Tüm Versiyonu Göster : The 4400

Sayfalar : [1] 2

_butterfly_
02-06-05, 17:35
Elli yıl boyunca, binlerce kişi gizemli şekilde ortadan kayboldu. Her birinin kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermedi. Sonra bir 11 Temmuz günü, ansızın ve açıklanamayan bir şekilde 4400'ü aynı anda geri döndü.

Dönüşleri de kaybolmaları gibi gizem doluydu.

Döndüklerinde, hepsi kayboldukları yaştaydı ve aradan geçen zamanda neler olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Nerede olduklarını da, nasıl döndüklerini de hatırlamıyorlardı.

Dünya ise dönmeyi sürdürmüş ve onların kaybolduğu günden bugüne birçok şey değişmişti. 4400 kişi karantinaya alındı ve bu gizemli 'dönüşü' araştırmak üzere bir ekip kuruldu.

Yapımcıları arasında Francis Ford Coppola'nın da bulunduğu mini diziye adını veren 4400 kayıp, 4400 kişisel trajedi demekti aslında.

Her birinin kendi hikayesi vardı.

Kimi çocuk olarak kaybolmuştu, döndüğünde ailesinin öldüğünü öğrendi; kimi ise artık, bir zamanlar küçük olan kardeşiyle aynı yaştaydı...

_butterfly_
03-06-05, 12:49
ilk sezonuu bitiii :. amaa gerçektennn süperr bii dizii gerekk konusuylaa gerekk görüntüsü özeliklee müzikleriyleee harikaaa....2.sezonunn ne zaman başlıyacağını bilmiorumm amaa izlemenizii şiddetlee tawsiyee ederimmm ;)

michelle
03-06-05, 21:17
Her bölümün heyecanla beklediğim dizi.Konusu,çekim teknikleri ve de müziği mükemmel.2 sezon hemen verecekmi acaba?

http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Maia/800.jpg

http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Kyle/800.jpg

http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Lily/800.jpg

michelle
03-06-05, 21:28
http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Jordan/800.jpg

http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Richard/800.jpg

http://www.usanetwork.com/series/the4400/images/downloads/wallpapers/Shawn/800.jpg

http://www.usanetwork.com/series/the4400/landing.html

spikey
05-06-05, 07:05
Cnbc-e’den yine yepyeni bir dizi geliyor!İlk bölüm 21 Nisan Perşembe.ve her Perşembe 21:00de…konusu çok değişik geldi bana.bakalım siz beğenecek misiniz?

Elli yıl boyunca binlerce kişi gizemli şekilde ortadan kayboldu.Her birinin kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermedi.Sonra bir 11 Temmuz günü,ansızın ve açıklanamayan bir şekilde 4400’ü aynı anda geri döndü.
Döndüklerinde,hepsi kayboldukları yaştaydı ve aradan geçen zamanda neler olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu.Nerede olduklarını da,nasıl döndüklerini de hatırlamıyorlardı.
Dünya ise dönmeyi sürdürmüş ve onların kaybolduğu günden bugüne birçok şey değişmişti.4400 kişi karantinaya alındı ve bu gizemli ‘dönüşü’ araştırmak üzere bir ekip kuruldu.
Yapımcıları arasında Francis Ford Coppola’nın da bulunduğu mini diziye adını weren 4400 kayıp,4400 kişisel trajedi demekti aslında.
Her birinin kendi hikayesi vardı.
Kimi çocuk olarak kaybolmuştu,döndüğünde ailesinin öldüğünü öğrendi;kimi ise artık,bir zamanlar küçük olan kardeşiyle aynı yaştaydı…
Pilot bölüm,ABD’de kablolu ağda yayınlanan yeni diziler baz alındığında,rekor rating alarak,7 milyon 400 bin kişi tarafından izlendi.
Bir dip not: The 4400’ün ilk iki saatinin sonunda dinleyeceğimiz, Ivy grubunun Worry About you adlı şarkısı,Stephen King’in Kingdom Hospital adlı dizisinin de tema şarkısıydı.

TOM BALDWIN (JOEL GRETSCH)
4400 vakasını araştırmakla görevli federal ajan.Tom’un dava ile kişisel bir bağlantısı da var: Yeğeni Shawn da 4400 kişi içinde.Bu gelişmeler sırasında,Tom’un oğlu Kyle ise bir hastanede komada.

DIANA SKOURIS (JACQUELINE McKENZIE)
Federal ajan Diana,4400 vakasına,Tom’un yardımcısı olarak atandı.Küçük bir kızla yakınlaştıkça,dava ile kişisel bağlantısı olduğunu keşfedecek.

DENNIS RYLAND (PETER COYOTE)
Araştırma ekibinin başı.Tom ve Diana’nın patronu.Tom ile çok uzun zamandır dostlar.

ORSON BAILEY (MICHAEL MORIARTY)
1979da kayboldu.Döndüğünde işini kaybettiğini,eşinin bir düşkünler evinde yaşadığını öğrendi.

RICHARD TYLER (MAHERSHALALBAZ ALI)
Kore Savaşında ABD savaş pilotu olan Richard Tyler 1951de kayboldu.Afrika kökenli Amerikalı Richard,dönüşünde ırk ayrımı üzerine radikal değişiklikler yaşandığını gördü.

LILY MOORE (LAURE ALLEN)
Lily,1993te kızı henüz 6 aylıkken kayboldu.Döndüğünde kızı çocukluğun ilk yıllarını çoktan geride bırakmıştı.

SHAWN FARRELL (PATRICK FLUEGER)
Tom Baldwin’in yeğeni 2001de kaybolan Shawn okulun en popüler ve başarılı öğrencilerinden biriydi.Döndüğünde bütün arkadaşları artık üniversite öğrencisi olmustu.

DANNY FARRELL (KAJ-ERIK ERIKSEN)
Shawn’ın erkek kardeşi.Danny abisi kaybolduğunda 14 yaşındaydı.şimdi ise onunla aynı yaşta.Komsuları Nikki, Shawn’a ilgi gösterince iki kardeş arasındaki ilişki kötüye gitmeye başladı.

NIKKI HUDSON (BROOKE NEVIN)
Farrell kardeşlerin kapı komşusu.Danny her zaman Nikki’ye karşı ilgi duydu ve Shawn kaybolduktan sonra iyi bir ikili oldular.Shawn döndüğünde ‘üçlü arkadaşlık’ sanıldığı kadar kolay olmadı.

KYLE BALDWIN (CHAD FAST)
Tom Baldwin’in oğlu.Shawn kaybolduğundan bu yana komada.Tom oğlu Kyle’ın komaya girmesine neden olan olayı çözmeyi umuyor.

MAIA RUTLEDGE (CONCHITA CAMPBELL)
Sekiz yaşındaki Maia.1946da kayboldu.Döndüğünde anne ve babası çoktan ölmüştü.Bu yüzden evlatlık olarak bir aile yanına yerleştirildi;ama bu,sorunu çözmeye yetmedi.

***Cnbc-e dergi nisan sayısından alınmıştır.

turuncu
05-06-05, 08:15
the 4400 ün amerikada 2. sezon çekimlerine nisan da baslandı ve amerika da haziran ın 2. haftası yeni sezon bölümleri yayında olacak.yani cnbce nin yeni sezon bölümleri birebir alıp eylülde yayınlaması imkansız.o yüzden yeni sezon bölümler 2005 sonu yada 2006 basında yayınlanacak.

_butterfly_
06-06-05, 09:08
yuhh yanee okdarr uzun olur muu yaaaa :( :@ bekleyeczz yaneee :( neseee arkadaşlarr dizinin müzikleri bendee war gönderebilirimm....şarkılarının ismini yazimm =>ıvy_worry about you(stephen king dizisinin müziği;)
Amanda Abizaid_a place in time

spikey
07-06-05, 06:36
ya keşke en basında izleyebilseydim ama maalesef kaçırdım..tekrarları taaa 28 haziranda verilecekmiş..eh artık bekleyeceğim baya uzun bi süre...neyse en azından cnbc-e yaz zamanı tum dizileri kaldırmışken izleyecek guzel bi sey cıktı işten :)

coop
23-06-05, 12:03
4400 baslarken cıkan müzik acaip hosuma gtti adını bilen var mı?
ben de bu diziye bayılıyorum ilginç ama güzel bir dizi biraz daha uzun olsun isterdim umarım ikinci sezon daha uzun olur
bi de 4400 ün sitesinde 1. ve 2. sezonun fragmanı vardı

kupseker
28-06-05, 11:23
Ben izledim, hakikaten çok kaliteli ve başarılı bir dizi.İzleyin bence. Ben yeniden izleyeceğim

LadyMacbeth
30-06-05, 22:09
ilk olarak dizinin açılışnda çalan şarkının ismini veriyim. amanda abizaid'in a place in time adlı şarkısı. bencede güsel bi şarkı dizide çok hoşuma gitti ama bi kaç eleştirimde olucak.
konusu son derece ilgi çekici olmakla beraber pek çok açıdan oldukça zayıf kalmış bir dizi. karakterlerin kişiliklerini herhangi bir şekilde irdelemekten kaçınılmış. otuz yıl boyunca ortalıkta görünmemiş, sahip olduğu her şeyi kaybetmiş ama kaybolduğunun ya da kaçırıldığının kesinlikle farkında olmayan bu insanların travmadan son derece uzak hatta şaşkınlık bile yaşamayan bir tablo çizmeleri diziyi sığı olmaktan öteye taşımıyor. ama elbette ortada bir gizem durumu varsa birileri de bunu tv'ye aktarmışsa izlenecektir,farzdır:)

ba$ak
03-07-05, 09:29
gerçekten çok güzel bir dizi, dizinin ne zaman başlayacağı hakkında bir fikri olan var mı??ayrıca doğacak bebeğin bir insan mı olduğunu çok merak ediyorum!!

elifile
04-07-05, 13:05
2. sezaon bir an önce başlarsa çok sevineceğim.Bu dizi, acayip güzel. Konusu ile, oyuncularu ile, çekimleri ile............... kısacası her şeyi ile harika.....

_betüll_
06-07-05, 12:20
ya bende ilk bölümünü kaçırdım tekrarını yine kaçırdım bukadr olur ya :( şimdişde tatile gidiorum yine kaçırıcam bi tek iknci bölümünü izliebildm bu gn tam sewdm izlişcem die bi baktım yiğne 2. bölüm bukdr olur

elifile
07-07-05, 09:15
Bu diziyi seyredince çok garip hissediyorum. Daha dizinin başında bitmemesi için dua ediyorum. Reklamlara girdiğinde sinir oluyorum. Bitince ne yapacağımı şaşırıyorum.

coop
11-07-05, 11:22
bu dizi cok garip geri dönenlerin hepsinin hayatı alt üst oldu ve izlerken onların yerindeymişim gibi oldum :(
sonunda ise cevaplanmamıs bir sürü soru kaldı umarım ikinci sezonda bu sorular cevaplanır

spikey
12-07-05, 16:07
heheh ikinci bölümden izlemeye baslasam diziye fransız kalmam di mi?? :) ona göre bu aksam izleyeceğim :)

elifile
21-07-05, 11:19
2. sezon ne zaman başlayacak biliyormusunuz?

elifile
30-08-05, 10:48
2. sezonu çok merak ediyorum ne zaman başlayacağını bilen varmı? Çoğu dizinin 2. sezonu sonbaharda başlayacak diye gördüm ama the 4400 vermediler neden ki :(

_butterfly_
08-09-05, 10:45
ewtt arkadaşlarrr....yenii bölümlerrr 18 eylül pazar günü sa:22.00 dee başlıyor....

GİZEM DOLU DÖNÜŞLERİNİN ÜZERİNDEN TAM BİR YIL GEÇTİ.
4400’ÜN HAREKETE GEÇME ZAMANI GELDİ

Yetmiş yıl boyunca, binlerce kişi gizemli şekilde ortadan kayboldu. Her birinin kaybolmasının ardından yapılan araştırmalar sonuç vermedi. Sonra bir 11 Temmuz günü, ansızın ve açıklanamayan bir şekilde 4400'ü aynı anda geri döndü.

Döndüklerinde, hepsi kayboldukları yaştaydı ve aradan geçen zamanda neler olduğu hakkında hiçbir fikirleri yoktu. Nerede olduklarını da, nasıl döndüklerini de hatırlamıyorlardı.

Dünya ise dönmeyi sürdürmüş ve onların kaybolduğu günden bugüne birçok şey değişmişti. Onlar da değişmişti. Artık telepati ya da geleceği görme gibi özel yeteneklere sahiptiler. Kaçırılmalarının bir nedeni vardı. Onlar gelecekte insanoğlunu bekleyen korkunç sonun önüne geçmek için görevlendirilmişlerdi. Ancak kimse bunun nasıl gerçekleşeceğini bilmiyor.

4400 döneli tam bir yıl oldu. Bu yıl içerisinde çok şey değişti. 4400’ün topluma uyum çabası ve neden arayışları tüm heyecanıyla sürüyor. Kaçırılmalarının arkasındaki giz perdesi ise gittikçe açılıyor. ....

meltemyucel
10-09-05, 08:44
cnbc-e nin tüm dizilerini izlmeye çalışıyorum. Gerçekten hepsi kaliteli tebrikler öncelikle. Ama bu diziyi anlayadım. Yıllar önce hepsi aynı anda kaybolmadı sanırım. Bazıları çok eskiden gitmiş. Bazıları daha yeni. Kısaca bilgilendirirseniz sevinirim.

