PDA

Tüm Versiyonu Göster : Nasıl Bir Dizide;Kiminle Başrolü Paylaşmak Isterdiniz?

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6

462krmcmsinem
10-09-06, 01:26
ben cem yılmaz veya yılmaz erdoğanla yada tabiki haluk bilginerle ne biliim yaşım daha küçük kızları olabilirdim mesela güzel bi tatil macerası olsa iyi olur yanii

potc_fan
11-09-06, 18:13
Dizi fark etmez. Canselle baş rol oynayayım yeter. ;)

melissa66
11-09-06, 18:31
ben sinan tuzcuyla herhangi bi dizide oynamak isterdmm!!!

özgün_kızz
11-09-06, 18:34
ben tabıkıde mehmet ali nurogluyla tarıhı bır dızıde oynamak ısterdım nerde o gunler...

konvoy kızı
11-09-06, 18:36
tabiki bende gümüşte kıvanç tatlıtuğ ve songül ödenle oynamak isterdim

lilly_rush
11-09-06, 18:36
valla şu aralar en çok gözyaşı çetesinde deniz rolünü oynayan ebru özkanın yerinde olmak isterdim...

çğkn_selin
13-09-06, 14:21
ben en çok gümüşte kıwanç tatlıtuğla başrolde olmak istedim ama acemi cadı da çağkanla oynamaı daa çok isterdim galiba .............:img-sorry

__FİLİZ__
13-09-06, 18:15
bülent inal ve tuba büüyküstünle baş rolleri paylaşmak isterdim.ıhlamurlar altında gibi kaliteli bir dizide tabiikiideeeeeee:img-grin2

lorelai gilmore
13-09-06, 20:54
Bir komedi dizisinde Lauren Graham'la birlikte başrol oynamak isterdim.

aeysaeaeysae
13-09-06, 22:18
ben cansel elçinle bi dizi de oynamak isterdim.hangi dizide olursa olsun hiç farkertmez.cansel olsun yeter

elif219
13-09-06, 22:49
mehmet ali nuroğluyla kırık kanatlarda,sinan tuzcuylada ıhlamurlar altındada oynasm daha ne isterm...

asli&ekin
14-09-06, 00:05
aşk oyununda ekinleee(yasemin ergene ile):img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:

myredrose
15-09-06, 12:00
slm arkadaşlar benım en buyuk hayalım mehmet aslantuğ arzum onanın cevırdıği herangı bır dızıde oynamak isterdım o kadar guzel oynuyorlarkı hiç bır kelıme bulamıyorum.hem gercek hayattta hemde dızılerınde çok buyuk bır aşk yaşıyorlar.hem gercek hayatta hemde böyle bır dızıde oynamıyı çok isterdım.2cısı kıvançla oynamıyı isterdım tabıkıde

baharh
15-09-06, 16:18
bende en cok nurgül yeşilçay,özcan deniz,özge borak,sinan tuzcu çünkü hepside cok başarılı ama nerde anca rüyamda görürüm

myredrose
15-09-06, 17:07
benımkı fark etmez başrol olması ama mehmet arslantuğ ve arzum onanla oynamayı isterdım kıvançla boşrolde oynamayı isterdım

ilkoo
15-09-06, 23:08
ya arkadaşlarrrr ne zmn rahatçana asi yılları izliicez artık bi umudum kalmadı çok uuraşıoruz ama bi sonuca varamıoruz umarım bi gün asi yılları izlerken çok uuraştık ama değdi deriz ............................

mavirüya
15-09-06, 23:40
valla uğur yücelle oynasam da nerde ne şekilde farketmez
tek geçerim:)

**Tugce**
16-09-06, 00:59
Burak sergenle bir sit-comda oynamak isterdim
Oynamak istediğim kişiler ise
Burak sergen
Kadir inanır
Tayfun eraslan
Mithat erdemli,
Timuçin esen,
Dizi olarak da zerdada oynamak çok isterdim(mahmut ağa hehehehehe)

-özgü_namal-
16-09-06, 01:14
deniz rolünde,yetkin dikincilerle birlikte gözyası çetesi dizisinde oynamak isterdim.........

sarışınım
16-09-06, 02:16
Kıvanç Tatlıtuğ kıvanç tatlıtuğ ve kıvanç tatlıtuğğğ

esma-selim005
16-09-06, 12:51
Mehmet Aslantuğ, Timuçin Esan, Uğur Yücel veya Mehmet Ali Nuroğlu ile hangi dizi olursa olsun (zaten bu oyuncular olduktan sonra dizi tutulur) oynamak isterdim :)

sonicc
16-09-06, 14:40
ya arkdaşlarrrr asi yılları hepiniz unuttunuzmu yaa onu arayan soran yokmuuuu dizi yayınlanmıcakmıı yaaaaa:icon_cry: :img-sorry

**Tugce**
16-09-06, 17:13
Burak sergenle bir sit-comda oynamak isterdim
Oynamak istediğim kişiler ise
Burak sergen
Kadir inanır
Tayfun eraslan
Mithat erdemli,
Timuçin esen,
Dizi olarak da zerdada oynamak çok isterdim(mahmut ağa hehehehehe)
ufak değiştiklik yaparak,engin günaydın ile sit-comda oynamak isterdim

Aslı_01
16-09-06, 19:02
Bayanlar
Tuba Büyüküstün
Naz Elmas
Özge Özberk
Erkekler
M.Ali Nuroğlu
Cansel Elcin

yagmur94
16-09-06, 19:15
nehirle özgürle oynamak isterdim :)

chaylack
16-09-06, 19:53
şevval sam,özge özberk,nurgül yeşilçay
erkeklerde ise
timuçin esen,uğur yücel ve şener şen:)

ilkoo
16-09-06, 22:55
bu ne yaa herkes başrol oynamak istio lütfen biraz farklı olup kötü karakterleride seçmelisiniz şahsen ben ilk filmimde baş kötü karakteri ve bi korku filminde oynamak isterdim daha soora baş rolll :):):):)

ilkoo
16-09-06, 23:02
bu nasıl bi iş yaa lütfen kendinize bu sitenin kuruluş amacı ne bide bunu düşünün tmm bende yazdım hangi dizide nasıl bi karakteri canlandırmalıyım die ama işin cılkını çıkartmadım lütfen kendinize gelin baktıım kadarıyla sayfalarca yazı yazılmış bu konu hakkında asi yıllar için kurulan site kim hangi filmde nasıl bi karakteri canlandırmalı die bi siteye dönüşmüşş umarım bu yazımı okuduktan soora bndn nefret etmezsiniz sadece benim yaptıım sizin unuttuğunuz şeyi size hatırlatmaktı:icon_evil :icon_evil :icon_evil

*_GaMzE_*
17-09-06, 12:18
M.Ali Nuroğlu veya Keremcemle bir romantik-komedi filminde oynamak isterdim tabiki başrolde:)

sbs_23
17-09-06, 13:03
sanem çelikle bi dizide oynamak isterdim...(sanemle olsunda konusu pek önemli değil...)

esma-selim005
17-09-06, 17:13
bu nasıl bi iş yaa lütfen kendinize bu sitenin kuruluş amacı ne bide bunu düşünün tmm bende yazdım hangi dizide nasıl bi karakteri canlandırmalıyım die ama işin cılkını çıkartmadım lütfen kendinize gelin baktıım kadarıyla sayfalarca yazı yazılmış bu konu hakkında asi yıllar için kurulan site kim hangi filmde nasıl bi karakteri canlandırmalı die bi siteye dönüşmüşş umarım bu yazımı okuduktan soora bndn nefret etmezsiniz sadece benim yaptıım sizin unuttuğunuz şeyi size hatırlatmaktı:icon_evil :icon_evil :icon_evil

Bu site "Asi Yıllar" içinmi kuruldu? Hiç sanmıyorum. zaten öylede değil...

