Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler Türkiye! (Coca Cola)
Euro 2008'in Ardından Herşey İçin Teşekkür İçin Yapılmış Bir Reklam Bu Cümleler Söylenirken Tüm Maçlardan Görüntüler Veriliyor
Teşekkürler başımız dik gezdirenler
Teşekkürler yagmur
Teşekkürler direk
Teşekkürler 90+4
Teşekkürler sakatlıklarla dalga geçen adam (Servet)
Teşekkürler iki kişilik oynayanlar (Tuncay)
Teşekkürler dünyanın en iyi kalecisi
Teşekkürler Rüştü
Teşekkürler nöbetçi(Semih)
SEN GURURLA YÜRÜ YOLUNDA SESİMİZ DESTEĞİMİZ HEP YANINDA DEVAMI 2010'DA AFRİKA'DA
Bence çok güzel olmuş görüntüler..sesler..insanın tüylerini diken diken eden cinsten (:
Eksik varsa söyleyin arkadaşlar (:
Euro 2008'in Ardından Herşey İçin Teşekkür İçin Yapılmış Bir Reklam Bu Cümleler Söylenirken Tüm Maçlardan Görüntüler Veriliyor
Teşekkürler yagmur
Teşekkürler direk
Teşekkürler 90+4
Teşekkürler Rüştü
SEN BAŞIN DIK YÜRÜ SOKAKLARDA...SESİMİZ DESTEGİMİZ YANINDA!!
DEVAMI...2010'DA AFRİKA'DA
Bence çok güzel olmuş görüntüler..sesler..insanın tüylerini diken diken eden cinsten (:
Sana tamamiyl katılıyorum bu o kadar güzel bi reklam ki sonunda yazan "Devamı 2010da Afrikada"sözünü dün bir saatten fazla aradım v sonunda buldum...Böyel güzel bir başlık açtığın için teşekkürler...:happy0064
gerçekten çok güzel bi reklam olmuş
direğe tşk etmesi fln :)
sonu da çok güzel inş. 2010da böyle güzel geçer =)
bu aralar en fazla etkilendiğim reklam.resmen izlerken tüylerim diken diken oluyor.zaten haluk bilginerin sesi ayrı bir güzellik katmış.özellikle tuncayı gösterirken teşekkürler iki kişilik oynayanlar demesi direğe ve yağmura teşekkür dünyanın en iyi kalecisine teşekkür ettiği ve o sahneler gerçekten müthiş.izlerken gözlerim doluyor.2010 bekle bizi...
irem_ballack 01-07-08, 19:33 Çok güzel bir reklam olmuş.Özellikle Haluk Bilginer'in o güzel o etkileyici ses tonuyla bu güzel cümleler birleşince reklam daha da etkileyici olmuş.Teşekkürler Türkiye !
Çocuklar inanın inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz ,güneşli günler :img-wink:
Gerçekten çok güzel bir reklam.. "Teşekkürler dünyanın en iyi kalecisi" dediğinde koptum yav :D
cok güzel bir reklam..
hele sonu süper,devami 2010'da afrikada:happy0064
zeynep nurdan 02-07-08, 00:05 ya bir reklem ancak bu kadar harika olur ne diyeyim her izleyişimde tüylerim diken diken oluyor.kimlerin emeği gectiyseellerine sağlık...hadi türkiye 2010 da afrikada=)
immortalf1 02-07-08, 01:17 Başlık için teşekkürler nette saatlerce aradım reklamı bulamadım siz bulmuşunuz süper gerçekten ilk çıktığı günden beri izliyorum en sevdiğim ve bence bugüne kadar yapılan en iyi reklamlardan biri çok özenle hazırlanmış çok iyi düşünülmüş.Bende bu Reklamın üzerine TeşekkürLer Coca-Cola Teşekkürler Milli Takım diyebiliyorum anca...
immortalf1 02-07-08, 01:19 Euro 2008'in Ardından Herşey İçin Teşekkür İçin Yapılmış Bir Reklam Bu Cümleler Söylenirken Tüm Maçlardan Görüntüler Veriliyor
Teşekkürler yagmur
Teşekkürler direk
Teşekkürler 90+4
Teşekkürler Rüştü
SEN BAŞIN DIK YÜRÜ SOKAKLARDA...SESİMİZ DESTEGİMİZ YANINDA!!
