Tüm Versiyonu Göster : Milli Takım ANA Sponsoru (TTNET)
http://img233.imageshack.us/img233/8995/195071po3.jpg (http://imageshack.us)
EURO 2008 heyecanı yaşayan Millilerimiz ‘Ana sponsor’ reklamıyla büyük sürpriz yaşadı2 Haziran 2008 11:57Avrupa Şampiyonası heyecanı yaşayan Millilerimiz ‘Ana sponsor’ reklamıyla büyük sürpriz yaşadı. Annelerin giyim tarzı ve içten tavırları ‘Türkiye fotoğrafı’nı oluşturdu
Brezilya'dan İngiltere’ye, Sivas’tan İzmir’e dünyanın dört bir yanında top koşturan A Milli Takım futbolcuları Euro 2008 Avrupa Şampiyonası elemeleri için İsviçre’de... Futbolculara en büyük moral ise annelerinin oynadığı reklam filmiyle geldi. TT NET’in ‘Bir Ana Sponsor Filmi’ adlı reklamında buluşan anneler, tıpkı evlatları gibi bir ‘takım’ havasında rollerini oynadı.
‘EL ELE KENETLENDİK’
İlk kez tanışma fırsatı bulan Karadenizli, Hataylı, İzmirli, İngiliz ve Brezilyalı anneler kısa sürede kaynaştı. Sık sık buluşmak üzere sözleşen anneler, reklamın Avrupa Şampiyonası öncesi çocuklarına en büyük morali sağlayacağına inandıklarını söyledi.
Semih Şentürk’ün annesi Rabiye Şentürk: Tam bir Ana Milli Takım olduk. El ele tutuşup ‘Türkiye’ diye bağırdık. Oğlum ‘Çok heyecanlanmışsın anneciğim’ dedi.
Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan: Mutluluğu ve gururu bir arada yaşadım. Çok güzel kaynaştık. Artık telefonlaşmaya başladık, mutlaka görüşeceğiz. MSN’de görüştüğüm oğlum filmi çok beğendiğini söyledi. Keşke devamı çekilse.
Ayhan Akman’ın annesi Ayşe Akman: Diğer annelerle çocuklarımızı konuştuk. ‘Yine toplanıp bir çay içelim’ dedik. Oğullarımız Allah’a emanet, inşallah kazanırlar.
Emre Aşık’ın annesi Hilmiye Aşık: Çok duygulandım. Çocuklarımızın büyük bir başarıyla döneceğine inanıyorum. Mehmet Aurelio’nun annesi Lucia da bir Türk gibiydi.
BU MORAL iYi GELDi
İsviçre'de kampta oldukları için reklamı videodan izleyen milli futbolcular çok duygulandıklarını söyledi. Semih Şentürk ‘Reklam bize büyük bir cesaret verdi. Çok heyecanlandım. Onların ve tüm annelerin övgülerine layık olmaya çalışacağız’ dedi. Ayhan Akman da ‘Mutluluğumu anlatamam. Büyük bir şampiyonada bize verilecek en büyük moral buydu. Bu güveni boşa çıkarmayacağız’ diye konuştu.
Reklamda oynayan anneler çocuklarına övgüler yağdırdı:
Fadime Boral: Vallahi size bir şey söyleyeyim mi benim Uğur’um iyi oynasın kazanır bizim takım.
Rabiye Şentürk: Oğlum diye söylemiyorum, Atarsa Semih atar golleri.
Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni.
Lucia Aurelio: Mehmet, orta saha iyi oyun... Türkiye şampiyon.
Nilüfer Karadeniz: Hanımlar Gökdeniz’imin Rusya’da neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz.
Leyla Demirel: Volkan’ıma kim gol atabilir ki, panterdir benim evladım.
Melek Zengin: Tolgam kedi mi ki sizinkinden panter.
Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı?
Emine Kazım: Kazım’ım iki kişilik oynar bak adı zaten Kazım Kazım.
Suna Çetin: Servetimi konuşanınız yok. Yavrum bir başına takım.
Ayşe Akman: E o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım.
Suna Çetin:e oynaarr
Millilerin anneleri konuştu VİDEO
A Milli futbol takımı oyuncularının anneleri, takımın ana sponsorunun reklam filminde oynadı. Millilerin anneleri oğullarını öve öve bitiremedi..
MİLLİ ANNELERİN REKABETİ
Volkan Demirel, Ayhan Akman, Arda Turan, Servet Çetin, Mehmet Aurelio, Tolga Zengin, Kazım Kazım, Emre Aşık, Gökdeniz Karadeniz, Uğur Boral, İbrahim Kaş, Semih Şentürk ve Gökhan Zan'ın anneleri Milli takımın sponsoru için kamera karşısına geçtiler...Filmde annneler çocuklarına o kadar güveniyorlar ki..
http://www.haberaktuel.com/images/news/29072.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/818993089.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/631830036.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/876368278.jpg
http://www.tumspor.com/photos-inner/929093590.jpg
İBRAHİM KAŞ YOK, ANNESİ VAR
Reklam filminde milli futbolcumuz İbrahim Kaş'ın annesi Yasemin Kaş da rol alıyor. Terim'in açıkladığı 26 kişilik kadroda yer alan İbrahim Kaş, 23 kişilik kontenjana takıldı ve kadrodan çıkartıldı. Ancak reklam filminde İbrahim Kaş'ın annesi kadro şekillenmediği için yer aldı...Yasemin Kaş reklam filminde oğlu İbrahim Kaş'ı övüyor...
Reklam filminde Milli takımda oynayan bazı futbolcularımın anneleri başörtüsüyle oynadı. Colin Kazım ve Mehmet Aurelio'nun anneleri ise reklam filmi için çağrıldı...
Reklam filmi çok beğenildi.
hehe harıka bır reklam yaa ılkekz bı reklam cıksada ızlesek dıoruzz :)
semıhımm annesı Cok tatlı yawww:) .
servetın anensıne :D Cok komıkk:D:D
süper bir reklam ya:img-hyste
banada arkadasim göstermisti...bayildim...
ayy cok seker bu millilerin anneleri...nasilda konusuyorlar...:img-icecr
paylasim icin tesekkürler ayrica...
emilie_claire 03-06-08, 14:55 çok güzel bir reklam yaa..
içerik olarak çok iyi düşünülmüş..ben çok beğendim:)
^^darkness^^ 03-06-08, 16:20 süper reklam yaa :img-hyste
Bayıldım doğrusu...:)
Futbolcu annelerinde sohbetleri bir başka oluyor ...:)
Seker_Esra 03-06-08, 16:30 Çok güzel bir reklam ya, bayildim:img-in_lo
Anneler çok dogal,çok komik.
Ogluslarini pek övdüler masallah:img-hyste
Anneler çok komik.En komiği Servetin annesi:img-hysteBenim oğlum kendi başına takım:img-hyste
Kazımın annesinin lafıda komik ama konuşurken kağıttan okuyormuş gibi oluyor:icon_whis
Hiç Arda'mm takımın beyni ayol:img-hyste
Arda'm benimm yakısıklı kuşumm:love05:
Volkan'da panter dogru diyo annesii:img-blushHer ne kadar fanatik Gs'li olsamda Arda&Volkan forever (:img-blush:img-in_lo) diyorum..Çok tatlıla..
En iyi Emre'mn annesi=)
Hilmiye AŞIK : Benim Emre'm yeter..Takımda var mı ondan yakışıklısı ?
Bir reklam bu kadar güzel olabilir ve bir laf bu kadar doğru olabilir...
Emre'min annesini hiç görmemiştim şaşırdım görünce...
Bitanem için çok güzel replik yazmışlar..
Takımda kesinlikle yok ondan yakışıklısı :)
Çok güzel düşünülmüş bir reklam...:img-wink:
Volkanın annesi hiç becerememiş bu arada...En esprili laf ona ait aslında ama...