Arwen_KS
16-09-05, 09:37
sllllmmm...cnbce'deki dizileri kaçırmadan izlemeye çalışıyoruum...izlediğim dizilerin başında 4400 gelioo...güzell konusu cnbce'de yayınlanan bazı dizilere benzesede daha ilgi çekici..ilk sezonu kaçırmadan izledimm.. ;) bu sezonda pazar başlıooo...herkez izlessiiin deriiimmmm :p

onursmg
16-09-05, 19:07
birinci sezonun özeti yok mu ya?geniş çaplı bir özete yardımcı olacak biri varsa bekliyorum ;)

Arwen_KS
16-09-05, 20:28
ben dizinin bütün bölümlerini izledimm ama diziyi anlatabilecek bii özet falan yook elimdee :confused: dizinin kendine ait bi siteside bulunmuyo sanırım :(

onursmg
16-09-05, 22:30
ben yazın başladm 1.sezona ama izleyemeden tatile gittik :( 1.bölümü izledim sadece. Biri bana özet geçse geniş çaplı? :(

kupseker
19-09-05, 12:48
2. sezon güzel başladı.Yeni karakterlerin ortaya çıkması diziyi daha merakla izlememizi kılıyor.Mai'nın yeteneği neden kayboldu ki en ilginç şeylerden biriydi ama bu fırtına öncesi sessizliği olabilir.Shawn baya bi havalara girmiş.Bebekte de bir şeyler var.Şizofren kızın söyledikleri ve hastanedeki o kuleyi neden yaptıklarını çok merak ettim.

michelle
16-10-05, 04:06
Cnbc-e'deki en sevdiğim dizi...Müziğine bir kere deli oluyorum,hele jeneriği muhteşem...Konu keza öyle...Türkiye'de alt yazıları sunuluyor o yüzden bölümleri indiriyorum,tavsiye ederim..... ;)

sudem
07-11-05, 09:19
arkadaşlar bana geçen haftanın ynai 30 ekimdeki bölümü anlatırmısınız daha doğrusu tomun evindeki kadını kim o?

ulysses
14-11-05, 00:00
ya o bölüm biraz karışıktı.nasıl anlatayım izlemen daha iyi olurdu ama anlatabildiğim kadarı ile anlatayım.o kadın tom un karısı alana ydı.ama gerçek karısı değildi.tom ve alana bir sabah uyandıklarında herşeyin farklı olduğunu anlıyorlar.4400 olayı yaşanmamış,oğlu shawn iyi bir üniversiteye gitmeye hak kazanmış,mükemmel bir hayatının olduğu bir dünyada buluyor kendini.o mükemmel hayatında ise bir operasyon sonucu yaralanmış ve komaya girmiş daha sonra da bu komadan çıkmış buluyor kendini.alana denilen kadını da karısı olarak.alana da 4400 kişiden biridir.yani bu olayın yani dünyalarının kendi dünyaları olmadığının farkında olan sadece tom ve alana.buna sebep olanın alana olduğunu tom sonradan farkına varıyor ama bu işden nasıl çıkacağını bir türlü bulamıyor derken tom asıl dünyada 4400 derneği olarak kullanılan ama sahte dünyada bir müze binası olan binada bir kapı keşfediyor ve bu kapının paralel evrenler arasında bir geçiş olduğunu anlıyor ama o kapı her zaman ortaya çıkmıyor.derken yıllar yılları kovalıyor.tom ile alana bu hayata alışmak zorunda olduklarını anlıyorlar.artık orta yaşlarının sonlarına gelen ikisi bir akaşam yemeğinde o müzede verilen bir yemekde yine aynı kapıyı buluyor ama içeri girmekten karısı alana vazgeçiriyor.ama yine de bir takım olaylar sonucu tekrar oaraya gidiyor ve içeri girdiğinde karanlık bir oda ve odanın ortasında bir sedyede yatmakta olan üzerinde bir örtü ile yatan bir insanla karşılaşıyor.oda sanki bir laboratuvara benziyor.ve etrafta yüzleri ameliyat ağızlığı ile kapalı bir takım insanalar dolanmakta.tom o örtüyü kaldırdığında alana ile karşılaşıyor.alana ile konuşmalarından o dünyanın alana tarafından zihninde canlandırıldığını anlıyor.gelecekteki insanların tom ve alana nın bir araya gelmelerini istemekte olduklarından bahseder alana.tom odadan çıkar herşeyi alanaya anlatır.alana ise ilk başta inanmaz ama tom ona bir sandalyenin aslında orda olmadığını alanaya söyler ve alana o sandalyeyi düşüncesini de zorlayarak ortadan kaybeder.alana da toma inanır ama alana tomu kaybedeceği için üzgündür.bir şekilde alana ve tom alananın düşünce gücü ile gerçek dünyaya dönerler.
tom birden kendini ofisinde ortağı ile bulur ve o sırada ortağının incelemekte olduğu dosyaya baktığında alana nın dosyası olduğunu görür.hemen onu bulmak için alana nın peşinden koşar ve ona seslendiğinde aslında tom un yaşadıklarının alana nında yaşadığını anlar.bölüm biter.....
zaten sonra ki bölümlere baktığımızda tom ve alana nın sevgili olduklarını da görürüz.yani gelecektekilerin istediği olmuştur ama tom ve alana birbilerine de yaşadıkları olaylardan sonra aşık olmuşlardır.bakalım ilerki bölümlerde bunun sonuçları ne olacak...

sudem
14-11-05, 10:20
vayyyy gerçekten de çok karışık bir bölümmüş hiçbir bölümünü kaçımazdım ama bu sefer yolculuk da olduğum için izleyemedim tam da buna denk gelmiş tekrarı verilirse izlerim inşallah teşekkür ederim ulysses... :p

ulysses
25-11-05, 20:34
arkadaşlar 4400 derneğinin kurucusu jordan collier in cesedine ne oldu bilen var mı?neden kayboldu?ve ya birilerimi kaçırdı?sanırım bilgisi olan arkadaşlar vardır.

sudem
06-12-05, 15:57
ulysses valalh o konuda bizim için mumamma.ne gören var bilen ama diğer sezonda çıkar kokusu. :rolleyes:
11 aralık sezon finali yapılacak ama ben bitsin istemiyorum ya en güzel zamanında ara veriyorlar.
çooook süper bir dizi...her bölümü ilginç.şuan hala şoktayım 4400ü herhangi bir rahatsızlıkları olursa bunu kontrol altında tutmak için belki kötü şeyler olmasın diye onlara chekup yapıldıüını düşünürken onlara hastalık bulaştırdılar aslında bence onların yeteneklerini yok etmek içindi bunlar ve eğer vücutları allerji yapmasaydı ve yetenekleri yok olsaydı her şey normale dönecekti ama istedikleri olmadı.bakalım 3.sezonda neler olacak

sudem
06-12-05, 15:59
The 4400 /Annemin Patronları (2)/ 11 Aralık PAZAR
kısa özeti...
4400'ler inhibitörün etkisiyle birer birer ölmeye başladığında, Tom ve Diana’da bir çare aramaya başlar. Kyle ise polise teslim olmayı düşünmektedir.

pek bişi anlatmamışlar ama olsun... :D

ulysses
07-12-05, 00:54
ya umarım uzun bir ara vermezler.bari bu arada güzel diziler yayınlasalar.mesela stargate:atlantis ve ya yıldız gemisi galactica ....vs.cnbc-e ye bu konuda kaç kere mail attım hey hat cevap mevap yok.

sudem
07-12-05, 14:18
o dizileri bilmiyorum yorum yapamayacağım.
ama bu ayın sonuna kadar yeni dizi yok o saatte.x filesin özel bölümlerini koyacaklar (o da ne demekse :confused: ) ama herhalde sonra CSI ı gösterirler o saatte

sudem
12-12-05, 17:55
Jordan yaşıyorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
:D
hahahah bu ne sevinç :D
şimdi neden böyle bitti ya her şey karışık bitti.süperdi.bir ara BİTME BİTME diye seslendim ama :rolleyes:
isabell büyümüş de shawnın yanına gelmiş amanın amanın...
kyle suçlanacak başta ama jordan döneceği için çıkacak...
diana ile o adamın sevgili olmasına çok sevindim.
hatırlıyorsanız jordanın cesedi kaybolmuştu bence jordan ruhu kylein içine girdi ve shawn onu kylein içinden çıkardı yani ben öyle düşündüm..
süper işte sezon finali.3.sezonu sabırsızlıkla bekliyroum

ulysses
12-12-05, 20:34
arkadaşlar amerika da 3. sezon başladı mı?başladıysa konularını bilen var mı acaba???

sudem
14-12-05, 14:34
evet sezon arası verdi.3sezonu bekleyeceğiz...bakalım neler olacak
ayrıca gerçekten karizmatik adam.saç sakal birbirine girmişti son karede ama yine de süperdi :)

ARW€N
14-12-05, 18:59
evet sezon arası verdi.3sezonu bekleyeceğiz...bakalım neler olacak
ayrıca gerçekten karizmatik adam.saç sakal birbirine girmişti son karede ama yine de süperdi :)
dimi çok karizma adam cnm bnm :D peki 3.sezon ne zaman başlayacak??

sudem
15-12-05, 15:16
3.sezonun eylülde ayında başlaması gerek

ulysses
18-12-05, 23:42
sanırım bu sorumu moderatör arkadaşlar yanıtlayabilir.4400 ün yeni sezon bölümleri ne zaman yayınlanmaya başlayacak?lütfen bir cevap.çatlayacam yahuuuu.umarım bu eylül, 2006 eylül değildir.

_butterfly_
16-01-06, 18:51
evet yaa ne zAmann başlayacakk....off yaa meraktannn çatlayacamm bendee.... :img-hyste hayrett bişeyy :img-hyste :king:

*unique*
16-01-06, 19:04
evet yaa ne zAmann başlayacakk....off yaa meraktannn çatlayacamm bendee.... :img-hyste hayrett bişeyy :img-hyste :king:

ROME nin ilk sezonunun 12 bölümden oluştuğu düşünülürse eğer sanırım , belki, umarım Nisan da olabilir :img-meeti

_butterfly_
16-01-06, 19:06
evet doğruuu galibaaa yeni bir dizi başlıyorr cnbce dee gün dee kalmadıı...nisan daa başlayacak galibaa dediğin gibii :king: :king:

*unique*
16-01-06, 19:07
ya pardon olur mu öyle şey şaka yaptım :img-swoon 3. sezon usa de 2006 yazında gösterileceğine göre biz iyisi mi sonbaharı bekleyelim :img-swoon

_butterfly_
16-01-06, 19:25
yaa sendee yaaa uff şakaa yapılırmıı..hiçç bi bilgim olmadığı içinn sazanladım bendee :img-hyste off deseneee bayabii varr.... :king: :mad72:

_butterfly_
16-01-06, 19:40
aa teşekkürr ederimmm..bende ikiside vardıı dieri worry about you şarkısıı..gönderim istersenn..???...yinedee çokk teşekkür ederimmm :img-thumb :good:

haprenses
24-01-06, 15:25
ark ben bu dizinin tam anlamiyla hastasıym 3. sezon ne zaman baslicak bilmiorm cabuk baslasa ii olur tabii dizinin en kotu yani mini dizi olmasi o yuzden hemen cik bitiyo ya

elfkartal
25-01-06, 10:26
bende bu dizinin hastasıyım ya. çok kısa olduğu için tadı damağımızda kalıyor. ama her sezon bi öncekinden fazla bölüm çekiliyor. 3. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum valla.

http://img84.imageshack.us/img84/4640/4400s0kh.jpg (http://imageshack.us)

http://img89.imageshack.us/img89/6916/wall44009ms.jpg (http://imageshack.us)

SzARap
21-02-06, 22:40
Arkadaşlar bu 4400 mini dizi olarak 6 bölüm çekilmişti...ama çok tutulup sevilmesi üzerine devamı çekildi...ama Cnbc-e 2.sezon sonuna kadar yayınladı...acaba 3.sezonu nezaman verip vermeyeceklerini bileniniz varmı..... :blink:

Zira dizi oldukça ilginç biryerde sezon arası vermişti...o küçük kızın birden büyümesi ve jordan...yaşaması.... kyle tam olarak iyileşmesi..... yani bunların yanıtını öğrenebilecekmiyiz.... :good:

mayıs
21-02-06, 22:50
It's Always Sunny In Philadelphia ve The 4400’ün yeni sezonları ne zaman yayınlanacak?
Sonbahar’da başlayacak yeni dönemde izlenebilecek.

cnbc-e nin sıkça sorulan sorular kısmında böyle yazıyor

SzARap
23-02-06, 08:39
It's Always Sunny In Philadelphia ve The 4400’ün yeni sezonları ne zaman yayınlanacak?
Sonbahar’da başlayacak yeni dönemde izlenebilecek.

cnbc-e nin sıkça sorulan sorular kısmında böyle yazıyor

Yani cnbc-e 3.sezonu verecek...bu güzel işte........

