Tüm Versiyonu Göster : Yılan Hikayesi

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

Talaria
08-08-04, 16:38
ya nerde bu yılan hikayesi hayranları bir zamanların değil tüm zamanların unutulmaz dizisi yılan hikayesini unuttunuz mu diye sormıycam çünkü unutmanıza imkan yok hele o müzik eşliğinde kralın peşinden koşTuğu sahneler aklıma geldikçe neredeyse nefes nefese kalıyorum.

cesd
09-08-04, 08:12
talaria bende yılan hikayesini çok severdim her bölümünü izlerdim ama üstünden baya bir zaman geçti ayrıca unuttuk diye kim dedi :?: sadece şimdi yeni diziler çok güzel olduğu için onları konuşuyoruz eskiye dönmeye pek vakit kalmıyor o yüzden konuşmuyoruz yoksa unuttuğumuzdan değil :wink:

irem-e
09-08-04, 09:28
evet gercektende bende 3.bolumunden itibaren seyretmeye baslamistim ve gercvekten cok guzel ve surukleyici bir diziydi azma biteli uzerinden okadar cok zaman gectiki artik uzerinde konusulacak birsey kalmadi gibi geliyor neler soyleyebilirizki bitmis gecmis birseyin arkasindan sadece cok guzeldi

demo
09-08-04, 09:31
evet güzel olanda diziyi sıkmadan güzel bir biçimde bitirdiler biliyoruz ki bizde bir şeyler uzayınca sonu kötü oluyor gerçi belki böyle olması iyidir düşünsenize mesela yalan rüzgarı (ben izlemiyorum ) 20-25 yıldır oynuyormuş offffff çok sıkıcı 8O :!:

Talaria
09-08-04, 18:43
evet gercektende bende 3.bolumunden itibaren seyretmeye baslamistim ve gercvekten cok guzel ve surukleyici bir diziydi azma biteli uzerinden okadar cok zaman gectiki artik uzerinde konusulacak birsey kalmadi gibi geliyor neler soyleyebilirizki bitmis gecmis birseyin arkasindan sadece cok guzeldi bence bu düşüncen çok yanlış iremcim bitmiş bi dizinin arkasından o kadar çok konuşacak şey var ki önce biten dizileri yada filmleri bilinçli bi şekilde konuşmuyoruz sonrada eskilere değer vermiyoruz diye kendi kendimizi yargılayoruz,bence bu bu ve bu gibi diziler daha çok ses getirir.

irem-e
09-08-04, 21:32
evet gercektende bende 3.bolumunden itibaren seyretmeye baslamistim ve gercvekten cok guzel ve surukleyici bir diziydi azma biteli uzerinden okadar cok zaman gectiki artik uzerinde konusulacak birsey kalmadi gibi geliyor neler soyleyebilirizki bitmis gecmis birseyin arkasindan sadece cok guzeldi bence bu düşüncen çok yanlış iremcim bitmiş bi dizinin arkasından o kadar çok konuşacak şey var ki önce biten dizileri yada filmleri bilinçli bi şekilde konuşmuyoruz sonrada eskilere değer vermiyoruz diye kendi kendimizi yargılayoruz,bence bu bu ve bu gibi diziler daha çok ses getirir.

tabii senin dusuncene saygi duyuyorum ama bence biten birseyin ardindan baska birseye gecmek lazim burada biz bu dizi hakkinda ne yazarsak yazalim bir yere kadar olacaktir simdi su anda cekilen ve seyrettigimiz diziler hakkinda fikir paylasmak daha dogru bence ama elbetteki neden yilan hikayesindenkonusuyorsunuz gibi bisey asal soylemem hatta bende seyrettigim icin belki sizin yorumlarinizi okuduktan sonra bir iki sey yazarim ama bence guncel dizileden konusmak daha keyifli geliyor bana sence :?:

BuRcU_22
10-08-04, 22:59
Ben de Yılan Hikayesini çok severdim ama ben cidden unutmuştum yani iyiki hatırlattınız benim o dizide aklımda kalan en iyi replik:
Memoli: Hadi köylü kızı gel çayın içinde balık tutalım :)))

Talaria
12-08-04, 14:04
Ben de Yılan Hikayesini çok severdim ama ben cidden unutmuştum yani iyiki hatırlattınız benim o dizide aklımda kalan en iyi replik:
Memoli: Hadi köylü kızı gel çayın içinde balık tutalım :))) naaptın burcu hehalde yanlış yazdın elin kaydı aklında bu diziden bi şey kalmadı diyen dünyada tek insan sensin hatırlamıyor musun memoli kralın peşinden nasıl koştuğunu ya da zeyno yüzünden bi türlü uyuyamadığını ya da herkesin sürekli eve gelip rahatsız ettiğini ne biliyim yani bu dizi bence unutulamaz ben ömrüm boyunca bu iki diziyi unutmamaa biri deliyürek bii de yılan hikayesi

BuRcU_22
21-08-04, 22:25
Talaria iyi güzel hoş da ben senin dediğin gibi diziden aklımda hiçbişi kalmadı demedim ki... Sadece uzun zamandır hiç gündeme gelmediğini ve benim de hiç oturup onu düşünmediğimi belirttim. Benim de favorilerim arasındadır yılan hikayesi senin anlattığın bütün sahneleri de hatırlıyorum ayrıca... Bi de en sevdiğim ve güldüğüm repliği söyledim bunu söylemem aklımda bitek onun kaldığını göstermes ki...
e yazmışken başka sevdiğim bi sahneyi daha yaziim bari:
Memolinin her merdivenlerden inerken ramboya yada annesine yakalanması ve artık dizinin sonlarına doğru kapının önündeki düğmeye basmamak (!) için iple yada merdivenlerden kayarak inmeye çalışması ama ne yaparsa yapsın kurtulamaması :D

BILGECOSKUN
24-08-04, 07:27
unutulacak bir dizi değil di aslaaa ...... her sahnesi .... ve kavuşayan bir AŞK ..... tek kelime ile mükemmel bir diziydi ....... senaryosu ve jenerik müziği ise bir harikaydı ......

demo
31-08-04, 10:23
senaryosu ve jenerik müziği ise bir harikaydı ......

gerçekten de müziğide çok harikaydı bilgecim zeyno,memoli,rambo,belgin abla,erkan ağa,kürşat bunların kendilerine özgün tavırları hiç aklımızdan çıkmayacak harika bir diziydi.......

tutkum
31-08-04, 10:51
bende sıkı bir takıpcısıydım yılan hikayesinin izlemediğim hiç bir bölümü yok ve her bölümüde çok iyi hatırlıyorum ama unutamadığım ve her halde hiçte unutmuycağım bölüm zeynonun öldüğü bölümdü o bölümü izlerken ağladfığım kadar hiç ağlamadım herhalde ertesi gün gözlerim şiş gezdim ve herkez benle dalga geçmişti valla
ama ne olursa olsun bence kadro ve hikaye olarak süper bir diziydi :P

demo
31-08-04, 11:38
bende sıkı bir takıpcısıydım yılan hikayesinin izlemediğim hiç bir bölümü yok ve her bölümüde çok iyi hatırlıyorum ama unutamadığım ve her halde hiçte unutmuycağım bölüm zeynonun öldüğü bölümdü o bölümü izlerken ağladfığım kadar hiç ağlamadım herhalde ertesi gün gözlerim şiş gezdim ve herkez benle dalga geçmişti valla
ama ne olursa olsun bence kadro ve hikaye olarak süper bir diziydi :P

Zeynonun gelikle öldüğü sahne benim içinde çok kötüydü ve çok ağlamıştım gerçektende kadro ve senaryosuyla harika bir diziydi

01-09-04, 12:11
haklısın demo ben yılan hikayesini severek izlerdim,zeyno tam mutluluğa izzasını atarken bi adam onu silahla öldürdü çok dramdı o sahne ya. :cry: :cry: :cry:

sking
04-09-04, 14:15
Merhaba;

1999-2002 yılları arasında yayınlanan efsane dizi. Ama ne zamanki Zeyno öldü, ondan sonra hafiften bozuldu dizi. Ama yine de seyredilmeye değerdi..

Teşekkürler..

04-09-04, 18:47
sana katılıyom burcu.meltem cumbul vurulduktan sonraki bölümlere pek ısınamadım,yılan hikayesinin son bölümünü de izleyemedim :cry:

Slayer
04-09-04, 20:01
bir diziye başladığında insan sonunu görmeden bırakamıyor buda o hesap oldu bende sonuna kadar izledim ama istemeyerek

yhmania
03-12-04, 15:38
ylan hikayesi gbi dizi mi varr??? benim çocukluk aşkıımmm!! ne BİM ne kv zaten bir isanbul masalı adlı diziyi sevmiyorum.. ama izleyenlere büyük saygım var.. yani benim yanımda yılan hikayesine biri laf atsa bu dövme sebebidir resmen:)

ama yılan hikayesi benim için bi diziden çokkk daha öteydi.. insan bi diziyi özlermi ben özlüyorum..

ve unutulmuş değill.. hala klübü de var...

bir istanbul masalı hayranları kızmasınlar lütfen.. ama sebep şu.. anladığım kadarıyla bu demir-selim-esma olayları.. bana biraz ters düşüyor. hem abisiyle hem kardeşiyle.. ne biliim..

dilan_04
13-12-04, 14:02
Bende izledim bu diziyi,ve asla unutamam.Her bölümü seyrettikçe öyle büyük bir heyecan sarardiki beni....acayip güzel bir diziydi ya....Her hafta yeni bölümü sabirsizlikla beklerdim......Seyrettigim bütün dizilerde unutulmazlarin arasinda.Ama Meltem Cumbul gider gitmez izlemeyi birakmistim artik seyretmek içimden gelmiyordu...

Voleybolcu
31-01-05, 15:54
Herseyiyle mükemmel bir Diziydi
oyunculariyla, müzikleriyle, kalitesiyle.
Tek kelimeyle Harikka !! :wink:

Naty
03-02-05, 10:17
evet bende asla unutamam bu diziyi!
ama zeyno öldükten sonra nerdeyse hiç izlememeye başlamıştım çünkü eleni gelince dizinin büyüsü bozuldu ve hiç güzel olmadı :?

tutkum
06-02-05, 21:40
Arkadaşlar hani ilkler unutulmaz denir ya sanırım herkes dizinin Zeynoyla bitmesini isterdi öldürmek yerine(ağlamaktan gözlerim şişmişti)kısa bitirselerdi ama Zeynoyla bitirselerdi daha iyi olurdu zaten sonu garipti.

BuRcU_22
06-02-05, 21:42
evet sonu garipti katılıyorum, ama eleni de o kadar kötü değildi, yani katherina mausatsos (doğru mu yazdım emin değilim...) Yani iyi bir oyuncu, sadece zeyno öldükten sonra beklenmeyen bir adımdı...

tutkum
06-02-05, 22:15
Tabiki haklısın zaten oyunculuğuyla değil sorun yani Zeynoya yaklaşmak için bile bu kadar bölüm geçirmişken eleni gelir gelmez aşık olması ve sonun belli belirsiz bırakılması çok saçmaydı.