burcumm
17-09-06, 17:20
acemi cadı da ayşegül'ün kuzeni olmak isterdim

KIRMIZIGÜL
17-09-06, 17:22
seneryosu güzel olan ve oyuncuları kaliteli olan bir dizide oynamak isterdim.romantik ve komedi tarzında bir dizide oynamak isterdim.özgür çevik,nehir erdoğanla oynamak isterdim.

xKubrax
17-09-06, 18:41
Timucin esenle paylasmak isterdim..

liberus87
17-09-06, 20:56
ıhlamurlar altındanın ekibiyle bir dizide oynamak isterdim aslında hayalimde şöyle bişey var mesela bülent inal,tuba büyüküstün,barış akarsu,merve sevi,mehmet aslantuğ,ozan güven,emre altuğ vs.bunların hepsinin oynadığı bir dizide oynamak isterdim

ilkoo
17-09-06, 22:19
Bu site "Asi Yıllar" içinmi kuruldu? Hiç sanmıyorum. zaten öylede değil...
bana bak bence saçmalıosun

::.CaniQ.::
17-09-06, 22:44
Konu: Ask&Dram (I.A gibi )tabii biraz da macera olsun
Oyuncu Kadrosu:

Mehmet Günsür
mehmet Ali nuroglu
Begüm Birgören
Altan Erkekli
Meltem Cumbul
Özge Borak
Bülent Inal
Sinan Tuzcu
Vahide Gördüm

alicia-85
17-09-06, 23:27
Yetkin Dikincilerle Gözyaşi çetesine Benzeyen Bir Filmde Oynamak Isterdim.

essra
18-09-06, 14:03
bende yasemin hadivent in kardeşi rolünde olmak isterdim aslında gerçek kardeşi olmak isterdim ama ben abilerimden şikayetçi değilim ama yine de çoook isterim ama geçti o artık

jupiter65
18-09-06, 15:39
Hiç düşünmeden Ihlamurlar altında dizisinin Yılmazı... Filize yakın olmak için.:)

esma-selim005
18-09-06, 15:41
bana bak bence saçmalıosun

nedemek saçmalıyosun kesin biliyosan söylede boşu boşuna yazışmayalım bu site kaç yıldır var asi yıllar bi yabancı yaz dizisiydi ve kaldırıldı burasıda sırf asi yıllar için değil tüm dizi ve filmler için kurulmuş bir fan sitesi... Yok illede tutturuyosan burası asi yılların sitesi diye adminlere özel msj atta gör öylemi
değilmi diye...

::.CaniQ.::
18-09-06, 16:26
Konu: Ask&Dram (I.A gibi )tabii biraz da macera olsun
Oyuncu Kadrosu:

Mehmet Günsür
mehmet Ali nuroglu
Begüm Birgören
Altan Erkekli
Meltem Cumbul
Özge Borak
Bülent Inal
Sinan Tuzcu
Vahide Gördüm

ve tabii Müzigini KIRACCC yapacakk olmazada GÖKHANN KIRDARRRRRRRRRR

Ayıgba
18-09-06, 20:58
Emma Watson'la herhangi bi dizide başrolü oynamak isterdim:)
(Ama illaki gösterilen bi dizi olucaksa Smallville tercihimdir:))

ilkoo
21-09-06, 18:49
salla gitsin yaa senin gibilerle uğraşıcağıma bu konuyu kapatırım daha iii bide senin gibi basit insanlara cevap yazarak zamanımı harcayamam zamanım benim için çok önemli ....................

bu olayın büyümesini istemiosan adam gibi susarsın yok ben kabullenmiorum diosan ne halin varsa gör bundan soora sana cevap yazarcak kadar düşmiicem!!!

dilara-1905
21-09-06, 18:54
iki aile gibi içinde aşk komedi herşeyyi bulunduran bir aile dizisinde oynamak siterdimmm

kısaca iki ailede her ne kadar feritin 4 ablası olsana kardeşi olmak siterdim:)
yabancı damatta da nikonun yunanlı kuzeni-kardeşi filan olmak siterdim:)

esma-selim005
22-09-06, 11:48
salla gitsin yaa senin gibilerle uğraşıcağıma bu konuyu kapatırım daha iii bide senin gibi basit insanlara cevap yazarak zamanımı harcayamam zamanım benim için çok önemli ....................

bu olayın büyümesini istemiosan adam gibi susarsın yok ben kabullenmiorum diosan ne halin varsa gör bundan soora sana cevap yazarcak kadar düşmiicem!!!

ben bu olayın büyümesini tabiki istemiyorum ama senin YANLIŞ düşüncenede cevap yazmam gerektiğini düşündüm. ve tartışma yaratacak birşeyde yazmadım sen kendin polemik yarattın ve bidaha benle bu tarzda da konuşma lütfen. artı burda basitleşen insanda sen oluyosun. sana ne dedimki ben? sadece sitenin gerçek amacını öğrenmeni istedim hepsi bu ama sen konuşma tarzınla seviyeni belli ettin. bencede artık cvp yazmasan iyi olur çünkü yazdıkça saçmalıyosun. saçmalıklarınıda herkes okumak zorunda değil.

hee bide bundan sonra sana cvp yazacak kadar düşünmeyeceğim demişsin. zaten aradan 4 gün geçti o kadar günde kendini haklı çıkarcak bişey düşünemedin mi de bunları yazdın

ilkoo
22-09-06, 13:28
sen 4 gün bnm sana cvp yazmak için düşündüğümü nerden çıkardınn bi kere ben işlerim olduğu için girmedim sen ise bundan istifade 4 gün cvp yazmak için bekledin diosun sen kimsinki bn sana cvp yazmak için 4 gün bekliyimmmm ben sana 1 dk olmadı 2 dk da cvp yazarımm sana cvp yazmak bnm için o kadarda zor bişi diil eğer seni gerçekten önemseseydim işlerim olduğu halde ne yapar eder cvp yazardım seni önemsemediğim için sana cvp yazmak için o kadarda hevesli değildim şimdi diceksinki beni önemsemiosan ndn cvp yazıosun geçen yazımda demiştim bi daha cvp yazmiicam ama sen beni aşağılayınca bende ağzının payını verip kimin aşşalanması grktiğini göstermek istedim ben benmi saçmalıorum lütfen beni daha fazla güldürme bak basit biri oldunu anlamıştım ama bu kadar olduğunu tahmin edememiştim

sonicc
22-09-06, 13:38
yürü ikoo ya kim tutar seni cnmsın ya bencede asi yıllardan konuşalım beni anlayan birilerinin olması ne gzlllll

esma-selim005
22-09-06, 13:43
sen 4 gün bnm sana cvp yazmak için düşündüğümü nerden çıkardınn bi kere ben işlerim olduğu için girmedim sen ise bundan istifade 4 gün cvp yazmak için bekledin diosun sen kimsinki bn sana cvp yazmak için 4 gün bekliyimmmm ben sana 1 dk olmadı 2 dk da cvp yazarımm sana cvp yazmak bnm için o kadarda zor bişi diil eğer seni gerçekten önemseseydim işlerim olduğu halde ne yapar eder cvp yazardım seni önemsemediğim için sana cvp yazmak için o kadarda hevesli değildim şimdi diceksinki beni önemsemiosan ndn cvp yazıosun geçen yazımda demiştim bi daha cvp yazmiicam ama sen beni aşağılayınca bende ağzının payını verip kimin aşşalanması grktiğini göstermek istedim ben benmi saçmalıorum lütfen beni daha fazla güldürme bak basit biri oldunu anlamıştım ama bu kadar olduğunu tahmin edememiştim

hani cvp yazmicaktın? çok istiosan özel msj atsana madem basit insanlarla uğraşamazsın o zaman bi daha benle uğraşma

cdm84
22-09-06, 14:40
romantik bir komedide mehmet ali nuroğluyla oynamak isterim.

sonicc
22-09-06, 21:51
sizin konuşmalarınızı okudumda arkakaş ikooo sana yazısında belirtmiş bidaha sana cvp yazmıcaktım demiş ama sen beni aşalamışsın bnde kimin aşşalanması grktiğini göstermek için yeniden cvp yazıorum demişsen ise bunu dikkatli okumamışsın heraldeee hani bana bidaha cvp yazmıcaktın die bi soru sormuşsun ve aklın sıra ağzına lafı tıkmışsınnn ama bu sorduğun sorunun cvp ı arkdaşın yazınsında yazıoo ztn adam gibi okumuosunki anlayasın aslında beni ilgilendirmez ama ben onu savunuyorum aynı düşüncelere bende sahibimmmmmm çok doru demişşş

Billush
22-09-06, 22:38
Hmm...Kadroda değerli oyuncular olsun isterdim.