Sweet Julia 03-06-08, 18:15 Çok şeker bütün anneler:happy0064
Böyle arada kikir kikir gülüyorlar ya çok mutlu oluyorum:DSürekli gülesim geliyor:D
Futbolculara moral olmuş reklam çok güzel =)=)
Tam Türkiye. Bayan Aureluo'nun çekimleri Türkiye'de değil kendi ülkelerinde olmuş (dikkat edin ) o kadar güzel ayarlamışlar ki çokk dikkat edeserseniz farkedersiniz.
Reklam filmini çok beyendim. :good:
Kurgu senaryo muhteşem. Annenelrini oğullarına karşı tutumları çok güzel.:good:
Volan Demirel in annesinin konuşmaları çok hoş benim oğlum panter. :img-hyste Sizinki panterde bizimki kedimi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Çok keyif verici bir reklam filmi.
mükemmel olmuş bu reklam çok doğal ve içten oynamışlar gerçekten ama benim için Yüksel annenin yeri başka :img-in_lo:img-in_lo
:)
Kadir_Reis 03-06-08, 22:22 Tek Kelime İle "Muhteşem" Bir Reklam TTNET Muthıs bir reklam yaptırmış fakat Sn.Fatih Solakı'da Unutmamak Lazım Tebrik Ederim Kendisini
Gerçektende çok güzel bi reklam olmuş.reklam çıktıgı andan bittigi ana kadar agzım kulaklarımda izliyorum.çok keyifli ve mutluluk verici bi reklam bence.diger reklamlardan da çok çok başka güzel olmuş.emegini geçen herkesi tebrik ediyorum.özellikle milli annelerimizi.ne kadar gurur verici bişiydir kim bilir?
Emre Aşık'ın annesi çok tatlı özellikle.:P
Kadir_Reis 03-06-08, 23:47 Volkan Demirel İle Tolga Zengin'in Mübarek Annelerinin Atışmalarını Beğendim,Servet'in Mübarek Annesi'nin Diyaloglarını Beğendim Hepsini Ellerinden Tek Tek Öperim
!! Elyf !! 03-06-08, 23:58 Futbolcu anneleri el ele verdi, devam filmi geldi!
NURDENİZ ERKEN
Milli Takım oyuncularının annelerini bir araya getiren TTNet reklamının yönetmeni Ömer Faruk Sorak: İlk kez sette tanışıp, kaynaştılar. Çekimin sonlarına doğru ortama iyice ısındılar ve el ele tutuşup 'En büyük Türkiye' diye bağırınca, reklamın devamı ortaya çıkmış oldu..
Milli Takım Ana Sponsoru TTNet'in Avrupa Şampiyonası öncesi hazırladığı reklamın yönetmeni Ömer Faruk Sorak kamera arkasında yaşananları Günaydın'a anlattı. Milli futbolcuların annelerini oynatma fikrinin, Ali Taran Creative Workshop'a ait olduğunu belirten Sorak, projenin kendisi için de özel olduğunu söyledi. Ali Taran'ın setlere gelme alışkanlığı olmadığını söyleyen Sorak "Proje Ali Bey'i de çok heyecanlandırmış olacak ki, annelerle tanışmak için sete geldi" dedi.
Bizi hiç yormadılar
Hayatlarında ilk kez kamera karşısına geçen annelerle çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Ömer Faruk Sorak "Açıkçası bizi hiç yormadılar. Asıl biz defalarca tekrar yaptırarak onları yorduk. Ama çekim sonunda çok keyifli ayrıldık" diye konuştu.Yaklaşık 1.5 ay boyunca futbolcuları ve annelerini ikna etmek için uğraştıklarını dile getiren Ömer Faruk Sorak şunları anlattı:
Tadını çıkardılar
"Sadece anneleri değil, oğullarını da ikna etmemiz gerekiyordu. Sonunda çekirdek kadroyu oluşturmayı başardık. İkna süreci içinde üstesinden gelmemiz gereken diğer nokta ise her annenin kendi oğlunu överken, bir diğeri hakkında ufak dokundurmalar yapmasıydı. Sette olması muhtemel gerginlikler, daha ilk dakikadan aşıldı. Yıllardır oğulları sayesinde aynı camiada olup da tanışamayan anneler, film sayesinde kaynaştı. Hepsi 'Hayatta belki de ilk ve son kez kamera önüne geçiyoruz bari tadını çıkaralım' dedi."
Kendiliğinden oluştu
Futbolcu annelerinin çekimin sonlarına doğru iyice kaynaşıp birbirlerine ısındıklarını belirten Ömer Faruk Sorak, "Filmi bitirdik, ekip toparlanırken anneler birden el ele tutuşup 'En büyük Türkiye başka büyük yok' diye bağırmaya başladılar. Biz de kayda aldık. Devam filmini bu görüntüler oluşturacak" dedi. Çekim esnasında Arda ve Kazım'ın sete gelip annelere moral verdiğini de belirten Sorak, Arda'nın annelerin performansını çok beğendiğini ve "Bizden daha iyiler" dediğini söyledi.
Dublör ile çektik sonra montajladık
Aurelio'nun annesinin görüldüğü sahneleri Brezilya'da çektiklerini açıklayan Sorak "Oğlu Almanya kampında, gelini de Brezilya'da olduğu için Türkiye'ye gelmeye çekindi" dedi. Türkiye'deki çekimlerde Aurelio'nun annesi yerine dublör kullandıklarını belirten ünlü yönetmen; "Daha sonra Brezilya'da bir serada çekilen görüntüleri montajlayarak birleştirdik" şeklinde konuştu.
Sonuçtan memnunlar
Leyla Demirel (Volkan'ın annesi):
"Teklif gelince de, filmi izleyince de çok gururlandım. Sabahtan akşama kadar çalıştık. Çok zormuş valla! Önce teklifi Volkan'a yapmışlar. Volkan böyle şeyleri kabul etmiyor zaten. Bana bir iki yerden daha teklif gelmişti, oğluma sormuş o istemeyince reddetmiştim. Birkaç defa Volkan'ı arayıp ısrar etmişler. Milli Takım annelerine özel olduğunu duyunca ısrar üzerine Volkan da kabul etmiş. Altıncı tekrarda rolü tutturdum. Diğer annelerin hiçbirini tanımıyordum, çekimde tanışıp iletişim kurdum. Çok güzel ve canayakın bir ortamdı. Birbirimize telefonlarımızı verip görüşmek üzere ayrıldık."
Melek Zengin (Tolga'nın annesi)
"Çok heyecanlı bir ortamdı. İlk defa bir sette buluştuk ve hoş bir ortam yaşadık. Sonradan izleyince çok hoşuma gitti. Profesyonel oyuncu olmamamıza rağmen ortaya çıkanı beğendim. Çekimler sabahtan akşam 9'a kadar sürdü. İlk defa annelerle bir araya gelmekten mutluluk duydum. İbrahim Kaş'ın annesiyle hemen anlaştık. O günden beri her gün telefonlaşıyoruz. Elektrik almadığım hiç kimse olmadı. Oğlum İsviçre'ye vardığında aradı, hoş bir reklam olduğunu söyleyip tebrik etti."
Kaynak : Sabah Gazetesi
bencede cok güzel bir reklam olmus...
ilk gördügümde sasirdim ama gercekten güzel olmus
!karbeyaZ! 04-06-08, 03:13 ANA Sponsor teması süper olmuş :img-hyste semihin ve gökdenizin annesi çok şekerdi.. bi tek volkanın annesi rol yapamamış:img-hyste anneler cidden reklam filmiyle kaynaşmışlar yani bu çok güzel bişey.. futbolcuların bize çok moral verdi demeleri çok güzel..
- vallahi size bişey söyleyeyim mi benim uğurum iyi oynasın kupayı alır bizim takım..
- oğlum diye söylemiyorum atarsa semih atar golleri..
- ardacım takımın beyni beyni..
