britneysinem
28-06-06, 16:27
Hakkında Görüşleriniz Ve resimleri
aslında pek bir dizide oynamadım ama mumya firarda filminde oynadı
aslında pek bir dizide oynamadım ama mumya firarda filminde oynadı
|
Tüm Versiyonu Göster : Teoman britneysinem 28-06-06, 16:27 Hakkında Görüşleriniz Ve resimleri aslında pek bir dizide oynamadım ama mumya firarda filminde oynadı yagmur94 28-06-06, 23:06 o film çok glz ya salı günü izlemedim ama bir tanıdıkta izledim baya geç olmuştu dıgıturkte oynamıtı film harikaydı :) britneysinem 29-06-06, 20:30 valla bende bakamadım başka bir film vardı aralarda baktım ama çok güzel bir filmdi yagmur94 29-06-06, 20:50 ewet bende bakamadım ama daha önce izlemiştim çok gzl söylim sinemciğim :) OZKORKMAZ 29-06-06, 20:54 arkadaslar mumy firardayı bırakın adamın ztn kendi filmi var balans ve manevra yagmur94 29-06-06, 20:56 ben sadece mumya firardayı biliyorum OZKORKMAZ 29-06-06, 21:01 http://img321.imageshack.us/img321/9941/3copy13jx.jpg http://img194.imageshack.us/img194/7839/4copy9wh.jpg http://img412.imageshack.us/img412/7569/187hd1.jpg http://img412.imageshack.us/img412/6002/190uo.jpg http://img194.imageshack.us/img194/8558/314cn.jpg http://img321.imageshack.us/img321/5927/367vd.jpg http://img321.imageshack.us/img321/8622/402el.jpg OZKORKMAZ 29-06-06, 21:05 Teoman Hakkında Bilmedikleriniz. Teoman Yakupoğlu... 1967 İstanbul doğumlu. Doğduğu yer, İstanbul'un, Tünel semtinde, Doğan apartmanı. Teoman'ı, bu apatmanın en etkileyen yanı, çocukluk oyunlarının ve sohbetlerin merkezi olan avlusu olmuş. Teoman'ın avukat olan babası, o daha 2,5 yaşındayken yaşamdan ayrılmış. Teoman'ın şiirsel şarkı sözleri ise büyük olasılıkla babasından geçen genler sayesinde ortaya çıkmış. Çünkü babası avukatlıktan çok şiire meraklı bir adammış. Babasının ölümünün ardından Teoman'ın hayatı kadınlarla dolu olarak geçmeye başlamış. Annesi, halası, teyzesi, anneannesi yaşamının baş kahramanları olmuşlar. O günlere ait hatırladığı en belirgin unsurlar; baba yoksunluğu ve kadınlarla dolu olan o evde daima hakim olan güçsüzlük havası. Çocukluğunu şöyle tanımlıyor: Sevgiye dayalı ama paylaşımcı olmayan bir çocuktum. Kendimi dışa vurmazdım. Zor bir çocuktum. Çocuk olmaktan ötürü de sıkıntı duyardım. Çünkü kendimi çok olgun hissediyordum. Ve biri bana yapmam gereken bir şey söylediğinde çok sinirleniyordum..." Teoman'ın bu tavrı, ilkokul yıllarında da süregelmiş. Öğretmenine kafa tutmaktan hiçbir zaman çekinmemiş, bir keresinde ona şöyle hitap ettiğini hatırlıyor: "Çizgiler, daireler çizmek istemiyorum. Kusura bakmayın ama ben buraya okuma, yazma öğrenmeye geldim." Teoman'ın çocukken kendini en fazla kime benzettiğini tahmin edebilir misiniz? Yanıt; Pinokyo Ama çocukluğunun ilerleyen dönemlerinde Pinokyo'yu oynamaktan vazgeçip, kendisini okuduğu çizgi romanların kahramanlarıyla özdeşleştirmeye başlamış. Liseyi Kültür Koleji'nde bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde sosyoloji okumuş. Şu sıralar "Kadın Araştırmaları" dalında master yapıyor. Master tezinin konusunu anlamak ise olası; "Çizgi romanda kadının rolü". Ama verdiği ilk tez hocaları tarafından pek beğenilmemiş. Şimdi, yeniden ve daha dikkatli hazırlıyormuş. Teoman, yaşamında en sevdiği yılların ilk gençlik yılları olduğunu belirtiyor ve bugün bu dönemini yaşayanlara karşı hafiften bir kıskançlığı olduğunu da gizlemiyor. Teoman'ın hayatta en sevdiği insan annesi. 67 yaşında olan annesinin herşeyi yanlış anlayarak onu çok güldürdüğünü söylüyor. Annesinin oğlu için idealize ettiği meslek ise spikerlik. Anne, oğlunun şarkıcı olarak ünlü olmasına karşın, halen tatmin olmuş değil. Günün birinde onu, Ali Kırca gibi görmek istediğini sıklıkla dile getiriyor. Teoman, tüm cool görünümüne ve şöhretine rağmen, ebedi çocukluğa inanan, yüreğinin bir yanıyla daima çocuk kalan bir adam. O, "cool" olarak tanımlanmasına pek bir anlam veremediğini söylüyor. Çünkü o bir "cool" için çok fazla konuşuyormuş. Doğum günlerinden hoşlanmıyor. Tüm sevgililerinin doğum günlerini unutmuş. Hatta daha ötesi öğrenmeye bile çalışmamış. Doğum gününü ise, kendisi değil, annesi ve sevgilileri hatırlarmış. Doğum günü kutlamak gibi bir takıntısı da yok. Ama doğum günü üzerine bir şarkısı var, şöyle diyor: "Bugün benim doğum günüm, hem sarhoşum, hem yastayım, bir bar taburesi üstünde, babamın öldüğü yaştayım..." Şarkının devamı ise bir pişmanlık hikayesinin başlangıcı gibi: "Takatim yok, Yine de telefona sarıldım, Son bir özür için, Tüm sevdiğim kadınlarından, Aradım, Mesajlar çıktı kapattım, Telesekretere konuşamayanlardanım, Bugün benim doğum günüm." O hep umarsız bir sevgili olmuş. Aşk hayatını şöyle anlatıyor: "Beter olan benim. İyi bir sevgili değilim. Hayret bir şekilde seviyorlar beni. Sevgilim bana korkunç bir adamsın diyor. Eski sevgililerimin görüntüleri aklıma geldiğinde, benimle ilgili berbat şeyler söylediklerini hatırlıyorum." İlişkilerinin hep sevgililerinin çabalarıyla gittiğini söylüyor. Bu durumu, ilişkinin bitmesine yakın anlıyormuş. Şöyle diyor: "İlişkinin sonlarına doğru bana gelip bir takım şeyler söylüyorlar. Ve bunları, bana daha önce defalarca söylediklerini de belirtiyorlar. Bense hayretler içinde ve inanın dalga geçmek için değil, ciddiyetle "Aaa hakikaten mi? " diyorum. Bu yönünden midir, vicdan azaplarından mıdır, bilinmez son albümü "Onyedi"de yer alan "Yabancı"nın sözleri onun aşk hayatına çok uyumlu: "Kimi aşklar hiç bitmezmiş, bizimkisi bitenlerden, sevmeye yeteneksiziz, iki yabancı birlikte ama yalnız..." Düette kadın sesinin verdiği yanıt ise şöyle; "Yoktur üstüne senin, Güzeli çirkin yapmakta, Suçuysa dünyaya atmakta, Neyin bildin ki değerini, Benimkini bileceksin?, Bunu da tabii mahvedeceksin." Ah! Teoman ah, Tanrı sana aşık olan kadınlara acısın... Tüm bunlara karşın ona aşık olanları sayısı öylesine fazla ki... Orta yaştan tutun da ilk öğretim sıralarında öğrencilere kadar her kesimde hayli popüler bir yakışıklı... Beraber yaşamaya karşı ama evlilik için "Olabilir. Çocuk için evlenmeyi isterim" diyor. Poligam yaşama inanıyor ama yine de "Çok kadının hiç kadın olduğunun ve sonunun yalnızlık" olduğunun bilincinde. Onun poligamik yaşamı aslında flörtlere dayanıyor. Flörtçü bir kişiliği olduğunu ve bundan büyük keyif aldığını söylüyor. Kadınlarla konuşurken sesi ve konuşma tarzı değişenlerden... OZKORKMAZ 29-06-06, 21:05 ............Sevgilisine tanıdığı özgürlük ise şöyle açıklıyor; "Başka bir erkekten hoşlanıyorsa ve sadece benimle olan ilişkisini tehlikeye atmamak veya beni üzmemek uğruna onunla birlikte olmuyorsa, bu durumdan hiç hoşlanmam. Bunu yapmak yerine, hoşlandığı erkekle birlikte olmasını tercih ederim." Kadınlara olan tüm bu davranışlarına karşın, kadınların hala neden ona bu kadar hayran olduğu sorusunu ise şu şekilde yanıtlıyor: "Çevremdeki erkeklere ve onların kadınlara yaklaşımlarına bakıyorum da, çok saçma tipler... Beni tercih etmelerini haklı buluyorum..." :) Basında, aşklarıyla ilgili çıkan haberlerin %80'ninin ise yalan olduğunu söylüyor. Reklam cingılında yer alan "kadınlar indirmeye değmez" sözü konusunda savunusu ise şöyle: "Sözler benim değil. "İndirmek" kelimesi internet üzerinden yüklemek anlamında, yani argo değil." Eski sevgililerinin çoğuna hala hayran. Ve onlardan biri isterse hemen çocuk sahibi olabileceğini söylüyor. Aslında tüm umarsız görünümünün altında, yine de onda tutkulu birşeyler olduğu kesin. Mesela konserlerinde kimi zaman tacize uğradığını, kolyelerinin çalındığını söylüyor. Tacizciler bir keresinde yüzüğünü de almaya çalışmışlar ama canı pahasına yüzüğü korumuş. "Onu veremezdim. Çünkü o eski sevgilimin hediyesiydi. Bu nedenle benim için anlamı ve değeri çok büyük" diyor. Ayrılıkların ardından aşk acısı çekmediğini söylüyor. Zaten uzun zamandır aşık da olmamış. Aşk onun için şarkısında da dediği gibi; Nedensiz sevmekmiş... Beğendiği belirli bir kadın tipi yok. Kadınların daha çok tavırları onu etkiliyor. Ama Kim Novak'ın gençlik dönemine duyduğu hayranlığı da dile getirmeden geçemiyor. Evli olduğunu iddia edenlere cevabı ise kesin: "Hayır, yanılıyorsunuz"... Başkalarını değil ama kendini affetmeyi seviyor. Özellikle ona konserlerde eşlik eden grubuna karşı hiç affedici değil. İyi çalan müzisyen değil, ortaya ruhunu koyan, tutkulu çalan müzisyenlerle çalışmayı seviyor. Bu konuda hata kabul etmiyor. Ve grubuyla fazla muhatap olmamaya özen gösteriyor. Onlara bilgileri bayan vokalisti aracılığıyla iletiyor. Konser öncesi kendisi bizzat prova yapmıyor. Provalarda, şarkıları, erkek vokalisti seslendiriyor. O da orkestrayı dinleyerek direktifler veriyor. Konserlerinde öyle, limuzin, özel tuvalet, makarna gibi istekleri olmuyor. Onun konserlerdeki istekleri, hep ses ve ışık düzeni konusunda oluyor. Bu arada üzerine sarı ve yeşil ışık yönlendirilmesinden nefret ediyor. Bu konuda çok titiz, detaycı ve ısrarcı olduğu da konser organizatörleri tarafından dile getiriliyor. Kalem ve kağıtla arası çok iyi. Çalışma masasının üzerinde, telefonun yanında, mutfakta, yatak odasında onlara bolca rastlamak olası. Bir de çok sevdiği sözleri kaydettiği bir defteri var. En sevdiği sözlerden biri şu "Ayının kırk tane şarkı sözü varmış, kırkı da armut üzerineymiş." Cihangir'de bir çatı katında oturuyor. Oranın boyutları itibariyle tek kişilik bir ev olduğunu söylüyor. Kendi evi. Annesiyle birlikte ev sahibiyle sıkı bir pazarlık yapmışlar ve denize nazır bu evi çok düşük bir fiyata satın almışlar. Kendisini manik- depresif olarak tanımlıyor. Manik durumundayken daha mutlu olduğunu ve pek şarkı sözü yazamadığını söylüyor. Ona, depresyonlar daha çok yarıyormuş. Bu konudaki sloganı şu "Herkesin biraz depresyona ihtiyacı vardır." Albümünün isim şarkısı, "Onyedi" de depresif durum gözlenebiliyor. Sözler kendisini anlatmıyor ama yine de o, "Onyedi" demesi yok mu? İnsanın içini acıtıyor. Yaşamın gündelik sıradan ve sıkıcı olaylarından uzak durmaya çalışıyor. Ve daha uçarı yaşamak için uğraşıyor. Bu durumun onu yaşadığı dünyaya yabancılaştırmadığını aksine "ait olma" hissini güçlendirdiğini söylüyor. Müziğini yaparken, "Ben olsam bunu dinler miydim?" diye soruyor. Böylece kendi müziğini yapıyor. Bunu biraz bencilce buluyor. Ama bunu söyleyenlere şöyle yanıt veriyor: "Olabilir. Ama sanatın ana gerekliliği bencil olmaktır" diyor. Sevdiği müzisyenler ise, Mazhar Alanson, Leonard Cohen, David Bowie, en beğendiği gruplar ise,Travis, Radio Head, U2. Müzikte 60'lı-70'li yılların duyarlılığını ve soundunu seviyor. Bir çoğunun aksine, onun müziğini, Türkiye sınırları ötesine taşımak gibi bir isteği ve çalışması yok. En sevdiği kedinin adı "karpuz" Onun haysiyetli ve kibar bir kedi olduğunu söylüyor. Sade esprilerle insanları gülme krizlerine sokmaya başarabilen insanlardan. Kitapçı gezmekten hoşlanıyor. Birlikte olmaktan en çok keyif aldığı arkadaşları ise; Sertab Erener, Şebnem Ferah, Demir Demirkan. En sevdiği yazarlar, Raymond Carver, Milan Kundera, Paul Auster ve Kurt Vonnegut Jr., Gülten Akın ve Orhan Pamuk, Gündüz Vassaf, Nabokov, Anthony Burgess, Romain Gary. Onun da yazarlık denemeleri var. Bazı dergi ve gazetelerde köşe yazıları yayınlanıyor. Roman taslakları da hazırlıyor. En sevdiği köşe yazarları; Murat Belge, Hamet Babaoğlu, Ahmet Altan. Randevularına sadık olmasıyla tanınıyor. Cihangir'de ofisinin çatısına çıkıp güneşlenmeye bayılıyor. Hemen her zaman Beyoğlu ve çevresinde dolaşıyor. Sanatçı yönünün Beyoğlu'ndan beslendiğini söylüyor. Sinemayı seviyor ama Hollywood filmlerini değil. O daha çok küçük bütçeli Avrupa yapımı filmlerini beğeniyor.. Sinan Çetin'in "Romantik" filminde oynamaktan hoşlanmış. Ama sinemada kamera önünde rol yapmaktansa, senaryo yazmaya ve yönetmenlik yapmaya daha çok küçük bütçeli Avrupa yapımı filmlerini beğeniyor. OZKORKMAZ 29-06-06, 21:13 http://img285.imageshack.us/img285/4268/afis4mh.jpg Balans ve