Konusu Aşk/Macera
Oyuncular: Mehmet Aslantuğ,Keremcem,Özgür Çevik,Cansel Elçin,Nehir Erdoğan,Özge Özberk,Arzum Onan,Serhat Tutumluer ve tabii ki ben :)

**AyçA_DoğaÇ**
23-09-06, 00:01
bir aşk dizisinde özcan denizle oynamak isterdim.onun yanı sıra dizide naz elmas,nebahat çehreve cenk ertanında olmasını isterdim.dizinin müziğinide gökhan kırdar'ın yapmasını isterdim.çok şey istedim ama:img-grin2

merry..,,!!
23-09-06, 00:24
Ask dizisi, ; Romantik, Macera
- Kadro:

Ben
Kivanc Tatlitug
Mehmet Gunsur
Ozgur Cevik
Tuba Buyukustun
Cansu Dere
....

Ve boyle devam edebilirim :)

Tuğba Civan
23-09-06, 00:53
Yaaaa düşündüm de Orhan Ölmez şarkıcılıkta olduğu kadar oyunculukta da başarılı olur:)

BjkGirl
23-09-06, 01:19
Ah ah vallaha ben Mehmet Günsürla bi dizide oynamak isterdim...yani meryemcenin yerinde ben olmayi isterdim...onlarin asklari cok güzel ya dizi bile olsa...Bide Mehmet Günsur cok tatli ve cok yakisikli yaaaaaaa....

ALEV87
23-09-06, 01:24
şu anda yaprak dökümünde oynamak isterdim aileye yakın bir rol olabilirdi

kişi olarak çok var ya özcan deniz,türkan şoray, haluk bilginer, uğur yücel,erol günaydın, menderes samancılar çok var hepsini yazamadım :)

esma-selim005
23-09-06, 10:25
sizin konuşmalarınızı okudumda arkakaş ikooo sana yazısında belirtmiş bidaha sana cvp yazmıcaktım demiş ama sen beni aşalamışsın bnde kimin aşşalanması grktiğini göstermek için yeniden cvp yazıorum demişsen ise bunu dikkatli okumamışsın heraldeee hani bana bidaha cvp yazmıcaktın die bi soru sormuşsun ve aklın sıra ağzına lafı tıkmışsınnn ama bu sorduğun sorunun cvp ı arkdaşın yazınsında yazıoo ztn adam gibi okumuosunki anlayasın aslında beni ilgilendirmez ama ben onu savunuyorum aynı düşüncelere bende sahibimmmmmm çok doru demişşş

ben herşeyi dikkatli okuyorum asıl o dikkatli okumadığı için hala aynı düşüncesini savunmaya devam ediyo. bi kere bu olay onla benim aramdaydı ama sen maydonoz gibi atladın ortaya neyse artık sizinle uğraşamam nasıl düşünüyosanız öyle düşünün ama bilinki bu sitenin asi yıllar sitesi olduğunu düşünen sadece ikinizsiniz. öyle saçma bi dizi için bu kadar kapsamlı bi site açılmaz. hem 2-3 yıl önce öyle bi dizi yoktu yazın çıktı bu site kaç yıldır var. adı üstünde dizifilm.com asiyillar.com filan değil.... doğruyu bilinde konuşun.

ilkoo
23-09-06, 10:35
sen ikimiz le baş edicenimi sanıosun senin yerinde olsaydım sesimi keser otururdum yoksa aksi taktirdeee form önünde rezil olursunnn hem bu düşünceyi sadece bizim savunduuumuzu nerden biliosunnn eminimki bu yazımdan sonra herkez bana hak vericekkkk

GENÇ FENERLİİİİ
23-09-06, 10:49
yabancı damat dizisinde ozgur cevikle basrolu paylasmayı kesinlikle isterdimmm...yani bi teklif etseler hic reddetmem hemmencicik kabul ederim:D:D

esma-selim005
23-09-06, 11:07
sen ikimiz le baş edicenimi sanıosun senin yerinde olsaydım sesimi keser otururdum yoksa aksi taktirdeee form önünde rezil olursunnn hem bu düşünceyi sadece bizim savunduuumuzu nerden biliosunnn eminimki bu yazımdan sonra herkez bana hak vericekkkk

kimin hak verip vermiyeceğini görürüz.

ilkoo
23-09-06, 14:47
kimin hak verip vermiyeceğini görürüz.taam bazı konularda haklı olabilirsin ama bu senin tamamen haklı olacağın anlamına gelmez bu arada evt bu site asi yıllar için kurulmadı ama bi ara asi yıllar için meşkuldü ve asi yıllar konusu bitmeden yeni bi konuya girilmesi benim sinirimi bozdu ve o anki sinirimle bu sitenin asi yıllar için kurulduunu yazdım sonradan yanlış yaptıımı anladım ama soooradan sen bunu bana ancak bi hayvana anlatma şekliyle anlatmaya çalıştın bnde sinirlendim ve devam ettim eminim sonic kullanıcısıda bana bu konuda hak verdi eğer zamanında adam gibi anlatsaydın işler bu düzeye çıkmazdı bu arada sen ancak beni küçük düşürmek isteyebilirsin ama asla küçük düşüremezsin........

esma-selim005
23-09-06, 18:28
taam bazı konularda haklı olabilirsin ama bu senin tamamen haklı olacağın anlamına gelmez bu arada evt bu site asi yıllar için kurulmadı ama bi ara asi yıllar için meşkuldü ve asi yıllar konusu bitmeden yeni bi konuya girilmesi benim sinirimi bozdu ve o anki sinirimle bu sitenin asi yıllar için kurulduunu yazdım sonradan yanlış yaptıımı anladım ama soooradan sen bunu bana ancak bi hayvana anlatma şekliyle anlatmaya çalıştın bnde sinirlendim ve devam ettim eminim sonic kullanıcısıda bana bu konuda hak verdi eğer zamanında adam gibi anlatsaydın işler bu düzeye çıkmazdı bu arada sen ancak beni küçük düşürmek isteyebilirsin ama asla küçük düşüremezsin........

ya sen bunu baştan söyleseydin bende sana cvp vermezdim öyle bi yazdınki sanki site tamamen asi yıllar için kurulmuş hissi verdin ayrıcada ben karşımdakinin insan olduğunun bilincindeydim ama sen öyle değildin bi daha attığın msjları bilinçli olarak oku ve yazmadan öncede nasıl anlaşılacağını düşün. yoksa burda polemik yaratmazdık eğer sen bunları önceden yazsaydın. dediğim gibi lütfen yazdıklarını oku.... en başından itibaren.

