Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Bölüm Yorumları (Arşiv 16)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
aman ne harika bir özet!!!.öfff ya bu bölümde deniz olmayacakmı ya:icon_sorr.anlaşılan bu bölüm efe üzerinde geçecek.pofff sıktı ya:icon_sorr.artık umudumu fragmana sakladım deniz açısından:icon_whis.yani git gide aslı efe aşkı olacak.öyle anlaşılıyor.öyle olursa ne diyeyim hayırlı olsun.:mad72:
ohh ne güzel özet biz burda denizde deniz diyoruz bunlar daha neyden bahsediyor buhaftada tatsız bi bölüm izliycem sayelerinde şu efe aslı işide yeterince canımı sıkmaya başladı aslı umutla olsun daha ii be
*SouLmate* 12-05-08, 16:25 ohh ne güzel özet biz burda denizde deniz diyoruz bunlar daha neyden bahsediyor buhaftada tatsız bi bölüm izliycem sayelerinde şu efe aslı işide yeterince canımı sıkmaya başladı aslı umutla olsun daha ii be
All iştee:)
Yalandan eş Aslı olacak!!
Hazır mısınız Aslı-Efe aşkına??
Temeller atılıyor..Özete bak yaa:hıh!!!
Ben zaten geçen haftada izlememiştim diziyi netten dans sahnesini izledim bir tek..
Bu bölümü hiç izlemem !!!
Ne kadar yanlış yoldan ilerliyorlar senaristler ..:icon_sorr
çok güzel yazmışsın..sonuna kadar katılıyorum..
çoğu kişi Aslı-Efe çıftini kabul edemez bence..onlar ilk bölümden itibaren iki kardeşten farksızlardı..şimdi birden bire birbirlerine aşık olmaları çok saçma olur..
üstelik Aslı hala Deniz'i unutmamışken, hala onu seviyorken!
evet çıktı..
bu sayfada 3. mesaj..
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=52741&page=116
çok tşkLer Apple101.
izlemeye değmez bir bölüm. vasatın bile altında...
billur_beso 12-05-08, 16:36 özet için teşekkürler :img-wink:
ne güzel özet resmen Aslı-Efe olacak diye bağırıyor!
Efe'nin eşi Aslı olacak..o adamın (ismini unuttum) düzenleyeceği yemeğe "karı-koca" gibi katılacaklar..ve pat diye aşkları filizlenecek :icon_whis
özette Deniz'den hiç söz edilmiyor..demek bu bölüm de gelmeyecek..
Osman Amca bence Mine'ye babasıyla görüşmeyi yasaklayacak..
anladığım kadarıyla da Poliklinik'de hiç kimseye bir şey olmayacak..
aynen arkadaşım bende senin gibi üşündüm.Şimdiden kendimizi muhtemel sona hazırlasak iyi olur.Aslı&Efe yapacaklar ve işte size aşkın filizleneceği bölüm.Denizden de bahsedilmiyor bu da demektiki duyduklarımız doğru yani diğersezona kadar deniz oğlan(iboşumuzz) yok.
Eee o sırada da efe&aslıya aslı efeye aşkını ilan eder,öpüşürler koklaşırlar el ele diz dize göz göze gezerler.Umut da umutsuz kalır yok olur,efe aslıya deniz oğlanı bir güzel unutturur.Bu olanlardan sonra geri dönen deniz teselliyi gene minenin kollarında bulur..
Alın size izleyeceklerimiz.Artık ne kavak yelleri orjinal ne de yaşanan arkadaşalıklar,aşklar..Aslı&Efe olursa bana biraz tuaf gelir ama nelere alıştırdılar bizi elbet birgün buna da alışırız:icon_whis
ya belki fragmanda ortaya çıkar:).hani ilk özeti verip seyircileri delirtelim :dito ondan sonra sevindirelim demişlerdir.aman yav ben galiba kendimi kandırıyorum :) neyse diğer sezona kadar olmaycak herhalde ama ben sezon bitene kadar ha şimdi gelecek ha birazdan gözükecek diye bakınıcam :icon_sorrama büyük ihtimalle diğer kanallara zap yaparak izliyeceğim.:icon_whis
o saatte de tv de bana göre birşey yokki.kurtlar vadisinide izlemiyorum.yani o saatte başka birşey olsa denizim:img-in_lo dönene kadar onu izlerim ama yok işte.
özet için teşekkürler :img-wink:
ne güzel özet resmen Aslı-Efe olacak diye bağırıyor!
Efe'nin eşi Aslı olacak..o adamın (ismini unuttum) düzenleyeceği yemeğe "karı-koca" gibi katılacaklar..ve pat diye aşkları filizlenecek :icon_whis
özette Deniz'den hiç söz edilmiyor..demek bu bölüm de gelmeyecek..
Osman Amca bence Mine'ye babasıyla görüşmeyi yasaklayacak..
anladığım kadarıyla da Poliklinik'de hiç kimseye bir şey olmayacak..
bi lafi kirkez dersinde cikarmis ya bizimkide o hesap olcakk!!
denz bi an once gelsede bizde kurtulsak bu cileden, 3 hafta ibosuz dile kolay nasil gecirmisin, insllh bu bolum sonu gelir!
valla ben ilk dizi basladiginda
mine-deniz
asli-efe diyodum hep....
gerceklesirmi bilemem ama asli-deniz iliskisindeki monotonluk kadar monoton bir iliski yasicaklarini sanmam en azindan....daha aktif ilerler.....ama ben yinede asli-umut istiyorum
efede su ile olsun
mineyede hayirli eli yüzü düzgün biri girsin
denizde avcunu yalasin :P zaten gelip gelmicegi belli degil :P
miraycım aslı umut demen çok güzell:img-icecr
bende bu aşkı istiyorum efeyle olmasında..bi arkadasın dediği gibi kaçyıllık dost onlar ne kadar inandırıcı olabilirler ki hem kaç kişiyle çıktıntan sonraa pehh:img-tomat
mineyede birini bulsalar ne güzel olurdu cidden..suyada sermeti bulmuşlar:img-hyste
ahanda aslı&efe aşkı sindire sindire başlatacaklar bu aşkı sonundada oynadıkları oyun gerçeğe dönüşecek,ya gerçekten kötü bir durum olur mu diye çok düşündüm fakat ben onları birbirlerine aşıkken düşünemiyorum keşke böyle kardeş gibi gösterilmeseydiller belki o zaman düşünürdüm ama şimdi dizi çok kötü bir duruma gidiyor ve sırf bu yüzden izlemiyorum 2 bölümdür anca özetleri okuyorum o da alışkanlık olmuş :img-hystebirazda merak :icon_whis
ve >>miray<< arkadaşımıza katılıyorum umarım dizinin sonunda deniz sapgibi ortada kalır o kimseyi haketmiyor :hıh
minede bulsun birini yaw fıstık gibi kız denizden başka adam mı yok :D
aynen arkadaşım bende senin gibi üşündüm.Şimdiden kendimizi muhtemel sona hazırlasak iyi olur.Aslı&Efe yapacaklar ve işte size aşkın filizleneceği bölüm.Denizden de bahsedilmiyor bu da demektiki duyduklarımız doğru yani diğersezona kadar deniz oğlan(iboşumuzz) yok.
Eee o sırada da efe&aslıya aslı efeye aşkını ilan eder,öpüşürler koklaşırlar el ele diz dize göz göze gezerler.Umut da umutsuz kalır yok olur,efe aslıya deniz oğlanı bir güzel unutturur.Bu olanlardan sonra geri dönen deniz teselliyi gene minenin kollarında bulur..
Alın size izleyeceklerimiz.Artık ne kavak yelleri orjinal ne de yaşanan arkadaşalıklar,aşklar..Aslı&Efe olursa bana biraz tuaf gelir ama nelere alıştırdılar bizi elbet birgün buna da alışırız:icon_whis
bence aynen senin yazdığın gibi olacak..
Aslı&Efe'yi sevgili olarak düşünemiyorum..Aslı'nın bir başkasıyla olmasını istemem ama Efe'yle olacağına başkasıyla olmasına razıyım!
bunca zamandır kardeş gibi olan iki kişiyi öpüşür koklaşırken görmek istemiyorum..alışacağımı da hiç sanmıyorum!
bu arada Deniz konusunda da kararsızım..şimdi sezon sonuna kadar İbo yok diyorlar..diğer sezonun başında da İbo diziden ayrıldı demesinler? :icon_whis
hani seyirciyi alıştırlarım şimdiden ki aşırı tepki vermesin gibilerinden düşünüyor olabilirler..
bence aynen senin yazdığın gibi olacak..
Aslı&Efe'yi sevgili olarak düşünemiyorum..Aslı'nın bir başkasıyla olmasını istemem ama Efe'yle olacağına başkasıyla olmasına razıyım!
bunca zamandır kardeş gibi olan iki kişiyi öpüşür koklaşırken görmek istemiyorum..alışacağımı da hiç sanmıyorum!
bu arada Deniz konusunda da kararsızım..şimdi sezon sonuna kadar İbo yok diyorlar..diğer sezonun başında da İbo diziden ayrıldı demesinler? :icon_whis
hani seyirciyi alıştırlarım şimdiden ki aşırı tepki vermesin gibilerinden düşünüyor olabilirler..
Ozet gelmis..
Bu senaristler Deniz'in varligini, Denizinde onemli bir karakter olup onuda merak edenlerin olacagini dusunmuyorlar sanirsam..
Deniz'in Dsi yok ozette..yine kupkuru bir bolum izleyecegiz :(
Asli tabi Efenin yanina kosacak ama su 'es' meselesinde olucaksa en mantiklisi Su olurdu! Cunku en azindan bir zamanlar onlar birbirlerine ask denilen duygulari hissetmislerdi nede olsa..:icon_sorr
Asli&efe geliyorsada ben hala nasil mantikli bir sekilde olucagini cok merak ediyorum. Size katiliyorum..Efeyle olmasinda kiminle ( Denizle ayri kalicaklari zamani ) olucaksa olsun..Efe cok ters dusucek bir cogumuza..cunku hala Deniz Asliya, Aslida Deniz'e asikken..hemde kardesleri gibi olan Efeyle olmasi Aslinin gecmislerine ters..:kahve
bence Ibo dedikleri gibi sezon sonuna kadar gelmeyecek..ama ikinci sezonun sonunda yada son bolumde gelicek..Ibo ayrilmis olsa bile (umarim ayrilmamistir) baska birisini getirirler cunku Denizsiz bu hikaye yurumez..yurumuyor zaten.. :img-cray:
yazık çok yazık...
yiğit abinin emeklerine yazık...diziyi bu hale getirenler utansın...
bunca zamandır kardeş olan iki insanı öpüşürken izlemek...midemin bunu kaldıracağını sanmıyorum...izlemeye katlanamam sanırım.istesemde izleyemem artık diziyi...
kızmamın tek sebebi kardeş gibi iki insanı öpüşüp koklaşırlarken görmek zorunda olmak değil..."deniz ve efe" gibi birbirini kardeşten öte seven iki insanın aralarının bozulacak olması...deniz döndüğünde aslı ve efeyi sevgili olarak görünce "aa çok sevindim" demeyecek herhalde...
sanırım artık denizin dönmesini istemiyorum.dönmesin ki benim de diziyi izleyecek sebebim kalmasın...gerçi ibo için bile katlanamam sanırım aslı ve efeye...
biliyorum bu dizinin forumuna artık bu diziyi izlemeyeceğim yazmak doğru değil ama tepkimi göstermek istedim...
yazık çok yazık...
bunca zamandır kardeş olan iki insanı öpüşürken izlemek...midemin bunu kaldıracağını sanmıyorum...izlemeye katlanamam sanırım.istesemde izleyemem artık diziyi...
kızmamın tek sebebi kardeş gibi iki insanı öpüşüp koklaşırlarken görmek zorunda olmak değil..."deniz ve efe" gibi birbirini kardeşten öte seven iki insanın aralarının bozulacak olması...deniz döndüğünde aslı ve efeyi sevgili olarak görünce "aa çok sevindim" demeyecek herhalde...
sanırım artık denizin dönmesini istemiyorum.dönmesin ki benim de diziyi izleyecek sebebim kalmasın...gerçi ibo için bile katlanamam sanırım aslı ve efeye...
biliyorum bu dizinin forumuna artık bu diziyi izlemeyeceğim yazmak doğru değil ama tepkimi göstermek istedim...
aynen katılıyorumm..........aslı ve efeyi öpüşürken görmek gercekten çok kötü..
onların dostluğu bir baska bu dostluğu kirletmemelileryaaa...
bu kadar izleyeni hiçe saymamalrı lazım:img-cray:
emilie_claire 12-05-08, 18:24 yazık çok yazık...
kesinlikle..
ne emek verdi yiğit abi bu dizi için,neyse ben açmayayım ağzımı..
eğer a-e olursa,ben de deniz dönsün istemem..o manzara karsısında deniz'i görmek...çok kötü ya..ya deniz için?deniz birine kardesim,birine sevgilim dedi ya!
ben geçen bölümü bir ilk saatini izlememistim,zaten hiçbirsey de kacırmamısım..artık ne efe'nin esprilerine gülüyor,ne de doğru düzgün bir aşk izleyebiliyorum..çooook yazık gerçekten..
valla size pes diorum baskada birsey demiorum, valla pire icin yorgan yakiorsunuz, belki efe aski olmayacak nerden bilioruzki, eger senaristler boyle birsey yaparsa raytingler duser ki boyle risk alamazlar gibime gelior!! hem deniz asliyi efeye emanet etmis, yani emanete ihanet edemez efe, asli efenin kuzusu, yok ya onlar sevgili olmazlar, yok yok siz fazla abartiorsunuz insllg olmaz, valla insanin icine bit dusurursunuz siz ya!! benide bitlendirdiniz!
*SouLmate* 12-05-08, 19:38 Rivayet zamanlar masalmış. 22-06-07, 29-06-07, 06-07-07, 20-07-07,
27-07-07 tarihlerinde, bu dizinin zirveye taşındığı belgelenirken, "Şimdiye kadar hiç zirveye çıkmadı." denilen bir dizi aslında zirvede değilmiş. Orada olmasını biz hayal etmişiz. Ah şu masallar ne kadar da güzelmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Kavak Yelleri gitmiş, Yalan Rüzgarı gelmiş. Yalan Rüzgarı gitmiş, Dallas gelmiş. Gün olup hepsi gitmiş, diziye heyecan(!) gelmiş. Kavak Yelleri gel-gitlerdeymiş. Aklına geldikçe eser, kafasına esince heyecan getirirmiş. Önceden hiç heyecan yokmuş. Sahi ya, bu heyecan şimdiye dek nerelerdeymiş?
