Tüm Versiyonu Göster : Davetsiz Misafir
biraz önce fragmani izledim,herkes cenazedeydi biri ölmüs ama kim oldugunu anlayamadim.bir önceki bölümünde tamamini izleyememistim!kimin öldügü konusunda bir fikri olan var mi?
iyice karman çorman yaptılar dizi saatlerini o ölen babasidir tarcanin dedim ama deil galiba acaba kim???
hangi gün olursa olsun o benim değişilmezdir. bence kendine göre kendine göre bir fan oluşturdu ve dizinin reytinglerinin iyi geliceğini eminim desteklerinizide beklioruz arkadaşlar hem kurtlar vadisi yeni bölümü 21.30da
istanbulspence
03-10-05, 16:17
biraz önce fragmani izledim,herkes cenazedeydi biri ölmüs ama kim oldugunu anlayamadim.bir önceki bölümünde tamamini izleyememistim!kimin öldügü konusunda bir fikri olan var mi?
ben her bölümünü izlemiyorum
ama izlediğim kadarıyla ben de anlayamadım defne nin bir yakınıymış gibi geldi
konuk oyuncu değilse diziye cüneyt türel katılmış anladığım kadarıyla da tarcan ın babası çıkacak bu da dizinin baskın rol durumunun daha fazla dağılmasını sağlayacaktır
bende gördüm fragmanı biri ölüyor ama kimin yakını anlamadım çünkü tarcan ve defne de var ayrıca tarcanın babası ortaya çıkıyo gibi
WALLA BEN DE MERAKLANDIIM..NE OLCAK ACABA SALI GÜNÜYDÜ Dİ Mİ ???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
WALLA BEN DE MERAKLANDIIM..NE OLCAK ACABA SALI GÜNÜYDÜ Dİ Mİ ???:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
hayır atık perşembe günleri 20.00 de günü ve saati değişti.
SİSLEY TŞŞKLER ARKADAŞIM SAĞOL......:( :rolleyes: :rolleyes:
arkadaşlar elime dizinin özeti elegeçti.otarcanın evine gelen gerçek babası değilmiş.
mizrak_tutucu
04-10-05, 15:59
Olen Tarcanin yalanci babasi mi? Gerçek baba Cuneyt Turel olsa gerek.
17.BÖLÜM ÖZETİ gazet çıkan haberden sonra tarcanın evi babası olduğunu iddia eden adamların hucümuna uğrar.babasını hiç tanımamış olmanın tarcanı nekadar üzdüğünü fark eden defne tarcanın babasının izini bulmaya karar verir.çeşitli ipuçlarından sonra tarcanın babasının yaşadığı evi bulan defneyi kötü bir süpriz bekler
Olen Tarcanin yalanci babasi mi? Gerçek baba Cuneyt Turel olsa gerek.
tam tersi o dediğin adam kendisinitarcanın babasıymış gibi yutturmaya çalışıyor tabiki başarısız oluyor
Diziyi uzun zamandir takip ediyorum ve büyük bir begeniyle izliyorum, normalde boyle komedi agirlikli dizilerden hoslanmam, ama Tarcan'i canlandiran oyunucuyu çok sevdigim için bu diziye izlemeye karar verdim ;) gerçekten bekledigimden de iyi çikti, çok basarili bir dizi... !!! :) ( bu arada normalde bugun vermiyorlar miydi yeni bolumu, yoksa yine gününü veyahuta saatlerini mi degistirdiler ? )
mizrak_tutucu
04-10-05, 23:33
Benim ozet ve fragmandan anladıgıma gore Cuneyt Turel bal gibi de gerçek baba olabilir. Benim cıkarsamam soyle:
Defne Tarcan'ın uzuldugunu kesfedip, babasını arıyor ve bir adam buluyor. Sonra Tarcan'ın babası oldugunu sandıkları adam oluyor. Hep beraber, per perişan cenazeye gidiyorlar. Cenaze eviyle bağlantısı olan Cuneyt Turelde cenazede. Fragmanda Kehribar Hanım ile Cuneyt Turel goz goze geliyor....Bu sahneden Kehribarın öldü sandığı Tarcan'ın babasını yani Cuneyti gordugu icin sasırdıgı sonucu çıkartılabilir. Bu takdirde Tarcan'ın gerçek babası (ne demekse) bir başka yoruma gore biyolojik babası C.T.'dir. Neden olmasın?
mizrak_tutucu
04-10-05, 23:35
Bu arada yeni yayın gününün Perşembe, saatinin ise 20:00 oldugu rivayet ediliyor. Show TV bir sürpriz yapmadığı takdirde böyle olacağını sanıyoruz.
Benim ozet ve fragmandan anladıgıma gore Cuneyt Turel bal gibi de gerçek baba olabilir. Benim cıkarsamam soyle:
Defne Tarcan'ın uzuldugunu kesfedip, babasını arıyor ve bir adam buluyor. Sonra Tarcan'ın babası oldugunu sandıkları adam oluyor. Hep beraber, per perişan cenazeye gidiyorlar. Cenaze eviyle bağlantısı olan Cuneyt Turelde cenazede. Fragmanda Kehribar Hanım ile Cuneyt Turel goz goze geliyor....Bu sahneden Kehribarın öldü sandığı Tarcan'ın babasını yani Cuneyti gordugu icin sasırdıgı sonucu çıkartılabilir. Bu takdirde Tarcan'ın gerçek babası (ne demekse) bir başka yoruma gore biyolojik babası C.T.'dir. Neden olmasın?kesinlikle bende ayni şeyleri düşünüyomm
ya arkadaşlar arıyorum arıyorum arıyorum diznin başlangıç ve bitiş müziğini bulamıyorum..ne olur yardım ediiiin.. biterken müzik Temel Zümrüt Jingle Box diyor... Başlarken ise Gece yolcuları diyor.. Ama her ikisinden de arama yaptığımda bulamıyorum :-( :( :(
bu geceki bölümü izleyen varmı?hayla şok altındayım çok duygusal bölümdü.tarcanın niye böyle olduğunu keşfettik
harikaydı bu geceki bölüm..ben bu diziyi çok seviyorum yaaaa... inanılmaz şeker bir dizi.. ama ne olur müziği bulmama yardımcı olun bu foruma giren ve buz diziyi seyreden arkadaşlar :(
haftayı merakla bekliyorum galiba tarcanın babası ölmedi cüneyt türel dedikleri herhalde gerçek babası sanırım tarcan öbür bölümde geçmişiyle yüzleşecek sabırsızlıkla bekliyorum
harikaydı bu geceki bölüm..ben bu diziyi çok seviyorum yaaaa... inanılmaz şeker bir dizi.. ama ne olur müziği bulmama yardımcı olun bu foruma giren ve buz diziyi seyreden arkadaşlar :(
bende bulmak istiyorum ama bulamıyorum aisha ve bana yardımcı olursanız sevinirim ya hastasıyım bu dizinin
isterseniz davetsiz misafirle ilgili senaryolarımı yazabilirim
forgetmenot
06-10-05, 22:04
Tardu Flordun'a bir kez daha 'komple' bir oyuncu olduğu için teşekkür etmeli.Tabiiki şarkıyı yorumlamasından bahsediyorum.Mazhar Alanson gibi bir ustadan dinlediğimiz bir klasiği, ne güzel, kendince,kendi yorumuyla söyledi.Zaten bence,bu diziyi 'şerbet' kıvamında tutan, iki büyük usta var ilki Hakan Gerçek ikincisi de Tardu Flordun.Baba oğul dialoglarını dört gözle bekliyorum.Baba seçimi de dört dörtlük hani.Cüneyt Türel'in diziye girişi çok iyi oldu.Bu arada Pakize hanım,köşe yazarlığı ve şarkıcılığından sonra oyunculukta da gayet istikrarlı ilerliyor.
bence bu dizi yaz dönemi kısa soluklu bir dizi olarak başladı..fakat tutuldukça devam etti..oyuncular ve konu gerçekten çok güzel.. hergün tvlerde izlediğimzi renkli hayatların perde arkasınından hafif bir tat veren ve ayrıca da güldüren tebessüm ettiren bir dizi... meleğinden plakçısına kadar oyuncular müthiş bence...ve gerçekten usta oyuncular var..ayrıca pınar altuğun oyunculuğunu küçümsemek çok yanlış olur diye düşünüyorum.. cidden farklı bir alandan gelip oyunculuk alanında kendini bukadar geliştirebilen nadir kişilerden sanırım... yakışmamış diyenlerde var tarcana ama bence pınar çıkarsa nasıl ki meltemsiz tadı tuzu kalmadı dizinin yine aynı şey olur..şuan herşey dörtdörtlük dizi de..umarım böyle devam eder...
*ÖNEMLİ NOT:
LÜTFEN DİZİNİN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ MÜZİĞİNİ BULMAMA YARDIMCI OLUUUN :(
first lady
07-10-05, 11:44
acaba bu dünyada Melekten daha güzel bi çocuk varmıdır?resmen şirinlik abidesi.bazen diziyi unutup sırf onu izliyorum :D ;)
http://www.dizifilm.com/forum/athttp://www.dizifilm.com/forum/attachment.php?attachmentid=824&stc=1tachment.php?attachmentid=823&stc=1
ya dizinin yerini niye oynatdılarki ne güzel salı günü izliyorduk.hem perşembe yüzünden reytinglerde düşme var SİNİR OLUYORUM BU SHOWTVYEEEEEEEEEE
Tardu Flordun'a bir kez daha 'komple' bir oyuncu olduğu için teşekkür etmeli.Tabiiki şarkıyı yorumlamasından bahsediyorum.Mazhar Alanson gibi bir ustadan dinlediğimiz bir klasiği, ne güzel, kendince,kendi yorumuyla söyledi.Zaten bence,bu diziyi 'şerbet' kıvamında tutan, iki büyük usta var ilki Hakan Gerçek ikincisi de Tardu Flordun.Baba oğul dialoglarını dört gözle bekliyorum.Baba seçimi de dört dörtlük hani.Cüneyt Türel'in diziye girişi çok iyi oldu.Bu arada Pakize hanım,köşe yazarlığı ve şarkıcılığından sonra oyunculukta da gayet istikrarlı ilerliyor.
ya oşarkının adı ne biliyormusun
first lady
07-10-05, 17:58
MFÖnün bu sabah yağmur var istanbulda
ya dizinin yerini niye oynatdılarki ne güzel salı günü izliyorduk.hem perşembe yüzünden reytinglerde düşme var SİNİR OLUYORUM BU SHOWTVYEEEEEEEEEE
Kesinlikle sana katılıyorum.Niye böyle bişi yaptılar ki?üstelik amac güz yangınını kurtarmaksa kurtulmadığı ortada bu haftada 10.olmuşlar aman ne büyük ilerleme!!!!!!!!Umarım kanal hatasını anlar ama öte yanda ben davetsiz misafirin perşembe de yükseleceğine inanıyorum.Gittikçe eğlenceli ve heyecanlı olmaya başladı.