Peki 3.sezon hakkında bilgisi olan varmı...dizide neler olacakmış biliyormusunuz arkadaşlar...biraz çıtlatsanıza..... :img-icecr

sudem
23-02-06, 12:50

Peki 3.sezon hakkında bilgisi olan varmı...dizide neler olacakmış biliyormusunuz arkadaşlar...biraz çıtlatsanıza..... :img-icecr
ben sana özelden söyleyeyim bilgi alabileceğin bir site adı..ben de merak ediyorum ama bakmayacağım çünkü akışına bırakmak istiyorum.bir kere öğrenince isterik olarak merak ediyorson :blush:

gaby
05-03-06, 19:42

ben bu dizinin ilk 2 sezonunu geçekten çok severek izledim ama 2.sezonun son 2 bölümünde o kadar sıkıldım ki anlatamam hani şu olmasın desem değil ama genel olarak diğer bölümlerdeki heyecan yoktu sonra bazı öğeler çok gereksizdi 3.sezonun ilk bölümleri de böyle olursa ben izlemiycem

haprenses
27-06-06, 15:46
ben the 4400 hastasiyim arkadaslar we 3. sezonun bazi yerlerini izliorm we super gercekten bizim icin sonbaharda yayinlanmasi cok kotu bir an once baslar umarim ama sunu soyleyebilirm 3. sezon grecekten super olcak :D

nthng
08-07-06, 13:56
23 temmuzda 2. sezon tekrar bolumleri basliyor. 2 saat surecekmis yayin akisina baktim Smallville'nin yeni bolumleri yayinlanmiyacak sanirim. :img-sorry

deadrose
13-07-06, 16:12
aa tekrarlar iyi olduu... gerçi kaçırdığım bölüm var mı... zannetmiyorum :)
smallville de devam etse iyi olurdu ama yaz dönemi tabi... bu arada 4400 ün 3. sezonunu ben de çok merak ediyorum.... ricaa etsem sudem o bahsettiğin sayfayı ben de öğrenebilirmiyim :img-kiss:

valarian
13-08-06, 18:52
Böyle bir x-files havasının seziliyor olması kötü dizide. Gerçi o yoldan gittiğini yapımcılar açık olarak söylüyorlar. Ama kurgular, senaryo çok güzel. Başlangıçtaki jenerik müziği ve görüntüleri çok iyi. Bakalım 3. sezonda neler olacak?

berfupamir
25-08-06, 12:20
Bende bu diziyi çok seviyorum...Eylül'de yeni sezon başlıyor galiba...
:love05: :love05: :love05:

sudem
25-08-06, 19:52
dizi 12 EYLÜL den itibaren her SALI saat 21.00 da

mercan_dede
27-08-06, 17:58
az kaldı arkadaşlar sabredelim dzimiz başlıycak ben ikinci sezon bölümlerini tekrarlarını bile izliyoum ve izledikçe sabırsızlanıyorum...

ceyda deniz
29-08-06, 23:22
çok güzel bir dizi yeni bölümleriyle geliyor bir ara artık ümidi kesmiştim 3.sezonu vermezler diyordum benim için süpriz oldu hemde en güzel yerinde tatile girmişti.tam o küçük kız birden bire büyümüş ve kıyafetsiz olarak ofise girmişti ve bitti bende çok merak ediyorum o kız nasıl aniden büyüdü zaten o bebek bi tuhaftı baya heyecanlı bir sezon bizi bekliyor

pergos
03-09-06, 08:03
3.Sezon bölümleri gerçekten heyecanlı ve ne olacağının önceden kestirelemediği bir bölümler fırtınası şeklinde geçecek gibi..Haydi hayırlısı...:img-icecr

sudem
06-09-06, 08:02
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/5076_01.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=5076_01.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//32639_02.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=32639_02.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/21192_03.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=21192_03.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//24700_04.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=24700_04.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/12919_05.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=12919_05.png&path=/imgs/04//) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/3893_08.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=3893_08.png&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//14762_09.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=14762_09.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/14934_10.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=14934_10.png&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:03
http://serv4.imagehigh.com/imgs//15410_11.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=15410_11.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/5001_12.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=5001_12.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//31950_13.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=31950_13.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/4494_14.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=4494_14.png&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//27333_15.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=27333_15.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/8779_16.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=8779_16.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//22460_18.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=22460_18.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/7604_211alana.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=7604_211alana.png&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:05
http://serv4.imagehigh.com/imgs//13502_211at.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=13502_211at.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/22519_211at2.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=22519_211at2.png&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//24721_211at3.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=24721_211at3.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/10845_211at4.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=10845_211at4.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//6762_211at6.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=6762_211at6.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/4740_211k.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=4740_211k.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//23786_4400_1.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=23786_4400_1.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/11042_4400_3.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=11042_4400_3.png&path=/imgs/04//)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/30415_4400_6.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=30415_4400_6.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//27063_4400_141copy.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=27063_4400_141copy.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/27947_4400_181copy.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=27947_4400_181copy.jpg&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:06
http://serv4.imagehigh.com/imgs//15227_4400_211copy.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=15227_4400_211copy.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/17679_4400_13134copy.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=17679_4400_13134copy.jpg&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//16786_1342620.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=16786_1342620.jpg&path=/imgs///)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/9793_2500363.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=9793_2500363.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//19522_3200391.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=19522_3200391.gif&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/12028_7107687.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=12028_7107687.jpg&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:06
http://serv4.imagehigh.com/imgs//29159_7345960.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=29159_7345960.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/15812_7591121.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=15812_7591121.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//4389_7660862.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=4389_7660862.png&path=/imgs///)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/11997_7660862f.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=11997_7660862f.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//2304_7660862t.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=2304_7660862t.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/31966_10122485.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=31966_10122485.png&path=/imgs/04//) [URL=http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=19430_AdorableKillerBaby.gif&path=/imgs///]http://serv4.imagehigh.com/imgs//19430_AdorableKillerBaby.th.gif

sudem
06-09-06, 08:07
[/URL]http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/15987_BabyCute.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=15987_BabyCute.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//17032_BadHairYear2.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=17032_BadHairYear2.jpg&path=/imgs///)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/2583_ComeBackBilly.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=2583_ComeBackBilly.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//5898_Create.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=5898_Create.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/2906_dd.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=2906_dd.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//27911_diana2.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=27911_diana2.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/1074_diana4.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=1074_diana4.jpg&path=/imgs/04//)http://img242.imageshack.us/img242/5930/6j6ex4.png (http://imageshack.us)

sudem
06-09-06, 08:07
http://img471.imageshack.us/img471/2671/8800957xg7.png (http://imageshack.us) http://img370.imageshack.us/img370/2594/adsz5xw2.png (http://imageshack.us) http://img394.imageshack.us/img394/4922/fgfgxx3.png (http://imageshack.us) http://img480.imageshack.us/img480/1955/greg4ze1.png (http://imageshack.us) http://img394.imageshack.us/img394/4282/j66jlk7.png (http://imageshack.us) http://img480.imageshack.us/img480/3552/jtjtcd9.png (http://imageshack.us)
http://img394.imageshack.us/img394/1829/jytjywt7.png (http://imageshack.us) http://img251.imageshack.us/img251/800/k88ye4.png (http://imageshack.us) http://img394.imageshack.us/img394/4579/tytcx8.png (http://imageshack.us) http://img251.imageshack.us/img251/6771/tyytryvl2.png (http://imageshack.us) http://img251.imageshack.us/img251/4788/yjytjhi0.png (http://imageshack.us)

sudem
06-09-06, 08:08
http://serv4.imagehigh.com/imgs//28420_jordan4.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=28420_jordan4.jpg&path=/imgs///)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/10740_diana_1.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=10740_diana_1.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//18324_fff.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=18324_fff.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/5347_InternationalManofMystery.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=5347_InternationalManofMystery.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//24986_isabelle.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=24986_isabelle.jpg&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/29004_isabelltorntotattered.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=29004_isabelltorntotattered.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//4476_JCBase.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=4476_JCBase.gif&path=/imgs///)

sudem
06-09-06, 08:09
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/9670_jordan1.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=9670_jordan1.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//15717_jordan2.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=15717_jordan2.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/31961_jordan3.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=31961_jordan3.jpg&path=/imgs/04//) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/7190_jordan5.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=7190_jordan5.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//14599_jordan6.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=14599_jordan6.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/9440_jordan8.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=9440_jordan8.jpg&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//22688_jordan9.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=22688_jordan9.jpg&path=/imgs///)

sudem
06-09-06, 08:09
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/30481_jordan10.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=30481_jordan10.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//16798_jordan11.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=16798_jordan11.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/24670_jordan12.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=24670_jordan12.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//23463_JordanBabyIsBase.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=23463_JordanBabyIsBase.gif&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/32766_JordanBase.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=32766_JordanBase.gif&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//16972_JordanBase2.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=16972_JordanBase2.gif&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/12835_JordanJC.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=12835_JordanJC.jpg&path=/imgs/04//)http://img49.imageshack.us/img49/4682/kbdreamyeq8.gif (http://imageshack.us)

sudem
06-09-06, 08:10
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/6528_KillerBaby.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=6528_KillerBaby.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//4593_kyle2.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=4593_kyle2.gif&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/12638_kyle4.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=12638_kyle4.gif&path=/imgs/04//)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/23418_lily2.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=23418_lily2.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//27534_lily3.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=27534_lily3.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/15920_lily8.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=15920_lily8.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//6391_LoveMyUncleJordan.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=6391_LoveMyUncleJordan.gif&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/17704_maia1.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=17704_maia1.gif&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:10
http://serv4.imagehigh.com/imgs//11370_maia2.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=11370_maia2.gif&path=/imgs///)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//13905_kyleishot.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=13905_kyleishot.gif&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/11744_kyleishotangry.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=11744_kyleishotangry.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//13517_kyleishotshocked.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=13517_kyleishotshocked.gif&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/28738_lifeainteasy.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=28738_lifeainteasy.jpg&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//22448_lily.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=22448_lily.jpg&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/25382_maia3.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=25382_maia3.gif&path=/imgs/04//)
http://serv4.imagehigh.com/imgs//29631_maia4.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=29631_maia4.gif&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/9226_maia6.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=9226_maia6.gif&path=/imgs/04//)

sudem
06-09-06, 08:11
http://serv4.imagehigh.com/imgs//17151_maia7.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=17151_maia7.gif&path=/imgs///)http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/13910_maia8.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=13910_maia8.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//15112_maianotebooks.th.png (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=15112_maianotebooks.png&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/14806_maiastarcopy.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=14806_maiastarcopy.jpg&path=/imgs/04//)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/11645_shawn.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=11645_shawn.gif&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//12174_shawn.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=12174_shawn.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/7049_shawn4.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=7049_shawn4.jpg&path=/imgs/04//)[URL=http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=15266_SimpleJordan.gif&path=/imgs/04//]http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/15266_SimpleJordan.th.gif

sudem
06-09-06, 08:11
http://serv4.imagehigh.com/imgs//8316_taken.th.gif (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=8316_taken.gif&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/4177_TANeed2.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=4177_TANeed2.jpg&path=/imgs/04//)
http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/16585_tdstreet.th.png (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=16585_tdstreet.png&path=/imgs/04//) http://serv4.imagehigh.com/imgs//12706_Tess.th.jpg (http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=12706_Tess.jpg&path=/imgs///) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/7885_TomLosing.th.jpg (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=7885_TomLosing.jpg&path=/imgs/04//) http://Serv3.imagehigh.com/imgs/04/4259_trapped.th.gif (http://Serv3.imagehigh.com/view.php?id=4259_trapped.gif&path=/imgs/04//) [URL=http://serv4.imagehigh.com/view.php?id=13182_Waitingreturn2.jpg&path=/imgs///]http://serv4.imagehigh.com/imgs//13182_Waitingreturn2.th.jpg

iklima=)
13-09-06, 20:33
özel bölüm çok güzeldi..eskileri htrlamak iyi oldu walla:)isabelle nasıl oldu da bi günde 20 yaşına geldi çok mrk ediorum...we tabi shawn la aralarında ne olcaını da...

haprenses
16-09-06, 17:14
ewt ya özel bölüm harikaydi özellikle ilk sezondan tekrarlaması çok ii oldu bazi yerlerini unutmuştum bu arada avatarlar çok güzel sudem saol başka buldukça ekle yine :)

ceyda deniz
16-09-06, 23:44
bende neler olacağını ve isabelin nasıl okadar çok büyüdüğünü merak edenlerden biride benim tamam hatırlatmaları iyi olmuşta eski bölümleri ya ben sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyordum belki verirler diye sonuna kadar bekledim özelliklede isabel ofisten içeri girdikten sonra neler olacak birde 4400 lerin binasının eski sahibi hani vurulmuş ölmüştüya yanlış görmediysem nasıl oluyorsa adam canlı olarak geri döndü çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor ve ben meraktan çatlıycam

aylin_c6
17-09-06, 13:48
4400 çok güsel bi dizi.isabelin sırrını cnbce nin sitesinde verio yeni bölüm özetleri de war(biliosunuzdur ama...)

ask_ne_demek
17-09-06, 14:13
suana kadar hıcbır dızıden bukadar haz alarak ızlememıstım
her karesı etkıleyıcı ve heyacan helede isabelin buyumesınden sonra neler olacak cok merak edıyorum

haprenses
17-09-06, 15:03
Spoıler--->bende merak ediorm isabelin bi anda büyümesi ne demek ama bazi bölümlerine bktim isabel büyüdügü için şimdi de annesi lilly ölcek hemde bi anda yaşlanarak bi de isabelle shawn sewgili olcaklar galiba ewlencekler hemde ewlendikleri gün jordan geri döncek shawnda çok sasircak falan bu kadar biliorm yani kesik kesik su sali gelsin artikta ogrenelim gerisini de:)

lütfen spoiler vereceğiniz zaman uyarı yapın ve beyazla yazın.
spoiler okumak istemeyen bir sürü üyeyi düşünün.

ask_ne_demek
17-09-06, 17:39
bıan once salı gelse cok ıyı olur :img-grin2
haprenses sensımdı benı ıyıce meraklandırdın
artık tekrarları bıle ızler oldum bıyer kacırmısımmı dıye:img-grin2

haprenses
18-09-06, 00:08
ewt bende cok merak ediorm ama yazdıklarimi silmiş arkadaşlar pardon ben sadece bildigim bi kaç bişeyi paylaşmak istedim benim gibi mereklilar warsa die yazilmamasi gerektigini bilmiodum sorry :(

.:princesse:.
22-09-06, 20:06
off harika bi bölümdü özellikle o t.j. kim olayına bittim o küçük kız rahat durmuyo ya hala yazıyo gördüğü seyleri :D cok güzel di gercekten yorum biraz gec oldu farkındayım ;)

turk_un
22-09-06, 21:43
Ben de the 4400 e bayılıyorum.Jordan'a noldu,Shawn'la ne zaman karşılacaklar?Çok merak ediyorum.

ceyda deniz
23-09-06, 19:51
ya tekrarı ne zamandı ben yarısını izleyemedim yarın yani pazar günü tekrarı varmı varsa saat kaçta bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

sudem
23-09-06, 20:26
ya tekrarı ne zamandı ben yarısını izleyemedim yarın yani pazar günü tekrarı varmı varsa saat kaçta bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
pazar günü 18de tekrarı...

aylin_c6
26-09-06, 20:54
lily öldü,bir daha geri gelip gelmeyeceğini merak ediorum bilen warsa yanıtlayabilrmi?

ask_ne_demek
26-09-06, 22:19
yıne guzel bır bolumdu keske bıtmese dedım
bır an ısabell o ılacı enjekte edecek sandım ama yapmadı lılyin olmesı kotu oldu ama sonucta ısabell daha onemlı gıbı gelıyor bana
devamını sabırsızlıkla beklıyorum

haprenses
27-09-06, 11:24
lily öldü,bir daha geri gelip gelmeyeceğini merak ediorum bilen warsa yanıtlayabilrmi?
büyük ihtimal lily dönmücek bi daha yani bu sezon için öle çünkü isabelin yaşamasi için onun ölmesi lazimdi we öldü çünkü isabel daha önemli

02-10-06, 15:56
bakalım yarın neler olucak? bi bilgisi olan war mı?

aylin_c6
02-10-06, 16:16
bakalım yarın neler olucak? bi bilgisi olan war mı?

