Tüm Versiyonu Göster : Dolunay

pinkzone
07-06-05, 16:03
Kanayan yarayı sarmak istiyoruz

Pek çok tartışmaya neden olan 'Yolda' filminin başrol oyuncularından Yeşim Büber, bir yıl sonra ekranlara döndü. atv'de yaz sezonuna damgasını vuracak olan 'Dolunay' dizisinde sokak çocukları için çalışan 'Şükriye' rolündeki Büber, "Hayatın içinde, çok samimi bir dizi bu" diyor.

Son dönem televizyon dünyasının ve beyazperdenin parlayan genç yıldızlarından biri Yeşim Büber... Onu son olarak Yılmaz Güney'e göndermeler yapılan ve tartışmalar yaratan 'Yolda' filminde izledik. 'Kırık Ayna'dan sonra bir yıldır herhangi bir dizide oynamayan Büber, bu yaz sezonunda atv'de yayınlanacak olan 'Dolunay' isimli dizide 'Şükriye' karakteriyle çıkacak karşımıza. Yeni rolünden dolayı epey heyecanlı olduğunu söyleyen genç oyuncu, 'Dolunay'da sokak çocukları için yuva kurmaya çalışan bir genç kızı canlandıracak: "Bu diziyle dikkatleri toplumun kanayan yarası durumunda olan sokak çocuklarının üstüne çekerek, insanları başka türlü düşündürmeye çalışacağız..."

* Yaklaşık bir yıldır hiçbir televizyon dizisi projesinde görev almadınız değil mi? Evet biraz dinlenmek istiyordum. Bir de 'keyifli bir proje' beklentisindeydim. Bu arada Erden Kıral'ın çektiği 'Yolda' adlı sinema filminde oynadım. Geçen yıl iki dizi ve bir de tiyatro vardı. Samimi sakin bir iş bekliyordum.

* Bu projeye sizi çeken neydi? Bu projede olmamın sebebi, sokak çocuklarıyla ilgili olması. Farklı samimi, sıcak, adam öldürmeler, tecavüzlerin olmadığı bir iş. Gerçekten hayatın çok içinde. Dizide; aşk, sokak çocukları, aile ilişkileri anlatılıyor. Çok samimi bir dizi...

* Dizide çizdiğiniz karakter nasıl biri? 'Şükriye' son derece neşeli, ailesine ve sevdiklerine çok bağlı ama tek başına ayakta durmaya çalışan ve var olmaya çalışan bir karakter. Sokak çocukları için bir vakıf kurmaya çabalıyor. Bu düşünce üzerinden kendi de var olmaya çalışıyor.

* Şükriye sanki abilerinin baskısından biraz kurtulmaya çalışan bir karater gibi... Aslında bildiğimiz bir Türk ailesi. Öyle çok modern bir aile değil. İki tane abi ve bir yenge var. Onlar sürekli müdahale etmeye ve 'Şükriye'nin hayatını kurmaya çalışıyorlar. Ama 'Şükriye' de onlara rağmen kendi hayatını kurmaya çalışıyor. Yalnız şöyle de zannedilmesin; onlarla bu çatışma sevgisizlik anlamına gelmiyor. Birbirlerini çok seviyorlar.

* Dizinin çocuklara ne faydası olacak? Toplumun böyle bir problemi var. Bu çocuklar bizim aramızda ve onları bizden ayıramayız. Dışlamak hiç doğru bir şey değil. Ve tabii onları topluma kazandırmamız da lazım. Onlar toplumun düşmanı değil, sadece toplumun hasta çocukları olarak onları görmemiz lazım. Biz bu diziyle insanların dikkatini toplumun kanayan yarası durumunda olan sokak çocuklarının üstüne çekerek, insanları başka türlü düşündürmeye çalışacağız

* Dizide çocuk oyuncular var. Onların arasında sokak çocukları var mı? Tabii var. Hatta başrol diyebileceğimiz rollerden bir tanesinde bir sokak çocuğu oynuyor.

* 'Dolunay' diğer diziler arasından sıyrılabilecek mi? Ben böyle olacağına inanıyorum. İnanmasak başlamazdık zaten. İnsanların çok fazla kendilerinden bir şeyler bulacağı bir dizi bu. Bence insanlara sıcak gelecek ve herkesin hoşuna gidecek bir dizi. Zaten biz de elimizden geldiğince en iyi performansımızı sergilemeye çalışıyoruz.

http://sabah.com.tr/2005/06/01/gny/im/51B047E21A25B24CABF1C758b.jpg

pinkzone
07-06-05, 16:03
Kendimi oyuncuyum diye tanıtmayacağım

12 Haziran'da atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 'Dolunay' dizisinin başrol oyuncusu ünlü balet Tan Sağtürk, rolü için saçlarından giyimine kadar tüm imajını değiştirdi. Sağtürk, "Ben baletim kendime oyuncu demem" diyor.

Yaklaşık 30 yıldır bale ile uğraşan ve Türkiye'nin en başarılı baletlerinden biri olan Tan Sağtürk, 5 yıl önce rol aldığı 'İkinci Bahar' dizisinin ardından ilk kez bir dizi projesinde başrol oynuyor. Geçtiğimiz haftalarda 'Avrupa Yakası'nda da misafir oyuncu olarak rol alan Sağtürk, Yeşim Büber ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Dolunay'ın çok başarılı olacağını söylüyor. Sağtürk'ün tek sıkıntısı ise rolü için değiştirmek zorunda kaldığı saçları... Başarılı balet, yeni imajını ilk başta çok yadırgadığını, klasik işadamı görünümünü kendisine yakıştıramadığını söylüyor: "Aynada yeni imajıma bakınca yadırgadım tabii. Büyük bir projem var kafamda. Dans ve müziğin iç içe olduğu bir dizi düşünüyoruz. İki projede de aynı karakterle oynamam yanlış olurdu. Bu yüzden imaj değiştirmek zorundaydım. Klasik işadamı formuna girmem gerekiyordu. Saçlar koyu renge boyandı. Arkaya doğru tarandı ve kısaltıldı. Sakalımı kestim ve bıyık bıraktım. Küpemi de çıkarmam gerekti. Boş günümde eski şeklini veriyorum saçlarıma. Çünkü o tarzım benim dansçılığımla da özdeşleşmişti."

* Bu dizide başrol oynamayı kabul etmenizin nedeni nedir? Bugüne kadar gelen teklifler cazip gelmemişti ama bu proje sokak çocukları ile ilgili. Sosyal sorumluluk projesi gibi. Bunun üzerine kurulu bir çalışma. Bir de canlandıracağım rolden çok hoşlandım. Okullarımıza çocuk esirgeme kurumlarından çocuklar aldık. 'Artık eğitim sistemimizi yoluna koyduk para kazanıyoruz' dediğimiz bir anda, bu teklif beni çok etkiledi.

SIRADA BİR PROJE DAHA VAR

* Oyunculuk, baleyi etkileyecek mi? Bale ilgili işlerim devam edecek. Gösterilerim devam edecek. Bu projeden sonra aklımda bir projem var. O zaman kendi imajıma dönmemde yarar var. Çünkü orada canlandıracağım karakter dansçı. Ben zaten bir bale sanatçısıyım, kendimi oyuncu olarak tanıtmam hiçbir zaman! Oyunculuk yapıyorum ama benim için bir numara her zaman danstır.

* Balenin oyunculuğa katkısı, eksileri var mı? Biz balede 1-2 saat boyunca sahnede ağzımızdan tek cümle çıkmadan bir hikayeyi anlatıyoruz. Yani vücut dilini kullanarak kendimi ifade etmekte çok zorlanmıyorum. Cümlelere dökerken elbette ki bir takım acemilikler olacaktır. Ben bütün oyunculara da mutlaka dans eğitimi almaları gerektiğini söylemek istiyorum.

* Sizin için oyunculuk zor mu? Dizide benim oynayacağım Ahmet karakteri ile benim karakterim birbirine çok zıt. Dolasıyla kolay değil ilk kez başrol almış birisinin kendisine zıt bir karakteri oynamaya çalışması. İlk bölüm bitti. Ama şimdilik çok zorlandığımı söyleyemem.

* Dizi için oyunculuk eğitimi aldınız mı? Bütün bale sanatçılarının aldığı yegane etiğim zaten oyunculuk eğitimidir. Bir hikayeyi bir konuyu ele alırsınız çünkü. Konuşmadan anlatmak zorundasınız o hikayeyi. Dolasıyla ekstra oyunculuk eğetimi almaya gerek yok.

* Hayranlarınızın yeni imajınıza tepkisi nasıl olur sizce? Bu dizide oynadığım karakter insanların tepkisini değil daha çok sevgisini alacak bir karakter olacağı için kişisel bir problem yaşacağımı düşünmüyorum. Ama tepkileri dizi yayınlanmaya başladığından itibaren izleceğiz ve birlikte göreceğiz.

"Dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı 12 Haziran gecesi, kurduğumuz okullardan birinin gösterisinde olacağım. Çocuk Esirgeme Kurumu'ndaki öğrencilerin katılımıyla oluşturulmuş bir gösteri olacak. Dizi yayındayken ben çocuklarla sahnede olacağım."

http://www.sabah.com.tr/2005/06/07/gny/im/7718CD148A53DE4D8F71E476b.jpg

evanescencefreak
11-06-05, 17:34
Pazar aksami saat 19:00 Atv ekranlarinda baslayacak olan yeni bir dizi.
Konusu yine ask dayanikli olan bir dizi sanirim.
Ben izleyecegim,ya siz?
izledikten sonrada goruslerinizi yazabilirsiniz.

theroseberry
11-06-05, 20:16
Baş rol oyuncusu olarak Yeşim Büber seçimi çok doğru değil bence. Bana her zaman çok itici gelmiştir kendisi.Çok başarılı bir oyuncu olduğu söylenemez.Yaz sezonunun dizisi olduğu için seyredilir büyük ihtimal.Ne de olsa Tan Sağtürk de var.Bence koyu renk saç çok yakışmış Tan Sağtürk'e.Ayrıca yıllardır saçlarını ne zaman düzeltecek, düzgün bir şekilde tarayacak diye merak ediyordum.Allah'a şükür düzeltmiş saçlarını...

pinkzone
12-06-05, 16:12
Dolunay

atv’nin sürprizlerle dolu yaz ekranının yepyeni dizilerinden biri olan “DOLUNAY” 12 Haziran Pazar akşamı başlıyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’in paylaşdığı “DOLUNAY”, güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası sokak çocuklarının dramını da ekrana taşıyor. Tara Film - AFS Film Yapım ortak yapımı olan “DOLUNAY”, hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da oldukca iddialı. Dizide Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’e başlıca rollerde Rasim Öztekin, Serra Yılmaz , Köksal Engür, Nail Kırmızıgül ve Hande Katipoğlu eşlik ediyor. Farklı hikayesiyle herkesi etkileyecek, tiryakilik yaratacak “DOLUNAY”da hayatlarına tanık olacağımız “sokak çocukları” da oynuyor. Yönetmenliğini Hakan Mumcuoğlu’nun yaptığı dizide Tan Sağtürk ve Rasim Öztekin yepyeni bir yüzle karşımıza çıkıyor.

selin90
12-06-05, 16:34
Güzel bir diziye benziyo ben izliycem :)

kanin
13-06-05, 19:36
İyi dizilerin kanalı Atv Eylül, Aşka sürgün ve Savcının Karısı'ndan sonra yeni bir faciaya imza atmış... Bıy bıy bıy konuşan insanlar, hiç ilerlemeyen bir öykü... Neymiş sokak çocuklarının sorunlarına değiniyormuş, tamam değinsin ama öyküsü de güzel olsun, sıkılmayalım, daral geçirmeyelim ekran başında... Haksız mıyım?

AcQuA
15-06-05, 09:24
dizinin müziği kime ait bilen var mı?

adem_turan
15-06-05, 09:40
arkadaşlar bu cevap bana kaldığı için sağolun.
o dizinin müziği sayın ERHAN GÜLERYÜZün.....
söyleyen GÖKTAN...
ayrıca arada vokal yapan yine <ERHAN GÜLERYÜZ....

Bİ RİCAM VAR SİZLERDEN...ŞAYET DİZİ MÜZİĞİNİ BULURSANIZ VEYA MÜZİĞİN İSMİNİ BİLİYORSANIZ Bİ YAZIVEERİN...

KALIN SAĞLICAKLA..:)

ayca_s
15-06-05, 09:44
Şarkı göktandan dolunay diye geçiyor.Umarım yeterlidir.