BuRcU_22
12-02-05, 22:18
nasil bitmisti dizi hic hatirlamiyorum????

memoli eleniyi uçağına binerken yolcu etmişti, "ama bu bir veda değil, bir gün elbet karşılaşacağız" demişti memoli. Hatta yüzük kutusu içinde monopoly'nin ütü piyonunu vermişti, eleni de yüzük sanmıştı :lol: . Daha sonra da eskileri anış ve klişe bir son.
Ben o bölümde en çok hepsinin birden tuvalate gitme çabasını sevmiştim :lol: . Avni'ye hadi tuvalete gidelim senin de geldi di mi diyor cem, o da "yoo benim tuvaletim filan yok siz gidin" diyor, sonra ayağına vuruyolar "aaaa tabi ben nasıl da unuttum benim tuvaletim vardı" diyor :lol:

HaRuN88
19-02-05, 17:19
ben Yilan Hikayesini cok severdim
bütüm bölümlerini izledim

bide baya bölümleri bizim orda cekildi yani Balikesir taraflarinda :D

olajuvon
21-02-05, 11:39
yılan hikayesini unutmak mümkünmü ben bu dizinin bir fanatiğidim öyleki dizi müziklerinin yer aldığı albümün hem kasedini hem cd sini almıştım fotoğraflarını biriktirmiştim

istanbulspence
31-03-05, 22:32
televizyonda dizi izleme güzelliğini hissettiren ilk dizi onun için kuzenimle hiç bir masraftan kaçınmayıp oyuncuları hakkında yazı resim ne kadar haber veren dergi varsa hepsini alıp kalınca bir albüm yaptık içinde ne ararsan var haber resim yapımcısndan yönetmenine kadar ve onu bazı oyunculara gösterebilme fırsatımız oldu kürşat tunca aydoğan karısı rolünde oynayan meltem damla özen bense yüz kere bakmışımdır herhalde yılan hikayesi çok iyiydi umarım diziyi de her verilişinde izledim umarım yazın tekrar verirler ve ben beşinci kez izlerim

Y€llíBoya
16-06-05, 23:39
YILAN HIKAYESINI COOOK SEVEREK IZLERDIM!! BENIM ICIN EN IYI DIZILERDEN BIRI HALA!!...

Sizin icin bir kac avatar hazirladim...

http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/feefjou.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/9iopkp.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/11b6b05fl.jpg

Y€llíBoya
16-06-05, 23:40
http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/78opphi.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/879o788t.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/bklut.jpg

Y€llíBoya
16-06-05, 23:41
http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/hapfeuuj.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/kjl78jop.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/ui7kp.jpg

Y€llíBoya
16-06-05, 23:41
http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/uip78h9u.jpg http://i6.photobucket.com/albums/y218/yelizler/uko7kp.jpg

theroseberry
28-06-05, 14:04
bu diziyi meltem cumbul diziden ayrılana kadar izledim ve tek 1 bölüm dahi kaçırmamıştım.çok beğeniyordum.ama meltem cumbul ayrıldıktan sonra 1 bölüm dahi izlemedim.ne yapayım sonradan diziye katılan başrol oyuncularına pek sıcak bakamıyorum.çok yadırgıyorum.mesela sensiz olmuyoru da bu yüzden seyretmiyorum...

istanbulspence
28-06-05, 14:45
yelizler iyi yapmışsın avatarlar çok iyi ayrıca imzan da çok iyi sanem çelik in o günkü halini sayende her zaman görüyoruz
şu yaz boş durmasalar da bize bir iyilik daha yapıp şu diziyi tekrar verseler çok makbule geçecek ben de 5. kez de olsa sanki hiç izlememiş gibi izlesem meltem cumbul u

mopo
28-06-05, 18:13
Yilan Hkayesi bu güne kadar izledigim en iyi dizilerden biriydi. Tüm oyunculari harikaydi, özellikle meltem cumbul cok dogal oynuyordu. Ancak bana göre dizi Zeyno nun ölmesiyle bitmeliydi. Bence Katharina Maustatos(yanlis yazdiysam pardon) ile olan bölümler cok sacmaydi.

Neyse herseye ragmen harika bir diziydi. pppp

Y€llíBoya
29-06-05, 21:39
Kuzura bakmayin, dün yazilmis mesaj ve halen gereken müdahele yapilmamisti... Bende gerek duydum mesaj yazim diye... Neyse Tesekkürler!

Sevgiler YELIZ

missryan
03-07-05, 14:50
slm bende hiç kaçırmadan izlerdim yılan hikayesi'ni,özellikle memoli ve zeyno arasındaki diyaloglar çok hoşuma giderdi:):) ama zeyno öldükten sonra bıraktım izlemedim...

legolas_10
03-07-05, 17:21
arkadaslar eskiden dizinin bolumlerini kanal d'nin internet sitesinden izleyebiliyorduk.ancak artik izlenmiyor.
dizinin bolumlerini internet uzerinde izleme imkani var mi(zaten tv artik vermiyor)lutfen bildiklerinizi paylasin ;)

sibelll
27-07-05, 11:08
hikaye süper...kadro süper...geçmişteki en iyilerden biriydi...beğenerek izliyordum hep...meltem cumbulun saçma bir senaryo ile çıkması hiç hoş değildi...o diziye güzellik katıyordu... mahallenin muhtarlarında fadimenin ölmesi o dizinin pek gitmemesi gibi...zeynonun çıkması da öyle...herhangi nedenlede olsa o şekilde çıkması :( :( :(

esmer_kizz_cisem
01-08-05, 10:31
ben de yilan hikaye sinin hastasiydim
cok ama coook seviyodum o dizi yi hem benim
ilk dizim di yilan hikayesi ve cok seviyodum ama zeyno gitikten sonra
cook uzulmustum ama hic unutmadigim sahne
zeyno nun dugun sahnesiydi memoli felan gelmisti ve zeyno vurulmustu
o bolum ya cok super bi diziydiii

sarışınım
18-08-05, 19:59
yaşasın yılan hikayesi yeniden basladı kanald ekranlarında özlemistik walla iyi oldu

legolas_10
19-08-05, 17:21
evet ya yeniden vermeleri mukemmel oldu.
ama keske kanal d internet sitesindede ızleyebilseydik.bılıyorsunuz cogu dızı ınternet uzerındende ızlenebılıyor..

Y€llíBoya
19-08-05, 18:11
ya ben niye görmüyorum diziyi??? yoksa yayinlamiyorlar mi avrupada?? :(

Esra-
19-08-05, 19:10
Evet Ya Bende Görmedim, Benim En Sevdigim Dizi Yilan Hikayesi, Kanal D'de Mi Yoksa Euro D'de Mi Yayinlaniyor ?

Esra-
19-08-05, 19:12
Ya Ooff Arkadaslar Kanal D'nin Sitesine Baktim, Ama Sadece Kanal D'de Tekrarlari, Euro D'de Insallah Yakinda Baslar :(

özkız
19-08-05, 19:22
ya ne güzel bi dizi ya bu yılan hikayesi!!!!!zaten hiç unutamamıştım iyi ki var ya tekrarları sağol kanal d!!!!!! :D

legolas_10
20-08-05, 11:15
ne zaman olsa her zman izlerim.
tekrar olmasna ragmen tum gunde ilk 10 icine girmeyi basarmis.bazi yeni diziler ilk 100'e bile giremezken!!!(rating olarak)

crazylady
23-08-05, 20:56
çok güzel bir dizi 2.kez bile olsa doyamadan izliyorum gerçekten çok özlemişim yılan hikayesini kanald ye teşekkürler

susandelgado
23-08-05, 21:42
ben de izliyorum tekrarlarını özlemişim valla. ben pazartesiden beri seyrediyorum tekrarları ne zaman başladı? bi günde 2 bölüm veriyorlar galiba yani kaçıncı bölümde şu anda bilen var mı? dizinin başında da sonunda da bi şey yazmıyor. gerçi daha çok başında ama 10 bölüm olmamıştır herhalde di mi?

Bukket
24-08-05, 10:59
bence de harikaydı bayılmıştım valla.... ;)

özkız
24-08-05, 14:42
çok özlemişim yılan hikayesini!!!!!!!!!
zeyno ve memolinin atışmaları harika gerçekten!!!!!!!çok tatlılar! ;)

susandelgado
24-08-05, 21:52
ben bugün cevabımı aldım 8. ve 9. bölümü verdiler

theroseberry
25-08-05, 17:14
Sinir oldum yaw.Sonunu vermiyorlar gıcık oluyorum...

sarışınım
25-08-05, 21:17
evet yaa sonunu vermeden kesiyorlar bende gıcık oluyorum walla ama cok güzel yaa çok özlemisim

özkız
27-08-05, 13:14
sonunu kesiyolar ve çok da reklam koyuyolar insanı çıldırtıyolar ama yine de dediğiniz gibi tadına doyum olmuyo!!!!!!!!!!!!! ;) ;)

OXFORD
27-08-05, 18:21
bende özlemişim.zaten küçüktüm o zamanlar.çok hatırlamıyordum."cem"karakterine bayılıyorum bu dizide:)

dj diesto
27-08-05, 19:09
arkadaşlar biri bana yardımcı olsun ben finali izleyememiştim sonra da kimseden duyamadım sonunu hatırlayan yazabilir mi acaba?

zırdeli
27-08-05, 19:24
çaycı sayısalda altıyı tutturmuştu. galiba gülsüm kürşatı paralarla kaçarken yakalayıp vurmuştu. o sırada memoliler de gelmişti tutuklanmışlardı. başka bişey hatırlamıyorum

özkız
27-08-05, 21:59
memoli eleni'yi yunanistan'a yollamıştı!!!sadece işinin onun için önemli olduğunu anlamıştı kürşat ve gülsüm yakalanmıştı!!!!!!!

nehirrrr
28-08-05, 10:54
ama oyle bir efsaneye cok kotu bi final yazmislar ama neyse yinede dediginiz gibi guzeldi!

nazmemoli
28-08-05, 11:18
ben severek bayilarak izlerdim.zaten yine oyle.kanal d cok guzel bir kanal.ben memoliye asik oldugum icin oluyorum diziyi izlerken.bence en guzel dizi buydu.yani artik bu diziyi sevmeyen de...keske izleselerdi.walla cok buyuk seyler kacirdilar.ama herkes kendisi bilir. ;)

nehirrrr
28-08-05, 11:32
yilan hikayesinin oynadigi zamanlar yani yaklasik bir bes yil once benim odamin duvarlari memoli ve zeyno resimleriyle doluydu. hatta birde kucuk album hazirlamistim kendime.memoli zeyno ve tum yilan hikayesi ekibi hakkindaki tum resimleri ve haberleri koyuyodum icine.azmi para harcadim gazetelere dergile:) vay be.hey gidi gunler heyyy.ama suan yurdisinda oldugum icin tekrarlarina bakamiyorum malesef.eger mumkun olsa buyuk bir zevkle izlerdim

ozzde
28-08-05, 20:04
Ah EMRE KINAY.....Tv de izlemeyi ne çok özlemişim ;)

özkız
29-08-05, 08:01
yılan hikayesinin sonunda memoli'yi eleni ile evlendirmediler bence bunu izleyicinin zeyno'ya olan sevgisinden dolayı yaptılar.çünkü seyirci ikisinin aşkını kabullenmişti ve eğer böyle bi son yapılsaydı diziye kimsenin aklında güzel bi dizi olarak kalmayacaktı ve yılan hikayesi kesinlikle zeyno'nun öldüğü bölümde sona erdi!!!!!!!!

zırdeli
29-08-05, 15:13
bence de kesinlikle final çok kötüydü. normal bi dizide olsa göze batmaz normal bi final diyip geçilir. ama dizi yılan hikayesi olunca insan çok daha özenli bi son bekliyor.

OXFORD
29-08-05, 18:00
bu dizinin sonlarını izlememiştim.cem'e ne olmuştu?

oznurum
30-08-05, 18:26
hafta içi tekrarlarını bile kaçırmamaya çalışıyorum

cem mutlu mesut hayatına devam ediyordu OXFORD kardeşim

özkız
31-08-05, 08:40
cem derya'yla nişanlanmıştı çok mutluydu! zaten son bölümlerde genelde memoli,kral ve belgin üçlüsü üzerinde durulmuştu!!!!!cem ve diğer karakterler o kadar öne çıkmadı.ha bi de kürşat'ın ailesini falan gösterdiler.