303 / Being Tom Baldwin / 03.10.2006
Tom için son derece sıradan başlayan gün, Diana’nın onu cinayetten tutuklamak için evine gelmesiyle şekil değiştirir. Sabahın erken saatlerinde TJ Kim’i öldürmekle suçlanan Tom’u olay yerinde gören şahitler de vardır. İşin garibi Tom daha evden bile çıkmamıştır, bu sebeple gerçekleri araştırmak için polisten kaçar. Bu arada 17 yaşındaki Boyd Gelder’in istediği zaman yüzünü değiştirmek gibi bir yeteneği olduğu ortaya çıkar. Öte yandan Shawn ve Isabelle arasındaki yakınlaşma artmıştır.

..... yine güsel bi bölüm bizi beklio....:D

mayıs
10-10-06, 20:29
Mai bir daha gelmeyecek mi unutulacak mı gerçekten çok üzücüydü sonu.

Bir de Kyle ne oldu?Fazla takip edemiyorum diziyi.

sudem
10-10-06, 22:13
arkadaşlar lütfen spoiler verecğiniz zaman uyarın ve yazıyı beyazla yazın lütfen...

dizi başladığından beri yorum yapmadım.bugüne kısmetmiş.
lily öldü,isabelle bir garip.iyi mi kötü mü belli değil.zaten ölemiyor.üstüne üstlük shawnla sevgili oldu...
mathewi onu gördüğüm ilk günden beri sevmiyorum.gerçek kötü adam kendisi.
geçen haftaki bölümü izleyemedim.zaten hep tom ile ilgili önemli bölümleri kaçırıyorum.daha önce de alana ile tanıştığı bölümü kaçırmıştım bu kaçırdığım bölümde de alana ile mai nın son karede bulunduğu yerdeymiş.
mia nın gittiğine inanamıyorum ayrıca onunla ilgili her şeyin silinmesi gerçekten çok hüzünlü.bir sornraki bölümde---> mai tekrar görünecek galiba fragmanda bu konuya değiniyorlardı.diana -mai kim-diyordu?alana dianaya yardım etmeye çalışıyordu.ayrıca isabelle babasına zarar veriyor ve bu mathewin çok hoşuna gidiyordu.

bu arada mayıscım kyle hapiste ve babası ile görüşmüyor nedenini ben de hala anlayamadım.

ask_ne_demek
11-10-06, 14:17
isabelle cok urkutucu olmaya basladı artık daha neler yapacagını merak edıyorum ama jordan olurken isabelle ın yalan soyledıgını onu kandırdıgını soylemıstı zaten tuhaf bırısı olmaya basladı

sudem
11-10-06, 18:25
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av16eg.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/auntandneice.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Attractive_Agent.gif http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Amazed.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/alone.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/AlanaReality.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Alana.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/544434xu.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/440017vc1nm.jpg

sudem
11-10-06, 18:26
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/55443in.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/7532rj.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/4400tjhg9if.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/4400tg7ve.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/4400DianaMaia.jpg
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/4400Diana.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/4400connectionb.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/50o0ii5hd.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/44uay9vs.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/44rtek5qe.jpg

sudem
11-10-06, 18:27
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/hug556qn.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Hope.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Homecoming.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/hands.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Gorgeous_Guru.gif
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/glowingball9lf.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/familymatters.png http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Doctor.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/DM1.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/diana6da.jpg

sudem
11-10-06, 18:29
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Diana2.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/CoffeeBreak.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/Beautyandthegeek.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av-307.gif http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av-249.gif
http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av-169.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av-127.jpg http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/av-27.gif http://i29.photobucket.com/albums/c269/mia__wallace/4400/4400%20-%20avatar/photo12ch.jpg

11-10-06, 19:25
süperdi dünkü bölüm tek kelime süpeerrrr

bu arada sudem awatarlar süper eline sağlık bide bnde sonraki bölümde-->alan ın yardımıyla hatırlıcanı biliyorum

avrillavigne18
19-10-06, 18:32
bu dizi benim sonradan ilgimi çekti ama şu anda bağımlısıyım neredeysen harika bir dizi

bu dizi benim dikkatimi sonra çekti ama şuanda bağımlısı sayılırım muhteşem bir dizi

20-10-06, 21:23
ya ark izleyemedim :( ne old. anlatırmısınızzzz

sudem
20-10-06, 22:20
ya ark izleyemedim :( ne old. anlatırmısınızzzz

ben anlatayım canım..zaten yorum yapmak da istiyordum :)
GONE 2

tom ile alana yine fantazi arasındaydılar.boş bir otobanda sadece onlar arabayla gidiyorlardı ve birden önlerine bir kız çıktı.arabayı durdurdular ve kızın yanına gitti tom.ancak kızın yüzü yoktu tabi biz kızı tanıdığımız için onun maia olduğunu anladık.lana ile tom gerçek dünyaya döndüler ve bu konuyu konuştular ancak maia yı hatırlayamadılar.
diana akşam yemeği hazırlamış marco ile kendisine ama 3 tabak çıkartmıştı.
bu arada 4400 kişiden birinin yanına gittiler.oğlu tarafından saldıra uğramış nedeni adamın fenomenlerin kokusunu duyması...şöyle ki, adam yıllardır evli,kaybolduğunda, oğlu 10 yaşındaymış.adam bu yeteneği sayesinde kişilerin birbirleriyle uyumunu anlıyor. geçenlerde bir yere gitmiş ve bir adamla tanışmış adam aynı kendi eşi gibi kokuyormuş ve zaten ilişkileri iyi gitmeiği için eşi ile o adamı tanıştırmış ve onlar birbirlerine aşık olmuşlar.tabi bu yüzden oğlu adama kızmış. tam bu sırada diana adam ile oğlunun çektirdikleri resme takıldı.adam o zaman oğlum 10 yaşındaydı dedi.diana -10 yaş ne kadar güzel bir yaş- dedi. sonra gittiler diana arabada nedenini bilmeden ağladı.
tom ile alana yine diğer dünyaya geçtiler.maia bu sefer direk göründü bu sefer konuştu adını söyledi.onu tanıdıklarını söyledi.
tom sonra dinana nın yanına gitti.eve baktığında diananın evde farklı resimleri keserek maia ya benzer kız resimleri yaptığını ve duvara maia yazdığını görür.yaşadıklarını anlatır.
bu sefer dinana alana ile diğer dünyaya geçer.gittikleri yer maia yı evlat edindiği binadır.maia da orada.çok duygusal bir sahneydi.diana kağıdı imzaladıktan sonra maia ona sarıldı ve o anda diana maia hakkında her şeyi hatırladı.
bu konuyu araştırdılar tom ile diana..bunun üzerine bir sürü çocuğun daha kayıp olduğunu öğrendiler.tüm çocukların geçmişe gönderildiğini buldular. elektriği kontrol eden çocuk petrolü benzien dönüştürmeyi keşfetmiş galiba, şu mor saçlı kızı geçmiş bir aile evlat edinmiş ve o kız da bişi keşfetmiş vs. ancak maia çiçek hastalığından ölmüş.
diana tekrar alanın yanına gitti.maia ile buluştu ve alana ilke diana arasındaki bağlantı koptu.diana komaya girdi. tom ile alana diananın yanına gittiler,diğer dünyaya yani.diana geri dönmek istemediğini maia ile mutlu olduğunu söyledi.
tom bunun üzerine bir köprüye gidip boynuna ip bağladı ve kendini aşağı sarkıttı.işte böyle yapınca geçen bölümde maia nın olduğu o karanlık boş odaya gitti ve karşısına maianın kardeşi olduğunu söyleyen kadını buldu.
tom kadına maia ve diğer çocukalrı geri istediğini söyledi.bu arada kadın zaten geçmişe gönderilenlerin de işe yaramadığını insalık tarihi bir türlü değiştiremediklerini hala felaket ile karşı karşıya olduğuklarını söyledi.kadın maia ve diğer çocukların geri döndürülmesi karşılığında tomun bir şey yapması gerektiğini söyledi tom ne olduğunu dinlemeden kabul etti.
maia ve diğer çocuklar geri döndü.maia diananın yanına gitti ve diana geri döndü.tom ne yapması gerektiği içinde yazılı olan zarfı açtı ve içinde **isabelle yi öldür** emrini gördü.

diğer tarafa dönelim...4400 çalışanlarından biri isballe ile shawnı öpüşürken gördü.sonra shawn başkasından duymasın diye richarda gidip söyledi.tabi richard kızdı.ilişkinin bitmesini istedi.sonra isballe ile konuştu ama isabelle karışmamasını söyledi. richard shawn ile tekrar konuşunca isaballe çok kızdı ve az kalsın babasını öldürecekti ama son anda kendini tuttu üzüldü ve babasına sarıldı.o an da çok duygusaldı benim açımdan.richard da sarıldı çünkü kızına..bu arada isabelle richarda zarar verirken matthew ün gözlerinde çeytanı gördüm zaten isabelle de ona baktıktan sonra kendini durdurdu.

20-10-06, 22:46
offf ne bölüm kaçırmışım beee öldürsün isabelle i ztn fazlalık gıcık herkese zarar weriyo ya bu arada cok sağol sudem

ask_ne_demek
22-10-06, 23:57
salı gunu kacırmıstım bugun ızlıyebıldım
tomla yaptıkları anlasma tam yerınde oldu bence cocuklara karsı ısabellın hayatı öldursede herkes rahat etse babasına bıle zarar verıyor baskalarına neler yapmaz yenı bolumu sabırsızlıkla beklıyorum

ayrıca resımlerde cok guzedı elıne saglık sudem

25-10-06, 12:15
isabelle i öldürseydi keske güzel bi bölümdü ama bölümün basında shawn ın maia yı iyileştirmeye calışırken maia nın mosmor olmasına acıkcası ödüm koptu :):) alana ya da cok üzüldüm o adamı bulmuş olması sasırttı bni

31-10-06, 16:43
bu aksam yeni bölümü war bu aksam bölüm hakkında bilgisi olanlar warmı?

sudem
06-11-06, 20:34
http://img267.imageshack.us/img267/5136/000bf4hpis5.gif (http://imageshack.us)1http://img442.imageshack.us/img442/7195/002ez27hoa4.png (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/8449/002f02cbib3.gif (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/7539/002f1991pc9.png (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/4159/0003q19dlh3.png (http://imageshack.us)

http://img120.imageshack.us/img120/5513/0003r4txxb2.gif (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/1660/0003zep5mo7.gif (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/5235/0004y22hrz4.png (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/1651/0003wrt7zf3.gif (http://imageshack.us)http://img50.imageshack.us/img50/7203/0003xz3gxq7.gif (http://imageshack.us)

sudem
06-11-06, 20:35
http://img528.imageshack.us/img528/9703/0004zt5eod8.png (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/1567/00040daytw1.gif (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/2161/00041ykepp6.gif (http://imageshack.us)http://img57.imageshack.us/img57/4546/4400collageti5.gif (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/915/4400dew0.jpg (http://imageshack.us)

http://img524.imageshack.us/img524/4485/4400l1nn9.jpg (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/3569/4400m1rr4.jpg (http://imageshack.us)http://img211.imageshack.us/img211/5969/4400jum5.jpg (http://imageshack.us)http://img524.imageshack.us/img524/8577/2496660cw8.jpg (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/1538/9160982be0.jpg (http://imageshack.us)

sudem
06-11-06, 20:36
http://img120.imageshack.us/img120/9917/avatar440000sf2.jpg (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/4096/avatar440001ip9.jpg (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/4096/avatar440001ip9.jpg (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/8936/avatar440003db5.jpg (http://imageshack.us)24http://img403.imageshack.us/img403/7435/dianaih2.jpg (http://imageshack.us)

http://img403.imageshack.us/img403/1484/innocenceto7.jpg (http://imageshack.us)http://img267.imageshack.us/img267/7767/isabellexy3.jpg (http://imageshack.us)http://img403.imageshack.us/img403/999/maiaji2.jpg (http://imageshack.us)http://img270.imageshack.us/img270/6150/reliefur7.jpg (http://imageshack.us)http://img120.imageshack.us/img120/8443/richardii5.jpg (http://imageshack.us)

sudem
06-11-06, 20:38
http://img270.imageshack.us/img270/2073/shawnec1.jpg (http://imageshack.us)31http://img120.imageshack.us/img120/2250/shawn002zy3.jpg (http://imageshack.us)32http://img120.imageshack.us/img120/3251/the4400mo4.gif (http://imageshack.us)33http://img319.imageshack.us/img319/1477/toobigzq2.gif (http://imageshack.us)34