hayatımda bir dizinin özeti bu kadar sevmedim defnenin günlüğüne yazdıkları çok hoşuma gidiyor
ya arkdaslar ben bu diziyi pek izlemiyorum ama sunu yazmadan da gecemeyecegim... anladigim kadariyla bu pehlivanin hala melektenhaberi yok degilmi? seizce de bu dizideki en büyük mantiksizlik degil mi? yani dizi kacinci bölüme gelmis adam sürekli bulundugu bir evde cocuk oldugunu anlamiyor, biraz sacma geliyor bana...
tarcanla babası barışıyorlarmış.bundan daha önemlisi tarcan bir kadından tehdit telefonları alıyormuş sizce bu kim olabilir ve sizce kime zarar verebilir? DEFNEYE Mİ?MELEĞE Mİ?
ya arkdaslar ben bu diziyi pek izlemiyorum ama sunu yazmadan da gecemeyecegim... anladigim kadariyla bu pehlivanin hala melektenhaberi yok degilmi? seizce de bu dizideki en büyük mantiksizlik degil mi? yani dizi kacinci bölüme gelmis adam sürekli bulundugu bir evde cocuk oldugunu anlamiyor, biraz sacma geliyor bana...
eski bölümlerden birinde gazeteciler evdeki Melek'in resmini çekip haber yaptıklarında Şirin'in kızı diye yutturmuşlardı Pehlivan'a yanlış hatırlamıyorsam. o zamandan sonra da Pehlivan'dan mümkün mertebe kaçırıyorlar bebeği ama yakalanırlarsa yine aynı yalanı söyleyeceklerdir sanırım...
öte yandan Pehlivan o evde yaşamıyor zaten... arada gelip gidiyor o kadar... lafı açılmışken ege şivesini mükemmel yapan Aykut Oray'ı da - kendi deyişiyle- tebrik ediyorum...
mizrak_tutucu
11-10-05, 10:11
Bildigim kadariyla Aykut Oray Ödemişli. Ege şivesini bu kadar iyi kullanmasına şaşmamak lazım.
ya fragmanda tarcanın platonik aşkı defneyi kaçırıyor.sizce defneye ne yapabilir
mizrak_tutucu
12-10-05, 15:09
Hiç birşey yapamaz. Tarcan veya kahraman Turk polisi yetişip, Defne'yi kurtarır. Defne ile Şirin'in aynı anda kaybolması dikkat çekebilir. Ama Tarcan'ın kolay kolay ayacagini sanmıyorum.
Hiç birşey yapamaz. Tarcan veya kahraman Turk polisi yetişip, Defne'yi kurtarır. Defne ile Şirin'in aynı anda kaybolması dikkat çekebilir. Ama Tarcan'ın kolay kolay ayacagini sanmıyorum.
belki diziye heyecan katmak için defneye yada tarcana birşey olabilir
mizrak_tutucu
12-10-05, 15:15
Bir bolum icin belki. Sonuçta bu bir sitcom, dramatik bir dizi degil. Baş rol oyuncularına kolay kolay bir şey olmaz.
ya fragmanda tarcanın platonik aşkı defneyi kaçırıyor.sizce defneye ne yapabilir
sen fragmandan onun platonik aşkı olduğunu ve defneyi kaçıranın da o olduğunu nerden anladın helal olsun valla? :confused:
süper bir bölümdü yine..ama ben hala müziğini bulamıyorum :(
mizrak_tutucu
14-10-05, 11:15
Uzun bir süreden beri ilk defa diziyi baştan sona izledim. Geçen hafta reytingler düştükten sonra, gün degiştigi içinmi reytingler düstü, yoksa başka bir nedeni mi var diye dusunmuştum. Sorunun gün degişiminde oldugu aşikar.
Tarcan'ın mezarlıkta babasıyla buluşma sahnesi hem çok hüzünlü hem de çok dramatikti. Bayağı etkileyici bir bölümdü. Cünyet Türel'i tekrar ekranda görmek güzeldi. Tardu Flordun her zamanki gibi iyiydi.
Hakan Gerçek'in (Enis) telefonla konusma sahnesindeki kikirdemesi harikaydı. Hiç bu kadar iyi kikirdeyen birini görmemiştim.
Maria'nın diziye döndüğüne sevindim. Hem Maria'yı hem de Tipitop karakterlerini özlemişim. Umarım her ikisini gelecek bölümlerde de izleme imkanı buluruz.
Tarcan'ın gerçek kimliğinin Sakin oglu Kehribar'dan dogma Coşkun Durmaz oldugunu da bu bölümde ögrendik. Tarcan'ın adının Coşkun Durmaz oldugunu gerçegine alışmak kolay degil ama zaman içinde alışılır herhalde.
Oburiks ve Melih Ermakstar'ın Defne ve Tarcan taklitlerini yaptıkları sahne çok iyiydi. Buna benzer daha uzun taklit sahneleri gelecek bölümlerde de olur umarım.
Pınar Altug'un oyunculugunda da bariz bir gelisme var. Standart mimiklerini kulanmaktan vazgeçmiş ve daha sakin ve abartısız oynamaya başlamış. Korktugu sahnelerde hiç de fena bir oyun çıkarmıyordu. Görkem Yeltanda bu sahnelerde iyiydi.
Forumda geçen bölümlerde Tarcan'ın şarkı söyledigini okumuştum. Bu bölümde de serenat sahnesi vardı. Bundan sonra her bölümde bir şarkı sahnesi izleyecegiz anlaşılan. Ben şahsen bu durumdan şikayetçi degilim.
Davetsiz Misafir dizisi de Yağmur Zamanı (Erol), Asla Unutma, Aliye (Sinan) ve diğer onlarca diziye musallat olan "psikopatsız dizi olmaz" furyasından nasibini almış ve kendi psikopatını yaratmış. En azından bu dizide, bir maksimum iki bölüm sonra psikopat hayranın diziden gidecegini bilmek insana huzur veriyor.
[QUOTE=mizrak_tutucu]Bir bolum icin belki. Sonuçta bu bir sitcom, dramatik bir dizi degil. Baş rol oyuncularına kolay kolay bir şey olmaz.[/QUOTE bence bu dizi pek sitcoma benzemiyor içinde birçok şeyi barındıyor drama var aşk var komiklik var bu diziyi farklı kılıyor
sen fragmandan onun platonik aşkı olduğunu ve defneyi kaçıranın da o olduğunu nerden anladın helal olsun valla? :confused:
süper bir bölümdü yine..ama ben hala müziğini bulamıyorum :( ilk fragmanı izlediğimde çözemedim ikinci fragmanda o kadının tarcanın plotanik aşkı olduğunu çözdüm.ayrıten defneyi kaçıran olduğunu kırmızı ojeli elleri ve gözlerinden anladım
mizrak_tutucu
14-10-05, 14:49
Içinde dramatik ögeler olmasına ragmen janrı belirleyen hangi ögelerin ağırlıkta oldugu. Bu nedenle, ben Davetsiz Misafir'in sitcom olarak tanımlanması gerektigi kanısındayım. Komik bölümler içermesinin, Hamlet'in trajedi degilde komedi olmasına yol açmaması gibi.
buhaftadaki bölüm çok güzeldi.özellikle tarcanın babasıyla karşılaşması çok hüzünlüydü.tarcanın defneye serenat yapması çok hoştu.defnenin kaçırılmasıda merak ettirici bir konu haftayı sabırsızla bekliyorum.
ben tahmini yazıyorum beğenirmisiniz bilmem.Tarcanın plotanik aşkı defneyi kaçırdığını söylemek için tarcanı arayacak.eğer kendisinin olmasa defneyi öldüreceğini söylecek.tarcan mecburen kabul edecek.tabiki o kadına tarcana yerini belli olmaması için bir sokağın ismini verecek.tarcanın arkadaşları tarcanı tek başına göndermek istemeyecek o dakika enisin aklına bir plan gelecek tarcanı uzaktan takip edeceklerini söyler.ve tarcan o kendisine adresi verilen yere gidecek. karşına maskeli bir kadın çıkacak(tabi bu o kadın)ve araba değiştiricekler.tarcanın ellerini bağlayacak.enisgil ise arabayı takip ederken kaybedecekler.kız defneyi sakladığı babadan kalma depoya götürecek.oraya geldiklerinde defnenin bir sandalyeye bağlı olduğunu görecek. TAHMİNİN DEVAMI SONRA DEVAM EDECEK
mizrak_tutucu
14-10-05, 15:25
Fragmanı falanmı gördün, dizinin bölümünü mü izledin? Maşallah, bu ne ayrıntılı tahmin?
yok fragmanını filan görmedim zaten fragmanları ve dizinin özetini pazartesi veya salı veriyorlar.ben aklımdan geçenleri yazdım.beğendiniz mi?
mizrak_tutucu
14-10-05, 15:36
Fena degil. Mümkün olabilir bir senaryo gibi gözüküyor.
sevindirici haber yavaş yavaş dizinin perşembe gününe oturması ve yavaş yavaş reytinginin bir düzene oturması
mizrak_tutucu
14-10-05, 15:38
Reyting tekrar yukarı dogru çıkmaya başlamış, ama Salı gününde 6.00 küsur civarındaydı. Tekrar o noktaya çıkması zaman alacak. KV'nin tekrar bölümlerini seyretmeyenler ve O.C. izlemeyenler için hiç de kötü bir alternatif degil.
