Tüm Versiyonu Göster : Top-5 En Iyi Eski Diziler ?
Aşağıda sıralanan diziler , son 20 yıl içinde erkrana geldikleri dönem içinde aldıkları reklam paydaları, rating ölçümlerinin yanı sıra yayınlandıkları televizyon kanallarınca istatistikleri oluşturulan mektup, mail oranlarına göre sıralanmıştır. Sadece içerik metinleri ve yorumlar bizatihi bana aittir. Dilerim keyif alırsınız :-)
1. ASMALI KONAK
Babasının öldürülmesi üzerine Kapadokya'da ki Asmalı Konak "hanedanlığı"nın yegane sorumlusu, "ağası" olan Seymen'in (Özcan DENİZ) Amerika seyahati sırasında tanıştığı ve birbirlerine kara sevdaya tutuldukları Bahar (Nurgül YEŞİLÇAY) ı kendi topraklarına gelin getirişi sonrasında gelişen entrikalar, dramlar ve mutluluklar seremonisi. Diziyi zirvede tutan öğeler o kadar çok ki... Yönetmen Çağan IRMAK' ın özenli ve yaratıcı rejisiyle ambalajladığı farklı insan ilişkileri. Kırık dökük sevdalar, geleneksel ata erkil kadın sömürüsü, yüzü batıya dönük Anadolu insanlarının çelişkileri, ihanet, Ali HAMZAOĞLU (Kenan BAL) ve Sümbül hanım (Selda ALKOR) un ıskaladıkları hayatları. Onca bölüm boyunca hattat ustalığıyla ilmek ilmek nakış gibi ördüğü dizisinin sinema versiyonu sözkonuu olduğunda yapımcı Abdullah (OĞUZ) abisinin "ben yönetirim sen git dinlen" komutuna efendiliği icabı "gık" çıkartmayan Çağan IRMAK ' ın "ahı", sinemada "aheste aheste" çıktı.
Dizinin ilk akla getirdiği : Şüphesiz görkemli jenerik müziği. Kapadokya havzalarında dolaşan kamera eşliğinde derinden yükselen ve her nedense Arto TUNÇBOYACI' ya ait olduğu deşifre edilmeyen "muvaaadimdeeeee ohiii ohiii " çığlığını duyduğmuz anda ürperdik, koltuklarımıza raptettik kendimizi.
2. SÜPER BABA
Dizinin neresinden tutsanız, kalite ve derinlikle yüz yüze kalıyorsunuz. Öncelikle hikayesini, ilk sinopsislerini Türk sinemasının tartışılmaz "Godfather" ı Yavuz TURGUL' un kaleme aldığı dizi, Osman SINAV'ın oyuncu seçiminde ki dehasının klasik örnekleriyle kısa zamanda çağdaş bir fenomene dönüşmüştü. Şevket ALTUĞ' u Yavuz TURGUL' un önerisiyle Fikret rolüne seçen SINAV, yakın gelecekte "tanıdığı en iyi aktörlerden birisi" olarak tanımlayacaktı. Çengelköy de boğaza teğet bir mahallede orta halli bir ailenin yükünü sırtlayan, temiz yürekli, hem geleneksel hem de çağdaşlığa yüzünü çevirmeyen, haksızlığın vukuu bulduğu her noktada hadiseye ilk atılan "iyilik neferi" Fiko' nun kimi zaman kahkahaya boğan ama çoğu zaman yürekleri burkan hikayeleri yıllar yılı izleyicilerin ayakta alkışladığı bir efsane oldu. Giderek "ütopya" ya dönüşen komşuluk ilişkileri, "insan gibi insan olmanın gereklilikleri" gibi erdemlerin sulandırılmadan, dozu iyi ayarlanmış bir sıcaklıkla aktarıldığı "Süper Baba", Yeni Türkü'nün kaptanı Derya KÖROĞLU ve Fuat OBUROĞLU' nun müzikleriyle daha da lezzetleniyordu.
Dizinin ilk akla getirdiği : Yıllar yılı avantür Türk filmlerinin değişmez kötü adam kontenjanından olan Sümer TİLMAÇ' a inanarak ona hayatının ilk "iyi adam" rolünü veren Osman SINAV' ın ne denli haklı olduğunun görülmesi. Mahallenin her mutlu vakasının asli kutlama mekanı olan çay bahçesinin sahibi çaycı Nihat aynı zamanda Fiko'nun da kadim dostu. Ne denli mikrofonik ve hoş bir ses tonajına sahip olduğunu da kemale ermiş yaşında ispatlamıştı aktör. Süper baba kadar önemliydi "Sümer baba".
3. DELİ YÜREK
Ankara'dan okumak için İstanbul'a gelen Kenan İMİRZALIOĞLU' nun arkadaş zoruyla kaydolduğu ve kendisini uluslar arası yarışmada "en iyi erkek model" mertebesine taşıyan sürece katlanmasının tek nedeni vardı, Oyunculuk kariyerine başlayabilmek.Oyuncu seçmeleri için Osman SINAV'ın casting ajansına gelen İMİRZALIOĞLU, provasını tekrarsız tamamladığında SINAV tek cümle sarfetti ; Senin için bir karakter yaratsam, üzerine göre dikmeye kalksam, bu Miroğlu olurdu." Kokuşmuş derin devlet entegrelerinin ele alındığı, "aslolanın hukukun üstünlüğü" olduğundan dem vurularak, temiz toplumun vücut bulmuş hali olan Yusuf MİROĞLU eksenin gelişen devlet / mafya / siyasetçi şeytan üçgenini inanılmaz bir cesaretle aktaran "Deli Yürek" ekibi, "ağır abiler" ve devlet babanın gizli ellerince en çok engellenmeye çalışılan dizi olarak tarihe geçti. Bu Türkiye Matrix'inin tam göbeğine yerleştirilen Yusuf ve Zeynep'in aşkı da cabası.
Dizinin ilk akla getirdiği : Yusuf'un "ben kimseden emir almam" repliğini sıklıkla tekrar etmesi. Bora EBEOĞLU'nun ekibi aria grubu tarafından gerçekleştirilen başyapıt niteliğinde ki çağdaş türküler. Ve tabii ki "Hayda rinaaaa riiinna riiina rinanaaaaay!"
4. İKİNCİ BAHAR [/b]
"Eşkıya" filminin sarsılmaz, kaliteli ve özel üçlüsünün tekrar biraraya gelişleri. Hikaye yine Yavuz TURGUL'un kaleminden, Yönetmen koltuğunda Uğur YÜCEL, Ali HAYDAR rolünde üstad Şener ŞEN. Yıllar sonra nihayete eren kavuşmanın diğer kahramanı Hanım rolünde Türkan ŞORAY... İstanbul keşmekeşinde hayatta ve ayakta kalma gailesiyle didinen iki temiz anadolu insanı. Her ikisi de dul, her ikisi de çocuklarını İstanbul'a yutturmamak telaşıyla gergin, her ikisi de yalnız. Başkalarının mutluluğundan, kendilerinin elleriyle kıskıvrak yakalayabilme cesareti götermedikleri aşkları yaşayanlardan rahatsız olan insanlara karşı verdikleri insan üstü mücadele. Yakın gelecekte Ozan GÜVEN ve Nurgül YEŞİLÇAY gibi oyuncuları Türk sinemasına miras bırakan "İkinci Bahar", televizyon dizisi denen mevhumun ciddiye alındığı takdirde çıtır çerezden öte tadlar bırakacağının öenmli kanıtlarından, klasiklerindendi.