ilkoo
23-09-06, 18:51
ya sen bunu baştan söyleseydin bende sana cvp vermezdim öyle bi yazdınki sanki site tamamen asi yıllar için kurulmuş hissi verdin ayrıcada ben karşımdakinin insan olduğunun bilincindeydim ama sen öyle değildin bi daha attığın msjları bilinçli olarak oku ve yazmadan öncede nasıl anlaşılacağını düşün. yoksa burda polemik yaratmazdık eğer sen bunları önceden yazsaydın. dediğim gibi lütfen yazdıklarını oku.... en başından itibaren.ya taam yaa ben ne yazdııımı gayet ii bilen ve ona göre cvp yazan bi insanım bn daha fazla polemiğe girmek istemiorum kimseyi incitmek veya kırmak gibi bi amacım yok sadece biras sert davranmışım o kadar sooradan zaten ben bunu anladımm ve ben bunu kabullendim zaten

ugur1990
23-09-06, 21:41
özgü namal la kurtlar vadisinde polat ın yerinde olmak isterdim

esma-selim005
24-09-06, 11:51
ya taam yaa ben ne yazdııımı gayet ii bilen ve ona göre cvp yazan bi insanım bn daha fazla polemiğe girmek istemiorum kimseyi incitmek veya kırmak gibi bi amacım yok sadece biras sert davranmışım o kadar sooradan zaten ben bunu anladımm ve ben bunu kabullendim zaten

iyi bende aramızda sorun kalmadığına sevindim keşke bunları en baştan söyleseydinde bu polemiğe gerek kalmasaydı neyse olan oldu ve bitti.

ilkoo
24-09-06, 14:20
iyi bende aramızda sorun kalmadığına sevindim keşke bunları en baştan söyleseydinde bu polemiğe gerek kalmasaydı neyse olan oldu ve bitti.bencede artık aramızda bişi olmadıına sewindim

bugs_buny
24-09-06, 14:21
keremcemle aşk oyununda oynamak isterdim...

cannsu
24-09-06, 16:14
ben keremcem,yasemin ergene,merve boluğur,çağkan çulha hepsiyle başrolde oynamak isterdim

gül_mavi
24-09-06, 16:18
Hırsız polisteki tüm ekiple oynamak isterdim.............:img-pilot

ömer&ceren
24-09-06, 16:35
ben bi gençlik dizisinde oynamak isterdim acemi cadı ekibiyle

hırsızpolis
24-09-06, 21:14
Hırsız Polis ekibi içinde yer almak isterdim. Bundan sonrası için de Timuçin veya Özlem farketmez (ikisininde oyunculuğunu çok beğeniyorum) ikisiylede yeni bir projede buluşmak isterdim. Tabi oyunculuk adına bir kabiliyetim olsaydı

sbs_23
25-09-06, 17:50
sanem çelik olsunda nasıl olursa olsun...

aşk_oyunu
25-09-06, 22:42
bir aşk dizisinde çağkanın aşık olduğu kızzzz.....
yada keremcemle aşk

havinim_baranım
26-09-06, 18:58
Valla Ben özcan Denizle Ve Naz Elmasla Haziran Gecesinde Oynamak Isterdim..

tuana:)
27-09-06, 00:29
Valla Ben özcan Denizle Ve Naz Elmasla Haziran Gecesinde Oynamak Isterdim..
+100000 katılıyorum bende..

bir de mehmet günsür ile başrol oynamak isterdim

gizem_89
27-09-06, 11:04
HIRSIZ POLiSTE MAVi GÖZYASI ÇETESiNDE DENiZ ROLÜNÜ OYNAMAK isterdimmmmmm

gzd_gzd
27-09-06, 12:29
HIRSIZ POLiSTE MAVi GÖZYASI ÇETESiNDE DENiZ ROLÜNÜ OYNAMAK isterdimmmmmm
gizemcm ben de aynenn ,gözyaşı çetesinde denz rolünü yetkn dikincilerle oynamak isterdm:):)

rap_alltime
27-09-06, 13:21
valla iki ailede oğuz la başrolu paylaşmak istemezdim..ama orda olmayı aşırıııı isterdm....:happy0064 :happy0064 :)

d.cansel
27-09-06, 20:58
herhangi bir dizi veya sinemada(Keşke kırık kanatlar olsaydı)Cansel elçin ile oynamak isterdim muhteşem bir oyuncu,valla onun ayak işlerine bakan bir adamı bile oynarım yeterki onunla karşılıklı bir sahnemiz olsun zaten onun yüzünden alanım olmamasına rağmen eğer kazanırsam öss tercihlerime sinema tv bölümünü yazacağım

posh
28-09-06, 21:55
tabiki cansel elçinle oynamak isterdim fransada birçok filmde oynamış ve rolünü çok etkiliyici yapan bir insan yakında sinema filmindede görücez onu beğenmeyenlerin sanırım ağzı açık kalıcak!!..onunla aynı sette olmak büyük bir şans bence!!onun hakkında öğrenk istediklerinizi resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz!!muhteşem bir oyuncu!!

tülinnn
28-09-06, 21:57
kesınlıkleeeeee we kesınlıkleeeeeeeee GÜMÜŞ WE MEHMET İKİLİSİYLE OYNAMAK isterdimmmmm

tılsım_tera
28-09-06, 22:02
denizler imparatorunda song il kook (yeum yang ) la :=)

qknkopat
28-09-06, 23:55
sevda çiçeğinde rol alıp gökhan özenle oynamak vardı..imkansız aşk ekibiyle çalışmayıda çok isterdim..

ilkoo
29-09-06, 09:45
tabiki cansel elçinle oynamak isterdim fransada birçok filmde oynamış ve rolünü çok etkiliyici yapan bir insan yakında sinema filmindede görücez onu beğenmeyenlerin sanırım ağzı açık kalıcak!!..onunla aynı sette olmak büyük bir şans bence!!onun hakkında öğrenk istediklerinizi resmi web sitesinden öğrenebilirsiniz!!muhteşem bir oyuncu!!aa gerçektenmi peki sn bunu nerden öörendin

fundapehlivan
29-09-06, 12:00
Ben aşk ama aynı zamanda konusu sadece aşka dayanmayan mesela aynı zamanda heyecanında olduğu bir dizi de oynamak isterdim. Mehmet ali nuroğlu ile

serhattutumluer
30-09-06, 18:02
ya tabikide bn serhat tutumluerle basrolu paylaşmak isterdim hatta başrolleri paylasmaz direk ona verridim bn onun için olurum

SENİ GORMEDEN OLURSEM.....

senny
30-09-06, 18:32
eski dizilerden asmalı konak ta baharın rolünde olmak isterdim.ama şu sıralar gülpare dizisinde emre altuğun sevdiği kızı oynamayı çok isterim valla

mili_gkhnözen1905
01-10-06, 00:22
ben tabiki Gökhan özenle oynamak isterdim..
Gülben Ergenlede oynamak cok isterdim....

^^dark_angel^^
01-10-06, 14:03
Cansel elçin ve serkan şenalp ile başrolde aşk ve macera filminde oynamak isterdim

S.Black
02-10-06, 03:28
gözyaşı çetesi dizisine cevahirle {yetkin dikinciler] oynamak isterdim

Cukurova Masalı
03-10-06, 23:23
Beyaz Gelincik dizisinde erkan petekkaya ile oynamak isterdim.Cerenin yerinde olmak için neler vermezdim.....

alexgirls
05-10-06, 19:45
arkadaSLAR ONU BIRAKINDA ASİ YILLAR YAYINLANACAKMI SACMALAMAYIN AYRICA:dito :dito

alexgirls
05-10-06, 19:51
Allahin Belasi Kanalde Ben Sizin Ananizi Allah Allah Insani Kütü Konusturuyolar Su Ramazab Ayinda Siz Ancak Hayvan Dilinden Anlarsiniz Defolun Gidin Aptallar Asiiiiiiiiii Yillllllllarrrrrrrrr Geri Istiyorum Sizin Kanalinizinda Allah Belasini Versin Sizinde Aptal Kanal Ddd

*izmir*
05-10-06, 19:54
ben george cloney le aksiyonlu bir filmde oyunamak çokkkk isterimmmm:img-grin2