AcQuA
15-06-05, 15:29
teşekkür ederim :)
"göktan - Dolunay"
mp3'ü var mı biyerlerde?

forever_bim
16-06-05, 22:07
Ya arkadaşlar bu dizinin neresi facia ben onu anlamadım. Bu akş** tekrarını izledim. Ve bence içinde sıcaklık taşıyan bir dizi. Sevgili kanin birinci bölümden facia demen biraz erken olmamış mı???????????Yeşim Büber iyi bir rolde iyi bir oyuncu olarak karşımıza çıkıyor. Bir de yeni yüzlere ihtiyacımız var klişelerden ve klişeleşmiş düşüncelerden arınmak için. Öykü çok güzel anlamlı ve ilk başlardaki tutukluk bölümler ilerledikçe ortadan kalkacak.Bu arada atv yine doğru yolda olduğunun sinyallerini veriyor. Aşka Sürgün ve Savcının Karısı da bana göre oldukça başarılı yapımlar. Bu tamamen benim görüşüm. Zaten iyi olmasalar halktan olumlu tepkiler alıp bu kadar hafta devam etmezlerdi. Herkesin fikri kendine.............

esma_ela
16-06-05, 23:52
ben bugece biraz baaktim ama ne yalan soliyeyim pisman oldum cunku tan sagturk gibi bir sanatci kendi sesini kullanmamis olmasi beni hayal kirikligina ugratti.cunku ben tan i ikinci bahar dizisindeyken de izlemistim ve orda super oynamisti ki hic bir kelime ingilizce bilmemesine ragmen(arkadas kendileri ana dili gibi fransizca konusur) ama simdi bu diziyi izleyince tanin sesini kim konusuyorsa tan da coook siritmis ayrica sanirim o ses ayni zamanda emrahin buyuk yalan dizisindede kulllaniliyor..ben ne yalan soliyeyim tan gibi bir sanatciya asla yakistiramadim...ve o ses bence tana hiic yakismamis..bence kendi ses tonu daha muhtesem.bana gore bu ses tonu coook itici ve yapmacik geliyor.

sweety_14
17-06-05, 07:44
ya ben dun akşam seyrettim çok güzelmiş ya garip bi şekilde çok beğendim ayrıca bu daha ilk bölümdü aman aman olaylar olamazdı sonuçta bence çok önyargılısınız :confused:

forever_bim
17-06-05, 12:24
teşekkürler sweety 14 hele şükür diziden etkilenen biri çıktı. Şükriye rolündeki Yeşim Büber ve Füsun rolündeki Seda Fettahoğlu ilk bölüm olmasına rağmen ikili rollerde çok başarılıydılar. Aynı şekilde Seda Fettahoğlu daha önceden rol aldığı Savcının Karısı adlı dizide Zeynep rolünde de başarılı bir grafik çizmişti. Güzelliği ve kendi sesiyle oynaması en büyük avantajları bence. Keşfedilmesi gereken bir yetenek. Dizinin tekrar bölümü ilk bölümünden fazla reyting aldı.................Pazarı bekliyorum....

sweety_14
17-06-05, 14:36
bencede (fusunun adını bilmiyodum öğrenmiş oldum)ikiside çok iyyiyiydiler sıcak dizi canım yaaa ayrıca şarkısıı çoook gusel yaaa

sweety_14
18-06-05, 09:17
Yeni Bölümünü çok Merak Ediyorum

aliye:-)
19-06-05, 07:04
dizi bence çok güzel en azından türkiyenin kanayan yarası olan sokak çocuklarını lonu alıyor... dizide hasanı canlandıran çocuğu mendil satarken keşfetmişler :p

ozzde
20-06-05, 18:28
Ben diziye bayıldım.Bu yaz favorim benim.Konusu harika.Diğer jet sosyete dizi konularından iyidir.

ömer
20-06-05, 18:44
Gerçekten dolunay çok güzel bende beğendim hem yeşim büber sanem çeliğede benzer. sizce.......

evanescencefreak
20-06-05, 18:48
Ben dün diziye ilk kez baktim ve cok begendim.
Kadin isi bitirmis bir halde.
Ah...bide sukriye ahmet'i görseydi dün,harika olurduya...neyse.
Gelecek sefere.
Takip edecegim,KESINLIKLE :)

kanin
20-06-05, 18:49
Oyuncular iyi, konu sıkıcı, zorda olsa ikinci bölümü seyrettim. Ama üçüncüyü seyredeceğimi sanmıyorum. Çok beğenenlere kolay gelsin...

ömer
20-06-05, 18:53
Bence ikinci bölümden pes etmek olmaz bekle bakalım 3 seyret daha konu açılmadı bence bu dizi zamanla gelişecek hele ahmetin sevgilisin hallerine bayılıyorum. hadi bi de dolunay için sayfa açalım ne dersiniz değmezmi

canikkk
21-06-05, 01:39
www.dolunaydizi.kazorum.com

forumu

joshandme
21-06-05, 11:55
ben dizinin ikinci bölümünü biraz izledim .gayet güzel ve kaliteli konusu da çok güzell ...

öyle yaz için eğlendirme dizi,lerden deil . insanları düşündürüo bişiler yapmaya yönlendirio .. sadece kendimizi düşünüp hayatımızı geçiremeyiz . etrafta olup biten lere seyirci kalmak yerine .. kötü giden bazı şeyleri düzeltmek için çaba göstermeliyiz . sadece yakınmakla olmuo ...

çocuklardan biri bizde olabilirdik ...

iyibi oyuncu kadrosu ...serra yılmaz var bi kere ... güzel bi konu umarım dizi devam eder . çünkü böyle kaliteli yapımlar yayında uzun süre kalmıo ...

tan sağtürk kendi sesini kullansa ii olur du ama bu ses te gitmiş ona ..

bence tan kendi sesini kullanırdı ama yönetmen seslendirme istemiş olabilir ...

yarengirl
21-06-05, 12:29
Dizinin oyuncularıni ve konusunu çok sevdim bıundan sonra hep takip edeceğim :)

forgetmenot
21-06-05, 19:25
Genellikle böyle konulu dizilerin,saçma sapan konulu(bkz Cennet Mahallesi vb),banel,kalite düzeyi oldukca düşük diziler karşısında pek şansı yoktur!Toplumsal problemlere, insanlar sadece 'sözde' duyarlı oldukları için bu tür mesajı,söyleyecek sözü sağlam olan diziler rating canavarına yenilir ama dur bakalım?Dizinin müziği de şiir gibi maşallah,devamı gelir inşallah!Tek eleştireceğim yön dizi sanırım sesli çekiliyor ama Tan Sağtürk'e dublaj yapıyorlar galiba?Ama olmuyor ki,biraz gayret,konuşma sesi o kadar kötü değil,ya da M.Kırmızıgül gibi aksanlı da konuşmuyor!Kendini seslendirmeli bence hem de derhal!

yalniz_kurt
21-06-05, 20:26
kaliteli ve hoş bir dizi inş. harcamazlar böyle bir diziyi...

tvrehberi
22-06-05, 16:05
ben beğendim müziğiyle konusuyla ilerde doğacak aşkla çok güzel bi dizi.ama en güzeli müziği...

dilan_04
23-06-05, 20:40
Diziyi iki bölümdür izliyorum ve çok begeniyorum.Ye$im Büber çok iyi bir oyuncu bence ve uzun bir aradan sonra yine bir projede yer aldigi için çok mutluyum.Konusu falan da çok güzel,müzigi harika..$ükriye ve Ahmet'in takside ki sahneleri çok ho$tu..:D Gelecek bölümü merakla bekliyorum :o

963963
25-06-05, 09:32
bence diizi yazın en güzel dizisi sarkısı ise... muhtesemmm
sarkıyı bulan bi arkadasımız olursa lütfen bizide yönlenlendirsin
tan ın sesi kıwanç tatlıtugun gümüş dizisindekii sesii
we ahmet (tan s.) odası (dizide) haziran gecesindeki kumrunun odası
biide sükriye nin eski kocasının sirketide dısı istanbulda kadıköyde yeditepe üniwersiitesii dişçi bölümüydü galiba..
bu arada artık dolunay pazartesi aksamları 22:15 de baslıyo öncesindede SAKLAMBAÇ die bi dizi war

guzelim
25-06-05, 12:44
slem arkadaşlar!

Göktan / dolunay parçasıııııııı

bende var ama sitenin ismini söyliyim oradan alabilirsinizz!

Vazgeçtimsenden.com

Burada türkçe mp3 ler bölümünde varrrrrrrrrrrrrrr

Gerçekten çok hoş bir parçaaaaaaaaa

İyi dinlemelerrrrrrrr

yalniz_kurt
25-06-05, 14:29
ben açamadım :(

ömer
25-06-05, 16:07
Bencede arkadaşlar dolunaydizisi muhteşem. yani içinde henüz entrika. yalan dolan yok inşallahda olmaz. Yani bu dizi sokak çocukları için diziyi binnbir yalan ve entrikalarla bozmasınlar ( inşallah ) yeşim büber bence harika. bu dizi tutar.
pazartesi akşamlarına aldıklarına sevindim çünkü sensizolmuyor ile çatışıyordu. bence böylesi daha iyi. :D

joshandme
25-06-05, 20:11
yarınki bölümü çok merak ediorum .... ya ben bu diziyi reklam aralarında izliorum ya annem sensiz olmuor u izleo bende onu izliorum aslında çakışmaları kötü oldu ...

arkadaşlar forumuma bekliorum herşeyi bulabilirsiniz ...

http://www.mehmetgunsur.forumkurdu.com/

griffiths
26-06-05, 10:31
Dizide gösterilen www.dolunaycocuklari.com adresinde yeterli hiçbir bilgi yok

Tanri_Anubis
26-06-05, 13:38
Göktan'ın dolunay sarkısı bende mevcut isteyen arkadaslar benimle iletisim kurarsa veririm tabii ki...

görüşmek üzre..

busee
26-06-05, 15:59
bu dizi benmde hoşuma gidiyor.. yayınlanan 2 bölümünü de ilgiyle izledim.. Yeşim Bübe'i de severim.. Kaç dizide oynarsa oynasın diğer projedeki rolünü oynadığı projeye taşımıyor... Farklı bir oyunculuk sergiliyor.. Ben beğeniyorum.. Oyuncusu bir yana senaryosu da güzel.. Hemen 2 bölümde olaylar kopacak die beklemiyordum ama yinede güzel bir başlangıç yaptı.. klişe de değil.. Konusu bildik olsa da veya bazılarına bayıcı gelse de diğer dizilerdeki gibi yanlış anlamalar,aldatmalar,iletişimsizlikler olacağını düşünmüyorum...

Bekleyelim görelim :)

griffiths
26-06-05, 20:06
Bu ilk bölümde tam olarak neler olurdu biri anlatabilir mi?
Ahmet de Özgür de aynı kişi mi orasını tam anlayamadım.
Ahmet ile Şükriye tesadüfen dolmuşta karşılaşıyorlar, Ahmet de oradan sitenin adresini alıp,sonra Şükriye'ye mail attığını biliyorum. Sonunda da Ahmet sponsor olmak için Şükriye'yi ofisine davet ettiği sırada, nişanlısı panter gibi atlayıp Şükriye'yi kafeslemişti kendi odasında. Orada da kalmıştı zaten 2. bölüm

