Tüm Versiyonu Göster : Ihlamurlar Altında / Yorumlar
forever_bim
13-08-08, 10:46
Bu başlıktan yorumlarınıza devam edebilirsiniz. Önceki başlığın linki için:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34499
merhabalar
yeni başlığa sanırım ilk ben yazıyorum :img-wink:
bittiği günden beri dizinin tekrarlarını bekliyorum ama bu gidişle daha çok beklerim :) başka dizler , aşklar izlesemde hiçbiri filizin - yılmazınn yerini doldurmuyor :img-cray: bir gün onları aynı ekranda tekrar görmek çok isterim
yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar.efsanemiz biteli nerdeyse 2 yıl olacak ama sanki benim için hiç bitmedi..umarım kanald efsenemizi KESİNTİSİZ olarak bize geri verir
evet arkadaşlar unutmayalım efsanemizi lütfen :img-cray: zaten ne tekrarları veriliyor nede bizim sesimizi duyan var , bari burda yaşatalım filiz - yılmaz aşkını bir tek bu forum kaldı elimizde :img-cray:
herşeye , herkese inat filiz - yılmaz aşkı diyelim lütfen
AşK ?
tanımını yapmak bir kalıba sokmak ne kadar zor
resmedelim o zaman
işte Filiz & Yılmaz...
onları çok özledim geçmişte pili bitmiş bir saat gibiyim aynı yerdeyim ileriye adım attığım yok
yeni bir aşkı kabullenemiyorum
beynime kazıdım onları zirvede onlar Filiz & Yılmaz...
ders çalışmak için erken kalkmak eziyetti ama fragman için sabahın köründe uyanır tv'yi açar beklerdim
özledim Geçmişi, Onları...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
aşk ... benimde gözümün önüne gelen iki isim - iki resim , neydi bize bu aşkı bu kadar derinden hissettiren , gerçek aşk mı olmasıydı , konuşmadan sadece gözlerinde bize aşkı, özlemi , hasreti anlatmalarımıydı ?:img-cray:
halen usanmadan tekrarlarını izliyorum , hasretle onlara bakıyorum aşk bu kadar mı güzel yaşandı onlarla aşk bu kadar mı onlara yakıştı :img-cray: keşke bir ömür onların aşkını izleyebilseydik , usanmadan bıkmadan onların birbirlerine bakmalarını izlerdim , bu dizi unutulmaz , filiz - yılmaz hiç unutulmaz onlar bizim efsane çiftimiz
tina_simge
08-09-08, 12:43
Offf oLsada izLesek şimdi ...
Ben birLikte tekrar bir projeye imza atsalarda aynı duyguyu ıhlamurdaki gerçekliği hissetmeyeceğimizi düşünüyorum :S
Sonuçta orda yaşanan gerçekten olan bir aşkın yansımasıydı ...
Artık öyle bir şey yok...
Bu yüzden bunca değişimden sonra aynı samimiyeti onlarda yakalamak zor olur sanırım...
Ama Ihlamura laf söyletmem
O İLK VE TEK EFSANE!
Offf oLsada izLesek şimdi ...
Ben birLikte tekrar bir projeye imza atsalarda aynı duyguyu ıhlamurdaki gerçekliği hissetmeyeceğimizi düşünüyorum :S
Sonuçta orda yaşanan gerçekten olan bir aşkın yansımasıydı ...
Artık öyle bir şey yok...
Bu yüzden bunca değişimden sonra aynı samimiyeti onlarda yakalamak zor olur sanırım...
Ama Ihlamura laf söyletmem
O İLK VE TEK EFSANE!
aslında sende haklısın orda yaşananlar gerçek bir aşkın ekrana bizlere yansımasıydı ama dizin sonlarında gerçek yaşamdaki aşk son bulmuştu peki biz halen o duyguları nasıl onlara bakarak yaşadık onlarla ağladık :img-cray:
farklı bir projede tuba-bülent ikilisini görmek isterim ekrana çok yakışan bir çift
tina_simge
09-09-08, 10:39
aslında sende haklısın orda yaşananlar gerçek bir aşkın ekrana bizlere yansımasıydı ama dizin sonlarında gerçek yaşamdaki aşk son bulmuştu peki biz halen o duyguları nasıl onlara bakarak yaşadık onlarla ağladık :img-cray:
farklı bir projede tuba-bülent ikilisini görmek isterim ekrana çok yakışan bir çift
Bende birLikte bir proje oLursa tabi ki izLerim...
Sonuçta Tuba abLa hangi işteyse Her zaman destek veririm severim...
Demek istediğim IhLamurLar ALtında çok özeLdi...
