PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tülin Özen

belize
24-09-05, 21:57
http://i17.photobucket.com/albums/b89/bimfanatikler8/BG/bg_19.jpg

belize
10-10-05, 03:02
http://img374.imageshack.us/img374/7790/pdvd0000br.jpg

http://img374.imageshack.us/img374/6628/pdvd0016ge.jpg

http://img374.imageshack.us/img374/210/pdvd0029xo.jpg

http://img374.imageshack.us/img374/7374/pdvd0037ss.jpg

sozer
21-12-05, 00:20
Altın Portakal için aday olduğunu duyduğunda ne düşünüyordun, “yüksek ihtimal ben alırım” gibi bir düşüncen var mıydı?

Tülin Özen: Aday olduğumda henüz filmi görmemiştim, diğer filmleri de görmemiştim. Halen de bu üç birbirinden güzide filmi görmüş değilim, ondan kelli herhangi bir iddia ya da iddiasızlık yoktu. Antalya’ya aynen şunu diyerek gittim; “süper enteresan bir olay daha başıma geldi, acaba sonu ne olacak, çok eğlenceli!”. Sonuçlar açıklanırken de aynı merakı taşıyordum. İyi bir şey yaptığımı biliyordum, yani roldeki karakteri canlandırabildiğini biliyorsan o olmuştur, iyi ya da kötü diye bir şey yok aslında.

Ödülü aldığında ne düşünüyordun? (heyecan, korku...vs)

T.Ö: Karışık. Bir iş yapmışsın ve bunun tüm gereklerini yerine getirmişsin, ekiple beraber bir “Zeynep” yaratılmış ve sen de o kız yaşasın nefes alsın diye elinden geleni yapmışsın, çekimlerde de 'evet oldu' denilen her an bunun mutluluğunu rahatlığını yasamışsın, aylar sonra da bu işlerden anlayan ve senin yaptığın işi değerlendiren birileri sana “evet yaptıkların doğruydu, güzeldi, biz beğendik” diyorlar ve göstergesi olarak ödül veriyorlar. O anda tek bir şey düşünmen hissetmen, imkansız. Anlaşıldığını düşünüyorsun! Ki bunun tersi, dünyadaki herkesin en derinden kırıldığı bir durum, işte onun için rahatlıyorsun. Tabii bir de seviniyorsun. Önceden tanıyıp sevdiğin ünlü değerli kişiler seni beğendiklerini, bu işte bulunmanı istediklerini söylüyorlar ve bu süper sevindirici bir şey. Çalışma vizesi almak ya da hazırlık sınavını atlayıp birinci sınıfa geçmek gibi bir şey. İnsanlar çok ilgi gösteriyor ve bunun rahatsız edici durumları da var aslında, örnegin birilerinin sürekli kafalarındaki sevinme hallerini (havaya zıplamak, ağlamak, ödüle sarılmak, ödülü öpmek gibi) sana dayatması, senden bunu beklemesi gibi. Sana ait olan sevinci kabul etmemeleri çok sinir bozucu ve kırıcı olabiliyor.

Ara not:

Ödül gecesinden sonra sabah erkenden provasına yetişmek üzere İstanbul uçağına koştururken sırt çantasına koyduğu ödülün sırtına batıyor olmasına söylenip duruyormuş ve hatta havaalanındaki dedektörlerden geçerken polis memuru “sırt çantanızda metal bir kütle var, nedir bu” demesi de çok komik olmuş. Yani utanıp sıkılıp bir şey diyememiş. Şimdi gözlerinizi kapatıp bir düşünün, sırt çantanızda “en iyi kadın oyuncu” ödülü var, ne hisseder diniz?

Öncelikle “Meleğin Düşüşü” diye bir filmin çekileceğini nereden duydun ve seçmeler nasıldı?

T.Ö: Telefonla bir arkadaşım haber verdi, aradım “gel” dendi ve gittim. Dört beş kere gittim, her seferinde bir daha aranacak mıyım diye korka korka gittim. Bazen üzülüp çıktım, bazen rahat, bazen tamamen kafası karışık, son ana kadar istekli ama bir o kadar da ne olacağını bilemeden.

