PDA

Tüm Versiyonu Göster : Acemi Cadı (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

CagkaNero
21-01-07, 22:36
bölüm tek kelimeyle yine süperdi
özellikle cenk-ceren sahnelerii
artik baya bir belli ediyo cenk cerenden hoslandigini
sarilip duruyo elini omzuna felan koyuyor
süperdi yaa
selimin türkmen olusu
cenk tugce ve yandaslariyla nasilda alay etti ama :)hic beklemedigim bir seydi o tepkisi

deli ferit bu sefer hic görünmedi sadece sesi duyuldu

ama müdür diloda koptum gülmekten yaa
ama artik meldadan hoslaniyormus gibi görünüyor
selda-dilo aski daha komik oluyor bence

CagkaNero
21-01-07, 22:52
vallahi aysa iyidi bu :)
ya bende istemiyorum ondan hoslanmasini ya

aysa-17310
21-01-07, 22:52
eeee haksız mıyım amaaa senarist ben olsam şimdiye boy boy çocukları olmuştu

hemşire
21-01-07, 23:19
CENK İLE CEREN SEVGİLİ OLSUN .ZATEN CENK TE YAKAYI ELE VERECEK NERDEYSE .AMA ARTIK ETSİN YA BANA HAK VERENLER ALKIŞLASIN:img-in_lo

hemşire
21-01-07, 23:25
bölüm tek kelimeyle yine süperdi
özellikle cenk-ceren sahnelerii
artik baya bir belli ediyo cenk cerenden hoslandigini
sarilip duruyo elini omzuna felan koyuyor
süperdi yaa
selimin türkmen olusu
cenk tugce ve yandaslariyla nasilda alay etti ama :)hic beklemedigim bir seydi o tepkisi

deli ferit bu sefer hic görünmedi sadece sesi duyuldu

ama müdür diloda koptum gülmekten yaa
ama artik meldadan hoslaniyormus gibi görünüyor
selda-dilo aski daha komik oluyor bence

BENCEDE CEREN İLE CENK BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR DİLO GİTTİĞİNİ SÖYLEDİĞİNDE CENK CERENLE NASIL GÖRMEDİK SANKİ

CagkaNero
21-01-07, 23:27
BENCEDE CEREN İLE CENK BİRBİRLERİNİ SEVİYORLAR DİLO GİTTİĞİNİ SÖYLEDİĞİNDE CENK CERENLE NASIL GÖRMEDİK SANKİ

evet canim yaa podyumdada nasildilar
baildim bayidim

selim ve aysgül artik birlikte sira cenk ve cerende

ya cok yakisiyolar ama :happy0064 gercektenn

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 10:45
arkadaşlar size kesinlikle katılıyorum ya sürekli cerenin yanında bide ceren şu heyecannıı yenip artık cenk konuşmaya çalıştıgında otomatige baglanmış gibi nbr cenk demese ay gerçi öyle daha tatlı oluyorlar yine geri sayıp başladı bugün pazartesi pazara kaç gün ve saat 8 e kaç saat var arkadaşlar:sad53:

elifile
22-01-07, 10:53
Ceren-Cenk ikilisi harika oluyor yaaa. Cidden artık Cenk Ceren'den hoşlandığını çok belli ediyor. Artık söylesede Ceren'de sevinde.

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 10:56
inş görücez o cenk ve cerenli aşk sahnelerinide yakında inş dumanın içine girdigi zamanki gibi ceren ve gerçek cenk sahneleride olur ya ben şeyi çok merak ediyorum bu rüya ne zamana kadar dizide kalacak acaba eger gitmiycekse onuda muratla başgöz etsek bari yazık bu murata

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 10:58
ya arkadaşlar sizcede toygarın saçlarını çok gıcık yapmıyorlar mı yani bence toygara çagkanero arkadaşımızın avatarındaki saç şekli daha çok yakışıyor

havincipsikopat
22-01-07, 11:08
yine süperdi her bölümde olduğu gibi tam bizlik bir dizi çokk başarılıda ayrıca bütün oyuncuları kutluyorumm:happy0064 :happy0064 :happy0064

sev_can
22-01-07, 11:09
acemi cadı dizisinin önceki gün yedikule zindanlarında yapılan çekimlerinde tatsız bir olay yaşandı.yakılan meşalelerin dumanı setteki oyuncuların fenalaşmasına yol açtı.duman yüzünden sette 3 figüran baygınlık geçirirken 1 oyuncu da hastaneye kaldırıldı. KAYNAK=VATANTV

havincipsikopat
22-01-07, 11:11
ayyyy çok büyük geçmiş olsunn haber için çokk saol cnmm

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 11:13
geçmiş olsun hepsine hastaneye kaldırılan oyuncu kimmiş acaba bi bilgi varmı

sev_can
22-01-07, 11:14
geçmiş olsun hepsine hastaneye kaldırılan oyuncu kimmiş acaba bi bilgi varmı

hayır ne yazıkki kimin hastaneye kaldırıldığı bilgisi yok ama araştırıyorum öğrenince paylaşıcam

elifile
22-01-07, 11:38
ya arkadaşlar sizcede toygarın saçlarını çok gıcık yapmıyorlar mı yani bence toygara çagkanero arkadaşımızın avatarındaki saç şekli daha çok yakışıyor

Gerçekten saçlarını çok kötü yapıyorlar.
Bu arada tüm ekibe geçmiş olsun. Umarım önemli bir zehirlenme olmamıştır. Yazık...

funbaby
22-01-07, 11:38
dizideki rüya varya bence çok gereksiz bi rolde ona ihtiyacı yokki dizinin hem çok aptal ya diziyi mahvedio bu arada tuğçeninde modası geçti artık sizcede öle değilmi kimse takmıo onu

elifile
22-01-07, 11:59
dizideki rüya varya bence çok gereksiz bi rolde ona ihtiyacı yokki dizinin hem çok aptal ya diziyi mahvedio bu arada tuğçeninde modası geçti artık sizcede öle değilmi kimse takmıo onu

Haklı olabilirsin ama bence oda diziye renk katıyor. Üstelik dizinin orjinalinde olduğu için girdi diziye bence.

tarik_naz
22-01-07, 12:49
TELE - BAROMETRE
21 OCAK 2007 PAZAR
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9,20 21,60
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 8,30 25,60
3 ACEMI CADI [NET] KAND 7,50 17,00

HEDEF KİTLE : A/B
21 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11,80 26,90
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 9,40 27,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 20,30
4 SAGIR ODA [NET] KAND 7,20 17,90
5 BIR ZAMANLAR MEKSIKA''DA (Y.S) [NET] STAR 7,00 15,90
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,90 19,80
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 14,90
8 ACEMI CADI [NET] KAND 5,20 11,80

burcu_yağmur
22-01-07, 13:02
şuan kanal d de acemi cadının tekrarı var izlemek isteyenler izlesin arkadaşlar ama dün akşamki bölüm değil

acemi__cadı
22-01-07, 16:38
merhaba arkadaşlar...

ya bişey sorucam size.hatırlıyosanız filmin başlarında cuma günü sivil gidiyolardı forma giymiyolardı şimdi niye hiç sivil gitmiyolar??

AZERI
22-01-07, 16:40
NIye oyle diyosun,funbaby.cok keyifli bi bolumdu.tatil gunlerinde iyi geliyo.ama cumartesi olsa daha iyi olurdu.pazar okul yok onun icin

elifile
22-01-07, 16:52
ya bişey sorucam size.hatırlıyosanız filmin başlarında cuma günü sivil gidiyolardı forma giymiyolardı şimdi niye hiç sivil gitmiyolar??

Aslında doğru söylüyorsun ama bölümlerin hangi günlerde geçtikleri bahsedilmiyor. Dizinin başında bir önceki sınıftaydılar sonra güya araya yaz tatili girdi ve tekrar yeni bir döneme başladılar. O yüzden belki cuma günleri sivil gitme durumunu yeni dönemde iptal etmişler.

..::EmMy::..
22-01-07, 17:52
ya dünkü bölüm biras saçmaydı beaa :D :D
ama cenk ceren sahnelerine bişi diyemicem harikaydı:P
özellikle dilo okulu bıraktgnı söledgndeki sarılışlarına şok oldmm :O :)
cenk yine çok tatlıydı bakalım ne zaman itiraf edicek =))
ayşegülle selimin aşkına biras hareket katılması lasım hep çiçek hep çiçek ne bu yaaaa (((:

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 18:10
ya ısrarla söylüyorum şu muratta aık olsun ya onada yazık ama bence rüyayla çok şeker bir çift olabilirler cenke gelince ben bu çocugun harikalar abidesi olduıgunu söylemekten yoruldum çocuk halal ısrarla harikalar abidesi olmaya devam ediyor yani sürekli ceren onu gördügünde nbr cenk demesine bir süre sonra aa yeter diyroum ama kız haklı bende karşımda böyle bi harikalık görsem takılır kalırdım herhalde:img-blush

elifile
22-01-07, 18:19
Gerçekten murat-rüya çok iyi ikili olabilirler. Tabi Rüya'nın biraz daha az sakar olması gerekiyor. Yazık olur yoksa Murat'a...

lazkizz
22-01-07, 18:34
Bu hafta cok degisikli biseyler olmadi, ama her hafta ki gibi ogrenecegimiz, iyi seyler anlatiyorlar. Bu haftanin ki Rejim di haklilar yememekle hic bisey fayda olmaz. Icinde ki yag ya bakacaniz iyi beslenmeniz lazim. AYse gulun yasini bilen varmi bu arada ;) Dizi superdi gine!!

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 18:35
dizideki yaşını soruoyrsan 16 ama gerçekte 19 diye biliyorum ben

lazkizz
22-01-07, 18:42
dizideki yaşını soruoyrsan 16 ama gerçekte 19 diye biliyorum ben

19 mu :| evet bende dizide 16 diye biliyorum ama gercek yasindan hic basetmediler yada ben hic denkgelmedim :good:

Dilara03
22-01-07, 18:45
o cerene sarılann cenkmiydii ayrıca süper bölümdüü hiç foto. çeken yokmu yaa

t-o-r-t-u-r-a
22-01-07, 18:45
evet dizide deil ama röportajlarında hep 19 yaşında oldugunu söylüyor zaten selimde 21 22 olamsı lazım hatta yanlış bilmiyorsam eger

CagkaNero
22-01-07, 22:00

evet canim katiliyorum
toygarin saci dagnik durunca cok seker oluyor:img-yes:
ama dünkü bölümde gercekten toygari bi baska gösterdi bana
jölesi felan abartiydi bence

ya arkadaslar rüya cok tatli bir kiz yaaa
ilk basta gülüsüne sinir oluyordum ama simdi cok tatli geliyor bana:)

cenkle ceren birlikte olduktan sonrada muratla rüyayi birlestiririz (tabiki rüya biraz sakarligini birakip diziye tamamen girerse:happy0064 ) yoksa cok yazik olur murata

tugcede diziye ayri bir hava katiyor bence
her oyuncuyuda cok seviyorum tugce-toygar ikilisi olmasa zaten dizi devam edemezki .aysegül tugceyi kiskaniyo
selimde toygarla dövüs ediyo felan
mesela cenk ve cerenin birinci olmasi yine tugce-toygar sayesindeydi
onlar olmasa defile diye birsey olmicakti
yani ben cok begendim bu bölümüde

t-o-r-t-u-r-a
23-01-07, 10:47
yeni bölümde neler izliycez acaba özete gelmedi daha çok merak ediyorum acaba selm türkmen sevdasından kurtulacak mı cenkle ceren ne olucak tugce bu sefer ne yapacak sabrinadanda hatırlamıyorum ona göre tahmin ediyim ama yok yani

anil16
23-01-07, 10:54
selim ve aysegul cikmaya basladilar ve bu sifre olayini unuttular fark ettiyseniz.Baska bir sifre daha bulmasi gerekmiyomu? 5. sifreyi?

aile sirrini nasil ogrenicekki? unutmazlar insallah ama senarist aptal degildir o kadar heralde.