Rivayet zamanlar masalmış. Bizlerin masal dünyasında hergün gece yatmadan bize okunanlar, bizi sadece uyutmak içinmiş. Rüyadan uyanınca dünya yine eski haline dönermiş. Aslında dünya her an dönermiş. Masal içinde durdu diye kulaklarımıza fısıldananların yalan olduğu biz büyüyünce ortaya çıkarmış.
Rivayet zamanlar masalmış. "Hırsızlık da neymiş, yeterki dostun başı dara düşsün." sözü, geçmişten geleceğe transit geçemezmiş. O işin bile gururu onuru varmış. Banka hortumlayana iki yıl, açlığından ekmek çalana yirmi iki yıl vermek haksızlık değilmiş. Gerçek haksızlık, hırsızlık olayını bile yeri geldiği zaman yapabilirim dedirten bir adamın yazdıklarını özlediğimiz için, onun yerine bunu bize veremeyenleri değil vermeye çabalamayanları eleştirmekmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Eleştirmeye gelince "İşte orada dur." muş. Hayat dediğin abalıya çoktan vurmuş.
Rivayet zamanlar masalmış. Mustafa Kemal'den sonra tek bir lider çıkartamayan bir ülkenin fertleri onun kadar büyümeyi ancak o masallarda dinlermiş. Sonra da bir dizi başına geçip, "Bize eskiyi geri vermeseniz de olur. Ama en azından bir çabala gösterin." diye inim inim inlermiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Su'lar her dem leziz, arada dalgalanıp köpürse de özünde maviymiş Deniz...Efe'ler her zaman onurlu, herkesin Aslı da Mine kadar güzelmiş. Büyümek diye 540 derece döndürülüp kirletilen Miş'li geçmiş zamandaki süper kahramanlar, bizim gönlümüzde her zaman temizmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Sanmayın ki Aslı-Deniz, Mine-Deniz, Su-Efe, aşk-meşk aslında insanların özlemiymiş. Bazıları sadece özlermiş. Arada da o özlemlerinden böylesi kelimeler dökülüverirmiş...
Rivayet zamanlar masalmış. Pinhani inanmış, bizi de inandırmış. Bu kadar güzel parçaları öylesi bir jenerikle bütünlemişler ya, aslında bütün suç onlardaymış(!)
Rivayet zamanlar masalmış. Ve Pinhani bu masalların içlerinden inandıklarını seçip "inandığım masallar" diye kendien albüm diziye jenerik yapmış. Hani o jenerikte birbirine sarılıp sevinçle zıplayan dört arkadaş var ya?.. Aslında o da masalmış. Ve geçerli olan bir tek dörtlük varmış o masallarda... Ne Efe, ne Deniz, ne Mine, ne Aslı... O dörtlükmüş işin özü ve aslı...
"Masallarla büyürsen
Normaldir bu olanlar
Özetleri dinledin
Şimdi gerçek yalanlar..."
İmza:Kavak Yelleri Ailesi..
4ewerbrucas 12-05-08, 19:47 beterin beteri vardir demisler ya
siz istemezmisiniz umutu aha iste böyle olur :img-hyste
bayadir girgir yapmiyorduk bari yine biraz girgira basliyalim ihtiyacimiz var :img-icecr
ohh ohhh herkes dediğime geldi mi zemin hazırlıyorlar işte aslı&efe aşkına dediğin gibi umutu beğenmediniz deniz oğlan dediniz sonunda kuzu efeye kaldı:img-hyste umut gibi yakışıklıyı kaçırdınız inşallah mine kapar umutu:img-hyste
serseri_mayın90 12-05-08, 19:48 selamlar canlarım..
özet gelmiş.. çok şaşırdım ne bu hız=)
aslı vurulmuyomuş sevindim.. tabi denizden de haber yok hala=(
efe karısı diye aslıyı tanıştırcak heralde.. off yaa su yada mineyle gitseydi daha iyi olurdu bncee:icon_whis
ohh ohhh herkes dediğime geldi mi zemin hazırlıyorlar işte aslı&efe aşkına dediğin gibi umutu beğenmediniz deniz oğlan dediniz sonunda kuzu efeye kaldı:img-hyste umut gibi yakışıklıyı kaçırdınız inşallah mine kapar umutu:img-hyste
daha hersey belli degil, belkiefe mine olcak nerden bilioruz,asli efeye yardim etti diye hemen asikmi olmus oluyor, siz bir arkadasinizin acil yardimina kostunuz hep asikmi oluyorsunuz, aman alin umut sizin olsun bizim aslan gibimi denizimiz var, cikip gelecek herey eski haline donecek!
4ewerbrucas 12-05-08, 20:00 daha hersey belli degil, belkiefe mine olcak nerden bilioruz,asli efeye yardim etti diye hemen asikmi olmus oluyor, siz bir arkadasinizin acil yardimina kostunuz hep asikmi oluyorsunuz, aman alin umut sizin olsun bizim aslan gibimi denizimiz var, cikip gelecek herey eski haline donecek!
hem makarasına söyledim hem de olucak yani bence kendinizi alıştırın kızlar nbişey söylücme ama kızıcaksınız gene d&c" zamanında böyle dıalrı biryere gidiyordu sinema okumak için sonra geldiğinde sevgili olmuştu şimdi deniz oğlanda gitti geldiğinde aslı&efe sevgili olmuş olmasın sakın ben bunu baştan beri söylüyordum aslı&efe aşkı olucak diye ama umarım sizin için yanılmış olmayı tercih ederim:img-wink:
serseri_mayın90 12-05-08, 20:19 aslı-efeyi nası sevgili yaparlar aklım almıyoo düşünemiyorum yaa..
olmasınn..
efe-mineye razıyım yanii:img-hyste
efe-su forever da:img-icecr
nese bakcaz senaristlerimiz bize ne gibi bi işkenceyi uygun görcekler:icon_whis
Rivayet zamanlar masalmış. 22-06-07, 29-06-07, 06-07-07, 20-07-07,
27-07-07 tarihlerinde, bu dizinin zirveye taşındığı belgelenirken, "Şimdiye kadar hiç zirveye çıkmadı." denilen bir dizi aslında zirvede değilmiş. Orada olmasını biz hayal etmişiz. Ah şu masallar ne kadar da güzelmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Kavak Yelleri gitmiş, Yalan Rüzgarı gelmiş. Yalan Rüzgarı gitmiş, Dallas gelmiş. Gün olup hepsi gitmiş, diziye heyecan(!) gelmiş. Kavak Yelleri gel-gitlerdeymiş. Aklına geldikçe eser, kafasına esince heyecan getirirmiş. Önceden hiç heyecan yokmuş. Sahi ya, bu heyecan şimdiye dek nerelerdeymiş?
Rivayet zamanlar masalmış. Bizlerin masal dünyasında hergün gece yatmadan bize okunanlar, bizi sadece uyutmak içinmiş. Rüyadan uyanınca dünya yine eski haline dönermiş. Aslında dünya her an dönermiş. Masal içinde durdu diye kulaklarımıza fısıldananların yalan olduğu biz büyüyünce ortaya çıkarmış.
Rivayet zamanlar masalmış. "Hırsızlık da neymiş, yeterki dostun başı dara düşsün." sözü, geçmişten geleceğe transit geçemezmiş. O işin bile gururu onuru varmış. Banka hortumlayana iki yıl, açlığından ekmek çalana yirmi iki yıl vermek haksızlık değilmiş. Gerçek haksızlık, hırsızlık olayını bile yeri geldiği zaman yapabilirim dedirten bir adamın yazdıklarını özlediğimiz için, onun yerine bunu bize veremeyenleri değil vermeye çabalamayanları eleştirmekmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Eleştirmeye gelince "İşte orada dur." muş. Hayat dediğin abalıya çoktan vurmuş.
Rivayet zamanlar masalmış. Mustafa Kemal'den sonra tek bir lider çıkartamayan bir ülkenin fertleri onun kadar büyümeyi ancak o masallarda dinlermiş. Sonra da bir dizi başına geçip, "Bize eskiyi geri vermeseniz de olur. Ama en azından bir çabala gösterin." diye inim inim inlermiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Su'lar her dem leziz, arada dalgalanıp köpürse de özünde maviymiş Deniz...Efe'ler her zaman onurlu, herkesin Aslı da Mine kadar güzelmiş. Büyümek diye 540 derece döndürülüp kirletilen Miş'li geçmiş zamandaki süper kahramanlar, bizim gönlümüzde her zaman temizmiş.
Rivayet zamanlar masalmış. Sanmayın ki Aslı-Deniz, Mine-Deniz, Su-Efe, aşk-meşk aslında insanların özlemiymiş. Bazıları sadece özlermiş. Arada da o özlemlerinden böylesi kelimeler dökülüverirmiş...
Rivayet zamanlar masalmış. Pinhani inanmış, bizi de inandırmış. Bu kadar güzel parçaları öylesi bir jenerikle bütünlemişler ya, aslında bütün suç onlardaymış(!)
Rivayet zamanlar masalmış. Ve Pinhani bu masalların içlerinden inandıklarını seçip "inandığım masallar" diye kendien albüm diziye jenerik yapmış. Hani o jenerikte birbirine sarılıp sevinçle zıplayan dört arkadaş var ya?.. Aslında o da masalmış. Ve geçerli olan bir tek dörtlük varmış o masallarda... Ne Efe, ne Deniz, ne Mine, ne Aslı... O dörtlükmüş işin özü ve aslı...
"Masallarla büyürsen
Normaldir bu olanlar
Özetleri dinledin
Şimdi gerçek yalanlar..."
İmza:Kavak Yelleri Ailesi..
nerelerdeydi bu heyecan yolunu gözlüyoduk gerçekten :hıh
o jenerikten ne kalırdı yaşananları atsan sizi birdaha yaşamak isteriz aslında :img-icecr
o jenerik artık bizim dizimizin jeneriği olmakta çıktı o jenerikte hoplayıp zıplayan ne mine eski mine ne deniz ne aslı nede efe :img-pilot
herşeye rağmen zor günlerde sırt sırta verebilmiş 4lüden eser kalmadı şimdi...
deniz gelse herkes unutabilecekmi o c.s.ı.u.r.l.a. daki gibi yine sırt sırta verebileceklermi yoksa kopuk kopukmu izletecekler bize bu gençleri....
ve kabulllenmek gerekki o tablo bidaha geriye gelmiycek...dediğin gibi o dörtlüydü işin özü ve aslı peki geriye ne kaldı şimdi...
yazık diyorum başka da bişey demiyorum eğer aslı efe aşkı olursa yazık...demek kimse sevdiği kızı en yakın dostuna emanet etmesin....ben daha izlemiycem çünkü artık o eski saflığını kaybetti dizidekiler..acil bi çözüm ya da reytingler git gide düşer.........
daha hersey belli degil, belkiefe mine olcak nerden bilioruz,asli efeye yardim etti diye hemen asikmi olmus oluyor, siz bir arkadasinizin acil yardimina kostunuz hep asikmi oluyorsunuz, aman alin umut sizin olsun bizim aslan gibimi denizimiz var, cikip gelecek herey eski haline donecek!
her yorumu bu kadar ciddiye almak zorundamisin?
surada girgir yapiyoruz, maksat insanlarin hüzünlerini azaltip biraz güldürmeyi saglamak....cünkü artik bu sekilde eglenebiliyoruz kavak yelleri basliginda....baska türlü vakit gecmiyor....tahminlerimizi yaparkene birbirimize girgirina laf atarkene eglenelim biraz gülelim diye yapiyoruz....
yoksa neyin ne olucagini neyin tam olarak gelisicegini biz zaten bilemeyiz.....senaristler bile bilmiyorki biz nereden bilelim? lütfen herseyi bu kadar ciddiye alarakta !!! isaretleri yapmayin, sinirlendirmeyinde beni valla sonra kötü yorum yaparim :img-hyste
özeti okudum.artık şaşırmıyorum.çünkü beklenen olacak aslı-efe aşkı!bu senaristler kafaya koymuşlar bunu.illa d.c yapacaklar ,başları göğe erecek!
ayrıca sakın deniz gelecek diye kimse ümitlenmesin,o geri gelmeyecek.geçen bölüm birkaç saniye gösterdiler bizi oyalamak için,reyting meselesi! bu belli birşey. deniz gidince esas kıza yeni sevgili olarakta diğer esas oğlanı yapacaklar!işte hayırlı uğurlu olsun diziyi izlemeye devam edeceklere!biran önce
yapsınlarda bende bırakacam izlemeyi!yazıklar olsun daha ne diyeyim!
ben denizi göstermelerinde muhakkak bir mesaj var düsüncesindeyim....ve verilen mesaj sudur....deniz diziden temelli ayrilmadi....elbet dönücek (daha dogrusu ibo) ama dönerkene asli-efe mi olur asli-umut mu olur vs. vs. orasini bilemem.....ama acikcasi döndügünde hemen pat diye asli-deniz aski izlenilicegini sanmam....muhakkak döndügünde farkli birseylerle karsilasicak gibi....
belkide denizde koluna birini takarak gelir....ve asli-efe iliskisine tepki verir diye düsündügümüz deniz coktan yeni sulara yelken acmistir bile belki....yeni ülke yeni asklar vs. vs. cart curt
gerci inandiricimi bunlar hayir degil....ama artik inandiriciliga zaten ben bakmiyorum....cünkü denizin zamaninda pat diye asliya asik olmasinida inandirici bulmamistim....ve o sekilde izlemeye devam etmistim....
simdide izlemeye devam edicegim....ama benim istedigim sekilde ilerlemedigide ortada zaten :D
özeti az önce okudum ve yuuu... diyorum!
resmen sok sok sok.. Asli&Efe askina hazirlanin, yakinda karsinizda diyo:icon_sorr
Bu ne sacmaliktir yaa.. bi kac hafta önce o acayip fragmani görünce..
eyvah efenin bakislari ne öyle efe-asli-ikilisi'mi yapmayi düsünüyolar derken,
hop duyguyla umut giri verdiler diziye bende rahatladim..
ama bakiyorum cok cabuk vazgectiler bize biraz iyilik yapmaktan..!
yani simdi bunlar bize bol bol asli-efe sahneleriyle asli-efe-askinami alistirmaya calisiyolar??!
