Tüm Versiyonu Göster : Kavak Yelleri - Bölüm Yorumları (Arşiv 16)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

emilie_claire
30-04-08, 14:01
bende aslı ve deniz'ciyim ama senin gibi düşünmüyorum ayrıca bence asıl şimdi heycanlı deniz ne zaman döncek,deniz yokken aslı ve umut arasında neler olcak,duygu yüzünden efe aslı'ya kırılcakmı,duygu gidince efe ne yapcak,canan ve murat arasındaki yakınlaşmanın sonu ne olcak,efe'nin işi nasıl gidicek vs vs...bunun gb bir çok soru var cvp larını merak ettiğim ve bence bu kadar merak edilicek sorular varsa bu dizide heycan bitmemeş demektir benim için tabi herkesin fikri farkılıdır tabiki...

doğru,çok soru isareti var ama,bunlarınn hemen çözüme ulasabileceğin inanıyorum ben..ve pek de heyecanlı bulmuyorum,normal bir dizi gibi ilerliyor ..

sehhhhra
30-04-08, 14:08
artık dizide tahmin bile yapılmıyor. çünkü her karakter kendisinden beklenmeyecek şeyler yapıo. her an her şey olabilir konumundayız.

captainsparrow
30-04-08, 14:17
m-d de birşey yoktu ki:img-hysteolduğunu farzeden arkadaşların gördğü birşeydi sadece...a-d ve m-d yi aynı kefeye koymak da ayrı saçma...

fragmanı izlemedim artık fragmanlar da dizinin içeriği kadar boş zaten...özeti okudum o da çok basit.herşeyi anlatıyor...

dizi yavaş mı ilerliyor hızlı mı bilemeyeceğim ama tek bildiğim berbat ilerlediği...

sehhhhra
30-04-08, 14:21
evet m-d konusunda captainsparrowa katılıyorum bende.
yani deniz istese mine ile olabilirdi. minede dünden razı zaten. ama deniz yanaşmadı.

serseri_mayın90
30-04-08, 14:28
bence dizi yavaş ilerlemiyor.. yavaş ilerleyen a-d kavuşması yada barışması diyelim..
sehhhhra dediğin gibi gidişat hakkında tahmin yürütmek çok güç.çünkü karakterler çok değişiyor yani eski bölümlerde şu şöle yapcak bu böle olcak deseler inanmazdım dediğim şeyler oluyoo..

serseri_mayın90
30-04-08, 14:31
merhaba kızlarrrrr:D:D
istanbul kokusu aldım burda vallahi hemen damladım:img-hyste

fragmam içler acısı yav... deniz sahiden gidiyor....
zeynebim aynen yaaa bende harika bi kavuşma istiyorum:D:D ne bu böyle deniz mineyle birlikte oldu olalı ağlayan ağlayana:icon_whis

efeyede kuzu gerçekleri sezdireyim diyor ama malesef lafı ağzına yiyor efe çokk özür dileyecek aslıdan umarım fazla üzülmeden aklı başına gelir:img-wink:
ah ececim sen gelmişsin ben çıktım..

istanbul kokusuna mı geldin:img-hyste:img-hyste

bence aslı efenin tepkisinden dolayı efeye kızmıcak.. ama onun gerçekleri görmesi için uğraşcak.. umarım efe biran önce duygunun ne olduğunu anlar zaten bu hafta gidiyor büyük ihtimalle:happy0064

Zeynep-
30-04-08, 14:37
m-d de birşey yoktu ki:img-hysteolduğunu farzeden arkadaşların gördğü birşeydi sadece...a-d ve m-d yi aynı kefeye koymak da ayrı saçma...

fragmanı izlemedim artık fragmanlar da dizinin içeriği kadar boş zaten...özeti okudum o da çok basit.herşeyi anlatıyor...

dizi yavaş mı ilerliyor hızlı mı bilemeyeceğim ama tek bildiğim berbat ilerlediği...

evet nolur ad ve md^'yi aynı kefeye koymayalım ad fazlasıyla ağır basar :good:
tamamen katılıyorum yorumuna :good: bölümler yavaş ve berbat gidiyor bence :icon_sorr bu bölüm sonunda gelişme olur inş :icon_sorr

sehhhhra
30-04-08, 14:38

istanbul kokusuna mı geldin:img-hyste:img-hyste

bence aslı efenin tepkisinden dolayı efeye kızmıcak.. ama onun gerçekleri görmesi için uğraşcak.. umarım efe biran önce duygunun ne olduğunu anlar zaten bu hafta gidiyor büyük ihtimalle:happy0064

inşallah gider şu duygu ya. gitsinde kurtulalım. aslı, efe konusunda en mantıklı şekilde hareket eder.

tugchemre
30-04-08, 14:40
selam gençlik

kimimiz a-d istedik :happy0064 kimimiz m-d hepimizin istediğide gerçekleşti bişekilde...sonuna kadar a-dci olmaya devam edicem dizi nası biterse bitsinde ben sonuma yazdım bile...artık a-d ydi yok m-d ydi kavgası saçma geliyo...artık ne yazıkki aslı umut var ve deniz gelince m-d de olacak artık geçelim bu aşklarıda birazda efemizle ilgilenelim bence...duygunun bi şeyler peşinde olduğu kesindi...sonunda ortaya çıkyor olan suya oldu...biz orda denizi paylaşırken bu diziyi asıl götüren karakteri çok ihmal ettik benim görüşüme göre...

begummm
30-04-08, 14:42
inşallah gider şu duygu ya. gitsinde kurtulalım. aslı, efe konusunda en mantıklı şekilde hareket eder.
Duygu kalıcı değil zaten.
Konuk oyuncu olarak dizide.
Yakında Efe onun gerçek yüzünü görür ve Duygu gider :D

sehhhhra
30-04-08, 14:51
Duygu kalıcı değil zaten.
Konuk oyuncu olarak dizide.
Yakında Efe onun gerçek yüzünü görür ve Duygu gider :D

oh oh çok sevindim.
Efe Su ya dönsün ve tekrar orijinal çift olsunlar.
sonuna kadar aslı-deniz ve efe-su.

<GüMüŞ>
30-04-08, 14:52
herkese merhabalar...
dört gözle beklediğimiz fragmanımız çıktı malum...ilk bölümde denizin bavulunu toplama sahnesinden sonra fragmanda gözlerim hep denizin bir daha görünmesini aradı fakat umduğum gibi deniz fragmanda başka hiç görünmedi:icon_sorr...bunun için üzüldüm çünkü deniz karakterine kızgınlığım sürsede dizinin bir köşesinde suçlu yada suçsuz bulunmasını istedim:img-fie:...umarım deniz ne şekilde olursa olsun geri döner çünkü boşluğu kısa süre sonra fark edilecektir...
aslı ile umut'a gelince...çok şirinler,çok tatlılar,çok uyumlular:img-in_lo...ama olmuyor işte...ne kadar uyumlu olsalarda ben aslı ile denizi istiyorum:img-blush...umut'un fragmanda aslının beni düşündüğü ilk an demesi ve yüzündeki gülümseme aslıya ne kadar aşık olduğunun açık bir kanıtı...umut gün geçtikçe bağlanıyor aslıya...aslıda gün geçtikçer umut veriyor umuta...sonunun nasıl olacağını açıkcası tahmin bile edemiyorum:kahve...
gelelim aslının duygu'yu telefon konuşmasında duymasına...duygu'nun ilk baştan beri efe'yi sadece bir anlık heves ve vakit geçirmek olarak görmesi apacık ortadaydı:fighting2...bunu aslının öğrenmesi iyi oldu ama efe duysa daha güzel olurdu...çünkü efe aslıya inanmakla kalmıyor birde kızıyor...tabi o da haklı bir yandan nede olsa sevdiği kadın...ama gerçekleride en yakın zamanda görmeli:icon_mad:...bakalım aslı nasıl kanıtlayabilecek onuda gelecek bölümümüzde göreceğiz...
bu bölümde denizi görmemenin acısı olacak içimde...kısacası perşembeyi iple çekiyorum...cananmı aa birde o var dimi...ona artık pek yorum yapamıyorum bi murat bi bilal arasında mekik dokuyor garibim ne diyebilirimki umarım o da doğru yolu bulur ve bu karmaşıklıktan kurtulur:img-music...sevgiyle kalınbye...

Zeynep-
30-04-08, 14:54
selam gençlik

kimimiz a-d istedik kimimiz m-d hepimizin istediğide gerçekleşti bişekilde...sonuna kadar a-dci olmaya devam edicem dizi nası biterse bitsinde ben sonuma yazdım bile...artık a-d ydi yok m-d ydi kavgası saçma geliyo...artık ne yazıkki aslı umut var ve deniz gelince m-d de olacak artık geçelim bu aşklarıda birazda efemizle ilgilenelim bence...duygunun bi şeyler peşinde olduğu kesindi...sonunda ortaya çıkyor olan suya oldu...biz orda denizi paylaşırken bu diziyi asıl götüren karakteri çok ihmal ettik benim görüşüme göre...

slm Tuğçem :img-icecr

bende sonunu yazdım 36bölüklük ad arşivimde :img-in_lo finalide kafamda yaptım zaten :love05:

biz bu tartışmaları zamanında çok yaptık...artık başka yerlere bakalım ... kimsenin fikri değişecek değil bana göre ad sonuna kadar başkasına göre md ...

su kurudu anacım ... taktıklarımı var kız kendi halinde yuvarlanıp gidiyor ... efem desen komik değil :icon_sorr aslıma kızıyor bu bölüm :icon_sorr ama aslının onun iyiliği için birşeyler yaptığını göremiyor :icon_sorr aşkın gözü kör işte napsın :icon_sorr o kadar kör ki duygununun ona aşık olmadığını bile göremiyor :icon_sorr

İbomda şu an Antalyadadır kızlar falan :hıh neyse dinlensin biraz :img-hyste belki döndüğünde au çoktan olmuş olur :icon_sorr

bilmem farkındamısınız karekterlerin ne yöne sapacağını hesap etmek çok zor :icon_sorr

deren1970
30-04-08, 14:58
Madem sayfalarınızda şu sıralarda tahminleriniz var, bende kusur kalmıyayım di mi:img-hyste

Ben orijinal diziye taktığımdan oradakinide birebir yaşatacaklarsa ne Efe-Su'yu Efe-Aslı'ya hazır olun derim:img-hyste Efe'de Deniz öğrndiğinde ne emaneti Deniz oğlan öyle şeyler bizim çocukluğumda kaldı der:img-hyste

Sevgiler

Zeynep-
30-04-08, 15:04
Madem sayfalarınızda şu sıralarda tahminleriniz var, bende kusur kalmıyayım di mi:img-hyste

Ben orijinal diziye taktığımdan oradakinide birebir yaşatacaklarsa ne Efe-Su'yu Efe-Aslı'ya hazır olun derim:img-hyste Efe'de Deniz öğrndiğinde ne emaneti Deniz oğlan öyle şeyler bizim çocukluğumda kaldı der:img-hyste

Sevgiler

haklısın Fatoş abla :img-hyste

en korktuklarımız başımıza gelio valla bakalım sırada ne var :img-hyste

başımıza düşmedik kiremit kalmadı yahu :img-hyste

haşmet hafize bilal üçkeninde heyecan dorukta bakalım hafize kimi seçecek :img-hyste

Apple101
30-04-08, 15:09
Okul u birincilikle bitirmişmişte aslında saf veya sakar değilmişte ne saflar gördüm okul 1.si veya sonuncusu :img-hyste

dizimizde bir gecelik ilişkiler moda oldu denizcim bence buna şaşırmamak gerek :) ama benimde anlamadığım kız 24 saat denizi özlerken onu düşünürken umut beyin karar beklemesi :hıh

doğru diyorsun Zeynep'cim bir moda aldı başını gidiyor :icon_whis
önce Mine&Deniz, sonra Efe&Duygu..sırada kim var acaba? :img-hyste

bence de Mine&Deniz diye bir şey yoktu hiç..zaten konunun işlendiği bölüm sayısından bile senaristin ağırlığı Aslı&Deniz aşkına koyduğu anlaşılıyor :)

bence dizi yavaş ilerliyor..heyecanda kalmadı bana göre.. :(

Zeynep-
30-04-08, 15:15
doğru diyorsun Zeynep'cim bir moda aldı başını gidiyor :icon_whis
önce Mine&Deniz, sonra Efe&Duygu..sırada kim var acaba? :img-hyste

bence de Mine&Deniz diye bir şey yoktu hiç..zaten konunun işlendiği bölüm sayısından bile senaristin ağırlığı Aslı&Deniz aşkına koyduğu anlaşılıyor :)

bence dizi yavaş ilerliyor..heyecanda kalmadı bana göre.. :(

son sahneyi çok merak ediyorum bu sefer acabe ne saçmalayacaklar :img-hyste

urlaya gitseler ve urlada kar yağsa bile şaşırmam artık :img-hyste kırmızı kar ama :img-pilot

Apple101
30-04-08, 15:16

Sevgiler

ben bu diziden herşey bekliyorum artık :)

ya Aslı'yı Efe'yle birleştiriler (sinyal vermişlerdi nasıl olsa :icon_whis) ya da Umut'la.. sağ gösterip sol vurabilirler...ama o zaman da gerçekten çok saçma olur..Efe&Aslı kardeşliği nerde kalır?