Dizinin ilk akla getirdiği : Ali HAYDAR karakteriyle bire bir benzer şartlarda İstanbul metropolünde yaşayan nice köy soylu babaya, kız evlatlarına yaklaşım anlamında inanılmaz dersler veren Şener ŞEN' in görkemli performansı.
5. PERİHAN ABLA
Tıpkı "Süper Baba" da olduğu gibi yine Çengelköy / Kuzguncuk sularında sıcacık bi orta halli mahallede yeğenleriyle yaşayan Perihan abla (Perran KUTMAN) ve taksi şoförü Şakir (Şevket ALTUĞ) un zor aşkları, mahalle avanesinin yaşadıkları kederli, eğlenceli hayat kırıntıları. Kandemir KONUK büyük bir özen ve ustalıkla kaleme aldığı her bölümün hikayesinde ciddi insanlık dersleri veriyordu. Ah bir de bu dizinin mirasını "Mahallenin Muhtarları" gibi tamamen karbon kopya bir diziyle tüketmeseydi.
Dizinin ilk akla getirdiği : Şakir (Şevket ALTUĞ) un her hatası , gafı sonrasında Perihan (Perran KUTMAN) a "öyle deme perihan" girizgahıyla yaptığı açıklamalar ve kendini affettirme telaşı.
Kara Melek'i de unutmamak gerek. Yayınlandığı dönemde çok büyük ilgi görmüştü. Hatta o dönemde Kara Melek'ten sonra sürekli kötü karakterlerin başrol olduğu diziler türedi.
Super bişey yapmişsin deNiro :D
teşkkürler damdabaca... çam sakızı çoban derlemesi işte :-)
Kaderim haklısın... Herkesin kendi meşrebince "unutulmaz" bulduğu nice diziler var daha... Örnekse "Haziran Gecesi" bence son yılların en önemli prodüksiyonlarındandır...
bence
1.Asmalı Konak
2.İkinci Bahar
3.Kasırga İnsanları
4.Kara Melek
5.Deli Yürek
Deli Yürek dışındaki dört diziyide izlemiştim. Ama İkinci Bahar'ın yeri bende bir başkadır. Arşivleyebileceğim bir dizi. Asmalı Konak ve Süper Baba'yı da 2. ve 3. sıraya alabilirim. Senin yorumlamandan büyük zevk alabileceğim 4.dizi ise (izledin ve beğendin mi bilmiyorum ama) Yeditepe İstanbul'du. Bu sezon da en beğendiğim 5. dizim ise Çemberimde Gül Oya.
Yedi tepe İstanbul olağanüstü bir rejiydi, kesinlikle katılıyorum... Şanssızlığı devlet kanalında hunharca saat dilimlerinde ziyan edilmesidir.
Çemberimde Gül Oya yine Çağan IRMAK'ın bu topraklar için ne denli ciddi bir şans olduğuna kefil önemli bir dizi. "Diziler tarihi"nin ilk dönem dizisi üstelik. Diyaloglar o kadar etkileyici ki, her replikten sonra seyirci farklı iç hesaplaşmalara gark oluyor....
aliyeaynalar 09-11-04, 13:48 1-Deli yürek
2-İkinci Bahar
3-Yılan Hikayesi
4-Yusuf Yüzlü
5-Şubat Soğuğu
ve sanem çeliğin, kürşat alnıaçığın ve ali sürmelinin rol aldığı bütün dizi ve filmler ve tiyatro oyunları.
Liste daha uzayıp gidiyor...
1-Del iYürek
2-Kara Melek
3- İkinci Bahar
4- SüpER Baba
5-Asmalı konak
bence bunlar unutulmaz diziler
bunların arasına daha yenileride katılır bu sene
Şu açık ki genel de masalları anlatan şeylere baygınız biz..
İlk sıradan başlarsak Bahar ve Seymen aşkı,aşkın masumiyetinin şiddete dönüşmesi,bütün o med ü cezirler,kavuşamayan (ki bence Sümbül Hanım aslında Ali Bey'i değil çocuklarının aşkına bile gıpta ile bakıp,yalnızlığına kahrederken sevilmiş ve hala seviliyor olmanın dayanılmaz hafifliğine sevdalıydı) ve aşk kırkında da olsa aşk dedirten Ali Bey ve Sümbül Hanım,kışkançlıklar,histerinin sınırına dayanan aşk çılgınlıkları,Bahar'ın aşk çocuklukları,nazları,Seymen'in ağa oğul ,ağa eş,ağa abi,ağa patron havasıyla ''dünyaya dur diyen adam benim'' egomanyasına bulunmak isteyen insanlara işte budur dedirtmesi,ilk başlarda tahammülsüz psikolojik travmanın eşiğinde kızını bile suçlu bulan Dilara'nın ''nasıl olur'' demeden ''aşk olsunda nasıl olursa olsun'' diyerek baktığımız Bahar'ın platonik aynası Yamanla yaşadığı yeniden dönüş sergüzeşti,Zeynep ve Salih'in zengin kız fakir erkek masalının kurbağa ve prensesi oluşu..bu çok uzar tamamiyle aşk döngüsünde araya ustaca serpiştirilmiş kazalar,silahlar (ki favori sahnem:Ali Bey'in oteldeki çatışmaya can simidi olarak giderken Sümbül Hanım'ın ''kendine dikkat et'' derken ''ben gözlerini giyer giderim,bana kurşun işlemez'' vari sözleri),mutfak dedikoduları vs..tam anlamıyla bizden biri olduğu için bu dizinin zirvede oluşu şaşırtmaz beni.Her masal gibi bitmeye mahkum hikayenin bitişi ne yazık ki aheste aheste değil ''bu da ne!'' ani reflexiyle sona ermiştir geçmiş olsun..
Süper Baba:
Adı üstünde ve Oya Küçümen'in o huzurlu sesi ile ''bana bir masal anlat baba'' eserine flüt'ün verdiği yakıcıklıkla eş değerde verdiği volkalle zaten bir masaldı bu dizi..Fiko'nun gençlik aşkı İpek'in hastahenede ölüm döşeyi sahnesinde elelele ve kalp kalbe kenetlenişle hayata döndüren ve ''bu ancak masallarda olur yutmayız''edasıyla bakıp yine de ''aah aşk'' dediğimiz sahneden sonra İpeğin gidişiyle diziye dahil olan Şevval Sam(dizideki adı Denizdi yanlış hatırlamıyorsam) ve Fiko'nu yeni yetme aşkı masaldan beni uyandırdı mı ?Evet
Deli Yürek:
İlk başladığında bu bir mafya dizisi ,ben silahlara bakamam ve Sıcak Saatler gibi bir aşk tabağı varken karşımda, ne o buza kesmiş otorite usta tiplemesinde çok masum kalmış bir çocuğun ikramını geri çeviririm edasına kapılan izleyicilerin daha sonraları Zeynep'in o uçarı ama aşık tiplemesiyle diziye kattığı aşktan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun bu işi iyi kotardığına kanaat getirdikten sonra tadına doyulmaz lezzetteki dizi bütün çatışma ve kurşun yağmurları altında aşk misyonunu yerine getirirken Zeynep Tokuş'un diziden ayrılmasıyla aşık ve deli dolu Zeynep'in bir anda sıkıcı ve boğucu bir tipe dönüşmesiyle ve Derin devletin diğer adı olan Birim'in başına geçen Savaş Doğan gibi gölgesinden bile korkan bir adamın bir anda eli silahlı azılı bir seri katil ve sadist tiplemesiye ortalarda lisan-ı münasiple fink atmasıyla bu masalda sona ermiştir..İyi uykular...