Onlar cocukluk arkadasi.. kardes gibiler yaa.. simdi o benim cok özendigim dostlugu
aska cevircekler ve bende inancam:icon_whis yok ya.. bide evlenselerdi!!!
Yok ben almiyim, istemem..isterlerse 10 bölüm boyunca yalniz efe-asli sahneleri göstersinler ben yine kabul etmem:img-beee::img-beee:
böyle bi sacmaligi!
Peki Umut'u neden soktular diziye??! Asli ona biraz umut verip sonra hadi eyvallah diyipde göndermek icinmi,
yoksa Denizi kiskandirmak, amerikaya yollamak icinmi??!
Tamam hemen Asli-Deniz olmak zorunda degil, zaten ben Umutla olsun diyorum,
bukadar büyük hatadan sonra.. ama neden Efe? bunu hic anlamis degilim.
Yani illa herkes birbirinle olmak zorundami, gercek aski bulana kadar, 2 sezonun gecmesi icin baska bisiiler bulamiyolarmi:icon_sorr
Böyle devam ederse bunlar Efe-Gönülde yaparlar.. ozaman kavak yelleri degil, yaprak dökümün yelleri olur:img-hyste :img-hyste
off off aglayimmi güleyimmi.. karar veremedim..
Birakin orjinal adami.. biz artik dizinin orjinalliginide bulamayiz..:icon_cry:
insallah böyle olmaz:img-cray::img-cray:
fairy_dreams 13-05-08, 08:06 bu ne biçim özet ya yine deniz yok anlaşılan. deniz bundan sonra hiç mi olmuycak ya. aslı ve efe mi olacak şimdi yani! moralim bozuldu ya. eskiden keyif alırdım diziyi izlerken kaç bölümdür ne zevk kaldı ne bişey!
Korktum sizin Aslı ve Efe' yi sevgili yapmışlar resmen tarzı yazılarınızı okuduktan sonra.
Şimdi özeti okudum.
Aslı sadece yardım etmiş Efe' ye karısı rolü yapmıştır muhtemelen.
Bunda bir terslik yok şimdilik bence. Aslı sadece arkadaşına yardım ediyor.
Asıl sorun bundan sonraki haftalarda olur olursa. Aslı ve Efe bu olayla yakınlaşırlarsa aralarında bişey olursa bilemicem...
pelin_aslı 13-05-08, 09:08 fragman çıktı resmi sitede var.Çok açıklayıcı bir fragman değil.Efe Aslı'yı kurtarmaya çalışıyor büyük ihtimalle metinin yapamadığını yapıp aslıyı kurtarıcak.Hafize bilali görüyor gerçekleri öğreniyor.Canan, Aslı'yla konuşuyor sonra otobüse biniyor.Mine de gecenin bir vakti babasına gidiyor.Sonunda da Efe isyan edip her şeyi patrona söylicem o da beni kovucak diyor Aslıya.Heralde Aslı'da kabul edicek sonunda.
Korktum sizin Aslı ve Efe' yi sevgili yapmışlar resmen tarzı yazılarınızı okuduktan sonra.
Şimdi özeti okudum.
Aslı sadece yardım etmiş Efe' ye karısı rolü yapmıştır muhtemelen.
Bunda bir terslik yok şimdilik bence. Aslı sadece arkadaşına yardım ediyor.
Asıl sorun bundan sonraki haftalarda olur olursa. Aslı ve Efe bu olayla yakınlaşırlarsa aralarında bişey olursa bilemicem...
Bende Yazilanlari görünce birsey oldu sandim (: Özeti okuduktan sonra bi terslik olmadigini anladim..Dostuna cocukluk arkadasina yardim ediyor bunda ne varda büyütüyorsunuz? Asli&Efe olacak diyorsunuz bu özete dayanarak mi dediniz? Güldürmeyin beni (:
fragman çıktı resmi sitede var.Çok açıklayıcı bir fragman değil.Efe Aslı'yı kurtarmaya çalışıyor büyük ihtimalle metinin yapamadığını yapıp aslıyı kurtarıcak.Hafize bilali görüyor gerçekleri öğreniyor.Canan, Aslı'yla konuşuyor sonra otobüse biniyor.Mine de gecenin bir vakti babasına gidiyor.Sonunda da Efe isyan edip her şeyi patrona söylicem o da beni kovucak diyor Aslıya.Heralde Aslı'da kabul edicek sonunda.
Efe Aslıyı kurtaracak ve yine süper kahraman olacak :img-pilot oley fragmanda hiç umut yok :img-icecr ama denizde yok :icon_sorr Canan hangi yüzle geldiyse geri dönmüş :hıh birde anneme babama iyi bak diyor :img-pilot madem çok umurundaydı o şekilde bırakıp gitmeseydin :hıh
Bende Yazilanlari görünce birsey oldu sandim (: Özeti okuduktan sonra bi terslik olmadigini anladim..Dostuna cocukluk arkadasina yardim ediyor bunda ne varda büyütüyorsunuz? Asli&Efe olacak diyorsunuz bu özete dayanarak mi dediniz? Güldürmeyin beni (:
Aslı ve Deniz birlkteyken Deniz süper kahraman olurdu...şimdi Deniz gitti Efe süper kahraman oluyor...dizi dc yapılmak istenildiği için bugünlere geldi...şimdi Aslının o bakışları sonra kurtarmaya Efenin gelmesi....açıkca Aslı Efe aşkının alıştırmasını yapıyorlar bence...zaten kaç bölümdür sinyallerini veriyordular...yani kısaca özete değil yaptıklarını özete dayandırarak malesef Aslı Efe ilişksinin temellerini atabilirler :icon_sorr
ben 10.bölüme baktım bugün...Aslı Alp "bi umuttamı yok" dediğinde ben sana nasıl var veya yok diyebilirim...senin bana karşı hissettiklerini ben sana karşı hissedemem diyordu...Efe yanına gelip darmadağın ettin oğlanı dediğinde ümitlenip daha fena yıkılmasındansa böyle gitmesi daha iyi diyordu...peki şimdi Umuta boş yere ümit vermiyomu....karekterler nereye saptı yaaa :icon_sorr
fairy_dreams 13-05-08, 11:33 show da ki programda efe konuk şuanda. bencede efe aslı ilişkisini alıştıra alıştra sunacaklar bize. birden olmasın diye böyle yardım şu bu fazlasıyla oluyorki. bizde alışalım bu duruma ama ben istemiyorum :( denizle aslı bambaşka :(
sagol canim, bana linki gönderen biri oldu;) orada zaten aradim ama nedense bulamadim..
fragmanda önemli bisii yok, denizde yok:icon_sorr
ama daghan showda kacirmayin, cok tatlis:img-in_lo
birsey sorcam ya herkesin avatarinda nerdeyse asli ve deniz dans ediyor ne zaman oldu o hic gormedim ayrica dneizin sacida farkli ne zman oldu o ya biri soyleyebilirmi???
Aslı ve Deniz birlkteyken Deniz süper kahraman olurdu...şimdi Deniz gitti Efe süper kahraman oluyor...dizi dc yapılmak istenildiği için bugünlere geldi...şimdi Aslının o bakışları sonra kurtarmaya Efenin gelmesi....açıkca Aslı Efe aşkının alıştırmasını yapıyorlar bence...zaten kaç bölümdür sinyallerini veriyordular...yani kısaca özete değil yaptıklarını özete dayandırarak malesef Aslı Efe ilişksinin temellerini atabilirler :icon_sorr
ben 10.bölüme baktım bugün...Aslı Alp "bi umuttamı yok" dediğinde ben sana nasıl var veya yok diyebilirim...senin bana karşı hissettiklerini ben sana karşı hissedemem diyordu...Efe yanına gelip darmadağın ettin oğlanı dediğinde ümitlenip daha fena yıkılmasındansa böyle gitmesi daha iyi diyordu...peki şimdi Umuta boş yere ümit vermiyomu....karekterler nereye saptı yaaa :icon_sorr
Efe ile Asli cocukluk arkadaslari...Kim dedi ki Dc e benzetmek istediklerini..tamam mine-deniz bi hata yapti vs vs bunlari o diziye bezetmis olabilirsiniz..ama öyle olacak diye bi kural felanmi var? Kesin birsey mi var?
Bundan daha dogal ne olabilir anlamadim...Asli umuta efe dedi bunu büyütdünüz ortada büyütülcek bi durum yokken..Efe ile arasi iyi degildi onu düsünüyordu cani sIkkIndi efe dedi..sonra bi bakistilar diye hemen yeni bir iliskinin baslangici yaptiniz bunuda..simdide fragmanda sirf asliyi kurtariyor diye yakinda birlkte olcaklar diyorsunuz..Ne yapsin duyguyu düsünsün aglasin mi öyle asli o durumdayken tabiiki yardim edecek..madem efeyle olacak umutu neden soktular diziye? Deniz efeye emanet etti asliyi kendi emanet etti ona iyi bak dedi..ki emanet etmese bile yine efe asliyi korurdu iyi bakardi...sence bunca seyin üstüne asli&efe yapabilirlermi? efe o kadarmi gurursuz kardesim dedigi kisinin eski sevgilisiyle cikacak kadar bide böyle düsünün
pelin_aslı 13-05-08, 12:35 Bütün bu olanlar yani Aslı'nın kaçırılması,Efe'nin duygu tarafından terkedilmesi,hatta Efe ile Su'nun bile ayrılması sırf Aslı-Efe aşkını başlatmak içindi.Mantıklı mı doğru bir şey mi kesinlikle hayır ama reyting uğruna böyle bir şey yapacaklar.
Nasıl bakarsanız Öle Görürsünüz''Demişler Gerçktende Öle..Efe Ve Aslı hakkında yani..Aslında Efe Aslı aşkı yapacaklar Diye üzülen arkadaşlarıda anlayabiliyorum..Karakterler bizim bildiğimiz aslı deniz Bizim bildiğimiz efe mine 'nin dışına Öle çok çıktılar ve çıkmaya devam ediyorlarki Her Seferinde acaba demekten alamıyoruz kendimizi..
Ve senaristlerimiz okadar çok yanılttılar ve o kadar çok ''u'' dönüşü yaptılarki yaşanacak olan olaylar hakkında bir sinyal verilmese bile nasıl olsa saçmalama potansiyeli var onlarda Diyoruz..
Gelelim efe ve aslı'ya..Aslı zor durumu düşüyor efeyi arıyor..acaba? diyoruz..Aslı yanlışlıkla umuta Efe Diye hitap ediyor ..acaba? diyoruz..Aslı ve efe her yanyana geldiğinde ahanda bir aşk sözcüğü duyacağız bakışacaklar vs vs Diye Kendimi geri çekiyoruz..
Aslında bunlar daha önceden ne kadar normal şeylerdi öle değilmi..Aslı ve efe yani..Efenin süper kahraman olması ,Aslının ve diğerlerinin yardımına koşması ,kuzu diyerek yanklarını sıkarak aslıyı sevmesi ,beraber geçirdikleri vakitler,sarılmaları..
Ama senaristlerimiz sağolsun içimizde ölesine şüphe uyandırmayı başarmışlarki biz kaç yıllık dost dediğimiz insanlar hakkında aşk anlamında duraksıoruz..Normalde tabiki Böyle Bİrşey olamaz diyeceğimiz şeylere Üstelik..
Yazık Gerçkten Çok yazık...
ama herşeye rağmen her nekadar Bİr süre önce tuhaf bir şekilde Aslı efe bakışması yapmış olsalarda Böle bir aşk yapmaya çalıştıkarını gerçekten sanmıyorum..Birlikte olacaklar gözüyle baktınızmı herşey gerçektende öyle olveriyor..Her hareketlerini aşk anlamında yormaya başlıyoruz..
Ama ben ''Kuzu'' Dediği İnsana '''Aşkım ''Lafını gerçekten yakıştıramıyorum..
Ve En azından Senaristlerin böyle Bİrşey yapmayacağını Düşünüyorum.
üff ya nolur biri okuduğum özetinde izlediğim fragmanında bi hayal bi rüya olduğunu sölesin yemin ediorm kafayı yiycem deniz noldu deniz!!canan ne geziyo istanbulda ya izlemiycem galiba bu bölümü nasılsa bişey olduğu yok
Bütün bu olanlar yani Aslı'nın kaçırılması,Efe'nin duygu tarafından terkedilmesi,hatta Efe ile Su'nun bile ayrılması sırf Aslı-Efe aşkını başlatmak içindi.Mantıklı mı doğru bir şey mi kesinlikle hayır ama reyting uğruna böyle bir şey yapacaklar.
Katiliyorum Asli ve Efe birlikte olacaklar ve bütün olaylar Asli ile Efe yi yakinlastirmak icindi, galiba.Ama herhalde dizinin ilerleyen bölümlerinde Asli ile Efe beraber olacaklar. Denizde yok zaten Asli hergün nerdeyse Efe yle birlikte.
fragman ne kadar siradan olmus....özetten bir farki yok...
yani hastane isi heyecan katmak icin vardiysa....heyecan falan yok kimsede....neticede kimseye birsey olmadigi belli gerek özetten gerek fragmandan....
eskiden tonlarca yorum yapardik....asli-deniz mine-deniz atismasi bile ne güzelmis valla ya :) simdik kös kös oturuyoruz diziden iki gün önce fragman geliyor heyecanli birseyler ariyoruz ama.....yok....
bize verilenle yetiniyoruz yine...
üff ya nolur biri okuduğum özetinde izlediğim fragmanında bi hayal bi rüya olduğunu sölesin yemin ediorm kafayı yiycem deniz noldu deniz!!canan ne geziyo istanbulda ya izlemiycem galiba bu bölümü nasılsa bişey olduğu yok
haklısını Tuğçecim geçen haftaki gibi bir süpriz olmadığı sürece bende bakmıycam....bir anda denizi çıkarabildiler ya aklım almıyo yeminle aklım almıyo...canan geri dönüyo ama deniz hala yoook!! :img-cray:
icom_ ben aslı ve efe dostluğuna çok değer veriyorum ame ne zaman ne yapacakları belli değil aşka çevirebilirler her an :icon_sorr
fragman ne kadar siradan olmus....özetten bir farki yok...
yani hastane isi heyecan katmak icin vardiysa....heyecan falan yok kimsede....neticede kimseye birsey olmadigi belli gerek özetten gerek fragmandan....
eskiden tonlarca yorum yapardik....asli-deniz mine-deniz atismasi bile ne güzelmis valla ya :) simdik kös kös oturuyoruz diziden iki gün önce fragman geliyor heyecanli birseyler ariyoruz ama.....yok....
bize verilenle yetiniyoruz yine...
valla onu bile özledim Mirayım :img-icecr bazıları heyecan geldi diolar ama bence heyecan gitti :icon_sorr bölüm sonrası ne çok yorum yapılırdı uzunca...özetler fragmanlar kafa karıştırırdı...şimdi herşey klişe bi şekilde gidio işte...
fragman pazar günü çıkardı perşembeye kadar konuşurduk şimdi salı günü çıkıo ama yorum yapmaya değicek bişey bile değil ...