Bukket
31-08-05, 09:02
oh ya ne gösel her gün izliyoruz ve çok eyleniyoruz yılan hikayesini izlerken ...ben en çok baloyu izlemek iistiyorum...

http://img321.imageshack.us/img321/8268/73455oy.jpg (http://imageshack.us)

OXFORD
31-08-05, 13:04
teşekkür ederim cvp için arkadaşlar

özkız
31-08-05, 20:39
ya bugünkü bölüm de çok güzeldi!hele memolinin aşkını bi türlü söyleyememesi...
ah ah ya madem meltem cumbul diziden ayrılıyodu bitirseydiniz mutlu bir sonla devam etti de noldu sanki???????? :(

gok_ce
31-08-05, 21:06
bişey sorablirmyim??yarın zeyno kolundan wurulacak demşler pekii ölücekmi???
bide hatrladğm kadarıyla zeyno ölüoduu bu olay tahmnen kaç bölüm sonra olacak??cp werirsenz sewinirim

theroseberry
31-08-05, 21:14
bişey sorablirmyim??yarın zeyno kolundan wurulacak demşler pekii ölücekmi???
bide hatrladğm kadarıyla zeyno ölüoduu bu olay tahmnen kaç bölüm sonra olacak??cp werirsenz sewinirim
Yok daha ölmeyecek.Erkan hastahaneden kaçarken şu şöförü ibo var ya o kolundan vuracak.Hafif bi sıyrıkla atlatacak.Ölmesine çok var daha.Sanırım 55-56. bölüm gibi ölüyordu.Tam hatırlayamıyorum.

gok_ce
31-08-05, 21:41
yaa bnde yılan hikayesini çok sewrdim hala sewiorum ama bşey isticem dizinn jenerik müzği tek kelime ile harikaydıı müzği bir yerden bulablrmiyim??bilenlerin söylemesii rca olunur:p

yesilimim
31-08-05, 21:46
zeyno 3.sezonun ikinci bölümünde ölüyor.

ilk sezon 34.bölünmde bitio,ikinci sezon 64'te son bölüm ise 90.bölüm.Zeyno'nun öldüğü bölüm 66.Eleni ise 67.bölümün ortasında girip 85.bölüm'de ülkesine dönmüştü.

özkız
01-09-05, 08:41
bn kucukken cok izlerdim ama gereksiz yanii...daha gerekli seyler konusmak lazim...
arkadaşım bu konuşmaları gereksiz görüyosan okumayabilirsin!bu site dizifilm.com ve başlığın adı da yılan hikayesi sana gereksiz geliyosa okuma,yorum da yazma oldu mu????????????

özkız
01-09-05, 08:43
ya böyle güzel bi jenerik müziği olabilir mi ya????zaten bi dizinin tutulmasıında müzikleri de çok önemlidir!!yılan hikayesi ilk olarak müziğiyle etkilemişti beni zaten ;)

Bukket
02-09-05, 08:56
bencede gereksiz bulan arkadaşlarımız girmasın yane bu kadar basit...yaa bu arada hiç resim çeken yok mu yawww..benim bilgisayarım da program yüklü olmadığı için çekemiyorum... :eek:

theroseberry
02-09-05, 22:40
Erkan yakalanıp merkeze giderken arabada Memoli ve Cem'e Zeynep'i isteyerek terketmediğini kan davası için terke ettiğini ve onu hala sevdiğini söyledi.Memoli de onu serbest bıraktı.Belgin hanım, zeyno ve komşular(Rambo Berk dahil) Belgin hanım'ın sahip olduğu şirkete giderler ve Belgin Hanım Genco Bey'e dilencinin kocası Sinan'a çok benzediğini söyler.Tabi Genco Bey geçiştirir.Sonra bu grup hep beraber bankaya fatura yatırmaya giderle ve orda soyguncular tarafından rehin alınırlar.Ama Rambo Berk ve Zeyno sayesinde soyguncular Memoli ve arkadaşalrına teslim edilir.Erkan ve Yaşar gizlice Gülsüm'ün şirketine girip sevkiyat'ın tarihini öğrenirler.Daha sonra bir çöplükte ateş yakıp zeynoya şarkı söylerler.Çünkü Erkan Zeynoyu hala çok sevmektedir.Soygundan sonra Zeyno,Belgin hanım ve Memoli Belgin hanımın evine giderler.Orada zeyno Memoliye pansuman yapar.Ama Erkanla boğuştuğunu söylemez.Ayrıca eve gelirken Zeyno Memoliye Belgin hanımın düşündüğü şeyleri anlatmıştır.Ve memoli bunları Belgin hanımla konuşur.Sonra yemek yerer.Ve yemekte Belgin Hanım Memoliyi kıskandırmak için Zeynonun Balo için çok yakışıklı bir kavalyesi olduğunu söyler.Memoli oyuna gelir ve Zeynoyu kıskanır.Yemekten sonra Belgin hanım Memoliyi evine Damatlığını getirmesi için yollar.Üzerinde nasıl duracağını merak etmiştir.Kürşat Rızayı tuzağa düşürür ve Rızanın teklif etmesi üzerine onunla iş birliği yapmaya karar verir.
Burda bitti.Arada atladıklarım olabilir...

nazmemoli
03-09-05, 14:55
ilk ve son zamanların en güzel dizisi.keşke tekrar yeni bölümleri çekilse.aslında kanal d de var ama eskileri.en güzel dizi.hala yani bölümleri olsa kesinlikle ama kesinlikle beyaz inci ödüllerini kazanırdı.başta memolim aşkım sonra meltem.memoli her gece rüyalarımı süslüyo.lütfen onun resimleri varsa koyun buraya AŞKIM MEMOLİM SEN SADECE BENİMSİN...

Bukket
03-09-05, 21:15
bencde çok güzel bi dizi bu arada ptesi ki bölümbalo olan mı...işallah öledir...bu arada resimleri böle koysan daha güzel olur...

http://img237.imageshack.us/img237/1451/09702003jp.jpg (http://imageshack.us) http://img237.imageshack.us/img237/1615/0f982ad03nc.jpg (http://imageshack.us)

theroseberry
05-09-05, 13:49
Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama.balo bölümü bugün değil.Çünkü sahra şimdiye kadar başlamadı.Yani hergünkü saatinde başlayacak.Bu demek oluyor ki Yılan Hikayeside hergünkü saatinde başlayacak.Bugün Kanald Haber Bülteni 19:30 değil 19:00 da.Bu yüzden Yılan Hikayesi daha az sürecek.Balo bölümüne daha 2 bölüm var.Bugün o bölümü gösterirler.Zaten bugün ancak 1 bölüm gösterebilirler.Balo bölümü büyük ihtimal yarın...

dj diesto
05-09-05, 14:44
Ben Anlatirim Izleyecegim şimdiye Kadar Hiç Kacirmadim
tşkler ben de zaten bi alk oyununu izledim bide zamanında yılan hikayesini izlemiştim ama unutmuşum bazı yerleri tabi memolinin balo da zeynoya bakışını unutmadım :D

nazmemoli
06-09-05, 18:00
ben bu sahneyi 5 defa izledim her izleyişimde daha da zevk aldım ama reklamlar yüzünden 1 bölümü 3 güne bölüyolar yaaa sinir oldum huyklop

gok_ce
08-09-05, 11:21
bnce balo bölümnde pek bşii olmadı memoli we cm ödüllrni aldılar snra memoli we zeyno dans ettiler cmde deryayla ettii zten snrda bmba ihbarı geldi

k_arbuk
08-09-05, 19:28
yılan hikayesi izlenmez mi mehmet ali alabora yani MEMOLİ çok yakışıklı süper bir dizi yapanlara çok teşekkürler
:rolleyes:
:)

neronnuri
09-09-05, 06:21
bence en yakışıklı memoli

neronnuri
09-09-05, 06:24
evet ya tam izliyorum pat reklam gıçık işte

neronnuri
09-09-05, 06:25
evet tam öyle oldu

nazmemoli
09-09-05, 09:23
Ilk Ve Son Zamanlarin En Ama En Güzel Dizisi Yilan Hikayesi

nazmemoli
09-09-05, 09:26
Hiç Ama Hiç ümitlenmeyin Arkadaşlar Memoli Zeyno Hiçbir Zaman öpüşmiceklerçtam Olurken Illa Bişey Olcak Ama Hiçbir Zaman Zeynonun Dudaklari Memoliye Değmicek.her Sahnede Hadi Hadi Sakin Demeyin.öpüşmücekler Maaalesef.memoli Sadece Eleniyle öpüşçek.eleninin Yerinde Olmayi çoooooooooooooook Isterdim

sorenza
09-09-05, 09:42
evet bir dahaki denemelerinde de zeynonun annesi gelecek ne yazıkki hiç öpüşemiyecekler ama bu dizi de benim efsane dizilerim arasında

neronnuri
09-09-05, 10:10
sen elenimi olucan kız seni

gok_ce
09-09-05, 19:37
ya ben bugünkü bölümü izleyemedim.bana kısaca anlatabilirmisiniz?

OXFORD
10-09-05, 06:55
bu bölümü çok iyi hatırlıyorum.cem'in vurulma anını.çok merak etmiştim sonra ne olcak diye..heyyy...gidi günler heyyy:)

ÇAKIL85
10-09-05, 16:37
çok güzel bi diziydi tekrarlarini bile ayni keyifle izliyorum
bu dizi yayinlanirken ben lisedeydim persembeyi iple çekerdim çünkü persembe aksamlari hem yilan hikayesi hemde ikinci bahar aksamiydi ikisinide çok özlemistim tekrarlari çok iyi oldu
başak cem memoli derya eleni çok tatlilar

gok_ce
10-09-05, 18:29
memoli dreya cmi bnde sewiorum ama eleniye bi trlü kanım kaynamamştıı hala öleeee...zeynonun yeri apayrı

dizi_tirya
10-09-05, 20:26
ya ben yılan hikayesine bayılıyorum.iyiki eski bölümlerini veriyo.hele memoli çok yakışıklı.meltem cumbulu da çok seviyorum.ayrıca şimdi aklıma geldi eleni diziye ne zman ve hangi sebeple giriyordu.ayrıca memoliyle ne gibi bi alakası vardı yada var mıydı?zeyno ile memoli çok yakışıyolar hele birbirlerinden gizliyorlar ya aşklarını ama ne olursa olsubn belgin hnm onların birbirlerine aşık olduklarını her fırsatta açığa çıkarıyo.zavallı başak ise memolinin ve zeyno'nun yakınlaşmalarını ve birbirlerine olan aşklarını izlemek zorunda kalıyor.en sonunda erkana dönmesi ve vurulması beni çok üzdü. ama ben inanıyorum o hep memoliyi sevdi.sadece geliş amacına uydu.köy meydanından erkanla geçmek.bu yüzden ayrıldılar.ama aşkları hiç bitmeyecek dizi bitse bile.

nazmemoli
11-09-05, 12:28
ARKADAŞLAR ELİMDE MEMOLİ VE YILAN HİKAYESİNLE İLGİLİ

BİR SÜRÜ RESİMİM VAR İSTEYEN OLURSA MESAJ ATSIN

BEN GÖNDERİRİM;) :) ;)

nazmemoli
11-09-05, 12:32
ARKADŞLAR YILAN HİKAYESİ VE MEMOLİNİN RESİMLERİNİ

İSTEYEN OLURSA BANA MESAJ ATSIN BEKLİYORUM BEN

GÖNDERİRİM:eek: ;) :eek: ;)

->KaDo88<-
11-09-05, 13:58
evet ya ne güzel diziydi ama tekrarini verseler ne güzel olur kanal d de cikiyormus tekrarlari ama ben almanyada yasadigim icin bakamiyorum türk kanal d si yok bizde sade avrupde kanal d si var o yüzden bakamiyorum insallah avrupadaki türkleride düsünüp gösterirler bizede....