İkinci bahar:
Tam bir masaldı,başladığı gibi bitti tadından doyulmaz bir iştiyakle yüreklerimizde hep o haliyle kalmaya mahkum olarak..
Perihan Abla:
TRT tekelciliğinde ve özel kanalların olmadığı bir dönemde haftasonlarını neşeye gark eden ,çoğunluğu ekrana kilitleyen biraz komedi biraz hayat biraz da müzikal tadındaki entrikadan uzak dizi uzayan her yapım gibi ''Öyle deme Perihan''
''ya nasıl diyim şakir'' dialoğunun bittiği ve Şakir'in fazla naz aşık usandır sözüne mutaabık kalmak için saf ve sakar aşık rolünden bıkmasıyla bu masalda bizlere ömür..
Mirası:Soru soran ve merak eden her kişiye ''Meraklı Melahat'' sıfatını kazandırmıştır,teşekkürler..
Ama hepsi gerçekten zirveye oynayan dizilerdi..Hatırlattığın için sağol BurakDeNiro...
Özel not:Yorum siparişleri rezervedir..
Eklemedir:Bir kez daha okuyunca farkettim;Perihan abla yeğenleri ile değil,kardeşleri ile yaşıyordu ve yanlış hatırlamıyorsam kız kardeşinin adı Sevil,erkek kardeşinin adı Hakan idi..
ve Şakir taksi şoförü değildi memurdu.Meraklı Melahat'e(Tulu Çizgen) aşık taksi şoförü İsmet(Ercan Yazgan) idi..
Sevgili Solitude ...
Ufak tefek bir kaç hata var evet... Geç farkettim. Tashihlerin için teşekkürler. :wink:
:arrow: Ikinci Bahar
:arrow: Süper Baba
:arrow: Asmali Konak
:arrow: Yeditepe Istanbul
:arrow: Kara Melek .. ( Superdi yaa )
1- İkinci bahar
2- süper baba
3- kara melek
4- yedi tepe istanbul
5- baba evi ( ilk bölümleri ama )
:arrow: Yeditepe İstanbul
:arrow: İkinci Bahar
:arrow: Sultan Makamı
:arrow: Mühürlü Güller
:arrow: Gülbeyaz :P
1.Süper Baba
2.Perihan Abla
3.Bizimkiler
4.İkinci Bahar
5.Yeditepe İstanbul
medihaysen 19-11-04, 21:30 :arrow: İkinci Bahar
:arrow: Aliye
:arrow: Tatlı Hayat
:arrow: Sayın Bakanım
:arrow: Hayat Bilgisi
1-Kara Melek
2-Bizimkiler
3-İkinci Bahar
4-Deli Yürek
5-Süper baba en güzel sıralama bu olmalı bence
benim çocukluğumda hatırladığım
1 uzaylı zekiye yi hiç kaçırmıyordum
kara melek
2 bizimkiler
3 baba kapısı
4 süper baba
5 yedi tepe istanbul
6 asmalı konak
7 çocuklar duymasın(pınar altuğ zamanı)
8 zerda
9 kurtlar vadisi
10 haziran gecesi
1-Perihan Abla
2-İz Peşinde
3-Süper Baba
4-Sıcak Saatler
5-İkinci Bahar
6-Deliyürek
7-Asmalı Konak
8-Kurtlar Vadisi
9-Bir İstanbul Masalı
Dizilerin yayınlanış tarihlerine göre sıralama yapmaya çalıştım...Gerçi 5'den fazla oldu ama olsun...Önemli olan bu dizilerin büyük kitleleri peşinden sürüklemiş olmaları...
1-Süper Baba
2-Sıcak Saatler
3-Karanlıkta Koşanlar
4-Kurtlar Vadisi
5-Bir İstanbul Masalı ve Çemberimde Gül Oya
The_Darkness 20-11-04, 11:45 Süper Baba
İkinci Bahar
Biz Size Aşık Olduk
Bir İstanbul Masalı
ve yabancı dizi olarakda;
ALF :) keratayı çok severdim ve hala da severim ama yayınlanmıyor artık :(
sweetheart 20-11-04, 11:59 bence:
ikinci bahar ve BİR İSTANBUL MASALI....
4ever........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oğlum adam olacak
Herkesin bana uzaylı gibi baktığını ve diziyi hatırlamadığını farkındayım. Belki Burak De Niro hatırlar. Yani ne bileyim, o baya bilgili de, o yüzden o belki hatırlar dedim :)
Oğlum adam olacak
Herkesin bana uzaylı gibi baktığını ve diziyi hatırlamadığını farkındayım.
Sevgili Semax,
Anımsayamadım nedense dizinin ismini.. :cry: Hangi yıllarda yayınlanıyordu acaba?
2 sene farkla, hangi aralıkta es geçmişim merak ediverdim de...
Muhtemelen bir TRT yapımıdır, değil mi?
"Oğlum adam olacak" Türkiye'nin yakın geçmişte ki siyasi ve sosyal tarihçesini de izleyiciyi sıkmadan irdeleyen başarılı bir diziydi, özel bir kanal tarafından yayımlanmaktaydı...
Benim açtığım başlığın girizgahında da dile getirdiğim üzere hazırladığım derlemede ki ilk 5'te sıralanan diziler kendi beğenime göre değil çeşitli istatistik ortalamalarından referans alınarak gerçekleştirilmiştir...
Muhakkak ki herkesin zirve sahibi, ilk 5 ya da Top 10' i farklılıklar gösterecektir. Alaka gösteren herkese teşekkürler.
BurakDeNiro İstanbul/Sinirbozucu bir Aralık sabah saat 10.32
7 numara
tatli hayat
ikinci bahar
avrupa yakasi
yabanci damat
bir istanbul masalı
ikinci bahar
süper baba
Biz size aşık olduk
sıcak saatler
kara melek
yedi numara
yagmurun_sesi 11-01-05, 14:47 :arrow: CEMBERIMDE GÜL OYA
:arrow: Yabanci Damat
:arrow: Aliye
:arrow: Avrupa Yakasi
capricornelif 11-01-05, 16:31 1-SÜPER BABA
2-İKİNCİ BAHAR
3-YEDİ TEPE İSTANBUL
4-ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
5-KARA MELEK
1-Süper Baba
2-İkinci Bahar
3-Asmalı Konak
4-Aliye
5-ÇEMBERİMDE GÜL OYA
1-bir istanbul masalı
2-omuz omuza
3-yabancı damat
4-çemberimde gül oya
5-aliye
1.Bir Istanbul Masali
2.Aliye
3.Sahra
4.Yabanci Damat
5.Bütün cocuklarim
yalniz_kurt 11-01-05, 19:33 yabancı damat
unutma beni
adı aşk olsun
...
:arrow: asmali konak
:arrow: ikinci bahar
:arrow: kara melek
:arrow: süper baba
:wink: (isalla cemberimde gül oaya we aliyede bu listede yer alir..)
