Tüm Versiyonu Göster : Bizim Evin Halleri - Bolum Ozetleri
millet, yahu benim icin azicik bolum ozeti gecin yaaaa
ne olur?
bir de benim durumumda olup izleyemeyenler icin, luuutttfffeeennnnn
tr ile aramda 9 saat var. gunduz okulda oldugum icin trt1 de yayinlanani (burda sabah 10) ve trt-int te yayinlanani (oglen 4,5) izleyemiyorum internetten. eger uyanik olursam, sizin orada sabah trt-intte yayinlanan (burda gece 1-1.5) bolumu belki izliyorum.
kardesiniz yaban ellerde, b.e.h. ozlemiyle yaniyo, bi su atin yahu ordan. :P
ne olur azcik ozet yazin, lutfen
sevgili arkadaşım
Bu bölümü ben anlatmaya çalışayım. Misket yine açık alan korkusu olduğuna ikna etmeye çalıştı Nemide, Sadık Ali ve Fincan'ı. Sally de Çağlar'a kız bulmak için uğraşmasınlar diye Nemide ve Fincan'ı Yalıkavak'a gitmek için ikna etmeye uğraştı. Nemide "Sadık Ali ve Fincan önceden gitsin ben kalırım" deyince Sally bu sefer Misket'i de "Sen git ben Rüzgar'ı tava getireyim" diyerek ikna etmek istedi. Olmayınca da "sen seviyorsan biz de seviyoruz" diyerek Misket'i pasaja gitmek ve Rüzgar'ı görmek bahanesiyle evden çıkardı. Nemide Fincan'lara gitmişti. Pasajda yalnız başına iken Nemide'yi aradı ve de başka bir doktordan aldığı tavsiyeyle Misket'i evden çıkardığını ve onlarla da karşılaşırsa Misket'in daha iyi olacağını söyledi. Misket'e söylemesinler diye de tesadüfen karşılaşmış gibi yapalım dedi. Bu arada Misket yine Rüzgar'ı görmeye gitti Peyami dükkandan çıkınca. Rüzgar her zamanki gibi bol iltifata boğdu ama yine etkilenmiş gibi gözükmedi bana. Her neyse, "tesadüfen" olan karşılaşmadan sonra, Misket istemeye istemeye Yalıkavak'a gitmeye mecbur oldu. Sally de mutlu oldu ama mutluğu kısa sürdü. Nemide ve Fincan Yalıkavak'ta da Çağlar için bekar genç kızları gezeceklerini hatta turist sarışın ve dolgun kızlara bakacaklarını söylediler. Hatta Çağlar'ın hepsini beğeneceğini de söylediler. Sally yine ilgilenmediğini söyleyip köpürdü ve de sinirle evden çıktı en sonunda. Son sahnede ise Sayhan ve İsmet'in romantik bir anında Sally gerekli izinleri aldığını, Sadık Ali'lerle beraber tatile gitmeleri gerektiğini, yoksa tatilini İsmet'lerin evinde geçireceğini söyledi. İsmet ve Sayhan önce gönülsüzdü ama tehdit işe yarayınca onlar da çaresiz gitmeye razı olacaklar gibi.
Rüya'nın cep telefonu kapalıymış onu bir iş arkadaşı evden aradı. O sırada Sakız da onu birinin aradığını aradı ama kim olduğunu hatırlayamadı. Bora bu sefer Rüya'yı işyerinde ziyaret etti. Rüya oflaya poylaya bir iş yapmak için çıkmıştı. Çaycı ile konuştu Bora hatta. Sonra tekrar gelip çaycıya not bıraktı. Bu arada İsmet de Rüya'yı aradı ve ses tonundan iyi olup olmadığını sordu. Neyse, gelen notta "Döndüm. Aynı yerde saat 6'da buluşalım Peter Pan" yazıyordu. Rüya da uzun zamandan beri ilk defa gülümsedi ve "Bora dönmüş" dedi. Sonra ikili buluştu, sarıldılar birbirlerine. Güzel bir sahneydi. Ondan sonra da kafede oturdular. Bora da İngiltere'deymiş ama kesin dönüş yapmış. Bir olaylar olmuş ama anlatılmadı. Rüya ona kızgın değil ama kırgın olduğunu söyledi. Her ikisi de birbirlerini özlediklerini itiraf ettiler ve ele ele tutuştular masada.
Safa ise Pembe'yle konuştu ve her kadının ufak da olsa hediyeden hoşlanacağı tüyosunu da aldıktan sonra kendine iş bulmaya karar verdi ama ne iş yapacağını bilmiyordu. Sonra Cihan okulun çıkışında ona nohut pilav ısmarlayınca ve satıcıyla konuştuktan sonra bu iş aklına yattı. Koskoca nohut pilavı da tabi ki zavallı Pembe'ye yaptırdı ama "kedi-köpek için sevap olsun" dedi. Bunu telefonda Pembe'den duyan Neva da Safa ile sokakta da karşılaştı. Safa da sanki satıcının yerine duruyormuş numarası yapınca Neva "sattığını biliyorum" dedi ve beraberce nohut pilav satmaya başladılar.
Bu arada Füsun hala tatil ilanlarına bakıyor ve de 0-14 yaş arası bedava olan bir tatil köyüne gitmeyi önerdi ve de Rüya için de 14 yaşında deriz dedi :) Şadan da nedense (!!) muhattap bile olmadı onunla.
Bu bölüm tatile gitme bölümüydü. Cihan ve Rüya hariç herkes Yalıkavak'a gitti.
Nemidelerin evinde gidiş hazırlığı vardı. Nemide Düriye'ye akıl verdi dırdır yap, kuma meselesini koz olarak sen de tatil iste dedi. Düriye'nin de aklı yattı. Misket tutturdu Rikkat Abla'ma veda edemedim ayıp oldu gitmeden onlara uğrayalım diye. Nemide önce gerek yok dediyse de ikna oldu ve de Fincan, Nemide, Sadık Ali, Misket ve şöfor olarak gelen Abdül Rikkatlara gitti. Misket herkesle tek tek vedalaştı Rüzgar yeni kalkmıştı, o yüzden Misket odasına gitti. Rüzgar ise sadece şortlaydı (boxer) ve Misket önce utandı, Rüzgar da "ne var bu benim normal ev kıyafetim" dedi. Misket de kızara bozara konuşmaya çalıştı. Rüzgar ondan kılık kıyafet hakkında fikir aldı. O da "sana ne giysen yakışır ama.." diye başladı ama bu gömlek seçti. Rüzgar da "sen bu işlerden anlıyorsun" dedi sevindi Misket. Misket "siz de Yalıkavak'a gelin, hatta bol bol dırdır yapın" dedi. Bu Rüzgar'ın çok komiğine gitti. Rüzgar'a veda etti sonra Misket, öpmesini de bekledi, Rüzgar da biraz zoraki öptü. Vedalaşıp ilk kafile evden ayrıldı.
Aslında dizi Salise'nin Sayhan ve İsmet'e tatile gitmiyorlar diye yaptığı işkenceyle başladı. Önce onları zorla yataktan kaldırdı, sonra banyoda uzun süre oyalandı, üstelik de "tatildeyim" diye şarkı söyledi avaz avaz. Sayhan kovalım dedi ama İsmet'in gönlü dayanmadı. Sonra kahvaltı masasında yine avaz avaz çalan bir radyo, sürekli Salise'nin konuşmasını gördük. Bu arada Sayhan ve İsmet'in kulaklarında pamuk vardı. Tam o sırada Nemide ve Fincan hem çocuklara veda etmek hem de Salise'nin sinirini iyice bozmak için aradılar. Başardılar da "Çağlar'a sarışın, esmer, kumral, tombul, zayıf, balık etli kızlar" bulacaklarını söylediler. Karı koca işe giderken Salise iyice çığrından çıktı ve onları giysilerini beğenmediğini doğru dürüst giyinmesi gerektiğini söyledi. İşte o zaman İsmet kızdı, bağırdı. Sonra Salise'nin sahte gözyaşlarını izledik. "Ben sadece en iyi arkadaşlarımla tatile gitmek istemiştim" dedi, Sayhan ve İsmet'in vicdanı dayanamadı, işlerini ayarladılar ve de ertesi sabah için Bodrum'a uçak bileti aldı. Bu arada İsmet arkadaşının numara yaptığını öğrendi ama sonra Sayhan'a söylemedi. Salise ve İsmet daha sonra Dila'yı görmeye gitti ona iş seyahatine çıktığını söyledi. Dila da üzüldü biraz ama bebeğine (sanırım İsmet'ten hediye idi) İsmet adını vererek ona annelik yaparak oyalanacağını söyledi. Bu arada nereye gideceklerini aileden Kimseye söylemediler çünkü sürpriz idi.
Rikkat annesi ve halasını gayet üzgün bir tavırla uğurladı ama Peyami'ye "ben tatil istemiyorum, iyi olurdu ama sen huzursuz olacaksan ben tatil istemem" dedi. Peyami de üzüldü onun için. Şadan ise Füsün'u evin içinde tatilde buldu. Başında hasır şapkası, uzun şilebezi elbisesi, elinde yelpazesiyle şezlongta oturuyordu salonda (bölümün en iyi sahnesiydi bence) Şadan'a madem bir yere gitmiyorlar o zaman tatilini evde yapacağını çünkü tatilin hakkı olduğunu söyledi. Şadan da durumu garipsedi ama karısına hak verdi. Neyse, Düriye Şadan ve Peyami oradayken Dalyan'a çıkışınca zaten vicdanları rahatsız olan kocalar Dalyan'ın minibüsü ve de Peyami'nin arabasıyla Yalıkavak'a gitmeye karar verdiler. Nemidelere onlar da sürpriz yapmaya karar verdiler.
En komik sahnelerden biri de Neva ile gezen Safa'nın önce tatile gelmeyeceğim deyip sonra Nevaların da geleceğini öğrendikten sonra şaka yaptım deyip abisini iyice çileden çıkarmasıydı.
En son sahnede de Cihan ve Rüya hariç cümbür cemaat tatile gittiler. Peyami'nin arabasında her kafadan bir ses çıkıyordu hatta. Ankara'da kalanlar da sonra katılacaklardı kafileye. Cihan pek hoşnut gözükmüyordu ders çalışmaktan ama Rüya hemen Bora'yı aradı mutlu bir şekilde .
Dizi Yalıkavak'ta Nemide, Fincan, Sadık Ali, Misket ve Abdül kahvaltı ederken başladı. Abdül Ankara'ya dönmek istiyordu, Sadık Ali de "birkaç gün kal tatil yap" diyordu. Misket gayet keyifsiz kahvaltı masasında oturuyordu, Nemide'ye de "aklım Ankara'da kaldı" diyordu hatta. Hiçbir yere gitmek istemiyordu. Bu sırada minibüs ve de Peyami'nin arabasıyla gelen grup Yalıkavak'a varmışlardı ancak etraftaki kişilere Sadık Ali'nin evini bulamıyorlardı. Bu arada Safa, Neva ve Rüzgar etrafta gezinmek istedi, Şadan Neva'ya para vermeyi teklif etti, Safa kahramnalık yapıp reddetti ama ne Rüzgar'da ne de Peyami'de para çıkmayınca afalladı. Son çare olarak Pembe'yi alıp arabayla gezmeye çıktılar. Bu arada Füsun çocukları deniz kıyısında yürüyüşe çıkardı ve de Sakız da etrafı gezmeye kendi başına gezmeye karar verdi.
Onlar aranırken Sadık Ali ve Fincan'ın adına yakışır bir komşusu Pürneşe ortaya çıktı (sanırım takma adı) ve herkesi öptü, dokundu vs. hatta Sadık Ali'nin yanağından makas aldı, gıdıkladı vs. Onu bilmeyenler önce şaşırdı ama sonra Fincan'ın tepkisizliğini görünce onlar da şaşırdı. Bu arada sürpriz bozulmasın diye adresi almak için bir bahane bulduğunu söyleyen Dalyan Sadık Ali'yi aradı. Ona köyden pekmez geldiğini, kargoyla yollamak için adrese ihtiyacı olduğunu söyledi. Sadık Ali de bu sıcakta pekmez yiyemeyeceklerini o yüzden hiç yollamamasını söyledi. Dalyan biraz ısrar etti ama sonunda telefonu "Pekmez istemiyorlarmış" diye kapattı. Bu sırada onların yanında olmayan Şadan "ben şimdi beceririm" diye yine Sadık Ali'yi aradı ve "köyden pekmez geldiğini ve kargoyla yollamak için adrese ihtiyacı olduğunu" söyledi. Tabi Sadık Ali yine aynı sebepten reddetti ama Şadan ısrar etti ve çok komik diyaloglar ortaya çıktı. Sadık Ali serinlemek için "kavun karpuz yiyeceğini" söyledi Şadan da "ne yapacaksın kavun karpuzu önemli olan dış serinlik değil iç serinlik" diye veciz bir söze imza attı. Başarısız ısrardan sonra o da telefon kapandığında "pekmez istemiyorlarmış" diyerek kapattı, sonra diğerleri de "biliyoruz" dedi. Bu sefer Peyami şansını denedi ve de o da başarısız oldu, sözde "bir arkadaşı Yalıkavak'ta arsa alacakmış da ona uğrayacakmış"o da "ben buraya tatile geldim, zaten burayı da bilmiyorum, emlakçıya gitsin" dedi ve telefonu kapattı. Neyse en sonunda Rikkat Yalıkavak'a yeni gelmiş olan ve taksiye binen İsmetleri aradı. İsmet İstanbul'da olduğunu söyledi ve Sayhan da adresi verdi onlara.
Bu sırada Safa ve ekibi bir kafeye gitmek için arabayı otoparka parkettiler. Safa Neva ve Rüzgar'a önden gitmesini söyledi ve Pembe'den para istedi. Pembe de Safa'nın onu apar topar getirdiğini ve cüzdanının minibüste kaldığını söyledi. En sonunda Safa otopark görevlisi sandığı kişilere belediye başkanının akrabası olduğunu söyledi fakat o kişi belediye başkanı çıktı. Neyse, en sonunda belediye başkanı anlayışlı çıktı, borcu olsun dedi. Hatta kafede diğerlerine belediye başkanını tanıyorum dediğinde ona güldüler. Kafede yiyip içtikten sonra Safa yine onları önden sahile gezmeye gönderdi. Sonra kendisi de bütün garsonlara birşeyler söyleyip kafeden kaçtı ama uzun süre garsonlar onu kovaladı. En sonunda izini kaybettirdi ve de sahilde diğerlerinin yanına dönerken su sporları tesisinde eleman aranıyor ilanına rastladı. Beş kuruşsuz gezmek ağırına da gittiği için hemen işe başvurdu ve alındı. Diğerlerine söyleyince özellikle Neva çok sevindi bu habere.
En sonunda adresi bulan ilk grubun bir kısmı Fincanlara ulaştı ve de hepsi çok sevindiler onların gelişine (özellikle Misket) Az sonra da İsmetler geldi. Biraz şaşkınlık yaşandı ama herkes çok sevindi genel olarak. Hatta Pürneşe Hanım yer darlığı olursa evinde yatılı misafir kabul edebileceğini söyledi. Misket dör gözle Rüzgar'ın gelişini bekledi hatta Düriye'ye sordu nerede kaldılar diye. Her neyse, bu sırada Salise sanki buraya gelinmesinde hiç katkısı yokmuş gibi davranınca Nemide ve Sadık Ali biran için şüpheye düşmüş gibi oldular ama bu sırada İsmet "asıl o ısrar etti" dedi ve tatile gelmek için yaptıklarını anlattı. Nemide ve Sadık Ali planın ikinci kısmını başlattılar ve avukat arandı. Bundan önce Nemide Salise'ye içinde Çağlar'ın eşyalarının oldğu bir odada yatacağını söyledi. Salise bayağı kötü oldu ama role devam etti aklı sıra.
Son kısımda herkes oturmuşken (misket mutfakta) gençler grubu geldi ve de masada neşeli bir sohbetten sonra, Rüzgar mutfağa aç olarak geldi ve dolmalardan yemeye karar verdi, Misket'in elinden yedi hatta. Misket çok heyecanlı Rüzgar gayet rahattı. Dolmaları önce Fincan yaptı zannetti, Misket ben yaptım deyince "aferin ne marifetlerin varmış" gibi birşey söyledi yanılmıyorsam sonra da bir tabak alıp daha da çok yemeye karar verdi.
Öncelikle teşekkürlerinize ve güzel dileklerinize ben de teşekkür ederim, sonuçta diziyi ben de büyük bir zevkle izliyorum ve de yazmayı da sevdiğim için çok da zahmet olmuyor. Dizinin her bölümünü seyredemediğim oluyor ama seyrettiğim her bölümü yazmaya çalışacağım.
Dünkü bölümün özetine gelirsek :) Dizi kahvaltı masasında açıldı. İsmet ve Düriye'ler otelde kalıyorlarmış ama diğerlerinin hepsi Sadık Ali'de kalmış daha doğrusu Abdül, Safa ve Rüzgar çadırda kalmış. Neyse bu sefer hemen herkesin kendine ait ufak da olsa öyküsü vardı o yüzden hepsini sırayla değil de karakterlere göre anlatacağım.