Fragmanı izledim şimdi.
Canan' ın İstanbul' da ne işi var anlamış değilim.
Yoksa hiç gitmedi mi Murat' la...
Deniz' in gelecek sezona kadar gelmeyeceği söylentilerine inanmaya başladım artık.
Bütün bu olanlar yani Aslı'nın kaçırılması,Efe'nin duygu tarafından terkedilmesi,hatta Efe ile Su'nun bile ayrılması sırf Aslı-Efe aşkını başlatmak içindi.Mantıklı mı doğru bir şey mi kesinlikle hayır ama reyting uğruna böyle bir şey yapacaklar.
Bence onun icin degil bunlar olmasaydi nasil devam edecekti bu dizi?
Iyice sIktilar dizi nereden nereye geldi ya..git gide sacmaliyorlar...Denizde bi gelemedi...4-5 bölüm daha izleyecegim gelmezse daha izlemem bu diziyi..
Batirdi gökhan midir nedir güzelim diziyi:img-cray:
valla onu bile özledim Mirayım :img-icecr bazıları heyecan geldi diolar ama bence heyecan gitti :icon_sorr bölüm sonrası ne çok yorum yapılırdı uzunca...özetler fragmanla kafa karıştırırdı...şimdi herşey klişe bi şekilde gidio işte...
fragman pazar günü çıkardı perşembeye kadar konuşurduk şimdi salı günü çıkıo ama yorum yapmaya değicek bişey bile değil ...
ya su na katiliyorum mine ve denizin olayindan sonra hamilelik vs. dönemlerinde baya heyecan yaptiydik isyan ediyoduk ama bi taraftanda ne olucak bu ciddimi yaniltmami diye heyecan vardi en azindan....
simdik hicbirsey yok...veya ben birsey bulamiyorum....
efe cephesinde...heyecanli gelen hicbirsey yok....isine konsantre olmus durumda zaten....aman ne heyecan ne heyecan :)
asli dersen....ya klinikte görüyoruz ya efeyle yada umutla....yani bu ücgenin icinde dönüp duruyor....heyecan varmi pek yok....cünkü daha denizi unutmus degil (dansta hatirladigina göre, ama bu özellikle ibrahim diziden cikmadi sinyaliydi bence) o acidan umuta su anda asik olucagini sanmam belki ilerde....efeye asik olurmu....valla senaristler yapabilir...ben hazirlikliyim en azindan öyle diyim :) ama yinede asli-umutu tercih ederim
mine cephesindede heyecan kalmadi....babasini buldu....babasinin ailesi ögrendi....yeni biri girse belki asik olabilicegi yine biraz heyecan olur....ama nerde...mektubunu okuttuklarina göre halen denizin var bu iste bir is....bilmiyorum
su......sermeti begenicegini hic mi hic sanmiyorum....zaten ne özetten ne fragmanda ne sermet var nede su var....sermet heralde bir iki bölümlük biri....bu arada aklima gelmiskene suyun gecen haftaki sac modelini hic begenmedim ya......
deniz dersen kayip zaten.....geldiginde büyük süprizler yasicak gibi....en azindan klasiklesmis dizilerde hep böyle olur....uzun süre kaybolan bir baskarakter süprizlerle karsilasir.....bkz. eski türk filmleri.....adamin ucagi düser....öldü sanilir.....bir döner.....sevdigi kizi ailesi def etmistir....kiz cocuk dogurmustur vs. vs. veya sevdigi kiz en yakin arkadasiyla evlenmistir falan fisman....(eski türk filmleri iste)
ne diyimki....verileni izlicegiz.....asli-deniz, asli-umut, asli-efe, efe-su, su-sermet, deniz-mine vs. vs. artik hangileri olursa
ama en azindan daha fazla heyecan istiyorum ben....yani birseyi izletirkene merak etmemizi saglasinlar....
emilie_claire 13-05-08, 13:21 Efe ile Asli cocukluk arkadaslari...Kim dedi ki Dc e benzetmek istediklerini..tamam mine-deniz bi hata yapti vs vs bunlari o diziye bezetmis olabilirsiniz..ama öyle olacak diye bi kural felanmi var? Kesin birsey mi var?
Bundan daha dogal ne olabilir anlamadim...Asli umuta efe dedi bunu büyütdünüz ortada büyütülcek bi durum yokken..Efe ile arasi iyi degildi onu düsünüyordu cani sIkkIndi efe dedi..sonra bi bakistilar diye hemen yeni bir iliskinin baslangici yaptiniz bunuda..simdide fragmanda sirf asliyi kurtariyor diye yakinda birlkte olcaklar diyorsunuz..Ne yapsin duyguyu düsünsün aglasin mi öyle asli o durumdayken tabiiki yardim edecek..madem efeyle olacak umutu neden soktular diziye? Deniz efeye emanet etti asliyi kendi emanet etti ona iyi bak dedi..ki emanet etmese bile yine efe asliyi korurdu iyi bakardi...sence bunca seyin üstüne asli&efe yapabilirlermi? efe o kadarmi gurursuz kardesim dedigi kisinin eski sevgilisiyle cikacak kadar bide böyle düsünün
yani..
yani aslı efe'ye yardım edecek,bunda pek bir anormallik göremiyorum..ortada fol yok yumurta yok, aslında var da, öyle kesin bir iliski yasayacakları anlamına gelmiyor..
dc ve ky çok farklı kavramlar,farklı ülkeler..yani bazı seyleri illaki değistirmeleri diye düsünüyorum ben..çünkü amerika'da öyle aşırı bir tepki olmasa da,türkiye de olacaktır..senaristlerin bu tepkileri gözardı ediceğini zannetmiyorum..ama ben efe de hafif bir pacey'e kayma gözlemliyorum..:(
ya su na katiliyorum mine ve denizin olayindan sonra hamilelik vs. dönemlerinde baya heyecan yaptiydik isyan ediyoduk ama bi taraftanda ne olucak bu ciddimi yaniltmami diye heyecan vardi en azindan....
simdik hicbirsey yok...veya ben birsey bulamiyorum....
efe cephesinde...heyecanli gelen hicbirsey yok....isine konsantre olmus durumda zaten....aman ne heyecan ne heyecan :)
asli dersen....ya klinikte görüyoruz ya efeyle yada umutla....yani bu ücgenin icinde dönüp duruyor....heyecan varmi pek yok....cünkü daha denizi unutmus degil (dansta hatirladigina göre, ama bu özellikle ibrahim diziden cikmadi sinyaliydi bence) o acidan umuta su anda asik olucagini sanmam belki ilerde....efeye asik olurmu....valla senaristler yapabilir...ben hazirlikliyim en azindan öyle diyim :) ama yinede asli-umutu tercih ederim
mine cephesindede heyecan kalmadi....babasini buldu....babasinin ailesi ögrendi....yeni biri girse belki asik olabilicegi yine biraz heyecan olur....ama nerde...mektubunu okuttuklarina göre halen denizin var bu iste bir is....bilmiyorum
su......sermeti begenicegini hic mi hic sanmiyorum....zaten ne özetten ne fragmanda ne sermet var nede su var....sermet heralde bir iki bölümlük biri....bu arada aklima gelmiskene suyun gecen haftaki sac modelini hic begenmedim ya......
deniz dersen kayip zaten.....geldiginde büyük süprizler yasicak gibi....en azindan klasiklesmis dizilerde hep böyle olur....uzun süre kaybolan bir baskarakter süprizlerle karsilasir.....bkz. eski türk filmleri.....adamin ucagi düser....öldü sanilir.....bir döner.....sevdigi kizi ailesi def etmistir....kiz cocuk dogurmustur vs. vs. veya sevdigi kiz en yakin arkadasiyla evlenmistir falan fisman....(eski türk filmleri iste)
ne diyimki....verileni izlicegiz.....asli-deniz, asli-umut, asli-efe, efe-su, su-sermet, deniz-mine vs. vs. artik hangileri olursa
ama en azindan daha fazla heyecan istiyorum ben....yani birseyi izletirkene merak etmemizi saglasinlar....
keşke bende senin kadar inansam onun ibo gitmedi sinyali olduğuna :icon_sorr
başlarda vardı biraz heyacan mine hamilemi deniz gidiomu aslı kimi seçecek gibi ama şimdi hiç yok....
mine sermet oluyomuş :img-hyste yok sermet bencede iki bölümlüğüne var....onunda hikayesi yarım kalacak işte :hıh
bu bölümde merak uyandıran ne var diye düşünüyorum bulamıyorum işin içinden çıkamıyorum :kahve
yani..
yani aslı efe'ye yardım edecek,bunda pek bir anormallik göremiyorum..ortada fol yok yumurta yok, aslında var da, öyle kesin bir iliski yasayacakları anlamına gelmiyor..
dc ve ky çok farklı kavramlar,farklı ülkeler..yani bazı seyleri illaki değistirmeleri diye düsünüyorum ben..çünkü amerika'da öyle aşırı bir tepki olmasa da,türkiye de olacaktır..senaristlerin bu tepkileri gözardı ediceğini zannetmiyorum..ama ben efe de hafif bir pacey'e kayma gözlemliyorum..:(
zaten dcle birebir gitse....veya benzer yanlari olsa.... mine ve deniz o naneyi yemezlerdi birlikte :icon_whis simdik acikcasi asli-efe iliskisi olsa bile ben bunu dcye benzettiler diye düsünmem su an icin....cünkü zaten dcde asli ve efe cok daha farkli karakterlerdi, ve dc de aldatan karakter asli idi....deniz degildi....
yani bunlari birbir böyle yatirirsak....cogu seyin hic mi hic örtüsmedigini görürüz....sadece dcnin sonu asli-efe iliskisiyle bitti diyede bizim ky dede asli-efe iliskisi olursa dc olucak dc gibi yaptilar demek yanlis....cünkü yüzde doksanbes seyler örtüsmüyo zaten
Fragmanda gördm demin ,Mine Cem'in kapısını falan çalıyodu...
Acaba nasıl bi böLüm oLucak :S
Canan'da Deva'yla bi bankta oturuyodu , acaba bişi mi oldu yine Murat'La:S
Fragmanda özet gibi çok sıkıcıydı.
Yani yorum yapıLacak bişeyde yok.
Denizde gerçekten 2.sezona kadar yok heraLde.
Yaa da sezon finaLinde gözükür
serseri_mayın90 13-05-08, 15:16 :img-cray::img-cray:dağhan tvyemii çıktııı:img-cray::img-cray:of yaa ben izleyemedim evde değildim kiii:img-cray::img-cray:
fragmanda çıkmış izliyorum şuan..tüm psikopatlarda aslıyı buluyo yani orda okadar kişi var bizim delikanlı aslıyı rehin alıyo:img-tomattabi niye kahramanı efe onu kurtarsın diye:icon_sorr
canan neden istanbulda anlayamadımm:icon_whis
nerden anladınız canan'ın istanbulda olduğunu?? bankın arkasında istanbul büyükşehir belediyesi falan mı yazıyordu?? yani ist'da olduğunu anlayacağınız hangi ibareyi gördünüz??
şimdi hatırladım canan aslı ile konuşuyordu değil mi fargmanda!! niye istanbulda acaba???bence içine sinmedi ailesi ile konuşmaya geldi
pelin_aslı 13-05-08, 15:29 Aslı-Efe ilişkisi başlamış olursa sırf diziyi dc ye benzetmek uğruna böyle yaptılar diyemeyiz.
Dizinin ikisiyle örtüşen yanları var ama kesinlikle birebir gitmiyor gidemez de zaten.Yapımcılar-
ın ve kanalın düşündüğü şey dizinin alacağı izlenme oranıdır.Aşk ne kadar imkansız olursa olaylar ne kadar karışırsa dizi de o kadar dikkat çeker.
Şimdi gerçekten bu ilişki başlarsa dizi karmaşık bir hal alır.Aslı kimi seçecek,Aslı'nın gerçek aşkı kim,Deniz bu olanlar karşısında ne yapacak Mine'ye mi dönecek.Yoksa Aslı Deniz'i seçip efeyle mi bozuşacak bu durumda mine ve efe onları mı ayırmaya çalışacak gibi senaryolar türetmeye hazır bir dizi halini alıcak.Ama kısaca diziye yazık olacak
:img-cray::img-cray:dağhan tvyemii çıktııı:img-cray::img-cray:of yaa ben izleyemedim evde değildim kiii:img-cray::img-cray:
fragmanda çıkmış izliyorum şuan..tüm psikopatlarda aslıyı buluyo yani orda okadar kişi var bizim delikanlı aslıyı rehin alıyo:img-tomattabi niye kahramanı efe onu kurtarsın diye:icon_sorr
canan neden istanbulda anlayamadımm:icon_whis
bak orasini bende anlamadim....
önce sevdigi kizla birlikte ölüme gitmicekmiydi bu cocuk....simdik ne diye asliyi rehin aliyo sevdigi kizi birakiyo....
yani normalinde sevdigini öldürmek isteyipte birlikte ölüme gitmeyi planliyan biri böylemi yapar....komedi :img-hyste
***merve*** 13-05-08, 16:27 dağhan deryalı günlerdeydi eet çokta komikti ...
bu arada yeni bölümde umut yokmu arkaaşlar ben göremedim..
ayrıca ibrahim 2 bölüm soora geliomuş galiba
dağhan deryalı günlerdeydi eet çokta komikti ...
bu arada yeni bölümde umut yokmu arkaaşlar ben göremedim..
ayrıca ibrahim 2 bölüm soora geliomuş galiba
nerden duydun yani Daghan abimi demis yoksa?
bize kesin haber lazim yaa,
herkes bisey degince aklim karisiyor
Hangisine inaniim bilemiyorum
dağhanı bende gördüm ama tam izleyemedim arkadaşlar aranızda tamamını dikkatli bi şekilde izleyen varmı ibonun 2 bölüm sonra döneceği kesinmi ya??