DEVAMI...2010'DA AFRİKA'DA
Bu arada SEN GURURLA YÜRÜ YOLUNDA SESİMİZ DESTEĞİMİZ HEP YANINDA DEVAMI 2010'DA AFRİKA'DA ...Doğusu böylee:):)
tv_hastasii 02-07-08, 08:54 bence de muhteşem bi reklam.. haluk bilginer de o kadar içten söyliyor ki bizi seslendirmiş gibi olmuş süper olmuş. emeği geçen herkese ama herkese teşekkürler..
Çok güzel bir reklam hele en sonu
2010'da Afrika'da:)
Gerçekten çok güzel bir reklam.. "Teşekkürler dünyanın en iyi kalecisi" dediğinde koptum yav :D
aynen bende en çok onu beğendim :img-wink:
bide sakatlıklarla dalga geçen adamı:img-wink:
tabi haluk bilginerin ses tonunuda unutmamak gerekir atatürk reklamında olduğu gibi süperdi yine :img-wink:
ya ben bu reklamı ilk izlediğimde gözlerim doldu inanın ki
çok iyi düşünülmüş
hoş bir reklam filmi olmuş
ben zaten almanya yenilgisinden sonra bitkisel hayata girmiştim resmen milli takımla ilgili en ufak bişiye ağlıyodum ama bu reklam bi başka gerçekten yazan müthiş yazmış haluk bilginerin sesine diyecek yok zaten..............
DEVAMI VE DAHA FAZLASI 2010'DA AFRİKADA:)
harika bir reklam. ben sevdiğim 3 reklam var.
biri Atatürklü alaon
biri türkiye sizinle gurur duyuyor
birde bu.
Herşey mükemmel olmuş. metin, görüntüler ve tabiki haluk bilginer muhteşem sesi
çok güzel etkileyici bir reklam olmuş
deyim yerindeyse tüylerim diken diken oldu
süper bi reklam maclardan bazı görüntüler direğe bile teşekkür etmeler bayıldım bayıldım
zaten haluk bilgineer o güzel sesiyle görüntülere ayrı bi tat katmış gerçekten de teşekkürler TÜRKİYE
yoshy_sedo 02-07-08, 17:43 Süper bi Konu cnm...!
bencede sonu cok güzel bekle bizi Afrika biz geliyoruz =)
Cok güzel olmus reklam.Hele Haluk Bilginer'in seslendirmesi!(=
Ama kaleci olarak rüstüye değilde volkan'a tesekkür etmesi gerekirdi diye düsünüyorum!
bu reklami ilk tvde izledigimde beni cok etkilemisti...
okadar güzel özetlemislerki Euro2008i=)
cok basarili bi reklam olmus...hepsine gercekten tesekkürler...:)
tekrar tekrar izleyesi geliyor insanin...insallah milli takimimiz dünya sampiyonasina katilma hakkini elde eder...cünkü bunu cok hak ediyorlar...
!! Elyf !! 03-07-08, 05:03 Semih'i sinir eden reklam
03 Temmuz 2008 Perşembe 00:11
Semih bu reklama fena taktı. O her ne kadar "ben nöbetçi golcü değilim" dese de saat başı TV'de dönen bir reklamı var.
Euro 2008'in unutulmayacak gollerinden birine imza atan Semih, bugünlerde biraz dertli. Her ne kadar sürekli, "Ben nöbetçi golcü değilim" dese de TV'lerde dönen bir reklam öyle demiyor..!
Milli takımın, Euro 2008 serüveninin; uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir son dakika golüne imza atan Semih, bugünlerde TV'lerde dönen bir reklamdan dolayı bir hayli canı sıkkın. Semih, Fenerbahçe Gazetesi'ne verdiği röportajda, "Bana, 'nöbetçi golcü, ilk 11'e girdiği zaman bir şey yapamıyor' diyorlardı. Ben bu sene ilk 11 oynadığım 14 maçta 11 gol attım ve gol krallığında birinci sıradayım. Nöbetçi değil, gerçek golcüyüm" demişti.