Manevra (Balans ve Manevra) Anne ve babasının bir iş gezisine gitmesini fırsat bilen Ruhi, gizlice Bodrum otobüsüne bindiğinde yanına,kendisi gibi içine kapanık Nihat düşer. Yolculuk boyunca birbirleriyle konuşmayan bu ikili, cüzdan ve cep telefonlarının çalınması dolayısıyla, kendilerini Bodrum karakolunda bulurlar. İki yıl önce eşini kaybetmiş ve hayattan elini eteğini çekmiş olan Nihat'ın Bodrum'a gelme nedeni kardeşi Ümit'le buluşmaktır. İçine kapanık bu iki insan bir zorunluluk nedeniyle birlikte Ümit'i aramaya başlarlar. Ümit teknecidir ve Nihat teknecilere kardeşini sormaktan vazgeçtiği anda, Kamyoncu Ali onlara Ümit'in nerede olduğunu bilmediğini ama oğlu Timur'un da burada, Zagor'un pansiyonda kaldığını söyler. Kamyoncu Ali, etrafındaki insanların yalanlarını ciddiye alan ve sürekli hayaln dünyasın yaşayan yarı deli birisidir. Nihat ve Ruhi Zagor'un pansiyonuna yerleşirler. Pansiyon sahibi Zagor aklı fikri eğlencede olan bir gençtir. Ümit Kaptan'ın küçük bir çocukken terkettiği oğlu ve sevgilisi Zeynep sorunlu bir ilişki yaşamaktadır. Timur kişilik problemlerini babasının onu terk etmesine bağlayan ve bu problemlerinin acısını, kendisini çok seven Zeynep'ten çıkaran biridir. Sürekli başka ve bilinmez bir hayat yaşayan Timur'un yalnız bıraktığı Zeynep, Ruhi ile arkadaşça bir ilişkiye girer. Daha sonraları platonik bir aşk yaşayacağı Zeynep, ona Timur'la lgili problemlerini anlatır. Kaptan Ümit ise sahneye çıktığında insanların,onun yaşama zevki karşısında etkilenecek bir insan olacaktır. Zagor'un gurusu olan Kaptan Ümit, sorumsuz, bağlantısız ve hafif bir kişiliktir. Hayatın en çok haz alınacak şekilde yaşanmasıyla ilgili bir felsefesi vardır: "Balans ve Manevra" Hayatın tüm evrelerin bu prensipler bütünü içinde yaşandığı taktirde mutluluğun maksimum olacağını savlayan Ümit, bu problemli insanların hepsini etkiler ve onun küçük detayları sayesinde herkesin hayatı algılayışı pozitif yönde değişmeye başlar. İnsanlar tarafından önce Zeynep'in onu sevdiği, sonra da boynuzladığına inandırılan Kamyoncu Ali, hem kendi hem Zeynep'in trajedisini hazırlar. Bu arada Kaptan Ümit'in de bir sırrı vardır. OZKORKMAZ 29-06-06, 21:20 http://img311.imageshack.us/img311/1381/engh2300x2251mb.jpg http://img414.imageshack.us/img414/5685/engh3003tt.jpg http://img414.imageshack.us/img414/2608/enguzelcopy9dc.jpg http://img272.imageshack.us/img272/812/nego4cleannn8ru.jpg http://img272.imageshack.us/img272/9284/rapsodi24av.jpg http://img272.imageshack.us/img272/760/teo58bw.gif http://img172.imageshack.us/img172/5483/teoi47ax.gif http://img272.imageshack.us/img272/9282/teoman17zc.jpg http://img172.imageshack.us/img172/4145/teoman38nj.jpg http://img414.imageshack.us/img414/9342/teoman43fe.jpg OZKORKMAZ 29-06-06, 21:26 http://img327.imageshack.us/img327/5779/afiseb9zw.jpg Mumya Firarda (Mumya Firarda) Ahmet, beş kuşak İstanbullu, paşa dedelerine tutkun annesine bir türlü yaranamayan bir genç adam. Aile büyüklerinin devlet katındaki başarılı kariyerlerine karşın, profesör annesinin gözünde, bir baltaya sap olamamış, uçarı bir fotoğrafçı. Ancak genç adamın yaşamında büyük bir sır gizli. O, aslında başarılı bir MİT ajanı. Yani, birbirinden çok farklı iki yaşamı bağdaştırmak zorunda. Bir tarafta kelle koltukta günler geceler, bir tarafta deklanşörün ardında sakin, sıradan saatler. Fatima ise, Mısırlı saygın bir bilim adamının üniversite öğrencisi kızı. Dünyaca ünlü bir arkeolog olan profesör babası ve kuzeniyle birlikte Kahire'de yaşıyor. Zaman zaman turist rehberliği yapıyor, kaybını bir türlü kabullenemediği Türk annesinin ülkesiyle bağlantısını koparmamaya çalışıyor. Babasının mesleki araştırmalarına destek veren zengin bir işadamıyla nişanlı. Ne yazık ki, ona aşık değil. İki gencin yolları, Mısır'daki bin yıllık sığınağından çıkarılıp Türkiye'ye kaçırılan bir mumyanın macerasında kesişiyor. Kırk karısı ve yüzlerce çocuğuyla ünlü firavun Beşinci Amn-Em-Hat'ın mumyası, iktidar sorunu yaşayan tutkulu bir mafya babasının derdine çare olmak üzere. Hem de unufak edilip afrodiziyak haline getirilerek. Ahmet MİT tarafından mumyayı bulmak üzere görevlendiriliyor. Şüpheli şahıs ise Fatima! O gün Mısır'dan gelen uçakta iki tabut var. Amn-Em-Hat ve Mısır'daki kazılarda görev yaparken ölen arkeolog Yahya. Ve.. İki tabut karışıyor. Asırlar önce mumyalanmış firavun Yahya'nın acılı ailesine, zavallı Yahya ise iktidarsız mafya babasına teslim ediliyor. Tam bir kaos. İstanbul, Kahire alarmda. Gizli ajanlar, çılgın aşıklar, mafya fedaileri ve olaylara hasbelkader karışmış beceriksiz bir komiser. Acaba mumya ülkesine dönebilecek mi, MİT ajanı Ahmet ile güzel Mısır-Türk melezi Fatima'nın aşkı mutlu sona ulaşacak mı, iktidarsız mafya babası karısına söz verdiği çılgın geceyi yaşatabilecek mi?... OZKORKMAZ 29-06-06, 21:29 Teoman İstediği gibi şarkı söylüyor, istediği gibi söz yazıyor, istediği gibi albüm, istediği gibi film yapıyor. Türkiye’nin en sosyal, tek havalı, hep popüler rockstar’ı. İtirazı olan ayağa kalksın… Renkli Rüyalar Oteli’nden başlayalım… Bu albümü farklı kaydettik, çok farklı insanlarla çalıştım. Bir de garip bir şekilde şarkıları stüdyoda yaptım. Beatles’ı falan yıllardır kıskanırdım, girerlermiş stüdyoya, bir bir buçuk sene kendi kendilerine şarkıları yaparlarmış. Bu albümün süresini de öyle belirledim, kendime bir deadline koymadım. Ne zaman biterse dedim, sonra baktım ki çıkıyor. Ve şarkılara baktığım zaman ‘bu aslında birinci albümümde de olabilirmiş, bu da geçen albümde olabilirmiş’ diyorum. Hemen hemen her albümün izlerini taşıyan bir albüm oldu. Bana öyle geliyor, beraber çalıştığım insanlar da öyle diyor. Biraz ortaya karışık oldu. Ben en çok Teoman’ın söz yazarlığına hayranım ve bence yaşamını yansıtıyor yazdıkların. Nasıl, hangi ruh haliyle ortaya çıkarıyorsun? Karakter sıçramalarım var, kendimi tahmin edemiyorum. İnsan kişiliğiyle ilgili psikolojik kitaplar okuduğum zaman, diyelim ki sekize, dokuza ayırıyorlar kişilikleri, ben bir türlü bulamıyorum kendimi onların içinde. Bu muyum, diğeri miyim, hepsi beraberim falan diyorum. Ama bana şarkıları yazdıran bu, içimdeki karanlık yerler. Yoksa ben bütün gün oflayıp poflayıp sokaklarda dolaşan, kapanık biri falan değilim. Çok eğlendiğim, güldüğüm, gezdiğim zamanlar var. Ama şarkılar o zamanlarda çıkmıyor. Sözler kalıcıdır, müzik değişir benim için. Türkiye’de yaptığımız müziği ben rock da olsa pop da olsa, ‘pop’ ana başlığı altında topluyorum. Ve eninde sonunda modadan da etkilendiğini düşünüyorum. İstiyorum ki, en az şekilde etkilensin. En naif tarafımı ortaya çıkarmaya çalışıyorum. Yani müziği ilk sevdiğim zamanlarda nasıl seviyorsam şimdi de onu uygulamaya çalışıyorum. Yoksa büyürken hepimiz üç kağıtçı olduk. ‘Bunları böyle yaparsam buraya gider’ diye düşünecek bir yer var tabii beynimizde ama çok rasyonel düşünmemeye çalışıyorum. Bu defa klibini de sen çektin… Evet. Daha iyi ya, bir kamera önü, bir kamera arkası, istediğimi yapıyorum. Stüdyom da var, düzenlemelere de katılıyorum. Fotoğraf çekiminden albüm tasarımının yapılışına kadar her aşamada var olmayı seviyorum. Bir de önceden direktişeri ben veriyorum zaten, nasıl bir şey olmasıyla ilgili ama o işi yapanların yaratıcılığından da mahrum kalmamak için birazcık kendimi tutsam da çok da pay vermiyorum ve işin başında duruyorum. Tam bir rockstar’sın aslında. Müziğini beğenseler de seni sevmeyen çok kişi var istediğini konuşuyor ve yapıyorsun. Sahneye içkiyle, sigarayla çıkıyorsun, kimsenin yazamayacağı sözler yazıyorsun. Var mı böyle rockstar olma kaygın demeyelim de çaban? Ben böyleyim kardeşim demek pratik bir şey olduğu için öyle diyorum aslında, sadece dürüstlük takıntım olduğundan değil. Artık büyük bir ihtimalle Teoman içkiyle sahneye çıktı diye haberler çıkmaz, çıksa bile kimse afra tafra yapmaz, biliyorlar tepkimin ne olacağını. Kendini ailenin şarkıcısı gibi gösterip öyle birisi olmayınca, sürekli saklanmak zorundasın. Benim saklayacak bir şeyim yok, o da çok büyük rahatlık. 20 senedir aynı şekilde yaşıyorum, ünlü olunca bunlar gazetelere, dergilere çıkıyor. Tek dezavantajı, sanki sadece oymuş gibi algılanmak. Yani gazete haberlerinde okuyunca içkiyle normalde bağlantım olduğumdan çok daha fazla gözüküyor, olduğumdan daha serseri duruyorum. Halbuki üç gün boyunca evden çıkmadan, ağzıma bira koymadan duruyorum, bunu da özellikle yapmıyorum, aklıma gelmiyor. Gündüzleri çok dışarı çıkmıyorum zaten, sevmiyorum, Pop yıldızlarına, dizi oyuncularına ya da komedyenlere sokakta herkes ailemizin sanatçısı şeklinde, pek bir sevgiyle yaklaşır. Sana nasıl yaklaşıyorlar, asık suratlı rockstar olunca korkuyorlar mı?; Aslında bilmiyorum, çok da komik oluyor. Çünkü basın tarafından oluşturulmuş bir imajınız var ama beş yaşındaki çocuk geliyor, senin nasıl biri olduğun, imajın umrunda değil, şarkılarını söylüyor. Deformasyona uğramamış dinleyiciyi daha çok önemsiyorum. Sahnede olmak nasıl bir his? Şu an burada sahnedeki Teoman’dan o kadar başkasın ki… Hayatta en rahat ettiğim yer sahne. Çok alışığım ona çünkü. Sadece albüm çıkardığım dönemden itibaren, bin, bin beşyüz konser verdim, onun öncesinde de hemen hemen her gece, en azından tek gitarla bile sahneye çıkıyordum. Onun için ne yapacağımı bilirim genelde. Teknik problemler hariç, onlara da çok sinir olurum. Ben kendi salonumda, odamda tek başımayken bile orada olduğum kadar rahat değilim. Bu işi bırakacağını düşündün mü hiç? Canım istemezse albüm çıkartmam ama bugüne kadar bir an bile düşünmedim bunu. Hiç sıkılmadım müzikten. Ama kendime yan kollar da oluşturmaya çalışıyorum. Çünkü benim anlatmak istediğim bir şey var içimde, tam olarak ne olduğunu da bilmiyorum, dışarı çıkardığım zaman ortaya çıkıyor. Müzikte bazı şeyleri öne çıkaran büyük bir güç var, aynı şekilde anlatmak istediğimizi anlatmamıza engel olan bir takım şeyler de var; hece sayısı, şarkının uzunluğu, melodiye bağlı kalma zorunluluğu gibi... Ben her ne kadar kendimi onlardan kurtarmaya çalışıyor olsam da müzikte, yapamadığım bir şeyler var, onları da başka alanlarda yapıyorum işte. İşinin en sevdiğin tarafı ne? Patronumun olmaması. Yani patronun ben olmam. Bir ekip kuruyorsun ve herkes senin dediğini yapıyor. O çok güzel bir şey benim için, kimseyle pazarlık yapmayı sevmiyorum çünkü. O yüzden grupla çalışamazdım. Eskiden grubum vardı ve sürekli kavgalar olurdu. Çünkü ego çatışmasına girerdik, başlıca sorumlusu ben olurdum tabii. İnanmadığım hiçbir şeyi yapabilen birisi değilim, o yüzden tek tabanca olmayı seviyorum. Peki bu çok sevdiğin ve patronu olduğun işi yapmak uğruna sevmediğin neleri yapmak zorunda kalıyorsun? Fotoğraf çektirmeyi sevmiyorum, röportajı da başlayana kadar sevmiyorum. Bugüne kadar kaç röportaj yapmışındır? 