polat_alemdar0000
15-08-04, 17:22
evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz korku filmi hangisi.benim halka(ring)bu filmi gece karanlıkta izlemiştim.valla bu filmi izleyeli 6 ay oldu ama bazı sahneler hala gözümün önünde.
|
Tüm Versiyonu Göster : En Beğendiginiz Korku Filmi ? Sayfalar :
[1]
2
polat_alemdar0000 15-08-04, 17:22 evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz korku filmi hangisi.benim halka(ring)bu filmi gece karanlıkta izlemiştim.valla bu filmi izleyeli 6 ay oldu ama bazı sahneler hala gözümün önünde. bedus 16-08-04, 04:04 hic yildizim barismadi su korku filmleriyle benim. o kadar icine giriyorum ki bir film seyrederken, sanki ben de o an oynuyorum. boyle olunca cok etkileniyorum tabi haliyle. ve maalesef korku/gerilim filmi seyrettikten sonra savastan cikmis gibi gergin ve yorgun hissediyorum kendimi. aslinda birisi beni bu tip filmleri seyrederken kameraya cekse, cok rahat komedi filmi olarak piyasaya cikartabilir :lol: :lol: her seferinde de cok sevdigim bir arkadasimin sozleri geliyor aklima: yaa insanlar ne diye korku filmine giderler anlamam. bir de korkmak icin ustune para veriyorlar. versinler bana o parayi, bak ben onlari nasil korkutuyorum :lol: :lol: :lol: :lol: yine de aklimda kalan, seneler evvelinden bir film var. hala hatirlarim, demek ki cok etkilemis beni. April Fool's Day. The_Darkness 16-08-04, 05:18 İsmini hatırlamadığım ama 10-12 yaşlarında teyzemlerde videodan izlediğim bir korku filmi vardı. Dirilen insanlar, öeln insanlar ne ararsan var. O zamanlar hiç unutmuyorum annem nereye gitse peşinden gidiyorduk :) o kadar korktuk yani. Bu filmden sonra Blair Witch Project oldukça gerdi beni. Kamera teknikleri müthişti. michelle 16-08-04, 05:49 evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz korku filmi hangisi.benim halka(ring)bu filmi gece karanlıkta izlemiştim.valla bu filmi izleyeli 6 ay oldu ama bazı sahneler hala gözümün önünde. Halka tam da korkulacak bir film, şimdi bu satırları yazarken bile sahneler gözümün önüne geliyor. Işıkları kapatıp yalnız seyrettim Halka'yı....Herşeyiyle tam bir korku filmi, özellkle anlatım tarzı ve kamera açıları.... Son zamanlardaki en etkiliyici film bencede.... Halka.(bu arada Halka'nın devamı var yanılmıyorsam.)Fakülte'yi çok severim,Şeytan,Rose Red Konağı bu filmlerde çok güzel tavsiye ederim. The_Darkness 16-08-04, 20:26 Şeytan filmi bana göre Absürd Komedi gibi geldi :) valal korkmadan çok güldüm desem yeridir. Ağız tadıyla korkamadık. angel5 16-08-04, 21:45 evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz korku filmi hangisi.benim halka(ring)bu filmi gece karanlıkta izlemiştim.valla bu filmi izleyeli 6 ay oldu ama bazı sahneler hala gözümün önünde. Halka tam da korkulacak bir film, şimdi bu satırları yazarken bile sahneler gözümün önüne geliyor. Işıkları kapatıp yalnız seyrettim Halka'yı....Herşeyiyle tam bir korku filmi, özellkle anlatım tarzı ve kamera açıları.... Son zamanlardaki en etkiliyici film bencede.... Halka.(bu arada Halka'nın devamı var yanılmıyorsam.)Fakülte'yi çok severim,Şeytan,Rose Red Konağı bu filmlerde çok güzel tavsiye ederim. Haklısın Michelle, halka benimde tüylerimi diken diken eden ve beni oldukça huzursuz eden bir film oldu.Geçen hafta primeMax da halka I ve Halka II filmlerini izledim.Bu filmler orjinal japon yapımı ve amerikalılar halkayı japonlardan alıp tekrar çekmiş ve ikincisini de çekiyorlarmış.Söylemeden geçemiyeceğim II ciside çok etkileyici.Japon ve amerikan yapımlarında ufak tefek şeyler dışında pek fark yok. Rose red konağı ve de 6. his de benim için bayağı etkieyici olmuştu. :wink: demo 17-08-04, 06:11 bende halka filmini çok beğenerek izledim özellikle o kızın tvnin içinden her çıkmasında korkmuştum ve hayalet gemi onunda ilk sahnesinde insanlarıın ikiye bölen sicim yani o sahnede müthişti :cry: cesd 17-08-04, 08:05 evet halka çok güzel bir filmdi ayrıca elm sokağı kabusu seriside çok güzeldi çığlıkda fena değildi ayrıca democum hayalet geminin ilk sahnesi dışında hiç korkutucu bölümü yoktu değilmi öyle hatırlıyorum demo 17-08-04, 08:18 evet halka çok güzel bir filmdi ayrıca elm sokağı kabusu seriside çok güzeldi çığlıkda fena değildi ayrıca democum hayalet geminin ilk sahnesi dışında hiç korkutucu bölümü yoktu değilmi öyle hatırlıyorum aslında doğru ama film çok sürükleyici özellikle filmin sonuna doğru kimin kimi niye öldürdüğü sahne varya hızlı geçiyor ve müziği harikaydı cesd 17-08-04, 08:20 evet doğru söylüyorsun ayrıca freddynin kabusu filmini izledinmi bilemiyorum ama çook merak ediyorum gerçekten oda korku filmlerinin arasında en iyilerden demo 17-08-04, 08:27 bütünserilerin izledim inanmayacasın ama fredy bence tatlı gülüşüne bayılıyorum :wink: cesd 17-08-04, 08:32 demo iyimisin neresi tatlı yaratık gibi adam yaaaa bir şey daha sorucam peki elm sokağı kabusunu izledinmi onu nasıl buluyorsun :?: demo 17-08-04, 08:35 demo iyimisin neresi tatlı yaratık gibi adam yaaaa bir şey daha sorucam peki elm sokağı kabusunu izledinmi onu nasıl buluyorsun :?: fredynin kabusu dediğin elm sokağı kabusu değilmi ben onu anladım cesd 17-08-04, 08:38 pardon karıştırdım bir an başka bir şey soracaktım çığlık fakülte falan hepsini izledinmi seninde aran benim gibi korku filmleriyle iyi galiba yine uyuştuk :wink: demo 17-08-04, 08:42 bu konudada uyuşmasaydık şaşardım evet çığlığı izledim ama çok da korkunç değildi bence korku filmi+psikolojik filmler hastasıyım demo 17-08-04, 08:43 alakasız olacak ama sen gothika 'yı izlendinmi çook güzeldi :?: cesd 17-08-04, 08:44 evet yine uyuştuk bende korku+macera+polisiye filmleri çok severim ayrıca çığlık o kadar korkunç değil ama fakülte baya iddialı :wink: demo 17-08-04, 08:49 evet yine uyuştuk bende korku+macera+polisiye filmleri çok severim ayrıca çığlık o kadar korkunç değil ama fakülte baya iddialı :wink: fakülte hangisi hatırlayamadım ama izlemişimdir mutlaka kaçırmam yani :wink: sen soruma cevap vermedin :!: cesd 17-08-04, 08:52 yeni gördüm sorunu cevabım izlemem mi yaa tabiki izledim o halle berry nin psikoljik tedavi gördüğü film koluna gothika falan kazıyordu açıkçası çok güzel değildi ama idare eder anladım sen psikolojik filmleri çok seviyorsun ayrıca fakülteyide izlemişsindir kaçırmamışsındır kanald de yayınlaşmıştı gece yarısı demo 17-08-04, 08:55 yeni gördüm sorunu cevabım izlemem mi yaa tabiki izledim o halle berry nin psikoljik tedavi gördüğü film koluna gothika falan kazıyordu açıkçası çok güzel değildi ama idare eder anladım sen psikolojik filmleri çok seviyorsun ayrıca fakülteyide izlemişsindir