sorenza
11-09-05, 16:09
http://img309.imageshack.us/img309/2365/142fe.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/7528/172gk.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/4121/187zi.gif

http://img254.imageshack.us/img254/3500/197bc.jpg

sorenza
11-09-05, 16:20
http://img254.imageshack.us/img254/1567/1103nm.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/3461/1118wa.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/9394/1127zh.jpg

http://img254.imageshack.us/img254/9138/1131uv.jpg

nazmemoli
14-09-05, 12:42
Aaaaaaaaaay Ben çok Seviyorum Yilan Hikayesini 24 Saat Verseler Bikmam Yaniii Asla Okula Hele Hiçbir Yere Gitmem Uykusuz Izlerim Yilan Hikayesini çünkü Bu Dizi Bunlari Hak Ediyooor:)

nazmemoli
16-09-05, 14:42
http://img295.imageshack.us/img295/7955/memoli148gt.th.jpg (http://img295.imageshack.us/my.php?image=memoli148gt.jpg)OOOOF MEMOLİİİ OF

nazmemoli
16-09-05, 14:45
http://img394.imageshack.us/img394/2935/yilanhikayesiekibi0iv.th.jpg (http://img394.imageshack.us/my.php?image=yilanhikayesiekibi0iv.jpg)ARKADAŞLAR ARTIK BEN SZİLERE YILAN HİKAYESİ RESİMLERİ SUNUCAM PEK İYİ SUNAMADIM AMA UMARIM BEĞENİRSİNİZ???:)

gok_ce
16-09-05, 17:55
ya bn okulda oldğum içn yılan hikayesni izlieyemiorum:(bşi sorucam zeyno öldmü yada ne zamn ölücek biln wrsa cwp werrse çokk sewinicem

nazmemoli
17-09-05, 12:15
EN GÜZEL DİZİDEN BİR ZEYNOhttp://img380.imageshack.us/img380/2623/7251cb009zk.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=7251cb009zk.jpg)

nazmemoli
17-09-05, 13:49
ARTIK BURAYA TÜM RESİMLERİMİ GÖNDERCEMhttp://img366.imageshack.us/img366/7540/memoli11gk.th.jpg (http://img366.imageshack.us/my.php?image=memoli11gk.jpg)

nazmemoli
17-09-05, 13:58
http://img398.imageshack.us/img398/8376/71b1cb008hw.th.jpg (http://img398.imageshack.us/my.php?image=71b1cb008hw.jpg)YILAN HİKAYESİhttp://img398.imageshack.us/img398/9200/untitled15rk3iq.th.png (http://img398.imageshack.us/my.php?image=untitled15rk3iq.png)[/url][url="http://img398.imageshack.us/my.php?image=71b1cb008hw.jpg"] (http://img398.imageshack.us/my.php?image=71b1cb008hw.jpg)

nazmemoli
17-09-05, 14:00
http://img398.imageshack.us/img398/5871/7211cb004ta.th.jpg (http://img398.imageshack.us/my.php?image=7211cb004ta.jpg)CEM BAŞAK DERYA

nazmemoli
17-09-05, 17:42
http://img338.imageshack.us/img338/8846/tmmemoli5bh.th.jpg (http://img338.imageshack.us/my.php?image=tmmemoli5bh.jpg)İŞTEEEEE BENİİM YARATICI RESİMLERİİİM.DAHA DA VAR.AMA HALA YORUM YAPMAMIŞSINIIIIZ!!!!!!!!

nazmemoli
17-09-05, 17:49
NERDEhttp://img90.imageshack.us/img90/875/zeynooo5vh.th.jpg (http://img90.imageshack.us/my.php?image=zeynooo5vh.jpg)YORUMLARINIIIIIIIIIZ

dizi_tirya
17-09-05, 18:43
evt çok süper b idiziydi.bi daha verseler yine izlewrim.uzun bi aradan sonra tekrar yayına konması beni çok sevindrdi.90.bölümlük bi dizi ama şu an kaçıncı bölümdeler bileniniz var mı?bi de eleni hakkında bişeyler bilen.

OXFORD
17-09-05, 19:08
sevgili nazmemoli ellerine sağlık canım.çok güzel olmuşlar...elinde cem ve derya resimleri varsa onlardan da yaparsan çok mutlu olurum.tekrar sağol;)

dizi_tirya
22-09-05, 10:54
benim bildiğim kadarıyla 90 bölüm sürüyodu yılan hikayesi ama ben eleniyi hala hatırlayamadım ya şu an kaçıncı bölümdeler ayrıca eleniyle memolinin arasında neler oluyo bilen var mı???

afrodizyak
30-09-05, 18:57
geçen gün memolin fransız sokağnda dj lik yapıyodu haberin olsun kuş yuwadan uçmak üzere:)

zeliha26
30-09-05, 19:26
Yaaaa yılan hikayesi hayranları nerelerdsiniz? Size sesleniyorum tekrar bölümlerini izliyomusunuz kanald de. Bir bölüm bile izleseniz eminim eski günlere dönüp memoliye tekrar aşık olacaksınız. :) Ben oldum bileeeee :D

nazmemoli
30-09-05, 20:37
Yaaaa yılan hikayesi hayranları nerelerdsiniz? Size sesleniyorum tekrar bölümlerini izliyomusunuz kanald de. Bir bölüm bile izleseniz eminim eski günlere dönüp memoliye tekrar aşık olacaksınız. :) Ben oldum bileeeee :D
CANIIIM BAK GÜZELİM ŞEKERİİİM TAYTLIIIIIMM.YÜZÜNÜ GÖRMEDİM AMA NEYSEEEE.BEN BURDAYIIM HUUU BENİM YANIMDA BÖYLE ŞEYLER SÖYLENMEEEEEEEEEEEEEEEEEZ.UNUTMAYIN BENİİİİ.HAAA WALLA İZLEMEYENLER OLURSA ARTIK BEN Bİ YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH DERİM.......

gok_ce
30-09-05, 20:47
ya resm spr
zyno nezamn ölücekk bilen wrmı??

zeliha26
30-09-05, 20:47
mrb nazmemoli ben zeliha bende memolinin hayranlarından biriyim ama zararsız olanlarından ;) bitek senmi varsın bu sitede yılan hikayesi seveni olarak nerede diğerleri aslında ne diyorum biliyomusun bu yılan hikayesinin devamını çekseler ne iyi olur :p reytingler tavana vurur eminim...ne dersin güzel fikir deilmi :D hoşçakal..

ÇAKIL85
30-09-05, 21:23
nazmemoli resimler çok güzel eline saglik
ben memoliyi tiyatro oyunlarindada çok basarili buluyorum bir çok oyununa gittim gitmeyenlere tavsiye ederim,çok iyi.hatta bir oyununa giderseniz kulise gidip tanisin,çok mütevazi,çok sevimli biri.ayni okuldan mezunuz memoliyle ben ilkokul 5telken o lise sondaydi bizim müsamerelerimizde hep sunucu olurdu.bütün ögrenciler ve ögretmenler tarafindan çok sevilen biriydi kendisi:)

nazmemoli
01-10-05, 10:32
mrb nazmemoli ben zeliha bende memolinin hayranlarından biriyim ama zararsız olanlarından ;) bitek senmi varsın bu sitede yılan hikayesi seveni olarak nerede diğerleri aslında ne diyorum biliyomusun bu yılan hikayesinin devamını çekseler ne iyi olur :p reytingler tavana vurur eminim...ne dersin güzel fikir deilmi :D hoşçakal..
AAAA ŞAKA DEDİM BEEEE.SENİNLE AYNI GÖRÜŞTEYİM KEŞKE DEVAMINI ÇEKSELER NE İYİ OLUR AMA YOOOOOOOOOOOOOOK.MERAK ETME SANA KIZMADIIIIM.OK..ŞAKA DEDİİİM.hahahaaaa

nazmemoli
01-10-05, 10:33
BALOhttp://www.myehost.de/resim/images/8us59018.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php) http://www.myehost.de/resim/images/g8L59062.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)MEMOLİ ZEYNOO MUCK

nazmemoli
01-10-05, 10:35
AMAN NE KOMİK BUNLAR YAA
http://www.myehost.de/resim/images/mSS59294.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php) WALLA ÖLÜYORUM GÜLMEKTEN BAZEN DE AĞLIYORUM AMAhttp://www.myehost.de/resim/images/9dV59369.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)

nazmemoli
01-10-05, 10:39
GÜLSÜM AMA ASLINDA MELEK Bİ KADIN NERİMAN UĞUUR
http://www.myehost.de/resim/images/m0z59439.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)

nazmemoli
01-10-05, 10:41
KAVGA EDE EDE BİRBİRLERİNE AŞIK OLUYOORLAR YA
http://www.myehost.de/resim/images/Mw559642.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)

nazmemoli
01-10-05, 10:44
MEMOLİ ZEYNO HEP AYNI http://www.myehost.de/resim/images/FRP59770.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php) http://www.myehost.de/resim/images/TOr59792.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php) http://www.myehost.de/resim/images/QGI59854.jpg (http://www.myehost.de/resim/index.php)

tvrehberi
01-10-05, 11:59
bazen bakıyorum da aslında bazı sahneleri fln çok saçma ve yapmacıkmış ama yine de çok güzel bi diziydi.oldukça da uzun sürmüştü.ben en çok cem'i seviyodum..

zeliha26
01-10-05, 21:41
ya keşke istanbulda olup memolinin tiyatrosuna gitme fırsatımız olsaydı ama çok uzak ya adana :( istanbulda olan hayranları bizim yerimizede gitsinler bariii :(

nazmemoli
02-10-05, 16:50
KÖTÜ HABER VAAAAR DOSTLAAAAAR.......ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR MEMOLİYİ SEYRETÇÇÇÇÇEEEZ.RAMAZAN DİYE GICIK SERDAR ORTAÇ I KOYMUŞLAAAR YAAAAA.1 AY İZLEYEMİCEZ Y. H. YAAAAAAAAAA.SİNİR BU KANAL DE BAZAEEEEN.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF ARTIK 1 AY BENİM AĞZIMDAN GÜZEL LAFLAR BEKLEMEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN.OOF YAAA:mad: :mad: :mad:

nazmemoli
02-10-05, 16:52
NE DEMEK 1 AY YILAN HİKAYESİ YOK YA NE DEMEK YA DEMEK OOOOOOOOOOOOOF DELİRCEM PARALICAAAM ŞİMDİ HERYERİİİİİİ AALHIM SEN BANA SABIR VER YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA WALLA DELİRCEM OOF

1 AY BEN MEMOLİYİ GÖREMEZSEM NAPARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
:mad: :mad: :mad:

zeliha26
02-10-05, 19:58
hadi ya eminmisin sen olmadığına ramazanda belki saatini değiştirmişlerdir umarım 1 ay sonra tekrar yayınlarlar yani umarrııııııııııımmmmmmmmm :(

zırdeli
02-10-05, 20:05
bana kızmayın sakın ama benim açımdan çok ii oldu bu haber çekimleri izlemek için eve gelmeyi düşünüyorum. o yüzden yılan hikayesini kaçırıcam diye üzülüyodum. ama bu durumda tam bana göre bir drum doğmuş oldu :)

zeliha26
02-10-05, 20:10
canım pardon hangi çekimlerden bahsediyosun anlamadım ama üzülsekte yokmuş işte memoli bir müddet neyapalım canımız sağolsun sabreden derviş muradına ermiş :) bu arada belki memoli başka yerde çıkar karşımıza ;)

nazmemoli
02-10-05, 20:20
canım pardon hangi çekimlerden bahsediyosun anlamadım ama üzülsekte yokmuş işte memoli bir müddet neyapalım canımız sağolsun sabreden derviş muradına ermiş bu arada belki memoli başka yerde çıkar karşımıza