Tarcanı da başka bir sandelyeye bağlar ve tarcana karşı hisseddiklerini anlatır.(onu nekadar çok sevdiğini ve onunla birlikte olmak istediğini filan)tarcan ise bunların imkansız olduğunu söyler o dakika kadın bunlara sinirlenip defnenin gırtlağına bıçağı dayar.eğer kendisini sevdiğini söylemezse defeneyi öldüreceğini söyler.tarcan mecburen onun sevdiğini söyler.bu arada enisgil tarcan takip planın tutmaması sonucu mecburen eve dönerler.ve bu kadın hakkında bilgi edinmek için araştırma yaparlar.kadının hakkında elerinde bir bilgi olmadığından tarcanın hayranları hakkında araştırmalar yaparlar.bundan dört yıl önce bir kadının tarcanın aşkı yüzünden tımarhanelik olduğunu öğrenirler.o kadının kim olduğunu öğrenilirler ve onun hakkında bilgi toplamaya başlarlar.öte yandan ise kız tarcanın zorla kendisiyle evlenmesini ister yoksa defneyi öldürüceğini söyler.YİNE DEVAMI SONRAYA
Reyting tekrar yukarı dogru çıkmaya başlamış, ama Salı gününde 6.00 küsur civarındaydı. Tekrar o noktaya çıkması zaman alacak. KV'nin tekrar bölümlerini seyretmeyenler ve O.C. izlemeyenler için hiç de kötü bir alternatif degil.
sorması ayıp O.C ne?
mizrak_tutucu
14-10-05, 16:03
Sanırım psikopat kadını konuk oyuncu oynuyordu. Konuk Oyuncunun adı İlayda Aydın idi. Ben bu adı, daha önceki bölümlerde görmüştüm, ama kim oldugunu bilmiyorum. Adı su perisi anlamına geldigi için dikkatimi çekti ve aklımda kaldı. Kim bu su perisi diye dusundum. Bana göre psikopat hayran tanıdık biri çıkacak. Bence bu tahmini de, senaryonun içine ekle. Yılışık gazetecinin asıldıgı genç kadın gazeteci gibi tanıdık biri çıkabilir.
soğal mızrak tutucu,bugün doğum günün olduğunu öğrendim doğum günün kutlu olsun(hangi bölümden aklında kaldığını söylermisin?biraz araştırma yapıyım
mizrak_tutucu
14-10-05, 16:17
Defne'nin anne babasının Defne'ye buldugu müstakbel koca adayının yer aldıgı ilk bölümden. Müstakbel damat adayının adının İlayda oldugunu sanıp, “Allah Allah erkek çocuklarına da İlayda adını koyuyorlarmış. Bunun unisex bir isim oldugu hiç aklıma gelmemişti“ diye dusundugumu anımsıyorum. Sonuçta İlayda Aydın'ın kim oldugunu hala anlayabilmiş degilim.
mizrak_tutucu
14-10-05, 16:19
Tebrik için tesekkurler. O.C. CNBC-E kanalında yayınlanan Orange County türünde adı olan, Kaliforniya eyaletinin zengin yerleşim yerlerinden birinin adının kısaltması. Muhtemelen yerin adı Orange County degildir, ben yanlış hatırlıyorumdur. Forumda yabancı diziler altında dizi hakkında bilgi var.
sanırım o ilayda zeynepe yardımcı olan genç kız olmasın çünkü dizideki adıda ilayda.(müstakbel koca adyı dediğin zeynepi defne zanneden hakan mı?)
mizrak_tutucu
14-10-05, 16:26
Gerçekten dizide İlayda isimli bir kız mı var? O kızı tümüyle atlamışım, muhtemelen zaplarken atladıgım kısımlardadır. Müstakbel koca adayı derken, Zeynepi Defne sanan kişiyi kasttetmiştim. Adının Hakan oldugunu sayenizde ogrendim. Bir de Melih Ermakstar'ın canlandırdıgı karakterin adını ogrensem, herkesin adını ogrenmiş olacagım sanırım. Zeynep'e yardımcı olan kızın oynadıgı bölümlerde konuk oyuncunun adına dikkat ederseniz, İlayda Aydın'ın kimliginden emin olabiliriz.
merih ermakastarın canlandırdığı karakterin adı john renan
dünkü bölümde tarcanı aradığında tarcan sen kimsin sorusuna kadın SEN BENİ TANIMASANDA ben seni hep bekledim diye cevap vermişti. onun için kadının tanıdık olması biraz zor
mizrak_tutucu
14-10-05, 16:46
Her gun gorse de tanımıyor olabilir.
forgetmenot
14-10-05, 16:53
Zeynep'e butikte yardımcı olan kızın yaşı daha küçüktü diye hatırlıyorum o yüzden psikopat kadın o olabilir mi? Ben pek sanmıyorum!
mizrak_tutucu
14-10-05, 17:00
Benim psikopat hayran adayım, gazeteci kadın....Başka tahmini olan ?
forgetmenot
14-10-05, 17:16
Bu ihtimal içinde diyorum ki; gazeteci kadının boyu, psikopata nazaran daha kısa.Ama yine de bilemeyiz bekleyeceğiz,mecburen!
mizrak_tutucu
14-10-05, 17:19
Ben diziden boy tahmini yapamıyorum. Belki psikopatın kimligine karar vermedikleri icin, tasarruf yapmak adına oyunculardan birini peruk, takma tırnak ve bol makyaj ile oynatmışlardır diye düşündüm ama psikopatın kimligini dudaklarından çıkaramadım.
Içinde dramatik ögeler olmasına ragmen janrı belirleyen hangi ögelerin ağırlıkta oldugu. Bu nedenle, ben Davetsiz Misafir'in sitcom olarak tanımlanması gerektigi kanısındayım. Komik bölümler içermesinin, Hamlet'in trajedi degilde komedi olmasına yol açmaması gibi.
Söylediklerinde haklısın belki ama sit-com komedi olmanın dışında stüdyo da 3 duvar arasında kamerayı da 4.duvar kabul edilrek çekilen bir türdür ve dışarda çekim olmaz ,senaryoda yazılan tüm mekanlar stüdyo içine kurulur,dadı,tatlı hayat yada çocuklar duymasın gibi.O yüzden davetsiz misafir sitcom değildir
bence okadın dizide şimdiye kadar görmediğimiz bir kişi.saçları sanki perukmuş gibi gözleri mavi bu tipiyle bana biraz dilek serbest andırıyor.aradığımız tip bence ona benziyor
İlayda Aydın zeynepin kuzeni,hatırlarsanız Zeynep teyze lafı geçiyodu yani akrabalık var, Tarcana hayranlığından çocukça sorular soran bi kızdı,ve sanıyorum gerçek adı da ilaydaydı ama o küçük bi kızdı bu görünen kadın baya baya kadın.
İlayda Aydın zeynepin kuzeni,hatırlarsanız Zeynep teyze lafı geçiyodu yani akrabalık var, Tarcana hayranlığından çocukça sorular soran bi kızdı,ve sanıyorum gerçek adı da ilaydaydı ama o küçük bi kızdı bu görünen kadın baya baya kadın.
bencede ilayda olamaz
Arkadaşlar tahminleriniz gerçekten çok iyi ama bence beklediğimizden başka birşeylerler olacak.Geçen gün gazetede Pınar Altuğun çekimler sırasında sette yangın tehlikesi geçirdiğini okudum,sanıyorum baya büyük olaylar olmuş kılpayı kurtulmuş.Bu haftaki bölümü merakla bekliyorum
Arkadaşlar tahminleriniz gerçekten çok iyi ama bence beklediğimizden başka birşeylerler olacak.Geçen gün gazetede Pınar Altuğun çekimler sırasında sette yangın tehlikesi geçirdiğini okudum,sanıyorum baya büyük olaylar olmuş kılpayı kurtulmuş.Bu haftaki bölümü merakla bekliyorum nasıl olmuş haber biraz ayrıntıya girsene birde hangi gazetede okudun ve hangi gün
Sanırım psikopat kadını konuk oyuncu oynuyordu. Konuk Oyuncunun adı İlayda Aydın idi. Ben bu adı, daha önceki bölümlerde görmüştüm, ama kim oldugunu bilmiyorum. Adı su perisi anlamına geldigi için dikkatimi çekti ve aklımda kaldı. Kim bu su perisi diye dusundum. Bana göre psikopat hayran tanıdık biri çıkacak. Bence bu tahmini de, senaryonun içine ekle. Yılışık gazetecinin asıldıgı genç kadın gazeteci gibi tanıdık biri çıkabilir.
bildiğim kadarıyla ilayda aydın butikte Defne ve Zeynep'e ara sıra yardıma gelen ufaklığın adı... çünkü dizide de o kıza ilayda diye sesleniyorlardı... ayrıca ilayda aydın adı çok zamandır var künyede... psikopat ise bu bölümde girdi... psikopatı oynayan oyuncu bölüm sonu fragmanda adı yazanlardan biri olsa gerekama birkaç kişi yazdığı için hangisi olduğunu bilemedim...
cimcimeeee
15-10-05, 17:05
ben beğenmedim
nasıl begenmedın ya bence cok gusel
http://img443.imageshack.us/img443/5018/152312542xy.jpg
http://img435.imageshack.us/img435/8652/152312537of.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/9461/152312556dv.jpg
http://img435.imageshack.us/img435/9176/152312579gb.jpg
Tarcan kızın saçma düşüncelerinden bıkmıştır ve kurtulmanın bir yolunu aramaya başlar.öte yandan ise herkes tarcangili merak etmektedir ve enisgil araştırmalarını sürdürmektedir.tarcan planı gereği kızla evleneceğini söyler.defne ise olaylar karşısında hem şaşkın hemde korkuyordur.öte yandan ise enisgil kız hakkındaki bütün bilgilere ulaşmıştır.araştırmaları karşısında en dikkatlerini çeken kızın babasının deposudur.hemen yola koyulurlar.yoldayken zeynep dayanamaz ve polisi arar.tarcan kızdan kendisini çözmesini ister ve onu çok sevdiğini söyler.kız biraz düşündükten sonra tarcanı çözmeye karar verir.tarcanı çözdüğünde tarcan hemen kıza bir tane geçirir.DEVAMI BİRAZ SONRA
Kızın bayıldığını zanneden tarcan defneyi çözmeye çalışır.kız ise yerden bir sopa alır ve defne tarcana el vegöz işareti yapar(ağzı bağlı olduğundan) tarcan tam arkasını döndüğünde kız tarcanın kafasına sopayla vurur.tarcan oracıkta bayılır.kız olanlar karşısında çok sinirlenmiştir ve depoyu yakmaya karar verir.tarcanı deponun dışına taşır ve babasının silahını alır.depoyu ateşe verir.defneyi çok büyük bir korku sarmıştır hem tarcanı merak etmekte hemde nasıl kurtulacağını bilemez.osırada enisgil depoya yetişmiştir.kız onları görünce hemen saklanır.öte yandan tarcan ise kendine gelmektedir ve enisgil tarcanın yanına gelir ve hekes deponun yanmakta olduğunu görür hemen itfaiyiye hemen haber verirler tarcan bütün engellemeler karşı defneyi kurtarmak için içeri girer ve kız bu olayları uzaktan izler
Tarcan hemen defneyi kurtarmaya çalışır ve başarılı olur hemen deponun dışarısına çıkarlar herkeste bir sevinç vardır.tarcan biraz kaşı yarılmıştır yoksa defnede bir şey yoktur.kız dayanamayıp oplduğu yerden çıkar ve silahını tarcana doğrultur.tarcana birşeylar söyler(orasıda sizin hayal gücünüze kalmış)tarcan onu ikna etmeye çalışır.kız yavaş yavaş ikna olduğunu düşünürler.tarcan kızın elinden silahı almak için ona doğru yürür.tam ikna edeceği sırada kız tarcana ateş eder ve geriye çekilerek onu kimseye yar etmeyeceğini söyleyerek iki el daha ateş eder.DEVAMINI SİZ HAYAL EDİN BENDEN BU KADAR
Resimler Için Sağol Kelebeq
bence her aşk 100 milyon dolardan daha fazla eder ama aşk para ile ölçülemez :rolleyes:
reytingleri bu kadar ayrıntılı nasıl öğreniyorsunuz ... ben biraz yeni olduğum için sanırım sürekli soruyorum ** aumarım sıkmıyorumdur :confused:
bence şirin ve defnenin aynı anda kaybolması kesin tepki çekecek..kesin birileri öğrenecek artık
reytingleri bu kadar ayrıntılı nasıl öğreniyorsunuz ... ben biraz yeni olduğum için sanırım sürekli soruyorum ** aumarım sıkmıyorumdur :confused:
bence şirin ve defnenin aynı anda kaybolması kesin tepki çekecek..kesin birileri öğrenecek artık
www.ucankus.com adresinden öğrenebilirsin.