kaçırmamışsındır kanald de yayınlaşmıştı gece yarısı doğru olabilir isim olarak aklımda kalmamış olabilir bu arada KÜP 'ü izledinmi o da güzeldi cesd 17-08-04, 08:57 evet oda güzeldi bende birşey sorucam oda psikoloji filmiydi gizli pencereyi izledinmi başrolde jonny deep vardı :?: demo 17-08-04, 08:59 evet oda güzeldi bende birşey sorucam oda psikoloji filmiydi gizli pencereyi izledinmi başrolde jonny deep vardı :?: galiba onu izlemedim yabancı geldi bana cesd 17-08-04, 09:01 oda baştan sona psikolji filmiydi gerçi sen bunu filmin sonunda anlıyorsun ama olsun şimdilik bu kadar aklıma başka gelmedi gelirse yine yazarım demo 17-08-04, 09:03 oda baştan sona psikolji filmiydi gerçi sen bunu filmin sonunda anlıyorsun ama olsun şimdilik bu kadar aklıma başka gelmedi gelirse yine yazarım akıl oyunlarını izledinmi oda çok güzeldi cesd 17-08-04, 09:05 evet onuda izledim birde sanırım gece yarısını 2 geçe diye birşey vardı izledinmi ben hayal meyal hatırlıyorum :?: :roll: demo 17-08-04, 09:07 evet onuda izledim birde sanırım gece yarısını 2 geçe diye birşey vardı izledinmi ben hayal meyal hatırlıyorum :?: :roll: evet adamın kanına bir şeyler enjekte ediyorlar gece yarısana kadar süresi vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. cesd 17-08-04, 09:09 evet bende öyle birşeyler hatırlıyorum neyse sanırım şimdilik bu kadar korku filmleri birazda öbür forumlara bakalım :lol: demo 17-08-04, 09:10 evet bende öyle birşeyler hatırlıyorum neyse sanırım şimdilik bu kadar korku filmleri birazda öbür forumlara bakalım :lol: ok :wink: cesd 17-08-04, 09:11 :lol: :lol: :lol: :lol: andreal 17-08-04, 10:05 ben hayalet gemiden çok etkilenmiştim.çok korkun gelmişti:) demo 17-08-04, 10:10 ben hayalet gemiden çok etkilenmiştim.çok korkun gelmişti:) güzeldi dediğim gibi özellikle son sahneleri ama çok da korjunç değildi diğer saydığımız filmleri izledinmi onları nasıl buldun :?: andreal 17-08-04, 10:12 çoğunu izledim.bazıları gerçekten etkileyiciydi.ama ben en çok hayalet gemiyi sevmiştim.bi de korku.com du galiba adı o çok iyiydi. demo 17-08-04, 10:13 çoğunu izledim.bazıları gerçekten etkileyiciydi.ama ben en çok hayalet gemiyi sevmiştim.bi de korku.com du galiba adı o çok iyiydi. ben o hayalet gemi filminden sora bir daha konserve yiyemedim biliyormusun :cry: andreal 17-08-04, 10:14 bana o filmin ilk sahnesi çok üritücü gelmişti.ip kesmişti ya herkesi.sadece küçük bi kız çocuğu sağlam kalmıştı. demo 17-08-04, 10:40 bana o filmin ilk sahnesi çok üritücü gelmişti.ip kesmişti ya herkesi.sadece küçük bi kız çocuğu sağlam kalmıştı. evet ve o kaptanın yüzü ikiye bölünmüştü 8O bedus 18-08-04, 05:39 arkadaslar ya bayiliyorum sizin sohbetlerinize, chat odasina niye gelmiyorsunuz? hep beraber konusuruz orada. :lol: :lol: :lol: demo 18-08-04, 06:03 bedüşcüm bende seninle sohbet etmeye bayılıyorum :lol: :lol: :lol: michelle 18-08-04, 22:00 Yarın akşam 22.30'da Show Tv'de Korku.com verecek. Seyretmeyenlere duyrulur.Bende bayağı merak ediyorum bu filmi.... sbuffy 18-08-04, 22:12 korku filmlerinden etkilenmem ama son duraktan biraz etkilenmiştim andreal 18-08-04, 22:18 be izlemiştim korku.com u çok çok güzel. tavsiye ederim bedus 19-08-04, 04:30 bedüşcüm bende seninle sohbet etmeye bayılıyorum :lol: :lol: :lol: iyi ya iste, chat odasina gelin hep beraber. Bundan bir sure once, (eger oneriler kismina gidersen gorursun) sitede birkac gun yenileme/duzenleme dolayisiyla kesintiler oldu. tahmin edemezsin bizim durumumuzu. Gidip bir chat odasina zor attik kendimizi :lol: :lol: :lol: sonra Destek'ten rica ettik, sagolsun hic kirmaz kimseyi. Ertesi gunu chat odamiz hazirdi inanmazsin. sonradan iyi ki olmus o kesintiler de istemisiz chat odasini diye dusunduk. siz bir tadini alin, valla cok hos. hatta bulusup Turk Filmi bile cevirdik birgun inanmazsin. Geci esas oglan Necmi esas kiz Necla'yi bi ekti, bi bekletti bi bekletti. Ama allahtan ki Neclanin koalasi Miskin vardi da yalnizliktan kurtuldu. gerci o da cok miskindi, yaprak yemekten ve uyumakan baska bisey yapmiyodu. ay hatirladim da eglendim yine. sizler de gelirseniz hem oda senlenir hem de, ay gelin de konusalim iste :lol: :lol: :lol: :lol: hem chat odamiz da ayni forum gibi, kaliteli bir ortam. demo 19-08-04, 06:26 seninde bildiğin gibi bir kaç defa girmiştim chat odasına gerçektende kaliteli desteğe tekrar teşşekkür ediyorum bahar475 20-08-04, 20:20 http://www.mtv.com/shared/promoimages/movies/t/terror_tournament_2004/battle18/188x110.jpg Scream II en begendigim korku filmi grobari 22-08-04, 22:37 halka grçekten insanı geren bir filmdi.elm sokagı kabusları 4 te türünün iyilerindendi bence :roll: sking 04-09-04, 14:27 Merhaba; "The Evil Dead" tabii ki. Fazla söze gerek yok. En iyisi desem herhalde yeter. Çocukluğumun filmleri ise şunlardı: 1- Elm Sokağı Kabusu 1-2-3-4-5-6-7 (Freddy) 2- 13.Cuma 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 (Jason) 3- Çocuk Oyunu 1-2-3 (Chucky) Teşekkürler... Slayer 04-09-04, 14:46 Korku filmlerinden fazla etkilenmem. Elm Sokağı Kabusu nu izlerken çok gülüyodum Freddy manyak komik geliyo bana hele Jason ile son filmi yokmu baya güldüm. :) çok hoşuma gidiyor Bide bi film vardı 2 3 yıl önce adı aklıma gelmiyor.Bi evde kadının kocası başka bir kadını öldürmüş sonra kadın başkasından şüpheleniyor ama ölü kadın durmadan diğer kadını ziyaret falan ediyor adı "gerçke bişeymiydi öyle bişeydi o güzel bir filimdi onu izlerken baya gerilmiştim yani _free_ 05-09-04, 02:58 ben psikolojik gerilim seviyorumm.ve bence en iiler gothika ve küptü.slayer senin dediğin film gizli gerçek o da çok güzel bi filmdi... Slayer 05-09-04, 03:09 free evet oydu sanırım güzel bir filimdi sinemada baya gerilmiştim izlerken Rose 22-09-04, 15:27 Rüyama kadar giren Korku filmi "cheepers creepers 2" isimli filmdi. Son sahnesi cok sacmaydi, yakalammissin o igrenc yaratigi duvara asicagina onu yok etmeyi denesene. demo 22-09-04, 15:34 --Gothika :arrow: --Küp :arrow: --Halka :arrow: --Hayalet gemi :arrow: --Kıyamet Günü :arrow: --Hanibal :arrow: cyrano 22-09-04, 19:54 Film olarak şu iyidir diyemeyeceğim ama hani "Ring" de kızın önce kuyudan sonra da ekrandan dışarı çıkışı vardı ya... Valla ne diyeyim filmdeki adamdan daha çok korktum... DVD de seyrediyordum. Bir süre kapadım. Evde dolaştım, ışıkları yaktım filan... Allah'tan sinemada izlememişim. :oops: samara 15-10-04, 14:43 the ring(halka) i bilgisayarda izlemiştim..filmi izleyip bitirdikten sonra, olan olayların mantığını daha iyi anlayabilmek için,kaseti gösteren kısma geri döndüm.hay dönmez olaydım. :twisted: kaseti izlerken