O kadro yu bir daha toplayıp benzer yapımı sunarLarsa sesi çıkmaz
Ama FiLiz YıLmaz bu kadar benimsenmişken bu kadar özeLken onLarı yeni karakterLeriyLe görmek aynı şeyi yaşatmaz...
Yani Aşk YoLunda da birLikteLerdi mesela ama benim için FiLiz YıLmaz ondan çok başka...
Tabii Aşk YoLu nda ki karakterLeride onLar oynadığı için çok başka Ayrı bir efsane yani...Yeni proje de öyLe oLur işte...AnLatabiLdim mi biLmiyorum :S
Birde yani birLikte projeLeri oLsun tabi neden oLmasın ama Ben bunun arap yapımı oLucağını düşünerek yazıyorum birazda...
Yani o duyguyu arapLarLa birLikteyken aLamam ben işte...
Hep izLemek fln bizim için zor oLur /sessiz fiLm gibi... :)
tina_simge
09-09-08, 17:55
tuba ve bülenti yeniden bir arada görmek isterim ama bir dizide değil bir sinema filminde umarım söylenenler doğrudur bülent kabul etmiş ama tuba sıcak bakmıyomuş bu filme
Tuba kariyeri ve kendi için en doğru kararı vericektir eminim...
Tabii böyLe bir proje varsa :)
Bülent kabuL eder tabi ...Yeniden Tuba gibi biriyLe oynamak :) 3. kez herkese kısmet oLmaz ama ALLahın hakkı da 3 tür gibi bir durum var...
Offf bir haber herkesi karman çorman yaptı,işin asLı bir an önce çıkar umarım ki :)
evet arkadaşlar dsmartta saat 20.00 dizimizin tekrarları varmış ben bu akşam bakacağım ne zamandır veriyorlar , hangi bölümde bilmiyorum inşallah hergün verirler , size burdan haber veririm
filme gelincede haber bana çok inandırıcı gelmedi ne tubanın nede bülentin onaylacağını düşünmüyorum gelecek soruların ne olacağını bildikleri için magazinsel yönünden kabul etmeyebilirler . durum daha farklı olsaydı onları tekrar bir dizide bir sinema filminde izlemek çok isterdim
8.bölüm oynuyor şuan yılmazın hapisten çıktığı bölüm :)
offfff ya bizde d smart yok kanser olucam valla :img-cray:
bu arada oy verin efsanemize
http://www.gecce.com/pages/
selam arkadaşlar her akşam 20:00 yada 20:20 arası ve veriyolar bu akşam 10.blm oynuyacak...
umarın kaldırmazlar gerçi şuana kadar orda yayınladıkları dizleri kaldırmadan sonuna kadar yayınladılar tkr...
güzel bi diziydi
oyuncuları cok iyiydi
bellide oluyodu zaten:)
Ben bugün kanal d max de tesadüfen gördüm ıhlamurlar altındayı.
Saat 21 falan gibiydi. Onüçüncü bölümü izledim.
off kaç gündür izleyemedim yaaa en sevdiğim bölümlere gelmiş hemde :)
filizin yılmaz a aşık olma sahneleri meşhur tokat atma sahnesi :)
gündüzde verseler ya :img-cray:
ya arkadaşlar konuşmayın şöyle bizde d-smart yok siz böyle konuşunca daha bi üzülüyorum..efsanemi hala unutamıyorum.......
arkadaşım üzülme ben sana anlatırım ama bende hergün bakamıyorum inan :img-cray: çok kötü bir saate koymuşlar akşam 20.00 başlıyor gündüz de oynatsalar daha rahat izleyeceğiz , dün kü bölüm maskeli balo vardı yılbaşı partisi filiz yılmazı elifle tanıştırdı orda bölüm bitti
bende en çok izlemek istediğim sahneleri bölümleri kaçırdım maalesef :img-cray:
ii tekrar veriyolar ya tekrar izlemek çok güzel çok özlemiştim izlemiyi...
bu akşam 17.bölüm oynıycak ahh filizim nasıl üzülüyo cnm ya:icon_sorr...
Su basligi Her Gördügümde Icim Fena Oluyor..!
Eskiden nasildi simdi nasil..!:img-cray:
Ihlamurlar altinda ilk ve tekti benim icin..! Ikincisi gelmez..!