sozer
21-12-05, 00:23
Ödül oyunculuğu yapabildiğini düşündürüyor

Ulaş Emre

Tülin Özen, kısa bir süre önce gösterime giren “Meleğin Düşüşü” isimli filmde bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan, geceleri babasının tacizleriyle hayatı cehenneme dönen ve içinde bulunduğu kısır döngüden kurtulmak için çıkış yolu arayan Zeynep karakterini canlandırıyor. İlk sinema deneyimi olmasına rağmen Özen, gösterdiği başarılı performansla 41. Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü. Film öncesi rolüne hazırlanırken ensestle ilgili okumalar yaptığını ve psikolog bir arkadaşıyla konuştuğunu söyleyen Özen, dört beş gün süresince de sabahtan akşama kadar bir otelde kat görevlisi olarak çalışarak temizlik yapmış. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Türkiye’de ilk defa yapılan mask tiyatrosu “Sersemler Evi”nin oyuncularından biri olan Özen, aynı zamanda Kenter Tiyatrosu’nun “Nasrettin Hoca Bir Gün” adlı oyununda da reji asistanlığı yapıyor. Kendini zorlayacak projelerde yer almak istediğini ifade eden ödüllü oyuncu Tülin Özen’le ilk deneyimi yaşadığı sinemayı ve tiyatro çalışmalarını konuştuk.
Sinemadan önce ne yapıyordunuz, kendinizden biraz bahseder misiniz?
1979 İskenderun doğumluyum. Oradan İzmir’e gittim. Bornova Anadolu Lisesi’nde okudum. Mezun olunca İTÜ Elektrik Mühendisliği’ne geldim. Tiyatro yapmak istediğimi düşündüğüm için o bölümü bıraktım. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne başladım. Bu sene mezun oldum. Şimdi Devlet Tiyatrosu’nda “Sersemler Evi” isimli bir oyunda oynuyorum. Kenter Tiyatrosu’nda “Nasreddin Hoca Bir Gün” adlı oyunda reji asistanlığı yapıyorum.
“Meleğin Düşüşü” isimli filmin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
Bir arkadaşım telefon ederek haber verdi. Semih Kaplanoğlu uzun metrajlı bir film çekiyor, bir genç kız arıyor telefon et istersen sen de dedi. Kaplanoğlu’nun asistanını aradım. Deneme çekimlerine gelmek istediğimi söyledim onlarda kabul etti. Dört beş kere deneme çekimleri yaptık. Ve sonrasında Semih Kaplanoğlu’yla tanıştım, rol ve neler isteyebileceği hakkında konuştum, kendi düşüncelerimi aktardım. Ve film çekimine başladık.
Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler düşündünüz?
Heyecanlandım ve ilk okuduğumda çok beğendim. Bir kere uzun metrajlı bir filmde oynamayı bir yana bırakalım ilk defa senaryosunu okuyorum. Semih Kaplanoğlu’nun bu ikinci filmi, daha önceki filmini, yazılarını gördüm. Sevdiğim, merak ettiğim beğendiğim bir insan. Seneryoyu okumak bile başlı başına heyecanlıydı. Kaldı ki insanların konuşmadığı, bilinmeyen, fazla açığa çıkmayan (ensest) bir konusu var. Enterasan geldi böyle bir karakter oluşturmak, oynayacak olmak.
Zeynep karakteri için çekimlerden önce hazırlık yaptınız mı?
Semih Kaplanoğlu’yla beraber çalıştık. Onun kafasında birçok şey vardı zaten, onları söyledi bana. Ben ensestle ilgili birkaç kitap okudum. Psikolog bir arkadaşla konuştum. Çok üstü kapalı bir şekilde anlatabildi. Ve deneme çekimleri sırasında kızın hali, tavrı, duruşu ortaya çıktı. Kız bir otelde çalışıyor ben de bir otelde çalıştım dört beş gün. Sabahtan akşama kadar orada temizlik yaptım. Orada çalışan insanların nasıl şeylerle karşılaştığını gördüm. Bir odaya giriyorsun bütün eşyaları, özel eşyaları elinin altında ama orayı çok hızlı bir şekilde temizleyip çıkman gerekiyor. Bir kadın geliyor senin yaptığın her şeyi en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyor. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Ama kamera karşısına geçene kadar tam olarak nasıl şekillendiğini söyleyemem. Sinema da kendine özgü teknik bir şeyler getiriyor sana. Belli bir mesafede durman, belli bir şekilde hareket etmen, hep kadrajda durman ve ışıktan çıkmaman gerekiyor. Tiyatrodan farkı bu.
Tiyatro mu sinemamı daha zor sizce?
İkisinin de ayrı güzelliği var. Bir televizyon işi için söyleyemezsin bunu, çünkü oyunculukla ilgili pek fazla bir şey yapmıyorsun televizyon dizisinde. Karşına o gün gelen bir şeyi oynamak zorunda kaldığında o anda ne kadar doğal olabiliyorsan onu olup geçiyorsun. Ama sinemada ve tiyatroda daha çok prova ediyorsun, daha çok biliyorsun kendinden ya da çevrenden bulabildiklerini de katıyorsun. Tiyatroda biraz daha büyük oynaman gerekiyor kocaman bir alanda oynuyorsun, onun verdiği rahatlık da var tabii. Bununla birlikte birtakım zorlukları da var, o sahneyi doldurmak zorundasın. Onun için hareketler biraz daha büyük olmalı, seyircinin izlediğini düşünerek oynuyorsun çünkü. Ama ikisinde de temel aynı, bir karakter yaratma, onu yaratmışsın o artık nefes alıyor.
Peki karakteri canladırmaya başladığınızda neler yaşadınız?
Oynamaya başladıktan sonra artık şekillenmişti karakter. Okurken çok daha belirsiz aslında senin için. Kafanda birçok şeyi canlandırıyorsun ama o işi yapmaya geldiğinde düşündüğün gibi olmuyor. Karakteri yarattıktan sonra okuduğun şeyden çok farklı hissetmeye başlıyorsun. Okurken çok daha dramatik aman Allahım kız burada hüngür hüngür ağlar inanılmaz şeyler yaşar diye düşünüyorsun. Yaşanırken aynı şekilde olmuyor, hayatta da öyledir biri hikâyesini anlatırken nasıl katlanmış dersin ama o hikâye senin başına gelirken aslında o katlanma gücün vardır, yaşarken daha metinsindir.
Ve filmin final sahnesinde İstanbul’a karşı çırılçıplak duran Zeynep’i görüyoruz. Tüm “çıplaklığıyla” hayata meydan mı okuyor?
Yeni bir başlangıç olarak da algılayabiliriz. Kimi intihar ettiğini düşünüyor mesela. Belki filmin adından da kaynaklı olabilir. “Meleğin Düşüşü” deyince düştü şeklinde düşünebilir insanlar. Herkes için farklı herhalde ama ben kendim için onun arınma, yeni bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.
Semih Kaplanoğlu sinemada ilk deneyimini yaşayan isimlerle çalışmış. Çekimlerde neler yaşadınız, neler paylaştınız?
Aslında benim karşılıklı oynadığım herkes amatördü. Benim sahnelerimde Engin vardı otelde çalışan, babayı oynayan Musa usta vardı onlar amatör oyuncu. Amatör oyuncularla çalışıyor olmasının nedeni kameranın karşısında doğal olabilsin gidip de bir tiyatro oyuncusu alıp bir sanayide usta yapmak yerine sanayide çalışan bir ustayı oraya yerleştirdi. Doğal olmasını istedi. Semih Kaplanoğlu’nun kafasındakini çok da iyi yapabildiler. En çok tavır ya da duruş olarak ben uğraşmışımdır, çünkü ben öyle bir kız değilken öyle bir kızı oynadım. Çekimler zor ve ağır geçti. Zamanın dar, paran gidiyor, Türkiye’de sinema yapmaya çalışıyorsun her şey sorun haline geliyor, olanakların zaten kısıtlı hep. Çekimlere başladıktan sonra bir, bir buçuk ay sorunlar gelmeye başlıyor ve senin o sorunları somut olarak çözmen gerekiyor. “Çok keyifli, çok muhteşem bir çekim oldu biz çok eğlendik” şeklinde sarfedilen sözleri anlamıyorum mesela.
Altın Portakal’dan ödül bekliyor muydunuz, ödülü aldıktan sonra neler hissetiniz?
İlk aday olduğumda ödül bekleyip beklemediğimi düşünmemiştim. Filmimi, diğer adayların filmlerini de izlememiştim. Onun için kim kazanır, ne kazanır konusunda, Antalya Film Festivali hakkında da bir fikrim yoktu, hani kriterler nedir, ödül verirken neye önem verirler, birtakım istatistik çıkarmalar yapmamıştım. Genelde şu tip fimlere, oyunculara ödül verirler diye bir şey varsa da bilmiyorum, çok bilinçli değildim Antalya konusunda. Ödülü aldığımda mutlu oldum. Çünkü yaptığım işin olmuş olduğunu düşünen insanlar vardı. Bir de ilk sinema deneyimim, tedirgindim, birini yaşattığını biliyorsun ama ne yaptığını çok da iyi bilmiyorsun. Perdenin gerisine nasıl yansıyor insanlar da senin gibi düşünüyor mu, nasıl oynamanı bekliyorlar hep soru işaretleri bunlar. Ama birileri çıkıp sana yaptığın iş iyi olmuş afferin afferin diyor. Okulda okumuşsun oyuncu olmaya çalışıyorsun. Bu işin çok somut ölçüleri yok, bankacı olup da şu kadar ciro yaptım diyemiyorsun, bu ay beş bin tane ayakkabı yaptım, bilmem ne kadar sattım, şu kadar iyi bir ayakkabıcıyım diyemiyorsun. Somut bir gösterge olarak bu ödül vardı benim için, bu işe başlarken bu ödül verildi. Bu anlamda iyi bir şey, güzel olmuş ben bu işi yapabiliyorum diye düşünüyorsun.
Gösterdiğiniz performansla Altın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alarak önemli bir başarı yakaladınız. Bundan sonra oyunculuk hayatınız nasıl şekillenecek, sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Ben ikisinin de devam etmesini istiyorum, umarım da devam eder. İyi, kendimi zorlayacak işlerde olmak istiyorum. Gelecek işlerle bağlantılı bir şey. Şu anda tiyatro oyunum var, o devam ediyor, film gösterimde ve yakında Berlin Film Festivali’ne gidecek. Ben de bir şeyler bekliyorum hayattan ama tam olarak nerede ne var onu bilmiyorum zaman gösterecek. Bu filme girişim de böyle oldu zaten kafamda vardı tabiki. Sinemayı seviyorsun, birtakım yönetmenleri seviyorsun, filmde oynamak istiyorsun ama şans eseri duydum, şansımı sonradan zorladım. Bakalım ne olacak aynı soruyu ben kendim için de soruyorum.

gurbetci
21-12-05, 00:58
oyunculugu gercekci,gozleri ise cok güzel :)

http://img270.imageshack.us/img270/3668/meryemmce5dx.jpg

resim icin cambaza tesekkurler

komando
14-01-06, 10:56
http://img69.imageshack.us/my.php?image=tulinozenyeniodul5cn.jpg http://img69.imageshack.us/my.php?image=tulinozenyeni8hf.jpg

ÇAKIL85
25-01-06, 22:48
Bu aşk nereye gidiyor

Meryemce sevdiği adama tutunmaya çalışıyor
Beyaz Gelincik'in Meryemce'sinin, eşi Mustafa ile yaşadığı aşk izleyici kıskandıracak kadar gerçek... Altın Portakal ödüllü Meryemce; yani Tülin Özen, hayat kadını ve zengin erkek aşkına şöyle değiniyor: "Adana'da pavyonda çalışırken birine aşık olup evlenen çok fazla insan hikayesi var!"

* Herkes sizi Meryemce olarak tanıdı...
Yeditepe Üniversitesi Tiyatro mezunuyum. Devlet Tiyatrosu'nda da 'Kaygusuz Abdal' ve 'Sersemler Evi' oyunlarında oynadım. 'Meleğin Düşüşü' filmiyle Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldım.

* 'Meryemce' için size gelen tepkiler nasıl? Bir hayat kadınıyken varlıklı bir ailenin gelini olan bir kadını canlandırıyorsunuz.
Aslında Meryemce seviliyor. Geçmişi ne olursa olsun, şu an sevdiği adama tutunmaya çalışan biri Meryemce. Ekranda bunu görüyor insanlar. Ama geçmişi ile ilgili değil de başka şeylere kızıyorlar.

* Aslında dizide bir mesaj da var. Dizi, Meryemce karakteriyle, bir insanı geçmişi ile yargılamamak gerektiği mesajını da veriyor.
Ben birçok insanın hayali olabilecek bir durumu yaşıyorum. Meryemce'nin sevgiyle yaşamak istediği bir dünya var. Orada tutunmaya çalışıyor. Bunun için de eziliyor. Ama sevdiği adamı korumaya çalışıyor.

* Mustafa ile yaşadığınız aşk çok kıskanılıyor. Bununla ilgili aldığınız yorumlar nasıl?
Böyle ilişkiler varmış. Adana'da pavyonda çalışırken birine aşık olup evlenen çok fazla insan hikayesi var. İlişkimize imreniliyor çünkü zor koşullarda oluşan bir ilişki. İki taraf da, her şeyi bir tarafa atıp birbirine sarılmış...

* İzleyicinin en sevmediği şey, Meryemce'nin olanları Mustafa'ya anlatmaması... Meryemce bu durumdan nasıl kurtulacak?
Ama Mustafa'nın başına bir şey gelecek diye çok korkuyor. Bu nedenle bu durumu örtbas etmeye çalışıyor. Çırpınıyor. Kafasındaki tek şey aşkı. Bir taraftan da Aziz'den kurtulmaya çalışıyor.