Safa kahvaltı masasında girişimci ruhundan atıp tuttu yeni işi hakkında ama Neva gidince Sadık Ali'ye parasızlık durumunu ve belediye başkanına borçlu kaldığını anlattı. Ondan para aldı ve çay bahçesi borcunu bu parayla ödemeye karar verdi. Sadık Ali başkana bocu ödemek istedi ama başkan kabul etmedi. Neyse, sonra plajda Safa hem çalıştı hem de Neva ile bakıştı durdu. Hatta Rüzgar ipod dinlerken onunla gizli ama romantik bir konuşma yaptı. Dalyan jet ski kiralamak isteyince önce Neva ile jet ski denendi sonra da Dalyan'a verildi. Düriye Dalyan yüzme bilmediği için panikteydi. Zaten Dalyan beklenen sürede de gelmedi. Meğersem Safa jet skinin benzinini kontrol etmemiş, doğal olarak Safa işten kovuldu. Neyse ki Düriye meraktan fenalık geçirmeden Dalyan sahil güvenlik tarafından kurtarıldı ancak jet ski denizin ortasında kalmış. Safa'nın boçlarına yenisi eklendi bu yüzden. Dalyan çok yandığı için yoğurt sürdüler yemekte beyaz beyaz oturdu.
Nemide ve Fincan sözde kız bakmaya devam ettiler. Salise de kalkar kalkmaz evde bahçede çalışan Sadık Ali'ye nerede olduklarını sordu. Onların daha önce bahsi geçen çay bahçesinde olduğunu öğrenince hemen peşlerine düştü. Sadık Ali telefonda beni yine gülmekten öldürdü. "Merkez elemanlarını arıyor" diye sifreli konuştu Fincan'la. Neyse, Salise gelince Nemide ve Fincan Çağlar'ın resimlerini ortaya çıkardılar ve hangi resmi göstersek diye tartıştılar. Sonra Salise'yi masada bırakıp kızların peşinden gittiler. Bir süre sonra eve dönen Salise önce plaja gitmek istemezken Sadık Ali'nin Nemide ve Fincan'ın orada olduğunu söylemesiyle plaja gitti. Orada dürbünle kızlara bakıp onların güzelliği hakkında yorumlar yapan muhteşem ikilinin yanına oturdu. Kızlar kendine benzemediği için Çağlar'ın beğenmeyeceğini söyledi ama Nemide bir kız hakkıda şu yorumu yapınca çok bozuldu. "Biraz seni andırıyor ama bu çok güzel!" Sonuçta bütün bölüm boyunca Salise Nemide ve Fincan'ın peşine takıldı.
Mikset önce bütün ısrarlara rağmen plaja gitmek istemedi sonra sebebinin mayosu olmadığı ortaya çıktı. İsmet ve Düriye ona zorla bikini aldılar ama Misket önce giymem diye tutturdu, sonra (Rüzgar'dan bahsedilince oldu herhalde) bikiniyi giymiş olarak plaja geldi ama üstüne havluyu sarınmıştı. Rüzgar her zamanki gibi ona yakınlık gösterdi şezlonguna oturttu ama Misket denize yüzme bilmiyor diye girmek istemedi ve havluyla oturdu bir süre. Sonra Neva'nın talimatıyla Rüzgar havluyu çekti çıkardı, Misket biraz söylendi falan ama sonra o da alıştı bikiniyle oturmaya.
Füsun bütün iyi niyetiyle yardım etmek istedi ama Sakız sürekli ona engel oldu "sen çocuk bakıyorsun" diye. Sakız hiçbir işe el sürmediği gibi özel yemek de istedi hatta ev sahiplerinden. Şadan sürekli kitap okuyan Peyami ve Sayhan'ın yanında durmaktan sıkılınca karısı, oğlu ve kayınvalidesiyle plaja gitti ama Füsun kilo aldığı içn elbiseyle giymeye kalkınca Şadan "o zaman niye mayo aldık" diye kızdı. O da "ıssız bir koy bul girerim" dedi. Şadan söylendi ama sanki olacak gibi. Rikkat ve Pembe plaja gittiler. Sayhan ve Peyami Zeynep'e baktılar ama kitap okudular bahçede. Abdül sürekli spor yaptı ya da bahçede çalıştı bu sırada.
Yemek vaktinde herkes yine toplandı. Sadık Ali yine konuşma yaptı. Pürneşe de şarkı söyledi bölüm bu şekilde bitti.
Ben bugünkü değil dünkü bölümün özetini yazacağım gecikmeli oldu ama :)
Dizi yine ertesi günün sabahından başladı. Misket, Rüzgar, Safa, Neva, Dalyan, Düriye, İsmet, Sayhan ve Abdül tekneyle tura katılmaya karar verdiler, diğerleri ise evde kalıp tavla oynamaya.
Teknede ilk adaya giderken herkes güneşleniyordu ve keyifler yerindeydi. Genelde çiftler de yanyanaydı. Misket Sayhan'ı yerinden kaldırınca herkes eşini bulmuş oldu hatta:) Her neyse, teknede Misket'i deniz tutunca Rüzgar ona destek oldu, derin derin nefes almasını "rüzgarı içine çekmesini" söyledi. Misket aşk sarhoşu şekilde "rüzgar iyi geldi" dedi ve gülümsedi hatta. Sonrasında yine teknede giderken Safa ve Neva sürekli bir şekilde biraraya gelip gülümsediler birbirlerine. Hatta aşıklar esprisini yaptılar daha çok kendileri için ama Misket utandı. İlk gelinen adada bir bankta bir süre oturup birşeyler yediler, sonrasında Düriye ve Misket çiçek toplamaya gittiler sonra plan gereği Düriye geri döndü Misket'i de bulması için Rüzgar'ı gönderdi adanın iç kısmına. Sonrasında tekne kalkarken Düriye onlar için önden gittiler deyince ikiliyi adada bırakıp tura devam ettiler. Misket tekne kalktıktan sonra ortaya çıktı ve Rüzgar biraz sitem ettiyse de "neredesin" diye pek fazla abartmadı. Tekneyi aradı ama müzikte duyulmadı telefon sesi. Hatta sessizlikte başımı dinlerim deyip gözlerini dinlendirmeye karar verdi. Sonrasında da Misket'e arkasını dönüp uyumaya çalıştı, Misket de doğal olarak bozuldu. Bir süre geçtikten sonra onların yokluğunu Abdül farketti ve de Rüzgar siz parkurunuzu değiştirmeyin dönüşte alırsınız dedi ve yine yatmaya devam etti. Her neyse, Misket onu yakından seyredeyim derken uyumayan Rüzgar kalktı. Sonra Rüzgar ne düşünüyorsun deyince Misket ağzından kaçırdı "seni" dedi sonra "senin ne kadar üzüldüğünü" diye lafı çevirdi. Arka planda "Cesaretin Var mı Aşka?" şarkısı başladı. Rüzgar da "boşver ben artık beni üzenlerle olmayacağım" dedi. Misket de "ya seni üzmeyecek biri karşına çıkarsa" dedi. "O zaman iş değişir" dedi Rüzgar. Misket bunun üstüne açılsam mı açılmasam mı diye düşünürken onu arı soktu, Rüzgar de zehirini çıkarmak için kolunu emince Misket iyice tedirgin oldu , Rüzgar da özür diledi. Misket'in bakışlarından Rüzgar sanırım başka bir mana çıkardı ve rahatsız oldu. Zaten bölüm de orada bitti.
Bu olay dışında Pürneşe önce tavlada sürekli Şadan'ın yanında durup tezahürat yaptığı için Füsun'u sinir etti, o da kocasının yanından ayrılmadı ama sadece Pürneşe olduğu sürece. Tavlada Şadan önce Peyami'yi yendi sonra da Sakız'la oynadı bu arada. Rikkat ve Peyami de yine anlamsız çekişmelerinden birini yaşadılar ama iş fazla uzamadı. Her neyse, Nemide ve Fincan Salise'yi iyice tavına getirmek için Pürneşe'ye Çağlar'dan bahsettiler. Salise bunu başka türlü bir bahsetme sanınca onunla yürüyüşe çıkmaya karar verdi. Çağlar konusunda Pürneşe'yi uyarmak istiyormuş gibi sürekli Çağlar'ı kötüledi. Pürneşe de her söylediğinden olumlu bir yan bulup "Çağlarcığımı bekleyeceğim, ona şimdiden kanım ısındı" dedikçe Salise sinir oldu. Bu arada Pürneşe planı bildiğinden sık sık "yoksa ona karşı hala birşeyler mi hissediyorsun" diye sordu. Salise tabi ki inkar etti. Bu sırada Sadık Ali Çağlar'ın kefaletini ödemiş ve de tutuksuz yargılanıyormuş o yüzden planın ikinci aşaması olarak Çağlar da Yalıkavak'a geldi. İlk karşılaşmanın şokundan sonra Pürneşe sürekli Çağlar'la ilgilendi. Kendi evinden yatılı olarak kalmasını önerdi. Bu öneri ilk başta kabul görünce Salise çıldırdı ve de "Osman (çağlar) benim odamda kalsın, ben giderim" dedi eşylarını toplamaya başladı. Sonrasında Sadık Ali durumu kurtarmak için sözde sert çıkıştı ve de "Çağlar da Salise de bizim evde kalacak" diyerek Pürneşe'ye sözde kızdı. Sonrasında kapyı dinlediklerinde Salise'nin Pürneşe'nin taklitini yapıp "ben bu kadını boğacağım" dediğini duydular ve de güldüler.
Bu iki olay dışında başka kaydadeğer birşey olmadı bu bölümde ama Sadık Ali yine bölümün sözünü söyledi bence "Ben ayakta da oturarak da yürüyerek de her şekilde yemek yerim" :)
Biraz gecikmeli bir özet daha (sondan bir önceki bölüm), son bölümü izleyemedim, yorumları da okumadım sürpriz olsun diye bugün akşamüstü seyredeceğim, bir önceki bölümün özeti de şöyle:
Dizi tüm tatil bölümlerindeki gibi bahçede masa başında başladı. Neşe hanım masada sebze kurutan hanımlarla şakalaştı, erkekleri sordu kahveye gittiklerini öğrendi. Füsun ona çok sinir oldu daha sabahtan, sonra Salise ilgilenmediği için (!!) Çağlar'ın da onlarla olduğunu söyledi. Sonra da Sadık Ali ile Çağlar kılık kıyafet bakacaklarmış. Neşe de bilseydim ben de giderdim dedi. Salise sinirden renk değiştirdi ama gerekirse ben senin için konuşurum diyen Füsun'a da konuşma ilgilenmiyorum dedi. Kadına pis pis bakmayı sürdürdü ama. Her neyse, daha sonra erkekler ortaya çıkınca Neşe bu sefer de onlarla okey oynamak istedi. Füsun onu görünce hele Şadan'la eş olup çok şanslı olduğunu öğrenince ters ters konuştu onunla sonunda da herkese birbirinin taşlarını söyleyip oyunlarını bozdu.
Safa bu sefer de bir otelin havuzunda barmenlik işi bulmuş, barda önce Neva ve Rüzgar ile oturuyordu. Sonra bir kız geldi Rüzgar'a biraz daha fazla samimi davrandı. Rüzgar da çok fazla olmasa da kızla ilgilendi. Bu arada havuz gelen Misket ve de Düriye onları gördü. Misket kıza doğal olarak sinirlendi, kızı havuza atmak istediğini söyledi. Düriye de "bak da gör kızlar ne yapıyor" dedi. Sonra kızın sevgilisi ortaya çıkınca Düriye "yok sen böyle kal" dedi. Neyse, en sonunda Misket kızın üstüne yanlışlıkla (!!) kola döktü. Temizleme bahanesi ile kızı itti kaktı. Rüzgar önce şaşırdı ne oluyor diye sonra komiğine gitti olay. Bir süre sonra Misket kumsalda otururken ve hatta kuma Rüzgar'ın adını yazarken Rüzgar geldi. Misket yazıyı hemen bozdu. Tatil ve köy anılarından bahsederken Rüzgar Misket'in sahilde hiç ateş yakmadığını öğrenince "o zaman bu akşam ateş yakalım" dedi. Bunu hatta İsmet ve Sayhan manidar buldu sonradan öğrenince ve Rüzgar'a belli ettiler.
Kumsalda ateş yakan grubun dışındakiler önce yatmışlardı fakat Rikkat Sadık Ali ayaktaysa onu bulup çadırın direğini tamir etmeyi rica edeceğini söyleyince Peyami hemen atıldı kendi yapmak için. Çadırda yanlış anlaşılmaya meyilli bir sürü diyalog oldu. Sivrisinek yüzünden uyuyamayan Rikkat ve uykusu kaçan Sakız önce kim olduklarını anlamadılar anladıklarında da doğal olarak yanlış anladılar. Sonrasında Önce Şadan sonra da Nemide, Sadık Ali ve Fincan bahçeye geldiler ve hepsi çadırdan gelen becerdin mi beceremedin mi sözleri karşısında renkten renge girdiler. En sonunda Rikkat "oh çok şükür" diyerek çadırdan çıktığında herkes arkası dönük konuştu onlarla. Ne için çadıra girdiklerini de anlatınca kimse inanmadı ama Şadan bölümün sözünü söyledi. "Vala helal olsun Peyami bu yaşta bile elinden iş geliyor!!"
Ateş yakma faslında Rüzgar Neva ile Misket'in arasına oturdu. Misket ona baygın baygın bakmayı sürdürdü. Çok da fazla manidar bakan vardı zaten onlara ama Rüzgar'ın tavırları hep dostçaydı aslında. Her neyse- Neva hep aşk üstüne şarkılar söyleyince herkes farklı bir tavıra büründü. Pembe çok kötü oldu, Safa ve Neva gizlice birbirlerine baktılar, İsmet ve Sayhan romantik bir şekilde sarıldılar birbirlerine. Dalyan ve Düriye de aynı havada ama biraz daha komiktiler. Abdül dalıp gitmişti. Salise geç geldi ama orada olmayan tek kişiyi "ee nerdeler diğerleri" diye sorunca Pembe de direkt "Çağlar Pürneşe Hanım'la yürüyüşe çıktı" deyince bozulmuş bir şekilde oturdu. Bu arada Rüzgar da kimseye bakmadan içli bir şekilde şarkıları söyledi ama arada Misket'e bakıp gülümsedi eğleniyor musun der gibi. Misket daha önce de yazdığım gibi Rüzgar'a bakarak söyledi genelde şarkıları ama gözleri her seferinde alkolün de etkisiyle daha fazla doldu. İyice kötü olunca Rüzgar açılmak için yürüyüşe çıkmayı önerdi. Abdül'ün "ne oldu Misket'e?" diye birdenbire endişelenmesini çok manidar buldum, ama yanılıyor olabilirim. Neyse ikili çok da fazla yürüyemeden oturdular. Misket Rüzgar "bana anlatabilirsin" deyince ağlamaya başladı, bir süre gözleri dolu dolu baktı Rüzgar'a sonra sözler döküldü ağzından. "Rüzgar ben şu an çok mutluyum çünkü senin yanındayım" dedi. Sonra onu çok sevecek ve üzmeyecek kişiyi aradığını hatırlattı Rüzgar'a, sonra da "Ben seni hiç üzmem hep yanında olurum" dedi ve "Ben sana aşığım seni gördüğüm ilk günden beri aşığım" dedi. Rüzgar çok şaşırdı fakat söylenen sözlerin içtenliği ve duygusallığı onu da etkiledi ve gözleri doldu onun da. bu bölümün finalinde de Abdül'ün söylemeye başladığı ve sonra Şevval Sam'ın devam ettirdiği "Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim" şarkısı vardı.
rica ederim benim için de bir zevk oluyor özetleri yazmak iki seferdir geç izlediğim için geç oldu özetler ama keşke dizi devam etse de ben de özetleri geç de olsa yazsam diyorum. İşte dizinin son bölümünün özeti:
Dizideki olayların oluş sırasıyla yazıyorum yine. Misket alkolün etkisiyle gecenin sonunda sızmış ve de Rüzgar ve İsmet tarafından eve getirilmiştir. Doğal olarak da geç kalkmıştır. Nemide ve Fincan iyi olduklarından emin olduktan sonra Düriye "neler konuştunuz" diyerek odaya dalar ama sürekli gelen giden olduğundan Misket olanları ancak oturdukları bir kafede anlayabilir. Düriye de "iyi yapmışsın" der ama Rüzgar'ın ne tepki vereceği konusunda ikisi de endişelidir. Tam bu sırada Rüzgar geçer hatta ama birşey olmamış giib davranır. Misket'in iyice sinirleri bozulur. Bu sırada Rüzgar MFÖ'nün "Bazen" adlı şarkısı eşliğinde düşünmektedir. Biz de bu sırada Yalıkavak'ın güzelliklerini iyice görmüş oluruz. En sonunda Düriye Rüzgar'ın ağzını aramaya karar verir ama yine bir sürü gelen giden giden olur ve ikili doğru dürüst bir plan yapamadan Rüzgar Misket'e değirmenleri gösterme bahanesiyle yanına çağırır. Yine uzun bir yürüyüş yaparlar, bu sırada "Cesaretin var mı aşka?" çalmaktadır yine. En sonunda Misket "ben değirmenleri görmek falan istemedim, konuşmamız lazım" der. Rüzgar'la otururlar. Misket "Dün gece ben sana söylediklerim için özür dlerim, seni üzmek istememiştim" der. Rüzgar da "Asıl ben senden özür dilerim şimdiye kadar yaptıklarımla seni çok üzdüm. Bütün gece uyumadım düşündüm, senin benim için yaptıklarını düşündüm" der ve Misket'e bir kır çiçeği uzatır ve "tamam" manasında gözlerini kırpar, sonra elini tutar, Misket gözlerine ve kulaklarına inanamaz.