telefon çalmazmı? :twisted: inanın gerçek bu(maalesef). :) o gün bir arkadaşımın arayacağını biliyordum ama yine de telefonu açana kadar kalp krizinden gidebilirdim :cry: meltemyucel 15-10-04, 14:50 Küp Korku filmi değildiki. Tam bir bunalım filmiyid. Patladım valla Sanki ben vardım o küpün içinde.Sonuda mütişti yani. Bütün akıllar öldü.Ama hala anlamadım ne işti yani o küp... esmer 15-10-04, 15:01 küp nasıl bir film güzelmi ben korku filmlerinin çogunu izledim ama küp ün adını duymadım hiç :roll: ozzde 15-10-04, 15:56 Kemik Kolleksiyoncusu.... :twisted: meltemyucel 16-10-04, 07:39 Esmer KÜP bi korku filmi değildi birkere.Mantık filmi demek daha doğru olur. Hatırladığım kadarıyla bir polis bir öğrenciorta yaşlı bir adam bir spastik çocuk bide bi kadın vardı onu hatırlamıyorum birde küpü tasarlayan genç adam uyandıklarınd kendilerini kapalı bir odada buluyorlar. Yani KÜP ün içinde. Ordan çıkmaya çalışıyorlar. Bazı odalarda tuzaklar var ki gerçekten sıkı tuzaklar. Bazılarında yok. Odaların kapısında rakamlar var .Öğrenci olan kız asal sayılı odalatda tuzak bulunmadığını anlıyor.Spastik çocukta asal sayıları hemen anlıyor. O odalardan geçiyolar. Bi kaç kişi ölüyo felan.Sonu süperdi ya. Dumur omuştum resmen söyleyeyim mi :?: dilan_04 02-11-04, 16:42 Korku filmlerinde beni en çok etkileyen The Ring(Halka) ve The Exorcist pinkzone 02-11-04, 16:50 beni en çok etkileyen halka ve lanetli tepe idi. esmer 02-11-04, 17:02 Esmer KÜP bi korku filmi değildi birkere.Mantık filmi demek daha doğru olur. Hatırladığım kadarıyla bir polis bir öğrenciorta yaşlı bir adam bir spastik çocuk bide bi kadın vardı onu hatırlamıyorum birde küpü tasarlayan genç adam uyandıklarınd kendilerini kapalı bir odada buluyorlar. Yani KÜP ün içinde. Ordan çıkmaya çalışıyorlar. Bazı odalarda tuzaklar var ki gerçekten sıkı tuzaklar. Bazılarında yok. Odaların kapısında rakamlar var .Öğrenci olan kız asal sayılı odalatda tuzak bulunmadığını anlıyor.Spastik çocukta asal sayıları hemen anlıyor. O odalardan geçiyolar. Bi kaç kişi ölüyo felan.Sonu süperdi ya. Dumur omuştum resmen söyleyeyim mi :?: yani kesinlikle izlemeye deger bir film öylemi kesin izlerim o zaman sapık filminden çok bahsettiler acayip korku diye ama bence korkunç değildi o kadar ben pek beyenmedim _hasret 21-11-04, 23:04 The Ring ve Gothika -Ezgi- 21-11-04, 23:42 Halloween (tüm hepsi) Gothika Jeepers Creepers The Ring Ghost Ship (korkutucu sahneleri bi anlik olsada, izlerken yastigima simski sarildigimi bilirim :lol: ) Voleybolcu 19-12-04, 13:27 Scream 1-2-3 , The Faculty, The Ring, Hallowen (hepsi), Darkness Falls, I Still Know What You Did Last Summer, I Know What You Did Last Summer .... simdilik aklima gelenler bu kadar !! Gamze_91 19-12-04, 13:50 ~~~the ring~~~ ~~~dawn of the dead~~~ ~~~24 days later~~~ ~~~the grudge~~~(cok korkunc ya) :oops: the grudge 2 de cikacakmis!!!! turkcesi garez! ~~~BUYU~~~(izlemedim ama) :lol: ~~~perili ev~~~ ~~~perili kosk~~~ :lol: bu karadar sanirim :roll: Siyahinci 19-12-04, 18:43 Yaaa arkadaşlar saydığınız filmlerin hepsini hatta daha fazlasını seyrettim ama ben filmleri izlerken hiç korkamıyorum :cry: Çevremin dediği gibi psikopat mıyım ne :lol: Korkmadım ama defalarca izlediğim ve hala seyretmekten zevk aldığım film N.Kidman'ın başrolünü oynadığı DİĞERLERİ.Kesinlikle tavsiye ediyorum :wink: SMPTK21 22-12-04, 21:32 HIMMM ŞÖYLE Bİ DÜŞÜNELİM ELM SOKAINDA KABUS IYI KLASIKLERDEN,CHUCKY NIN GELINI, GIZLI GERÇEK(HARRISON FORDUN OYNADII),SCREAM1,2,3 HANNIBAL KIMLIK GERİLİM TARZI AMA... ŞİMDİLİK BU KADAR.... AMA FAVORIM GIZLI GERÇEK CE CHUCKY... Belalim 22-12-04, 22:21 http://www.bigglook.com/ekart/images/e-kart/seytan_p.jpg Benim için tüm zamanların en iyi korku filmi : :twisted: Şeytan (the exorcist):twisted: , romani'da tavsiye ederim :William Peter Blatty yazmis) Muzigi'de harika :) :arrow: Semetery (Hayvan mezarligi) ve Shining (Stephen King iki romani) Son zamanlarda : Blair Witch project begendim. MardiGras 23-12-04, 05:35 Bizim gencligimizde :)))) Karanliklar Prensi isimli sahane bir korku filmi seyretmistim, unvanini hakediyordu , basbayagi korkmustuk, tabi 15 16 yasinda olmamizin da etkisi olabilir. Bir de Pet Semetery cok basarili bir korku filmiydi. yanik suratlar, komik maskeli filmler bana gore bu klasmanda olmadigindan aklima bu iki basarili filmden baskasi gelmiyor. Sevgiyle kalin .... yalniz_kurt 23-12-04, 07:55 bence garez ... daybreak 23-12-04, 11:43 halka , çığlık , hannibal beyazyagmur 23-12-04, 12:25 Scream The others Gothika....... buyucu 23-12-04, 12:52 Darkness Falls Dark Water A Tale of Two Sisters One Missed Call yalniz_kurt 24-12-04, 07:05 arkadaşlar garezide izleyin bence ... çok güzel bir korku filmi ... buyucu 24-12-04, 07:45 Dün akşam Testere (saw) filmini izleme şansım oldu ve o filmide herkese tavsiye ediyorum. Pek korku filmi diyemeyeceğim ama tam bir gerilim filmi. yalniz_kurt 24-12-04, 15:35 Dün akşam Testere (saw) filmini izleme şansım oldu ve o filmide herkese tavsiye ediyorum. Pek korku filmi diyemeyeceğim ama tam bir gerilim filmi. izlicem ... ozgur_manyaa 06-01-05, 18:58 ya garez,halka fln demişsiniz bn bu filmlerin hiçbrndn korkmadım bnde mi bi srn war :?: bnce en korkunç film öldüren oyundu bilmiorm islediniz mi ama bnce islein... Polat_Alemdar14 06-01-05, 19:15 benim korktuğum deyilde en sevdiğim freddy ve chucky yazyagmuru 17-01-05, 21:56 korku deyince ilk önce çocukluğumdaki şeytan filmi gelir o zamnalar 12.13 yaşlarında falandım ama çok korkmuştum şimdiyse gülüp geçiyorum daha çok iğrenç geliyor bana... ama halkada fena değildi yani beni etkileyen freed ve chakkinin filmleridir genelde korkarım ama yinede bakarım... merak var ne yaparsın.. :P :?: çok korkarsam ne yaparım biliyormusunuz çok gülüceksiniz ama çocukluğumdan kalma bi hareket parmak arasından bakarım.... :P :P o zaman daha az korkarsınız tavsiye ederim....sevgiler.... :wink: spikey 19-01-05, 09:04 yapmayın arkadaslar halkaymıs garezmiş bunlar korku filmi bile değil bence.bi anlık bi ürpertiyle izledim hepsini. bence cıglık serisinin 1-2.si güzeldi ama 3.sünden korkan olmaz.cunku 3.sü bariz komedi filmiydi.bu arada tebrik etmek istiyorum.helal olsun sonunda halloween serisini bastan sona biri izlemiş.kesinlikle katılıorum.bence korku filmlerinin babası da halloween'dir we cok sıkı film bence.diğerleri,ghost ship falan yanında cocuk filmi kalır.... _butterfly_ 19-01-05, 09:14 yaaa blair cadısıı filmiii wardıı en saçma filimmm bi dee baya bi hasılat falan yapmışşş yönetmenii yk .el kamerasıylaa gerçekci olsun diye film çekiolarr bi dee o kadar