http://img267.imageshack.us/img267/2590/adszvq8.th.png (http://img267.imageshack.us/my.php?image=adszvq8.png)http://img267.imageshack.us/img267/987/adsz65su3.th.png (http://img267.imageshack.us/my.php?image=adsz65su3.png)
http://img267.imageshack.us/img267/9858/nouvelleban21fckt9.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=nouvelleban21fckt9.jpg)http://img264.imageshack.us/img264/7952/4400ap9.th.png (http://img264.imageshack.us/my.php?image=4400ap9.png)

sudem
06-11-06, 20:39
http://img267.imageshack.us/img267/3467/4400inconnu6zjpz9.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=4400inconnu6zjpz9.jpg)http://img120.imageshack.us/img120/8894/4400sikarts7npof4.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=4400sikarts7npof4.jpg)http://img120.imageshack.us/img120/5215/wall44003zmpm9.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=wall44003zmpm9.jpg)
http://img120.imageshack.us/img120/5215/wall44003zmpm9.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=wall44003zmpm9.jpg)http://img234.imageshack.us/img234/4272/4400stella4epkx7.th.jpg (http://img234.imageshack.us/my.php?image=4400stella4epkx7.jpg)

aylin_c6
08-11-06, 15:58
arkadaşlar 28 kasım ın özeti ilk cümleyi okuyunca şok oldum hiç beklemiodum...:D
311 / The Gospel According to Collier / 28.11.2006
Shawn ve Isabelle nikahlarının kıyılışını görmeye gelenleri karşılamaktadır. Tam o sırada kalabalığın içinden Jordan Collier ortaya çıkar, ama tanınamayacak kadar değişmiştir. Shawn daha birşey diyemeden Jordan izini kaybettirir. Shawn, Tom ve Diana’yla beraber Jordan’ı aramaya çıkmak için düğünü erteler. Bu arada Tom, Kyle’ı hapishanede ziyarete gider ve Jordan’ın ortalarda olduğunu ve eğer yakalayabilirlerse suçsuzluğunun kanıtlanabileceğini söyler. Ancak Kyle’ın, Tom dışında bir ziyaretçisi daha olacaktır.

sudem
08-11-06, 20:02
şimdi Di, Marcodan ayrıldı mı? :cry: cevabı bilenler yazarsa sevinirim.
Tomu çok seviyorum ben yalnız galiba senaristlerin bir garezi var adama.Kyle gitti Alana da gitti şimdi öğrendik babası ile ciddi şekilde anlaşamıyormuş.yazık kıyamam ya :( Tom ile babasının son sahneleri çok güzeldi.gözlerim doldu, Tom babasını yemeğe davet ettiğinde.
yalnız benim anlayamadığım bu kişiler ne kadar halisülayson? sonuçta evet bilinçaltlarına ittikleri kişiler ve olaylardı bunlar ama çok canlı bir şekilde konuşuyorlardı.özellikle tomun babası çok gerçekti. Tom, babasına hastaneye neden gelmediğini söyledikten sonra babası ona -ama ben orada olmanı çok isterdim- dedi. bu tom un duymak istediği cümle miydi yoksa tomun babsı gerçekten mi bunu söyledi?
Isa ya çok gülüyorum ben kaç bölümdür. çabuk büyüdüğü için olgunluğa erişemedi. 4-5 yaşındaki her gördüğünü isteyen ya da bir şeye kafasını taktığında sadece onu isteyen bir çocuk gibi.. yazık Shawna evlense bir deet evlenmese bir dert.

aylin_c6 şimdi beni meraklandırdın ama bakmak istemiyorum spoilera... :img-sorry

aylin_c6
09-11-06, 19:48
aylin_c6 şimdi beni meraklandırdın ama bakmak istemiyorum spoilera... :img-sorry

spoi sayılmass o ya:D bölüm özeti 3 hafta sora islicez nasılsa ama sen bilirsin....:D

n_s_23_23
14-11-06, 23:30
hi 4400 ile ilgili kullanışlı güzel bir site adresi varsa bana yollaybilirmi o kadar araştırdım ki bulamadım bazı siteler var fakat işe yaramaz ilgililerin dikkatine..

18-11-06, 12:00
bu haftaki bölümü cok güzeldi bence promicin leri isabelle in wermesi beni çok şaşırttı gerçi ondan beklerdim öle bişi :icon_evil su rock yıldızıda bi gıcık çıktı shawn sanki onun özel doktoru richard ın yeteneği ne işe yarayacak bi fikri olan warmı?

24-11-06, 15:22
jordan geldiiiiii!!!!
cok sükür artık isabelle den kurtulcazzz

intikam tanrıçası
26-11-06, 16:12
Merhaba arkadaşlar. Bu diziyi izlemeye yeni başladım ve anladığım kadarıylda 3. sezondayız. Gerçekten güzel bir dizi, slıyı iple çekmeme yetiyor. Geçen iki sezonun kaç bölüm olduğunu bilmediğim için azmı yoksa çok mu şey kaçırdım pek fikrim yok... Bu konuda beni ancak siz aydınlatabilirsiniz.

Geçen bölüm güzeldi. Sonunda jordan geldi ** kim o bilmiyorum yani gelmesi önemli mi?

Patrick Flueger' e bayılıyorum:) Elinizde daha fazla fotoğraf varsa lütfen siteye koyar mısınız? Şimdiden teşekkürler...

sudem
26-11-06, 23:35
jordan geldiiiiii!!!!
cok sükür artık isabelle den kurtulcazzz
Jordan geldi ama bu ne sevinç böyle. Ne olursa olsun Jordan a güvenilmez. Tabi içimdeki ses İsabella yı onun öldüreceğini söylüyor ama yine de emin olmamak gerek.
Acaba Shawn ın gördüğü gelecekten hangisi gerçek olacak. 10. bölümü de devirdik. Artık taşlar iyice yerine otururur diye düşünüyorum. Senarsitler nereye kadar yazacaklar acaba?

Merhaba arkadaşlar. Bu diziyi izlemeye yeni başladım ve anladığım kadarıylda 3. sezondayız. Gerçekten güzel bir dizi, slıyı iple çekmeme yetiyor. Geçen iki sezonun kaç bölüm olduğunu bilmediğim için azmı yoksa çok mu şey kaçırdım pek fikrim yok... Bu konuda beni ancak siz aydınlatabilirsiniz.

Geçen bölüm güzeldi. Sonunda jordan geldi ** kim o bilmiyorum yani gelmesi önemli mi?

Ne kadar geç kaldığını anlatamam. 3.sezon bence diğer iki sezonun en karışık hali. Nereden başlasam da anlatsam ki :)
Zaten dizinin başında 4400 kişi ile ilgili ufak bilgi var. Bunun devamını ben getireyim.
Shawn, Tom un yeğeni. Kaçırıldığı gece Kyle yani Tom un oğlu ile birlikteydi. Aslında gelecektekilerin amacı Kyle ı kaçırmaktı ama Shanw Kyle ı kurtamak isteyince Shawn ortadan yok oldu. Kyle ise komalık oldu.
Mia, 4400 kişide biri. Ailesi ile piknikteyken kaçırıldı. Ona geleceği görme yeteneği verildi. Diana, Mia yı çok sevdi ve onu evlat edindi.
4400 kişi aynı anda gönderildi. Devlet onları karantinaya aldı. Sürekli izlendiler.
Shawn, Kyle ı ziyarete gittiğinde Kyle ı iyileştirdi.
Lily ile Richard, ikisi de 4400 kişileri. Richard kendi zamanının ilk siyahi pilotlarından biri. Lily ise evli ve bir kızı varken kaçırılmış. Döndüğünde kızı kocaman olmuştu ve eşi başkasıyla evlenmişti. Bir süre anlaşamadılar ama sonra araları düzeldi. Lily ile Richard karantinada tanıştılar. Tesadüf Lily nin büyük annesi Richard ın sevgilisiymiş. Böylece birbirlerine aşık oldular. :)
İsabella, Lily ile Richard ın ilişkileri başlamadan vardı. Ama İsabella Richarda ın kızı. İsabella yı gelecekteki insanlar Lily nin anne rahmine kendileri yerleştirmişler. İsabella daha doğmadan bile dış dünyaya etki edebiliyordu. Sonra bir anda büyüdü. Kendi büyümesi Lily nin çabuk yaşlanıp hemen ölmesine sebep oldu. İsabella nın yetenekleri çok farklı ve güçlü. İsabella ölmüyor.
Jordan yanlış hatırlamıyorsam o da 4400 kişiden biriydi. Çok zengin. 4400 kişi için 4400 merkezini kurdu. Aslında amacı çok farklıydı. Dünyayı yönetmek. İsabella yı hep istedi İsabella ya inandı ama Jordan ın ölüm sebebi İsabella oldu. Jordan ı Kyle öldürdü ama bilinci yerinde değildi. Gelecekteki insanlar Kyle ı etkisi altına almışlardı. Kyle suçunu itiraf etti ve hapishanede.
Jordan ın yaşadığını baya bir zaman önce biz görmüştük ama bir iki sn lik bir sahneydi. Geçen haftaki bölümle Jordan artık dizide :)

hydatron
28-11-06, 09:24
Merhaba Arkadaşlar!The 4400 adlı dizimizde meydana gelen olaylar ve heyecanlı gelişmeler bu diziyi seyredilir kılan öğeler olarak görünüyor!Tom ve arkadaşlarının maceralarını göz kırpmadan izlemek artık bir alışkanlık haline geldi:sad53:

dilansuyum
28-11-06, 17:24
ve tanrı jordan ı geri gönderdi.......... süper ya!!! ay şimdi ne olıcak acaba işin ilginç tarafı shawn da artık geleceği görüyooooo

28-11-06, 17:44
ya bn sinirden kıwranıyodum su isabelle yüzünden o yüzden sudem jordan geldi ewde zıplaya zıplaya 10 tur attım yani sewincimin nedeni bu:)

29-11-06, 17:51
cok güzel bi bölümdü bnce kyle ın hapisten cıkması diana nın sewgilisinin olması we tabiki jordanın isabelle e
-yapacağın hiçbir şey seni değiştirmiycek git burdan
demesi:):) cok harikaydı bnce lily nin intikamını jordan alsın:)

sudem
03-12-06, 18:23
Dizinin her bölümü karışık oluyor. 3 sezon oldu daha toparlayamadım kendimi.
Jordan Collier a çok güveniyorsunuz. Isabella nın ne olduğunu bilmesine rağmen onu kışkırtmaktan başka bir şey yapmadı. Bence bu bile kötüye işaret. Richarda da -seninle çok işler yapacağız- dedi. Shawn ın geleceği gördüğü sahnelerden birinde Richard ın kötü adam olduğunu gördük. Zaten bugün Tom u tehdit ederken gözlerinde şeytanı gördüm.
Kyle ın hapisten çıkmasına sevindim. Baba-oğul sarılma sahneleri çok güzeldi :)
Diana nın yeni sevgilisini ben beğenmedim. Bir kere ben Marco hayranı olduğum için Di ye kızgınım. Mai nın geleceği görme olayı beni iyice sinir etmeye başladı. Madem görüyorsun neden söylüyorsun. Mai söylemeden önce ben Di ile o adam arasında bir bakışma fark ettim ama bu ilişki Mia yüzünden başladı bence.
Bu dizi 1 hafta beklenerek izlenmez ama elimiz mahkum.

04-12-06, 17:18
Dizinin her bölümü karışık oluyor. 3 sezon oldu daha toparlayamadım kendimi.
Jordan Collier a çok güveniyorsunuz. Isabella nın ne olduğunu bilmesine rağmen onu kışkırtmaktan başka bir şey yapmadı. Bence bu bile kötüye işaret. Richarda da -seninle çok işler yapacağız- dedi. Shawn ın geleceği gördüğü sahnelerden birinde Richard ın kötü adam olduğunu gördük. Zaten bugün Tom u tehdit ederken gözlerinde şeytanı gördüm.
Kyle ın hapisten çıkmasına sevindim. Baba-oğul sarılma sahneleri çok güzeldi :)
Diana nın yeni sevgilisini ben beğenmedim. Bir kere ben Marco hayranı olduğum için Di ye kızgınım. Mai nın geleceği görme olayı beni iyice sinir etmeye başladı. Madem görüyorsun neden söylüyorsun. Mai söylemeden önce ben Di ile o adam arasında bir bakışma fark ettim ama bu ilişki Mia yüzünden başladı bence.
Bu dizi 1 hafta beklenerek izlenmez ama elimiz mahkum.

su mai olayına bnde katılıyorum tamamen geleceği bildiği için bir şeyler hissetmeye başladı...
sarılma sahnesi hakkında da aynı seyi düşünüyorum:)

bide 12 ARALIK SALI günü dizinin 3.SEZON FİNALİni izliycez sonra ara wericekler ne kdr sürer bilemem:(:(:(:(:icon_sorr

dilansuyum
06-12-06, 05:49
ben yine çok ii bi bölüm izledim ama şunu sölemeliyimki hala nova grubunun yapmak istediğini anlamadım bunlar mı ii olanı yapıyo yoqsa ulusal tehdit ve değerlendirmemi jordanda primucin leri başkalarına yani bize dağıtırken ne amaçlıyo!! onuda anlamadım

dawsonjoey
06-12-06, 12:22
Diana ile sevgilisi ne çabuk aşık oldular öyle. Her şey ne kadar çabuk değişti. Ya Mia söylemeseydi ne gördüğünü o zaman ne olacaktı? Bir dahaki hafta ne olacak acaba çok merak ettim.

sudem
17-12-06, 21:58
13 bölümlük sezon mu olurmuş. Bir de 4.sezon daha çekilmemiş. Şu 4400 kişiye ne olduğunu görmeden ölürsem gözük açık giderim :)
Şimdi bu 4400 insanı parmaklarında oynatan insanlar bizi de parmaklarında oynatıyorlar. İsabella ya enjekte edilen ilacın reklamını iyi yaptılar. Matthew da dahil bir güzel yanılttılar bizi. Sanki o ilac isabellayı öldürcekmiş gibi hissettirdiler. Yoksa Tom çoktan iğneyi enjekte etmişti. :img-yes:
Isabella ya iyi oldu ama ölmediğine göre hala dizinin kilit noktası.
Alana gitti, Kyle gitti, Di gitti, Shawn hastanede. Tom yine yalnız. :img-cray:
Shawn ın gördüğü gelecek ile alakalı değil bu yaşananlar. Bir şeyler eksik. Acaba diyorum Isabella bundan sonra iiy mi olacak? Şu sıralar izlediğim ve tek merak ettiğim dizi 4400
April a üzüldüm. Niyetinin intihar olmadığı belli yoksa başka şeyler düşünürdü. %50 şansını kullanarak intikam almak niyeti. :icon_whis
Kyle i sadece Tom a iyi davrandığı zaman seviyorum. Zaten geri kalan zamanını kendisine zarar vererek ve Tom u üzerek geçiriyor. İnşallah yetenek geliştirmez.
Alana nın gitmesi iyi oldu sevmiyorum onu ama neden aldılar onu. Ne yapacaklar ki? Bence çok işlevsiz biri. :img-pilot
Mia dan nefret ediyorum. Felaket habercisi gibi. Ata Demirer in önceki oyununda anlattığı arkadaşı gibi :img-hyste
M: Biz geri döneceğiz ama sen burada olmayacaksın
Bu kızdan şüpheleniyorum. dünyayı felakete sürekleyecek kişi o olabilir.

dawsonjoey
18-12-06, 09:15
13. Bölümlük dizimi olur diyorsun Sudem ama ilk sezon 4 bölümdü :)

Bende bu gece rüyamda gördüm. Alana kötüleşmiş, Medusa gibi saçları var falan garipti. İsabellein güçleri yok ama bence yine de zarar verebilecek en azından deneyecek benim fikrim bu.