* Bu diziden sonra hayatınız nasıl değişti?
Sürekli Adana'ya gidip gelmeye başladım. Çok yoğun ve hızlı yaşıyoruz. Hatta Adana'yı çok gezemedik bile. Ekip buranın dört bir yanını geziyor. Bu durum Adanalılar'ı da çok mutlu ediyor. Görüntüler Adanalılar'ı bile zaman zaman şaşırtabiliyor.

ÇAKIL85
25-01-06, 22:51
Aşkları insanların yüreğini titretiyor.

Mehmet Günsür ile Tülin Özen, 'Beyaz Gelincik'in sevdalı çifti. Kim ne derse desin umurlarında değil! İzleyicinin kalbini 12'den vuran da aşklarına bu kadar sahip çıkmaları... Mustafa ile Meryemce'nin fanatik sayısı işte bu yüzden çoğaldı.

atv'nin yeni sezon dizileri arasında sivrilen 'Beyaz Gelincik', renkli karakterleri ve çarpıcı öyküsünün yanı sıra hayranlıkla izlenen bir aşkı da ekrana taşıyor. Yakışıklı aktör Mehmet Günsür ve 'Altın Portakal' ödüllü Tülin Özen, 'Beyaz Gelincik'te birbirlerine deli gibi aşık bir çifti canlandırırken, hayranları da ekranın karşısında onları gıpta ile izliyor.

SEVEREK OYNUYORLAR
Dizinin, zengin ve yakışıklı kahramanı Mustafa ve sahip çıkıp evlendiği pavyon kadını Meryemce'yi oynayan Günsür ile Özen, 'Beyaz Gelincik'teki rollerini çok sevdiklerini söylüyor. Bugüne dek çok sayıda başarılı yapımda rol alan Mehmet Günsür, dizideki rolüyle 'kadınların içini titreten korumacı bir aşk adamı' olarak tanımlanıyor.
* Mehmet Bey, pavyonda çalışan bir kadınla evlenip ona her koşulda sahip çıkan erkek rolüyle yine kadınların gönlünü fethettiniz. Senaryo açısından şanslı mısınız?

MEHMET GÜNSÜR: Olabilir, bilmiyorum. Hep iyi senaryolar geldi bana. Bu da öyle. Sağlam bir kurgusu var. Benim de çok sevdiğim bir rol.

TÜLİN ÖZEN: Dışı çok güzel bir insan Mehmet. İçi daha da güzel ve enerjik. İçinin güzelliği dışına da yansıyor. İnsanlar da onu seviyor. İşini güzel yapan her insan güzel görünür.

'AŞKIN YERİ YOKTUR'
* Mustafa gibi erkekler var mı, yoksa Adana'da mı kaldı yalnızca? M.G.: Her yerde olabilir. Böyle güçlü aşkın yeri yok. Adana, Mersin, Kongo her yerde olur. Herkes kimin ne olduğuna bakmadan aşık olabilir. Bu namusun falan çok ötesinde. Bir kere aşık olunca ne namus kalıyor ne başka bir şey.
* Tülin Hanım 'Beyaz Gelincik' ekibine nasıl dahil oldunuz?

T. Ö.: Dizi benim için televizyondaki ilk işim sayılır. Sağlam, inandığım ve güvendiğim bir hikaye gördüm. Daha önce birlikte çalışmış, kaynaşmış bir ekibe dahil olmak büyük avantaj oldu. Herkes birbirini çok iyi tanıyor.
* 'Meleğin Düşüşü' ile aldığınız 'Altın Portakal' işlerinizi etkiledi mi? T.Ö.: Önemli bir değişiklik olmadı. Dizilerden biraz daha çok teklif geldi. O dönem zamanım olmadığı için teklifleri değerlendiremedim. 'Beyaz Gelincik' gibi güvenebileceğim bir teklif çıkmadı. Ödül aldım diye kimse pohpohlamadı. Ben de şöhret peşinde koşmadım.

'HERKESİN HAYALİ'
* Canlandırdığınız karakterle aranızda bir bağ kurdunuz mu, role nasıl hazırlandınız? T.Ö.: Evet bir bağ kuruldu aramızda. Benim çok hoşuma gidiyor. Bir çok kadının hayali olan bir ilişki yaşıyorum. Pavyonda çalışan bir kadının kendisini bu kadar seven birini bulup evlenmesi pekçok insan için hayaldir sanırım. Pavyon hayatı zor bir hayat. Kendimi onun yerine koyarak oynuyorum.
* Meryemce ile Mustafa çok mutlular da, nazar değecekmiş gibi sanki! T.Ö.: Bilmem ben de bilmiyorum, umarım daha da iyiye gider bu ilişki. Durun biraz, hemen nazar değmesin.

'24 SAAT İŞ BAŞINDAYIZ'
* Adana'da yaşamak nasıl, daha önce gitmişmiydiniz? Beklediğiniz Adana'yı mı buldunuz? M.G.: Ben bir şey beklemeden gittim. Açıkça çok beğendim. İnsanlarla tanıştık, kebaplar yedik. Düşünün ne zamandır oradayız, daha kebaptan bıkmadık. İstanbul'dan uzak olmak ortak bir konsantrasyonu getiriyor. T.Ö.: Adana'da çalışmak, İstanbul'a göre daha rahat. Bir kere trafik yok. Ekip olarak hep birlikteyiz. Bu da işteki başarıyı tetikleyen bir durum oluyor. Kafamıza bir şey takıldığında hemen yönetmene sorabiliyoruz. 24 saat iş düşünüyoruz.

SABAH

ÇAKIL85
25-01-06, 22:54
Soğukoluk’un lolitası Meryemce

‘Beyaz Gelincik’ dizisinin ödüllü tek kadın oyuncusu Tülin Özen... 2004 yılında, Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Meleğin Düşüşü’ filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almış, alır almaz da ortalardan kaybolmuştu. Tülin Özen, ‘O dönem benim yoğun olarak tiyatro çalıştığım bir dönemdi. Altın Portakal’ı kazandıktan sonra da apar topar yeniden provalarıma döndüm. Açık söyleyeyim ödülümün keyfini pek süremedim. Şimdi şimdi anlıyorum ne kadar hoş bir şey olduğunu’ diyerek açıklıyor kayboluş nedenini.

Ödülden sonra tiyatro yapmaya devam etmiş Tülin Özen. Tabii o dönemde pek çok dizi teklifi gelmiş. Ama ya tiyatro yüzünden vakit bulamamış ya da gelen senaryoları çok beğenmemiş. Bu diziyi kabul etme nedenini ise ‘Rolün sizi heyecanlandırması gerçekten çok önemli. Sinema filmi için de böyleydi, ‘Beyaz Gelincik’ için de. Meryemce’yi çok sevdim. O yüzden Adana’da olması bile benim için hiç önemli olmadı. ‘Bunu yapmalıyım’ dedim’ diyerek açıklıyor genç oyuncu.

Meryemce’ye gelince... Eskiden pavyonda çalışmış, orada tanıştığı Aslanbaşlar’ın ortanca oğlu Mustafa’ya aşık olmuş. Bu aşk karşılık görünce de evlenmişler. Yani tam bir masal aşkı onlarınki. Evlilikleri aile tarafından kabul görmüş. Tek kabul edemeyense Meryemce’nin geçmişini her seferinde yüzüne vurmaktan çekinmeyen Gülizar. ‘Doğru bir yerden gelmediğini o da biliyor. Bunun ezikliği var üzerinde. Ama o kadar aşık ki, bu büyü bozulsun istemiyor. Çünkü onun gibi bir kadının hayal bile edemeyeceği bir şeyi yaşıyor’ diyen Tülin Özen, Meryemce gibi kadınları tanıyabilmek için Adana’da bir pavyona gitmiş. Pavyon kadınlarıyla oturup uzun uzun sohbet etmiş.