İNŞALLAH İNŞALLAH.AMA BEN DE ANLAMADIM NE ÇEKİMİ SEN İYİ MİSİN ZIRDELİİ NEYSEEE.DEMEK Kİ 1 AY BANA RAHAT YOOOK.HALA KENDİME GELEMEDİM YAAAA.OOOOOOOOOOOF OOOOOOOOOOOOOF.WALLA 10000000000000 KAT DAHA NEFRET ETTİM SERDAR ORTAÇ TAN SİNİR YAAAAAA..........POOPPPPPOOPPPPPPOOPF OOOOOOOOOOOOOOOF........İNŞALLAH 1 AY SÜRER YOKSA KANAL D BENDEN KORKSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUN !!!!!:mad: :mad: :mad:

nazmemoli
02-10-05, 20:22
bana kızmayın sakın ama benim açımdan çok ii oldu bu haber çekimleri izlemek için eve gelmeyi düşünüyorum. o yüzden yılan hikayesini kaçırıcam diye üzülüyodum. ama bu durumda tam bana göre bir drum doğmuş oldu :)

OLDU GÖZLERİM DOLDUUUUUUUUUUUU ZATEN HEP DOLU YAAA MEMOLİSİZLİİİK SUSUZLUK GİBİ BİŞEY BENİM YAAAA.ALLAHIM NE SUÇUM VARDI DA BANA BUNU GÖNDERİDN YAAA.SANKİ BAŞKA KANAL MI YOK SERDAR İÇİN YAAA......OOOFOFOFOFOOFOOFOFOFOFOFOFFFFFF.

nazmemoli
02-10-05, 20:23
hadi ya eminmisin sen olmadığına ramazanda belki saatini değiştirmişlerdir umarım 1 ay sonra tekrar yayınlarlar yani umarrııııııııııımmmmmmmmm

KEŞKE ÖYLE OLMASA YAAAA OOF OOFFF MALESEF EMİNİİİİİİİİİİİİİİİİM YAAA OOF OOF :( :( :(

zeliha26
02-10-05, 20:38
NAZMEMOLİ SIKMA CANINI BU KADAR YAA...KIZ SERDAR ORTAÇIN NE GÜNAHI VAR KANALD TABİ REYTİNG PEŞİNDE ONDAN MALESEF...HABERİN OLDUMU BİLMEM ESKİDEN MEMOLİ CHATTE HAYRANLARIYLA BULUŞMUŞ.. YA NE ŞANSLI İNSANLARMIŞ ONLAR KEŞKE BİZİMDE ÖYLE BİR FIRSATIMIZ OLSAYDI :( HA BİŞEY DAHA NEREDEN BULUYOSUN BU RESİMLERİ BENDE ONA İMRENİYORUM VALLA... :p

zırdeli
02-10-05, 20:42
hababam sınıfı 3,5'in çekimlerinden bahsediyorum. sabrsızlıktan ölmek üzeriyim. çok az kaldı başlamasına. her an başlıyabilir...

zeliha26
02-10-05, 20:45
Sen Neredesinki Nerede çekiliyo Film... Yaa çok şanslisin öyleyse Onu Canli Olarak Görmek Herşeye Bedel... :d

nazmemoli
02-10-05, 20:45
NAZMEMOLİ SIKMA CANINI BU KADAR YAA...KIZ SERDAR ORTAÇIN NE GÜNAHI VAR KANALD TABİ REYTİNG PEŞİNDE ONDAN MALESEF...HABERİN OLDUMU BİLMEM ESKİDEN MEMOLİ CHATTE HAYRANLARIYLA BULUŞMUŞ.. YA NE ŞANSLI İNSANLARMIŞ ONLAR KEŞKE BİZİMDE ÖYLE BİR FIRSATIMIZ OLSAYDI :( HA BİŞEY DAHA NEREDEN BULUYOSUN BU RESİMLERİ BENDE ONA İMRENİYORUM VALLA... :p

SERDARIN SUÇU KANAL DEYLE ANLAŞMASIIII....Bİ DE SERDAR BAŞKASI OLSA BU KADAR ÇÇOK KIZMAM YAAA............................AY NAPÇAM BEN ŞİMDİ YAAA.SANKİ İÇİMDEN BİŞEY KOPTU İÇİMDEN BİŞEY KAYBOLDU GİBİİ.2 SENEDİR BEN BÖYLEYDİM YAA.YILAN HİKAYESİNİ İLLK GÖRDÜĞÜMDE KALBİİİM KÜT KÜT AAATTI.YA BEN MEMOLİYE AŞIĞIIM YA HAYRANLIK FLN DEĞİİİL....KALBİM ONUN YA CANIMI İSTESELER VERİRİM ONUN İÇİİİN YAAA.HAYATIM O BENİM YEŞİL GÖZLÜÜM YAAAA.GÖZLERRİMİZ BİLE AYNIIII.................

nazmemoli
02-10-05, 20:47
Sen Neredesinki Nerede çekiliyo Film... Yaa çok şanslisin öyleyse Onu Canli Olarak Görmek Herşeye Bedel... :d

ANLAMADIM HALA AŞKIIIIIIIIIIIIIIM BENİM BASKELİ BEŞLER DİYE FİLM ÇEKİYOO ONU MU İZLİYOYAAA.SÜPER BİŞEY.......................:rolleyes: OOF OOF

zeliha26
02-10-05, 20:49
Sen çok Ciddisin Ya Ben Onu Anladim... Ama Iyi Deilki Bukadar Bağlanmak Yani Senin Için Tabi....ama Duygular Senin Kim Ne Diyebilirki... Nedeyim Allah Gönlüne Göre Versin ;)

zırdeli
02-10-05, 20:51
hayr. maskeli beşlerin çekimleri biteli10 günden fazla oldu. şimdi hababm sınıfı üç buçuk çekilicek...

nazmemoli
02-10-05, 21:04
hayr. maskeli beşlerin çekimleri biteli10 günden fazla oldu. şimdi hababm sınıfı üç buçuk çekilicek...

WALLA YÜCE RABBİM BENİ DUYUYOOR.FİLMİNE GİDERİM ARTIK NAPİİMMM.ONA DA ŞÜKÜÜÜR.WALLA İÇİM RAHATLADI GERÇEKTEEEEN......RESİM ÇEKERSİN DİMİ ZIRDELİİİİ.........HADİ YAP Bİ GÜZELLİK MUTLU ET ŞU AŞIĞII............YANİ ZELİHA AŞK OLSUN 1 AYDIR DİORUM YAAAAA AŞIĞIM DİYE CİDDİ OLMASAM O KADAR BÜYÜK LAFLAR EDEMİYİM YAAAAAA....................ONA DOKUNMADAM ÖLMİCEEEEEEEEEEEEEEEEM.BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN.... ................:p :p :p

zırdeli
02-10-05, 21:13
ya o zor iş. izin vermezler. üzgünüm

nazmemoli
02-10-05, 21:30
ya o zor iş. izin vermezler. üzgünüm

AY NEYSE SEN BULURSUN BELKİ EN AZINDAN GÖRÜYOSUN YA O BANA YETER YİNE DE WALLA.FİLMİNE GİTÇEM AMA....PAZARTESDİ GÜNÜ HABABAM SINIFI ASKERDE 1. BÖLÜMÜ VAAAR.NE GÜZEL İZLİCEEEM...............

purna
03-10-05, 07:39
memolı ıle zeynep bırbırlerını sev dıklerını soyledılermıydı

nehirrrr
03-10-05, 08:31
sen ne diyosun arkadasim.onlar hic direk birbirlerini sevdiklerini soyleyemedilerki inatlarindan:)

nazmemoli
03-10-05, 10:45
sen ne diyosun arkadasim.onlar hic direk birbirlerini sevdiklerini soyleyemedilerki inatlarindan:)

MALESEF 2 Sİ DE KEÇİ İNATLIII.AMA BENİM DE KEÇİ İNATIM TUTTU MUUUUU WALLA GEÇERİM HERŞEYİ ZATEN 1 AY BOYLE OLUCAAAAK..............KEÇİ İNATIM BAŞLICAK 1 AY SONUNDA EĞER TEKRAR YILAN HİKAYESİNİ VERİRLERSE İŞTE O ZAMAN KEÇİ İNATIM BİTİCEEEEEEEEEEEEEEK....

purna
03-10-05, 11:04
ama dugunde olan olmustu heralde

nehirrrr
03-10-05, 11:11
ama o zaman biraz gec kalmamislarmiydi purna cim

nehirrrr
03-10-05, 11:12
yinede seni seviyorum koylu kizi diyemedi memoli beyimiz ama o bolum superdi ya.cok aglamistim

zeliha26
03-10-05, 11:33
arkadaşlar sanırım yılan hikayesinin salı gününkü bölümüde zeynep' in vurulma sahnesi yani zeyno ölecek dizi bitecek..en azından geçici bir süreliğine izleyicilerin istediği olacak.....

nazmemoli
03-10-05, 11:50
arkadaşlar biri bana yardımcı olsun ben finali izleyememiştim sonra da kimseden duyamadım sonunu hatırlayan yazabilir mi acaba?

CEVABINI ALDIN MI BİLMEM AMA 1 AY SONRASINDA İZLEYEBİLİRSİİİİİİİİİİİİİİİİN.MALESEF 1 AY O 1 AY ŞİMDİ BANA 100000000000000000000000 ASIR GİBİ GELCEK AMA ......:( :( :(

nazmemoli
03-10-05, 14:15
Ya 30 Dk Kaldi Ya Başlasa Doya Doya Izlesem Son Kez Den önce Yaa:(

dizi_tirya
03-10-05, 14:36
bende finali mrk ediyorum.zeyno öldükten sonra ne oluyo ya.lütfen biri cvp yazsın.
seni çooook seviyorum memolii ve zeynooooooo....
çok harika bi diziydi ya.zeyno ve memolinin su yüzüne çıkmayan aşkları ve o gülmekten yiyip bitiren kavgaları.keşke meltem cumbul çıkmasaydı.bi ara sanem çelik yerine gelecek demişlerdi gazeteler.ama bence hiç iyi olmazdı en iyisi meltem cumbul onu yine mehmet ali alaborayla başrolu paylaştığı bi dizide görmek istiyorum.....

nazmemoli
03-10-05, 17:13
bende finali mrk ediyorum.zeyno öldükten sonra ne oluyo ya.lütfen biri cvp yazsın.
seni çooook seviyorum memolii ve zeynooooooo....
çok harika bi diziydi ya.zeyno ve memolinin su yüzüne çıkmayan aşkları ve o gülmekten yiyip bitiren kavgaları.keşke meltem cumbul çıkmasaydı.bi ara sanem çelik yerine gelecek demişlerdi gazeteler.ama bence hiç iyi olmazdı en iyisi meltem cumbul onu yine mehmet ali alaborayla başrolu paylaştığı bi dizide görmek istiyorum.....