_butterfly_ 25-01-05, 17:06 :arrow: asmalı konak
:arrow: haziran gecesi
:arrow: bir dilim aşk
:arrow: çemberimde gül oya
:arrow: bütün çocuklarım
1-Yedi numara
2-Yabanci damat
3-Sahra
4-Aga kizi
5-Gulbeyaz
--->süper baba
--->yedi numara
--->ikinci bahar
--->sıcak saatler
--->tatlı hayat
1-KARA MELEK
2-İKİNCİ BAHAR
3-ASMALI KONAK
4-SÜPER BABA
5-BİZİMKİLER
:arrow: gülbeyaz
:arrow: tatlı hayat
:arrow: avrupa yakası
:arrow: unutma beni
hazirandask 25-01-05, 17:59 1.haziran gecesi :D YERİNE SEVEMEMMM
2.asmalı konak
3.ikinci bahar
4.süper baba
5.ÇEMBERİMDE GÜL OYA
ya ben şunlarıda eklemezsem duramam
--->sıdıka
--->yedi numara
mystery_girl 25-01-05, 18:05 1-Süper Baba
2-İkinci Bahar
3-yeDİ nUmARA
3-kara melek
5-asmalı konak
Benim siralamam:
1. Haziran Gecesi
2. Ikinci Bahar
3. Yeditepe Istanbul
4. Asmali Konak
5. Perihan Abla
-asmali konak
-yabanci damat
-çemberimde gül oya
-sahra
-kasirga insanlari
1) Bir İstanbul Masalı
2) Biz Size Aşık Olduk
3) Yılan Hikayesi
4) İkinci Bahar
5) Gülbeyaz
1.Süper Baba
2.Yedi Numara
3.Kurtlar vadisi
4.Çemberimde gül oya
5.İkinci Bahar(ben hiç izleyemedim ama bu dizinin bu sıralamada olması gerektiğine inanıyorum.)
theroseberry 25-01-05, 23:19 Süper Baba, Bizimkiler(son yıllarında biraz bozdu tabi), Yılan Hikayesi, İkinci Bahar, Asmalı Konak.
theroseberry 25-01-05, 23:20 Ha birde Perihan Abla var tabi
Melisa2000 26-01-05, 01:08 :D :D :D :D :D
1.Asmalı Konak
2.Kurtlar Vadisi
3.İkinci Bahar
4.Yılan Hikayesi
5.Bizimkiler
Bu diziler bence ilk bölümünden son bölümüne kadar iniş çıkış göstermeden konudan uzaklaşmadan temposunu hiç düşürmeyen dizilerdi.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bizimkiler
Perihan Abla
Super Baba
Sehnaz Tango
Kara Melek
Ikinci Bahar gibi klasik olmus dizileri , su anda yayinlanan dizilerle ayni kategoride yaristirmak , simdiki dizilere haksizlik gibi geliyor. Bu klasikler disinda , izleyici pesinden suruklemek konusundaki basarilari nedeni ile 1. Bir Istanbul Masali , 2 . Kurtlar Vadisi , 3. Aliye 4. Asmali Konak 5. Yilan HIkayesi diye bir siralamayi da ben yapmis olayim.
Sevgiyle Kalin ...
1/kurtlar vadisi
2/sahra
2/aliye
4/azize
5/yağmur zamanı
butterfly_10 29-01-05, 13:53 benim favorilerim
:arrow: patron kim?
:arrow: omuz omuza
:arrow: sihirli annem
:arrow: hayat bilgisi(eski bölümleri daha güzeldi)
diğer kişilere göre(bence)
:arrow: aliye,
:arrow: çemberimde gül oya
:arrow: BİM
:arrow: haziran gecesi
(bim ve avrupa yakasi haricinde hiç birini izlemem hatta nefret ederim!!!)
KaRaDeNiZLi_18 01-02-05, 20:18 selam Millet
1. Hayat Bilgisi
2. Kurtlar Vadisi
3. Süper Baba
4. Ikinci Bahar
5. Kocum Benim
bence
1-Yabancı Damat
2-Aliye
3-Yagmur Zamanı
4-Sahra
5-Koçum Benim
burcu_arhan 01-02-05, 22:16 1) Bim
2) Yabancı Damat
3) Haziran Gecesi
4) Avrupa Yakası
5) Yağmur Zamanı
Kurtlar Vadisi
Gülbeyaz
İkinci Bahar
Deliyürek
Yedi Tepe İstanbul
esma-selim005 02-02-05, 10:31 1.BİR İSTANBUL MASALI
2.ASMALI KONAK
3.HAYAT BİLGİSİ
4.GÜLBEYAZ
5.AVRUPA YAKASI
:arrow: Cemberimde Gül Oya
:arrow: Asmali Konak
:arrow: Süper Baba
:arrow: Yabanci Damat[/b]
gecenin_sesi 02-02-05, 18:59 1)kurtlar vadisi
2)deliyurek
3)yılan hikayesi
4)haziran gecesi
5)yabancı damat
1)kurtlar wadisi
2)the simpsons
3)dowson's creek
4)haziran gecesi
5)bi istanbul masali
selinseyhan 05-02-05, 15:43 1)BİR DİLİM AŞK
2)YABANCI DAMAT
3)HAZİRAN GECESİ
4)AVRUPA YAKASI
5)KADIN İSTERSE
ya ben şunlarıda eklemezsem duramam
--->sıdıka
--->yedi numara
ewt doğru bence de bu diziler çok güzeldi...ikiside birbirinden komikti...keşke gene çekseler :roll:
Bence;
1)Süper Baba
2)Bir İstanbul Masalı
3)Sıcak Saatler
4)Sıdıka
5)Gülbeyaz
dear_island 06-02-05, 16:42 HAZİRAN GECESİ
AVRUPA YAKASI
YABANCI DAMAT
YAĞMUR ZAMANI
SASIFELEK CIKMAZI
7 NUMARA
BIR ISTANBUL MASALI
ASMALI KONAK
CATISIZ KADINLAR
YEDI TEPE ISTANBUL
umuttaciri 10-02-05, 15:00 ARKADAŞLAR TRT DİZİLERİNİ YAZMASAK ASLINDA ÇÜNKÜ ONLAR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ BAZEN SEVMESEK İSTEMESEKTE MECBURİYETTEN ONLARI SEYRETTİK BİZ ÖZEL KANALLARDA YAYINLANAN DİZİLERİ YAZALIM........................
1-ASMALI KONAK (KOLAY UNUTULMAZ)
2-SÜPER BABA (BENDE BÖYLE BİR BABA OLACAĞIM İNŞALLAH)
3-DELİ YÜREK (İZLEMEDİM AMA ÇOK KONUŞULDU)
4-ALİYE (ŞİMDİDEN UNUTULMAZ OLACAĞINI KANITLADI)
5-BİR İSTENBUL MASALI (İLERİDE TORUNLARIMIZA ANLATIRIZ)
:arrow:İKİNCİ BAHAR
:arrow: SÜPER BABA
:arrow: ASMALI KONAK
:arrow: KARA MELEK
1) İKİNCİ BAHAR
2) KARA MELEK
3) SÜPER BABA
4) ALİYE
5) ÇEMBERİMDE GÜL OYA
:arrow: ASMALI KONAK
:arrow: ÇEMBERİMDE GÜL OYA
:arrow: SÜPER BABA
:arrow: İKİNCİ BAHAR
ARKADAŞLAR TRT DİZİLERİNİ YAZMASAK ASLINDA ÇÜNKÜ ONLAR BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZ BAZEN SEVMESEK İSTEMESEKTE MECBURİYETTEN ONLARI SEYRETTİK BİZ ÖZEL KANALLARDA YAYINLANAN DİZİLERİ YAZALIM........................