SuluSaray
30-04-08, 15:19
Umutun espirilerine takmissiniz kizlar ama cocuk stand upci degil, kizlar zaten öyle hafif espirilerden hoslanir :D Zaten asli gülüyor ya siz ona bakin.
Duyguya sinir oldum ben yaa, hem cocuga sevgilim diyor sonra iste burda kalmistik diyip öpüyor sonra telefondada zaten sıkıldım diyor.
Öyle yapacagi belliyi zaten ama efede hemen üstünde düsmemesi gerekirdi.
Zaten eminim efe o gün onu barda öpmeseydi duygu buna bakmazdi bile :kahve

Apple101
30-04-08, 15:24

urlaya gitseler ve urlada kar yağsa bile şaşırmam artık :img-hyste kırmızı kar ama :img-pilot

son sahne şöyle olabilir: Aslı ve Umut öpüşürken Mine onları görüyör :img-hyste fotoğraf çekiyor..
Murat'ın telefonundan gizlice aldığı Deniz'in numarasına o çektığı fotoğrafa yolluyor :img-hyste Mine'nin telefonuna mesaj iletildi raporu geldiği anda Aslı Mine'yi görüyor..şaşkın yüz ifadesi ekrana yansırken bölüm bitiyor :img-hyste

çok saçmaladım galiba :img-hyste Aslı&Umut aşkına hayır :)

Urla'ya ne zaman gidecekler acaba? Deniz belki İstanbul'a değil, Urla'ya gelir..Deniz'in gelişiyle de sezon finali yaparlar..:icon_whis

Zeynep-
30-04-08, 15:30
son sahne şöyle olabilir: Aslı ve Umut öpüşürken Mine onları görüyör :img-hyste fotoğraf çekiyor..
Murat'ın telefonundan gizlice aldığı Deniz'in numarasına o çektığı fotoğrafa yolluyor :img-hyste Mine'nin telefonuna mesaj iletildi raporu geldiği anda Aslı Mine'yi görüyor..şaşkın yüz ifadesi ekrana yansırken bölüm bitiyor :img-hyste

çok saçmaladım galiba :img-hyste Aslı&Umut aşkına hayır :)

Urla'ya ne zaman gidecekler acaba? Deniz belki İstanbul'a değil, Urla'ya gelir..Deniz'in gelişiyle de sezon finali yaparlar..:icon_whis

olurmu olur valla :img-hyste

dizinin adını değiştiriyorum :img-blush

BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE :img-hyste :img-hyste

tugchemre
30-04-08, 15:31
müziklerimi açtım dinliodum sevmekten hiç usanmam başladı ve aklıma ilk gelen sahne nedense aslıyla denizin kavuştuğu sahne geldi ne güzel sölemişlerdi sevdiklerini ne güzel sarılmışlardı...evet geçti biliorm artık geçmişten hatıra olarak kaldılar ne acı ama kabullendim...

serseri_mayın90
30-04-08, 15:34

zenepcim ne karı yaa:img-hyste:img-hyste valla bu saatten sonra ben her tülü kombinasyona açığım.. aslı-efe ihtimali olduktan sonra... canan-efe de olur yani:img-hyste

Apple101 tahminin süper=)

Zeynep-
30-04-08, 15:38
müziklerimi açtım dinliodum sevmekten hiç usanmam başladı ve aklıma ilk gelen sahne nedense aslıyla denizin kavuştuğu sahne geldi ne güzel sölemişlerdi sevdiklerini ne güzel sarılmışlardı...evet geçti biliorm artık geçmişten hatıra olarak kaldılar ne acı ama kabullendim...

:img-cray: :img-cray: :img-cray:

o ilk film
o 6.his
o ilk aşkı haykırış
o ilk maviş gözlümsün deyiş
o ilk öpüş :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ben sizde tutuklu kaldım :love05:

maziyle yaşayacaz bundan sonra kabullenmek en iyisi Tuğçem :img-in_lo

bu bölüme gelince 2 seçenek var bu ilişki için o 2 seçeneğin ikisininde kilidi aslıda...

1-Hadi yoluna eyvallah
Mutlu ol gülüm işallah
Sen geçen günün ardından
Bi başına kalma inşallah deyip Denizi unutup umut veya efe ile olacak

veya ;

2-Dön gel dön gel alışamam yokluğuna
Affettim dön gel savaşamam yokluğunla

diyecek ama bunlar yine haftaya sarkacak bye

tugchemre
30-04-08, 15:43
aslı umuta sığınacak efeyle arası bozulacak ama sonunda efe yine anlayacak bu bölüm böle geçip gidecek...asıl fırtına diğer bölümde kopacak...deniz gelecek tabi hiçbişeyi bıraktığı yerde bulamayacak...aslı umutla efe ortalarda mine yine peşinde aslının umutla olmasını hazmedemeyecek ve mineye sığınacak aslı gibi aşık olmasada mineyi sevecek en azından sevdiğini sanıcak...gelelim aslıya deniz geleeck onu unuttuğunu sanacak en başta aklı karışacak ama mantığı onunda denizle olamayacağını söyleyecek ve umutu seçecek derken sezon finali gelecek herkes karışık herkes paramparça...tek kestiremediğim efe ve su umarım onlar yeniden birleşirde bu diziyi izlemek için bi nedenim olur...

Apple101
30-04-08, 15:56
tahminimi beğendiğiniz için sağolun :img-hyste
ama yine de ben bu tahminin çıkmamasını umuyorum..:icon_sorr

Zeynep'cim dizinin yeni adını tuttum :img-hyste çok isabetli olmuş..

Tuğçe'cim umarım söylediğin gibi olmaz :icon_sorr Aslı Umut'a sığnacaktır büyük ihtimal..sonuçta onu tek güldürebilen o olacak..Efe'yle de arası açılırsa Aslı&Umut sahnelerini daha sık görmemiz kaçınılmaz olacak :icon_sorr
ama Aslı Deniz'i kalbinden o kadar çabuk atamaz, atarsa çok saçma olur..
o yüzden Umut hayatına soktuğu gibi kalsa onun için daha iyi bence..

Duygu Efe'yi terk ettiğinde o da kuzu'yla arası bozuk olduğu için, Mine'ye de hala soğuk davrandığı için teselliyi Su'da arayacak..ve belki yine birlikte olacaklar..

ups!
30-04-08, 16:13
sanırım bu hafta 2. fragman yok!bana açıkçası bilerek vermediler gibi geliyor.nedense içime şöyle birşey doğdu.diğer sahnelerde deniz var da biz deniz'i gitmiş diye düşünelim diye mi 2. yada 3.fragmanı koymadılar.çünkü senaristler seyircilerin görmek istemediği süpriz sahneleri göstermemek için fragmanları azaltıyorlar.geçen haftalarda 3 hatta 4 fragman olduğuda oluyordu!ama bu hafta 1 fragman!

ba$i_belalim
30-04-08, 16:38
hersey yavas mi ilerliyor? ahaha arkadaslar :img-hyste biz 1 aydir neyi tartisiyorduk... hersey BIR ANDA oldu diye. hersey bence cok hizli ilerliyor, belkide cok fazla hizli. örnek duygu-efe

ben yeni senaristlerden pek memnun degilim, ama bu bir gercek: diziye heyecan gertirdiler... ama nasil bir sekilde yaptilar, ayri bir konu tabi.

ve hatirliyorumki, bir zamanlar o kadar sIkIlmIstimki kyyi izlerken... kardesim kyyi bile "cok sIkIcI oldugu icin, urla bölümler cok daha güzel ve heyecanliydi" diye birakmisti diziyi. :img-hyste

yani her ne kadar berbat bir hale getirdilerse diziyi :/ en azindan biraz heyecanli oldu, tabi ayni zamanda vah halimize :icon_whis

CSI U.R.L.A istanbuldaki bölümlerden en güzeliydi. :/

emilie_claire
30-04-08, 16:46
senaristler kolaya kaçarak heyecan getirdi diziye,oysa ki baska yollardan da pekala yapabilrlerdi bunu..ve artık ky izlerken hiçbir sekilde zevk almıyorum..
yaa bilmiyorum ama,bana zaman asımı yapmicaklar gibi geliyor,umarım yanılıyorumdur..

ba$i_belalim
30-04-08, 16:49
senaristler kolaya kaçarak heyecan getirdi diziye,oysa ki baska yollardan da pekala yapabilrlerdi bunu..ve artık ky izlerken hiçbir sekilde zevk almıyorum..
yaa bilmiyorum ama,bana zaman asımı yapmicaklar gibi geliyor,umarım yanılıyorumdur..

ben zaten istanbula tasinirken diziden zevk almamaya baslamistim. istanbul diziyi mahvetti bence.
simdi ise hic tadi tuzu kalmadi diyebiliriz.

banada öyle geldi, zaman atlamasi kesin yapmiicaklar...

jojoo
30-04-08, 17:13
ben zaten istanbula tasinirken diziden zevk almamaya baslamistim. istanbul diziyi mahvetti bence.
simdi ise hic tadi tuzu kalmadi diyebiliriz.

banada öyle geldi, zaman atlamasi kesin yapmiicaklar...

e zaman atlamsı olmazsa deniz ya gitmemiş olur ki gitti.yada denizi önümüzdeki sezon görürürz ki bu da imkansız:img-yes:.ben denizin birkaç gün kalıp geleceğini zannetmiyorum neden mi.Çünkü deniz telefon nosunu değiştirmiş ve kimseye vermemesi içinde babasını uyarmış.anlıyacağınız iş ciddi.bu gidişin zaman atlamsı olmadan dönüşü olmaz bana göre :img-wink:

ups!
30-04-08, 17:21
bence 4 tane seçenek var!

a) zaman atlaması yapacaklar ,seneler sonra deniz geri dönecek!

b)zaman atlaması yapmayacaklar ,2. sezona kadar deniz amerikada olacak ve oradaki başına gelecek olayları göstereckler deniz'in!

c)zaman atlaması yapmayacaklar ,deniz'i 2.sezon görücez.(ki bence bu en zayıf ihtimal.çünkü deniz'i çoğu kimse görmek isteyecektir.başrol oyuncusu olmadan bir diziyi yürütmek büyük risk!sonuçta esas oğlan deniz!)

d)zaman atlaması yapmayacaklar,deniz bir olay sonucu ya da daha fazla dayanamayıp geri gelecek!

bence b ve c şıkkı olmasın.a ve d olmasını sterim şahsen,bizzat,kendim!:img-wink:

benim aklıma gelen ihtimaller bunlar!:icon_whis

serseri_mayın90
30-04-08, 17:28
bence 4 tane seçenek var!

a) zaman atlaması yapacaklar ,seneler sonra deniz geri dönecek!

b)zaman atlaması yapmayacaklar ,2. sezona kadar deniz amerikada olacak ve oradaki başına gelecek olayları göstereckler deniz'in!

c)zaman atlaması yapmayacaklar ,deniz'i 2.sezon görücez.(ki bence bu en zayıf ihtimal.çünkü deniz'i çoğu kimse görmek isteyecektir.başrol oyuncusu olmadan bir diziyi yürütmek büyük risk!sonuçta esas oğlan deniz!)

d)zaman atlaması yapmayacaklar,deniz bir olay sonucu ya da daha fazla dayanamayıp geri gelecek!

bence b ve c şıkkı olmasın.a ve d olmasını sterim şahsen,bizzat,kendim!:img-wink:

benim aklıma gelen ihtimaller bunlar!:icon_whis

hangisi olur bilmiyorum ama c olursa ibrahim baya bi tatil yapcak o kesin:img-wink:
b de olmaz gibi geliyo bana..
en mantıklısı d=)

jojoo
30-04-08, 17:30
e şıkkı da olabilir

e şıkkı ne mi?

E)aslı denizin yokluğuna daha fazla dayanamz ve atlar uçağa gelir deniz oğlanın yanına.veya dediği gibi okyanusu aşar gelir bulur denizi.:):img-hyste

ada-1903
30-04-08, 17:34
e şıkkı da olabilir

e şıkkı ne mi?

E)aslı denizin yokluğuna daha fazla dayanamz ve atlar uçağa gelir deniz oğlanın yanına.veya dediği gibi okyanusu aşar gelir bulur denizi.:):img-hyste

evet!! :img-hystesozu vardi zaten emdigi sutu burnundan getiricekti hani..bence e olsun :good: yeterki su ikili birbirini bulsun..umut kim ya? nasil girdi aralarina iki gunde? yok yok kesinlikle Asliya okyanus yuzecegi gunler gorundu..:img-in_lo

ups!
30-04-08, 17:39
valla fragmandan gördüğüm kadarıyla aslı hiç okyanusu aşacak gibi gelmiyor.umut'a alışmaya başlamış gibi!:icon_sorr

seni hiç sevmedim umut oğlan!babanıda sevmezdim!:img-wink:aslı'dan uzak dur!bide kızın tam can evinden vuracak sözler söylüyor.şu an yanında olan tek kişi o!efe aslı'ya trip yapıyor!su mine ile geziyor!aslım da kıyamam yanında umut var tek.oda umut'u kabul edecek gibi.aslı tam umut'u kabul edecek deniz 'de tam o sırada dönecek.bakıcak ki aslı deniz'i unutmuş hemen sevgili bulmuş.görürsün sen aslı deyip mine ile olmasın?:icon_sorr
of of!:icon_sorr

dark_life
30-04-08, 17:55
valla fragmandan gördüğüm kadarıyla aslı hiç okyanusu aşacak gibi gelmiyor.umut'a alışmaya başlamış gibi!:icon_sorr

seni hiç sevmedim umut oğlan!babanıda sevmezdim!:img-wink:aslı'dan uzak dur!bide kızın tam can evinden vuracak sözler söylüyor.şu an yanında olan tek kişi o!efe aslı'ya trip yapıyor!su mine ile geziyor!aslım da kıyamam yanında umut var tek.oda umut'u kabul edecek gibi.aslı tam umut'u kabul edecek deniz 'de tam o sırada dönecek.bakıcak ki aslı deniz'i unutmuş hemen sevgili bulmuş.görürsün sen aslı deyip mine ile olmasın?:icon_sorr

yok canım artık mineyle olmaz bence aslı dediin gibi umuta alışmış bile ya umut yakışıklı çocuk hoş çocuk ama aslıyla olmasın mineyle olsun ben dnizle aslıyı çok özledim bambaşka aşkları vardı zaten denizide göremiycez artık amerikada olcak efede mi yoksa aslıya küscek duygu hakkında söledikleri yüzünden:icon_sorr

ups!
30-04-08, 18:02
yok canım artık mineyle olmaz bence aslı dediin gibi umuta alışmış bile ya umut yakışıklı çocuk hoş çocuk ama aslıyla olmasın mineyle olsun ben dnizle aslıyı çok özledim bambaşka aşkları vardı zaten denizide göremiycez artık amerikada olcak efede mi yoksa aslıya küscek duygu hakkında söledikleri yüzünden:icon_sorr

efe beyimiz aslı duygu hakkındaki gerçekleri söyledi diye trip yapıyor aslı'ya!arkadaşlar arasında olur böyle şeyler.efe gerçekleri görünce aslı'nın gönlünü alacaktır.ama fazla almasın,dostluk boyutunda kalsın!

bencede mine -umut olsun.nasıl olsa umut'u beğenen çok kişi var!özellikle mine'yi seven arkadaşlar!mine ile olsun işte!ben artık ne umut'un ne mine'nin ne de başka birinin bu birbirini seven çiftimizi ayırmasını istemiyorum.artık aslı-deniz efsanemiz geri dönsün ya!

biz bu aşkı çok özledik!:img-in_lo

emilie_claire
30-04-08, 18:04

bunlar geçici şeyler,ben şundan eminim ya:aslı'yla deniz de hep birbirlerini sevecek, eğer olursa aslı yalnızca umut'un yanında kendini iyi hisseettiği için olacak,deniz de bir nevi mine'yi o olaydan sonra mecbur hissettği için..

4ewerbrucas
30-04-08, 19:10
ya arkadaşalr ben denizin röportajını izledim ztn diziye ara vericeklermiş temmuz sonu gibi yeniden çekimlere başlanıcakmış ağustosda da urlada başlıckamış ztn bitmesine ne kadar kaldı ki yazın olan bölümlerde deniz gelir diye düşünüyorum...