Reklam öyle demiyor!
Semih, her ne kadar böyle söylese de TV'lerde gün boyu dönen reklamlar pekte öyle söylemiyor. Euro 2008 elemeleri için hazırlanan reklamda, Coco-Cola gösterdiği başarıdan dolayı Milli takımın futbolcularına, teşekkür ederken, Semih için yine nöbetçi golcü benzetmesi yapıyor. Semih bu reklam döndükçe, üzerindeki "nöbetçi golcü" benzetmesini de üzerinde atamayacak gibi görünüyor.
Kaynak : İNTERNETHABER
reklamı ben de çok bğendim ama semihin nöbetçi gocü benzetmesini beğenmemesine üzüldüm,yabancı basın tarafından lifeguard olarak anılıyor semih,buna karşılık gelecek bir ifade kullansalardı keşke en azından semihin rahatsız olmayacağı birşey..bu turnuvada en çok alkışı hakeden kendisiydi çünkü..
Çok çok güzel bir reklam olmuş her şeyi özetlemiş bence:)
Güzel olmuş teşekkürler:)
Sonu ayrı bir güzel 2010'da Afrika'da:)
Keşke Semih'e nöbetçi demeselerdi ama sonuçta onlarında kötü bir niyeti yok..
İLK AŞKIM_MERVE 03-07-08, 17:42 harika ötesi bir reklam..
sana katılıorum yane semihe nöbetçi golcü demesinler artık...o gerçek golcü..:img-in_lo
Reklam iyi hoşta bi yerine çok takıldım reklamın ve o yüzden reklam başlar başlamaz kanalı değiştiriyorum. Kalecileri gösterirken Rüştü'nün kurtardığı o serbest vuruşu gösterirken fonda "Teşekürler Rüştü" diyorlar. Daha sonra ise Volkan'ın bir görüntüsü var top kale direğine çarpmış teşekürler direk diyorlar. Bunu Volkan'a büyük saygısızlık olarak tanımladım ben açıkcası. Buralara kadar geldiysek bunda Volkan'ın emeği çok büyük, Rüştü'nün de son maçta elenmemizde payı çok büyük. Hak mı adalet mi.... İlla kale direkleri gösterilecekse Hırvatistan maçında direkten dönen topta denilseydi... Bu bana dokundu o yüzden reklamdan tiksindim resmen...
immortalf1 03-07-08, 18:37 Bence reklamın yaratıcıları ayrıntıya takılmadıkları için bu tarz sorunlar ortaya çııkmış.Önemli olan reklamın ana fikri yani orda bir kaç isme teşekkür etmesi bence sadece sembol tüm takıma teşekkür ediyor aslında...Ayrıntıyıı gözardı ediyorum ve ekranlarda bu sıra dönen en iyi reklam ilan ediyorum:):)
Reklam iyi hoşta bi yerine çok takıldım reklamın ve o yüzden reklam başlar başlamaz kanalı değiştiriyorum. Kalecileri gösterirken Rüştü'nün kurtardığı o serbest vuruşu gösterirken fonda "Teşekürler Rüştü" diyorlar. Daha sonra ise Volkan'ın bir görüntüsü var top kale direğine çarpmış teşekürler direk diyorlar. Bunu Volkan'a büyük saygısızlık olarak tanımladım ben açıkcası. Buralara kadar geldiysek bunda Volkan'ın emeği çok büyük, Rüştü'nün de son maçta elenmemizde payı çok büyük. Hak mı adalet mi.... İlla kale direkleri gösterilecekse Hırvatistan maçında direkten dönen topta denilseydi... Bu bana dokundu o yüzden reklamdan tiksindim resmen...