*SouLmate* 13-05-08, 16:53 dağhanı bende gördüm ama tam izleyemedim arkadaşlar aranızda tamamını dikkatli bi şekilde izleyen varmı ibonun 2 bölüm sonra döneceği kesinmi ya??
ay ölürüm geliyo muymuş ibom:D
tuğçe :D:D
Allahım nolur dönsün ya çok özledim onuu:img-in_lo
dağhanı bende gördüm ama tam izleyemedim arkadaşlar aranızda tamamını dikkatli bi şekilde izleyen varmı ibonun 2 bölüm sonra döneceği kesinmi ya??
ben aralarda kaçırdım Tuğçecim full izlemedim ama izlediğim kadarıyla öyle birşey demedi... sadece dizi hakkında efenin işini konuştular o kadar...
Gamzecim bende özledim ama çokta ümit etmiyelim hayal kırıklığı olur :icon_sorr umarım döner ....umarım doğrudur...
dizi cidden çöküşlerde..
off off ne sıkıcı bi özet zeynep demişti galiba nerde psikopat varsa aslıyı buluyo harbiden..
tek istediğim denizi bu gölümde görmek artık..off ibom off :img-cray:
_keremcemim_ 13-05-08, 17:36 Merhaba arkadaslar
Fragmani bende gördüm ve yine Heycanlanamadim bile
Eskiden cok heycanlanirdim Fragmani izlerken...
Dizimiz iyice sıkmaya basladi bence...
Eger öyle devam ederse yani Ibrahim Kendirci gercekten Diziden
ayrildiysa ve birdaha dizide yer almayacaksa ben artik Kavak Yellerini
izlemem herhalde...
Sonucta bu dizi bu dört Gencimizin üzerine kurulmus hatta artik bes oldular
Suyla birlikte ve aralarindan biri ayrilirsa Dizinin ne Tadi kaldi?
Iyice Sacmaladilar...
Efe bence ya asliyi yada su´yu karisi olarak tanistiracak, eger gercekten böyle birsey olursa tabi. Efe belki tam su´yun kiymetini anlayacakti, bu seferde sermet cikti.
Fragmanda ilgimi ceken taraf, osman bey torunuyla ilgilenmezdi üstüne düsmezdi, simdi mine tam babasini bulmus, can beye mineyi bir daha görme karsisina cikma diyor. Mine daha sonra can beyin kapisini calip oraya gidiyor, neden gidiyor cok merak ettim. Hersey yolunda aslinda ama denizin gidisi onuda cok etkiledi. Birde umut yoktu ya fragmanda, asliiiii ne yaptin umutuma :img-hyste :img-cray::img-cray::img-cray:
Efe bence ya asliyi yada su´yu karisi olarak tanistiracak, eger gercekten böyle birsey olursa tabi. Efe belki tam su´yun kiymetini anlayacakti, bu seferde sermet cikti.
Fragmanda ilgimi ceken taraf, osman bey torunuyla ilgilenmezdi üstüne düsmezdi, simdi mine tam babasini bulmus, can beye mineyi bir daha görme karsisina cikma diyor. Mine daha sonra can beyin kapisini calip oraya gidiyor, neden gidiyor cok merak ettim. Hersey yolunda aslinda ama denizin gidisi onuda cok etkiledi. Birde umut yoktu ya fragmanda, asliiiii ne yaptin umutuma :img-hyste :img-cray::img-cray::img-cray:
bence efe sermati kıskanıp suya dönebilir amin :img-hyste
ohhh umut gitti denizmi gelio acaba :img-in_lo
osman amca :hıh torunu baba sevgisini yeni tadıyodu karışmasa Ayşeye güvense olmaz :hıh
allahım ben hayatımda bu kadar heyecan dolu bir fragman izlemedim.keşke bütün fragmanlar böyle heyecanlı olsa :)
diyesim yok açıkcası:icon_whis.nedir bu ya.denizim yok:icon_sorr.aslının kurtulacağı ap açık ortada.polisin düşünemediğini efe düşünüyor.harika.heyacan dolu bir bölüm daha!!!
Ben izledim ama kayıda almadım deryalı Günleri iboyla ilgili Bir şey Söylemedi a anda bide Ben doktorların Bölüm resimini Çekiyodum Hem izliyodum hemde resim çekiyodum Bende kaçırmış olabilirim dağhanın anesi vardı seviç hanımda Dağhanın Teyzesi değilmi.......
show tv de programı kaçıranlar.digitürkte show max diye bir kanal var orada hep tekrarlar veriliyor.ne zman bilmiyorum takip ederseniz izleyebilirsiniz.kaçırdım diye üzülmeyin.:)
Aslinda dizinin bir oyuncu yüzünden yipranmasini yada rayting kaybetmesini istemem.
Ben bu diziye ibo icin bakmaya baslamadim. Öbür oyuncularin günahi ne??
Ama heyecanli degildi fragman bu dogru :D Efe bu siralar yanlis isler yapiyor eski efeyi ariyorum ben birde.
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=7017569#post7017569
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
İyi Yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Çakıl
hayırlı olsun ilk mesaj benden :img-icecr
umarım bu başlıkta güzel yorumlar olur :img-icecr
bugün Aliyeyle kıyasladım diziyi biraz;
şimdi Aliyede Deniz gidiyordu 71.bölümde....ve ben son bölüme kadar Denizin adı geçecekmi diye bekledim...Nejat işler Aliyede Denizin işi bitti diyene kadar...İbomdanda böyle bir açıklama duymayız umarım :icon_sorr
İYİ YORUMLAR OLSUN....
fagman ve ozette birsey olmadigina gore ben ucuncu fragmanda bir deniz daha gormek istiorum insllh cikar gelir bizde mutlu oluruz!! tabi imkansiz birsey ama frgman denissiz cok bos ve denizde oyle!
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun :img-wink:
2.fragmanı izledim şimdi..
sanırım Efe Aslı'nın hayatını kurtaracak..
Hafize Canan'ı görmek istemiyor..Canan'da İstanbul'a geliyor bir daha..
Mine fragmanın sonunda babasının yanına gidiyor..acaba ne diyecek ona merak ettim..
yenı baslık hayırlı olsun..
hersy karıstı bu arada cananın gelmesne sasırdımm acıkcası ve murat flnda yoktu gerı donme kararımı aldı almamıstr cunku aslıya anneme ıyı bak dedı ama :/neyse
efeyle aslıyada bı yorum yapamıycam bence aslıyla evlıymıs gıbı yapcaklar dırek bu cıkıo
Yeni Baslik Hayirli Ugurlu Olsun arkadaslar!!!
Bende az önce 2. Fragmani izledim.. pek heyecanli bölüme benzemiyo!
Demekki Asliyi Efe kurtariyo..
belki Deniz oglana babasi haber verip olanlari duyduktan sonra geri döner diye umutlandim ama yok:icon_sorr
ama bukadar cabuk geri dönmeside sacma olur, daha yeni gitti amerikaya orayada bosuna gitmedi herhalde..
sezon finali büyük ihtimalle görünür diye düsünüyorum..
ne cok özlemisim deniz oglani yaa.. hayret hic aklima gelmezdi, daha yeni gitti yahu:img-blush
En cok merak ettigim Canan, gerimi döndü.. yoksa ici rahat etmedide konusmayami geldi yalniz???!
Cünkü Asliyla konusup geri dönüyor.. Murat beye herhalde!
hakkaten sey sorcaktım yazın devam etmıycek dızı tabıkı dımı hazıran bası yada mayıs son btr o zmn 3 bolum fln kaldı heralde ıns denız doner sezn fınalıne kadr yada sezon fınalınde fln doner :D cunku urlaya gıdp ckıp yapcaklrmıs dnzde gder heralde yanı hıc bııs bılmıorum aslnda :S
hakkaten sey sorcaktım yazın devam etmıycek dızı tabıkı dımı hazıran bası yada mayıs son btr o zmn 3 bolum fln kaldı heralde ıns denız doner sezn fınalıne kadr yada sezon fınalınde fln doner :D cunku urlaya gıdp ckıp yapcaklrmıs dnzde gder heralde yanı hıc bııs bılmıorum aslnda :S
canim bende öyle tahmin ediyodum.. haziran ayinda sezon finali olur.. yeni sezondada, yani eylülde devam eder.. ama ibonun bi röpörtajinda yazinda devam ediceklerini söyledi,
yani yalniz bi kac hafta tatilleri olacakmis anladigim kadariyla..ama dogrumu bilmiyorum, belki ben yanlis anladim!
En iyisi bidaha izliyim su röpörtaji yanlis bisii söylemeden..:img-blush
sweetymelis 13-05-08, 23:46 artık her gün burda oldugum ky bölüm yorumları baslıgına bile giremez oldum...
yakında izlememde diziyi...eskisi gibi bana zevk wermiyo zaten :img-cray:
neyse...
bende izledim fragmanı...
aman yarabbim ahh senaristler ahh senaristler..
batırdınız bütün karakterleri...akıllanmış canan&murat bile harekete geçtiler...
aşklarımı depreşti ne kaçıverdiler :icon_whis
nefret ediyorum canandan...
ayrıcaaaaa deniz oğlaaaaaaaaan gel artııık :img-cray:
yoksa izlemicem diziyi hıh :kahve :P
canim sirf senin icin tekrar izledim röpörtaji:img-wink:
ibomuz diyoki.. iki, üc hafta tatilleri olacakmis, temmuz sonu gibi yine cekimlere baslayacaklarmis.
Agustosta'da yayina girerlermis yine.. kisinda tabiki devam edicek!
dogru anlamisim yani:img-yes:
dün akşam bıraktığım yerde hala kimse gelip yazmak bile istemiyor neyse...
demin birkezdaha özeti okuyum dedim hani göremediğim bi heyecan vardır belki ama daha ilk cümlesini okuyunca kahkahayı bastım gerçekten göremediğim bi cümle varmış hemen sizinle paylaşayım
''Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri''
ne diyo bunlar hala ya??:img-hyste:img-hyste:img-hyste
*SouLmate* 14-05-08, 07:53 dün akşam bıraktığım yerde hala kimse gelip yazmak bile istemiyor neyse...
demin birkezdaha özeti okuyum dedim hani göremediğim bi heyecan vardır belki ama daha ilk cümlesini okuyunca kahkahayı bastım gerçekten göremediğim bi cümle varmış hemen sizinle paylaşayım
''Büyüdükçe Büyümeye Devam Eden Dizi Kavak Yelleri''
ne diyo bunlar hala ya??:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ya kızım dizi yaş itibariyle habire büyüyo,olgunlaşıyo ve kirleniyo:img-hysteDizi büyüdü ve kirlendi karakterler dıkşıııııınnnn:img-fullm
valla bu hfta buraya hiçbirşey yazmak istemiyorum...çünkü bu hafta beni heyecanlanadıran bişey yok senristler heyecan kattılar beklioduk ne olacak diye ama bu hafta tamamen bıraktılar aman boşverin gibisinden...benim şu anda en çok merak ettiğim aslı-umut olacakmı fragmanda umuttan eser yok...
efe aslı aşkına zemin hazılıolarsa kendileri kaybeder...
Ya kızım dizi yaş itibariyle habire büyüyo,olgunlaşıyo ve kirleniyo:img-hysteDizi büyüdü ve kirlendi karakterler dıkşıııııınnnn:img-fullm
aa doğru ben o açıdan hiç düşünmemiştim:img-hyste
dün tntde bi pembe dizi izliyodum kim kimin nesi kim kimle napıyo hiç belli deildi bilin bakalım aklıma hangi dizi geldi??
işi kısa kesecek olursak ben yarın izleyemiycem arkadaşlar hadi geçen hafta ibom 20sn çıkacak diye tvnin içine girdim sonuna kadar bi umudum pardon umut deil bi beklentim vardı ama bu bölümde adı geçerse şükretmek lazım galiba!!
*SouLmate* 14-05-08, 08:32 aa doğru ben o açıdan hiç düşünmemiştim:img-hyste
dün tntde bi pembe dizi izliyodum kim kimin nesi kim kimle napıyo hiç belli deildi bilin bakalım aklıma hangi dizi geldi??
işi kısa kesecek olursak ben yarın izleyemiycem arkadaşlar hadi geçen hafta ibom 20sn çıkacak diye tvnin içine girdim sonuna kadar bi umudum pardon umut deil bi beklentim vardı ama bu bölümde adı geçerse şükretmek lazım galiba!!
Eh ben izlemeyi bıraktım zaten diziyi:img-hyste
Anca yorumlardan aaa Aslı Deniiiiz mii onlar falan diye görürsem internetten bakıyorum o parta :img-hyste
serra_doğaç 14-05-08, 08:35 dizi ilk başlarda çok daha güzeldi ...
ama şuan bozulmaya başladıı
*SouLmate* 14-05-08, 08:59 Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi !
İbrahimin diziden ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili olan..
İbrahim KENDİRCİ resmi sitesinde admin olan İbrahimimizin yeğeni şu bulanıklığa bir son verdi.