İlk bölümde neler oldu tam olarak, kısa bir özet please

TORDUFLORDUN_FAN
27-06-05, 12:59
GERÇEKTEN SOKAKÇOCUKLARININ DERTLERİNİ FELAN SÜPER İŞLEMİŞ.FAKAT BEN AYNI ZAMANDA ARDA ÖZİRİ İÇİN İZLİYORUM.ÇOOOOOOOK TATLI YA...... :p

pinkzone
27-06-05, 13:02
“DOLUNAY”ın 3. bölüm özeti: Şükriye için büyük gün... Ahmet, Derya’nın Şükriye’ye söylediklerinden dolayı kendi ofisinden kaçmak zorunda kalır. Şükriye, Ahmet’in kendisini atlattığını düşünür ve oldukça içerler. Öte yandan Şükrü’nün vakfa karşı mücadelesi Şükriye’yi iyice çileden çıkartır… Şükriye vakfın açılmasına karşı olan tüm engelleri aşmak için insan üstü bir çaba sarf eder. Ahmet söz verdiği gibi sponsor olup, para yardımında bulununca vakfın onarımına başlanır… Derya verdikleri bir partide, tüm konukların önünde, Ahmet’e evlenme teklifinde bulunur. Ahmet hiç beklemediği bir anda gafil avlanmıştır. Zaten gerilimli bir ilişki süren çiftin arası bu olaydan dolayı biraz daha açılır. Ahmet, Derya’yı böyle yüzüstü bırakmak istemese de aklında tek kişi vardır, o da: Şükriye’dir… Ahmet, Şükriye ile tanışmak istemekte fakat bunu gerçek kimliğiyle yapamayacağını da çok iyi bilmektedir. Dostu Rıza ile bir sohbette vakfa nasıl gideceğini, Şükriye ile nasıl tanışacağını bulur… Şükriye, Ahmet’i vakfın açılışına davet etmek için arar ve her şey için çok teşekkür eder. Ahmet, vakfa mali işlerden sorumlu birini göndereceğini ve vakfın açılışına mutlaka geleceğini söyler… Bütün konuklar ve gazeteciler vakfa gelmiştir. Şükriye Ahmet’in gelmesini bekler. Ve sonunda Ahmet gelir…

http://www.e-kolay.net/tvguide/images/atv/dolunay.jpg

Naughty-Girl
27-06-05, 21:30
bu dizi tutacak gibi gözüküyor.. hele jenerik müzigi.. hayran kaldim yani

belize
28-06-05, 11:05
Evet kesinlikle bu dizi tutar...
Ben çok begeniyorum...
Çok anlamli bir dizi...Yani bo$ bir dizi degil...sadece a$k yok...
Türkiyedeki sokak çocuklarini çok güzel anlatiyorlar...

pinkzone
28-06-05, 12:08
Yakında oda çıkar merak etme

evanescencefreak
29-06-05, 20:42
dizi süper !
isi bitirmisler yane...
"Yesim Büber harika bir oyuncu.
Tan'danda bu kadar beklemezdim...harika !
yeni imajida cok yakismis.daha iyi bence eskisinden

pinkzone
30-06-05, 07:48
http://img296.imageshack.us/img296/6571/dolunay13vc.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/3797/dolunay22wo.jpg

sude9
01-07-05, 14:20
Dizinin konusu gerçek yaşamla okadar iç içeki insanın duyarsız kalması mümkün değil yıllarca bildiğimiz fakat umursamazlıktan geldiğimiz bir konuyu irdelemesi hergün yaşanan ve giderek çözümü zorlaşmaya başlayan sorunların çözümüne yönelik bizleri düşündürmektedir.Yetkililere ve toplumun ferdi olan bizlere yapmamız gereken şeyler olduğunu gösterdiği için tüm dizi ekibini yürekten kutlamak gerekir umarım dizinin anlatmaya çalıştığı mesaj gerekli yerlere ulaşır.

gülbahar
05-07-05, 15:08
ülkemizin kanayan yarası bu denli güzel bi projeyle anlatılırken bu projeye destek değil köstek olan insanlara sesleniyorum...

arkadaşlar en çok ta siz ( esma_ela );
bu dizi de dikkat edilmesi gereken konu bunlar bizim çocuklarımız sorumsuz anne ve babalarımız yüzünden bu çoçuklar bu halde...dizideki karakterleri kişilerini tartışacağımıza bu çocuklar için ne yapabiliriz onun çaresini düşünelim.mesela ben bi öğrenci olarak ne yapabilirim siz bi türkiye vatandaşı olarak ne yapabilirsiniz bunun çabasını verelim bence... dikkat ettiyseniz bu dizi de oynayan karakterler de bu yüzden bu dizi de yer almışlar....

kanayan yara için haydi türkiye el ele. :-( ..........

esma_ela
05-07-05, 16:35
ülkemizin kanayan yarası bu denli güzel bi projeyle anlatılırken bu projeye destek değil köstek olan insanlara sesleniyorum...

arkadaşlar en çok ta siz ( esma_ela );
bu dizi de dikkat edilmesi gereken konu bunlar bizim çocuklarımız sorumsuz anne ve babalarımız yüzünden bu çoçuklar bu halde...dizideki karakterleri kişilerini tartışacağımıza bu çocuklar için ne yapabiliriz onun çaresini düşünelim.mesela ben bi öğrenci olarak ne yapabilirim siz bi türkiye vatandaşı olarak ne yapabilirsiniz bunun çabasını verelim bence... dikkat ettiyseniz bu dizi de oynayan karakterler de bu yüzden bu dizi de yer almışlar....

kanayan yara için haydi türkiye el ele. :-( ..........
kesinlikle sana katiliyorum. herkesin bu cocuklara karsi yapmasi gereken gorevler var .bu bizim toplumsal sorunumuz eger cagdas ve gelismis bier Turkiye istiyorsak muhakkak bu sorunu cozmemis gerekiyo.
ben sadece dizinin kkonusuna tabiki birsey solemiyorum.ama sadece bir elestiriydi bu tan sagturk giibi usta bir sanatciya karsi...we onun gibi avrupada taninmis bir sanatci olarak pek yakistiramadim...sadece hissettiklerimi soledim o kadar..

desire
05-07-05, 18:23
bence güzel bir dizi.yesim büber bence cok iyi bir oyuncu.
reytingleri de iyi insallah böyle devam eder ve reyting kurbani olmaz.
iste dünün ilk bes reytingleri:

TELE - BAROMETRE
4 TEMMUZ 2005 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 7,40 22,70
2 AH KALBIM [NET] SHOW 6,30 23,40
3 DOLUNAY. [NET] ATV 4,90 16,60
4 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 4,60 16,10
5 SAKLAMBAC [NET] ATV 4,30 14,60

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 TEMMUZ 2005 PAZARTESİ
1 AH KALBIM [NET] SHOW 6,10 27,70
2 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 5,70 19,90
3 DOLUNAY. [NET] ATV 5,30 19,80
4 ASK HER YASTA [NET] KAND 4,20 16,10
5 SAKLAMBAC [NET] ATV 4,10 16,00

kaynak:www.ucankus.com

kokorecci
06-07-05, 17:30
dizinin mp3 ünü istiyen arkadaşlar için adres ...Silinmistir...

MP3 linki veya MP3 indirebilinecegi Site adresi vermek yasaktir.

Saygilar
DiziFilm.com Moderatörü
Rose

pinkzone
06-07-05, 17:47
http://img197.imageshack.us/img197/4917/dolunay419sv.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/6419/dolunay427tm.jpg

joshandme
06-07-05, 18:55
http://img58.imageshack.us/img58/6334/sukriye2nf.jpg (http://www.imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/1541/tan1oj.jpg (http://www.imageshack.us)

http://img58.imageshack.us/img58/5607/sukriye016lp.jpg (http://www.imageshack.us)

joshandme
06-07-05, 19:00
http://img58.imageshack.us/img58/8769/tan018xd.jpg (http://www.imageshack.us)

joshandme
06-07-05, 19:09
http://img58.imageshack.us/img58/3876/01ozz9gx.jpg (http://www.imageshack.us)

joshandme
06-07-05, 19:12
http://img58.imageshack.us/img58/6735/tan032ik.th.jpg (http://img58.imageshack.us/my.php?image=tan032ik.jpg)

dus_sokagi_sakinleri
07-07-05, 08:44
Dizinin konusu güzel ve akıcı.Senaryoyu çok değiştirmeseler güzel bir dizi..

askk
07-07-05, 19:39
Arkadaşlar Nasil Böyle Bir Diziyi Beğenmezsiniz Anlamiyorum
Harika Bir şey Ya Hemde Yaza Damgasini Vuracak Bir Dizi Bir Istanbul Masalindan Sonra Ilgiyle Izlediğim Tek Dizi Oldu
Yeşim Büberi Sevmezdim Gayet Soğuk Bulurdum Ama Bu Dizi Ona Tam Uymuş Ve Bana Kendini Ve Oyunculuğunu çok Beğendirdi.umarim Bu Diziyide Bir Istanbul Masali Gibi Sapittirmazlar.dizi Beni Nedendir Bilmem Ama çok Etkiledi Içimde Bir şey Müthiş Dedi Ve Beni Bir Miknatis Gibi Ekrana çekmeye Başladi.dizi Siradan Değil Basit Değil önemli Konulu Ve Malesef Büyük Yaramiz çocuklarimiz.kabullenmediğimiz Kabul Etmekte Zorlandiğimiz Ve Dişladiğimiz Bir Tekmede Bizim Attiğimiz çocuklarimiz.diziyi Seyrederken Kendimi Yeşimin Yerine Koyuyorum Ve çok Etkileniyorum.lütfen Atv Yapimcilari Bu Diziyide Bir Istanbul Masali Gibi Mahvetmeyin.

döndü
08-07-05, 07:47
dizinin konusu Türkiyenin kanayan yarası sokak çocukları ile ilgili birde duymuşsunuzdur bu dizi bittikten sonra bütün hasılat sokak çocuklarına bir vakıf yapılacakmış bence çok hayırlı bir iş ALLAH onlardan razı olsun. Türkiyede ilk defa yapılan bir çalışma bildiğim kadarıyla.........

sorenza
08-07-05, 19:24
arkadaşlar gazeteden okuduğum kadarıyla dolunay çok tuttuğu için yaz yayınına ara vereceklermiş ve sezon başında tekrar başlatacaklarmış

evanescencefreak
08-07-05, 19:27
Dizi cok hos!
Yesim Büber'i cok begeniyorum.Zarif ve tam bir hanimefendi durusu var üzerinde.
Tan Sagtürk'te olayi bitirmis:) Harika olmus !
Ikisi nasilda yakisiyor ama:) haha
Neyse...Izlemeye deger !

emoss
09-07-05, 15:20
Dizi.. Hos guzel ve Kercekleri Anlatiyor....

Goekhan_Oezen
13-07-05, 15:00
atv’nin ilgiyle izlenen yepyeni dizisi “DOLUNAY” 3. bölümünden itibaren Pazartesi ekranına taşınıyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’in paylaşdığı “DOLUNAY”, güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası sokak çocuklarının dramını da işliyor. Tara Film - AFS Film Yapım ortak yapımı olan “DOLUNAY”ın başrollerinde Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’e Rasim Öztekin, Serra Yılmaz , Köksal Engür, Nail Kırmızıgül ve Hande Katipoğlu eşlik ediyor. Dizide diğer rolleri Arda Öziri (Erdem), Mete Horozoğlu (Ünal), Bekir Çiçekdemir (Şakir), Ercü Turan (Yiğit), Recep Yılmaz (Hasan), Ayşen İnci (Esen), Seda Fettahoğlu (Füsun), Ayşegül İşsever (Hümeyra), Cansu Ak (Zeynep), Aybike Tekinli (Ekin), Mahfuz Yılmaz ve Semih Yılmaz oynuyor. Farklı hikayesiyle herkesi etkiliyen, kısa sürede tiryakilik yaratan “DOLUNAY”ın yönetmeni Hakan Mumcuoğlu.

Goekhan_Oezen
13-07-05, 15:01
“DOLUNAY”ın 4. bölüm özeti:

Vakıf açılıyor, Şükriye muradına eriyor...
Ahmet ise aradığı huzuru Şükriye’nin yanında buluyor...

Ahmet (Özgür) Şükriye’yle beraber vakıfla ilgili çalışmalara başlar. Ege de vakfa gelir ve Ahmet’le (Özgür) tanışır. Ege, daha ilk andan itibaren Şükriye’yi Özgür’den kıskanmaya başlar. Ahmet (Özgür), Şükriye’nin vakıfla ilgili çabasına hayran kalmıştır. Tabi Şükriye’ye de…
Derya, Ahmet’in ortalarda olmayışına çok öfkelenir. İşle ilgili yapması gerekenleri tek başına halletmeye çalışır. Ahmet’in tek derdi huzur bulduğu yerde olmaktır, yani vakıfta.
Nihayet açılış günü gelip çatar. Konuklar, çocuklar, dostlar…Yiğit de açılışa gelir ve Zeynep’i fark eder. Zeynep de onu. Basın vakfın açılışına ilgi göstermez. Ahmet, Özgür olarak gelip, Ahmet beyin açılışa katılamayacağını belirtir. Şükriye büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ahmet kendi ilişkilerini kullanarak vakfa basının gelmesini sağlar. Derya ise sürekli Ahmet’in peşindedir. Her fırsatta telefon ederek onu kendine çekmeye çalışır.
Bu arada Ege vakfın resmi işlemlerinin tamamlanmadığını Şükrü’ye safça söyler. Şükrü de vakfa yeni bir saldırı alanı bulmuş olur. Bu arada Badegül ve Yaşar sürekli vakıfta kalmaya başlar.
Şükriye vakfın açılışına gelmemesinden dolayı Ahmet’e üzgün olduğunu bildiren bir mail atar. Ege, müvekkili ve Şükrü’nün dostu olan Serap’la bir yakınlaşma yaşar. Ege, Serap’ın boşanma davasını kazanır.
Vakfın yasal olarak tamamlanması için bir devlet bankasına bir miktar para yatırılması gerekmektedir. Şükriye bunun için arabasını satar.
Vakfın ekonomik işleri için bir mum ustası ayarlanıp vakıfta üretime geçilir. Hasan ortalıktan kaybolur. Şükriye ve Füsun, Hasan’ı bulmaya çalışırlarken karakoldan kötü haber gelir...
Derya, Ahmet’e sürpriz yapar ve hamile olduğunu açıklar.