500 vardır herhalde. Sorular yine de farklı olabiliyor mu ya da cevapların? Düşünmeden cevap verirsem kurtarıyorum, bir de tam anlamıyla o soruya cevap vermeyebiliyorum. Farkettim! Kendi sözlerin, kendi düzenlemelerin, kendi klibin, kendi filmin…. Egonun boyu kaç? Annem beni böyle yetiştirdi. Oğlum bu dünya senin dedi. Yaptığım şeyler, hayali şeyler ve sağlamasını yapacağım alanlar değil bunlar, kafana estiği gibi davranabiliyorsun. Bilim adamı falan olsaydım bu işler zorlaşırdı tabii, o zaman ortada iki artı iki dört eder gerçeği olurdu. Şimdi ister üç, ister beş, ister yirmi diyebiliyorum. Çok para kazanıyor musun? Eski arkadaşlarımın içinde en zengin benim. Neye harcıyorsun? Filme harcıyorum ya da gitar alıyorum. Üst baş alıyorum, yurt dışına, güzel konserlere gidiyorum. Aklıma öyle büyük büyük evler, arabalar gelmiyor. İş adamı kafan var mı? Aslında vardır, uyanığımdır ama kullanmıyorum. Yani ne yapılması gerektiğini biliyorum ama içimden gelmiyor. Teoman olmak hayatını hangi durumlarda kolaylaştırıyor, hangi durumlarda zorlaştırıyor? Genelde kolaylaştırıyor. Bu pozisyonda olmamın en büyük avantajı eskiden sevmeyerek yaptığım şeyleri artık yapmayacak bir ortam sağlamış olmam. Artık bankaya gitmiyorum, notere gitmiyorum. Kendimle ilgili de olsa, ayak işi olarak gördüğüm hiçbir şeyi yapmak zorunda değilim. Eskiden zevk aldığım şeyleri hayatıma yaymış durumdayım. Genelde yaptığım şeylerin hepsi yemeğin kreması gibi oluyor, çilesini çekmiyorum. Şöyle bir zorluğu var, onun da psikolojik olarak negatif boyutunu kırk yılda bir keyifsizken hissediyorum: Ünden, dinlenmekten falan memnun oluyorsunuz, sonra kendinizi hiç öyle hissetmediğiniz bir anda birden bire insanların sizin isminizi, görüntünüzü bildiğini bilmek, sizinle ilgili pozitif bile olsa bir fikri olduğunu bilmek psikolojik olarak yorucu oluyor, rahatsız oluyorum; utangaç damarım ortaya çıkıyor. Aynı zamanda utanmaz da bir damarım var ki ve istedim ki ünlü oldum. Şarkı sözlerini, kliplerini, röportajlarını düşünüyorum da, sen utangaç biri olamazsın fotoğraf çekimleri dışında… Ünlü olanların hepsinde çocukluklarından kalan bir utangaç damar var ki, ondan kurtulmak, utanmaz olmak, biricik olmak, başka insanlarla eşit olmamak, kum tanesi gibi olmamak, tekil olmak gibi hasretler ve tabii aslında psikolojik bozukluklar var. Bende de var bolca. britneysinem 17-07-06, 09:41 resimler için çok saol yaa Keremcem0815 18-07-06, 13:07 Ben teomani Oyuncu olarak görmüyorum.Sadece birkac filimlerde oynadi diye oyuncu olamaz degil mi arkadaslar.bir sürü baslik kapandi bunun yüzünden arkadaslar.benim yorumum bu.mod arkadaslarima sorabiliriz nurche 19-07-06, 17:53 bu adamın şarkılarını seviom yaaa OZKORKMAZ 05-08-06, 10:47 Ben teomani Oyuncu olarak görmüyorum.Sadece birkac filimlerde oynadi diye oyuncu olamaz degil mi arkadaslar.bir sürü baslik kapandi bunun yüzünden arkadaslar.benim yorumum bu.mod arkadaslarima sorabiliriz keremcem oyuncu mu? britneysinem 06-08-06, 13:29 gerçekten ben keremcemi severim ama böyle düşünürsek keremcem oyuncu sayılmıyo hem teomanın keremcemden daha çok filmi var eylül87 08-08-06, 07:01 hiç sevmiorum bu teomanı rockçı bile diil bence böle rockçı olunmaz sahnede içio içio sonra mıy mıy mıy şarkı sölüo rockçı olamaz bu sahnede içmeside büyük bir terbiyesizlik gül_ecem 08-08-06, 19:13 ama gerçekten biraz gözünüzü açın.keremcem hakikaten bir oyuncu değil.teoman bir dizi çekseydi o da oyuncu sayılacaktı o zaman.çünkü keremcemin bir dizisi var ama teomanın da filmleri var.o da bir dizi çekseydi keremcem kadar oyuncu sayılacaktı o zaman.tamam teoman oyuncu değil ama keremcem de değil.yani şunu söylemek istiyorum bence teoman ne kadar oyuncuysa keremcem de o kadar oyuncu.ayrıca teomanı da severim.ama oyunculuğu da çok kötüdür bence. eylül87 28-09-06, 11:41 teomandan nefret ötesi nefret ediorum merlystreep 28-09-06, 11:58 teomanı bende severim en azından yaptığı şarkıları dinlerim.oyuncumudur değilmidir teomana gelene kadar diizifilmin kapasitesi yetmez onları saymaya o zamn..iyi oyuncu mudur o tartışılır[bence çok kötü bi oyuncudur o ayrı] . adam en azından sinemayı seviyo kendince bişeyler yapıyo yapamayıncada söylüyo kötü yaptım diyo bzıları gibi bi diziyle hiç bi yeteneği karizması yokkne oyuncuların efendisi ialn edilmiyo hiç değilse. teoman her şarkıcı oyuncu kadar oyuncudur bazılarına göre daha kötüdür ama bazılarından daha az oyuncu değildir. dünyaydada alakasız eğitimsiz bi sürü kişi oyunculuk yapıyo ama onların yzülerce filmi olduğu için oyuncu deniyo ama iyi oyucu denemiyo hala çoğuna teomandaa onlardan biri diyelim.belkide ilerde daha iyi oynar belli olmaz mliSrkan 28-09-06, 16:05 Teomanı çoookkkk severimm...Ayrıca Türkiyenin en iyi erkek ROCKCIsıdır bence...Rockçı değil diyenler saçmalıyor...Oyunculuğuna gelince eleştiren kişi de Kerecem hayranı..Komik yani...Kerecemide severim ama o da oyuncu değil Teomanda değil...Ayrıca Keremcem dublajla oynuodu ve tek bi dizide oynadı..Ben dublajla oynayanları tam olarak oyuncu görmüorum...Teoman tabiki süper bi oyuncu değil ama başlığı neden eleştirilmiş anlamadım..Burda gerçek oyuncu olmayan çoookk insanın başlığı varken... **_**tarci**_** 29-09-06, 12:22 bu konunun başka bir yerde açılması gerekirdi ama sonuçta oyunculuk yapmış bir sanatçı britneysinem 29-09-06, 18:23 başka biryere derken nereye açılıcaktı asivemavi_44 04-02-07, 21:09 uzun zmndır buraya yazn yok anlaşılan bnde bir kaç resim http://img402.imageshack.us/img402/6876/12dl3.jpg (http://imageshack.us) http://img179.imageshack.us/img179/7592/000002buyukqo1.jpg (http://imageshack.us) http://img72.imageshack.us/img72/9145/725b25dne4.jpg (http://imageshack.us) http://img110.imageshack.us/img110/6681/43ma9.jpg (http://imageshack.us) http://img110.imageshack.us/img110/1900/teomanbl8.jpg (http://imageshack.us) şimdilik bu kadar umarım begenirsizzz ....:img-wink: asivemavi_44 04-02-07, 21:11 bir de imza.... http://img162.imageshack.us/img162/9081/teomansr5.png (http://imageshack.us) GENÇ GÜLLER 04-02-07, 21:12 resimler ve imza süper... asivemavi_44 04-02-07, 21:24 http://img366.imageshack.us/img366/2625/bestofteomantm6.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/2522/14copylb7.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/2143/teomancopy1aa0.jpg (http://imageshack.us) http://img253.imageshack.us/img253/4825/gonulcelen1kb8.jpg (http://imageshack.us) bir tane de avatar http://img61.imageshack.us/img61/5601/vvdf4.gif (http://imageshack.us) http://img61.imageshack.us/img61/5164/altmainwi1.jpg (http://imageshack.us) asivemavi_44 04-02-07, 21:29 yorum istermm ama:):happy0064 Freddie 04-02-07, 21:44 eskiden çok severdim eksi arkıları da çok güzeldi O, sus konuşma, ne ekmek ne de su, hepsi bi ya sonunda, kupa kızı, senden önce, papatya :) Hiç bi filmini izlemedim oyüzden oyunculuğuna yorum yapamam Ama yaptığı filmler tutmadığı için yüksek mevlada para kaybetmiş Ha bi de nurgül yeşilçayla öpüşmesini baya bi diline dolmaıştı okan bayülgen Şimdi düşünüyorum da teoman la nurgül çok alaksaız kaçıyor :) Ayrıca artık sokak ortasına uygunsuz vaziyetlerde yakalanması Rezalet bence Git gide robbie williams'a benzemeye başlıyor Hoş robbie williams'ı çok severim ama :) OZKORKMAZ 09-02-07, 14:54 yorum istermm ama:):happy0064 çok güzeller canım saol ellerine saglık OZKORKMAZ 09-02-07, 15:08 benden sonra baya bi keremcem teoman tartışması olmuş ama ben sadece olumsuz bişi yazan arkadasa nickinden dolayı onu söyledim ama büyümüş bişi uzun zamandırda girmiorum buraya neyse bence bu tartısmanın yeri burası deil ayrıca ben keremcemi sarkıcı kimliğiyle çok severimve oyunculuk yaptığındada çok srıttığını düşünmüorum iyi kıvırdı olayı neyse konumuz bu deil ayrıva bu piyasada o kadar olmıcak insan var ki keremce ve teoman gibi kişiliklerinden emin oldugum insanların varlığı beni rahatsız etmior herkes kendi ölçüsünde biiler yapıo işte teoman oyuncu ya da deil ama sinan abinin seelerdir vizyona girmeyen filmiyle tekrar gündeme gelecek sinemada ROMANTİK 2 martta vizyona grio ve bence güzel bir film olacak hikayesi cast ı ve tabii ki yönetmeniyle kaliteli bir yapım knımca OZKORKMAZ 09-02-07, 15:18 http://img170.imageshack.us/img170/7253/101qn0.jpg ROMANTİK Bir filmin kahramanı kimdir? Öyküsünü izlediğimiz insan mı? Evet… Biz öyküsünü izlediğimiz insanın ne olursa olsun kazanmasını mı isteriz? Evet…. Biz, kimin öyküsünü izliyorsak onun safında oluruz. Onun her şeye rağmen kazanmasını, önüne çıkan engelleri aşmasını isteriz. Öykümüzün kahramanı bir kızla tanışır. Onun sevdiği kızla birlikte mutlu olmasını isterken, ikisini ayıran kötü adamdan nefret ederiz. İşte bu noktada sinema tarihi için tuhaf bir durum gerçekleşir; Kahramanımızın peşini bırakıp kötü adamımızın öyküsünde alışılmadık bir yolculuğa çıkarız. Ve artık kötü adam kahramanımızdır. Seyirci olarak kime inanacağımızı şaşırırız. Aklımıza takılan soru şudur. Ya hep inandığımız şey gerçek değilse ? Şaşırtıcı virajlarla ilerleyen, insanı bir şeye inandırıp, sonra ondan şüpheye düşüren Romantik, aykırı, tuhaf, beklenmedik ve bütün bildiklerimizi reddeden bir finale ulaşır. Kötü adamla iyi adamın birbirine karıştığı film bütün inançlarımızı boşa çıkarır ve şu cümle ile sona erer: ” İnanç perdesi ne kadar kalınsa akıl güneşi o kadar geç doğar” velvet 09-02-07, 19:52 müzisyen olarak severim teoman'ı ama oyunculuğunu bilemedim... velvet 09-02-07, 19:53 http://i136.photobucket.com/albums/q184/velvet_018/034_TEOMAN_02.jpg http://i136.photobucket.com/albums/q184/velvet_018/035_TEOMAN_03.jpg http://i136.photobucket.com/albums/q184/velvet_018/036_TEOMAN_04.jpg OZKORKMAZ 10-02-07, 17:06 ya bence teoman içinden gelse süper oynar ama çocugu motive edemiolar galiba yoksa klipleri filan çok acaip gzl oluor normal hayattaa acaip karizma su magazine yakalnmalar filan bence rahat bıraksa kendini bişiler yapabilir kimler oynuo ya o mu oynayamıycam ayrıca ben bu fiilm için daha umutluyum teomandan oyunculuk adına fragmandan filan ii elektirik aldım hayırlısı artık velvet 10-02-07, 20:18 ya bence teoman içinden gelse süper oynar ama çocugu motive edemiolar galiba yoksa klipleri filan çok acaip gzl oluor normal hayattaa acaip karizma su magazine yakalnmalar filan bence rahat bıraksa kendini bişiler yapabilir kimler oynuo ya o mu oynayamıycam ayrıca ben bu fiilm için daha umutluyum teomandan oyunculuk adına fragmandan filan ii elektirik aldım hayırlısı artık bana da biraz fala cool davranıo gibi gelio... yani kasıntı dicem ayıp olcak ama :) yine de oyuncuyum die geçinen bir çok kalastan daha iyi o ayrı... asivemavi_44 16-02-07, 08:34 ya bence teoman içinden gelse süper oynar ama çocugu motive edemiolar galiba yoksa klipleri filan çok acaip gzl oluor normal hayattaa acaip karizma su magazine yakalnmalar filan bence rahat bıraksa kendini bişiler yapabilir kimler oynuo ya o mu oynayamıycam ayrıca ben bu fiilm için daha umutluyum teomandan oyunculuk adına fragmandan filan ii elektirik aldım hayırlısı artık aynı fıkırdeyim bu arda resmler mutşşşşş asivemavi_44 01-03-07, 10:49 "teoman akustik trio" sabancı üniversitesi gösteri merkezi - istanbul 01 mart 2007 - 20:00 saklıfest 07 / saklıkent - ANKARA 07 mart 2007 - 22:30 oozefest 07 / ooze venue - izmir 08 mart 2007 - 22:30 "teoman akustik trio" kadıköy halk eğitim merkezi 09 mart 2007 - 21:00 balans music & performance hall 10 mart 2007 - 24:00 "teoman akustik trio" Diyarbakır devlet tiyatrosu - diyarbakır 18 mart 2007 - 20:00 "teoman akustik trio" fırat üniversitesi konferans salonu - elazığ 19 mart 2007 - 20:00 "teoman akustik trio" sabancı kültür merkezi - malatya 20 mart 2007 : 20:00 "teoman akustik trio" 75. yıl kültür merkezi tarsus/mersin 21 mart 2007 Saat 20:00 balans music & performance hall 24 mart 2007 - 24:00 balans music & performance hall 04 nisan 2007 - 24:00 balans music & performance hall 21 nisan 2007 - 24:00 asivemavi_44 01-03-07, 10:55 http://img410.imageshack.us/img410/8693/teobv9.jpg (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/687/14oy3.jpg (http://imageshack.us) http://img136.imageshack.us/img136/8805/15ip0.jpg (http://imageshack.us) kara gÖzlü 04-03-07, 15:44 Sarkilari,sesi ve oyunculugu harika...:img-in_lo _meLike_ 04-03-07, 20:48 dün gece makinaydı.