Tüm Versiyonu Göster : Blair Cadısı (The Blair Witch)

evanescencefreak
11-06-05, 17:24
Bu filmi bilen varmi?
Goruzlerinizi cok merak ediyorum ve bu filmi tum korkufilmi seven kisilere tavsiye ederim;)

evanescencefreak
18-06-05, 18:53
Yane...
Bir kac üniversiteli ormanda blair witch efsanesini cozmek icin giderler ama bir daha hic bulunamazlar.
Ordaki insanlarda bunun Blair Witch cadisinin isi oldugunu soylerler.
Önemli olan ormanda neler olup bittigi.
Gercek olmus bir olay.

spikey
20-06-05, 11:20
hayatımda izlediğim en cirkin sözde korku filmlerinden birisi..berbat..nefret ediyorum hatta..daha sacma olamazdı sanırım...ama oldu..ikincisini cektile..o daha da berbat

spikey
23-06-05, 22:37
ya ben zaten anlamadım bu filmi begenenler tam olarak nesini begenmişler diye.cunku bence filmin tek orjinal yanı el kamerasıyla cekilmiş olması ama o da karakterler kosarken falan insanı o kadar yoruyo ki artık filme bakası falan kalmıo adamın..konusu da cook basit we sıradan..(yani bi korku filminin konusunun basit olabileceği sewiyede basit)yani orjinalliği,özgünlüğü yok.ben bu yuzden begenmedim..beni korkutmak yerine gülmekten kopmama sebep olan bi filmden bahsediyorum yani..begenen warsa anlatabilir mi acaba neresini begenmiş bu filmin?meraktan soruyorum sadece

evanescencefreak
05-07-05, 21:30
Gercek olmus her filmi severim ben ve buyuk bir ilgi ile izlerim.
Ben bu film hakkinda cok arastirma yaptim ve cidden inanamadigim seylere rastladim.
Bir kez izlemeyle olmaz...arastirmak gerek bence.
Konusu güzel...ask mesk hikayesinden daha iyi.
Insan hayatinda kac kez boyle bir olayla karsilasirki?

girl01
10-07-06, 13:48
ben tvde baktim filme, ilk basta hic korkmamistim.sonunda arkadisma sordum, bunun neyi korku filmi simdi, ama gercekt oldunu ögrendimde gercekten sokdaydim. sizce cadi gercekmi?

Freddie
12-11-06, 20:52
blair cadısı hiç izlemedim oldum olsaı adını duyarım ama konusu ne kim oynuyo hiç bilmem

tarasbulba3
01-12-06, 23:53
arkadaşın beğenmemesini hayretle karşıladım doğrusu...sinamasal açıdan bi baş yapıt.. bazıları beğenmesede...korku filmi denince ilk tavsiye ettiklerimden biri inanın bana...ucuz kafa kesme göz çıkarma sahnelerinden çok farklı... asıl ben onları izlerken gülüyorum...gençlik korku film lerinin ilham kaynaklarından...haksızlık yapmayalım bence...filmin sonunun beklentileri karşılamadığınıda belirtmem gerek....davul gibi gerilmek istiyosanız tam size göre..bu arada 35mm lik kamera ile o gerilim zor yansıtılırdı...

movie_monster
16-01-07, 19:42
bu filmi bana arkadaşım önermişti ve olayın gerçek olduğunu sölemişti bende bu şekilde filmi izledim.diğer korku filmlerine benzemiyo el camerasıyla çekilmiş karakterler arası dialoglar çok samimi.bana göre izlemek gerekir.değişik bi tecrübe olabilir.ama açıkcası ben olayın gerçek olduğuna inanmıyorum.

kaptan jack
01-02-07, 20:03
gerçekten güzel bir filmdi....korku filmi diyemem ama hakiki bir gerilim filmiydi....gerçek oldugu söylentilerini bende duydum ama filmin yapımcısı çok gerçekçi oldugunu biliyoruz ama olaylar gerçek degil demişti.....ne kadar dogru bilemem tabi....:img-wink:

skyangel
26-08-07, 16:26
Benim sevdiğim filmlerden biridir blair cadısı bildiğim kadarıyla gerçek olan filmin konusu değil yalnızca oyuncuların haberi olmadan çekilmiş kötü bir şaka gibi yani

cheerleader
28-08-07, 23:14
bu filmi izlemeyi çok isterdim çünkü gerçek mi yoksa bi uydurmaca mı olduunu merak ediyorum konusu da güzel ama eğer gerçek değilse bunu gerçek gibi tanıtmaları çok anlamsız geliyor bana....

o_z_g_e
23-09-07, 14:50
Bu filmi cdde kuzenim sayesinde izlemiştim ilk başta filmden pek birşey anlamamıştım ama sonrasında az çok ilgimi çekti...Yeniden izledim. Gerçekten yaşanmış diye duymuştum bende ama ne kadar doğru bilemiycem...