ya akadaşlar tahminimi beğenmediniz mi?yorumlarınızı bekliyorum
ya akadaşlar tahminimi beğenmediniz mi?yorumlarınızı bekliyorum
Ya ben tahminini çok anlayamadım ama tanıtımda defnenin kaçırıldığı ortada
Ya hangi gazetede okuduğumu hatırlayamıyorum ama sanırım bu akşam yayınlanacak olan bölümün çekimlerinde olmuş.Tanıtımda yangının başladığı anda gerçekten de alev kadının üzerine yürüyo
Bu bölümde yaklasik 15dk özet gösteriyorlar :rolleyes:
Hiçte özete benzer hali yok aslinda.. :/
Tekrar mi yoksa?
http://img455.imageshack.us/img455/4739/201913219zz.jpg
http://img455.imageshack.us/img455/9952/201913183cl.jpg
http://img455.imageshack.us/img455/6273/201915591yc.jpg
çok heyacanlı bir yerde bitti ya...meleğin ağlamasına dayanamadım canım benim..
acayip çok güzeldi nerdeyse eriyip bittim.özellikle sonlara doğru çok müthişti.yani feridun düzağacın şarkısı okadar acayipgüzel oturduki inanın içinde bir garip duygular uyandırdı.nerdeyse diziyi nefes almadan izledim.defneyi filan bulmaları ise çok iyiydi kendimi kanıt peşindeyi izliyormuş gibi oldum.ya işte acayip güzel bir bölümdüüüüüüüüüüüüüü
resimler çok güzel kelebeq dahasını bekleriz
Teşekkürler KelebeQ . acaba bir dahaki bölümde ada'nın fotograflarınıda çekebilirmisin?sanırım burada hiç yok onun fotografları..
Kurtlara Davetsiz Misafir Darbesi...
1 BESIKTAS-BOLTON WANDERERS [NET] KAND 15,10 45,00
2 KURTLAR VADISI [NET] KAND 10,90 30,50
3 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 8,00 21,20
A/B
1 BESIKTAS-BOLTON WANDERERS [NET] KAND 15,10 48,80
2 KURTLAR VADISI [NET] KAND 9,20 30,90
3 DEVRE ARASI. KAND 7,80 24,00
4 DAVETSIZ MISAFIR [NET] SHOW 6,80 21,00
Türkiyenin en cok izlenen dizisi olarak gösterilen "Kurtlar Vadisi" "Davetsiz Misafir" Karsisinda büyük reyting kaybina ugradi."Davetsiz Misafir" Emret Komutanimdan sonra Show Tvnin en cok izlenen dizisi konumuna geldi.
İlginç bir Durum.... Kurtlar Vadisi Giderek Kan Kaybediyor..
dizinin reytinginin iyi olması beni çok sevindirdi.giderek kurtlar vadisinin yerini kapıyor bu inanılmaz sevindirici.bence bunların hepsini hak ediyor
perşembe gününe galatasarayın maçını almışlar.o yüzden davetsiz misafiri izleyemeyeceğim.gerçi fanatik galatasaraylıyım o başka(önemli bir maçta değil zaten)
arkadaslar hani bi yerde dizi'de aLev aLev diye sarki gelio ya ben o alev'i istiom :D :confused:
arkadaslar hani bi yerde dizi'de aLev aLev diye sarki gelio ya ben o alev'i istiom :D :confused:
feridun düzağaç alev alev şarkısı
feridun düzağaç alev alev şarkısı
cOk sgL :D ;)
Alev alev yanıyorumBuzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor,tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize bir kaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerimden doğarmıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim Sendeyim AL BENİ Ne YaPaRaN YaP
bu haftaki bölüm çok güzeldi özelikle son sahneler müthişti.
sana yüzde yüz katılıyorum
O aLev'Li sahneLer cOk guzeL..o sahneleri istiom aslina :( :p :D ;)
O aLev'Li sahneLer cOk guzeL..o sahneleri istiom aslina :( :p :D ;)
www.showtvnet.com izleyebilirsiniz(durmadan tıkanıp durduğu için sabrın nezaman tükenir bilmem)
dizi_tirya
22-10-05, 16:58
bence de çok güzel bi bölümdü.sonu nasıl bitti ama ben kaçırdım.
bence de çok güzel bi bölümdü.sonu nasıl bitti ama ben kaçırdım.
dizi tirya sen en güzel yerlerini kaçırmışsın demekki
dizi_tirya
23-10-05, 15:03
neler oldu peki???
neler oldu peki??? anlatılmaz izlenir
bence ilk başlarda bu diziyi uyduruk ve yazlık bir dizi olarak görenler bence artık aynı düşünce de değildirler.çünkü dizi iyi bir düzene oturdu ve muhteşemde gidiyor ve bence o kişilerde ilk başlardaki düşünceleri ile şimdiki düşünceleri bir değildir
mizrak_tutucu
24-10-05, 14:44
Dizi uyduruk bir yazlık dizi olarak başladı ve gerçekten de uyduruk bir diziydi. O donemde yayınlanan diger yaz dizileri de uyduruk oldugu icin bu gerçek anlamda bir sorun degildi. Zaman icinde kadrosu oturdukça, yapımcılar detaylara daha fazla dikkat ettikçe, senaryo ekibi işini daha az salladıkça, dizi sitcom formatından uzaklaştıkça, oyuncular birbiriyle uyumlu hale geldikçe dizi de daha iyi hale gelmeye başladı. Belli kavramların suyunu çıkartmadıkları ve uzatmak adına belli konuları sürüncemede bırakmadıkları surece, dizinin iyi gitmemesi icin bir neden yok. Kurtlar Vadisinin mafyoz baglantılarından bıkanlara iyi bir alternatif olusturdugu da bir gerçek...Her bolum belli filmlerden etkilenerek cekilmis hissini veriyor, esinlenmenin cilki cıkartılmadıkça -ki, simdiye kadar dozundaydı- reytinglerin daha da yukselecegini soyleyebiliriz.
Dizi uyduruk bir yazlık dizi olarak başladı ve gerçekten de uyduruk bir diziydi. O donemde yayınlanan diger yaz dizileri de uyduruk oldugu icin bu gerçek anlamda bir sorun degildi. Zaman icinde kadrosu oturdukça, yapımcılar detaylara daha fazla dikkat ettikçe, senaryo ekibi işini daha az salladıkça, dizi sitcom formatından uzaklaştıkça, oyuncular birbiriyle uyumlu hale geldikçe dizi de daha iyi hale gelmeye başladı. Belli kavramların suyunu çıkartmadıkları ve uzatmak adına belli konuları sürüncemede bırakmadıkları surece, dizinin iyi gitmemesi icin bir neden yok. Kurtlar Vadisinin mafyoz baglantılarından bıkanlara iyi bir alternatif olusturdugu da bir gerçek...Her bolum belli filmlerden etkilenerek cekilmis hissini veriyor, esinlenmenin cilki cıkartılmadıkça -ki, simdiye kadar dozundaydı- reytinglerin daha da yukselecegini soyleyebiliriz.
son paragraftaki esinlemek kelimesinin biraz daha açarmısın anlamadımda
forgetmenot
25-10-05, 16:49
Yukardaki yorumları okumak, bende Davetsiz Misafir dizisinin başarısının sebebini sorgulama isteği yarattı.Çağrışım oldu diyelim.Bence ilk sebep 'espri' dozunu çok iyi ayarlamaları.Aslında senaryoya koydukları herşeyin, dozunu çok iyi ayarlıyorlar.Çok uzatmadan her noktaya(şimdiye kadar ki belli başlı olaylar;Pınar Altuğ'un iki karakteri oynaması ve bu durumdan ortaya çıkabilecek olumsuzluklar,komiklikler,bebeğin kaçırılışı,Tardu Flordun'un gerçek babası,fanatik hayranı,Defne'nin onun tarafından kaçırılışı,yangın ve heyecanın doruk noktaya ulaşması) gereği kadar ve gerekli hızda değinip, hemen başka bir noktaya geçiyorlar.Bu arada işin ekseninde bir pop şarkıcısının 'gerçek karakterinin yavaş yavaş ortaya çıkması' ve başına gelebilecek sevinçli(konserlerindeki sevgi gösterileri,şarkıları) veya üzüntülü olaylar(gazetecilerle yaşadığı) sabit duruyor.Her zaman 'güncel olaylara dayanan espriler' yapıp gündemi taze tutuyorlar ve daha önemlisi, kimseyi de kırmıyorlar.Aslında 'çok karakterli' bir dizi, risktir ama onlar ilk başta çok yetenekli oyuncuları 'cast'larına toplayarak,işi sağlama aldılar.Zamanla Mızrak'ında yazdığı gibi oyuncuların aralarındaki uyum mükemmel düzeye çıktı.Ne diyim izlemeye devam,şarkılara da devam,bilhassa Tardu Flordun'un söylediklerine!
fikrimde yanılmadığım için sevindim
damla_erkan
25-10-05, 22:09
http://img371.imageshack.us/img371/1812/pdvd33os.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=pdvd33os.jpg)
http://img371.imageshack.us/img371/2444/pdvd77ly.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=pdvd77ly.jpg)
http://img371.imageshack.us/img371/5189/pdvd110ff.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=pdvd110ff.jpg)
bu hafta yeni bölüm var mı?