komiktii koşma sahnelerinde falan kameraaa sallanıyoo zaten bi şey göremiosunnn enn berbatıı oydu bence aa tabi bi de halka, garez, hayalet gemii falan absurt şeylerrrr ama benim en çk aklımd kalan stephen king in ''o''(it) filmiydiii.. spikey 19-01-05, 09:42 yaaa blair cadısıı filmiii wardıı en saçma filimmm bi dee baya bi hasılat falan yapmışşş yönetmenii yk .el kamerasıylaa gerçekci olsun diye film çekiolarr bi dee o kadar komiktii koşma sahnelerinde falan kameraaa sallanıyoo zaten bi şey göremiosunnn enn berbatıı oydu bence aa tabi bi de halka, garez, hayalet gemii falan absurt şeylerrrr ama benim en çk aklımd kalan stephen king in ''o''(it) filmiydiii.. ewet o filmi atlamışım.stephen king'in filme uyarlanınca güzelliği bozulmayan ender filmlerden (misery gibi ki o da muhtesem) "o" gercekten güzel bi film.blair cadısı o kadar berbat ki...ne diim cok berbat...bi de utanmadan ikincisini cektiler ya ne diim artık...bu insanlar iflah olmuolar bi türlü!! :) SouthOn 23-01-05, 22:30 Kesinlikle Halka. Gerilim türünde de Delik çok başarılı. yalniz_kurt 24-01-05, 11:05 garez ve halkadan başkasını tanımam :) mystery_girl 24-01-05, 11:40 ya halka hiç korkunc diildi olduren oyun hakikaten guzeldi ama Gamze_91 24-01-05, 17:42 ~~~the ring~~~ ~~~dawn of the dead~~~ ~~~24 days later~~~ ~~~the grudge~~~(cok korkunc ya) :oops: the grudge 2 de cikacakmis!!!! turkcesi garez! ~~~BUYU~~~(izlemedim ama) :lol: ~~~perili ev~~~ ~~~perili kosk~~~ :lol: bu karadar sanirim :roll: biraz daha ekliyim :D ~~~resident evil~~~ ~~~near dark (1987) ~~~:D ~~~~~~~~~~~~bu arada halka 2 cikacakmis~~~~~~~~~ esma-selim 25-01-05, 20:14 halka 2 ztn çıktı ama japon versiyonuyla. ztn halka 1 de önce japon versiyon olumuştu (sadece japonlar oynuyor) ama feci komik tabi bi de ben çevirisiz japonca halini seyrettim de koptum... çan çin çon fln... :lol: semaaksu 03-02-05, 12:51 the ring ve dawn of the dead i tek geçerim.. Amy_Lee 23-02-05, 12:21 korkmak istiyosanız benden size tavsiye -stephen king-in "cinnet" filmini izleyin!!! 8O 8O 8O ben korktum. ben eski bi yapımını izlemiştim ama... 8O Siyahinci 25-02-05, 23:12 Ya ben bu saydığınız filmleri duyunca olmaz yaa diyorum.Halka mı? Hayatımda izlediğim en komik filmlerden biriydi.Garez'i de geçenlerde izledim.Evet geçişleri iyiydi ama o kadar da etkilemedi beni.Özellikle sonu iyiydi ama.Film bitti düşüncesi ile o anda bir şok yaşıyorsunuz.Ama Garezi'in devamı çekilicek bunu belirtmişler... Neyse bu sezon çok fazla korku filmi vizyona giricek.Özellikle Chk. nin Gelinleri filminde sonra şimdi de Chk.çocukları vizyona giriyor.Merakla bekliyorum :lol: :lol: neslihan2 26-02-05, 09:23 "diğerleri ve halka" güzel korku filmleri"garez"i fazla beyenmedim bu arada belki biliyorsunuzdur ama "karanlık sular"diye bir film var halkanın yapımcısından o da korku film değil ama güzel bir gerilim filmi(tamamen japonlar oynuyo o yüzden kesinlikle dublajlı izlenmeli) spikey 26-02-05, 11:10 -----ichi the killer----- japon filmi...harbiden korkunç..hani öyle halkaymış garezmiş sizin dediğiniz gibi "ay cok korktum "değil...ciddi ciddi piskopat!!!kendine güwenen izlesin esma-selim005 26-02-05, 11:19 Rose Red Konağı ve Çığlık bide Halka süper korku filmleri 8O 8O 8O 8O 8O :twisted: neslihan2 15-03-05, 16:49 şimdi halka 2 çıkıcak iişallah güzeldir de adam akıllı bi korku film seyrederiz spikey 17-03-05, 15:44 testereyi izledim...korkunc sahnesi olmayabilir ama süper bi gerilim....senaryo şimdiye kadar gördüüm en orjinal senaryo...tawsiye ederim istanbulspence 20-03-05, 18:27 halka 2 çıktı sonunda işte beklenen an halka 1 de açıkçası ben korkmadım ama çok iyi bir film hayalet geminin hiçbir özelliği yok chucky serisi çok güzeldi ama sinemadaki son chucky e gittim güzel ama korku filmi değil zaten özelliği korku komedi olmasıymış altıncı his korku değildi zaten psikolojik gerilimdi ama şu ana kadar izlediğim en iyi yapımlardan _korku olarak en çok merak ettiğim şeytan filminin eski versiyonu bu filmin çok iyi bir korku filmi olduğu söyleniyor fizci 21-03-05, 09:21 vallahi korku filmi denilince benim aklima hayvan mezarligi geliyor...korku filmi seven herkese tavsiye ederim (gerci kitabi daha etkileyici ama filmide süper) bunun haricinde:screem 1 halka spikey 21-03-05, 09:32 yok walla adam gibi korku filmi...işte dun gece halka 2'yi izledim de gülmekten yarıldım yani...dediim gibi ichi the killer,halloween serisi we testere'nin üstüne korku filmi yok bence...ha bi de öldüren oyun wardı...o da güzel.. fizci 21-03-05, 10:09 hayvan mezarligini seyrettinmi spikey? etmediysen bence mutlaka et,gercekten cok iyi.... Funny 22-03-05, 09:50 :arrow: slm yeni yeni keşfettim burayı biraz okudum ve bende bişeyleri paylaşmak istedim halkayı ben gece 12de başladım seyretmeye seyrettimde tabiii yalnız baya bi etkilenmiştim zor zar uyuduğumu hatırlıyorum bir kaç kişi ile seyrettiğimde o kadar zevk alamamıştım n ebilim belkide bana öyle geldi neyse :arrow: işaretler filmide beni korkuttu seyrettiğimde uzaylının o ara sokaktan geçmesi beni çok aşırı derecede etkiledi durgun bir filmdi ama o sahne yokmu o sahne izlemeyen varsa tavsiye ederim :arrow: daha bitmedi ya asıl korku filmi blade serisiydi aslında etkili gerçek bir korku seyretmek isteyen bu seriyi izlesin anlatamam onu izleyin ama son filmi blade ve trınıtyi hala seyredemedim ama izlemeye çalışıcam neyse şimdilik bye spikey 26-03-05, 22:39 haywan mezarlığını izledim we gerçekten onu da saymalıydım...özür dilerim...zaten george orwell war işin içinde...çirkin olması mümkün mü? bu arada halka'dan,işaretler'den korkan acaba benim saydıım filmlkeri izlese harbiden ölür mü? bu arada blade korku filmi ne zaman oldu? benim nie haberim yok... ozcanweozcan 08-07-05, 18:54 hayalet gemi _betüll_ 09-07-05, 01:14 tabiki house of wax ehuehuehue tavsiye edrim ... ehuehue aslında korku filmlerini hiç sewmem ama bunu sewdim neden? tabiki chad in oynadığığ ilk korku filmi olduundan ama güzel bi filim ben sewdim yani ehueuheu hele chadin o dövüş sahneleri angel mübarek nese fazla sıkmadan konuu kapatiim ehueueeh veyselgullu 09-07-05, 08:45 :eek: şöyle sıralayım 1-saklambaç 2-hipnoz 3-constantina ok :( maNiero 16-07-05, 21:08 ben Halka'nın ilk filminde baya bi gerilmiştim.Halka 2 de çok ii di bence ve bu iki filmi izledikten sonraki kısa dönemde yalnız yatmakta baya bi zorlanmıştımm..izlemeyenlere kessinlikle önerilirr... xKubrax 22-07-05, 16:22 1. The Ring 2. Valentine pinkzone 22-07-05, 16:24 Halkayı Tek geçerim. sbuffy 24-07-05, 16:24 bir numara kesinlikle Hayvan Mezarlığı 2.Hitchcokun sapık ve kuşları 