1-ASMALI KONAK (KOLAY UNUTULMAZ)
2-SÜPER BABA (BENDE BÖYLE BİR BABA OLACAĞIM İNŞALLAH)
3-DELİ YÜREK (İZLEMEDİM AMA ÇOK KONUŞULDU)
4-ALİYE (ŞİMDİDEN UNUTULMAZ OLACAĞINI KANITLADI)
5-BİR İSTENBUL MASALI (İLERİDE TORUNLARIMIZA ANLATIRIZ)
katılmıyorum sayılan o diziler özel kanalların olduğu bir dönemde yapıldı beğeneni var sen seyretmemişsin o kadar zoraki seyrettiğimiz diziler değil zevkle seyrettiğimiz diziler. herkes istediği diziyi yazar en beğendiği dizi ( kendilerine göre) hangisi ise onu yazmakta özgürdür
1.süper baba
2.BİR İSTENBUL MASALI
3.aliye
4.tatlı hayat
5.ikinci bahar
gunesimsin 13-02-05, 01:11 cemberimde gül oya
melekler adasi
aliye
haziran gecesi
bence ASMALI KONAK veHAZIRAN GECESİ
aliye
kara melek
ikinci bahar
süper baba
çgo
İkinci Bahar
Süper Baba
Bir İstanbul Masalı
cruelangel 16-02-05, 20:33 1. Aydan Senerli diziler hepsi.
2. Deli Yürek
3. Asmali Konak
4. Ikinci Bahar
5. Hayat Baglari.
Mahallenin Muhtarlari Vardi Birzamanlar ATV'de sali aksamlari..
Oda Çok Güzel Bi Diziydi...
:arrow: asmali konak
:arrow: hazirangecesi (yerine sevemem)
:arrow: gulbeyaz
:arrow: serseri (okan yalabik ve gamze ozcelik)
:arrow: hayatbilgisi
:arrow: yabanci damat
:arrow: buyuk yalan
:arrow: yarim elma
:arrow: kinali kar
:arrow: kocum benim
:arrow: ask olsun
:arrow: serseri asiklar
:arrow: dikkat bebek var
istanbulspence 22-02-05, 18:30 gülbeyaz
çemberimde gül oya
yılan hikayesi
kurtlar vadisi
sıcak saatler
1-bir istanbul masalı
2-gülbeyaz
3-asmalı konak
4-yağmur zamın
5-üzgünüm leyla
HayatBilgisi 19-03-05, 11:45 :arrow: Super baba
:arrow: Perihan abla
Yenii Yenii Diiziiler Ciikiiy0r... Z0r 0luy0o0o...
Ama Bence
Su Ankii Durum Bende:
:arrow: KÖPEK
:arrow: ASKA sURGUN
:arrow: SAHRA
:arrow: MELEKLER ADASI
:arrow: ALIIYE
:arrow: BUYUK YALAN
dadı
haziran gecesi
avrupa yaksı
hayat bilgisi
kadın isterse
1)sahra
2)haziran gecesi
3)seher vakti
4)kadın isterse
5)yabancı damat
:arrow: Mühürlü Güller
:arrow: Sahra
:arrow: Bir Istanbul Masali
:arrow: Yabanci Damat
1. Gülbeyaz
2. Sıcak saatler
3. Yeditepe İstanbul
4. Bir İstanbul Masalı
5. Asmalı Konak
bencede ilk beşe yazılan diziler gerçekten hayatımıza çok şey kattığına inanıyorum. bence ilk beş
1- SÜPER BABA
2- ASMALI KONAK
3- YEDİTEPE İSTANBUL
4-DELİ YÜREK
5-PERİHAN ABLA
yeni diziler içinde ilk beş yapmak istiyorum.
1- BİR İSTANBUL MASALI
2- ALİYE
3- YAĞMUR ZAMANI
4- ÇEMBERİMDE GÜL OYA
5- BÜTÜN ÇOÇUKLARIM
BİR İSTANBUL MASALI
YAĞMUR ZAMANI
BİR DİLİM AŞK
BİZ SİZE AŞIK OLDUK
ZERDA
selimilknuresma 31-03-05, 11:36 Bir İstanbul Masalı
Sıcak Saatler
İkinci Bahar
Asmalı Konak
Süper Baba
1.BÜTÜN ÇOCUKLARIM
2.sıcak saatler
3.asmalı konak
4.ikinci bahar
5.ferhunde hanımlar
yeditepe istanbul
gülbeyaz
süper baba
asmalı konak
yeditepe istanbul
sehnaz tango
bir istanbul masali
uzgunum leyla
evdeki yabanci
sasifelek cikmazi
ikinci bahar
Asmalı Konak
Haziran gecesi
İkinci bahar
Evdeki Yabancı
Yarım Elma
Boyle mi Olacakti
Ikinci Bahar
Kara Melek
-kurtlar Vadisi
-asmali Konak
-ikinci Bahar
-kara Melek
-süper Baba
1) ekmek teknesi
2)yedi numara
3)kurtlar vadisi
4)sasifelek cikmazi
5)cocuklar duymasin( ilk bolumleri)
birde ayip hic kimse ekmek teknesini olk bese koymuyor valla bizim insanlara iyi ismek aslinda dogru degil. baksana kimse deger vermiyor...
minemtoprak 07-06-05, 16:29 Aliye
Sahra
Bir İstanbul Masalı
Gümüş
Çemberimde Gül Oya
Kurtlar_Vadisi 08-06-05, 12:35 Kurtlar Vadisi
Avrupa Yakasi
Deli Yürek
Aynali Tahir
Asmali Konak
1-ASMALI KONAK
2-Kurtlar Vadisi
3-Melekler Adas1
4-Ikinci Bahar
5-Avrupa Yakas1
deli yürek
sensiz olmuyor
süper baba
aşkın dağlarda gezer
kara melek
evanescencefreak 11-06-05, 14:00 Sizin Top-5'iniz nasil en iyisinden baslayarak?
benimki su:
1-Carli
2-Tatli Hayat
3-Müjgan Bey
4-Karanlikta Kosanlar
5-Yedi Numara
sizinkiler?
*yeditepe Istanbul
*süper Baba
*ikinci Bahar
*gülbeyaz
*yedi Numara
ikinci bahar
yılan hikayesi
asmalı konak
çocuklar duymasın
bizimkiler
1-Çocuklar Duymasın
2-Çarli
3-Tatlı Hayat
4-Aşkım Aşkım
5- 5. bende kalsın. :(
1. Gümüs( Kivanc Tatlitug ve Songül öden)
2. Kurtlar Vadisi( Necati Sasmaz ve ôzgü Namal)
3. Gülbeyaz (Sevval Sam ve Nejat Isler)
cali kusu
cemberimde gül oya
1)yedi numara
2)bir dilim aşk
3)lise defteri
4)koçum benim
5)aşkım aşkım
1) Lise Defteri
2) Serseri
3) Müjgan Bey
Hayat Bilgisi
Haziran Gecesi
Yabanci Damat
Sensiz Olmuyor
yılan hikayesi
asmalı konak
süper baba
ikinci bahar
çocuklar duymasın
susandelgado 14-06-05, 08:21 1) ikinci bahar
2) biz size aşık olduk
3) aşk ve gurur
4) tatlı hayat
5) yılan hikayesi(ama zeyno'nun ölümüne kadar olan bölümleri)
1. ASMALI KONAK
2. ikinci bahar
3. süper baba
4. deli yürek (ama eski bölümleri)
5. pembe papuçlar (yaz dizisiydi geçen yıl... )
devam edimmi?
