Tüm Versiyonu Göster : Kuzenlerim
Bu güzel dizinin benim için çok özel bir yeri vardır , bi ara flash tv.de tekrarları veriliyordu sonra saati değişti sanırım, bir daha rastlayamadım maalesef acaba hangi saatlerde veriliyor bilen var mı :icon_sorr
şu anda oynuyormu bir kanalda bu dizi!yani tekrarları varmı?varsa ben yine izlemek isterim.çok sevdiğim dizilerden biriydi.
kaç kez izlemiş olsam da hala izlerim dediğim dizilerden biri. kuzenlerin ilk bölümlerdeki atışmaları ama sonradan hiç ayrılmak istememeleri, çiğdemin erkek düşmanlığı:img-hyste, sevinçleri üzüntüleri paylaşmaları... hepsini sanki onlarlaymışım gibi izlerdim. ama sonlara doğru ecenin amerikaya gitmesi ve ölmesiyle dizinin eski heyecanı kalmamıştı.
elif_dürük
13-08-08, 15:00
gerçekten çok kaliteli bi diziydi şerefin saflıklarına ölüyodum yha çok şekerdi
bide ecenin sewgilisi oğuz wardı arda kural rol gereği ölüyodu orda çok ağlamıştım :img-cray:
yaralikalbim
19-08-08, 20:39
Kaç kere izlediğim belli olmayan dizilerden biri. Başlangıçta çok güzeldi. Ama Ecenin ölümünden sonra eski heyecanı kalmadı. Ama bir gençlik dizisi olması açısından güzeldi.
kaç kez izlemiş olsam da hala izlerim dediğim dizilerden biri. kuzenlerin ilk bölümlerdeki atışmaları ama sonradan hiç ayrılmak istememeleri, çiğdemin erkek düşmanlığı:img-hyste, sevinçleri üzüntüleri paylaşmaları... hepsini sanki onlarlaymışım gibi izlerdim. ama sonlara doğru ecenin amerikaya gitmesi ve ölmesiyle dizinin eski heyecanı kalmamıştı.
Haha evet ya Cigdem ayri bi tipti hele Sereef ay cok komikti kiz ya :D Bi keresinde basi agriyordu agri kesici diye baska bi hap almisti hamile olmamak icin olan haplardan:D .. Ece'nin amerika'ya gittigini ve öldügünü bilmiyorum o bölümlerini hic izlemedim:s Sonlarinda diziyi mahfetmisler ya :/
Trt ni en güzel dizileriydi, Ikinci bahar, kocum benim ve KUZENLERIM.
Cok seviyodum bu diziyii, son bölümlerini izlemedim, cünkü basrol oyuncularindan ece gitmisti. biri diziden cikinca dizinin tadi kalmiyo bence.
Dün sabah flash tv de oynuyordu. Defalarca izlememe rağmen yine izledim. Garip bir şey var bu dizide. Beni hiç baymıyo. Özellikle ilk bölümleri çok güzel.
Dün sabah flash tv de oynuyordu. Defalarca izlememe rağmen yine izledim. Garip bir şey var bu dizide. Beni hiç baymıyo. Özellikle ilk bölümleri çok güzel.
Saat kaçta veriliyor acaba ben uzun zamandır izleyemiyorum bu diziyi ve çook özledim:img-wink:
kuzenlerim benim için çok özeldir:img-in_lo
bende bayramın hangi günüydü bilmiyorum gene başa almışlar flash tv de rastladım.4.bölümdü.şerefin dursun dursunun şeref diye başlayıp ismlerini biri yeteeeeeerrr diye bağırana kadar söylediği bölümdü.
bende bayramın hangi günüydü bilmiyorum gene başa almışlar flash tv de rastladım.4.bölümdü.şerefin dursun dursunun şeref diye başlayıp ismlerini biri yeteeeeeerrr diye bağırana kadar söylediği bölümdü.
Saat kaç gibi veriliyordu acaba anımsayabilirmisin ?
ben çok izlemek istiyorum ama rastlamadım hiç :icon_sorr
Sanırım sadece bayram süresince yayınlandı. Bu gün evde olmama rağmen rastlamadım dizye. Belki sabah erken saatte verilmiştir. Flash'ın en yaptığı belli değil zaten.
Sanırım sadece bayram süresince yayınlandı. Bu gün evde olmama rağmen rastlamadım dizye. Belki sabah erken saatte verilmiştir. Flash'ın en yaptığı belli değil zaten.
Evet haklısın flash t.v gel git biraz, bende bu sabah (cumartesi) çok erken saatlerde rastladım sanırım dokuzu geçe tam anımsamıyorum ama hafta ortası da veriliyormu bilmiyorum:bilmim
arkadaşlar.. dizi Flash Tv'de oynuyor.. Öğlen saatlerinde 13.40'ta.. 4.cü izleyişim falan ama yine de çok seviyorum.. Bu öğlenki bölümde Aslı ve Bora evlendiler ve balayı için Foça'ya gittiler, sanırım :) Aslı'nın çiçeği de Çiğdem'in ellerinde son buldu :)
angelmerve
22-11-08, 19:10
çok güzel bi diziydi sahiden flashta tekrarları varmış ama o saatte evde olamadığım için izleyemem malesef
ayy tekrarlarında evde olmuyorum malumunuz okul :bilmim
ama nasıl severdim bu diziyi yaa:img-wink:
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.