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/539221

ÇAKIL85
25-02-06, 15:45
http://img163.imageshack.us/img163/8128/beyazgelincik21boeluem1byoezle.jpg http://img119.imageshack.us/img119/2006/b5bolum02900018yv.jpg http://img163.imageshack.us/img163/2764/beyazgelincik21boeluem1byoezle1.jpg http://img127.imageshack.us/img127/5033/beyazgelincik191boeluem1byoezl.jpg http://img163.imageshack.us/img163/5033/beyazgelincik191boeluem1byoezl.jpg http://img119.imageshack.us/img119/5033/beyazgelincik191boeluem1byoezl.jpg http://img127.imageshack.us/img127/9341/beyazgelincik191boeluem1byoezl1.jpg

ÇAKIL85
25-02-06, 15:51
http://img119.imageshack.us/img119/9341/beyazgelincik191boeluem1byoezl1.jpg http://img116.imageshack.us/img116/5033/beyazgelincik191boeluem1byoezl.jpg http://img127.imageshack.us/img127/9894/beyazgelincik191boeluem1byoezl2.jpg http://img116.imageshack.us/img116/350/beyazgelincik191boeluem2byoezl.jpg http://img116.imageshack.us/img116/8663/beyazgelincik191boeluem2byoezl1.jpg http://img119.imageshack.us/img119/8340/beyazgelincik211boeluem1byoezl.jpg http://img146.imageshack.us/img146/350/beyazgelincik191boeluem2byoezl.jpg http://img119.imageshack.us/img119/2002/beyazgelincik211boeluem1byoezl1.jpg http://img119.imageshack.us/img119/8205/beyazgelincik211boeluem1byoezl2.jpg

ÇAKIL85
25-02-06, 15:59
http://img119.imageshack.us/img119/2665/beyazgelincik211boeluem2byoezl1.jpg http://img130.imageshack.us/img130/642/beyazgelincik211boeluem2byoezl.jpg http://img119.imageshack.us/img119/1214/beyazgelincik211boeluem2byoezl2.jpg http://img127.imageshack.us/img127/6230/clip100400039my.jpg http://img119.imageshack.us/img119/4127/clip100400058qh.jpg http://img127.imageshack.us/img127/5766/clip100400065vl.jpg

ÇAKIL85
25-02-06, 16:01
http://img127.imageshack.us/img127/4769/clip100400089ls.jpg http://img119.imageshack.us/img119/917/clip100400073dj.jpg http://img127.imageshack.us/img127/9551/clip1500085sz.jpg

polat_nl
12-03-06, 17:50
ARKADASLAR BUNLARDA BENDENN

http://img364.imageshack.us/img364/8474/12pa.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/4831/118ak.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/6049/126va1.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/514/138ig.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/7171/143vb.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/6404/169lq.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/7849/179mw.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/8204/185rw.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/5858/1108mt.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/2519/1128al.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/9550/1131hc.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
12-03-06, 17:53
http://img364.imageshack.us/img364/6760/1184hi.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/8452/1253fi.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/9059/1269iu.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/881/1283ha.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/5277/1322gw.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/3986/1332mm.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/4350/1370ek.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/8077/1490ru.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/592/1592st.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/3282/1622wc.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
12-03-06, 17:56
http://img83.imageshack.us/img83/1831/1662re.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/8032/1703ae.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/8752/1714ip.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/7043/1733xm.jpg (http://imageshack.us)
http://img83.imageshack.us/img83/1148/1750mz.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/4931/1806le.jpg (http://imageshack.us)

ARKADASLAR BU RESIMLER ALINTIDIR!

ÇAKIL85
04-04-06, 19:49
'Bu rolüm için pavyonlara bile gittim'

atv'nin beğenilen dizi filmi 'BeyazGelincik'te "Meryemce"yi canlandıranTülin Özen, rolüne hazırlanmak için,İstanbul'da pavyonlarda çalışankadınlarla konuştuğunu söylüyor

Âşık olduğu Meryemce'yi pavyondan çıkarıp evlenen "Mustafa" rolündeki Mehmet Günsür ise, "Benim düzenim ve geleneğim aşka her koşulda sahip çıkmaktır" diyor

Beyaz Gelincik"in son bölümlerinde Meryemce ve Mustafa'nın aşkının daha ön plana çıkmasını neye bağlıyorsunuz? Bu durum sizin dizideki çalışma temponuzu artırdı mı? Tülin Özen: Artırdı

tabii. Her şeyden önce çektiğimiz sahne sayısı arttı. Mustafa ile Meryemce'ninki, Adana'ya özgü coğrafi özelliği olan bir hikaye. Seyredenlerin bildiği bir öykü olması, daha çok sevilmesine ve empati kurulmasında etkin oldu sanırım. Mehmet Günsur: Tabii ki çalışma tempomuzu artırdı. Başından planlanmıştı hikâyenin bu bölümlerde anlatılacağı. İzleyicide merak uyandıracağını biliyorduk. Zaten bu aşk hikâyesi unutulacak bir şey değil. O kadar zengin ve destekleyici bir konu ki, buraya geleceği belliydi.

ÖZEN: PAVYONA EKİPLE GİTTİK

* Meryemce ile Mustafa'nınki gibi aşklar bir masal mı yoksa toplumda sıkça rastlanan bir gerçeklik mi? T.Ö.: Bence masal değil. Böyle aşklar yaşanıyor. Birebir görmesek de duyduğumuz buna benzer öyküler var. Birçok kişi özveride bulunarak ve sevdiklerine tutunarak aşklarını yaşıyor. M.G.: Sıkça rastlanabilecek bir durum olmasa da, bence masal da değil. Yaşanabilecek bir gerçek.

* Bu rollere hazırlanırken araştırma yaptınız mı, benzer hayat hikâyeleri olanları duydunuz mu? Dizinin çekildiği Adana'nın pavyonları meşhur. Dizi yayınlanmaya başladıktan sonra size "Benim hikâyem buna benziyor" diye gelenler oldu mu? T.Ö.: Adana'da değil ama, dizi başlamadan önce ekiple birlikte İstanbul'daki bazı pavyonlara gittik. Orada kadınlarla konuştum, bazılarının yaşam öykülerini dinledim. Onların içinde pavyondan çıkıp, zengin bir aileye gelin gitmiş kimse yoktu. Yani bu durumu etüt edemedim. Bana da buna benzer hikâyeler anlattılar. MG.: Bana da "Benim buna benzer bir hikâyem var" diye gelen olmadı. Ama olayın kahramanlarıyla tanışmasak da, buna benzer hikayeler duyduk.

* Tülin Hanım, pavyon sahnelerindeki şarkılarınız çok beğenildi. Müzik eğitimi aldınız mı bu sahneler için? T.Ö.: Ben Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunuyum. Okuldayken müzikle ilgili eğitim aldım. Ama Beyaz Gelincik dizisinde söylemiş olduğum şarkılarla ilgili herhangi bir eğitim almadım.

* Meryemce ile Mustafa gibi düzene karşı çıkıp aşkınız için böyle zorluklara göğüs gerebilir miydiniz? T.Ö.: Onların yaşadığı koşullarla benim yaşadığım koşullar çok farklı. Herkes yaşadığı koşullarda seve seve bir özveride bulunuyor bence M.G.: Benim düzenim ve geleneğim aşka sahip çıkmaktır.

GÜNSÜR: BENİ SEVENLER ARTTI

* Mehmet Bey, kadınların zaten çok sevdiği biriydiniz... Bu rolden sonra size gelen tepkiler nasıl? M.G.: Beni seven insanlar arasında haliyle bir artış oldu. Bu biraz da televizyonla ilgili bir durum aslında. Ama diğer yandan, aşkı için her şeyi göze alan, sevdiğini her koşulda sahiplenen bir erkeği kim sevmez ki?

* Mehmet Bey, oyunculuk kariyerinde İtalya başarısı da olan biri olarak bu dizinin size nasıl bir katkısı olduğunu düşünüyorsunuz? M.G.: Bu benim televizyonda en uzun süren projem. Bizler her hafta bu diziyi seyreden insanların evine konuk oluyoruz. Popülarite buna bağlantılı olarak artıyor. Ayrıca bu diziyle birlikte Türkiye'deki çalışma koşullarını hatırlamış oldum.
BÜLENT İPEK

masum kız
07-04-06, 21:49
ya meryemce çokkkkkkkkkkk tatlı masum bir yüzü var onu görmek çok istiyorum mustafaylada çok yakışıyorlar

kelebek88
13-04-06, 22:53
HAFTALIK DERGİSİNDEN BAZI BÖLÜMLER

Rol arkadaşınız Mehmet Günsur nasıl biri?

Biz iyi anlaşıyoruz. Bu dünyada Memo ile anlaşamayacak biri olduğunu düşünmüyorum. Çok samimi ve uyumlu. Bugüne kadar tanıştığım en tatlı, en pozitif, en mükemmel insanlardan biri

Beyaz Gelincik dizisinde Mustafa ile Meryemce'nin aşkını bu kadar gerçek kılan nedir?

Bugüne kadar ne karşımda ''Mustafa'' diye biri olmuş ne ''Meryemce'' gibi bi hayat, ne de bu tarz bir ilişki yaşamışım. O anda bildiğim tek şey birileri bu cümleleri elime vermiş ve karşısındaki insandan ayrılmak istemeyen bir kadın var. Rol arkadaşına açıksan hatta onu insan olarak seviyorsan, oyunculuk tarzına göre beslenirsin. Ben Mehmet ile çok iyi anlaşıyorum. İkimizde açık oynayan insanlarız ve bu açıklık aramızda güçlü bir enerjiye dönüşüyor. Bu da tabii ki Mustafa ile Meryemce nin aşkına yansıyor. Ama karşınızdakinin nefretinden de beslenebilirsiniz. Sette herkes tarafınsan sevilmeyen bir insan olmasını bile avantaja dönüştürebilirsiniz.