SuluSaray
30-04-08, 19:14
efe beyimiz aslı duygu hakkındaki gerçekleri söyledi diye trip yapıyor aslı'ya!arkadaşlar arasında olur böyle şeyler.efe gerçekleri görünce aslı'nın gönlünü alacaktır.ama fazla almasın,dostluk boyutunda kalsın!

bencede mine -umut olsun.nasıl olsa umut'u beğenen çok kişi var!özellikle mine'yi seven arkadaşlar!mine ile olsun işte!ben artık ne umut'un ne mine'nin ne de başka birinin bu birbirini seven çiftimizi ayırmasını istemiyorum.artık aslı-deniz efsanemiz geri dönsün ya!

biz bu aşkı çok özledik!:img-in_lo

Evet canim mesela ben tam beni tarif etmissin :img-hyste
Ama keske Minenin karsisina ciksaydi umut. Bunun olmamasida tabiki galiba Asli enverin röportajdaki gibi Deniz Mineye dönecek demesinden kaynaklaniyor.
Deniz gelince belki Mineyle olur ama cok mantiksiz aslinda, cünkü amerikadan sadece asli onu kabul ederse döner. Hersey cok karisik aslinda.
Yine en cok aci ceken belkide mine, cünkü baskasiyla hic denemedi baskasina sans vermedi cikmak icin, asli simdi denizi sevsede ona kizgin o yüzden umutla cikip belllkiii onu unutabilir iyi vakit gecirebilir umut kötü bisi degil. Yine yalniz kalan acilarla yüzlesen malesef minem:img-cray:

4ewerbrucas
30-04-08, 19:32
Evet canim mesela ben tam beni tarif etmissin :img-hyste
Ama keske Minenin karsisina ciksaydi umut. Bunun olmamasida tabiki galiba Asli enverin röportajdaki gibi Deniz Mineye dönecek demesinden kaynaklaniyor.
Deniz gelince belki Mineyle olur ama cok mantiksiz aslinda, cünkü amerikadan sadece asli onu kabul ederse döner. Hersey cok karisik aslinda.
Yine en cok aci ceken belkide mine, cünkü baskasiyla hic denemedi baskasina sans vermedi cikmak icin, asli simdi denizi sevsede ona kizgin o yüzden umutla cikip belllkiii onu unutabilir iyi vakit gecirebilir umut kötü bisi degil. Yine yalniz kalan acilarla yüzlesen malesef minem:img-cray:

aynen cnm acı çeken hep mine ama kötü olan da hep mine nedense ayrıca aslı dediğiniz gibi umuta alışmış gibi duruyor denzi oğlan aklıan gelmiyor pek ama denizden ayrıldığındna beri kimseyle olmadı hep üzüldü cnm benim:img-cray:

emilie_claire
30-04-08, 19:40
aynen cnm acı çeken hep mine ama kötü olan da hep mine nedense ayrıca aslı dediğiniz gibi umuta alışmış gibi duruyor denzi oğlan aklıan gelmiyor pek ama denizden ayrıldığındna beri kimseyle olmadı hep üzüldü cnm benim:img-cray:

deniz oğlan aklına gelmiyor mu?..
bana niyeyse hiç öyle gelmedi,hatta umut'un yanında olma sebebi de belki de dneizi unutabilmek..

emilie_claire
30-04-08, 19:50
ama bak denizi unutabilmek için niye başkasına gidiyor madem çok seviyor aslı başka birisini rahat olarak kullanabilecek tip o zaman:img-icecr

ben baskasına gidiyor mu dedim?..
aslı çok zor bir dönem geçiriyor ve sadece onun yanında kendini iyi hissediyor,yani böyle birine ihtiyacı var..en yakınındaki kisi efe'ydi ama onla da büyük ihtimal araları bozulacak..

4ewerbrucas
30-04-08, 19:59
ben baskasına gidiyor mu dedim?..
aslı çok zor bir dönem geçiriyor ve sadece onun yanında kendini iyi hissediyor,yani böyle birine ihtiyacı var..en yakınındaki kisi efe'ydi ama onla da büyük ihtimal araları bozulacak..

ama umuta gidiyor ilgisine de karşılık vericek sevgili olmayacaklar demeyin gidişat onu gösteriyor bende istemem ama öyle olucak bu durumda denize aşık gene umutu kullanıyor olmucak mı ya karışık şeyler düşünüyorum:img-icecr

SuluSaray
30-04-08, 20:24
ama umuta gidiyor ilgisine de karşılık vericek sevgili olmayacaklar demeyin gidişat onu gösteriyor bende istemem ama öyle olucak bu durumda denize aşık gene umutu kullanıyor olmucak mı ya karışık şeyler düşünüyorum:img-icecr

Evet canim gercekten yazdigin hersey cok mantikli geliyor.
Gidisat öyle gösteriyor. Asli Umutla birlikte olmasa bile ona alisacaktir hep yaninda olacaktir bu nedenlede en sonunda yine bir karar vermesi gerekir, nede umutta aslidan birseyler bekliyor. Ama asli madem bu kadar seviyor affetmesi lazim denizi diye düsünüyorum. Güven tabi cok önemli ama zaten ders oldu bu denize bir daha yapmaz. Minenin ama hemen denizin pesine düsmedigine sevindim, artik bosversin biraksin bence o sevdikce deniz kiymet bilmiyor bu aralar.

Zeynep-
30-04-08, 20:31

evet malesef :img-cray:

yaptığın hiç affetmedim videosunu izliyorum upscum ayyy böyle ellerim falan buzgibi oldu :img-cray: burhanla neşelenmiştim ne güzel :img-cray:

öyle olacak bencede aslında aslı karekteri öyle bişi yapmazdı ama evrim geçirio :img-cray:

şöyle 21.bölüm malum sahneye falan bakayım bende :love05: hey gidi günler hey :img-in_lo

ups!
30-04-08, 20:45
ben eğer aslı umut olursa izlemeye dayanamam bırakırım o zaman her perşembe tekrarları izlerim :)

bende atv avrupadan baktım burhanmakbule sarmaş dolaş falan :img-hyste

yaa ne video yapmışsın cnm yaaa oturdum ağlıyorum :img-cray:

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

aslı-umut olursa izlerim ama şu şekilde olursa!aslı umut' u sevmiyecek halen aklı deniz'de olacak!o zaman sorun yok.çünkü gerçekten sevenler elbet birgün kavuşacaktır!araya mine'de girse,umut'ta girse onlar birbirini yine bulur!çok küçük emrah gördüm kendimi!:img-cray:

bu arada çok güzel bir şarkı buldum yeni videom için!:img-in_lo

Zeynep-
30-04-08, 20:45
hem düşündürücü hem komik bölümleri özledim :img-cray:

teyze: içinde kalan parçayıda çıkardım. namussuz nasılda sokmuş yavrucağı
deniz: yavrucak?
alp: aslıı
efe: namussuz?
teyze: arııı
deniz: e alp?
efe namusluymuuuş.
aslı: deniz
deniz: aslı
aslı: efe
efe: deniz
mine: çocuklar
efe: sue ellen

hatırladınmı upscum bu bölümü deniz nasılda kıskanmıştı sonra aslı mineye inat affetmişti :love05: orda alp piyondu burdada umut öyle olsa keşke :img-cray:

Zeynep-
30-04-08, 20:49
aslı-umut olursa izlerim ama şu şekilde olursa!aslı umut' u sevmiyecek halen aklı deniz'de olacak!o zaman sorun yok.çünkü gerçekten sevenler elbet birgün kavuşacaktır!araya mine'de girse,umut'ta girse onlar birbirini yine bulur!çok küçük emrah gördüm kendimi!:img-cray:

bu arada çok güzel bir şarkı buldum yeni videom için!:img-in_lo

neymiş acep :icon_whis

Aslı sevse belki bende izlerim bölümler uyuz derken kastım buydu kim kimle olcak belli değil :img-cray:

ibosuz bölümler nasıl ilerleyecek bir fikrim yok :img-cray: geri gelir diye umuyordum ama fragman umutlarımı suya düşürdü :img-cray: deniz bir kaç bölüm yok :img-cray: birde bu bölüm aslı ve umut o denizle aslı ilk kez tam öpüşcekken efe gelmişti ya ordalar birde öpüşürlerse falan :img-cray: :img-cray:

ups!
30-04-08, 20:55
hem düşündürücü hem komik bölümleri özledim :img-cray:

teyze: içinde kalan parçayıda çıkardım. namussuz nasılda sokmuş yavrucağı
deniz: yavrucak?
alp: aslıı
efe: namussuz?
teyze: arııı
deniz: e alp?
efe namusluymuuuş.
aslı: deniz
deniz: aslı
aslı: efe
efe: deniz
mine: çocuklar
efe: sue ellen

hatırladınmı upscum bu bölümü deniz nasılda kıskanmıştı sonra aslı mineye inat affetmişti :love05: orda alp piyondu burdada umut öyle olsa keşke :img-cray:

hatırlamam mı zeynepçim!aklımdan hiçbiri çıkmıyor!
aslı ve deniz'in sınava girdikleri gün nasıldı?nasıl sarılmışlardı öyle?
arabada dönerken mine aramıştı!
deniz:alo mine naber?
Aslı'da deniz'in taklidini yapmıştı!çok tatlıydı ya!

aslında ben fragmandan iyi birşeyler çıkarmak adına şunu düşünüyorum.bu hafta 1 fragman çıkardılar.bana sanki bu bölümde deniz'i görecez ama biz deniz2in gittiğini düşünelim diye fazla fragman çıkarmadılar gibi geldi bana!umarım düşündüğüm gibidir!:icon_whis

Zeynep-
30-04-08, 21:09
hatırlamam mı zeynepçim!aklımdan hiçbiri çıkmıyor!
aslı ve deniz'in sınava girdikleri gün nasıldı?nasıl sarılmışlardı öyle?
arabada dönerken mine aramıştı!
deniz:alo mine naber?
Aslı'da deniz'in taklidini yapmıştı!çok tatlıydı ya!

aslında ben fragmandan iyi birşeyler çıkarmak adına şunu düşünüyorum.bu hafta 1 fragman çıkardılar.bana sanki bu bölümde deniz'i görecez ama biz deniz2in gittiğini düşünelim diye fazla fragman çıkarmadılar gibi geldi bana!umarım düşündüğüm gibidir!:icon_whis

umarım yaa :img-cray:

banada deniz bölüm sonuna doğru gelecek gibi geliyor :img-cray: inşallah yanılmayız :img-cray: deniz gelse nolcakki au yu görüp mineye gidecek :img-cray:

repliklerde coşuyorum bende ne komik ne duygusal sahnelerimiz varmış :img-icecr

kurşun adres sormazki yaktın beni en derinden depremlerde yine yüreğim yangınlar çaresiz döngel yine sev beni sar sevgine sevgimi nefes gibi muhtacım sana :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

emilie_claire
30-04-08, 21:09
neymiş acep :icon_whis

Aslı sevse belki bende izlerim bölümler uyuz derken kastım buydu kim kimle olcak belli değil :img-cray:

ibosuz bölümler nasıl ilerleyecek bir fikrim yok :img-cray: geri gelir diye umuyordum ama fragman umutlarımı suya düşürdü :img-cray: deniz bir kaç bölüm yok :img-cray: birde bu bölüm aslı ve umut o denizle aslı ilk kez tam öpüşcekken efe gelmişti ya ordalar birde öpüşürlerse falan :img-cray: :img-cray:

hayır olamaz öpüsemezler..
o aslıyla denize özgüydü..:(

Zeynep-
30-04-08, 21:13
hayır olamaz öpüsemezler..
o aslıyla denize özgüydü..:(

:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

evet inşallah öyle birşey olmaz tamda o sahnede deniz geliomuş :img-cray:

aslı:şekeri böyle koyduktann sonra bi fiyonk yapıyosun işte pembeyse pembeyle maviyse maviyle gerçi ben de daha çok yeni öğrendim ama işte yapıyorum bişeyler deniz sen dinlemiyomusun beni
denizardon ya dalmışım
aslı:yani yüzümde bu kadar dalıncak ne var anlamadım
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ups!
30-04-08, 21:17
zeynep ne öpüşmesi ya!aslı'nın dudaklarına deniz'den başkasının dudağı değmemeli!(her ne kadar deniz'in başkasına değsede!:icon_sorr)

şeker paketlerken ki deniz'in aslı'ya bakışlarını unutamam!:img-in_lo

emilie_claire
30-04-08, 21:19
:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

evet inşallah öyle birşey olmaz tamda o sahnede deniz geliomuş :img-cray:

aslı:şekeri böyle koyduktann sonra bi fiyonk yapıyosun işte pembeyse pembeyle maviyse maviyle gerçi ben de daha çok yeni öğrendim ama işte yapıyorum bişeyler deniz sen dinlemiyomusun beni
denizardon ya dalmışım
aslı:yani yüzümde bu kadar dalıncak ne var anlamadım
:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

ben gidiyorum sanırım..
46 bölüm içinde en tatlı,en masum sahneydi....
denizin o bakısları hala gözümün önünde..

ups!
30-04-08, 21:25
amaan pırt :img-hyste :img-hyste

pardon varmısın yokmusun burhana bakıyorumda :img-hyste :img-hyste

bencede değmemeli ama kendimizide hazırlaryalım :)

o bakışlar 42.bölümdede vardı ahh ahh :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

42.bölümde efe'nin doğum gününde demi?eşşek kafalı deniz!ya çok merak ediyorum.deniz'in gidişi susukundu ama dönüşü bakalım nasıl olacak!inşallah daha fazla üzmez bizi senaristler!hemen barışmasınlar sorun değil.benim tek istediğim ikisi başkalarını sevmesinler!hep birbirilerine aşık kalsınlar!zaten öyle olmalıda işte senaristler!anladınız siz onu!:img-wink:

bu arada burhan izdivaçtaki kadınlara da dedi!amaan pııırt!:img-hyste

Zeynep-
30-04-08, 21:33
42.bölümde efe'nin doğum gününde demi?eşşek kafalı deniz!ya çok merak ediyorum.deniz'in gidişi susukundu ama dönüşü bakalım nasıl olacak!inşallah daha fazla üzmez bizi senaristler!hemen barışmasınlar sorun değil.benim tek istediğim ikisi başkalarını sevmesinler!hep birbirilerine aşık kalsınlar!zaten öyle olmalıda işte senaristler!anladınız siz onu!:img-wink:

bu arada burhan izdivaçtaki kadınlara da dedi!amaan pııırt!:img-hyste

:img-hyste :img-hyste :img-hyste evet adam hergittiği yerde antipati kazanıo :img-hyste

evet nasıl bakmıştı orda :img-in_lo çok kötü birşey denizin yaptığı aslı affetmemekte haklı ama birden başkasıyla olursa hemen unutrsa yaşananların nekadar anlamı kalırki :img-cray: 2.bir şans vercekmi yoksa umutamı gidecek bütün soru işareti bundan ibaret artık :icon_sorr

ups!
30-04-08, 21:39
:img-hyste :img-hyste :img-hyste evet adam hergittiği yerde antipati kazanıo :img-hyste

evet nasıl bakmıştı orda :img-in_lo çok kötü birşey denizin yaptığı aslı affetmemekte haklı ama birden başkasıyla olursa hemen unutrsa yaşananların nekadar anlamı kalırki :img-cray: 2.bir şans vercekmi yoksa umutamı gidecek bütün soru işareti bundan ibaret artık :icon_sorr

bana umut'la olacak gibi geliyor ama umut'u sevmiyecek.deniz'i unutmak için!tabi umarım deniz bu durumda aslı'ya inat mine ile çıkmaz!:icon_whis

emirdag_güzeli
30-04-08, 21:52
bana umut'la olacak gibi geliyor ama umut'u sevmiyecek.deniz'i unutmak için!tabi umarım deniz bu durumda aslı'ya inat mine ile çıkmaz!:icon_whis

yok bu kdar cocuksu olmaz bence deniz, bencede asli umutá bir umut verdi sonucta ve onu daa uzmemek icin ve deniz'e de unutmak icin umut ile bir iliskiye girecektir ama asli daha cok arkadaslik olarak ama umut daha cok sevigili olarak bu iliskiye bakacaktir zaten iliskileri olsa bile uzun surmez umut'a anliyacaktir ki asli halen denizi seviyor ve onu da sevmedini..