Çok hoştu mavi gömleği vardı yine üstünde :) Çok şirindi.Canlı performans ı görülmeye değerdi :happy0064 :happy0064 bu arada asi ve mavi çalışmaların ve resimler harika ellerine sağLık OZKORKMAZ 05-03-07, 18:39 cumartesi gecesi makina gecesi makina gecesi teoman oldu süperdi ayrıca frekansada bülent abiyle birlikte konuktu c.tesi gecesi bayılıorum teoya başka ne diyebliri ki ama makinada sadece özel insanların görebildikleri gercekten teomanı gösterdi herkese ben cok sasıırdım bunu yapmasına ayrıca o avucunu kazımasın artık su filan çıkıcak basımıza :img-hyste :img-hyste :img-hyste neyse romantikten bahsedeyim illk gün gittim gitmem mi teoman var sinan abi işin başı sonra okan var neyse işte film süper ama filmin bombası teoman oyunculuk süper burda bazı arkadaslarla konuşmuştuk teo da o oyunculuk potansiyeli va die ama olmuo işte fln demiştik demek ki maharet yönetmendeymiş kendini odunu bile oynatırım die tabir eden sinan abi oynatmış teo yu işte ben acaip sevdm filmi tam bana göre yakın buldum farklı tavsiye ederim OZKORKMAZ 05-03-07, 18:41 ayrıca oozefest izmirde 8 martta teoman var ve tabii ki bende varım her zamanki gibi müzik ziyafeti olacak ayrıca sonradan fark ettim 8 mart dünya kadınlar günü bana en gzl hedye teo işte filme gidin süper vala _teomanyaq_ 19-03-07, 19:48 abi teomanı tek geçerim yakışıklı,şarkıları harika,oyunculuğuda güzel bnce mükemmel bri ya şarkı sölemeden önce mutlaka içmesi kimseyi ilgilendirmez bence şarkıları güzl ya gerisini sallayn:img-wink: asivemavi_44 22-03-07, 15:00 TEOMANNI BNDEN BAŞKLARININ BEGNMESİİ BN ÇOKK SEVNDİRYORR 20 MARTTA MALATYADA KONSERİ VARDI CANLI PERFORMANSINI İZLEDM VE DİĞER GİTTİGİM KONSERLERE BİNN BASARDII BU KADRR TATLI OLURMU BİR İNSAN YAA:img-in_lo HELE YAKINDAN DAHA YAKIŞIKLIYIDII OFFFFFFFFFF SUPERRDII BİLETLERNN PAHALI OLAMSINA RAGMENN İLGİ ÇOKK FAZLAYDII :happy0064 ya teo yu çokk seviyrmmm:img-in_lo asivemavi_44 22-03-07, 15:11 teo'nun lise yıllrı http://img103.imageshack.us/img103/1476/adszxh4.png (http://imageshack.us) ve gunumzz; http://img153.imageshack.us/img153/4483/10copy1pz9.jpg (http://imageshack.us) http://img103.imageshack.us/img103/4814/16zg5.jpg (http://imageshack.us) asivemavi_44 22-03-07, 15:22 dün gece makinaydı.Çok hoştu mavi gömleği vardı yine üstünde :) Çok şirindi.Canlı performans ı görülmeye değerdi :happy0064 :happy0064 bu arada asi ve mavi çalışmaların ve resimler harika ellerine sağLık begnmene çok sevndm:happy0064 :happy0064 asivemavi_44 27-03-07, 15:14 romantıktenn bazı resimler:img-wink: http://img393.imageshack.us/img393/6268/26519311zq6.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/5518/29165746pg1.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/1889/49060976xl3.png (http://imageshack.us) asivemavi_44 27-03-07, 15:15 romantıktenn bazı resimler:img-wink: http://img393.imageshack.us/img393/6268/26519311zq6.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/5518/29165746pg1.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/1889/49060976xl3.png (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/9082/resize20of20yasemin20tead5.jpg (http://imageshack.us) http://img410.imageshack.us/img410/3303/resize20of20teo20yasemibr5.jpg (http://imageshack.us) FBuse 27-03-07, 17:22 http://img390.imageshack.us/img390/4341/teomaney7.jpg (http://imageshack.us) asivemavi_44 27-03-07, 18:13 http://img390.imageshack.us/img390/4341/teomaney7.jpg (http://imageshack.us) superr çokk tşkklerr:img-blush emresefer 19-06-07, 22:33 Çok iyi bir müzisyen ama hiç iyi bir oyuncu değil bence Romantik'i izlemedim ama Balans ve Manevra'da ve Mumya Firarda'da kötüydü... mervehaluk 20-06-07, 20:51 bu fotosu kesin eklenmiştir ama ben hoşuma gittiği için paylaşmak istedim...:img-wink: http://img159.imageshack.us/img159/1395/teowr5.png (http://imageshack.us) nes_rial 21-06-07, 08:24 Oyuncu kimliği tartışılır ama bu filmi merak ettiğim kesin:img-wink: http://img366.imageshack.us/img366/1246/teomanbv6.jpg Vatan Gazetesi / İSTENMİYEN TÜYLER Teoman “İstenmiyen Tüyler” adlı yeni bir sinema filmiyle yönetmenlik ve senaristlik kariyerine davam ediyor. Önümüzdeki ay çekimlerine başlanacak film, Teoman’ın yırtmadan önceki hayatını anlatacak. Filmlerini beğenmeyenlere ise yanıtı açık... “Ben size benzemiyorum ki zaten” Bazı insanlar vardır. Bir şeyi yapmaları gerektiğine inanırlar üstelik herkese nasip olmayan fikirlerini gerçekleştirme imkânına da sahip olurlar. Ve yaparlar... Kalabalıklarca onaylanmak gibi bir dertleri yoktur. Bu da bir lükstür. İşte Teoman da böyle bir lükse sahip olan insanlardan. O yaptığı işleri kimselerin beğenip beğenmemesini hiç umursamıyor. İlk filmine “Kötü” diyenleri duymamış hatta, çünkü onları umursamıyor. İkinci filminde de tavrını hiç değiştirmeyeceğini söylüyor. O kendisi ve kendisini anlayacağını düşündüğü 300 bin insan için film çekiyor. Ama her ne kadar önemsemese de buradan kendisini eleştirenlere de bir şeyler söylüyor... Bir film çekmeye hazırlanıyorsunuz... Adı da “İstenmeyen Tüyler”... İ ile ama. İstenmiyen tüyler. Sebep? Punk’çı bu adamlar. Punk’çıların imlaları kötüdür. Ne anlatacak film? Bir müzik filmi. Bir rock grubunun yırtma macerası. İçlerinden iki kişi eski tarzlarına devam eder. On yıl didinir fakat yırtamazlar. Umut da vaat etmiyorlar. Bizim 90’larda yaşadığımız hikâyelerin de olduğu bir film. O dönemi yaşamış müzisyen arkadaşlarım da filmde rol alacak zaten. Cast hazır mı? Gerçek karakterler tamam. Hayko Cepkin’den Murat, Punk Levent filan oynayacak. Yunus Günce, Ruhi Sarı, onların dışında karar aşamasında olduğumuz iki oyuncu kaldı. Esas kadın yok mu? Var tabii. Esas kadın kolay aslında. Görüştüğüm biri de var. O yaş grubundan, o tarz kadın oyuncu bulmak kolay. Benim zorlandığım prodüktör rolünün cast’ı. Arıyorum ama bulamıyorum. Tipik prodüktör değil karakter ama. Ve hikâyede de çok önemli bir yeri var o adamın. Çok iyi bir oyuncu olmalı. “TEK BAŞINA YAZIYORUM” Kendiniz oynayacak mısınız? Hayır. Sevmiyorum oyunculuğu ayrıca yetenekli de bulmuyorum kendimi. Aslında olabilse çok keyifli olurdu benim için ama yok, olmuyor. “Bizim başımızdan geçenler” dediniz filmin konusu için. Balans ve Manevra da öyle değil miydi? Evet öyleydi. Ama daha farklı bir film. Biraz benim başımdan geçen biraz da tanık olduğum, arkadaşlarımın yaşadıkları var. Müzik sektörü... O dönemlerde hepimizin yaşadığı şeyler. Ben bunların hepsine bire bir tanık oldum. Oradaydım yani. Zaten o günlerimi hep çok hoş hatırlıyorum, o yüzden de bu filmi çok yapmak istedim. Türü nedir filmin? Light bir film. Komedi. Filmin senaryosu size ait. Ne kadar zamanınızı aldı bitirmek? 15 günde kabasını bitiriyorum aslında ama üç ay önce senaryo “Bitti” dememe rağmen, dün bir şeyler yazıp değişiklikler yapıyordum. Danıştığınız insanlar var mı? Yok. Tek başıma yazıyorum ve kimseye de fikrini sormuyorum. Ama okuttuğum insanlar var. Onlara da hikâyeyi anlayıp anlamadıklarını soruyorum sadece. Yoksa “Orası şöyle, burası böyle”leri dinlemem. Yönetmen kim? Benim. Prodüktör? İmaj, yani Cemal Noyan ve ben. Neden yalnızca senaryo yazmak ya da yönetmenlik değil de ikisini birden zorluyorsunuz? Benim yapmak istediğim bu. Yoksa niye film çekeyim ki? Bu senaryoyu başkası yazmış olsaydı ben çekmezdim. Başkası çekecek olsaydı da yazmazdım. Bu benim hayalim. Başka kim yapabilir ki? Bu filmi benden başkası çekemez. Dünyanın en iyi yönetmenine versem sonucu beğenmem. Bir zorlama var mı hakikaten? Yani Balans ve Manevra’da olmadı ve olana kadar zorlayacağım durumu. Bu da olmazsa bir daha dener ve zorlarım gibi... Yok öyle bir şey. “Bundan sonrakini daha iyi yaparım” diye bir düşüncem olamaz, çünkü ben yazıp bitirdiğimde süper olduğuna inanıyorum. Balans ve Manevra’dan sonra “Bir daha film çekmez” diye düşünüldü...İsteseydim bir daha çekmezdim. İnsanlar bana benzemiyor ki, onlar kendi durdukları noktadan benimle ilgili yorum yapıyorlar. Onlar öyle görüyor. İyi de ben size benzemiyorum ki zaten. Size benzeseydim o filmi yapmazdım. O filmden sonra da size benzemeyecek başka bir film yapıyorum. nes_rial 21-06-07, 08:29 devamı.. “BİRÇOK FİLMİN YARISINDA ÇIKARIM” Kim için çekiyorsunuz bu filmi? Kendiniz için mi, izleyici için mi? Zevk aldığım için. Filmin montajından sonra heyecanım kalmıyor. Aynı şey albümüm için de geçerli. Ben işi tamamladığımda bitmiştir. Yeni işime geçerim. “Bakalım klibim Top 10’a girdi mi?” diye bakmışlığım hiç yoktur. O halde eleştirmenlerin ne yazdığıyla ilgilenmediniz, ilgilenmeyeceksiniz de... Özür dilerim ama çoğunun bilmediği o kadar çok şey biliyorum ki. Hemen her konuda hem de yalnızca sinemada da değil. Balans ve Manevra’nın eksikleri ya da hataları olduğunu düşünüyor musunuz? Ben klasik film anlayışından hoşlanmam. Birçok filmin yarısında çıkarım. Filmleri kalabalıklara izlettirmek istedikleri için sanat formu çok düşük. Yedi yaş zekasına göre yapılıyor. O da beni bozar. Ben, Brad Pitt’le Angelina Jolie’nin filmini izlemem. Ama çoğunluk izliyor. Peki “İlk filmimizde yapmışız bazı hatalar” diyor musunuz? Hayır. Ben o filmi bile bile çektim.Yanlışlıkla değil ki. Evet filmi çok eleştirdiler. Ama ben o eleştiren adamları beğenmiyorum ki fikirlerine değer vereyim. Hayatım boyunca onların fikirlerine saygı duymamışım, şimdi mi duyacağım? Balans ve Manevra bilinçli bir film yani... Tabii ki. İnsan bir şey iddia ediyorsa, bir kanıt peşinde değilse kötü bir film yapması mümkün değildir. Ne zaman film kötü olabilir? İnsanlara beğendirmek istediğiniz zaman. Siz siz olmazsınız, o zaman sanatçı da olmazsınız. Peki çekeceğiniz filminizi hangi kategoriye sokarsınız? Bu hikâye bazlı, çok karakterli bir film. İzlediklerinde, daha doğrusu filmlerimin sayısı arttığında “Bu Teoman filmi” diye ayırt edilebilecek tarzım. Nasıl şarkılarımı duyduklarında anlıyorlarsa, filmlerimde de öyle olacak. Bir üslubum olmayacaksa neden film çekeyim? “İŞİN PARA TARAFINI DÜŞÜNMEK BANA AYIP GELİYOR” Size “Teoman, sen bu sinema işinden vazgeç” diyenler oldu mu? Oldu tabii. Para kaybettiren ve çok zaman alan bir iş olduğu için söylediler ama ben hayatımda hiç kimseyi dinlemedim. Dinlemem de. Bir şey istiyorsam, kimse vazgeçiremez. Çektiğiniz filmlerin, sanat filmi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sanat filmi nedir? Canının istediğini yaparsan ve sanatçıysan o bir sanat filmidir. İzleyiciyi düşünerek film yaparsan kan kaybedersin. Bu mantıkla baktığımızda sanat filmi oluyor tabii. Filminizi anlayan var mı?Var. Yolda “16 kere seyrettik abi” diyenlerle karşılaştım. Zaten o adamlar için yapmış oluyorsun o filmi... Mutlaka bir yerde bundan keyif alan izleyiciler var. Maksat onlara ulaşmak. Evet ama sinema filminin gişesi de önemli... Ne kadar çok kişi anlarsa o kadar iyi değil mi? Tabii o tarafı da var işin. İşin para tarafını düşünmek bana ayıp gelir. O yüzden ticari kısmı düşünecek prodüktörlerim olmalı. Tabii prodüktör “Teoman filmin şurasına şu oyuncuyu koyarsak veya şöyle bir şey yaparsak çok satar” dese de yapmam. Hatta böyle bir şey söyleyecek prodüktörlerle de çalışmam. Mesela ben bu filmde Mehmet Ali Erbil’i oynatmam. Çok iyi aktör, çok büyük gişesi var ama olmaz. Çünkü inandırıcılığı olmaz diye düşünürüm. Kim izleyecek Teoman’ın filmlerini? Türkiye’de beş milyon sinema izleyicisi var. Bunların içinde filmimi izlemesini isteyeceğim 300 bin kişidir. Zaten zor olan da onları sinemaya çekmek. Yanlışlıkla diğer 300 veya 500 bin geldiğinde ne sever, ne de beğenir filmi. “Hitap ettiğim insanlar gelsin” diyorsunuz ama kim onlar?Tam olarak bilemem. Mesela ben üçüncü filmimi şimdiden düşünüyorum. Çok alternatif bir film olacak. Herhalde ancak 2000 kişi gelir sinemaya. O zaman siz filmlerinizi izleyiciye yapmıyorsunuz öyle mi? İzleyici için de yapılıyor tabii. Ama öncelik onlar değil. Bu sadece sinemaya özel de değil. Dünyada kendimi beğendirmek istediğim kimse yok ki. *Son* tozyet 22-06-07, 02:02 cool biri diyebiliriz sesini tartışmaya gerek yok çnkü trde öyle birisi yok rakip olarak en sevdiğim rockcu şuan onun şarkısını dinliyorum zaten teoman -papatya parlakz güneş 27-06-07, 21:19 Romantik filminde çok başarılıydı.Kendi özel hayatında olmasada sesi şarkıları çok farklı bence.Buda benim çok hoşuma gidiyor.Hep böyle şarkı yapmaya devam etse yeter bence.Ses rengi şarkı sözleri farklı.. asivemavi_44 30-06-07, 21:05 rprtj. içnn çok tşkk edermm ya bitiyrmm bu adamaaa mavi_kelebek 16-07-07, 10:53 Teo'nun Sitesinden... http://img175.imageshack.us/img175/8728/02mh2.jpg http://img151.imageshack.us/img151/6382/03an2.jpg