Tüm Versiyonu Göster : Yağmur Atacan
tmm bundan sonra öm atarım ya bizde yagmur atacan ailesi kuralım defne+ceyda şöyle dolaştım kurmayan yok:P
tamam kuralım biyerde yagmurla ilgili ropörtaj poster falan bulursan buraya yaz.(bende yazarım)ayrıca hergün onun hakkında bişeyler yazalım.sadece 2miz olsak bile ilk sayfaya taşıyalım bu forumu ok?
bide bişey sorucam yagmurun seventeen dergisinin nisan sayısında ropörtajı varmış.ben bulamadım onu sende var mı?
ya emoş_yagmur sen ne sıklıkla girersin internete yada bu foruma?
bak bi 2miz kaldık bizde olmasak kimse girmiyor buraya...
yagmur-pınar bu sene seren serengil ve kocası ile teknede adaları gezeceklerimiş.(yunan adalarını)
ya bide dün bi programda(mag. pro.)yagmurun kızkardeşini gösterdiler izledin mi?
çok güzel bir kızdı ya yagmurada çok benziyor.
oda oyunculuk yapacak mı acaba?
Çok Ayrı Bir Zevkmiş!
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Önceki Gün Motosiklet Keyfi Yaptı! İkilinin Şu Sıralar En Büyük Tutkusu Motosikletmiş!
PINAR ALTUĞ VE Yağmur Atacan ÖNCEKİ GÜN MOTOSİKLET KEYFİ YAPTI! İKİLİNİN ŞU SIRALAR EN BÜYÜK TUTKUSU MOTOSİKLETMİŞ!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan, önceki gün motosikletle gezintiye çıktı! 45 dakikalık bir gezinti yapan iki sevgili, motorun apayrı bir zevk olduğunu söyledi. Bir ara kaskı başında kızarıklıklara neden olsa da, Altuğ motora binmekten vazgeçmeyeceğini belirtti
alıntıdırrr=gecce
Pınar - Yağmur Komşuya!
Tatil İçin Eşi Musa Aytuğ ile Birlikte Yunan Adalarına Gitmeye Karar Veren Serengil, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ı da Davet Etti.
TATİL İÇİN EŞİ MUSA AYTUĞ İLE BİRLİKTE YUNAN ADALARINA GİTMEYE KARAR VEREN SERENGİL, PINAR ALTUĞ VE Yağmur Atacan'I DA DAVET ETTİ.
Dört arkadaş Atina'ya uçak ile gidip, orada kiralayacakları tekneyle 'mavi tur' yapmayı düşünüyorla
alıtıdır=gecce
bir haber daha...
Pınar'ı görücü heyecanı sardı
Uzun süredir Yağmur Atacan ile birlikte olan Pınar Altuğ, genç sevgilisinin ailesiyle tatil yapacak. İstanbul'daki işleri bitince soluğu Bodrum'da alacak olan Altuğ'a Atacan'ın ailesi de eşlik edecek. Genç sevgilisi ile evlilik planları yapmaya başlayan Pınar Altuğ, ilk sınavını bu tatilde verecek.
alıntıdır=takvim gaz.
tmm bundan sonra öm atarım ya bizde yagmur atacan ailesi kuralım defne+ceyda şöyle dolaştım kurmayan yok:P
yaa eqer kurarssanızz beni de aLır mısınzz ben yeni geLdm pek bir sey biLmiorumm ama YAĞMUR ' u çooqq sewiormm eqer istersenizz
yaa eqer kurarssanızz beni de aLır mısınzz ben yeni geLdm pek bir sey biLmiorumm ama YAĞMUR ' u çooqq sewiormm eqer istersenizz
ya tabiki alırız:)buda soru mu şimdi?
ama her gün bu foruma gir tamam mı?evinde internet vardır sanırım.bu forumu boş bırakmayalım alt sayfalara düşmesin ok?
yagmur çok şekerrrrrrrrr:):)
şimdi tatildeler sevgilisiyle yunan adalarına gitmişler sonrada bodruma geçeceklermiş:good:
ya tabiki alırız:)buda soru mu şimdi?
ama her gün bu foruma gir tamam mı?evinde internet vardır sanırım.bu forumu boş bırakmayalım alt sayfalara düşmesin ok?
yagmur çok şekerrrrrrrrr:):)
şimdi tatildeler sevgilisiyle yunan adalarına gitmişler sonrada bodruma geçeceklermiş:good:
tamm girerim ewimde int. war forumu bos bırakmam :) eeed çoq sheker askmm benm :(:(
tamm girerim ewimde int. war forumu bos bırakmam :) eeed çoq sheker askmm benm :(:(
tamam.ya sendeki yagmur ropörtajlarını buraya ekle olur mu?bende buldukça eklerim.tamam
yagmur çok şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Üç filmden uç karakterler
'Sınav'la sözlüye kalkan Yağmur Atacan dört başı mamur 'indigo' bir genç: Diziyse dizi, okul filmiyse okul filmi, skandalsa skandal!..
MFÖ'nün M'si, şarkı imalatında bir sihirbaz Mazhar Alanson, meczup Sait rolüyle 'Hokkabaz'da parlıyor. Sırrına mazhar olmaya çalıştık
Nuri Bilge Ceylan'ın 'İklimler'iyle Antalya'da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü alan Nazan Kesal'ın yolu Salihli'den Cannes'a uzanıyor
21/10/2006 (2712 defa okundu)
AYÇA ŞEN
Kristal, iguana, indigo çocuk
Yağmur Atacan'la konuşup da Pınar Altuğ'u sormak ayıp geliyor ama Yağmur'u öyle tanıdık ve 2006 yazımızın hakkı var üzerlerinde, o hakkımı kullanıyorum!
Fotoğraf: Batuhan Kıran
Bütün yaz yemedik içmedik, Yağmur Atacan'ı ve dadaşlarını okuduk sürmanşetlerde. Pınar Altuğ ile aralarındaki ilişkiyi, filânı feşmekânı... Fakat ben o genç olanlardan birkaç tane var sanıyordum. Yani benim bu yaz kafam çok karıştı. Bunu sordum Yağmur Atacan'a: "Genç biri daha yok muydu, sen o musun? Kaç kişilerdi, eşgallerini verebilir misin?" Yağmur Atacan'la Bebek Kaave'de buluştuk. Bu röportaj sayesinde Bebek Kaavenin kapanmadığını, yerine havuzlu site yapılmadığını da öğrenmiş oldum.
Yazın çok kafam karıştığı için hafızamda Yağmur Atacan'ın eşgaliyle ilgili herhangi bir veri olmamasına karşın hiç endişelenmedim; içimden bir ses görür görmez tanıyacağımı söylüyordu.
Öyle de oldu netekim.
Kapıdan giren, 19-20 yaşlarında, bronzluğunun fevkinde, hiçbir zaman gönül işleriyle bağdaştıramadığım 'beybi feys'in feyzinde... Görür görmez "Burdayız" diye seslendim.
Röportajı yaptığımız gün 'Sınav' filminin galası vardı fakat daha evvel saat ikide Gebze'ye gidip oynadığı diğer filme yetişmesi gerekiyordu. Neyse ki röportajımız altıncı dakkada bitti de yetişme gibi bir derdi kalmadı. Hehhehh, şaka yapıyorum; Yağmur Atacan zaten biliyorsunuz (Işık Menderes daha iyi bilir) kristal çocuklardan. 1982'li. O yıldan itibaren kristal çocuklar doğmaya başlıyormuş. Pardon yoksa kristal değil miydi; iguana gibi bir şeydi, böyle şey gibi, neydi yaa, hay Allah; hani son zamanlarda deniyor ya harika çocuk kıvamındaki çocuklara, neydi o kelime yaa, galiba röportajımız bu kelimeyi arayarak geçecek. Aslında istesem bir arkadaşım var, onu arar sorarım ama samimi bir yazı olsun istiyorum o yüzden hatırlayana kadar buradayız. Şimdi açıp guugıldan baktım; aradığımız kelimeye ulaştım, 'indigo'ymuş; Yağmur onlardan da olabilir. Hepinizden bu samimiyetsizliğimden ötürü teşekkürü bir borç bilirim.
Yağmur, neredeyse bütün yaşıtları gibi Cem Yılmaz gibi konuşup espri yapmayı bir yaşam biçimi haline getirmiş. Orta Anadolu lehçesiyle kelimeleri garipsetmek gibi bir şey bu. İronik yaklaşımlarda kullanılıyor daha çok, anlamışsınızdır. Zaten 80'li yıllarda doğup da komik olmayan, en azından girişim yapmayan hiçbir gencimize rastlamadım. Onların dönemine denk gelen gündelik mizahın yükselen değer oluşu sayesinde hepsi neredeyse komik. En azından iyi niyetli.
Demek ki oturaklı aile çocuğu
Yağmur Atacan'a Pınar Altuğ'dan sonra işlerin açılıp açılmadığını sorunca "Hiç" dedi, "Şu anda yaptığım işler Pınar'dan önce gelen teklifler. Pınar'la dört beş aydır birlikteyiz, bu işleri neredeyse bir yıl önce aldım ben."
Yağmur 10 yaşından beri reklamlarda oynuyor. Ailesiyle en başta Eskişehir'de yaşıyorlarmış. Bir de kardeşi var; o da 14 yaşında. Anne babası geçen sene ayrılmış. O yıllarda doğup da anne babası bu senelere kadar ayrılmadan duran pek az sayıda çocuk var, demek ki daha bir oturaklı ailenin çocuğu. Soruyorum; "Babam asker, annem diş doktoru" diyor.
Esas heves ettiği şey müzikmiş. Bir grupta amatör olarak davul çalıyormuş. Aslında her çeşit müzik aletini çalabiliyormuş. Belki ileride müzikle ilgilenebilirmiş.
24 yaşındayken kendimi ne kadar yaşlı hissederdim onu hatırlıyorum. Oysa koridorunda at koşturacak kadar uzun zamanımız varmış. Belki şimdi de böyledir bu ama biz (yani kendini yaşlı hissedenler) yaşlı hissetmeyi geliştirdiğimiz için hep geçmişe bakarak genç hissediyoruz. Belki de insan kendini genç hissetmeye başladığı zaman yaşlanmış demektir, kim bilir... Mesela onun yaşlarındayken ileriye dair planlar kuramazdım; hep 'Artık çok geç' hissi vardı içimde. Bu da kesin çocukluk travmalarına dayanıyordur ama 'Fazla vaktim yok; daha hızlı yaşamam gerek' demekten hep erteleyerek yaşadığımı, şimdiki yirmilerinin başındakilerinin daha bir bilinçli olduklarını gördüm. Yağmur Atacan pek bilinçli değil gerçi ama en azından bir ev almak gerektiği geçmiş genlerine. Bu yüzden geçen sene kredi almış, para biriktirmiş, evini almış. İlk zamanlar Yağmur'un evinde kalıyorlarmış ama şimdilerde Pınar'ın eve geçmişler. Daha dört ay olduğu halde birlikte yaşamaya başlama kararı almak nasıl bir şey; bu Pınar Altuğ gönül işlerindeki şuursuzluğunda ne kadar bana benziyor.
Yağmur'la konuşup da Pınar'dan sormak ve yazmak biraz ayıp geliyor açıkçası ama neticede Yağmur'u biz öyle tanıdık ve 2006 yaz aylarımızın hakkı var üzerlerinde, o hakkımı kullanıyorum.
Aralarında sekiz yaş varmış. Gazetelerde 15 yaş yazmıştı hani? Hani bu konu ecnebi gazetelerinde de işlenmişti? Hani Pınar Altuğ 15 yaş farkıyla bizi Avrupa Birliği'ne sokacaktı, hani Nobel aşk ödülü alacaktık? Hmmm?...
Sekiz yaş dediğin nedir ki... Jenerasyon farkı 10 yaşla başlıyor. Üstelik Anadolu'nun yarısı kadının epey büyük olduğu evliliklerle dolu. Hatta bu neredeyse sünnet. Yok yani abartıyorum ama iki sıksalar sünnet de olabilir manasında söylüyorum...
Yağmur Atacan'la ilgili yazacak fazla da bir şey yok. Kariyerine yeni başlamış, mesleki olarak dört başı mamur (skandalsa skandal, diziyse dizi, okul filmiyse okul filmi) bir genç.
Şimdilerde yeni bir diziye başlıyor. Hastane dizisi. Hatta bunun okul film ve dizileri gibi bir furya olacağını söylüyor Yağmur. Hastanede genç bir cerrahı oynuyor bu yüzden şimdilerde bir hastanede doktorları seyrediyor, hastane ortamına alışmaya çalışıyor.
Malzemesi az bir waffle
Yağmur İstanbul Üniversitesi'nde Felsefe okuyor fakat bir türlü bitiremiyormuş okulu. Öyle kendini kandırarak "Okumak benim için çok önemli, muhakkak bitireceğim okulumu" demiyor. Açık biri Yağmur. Yalansız dolansız. Gerçi içinin malzemesi az bir waffle gibi ama belki bu genç safiyaneliğinden olabilir. Ama 24 yaş da az bir yaş değil ki canım; annelerimizin deyişiyle, "Eskiden o yaşlarda torun tosun sahibi olunuyordu."
Pınar'la sözde yaş farkı yüzünden aralarında problem çıkıyor mu diye soruyorum, "Hayır, aramızda esprisini yapıyoruz" diyor. Peki "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" "Şimdilik böyle bir şey düşünmedik ama aramızda esprisini yapıyoruz" diyor. Yani birlikte çok eğleniyorlar, aralarında hep espri yapıyorlar.
Yağmur Bağdat Caddesi çocuklarına benziyor. Altında da tam o çocukların arabasından varmış, üzerinde alev resimleri olan, iyi kaçan bir araba.
Aslında gasteden yedi sekiz bin vuruşluk bir yazı istediler ama hakikaten ne kadar uğraştıysam elimden bu altı bin vuruşluk yazı çıktı.
Şimdi şöyle bir netice bölümü yazabiliriz; otuzundan sonra kadınların bir bölümü kendinden küçüklere meyil ediyor. Bunu da kendi yaşıtları veya kendinden büyüklerin kof çıkmasına bağlıyor olabilir(iz)ler.