CNM BENİM 1 AY SONRA İZLİCEZ İNŞALLAH İNŞALLAH GÖSTERİRSELER TABİİ.....HEPİMİZ DUA EDELİİM....:( :( :(

nazmemoli
03-10-05, 19:58
WALLA PEK İZLEDİM DİYEMEM.ÇÜNKÜ MEMOLİ VARKEN CANLISI ATV DE MALİNİN PRIGRAMINDA ORDA ONU İZLEDİİİM.AAAAH AAAAAY HİÇ VAZGEÇİMCEM ONU SEVMEKTEEEEN HİİİİİİİİÇ..:( :p :rolleyes:

sorenza
03-10-05, 20:37
buda benden çok tatlı çıkmış

http://img212.imageshack.us/img212/82/bscap0000pf.jpg

nazmemoli
04-10-05, 10:57
buda benden çok tatlı çıkmış

http://img212.imageshack.us/img212/82/bscap0000pf.jpg

AAAAY CANIM YA ÇOOOOOK SÜPER YAAA.BU ARADA SORENZA TŞŞKLEER.BENİ ÇOOOOK MUTLU ETTİN SAĞOL.BAŞKA VARSA EKSİK ETME OK....

sorenza
04-10-05, 12:24
Devam Ediyorum Ama Fazla yok elimde yelizciğimin videosundan çektim

http://img385.imageshack.us/img385/1825/memoli3fv.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/1144/memoli17wb.jpg

bu biraz ilginç bir resim oldu öyle yakaladım

http://img385.imageshack.us/img385/9932/memoli21vq.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/1103/memoli36yp.jpg

sorenza
04-10-05, 12:28
http://img385.imageshack.us/img385/4377/memoli47lk.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/5656/memoli57nf.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/887/memoli62rr.jpg

http://img385.imageshack.us/img385/618/memoli71ei.jpg

nazmemoli
04-10-05, 17:00
CANIM YA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SAĞOL BENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLU ETTİN GERÇEKTEEEN YAAAA.1 AYLIK HASRET BAŞLADI ARTIIK.UMARIM BU 1 AY SÜRER GEREÇKTEEEEEN........OOF YAAAA OOF...........BENİ YANLIZ BIRAKMAYIN LÜTFEN BU ZOR GÜNLERDDEEEE.....:mad: :( :(

dizi_tirya
04-10-05, 18:58
resimler süper olmuş.elinize sağlık.yılan hikayesini özlemle bekliyorum......

nazmemoli
04-10-05, 19:16
resimler süper olmuş.elinize sağlık.yılan hikayesini özlemle bekliyorum......

BELKİ Bİ DURUM VARMIIŞ..VAHŞİ GÜZELİ KOYABİLİRLER....KANAL D...AMA VAHŞİ GÜZELE VARIIM..:rolleyes: :mad: :(

nazmemoli
04-10-05, 19:21
DİKKAT DİKKAT

MEMET ALİ ALABORA KASIM AYINDA İNŞALLAH OLURSA YENİ BİR DİZİYLE KARŞIMIZA ÇIKABİLİRİİİİİİİİİİİİİİİİR....ALDIĞIM HABERLERE GÖRE HAZİRAN GECESİ 11 BÖLÜM SONRA THE AND OLABİLİİİİİİİR.O YÜZDEN MEMOLİNİN YENİ DİZİSİNİ KOYABİLİRLEEEER.İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH........Ç ÜNKÜ MEMOLİ YAĞMUR AJANSLA ANLAŞMIŞ GLB....BU HABERİ BİR ARKADAŞIM 2 AY ÖNCE BİR GAZETEDE OKUMUŞ.HERALDE ÇEKİMLER BAŞLAMIŞTIIIIIIR..İNŞALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

nazmemoli
04-10-05, 19:24
28 EKİM GÜNÜ BAŞROLLERİNİ MEMET ALİ ALABORA,ŞAFAK SEZER,VE DİĞERLİERİNİN PAYLAŞTIĞI MASKELİ BEŞLER ADLI FİLME BEKLİYORUUUUUUM.BEN MUTLAKA GİDİCEEM.BENCE SİZ DE GİDİN ÇOK KOMİK YA....

zeliha26
05-10-05, 12:31
Nazmemoli Sana Bir Müjdem Var Tabi Nekadar Müjde Olduğunu Bilemem.... Ama Uydu Anteninde Euro_d Diye Kanal Var Biz Normal Kanald De Yilan Hikayesini Izlerken Euro _d De Tekrarlarini Veriyodu Yani Aşaği Yukari Ayni Saatte.... Bide O Daha Eski Bölümlerde üstelik. Bölüm 17 Gibi... Bugün Bakacam Ben Eğer Oda Serdar Ortaçi Vermezse Haber Ederim Sana Sende Umarim Bir Yerlerden Uydu Anteni Olan Birini Bulup Izlersin :)

nazmemoli
05-10-05, 13:39
Nazmemoli Sana Bir Müjdem Var Tabi Nekadar Müjde Olduğunu Bilemem.... Ama Uydu Anteninde Euro_d Diye Kanal Var Biz Normal Kanald De Yilan Hikayesini Izlerken Euro _d De Tekrarlarini Veriyodu Yani Aşaği Yukari Ayni Saatte.... Bide O Daha Eski Bölümlerde üstelik. Bölüm 17 Gibi... Bugün Bakacam Ben Eğer Oda Serdar Ortaçi Vermezse Haber Ederim Sana Sende Umarim Bir Yerlerden Uydu Anteni Olan Birini Bulup Izlersin :)

NE UYDUSU NE UYDUSU UYDUNUN EN HARİKASI VAAAAAAAAAR...WALLA SÜPERSİN YAAAA İNŞALLAH O DA VERMEZ BU PROGRAMI İNŞALLAAAHHHH.......DAHA İYİ ESKİ BÖLÜMLERİ OLDUĞU WALLA HİÇ ABARTAMADAN SÖYLÜYORUM Kİİİ 1 TANE BÖLÜMÜNÜ 50 DEFA İZLERİM MEMOLİ İÇİN CANIMI BİLE VERİRİM DE NEYSE BURDA PEK KONUŞULACAK KONU DEĞİL YİNE DE SAĞOL ZELİHA:p :p

nazmemoli
05-10-05, 14:49
MALESEEEF EURO D DE YOK ORAyı DA VİRÜSLEMİŞ.....MÜBAREK GÜNDE TÖBE TÖBE.............NAPÇAZ ARTIIIIK.YENİ FİLMİNE GİTÇWEZ YENİ DİZİSİNİ SEYRETÇEZ:( :( :(

zeliha26
05-10-05, 15:07
canım benim kusura bakma evet malesef serdar ortaçın programı oradada gösteriliyo... ama hayırlısı üzme sen canını... filmlerinden bizide haberdar etmeyi unutma.....hayırlı ramazanlar herkese :D

nazmemoli
05-10-05, 15:23
canım benim kusura bakma evet malesef serdar ortaçın programı oradada gösteriliyo... ama hayırlısı üzme sen canını... filmlerinden bizide haberdar etmeyi unutma.....hayırlı ramazanlar herkese :D

NE KUSURU CANIM YA ZATEN ESKİSİ KADAR ÜZÜLMÜYORUM ARTIK.NASIL OLSA YANİ FİLMİ HATTA 2 FİLMİ DİZİSİ VAR...:rolleyes: :rolleyes: :(

sorenza
06-10-05, 14:24
http://img5.imageshack.us/img5/2261/a0sf.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/9438/a16oq.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/3893/a23ol.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8348/a36gx.jpg

sorenza
06-10-05, 14:26
http://img5.imageshack.us/img5/4430/a47vi.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/7462/a58ip.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/5156/a61em.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8964/a72lh.jpg

sorenza
06-10-05, 14:27
http://img5.imageshack.us/img5/5355/a83wr.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8467/a94jd.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/5108/a100jv.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8309/a115vp.jpg

sorenza
06-10-05, 14:29
http://img5.imageshack.us/img5/2550/a120kb.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/1989/a134il.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/2409/a142el.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8097/a152zc.jpg

sorenza
06-10-05, 14:30
http://img5.imageshack.us/img5/64/a165ai.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/6808/a177pc.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/8426/a188ys.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/9779/a193qd.jpg

sorenza
06-10-05, 14:32
http://img5.imageshack.us/img5/1774/a203ez.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/5025/a216ti.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/9324/a220wz.jpg

http://img5.imageshack.us/img5/6359/a238up.jpg

dizi_tirya
06-10-05, 15:12
resimler süper.yılan hikayesini sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................ .......

nazmemoli
06-10-05, 15:49
SORENZA SÜPERSİİİİİİİİİN SEEEEN HAYATIMSIZ BU GÜNLERİMDE İYİ GELİYOR BUNLAR YAAA sağol çok sağool....aaah aaah Bİ 28 EKİM GELSE KEŞKE BİR GELSEEEEE

28 EKİM 28 EKİM 28 EKİM gel artık yaaa geeeeeeeeeeeeeeeeeeel

oznurum
06-10-05, 16:24
arkadaşlar derryanın resmini çeken varmı yaa...şu başlarken gösteriyodu yaa..o resmii

zeliha26
07-10-05, 13:11
merhabalar arkadaşlar... umarım hepiniz iyisinizdir...nazmemoli sen nasılsın durumlar nasıl?..bak sana bişey daha diyecem hafta içi saat 14.00 gibi kara melek var dizitv de onu izlesene..gerçi dizide memolinin rolü küçük ama :p olsun... memolinin hasretine biraz su serpmiş olursun belki...

nazmemoli
07-10-05, 15:21
merhabalar arkadaşlar... umarım hepiniz iyisinizdir...nazmemoli sen nasılsın durumlar nasıl?..bak sana bişey daha diyecem hafta içi saat 14.00 gibi kara melek var dizitv de onu izlesene..gerçi dizide memolinin rolü küçük ama :p olsun... memolinin hasretine biraz su serpmiş olursun belki...

iyiyim işte ya nasıl olayım hep aynıyım zelihacım....kara meleği biliyorum ama sonuçta adı üstünde kara melek vaaar...hem ben o saatte bazen meşgul oluyorum 28 ekime kadar dayanıyorum işte hasretime resimlerle su serpiyoruummm.ama yine de iyiyim.zaten bir insanı ne kadar özlersen sevgin de o kadar artrmııııış.onu daha çok sevmeye başladıııııııııııııııııııııııııııııım..gözümde tutuyooor walla........

zeliha26
07-10-05, 20:39
iyi olduğuna sevindim nazmemoli :) şu andada formdasın sanırım...dizilerden tabiki yılan hikayesinden sonra izlediğin beğendiğin yokmu hiç merak ettim :confused:

nazmemoli
08-10-05, 09:18
iyi olduğuna sevindim nazmemoli :) şu andada formdasın sanırım...dizilerden tabiki yılan hikayesinden sonra izlediğin beğendiğin yokmu hiç merak ettim :confused:

var tabi ama yılan hikayesi benim için en büyüktür.ondan başka dizi tanımam.....eeee nasıl olsa dizide aşkım vaaaar

DUYGU1937
10-10-05, 18:34
nazzzzzcım sana özel msjdan ulaşmaya çalıştımda geldimi bilmiormm msn in warsa bni kaydedrmsn parisiangirl15@msn.com memoli ile ilgli knuşşmk istynlerde kaydetsn lütfen ŞU AN HABABAM SNIFI WARR ONU İZLEDİİNİZE EMİNİMMM:=))))

nazmemoli
11-10-05, 11:32
nazzzzzcım sana özel msjdan ulaşmaya çalıştımda geldimi bilmiormm msn in warsa bni kaydedrmsn parisiangirl15@msn.com memoli ile ilgli knuşşmk istynlerde kaydetsn lütfen ŞU AN HABABAM SNIFI WARR ONU İZLEDİİNİZE EMİNİMMM:=))))

walla hiiiiiiiç bişey anlamadın ama benim msn yok hotmail var yani sonun hotmail olması gerekiyooor...o yüzden seni ekleyemedim sen bi dene istersen sana özelle gönderirim adresimi:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

DUYGU1937
11-10-05, 14:53
yok cnm yok lazım diilki msn hotmail aynıı sen bana bi yazarmsn mailini burdan okuyamadımm ya bilg. kafayı yedii

nazmemoli
11-10-05, 15:38
aaaaaaaah aaaaaaaaaaah walla kafayı yicem ya artık başla aşkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııım seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooook özledim yaaa nolursun başlatın bu diziyi yaa sinirsin sen kanal d sanki serdar ortaç benim aşkımdan daha mı önemli yaaaaa.....
başla artık yılan hikayem başla
seni çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ok seviyorum beeeee kafayı yicem burdaaaaa 28 ekimi beklemicem beeeeeeeeeeeeen çık bi tv ye çıııııııııııııık göreyim o güzel yüzünü o güzeller güzeli iyilik dolu kalbini göreyim sevdiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii göreyiiiiiiiiiiiim aşkımı