O yeni gelen kiz yardimci olucak diyodu melda sirri bulmak icin ama o aptal kiz nasil yardimci olucaksa. :P

MENEKŞE
23-01-07, 16:24
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2152438#post2152438
özete bakılırsa yine heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor.testi bence selim geçer.zaten o geçmezse tuğçe onları ayıramaz ki,dizinin tadı kalmaz,şu aile sırrıda bi açıklansa çok iyi olacak çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama neyyse..

duygoş
23-01-07, 18:05
:love05: :love04: :icon_redf :img-angel selim çoooooooooook yakışıklı ya ayşegül de çok güsel birbirlerine çok yakışıyolar bnce bundan sonraki bölümde öpüşücekler ya da çok yaklaşıcaklar çünkü yeni bölümün resminde gördüm ayşegülle selim elele felabn çok harika bi dizi yaaaa:happy0064 :img-in_lo :good:

t-o-r-t-u-r-a
23-01-07, 20:08
efet ya şu saçma bir şey olacagı kesin aile sırrını ögrensekte rahatlasak ama aile sırrı ögrenilirse rüya gider gitmesin o ya sakar falan ama çok şeker ben onu muratla görmek istiyorum

cerenimo_
23-01-07, 20:20
wayyy beeee... özeti okudum ve çok heyecanlandım!! bi an önce pazar günü gelse diye bekliyorum.. özellikle selimi ve toygarı o halde görmek nasıl olucak merak ediyorum...

aşk_oyunu
23-01-07, 20:23
önceki ölüm tam süperdiyha aşkım canım cicim maşşalah allah arttırsın=)
yha bu dizi eski formuna kavuşcak gibi=) ne dersiniz canlarım =)

vaav bu bölümde tam süper=) acaba hnaigsi kazancak dizinin akışına göre selim ama beraberde bitebilir=) ama selim selim selim=)

t-o-r-t-u-r-a
23-01-07, 20:26
eskisinden bin kat daha güzelleşiyor hatta eskiden de güzeldi ama bu kadar güzel deildi

_sedaa_
23-01-07, 21:48
ya özeti okuduum yeni bölüm süper olacak!!!!toygarla selim kanka filan o hallerini çok merak ediorum....ayy:D:D heyecanlandm

Hepsi_Eren
23-01-07, 22:09
bu diziyi ilk başlarda sevmiyodum ne öyle cadılı ama şimdi bu bölümler SÜÜPPER:img-yes: :good: :happy0064 :img-hyste

sheqer_shey
24-01-07, 00:20
walla ozetı okudum yenı bolumu sabırsızlıkla bekliyom bnce super olcak bu bolum her zamankı gibi ins selim kazanır bnce kesinlikle selim kazancak buyuk konuşmayayımda:img-icecr :D

sweethearts
24-01-07, 10:08
walla ozetı okudum yenı bolumu sabırsızlıkla bekliyom bnce super olcak bu bolum her zamankı gibi ins selim kazanır bnce kesinlikle selim kazancak buyuk konuşmayayımda:img-icecr :D

pazar gününü iple çekiorum gerçekten yeni bölümü çok merak ediom selimin kazanacağına şüphem yok kesdin o kazanır en sihirli kurallarla:img-hyste

askım_gkhan_alp
24-01-07, 12:37
bende çokkk merak ediyorum yaa bakalım nasıl olcak selim ile toygar kanki......

purna
24-01-07, 13:11
dızıye yasmınde gırmış konuk oyuncu olarak sanırım toygarın kardesı nı canlandıracakmış nergıs kumbasarın kızı

*_GaMzE_*
24-01-07, 14:22
Geçen bölümde Selimin aşkım demesine bayıldım ya:D Bu bölümde yine güzel olucaktır hemen pazar günü gelsin istiyorum yaa

çğkn__seda
24-01-07, 16:29
bende bende bende isttiyorum birazn önce pazar gelsin cenkimi çağkanımı göreyim ayrıca toygar ve selimi kanki olarak düşünemiyorum bile

burcuuu
24-01-07, 17:33
iLk böLümden itibaren Şu an yayınLanıyor sanırım..
Ne zaman başLadığını biLmiyorum.. !

paçiii_melos
24-01-07, 19:04
Merhaba herkese Kanal d de Aşk Meleğimin yerine bir baktım Acemi Cadı vardı demin, hem de birinci bölümüydü demekki artık bundan sonra tekrarını vericekler . Kardeşimin isteği üzerine biraz seyrettik ama gene de güzeldi. İlk bölümü zaten çok seyretmiştim de şimdi ile kıyaslamak gerekirse ne kadar değiştiklerinin büyük bir kanıtıydı...

BERNA
24-01-07, 22:06
Sevgili uyelerimiz

Burasi Acemi Cadi bolum yorumlarina ayrilmis bir basliktir. O yuzden oyuncularin ozel hayatlariyla ilgili haberleri oyuncularin basligina ekleyiniz ve de yorumlarini oyuncularin basliginda yapiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

MENEKŞE
25-01-07, 14:28
yayın akışına baktım bugün ve yarında 17.30 da acemi cadı var ben izlemiştim ama yine izleyeceğim.........

ünall
25-01-07, 16:24
Ya Valla Ask Melegimi Izliyodum Ondan Dolyi Izlemicem Katiyen Tekrarlri Ya Diziden Bikicaz Ya Ne Bu Hafta Sonu Hafta Ici Tekrar Bikicam Valla..

_nesli_
25-01-07, 18:36
slm arkadaşlar bn nesli buraya yeni üye oldum acemi cadı fanı değilim ama yinede severek izliyorum hele cenke bitiyorum neyse önümüzde çok zaman var anlaşıcağımıza eminim :img-wink: görüşürüz bye

*ayfer*
25-01-07, 18:39
zaten aksamları yayınlanıyor bızım dızımızı kaldırıp acemı cadı ne alaka ? boyle dızılerı cumartesı gunduz yayınlıya bılırler... 17.30 bızım dızmız yanı aşk meleği için ayrılmıs saattı bunun acemı cadıya verılmesı hos degıl zaten gunduz kusagında verılıyordu?

kış sabahı
25-01-07, 18:41
slm arkadaşlar bn nesli buraya yeni üye oldum acemi cadı fanı değilim ama yinede severek izliyorum hele cenke bitiyorum neyse önümüzde çok zaman var anlaşıcağımıza eminim :img-wink: görüşürüz bye

h.g.nesli ben de deniz ,sende bizm gibi acemi cadı seversn demk çok güselll
acemi cadı nn hafta içi tekrarlarının vrilmesi çok iyi oldu izleymedğmm bölmleri izleme fırsatını buluyorm

aysa-17310
25-01-07, 22:07
valla tabii izleyemeyen arkadaşlar için iyi oluyo ama ben özellikle yazınki bölümleri 3-4 defa izlediğim için artık izleyemem :icon_whis

çağla_merve
26-01-07, 14:41
slm arkadaşlar ben çağla buraya yeni üye oldum acemi cadıdan en çok merve boluğuru seviyorum kullanıcı adımdanda anlaşılmıştır dilerimki burda mutlu olurum :img-yes:

t-o-r-t-u-r-a
26-01-07, 16:24
aramıza hoşgeldin çagla acemi cadı severi olarak selamalrla karşıalrıoyrum seni tekrar hoşgeldin

yeni bölüme bi iki gün kaldı bakalım nasıl süprizlerle karşılaşıcaz selim ve toygar :happy0064

yagmur94
26-01-07, 16:39
zaten aksamları yayınlanıyor bızım dızımızı kaldırıp acemı cadı ne alaka ? boyle dızılerı cumartesı gunduz yayınlıya bılırler... 17.30 bızım dızmız yanı aşk meleği için ayrılmıs saattı bunun acemı cadıya verılmesı hos degıl zaten gunduz kusagında verılıyordu?
neden ki ne alaka o da dizi aşk meleğime ayrılmış bir saatinin bu diziye verilmesi hoş değilde ne demek onu anlamadım kanal d onu kaldırmış bu diziyi koymuş gayette gzl izleniyo.

lazkizz
26-01-07, 17:03
bu hafta acemi cadi 13cu olmus hic beklemezdim valla :s neyseh bu hafta insllah 10un icerisine girerbilir!!

Meryemce90
26-01-07, 19:02
arkadaslar raytingler kacinici sayfada acaba???
ya bu hafta insallah süper olurda raytingelrimiz de iyi olur... aysegüll ve selimi özledik dimi ama:D

elifile
26-01-07, 19:05
Geçen haftanın reytinglerini bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum.

TELE - BAROMETRE
21 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11,80 26,90
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 9,40 27,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 20,30
4 SAGIR ODA [NET] KAND 7,20 17,90
5 BIR ZAMANLAR MEKSIKA''DA (Y.S) [NET] STAR 7,00 15,90
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,90 19,80
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 14,90
8 ACEMI CADI [NET] KAND 5,20 11,80
9 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 5,10 26,10
10 BUZ DEVRI (Y.S) [NET] ATV 5,00 11,30

TELE - BAROMETRE
21 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9,20 21,60
2 BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 8,30 25,60
3 ACEMI CADI [NET] KAND 7,50 17,00
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,80 17,90
5 BIR ZAMANLAR MEKSIKA''DA (Y.S) [NET] STAR 6,50 14,90
6 SAGIR ODA [NET] KAND 6,40 16,70
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,20 16,10
8 HAFTA SONU HABERLERI [NET] KAN7 6,00 16,20
9 BUZ DEVRI (Y.S) [NET] ATV 5,80 13,20
10 YESEREN DUSLER [NET] STV 5,50 12,90

duygoş
26-01-07, 20:08
toygar la selim berabere kalıcak.. reklemında gördüm ..zatn biri kaybederse sonsuza kadar ayşegülden vazgeçemek zorunda kalıcaktı ee biri kaybederse zatn filmin anlamı kalmaz=)böle harika bu bölüm süper olucak tabi bundan sonraki bölümlerde....:img-wink: :img-yes: :good: :happy0064 :img-in_lo :img-blush

pelin111
26-01-07, 21:14
arkadaslar, bi kac haftadir bakamadim dogrudürüs acemi cadiya, gecen hafta birazdaha acemi cadiya baktim, buzda dansa bakiomda, ayni saatte oldugu icin artik az bakiom acemi cadiya, ve fark ettimki, aysegülün ve selimin arasi bayabi iyi gidio ya, hatta sevgili filan iolar bilie birbirlerine, ya bide su kiz varya, rüya, o cok tatli bi kiz ya, hayat bilgisindeki meligi oynasmisti, süper birisiydii :)

ikiaile_fan
26-01-07, 21:23
Acemi cadının tekrarları verilmesi çok iyi oldu:img-yes: bugün 3.bölüm oynadı
yazınki bölümleri özlemişim:img-yes: :img-nyam: Son bölümü ben izleyemedim tekrarı yok galiba bu hafta.:img-pilot

guilty
26-01-07, 23:33
Yaaa arkadaşlar biraz geç bir soru olucak ama bizimbuSelim kaç yaşında bilen varmı? Manyak biri yaaaa.

nedim_bahar
26-01-07, 23:42
bu hafta acemi cadi 13cu olmus hic beklemezdim valla :s neyseh bu hafta insllah 10un icerisine girerbilir!!

13. felan olmamış totalde 3 a/b de 8. olmuş....bide zaten hep ilk içinde....

onur29
27-01-07, 12:05
Ya yine tekrarları başladı. Dizi için bişey iyemem izlemiyorum. Ama tekrarları baydı sihirli annem ve cennet mahallesi gibi

burcu_yağmur
27-01-07, 12:07
bu hafta bakalım nolcak fragman baya güzel of pazar gelsede izlesek benim kuzenim var bayılıyo acemi cadıya

keremcem mania
27-01-07, 12:21
arkadaşlar acemi cadının geçen haftaki bölümünü nerden izleyebilirim sölerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)

kış sabahı
27-01-07, 12:32
arkadaşlar acemi cadının geçen haftaki bölümünü nerden izleyebilirim sölerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)
geçen hafta pazar günü wermişti tekrarını ama bu hafta werrler mi bilmiorm

werwe
27-01-07, 12:39
Bence Selimle Toygar aynı anda ulaşıcaklar Ayşegülün yanına yani yine bi ayrım olmuycak ikisi arasında :)

mliSrkan
27-01-07, 14:32
Dizinin acil olarak gününü değiştirmeliler...Yakında pazar günü 3 kanalda birden yarışmalar olacak ve acemi cadı reyting alamayacak...Buzda Dans zaten 1. oluyor..Profesyonel yarın akşam başlıyor..Popstar Alaturkada olacak..:( Ben zaten buzda dans pazara alındığından beri izleyemiyorum acemi cadıyı :(

duygoş
27-01-07, 15:17
selim ile ayşegül birbirlerine çok yakışıyolar ya...toygarın yanında selim ayşegül e aşkım dedi orda eridim ya resmen bu kadar şeker bi çift yoktur yani...
allah tamamına erdeisin:img-blush :img-hyste :img-in_lo
bi de ayşegül şifreyi çabuk çözse iyi olcak meraktan çatladım yaa
acaba nası bişey çıkıcak....:img-pilot :icon_sorr :icon_sorr :love05: :img-kiss:

girl01
27-01-07, 21:42
Bence Selimle Toygar aynı anda ulaşıcaklar Ayşegülün yanına yani yine bi ayrım olmuycak ikisi arasında :)

sabrinada josh ve harvey sabrinan rüyasina onu elde etmek icin yarisma yapiyorlardi. yilanlarin üstünden hoplamalari lazimdi,yada sabrinaya kumdan kurtarmalari lazimdi. sonunda kim kazandini unutdum ama:img-blush ama acemi cadi´da galiba selim kazanir:img-wink:

askım_gkhan_alp
27-01-07, 21:51
bencedee kesinlikle selim kazanırr yaa toygarr beceriksiz yawff:)pekk bi şi yapamazzz ama selim öyle değilll.....

burcu_yağmur
28-01-07, 00:09
bencede günü eğşsse i olur çünkü yarışmalar ezer diziyi yazık olur güzel dizi

C&E&N&K
28-01-07, 11:08
ya su acemi casının resimlerini nerden bulabilirm baslığı bulamıorum :(

çağla_merve
28-01-07, 13:15
arkadaşlar net bağlantısı yüzünden bi süre yokum 2 hafta gibi

nedim_bahar
28-01-07, 13:55
ya su acemi casının resimlerini nerden bulabilirm baslığı bulamıorum :(

buyur burdan bulabilirsin

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10197

ChRoNiC LoVeR
28-01-07, 21:55
ya süper bi bölümdü gene...Selim in son anlarda toygara: Ayşegül kurtulsun da kim kurtarırsa kurtarsın demesi çok duygulandırdı beni yaa...
bi de bişi sorucam..selim hani artık gördüğü rüyayı gerçek sanıcak ya..ayşegül neden üzüldü o kadar anlayamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim...