Goekhan_Oezen
13-07-05, 15:05
: atv’nin yepyeni dizisi, ilk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken “DOLUNAY” 2. bölümüyle sürüyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’in paylaşdığı “DOLUNAY”, güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası sokak çocuklarının dramını da ekrana taşıyor. Tara Film - AFS Film Yapım ortak yapımı olan “DOLUNAY”, hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da oldukca iddialı. Dizide Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’e başlıca rollerde Rasim Öztekin, Serra Yılmaz , Köksal Engür, Nail Kırmızıgül ve Hande Katipoğlu eşlik ediyor. Farklı hikayesiyle herkesi etkileyecek, tiryakilik yaratacak “DOLUNAY”da hayatlarına tanık olacağımız “sokak çocukları” da oynuyor. Yönetmenliğini Hakan Mumcuoğlu’nun yaptığı dizide Tan Sağtürk ve Rasim Öztekin yepyeni bir yüzle karşımıza çıkıyor

emoss
14-07-05, 15:40
Cook anlamli bir dizi.... :D ve de cok guzel

askk
14-07-05, 16:03
:confused: SSSSS :( :( ARKADAŞLAR EMİNMİSİNİZ YAYINA ARA VERİCEKLERİNE KAPILARI ARALAMAK ADLI DİZİYEDE AYNI ŞEYİ YAPTILAR OLAMAZ BÖYLE BİR ŞEY YA BEN CE HİÇ UZATMADAN SADECE YAZ BAŞI BAŞLAYIP YAZ SONU GÜZEL BİR SONLA BİTEN DİZİ OLSA YANİ TABİRİ CAİZDE AĞIZ TADINDA BİR DİZİ OLARAK BIRAKSALAR MÜTHİŞ OLUR BENCE.ACABA BU HAFTA NE OLACAK HABERİ OLAN TİYO ALAN VARMI.AHMAT GERÇEKTEN EVLENECEKMİ KIZ HAMİLEMİ BİLEN VARSA YAZSSIN NE OLUR BEN CE BU DİZİ İÇİN BİMCİLER GİBİ BİR SİTE KURULSUN YANİ BİR İSTANBUL MASALININ SİTESİ GİBİ.HERKESE ÖNERİN HERKES SEYRETSİN İÇİMİZDEKİ ACI GERÇEKLERİ.BİZİM YARATTIĞIMIZ BU TOPLUMU VE BU TOPLUNDA MEYDANA GETİRDİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZI ..SAYGILAR CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM :cool:

michelle
15-07-05, 14:03
6. bölüm özeti

Şükriye için çember daralıyor...

Şükriye, gazetecileri sert bir biçimde vakıftan kovar. Vakfı, Işıl’ın kurduğunun söylenmesi Şükriye’yi öfkelendirir. Füsun da Şükriye’yi sakinleştirmeye çalışır. Gazeteciler sert geçen bu röportajda Şükriye’nin saldırgan, öfkeli fotoğrafını çeker. Yapılan bu muamelenin hesabını soracaklardır....
Şükrü haberleri gördüğünde Şükriye’ye çok öfkelenir.. Elindeki son kozu kullanarak Şükriye’yi tehdit eder.
Yaşar, bu yaşananlardan dolayı Şükriye’den özür diler. Yaşar, Şükriye’ye, Işıl’ın yalan haberlerinden söz eder... Yaşar bu haberlerin devamının geleceğinden korktuğundan Badegül’le kendisinin vakıftan ayrılmaları gerektiğine karar vermiştir.
Derya televizyonda vakıfla ilgili haberi görünce Ahmet’e, bu vakfı Şükriye’nin kurmadığını şarkıcı Işıl’ın kurduğunu ve Şükriye’nin yalancı olduğunu söyler.
Ahmet ve Derya hastanedelerdir ve duyduğu haberle Ahmet şok olur...
Özgür’le Şükriye’nin ilişkileri giderek ilerlemektedir. Ahmet’in Şükriye’ye duyguları her geçen gün artmaktadır... Serap’ın hem Şükriye’ye hem de Ahmet’e yaptığı bir sürpriz çok şeyin değişmesine neden olacaktır.
Yiğit, Püsküllüleri uyarır. Artık çember daralmıştır.Yiğit’le Zeynep’in ilişkisi ilerlemektedir.... Yiğit Zeynep’i eve bırakacakken başlarına hiç beklenmedik bir olay gelir...

http://www.dizifilm.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=174&day=2005-7-18

nesegül
16-07-05, 08:34
Cemberimde Gül Oya dan sonra ilgimi ceken Dolunay Dizisi ;gerek oyuncu kadrosu gerekse Türkiye nin kanayan yarasi "Sokak Cocuklari" ile etkileyici bir konuya sahip.Özellikle gercek sokak cocuklarinin oynatilmasi diziye ayri bir güzellik katmis.Konu saptirilmadigi sürece ilgi toplayacaktir. Bu sene Diyarbakir a yaptigim bir gezide sokak cocuklarinin coklugu (Istanbuldan sonra) dikkatimi cekmisti ve tesadüfen onlari calistiran büyüklerle (dizideki gibi)yaptiklari bir toplantiyi uzaktan izlemistim. Cocuklar hicbirzaman suclu olarak dünyaya gelmezler. Az gelismislik, yoksulluk ve devletin yanlis Politikasi sonucu suca itilirler. Böyle bir yaraya parmak basildigi icin dizi yapimcilarini, tüm calisanlari kutluyorum.

kanin
16-07-05, 12:19
Tamam sokak çocukları sorunu ülkemizin kanayan bir yarası, mutlaka işlenmeli, çözümler üretilmeli... Bu bir diziyle de olabilir, bir fillmle de... Ama sırf bunu işliyor diye bazı şeyleri görmemezlikten gelemeyiz. Bu da dizinin sıkıcı olduğu gibi. Her bölüm aynı şeyler oluyor, kaliteleri tartışılmaz oyuncular her bölüm aynı şeyleri yapıyor. Rasim Öztekin'in oturduğu yer bile değişmiyor. Serra Yılmaz ve Köksal Engür her bölüm aynı şekilde yani suni bir tartışmanın içinde buluyorlar kendilerini. Eminin bu haftada aynı şeyleri izleyeceğiz ve sıkılacağız.

Semanur_66
16-07-05, 12:46
Insallah Bu bolum oyle olmaz Ama iyi bir dizi

.:Atesli Topraklar:.
Bir kadının ihtirası... Bir erkeğin zulmü, sevdası... Uçsuz, bucaksız toprakları teslim alan büyük bir öfke... İhtirasın gölgesinde yaşanan büyük bir aşk hikayesi...

griffiths
16-07-05, 22:07
dolunay güzel ve kaliteli bir dizi
çünkü;
ele aldığı esas konu toplumsal, ucu öyle ya da böyle herkese dokunuyor
müziği gözleri kapatıp dinlenecek kadar çekici
yan karakterler başarılı
esas kız başlıbaşına + puan
esas oğlan alışılagelmişin dışında

yanlışsam yanlışsın de :D :D :D

michelle
16-07-05, 22:52
http://img323.imageshack.us/img323/539/dolunay0062gs.gif

http://img323.imageshack.us/img323/5872/dsc01711kf.gif

http://img323.imageshack.us/img323/6828/dsc01779bp.gif

askk
17-07-05, 05:21
Lütfen Biri Bana Deryanin Hamile Olmadiğini Evlenmek Için Yalan Söulediğini Söylesin Nekadar Güzel Bir Dizi Derya Ayni Behiye Sultan Gibi Yönetici Idareci Hep Dediği Olsun Isteyen Bir Bayan.rolunu Iyi Yapiyor Belli çünlü Ben Ondan Nefret Ettim.tan Yani Ahmetle şükriye çok Yakişiyorlar.acaba Hasana Ne Oldu Onuda Göstersinler Artik Hasan Gerçek Hayatta Sokak çocuğumuş öylemi Bir Site Kuralim Adi Bizim Yaramiz Olsun Dolunayi Konuşalim

nzl
17-07-05, 10:31
Lütfen Biri Bana Deryanin Hamile Olmadiğini Evlenmek Için Yalan Söulediğini Söylesin Nekadar Güzel Bir Dizi Derya Ayni Behiye Sultan Gibi Yönetici Idareci Hep Dediği Olsun Isteyen Bir Bayan.rolunu Iyi Yapiyor Belli çünlü Ben Ondan Nefret Ettim.tan Yani Ahmetle şükriye çok Yakişiyorlar.acaba Hasana Ne Oldu Onuda Göstersinler Artik Hasan Gerçek Hayatta Sokak çocuğumuş öylemi Bir Site Kuralim Adi Bizim Yaramiz Olsun Dolunayi Konuşalim
snrm hamile diil fragmanlarından anladığım kadarıyla doktora ben hamile diilmiyim gibi bişi dedi

pinkzone
17-07-05, 16:49
hamile olduğunu zannetmiş olabilir.. her kadının başına gelebilir yani..

evanescencefreak
18-07-05, 18:48
Cok güzel dizi.Merakla bekliyorum ne olacagini

michelle
18-07-05, 21:55
6.Bölüm Resimleri...

http://img129.imageshack.us/img129/6408/bitmap710rw.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/7273/bitmap675ii.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/1518/bitmap685mh.jpg

michelle
18-07-05, 21:55
http://img276.imageshack.us/img276/5274/bitmap697xo.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/3532/bitmap725ey.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/2845/bitmap745kz.jpg

michelle
18-07-05, 21:58
http://img276.imageshack.us/img276/5789/bitmap756ql.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/2808/bitmap767cb.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/879/bitmap774li.jpg

michelle
18-07-05, 22:01
http://img276.imageshack.us/img276/8147/bitmap832oa.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/4259/bitmap886pd.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/6328/bitmap903pk.jpg

michelle
18-07-05, 22:11
http://img276.imageshack.us/img276/8411/bitmap616lq.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/2336/bitmap639gg.jpg

http://img276.imageshack.us/img276/4562/bitmap858oe.jpg

Sevgili Cankız'a teşekkürler resimler için... ;)

goncanocome
19-07-05, 11:40
ellerinize saglik cok güzel resimler ve bence dolunay yazin en güzel dizisi bunu yaz sezonundan sonra kalici olarak kanitlayacaginida düsünüyorum.

michelle
19-07-05, 12:09
TELE - BAROMETRE
18 TEMMUZ 2005 PAZARTESİ

1 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 5,40 23,10
2 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 5,10 18,50
3 SAKLAMBAC [NET] ATV 4,70 17,60
4 AH KALBIM (AKSAM) [NET] SHOW 3,70 17,20
5 HIZLI VE OFKELI (Y.S) [NET] STAR 3,70 15,70
6 SIRLAR DUNYASI (TKR) [NET] STV 3,60 13,00
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,20 18,70
8 SIRLARA YOLCULUK (OZEL) [NET] STAR 2,80 16,10
9 DOLUNAY. [NET] ATV 2,80 12,50

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B

18 TEMMUZ 2005 PAZARTESİ

1 SAKLAMBAC [NET] ATV 5,70 24,40
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 27,20
3 DOLUNAY. [NET] ATV 4,30 19,20
4 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 4,30 18,70
5 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 3,80 15,70

http://www.ucankus.com/ratingler.asp

Açıkçası bu reytingler hiç hoşuma gitmedi...A/B grubunda yine iyide Totalde işler kötü.Umarım diziyi yarıda bitirmezlar...

babyyy2
19-07-05, 12:16
bu bölümü ben izleyemedim resimlerde gördüm şükriye ve ahmet arasında neler olmuş lütfen bana anlatın

pinkzone
19-07-05, 13:52
http://img276.imageshack.us/img276/5208/untitled16jk.jpg

pinkzone
19-07-05, 14:06
http://img276.imageshack.us/img276/2514/bitmap639gg0ys.jpg

OXFORD
19-07-05, 14:33
pinkzone abla burayı da işgal etmeye başlıyor:)ellerine sağlık.çok güzeller.