ups!
30-04-08, 22:02
yok bu kdar cocuksu olmaz bence deniz, bencede asli umutá bir umut verdi sonucta ve onu daa uzmemek icin ve deniz'e de unutmak icin umut ile bir iliskiye girecektir ama asli daha cok arkadaslik olarak ama umut daha cok sevigili olarak bu iliskiye bakacaktir zaten iliskileri olsa bile uzun surmez umut'a anliyacaktir ki asli halen denizi seviyor ve onu da sevmedini..

ben senaristlerin umut'u deniz'e rakip olsun diye çıkardıklarını düşünüyorum.umut kolay vazgeçmiyecek aslı'dan!asıl rakip efe idi ama 41.bölümdeki aslı-efe bakışmasına verilen tepkiden sonra'bir u dönüşü yapılarak umut rakip olarak çıktı deniz'in karşısına!ve bence aralarında baya bir rekabet yaşanacak gibi geliyor.sonuçta aslı insanları kullanıp atacak bir yapıya sahip değil.deniz dönse bile aslı deniz'e ne kadar aşık olsada umut'u kırmamak için ayrılmayabilir!

ada-1903
30-04-08, 22:32
ben senaristlerin umut'u deniz'e rakip olsun diye çıkardıklarını düşünüyorum.umut kolay vazgeçmiyecek aslı'dan!asıl rakip efe idi ama 41.bölümdeki aslı-efe bakışmasına verilen tepkiden sonra'bir u dönüşü yapılarak umut rakip olarak çıktı deniz'in karşısına!ve bence aralarında baya bir rekabet yaşanacak gibi geliyor.sonuçta aslı insanları kullanıp atacak bir yapıya sahip değil.deniz dönse bile aslı deniz'e ne kadar aşık olsada umut'u kırmamak için ayrılmayabilir!

bencede bir kiskanclik oyunu oyanacaklar aralarinda butun bir sezon..
herkes baskasini sevecek ama gururlari yada hatalari dogru insanlarla beraber olmalarinin arasina girecek..:kahve

Umut belki dizinin sonuna kadar kalacak ama asla Aslinin sevdigi haline gelmeyecek..o hep orada onlardan biri gibi olacak sanirim biraz Su gibi..
Ama en nihayetinde herkes gercekten yorgun dusup,pes ettiginde yani herkes buyudugunde gercek ask cikacak ortaya buda tabi Asli&Deniz olacak buyuk ihtimal..cunku inkar edilemeyecek kadar guzel seyler yasadilar beraberliklerinde bir cok insanin yasamadigi mucadele ettiler beraber olmak icin bir zamanlar..ben en kisa zamanda bugunu beklicem..cunku Asli&Deniz oldugu gun -super uclu Efe-Deniz-Asli dostluguda geri donmus olacak..ki ben zaten bu diziyi sevmemin en buyuk iki nedenide bunlardi..:happy0064

yani Asli&Deniz ayriyken hic birsey dogru gitmiyor..ne ask,ne dostluk,ne mutluluk..:love05: Deniz oglan geri gelsin..elbet dogru zaman,dogru mekan,dogru anda Asli yine Deniz'ine kavusur..:img-in_lo

ups!
30-04-08, 22:37
bencede bir kiskanclik oyunu oyanacaklar aralarinda butun bir sezon..
herkes baskasini sevecek ama gururlari yada hatalari dogru insanlarla beraber olmalarinin arasina girecek..:kahve

Umut belki dizinin sonuna kadar kalacak ama asla Aslinin sevdigi haline gelmeyecek..o hep orada onlardan biri gibi olacak sanirim biraz Su gibi..
Ama en nihayetinde herkes gercekten yorgun dusup,pes ettiginde yani herkes buyudugunde gercek ask cikacak ortaya buda tabi Asli&Deniz olacak buyuk ihtimal..cunku inkar edilemeyecek kadar guzel seyler yasadilar beraberliklerinde bir cok insanin yasamadigi mucadele ettiler beraber olmak icin bir zamanlar..ben en kisa zamanda bugunu beklicem..cunku Asli&Deniz oldugu gun -super uclu Efe-Deniz-Asli dostluguda geri donmus olacak..ki ben zaten bu diziyi sevmemin en buyuk iki nedenide bunlardi..:happy0064

yani Asli&Deniz ayriyken hic birsey dogru gitmiyor..ne ask,ne dostluk,ne mutluluk..:love05: Deniz oglan geri gelsin..elbet dogru zaman,dogru mekan,dogru anda Asli yine Deniz'ine kavusur..:img-in_lo

:good: aynen!umarım dizinin sonunda gerçek aşk kazanır!zaten bize göre kazansada kazanmasada gerçek aşk aslı-deniz'dir.
biz onları başkalrıyla görsekte onların birbirilerini sevdiğini bildiğimiz sürece hiç problem yok!

ada-1903
30-04-08, 22:43
:good: aynen!umarım dizinin sonunda gerçek aşk kazanır!zaten bize göre kazansada kazanmasada gerçek aşk aslı-deniz'dir.
biz onları başkalrıyla görsekte onların birbirilerini sevdiğini bildiğimiz sürece hiç problem yok!

eveet! kesinlikle oyle! O kadar guzel bir ask izlettilerki bize..en azindan bize bunu borclular! En guzel, en icten,en.. ask onlarinki gercekten..koca bir sezon ayri ama birbirlerini severek ve dusunerek gecirseler bile sonunda birlesmeleri bile bir hayli guzel olur..cunku gercekten onlarin aski bir baska oluyor :img-in_lo
cicekler aciyor, kuslar sarki soyluyor, Super Uclu geri donuyor, ah ah havada ask kokusu oluyor..ne nimet bu askta iste bir senaristler bilemiyor kiymetini bu guzelim askin :img-hyste
Pelibosuz bir bolum kotu olacak..gelicek bolum umarim donmus olur Deniz oglan..kaldigimiz yerden mucadeleye devam eder!:img-cray:

_keremcemim_
30-04-08, 22:57
Ya Ben DenizOglanin yeniden Gelmesini istiyorum ya...
Of bizim 4lümüz gidemez ya :( ah nerde eski
Kavak Yelleri :) of of :(

sweetymelis
30-04-08, 23:01
Arkadaşlar bide bişiy dikkatimi çekti...
eskiden ben ne zaman baslıga girsem mine&aslı kavgası olurdu...
ama şimdi sanıyorumki bıktınız yada vazgeçtniz bu kavgadan...
ama şimdide ne zaman baslıga girsem ağlamalar,feryatlar,aslı&deniz,aslı&deniz diye ölmeler
bilmem kaçıncı bölüm replikleri,aslıdeniz sahnelerinden replikler,anılar,urladaki aslı&deniz bakısmaları falandı filandı ki artk zaten ne zaman girsem aslı&denizcilerden baska kimse görmüyorum...
yani gerginlik yaratsın diye söylemiyorum ama sanırım bu kadar çok baskı mine&denizcileri [ki onlarada her zaman saygı duymak lazım] sıkılmış ki bölüm yorumları baslıgında fazla göremiyorum ben onları...yada mesela su&efe aşkını destekleyenler vs vs
bende aslı&denizciyim sakın yanlıs anlanmasın gerginlikte çıkmasın lütfen:(
ama düşüncemi belli ettim...sanırım buda hakkım :img-tomat
ortadan pat diye dalmadım umarım gördüklerimi söyledim :img-blush :img-wink:

ada-1903
30-04-08, 23:13
Arkadaşlar bide bişiy dikkatimi çekti...
eskiden ben ne zaman baslıga girsem mine&aslı kavgası olurdu...
ama şimdi sanıyorumki bıktınız yada vazgeçtniz bu kavgadan...
ama şimdide ne zaman baslıga girsem ağlamalar,feryatlar,aslı&deniz,aslı&deniz diye ölmeler
bilmem kaçıncı bölüm replikleri,aslıdeniz sahnelerinden replikler,anılar,urladaki aslı&deniz bakısmaları falandı filandı ki artk zaten ne zaman girsem aslı&denizcilerden baska kimse görmüyorum...
yani gerginlik yaratsın diye söylemiyorum ama sanırım bu kadar çok baskı mine&denizcileri [ki onlarada her zaman saygı duymak lazım] sıkılmış ki bölüm yorumları baslıgında fazla göremiyorum ben onları...yada mesela su&efe aşkını destekleyenler vs vs
bende aslı&denizciyim sakın yanlıs anlanmasın gerginlikte çıkmasın lütfen:(
ama düşüncemi belli ettim...sanırım buda hakkım :img-tomat
ortadan pat diye dalmadım umarım gördüklerimi söyledim :img-blush :img-wink:

yo bencede onlarin gordukleri bir isigi benim goremedigimi saniyorum bazen bende merak ediyorum keske daha cok Efe&Su yada Mine&Deniz mantik cercevesinde yorumlar olursa neden olmasin..ben bazen bir yorumun ardindan gidip o bolumu bir daha izliyorum..o oyle gormus ben boyle gormusum diyorum ama bu demek degildirki benim Asli&Denizi ozlememden vaz gectigim..cunku bu dizide olan nadir birseydi onlar..:)

ben mesela Gonul&Metin'e bayiliyorum keske onlarada ozgun bir sure tanisalar bolumlerde..cunku her ikisinide izlemek cok keyif veriyor bana heleki Metinin Gonulun annesinin zamanlarinda Metin efendi oldugu zamanlar..:img-hyste

Ama simdiki KY baktigimizdada cokta konu olmadigini goruyoruz..yani sanki hersey paramparca ve bir turlu toparlanamiyor gibi..o yuzden pek yadirgamamak gerek eskileri ozleyenleri cunku eskilerde bu diziyi sevmemizi saglayan bir cok sey vardi..izleyip gorecegiz hepimizde zaten bu hikayenin nereye gittigini:img-icecr

sweetymelis
30-04-08, 23:19
yo bencede onlarin gordukleri bir isigi benim goremedigimi saniyorum bazen bende merak ediyorum keske daha cok Efe&Su yada Mine&Deniz mantik cercevesinde yorumlar olursa neden olmasin..ben bazen bir yorumun ardindan gidip o bolumu bir daha izliyorum..o oyle gormus ben boyle gormusum diyorum ama bu demek degildirki benim Asli&Denizi ozlememden vaz gectigim..cunku bu dizide olan nadir birseydi onlar..:)

ben mesela Gonul&Metin'e bayiliyorum keske onlarada ozgun bir sure tanisalar bolumlerde..cunku her ikisinide izlemek cok keyif veriyor bana heleki Metinin Gonulun annesinin zamanlarinda Metin efendi oldugu zamanlar..:img-hyste

Ama simdiki KY baktigimizdada cokta konu olmadigini goruyoruz..yani sanki hersey paramparca ve bir turlu toparlanamiyor gibi..o yuzden pek yadirgamamak gerek eskileri ozleyenleri cunku eskilerde bu diziyi sevmemizi saglayan bir cok sey vardi..izleyip gorecegiz hepimizde zaten bu hikayenin nereye gittigini:img-icecr

eet canım bnm dizide 2.favori çiftim onlar mesela
metinin gönülle birlikte dansa gitmeleri falan mükemmeldi :img-hyste

ÇAKIL85
30-04-08, 23:27
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=51904

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

İyi Yorumlar
Bölüm Sorumlusu
Çakıl

batuhan_gumus
01-05-08, 06:43
aaa ilk ben yeni yazıyorum cok sevindim
bugün kavak yelleri var inşallah izliyecem
yine çok güzel olucak deniz gitti ya
uff:img-cray:

kavak yelleri saat 20.00 de diyelim 20.15 te :happy0064

ecemsi
01-05-08, 07:13

istanbul kokusuna mı geldin

bence aslı efenin tepkisinden dolayı efeye kızmıcak.. ama onun gerçekleri görmesi için uğraşcak.. umarım efe biran önce duygunun ne olduğunu anlar zaten bu hafta gidiyor büyük ihtimalle

kuzucummm dün yazmışsın bunu çıkmak zorunda olduğum için okuyamadım:)
istanbul kokusu duydum ve geldim hemen ama sen çıkmıştın:img-hyste

denizin resme eklenmeiş internete yolun açık olsun yazmışlar valla ben bu hallerini görünce bi garip oluyorum.. herhalde kendimi onların yerine koyuyorum ve gerçekten çok üzücü..

aslıya iyiki görüntüsünü bıraktı... hep söylüyorum denize çok kızgınım ama gitmesinede üzüldüm onsuz kavak yellerini düşünemiyorum şuanda:img-cray:

efede umarım anlar kuzucum....yine klasik bi sahne izliycez aslı efeyi uyardı efe duyguyu savundu sonra duygu terkedicek efe yine aslıya sığınıcak yine klişeleşmiş bi görüntü olucak 36. bölümden itibaren olduğu gibi:img-wink:

wyand0tte
01-05-08, 08:11
Heheheyyyy geldiş kavak yelleri günü...deniz giitti..umut inş aslıyla olucak efe umarım duygunun uyuzluğunu anlıcak...umarım su ile biraz vakit geçirirlerdi bir kaynaşma olur...:happy0064

dlk_love
01-05-08, 08:49
bence efe su tekrar olması imkansız hatta ben şunu düşündüm şimdi duygu efe'yi bırakınca onu aslı teselli edicek bölece birbirlerine yakınlaşıcaklar aralarında bişi olucak yani senaristlerde bence bunun için bu duygu efe ilişkisi yaptılar çünkü aslı'yla efe pat diye olamazdı bişey bulucaklardı onlarda bunu buldular ve ben efe aslı olsun çok istiyorum

wyand0tte
01-05-08, 09:49
bence efe su tekrar olması imkansız hatta ben şunu düşündüm şimdi duygu efe'yi bırakınca onu aslı teselli edicek bölece birbirlerine yakınlaşıcaklar aralarında bişi olucak yani senaristlerde bence bunun için bu duygu efe ilişkisi yaptılar çünkü aslı'yla efe pat diye olamazdı bişey bulucaklardı onlarda bunu buldular ve ben efe aslı olsun çok istiyorum

yok canım efe aslı olmasın onlar kardeş gibi ya...madem efe aslı yapacaklar umut neden girdi araya acaba aslıyı teselli eden umut..bence aslı efeyi tessli edecek ama umutla olacaklar gibi gelio bana...4 arkadaş büsbütün ayrılırlar efe aslı olursa...

deren1970
01-05-08, 10:24
yok canım efe aslı olmasın onlar kardeş gibi ya...madem efe aslı yapacaklar umut neden girdi araya acaba aslıyı teselli eden umut..bence aslı efeyi tessli edecek ama umutla olacaklar gibi gelio bana...4 arkadaş büsbütün ayrılırlar efe aslı olursa...