bu hafta yeni bölüm var mı?
maalesef yok onun yerine maç var
diğer perşembe oynayacak bölümün özetini okudum.yine çok heyacanlı bir bölüm bekliyo bizi defne tarcandan ayrılıyor.tarcan ise defne için çok önemli birşeyden vazgeçiyor.BENCE bu vazgeçtiği şey POPSTARLIĞIsize göre ne olabilir?
ya ben bir dizinin her bölümü bir heyecan ve merak bırakan başka dizi görmedim buda dizinin sevilmesine neden oluyor.
ya arkadalar yarın maçtan sonra davetsiz misafirmi yoksa güz yangınımı oynuyacak
arkadaşlar bu hafta davetsiz misafir yok diye üzülürken dizinin fragmanını gördüm saat 22.00deymiş.ve fragmanda gördüğüme göre çok duygusal bölüm bekliyo bizi defne tarcanı terkediyor.TARCAN İSEAŞKI İÇİNPOPSTARLIKTAN VAZGEÇİYORsabırsızlıkla bekliyorum
keremceme_sürgünüm
28-10-05, 06:11
ewet dizi dün çok güzeldi o kızın yakalandığına çoooooooooook sevindim
melek çok tatlı:)
arkadaşlar bu hafta davetsiz misafir yok diye üzülürken dizinin fragmanını gördüm saat 22.00deymiş.ve fragmanda gördüğüme göre çok duygusal bölüm bekliyo bizi defne tarcanı terkediyor.TARCAN İSEAŞKI İÇİNPOPSTARLIKTAN VAZGEÇİYORsabırsızlıkla bekliyorum
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay canına süper ya...
Benim favori Dizim davetsiz misafit
En sevdigim oyuncu ise:
1. Melek :p
2. Defne / Sirin :D
3. Zeynep :cool:
Ya buna ya kafasını göre dizilerin saatini değiştiyor.bunun en büyük kurbanı davetsiz misafir.ilk önce diziyi perşembeye getirdi eyvallah ettik dizinin adapte olması üç haftasını aldı tam yayın saati ve reytingi düzene oturdu derken showtv yine yaptı yapacağını diziyi ta 22.15 te başlattı.ramazan günü insanların sahura kalktığı için erken itiyor.mesela ben sabah göründe ookula gitmem gerekiyor inanın gözümden uyku akarak izledim.ayriten oturmuş dizinin düzenini bozdular reytingler yine düştü dizi için yeni bir adapte dönemi başladı.allah bilir üç hafta diziyi başka yere alır bu biz davetsiz misafircilere yapılan büyük bir ayıptır ha showtv diziye çomak sokmak istiyorlarsa inadımıza gecenin beşinde de yayınlasa bile izlerim uykusuz kalacak olsam bile
sinirden dünkü bölümünün yorumunu yapamadım.bence çok güzel bir bölümdü.sapığın yakalanmasına sevindim ama fikrime göre sonradan yine bela olacak.defnenin tarcanı terkedmesi kötüydü zavallı tarcan üzüntüden bir harap hal oldu.ama aşkı için herşeyden vazgeçti.ya müthişşşşşşşşşşş bir bölümdü işte
**T@RCAN**
28-10-05, 15:38
benc ee evet
benc ee evet
BANA KATIMANA SEVİNDİM
BENCE bırakması biraz zor olucak çünkü ortada peltevin tazminatı var
defnenin tarcanı düşünürken çalan yabancı müziği bilen varmı?
Davetsiz Misafir ‘de bu hafta;Başta Pehlivan olmak üzere çevresindeki herkesin ısrarlarına rağmen müziği bırakma kararından vazgeçmeyen Tarcan, Melek’i de alıp İstanbul dışında sakin bir hayat yaşamak için yola düşer.İstemediği halde Tarcan’ı terk etmek zorunda kalmanın acısına bile zor katlanan Defne, Tarcan’ın kızıyla birlikte İstanbul’u terk ettiğini öğrenince daha da yıkılır.Tarcan’ın nereye gittiğini öğrenmek için Enis’i sarhoş edip konuşturmaya karar veren Zeynep’in planları umduğu gibi yürümez. Enis ve arkadaşları ise medyanın dikkatini dağıtmak için Renan’ı Tarcan kılığına sokup durumu belli etmemeye çalışırlar.Kızının yokluğuna daha fazla katlanamayacağını fark eden Defne, gerçekleri anlatmak dahil her şeyi göze alır ve arabasına atlayıp yola çıkar.Hepsi ve daha fazlası 03.11.2005 Perşembe günü 20:00’de Show Tv’de
bende biraz önce e-kolaydan öğrendim.yine bizi güzel bir bölüm bekliyor bizi perşembeyi sabırsızlıkla bekliyorum ayriten dizinin eski saatine alınması iyi oldu
birtanecik
31-10-05, 23:25
hersey bir yana
ben MELEKge bayiliyorumm yaa
bi bebek bu kadarmii tatlii olurr
coooooooooook sirin yaaww o kizi goruncee
icim bi tuaf oluyorr hemen evlenipp bir tane getiresim geliyor :p :p
ama sonraa bi uyaniyorumm ve aslindaa herseyin bu kadar
kolay olmadigi aklima geliyor..(bebek aglamasii..altini islatmasi..yemek vsvsvs :D ))
uzunn is kisacasii :D ;)
bence açıklamayacak sizce
ben bu diziye bayılıyorum sanki dizide yasıyormusum gibi oyuncular cok ii oynuyorlar besiktasta cekldigni duydum ama tam olarak nerede bilmiyorum eger biliyorsanız hangi sokakta pınar altugun cekımının yapıldıgı evi yazarmısınız :D
first lady
01-11-05, 23:17
ya bayramda nasıl izliycez keşke yeni bölm vermeselerdi
ben bu diziye bayılıyorum sanki dizide yasıyormusum gibi oyuncular cok ii oynuyorlar besiktasta cekldigni duydum ama tam olarak nerede bilmiyorum eger biliyorsanız hangi sokakta pınar altugun cekımının yapıldıgı evi yazarmısınız :D
defne'nin evinin terasından gördüğümüz boğaz manzarasından anladığım kadarıyla ev kuzguncuk tarafında... tarcan ev de acarkentte diye biliyorum...
first lady
02-11-05, 11:54
evet tarcanın ev acarkentte.omuz omuzadaki evle aynı yerde
mizrak_tutucu
02-11-05, 12:59
Yazılanlara oldukça geç cevap veriyorum ama yeni bir kent, yeni bir eve taşınmanın sorunları arasında, bilgisayar ve internet bağlantısı kurulması zaman aldı.
Daha önceki yazımda esinlenmeden söz etmiştim ve bir arkadaş söylediklerimi biraz açmamı rica etmişti. Esinlenmeden kastedilen dizinin, Amerikan filmlerinde çok görülen, bu nedenle de seyirciye aşina olan ve normalde Türkiye’de rastlanmayan bazı karakterlere yer vermesiydi. Türkiye’de obsesif-kompulsif oldukça çok sayıda insan olduğuna eminim ama Tarkan’ın sevgilisini kaçıran türde hayranlar olmadığını/olamayacağını biliyorum. Sapkın davranışlar her toplumda vardır ama her toplumda farklı şekillerde tezahür eder. Bu nedenlerle, Tarcan’ın cinai eğilimli hayranı ve onun sergilediği davranış biçimleri Türkiye’de görülmez, görülemez. Bu tür karakterlere Amerikan toplumunda ve Amerikan filmlerinde rastlanır. Senaristlerin “hayran” tiplemesi bu nedenle esinlenmedir. Ölümcül Cazibe ve buna benzer B-tipi filmlerdeki karakterlerden alınmıştır; esinlenmiştir. Dizide karakterin ve bu olay örgüsünün cılkı çıkartılmadığı ve hafif Türk sosuyla örtüldüğü için karakter, seyirci tarafından sindirilebiliyor. Hikayenin temel örgüsü de zaten esinleme. Temel öykü Üç Adam ve Bir Bebek (Three Men and a Baby) filmine dayanıyor. Bu tür esinlemeler olmasına rağmen senaryo ve oyunculuk aşırı dramatik olmadığı ve “hafif” olduğu için, karakterler ve olaylar iğreti kaçmıyor. Ama bu söylediklerim, dizinin başlangıçtaki bölümleri için geçerli değildi; dizinin formatının ve bir çok öğesinin oturması oldukça zaman aldı.
Forgetmenot’un dizinin başarısı ve bunun gerekçeleri hakkındaki yorumları konusunda da bir-iki kelam etmek istiyorum. Dizinin, özellikle ikinci bölümünde (13. bölümden sonrası) espri dozunu daha iyi ayarladığı bir gerçek. Başta, dozu her zaman iyi ayarlamayı başaramıyorlardı ama zaman içinde muhtemelen deneme-yanılma ile uygun dozu yakalamayı başardılar.
Ben dizinin, en önemli erdemlerinden birinin hiçbir konuyu fazla uzatmamak olduğunu düşünüyorum. En fazla iki bölüm içinde, açılan olay örgüsü çözüme bağlanıyor. Bölümlük olay örgüleri de, ana olay örgüsüne yani Defne-Tarcan ilişkisinin gelişimine katkıda bulunuyor.
Güncel olaylara göndermeler her zaman başarılı değil ama başarılı olduğunda başka Show TV programlarıyla bağlantı işlevi de görüyor. Ben son bölümde Korkut isimli koruma ve “Derin Salak” esprisine bayağı güldüm.
Tarcan’ın gerçek karakterinin (bu tamlamayı her zaman anlamsız bulmuşumdur ama kullanıldığına göre bende kullanayım bari) ortaya çıkması ve dizinin geleneksel sitcom formatından sapmasının ise dizinin uzatılmasıyla bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Dizinin uzatılması aslında dizinin gelişmesine, uyumun artmasına ve senaryo ekibinin işi düzene oturtmasına yaradığı için hayırlı oldu. Dizinin kast seçimi cidden iyi. Dizinin başarısının önemli bir unsuru da, dizinin senaryosunun oturmadığı dönemlerde diziyi alıp götüren oyuncuların başarısıdır. Dizinin yan karakterlerinin (Enis, Zeynep, Oburiks ve John Renan , Pehlivan vs.) biraz daha geliştirilmesine izin verseler – yani bu işe zaman ve sahne ayırsalar- bu karakterler de tek boyutlu karikatürler olmaktan çıkıp, biraz daha boyut kazansa dizinin uzatılması ve derinleşmesi açısından olumlu sonuçları olur diye düşünüyorum.