pinkzone
19-07-05, 14:35
sadece ilgi alanlarımı genişletiyorum... resim vardı bi özel çalışma yapalım dedim..

sweety_14
19-07-05, 14:38
ya ben buraya en sonn yazdığımda dha dolunayın 2. bölümüydü araya tatil girdi sevenleri çok artmış çünkü ozamanlarr bende bu dizinin tutacağını savunan nadir insanlardandımmm :p :p nemutluki hklı çıkmışım

buarada niye yaz dizisi diyosunuzki uzun soluklu gidebilcek bi dizi gibi

sorenza
19-07-05, 14:52
http://img27.imageshack.us/img27/8966/22sg.jpg

sorenza
19-07-05, 15:00
http://img27.imageshack.us/img27/5729/3331hn.png

emoss
19-07-05, 15:56
Dun yine cok guzeldi yaa....Derya hamile deyilmis iyi oldu olmadigi bence... ;)

Rose
19-07-05, 21:18
1. Bölüm

Yapım :TARA FİLM & AFS FİLM YAPIM
Yönetmen :Hakan MUMCUOĞLU
Oyuncular :Yeşim BÜBER (Şükriye), Tan SAĞTÜRK (Ahmet), Rasim ÖZTEKİN (Şükrü), Serra YILMAZ (Bağdegül), Köksal ENGÜR (Yaşar), Nail KIRMIZIGÜL (Ege), Hande KATİPOĞLU (Derya), Arda ÖZİRİ (Erdem), Mete HOROZOĞLU (Ünal), Bekir ÇİÇEKDEMİR (Şakir), Ercü TURAN (Yiğit), Recep YILMAZ (Hasan), Ayşen İNCİ (Esen), Seda FETTAHOĞLU (Füsun), Ayşegül İŞSEVER (Hümeyra), Cansu AK (Zeynep), Aybike TEKİNLİ (Ekin)
Sokak çocukları: Recep YILMAZ (Hasan), Mahfuz YILMAZ-
Semih YILMAZ

atv’nin sürprizlerle dolu yaz ekranının yepyeni dizilerinden biri olan “DOLUNAY” 12 Haziran Pazar akşamı başlıyor. Başrollerini ünlü balet Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’in paylaşdığı “DOLUNAY”, güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası sokak çocuklarının dramını da ekrana taşıyor. Tara Film - AFS Film Yapım ortak yapımı olan “DOLUNAY”, hikayesiyle olduğu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da oldukca iddialı. Dizide Tan Sağtürk ile Yeşim Büber’e başlıca rollerde Rasim Öztekin, Serra Yılmaz , Köksal Engür, Nail Kırmızıgül ve Hande Katipoğlu eşlik ediyor. Farklı hikayesiyle herkesi etkileyecek, tiryakilik yaratacak “DOLUNAY”da hayatlarına tanık olacağımız “sokak çocukları” da oynuyor. Yönetmenliğini Hakan Mumcuoğlu’nun yaptığı dizide Tan Sağtürk ve Rasim Öztekin yepyeni bir yüzle karşımıza çıkıyor.

“DOLUNAY”ın hikayesi:

Hayat bize oyun oynar, bizi sınar. Hiç beklemediğimiz bir anda bir bakarız herşey değişmiş. Şükriye’nin de hayatı bir sabah aniden değişir. İşten atıldığı gün, hep burun kıvırdığı, görmezden geldiği “sokak çocukları” ile tanış olur. Kap –kaç kurbanı olur Şükriye. Önce bağırır çağırır, reddeder sonra bağrına basar bu çocukları. Onlara bir
yuva kurmak, onların ailesi olmak ister. Şükriye için zorlu bir süreç başlar. Ne sponsor bulmak kolaydır ne de ağabeyi Şükrü’nün taarruzlarından kurtulmak..
Tabii ki aşk yetişir imdadına….

Ahmet yaşadığı gösterişli hayatın arkasına sırlarını saklar. Derinlerine kimsenin dalmasına izin vermez. İçinde dev sarkaçlı buzlar taşır. Bunları eritecek gerçek bir aşka hasrettir ve bu aşkla ansızın bir takside karşılaşır. Aslında hayat onları hep buluşturur ama onlar birbirlerini fark etmezler. Günlük hayatın telaşı bizden tüm güzellikleri ve detayları çalar. Ama o ruh eşimizse, bir gün gelip mutlaka bulur bizi. Ahmet ve Şükriye de bulurlar birbirlerini ama talih onlarla oyun oynar. Ahmet kıskanç sevgili yüzünden Şükriye ile gerçek bir tanışma yaşayamaz bir türlü. Ama ona yakın olmak ta ister. Çareyi kimliğini saklayarak, değiştirerek, Şükriye’nin çocuklar için kurduğu vakfa çalışan olarak gelmekte bulur. Şükriye ise hem ona destek olduğunu bildiği ve elektronik posta ile mektuplaştığı Ahmet Beyden hoşlanır hemde yanında çalışan Özgür’den…

Ahmet’in de gerçeği birbirine karışır. Bir yanda zengin, gösterişli hayatı, bir yanda ise “sokak çocukları” için bir dünya yaratmaya çalışan sıradan hayatlar… Ama söylediği yalan onu dönülmez bir yola sokar. Artık gerçeği açıklamak ona Şükriye’yi kaybettirebilir.

Aşk görmez gözümüzü açar… Bazen de kör eder bizi…Ama aşkla dokunduğumuz herşey güzelleşir. Bu bazende küçük bir çocuğun hayatı olur. Artık her Pazar yaşayacağınız “DOLUNAY”lı gecelerde biz de birilerinin hayatına dokunacağız. Kimbilir belki birilerinin hayatı değişir, güzelleşir…
1.bolum...
Birbirlerini hiç tanımadan İstanbul’da hayatlarını sürdüren Şükriye ve Ahmet için o gün yeni bir gün olacaktır..
Şükriye işe gittiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Yıllardır büyük emek verip, şefliğe kadar yükseldiği işinden, bir müşterinin şikayetiyle ayrılmak zorunda kalır. İş yerinden büyük üzüntüyle ayrılıp, sokaklarda ne yapacağını bilmeden dolaşırken, bir kapkaççının saldırısına uğrar. Şükriye kendisine yardım eden Füsun ve Erdem’le tanışır. Bu tanışma Şükriye’nin sokak çocuklarına bakış açısını değiştirecektir.
Şükriye sokak çocukları gerçeğiyle ilk kez yüz yüze gelmektedir. Füsun ve Erdem’le birlikte bu çocuklar için iyi bir şeyler yapmaya karar verirler. Ama bu hiç de sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
Ahmet için ise o gün iş hayatında yeni bir başlangıçtır. Üniversiteden arkadaşı Ünal’la yaptıkları anlaşmayla Ahmet kariyerinde yeni bir sayfa açmıştır. Birlikte çalıştığı kız arkadaşı Derya’nın kaprisleri Ahmet’i bezdirmeye başlamıştır.
Günlük hayatın akışı içinde bir tesadüf sonucu kısa bir an karşılaşan Ahmet’le Şükriye’nin hayatında çok şey değişecektir. İlk karşılaşmadaki kıvılcım zamanla imkansız bir aşka dönüşecektir.

2. Bölüm

Şükriye kendisine gelen gizemli mailden çok etkilenmiştir. Bunu yazanın kim olduğunu bulmaya çalışır. Bu arada vakfın kurulacağı binayla ilgili sorunlar çıkar. Sorunların nereden kaynaklandığını bulmaya çalışan Şükriye’nin başına bazı olaylar gelir. Ahmet ise Şükriye ve vakıfla daha yakından ilgilenmeye başlamıştır. Derya, Ahmet’in sponsor olmak istediği bu vakfın kurucusunun bir kadın olduğunu öğrenir ve bu durum hiç hoşuna gitmez.
Bu arada Şükriye, kim olduğunu bilmediği gizemli kişiyle mailleşmeyi sürdürmektedir. Şükriye, vakıf binasını tamamen kaybettiğine inandığı sırada, bu gizemli kişiden gelen mail, yeniden umutlanmasına sebep olur. Şükriye, Füsun ve Erdem yeniden binanın tadilat işlerine başlarlar. Ama Şükriye’nin bu vakfı açmasına engel olmaya kararlı kişiler vardır.
Ahmet ise kesinlikle Şükriye ile tanışmaya ve vakfa sponsor olmaya karar vermiştir. Ancak Derya, buna engel olmanın bir yolunu aramaktadır.

3. Bölüm

Ahmet, Derya’nın Şükriye’ye söylediklerinden dolayı kendi ofisinden kaçmak zorunda kalır. Şükriye, Ahmet’in kendisini atlattığını düşünür ve oldukça içerler. Öte yandan Şükrü’nün vakfa karşı mücadelesi Şükriye’yi iyice çileden çıkartır…
Şükriye vakfın açılmasına karşı olan tüm engelleri aşmak için insan üstü bir çaba sarf eder. Ahmet söz verdiği gibi sponsor olup, para yardımında bulununca vakfın onarımına başlanır…
Derya verdikleri bir partide, tüm konukların önünde, Ahmet’e evlenme teklifinde bulunur. Ahmet hiç beklemediği bir anda gafil avlanmıştır. Zaten gerilimli bir ilişki süren çiftin arası bu olaydan dolayı biraz daha açılır. Ahmet, Derya’yı böyle yüzüstü bırakmak istemese de aklında tek kişi vardır, o da: Şükriye’dir…
Ahmet, Şükriye ile tanışmak istemekte fakat bunu gerçek kimliğiyle yapamayacağını da çok iyi bilmektedir. Dostu Rıza ile bir sohbette vakfa nasıl gideceğini, Şükriye ile nasıl tanışacağını bulur…
Şükriye, Ahmet’i vakfın açılışına davet etmek için arar ve her şey için çok teşekkür eder. Ahmet, vakfa mali işlerden sorumlu birini göndereceğini ve vakfın açılışına mutlaka geleceğini söyler… Bütün konuklar ve gazeteciler vakfa gelmiştir. Şükriye Ahmet’in gelmesini bekler. Ve sonunda Ahmet gelir…

Rose
19-07-05, 21:18
4. Bölüm

Vakıf açılıyor, Şükriye muradına eriyor...
Ahmet ise aradığı huzuru Şükriye’nin yanında buluyor...

Ahmet (Özgür) Şükriye’yle beraber vakıfla ilgili çalışmalara başlar. Ege de vakfa gelir ve Ahmet’le (Özgür) tanışır. Ege, daha ilk andan itibaren Şükriye’yi Özgür’den kıskanmaya başlar. Ahmet (Özgür), Şükriye’nin vakıfla ilgili çabasına hayran kalmıştır. Tabi Şükriye’ye de…
Derya, Ahmet’in ortalarda olmayışına çok öfkelenir. İşle ilgili yapması gerekenleri tek başına halletmeye çalışır. Ahmet’in tek derdi huzur bulduğu yerde olmaktır, yani vakıfta.
Nihayet açılış günü gelip çatar. Konuklar, çocuklar, dostlar…Yiğit de açılışa gelir ve Zeynep’i fark eder. Zeynep de onu. Basın vakfın açılışına ilgi göstermez. Ahmet, Özgür olarak gelip, Ahmet beyin açılışa katılamayacağını belirtir. Şükriye büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ahmet kendi ilişkilerini kullanarak vakfa basının gelmesini sağlar. Derya ise sürekli Ahmet’in peşindedir. Her fırsatta telefon ederek onu kendine çekmeye çalışır.
Bu arada Ege vakfın resmi işlemlerinin tamamlanmadığını Şükrü’ye safça söyler. Şükrü de vakfa yeni bir saldırı alanı bulmuş olur. Bu arada Badegül ve Yaşar sürekli vakıfta kalmaya başlar.
Şükriye vakfın açılışına gelmemesinden dolayı Ahmet’e üzgün olduğunu bildiren bir mail atar. Ege, müvekkili ve Şükrü’nün dostu olan Serap’la bir yakınlaşma yaşar. Ege, Serap’ın boşanma davasını kazanır.
Vakfın yasal olarak tamamlanması için bir devlet bankasına bir miktar para yatırılması gerekmektedir. Şükriye bunun için arabasını satar.
Vakfın ekonomik işleri için bir mum ustası ayarlanıp vakıfta üretime geçilir. Hasan ortalıktan kaybolur. Şükriye ve Füsun, Hasan’ı bulmaya çalışırlarken karakoldan kötü haber gelir...
Derya, Ahmet’e sürpriz yapar ve hamile olduğunu açıklar.