almanya maçının mağlubiyetini tek başına rüştüye yükleyemeyiz ki,tamam hatalı çıkışları oldu ama gol sadece kalecinin hatası değildir,defansımız tamam olsaydı bu kadar kolay gol yemezdik,rüştü elinden geleni yapmıştır sonuçta..ayrıca rüştünün hırvatistan maçında kurtardığı frikiği de volkanın kurtarabileceğinden şüpheliyim,volkana kötü kaleci demiyorum ama rüştü bin tane volkan eder,sadece kaleci anlamında da değil,insanlık adına da volkanın rüştüden öğreneceği çok şey var(çek maçındaki gibi bir hareketi rüştüden asla görmezsiniz,ne yazık ki volkan o hareketle takımı 10 kişi bırakmakla kalmamış,ya bir gol yesek penaltılara kalsak naparız diye düşünmeyecek kadar bencil ve agresif davranmıştır.)..bi de hırvatistan maçıydı ,kalede rüştü ,hırvat oyuncu köşe vuruşu yapıyor ,kale önünde birkaç kişi kafayla topu uzaklaştırmaya çalışıyorlardı,o kafadan o kafaya bir türlü yarı sahamızdan uzaklaştıramamıştık,en sonunda emre aşık kafayla topu rüştüye atmıştı da,ingiliz spiker de böyle bir hareketi ancak kalecine tam anlamıyla güvenirsen yapabilirsin demişti,bunu yazdım çünkü evet kalemizde rüştü varken ben daha rahattım ama futbol sonuçta gol attığın kadar gol de yersin..ama ne yazık ki milletçe, yapılan tüm emekleri bir çırpıda silebiliyoruz..rüştünün milli takıma emeklerini bir anda unutabiliyoruz,2002 yılında dünya kupasında harika kurtarışlar yapan tüm dünyaya kendini hayran bırakan da aynı rüştüydü..
O yüzden 117 kez milli olmuş,tam 14 yıl milli takım kaleciliği yapmış, sayısız hizmetler etmiş hele ki artık milli takımdan ayrılacağını söyleyen bir insan için reklamdaki 2 saniyelik 'teşekkürler rüştü' cümlesi de bir zahmet çok görülmemeli..
a.oyunu_sweet 04-07-08, 00:25 Çok anlamlı olmuş ben çok beğendim..gerçekten o sözleri hakediyor bu çocuklar..sonunda 2010'da devam gibi birşey söylüyordu haluk bilginer..o da çok dokunuyor insana..reklamda emeği geçenlere teşekkür etmek lazım..
bende reklamı cok begendim ilkk izledigimde gözlerimm dolduuu yaaa dedimm bizimm cocuklarr nelerr yapmışlarr...:D
ama orda hepsini isimlerinin yer almaması kötü olmuş cünkü onlar orya 23 kişi gitiler elbetki kalpleri kırılmıştırr ben bile üzüldüm aynı şekilde diğer futbolcuların isimlerini alarak yapabilirler...
Teşekkürlerr Cocuklar..!!
gercekten yaa nedenn bunu yapmışlar kii Volkanında 3maçta yaptıkları unutulamaz...belki cogu kişi dikkat etmemiştir jamesvdb arkadasımın dediğine ama bence Volkanada Teşeküür edilmesii gerekiyoo:img-cray:keşke son maçta olsaydı....
Rüştüye gelince birşey demiyorum zaten golu yemesinin nedeni kulakk zarının yırtılması olarakk söylemişler bi haberde öyle okudum..
Arkadaşlar ya rüştü'ye neden böyle yapıyorsunuz rüştü efsane kaleci kaç senelik kaleci volkandada suç var şurda maçın bitmesine 1 2 dk.kalmış volkan neler yapıyor yapmasaymış...
Volkandı milli takımın kalecesi ama o naptı bencil davrandı yapmasaydı rüştü'ye saygısızlık yapıyorsunuz...
Reklam muhteşem olmuş çok duygusal bence.Kaleciler konusu benim de dikkatimi çekti.Bence de her iki kalecimizin de ismi olmalıydı.İkisinin de çook büyük emeği var takımda.Onlar olmasa bu başarılar da olmazdı.Hatalar tabii ki yapacaklar.takımdaki hangi oyuncu hata yapmadı ki?Şimdi oturup günah keçisi bulmayalım.