Yok yine laf söylemeden duramıyacağım. Canım benim Yiğit Güralp bile yazmadı mı Aslı-Efe isteniliyor diye, dolayısıyla Umut girdiyse o birkaç bölümlük seyirciye verilen mesajda şu oluyor bu durumda Aslı Deniz'i affetmiyor, bu sırada hayatına birini sokmaya çalıştı ama olmadı, işte tam bu sırada aslında hayatına sokacak kişinin Umut değilse Efe olduğunu anlayacaktır mantığıdır.

Efe içinde işte Su'yla birşeyler yaşadı, bu yaşadıkları onu biraz olgunlaştırdı, Duygu sayesinde bazı ilişkilerde sadece ihtiras olacağını, cinsel çekim olacağını öğrenecek, Aslı'ya gelince kimbilir bilinçaltında Aslı'ya olan aşkı pat diye çıkacaktır durumunu yaşayacak.

Deniz ve Mine için hiçbirşey yazmıyacağım ama birbirinin yüzüne bakabilme olayını Aslı-Deniz-Mine bir şekilde yapabildiler ki emanet bıraksa bile içinde cinselliğinde olacağı birliktelik yaşayacak Aslı-Efe'de Deniz'in yüzüne öyle bir bakabileceklerdir ki senaristler ve hikayeyi yazanlar tarafından ben bundan eminim.

Bu arada bak olmaz molmaz böyle şeyler deyip, kızılsa bile maşallah her bölümü kurtarıyor dizi. Hele öyle bir sahnede bırakıyorlar ki haftaya oynayacak bölüm merakla bekleniyor, eee hep senariste kızacak değilim bence bu politik tavırla da diziyi gecenin 2. sırasında bitirtmeleride bir şekilde bakış açısına göre değişsede başarıdır:good:

dlk_love
01-05-08, 10:40
bide şölede düşünebiliriz ben dawson's creek'i izlemedim ama orda sanırım bir jack vardı ve joey'le bir ilişki yaşıyolardı belki burdaki jack'te umuttur bir süre aslı'yla birşeyler yaşasa bile olmayacağını bir şekilde anlarlar ve biter ve yine efe aslı olur gibi geliyo bana yani hertürlü düşününce efe aslı birlikteliği çıkıyo karşımıza kardeş muabbetide bence artık çok baydı bunlar aynı anadan babadan değil yaa niye bunlar kardeş olmaz öle şey diyosunuz hayatta herşey oluyo valla bide konu dizi olunca herşeyi bekleyin bence

SuluSaray
01-05-08, 11:09
bü gün kavak yelleri günü deniz gitti efe ile aslı kavga ediyor nerde kaldı eski kavak yelleri.........

Ama bakarsan aslinda insanlar büyüdükce öyle oluyorlar.
Bazen en iyi dostuna bile öyle diyenler var. Hem böylece diziye heyecan geldi, hep efe asli deniz üclüsü vardi birde dis kapinin mandali gibi mine.
Artik mine bile kendi hayatina bakiyor herkes kendi capinda ama olaylar bir tabiki hepsinide bagliyor.

serseri_mayın90
01-05-08, 11:31
denize bende çok kızmıştım ama ne derler insanlar yaptıkları hatalarla olgunlaşır..
ne olursa olsun mine aslı deniz efe yada susuz bi kavak yelleri istemiyorumm..
m,a,d,e,s in duygu out=)
yine de bu akşam coşmaya hazırlanıyorum duygu giderse demeyin keyfime:happy0064

Zeynep-
01-05-08, 11:54
denize bende çok kızmıştım ama ne derler insanlar yaptıkları hatalarla olgunlaşır..
ne olursa olsun mine aslı deniz efe yada susuz bi kavak yelleri istemiyorumm..
m,a,d,e,s in duygu out=)
yine de bu akşam coşmaya hazırlanıyorum duygu giderse demeyin keyfime:happy0064

merhabalar yine ben :D

bugün ky günü yeni başlıkta açılmış umarım bize uğur getirir :)

bölüm resimlerinde Aslı ağlıyor Deniz için galiba unutamıyor hala seviyor hep sevecek...

o Umut olmasa bu iş çoktan bitmişti ama anlayamadığım bu Umut Aslı'nın neden kafasını karıştırıyor sadece onunla güzel vakit geçirdiği içinmi...
ama Aslı unutmasınki hayatında birçok mutlu an oldu ve bunların hiçbiri Deniz'siz değildi!
bölüm resimleri bence bölümün başından ben bölüm sonunda Deniz gelecek ve au yu görecek diye düşünüyorum... umarım yanılırım...

sana gelince Mervecim ;
Duygunun maskesi bu bölüm düşüyor galiba :) Efe Su'da tekrar barışacaklar gibi geliyor yani Su Efe'yi affederse :) inşallah Su Efeyi Aslıda Denizi affeder :) ve o dizinin en muhteşem iki çiftini birlikte görürüz :)

ama önceleri Su Efe hesaplaşacaklar sanırım :( ama o zamanlar Efe Duygunun gerçek yüzünü göremediği ve bunun için Aslıyı üzeceği için işler yine yokuşa sürülecek :)

bende Deniz'in o malum bakışlarını izliyorum :img-in_lo bölüm 10 part 6 urla :love05: anladınız siz onu :img-hyste

serseri_mayın90
01-05-08, 12:01
merhabalar yine ben :D

bugün ky günü yeni başlıkta açılmış umarım bize uğur getirir

bölüm resimlerinde Aslı ağlıyor Deniz için galiba unutamıyor hala seviyor hep sevecek...

o Umut olmasa bu iş çoktan bitmişti ama anlayamadığım bu Umut Aslı'nın neden kafasını karıştırıyor sadece onunla güzel vakit geçirdiği içinmi...
ama Aslı unutmasınki hayatında birçok mutlu an oldu ve bunların hiçbiri Deniz'siz değildi!
bölüm resimleri bence bölümün başından ben bölüm sonunda Deniz gelecek ve au yu görecek diye düşünüyorum... umarım yanılırım...

sana gelince Mervecim ;
Duygunun maskesi bu bölüm düşüyor galiba :) Efe Su'da tekrar barışacaklar gibi geliyor yani Su Efe'yi affederse :) inşallah Su Efeyi Aslıda Denizi affeder :) ve o dizinin en muhteşem iki çiftini birlikte görürüz :)

ama önceleri Su Efe hesaplaşacaklar sanırım :( ama o zamanlar Efe Duygunun gerçek yüzünü göremediği ve bunun için Aslıyı üzeceği için işler yine yokuşa sürülecek

bende Deniz'in o malum bakışlarını izliyorum :img-in_lo bölüm 10 part 6 urla :love05: anladınız siz onu :img-hyste

ayy yinemi sen=)
selamlar cnm..
gzel bi analiz yapmışsın su-efe hesaplaşması fln... valla sonunda aşklarının farkına varıp tekrar eskisi gibi olcaklarsa her türlü hesaplaşmaya açığım:img-hyste

sen söleyince bölüm resimlerine baktım... orda efe-su tartışıomu konuşuomu bilmiom.. efe kötü kötü bakıyo ama sucum çok masumm:img-in_lo
ahh barışsın bunlarr:img-icecr

denizde bölüm sonunda gelcek gibi doğuyo içime..=)

dlk_love
01-05-08, 12:31
umarım su efe birlikteliği bekleyenler hayal kırıklığına uğramaz ama bana onlar barışmaz gibi geliyo efe bi anda unuttu su'yu unuttu sonra duygu'yla oldu şimdi tekrar su'yla olması biraz mantık dışı yani efe artık su'ya karşı hiçbirşey hissetmiyo hatırlıyosanız aslı ve efe'nin bir bakışma sahnesi vardı ben efe ve su birlikteliğinde bile efe'ni su'ya böle bi bakışını görmemiştim aslına efe su'yu hiçbirzaman sevmedi bi anda karşısına çıktı su değişik geldi efe'ye tamam hoşlandı ama sevmedi seven insan bu kadar kolay soğumaz ki deniz ve aslı'da görüyoruz ikiside acı çekiyo ama efe'de ben bunu hiç görmedim

wyand0tte
01-05-08, 12:38
umarım su efe birlikteliği bekleyenler hayal kırıklığına uğramaz ama bana onlar barışmaz gibi geliyo efe bi anda unuttu su'yu unuttu sonra duygu'yla oldu şimdi tekrar su'yla olması biraz mantık dışı yani efe artık su'ya karşı hiçbirşey hissetmiyo hatırlıyosanız aslı ve efe'nin bir bakışma sahnesi vardı ben efe ve su birlikteliğinde bile efe'ni su'ya böle bi bakışını görmemiştim aslına efe su'yu hiçbirzaman sevmedi bi anda karşısına çıktı su değişik geldi efe'ye tamam hoşlandı ama sevmedi seven insan bu kadar kolay soğumaz ki deniz ve aslı'da görüyoruz ikiside acı çekiyo ama efe'de ben bunu hiç görmedim

Bence efe su yu unutamdı sadece unuttu zannediyor...bir ayrılık yaşadılar ve birbirlerinden uzak kaldılar sonra efenin karşısına duygu çıktı guya güzel başarılı çekici birisi (bence değil) efe ona karşı erkek olarak bişiler hissetti ve aşk sanıo bunu duygudan ayrılınca kazık yeyince bence suyu düşünecek ve aşkını anlayacak..

dlk_love
01-05-08, 12:49
ben ztn duyguya aşık oldu demedim ondan da hoşlandı belki sadece erkeksi duygular(o ne demekse artık:img-hyste) ama nasıl bu kadar kolay unuttu su'yu bilmiyorum ama aşık olan adam böle davranmaz deniz aşkı için nasıl mücadele ediyo ki deniz'in yaptığı şeyin affı yokken uğraşıyo ama ben efe'de hiçbir uğraş görmedim hemen silip attı su'yu ve arkadaş olmak istedi

Zeynep-
01-05-08, 12:57
ayy yinemi sen=)
selamlar cnm..
gzel bi analiz yapmışsın su-efe hesaplaşması fln... valla sonunda aşklarının farkına varıp tekrar eskisi gibi olcaklarsa her türlü hesaplaşmaya açığım:img-hyste

sen söleyince bölüm resimlerine baktım... orda efe-su tartışıomu konuşuomu bilmiom.. efe kötü kötü bakıyo ama sucum çok masumm:img-in_lo
ahh barışsın bunlarr:img-icecr

denizde bölüm sonunda gelcek gibi doğuyo içime..=)

evet bencede gelecek bölüm sonu :)

efede hem suçlu hem güçlü :hıh

dlk_love
01-05-08, 13:02
evet öle efe hiç acı çekmedi su için savaşmadı bak kafamı karıştırdın şimdi benim:img-hyste

kafa karıştırmak için sölemedim valla gerçekleri söledim iki gün sonra efe sanki hayatına su girmemiş gibi devam etti hatta mücadeleyi bırakın bi ara düşman gibiydiler sonra arkadaş oldular hatta efe bu durumdan memnun oldu ya duygu'la su'yun yanında ne kadar rahattı farketmediniz mi sanki eski sevgilisi değil sıradan biri gibi sırnaşıp durdu su'yun yanında duygu'ya :love05:

wyand0tte
01-05-08, 13:12
kafa karıştırmak için sölemedim valla gerçekleri söledim iki gün sonra efe sanki hayatına su girmemiş gibi devam etti hatta mücadeleyi bırakın bi ara düşman gibiydiler sonra arkadaş oldular hatta efe bu durumdan memnun oldu ya duygu'la su'yun yanında ne kadar rahattı farketmediniz mi sanki eski sevgilisi değil sıradan biri gibi sırnaşıp durdu su'yun yanında duygu'ya :love05:

haklısın ama belki olurda efe duygudan darbeyi yeyince su ile yaşadıkları o günleri hatırlar ve su ile tekrar sevgili olmak ister..ben ümit ediyorum..

emilie_claire
01-05-08, 13:15
oo yeni baslık..
efe-aslı konusulmus galiba..
ben de bir seyler söylemk isterim o zaman..:D..
şöyle bişi var;genellikle türklerde yani bizde şöyle bişi vardır,birini sevdin mi ömür boyu seversin..şimdi böyle düşününce bana efe-aslı olmaz gibi geliyor..ama şöyle de birşey var,son zamanlardaki gençlikte maalesef bir erkek ve bir kız arkadas kalamıyor,ya çevresinden sevgili damgası yiyor,yada yemeden zaten sevgili oluyor..işte eğer böyle olursa yandık demektir..

senaristler amerika ve türk inançlarını ve kültürlerini bir tutmaz diye düsünüyorum,ama umarım yanılmam..

begummm
01-05-08, 13:22
Bu bölüm olaylı değil sanırım.
Deniz' in gidişinden duyulan üzüntü.
Efe ve Duygu ilişkisiyle ilgili yaşanacak birkaç olay.
Mine' nin babasının eşinden dolayı yaşayabileceği olaylar.
Umut' un Aslı' yla yakınlaşması.
Canan ve Murat' ın görüşmesi.
Çok ilgi çekici bişey yok sanırsam :(

jojoo
01-05-08, 13:55
oo yeni baslık..
efe-aslı konusulmus galiba..
ben de bir seyler söylemk isterim o zaman..:D..
şöyle bişi var;genellikle türklerde yani bizde şöyle bişi vardır,birini sevdin mi ömür boyu seversin..şimdi böyle düşününce bana efe-aslı olmaz gibi geliyor..ama şöyle de birşey var,son zamanlardaki gençlikte maalesef bir erkek ve bir kız arkadas kalamıyor,ya çevresinden sevgili damgası yiyor,yada yemeden zaten sevgili oluyor..işte eğer böyle olursa yandık demektir..

senaristler amerika ve türk inançlarını ve kültürlerini bir tutmaz diye düsünüyorum,ama umarım yanılmam..