Alanayı neden aldılar acaba. Anlaşma falan mı yapmıştı. Shawna ne olacak? Bir Lost bir bu merak unsuru üzerine kurgulanmış iki dizi. Gerçi birbirleriyle kıyaslanamaz ya neyse. April Dia'nın başına bela olacak gbi görünüyor. Yeni sezon Ağustos 2007 de yayınlanacak galiba. Biz de Eylül gibi yayınlarlar.

sudem
22-12-06, 12:59
13. Bölümlük dizimi olur diyorsun Sudem ama ilk sezon 4 bölümdü :)
Evet biliyorum ama o ilk sezondu :) Dizinin sürekli her şeyi ortada bırakması beni mahvediyor :) Biraz daha belirginleşmiş bir son çok hoş olurdu.

Alana belki de Isabella nın yerine gelecek kişidir. Sonuçta artık Isabella nın yeteneği yok ve ben Alana yı alan kişilerin *iyi* olduklarına inanmıyorum. Çünkü eğer amaç insalığın felaketini önlemek o zaman Isabella nın yeteneklerinin yok edilmesi yeterli olurdu. Hala birileri insanlığın felaketinin gerçekleşmesi için uğraşıyor ve bu işi belki de Alana yapacak. Ayrıca ben Mia dan da iyice şüphe duymaya başladım. Zaten sürekli felaket haberleri veren biri haline dönüştü.

Bildiğim kadarıyla dizi 2007 Haziran ayında ABD de yayınlanacak. Cnbc e fazla beklemden alıyor diziyi. Bizde Ekim gibi yayınlanır.

sudem
30-12-06, 20:06
http://img127.imagevenue.com/loc339/th_51766_3200391_122_339lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=th_51766_3200391_122_339lo.jpg)http://img101.imagevenue.com/loc487/th_51766_9641395_122_487lo.jpg (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=th_51766_9641395_122_487lo.jpg)http://img12.imagevenue.com/loc597/th_51767_alana1_122_597lo.jpg (http://img12.imagevenue.com/img.php?image=th_51767_alana1_122_597lo.jpg)http://img132.imagevenue.com/loc572/th_51767_alana2_122_572lo.jpg (http://img132.imagevenue.com/img.php?image=th_51767_alana2_122_572lo.jpg)http://img120.imagevenue.com/loc600/th_51767_alana3_122_600lo.jpg (http://img120.imagevenue.com/img.php?image=th_51767_alana3_122_600lo.jpg)http://img20.imagevenue.com/loc527/th_51768_dianamarco10_122_527lo.jpg (http://img20.imagevenue.com/img.php?image=th_51768_dianamarco10_122_527lo.jpg)
http://img143.imagevenue.com/loc459/th_51765_2_122_459lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=th_51765_2_122_459lo.jpg)http://img22.imagevenue.com/loc507/th_51765_10_122_507lo.jpg (http://img22.imagevenue.com/img.php?image=th_51765_10_122_507lo.jpg)http://img28.imagevenue.com/loc326/th_51765_967080_122_326lo.jpg (http://img28.imagevenue.com/img.php?image=th_51765_967080_122_326lo.jpg)http://img43.imagevenue.com/loc460/th_51766_2500363_122_460lo.jpg (http://img43.imagevenue.com/img.php?image=th_51766_2500363_122_460lo.jpg)http://img146.imagevenue.com/loc321/th_51842_icon1_122_321lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=th_51842_icon1_122_321lo.jpg)http://img138.imagevenue.com/loc494/th_51842_icon2_122_494lo.jpg (http://img138.imagevenue.com/img.php?image=th_51842_icon2_122_494lo.jpg)

sudem
30-12-06, 20:07
http://img145.imagevenue.com/loc326/th_51845_icon5_122_326lo.jpg (http://img145.imagevenue.com/img.php?image=th_51845_icon5_122_326lo.jpg)http://img22.imagevenue.com/loc564/th_51846_icon6_122_564lo.jpg (http://img22.imagevenue.com/img.php?image=th_51846_icon6_122_564lo.jpg)http://img37.imagevenue.com/loc346/th_51846_icon7_122_346lo.jpg (http://img37.imagevenue.com/img.php?image=th_51846_icon7_122_346lo.jpg)http://img153.imagevenue.com/loc501/th_51846_icon8_122_501lo.jpg (http://img153.imagevenue.com/img.php?image=th_51846_icon8_122_501lo.jpg)http://img101.imagevenue.com/loc411/th_51846_icon9_122_411lo.jpg (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=th_51846_icon9_122_411lo.jpg)http://img143.imagevenue.com/loc590/th_51858_icon10_122_590lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=th_51858_icon10_122_590lo.jpg)
http://img146.imagevenue.com/loc546/th_51842_icon3_122_546lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=th_51842_icon3_122_546lo.jpg)http://img109.imagevenue.com/loc444/th_51843_icon4_122_444lo.jpg (http://img109.imagevenue.com/img.php?image=th_51843_icon4_122_444lo.jpg)http://img301.imageshack.us/img301/3760/02dm8.pnghttp://img301.imageshack.us/img301/331/44001fz1.png

sudem
30-12-06, 20:09
http://img242.imageshack.us/img242/2505/880302rv1.pnghttp://img301.imageshack.us/img301/875/3200391ta7.gif
http://img151.imagevenue.com/loc488/th_52003_icon15_122_488lo.jpg (http://img151.imagevenue.com/img.php?image=th_52003_icon15_122_488lo.jpg)http://img23.imagevenue.com/loc346/th_52004_icon16_122_346lo.jpg (http://img23.imagevenue.com/img.php?image=th_52004_icon16_122_346lo.jpg)http://img147.imagevenue.com/loc593/th_52004_icon17_122_593lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=th_52004_icon17_122_593lo.jpg)

http://img41.imagevenue.com/loc425/th_52004_icon18_122_425lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=th_52004_icon18_122_425lo.jpg)http://img127.imagevenue.com/loc541/th_52004_icon20_122_541lo.jpg (http://img127.imagevenue.com/img.php?image=th_52004_icon20_122_541lo.jpg)http://img152.imagevenue.com/loc457/th_52005_icon21_122_457lo.jpg (http://img152.imagevenue.com/img.php?image=th_52005_icon21_122_457lo.jpg)

sudem
30-12-06, 20:10
http://img143.imagevenue.com/loc482/th_52003_icon11_122_482lo.jpg (http://img143.imagevenue.com/img.php?image=th_52003_icon11_122_482lo.jpg)http://img135.imagevenue.com/loc336/th_52003_icon12_122_336lo.jpg (http://img135.imagevenue.com/img.php?image=th_52003_icon12_122_336lo.jpg)http://img147.imagevenue.com/loc575/th_52003_icon13_122_575lo.jpg (http://img147.imagevenue.com/img.php?image=th_52003_icon13_122_575lo.jpg)http://img44.imagevenue.com/loc319/th_52003_icon14_122_319lo.jpg (http://img44.imagevenue.com/img.php?image=th_52003_icon14_122_319lo.jpg)http://img101.imageshack.us/img101/9313/9551998eu5.gifhttp://img18.imagevenue.com/loc340/th_52231_kyle1_122_340lo.jpg (http://img18.imagevenue.com/img.php?image=th_52231_kyle1_122_340lo.jpg)

http://img153.imagevenue.com/loc373/th_52232_tom2_122_373lo.jpg (http://img153.imagevenue.com/img.php?image=th_52232_tom2_122_373lo.jpg)http://img18.imagevenue.com/loc557/th_52233_tom3_122_557lo.jpg (http://img18.imagevenue.com/img.php?image=th_52233_tom3_122_557lo.jpg)http://img154.imagevenue.com/loc361/th_52233_tomalana2_122_361lo.jpg (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=th_52233_tomalana2_122_361lo.jpg)htt p://img120.imagevenue.com/loc337/th_52233_tomalana3_122_337lo.jpg (http://img120.imagevenue.com/img.php?image=th_52233_tomalana3_122_337lo.jpg)

sudem
30-12-06, 20:12
http://img145.imagevenue.com/loc587/th_52234_tomalana4_122_587lo.jpg (http://img145.imagevenue.com/img.php?image=th_52234_tomalana4_122_587lo.jpg)htt p://img156.imagevenue.com/loc575/th_52234_tomalana5_122_575lo.jpg (http://img156.imagevenue.com/img.php?image=th_52234_tomalana5_122_575lo.jpg)
http://img34.imagevenue.com/loc445/th_52232_marco3_122_445lo.jpg (http://img34.imagevenue.com/img.php?image=th_52232_marco3_122_445lo.jpg)http://img24.imagevenue.com/loc557/th_52232_marco4_122_557lo.jpg (http://img24.imagevenue.com/img.php?image=th_52232_marco4_122_557lo.jpg)http://img15.imagevenue.com/loc376/th_52232_shawn1_122_376lo.jpg (http://img15.imagevenue.com/img.php?image=th_52232_shawn1_122_376lo.jpg)http://img146.imagevenue.com/loc485/th_52305_tomalana10_122_485lo.jpg (http://img146.imagevenue.com/img.php?image=th_52305_tomalana10_122_485lo.jpg)
http://img37.imagevenue.com/loc539/th_52305_tomalana11_122_539lo.jpg (http://img37.imagevenue.com/img.php?image=th_52305_tomalana11_122_539lo.jpg)ht tp://img126.imagevenue.com/loc458/th_52306_tomalana12_122_458lo.jpg (http://img126.imagevenue.com/img.php?image=th_52306_tomalana12_122_458lo.jpg)
http://img14.imagevenue.com/loc545/th_52304_tomalana6_122_545lo.jpg (http://img14.imagevenue.com/img.php?image=th_52304_tomalana6_122_545lo.jpg)htt p://img13.imagevenue.com/loc339/th_52304_tomalana7_122_339lo.jpg (http://img13.imagevenue.com/img.php?image=th_52304_tomalana7_122_339lo.jpg)

sudem
30-12-06, 20:15
http://img34.imagevenue.com/loc481/th_52305_tomalana8_122_481lo.jpg (http://img34.imagevenue.com/img.php?image=th_52305_tomalana8_122_481lo.jpg)htt p://img154.imagevenue.com/loc315/th_52305_tomalana9_122_315lo.jpg (http://img154.imagevenue.com/img.php?image=th_52305_tomalana9_122_315lo.jpg)htt p://img144.imagevenue.com/loc324/th_52306_tomdiana2_122_324lo.jpg (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=th_52306_tomdiana2_122_324lo.jpg)htt p://img147.imageshack.us/img147/8258/tomalana13rt9.jpg

sudem
30-12-06, 20:31
Sudem bu avatarlar çok güzel sen mi yaptın? Çok sağol bizimle paylaştığın için.

Rica ederim ama ben yapmadım. Başka sitelerden buldum. Gerçekten çok güzeller. Buldukça ekliyorum siteye...

dawsonjoey
09-01-07, 14:35
Salı, Çarşamba, Perşembe saat 19:00 da son sezonun tekrarı var. İzleyemeyenler için iyi bir fırsat.

padme_
14-01-07, 14:45
http://i16.tinypic.com/4hhii6b.jpg http://i11.tinypic.com/2uek0o0.jpg http://i11.tinypic.com/2vbpzk9.jpg http://i13.tinypic.com/2lsjslv.jpg http://i10.tinypic.com/2q04vvo.jpg

elifile
21-01-07, 16:41
Yeni sezon bölümlerine kadar geçen sezonun bçlümleri ile yetineceğiz demiyorum çünkü geçen sezonla yetinmek saçma her karesi hep heyecan verici olduğu için kaç kere izlesekte insanın hoşuna gidiyor.