http://img175.imageshack.us/img175/8726/04ee9.jpg http://img175.imageshack.us/img175/8924/05pn8.jpg http://img244.imageshack.us/img244/1259/06ut1.jpg http://img175.imageshack.us/img175/4706/07mg1.jpg http://img244.imageshack.us/img244/5788/08uw2.jpg http://img151.imageshack.us/img151/5322/11gq9.jpg http://img151.imageshack.us/img151/673/21hu7.jpg http://img175.imageshack.us/img175/8324/22dq5.jpg mavi_kelebek 16-07-07, 10:57 http://img151.imageshack.us/img151/2496/23be4.jpg http://img451.imageshack.us/img451/7923/24copycg6.jpg http://img175.imageshack.us/img175/2395/27ax3.jpg http://img175.imageshack.us/img175/633/45rm3.jpg hulyafan_88 01-08-07, 15:33 http://img267.imageshack.us/img267/5028/0jibscap003pq8.jpg http://img267.imageshack.us/img267/7540/9w6bscap004bb2.jpg hulyafan_88 01-08-07, 15:37 http://img522.imageshack.us/img522/1899/screen00000zt0uq7.jpg http://img267.imageshack.us/img267/6470/screen00001ip1qp7.jpg hulyafan_88 01-08-07, 15:40 http://img522.imageshack.us/img522/4491/screen00002zi6qv6.jpg http://img522.imageshack.us/img522/3520/teo2qu9hn0.jpg hulyafan_88 01-08-07, 15:43 http://img523.imageshack.us/img523/1126/teo3sq6nn6.jpg http://img523.imageshack.us/img523/8081/ze6bscap000co3.jpg hulyafan_88 10-08-07, 20:40 http://img510.imageshack.us/img510/3272/8copy2iv7.jpg http://img161.imageshack.us/img161/4868/9copy1sm9.jpg hulyafan_88 12-08-07, 01:28 http://img265.imageshack.us/img265/739/7copy1qk1.jpg http://img510.imageshack.us/img510/2208/kemancicopy2oe3.jpg 7th_Art 17-09-07, 00:40 Hayranlarına büyük bir sürprizi var Esin ÖVET Teoman yeni albüm hazırlığında... Çalışmalarını gizlilik içinde yürüten Teoman, yeni albümüyle ilgili sadece "Yılın albümü olacak" açıklamasını yapıyor. Ancak Teoman'ın albümünün sırrı ortaya çıktı. Teoman bir düet albüm hazırlıyor. Rock müziğin başarılı ismi; yeni şarkılarını ünlü sanatçılarla birlikte seslendirecek. Projesi için birçok ünlü ismin kapısını çalan Teoman; Pamela Spencer, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin'le anlaşmış bile. Sezen Aksu'ya da düet yapmak için teklif götüren Teoman, bugünlerde Minik Serçe'nin yanıtını bekliyormuş. SABAH :happy0064:happy0064 7th_Art 17-09-07, 11:09 TEOMAN, KEMER'DE GECCE KULÜBÜNDE BİR RUS TATİLCİYLE DUDAK DUDAĞA, SARMAŞ DOLAŞ GEÇİRDİĞİ GECCENİN SABAHI 'HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM' DEDİ. http://img517.imageshack.us/img517/7663/haberlrgzi9.jpg Yeni albümünün stüdyo çalışmalarına başlamadan önce enerji toplamak amacıyla tatile giden Teoman, önceki gecce yaşadıklarını hiç hatırlamadığını söyledi. Arkadaşlarıyla gittiği Antalya Kemer'deki bir gecce kulübünde pistte tanıştığı kıvırcık saçlı güzel bir Rus turistle önce sarmaş dolaş dans etmeye, daha sonra ateşli bir şekilde öpüşmeye başlayan ünlü şarkıcı, görenleri hayli şaşırtmıştı. Teoman, patlayan flaşlara rağmen eğlenmeye devam etmişti. Hayli alkollü olduğu görülen Teoman, Rus kızın oteline dönmesinin ardından tekrar arkadaşlarıyla buluşmuştu. Peki, gecce kulübünden farklı zamanlarda ayrılan ikili, daha sonra tekrar buluştu mu? Teoman, alkolün etkisiyle, Rus tatilciyle arasında yaşananların bir anını bile hatırlamadığını belirtti. Telefonda görüştüğümüz ünlü şarkıcı, yaşadığı hareketli gece sonrası şunları söyledi: BURADA GAZETE YOK 'Hiçbir şey hatırlamıyorum. Sabah kalktığımda yalnızdım. Benim tatil yaptığım yerde gazete yok. Bu nedenle ne çekilen fotoğraflardan haberim var ne yazılanlardan. Sözünü ettiğiniz Rus kadını da hatırlamıyorum, neler olduğunu da...' gecce.com 7th_Art 26-09-07, 10:56 GECE HAYATINA OLAN DÜŞKÜNLÜĞÜ İLE BİLİNEN TEOMAN, GEÇTİĞİMİZ GECE AYIK GÖRÜNTÜLENEREK HERKESİ ŞAŞIRTTI!.. http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10242/1.jpg http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10242/2.jpg Gece hayatının bir numaralı ismi Teoman, geçtiğimiz gece ayık görüntülendi. Hemen hemen her gece içkili bir şekilde objektiflere yansıyan başarılı rockçıyı kola içerken görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10242/3.jpg İçki ile arasının iyi olduğu bilinen Teoman’ın Ramazan’ın gelmesiyle biraz daha durulduğu ve kola ile idare ettiği düşünüldü. GEZENTİLKİ 7th_Art 27-09-07, 01:26 Koruma tuttu http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/4151040.jpg Gittiği eğlence mekânlarında sık sık alkol duvarını aşmasıyla tanınan ünlü şarkıcı Teoman, kendine özel koruma tuttu... Taksim'de bir mekan çıkışı yeni tuttuğu koruması tarafından arabaya bindirilirken görüntülenen Teoman, "Neden koruma tuttunuz?" sorusuna "Sizi ve beni başkalarından koruması için" yanıtını verdi. Kelebek 7th_Art 28-09-07, 11:37 Teoman gazetecilere küfür etti http://img170.imageshack.us/img170/6673/53087663kb4.jpg Taksim'in müdavimlerinden olan her zaman alkollü olarak görmeye alıştığımız Teoman alkolün şişede durduğu gibi durmadığı bir kez daha kanıtlamış oldu. Ünlü rockçı geçmişte aşırı alkollü olması nedeniyle bir çok kez sokak ortasında bayılmış cebindeki parasını yan kesicilere kaptırmıştı. Alkollü olduğu zamanlarda kendini kaybeden ve bu nedenle özel bir de koruma tutan Teoman, önceki gece Taksim'deki Mojo adlı mekandan çıkarken gazetecileri küfür etti. Gazeteciler tarafından kendisine yöneltilen, Alkollü müsünüz? sorusuna “Hayır ama siz de ib... misiniz?"cevabını verdi. Haber: Bora Bağcıbaşı Galeri haber: Milliyet Cafe 7th_Art 29-09-07, 15:18 ÜNLÜ ROCKÇI TEOMAN, SÜRPRİZ ALBÜMÜ İLE SEVENLERİYLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR... http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10290/1.jpg Bir süredir işinden çok özel hayatındaki tavırları ve alkolle adından söz ettiren Teoman, yeni albümüyle geliyor. http://www.gezentilki.com/v2/files/haberler/10290/3.jpg Teoman kasım ortasında çıkaracağı albümde, bugüne kadar yayınladığı 7 albümden seçtiği 15 hit şarkısında önemli müzisyenlerle düet yapacak. Pamela, Özlem Tekin, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Yalın, Emre Aydın bu isimlerden bazıları. Albümün en büyük sürprizi ise Sezen Aksu. 'Paramparça' adlı şarkıyı birlikte söyleyecekleri konuşulan ikilinin başka sürprizleri olduğu da kulağımıza gelen bilgiler arasında!.. Bu özel albümde Ajda Pekkan’ın da yer alacağı söyleniyor. GEZENTİLKİ BU süper bir haber!hayatımın albümü olur bu benim için.$€BO,Hayko,Özlem Tekin,EMRE AYDINNN,SEZeN!!!!!!!!!!:happy0064:happy0064:happy0 064 7th_Art 02-10-07, 00:15 Teoman, Paris Hilton değil Ünlü şarkıcı Kıraç, alkollü bir şekilde objektiflere yakalanan Teoman hakkında tartışma yaratacak bir açıklamada bulundu. Kıraç "Teoman'ı o şekilde çekmeyin, kendinizi annenizin karşısında öyle görmekten siz de hoşlanmazsınız. Teoman bir Paris Hilton değildir..." diyen Kıraç, hayranlarına 2008'de bir sinema filmi çekeceğini de müjdesini verdi: "2008 yazında sinemayla gündeme gelebilirim. Yaklaşık 10 senedir biriktirdiğim ve sadece bu filmde kullanacağım şarkılarım var." KELEBEK 7th_Art 02-10-07, 21:30 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_8.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_7.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_6.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_18.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:33 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_17.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_16.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_14.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_13.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:36 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_12.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_11.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_10.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_9.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:41 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_19.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_20.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_21.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:44 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_23.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_24.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_25.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_26.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:47 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_27.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_28.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_32.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_33.jpg 7th_Art 02-10-07, 21:52 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_34.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_37.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_38.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_40.jpg 7th_Art 06-10-07, 18:42 hangi foruma gitsem bi sessizlik bi sessizlik.tuttuğum dalı kurutuorum walla:img-hyste FBuse 20-10-07, 23:03 http://img149.imageshack.us/img149/3484/teomanbycandascy9.jpg (http://imageshack.us) http://img214.imageshack.us/img214/1161/teomanforhaftalikbyildepu8.jpg FBuse 06-02-08, 15:57 hangi foruma gitsem bi sessizlik bi sessizlik.tuttuğum dalı kurutuorum walla:img-hyste hehehe (: http://img135.imageshack.us/img135/6150/teomanay3.png (http://imageshack.us) kaynak: tempo dergisi .:WaVeWiZaRd:. 09-02-08, 23:18 selam arkadaşlar teoman'ı her yönüyle çok seviyorum.:img-in_lo:img-blushbeni de aranıza alır mısınız?adım gülşah FBuse 12-02-08, 19:38 PROJE YAPIM AŞAMASINDA *** *** ŞEKİL DEĞİŞTİRDİ VE SON OLARAK, TEOMAN ŞARKILARININ, BAŞKA SANATÇILAR TARAFINDAN YORUMLANDIĞI BİR ALBÜM OLDU ÇIKTI.. BİZE BU FARKLILAŞMANIN ANA HATLARINDAN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ ? Projenin başlangıç noktası aslında şimdiki halinden oldukça farklı. Plak şirketi bana şöyle bir öneri ile geldi, bir düet albümü yapmamın güzel olabileceğini söyledi. Ben de hemen kabul ettim. Düet albüm olacaktı ama hem eski hem de yeni parçalarım olacaktı. Sanatçı arkadaşlarıma sen şu şarkıyı, sen bu şarkıyı yap dediğimde baktım ki bana ihtiyaç duymadan çok daha güzel yapıyorlar ve çok daha güzel oluyor şarkılar, o zaman projeyi değiştirmek gerekti. Ben de sadece düet albüm fikri olduğu için o projenin içerisinde yer almak istemedim. Böylece sadece düet albüm fikrinin üzeri çizilmiş oldu. Farklı zamanlarda “Söz Müzik Teoman” adında iki albüm çıkarma kararı aldık. Mayıs ayında da ikincisi çıkacak. FARKLI TÜRLERDEKİ SANATÇILARIN, ELBETTEKİ TEOMAN’DAN ÇOK FARKLI YORUMLARINI DİNLİYORUZ ALBÜMDE. EN FARKLI BULDUĞUNUZ YORUM HANGİSİ OLDU KAYITLARDA ? Aslında ben bir yelpaze yapmaya çalıştım. Şarkılarımı birer kumaş olarak görmeye ve gidebilecekleri yerlere kadar götürmeye çalıştım ama aynı zamanda da kişisel zevklerimden vazgeçmedim. Benim müzik türleri içerisinde kıyaslama yapmak gibi bir düşüncem yok. Bence her müzik türü güzel. Hiçbiri birbirinden üstün ya da daha iyi değil. Mesela benim bir şarkımı bir arabeskçi alıp tamamen başka bir formata götürürse bu benim hoşuma gider. Benim gidemeyeceğim alandan şarkım yürüyecek diye mutlu olurum. Yani garipseme olmadı bende. Zaten kendi müzikal zevkime göre de seçtim ve sevdiğim isimler ile çalıştım. Beklediğim gibi oldu, güzel oldu. İKİNCİ ALBÜMDEN BAHSEDELİM BİRAZ, ONDA İLKİNDEN FARKLI BİR ŞEYLER OLACAK MI? İkinci albümde daha eksantrik şeyler var. Örneğin “İki Yabancı”yı Cem Adrian söylüyor. Hem kadın bölümü hem erkek bölümünü o seslendiriyor. Bence güzel olan şarkıları baştan yaratmak. Yoksa sanatçıyı değiştirmiş gibi oluruz Teoman gibi okurlarsa. Sanatçılar sadece şarkılarımı benimsesinler istedim. Aranjmanlara dahi karışmadım. Eğer yapılan şarkılarda kendime yer bulabilirsem, düet veya geri vokal yapmak istedim. Onlar en iyi şekilde konumlansınlar, bana yer olmasa da