bnce öyle değil.yani birini sevdin mi ömür boyu gider.bence bu çok saçma.bana göre olay şu;sen kardeşim dediğin biriyle beraber olursan işte o zaman olmaz.:img-wink:

Zeynep-
01-05-08, 14:02
bnce öyle değil.yani birini sevdin mi ömür boyu gider.bence bu çok saçma.bana göre olay şu;sen kardeşim dediğin biriyle beraber olursan işte o zaman olmaz.:img-wink:

katılıyorum :good: ikiside birbirine hiç o gözle bakmamışlar :good: aslı deniz farklı :) aslı hep sevdi deniz hep kıskandı :img-in_lo

Aslı efeye küsmiycek bu sefer sadece üzülcek :)

ve kafamdaki tek soru işareti aslı boşluğa düşmüş :( bu en yalnız anında umuta ne cevap verecek :icon_whis

dlk_love
01-05-08, 14:43
bence şu anda umut ve aslı bi ilişkiye başlamaz deniz gider gitmez aslı karakterine yakışmaz böle bişey ama direk hayır da demicek bence zaman isticek aslı umut'tan

Zeynep-
01-05-08, 14:51
bence şu anda umut ve aslı bi ilişkiye başlamaz deniz gider gitmez aslı karakterine yakışmaz böle bişey ama direk hayır da demicek bence zaman isticek aslı umut'tan

inşallah :) Aslı öyle bir karekter değil ama bu senaristlerden herşey beklenir :)
umuttan zaman isterse deniz gelir ve kafasını karıştırır kalbi onda olduğu için the end :img-hyste

Zeynep-
01-05-08, 14:56
Bu bölüm olaylı değil sanırım.
Deniz' in gidişinden duyulan üzüntü.
Efe ve Duygu ilişkisiyle ilgili yaşanacak birkaç olay.
Mine' nin babasının eşinden dolayı yaşayabileceği olaylar.
Umut' un Aslı' yla yakınlaşması.
Canan ve Murat' ın görüşmesi.
Çok ilgi çekici bişey yok sanırsam :(

evet yok malesef :(

bölüm sonunda bir heyecan var galiba :icon_whis

12.bölüme bakıyorum koptum :img-hyste denizli horozu ve sübyancı sapık karşı karşıya :img-hyste

elif salihoğlu
01-05-08, 15:15
duyduğum bir tüyoyu vermek istiyorum arkadaşlar:)

annem geçen gün yiğit evgar(umut)ı görmüş taksiden iniyormuş daha sonra annem binmiş o taksiye kavak yellerinde oynayan çocuk değilmiydi demiş..taksicide evet demiş..:)sonra taksici gelecek bölümlerde ne olucak diye sormuş yiğit te aslıyla deniz birleşecekler demiş..
annem aynen bu şekilde anlattı..ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem..paylaşmak istedim:)

wyand0tte
01-05-08, 15:21

annem geçen gün yiğit evgar(umut)ı görmüş taksiden iniyormuş daha sonra annem binmiş o taksiye kavak yellerinde oynayan çocuk değilmiydi demiş..taksicide evet demiş..:)sonra taksici gelecek bölümlerde ne olucak diye sormuş yiğit te aslıyla deniz birleşecekler demiş..
annem aynen bu şekilde anlattı..ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem..paylaşmak istedim:)

canm bu tüyo olabilir ama zaten olabilecek bişey ben aslı denizin birleşeceğine eminim...ama umarım hemn olmaz önce aradaki güven meselesini halletmeleri lazım aslının olanları sineye çekebilmesi lazım pat die olmasın..hiç inandırıı gelmez bana öle olursa.

begummm
01-05-08, 15:27

Hadiii.
Şaşırtıcı.
Doğru mu, olaylar nasıl gelişecek yakında görürüz.
Bu haber karşısında ne hissedeceğimi bilemedim.
Sevinmelimiyim yoksa Deniz' e güvenmemelimiyim bilemedim.

SuluSaray
01-05-08, 16:07

Zaten denizin geri dönmesi icin sartti bu. Asli barismadan dönmezdi cünkü.
Aman iyi oldu artik ayriliyorlarmi bosaniyorlarmi noluyorsa olsunda yerine otursun hersey belli olsun :D

peloshh
01-05-08, 16:47
bencede yaaa deniz mineye gidecekse elini çabuk tutsun aslı umutu kabul edecekse bir an önce etsin aslı deniz olacaksa bir an önce olsun :love05:

super dedin leee,
insallah haftaya barisirlarr, bizde göbek atariz.
41ci bolumde diyorduk, bosverin Denizi gitsin Minesine
simdi bak halimize, neetcen Ask. AslDnz:love05:

Zeynep-
01-05-08, 16:56
super dedin leee,
insallah haftaya barisirlarr, bizde göbek atariz.
41ci bolumde diyorduk, bosverin Denizi gitsin Minesine
simdi bak halimize, neetcen Ask. AslDnz:love05:

evet 41.bölüm sonunda deniz yanımda olsa boğardım çok kızgındım hala kızgınım hep kızgın olucam :img-hyste ama kıyamıyorum o aşka :img-icecr o büyük aşka :img-in_lo

forum son sessiz saatlerini yaşıyor :img-hyste deniz gelebiliraslı umutla olabilir,deniz bunu görebilir,canan murata kaçabilir,mine evlenebiliir denizle bu sefer üçüzleri garantileyebilir :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

tek fragmanla sonu kestirmek güç :kahve her ihtimale açığım :img-hyste

İYİ SEYİRLER ARKADAŞLAR bye

yarenn
01-05-08, 17:07

elifcim çok saol bilgi için......ama bn pek sevinemedim..umutcuğumun diziden ayrılmasını hiç istemiyorum..:img-cray:
tamam aslı deniz barışsısın ama böle olunca yiğiti diziden şutlarlar:(
ve ben hiççmi hiç istemiyorum umutun diziden ayrılmasını:img-in_lo

serseri_mayın90
01-05-08, 17:08
bencede yaaa deniz mineye gidecekse elini çabuk tutsun aslı umutu kabul edecekse bir an önce etsin aslı deniz olacaksa bir an önce olsun :love05:
ne acelecisiniz yaa=)
bakın tüyo da gelmiş tabi yiğit doğru sölemişmidir bilemem ama ...
şöle biraz ayrı kalsınlar birbirlerini özlesinlerr..:img-wink:aslında deniz her halükarda özlüyo ama:img-icecr

Ebru_hp
01-05-08, 17:43

Canim paylastigin icin sagol ama ben dogru olduguna hic ihtimal vermiyorum, yani bence taksici oyle atiyordu. Yigit taksiciyle oturup deniz ve aslinin ask hayati hakkinda sohbet edecegini sanmiyorum :img-hyste

Haber de dogruluk payi yoktur ama gercekte herhalde asli ve deniz yine bir araya gelirler, biz bu aski nekadar yapmacik bulsakta, onlari hala seven var (arada bir aldatma soz konusu olsa bile) ve seanristler izleyicinin tepkisine bakarak hareket ediyor belliki.

Bu arada bazi arkadaslar efe-asli ask imkanini konusmus, ben bunu hic bi ihtimal vermezdim ama fragmana gordukten sonra olabilir diye dusunuyorum, ben daha cok asli-umut iliskisini istiyorum, ama herhalde klasik bi sekilde asli efeye duygu'la ilgili uyarir, efe bunu kabullenmez sonra gercegi ogrendiginde aslidan ozur diler...asli buna kizar..sonra bi baktin asik oldular, umutta oyle kaldi :img-cray: hani cunku su ve efenin arasini yapmak istese senaristler en kolayi duygunun telefon konusmasindaki sahnede oraya su'yu koyarlardi.

ups!
01-05-08, 17:52
10 dk kaldı başlamasına!eğer bu dizide aslı-efe yaparlarsa kendi elleriyle ipi çekerler!çünkü kimse böyle birşey görmek istemez.herşeye boyun eğdik,tamam dedikte!aslı-efe asla olmaz ,olmamalı!

serseri_mayın90
01-05-08, 18:00
sen giit cnm biz senin arkandayıızz:happy0064:happy0064
valla artık senarist bilmiyoo ne yapdığınııı
ya şimdi hhakkatenn aslıya efenii napıp edip sevgili yaparsaa ppesss derim başka bişiy dememm yyyaaa
aslı efe olursa birlikte seti basarız:img-wink:açlık grevi fln yaparız:img-hyste
öle bişi olmamalı yaa çok kötüü...
dizimiz başlıyoo herkese iyi seyirlerbye
perogatta şarkının adı belki sevmekten hiç usanmam..

edit:bölüm adı gidenler,kalanlar

serseri_mayın90
01-05-08, 18:12
ayy deniz aslıya palyaço vermişş..=)
en azından denizsiz bi bölüm olmadı...kendi çaplarında eskiyi hatırlıyor ama bizim için yeni sahne:img-wink:
metinle gönül süper yaa..:img-icecr

ecemsi
01-05-08, 18:12
kesinlikle=)
ben diyorum zaten seneye istanbula gidicem nasip olursa..sizlerinde desteğiyle senaryoyu üstüme alcam.. sonra yiğit abini kapısından ayrılmıcam:img-hyste en azından ilham versin bana:img-wink:

kuzucummm yine istanbul duydum hemde bensiz:img-tomat
kavak yelleri setini ilk ziyaretimizi birlikte yapıcaz unutma dizi her ne kadar berbat edilmiş olsada bizim bi hayalimiz var:D:img-hyste
her ne kadar efe suyu bırakıp duyguya aşığım desede efeyle tanışcaz biliyorsun:D:D
her nekadar denizde gitmiş olsada belki oralarda biyerlerde çekimleri izliyor olur onlada tanışırz:img-hyste

hiç bensiz istanbul olurmu kuzucum:love05:

ayışıgı
01-05-08, 18:17
Ve Dediğim yine çıktı yine Ben Haklı çıktım Zaman atlaması olacak deniz 4 Yıl Yok Orda Eğitimini Tamamlayacak dedi Babası Yani Umuta iyice şans Doğdu arkadaşlar aslının Kalbini Kazanmak için iyi Bir Süre,4 yıl.........

gulenayse
01-05-08, 18:17
bende arasıra bakıom bu diziye yalnız şu an izliyom babası efeye 4 sene gelmez deniz mi dedi yosam bana mı öyle geldi çok sevindim göbek atçam şindi ASLI &UMUT VOLEYYYYY:happy0064

serseri_mayın90
01-05-08, 18:22
kuzucummm yine istanbul duydum hemde bensiz:img-tomat
kavak yelleri setini ilk ziyaretimizi birlikte yapıcaz unutma dizi her ne kadar berbat edilmiş olsada bizim bi hayalimiz var:D:img-hyste
her ne kadar efe suyu bırakıp duyguya aşığım desede efeyle tanışcaz biliyorsun:D:D
her nekadar denizde gitmiş olsada belki oralarda biyerlerde çekimleri izliyor olur onlada tanışırz:img-hyste

hiç bensiz istanbul olurmu kuzucum:love05:
kuzucum sensiz olurmu yaa...
tabikide ilk birlike gitcez;)hayallerimizi unuturmuyumm:img-wink:
hatta kısmet olursa senide katcaz diziye.. bi rol buluruz şöle en güzelinden.. bende senaryo yazarım=) bide tabi senin menejerin olcam:img-hyste

ayy ben hep istanbuldan bahsediyim bari senle böle denk gelebiliyoruz:img-wink:

emilie_claire
01-05-08, 18:23
bence umut karakteri için bu kadar sevinmeyin,o 2.sezona kalmaz diziden şutlanır..:icon_whis..
her neyse,çüş dedim yaa,4 sene ne yapıcak ki..türkiye de ki okulların suyu çıktı sanki..:D

ups!
01-05-08, 18:24
çok sıkıcı ,çok sıkıcı,çok sıkıcı!deniz'siz kötü oluyor ya!

4 sene dedi babası ama 4 sene olmaz dimi,mutlaka döner dimi?lütfeeen dönsüüün!:img-cray:

ayrıca deniz anasının gıcıklığı gene üzerinde!

emilie_claire
01-05-08, 18:25
çok sıkıcı ,çok sıkıcı,çok sıkıcı!deniz'siz kötü oluyor ya!

4 sene dedi babası ama 4 sene olmaz dimi,mutlaka döner dimi?lütfeeen dönsüüün!:img-cray:

ayrıca deniz anasının gıcıklığı gene üzerinde!

ben de sıkıldım..
antipatik umut'un itici sahneleri gelir simdi,amaan nesini görceksek onun..:img-hyste

ecemsi
01-05-08, 18:27
kuzucum sensiz olurmu yaa...
tabikide ilk birlike gitcez;)hayallerimizi unuturmuyumm:img-wink:
hatta kısmet olursa senide katcaz diziye.. bi rol buluruz şöle en güzelinden.. bende senaryo yazarım=) bide tabi senin menejerin olcam:img-hyste

ayy ben hep istanbuldan bahsediyim bari senle böle denk gelebiliyoruz:img-wink:

kuzucum hakkaten kokusunumu alıyorum nedir istanbul diyince burda buluyorum kendimi:img-hyste

bencede canım senin artık senaryoyu ele geçirmen lazım herşey herkes birbirine karıştı:D bi toparla şunları yaaa denizi geri getir suyla efeyi geri getir:img-hyste
cananla muratı evlendir:img-hyste
duyguyu geldiği yere geri yolla:img-hyste

anladın sen beni kuzucum yap bişeyler:D:D

zaten bizim sete gitmemiz farz oldu az daha dayanıcaz eylülde inşallah ordayız:D

sude_burcu
01-05-08, 18:27
minem nasıl da agladı oyle kıyamam:img-cray: deniz 4 sene yokmus demek... bu bolumden sonra zaman atlaması olabilir o zaman... olsa da fena olmaz bakalım 4 sene sonra neler degismis olacak...umutun da dizide daha uzun omurlu olmasını istiyorum renk katıyor diziye vala:)

billur_beso
01-05-08, 18:31
ayy pelini izledim az önce..Geçen bölümün sonunda o ağlama suni mi kendisi mi yapıyor bilemiorum ama o gerçekçiliği beni çok etkilemişti.Aynen az öncekide öyleydi o eve girişi dağıtması pelin çok iyi rol yaptı:img-wink:ama o lemanyokmuuu:img-beee:sinir etti beni gıcık kadınnnn gerçi kızmakta çok haklı ama böyle ani çıkışları olmasaydı bir dinleseydi aslıyı..Ama dedim ya gıcık desem de hak veriyorum kadına çünkü gıcık olması için sebepler var..

