıh
reytingler taban yapsın inş amin :kahve
amin cümlemize valla..:img-icecr..
ibo satmasın bir film için,ky'yi ya,zaten dizinin bütün kalelerine zapt edilmis,bütün tersanelerine girilmiş,cehalet ve fukaralık içinde,harap ve bitap düsmüs..:img-hyste
bu replik bisi çağrıstırdı bana..:img-cray:
emilie_claire 04-05-08, 21:21 teşekkür ederim canım!:img-wink:
gerçektende süper bir final çekip bitirsinler!mesela aslı deniz'in yanına gitsin !
şimdilik deniz'in sonsuza dek aslı'yı seveceğini biliyoruz ama aslı ne yapacak?:icon_sorr
önceden aslı'nın aşkından şüphe yoktu simdi..??..
ahh ahh diziyi bu hale getirenler utansın..:img-cray:..
serseri_mayın90 04-05-08, 21:25 amin cümlemize valla..:img-icecr..
ibo satmasın bir film için,ky'yi ya,zaten dizinin bütün kalelerine zapt edilmis,bütün tersanelerine girilmiş,cehalet ve fukaralık içinde,harap ve bitap düsmüs..:img-hyste
evet yaa dizinin tüm inandırıcılığı kaybedilmiş, tüm karakterleri değişmiş, kısaca dallasa dönmüş...
ama heralde sezon sonuna kadar iboşu görmemiz zor.. yani haber ne kadar doğru yine bilemicem kim bilir belki haftaya çıkagelir..
fragman çıksa iyi olcak ama ben korkuyorum yanii hiç beklemediğimiz şeyler görürsek:icon_sorr son zamanlarda zaten pek beklediğimiz şeyler olmuyo..
ben hala efe-duygu ilişkisinin sona ermesini bekliyorum
bide o arkadaşın dediği gibi yeni biri girip suyla olursa bu sefer deliririmm...
duygu gitti diye sevinirken bide o mu çıkcak başımızz... kabussss:img-tomat:img-tomat
teşekkür ederim canım!:img-wink:
ah ne güzel olurdu anlattığın gibi bitse :img-wink:
hatta çifte düğün olsun..Aslı&Deniz ve Efe&Su :img-in_lo
Aslı ya Umut'la ya da Efe'yle olacak..başka yolu yok.
artık Deniz Amerika'da öldü mü derler yoksa herkes tamamen unutur mu bilemiyorum :icon_sorr
amin cümlemize valla..:img-icecr..
yeni senaristlerin en komik replikleriydi :img-hyste
koptum evet bütün tersanelerimize girdikleri yetmedi ibomsuz bölümleri koydular önümüze :hıh
ceren durul katılıyorum :good:
serseri_mayın90 04-05-08, 21:42 simdi
diziden canan, ibo, deniz, murat ayrildilar mi ....
hey masaAllah ... kimler kaldi ki geride ...?!
bence dizi cok sapitti; genclik dizisi pembe diziye döndü
efeninde duyguyla beraber olmasindan nefret ediyorum ...
denizi sevmezdim; ama cikisi bence hic iyi olmadi ...
bu dizi 3 dostla basladi ve böyle devam etmeliydi ...
tamam mine ve su tamam onlar baska ...
ben 5 ininde cok güzel arkadaslik sahnelerini bekliyordum; ama yok !
birde bu dizi yazin urlada devam edecekti, acaba halen böyle midir ?
sana katılıyorum...
efe-duygu dan nefret ediyorum.. artık bu hafta duygu çıksada rahatlasak..
en beğendiğim bölümlerden biri csı U.R.L.A .. 5li dostluk sahnelerii... ahh ya ben onlar hiç ayırlmasın isterken paramparça oldular..
efe-su ayrıldı
sonra aslı-deniz
aslı-mine iyice düşman kesildiler
ve deniz gitti:icon_sorr
olanlar bi kabus gibi yaa. senaristlerden rica ediyorummm artık uyanalımm..!
yhaa yarın akşam kanald de ne var.. yine fragman beklersem ne izlicem:img-hystebs de bittii..
sweetymelis 04-05-08, 22:39 Arkadaşlar nasıl yane diziden muratla canandamı ayrıldı ?
ee yok artık :kahve
bunları ibonun baslıgınada yazmıştım burayada yazim :img-wink:
Haber Dogruysa Buna Üzülürüm evet ama kendimi kahretmem...