- aa aa o boyla mı ??
- ne varmış boyunda sanki sizinki çok mu uzun ??
- herhalde uzun..
- mehmet orta sahada iyi oyun türkiye şampiyon..
- hanımlar gökdenizim rusyada neler yaptığını bilmiyor gibi konuşuyorsunuz..
- amaann kusura bakmayın o da pek cılız bak benim gökhanıma..
(bu kısımda koptumm:img-hyste)
- benim volkanıma kim gol atabilir ki panterdir benim evladım panter..
- benim tolgam kedi mi ki sizinkinden panter..
- benim emrem yeter takımda ondan yakışıklısı var mı ??
- benim kazım iki kişili oynar bak adı zaten kazım kazım...
- servetimi konuşanınız yok maşallah yavrum bir başına takım..
- eee o zaman çıksın bi başına oynasın bakalım..
- oynaarr..
(oynaarr deyişi çok komikti yaa:img-hyste)
slm bu reklama bayılıyorum tam komedi ya ben serveti sevmem ama annesine bayıldım çok doğal kadın ya onu izlerken çok eğleniyorum tam anadolu kadını bide kazımın annesi onunda repilikleri güzel bide futbolcular bazıları annelerinin kopyası bence volkan ve tolga başta olmak üzere gökdeniz:img-wink:
gece güneşi 04-06-08, 09:13 süper reklam çok güzel ve komik olmuş.
tebrikler milli takım ana sponsorları.:happy0064
Sena_Dulce 04-06-08, 09:24 ya reklam süper olmuşş:)
volkanın annesi hiç rol yapamamış pnater dediği zamn kopuyorum ya:D
hele Ardanın annesi süper:img-wink:
takımın beyni ha ordaki imaya bayıldım arda kafasının büyüklüğüyle meşhur olduğu içinn süper bir laf olmuşş:D:D
gerçketen Ömer Faruk Solak projenin hakkını vermiş
okulda genelde Marco'nun annesinin taklidini yapıyorum mille kopuyor ya:D
İLK AŞKIM_MERVE 04-06-08, 09:32 ALLAHIM HARİKA BİR REKLAM....
hele semihimin annesi:img-in_lo
''oğlum diye sölemiyorum atarsa semih atar golleri''..:img-in_lo
ee rabiye teyzem haklı..semihimden başka kim atarki:img-in_lo...yalnız tuncayın,emre belözoğlunun annesi fln yoktu yha...??
İLK AŞKIM_MERVE 04-06-08, 09:41 http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=2922
euro 2008
süper fikir
çok yaratıcı olmuş
:img-hyste kazım kazım çok komik yaa
Harika bir reklam olmuş:img-icecrÇok beğendim...
Volkan'ın ve Tolga'nın anneleri çok komikti.Bir Servet'inki...:img-hyste
Tuncay aşkımın annesi yoktu ya:icon_sorr
immortalf1 04-06-08, 12:38 Süper reklam olmuş ANA sponsor çok önemli burdan bunu anlıyoruz.Reklamcı arkadaşlarında yaratıcılığına sağlık süper düşünmüşler. Tebrik etmek lazım tüm futbolcu annelerinii:D
Çok güzel bir reklam olmuş ya.
Çok iyi düşünülmüş
Süper :D
harika bir reklam :img-wink: cok begendim :img-wink:
oyuncularin anneleri süper :img-wink: repliklerde süper :img-wink: en cok ardamin ve emre´min annesini begendim :) ikisininde repligi süper, "ardacim takimin begení" "benim emrem yeter, var mi takimda ondan yakisiklisi?" dogru söze ne denir :img-wink:. ama servetin anneside süper,"yavrum tek basimi takim" :img-hyste volkanin annesi gercekten becerememis, ama replik süper,
gercekten cok iyi düsünülmüs
Semih Abiyle
Emre Abinin annesi ne kadar asill yaa :) . gerçekler hani asil insan 1 km öteden belli olurya aynen öyleydi yaa :) .
ellerine saglık yazanında oynayanında:)
özgür_cemre 04-06-08, 15:30 çok güzel bi reklam olmuş.gül gül o derece...volkanın annesinin repliği tam 7 kere tekrarlamış.en çok servet ve ardanın annesini begendim replikleri felan süperdi...
nevzat hastası 04-06-08, 16:00 yavrum bir basına takım.süper ya servetin annesine bayıldım......hepsi çok doğal ve komoikti.uğur boral ın annesi çok güzel gülüo.zaten o kadın çekim hatalarını gösterdiklerinde de çok komikti.
beyaz_kardelen 04-06-08, 18:24 bu reklama bayıldım.
o kadar sıcak ve içten ki
takımdaki birlik ve beraberliği çok iyi yansıtmış
takımı tam bir aile gibi göstermiş
bayildim süper :happy0064
cok güzel ve gercektende cok icten olmus:happy0064
Euro 2008'i desteklemek amaçlı çok güzel reklamlar yapılıyor cidden..Bu da başta futbolcularımız olmak üzere tüm ülkeye moral veriyor."ANA"sponsor reklamı da bunlardan biri.:good:
Ben de izlerken çok keyif alıyorum..Kimse annelerimizden yıldızlı performans beklemiyor tabiki..Onların doğallığı da yetmiş zaten reklama.
Keşke tüm futbolcularımızın annelerini görebilseydik ama bazıları katılmamayı tercih etmiş..
Servet'in annesi Suna Hanım ile Arda'nın annesi reklama uyum açısından benim favorilerim oldular :)
angel eyes 04-06-08, 21:39 açıkçası bugüne kadar milli takım adına yapılan en güzel reklamlardan birisi diyebilirim.
gerçekten ANA bir reklam olmuş.
kamera arkası çekimleri izledim.
mehmet aurelionun annesi ülkesinden gelemediği için çekimler orada yapılmış.
ben ilk izlediğimde hepside var sanmıştım.
gerçekten harikaolmuş:)
tebrikler.
İLK AŞKIM_MERVE 05-06-08, 11:14 http://img258.imageshack.us/img258/4707/288706fe673d3d428a69942we2.jpg
Milli anneler paraları bağışladı
Milli futbolcuların anneleri reklam için buluştu. Aldıkları parayı bir hayır kurumuna bağışladı..
Telekom reklamı için çay partisinde bir araya gelen her anne kendi oğlunu övdü. Aurelio'nun annesinin çekimi Brezilya'da yapıldı. Montajla aynı masada oturuyormuş gibi gösterildi. İlk kez karşılaşan annelerden 4'ünün türbanlı olduğu dikkat çekti.
ARDA'YA BOY ESPRİSİ
Reklamda anne Yüksel Turan, Arda için "Takımın beyni" diyor. İbrahim Kaş'ın annesinin "O boyla mı" sorusuna "Sanki seninki çok mu uzun" diyor. Aurelio'nun annesi ise "Mehmet, orta saha, iyi oyun. Türkiye şampiyon" diyor.
Çok güzel ve zekice hazırlanmış bi reklam.Çok farklı,kendine özgü olmuş.Anneleri ve oğullarını ikna etmeleri tam 1.5 aylarını almış ama deymiş doğrusu.
yabancıdamat 05-06-08, 15:00 reklam çok güzel ama dikkatimi çeken bişey oldu annelirin bazıları yok msela kadrodan çıkarılan ibrahim kaşın annesi var ama sabrinin yok mehmet topalın yok emre güngör ve belözoglunun yok acaba anneleri hayatta değilmi
kadim&neşe 05-06-08, 18:43 reklam çok güzel ama dikkatimi çeken bişey oldu annelirin bazıları yok msela kadrodan çıkarılan ibrahim kaşın annesi var ama sabrinin yok mehmet topalın yok emre güngör ve belözoglunun yok acaba anneleri hayatta değilmi
sana katılıyorum kadrodaki birçok oyuncunun annesi yok
ama reklam çok güzell yaa hep o reklam çıksın istiyorum
benim oğlum panterdir panter(volkanın annesi)
ayy seninkisi panterde benimkisi kedi mi(tolganın annesi)
Benim de çok hoşuma gidiyo bu reklam.Haberlerde kamera arkasını göstermişti zar zor çekmişler:D
gzd_keremcem 08-06-08, 21:49 bayılıyorum bu reklama
süper olmuş:img-wink:
cyd_oth_cnsl 08-06-08, 21:52 bende cok koyu bir futbol izleyicisiyim ve futbolll isityorum , cok koyu bi GSliyim bunun ayrıcalığını hep hissettim =) , ardama bitiyorum mervemmm sufersin ozellikle servetin annesine bittim !! =)
-servetimi konuşanınız yok , oğlum bi basına takım =)
Merve'cim ellerine saglik.