3.karanlık sırlar 4.13.cuma 5.freddynin kabusları spikey 24-07-05, 16:41 acıkcası burada yazılanların hemen hemen hiç biri bence korku filmi niteliğinde bile değil..halka falan..zaten piyasada korku filmi yok bence..o yuzden şimdi yazacagım korku filmlerindeki kriterin film boyunca süren gerilimle dogru orantıda oldugunu belirtmek isterim :) öncelikle sbuffy agzına saglık!!!alfred hitchcock'un "kuslar" filmi bence inanılmaz derecede muhtesem bir film..bunu bilen birinin olması gercekten cok sevindirdi beni... 13. cuma da favorilerişm arasında..son zamanlarda en cok sevdiğim filmlerden olan "the saw-testere" ,ispanyol filmi "thesis-tez" (coook guzel) ve bence ugruna öleceğim insan david lynch'den "the lost highway-kayıp otoban" sbuffy 24-07-05, 17:16 spikey tam bir hitchcok hastası biri olarak yazmazsam ayıp olurdu.gerçekten izleyici psikolojisini çok iyi bilen bir yönetmendi.alejandronun diğerleri,içimdeki deniz ve vanillia skyı seyrettim bir tez filmini seyredemedim:( padme 27-07-05, 21:29 hemen hemen tüm korku filmlerini izledim.. bilinmeyen varlıklardan ve de karanlıktan korktuğumdan olacak en çok BLAİR CADISInda korkmuştm.. Halka ve beyaz çığlık da iyiydi bence.. actionman 30-07-05, 00:36 Bence 6.His korku filmlerinde bi dönüm noktası oldu, sanki o filmden sonra yazarlarda farklı düşünmeye başladı 6.His e benzer Diğerleri de güzel bi film ve şimdi adı aklıma gelmiyo ama Jonny Deep in şizofren bir kitap yazarını oynadığı bi film vardı oda güzel bi filmdi... trezeguet 07-08-05, 16:52 Korku filmleri beni etkilemiyor hepsi komedi gibi mrstire 08-08-05, 14:16 halka ve 6.his crazylady 20-08-05, 21:10 bende halka ve 6.his diyorum tabii bu filmleri izledikten sonra bi süre yalnız başıma yatamamıştım ;) BLaCK-PiNK 20-08-05, 21:17 hiçbirisi beni gerçekten etkileyemedi.. hala düzgün bi korku filmi aramaktayım.. _madboy_ 13-10-05, 23:24 tabi ki yoruma bile gerek yok bence GİZLİ GERÇEK her sahnesinde insan geriliyo çok iyi bir gerilim filmi .... izleyemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim lindsay 15-10-05, 18:20 sana kesinlikle katılıyorum gizli gerçek çok güzeldi onun dışında 3.gözü tavsiye ederim darkness da çok güzeldi dıary 15-10-05, 18:21 ben halka ve buyuden cok etkilendim ÇAKIL85 16-10-05, 12:41 kesinlikle gothika!!!! hayatimda hiç bu kadar korkmamistim!!! :confused: :( GüZYanGInI 28-10-05, 13:57 6.his 13. cuma elm sokağı kabusu şeytan sbuffy 31-10-05, 17:07 gizli gerçek iyi bir gerilim filmiydi. nevra 31-10-05, 17:16 korku fikmi sevmem zaten güzel ve dikkate alınacak bi korku filmide yok. burchincik 12-11-05, 14:24 evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz korku filmi hangisi.benim halka(ring)bu filmi gece karanlıkta izlemiştim.valla bu filmi izleyeli 6 ay oldu ama bazı sahneler hala gözümün önünde. valla o filmi bende izledim çok süper 2. side güzel ama 1. si daha güzel :p MasalTeam 13-11-05, 12:26 Gercek Efsaneler 1-2 , Scream 1-2-3 , Dracula 2000 Bu saydiklarimdan baska beni korkutacak bir korku filmi bulamadim henüz :) Kajol 21-11-05, 19:01 Ben sana söyliyim THE SAW mükemmel bir korku filmi bide onu yanliz ve karanlikta seyredirsen daha da korkunc!!!!!!!!!!(muhahahahahahah) HazelAngel 27-11-05, 16:44 Jack Nicholson ve Shelley Duvall'in başrolünü paylaştıkları, ha bir de unutmadan Danny Lloyd'un muhteşem performans gösterdiği "The Shining" yani Cinnet süper bir korku filmi. İzlemeyenler ! kesinlikle tavsiye ederim. 1980 yapımı olmasına rağmen o kalitede bir yapım belki de çok ama çok az ;) Sonrasında da The Evil Dead favorim. Ahu92 29-11-05, 08:42 Benim en cok beyendigim korku filmi ,,Büyü" ~~* :D *~~ _E¢E_ 29-11-05, 15:21 Halka Hayvan Mezarlığı bu ikisini aradan yıllarda geçse unutacağımı sanmıorum... neslihan2 29-11-05, 16:43 darkness ve darkness falls iii gerilim filmleriydi onun dışında it(o) stephen king in güzel bi filmiydi tavsiye ederim hellokitty 29-11-05, 17:18 Gercek Efsaneler 1-2 , Scream 1-2-3 , Dracula 2000 Bu saydiklarimdan baska beni korkutacak bir korku filmi bulamadim henüz :) kesinlikle katılıyorum özellikle scream1-2-3 en güzeli bence ve halka1-2 süperdi rajkapoor 02-12-05, 12:31 benim en cok begendigim"korku" film'leri:1-sapik.2-the others.3-zombie serileri(romero'nun) arzu_ 02-12-05, 12:38 1. Rose Red Konağı 2. Hayvan Mezarlığı 3. Çığlık draggar 04-12-05, 21:10 ringu(yani orjinal halka) filmi bence harikaydı.bütün film boyunca durağanlık hakimken özellikle kuyu sahnesinde kötü birşey olmayınca sanki normal bir macera izler gibi kendinizi salıyorsunuz ve "ulan hani korkunç sahne" derken kızın tv'den çıkması ve o bakışı insanı olduğu yerde çiviliyor.o sahneden sonra evinde telefonu çalan varsa halini düşünemiyorum.birde allahtan 15" monitörde izledimde o filmi ve demiştim kendi kendime "yok bee istesede bu monitörden çıkamaz diye" üçkalp 04-12-05, 21:22 tüm korku filmlerini çokk sewerim :D ...ama çığlık en sevdiğim filmdirr... http://img117.imageshack.us/img117/492/screamm8fw.jpg http://img197.imageshack.us/img197/7320/nc2c42nf.jpg http://img166.imageshack.us/img166/9339/scream326gg.jpg http://img197.imageshack.us/img197/8691/resim37vt.jpg http://img117.imageshack.us/img117/1681/scream9jp.jpg summerjan 06-12-05, 13:57 halka aslında ilk izlediğimde korktum ama sevdim guzel film :confused: :confused: garez Gülse B 06-12-05, 14:54 halka ve büyüyü izledim hatta neredeyse tüm gerilim filmlerini izledim gerilim filmleri beni korkutamaz sadece hayran bırakır en akıllıca çekilen film testere 1 ve 2 o kadar üstün zekalı bir katil var ki inanamazsınız Hırçın Kız 10-12-05, 16:17 Benim şimdiye kadar izlediğim en korkunç film ÖLDÜREN OYUN(Long Time Dead).Bence bulup izlemeye çalışın. Gizem_ 19-12-05, 14:02 ŞEYTAN ÇARPMASI EMILY ROSE gerçekten çok güzel bir film yaşanmış olması dahada korkunç hale getiriyo. purna 19-12-05, 14:06 ben hıc ızlemem ızlersm gece korkuyorum da maalesef MasalTeam 19-12-05, 14:26 Dün gece "The Locals " filmini izledim. Yeni Zelanda yapimi güzel bir korku filmi ancak hala beni tam anlamiyla korkutan bir film bulamadim.Ya bende bir sorun var yada korku filmleri hep ayni tarzda olmaya basladi. The Locals güzel ama ancak gece 01:00 den sonra izlerseniz ve yalniz olursaniz korkma ihtimaliniz yüksek A.Konak 11-01-06, 12:50 Halka 1 red rose konağı burchincik 21-01-06, 20:02 Halka tam da korkulacak bir film, şimdi bu satırları yazarken bile sahneler gözümün önüne geliyor. Işıkları kapatıp yalnız seyrettim Halka'yı....Herşeyiyle tam bir korku filmi, özellkle anlatım tarzı ve kamera açıları.... Son zamanlardaki en etkiliyici film bencede.... Halka.