5.Bölüm

ükriye ve Füsun, Hasan’ın öldüğünü düşünerek hastaneye giderken yoldan Ahmet’i (Özgür) ararlar. Ahmet, Derya ile gerilimi göze alarak Şükriye’ye destek olmak için hastaneye gelir. Televizyonda haberler şarkıcı Işıl’dan bahsederken Yaşar’ın içini bir hüzün kaplar. Bunu fark eden Şükriye, şarkıcı Işıl’ın kim olduğunu öğrenir. Ege, Şükriye’nin arabasını sattığını Şükrü’ye söyler. Ege’nin vakfın yasal prosüdürleriyle kendisinin ilgilendiğini söylemesi Şükrü’yü kızdırır. Vakıfta üretilen mumlar, sokakta satılmaya başlar, halkın ilgisi oldukça fazladır.

6.Bölüm

“DOLUNAY”ın 6. bölüm özeti: Şükriye için çember daralıyor... Şükriye, gazetecileri sert bir biçimde vakıftan kovar. Vakfı, Işıl’ın kurduğunun söylenmesi Şükriye’yi öfkelendirir. Füsun da Şükriye’yi sakinleştirmeye çalışır. Gazeteciler sert geçen bu röportajda Şükriye’nin saldırgan, öfkeli fotoğrafını çeker. Yapılan bu muamelenin hesabını soracaklardır.... Şükrü haberleri gördüğünde Şükriye’ye çok öfkelenir.. Elindeki son kozu kullanarak Şükriye’yi tehdit eder. Yaşar, bu yaşananlardan dolayı Şükriye’den özür diler. Yaşar, Şükriye’ye, Işıl’ın yalan haberlerinden söz eder... Yaşar bu haberlerin devamının geleceğinden korktuğundan Badegül’le kendisinin vakıftan ayrılmaları gerektiğine karar vermiştir. Derya televizyonda vakıfla ilgili haberi görünce Ahmet’e, bu vakfı Şükriye’nin kurmadığını şarkıcı Işıl’ın kurduğunu ve Şükriye’nin yalancı olduğunu söyler. Ahmet ve Derya hastanedelerdir ve duyduğu haberle Ahmet şok olur... Özgür’le Şükriye’nin ilişkileri giderek ilerlemektedir. Ahmet’in Şükriye’ye duyguları her geçen gün artmaktadır... Serap’ın hem Şükriye’ye hem de Ahmet’e yaptığı bir sürpriz çok şeyin değişmesine neden olacaktır. Yiğit, Püsküllüleri uyarır. Artık çember daralmıştır.Yiğit’le Zeynep’in ilişkisi ilerlemektedir.... Yiğit Zeynep’i eve bırakacakken başlarına hiç beklenmedik bir olay gelir...

feri
19-07-05, 22:32
Bende bu diziyi severek izliyenlerdenim.
Tan Sagturk'u seslendiren dublaj sanatcisinin kim oldugunu bilen arkadas varmi acaba aranizda. Bilgi verirse sevinirim. Simdiden tesekkurler.

michelle
20-07-05, 11:07
Ben Umut Tabak'ın sesine benzettim...(Polat Alemdar'ı seslendiren dublaj sanatçısı...)ama olmayabilirde...

sweety_14
20-07-05, 12:29
arkadaşlar 6. bölümde kızın hamile olmadığı açıklanmış ve bizz kız<ın hamile olduğunu 4. sonunda öğrenmiştik bu dizi yazdan sonrA SÜRMEZ HERALDE HERŞEY ÇOK HIZLI

feri
20-07-05, 15:04
Tesekkurler sevgili Michelle....

mcYolgezeR
21-07-05, 00:15
Evet bazen hizli gelismeler oluyor. Ama bence yazdan sonra da sürer. Çünkü tutuldu.

özgürmanyağı
22-07-05, 20:21
bence dolunay harika bir dizi hem konusuda farklı oyuncular desen harika tan sağtürk zaten çok yakısıklı :rolleyes: bence herkes sokak çocuklarına yardım etmeli :)

sweety_14
23-07-05, 07:28
yeni bölümde nolucak bilen varmııııı

michelle
23-07-05, 11:54
SEZONUN SON BÖLÜMÜYLE EKRANDA...

Ahmet, Şükriye’ye sırrını açıklamaya karar veriyor...

Serap bir yemek düzenler. Amacı Ahmet ile Şükriye’yi tanıştırmak ve vakfa yeni bir sponsor bulabilmektir. Ahmet, Şükriye’yi karşısında görünce şok olur. Şükriye’ye görünmeden oradan kaçmanın yollarını arar.
Yiğit, Zeynep’in kaçırılmasından dolayı kendini suçlu hisseder ve kimsenin yüzüne bakamaz. Çete üyeleri Yiğit’e sabaha kadar zaman tanır.
Şükriye vakfa döner. Vakıfta herkes telaş içerisindedir. Ege, Yiğit’i suçlar. Şükriye ise neler olduğuna ve kimlerin Zeynep’i kaçırdığına dair bilgi almaya çalışır. Herkes polisi aramak ister. Yiğit ise durumun ciddiyetini anlatır. Polis işe karıştırılmamalıdır. Bu işi kendisinin çözebileceğini söyler.
Şükriye, Özgür’ü arayarak olanları anlatır. Özgür bu işi çözeceğini, merak etmemesini söyler. Şükriye ona çok fazla güvenir. Ancak Derya’nın ruhsal sıkıntılarının olması ve duygusal olarak Ahmet’e ihtiyaç duyması, Ahmet’in vakfa gidememesine neden olur.
Ege dayanamaz ve Şükrü’yü arayarak olanları anlatır. Şükrü vakfa gelir. Şükriye dahil herkese tehditler savurur. Kızını kurtarmak için tanıdığı, çevresi olan adamları arayarak yerlerini öğrenmelerini ister.
Ahmet artık iki kimliğini taşıyamaz olmuştur. Rıza ile bu konuyu konuşur ve Şükriye’ye her şeyi açıklamaya karar verir.

michelle
23-07-05, 14:37
7.Bölüm Resimleri...

http://img201.imageshack.us/img201/5210/dsc00073lg.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/8913/dsc00087ex.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/7937/dsc00168ny.jpg

michelle
23-07-05, 14:39
http://img201.imageshack.us/img201/174/dsc00209mp.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/2471/dsc00293dd.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/3926/dsc00397fy.jpg

Rose
23-07-05, 15:49
SEZONUN SON BÖLÜMÜYLE EKRANDA...

7.Bölüm

Ahmet, Şükriye’ye sırrını açıklamaya karar veriyor...

Serap bir yemek düzenler. Amacı Ahmet ile Şükriye’yi tanıştırmak ve vakfa yeni bir sponsor bulabilmektir. Ahmet, Şükriye’yi karşısında görünce şok olur. Şükriye’ye görünmeden oradan kaçmanın yollarını arar.
Yiğit, Zeynep’in kaçırılmasından dolayı kendini suçlu hisseder ve kimsenin yüzüne bakamaz. Çete üyeleri Yiğit’e sabaha kadar zaman tanır.
Şükriye vakfa döner. Vakıfta herkes telaş içerisindedir. Ege, Yiğit’i suçlar. Şükriye ise neler olduğuna ve kimlerin Zeynep’i kaçırdığına dair bilgi almaya çalışır. Herkes polisi aramak ister. Yiğit ise durumun ciddiyetini anlatır. Polis işe karıştırılmamalıdır. Bu işi kendisinin çözebileceğini söyler.
Şükriye, Özgür’ü arayarak olanları anlatır. Özgür bu işi çözeceğini, merak etmemesini söyler. Şükriye ona çok fazla güvenir. Ancak Derya’nın ruhsal sıkıntılarının olması ve duygusal olarak Ahmet’e ihtiyaç duyması, Ahmet’in vakfa gidememesine neden olur.
Ege dayanamaz ve Şükrü’yü arayarak olanları anlatır. Şükrü vakfa gelir. Şükriye dahil herkese tehditler savurur. Kızını kurtarmak için tanıdığı, çevresi olan adamları arayarak yerlerini öğrenmelerini ister.
Ahmet artık iki kimliğini taşıyamaz olmuştur. Rıza ile bu konuyu konuşur ve Şükriye’ye her şeyi açıklamaya karar verir.

today_is_a_new_day
23-07-05, 15:59
yaz mevsiminde ekrandaki tek eğlencem Dolunay
neden böyle bir diziye ara veriyorlar ki.....

sweety_14
23-07-05, 19:30
ya noluyoruz yaaa benede niye ara veriyolar

of hem bakalım yeni sezonda yine bukadar tutacakmıııı üfffffffffffffffff :confused: :confused:

michelle
24-07-05, 01:17
http://www.sabah.com.tr/2005/07/24/gny/im/09A1264FC26FCF4A8AEE2BAFb.jpg

'Dolunay'da başarılarını kutladılar

atv'nin iddialı yaz dizisi 'Dolunay', izleyicinin büyük beğenisini topladı. Yarın akşamki bölümün ardından yeni sezona dek tatile girecek olan dizinin ekibi, geçtiğimiz akşam 'dolunaylı bir gecede' bir araya gelerek başarılarını kutladı.

atv'nin yaz süprizlerinden olan Dolunay dizisi ekibi, dizinin başarısını Dolunay Vakfı'nda yapılan barbekü partisi ile kutladı. Güzel bir aşk hikayesinin yanı sıra toplumun kanayan yarası olan sokak çocuklarının dramını ele alan dizi, kısa zamanda izleyicinin beğenisini kazandı. Yeşim Büber, Tan Sağtürk, Rasim Öztekin, Serra Yılmaz, Nail Kırmızıgül gibi ünlü oyuncuların başrolü paylaştığı Dolunay, yarın akşamki bölümün ardından eylül ayına kadar tatile girecek.

'SORUNSUZ BİR DİZİ'

Tüm ekibin bir araya geldiği gecede, dizinin başrol oyuncularından Yeşim Büber ve Tan Sağtürk, sokak çocuklarını sesini duyurmaya aracı oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay ise Dolunay'ın zor bir dönemde çok iyi bir başarı yakaladığını söylüyor. Çatay, "Dolunay, atv'ye yakışan bir dizi oldu. Zor bir dönemde; yani yaz aylarında yayına girmesine rağmen iyi bir başarı yakaladık. Yeni yayın döneminde dizinin daha geniş kitleler tarafından izleneceğini düşünüyorum" dedi. Çatay yeni yayın döneminde dizinin kadrosuna yeni isimlerin de dahil olacağını müjdeledi. Dizinin başarısından en çok onurlanan isimlerden biri de dizinin senaristi ve yönetmeni Hakan Mumcuoğlu. Dolunay'ın Türkiye'nin en iyi oyuncularına sahip olduğunu dile getiren Mumcuoğlu, "Sıfır kompleks ve sıfır dedikoduyla dizi yapıyoruz" diyor. Mumcuoğlu, "Karakterler hayatın içinden. Oyuncularımızı seçerken de bu gerçekliğe en yakışacak isimleri seçtik" diye konuşuyor.

http://www.sabah.com.tr/gny/gny103-20050724-200.html

Beyaz Balina
24-07-05, 11:47
Dizi Çok Güzel Ama 7 Bölümde Sezon Finali Olması Beni Şaşırttı.Zaten Yaz Dizisiydi Bence Yazın Devam Ettirmeleri Lazımdı.

sweety_14
24-07-05, 12:05
dizi tutmaya görsün illa bi gıcıklık yapıcAKLAR : HEM NE KALDIKİ SEZONUN AÇILMASINA ;) HAYRET BİŞİYLER VALLAAA : :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

kanin
24-07-05, 13:20
Yeni sezonda başlamaz çünkü son iki haftadır kötü reyting alıyor. Yarında kötü reyting alırsa başlayacağını sanmıyorum...

sweety_14
24-07-05, 14:35
ya belkide haklısın ama sezo finali yazıyoo offffffffffffffffff :rolleyes: :rolleyes: sanki daha çok tutan dizileri vardaaaaaa l :( :( afımmmm yaz sezonu için

equity
24-07-05, 15:52
bugün gazetede okudum yeni sezon başlıcakmış.reytinglerden de çok memnunmuşlar yapımcılar..

aisha
25-07-05, 11:00
arkadaşlar dizi müziği değil de dizi oynarken içinde ara ara verilen enstrümantal müzik çok hoşuma gidiyor benim...Dizi müziği bende var ama dizi oynarken verilen diğer müzik yok...o daha çok hoşuma gidiyor...onu bileniniz var mı? :confused:

ELF
25-07-05, 21:31
uffff su ahmet ozgur acayip birisi be..!!