*izmir*
05-10-06, 19:56
Allahin Belasi Kanalde Ben Sizin Ananizi Allah Allah Insani Kütü Konusturuyolar Su Ramazab Ayinda Siz Ancak Hayvan Dilinden Anlarsiniz Defolun Gidin Aptallar Asiiiiiiiiii Yillllllllarrrrrrrrr Geri Istiyorum Sizin Kanalinizinda Allah Belasini Versin Sizinde Aptal Kanal Ddd

arkadaşım bu sitede böyle sözler yakışmıyo....ayrıca asi yılları yayınlamayan kanald bu durumla dizifilmin ne alakası varr.lütfen...eğer çook kızdıysan kanal d ye e mail atabilrdin:icon_evil

g_ize_m
07-10-06, 03:49
ben romntık bi dizde orlando bloom ile sewgili olmk işterdim:img-grin2

She7a
07-10-06, 05:02
Yetkin Dikinciler ile sanırım gozyası cetesinde Deniz'in rolunde olurdum ehe.:dito

nazlikiz
07-10-06, 05:09
ben mehmeh akif alakurt la silanin yerinde olma isterdim

tusuelif
07-10-06, 09:59
ben yalancı yarim dizisinde merve sevinin yerinde olmak isterimmmmmm

SusKuN_VeLed
07-10-06, 11:52
Acı Hayat Dizisinde KenanLa Beraber oynamak isterdim...

kırık_kanat431
07-10-06, 15:44
ben kırık kanatlarda oynamak isterdim veya yeni bir dizi
kadro
-Özge Özbek
-Begüm Birgören
-Türkü Hazer
-Lale Mansur
-Şerif Sezer
-Selda Alkor
-M.Ali Nuroğlu
-Cansel Elçin
-Fikret Kuşkan
-Berk Hakman
-Saygın Soysal
yönetmen:Çağan Irmak
nasıl kadro?

edosh_06
07-10-06, 19:04
ben lise çağını anlatan bir dizide acemi cadının selimi;doğaç yıldız,merve boluoğur(?),selenanın ozanı,özgür çevik,nil karaibrahimgil ve yağmur atacanla oynamak isterdim

gorkipark
10-10-06, 01:15
ben sılada boran ağayla oynamak isterdim sılanın yerinde olmak :)

bengusu_melisa
10-10-06, 09:55
ıhlamurlar altında bülent inalla oynamak isterdim filiz rolüyle...

mini
11-10-06, 14:07
Eğer hayal korucaksan bari büyük olsun. Brad Pitt ile bir romantik komedide oynamak isterdim.:love05:

yigo
11-10-06, 15:07
arkadaşlar ben bi aşk dizisnde ece çeşmioğluyla oynmak isterdimm ece hayatımın tek anlamı ne olur ece msn adrsini bana gönderin yigit.balci@hotmail.com

andreasfbi
11-10-06, 20:32
romantik komedi bir dizide çağkanla oynamak isterdim mesela
...

tiyatrocu.kiz
13-10-06, 04:04
ben sanem çelik ve halit ergençle konusu her ne olursa olsun herşeyi oynamak isterdim... valla yeterki onlarla bi sahne paylaşabileyim karamelek karakterinde bile hiç utanmadan oynarım :)

Cenkolik
14-10-06, 07:53
bn komik bi dizide cenk gürpınarla oynamak isterdim sevgili rolünde

kero_cem
14-10-06, 09:17
ben bir aşk dizisnde oynamak ve keremcem ile başrolü paylaşmak isterdim:img-grin2

RIZA_BABA
14-10-06, 10:55
arka sokaklar dizisinde zafer ergin ve uğur pektaş ile oynamak isterdim

yeliz
14-10-06, 11:55
Ben Sevda Ciceginde oynamak isterdim...
Yasemin ve Gökhanin yaninda :-)

taybong
14-10-06, 13:25
ben denizler imparatorunda janghwa,yeum,çangbogu üçlüsüyle oynamak isterdim..tabi madam yami de olcak o olmazsa olmaz:):)

FBuse
14-10-06, 15:33
hmm Kesinlikle Nejat Isler yada Mehmet Günsür ile ASK Dizisinde oynamak isterdim, yada Cansel Elcin veya M.Ali Nuroglu ile KK da oynamak isterdim =)

ceren durul
14-10-06, 23:21
ben sila dizisinde mehmet le beraber oynamak isterdim

denizli_güzeli
15-10-06, 10:45
ben de gümüs dizizinde mehmetdimle beraber oynamak isterdim uyumlu bi cift olurduk haaa:img-grin2

merry..,,!!
15-10-06, 11:41
Kivanc tatlitug ile romantik ama heyecanli bir dizide oynamak isterdiim ..

black_girl
15-10-06, 17:01
haluk bilginerle sitcom tarzı bişide rol almak isterdim:img-grin2
özge özberk,mehmet ali nuroğlu,sanem çelik,halit ergenç yada mehmet aslantuğla drama tarzında bişide rol almak isterdim:img-grin2

ilkoo
15-10-06, 22:00
ya bence en güseli bi korku filminde baş rolde oynamak...çok zevkli bence!!!!!!!

ilkoo
15-10-06, 22:03
ben de gümüs dizizinde mehmetdimle beraber oynamak isterdim uyumlu bi cift olurduk haaa:img-grin2 hehe umarım bi gün bi dizide onun sewgilisi olmasada çocuğu veya kardeşi rolünde olursunnnn:img-grin2 :img-grin2

gizem_89
15-10-06, 22:54
GÖZYASI ÇETESi EKibiylee her dizide her rolü oynardmmmmmmmmmmm bennnnnnnn

S.Black
15-10-06, 23:04
gözyaşi çetesindeki tüm Oyuncularla Oynamak Isterdim Ama özellikle yetkin Dikincilerle
Bir Insan Bu Kadar Mi Güzel Oynar Ve Bu Kadar Mi Güzel Bakar

HaLuK PİYESss
15-10-06, 23:06
deniz uğurla oynamak isterdim

aksiyon tarzı bi dizide daha çok polisiye

gizem_89
15-10-06, 23:20
gözyaşi çetesindeki tüm Oyuncularla Oynamak Isterdim Ama özellikle yetkin Dikincilerle

gerçekten yaaaa bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alisa
15-10-06, 23:35
GÖZYASI ÇETESi EKibiylee her dizide her rolü oynardmmmmmmmmmmm bennnnnnnn

BENDE,BENDE, BENDE yeterki GÖZYASI CETESI olsun.

-özgü_namal-
16-10-06, 00:10

evet bende gözyası cetesi ekibiyle özellikle yetkin dikinciler ve ebru özkanla oynamak isterdim........:img-grin2

Bello_ragaza
16-10-06, 14:46
Tuba Büyüküstün veya Keremcem'le oynamayı çok isterdim.
Ekip olarak ya Ihlamurlar Altında yada Aşk Oyunu ekibi tabiki de

gulumse&cevahir
17-10-06, 22:53
gözyaşı çetesinde yetkin dikincilerle, acemi cadı da selimlee..:img-grin2

HG_GUMUS
17-10-06, 23:35
ben haziran gecesinde ya da gümüş te oynamak isterdim "naz elmas songül öden özcan deniz kıvanç tatlıtuğ":)

balım_89
18-10-06, 13:52
ben haziran gecesinde oynamak isterdim.Bide MİNE TUGAY la GÜLPARE de. birde BÜLENT İNAL ile oynamak çooooooooook isterdim...;)

alisa
18-10-06, 20:46
GÖZYASI CETESI :img-nyam: :img-nyam:

ebrugolcuk
19-10-06, 20:08
Bir dramada Hülya Darcan'la oynamak isterdim. O'na yakın olabileceğim göz göze gelebileceğimiz her karakteri oynardım.Belki kızı, belki öğrencisi... Hülya Darcan derken bile nedensiz sevinçleri yaşıyor yüreğim. Onun oynadığı her karakterin anneliği o kadar iyi geçiyor ki bizlere...O hem çok iyi bir oyuncu hem de çok iyi bir anne... Onun için kızını oynamayı çok isterdim.