"İstediğiniz açıklamayı yapıyım arkadaşlar; Sadece 2 bölüm yok.Tabiki senaryo icabı 2 bölüm yok.Dizi tüm hızıyla devam edicektir"
Yani sanırım bir bu bölüm bir de daha sonraki bölüm yok İbrahim sonra geri geliyor.
aslı-deniz aşkını sevmedim,inanmadım,desteklemedim..hep mine-deniz dedim..ama senarist ısrarlıydı aslı-deniz aşkı yapmakta ve bu yolda gitmekte..gidecekti de ama once senaristin ayrıldıgını duyduk.sonra da dizide senaryoda aslı-denizi ayırmaya yonelik bir senaryo hazırlandı..zaten bir dizinin orijinaliydi.orijinaline bakmadım ama anlatılanlara gore paralel giden çok şey var..aslı-denizi ayırmaya yonelik senaryo da mine-deniz yakınlaşması efe-su ayrılmasıydı..oysa mine-deniz yakınlaşması sadece hata denilecek birşey degildi.bir nedeni vardı..deniz bu tarz bir insan degildi..ama deniz de hata yapar dediler..geçiştirdiler..denizi de gonderdiler..deniz hep aslıya aşık kalacaktı..mineyi sevmemiş sadece o anlık etkileşim diye geçiştirdiler..madem geçiştirecekler boyle sert çizgide birşeyi neden yaptılar..zaten birçogumuzda gençlik dizisine bu yakışmadı dedi..madem boyle birşeyi yapacaklar neden bu iş için mineyi kullandılar..neden deniz mineye donmeyecekse mine denize neden hep aşık ve ona birini bulmuyor senaristler..demek minenin de hikayesi boyle o da hep denize aşık bu hikayede..
bazı yorumlarda eskiden herşey çok guzeldi deniliyor..aslı-efe-denizin hikayesine mine de eklenerek devam etti hikaye..devam ediyor..bize olanlar buyunce oldu diyor dizide..onların duyguları da yaşadıkları da hataları da dogruları da yanlışları da var..efe-aslı aşkı yapılacak gibi zaten gorunuyor..çunku efe-aslı hep beraber..efe hep aslının yanında..tamam duygusallık yok dostta kalabilirler..ama diziye bakınca bunu ara ara zaten farkediyorduk..ve orijinalinde boyle bir hikaye yaptıklarından bizlerde de boyle bir hikaye anlatabilecegini dusunuyorduk zaten..onları da yakıştıranlar vardı yine var..neden boylesine tepki alıyor bu aşk anlamıyorum..efe-aslı kardeş degiller..birbirlerini dostça seviyorlar tamam..aslı hep denize aşıktı tamam..efe aslıya hiç o anlamda bakmadı tamam..ama bu olmaz olamaz nasıl olur ya gibi bir tepki anlamsız bence..yani olabilir..ben boyle dostluktan aşklara pek inanmam ama aslı-deniz aşkı yaptılar..onu yaptılar neden aslı-efe yapmasınlar..ve birşey daha var..genelde dizilerde bu tarz hikayeleri yapmayı seviyor senaristler..bir kız ve iki erkek birlikte buyumuşler .kız birine aşık zaten ama sonradan diger adam da aşık olabiliyor..kız da sonradan onu sevdigini anlayabiliyor..boyle bir hikaye izleyiciyi etkileyebiliyor..zaten hemen bu aşka geçiş yapmazlar..siz nasıl tepki gosteriyorsunuz bence efe aslı da "hayır boyle birşey yok ne dusunuyorsun " diye dusunecek bir sure kendini sorgulayacak itiraf edemeyecekler..ama senarist oyle bir anlatır ki belki de deriz bu iki kişi birbirini sevdigini birbirine soylesin artık..tabi boyle birşey yaparsa..
aslı-deniz aşkı devam ederken ratinglerde düşüş vardı..belki dizi bitecekti..bu iki kişinin kimyası tutmuyor yani sevenler tabiiki var birşey diyemem ama ben yakıştırmadım..hatta ara ara baktım bir ara diziye..sıkıcıydı aslı-deniz aşkı..diziyi bırakmayı bile dusundum..ama oyuncular ve ekip süper diye bırakamadım..ve fragmanda mine-deniz gorununce hem ratingler arttı.hem de başka bir hikaye anlatılıyordu artık..aslı-deniz bitmişti..aslının da dedigi gibi "sen aslı-denizi bitirdin" dedi denize..haklıydı..aslı denizi affedemez..denizin yaptıgı affedilmez..yanlış yaptı..denizin mineye aşkını farkettigi bir hikaye daha guzel olurdu bence..yani orijinalindeki gibi denizin gitmesi,aslıya aşık kalması,donunce de aslı efe aşkıyla karşılaşması gibi bir senaryo yerine ya aslı-denizden vazgeçmeyerek başka heyecanlar katacaklardı..ya mine-deniz aşkını devam ettirecekler denizin mineyi sevdigini anladıgı hikayeyi devam ettireceklerdi ama senaristler oyle yapmadılar..ve hep bildiklerini yapacaklar diye dusunuyorum..oyle çok saçmaladı eskiden daha güzeldi gibi bir yorum yapmam..bence yine güzel kavak yelleri..onlar buyuyor,hata yapıyor,ogreniyor,seviyor,seviliyorlar..efenin dedigi gibi bize olanlar buyunce oldu:) dizi süper gidiyor..:)
Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi !
İbrahim KENDİRCİ resmi sitesinde admin olan İbrahimimizin yeğeni şu bulanıklığa bir son verdi.
"İstediğiniz açıklamayı yapıyım arkadaşlar; Sadece 2 bölüm yok.Tabiki senaryo icabı 2 bölüm yok.Dizi tüm hızıyla devam edicektir"
Yani sanırım bir bu bölüm bir de daha sonraki bölüm yok İbrahim sonra geri geliyor.
:happy0064 seni çoooookkkkk seviyorum arakadşım ohhhhhh be çok güzel bir haber verdinnnnnn ...demek 2 bölüm sonra denizimiz geliyor....:happy0064
*SouLmate* 14-05-08, 09:11 :happy0064 seni çoooookkkkk seviyorum arakadşım ohhhhhh be çok güzel bir haber verdinnnnnn ...demek 2 bölüm sonra denizimiz geliyor....:happy0064
Ben de sizleri seviyorum :)
Valla benim de üstümden nasıl bir yük kalktıysa kendimi kuş gibi hissediyorum.Bu diziyi İbrahimsiz düşünemiyorum.Ah onun o gülüşü,o bakışı olmadan bu dizi olmaz:img-cray:
Çok özledim İbo'mu valla :img-in_lo
Ben de sizleri seviyorum :)
Valla benim de üstümden nasıl bir yük kalktıysa kendimi kuş gibi hissediyorum.Bu diziyi İbrahimsiz düşünemiyorum.Ah onun o gülüşü,o bakışı olmadan bu dizi olmaz:img-cray:
Çok özledim İbo'mu valla :img-in_lo
valla frafman özetde deniz olmayınca hiç izleyesim gelmedi...kavak yellerini aslı deniz mine efe olmadan düşünemyirum hatta su bile olmazsa olmaz...bunu çok güzel gördük..
*SouLmate* 14-05-08, 09:22 Evet haklısın olmuyor valla.Ben Deniz olmadan yürür sanıyordum da..Artık nasıl seviyorsam Denizi öldüm bittim ayrıldı diye:)
Bu arada arkadaşlar Kavak Yelleri Sakızı çıkmış ya koptum:img-hyste
http://img126.imageshack.us/img126/1746/sakzdi8ko1rs5.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=sakzdi8ko1rs5.jpg)
Süper ya:)
Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi !
sizi üzmek istemem ama :img-blush
ondan sonra yaptığı açıklamayada bak istersen 2 bölüm yok demiştim ya sezon sonuna kadar yok seneryo gereği diyo....
ayrıca fragmana baktım efe karısı olarak aslıyı koluna takıp öyle gidebilir patronunun yanına :icon_sorr
Arkadaşlar İbrahim Kendircinin 2 hafta dizide olmadığını
söylemiştim fakat bu değişti.Bu sezonun sonuna kadar
dizide yok.Tabiki senaryo gereği.Dizide Haziran
ortasında tatile giriyor.
bunu söylemiş :icon_sorr inanmak istemiyorum :icon_sorr
Ooooof Denizsiz çok sıkıcı yaw onsuz olmas gelsin artık yeter çok kızmıştık ama olmuo genede onsuz :(
Efey le Su da iyce uzaklaştı pff...
Deniz varken olsaydı bu dans yarışması Aslıyla Deniz kazanırdı ne güsell tabi ayrılmadan önce...
Deniz gel artııııııık!!!
demek ibrahim sezon sonuna kadar yok
sezon sonunu tahmin edebiliyorum aslı ve efe birbirine yakınlaşır tam o sırada deniz gelir ve onları görür ve bölüm sonu alın size heyecanlı bir sezon finali işte(!):icon_whissenaristlerden herşeyi bekler oldum bunu da yaparlar eminim diziyi yeterince klişeleştirdiler zaten!.. gerçi denizi hiç sevmeyen biri olarak onun acı çekmesini isterim ne yalan söyleyeyim ama genede hiç hoş bir durum değil böyle birşey olursa,hele bize onca bölümdür bu dostluğu anlattıktan sonra aşka dönüşmesi bilemiyorum...
Deniz olmadan güzel olmuyor :(
Gelecek sezona kadar görmicekmiyiz şimdi onu of :(
Aslı' yla araları kötü olucak olsa bile onu görmek istiyorum.
_keremcemim_ 14-05-08, 13:07 aglamak istiyorum Deniz yokken dizinin
hic tadi yok ya :img-cray: of of eskiden merakla izledigim diziden eser kalmadi
Kesin Efe Asliyi esi olarak taniticak sonradanda ask felan olursa sasmayalim
Bu arada Özetde Umtla ilgisi birseylerde yazmiyordu...
Of ya ben Denizi istiyorum artik gelsin:img-cray:
yoshy&hilal 14-05-08, 13:55 bencede deniz olmadan dizinin tadı kaçıyor..o olmaza olmaki ama yaa
Merabalar efendim.. Müsade varsa bende geldim :)
Diziye geçicek olursak.. Evet Kavak Yelleri ilk baslarda daha güzeldi.. Heycanla beklerdim bir daha ki bölümü.. Deniz'in gidişiyle konu iyice bozuldu zaten... Umarım ilerki bölümlerde toplarlar dizinin konusunu ve eski zevkli haline tekrar döner..:img-wink:
bencede deniz olmadan dizinin tadı kaçıyor..o olmaza olmaki ama yaa
seneryo geregi sezon finalina kadar yok dior admin, peki bu sezon sonuna kadar biz ne izliyeciz bos bios efe asli su mineyimi, her bolum Skintimi cekcez, eger gercekten sezon sonuna kadar deniz yoksa bende bakmam zaten, dizi SIKici olmaya baslior, eger bide efe asli aski yaparlarsa dizi benim icin biter!
bence deniz'in birkaç bölüm olmaması güzel oldu.. denizi sevmediğimden değil..ama amerika'ya gidip ertesi bölüm gelmesi zaman atlaması vs.. inandırıcı olmazdı.. şimdi daha gerçekçi ve o olmadığında karakterler ne yönde ilerlediğini görüyoruz. diğer türlü deniz döndüğünde sen yokken şöyle üzüldüm, yokluğun şöyle çok belliydi lafta kalıyor.. şimdi görüyoruz herşeyi sonunda dönecek nasılsa.. ben sevdim bu durumu.. diğer dizilerde oluyor.. x kişisi yurtdışına çıkıyor bölüm bitiyor ertesi bölüm hooop 3ay sonra 2 sene sonra masalıyla bölümün başında x görünüyor.. hiç inandırıcı olmuyor...
bişey sorabilir miyim diziyi ben mi kaçırdım bilmiyorum ama deniz ve aslı ne zaman dans etti :S
gecenki bölümde, Asli hayal ediyordu
Cok tatlilardi :love05:
Deniz gelsin yaa, Ibomsuz olmuyorrr:icon_sorr
Arkadaşlar İbrahim Kendircinin 2 hafta dizide olmadığını
söylemiştim fakat bu değişti.Bu sezonun sonuna kadar
dizide yok.Tabiki senaryo gereği.Dizide Haziran
ortasında tatile giriyor.
bunu söylemiş :icon_sorr inanmak istemiyorum :icon_sorr
önce 2 Bölüm dediler, sonra sezon sonu..sezon sonunda da temmeli yok diyecekler galiba :icon_whis içimden bir ses öyle diyor nedense..
bu bölümü merakla beklediğim söylenemez..geçen bölüm Deniz biraz gözüktü ama bu bölüm kesin kimse hatırlamaz bile..
umarım yanılıyoruzdur da Aslı&Efe olmaz! :icon_sorr
Başlangıçta adaptasyon olması itibariyle önyargılı bakmış sonra gerçekten çok başarılı bir çalışma olduğunu görüp fırsat buldukça seyretmiştim.
Ancak ne yazık ki gitgide bu başarılı dizinin de diğer dizlerin düştüğü hataya düştüğünü gözlemliyorum. Hikayenin de karakterlerin de mesnetlerini ve doğallıklarını kaybettiğini düşündüm.
Özellikle beğendiğim Dağhan Külegeç'in yorumu hala başarısını korusa da ona yazılan karakterin bazen tutarsızlaştığını düşünüyorum.
Deniz'in diziden bir kaç bölüm uzaklaşması yenilenmesi anlamında iyi bir karar. Kaldı ki karma karışık olma yoluna girmiş grift ilişkileri de mantıklıca çözecektir bu durum.
Şimdilik bu kadar..
ii hadi öteki sezon gelsin ibo ben onada razıyım anlaşılan yeni sezona kadar ky izlemesem çokta bişey kaçırmıycam neyse arkadaşlar sonunda bi açıklamanın gelebilmesi bile bi mucize
Ohoo şimdi ibo hazirandan snra mı giriyo diziye..Pehh..Onsuz dizinin bi anlamı kalmıyo ya...Dizinin yarısından fazlası kopmuş gibi oluyo ..:img-cray:
Ay valla böyle giderse izlemiyciğim yahuu...:icon_sorr Bi zaman atlaması falan yapsınlar bari en azndn ibo dönsn hemn..:img-cray:
esma&selim 14-05-08, 17:38 arkadaşlar bugün nişantaşında aslıyı gördüm yanında küçük bi kız çocugu vardı bi de annesi galiba vardı alışverişe çıkmışlardı bayağı değişmiş yeni bölüm için size şok haber saçları kestirmiş hemde küt bayağı kısalmış ama çok yakışmıştı büyük bir ihtimalle bölüm atlancak saç şekliyle bayağı olgun gözükoyordu:icon_whis tam doktor havası vardı:)
Pelin saclarini kestirmis demek..:img-in_lo
Bu yada bir kac bolum sonra Denizsiz bolumler bitiyor anlamina geliyor..Denizin donusude galiba sezon finali olucak gibi!
Buyuk degisimlere hazir olun diyorlar yani..