olurdu. KAYIT AŞAMASI ZAHMETLİ OLMALI, AYRI AYRI STÜDYOLARDA MI OLDU PEKİ... Genelde benim stüdyomda bitirildi kayıtlar. Bir çok sanatçı söyleyeceği şarkıyı kendisi seçti. Onlara bu proje ile gittiğimizde, çok farklı tepkiler almadık. Çok kolay oldu aslında. Hadi ben de söyleyeyim diyen arkadaşlarımız oldu aslında. Hatta ben isterim ki diğer arkadaşlarım da böyle bir proje çıkarsınlar ki biz kendi dönemimizden bir çok şey bırakmış olalım. ALBÜMDE BİR ARAYA GELDİĞİNİZ İSİMLER İLE ORTAK BİR KONSERDE YER ALMAK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ PEKİ ? O söylediğiniz harika bir şey olurdu gerçekten de. Ben çok isterdim böyle bir şeyi. Ama herkesin o kadar çok projesi var ki üzerinde çalıştığı.. Ne kadar isteseniz de kendimden biliyorum, çok isteyip katılamıyorum benzeri projelere. Bu kadar sanatçıyı toplamak zor, beni toplamak daha da zor. Zaten konser sezonu başlayınca bizler birbirimizi göremiyor olacağız. Yani konser vermek için değil, görüşmek için de zaman bulamayacağız. Ama böyle bir proje olsun çok isterim. SİZİN KENDİ KONSER PROJELERİNİZ ARASINDA NELER VAR PEKİ ŞU SIRALAR ? SEVENLERİNİZ, TEOMAN ŞARKILARINI KENDİ SESİNİZİDEN İLK NE ZAMAN NEREDE DİNLEYEBİLECEKLER ? Şubat sonu, Mart başı gibi 10 şehirlik bir turne planlıyorum. Özellikle sık gitmediğim şehirlere gitmekten çok büyük haz alıyorum ve bu da yine o tür bir turne olacak. Ama asıl Mayıs ve Haziran ayında çok sık konser vermeye başlayacağız. AKUSTİK KONSERLERİNİZ VARDI, KÜÇÜK SALONLARDA ŞEHİR DIŞINDA DİNLEME FIRSATI BULDUĞUMUZ. BENZER BİR ŞEYLER VAR MI ARALARINDA ? Ben normal grubumla söylediğimde daha çok eğlendirmeye yönelirken, akustik koserlerde belki de oturduğum için koşuşturmadığım için daha başka bir zevk alıyorum ama ikisininde yeri ayrı. Bu konserlerin de devamı olabilir ama ikisinin de yeri ayrı. Veya daha iyi gitar çalmayı öğrenirsem belki bir ara çalarım. KONSER DVD’LERİ ÇOK REVAÇTA ŞU AN. SİZİN DE BUNUN İÇİN İYİ BİR BİRİKİMİNİZ VAR. DVD ALBÜM ÇIKARMAYI DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ HİÇ ? Aslında çok istediğim birşey konser albümü. Ama ne kadar zor bir iş olduğunu bildiğimden hep ileri tarihlere atıyorum. Kendimi buna adapte etmem gerek. Ne zaman buna hazır hissedeceğim o zaman böyle bir proje gerçekleşecek. TEOMAN BİR KONSERE NASIL HAZIRLANIR, PARÇALARINI NASIL SEÇER ? Kendime sorduğum ilk soru şu oluyor. –Hangilerini söylemek istiyorum ?- İkinci soru ise şu oluyor; - Nasıl bir dinleyici kitlesi önüne çıkacağım – Eğlenceli bir konser ise sözlerin daha önde olduğu parçalar seçiyorum. Akustik bir konserde ise, sözlerin ön planda olduğu parçalar tercih ediyorum. Eğlendireceksek eğlendirelim diyorum hep ... ALBÜMLE EŞ ZAMANLI YAYIMLANACAK BİR KİTAP VAR SIRADA. SÖZ VE MÜZİKLERİNİZ DIŞINDA NELER VAR İÇERİSİNDE ? Notalar, akorlar ve bütün alt yapılar için kullanılanlar olacak albümün içeriğinde. Onlar dışında şarkı sözleri var, fotoğraflar var, bir de bunlara ek olarak benim şarkılarımı ilk yazmaya başladığımda, orada bulduğum küçük kağıtlara, peçetelere aldığım küçük notlar var. Görsel olarak da çekici bir kitap çıkacak. Albüm ile aynı döneme getirdik senkronize olacak onlar. KİTAPLAR İLE ARANIZ İYİ. İLERİDE BİR KİTAP YAZMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ? Bundan evvel daha önce başladığımız ama tam olarak bitiremediğimiz “Nehir Söyleşi” dediğimiz bir kitabımız var. Onun da geçtiğimiz Eylül ayında çıkması gerekiyordu. Ama bu albüm projesi tamamlandığında, artık onunla ilgileneceğim. Bazen kendimi müzikten çok uzak hissedip edebiyatla ilgileniyorum okuyorum, yazıyorum, çiziyorum. Bazen tam tersi, elime bir gitar geçiyor ve yazmak istediğimi şarkılara döküyorum. Ama bir kitap projesi ayrıca kafamda var. Powertürk 2008 TÜLİN ÖZEN 14-02-08, 21:05 vaaaayy teonun sayfası varmış yeni gördüm ben şarkıalrınıda kendisinide çok çok severim ben resimler için teeşkürler:img-icecr:img-icecr CeReN66 15-02-08, 00:24 'Söz ve Müzik' Teoman'ın http://www.radikal.com.tr/veriler/2008/02/03/tom.gif İSTANBUL - Teoman, dinleyicisine şimdi de 'Söz ve Müzik Teoman' adlı kitapla ulaşıyor. Alfa Yayınları'ndan çıkan kitapta Teoman'ın şu ana kadar yazdığı şarkı sözleri ve şarkılarının notaları yer alıyor. Teoman'ın müzik yaşamından çeşitli fotoğrafların da yer aldığı kitapta müzisyenin kendi el yazısıyla yazdığı şarkı sözlerine de yer verilmiş. Teoman, "Bu kitapla beni sadece dinlemekle kalmayıp, şarkılarımı çalıp söylemeye başlayacaksınız. Ben birilerinin şarkılarını söyleyerek ben oldum. Birileri de benim şarkılarımı söyleyerek kendileri olurlarsa bundan büyük keyif alacağım" diyor. deadly_angel 10-03-08, 16:26 http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/1-22.jpg http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/2-22.jpg http://i244.photobucket.com/albums/gg5/courageousangel/3-21.jpg gülll 21-04-08, 23:54 Teo'nun sayfasını yeni gördüm...vee geldim bende...başlıkta emeği geçen herkese teşekkürler... http://img229.imageshack.us/img229/6769/teommkh0.jpg+http://img216.imageshack.us/img216/5173/teomm1tb5.jpg+http://img229.imageshack.us/img229/9171/teomm2vu6.jpg http://img208.imageshack.us/img208/241/teomm3zs0.jpg computerhand 01-06-08, 11:06 başlıkta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler 2 gün önce teomanımın konserindeydim böyle şeker tatlı bir insan olamaz hakkında ne söylenirse söylensin o benim için 1 numara ne yaparsa yapsın onu kimse kötüleyemez computerhand 01-06-08, 14:17 http://img114.imageshack.us/img114/5718/grnt066001cw3.jpg computerhand 01-06-08, 14:19 ...dedi annem yaralı dizlerim koşamam ki kapalı yollarında akamam ki unutkan nehrinin yolunu sormadan bulamam ki karlı dağlarında doğamam ki saklı kentinin "çok üzülme çok susma çok darılma çok ağlama çok da kitap okuma" dedi annem "çok terleme çok yorulma girdaplarında boğulma yalnızlığına çok da alışma" güneşim olmadan göremem ki ay tutulurken uyuyamam ki karanlık olsa da ben herkesi sevemem ki sevmeden de yaşayamam ki yanlış olsa da computerhand 01-06-08, 14:20 işte benim şarkım 17:D Boşver beni Mühim değilim Bu O'nun hikayesi Çok beyazdı, kir tutardı Ömrü kelebek kadardı Mektupları şişedeyken Bir de bakmış deniz yokmuş Tek başına dans ederken Mutsuzluktan sarhoşmuş Daha 17'ymiş. Oyundan kalkmak isterken Kağıtlar dağıtılmış Bu hava boşluğunda Artık her şey satılıkmış Trafikte akmayan Hep onun seridiyken Söylediği son şarkı Elveda Zalim Dünyaymış Daha 17'miş computerhand 01-06-08, 14:22 ağır kapı Ağır kapı aksak lisan Kelimeler yetmiyor Çıplak yara günışığı Tenimi incitiyor İçeriden yeni çıktım Dünya almıyor beni Yüreğimde yatar hala Ölenlerin yemini Hangi meydan hangi sokak kavuşturur bizi Hangi yalan hangi yasak karşılar bizi Ne insanlar ne mekanlar Özlemlere yetmiyor Başka sözler başka yüzler Ödeşmeler bitmiyor Aşk uyudu ranzalarda Düşler eskidi gitti Islığıma gömüyorum Kalbimdeki sözleri Hangi meydan hangi sokak kavuşturur bizi Hangi yalan hangi yasak karşılar bizi computerhand 01-06-08, 14:24 en güzel şarkılarından birisi aşk kırıntıları:D yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana al içine tekrar derinine sakla, kat kasırgana yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz! AŞK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA TEK BAŞIMA AÇ KALIRIM BU HAYATTA PAYLAŞACAK BİRŞEY ARTIK YOKSA BİR ERKEKLE BİR KADIN ARASINDA yürürüm ipte ağım yokken hemde kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için neyim var ki sanki senden başka hadi son bir kez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz AŞK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA TEK BAŞIMA AÇ KALIRIM BU HAYATTA PAYLAŞACAK BİR ŞEY ARTIK YOKSA BIR ERKEKLE BİR KADIN ARASINDA computerhand 01-06-08, 14:26 sürpriz ne güzel süpriz bu böyle hoşgeldin boşver çabalama konuşmak zorunda değilsin hem hareketlerinden küçücük mimiklerinden kalbini okurum ben bütün gün yataktaydım yüzümde yastık izi seninde geçmişinde binlerce ağır yenilgi çok şakayaptıysam aslında korktuğumdan beni zaten tanırsın sen derlerki bir yerden sonra acımaz kanamazlar zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma her güzel şey bitermiş aşk nedensiz sevmekmiş kulağımda gürültüler uyurken televizyon açık kalmış bir ülkenin bodrum katında kirli bir savaş varmış midem bulanıyor galiba dünya tuttu ben, hep kuruttu derlerki bir yerden sonra acımaz kanamazlar zaten aşk kötü bir şaka anlamaya çalışma her güzel şey bitermiş aşk nedensiz sevmekmiş computerhand 01-06-08, 14:29 teomanın 2 günde yazdığı şarkısı ve şebnem ferahla seslendirdiği en uzun şarkısı:D belkide hepimizin hikayesi kulaklarım patlıyor sessizliğinden yorgunluğundan ölüyorum sinekler yapışıyor vücuduma gitmiyorlar yayılıyor kanları vurduğumda denizi araladım geçtim bir aşktan attım kum torbalarımı döktüm yaprakları ama sanki uzandın tenime hissettim terim aktı parmak aralarından bazen , ne yaparsan yap olmuyor bazen bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen kanım hızlanıyor bazen damarlarımda kan çanakları aynada levham boynumda bir yapbozu tamamlarken bakıyorum büyük parçan eksik kalbin olduğu bazen bir vücudu sarıyorum banıp parmağımı tadına bakıp gözümü sevmeye karartıp yapamıyorum bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen bazen, ne yaparsan yap olmuyor bazen acı bir tat kalıyor ağzımda bazen yutup unutup bazen tükürüyorum bazen ayılıp uyanıp bir nefesle yanımda adı yok sırtı var bana dönük bükük soğuğa çeviriyorum suyu ağlıyorum bakıp içine ayılamayıp anlayamıyorum bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen derimin altında başarılı ayrılık notları yazılmış , çöpe atılmış intihar mektupları vuruyorum sokaklara bedenimi hayallere hayatımı yine omuzlarıma acımı alsınlar diye sığınıp kurtaracak kadınlara 15 dakkamı bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi bedenin zayıftı, kalbin güçlüydü belki haritası ama çok silikti sert bir şeydi iliklerimde aşk dayandım , ittim sığmadı , kanırmadı girmedi ama sıktım pis kanı akıttım yaramdan iyileştirmeye yaladım geçmişti sanki soktum neşteri göğsüme inanmaya halim kalmadı diye bitti zor oldu ama bitti bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen korkma bilirim acıyı tedaviyi imkansızlığın kekremsi tadını dün insanlara baktım kendi kirli camımdan terkedilmişler çoktan yaradan tarafından ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen Nokta konmuş, bitmiş en güzel hikayem computerhand 01-06-08, 14:31 Biran için çıksan hayatımdan Yanık tenli omuzumdan Haykırsam maziden, uzaklardan Şu anda yanımda Deniz rüzgara karışmış güneşte Martı(dalga) sesleri vardı gülünüşlerde Gülüşlerde gülüşlerde Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice computerhand 01-06-08, 14:40 bir damla göz yaşı tüm kaybolanlar kaybolmuşlara rastlarsa zamanın birinde tek bir damla gözyaşım göle düşerse ellerimden kayıp gidince bir uyansam, uyansam, uyansam uykumdan bir damla gözyaşı bir damla var elimde bir damla gözyaşı bir damla ellerimde sonunda görürüz belki sen de ben de uçsuz bucaksızız bu yalnız şehirde yaşam sevincin duruyor mu hala içinde sustun konuşmadın sözcükler bitince bir uyansam, uyansam, uyansam uykumdan bir damla gözyaşı bir damla var elimde bir damla gözyaşı bir damla ellerimde computerhand 01-06-08, 14:42 dursun dünya bir çılgın gibi şimdi hayatım ne sevgim kaldı çünkü ne gözyaşlarım kurtulmak için her seferinde kaçtım koşar gibi içimdeki senden ateş düşünce hep söndüm,hep sırılsıklam şimdi dursun ister dönsün dünya dursun ister dönsün dünya etrafında hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya sönsün tüm mumlar bitsin sevgim ister dursun ister dönsün dünya.. mektuplar gibiyiz hiç açılmamış saklanmış ama zamanla kaybolmuş sildinmi beni parmak ucunla içindeki benden kurtuldunmu yoksa günüm gelince yok oldum ardından şimdi dursun