ibonun KEYFİ (!) öyle istemiş ve yapmıştır [ki bıraktıysa]
aynı olay keremcem içinde olmuştu ao'da ama ben tutkunu olmadıım için tepki vermemiştim
ama madem ibo bu kadar sevilen bi diziyi tehlikeye atıcak kadar bencilleşmişse
ki çogu insan buna bende dahil o diziyi aslı&deni aşkı veya o 3lünün dostlugu için izliyor..ben bu adamın fanı olmakla yanlış yapmışım derim...
ama 47-50 bölümdür -reytingleri de süper gelip- süren bir diziden ayrılma kararı bana çoooo...k saçma geliyo iki işi aynı anda idare edemeyen bi insanmı ibo :icon_whis
dediklerim yanlıs anlaşılmasın çünkü bende deniz/ibo fanıyım :img-wink:
serseri_mayın arka sokaklar ve mutluluk var ;)
Ben de fragmanı beklerken izleyebilirim :D
İbo'm ayrılmasın.
Nasıl ayrılır ya. Bir sinema filmi için diziden ayrılınır mı ya?
Çok saçma bir bahane eğer gerçek neden buysa...
sweetymelis 04-05-08, 23:03 Birçok kişi deniz'in amerikaya gidişine büyük tepki göstermiş, bazılarıysa setten veya tanıdığımdan öğrendim ibrahim sinema filmi çekecekmiş diziden kendi isteğiyle ayrılmış gibi yorumlar yazmış.
Arkadaşlar, diğer üyelerin oyuncular hakkında yazdığı bilgilere inanmayınız. Bunların gerçeklik payı yoktur. Dizinin gelecek bölümleri hakkında tabi ki bir şey bilemeyiz veya söyleyemeyiz ama bir dizinin başrol oyuncusu diziden kolay kolay ayrılamaz. İşte ezooo alı üyemize bu konuda katılıyorum. Deniz 2-3 bölüm sonra dönerse sizler sayfalarca yazdığınız o sözlerden pişman olmayacakmısınız. Lütfen biraz daha anlayışlı ve sabırlı olunuz.
Alıntıdır.
Resmi sitede admin İbrahim Kendirci'nin diziden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapmış.
:happy0064
teşekkürler haber için...
inanmamakla iyi etmişiz ama o kdr yorum boşa gitti :img-hyste
olsun bakalım :good:
forum çalkalanmış yine bence ibrahim diziden ayrılmadı ayrılmış olsa şimdiye çoktan duyardık değilmi sonuçta başrol oyuncusu yani bu kadar kolay bırakamaz bıraksada haberi çabuk yayaılır..bence sezon finalinde deniz gelecek bitecek..
*SouLmate* 05-05-08, 08:45 forum çalkalanmış yine bence ibrahim diziden ayrılmadı ayrılmış olsa şimdiye çoktan duyardık değilmi sonuçta başrol oyuncusu yani bu kadar kolay bırakamaz bıraksada haberi çabuk yayaılır..bence sezon finalinde deniz gelecek bitecek..
Bence de İbrahimin diziden ayrılması imkansız gibi birşey..İbrahim böyle paralı bir işi bir sinema teklifi için bırakmaz sanmıyorum ben olsam ben de bırakmazdım:) Sonuçta onun adının duyulmasını sağlayan ve her hafta reytinge reyting demeyen bir dizi bu her hafta ünün ün katıyor para kazandırıyor İbrahime.
-Ki eğer ayrılacak olsaydı İbrahim bunu kendi röpörtajında da söylerdi.
Herkes der durun ben de diyeyim arkadaşlar sete gittim Mine Ayşe teyzeden hamileymiiiişşş:S Şok oldunuz de mi bunu bana Ayten UNCUOĞLU söylediiii.
Hadi inanın bakalım.