(bu arada Halka'nın devamı var yanılmıyorsam.)Fakülte'yi çok severim,Şeytan,Rose Red Konağı bu filmlerde çok güzel tavsiye ederim. valla bende o filmi çok seviyorum http://upload2.postimage.org/16725_6333a012d90d1729f89b2437815d14c2/ringtv.jpg :img-huh: _E¢E_ 19-02-06, 23:47 Halka... $eytan Çarpması... Korku Kapanı... -s_e yaren- 23-02-06, 10:00 bende halka 1 ve halka 2 yi izledim çok güzel ve çok korkunç bir film.ben o kadar da korkmadım izlerken ama birazda olsa etkisinde kaldım ve çok beğendim. *duygu* 23-02-06, 10:03 kelebek etkisi http://img239.imageshack.us/img239/7686/ppp4rx.jpg (http://imageshack.us) 5 kere izledim ve çok etkilendim... hawin77 26-02-06, 09:38 kesınlıkle halka we halka2 ck buuk begenıyle ızledm!!!gerckten ıslernı bılerk yapmıslar ama japon werıonu kotuymus :Dızlemedm japon werıonu ama bnm ısledıgım naomi watts ın oynadıgı harıka otesıydı kırık kalbim 08-03-06, 11:06 6. his şeytan çarpması büyü şeytan(o zaman tek gitmiştim sinemaya vve baya korktum) keremcem d 16-03-06, 07:51 büyü halka seytan carpmasi en korkunclari Kajol 16-03-06, 15:59 Bence SAW 1 & 2 acayip güzel bir korku filmi mutlaka bakin :good: lindsay 16-03-06, 20:44 3.GÖZ(çok güzel bi film bazı sahnelerinde resmen yerinden zıplıyosun) GİZLİ GERÇEK(çok korkunç değildi ama çok güzel bi kurgusu vardı herkese tavsiye ederim) GERÇEK EFSANELER(katil hiç tahmin etmediğimiz biri) ikizlerbur 18-03-06, 00:11 fazla korku filmi seyretmem ama halka kesinlile bir numaram çok güzeldi ya en az üç-döt kere izledim ama yinede vazgeçemiyorum irene 18-03-06, 10:17 ızlemekten en cok zevk aldıgım turlerden bırı korku fılmlerı cok kucukken 6.his si ızlemıstım ve baya korkmustum gercekten ama benı en cok geren korku fılmlerınden bırı the shınıng ve halka japonlar cıdden guzel bı sektor olusturmuslardı korku fılmlerıyle ılgılı ama artık abartmaya basladılar sanırım seneryolar hep aynı hep kucuk kız cocukları var ve hep garıp garıp sesler cıkarıyorlar (artık öle bı duruma geldım kı sokakta japon kız cocugu gorsem basacam çığlığı :):):) ) gaby 18-03-06, 18:27 Alfred Hitchcock sapık gerçekten müthiş bi filmdi bide Kuşlar filmi vardı bide Rebecca buruk_aci 26-03-06, 15:13 Benim korku film kategorisinde favorilerim: Final Destination (Son Durak)1-2 ( ücüncüsünü merakla bekliyorum :) ) The Sixth Sence (Altinci His) ve Identity (Kimlik) Entity 28-03-06, 10:20 hellraiser serisi melis_krmcm 14-04-06, 10:48 halka saw 1-2 altıncı his çok kaliteli, orjinal ve korkunç filmlerdi eflatuni 16-04-06, 22:53 Geçen Hafta Dvd De şeytan çarpmasi Nin Izledim.. Feci Halde Tirstim... çoğu Sahneye Bakamadim Zaten... Onun Dişinda Gerçekten ürkütücü Olan Bir Film Yok Bana Göre ... Zodiac 18-04-06, 18:30 Ben Köy diyorum. eflatuni 29-04-06, 23:51 dün gece makinist i izledim christian bale in filmi.. türü korku değil ama psikolojik gerilim.. bale inanılmaz değişmiş.. batman de ki halinden eser yok... tanımak imkansız... sonu tahmin etmek baya zordu... pek gerildim... :blush: cyprus_hsn 18-05-06, 21:45 EVIL DEAD !!! böyle bir korku filmi yok yaaa. aylarca gözüme uyku girmemişti :)) Öyq 27-05-06, 10:05 ben şeytan çarpmasını gece izledim ve baya etkilendim....bana göre en gzl korku filmi şeytan çarpması ...testerede güzeldi SAHRA_IRMAK 09-06-06, 15:01 seyrettıgım en guzel korku filmi kıll bıll GeLiNcIk88 09-06-06, 15:03 freddy vs jason final destination sevgi86 10-06-06, 17:54 çığlık favorimdir özellikle courtney cox ve david arquette ililisi için tekrar tekrar izlerim bu arada aslında biraz esprili bir film olan "Eight legged freaks"'i anmadan geçemem başrolde david arquette var sevenlerine duyurulur ama arachnophobia'sı olanlar izlmemsin her taraftan örümcek fışkırıyor çünkü... http://www.impawards.com/2002/posters/eight_legged_freaks.jpg Kaanski 26-06-06, 22:24 Vallaha en begendıgım korku fılmını bılemıycem ama sunu soylıyebılırım artık dogru duzgun korku fılmı cekemıolar her fılmde hayal kırıklıgı yasamaktan bıktım:( ozdnuygn 26-06-06, 23:21 en beğendiğim korku filmi korkunç bir film 3!!!!!!!!!:):):):):):) -özgü_namal- 27-06-06, 11:27 çığlık filminin 1.ve2. çok korkunçtu hatta o kadar beyendimki dvdsini aldım.hayalet gemide beyendiğim filmler arasında.aslında ben en çok bıçaklı katilli bide cinlerin şeytanların olduğu filmleri seviyorum.:img-grin2 :img-grin2 !!SévNuR!! 18-07-06, 09:22 benim en çok sevdiğim korku filmi Şeytan.. merlystreep 18-07-06, 09:41 şeytan çarpması ve halka serisi süperdi.çok innadırıcı ve gerilim dozu çok yüksek filmler..ben testere serisinide sevdim aslında.harikaydı o da kusursuz 20-07-06, 22:56 halka beni çok etkileyen filmlerden biridir...Aslında çok korkunç sahnesi yok ama filmin hikayesi ve kurgusu çok etkileyici...Hele samara'nın çıktığı sahnelerde (Siyah uzun saçlar,şeytan gibi bir göz,içi pislikle dolu kapkara uzun tırnaklar) bak söylerken bile ürktüm.Hele halka 2'de Naomi watts'ın (Rachel) kuyudan yukarı tırmanırken kızın onun peşinden gelişi ve yakalamaya çalışını adeta soluğumu keserek izlemiştim... Testere kesinlikle çok iyi bir senaryo üzerine kurulu...Sapık bir seri katil,ürkütücü olansa yaptıklarını bir mantık çerçevesine oturtması...Yani amacı adam öldürmek değil,güya herkese hayatının kıymetini bilmeyi öğretmek...Özellikle testere 1'de adamın bacağını testereyle kesişi,offf bitmiştim o sahneye...İkincidede adamın boynuna astığı, kafasını koparıp onu öldürecek olan aletin anahtarı gözünün içindeydi.Ve onu çıkaramazsa kafası kopucaktı.Adam acı içinde kıvranıp gözünü oydu ve sonunda başaramadı öldü...Çok fenaydı yaa... Şeytan bazı sahneleri gülünç olmakla birlikte,kızın kötü kötü bakışları,rahiple konuşmaları insanı etkiliyor... Bunların dışında dehşet sokağı,elm sokağı kabusu'nun tüm serisi,kötü ruh(sarışın bir kız vardı,altı yaşlarında,adı kerileyn.Kötü ruh onun peşindeydi,çok güzel bir film) öldüren oyun, hayalet gemi(çok korkunç olmasada güzel bir film),28 gün sonra,ölülerin şafağı.....daha bir sürü var,aklıma gelmiyor.... _gazel_ 28-07-06, 12:16 Kesinlikle Halka anlatılmayacak bir filmdi bence sadece o korkunçluğu yaşıyorsunuz filmin anlayamadığınız kısmındaki gizem, Samara'nın hali (aklıma geldikçe ürküyorum) insanı korkutuyor. mentifecal 02-08-06, 13:25 kesinlikle saw 1-2 :cheer: :cheer: :cheer: -özgü_namal- 08-08-06, 17:46 scream:1-2-3 saw:1-2 dehşet sokağı hayalet gemi halloween iklima=) 13-08-06, 13:52 saw-1/2 boogeyman-çok kokunç deildi ama güzeldi andreasfbi 18-08-06, 08:46 mumya evi........................... ros_e 18-08-06, 09:04 testere1/2........ ece queen 26-08-06, 13:00 hayvanlar mezarlığı işaretler kaptan jack 10-09-06, 20:54 korku filmlerinden korkmam.bir ara o kadar cok alırdım ki artık ne olacagını falan hepsini anlıyabiliyordum.arkadaslarla izlerdik gülmeye başlayınca bana sadist gözüyle bakmaya basladılar.:img-grin2o günden beri pek izlemem. beni korkutan tek bir korku filmi vardır.DEHŞET TÜNELİ:img-grin2 .sanırım gece yarısı yanlız izlemiştim ve gece yatamamıştım.:img-nyam: bide hayvan mezarlıgı fena degildi.onun dışında korku filmi tanımam.:img-sorry amon-ra 10-09-06, 21:05 halka 1 dabbe liberus87 16-09-06, 18:02 halka o kadar korkunç değildi gerilim vardı sadece ben küçükken elm sokağında kabus vardı ondan çok korkardım birde oyuncak bebek vardı çaki mi neydi ismi o yüzden oyuncak bebeklerle pek oynamazdım HazelAngel 24-09-06, 11:06 Bu yaz izlemiş olduğum "Dehşet Tüneli=Korku Filmi" desem ne düşündüğümü anlatmış olurum sanırım.:img-fear2 :) Şah-Rû 28-09-06, 13:35 Bu zamanda izleyicileri korkutmak zor iş. Birçok korku filminde salondan kahkahalar yükseliyor. Bence en iyisi yine de The Exorcist (2000). gzd_gzd 30-09-06, 14:48 saw:1-2 the exorcist,hatırlıyorum da exorcist'i izledkten sonra aylarca evdeki ışıklar açık yatmıştım <<*TILSIM*>> 03-11-06, 15:27 Halka tam da korkulacak bir film, şimdi bu satırları yazarken bile sahneler gözümün önüne geliyor. Işıkları kapatıp yalnız seyrettim Halka'yı....Herşeyiyle tam bir korku filmi, özellkle anlatım tarzı ve kamera açıları.... Son zamanlardaki en etkiliyici film bencede.... Halka.(bu arada Halka'nın devamı var yanılmıyorsam.)Fakülte'yi çok severim,Şeytan,Rose Red Konağı bu filmlerde çok güzel tavsiye ederim. yani okadar sıkı bir korku filmi Nhelenia 03-11-06, 15:54 Altıncı his ve halka hatta film bittikten sonra telefon çalmıştı da dumur olmuştum :blink: Birde korktuğum değil de baya gerildiğim bir film vardı ki Constantian o da baya iyiydi. posh 06-11-06, 23:53 en korktuğum film dehşet sokağı oldu kolay kolay korkmam ama nası başardıysa bu film beni korkuttu 80 dk.bitmek bilmeyen bir gerilim var flimde yeter diye barıcaktım sonunda!! padme_01 22-11-06, 10:15 "Kimlik" filmi kurgusuyla hikayesiyle insanı hop oturup kaldıran bir film çok korkmuştum ve sonunda gerçekten çok şaşırmıtımm. bence türünün en iyi örneklerinden biri heza 15-12-06, 11:17 bence cevapsız aramada çok korkunçtu özellikle kız televizyonda canlı yayındayken arkasında kızın saçlarının sarkması ve kızın kemiklerini döndürüp kırması beni çok etkiledi. tubi1986 19-12-06, 12:04 hayatımda izlediğim en iyi en tırstıran korku filmi: Shutter http://img242.imageshack.us/img242/4581/1006shutter2afd4.jpg hattori ha 22-12-06, 16:11 SAW yani testere :img-yes: gizemlover 22-12-06, 21:48 benim favori korku filmim son durak serisi I'll see you soon lafı bile tüylerimi ürpertiyor Seda123 22-12-06, 23:12 Kardeşime katılıyorum kendisi gercekten kardeşim bu arada :) bigshark 23-12-06, 03:29 kesinlikle son durak serisi:) loves_heart 24-12-06, 14:07 Vincent Price nin filmleri mükemmel özellikle The Abominable Dr. Phibes çok güzel Suspiria,Madhouse vb.. kült filmler olağanüstü sem(a+ih) 26-12-06, 00:03 benim favori korku filmim son durak serisi I'll see you soon lafı bile tüylerimi ürpertiyor korktum demeymde bende son durak serisini çok sevenlerdenm hepiniz gibi halkayı çok severek izledm testere 1 (sonu süperdi) 2(1 kadar olsada güzeldi) 3 sadece mide bulantısı geldi bana yinede güzeldi en son mumya evini izledm korkmadım hiç ama güzel bi film severek izledm Seda123 26-12-06, 00:19 en son mumya evini izledm korkmadım hiç ama güzel bi film severek izledm evt bende ızledım daha dogrusu kardesımle bırlıkte ızledım mumya evını tek guzel sey Chad Mıchael Murraydı :img-in_lo gercekten hıc korkunc dııldı sadece ınsanların mumyalanması bıraz korkunctu o kadar ozellıklede Gılmore Gırls ten Dean ın... sem(a+ih) 26-12-06, 00:28 evt bende ızledım daha dogrusu kardesımle bırlıkte ızledım mumya evını tek guzel sey Chad Mıchael Murraydı :img-in_lo gercekten hıc korkunc dııldı sadece ınsanların mumyalanması bıraz korkunctu o kadar ozellıklede Gılmore Gırls ten Dean ın... evet aynı düşüncedenım özelliklede chad mıchel murray konusunda zaten aramızda kalsın ilk o var die kiraladım:img-hyste Seda123 26-12-06, 13:07 aynen cnm bende ;) EmiLy_ 03-01-07, 21:15 bence en korkuncu halka!!! leyloş 04-01-07, 12:26 halka elm sokağı kabusu(çok farklı,sürükleyici) çığlık üçlemesi(kurgusu çok başarılı) küçük kıyamet(en iyi türk kokru filmi:)) dead man 05-01-07, 14:25 iyi en korku filmleri: -halloween -elm sokağı kabusu -testere -çığlık -long time dead -tepenin gözleri .... ve en son as film HALKA dead man 05-01-07, 14:27 BEYZA NIN KADINLARINI mutlaka izleyin ve gen i *Mérwish* 08-01-07, 16:36 Teksas Katliamı nı beğenmiştim ben Testere de fena değildi :) Ben seri katil filmlerini seviyorum. *Mérwish* 08-01-07, 16:41 Ha ewt :D Tepenin Gözleri ve Halka da var. taz_35 08-01-07, 16:51 aslında ne kadar bilinir bilmem ama tez kesinlikle mükemmel bir filim özellikle izlemnizi tavsiye derim tabi birde kimlik var gerçi bir çoğunuz seyretmişsinizdir ama özellikle psikolojik gerilim sevenlerin hoşuna gidicek bir film testere kanlı filmlerden hoşlananlar için ama türünün en iyisi bence dead man 16-01-07, 13:28 ya millet fredy korku falan deil herif resmen dalga geçiyo en ii halka hallowen (herif derken fredy) movie_monster 23-01-07, 16:03 aslında ne kadar bilinir bilmem ama tez kesinlikle mükemmel bir filim özellikle izlemnizi tavsiye derim tabi birde kimlik var gerçi bir çoğunuz seyretmişsinizdir ama özellikle psikolojik gerilim sevenlerin hoşuna gidicek bir film testere kanlı filmlerden hoşlananlar için ama türünün en iyisi bence tez filmine katılıyorum.ispanyol yapımı bu film gerçekten çok güzel.izlemeyenlere tavsiye ederim.ayrıca omen1-2-3 çok iyidir gizli gerçeğide unutmamak gerekir.harrison ford ve micehelle pfeifer süper bi performans göstermişlerdi.filmde izellikle banyo sahnesi sıçratıyo.zevkle izlediğim ve gerildiğim nadir korku filmlerindendir nymphadora 06-02-07, 17:11 evet halka filmi çok güzel korku filmi seyredince mutlu oluom psikopat mıyım ne??:happy0064 yani bn pek korkmam korku filminden ama mesela japonların korku filmini hiç sevmem o halkanın japon versiyonu çok iğrenç çok sıkıcı...bence japonlar korku filmi yapma işini amerikalılara bıraksınlar:good: -A k e L d a N- 06-02-07, 17:18 halka ve teztere((tam korku sayılmaz daha çok dehşet filmi:img-yes: :img-wink: ama bn korktum:img-yes: :img-help: :img-wink: )) nymphadora 06-02-07, 17:37 halka ve teztere((tam korku sayılmaz daha çok dehşet filmi:img-yes: :img-wink: ama bn