İyi ki varlar. :img-wink:
sweetymelis 06-07-08, 14:36 almanya maçının mağlubiyetini tek başına rüştüye yükleyemeyiz ki,tamam hatalı çıkışları oldu ama gol sadece kalecinin hatası değildir,defansımız tamam olsaydı bu kadar kolay gol yemezdik,rüştü elinden geleni yapmıştır sonuçta..ayrıca rüştünün hırvatistan maçında kurtardığı frikiği de volkanın kurtarabileceğinden şüpheliyim,volkana kötü kaleci demiyorum ama rüştü bin tane volkan eder,sadece kaleci anlamında da değil,insanlık adına da volkanın rüştüden öğreneceği çok şey var(çek maçındaki gibi bir hareketi rüştüden asla görmezsiniz,ne yazık ki volkan o hareketle takımı 10 kişi bırakmakla kalmamış,ya bir gol yesek penaltılara kalsak naparız diye düşünmeyecek kadar bencil ve agresif davranmıştır.)..bi de hırvatistan maçıydı ,kalede rüştü ,hırvat oyuncu köşe vuruşu yapıyor ,kale önünde birkaç kişi kafayla topu uzaklaştırmaya çalışıyorlardı,o kafadan o kafaya bir türlü yarı sahamızdan uzaklaştıramamıştık,en sonunda emre aşık kafayla topu rüştüye atmıştı da,ingiliz spiker de böyle bir hareketi ancak kalecine tam anlamıyla güvenirsen yapabilirsin demişti,bunu yazdım çünkü evet kalemizde rüştü varken ben daha rahattım ama futbol sonuçta gol attığın kadar gol de yersin..ama ne yazık ki milletçe, yapılan tüm emekleri bir çırpıda silebiliyoruz..rüştünün milli takıma emeklerini bir anda unutabiliyoruz,2002 yılında dünya kupasında harika kurtarışlar yapan tüm dünyaya kendini hayran bırakan da aynı rüştüydü..
O yüzden 117 kez milli olmuş,tam 14 yıl milli takım kaleciliği yapmış, sayısız hizmetler etmiş hele ki artık milli takımdan ayrılacağını söyleyen bir insan için reklamdaki 2 saniyelik 'teşekkürler rüştü' cümlesi de bir zahmet çok görülmemeli..
ben rüştüyü hatalı buluyordum biraz ama tabiki senin dediğin gibi rüştü volkanın yanında nur namet kalıyordu...ama cidden o kadar güzel yazmışsınki deniz'cim okurken tüylerim diken diken oldu neden bilmem..milliyetçilik duygusu çok yüksek olan bi insanım ondandır heralde..ama herşeye rağmen mükemmel bi reklam..favori reklamlarından :img-in_lo
bkoolcikolatam 07-07-08, 19:50 Giriş çok etkileyici öncelikle 'Teşekkürler Başımız Dik Gezdirenler' Bu İnsanın Kanına Dokunuyor Türküm Diyorsun !Ben Türküm! Ve Haluk Bilginerin O Kusursuz Sesiyle gERÇEKLER sADECE gErçekler Söyleniyor Teşekkürler Yağmur ' Tebessüm Ediyorum Ne yağmurdu..Dünya basınında yer almazken küçük görülürken..ertesi gün kendi gazetelerimizin özel bir spor gazetesinde nöbetçinin ve ardanın resmi yanyana başlık geliyor aklıma 'Şımarıklara döner semih ve Arda Yedirdi.. ince yazıyla altında şu var ''Haşırt diye..'' tebessüme devam ediyorum çünkü diyorki haluk bilginer ''Teşekkürler Direk' Tebbesüm ciddi bir alaya bırakıyor içten içe kendini derken , devamı geliyor 'Teşekkürler Sakatlıklar alay eden adam!' Kendisinin boydan boya duvarımda resimleri olduğu için söylemiyorum gerçekten 'Bacağım kopsada oynat beni hocam deyişi geliyor' cristano ronaldoyu daha ilk dakikada yere çakışı faul almayıp gülmesi kolleri çekmesi geliyor ben teşekkür ediyorum unutulmadığı için cola colaya..