Saçmalık yani her habere inanmak:)
ups! spoiler:
Allah cezanı kaldırsın kanki yine ağlattın beni:hıh Ne o vieo öyle:img-cray:
Merhaba Çocuklar
Gündeminiz değişmiş, konu Deniz'in diziden ayrılıp ayrılmadığı olmuş. Bende bir tahminde bulunayım, bence Deniz diziden ayrılmamıştır. Başrol oyuncularından biri kendisi (hoş başrol diye kavramda kalmadı ya, herkes başrolde dizide maşallah:img-wink:) ayrılmış olsa sanırım yapım şirletinden, resmi siteden bu konuyla ilgili açıklama gelirdi (sizler bu konuyu araştırmışsınızdır zaten:img-wink:)
Şimdi Deniz'in 1 hafta ayrılıktan sonra dönmesi saçma olmaz mıydı, biraz olaya mantıklı bakın. Bu çocuk Amerika'ya gitti di mi, komşu mahalle yada başka ile değil. Hep Aslı-Efe olayınında temelini atıp, onların ilişkisinide başlatmak zorundalar (Fatoş abla hala orda mısın demeyin, ben artık eminim Aslı-Efe olacak maalesef:icon_sorr) şimdi Umut'un paravanlığı da birkaç hafta sürmeli ve Aslı-Efe ilişkisine işte Aslı denedi olmadı, Efe'yi de Duygu sevmemişti, Efe'nin kırılmasını Aslı'yla yaşayacağı yakınlık düzeltecektir:icon_twis mantığıyla devam edeceklerinden:icon_sorr
Şimdi çocuklar seyretmediğim için yorumlarınızdan çıkarıyordum ama artık yorumlarınız Deniz'in gitmesi olmuş bu hafta, yani bölümü izleyipte konuşulacak, tartışılacak birşey bulamamanız (senaristlere gitsin tüm domatesler, diziyi bu hale getirdikleri için:img-tomat) ama ben şimdi bir soru soracağım, konuşuldu mu, gösterildi mi, yoksa çoğu şey gibi havada mı kaldı:icon_whis bana yardımcı olursanız sevineceğim:img-wink:
Aslı-Deniz'in ayrıldığını Kamil efendi biliyor mu ve tepkisi ne oldu? Evet sorum bu çocuklar. Kamil karakterini bliyoruz, asan, kesen, her an hötttt diyen biri (geneldede Canan'a karşı) peki böyle bir baba Aslı'nın Deniz ayrılığını nasıl karşıladı? Fatoş Abla bu konuşulmadı derseniz, kamyon kamyon domatesler senaristlere gitsin:img-tomat yok eğer konuşuldu ve sıradan birşey olarak algıladıysa Kamil efendi benim ona olsun sorum. Sayın Kamil efendi sen nasıl bir babasın acaba:icon_whis sevgi ve kırgınlıklarını, üzüntülerini çocuklarına eşit olarak dağıtman gerekmiyor mu? Canan birşey yaptı diye, nikahlanmış olsada habire kafasındasın, peki Aslı tıpta okuyor diye mi müsamma gösteriyorsun (burada hemen açıklama yapayım sen Deniz'le görüşün izni verdin iyi,güzel ama ayrılıklarını öğrenmediysen, şimdi kızın bir çocukla kapılara kadar gelip gidiyor, senin karakterindeki bir babanın bu durumu hoş görmesi normal mi:icon_whis)
Evet bu soruma cevap alabilirsem çok sevineceğim aslında Aslı'yı da yerden yere vuracak görüşlerim var ama şu sorumun bir cevabını alayım, öyle Aslı konusuna geçicem (evet evet doğru okudunuz yere göğre koyulamayan Aslı'yı yerden yere vuracak bu Fatoş Ablanız:D)
Arkadaslar Ibrahim diziden bir kac hafta ayrilmis olabilir,
Madem bir film cekimi varmis,
Filmini ceker ve tekrar geri gelir:)
NOT:) Ada arkadasimizin bir videosu varmis galba banada bir zahmet om ile atabilirmisiniz linki?
Yada bu siteye koyup linkide buraya koyun?
Herkes izlemis olur ne dersiniz? :img-in_lo
Evet fazla ara vermeden tekrar geldim sayfalara, hem biran önce Aslı hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım ki içimde kalmasın:img-wink:
Şimdi Aslı karakteri bize nasıl gösterildi ve bizzim tarafımızdan niye sevildi. ailesinin maddi durumu iyi olmasada başarılı bir öğrenci ve çocukluğundan itibaren beraber büyüdüğü arkadaşlarıyla her daim iyi günde, kötü günde beraber olan, bu arada çocukluğundan beri sevdiği Deniz karakterine olan sevgisini yeni gelen Mine karakteri ile Deniz arasındaki ilişkiyi görüp sabote etmeyen, içinde yaşayan bir kaarkter olduğu için sevdik demiyeyim sevdim diyeyim kendi görüşüm çünkü bu.