Salise Pürneşe ile Çağlar'ın yine yürüyüşte olduğunu sabah sabah öğrenir, iyice keyfi kaçar, "sürekli beni ilgilendirmiyor" der durur ve evden çıkmak istemez. Pürneşe'nin evine yediği meyvelerin çekirdeklerini sürekli atar durur sinirden. Nemide ve Fincan iyice tava geldi diyerek Çağlar'ın beğenmesi için "yedek olsun" diye bir kızı çağırırlar ve Salise'nin yanında kızı sürekli överler, mutfakta ne kadar maraifetli olduğundan filan bahsederler. Salise iyice kendinden geçer ve de kızın yaptığı çorbaya tuzu kaşık kaşık boşaltır. Pürneşe ve Çağlar denizden geldiklerinde Çağlar Pürneşe'nin evinde dinleniyormuş gibi yaparlar ve Salise'nin yanında Çağlar'la ne kadar eğlendiklerinden bahseder durur, güneş yağını omuzlarına sürdürtmüş, Çağlar'ın yanına sokulmuş vs. vs. Son noktada Salise ve Pürneşe yalnız kaldıklarında Salise bıçağı alıp kadının "derdin nedir" diye üstüne yürür. Pürneşe de "sen bitti dediğin için..." der. Salise de "biter bitmez, sana ne" der en sonunda da itiraf eder "bitmedi bitmedi" O sırada Çağlar onun arkasına gelmiştir ve de "Sally seni çok özledim" der. Salise de ona sarılır ve aynı şeyi söyler. Birbirlerinin yüzlerini okşarlar sürekli sarılırlar. Bu sırada planın hazırlayıcısı üçlü çıkar ortaya Salise'nin iyice içi rahatlar. Pürneşe onlara bir yüzük verir, Çağlar "benim akıbetim belli değil" der ama yine de evlenme teklif eder. Salise de "ben seni beklerim ne olursa olsun beklerim" der ve yüzüğü parmağına takar.
Safa ile Neva bankta otururken Neva'ya sesini tekne gezisinde duyan bir adam barda şarkı söylemesi için iş teklif eder. Bunu sonradan duyan Safa "o benim kız arkadaşım ve de karım olacak" der. Neva çok şaşırır, sen bana evlenme teklif etmedin ki nereden karın olacağımı söylüyorsun der. Safa dizlerinin üstüne çöküp ayaküstü bir evlenme teklifi yapar. Neva da Safa'nın ciddiyetsizliğine çok kızar yanından gider. Sonrasında aşklarını aileye anlatmakla tehdit edince Neva yine Safa'yla buluşmayı kabul eder. Neva buluşma yerine gelir, önce bir çocuk gelir Neva'yı yanağından öper ve "çok yapışık bir abi bunu sana yolladı" der. Neva buna çok güler. Safa bu sefer "yakışıklı" sözünün tekrarlatırararak bu sefer bir buket çiçekle başka bir çocuk gönderir. O da çok "yılışık" der. Safa bu sefer siz bu işi beceremeyeceksiniz diyer kendisi gider elinde yüzükle ve de Neva'ya kendisi evlenme teklif eder. Neva kabul eder ama önce Safa kabul etmediğini sanır. Neyse ki en sonunda ikili bu konuda anlaşırlar. Çocuklar alkışlar hatta.
Bir de son olarak Füsun Şadan ile beraber vakit geçirmek, beraber denize girmek ister fakat Şadan sürekli iskelede yatar. Eve gidip tavla oynamak dışında tüm teklifleri de reddeder. Füsun yine Neşe'nin de adı geçtiğinden çok bozulur. Bir süre sonra Neşe Çağlar'la gelir ve sürekli yatan Peyami'ye bir açıkhava müzesini tavsiye eder. Füsun da gitmek ister ama Şadan gitmek istemediğini söyler. O da mecburen Rikkat ve Peyami ile takılır. İskelede kalan Çağlar, Neşe, Şadan ve Sakız bir süre oyun oynarlar ama sonrasında Çağlar ile eve gitmeden önce Neşe Şadan'a karısının sürekli ona hizmet ettiğini, çevresinde pervane olduğunu ama onun karısının isteklerine çok duyarsız olduğunu söyler ve "ne olurdu sanki kadınla gitseydin" diyerek çıkışır ona. Şadan da pişman olur. Bu sırada Rikkat ve Peyami el ele kol kola yürürken Füsun sürekli onları arkadan takip etmekte ve de özenir bir şekilde çifte bakmaktadır. Şadan nefes nefese gelir ve de Neşe'nin söylediklerinin aklına başına getirdiğini ve de çok üzgün olduğunu jetonun geç düştüğünü söyler. Füsun şaşırmıştır ama çok da sevinmiştir. "Olsun geldin ya" der ve sarılırlar birbirlerine.
Sonrasında son sahnede bütün çiftler ve de çifti olmayan Nemide, Sakız, Pembe ve Abdül de dahil olmak üzere sırayla Yalıkavak'ın güzel görüntüleri içinde dolaşırken gösterilirler. Fonda çalan müzik ise "Hayat Bayram Olsa" olur ve ekrana son yazısı düşer :(
kanal1 e transfer olan dızı heyacanlı gelısmelerı ıle suruyor.
kendını sherlock sanan sadık alı gercegı arastırırken hangı suprızlerle karsılasır.
ruzgarın mıskete olan askı yalanmıdır.cok sevdıgı neva ugruna sefa nın basına neler gelır ısmet ıle sayhanın hayallerı neden yıkıldı butun cevaplar bu akşam kanal1
25.10.2006
bölüm dün ki banyoda yakalanma olayıyla başlar ...
evde rüzgar misketle ,safa nevayla telefonda konuşmaktadır ikiside bu konuyu halledeceklerini merak etmemelerini söyler.sonra safa don paça odaya girmek için kapıya yönelir fakat rüzgar kapıyı içerden kilitlemiştir nevayla olanları anlatmasını yoksa kapıyı açamayacağını söyler .safa " burda nasıl anlatayım olum millet duyacak aç şu kapıyı donla kaldım zeynep görcek kızın psikolojisi bozulacak " der,rüzgar inanmaz ve anlatmazsa kapıyı açmayacağını söyler sonra pembe gelir safayı o halde yakalar safa kaçar.sonra odada rüzgarla konuşmaya başlar...
safa: dün yanlış anladın olum yok öyle bişey
rüzgar: ne yanlışı ya o kuvette napıyodunuz hemde tulumla
safa: bana diyene bak saf köylü kızı eve atmış..
rüzgar:sen ne diyosun ya misket öyle bir kız hem benim sevgilim var
safa:ateş bacayı sarmış lafta söyletmiyoruz hem benımde sevgilim var
rüzgar : öylemi tanıştır o zaman
safa: tamaam ama sende tanıştırıcan
odadan çıkar ben şimdi kızı nerden bulacam der aynı şeyi rüzgarda karara düşünmektedir.sonra uyuz bı kız arkadaşını arar kız ayakkabı karşılığında kabul eder fakat safanın işi zordur hiç kız arkadaşı yoktur sokakta gördüğü iki bayana sizden bişey rica edebilirmiyim , benle şu ilerdeki eve gelirmisiniz ufak bi işim var sonra gidersiniz der kızlar onu döver sen bizi sokak kadınımı sandır deyince safanın aklına sokak kadını gelir ve gidip bir şeyle anlaşır ona parasını gösterir ve ona göre birini ister adam çok sanslısın elimde ki en iyi malı veriyorum der ve okşan diye seslenir okşan bır travestidir ama napalım para anca ona yeter:))
kafede safa ve rüzgar buluşur birbirlerine kız arkadaşlarını göstermektedirler bu sırada dalyan onları görür ve ya bu ailede herkeste çapkınlık var der ve eve doğru gider...
bu arada bora ingiltereden gelmiştir rüya ya süpriz yapmak ister rüya sakızla alış verişe çıkmış şadanın paralarını çatır çatır yemektedirler bora önce pamuk şeker sonra çiçek en sonda balon yollar fakat hepsi rüya yerine sakıza gider ve sakız bir hayranın onu takıp ettiğini düşünmektedir en son bora dayanamaz ve rüyayı öpmek için duvarın arkasından fırlar gene olmaz rüya yerine sakızı öper rüya onu görür ve bora der sakız olayı anlamıştır gülümser...
ismetle saysay rikkatlere bayram ziyaretine gelir rikkat herzaman kı gibi peyamının iş olayını anlatmaktadır telefon çalar arayan pürneşedir peyamının şiirinin çoık beğenildiğini 3 bin ytl karşılığında alınmak istendiğni ve 6 şarkı sözü daha istediklerini söyler herkes çok sevinir 18 bin ytl sonuçta iyi para:))
fakat peyamı bunu yapamayacağını bunu içinden geldiğini herzaman olamayacağını söyler herkes rikkatlerde toplanır peyamıyı ikna etmeye çalışırlar ona yardımcı olmak ilham vermek için uğraşırlar en sonunda peyamı kabul eder ve yazmaya çalışmaya başlar abdül ona saz çalarak yardımcı olmak ister herkes suspus olmuş peyamıyı beklemektedir fakat peyamı uyur herkes onun düşündüğünü sanar füsün dayanamaz ne düşünmesi ya söylemeyeyim dedim ama adam uyuyor yahu der kımse ona inanmaz tabı bu sırada peyamının horuldama sesi duyulur...
neva misketle konuşmaya gider ...
neva: bak misket ikimizde çocuk değiliz saçma bahaneler uydurmayacam biz safayla beraberiz
misket:oooohhh ya bende doğruyu söyleyecem bizde rüzgarla birlikteyiz
neva: ben anlamıştım zaten ne zamandır
misket: ne anlamışmıydın :))
neva : evet bodrumda vardı dimi bişeyler
misket:yoktu aslında yenı işte siz ne zamandır birliktesiniz ?
neva: çok oldu bizim
sonra kapıda misket nevayı uğurlamaktadır birbirlerine sarılırlar
neva: ohh rahatladım ya rüyadan başkasına anlatabilmek çok güzelmiş
misket :evet sağol canım bende rahatladım
dalyan görülür gülerek gelir dürüye burdamı der, yok burda hayırdır neye gülüyosun derler, dalyanda sizin ailenin erkerleri amma çapkın ona gülüyorum der .ne çapkınlşığı canım yok öyle bişey ne gördün sen derler oda sizin aileden rüzgarla safa yokmu onları gördüm sevgilileriyle camının ordakı cafede der
misketle neva çok sinirlenirler ve olay mahalline doğru yola çıkarlar ve gördüklerine inanamazlar neva safanın başından aşağıya bır bardak suyu boca eder çok iğrençsiniz şimdi bıraz temiz olursun der bu sırada misket tokatı yapıştırır ve giderler:))
safa ve rüzgar neye uğradıklarını şaşır ve arkalarından aşkım yanlış anladın izah edebilir zerzenişleriyle koşarlar ..
bölüm biter....
bugun olanlar bunlar bundan sonra elimden geldiğince izleyemeyen arkadaşlar için yazmaya çalışacağım ben izleyemeyince çok kötü oluyorum o yuzden onların halınden anlarım:)
candancana 27-10-06, 10:39 Bizim Evin Halleri'nde bugün: Babasının bütün itirazlarına rağmen Rüya, Bora'nın evlenme teklifini kabul etmekte kararlıdır. Bunu duyan Neva, babasının vereceği tepkiyi ve bu yüzden kendi evliliğinin de tehlikeye gireceğini düşünerek kızkardeşinin kararına karşı çıkar. Kanal 1 18.30
27.10.2006
bölüm nemidenin evinde başlar rüzgarelinde bı masaj aleti ananesine masaj yapmaktadır...
nemide: ooohhh ohhhh bıraz daha aşağa doğru oğlum
rüzgar : böyle iyimi anane?
nemide : ayyy çok sağol oğlum iyi iyi ama keşke bunun için buraya kadar yorulmasaydın
rüzgar: olur mu anane zaten alet bahanem oldu :))
misketle rüzgara bakıp gülümsemektedir(canım benım ya ne güzel gülümsüyo öyle)
nemide: ne bahanesi olum?
rüzgar: şey işte senı görmek için anane çok ösledim de
nemde: sen önceden hiç gelmezdin sıkılırdın yanımızda tabı büyüdükçe ailenin değerini anlıyosun iyiki geldin oğlum zaten siz olmasanız misket olmasa ne yaparım ben oda benım bır kızm artık senınde kardeşin sayılır
rüzgar ve misketim yüzleri düşer...
rüzgar: ne ilgisi var anane ya neden kardeşim olsun?
nemide : lafın gelişi söyledim olum sayılır dedim
rüzgar. bı kere kardeşim değil teyzem sayılır :)
nemide:ne?
rüzgar . hanı senın kızın olursa benımde teyzem oluyo onu diyorum :)
nemide. ayy aklımı karıştırdın gene:) misket sen rikkatlere gelecekmisin bugün?
misket: yok gelmeyecem kursum var ya benim
nemide: doğru tabı kursun varsa gelme bir sürü para veriyoruz
rüzgar: sen merak etme anane ben bırakırım onu kursa
nemide: iyi o zaman
rüzgarla misket doşarı çıkıp saklanırlar nemide teyze gidince eve gelirler...
rüzgar: aayy dondum ya hiç gitmiycek sandım
misket: oof rüzgar ya kadın o benım kızım diyo biz onu kandırıyoruz
rüzgar:ama bitanem kötü bişey yapmıyoruz kı
misket: biliyoırum ama genede içim rahat değil rüzgarr,söylesek mi?
rüzgar. neyi?
misket: bunu işte aramızda olan şeyi
rüzgar. yapma misket ya sen artık aileden birisin ama onları tam olarak tanımıyosun şimdi bı kismi olumlu karşılayacak bi kısmı olumsuz birbirlerine girecekler her şeye karışacaklar
misket. olsun karışsınlar bu güzel bişey
rüzgar :yapma misket ya sen bilmezsın karışmakta dur durak bilmezler
misket: ne kadar şansı olduğunuzu bilmiyosunuz bu sizi sevdiklerinden yapıyolar hep yanınızda olmak için .benım hiç böyle bir ailem olmadı keşke benımde bana karışan bı ailem olsaydı :((
biliyomusun ben hep yanlızdım kimse saçımı oksamadı kimse sarılmadı bana:((
analığımın hakkını yemiyim iyi kadındı aç açık bırakmadı benı ama hepsi okadar gerçi köy yerinde iş bitmezdi zamanı olmuyodu ki garibimim:(
hele ergenlik çağı hep kızgınsındır ağlamak istersin sarılmak istersin ,derdin ne kızım bak bu böyle böyledir diyen olmadı :((
o yuzden sen rüya neva cihan aslında ne kadar şanslı olduğunuzu bilmiyosunuz:((
rüzgar gelir miskete sarılır üzülme çilli kuzum sende artık yalnız değilsin bak kocaman bir ailen var artık hem en önemlisi ben varım ve senı çok seviyorum:))
rüzgar:misket eger üzüliyceksen sana bişey sorabilirmiyim?
misket:sor tabi
rüzgar: gerçek anne ve babanın kim olduğunu biliyomusun?
misket: hayır bilmiyorum bir resimleri bile yok:((
rüzgar miskete sarılır ve üzülme canım üzülme artık ben varım der...
kızlar büroya gelir şadan çok sevinir aahh ahh ne varsa kızlarda var canım kızlarım iyikigeldiniz benımde kırşehire gitmek gerekiyodu siz burdasınız ya göüzüm arkada kalmaz artık der ve gider tabı kızlar anında telefonlara sarılır bora ve safayı büroya çağırırlar
safa :(gene nevayı sıkıştırır )evlilikte bazı şeyler olmazsa olmaz nevacım
neva: neymiş onlar bakalım
safa : gel göstercem şimdi( kızı öpmeye başlar)
rüya ve bora gelir safayla tanışırlar baya samımı olurlar hatta safa bacanak falan demeye başlar bu sırada rüya boranın ona evlenme teklif ettiğini söyler neva küplere biner bunu olamayacağını eger araya girerlerse safayla olan evliğinin açıklamasının erteleneceğini söyler yanı bencillik eder ve rüyayla birbirine girerler rüya akşam her şeyi babasına söyleyeceğini o zaman barayla eveleneceğini söyler ve gider
akşam olur eve gelirler fusün şadanın zeynebın okul parasınıda verdiğini söyler ve yeni aldığı pırlanta yüzüğü gösterir zeynebın okul parasıyla aynı der...
içeri geçerler rüya şadana tam söyeyecekken neva yalandan bır karın ağrısı çıkarıre ama rüyaya engel oılamaz rüya boranın sevgilisi olduğunu ve evleneceklerini söyler şadan çıldırır bağırır çağırır ve onu odasına yollar evde herkes çok şaskındır...
sadık amca misket olayını çözmeye kararlıdır yaptığı araştırmalar sonucu misketi ilk evlattık alan kişiye ulaşır ve onu eve davat eder adam gelir olanları anlatır çocuğu cihangir abi istediği için evlat edindim ama daha sonra geldi onu benden aldı köyde çok güzendiği bir ailenin yanına bırakacağını söyledi der
bu çocuk keisinlikle miskettir sadık ve fincan artık misketin cihangirin kızı olduğuna emindirler( tabi ki yok öle bişey misket cihangirin kızı olamazzz)
rikkar peyamıye ilham vermeye kararlıdır fakar gene eve bir sürü millet gelir oda ismetle konuşur ismetlerin evi boştu peyamını alıup oraya kaçırı saly ve nemide onları taksiye binerken görör ve takip eder . ismetlere gittiklerinbi anlar kapıyı çalarlar çalarlar açan olmaz ve beklemeye başlarlar peyamı ve rikkat içerdedir rikkat hizmetçi kılığına girerek peyoşa ilham vermeye çalışır bu sırda düşer ve kalçasını incitir peyamı buz koysakmı acaba falan derken hiç birşeyden haberi olmayan saysay gelir nemide teyzeyle sallyı kapıda görür kapıyı açar içeri buyur eder o sırada peyamı ve rikkat arsında şu diyaloğ geçmektedir;
rikkat:çok acıyo yaa
peyamı: buz koyalım mı canım
rikkat: bilmem sen bilirsin istersen koy(poposu peyamıye dönüktür)
vee kapı açılır ....