Bu arada küçük bir uyarıda bulunmakta fayda var. Oynadığı tiyatro oyunları ve film vs. benzeri projeler için gerekli değilse, Tardu Flordun’un aldığı kilolara dikkat etmesinde fayda var. Tardu Flordun çok yetenekli ve özel bir sahne ışığı olan bir oyuncu ve ben kendisini 150 kilo olsa da izlerim ama önünde “jön” olarak görev yapacağı uzun seneler olduğu düşünülürse biraz kilo vermesinde fayda var. Vücut geliştirme sonucu daha “gürbüz” bir hal almıyorsa, şu aralar rejime girmeyi düşünmesinde yarar var.
Dizinin saatinin değiştirilmesine gelince, ilk başta benim de kuşkularım vardı ama dizinin reytingleri maşallah pek bir iyi. Zaman içinde reytinglerdeki düşüşün geçici olduğu görüldüğü ve hatta reytingler yükseldiği için, bunun kötü bir karar olduğunu düşümüyorum.
bence bu dizi tam bir sitcom değil mesela dram var(bir çocuğun öksüzlüğü),aşk var(defne&tarcan) onun için dizi birçok unsuru barındırdığı için tam bir sit com değil.ayriten bir konuya daha değinmek istiyorum bence psikopat kız tam olarak bilemem ama başlarına bir daha bela olabilir ama bence bu sefer birisine(tarcan&defne)çok büyük bir zarar vercek ama bence
mizrak_tutucu
02-11-05, 20:13
Herkesin begenisine saygım var. Siz 1 numara olduğunu düşünüyorsunuz, sizin için bir numaradır ve bu tartışılacak bir nokta değildir. Benim için değil, bu da benim beğenim ve yargımdır.
Daha önce de söyledigim gibi, dizi dram ve dış mekan çekimleri gibi sitcom dışı ögeleri de kullansa temelde sitcom. Diziyi, polisiye, komedi, dram, reality show, yarışma klasmanlarında sınıflandıramayacagımıza göre, dizinin en baskın unsurlarını teşkil eden sitcom janrı içinde sınıflandırılması gerekiyor. Sizi tatmin edecekse, eğer farklı teknikler kullanan bir sitcom deyip, diziyi sitcom'un özel bir alt janrı olarak sınıflandırabiliriz. Daha öncede yazdığım gibi, ne kadar farklı unsurlar olsa da belirleyici olan özellik, sınıflandırmada kullanılan özelliktir. Biyolojiden bir örnek vermek gerekirse, ornitorenk (İngilzcede Playtpus olarak bilinir) yumurtlamasına ragmen, belirleyici özellikleri yüzünden bir sürüngen veya kuş olarak değil, memeli olarak sınıflandırılır. Yani, dram, polisiye benzeri ögeler kullansa da Davetsiz Misafir dizisi, bir sitcom'dur.
bu dizinin jenerik müzigini nerden bulabilirim
Herkesin begenisine saygım var. Siz 1 numara olduğunu düşünüyorsunuz, sizin için bir numaradır ve bu tartışılacak bir nokta değildir. Benim için değil, bu da benim beğenim ve yargımdır.
Daha önce de söyledigim gibi, dizi dram ve dış mekan çekimleri gibi sitcom dışı ögeleri de kullansa temelde sitcom. Diziyi, polisiye, komedi, dram, reality show, yarışma klasmanlarında sınıflandıramayacagımıza göre, dizinin en baskın unsurlarını teşkil eden sitcom janrı içinde sınıflandırılması gerekiyor. Sizi tatmin edecekse, eğer farklı teknikler kullanan bir sitcom deyip, diziyi sitcom'un özel bir alt janrı olarak sınıflandırabiliriz. Daha öncede yazdığım gibi, ne kadar farklı unsurlar olsa da belirleyici olan özellik, sınıflandırmada kullanılan özelliktir. Biyolojiden bir örnek vermek gerekirse, ornitorenk (İngilzcede Playtpus olarak bilinir) yumurtlamasına ragmen, belirleyici özellikleri yüzünden bir sürüngen veya kuş olarak değil, memeli olarak sınıflandırılır. Yani, dram, polisiye benzeri ögeler kullansa da Davetsiz Misafir dizisi, bir sitcom'dur.
Bu konuyu konuşmaktan sıkılmış olsam da bir kez daha tekrarlamak isterim,davetsiz misafir dizisi bir romantik komedidir.sit com değildir.Sit com bir stüdyo içinde,sesli kayıt tekniğiyle 3 duvar arasında kamera 4.duvar olarak kabul edilerek çekilen dizidir.
çok müthiş bir bölümdü ne olacak canım herzaman ki gibi yine soluksuz izledim
arkadaşlar film sonundaki yabancı şarkıyla defnenin dinlediği türküyü biliyormusunuz ayrıten geçen haftaki yabancı şarkıyı bilen varmı?
ya jenerik müzigi nerden bulabilirim lütfen yardım edin
nasılda ilgimizi çekiyo ama bir popstarın hayatı...hey yurdum insanı necati şaşmazın dediği gibi -BİZİM İNSANIMIZ ÇOK MUZİP BİR İNSAN.
ya jenerik müzigi nerden bulabilirim lütfen yardım edin
valla bende bulmaya çalışıyorum ama bir türlü bulamıyorum ama www.showtvnet.com dan dinleyebilirsin(hem de istediğin bölümü izleyebilirsin)
arkadaşlar film sonundaki yabancı şarkıyla defnenin dinlediği türküyü biliyormusunuz ayrıten geçen haftaki yabancı şarkıyı bilen varmı?
defnenin en sonda dinledigi sarki tina turner dan yanilmiyosam adi "you're simply the best" ya da ona benzer biseyler ama diger sarki konusunda bi fikrim yok. Umarim yardimi olmustur.
defnenin en sonda dinledigi sarki tina turner dan yanilmiyosam adi "you're simply the best" ya da ona benzer biseyler ama diger sarki konusunda bi fikrim yok. Umarim yardimi olmustur.
çok sağol asli27 şarkıyı buldum senin sayende(adı the best miş)keşke diğer türküyüde bulabilsek
tahminlerinizi bekliyoruz arkadaşlar
handaaltug
04-11-05, 12:44
anlatabilir çünkü ben sabah gazetesinde dizinin özetini okurken defne gerçeği anlatıyor diye başlık vardı
jenerik müzigi gece yolcuları yapmış galiba ama bi türlü bulamıyom
jenerik müzigi gece yolcuları yapmış galiba ama bi türlü bulamıyom
arkadaşım jenerik müziğini temel zümrüt yapıyor
yanlış hatırlamıyorsam defnenin dinlediği türküyü gülay söylüyordu ama şu an tam ismini hatırlayamadım bir kere daha dinlemem lazım
bu bölüme gelince dizi git gide toparlandı ve istenilen başarıyı çok güzel yakaladı konudan uzaklaşmadan her bölümde konuya bir az daha yaklaştılar ama genede itirafın çok uzamasını istemiyor itiraftan sonrasıda olmalı biraz öyle itiraf ettikten sonra pat diye bitmesin yani bu bölüm gerçekten çok güzeldi.Melek bebek zaten mükemmel herşey süperdi bakalım diğer bömlümde ne olucak asıl o önemli...
Bence de bu hafta itiraf edecek ama o zaman dizinin bitmesi gerekmez mi?acaba senaristler farklı bir yola mı gitmeye mi karar verdiler?o da mümkün olabilir,mesela itiraftan sonra evlilik kararı gelebilir.Ne dersiniz?
arkadaşım jenerik müziğini temel zümrüt yapıyor
jenerik müzigi gece yolcuları yapıyo az daha dikkatli ol
Bence de bu hafta itiraf edecek ama o zaman dizinin bitmesi gerekmez mi?acaba senaristler farklı bir yola mı gitmeye mi karar verdiler?o da mümkün olabilir,mesela itiraftan sonra evlilik kararı gelebilir.Ne dersiniz?
eğer itiraf ederse bu dizinin hemen biteceğini göstermezki tarcanın defneyi belki kendisini oynattığı için affetmeyebilir araya daha kötü bir ayrılık girebilir.ayriyeten eklemek istediğim birşey var gece yolcularına jenerik müziği değil esmerim şarkısı ait
aslinda diziyle ilgili aklımda senaryo varda diziye özel bir başlık açılsa iyi olacak
künyede yazdığına göre jenerik müziği gece yolcularına ait. esmer şarkısı da onlara ait ama başka biri seslendiriyor. temel zümrüt ise dizinin içindeki müzikleri yapıyor.
bu arada Defne'nin sahnesinde çalan şarkı Ezginin günlüğü'nün 1980 isimli şarkısı. orada çalan onların yorumu mu yoksa başka birisinin mi bilmiyorum ama şarkıyı Ezginin Günlüğü'nün "ilk aşk" albümünde bulabilirsiniz...
Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni
yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni
Akşam vakti sardı yine hüzünler
Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden
Akşam vakti dolaştım sokaklarda
Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda
davetsiz misafir in nerde çekildigini bilen var mı arkadaşlar?
beşiktaşta acarkentte çekiliyormuş(istanbulda oturanlar daha iyi bilir aslında)
künyede yazdığına göre jenerik müziği gece yolcularına ait. esmer şarkısı da onlara ait ama başka biri seslendiriyor. temel zümrüt ise dizinin içindeki müzikleri yapıyor.
bu arada Defne'nin sahnesinde çalan şarkı Ezginin günlüğü'nün 1980 isimli şarkısı. orada çalan onların yorumumu yoksa başka birisinin mi bilmiyorum ama şarkıyı Ezginin Günlüğü'nün "ilk aşk" albümünde bulabilirsiniz...
Akşam vakti sardı yine hüzünler
Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden
Akşam vakti dolaştım sokaklarda
Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda
çok sağol rainmarker
bence tarcan cok kizmaz, cünkü defneyi seviyor (belkide sevinir)
yada belki birazcik kizabilir, bunca zamandir söylemedi diye
mizrak_tutucu
06-11-05, 18:36
Benim bildiğim Acarkent Beşiktaş'ta değil, Beykozda.