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ÇIK ARTIK TV YE BENİ SENSİİİZ BIRAKMA LÜTFEEEEEEEEEEEN

BENİ SUSUZ EKMEĞİMSİZ BIRAKMA SEN BENİN HERŞEYİMSİN AŞKIM EKMEĞİM SUYUM BENİ YAŞATAN SENSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!

purna
12-10-05, 08:47
serdar var suan ama bıtınce yayınlanır kesın bılemem artık

nazmemoli
12-10-05, 11:36
esen varya sen sen iğrençsib biliyo musun uyuzsun sen hem de en önde gideni ya uyuz kanal ddddddddddddddddddddddddd insan aşkımı nasıl alırlar yaaaaa .... kanal d sinir şeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyler....walla ben kanal d nin yayın yönetmeni olsam bütün gün yh verdirirm yaa gündüz kuşanaaaaaaa.

aşkım aşkım aşkım seni çoooooooooooooooooooook seviyorum az kaldı 28 ekime bekl beniii

I love you aşkııııııııııııııııııııııııııııım

te amooooooooo,,amo teee hangi dil istersen sana seni seviyorum deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii im...

purna
12-10-05, 12:13
sabaha dogru yayınlasalar keske vahsı guzel bıttımı bılmıyorum ama onun yerıne yılan hıkayesını yayınlayabılırler

nazmemoli
12-10-05, 20:46
sabaha dogru yayınlasalar keske vahsı guzel bıttımı bılmıyorum ama onun yerıne yılan hıkayesını yayınlayabılırler

24 saat izlerim de sabah olmasın akşam daha iyiiiiiiiiiii.......iyi neyseee

nazmemoli
12-10-05, 20:54
MEMOLİ MARŞI (aşkından sana olan aşkı için)

AŞKIM BİTANEM
SEVGİLİM SEVGİM
TUZUM HERŞEYİM
SENSİN BİRTEK SENSİN

DUY BENİ UZAKLARDAN
OKŞA BENİ YAKINDAN
BAK BANA O
O GÜZEL GÖZLERİNDEN
ÖP BENİ O BALLI DUDAKLARINDAN

SEVGİMİ SANA NASIL HAYKIRAYIM
OLSUN BEN SANA DEĞİL
TÜM DÜYAYA DERİM HAYKIRIRIM
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM AŞKIM

SEVDAN BENİ KÖR ETTİ
AYAĞIMI YERDEN KESTİ
BEN SANA 6 YILDIR AŞIĞIM
AŞKIN BENİ DELİ DİVANE ETTİ

SANA OLSUN CANIM FEDA
NE İSTERSEN VERİRİM SANA
KALBİMİ ÇALDIN BENDEN
DEDİM YA OLSUN SANA
BİN KERE HERŞEYİM FEDA

SENİ SEVİYORUM DEMEK
SANA AŞIĞIM DEMEK
ÇOK ZOR BE AŞKIM
KALBİM YANIYOR BENİM

İÇİM KAN AĞLIYOR
SANA SESLENİYORUM
SENİ CANIMDAN ÇOK
HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM

ÇAKIL85
16-10-05, 13:32
adamin biri=atesiniz var mi?(sigara yakacaktir)
bayram=var yada yok,sanane be kardesim.bide hesap verecez..

yilan hikayesi

ÇAKIL85
16-10-05, 14:43
belgin=zeynoyla anlastiniz mi?
memoli=anlastik anlastik.benim durumum düzelince en kisa zamanda zeynoyu yanima aldircam.ah bu almanyaya giderken söyleniyordi dimi?....

Dilan86
16-10-05, 16:26
diziyi büyük hayranlikla izliyordum resmen yilan hikayesine dönmütü olaylar bir ara. ama sonunu pek begenmemistim cünkü cok acele gelmisti ve önemli olan cogu kisi pat diye ölmüs veya öldürülmüstü...

wolfgolf
17-10-05, 02:37
iyi geceler ben yeniyim ve size bisey sormak ıstıyorum
yılan hikayesinde belgin adındaki karakter gercekteki belgin dorugu mu canlandırıyodu? hemen cevap yazarsan sevınırım

nazmemoli
17-10-05, 12:34
iyi geceler ben yeniyim ve size bisey sormak ıstıyorum
yılan hikayesinde belgin adındaki karakter gercekteki belgin dorugu mu canlandırıyodu? hemen cevap yazarsan sevınırım

belgin doruk yerine evt ama gerçek ismi AYTEN GÖKÇER en güzel gözlü kadııın..hayatında yaptığı en iyi şey YILAN HİKAYESİydi....zeynonun yerinde olmak için herşeyi göze alırdım...

nazmemoli
17-10-05, 12:37
belgin=zeynoyla anlastiniz mi?
memoli=anlastik anlastik.benim durumum düzelince en kisa zamanda zeynoyu yanima aldircam.ah bu almanyaya giderken söyleniyordi dimi?....

walla aşkım benim memolim böyle bişy demedi....hiiiç hatırlamıyorum hakketen....zaten böyle bişey dese de çok saçma olur...uydurmadır yani..

purna
17-10-05, 13:30
sen demekki baska bır dızı ıle karıstırdın hç böyle bisey olmadı cunkı

ÇAKIL85
17-10-05, 16:21
tabikide baska bir diziyle karistirmadim!
belgin abla baska bir sey için zeynoyla anlastiniz mi demisti memolide dalga geçmisti.saka yaniiii
siz hatirlayamadiniz galiba.ama vardi böyle bir replik

zırdeli
17-10-05, 16:27
hiç almanyaya giden olmadı

ÇAKIL85
17-10-05, 16:40
zaten tabikide almanyaya giden olmayacak
hani hep derler ya almanyaya gideyim maddi olarak durumum düzelsin,sonra seni de aldircam yanima diye.öyle bir söz vardir,bilmiyormusunu?
memolide bölümlerden birinde böyle söyleyerek bu durumla dalga geçmisti.espri!!!
artik umarim anlamisinizdir....

nazmemoli
17-10-05, 20:10
zaten tabikide almanyaya giden olmayacak
hani hep derler ya almanyaya gideyim maddi olarak durumum düzelsin,sonra seni de aldircam yanima diye.öyle bir söz vardir,bilmiyormusunu?
memolide bölümlerden birinde böyle söyleyerek bu durumla dalga geçmisti.espri!!!
artik umarim anlamisinizdir....

hahhaaa hiç böyle bişey denmediii neyse karıştırdın heralde..uzatmaya gerek yok cnmm..

ÇAKIL85
17-10-05, 22:15
hahhaaa hiç böyle bişey denmediii neyse karıştırdın heralde..uzatmaya gerek yok cnmm..
offff anlamiyorsun galiba yada izleyememisin iyi.bundan sonra daha dikkatli izlersen görürsün.herhalde olmayan bir repligi yazacak degilim.bence sen uzatma artik!!!!!!!!!!!

nazmemoli
18-10-05, 11:33
offff anlamiyorsun galiba yada izleyememisin iyi.bundan sonra daha dikkatli izlersen görürsün.herhalde olmayan bir repligi yazacak degilim.bence sen uzatma artik!!!!!!!!!!!

uzatan ben değilim lütfen sözlerine dikkat et sen de...insanlık namına...neyse ben yine insanlık için senin yazdığın doğrudur diyeyiim....elien s...

nazmemoli
20-10-05, 18:03
aaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaah başla artık başlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bin parçayın hasretinleeeeeeeeeeeeeeee geeeeeeeeeeeel artık dayanamıyorum sensizliğeeeeeeeeee gel artık geeeeeeeeeel eeeeeey sevgiliiiiiiiiiiiiiiiiii geeeeeeeeeeeeeeeeel..mahrum bıraktın beni kendinden o güzel gözlerinden sensiz yaşam yoooooooooooooooook yooooooooook sensiz ben yaşayan ölüyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm geeeeeeeel artıııııııııııııııııııııık....sensiz yaşamak bana haraaaaaaaaaaaaaam ....geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeel

FATOŞ
22-10-05, 10:10
eeee memoli sende gel artık üzme daha nazcığımı da uşağum :rolleyes:

nazmemoli
22-10-05, 10:20
eeee memoli sende gel artık üzme daha nazcığımı da uşağum :rolleyes:
aaaaaah aaaaaaaah 1 hafta kaldı yaaa..geçse walla rüyamda gördüm yh başlıcakmış yani rüyamda öyleydi.inşallaaaaaaaaaaaaaaaah gerçek olur inş...:confused: :confused: :confused:

nazmemoli
25-10-05, 17:41
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

kanal d aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....şükür aklın başına geldii.....tüm yh izlyeneler artık 15.10 da yılan hikayesi vaaaaaaaaaar izleyiiiiiiin..aaah aaaaaah uyumuşum ben uyumuşuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu zamana kadar...yarın ilk işim aşkımı izlemek olucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak..lütfn resim çekiiiiiiiiiiiin...izleyiiiiiiiiiin...euro d den 14.20 de erken izlemek daha iyiii ilk önce euro d den izlerim sonra kanal d den tekrar izlerim.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah aşkıııııııııııııııııııııııııııııım ben seni göremediiiiiiiiiiiiiim..aaaaaaaaaaaaah beni affetttttttttttt....izlicem seni.....görcem o güzel yüzünü o güzeller güzeli gözlerini............senin gibi yeşil yoooooooook..bi sende var bi de ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....başka kimsede öyle güzel maviye bakan yeşil yooooooooooooooooooooook.....ikimizden başka yakışan ikimizden başka birbirini seven yoooooooooooooooooook...ah bitaneeeeeeeeem aaaaaaah sen benim ciğerimsiiiiiiiiiiiiin.....aşkııııııııııım bekle beni....yine televizyonu öpiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem sen diye ama olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...bitANEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM...HAYATIM
BENİİİİİİİİİİİİİİM...BEKLE BENİ BEKLE AŞKIN GELİYOOOOOOOOOOR....

purna
25-10-05, 17:47
euro d mı kaNALD MI

gok_ce
25-10-05, 21:57
benim bildiğim kadarıyla euro d

gok_ce
25-10-05, 21:58
gerçi ben yne izleyemicem çünkü okuldayım:(:(:(:(:(:(:(

purna
26-10-05, 10:41
bugun kanal d de baslıyor ısallah yenıdn baslatmazlar kaldıgı yerden baslar

volvox
26-10-05, 15:42

Bugün kanald deki tekrarına çok kısa bir süre baktım tam da o diyaloğun geçtiği sahneye denk geldim Çakıl85 doğru hatırlamışsın.Bu sözler nerdeyse birebir geçti dizide.Tebrik ederim gerçekten.

nazmemoli
26-10-05, 15:49
unutmuşum ya...iyiki de bişey dedik herkese battı...

nazmemoli
26-10-05, 15:53
Bugün kanald deki tekrarına çok kısa bir süre baktım tam da o diyaloğun geçtiği sahneye denk geldim Çakıl85 doğru hatırlamışsın.Bu sözler nerdeyse birebir geçti dizide.Tebrik ederim gerçekten.
haaa bu arada rahatsız oldum lütfen benim alıntımı siler misin hiiiiiiiiiiç hoş değil...lütfen düzenle mesajını ve sadece kendini yaz...benim cevabıma verme öyle bir daha...:mad: :mad: :mad: lütfen sil...:mad:

HilalRuhi
26-10-05, 16:22
ya askim memolii

nazmemoli
26-10-05, 16:41
ya askim memolii

öhöö höhööö hehheaa ruhi nolcak kıss..geliyolar soldan soldan bana...

nazmemoli
26-10-05, 16:42
AŞKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM

!!!!SENİ BENDEN BAŞKASI BENİM SEVDİĞİM KADAR SEVEMEZ!!!!!!!!