çok utanç verici gerçi karı kocalar ama sally saysay ve nemide annemın bakışını görmek lazımdı kaçıranlar için üzgünüm harika bır bölümdü
candancana 30-10-06, 14:36 Bizim Evin Halleri artık hafta içi her gün ana haber sonrası yayınlanacak. Bu bölümün konusuna gelince: Kızının İngiltere'ye gitme kararını engellemek isteyen Şadan, Rüya'yı odasına kilitler. Gençlerin haline acıyan Sakız, Bora'yı kadın kılığında eve sokar. Evde Şadan'la burun buruna gelen Bora, kendisini psikolog olarak tanıtır ve olaylar arap saçına döner.
31.10.2006
salı
17.BÖLÜM
dizimiz dünki bora rüya sahnesiyle başladı.sonra şadan çok sinirlendi ve rüyayı odasına kilitledi borada cama merdiven dayadı ve rüyanın yanına çıktı bu sırada şadan odaya geldi bora yere düşkü( kaçışı çok komıktı).biletleri aldığını bu akşan gideceklerini söyledi şadan cama tahta çaktı rüya kaçmasın diye ama rüya boş durmadı kaçmak için herşeyi denedi fakat şadan hep yakaladı sonunda .....
rüya: açıl açılsana yaaa!!!(camı yumrukluyo)
sadan : yeter ya hala bıkmadınmı sen?
rüya :gidicem ben baba benı sonsuza dek burda tutamazsın ya
şadan: ya sen öyle san .
rüya:peki sen bilirsin (bıçağı alır ve bilegine dayar)bunumu istiyosun baba bileklerimimi keseyim BUNU MU İSTİYOSUNNN BABAA!!!
şadan: demke gitmeyi bu kadar çok istiyosun kör meyve bıçağıyla bileklerini kesecek kadar öylemi...git o zaman anasını babasını yok sayıp gitmeek isteyeni zorla tutamam kapı açık git...git ama unutma bu kapıdan çıkarsan benım rüya diye bır kızım yokkk!!!
rüya: :((((
şadan içerde üzgün bir halde oturur herkes gelir rüyayayı ikna etmeye çalışır fakar rüya kararlıdır eşyalarını toplar neva onu suçlar bunu yapamazsın der babama bunu yapamazsın...
şadan dayanamaz evden çıkar ismet gelir rüyayla konuşurken nemide duyar yanlış anlar rüya gitmeyecek sanar şadanı eve çağırırlar. şadan geldiğinde rüyanın valızları toplanmıştır ve bora ordadır rüya herkesle vedalaşır şadana gider o benım mrüya diye bir kızım yok artık der...
borada çok üzgündür ama genede giderler rüya ve bora otobuse biner fonda levent yükselin karaağaç adlı şarkısı çalmaktadır....
şadan evde nevaya sarılır ve benım artık tek bir kızım vap oda sensin der ağlarlar...
ismetle sayhan evde ufak bir atışma yaşarlar o sırada sadık amca gelir ve fırlatılan yastıklardan bniri ona gelir. sonra saysayla konuşmaya başlar ve ona bir dewrs vermek ister .onu alır ve abdülle dalyanın çay ocağına çırak olarak götürür dalyana öğütler saysaya torpil yaptırmaz dalyan biraz abartır ve saysayın elindeki tepsiye vuru ve tepsi devrilir saysay işi bırakır ismette ona hak verir orda olan rikkatle peyamı ne olduğunu sorar ve sadık amcamdan günün lafı gelir" HAYAT DERSİ DİYELİM"...
misket hala dünün şokundadır sürekli ağlar rüzgarın telefonlarını açmaz dürüyeyle dertleşir rüzgarın onu sevmediğini söyler. o sırada rüzgar tekrar ara ve ona bunları yuz yuze konuşmaları gerektiğini söyler misket gider....
rüzgar: neden telefonlarımı açmıyosun misket yanlış anladın sen
misket:neyi yanlış anladım rüzgar sana aşığım dedim senınle evlenmeyi düşünüyorum dedim sen bişey demedin
rüzgar: bak misket bunlar ciddi şeyler şimdi bunları konuşmamış çok saçma.
misket: yanı biz ciddi değiliz öylemi rüzgar öyleyse biz ne yapıyoruz rüzgar ne bu yani
rüzgar:evlilik için çok erken daha birçok şeyi yaşamadık biz misket
miskett:???
rüzgar:daha sadece elele tutuştuk öpmedim bile seni(ayyyy çok sinirlendim bu cümleye ne demek bu yaa!!!!)
misket: ne, ne!! anladım rüzgar şimdi seni çok iyi anladım ...
der ve gider evde aglamaya devam eder düriyeye "rüzgar beni aslında sevmemiş gönül eğlendirmek istemiş ben rüzgarı çok yanlış tanımışım" der ve rüzgar arar...
misket: alo rüzgar senınle son kez konuşmak istiyorum herzaman ki yerde tamam mı?
rüzgar: tamam ,misket ? alo alo....
parka buluşurlar ikiside çok kırgın ve kızgındır
rüzgar. ne demek bu misket sen nasıl telefonu yüzüme kapatırsın hewm sonkez ne demek...
misket: olmuyo rüzgar devam edemiycem ben ,senı deliler gibi sevsemde,deli gibi aşık olsamda ,sensiz yaşayamayacağımı bilsemde devam edemiycem rüzgar sen beni benim seni sevdiğim kadar sevmedin...sensiz yaşayamacağımı bilsemde bitti..(gider)
rüzgar: (kolundan tutar ve onu çeker)demek buı ya hayır izin vermiyorum ne oldu misket durup dururken bitiremezsinne istiyosun sen ya nasıl bitsin dersin aptalmısın sen...
misket:....?
gider.. rüzgar peşinden koşar misket misket...
misket:birak benı bırak aptalım ben senı sevdiğim için sana layık olduğunu sandığım için aptalım ben (bağırmakta ve bırbırlerini itmektedirler)git rüzgar gitttttttt!!!!!bitti anlıyormusun bitti...(misket yere düşmüştür ve ağlamaktadır)
rüzgar:peki misket sen bilirsin bitsin o zaman
misket : ...:(((((
rüzgar arkasını döner ve gider miskette yerden kalkar ve gider, o sırada bir fren sesi gelir ardından misketin çığlığı.....,
rüzgar:misket? missssskkkkeeeettttttt!!!!!!!(döner ve oraya doğru koşar)
misket yerde kanlar içinde yatmaktadır... taksi söförü abi ben bişey yapmadım birden yola fırladı der.rüzgar yere çömelir misketi kucağına alır ağlamaktadır misket !! misket !!!! lütfen ölme yardım edin ne olur yardım edin!!!!!
(ya çok kötü opldum ben bu bölüm de gözlerim falan doldu içim acıdı resmen )
size daha eğlenceli bölümleri yazmayı tercih ederdim bu bölüm inanılmaz güzeldi ama içimi acıttı ....)hade selametle kalın.
01.11.2006
çarşamba
18.BÖLÜM
bölüm rüya ve boranın gidiş sahnesiyle başladı,ardından rüzgar ve misket sahnesiyle devam etti.
rüzgar misket kucağında hastaneden içeri girdi ve yardım istedi doktorlar misketi sedyeyle içeri aldı rüzgar çok üzgün ve korkmuş bir halde dışarda bekleliyordu çıkan doktorlardan bilgi almak istedi fakat durumunda bir değişiklik olmadığını söylediler...
şadan ve neva birbirlerine sarıldı ve agladılar nemide teyze fincan hala ve safa ordaydı onları uğurladıktan sonra şadan içeri gitti ve albümdeki rüyanın bütün resimleini parçaladı neva ona engel olmak istediysede başaramadı.rüyayı yolcu eden füsün sakız teyze dalyan ve dürüye şadanlara geldi resimleri görünce nevanın yaptığını sandılar fakat neva gerçeği anlattığında füsun ağlamaya başladı o benım küçük prensesim nasıl yapar bunu derken şadan geldi ve ne prensesi hala anlamadınızmı bizim artık rüya diye bir kızımız yok dedi. dalyan herzaman ki gibi bu olayıda abartı şadanı saknleştireceğine hepten çileden çıkardı enson şadan odada rüyanın eşyalarını atmak için toplarken füsüb ona engel olmak istediğinde;
dalya: bırak yenge ya haklı bu namus meselesi hadi evlenmiş olsa neyse
diyince şadan ne diyosun sen ya ne namusu benim derdim ailesini yok sayıp gitmesi dedi ve dalyana bir güzel daldı...
peyamı rikkat ismet saysay ve cihan peyamılerin evine geldi herkes çok üzgündü pembenın hiç birşeyden haberi yoktu onada anlattıklarında çok üzüldü bı veda bile edemedim kıza dedi.peyamı rüyanın durumunda etkilendi ve süper bir şiir yazdı içeri gelşdi şakı sözünü yazdım dedi fakat onlar dertlerine öyle bir dalmıştı ki peyamıyı anca 4. seferde duydular şiir harkuladeydi (aklımda kalmadı yazardım yoksda)peyamiden yazdığı kağıttan tekrar okumasını istediler ama o kağıdayazmadığını aklında olduğunu söyledi okuması için yapılan israrları kırmadı okumak için harekete geçti....ama yapamadı çünkü unutmuştu.el birliğiyle ona hatırlatmaya çalıştılar adamı zıvanadan çıkardılar sonunda dayanamadı ve aaa yeter artık ya böyle şiir mi yazılırmış deyip odasına kaçtı....
nemide teyze fincan hala ve sadık amca evde otururken telefon çaldı telefondaki kişi köyden balta osman adlı birinin nemideye geleceği bir hastane işi olduğunu söyledi . nemide fincan yemek yapmak için ayaklandı sadık amcamada alış veriş işi düştü:) bu sırada o sokakta ünlü bir şarkıcını önünü hayranları kesti oda kaçmak için nemide teyzeler sığındı tabı fiican hala onu jöyden gelecek olan balta osman sandı nemide teyze banyodaydı içeri girdiğinde onu hırsız sandı kafasına vazoyu geçirdi sonra onun balta osman olduğunu öğrendi çok özür diledi ama çocuk onlara balta osman olmadığını ünlü bir şarkıcı olduğunu söyledi ona inanmadılar kafasına yediği darbeden dolayı kafayı yrdiğini sandılar derken sadık amaca geldi evde zavallıyı eli kolu bağlanmış olarak fgörünce ne olduğunu sordu olanları anlatılar oda köyü aradı bu balta bize geldi bunu dertdi ne ne hastalığı varda hastaneye götürcez diye sordu ve balta osmanın 25 yıldır sünnet olmaktan kaçtığını öğrendiler tabi üçününde gözleri parladı bizden kaçabilirmi hiç sünnet ettirmeyelim diye böyle davranıyo tezine vardılar....
safa ve rüya telfonda konuşurken safa nevanın sesini kötü geldiğini isterse rüzgarı yanına yollayabileceğini söyledi nevada rüzgarın hiç bişeyden haberi olmadığını ve nerde olduğunu bilmediğini söyledi.safa tamam ben onu şimdi bulur yollarım dedi ve rüzgara telefon etti rüzgar bu arada perişan bir haldeydi misketin iç kanama geçirmesinden korkan doktorlar onu müşaaide altında tutuyorlardı.safa aradı rüzgarı azarladı nedesin olumsen ya kuzenın gitmiş herkes çok üzgün sein derdin misket onu bulunca dünyayı unutuyosun dedi rüzgar hastanaede olduğunu ve miskete araba çarptığını söyledi safa hemen rüzgarın yanına gitti ardından nevada geldi...
safa: rüzgar iyimisn ne oldu ya misket iyiymi
rüzgar: bilmiyorum amaca hiç birşey bilmiyorum saatlerdir oda da sürekli tetkitler yapıyolar korkuyorum amaca ona bişey olursa ben yaşayamam
neva gelir..
neva: misket nasıl ya allahım ne kötü bir gün bu
rüzgar: benim yüzümden ben onla kavga etmeseydim bu olmayacaktı ben onu çok seviyorum böyle birşey hissedeceğimi sanmazdım ama onu çok seviyorum onsuz yapamam ben :((
rüzgar uzaklaşır..
neva: ne oldu ya
safa: kuzenın senın yanında ağlamaktan utandı
neva: ayy canım benım ya misketi çok seviyor rüzgarın böyle şeyler yaşayacağını hiç sanmazdım aama onu gerçekten çok seviyor
rüzgar gelir ..
rüzgar: neva kimseye söylemedin dimi
neva: söylemedim ama birilerine söylemek lazım
rüzgar: şimdi değil
safa: ama nemide teyze merak edecek barı haber verin
rüzgar : tamam ben şimdi teyzemi ararım o halleder
rüzgar:alo teyze senden bişey rica edebilirmiyim
ismet: sağol rüzgar sen nasılsın
rüzgar: şey teyze kafam şeydede senden bişey isteye bilirmiyım biz bu geceyi misketle dışarda geçirmek istiyoruzda sen ananemi halledermisn
ismet: ederimde ben sizdeyim şimdi sen anneni aradın mı merak eder
rüzgar: tamamben şimdi onu ararım sen ananemi hallet tamam mı?
ismet. rüzgar biliyosunmisket köyden geldi bazı şeyleri yanlış anlaya bilir yanlış bişey yapmayın tamam mı canım bak sana emanet o kıza bişey olursa sorumlusu sensin
rüzgar:tamam teyze sorumlusu benim.
doktor gelir hastanın yakınlarısınız dimi hastanız iyi onu eve götürebilirsiniz
rüzgar. şimdi hemen mı yanı şimdi iyi ya bişey olursa birazdaha kaldın mı
doktor: yeterince kaldı artık gide bilir
rüzga:(r odaya girer misket giyinmektedir rüzgar miskete sarılır) allahım çok şükür sana bişey olsa ne yapardım yardım edeyim
misket: iyiben rüzgar ya ben yaparıum utanıyorum
rüzgar : yapma misket dur yardım edeyim (giyinmesine yardım eder)
misket:byu da kirli ama
rüzgar: olsun ben senı her halinle herşeyinle seviyorum ,üşüyormusun dur bunuda giy(montunu çıkarır ve miskete sarar)
misket çok mutludur,hastaneden çıkarlar
rüzgar: yoruldun dimi ben sana nevalarla taksiyle gidelim demiştim şimdiye evde olurduk
misket: ben eve gitmek istemiyorum ki burda senın yanında olmak istiyorum
rüzgar :( onu elinden tutar ve yüzük falan satan bi sokak satıcısının önüne götürü)bnunlar çok pahalı şeyler değil ama...
misket: bunu dün evlilikle ilgili söylediklerim için yapıyosan yapma rüzgar özür dileri
rüzgar: hayır misket seni ne kadar çok sevdiğimi anladım bu bıraz acı oldu ama çok iyi anladım
bır yüzük alır ve misketin parmağına takar....( ahh ahh yok ki bi yüzük alan bizde misketle rüzgarın aşkında buluyoruz kendimizi:(( )
bitti.:(((
yarınki bölümde görüşmek üzere
candancana 06-11-06, 08:37 17:10 Bizim Evin Halleri
Aşıkları ayırma planları
Bizim Evin Halleri'nin bu bölümünde: DNA testi sonucu Misket'le Rüzgâr'ın teyze-yeğen olduklarını öğrenen Fincan ve Sadık, onları ayırmak için plan yapmaya başlarlar. Rüzgâr'sa gittikçe bağlandığı Misket'le yakınlaşabilmek için teyzesi İsmet'in evinde buluşma ayarlar. Emlakçılık yapmaktan ümidi kesen Sayhan ise evini satmak isteyen bir müşteriden haber alır.