ister dönsün dünya ..... computerhand 01-06-08, 14:45 harbe giden sar saçlı çocuk Harbe giden sarı saçlı çocuk! Gene böyle güzel dön; Dudaklarında deniz kokusu, Kirpiklerinde tuz; Harbe giden sarı saçlı çocuk Harbe giden sarı saçlı çocuk! Gene böyle güzel dön; Dudaklarında deniz kokusu, Kirpiklerinde tuz; Harbe giden sarı saçlı çocuk computerhand 01-06-08, 14:52 hepsi bir ya sonunda renkler , mevsimler soluyorsa sen evde yokken sevgi seni arıyorsa günler yağmurlarla yok olsa çok küçüksen üstüne basılıyorsa çok gezenin bildiğinde çok bilenin mutsuzluğunda HEPSİ BİR YA SONUNDA renkler , mevsimler soluyorsa sen evde yokken sevgi seni arıyorsa çok gezenin bildiğinde çok bilenin mutsuzluğunda HEPSİ BİR YA SONUNDa computerhand 01-06-08, 14:54 İKİ YABANCI( eminim bu şarkıyı herkes çok seviyodur) Yazdan kalma bir günden Ya da çölde cay filminden Bir sahne var aklımda Oyuncular sanki biziz Mutsuzuz ikimiziz Kimi aşklar hiç bitmezmiş, Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneksiziz İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız Hani o güneşin batışı Bizi tanrıya inandırışı Şu an o akşam aklımda Ama çok zaman önceydi Yaralarımız ağır değildi Yine de bağışladım ben hep seni Hem seni hem de kendimi O kadar yoktun ki Yazdan kalma birgünden Yada çölde Çay filminden Benimde sahneler aklımda Seninkilerden farklı ama Artık kendini kandırma Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta Suçuysa dünyaya atmakta Neyin bildinki değerini Benimkini bileceksin Bunuda tabi mahvedeceksin İki yabancı iki yabancı Birlikte ama yalnız İki yabancıyız.. computerhand 01-06-08, 14:56 Mevsim rüzgarları ne zaman eserse O zaman hatırlarım Çocukluk rüyalarım Şeytan uçurtmalarım Öper beni annem yanaklarımdan Güzel bir rüyada Sanki sevdiklerim hayattalarken hala Akşama doğru azalırsa yağmur Kız kulesi ve adalar Ah burda olsan çok güzel hala İstanbul'da sonbahar Her zaman kolay değil Sevmeden sevişmek Tanımak bir vücudu yavaşça öğrenmek Alışmak ve kaybetmek İstanbul bugün yorgun Üzgün ve yaşlanmış Biraz kilo almış Ağlamış yine, rimelleri akıyor Akşama doğru azalırsa yağmur Kız kulesi ve adalar Ah burda olsan çok güzel hala İstanbul'da sonbahar computerhand 01-06-08, 14:58 mektup (bence bu şarkısı lise çağındaki bir çok genci anlatıyor) Telefonda konuşamam bilirsin, Mektuplarıysa ertelerim hep,belkide yazım çirkin diye. Çok düşündüm, çok kurdum, Karar verdim hep vazgeçtim,ama sana yazabilirim nihayet. Aslında söz vermiştim,duygularımı kilitlemiştim,ta ki sen açana dek. Korkma sevgi dilenmeyeceğim ama bilirsin beni işte Bitiririm her şeyi bir dikişte Napim? Aşk bu,savaş bu binlerce yıldır sürüp giden Aşk bu,savaş bu kadın ve erkek arasında Artık saymıyorum yılları,bana deyip geçen hayatları, Zaten pek de sevmem insanları. Ama kimi dostlar var sevdiğim,sokak köpekleri beslediğim, Bazı güzel anılar biriktirdiğim. Tutku garip bir şey ve çok vahşi, Ve çok hırslıydım zaten bende o yüzden de yağmaladım seni... Kolay değildir bilirim,bir aşkı bir kalbe koymak, Hele bir başkasını severken sen. Teşekkürler,bir zamanlar beni cok sevdiğin için Bu mektup da olmadı,kelimeler toparlanmadı,işte şimdi çöpe gidiyor. Yinede mektubuma son verirken, Seni her zaman çok seven, Ben..:love05: computerhand 01-06-08, 14:59 eğer doğum gününüzde teomanın bu şarkısı aklınıza hiç gelmiyorsa ben ben değiim:P paramparça Saatim yok tam olarak bilemem Biraz bira biraz şarap önceydi Nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Kayıp bir bavul gibiyim hava alanında Yada boş bir yüzme havuzu sonbaharda Çok mu ayıp hala mutluluk istemek Neyse zaten hiç halim yok Bugün benim doğum günüm Hem sarhoşum hem yastayım Bir bar taburesi üstünde Babamın öldüğü yaştayım Bugün benim doğum günüm Kelimeler büyüyor ağzımda Bildiğim tüm hayatlar computerhand 01-06-08, 15:42 teoman ı herkes kötülüyor nedense hakkında davalar açılıyor gazeteciyi dövdü diye bir sürü programlara çıkıyor ve herkes onu kötü biri olarak tanımaya başlıyor halkımızda bu yüzden ama onu tanımak isteyen birisi röportajlarını okursa bunların iç yüzünü aslını öğrenebilir bu sayfaya birileri teomandan nefret ediyorum falan yazmış çok merak edyorum acaba neden nefret ediyor? kötü bi insan olduğunu düşündüğü için mi yada sesi mi kötü yada en basitinden oyunculuk anlamında mı yetersiz buluyor eğer bunları düşünen varsa lütfen sevmiyorum şeklinde bana pm ile ulaşsın onlara vericek bi cevabım var benimde:D computerhand 02-06-08, 17:49 http://img514.imageshack.us/img514/8177/n106674905367088533bz8.jpg cenup 03-07-08, 01:41 Teoman çelişkilerini anlatacak Eylül ayında yeni sinema filmini çekecek olan şarkıcı Teoman, "Yaşadığımız tüm çelişkiler, yaptığımız saçmalıklar ve hayal kırıklıkları yer alacak" dedi. 'In İstanbul' dergisine konuşan Teoman, yeni film projesi ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bir senaryom var. Eylül ayında çekmek istiyorum. Sinema çok yorucu bir şey, sırf zevkini çıkaracağım bir alan olsun istiyorum. Birincisi ben prodüktör değilim, paradan da hiç anlamıyorum, sadece müziğini yapacağım, senaryosunu yazacağım ve yöneteceğim bir proje olsun istiyorum. Film, müzik üzerine olacak, bir rock grubunun var olma çabasını anlatacak. Biraz zamansal olarak öne aldım, normalde seksenlerde yaşadığım şeyi, doksanlara veya belki de 2000'lere taşımış olacağım. Bildiğim konuları anlatmayı seviyorum. Zamanında arkadaşlarımızla yaşadığımız tüm çelişkiler, hayaller ve saçmalıklarımızın hepsi bu filmde olacak. " Kaynak:Televizyon Gazetesi gülll 03-07-08, 09:06 http://img119.yehhe.com/images/2684ECF396E9EAF826D0143854E9e.jpg gülll 06-07-08, 01:32 http://img394.imageshack.us/img394/9773/teoaviuf5.jpg+http://img381.imageshack.us/img381/4968/teoavi1xo9.jpg+http://img394.imageshack.us/img394/262/teoavi2qm2.jpg+http://img368.imageshack.us/img368/7244/teoavi3pl5.jpg http://img381.imageshack.us/img381/7915/teoavi4zr7.jpg+http://img381.imageshack.us/img381/2949/teoavi5ik0.jpg+http://img68.imageshack.us/img68/762/teoavi6dr5.jpg http://img77.imageshack.us/img77/2097/teomisa1de8.jpg + http://img68.imageshack.us/img68/2577/teomisa2yk5.jpg + http://img68.imageshack.us/img68/8083/teomisa3yg6.jpg + http://img78.imageshack.us/img78/7259/teomisaci2.jpg boncuk-girl 07-07-08, 11:22 Arkadaşlar Teoman Emret Komutanım dizisinin ilk bölümünde konuk oyuncuydu. Ek'dan Teoman'ın resimlerini ekler misiniz? _Similar_ 07-07-08, 12:25 Arkadaşlar aslında daha önceden vermem lsımdı konser tarihini ama yoktum burda o ysden üzgünüm ama bidakine emin olun önceden vericem:img-wink: Geçmiş bir KOnser tarihi(Dün) Kdz.ereĞli .. 15.Uluslar arası sevgi,barış ,dostluk ve kültür sanat festivali etkinliğinin 3.günü yani 6 temmuz saat:20.30 da Teoman sahneDeydi:kahve Vede bnde Ordaydım mükemmel bir konserdi:kahve bütün orkestrayla tanışma fırsatım oldu vede teodan imza aldım:kahve Süperdi konser Yinede duyarmak istedim:img-wink: _Similar_ 07-07-08, 13:45 İşte FesTivalin TanıTım resimlerinden Biri:kahve Teoda Gsel Çıkmış yha:img-wink: http://img380.imageshack.us/img380/4504/knserrgw6.th.jpg (http://img380.imageshack.us/my.php?image=knserrgw6.jpg) pkas87 07-07-08, 13:57 http://img329.imageshack.us/img329/7509/18653786bj3va1.jpg (http://imageshack.us) http://img329.imageshack.us/img329/7509/18653786bj3va1.1a3dd4f404.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=329&i=18653786bj3va1.jpg) benden bi resim _Similar_ 07-07-08, 18:41 İşte Kdz.EreĞLimizin FesTivalinden:kahve Ben ordaYdım hrikaydı:icon_whis http://img205.imageshack.us/img205/4918/07072008102140cp1.jpg RaViNGMaD 10-07-08, 13:18 http://www.dizifilm.com/forum/picture.php?albumid=6812&pictureid=99665 http://www.dizifilm.com/forum/picture.php?albumid=6812&pictureid=99663 http://www.dizifilm.com/forum/picture.php?albumid=6812&pictureid=99662 http://www.dizifilm.com/forum/picture.php?albumid=6812&pictureid=99664 eklendimi bilmiyorum biekleyeyim dedim... 7th_Art 20-07-08, 22:48 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_5.jpg yarasın koç:img-hyste http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_22.jpg 7th_Art 20-07-08, 22:50 http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_3.jpg http://i242.photobucket.com/albums/ff32/darkisthesunlight/teoman_2.jpg 7th_Art 20-07-08, 22:52 Kemancı hemşireler http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/arsivimage.aspx?picid=5934711 Masstival’in ikincisi, önceki akşam Parkorman'da Teoman konseriyle başladı. İlk gece Teoman müzikseverlere muhteşem bir konser verdi. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Teoman’a eşlik eden orkestradaki bayan kemancıların, hemşire kıyafetiyle sahneye çıkmaları dikkat çekti. Masstival 2008’de Alanis Morissette, Stereophonics, Def Leppard ve Whitesnake gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra; Yüksek Sadakat, Redd, Özge Fışkın, Ogün Sanlısoy, Duman, Şebnem Ferah gibi Türk rock müziğinin önemli isimleri de sahne alacak. Kitleler için müzik festivali sloganıyla yola çıkan Masstival Parkorman’ın 20 bin kişilik kapasitesinin yanında 2 bin kişilik kamp alanı oluşturuldu. Masstival pazar akşamı Şebnem Ferah ve Whitesnake’in vereceği konserlerle sona erecek Hürriyet 7th_Art 20-07-08, 22:57 'İçme abi' diyor http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/arsivimage.aspx?picid=5921233 Alkol yüzünden sıkıntı yaşayan Teoman, kendisini frenleme işini koruma görevlisine bıraktı. Alkol sınırını aştığı için zaman zaman sıkıntı yaşayan Teoman, kendisini frenleme işini koruma görevlisine bıraktı. Gece hayatını sevdiğini gizlemeyen ünlü rock'çı, sınıra yaklaştığında korumasının devreye girip kendisini uyardığını söylüyor. “Gece hayatı bir şekilde benim beslenme kaynağım. Artık eskisinden daha az içiyorum. Her yere benimle birlikte gelen korumam da abarttığım zamanlarda yanına gelip 'Elma suyu iç abi' diye uyarıyor." Konserlerinde hayranlarının "Becer beni" pankartı açtığı bir adam, yani ülkenin en gözde rock starı Teoman... Bu yıl 40’ına giren Teoman epeydir şarkı yazamıyordu. Hatta bundan şikayetçiydi. Son dönem ne olduysa olmuş, "Birdenbire şarkı kusmaya başladım" diyor. Altı tane birden yazmış. Onlardan biri "Fahişe". Cape Town’da ve İstanbul’da fahişelerle konuştuktan sonra yazmış. Neyse, bu spotu fazla uzatmayayım, aşağıya bi göz atın bence. Matrak bir sohbet oldu, ben çok eğlendim. Buyrun bakalım... Teoman’la en son röportajı Nişantaşı’ndaki evinde yapmıştım. Üç-dört yıl önce. Evinin perdeleri sıkı sıkıya kapalı olduğu için o röportajı gece yapmışız gibi geliyor hálá... Bu kez şöyle bir değişiklik oldu. "Gece yapmışız gibi" değil, gerçekten gece saat 23.30 dolaylarında yaptık görüşmemizi. Cihangir’deki evine gittiğimde saat tam da buydu. Neyse ki yakın oturuyorum Teoman’a. <B>Yoksa hayatta gidemezdim.