1907
28-10-05, 19:47
Normalde yayınlandığı zamanlarda da seyrediyordum şimdi tekrarlarına denk gelirsem bakıyorum. Çok eğlenceliydi gerçekten. Memoli-Cem diyalogları, köylü kızıyla Memoli'nin maceraları, Rambo Berk ve annesi:D, Cem'in Derya'ya olan komik aşkı ve daha bir çok sahne hafızamdan silinmeyecek. Dizinin jenerik müziği de çok hoştu.;)

nazmemoli
30-10-05, 20:19
oooof ooof özlemişim be...aaah aaaaah aşkım benim sanki daha da çok yakışıklı olmuşsun bu bölümlerinde...walla diceğin kelimeni bile ben senden önce diyorum.takır takır sanki 1 ay boyunca ezberlemişim senaryoyu...

nehirrrr
02-11-05, 04:16
sevgili nazmemoli arkadasim sana yillardir arayipta bulamadigim bisey sorucam; en iyi sen bilirsin diy dusundum:)hani memoliyle zeyno kizkulesinde dans ediyolardi savas ayda konuk olmustu o bolumde.memoliyle zeyno dans ederlerken savas ayda akordiyonla hem bi sarki caliyo hemde soyluyodu icinde 'gelincik' filan geciyo. 'seviyorum demedin omrunde bir kerecik' filan diyo.ben bu sarkkiya ta o zamanlardan bayilmistim ama ne sozlerini nede sarkinin kendisini ic kimse bilmiyo, belkide ben anlatamiyorum.eger sen hatirliyosan lutfen bana yardimci olurmusun?

DUYGU1937
02-11-05, 18:47
AHHH AHHH bn geçen cumartesi maskeli beşlerden çıktım ve sete gittim çamlıca kz lisesinee..tanıştm..elinide tuttum 10 dkk konuştm öptm sarıldım kaç kere we telefonunuda werdi bnmkinide bilio 3 gündür hep yanına gidiorm ..gerçekten çok iyi bir insan...YAA Bİ İNSAN BU KADARMI İİ OLABİLR ONA YAZDIIM MEKTBUMU WERDİM SETTEYDİ GECE YARISI GELDİİMİ DUYUNCA SETİ BIRAKTI GELDİİİ YAAA O KADAR MUTLUYUMMKİİ CUMA GÜNÜ GENE GİDİCEM İNŞALLAH ZİYARETE...!!!:):)(L)

ÇAKIL85
02-11-05, 19:20
sevgili nazmemoli arkadasim sana yillardir arayipta bulamadigim bisey sorucam; en iyi sen bilirsin diy dusundum:)hani memoliyle zeyno kizkulesinde dans ediyolardi savas ayda konuk olmustu o bolumde.memoliyle zeyno dans ederlerken savas ayda akordiyonla hem bi sarki caliyo hemde soyluyodu icinde 'gelincik' filan geciyo. 'seviyorum demedin omrunde bir kerecik' filan diyo.ben bu sarkkiya ta o zamanlardan bayilmistim ama ne sozlerini nede sarkinin kendisini ic kimse bilmiyo, belkide ben anlatamiyorum.eger sen hatirliyosan lutfen bana yardimci olurmusun?
gelincik çilgin askim yanardagim gelincik
seviyorum demedin ömründe bir kerecik
süphe dolu kalbimde bir sizisin incecik
bu nasil bilmecedir açiklasan olmaz mi?
daha mi kahrolayim ben
bunca çektigim az mi?
seviyorum demedin ömründe bir kerecik...
sözleri böyle...
müzigi içinde beyaz gelincik müzikleri forumuna bak :p

ÇAKIL85
02-11-05, 19:25
AHHH AHHH bn geçen cumartesi maskeli beşlerden çıktım ve sete gittim çamlıca kz lisesinee..tanıştm..elinide tuttum 10 dkk konuştm öptm sarıldım kaç kere we telefonunuda werdi bnmkinide bilio 3 gündür hep yanına gidiorm ..gerçekten çok iyi bir insan...YAA Bİ İNSAN BU KADARMI İİ OLABİLR ONA YAZDIIM MEKTBUMU WERDİM SETTEYDİ GECE YARISI GELDİİMİ DUYUNCA SETİ BIRAKTI GELDİİİ YAAA O KADAR MUTLUYUMMKİİ CUMA GÜNÜ GENE GİDİCEM İNŞALLAH ZİYARETE...!!!:):)(L)
çok sevindim senin adina :D
bende tanismistim.evet çok tatli ve çok sicakkanli bir insan ;) hiç kendini begenmis biri degil

DUYGU1937
03-11-05, 09:22
BNDE BENDE WE YARIN YİNE ZİYARETNE GİDİCEM UMARIm bu sefer dilimi yutmam yani konuşurken bu sefer isticem mailini fln ayy çokk ii biri cnm ya....okulda hocama anlatıodum memet aliye gittim cmrtesi pazrtesi çarşmba cumada gtcm dedim .ne bu kız millet bayram die türbe ziyareti filan yapar sen memet ali m.ali dedi:D:D:D

Kubra1907
03-11-05, 15:16
yilan hikayesini kim unutabilirki (izliyenler)
o dizi ye ben hastaydim zeyno ôldù zaman nasil agladimi bi ben bilirim..
eski bolumleri tekrar oynuyo ama artik okul yuzunden izliyemicem :(
o dizi sanki bi gercekti keske tekrar baslasa meltem cumbul mehmet ali alabora olsa.. nerde o gùnler nerde !!

nehirrrr
04-11-05, 06:15
gelincik çilgin askim yanardagim gelincik
bu nasil bilmecedir açiklasan olmaz mi?
daha mi kahrolayim ben
bunca çektigim az mi?
seviyorum demedin ömründe bir kerecik...
sözleri böyle...
müzigi içinde beyaz gelincik müzikleri forumuna bak :p
ayyyyyyyyyyy inanmiyorum ya cooook tesekkur ederim.ben bu sarkiyi yillardir ariyorum ya.sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim cok sagol

nazmemoli
04-11-05, 11:15
yilan hikayesini kim unutabilirki (izliyenler)
o dizi ye ben hastaydim zeyno ôldù zaman nasil agladimi bi ben bilirim..
eski bolumleri tekrar oynuyo ama artik okul yuzunden izliyemicem :(
o dizi sanki bi gercekti keske tekrar baslasa meltem cumbul mehmet ali alabora olsa.. nerde o gùnler nerde !!

nerdeeee arkadaşım yok işte...en azından yine aynı projede olsalar harika olur ya....

Kubra1907
04-11-05, 17:54
nerdeeee arkadaşım yok işte...en azından yine aynı projede olsalar harika olur ya....

Ya gerçektende super olurdu
ama meltem cumbulu hiç bi yerde goremiyoruz zaten
mehmet ali alabora ise hababam sinifinda rol aliyo
bilmemki arkadasim
keske bi firsat olsada harika bi dizi daha baslasa..

ÇAKIL85
04-11-05, 17:58
ayyyyyyyyyyy inanmiyorum ya cooook tesekkur ederim.ben bu sarkiyi yillardir ariyorum ya.sana ne kadar tesekkur etsem az arkadasim cok sagol
rica ederim :D

zehra1053
04-11-05, 19:24
ya ben bu siteye yeni katıldım memoli hayranıyım gözlerine bayılıyorum ya nazmemoli kızma ama bende memoliye aşığım :cool:

nazmemoli
04-11-05, 20:13
ya ben bu siteye yeni katıldım memoli hayranıyım gözlerine bayılıyorum ya nazmemoli kızma ama bende memoliye aşığım :cool:

yoook canım niye kızayım ki...zaten o sadece b.hehheee....o.b.b.s. onun gözleri benim gibi ztn.walla aynıdır...resmen aynı...

zehra1053
04-11-05, 20:19
bende memolinin resimleri var ama nasıl buraya yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız memnun olurum
:cool:

nazmemoli
04-11-05, 20:25
bende memolinin resimleri var ama nasıl buraya yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız memnun olurum
:cool:

www.imageshack.us (http://www.imageshack.us) diye bir site var.oraya resim ekleyip o resmi de kopyalıyosun...buraya yapıştıurıyosun..

zehra1053
04-11-05, 20:29
www.imageshack.us (http://www.imageshack.us) diye bir site var.oraya resim ekleyip o resmi de kopyalıyosun...buraya yapıştıurıyosun..
sağol teşekkürler en kısa zamanda yüklerim :cool:

nazmemoli
04-11-05, 21:03
sağol teşekkürler en kısa zamanda yüklerim :cool:

ben de yaklaşık en az yılan hikayesinden 436,memoliden de yani m.a. alabora dan aşkımdan 326 tane resmi var......buraya eklemem çok zor olur dşye eklemiyorum...ya unuttum...6 senedir arıyorum resimlerini 300 den de fazla posterleri kartları fln bi de cd lerde d e5 tane cd var onda da baya çooooooooooook resmi var....yani şöyle dersek ki toplam m.aaliye ait neler var dersek 1000 i geçer hiç abartmadan.......AŞKIM İÇİN CANIMI VERİRİM......YEŞİL GÖZLÜM...

zehra1053
04-11-05, 21:09
bendede baya posterleri var internette sadece onun resimlerini hayatını araştırıyorum doğduğu tarihten en sevdiği hayvana kadar hepsini biliyorum onun için herşeyden vaz geçe bilirim hayranlık değil bu ona aşığım :D

nazmemoli
04-11-05, 21:17
yani buna da hayranlık diyenin aklına şaşayım ben...

zehra1053
04-11-05, 21:24
dedimyaa hayranlık değil zaten aşk bayılıyorumya aşk bile az kalır teşke gerçektede görsem :cool:

nazmemoli
06-11-05, 10:03
YEŞİL GÖZLÜM BENİM AŞKIM,HAYATIM,HERŞEYİM,CANIIIIIIIIIIIM

zehra1053
07-11-05, 14:50
aşkımya bayılıyorum gözlerine seni seviyorum memoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :cool:

zehra1053
09-11-05, 06:42
ya arkadaşlar ben resimleri yapamadım çok istiyorum ama olmuyor beceremedim özür :confused: :confused: :confused:

purna
09-11-05, 07:14
dunki bölümü izliyen varmı cok guzeldı agla agla helak oldum bıraz

nazmemoli
09-11-05, 12:31
bu akşam daha güzel bi bölümü var.zeyno ölecek...ben gerçekten ağlamıştım ilk seyrettiğimde.ama zeynoyu kim vurcaktı ki.sanırım ya köylülerden biri ya da ya gülsüm ün adamları ya kürşatın ama kesinlikle köyden vuruyolar.tam vurulduğunda memoli hemen koşuyo daha zeyno yere düşmeden erkan belinden tutarken memoli de sandalyelerin üstünden atlayıp zeynoyu kucaklıyo.-zeyno zeyno ölme ölme zeyno diyo.zeyno da bikaç bişey daha diyo...ama maalesef kalbine söz geçirip memolinin yanında kalsaydı ölmicekti.ama köyü için memoiden daha az sevdiği adamla evlendi.canını verdi kısacası.işte bir resim zeynonun öldüğü anda..

http://img8.imageshack.us/img8/7779/0424060012ne.jpg (http://imageshack.us) memol
i hemen yanında.erkan almış zeynoyu memoli de şaşkın bir durumda.

purna
09-11-05, 12:40
bugun nolur bılmıyorum ben dun basladım aglamaya