Kanal 1 17.10
07.11.2006
salı
22. BÖLÜM
bölüm fincan halayla sadık amcanın yatak sahnesiyle başladı. ikiside misket olayı karşısında çok üzgündüler ve ne yapacaklarını bilmiyorlardı...
sadıkamca:bu dne testi doğru mu acaba ya misket kız cihangirin kızı değilse belki karışmıştır bişey olmuştur?
fincan hala:ya sadık sen demiştin ya bu kesin sonuç veriri diye niye yanlışlık olsun.
sadık amca: ne bileyim ya ben misketin cihangirin kızı çıkmasını istemiyordum ki o yuzden dedim hele rüzgar oğlanla olan durumdan sonra:((
hatırlıyorsun dimi ele tutuşmuşlardı sakın bunlar kötü bişey yapmış olsan fincan
fincanhala. allah korsun sadık ali hemen onları ayırmamız lazım yarın erken gidelimde misketi kaçırmayalım bak bugün kaçırdık haa.
yatarlar sabah erkenden kalkarelar fican hala koşuşturarak hazırlanmakta sadık amcamda herzamanki gibi boğazı derdindedir:)) bu teleşade ki halleri çok komikti sadık amca ekmeğini düşürüyor fincan hala kıyafetini ters giyiyordu neyse güç bela evden çıkarlar ve nemide teyzelere giderler ...
misket rüzgarla telefonda konuşmaktadır...
rüzgar: buluşalım tamam mı canım hadi öptüm:))
misket: ne öptün mü?(aklına dün banyodaki benim izleyemediğim :(( öpüşme sahnesi gelir ve dudaklarını uzaratak)muck muck muck .. .. .. ..
rüzgar: misket ordamısın canım misket !
misket :ha burdayım hat karıştı parazıtlar ya
rüzgar. yaa bende öpücük sesleri duyuyordum neyse hadi bekliyorum tamam mı?
misket. tamam tamam duydum şimdi demin parazit vardıya ondan
rüzgar. hadi öptüm
misket: bende öptümm .muuuuuuuuuckkkkk
bu sırada dürüye odaya girer ..
düriye: misket napıyon ay kız
misket: şey düriye abla yani...
düriye: anlat bakayım kız neler oluyo seni gidi ay
misket: anlatcam düriye abla .. rüzgar beni öptü ... hemde buramdan(dudaklarına dokunarak)
düriye : ayy kız deme gel buraya ya ( miskete sarılır)
nemide teyze gelir...
nemide: ( kapıda ben misketi niye çağıracaktım ya ayy hepten unutkan oldum sonunda akıl hastanesine kapatcaklar beni.. odaya girer) a düriye sen ne zaman geldin hoş geldin kzım
düriye: demin geldim ya nemide teyze kapıyı sen açtıydın ya bana ay
nemide:açtım ya ben nerden biliyim ya içeri girmediysen8olayı kurtarya çalışmaktadır)
düriye: içeri girmeyeceksem kapıyı niye çalayım ay ben öyle insanmıyım nemide teyze
bu arada misket olaydan yararlanır ve ..
misket: bak mesela bende kapıyı açınca çıkmadan duramyorum ( der ve gider
nemide: ay gitti .. misket nereye kızım
misket: dışarda işim var nemide anne.
bu sırada sadık amca ve fincan hala gelir..
sadık: ana bak yok işte nemideeee.
nemide: ne yanı sadıık ben açamazmıyım kapıyı düriyeylemi konuştunuz siz allah allah açamazsan sizde açana gidin
fincan : yok anam biz şimdi geldik misket yok mu?
nemide: az önce çıktı önünüzden ayy siz demin bana kırıldınız ben şaka yaptım şaka hadi geçin
sadık . yok biz kırılmadık gidelim biz nemide . yok valla kırıldınız bırakmama ben kırılırım yoksa
adık amca ve fincan hala mecburen içeri girerler nemide teyze kapıyı kitler bugünde misketi yakalayamacaklarını anlarlar...
safa nevayla gezerken şadan çarpar şadanın iki koluda sargıya alınır..sabah kahvaltıda füsun ve sakız herzmanki gibi abartırlarda abartırlar..
bu sırada safa gelir...
safa: günaydın abi nasılsın
şadan. senin ne işin varlan burda
safa: bak abi kaza oldu valla ya ben bugün senın kölenım sana öyle iyi bakacam ki
şadan: istemiyorum ulan git burdan
safa : olmaz abi
neyse safa füsünu sakızı ve nevayı ikna eder ve evden yolar şadanla o ilgilenecektir...önce sehbayyı çekerken şadanın ayağına vurur sonra uyuyan şadanın üstünü örtmek isterken şadanı korkutur üzerine çay dökmek süretiyle yakar,en sonda üstünü değiştiren şadana yardım edeyim derken pantolonun fermuarını çeker ve ......:))malum olay olur.şada hepten zıvanadan çıkar ve safan onu rahat bırakmasını ister..
safa:sende nazar var abi ya yoksa bu kadar şey insanın başına gelirmi nereye abi..
şadan : tuvalete orayada gelmeyeceksin heralde
safa: yok abi okadar da değil canım..
şadan gider ama az sonra gelir safanın yüzüne bakar ve..
şadan: safa ben bunu tek başıma yapamıycam galiba..
safa : ne ..
kalkar ve şadana yardım eder . ikiside sus pus oturmaktadırlar füsünlar gelir
şadan . bak safa bu olay aramızda
safa: merak etme abi başka kime anlata bilirim hem bişey görmedim ki..
safa gitmek için kalkar kapıda nevayla karşılaşır..
neva: nasıl gitti safa babamla bır bağ kurabildinizmi?
safa: hemde öyle bir bağ kurdukki kırkyıl unutulmaz...
saysaya ev sahibinden bir telefon gelir kirayi ödeyemedikleri için saysay zor durumdadır ve ev sahibi evi satacağını söyler sayhanda emlakçı olduğunu izni olursa evi satmak istediğini söyler adam kabul eder. evde satılık ilanı hazırlar ismet görür ona satacağı evi ballandıra ballandıra anlatır sonrada satılık ilanını balkona asınca ismet neler olduğunu sorar ona olan biteni anlatır ismet peki sayhan sen bu evi satınca bız nerde oturacağız der sayhanın aklı başına gelir ve evi satın alıp onlara kıralayacak birini aramaya karar verir.ismet olanları sallye anlatırken patronları onları dinler ve selinin elindeki görüntülerini almak için bunu kullanmaya karar verir.sayhanla buluşur evi almaya ve onlara kıralamaya ikna olur fakat ondan ufak bir iyilik isteyeceğini söyler ve selinin telefonunu ister ona şaka yapacağını söyler ve sayhana selının onun hakkında konuştuğunu falan söyler ve sayhanı ikna eder sonuçta sayhan selinin telefonunu alır ve görüntüleri siler . patron kazanmıştır seliye yarın saat 08.00 da işte olmasını yoksa onu kovacağını söyler..
rüzgarla misket buluşur ..
rüzgar: havada baya soğuk üşüdünmü
misket: yoo üşümedim ben
rüzgar:soğuk soğuk kapalı bı yerlere gidelim
misket. sinemaya gidelim
rüzgar: ne yapcaz sinemada hem karanlık basık orası
misket. cafeye gidelim o zaman
rüzgar. cafede ne yapcar hep aynı
misket: sen söyle o zaman nereye gidelim
rüzgar:(bunu anı beklemektedir)ismet teyzemlere gidelimmi
misket:( ayy gene öpücek galibaa...)olur gidelim
eve giderler ..
misket: niye anahtarı istedin sayhan abi yanlış anlayacak şimdi
rüzgar: niye yanlış anlasın canım sonuçta biz sevgili değilmiyiz.
misket: sevgiliyiz de neyse hem oturmaya geldik sonuçta ne olacak canım
rüzgar olaya konsantre olmuştur misketi öpmek için bır an kollamaktadır miskette olayın farkındadır ve bu yuzde o an gelmesin diye sürekli konuşmaktadır... konuşmaktadır ...konuşmaktadır...
tam bu sırada rüzgar öpmek için yaklaşır ve misket çığlık atar..))
rüzgar. bak misket deminden beri niye sürekli konuştuğunu biliyorum ama biz sevgiliyiz ve sevgililer kendini daha yakından tanımakl ister bende sana dokunmak istiyorum bu seni rahatsız ediyormu:.
misket. etmiyor biliyorum ama ben çok heyecanlanıyorum nefes olamıyorum ölecekmişim gibi geliyor.
rüzgar: canım benim ya sen çok toysun ..
misket:(toy mu..) ayyyy!!!
ismet: aaayyyy
ismet gelmiştir ve birbirlerini birden görünce korkarlarmisket olayı toparlamaya çalışır eveler geveler...
rüzgar:hadi bizde gidelim misket
misket: sen git canım ben hallederim
rüzgar. neyi?
misket:şeyi canım biz buraya niye geldik ben ismet ablaya yardım etmek için geldim ya onu
rüzgar:haa tamam o zaman ben gideyim
misket: git o zaman
ismet altan altan gülmektedir .rüzgar gidince misketin yanına oturur ..
ismet: ee anlat bakalım nasıl gidiyoo
misket:iyi nasıl olsun ben şuraları toplayayım rüzgar lafa tututu yapamadım
ismet:bırak şimdi ben toplarım sen anlat hadi
misket: neyi anlatayım ismet abla
ismet: yapma misket ya şimdi siz burda baş başa evimi topluyodunuz söyle hadi öptümü seni??
misket:şey evet
ismet: neee!!
misket: ufak minicik bi öpcüktü
ismet: olamaz(eliyle başına vurur)inanmıyorum
misket. ne oldu ismet abla yaa
ismet: sen sen kötü yola düşmüşsün misket
misket:hııı neee
ismet: bunu annem duyarsa naparız artık rüzgarda sana ciddi bir gözle bakmaz
misket:anammmm ben ne yaptım ( ağlamaya debelenmeye başalr)
ismet. misketi misket dur şaka yaptım yaa tabiki sevdiğinle öpüceksin koklaşacaksın bunlar normal çok toysun sen yaaa
misket: (toy mu) ( bu iki etti bu toy lafıyla ilgili bişey olacak kesin)
:)) canım misketim ya öyle tatlıydıkı:))
akşam olur sayhan eve gelir hayatım bunu kutlamalıyız evi sattım hemde evden çıkmak zorunda olamayacağız
ayrıca senın yakından tanıdığın sevdiğin birine sallye mi sattın yok sa.. ne sallysı daha iyibiri gelde bak der ve onu kapıya götürür kapıyı açınca patronun karşısına çıkar
patron: merhana tatlı kiracılarım
:))
ismet şoktadır bölüm biter ...
umarım özetimi beğenirsiniz hatırladığım herşeyi yazmaya çalıştım
09.11.2006
perşembe
24.BÖLÜM
bölüm fincan hala ve sadık amcanın misketle rüzgarı ayırma entriklarıyla başladı
sadık: ooff anam çok yoruldum etlerim aci vaolla..
fincan: acır tabi anam bütün gün rüzgarın peşinde dolandın akılsız başın derdini ayaklar çeker
sadık: eyide ne yapsaydım fincanım
fincan: ya şimdi hasta olursan o zaman evden çıkamazsın rüzgarla misketin peşinden gidemezsin
sadık: sen gidersin fincanım
fincan: gidemem ben burda kalıp sanamı bakayım onların peşindenmi gideyim valla ikimizde evden dışarı adım atamayız
sadık:bunu iyi düşündün fincanım
fincan: neyi düşündüm aliş
sadık: ikimizde evden çıkamazsak misket gelir
fincan. misketi nasıl getircez
sadık:güzel sori fincanım ama bunada cevabım var
fincan: neymiş o
sadık:biz çok hasta olacaz miskette bize bakmaya gelecek evden dışarı çıkamayacağı içinde rüzgar oğlanla buluşamayacak
fincan: bunu çok iyi düşündün aliş
sadık . ben değil sen düşündün
fincan: ben neyi düşündüm ya sen düşündün
sadık. iyi ben düşündüm o vakit
fincan:peki nemide bizim hasata olduğumuzu duyarsa gelir ve hasta olmadığımızı anlar o zaman ne edecez
sadık: onida sen düşün canım ben bu kadar şeyi düşündüm
fincan: ben gidip misketi alıp geleyim o zaman
fincan hala misketi almak için nemide tezyzeler gider gider gitmez misketi sorunca nemide teyze bozulur omu senın arkadaşın benimi der misketi çağırır ve evden çıkar
arkadaşıma gidiyorum der sadık amacalara gider sadık amcada evde hasta numarası yapmak için hazırlanmaktadır yüzüne pudra sürer yerlerde peçeteler battanıye falan
nemide olaya el koyar ben seni şimdi iyleştiririm der onunla ilgilenmeye başlar
bu sırada fincan hala yanında misketle gelir..
nemide: oo fincanhasta adamı bırakıp gezmeye gitmişsin ama ben onu şimdi iyileştireceğim
fincan. anam asıl sen hasta kız evde bırakıp gelmişsin bende buraya getirdim iyileştirecem onu
nemide. unutmadım ben onu hem sadığı iyi edip eve gelecektim
fincan. iyi anam o zaman herkes kendi hastasını iyileştirsin
ummalı bir çalışmaya girerler misket git gide iyi olurken sadık amca hastalanmayaa başlar artık olay rekabete dönmüştür fincan hala ve nemide teyze var gücüyle çalışmaktadır sonunda misket kendini toplar nemidede iyi olan dışarı çıkar deyince fincan misketi apar topar dışarı çıkarır rüzgar olayını unutmuştur
miskette madem çıkmam gerek çıkayıom der sadık amca engel olmak istesede başaramaz misket gider.fincan: gördünmü alişim nasıl iyi ettim gitti
sadık. iyi halt ettin rüzgar oğlanın yanına yolladın kızı
fincan: waşşşşiiiyy
misket: alo rüzgar ben kendime geldim hadi buluşalım:))
bu arada ipek beyin dolduruşuna gelen sayhan kontratı okumadan imzalar akşam olunca ipek bey einde valizkerle gelir artık birlikte yaşıycaz kontratta yazıyoya okumadınızmı der
ismet: sana inanmıyorum sayhan ya daah kendi evinin kontratını okumuyosun bide kalkmış emlakçı olacam diyosunn
sayhan . okudum hayatım ya gözümden kaçmış:))
safa şadanı köleliğine devam etti şadan onu füsün ve sakız hanımla ev dekarosyonunda eşya taşiımak üzere başbaşa bıraktı safa yırtmya çalışsada sakız ve füsün kazandı evin bütün eşyaları taşındı safa kanter içinde kaldı bu sırada neva geldi ve safaya tuaf tuaf bakmaya başladı ona çok erkeksi göründüğünü içinin bır garip olduğunu söyledi
saonunda dayanamıycam artık sana doya doya sarılmak istiyorum annemleri yollayımda geleyim dedi ve füsünü alış verişe yolladı istediğini almasını babasına kendınınistediğini söyleyeceğini söyledi tam onları yolladı safa sarıldı kapı açıldı şadan geld yanında füsün ve sakız hanımla
malesef bütün hayalleri suya düştü...
candancana 13-11-06, 07:24 17:10 Bizim Evin Halleri
BİZİM EVİN HALLERİ Kanal 1 17.10
Bizim Evin Halleri yeni bölümleriyle sürüyor. Dizide bu akşam: Şiir yazamayan Peyami'yi duygusuz olmakla suçlayan Rikkat evi terk edip annesine taşınır. İpek Bey'in eve yerleşmesini hazmedemeyen İsmet de soluğu annesinde alır. Yalnızlıktan şikayetçi olan Nemide ise kızları ile çok mutludur ancak Peyami ve Sayhan için durum hiç de parlak değildir.
:10 Bizim Evin Halleri
Bizim Evin Halleri Kanal 1 17.10
Bizim Evin Halleri yeni bölümleriyle sürüyor. Bugün: Yeni iş yerini açmakla uğraşan Rüzgâr, yaşadığı aksilikler nedeniyle anneannesinden gizli, dedesinin uğurlu saatini alır. Ancak onu bekleyen sürprizlerden habersizdir. Genç sevgilleri ayırma planlarına devam eden Fincan ise bu kez Nemide'nin unutkanlığından yararlanmaya karar verir
Fincan Yakayi Ele Verdi
Genc Asiklari Birbirinden Ayirmak Icin Her Turlu Yola Basvuran Fincan Artik Yakayi Ele Vermek Uzeredir Sadik Karisini Icine Dustugu Durumdan Kurtarmaya Karar Verir Ote Yandan Ruzgar Ve Misketin Arasina Kara Kedi Gibi Giren Peri Oyunlarina Devam Eder Yeni Hedefi Ise Dalyandir
Asiklarin Buyuk Bulusmasi
Ruzgar Aci Gercegi ögrenmiş Olmanin Verdigi Uzuntuyle Ne Yapacagini Bilememektedir.misket Ise Herseyden Habersiz Sevdigi Adama Kavusmanin Hayalini Kurmaktadir.genc Asiklar Cephesinde Beklenen Buyuk Bulusma Gerceklesir
Misket Ruzgar Aski Kördugumde
Ruzgar Ile Misket In Asklari Bir Kordugume Donusmustur.duriye Ortada Tuhaf Bir Seyler Dondugunu Hiseder Ve Genc Kiza Destek Olmaya Baslar.