Kimilerine bir ömür nasip olmazken, siz yolun başında Altın Portakal ödüllü oyuncu oldunuz...
Ödül almış olmam bende fazla değişiklik yaratmadı. Hem düşünsel hemde gelen teklifler açısından hayatımda değişen hiçbir şey yok. Onun için bu konuda herhangi bir sorumluluk taşımıyorum. Ödül aldığımı sadece söylendikçe hatırlıyorum

Meryemce ile ortak bir tarafınız var mı?
Yok. Beden olarak zaten ona fazlasıyla şey katıyorum. tabii ki pavyona gidip nasıl hayatlar yaşadıklarını olabildiğince ayrıntılı bir şekilde gözlemledim. Zaten bu dizide her an her şey değişebilir durumu var. O nedenle rolün kapatmamaya çalışıyorum. Uzun süreli bir proje olacaksa o karakterin tıkanmaması gerekir

.....

kelebek88
14-04-06, 21:16
İstanbul'da olan Tülin Özen hayranlarına
Tülin Özen in oynadığı ''Sersemler Evi'' adlı tiyatro oyunu
02.05 / 2006
03.05 / 2006
04.05 / 2006
05.05 / 2006
06.05 / 2006 tarihlerinde
AKM TAKSİM ODA TİYATROSUNDA.

abusra
15-04-06, 23:32
Oyuncular:
Mehlika Balkan
Erkan Taşdöğen
Burak Karaman
Mustafa Uğurlu
Kubilay Karslıoğlu
Tülin Özen

abusra
15-04-06, 23:33
Sersemler Evi

AKM Oda Tiyatrosu

Uzun zaman önce, bir gemi İstanbul kıyılarında fırtınalı bir gecede mürettebatıyla birlikte karanlık sulara gömülür... Geçen yüzyılların ardından bazı kıyılar doldurulmuş, eskiden batığın olduğu yere bir bina inşa edilmiştir.

Günümüzde, dört katlı bu evin içinde, meraklı bir evsahibi, tuhaf kiracıları ile birlikte inişli çıkışlı bir hayat sürdürmektedir. İşleri kötü giden alt kattaki kiracı kendini asar.

Evin temelleri arasında yatan denizciler, intihar eden kiracının ruhunu huzura kavuşturabilmek için, uzun uykularından uyanarak bu küçük apartmanın içindeki ilginç maceralarına başlarlar. Ne var ki, karşılarına çıkan dünya, bıraktıkları dünyadan çok başkadır...

İngiltere�de vücut ve mask tiyatrosu projeleri üreterek dünya çapında şöhretli oyunlar tasarlayan rejisör Toby Wilsher, daha önce Hollanda (Amsterdam) için tasarlayıp sahnelediği bu olağanüstü �sessiz komediyi� İstanbul�a taşıdı ve sizler için yeniden kurguladı. Daha önce benzerini hiç görmediğiniz bir tiyatro türüyle tanışmaya hazır olun.

kelebek88
16-04-06, 10:29
Bir internet sitesinde bu yazıyı okudum
Tülin özenin kardeşi ya da çok yakın bir arkadaşı yazmış sanırım
dikkatimi çekti buraya eklemek istedim.

''bazi insanlar suphesiz yildiz olmak icin dogarlar, etraflarinda neredeyse elinizle dokunabileceğiniz bir mucize halesiyle, ışıltıyla. işte tülin özen, bu nadir insanlardan biridir. güzelliğini ve oyunculuktaki yeteneğini, körlerin bile göreceğinden emin olarak, zekasinin şüphe götürmezliğine dem vurmayı bile gereksiz görerek, onun hakkındaki en önemli gerçeklerden birini dile getirmek isterim. insanı çıldırtacak kadar komiktir tülin. o konuşurken, istemsiz olarak, yan masalar bile döner onu dinler. ve bir pazar gecesi, kolunuzu bile kıpırdatamayacağınızı düşündüğünüzde, telefondan kahkahasını duyarsanız, kalkıp onunla gülmek için, şama kadar gidebilirsiniz artık. çünkü çekimi karşı konulmazdır. üstelik, peşine takılan, tanışıp, kaynaşmak isteyen, hiç tanımadığı bir takım insanların sırtına dostça vurup, "belki başka sefere" diyecek, üstelik, bunda samimi olacak kadar insan canlısıdır.

Tüm bunlar yetmezmiş gibi, manyaktır bi de bu. bebekte karşınıza çıkıp, "helloy volleybol oynayalım", diyebilir, yunuslara kafa sokabilir aralık ayında siz bir mucizeyle beraber büyümek nedir biliyor musunuz?''
yanilgi

Yurt-Lady
21-04-06, 20:21
http://img116.imageshack.us/img116/8158/ava76vs.jpg (http://imageshack.us)

+

http://img102.imageshack.us/img102/28/untitled55ze.jpg (http://imageshack.us)

MeHMeT_GüNSüR
22-04-06, 13:22
http://img90.imageshack.us/img90/6097/agrnt0545et1mm.jpg (http://imageshack.us)

Yurt-Lady
15-05-06, 17:11
http://img102.imageshack.us/img102/86/untitled19ne1.jpg (http://imageshack.us)

http://img102.imageshack.us/img102/1258/untitled29ue.jpg (http://imageshack.us)

http://img453.imageshack.us/img453/2278/untitled76nc.jpg (http://imageshack.us)

http://img453.imageshack.us/img453/7992/untitled86ge.jpg (http://imageshack.us)

http://img453.imageshack.us/img453/7006/untitled99ca.jpg (http://imageshack.us)

http://img102.imageshack.us/img102/2947/untitled106vc.jpg (http://imageshack.us)

oslemm
07-06-06, 09:54
http://img107.imageshack.us/img107/1691/tulinozen155kf.jpg

oslemm
07-06-06, 09:59
http://img240.imageshack.us/img240/8020/meryem4cl3gn.gif

oslemm
07-06-06, 10:01
ödül alırken
http://img240.imageshack.us/img240/341/tulinozen1tulinozenyeni8fj.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/1351/tulinozen1tulinozenyeniodul6qf.jpg

abusra
07-06-06, 20:42
belki vardır ama

http://img434.imageshack.us/img434/6711/1582wd.jpg (http://imageshack.us)

abusra
07-06-06, 20:44
MELEĞİN DÜŞÜŞÜ

http://img434.imageshack.us/img434/5187/hhhh1gr.jpg (http://imageshack.us)

abusra
07-06-06, 20:55
HABERLER

"Rolüme otelde çalışıp hazırlandım"

En İyi Kadın Oyuncu dalında 41. Altın Portakal ödülünün sahibi olan Tülin Özen bir kat görevlisini canlandırdığı rolüne hazırlanmak için iki gün bir otelde oda toplayıp yatak yapmış

ELİF BERKÖZ

Geçtiğimiz hafta düzenlenen 41. Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülü Tülin Özen'in oldu. "Meleğin Düşüşü" adlı filmde babasının tacizine uğrayan ve otelde kat görevlisi olarak çalışan bir kızı canlandırıyor. 25 yaşındaki Özen ufak tefek görünümü nedeniyle bir lise öğrencisi gibi. Oyuncu "Senden ödül bekliyorduk" diyen arkadaşlarını "şuursuz" olarak nitelendiriyor. Salı günü Devlet Tiyatrosu'nda rol aldığı "Sersemler Evi"nin prömiyerini yapacak olan Özen ile prova sonrasında konuştuk.

Altın Portakal öncesinde neler yapıyordunuz.?
İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nde okurken tiyatro yapmaya başladım. Fizik ve kimya dersim iyi olunca kendimi İTÜ Elektrik Mühendisliği bölümünde buldum. Ama oradan üçüncü sınıfta ayrıldım. Çünkü aklımda hep tiyatro vardı.

Tiyatroyu seçme kararında zorlanmadınız mı?
Zorlandım ama baktım ki derslere gitmiyorum oturup rol aldığım çocuk oyunlarının dekorunu boyuyorum. Üç yılın sonunda "İntegralleri, türevleri hayatımda istemiyorum" diyerek mühendisliğe veda dedim.

Aileniz tiyatrocu olmanıza tepki göstermedi mi?
Annem elektronik, babam makine mühendisi. Okulu bırakmak istediğimi onlara bir türlü açıklayamamam beni mühendislikte üç yıl okumaya zorladı. Sonra Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünü burslu kazandım. Zaten paralı okuyamazdım.

"Meleğin Düşüşü"nün yönetmeni ve senaristi Semih Kaplanoğlu ile nasıl tanıştınız?
Semih Kaplanoğlu'nun "Herkes Kendi Evinde" filmini çok beğenmiştim. Arkadaşım "Kaplanoğlu filmi için seçme yapıyor" diye mesaj attı. Aramak için tereddüt ettim. Ama sonunda aradım. Deneme çekimleri yaptık. Daha sonra da arayıp seçildiğimi söylediler. Bunu duyunca hayatımda ilk defa mutluluktan yatağımın üzerinde zıpladım.

"Şuursuz arkadaşlarım benden ödül beklediklerini söylediler"
Zeynep karakteri için bir hazırlık yaptınız mı?
Dedeman Otel'de iki gün boyunca kat görevlisi olarak çalıştım. Odaları toparladım, yatağın nasıl yapılacağını öğrendim. Çalışanlar azar yediği zaman ben de yedim. Otelde yaşadıklarımı anlatan bir günlük tuttum.