Ayyy deniz 4-5 sene yokmuş yaaaaa offffffffff.İboşumu göremicemmmmm:img-cray::img-cray:Ayrıca ben umutu da istemiyorummm.Kaç umut gelirse gelsin denizin yerini tutamaz,alamazz:img-wink:gerçi denize kızgınım aldattığı için ama..

emilie_claire
01-05-08, 18:40
ayy pelini izledim az önce..Geçen bölümün sonunda o ağlama suni mi kendisi mi yapıyor bilemiorum ama o gerçekçiliği beni çok etkilemişti.Aynen az öncekide öyleydi o eve girişi dağıtması pelin çok iyi rol yaptı:img-wink:ama o lemanyokmuuu:img-beee:sinir etti beni gıcık kadınnnn gerçi kızmakta çok haklı ama böyle ani çıkışları olmasaydı bir dinleseydi aslıyı..Ama dedim ya gıcık desem de hak veriyorum kadına çünkü gıcık olması için sebepler var..

Ayyy deniz 4-5 sene yokmuş yaaaaa offffffffff.İboşumu göremicemmmmm:img-cray::img-cray:Ayrıca ben umutu da istemiyorummm.Kaç umut gelirse gelsin denizin yerini tutamaz,alamazz:img-wink:gerçi denize kızgınım aldattığı için ama..

valla tamamen katılıyorum..
kaç umut gelse denize,iboya değismem..
uff uyuz umut geldi simdi antipatik sey..

serseri_mayın90
01-05-08, 18:44
aaa bi zeynep eksik herkes umuta bi laf sölüyoo..:icon_whis
aslıyla olsun demiyorum bende ama laf sölemeyin bari:img-hyste

osman bey amcada deli yaa..20yle gidilirmi ben koşsam daha hızlı giderim:img-hyste

ada-1903
01-05-08, 18:45

kesinlikle katiliyorum! Pelin gercekten cok icten oynuyor..Pelibosuz bir bolum hic cekilmiyor! Umut yerine biz Deniz istiyoruz..:love05::img-cray: o yeni sahnede guzeldi su son gunlerde gordugumuz en guzel AD sahnesiydi..Deniz'in hayatim diyisini bile ozlemisim hani :img-cray:

Leman'a gicik oldum oglusunun hayatini kurtardi be Asli daha ne konusuyor o kiza? Tam kaynanalik yapiyor kendince..:img-hyste

Metin tatili duyunca nasilda tangoya bir heves geldi :img-hyste bayiliyorum bu adama ya..Gonulumde Allahim ne yaptim diyor :img-hyste

serseri_mayın90
01-05-08, 18:48
ayy deli olcam yaa hala romantik gece diyoo atcam kendimi:img-tomat:img-tomat

efe-aslı çok tatlılar yhaa:img-icecr:img-icecr

sude_burcu
01-05-08, 18:51
aslının aklına umut yavas yavas yerlesmeye basladı:) efe de hemen tanısacak abisi gibi hey allahım:img-hyste o duygudan bi tekmeyi yese ben bi ohh cekicem de az kaldı sanırım:)

emilie_claire
01-05-08, 18:52
umut giiit giiit giiiit..:D..bye
yaa ben bu çocuktan,acayip negatif elektrik alıyorum..gitse de kurtulsam yahu..:D

yelda92
01-05-08, 18:53
Ve Dediğim yine çıktı yine Ben Haklı çıktım Zaman atlaması olacak deniz 4 Yıl Yok Orda Eğitimini Tamamlayacak dedi Babası Yani Umuta iyice şans Doğdu arkadaşlar aslının Kalbini Kazanmak için iyi Bir Süre,4 yıl.........

evet bende söylemiştim ama kimse tınlamamıştı kesinlikle yıl geçmesi lazım denizsiz olmaz yani 4 yıl iyidir en azından büyürler olgunlaşırlar ergenlik biter ger.çek duygularını düşüncelerini keşfederler belki o zaman mine&deniz olur eee tabi efe&su birde aslı&umut

billur_beso
01-05-08, 18:53
ayy deli olcam yaa hala romantik gece diyoo atcam kendimi:img-tomat:img-tomat

efe-aslı çok tatlılar yhaa:img-icecr:img-icecr

evet duygu&efe olacağına aslı&umut olacağına bari efe&aslı olsunnn işin yarısını kurtardık diyelimm:img-hyste:img-hyste
-
-
-
-
-
-
-
Ama nolursa olsunnn denizi geri istiyorumm yaa.ona kızgın olsamda geri dönsünnnnn:icon_sorrÖyle çerçeveden bakmakla bir bölüm geçmezzzz:img-hyste

anseri
01-05-08, 18:54
evet duygudan iyi bi tekme yiycek bencede fragmanda da öleydi çünki.. ama umut çok şirin yaaa:img-in_lo

Ya bu denizi nasıl geri geitrcekler acaba merak ettim şimdi_?:img-icecr

ups!
01-05-08, 18:54
valla şu sıkıcı denizsiz bölümde efe beni güldürdü saolsun!motosiklet sahnesi çok komikti.aslı ile bindiklerindede çok tatlıydılar!
bide osman amca çok hızlı kullanıyor arabayı ya!efe'nin hali çok hoştu arabada!:img-hystebisiklet bile geçti onları!:img-hyste:img-hyste:img-hyste

umut'tan konuşup moralimi bozmak istemiyorum.aslı ne olur umut'u sakın düşünme!ayrıca aslı baya bir mantıklı düşünmeye ve deniz2in yokluğuna olgunlukla yaklaşıyor!of of!:icon_sorr

emilie_claire
01-05-08, 18:55
evet bende söylemiştim ama kimse tınlamamıştı kesinlikle yıl geçmesi lazım denizsiz olmaz yani 4 yıl iyidir en azından büyürler olgunlaşırlar ergenlik biter ger.çek duygularını düşüncelerini keşfederler belki o zaman mine&deniz olur eee tabi efe&su birde aslı&umut

hiç zannetmiyorum niyeyse ben öyle olcağını..:icon_whis
umut gitse de kurtulsak,mineye 40 kere mine hamile değil demistiniz,hamile çıkmamıstı..acaba ben de denesem mi?..:img-hyste

serseri_mayın90
01-05-08, 18:56
evet duygu&efe olacağına aslı&umut olacağına bari efe&aslı olsunnn işin yarısını kurtardık diyelimm:img-hyste:img-hyste
-
-
-
-
-
-
-
Ama nolursa olsunnn denizi geri istiyorumm yaa.ona kızgın olsamda geri dönsünnnnn:icon_sorrÖyle çerçeveden bakmakla bir bölüm geçmezzzz:img-hyste
ben tatlı diye aşk manasında dememiştim ama....
ben onların dostluğunu seviyorum.. motosiklettede çok tatlılardııı:img-icecr:img-icecr

serseri_mayın90
01-05-08, 19:00
kesinlikle diyelim!ilk beş benden

umut git,umut git,umut git, umut git,umut git!
canım ben umutun gitmesini istemiyorum ama siz 40 kere söylemeyi deneyin..denendi tescillendi onaylandı..
hem minenin hamile olmaması hemde duygunun gitmesi..
dağhanın sayfasında 40 kere yazdım duygu gitsin diye gidiyo=) efe-suda tekrar sevgili olcaklar inş.. çünkü onuda yazmıştım:img-wink:

billur_beso
01-05-08, 19:04
ben tatlı diye aşk manasında dememiştim ama....
ben onların dostluğunu seviyorum.. motosiklettede çok tatlılardııı:img-icecr:img-icecr

bende dost kalmalarını isterim aslında cnmm.Hem de çook..Ama bu yeni senaristlerin işi belli olmuyor ki:img-beee:Hemen bu duyguyu efeye yamadılar,denizi gönderdiler,umutuda aslıya yamarlar bu gidişle ama aslı evet dermi bilemiorum:icon_whis

Ya mineem ağlamasın artık ya onada bulsunlar birilerini..Herkezde aslıya aşık oluyooo ama mine de güselll:img-icecrBiri çıksın minenin hayatını değiştirsin herkezde çatlasın orta yerinden:img-hysteAslında öyle çok isterim ki mineninde yüzünü güldürecek biri olsun..Ama DENİZ birine bir kere çarptı mı insanın kendine gelmesi çok zor oluyor..:icon_sorr

serseri_mayın90
01-05-08, 19:08
:img-cray::img-cray:off yaa ne bu efeee kim için hazırlıyon bukadar şeyiii....
nese sinirimi bozmamalıyımm duygu gidiyo duygu gidiyo...

serseri_mayın90
01-05-08, 19:16
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
muratı seviyorummm:happy0064
tam zamanında geldi valla. tam elime gelen ilk şeyi tvye atma potansiyelim gelmiştii kii yetiştii:happy0064
efe de rezil yaa.. pantolonu nası yırtıldı:img-hyste

yelda92
01-05-08, 19:22
ay bu duyguyu hiç sevmiyorum ya aslında ilk başta duygu&efe hoşuma gitmişti ama meğersem tek gecelik bişimiş su&efe daha ii

umutla bekliyorum

mine&deniz
efe&su
aslı&umut u

4 yıl sonra...

bu arada minenin babasının eşini hiç sevmedim minemizi üzücek

emilie_claire
01-05-08, 19:22
umut git,umut git,umut git,umut git,umut git,umut git,umut git!!

su'yu yolucam şimdi yaa,bir kişide demez mi;deniz gitti,hayatındaki en büyük fedakarlığı yaptı diye..yok yok benim bu diziye girmem lazım yoksa olmicak..:kahve

gizemyd
01-05-08, 19:23
Bölüm şimdiye kadar güzel gidiyo valla..:img-hyste

Efe bugun iiydi diyebilirim gerçekten...:happy0064 Motosklette çok tatlıydı ya bide zigzag çizerek kullanıyodu ya..:img-hyste Efe&Aslı'nın motoskletteki halleride çok tatlydı..:img-icecr

Ayy oh canıma değsn yani..Bütün romantzm allak bullak oldu..Hiç üzülmedim desem çok kötü yırtıldıı...rezil olduu...:img-hyste Muratta allahtan geldi yoksa öpüşceklerdi daha..:img-cray:

Deniz hiç yok bu bölümde..:img-cray:

Su da çok meraklı ha..Umutu gördü kaçıyo..:img-hyste

Betüle de gıcık oldumm..Minenin kafasını karıştırdı mağazada...:img-tomat Gıcıkk kadın.. :kahve Oda anlar artık minenin kim olduğunu..:happy0064

ups!
01-05-08, 19:24
resmen deniz'i göstermiyolar!ben belki gösterirler diye umut etmiştim ama hiç göstermiyolar ya!ağlıycam şimdi!:img-cray:

aslı ne oluyor kzıım ya gülme o çocuğa öyle!:icon_sorr

tugchemre
01-05-08, 19:26
dizilerde zmn atlamsını hiç sevmem çünkü hep mantık hatası yaparlar şimdi 2008deyiz 4 yıl geçeceğine göre 2012de olmamız gerekecek ama biz hala 2008de olucaz aman okadar şey varken benim taktığıma bak diziyi izliorm ama ruh gibi ibomu özledim ya şu duyguda deli ediyo beni zaten...

serseri_mayın90
01-05-08, 19:27
umut git,umut git,umut git,umut git,umut git,umut git,umut git!!

su'yu yolucam şimdi yaa,bir kişide demez mi;deniz gitti,hayatındaki en büyük fedakarlığı yaptı diye..yok yok benim bu diziye girmem lazım yoksa olmicak..:kahve
niye suyu yoluyon yaa.o fikrini söledi uygulayacak olan aslı ..sonuçta deniz seçimini yaptı.. aslı deniz gitmeden öncede onu affetmeye niyetli değildii.. şimdi hayatını mı karartsın gitti diye..
tabi suda biraz umuttan yana..ondan böle diyo.

efe pek sevmedi sanki umutu..

gizemyd
01-05-08, 19:27
dizilerde zmn atlamsını hiç sevmem çünkü hep mantık hatası yaparlar şimdi 2008deyiz 4 yıl geçeceğine göre 2012de olmamız gerekecek ama biz hala 2008de olucaz aman okadar şey varken benim taktığıma bak diziyi izliorm ama ruh gibi ibomu özledim ya şu duyguda deli ediyo beni zaten...

Bende ya :(( Özledimm ne zaman gelecekkk ??...Valla ibo baya tatil yapmıştır bu hafta..:img-hyste

Bu arada bölüm başladı...:happy0064

sude_burcu
01-05-08, 19:30
cemin karısını bogucam vala yaa...ayy ne uyuz kadın:img-tomat bu arada umut iyice gruba giriyor hayırlısı bakalım:D aslı da pek mutlu aman Allah bozmasın:img-hyste mine de garibim nelerle ugrasıyor yaa ona da asık olacak biri giremedi diziye:icon_whis

efeye bak nasıl sorguya cekiyor:img-hyste

gizemyd
01-05-08, 19:31
Vayy vayy bu efede de neler varmışş :))
Utku kardeşimm :img-hyste Yalnız umutta biraz tırstı sankii:kahve

Ya bu mine ile betül ne zaman öğrendiler isimlerini ??..Oldu da ben mi kaçırdım yoksa..:img-tomat

sude_burcu
01-05-08, 19:36
yuh yaa cananla murata bak :img-tomat bilale yazık ya off cok uzuldum:img-cray: canan da gitmek istiyor aslında ama sırf babasının korkusundan gitmez... yine de belli olmaz tabi:icon_whis

gizemyd
01-05-08, 19:37
Ay ayy bilal çok üzüldü ya..:icon_sorr Cananın bundan sonra teklifini kabul etmemesi lazımm zatenn...:icon_whis

Ayrıca betül-mine baya yakın oldular birbirlerine yahu..:img-icecr

Ayy efe&duygu geldii...deliriciğimm..:img-cray: Çok tatlı dans ediyolar ama duygu..:img-cray:

serseri_mayın90
01-05-08, 19:38
:img-hyste:img-hysteaile tango merkezii...

aslıyla umutta geldi tam oldu..
umarım metinle gönül kazanır yaa. metin çok istiyo=) nasıl hevesli yaa:img-icecr

tugchemre
01-05-08, 19:39
ohh muratla canan aman ne güzel...kim kimin nesi kim kiminle napıyo belli deil lemanla murat boşanıyo bölece lemanda efeye kaldı...onlar boşanana kadar efeyle duyguda ayrılır zaten

sude_burcu
01-05-08, 19:44
oha inanmıyorum yaa urfaya gidiyoruz diye canan muratla gidecek...:img-tomat pes vala... :img-tomat bilal gibisini zor bulur o canan uyuzu... aklı basına gelmemis demek ki...

serseri_mayın90
01-05-08, 19:44
yeni favori grubum aslı-efe-umut 3lüsü:img-hyste
hatta suda umuta çok meraklı..efe duyguyla ayrılıp tekrar suyla olursa aslı-umut-efe-su 4lüsü:img-icecr
yaa bunlar urfaya gitcez dediler ama canan antalyaya gitcek heralde :icon_whis

serseri_mayın90
01-05-08, 19:47
efeye gıcık oldum yaaa

hayatında ilk defa güzel bişi yaşıyomuş...suyla yaşadıklarını ne kadar mutlu olduklarını ne çabuk unuttuu...