merve_14_merve
21-10-06, 11:53
gülben ergennle bır rol oynamak ısterdım

ilkoo
21-10-06, 16:11
ya warya benimde ilk tercihim bi korku filminde Daniel Radcliffe ile oynamak isterdim ikinci tercih olaraksa acemi cadıdaki cenk ile bi dizide oynamak isterdim NOT:fakat acemi cadıdaki cenk veya Daniel Radcliffe filmde veya dizide sewgilim olucakkkkk :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

SÜRMELI
22-10-06, 05:35
Meltem Cumbul, Basak Köklükayayla ve Kenan Imirzaliogluyla 3üylede oynamayi çok isterim.. Nasil bir film oldugu önemli degil valla.. En çok onlarla ama oynamak istedigim daha çok kisi var.. Mesela Begüm Birgören, Mehmet Ali Nuroglu, Ozan Güven

shiny
22-10-06, 19:50
keremcemle bi romantik komedide
ozan güvenlede bi sürükleyici aşk hikayesinde
gökhan özenlede bi romantik komedi de

oynamak iserdimmm

nilsude
23-10-06, 12:44
Timuçin Esenle Oynamak Isterdim.mesela Onun Mavisi Olsam Hiçte Fena Olmazdi..

yagmur94
23-10-06, 12:52
Özgür Çevikle, Nehir Erdoğanla Bide Saruhan Hünelle bi dizide oynamak isterdim.

adanali esmer
23-10-06, 17:51
demet akbag ile , yilmaz erdogan la paylasmak isterdim dizi degilde tiyatro olsaydi konusu tipki bir demet tiyatro gibi olmasini isterdim . ama o da biraz dizi gibi oldugu icin galiba yerine oturuyor.

>JAİME_FUNDA<
04-11-06, 22:06
komediyi de aşkı da içinde barındıran bir dizi de tbiiki aşk biraz daha ağır basacak jaime ile oynamak isterdim

KAROLİN
06-11-06, 12:19
ben tolga savacı lale mansur ve meltem cumbul la aşk filmi yada tarihi bir projede oynamak isterdim...

TubaBülent
06-11-06, 12:23
be kesinlikle Tuba Büyüküstün ve Bülent Inalla basrolde oynamak isterim bir ask dizisinde

sino1903
06-11-06, 13:58
Ben nejat işler ile vurdulu kırdılı polisiye bir dizi ,döwüşcü bayanı oynamak isteridm.düşmanımın oğluna(nejat işler)aşık olmak kaydı ile.:)

Sena_Dulce
09-11-06, 21:42
bende hollywood'da;JoHnNy DEpPle komedi ya da fantastik macera konulu
bi dizide(film olsunn!) oynamak isterdimmmmmmmmm.....(??)
...................JOhnnY DEpP...............

flakesnow
10-11-06, 23:32
Ben Serhat tutumluer'in oynadığı herhangibir dizide onunla başrol oynamak isterdim.Sahra, Esir Kalpler ama en çok da Erkekler Ağlamaz dizisinde Zeynep'i oynamak isterdim(özellikle 8. bölüm çok çok çook harikaydı)

efran...
11-11-06, 20:13
bir aşk filminde fikret kuşkanla oynamak isterdim harika bişi o yaaaaaaaa:img-nyam:

CANSEL_Tugce
12-11-06, 00:02
Bir aşk dizisinde Canselimle başrol oynamak isterdimm.hemde çokk

pelin-ce
12-11-06, 15:35
Arkadaş sevgisi ve dostluğun anlatıldığı bir dizide Arzum Onan'la başrolü paylaşmak isterdim.:img-grin2

Nhelenia
17-11-06, 10:54
Herhangi bir Keanu Reeves filminde Keanu Reevesle başrol oynamak isterdim :love05:

Dizilerdense Avrupa Yakası Burhan Altıntop :img-haha:

tılsım16
17-11-06, 14:04
mehmet aslantug , necati sasmaz , barış akarsu veeee cansel elçinle bırlıkte oynamak ısterdım:img-grin2 :img-grin2 :love05:

dilara-1905
17-11-06, 21:38
komedi dizisinde sarp apak ile......
aşkk dizisinde murat yıldırım ile.....
dostluk aile dizisnde öner erkan ve özgü namal ile....
dizinin türü fark etmezzzz(mafya olmasın yeterrr!!!) burçin terzioğlu ile.......

GÜLÇEM
17-11-06, 21:40
tabikide önceee mehmet aslantuğ sonradaaa hmm ahu türkpençe , arzum onan , tardu flordun , cansel elçin .....

minky
18-11-06, 10:27
BEN NEJAT İŞLER VEYA SERHAT TUTUMLUERLE BERABER OYNAMAK İSTERDİM İKİSİDE HARİKA ONLARI ÇOK SEVİYORUM:img-kiss:

sana kesinlikle katılıorum ben de nejat işlerle veya serhat tutumluerle oynamak ısterdım ama serhatım bır tane beaaaaaaaaaaaaa

acemi_cadı_
19-11-06, 22:39
komik bi dizide mehmet aslan la oynamak isterdim çok karizmatik birisi:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-tomat

yagmur94
19-11-06, 22:48
Saruhan Hünel ve Nehir Erdoğanla bi dizide oynamak isterdim.

mini
20-11-06, 17:41
Hayal gücümü biraz daha geniş tutmak istiyorum. Son zamanlarda tutkunu olduğum Battlestar Galactica dizisinde çok hoş görünen bir Saylon luyu oynamak isterdim...:)

adilcan
20-11-06, 18:20
herhangi bir dizide gamze özçelik ile karşıklıklı oynamak isterim...hemde çooooookkkk

yılmaz_filiz
21-11-06, 10:24
ben tutkulu bir aşk dizisinde asmalı konak gibi bir dizi mesela halit ergenç ve bülent inalla oynamak isterdim.ikiside beni sevicek ama ben bülent inalı seviyo olucam.ama hayat koşulları beni halit ergençle evlendirmeye zorlucak (uçtum galiba ....)

cosmic_c
21-11-06, 22:49
bir aşk dizisinde mehmet günsür ile oynamak isterdim...

anil16
23-11-06, 04:37
bir sitcomda nurgul yesilcayla-gokhan ozenle.

ve romantic dizisinde yasemin hadiventle-yasemin ergene.

gemini7
24-11-06, 19:49
Asmalı konak gibi bir dizide seymen (özcan deniz) gibi biriyle evli olmak isterdim en çokta asmalı konakta baharın yerinde oynamak isterdim:img-in_lo :icon_whis

kartopu
26-11-06, 23:45
Ahu Türkpençe ile oynamak isterdim :img-yes:

tuliplale
27-11-06, 01:06
Bir aşk dizisinde uçarı bi genç - Ozan Güven ve harbi bi delikanli- Bülent İnal -arasında kalan bi kızı oynamak isterdim. Allahım düşüncesi bile çok güzel! :img-in_lo

merve_buse16
27-11-06, 17:09
bir aşk dizisinde doğaç yıldız ya da gökhan özenle oynamak isterdim:img-in_lo

mollaslan
27-11-06, 23:51
Bir drama dizisinde, herhangi bi ünlü oyuncu olabilir, oynamak isterdim.

Güneş-07
28-11-06, 00:04
Ben Tutkulu Bir Aşk Ve Dönem Dizilerinde Oynamak Isterdim
Keremcemle,özgür çevikle,serhat Tutumluer,nejat Işler Biriyle Sevgili Olmak Isterdim
Yada Arkadaş....

Eylul_88
29-11-06, 17:47
:img-wink: Eski zamani bir film'de oynamak isterdim misal kirik kanatlar ve hatirla sevgili gibi.