döndü
26-07-05, 07:56
arkadaşlar dizinin dün akşamki bölümünde neler oldu bakan anlatabilirmi acaba sadece rica bakamadımda o yüzden :( :(

sweety_14
26-07-05, 08:07
çokk vüzel bölümdüü seznu iyi kapattılarr ne dersinizzzzz

döndü
26-07-05, 08:09
arkadaşlar çok güzel bölümde ama neler oldu anlatabilirmisiniz acaba

felini
26-07-05, 09:32
Bu diziyi yeni sezona sakladılar. Aslında bütün yaz oynatıp tadında bitirselerdi daha hoş olacaktı.
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi. Ancak son reklamlardan sonrasını kaçırdım . Tam olarak nasıl bitti . Söylerseniz çok memnun olurum.

dazzle
26-07-05, 17:55
Bu diziyi yeni sezona sakladılar. Aslında bütün yaz oynatıp tadında bitirselerdi daha hoş olacaktı.
Dün akşamki bölüm yine çok güzeldi. Ancak son reklamlardan sonrasını kaçırdım . Tam olarak nasıl bitti . Söylerseniz çok memnun olurum.
bencede çok güzel bi bölümdü ama merak etme hiçbirsey kacirmadin yani ahmet geldi sükriye dedi elinde saatle orda bitti yani birsey olmadi :confused:

döndü
27-07-05, 06:47
teşekkür ederim ilginden dolayı

felini
27-07-05, 07:03
dazzle verdiğin bilgi için teşekkür ederim.

kanin
27-07-05, 09:02
Son bölümü 15. olmuş kışın devam edeceğini sanmıyorum... Yazın bu sonuçları alan kışın çok daha kötü reytingler alır... Bu benim görüşüm.

döndü
27-07-05, 09:28
arkadaşlar anlamış değilim dolunay neden kışın devam edecekmiş yazın devam etse bari izlenir kışın diğer diziler başlayacak nasıl olacak bu iş anlamıyorum örneğin aşk oyunu yaz dizisi ne kadar hoş reytingide iyi gidiyo. keşke oda öyle olsaydı

kanin
27-07-05, 09:32
TELE - BAROMETRE
25 TEMMUZ 2005 PAZARTESİ
1 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 4,90 18,00
2 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 4,40 20,60
3 GLADYATOR (Y.S) [NET] STAR 4,10 17,30
4 KALP GOZU [NET] KAN7 3,70 15,40
5 SIRLAR DUNYASI (TKR) [NET] STV 3,30 11,90
6 ASK HER YASTA [NET] KAND 2,90 11,50
7 EN KOMIKLER [NET] TGRT 2,80 12,50
8 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,70 26,20
9 AH KALBIM (AKSAM) [NET] SHOW 2,70 13,20
10 YARIM ELMA (TKR) [NET] KAND 2,60 21,70
11 TADIMIZ KACMASIN [NET] KAND 2,60 12,60
12 SIRLAR DUNYASI (OZEL) STV 2,60 9,50
13 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 2,40 22,30
14 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,40 16,10
15 DOLUNAY. [NET] ATV 2,40 10,00
16 KALP GOZU (OZEL) [NET]

döndü
27-07-05, 09:45
arkadaş ilgin için teşekkür ederimde gazetelerde reytinginin yüksek olduğunu söylüyordu o yüzden

sweety_14
27-07-05, 10:51
offffffffff ya bi garipler valaaaaa

michelle
27-07-05, 19:32
Reytingler yazın böyle ise kışın kimbilir nasıl olur.Dolunay sezon finali yapmamalıydı.Çok yazık...

MEN
28-07-05, 21:23
Arkadaşlar merhaba ismim Erdem Ankaradan bir müzisyenim aynı zamanda da ufak ufak senaryolar yazmayı severim.Dolunay parçasını isteyen arkadaşlar bunu web sitemden edinebilirler www.aynakolik.com ..Ayna gurubunun resmi fan sitesi bu site arkadaşlar.Bilindiği üzere Göktan uzun zamandır Erhan abi ile çalışıyor Rüzgar yapımdan yakında yeni albümü çıkıcak.Göktanın söylediği versiyon sitemizde mevcut inşallah en kısa zamanda Erhan abinin kendi sesinden olan versiyonuda upload edeceğiz!

Sağlıcakla..

döndü
29-07-05, 06:15
arkadaşım teşekkür ederim

tvrehberi
29-07-05, 12:28
yaa ben anlamadım bu dizi yaz sezonu dizisi değil miydi?neden sewzon finali yaptılar ki?çok saçmaydı.daha kaç bölüm oldu da sezonu bitiriolar?sinir oluorum bööle yapmalarına.

yase
29-07-05, 12:40
mesut yar'ın yazısı.....

Dolunay da tatile çıkıyor

atv'nin yaz işlerinden "Dolunay" mütevazı ama izleyicisini ekrana mıhlayan bir dizi oldu. Tan Sağtürk'ün şaşırtıcı yüzü ve oyunculuğu, Rasim Öztekin'in yeniden keşfi, Yeşim Büber'in halis duruşu, sokak çocuklarının dertleriyle filan... Belki de bu karnesiyle eylülde yoluna devam edecek yapımlar arasında aldı yerini. Tüm yaz dizileri ister bunu... Bir şekilde tutunup kış ekranına, gerçek arenaya çıkabilmeyi... Şimdilik bir sezi olarak Dolunay'ın ilk sınavını 'başarıyla' verdiğini söyleyebilirim. Bu akşam sezon finali yapacak diziye görüşmek üzere deyip bitirelim yazıyı; bir dahaki Dolunay'a kadar.

sweety_14
29-07-05, 15:28
bizde anlamadık tvrehberi rkandayız yaniii

askk
31-07-05, 16:01
ARKADAŞLAR OLAMAZ BÖYLE BİRŞEY YA YAZ DİZİSİDİYA BAŞLATIYORLAR 7 BÖLÜM SONRA SEZON FİNALI DİYORLAR BU YAPIMCILAR SALAKMI ACABA DEVAMI BİDAHAKİ YAZAMI ŞİMDİ SEYREDİLECEK BİŞEY YOKTUDA SEYRETTİK YA KIŞIN BU KADAR TUTMAZSA DEMEKKİ ATV NİN DİZİLERİ BUNDAN DAHA KÖTÜ OLACAK YADA KIŞA DİZİSİ YOK ONDAN NOKTAYI KOYDU KIŞIN ÖNÜMÜZE SUNACAK DİZİYİ UMARIM 1.BÖLÜMDEN BAŞLAMAZ E ATV BU HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPAR SEYİRCİDE YUTAR SİZ NE ZANNEDİYORSUNUZ KENDİNİZİ İNSANLARLA HERKEZ OYNUYOR BARİ SİZ OYNAMAYIN AYIP
ASKK

pascalszr
31-07-05, 16:22
cok guzel bi diziydi bence yaz dizileri arasında en iyilerindendi ama atv cok salakmıs ah kalbimin olduğu gun bu diziyi koyarsan izlenmez fazla zaten gec saate koymuslar millet orda gulmekten yoruluo bi de gecenin on buçuunda o diziyi mi izlicek yazık olmus kısın kimse izlemez :(

pianistmüge
01-08-05, 22:15
Başta hiç beğenmemiştim ama sonra!!!!Gerçekten çok güzel dizi.İşin içine birde TAN SAĞTÜRK girmiş ne denir ki.Ama kendi sesini kullanmaması beni üzdü,O herşeyiyle bence mükemmel ve en önemli ÇOK YAKIŞIKLI.Dizinin konusu çok anlamlı keşke normal yaşamdada insanlar çoçukların ellerinden tutsalar.Bizim ülkemizde bunu yapanların sayısı çok nadir.BU dizi bence örnek olmalı.Diğer bölümü sabırla bekleyeceğim.

belize
03-08-05, 12:39
Çok güzel bir dizi....Izlemeye deger..
Eylülde yeniden ba$liormu$, buna sevindim çünkü
yazin dizi izlemiyorum...Yeniden eylülde ba$lamasi çok
güzel olmu$...

12_elif
04-08-05, 15:23
çok süper olmuş başka yokmu yaws yetmedi valla

MardiGras
07-08-05, 18:07
Diziyi cok begenerek izliyorum ancak son bolumlerinde Ahmet Ozgur karakterinin gosterdigi tutarsizliklar biraz keyfimi kacirdi. Bir kere ne yapmaya calistigini pek anlayamadim. Sukriyeye onlemez hisler duyarken, Derya icin " o bitti demezse git diyemem " demesinin mantigi nedir ? O kiz da onu birakacak gibi bir hal var mi ? Sonra ne olursa olsun Zeynep kacirildigi gece gelmeliydi. Hadi gelmedin ki affedilir gibi degil ama, sabah Sukriye burada olmanin anlami yok git deyince insan peki deyip gider mi ? Nasil yani ????

Bence konusu, kurgusu, oyunculugu ile cok basarili bir dizi , bu saydigim bence celiskili noktalara ragmen. Yeni bolumlerinin tutarlilik konusunda biraz daha basarili olmasini diliyorum ve yeni bolumleri merakla bekliyorum.

sarışınım
10-08-05, 23:57
iki haftadır yok dolunay dizisi bir bilginiz var mı acaba

döndü
11-08-05, 06:41
sezon finali yaptılar eylülde devam edecekmiş

MasalTeam
20-08-05, 09:48
Arkadaslar Dedigim gibi oldu ;

Dolunay yayindan kaldirildi.... Bugün TV Elestirmeni Yüksel Altug bizzat VATAN Gazetesindeki yazisinda acikladi. Ilgilenenlere duyurulur

Kaynak ;

http://www.vatanim.com.tr/tv/detay.asp?id=2130

yesder
20-08-05, 17:13
ya yapma ya!!!!!!!olamaz çok güzel bi diziydi

MasalTeam
20-08-05, 18:49
"biz" Ben Bu Haberi coktannn " Basinda Cikan Haberler " bölümüne yazdim.Sen biraz gec kaldin sanirim.Lütfen önce baslik acmadan yazilmis mi diye kontrol et bir defa olur mu ?

Moderatör arkadaslar bu basligi silebilirler cok gereksiz oldu.Ben zaten Hem basinda cikan haberlere yazdim. Hemde Dolunay Anketine.Ayrica benimkinde kaynakta var.

_butterfly_
06-09-05, 11:26
“DOLUNAY” YAYINDAN KALDIRILDI !

http://medyacafe.com/images/Atv.JPG Başbakanlık’tan da destek gören sokak çocuklarını konu alan “Dolunay” adlı dizi, ATV yönetimi tarafından yayından kaldırıldı.

--------------------------------------------------------------------------------

ATV, yaz başında, başrollerini Yeşim Büber, Tan Sağtürk, Rasim Öztekin, Serra Yılmaz, Köksal Engür, Nail Kırmızıgül’ün paylaştığı “Dolunay” isimli diziyi yayına soktu. Ama dizi son anda yayından kaldırıldı.

Dizi Türkiye’nin önemli bir sorununu, sokak çocuklarını ele alıyordu. Hatta dizinin çocuk kahrmanlarının tamamı gerçek sokak çocuğuydu. Dizinin ilk bölümü yayınlandığında Başbakanlık ATV yönetimini arayarak, böylesine önemli bir toplumsal konunun seçilmiş olmasından memnun olduğunu belirtti. Başbakanlık, diziye her türlü desteği vermeye hazır olduğu da iletti. Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da, dizinin yönetmeni Hakan Mumcuoğlu’nu,, yapımcıları Asaf Özpetek ve Kerem Çatay’ı arayarak tebrik etti. Bu tanışmada mesaj verme kaygısı gütmeden, toplumun en büyük yaralarından birini ve onbinlerce çocuğun karanlık geleceğini irdeleyen ve bunu bir aşk hikayesi arkasına gizleyerek insanların ilgisini bu yöne ekmeye uğraşan diziye övgü vardı. Dizi yayına girdiği haziran ayından itibaren yayınlandığı 7 bölüm süresince, ilk 5’ten hiç gerilere düşmedi. Hatta çoğu hafta en fazla izlenen dizi oldu. ATV yönetimi de dizinin devamını istedi. Tam yeni sezon çekimleri başlamak üzereyken, dizi ATV yönetimi tarafından yayından kaldırıldı. Gerekçe olarak yayın prototipinin doluluğu gösterildi ama bu kararın arkasında başka nedenler olduğu konuşuluyor.