Yurt dışında oynadığı için asla pozisyonlardan dönmeyen kalecinin hatasıyla gol atan nihat geliyor 'Teşekkürler Dünyanın En İyi Kalecisi' Aslında AKlıma rıdvan dilmen geliyor 'Nihat 3. golü atsa ' spikerin 'Hocam çok istemiyormuyuz?' deyişi geliyor.
Aslında Tuncay şanlı için bu avrupa şampinosında sayfalarca yazabilirim hiç yorulmadan ama birkaç cümleyle yetineceğim ne yazıkki.. :img-blush Sinirlenip ofsayt bayrağını taşıması.. Volkanı yatıştırıp sahadan çıkarması Kaleye geçmesi daha sonra dua etmesi ve serbest vurşta ben kullanır tavrını hakemin bölmesi kızgınlı maç bitincede çocuklar gibi sevinmesi... Delirmiş Olmalı bunlar diyorum..
Rüştü O Asla ses çıkarmadı..Hırvatistan en iyisi almanyada en kötüsü oldu sesini çıkarmadı...O tAM aNLAMIYLA ''Suskunluğu asaletindendir.HeR Lafa verecek bir cevabı vardı ama önce lafa bakıyordu laf lafmı diye sonra söyleyene adam mı!''diye...
Pekiya Nöbetçimiz Golü ofsayt olunca üzülüşü her golünde kızını hatırlaması her meçta karım ve kızım demesi sıkıldım gol atmaya karar verdim deyip ortaya çıkması...
Ve sONU ''Sen Gururla Yürü Yolunda Sesimiz Desteğimiz Hep Yanında , !Devamı 2010 'da Afrikada!'İşTE Coco cola büyüklüğünü gösterip türk milletini anlatamadıklarını Anlattı !!
emilie_claire 07-07-08, 21:05 İnsanın iyi ki de Türk'üm dedirtecek reklam..
Semih'e açıkçası nöbetçi denmeyebilirdi ama reklam bir bütün olarak güzeldi..
çok çok beğendim,insanın gözleri dolması elde değil,hele ki Haluk Bilginer'in o hem coşkulu hem de emin konusması..Ve can alıcı söz;
Devamı 2010'da Afrika'da..
Reklam filmini çok beyendim.
İzlemek her defasında beni daha çok mutlu ediyor. Özelliklede "" teşekkürler RÜŞTÜ"" dendiği anda çok mutlu oluyorum. :love05:
Rüştü tanıyan ve takip eden biri olarak volkanla şimdiden aynı kefeye koymak benim için çok zor. Allah herkesin yolunu açık etsin. Rüştü ye yada diğer fotbolcular teşekkürü fazlasıyla hak etti.
Gazi_Fanı_Ecem 08-07-08, 09:31 vallaha süper bir reklam çok güzel ben çok severek izliyorum
sözleri filanda süper ama keşke diğer futblcularada özel sözle tşk. etserdi
ama gene çok hoş
sesim ve desteğimizde türkolarımızın her zaman yanında
_aybnz & cnk_ 08-07-08, 15:30 Euro 2008'in Ardından Herşey İçin Teşekkür İçin Yapılmış Bir Reklam Bu Cümleler Söylenirken Tüm Maçlardan Görüntüler Veriliyor
Teşekkürler yagmur
Teşekkürler direk
Teşekkürler 90+4
Teşekkürler dünyanın en iyi kalecisi
Teşekkürler Rüştü
SEN GURURLA YÜRÜ YOLUNDA SESİMİZ DESTEĞİMİZ HEP YANINDA DEVAMI 2010'DA AFRİKA'DA
Eksik varsa söyleyin arkadaşlar (:
daha önceden söyLendi mi biLmiyorum ama.. 2 kişiLik oynayanLar derken Kazım^dan bahsediyordu gaLiba.. Anneside rekLamda öyLe diodu ya.. benim oğLum 2 kişiLik oynar diodu.?
daha önceden söyLendi mi biLmiyorum ama.. 2 kişiLik oynayanLar derken Kazım^dan bahsediyordu gaLiba.. Anneside rekLamda öyLe diodu ya.. benim oğLum 2 kişiLik oynar diodu.?