Reklam cok hos olmus, izle izle bikmiyor insan :D
Özellikle Servet'in annesine bayildim, o kadar tatliki :img-blush
Bu arada reklami yapanlara duyrulur..
Milli Takim BABA Sponsoru isteriz :happy0064
bencede çok güsel bir reklam olmuş
milli takımada moral olmuştur bence.Ayrıca volkanın annesine çok
gülüorum her reklamı izlediğimde :-panter gibi benm oğlum panter :img-hyste :)
break-us_35 09-06-08, 09:04 Çok güzel bir reklam ya..
Ben özelllikle Kazımın annesine bayıldım..
"Benim kazım iki kişilik oynar, adı üstünde kazım kazım " :img-hyste
Ay bu çok komikti..
Şeyide sevdim, " Benim Arda'm takımın beyni " bu da çok güzeldi :img-icecr
çıtkırıldım 09-06-08, 10:16 bu reklamı her gördügüm an ölüyorum :img-hyste
ardanın annesi cok komikti benım oglum takımın beyni beyni :img-pilot
Çok güzel bir reklam ya..
Ben özelllikle Kazımın annesine bayıldım..
"Benim kazım iki kişilik oynar, adı üstünde kazım kazım " :img-hyste
Ay bu çok komikti..
Şeyide sevdim, " Benim Arda'm takımın beyni " bu da çok güzeldi :img-icecr
aynen aynen :D
Arda'm takımın beyni tabi :D
:img-hyste:img-hyste süper reklam
en hoş olan servet'in annesi en samimi o gibi geldi bana. yani içten söylemiş. volkan'ın annesinin de tam tersi orada çok gülüyorum panter benim oğum derken.
Çok hoş bir reklam olmuş :img-in_lo
Annelerde güzel oynamış :)
Baharcım giflerin harika olmuş bazılarını kaptım haberin olsun :img-wink:
mili_gkhnözen1905 09-06-08, 23:05 ay süper bi reklam ya
cok güzel düsünmüsler valla:good:
ama ama servetin annesine bittim cok seker:img-icecr
hele ardanin annesi benim oglum takimin beyni demesi:kahve
en güzelii
Hilmiye Aşık: Emre’m yeter takımda. Ondan yakışıklısı var mı
yok teyzem yok cok dogru dedin vallah:img-hyste
Flora(bahardi dimi:D)gifler harika olmus emegine saglik.
diger arkadaslarinda harikalar emeginize saglik.:good:
reklamm süperr ya: )
en cok ardanin,servetin ve volkanin annesini begendim:img-hyste
hele servetin annesi cok tatli...
"servetim bi basina takim..."
baharcimm giflerin cok güzeller ellerine saglik...
giflerini milli takim üyelik grubu var orayada ekleyebilirsin:img-wink:
çok iyi bi reklam olmuş :)
bnm favorim servetin annesi süper yaw :img-hyste
İLK AŞKIM_MERVE 10-06-08, 17:59 harika ötesi bir reklam yha...her izlediğimde..sanki ilk defa izliomuşum gibi çok gülüorum..
FAVORİM TABİKİ;
'SEMİHİMİN ANNESİ Rabiye Teyzem':img-wink::img-in_lo
Cok cok cok guzelll bir Reklam olmus...
Her baktigimda Guluyorum :) :img-hyste
Merve Gifler cok guzel olmus elelrine saglik
bu reklama bayılıyorum çok güzel
mervecim gifler çok güzel olmuş cnm ellerine sağlıkk
cemre_derya 12-06-08, 08:51 dünkü mac süperdi
hele ardamin son dakikada gol atmasi
canim benim yaaa:)
biz bu maclari yeneriz
hele ardamin annesi Yüksel teyzecim nediodu:Arda’cığım takımın beyni.:)
gülben ergenin yaptigi sarki kliple cok gzl olmus
mitat körlerdi galibha oda gzl
simdide ismail yk,bas gaza türkiye die sarki olcakmis,yane bas gaza melodisiyle ama sözleri iste deisik
en begendigim reklam ztn ülkerin
hani iste su varya:
YER GÖK INLESIN BU SESI DINLESIN HEP SENINLEYIZ TÜRKIYEEE!!!:happy0064:happy0064:happy0064
hEp yanindayiz türkiyee,bayiliorum bu reklama
hele ardama:):)
ceren durul 12-06-08, 17:27 Bence süper bi reklam olmus.
Benim favorum Ardanin ve Emre nin annesi :icon_whis
Birsey soracagim Arda ve Emrenin Basliklari yok mu ben bir türlü bulamadim
burcu_esmer 12-06-08, 18:28 mükemmel reklam o reklam çekilirken arda turan çekimlere gelmişş çok tatlı yaaa.. :)
Çok güzel olmuş . :happy0064 :good: :img-wink: Ayrıca Servet in ve Arda nın anneleri öldürdü beni :img-hyste '' .. bak benim Gökhan'ıma.. '' unutmamak lazım (=
güzel bi reklam ve beğendim,milli takım futbolcuların anneleri biraraya gelmesi bile güzel oldu.benim favorilerim gökhan zan'ın annesi ve emre'nin annesi diyebilirim.
Valla süper bir reklam şimdiye kadar izlediğim en ii reklam....:D
Kadir_Reis 12-06-08, 23:03 Adı Üstüne Ana Sponsor Valla Yakaladıgımda İzliyorum En İyi beğendiğim reklamlardan birisi Bu Reklam Futbolcularımıza İzlettirmek Lazım Maçtan Evvel
defne_gürsoy 13-06-08, 00:17 Mükemmel bir reklam yaa helede Arda,Volkan ve Servet'in anneleri süperdi:img-hyste
Bitek Aurelio,Colin Kazım'ın annelerini sevmedim..Ama yinede mükemmel bir reklam.TTNET cok güzel bir fikir üretmiş hakikaten:good:
Ayy tek kelimeyle mükemmel bir reklam ya.
"Ardacım takımın beyni beynii:love05:"
Ne güzel söylemiş Yüksel teyzem ya:img-icecr
Semihle Servet'in anneside süper.
Semih'in anneside haklı "Atarsa Semih atar golleri"
Ardayla Semih harikaydı zaten İsviçre maçında:img-icecr
!! Elyf !! 13-06-08, 08:48 Anaların dediği çıktı
Köşemizin daimi lojistik subaylarından Hakan Eracun, İsviçre galibiyeti sonrası coşmuş ve döktürmüş. TTNet'in "Ana Sponsor" reklamında anaların içine doğanların nasıl tuttuğunu yazmış. Aynen aktarıyorum:
RABİA ŞENTÜRK: "Oğlum diye söylemiyorum. Atarsa Semih atar" dedi ve ilk golü oğlunun atacağını bildi.
YÜKSEL TURAN: "Benim Arda'm takımın beynidir" demişti. Ne kadar doğru söylemiş. Hele attığı o müthiş gol yok mu?
LEYLA DEMİREL: "Panterdir benim Volkan'ım, panter" demişti. Volkan galibiyeti pençelerinde tutan isimdi.