Diğer en iyi kadın adayları Pelin Batu ve Ceyda Düvenci'ydi. "Onlar benden daha popüler, ödülü onlardan biri alır" düşüncesi geçti mi aklınızdan?
Hayır. Olur mu, olmaz mı heyecanını yaşamadım. "Bakalım ne olacak?" diye düşündüm. Yaptığımın iyi bir şey olduğunu biliyordum, her ne kadar filmimi sonuna kadar izleyememiş olsam da... Oyun provalarım nedeniyle galaya katılamadım çünkü.

Yakınlarınız ödül aldığınızda ne tepki verdi?
Ailem şaşırdı ve mutlu oldu. Arkadaşlarım "Senden ödül bekliyorduk" dediler. Şuursuz insanlar işte.

"Ödülümü odama koyamadım"
Adınızı duyduğunuz an ne hissetiniz?
Sahneye hangi merdivenden çıkmam gerekiyor diye düşündüm. Mutluluğumu pek belli edemedim sanırım.

Ödülünüz yatağınızın başucunda mı duruyor?
Hayır. Annem ve babamın koyduğu yerde, salondaki büfede duruyor. Ama kardeşimle onu oradan kurtarmak için çabalıyoruz.

"Sokak çalgıcılığı da yaptım"

# Çok bakımlı bir kız değilim. Makyaj yapmayı da sevmem. Ama bakımlı olmam gerekiyor çünkü artık kocaman oldum.
# En beğendiğim mekan Beyoğlu'ndaki Parsifel. Bebek'te beyaz leblebi külahı elimde yürüyüş yapmak en sevdiğim şeylerden biri.
# Evde bulduğum tüm malzemeleri karıştırıp yemek yapıyorum. Adı sanı olmayan garip şeyler yaratıyorum. Bu arada sekiz yıldır vejetaryenim.
# Bir ara sokaklarda çaldığımız bir grubumuz da vardı. İTÜ'de kurduğumuz grupla üç yıl kadar önce sokak çalgıcılığı yaptık. Grupta flüt ve perküsyon çalıyordum. En son Odakule'nin orada verdiğimiz konserde kazandığımız parayla Kardeş Türküler konserine gittik.
# Masa tenisi oynuyorum ve yüzüyorum. Bir ara voleybol topumla beraber geziyordum. Bebek'te beni voleybol topuyla gezen kız diye bilirler. Uzun zamandan beri voleybol oynayamadığım, kimseyi de bulamadığım için topumla geziyordum. İstiklal Caddesi'nde hiç tanımadığım 10-15 kişiyle voleybol oynadığımı bilirim.

abusra
07-06-06, 20:57
TÜLİN HAKKINDA UZUN BİR HABER!!!

Ödül oyunculuğu yapabildiğini düşündürüyor
Ulaş Emre
Tülin Özen, kısa bir süre önce gösterime giren “Meleğin Düşüşü” isimli filmde bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan, geceleri babasının tacizleriyle hayatı cehenneme dönen ve içinde bulunduğu kısır döngüden kurtulmak için çıkış yolu arayan Zeynep karakterini canlandırıyor. İlk sinema deneyimi olmasına rağmen Özen, gösterdiği başarılı performansla 41. Altın Portakal Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü. Film öncesi rolüne hazırlanırken ensestle ilgili okumalar yaptığını ve psikolog bir arkadaşıyla konuştuğunu söyleyen Özen, dört beş gün süresince de sabahtan akşama kadar bir otelde kat görevlisi olarak çalışarak temizlik yapmış. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Türkiye’de ilk defa yapılan mask tiyatrosu “Sersemler Evi”nin oyuncularından biri olan Özen, aynı zamanda Kenter Tiyatrosu’nun “Nasrettin Hoca Bir Gün” adlı oyununda da reji asistanlığı yapıyor. Kendini zorlayacak projelerde yer almak istediğini ifade eden ödüllü oyuncu Tülin Özen’le ilk deneyimi yaşadığı sinemayı ve tiyatro çalışmalarını konuştuk.
Sinemadan önce ne yapıyordunuz, kendinizden biraz bahseder misiniz?
1979 İskenderun doğumluyum. Oradan İzmir’e gittim. Bornova Anadolu Lisesi’nde okudum. Mezun olunca İTÜ Elektrik Mühendisliği’ne geldim. Tiyatro yapmak istediğimi düşündüğüm için o bölümü bıraktım. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne başladım. Bu sene mezun oldum. Şimdi Devlet Tiyatrosu’nda “Sersemler Evi” isimli bir oyunda oynuyorum. Kenter Tiyatrosu’nda “Nasreddin Hoca Bir Gün” adlı oyunda reji asistanlığı yapıyorum.
“Meleğin Düşüşü” isimli filmin kadrosuna nasıl dahil oldunuz?
Bir arkadaşım telefon ederek haber verdi. Semih Kaplanoğlu uzun metrajlı bir film çekiyor, bir genç kız arıyor telefon et istersen sen de dedi. Kaplanoğlu’nun asistanını aradım. Deneme çekimlerine gelmek istediğimi söyledim onlarda kabul etti. Dört beş kere deneme çekimleri yaptık. Ve sonrasında Semih Kaplanoğlu’yla tanıştım, rol ve neler isteyebileceği hakkında konuştum, kendi düşüncelerimi aktardım. Ve film çekimine başladık.
Senaryoyu ilk okuduğunuzda neler düşündünüz?
Heyecanlandım ve ilk okuduğumda çok beğendim. Bir kere uzun metrajlı bir filmde oynamayı bir yana bırakalım ilk defa senaryosunu okuyorum. Semih Kaplanoğlu’nun bu ikinci filmi, daha önceki filmini, yazılarını gördüm. Sevdiğim, merak ettiğim beğendiğim bir insan. Seneryoyu okumak bile başlı başına heyecanlıydı. Kaldı ki insanların konuşmadığı, bilinmeyen, fazla açığa çıkmayan (ensest) bir konusu var. Enterasan geldi böyle bir karakter oluşturmak, oynayacak olmak.
Zeynep karakteri için çekimlerden önce hazırlık yaptınız mı?
Semih Kaplanoğlu’yla beraber çalıştık. Onun kafasında birçok şey vardı zaten, onları söyledi bana. Ben ensestle ilgili birkaç kitap okudum. Psikolog bir arkadaşla konuştum. Çok üstü kapalı bir şekilde anlatabildi. Ve deneme çekimleri sırasında kızın hali, tavrı, duruşu ortaya çıktı. Kız bir otelde çalışıyor ben de bir otelde çalıştım dört beş gün. Sabahtan akşama kadar orada temizlik yaptım. Orada çalışan insanların nasıl şeylerle karşılaştığını gördüm. Bir odaya giriyorsun bütün eşyaları, özel eşyaları elinin altında ama orayı çok hızlı bir şekilde temizleyip çıkman gerekiyor. Bir kadın geliyor senin yaptığın her şeyi en ince ayrıntısına kadar kontrol ediyor. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Ama kamera karşısına geçene kadar tam olarak nasıl şekillendiğini söyleyemem. Sinema da kendine özgü teknik bir şeyler getiriyor sana. Belli bir mesafede durman, belli bir şekilde hareket etmen, hep kadrajda durman ve ışıktan çıkmaman gerekiyor. Tiyatrodan farkı bu.
Tiyatro mu sinemamı daha zor sizce?
İkisinin de ayrı güzelliği var. Bir televizyon işi için söyleyemezsin bunu, çünkü oyunculukla ilgili pek fazla bir şey yapmıyorsun televizyon dizisinde. Karşına o gün gelen bir şeyi oynamak zorunda kaldığında o anda ne kadar doğal olabiliyorsan onu olup geçiyorsun. Ama sinemada ve tiyatroda daha çok prova ediyorsun, daha çok biliyorsun kendinden ya da çevrenden bulabildiklerini de katıyorsun. Tiyatroda biraz daha büyük oynaman gerekiyor kocaman bir alanda oynuyorsun, onun verdiği rahatlık da var tabii. Bununla birlikte birtakım zorlukları da var, o sahneyi doldurmak zorundasın. Onun için hareketler biraz daha büyük olmalı, seyircinin izlediğini düşünerek oynuyorsun çünkü. Ama ikisinde de temel aynı, bir karakter yaratma, onu yaratmışsın o artık nefes alıyor.
Peki karakteri canladırmaya başladığınızda neler yaşadınız?
Oynamaya başladıktan sonra artık şekillenmişti karakter. Okurken çok daha belirsiz aslında senin için. Kafanda birçok şeyi canlandırıyorsun ama o işi yapmaya geldiğinde düşündüğün gibi olmuyor. Karakteri yarattıktan sonra okuduğun şeyden çok farklı hissetmeye başlıyorsun. Okurken çok daha dramatik aman Allahım kız burada hüngür hüngür ağlar inanılmaz şeyler yaşar diye düşünüyorsun. Yaşanırken aynı şekilde olmuyor, hayatta da öyledir biri hikâyesini anlatırken nasıl katlanmış dersin ama o hikâye senin başına gelirken aslında o katlanma gücün vardır, yaşarken daha metinsindir.
Ve filmin final sahnesinde İstanbul’a karşı çırılçıplak duran Zeynep’i görüyoruz. Tüm “çıplaklığıyla” hayata meydan mı okuyor?
Yeni bir başlangıç olarak da algılayabiliriz. Kimi intihar ettiğini düşünüyor mesela. Belki filmin adından da kaynaklı olabilir. “Meleğin Düşüşü” deyince düştü şeklinde düşünebilir insanlar. Herkes için farklı herhalde ama ben kendim için onun arınma, yeni bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.
Semih Kaplanoğlu sinemada ilk deneyimini yaşayan isimlerle çalışmış. Çekimlerde neler yaşadınız, neler paylaştınız?
Aslında benim karşılıklı oynadığım herkes amatördü. Benim sahnelerimde Engin vardı otelde çalışan, babayı oynayan Musa usta vardı onlar amatör oyuncu. Amatör oyuncularla çalışıyor olmasının nedeni kameranın karşısında doğal olabilsin gidip de bir tiyatro oyuncusu alıp bir sanayide usta yapmak yerine sanayide çalışan bir ustayı oraya yerleştirdi. Doğal olmasını istedi. Semih Kaplanoğlu’nun kafasındakini çok da iyi yapabildiler. En çok tavır ya da duruş olarak ben uğraşmışımdır, çünkü ben öyle bir kız değilken öyle bir kızı oynadım. Çekimler zor ve ağır geçti. Zamanın dar, paran gidiyor, Türkiye’de sinema yapmaya çalışıyorsun her şey sorun haline geliyor, olanakların zaten kısıtlı hep. Çekimlere başladıktan sonra bir, bir buçuk ay sorunlar gelmeye başlıyor ve senin o sorunları somut olarak çözmen gerekiyor. “Çok keyifli, çok muhteşem bir çekim oldu biz çok eğlendik” şeklinde sarfedilen sözleri anlamıyorum mesela.
Altın Portakal’dan ödül bekliyor muydunuz, ödülü aldıktan sonra neler hissetiniz?
İlk aday olduğumda ödül bekleyip beklemediğimi düşünmemiştim. Filmimi, diğer adayların filmlerini de izlememiştim. Onun için kim kazanır, ne kazanır konusunda, Antalya Film Festivali hakkında da bir fikrim yoktu, hani kriterler nedir, ödül verirken neye önem verirler, birtakım istatistik çıkarmalar yapmamıştım. Genelde şu tip fimlere, oyunculara ödül verirler diye bir şey varsa da bilmiyorum, çok bilinçli değildim Antalya konusunda. Ödülü aldığımda mutlu oldum. Çünkü yaptığım işin olmuş olduğunu düşünen insanlar vardı. Bir de ilk sinema deneyimim, tedirgindim, birini yaşattığını biliyorsun ama ne yaptığını çok da iyi bilmiyorsun. Perdenin gerisine nasıl yansıyor insanlar da senin gibi düşünüyor mu, nasıl oynamanı bekliyorlar hep soru işaretleri bunlar. Ama birileri çıkıp sana yaptığın iş iyi olmuş afferin afferin diyor. Okulda okumuşsun oyuncu olmaya çalışıyorsun. Bu işin çok somut ölçüleri yok, bankacı olup da şu kadar ciro yaptım diyemiyorsun, bu ay beş bin tane ayakkabı yaptım, bilmem ne kadar sattım, şu kadar iyi bir ayakkabıcıyım diyemiyorsun. Somut bir gösterge olarak bu ödül vardı benim için, bu işe başlarken bu ödül verildi. Bu anlamda iyi bir şey, güzel olmuş ben bu işi yapabiliyorum diye düşünüyorsun.
Gösterdiğiniz performansla Altın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alarak önemli bir başarı yakaladınız. Bundan sonra oyunculuk hayatınız nasıl şekillenecek, sinemaya devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Ben ikisinin de devam etmesini istiyorum, umarım da devam eder. İyi, kendimi zorlayacak işlerde olmak istiyorum. Gelecek işlerle bağlantılı bir şey. Şu anda tiyatro oyunum var, o devam ediyor, film gösterimde ve yakında Berlin Film Festivali’ne gidecek. Ben de bir şeyler bekliyorum hayattan ama tam olarak nerede ne var onu bilmiyorum zaman gösterecek. Bu filme girişim de böyle oldu zaten kafamda vardı tabiki. Sinemayı seviyorsun, birtakım yönetmenleri seviyorsun, filmde oynamak istiyorsun ama şans eseri duydum, şansımı sonradan zorladım. Bakalım ne olacak aynı soruyu ben kendim için de soruyorum.