Kendinden küçük manita yapan kadın da olsa, erkek de olsa, neticede ilk kıskanan ve yaş farkını dert eden yokuş aşağı yuvarlanmaya başlıyor. Bunun için yaşın ne önemi var, mühim olan insanlık diyoooooor ve koşarak uzaklaşıyoruz.
'Sınav'la sözlüye kalkan Yağmur Atacan dört başı mamur 'indigo' bir genç: Diziyse dizi, okul filmiyse okul filmi, skandalsa skandal!..
MFÖ'nün M'si, şarkı imalatında bir sihirbaz Mazhar Alanson, meczup Sait rolüyle 'Hokkabaz'da parlıyor. Sırrına mazhar olmaya çalıştık
Nuri Bilge Ceylan'ın 'İklimler'iyle Antalya'da En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü alan Nazan Kesal'ın yolu Salihli'den Cannes'a uzanıyor
AYÇA ŞEN
Yağmur Atacan'la konuşup da Pınar Altuğ'u sormak ayıp geliyor ama Yağmur'u öyle tanıdık ve 2006 yazımızın hakkı var üzerlerinde, o hakkımı kullanıyorum!
Bütün yaz yemedik içmedik, Yağmur Atacan'ı ve dadaşlarını okuduk sürmanşetlerde. Pınar Altuğ ile aralarındaki ilişkiyi, filânı feşmekânı... Fakat ben o genç olanlardan birkaç tane var sanıyordum. Yani benim bu yaz kafam çok karıştı. Bunu sordum Yağmur Atacan'a: "Genç biri daha yok muydu, sen o musun? Kaç kişilerdi, eşgallerini verebilir misin?" Yağmur Atacan'la Bebek Kaave'de buluştuk. Bu röportaj sayesinde Bebek Kaavenin kapanmadığını, yerine havuzlu site yapılmadığını da öğrenmiş oldum.
Yazın çok kafam karıştığı için hafızamda Yağmur Atacan'ın eşgaliyle ilgili herhangi bir veri olmamasına karşın hiç endişelenmedim; içimden bir ses görür görmez tanıyacağımı söylüyordu.
Öyle de oldu netekim.
Kapıdan giren, 19-20 yaşlarında, bronzluğunun fevkinde, hiçbir zaman gönül işleriyle bağdaştıramadığım 'beybi feys'in feyzinde... Görür görmez "Burdayız" diye seslendim.
Röportajı yaptığımız gün 'Sınav' filminin galası vardı fakat daha evvel saat ikide Gebze'ye gidip oynadığı diğer filme yetişmesi gerekiyordu. Neyse ki röportajımız altıncı dakkada bitti de yetişme gibi bir derdi kalmadı. Hehhehh, şaka yapıyorum; Yağmur Atacan zaten biliyorsunuz (Işık Menderes daha iyi bilir) kristal çocuklardan. 1982'li. O yıldan itibaren kristal çocuklar doğmaya başlıyormuş. Pardon yoksa kristal değil miydi; iguana gibi bir şeydi, böyle şey gibi, neydi yaa, hay Allah; hani son zamanlarda deniyor ya harika çocuk kıvamındaki çocuklara, neydi o kelime yaa, galiba röportajımız bu kelimeyi arayarak geçecek. Aslında istesem bir arkadaşım var, onu arar sorarım ama samimi bir yazı olsun istiyorum o yüzden hatırlayana kadar buradayız. Şimdi açıp guugıldan baktım; aradığımız kelimeye ulaştım, 'indigo'ymuş; Yağmur onlardan da olabilir. Hepinizden bu samimiyetsizliğimden ötürü teşekkürü bir borç bilirim.
Yağmur, neredeyse bütün yaşıtları gibi Cem Yılmaz gibi konuşup espri yapmayı bir yaşam biçimi haline getirmiş. Orta Anadolu lehçesiyle kelimeleri garipsetmek gibi bir şey bu. İronik yaklaşımlarda kullanılıyor daha çok, anlamışsınızdır. Zaten 80'li yıllarda doğup da komik olmayan, en azından girişim yapmayan hiçbir gencimize rastlamadım. Onların dönemine denk gelen gündelik mizahın yükselen değer oluşu sayesinde hepsi neredeyse komik. En azından iyi niyetli.
Yağmur Atacan'a Pınar Altuğ'dan sonra işlerin açılıp açılmadığını sorunca "Hiç" dedi, "Şu anda yaptığım işler Pınar'dan önce gelen teklifler. Pınar'la dört beş aydır birlikteyiz, bu işleri neredeyse bir yıl önce aldım ben."
Yağmur 10 yaşından beri reklamlarda oynuyor. Ailesiyle en başta Eskişehir'de yaşıyorlarmış. Bir de kardeşi var; o da 14 yaşında. Anne babası geçen sene ayrılmış. O yıllarda doğup da anne babası bu senelere kadar ayrılmadan duran pek az sayıda çocuk var, demek ki daha bir oturaklı ailenin çocuğu. Soruyorum; "Babam asker, annem diş doktoru" diyor.
Esas heves ettiği şey müzikmiş. Bir grupta amatör olarak davul çalıyormuş. Aslında her çeşit müzik aletini çalabiliyormuş. Belki ileride müzikle ilgilenebilirmiş.
24 yaşındayken kendimi ne kadar yaşlı hissederdim onu hatırlıyorum. Oysa koridorunda at koşturacak kadar uzun zamanımız varmış. Belki şimdi de böyledir bu ama biz (yani kendini yaşlı hissedenler) yaşlı hissetmeyi geliştirdiğimiz için hep geçmişe bakarak genç hissediyoruz. Belki de insan kendini genç hissetmeye başladığı zaman yaşlanmış demektir, kim bilir... Mesela onun yaşlarındayken ileriye dair planlar kuramazdım; hep 'Artık çok geç' hissi vardı içimde. Bu da kesin çocukluk travmalarına dayanıyordur ama 'Fazla vaktim yok; daha hızlı yaşamam gerek' demekten hep erteleyerek yaşadığımı, şimdiki yirmilerinin başındakilerinin daha bir bilinçli olduklarını gördüm. Yağmur Atacan pek bilinçli değil gerçi ama en azından bir ev almak gerektiği geçmiş genlerine. Bu yüzden geçen sene kredi almış, para biriktirmiş, evini almış. İlk zamanlar Yağmur'un evinde kalıyorlarmış ama şimdilerde Pınar'ın eve geçmişler. Daha dört ay olduğu halde birlikte yaşamaya başlama kararı almak nasıl bir şey; bu Pınar Altuğ gönül işlerindeki şuursuzluğunda ne kadar bana benziyor.
Yağmur'la konuşup da Pınar'dan sormak ve yazmak biraz ayıp geliyor açıkçası ama neticede Yağmur'u biz öyle tanıdık ve 2006 yaz aylarımızın hakkı var üzerlerinde, o hakkımı kullanıyorum.
Aralarında sekiz yaş varmış. Gazetelerde 15 yaş yazmıştı hani? Hani bu konu ecnebi gazetelerinde de işlenmişti? Hani Pınar Altuğ 15 yaş farkıyla bizi Avrupa Birliği'ne sokacaktı, hani Nobel aşk ödülü alacaktık? Hmmm?...
Sekiz yaş dediğin nedir ki... Jenerasyon farkı 10 yaşla başlıyor. Üstelik Anadolu'nun yarısı kadının epey büyük olduğu evliliklerle dolu. Hatta bu neredeyse sünnet. Yok yani abartıyorum ama iki sıksalar sünnet de olabilir manasında söylüyorum...
Yağmur Atacan'la ilgili yazacak fazla da bir şey yok. Kariyerine yeni başlamış, mesleki olarak dört başı mamur (skandalsa skandal, diziyse dizi, okul filmiyse okul filmi) bir genç.
Şimdilerde yeni bir diziye başlıyor. Hastane dizisi. Hatta bunun okul film ve dizileri gibi bir furya olacağını söylüyor Yağmur. Hastanede genç bir cerrahı oynuyor bu yüzden şimdilerde bir hastanede doktorları seyrediyor, hastane ortamına alışmaya çalışıyor.
Malzemesi az bir waffle
Yağmur İstanbul Üniversitesi'nde Felsefe okuyor fakat bir türlü bitiremiyormuş okulu. Öyle kendini kandırarak "Okumak benim için çok önemli, muhakkak bitireceğim okulumu" demiyor. Açık biri Yağmur. Yalansız dolansız. Gerçi içinin malzemesi az bir waffle gibi ama belki bu genç safiyaneliğinden olabilir. Ama 24 yaş da az bir yaş değil ki canım; annelerimizin deyişiyle, "Eskiden o yaşlarda torun tosun sahibi olunuyordu."
Pınar'la sözde yaş farkı yüzünden aralarında problem çıkıyor mu diye soruyorum, "Hayır, aramızda esprisini yapıyoruz" diyor. Peki "Evlenmeyi düşünüyor musunuz?" "Şimdilik böyle bir şey düşünmedik ama aramızda esprisini yapıyoruz" diyor. Yani birlikte çok eğleniyorlar, aralarında hep espri yapıyorlar.
Yağmur Bağdat Caddesi çocuklarına benziyor. Altında da tam o çocukların arabasından varmış, üzerinde alev resimleri olan, iyi kaçan bir araba.
Aslında gasteden yedi sekiz bin vuruşluk bir yazı istediler ama hakikaten ne kadar uğraştıysam elimden bu altı bin vuruşluk yazı çıktı.
Şimdi şöyle bir netice bölümü yazabiliriz; otuzundan sonra kadınların bir bölümü kendinden küçüklere meyil ediyor. Bunu da kendi yaşıtları veya kendinden büyüklerin kof çıkmasına bağlıyor olabilir(iz)ler.
Kendinden küçük manita yapan kadın da olsa, erkek de olsa, neticede ilk kıskanan ve yaş farkını dert eden yokuş aşağı yuvarlanmaya başlıyor. Bunun için yaşın ne önemi var, mühim olan insanlık diyoooooor ve koşarak uzaklaşıyoruz.
bu ropörtakı okumuştum ama eklemey unutmuşum.eklediğin için sağol yagmurla ilgli sorularınız olursa sorun bekliyorum:good:
AYÇA ŞEN
Öyle de oldu netekim.
Malzemesi az bir waffle
ayy bu ropörtajın bi tane resmi vardı o kadar yakışıklı çıkmış ki anlatamam:)
o resmide ekleyin lütfeeeeennn
yagmur çok şekerrrrrr:good:
slm:)bugün ilk msj yazan yine benim:):)ne güzel:good:
arkadaşlar bu aralar hiç ropörtaj bulan var mı?
varsa lütfen eklesin:)
off offf....
niye bu aralar ropörtaj çıkmıyor ya?:(:(:(:(
doktorlarda bitti:(
bir dilim aşk, el bebek gül bebek olmasa göremeyeceğiz yagmuru...
bu arada yagmurun tam 7yıldır istanbul üniversitesi felsefe bölümünde olduğunu biliyor muydunuz?
acaba kaç puanla alıyor o üniversite?
neyse...
kimse yok mu??:(:(
allahım kendi kendime konuşmaya başladım yine ben niye böyleyim?
Pınar Yağmur Evleniyor
Yağmur Atacan, Katıldığı Dobra Dobra Programında Pınar ile Evleneceğini Açıkladı.
Yağmur Atacan, KATILDIĞI DOBRA DOBRA PROGRAMINDA PINAR İLE EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI.
İlişkilerinin çok güzel gittiğini belirten Atacan, "Ailemin Pınar'ı istemediği haberi kesinlikle yalan. Aileler de görüşüyor" dedi.
Atacan, Pınar Altuğ ile ilişkisi sonrası kendisinin popüler olduğu iddiaları karşısında ise, "Doktorlar dizisi, Sınav ve Çılgın Dersane isimli yapımlar zaten geçen yılın projeleriydi. Pınar'dan önce de dizilerde oynuyordum" diye yanıt verdi.
Okula giderken metroyu kullandığını belirten Atacan, "Trafik ve park problemi yüzünden toplu taşıma araçlarını zaman zaman tercih ediyorum. Kulağıma 'A o kadar da kısa değilmiş, Pınar bunda ne buluyor' gibi laflarda geliyor" dedi.
eski bi haber ama neyse...
alıntıdırr=haberler
Pınar&Yağmur tekne turunda
İşleri nedeniyle bu yıl tatilini ertelemek zorunda kalan Pınar Altuğ (32), sonunda Bodrum’a geldi. Altuğ, Bodrum’a gelir gelmez de sevgilisi Yağmur Atacan (24)’la birlikte soluğu plajlarda aldı. Güneşin tadını çıkaran ikiliden, Yağmur Atacan, vaktini su kayağı yapayarak değerlendirirken, sevgilisi beyaz bikinisiyle güneşin tadını çıkarmayı tercih etti.
alıntıdır=akşam gaz.
Etme bulma dünyası
Birlikte olduğu erkekleri aldatmasıyla tanınan Pınar Altuğ, son sevgilisi Yağmur Atacan sayesinde aynı duyguyla tanıştı. Atacan, Beyoğlu'nda genç bir kızla öpüşürken yakalandı.
Bak şu afacana!
Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan, Beyoğlu'nda kendi yaşıtı bir genç kızla öpüşürken görüldü.
Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan'ın aşkına gölge düştü. Atacan'ın, önceki gün Beyoğlu Atlas Pasajı'nda kendi yaşıtı bir genç kızla öpüşürken görüldüğü iddia edildi.
Fikrini değiştirdi
Lakabı Afacan olan Yağmur Atacan, Altuğ için "Onunla evlenmek beni dünyanın en mutlu erkeği yapar" demişti. Çift sık sık aile yemekleri yemeye başlamıştı. Atacan, fikrini değiştirmiş olacak ki büyük aşkını aldattı.