Dort sene Denizsiz nasil gececek..simdiden cogumuza simdiki senaryo yuzunden ofke ve saskinlik geldi...:kahve
esma&selim 14-05-08, 17:50 ya yazın da devam etcekmiş dizimiz ama arada bi kısa tatil olcakmış sonra tekrar yazın başlıcakmış ama 1-2 bölüm içinde deniz döner bence baksana kızın saçları gitmiş ama süper yakışmıştı
hele şükür biri bizi adam yerine koyduda açıklama yaptı o bile birşeydir:icon_whis.şimdi deniz önümüzdeki sezon mu gelecek yoksa sezon finalinde mi gelecek.
yarın bnde izlemeyeceğim diziyi bir yere gidicem.eskiden olsa perşembeleri biri çağırdımı hayır derdim şimdi direk tamam geliyorum diyorum.:icon_whis
demek pelin saçını kestirmiş ha.yakışır bu kıza herşey yakışır.:good:
esma&selim 14-05-08, 17:59 kız saçları şimdi kestirdiğine göre daha çekcekleri bölümlerde bitmemiştir belki haliyle deniz gelebilir ya da kız depresyona girdiği için keser kendi bu senaristlerin yapcağını belli olmaz
yok ya ne depresyonu bir bölümde denizi sadece 10 saniye filan düşünüyor:icon_whis.yani senaristler öyle yazdıkları için öyle oluyor.depresyonluk bir durum ben hiç görmedim.e deniz 4 yıl sonra geleceğine göre aslının aynı kalması olmaz yaşının doğal olarak büyümesi lazım e tipi de değişir o yüzden kestirmiştir.:img-yes:
işte şöle ya ne güzel haberler aldık bugün 2 hafta önce kaybettiğim heyecanımı yeniden buluyor gibiyim sankim...saçlar kesiliyor falan hayırlı olsun zaman atlıyoruz kardişlerim :img-icecr
pelot saçlarını kestirdiyse e o halde zaman geçiyo demek oluyo demi bu
çünkü birden saç kestirmesi saçma olur
vay be bi dört yıl geçer ozaman ayy çok merak ediyorum
görelim zaman bize neler gösterecekbye
Pelin'in saçlarını kestirmiş olması süper haber :img-wink:
bence de zaman atlaması olacaği için kestirmiştir..ee İbo'nun da saçları kısaydı dans sahnesinde..
o zaman Deniz belki önümüzdeki bölüm geri döner :)
işte şöle ya ne güzel haberler aldık bugün 2 hafta önce kaybettiğim heyecanımı yeniden buluyor gibiyim sankim...saçlar kesiliyor falan hayırlı olsun zaman atlıyoruz kardişlerim :img-icecr
Ay inş hemen ibo gelir şöyle bi 4-5 yıl atlarlar...Peloş doktor olmuş olr iboda geri döner...:happy0064
GÜL GÜZELİ 14-05-08, 19:10 arkadaşlar bence pek sevinmeyin aradan 3-4 ay geçicek aslı saçlarını kesmiş olucak belki doktor olucak sonra ibo dönücek ama hiçbişey eskisi gibi olmucakki efe su mine canan deva murat aslı umut umutun arkadaşı herkez bi yerlere savrulmuş olucak artı(+) bunun içinde bide aslı ya umutla yada begenmediginiz istemediginiz halde efeyle olucak yada olmucak ama aşık olmuş olucak birinden birine yani deniz için sevinirken görücekleriniz içinde endişelenin bence
_keremcemim_ 14-05-08, 20:02 Merhabalar arkadaslar demekki Pelos saclarini
kestirmis üzülmedim desem yalan olur cok güzel saclari vardi, ama eminimki Pelosuma kisa sacta cok yakismistir güzele ne yakismazki :img-wink:
Kesin aradan bir kac yil gecicek, Deniz oglan dönücek Asli Doktor olur felan
of ozamanda Kavak Yellerinden ne eser kalir:img-cray:
Genclik Dizisi diye basladik, yavas yavas Genclikten cikti gibi
emilie_claire 14-05-08, 20:50 Merhabalar arkadaslar demekki Pelos saclarini
kestirmis üzülmedim desem yalan olur cok güzel saclari vardi, ama eminimki Pelosuma kisa sacta cok yakismistir güzele ne yakismazki :img-wink:
Kesin aradan bir kac yil gecicek, Deniz oglan dönücek Asli Doktor olur felan
of ozamanda Kavak Yellerinden ne eser kalir:img-cray:
Genclik Dizisi diye basladik, yavas yavas Genclikten cikti gibi
katılıyorum..
ben pelinin saçlarını çok seviyordum ama yaa..:(neyse ona yakısmıstır..
zaman atlaması yapıcaklar herhalde..
bu arada pelini gören arkadas,benzetmis olabilir misin?yoksa kesin o muydu?
zaman atlamasini yapicaklarsa...ve yeni sezonda zaman atlanmis olucaksa...pelinin sacini simdiden kestirmesi tuaf degil mi? o zaman su anda cekilen bölümlerde öyle görücegiz demektir....ya kafasina esipte kestiricek yada sezon finailinden önce zaman atlamasi yapicaklar....ama buda bana mantiksiz geliyor....yani yeni sezonla birlikte zaman atlamasi yapmalari aslinda daha dogru olur....(eger üc dört sene yapicaklarsa)
ama katiliyorum....genclikten birsey kalmicak o zaman
zaman atlamasini yapicaklarsa...ve yeni sezonda zaman atlanmis olucaksa...pelinin sacini simdiden kestirmesi tuaf degil mi? o zaman su anda cekilen bölümlerde öyle görücegiz demektir....ya kafasina esipte kestiricek yada sezon finailinden önce zaman atlamasi yapicaklar....ama buda bana mantiksiz geliyor....yani yeni sezonla birlikte zaman atlamasi yapmalari aslinda daha dogru olur....(eger üc dört sene yapicaklarsa)
ama katiliyorum....genclikten birsey kalmicak o zaman
diğer sayfaları okumadım ama pelinin saçlarını kestirdiği konuşuluo galiba. ama ben annesi ve kardeşiyle nişantaşında gezerken gördüm onu bugün. (sürekli nişantaşında gezio zaten kendisi :D saçları topluydu ama kestirmemiş.
valla herkez ayri birsey diyor....izleyip görücegiz :)
bu arada diziden bir gün önce....ve baslik ne kadar yavas ilerliyor....kimsenin ne yazasi var nede birseyleri tartisma istegi....zaten tartisilabilicek pekte birsey kalmadi ki :)
ya pelin ve ibrahim gecen hafta bizim okuldaydı festival için ve pelinin saçlarıda gayet uzundu eğer bi hafta içinde kestirmişse bilemem tabii. bu arada ibrahımde çok yakında diziye donecegini söyledi. birbirlerine çok yakışıolardıı:love05:
mine ve efe çekimde olduğu için gelememiş...
aslı..deniz 14-05-08, 22:12 Arkadaşlar beklediğimiz açıklama geldi !
tamam ark böle bişi söledi admini ama daha sonra böle bi açıklama daha yaptı ve ben bunu sizinle paylaştım ama görmeyenler için bida yazıyom hiç dokunmadan:
''Arkadaşlar İbrahim Kendircinin 2 hafta dizide olmadığını söylemiştim fakat bu değişti.Bu sezonun sonuna kadar dizide yok.Tabiki senaryo gereği.Dizide Haziran ortasında tatile giriyor.''
yani admin ilk açıklamadan sonra bu açıklamayı yaptı malesef sezon sonuna kadar yok off off:img-cray:
vay demek Pelin saclarini kestirmis.. cok güzel saclari vardi yaa:icon_sorr
ama eminimki cok yakismistir yeni sac modeli..!
peruk falan degil ama dimi, eminmisiniz?!.. zaman atlamasi falan deniliyoda.. sonra bosuna heveslenmiyim:icon_sorr
4 yil zaman atlamasi coook yaaaa.. olmasin okadar coook.., Denizde fikir degistirsin, yalniz 2 yil kalip dönsün..;)
Röpörtajina göre agustosta yayindalar ozaman görürüz anca Denizi sanirim, bekide haziran sezon finalindede gelir, aman insallah!!!
Pelin saçını mı kestirmiş :D
Merak ettim şimdi. Çok kısa olmamıştır umarım ben onun uzun saçlarını çok seviyorum.
İbrahim 2 bölüm sonra gelsin ya.
Gelecek sezona kadar nasıl bekleriz biz :(
pelin saçlarınımı kestrimiş...demek sezon finalini çekecekler artık...arkadaşlar zaman atlaması %100 var o zaman..bence en iysiyi olur şu durumdan daha iyiy olur..
*SouLmate* 15-05-08, 07:49 Arkadaşlar Pelin ve İbrahim bir bahar şenliği için Kıbrısta bir okulu ziyaret etmişler.İbrahim orda kendisi de çok yakında diziye döneceğini söylemiş.
Pelinin saçını kestireceğini düşünmüyorum,ihtimal vermiyorum.Çünkü saçlarını çok sever:)İşim daha değerli demişse kestirmiştir belki ama:)
ba$i_belalim 15-05-08, 10:49 bugün "büyük gün"... dermisim.
nedense bölümü merakla beklemiyorum, fragman veya özet hic heyecanli degildi.
pelin sacini kestirmis, ama bunun zaman atlamasiyla ilgili degil diye düsünüyorum... kiz sacini kestiremezmi :img-wink: yani belki dizideki asli karakteri öylesine kuaföre gitmis olabilir, yani senaryoda.
bide özette baya efe-asli sinyalleri var. asli-efe askina hazir olalim haha
serseri_mayın90 15-05-08, 11:42 selam arkadaşlar 2 gündür yokum dolayısıyla haberlerden geri kaldım.. peloş saçlarınımı kestirmiş??nerden bilionuz. 2.fragman fln mı çıktı?
serseri_mayın90 15-05-08, 11:47 tama şimdi okudum biri görmüş pelini.. ama bu bölümde saçı kısa görmücez bence..artık haftayaa... zaman atlaması sinyalleri var kimbilir belki deniz döner.. yada aslı öylesine kestirmiş olur..
pelın saclarını mı kestırmıs:( ben onu uzun saçlarını çok seviyodum nasıl kıymıs ya bakalım kısa halı nasıl merak ettım sımdı:img-wink:
heralde zaman atlaması olucak
http://img394.imageshack.us/img394/6452/n1174771034495023941mw2.jpg
bu resımdekı metın yanı ferıt aktuğ değil mi???
nedim_bahar 15-05-08, 13:31 geçen hafta ortaya çıkması gereken olay bu hafta açıklığa kavuşuyor Canan'ın Murat ile kaçtığını ilk başta söylemesi lazımdı Kamil bey zaten kesin değil miydi öğreneceği hem madem ki öğrenmesini istemiyodun Bilal'i niye manavda sakladın ki yani insan bi düşünür Hafize hiç gelmeyecek mi manava ya
Mine yine ortada kaldı ya ama sonunda çareyi babasıyla konuşmada buluyor
Şimdi işin en zor kısı Efe bu yeni patronuna evliyim dedi şimdi yemeğe de davet edildi peki kiminle gidecek kimse yok en mantıklısı Su böyle bi vesileyle belki yine bi araya gelirler...
Bir perşemce günündeyiz ve forum bomboş.
Alışamadım ben bu forumun sessizliğine.
Bu hafta pek olay yok sanırsam dizide (fragman ve özetten öyle anlaşılıyor)
Umarım Efe ve Aslı arasında tahmin ettiğimiz anlamda yakınlaşma olmaz.
herkese selam dostlar :) .
uzun süredir dersler okul :) . Falan derken yazamaz oldum buralara :) .
sizlere cok guzel bir haber vereyim dedim gelmişken . Kavak yelleri tv kamera arkasıı vidıo göruntusu resmi sitede bulunmaktadır.
burdan link vermicem :) . Lütfen bir zahmet www.kavakyelleri.tv/forumdan giriniz ...
teşekkürler Gizem
Arkadaşlar Pelin ve İbrahim bir bahar şenliği için Kıbrısta bir okulu ziyaret etmişler.İbrahim orda kendisi de çok yakında diziye döneceğini söylemiş.
Pelinin saçını kestireceğini düşünmüyorum,ihtimal vermiyorum.Çünkü saçlarını çok sever:)İşim daha değerli demişse kestirmiştir belki ama:)
oley süper haber bu :D :D
yönetmen kestir dediyse kestirmiştir acıdım bak şimdi :icon_sorr ama zaman atlaması olacaksa iyidir :D
bu arada akşam bencede efe aslı yakınlaşmasına hazır olun :icon_sorr aslı efeyle gidebilir o davete :icon_sorr ben bakmıycam dersleri bitireyim gelirim burda neler olmuş öğrenirim :)
Arkadaşlar kusura bakmayın ama söylemeden edemezdim...
4 yıl atlama olayı,saç kesimi vs.bunlar bana sadece bir diziyi hatırlatıyor!Beğeniyle izlediğim Aşk Oyunu...
Kavak Yelleri kendi gençlik halinden zaten iyice uzaklaşmıştı,artık diğer Türk dizilerinin senaryosunu alıp kopyalıyorlarsa da şaşırmam!
Sizce de haklı değil miyim?Böylesine bir tesadüf olamaz değil mi?
4 yıl atlama olayı,saç kesimi vs.bunlar bana sadece bir diziyi hatırlatıyor!Beğeniyle izlediğim Aşk Oyunu...
Kavak Yelleri kendi gençlik halinden zaten iyice uzaklaşmıştı,artık diğer Türk dizilerinin senaryosunu alıp kopyalıyorlarsa da şaşırmam!
1.si atlama olayı kesin değil....
2.si aşk oyununu kopyalayacaklarını sanmam...yani bu birazda klişe her dizide oluyor zaman aşımı...hatırla sevgilidede var bunada çalıntı diyemeyiz ya :img-pilot
1.si atlama olayı kesin değil....
2.si aşk oyununu kopyalayacaklarını sanmam...yani bu birazda klişe her dizide oluyor zaman aşımı...hatırla sevgilidede var bunada çalıntı diyemeyiz ya :img-pilot
Ben çalıntı demedim arkadaşım..Sadece inandırıcı olmayacak..Ve çoğu kişi de diğer dizilerde gördüğü için artık böyle olayları Kavak Yelleri'nin ayrıcalığı kalmayacak..
Kesin olup olmayacağı hakkında benim de bilgim yok,sadece olursa çok kötü olucak!
Ben çalıntı demedim arkadaşım..Sadece inandırıcı olmayacak..Ve çoğu kişi de diğer dizilerde gördüğü için artık böyle olayları Kavak Yelleri'nin ayrıcalığı kalmayacak..