Fincan Ve Sadik Gencleri Ayirmayi Basarir Ama Dertleri Henuz Bitmemiştir
Fusun Ise Zenginligini Herkese Gostermek Icin Evde Yemek Daveti Verir
misket teyzesiyle(aslinda annesi) görüşür sonunda...
rüzgar ve misket birbirlerini hala sevmektedirler bu yüzden çok aci çekerler..
nevai le safa rüzgarin ağzindan laf almak için rüzgari sarhoş ederler ama bir türlü rüzgar gerçeği söylemez..
nemidelerin evinede hirsiz girer hemde gündüz vakti...evde salyy,düriye,pembe ve nemide hanim vardir.onlari abdül ve dalyan kurtariyor..
en son sahnede salyy abdüle hayran hayran bakakaliyo...-işte aradiğim erkek bu diyerek..
Nemide Yalnızlıktan Şikayetçidir
Nemide son günlerde yalnızlıktan şikayetçidir. Can yoldaşı olsun diye yanına aldığı Misket bile Rüzgar aşkı için son zamanlarda sokaktan eve girmez olmuştur. Öte yandan İpek Bey, İsmet’in tüm itirazlarına rağmen evine yerleşir ve kurnazlıklarıyla Sayhan’ı da birlikte yaşamaya ikna eder. Bu durum karşısında çaresiz kalan İsmet ise çözüm yolları aramaktadır. Diğer yandan Peyami hala şarkı sözü yazamamıştır ve tüm aile bu konuda onun üstüne gitmektedir. Sonunda Peyami isyan bayrağını kaldırır ve artık duygularını kaybettiğini, aşkmış meşkmiş hiçbirşey hissetmediğini, bu yüzden de yazamadığını söyler. Bu sözlere çok kırılan Rikkat evi terk etmek üzere eşyalarını toplamaya başlar
23.bolum
Nemide Sonunda Misket'i Kıskanmaya Başlar
Fincan ve Sadık, Misket’e göz kulak olmak için neredeyse günün tamamını Nemide’de geçirmektedirler. Onların sürekli Misket’in peşinden koşuşturmalarına sinirlenen Nemide, sonunda Misket’i kıskanmaya başlar. Fincan ise durumu anlatamadığından Nemide’nin gönlünü almaya çalışır ama bu sırada Misket çoktan Rüzgar’la buluşmak üzere evden çıkar.Durumu fark eden Sadık telaşla Misket’in peşine düşer. Fincan ile Sadık artık bir gölge gibi iki sevgilinin peşindedir. Öte yandan Safa, Şadan’a kendini affettirebilmek için kırk gün onun kölesi olmaya karar verir. Artık Şadan iyileşene kadar onun her işini Safa üstlenecektir. Olanlar karşısında bunalan Şadan ise Safa’dan kurtulmanın yollarını arar.
Şadan ; Neva ile Sefa'yı Ayırmaya Karar Verir
Neva ile Safa’nın birlikte olduğunu öğrenen Şadan öfkesini kontrol edip daha akıllıca davranarak kendisinden saklanan bu aşka bir son vermeye karar verir. Bu sırada Sakız, Şadan’dan şüphelenmeye devam eder ve zavallı Füsun’un başının etini yer fakat genç kadın hiç oralı olmaz. Öte yandan İpek, İsmet ile Sayhan’ın arasını düzeltmek için bir çözüm yolu bulmak ister ve bu aşkı kurtarmanın tek yolu “savaşma seviş”tir.Diğer taraftan Rüzgar, Misket’in İpek ile aynı evde kaldığını duyunca sinirlenir ve soluğu İsmet’ler de alır
neva butun aile fertlerının kaesı cıkmasına ragmen safayı sevıyorum ve onunla yasamak ıstıyorum dıyerek kesın kararını bıldırır.bunun uzerıne sadan ıkısın ıde evden kovar.olayın uzerıne gelen peyamı kardesını savunmak zorunda kalır
safa bin pişman
peyamılere gelen safa ve nava huzursuzdur.sadık sadanı cocukları affetmesı ıcın ıkna etmeye calısır safa agabeyınden özur dıler peyamı onu affetmez aMA destek olmasınında boynunun borcu oldugunu soyler safa karısına layık bır erkek ve ornek bır kardes olmak ıcın ant ıcer
ruzgar kendını alkole verdı
ruzgar umıtsız ask ıcınde kendını alkole vurur ogullarını o halde gören peyamı ve rıkkat ıse ne yapacaklarını bılemezler ve ruzgarın derdını ögrenmeye calusırlar.ote yandan safa ve neva hala gerdek gecesıne gırememıştır.aılenın kadınları sadanın kızını afetmesı için bu durumu fırsat olarak gorur
68.bolum
Zehra ,Sinsi Planlarına Devam Etmektedir
Şadan ile Neva, Peyami’lerin evinde ikamet etmeye devam etmektedirler. Şadan, her defasında sevgili damadını zapıtalara ihbar ederek genç adamın işine taş koyar. Olanlar karşısında sinirlenen Peyami, kardeşine daha garantili ve iyi bir iş bulmasını söyler ve zavallı Safa gazete ilanlarından araştırmalara başlar. Diğer yandan Zehra ise sinsi planlarına devam etmektedir. Bu durum karşısında ne yapacaklarını bilemeyen Sadık ile Fincan ikilisiyse Zehra’dan kurtulmak için çare aramaya başlarlar. Öte yandan, Rüzgar yaşadığı ümitsiz aşk nedeniyle son derece üzüntülü ve gergindir. Misket’e ona olan aşkını söyleyip, artık onsuz yapamayacağını söyler. Misket bu itirafa nasıl cevap verecektir
67.bolum
Rüzgar'ın Ümitsiz Aşkı
Rüzgar ümitsiz aşk içinde kendini alkole vurur. Oğullarını o halde gören Peyami ile Rikkat ise çaresiz ne yapacaklarını bilemezler ve Rüzgar’ın derdini öğrenmeye çalışırlar. Öte yandan, Safa ile Neva hala gerdek gecesine girememişlerdir. Şadan’ın kızını affetmesi için bu durumu bir fırsat olarak gören ailenin tüm kadınları devamlı karı kocayı kontrol altında tutarlar. Bu arada Dalyan boş durmaz ve Şadan’a müstakbel damadının poğaça sattığını haber verir. Dalyan sayesinde nerede satış yaptığını öğrenen Şadan’sa hemen zabıtalara haber verir. Zavallı Safa’nın zengin olma hayalleri bir kez daha suya düşer. İşin arkasında kayınpederinin olduğunu öğrenen Safa, soluğu Şadan’ın yanında alır. Acaba bu karşılaşmada neler yaşanacaktır
69.bolum
Misket Köye Gitmeye Karar verir
Misket, Rüzgar’a olan aşkından uzaklaşmak için köye gitmeye karar veriri ve bu durumu Sadık ile Fincan’a açıklar. Her ikisi de bu karar karşısında çok şaşırırlar ama genç kızı kararından caydıramayacaklarını anlarlar. Öte yandan Safa iş aramaya devam etmektedir. Olanlar karşısında çok üzülen Neva’da kocasına destek olmak için iş aramaya başlar. Şadan’ların evinde ise herkes çok mutsuzdur. Füsun kızına maddi yardımda bulunmak ister ama kocasının haberi olmada nasıl halledeceğini bilemez. Diğer taraftan Pembe, Abdül’e karşı yoğun hisler beslemektedir ama Düriye’den duyacağı haberler karşısında şok olur.
70.bölüm yeni bölüm
Nedime,İpek Bey'e Eş Bulmaya Karar Verir
Rüzgar, Misket nedeniyle iyice bunalıma girmiştir. Misket’se köye gitmekte kesin kararlıdır. Genç adam Misket’le nasıl bir araya gelebileceğini düşünürken aklına bir fikir gelir ve soluğu Nemide’de alır. Acaba müthiş aşıklar sonunda birbirlerine kavuşabilecek midir ya da yolları ebediyen mi ayrılacakdır? Bu arada Sarı Zehra boş durmamaktadır ve sinsi planlarına devam etmektedir. Diğer yandan Nemide, İpek Bey’e eş bulmaya karar verir ve en uygun adayın kim olacağına karar vermeye çalışır. Sonunda müstakbel gelini keşfeder ama önce çözmesi gereken sorunlar vardır.
71.BOLUM
Nemide, Sally’i ideal ev kızına çevirip, İpek ile baş göz etme çabalarına devam etmektedir. Acaba yaşlı kadın, çılgın Sally’i istediği gibi bir gelin adayı haline getirebilecek midir? Umutsuz aşkından ümidi kesen Misket ise hayatını etkileyecek bir karara doğru yol almaktadır. Bu karar, onu ve çevresini nasıl etkileyecektir? Aşkından deliye dönen Rüzgar’sa kara sevdasına sahip çıkabilecek midir? Ya da oda kaderine razı mı gelecektir? Peyami’lerin cephesinde ise bütün aile iş bulma derdindedir. Öte yandan taş yürekli Şadan, Füsun’dan kızı için sattığı antikanın parasını ister, genç kadınsa kara kara parayı nasıl denkleştireceğini düşünmektedir…
UMUTSUZ ASKINDAN UMIDI KESEN MISKET ISE HAYATINI ETKILEYECEK BIR KARARA DOGRU YOL ALMAKTADIR.ASKINDAN DELIYE DONEN RUZGAR İSE KARA SEVDA CEKMEKTEDIR
72.bolum
,
Misket Sevmediği Bir Adamla Evlenmeye Karar Verir
Misket, Rüzgar’ı kendinden uzaklaştırmak için sevmediği bir adamla evlenmeye karar verir ve müstakbel damadı Sadık ile Fincan’la tanıştırmak için eve davet eder. Yaşlı çift ise bu evliliğe karşı çıkmaktadırlar ama ellerinden de bir çare gelmektedir. Acaba Hafiye Sadık bu işi çözmek için bir çare bulabilecek midir? Sarı Zehra ise sinsice planlarına devam etmektedir, amacına ulaşmak için önündeki tüm engelleri yavaş yavaş kaldırmaktadır. Sally’i İpek Bey ile baş göz etmek için bütün vaktini harcayan Nemide, genç kıza vereceği yeni derste nelerle karşılaşacaktır? Füsun, Şadan’ın istediği antika eşyanın parasını nasıl denkleştirecektir
misket ve ruzgar arasında artık vıcaklar cekılmıştır.lakın aslında bu savasta kazanan bır taraf yoktur.
fusun sonunda mustakbel damadının dahıyane yardımıyla gereklı parayı bulur.ve kızından gerı aldıgını soylıyerek sadana iade eder
74.bölüm
Bizim Ev'de Hüzün Hakim ....
Misket ile Rüzgar arasında artık bıçaklar çekilmiştir. Lakin aslında bu savaşta kazanan bir taraf yoktur… Füsun sonunda, müstakbel damadının dahiyane yardımıyla gerekli parayı bulur ve kızından geri aldığını söyleyerek Şadan’a iade eder. Öfkeli babaysa, kızı ile Safa’ya evini açtığı için Peyami ile Rikkat ikilisine çok sinirlidir ve bu yaptıklarının bedelini onlara ödetmek için ant içer… Hala iş bulamayan Peyami ise, karısının kendisinden sakladığı bir gerçeği öğrenir. Peki bu sır, ikili arasında nelere yol açacaktır?
75 bölüm özeti yeni bölümmmm
MİSKET, Niyazi ile Evlenmekten Kurtulabilecekmi
Beklenen gün gelir ve Niyazi, Allah’ın emri Peygamber’in kavliyle Misket’i, Sadık ile Fincan’dan istemeye gelir. Peki Rüzgar, bu evlilğe karşı koyabilecek midir? Bu izdivaca gönlü razı olmayan Fincan ne yapacaktır? Safa ile Neva’ya göz kulak olması için görevlendirilen Pembe’nin bir anlık gafleti nelere yol açacaktır? Peyami’nin işsizliği nedeniyle Zeynep’in kreş parasını gizlice Şadan’ın ödediğini öğrenen Peyami, Rikkat’i affedecek midir?
76.bolum
Sally'nin Evliliğe Hazrlık Dersleri
Sally’nin evliliğe hazırlık dersleri son sürat devam etmektedir. Acaba hayal ettiği gibi bir eşle karşılaşabilecek midir? Öte yandan İpek, paşa torunu hikayesine iyice kendini kaptırır ve kaprisleri ile herkesi canından bezdirmeye başlar. Diğer taraftan Şadan, Safa’yı takibe alır ve inşaatta işçilik yaptığını öğrenir. Hiddetinden gözü hiçbir şey görmeyen taş kalpli kayınpeder intikam planlarını için fırsat yakalar. Bu arada Niyazi Bey, Misket ile evlenmeyi kafasına takmıştır. Elleri kolları hediyelerle dolu Fincanları ziyarete gider
__________________________________________________ ___
77.bölüm
Safa,Şadan Yüzünden Yine İşsiz Kalır
Safa, Şadan yüzünden yine işsiz kalmış, Pembe’nin engelleri nedeniyle de gerdeğe girmeyi başaramamıştır. Genç adam için artık isyan bayrağını açmanın vakti gelir. Öte yandan ailedeki herkes için Peyami’nin ne iş yaptığı merak konusudur. Füsun ise, müstakbel damadı Safa’yı işten attırdığı için eşine oldukça kızgındır. İsmet ve Sayhan cephesinde yeni öğrenci Ceylan yüzünden kıskançlık krizleri yaşanır. Diğer taraftan Fincan, Misket’in evlenme kararını Nemide’ye nasıl açıklayacağını düşünmektedir. Bu arada Rüzgar genç kızın kararını değiştirmek için çareler aramaktadır
Ruzgardan Buyuk Atak
Sadandan Miskete Gorucu Geldigini ögrenen Ruzgar Solugu Nemidenin Evinde Alir.beklemedigi Anda Asik Oldugu Adami Karsisinda Goren Misket Ne Yapacagini Sasairir.acaba Genc Adam Bu Izdivaca Engel Olabilecekmidir.
Rikkatlerin Evinde Herkes Is Aramaya Baslar Bu Kervana Peyamide Katilir
Niyazi Bey,Misket'i İstemeye Gelir
Peyami, oğlunun toparlanması ve kötü günleri atlatması için yurtdışına gitmesinin iyi bir fikir olduğunu düşünmektedir. Rüzgar’da yaşadığı sıkıntılardan uzaklaşmak için bu fikri hemen benimser. Diğer yandan Füsun, Neva ile Safa’nın gerdeğe girdiğini duyar ve sinirden küplere biner. Genç kız aralarında düşündükleri gibi bir şeyin olmadığını kızgınlıkla anlatmaya çalışır. Bu konuşmalara şahit olan Safa’nın sabrı ise sonunda taşar ve bu işi halletmek için planlar yapmaya karar verir. Öte yandan sonunda beklenen gün gelir ve Misket’i istemek üzere Niyazi Bey, ellerinde çiçeklerle Nemide’nin evine gider. Ancak genç kız, başına geleceklerden habersizdir…
__________________________________________-
Abdül Köyden Döner
Şadan’dan, Misket’e görücü geldiğini öğrenen Rüzgar soluğu Nemide’nin evinde alır. Beklemediği anda aşık olduğu adamı karşısında gören genç kız ne yapacağını şaşırır. Acaba genç adam bu izdivaca engel olabilecek midir? Öte yandan Rikkat’lerin evinde herkes iş aramaya devam etmektedir ve bu kervana oteldeki kapıcılık görevinden ayrılan Peyami de katılır. Çılgın Sally ise son hızla hayatının erkeği ile tanışacağı gün için kendini değiştirmeye devam etmektedir. Pembe’nin gizli aşkı Abdül sonunda köyden döner fakat genç kadın kırık kalbi nedeniyle ona pek yüz vermez.
80.bolum
Mikset'i , Niyazi'ye Verirler
Rüzgar, Misket’in Nedime tarafından Niyazi’ye verildiğini duyunca üzüntüden kahrolur ve kendini yeniden içkiye verir. Genç kız ise tıpkı Rüzgar gibi son derece kederlidir ancak her ne kadar verdiği karardan içi sızlasa da, aşık olduğu adamdan uzaklaşmak için başka çözüm yolu bulamamaktadır. Öte yandan genç kızın istenme haberi ışık hızıyla tüm ailede yayılır ve beklenmeyen olaylar zinciri ardı ardına sıralanır. Şadan cephesinde ise değişen bir şey yoktur. Taş yürekli baba, sevgili kızını damadından ayırmak için gizli planlarına devam eder.