.....
1-super baba
2-çiçek taksi
3-nilgün
4-bir istanbul masalı
5-gülbeyaz
1-lise Defteri
2-gülbeyaz
3-asmali Konak
4-kocum Benim
5-zehirli Cicek
SAHRA
Bir istanbul masalı
Zerda
Kurtlar vadisi
Köpek
yeditepe istanbul
yedi numara
ikinci bahar
süper baba
baba evi
+1: :p biz size aşık olduk :cool:
1-tabiki gülbeyazzzz
2-müjgan beyy
3-yedi numara
4- tatlı hayat
5-camdan papuçlar(kimse bunu azmamış ama)
gülbeyazz
gülbeyazz
gülbeyazz
gülbeyaz
bencede
GÜLBEYAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
1. Gulbeyaz ve Cemberimde Gul Oya
2. Aska Surgun
3. Sensiz Olmuyor
4. Tatli Hayat
5. Yabanci Damat
Bunlardan sadece Gulbeyaz ve Cemberimde Gul Oya'yi dezenli takip ediyorum. Ama otekileride fena degil.
Ama Aliye'yide izlemege basladim son zamanlarda.
benim bir numaram SENSIZ OLMUYOR dizisi. Pazar günlerimi anlamli hale getiren tek dizi. Umarim sonsuza dek sürer :) benim icin bi sakincasi yok...
1- SENSIZ OLMUYOR
2- BIR ISTANBUL MASALI
3- YANIK KOZA
yukaridaki listeyi uzatmak isterdim ama, gelmis gecmis en iyi diziler kategorisine girmek o kadar degil :)
Güllllllllllbeeeeeeeeeeyaaaaazzzzzzzz
Güllllllllllbeeeeeeeeeeyaaaaazzzzzzzzzzzzz
Güllllllllllbeeeeeeeeeeyaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzz
http://hazirangecesi.tv/forum/files/ads_z_134.jpg
haziran gecesi
aşka sürgün
hayat bilgisi
aliye
sensiz olmuyor
:cool:
Benim bu sezon en sevdigim 5 dizi:
Çemberimde Gül Oya
Haziran Gecesi
Bir Istanbul Masali
Yabanci Damat
Aliye
milagros esposito 20-06-05, 20:04 Süper Baba
Süper Baba
Süper Baba
Süper Baba
Asmali Konak
bir sıcak saatler manyagı olarak tabii ki 1.SICAK SAATLER
2.SÜPER BABA
3.KURTLAR VADİSİ
4.İKİNCİ BAHAR
5.SIR DOSYASI :)
1» Ikinci Bahar
2» Tatli Hayat
3» Koçum benim
4» Mühürlü güller
5» Bütün çocuklarim
1-biz size asik olduk
2- bir istanbul masali
3-ikinci bahar
4- gulbeyaz
5-avrupa yakasi
1-GÜLBEYAZ
2-SÜPER BABA
3-KOÇUM BENİM
4-İKİNCİ BAHAR
5-SICAK SAATLER
benceee kesinlikleee
1-gülbeyaz
2-deli yürek
3-yilan hikayesi
4-müjgan bey
5-ask ve gurur
sahra
sahra
sahra
sahra
sahra
Aliyeeeeeeeeeeeeeeeee Ve Gülbeyaz
Seher Vakti
şeytan Ayrintida Gizlidir
Kasirga Insanlari
Haziran Gecesi
1.AVRUPA YAKASI
2.Bir istanbul masali
3.cat kapi
4.Sahra
5.Saklambac
(6.Büyük yalan)
1.sensiz olmuyor
2.tatlı hayat
3.süper baba
4.şehnaz tango
cemberimde gül oya
gülbeyaz
ikinci bahar
asmali konak
bir demet tiyatro
yalniz_kurt 23-06-05, 20:06 adı aşk olsun
kampüsistan
ikinci bahar
1.Bir Istanbul Masali
2.Yilan Hikayesi(Ama Zeyno öldükten sonra izlemedim ..)
3.Ikinci Bahar
4.Baba Evi
5.Eyvah Babam
didou_didem 23-06-05, 21:08 1-gülbeyaz
2-camdan pabuçlar
3-biz size asik olduk
4-koçum benim
5-yedi numara
BIR ISTANBUL MASALI]
ALIYE
HAZIRAN GECESI
YABANCI DAMAT
AVRUPA YAKASI
Eski dizilerden en güzel 5 dizi:
ASMALI KONAK
IKINCI BAHAR
SICAK SAATLER
SÜPER BABA
BIR ISTANBUL MASALI (BITTI YAA :( ) CRY
hazırangecesı
bır ıstanbul masalı
yabancı damat
sahra
gumus
(bence arkadaslar yılan hıkayesınıde unutmamak gerekır)
sinemacikiz 24-06-05, 19:49 1. Bir İstanbul Masalı
2. Gülbeyaz
3. Sıcak Saatler
4. Biz Size Aşık Oluk
5. Yılan Hikayesi
sinemacikiz 24-06-05, 19:50 Bi de Kurşun Yarası
1-Bir Dilim Aşk
2-Asmalı Konak
3-Koçum Benim
4-Camdan Pabuçlar
5-Mühürlü Güller
Dadi
Marziye
Kadin isterse
Camdan Pabuçlar
Cilgin Bedis
papatya274 26-06-05, 18:14 asmalı konak
koçum benin
tatlı hayat
dadı
biz size aşık olduk
asmalı konak
sıcak saatler
hırcın menekse
lise defterı
gülündikeni 26-06-05, 19:30 1.Deliyürek
2.Ikinci Bahar
3.Sicak Saatler
4.Asmali Konak
5.Kasirga Insanlari
asmalı konak
cemberımde gul oya
sıcak saatler
haziran gecesi
yalniz_kurt 26-06-05, 20:22 çemberimde gül oya
yabancı damat
bir istanbul masalı
aliye
sahra
yalniz_kurt 26-06-05, 20:28 bir dilim aşk
tatlı hayat
yedi numara
camdan papuçlar
gülbeyaz
tatlı hayat--dadı--ikinci bahar
Naughty-Girl 27-06-05, 21:02 1.Yilan Hikayesi
2.Asmali Konak
3.Deli Yürek
4.Bir Istanbul Masali
5.Camdan Pabuclar
sensiz-olmuyor 27-06-05, 21:50 tatlı hayat
1.gülbeyazzzzz
2.asmali Konak
3.koçum Benim
4.tatli Hayat
5.sicak Saatler
1. aynali tahir
2. deli yurek
3. asmali konak
4. kinali kar
5. serseri
ikinci bahar
koçum benim
kampusistan
gülbeyaz
asmalı konak
serseri
müjgan bey
deli yürek
süper baba(bence hala en iyi)
hayat bilgisi
yılan hikayesi
tatlı kaçıklar
bir dilim aşk
elif öztürk 28-06-05, 21:12 asmalı konak
gülbeyaz
sıdıka
bir dilim aşk
aşkım aşkım
1. Yagmur zamani
2. Bir istanbul Masalı
3. Yabancı Damat
yabancı damat çemberimde gül oya davetsiz misafir aliye ve dizi aşk oyunu
TATLI HAYAT
KARANLIKTA KOŞANLAR
GECENİN ÖTEKİ YÜZÜ
SAYIN BAKANIM
GÜLŞEN ABİ
Kurtlar Vadisi
Asmalı Konak
Aliye
Gülbeyaz
Hayat Bilgisi
sarışınmaviş 30-06-05, 10:26 ...gümüş... :
...davetsiz misafir... :
...yağmur zamanı...