Defne gerçeği açıklarsa, Tarcan'ın bir süre için de olsa acayip öfkelenecegini düşünmek mantıklı gözüküyor. Sonuçta, hiç kimse aptal yerine konmayı sevmez. Defne de Tarcan'ı aptal yerine koydu.
kubrakural
06-11-05, 22:33
ben olsam affetmem tarcanda affetmeyecektir
yorumlarınızı bekliyorum
Bence Tarcan uzun bir süre bu şoku üzerinden atamaz,ama sanırım Defneye olan aşkı herşeyin üstesinden gelir ve mutlu bir aile olarak yaşarlar.Bu arada Şirinde ortadan tamamen kaybolur herhalde Defnenin bunu da açıklayacak cesareti olmaz
Bildiğim kadarıyla Tarcanın evi acarkentte beykozda,Defnenin evi de terastaki manzaraya bakılırsa kuzguncuk tarafında olmalı
davetsiz misafirin en heyecanlı bölümü pınar altuğun kaçırıldığı bölümüydü erimde durmamamıştımmm. ayrıca melek çooo...k tatlııı
defne bu bölümde açiklamaz.çünkü açiklarsa dizi biter.bu kadar reiting alirken bitirmezler.seyirci heyecanla hangi bölümde açiklar diye merakla bi sonraki bölümü seyrederek reiting aliyor yok açiklamaz
dizi bu kadar reiting alirken defne açiklamaz.açiklarsa dizi biter zaten.
arkadaslar buraya davetsiz misafirdeki mantik hatalarini yazal1m
tarcan sevdigi hatta birlikte oldugu kadini bakici sirin olarak nasil tanimaz yani
mizrak_tutucu
07-11-05, 19:58
Defne açıkladıktan sonra gerilimi ve heyecanı yukarıda tutabiliyorlarsa reytingler düşmez. Ama bunu yapmak, söylendiği kadar kolay değil.
arkadalar eğer diziyi 39 bölüme kadar uzatmak istiyorlarsa(ne iyi olur)açıklamaz ama 26 bölüme kadar olursa bence açıklar(dizinin özetini meraklandırmak için bir türlü vemiyorlar)
5 bölümde haluk leventte bir beste satmıştı kehribar enis bu bestenin sahibini öğremeye çalışıyordu ondan sonra bu konudan hiç bahsedilmedi
geçen hafta gazeteciler o kadar tarcanın evinde bekliyor ne hikmetse kimse tarcanın bindiği (yani tarcan kılığındaki rennanın) arabayı takip etmiyor(aslında bunları açıklamak beni üzüyorda neyse)
arkadaşlar birisi (pordan aklıma gelmiyor kim olduğu)rennanın gerçek adını soruyordu ya gerçek adı erhan oburiksin kide davut
acaba merak ediyorumda izleyemedim tarcanla defne yine sevgili oldularmı
arkadaşlar birisi (pordan aklıma gelmiyor kim olduğu)rennanın gerçek adını soruyordu ya gerçek adı erhan oburiksin kide davut
Arkadaşlar Renanın gerçek ismi Merih Ermakastar,Oburiksin kide Yusuf Tunceli
http://img488.imageshack.us/img488/5906/davetsiz9mv.jpg
Arkadaşlar Renanın gerçek ismi Merih Ermakastar,Oburiksin kide Yusuf Tunceli
biz dizideki gerçek isminden bahsediyordum yoksa asıl adlarını bende biliyorum
dizinin özetine göre açılkamıyor ama yinede güzel bir bölüm bekliyor bizi peltev tarcanı öldü gösterip kaset satışlarını artıyor.tarcan defneye herşeyi açıklıyor filan filan yine sabırsızlıkla bekliyorum
yeni bölüm özeti nerde ben görmedim de
arkadaşlar bu nasıl bir fragmandır müthiş tek kelimeyle müthiş gel perşembe gel....
Arkadaslar lütfen dizi ile ilgili baska bir baslik acmayin.Dizi ile ilgili büzün yazilariniza bu baslik altindan devam edebilirsiniz.
"Davetsiz Misafirde mantik hatalari" isimli baslikta yazilanlar buraya tasinmistir.
Saygilarimla ;
Dizifilm.com Moderatörü
Masalteam
arkadaşlar bu nasıl bir fragmandır müthiş tek kelimeyle müthiş gel perşembe gel....
ya nasıldı ben yazılılardan dolayı televizyon izleyemiyorumda ÇOK MERAK ETTİM
biri bana yeni bölüm fragmanını anlatabilir mi ?
ya nasıldı ben yazılılardan dolayı televizyon izleyemiyorumda ÇOK MERAK ETTİM
aslını istersen ben fragmanı izlemeni tavsiye ederim hatta kaydedebilicek olursa çokta sevinirim ilk olarak defneyi gösteriyor yolda arabadı bozulmuş sonra ordan bir köylüyle geliyor defne tarcan kapıyı açıyor öyleyse neden geldin falan diyor suratı kızgın bir ifadeyle sonra tarcanın evini gösteriyorlar annesi oğlum falan diyor ağlıyor.Defne tamn ne olucaksa olsun artık diyor tarcan odadan çıkıyor ikiside sana bişey söylemem lazım diyor ama ilk tarcan konuşuyor ve bu küçük hanım benim kızım diyor kucağında melek
üçünü gösteriyorlar tarcan mangal yapıyor melek defnenin kucağında deniz kenarında gene üçünü gösteriyor üçünün bir arada uyumasını(ki müthiş bir sahneydi) gösteriyor defne birşeye kızıp gidiyor ondan sonra ne oldu tam hatırlamıyorum ama son sahnede defneyle tarcan şömine karşısındaydılar öpüşüyorlardı.
aslında çok mantıksızlıklar var filmlerde
Tutkun Ben Davetsiz Misafirin Ve Pinar Altug Un Hayraniyim.kiyafet.dolabim Defne Nin Giydigi Kiyafetlerle Dolu.bu Hafta Giyeceklerini Almaya Fragmani Izlediklten Sonra Gidecegim
TUTKUM dİzinin özeti için SAĞOL bende gördüm iki kez.çok müthişti özellik üçünün birlikte olduğu sahneler biin kere gösterseler yine izlerim.yarını sabırsızlıkla bekliyorum.
davetsiz misafir şimdi başladı.defne nin arabası yolda giderken bozuldu.traktörle gitti tarcanın evine.sonra tarcan melegi sakladı.tarcanın öldüğü haberi yayıldı.sonra tarcan tam defne ye açıklayacakken reklamlar girdi devamı sonraaaa
çok güzeldi.tarcanın defneye yandım yandım söylemesi,birlikte piknik yapmaları,hele o üçünün bir arada yattığı sahne çok müthişti.her dakikasını nefesimi tutarak izledim yani MÜTHİŞ ÖTESİ bir bölümdü.ayriten dizinin en sevdiğim huyu hiçbir konuyu iki bölümden fazla uzatmıyor bu dizinin her bölümünü heyecanla beklememize neden oluyor.
bende diziyi begenerek izliyordum ama SÖHRET ILE çakismasi çok kötü oldu yaa :(
first lady
11-11-05, 17:24
ay dünkü bölüm müthişti ya.herzamanki gibi meleğe bayıldım.Allah nazarlardan saklasın sanki rol yapıyo ya :p
benim aklıma birşey gelmiyor ve fikri olanların yorumlarını bekliyorum.aklıma birşey gelmediğinden haftayı MERAKla bekliyorum
britneysinem
12-11-05, 12:14
http://img488.imageshack.us/img488/5906/davetsiz9mv.jpg
bu resimleri nerden buldunuz ben dizifilmin resim galerisine baktım bulamadım bilen varsa lütfen bana söylesin
bu resimleri nerden buldunuz ben dizifilmin resim galerisine baktım bulamadım bilen varsa lütfen bana söylesin evet bende merak ettim yerini söylerseniz sevinirim
Diziyi sonradan izlemeye başladım. Ama tek izleme nedenim de izlenecek başka birşey olmayışıydı... Pınar Altuğ neden hep böyle yapmacık rol yapmak zorunda. Bence herkes oyuncu olmak zorunda değil. Belki başka alanda şansını denemeli... Melek bile Pınar'dan başarılı bence :D
arkadaşlar http://www.showtvnet.com/dizi/ adresinden tüm bölümleri izleyebilirsinzi ve ayrıca benim gibi müziğini arayanlar varsa burdan dinleyebilirz..her bölümde değil ama 1. ve 5. bölümde var dizi müziği diğerlerine bakamadım.. ama kesik kesik tabi..çok ii değil..bulan varsa müziği ne olur iletişim kursun yazsın bana. :(
bence harika bir dizi ben cok begeniyorum
fragman gördünüz mü? tarcan iş filan arıyor sonra taksici oluyor.ayriten sakallarını keşmiş(kesmese iyi olurdu).peltev evi boşalttırıyor yine MUHTEŞEM bir bölüm bekliyor.
benden bi özel çalışma keşke anasayfaya alınsa...
http://img388.imageshack.us/img388/13/davetsiz9mv4vn.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar tarcanın başına bir tane gaspçı (taksisine binen biri)bela oluyormuş dizinin özetinde okudum
özet yok mu peki bizlede paylaşsan.
tarcan defne ile birlikte istanbula dönüp babasının yanına yerleşir.herkesin ısrarına rağmen müziği bırakma planından vazgeçmez ve kendine iş aramaya başlar.defne meleği az gördüğünden dolayı huzursuzdur ve tarcanı bu sevdadan vazgeçirmeye çalışır. tarcan taksicilik yapmaya başlar.ve taksiciliğin sandığı kadar kolay olmadığını müşteri olarak binen bir kişinin boğazına bıçak dayamasıyla anlar. arkadaşlar dizinin özetinde böyle yazıyordu yardımcı olduysam sevinirim.
EL DESDİCADO
16-11-05, 19:35
bence tarcan müziğe geri dönmeli,defne tarcanın içindeki iyi insanı ortaya çıkardı ,tamam bu güzel ama,fazlada zora koşmamalı.zaten bu pınar altuğ hep böyle,erkeğini zora koşan,biraz da onu olduğu gibi kabullenmeyi denemeyen kadın rollerinde oynuyor :p
bencede dönecektir.ama nasıl dönecek ki peltev yollarını ayırdı
yine çok güzel bir bölümdü.özellikle tarcan ile defnenin defnenin ailesinin yanında birbirleri ile didişmesi,sonra kehribarla sakin beyin arasında yeniden birşeylerin başlaması ve en sonu çok heyecanlıydı haftayı merakla bekliyorum acaba gaspçı tarcana ne yapacak?