off yine zaman atlamasıı... 1 hafta.. her bölüm 1-2 hafta atlama olursa 2.sezon başı deniz döner:img-hyste

_keremcemim_
01-05-08, 19:48
ya of dizi bana cok bos geldi ya ben Denzi istiyorum ya gittsin Umut ya
Deniz olmayinca Tadida yok Dizinin ühühü :img-cray::icon_sorr

serseri_mayın90
01-05-08, 19:50
ayy ay ayy ef-su...çok özlemişim onları aynı sahnede başbaşa görmeyii:img-in_lo
tatlışlarım benim..

cananla muratta kavuluo sonunda:img-hyste
leman efeye kaldı:img-hyste

_keremcemim_
01-05-08, 19:52
Bu arada Canana bende cok uyuz oldum galiba Murat & Canan olucak of ya...
Üzülüyoum gercekten yazik Bilale....
Hep Cananin babasinin yüzünden kizi sık Bogaz etmese...

serseri_mayın90
01-05-08, 19:54
final tahminleri
minenin babası yanlarına gelcek
efe-duygu ayrılcak
deniz döncek
:kahve
son tahmin olcakmı acaba çok merak ediyorumm

yelda92
01-05-08, 19:55
ayy inanmıyorum ya kadının yaptığına bak şimdi mineyle babasını sevgiliymiş gibi pişti yapıcak ayy mineyle cem karşılaşınca napıcak bakalım

bu arada efeyle su barışır umarım

billur_beso
01-05-08, 20:00
offf sanki çok kısa bir bölümdü.Bilemiorum eskiden de kısa gelirdi ama bu sefer daha kısa..Daha reklam vardı sanki..
Kim ne der bilemem ama bence ablasının gidişi aslıyı çok feci yıkacak.Yani temelli gittiğini öğrenince.Çünkü dizi bize öyle bişey verdiki en azından bana aslı ve ablasının arasındaki bağ çok kuvvetli.Baksanıza ne kadar şey oldu aslı ayrılmadı ablasının yanından gene en zor zamanlarında arkasını ablasına yasladı,onun omzunda ağladı..Ama bilemem tabi ne de olsa eski senarist yok belki aslı ablasının gidişini hemen unutur bilinmez ama ben böyle düşünüorum..
Mineciğimin cephesinde dizi boyunca mühim birşey olmadı ama bölümün final sahnesinde mine olayı bomba etkisi yaratacak die düşünüorum..
Şimdi bir tahminim daha var ama tabi olmicak bir tahmin..Şimdi dizinin sonunda havalimanını gösteriyorlar ve deniz elinde bavulla cebinden aslının resmini çıkartıp uzaklara bakıyor.Vee geri dönüyor hani olur ya..:icon_sorr

cimcime_7297
01-05-08, 20:00
he he buraya gelmişken yazmak istedim efe beni çok güldürdü....bu gece hele lila kemerine bittim doğrusu ve motorsiklet macerasına...umuta yaptıklarına da çocuğa isminin dışına bütün isimlerle hitap etti...
ay ay canan muratla mı gidiyorr....

serseri_mayın90
01-05-08, 20:08
off yaa çok kötü olduu kamilin gitmesii....
şu patron efeye yardımda buluncak herale=)karışmıcak yemek getirmesine=)

yelda92
01-05-08, 20:08
cananın böyle yapıcağını biliyordum aslında sevindimde ama babası bulamadı onları nolcak baklaım bakalım dizinin sonunda neler olcak deniz döncek mi 4 yıl geççek mi aslı&umut nolcak

efede köşeyi döndü ha

yelda92
01-05-08, 20:10
cananın böyle yapıcağını biliyordum aslında sevindimde ama babası bulamadı onları nolcak baklaım bakalım dizinin sonunda neler olcak deniz döncek mi 4 yıl geççek mi aslı&umut nolcak

efede köşeyi döndü ha

hay dilimi eşek arısı sokaydı ya ruhsatsızmış dükkan

ama yinede adamın teklifi süper ayy efe çıldırıyor şu an birazdan kötü haber geldi ayy geldi bile

serseri_mayın90
01-05-08, 20:13
ayy kapandı dükkan yhaa:icon_sorr
aslıda nası efe dedi umuta:img-hysteumut bozuldu bayaa...

sude_burcu
01-05-08, 20:14
simdi aslı umuta neden efe dedi sizce?? ben pek iyi seyler dusunmedim vala:icon_whis aslı kendi de sasırdı zaten... amann umut gibi cocuk kacar mı be aslı :img-hyste minem de zor durumda kaldı yazık..ama artık gercek ortaya cıkacak o yonden seviniyorum...:) deniz henuz donecek gibi gozukmuyor ama onsuz bi bolum cidden biraz eksik oluyor yahu:icon_sorr

tugchemre
-denizimi istiyorum!!
-murat ve cananı hatta lemanı bidaha dizide görmek istemiyorum
-duygu artık diziden çıksın istiyorum
-efe aslı ve suyun kıymetini anlasın istiyorum
-imkansız ama umutun başka birini bulmasını istiyorum

o bu deilde deniz olmadan çok kötü geçti bnm için valla

yelda92
hay dilimi eşek arısı sokaydı ya ruhsatsızmış dükkan

ama yinede adamın teklifi süper ayy efe çıldırıyor şu an birazdan kötü haber geldi ayy geldi bile

ya inanmıyorum ya resmen senarist efeyle aslının aşk sinyallerini veriyor aslı enverin röportajda ağzından kaçırdığı şey doğru galiba deniz yok artık çünkü farkındamısnız aslı umutlayken bile efeyi düşünüyor belki oda farkında değil ama birde o motorsikletli halleri ya aslı&efe olmasın

ayışıgı
01-05-08, 20:16
Bende inanmıyorum şoktayım Halen Aslı Umut derken efe aslı olacak gibi Bu bir rüyamı Yoksa Gerçekmi Umut aslıya soru Soruyo aslı efe Dedi ya Aklında efeyi Düşünüyodu...........

Duygu$
çok güzel bi bölümdü, açıkçası denizi çok sevmeme rağmen yokluğunu hissetmedim, zaten birkaç bölüm sonra dönüceğini tahmin ediorum :)

duygudan nefret ediorum :@

senemazra
uff ya geçen hafta denizin mektubunda aslı'yı efe'ye emanet etmesinden kıllanmıştım (bkz. D.C.)şimdide umut'a efe demeler üstüne neden dedim ki bakışları inşallah umut'u harcamazlar kaldı ki su v.s bir sürü hikayeler var yapmazlar umarım böyle bi aptallık:icon_sorr

begummm
01-05-08, 20:18
Aslı' nın Umut' a Efe demesinin altnda bişey aramamalyız bence. Sadece dalgınlktandı.
Mine için zor olucak. O kadına (adını hala öğrenemedim :D) açklama yapmaları.
Canan Bilal'e gidiyo sandım başta içim kötü oldu ama gitmiyomuş :)
Canan' ın Murat'la gitmesi en doğrusuydu.
İnş. Kamil buna engel olamaz.

emilie_claire
01-05-08, 20:18
hmm efe'yi düsünmesine tktınız galiba..
bence bu kadar ttakmayalım,benim de garibime gitti ama,sonuçta küsler yaa ondan oılabilir..yani umarım..

Duygu$
01-05-08, 20:19
dimi ya olmaz aslı efe efe orjinal adam dawsons creaktekine benzemezki o şahsına münasır bir insan

ya efeye bu bölüm gıcık oldum ben, duyguya böle kapılıp gitmesi hiç hoş deil yani, harbi gıcık oldum

ama motor sahnesi şahaneydi :D

_keremcemim_
of inanamiyorum ya Canan nasil Muratla gider...
Deniz gitti, Herkez unuttu resmen Denizi ya :(

tugchemre
ben aslının efe demesinde bi art niyet aramıyorum hepimiz bi arkadaşımızla böle bi sorun yaşadığımızda onu düşünürken başkasına onun adını diyebiliyoruz bence bu gayet normal bişey...denizin efeye emanet etmesi kadar normal hemde asıl deniz bunu yapmasaydı tuhafıma kaçardı...

serseri_mayın90
efe-aslı olmasın
efe-duygu ayrılsın
efe-su tekrar sevgili olsun

aslıya efe çok tatlıydıı motosiklette yaa:img-hyste
ben hazırlanmıştım parti yapmaya.. efeyle duygu bu bölüm ayrılcak diye... haftaya kaldı:img-cray:

sude_burcu
valla efe demesi hic hayra alamet degil:icon_whis ya umut harcanmasın arada yaa oyle yakısıyor ki aslının yanına... ama efe de umutu tembihledi o kadar aslıyı uzme falan diye yani ne bileyim sanki umut-aslı olacak da umut aslıyı hic uzmeyecek gibi geldi bana da...vala cok kafam karıstı:icon_whis

ayışıgı
01-05-08, 20:20
dimi ya olmaz aslı efe efe orjinal adam dawsons creaktekine benzemezki o şahsına münasır bir insan
+
Yeldacm Cnm Öyle Diyorsunya aslının Aklına neden Efe Geldiki umut Diyebilirdi değilmi senaristlerden Beklenir artık Her şey Bide aslının Efeyi Uyarması Duygu Hakkında Duyduklarını efeye Söylemesi............

emilie_claire
01-05-08, 20:21
ben aslının efe demesinde bi art niyet aramıyorum hepimiz bi arkadaşımızla böle bi sorun yaşadığımızda onu düşünürken başkasına onun adını diyebiliyoruz bence bu gayet normal bişey...denizin efeye emanet etmesi kadar normal hemde asıl deniz bunu yapmasaydı tuhafıma kaçardı...

ben efe'nin umut'la konusmasından sonra pek öle bisi olcağını da zannetmiyorum zaten..o bana emanet dedi..bunu yapmaz bence..

ahh bilal ahh..pislik bu canan yaa..uyuz şey..:icon_sorr

gulenayse
01-05-08, 20:22
çok güzel bir bölümdü sankim
efe bi tarafatn sevinirken bi taraftan da kötü oldu..
aslı-umut çok datlulardı:img-in_lo bol bol gösterttiler
aslında aslı-umut değilde deli gibi denizi istiyorum ama deniz bence biraz daha sürünmeli hatası böyüktü çünkim
neyse umarım en kısa zamanda duyguyu efe şutlar:img-beee:

yelda92
01-05-08, 20:22
ya efeye bu bölüm gıcık oldum ben, duyguya böle kapılıp gitmesi hiç hoş deil yani, harbi gıcık oldum

ama motor sahnesi şahaneydi :D

evet çok şekerlerdi ya bilmiyorum neler olcak bence denizi en çok mine üzüldü gitmesine resmen onu çok özlicek onu çok seviyor zaten aslıda ise öyle tık yok

>>semaa<<
01-05-08, 20:23
ben çok sıradan buldum bu bölümü eğer efe-aslı aşkı olursa kesinlikle izlemem çünkü deniz en yakın dostuna sevdiği insanı emanet etti heralde o da onunla aşk yaşıyacak kadar basit değildir...

Zeynep-
01-05-08, 20:24
AMAAAAN PIRT :img-haha:

Denizsiz bir bölüm için uzunca yorum yazamıycam yarısında canım geçmiş zaten :img-hyste

DENİZ YOKSA BENDE YOKUM imzası yapabilecek biri varmı :img-pilot Deniz gelmediği sürece kavak yellerine bakmıycamda :) belki sonsuza kadar :)

cimcime_7297
yani bu bölümden pek bir şey anlamadım...geçiş bölümü gibi bir şeydi ve ben bağlanamadım tv karşısına...
umuta da hak veriyorum ama öyle bir durumda benim başıma gelseydi uzun bir süre bir ilişki yaşayamazdım...umutta hemen bir şeyler bekliyor...

Duygu$
evet çok şekerlerdi ya bilmiyorum neler olcak bence denizi en çok mine üzüldü gitmesine resmen onu çok özlicek onu çok seviyor zaten aslıda ise öyle tık yok

aslının neden bölümün başında o fotoları fln atmak istediini anlamadm, daha çok üzülmesi pişman olması gerekirken tuttu napmaya kalktı :S evt mine denizi gerçekten seviyo, en azından aslıdan daha çok düşünüo..

_keremcemim_
of ya nebicim bir bölüm ya nerde ask nerde deniz asli
ya su umutla duygu gitse ne iyi olucak ya hatta mümkünse umut duygu olsun:)

keremcem_oyku
Ayy bu nasıl bölüm yaa...
Denizden eser yok..
Sanki diziden çıkmış gibi davrandılar...
Aslı, Efe, Su hatta Mine bile ne çabuk unuttular..
Aslı&Umut pek bir mutlu ve sahnelerin çokluğundan rahatsız oldum...
Ama en sonunda Umut Bey aldı cevabını oturdu:img-icecr
Aslı hazır değil bu kadar sıkmasınada gerek yok kızı...
Arkadaş olarak onları görmek güzel ama ilerisi olmamalı, olamaz...
Zaten Aslı'm Deniz'in gidişi için kendini suçluyo:img-cray:

Efe'nin Duygu için Suyla Aslıyı kırmasına üzüldüm..
Resmen gözü birşey görmüyo ama Aslı'nın gördüğü gerçekleri oda görür yakında..
İşte o zaman anlar hatasını..
Efe&Su'yu geri isteyenlerdenim bende yani...:img-in_lo

Canan, Bilal, Murat, Leman 'a gelince..
Tahmin ettiğim gibi ayrılıp beraber gidiceklerdi ama devanın emziği her şeyi bozdu..Gerçekler anlaşılıcak ve gidemiycekler büyük ihtimal..Gitseler dahi Kamil'de gider öğrenince...

Yine de bölümü beğenmedim...
Aslı&Deniz'ci olarak AD sahnelerini çok özledim...
Ve bir kez daha anladım ki Denizsiz bir Kavak Yelleri bölümü olamaz..
Olursada böyle olur!
Umarım haftaya döner Deniz..
Karşılaşma sahnelerini çok merak ediyorum şimdiden:love05:

yelda92
01-05-08, 20:25
+
Yeldacm Cnm Öyle Diyorsunya aslının Aklına neden Efe Geldiki umut Diyebilirdi değilmi senaristlerden Beklenir artık Her şey Bide aslının Efeyi Uyarması Duygu Hakkında Duyduklarını efeye Söylemesi............

evet birde efenin umutu sevmemesi severmiş gibi yapışı o motorsiklet sahnesi aslının efeyi uyarması falan ya bilmiyorum bu dizide hiç bişi belli olmuyor bu arada adım burçin mustafa :)

edit=bence su halen efeyi düşünüyor ama kimseye söyleyemiyorum yaw bu senaristerde bişi beceremiyor ben senarist olcaktımki

emilie_claire
01-05-08, 20:25
evet ço