CagkaNero
28-01-07, 22:16
evet ya bende bayildim
selimin o son cümlesi cok duygusaldi
ama bu bölüm gecenki bölümlere bakarak biraz daha degisikti
yani cenki cok aradim
keske cerenle cenk sahnleride katsalarmis
yoksa yine mükemmel bi bölümdü öyle degilmi arkadaslar :)

çğkn__seda
28-01-07, 22:22
ya bu bölüme bayıldım ama bi eksiklik vardı cenk ve cerenin sahneleri yani beraber oldukları sahne hiç yoktu ve cenkin sahnesi çok azdı ama yinede süper bir bölümdü hele türkmen selimin ayşegülü kurtarışı çok hoşuma gitti aynı zamanda selimin sahnesi çoktu daha doğrusu bölüm onların üzerine kurulmuştu tek kelimeyle süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:cheer:
yanlız ayşegülün neden o kadar üzüldüğünü bende anlıyamadım

cerenimo_
28-01-07, 22:39
ya süper bi bölümdü gene...Selim in son anlarda toygara: Ayşegül kurtulsun da kim kurtarırsa kurtarsın demesi çok duygulandırdı beni yaa...
bi de bişi sorucam..selim hani artık gördüğü rüyayı gerçek sanıcak ya..ayşegül neden üzüldü o kadar anlayamadım biri beni aydınlatırsa sevinirim...

çok basit.. oraya sihirle getirildiler , sihirle yok edildiler.. selim bu durumda kız arkadaşının sihirli güçlerinden veya sihirli güçleri olan insanlarla ilişkisinden kuşkulanabilir..

çğkn__seda
28-01-07, 22:41
çok basit.. oraya sihirle getirildiler , sihirle yok edildiler.. selim bu durumda kız arkadaşının sihirli güçlerinden veya sihirli güçleri olan insanlarla ilişkisinden kuşkulanabilir..

evet çok haklısın bende arkadaşımızla birlikte merak ediyorumdum bunu of of nolcak şimdi

CagkaNero
28-01-07, 22:49
ona göre bi senaryo uydururular canim korkma ;)
ama is tabi aysegüle kaliyo
yine biseyler yapip unuturucaktir
:)

acemiyimben
28-01-07, 22:56
Selam herkese,

Arkadaslar duydunuz mu bilmiyorum ama Vatan gazetesinin bir anketi var en iyi dizi müziği ve bestecisi diye. Listede Acemi Cadı ve Arka Sokaklar dizilerinin müziklerini yapan MURAT EVGİN yoktu. Sanırım sesimizi duyurmak için birseyler yapmamız lazım. Mail atmak belki faydalı olur...Resmen bu haksızlık.....

CagkaNero
28-01-07, 23:00
Selam herkese,

Arkadaslar duydunuz mu bilmiyorum ama Vatan gazetesinin bir anketi var en iyi dizi müziği ve bestecisi diye. Listede Acemi Cadı ve Arka Sokaklar dizilerinin müziklerini yapan MURAT EVGİN yoktu. Sanırım sesimizi duyurmak için birseyler yapmamız lazım. Mail atmak belki faydalı olur...Resmen bu haksızlık.....

canim anliyorum ama bircok ankette acemi cadiyi koymuyorlar
cocuk dizisi gibi gözüküyor o yüzdendir belki
o yüzden birsey getirecegini sanmyorum canim:img-wink:

aysa-17310
29-01-07, 00:05
güzel bölümdü yaa selimin o son söylediği gerçekten de ayşegülü ne kadar çok sevdiğini kanıtlıyo deli ferit bu bölümde iyi göründü çok gülüyorum ben adama dilaver de yolsuzluk falan yapıyo mu acaba o pahalı eşyalar nerden çıkıyo

burakharry
29-01-07, 11:21
arkadaşlar maalesef ben dizinin sonunu kaçırdım.
biri bana anlatabilirmi
son reklamdan sonrasını?

çğkn__seda
29-01-07, 12:39
arkadaşlar maalesef ben dizinin sonunu kaçırdım.
biri bana anlatabilirmi
son reklamdan sonrasını?

canım ekmek kızartma makinasından yine zarf geldi ve orda şöyle yazıyodu insanlara yapılan sihirleri aştıkları için yaptıkları son sihir yani selime yaptıkları sihir geçersiz olcucakmış

GENÇ GÜLLER
29-01-07, 12:56
Toygar çok komikti yaa,bir de son sahnelerde,ayşegül kalkı da toygara sarıldı kurtulunca,ben toygarın yerinde olsam ayşegülü sırf o sarılma için selime asla bırakmazdım.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yagmur94
29-01-07, 13:08
bencede toygar çok tatlıydı ya zaten diziyi izleme sebebim toygar :D bide yeni bölüm resimleri hangi sitede biir bana ö.m atsa siteyi kimse buraya resim koymuyoda.bide tiger çok komikti ya :D türkmene sinir oldum dövdü tigerımı :(.bide sonunda ayşegül toygara sarıldı ya toygar çok şkerdi ya cnm benim bu fısatı kaçırmasaydın keşke ya selime vererek tam bir aptallık yaptı ama olsun kız onu seviyo.

29-01-07, 13:36
Bu bölüm tek kelimeyle iğrençti walla :D
Diziyi çok sefiorum ama çıkmaya başladıkları bölümden sonraki bölümler berbattı..
Ne o öle selim her dk çiçek werip duruo..
sürekli aynı şeyler..
ayrıca ayşegülü kurtarma sahnesini çok kötü çekmişler..
ne o yaa selim dügmeyi görüo aa toygar dügme war bak burda
basalım mı..?? :) bu ne yaaa?? orda kıs ölücek bunlar agır çekim iş yapıolarr..
bu bölümde tek begendiğim olay toygarın bi kucak yapalım mı selim demesiydi :D:D:D koptm resmennnnn :)
inş. bölümler düzelmeye başlar zaten aynı gün buzda dans war böyle giderse
raitingler iice düşücek :(

burakharry
29-01-07, 13:36
TELE - BAROMETRE
28 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 11,60 28,20
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,30 21,40
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,50 15,90
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,40 18,80
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,90 17,20
6 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 5,40 36,10
7 STADYUM TRT1 5,40 12,20
8 HAYATIN ICINDEN . STAR 5,10 16,20
9 ACEMI CADI [NET] KAND 5,00 11,70

TELE - BAROMETRE
28 OCAK 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 9,70 24,10
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,80 20,80
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 7,20 19,10
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90
5 ACEMI CADI [NET] KAND 6,40 14,70

ChRoNiC LoVeR
29-01-07, 14:22
arkiler bu bölümde selim yine çok tatlıydı yaa diil mii hele ayşegül kurtulunca korkudan toygara sarıldı ya,o zaman selimin bakışları öyle yaktı ki içimi..canım yaa solmasın senin o güzel yüzün...
ratinglere gelince böyle kötü beklemezdim ama bu bölümde gerçekten pek çok şey saçmaydı,arkadaşımızın da dediği gibi orda ayşegül can çekişirken bunların bi tek patlamış mısır yemedikleri kaldıydı...:img-pilot :img-hyste

GENÇ GÜLLER
29-01-07, 14:48
evet,bu bölüm biraz saçmaydı ama son sahneler güzeldi.ayşegülün toygara sarıldığı sahne çok güzeldi.bir de,rüya toygar yanına oturmayınca çok üzüldü,acaba toygarla rüya çıkarlar mı ya?kız sakar ötesi ama ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

_nesli_
29-01-07, 15:48
ya arkadaşlar keşke okula ayşegül gibi güzel bi kız gelsede toygarda ona aşık olsa demi ayşegül-selim aşkı tamam iyi güzelde toygara çok acıyorum onun ayşegülden vazgeçmesini istemem ama böylede kötü oluyor en azından bi süre için başkasına aşık olsa bari :(

ChRoNiC LoVeR
29-01-07, 15:53
evet,bu bölüm biraz saçmaydı ama son sahneler güzeldi.ayşegülün toygara sarıldığı sahne çok güzeldi.bir de,rüya toygar yanına oturmayınca çok üzüldü,acaba toygarla rüya çıkarlar mı ya?kız sakar ötesi ama ...:img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet canım rüya o anda çok mutsuz oldu ama kim olsa aynı şeyleri hissederdi ama içimden bir ses diyorki gelecek bölümlerde rüya toygara aşık olacak...yani toygara el sallamalarından ona olan yakınlığından ben bu sonucu çıkarıyorum..tabi sonuç olarak toygar rüyaya bakmaz onun gözü ayşegülden başkasını görmüyor..

bi de arkadaşlar selimle ayşegül arası oldu ya..yaaa ben cerenle cenk de kavuşsun artık diyorumm..çünkü eminim cenk de cerene karşı bişeyler hissediyor hele hani bi gün sınıfta tuğçe dedi ya cenk seni takmıyor diye..hani ceren kahroldu..o sırada cenkin gelmesi öyle bişey olmadığının açıklaması hatta ayşegülden cerenin yanında oturmak için izin istemesi bence birrçokk şeyin açıklamasıydı...
zaten müdür dilaver istifasını açıklayınca onca kişi arasında neden cenk gidip de sadece cerene sarıldı...
bence ileriki bölümlerde cenkle cerenin lehine birçk olay olacak..bekleyelim de görelim...;):happy0064

GENÇ GÜLLER
29-01-07, 16:01
cenk biraz daha yaklaşsa cerene,olacak da...
toygar artık ayşegülü selime bıraktı,pek birşey yapmaz.yalnız kaldı garibim:img-hyste tuğçeyle çıkmasın da isterse sakar rüyayla çıksın...:img-hyste

yagmur94
29-01-07, 17:49
ya toygar ve rüyaa yok daha neler bi yan yana oturuyorlar diye.zaten toygarı ona kaptırcak halim yok :D

aysa-17310
29-01-07, 18:54
rettingler kötü bu hafta yaa diziyi kaldırmayı falan düşünmezler inşallah bu arada bence de ayşegülle selim çıkmaya başlamadan önce dizi daha zevkliydi selimin her allahın günü çiçek vermesi baydı artık beni

t-o-r-t-u-r-a
29-01-07, 19:36
bölüm güzeldide o kurtarma sahnesi gıcıktı harbi bide bu dilaver paraları kendine harcıyo herhalde birdee bu rüya bence toygara aşık olması bi ihtimal ama orda üzülme nedei kimsenin onun yanında oturmamasıydı hiç arkadaşı yoktu o nedenle üzüldü bence zaten daha sonra nasıl arkadaş edinir diye bir sürü büyü yaptı

ChRoNiC LoVeR
29-01-07, 22:01
ya arkadaşım ben orada toygarla ayşegüle bakıyodum selimi göremedim nasıldı anlatır mısın lütfen?

sevgili MENEKŞE orayı şöyle anlatayım hani selim dedi ya ayşegül kurtulsun da kim kurtarırsa kurtarsın die,sora ayşegül kalktıı ve korkudan hemen toygara sarıldı.selim ilk üzüntüsünü orda belirtti çocuk. sonra ayşegül dedi ya hanginizin beni hakettiği konusunda bir yarışmaydı die..Selim o anda çok kötü oldu varya ben de ağlayacaktım..Gitti Ayşegül'üm diee..:D.zaten 2-3 saniye gösterdiler ama sonuçta Selim'im üzüldü..neyse böle işte :D

bölüm güzeldide o kurtarma sahnesi gıcıktı harbi bide bu dilaver paraları kendine harcıyo herhalde birdee bu rüya bence toygara aşık olması bi ihtimal ama orda üzülme nedei kimsenin onun yanında oturmamasıydı hiç arkadaşı yoktu o nedenle üzüldü bence zaten daha sonra nasıl arkadaş edinir diye bir sürü büyü yaptı

canım bu bölüm için belki haklı olabilirsin ama önceki bölümde de gördüm ben rüya sadece toygara ilgi gösteriordu.mesela bu bölümde de toygar dier ikisinden yer isterken hani dieri gececek gibi oldu ya ruyanın yanına,o sırada rüya hala toygara bakıp onun gecmesini istiodu.en azından ben ole gordum yani...

rettingler kötü bu hafta yaa diziyi kaldırmayı falan düşünmezler inşallah bu arada bence de ayşegülle selim çıkmaya başlamadan önce dizi daha zevkliydi selimin her allahın günü çiçek vermesi baydı artık beni

canım bunlar birbirlerini deli gibi seviyor ve ben selimin yaptığını yapan birçok aşık tanıyorum gerçek hayatta..ve dizideki selimin ayşegüle olan aşkını onun kurtulması için kendini feda etmesiyle anladım ben..hem okulda onların o halini gördükçe 23 bölümde çektiklerimi unutuyorum..hep öyle olsunlar...:)

sevgilerle...

duygoş
29-01-07, 22:14
bncede çok güsel bişi selim in ayşegül e çiçek vermesi..buna en çok çiçekçiler seviniodur eminim:img-hyste :img-hyste ama bnce aralarındaki ilişki çok harika
özellikle selim accayip derecede romantik bi çocuk yani ayşegülün kalb iyi dayanıyo bn izlerken eridim bittim aşık oldum çocuğaaa:img-hyste :happy0064 :happy0064 :img-in_lo :img-in_lo :img-blush

aysa-17310
29-01-07, 23:32
valla ben ilk bölümlerde diziyi çok seviyodum acayip fanatiğiydim şimdi de öyleyim yine seviyorum ama şu an selda için izliyorum duman,dilaver deli ferit ve toygar gerçekten komik ama diğerleri biraz sıkıyo ha bi de cereni seviyorum onun da rolü iyice azaldı son bölümlerde sadece ayşegülle selimle yürümüyo kanımca

K:R:MC:M
30-01-07, 10:57
acemicadı_selim cimeğer obölümleri izlemediysen izlemenin başka bi yolu var belki seçmezsin ama haftaiçi her gün acemi cadıyı veriyolar akşam 5 te başlıyo
daha ilk bölümlerde biraz beklersin ama yinede izlersin.