Hirotaro
27-05-07, 03:08
Çok kaliteli bir yapım.Bende yeni başladım diziye.Şu an Maia göze çarpıyor.daha ilk sezonun ilk 3 bölümünü izledim

elfkartal
11-06-07, 15:38
yeni sezonu cnbc-e verecekmi ve nezaman verecek acaba bilgisi olan varmı..
sabırsızlıkla beklediğim dizilerden biri..

ÇAKIL85
13-07-07, 18:57
henüz ilk sezonu izledim ama çok beğendim
eksik kalan yanları elbette var ama bunu da ilk sezondaki bölüm sayısının azlığına bağlıyorum
etkileyici bir senaryosunun olması da farklılık katıyor
yalnızca gizemli bir dizi olmayıp aynı zamanda izlerken oldukça da duygulanmamızı sağlıyor
diğer sezonlarıda ilk sezon kadar seveceğimi umuyorum :img-yes:

phoenix00
31-07-07, 17:37
ya bu dizinin yeni bölümlerini izlemek istiyorum.yayınlanmayacak mı

dlktlc
04-08-07, 15:59
http://img394.imageshack.us/img394/2505/4400aa4.jpg (http://imageshack.us)

http://img252.imageshack.us/img252/2854/44004400wf2.jpg (http://imageshack.us)

http://img394.imageshack.us/img394/8750/castoz9.jpg (http://imageshack.us)

dlktlc
04-08-07, 16:05
http://img528.imageshack.us/img528/8837/4400patrickflueger1ru3.jpg (http://imageshack.us)

http://img119.imageshack.us/img119/2874/4400patrickflueger2yb3.jpg (http://imageshack.us)

http://img182.imageshack.us/img182/2721/the4400di8.jpg (http://imageshack.us)

~GoThIcA~
15-08-07, 12:30
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla dizi sezon finali yapmı$...bnde $a$ırmı$tım uzun zamandır yayınlanmıyo dizi kaldırıldı diye endi$elendim...neyseki öle bi$e olmamı$..ben severek izliyordum diziyi gerçekten çok etkileyici bi senaryosu var...insanlar hep yer deği$tiriyo çok ilgimi çekiyo nese umarım yeni yayın döneminde dizi tekrar bizlerle olur=)

sudem
15-08-07, 12:39
Arkadaşlar dizi yazları çekildiği için bize de geç geliyor normal olarak. Diznin en son 9. bölümü yayınlanmış. Yine 13 bölüm olarak planlanmış. Fazla uzun sürmez bize gelmesi. :img-wink:

elfkartal
15-08-07, 12:46
Arkadaşlar dizi yazları çekildiği için bize de geç geliyor normal olarak. Diznin en son 9. bölümü yayınlanmış. Yine 13 bölüm olarak planlanmış. Fazla uzun sürmez bize gelmesi. :img-wink:

evet öyle oluyor biz geriden gitmiyoruz aslında orada yayınlanıyor sonra hemen bize geliyor bazı diziler gibi 2-3 sezon geriden gelmiyor. bizede beklemek düşüyor az kaldı arkadaşlar sabredin..

elifile
28-08-07, 06:58

Umarım...
Umarım fazla uzun sürmez bize gelmesi...
Vallahi çok merak ediyorum...
Neler oalcak acaba:)

01-09-07, 11:58
4.sezon 23 eylülde 21:00de cnbc-e de ;)

sabah_güneşi
05-09-07, 10:32
ya arkadaşlar elinizde varsa ya da yapabiliyorsanız daha çok the 4400 avatar&imzası koyabilirmisiniz... Özellikle Tom & Diana... Sudemcim özellikle senden bekliyorum çünkü buraya avatar bakımından en çok katkısı olan sensin...

05-09-07, 14:35
sabah_güneşi eski sayfalara bakmanı öneririm oralarda bayaa wardı ;)

elfkartal
06-09-07, 13:29
23 eylül geç değilmi ya o kadar bekledik yani. sabrım kalmadı artık. zaten kısa bir dizi bekleye bekleye bir hal oldum

sudem
17-09-07, 15:22
Bunlar da benden.

http://img509.imageshack.us/img509/8976/alanauj2.jpg (http://imageshack.us) http://img509.imageshack.us/img509/2588/alana1kg7.jpg (http://imageshack.us) http://img73.imageshack.us/img73/4707/dianahw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img73.imageshack.us/img73/1293/ditompw2.jpg (http://imageshack.us) http://img509.imageshack.us/img509/639/lilyma3.jpg (http://imageshack.us) http://img509.imageshack.us/img509/5514/shawnjk9.jpg (http://imageshack.us)

sudem
23-09-07, 21:27
4x01 The Wrath of Graham

Aslında güzel bir başlangıç yaptılar ama yine de daha iyisini beklerdim. Neyse olsun eminim daha güzel olacak bu dizi.

Graham olayı güzeldi. Hafiften Tess olayı gibi ama olsun sonuçta immutasyondu. Collier geldi ve bir güzel bu gücü aldı. Yalnız bu gücü inaktive mi etti yoksa gücü emdi mi bunu merak ediyorum. :img-swoon

Kyle ile konuşan kızda bir şeyler olduğunu anlamıştım. Bu dizideki cana yakın bütün insanlardan şüphe etmek lazım. Shawn'ın geri gelmesini sağlamış olabilir ama bakalım bu iyiye işaret mi

Tom ile Kyleın ilk konuşmaları çok gergindi. Hiç baba-oğul gibi değiller. İyice uzaklaştılar birbirlerinden. Tom hemen hesap soruyor, Kyle hemen kendini savunma yollarına başvuruyor. Birbirlerini çok seviyorlar ama bir türlü gösteremiyorlar. :img-cray:

April, promecini enjekte etmiş miydi hatırlamıyorum ama bence etmiştir. Diana'yı kötü günler bekliyor bence. April'ın bir yeteneği olmuştur. İntikam için Diana'yı arıyor olabilir. :icon_whis

Son sahne de güzeldi. Hatta dizinin başından daha güzeldi. Bakalım Alana'nın sırrını çözebilecek miyiz?

elfkartal
24-09-07, 09:32
4. sezon başladı sonunda. açılış çok güzeldi ama hayal olduğu çok açıktı. sonuçta ne olursa olsun tom'un promicin enjekte edebileceğine hiç inanmıyorum. ama onlarında bir yeteneğinin olduğunu görmek güzeldi.

Graham olayında ben çok sıkıldım. yani her yetenek kazananla böyle uğraşmak zorunda mı kalınacak. çok tehlikeli. jordanda zaten gereğini yaptı. tek mesih var o da jordon tabii:) merak ettiğim gücü geri alma yeteneğinin ne zamandan beri var olduğu

mia ya gelince ne kadar büyümüş ya şaşırdım valla.diana'da geri döndü kocası ne olacak peki. iyide biriydi.

shawn'ın uyandığına çok sevindim tom'dan sonra en çok onu seviyorum çünkü.

son olarak ben alana olayını nedense anlayamadım orayı kaçırdım müzede bir tabloda gördük tablonun altında bi yazı yazıyordu ama orayı okuyamadım merakta kaldım

elifile
24-09-07, 09:35
Evet güzel bir başlangıç oldu.
Gerçekten dünkü bölüm baya güzeldi.
Birde eskiden bana kısa gelirdi şimdi hiç kısa gelmedi.
Sanki doya doya izledim.
Ama tabi yine bir çok oru işaretleri ile bitirdiler bölümü...

DEADMAN
24-09-07, 10:40
alananın resmi vardı müzede 1885 yazıyodu alanayı geçmişe yollamışlar sanırım tom isabeli öldürmedi diye yaptılar! aslında şu anda isabel iyi tarafa geçiyo gibi ama güçleri yok! aprilin gücü nolcak onu merak ediyorum

24-09-07, 19:56
ben izleyemedim :S
biri özet gecebilirmi?
we tekrarı ne zaman?

elfkartal
01-10-07, 13:11
bu hafta o kadar heyecanlığı değildi otistik çocuğun sonu çok güzeldi. shawn yine yaptı yapacağını en güzel şekilde. kyle'nin yeteneğinide gördük ama tam anlayamadım ne işe yarıyor

spooks
01-10-07, 15:04
arkadaşlar eklediğiniz çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık:good::img-wink:
bunlarda benden:img-yes:

http://www.imgloadtr.com/uploads/1c3e1791f9.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/b6111d4c4d.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/313f285370.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/761a653cd4.jpg

http://www.imgloadtr.com/uploads/a7c0ca36b6.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/4aaae4e15a.png http://www.imgloadtr.com/uploads/48b7d8092b.png http://www.imgloadtr.com/uploads/c66ea87df2.jpg

a.j.
01-10-07, 15:26
herkesin eline sağlık...
http://www.imgloadtr.com/uploads/5e4edd2436.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/19837bc374.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/12c273eefc.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/e141482891.jpg

a.j.
01-10-07, 15:29
http://www.imgloadtr.com/uploads/84747a9929.jpg http://http://www.imgloadtr.com/uploads/41e99398b8.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/ac3a8adbde.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/223a0e63ed.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/77541a4de1.jpg

a.j.
01-10-07, 15:32
http://www.imgloadtr.com/uploads/76b1aff191.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/af7afad8b2.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/87620e4c21.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/d8de719ff4.jpg

http://www.imgloadtr.com/uploads/d97bd8bb66.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/e483eb5d08.jpg http://www.imgloadtr.com/uploads/bc27d88346.jpg

a.j.
01-10-07, 15:41
http://www.imgloadtr.com/uploads/f188d366d0.png http://www.imgloadtr.com/uploads/d4f118dac4.png http://www.imgloadtr.com/uploads/a25369f939.png http://www.imgloadtr.com/uploads/5c2a060fcd.png

http://www.imgloadtr.com/uploads/368bac5cfe.png http://www.imgloadtr.com/uploads/28d0702c5d.png http://www.imgloadtr.com/uploads/6031d80bf5.png http://www.imgloadtr.com/uploads/62f8d2b473.png

a.j.
01-10-07, 15:44
http://www.imgloadtr.com/uploads/76143ab634.png

http://www.imgloadtr.com/uploads/0b96886629.jpg

a.j.
01-10-07, 15:48
http://www.imgloadtr.com/uploads/c376b806f1.jpg

http://www.imgloadtr.com/uploads/993933312b.jpg

http://www.imgloadtr.com/uploads/917a446d68.jpg

http://www.imgloadtr.com/uploads/f8bf84baaa.jpg

a.j.
01-10-07, 15:50
http://www.imgloadtr.com/uploads/4f2e6924e7.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/fa118f02a9.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/2055bd0952.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/1ac1b6d5c9.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/9973655ffa.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/14dc3d4b2c.jpg
http://www.imgloadtr.com/uploads/b7b4a16e75.jpg

sudem
02-10-07, 13:11
Palyaçodan korkan adamı anlayamam da asansördeki kadının duygularını birebir paylaşıyorum. Promecine karşıyım ben artık. Kimse almasın. Alan da bir inşallah ölür. :icon_whis

Tabiki çocuğa çok üzüldüm. Hiçbir şeyden haberi olmaksızın babası tarafından promecin enjekte edildi. Canım Shawn'ım nasıl iyileştirdi onu ama.

Şu yeni gelen müdürü hiç sevmiyorum. Zaten hafiften Tom'a aslıyor. Anlamıyor değiliz. NTAC ne müdürler gördü. Buna mı kaldık biz. :hıh

Bence Isabelle'de hala promecin var. 6 sezon 24, 9 sezon X Files izlemiş insanlarız biz. Ben güvenmiyorum ABD Hükümetine. Yine kullanacaklar bu kızı bence. :icon_sorr

Kyle'a çok üzülüyorum ben ya. Nedir böyle. Ya çift kişilikli gibi bir şey olur ya da yeteneği de bir insandır. Pehh. Yalnız Tom'a tanıştırma sahnesi ve orada konuşulanlar yine üzücüydü.

Tom: Yemeğe gelecek misin?
Kyle: Baba seni Cassie ile tanıştırmak istiyorum.
Tom: Ne zaman? Kız arkadaşın mı?

Tabi bu sırada Tom kızımızı görmemektedir. ve Cassie o anda Kyle'a kendisinin onun yeteneği olduğunu söyler. Kyle şok olduğu için Tom'a cevap veremez. Tom da ''işine burnumu sokmak istememiştim'' der. Kyle'ın surat asmasını üstüne alınır. Ahh ahh Tom. Sen daha ne kadar çekeceksin. :img-cray:

elfkartal
04-10-07, 09:28
Bence Isabelle'de hala promecin var. 6 sezon 24, 9 sezon X Files izlemiş insanlarız biz. Ben güvenmiyorum ABD Hükümetine. Yine kullanacaklar bu kızı bence. :icon_sorr

süden ya süpersin sana katılmamak mümkün değil bende 24, xfiles izlemiş bir
kişi olarak sana sonuna kadar katılıyorum. o işin içinde bi iş olduğu çok açık.

ben kyle'in yeteniğinide hiç beğenmedim. daha güzel bir yeteneği olabilirdi:icon_sorr

KaßuS
05-10-07, 23:52
slm arkadaşlar 4400 ün 5.sezonu ne zaman başlıyacak acaba bilginiz varmı?

sudem
06-10-07, 10:25
slm arkadaşlar 4400 ün 5.sezonu ne zaman başlıyacak acaba bilginiz varmı?

Dizi hep haziran-ağustos ayları arasında çekiliyor. Daha çok var yani 5. sezona.

elfkartal
08-10-07, 07:58
nedense bu sezona pek giremedim hep bişeyler bekl,iyorum ama pekte bişey olmuyor gibi geliyor. bütün bir sezon bu promicin alanlarla mı uğraşacaklar. dünkü bölümde son sahne ve shawn'ın olduğu sahneler dışında çok fazla bişey yoktu en azından ben beğenmedim.

sudem
08-10-07, 16:33
nedense bu sezona pek giremedim hep bişeyler bekl,iyorum ama pekte bişey olmuyor gibi geliyor. bütün bir sezon bu promicin alanlarla mı uğraşacaklar. dünkü bölümde son sahne ve shawn'ın olduğu sahneler dışında çok fazla bişey yoktu en azından ben beğenmedim.