</B> Çünkü İsveç’ten bir arkadaşım gelmişti akşamüstü. Yanında şampanya getirmiş, artık gerisini siz düşünün. E ben de Teoman’ı bütün gün beklemişim, <B>bünyem şaşmış</B>. Önce saat 14.00 gibi konuştuk, yeni uyanmıştı. Akşamüstü Cihangir’de bir kafede buluşuruz dedik. Sonra ona uykular yetmedi, üstüne de işleri çıktı. Derken saat oldu 23.30. Aslında daha iyi bile oldu. Çünkü <B>gece konuşulan/düşünülen her şey daha iyidir. </B>Gündüzden daha çok kendine dönersin, daha çok yalnız kalırsın. Gerçi Teoman konuşmamızın hemen ertesinde soluğu Anjelique’de aldı, yani pek yalnız kalamadı, ama olsun. Bazı geceler onun yalnız kaldığına eminim. Yoksa o şarkıların gündüz çıkması imkansız. Nitekim, ekimde çıkacak son albümünde yer alan bir şarkısı var, <B>"Fahişe" </B>diye. Sözleriyle yine tam bir gece şarkısı. Zaten bir gece bankta otururken <B>yanına gelen fahişelerden yola çıkarak </B>yazmış şarkıyı. Sadece buradaki fahişelerden yola çıkmamış tabii. <B>Cape Town</B>’a gittiği zaman karşılaştığı fahişeler de esin kaynağı olmuş. Merak ediyorsanız eğer, <B>hayır yatmamış onlarla! </B>Sadece sohbet etmiş (cool adam). İşte o şarkının sözleri: "Tek başıma bu vücutla fırlatıldım bu dünyaya / Aşk da basit pişmanlık da / Hayat hoyrat bu zamanda / Şahin kuşa / Kuzgun leşe / Ben değil bu dünya fahişe". GECE HAYATINI SEVİYOR, AMA VİCDAN AZABI ÇEKİYOR Laf gecelerden açılmışken gece hayatını, <B>alkolle ilişkisindeki son vaziyeti </B>soruyorum hemen. "Gece hayatını seviyorum, ama aynı zamanda vicdan azabı da çekiyorum" diyor Teo. Çünkü gece hayatı çok zamanını alıyormuş. Hem gecesini esir alıyormuş hem de sıkı içerse ertesi gününü. "Ama bir şekilde beslenme kaynağım" diyor gece hayatı için. "Çok içiyor musun? Nedir durum?" diye soruyorum. Artık az içiyormuş. Her yere onunla birlikte gelen koruması abarttığı zamanlarda yanına gelip <B>"Biraz da elma suyu iç abi"</B> diyerek Teoman’ı uyarıyormuş. Koruması dediysek, öyle bildik korumalar canlanmasın gözünüzde. Teoman’ın koruması -siyahlarla filan- rock’çı gibi duruyor. ERGENEKON’A NE DİYOR? Malum, gündem karışık. Ergenekon gözaltıları çok tazeydi konuştuğumuzda. Başka bir şarkıcıya sorsan siyasi gündemi, gayet ortalama, herkesin hoşuna gidecek, <B>yüzeysel yanıtlar verebilir</B>. Ama Teoman karşınızda olunca durum öyle değildir. Çat çat söyler düşündüğünü. "Ergenekon şu bu, ülke ikiye bölündü gibi görünüyor, ne diyorsun olan bitene?" diye sorduğumda şöyle yanıt verdi Teo: <B>"Ergenekon olaylarına şaşırıyorum. Koskoca adamlar kovboyculuk oynuyormuş gibi geliyor bana. Yine de sakin olma taraftarıyım."</B> Can alıcı soruma geliyor sıra. Gerçi çok geyik, ama bugünlerde herkesin ortak endişesi: "Bu ülke batar mı?" Teoman <B>"Hayır batmaz" </B>diyor, "80 öncesi gibi saçma şeyler olmaz. Her şeyden önce insanlar artık daha bireysel". "BECER BENİ" PANKARTI AÇMIŞLARDI Ve konserler... Onun için en önemli anlardan biri. Teoman’ın <B>konser öncesi ritüelleri olabilir mi?</B> Yokmuş, sadece evden çıkmaya gayret ediyormuş! Ha bir de, yalnız kalmaya özen gösteriyormuş, <B>rock star havasına girebilmek için! </B>Konser monser demişken, şimdiye kadar <B>seyircilerin yaptığı en absürd şeye</B> geliyor sıra. Şu tüp atma hikayesinden haberdarım. Siz de tabii. Yazmıştım zamanında (arşive dönnn ey okuyucu!). <B>Teoman’ın kanını istiyord</B>u hani tüpü atan kızlar. Bu kadar da <B>vampirleşmişlerdi </B>yani. Peki en son ne gibi bir absürdlük olmuş? "Becer Beni" diye pankart açmış bir grup seyirci. Cık cık cık, çok ayıp kızlar, ne o öyle becer filan. Teoman efendi adam, kızmıyor böyle şeylere. Ama sahnedeyken fotoğrafını çekmek isteyenlerin -tam da şarkı söylerken- <B>"poz ver" demesini manasız buluyor</B>. Cidden bu konserleri fotoğraflama, videolama işi de sıktı arkadaşlar. Böyle her şeyi kaydedip durmaya çalışmaktan artık konserler izlenemez oldu yahu. Bu arada Teoman’n ne denli cömert olduğuna dair şahane bir örnek: Konserlerde <B>kravatını isteyene hemen veriyormuş</B>. Yetmedi, gömlek ve ceketi de istiyorlarmış üstüne. Henüz bunları vermemiş ama. Yeri gelmişken, Teoman o güzelim fit pantolonlarını Vakko’da bir terziye yaptırıyor, gömleklerini ise genelde Bil’s’ten alıyor. "KONU ÖNEMLİ DEĞİL FİLMDE" Gelelim Teoman’ın çekmeyi düşündüğü <B>"İstenmeyen Tüyler" </B>adlı filme. En konulu eseri olacakmış bu film. Çünkü normalde onun için filmin konusu değil, stili ya da <B>parça parça halleri </B>daha önemliymiş. Buradan yola çıkarak, "O zaman My Blueberry Nights filmini izlemişsindir, Wong Kar Wai’nin" diye vızıldıyorum. Ama yok, izlememiş. O filmi de parça parça hatırlıyorum çünkü. Aynen Teoman’ın dediği gibi. Yanı sıra bir de romanı var Teoman’ın. Yazdığı küçük oyunlarla onu karıştıracakmış. "Ama ne zamana biter meçhul" diyor. Sürüyle projesi var yani Teo’nun, bitmiyor. Bir tanesi de <B>13 Ağustos’ta filarmoni orkestrasıyla vereceği konser</B> ve onun sonradan çıkacak canlı kaydı. Tıpkı Şebnem Ferah’ın yaptığı gibi bir şey olacak sanırım. Geç bile kaldı Teo böyle bir iş için, elbette yakışır. AŞK MEVZUSU... Peki bunca proje arasında aşk? "Seni Ayşe Boyner’le bir yemek çıkışında görüntülemişler" diyorum. "Ne zaman çekilmiş?" diye soruyor Teoman. Ayşe’nin ailesiyle tanışma yemeğiymiş deyince, "Tamam" oluyor. Çapkınca gülüyor sadece. O klişe soruları sormanın manası yok tabii, "Ah evlenecek misiniz, ah çoluk çocuk filan?" Ayşe için sadece <B>"Çok çılgındır"</B> diyor, o kadar. Fazla yorum yapmak istemiyor. TEOMAN’LA "BİRİNİ SEÇ" OYUNU <B> Önsevişmeli seks mi önsevişmesiz seks mi? </B>- Gününe göre değişir! <B> Msn mi Facebook chat mi? </B>- Msn’i bilmiyorum, ama Facebook chat’i öğrendim. <B> Öykü mü roman mı? </B>- Romanda kişileri daha uzun tanıma şansın var. Ama bir süredir öykü daha çok okuyorum. <B> Kısa metraj mı uzun metraj mı? </B>- Kısa metraj beni etkilemiyor, o yüzden uzun metraj. <B> Porno mu erotik film mi? </B>- Porno! Çünkü erotik filmde araya gereksiz fluluklar, tüller filan giriyor! <B> New York mu Londra mı? </B>- New York. Çünkü gece hayatı daha iyi. Ama ayakkabı alacaksam kesinlikle Londra! Onur BAŞTÜRK / Hürriyet 7th_Art 20-07-08, 23:01 Yeni albüm Ekim'de! Teoman, yeni şarkılarından oluşan albümüyle ikibuçuk yıllık sessizliğine ekim ayında son veriyor. 12 şarkıdan oluşması düşünülen albümün beş şarkısı tamamlandı. Şarkıların çoğunun Teoman’a ait olduğu albümde; her burcun özelliklerinin kadınlar açısından anlatıldığı “Burçlarına Göre Kadınlar” ve “Mavi Kuş ile Küçük Kız”, özellikle dikkat çekecek şarkılar. Bedarr 04-08-08, 20:13 http://img364.imageshack.us/img364/913/teo2bigre4.jpg Bedarr 04-08-08, 20:17 http://img126.imageshack.us/img126/394/teoman7400x400ju1.jpg http://img261.imageshack.us/img261/5990/teoman10400x400od3.jpg ada-1903 04-08-08, 21:17 Burayi yeni goruyorum tum emekleriniz icin sagolun arkadaslar :) elinize saglik! Teoman benim vagecilmezindir (: herseyi ile cok severim Teomani! yakinda resimler ve calismalarla umarim aranizda olurum bundan sonra! Soz Muzik Teomanin ikincisi fena olmazdi ayrica gerci Teonun yeni albumu ciksada fena olmaz hani :) deadly_angel 09-08-08, 00:01 Teoman'dan "duman altı" konser Bir saat geç başladığı konserinde eski ve yeni albümlerinden parçaları seslendireren sanatçı hayranlarını coşturdu. Ünlü rakçının konser sırasında sürekli sigara içmesi dikkat çekti. Bazı hayranları Teoman'ın çocuk yaştakilere kötü örnek olduğunu belirtip tepki gösterdi. Türk rock müziğinin sevilen sanatçılarından Teoman Bodrum Hadigari Disko'da sahne aldı. Ünlü sanatçının konsere bir saat geç başlaması sevenlerinin alkışlı protestolarına neden oldu. Teoman yaklaşık bin kişinin izlediği konserde 'Paramparça', 'Ne ekmek ne de su', 'Papatya', 'Aşk kırıntısı', 'Gemiler', 'Dursun dünya', 'Gönülçelen', 'Kupa kızı sinek valesi' isimli şarkılarını söylerken, hayranları da sanatçıya eşlik etti. Sürekli sigara içti Yaklaşık bir saat sahnede kalan Teoman'ın sahnedeyken hiç konuşmaması ve sürekli sigara içmesi dikkat çekti. Konserin bitimine doğru içki molası verdiğini belirten sanatçıya bazı hayranları tepki gösterdi. Ankara'dan tatile gelen 26 yaşındaki Aslı Kocagöz, "Herkes içki ve sigara içmekte özgürdür. Ben de sigara içiyorum. Ama Teoman'ın sahnede bu kadar sigara ve içki içmesi doğru değil. Çünkü Teoman'ın iyiyi kötüyü ayırt edemeyecek yaşlarda hayranları da var. Teoman'ın yaptığı doğru değil" dedi. Kaynak: CNN 7th_Art 10-08-08, 11:38 Uyuşturucunun tadını bilirim Röportaj: Bozkurt IŞIKLAR http://www.hurriyet.com.tr/_np/2165/6062165.jpg Teoman, Boxer dergisine verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu. Ünlü rock'çı, "Uyuşturucunun tadını bilirim ama bana uygun şeyler değil onlar. Benim ilacım alkoldür... Viski ve rakı içerim. Shot yapmayı seviyorum" dedi. Müziğiyle olduğu kadar hızlı gece hayatı ve aşklarıyla da magazin gündeminden hiç düşmeyen Teoman, ünlü erkek dergisi Boxer’a verdiği röportajda siyasetten özel yaşamına kadar birçok konuda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İşte o röportajdan ilginç bölümler... Şöhret olmadan önce daha fazla kişiyle birlikte oldum. İlk başlarda gece dışarı çıkma nedeni daha çok cinseldi. Sonra o nedenler daha aza inerken, gece hayatına bağımlılık ortaya çıktı. Arkadaşlarla oturup konuşuyoruz. "Ayıp değil mi kardeşim? 40 yaşına geldik, oturalım evimizde!" diyoruz. Eskiden zamparalık için çıkardık, şimdi öyle değil. Artık yan tesirine alışmışız. Aslında evlenmek istemiyorum ama çocuk istiyorum. Seksi değil, diğer ilişki formlarını da seviyorum. Erkeklerle beraber olmaktansa kadınlarla beraber olmak hoşuma gidiyor. Ama sevgililiklerim de tek gecelik ilişkilerle başladı benim. YERLERİ SİLDİM BULAŞIK YIKADIM Uyuşturucunun tadını bilirim, ama bana uygun şeyler değil onlar. Benim ilacım alkoldür... Viski ve rakı içerim. Shot yapmayı seviyorum. Teşvikiye’deki evimden Cihangir’deki evime geçtim. Diğer ev, parti mekánı gibi olmuştu son zamanlarda. Kimin kaldığını bilmiyordum. O yaşam tarzı beni yordu. Artık öyle yaşamak istemiyorum. 25 yaşında yurtdışına çıktım. Param yoktu, kız arkadaşımda kalıyordum. Geçinebilmek ve ders almak için bir kafede bulaşık yıkadım, yemek yaptım, yerleri sildim. Tek tabanca çalışıyordum. Bir patron vardı bir de ben. Ayak işlerini yapıyordum. AKP hakkında bir sürü suçlama var, onları henüz bilmiyoruz ama bir şeyden eminim. Estetikle ilgili büyük bir kaygım var. Taşra estetiğini Türkiye’ye, özellikle de İstanbul’a getirdiler. Zaten estetikten bahsedeceksek, bir partinin ambleminde ampul olur mu? Şunu da görmezden gelemeyiz; Türkiye yavaş yavaş muhafazakárlaşıyor. Yine de bir İran olamayız. lorelai gilmore 10-08-08, 17:46 http://fc01.deviantart.com/fs5/f/2006/347/f/b/TEOMAN_by_tembelkrnca.jpg http://www.ucankus.com/img/imgyeni/teoman_annesi3.jpg http://www.billboard.com.tr/Images/Genel/Teoman6_1.jpg daha önceden eklendiyse özür:img-blush lorelai gilmore 10-08-08, 17:53 http://www.lavinya.net/galeri/data/media/9/alb8.jpg http://img333.rockyou.com/imagehost/8/8701/8701556/8701556_357b8e581204387501_m.jpg http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/10969/500/r_46m0ub7659dpol8s8a6c.jpg 7th_Art 13-08-08, 08:52 Fahişeler için şarkı yazdı Şarkıcı Teoman, tanıştığı fahişelerden etkilenerek onları anlatan bir şarkı yazdı. İşte o ilginç şarkının sözleri ve öyküsü... NTV'de Yekta Kopan'ın sunduğu 'Gece Gündüz' programına konuk olan şarkıcı Teoman, tanıştığı fahişelerden etkilenerek onlar için yazdığı şarkıyı anlattı. Teoman, bu şarkıyı yazarken bir kişinin dalgakırandaki bankta bir fahişe ile dünya hali üzerine konuşmasını hayal ettiğini belirtti. Teoman, "Tanıştığım zaman, konuştuğum zaman onların kendi içlerinde hem dünyayı takmaz, çok light gözüküp de böyle hissetmedikleri anları da görüp, ben öyle hissettiğim için öyle bir şarkı yazdım. Bir fahişe ile konuşma bu" diyerek şarkının nereden çıktığına açıklama getirdi. Teoman'ın şarkısındaki şu sözler dikkat çekiyor: "Tek başıma bu vücutla fırlatıldım bu dünyaya. Aşk da basit, pişmanlık da... Hayat hoyrat bu zamanda. Şahin kuşa, kuzgun leşe, Ben değil bu dünya fahişe." (TELEVİZYONGAZETESİ) Bedarr 16-08-08, 15:18 http://img367.imageshack.us/img367/3318/teofq7.jpg ada-1903 16-08-08, 17:55 Semfoni ile soyledigi konser inanilmaz guzeldi :) gerci cok kisa surdu sanirim semfoni ile soyliyecek sarki bulamadi yeterince.. Zaman zaman guldurdu zaman zaman costurdu Teo :) Basladiginda takim elbiseliydi sonlara dogru tahmin edebiliyorsunuz asi rockcinin halini.. eklenen hersey icin sagolun! (: ^Bade^ 20-08-08, 14:08 A a a a a Teoman'ın başlığı varmış ya (: Çok severim şarkılarını Teoman'ın..Çok dinlerim :) Başlık için sağolun :img-wink: melisa_b 20-08-08, 20:13 Teo başlığı mı var burada... Nasıl görmedim, tüh tüh... Neyse, bundan sonra, buradayım! Bedarr 24-08-08, 18:50 http://img82.imageshack.us/img82/9241/d50bd09eaa4c0747a26332dxt0.jpg bir daha büyüdünde giyecekmis |