Sonra Minenin Deniz'e ilgisini anladığı Aslı'yla kapışmasındaki Aslı'nın cevabı Deniz'in kimi seçeceği önemli gibi süper sözleri benim kendisini çok sevmeme neden olmuştu:good: Sonrada zaten iki sevgili oldular :img-in_lo o kadar zor engeller olmasına rağmen önlerinde, birlikte olup bunları aşmaya çalıştılar ve çocuğu aştılar. Ama daha sonra birden bu güzel karakter yeni senaristlerin kendisine biçtiği büyüme erozyonuna uğradılar ve korkulan olup hep Deniz'in peşinde olan Mine ile Deniz beraber olu Aslı'yı aldattı maalesef:icon_sorr
Gerçekten çok ama çok kötü bir durum bu aldatılma. Hemde can düşmanınla beraber oluyor sevdiğin çocuk. Tabi ki pat diye affetmesi beklenemezdi Aslı'nın. Ama Aslı ne yapıyor şimdi bir bakalım. Öncelikle ailesinin kendi yağlarıyla kavrulma çabasında aslı ortalıklarda yoktu. Eski aslı o manav dükkanı kurulurken hep ailesinin yanında olurdu, bir bakıyoruz Aslı hanım öylesine bir ziyaretçi gibi gitmiş dükkan açılışına:icon_sorr daha sonrada çivi çiviyi söker gibi Umut denilen bir çocuğun ilgisine her ne kadar şimdilik sevgili olarak bakamam demişsede hayatına dahil etti (lütfetti de Deniz olayından bir kaç gün sonra dahil etti çocuğu, iyi ertesi gün tamam demedi:icon_whis) peki Aslı hanım senin bu tavrını bu çocuk hakediyor mu:icon_whis senin olmuyacak bir şeyi olur gibi ümit ettirmen o çocuğun ruh halini ne hale sokar bir düşündün mü:icon_whis bir kişinin bir kıza soru sorup hayır almasıyla ümit edeceği şey başkadır, olabilir diyerek o çocuğu hayatına sokarsan çocuğun umut etmeleri, sana karşı duygularının derinleşmesi daha başkadır hadi bunu yapıyorsun bu arada Efe'ye olan 18 yıllık bakışın nasıl değişebilir nasıl:icon_evil o zaman sen aşk denilen, sevgi denilen, kardeşlik denilen, arkadaşlık denilen duygu çeşitlerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
Şimdi Deniz olmadı Efe ile olur diyorsun öyle mi yazıklar olsun sana. Tek kendini düşünen karakter diye Mine'ye kızıyordun şu tabloya bakınca gerçekten doğru dürüst karakter olarak sadece Mine'yi görüyorum ben:good: Mine almanyada yaşayıp babası olmadığı için karakter olarak dengesiz sayılacak biri olmuşsada sizlerle arkadaşlığıyla Deniz'i sevdi, hatası yüzünden Deniz'i kaybetti ama umudunu kaybetmedi, Deniz ona bir gecelik desen bile bunu hala kabullenmiyor ve Deniz'i beklemeye devam ediyor, peki ya sen Deniz'e kızdın ama bunu unutmak için inanılmza, telafisi olmayacak hatalar yapıyorsun.
Keşke büyümeseydin be Aslı, keşke Urladaki o küçük, sevimli, her zaman arkadaşlarının yanında olan, masum sevgisini içinde yaşayan karakter olsaydın.
Eğer büyümek senin karakterini böyle iğrenç bir hale soktuysa senin bu büyemeni görmeseydik, yaşamasaydık.
Hayır çok merak ediyorum nasıl bakacaksın Deniz'in yüzüne, ailenin yüzüne ve açıklaman nasıl olacak:icon_whis Kan bağı olmasada birbirine kardeşim diyen iki gencin arasına karakedi gibi gireceksin ki yazıklar olsun sana
emilie_claire 05-05-08, 13:00 Evet fazla ara vermeden tekrar geldim sayfalara, hem biran önce Aslı hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım ki içimde kalmasın:img-wink:
Şimdi Aslı karakteri bize nasıl gösterildi ve bizzim tarafımızdan niye sevildi. ailesinin maddi durumu iyi olmasada başarılı bir öğrenci ve çocukluğundan itibaren beraber büyüdüğü arkadaşlarıyla her daim iyi günde, kötü günde beraber olan, bu arada çocukluğundan beri sevdiği Deniz karakterine olan sevgisini yeni gelen Mine karakteri ile Deniz arasındaki ilişkiyi görüp sabote etmeyen, içinde yaşayan bir kaarkter olduğu için sevdik demiyeyim sevdim diyeyim kendi görüşüm çünkü bu.