korktum:img-yes: :img-help: :img-wink: )) ben testereyi tamamen unutmuştum:icon_whis hatırlattığın için saol=) bence de o bir koku filmi değil ama gerilim ve insanı harbiden geriyor... Guliiz 06-02-07, 17:59 benim en cok begendim korku filmi The Texas Chainsaw Massacre , digerleri ise Psycho & Omen.... izlemiyenler mutlaka izlesin !! haaa unutmadan Seytan Carpmasida supeeer bi film (; Nhelenia 08-02-07, 09:38 Halka ve Altıncı His çok çok çok başarılılar :good: sbuffy 08-02-07, 10:57 seyrderken korkmuyorum ama beğendiğim korku filmleri: 1.alejandro amenebarın çektiği tesis (tez) http://img152.imageshack.us/img152/9376/tesisdo3.jpg 2.pet sematary (hayvan mezarlığı) http://img152.imageshack.us/img152/1077/petsemataryze9.jpg 3.A Nightmare on Elm Street (Elm sokağı kabusu) serisi http://img152.imageshack.us/img152/3935/poster1fullbg7.jpg 4.exorcist (şeytan) http://img152.imageshack.us/img152/9506/200pxexorcist2000posterpw6.jpg 5.prınce of darkness (karanlıklar prensi) http://img152.imageshack.us/img152/9878/200pxprinceofdarknessfiwi9.jpg melis_a.y 12-02-07, 16:32 bence en iyi korku filmi stephen king in "it" yani "o" filmi. 11 yaşında filan izlemiştim ve çok korkmuştum. bu film beni şu ana kadar korkutan tek korku filmidir. tabii şu an o da korkunç gelmiyor ama o zamanlar onu izlediğimden gerçekten korkmuştum. Freddie 13-02-07, 17:01 tabii ki elm sokağında kabus :) freddy için ölürken ve nickim o yüzden freddie alyssa_ 17-02-07, 21:34 korku filmi izlemem ama denk geldiğinde izlediğim halkadan çok korkmuştum.. zeynep_89 10-03-07, 15:27 ben kelebek etkisini izlemiştim..bayaa güzel bi filmdi etkilenmiştim yani.. korku değil de psikolojik gerilimler benim daha hoşuma gidiyo ;) kelebek etkisi de öle bi filmdi.. hafka 04-04-07, 22:33 öncelikle korku filmi sever olarak son yıllarda korku filmi diger yayılanan filmler arasından bu kategoriye sadece halka1 i ekleyebilirim tam anlamıyla korku filmi derseniz, Şeytanın ölüsü, hayvan mezarlığı, "0", sayılabilir merve d. 08-04-07, 10:15 çok fazla korku flimi sevmiyorum ama geçen akşam arafı izledim tvde çok etkileyici birazda korkutucu bir flimdi. butterfly. 20-04-07, 12:10 testere serisi ve halka asli&ekin 22-04-07, 14:03 rose red konağı die bi film vardı süpeerr korkunç Başka korku filmi izlemedim:):):):) iceblue_87 22-04-07, 14:06 geçen yaz ne yaptığını biliyorum ve serinin devamı geçen yaz ne yaptığını hala biliyorum bence her ikiside muhteşemdi... lindsay 22-04-07, 14:47 bugüne kadar tam anlamıyla korktuğum bi film olmadı ne yazık ki beğendiklerim şeytan çarpması ve 3.göz( şimdi korkunç gelmesede küçükken izlemiştim ve korkmuştum:) ) gizemlover 24-04-07, 01:34 korku filmi olarak en çok korktuğum critters derim çünkü küçükken yatağın altında veya koridorda dikenli toplar falan var mı diye bakınırdım birde bebek evi cinayetleri izlediğim en güzel korku filmiydi :D Naz sevgisi 02-05-07, 19:58 Testere ve halka müthiş alyssa_ 06-05-07, 14:43 chucky çok korktum....... yalancısın 08-05-07, 12:15 halka 1 halka 2 süper alyssa_ 12-05-07, 10:52 elm sokağında kabus sofa deniz_kızı 18-05-07, 17:12 Bana Halka ve Lanetli Tepe korkunç geldi.İkisindende çok etkilenmiştim. hidden girl 18-05-07, 17:19 korku olsun beni gerisn de hangi film olursa olsun :) lanetli tepeyi bnde izledim ama o pek korku değildi ya.. acaba aynı filmden mi bahsediyoruz..bnm dediğim lanetli tepe de tuhaf yaratıklar vardı.sanırım bir köyün insanları radyasyon gibi birşeyden etkilenmişlerdi.ıyyy kuşu yemişlerdi..öğğğ :( cihan-songül 19-05-07, 07:14 çığlık 1= güzel çığlık 2= süper çığlık 3;= idare eder Derya_Can 19-05-07, 23:16 mavi korku cuma günü gece atv yayinlamisdi RyaNia 20-05-07, 14:20 elm sokağıda kabus onu tek başıma ve gece yarısı izlemiştim......... alyssa_ 02-06-07, 16:10 elm sokağında kabusssss dml_776 09-06-07, 11:31 halka bence ve the exorsist seth_gecko 12-06-07, 18:48 kesınlıkle halka we halka2 ck buuk begenıyle ızledm!!!gerckten ıslernı bılerk yapmıslar ama japon werıonu kotuymus :Dızlemedm japon werıonu ama bnm ısledıgım naomi watts ın oynadıgı harıka otesıydı Benim anlamadığım izlemediği bir filmi insan nasıl kötüymüs diyerek elestirir ben çocukluğumdan beri korku filmleri izlerim ve çoğu filmde gülmüsümdür beni en çok etkileyen film ringu olmustu tabii amerikan sinemasının hasılat getiren filmleri tekrar çekmesinden dolayı insanlar bu filmi ring olarak izledi ve hatta bazılarıda japon versiyonunun kötü olduğunu düsündü taklitler aslını yasatır diye bir söz vardır ringu serisini izlemeyen birisi ben bu filme bayıldım dememeli bence. Bu arada küçükken en çok candyman'den etkilenmistim aynanın karşısında bi türlü sonuncu candyman'i diyemezdim :img-hyste En beğendiğim filmlerse dediğim gibi ringu ve the shining(izleyen bilir jack usta filmde şov yapıyor) alyssa_ 17-06-07, 13:54 lanetli tepe EmiLy_ 23-06-07, 21:04 elm sokağında kabus halka 1,2,3 estrella 29-06-07, 13:42 the ring 1 the ring 2 amylin 29-06-07, 13:47 The Ring 1 - 2 Gothika d.cansel 03-07-07, 17:17 Dün ATV'de bir film izledim Bebek Odası(İspanyol bir film orjinal ismi bayagı uzun)diye muhteşem bir korku filmiydi benim gibi birini bile korkuttu ki ben 1 günde ard arda korku filmi izlesem yinede bana pek birşey olmazdı ama dün akşam annemle yatmak zorunda kaldım konusunu daha önce duymuştum yani filmde yaşananlar gerçek hayatta yaşanan şeylerdede vardı bunun etkisi olabilir tabi feyza_cemre 04-07-07, 13:03 cehenneme bir adım halloween(korku bayramı) bunlarda da pek korkmadım ama izlediklerimin içinde en iyileri bunlardı bi de testere ama o korku olarak deilde gerilim olarak süper bi filmdi SuluSaray 14-07-07, 19:52 Final Destination en begendigim korku filmleri arasindadir :good: Tabi scream, halloween gibi korku filmlerinide tek gecerim ;) balzac 21-07-07, 14:22 halka 1 ile 2 nin üstüne korku filmi tanımam gizli gerçek saklambaç boş oda yı da beğendim cheerleader 02-08-07, 17:32 TH€ OM€N o6.o6.2oo6 özge_pnk 02-08-07, 17:45 halka 1,2,3 ğağır 04-08-07, 12:00 1.açık deniz 2.korku bayramı 3.Elm sokağı kabusu 4.13.cuma 5.yaratık 6.halka 7.amerikan sapığı 8.13.kat sayosh 07-08-07, 16:39 halka cevapsız arama otel garez valla çok ötlek olduğum için bütün korku filmlerinde korkuyom:img-yes: emosss 28-08-07, 22:44 aslında korku filmi adı altında yapılan bütün korku filmlerinden korkarım ama en iyisi halkaydı.. bide gece izleyince çok kötü oluyo.. cubur 04-09-07, 18:21 çok korku filmi izledim ama en çok teksas katliamında korkuttum çok kanlıydı. srp-bse 04-09-07, 19:08 halkadan çok tırsmıştım korkçunç bir film seriside war tabi :) :) :) |