MENEKŞE
30-01-07, 13:38
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2220978#post2220978
arkadaşlar yeni bölümde işler bayağı karışacak haberiniz olsun...

MENEKŞE
30-01-07, 13:59
teşekkürler menekşe
cevap yazdığın için ben teşekkür ederim evet arkadaşlar sizce yeni bölümde neler olacak?artık herkes ayşegülün sihirli güçleri olduğunu bilecek mi sizce?

duygoş
30-01-07, 15:28
bnce terk etmez etki etmeyen sihir sadece onun hiçbişeyi hatırlamaması için deilmiydi ferit onlara ilk başta bu bi rüya dememişmiydi?o zmn selim bunları sadece bi rüya olarak hatırlayacak bnce sonuçta selim bunu örense bile ayşegül e hak verir ondan ayrılmaz gibi geliyo çünkü sölemesi yasak yasak olmasa sölerdi ayşegül selim e:icon_sorr :img-wink: :img-yes: :good:

t-o-r-t-u-r-a
30-01-07, 19:29
of of yeni bölüm ne böyle neler neler oluyor böyle ferit düzletebilir belki ya ayşegülnü baı iyice dertte anlaşılan heyecan dorukta bu bölüm ay dahada salı bugün bir sürü gün var

cerenimo_
30-01-07, 21:35
Arkadaslar Arkadaslar
bilmiyorum duydunuzmu ama dün aksam haberlerde verdiler:icon_sorr
hani hatirliyorsunuzdur aysegül yasli bir kadin oluyor ya 23 bölümde sihir sonucu
isde o bölümde yasli aysegül disarda bi kizlara kiziyordu (galiba derse girin fln diye)
isde o kizlarinn aralarinda cok tatli ve güzel bir kiz vardi .... böyle esmer birtane
o koma da yatiyormus ... bayilmis timör bütün beynini sarmis
bi ara böyle olmus ve doktorlar demiski 90 gününümü ne kalmis yasayabilmek icn
sonra isde bunlar günleri sayarken ha ölcek diye birden bi doktor gelmis isde
böle herseyi denemis kemotherapie side fln sonra bi bakmislar 2 sene sonra kizin
kafasinda timör fln kalmamis isde bu kiz gene cok güzel hayatina devam ederken
acemi cadida fln da oynamis sonra birden okulda bu gözü dönmüs bayilmis...
bi bakmislarki kizin beynini timör sarmis yani ben shok oldum bunu dyunca
artik komada yatiyormus yemek de yiyemiormus isde degisik tedavviler deniyolarmis
kizin resini bulursam eklemye calisacam :icon_sorr

resmi bölüm verilmeden önce eklenmişti.. çok üzüldüm yaaa kızın yaşama sevinci öyle fazlaymış ki beynindeki tümöre tümör bey ismini falan takmış hatta...

CagkaNero
30-01-07, 21:40
Arkadaslar Arkadaslar
bilmiyorum duydunuzmu ama dün aksam haberlerde verdiler:icon_sorr
hani hatirliyorsunuzdur aysegül yasli bir kadin oluyor ya 23 bölümde sihir sonucu
isde o bölümde yasli aysegül disarda bi kizlara kiziyordu (galiba derse girin fln diye)
isde o kizlarinn aralarinda cok tatli ve güzel bir kiz vardi .... böyle esmer birtane
o koma da yatiyormus ... bayilmis timör bütün beynini sarmis
bi ara böyle olmus ve doktorlar demiski 90 gününümü ne kalmis yasayabilmek icn
sonra isde bunlar günleri sayarken ha ölcek diye birden bi doktor gelmis isde
böle herseyi denemis kemotherapie side fln sonra bi bakmislar 2 sene sonra kizin
kafasinda timör fln kalmamis isde bu kiz gene cok güzel hayatina devam ederken
acemi cadida fln da oynamis sonra birden okulda bu gözü dönmüs bayilmis...
bi bakmislarki kizin beynini timör sarmis yani ben shok oldum bunu dyunca
artik komada yatiyormus yemek de yiyemiormus isde degisik tedavviler deniyolarmis
kizin resini bulursam eklemye calisacam :icon_sorr

evet canim bende gördüm o haberi
hatta ilk basta anlayamadin noluyo felan diye baktim

yazik kiza valla ben cok üzüldüm umarim iyilesir
gercektende allah ailesine bagislasin cok tatli bir kiz

cerenimo_
30-01-07, 21:45
http://img74.imageshack.us/img74/7739/8b0d62925b75e64f9918ca7mj8.jpg

TÜMÖR BEY'LE DİZİDE OYNUYOR !

İlköğretim 8'nci sınıftan ayrılan 14 yaşındaki Arzu Bağrıaçık, 2004'te beyninde 5 santim büyüklüğünde bir tümör olduğunu öğrendi.Doktorların 3 ay ömrü kaldı dediği Arzu, yaşama sevinciyle hayata sımsıkı bağlandı.Hatta beynindeki tümöre "Tümör Bey" adını koydu.ACEMİ CADI dizisinde de rol alan Arzu Bağrıaçık, hastalıktan korkmadığınıda belirterek, "Bu hastalık beni yenemeyecek.Okuluma devam edip iyi bir spiker olacağım" diyor ..

Müslim SARIYAR / Merkez

Kaynak : SABAH GAZETESİ

İşte haber bu arkadaşlar..

cimcime_kiz
30-01-07, 21:52
saol jnm ya ekledigin icn
ama kiz harbiden cok güzel ya
hatta sey demis dün zarzor konusurken
o timörü bi elime gecirsem simsiki sikcam demisdi
yani hala hayata balgi ya cok acidim :icon_sorr

gülmisal
31-01-07, 11:29
ACEMİ CADI 28. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği yönetmenliğini Feride Kaytan’ın yaptığı başrollerinde Merve Boluğur,Şenay Gürler,Nergis Kumbasar ve Celal Kadri Kınoğlu başrollerini paylaştığı Acemi Cadı bu akşam 28.bölümü ile Kanal D’de.

AYŞEGÜL’ÜN SİHİRLİ GÜÇLERİ OLDUĞU SONUNDA ORTAYA ÇIKIYOR….

SELİM’E ÜÇ AYDA 41 KERE SİHİR YAPAN AYŞEGÜL’ÜN, SİHİR YAPMA LİMİTİ DOLMUŞTUR.BU NEDENLE AYŞEGÜL’Ü HAK ETMEK İÇİN TOYGAR İLE TURNUVAYA KATILAN SELİM HER ŞEYİ HATIRLAMAKTADIR.

AYŞEGÜL SELİM’ SİHİRLİ GÜÇLERİ OLDUĞUNU AÇIKLAMAK ZORUNDA KALIYOR…SELİM YA AYŞEGÜL’Ü TERK EDECEK YA DA ONU SİHİRLİ GÜÇLERİ İLE SEVECEK…

Ayşegül üç ayda Selim’e 41 kere sihir yaparak limitini doldurmuştur.Ayşegül’ü hak etmek için Toygar ile turnuvaya katılan Selim’e unutturma sihiri işlemez.Selim her şeyi hatırlamaktadır.Ayşegül Selim’in gerçekleri öğrendiği takdirde kendisini terk etmesinden korkmaktadır.Ayşegül’ün korkutuğu başına gelir,Selim olanları açıklaması için onlara gelir.Ayşegül sonunda sihirli güçleri olduğunu itiraf eder,Selim şoktadır.Araştırmacı gazeteciliğe özenen Ceren ise bomba bir haber yakalayabilmek için okulda herkesi takibe almıştır.Selim ve Ayşegül’ü dinlerken de en yakın arkadaşının sihirli güçleri olduğunu o da öğrenir. Ceren kimseye bir şey söylememesi karşılığında Ayşegül’den sihir yapmasını ister.Fakat işler kontrolden çıkar.Ayşegül’den 5 tane sihir isteme hakkı olan Ceren bunu yerli yersiz harcar.Eğer Ayşegül’ün sihirli güçleri olduğunu öğrenenlerin sayısı üçe çıkarsa duyduklarını bir daha silemiyorsun.Fakat Ceren yüzünden Tuğçe de Ayşegül’ün sırrını öğrenir ve medya ordusu ile birlikte Ayşegül’lerin evinin kapısına dayanır.

yeni bölüm özeti eklenmediyse ekliyim dedim..

elifile
31-01-07, 11:33
İnanmıyorum.. Şimdi Ceren Ayşegül'ün sihir yapabildiğini öğreniyor öylemi... Vaybe çok güzel bir bölüm olacak gibi:D

naz_özge12
31-01-07, 12:18
Ya Tüm Anlatilanlar Bu Bölümdemi Olucak.wayy Canina..bu Bölümü Kimsenin Kaçirmasini Istemem Doğrusu.

naz_özge12
31-01-07, 12:20
Ya Bu Arada Bir Kizdan Bahsediliyor.bu Kiz Acemi Cadi Da Oynuyormu?
Yoksa Oynuyacak Mi?eğer Oynuyorsa Ben Bu Kizi Hiç Görmedim Dizide..biri Anlatabilir Mi?lütfenn..

çğkn__seda
31-01-07, 14:09
anladığım kadaryla
oynıcakmış kızda gslmiş ama inşlh iyileşir

duygoş
31-01-07, 15:01
yha bu bölüm acemi cadı fazlasıyla karışıcak desenize ayşegül e acıyorum acaba bütün bunlarla nası baş edicek :sad53: :img-yes: bildiğim bişi var o da bu bölümü kaçırmamam gerktiği:happy0064 :img-hyste :good: :img-pilot :img-yes:

gülmisal
31-01-07, 15:48
gerçekten yaa hani selim öğrensim canım ona bişii demiyoru çünkü şimdi öğrenmezse belki ileride evleneceklerken öğrencek ama ceren ve tuğçenin öğrenmei kötü oldu.tuğçeyi hepimiz biliyoruz.ama cerende arkisi olmasına rağmen herkese yayar.

MENEKŞE
31-01-07, 16:16
anladığım kadaryla
oynıcakmış kızda gslmiş ama inşlh iyileşir

hayır arkadaşlar oynayacak değil oynadı zaten bi bölümde arkadaşımızında bahsettiği gibi ayşegül olgunlaşmak için yaşlanma büyüsü yapıyordu en yaşlı halinde 2 tane kız oturuyodu ayşegül de ince giyinip hasta oluyosunuz diye kızıyodu hatta bi kızın burnunu peçeteyle siliyodu o kızın yanında oturan kız ARZU BAĞRIAÇIK işte.

cimcime_kiz
31-01-07, 19:46
hayır arkadaşlar oynayacak değil oynadı zaten bi bölümde arkadaşımızında bahsettiği gibi ayşegül olgunlaşmak için yaşlanma büyüsü yapıyordu en yaşlı halinde 2 tane kız oturuyodu ayşegül de ince giyinip hasta oluyosunuz diye kızıyodu hatta bi kızın burnunu peçeteyle siliyodu o kızın yanında oturan kız ARZU BAĞRIAÇIK işte.

evet aynen öyle
yani bilmiyorum belki daha da oynardim ama
yani o bölümde oynamisdi 23. bölümde

!Candy Girl!
31-01-07, 20:00
ay ben ilkte umursamamıştım ama şimdi daha düzgün okudumda gerçkten çok kötüymüş ya inşallah iyileşir

brit
01-02-07, 18:03
arkadaşlarrrrrrrrrrr böleee gerçek hayatla bağlantısı olmayan saçma sapan dizileri isleyince elinize ne geçiyo acaba? billur-cenk-selimm vs.. bunlara şık olunja noluo anlamıyorum

.:esq:.
01-02-07, 18:14
kim aşıkk yaa ...

herkes farkındaaa neyin nolduğununn...

bu bir beğenidir ...güzellliktirrr...

her takip edilen izlenilen şeye aşık olunsaydı oooo..

hem aşık olunsa nolcak ala ala..:img-blush

aysa-17310
01-02-07, 19:05
arkadaşlarrrrrrrrrrr böleee gerçek hayatla bağlantısı olmayan saçma sapan dizileri isleyince elinize ne geçiyo acaba? billur-cenk-selimm vs.. bunlara şık olunja noluo anlamıyorum
gerçek hayatımız zaten yeterince gerçek arada böyle eğlenceli şeylere de vakit ayırmak lazım ayrıca ona bakarsan ekranlardaki dizilerin çoğunun gerçekle bağlantısı yok sadece onlar biraz daha dramatik bu yüxden de karşına geçip bayıla bayıla izliyosun

Dilara03
01-02-07, 19:25
kesinlikle katılıorumm sana aysa dier dizilerr aşırı dramatik hep kötü şyler oluo herkes bayıla bayıla izlio

BERNA
01-02-07, 20:43
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.