Sonra Minenin Deniz'e ilgisini anladığı Aslı'yla kapışmasındaki Aslı'nın cevabı Deniz'in kimi seçeceği önemli gibi süper sözleri benim kendisini çok sevmeme neden olmuştu:good: Sonrada zaten iki sevgili oldular :img-in_lo o kadar zor engeller olmasına rağmen önlerinde, birlikte olup bunları aşmaya çalıştılar ve çocuğu aştılar. Ama daha sonra birden bu güzel karakter yeni senaristlerin kendisine biçtiği büyüme erozyonuna uğradılar ve korkulan olup hep Deniz'in peşinde olan Mine ile Deniz beraber olu Aslı'yı aldattı maalesef:icon_sorr
Gerçekten çok ama çok kötü bir durum bu aldatılma. Hemde can düşmanınla beraber oluyor sevdiğin çocuk. Tabi ki pat diye affetmesi beklenemezdi Aslı'nın. Ama Aslı ne yapıyor şimdi bir bakalım. Öncelikle ailesinin kendi yağlarıyla kavrulma çabasında aslı ortalıklarda yoktu. Eski aslı o manav dükkanı kurulurken hep ailesinin yanında olurdu, bir bakıyoruz Aslı hanım öylesine bir ziyaretçi gibi gitmiş dükkan açılışına:icon_sorr daha sonrada çivi çiviyi söker gibi Umut denilen bir çocuğun ilgisine her ne kadar şimdilik sevgili olarak bakamam demişsede hayatına dahil etti (lütfetti de Deniz olayından bir kaç gün sonra dahil etti çocuğu, iyi ertesi gün tamam demedi:icon_whis) peki Aslı hanım senin bu tavrını bu çocuk hakediyor mu:icon_whis senin olmuyacak bir şeyi olur gibi ümit ettirmen o çocuğun ruh halini ne hale sokar bir düşündün mü:icon_whis bir kişinin bir kıza soru sorup hayır almasıyla ümit edeceği şey başkadır, olabilir diyerek o çocuğu hayatına sokarsan çocuğun umut etmeleri, sana karşı duygularının derinleşmesi daha başkadır hadi bunu yapıyorsun bu arada Efe'ye olan 18 yıllık bakışın nasıl değişebilir nasıl:icon_evil o zaman sen aşk denilen, sevgi denilen, kardeşlik denilen, arkadaşlık denilen duygu çeşitlerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
Şimdi Deniz olmadı Efe ile olur diyorsun öyle mi yazıklar olsun sana. Tek kendini düşünen karakter diye Mine'ye kızıyordun şu tabloya bakınca gerçekten doğru dürüst karakter olarak sadece Mine'yi görüyorum ben:good: Mine almanyada yaşayıp babası olmadığı için karakter olarak dengesiz sayılacak biri olmuşsada sizlerle arkadaşlığıyla Deniz'i sevdi, hatası yüzünden Deniz'i kaybetti ama umudunu kaybetmedi, Deniz ona bir gecelik desen bile bunu hala kabullenmiyor ve Deniz'i beklemeye devam ediyor, peki ya sen Deniz'e kızdın ama bunu unutmak için inanılmza, telafisi olmayacak hatalar yapıyorsun.
Keşke büyümeseydin be Aslı, keşke Urladaki o küçük, sevimli, her zaman arkadaşlarının yanında olan, masum sevgisini içinde yaşayan karakter olsaydın.
Eğer büyümek senin karakterini böyle iğrenç bir hale soktuysa senin bu büyemeni görmeseydik, yaşamasaydık.
Hayır çok merak ediyorum nasıl bakacaksın Deniz'in yüzüne, ailenin yüzüne ve açıklaman nasıl olacak:icon_whis Kan bağı olmasada birbirine kardeşim diyen iki gencin arasına karakedi gibi gireceksin ki yazıklar olsun sana
dizi öyle değişti ki..
aslı ne zaman bozulacak diye düsünürken,o da bozuldu iste..10.bölümde bir replik vardı,alp'le aslı arasında,aslı demisti ki ' benim hayatımda en çok korktuğum şey,benim yüzümden baskasının üzülmesi..peki simdi ne yapıyor?üstelik aslı bal gibi de biliyor umut'un ondan hoslandığını..şimdi bu duygularla oynamak değil de ne..
bu arada,kamille aslı ve denizin ayrılığı hakkında bir diyalog geçmedi,onu da belirteyim dedim..