81.bölüm özeti
Fincan Yaşadıklarına Dayanamaz
Fincan yaşadıklarına dayanamaz ve herşeyden uzaklaşmak için köye gider. Nemide ise ahretliğini kırdığı için üzgündür ama elinden bir şey gelmez. Peyami, bankadan Zeynep’in okulu için biriktirdiği tüm parayı çeker ve Şadan’a ödemesi için Rikkat’e verir. Acaba bu durum karşısında Şadan ne yapacaktır? Safa nihayet Şadan’dan geçmiş haklarını istemeye karar verir. Ancak öfkeli baba, müstakbel damadını nasıl karşılayacaktır? Rüzgar son sürat sevdiğinin evliliğine engel olmak için çabalamaya devam eder. Öte yandan İsmet, bir anda ortaya çıkan Misket’in evlilik kararının arkasındaki gerçeği ortaya çıkarmaya karar verir.
nemıde bın pışman
mısket ve ruzgar arasında sular henuz durulmamıştır.ısmet ıkı asıgın ayrılış sebebını arastırmayabaslar.nemıde ıle fıncan ın arasına kara kedı gırer yaslı kadın fıncanınj ansızın koye gıtmesıu ınden kendını suclar.nemıde mısketı ve sadık alıyı evıne alır
83.bolum
Zehra Sinsi Planlarına Devam Etmektedir
Misket ile Rüzgar arasında geçen tuhaf konuşmalara şahit olan İsmet, bu sır perdesini aralamak için harekete geçmeye karar verir ancak öğreneceği gerçek karşısında tam bir şok geçirir. Zehra ise kimse meseleye uyanmadan eve konmak için sinsi planlarına devam etmektedir. Öte yandan Nemide, Sally’i İpek Bey ile baş göz etmek için çalışmalarına devam etmektedir. Acaba emeline ulaşabilecek midir? Sayhan şımarık Ceylan’a ders vermeye devam eder fakat bu durum İsmet’i rahatsız etmeye başlar.
84.bolum
İsmet Müthiş Gerçeği Öğrenir
İsmet, müthiş gerçeği öğrenir ancak bu duruma inanmaz ve soruşturmalarını daha çok derinleştirmeye karar verir. Öte yandan Safa, sinirden kendini yemek yemeye verir. Ekonomik sorunlar ve bir türlü karısıyla kuramadığı hayat, genç adamı iyice bunaltmaktadır. Füsun ile Sakız ise apartmanlarına yeni taşınan Firuzan’la ilgilenmeye devam ederler. Sosyetik kadın, apartman sakinlerine bir tanışma kokteyli düzenler. Ancak bu davet ikiliye pahalıya mal olacaktır…
86.bolum
Misket'in Sırrı Öğrenilir
Sadık Ali’nin yaptığı gaf sonucu Şadan ile Rikkat, Misket’in sırrını öğrenirler ve ortalık iyice karışır. Acaba bu gerçek nelere yol açacaktır? Sayhan, Şadan’ın zoruyla Ceylan’a ders vermeye devam eder. Ancak genç kızın aklı ders yerine Sayhan’dadır. Öte yandan eşiyle gerdeğe girmeyi bir türlü başaramayan Safa, yeni planlar yapmaya başlar. Fakat Pembe genç çifte göz açtırmamaya kararlıdır.
87.bölum
Şadan, Misket’in Kardeşi Olduğunu Öğrenir
Şadan, Misket’in kardeşi olduğunu öğrenir ve evlenene kadar kendileriyle yaşamasını ister. Bu değişiklik genç kızı nasıl etkileyecektir? Öte yandan Zehra, Misket’le ilgili sakladığı büyük sırrın ortaya çıkmasından korkar ve Niyazi’den nikah işlemlerini hızlandırmasını ister. Rüzgar ise genç kızı evlilik kararından caydırmaya çalışır ama işler düşündüğü gibi gitmez. İpek Bey’in Sally’e karşı duyduğu ilgi gün geçtikçe artmaktadır, Sally ise bu durumdan çok memnundur.
Diğer yandan Pembe, Neva ile Safa’nın gerdeğe girmesini engelleyeceğine dair Nemide’ye söz verir ve yeni stratejiler için kolları sıvar
MİSKET BUNALIMA GİRDİ VE NİKAHI ÖNE ALDI
misket sadanın evınde kalmay BASLAR VE HALINDEN memnun degildir. ısmet mısketın kardesı olduguna ınanmaz.ve olanlar için genc kızı suclamaktadır.ote yandan yasananlardan bunalan mısket evlılık hazırlıulıklarını hızlandırır.bubub uzerıne nıyazı ıkı gun sonraya nıkah tarıhı alıp davetıyelerı bastırır.
pembenın yaptıklarından haersız olan safa bunalıma gırer ıpek ıse sallye asık olur ve nonunla ılgılı herseyı onemsemeye baslar
89.bölüm
Misket'in Kına Gecesi
Füsun ile Sakız, Misket’e kına gecesi düzenlemeye karar verirler. Genç kız pek istemesede kabul etmek zorunda kalır ve tüm ailede hazırlıklar başlar. Nemide, Misket’in ani evlilik kararından rahatsızdır ve nedenini öğrenmek için çocuklarını eve çağırır. Acaba yaşlı kadın istediği cevapları alabilecek midir? Rüzgar sonunda acı gerçeği kabullenmek zorunda kalır ve aşkını kalbine gömmeye karar verir.
90.cı bolum
NIKAH KIYILIYOR
NIHAYETnıkah zamanı gelmiştır.mısket sabaha kadar uyumaz ve ruhsuz halde dolapta asılı gelınlıge bakıp durur.ruzgar ıse yolculuk ıcın son hazırlıklarını yapmktadır.
bu arada peyamı ogluyla konuşmak ister ama ummadıgı bır gercekle karsı karsıya kalır
93. Bölüm
Zehra'nın Planları Alt Üst Olmuştur
Nemide gençlerin bir araya gelmesinden dolayı çok mutludur. Diğer taraftan her ne kadar ciddiye alınmasa da anne Rikkat oğlunun yaşadığı ilişkiye şiddetle karşı çıkar. Öte yandan Zehra’nın tüm planları alt üst olmuştur. Sinsi kadın para koparabilmek için ağlamaklı halde Sadık’ın evine gider ve kendini acındırır. İpek Bey ise Sally’e iyice abayı yakmıştır ve platonik aşkına kendini beğendirmek için türlü yollara başvurur ancak genç kadının gözü başkalarındadır.
94. Bölüm
Rikkat Kimseden Destek Göremez
Misket ve Rüzgar en sonunda birbirlerine kavuşmanın mutluluğu içinde gelecek hayalleri kurarlar. Genç çifti elele gören Fincan ise onların düğünlerini üstlenir. Diğer yandan Rikkat bu aşkın karşısındadır ancak kimseden destek göremez. Öte yandan Sarı Zehra’nın yaptığı planlar ters yüz olunca geçmişin intikamını almaya kararlı olan sinsi kadın, üstü örtülü olarak konuştuğu herkesi Nemide’yi ziyaret etmekle de tehdit eder.
95. Bölüm
Şadan Olanları Anlatır
Şadan, Sadık ve Fincan’a para vererek Sarı Zehra’yı susturduğunu anlatır. Bu sırada konuşulanları duyan Misket, sinsi kadına daha fazla para kaptırmaya hiç niyetli değildir. İstediği parayı Şadan’dan almayı başaramayan Sarı Zehra soluğu Nemide’nin yanında alır. Diğer yandan Rikkat şiddetle annesini aldatan bir kadının kızı ile oğlunun aşk yaşamasına karşıdır. Ancak iş görüşmelerine devam eden Rüzgar annesinin tavrının farkında bile değildir.
96. Bölüm
Herkes gözyaşları ile dinler mektubu
Nemide’nin evinde Sarı Zehra ile karşılaşan Misket yaşlı kadının annesine para vermesini engelleyince büyük bir kavga başlar. Diğer yandan Sally’nin aşık olduğu adam evli çıkmış bu durum ise İpek Bey’i oldukça sevindirmiştir. Bu sırada Nemide akşam bütün aileyi toplar ve gerçekleri açıklar. Şadan ise babasının yıllar önce verdiği bir mektubu ortaya çıkarır. Mektubunda Cihangir, ilişkisini itiraf etmekte, karısından ve çocuklarından özür dilemektedir. Herkes gözyaşları ile dinler mektubu.
98. Bölüm
Rikkat, oğlu ile Misket’in aşkından son derece rahatsızdır
Neva’nın kazandığı bütün parayı bir çizmeye yatırmasına son derece sinirlenen Safa gönüllü olarak karısı ile ayrı yataklarda yatmaya başlar. Füsun ise, artık kendine yaraşır kıyafetler almak, Firuze ile rekabet etmek için yanıp tutuşur ancak ne Şadan’dan ne de annesinden günlük masrafı için bile para alamaz. Diğer yandan Rikkat, oğlu ile Misket’in aşkından son derece rahatsızdır ve ne yapıp edip bu ilişkiye engel olmaya kararlıdır.Bu arada Safa, Füsun ile birlikte eve gelen Firuze’nin sırrını çözmeye ve onun Şadan ile ilişkisini araştırmaya karar verir…
100.bolum
Damadı ile yeni gelen komşu Firuze
Damadı ile yeni gelen komşu Firuze arasındaki yakınlaşmadan hiç hoşlanmayan Sakız, Mümtaz Bey ile sosyetik komşunun arasını yapmak için planlar kurmaya başlar. Diğer yandan Rikkat, Misket’in sarı Zehra’nın kızı olmasını bir türlü hazmedemez ve onun artık köyüne dönmesi ve aileden uzaklaşması gerektiğini düşünür. Bu arada Safa, Firuze ile buluşup kayınpederinin eski arkadaşına olan aşkını öğrenince bu durumu kullanmanın bir yolunu düşünmeye başlar.
101.bolum
Safa çiçekçide çalışmaya başlar
Sakız, Firuze’nin Mümtaz Bey’den etkilenmesi için ona yardım eder. Aşık adam, güzel komşu ile karşılaşabilmek için her fırsatta soluğu Füsun’ların evinde alır. Öte yandan Rüzgar ve Misket,Rikkat’in onları ayırma planlarından habersiz, aşklarını yaşarlar ve evlenip kalabalık bir aileye sahip olma hayalleri kurarlar. Diğer taraftan Safa çiçekçide çalışmaya başlar ve işten arta kalan zamanlarında karısı ile yanlız kalabilmek için olmadık planlar kurar ancak başbaşa kaldıklarında ise herşey ters gider ve yine gerdeğe giremezler
102. bölüm
Gizli Rekabet
Safa ile Neva kendilerine ait özel bir odaya kavuşunca genç adam bir an önce gerdeğe girmek ister ancak Neva’nın biraz daha zamana ihtiyacı olunca ikilinin arası açılır. Öte yandan Rikkat oğlunun ilişkisine alışamaz ve her fırsatta ailede herkese Misket’i istemediğini söyler. Bu arada gelin adayı olarak beğendiği Şeyda’ya yakın ilgi gösterir ve Rüzgar ile bir araya gelmesi için planlar yapar. Diğer yandan Şadan ile Mümtaz Bey arasında gizli bir rekabet vardır. Her iki adam da Firuze’yi etkilemenin peşindedir.
103. Bölüm
Şadan ve Mümtaz'ın Mücadelesi
Şadan ve Mümtaz güzel komşu Firuze’yi etkilemek için birbirleriyle kıyasıya bir mücadeleye girerler ancak Şadan, ortağının Sakız’ın yardımları ile yaptığı girişimlere hep taş koyar.Firuze ise iş kurma planlarını hayata geçirmek için biraz daha bekleyip kendini garantiye almak ister. Diğer yandan Safa, Neva ile ilişkisine bir dargın bir barışık devam eder. Bu kavgalar ikiliyi birbirinden uzaklaştırır ve kendisini yalnız hisseden genç kız babasını görmeye büroya gider.
104. Bölüm
Neva , Safa'dan Şüphelenmeye Başlar
Rüzgar,evlilik hayalleri kurar ev eşyaları almak ister ama Misket sevgilisinin bu istekleri karşısında hep çekimser kalır. Bu arada Para kazanabilmek için iki ortağı da kullanmaya çalışan Firuze tıbbi cihazların pazarlamasını yapabileceğini düşünüp akıl almak bahanesi ile Şadan’ın ağzını arar. Öte yandan Safa, Firuze ile iş kurma planlarını Neva’dan saklayınca kocasının gizli kapaklı konuşmalarından şüphelenen genç kadın aldatıldığını düşünür. Sally ve İsmet ise birinden gizli gizli hoşlandığını itiraf eden İpek Bey’in aşk hayatını kurcalayıp platonik aşkının kim olduğunu öğrenmek için çabalarlar.
105. bölüm
Sadın,Fincan'a Evlenme Teklif Eder
Sadık zamanında evlenme teklif edemediği için kendisine alınganlık yapan Fincan’ın başından güller dökerek ona evlenme teklif eder. Ama beceremez ve komik duruma düşer. Öte yandan Ceylan ile sürekli didişip duran İsmet en sonunda Sayhan’ı dersleri sona erdirmesi konusunda ikna eder. Diğer yandan gelin adayı olarak seçtiği Şeyda’yı her fırsatta eve çağıran Rikkat oğlu ile genç kızın yakınlaşması için elinden geleni yapar.Bu arada Firuze’nin iş kurmak için kredi alacağını duyan Mümtaz Bey güzel kadına yaranmak için krediyi kendisi vermeyi teklif eder.
neva ve sefa arasındakı gerılım artar.genc kadın kocasının kendısını aldattıgından suphelenır.furuze mumtaz beyın askından faydalanıp safa ıle ıs kurma planlarına devam eder.ancak ortagı hakkında ser verıp sır vermez..sadık alı ıse fıncana etkılıyıcı bır evlenme teklıfı yapmanın pesındedır.
BİZİM EVİN HALLERİ
Bizim Evin Halleri yeni bölümleriyle sürüyor. Bugün: Safa ile Neva arasındaki tartışmalar, genç kızın babasını ziyaret etmesinden sonra daha da artar. Akşam ev halkı ikiliyi yanlız bırakmak için evden çıkar
GERDEK HABERI HERKESI GERIYOR.
aylarca genclerı ayrı tutmaya ugrasan yaslılar.sefa ve nevanın gerdege gırme haberını alınca sok olur. pembe agıtlar yakar.dıger yandan fıruze gızemlı ortagını mumtaz bey ıle tanıstırma vaktı gelmıştır
dıger yandan rıkkat yenı planlar pesındedır
RIKKAT DUGUNU SABOTE EDECEK
sayhan ceylana ders vermeye devam eder ama karısına yakalanma korkusu ıcını kemırır.ceylan ve sadık anlasmıs genc kız yaslı adamın ıcındekı cocugu ortaya cıkarmıştır.öte yandan mısket ve ruzgarın dugun hazırlıgı baslamıstır.ama rıkkat onları ayırmaya kararlıdır
neva kokteyl acılısına gelınce safa ıle arası duzelır.ancak kokteyl bıtımınde sadan ıle yasananlar yuzunden karı kocanın arası eskısınden daha kötu oluR.
DİGER YANDAN aılenın buyuklerı MISKET VE RUZGAR ARASINDA BIR SOZ KESme torenı yapmaya karar verırler.
Ana Oglun Arasi Iyice Aciliyor.
Ruzgar Gecirdigi Kötu Gunlerin Etkisiyle Gucsuz Duser Ve Işe Gitmek üzere Iken Bayilir. Artik Rikkat Ile Oglu Arasinda Ucurum Dahadda Artmiştir.öte Yandan Ruzgarla Ilgilenen Seyda Için Her Ne Kadar Rededilsede Hala Bir Umut Vardir
Ruzgarin Sikintilar Nedeni Ile Zona Hastaligina Yakalanmasi üzerine Sadik Ali Ve Fincan Ikilisi Rikkatin Miskete Karsi Olan Tutumunu Degistirmek Için Aileyi Nemidenin Evinde Toplar.ve Bu Toplanti Sonunda Işler Dahada Karisir
dün ambülans çağırılınca tamam dedim
rikkat hastaneye oğlunun başına gidecek
halini ve sebep olduğu bu durumu görünce oğlunu bağrına basacak ondan af dileyip misketi kabullenecek
böylece bu konu çözülecek ama olmadı
aslında rikkat misketin annesi gibi bir kadın olasından oğlunu aldatmasından korkuyor ama misketi daha önceden tanıdığı için öyle olmadığını bilmesi gerekiyor
yeni tanımış olsa belki korkularında haklı diyeceğimde
bırak evlensin misketle mutlu olamazlarsa ayrılırlar sende doktorcuğunu alırsın o zaman oğluna
aklında misket varken başkasıyla evlenince mutlumu olacak sanki
sadanın fıruzeye olan tutkusu gıtgıde artmaktadır.ve ona kendını afetırmek için bir yuzuk hedıye etmeye karar.verır.ruzgar ıle mısketın ayrıldıgını ögrenen rıkkat ıse fırsattan yararlanıp seydayı oglunun yanınma gönderır
rüzgar sevdigi kızı kaybetmesine neden olan annesine öfke doludur.ve evden ayrılır.