Aldatma dosyası
Aldatma, Altuğ'un hayatına yabancı değil. Ünlü şarkıcı, eski eşi Umut Elçioğlu'nu spor hocası Tony Teodoridis ile aldatmıştı. Altuğ'un Tony ile yaşadığı aşk da Can Tezal ile yaptığı kaçamağın ardından noktalanmıştı. Altuğ'un Atacan'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu...
http://img146.imageshack.us/img146/4628/b28f35b84ca1d3469c8fdd8nq0.jpg (http://imageshack.us)
Etme bulma dünyası
Birlikte olduğu erkekleri aldatmasıyla tanınan Pınar Altuğ, son sevgilisi Yağmur Atacan sayesinde aynı duyguyla tanıştı. Atacan, Beyoğlu'nda genç bir kızla öpüşürken yakalandı.
Bak şu afacana!
Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan, Beyoğlu'nda kendi yaşıtı bir genç kızla öpüşürken görüldü.
Pınar Altuğ'un genç sevgilisi Yağmur Atacan'ın aşkına gölge düştü. Atacan'ın, önceki gün Beyoğlu Atlas Pasajı'nda kendi yaşıtı bir genç kızla öpüşürken görüldüğü iddia edildi.
Fikrini değiştirdi
Lakabı Afacan olan Yağmur Atacan, Altuğ için "Onunla evlenmek beni dünyanın en mutlu erkeği yapar" demişti. Çift sık sık aile yemekleri yemeye başlamıştı. Atacan, fikrini değiştirmiş olacak ki büyük aşkını aldattı.
Aldatma dosyası
Aldatma, Altuğ'un hayatına yabancı değil. Ünlü şarkıcı, eski eşi Umut Elçioğlu'nu spor hocası Tony Teodoridis ile aldatmıştı. Altuğ'un Tony ile yaşadığı aşk da Can Tezal ile yaptığı kaçamağın ardından noktalanmıştı. Altuğ'un Atacan'dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu...
http://img146.imageshack.us/img146/4628/b28f35b84ca1d3469c8fdd8nq0.jpg (http://imageshack.us)
pınarla yagmur cumartesi pınarın programı biter bitmez bodruma gittiler .bunu hem şenay düdek yazdı.hemde pınar cumartesi gecesi programda söylemişti...
onları yine ayırmaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar(yani inşallah)
hep mutlu olunnn:):)
gülmek size çok yakışıyor:):good:
(:..SeFkAt..:)
10-07-07, 19:00
FLAŞ!.. YAĞMUR ATACAN, PINAR ALTUĞ’U ALDATIYOR MU? TAKVİM GAZETESİ’NDE YER ALAN İDDİA ORTALIĞI KARIŞTIRACAK!..
10/7/2007 13:37
Takvim gazetesinde yer alan haberde Pınar Altuğ’un sevgilisi Yağmur Atacan, Beyoğlu’nda genç bir kızla öpüşürken yakalandığı iddia edildi!..
“Bak şu afacana!” başlığıyla verilen haberde Atacan'ın, önceki gün Beyoğlu Atlas Pasajı'nda kendi yaşıtı bir genç kızla öpüşürken görüldüğü iddia edildi.
Bakalım bu iddiaya şu sıralar Bodrum’da mavi tura çıkan çiftten nasıl bir yanıt gelecek?
!! Elyf !!
10-07-07, 19:06
Amann insallah aldatiordur da ayriliverirler..
Daha iilerine layiksin Yagmurcum sari kusumm.. :D
http://img59.imageshack.us/img59/2647/pinaraltugbikiniyeni1cs4.jpg (http://imageshack.us)
Etme bulma dünyası
Bak şu afacana!
Fikrini değiştirdi
Aldatma dosyası
dikkat edin iddia edildi diyor.yani kesin bişey yok.
hem insan kendini aldatan adamla tatil gidermi?
onlar cumartesi gecesi pınarın programı bitince bodruma geçtiler.
eee gazetelerde birgün önceki haberleri vermiyor mu?
bu haber bugün çıktığına(yani salı) ve önceki gün yazdığına göre
bu olay pazartesi günü oldu yazıyor yani
cumartesi günü bodruma gittiğine göre doğru olmadığı besbelli
bırakalımda kimin layık olup kimin layık olmayacağına yagmur karar versin
pınarın yanında çok mutlu sürekli gülüyor
inşallah ayrılmazlar
allahım bi insan bu kadar mı
yakışıklı bu kadar mı zeki
bu kadar mı tatlı olur yaa...
çok şeker bişey yagmurrrrrrrrrrrrrrrr çok tatlısın:good:
dikkat edin iddia edildi diyor.yani kesin bişey yok.
hem insan kendini aldatan adamla tatil gidermi?
onlar cumartesi gecesi pınarın programı bitince bodruma geçtiler.
eee gazetelerde birgün önceki haberleri vermiyor mu?
bu haber bugün çıktığına(yani salı) ve önceki gün yazdığına göre
bu olay pazartesi günü oldu yazıyor yani
cumartesi günü bodruma gittiğine göre doğru olmadığı besbelli
bırakalımda kimin layık olup kimin layık olmayacağına yagmur karar versin
pınarın yanında çok mutlu sürekli gülüyor
inşallah ayrılmazlar
walla sana şaşıyorum kardeşim:icon_whis Kimse yağmurla pınarı beraber istemiyo sen yine de pes etmiyosun maşallah:img-hyste İkisini de gerçekten çok seviyosun herhalde:)Kararlılığın için tebriklerbye
PINAR ALTUĞ VE SEVGİLİSİ YAĞMUR ATACAN YUNANİSTAN’DA AŞK TAZELİYOR!... SEZONUN YORGUNLUĞUNU ATAN ÇİFT, EGE SAHİLLERİNDE GÖZLERDEN UZAK BİR ADADA ÖN BALAYINDILAR!... İŞTE PINAR VE YAĞMUR’UN ROMANTİK AŞK TATİLLERİ!...
11/7/2007 15:24
Aşkları evliliğe doğru giden Pınar ile Yağmur komşuda tatil keyfinde...
Ünlü çift, ön balayılarını Yunanistan’da gözlerden ve medyadan uzak bir adada geçiriyor.
Pınar ve Yağmur Yunanistan’daki romantik aşk tatilleriyle adeta düşman çatlatıyor
alıntıdır:uçankuş
walla sana şaşıyorum kardeşim:icon_whis Kimse yağmurla pınarı beraber istemiyo sen yine de pes etmiyosun maşallah:img-hyste İkisini de gerçekten çok seviyosun herhalde:)Kararlılığın için tebriklerbye
yeni eklediğim habere göre onlar şu an yunanistanda tatilde.insan kendini aldatan adamla tatile gider mi?evet 2sinide ço...k seviyorum.
yagmur pınarla birlikte olmaya başladıktan sonra yüzü hep gülüyor.bu yüzden ben ayrılmalarını istemem sonuçta onların 4 duvar arasında yaşadıklarını kimse bilemez.hem o haber eğer doğru olsaydı magazin programlarında,sabah programlarında,ana haber bültenlerinde falan çıkardı.çıkmadığına göre zaten kesinliği kanıtlanmamış bir iddaydı.demekki doğru değilmiş.:good:
bide ben artık sürekli onları takip ettiğim için ne zaman nereye gidecekler biliyorum ona göre bir yanlış haber çıkarsa zaten anlaşılıyor.
ya bence ço...k yakışıyorlar:good:
inşallah hep mutlu olurlar:):)
yeni eklediğim habere göre onlar şu an yunanistanda tatilde.insan kendini aldatan adamla tatile gider mi?evet 2sinide ço...k seviyorum.
yagmur pınarla birlikte olmaya başladıktan sonra yüzü hep gülüyor.bu yüzden ben ayrılmalarını istemem sonuçta onların 4 duvar arasında yaşadıklarını kimse bilemez.hem o haber eğer doğru olsaydı magazin programlarında,sabah programlarında,ana haber bültenlerinde falan çıkardı.çıkmadığına göre zaten kesinliği kanıtlanmamış bir iddaydı.demekki doğru değilmiş.:good:
evet haklısın:good: Hem zaten Yağmur kiminle birlikte olmak istiyosa onunla olsun.Pınarla da demekki mutlu ki ayrılmıyo.Bize de ''inş. hep mutlu olurlar'' demek düşüyo:)
<<<elifcik>>>
12-07-07, 13:26
özür dilerim arkadaşlar ama ben inş. hep mutlu olurlar diemiorum acımdan evlenicekler lafını duyduktan beri ağlıorum arkadaşlarım aradaki yaş farkından böle olduğunu düşünüolar ama ben yağmurun pınarla evlenmesine katlanamayıp ağlıorum şimdi çoğunuz bu kız salak mı nie ağlısın filn dersiniz ama ben gerçekten ağladım bazıları gibi yalandan sevmiorum yağmuru inş. bişi olurda ayrılırlar inş. aldatmıştır pınarı ve ağlar pınarda benm gibi
özür dilerim arkadaşlar ama ben inş. hep mutlu olurlar diemiorum acımdan evlenicekler lafını duyduktan beri ağlıorum arkadaşlarım aradaki yaş farkından böle olduğunu düşünüolar ama ben yağmurun pınarla evlenmesine katlanamayıp ağlıorum şimdi çoğunuz bu kız salak mı nie ağlısın filn dersiniz ama ben gerçekten ağladım bazıları gibi yalandan sevmiorum yağmuru inş. bişi olurda ayrılırlar inş. aldatmıştır pınarı ve ağlar pınarda benm gibi
ama elifcim sen yagmurun mutlu olmasını istemez misin?o pınardan ayrılsa bile seninle birlikte olmaz ki...
bende onu çok seviyorum ve mutlu olduğu kadınla birlikte olmasını istiyorum.ayrıca bugün gazetelerde çıkan haberlere göre yagmur bi aldatma olayının olmadığını pınarı çok sevdiğini ve onunla yunan adalarında tatilde olduğunu söylemiş.
yani ayrılık yok
Ayrılmadık tatildeyiz
Yağmur Atacan, bir başka güzelle öpüşürken görüldüğü için sevgilisi Pınar Altuğ tarafından terk edildiği iddialarına yanıt verdi.
Atacan, ayrılmadıklarını hatta şu an birlikte tatilde olduklarını söyledi:"Böyle bir şey söz konusu değil. Hatta şu an Pınar'la Yunan adalarında tatil yapıyoruz. Çok da keyifli geçiyor. 10-15 gün kadar burada kalacağız. Bu tatil, kafamızı dinlemek için güzel bir fırsat oldu."
alıntıdır:hürriyet
Çılgınlar adası Mikonos’ta tatil
Bodrum Türkbükü’nün gediklilerinden olan Pınar Altuğ ile genç sevgilisi Yağmur Atacan, bu yıl değişiklik yapıp tatil için Mikonos’u tercih etti.
Ünlü çift, Yunanistan’ın çılgınlar adası olarak tanınan Mikonos’ta gündüz sıradışı beach partilere katılıp, gece de eğlence mekanlarını turluyormuş. Altuğ ile Atacan, geceyarısı başlayıp öğleye kadar süren partileri de hiç kaçırmıyormuş.
12.07.2007
alıntıdır:star gaz.
PINAR ALTUĞ VE SEVGİLİSİ YAĞMUR ATACAN YUNANİSTAN’DA AŞK TAZELİYOR!... SEZONUN YORGUNLUĞUNU ATAN ÇİFT, EGE SAHİLLERİNDE GÖZLERDEN UZAK BİR ADADA ÖN BALAYINDILAR!... İŞTE PINAR VE YAĞMUR’UN ROMANTİK AŞK TATİLLERİ!...
11/7/2007 15:24
Aşkları evliliğe doğru giden Pınar ile Yağmur komşuda tatil keyfinde...
Ünlü çift, ön balayılarını Yunanistan’da gözlerden ve medyadan uzak bir adada geçiriyor.
Pınar ve Yağmur Yunanistan’daki romantik aşk tatilleriyle adeta düşman çatlatıyor...
kaynak:uçankuş
Yağmur Atacan, Kendini Savundu: 'Aldatma Olayı Yok. Biz Şu An Tatildeyiz ve Ayrılmadık; Her Şey Çok Güzel!'
Yağmur Atacan, KENDİNİ SAVUNDU: 'ALDATMA OLAYI YOK. BİZ ŞU AN TATİLDEYİZ VE AYRILMADIK; HER ŞEY ÇOK GÜZEL!'
Yağmur Atacan, bir başka güzelle öpüşürken görüldüğü için sevgilisi Pınar Altuğ tarafından terk edildiği iddialarına yanıt verdi.
Atacan, ayrılmadıklarını hatta şu an birlikte tatilde olduklarını söyledi:'Böyle bir şey söz konusu değil. Hatta şu an Pınar'la Yunan Adaları'nda tatil yapıyoruz. Çok da keyifli geçiyor. 10-15 gün kadar burada kalacağız. Bu tatil, kafamızı dinlemek için güzel bir fırsat oldu.'
alıntıdır=haberler
!! Elyf !!
13-07-07, 05:41
http://www.warst.com/images/uploads/2007-07-12/92bb2.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=92bb2.jpg)
Yüreği hop etti
Pınar Altuğ, kendinden 8 yaş küçük sevgilisi oyuncu Yağmur Atacan'la birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Yağmur Atacan bir haftadır su kayağı öğrenmeye heves etti. Ancak ders sırasında sürekli düştü. Yağmur'un derslerini teknede izleyen Pınar ise telaşlandı. Pınar düştükten sonra bir süre sudan çıkamayan Yağmur'a "İyi misin sevgilim? Dikkat et lütfen" diye bağırdı.
Ahmet Cumalı / POSTA
http://www.warst.com/images/uploads/2007-07-12/92bb2.jpg (http://www.warst.com/v.php?i=92bb2.jpg)
Yüreği hop etti
Pınar Altuğ, kendinden 8 yaş küçük sevgilisi oyuncu Yağmur Atacan'la birlikte Bodrum'da tatil yapıyor. Yağmur Atacan bir haftadır su kayağı öğrenmeye heves etti. Ancak ders sırasında sürekli düştü. Yağmur'un derslerini teknede izleyen Pınar ise telaşlandı. Pınar düştükten sonra bir süre sudan çıkamayan Yağmur'a "İyi misin sevgilim? Dikkat et lütfen" diye bağırdı.