EMİNE KAZIM: Meğer "Kazım'ım iki kişilik oynar" diye boşuna söylememiş. Kazım sahaya girdikten sonra takımın havasını öyle bir değiştirdi ki. Üstelik iki kişilik kanat bindirmeleriyle "takımı kanatlandıran" isim oldu.
SUNA ÇETİN: "Servet'im tek başına takım" dedi. Servet sakat sakat oynadı ve boy ortalaması 1.85 olan İsviçre forvetini adeta tek başına durdurdu. Gerçekten de başlı başına bir takım gibiydi.
HİLMİYE AŞIK: "En yakışıklısı benim oğlum" dedi. Emre'mize annesinin nazarı değmiş olacak ki kaşı açıldı. Ama o haliyle bile canını dişine takıp, müthiş bir mücadele örneği verdi.
Hakan Eracun'un müthiş tespitlerine bir katkı da benden: "Ağlarsa anam ağlar" sözünü Milli Takım'a uyarladığımızda ortaya "Anlarsa anam anlar" cümlesi çıkıyor. İlk maçta bizleri Semih ve Arda'dan mahrum eden Fatih Terim'e naçizane tavsiyem; inadından vazgeçip, "anaların sesine" kulak vermesi!..
Kaynak : Sabah Gazetesi - Yüksel Aytuğ
Cok güzel bi reklam ya bayıldım anneler süper :img-hyste Ama gercekten Yüksel Aytuğ'un yazdıgı gibi cıktı annelerin söyledikleri :img-blush
Keske Emre'minde annesi olsaydı :icon_sorr Calısmalar icin tsk ..
Citir_Girl 13-06-08, 17:35 ya bu resimleri nerden bulabilirim futbolcularin bu sayfada? bide annelerin giflerini nerden bulabilirim?
Bde ardanin attigi golün avisini yapan ve imzalarini yapan arkadaslarima nerden yani hangi sayfadan bulabilirim diye sorcakdim? yardimci olursaniz sevinirim..
paçiii_melos 13-06-08, 18:08 Harika bir reklam filmi olmuş, helal olsun :)
ceren durul 13-06-08, 21:02 Ardanin ve Emrenin basliklari nerde ?
Yardimci olursaniz cok sevinicegim.
Reklam bencede süper.
Anneleride komik ya, böyle icten bir reklam olmus.
Ardanin cekimlere gelmesi gercekten cok hos.
Nerden bulabilrim Arda ve Emre resimlerini ?
Çok güzel bir reklam.. tebrikler ttnet.. ;)
Bu Pazar Başka Pazar
http://img386.imageshack.us/img386/7526/pazarpc6.gif (http://imageshack.us)
Normalde tatil havasında geçen Pazar günü, yarın Türkiye için çokta sakin geçmeyecek.
Maraton, sabahın erken saatlerinde gençlerin kaderlerini belirleyecek olan "Öğrenci Seçme Sınavı"yla başlayacak. Hayalini kurdukları gelecek için öğlene kadar ter dökecekler.
Tüm gün boyunca sürecek olan bir diğer yoğunluk ise "Babalar" ın çevresinde yaşanacak. Belki bir pazar pikniği, belki tenine uygun renkli bir gömlek, belki yanağa kondurulan sevgi dolu bir öpücükle "Babalar Günü" kutlanacak.
Günün son noktası ise Milli Takımımız'dan gelecek. Saatler 21.45’i gösterdiğinde "Türkiye-Çek Cumhuriyeti Maçı" ile Milli Takımımız Çek Cumhuriyeti karşısında çeyrek final bileti için mücadele edecek…
DiziFilm.com Ailesi olarak, Tüm Babalarımızın gününü içtenlikle kutluyor, bizi gururdan gurura taşıyacak olan Milli Takımımıza ve yarın sınava girecek olan arkadaşlarımıza Başarılar diliyoruz.
DiziFilm.com Yönetimi
06_haziran_15 14-06-08, 16:22 reklam süper olmuş :img-hyste
-- ARdacım takımın beyni beyni :)
-- aa o boyla mı :img-hyste
-- Ne varmış boyunda sanki sizin ki çok mu uzun =))
-- heralde uzun :img-hyste
------------------------------------
-- benim volkanıma kim gol atabilir ki panterdir panter :img-hyste
-- aa benim tolgam kedi mi ki sizinkinden panter :img-hyste
-------------------------------------
-- benim kazım iki kişilik oynar bak adıda zaten kazım kazım :img-hyste
-- servetimi konuşanınız yok maşallah yavrum bir başına takım :img-hyste
-- o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım
--- oynaarrr :img-hyste
zanessa_bng 14-06-08, 19:47 harikanında ötesi bi reklam bencee yaa
ardanın ve semihin annesi çok haklıı vallaa
kimin fikriyse bu reklam bravoo
bu arada altyazı geçiyoduu
semih uğur servet össye girceklermiş yarınn
başarılarrr:happy0064:happy0064
idolüm okan 15-06-08, 02:05 süper bi reklam ya.tam komedi.özellikle bu kıısımlar.hepsi süper gerçi
benim kazım iki kişilik oynar bak adıda zaten kazım kazım
servetimi konuşanınız yok maşallah yavrum bir başına takım
o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım
oynaarrr
Çok hoş bir reklam olmuş.
Özellikle Semih'in,Arda'nın ve Volkan'ın annelerinin dedikleri süper haklı da çıktılar valla hele Volkan son maçta annesini haklı çıkarttı.:)
çok hoş bi reklam olmuş yaa.. böyle izleyince gülmektn öldüm:)
ama sanki biraz kasılmışlar kamera karşısında..
her söylenene kahkaha atıolar.. bazı replikler komik te komik olmayan yerler de var.. orda bile kahkaha atıolar..
biraz kasılmışlar..
ama gerçekten güzel olmuss.. ellerine sağlık herkesin..
super bır reklam yaw ne zaman cıksa yuzumde bır gulumseme ızlıyorum:)
ammelerde ogullarnı cok ıyı tanıyor replıkler super yazılmıs ..
her macta bırının dedıgı dogru cıkıyor en azından:)
duygu_okan 16-06-08, 09:51 Muhteşem bir reklam..
İnsanın yüzünü gülümsetiyor.
Konuşmalar zaten harika.. =)
-Servetimden bahsedeniz yok.Benim oğlum tek başına bir takım.
-Çıksın tek başına oynasın o zaman. :D:D
reklam süper olmuş :img-hyste
-- ARdacım takımın beyni beyni :)
-- aa o boyla mı :img-hyste
-- Ne varmış boyunda sanki sizin ki çok mu uzun =))
-- heralde uzun :img-hyste
------------------------------------
-- benim volkanıma kim gol atabilir ki panterdir panter :img-hyste
-- aa benim tolgam kedi mi ki sizinkinden panter :img-hyste
-------------------------------------
-- benim kazım iki kişilik oynar bak adıda zaten kazım kazım :img-hyste
-- servetimi konuşanınız yok maşallah yavrum bir başına takım :img-hyste
-- o zaman çıksın bir başına oynasın bakalım
--- oynaarrr :img-hyste
bencede bu sözler çok komik :img-hyste
en çok servet in annesinin konuşması güzel =)
ardam takımın beyni beyni diyor yaa doğu söylüyorr annesii valla
iki maçtaa 2 goll ve esa goller eğer çek maçında golü atmasaydı motivasyon tamamen bozulcaktıı iyiki var tkaımdaa
gülşah_gkn 16-06-08, 16:00 slmmmmmmm
bu başlıktan habrim yoktu ya pöff tesadüfen gördüm
reklam filmi süperrr süperrr
en çok volkanımın annesiyle tolganın annesinin atışmalarını beğendimm
kanal kanal geziyorum reklamı görmek için
dün bir kere daha hakılı çıktı anneler
bu takımla gurur duyuyorum
ama çok üzüldümm volkanım kırmızı kart gördü çeyrek finalde oynamak onun hakkıydı çok moralim bozuldu hakkımızsa hayırlısı olsun inş. yenip yarı filale çıkıcaz amin amin aminnnnn...
çok sıcak bir reklam olmuş bu günlerde reklamları sırf bu reklamı yakalamak için beliyorum :)
bazı cümleler çok yerinde olmuş:
ardanın boyunun kısa olması:)
volkanın panter olması
emrenin en yakışıklıları olması falan çok güzeldi :)
bu arada ben en çok emrenin annesini beğendim hem çok güzel rol yapmış hemde çok rahat ve doğal konuşmuş:D
Arda'm takımın sadece beyni değil ki..dalağı,ciğeri,böbreği herşeyi(=
En seVdiğim reklam şu anda televizyondaki.
harikaaa..hata süperr...hata bilmiyorum ne ya..bayildim reklama..cok tatli cok samimi..cok güzel olmus vallahi...
arda & servet...:good::good::img-in_lo
cemre_derya 16-06-08, 19:01 dünkü mac,her mac oldugu gibi süperdi
Ardam ve Nihatin 2 golü ile ceyrek finale cikmamiz dahada gzl:)
RocK'unZzeL 16-06-08, 19:51 reklamı çok beqendim,, M.Aurelio'nun annesi için Brezilya'ya(tam emin deqilim)qidilmiş ve montajla diqer annelerin yanına yerleştirilmiş qaliba,,,Arda'nın annesi bitirdi beni:))) benim ardamm takımın beyni beynii:))))
adanali esmer 16-06-08, 20:29 Fadime Boral: vallahi size bir sey söyliyeyim mi? Bizim oglan iyi oynasin maci alir bizim takim
Rabiya Sentürk: oglum diye söylemiyorum ama atarsa Semih atar golleri
Yüksel Turan: ardacim Tkimin beyni beynii
Yasemin Kas: aaa o boyla mi?
Yüksel Turan: ne varmis boyunda sanki sizinki cok mu uzun
Lucia Aurelio: Mehmet girsin oyuna. Türkiye sampiyon olur
Nilüfer Karadeniz: hanimlar gökdenizimin Rusyada neler yaptigini bilmiyormusunuz gibi konusuyorsunuz
Kevser Zan: amaan kusura bakmayin oda pek civiz bakin benim Gökhanima
Leyla Demirel: benim Volkanima kim gol ata bilirki panterdir benim evladim panter.
Melek Zengin: benim tolgam kedimi ki sizinkinden panter
Ve herkez güler
Hilmiye Asik: benim emrem yeter takimda ondan yakisiklisi var mi?
Ve yine gülerler
Emine Kazim: benim kazim iki kisili oynar bak adi zaten kazim kazim
Suna Cetin: servetimi konusaniniz yok masallah.Yavrm bir basina takim
Ayse Akman: o zaman ciksin bi basina oynasin bakalim
Suna Cetin: oynaaar
ve yine gülerler
Türk Milli Ftbol takimlari ana Sponsoru
gercekten cok güzel bir reklam yalniz fatih terim bugün bu reklami elestirdi..
bencede reklam gercekten süper olmus, ben bi kac hafta önce cekim arkasini görmüstüm, ay ne güzel demistim.
yalniz bugün fatih terim bi konusma yapti haberlerde gösterdiler, anladigim kadariyle hicde hosnut degil bu reklam isinden, hatta milli takim kamptayken, reklamcilar anneleri aramis reklam icin, ve kabul etmeyen annelerinde yüzlerine telefon kapatmislar, fatih terim buna cok kiziyor, tabiiki bencede cok büyük bir terbiyesizlik.
Zeynep_Ali 16-06-08, 22:19 evet bencede büyük bir saygisizlik
ama emre belözoglunun anneside olsaydi keske :img-blush
*elvedaderken* 17-06-08, 00:42 süper reklam yaa hele emrenın annesi diyo ya benım emrem yeter takımda ondan yakışıklısı varmı:img-hyste:img-hysteeee doğru söze ne hacet:img-hyste:happy0064
yabancıdamat 17-06-08, 09:12 ama belli başlı futbolcuların annelerini oynatmışlar mesela orda ibrahim kaşın anneside var ibrahim kaş takımdan çıkarıldı sabrinin emrelerin mehmet topalın hakanın tümerin tuncayın başka aklıma gelmiyo ama bunların anneleri yok bazılarının vefat etmiş olabilir orasını blmiyorum
reklam gerçekten harikaa
hepsi çok şekerler:D
Reklam çok hoşuma gitti benim :)
Hakan Balta'nın,Tunay'ın,Nihat'ın,Tümer'in... annesi de olsaydı
super bir reklam yaa,
en komik Servetin annesiydi :)
hepsi tatliydi masallah
Panterin Anneside baya genc :)
Benim oglum takimin beynidir :):)
tek kelimeyle superr
bencede süper bir reklam
çok iyi düşünülmüş.
bende ençok servetin annesini sevdim çok şeker(:
BEREN_KOLİK 17-06-08, 17:33 Reklm çok güzel...
Ardanın annesinin ellerinden öperim bu arada..:happy0064:icon_whis
Annelerin hepsine çok tşkler oyandıkları içinn
bu reklam ilk çıkığında açıkçası hiç hoşlanmamıştım,sonuçta milli takımı destekleme amaçlı bir reklam ama hiç de birlik olmalıyız mesajını alamıyordum,her anne kendi oğlunu övme durumunda,bu haliyle de bana antipatik geliyordu,tam tersi her anne kendi oğlu dışında birini övseydi daha sempatik hale gelebilirdi reklam...fatih terim bugün bu reklamdan dolayı çıkıştı ben tam izleyemedim,futbolcuların annelerinin böyle bir reklamda oynadılarından haberleri yokmuydu ki,tamam kamptalar falan ama telefonla görüşüyorlardır sonuçta..
RocK'unZzeL 17-06-08, 21:10 bu reklam ilk çıkığında açıkçası hiç hoşlanmamıştım,sonuçta milli takımı destekleme amaçlı bir reklam ama hiç de birlik olmalıyız mesajını alamıyordum,her anne kendi oğlunu övme durumunda,bu haliyle de bana antipatik geliyordu,tam tersi her anne kendi oğlu dışında birini övseydi daha sempatik hale gelebilirdi reklam...fatih terim bugün bu reklamdan dolayı çıkıştı ben tam izleyemedim,futbolcuların annelerinin böyle bir reklamda oynadılarından haberleri yokmuydu ki,tamam kamptalar falan ama telefonla görüşüyorlardır sonuçta..
evet haklısın bence...Fatih Terim neden kızmış o durumu pek anımsayamadım?sebebini bilen var mı?
ya arkadaşlar bu arada nedir bu arda ve semih çılgınlığı=)
sitede nereye baksam onların avatarları imzalarıı=) hayırlısıııı..=)
Ben en çok Ülker reklamını ve hep seninleyiz şarkısını beğeniyorum.
Ama bu reklamda güsel:img-wink:
evet haklısın bence...Fatih Terim neden kızmış o durumu pek anımsayamadım?sebebini bilen var mı?
gazeteciler futbolcuların annelerinden bazılarını aramış fatih terim aleyhine birşeyler sölemeleri için annelerde sölememiş bu gazeteilerde çok ısrar etmiş fln sora anneler hayır deynce saygısızlık yapıp yüzlerine kapatmışlar telefonu fatih terim bu nedenle kızmıştı gecen günkü konuşmasında..
Gerçekten güzel bir reklam olmuş:)
Bütün anneler çok şekerler:):)
RocK'unZzeL 18-06-08, 19:59 gazeteciler futbolcuların annelerinden bazılarını aramış fatih terim aleyhine birşeyler sölemeleri için annelerde sölememiş bu gazeteilerde çok ısrar etmiş fln sora anneler hayır deynce saygısızlık yapıp yüzlerine kapatmışlar telefonu fatih terim bu nedenle kızmıştı gecen günkü konuşmasında..
anladım,hatta dün sanıyorum tv de Fatih Hoca futbol annelerin işi deqil onları üzmüşsünüz felan diyordu qazetecileree:))arkadaşlar inşallah yine büyük bir zaferle ayrılırız..Kupa bizim olsun:)))))Bu sefer Viyana'yı kuşatacaqız,,,3.Viyana Kuşatması 20 Haziran Cuma 21:45 te:img-wink::happy0064
Arkadaşlar maça 2 gün kaldı.Viyana'yı tekrar kuşatacağız.İnşallah yeneriz.Çeklerin maçı acayipti.Hele 3 golü son 15 dkda atmamız muhteşemdi.Bugün haberlerde izledim diğer takımlar bizden korkmaya başlamışlar.Korksalar da iyi olur.Takıma başarılar.Bu arada milli takımımız adına bir başlık veya bölüm varmı??Resimleri paylaşmak için eğer yoksa açalım derim ben...
ardacım takımın beyni beyniii :img-in_lo yüksel teyzem ne güzel konuşmuş öyle doğru söze ne denirki ardacımız takımın beyni beyni :love05: :love05: süper bi reklam olmuş yaa
_yaseminci_ 19-06-08, 11:34 Bence de çok güzel bir reklam olmuş (.
Çok beğendim anneler ne şeker öyle:img-icecr
!Mavi_SekeR! 19-06-08, 13:22 Allahım çok komik o reklam :img-hyste
Servet'im tek kişilk takım
Portekiz maçının ilk 10 dakikasında Servet abi sakatlandı ya..
Gitti takım dedim içimden:img-hyste:img-hyste:img-hyste
volkanda panter ama kalesinde değil :img-tomat
yarın ki maç için çookkk heyecanlıyımm inşallahh yeneriz ve çok güzel bi maç olur..Milli takımımız bu başarıları hakedio benceee...Maşalahh dielimde nazar değmesnn:good: ayrıca reklamda çok hoşşş milli takım için yapılann btn reklamlar çk gzelll ve insanı coşkulandırıo..:happy0064
volkanda panter ama kalesinde değil :img-tomat
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
koptum yaaa ..
Harika reklam valla ben cok begendim,,
Yüksel Teyzem ne tatli konusuyor öyle ya yirim :img-icecr
Arda'cim takimin beyni beyni :D
Cok haklisin Yüksel Teyzecim heheh ( :
ardam takımın beyni beyni olafa bittim ya reklam çok güzel düşünenden allah razı olsun:D
çıtkırıldım 20-06-08, 10:25 bencede ardanın annesi haklı
ardacım takımın beyni beyni :img-icecr
tv_hastasi 20-06-08, 12:25 ilk çekilirken bu kadar gerçekçi durcagını tahmin ettiler mi bilmiyorum ama bu kadaar tutabilirdi ya :img-wink: süper olmuş:) arda takımın beyni o kesin, volkan kalede olmas da pantermiş o da kesin :img-tomat
Dilekçi_Dilosh 21-06-08, 15:53 Ay bu reklam çok komik.Hele panter muhabbeti beni gülmekten öldürdü
Seninki penterde benimki kedi mi benimki seninkinden panter(böyle bir cümleydi herhalde)
Kadir_Reis 21-06-08, 19:46 Analar Ne Evlat Doğurlurmuş Diye Bir Söz Vardı Ya İşte Dünkü Maç Tam Anlamıyla Bu Sözü Doğradı Müthiş Bir Reklam Keşke 23 Oyuncunun Bütün Anneleri Oynasaydı Reklamlarda
çok samimi ve güzel bi reklam olmuş..=)
çok güzel bi reklam...samimi , içten ..euro 2008 maçları için milli takımımız için yapılan destek reklamların dan en güzeli diyebilirim ;)
!Mavi_SekeR! 21-06-08, 21:44 Nihat abinin annesi yok yaa sevmiyorum o yüzden pek :img-hyste:img-hyste
reklam süper yaa..
bayılıyorum valla (:
ikide bi çıksında izliyim diyorum :)
şimdiye kadar beğendiğim en güzel reklamdı sanırım =)
Çoğu millimizin annesi olmadığı için bu reklamı sevmiyorum.Yapacaklarsa tam yapsalardı.Böyle diğerlerine haksızlık yapılmış gibi.Bir birliktelik yok zaten reklamda,herkes kendi çocuğunu göklere çıkarıyor...
*elvedaderken* 22-06-08, 12:27 ama bence o işin esprisi...
ben beğenıyorum reklamı hem diğer futbolcuların annesi kabul etmemiş olabilirler
zaten reklam da oynayan futbolcuların annesi bile zor ikna edilmiş sanırım öyle bir haber izlemiştim
gülşah_gkn 22-06-08, 17:15 http://img45.imageshack.us/img45/1564/semihhq7.png
+
http://img45.imageshack.us/img45/4425/volkiqc5.png
+
gelincik89 22-06-08, 23:50 Teklif bütün Annelere gitmiş ama bazıları kabul etmemiş.Yani Tuncay'ın,Emre Belözoğlu'nun,Nihat'ın ve anneleri olmayan bütün futbolcuların annesine teklif gitmiş ama Anneler istememiş.
Yönetmen Ömer Faruk Sorak ''Çok uğraştık ama onlara kabul ettirmeyi başaramadık''demiş zaten.:img-wink:
Fatih Terim'in kızma meseleside reklam yüzünden değil Deniz'cim(sienna)
Hürriyet gazetesi ilk maçtan sonra bazı futbolcuların annesine sormuş yorumlarını,çoğu vermemiş ama Volkan'ın annesi baya bir destan yazmıştı yani gazetede:img-pilot
Hatta Fatih Terim dedi ki''Futbolcuların annesine Futbol yorumu soruyorsunu Ne anlar onlar''dedi.Buna kızmış yani.:img-wink:
!Mavi_SekeR! 24-06-08, 03:56 hakanın , nihatın,hamitin fln da annesi olsaymış...tam süper olacakmış ama..:happy0064:happy0064:happy0064
Son yıllarda izlediğim en keyifli reklamlardan.. Yalnız dediğniz gibi keşke tüm kadronun anneleri olsaymış.. Yine de bravo TTNet,adslle beni çıldırtsan da :D
eren&türkü 24-06-08, 16:19 Süper reklam,sizinde dediğiniz gibi tüm kadronun anneleri olsa daa güzel olurdu ama bunuda yamak bi başarı,bravo TTNET:good:
super bi reklam !!!:happy0064
ben bayildim !!:img-hyste
hadi turkiyemmm !! canlarim benim ! almanyayi yenin ! :img-tomat
gülşah_gkn 24-06-08, 17:10 http://img525.imageshack.us/img525/5276/ailepy0.png
+
http://img71.imageshack.us/img71/2484/semihql0.png
+
http://img129.imageshack.us/img129/7786/semih1cx4.png
+
http://img128.imageshack.us/img128/9243/tkiyeedq6.png
+
http://img129.imageshack.us/img129/4008/trkiyelt5.png
+
http://img159.imageshack.us/img159/2724/trkiyyejr3.png
+
http://img525.imageshack.us/img525/779/trkiyeees8.png
+
ehehehhe
http://img119.imageshack.us/img119/1912/ardanc6.gif (http://imageshack.us)+http://img515.imageshack.us/img515/3333/emrehd9.gif (http://imageshack.us)+http://img515.imageshack.us/img515/4183/semhor1.gif (http://imageshack.us)
!Mavi_SekeR! 26-06-08, 00:46 Ahmet Çakar bu reklama pek tepkili.. :icon_whis
Aslında haklı olduğu kıstaslar da var gibi...
maçta harika oynadık katılıyorum rüştünün hatası yüzünden bir gol yedik zaten kaleciği bırakmış terimde bırakacakmış sanırım ama bırakmasınlar ne olursa olsun Bize yaşattıkları için hepsine teşekkürler.Müslüman bir ülkenin şampiyon olmasını çekemediler ve bizden nasıl korktuklarınıda dün gördük çok eksiğimiz vardı ama olsun Türkiye onlarla gurur duyuyor bencede volkan olmalıydı...ama napalım olan oldu.Bizim şampiyonumuz Belli zaten (:
gelelim reklama reklamı gerçekten severek izliyorum fatih terimin neden öyle bişey dediğini anlamadım cidden bence reklam çok güzell...:img-wink:
beyaz*gelincik 28-06-08, 17:29 Süper Reklam !!!
Ben çoook bayildim... :good:
Atarsa Semih Atar Golleri !! :happy0064
Yüksel Turan Ardaiçin Pek çook Sey Demedi, En çookda O Hakkediyordu :img-icecr
çalismalar çook güzel, ellerinize saglik (:
o Maçi biz Hakketmistik ama hayirlisi... bye
rüştü yüzünden dersek ayıp olur ona bakarsanız çek maçında penaltı gollerini tutmasaydi yarı finalede çıkamazdık
neyse reklama gelince bence çok çok hoş olmuş
çok samimi bir reklam
Çok güzel bi reklam, bayıldım gerçekten çok komik :D
"Arda'm takımın beyni beyni" :img-hyste
yoshy_sedo 02-07-08, 17:44 Süper bi Reklam...=)
Anneleri nasilda biliyorlar Cocuklarinin nasil oldugunu...:img-wink:
Reklam süper
Volkan'in Annesi:Panterdir benim oglum panter:happy0064:happy0064
Servetin Annesi de cok tatli
Servetimi gonusaniniz yok.Bir basina takim evladim=)=)
Eminim bizim millilere baya bi mativasyon olmustur bu reklam
Buarada teyzelerin hepsini de kutluyorum:happy0064
Rüştü olmasaydı yarı finale bile çıkamaycaktık o zaman volkanda o hatayı yapmasaydı neyse...
Reklam süper "ArdA'm Takımın Beyni":img-hyste:img-in_lo
Ben bu reklamı çok seviyorum ...
Gerçekten harika olmuş ...
Diyologlar cidden çok komik ...
Gazi_Fanı_Ecem 08-07-08, 10:58 harika ötesi böylece millilerimiz annelerini gördük tanıdık
çokda komik bir reklam söylücek söz yok HARİKA
Cok güZel Bir REklam:D
Bİze iyi bir Moral olmuştu hatta kendimce kimilerinee hadii canım omu dedim sankii bilmişler gibi hepsi doğru cıktı keşke diğer millilerimizin anneleride olsaydı ama yinede eğlenceli..
çok güzeL bi rekLam
çok iyi düşünüLmüş çok beqenDim
zeynep nurdan 12-07-08, 18:32 çok anlamlı samımı bir reklam oluş emeği geçenlerin ellerine sağlık=)
Bencede çok güzel bir reklam.. Çok hoşuma gitti..En sonda tolgayla volkanın
annesinin kavga edişi süperdi benim çok hoşuma gitti.
çok güzeldi ya benim hiç aklıma gelmemişti böyle bi reklam süper olmuş
Gazi_Fanı_Ecem 15-07-08, 22:02 vallaha o reklama kadar ben anneleri çook merak ediyordum
o reklamdan sonra öğrendim süper bence
bide babalarını olduğu reklam olsa
onuda öğreniriz:img-in_lo
vallaha o reklama kadar ben anneleri çook merak ediyordum
o reklamdan sonra öğrendim süper bence
bide babalarını olduğu reklam olsa
onuda öğreniriz:img-in_lo
o zaman da en BABA sponsor olur herhalde TTNET :D ben annelerle futbolcuları da bi arada görmek isterdim :happy0064
Gazi_Fanı_Ecem 16-07-08, 19:11 o zaman da en BABA sponsor olur herhalde TTNET :D ben annelerle futbolcuları da bi arada görmek isterdim :happy0064
güzel ama
A MİLLİ TAKIMIN BABA SPONSORU TTNET
:img-hyste
güzel ama
A MİLLİ TAKIMIN BABA SPONSORU TTNET
:img-hyste
hatta "bir baba hindii... " falan ...
Euro2008'in EN BABA SPONSORU fln diye düşünmüştüm ben neyseeee :icon_whis
offf tamam iğrencimm :kahve TTNETten bu güzel reklamların devamını bekliyoruz.. Euro2008 bitti diye reklamlar da bitmesin yanii
Gazi_Fanı_Ecem 18-07-08, 12:17 hatta "bir baba hindii... " falan ...
Euro2008'in EN BABA SPONSORU fln diye düşünmüştüm ben neyseeee :icon_whis
offf tamam iğrencimm :kahve TTNETten bu güzel reklamların devamını bekliyoruz.. Euro2008 bitti diye reklamlar da bitmesin yanii
oo iğrenç değilsin
iyi aslında millilerin baba sponsoru ttnet
ttnet duy sesimizi
.:ozge-lale:. 21-07-08, 17:24 hayatta izlediğim en kötü reklamlardan biri
(bazı kareleri tabiiki)
ve aynı zamanda izlediğim en iyi reklamlardan biri
(b.k.t)
_yorumsuz_ 27-07-08, 21:23 Çok sıcak bir reklamdı bence. en beğendiğim replik "Atarsa Semihim atar golleri" repliği idi. Bir de "benim oğlum çift kişilik oynar. adı da zaten kazım kazım" repliği de hoştu =)
Benim oğlum takımın beyyyyyyyyyni =)
somebody's me 29-07-08, 09:15 abi anneler mütişti ya çok komiktiler
servette bençe çok doguru yazmış annesi semiheyede annesi iyi yazmiş vallahi arkadaşlar
Gazi_Fanı_Ecem 30-07-08, 10:51 kazımın annesi güzel demiş
ardanın annesinin sözleri olay oldu zaten:D
çok güzel bi reklam insanda izlerken tebessüm bırakıyor =)
çok güzel bir reklam:img-wink:
Arda'cığım takımın beyni:)
atarsa bi tek Semih'im atar golleri:)
yalnız Ayşe Akman oğlunu hiç övmüyor:)
Çokk güzell bi reklam çekmişler :img-wink:
Yüksel Turan: Arda’cığım takımın beyni
Süper bir reklam filmi ya...
Arda'nın annesinin repliğine de bayılıyorum ya, neyse :)
PesimistGirL' 11-08-08, 14:17 X Demirel:Benim oğlum panter panter!..:happy0064
X Çetin:Yavrum bir başına takım..:img-hyste
X Kazım:Benim oğlum iki kişilik ynar adı üstünde Kazım Kazım:happy0064
Arda'nın anneside arda gibi komik gerçi reklamda tüm anneler komik ama:img-hyste
avrupa şampiyonası unutuldu:img-tomat [Türkiye'nin attığı goller ve çevirdiği maçlar kolay kolay unutulmaz ama]
annelerin reklamı unutulmadı :happy0064
reklam fikiri çok güzeldi ama bu reklamı beğenmeyenlerde vardı sanırım
anneler yerine babalar oynasın diyenlerde
bir babanın çocuğunu diğer babalar önünde anneler kadar övdüğü görülmüş ki :happy0064
neyse çok güzel bir reklamdı bence akıllardan silinmeyecek bir reklam :img-wink:
gerçekten süper bi reklam annelerinin olması gerçekten spr bi fikir tebrik ediyorum onları :good:
Çok güzel bir reklamdı
Böylelerin unutulcagını zannetmem :img-wink:
süper bir reklam yha arda ve annesi fotokopi:love05::)bütün annelerde aynı çok komiktiler..çok güzeL bir Fikir annelerin oynaması ayrı biide babalarda oyndı büyük destektir bu teşekkürler ttnet..:img-wink::img-yes::happy0064
|