:happy0064
teşekkürler haber için...
inanmamakla iyi etmişiz ama o kdr yorum boşa gitti :img-hyste
olsun bakalım :good:
o gitmesinde herşeye değer :)
bencede kolay kolay ayrılmaz sonuçta bu diziyle tanındı sinema için bırakmaz :)
birde efe aslı olmassa değmeyin keyfime :img-hyste
bu bölümde yoktur deniz belki o gelene kadar bakmam bende :)
Fatoş ablacım senin yorumada alıntı yapacam yettim :img-hyste
Evet fazla ara vermeden tekrar geldim sayfalara, hem biran önce Aslı hakkındaki düşüncelerimi paylaşayım ki içimde kalmasın
Sonra Minenin Deniz'e ilgisini anladığı Aslı'yla kapışmasındaki Aslı'nın cevabı Deniz'in kimi seçeceği önemli gibi süper sözleri benim kendisini çok sevmeme neden olmuştu:good: Sonrada zaten iki sevgili oldular o kadar zor engeller olmasına rağmen önlerinde, birlikte olup bunları aşmaya çalıştılar ve çocuğu aştılar. Ama daha sonra birden bu güzel karakter yeni senaristlerin kendisine biçtiği büyüme erozyonuna uğradılar ve korkulan olup hep Deniz'in peşinde olan Mine ile Deniz beraber olu Aslı'yı aldattı maalesef
Gerçekten çok ama çok kötü bir durum bu aldatılma. Hemde can düşmanınla beraber oluyor sevdiğin çocuk. Tabi ki pat diye affetmesi beklenemezdi Aslı'nın. Ama Aslı ne yapıyor şimdi bir bakalım. Öncelikle ailesinin kendi yağlarıyla kavrulma çabasında aslı ortalıklarda yoktu. Eski aslı o manav dükkanı kurulurken hep ailesinin yanında olurdu, bir bakıyoruz Aslı hanım öylesine bir ziyaretçi gibi gitmiş dükkan açılışınadaha sonrada çivi çiviyi söker gibi Umut denilen bir çocuğun ilgisine her ne kadar şimdilik sevgili olarak bakamam demişsede hayatına dahil etti (lütfetti de Deniz olayından bir kaç gün sonra dahil etti çocuğu, iyi ertesi gün tamam demedi peki Aslı hanım senin bu tavrını bu çocuk hakediyor musenin olmuyacak bir şeyi olur gibi ümit ettirmen o çocuğun ruh halini ne hale sokar bir düşündün mü bir kişinin bir kıza soru sorup hayır almasıyla ümit edeceği şey başkadır, olabilir diyerek o çocuğu hayatına sokarsan çocuğun umut etmeleri, sana karşı duygularının derinleşmesi daha başkadır hadi bunu yapıyorsun bu arada Efe'ye olan 18 yıllık bakışın nasıl değişebilir nasıl:icon_evil o zaman sen aşk denilen, sevgi denilen, kardeşlik denilen, arkadaşlık denilen duygu çeşitlerinin ne anlama geldiğini bilmiyorsun.
bende Aslıyı senin sevdiğin sebeplerden dolayı sevdim :) herşeye el ele birlikte göğüs gerdiler :img-in_lo
aldatılma gerçekten berbat bir durum ama sonuçta Deniz Aslıyı salak yerine koymadı hatasının bedelini çekmek pahasınada olsa ayrılma nedenini söyledi :icon_sorr
Aslı karekteri senin deyiminle evrim geçiriyor...karekterinin tamamen dışına çıkan şeyler yapıyor...37.bölümden itibaren o aslı eski aslı değil zaten :good: umut açısından hiç bakmadım olaylara açıkcası onun hisleri çokta umurumda değil ama onada yazık unutmak için bir parça gülmek için ona ümit vermeyede hakkı yok :good:
"karar ver artık kimi daha çok sevdiğine kararsız olma sen üzme herkesi"...
eski aslı olsa pekalada bunu yapmazdı...denizi affetmesede efeye öyle bakmazdı...deniz gider gitmez çivi çiviyi söker düşüncesine kapılmazdı :good:
Mineye gelince yaptığı şeyler hoş değildi...babasız olmasına yüklemiyorum hepsini..ama herşeye rağmen denizi bekliyor ya buna helal diyorum...deniz unutsak dediğinde sorun yok dedi ama unutmadı...ve aslı bu konuda üzülerek söylüyorumki mine kadar olamadı...
ben hep eski aslıyı hatırlamak istiyorum...büyümek buysa onun büyümesini istemiyorum...
fragman bu akşam çıkar sanırım ama nedense bu sefer çok merak etmiyorum bu hafta izlemek istediğim tek kişi mine tek onun için merak ediyorum ne olacapını...canm ya o arada kaldı şimdi ne olacak acaba cem ne dicek...inş minemi arakasına alır babası gibi korur onu...:img-cray:
serseri_mayın90 05-05-08, 14:07 Birçok kişi deniz'in amerikaya gidişine büyük tepki göstermiş, bazılarıysa setten veya tanıdığımdan öğrendim ibrahim sinema filmi çekecekmiş diziden kendi isteğiyle ayrılmış gibi yorumlar yazmış.