Ahmet Cumalı / POSTA
inşallah bişey olmamıştır sarı kuşa
çok yakışıyolar ya 2side çok tatli
dipnot=ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim:happy0064
Bİ Takım DAha =)
Eski GÜnlerdennn:img-blush =)
http://img65.imageshack.us/img65/8486/22vj9ys7avatarqk8.jpg (http://imageshack.us) + http://img64.imageshack.us/img64/7287/22vj9ys7avatar2dn4.jpg (http://imageshack.us)
http://img64.imageshack.us/img64/748/bnmimzam1215gh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/5201/bnmimzam1216ka5.jpg (http://imageshack.us)
ya bunlar süper olmuşşş...
çok şekersin yagmurrrrrrrrrr
yapan arkadaşın ellerine sağlık:happy0064
Bu kez Yağmur frikik verdi
Bodrum’da tatil yapan Pınar Altuğ ile sevgilisi Yağmur Atacan, dün de Maça Kızı’nda objektiflere takıldı. Yakın arkadaşları Esin Moralıoğlu-İshak Çelit çifti ve Mehmet Aslan’la birlikte güneşlenen çift, gün boyunca denizin tadını çıkardı. Günün en neşeli ismi ise Yağmur’du. Genç oyuncu şakalarıyla sevgilisini güldürürken, denize atlarken de frikik verdi.
alıntıdır:akşam gaz.
Yaşıtını buldu!
Pınar Altuğ genç aşkı Yağmur Atacan ile Bodrum'da güneşlenirken görüntülendi. Yağmur, küçük bir kızla oyun oynarken, Altuğ kitap okuyordu.
alıntıdır:takvim
"30'lu yaşlardaki kadınlarla birlikte olmak çok güzel!!!" Pınar Altuğ bu söze ne diyecek?
32 yaşındaki Pınar Altuğ'un 23 yaşındaki sevgilisi Yağmur Atacan, "30 yaş kadınlarıyla olmak çok güzel. 10 numara. Çünkü kişilikleri oturmuş oluyor" dedi.
Genç kız dergisi Chica, eylül sayısında son ayların 'flaş aşığı' Yağmur Atacan'la yapılmış röportaja sayfalarını ayırdı. Pınar Altuğ ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen 24 yaşındaki oyuncu, "Utanmaz, arlanmazın biriyim... İyi bir kızla ömür boyu beraber olunmaz. Çıtır kızlar da iyi mi kötü mü olacaklarına karar veremiyorlar... 30'lu yaşlardakiler 10 numara; çünkü kişilikleri oturmuş oluyor... Ara sıra değişiklik yapmak lazım..." gibi ilginç açıklamalar yaptı.
'İlk Aşkım' dizisi yeni sezonda devam edecek mi?
- Başlayacak mı başlamayacak mı henüz belli değil. Şirketle en son konuştuğumda "Kesinlikle devam edeceğiz" yanıtını aldım.
Oyunculuk dışında başka ne yapıyorsunuz?
- Hobi olarak müzikle uğraşıyorum. Hatta 'High Jack' adında bir grubum var. Arada sırada bateri çalıyorum onlarla. Müzikten para kazanmayı çok isterdim. Bir de TRT'de 'Alternatif Yaşam' isimli bir programda sunuculuk yapıyorum.
Bu nasıl bir program?
- Programın daha önceki adı "'Meraklısına"ydı, şimdi adı "Alternatif Yaşam" oldu. Eylül başında yeniden yayına girecek. Burada doğa sporlarını tanıtıyoruz. İlk çekim paraşütle atlamak üzerineydi mesela. Şimdi de rüzgár sörfünü anlatan bir bölüm hazırlıyoruz. Ben de bizzat hepsini deniyorum.
Programı bu yüzden mi sunuyorsunuz?
- Tabii, böylece eğlenceleri bedavaya getiriyoruz.
Ömer Faruk Sorak'ın çektiği 'Sınav'da oynadınız. Filmden bahseder misin?
- Bir öğrenciyi canlandırıyorum. Bu filmle son kez öğrenciyi oynuyorum çünkü bir daha bu tarz roller istemiyorum.
Ama tipiniz böyle gençlik filmlerine çok uygun.
- Uygun ama 24 yaşıma geldim, artık biraz büyüyelim.
AYNI OKULDA ÜÇ KIZ ARKADAŞ
'Sınav' demişken biraz da okuldan söz edelim; eylül geldi, okullar açılıyor.
- Ben hálá öğrenciyim. Okulumdan mezun olamıyorum. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü'ne girdim ancak daha üçüncü sınıfın hakkını veremedim.
Ortaokul ve lisedeyken nasıl bir öğrenciydiniz?
- Kötü örnek olur, hiç açmayalım!
Okuldayken kızlarla aranız nasıldı?
- Kızlarla aram iyiydi. Aynı okulda aynı anda üç kız arkadaşım birden oldu. Şimdi düşününce 'Niye?' diyorum kendime.
Çapkınsınız o zaman!
- Değilim.. Çapkınlık yapacak durumum yok artık!
Peki utangaç biri misiniz?
- Utangaç bir adam değilim. Bu yüzden de çok eleştiriliyorum. Arkadaşlarım 'Yavaş, herkes bize bakıyor' diye sürekli uyarıyorlar beni. Utanmaz, arlanmazın biriyim!
Kolunuzdaki ne dövmesi?
- Onun bir hikáyesi var ama çok da enteresan değil. Bir şekil değil bir şey yazıyor sadece. Yok yok birinin baş harfi falan değil, Metalci zamanımızdan kalma.
Aşkta şanslı olduğunuza inanıyor musunuz?
- Bayağı şanslıyım.
Kötü kızlar mı, iyi kızlar mı yoksa çıtır kızlar mı ilginizi çekiyor?
- Valla kötüye gerek yok. Kötüsü sıkıyor. İyi bir kızla ömür boyu beraber olunmaz. Çıtır kızlar da iyi mi kötü mü olacaklarına karar veremiyorlar bir türlü. Hepsi zor aslında..
DEĞİŞİKLİK YAPMAK LAZIM
Peki ne olacak?
- Ara sıra değişiklik yapmak lazım.
Ama sizin bir ilişkiniz var.
- Herkesin vardır. Benim de var!
Yaz aşkları hakkında ne düşünüyorsunuz?
- Lisedeyken bir tane yaz aşkım vardı. Her sene aynı kişiyle yaz aşkı yaşıyorduk. Ben kışın da sürsün isterdim. Kız hiç benimle kışın görüşmezdi. Ondan sonra zaman geçti, yakışıklı oldum. Zaten güzeldi ama ben büyüdüm. Aklı başına geldi ama bu sefer de ben görüşmedim kızla.
Yaz aşklarını kışın da sürdürmenin yolları nelerdir sizce?
- Yok ya öyle bir yol. Kimse boşuna hayal kurmasın, tatlı olur ama çok kısa sürer.
20'li yaşlarda kızlar sence nasıl oluyorlar?
- Benden uzak olsun çünkü çok zor ve kaprisli oluyorlar..
30'lu yaşlarda...
- 30 çok güzel. On numara; çünkü kişilikleri oturmuş oluyor. Özetlersek 20; bildiğini sanıyor, 30; olmuş.
eski bi ropörtaj eklenmemiş buraya
alıntıdır:medyafaresi
ben tek başımada üst sıralara taşırım bu forumu.
yagmur ailesi olalım mı deyipte sonra bu foruma hiç uğramayan yagmur hayranıyım(!)diye ortada dolaşanlara duyrulur...
yagmur çok şeker ve ben onu kiminle olursa olsun çok seviyorum:)
19 Mayıs 1982 Gaziantep doğumlu. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesinde tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde Edebiyat Fakültesi Felsefe Anabilim Dalı bölümünde eğitimini sürdürüyor.
Tiyatro
Lise yılları ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda Bebeto karakteri.
Reklam-Katalog
Başlıcaları: Egos, Panda, Coca Cola, Hürriyet, Ülker gibi firmalarla 40'ın üzerinde çalışma.
Dizi
Lise Defteri, (Ali karakteri) 2003-2004 Kanal-D [ Emre Altuğ, Ece Erken ]
Bir Dilim Aşk, (Taner karakteri) 2004-2005 Kanal-D [ Berna Laçin, Mustafa Uğurlu, Esra Akkaya ]
Nefes Nefese, (Barış karakteri) 2005 ATV [ Hakan Ural, Sinem Kobal ]
El Bebek Gül Bebek, (Salih karakteri) 2005-2006 TGRT
İlk Aşkım, (Serkan karakteri) 2006 ATV [ Oktay Kaynarca, Pınar Altuğ, Sümer Tilmaç, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Şehsuvar Aktaş, Sinem Tuncer, Yağmur Atacan ]
TV Programları
2006 Ocak ayında başlayan ve hala devam etmekte olan TRT televizyonunda Ben İstersem adlı program sunuculuğu,2007de alternatif yaşam programının sunucusu
Müzik Yaşantısı
Profesyonel baterist. 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulunmuştu.
arkhe ve hi-jack zaten aynı gurup. arkhe isim değiştirdi ve hi-jack oldu. emın olmamakla beraber yenden ısım degıstırıp nefes yapmıslar guruplarının adını.
annesi:diş hekimi,babası:emekli subay
15 yaşında güneş adında bir kız kardeşi var.
biraz eklemelerle birlikte alıntıdır
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_002.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_003.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_004.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_005.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_006.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_007.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_008.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_010.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_011.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_014.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_001.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_048.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_049.jpg
[QUOTE=krnca_;4084624]http://i208.photobucket.com/albums/bb95/dolunay-tim/PDVD_011.jpg
fotograflar için sağol çok güzeller:happy0064
şu üstteki resimde yagmura tokat atıyorlar yüzüne bir kova su döküyorlardı.orda çok kötü olmuştum ya...
3yıl sonra bende össye giricem bize neler neler olacak bakalım...
neyse...
resimler için tekrar sağol:happy0064
bu forumu boş bırakmayın lütfen
Tatilin Tadını Çıkartıyor!
Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ'un Tatili Devam Ediyor. Denizin Tadını Çıkartan Yağmur Çocuklar Gibi Şen!
Yağmur Atacan İLE PINAR ALTUĞ'UN TATİLİ DEVAM EDİYOR. DENİZİN TADINI ÇIKARTAN YAĞMUR ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN!
Bodrum'da tatil yapan Pınar Altuğ ile sevgilisi Yağmur Atacan, dün de objektiflere takıldı. Yakın arkadaşları Esin Moralıoğlu-İshak Çelit çifti ve Mehmet Aslan'la birlikte güneşlenen çift, gün boyunca denizin tadını çıkardı. Günün en neşeli ismi ise Yağmur'du. Genç oyuncu şakalarıyla sevgilisini güldürürken, denize atlarken de frikik verdi
alıntıdır=haberler
Pınar Tatilde Çok Keyifli
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan Çifti Bodrum'da Aşklarını Tazeleyip Tatilin Tadını Çıkarıyor
PINAR ALTUĞ VE Yağmur Atacan ÇİFTİ BODRUM'DA AŞKLARINI TAZELEYİP TATİLİN TADINI ÇIKARIYOR
Bir haftadır Bodrum'da tatil yapan Pınar Altuğ ve sevgilisi Yağmur Atacan, geçtiğimiz gün Türkbükü'ndeki Maça Kızı'nda görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte güneşlenip, denizin tadını çıkaran sevgililerin neşesi görülmeye değerdi. Yağmur Atacan, sık sık adeta sevgilisine şov yapmak ister gibi, güneşlendiği iskeleden balıklama atlayıp durdu. Atacan ve Altuğ, ilişkilerinin çok iyi gittiğini, çok mutlu olduklarını yineledi.
biraz düzeltmelerle birlikte alındır
panikle-me
16-07-07, 03:45
çok tatlı yaa..
çokda yakışıklı..
valla başarılı da..
aile imzanız var mı..
benide eklermisiniz :)
yoksa bana öm atın yapalım..rica edelim yaptıralım
çok tatlı yaa..
çokda yakışıklı..
valla başarılı da..
aile imzanız var mı..
benide eklermisiniz :)
yoksa bana öm atın yapalım..rica edelim yaptıralım
foruma uğradığım için çok teşekkürler canım:happy0064
aile imzamız yok maalesef...
daha doğrusu bir ailemiz yok...
bikaç arkadaş aile kuralım dedi ama sonra bu foruma hiç uğramadılar.
bu 90.sayfalara fln bakarsan hep ben varım bu forumda...
ama sende istersen bir yagmur ailesi oluştururuz.
yani şimdilik 2miz
oluruz ama daha sonra yagmur severleride bu foruma toplarız...
olur mu?
aile imzası yapmayı bilmiyorum maalesef birilerinden rica edebiliriz belki yaparlar
panikle-me
16-07-07, 18:23
yapalım ..
başkalarıda olur muhakkak..