2kişilik oynayanlar derken Kazımın annesi TTnet Reklamında Diyodu
Burda 2kişilik oynayanlar diye Tuncaya demişler Volkanın Kırmızı kart almasından sonra kaleye geçtigi için
Bu reklamı izlerken onlarla bi kere daha gurur duyuyorum..!
Gazi_Fanı_Ecem 09-07-08, 09:53 evt süper hepsine tşk. ediyorlar
hemde maçları biraz anımsadım
süper bir reklam
baris[a]rock 09-07-08, 10:47 Çok güzel bi reklam teşekkürler yağmur dediğinde ardayı gösteriyo :)) :D
Süper ötesi bi Reklam Insan baya kötü oluyo duygulaniyo:img-cray:
Almanya Maci geliyo aklima :img-cray:
Neyse 2010'u bekliyoruz...
zeynep nurdan 12-07-08, 18:34 bu kadar güzel milli duygularımın kabardığı bir reklam daha izlememiştim herhalde hala daha izlediğim zaman tüylerim ürperiyor...emeği geçenlerin ellerine sağlık=)
Bencede harika bir reklam.. Ben çok duygulanmıştım ilk izlediğimde.. Özellikle Tuncay'ı gösterdiklerinde.. İk kişilik oynayanlar hoş bir cümle olmuş.
Gazi_Fanı_Ecem 19-07-08, 17:26 yaa reklam süper ama benim tek aynlış bulduğum tarafı
semihe yedekçi demeleri
semihde bir raportajında bundan yakınıyor
SEMİH YEDEKCİ DEĞİL GERÇEK GOLCÜ
Bu reklam harikaydı yaa ..! Su anda ekranlarda gösterilmiyor galiba ..
Defalarca izlesem bıkmayacağım cinsten bi reklam.
Özellikle son cümlesi çok güzel :
SEN GURURLA YÜRÜ YOLUNDA SESİMİZ DESTEĞİMİZ HEP YANINDA DEVAMI 2010'DA AFRİKA'DA !!
Daha güzel bi reklam olabilir mi ?
Gazi_Fanı_Ecem 20-07-08, 19:16 evet aynen öyle
güzel yapmışlar
bende beğenerek izliyorum....Haluk bilginerin sesi etkileyici sözlerle birleşince mgüzel bi reklam olmuş....
Gazi_Fanı_Ecem 21-07-08, 16:26 cidden haluk bilginerin güzel sesi var
etkileyici ve huzurlu
Bu Reklam Gercekten cok etkiileyici
Harika tek kelimeyle :good::good:
2010'da Herkezii Sahya bekliceMm gelebilceklermi bakalim :img-icecr
.:ozge-lale:. 21-07-08, 17:38 bana ilk olarak Mahir Günşıray gibi gelmişti ses ama sonra Haluk Bilginer'in sesi olduğunu anlamış bulunduğum güzel bir reklam filmi :kahve
_yorumsuz_ 27-07-08, 21:12 Mükemmel bir reklam filmi. Reklamdaki her ayrıntı çok güzel. Haluk Bilginer'in sesi de çok güzel.
yaa reklam süper ama benim tek aynlış bulduğum tarafı
semihe yedekçi demeleri
semihde bir raportajında bundan yakınıyor
SEMİH YEDEKCİ DEĞİL GERÇEK GOLCÜ
yok orda yedekçi demiyo
nöbetçi diyo
ayrıca gerçekten çok güzel düşünülmüş bi reklam
izlerken bi kez daha gurur duyuyorum onlarla
haluk bilginerin sesiyle de reklam daha da güzelleşiyo :good:
harika bi reklam bütün duygularımıza tercüman olmuş çok güzel tebrikler =)
takımımızı harfi harfine anlatan sözler
haluk bilginer'in sesi
ve her izlendiğinde insanın tüylerini ürperten bir reklam fikiri
bence bizim takımımızada böyle güzel bir teşekkür reklamı yakışırdı :img-wink:
|