Arkadaşlar, diğer üyelerin oyuncular hakkında yazdığı bilgilere inanmayınız. Bunların gerçeklik payı yoktur. Dizinin gelecek bölümleri hakkında tabi ki bir şey bilemeyiz veya söyleyemeyiz ama bir dizinin başrol oyuncusu diziden kolay kolay ayrılamaz. İşte ezooo alı üyemize bu konuda katılıyorum. Deniz 2-3 bölüm sonra dönerse sizler sayfalarca yazdığınız o sözlerden pişman olmayacakmısınız. Lütfen biraz daha anlayışlı ve sabırlı olunuz.
Alıntıdır.
Resmi sitede admin İbrahim Kendirci'nin diziden ayrılmasıyla ilgili bir açıklama yapmış.
beklediğim açıklamayı yapmışlar..eklediğin için saol..
bencede başrol oyuncusu diziden kolay kolay ayrılmaz..hele olaylar onun başında dönerken:img-wink:
bu akşam fragman çıkar byük ihtimalle.. kimbilir deniz dönmüş olur belki:img-hyste
yada 1-2 bölüm daha denizden ayrı kalırız:icon_sorr
Birçok kişi deniz'in amerikaya gidişine büyük tepki göstermiş, bazılarıysa setten veya tanıdığımdan öğrendim ibrahim sinema filmi çekecekmiş diziden kendi isteğiyle ayrılmış gibi yorumlar yazmış.
Alıntıdır.
haber için çok teşekkürler..
duyduklarımız yanlış olduğuna sevindim.. :)
Deniz bir an önce dönsün Amerika'dan :icon_sorr
fragman bu saatlerde hep çoktan çıkmış olurdu..iki haftadır gecikiyor :icon_whis
..::seren::. 05-05-08, 14:30 Birçok kişi deniz'in amerikaya gidişine büyük tepki göstermiş, bazılarıysa setten veya tanıdığımdan öğrendim ibrahim sinema filmi çekecekmiş diziden kendi isteğiyle ayrılmış gibi yorumlar yazmış.
Alıntıdır.
Haber ICin Cok Tesekürler:img-wink:
Gercekten Cok Sevindim Bu Habere! Cünkü Ibo'suz Bir Ky Düsünemiyorum Acikcasi:img-blush
Deniz Biran Önce Gelsin Artik ya!
Sezon Finalinde Gelicek Tahminimce Ama Belli Olmaz Bu Senaristlerin Isi:icon_whis Biran Önce Gelsin'de Nasil Gelirse Gelsin..
Daha 2 Hafta Oldu Simdiden Denizimi Özledim:img-in_lo
Fragman Niye Hala Yok ya?
Bu Zaman'a Kadar Cikiyordu Hep:img-tomat
Haber ICin Cok Tesekürler:img-wink:
Gercekten Cok Sevindim Bu Habere! Cünkü Ibo'suz Bir Ky Düsünemiyorum Acikcasi:img-blush
Deniz Biran Önce Gelsin Artik ya!
Sezon Finalinde Gelicek Tahminimce Ama Belli Olmaz Bu Senaristlerin Isi:icon_whis Biran Önce Gelsin'de Nasil Gelirse Gelsin..
Daha 2 Hafta Oldu Simdiden Denizimi Özledim:img-in_lo
Fragman Niye Hala Yok ya?
Bu Zaman'a Kadar Cikiyordu Hep:img-tomat
bende düşünemiyorum :icon_sorr geçen hafta esemedi zaten :icon_sorr
bu haftada gelmesse reytingler daha fazla düşer sezon finalini beklemezler bence :icon_sorr
gecikiyor iki haftadır :icon_sorr ama artık fragman ve özet beklemeyi bıraktım :icon_sorr bölüm kadar boş fragman ve yarımyamalak özet için strese girmiycem artık :img-pilot
Denizin Aldatmasi, Ve Asli karakteri konusulmus..
Ben Asliyi Ilk bolumlerde saydiginiz sebeplerden dolayi sevdim, Urladaki asliyi cok sevdim, Mineyi annesinin intihar haberini aldiktan sonra sevmeye basladim.
Deniz Ile iliskisi olan Asliyi sevemedim ondaki degisimleri fark ettim.