Tek cumlelik mesajlar baslikla ilgisi olmayan mesajlar, buyuk harfle yazilan mesajlar ve tum kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

Bir önceki başlığa bu linkten ulaşabilirsiniz
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10794

sevda_cicegimm
01-02-07, 21:09
Yeni Sayfamiz Hayirli Ugurlu Olsunn...

Ben buraya pek girmem ama.cok seviyorum bu diziyi.hele o selimle aysegulun asklari super.tam bir acemi asiklar cnmmm.

bu haftaki ozet geldi mi acaba????

bide gecen hafta neler oldu?biri lutfen anlatsin..

ilk mesaj benden olsun bari!!!!

lazkizz
01-02-07, 22:05
yeni sayfamiz hayirli olsun arkadaslar!!...
Bu hafta yine bomba gibi bir bolum olacak
insallah!!

nedim_bahar
01-02-07, 22:33
Yeni Sayfamiz Hayirli Ugurlu Olsunn...

Ben buraya pek girmem ama.cok seviyorum bu diziyi.hele o selimle aysegulun asklari super.tam bir acemi asiklar cnmmm.

bu haftaki ozet geldi mi acaba????

bide gecen hafta neler oldu?biri lutfen anlatsin..

ilk mesaj benden olsun bari!!!!

buyur özeti bu linkten bulabilirsin

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10275&page=14

MENEKŞE
02-02-07, 13:56
arkadaşlar aranızda fragmanı gören var mı?varsa anlatabilir misiniz lütfen.eğer fragman karışıksa siz gördüğünüzü anlatın biz de bişeyler anlamaya çalışalım.

elifile
02-02-07, 14:47
Yeni sayfa herkese hayırlı uğurlu olsun. Bu sayfada da bol ve güzel yorumlar dilerim. Ben pazar gününkü bölümü çok merak ediyorum. Ceren Ayşegül'ün durumunu öğrenince nasıl bir tepki verecek acaba.

nis
02-02-07, 15:35
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun diyorum ve hemen güzel bi haber vermek istiyorum acemi cadı nın perşembe günkü tekrarı 10.olmuş ve akşam kuşağındaki bazı dizileri bile geçmiş tebrikler:)

anil16
02-02-07, 18:06
Yeni baslik hatirli olsun.

Super bi bolum olucak bu hafta.Sanki dizinin sonu gibi herkez ogrnicek ama bu bolumluk icindir sadece. :)

askım_gkhan_alp
02-02-07, 20:04
yeni başlık hayırlı olsun herkese ewett hiç elinizde haftadaki özet yok muu hem nie burası boş ya kimse bi şi yazmıyo artık yaaa nieee?...........

aşk_oyunu
03-02-07, 00:39
yeni başlıımız hayırlı olsun canlarım=)
özet ve reklam süper ikisinede bittim=)

(:..SeFkAt..:)
03-02-07, 02:35
Arkadaşlarrrr Fragmanı GÖrdümm:)
İlk Gören Ben Oldum GAlibaaa =)

FRAGMAN

Ayşegül SElim'e Ceren'e FLnn Sİhirli Güçleri Olduğunu Söylüyordu..
Sonra Tuğçe Bunları Sihir Yaprken Görüyodu..
Tam Konuşucakken Mööö Dİyodu :)
Tam sOnundada Polis Evi bAstı...
Sonra Ayşegül halasına AMa Ben Onu Çok SEviyorumm DEdi :):)

aysa-17310
03-02-07, 14:29
evet fragmanı ben de gördüm yaa ssüperdi dilaver falan da gelmişti hakkınızda ihbar var falan diyodu bi de gaiba bu hafta diziye Yavuz Seçkin (Avrupa Yakası'nın Sertaç'ı) konuk oluyo :) güzel bi bölüm bizi bekliyo anlaşılan :)

duygoş
03-02-07, 14:54
Arkadaşlarrrr Fragmanı GÖrdümm:)
İlk Gören Ben Oldum GAlibaaa =)

FRAGMAN

Ayşegül SElim'e Ceren'e FLnn Sİhirli Güçleri Olduğunu Söylüyordu..
Sonra Tuğçe Bunları Sihir Yaprken Görüyodu..
Tam Konuşucakken Mööö Dİyodu :)
Tam sOnundada Polis Evi bAstı...
Sonra Ayşegül halasına AMa Ben Onu Çok SEviyorumm DEdi :):)

bnde gördüm fragmanı bu bölüm çok karışıcak bu arada
şefkat sen yasemin ergenenin forumuna üyemisn ?senin adını gördüm orda da:happy0064 :img-wink:

çğkn__seda
03-02-07, 15:20
arkadaşlar bende FRAGMAN ı GÖRDÜM YAVUZ SEÇKİN VE ÖZGÜR OZAMAN GALİBA KONUK OYUNCU Bİ ARADA BÖLE ÖZGÜR OZAAN GÖZÜKTÜ ÇÜNKÜ BİLMEM FRAGMANI GÖRENLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİMİ?

(:..SeFkAt..:)
03-02-07, 15:24
bnde gördüm fragmanı bu bölüm çok karışıcak bu arada
şefkat sen yasemin ergenenin forumuna üyemisn ?senin adını gördüm orda da:happy0064 :img-wink:

Ewt Jnm ÜYeyimmm =)
Çok sEfiyorum Ablamı YAaa :):)
Neyse...

SAbırsızlıkla BEkliyorum PAzar'ı ARkadaşlarr :)
Cenk'İ GÖrcem Yaaa :happy0064

cadii_sheker
03-02-07, 21:10
bu blm güzel olcaa benzio a.gül sihili güçleri olduğunu söylüyo ve sanırm a.gül selimi kaybtmkten korkuyo
bu bölmde bayaa bi konk oyuncu var heralde çünkü bn fragmanlarda ayşegülü yakalayn polislerin arka sokaklardaki polis olduuğunu gördm belki buraya başka bi karakter olarak gelmiştr

ünall
03-02-07, 22:00
yeni baslık hepımze hayırlı mugurlu olsun ben bılıyorum sonunda sanırım hersey unuttrulcak onlara veya rüya olcakkk

fuliş
04-02-07, 12:42
arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun
bu arada ben yeni katıldım
bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

elifile
04-02-07, 12:48
yeni başlık hayırlı olsun kesin rüya ya

Yok canım bence rüya değildir. Sabrina da da böyle olmuştu. Öğrenmişlerdi ama kimseye bir şey dememişlerdi. Yani öyle hatılıyorum.

askım_gkhan_alp
04-02-07, 13:12
ayy bu bölüm çokkk süperrr olcakk ya 3 ayda ayşegül selime 41 kere sihir yapmışş ve sihir limiti dolduğu içinnn sihirli güçlerini açıklamak zorundaa offf nasıl açıklıcak acaba selim kesin donar kalırrr çocukk....:)

acemicadi_fan
04-02-07, 15:12
Yeni baslik hayirli olsun ugurlu olsun :D
Dizi bitmiyor deyil mi????
Biterse bende biterim yaaaa

burcu_yağmur
04-02-07, 15:13
bende gördüm tuğçede galiba sihir yapıyo ama tuturamıyo oda ögrendi gliba ayşegülün sihirli güçlerinin oldugunu

04-02-07, 15:20
Walla bu bölüm manyak olcak :S :)
çok mrk ediorm nolcak sonunda ii bi bölüm olucak galba..
bitmio bu arada nie bitsin ki..:(

kış sabahı
04-02-07, 15:24
sabrinada da böyle bi şey olmştu ama sonra ne olduysa oldu ertesi gün kimse olayı hatrlamamştı kesin acemi cadıda da öyle olurr

KoSiAr
04-02-07, 15:29
bugun cook guzel birr bolumm bizi bekliyorr been fragmanda husnuyudee gormustumm (arka sokaklardan) cok merak ettim ne isi var onun orda ama artik aksam olsun gorecegizz :happy0064

kış sabahı
04-02-07, 15:30
acemi cadı dizisi tamamen senaryoyu sabrinadan almıyor bazı değişiklikler oluyor zamn zamn
düşünüyorumda ayşegül bu bölmde rüya görüyor olabilir

*shekerkıshh*
04-02-07, 15:34
evet rüya görüyo olabilir ayşegül ama nerdeyse herkes ayşegülün sihirli güçleri olduunu öğreniyo..çok merakk ediyorum bu bölümü ve bildiim kadarıyla dizi bitmiyor çünkü çok kişi izliyo ama biterse çokk üzülürmm

kış sabahı
04-02-07, 15:38
dizimiz bitmez zaten öyle bir ihtimal yok
dediğm gibi ya rüya görüyor ya da bu olanlar gerçk... selda ve melda halaları bu yanlışı kesin düzeltirler hiçbir şey olmamş gibi dewm ederler tabiki rüya deilse

*shekerkıshh*
04-02-07, 15:42
evtt bencede eğer gerçekse halaları düzeltir ama bence gerçek.
çünkü hani geçen bölümde haber geliyo ya bi normale yapılan son sihir geçersiz olacaktır diye yani selim herşeyin gerçek olduğunu hatırlicak bu nedenlede ayşegül sölicek bence

kış sabahı
04-02-07, 15:46
fragamanda selim pek hoşlanmıyor bu sihir meselesndan yüzndeki ifadeden bu belli oluyor..........
bu sadece tuğçe nin işine yaracack

askım_gkhan_alp
04-02-07, 15:54
efett hoşlanmıyodu selim ayşegülden bu tuğçenin işine yararsa yandıkkk yaa..offf ama kesin gene selime unutturma sihri yapılır hep böyle oluyo zatennn.....

acemicadi_fan
04-02-07, 16:05
Nette acemi cadi'larin tekrarlara bakmistim orda bir gün vardiya herkez serbest kiyafet giginebiliyordu, aysegül ,tugce'nin ayni kiyafetini giyimisti sonra rezil olmasin diye sihirle degistirmisti ama sonra Ceren'ile ayniydi kiyafetler ama simdiye kadar artik hic olmadi öyle

kış sabahı
04-02-07, 16:11
ayşegül mutlu mu acaba sihirlerinin herkes tarafından bilinmesine...
bu olay yüznden selim i kaybedebilir....bu arada tuğçe de ayşegül e yaklaşmaya başladı ......

_nesrin_
04-02-07, 16:38
Meraba arkadaşlar. Ben de bu diziyi çok seviyorum. Siteye yeni üye oldum. Bu akşam yeni bölüm war ne güsel:happy0064 Selim örnicekmiş ayşegülün sihirli güçleri olduunu. Çok heyecanlı bi bölüm olcağa benziyo:happy0064

fuliş
04-02-07, 18:38
bence selim aysegül ü terk falan etmez çünkü fragmanda gördüyseniz

elini öpüyodu:)))

askım_gkhan_alp
04-02-07, 20:58
ayy çokk komik bu akşam ki bölüm reklam girdiii bende girdim forumaa koptum gülmekten ceren az değill yanee sihir yap sihir yapp kızı zor durumda bıraktı daha çokkkk....bi de tuğçenin hali çok komikti one öyle başında çuvall avakoda mı neydi ismi hehe:)......bi de ceren zorladı ayşegülü tuğçye sihir yaptı tuğçe bi şi söylüyo möö diyo meee diyo koptum gülmekten bi de toygar ile selim in alayyy çekmesi çokkk komiktirr süperr ya bu bölüm çokk beğendim vallaa ceren bütün sihirleri harcattırdı ayşegüle valla bakalım napçaklarrr şimdii....