2 olur sonra artar :)
peAce.esqii
16-07-07, 18:51
eet artarr bn de warım yagmr aılesı kurarsanz bni de aranıza alınn plss
eet artarr bn de warım yagmr aılesı kurarsanz bni de aranıza alınn plss
tamam.bakın şimdiden 3kişi olduk.sayımız giderek artabilir daha geniş bir yagmur ailesi kurarız.ama ilk önce yagmurun forumunu üst sıralara taşımamız lazım.böylece hayranları bu foruma uğrar ailemize dahil olurlar.
ben önümüzdeki 2 gün internete giremem ama sonraki günler hep netteyim.her zaman uğrarım bu foruma sizde uğrayında düşmesin forumumuz
bu arada duyarlılığınız için 2nizede çok teşekkür ederim.:happy0064
ben defne+ceyda
bir dilim aşkı sırf yağmur için izliyorum(:
en sevdiğim hallerinden biri çok şekerdi orda
şu magazin programlarında pınarla tatilde vs diye şeylerin çıkmasından çok sıkıldım ama..
gündemden düşsünler artık da sadece oyunculuğu konuşulsun(:
bu arada 4 kişi oldunuz:)
aile imzası yapıcak kimse bulunmazsa ben yapabilirim..
bir dilim aşkı sırf yağmur için izliyorum(:
en sevdiğim hallerinden biri çok şekerdi orda
şu magazin programlarında pınarla tatilde vs diye şeylerin çıkmasından çok sıkıldım ama..
gündemden düşsünler artık da sadece oyunculuğu konuşulsun(:
bu arada 4 kişi oldunuz:)
aile imzası yapıcak kimse bulunmazsa ben yapabilirim..
oleyyyy 4 kiş olduk:):)
aile imzasını ben yapmayı bilmiyorum bu yüzden bilen arkadaşlar yaparsa sevinirim.
imza yaparsanız lütfen bana tardu=defne+ceyda yazın
şu tardu nickine sinir oluyorum salladım bitek o tuttu
neyse...
ya bide imzayı photoshoplamı yapıyorsunuz_?
ben photoshop yapmayı öğrenmeyi çok istiyorum öğrenebileceğim bi site falan varmı?
bana önerbilirmisiniz?cevap bekliyeceğim
dipnot:arkadaşlar bakın biz artık 4 kişilik bi aileyiz ben 2gün internete giremeyeceğim(2gün başka ile gideceğim)
benim yokluğumu aratmayın...
yagmurumuzun:) forumunu düşürmeyin...
bulduğunuz haberleri(yada elinizde ropörtaj,fotograf varsa)ekleyin...
yada hiç bişey bulamazsanız hergün yagmur için bişeyler yazın
hiç aklınıza bişey gelmesede kısa bişeyler yazın(seviyorum beğeniyorum gibi)
forumumuz düşmesin
lütfen
http://img99.imageshack.us/img99/8579/untitled8jk2.jpg[/IMG] (http://imageshack.us)
alıntıdır
şu resmin tatlılığına şu gülüşe bakarmısınız...
çok tatlı ya çok sempatik biri
+ço....k şeker:good:
oleyyyy 4 kiş olduk:):)
aile imzasını ben yapmayı bilmiyorum bu yüzden bilen arkadaşlar yaparsa sevinirim.
imza yaparsanız lütfen bana tardu=defne+ceyda yazın
şu tardu nickine sinir oluyorum salladım bitek o tuttu
neyse...
ya bide imzayı photoshoplamı yapıyorsunuz_?
ben photoshop yapmayı öğrenmeyi çok istiyorum öğrenebileceğim bi site falan varmı?
bana önerbilirmisiniz?cevap bekliyeceğim
nick değiştirebilirsin adminlerden birine özel msj atarsan:)
evet photoshopla yapılıyo başka programlar da var ama en iyisi o bence
bu siteden öğrenebilirsin mesela(: öneri-istek-görüş-yardım kısmında avatar-imza yapımı var ama biraz karıştırman gerek başlıkları(:
neyse yağmur hakkında da bi şeyler yazalım :P
ya ben yağmurun eski halini daha çok seviyorum(:
oyunculuğu olsun duruşu olsun görünüşü olsun her açıdan
ilk aşkımda sevmiştim onu en çok fanı olma yolunda ilerliyodum hatta :P
işte bu son olaylar soğuttu beni
olsun yine de çok şeker:)
buraya hiç yazmadım ama cokk tatlı biri oldugunu sölemek istedimm..Bence pınarlada cok yakısıyolar =)
buraya hiç yazmadım ama cokk tatlı biri oldugunu sölemek istedimm..Bence pınarlada cok yakısıyolar =)
slm sende ailemize katılmak ister misin?
eğer sende katılırsan 5 kişi oluyoruz...
yagmurumuz çok şekerrrrr:):)
sayın aile üyeleri:
benim yokluğumu aratmayın ve forumumuzu düşürmeyin lütfen
2 gün sonra ben forumu üst sıralarsa tutma görevine geri döneceğim:)
nick değiştirebilirsin adminlerden birine özel msj atarsan:)
evet photoshopla yapılıyo başka programlar da var ama en iyisi o bence
bu siteden öğrenebilirsin mesela(: öneri-istek-görüş-yardım kısmında avatar-imza yapımı var ama biraz karıştırman gerek başlıkları(:
neyse yağmur hakkında da bi şeyler yazalım :P
ya ben yağmurun eski halini daha çok seviyorum(:
oyunculuğu olsun duruşu olsun görünüşü olsun her açıdan
ilk aşkımda sevmiştim onu en çok fanı olma yolunda ilerliyodum hatta :P
işte bu son olaylar soğuttu beni
olsun yine de çok şeker:)
neyse boşver nicki
o dediğin sayfalardaki kişilere sordum hatta sayfaları bayağı karıştırdım ama
herkes farklı bişey söylüyor...
ben daha önce hiç imza fln yapmadım o yüzden bana kolay basit bir program lazım
belki ilerde iyice öğrenince daha çok çeşitli programlara geçebilirim
inanmıyorummmm:):)
forumumuz ilk defa ana sayfada ve 2.sırada
daha önce hiç böyle olduğunu görmemiştim
neyse hep böyle olur inşallah:::)
ailemiz sayesinde tabii:happy0064
yağmur çok tatlı biri çok sempatik ayrıca pınar altuğ la aşırı yakışıyolar umarım hiç ayrılmazlar:img-wink:
beni de alırsanzz sewinirmm :)
panikle-me
18-07-07, 20:07
yazan kişileri alalım işte ailemize :)
tamam imzamızı yapacak kişide bulundu :good:
daha nee..
az uz aile ailedir
'Yağmur Eşek Gibi Çalışıyor'
Yağmur Atacan ile Pınar Altuğ, Deyim Yerindese Bodrum'a Demir Attı.
Yağmur Atacan İLE PINAR ALTUĞ, DEYİM YERİNDESE BODRUM'A DEMİR ATTI.
Plajda güneşlenip, denizin tadını çıkaran Pınar, bir ara gazetecilerin yanına gelip, sevgilisine minibüs aldığı haberlerini yalanladı.
Pınar, gazetecilerin, 'parayı nereden buldu?' şeklindeki sorusuna, 'Eşek gibi çalışıp, kendisiyle aynı işi yapanlardan daha çok kazanıyor. O minibüsü kendi kazandığı paralarla aldı' diye cevap verdi
alıntıdır:haberler
kızlar çok sağolun eklediğiniz haberler için çok sağolun forumu boş bırakmadığınız ve 3.sayfanın sonuna attırdığınız için çok sağolun:happy0064 :happy0064
slm arkadaşlar lütfen aramızda bir saat kararlaştıralım ve şu aile işini iyice düşünelim.
birimiz olursa diğeri olmuyor mu forumda...
bu kadar boş bırakmayalım burayı lütfen...
bulduğunuz haberleri ekleyin lütfen ropörtajlarda olur..
::YmR::
seventeen dergisindeki yağmur ropörtajını ekleyecektin hani?
ya lütfen ropörtajları ekleyin
bende foruma hep girmeye çalşıyorm ama pek haber fln bulamıyormbirde genelde kimdse olmuyor bu yüzden sohbet ortamıda oluşmuyor bu forumda bnce
bende foruma hep girmeye çalşıyorm ama pek haber fln bulamıyormbirde genelde kimdse olmuyor bu yüzden sohbet ortamıda oluşmuyor bu forumda bnce
genelde ben olurum bu forumda cnm.şimdi aile kuruyoruz yagmur ailesi
sende katılmak istersen bekleriz...
bu arada kurallarda şöyle bişey okumuştum
chat ortamı yasak böyle msjlar silinecek böyle forumlar kapanacaktır.
yani yagmur dışında başka bişey konuşamayız bu forumda
neyse aileye gelirsen bekleriz:)
yagmur çok şekerrrr
pınarla birlikte oy kullanmak için istabula dönmüşler
sonra tekrar bodruma geçeceklermiş
panikle-me
21-07-07, 01:43
genelde ben olurum bu forumda cnm.şimdi aile kuruyoruz yagmur ailesi
sende katılmak istersen bekleriz...
bu arada kurallarda şöyle bişey okumuştum
chat ortamı yasak böyle msjlar silinecek böyle forumlar kapanacaktır.
yani yagmur dışında başka bişey konuşamayız bu forumda
neyse aileye gelirsen bekleriz:)
yagmur çok şekerrrr
pınarla birlikte oy kullanmak için istabula dönmüşler
sonra tekrar bodruma geçeceklermiş
oy mu kullansınlar tabi..
vatani görev :img-wink:
yaa siz olduğunuz zaman bana direk öm atın başka yerdeysem forumfa koşar gelirim ben :)
oy mu kullansınlar tabi..
vatani görev :img-wink:
yaa siz olduğunuz zaman bana direk öm atın başka yerdeysem forumfa koşar gelirim ben :)
tmm sen ben seni arkadaş listeme aldım sen sitede olunca öm atarım.
yagmur çok şeker yaaa...
5dk önce denize atlama görüntülerini izledim pınarı güldürmek için elinden geleni yapıyordu:)
çok komikti:):)
Bu kez de öpüşürken yakalandılar
Görüntülenmemek için botla açılan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan yine kaçamadı.
21 Temmuz 2007 Cumartesi 17:29
Pınar Altuğ ve sevgilisi Yağmur Atacan Bodrum'da yorgunluk atıyor. Objektiflere yakalanmamak için botla uzak koylara açılan ikili bu kez de öpüşürken yakalandı. Bir hafta daha Bodrum'da tatil yapacak olan ikilinin aşkları dolu dizgin devam ediyor!
alıntıdır:ensonhaber
resim ekleyen bi arkadaş bana ulaşsın orda resimde var onuda ekleyelim
geçen pazar bi magazin programında çıktılar.yagmur pınara sarılmış röportaj yapıyorlar.bi ara yagmur pınarı aldatıyor diye şeyler çıkmıştıya ona cvp olarak pınar:
hiç öle bişey yapan yok çok merak ediyorum biz ayrılınca ne olacak?memleket meselesi mi bu fln dedi...
yağmurun ayrılık lafını duyunca gözleri doldu sanki...
pınara iyice sarıldı onu öptü...
ben bu kadını nasıl sevmem çok seviyorum,kimsenin incitmesini istemiyorum ben bu kadını gerçekten çok seviyorum dedi.
birbirlerinin gözlerinin içine baktılar...
off ya çok romantikti:)
ikiside çok tatlıydı:)
Pınar Altuğ, bayram tatilinde sevgilisi Yağmur Atacan'ı biran olsun yalnız bırakmıyor. Çekimler için Antalya'da bulunan Atacan, çekim aralarında soluğu sevgilisinin yanında alıyor. Yağmur Atacan ise yapım şirketine sevgilisinin yanına gelmesi için şart koşmuş.
Yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği "Çılgın Dershane" nin çekimleri, Antalya'da devam ediyor. Oyuncu kadrosu ünlülerle dolu olunca, çekimler her gün bir olaya sahne oluyor. Bayram Tatili için Antalya'ya sevgilisinin yanına gelen Pınar Altuğ, kendisinde yaşça küçük Yağmur Atacan'a güveninin sonsuz olduğunu söyledi.
-Hem iş hem tatil nasıl gidiyor?
Başka türlü görüşemiyoruz. Yağmur çok yoğun çalışıyor. Bir şekilde görüşmek lazım ben çekimleri mi bitirdim. Yağmur'un yanına geldim.
-Bu sene tatilin keyfini birlikte doyasıya çıkartabildiniz mi?
Pınar Altuğ: Ben hayatımda ilk defa bu sene yaza girerken leyleği havada gördüm. Çok güzel böyle devam etsin hayatımdan memnunum.
-Yağmur çapkınlık yapıyor Pınar Altuğ peşinden gidiyor deniliyor siz ne cevap vereceksiniz?
Pınar Altuğ: Boş versenize, bunlar çok komik şeyler. Her şeyden önce Yağmur bu film için anlaşma yaparken, benim çalışmadığım günlerde Pınar yanıma gelir diye Faruk Aksoy'a şart koydurdu. Sevgilimi birilerinden korumak için buraya gelmem söz konusu olamaz. O zaman bizim ilişkimiz olmazdı. Ben Yağmur'a yüzde yüz güveniyorum.
-Pınar Altuğ kıskanç mıdır?
Pınar Altuğ: Değilim Yağmur zaten göz önünde son derece yakışıklı bir adam. Tabii ki genç kızların ilgisini çekecek. Tabii ki genç hanımlar ona bakacak. Ben ancak bu durumlarda gururlanırım.
-Bir ilişkide neyi affedemezsiniz?
Pınar Altuğ: Sorumsuzluk ve saygısızlık. Onun dışında çok bağıran ve çağıran biri değilim. Gergin biri değilim. -Hiç kavga ettiniz mi?
Pınar Altuğ: Ciddi bir kavga nedeni olmadı. Şu anda en büyük kavgamız köpek senin mi oluyor benim mi? Şuanda onun kavgasını yapıyoruz. Yağmur Atacan: Yok, hiç etmedik. Olabildiğince etmemeye çalışıyoruz.
-Görüştüğünüz zaman evde yemeği kim yapıyor?
Pınar Altuğ: Yağmur İstanbul da olduğu zaman genelde evde yemek yiyoruz. O kadar dışarıda dolanıyoruz ki eve hasret kalıyoruz. Yağmur Atacan: Pınar'ın mutfağından besleniyoruz. Ben kitaptan açıyorum bugün bunu yiyoruz diyorum. Pınar'da pişiyor. Ben yemek yapmaktan hiç anlamam. Tabak falan taşımaya çalışıyorum. Onu da elime yüzüme bulaştırıyorum.
-Yağmur romantik midir?
Pınar Altuğ: Romantiktir.
-Birlikte bir projede yer alacakmısınız?
Pınar Altuğ: Şu anda yok. İkimiz aynı çatı altında ayrı projeler yapıyoruz. Benim reklam anlaşmam olduğu için reklam anlaşması yapamayız. Bu sene böyle bir şey yok. Ben Yağmur'la aynı sette bulunmaktan zevk alırım.
-Pınar Altuğ çok özel bir isim, taşıyabiliyor musunuz?