THÖ_fgc tarafindan gönderildi
yine çok güzel bir bölümdü.özellikle tarcan ile defnenin defnenin ailesinin yanında birbirleri ile didişmesi,sonra kehribarla sakin beyin arasında yeniden birşeylerin başlaması ve en sonu çok heyecanlıydı haftayı merakla bekliyorum acaba gaspçı tarcana ne yapacak?sonunda ne oldu????ben göremedim'de ondan soruyorum
biraz yavan bi bölümdü çok keyif alamadim açikcasi genelde çok güzel hele melek ahh ahhh yerim onu :D
vayu tarcan ın düştüğü hallere...
ya reytingimiz ne olmuş öyle davetsiz tarihinin en düşük reytingini almış inşallah çabuk düzelir davetsiz misafir kalkarsa ben ne yaparım.
kubrakural
18-11-05, 15:08
ya reytingimiz ne olmuş öyle davetsiz tarihinin en düşük reytingini almış inşallah çabuk düzelir davetsiz misafir kalkarsa ben ne yaparım.
evet ya ne olmuş öyle ama bnce tekrar düzelicektir ;) çünkü bence çok güzel bir dizi
handaaltug
18-11-05, 15:13
bence tekrar düzelicektir çünkü ben severek izliyorum
niko_nazli
18-11-05, 18:09
arkadaslar "esmer" sarkisinin sarkisözünü bilen varmi
Davetsiz misafir dizisi uzun yıllar devam etmeyecek.
başka yerde yok programında gani müjde bir oyuncunun problemi yüzünden dizinin biteceğini belirtti. dizinin ne zaman biteceğini söylemedi.
hayat bilgisi dizisinin 4.yılına girdiğini japonya'da aynı benzerlikte bir dizinin 25 yıl sürdüğünü söyledi. davetsiz misafir dizisi uzun yıllar boyu sürmeyecek anlaşılan
Dayanamadim yorum bile yaptim ;)
Internetten izledigim bir diziydi benim icin, hos buldugum icin vakit geciriyor diye ama o 22. bolum yok mu aslinda defnenin kacirilmasindan beri kesintisiz takip ediyorum ama oldum 22. bolume ccook guzeldi harikaydi vee bendeniz dayanamadi yuklemeye basladim tum bolumleri ve sizlere avatarda yaptim umarim begenir ve kullanirsiniz ben o birlikte uyamama sahnelerinde kayboldum bi ara zaten cook guzeldi umarim bozmazlar :rolleyes: buarada avatarlara cercevede yapabilirim renk secerseniz yada istek uzerine imzada buyrun gule gule kullanin sahsen 1ye bitmis durumdayim :rolleyes: :D
http://img514.imageshack.us/img514/2783/d28kz.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8603/d33lk.jpg http://img514.imageshack.us/img514/7568/dv40lr.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1236/dv52sv.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2096/dv60sh.jpg
Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla davetsiz misafir 30.bölümde bitiyor,yani son 7 bölüm tadını çıkaralım:(
pek gereksiz bir dizi olmuş.klasiklerden dışarı çıkmak lazım
forgetmenot
19-11-05, 20:42
Demin Cine-5'de, Başka Yerde Yok programının tekrarlarını seyrettim.Hafta içi programlarının,haftasonu tekrarını veriyorlar.Orda Gani Müjde, Davetsiz Misafir'in 13 bölümlük yaz dizisi olarak planlandığını,ancak gördüğü ilgi üzerine uzatıldığını söyledi.Ayrıca oyuncularından birinin ,problemi olduğu için( 'Tardu Flordun'un kesinleşmiş hapis cezası olduğunu(yanlış hatırlamıyorsam kız arkadaşını bıçaklamış diye yazılmıştı gazetelerde),bunun için, yakında cezaevine gireceğini söyledi)diziyi bitireceklerini de söyledi.
biraz davetsiz misafirin resimlerini gönnderin
:p
Bence çok eğlenceli bir dizi. Tardu Flordun ve Pınar Altuğ'u çok beğeniyorum. Denk geldikçe seyrediyorum. Umarım arap saçına döndürmeden tadında bırakırlar.
Demin Cine-5'de, Başka Yerde Yok programının tekrarlarını seyrettim.Hafta içi programlarının,haftasonu tekrarını veriyorlar.Orda Gani Müjde, Davetsiz Misafir'in 13 bölümlük yaz dizisi olarak planlandığını,ancak gördüğü ilgi üzerine uzatıldığını söyledi.Ayrıca oyuncularından birinin ,problemi olduğu için( 'Tardu Flordun'un kesinleşmiş hapis cezası olduğunu(yanlış hatırlamıyorsam kız arkadaşını bıçaklamış diye yazılmıştı gazetelerde),bunun için, yakında cezaevine gireceğini söyledi)diziyi bitireceklerini de söyledi.
buna ya insan bir anda iki şoku birden yermi?hem ensevdiğim dizi eğer doğruysa 7 bölüm sonra bitiyor hadi bunu geç en sevdiğim oyuncunun hapse girececeğini duyuyorum.yeterki dizi bitsin zaten kıvamında bırakılması iyi ama tardu hapse girmesin çok üzülürüm.lütfen birisi bunların şaka olduğunu söylesin
Dayanamadim yorum bile yaptim ;)
Internetten izledigim bir diziydi benim icin, hos buldugum icin vakit geciriyor diye ama o 22. bolum yok mu aslinda defnenin kacirilmasindan beri kesintisiz takip ediyorum ama oldum 22. bolume ccook guzeldi harikaydi vee bendeniz dayanamadi yuklemeye basladim tum bolumleri ve sizlere avatarda yaptim umarim begenir ve kullanirsiniz ben o birlikte uyamama sahnelerinde kayboldum bi ara zaten cook guzeldi umarim bozmazlar :rolleyes: buarada avatarlara cercevede yapabilirim renk secerseniz yada istek uzerine imzada buyrun gule gule kullanin sahsen 1ye bitmis durumdayim :rolleyes: :D
http://img514.imageshack.us/img514/2783/d28kz.jpg http://img514.imageshack.us/img514/8603/d33lk.jpg http://img514.imageshack.us/img514/7568/dv40lr.jpg http://img514.imageshack.us/img514/1236/dv52sv.jpg http://img514.imageshack.us/img514/2096/dv60sh.jpg
lütfen biraz daha resim ve avatar gönderir misin ayriten bu resim ve avatalar için ellerin dert görmesin
pek gereksiz bir dizi olmuş.klasiklerden dışarı çıkmak lazım
kesinlikle....
HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR.
kesinlikle....
HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR.
sana yüzde yüz katılıyorum bu kadar güzel bir dizi beğenilmez mi
http://www.medyafaresi.com/haber.asp?id=7225 BU HABERİ BURAYA KOYMAK O KADAR ACI VERİYORKİ
http://www.medyafaresi.com/haber.asp?id=7225 BU HABERİ BURAYA KOYMAK O KADAR ACI VERİYORKİ
Arkadaşlar şu an için kesinleşmiş bir karar yok bildiğim kadarıyla,ertelemenin tekrarlanmayacağına dair bir açıklama da yok o yüzden bence bunu fazla dillendirmemekte yarar var sonuçta bir insanın hayatı söz konusu
lütfen biraz daha resim ve avatar gönderir misin ayriten bu resim ve avatalar için ellerin dert görmesin
Bisey deil!!! :D:D:D siz kullanin yeter ;) yyaa sen bana sahne soyle, bolum soyle, ne yapayim soyle ben yapayim ekleyim buraya
Ayrica bende bozuldum bu 7 bolum isine ama yani daha fazlada uzayamaz ki :( olsun tadi damagimizda kalicak demek ki... :rolleyes: :D
Bisey deil!!! :D:D:D siz kullanin yeter ;) yyaa sen bana sahne soyle, bolum soyle, ne yapayim soyle ben yapayim ekleyim buraya
Ayrica bende bozuldum bu 7 bolum isine ama yani daha fazlada uzayamaz ki :( olsun tadi damagimizda kalicak demek ki... :rolleyes: :D
sen yeterki gönder ama resimler biraz büyük olursa sevinirim
Arkadaşlar şu an için kesinleşmiş bir karar yok bildiğim kadarıyla,ertelemenin tekrarlanmayacağına dair bir açıklama da yok o yüzden bence bunu fazla dillendirmemekte yarar var sonuçta bir insanın hayatı söz konusu
pordan ileyna biraz abatmış olabiliriz ama ben tardu flordun çok koyu taraftarıyım onun üzülmesi en son isteyeceğim şey
http://www.dizifilm.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=632&day=2005-11-24&c=1
ya arkadaşlar davetsiz misafir yerine orman kaçkını var hangi gün olduğunu bileniniz var mı
ya arkadaşlar davetsiz misafir yerine orman kaçkını var hangi gün olduğunu bileniniz var mı
O ne demek yaaa?
O ne demek yaaa?
fikir değiştirmişler fragmanı gördüm havalara uçtum.senide telaşlandırdığım için özür dilerim
first lady
23-11-05, 22:32
ya melek her hafta daha güzel oluyo ya.Allah nazarlardan saklasın çok şirin bişe ya :p
Arkada$lar..Ya bu dizide Tarcanin soyleigi "ESMER" sarkisini nerden bulabilirim?
LUTVEN yarsimci oluuun..
Ya 24 bolumun sonunda sarkiyi butun verdiler..Kaydeden yokmu??
Luven arkadaslar yardim edin sarkiyi bulmak istiyorum..
yine çok güzel bir bölümdü .hele tarcan(yani tardu) yağmurun elleri şarkısını muhteşem söyledi
Ya 24 bolumun sonunda sarkiyi butun verdiler..Kaydeden yokmu??
Luven arkadaslar yardim edin sarkiyi bulmak istiyorum..
show tvnin sitesine gir ordan dizi bölümüne git ilk bölümü aç izle
evanescencefreak
25-11-05, 19:29
Ben bu diziye baslarda cok bakiyordum ama bana göre ipin ucu biraz kacti.
Hele Tarcan ve Defne bir araya geldikten sonra.Heyecan pek kalmadi bence.
Simdi dizide olabilecek tek olay:''Defne Melek'in annesi oldugunu aciklayacakmi Tarcan'a ve Tarcan'in tepkisi ne olacak''
Ondan sonra dizi biter zaten gibime geliyor..
Ben bu diziye baslarda cok bakiyordum ama bana göre ipin ucu biraz kacti.
Hele Tarcan ve Defne bir araya geldikten sonra.Heyecan pek kalmadi bence.
Simdi dizide olabilecek tek olay:''Defne Melek'in annesi oldugunu aciklayacakmi Tarcan'a ve Tarcan'in tepkisi ne olacak''
Ondan sonra dizi biter zaten gibime geliyor..
Arkadaşım zaten dizi 27.bölümde bitiyor
Arkadaşım zaten dizi 27.bölümde bitiyor
hani 30 bölümde bitiyordu
arkadaslar davetsiz misafir videolari yok muu?
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.