çğkn__seda
04-02-07, 21:26
ya bu akşamki bölüm şu ana kadar süperdi eminim bundan sonrada öle olucak ya selimin o bakışları yok mu bitiyorum yaaaaaaaaaa

askım_gkhan_alp
04-02-07, 21:28
Kesinliklee Bu Akşam Ki Bölümm Süperdiii Hatta Izlediğim En Güsel Bölümdü Diyebilirimmmmm....türk Filmi Gibi Olan Sahne çok Hoştu Evlenme Teklifi Etti Selim Ayşegüle çokk Romantik Yaa.......

lazkizz
04-02-07, 21:46
Acemi cadinin gunu cok ters geldi cunku
pazar gunu, Buzda dans ve Popstar alaturka var. Biri buzda dansa
bakmak istiyor biri popstara biride acemi cadiya :( yayin gunu cok
kotu olmus!

çğkn__seda
04-02-07, 22:08
allahım bu ne güzel bir bölümdü böyle ama bence cenk ve murata biraz daha sahne versinler ya gerçi selimim bana yetiyo ama olsun cenk ve murat şu 2-3 bölümdür fazla yoklar

selimmmmm:img-in_lo

askım_gkhan_alp
04-02-07, 22:12
cerene rol vermişlerr birass yanii daha fazlaa görme şansımızz olduu bu arada tuğçelerin arasına katılan yeni kızı nasıl buldunuz bence biras küstahh ee tabe ne de olsa tuğçenin arkadaşı kuralları böyle:)....çokk güsel bi bölümdü yaa süperdiiiiii....

burcu_yağmur
04-02-07, 22:14
selim ayşegüle evlenme mi teklif etti aa ben tam izlemedim ben şurda çok güldüm tuğçe kendine seçiyoduya hani kız diyodu benim himayem altında olcak gibi bişeler diyodu orası çok komikti

aysa-17310
04-02-07, 22:14
süper bölümdü yaaa manyakstııı :happy0064 :happy0064 :happy0064 ayşegülün itirafı, cerenin 'araştırmacı soruşturmacı gazeteciliği, tuğçenin rezilliği, basın mensuplarının kapıya dayanması, ceren ve selimin gerçek dostlukları, yavuz seçkinin kuşum aydın taklidi :img-hyste , dumanın nafaka arayışı, planlarına seldanın da dahil olması, vee tabii ki hayatı türk filmine dönen ayşegülll :img-hyste yannız ben bayıldım o sihire yaaa
SELDAYLA DİLAVER 6 AY ÖNCE GİZLİCE EVLENMİŞŞŞŞ vayy bee keşke gerçek olsaaa süper olurduu :good:
yannız hulki çok komiktiii yaa melda onla evlense de kurtulsaakkk her yönüyle harika bi bölümdü 28 bölüm içinde en sevdiğim bölümlerden biri yaniii tebrikleeerr biraz sıkmaya başlayan acemi cadı eski günlerine döndü :good:

acemicadi_fan
04-02-07, 22:16
:img-hyste süperdi kardesim süper ,Selim ve Toygar'in halay cektigi sahnede koptum yaaaaaa:happy0064 cok güzeldi bide o türk filim sahneleri komikti :img-hyste süperdi bu bölüm ya!!!!!!!!!
Rezzan'da artik gitmis gene yeni bir kiz gelmis bu kacinci ya?!
Cenk ve Murat'in sahneleri cok azdi ya,bu arada sonunda ne oldu? Ben göremedim actim kanali ordada tam bitmisti ,murat evgin'in sarkisi caliyordu

cadii_sheker
04-02-07, 22:25
:img-hyste süperdi kardesim süper ,Selim ve Toygar'in halay cektigi sahnede koptum yaaaaaa:happy0064 cok güzeldi bide o türk filim sahneleri komikti :img-hyste süperdi bu bölüm ya!!!!!!!!!
Rezzan'da artik gitmis gene yeni bir kiz gelmis bu kacinci ya?!
Cenk ve Murat'in sahneleri cok azdi ya,bu arada sonunda ne oldu? Ben göremedim actim kanali ordada tam bitmisti ,murat evgin'in sarkisi caliyordu

bnde en çok türk filmi sahnelerine bayıldım rezzan nie gitti hala anlamadm durmadan değiştiriyolar heralde tuğçenin yanına yakışıcak bi kız bulamadılar ama allahtan berna duruyo

aysa-17310
04-02-07, 22:27
işte ayşegül tam tatuklanacağı sahnede kumandaya bastı her şey normale döndü selime sen noolursa olsun hep burda beni bekle ben senden hiç bıkmam falan dedi sarıldılar sonra ders zili çaldı ayşegül aman çalan ders zili olsun da dedi selim de nooldu falan dedi ayşegül uzun hikaye dedi orda bitti

cagkan_busra
04-02-07, 22:29
selam arkadaslar acemı cadı cok guseldıı ozellıklede aysegulun ıtırf etme bolumu bu arada bnde resımler var ben onu nasıl koyacam soyler mısınız_?

acemicadi_fan
04-02-07, 22:30
Hihiiii ,happy end :img-yes:
bu arada reytingler bugün itibaren belli oluyormu bide hangi sayfadan aliyosunuz reytingleri?

askım_gkhan_alp
04-02-07, 22:31
ewett reytinglerrr çokk önemliiii.....reytingleri öğrenin arkadaşlarrr ama kesin yüksek gelirr ya bu bölümü izlemeyen olamazz herhaldee süperdii yaa daha nee olsunn....

t-o-r-t-u-r-a
04-02-07, 22:34
yeni gelen kız bence rezzandan daha güzel bu arada cidden cenk ve murat sahnesi çok azdı hatta sadece bir taneydi sanırım cereni tebrik ettim dogrusu başlarda heran herkese söylüycekmiş gibi duruyordu ama o an hiçbişet demediye tebrik ettim selimi tebrik etmiycem çünkü selimin tugçeyi yalanlayacagından emindim toygarın eski türk filmi sahnesindeki hali çok şekerdi
her hafta aa bu bölüm en harika bölümdü diyorum ama her seferinde ondan sonraki bölüm öncekinden daha güzel olup aynı cümleyi kendi için söyletiyor gün geçtikce hayranlıgım artıyor ya artık herkes biliyo zaten pazarları saat 8 10 arası bizim kız devre dışı diyorlar

cagkan_busra
04-02-07, 22:34
Acemi cadının sevimli oyuncusu Çağkan çulha trendy dergisine röportajı

D Production yapımı "Acemi Cadı"nın başrol oyuncularından Çağkan Çulha.Annesi ise artık aramızda olmayan bir dönemin ünlü oyuncusu Mine Mutlu.Kimseden destek görmeden,tek başına oyunculuk sektörüne girmeye çalışan Çağkan,figürasyon oyunculuğundan,başrole geçiş hikayesini bizlerle paylaştı.

*Oyunculuk nasıl başladı?

En büyük hayalimdi oyuncu olmak.Devlet tiyaryosu'nda oynayan bir arkadaşım var.O bir reklam filminde oynamışyı.O zaman daha da şekillenmeye başladı kafamda bir şeyler.Annem oyuncuydu zateb.Rahmetli Mine Mutlu.Bir ajansa kayıt yaptırdım.Şansıma her şey iyi gitti.

*Peki sana destek olacak,yönlendirecek birileri yok muydu?Sonuçta annenden kaynaklanan bir çevren vardı,değil mi?

Babam özellikle bu konuda yardımcı olmak istedi ama ben istemedim.Çünkü torpile karşıyım.Kendi başıma bir şeyler yapmak isterdim.

*Başarılı olduğunu düşünüyor musun?

İlk beş,altı ay boyunca görüşmelere gittim ama hiç bir iş çıkmadı.Sinir oldum!Sonra yavaş yavaş figürasyon işleri çıktı.Ardından reklam oyunculupu ve 'Acemi Cadı' geldi.

*Figürasyon oyunculuğu yaptığın dizi filmler hangileri?

İlk olarak 'Belalı Baldız'da rol aldım.Hatta çok müstehcen sahnelerim vardı;boxer'la kalıyordum!Sonra 'Hayat Bİlgisi' geldi.Son olarakda 'Acemi Cadı' geldi.

*Kendi kendine çabaladığına değdi mi sence?

Tabii ki değdi!En önemlisi yavaş yavaş kendime inanmaya başladım.Tabii çok temiz ve dürüst bir sektör değil ama çalışıyoruz işte!Amacım başarılı olmak,bir yerlere geldikten sonra değişmemek ve bazı çirkinlikleri düzeltmek!

*Nedir o çirkinlikler?

Şöhret budalası olmak bence en büyük çirkinlik.

*Bu hayatın içine girilirse ister istemez şöhretin büyüsüne kapılmaz mı insan?

Evimin önüne gelmeye başladı kızlar.Çok utanıyorum mesela.Geçen gün biri bana Kıraç'ın albümünü hediye etti.Çok temiz ve masum bir duygu bu.Ama ben şöyle düşünüyorum:Ben de insanım,onlar da insan.Hiçbir farkımız yok.O yüzden bana saçma geliyor!'Şöhret budalası' insaların kendi karakterlerine saygısızlık yaptığını düşünüyorum.Çünkü şöhret bittiğinde neye uğradıklarını şaşırıyorlar ve büyük bir psikolojik bunalıma giriyorlar.Zaten çok nankör bir sektör.İş çıkmadığı zaman yüzün unutulur.

*Şöhret konusunda oldukça komplekssiz ve rahat görünüyorsun.Her zaman içinden geldiği gibi davranabilecek misin?Çok kızdığın bir anın olabilir mesela...

Bu konuda da herhangi bir problemim yok.Zaten çok nadir sinirlenen biriyim.Her zaman sabırlı ve güler yüzlüyümdür.Şöhretle ilgili hoşuma giden tek şey şu:İnsanların bana gülümsemeyle bakıyorlar.Sahtelik bile olsa,insanları güler yüzlü görmek hoşuma gidiyor!Ama saçma sapan da avantajları var.

*Ne gibi?

Bir yerde sıra var diyelim.Ben de sıranın sonuna geçmiş,bekliyorum.Hemen beni sıranın başıan geçirmeye çalışıyorlar,öncelik veriyorlar.Böyle şeylerden hoşlanmıyorum.Ya da bir yerde yemek yiyorum.Herkes;"Afiyet olsun" diyor.Onlara cevap vermekten yemek yiyemiyorum!

*Hayallerinden birinin oyunculuk olduğunu söyledin.Hayallerini süsleyen başka şeyler var mı?

Çok klişe bir şey ama bir Hollywood filminde rol almak isterdim.Hatta bir sahnesinde bile görünmek yeterli olurdu.

*Okul yıllarında nasıl bir öğrenciydin?

Ortaokulda çalışıyordum,iyiydim.Lisede çalışmıyordu,yine iyiydim.Çünkü dersi derste dinlerdim.Üniversitede vasattım ama.

*Hangi bölümde okudun?

İstanbul Üniversitesi İşletme,ama henüz bitiremedim!

*Çekim olmadığı zamanlarda nelerle uğraşmaktan keyif alırsın?

Evde olmayı ve evde bir şeylerle uğraşmayı çok seviyorum.Uyuyorum,play station oynuyorum.Çekimler de çok zevk veriyor ama biraz fazla olunca yoruluyor insan!(MisS LoneLy der ki:kıyamaaammm)

*Annenle ilgili konuşmak ya da filmleri izlemek seni üzüyor mu?

Hayır,üzmüyor.Çünkü onu kaybettiğimde çok küçüktüm.Hatırlayamıyorum onu.Hafızamda canlandıramıyorum.TV'de filmleri yayınlandığında annem olarak izliyorum ama ortak anılarımız yok ne yazık ki.

*Annenle ilgili yapmaktan hoşlandığın bir şeyler var mı?Konuşmak gibi mesela...

'Hayat Bilgisi' dizisiyle başlayan bir alışkanlık edindim:Çok zorlanacağım sahnelerde bana yardım etmesi için dua ediyorum.

*Ne burcusun?

Tam geçiş tarihinde doğduğum için Yay ve Akrep arasında gidip geliyorum.Günlük ruh halime göre değişiyor burcum.(MisS LoneLy der ki:Ablamla aynı gün doğmuş (22 Kasım))

*Kız arkadaşın var mı?

Evet,var. ()

*Nasıl kızlardan hoşlanırsın?