Tarih: 03:44, 27/2/2006

abusra
07-06-06, 21:06
http://img434.imageshack.us/img434/3830/altinporttulinozen13nt.jpg (http://imageshack.us)

http://img351.imageshack.us/img351/6772/axcum012gu.jpg (http://imageshack.us)

http://img434.imageshack.us/img434/7528/axcum0139eg.jpg (http://imageshack.us)

http://img434.imageshack.us/img434/8308/tulinozenyeni16xr.jpg (http://imageshack.us)

abusra
07-06-06, 21:07
http://img351.imageshack.us/img351/2562/tulinozen157ks.jpg (http://imageshack.us)

Melal
23-06-06, 15:27
birkaç tane avatar ve imza

http://img142.imageshack.us/img142/9190/meryemceavatar30ph.jpg (http://img142.imageshack.us/img142/9190/meryemceavatar30ph.jpg)

http://img118.imageshack.us/img118/1818/meryemceavatar29up.jpg (http://img118.imageshack.us/img118/1818/meryemceavatar29up.jpg)

http://img138.imageshack.us/img138/9158/meryemceimza33bu.jpg (http://img138.imageshack.us/img138/9158/meryemceimza33bu.jpg)

http://img118.imageshack.us/img118/8595/meryemceimza26nn.jpg (http://img118.imageshack.us/img118/8595/meryemceimza26nn.jpg)

nur_sss
24-06-06, 16:40
http://img96.imageshack.us/img96/8522/1592st2vp.jpg (http://imageshack.us)

oslemm
25-06-06, 18:38
http://img75.imageshack.us/img75/3549/tulinozen1beyaz295cz.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/4259/tulinozen1beyazgelincik21boelu.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/1212/tulinozen1beyazgelincik191boel.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/1212/tulinozen1beyazgelincik191boel.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/3985/tulinozen1beyazgelincik191boel1.jpg
http://img75.imageshack.us/img75/3543/tulinozen1beyazgelincik211boel.jpg

oslemm
25-06-06, 18:40
http://img62.imageshack.us/img62/1356/tulinozen1bg194jm.jpg
http://img385.imageshack.us/img385/7326/tulinozen1bgf1rk.jpg

oslemm
25-06-06, 18:56
http://img526.imageshack.us/img526/7130/16ut9ri.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/3366/99etulinozen8ol3hp.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/6232/179mw5vm4vg.jpg

oslemm
25-06-06, 18:58
http://img507.imageshack.us/img507/4247/meryemmce5dx2jd3ar.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/448/untitled99ca4rv7vd.jpg

oslemm
25-06-06, 19:28
http://img47.imageshack.us/img47/3165/meryemce33pq.jpg

nur_sss
26-06-06, 12:57
http://img156.imageshack.us/img156/1963/image01232216tv9912la8tu.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
26-06-06, 16:12
http://img79.imageshack.us/img79/8580/1703ae1tt.jpg (http://imageshack.us)

tülin özen seni çookk ama çookk seviyom

nur_sss
27-06-06, 11:00
http://img78.imageshack.us/img78/340/beyazgelincikbl36byspacoavi500.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
27-06-06, 11:01
http://img78.imageshack.us/img78/2883/image01232255tv999kg6ck.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
27-06-06, 11:02
http://img78.imageshack.us/img78/5526/image02202212tv996jm3by.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
27-06-06, 17:59
yya bide imza yapmayı bilsem osslem sen yapmayı biliyosan ayrıntılı bi şekilde yazar mısın
hemen bi resim daha
http://img501.imageshack.us/img501/2439/dsc00022ri2kq.jpg (http://imageshack.us)

tülin özeni çookk ama çookk seviyom

nur_sss
27-06-06, 18:47
http://img474.imageshack.us/img474/6680/1703ae9ul.jpg (http://imageshack.us)
bunları okuyodur
tülin özeni çookk ama çookk seviyom

MerYem_Ce
28-06-06, 00:07
bu resme bayiliyorum yaa gercekten cok hosuma gidiyo....