Yağmur Atacan: Pınar'ı mutlu etmek için çok açık olmak lazım. Pınar'ı mutlu etmek taşımak denilen şeyden daha önemli. Şuanda mutlu olduğunu biliyorum.
alıntıdır: Hurriyet Kelebek
birde bu war ama
http://img74.imageshack.us/img74/9993/lv37rp0iv6.jpg (http://imageshack.us)
şu resmin şirinliğine bakar mısınız?
ne kadar tatlı yaaaa
çok şekerrrrr:):)
**medussa**
22-07-07, 00:36
arkadaşlar bu formu daha yeni buldum benide aranıza alabilirmisiniz acaba???:img-wink: :img-in_lo
arkadaşlar bu formu daha yeni buldum benide aranıza alabilirmisiniz acaba???:img-wink: :img-in_lo
tabiki alırız ailemize hoş geldin:):)
şimdilik 7kişi fln olduk sanırım ama zamanla genişler
bu forumu düşürmemeye çalışıyoruz o yüzden uğrayabilirsen her gün(evde bilgisayarın varsa)eğer olmazsa bu siteye girdiğin zamanlar bu foruma uğra tamam?
Yağmur ’eşek gibi’ çalışıyor
Pınar Altuğ, Yağmur Atacan’ın aldığı minibüsün parasını kendisinin vermediğini söyledi.
"Yağmur’un setlerde daha verimli olmak için aldığı minibüsün parasını ben vermedim. Kendisi aldı. Eşek gibi çalışıyor, parasını kazanıyor" diyen Altuğ, gazetecilerin, "Bu açıklamaları neden siz yapıyorsunuz?" sorusuna da sinirlendi. Altuğ, "Yağmur’un konuşma zamanı daha gelmedi, piyasada yeni. Eğer o konuşursa söylediklerini her bir tarafa çekiyorsunuz ama konuşan ben olunca bunu yapmanız biraz yürek ister" dedi.
alıntıdır:kelebek
sizdende yeni haberler bekliyorum:)
seventeen dergisinin nisan sayısında yagmur röportajı vardı.aranızda alan varsa buraya eklesin
ben alamadım maalesef:(:(
Biz de gidiyoruz kimi çekeceksiniz!
Bodrum seçim nedeniyle boşalırken, Pınar Altuğ ile genç sevgilisi Yağmur Atacan, son ana kadar tatil fırsatını değerlendirdi. Önceki gün akşama kadar denizin tadını çıkaran çift, otellerinin yolunu tutarken fotoğraflarını çeken gazetecileri, 'Biz de tatilimizi bitirdik, dönüyoruz. Bakalım kimi çekeceksiniz' diye takılmaktan kendini alamadı.
alıntıdır:güneş gaz.
http://img241.imageshack.us/img241/275/19zu2.png (http://imageshack.us)
ya şu gülüşe bakar mısınız?ne kadar şeker yaaaa
böyle birine kim aşık olmaz ki???
arkadaşlarıyla maç yapmaktan çok hoşlanıyor...
diyet yapmayı sevmiyor...
cips vb atıştırmalık şeylere bayılırmış:):)
yiyeceklerin kalorisinin hesaplanmasına çok gülüyormuş
panikle-me
23-07-07, 01:52
ayıp ettin ne demek...gel tabi
haberler için çok sağol canım..
demek tatilleri bitti..
ee hayırlı olsun..
hadi iş başına:img-wink:
Sevgilim çatır çatır para kazanıyor!..
PINAR Altuğ, Bodrum Bianca Otel’de Yağmur Atacan’la güneşin ve denizin tadını çıkarıyor. Sevgilisiyle el ele gezen Altuğ’un tek sıkıntısı ise haklarında çıkan dedikodular. 70 bin YTL değerinde Mercedes Vito marka bir minibüs satın alan ikili, ‘Acaba yine Pınar mı aldı?’ şeklindeki söylentilere tepkili. Sevgilisinin Türkiye’de birçok insandan daha fazla para kazandığını öne süren Altuğ, “Yağmur’un kendisi de çok güzel para kazanıyor. Dolayısıyla istediği her şeyi kendi başına alabilir” dedi.
alıntıdır:şok gaz.
slm arkadaşlar ekleyecek bişeyler bulamıyorsanız bile benim koyduğum habere yorum yapın yada yagmura yorum yapın...
yani foruma girdikçe bişeyler yazında düşmesin forumumuz
Pınar-Yağmur Tatili Bitirdi
Bodrum'da Çifte Kumrular Gibi Tatil Yapan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan İkilisi İstanbul'a Döndü
BODRUM'DA ÇİFTE KUMRULAR GİBİ TATİL YAPAN PINAR ALTUĞ VE Yağmur Atacan İKİLİSİ İSTANBUL'A DÖNDÜ
Bodrum seçim nedeniyle boşalırken, Pınar Altuğ ile genç sevgilisi Yağmur Atacan, son ana kadar tatil fırsatını değerlendirdi. Önceki gün akşama kadar denizin tadını çıkaran çift, otellerinin yolunu tutarken fotoğraflarını çeken gazetecileri, 'Biz de tatilimizi bitirdik, dönüyoruz. Bakalım kimi çekeceksiniz' diye takılmaktan kendini alamadı
http://img241.imageshack.us/img241/121/10pl8.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/7554/11qr2.jpg (http://imageshack.us)
güzel bikaç foto daha
panikle-me
23-07-07, 16:17
haberler için saol..
bende haber bulursam ekleyeyim..
yağmurla pınarın köpeği var demi ?(yağmur gezdirirken görmüştüm tvde)
evet golden köpekleri ve bir sürü kedileri var:img-yes:
evet golden köpekleri ve bir sürü kedileri var:img-yes:
yağmur ve pınarın:
moe(beyaz şapar renginde olduğu için beyaz şarap markası olan moeyi koymuşlar)adında bir tane golden r... cinsi köpeği
3 büyük kedisi(birinin adı şila)
4yavru kedisi(1-2 ay oldu doğalı en küçük erkek kedinin adı:garfield)
1 tane hamsteri(adı bitsy bunu bizzat pınarın programına mail atıp sordum oda cvp attı)
99 tanede balığı var(balıklar kocaman bir akvaryumda)
panikle-me
23-07-07, 18:25
sprsiniz..
hayvanseverler..
...
moe yi gezdirirken yağmuru tv de gördüm sanırım çok tatlıydı
sprsiniz..
hayvanseverler..
...
moe yi gezdirirken yağmuru tv de gördüm sanırım çok tatlıydı
evet bende izledim o görüntüyü...
yagmur çok şıktı kot fln giymiş böyle hip hop tarzı...
güneş gözlüğü vardı(pınarınkilerden biri o sürekli takarya böyle yagmur damlası gibi bi gözlük:))
hatta orda şey demişti muhabire...
biraz konuştular böyle moe huysuzlaştı
yagmurdabizim gitmemiz lazım yoksa buraya kaka yapacak bize çimen lazım çünkü dedi
çok komik söyledi ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
yaa bu foruma ilk kess yasıorum.. çünkü dha ilk kess grdüm... ve bişi söölemek istiorum.... blki biliosunussdur ama bn genede sööliim:D:D yksa içim rahatlamıcak... saat 00:30 ta baslayan bi programın sunuculuğunu yapıo... su an hala devam edio...TRT 1 de... adına bakmıstım ama aklımda kalmadı... isslemek isteyen arkadaslar açabilirler
yaa bu foruma ilk kess yasıorum.. çünkü dha ilk kess grdüm... ve bişi söölemek istiorum.... blki biliosunussdur ama bn genede sööliim:D:D yksa içim rahatlamıcak... saat 00:30 ta baslayan bi programın sunuculuğunu yapıo... su an hala devam edio...TRT 1 de... adına bakmıstım ama aklımda kalmadı... isslemek isteyen arkadaslar açabilirler
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim yağmur mu yapıyo????
ya onun daha önce meraklısına ve alternatif yaşam diye programları vardı
acaba omu?
canlı yayın mı?
türkan lütfen cvp at...
Sen neymişsin be Pınar!
PINAR Altuğ, geçtiğimiz hafta Yağmur Atacan’ın aldığı Mercedes Vito marka minibüsün parasını kendisinin vermediğini söylemekten usanmadı gitti! ‘Yağmur’un setlerde daha verimli olmak için aldığı minibüsün parasını ben vermedim. Kendisi aldı. Eşek gibi çalışıyor, parasını kazanıyor’ diyen Altuğ, gazetecilerin, ‘Bu açıklamaları neden siz yapıyorsunuz?’ sorusuna da sinirlendi. Pınar Altuğ, bu soruya bakın nasıl bir cevap verdi; ‘Yağmur’un konuşma zamanı daha gelmedi, piyasada yeni. Eğer o konuşursa söylediklerini hep bir tarafa çekiyorsunuz ama konuşan ben olunca bunu yapmanız biraz yürek ister’ dedi. Vay vay vay! Sen neymişsin be Pınar!
kedi yağmur için
sunucu-oyuncu pınar altuğ ile yağmur atacan aşkı 15 gün sonra 1. yılını dolduracak.bodrumda tatillerine kesintisiz devam eder sevgililerin keyfi yerinde.geçen gün plajdaydılar.dikkat ettik:pınar altuğ beline kedi dövmesi yaptırtmış.dövmenin sırrına gelince pınar altuğ yagmur atacan'a 'kedicim'diye sesleniyormuş.
alıntıdır:posta gaz.
cvp===o dövmeyi yagmurla birlikte olmadan önce yaptırmıştı.muhabirleri yeni gördü heralde
ayrıca kedicim değil arasıra garfield diyorlarmuş birbirlerine...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim yağmur mu yapıyo????
ya onun daha önce meraklısına ve alternatif yaşam diye programları vardı
acaba omu?
canlı yayın mı?
türkan lütfen cvp at...
defnee!! heyecan yapmaa yaaa:D:D ismini tam hatırlamıorum ama alternatif ayasamdı galiba... iki yaslı takım vardı... onlar arasında yarışma yapıolardı... sonra yağmur gitar filan çaldı... bu kadar yanii.... heyecan yapma :D:D bu arada canlı yayın değildi galiba..
defnee!! heyecan yapmaa yaaa:D:D ismini tam hatırlamıorum ama alternatif ayasamdı galiba... iki yaslı takım vardı... onlar arasında yarışma yapıolardı... sonra yağmur gitar filan çaldı... bu kadar yanii.... heyecan yapma :D:D bu arada canlı yayın değildi galiba..
yağmur olurda heyecan olmaz mı:):)
neyse tv sayfasına baktım sınırlar bilmem nesi yazıyordu...
evet o programın adı alternatif yaşam...
o bölümü izledim ben
şu kaplumbağa arabalar falan vardı...(nam-ı diğer vosvos)
bi tarafta kadınlar bi tarafta erkekler iple çekmeye çalışıyorlardı(kadınlar yeniliyordu ki beylere akşam evde yemek yok size dediler erkeklerde caydı tabi:))
sonra bi sürü kişi bi arabaya doluştular yağmurda tıkışmıştı oraya zavallım:)çok komikti
bu gece yok sanırım ama yinede bekliycem
evet canlı yayın değil o yagmur geçen yaz geçti onları nisanda falan yayınlanıyordu...
üff keşke bitmese çok güzeldi o
neyse
bi daha görürsen lütfen buraya yaz...
aileye katılmak istersen bekleriz:good:
http://img432.imageshack.us/img432/2633/dscn12307vj.jpg
COSMOPOLİTAN Temmuz sayısı röportajı
-Kariyerinize nasıl başladınız?
10yasında ailem beni bir ajansa kaydettirmiş.reklamlarla başlayan serüven,daha sonra Mustafa Altıoklar ile karşılaşmam,”Lise Defteri”nde rol almamla birlikte Yagmur Atacan olarak başladı
-Müziğe tutkunuz olduğunda bahsettiniz….
Müzikle aram oldukça iyi uzun zamandır bateri çalıyorum ve barlarda sahnem aldıgım grubumdan bu işler nedeniyle ayrıldım.ilerde profesyonel bir şeklilde neden müziktede boy göstermiyim?hala antreman yapan bir davulcuıyum.
-Canlandırdıgınız karakterler hep fırlama hem de romantik.gercek hayatınızla benzerlik taşıyormu?
Çok daha fırlama bir adamım lisede,bunun yanında rımantizm de vardı tabii ki ama karakterlerle birebir benzeşen bir yapım oldugunu söyleyemem.kendimden bir şey hissetiğim anda onu değiştiriyorum.Ekrandaki karaktere yağmuru karıştırmıyorum.
-Liseli genc kimliğinden sıkılıp,sıyrılmak istedigin oluyormu?
Beş dizinin dördünde liseliyi oynadığım düşünlürse sıkılmam gerekli,ancak şu da bir gercek ki henüz gencim ilerde liseli rolunu oynayamam.Bu avantajı kullanıyorum.Vizyona girecek olan sinema filmım “Sınav”,oynadıgım liseli karakter adına bir son olablir.
-Hangisi sizin için ideal, reklam oyunculuğumu ,dizi oyunculuğumu ?
Reklam maddi açıdan daha ideal gibi görünse de setle kaynaşmak olsun, isim olarak bir işte bulunmak olsun,dizi ağır basıyor. Zaten bu yuzden reklamlardan sıyrıldım denilebilir.yamgur ayacan olark bilinmesi egos reklamında oynayan çocuga tercih ediyorum yani…
-Yoğun temponuzda kendinize zaman ayırabiliyor musunuz?
Son zamanlarım için gercekten çok dogru bir soru tek bir boş gunum bile yok ve fırsat buldugumda projelerle ilgili kafa yoruyorum.Boş kaldığımda ne yapıcagımı bilemiyorum.bu tatlı bir yorgunluk.
-Karşı cinste ilk dikkat ettikleriniz neler?
İyi bir insan olmasına dikkat ederim.İyi niyetli olmayan ve cıkarcı bir kışıyle asla olamam.ilişkilerde dürüstlük cok onemli.Dürüst olduktan sonra hersey kendigilinden olusuyor.
ayyy şu rsmin şekerliğine bakın.