Kiminle oynamak cok onemli degil, sadece yetenekli olsun ve iyi oynasin, son zamanlarda herkez film cekiyorda....:good: :good:

bugs_buny
01-12-06, 13:14
aşk oyunu gibi bir filmde keremcemle,gürgen öz le yada gökhan özenle oynamak isterdim.:img-blush ama en çokta keremcemle tabikii:img-blush

kırık_kanat431
01-12-06, 18:44
bende ÇETİN TEKİNDOR'la bi tiyatro veya bi sinema filminde oynamayı çok isterim

tatli_kizim
05-12-06, 22:00
Ask:Cansel Elcin,Halit Ergenc,Okan Yalabik,Kivanc Tatlitug (Sanem Celik:img-in_lo )
Drama:Nehir Erdogan ve Necati Sasmaz (Sanem Celik :img-in_lo )
Polisiye:Timucin Esen ve Sanem Celik ;)

carmen_6891
06-12-06, 18:47
Tolga Evren,Mustafa Uğurlu ,Berk Hakman

stm
06-12-06, 20:43
keremcem,gürgen öz,cansel elçin,halit ergenç ve bergüzar gökçe korel

ardatugay
06-12-06, 23:35
sanem çelikle birbirini seven fakat kavuşamıyan 2 sevgiliyi oynamak isterdim

SBL_61
07-12-06, 01:00
Bir drama'da kesinlikle Bergüzar Korel'le ve Bülent Inal yada Halit Ergenc'le oynamak isterdim.

Bir Komedi'de Peker Acikalin,Hasibe Eren ve Binnur Kaya'yla oynamak isterdim.

-cemalim-
07-12-06, 17:57
Cansel elçin ile Hatırla sevgili yada Kırık kanatlar gibi bir dizide yada imkansız aşk konulu bir dizide

snymavii
11-12-06, 12:22
Kesinlikle sıla'da cansu dere'nin yerinde olmak ve M.A.A ile oynamak isterdim.

nihan86
11-12-06, 14:10
Ben bir dramda Fikret Kuşkan'la oynamak isterdim.Birbirine kavuşamayan uzaktan seven iki sevgiliyi mesela..

simge_denizzz
12-12-06, 17:13
ben Yetkin Dikinciler'le oynamak isterdim. O olduktan sonra hangi rol olursa olsun, önemli değil. Bunun dışında Ebru Özkan, Gülse Birsel, Sarp Apak ve Şenay Gürler'le oynamak isterdim....
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

ezgo
13-12-06, 16:10
herhangi bi içerikli dizide çetin tekindor un çokkk ama çooookkkkk sevdiği tek kız çocuğunu oynamak isterdim ya da nejat işlerle bi sitcom da oynamak isteyebilirdim yani....

burcu_yağmur
14-12-06, 13:35
duygusal bir dizide kenan imirzalıoğlu yada haluk piyes

^Karam^
14-12-06, 19:25
Kadin severse de hülya avsarin yerinde olmak hüsnü senlendiriciyle oynamak isterdimmm hemde cooooooooook:img-in_lo

ezgiyar
15-12-06, 00:03
Kesinlikle SARUHAN HÜNEL' le oynamak isterdim. Ezo'ya sarıldığı sahnelerde eriyip bitiyorum ekran karşısında yaaa !!! Birde Halit ERGENÇ'le çok güçlü bir oyuncu , her rolün hakkını fazlasıyla veriyoor.

**Tugce**
15-12-06, 21:34
valla ben ençok engin günaydın ile bir sit_comda
Siyasi konu içeren bir dizide-erdal beşikçioğlu ile
Aşk dizisinde sinan tuzcu ile
oynamak isterdim...

stm
15-12-06, 22:02
gürgen öz ile komedide
cansel elçin le aşkta

hemşire
16-12-06, 10:09
bi romantik komedi dizisinde umut temizaş ve gürgen özle oynamak isterdim süpeeeeeeer olurdu

Ayıgba
16-12-06, 22:00
Fikrimi değiştirdim

Yine konusunun gençler
ve aileleri arasında geçen olayların
konu alındığı bi dizinin yakışıklısını
oynamak isterdim
(One Tree Hill - Lucas gibi:icon_whis )
Başrollerde Kristin Kreuk ve
Bethany Joy Lenz olsa tamamdır
başka bişi istemem:img-pilot

mrs mcCartney
16-12-06, 22:18
valla ismail hacıoğlunu çok isterdim beyaz gelincikte onunla oynamak isterdim.ztn kızlar olsa olsa sevgilisi oluo ben o kızların yerinde olmak çok isterdim bide yağmur atacanla oynamak isterdim sınav gibi.. yani çok şey istiorum kısacası..

gumus-mehmet
17-12-06, 00:36
Kivanc Tatlitug
Kenan Imirzalioglu
Yunus Gunce
Erkan Petekkaya
Emre Altug
Haluk Piyes

Aklima gelmiyo suan......!:img-in_lo

jasmins
17-12-06, 01:06
Şener Şen
İlker Aksum
Binnur Kaya
Uğur Yücel
Sumru Yavrucuk
Devin Özgür Çınar...

Bu yazdıklarımın biriyle ya da hepsiyle beraber ama mutlaka onlarla isterdim.

gümüşundmehmet
18-12-06, 00:30
tabikide keremcem ve gürgen öz ile oynamak isterdimmm:happy0064 :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:

legends_of
22-12-06, 13:11
Doğulu kadınların yaşadığı acıları anlatan bir dizide
Kenan İmirzalıoğlu veya
Mehmet akif alakurt ile birlikte oynamak isterdim
(ikisini de çooooook seviyorum):happy0064 :good: :img-yes:
kşke mümkün olsaydı:sad53:

stm
22-12-06, 13:50
keremcem ile aşk konulu bir dizide
gürgen öz ile komedide

esmer_şeker
22-12-06, 14:40
ben sıla dizisinde mehmet akif alakurtla beraber oynamak çoks isterdim!!!

gizemlover
23-12-06, 00:06
ben selena dizisinde Gizem Güvenin abisi olmak isterdim ya da asi yakışıklı delikanlı sevgilisi de uyar

yeter ki onla bi rol oynayayım

asi_yillar
23-12-06, 00:35
asi yıllarda dulce maria(robertanın) en iyi arkadaşı olmak isterdim onun gibi çatlak :D:D nerdee o günlerr tabii :D :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

sisella86
23-12-06, 22:18
Avrupa Yakası gerçek hayatım olsun isterdim,orda herhangi birinin yerinde değil, hepsi ben olmak isterdim. Hayatları çok eğlenceli:) SARP APAK da sevgilim olsun isterdim tabi... Ama rol olmasın, gerçek olsun. Sadece oyunda sevgilim olursa çok daha fazla aşık olurdum...:)

ugur1990
23-12-06, 23:32
aşk oyunu gibi bi dizide ben sarp ı oynuyim yasemin ergene le oynamak isterdim

nisann
24-12-06, 16:06
gülpare dizisinde gülbaharı oynamayı isterdim :P

Ms_Uniquee
24-12-06, 17:23
Ask dizisi ya da korku-ask karisimi bisi

we CHAD MİCHAEL MURRAY'ylaaa

merve_buse16
24-12-06, 18:03
sevda çiçeği yada iki ailede oyanamak isterdim gökhan özen ya da doğaçla

ggiizzeemm
24-12-06, 19:59
romantik komedi bi filmde romantik prensim keremcemleeee:)

gizem_89
24-12-06, 20:56
HIRSIZ POLİSTEKİ GÖZYAŞI ÇETESİNDEKİ her oyuncuyla oynayabilirdim

EsTe CoRaZon
24-12-06, 22:24
"asi yıllar" tarzında bi dizide chris(diego) ile başrol oynamak isterdimmmmmmmm:):img-wink:

pelin-ce
25-12-06, 11:59
Herhangi bir dizide Zuhal olcay ile birlikte başrol oynamak isterdim...:img-yes:

che_them
25-12-06, 18:56
Mehmet Ali Nuroğlu ya da Serhat Tutumluerle romantik-dram türünde.

bigshark
26-12-06, 02:36
avrupa yakası gibi bir komedide oynamak isterdim ve kesinlikle zuhal olcay ile oynamak isterdim.

melekoloji
28-12-06, 00:30
Ben Silayi oynamak isterdim.