Ve ben hernekadar bir iliski icin erkende olsa gururlu Asliyi, herseye ragmen basarili Asliyi seviyorum, Bir insanin hayatinda illa birisi olmasi gerekmiyor, Hayatinda erkek olmadan veya kiz olmadanda basarili mutlu olabilir, ve yasamaya devam edebilir insan.
Aslinin suanda yaptigi tek hata, Umuta acik acik soylememesi, tek dedigi bilmiyorum kafam karisik, hayir Asli suanda iliskiye hazir olmadigini, ama arkadas olarak Umutun yaninda kalmasini istedigini soyleyebilir, bir insan karsicinsle sadece sevgili olmazki. Yinede boyle birsey yapmasi kendi kalp kirikligi ole alakali olabilir, okadar kirikci okadar acili etrafindaki bir insanin uzdugununun farkinda bile degil belkide. Deniz ile ilk cikmaya basladigindada bir seytana donusmemismiydi asli, Insan bazen kendi icinde yasadigi seyler yuzunden etrafindaki insanlari istemedende olsa uzebilir diye dusunuyorum.
Denizi affetmemesini destekliyorum affetse sacma olurdu ve ben buyuk ask mask demezdim, Ask herseyi affetmez. Deniz karakterinin ilk hatasi olarak gormuyorum bunu belki en buyuk hatasi ama ilk hatasi degil.
iyi ama aslının ne yapmasını bekliyorsunuz? aldatıldı hemde en iğrenç şekilde sığınacak bir liman araması gayet normal çünkü birtakım şeylere inancını yitirmiş durumda.o da umut'a sığındı ayrıca umut'un tüm çabalarına rağmen onla sevgili olmuş değil belkide sadece onun arkadaşlığına ihtiyacı olduğunu görecektir ilerki bölümlerde bunu bilemeyiz..
bende deniz'i affetmemesi taraftarıyım bazı şeyler vardır ki onlarca defa yaparsın affedilebilir ama bazı şeyler vardır ki bir kere yaparsın ve karşındakinin herşeyi silip atmasına yeter!..
..::seren::. 05-05-08, 14:46 bende düşünemiyorum :icon_sorr geçen hafta esemedi zaten :icon_sorr
bu haftada gelmesse reytingler daha fazla düşer sezon finalini beklemezler bence :icon_sorr
gecikiyor iki haftadır :icon_sorr ama artık fragman ve özet beklemeyi bıraktım :icon_sorr bölüm kadar boş fragman ve yarımyamalak özet için strese girmiycem artık :img-pilot
Katiliyorum, Zeyneb'cim!
Ben Önceden'de Dedim Saten Ibo'suz Ky Olucaksa Hic olmasin Daha Iyi:icon_sorr (sonuc olarak diziden cikmadi ya ona bakalim:happy0064)
Ya valla benim tahmninim sezon finalinde gelicek :icon_whis
Tapi Reytingler Konusu Ayri Onu Bilemem Ama Simdi Eyer Deniz Sezon Finalinden Önce Gelirse Sezon Final'inde Nerde Biticek'ki? Deniz Gelirse Baya Heyecanli Biter :img-pilot
Ama Senaristler Iste Belli Olmuyor..
Neyse Sonuna Kadar Asli - Deniz (:
:img-wink: Cok Sefiyorum Ben Bu Aski Ya Deniz Hernekadar Asliyi Aldatsa Bile Yine'de Asli - Deniz Diyorum:img-in_lo
Fragman Insallah Ozaman Aksama Cikar (:
yabancıdamat 05-05-08, 14:47 ya ben bikaç haftadır izleyemiyorum az az bazı yeryerini izleyebildim galiba deniz bu hafta hiç yoktu ama duyduğum kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum 4-5 yıl sonra gidicekmiş dizi sonra deniz dönücekmiş felan
Selam arkadaşlar..
Çoook uzun zaman oldu yazamayalı.(O kadar ki Su ve Efe daha ayrılmamışlardı siz düşünün artık ne kadar oldu)
Bu işin başından beri Aslı-Deniz diyip fikrinden şaşmayan ben artık dizinin sonunda Umut-Aslı olsun diyorum. Deniz'e bin basar. En azından-şimdilik de olsa- ne istediğini biliyor ve bunun dışında hiçbir şeye bulaşmıyor. Deniz bana göre asrın hatasını yaptı ve bundan sonra dönmese de olur.
Yalnız Aslı-Efe yapacaklar gibiydi bi ara da bence hala öyle bir ihtimal var. Aslı'nın Umut'a Efe demesinden bir şeyler çıkacak gibi geliyor(N'oluuur olmasıııın)
Mine'de kaldı aile faciasının ortasında, bakalım n'olacak?? |