Fiziksel olarak benim beğendiğim kızlara çevremdekiler;"Aa!Nasıl bu kızla çıkarsın?" derler.Görünüş itibariyle pek güzel bulmazlar,ama bana güzel gelir.Karakter açısından da dürüst ve anlayışlı olsun yeter

askım_gkhan_alp
04-02-07, 22:51
yazı için teşekkürlerrr cagkan_busra .....şaştım doğrusuu çağkanın röportajınaa işte demişler yaa nasıl bu kızla çıkarsın diyee demek ki çağkan dış güselliğe pek önem vermiyo kendiside demiş zaten karakter açısından dürüst ve anlayışlı olsunn....helal olsunn bee....

fuliş
04-02-07, 22:59
bu bölüm süperdi yaaa hele o türk filmi sahnelerinde gülmekten

kırıldım çok güseldi :)) :img-hyste :img-in_lo

lazkizz
04-02-07, 23:02
Zatne bu bolumde aysegulun yapacagi sey bellydi
Hafizandakileri silecekti, Cunku sihirli annemdede
oyleydi. OooO Bunlar ozaman hic soylemezler
sihirli gucleri oldugundan

acemicadi_fan
04-02-07, 23:26
insallah reytingler düsük olmaz
neyse herkeze iyi geceler

acemicadi_selim
04-02-07, 23:29
ben bu roportaji daha once okumustum ama yinede koydugun icin saol

05-02-07, 12:37
Efeeeet guseldi bu bölüm :):)
o cerenin yaptıklarına koptum yaa :D ama ayşegüle çıkarları için
böyle dawranmasını beklemesdim..
gerçi o da selim de gazeteciler geldiğinde durumu kurtararak birass
düselttiler ya durumu neysee :)
avakado pşay ıda süperd i:)
selimin, sihirli güçleri oldgnu ögrendkten sonraki tavrı çok güseldi..
seni sen oldugun için sefiorum fln.. ii söledi ;)
türk filmi sahnesini çok abarttılar ya.. sürekli aynı şeyler oldu
uzatmasalardı o da güseldi..
tahminlerimis tuttu yaaaa.. rüya toygara aşık oldu.. ;)
nolck bakalım bu işin sonu :D
usun lafın kısası bölüm güseldiiiiiiiii =))
ama raitinglerin iyi gelecegni pek sanmıorum..
alaturka we buzda dansı başka güne koysalar olmas sannkiiii :(..

MENEKŞE
05-02-07, 12:50
Efeeeet guseldi bu bölüm :):)
o cerenin yaptıklarına koptum yaa :D ama ayşegüle çıkarları için
böyle dawranmasını beklemesdim..
gerçi o da selim de gazeteciler geldiğinde durumu kurtararak birass
düselttiler ya durumu neysee :)
avakado pşay ıda süperd i:)
selimin, sihirli güçleri oldgnu ögrendkten sonraki tavrı çok güseldi..
seni sen oldugun için sefiorum fln.. ii söledi ;)
türk filmi sahnesini çok abarttılar ya.. sürekli aynı şeyler oldu
uzatmasalardı o da güseldi..
tahminlerimis tuttu yaaaa.. rüya toygara aşık oldu.. ;)
nolck bakalım bu işin sonu :D
usun lafın kısası bölüm güseldiiiiiiiii =))
ama raitinglerin iyi gelecegni pek sanmıorum..
alaturka we buzda dansı başka güne koysalar olmas sannkiiii :(..
harfi harfine katılıyorum ya arkadaşlar son kısımda ayşegülle selim sarıldı mı? bana pek öyle gelmedi ayşegül selimin koluna girdi sınıfa gidiyolardı orda bitti inşallah 29. bölümde şu aile sırrına yoğunlaşırlar unutulmuş gibi oldu...

MENEKŞE
05-02-07, 13:03
TELE - BAROMETRE
4 ŞUBAT 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 12,00 30,00
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 8,10 21,10
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,90 17,50
4 STADYUM [NET] TRT1 6,10 14,20
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,00 17,80
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,80 16,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 15,60
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 13,30
9 HAYATIN ICINDEN . STAR 4,40 13,70
10 PAZAR KEYFI [NET] SHOW 4,20 28,70
11 ACEMI CADI [NET] KAND 4,10 9,90

TELE - BAROMETRE
4 ŞUBAT 2007 PAZAR
1 BUZDA DANS [NET] SHOW 10,40 25,40
2 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 6,80 17,20
3 ACEMI CADI [NET] KAND 6,70 15,60

arkadaşlar reytingler çok da kötü değil bence...sizce?

05-02-07, 13:07
menekşecimm sarılmadılarr sanırım tam hatırlamıorum ama kol kola gidiolardı orda bitti ok..;)

ewet bu arada aile sırrı unutuldu gitti.. ne kadar usun süre wermiş deli ferit :)

ewet o kadar kötü deil sanırım ama sonuncu olmuşuz yine of yaa :(
kaldırmaslar inşallah..

RIZA_BABA
05-02-07, 13:10
arkadaşlar arkadaşımdan bir bilgi aldım dün acemi cadıda arka sokaklarda oynayan hüsnü konuk oyuncu olmuş

kış sabahı
05-02-07, 14:31
dün akşamki bölümü izleyemedm ya çok üzgünm:icon_sorr :icon_sorr
neler oldu çok merk ediyorm ,kesin izliycem demiştm ama izlyemedm
ama tekrarını izlemeye çalışcağm
bu arada ne zamn weriyorlardı tekrarını

aysa-17310
05-02-07, 15:09
valla pazar sabahı veriyolardı ama artık hafta içi hergün verdikleri için vermiyolar beklemen gerekebilir

burakharry
05-02-07, 15:28
arkadaşlar reytingler süperrr
3. olmuşuz
ama A/B grubunda 11.olmuşuz ama gende çookkk iyi bence ya size göre

kış sabahı
05-02-07, 16:06
ewet acemi cadı bu hafta haketti bu reytingleri çok güsel bi bölümdü çokta sewilerek izlendi ancak bu reytingler daha fazla olabilirdi ne yazıkki "buzda dans" ve "popstar alaturka " ile saatleri çakıştı ...... eğer bunlar olmasaydı dizimiz kesn 1.olurdu

=keremcemkolik=
05-02-07, 17:12
efet dün hüsnü konuk oldu acemi cadıya yyaaa:happy0064 :happy0064
ayrıca bölüm süperdi her zamanki gibiiii
ayy hep böle kal deyip sarılmalarııı insan isteer istermez kaptırıyo kendini nese bu arada merhaba ben yeni üyeeyiimmm.....bye bye bye

kış sabahı
05-02-07, 17:18
mrb h.g. güsel yorumlar bekliyoruz senden acemi cadı ya bi kişi daha eklendi
acemi cadı gerçekten kaliteli bi dizi inşallah sonu diğer diziler gibi üzücü olmaz yani kapatılmaz

askım_gkhan_alp
05-02-07, 17:54
ewettt bencedee süperrr reytinglerrr daha neee olsun kiiii izlediğim en güzellll bölümdü yaww bana göre tabeeee...........:)

naz_özge12
05-02-07, 18:54
ewt benimde acemi cadıda izlediğim en güzel bölümlerden ikincisiydi..

dünkü bölümde arka sokaklar daki hüsnü nn gelmesinde koptum ben süperdi:img-hyste :img-hyste

paçiii_melos
05-02-07, 18:59
Anketimizi Cevaplayın En Sevdiğiniz Oyuncuyla Tanışın...

Bu hafta da sizlerin oylarıyla " En İyi Komedi Dizisi'ni " seçiyoruz. İşte Adaylar ;

- Avrupa Yakası
- Cennet Mahallesi
- Emret Komutanım
- Fırtına
- Acemi Cadı
- Selena
- Yalancı Yarim
- Ters Yüz
- İki Aİle
- Şöhret Okulu
- Bir Demet Tiyatro

Cevaplarınızı " tvanket@gazetevatan.com " adresine bekliyoruz. Adınızı, adresinizi, telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyunucuyu yazmayı unutmayın.

=keremcemkolik=
05-02-07, 19:33
mrb h.g. güsel yorumlar bekliyoruz senden acemi cadı ya bi kişi daha eklendi
acemi cadı gerçekten kaliteli bi dizi inşallah sonu diğer diziler gibi üzücü olmaz yani kapatılmaz
tşk eğer lafın banaysaaaa bence kapatılmaz selena bölümüden bir yazı okudunuz mu acemi cadı reyting te 20.olmuş kapanacakmışş!!kendilerini avutuyolarrrrr

aysa-17310
05-02-07, 20:43
tabii kendilerini avutuyolar selana , acemi cadıyla yarışamayınca günü değişti yaaa ondan eee arkadaşlar napalım çekilememek zor bi şeyyy (tuğçe gördüm kendimi :img-hyste )

MENEKŞE
05-02-07, 23:23
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2291816#post2291816
buyrun arkadaşalar yeni bölüm,yine aile sırrı yok,ve bayağı eğlenceli bi bölüme benziyor...

aysa-17310
05-02-07, 23:30
aaa geçen haftaki muhteşem bölümün üstüne bu hiççç gitmediii hem niye seldayla ilgili hiç bi şey yazmıyoo offf ben onun için izliyom yaaa anaammm

BjkGirl
06-02-07, 10:06
tabii kendilerini avutuyolar selana , acemi cadıyla yarışamayınca günü değişti yaaa ondan eee arkadaşlar napalım çekilememek zor bi şeyyy (tuğçe gördüm kendimi :img-hyste )

Böyle demen cok hata bence...bende acemi caidiyi cok seviyorum ama pazar günler bile selena acemi cadidan cok tutuluyordu...ayrica uyaniklik edip cumartesi aldilar selenayi cünkü yarismalar felan olunca e haliyle yarismalar izleniyo...ben bile artik yarismalar yüzünden izleyemiyorum acemi cadiyi...annemgile yarismalara bakiyo...eee acemi cadiyida cogunlukla gecnler yada cocuklar sevdiklerine göre...ailelerinede laf geciremediklerine göre izleyemiyorlar...ama selena cumartesi günler ikinci oluyo...hatta gece yarisi verien bölümü bile 5 mi ne galiba...yani mantikli düsünerek konussak daha iyi bence...

MENEKŞE
06-02-07, 14:53
arkadaşlar neden aysa-17310 dan başka kimse yeni bölümle ilgili yorum yapmıyor.offfff ya offfffffff eskiden bu başlık böyle değildi ayrıca lütfen acemi cadı-selena tartışmasına girmeyelim burası acemi cadı bölüm yorumları için açılmış bir başlıktır.görmeyenler için yeni bölüm özetini tekrar koyuyorum buyrun:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=10275&page=14

çğkn__seda
06-02-07, 15:04
merwe ablam için yine üzüldüm ama olsun yinede gsl bi bölüm olcak gibi ayrıca sizinde dediğiniz gibi bunlar iyice aile sırrını unuttular

lazkizz
06-02-07, 15:08
ARKADASLAR diziyi selena lan acemi cadiyi bir birine karistirmayin lutfen. Ve artik tartismada sona ersin. Acemi cadi cok baska bisey Selenadan konulari degisik. Lutfen artik karistirmayin iki diziyide

acemicadi_fan
06-02-07, 20:15
Ay yeni bölüm gene bizi bekliyo dizi bitmesin??????????
Ama sanmam kesin gene Aysegül kendisini toplar ve geri döner sanirim

acemicadi_fan
06-02-07, 20:19
Bence hicte deyil bu dizide kücükcocuklar oynamiyo ya bu lisedeki bir kac ögrencileri anlatiyo iste ve ben severek izliyorum cünkü tam benlik bi dizi

o.c_girl
06-02-07, 20:30
arkadaşlar son bölümün bölüm resimleri koyuldumu??:img-help:

ya gamze imzandaki gözler chad michael'in gözleri dimi sendemi onun hayranısın

bu arada son bölümü izledim şu türk filmi olayı sıktı biraz beni keşke başk bişi olsaymış

ama ayşglün selimin gözlerine bakıp aylar geçsede,yıllar geçsede sen beni hep böyle bu kapıda bekle deyişi fln güseldi

bide keşke selim- ceren ayşglün sihirli olduunu unutmasalardı

o.c_girl
06-02-07, 20:33
dizi biraz cok cocuksu degilmi sizce?

biraz öle sanırım ayşgül-selimin aşkları çok saf değilmi sizcede

o cerenin çocuksuluğu fln kötü yane

ayrıca ona bakarsak one tree hill de bi lise dizisi fakat bu kadar saf aşklar yaşanmıo ve çok zevkli-maceralı dizi o.c. de öle mesela

yani şu 1-2 bölümdür sıkıldım diziden

cerenimo_
06-02-07, 20:54
bu bölüm diğer bölüme göre pek eğlenceliye benzemiyo... neyse izleyip görecez artık..

lazkizz
06-02-07, 22:31
Bence hicte deyil bu dizide kücükcocuklar oynamiyo ya bu lisedeki bir kac ögrencileri anlatiyo iste ve ben severek izliyorum cünkü tam benlik bi dizi

Evet, ve hep tartisiliyor selena ve acemi cadi ;) Selena da ki oyuncular orta okula gidiyor galiba, Ama acemi cadidakiler daha olgun ve lise ogrenciler :)
Ve acemi cadi herkez icin daha beyenilen dizi oluyor :)

cerenimo_
06-02-07, 22:53
Evet, ve hep tartisiliyor selena ve acemi cadi ;) Selena da ki oyuncular orta okula gidiyor galiba, Ama acemi cadidakiler daha olgun ve lise ogrenciler :)
Ve acemi cadi herkez icin daha beyenilen dizi oluyor :)

hayır selenadakiler de liseye gidiyor.. ama sonuçta bu ikisi tamamen farklı yapımlar karşılaştırmak mantıklı olmaz...