çok tatlı yaaaaaaaa
şeker hastası edecek hepimizi:):)
panikle-me
24-07-07, 20:44
bateri mi ?
benim en büyük hayallerimden..
az kursunu aramadım..
ki buldum da sehirdışında :)
spr yaa..
yağmur tam benim kafa işte :) seviyorum bu çocuğu
bateri mi ?
benim en büyük hayallerimden..
az kursunu aramadım..
ki buldum da sehirdışında :)
spr yaa..
yağmur tam benim kafa işte :) seviyorum bu çocuğu
ya sorma bende bayılıyorum(hem bateri hem yağmura:))
bu gece trtde bakıcam programı varmı
gerçi izledimde neyse bi daha izlerim:):)
ya sorma bende bayılıyorum(hem bateri hem yağmura:))
bu gece trtde bakıcam programı varmı
gerçi izledimde neyse bi daha izlerim:):)
o alternatif yasam sadece bir bölümlük mü?? yksa devamı da var mı??yani 5-6 bölüm filan..
dün grcekten süperdi yağmur yaa..habire gülüo ya:D:D ne güsell!! hayat dolu...kıpır kıpırr:D:D
panikle-me
25-07-07, 04:01
http://img469.imageshack.us/img469/3122/ymrzz4.jpg
benden bir avatar :)
yağmur çok yönlü yenetekli bi çocuk yaa...
o alternatif yasam sadece bir bölümlük mü?? yksa devamı da var mı??yani 5-6 bölüm filan..
dün grcekten süperdi yağmur yaa..habire gülüo ya:D:D ne güsell!! hayat dolu...kıpır kıpırr:D:D
hayır sadece bir bölüm değil biçok bölümü var ama
senin izldiğin(eğer yanılmıyorsam)vosvos çekilen bölümse
sona yaklaşıyo demektir...
ya dün gece ben baktım çin sinema filmi vardı...
dün varıda çok geçmi başladı yoksa??
ya yinemi kaçırdım??????????????:icon_cry: :icon_cry:
Belindeki kedinin sırrı çözüldü
Sevgilisi Yağmur Atacan ile Bodrum'un tozunu atan Pınar Altuğ, kalçasının hemen üstüne yaptırdığı 'kedi' dövmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti... İlk kez görenlere, 'Herhalde kedileri çok seviyor' dedirden dövmenin sırrı çözüldü! Meğer Pınar, 1 yıldır birlikte olduğu Yağmur'a hep 'kedicik' diye sesleniyormuş... Dövmeyi de onun için yaptırmış!
alıntıdır.güneş gaz.
çook tatlı çoksevimli çok güzel bi yüzü v bayılıyorum bu çocuğaaaa ayrıc ayaşının küçük olmasuına rağmen bayaa iyi iş çıkartıyo küçük derken genç demk istedim 23 yaşında :):)çook tatlıı bir dilim aşkta süperdii mimikleri filn gerçi nefes nefese lise defteri son olarak harika ilk aşkım çok gssl oynuo anlat bakalımdada .çok yakışıklıı
arkadaşlar nolur düşürmeyelim forumu sizde bişeyler yazın
bulduğunuz haberileri eski olsa bile ekleyin lütfen
milletin forumu coşmuş bizim forum3.sayfaya doğru yol alıyor :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
http://img469.imageshack.us/img469/3122/ymrzz4.jpg
benden bir avatar :)
yağmur çok yönlü yenetekli bi çocuk yaa...
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık
bencede çok yönlü çok şekerrrrrrrrrrrr:):)
pınarın en beğendiği oyuncu yagmurmuş
yagmuru ilk lise defteri dizisinde görmüş ve çok beğenmiş...
önceden dizilerini hep izlermiş:good:
Pınar Yağmur Evleniyor
Yağmur Atacan, Katıldığı Dobra Dobra Programında Pınar ile Evleneceğini Açıkladı.
Yağmur Atacan, KATILDIĞI DOBRA DOBRA PROGRAMINDA PINAR İLE EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI.
İlişkilerinin çok güzel gittiğini belirten Atacan, "Ailemin Pınar'ı istemediği haberi kesinlikle yalan. Aileler de görüşüyor" dedi.
Atacan, Pınar Altuğ ile ilişkisi sonrası kendisinin popüler olduğu iddiaları karşısında ise, "Doktorlar dizisi, Sınav ve Çılgın Dersane isimli yapımlar zaten geçen yılın projeleriydi. Pınar'dan önce de dizilerde oynuyordum" diye yanıt verdi.
Okula giderken metroyu kullandığını belirten Atacan, "Trafik ve park problemi yüzünden toplu taşıma araçlarını zaman zaman tercih ediyorum. Kulağıma 'A o kadar da kısa değilmiş, Pınar bunda ne buluyor' gibi laflarda geliyor" dedi.
Pınar Altuğ ise ikiz çocuk istediğini dille getirdi.
Yağmur Atacan'a bundan sonra "Sen Nihat Doğan gibi sevgilinin mini etek giymesine kızar mısın?" diye sorusuna Atacan "Ben Pınar'ın mini etek giymesine destek oluyorum. Bu kadar güzel bir kadının bu kadar güzel bacakları varken mini eteği neden giymesin ayrıca çokda güzel taşıyor" dedi.
Kanal D ekranlarının sevilen programı "Dobra Dobra"nın başarılı sunucuları Müge Anlı ile Şenay Düdek, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beylikdüzü İstanbul Outlet Park Alışveriş Merkezi'nde Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ile Vatan Şaşmaz'ı ağırladılar.Müge Anlı ve Şenay Düdek, daha sonra Sevgililer Günü nedeniyle Pınar Altuğ ve sevgilisi Yağmur Atacan'ı sahneye aldılar. İkiliye sorular ard arda geldi.
Sürekli evde yemek yemekten kilo aldıklarını söylediklerini hatırlatılan Pınar Altuğ'a Yağmur'un boyu kısa olduğu hep düz ayakkabı giyiyorsunuz?' sorusuna Altuğ, "Ben sürekli topluklu giydiğim için topuğumda problem yaşadım. Ortopedistim düz giymemi tavsiye etti. Bu yüzden düz giyiyorum" dedi. Yağmur Atacan'da "Yahu kısayım tamam. Ayrıca Pınar'ın bana ayak uydurması hoşuma gidiyor" diye cevap verdi.
Evlenme teklifi etmedim
'Evlilik var mı?' sorusuna Pınar Altuğ, "Nikahla evlilik için çok erken. Birde adımı olmalı. Eğer bir gün hamile kalırsam o gün evli olmak isterim" derken, Atacan, "Henüz evlenme teklif etmedim çünkü bunun bir kere olması gerekiyor. Ama ilişkimizin evliliğe gitmemesine hiç bir neden yok" diye cevaplandırdı.
Köpeğimiz aramızda yatıyor
Yağmur Atacan, aynı evde beraber yaşama konusuna "Ev o kadar kalabalık ki başbaşa kalabilmemiz neredeyse imkansız. Bir köpek, üç kedi bir de kocaman bir akvaryum var. Köpeği aldığımızdan beri aramızda yatıyor zaten" diyerek yakınırken Pınar Altuğ, "Bir evde yaşamamız, birbirimizi görmemiz, ilişkimiz açısından avantajlı. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bu bize iyi geliyor" dedi.
Devamı için tıklayınız
http://img129.imageshack.us/img129/9541/19lu51by9.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-25
ayy sonunda bunuda öğrendim:)
artık eklerim resimleri(aile üyelerimizdende beklerim tabii)
çok şeker çıkmış ya...:)
özellikle dudaklar burda çok hoş:)
http://img240.imageshack.us/img240/8240/168067626img7nk7vn.jpg (http://imageshack.us)
http://img149.imageshack.us/img149/8392/168067628img7bi3kh.jpg (http://imageshack.us)
alıntıdır!!!!!
ayy ne şekerrr
panikle-me
26-07-07, 06:11
defne foto eklemek spr..
sen ekle
bende çalışma yaparım :)
ellerine sağlık
defne foto eklemek spr..
sen ekle
bende çalışma yaparım :)
ellerine sağlık
tamam eklerim:)sende çalışma yaparsın forum inşallah daha dolu olur.
aile üyelerimizde uğrar(ben 1-2 kişi daha buldum onlarda gelcek)
BİR TERS AÇI KURBANI DAHA
Manken, oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, sevgilisi Yağmur Atacan'la ayrılacağı yolundaki dedikoduları her fırsatta yalanlıyor. Altuğ genç sevgilisini herkesten ve her dedikodudan sakınıyor. Ama biraz da vücudunu sakınsa iyi olacak gibi. Hele de güneş 'ters açıdayken'. Bu yaz magazin dünyasının ana gündem maddesi olan "selülit sorunu" Altuğ'u da "vurdu." Kimine göre 'ters açı' kimine gere 'acı gerçek' ama Pınar Altuğ tatilde objektiflere böyle yakalandı. Basen bölgesinde azda olsa selülitlenme başlamış.
http://img252.imageshack.us/img252/1707/pyavo4.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-25
AŞK GÖSTERİSİ
Altuğ güneşlenirken, fotoğraflandığını farkettikten sonra bir bota binerek iskeleden uzaklaştı. Ayrılırken de sevgilisini öpücük yağmuruna tutmayı ihmal etmedi.:love04: :love04: :love04: :love09:
http://img398.imageshack.us/img398/7012/oybpj6.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-25
bu arada alıntıdır bunlar:)
Çatır çatır çatlatıyor
PINAR Altuğ un hiçbir şey umurunda değil. Kim ne derse desin onun için fark etmiyor. Doğru bildiği yolda, taviz vermeden yürüyor. Çıtır sevgilisi Yağmur Atacan ile tatilin keyfini çıkaran Altuğ, ilişkisini göz önünde yaşıyor. Hani bazıları gibi gazetecilerle köşe kapmaca oynamadan, kaçıp göçmeden, adeta kıskananları çatır çatır çatlatarak! Kısacası tatilin ve aşkın hakkını veriyor...
Dövme Yağmur İçinmiş
Pınar Altuğ, Sevglisi Yağmur Atacan'a Sürekli 'Kedicik' Diye Hitap Ettiği İçin Beline Kedi Dövmesi Yaptırmış
PINAR ALTUĞ, SEVGLİSİ Yağmur Atacan'A SÜREKLİ 'KEDİCİK' DİYE HİTAP ETTİĞİ İÇİN BELİNE KEDİ DÖVMESİ YAPTIRMIŞ
Sevgilisi Yağmur Atacan ile Bodrum'un tozunu atan Pınar Altuğ, kalçasının hemen üstüne yaptırdığı 'kedi' dövmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. İlk kez görenlere, 'Herhalde kedileri çok seviyor' dedirten dövmenin sırrı çözüldü! Meğer Pınar, 1 yıldır birlikte olduğu Yağmur'a hep 'kedicik' diye sesleniyormuş. Dövmeyi de onun için yaptırmış.
alıntıdır.haberler
panikle-me
26-07-07, 19:13
haverler için saol :)
ya dövme önceden değil miydi ?
neyse..
yağmur seneye dizide kesin var :)
haverler için saol :)
ya dövme önceden değil miydi ?
neyse..
yağmur seneye dizide kesin var :)
evet dövme önceden vardı
gazeteciler yeniymiş gibi yazıyo işte
neys egirdiğin için sağol bugün sadece ben vardım burda sen bugün giren 2.kişisin
bu arada benim imzaya yazmıyo aile işini ben konuma yazıcam
http://img267.imageshack.us/img267/7812/adsznfoo2.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-26
yeni bir resim:)
vaavv defnecim!! forumu coşturmussun..haberler.. resimlerr:D:D forum coşmuş adetaa:D ellerine...klavyene ve mous una sağlık:good: su ana kadar hiç rastlasmadığım yazı ve resimlerle karsılastım burda... resimlerin hepsinde de cok seker cıkmıs:img-blush
bu arada su an bu başlıkta olan var mı??
vaavv defnecim!! forumu coşturmussun..haberler.. resimlerr:D:D forum coşmuş adetaa:D ellerine...klavyene ve mous una sağlık:good: su ana kadar hiç rastlasmadığım yazı ve resimlerle karsılastım burda... resimlerin hepsinde de cok seker cıkmıs:img-blush
bu arada su an bu başlıkta olan var mı??
başlıkta olanlaın hepsi altta görünüyor cnm her zamanki gibi kimse yok
bi misafirler var işte onlarda üye olsalar ya siteye okuyup resmi alıp çıkıyorlar ya...
gelin üyelik ücretsiz cmn:)
neyse ben eklemeye devam ederimde birazdsa sizden lütfen ya
hiç değilse yorum yazın yağmurla yada benim koyduklarımla ilgili
sende hiç yağmur röportajı var mı koyabilir misin?seventeen dergisinin nisan sayısında yagmur röportajı varmış
alamadım(haberim yoktu çünkü sonra gazetede çıktı hepen o gün almaya gittim ama gittiğim gün 1 mayıs yani nisan sayısı dergileri gidiyor)içime oturdu resmen ya nevar gazetede 1-2 gün önceden çıksaydı?
üff neyse durum böyle işte
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan'ın ilişkilerini hangi akademik sıfatla yorumladığı bilinmeyen İlhan Uçkan'ın bu ilişki hakkında Milliyet gazetesinde yazdıkları okununca Yağmur Atacan'ın ilhan Uçkan'ı vuran sorusu geldi. Uçkan'ın yazılarında Pınar Altuğ'un sevgililerinin biribirinin fiziksel özelliklerini taşıdıkları belirtiliyordu. Yağmur Atacan böyle bir yazıyı ilk kez duyduğunu belirterek İlhan Uçkan'a "bu yazıları yazarken Pınar ile görüşüp görüşmediklerini" sordu.