Kesin olup olmayacağı hakkında benim de bilgim yok,sadece olursa çok kötü olucak!
ne demek istediğini anladım canım :)
eğer olursa her dizide var tuhaf olmayacak :)
asıl olmassa saçma olacak...deniz pat diye gelsin istemiyorum ben...dönüşü muhteşem olmalı :D
serseri_mayın90 15-05-08, 17:17 selamm=)
arkadaşlar pelinin saçını kestirmesini zaman aşımı olcak diye yorumlamak doğru değil.. sonuçta normalde de saçını kestirebilir..:img-wink:belki de dizide bi olaya bağlarlar:icon_whis
selamm=)
arkadaşlar pelinin saçını kestirmesini zaman aşımı olcak diye yorumlamak doğru değil.. sonuçta normalde de saçını kestirebilir..:img-wink:belki de dizide bi olaya bağlarlar:icon_whis
yönetmenden izinsiz kestiremiyor bildiğim ama kesinlikle zaman aşımı var demekde değil elbet :)
bu bölüm nasıl bitecek acaba paylaşırsınız artık benimlen :D
sen yine izlemicen mi cnm..:img-wink:
bende 5 dklık bi kısmını kaçırcam. artık burdan sorarım..:img-wink:
geriye kalan kısmını ben anlatmaya çalışırım:img-icecr
1 tane fragman çıktı demi.. ben başka görmedimm...
böhüüü yarın 3 tane sınavım var hem ibom yokken canım sıkılıo bakmıycam bu bölüme ama gelirim dizi varken nasıl gidio sizden öğrenirim :D :D
evet bitane çıktı...
vallah bu bölüm bir asli-efe öpüsme sahnesiyle biterse hic sasirmam...
aynen düşünsenize patronuna efe aslıyı eşi olarak tanıtıyor sonra ordan dönüşte yakınlaşıolar vee :img-cray:
paranoyak gördüm kendimi :kahve ben biraz daha çalışayım en iyisi :kahve
ba$i_belalim 15-05-08, 17:42 aynen düşünsenize patronuna efe aslıyı eşi olarak tanıtıyor sonra ordan dönüşte yakınlaşıolar vee :img-cray:
paranoyak gördüm kendimi :kahve ben biraz daha çalışayım en iyisi :kahve
evet is yemeginden sonra olabilir galiba... hani yemekte yeterince yakinlastilar, sonra efe asliyi eve birakiyor ve orda öpüsürler falan... :/ ay kesin öyle bitecek ya :/
serseri_mayın90 15-05-08, 17:44 vallah bu bölüm bir asli-efe öpüsme sahnesiyle biterse hic sasirmam...
ayy ağzınızdan yel alsın yaa. olmasın öle bişi:img-cray:
keşke karısı diye aslıyı tanıştırmasa..mine yada su gitse daha eğlenceli olurdu bence..:img-icecrtabi suyun gitmesini tercih ederdim:img-in_lo
vallah bu bölüm bir asli-efe öpüsme sahnesiyle biterse hic sasirmam...
varya oyle biterse ben o sahneyi yonetmenin basinda paralarim, yanid iz benim icin bitmis olur, simdi zaten tek bu dizi kaldi sabirsizlikla bekledigim eger buda zivanadan cikarsa, senarstleri bi guzel tebrik ederim, aferim dizyi mahvettiniz die!
ah ah deniz olcaktida efe asli askimi olcakti!
evet is yemeginden sonra olabilir galiba... hani yemekte yeterince yakinlastilar, sonra efe asliyi eve birakiyor ve orda öpüsürler falan... :/ ay kesin öyle bitecek ya :/
yaaa 6.hissim bu gece büyük bir süprizle bitecek diyor :img-blush
A)aslı efe yakınlaşması :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
B)ibonun geri dönüşü :love05:
A kuvvetli göründü ayy bayılazaam :img-cray:
serseri_mayın90 15-05-08, 17:55 efe için jnm hatta kendisini ewe kapatıyomuş bir süre çıkmıomış fln yha onu kimse anlamadığı için
hee ok.. şimdi çaktım.. duygudan dolayıdır bu.ayrıldı ya=).
tabi ben duyguyu çoktan kafamdan çıkardığım için aklıma gelmedi:img-hyste:img-hyste
emilie_claire 15-05-08, 18:16 oo ne kadar heyecanlı acaba aslı yada gönül vurulacak mı?:D
dizi daha yeni basladı ben basladım pufflamaya..
ı.love.sanem 15-05-08, 18:25 Ohanın başkanı. :)
Ne biçim yerde reklam koydular ya. Sanırım yeni senaristlerin yazdığı en iyi bölüm...
inş sonu aslı efe öpüşmesi ile biter :D
ayrıca aslı nie yere düştü ya
serseri_mayın90 15-05-08, 18:40 noluyo nasıl gidio efe süperkahraman oldumu :icon_whis
heyecan gelirse daha doğrusu deniz gelirse haber verin koşayım tv'ye :img-hyste
deniz yok ortalarda cnm=)
o işde halloldu.. metin efeye baya kızdı ama ölen yaralanan olmadı..bi aslı bayıldı..=)
suda sermeti çağırıyo gel diye..sermette sen istersinde gelmezmiyim diyo:img-hysteallahım çocuk aşık oldu yhaa:img-hyste
serseri_mayın90 15-05-08, 18:44 ayy şu cananı da yolmak lazımm..
bide bilale kızıyo neden gitmedin neden sen anlattın diye..
o senin için ne fedakarlıklar yapmış hala düşünmeden kızıyo..
eyvah canan benim laflarımdan nasibini alamıycak bu bölüm :) yüzsüz bilali o halde bıraktı bide hesapmı soruyo :hıh
Kürkçü dükkanı
Anladım
Yok
Çok döndüm
Çok dolaştım
Yok
En güzeli senin gözlerin
Gözlerin çocukluğumuz kadar sıcak
Ve gözlerin kalan ömrümüz kadar derin
Dönenlere küsme sakın
Sen dünyaya küsebilir misin?
Bil ki kimine göre baba ocağı
Kimine göre yar kucağı şu kürkçü dükkanı dediğin
Ve belki de her yolun sonundan sana dönmek
En güzel yanı şu gençliğin
Çünkü yok ki
Çok döndüm
Çok dolaştım yok
Ve ben de anladım
Aslı varken surete gerek yok
Ay bu canan manyadı mı ya?
Hem suçlu hem güçlü resmen.......:img-pilot
Yazık bide bilale kızıyo..:kahve
eFe de nasıl kurtardı aslyı yahu...süpermnım..kahrmnım..:img-hyste
Bu efeyede noldu yahu...1 kasa dioo e oha..:img-hyste alkol komasını girer öle yahu...:img-hyste
ya dikkat ettim de aslında dizideki en güzel kız su..gözleri falan cidden çok güzel, erkek olsam ben de sermet gibi hayran hayran bakardım :D
serseri_mayın90 15-05-08, 19:18 ayy ay inanmıyorumm efe suyu kıskandımı yoksaaa:img-hyste:img-hyste:img-in_lo:img-in_lo
kovdu sermeti :img-hyste
buna katilmiyorum su acidan....
her dizide zaman atlamasi olabilir...yani birebir günügününe izliyecek degiliz herseyi....
ama kavak yelleri icin zaman atlamasi bence aslinda cok daha erken....daha ileride yapilmasi gerekilen birsey diye düsünüyorum su anda olmamaliydi aslinda....ama dizinin gidisati o yöne kaymakta....ama kayiyor diyede askoyunuyla alaka kurucak degilim....neticede cok dizide var zaman atlamasi....ve dogal olarak zaman atlamasina görede....insanlar degisiyor...giyim tarzindan tut sac stiline kadar....kendimizin dört seneki önceki fotograflariniza baktigizda ne demek istedigimi gayet iyi anlarsiniz diye düsünüyorum ;)
ve dört sene üc sene iki sene farketmez....illa baska diziyle karsilastirmak icin senelerimi saymak lazim?
buna katilmiyorum su acidan....
her dizide zaman atlamasi olabilir...yani birebir günügününe izliyecek degiliz herseyi....
ama kavak yelleri icin zaman atlamasi bence aslinda cok daha erken....daha ileride yapilmasi gerekilen birsey diye düsünüyorum su anda olmamaliydi aslinda....ama dizinin gidisati o yöne kaymakta....ama kayiyor diyede askoyunuyla alaka kurucak degilim....neticede cok dizide var zaman atlamasi....ve dogal olarak zaman atlamasina görede....insanlar degisiyor...giyim tarzindan tut sac stiline kadar....kendimizin dört seneki önceki fotograflariniza baktigizda ne demek istedigimi gayet iyi anlarsiniz diye düsünüyorum ;)
ve dört sene üc sene iki sene farketmez....illa baska diziyle karsilastirmak icin senelerimi saymak lazim?
katılıyorum bende bunu söylemek istemiştim :)
oley sermet kovuldumu ayy dizi iyiyemi gidiyo yoksa efe su olursa aslı efede olamaz :D neyse ben yinede bakmıycam
bu arada bende diziyi izlemiyenlerdenim yorumlardan dogru takip ediyorum :D
kimsenin vurulmicagi belliydi zaten birsey kacirmamisim :P
sermetin konuk oyuncu olmasi zaten gidiciligini gösterir ki galiba efe kovmus....kiskandimi...hm bilmiyorum belkide is prensibine uymuyordur is yerinde cocugun birilerine asilmasi ahahah :P
Oha efe..Karı dio resmen..:img-hyste Zevce,eş.......:img-hyste
Ay bu bilalede üzülüyorum ya...Ah canan..:img-cray: Ay bunlarda gidiyo diziden yani aslınn annesi ve babası....Allahm dizide kim kalıyo ya..:img-cray:
*SouLmate* 15-05-08, 19:38 bu arada bende diziyi izlemiyenlerdenim yorumlardan dogru takip ediyorum :D
sermetin konuk oyuncu olmasi zaten gidiciligini gösterir ki galiba efe kovmus....kiskandimi...hm bilmiyorum belkide is prensibine uymuyordur is yerinde cocugun birilerine asilmasi ahahah :P
Ayy kıskansa ne güzel olurdu hee Efe-Su:img-in_lo
Amaan pırt ben diziyi izlemiyorum ki bana ne oluyosa:hıh
bu arada bende diziyi izlemiyenlerdenim yorumlardan dogru takip ediyorum :D
bu bölüm kimse izlemiyo canlı yayın yapan yok valla :D :D
fragmanda heyecansızdı zaten :) aslı vurulmıycak belli :) reytingler düşer artık :)
ben konuk oyuncuları sevmiyorum zaten :hıh diziden hemen çıkarcaklar diye ya öyküsü yarım kalıyo yada pataküte çıkıo :D
efe aslı yakınlaşmasıda yakındır :D
serseri_mayın90 15-05-08, 19:40 ayy efe mineylemi gitcek:img-hyste
suyla değil ama istediğim gibi işte=) aslıyla gitmesinden iyidir. yani sonra aslı-efe olur sinir olurum:icon_sorr
komediler bunlar yaa. kesin çok gülcez:img-hyste
pamela kim yaa:img-hyste
Oha efe..Karı dio resmen..:img-hyste Zevce,eş.......:img-hyste
Ay bu bilalede üzülüyorum ya...Ah canan..:img-cray: Ay bunlarda gidiyo diziden yani aslınn annesi ve babası....Allahm dizide kim kalıyo ya..:img-cray:
mine ve sit com ailesi :img-hyste :img-hyste
Aslının annesigil neden gidiolar anlamadım :icon_whis neyse ö.değil zaten...efe ve aslı olunca karışcak kimsede kalmaz fenamı :img-tomat
Ay bunlar beraber mi gitcek...:img-hyste
Allahım çok komikler yahu...Kaç yıldır evli olduklarına Mine 3 dio efe 1 dio :img-hyste
Anamm kavga ediyolarr...:)
ayy efe mineylemi gitcek:img-hyste
suyla değil ama istediğim gibi işte=) aslıyla gitmesinden iyidir. yani sonra aslı-efe olur sinir olurum:icon_sorr
aaaa mine ilemi gidecek :) oley :) leyn mine efe olmasın :img-tomat yok daha neler :img-tomat ayyy kendimi tutmalıyım bakmıycam bakmıycam bakmıycam :)
*SouLmate* 15-05-08, 19:43 Ya anlamadım Efe Mineyle nereye gidiyor :img-hyste
Balo Çay Günü Altın Günü falan mı var?
Hafizeler nereye gidiyor?
Ne karısı zevcesi eşi Efe dama mı çıktı:img-hyste
Arkadaşlar Mine ve Sit com ailesi ne alaka
Ne oluyoruz:img-hyste
serseri_mayın90 15-05-08, 19:45 saç kestirme olayını artık anlamış olduk..zaman aşımı fln değil..
su saçını kestirmesini önerdi:img-wink:
yaa mine efeyle gitcek çok güzel ama osman amca bi kıllık çıkarcak gibi geliyo bana.umarım çıkarmaz. yoksa aslıyla gider:icon_sorr
Ay bunlar beraber mi gitcek...:img-hyste
Allahım çok komikler yahu...Kaç yıldır evli olduklarına Mine 3 dio efe 1 dio :img-hyste
Anamm kavga ediyolarr...:)
ayyy komedimi var şimdi :butch:
nerde bitecek acaba :img-help:
Gazozum galiba patrona mineyi karısı olarak tanıştırdı :)
diğer soruların cevapları mevcut değil bende :img-hyste
*SouLmate* 15-05-08, 19:47 Hafize nereye gidiyor?
Anlamadım ben:img-hyste
Ah kıyamam Aslışımın Pelinimin saçları gitti mi şimdi?:img-cray:
Kimbilir diziyi izlerken ne üzülmüştür onlar benim saçlarımdı diye:img-cray:
Saçlarını çok seviyor Pelinim kıyamam o saçlara ya:img-cray:
saç kestirme olayını artık anlamış olduk..zaman aşımı fln değil..
su saçını kestirmesini önerdi:img-wink:
gitti güzelim saçlar eyvah eyvah :img-cray: :img-cray: :img-cray:
hmm tüh boşuna ümitlenmişim gerzek ben :img-hyste :img-hyste :img-hyste
canlı yayın için thanks :)
e o zaman ibom haftayada gelmez :img-cray: o zaman ibonun saçlar niye gitti :icon_sorr
ayy efe mineylemi gitcek:img-hyste
valla güzel olur mineyle giderse....bu esim pamela der :img-hyste
bu arada canan hakkinda dediklerinize katiliyorum....hangi hakla bilale hesap soruyor ki.....zaten bu olayin elbet ortaya cikicagi belliydi....heralde birgün gelicekti anne baba antepe kizimizi görmeye gidelim diceklerdi....olmadi leman söylerdi zaten....
Mine bu sefer gerçketen haklı..
Osmn amca kızına doğru düzgün babalık yaptı mı ki ?
En azından cem sonradan öğrendi ama kızıyla ilgilenmeye çalışıyo :img-icecr
serseri_mayın90 15-05-08, 19:52 evet korktuğum başıma geldi.. ne güzel mineyle gidiyodu yaa ağlamak istiyorummmmm:img-cray::img-cray::img-cray: aslıyla gitcek şimdi.. oysa mineyle yada suyla git |