Bazen düsünüyorumda yanii bidaha baslasa ayni kadro kaldigi yerden devam etse falan..!:img-hyste:img-hyste:img-hyste Cem e bile raziyiM..!:img-hyste
forever_bim
21-10-08, 01:15
Upuzun bir aradan sonra tüplü siteden part izledim. Şansıma rastgele açtığım 5. Bölümden Ömer'in annesine Elif'i anlattığı sahne geldi. (Replikleri sonradan yazacağım). Yalnız ne kadar özenli yazmışlar o sahneyi, ne kadar güzel anlattı Elif'i, annesine Ömer. Bir kadını bu şekilde betimlemek ne kadar özel. Ömer'in Elif'e aşkı her ne kadar tek taraflı kalsa da, benim için özeldir baya, 3. şahıslar tarafından sulandırılmayan, bulandırılmayan nadir güzellikte bulunan bir aşk. Her ne kadar Ömer'in, Elif'le Yılmaz'ın arasına girdiği gerçeği önümde duruyor olsa da.
merhaba ,
bugün (27 ekim ) itibari ile dmax de 2.sezon bölümleri başlıyor
sezon finalini izlerken gene çok ağladım elifin ölümü çalan şarkı , filiz italyaya giderken uçağa binerken gözleriyle yılmazı araması , beklemesi , yılmazın ise giden uçağın arkasından bakması çokkk güzeldi izledikçe bu kadar zaman geçmesine rağmen bıkmadan neden izlediğimi anladım , ordaki aşk çok özel ,saf , gözlerinin içinde yaşanan bir aşktı ,
şimdi merakla 2.sezonda yılmazla - filizin karşılaşması bekliyorum
off ben izleyemicem.d-max yok bende..ya su kanal d niye vermiyo anlamıyorum.2 senedir arka sokakları yayınlamaktan bıkmadımı??????
bir ara kanald de anket düzenlendi hangi izleri tekrar izlemek istersiniz diye ? ondan sonrada dmaxde yayınlanıyor , bende maalesef herbölümünü izleyemiyorum
ama bende anlamıyorum neden yayınlanmadığı iki kere yayından kaldırdılar
valla ankete belki 100 kere oy verdim.ama kanal d için.böyle yapıcaklarını bilseydim..neyse.sanki onun yerine verdiği diziler reyting rekoru kırıyo..
2.sezonun ilk bölümünü dün akşam izledim , tuba nasıl bir güzelliktir Allahım ,
birbirlerini uzaktan bakmaları , sonra filize hoşgeldin çiceği yollaması ,
hiç isim yazmadığı halde o çiceğin yılmazdan geldiğini anlaması arkasında olduğunu bilmesi off off çok güzel o bakışlar zaten gene beni öldürdü :img-cray:
41. bölümü izlerken gene koptum :img-cray:
filiz hisse senetlerini almak için yılmazın yanına otele gider .
yılmaz filiz seni tanıyorum bakışlarını , gözlerini , kokunu tanıyorum der uzun uzun bakışırlar ve o öpüşme sarılma sahnesini gerçekleşir , nasıl bu kadar güzel içten aşkla , özlemle ,acıyla bakabilmişler gözlerindeki ışık nasıl güzel ekrana yansıyordu izle izle ağla :img-cray:
arkadaşlar lütfen kanald ye yine msj atalım telefon açalım.milliyet gazetesinin cumartesi eki olan milliyet televizyon kısmına mail atalım bişeyler yapalım gelmiş geçmiş en güzel dizi olan efsanemizi geri alalım
ah ya var mıy böyle dizi
her bölüm diziyi syrederken ağlar mı bir insan yaaaaa:img-cray::img-cray:
hüznün geceleri
15-11-08, 17:27
arkadaşlar lütfen kanald ye yine msj atalım telefon açalım.milliyet gazetesinin cumartesi eki olan milliyet televizyon kısmına mail atalım bişeyler yapalım gelmiş geçmiş en güzel dizi olan efsanemizi geri alalım
vermedin ki geri alasın:img-yes:
valla arkadaşlar ister mail atın ister tel açın adamlar yapmadık mı yapmıyorlar...
yayını koyup geri çekmeleri ayrı sıkıntı....
dün akşam dizimizi izlemek için geçtim ekran başına offfffff hiç sevmediğim bölümler başlamışşşşşşşş filizimle - yılmazım ayrılmış filiz hamile bebeği aldırmaktan vazgeçtiği bölüm , cem peşinde , aslı gelmiş off offff bundan sonraki bölümleri izlemek işkence çekmekten farksız :img-cray:
onları çok özledim gecenin bir körüde olsa ben tekrarını yine izlerim :(
offf kanald arka sokaklardan bir ara sıkılırsın inş. :(
onları çok özledim gecenin bir körüde olsa ben tekrarını yine izlerim :(
offf kanald arka sokaklardan bir ara sıkılırsın inş. :(
bnde çok özledim hatta psikopat cemi uyuz aslıyı bile özledim
kanal kaçta verirse versin ama artık tekrarlarını versin lütfen
çemberimde gül oyanın tekrarları bitince efsanenin tekrarları başlasın:happy0064
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.