...yabancı damat...
5.si :confused:
1.gümüş
2.aşka sürgün
3.aliye
4.yağmur zamarı
ahhhh ahhhhh ben eylül e kadar gümüsü izlemeden nasıl yapıcam yaaa [COLOR=Blue]SENİ SEVİYORUM KIVANÇ TATLITUĞ[/COLOR
birde yeni baslayan dizi ask oyunu gerçekten süperr!!!!! :p
yağmur zamanı
çemberimde gül oya
gümüş
omuz omuza
emret komutanım(:::sırf arda olduğu için:::dha yeni başladı tam diziyi bilmiym bile :) )
tatlı hayat--dadı--ikinci bahar
İKİNCİ BAHAR DİZİ DEĞİL YARIŞMA.
eh en bastan ZERDA
Number 1
1.süper baba
2.deli yürek
3.sıcak saatler
4.gülbeyaz
5.asmalı konak
en iyi diziler bence
süper baba
gülbeyaz
perihan abla
yeditepe istanbul
gümüş
biz size aşık olduk
evdeki yabancı
bir istanbul masalının esma-demir aşkı zamanı bölümleri ile yılan hikayesinin meltem cumbullu bölümleri de güzeldi ama..Haklarını yemeyeyim..
zeynepsaim 02-07-05, 21:39 kınalı kar
serseri
omuz omuza
davetsiz misafir
sensiz olmuyor
hepsi birbirinden güzel :D :D :D
kesinlikle ilk '''asmali konak'''
ikinci bahar
deli yurek
yilan hikayesi
asmali konak
ikinci bahar
deli yurek
yilan hikayesi
1/ Süper baba
2/ Koçum benim
3/ Bizimkiler
4/ Asmali konak
5/ Tatli Hayat
ASMALI KONAK
BİR İSTANBUL MASALI
ÇEMBERİMDE GÜL OYA
SÜPER BABA
EKMEK TEKNESİ :rolleyes:
nida&nejat 04-07-05, 19:14 1gülbeyaz
2şehnaz Tango
3aşk Ve Gurur
4dedem Gofret Ve Ben
5şeytan Ayritinda Gizlidir
6deli Yürek
7gurur
8 Ve Tabiki şimdiki Gözdemiz Aliyeeeeee................yani Nejat Işlerin Oynadiği Bütün Diziler.
bence
1_gülbeyaz
2_müjgan bey
3_uy başıma gelenler
4_süper baba
5_deli yürek
1_gülbeyaz
2_süper Baba
3_şaşifelek çikmazi
4_istanbul Yedi Tepe
5_müjgan Bey
SUDE 9
gülbeyaz bence tekrar yayınlanmalı bu yüzden bence bi grup yapıp tekrar yaz boyunca yayınlanması için istek yapmalıyız ne dersin
1_Gülbeyaz
2_SÜPER BABA
3_MÜJGAN BEY
4_YEDİ TEPE İSTANBUL
5_ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
-
-
[QUOTE=evanescencefreak]Sizin Top-5'iniz nasil en iyisinden baslayarak?
benimki su:
1-gülbeyaz
2-şaşıfelk çıkmazı
3-Müjgan Bey
4-istanbul yedi tepe
5-Yedi Numara
Semih bastır bi kaç gün sonra GÜLBEYAZ yayınlanacak
1_Gülbeyaz
2_MÜJGAN BEY
3_YEDİ TEPE İSTANBUL
4_SÜPER BABA
5_ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
en iyi dizi süper baba.bir istanbul masalı.baba evi.asmalı konat,ikinci bahar
arkadaşlar bence hep berraber bir kampanya yapalım ve bu güzel öğretici dizilerin yeniden yayınlanması içinb kolları sıvıyalım ben vural email vural_atmaca@mynet.com hotmailim vuralatmaca@hotmail.com sizleri bekliyorum
Gülbeyaz Gülbeyaz Gülbeyaz Gülbeyaz
1. ÇOCUKLAR DUYMASIN
2. ÇOCUKLAR DUYMASIN
3. ÇOCUKLAR DUYMASIN
4. ÇOCUKLAR DUYMASIN
5.ÇOCUKLAR DUYMASIN
Şimdi artık Bir İstanbul Masalı'da eski diziler yerinde yerini aldığına göre şöyle sıralayayım:)
1- Bir İstanbul Masalı - Çemberimde Gül Oya
2 - Hayat Bağları - Kara Melek
3 - Asmalı konak
Süper Baba
Bizimkiler
Asmali Konak
Cocuklar Duymasin
Deli Yürek
evet arkadaşlar diziler hakkında konuşalım bende üniversite öğrencisiyim ve şuan ekrandaki bir çok dizi çok kötü ben ce elle verip bu işi bizler yeni nesil gençleri olarak üstlenelim ne dersiniz msn e gelin konuşalım ben akşam saast 11.30-0130-arası msn deyim ilginiz için teşekkür edrim vuralatmaca@hotmail.com
Gülbeyaz
Yani Başkanr Olabilir
1. Asmali Konak
2. Gulbeyaz
3. Aliye
4. Gumus
5. Atesli topralar
6.yilan hikayesi.. meltem cumbul gitti bu dizi de bitmisti
7. Dolunay.. unutmamak gerek
Bir istabul masali da guzeldi ama demir ile esmanin aski bitti dizide bitmisi...
melekeler adasida cok guzel bir dizidi ilk 20 bolumune kadarmi ne simdi oda cok sacma bir dizi oldu....
BU DIZILERDEN BASKA GUZEL DIZI YOOK..... DIZI BASTAN BELLI OLUR SONRA TABI ISTANBUL MASALI GIBI BOZABILLIR :p
Ayy Nasil Unuturum.....
Haziran Gecesini Ve Avrupa Yakasini Bu Dizilerde Superrrr. ;) :d
1- Bir Dilim Aşk
2- Asmalı Konak
3- Bir İstanbul Masalı
4- İkinci Bahar
5- Evdeki Yabancı
nihayet benim gibi düşünen biri! bir istanbul masalında esma-demir aşkından sonra (her nekadar mehmet aslantuğa hayran olsamda) esma-selim aşkı olmadı.. sonuçta selimle demir kardeşler.. yani dizide kabullenildi ama eminim mehmet aslantuğun müthiş oyunculuğu sayesinde kabullenildi..
ozcanweozcan 08-07-05, 18:34 haziran gecesi
yabanci damat
emret komutanim simdikiler
bitenlerse
asmali konak
omuz omuza
sedatyalcin 08-07-05, 19:39 1. sıcak saatler
2. süper baba
3. deli yürek
4. bizimkiler
5. 7 numara
1.Gülbeyaz
2.Ikinci Bahar
3.Sicak Saatler
4.Biz Size Asik Olduk
5.Yilan Hikayesi
şaşifelek çikmazi
Yeditepe Istanbul
Hayat Bağlari
çemberimde Gül Oya
Aşk Ve Gurur
yalniz_kurt 11-07-05, 20:41 ÇGO
ve
ADI AŞK OLSUN...