_hasibe_
29-12-06, 22:17
Avrupa Yakası Gibi Bir dizde Peker AçıkaLınLa...
Beni Beğenmiyormusun :D

!!!cakkkıdı!!!
29-12-06, 22:21
doktorlar dizisinde yasemin ergeneyle paylaşmak isterdim ...

emirdag_güzeli
29-12-06, 23:39
Gumusu oynamak isterdim....

güney-yase
30-12-06, 17:01
yalanci yarimde barış akarsu(tarık)la oynamak isterdim

fbli girl
31-12-06, 21:03
Ben Kirik Kanatlar Gibi Bir Aşk Dizisinde Oyunculuğu Tartişilmaz Olan Mehmet Ali Nuroğluyla Oynamak Isterdim

BLaCK-WoLF
02-01-07, 22:54
istihbahratçı dizisinde kenan imirzalıoğluyla iki dostu ve naz elmasın da aşkımı

lindsay
02-01-07, 23:20
çemberimde gül oya gibi bi dönem dizisinde özge özberk mehmet ali nuroğlu veee cansel elçin le oynamak isterdim:):)

carmen_6891
02-01-07, 23:23
mustafa uğurlu ve tolga evren

Darille
02-01-07, 23:27
Sila da oynamak isterdim .
Cansel Elcinle oynamak isterdim .

acemicadıdelisi
02-01-07, 23:46
herhangi bi dizide çağkan çulha ile başrol oynamak isterdim:img-in_lo

tuğba_keremcem
03-01-07, 14:50
aşk oyunu gibi bir dizide keremcemle başrolde oynamak isterdim......

zeynepppppp
03-01-07, 19:57
:img-wink: :img-yes: karayip korsanlarında johnny depp'in sevgilisi olarak oynamak isterdim ya da bay bayan smith filminde brad pitt'in sevgilisi olarak oynamak isterdim ve son olarakta asi yıllar filminde chrisin sevgilisi olarak oynamak isterdim

blue_pink
03-01-07, 20:00
çağan ırmağın yönettiği bi filmde fikret kuşkanla başrolü paylaşmak isterdim

gökhanci kiz
04-01-07, 09:13
seevdacicegi dizisinde gökhan özenle ve yasemin hadiventle oynamak isterdim veya arka sokaklarda komser rolünde olmak isterdim cünkü polislik bence cok degerli bir meslek

briTugba
04-01-07, 12:27
ben bi komedi aşk filminde oynamak isterdim tabikide duncan ımla:img-in_lo :img-in_lo

HG_GUMUS
04-01-07, 14:47
ben naz elmas ile romantik,aşk dizisinde oynamak isterdimm nazın en iyi arkadaşı olmak
mesela haziran gecesinde özge özder in yeri

seröz
04-01-07, 15:00
herhangi bir dizide erkan petekkaya ile oyamayi cok isterdim. tabi boran agada olabilir :icon_whis :img-blush

fable
04-01-07, 15:21
oktay kaynarcayla bir macera veya komedi dizisinde opynamak isterdim

eSraaa-
04-01-07, 17:34
Mehmet akif alakurt veya Ismail haciogluyla , bir dizide basröl oynamak isterdim :img-yes:

t-o-r-t-u-r-a
04-01-07, 20:04
kanıt peşinde filmdeki ekipten biri olmak isterdim

dizicibonus
05-01-07, 13:26
erkekler ağlamaz gibi bir dizide serhat tutumluerle oynamak isterdim :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

emre&ezgi
05-01-07, 18:09
emre altuğ ve mine tugayla gülpare gibi bir dizide oynamak isterdim onlarla yeterki oynayayım aslında hangi dizide olursa olsun ama yeterki içinde aşk olsun

sweetly
06-01-07, 11:06
emre altuğ'un oynadığı herhangi bir dizide olabilir:) valla sadece reklamda yeter dizi olması şart değil,emre olsun yeter:happy0064

fable
11-01-07, 15:03
ya ben oktay kaynarcayla her dizide oynamak isterim onunla beraber olsunda hangi dizi olursa olsun. mecera komedi dram farketmez:)

drsek
11-01-07, 23:48
CANSEL ELÇİN ile oynamak isterdimm.türü farketmez ama dost olmasak iyi olurdu:img-wink:

emez2005
12-01-07, 00:17
CANSEL ELÇİN ile oynamak isterdimm.türü farketmez ama dost olmasak iyi olurdu:img-wink:

altına imzamı atıp, kendimide ekliyorum. Ama Mehmet Ali Nuroğlu da kabulüm :))

havin91
12-01-07, 15:57
Mehmet akif alakurtla her hangi bir dizide oynamak isterdim!!

KeReMcEmLoVeRiN
12-01-07, 16:20
Mehmet Akif Alakurt ve Keremcemle bir dizide oynamak isterdim:))
sweetly`nin dedigi gibi reklam olsa bile yeter yeterki onlarla beraber birsey yapim:happy0064

cano_barış
12-01-07, 19:37
barış akarsu ile herhangi bir dizide oynamak isterdim ama en cook yalancı yarimin bir oyuncusu olmayı c isterdim ordaki her oyuncu harika ...:img-yes:

BjkGirl
13-01-07, 22:50
Vallaha ben Mehmet Günsurla bi ask diziinde oynamak isterdim...yani meryemceyle yasadigi gibi bir Ask yasamak Isterdiim...

sakinn
14-01-07, 17:37
Yaaaa düşündüm de Orhan Ölmez şarkıcılıkta olduğu kadar oyunculukta da başarılı olur:)
yok yok o böyle daha iyi:)

**Tugce**
14-01-07, 20:17
şuanda maçolarda özlem tekinin yerine oynamak isterdim mesala.(o kadar yakışıklının arasında ah ahhh böyle kadare .....:img-wink: )

**Tugce**
14-01-07, 20:22
ya ben oktay kaynarcayla her dizide oynamak isterim onunla beraber olsunda hangi dizi olursa olsun. mecera komedi dram farketmez:)

katılıyorum arkadaşım bende oktay abi ile oynamak isterdim.hemde çok

J.D.
15-01-07, 15:32
özgü namal ile herhangi bir dizi olabilir :img-yes:

gamzeli&k
15-01-07, 21:00
CANSEL ELÇİNN VEEEEEEEEEEEEEEE MEHMET AKİF ALAKURTLA oynamak isterdimmm.........:happy0064 :happy0064

aşk dizisi kabulümdürr:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

nedim_bahar
16-01-07, 12:51
özge özberk&özgü namal&merve seviyle herhangi bi dizide

BuRCu & DoAcH
16-01-07, 18:14
Valla kdizi olarak hiç farketmez doğaçla birlikte her türlü dizide oynarım ama konusu aşk aşk olursa çok iyi olur tabi :)

pozitif
16-01-07, 19:31
Barış Akarsu ile çemberimde gül oya da oynamak isterdim.

ßuSe_næz
16-01-07, 20:58
naz eLmaS ve nehir erdoqanLa doqTorLarda oynamaq iSterdim

Kaizen
17-01-07, 11:02
iki deli aşığın hikayesini konu alan bir dizide Tülin Özen ile oynamayı çok isterim...

.:Havin_Baran:.
18-01-07, 21:39
naz elmas & mehmet günsurdan herhangi biri ile aşk dizisinde
ya başroldeki aşık saf kızı yada tam bi karakediyi oynamak isterdim

Luckdown
18-01-07, 22:50
Kenan İmirzalioğlu,Selçuk Yöntem ile birlikte rol almak isterdim..Aksiyon,siyasi,derin ilişkiler anlatan bi dizide..