5 Eylül 2005 - 17:4476

berder
08-09-05, 21:56
bende bi atv izleyicisiyim en beğendiğim kanallar arasında yer alıyo..ama dolunayı bukadar izlenirken yayından kaldırması çok saçma.üstelik yer yok diye...bu dahada saçma...hep kendisiyle övünen atv bunu yapmamalı..hala yayına koyabiilme olasılığı var..lütfen...tekrar istiyoruzz

mydestiny
11-09-05, 13:16
bende bi atv izleyicisiyim en beğendiğim kanallar arasında yer alıyo..ama dolunayı bukadar izlenirken yayından kaldırması çok saçma.üstelik yer yok diye...bu dahada saçma...hep kendisiyle övünen atv bunu yapmamalı..hala yayına koyabiilme olasılığı var..lütfen...tekrar istiyoruzz

evet yaa böyle bi saçmalık olmamalı.ATv ye yakışmıyor bu karar.ATV kaliteli bi kanal böyle bir karar nasıl aldılar bilmiyorum.tekrar istiyoruz dizimiziiiiiiii...

sepeto2002
12-09-05, 08:37
ATV'den bunu beklemezdim. Dolunayı izlemek istiyorum. Umarım tekrar yayına alırlar!

sepeto2002
12-09-05, 09:13
Bari Melekler Adasını kaldırısın ATV ve Dolunayı göstersin!!

mydestiny
14-09-05, 09:59
Bari Melekler Adasını kaldırısın ATV ve Dolunayı göstersin!!

bence de melekler adasını kaldırsınlar bu diziyi yayınlasınlar zaten melekler adası da sıkmaya başladı güzel bir sonla bitirsinler ve dolunayı yayınlasınlar..

mizrak_tutucu
15-09-05, 09:57
Melekler Adası kalksında yerine Bendeniz Aysel hariç ne gelirse gelsin. Seyirciyi bitmek tükenmek bilmeyen pehlivan tefrikasına dönen yerli Brezilya dizilerine mahkum eden TV kanalları utansın.

döndü
15-09-05, 10:06
dolunay dizisi ne zaman başlayacak fikriniz varmı ;)

sepeto2002
16-09-05, 11:30
dolunay dizisi ne zaman başlayacak fikriniz varmı ;)
dolunay dizisi yok artık...

sezinti
16-09-05, 11:33
yayın akışının yoğunluğu nedeniyle kaldırıldı.gazete haberlerine göre

CADYY
16-09-05, 13:01
dizinin kaldırılması çok saçma bence şu anda yayında olan çoğu diziden güzel başlar diye bekliyordum üzüldüm şimdi.

ozzde
19-09-05, 16:01
Bu kadar kaliteli ve güzel bir yapımın kalkması beni çok üzdü.Geçen sezonda atv İstanbul Şahidimdiri yayından kaldırdı.Atv yanlış yolda..... :mad:

tvrehberi
24-09-05, 20:17
yaa ben inanamıyorum yaz döneminde başlayan en ii dizilrden biriydi.ayrıca ben reytingleri de ii diye biliodum sezon finalindeki hariç.niye kalktı ki?off yaa bu kanallar insanı zıvanadan çıkarıolar walla

MasalTeam
27-09-05, 10:20
yaa ben inanamıyorum yaz döneminde başlayan en ii dizilrden biriydi.ayrıca ben reytingleri de ii diye biliodum sezon finalindeki hariç.niye kalktı ki?off yaa bu kanallar insanı zıvanadan çıkarıolar walla

Reytingler iyi degildi , Dolunay dizisinin aldigi ortalama reyting 4,20 yani cok düsük bir oran.Ayrica izlenme payida 15-17 arasinda kaldi.Devam etmesi icin en az 20 izlenme payi almasi gerekirdi.

aisha
06-10-05, 21:52
bence de çok büyük hata kaldırılması yayından..kaliteli bir diziydi bence... :(

gecemavisi
07-10-05, 09:42
başka kanallar niye DOLUNAY'ın farkına varıp da diziyi alıp yayınlamaz anlamıyorum.. herşey bir yana dizinin çook önemli bir misyonu vardı bir kere...

tvrehberi
07-10-05, 20:22
vay bea!!bu dizinin de yorumunu buralara bitmeden yazdık yani.atv bööle bi diziyi nası harcadı bilmiyorum hani kanal d olsa inanırım da.kanal d naciyeyi kim sevmez adlı o ilginç(!)diziyi transfer edeceğine dolunayı alsaydı daha karlı olurdu ama kanalın başındakiler bizim gibi düşünmüolar işte...

evanescencefreak
22-10-05, 13:42
Cok yazik ettiler....
Kaliteli bir kadrosu vardi.Tan Sagturk'un oyunculugunuda begeniyordum.
Bende bekleyip duruyordum ne zaman baslayacak diye.
Melekler Adasi Nurgul Yesilcayin cikmasindan sonra sapitti.
Konu nerden nerelere geldi.Bitirselerde Dolunay'i yayinlasalar.
En azindan bize iyi bir mesaj veren bir diziydi.
Melekler Adasini once cok seviyordum ama sacmaladilar.

tears25
28-10-05, 20:23
dizi güzeldi ,hatta en son yayınlandığında bile son bölüm denmedi,sezon finali denildi.bu yüzden tekrar yayınlanacağını düşündüm. yazın gösterilen en iyi dizilerden biriydi. bir çok dizi devam ediyor yaz döneminden ama dolunay yok.atv de şu an yayınlana pek çok diziden daha kaliteliydi umarım ,yayınlanır ve atv nin süprizi olur bize.

iboiboibo
12-01-06, 15:43
arkadaşlar dolunay dizisi zaten yaz dizisi olarak girdi. tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum o zaman reytinglere bakmamıştım ama 6. bölümde kaldırdılar. sanırım tutmadı. oysa çok güzel bir diziydi. tan sağtürkün oyunculuğuna da görmüş olduk. fena sayılmazdı. yeşim büber her zamanki gibi süperdi. keşeke tekrar yayınlanma ihtimali olabilse...

damla14
18-01-06, 19:00
ya ben bu diziyi çok seviyordum niye kaldırdılar anlamdım :mad72:

sevgi86
15-04-06, 18:08
ben de izliyordum
tan sağtürkü de severim ikinci baharda çok iyiydi
gerçi orada rolü buradaki kadar zor değildi
burada tanın gerçek oyunculuğunu gördük
sırf tutmadığından değil bence o sene bir dizi patlaması oldu dolunaya vakit de kalmadı atvde
sonraki yaz devam etmesini bekliyorduk ama arkası gelmedi

Cekirgeselin
16-04-06, 00:40
bu diziyi bende severek izliyordum ama biryandan bitmesi iyi oldu cünkü dizide kulanilar yurd dizi bitince kimsesiz cocuklara birakilacakti bunu bir reportajinda yesim büber söylemisti biz diziye bakmasak da olur yeterki cocuklara kalsin o ev :icon_ange

sevgi86
14-05-06, 00:01
bu diziyi bende severek izliyordum ama biryandan bitmesi iyi oldu cünkü dizide kulanilar yurd dizi bitince kimsesiz cocuklara birakilacakti bunu bir reportajinda yesim büber söylemisti biz diziye bakmasak da olur yeterki cocuklara kalsin o ev :icon_ange

o ev gerçekten yurt mu olmuş
çok sevindim:img-angel

51arzu
14-05-06, 00:22
vallahi bende cok sevindim bu olaya cok guzelde bir diziyi yani

Cekirgeselin
15-05-06, 07:58
evet o ev yurt oldu yani yesim büber öyle demisti dizi bittsin o ev yurt olacak demisti heralde sözlerini tutmuslardir ...........................

damla14
01-07-06, 14:19
Ya ben bu diziyi çok seviyordum.Ancak reytinge kurban gitti keşke devam etse

ozzde
01-07-06, 15:45
Yaz dönemi dizisiydi sanırım.Keşke sürseydi.Konusu çok farklı ve sosyal içerikliydi.Kalite yok olmaya mahkum sanırım...

byn_alemdar
01-07-06, 15:51
evet bende seviodum ama napalım

yağmur_cini
13-07-06, 12:26
bende çok seviyodum hiç kaçırmazdım tekrar yayına koysalar keşkee:img-kiss:

*arife*
13-07-06, 12:44
çok güzeldi ya

SETURK
13-07-06, 13:32
gerçekten güzeldi.Özellikle müziği...

smryna
09-08-06, 00:19
süper bir diziydi...hele giriş müziğindeki ney sesi harikaydı...bu başlıktaki konuların tümünü okuyamadım kusura bakmayın onun için bilemiyorum..ama sizde dolunay dizisinin müziği yoksa sizlerle paylaşmaktan büyük zevk alırım..
bunun dışında bu kadar duyarlı bir konunun, bu kadar insanı hassasiyete sürükleyen bir konunun kısa sürmesine gerçekten üzüldüm..isterdim ki bu dizi başka dizilere ön ayak olsun ve halkımız daha duyarlı olsun..dizideki yurdun çocuklarına bırakılmasına gerçekten çok sevindim...bizler bilmeliyiz ki insanlara şans verilince gerçekten güzel şeyler ortaya çıkıyor.dizide oynayan çocuklar sokak cocuklarıydı ve çok güzel rol yaptılar..ben eminimki onlar gibi nice cevherler vardır...lütfen destek olalım..unutmayalım ki onlar yerinde bizlerde olabilirdik..

impavidus
09-08-06, 12:58
Oyuncularıyla, müziğiyle ve en önemlisi hedefiyle çok güzel bir diziydi. Yayınlandığı dönemde pek televizyon izlemeye müsait bir ortamda değildim ama bu diziyi ne yapıp edip kaçırmadan izliyordum. Keşke insanlarımız hiçbir hedefi olmayan, sırf rating için yayınlanan dizilere verdikleri değeri, biraz da bu gibi dizilere verseler de bari izlediğimiz diziden birileri fayda görse :good:

masal_yüzlüm
10-08-06, 17:34
arkadaslar aranızda dolunayın müzigi olan varsa bana gönderebilirmi mybaby_tipo@hotmail.com lütfennnn:img-help: :img-help:

zeynep761
12-08-06, 09:36
Ya Dolunay süper bi diziydi. Başlamadan önce müziğiyle etkiledi insanları. Müziği kaydetmek için fragmanın çıkmasını bekliyorum. Sürekli atv'yi kontrol ediyodum reklamlar başladı mı diye. Sonra dizi başladı. gerçekten güzeldi. Yeşim Büber'i o zamandan beri seviyorum. Tan Sağtürk'te başarılıydı. Kadrodaki çoğu oyuncuyu tanımıyordum. Performansları güzeldi. Ama dizi ratinge kurban gidenlerarasında yer alıyor şimdi:( Yeşim Büber bi röpörtajda şöyle demiş "Dolunay ratingler yüzünden yayından kaldırıldı. Biz de böylece sokak çocuklarının insanları ne kadar ilgilendirdiğini gördük." Ne diyelim 1 yıl aradan sonra yeni bölümleri çekilecek değil ya.

erenalp_18
03-12-06, 18:36
evet yani ortada çok kötü bir reyting de yoktu
sezon finali dediler sonra bi baktık tümden bitmiş

ezgi su
04-12-06, 17:26
dolunay dizisini cok seviyordum zaten yesim büber hayraniyim ama dizi 5 bölüm izledim sanirim sonra izleme sansim olmadi nasil bittiginide cok merak ediyordum ama zaten sezon finali diye gitmis geri gelmemis

gamze_lim
04-12-06, 17:28
Çok güzel bi diziydi ama malesef kısa sürdü ayrıca dizinin müziğini netten bulabilirsiniz

adri_ano
24-03-07, 10:24
Dizinin müziklerini Erhan Güleryüz Yapıyodu.İsteyen
özel mesaj atsın

sudemnaz
13-08-07, 16:29
değişik bir konusu vardı devam etmeliydi :8 ama malesef kaldırıldı...
izleyenlere cezamış gibi final yapmıyorlar ya :(

guilty
14-05-08, 16:55
Ne kadar güzeldi yaaa. Hele şarkısına bitiyordum ama tutmadı ne yazık ki oda ratin canavarına kurban gitti..

kardelen2086
17-06-08, 19:39
dolunay dizisini ben de severek izliyordum...bildiğim kadarıyla dizinin reytingleri gayet iyiydi....o zaman ki söylentilere göre atv böyle kaliteli ve anlamlı bir diziyi yaz dizisi olarak harcamak istemiyordu,bu nedenle sezon finali yaptı....benim anlamadığım diziyi hangi sebeple,seyirciden habersiz birdenbire nasıl bitirdikleri?:icon_sorr:icon_sorr