askım_gkhan_alp
06-02-07, 23:12
arkadaşlarr hem selena ile acemi cadıyı karşılaştırmayalım,ikiside çok farklı diziler diyosunuzz ama ne yazık ki iki diziyi karşılaştırmaktanda geri durmuyosunuzz yanee..boşverin ya konumuz bu mu bizim biz yorumlarımızı yapalım dizimizle ilgili yazan yazsın cevap vermeyelim yani boş sözlerle bu güzel forumumuzu kirletmiş oluyoruzz:)

BERNA
06-02-07, 23:41
Son mesaji yazan arkadasiniz sagolsun benim dusunduklerimi ozetleyen bir mesaj yazmistir. Bundan sonra karsilastirma icerikli mesajlariniz bu polemigin uzamamasi icin silinecektir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

aysa-17310
07-02-07, 00:38
evet yaaa başka şeylerden bahsedelim mesela müdür dilavere o pahalı eşyaları tuğçenin babası hediye etmiş demek ki vay be resmen rüşvet alıyo ama olsun okulu hortumlamasından iyidir :) bu arada dilaver artık klimanın kumandasıyla şarkı da söylemiyo güzel sesine ve odaya biri daldığında 'Allah kahretsin' deyip oturuşuna hasret kaldık :img-hyste

acemicadi_selim
07-02-07, 04:55
YAAA KOTU BI HABERIM VAR CENK DIZIDEN AYRILIYOMUS SANIRIM BIDE SIZI BILMEM AMA BEN COK GICIK OLDUM CAGKAN VE BILLUR CIKIYOLARMISS:sad53:

elifile
07-02-07, 10:58
YAAA KOTU BI HABERIM VAR CENK DIZIDEN AYRILIYOMUS SANIRIM BIDE SIZI BILMEM AMA BEN COK GICIK OLDUM CAGKAN VE BILLUR CIKIYOLARMISS:sad53:

Nasıl yani yaaaa.... Neden çıkıyormuş diziden? Olmaz olamaz. Cenk giderse dizi eğlencesinden birini kaybeder. Enerjisi azalaır.

handeozbek
07-02-07, 11:16
Sadece benim dizimle senaristleri aynı diye izliyorum ama keyifte almıyor değilim. Hele bu zamanda. Her tarafımızı mafya dizileri sarmışken insanların böyle dizilere de ihtiyacı var. Biraz olsun gülmeyi hatırlamak için.

askım_gkhan_alp
07-02-07, 13:10
[QUOTE=berna1;2304031]Son mesaji yazan arkadasiniz sagolsun benim dusunduklerimi ozetleyen bir mesaj yazmistir. Bundan sonra karsilastirma icerikli mesajlariniz bu polemigin uzamamasi icin silinecektir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA[/QUeğer sözün banaysa hiç önemli değil gereksiz boş sözleri uyarmak hepimizin görevi....peki cenk diziden nie ayrılıyomuş ve bu haberi nerden duydunuzz???

CagkaNero
07-02-07, 13:23
evet arkadaslar bende duydum

CENKIM diziden ayriliyormus olamaz yaa cok üzüldüm

zaten cenkin gitgide rölleri azaliyorduu...

tamda cerenle ilgilenmeye basliyordu olamaz ya

gercekten cenksiz bir dizi eskisi gibi olmicak....

+birisi bunun saka oldugunu söylesin lütfenn:sad53: :sad53:

lazkizz
07-02-07, 13:50
ne ayriliyor mu inanmiyorum nerden cikti simdi bu konu yaa
iNSAllah ayrilmaz, tabiki ayrilirsada reserve cenk koyulmasin

_KeNNy_
07-02-07, 13:51
hadii cidden cenk ayrılıomuymus üzüldüm çok aşırı cenk fanatii olmasamda sewıodum yanı oyunculuğu fln da iyidi nie çıkıomuski ama eğer bu haberin kaynağında çağkn ve billr da diziden ayrılıor die yazıyorsa bence yalan haberdr cunku ole olsa dızıyı bıtırrler yanı aynı anda 3 karakterı yok edemesler yarını yenısını koysalar bıle ızleyıcı ısınamaz dızı bıter bu nedenle ben doğru olduna innmıyorum

CagkaNero
07-02-07, 14:01
ne ayriliyor mu inanmiyorum nerden cikti simdi bu konu yaa
iNSAllah ayrilmaz, tabiki ayrilirsada reserve cenk koyulmasin

reserve cenkbende istemem ya :icon_sorr cenksiz acemi cadi olurmu ya cernle kimi yakisitiricaz

ceren ime -naber cenk?-diyicekk

off off
hadii cidden cenk ayrılıomuymus üzüldüm çok aşırı cenk fanatii olmasamda sewıodum yanı oyunculuğu fln da iyidi nie çıkıomuski ama eğer bu haberin kaynağında çağkn ve billr da diziden ayrılıor die yazıyorsa bence yalan haberdr cunku ole olsa dızıyı bıtırrler yanı aynı anda 3 karakterı yok edemesler yarını yenısını koysalar bıle ızleyıcı ısınamaz dızı bıter bu nedenle ben doğru olduna innmıyorum

ktiliorum canim insalah yalan habeerdir ama cenkin sayfasinda yazmislarki cenk kendi girip sitesinde kendi demis bunu

yani ayrilma olanagi gerceken cok büyük

aysa-17310
07-02-07, 14:08
hadiy yaaa ben de üzüldüm hadi ebruymuş rezzanmış zarar etmez de cenk bayağı bi önemli ama neyse benim için o kadar da farketmez selda çıkmadığı sürece izlerim (zaten onun için izliyorum)

kış sabahı
07-02-07, 14:17
peki cenk in yerine başkasını koyacaklar mı....bu nerden çıktı ya yoksa kendisine yeni dizi teklifi falan mı geldi o yüzden mi ayrılıyor olamaz......
cenk siz bi acemi cadı düşünülemez......:icon_sorr :icon_sorr

çğkn__seda
07-02-07, 15:33
of ya of cenk çıkamaz diziden nasıl olur cerenle oysaki ne kdr yakışıyorlardı ayrıca cenksiz acemi cadı olur mu ya of offf

lazkizz
07-02-07, 16:03
peki cenk in yerine başkasını koyacaklar mı....bu nerden çıktı ya yoksa kendisine yeni dizi teklifi falan mı geldi o yüzden mi ayrılıyor olamaz......
cenk siz bi acemi cadı düşünülemez......:icon_sorr :icon_sorr

Insallah gitmez gitsede, Yerine baska birisi de gelmesin LUTFEN! Cunku
onun yerini kimse dolduramaz gibime geliyor.!.!

_LiLiTh_
07-02-07, 18:31
cenksiz dizi değil okul olmaz yaa..her sınıfa onun gibi biri lazım o çıkarsa yerini kim doldurabilir,,kimse..

gerçek hayatta çıkıyorlar yorumuna gelince..kimle çıkıyo cenk?:icon_whis

sheqer__shey
07-02-07, 19:24
yha cenk diziden ayrılmasın :icon_cry: :icon_cry: bnce cok ii bi oyncuydu onun yerinede kimseyı getrmsinler bnce yabi bu bnm dusuncem!!bide gercek hayatta cenkle merve boluğur çıkıo diolar ama bnce buda biras uydurmaca gibi glio daa oncede cagkanla cıkıo demişlerdi hrks bişiler uyduruo ama bunları ilk kendileri bilir ve kiminle cıkarlarsada cıkarlar bu onların hayatı bncee!

t-o-r-t-u-r-a
07-02-07, 23:41
ya arkadaşlar cenkin resmi sitesinde bunla ilgili hiçbir açıklama yok nasıl oluyo bu

lafımı geri alıyorum var cenk kendi yazmış

!Candy Girl!
07-02-07, 23:54
ben daha önceden yazmıştım buraya zaten ayrılcak diye ama kısmet 2 hafta sonraymış baya oldu benim söylememe
yine kendisi sölemişti ama siteye yazmamıştı

yha cenk diziden ayrılmasın :icon_cry: :icon_cry: bnce cok ii bi oyncuydu onun yerinede kimseyı getrmsinler bnce yabi bu bnm dusuncem!!bide gercek hayatta cenkle merve boluğur çıkıo diolar ama bnce buda biras uydurmaca gibi glio daa oncede cagkanla cıkıo demişlerdi hrks bişiler uyduruo ama bunları ilk kendileri bilir ve kiminle cıkarlarsada cıkarlar bu onların hayatı bncee!

doğru söylüyorsun ama yinede bir ışık yakim
1.si kesinlikle cenk abiyle merve çıkmıyorlar
2.GALİBA çağkanla billur çıkıyorlarmış
benden söylemesii

CagkaNero
07-02-07, 23:59
ya kim kimle cikiyor orasi önemli degilde

cennkin diziden ayrilmasi benim icin felaket

cagkani felan coks eviyorum ama cenkimde cikmasn :(
off off

!Candy Girl!
08-02-07, 00:03
bana daha önce söylediğinde okul yüzünden çıkacağını söylemişti sitedeki açıklamada da ailesine ve kendisie zaman ayırmak istediği yazıyordu

acemicadi_selim
08-02-07, 03:21
YAA BEN CENK IN FAN SITESINDE OKUDUM CENK KENDISI DEMISS AYRILCAM DIYE RESMEN DEPRESYONA GIRDIM ARKILER YAAAAAAA:sad53:

askım_gkhan_alp
08-02-07, 11:52
offf nie çıkıyo cenk dizidenn anlamadım gitti...ee tabe çocuğa hiç rol vermiyolar ki figüran gibi duruyo orda zavallım:) neyse yeni bölüm özei olan var mı elinizde hiçç...???

kış sabahı
08-02-07, 12:08
cenk i geri istiyoruz:img-cray: :img-cray:
pankart falan açalım cenk geri dönsün diye cenksiz acemi cadı olur mu ya
.......:icon_sorr :icon_sorr ..........neden çıkıyor diziden haberi olan war mı
tahmin yürüteym
1.başka diziden başrol teklifi almş olabilir
2.hastalığı olbilir
3.dizi yönetmeniyle anlaşamamş olbilir.....biraz abartm galiba:img-hyste

duffy_duff
08-02-07, 12:11
selamlar!!!cenkin sitesinde nerde yazıo ayrılıcağı :img-help: :img-help: ???

CagkaNero
08-02-07, 14:01
ailesine ve kendisine zaman ayiramadigi icin ayriliyormus diyorlar arkadaslar

cenkim gitme nolur ya :(:(

askım_gkhan_alp
08-02-07, 14:24
ayy sizde arkadaşlar cenki başka projelerde görürsünüz mutlaka dizi ya da sinema filmlerinde oynucaktır kimse böyle yakışıklı bi çocuğu kaybetmek istemezz dünyanın sonu değil ki çıkmışsa çıkmıştır nababilirz ki siz dua edinde başka filmlerde,dizilerde oynasın o zaman hepten kaybedersiniz cenki:)

kusursuz19
08-02-07, 14:27
şu rüyamıydı neydi çıkarsınlar şu kızı filimden ay kırdı ay vurdu ay devirdi diye düşünmekten stres oluorum ya:)

kış sabahı
08-02-07, 14:30
şu rüyamıydı neydi çıkarsınlar şu kızı filimden ay kırdı ay vurdu ay devirdi diye düşünmekten stres oluorum ya:)

yo bence çok tatlı bi kızz......diziye renk werdi.....ben sewiyorm o kızı.....
hemn pazar olsada yeni bölümünü izlesek ya çok merak deiyorm ne olck bu hafta...

_LiLiTh_
08-02-07, 14:54
GALİBA çağkanla billur çıkıyorlarmış
benden söylemesii

evet öyleymiş yani çok sık beraber görülüyolarmış set dışında ben billura bayılıyorum merveden daha güzel bi kız keşke dizide karakteri iyi olsaydı ve çağkanla o birlikte olsaydı diyodum hep :) gerçek hayatta olmuşsa ne güzel :) yakışıyolar bence

cadii_sheker
08-02-07, 18:12
ya billur içn yaprak dökümünde oynayan tolga karel le çıkıo demişlerdi ama nese önmli olan cenk o çıkarsa kötü olur yaa ebruda olduu gibi yerine bi sürü kişi koyarlar durmadan başka insanlar mı görücez onun rolünde

M€LİS
08-02-07, 18:18
nee...!!! ve tekrar tekrar nee!! cenk gidio mu nereye gidio yaaa gidemez hayırr oldu mu simdi yaa gitmemesi lazıım daha cerenle neler neler yasıcak onlarr tamam onu mutlaka baska projelerde yine görürüz ama acemi cadıdaki gibi sık sık ne zmn görürüz kim bilir yaa.. üzüldüm simdi bak :(

_LiLiTh_
08-02-07, 19:59
cenk çıkarsa başka bi arakter girer başka bi isim olarak
nasıl şu tuğçenin yanındaki kızlardan biri değişti ya öyle olur

NİLYA
08-02-07, 20:05
cenk çıkarsa başka bi diziye girer bence yinede ekranlardan uzak kalmaz ama tabi çıkmasa daa ii olur :)

askım_gkhan_alp
08-02-07, 22:31
inş çıkmaz diziden cenk ya da çıkarsa mutlaka dizi-filmlerde görürüz eminim bundan ben....:)