İlhan Uçkan da görüşmeye gerek olmadığını, medyada çıkan haberler üzerinden bu yorumu yaptığını söyleyince Yağmur Atacan'ın İlhan Uçkan'ı etkisiz hale getiren sorusu geldi "siz kimsiniz ki bu yazıları yazıyorsunuz" deyince İlhan Uçkan buna verecek bir yanıt bulamadı. Lafı ağzında dolaştıran İlhan Uçkan sinirlenmeye başladı. Programın diğer sunucusu Müge Anlı da İlhan Uçkan'ı sinirlendirici bir soru yöneltince İlhan Uçkan bu ortama daha fazla dayanamayıp stüdyoyu terk etti.
alıntıdır:):)
beryaslıenver
27-07-07, 16:01
yağmurla pınar yaz sonu ayrılcaklarmışmış inşallah ayrılmazlar ilk başlarda yakıştırmıyordum ama şimdi çifti beğeniyorum :)
yağmurla pınar yaz sonu ayrılcaklarmışmış inşallah ayrılmazlar ilk başlarda yakıştırmıyordum ama şimdi çifti beğeniyorum :)
o programı bende izledim canım:)
bi tane medyum(!)yaz sonu ayrılcaklar dedi...
dikkat ettiysen herkese tüm ünlülere ayrılcak dedi orda
komikti bende sana bir örnek vereyim
bir medyum 11 yıl önce tarkana ölcek yazmış.hatta müge anlı bunu gazetede yazmış.
ama tarkan hala yaşıyor değil mi?
bende onları çok yakıştırıyorum hep mutlu olsunlar.
bu arada yağmur atacan ailesi kuruyoruz katılmak ister misin?
http://img502.imageshack.us/img502/8585/fjfyxd1.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-27
lise defterinden:)
3 gündür giremiyodm haberler yorumlar ve fotolar çok güzel forumu baş bırakmıyanlara çok tşk:good:
Buda benden..;
http://img105.imageshack.us/img105/7886/untitled1ji3.jpg (http://imageshack.us)
http://www.galeriturk.net/getimg/Untsitled_1.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/Untsitled_1.jpg (http://www.galeriturk.net)
resimler için sağol emoş
yagmur ailesi kuruyoruz katılmak ister misin?
bide arkadaşlar aile üyelerimizden biri bizim için aile imzası yapabilir mi?
resimler için sağol emoş
yagmur ailesi kuruyoruz katılmak ister misin?
bide arkadaşlar aile üyelerimizden biri bizim için aile imzası yapabilir mi?
Ben yaparım sorun değil...
Siz resimleri ayarlıyın..!
Listeyi yapalım..
Ben yaparım sorun değil...
Siz resimleri ayarlıyın..!
Listeyi yapalım..
tamam o zaman ben eklerim buraya isimleri ve resimleri
bu arada çok sağol:)
tamam o zaman ben eklerim buraya isimleri ve resimleri
bu arada çok sağol:)
işte ailemizdeki kişiler:
1=tardu:defne
2=panikle-me
3=trkn
4=:::YmR::
5=peAce.ecqii
6=whiskas
7=giss
8=emoş sen
9=angel921992
resimlerde kafana göre takıl istersen benim bloguma uğra ordaki resimlerden al
özellikle lokum yağmuru
imza için şimdiden sağol ne zaman yaparsın?
bide ömye cevap mümkünse(sana öm attım)
Sevgilim beni böyle beğeniyor
Kilo aldığı ve selülitli olduğu haberleri çıkan Pınar Altuğ, "Ben halimden memnunum" dedi.
BODRUM tatili sırasında bikinili objektiflere yansıyan, bu fotoğrafların ardından kilo aldığı ve selülitli olduğu haberleri çıkan Pınar Altuğ, "Ben halimden memnunum" dedi."Benim kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez" diyen Altuğ, şunları söyledi: "Bir kaç kilo fazlam var kabul ediyorum ama yazılanlar kadar problemli olduğumu sanmıyorum. Ben kendisiyle barışık biriyim. Hem çevremdekiler, 'Kilo almışsın, selülitlerin var' demiyor. Siz söylüyorsunuz..." Sevgilisi Yağmur Atacan'ın hiçbir şikayeti olmadığını söyleyen Altuğ, "Yağmur beni böyle beğeniyor" dedi.
alıntıdır:hürriyet kelebek
Gezi bitince dizi konuşulacak
Pınar Altuğ da köpeği Mio ile birlikte yürüyüş yaparken görüntülendi. Genç sevgilisi Yağmur Atacan'ın evde dinlendiğini söyleyen Pınar, "Yağmur ile aynı dizide oynamak için teklif geldi. Mio ile eve döndüğümüzle bu projeyle ilgili kararlar alacağız" dedi.
alıntıdır:takvim gaz.
Sevgilim Beni Böyle Beğeniyor!
Selülitli Olduğu Haberleri Çıkan Pınar Altuğ 'Sevgilim Beni Böyle Beğeniyor, Ben Halimden Memnunum' Dedi!
SELÜLİTLİ OLDUĞU HABERLERİ ÇIKAN PINAR ALTUĞ 'SEVGİLİM BENİ BÖYLE BEĞENİYOR, BEN HALİMDEN MEMNUNUM' DEDİ!
Bodrum tatili sırasında bikinili objektiflere yansıyan, bu fotoğrafların ardından kilo aldığı ve selülitli olduğu haberleri çıkan Pınar Altuğ, 'Ben halimden memnunum' dedi.'Benim kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez' diyen Altuğ, şunları söyledi: 'Bir kaç kilo fazlam var kabul ediyorum ama yazılanlar kadar problemli olduğumu sanmıyorum. Ben kendisiyle barışık biriyim. Hem çevremdekiler, 'Kilo almışsın, selülitlerin var' demiyor. Siz söylüyorsunuz...' Sevgilisi Yağmur Atacan'ın hiçbir şikayeti olmadığını söyleyen Altuğ, 'Yağmur beni böyle beğeniyor' dedi.
http://img523.imageshack.us/img523/2770/jggkpp3.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-28
foto çok güzel bnce pınar altuğ kğimsyi takmadan kimseye laf sölemeden kendi hayatını gizlemeden ortada yaşıyan biri bu özelliğini çok beğeniyorum:img-yes: birde bişy sorucam tamer karadağlıyla diziye başlıycaktı şimdi bide yağmurla teklif almış işllh yağmurla çekerler bnce çok tatlı olur:happy0064
http://img523.imageshack.us/img523/2770/jggkpp3.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-28
yagmurum burdada çok şeker çıkmışsın(her zamanki gibi:))
umarım bu forumu okuyor senin forumunun düşmemesi için elimden geleni yaptığımı görüyorsundur.keşke sende üye olsan buraya
kim olduğunu söylemezsin bi hayranın gibi konuşursun
yada üye ol sadece 1 saatliğine hayranlarınla konuş
1saat sonunda bir daha bizle konuşmazsın üye olarakta giriş yapmazsın
ahh ahh hayal işte
yine kendi kendime konuşmaya başladım:):)bu forum beni bakırköylük etmezse iyidir:)
yagmura dipnot: istersen msnmi ekleyebilirsin yani beklerim:):)
Aile imzamızz..!
vallahi az kişi var ama olmak isteyen talep çok olursa tekrar yapar eklerim ben ..:)
http://img300.imageshack.us/img300/6688/yamuraeacopysw9.jpg (http://imageshack.us)
Aile imzamızz..!
vallahi az kişi var ama olmak isteyen talep çok olursa tekrar yapar eklerim ben ..:)
http://img300.imageshack.us/img300/6688/yamuraeacopysw9.jpg (http://imageshack.us)
işte aile imzamız
yaptığın için sağol emoş
az kişi var evet ama foruma bakarsan sadece ben varım
bu imzada ismi bulunanlarda haftalardır bu foruma uğramayanlarda var
sırf çok görünsün diye onlarında adını söyledim
neyse bekleriz forumumuza aile üyeleri
yagmur içinde et bulunan her yemeği severmiş en nefret ettiği yemekse bamya(aynı ben:):)bende bamya sevmem zeytindense nefret eder tiksinirim ıyyy...)
Kilomdan memnunum Yağmur beni böyle beğeniyor!
Bodrum tatilleri sona eren Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti İstanbul'a döndü... Köpeği Moe'yu gezdirmek için önceki akşam Bebek Parkı'na çıkan Altuğ, aldığı kilolarla dikkat çekti. Haftalardır kilolarına ek olarak selülitleriyle de gündemden düşmeyen Pınar Altuğ bu konuya şöyle açıklık getirdi: "Halimden memnunum, kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez. Evet birkaç kilo fazlam var ama sizin büyüttüğünüz kadar bir problemim yok. Ben kendiyle barışık bir insanım. Hem çevremdeki kimseden 'kilo almışsın, selülitlerin var' diye eleştiri almıyorum. Bir tek siz söylüyorsunuz!" Altuğ'un son sözleri ise konunun kapanmasını sağladı: "Yağmur beni böyle beğeniyor!"
Arabayı ben almadım
Atacan'a 70 bin YTL değerinde Mercedes Vito marka özel yapım minibüs aldığını da yalanlayan Altuğ, "Yağmur o aracı kendi birikimiyle aldı, benim ona herhangi bir katkım olmadı" dedi
http://img217.imageshack.us/img217/9559/kyfylvw0.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-29
işte köpekleri moe
imza güzel olmuş tşk ederiz bu arada foto da çok güzel bnde elimden geldiğince bişyler yazmaya çalışıyorm hiç olmazsa yazılan şeylere yorum yapmaya çalışıyorm boş bırakmayalım forumumuzu ardaşlar:good:
imza güzel olmuş tşk ederiz bu arada foto da çok güzel bnde elimden geldiğince bişyler yazmaya çalışıyorm hiç olmazsa yazılan şeylere yorum yapmaya çalışıyorm boş bırakmayalım forumumuzu ardaşlar:good:
bencede:)bulduğum haberleri ben ekliyorum zaten siz 2 satırlık bir yorum yazın yeter ama nerdeeeeeeeeeeeeee??
Yağmur beni bu halimle beğeniyor
Geçtiğimiz akşam köpeğini gezdirmek için Bebek Parkı’na giden Pınar Altuğ, bronz teniyle dikkat çekti
Son günlerde, aldığı kilolar ve selülitleriyle gündeme gelen Altuğ bu konuda kendisini eleştirenlere yanıt verdi: “Evet bir kaç kilo fazlam var, bunu kabul ediyorum. Ancak ben kendisiyle barışık bir insanım. Benim kilolarım ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez. Yağmur beni bu halimle beğeniyor.”
http://img406.imageshack.us/img406/9558/hjfzq9.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-29
burdada moe ile(ehe ehe biraz özel olmuş bu ama:):))moe şu beyaz olan köpek
diğeri bir sokak köpeğiymiş
Yağmur beni bu halimle beğeniyor
Geçtiğimiz akşam köpeğini gezdirmek için Bebek Parkı’na giden Pınar Altuğ, bronz teniyle dikkat çekti
Son günlerde, aldığı kilolar ve selülitleriyle gündeme gelen Altuğ bu konuda kendisini eleştirenlere yanıt verdi: “Evet bir kaç kilo fazlam var, bunu kabul ediyorum. Ancak ben kendisiyle barışık bir insanım. Benim kilolarım ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez. Yağmur beni bu halimle beğeniyor.”
http://img406.imageshack.us/img406/9558/hjfzq9.png (http://imageshack.us)
Shot at 2007-07-29
burdada moe ile(ehe ehe biraz özel olmuş bu ama:):))moe şu beyaz olan köpek
diğeri bir sokak köpeğiymiş
pınar burda çok güzel giyinmiş tebrik ederim(her zamani gibi şık)moede çok şeker yaa keşke benimde öyle bir köpeğim olsa
işte aile imzamız
yaptığın için sağol emoş
az kişi var evet ama foruma bakarsan sadece ben varım
bu imzada ismi bulunanlarda haftalardır bu foruma uğramayanlarda var
sırf çok görünsün diye onlarında adını söyledim
neyse bekleriz forumumuza aile üyeleri
yagmur içinde et bulunan her yemeği severmiş en nefret ettiği yemekse bamya(aynı ben:):)bende bamya sevmem zeytindense nefret eder tiksinirim ıyyy...)
işte geldim aile üyelerindsen biri olarak bendeniz burdayımm,evt defnecim oldukça çaba sarfetmişsin.bu arada emoşçum çok saol imzamız da olmuş,elleirne sağlık.yağmurun resimlerine de baktım gerçekten de çok şeker çıkmış ztn öyle yani de:img-wink: pınarın haberini de okudum doğru demiş,millete ne beğenen beğeniyomuş bak önemli olan da onun içiin bu:)nese yağmuru da kutluyrz bu arada doktrlardaki başarısından dolayı,gerçi çok üzüldü ama onu da mutlu günler bekliyodur inş. ne diyeyim ona da yazık:icon_sorr :)kendi gibi çok şeker bi rolde bu arada sarıkuş:)
neyse hep böyle tatlı kalır yağmurumuz inş..defne dediğin gibi de umarım foruma gelir:happy0064 :img-yes:
işte geldim aile üyelerindsen biri olarak bendeniz burdayımm,evt defnecim oldukça çaba sarfetmişsin.bu arada emoşçum çok saol imzamız da olmuş,elleirne sağlık.yağmurun resimlerine de baktım gerçekten de çok şeker çıkmış ztn öyle yani de:img-wink: pınarın haberini de okudum doğru demiş,millete ne beğenen beğeniyomuş bak önemli olan da onun içiin bu:)nese yağmuru da kutluyrz bu arada doktrlardaki başarısından dolayı,gerçi çok üzüldü ama onu da mutlu günler bekliyodur inş. ne diyeyim ona da yazık:icon_sorr :)kendi gibi çok şeker bi rolde bu arada sarıkuş:)
neyse hep böyle tatlı kalır yağmurumuz inş..defne dediğin gibi de umarım foruma gelir:happy0064 :img-yes:
inşallah özlem allahtan ümit kesilmez yagmur 2dklığınada uğrasa razıyım
altta bazen atıyorum 2 misafir falan yazıyorya
bana bi heyecan basıyor yagmur gelmiş okuyor gibi oluyorum
arkadaşlar yeni bir dizide oynacakmı bir bilgisi olan vramı yeni esimlerini nerden bulabiliriz
arkadaşlar yeni bir dizide oynacakmı bir bilgisi olan vramı yeni esimlerini nerden bulabiliriz
doktorlarda oynuyor ya ona devam edecek resim ekleyen yok maalesef ama yinede önceki sayfalara bakabilirsin
ailemize üye olmak ister misin?bide bu konum ne oluyor?