Geçen sezonlarda da 4400 kişilerinin peşindeydiler. Şimdilik bir fark yok. Galiba bu insanlar immutasyon diye seni rahatsız ediyor. :)

Bu bölümde Kyle ve Shawn ile ilgili sahneler haricinde benim de ilgimi çeken bir şey olmadı açıkçası. Audrey Parkerın olayı da süreyi doldurmak için yapıldı bence.

Shawn aslında iyi bir insan. Geçen sezon Collier'ın peşinden gidip Tom'u silmesine kızmıştım ama o böyle işte. İnandığı şeyin sonuna kadar gidiyor ki Collier'ın yaptığının yanlış olduğunu düşündüğü anda onunla savaştı. Şimdi de promecine sahip olan herkesin kötü olmadığını kanıtlamaya kararlı. Canım benim inşallah Collier yine çıkmaz karşsısına.

Kyle şimdi Isabelle ile işbirliği mi yapacak acaba? Ben asla Isabelle'in iyi biri olduğuna inanmam. En küçük yeteneğe sahip olduğunu fark etse anında etrafındakileri terk eder.

Pamir
08-10-07, 22:12
Audrey Parker'ın yeteneği ve konusu çok güzeldi bence.. ve çok az gösterdiler... harika bir konusu vardı... yazdıkları yaşadıkları çok ilgimi çekti....keşke daha fazla zaman ayırsalardı...

bir de merak ediyorum... geleceğin habercisi maia teyzesine ne oldu göremiyor mu??? bence diana'yı geri getirmek için bahane oldu april...

sudem
08-10-07, 22:16
bir de merak ediyorum... geleceğin habercisi maia teyzesine ne oldu göremiyor mu??? bence diana'yı geri getirmek için bahane oldu april...

Görebiliyor aslında...

Maia geçen hafta Nostradamus'luğunu yaptı. Diana'nın geri dönmeyeceğini söyledi. Aslında Maia'yı seviyorum ama yok mu Ata Demirer gösterisindeki karakter halleri -o bisiklet var ya, çalacaklar onu- :) işte Maia da aynı böyle. O yüzden sinir oluyorum geleceği söylediğinde. :hıh

Ben April'ı çok merak ediyorum. Bence çok kötü bir yetenekle geri dönüp intikam almaya çalışacak.

KaßuS
08-10-07, 22:53
Ata Demirer gösterisindeki karakter halleri -o bisiklet var ya, çalacaklar onu- :) işte Maia da aynı böyle. O yüzden sinir oluyorum geleceği söylediğinde..

valla tamda arkadaşlara geçen onu sölemiştim olum varya diye kapıdan içeeri giriyormuş gibi diye aynı şeyleri düşünüyormuşuz madem?

april 4.sezon ki bölümlerde geri dönecek ve beklenmedik bir güçle birlikte :)

olaylar hakkında merak edenler bana özel mesaj atabilirler ilerki bölümlerle ilgili :) dizinin sonuna kadar izlemiş bulunmaktayım

zumrut_
08-10-07, 22:57
isabella yeteneklerine kavuşcak bence bi promicin'e bakar,alana'yı merak ediyorum ben o nerde isabella yeteneklerini kaybedince onun yerine onumu kaçırdılar :icon_confyakın zamanda ortaya çıkar heralde tom'la diana'nın işi zor özellikle tom için zor olucak bir yanda sevdiği kadın bir yanda hükümet kylie ile ilgili olaylarda karışık en güzel yetenek shawn'ınki bence öyle bi yeteneğim olsun isterdim:D

sudem
08-10-07, 23:04
alana'yı merak ediyorum ben o nerde isabella yeteneklerini kaybedince onun yerine onumu kaçırdılar :icon_conf...

Alana'yı, Tom, İsabelle'e ilacı enjekte etmedi diye kaçırdılar. Ancak tabi eminim başka planları da vardır.

zumrut_
08-10-07, 23:08
Alana'yı, Tom, İsabelle'e ilacı enjekte etmedi diye kaçırdılar. Ancak tabi eminim başka planları da vardır.

hımm hiç öyle düşünmemiştim haklısın.. ama alana sanki kötü biri olup dönücek gibi geliyo bana isaballe'nın eski hali gibi tabi bilemiyorum izliyip görmek lazım

lilly_rush
15-10-07, 10:25
dün akşamki bölümü yine ilginçti. diana'nın kardeşine çok kızdım ama sonra yola geldi.:P acaba kyle ve ısabella arasında bişi mi olacak ben mi yanlış düşündüm? yanlış hatırlamıyosam zaten kyle hoşlanıyodu ondan. bu arada umarım shawn oyuna gelmiyordur. merakla pazarı bekliyorum:icon_whis

seth_gecko
15-10-07, 15:21
Ben açıkçası Shawn'ın oyuna geleceğini sanmıyorum senatöründe dediği gibi onları orta yolda bulusturup Jordan'ın 4400 kişi ve promicin alanların hakimiyetinden kurtabilecek kişi Shawn.

Tom, Kyle'ın promicin kullandığını biliyor artık ve İsabel'in çözdüğü şifrelerde promicin enjekte edilmesi gerek kişilerin listesinde son isim Tom'du.Bakalım baba oğul arasındaki bu durum ne olacak? Kyle ,Jordan'ı nerden bulup kitabı gösterecek ve durumu açıklayacak bilmiyorum sonuçta Jordan saklanıyor ama sanırım Kyle'ın yeteneği olen kız tıpkı İsabel'le bulusturduğu gibi Kyle'ı Jordanlada bulusturacak.

Diana tıpkı İspanyadan ayrıldığında Maia'nın dediği gibi geri dönmeyeceğini açıkladı Ben'e.

Sanırım önümüzdeki bölümde Jordan ortaya çıkar nede olsa Shawn ona açıktan olmasada savaş açtı onunda kartlarını oynaması ve Kyle'la bulusması lazım

aylin_c6
15-10-07, 15:30
dün akşamki bölümü yine ilginçti. diana'nın kardeşine çok kızdım ama sonra yola geldi.:P acaba kyle ve ısabella arasında bişi mi olacak ben mi yanlış düşündüm? yanlış hatırlamıyosam zaten kyle hoşlanıyodu ondan. bu arada umarım shawn oyuna gelmiyordur. merakla pazarı bekliyorum:icon_whis

http://www.usanetwork.com/series/the4400/theshow/episodeguide/episodes/s4_ghostinthemachine/gallery/5.jpg*alıntı...
(sezon sonundan)bu fotoğraf açıklayabilir bazı şeyleri ama emin olmamak lazım...:d

lilly_rush
16-10-07, 07:08
önümüzdeki bölümde Maia bir kabus görecekmiş ve bu Shawnla ilgiliymiş. o adam iyiniyetli değil ve diana bunu Shawn'a anlatacak. Ondan adamı durdurmasını isteyecekmiş.

Keşke tekrarlarını falan verseler e2'de gerçi ilk sezonda takip ediyordum. sonra kaldı öyle..

elfkartal
16-10-07, 08:03
maia söylüyorsa shawn inanır zaten gereğini yapar. isabelle ile kyle olurmu bilmiyorum ama olmasın ya shawla birlikte oldu sonrada kuzenine mi gececek. ben istemem şahsen..

elfkartal
22-10-07, 09:36
dünkü bölüm güzeldi. kyle a bir ara çok kızdım babasını o hale sokmasına ama zorla promicin enjekte etmesi sonunda. aslında tomun bir yeteneğinin olmasını isterim ama bu şekilde olmamalı.. ben nedense jordona hiç güvenemiyorum gerçekten kurtarıcı olacak mı bilemiyorum

lilly_rush
22-10-07, 10:49
Evet güzel bir bölümdü. Özellikle O kasaba çok enteresendı. Tom'un girdiği andan itibaren bir terslik olduğu belliydi ama hiç bölyle bişi düşünmemiştim. İnsanlar kendilerini Collier'e adamışlar resmen. Kyle çok kızdım, nasıl ikna olmuş Collier'in mesih olduğuna... adam bile inkar ediyo o ısrarla vurguluyo...

Diğer yandan acaba Shawn gerçekten birşeyleri değiştirebilir mi merak ediyorum. Açıkçası garajda bir an için adama dokunacak sandım. korktum...

gelecek bölümüde göstermediler bu hafta... bakalım neler olacak??

sprytus
23-10-07, 06:52
Gerçekten de güzel ve heyecanlı bir bölümdü...Tom'un oğlunu arama çabalarının onu ne kadar zor durumlara düşürdüğünü, Collier'in adamları tarafından yakalanmasına karşın oğluyla görüşebilmesi çok hoş olan sahnelerdi! Genel olarak yine keyif alarak seyrettiğim bir bölümdü...:img-yes:

elfkartal
23-10-07, 08:00
Evet güzel bir bölümdü. Özellikle O kasaba çok enteresendı. Tom'un girdiği andan itibaren bir terslik olduğu belliydi ama hiç bölyle bişi düşünmemiştim. İnsanlar kendilerini Collier'e adamışlar resmen. Kyle çok kızdım, nasıl ikna olmuş Collier'in mesih olduğuna... adam bile inkar ediyo o ısrarla vurguluyo...

Diğer yandan acaba Shawn gerçekten birşeyleri değiştirebilir mi merak ediyorum. Açıkçası garajda bir an için adama dokunacak sandım. korktum...

gelecek bölümüde göstermediler bu hafta... bakalım neler olacak??

collier'e nedense hiç güvenemiyorum. sanki yaptıklarının altından hep birşey çıkacak gibi geliyor bana. shawn'a güvenmek çok daha kolay ki bence shawn yanlış birşey yapmayacak yapıyor olsa bile kesin yanlışından hemen döner..

Tom'un oğluna sevgisi çok fazla. onun için neler neler yaptı ama kyle bir mesihtir gidiyor kimseyi takmıyor babasını bile. son anda vazgeçti yapmaktan.. bir an önce aklını başına toplar inşallah tomuda bu kadar üzmez

milomania
23-10-07, 13:51
Shawn baştan beri en sevdiklerimden biriydi.Artık yolunu da seçti.Özellikle son bölümdeki tavrı çok kesin ve korkutucuydu.Bende bian adama dokunucak zannettim.Yüz ifadesi falan çok katıydı.Bu arada Kyle iyice kendini kaybetti.En olmicak kişilere güvenio.Gerçi o kasaba harikaydı da yinede çok dengesiz bi hal aldı.Şimdi seatlle a da dönüolar.Nolcanı görcez.

sudem
28-10-07, 20:34
4.06 The Marked

Biri Meghan'ın sol kulağının arkasına baksın lütfen. :icon_whis diye yazmıştım bölüm bitmeden önce. Şimdi vazgeçtim. Meghan, içlerine alabilecekleri gibi biri değil. Ancak onların piyonları olur. :hıh

Bölüm çok güzeldi. Gerçekten çok beğendim ben. Siyah-beyaz filmlere bayılıyorum. Belki o yüzden ilgimi çekmiştir bu kadar. Curtis, Isabelle ile ilgili olan sahneyi nerdeyse birebir yazmış. O sahnede gerçekten inandım Curtis'e.

Yalnız Tom'un başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Anlayamıyorum. Hem 90 yıl önceki kitapta promocin enjekte eden kişi olduğu yazıyor hem de artık ''işaretlendi''

Şu dizi bitsin artık. Neler olacağını görmek istiyorum ama daha çok süründürecekler bizi. :img-cray:

sprytus
29-10-07, 07:19
Gerçekten de nostalijik etkileri yaratabilmek adına yapılan mükemmel bir sahne gösterimi mevcuttu...Bu arada Tom'un oğlunu bulduktan sonraki birşeyler yapıp bulundukları maden kasabasından kurtulma çabaları takdire değer edimlerdi! Genel olarak ben bu son yayınlanan bölümü seyretmekten keyif aldım arkadaşlar...Ya siz?:good:

elfkartal
29-10-07, 09:52
evet güzel bir bölümdü. ayrıca sudeme tamamiyle katılıyorum. şu dizi bitsinde ne olacak görelim artık kim iyidir kim kötüdür düşünmekten bıktım artık.

megan konusunda bende aynı şeyi düşündüm bu kesin onlardan diye ama onun sudemin dediği gibi piyon olmaktan başka bir rolu yoktur onun üstlerinden biri olursa olur.

toma gelince biz kyle'ın promicin enjektesinden kurtuldu derken işaretlediler adamı keşke primocin enjekte etseydiler. bu adamda çok değerli gelecek sürekli onunla uğraşıyor. iyiler kötüler hep peşinde

shawn'a gelince gitti iyileştirdi adamı. inşallah adamda bu iyiliğin altında kalmazda doğruyu yapar.

o senaryo yazan adama ne oldu acaba birden değişti kesin bişey yaptılar ama ben biraz daha bilgi vermesini isterdim

milomania
29-10-07, 10:41
Tom işaretlendigine göre promicin alma nedeni de damgalı olmasıdır belki de.Onların kontrolünde olmaktan korktugu için promicin almaya karar verebilir.Dün Shawn en büyük rakibini iyileştirerek gelecegin akışını degiştirmiş bile olabilir.Ayrıca adamı Jordan felç yapmadıysa kim yaptı?Onu da merak etmemek elde degil.

zumrut_
04-11-07, 13:27
Her zamanki gibi güzel bir bölümdü Tom'un damgalanmasına çok üzüldüm ama Tom başının çaresine her zaman bakmıştır ilerki bölümlerde Tom'un başı belaya giricek sanırım,ayrıca ulusal tehdit değerlendirme'nin başındaki sarışın kadın adını hatırlamıyorum bence o kadında damgalılardan :img-yes: