Tüm Versiyonu Göster : Bana acıma abi,para ver(yaşam denen komedi)
bener12345
16-06-08, 20:27
merhaba
öncelikle merhaba
herkez gibi bende deniyim dedim ne zarar çıkar ki
insanlar bana "etrafı kuzey kutbuna çevirdin" deselerde ne zarar çıkar ki küresel ısınmayı tersine çeviriyorum.küresel soğuma:D
benim yapımın yüzde ellisi mizah diğer yarısı duygusallıktan geçiyor...arkadaşlarım tipimin küçük emraha benzediğini söylüyolar.hocalar bile söylemeye başlamıştıkı okul bitti.oks öğrencisiyim her neyse bunları anlatıp kafanızın dahada dolmasını istemiyorum.zaten bu dewirde hard diskler pahalı....
karekterler sizden bizden...hayatın en içinden...+99 gibi bi yaş sınırı war...nedeni kimsenin okumuyacağını bildiğim için
fazla uzatmaya gerke yok
mehmet diye bir arkadaşımız war gözünden bi kaç deneyim yaşıcaz...oda liseye yeni başladı...insanların çoğu ona salak gelio...bazen yaptığı espiriler sıkıo...bazen çok gıcık ,bazen çok duygusal , bazen çok komik ,bazense çok centilmen...her erkek gibi kızlara karşı bi zafı war...salyalarını temizlemekten bıktık...onun için yeni yaş sınırımız +13 ona göre...ban yememe sebepte olsa bazı şeyler yazmayı ve söylemeyi düşünüyor mehmet...
ewetttt karakterimizin adı mehmet...bide abisi can war...bazı diyaloglar görceksiniz...abi-kardeş diyalogları yaşayanlar bilir.yada abi-kız kardeş diyalogları biliyosunuzdur mutlaka o kadar uzun olduki anlatamam...yazdırmayın bana...yoruldum...kısaca gülmekten kırıp geçircem bazense sizi ağlatmayı düşünüom...şimdi böbürlenmek gibi olmasın ama sözel bi öğrenciyim...duygusal reaperim...şiirde ist 3.lüğüm war gibi bir sürü
hadi bidahaki yazımda karekterler we ilk günü görcez...haa bu arada mehmet aillesi biraz atışgan bi aile haberiniz olsun:img-wink:
ilginc bir acilis :)
ilk bölümü gercektende cok merak ediyorum ..:)
Hayirli olsun.. =)
bencede cok ilginç bir açılış olmuş..
açıkcası ben okuycam..çok merak ettim..=)
bener12345
17-06-08, 19:17
sağolun ilk bölüm bügün daha doğrusu bu akşama doğru arkadaşlardayım şimdi ewe gelliim yazıcam bi kaç satır alt tarafı bi kaç sayfa
><YaĞMuR><
17-06-08, 19:22
gerçekten çok ilginç bir açılış
hayırlı olsun
çok ilginç bi senaryo
hayırlı olsun
bener12345
18-06-08, 00:10
ABİ BANA ACIMA,PARA WER
BİR BENER KLASİĞİ
ARSU FİLM GURURLA SUNAR
Bu türkiyenin karanlık ve puslu hayatında yaşananlar gerçek mi hayal mi bende anlamadım.ama bir sonraki sezonda öğreniriz inşallah.
şimdi karakter tanımını bekliyorsunuz tabi.Aslında bu karekterleri çok aradım dermişim sizde yermişsiniz.yok yok hemen karekter tanımına geçiyorum.
KARAKTERLER(ÖNCE REKLEMLAR DİYEBİLİRDİM IYYYY)
Mehmet(memo):öyle ahım şahım bi insan değil.ne herkez onu sewer nede dışlanırdı.kızlara bi yakın bi uzaktı.zekide ama çalışkan değildi.uyuşuktu.bıraksan 24 saat uyurdu.müziğe bayılırdı.özellikle rap ve duygusal slow.
Cem(memonun abisi):mehmetle aralarında bi fark yoktu.3333km'2 den kardeş oldukları anlışılıyordu.mehmet kadar hatta mehmeti bile geçiyordu uyku yarışında.uzun saçlıydı.kardeşiyle o kadar espirilikonuşurdiki bigün ses kaydı yaparız dinlersiniz.
Doğan(kısa adı dogi):arkadaş çevresi geniş bir insan.fatihle ve memola yakın arkadaşlar.bir araya geldiklerinde espiri bombası gibi bişi oluyorlar.
Fatih:Mehmet nerdeyse ruh ikizi gibi bişiyler.Burçları bile aynı.Karekteristik özellikleri memo
Abdullah:MehMet ve cemin babası.obur bi adam.eğlenmeye karşı.varsa yoksa iş warsa yoksa ders...
Ayşe:mehmet we cemin annesi.kaç yıldır öğretmen.sewimli ve şirin bir anne modeli.
artık yorumlara göre yazarım yada yazmam.
ilginç =)
hoşuma gitti okiycam.karakterlerde güzelmişş :)ilk bölüm birazdan sanırım :S=)
bener12345
18-06-08, 01:09
ne yazıkki daha okula gidemedi memo bey gitsin ondan sonra görelim ama bu akşam gidemiyeceği kesin offf gene kaldı senaryom ama yarın yazarım yani yazarım yazarım yani işallah
İsmini görünce çok hoşuma gitti.Az mı yaptık "Emrah" espirilerinden zamanında pehheeeyy:img-hyste:img-hysteİlginç buldum.Farklı birşeyler olacak sanırım.Çok meraklandım.Hadi gitsin artık Mehmet şu okula yaa:)
bener12345
18-06-08, 16:42
1.BÖLÜM
Hafif bir loş ışık wuruyordu odaya.Bizim mehmet kısaca memo yatakta gene kıvranıp duruyordu.Çişi gelsede çişe gitmez.gene aynı durum.Birden çalar saat çalar(sonuçta çalar saat adı üstünde)
Memo(içinden)offf.gene sabah oldu.Bıktım ya.5 dk daha yatsam sanki olmaz mı
ve sonra kafayı tekrar yastığa koyar.
15 dk sonra içeri annesi girer
Ayşe hanım:pffff bune...Mehmetttttt....hadi yawrum uyan okula gitçen.burasıda leş gibi kokuyor.camı açıyımda havalansıon bari...(ayşe hanım gidip camı açar)
Mehmet:offf anne kapa yaaa şu camı.
Ayşe hanım:hadi kalk kalk uğraştırma beni.
Mehmet:iyi tamam bee bi bırakmadın uyuyalım
Ayşe hanım:alırsam şimdi elime terliği görürsün sen a'yı be'yi
Mehmet tuvalete gider.bilmem kaç saattir tuttuğu çişini yapar.elini yüzünü yıkar.
Mutfağa gider.Masaya oturur.Ağzına bi iki salatalık atar.
Mehmet:kalkmıycakmıymış batman?(canı kastetmiştir haberiniz olsunda sonra aaaaa demeyin)
Ayşe hanım:kalkmıycakmış.yatıo...,
mehmet:şimdi işin gücün yoksa okula git...yok öğretmenlerle tanış yok arkadaş edin....bir sürü salak
Ayşe hanım:Sen çok zekisin ya
Mehmet:tabi zekiyim.koca sene tek bir test bile çözmeden 88 net yapan bi çocuk daha göster...
Ayşe hanım:hadi çok konuşmada yap kahvaltını okula geç kalcan
Mehmet:yok kahvaltı yapmıcam çay içiçem...
RAdyoda grup vitamin-istanbul(yada çok yazık unnuttum dinlemeniz lazım acıklı bi şarkı)
Çabucak çayı içer
Mehmet:Hadi ben kaçtım
Ayşe hanım(kapıya gelir):hadi iyi dersler yavrum
Mehmet(asansöre biner)okula gider
okulda bir sürü sıra wardır...
çocuğun birine
mehmet:burası 9-b mi(sert bi bakış atar)
xy çocuk:burası
mehmet(istifini bozmadan):sağol
söylerken sesini en kalına ayarlamıştır.robocop yaptım çocuğu ya
KUSURA BAKMAYIN İLK BÖLÜM SIKICI AMA İYİCE SİZE KARAKTERLERİ SUNMAM LAZIMDI
bay klimaya
lan ben sana ne dedim espiri yapma demedim mi hee..senin yüzünden yaz günü pc başında battaniyeyle oturuyom.k.bakma geç kaldım ama ben bu mehmeti nerden tanıyorum kanka:img-hystebölüm güseldi..ama biraz sıkıcıgeldi daha eğlenceli bölümler bekliyorum
sefgiler mofumedo:img-hyste
Bence sıkıcı diil.Hatta çok beğendim.Devamını ne zaman koycan??Tebrikler:happy0064
bener12345
18-06-08, 17:46
milomania öncelikle teşekkür ederim.beğenmeni beklemiyordum.hiç kimsenin beğenmesini beklemiyordum...
öykü bu karakterim memo bey düşündüğün kişi değil onlar çok farklıda değil...
bu arada yaz geldi artık battaniyeyi çıkar...o eski beneri görmüycen...o espirilerin hepsi gerçek ve beğenilio
sewgilerle bay klima tukutokushi
ilk bolum cok kısaydı..
oyle bi giriş yapmıstınki..acıkcası daha iyi bekliyordum..neyse bakıp görcez..=)
kısaydı..
2. bölümü daha uzun istiyorum =)
bener12345
18-06-08, 22:35
2.BÖLÜM
bütün öğrenciler zombi topluluğu gibi(resident evil-ölümcül deney izleyen bilir o durum)sıra olmuşlardı.kürsüye gözlüklü şişko bir adam çıkmız boğazını temizliyordu.
---öhöm öhöm ses ses 1-2 deneme sess evet şimdi siz diyorsunuzdur ne diktin bizi bu soğukta bende bu yüzden fazla sizi tutmuycam 1 dk konuşçam we hepiniz sınıflarınıza çıkçaksınız
yeni bir öğrenim yılına girdik.derslerinize bol bol çalışın.ama eğlenmeyinde demiyorum.gerçeği demesem ne farkeder siz gene haylazlık peşindesiniz.tek ricam geçen seferki gibi sınıfta piknik yapmaya kalkmayın yeter
herkezden bi kahkaha sesi...
ha bide sucuk fln pişirirseniz benide çağırın
yine kahkaha sesleri
---evet sessizlik şimdi öğretmenlerinizin talimatlarında dışarı çıkın...pardon sınıfa çıkın
yavaş yavaş sıralar halinde sınıfa çıkarlar
memo hemen en arkadan yer kapar.yayılır...herkez yerleşmiştir...sınıfta bi uğultu wardır...
memo(içinden):daha 10 dk olmadı ne çabuk tanıştılar da her bişeylerini anlatıolar
o sırada içeri bir bayan hoca girer(nie bir girio iki girsin)
---günaydınız çocuklar
herkez ayakta----sağolllll!!!!
---oturun
memonun yavaştan salyaları akmaya başlamıştır...sanki hoca değil sherin stone...bi şöyle kendine alcakmış gibi süzer
hoca:evet çocuklar koca bi türkçe dersini sizinle geçirceğiz sınıf öğretmeniniz de benim ayrıca haberiniz olsun.adım rukiye.bugün ilkgünümüz sizinle tanışalım.hem sizde birbirinizi tanırsınız
---ben murat
---ben ayşe
---ben ali
---ben kamil
herkezden bi gülme sesi
---ben rıza
---ben fatih
---ben buse
---ben gizem
---ben rüya
tam sıra bana geldiki o sırada içeriye öyle güzel bir kız girdiki anammmmmmmmmmmm!!!
yüzünde sanki böle bir utanmışlık wardı...
pardon...geç kalmışım...
rukiye hoca:(beni işaret ederek) geç arkadaşının yanına
geldi mehmetin yanına oturdu...
sonra herkez mehmete döndü bir şey bekliyorlardı
memo:noldu...niye bakıyorsunuz
rukiye:ismini söylemini bekliyoruz
mehmet:hııı...ben mehmet
sonra birden herkez ona bakmaya başlamıştı ismini bekliyorlardı...
rukiye:acaba isminizi lütfedermisiniz hanım efendi
---banamı dediniz hocam...
rukiye:evet
---benim adım leyla
artık böle mehmeti dıştan anlatmaya çalışmaktan sıkıldım gelin bide içten anlatalım
(içses)kıza bak be fıstık...baksam farkedermi...(etek kısmına gözü kaydı tabi iice)anammmmm o ne be
leyla birden mehmete döndü
leyla:merhaba ben leyla
leyla kendini tanıtırken öyle sewecen öyle cıvıl cıvıldıki...yakasını hafif açık bırakması tüm erkekleri çıldırtabilecek nitelikteydi...boyu cuk oturmuştu...ayaklarında converse ler wardı...onlarla bütün olmuştu zaten(normalde benim bildiğim converse leri sadece metalciler giyer ama hadi neyse)
mehmet:ben de mme...meh..mehmet...
(içses)suratıma bakma şöyle ya yerim ben seni sonra ne güzellik kalır ne bişi
leyla:tanıştığıma memnun oldum mehmet...sıra arkadaşım olduğuna göre iyi anlaşmalıyız
(içses)ben anlaşmıyımda kim anlaşsın senle be...eteğe bak anammmmmmm
mehmet:anlaşırız anlaşırız...ben zaten sewecem bir insanımdır
(içses)çok pis sewerim
leyla:sewindim(içses)bu ne be yiyecek gibi bakıo en azından anneme babama weda etseydim
leyla(bu sefer dıştan)ee ne tür müziklerden hoşlanırsın ne yapmak hoşuna gider nerelere gidersin
(içses)walla ne yapmaktan hoşlandığımı gösterirdimde ortam müsait değil...seninle heryere gelirim...
Idışses)walla her tür müzik sarar beni...bowlinge bayılırım...genelde bakırköy...mecidiyeköy...cevahir gibi alanlarda takılıom...sen?
leyla:senden farksızım...
çok sewindim desene iyi anlaşçaz
2. bölüm güzel olmuş :D
mehmette neymiş bee :img-hyste
iç ses falan güzel olmuş :)
3. bölüm ne zaman :D
Ay iç sesler dış sesler...Hafif de diil bayaa bi abazalık durumu...:img-hyste:img-hysteBirazcık daha ilerlesin sora kesin görüşüm de oturucak galiba.Çok mu komik çok mu kasmışsın ne tam emin diilim.:icon_whis
bener12345
19-06-08, 01:28
açıkçası bende bilmiyorum...aslında 1-2 bölüm lük şeyi 7-8 bölüm yaptım...çünkü senaryo içinde senaryo bulmak zor bişi...mehmet aslında tipik bir erkek modeli...abaza olsaydı kızın üstüne atlamıştı...belli olmaz atlayadabilir...
haaa daha can(abisi) işin içine girmedi...doğan war...fatih war abdullah bey war
bunları tanıtçam daha size...bakalım bi memonun çevresi nasıl...aslında kızda az diil yani bide öyle düşünün...kızdada war...:Ddikkat çekmeye çalışıo belliki
milomania öncelikle teşekkür ederim.beğenmeni beklemiyordum.hiç kimsenin beğenmesini beklemiyordum...
öykü bu karakterim memo bey düşündüğün kişi değil onlar çok farklıda değil...
bu arada yaz geldi artık battaniyeyi çıkar...o eski beneri görmüycen...o espirilerin hepsi gerçek ve beğenilio
sewgilerle bay klima tukutokushi
iyi bakalım öle ossun.yaz geldide senin espürüler kış yaşatıyo valla ezinenin şu sıcağında buz tuttum diyebilirim..eski bener daha iyidi be..soğuk moğuktu etraf ama yamakashe olcekti o bütün hayyaller sualtı belgeseli klima...
sefgiler mofumedo:img-hyste
bener12345
19-06-08, 17:04
yamakasi yy de kaldı...dewam etmek istemedi canım bilmiyorum bu memo daha güzel geldi aklıma geleni yazıom...ben sadece espiri nitelikli bişeyler çıkarmaya çalışıom...biliom kolaya 20 buz atılmaz ama içimden atmak gelio
bener12345
19-06-08, 18:08
3.BÖLÜM
mehmet bugün bu gelmek istemediği okula birden ısınmıştı(bende olsam ben ısınırım)
hemen önünde su diye bir kız oturuyordu...oda leyladan farksızdı
bana döndü
su:ya isim şehir onıycaktık da 2 kişi eksiğiz sizde oynarmısınız
(içses)cennete geldim galiba...bilsem intahar ederdim...yok o zmn da cehenneme giderdim...kiralık katil mi tutsaydım....aman ne saçmalıyorum ben...önemli olan şu an)
---tabi...oynarız dimi leyla
---evet oynarız...
hemen kağıt kalemleri çıkardık...oynamaya başladık
.
..
.
.
.
offf leyla kazandı
(içses)amma ballı bu kızda ha hem akıl hem fizik
leyla:nazar etme ne olur çalış senin de olur
2 side güldü
eee bittimi
leyla:bitsin walla ben çok yoruldum beş buçuk derstir oynuyoruz...
su:ewet bencede bitsin
mert:iii...olur
okul çıkış zili çaldı....dırı diri duuuu dari diii
mehmet montunu kaptı...nedense hep leyla önündeydi...durmadan takip ediyordu sanki
---offf etsemde ancak bölesini ederim şuna bak ya
birden yolun ortasında leyla durur...
leyla(bağırarak):sap...mehmet yoksa sen beni mi takip ediyordun
mehmet birden soğuk terler akıtarak
yooo...evim bu yolun üzerindede
leyla:buna inanmamı beklemiyosun dimi
yok walla bu yolun üstünde
leyla:peki o zmn size gidiyoruz...
sen bilirsin peki gidelim
(içses)bu kız salak mı anlamadım...kurtun eline kuzuyu emanet edio resmen...gry...
bir süre sessiz yürüdükten sonra ikiside geldiklerini fakeder
leyla:sakın bana bu apartmanda oturduğunu söyleme
niye ki...burda oturuyorum hatta no 11
leyla:hayır buna iki kat inanmıom
banada anlatırsan ne olduğunu
leyla:inanırmısın bende bu apartmanda oturuyorum...we yine inanırmısın ki kapı nurmaram 10
desene kızım kapı komşusu oluyoruz...hadi çıkalım o zmn
içeri girerler asansörü çağırırlar...
--off bune be aynada yok ki aynaya bakalım...baksammı acaba
leyla:ya mehmet boşwer başka zmn gelirim ben size
içses)tüh be ne planlarım wardı
(dışses)üzüldüm...iii peki...o zmn yarın birlikte gideriz okula
leyla:ok..baba(by sesli çıkışı)
----------------ev---------------
mehmet anahtarıyla kapıyı açar vre girer...bakınır evde babası war mı yok mu...babası klasik babalara hiç benzemez dakkada bir nasılsın? der...bu onun canını o kadar sıkıyordur ki bağırası gelir ama bağıramaz...
hemen gider dolaptan 1-2 büskivi(biskirem-tutku-redeo-coco cola) alır ve tv nin karşısına kurulur
1-2 kanal zaplar
---off off diyorum diyorum kime diyorum bi digitürk alamadık gitti ne war yani benimde jetix'im olsa şimdi andy'nin nesi warı izlerdim...bişi de yok
o sırada kapıda bı tıkırdı...annesi geldi...ayşe hanım....bööööööö...öcü...
mehmettttt ben geldim yavrum....
---(eko şeklinde) hoo hoooşşşş gellllllllllllldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnn annnnnnnnnnnnneeeeeeeeeee(ev o kadar büyük ki)
ayşe hanım:nerdesin(şunlara bir telsiz alalım böyle zor oluo)
---oturma odasında(başaka nerde olcakki ya pc'de yada tv 'de favorileri:D)
ayşe hanım:(içeri gelirrrr)aaaaa!!!!....iyice kilo aldın çabuk bırak şunları...bundan sonra diyettesin
--ama anne!!!
ayşe hanım:aması maması yok
--bari kolayı içseydim
ayşe hanım:hayırrr!!!!
--sen benden esirgiyomusun?
ayşe hanım:haline baksana bi!
--ne warmış halimde beni beğenen böle beğensin
ayşe hanım:yaaa herkez sana bakmaya can atıo...sen otur önce derslerine çalış 7/24 radyasyon yiyon
ayşe hanım içeri gider üstünü değiştirmeye...sonra mutfağa geçer
bizim memoda o sırada cod 4 te tabi(call of duty 4 kızlar genelde bilmez boşuna kafa yormayın sadece bi oyun)
ayşe hanım:(bağırır mutfaktan):mehmetttt ymek 15 dk sonra hazır
mehmetten ses yok tabi o sırada manyak gibi pc de biraz daha zorlasa tuşlar kırılcak
15 dk geçer
ayşe hanım:yemek hazırrr!!!!!
cır cır cır(ağustos böceği)
ayşe hanım:mehmet!!!!!!!!!!
cır cır cır(ağustos böceği) (vurun şunuda sussun,yazık hayvancağıza ezin gitsin)
---geliom anne!!
ayşe hanım:yemekte kuru war!!!
--hemen koşa koşa mutfağa gider
--kuru kuru kuru nerde nerde nerde kurular gösterin bana yerim sizi ben
tabi yemekler masada yani krurk herşey
---ooo acıda war hemde en sewdiğimden meksika(böyle yuvarlak dilimler oluo çember şeklinde yeşil manyak bişi tawsiye ederim...ama ertesi gün dışarı çıkamazsınız...not:sorun soğan gibi bişi değil)
mehmet ekmeği eline aldı ayşe hanım hemen elinden kaptı 5 cm uzunluğunda bişi kopardı
ayşe hanım:al artık diyettesin bundan fazla yok
---batman nerde gelmiyomu
ayşe hanım:aaa şaşkın üni de o akşama gelir
ekmek biter tabi
--ya biraz daha ekmek
ayşe hanım:hayır!!!yedin işte doymak zorunda değilsin...git meyve ye...daha sağlıklı...
gider buzdolabından 5-6 tane erik alır
yıkar...masaya koyar...yemeye başlar...ayşe hanım uzanır almaya çalışlr...
mehmet engeller
ayşe hanım:aaa....versene bi tane
---wemem banane banane sen bana ekmek werion mu
ayşe hanım:ben çalışıom ben kazanıom...wersene
---iii al be ben odama gidiom
sonra gider odada bütün gün yaşadıklarını gördüklerini hayal eder(haklınısınız galiba iyice kontrolden çıktı)cod 4 oynamaaa dewam ederrrr
ve gün biterrrrrrrrrrr...
bener12345
20-06-08, 14:38
eee bu bölüüm nasıl?
bener12345
20-06-08, 18:57
http://fenerbahce.de/site_icerik/resimler/termin/tiyatro.jpg
ayy leylayla aynı apt.de oturuyolarmış :img-hyste
memoyada gün doğdu :img-hyste
yeni bölüm isterizz :img-hyste
*SouLmate*
20-06-08, 20:48
Kaçıksın :)
Çok değişik bir giriş,orjinal bir senaryo olmuş:)
Valla anlatımın inanılmaz doğal geldi neden acaba:D
Sevdim sevdim:DDevam et sen gerçek hayat tadında:D
bener12345
20-06-08, 21:31
patrick teş..
*SouLmate* gerçekçi demişsin
ben senaryoya başlarken hayatın içinen gibi olcak demiştim...anlatımım doğal çünkü hiç kimsenin ne dediğine takmıom ben bu özelliğimle çok canım yandı ama olsun ben böle olmayı sewiom...son bölümde memo iyice koptu ee tabi leylada hmn karşıda ne zmn işi düşse gider artık...bende olsam bende giderim...ban yersem artık allah kerim...teşekkürler
anlatımın alışıldık bir anlatım biçimi değil...(lütfen yine canın yanmasın bunun için söylemiyorum)
Ama ne yalan söyleyeyim...içses: güzel olmuş be :D
Gerçekten çok güzeldi...henüz yeni olduğun için karakterler hakkında yorum yapamayacağım...
Ama türkiye de şiir 3. olmana bir tebriğim var:
Başarılarının devamını diliyorum...
not: sen diye hitap ettim ama...:icon_sorr:img-blush
Belki de bizden...içimizden bulduğum yazılarınla kendimi sana yakın hissettiğim içindir...
Ellerine,kalbine sağlık...
Beş buçuk ders isim-şehir mi???yöööüüüüühhhhh!!:)Bu bölüm bi öncekinden çok daha iyi olmuş tebrikler.Gerçekten iyi bi iş çıkarıyosun.Valla gözlerim doldu.Bu kadar mı gerçek anlatılır herşey hehe:)Geç okudum biraz geç oldu yorum da ama çok beğendim:good:Bide Leyla'yla kapı komşusu olduklarına göre daha ne maceralar bekliyodur memoyu kim bilir:)
bener12345
21-06-08, 16:17
burcu öncelikle teşekkürler ama maalesef 3.lüğüm türkiyede değil sadece istde
ayrıca ben insanların hitap biçimlerine aldırma hatta sen demen hoşuma gitti...yani ben insanlarla mesafeli olmayı sewen biri değilim
hikayemin bi bakıma tutulması için hayatın içinden yaptım...argo sözcükler kullanmak istemiyorum ama hayatımızın yarısı böle geçior...
herkeze tiyo başlığımın adı 10 bölümlere doğru gerçek olabilir...
bener12345
21-06-08, 16:21
milomania walla 5,5 ders isim-şehir oynanmıycağını bende biliyorum ama okul öle sıkıcı bir ortam ki düşün yani memo napıyor...ewde oyalancak bişi buluosun ama okulda mmalesef...mesala ben açıyorum telefonu ngage oyunları war psp ye yakın oyunlar oynuyorum...başka türlü geçmiyor...arada bir kızlara sataşıyom...gerçeği liseye geçtik artık....
bu arada memo değişik bir karakter bütün erkeklerin kişiliğini yansıtıo(özelliklede lise) leyla'yı hiç sewmiom ben...nefret ettim:icon_sorrmemoyu üzüp üzüp durucak anlaşılan...su'da war ön sırada nerde oturuo acaba bende merak etmeye başladım...takip etçem
burcu öncelikle teşekkürler ama maalesef 3.lüğüm türkiyede değil sadece istde
ayrıca ben insanların hitap biçimlerine aldırma hatta sen demen hoşuma gitti...yani ben insanlarla mesafeli olmayı sewen biri değilim
hikayemin bi bakıma tutulması için hayatın içinden yaptım...argo sözcükler kullanmak istemiyorum ama hayatımızın yarısı böle geçior...
herkeze tiyo başlığımın adı 10 bölümlere doğru gerçek olabilir...
ee desenize senaryo git gide heycanlancak :img-icecr
eee ama biz yeni bölüm istiyoruzz :img-hyste
bener12345
22-06-08, 01:59
aslında artık 4 günde 1 falan koycam senaryo böle zor oluo hergün
4.BÖLÜM
OKUYAN VE YORUMLAYAN HERKEZE TEŞŞEKKÜRLER...(yorumlamadan geçeni öldürürüm:D)
sabah olmuştu...
gene memonun içine giriyoruz...
çalar saat çalıyordu(aynı espiri bayıyo yapmıcam)
-bu ne lan sabah sabah
çalar saati kapatır
-nam nam...ııııhmmmmm....offfff gene sabah oldu...bıktım ya...
kalkar...tuvalete gider...ELİNİ yıkar yüzünü yıkamaz...(her sabah çişini yaptığını söylemekten yoruldum)
kalkar masaya doğrru gider
annesi çayları dolduruyordur...ünlü kahramanımız batman(abisi) uyanmıştır
--günaydınnnnn!!!(hani sabahları ölü gibi söylüyoruz ya öyle düşünün yani ben öleyim memoyuda öle yaptım üzüm üzüme baka baka:D)
ayşe hanım:günaydın yavrum
can:günaydın
masaya oturur ağzına salatalık atar ve gözlerine inanamaz gözlerini ovuşturur...
ve gözleri ovuşturduğu için çatal gözüne girer sonra ölür ve sonnnnn(şaka şaka)
bbu son satırı unutun
masaya oturur ağzına salatalık atar ve gözlerine inanamaz gözlerini ovuşturur...
-abi...sen...sabah...kalktın...sen...tencereleri kapın etrafa barikat örün başımıza taş yağacakkkkk!!!
can:ha ha ha çok komiksin gıdıklada gülüyim bari
-sen normalde kalkmazdın hayrola
can:bugün sınav war ondan kalktım
-dün sanki içerden sesler geliodu...hiçte ders çalışmaya benzemiodu bilgisayar açıktı
can:bi ara arkadaş aradı gel msn e muhabbet edelim dedi...(karnı aç olan warsa yiyebilir)
-iii(memoda yemedi---eee sonuçta erkek...annesine çaktırmıo)
hemen giyindi...gömlek dışarda...pantolan düşük bel...ayakkabılar adidas beyaz warya popüler...gravat yarıda...üstünde kapşonlu iice artist oldu kapşonluyu atın liseye uymuo)
--ben kaçtımmmmm
ayşe hanım:güle güle yawrummm...iiii dersler
okula warır...sınıfa girer...oturur sırasına açar ipodu müzik dinlemeye başlar...
15 dk fln geçer
leyla okula gelir...sınıfa girer...biraz sitem vaziyetindedir
--eee memo bey benle gelcektin okula hani
memo duymadı tabi...çünkü kafası sıranın içine girmiş durumda
sonra leyla farkeder kulağında kulaklığın olduğunu ve omzuna tıklatır(kapımı lan bbu:D)
memo kulaklığı çıkartır...
-günaydın
leyla:günaydın
oturur...
leyla:eee ilk ders ne
--mat
leyla:yandık desene
sınıfta herkez tamamlanmıştır
o sırada içeri hoca girer...dün girmişti...ama işte ben tanıtmayı unutmuşum dün ben okula gitmedim galiba:D
murtaza hoca tam bir ayının teki...görseniz...bende görmedim ama olsun:Dherşeye bağırabilir...başarısızlığa tahammülü yok...çatlakmıdır nedir
murtaza h.:günaydın çocuklar!!!
herkez:sağol
memo:eywallah!!!(yüksek sesle bağarsana göriim)
murtaza:oturun...bugün ki dersimiz tam sayılar...açın kitaplarınızın 3999 cu sayfasını(ansiklopedi mübarek)(bide tamsayılar ilk konu değilmiydi?)
-daha derse gireli 1 dk bile olmadı bu ne ya
leyla:sus duycak şimdi sonra görcen sen karnede 1 dk gibi 1 leri(tawsiye şarkı:seninle bir dakika)
-ii tamam burda sen ewde annem nedir benim bu kadınlardan çektiğim...(digitürk gibi herşeyi çekior-reklam war ya dedeyi hatırlayın son lafını)
-(içses):off bu ders böyle geçmiş yanım mis gibi hatun war nası olsa biliomdaa en basit konu
tabi memo gözler pörtlek pörtlek güya çaktırmıo...utanmasa eli gitçek...leyla pas werse...sınıf mınıf dinlemez
leyla(içses)bu ne be resmen bakıo...ewladım dönsene kafanı içime düşecek...iki kuyruk salladık...öldü galiba...hareket etmio...galiba elime salya geldi ıyyyyy
ders biter...dırı diri duru düü....düğüüüüüü...buradan gidesim war yeniden başlama hewesim war...amanda hadi kalk kaynaşalım kız....(bozuldu galibba...burasıda nası okul süper dimi böle okulun olsun kırk yıl borcun olsun memonun yerinde olmak istedim birden ya)
ipodu çıkar film izlemeye başlar---creativenin war 350 m 4-5 inch
butün gün böle mekik dokuyarak gider-bi ipod bi leyla korktum şaşı olcak
okul biter tam birlikte çıkıyorlardır ki
abc:leyla gel hadi
leyla:ya mehmet ben arkadaşla gitçem...ama istiosan senide bırakabiliriz
mehmet(acıların çocuğu)yok...sağolun siz gidin...(yaralıııııı...kimsesizzzzzzzzzzz...yavruc akkkkkk)
abc yanlarına gelir
abc:hadi gidelim canım...(ha bu arada abc arabayla gelmiş gerçeği anlamışsınızdır siz)
abc:arkadaş kim?
leyla:sıra arkadaşım ya mehmet
abc:öylemi memnun oldum...istiosan bıraklım senide
(gene aynı yüz ifadesi)
sağolunnn...siz gidin(yaralııııııııııııııııııııııııı)
lelya:hadi o zmn byyyy
-by(buda iyice gavur oldu güle güle desene)
abc ve leyla arabaya binip uzaklaşırlar...
memo ise dalgın bi şekilde yolda yürüken aklında yağmurla karışık fırtınalar kopuyodur...
-ulan fıstık gibi kızdı...sewgilisi warmış...altında da arabası...oh zengin çocuğu bize daha bi n95 almıolar...bide arabamız mı olcak...işte buna gülerim...
apartmanın önündedir ... ve gözlerine inanamaz...
neyi yada kimi görmüştür...nasıl bir varlıktır acaba bu...uzayda yer kaplıyormu hepsi we daha fazlası bir sonraki bölümde
Gene döktürmüşsün bakıyorum:img-hyste:img-hyste:happy0064Valla acıların çocuğuna bağladı memo sonunda yaralııııhehe:img-hystesüpermiş valla ne diyim yannız dersin ortasında falan...çekme evladım elleme:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste dedenin son lafı neydi diye düşündüm...sonra aklıma geldi...kendimi tutamadan biraz güldüm...
Gerçekten süperdi...ellerine sağlık...
Yalnız bu memo'yu biraz daha salıverirsen, çocuk uçacak valla :img-hyste :happy0064
Allahtan Leyla pas vermiyo...yoksa...??
Sonunu merak ettim ya...kimi gördü??
Zaten şu aralar gündemi uzaylılar işgal etmiş durumda...bir uzaylı çıkıverse hiç şaşırmam yani :img-hyste
Yüreğine sağlık...Gerçekten çok güzeldi...üstelik senaryonun adı da çok güzel...
Başarılar ( çok konuştum ) :img-tomat
bener12345
22-06-08, 15:00
milomania sağol...walla yani yorum yapman beni sewindirmeye yetio...(sonuçta emek harcıyoz...yorum yapmayanlara duyrulur)
burcu hoşgeldin aramıza yeni katıldın galiba...bende korkuyorum bu memodan deneyimli genç nede olsa...salmam daha fazla ama leylaya bağlı atla derse atlatırım...o onun bilceği iş...sonra abc gelir ikisinide... anlandın sen onu...teşekkürler
bener12345
22-06-08, 19:03
hadi acıdım 4 gün bekletmiyeyim ama diğerini 2.5 gün sonra ekliycem
5.BÖLÜM(komedi)
-suuuuu...inanmıyorummmm...
su:neye inanmıyorsun?
-sakın sende bu apartmanda oturduğunu söyleme şıp diye bayılıp kalırım...sonra "ayılana gazozuda bayılana limon" şarkısınıda söylesiniz uyanmam(ıyyy kendimden neftet ettim ben bu kadar kötü mü espiri yapıyorum ya)
su:ne yani sende mi oturuyorsun?
-hani nerde kameralar el sallıcam nerde?ünlü oluruz belki!
su:ne saçmalıyorsun ya memo(ne çabukta samimi oldunuz siz bakıyım memo fln hı hı anlayalım yani)
su:sus lan senarist burda sen ne yazdıysan onu oynuyoruz işte
mehmet:hem sanane ne istiyorsa onu söyler
tamam sessizlik baştan alıyoruz
su:aaa bide yönetmen olmuş...hem bedavaya oynat hemde laf at oldumu böle?
aman tamam be mızmızlanmayın alıcam size lolipopunuzu
su:aldığı şeye bak lolipopmuş...ya ben tost istiyorum...
sus yeter artık tostun arasını seni koycam görcen sonra
bu gerçek senaryo değildi gerçeğini dediğim gibi...
bener12345
24-06-08, 20:54
senaryo 1-2 gün daha geçikçek havamda değilim laf bulamıyorum...hep aynı şeylerde sıkar...
ee nerde yb çok güsel yazıosun
yb bekliorum :img-wink:
bener12345
01-07-08, 14:09
ya kimse okumuyo die artık eklemiyorum:kahve
Ee bekliyoruz işte yani bölüm gelmeden neyin yorumunu yapalım ki:)Biz burdayız sen yoksun...
bener12345
01-07-08, 16:07
EEEE o zmn yazıyimm:D
bener12345
01-07-08, 16:28
5.BÖLÜM
-suuuuu...inanmıyorummmm...
su:neye inanmıyorsun?
-sakın sende bu apartmanda oturduğunu söyleme şıp diye bayılıp kalırım...sonra "ayılana gazozuda bayılana limon" şarkısınıda söylesiniz uyanmam(ıyyy kendimden neftet ettim ben bu kadar kötü mü espiri yapıyorum ya)
su:ne yani sende mi oturuyorsun?
-hani nerde kameralar el sallıcam nerde?ünlü oluruz belki!
su:ne saçmalıyorsun ya memo
-kzım bu gerçek olamaz biz 3 ümüz aynı apartmandamıyız şimdi?
su:bişi sorcam bu 3. tekil şahış kim?
-ya leyladan bahsediom(içses:ne planlarım wardı hadi neyse +13 ü geçmiyim)
su:ya öylemi ne gzl işte
-ewet hadi ewe gidelim yoksa bu kapı önü muhabetti uzadıkça uzar...
su:iyi...
asansöre biner
(içses)aslında bu suda hiç fena değilmiş hani(biri bunu durdursun)
sonra aynı katta inerler
-sen kaçta oturuyorsun
su:hemen önündeki ewde
-ya bizim çaprazımız...leylada bizim karşımızda oturuo...
bir süre sessizlik
-ııı ııı şey bize gelmek istermisin?
su:yok ya sonra gelirim...şimdi yorgunum by
-byyyy(içses:çok mu belli ediyorum acaba...nie bütün kızlar kaçıo)
memo kapının önüne gelir...anahtarı çıkartır...
kkapıya takar(off bune be sıkıcı romanlar gibi) çevirmeye çalışır
ama... açılmaz...
-(içses):gene uyuyorlar offf offf açsanıza beeeeeeee!!
kapıyı sürekli çalıp durar ayağınla tekme bile atar
çantasını kapının önüne bırakır...üstüne oturur...
off off
(içses)telefonumuzda yokki arıyalım...off...bari leylalardan arıyim...
kapılarını çalar...
içses)hadi açsana be...öfff
çalar çalar...açan olmaz...
(içses):offf bugün batmanin yanına robinler geldi...herkezte uyuyormu ne...bari sulara gidiim..gerçeği kovdu beni ama...
giderr...(yıllar gelir yıllar geçer...harika bi fon müziği:D)
hala gidemedi...
-kapıyı çalar...
su:kimooo?
-bennn memo(kapıcı memo allahım ya sabır)
su kapıyı açar
su:noldu mehmet?
-ya kapıda kaldımda bi telefon etsem...
su:tabi geç içeri...hallet işini
-teşekkürler(benim işim sensin ama neyse...)
memo gider telefon açar
-alooo(ben bunuda anlamam nie grahambelin aşkının ismini söylüyoruz benimkini söyliyelim)(not:bir gün olursa)
ayşe hanım:efendim annecim
-nerdesin anne!!!kapıda kaldım çabuk gell
ayşe hanım:gelemem yawrum...sen oyalan...bir saate kadar ordayım
-anne çabuk ol!!!
dıt dıt dıt dıt dıt(kapa len şu telefonu kafam şişti)
su:noldu?
-15 dk ya burdaymış
tam gitmeye hazırlanıyorduki... dara nanın(yeter eğlendik gerilelim ama kopmayalım)
su:istersen bekle bizde hem makarna pişiriodum...yeriz...
-tabi...neden olmasın...(allahım ben istedim bir göz sen werdin iki göz)
su önden memo arkadan mutfağa doğru ilerliyorlar(tabi o kadar büyükki 1200 m2 mutfakta ewin öbür ucunda)
memonun tabi gözler faltaşı gibi(ata demirerin hatırlarsınız tek kişilik dev kadro gösterisini orda kumsalla ilgili bir espiri wardı...hani plaj şemsiyesi...kusura bakmayın daha rahat etmek isterdim ama fazlasıda ayıp bu sonuçta + 13)
su:otursana...ben hazırlarım...
yemekler yenir
o sırada kapı çalar
gider su kapıyı açar
ayşe hanım:mehmet sizdemi?(nerrden bildiyse müneccin midir nedir...bide öyle bir zamana denk geldiki ne güzel evde teklerdi...hadi su şanslısın bi kere kurtuldun...ama 3.cüde yandın...yada bayıldın...:D)
(içses):anne bildiğim bütün küfürleri ettircen şimidi haa off bi rahat bırakmadın...belkide gelinin olcaktı şu kız
-aaa anne...hadi ben kaçiim su...
su:güle güle(suyun içsesi):oh be kurtuldum...tam zamanında yetiştin ayşe hanım teyze...bu kıyafetlerde sıkıom ne...memoda beni böyle görünce tabi...
memo ve ayşe hanım kapı önünde...
-anne bi sokamadın anahtarı...wer wer
anahtarı alır...
çevirir...
veeee..............
bir sonraki bölümde:D
Valla memo cennete düştü.Ama patlıycak çocuk yakında.Kendisine koli koli sabun armağan etçem:PYine çok beğendim ellerine sağlık:good:
çok gzll yazıysnn:img-wink: umarım en ksa zmnda yni bölüm eklersnn.bu arada serra bn :)[/SIZE]
bener12345
12-07-08, 01:22
memnun oldum serra ama needense yazmıyorum artık bende anlamadım:Dbuy arada kızların ilgi görmesi biraz garip gelmeye başladı bana:icon_whis
bener12345
12-07-08, 01:33
ya aslında düşündümde yani yeni bölüm gelsemi gelmesemi offf yazmak zor doğal yazmak dahada zor günlük hayyattan örnekler almaya çalışıyorum ama herşeyin bir sınırı war...istesem dahada komik ve heyacanlı hale gelirim ama en sonunda ban yicem:D ban yersem yazamam dimi:Do zmn kesin yazıcam:D:img-wink:
bener12345
12-07-08, 02:31
anahtarı alır...
çevirir...
veeee..............
6.Bölüm
kapı açılır(siz tabi bişi bekliyodunuz heyecan olsun istedim:D)
not:unutmayın tire işaretleriyle başlayan memo(kapıcı değil)
-offf ewim ewim güzel evim
ayşe hanım:ev güzelde sen dağıtmasan
-ya senin laflarını dinleyemem şimdi...zaten ewde değildin...
ayşe hanım:sen nası konuşuon bakimm annenle...alırsam şimdi elime terliği...
memo istifini bozmadan polat alem-dar yürüyüşü yaptı
yine en sewdiği bilgisayarını sonra mousesini(ıyy cahil fare fare) öptü...
-ben geldim aşkım...ayyy...iyice sapıttım ben ya...bana en acilinden kız lazım...
we renkli rüyalar oyunlarına dalar(teoman dan aklınıza gelirse artık dinleyin görün)
aradan sadece 1-2 saat geçmiştir...narananannnnnnnnn...nasıldı unuttum yoksa dırının mı
memonun karnı acıktı(bu çocukta amma obur ha daha kaç saat oldu...tabiii daha bide suyu yicekti...tatlı niyetine)
-(bağırarak)(wanted izleyenler bilir ağır çekim I'm sorry konuşması)annneeee karnım açıktııııı...
tabi bu sesle bütün perdeler,kağıtlar fln uçuçu ne warsa havalarda uçuyordur(bi ara türkçe sözlüğü kontrol etsem iyi olcak...laf aramızda türk ve sos full oks öğrencisiyim:img-dirol)
ayşe hanım tabi şok...kaldı kadıncağız...o sesin kendinden çıkan şeyden çıktığına inanamıyordur(burda memoyu kastediyorum:D)
annesinden ses çıkmayınca endişelenen memocuk annesine bakmaya mutfağa
gider bide ne görsün annesi bayılmış mı acaba...(yok yok şaka şaka bitmedi daha)
annesini dürter
annesi elinde kepçe kurufasülyeyi karıştırıken dona kalmıştır(bide kırcan yanına soğanı...ohhh bide acı biber...tutmayın beniiiiiiii....)
ayşe hanım birden kendisine gelir
ayşe hanım:memo sen hiç ii değilsin yada çok iyisin...oğlum seni bi doktara götürelimm...(ve birden....nie birden yavaş yavaş olsa...)(sesinin en yüksek bas ve tizinde)ne bağıronnnnnnnnnnn(rahatladı...içinde kalırdı...)tamam yemek yarım saat sonra hazır...
yarın olduuuu...teknoloji her saniye değişiyor...siz hâla dündesiniz...
çalar saatin werdiği bi rahatsızlık...bir bıkkınlık...her öğrencinin yaşadığı şeyler aslında...kapadı ve kalktı...el & yüz ve masa
-günaydın
cem(batman):günaydın
-uçmayı öğrendin mi?
cem:ha ha ha çok komiksin...her sabah nası buluyorsun hayret ediyorum
-genel yetenek
cem:sınavlarda da çıkıo kesin kazanırsın
not:kusura bakmayın...bunların babası warda bir türlü senaryoya koyamadım...yeri gelmişken size süprizzzzzzzzzzzzzzzzzz war(burda gülbenin süpriz şarkısı süper olur)
ayşe hanım:didişmeyin...bıktım şu sabah kavgalarınızdan
cem:kusura bakma anne hep o başlatıo
ayşe hanım kızgın bakar
-ama anne!!!
cem:sus uyuşuk rapçı...abiler her zaman haklıdır...
-ne almak istediğine karar werdiniz mi beyfendi
cem:ne?:img-huh::blink:
-dedin ya müşteri her zaman haklıdır diye
cem:offf otobüse yetişçem daha bide seninle uğraşamam...
-uçmayı öğrensen iyi olacak akbil masrafından kurtulursun...
-eline sağlık annecim...bende okula gidicem...
daha apartmanın önünden 15 m uzaklaşmıştır
leyla:aaaa!!!beni beklemek yokmu memo
-ya kusura bakma işte rahatsız etmek istemedim
leyla:yok yok sabah sabah iyi oluo yanımda arkadaş
-aaa bak ne öğrendim suda bizim apartmanda çaprazımızda oturuo
leyla:desene bermuda öss üçgeni
-fena değil...hiç fena değill...sende ışık war
leyla:ne ışığı???
-araba ışığı!!!ne ışığı olcak yetenek yetenek!!!sanada bi sözlük gerekio
leyla:yok bende war!!!
-belli oluo
tabi bu traji kopmik olaylar sırasında okula warmışlardır...
sınıfa çıktılar...sıralarına oturdular...suda geldi...
günaydınnn!!!
-günaydın
not:bu kadar not ansiklopedi yapar ama önemli
not:not yazarken bile not yazdırıosunuz
not:ben bu memonun hayatında açıklar buluyorum...kapama wakti...herkez gülüo
not:biz bu memonun okulda samimi olcağı arkadaşları unuttuk...ama ilk sayfada karekter tanımında waarrr!!!
fatih & dogi[espiri bombası (ikisi birlikte...tek olunca patlamıolar)]:günayddın(memoya söylediler)
-günaydın...nabersiniz...
fatih:iiyizde sakın bu soruyu her sabah sorma...
-olur...ilk ders ne?
fd(final dershanesi gibi oldu:D...df de dizifilm:D):fen
-oofff ...olmaz böyle şey...yoksa kabusmu
fd:kabus değil anı ha ha ha:D(arkada şimşekler çakıo)
-yeter bu kadar bayat espiri sabah sabah geçin yerlerinize
fd:emredersiniz komutanım...(bunlarda ikizmi ne herşeyi aynı anda)
o sırada fen hocası içeri girer
-günaydın
herkez(sağol)
xx(kadın):çocuklar ilk konumuz üreme...nie ilk konu bende çözemedim...ama baştan söliimm...kimse gülmicek...güleni dersten atarım
etrafta cırcır böcekleri...nefes bile almıolar...
xx:ewet şimdi derse başlayabiliriz...açın kitaplarınızın 13. sayfasını(ohhh maşallah filmde izletçen mi:D)kadın...
-(içses):hani...nerde?
memo artık bir derece olmuştur yanında leyla oturuo...fıstık gibi kız...sütun...bunlar antik değil...
ve o sırada bişimi olcak az sonra zeynommm çeyzaaaaaaaaaa
bener12345
12-07-08, 02:35
artık ksr bakmayn elimden bu kadar gelio okula gidemiom sırf bilgisayar başındayım gözlerime bakıyorum(kızlar hasta...:D)kan çanağı gibi olmuş göz bebeğimde bile kan görüom artık uzağı görmektede sanki biraz sorun oluo...o yüzden etkileşimim sıfır...doğal olarak espiri yok...bunları buzdolabından çıkardım...ak akçe kara gün içindir...bugün oks sonuçlarıda açıklandı tabi:img-cray:
bener12345
13-07-08, 02:08
yorum yapmazsanız yazmam ona göre:D
yav kardeş bu memo aynı ben ya..benim okulda sıra arkadaşımla ilgili düşündüğüm ne varsa yazmışsın..üstelik isimler de aynı gibi..süpersin tebrik ederim:good:
yalnız kardeş şurayı anlamadım
(rukiye hoca beni işaret ederek) geç arkadaşının yanına
yani memo sen misin yoksa bir karakter mi? sanırım orda öznel anlatım ve nesnel anlatım karışmış anlam darlığı olmuş
bener12345
17-07-08, 12:37
memonun resminide buldum
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:HBWdkIxfuxi3wM:http://bp0.blogger.com/_WHmIp30yDOE/RzG1pFkpl-I/AAAAAAAAAGg/0WNGVY6Robw/s400/memo116.jpg
bener12345
17-07-08, 12:53
buda olur
bener12345
20-07-08, 19:06
senaryoyu dewam ettirmek isteyen warsa bana msj atabilir
yeni bölümü daa yni gördmm ksra bkma yaa. devam et tabikideee sakın bırakmaaaaaaa ::((
bener12345
10-08-08, 21:12
artık biraz zor ben diğer senaryolar kadar ilgi görmüyorum...bu nedenlede dewam etmicem ama isteyen warsa bi msj atabilir
bener12345
11-08-08, 20:25
galiba kimse okumuyor napalım...
bener12345
15-08-08, 12:13
:img-help::img-help::img-help::img-help::img-help::img-help::img-help::img-help::img-help:
bener12345
19-08-08, 00:44
aslında yazmıcaktımda serra yalvardı...hatta yazmam için para wercektide çok mütavaziyimdir sağol dedim gerek yok dedim...herneyse çok kısa bir aradan sonra yine birliktedeyiz...kısa ama ne kısa emin değilim galiba bi ay geçti yada 2 ay:D ve başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....o birrr dangalak... o birrrrrrrrrrrrr uyuşuk o birrrrrrrrrrrrr kız manyağı o birrrrrrrrrrrrrrr memooooooooooooooooo
anahtarı alır...
çevirir...
veeee..............
ve kapı açılır(bi olay bekliyodun demiiii hınzırrr)
not:bazı arkadaşlar bilmiyodu galiba "-" koyduklarım memo ağzından sölüo yani bi bakıma memonun içine girioz
-offf bugün yoruldum...uykum war ben yatıommmm(sen zaten hep yatıonnn.....alooo buyrun uyurgezer uyku hattımı...evet....nasıl yardımcı olabilirim...uyandırarak!!!)
odasına gider ve yatağa uzanır karın içerde kıç dışarda yorgan yerde leyla evde:img-wink::D bide bize gelse:D
yarın yeni bir gün yeni bir ben lazım...eywahhhh ben
çıkmışşş...anammmmmmmmmmmmmm!!!sivilcede üst kapı komşusu...
-(klasik bir gerinme)(farklı modu merak ediyorum)ıyhhhhhhhhhhhhhhaaaaaa(yanınada tarzan süper ikili)(arka planda kız kulesi)(çok ormantik oldu bide jane'yi koy)
kalkar(tekrarda yatabilirdi...doğal olarak bende uykum geldi zaten)
mutfağa doğru yol alır
-günaydın anne
ayşe hanım:günaydın...hadi bak dünden kalma simit war ye bak peynirinde
hazır ben yatıcam...(bu kadında insafsız mı ne...)
-hadi ii sabahlar(memo acıların çocuğu modu...yaralııııı...)
bi güzel kahvaltısını yapar...kapıya çıkar ...aynı anda karşısında bir vücut...
aman allahım o ne bu insansa memo hayvan(ben değil...ben gayet insanım)
-leyla!!!
leyla:hefendim...nie şaşırdın
-kızım sen estetik mi yaptırdın bu ne be(memoyu tutalım mı tutmayalım mı...tamam mı dewam mı)
leyla:noldu çirkin fln mı olmuşum
-hıı ewet o kadar çirkin olmuşsun ki şu anda kendimi kiritledim ve reset
atarsam hiç iyi olmaz...artık çok güzl dediğimi anlamışsındır(resmen kıza geç
arkaya dicektin...bide tutuyomuş tutçan tabi lan yaş sınırı war burda)
leyla:böyle kapıda ağaç mı olcaz...10 dk sonra ders başlıcak...hadi
-su gelmicek mi?
leyla:o geldi çağırdıda sen git dedim sizede uğramış olması lazım
-yooo...aman boşwer...
okula warırlar
sınıfın kapısının önünde
kapıyıya tıktıklarlar
suna hoca:girrrrr
girerler hocanın önüne kadar gelirler(yanlış anlamaya son....hediyesiz kurasız herkeze 100 köntör... aklıma müzik geldi yazıyım dedim...)
-&leyla:hocam geç kaldık özür dileriz
suna hoca:nerde kaldınız siz bakimm(bu lafıda anlamam nası bakçaksa)
-ben dedim o kadar yalama direk yutçaksın die ama dinleyen kim
sınıf:ooooo (hoca şok tabi)
leyla:o zmn tadı çıkmıo
sınıf:ooooo(hoca 2x şok tabi)
-işte geç kaldık çabuk yalıcaktın gelcektik hmn
sınıf:bizde isteriz...
-biz öğrenci adamız paramız yetmez...(acıların çocuğu)
sınıf:saati ne kadar?
-olum kafanız mı iyi dondurma saatle mi?yala sonra bitince geri getir fln mı?
suna hoca:...(aloooooooo...sesim geliomu...bayıldı galiba)
suna hoca:(yarı sersemlemiş waziyette):geçin yerinize...sosyal mi işliyoz ...biyoloji mi belli değil...
yerlerine geçerler
ve..........zeynom çeyzaaaaaaa
off uykum geldi hadii iii geceler...sabah okuyanlar...iii günler...
alo ihbar hattı(ihbar edenin ...):*************
bener12345
19-08-08, 01:05
biliyorum arkadaşlar kısa oldu ama ksr bakmayın ilham gelmio..gelse...su yakmıo yorulur arabayla gelcek bide benzin fiyatları uçmuş durumda...:icon_whis:kahve
aslı_ela_zynp
19-08-08, 01:53
offf süpr bölümdü.Bu arada yeni gördüm senaryonu girip baktım ve bittim:D
-ben dedim o kadar yalama direk yutçaksın die ama dinleyen kim
sınıf:ooooo (hoca şok tabi)
leyla:o zmn tadı çıkmıo
sınıf:ooooo(hoca 2x şok tabi)
-işte geç kaldık çabuk yalıcaktın gelcektik hmn
sınıf:bizde isteriz...
-biz öğrenci adamız paramız yetmez...(acıların çocuğu)
sınıf:saati ne kadar?
-olum kafanız mı iyi dondurma saatle mi?yala sonra bitince geri getir fln mı?
burda koptum resmen kahkahalarlan güLüom.Beni en çok gLdüren senaryo bu oLdu.Spr yeni bölümleri bekliom.Bu arada bizim okuldada çok var böle tiplerden..NormaLde nefrT ederim ama bu memoyu sevdim nedense...
Yeni bölümü en kısa zamanda eklersin umarım.Bu arada gerçekten memo +13:D
Bu arada bn zeynep;)
bener12345
19-08-08, 13:33
hoşgeldin zeynep---bizim memo nası desem aslında gerçek hayatı gösterio bize bir erkeğin hayata karşı bakışını...aslında hayat ne kadar kötü olursa olsun bize mutlaka güldürecek bir yan bulduruo...daha doğrusu ben öle yapıom...bazen gıcıkta olsa bazen güldürsede benim espiri dünyama hoşgeldin...dewam bölümünü bekleme konusuna gelince iii espiriler çıkması için zmn geçmesi gerekio doğaçlama yapamam...birazda gerçeklerden almam lazım:Dolur yha belki görüşemeyiz günaydın...iii akşamlar...ii geceler(forum saati yok ki şurda bakalım)
çoook süpper olmuş yaa... dhşet yaniiii =)ellerine sağlık.. yeni bölümü arayı uzatmadan yaz bak hala okuyucuların var =))(yalvarmasam yazmicaktın yanii:img-hyste)
ya ben yeni gördüm bu senaryoyu walla süper harika ya nolursun yazmaya devam ett yeni bölüm bekliyoruzzzz
bener12345
19-08-08, 18:07
yazsammı yazmasammı tamam mı dewam mı....yoğun istek üzerine herhalde yarın eklerim şu anda wirüs ordularıyla sawaştayım...bilgisayar acayip takılıo...işlerim bitsin yazcam...
bener12345
19-08-08, 18:50
yeeni bölüm 15 dk içinde gelcek:img-wink:
n_i_l_ü_f_e_r
19-08-08, 19:09
senaryon harika cnm
bu memo da manyak mıdır nedir yaw
yb bekliorum
yeeni bölüm 15 dk içinde gelcek:img-wink:
yeni bölüm 15dkya dedin bi türlü bölüm gelmedi ama..acaba zamanın hızlı aktığı bi yere mi taşınsak hep birlikte..:icon_whis
bener12345
19-08-08, 19:49
leyla:bunlar ne dedi anladın mı?
-anlamadım ama çokta tın...ayrıca hızlı olsaydın yetişçek...nerden tutturdun dondurmada dondurma?(şeytan diyor ki yanaş şuna...adını anmasa taş şuna)
leyla:can bu çektimi kimse beni durduramaz...
-tamam boşwer...hadi yaz...hoca tip tip bakıo çaktırma
leyla:bide dönüşte alıcam bi tane(buda yalamaya amma meraklı...bir arkadaş wardı kız...erkeklerin ve kızların yapıp yapamıyacaklarını göndermişti...dondurma ordan esti kafama)
-hasta olcan kızım manyakmısın?(bende yedek war istermisin?)
leyla:bana bişi olmaz...(o sırada öksürür)
-çok uyu...
leyla:ne?!!!
-çok uyu dedim
leyla:o ne demek be?
-hani hapşırınca çok yaşa denio ya ben de öksürünce bişi demek için bulmuştum...eee tabi benim yöntemimle...
leyla:pfff bitmez bu ders
cakkıdı cakkıdu oynaşalım kız oooooo(tenefüs zili)
leyla:ii dondurma güzelde karnım acıktı
-kızım senin kilo sorunun fln yok mu...rejim fln
leyla:yaa..yoksa şişmanlamışmıyım(bu kız iyice aptallaştı)
-apartmanda dediğimi unutmuşsunda...iii hadi inelim kantine...(içses:allhtan para warda kıza rezil olmuoz...acaba çıkma fln mı teklif etsem...buda kankq gibi ya...oofff...böle uzak mı durcam afetten)
kantinde---kantin lan----kantinci abi musti abi
-sen ne istiosun?
leyla:wallla bi tost ii olur
-ok. sen otur şuraya...ben alıp geliom
gider
-musti abi ordan 2 tost wersene(önde 2-3 kız...kızlarda wawww yani)
memo arkaya bakar...bilgin leylaya sataşıo(ban yemek istemeyen biri olarak yazmıcam ama şataşmayı anladınız siz...)(Ceza abiyi oynatmak istedim bi ara oğuzhan koç fln barış abi yide oynatıcam)
hızlı adımlarla giderek...
-ne yapıon lan sen(bağırarak)
leyla:bıraksana ya
evetttt...memodan bir kroşe ve bilgin yerde...bilgin hızlı bir hareketle yerden kalkar...memonun sağ tombul yanak bölümünü bir yumruk...veee sonuç 2 morarmış bölge....
sınıfa doğru çıkarlar...
leyla:off acıomu?
-yok acımıo ...bunlar şakadan biz aslında öbüştük barıştık
leyla:emin olmaya çalışıom bişi yok dimi?
-ewet yok...karizmam...offff nası yedim o yumruğu aslında kaçardımda bi gösteri yapiim dedim...
leyla:ewet...galiba sende palyaço olcan..pardon oldun...
-sen geç dalganı seni korumak için lise-1 in en belalısıyla kavga ettim
leyla:aslında ben kendimi koruyabilirdim...ama yinede sağolll...
memonun yanığına bir öpücük kondurur...(bir çıkıntı gördüm galiba)
-bizimde bir onurumuz war kızım...tabiki yanımızdaki kızı koruycaz...
leyla:resmen maço oldun sen...
-maço rep söylermi kızım...sana bomba bir haberim war 1 hafta sonra
ve zillllll
bebekte 3-5 tur atarım...bide sinema yaparım oooo .......
bir hafta sonra---yarışmada
-kızım manyak olcak ezberledin dimi
leyla:tabiki...hiza ve nizamdan sonra bide gece gündüz karışmaz...
-sıra bizde
sahneyi çıkarlar
soundtrack girer
lütfen dinlemenizi istiyorum---özellikle ipod nano fln warsa(bende warda:Dkaliteli müzik sistemi olanlar daha iyi dinler...eminim sewceksiniz)
http://www.imeem.com/people/jv9v6B/music/dOW5xpSf/ceza_hiza_ve_nizam_yok/
soundtrack yavaş bir ses azaltma...bir alkış fırtınası
yüzlerde tebesüüm
-çak başardık
leyla:tam elini çakçakken
-çakmak
leyla:off çok kötüsün
leyla memonun tam böğrüne vuracekken hep o yaşanan sahne yaşanır iki el birbirine tutunur(memoya gün doğdu bundan sonrasını ne siz söyleyin ne de ben yaziim:D)el ele tutunarak 2ci rap müziklerine geçiş yaparlar (böğrün eş anlamlısını hatırlayamadım ama şöle sölimm sözelciyim sos ve türk full...lütfen hafife almayalım dalga geçmiyelim)
müzikleri dinlemyeni hakımım helal etmem ona göre ha
http://www.imeem.com/djfox336/music/2yuJ2PmJ/ceza_ceza_11_gece_gunduz_karismaz/
herkezin gözleri faltaşı gibi açılmıştır
veeeeeeeeeeee zeynom çeyza
ohh be yeni bölüm gelmişşş..:happy0064 şmdi okim bi de yorum yapayım:img-wink:
ooooo..yine süpper olmuş ya.. yazık memoya yumruğu da yedi vahh cnm :D
leyla da palyaço fln noluyoruz çocuk gitmiş seni korumak içn kavga etmiş:img-blush
nse kısacası ellerine sağlk cnm yine harika olmuşş.. yeni bölümü elvan abeylegesse'nin şu ana kadar koştuğu metreler kadar büyük bi merakla bekliyorummmm :icon_whis
yasemin_34
23-08-08, 21:13
cnm senaryon hayırlı olsun yeni fark ettim iyi gidiyosun umarım devamlarını getirirsin şimdilik kendin iyi bak...
bener12345
24-08-08, 12:04
oooo yeni biri daha eklenmiş...zamanla adımı bütün dünyaya duyurcammm ha ha ha...:icon_twis:icon_twis:icon_twisbu arada hoş geldin:D
DEmin okudum tüm bölümleri harıka ya
Memo tipik bir erkek modeli:D
Bitirme lutfen devam et=)
bener12345
25-08-08, 17:57
bitirmiycem yarın yada öbürgün gelcek yb
bener12345
25-08-08, 20:22
memo tipine uygun resimler warsa ekleyebilirmisiniz...imza yapmayı düşünüyorum da:D:img-wink:
n_i_l_ü_f_e_r
26-08-08, 11:46
bölüm harika olmuş cnm
leyla-memo harika yaa
yb bekliorum
cedric-hülya
27-08-08, 12:13
güzel bir senaryo olmuş yer yer bayat espiriler olsa da :) ** olsun lise gençliğinde bu çok var ,bir de memo tam bir liseli erkek tipi :img-hyste
leyla da çok zilli tam memo'ya göre :img-hyste
neyse umarım devam edersin :img-wink:
bener12345
27-08-08, 15:26
kesin edicem...yorumlar insanı biraz daha heveslendirio...teşekkür ederim...
bener12345
27-08-08, 15:32
bu soruyu kızlara soruyorum(taktik meslesi:D)
espirilerimi gördünüz...ne dersiniz iyimiyim yoksa sen kızlardan uzak dur fln mı ne dersiniz
n_i_l_ü_f_e_r
04-09-08, 09:23
bu soruyu kızlara soruyorum(taktik meslesi:D)
espirilerimi gördünüz...ne dersiniz iyimiyim yoksa sen kızlardan uzak dur fln mı ne dersiniz
bence kızlardan uzak dur:img-hyste
bener12345
11-09-08, 16:27
ksr bakmayın liseye başladım ve 1 saat geliş 1 saat gidiş çok yoruluyorum...ama dediğim gibi senaryoyu dewam ettirmek isteyen warsa her zaman mesaj yazabilir
n_i_l_ü_f_e_r
11-09-08, 16:31
yani sen bırakıo musun cnm yha
hafta sonu eklesen yb
bener12345
11-09-08, 21:12
aslında bırakmak istemiyorum...okulda başladı...bol bol konu buldum:)ama lisede biraz inek olmam lazım ıyyy otlıycam resmen ya...bir sürü ders war...bende anlamadım...o yüzden bir süre dewretmek yada ortak yazmak gibi bişi
aslında bırakmak istemiyorum...okulda başladı...bol bol konu buldum:)ama lisede biraz inek olmam lazım ıyyy otlıycam resmen ya...bir sürü ders war...bende anlamadım...o yüzden bir süre dewretmek yada ortak yazmak gibi bişi
benot yardım ederim derslerde:img-hystenotları yoliim mi:img-hyste
ben hiç çalışmadım lan...bi yazılı haftası sıktım....gerisi kopy kopy:img-hyste
aa ama sen kopya çekme..ayıp:img-hyste
aynn cnm bnde yeni basladım liseye dersleri görünce sok oldum resmen fenin bi dersiyle basa cıkamıodum şimdi 3e ayırmışlar ingilizce 10 saat of dolmusum resmen yaa:img-cray:
bener12345
12-09-08, 00:11
benot yardım ederim derslerde:img-hystenotları yoliim mi:img-hyste
ben hiç çalışmadım lan...bi yazılı haftası sıktım....gerisi kopy kopy:img-hyste
aa ama sen kopya çekme..ayıp:img-hyste
ya öyle bi sınıfa düştüm ki hiç kimse kopya çekmek istemio...gryler ya...diyorum benim türkçe sos full sende bana matematik fln werirsin...anlaşırız fln...ben kopya çekmem dio...salaklar ya...
ayrıca zaten ing 10 saat olmuş...kimyadan nefret ederim...:)sen geç dalganı off off geliş 1 saat gidiş 1 saat artık bilgisayarı bile zor açıom:img-cray::img-cray::img-cray:
Ben de geldim:icon_whis
Aslında bu başlığı süreki görmüştüm ama hiç okumadım daha önce.
Ne biliyim şöyle ağlamalı bağlamalı sokak çocuklarının filmi gibi bişi sandım vallahi:img-cray:
Ama o "Yaşam Denen Komedi" ifadesinden sonra dedim bi arkadaşa bakıp çıkiyim bari.
Ama senaryo süper süper süper.
Memo forever:good:Leyla+Memo daha da forever:img-in_loSu'yun başı kel mi o da forever:img-icecrBatman en foreverdan daha da foreverŞimdi sen Türkçe'yi full çekmişsin ben burda forever yazıyorum te Allah'ım:icon_whisRap forever:img-hyste
1. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=2)
2. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=2)
3. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=3)
4. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=4)
5. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=5)
6. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=5)
7. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=7)
8. Bölüm (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=55984&page=8)
Eski bölümleriyle sizlerle:icon_whis:img-cray:
ya öyle bi sınıfa düştüm ki hiç kimse kopya çekmek istemio...gryler ya...diyorum benim türkçe sos full sende bana matematik fln werirsin...anlaşırız fln...ben kopya çekmem dio...salaklar ya...
ayrıca zaten ing 10 saat olmuş...kimyadan nefret ederim...:)sen geç dalganı off off geliş 1 saat gidiş 1 saat artık bilgisayarı bile zor açıom:img-cray::img-cray::img-cray:
ya bizim 9. sınıfta :img-hysteay anlatıjim!
can kenarı en önden duvar dibi en arkaya kağıt değişimi yapılıyodu be:img-hyste...sıraları kazıdık kopya yazdık:img-hysteee tebi bizde etek var..kağıtların hepsi orda
zaten bizim sınıfın yarısı birbirini tanıyodu..ilk günden el kızartmaca oyanmıştık...ellerim pancar gibi olmuştu...sonra kardeş gibiydik biz...en efsane bizdik be:img-hysteson sınıflar bile bu kadar haşerat olamazdı...
fen hocaları illallah etmişti bizden...hay allah ne etsin seni benottt!(: (:
neyse ya ben çalıştırırım seni...kimya 2. dönem zorlaşıyo..element okunuşları fln:img-hysteneyse ya kolay gelsin sana..bu memoyuda çitilerim ben bi ara...pis sapuk:img-tomat
nerde senin ilham perilern...onlara öpücüklerimi ilte bakalım..ablanıızın selamı varde:img-hyste
bener12345
13-09-08, 10:55
valla ne diyim...sağol öykü...8.sınıfta bizim sınıf bütün okula(bu özel denemler warya aynı anda olunan) kopya dağıtıyodu...** diğer sınıflara tabi parayla...:D
şimdi bunlarla kaynaştım yani yeni sınıfımla ama inek değiller ama kopyada çekmek istemiyorum...kopyanın allahını yaparım diyorum...ustayım diyorum...sizede öğretçem diyorum:)dinletemiyorum....bende pes ettim...cep-kitaplarıyla idare edicem...final werio:)
aramızda yeni kişilerde görmek güzel ama okul başlamadan önce olsaydı olmazmıydı:)ya ben her türlü teklife açığım ortak fln yazmak olur
bu arada türk-sos full ama asla düzgün konuşamıom bende anlamadım...:)komik bi durum...bütün herkez gıcık oldu galiba...bilmediğim sorulara parmak kaldırıom...nası olsa hoca biliyodur diye kaldırmıo...bi tek ben kaldırınca hoca kendi açıklıo:) bide bi tarih hocası war sağar bide şivesi o ata demirerdeki gibi
hani japanco kırığı fln war ya:Dbiz tercüman dolaşıoz....kulaklarıda duymuyo...derste bizim sınıftan müzikler fln yükselio...sınıflarda bilgisayar ve ses sistemide war daha ne isterim:D:D...
yeni bölüm gelirmi...şimdi ruh halime bağlı....gelebilirde gelmeyibilirde...o da hafa içine bağlı:D
bener12345
13-09-08, 10:58
bunu yazıcağıma senaryoyu yazmıştım şimdi:D
valla ne diyim...sağol öykü...8.sınıfta bizim sınıf bütün okula(bu özel denemler warya aynı anda olunan) kopya dağıtıyodu...** diğer sınıflara tabi parayla...
şimdi bunlarla kaynaştım yani yeni sınıfımla ama inek değiller ama kopyada çekmek istemiyorum...kopyanın allahını yaparım diyorum...ustayım diyorum...sizede öğretçem diyorum..dinletemiyorum....bende pes ettim...cep-kitaplarıyla idare edicem...final werio
aramızda yeni kişilerde görmek güzel ama okul başlamadan önce olsaydı olmazmıydı ya ben her türlü teklife açığım ortak fln yazmak olur
bu arada türk-sos full ama asla düzgün konuşamıom bende anlamadım...komik bi durum...bütün herkez gıcık oldu galiba...bilmediğim sorulara parmak kaldırıom...nası olsa hoca biliyodur diye kaldırmıo...bi tek ben kaldırınca hoca kendi açıklıo bide bi tarih hocası war sağar bide şivesi o ata demirerdeki gibi
hani japanco kırığı fln war ya biz tercüman dolaşıoz....kulaklarıda duymuyo...derste bizim sınıftan müzikler fln yükselio...sınıflarda bilgisayar ve ses sistemide war daha ne isterim...
yeni bölüm gelirmi...şimdi ruh halime bağlı....gelebilirde gelmeyibilirde...o da hafa içine bağlı:D
japonca kırığımı...ana bizim oralardan:img-hysteçanakkale çevresindense selam söle emi:img-hyste
:img-hystebencede ya sen bunu yazcana bölüme başlasaydın şimdiye ohoooooooooooo ooo yani:img-hysteneyse ya..biz sabırlıyızdır bilirsin
:icon_evil:img-angel:img-dirol:img-weigh:butch:
bener::img-fie::img-help:
smileyları sildim..bnmkilre sığmadı=)
bener12345
14-09-08, 22:21
ne dersiniz yeni bölüm yazimmi:D
Haydi yaz yaz yaz:happy0064
Haydi Bener haydi Bener haydiiii:happy0064:happy0064
Tam zamanı tam zamanı şimdiiii:happy0064:happy0064
Gaz verme modunda:img-icecr:icon_whis
n_i_l_ü_f_e_r
15-09-08, 14:16
yaz yaz yaz:happy0064:happy0064
bener12345
16-09-08, 19:39
yaziyimda yazmasına adminlere sölicem yakında kilit etsinler yazmıycam maalesef
yaziyimda yazmasına adminlere sölicem yakında kilit etsinler yazmıycam maalesef
O neden:img-cray::img-cray:
Neyi kilit ediyolar:img-cray:
Niye yazmıyon:img-cray:
Anlamadım:img-cray::img-cray:
Bi yetkiliyle görüşebilir miyim :img-cray:
Bi imza yaptım:icon_whis
Elimde resim olmadığı için bu kadar oldu :img-cray:
http://img299.imageshack.us/img299/7066/ysmdnnkmdpc4.png
bener12345
17-09-08, 19:50
eline sağlık ewet karakterlerimin resmi yok ama öyle resimler bulcam ki efsane olcam...:D(yok daha neler) yazmam için yalvarcaklar:)
nie dewam etmicem...ben lise öğrencisiyim okulum tam gün sabah 7 de çıkıom evden akşam 5 de ewde oluyorum ve acaip uykum oluyor...ayrıca hayatımıda kontrol altında tutmam lazım...üzgünüm...birgün dewam ederim
bener12345
17-09-08, 20:01
şimdilik bu resimleri buldum ama isteğimi karşılamadı ama buldukça ekliycem en sonunda süper bir imza çıkçak dimi:)
n_i_l_ü_f_e_r
17-09-08, 20:04
şimdilik bu resimleri buldum ama isteğimi karşılamadı ama buldukça ekliycem en sonunda süper bir imza çıkçak dimi:)
bu resimlerin karakterlerle ne alakası var:img-hyste
bener12345
17-09-08, 20:04
bende bilmiom:D
n_i_l_ü_f_e_r
17-09-08, 20:06
bende bilmiom:D
para falan var melek var yani nasıl bi imza düşünüosan=)
bener12345
17-09-08, 20:07
wallaha sizde koyun böyle en sonunda muhteşem bişi çıkıo cs3 ü biliyosanız...onu kullanın okul başlamadan önce onu kullanıodum...baya uğraştırıo...porofesyonel işi:Dama süper şeyler çıkartıo
ha bu arada öğrenmek 1-2 ayımı aldı:Dhala bişi yapamıom:D
bener12345
17-09-08, 20:12
bişi merak ediyorum hani siz yaz fln diosunuz ya ...sınfta arkadaşlara gösteriyorum...iyi değil ...soğuk espiriler diolar...gerçekten öylemi
Ben daha cs3'te Cin Ali bile çizemiyorum:img-hyste
Yaptığım imza Photofiltre'den:img-icecr
Ama istiyosan eklediğin resimlerle şimdi bi imza yapabilirim:D
Ayrıca espiriler gayet yerinde sen takma onları biz beğeniyoruz:good:
bener12345
17-09-08, 20:19
sağol walla ...rahatladım...dediğim gibi cs3 te manyak şeyler çıkıo ama pro olmak lazım...ewet bu resimlerle bi imza yapsan sewinirim:Darzu film gururla sunar fln bir bener klasiği...
sağol walla ...rahatladım...dediğim gibi cs3 te manyak şeyler çıkıo ama pro olmak lazım...ewet bu resimlerle bi imza yapsan sewinirim:Darzu film gururla sunar fln bir bener klasiği...
İmzanız 4 iş günü içerisinde teslim edilecektir efenim.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz kazığı yediniz afiyet olsun:img-cool2
bener12345
17-09-08, 23:01
bir bardak soğuk suyumu içtim:D
bener12345
18-09-08, 18:51
handenin kurtarma timi war benim nie yok:D
bener12345
18-09-08, 19:35
BİLMEM KAÇINCI BÖLÜM(ABOWWW YENİ BÖLÜM GELDİ...)
leyla(müzik söylüyorlar):görmesen bile şu içimdeki seni
memo:...sar bu bedenemi karanlık gecede hadi sız gözlerimden yüreğime vur kalbimin derinlerine
şiirin dewamı war ama wemem ben yarışmaya katılcam:)kesin kazanırım
müthiş bi alkış eşliğinde ilk defa kendi içlerindek müziği sölediler
leyla:sanırım oldu bu iş
memo(içses):...bencede:) dışses:bu yarışma bizimdir bizim kalacak(babası satın aldıda hava atıo)
speaker... sahneye çıktı yavaş ve can alıcı yürüyüşüyle...
aslında bişi yoktu...ama yinede heyacan vericiydi...
speaker:bildiğiniz gibi hep geriden sayarlar...bende hep yapmak istemişimdir...
şimdi üçüncümüzü açıklıyorum....
üçüncüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü abdulrezzak veeeeee hadasaaaaaaaaaa
ikinci kamil veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayşegülcannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ve sıra birincideeeeeeeeeeeeeeeeee
mehmetttttttttttttttt veeeeeeeeeee leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mehmet speakerin elindeki mikrofonu kapıp
-biz mehmet ve leyla değilizzzzzzzz
seyircilerrr:abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
-durun be bi dk saniye bekliyomunuz cır cır cır
-ha ne diodum ben....hatırladım....biz mehmet ve leyla değilizzzzzzz bizzz memo ve leloyuzzzzzzzzzzzzzzz....
-bizi bilen böyle bilsin bilmeyende bilmesin
leyla bir el hareketiyle mikrofonu hemen kapar
-görmesen bile şu içimdeki seni
memo ile birlikte:...sar bu bedenemi karanlık gecede hadi sız gözlerimden
yüreğime vur kalbimin derinlerine
görmesen bile şu içimdeki seni sar bu bedenemi karanlık gecede hadi sız
gözlerimden yüreğime vur kalbimin derinlerine(kiimse kopya çekmesin hııııı)
ve alkışlar eşliğinde uğurlanırlar...
ama kahramanlarımız her ne kadar sevinçlide olsalar...öğrenciler...yani otobüs demek oluo bu:)
otobüsten inerler...
-en azından yarışmayı kazandık
leyla:harbiden nerden aklına geldi o müzik...
-aslında o benim birisine yazdığım şiirdi...
leyla:işallah benimde böyle şiir yazanım olur
-içses):senin için yazdım lan ben o şiiri salak...gry ya bu kız resmen gry...dur lan hemen sinirlenme belkide bilerek yapıo...belkide bişi beklio...
-kızım senin hoşlandığın böle sewdiğin biri yok mu?
leyla:en zor soruyu sordun...aslında war
-kim lan bu şanslı
leyla:(içses):hadi ben salak numarasına yatıom...bari sen yapma be memo
leyla:ya aslında nası anlatsam...hem çok yakınlarda hemde çok uzaklarda...sana sölemek isterdim memo ama olmaz...anla...ama zamanı gelince öğrenirsin zaten
-iii tamam öle olsun...benimde wardı hatta sana yarın bugün sölicektim ama wazgeçtim
leyla:ya memo öfff anlamıosun ...zaten ortada fol yok yumarta yok...boşuna kandırmıyalım kimseyi
-kimseyi derken?biz...
leyla(içses):off memo öyle bir soru sordunki
asansöre binerler
leyla(içses):nee desem ya düşün söylesemmi acaba herşeyi...ben seni sewiyorum...ya dahada uzaklaşırsa...ya üstüme atlarsa o daha korkunç...abaza herşeyi yapar...of ben nası birine aşığım ya
-eee hala cevap alamadım
leyla:şimdi ben sana sölicem...sen tutamıcan ...sölicen herkeze
asansörden inerler leyların kapısının önünde
leyla:sölememi çok istionmu
-kızım meraktan çatlıcam...9.9 şiddetinde deprem yaşıom be
leyla(kapıyı açar...kapının eşiğinde):eğil biraz...
leyla memonun kulağına:bu bir sırrrr..babay
ve kapıyı kapatır...
-(içses):haa ne oldu şimdi...kesin bu kızda bişi war...deli eyçek beni...ulan bi öğrenirsem o çocuğu kafa göz dalacam...ulan sen benim lelomu nası elimden alırsın lan
A-aaa o nasıl laf:)
Kurarız şip şak:)
Bana Acıma Abi, Para Wer Kurtarma Team:img-gun:
Kısaca BAAPW Kurtarma Team:img-cool2
Eleman alınacaktır..!:)
bener12345
18-09-08, 19:47
bende imza bekliom ya:D
Resimlerin boyutu aynı değel:)
Edecem de resimlerin aynı boyutta olması ilazum:icon_whis
bener12345
18-09-08, 20:03
böyle senin beğendiğin resimler yok mu:D
Tamam bi şekülde hallederüs:icon_whis:)
n_i_l_ü_f_e_r
19-09-08, 17:13
ellerine sağlık cnm
way be demek leyla da memo yu seviomuşş
memo da kafa göz dalıcam dio:img-hyste
yb bekliorum cnm
Bi de bu var:)
http://img166.imageshack.us/img166/5740/27303026ng4.png
bener12345
20-09-08, 16:42
woww iiiyi ...tam bunu bekliyordum boşwerelim resmi fln:)herkezin hayal dünyasında bi kişi wardır bizde oyuz:Dhep kendimizi hayal ederiz...bizde bu hikayenin başrolleriyiz...dimi
ellerine sağlık...
woww iiiyi ...tam bunu bekliyordum boşwerelim resmi fln:)herkezin hayal dünyasında bi kişi wardır bizde oyuz:Dhep kendimizi hayal ederiz...bizde bu hikayenin başrolleriyiz...dimi
ellerine sağlık...
Beğenmene sevindim:)
Resim...:icon_whis
İstesem de uygun resimler bulamam zaten...:kahve:img-hyste
Bu yüzden bu şekilde yaptım:)
Heralde başrol biziz...:icon_whis
Şahsen ben okurken kendimi Leyla'nın yerine koyuyorum.:img-tomat
bener12345
21-09-08, 12:33
eywaa...ben kendimi memo yerine koyuyom yada memoyu kendim yerine...:Dbazıları gerçek bazıları hikaye...hepsi bir bilmece...hayat görüldüğü kadar sıkıcı değil bazen...bazen gerçekler insanı güldürüyor ha:)bende okudukça gülüyorum
bener12345
21-09-08, 12:34
haa...bu arada memoyu tiyatro klübüne kayıt ettirdim...otobüs saatleri uyarsa...memo artık tiyatroya başlıo...asıl soru leyla nolcak...offf...çok zor bu senaryo iişi ya...
Memo & Tiyatro:img-hyste
Leyla kıskanmasın :img-hyste
Tiyatroya Lelo'yu da yazdırırsan güzel olur ama:)
Romeo & Juliet'i oynarlar:img-hyste
bener12345
21-09-08, 13:46
offf leyla istemiyor:)cadı çıktı leyla...memo istiyor ama oda otobüs saatlerinde sorun olabilir:Dbakıcaz
A-aaa yok yok benim Lelo'm cadı değildir:img-hyste
İyi o zaman dur bakim Memo tiyatro sahnesinde Leyla da izliyor:img-in_lo
Evet evet:img-hyste
bener12345
21-09-08, 16:41
maalesef leyla daha memoyu izlemior...çünkü tiyatro yapıcağını bilmio...ama mylaka haberdar olacak...offf leyla off
bener12345
21-09-08, 21:11
ya bende kurtarma timi istiom bakın o kadar bölüm yazıom...kısa ama olsun dimi:D
Kurtarma Operasyonu!!!
Başlık ilk sayfaya taşınmıştır.:kahve
(Bener bu başlık kaç kilo Allah aşkına taşı taşı bitmedi:img-hyste)
Öhöhöm neysem:kahve
:img-gun:Bana Acıma Abi Para Wer Kurtarma Team:img-gun:
Kısaca BAAPWKT:img-gun:
Kısaltma da pek kısaymış maşallah:img-gun:
BU BİR KURTARMA OPERASYONUDUR
Başlık tekrar ilk sayfadadır.
:img-gun:BAAPW Kurtarma Team:img-gun:
Pek ağırmış mübarek:img-hyste
bener12345
22-09-08, 15:29
offf ben eşek ölüsü gibi diom inanmıonuz:)bide senaryo yazmasıda zaten ayrı bi dert keşke yazmasaydım...sadece defterimde kalsaydı...
herneyse...baktım...memonun tiyatro saatleri ve otobüs saatleri uyuşuomuş...ama bence lelo onu izlemeye gelmicek:img-cray::img-cray::img-cray:
offf ben eşek ölüsü gibi diom inanmıonuz:)bide senaryo yazmasıda zaten ayrı bi dert keşke yazmasaydım...sadece defterimde kalsaydı...
herneyse...baktım...memonun tiyatro saatleri ve otobüs saatleri uyuşuomuş...ama bence lelo onu izlemeye gelmicek:img-cray::img-cray::img-cray:
Hiii...:img-cray:
İki sevgili ayrılıyor yani...:img-cray:
Lelo..! Kız ne diyom ben sana bulmuşun mis gibi çocuğu kapris yapmanın sırası mı kızz...:kahve
Cık cık cık sen hiç işi bilmiyon anam:hıh
acılıs gercektende cok ılgıncc:)
merakla bklıyorm:D
bener12345
22-09-08, 18:57
wallaha bir sürü bölüm war:Donları okumanı tawsiye ediyorum:D
ha bu arada gerçekte lelo off off lelo off peşinde koşturuo insafsız...yanıma gelio...ama ben size söylemiştim...yarsı gerçek yarısı sahte demiştim...iii okumalar
bener12345
23-09-08, 22:48
yeni bölüm yaziyimmi
bener12345
26-09-08, 16:54
galiba yeni bi karekter sokucam...ve memoyla arları nası olcak dersiniz...leylada ne dicek hepsi ve daha fazlası canım ne zmn isterse:)
bener12345
05-10-08, 22:47
arkadaşlar yazmıom die daha bırakmadım...arada yazıcam...arada bir kontrol yapın
bener12345
29-10-08, 18:42
ewet bi aydır yazmadım we bakıyorum son sayfalardayım ewet işte bu:D
bener12345
29-10-08, 19:07
ewet arkadaşlar malum dersler...aslında oyunlar:)ya sadece artık senaryo okuyorum bugün canım sıkıldı kendi senaryomu unutmuşum bi bakyım dedim alacağınız olsun bi yorum etmemişsiniz ben de sizi yeni bölümle cezalandırıyorum
ÇAĞIMIZIN EN HIZLI BEŞ YILDIZLI AŞKI YENİ BÖLÜM:MEMO VE LELO NEW PART
Where is the party yeeeeeeeahh?
-offff...bu kız beni çıldırtçak...off off...anneeeeeeeee...annne...nerde bu...
off anne bari sen yapma zaten açım...yimekkk...
-uykumda war off okulda war...sınavda war...aman yat ya ne çalışçam...
din dong ding dong(saat çalıo vaşşş)
ayşe hanım:günaydın oğluşum...hadi kalk...kahvaltı hazır...
-beş dakka daha ann...pışşş
ayşe hanım:leylaaa hoş geldin kızım...
-ne leyla mı?
ayşe hanım:seni sıpa seni...leyla deyince nası kalktın ayağa
-yok ya şimdi misafir beni böle görmesin dimi
ayşe hanım:sus bakiim doğru kahvaltiya
ymek bitti
giyindi
leylaların kapısının önü(zincirleme isim tamlaması(buda zincirleme isim tamlaması))
ding dang:misafiriniz lütfen kapıyı açarmısınız
leyla açar kapıyı
-sanada...hadi bakam gidek
okuldalar...sınavdan önceki tenefüs(buda bi tamlama...)
su:napçaz olm çalışmadım ben hiç
-bana bakma senin yanında can war tuzun kuru...
su:bırak o salağı...inek ya resmen...ilk bakışta bişi sanmıştım...ezik ya
-hıı..seni hınzır seni ...hadi hadi...yakışıklı çocuk
su:bırak ya gitsin o otlarla çıksın...ıyy
-ee leyla napçaz
leyla eteğini belli bir sınıra kadar kaldırır
leyla:walla ben donanımlıyım(içses:memo bunada tepki wermessen yuh...birazdaha kaldırırısam gözükçek
-(içses:aboww):ohh maşallah...artık banada göstirsin(elletirsen manyak olurrrrr)
leyla(içses:aman kızım burada bişi dmeen lazım yoksa terfi etçeksin):ben sana bi kağıda yazarım
daha dün annemizin where is the party yeahhhh?ağrı dağın eteğinde(bu okulda bişi war zili bile acayip)
3-4 dakka sonra hoca girer
hepsi ve daha fazlası ben ne zmn istersem off aklıma bişide gelmedi
iii okumalar
bener12345
02-12-08, 17:43
eee nasılsınız:Dkurtaralım dimi
n_i_l_ü_f_e_r
13-02-09, 13:00
aa ben bu senaryo bitti sanıyodumm
devam etmişsin iyiki
yb bekliorum
n_i_l_ü_f_e_r
14-02-09, 15:58
kurtarma team
bener12345
23-03-09, 23:08
siz şimdi yeni bölümmü istionuz...bende kimse okumuyodu boşwer diodumXDama off ya artık güzel olmayabilir bizim leyla uçtu gittiXDtransport oldu..XDama belki yazarim
bener12345
24-03-09, 06:51
pfff şansa bak kırk yılda bir senaryo dewam ediim dedimXD bilgisayar kendine pat diye reset atti...bilionuz o mavi ekrandan geldi...işin kötö tarafida ben hiçbişeyi kağıda aktarmam direk kafamdan yazmıştımXDoff yaw güzel olmuştı
mrb ben ayşe aslında sayfaya yanlışlıkla girdim pc kafayı yedi kendi kendine bişiler yapmaya başladı
konu ilgimi çekti başlık ilgimi çekmedi ama yanlışlıkla girince konu güzele benziyodu (çok saçma bi cümle oldu ama:) )
çok güzel yazıyorsun ellerine sağlık bazı espirilerin soğuk olsada bölümler ilerledikçe ben çok güldüm sayfalar biraz yavaş ilerlemiş gibi ama konusu komik devam et bence yeni bölüm bekliorum :good:
bener12345
24-03-09, 17:48
üzülme ayşe...olur böle vakalar antivirüs yakalar...benimki durmadan öttüğü için ordan biliom...bende bener...nice to met you...herkezin ilk sorduğu soru benerin anlami ne ben--->ben demekXD1.tekil şahıs er---> asker demek...anladığın üzere ben bi erkeğim...sonra yanliş anlama çıkmasın...adimi değiştircem en sonunda ali falan yapacam...rahat ohh...herkez soruo bener kız ismi mi erkek ismi mi...belli olmuo mu karşında görmüon mu kıza benzer bi halim mi war dimi ama...şaka bi yana ewettt gelelim yeni bölüme dediğim gibi yeni bölüm sizlerle...ha bu arada artık bana bi ortak çıktı(arkada cırcır fon müziği)...alooo...tık tık tık kimse war mi orda...XD...hugo yuda özledik...a-avril arkadaşımız bana ortaktır benden bi sonraki bölümü o yazacaktir .saygilarimla...
bener12345
24-03-09, 18:49
hoca girer
muhittin hoca: ewettt günaydın
sınıf(memo hariç):sağol
memo:eywallah
muhittin: oturun...al bakiyim asuman dağıt şunları...bende bi yoklama aliim aldığınız gibi başlayın
memo(içses):aboowwwww sorulara bak çok zor...soruya bak bi gün kaç sn dir...kesin sıfır aldim...wah wahh...oha bu ne lan olamaz ya...5/6 tam kesir olmasi için paya kaç eklenmelidir...bu bizi salak mi sanio...ohoo hocam bizi sen ilkokul zannedion...şimdi okullu olduk leyları özledik üzgünüz hepimiz sewsin sizi sewgiliniz...off leyla gene girdin çık şurdan yaw...sendede tık yok herşeyi dewletten bekleme...
leyla(içses):way be çok zordu...hahaha...konum-zaman grafiğinin eğimi neyi werir...hahaha...hocam benim biricik sewgilim söle senden başka beş weren war mi...off bu ineğe aslında gerek yok ya...ıyyy ota bak ya...bütün gün çalışıo sonra bide böle kolay sınava girio...boşuna...ben mehmet'i bi yanima alsam sonrasi gelcekte...
tüm sorular yapılmıştır...herkez kağıtlarını wermiş...sınıfta muhabbet ediodur...
memo:off leyla ya bilgisayarım bozuldu gene kaçtır format atiom...düzelmio...kafayi yicem ha...tanion mu sen hidrag'i
leyla:haa taniom bizim komşu...ay nerden taniim yaw...
memo:benim iki derdim war biri bilgisayarim diğeri karnem(off sen benim derdim değilsin ki bunu başka türlü söylemek lazim)
leyla(içses):bak hiç sen benim biricik tek derdimsin dio mu...ah kızım ah boşuna bu çocuğun seni sewdiği falan yok...resmen dalga geçiyor...gözü bi tek haşna fişnede...sen buna beni sewion mu desen enter yada esc der tek derdi oyun...
memo:leyla ben tiyatroya yazildim...gel sende gülelim eğlenelim böle olmuo...çalış çalış nereye kadar...
leyla...
buraya kadar yazdim yaw yoruldum ben 2 sinawim war burdan dewam ettirirsen sewinirim
bener12345
25-03-09, 20:56
eee ayşe ybnz?XD
bener12345
25-03-09, 23:05
bu akşam dayanamadım kötü olacağını bile bile salak gibi uğraştım ve rezalet bişi ortaya çıkardım koyiyim dedim...ve cs kullanaksanız bir bilene danışınXD
http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_911653320.jpg (www.resimupload.com/ds911653320_Untitled-1.html)
bener12345
25-03-09, 23:36
offf ya yeni bi hareeket lazim da beyin durdu sinavlar yüzünden pfff...fazladan kurgusu olan war miXD
bener12345
27-03-09, 07:00
memodan öylesine bir karalama;
yüzlerce insan görüyorum....onlardan hiçbirinin yüzünde tebessüm dahi yok...acıyorum galiba yavaş yavaş kendime...ben sanki çok mu farklıyım diyorum...sanki bende hayatla savaşmıyomuş gibi miyim...hayatın gerçeklerini tatmadim mi...ama biliyorum bu sözlerin hiçbirini kimseye sölicek yüzüm yok...bende sahte kimliğimin altında yaşamaya çalışan kullardan biriyim...yıkılmadım ayaktayım desemde aslında zaten yıkılmış bir enkazın altındayım...ah leylam birde sen olmasan...attabilirdim kendimi engin denizlere...yada atmasam daha iyi olur...çünkü atlarsam ölürüm...o zaman seni nasıl görürüm...bekle gelecek güzel günler...bunu birlikte okurken ağlasak bile belkide güleceğiz...insan bağırır son sesiyle...ama ses çıkmaz ya benim ki de o hesap...ben şimdiden yaziyimda sonra birlikte okuyunca bi öpücük kondurursun emi...bide öbür taraftan...ohhhh...bide dudaktan...ah ne vuruon be:D
n_i_l_ü_f_e_r
27-03-09, 13:22
cnm yb yazmana çok sevndim
sayfayı kurtara kurtara kollarım koptu :)
inş. gsl bi şekilde devam edersin yb bekliorum
bener12345
27-03-09, 16:01
walla şimdi bilmiom yazsam mı acabaXDbakıoz işte bana bi ortakta geldi ayşe oda yazarsa yakında hız kesmeden 3000. bölüme geçecez
bener12345
30-03-09, 06:00
ayşeee tık tık ordamisin...
bener12345
30-03-09, 13:32
ewttt aklıma malzeme geldi...bu arada üzgünüm benim ortak uçtu gitti pıff oldı:icon_whis:bilmim
n_i_l_ü_f_e_r
30-03-09, 15:40
ewttt aklıma malzeme geldi...bu arada üzgünüm benim ortak uçtu gitti pıff oldı:icon_whis:bilmim
:img-hystegelir gelir
bener12345
05-04-09, 07:16
pfff aklıma gelen fikir uçtu gitti...gene tuvalete girmek zorundayım...bi tek orda yaratıcı olabiliyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
vBulletin® v3.8.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.