bu arada nemıde mısketın halını gördukçe dayanamaz ve rıkkat ıle konuşmaya karar verir
sadan hem haller alemınde gezmekre hemde karısı fusuna karsı kendını suclu hıssetmektedır.dıge yandan safa cep telefonu ıle kaydettıgı goruntulerı sadana santaj yapmak için kullanmaya baslar
mısketın 3 gunluk surenın bıtımınde sureklı uzerıne gelen seyda ve rıkkat karsısında dırenecek gucu kalmamıştır.ve ruzgar a ılıskılerını bıtırme konusunda kı kararından vazgecmedıgını soyler
Ruzgarin Seyda Ile Evlendigini ögrenen Misket Soka Girip Ne Yaptigini Bilmeden Sokaklarda Dolasirken Rikkat Oglunun En Dogru Karari Verdigini Dusunur
Akşam Yemeginde Firuzeyi Kiskanan Neva Mekani Terk Eder Ve Arkasindan Giden Safa Ile Tartismaya Baslarlar
Balayi Ruzgara Iyi Gelmedi
Ruzgar Ile Seyda Balayindan Donmuslerdir.ancak Genc Adam Kendini Mutsus Hisettmektedir.misket Ise Hala Hic Bisey Yiyip Icmez Ve Nemide Onu Avutmaya Calişsada Bir Faydasi Olmaz.ote Yandan Neva Ile Safa Nin Arasi Iyice Aciilir
EFTALYAGUL 26-04-07, 11:19 özetleri ihmal etmişiz epey arkadaşlar:)
rüzgarla şeyda evcilik oynamaya devam ediyorlar.şeyda küçük annesi rüzgarın,tıpk zamanında annesinin davrandıgı gibi davranıyor.yemeğini yedirmeler,yakasını düzeltmeler,hatta traş bile etti geçen gün rüzgar ı o kadar abarttı yani.
misket bikaç günlük yemek yiyememe ve btkinliğini yavaş yavaş atlatmakta.artık daha güçlü ve mutlu olmak için uğraşcak.
nemide annem misket in en büyük destekcisi onu koruyup kollamakta,rikkat,rüzgar ve şyda el öpmeye geldiklerinde misket bu evin kızı neşe kaynağı diyerek ona arka çıkmakta.
ismet sayhan ı ceylandan kıskanmakta ve anne olamadıgı için ve yavaş yavaş yaşı ilerledigi için kendini onun yanında eksik bi kadın gibi hissetmekte.sayhansa ben ömrümün sonuna kadar seni sevecegim sen benim can yoldaşım,sırdaşım,dostum herşeyisin ....
ipek bey sally aşkından ümidini kesip izmir e gitti ...bidaha döner mi orası meçhul konuk oyunculuğu bitti sanırım dizide.
safa nevasına aşkını her fırsatta ilan etmekte ama firuze de safaya aşık oldugunu söyledi.anlıycağıınız bi aşk üçgeni daha.
firuze ise mümtaz ve şadan ın aşk iltifatları ve evlenme teklıflerı arasında bunalmakta.onun gözü safayı görüyor bi tek.
biraz toplu bi özet oldu ama:)
bugün bölüm şeyda ve ruzgarın evinde başladı.. eğlence hazırlığı vardı.. şeyda önce bu kutlamayı sonra evde deil de daha buyuk bir yerde sonra yapsak dediyse de ruzgar gençlerin eğlenmesi için falan deyince elbette kabul etti.. sonra tek tek herkesi davet etmeye başladılar.. tabii ruzgar ilk miskete gitti.. gel demek için .. o da geleceğim dedi.. nemide gitme falan ddiyse de gitmeye karar verdi.. sonra misket şadana gidip güzellik salonu işini kabul ettigini söledi.. fusun bozuldu ve ağladı öyle olunca şadan onunla ortak olarak açmaya karar verdi.. (onunda işine gelio çünkü ayrıldıklarında o kendi ayaklarının üstünde durabilsin diye.. zaten agzından kaçırdı erçi nafaka var falan diye ama toparladı sonradan.)... pembe gitmek istemedi eğlenceye .. laf saydı... rikkate başım ağrıyo dedi ve rikkat niye başın ağrıdı anlamadım deyince sen neden kaşınıyosan benim de ondan başım agrıyo deyip susturdu.. ama sonra abdülün de gidecegini duyunca karar değiştirdi kalıbına uydurup o da gitti.. cihan gitmeyeceğini söylediği için annesi ile kavga etti sözünün arkasında durdu ve gitmedi..
eğlence için toplanıldığında önce muhabbet hep misketin işi ile ilgiliydi ve çok bozuldu şeyda.. sora şeyda evini (yatak odasını ) gezdirdi miskete.. misket çk kotu oldu.. güle güle oturun dedi.. şeyda da gıcıklığına biz burda sadece oturmuyoruz dedi..
sora dans faslına geçildi.. şeyda ruzgar dansa kalktılar.. sora hepsini kaldırdılar.. ruzgar yanındakinin misket oldugunu hayal ederek gözleri kapalı dans etti.. misket te onun mutlu oldugunu düşündü.. banyoya gitti ve rtuzgarın parfümünü kokladı ve bitti.. :sad53:
EFTALYAGUL 27-04-07, 18:15 misket le füsun dukkan bakıp bitanesini kiralarlar güzellik salonu için.dükkan şeydanın bi akrabasınındır.şadan firuzeyle konuşurur ve parmagındakı alyans ı çıkartır.füsun a işyeri açması da bu yüzdendir.kendi ayakları üstünde dursun diye.ismet dila yı görmeye gider ama dila ona küsmüştür onu evlat edinmedıkleri için.ismet sayhanla bu meseleyi konuşur ama sayhan ın sigortalı bi işe ihtiyacı vardır.ceylan babasıyla konuşup sayhan ı işe almasını söyler.böylece artık dilayı evlat edinebileceklerdir.
EFTALYAGUL 30-04-07, 16:24 bugünkü bölümde fincan hala rahatsızlandı ve şeydayla sadık ali onu hastaneye götürdüler.tahliler yapıldı.hastalıgının ne oldugunu bilmıyoruz ama şeydanın surat ifadesinden kötü bişey çıktıgı anlaşılıyor.
firuze safaya yakın olmak icin fırsatlar kolladı yine.birlkite parka gittiler ve safaya onu ne kadar sevdigini anlattı ,öpmeye sarılmaya başladı.neva onları o halde görüp safanın kendisini aldattıgını düşündü ve babaevine döndü.şadan a bu adamla evlendigim için pişmanım geri döndüm dedi.şadan geç içeri dedi.
sayhan mümtaz beyle görüştü ve işe başlamak üzere konuştular.
misketle füsun dükkana eşya bakmaya gittiler.hazırlıklar devam ediyor.
Bizim Evin Halleri / 144. Bölüm Basın Özeti
Sayhan ve İsmet Dila’yı evlatlık olarak almaya kesin karar verirler ve Sadık ile Fincan’dan küçük kızın bakımında yardımcı olmalarını isterler. Diğer yandan Fincan’ın hastalığını bilen tek insan olan Şeyda yeni testler yaptırmak için yaşlı kadını hastaneye götürür. Bu arada Firuze ve Safa’yı parkta sarılırken gören ve babasının evine geri dönen Neva, Safa’nın tüm çabalarına rağmen boşanmayı kafasına koymuştur.
Kaynak: Kanal 1 internet sitesi
BÖLÜM ÖZETİ:145
Fincan hastanede Şeyda’yı takip etmiş ve onun doktorla konuştuğu her şeyi, çok az bir ömrünün kaldığını, tedavi şansı olmadığını duymuştur.Diğer yandan Şadan kızı eve döndüğü için çok mutludur bu arada Safa’nın asılan yüzünün nedenini merak eden Firuze ise Neva’nın eve döndüğünü ve boşanma kararı aldığını öğrenince çok sevinir.Öte yandan Bu arada İpek gidince onun yerine müdür olarak İsmet’in vekalet etmesine karar verilince genç kadın mutlu olur ama o göreve kendisini layık gören Sally, İsmet’i kıskanmaya başlar.
http://cards.funnystories.ru/288100 ;)
BÖLÜM ÖZETİ:146
Fincan yakalandığı ölümcül hastalığın çaresizliği içindeyken derdini Nemdie’ye anlatmaya karar verir ancak Nemide için bu acı gerçeği kabullenmek hiç kolay değildir.Diğer yandan Misket ve Füsun güzellik salonu işiyle uğraşırlar. Genç kızın kafasından Rüzgar’ı atmış gibi görünmesi ve başka işlerle meşgul olması da ailedekileri mutlu eder. Bu arada babasının Firuze’ye karşı olan duygularını öğrenen Neva çok öfkelidir.
kanal1 kaynak
EFTALYAGUL 03-05-07, 14:10 bu bölüm ağırlıklı olarak fincan halanın durumlarıyla geçti.şeyda geldi fincan halalara ve ailedekilere bu durumu yavaş yavaş anlatmamız gerek dedi.nemide anneye gittiler birlikte.şeyda tansıyon hapı getirdi nemideye,durumu öğrenınce fenalaşmasın diye.zor oldu ama söyledi fincan hala hastalıgını ve karşılıklı ağladılar hüzünlendiler.
öte yandan neva babasına bi kez daha rest i çekerek ben kocamın yanına gidiyorum dedi.şadan bu kapıdan çıkarsan bi daha gelemeessin dedi.neva babaa sende dikkat et bi gün sende geri gelmeyebilrisin bu eve diye uyardı.şadan nevanın bişeyler billdigini tahın ettı öyle baktı arkaasından.
neva safadan özür diledi.ben bi eşşeğim hatta salagım beni affedeebilecekmisin dedi.safa karısına sarıldı ve barıştılar.
misket füsun ve sadık ali güzellık salonu için eşya aldılar.abdül ve cihan taşıdılar eşyaları.yavaş yavaş düzenlıyorlar yakında faaliyete başlarlar.
Bölüm 147
Şeyda, Fincan’ın hastalığını Nemide ile konuşmak için eve gelip olanlardan haberi olmayan Misket’i uzaklaştırınca durumu yanlış anlayan genç kız istenmediğini düşünür. Diğer yandan Fincan ölümünden sonra Sadık zorluk çekmesin diye ona evdeki aletlerin nasıl çalıştığını öğretir ve yiyecek depolamaya başlar.Bu arada Şadan’ın gözü Firuze’den başka hiçbir şey görmez olmuştur ve Mümtaz yazlık hediye etti diye o da genç kadına cipini hediye eder
armagan_60 06-05-07, 12:32 Firuze, Füsunların yanında hediye olarak aldığı cipten bahsedince Şadan durumu kurtarmak için cipi iyi fiyat verdiği için genç kadına kakaladığını söyler ve dükkan için karısını eline biraz para sıkıştırınca konu kapanır.Firuze ise Şadan’ı zor durumda bıraktığını düşünüyormuş gibi numara yapar, kabul etmeyeceğini bildiği için arabayı geri vermeyi teklif eder. Diğer yandan Neva annesine durunu bir şekilde anlatmak ister ama başaramaz. Bu sırada İsmet ve Sayhan Dila’yı almak için başvuruda bulunmuş ve beklemeye başlamışlardır.
150.BÖLÜM
Nemide,Fincan'a gitmek için tam evden çıkacakken Misket dayanamaz ve şüphelerinden bahsedip buralardan gidebileceğini söyler.Bunun üzerine Nemide daha fazla dayanamaz ve Fincan'ın ölümcül bir hastalığa yakalandığını açıklar.Diğer yandan İsmetler Dila'yı verecek kurumdan teftiş içingelecek olan görevlinin onları hazırlıksız yakalamasına karşı hazırlıklı bekler....
Kanal1 in sitesinden alınmıştır.....
kimsenin özet yazmaya niyeti yok bende 152. bölümün özetini
kanal1 den size kopyalayım
BÖLÜM ÖZETİ:
Fincan hastalığından dolayı acı çekmekte ancak Sadık’tan durumu gizlemektedir.Yaşlı kadın en sonunda dayanamaz ve Şeyda’yı arayıp kendisini hastaneye götürmesini ister.Anneler gününde Sayhan’lar da kalan Dila sabah erkenden uyanıp ismet’e süpriz yapma hazırlıklarına başlar.Diğer yandan Neva boşanma konusunda kararlı olan babasını ikna etmek için planlar yapar ve Firuze’nin gerçek kimliğini ortaya çıkarmaya hazırlanır.
kanal1 den alıntı yaptım arkadaşlar
vee lütfen yorumlarınızı buraya yazmayın özet geldi diye seviniyoruz ama bakıyoz ne özet ne bişey sadece yorunm
BÖLÜM ÖZETİ:
Şadan yine Füsun’la konuşup evliliğini bitirmeye karar verir ancak evde konuşamayıp ofise çağırınca Füsun panik olur. Şeyda sevgisiyle Rüzgar’ı bunaltır genç adam ses çıkarmaz ama aklının bir tarafı hala Misket’e aittir. Diğer yandan Dila’yı almak için her şey yapmaya hazır olan İsmet ailedekileri görevlilere karşı hazırlıklı olmaları için uyarır. Hiç umutlu olmayan Fincan ve Nemide gidip görevliyle konuşmaya karar verirler.
bu özette bu pazartesinin özeti
yani yeni bölüm
kanal1 den aldım
kendim o zaman cumanın özetinin yapim
şadan füsuna boşanmak istediğini söylemeye çalıştı ama bir türlü söyleyenmedi
fincan hala şeydayla doktora gittikten sonra alışverişe gitti sakıza anneler günü için filar aldı misketle şeyda fincan halanın durumu hakkında konuşuyordu
buna da rüzgarın bir yorumu oldu şöyle dedi
bakıyorumda şeydayla çok iyi anlaşıyorsunuz misket dedi
miskette
evet şeyda çok iyi kız iyiki evlenmişsiniz dedi
bu arada şadanın füsunla konuşma çabaları tam hızıyla devam ediyodu neva safayla birlikte füsünlara geldi safa tatsuızlık olmasın diye gitti neva annesine ve anneannesine aldığı hediyeyi verdi tam olarak hatırlamıyorum ama kazaktı heralde
sakız hanım denemeye gitti füsunda babanla önemli şeyler konuşuyoduk ama zil çalınca konuşamadık dedi neva anladı tabi ne konuşacaklarını
füsun çaya bakmaya gittiğinde bneva babasına söyleme baba bak bugun anneler günü annelere saygın varsa annene sevdiysen söyleme dedi
şimdi fincanların evine geçelim .. dila fincanlarlaydı sayhan ismet felanda vardı
ismet sordu senin göbek ismin ne olsun diye dilaya dilada o ne demek dedi açıkladılar ama nasıl açıkladılar hatırlamıyorum dilada o zaman benim ki fincan olsun dedi fincen babaannemin tatlı göbeği gibi olsun dedi
işte böyle
yanlış yazdığım yerler varsa kusura bakmayın acelem var o nedenle hızlı yazdım
olay sıraları karıştı ama ...
Bölüm 153
14 Mayıs Pazartesi
BÖLÜM ÖZETİ:
Şadan yine Füsun’la konuşup evliliğini bitirmeye karar verir ancak evde konuşamayıp ofise çağırınca Füsun panik olur. Şeyda sevgisiyle Rüzgar’ı bunaltır genç adam ses çıkarmaz ama aklının bir tarafı hala Misket’e aittir. Diğer yandan Dila’yı almak için her şey yapmaya hazır olan İsmet ailedekileri görevlilere karşı hazırlıklı olmaları için uyarır. Hiç umutlu olmayan Fincan ve Nemide gidip görevliyle konuşmaya karar verirler.
bölüm 154
neva gerçek firüzeyi aramış ve olanları anlatmıştır firüze hanımda bunun üzerine türkiyeye gelerek neva ile birlikte şadanların ofisine gider gerçek firüze artık ortaya çıkmıştır naciyenin yalanı da tabiki... nevada babasına bu yalancı için mi annemi boşayacaktın der bunu füsun duymuştur tabii o kadının firüze yani gerçek adıyla naciye olduğunu da bilmektedir bunun üzerine füsun eve giderek şadanın bavulu toplar şadan geldiğinde ona bavulunu verip kapıyı yüzüne kapatır diğer yanda ismet dila için gelecek olan haberin olumsuz olmasından korkar sayhanda onu avutmaya çalışır bu arada telefon çalar ve
görevliler tarafından çağırırlar
bakalım bu bölümde neler olacak?
arkadaşlar bu bölüme geçen bölümden birşeyler daha ekledim izlemeyen olmuştur diye
nisan.yagmuru 14-05-07, 20:05 yarın ki BÖLÜM ÖZETİ:
BÖLÜM 154
Gerçek Firuze ortaya çıkmıştır. Naciye’nin kendini Firuze diye tanıttığı ve aslında Firuze’nin hizmetçisi olduğunu herkes bilmektedir artık. En sonunda olan biteni kendi kulakları ile duyan Füsun eve gidip kocasının eşyalarını toparlar ve Şadan geldiğinde ona eşyalarını verip kapıyı yüzüne kapatır. Diğer tarafta İsmet endişe ile Dila’dan gelecek haberi beklemekte olumsuz bir haber duymaktan ödü kopmaktadır. Sayhan onu avutmak için uğraşırken telefon çalar ve görevliler karı kocayı kuruma çağırır.
kanal1 den alınmıştır
yarınkii özet carsamba gunku
Bölüm 155
Füsun hala şoktadır ve boşanmaya kesin olarak kararlıdır. Neva ve Safa durumu herkesten gizlemekte çünkü Şadan ile Füsun’un arasının düzeleceğine inanırlar. Safa büroda yalnızken Naciye gelir. Mümtaz’a ve Şadan’a birer mektup bırakır, Safa’ya veda eder, Amerika’ya gideceğini söyleyerek bir daha dönmemek üzere gider. ismet’le Sayhan Fincan’ın durumunu öğrendiklerinden beri çok kötüdürler. Bir taraftan da durumu Sadık’tan gizlemek için olağanüstü bir çaba sarf etmektedirler ki, bu onları daha da kötü yapmaktadır.
P.S Has got acquainted wi |