http://img518.imageshack.us/img518/3808/bscap4646ca5zq.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
28-06-06, 20:23
acaba onun adına kurulmuş site derken hahttp://img410.imageshack.us/img410/2015/animationmer1xb0op.gif (http://imageshack.us)ngi siteden bahsediyosun?
tülin özeni çookk seviyom
ya artık duy sesimi tülin özen
işallah buraya yazılanları okuyodur

nur_sss
28-06-06, 22:40
acaba sitenin adını yazar mısın
bari ben bi kaç resim yükleyeyim:)
tülin özeni çok seviyom

http://img118.imageshack.us/img118/5434/image01181302tv9940kj8if.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
28-06-06, 22:42
http://img47.imageshack.us/img47/9708/1332mm3fd.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
28-06-06, 22:44
http://img162.imageshack.us/img162/5739/th5b70e161212103ut.jpg (http://imageshack.us)

tülin özeni çok seviyom

nur_sss
28-06-06, 22:47
http://img450.imageshack.us/img450/5981/19hd10xm.jpg (http://imageshack.us)

ayrıca bu imzayı yapan arkadaşa tsk
tülkin özeni çok seviyom

nur_sss
28-06-06, 22:50
http://img197.imageshack.us/img197/166/pdvd0844hd5ih.jpg (http://imageshack.us)

tülin özeni çok seviyom

nur_sss
28-06-06, 22:52
http://img47.imageshack.us/img47/6932/image01302249tv9926wc4rp.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
28-06-06, 22:56
http://img245.imageshack.us/img245/2363/beyazgelincik09bymrozo100168ma.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
28-06-06, 22:58
http://img443.imageshack.us/img443/6589/image01171107tv9917iq9mw.jpg (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
29-06-06, 00:36
bu resimlerinide cok begeniyorum gozleri cok guzel ortaya cikmis:

http://img319.imageshack.us/img319/4963/meryemcehjbacjhvb4qu.png (http://imageshack.us)

http://img325.imageshack.us/img325/3171/meryemce977ih.png (http://imageshack.us)

abusra
29-06-06, 11:37
http://img236.imageshack.us/img236/3308/melegin24ok.jpg (http://imageshack.us)

http://img19.imageshack.us/img19/9179/melegin140jl.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
29-06-06, 11:48
http://img119.imageshack.us/img119/527/image01181309tv9934gj8ej.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
29-06-06, 11:49
http://img119.imageshack.us/img119/527/image01181309tv9934gj8ej.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
29-06-06, 11:56
http://img158.imageshack.us/img158/8548/uirheg8ou9xd.png (http://imageshack.us)

nur_sss
29-06-06, 16:20
http://img525.imageshack.us/img525/8449/mustafa1235ga2ek.jpg (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
30-06-06, 00:29
bu arada bu resimde de cok hos cikmis bunuda eklemek istedim:

http://img187.imageshack.us/img187/5950/meryemce474sv.png (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
30-06-06, 15:43
buyurum imzalar (belki boyutlari buyuk ola bilir o yuzden kucultmeniz gerekiyo:))

http://img526.imageshack.us/img526/7974/kjaegfbwr2gn.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/738/mermusimzasihuafb1bg.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/6858/mermusojibg7mk.png (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/7207/meryemcemustafaowghb1ec.png (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/83/meryemceyiugwpywqr9lk.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/7769/meryemceyugfb4dl.png (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/7796/mustafamerpuiehg4ph.png (http://imageshack.us)

http://img522.imageshack.us/img522/897/mustameryemiuwjrbg6lf.png (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/3513/mustmeryojrghn6pv.png (http://imageshack.us)

IMZALAR BUKADAR

MerYem_Ce
30-06-06, 16:08
bunlarda wallpaperlar:

http://img512.imageshack.us/img512/993/12bd.jpg (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/5099/cerenmeryemce14at.png (http://imageshack.us)

http://img515.imageshack.us/img515/8751/cerenmeryemce27np.png (http://imageshack.us)

http://img515.imageshack.us/img515/5253/elmasmeryemce6bm.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/9004/jhgvaoue9yc.png (http://imageshack.us)

http://img299.imageshack.us/img299/5788/meryemcemustafa3tn.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/3200/meryemcemustafa31232sx.png (http://imageshack.us)

http://img159.imageshack.us/img159/3523/meryemcecerengulizar8sg.png (http://imageshack.us)

http://img47.imageshack.us/img47/6300/meryemcecerenhabvuvbwu2ik.png (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
30-06-06, 16:11
http://img526.imageshack.us/img526/5413/meryemcecerenuhabfbq3r00bz.png (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/6194/meryemcekljcbkbc3kd.png (http://imageshack.us)

http://img519.imageshack.us/img519/7433/mustafameryemce24tk.png (http://imageshack.us)

http://img519.imageshack.us/img519/4492/mustafameryemce147vhdfjh3vh.png (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/5264/mustafameryemceiujbvw1jn.png (http://imageshack.us)

http://img117.imageshack.us/img117/181/mustafameryemceiwhrbfi6or.png (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
30-06-06, 16:14
http://img231.imageshack.us/img231/8959/mustafameryemceaziz5hy.png (http://imageshack.us)

http://img115.imageshack.us/img115/9049/mustafameryemceiybgf2cq.png (http://imageshack.us)

http://img160.imageshack.us/img160/8017/mustafameryemcepibfw5fp.png (http://imageshack.us)

BU KADAR

nur_sss
30-06-06, 16:30
bakışları falan çok güzel ikisininde

http://img512.imageshack.us/img512/2940/meryemim5rk.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 16:34
http://img505.imageshack.us/img505/9366/meryemce1ze7kl.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 16:35
http://img47.imageshack.us/img47/6651/altinporttulinozen15yl.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 16:37
http://img517.imageshack.us/img517/1161/axcum012gu7fr.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 16:40
http://img128.imageshack.us/img128/4558/dizifilm6cr6ff.jpg (http://imageshack.us)

Darille
30-06-06, 16:56
http://img79.imageshack.us/img79/5237/vlcsnap5500880wz.png (http://imageshack.us)

http://img79.imageshack.us/img79/4814/vlcsnap5536171nb.png (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/2749/vlcsnap34325205at.png (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/4480/vlcsnap34351136nf.png (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/2769/vlcsnap34362532wl.png (http://imageshack.us)

en sevdigim resimler

Darille
30-06-06, 17:04
http://img502.imageshack.us/img502/5354/vlcsnap5526613de.png (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/7324/vlcsnap5590375yb.png (http://imageshack.us)

http://img502.imageshack.us/img502/4093/vlcsnap5628075ri.png (http://imageshack.us)

http://img119.imageshack.us/img119/7973/vlcsnap5505718kx.png (http://imageshack.us)

http://img119.imageshack.us/img119/8950/vlcsnap34336400nj.png (http://imageshack.us)

Biraz daha

nur_sss
30-06-06, 22:23
bu kadar beceriklilik olmaz ki

http://img402.imageshack.us/img402/3055/th9397e161144102ek.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 22:25
bu kadar beceriklilik olmaz ki

http://img402.imageshack.us/img402/3055/th9397e161144102ek.jpg (http://imageshack.us)

http://img158.imageshack.us/img158/9634/axcum0139eg8bd.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 22:28
http://img173.imageshack.us/img173/1976/meryemcemustafa9se.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 22:29
ben koyuyom ama işallah izin veriyodurlar.kimin yaptığını da bilmiyom:img-icecr

http://img173.imageshack.us/img173/1976/meryemcemustafa9se.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
30-06-06, 22:30

nur_sss
01-07-06, 00:23
http://img261.imageshack.us/img261/69/banner3pn0hk.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
01-07-06, 00:25
http://img261.imageshack.us/img261/69/banner3pn0hk.jpg (http://imageshack.us)

tülin özen süpersin ya her halinle

nur_sss
01-07-06, 11:23
http://img286.imageshack.us/img286/1081/dsc01112xc6ym.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
01-07-06, 21:55
http://img181.imageshack.us/img181/4083/meryemceceyhan015xs.jpg (http://imageshack.us)

gene iğrenç oldu ama orda da ceyhan vardı.yapandan özür diliyom.biraz resmi değiştirdik:img-artis

nur_sss
02-07-06, 22:01
http://img286.imageshack.us/img286/4715/19hd18ze.jpg (http://imageshack.us)

nur_sss
03-07-06, 08:35
http://img481.imageshack.us/img481/817/16zy18rs.jpg (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
03-07-06, 21:49
wallpaper:

http://img441.imageshack.us/img441/6656/naamloos1xg.png (http://imageshack.us)

imza:

http://img414.imageshack.us/img414/4664/imza5wb.png (http://imageshack.us)

bu arada nurcugum sana iyi yolculuklar;)

Darille
03-07-06, 22:09
http://img389.imageshack.us/img389/3997/vlcsnap2917885fj.png (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/3716/vlcsnap2920373nj.png (http://imageshack.us)

http://img389.imageshack.us/img389/1460/vlcsnap2924893ch.png (http://imageshack.us)
bunlar da benden

MerYem_Ce
04-07-06, 00:51
ve yiine benden bir imza umarim begenirsiniz yorum bekliyorum;)

http://img165.imageshack.us/img165/6574/naamloosuhgv8xc.png (http://imageshack.us)