LAZCAKIR-KIZ 12-07-05, 17:21 -> Bir Istanbul Masali
-> Deli Yurek
-> Firtinalar
-> Hayat Baglari
-> Firat
Bilen Bilir ! Cok Iyilerdi..
Alev ve Dogan Bey 13-07-05, 12:54 1. Asmali Konak
2. Deli Yurek
3. Gulbeyaz
4. Yilan Hikayesi
5. Cocuklar Duymasin
Bunlar Cok Guzel Dizilerdi ( eskiler )
Yenilerden En Guzelleri Bence
1. Aliye 2. Gumus
3. Avrupa Yakasi 4. Haziran Gecesi
5. Atesli Toraklar 6. Dolunay 7. Emret Komutanim simdikilerden
1-deli yürek
2-zerda
3-tatli hayat
4-asmali konak
5-yilan hikayesi
==>> Marziye ..
==>> Firat ..
==>> Evdeki Yabanci
==>> Dadi
==>> Ruhsar
rüzgara karşı 16-07-05, 14:47 Çemberimde Gül Oya :( :(
7 Numara
Sultan Makamı
İkinci Bahar
Şaşıfelek Çıkmazı
1. Asmali Konak
2. Aynali Tahir
3. Dadi
4. Zerda
5. Gülbeyaz
1.kara melek
2.7 numara
3.ikinci bahar
4.asmali konak
yedi numara
yedi tepe istanbul
asmalı konak
süper baba
bizim mahalle
düşününce ne çoklar insan ayrım yapamıyor.
şaşıfelek çıkmazı
yedi tepe istanbul
nasıl evde kaldım
gülbeyaz
yarım elma
Sicak Saatler
Süper Baba
Yilan Hikayesi
Ikinci Bahar
Deli Yürek
Perihan Abla
Asmali Konak
GÜLBEYAZ
YEDİ NUMARA
VASİYET
YEDİ TEPE İSTANBUL
1-AsmalıKonak
2-SüperBaba
3-Dadı
4-Bizimkiler
5-İkinciBahar
x.SeRPiL.x 29-07-05, 17:42 1-asmalı konak 2- şehnaz tango 3süper baba 4-yılan hikayesi
5-dadı
BEŞİKTAŞA BAŞARILAR EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ :rolleyes:
1-kuzenlerim
2-yilan Hikayesi
3-yarim Elma
4-dadi
5-evdeki Yabanci
deniz_aliye 30-07-05, 21:03 Bence
1. Kara Melek
2. Gülbeyaz ;)
kara melek
aynalı tahir
üvey baba
bizimkiler
asmalı konak
tanişmakistersen gezerbay@hotmail.com ok nütfen
nuroglufanı 05-08-05, 14:36 başta Çemberimde Gül Oya
İkinci Bahar
Sıcak Saatler
Süper Baba
Yedi Numara
gülbeyaz , kurşun yarası , zerda , sahra , çemberimde gül oya
asmalı konak
ikinci bahar
yılan hikayesi
koçum benim
zerda
1gülbeyaz
2asmali Konak
3süper Baba
4ikinci Bahar
5yedi Tepe Istanbul
Bence...
Gülbeyaz
Asmali Konak
Ikinci Bahar
Süper Baba
Sicak Saatler
Çemberimde Gül Oya Türk Televizyon Tarihinde yapılmış en iyi dizidir.
1. Asmalı Konak
2. Süper Baba
3. Gülbeyaz
super baba
gurbetciler
asmali konak
sicak saatler
ikinci bahar
1 numara tabikii ASMALI KONAK
ikinci bahar
deli yurek
yilan hikayesi
canim kocacimm
Gülbeyaz Nejat Işler=şevval Sam
Bir Numara Bir Diziydi
.:MuRFie:. 19-08-05, 10:42 1.GüLBeYaZ
2.aSMaLi KoNaK
3.DeLi YüReK
4.YiLaN HiKaYeSi
5.iKiNCi BaHaR
esma-selim005 01-09-05, 05:16 Bir Istanbul Masali!!!!
1 Gülbeyaz
2 Yilan Hikayesi
3 Seher Vakti
4 Hircin Menekşe
5 Eyvah Kizim Büyüdü
1- çemberimde Gül Oya
2- Ikinci Bahar
3- Asmali Konak
4- Bir Istanbul Masali
5- Süper Baba
1) İkinci Bahar
2) Çemberimde Gül Oya
3) Yeditepe İstanbul
4) Kasırga İnsanları
5) Yedi Numara
1-asmali Konak
2-deli Yürek
3-ikinci Bahar
4-yeditepe Istanbul
5-7 Numara
FIRAT
FIRAT
ve FIRAT..............
siz ne diyorsunuz be.,??
-ikinci bahar (tekrarları bi harika)
-çemberimde gül oya
-asmalı konak
-süper baba
-kuzenlerimm
bir istanbul masalı ( en sevdiğim diziye eski demek canım acıtıyor ama )
ikinci bahar
sıcak saatler
gülbeyaz
biz size aşık olduk
süper baba
yedi numara
yeditepe istanbul
sahra
missduncan 08-09-05, 09:45 1-süper baba
2-ikinci bahar
3-gülbeyaz
4-biz size aşık olduk
5-yedi numara
Bence
koçum benim
süper baba
deli yürek
biz size aşık olduk
ikinci bahar
omuz omuza
Bir Istanbul Masali
çamberimde Gül
Sicak Saatler
Ikinci Bahar
Asmali Konak
:rolleyes: süper baba , ikinci bahar,cemberimde gül oya,asmalı konak,bir istanbul masalı
Bir İstanbul Masalı, Asmalı Konak, Sıcak Saatler, Yılan Hikayesi, Gülbeyaz :rolleyes:
Benim simdiye kadar hic bir bölümünü kacirmadigim ve unutamadigim dizi Asmali konak süper ötesi bir diziydi o kadar konu islendiki insanlari s1kmadi. Böyle bir dizi daha bence zor yapilir. Sonra Ikinci Bahar, ben o diziyi izlememistim simidi tekrarini izliyorum ve süper dizi. Ferhunde Hanimlar bencede cok güzeldi. Birde Bizimkileri unutmayalim
1-sasıfelek çıkmazı 2-yeditepe istanbul 3-ikinci bahar 4-çatısız kadınlar 5-şehnaz tango
sıcak saatler
bir istanbul masalı
asmalı konak
şehnaz tango
ferhunde hanımlar
1) Kara Melek
2) İkinci Bahar
3) Biz Size Aşık Olduk
4) Gülbeyaz
5) Ölümsüz Aşk
YILAN HİKAYESİ
asmalı konak
ikinci bahar
aşk meydan savaşı
KINALI KAR
ben bu başlığa daha önce yazmıştım ama unuttuğum bir dizi var...
trt de 5 bölüm halinde yayınlanan ESİR ŞEHRİN İNSANLARI!....
kesinlikle mükemmeldi!...
KINALI KAR
ATES DANSI
IKINCI BAHAR
PERIHAN ABLA
KARA MELEK
ASMALI KONAK
YILAN HIKAYESI
YARIM ELMA :):):)
ZISAN!!!!
KARA MELEK süperdi yaaaaa asla unutamam keşke yeniden başlasa.....
tekrarlarını bile izliyorum.....
BLACK ANGEL
:D
|