PDA

Tüm Versiyonu Göster : Acemi Cadı (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

BERNA
26-03-07, 20:36
Resim istekleri icin de multimedya klasorundeki yorumlar basligini kullaniniz. Ayrica tek cumlelik mesaj yazmayiniz

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

Cey0}
26-03-07, 20:41
Arkadaşlar sizce cem ile gonca hep kalacaklarmı dizide yoksa konuk oyuncular mı sadece.İnş hep kalırlar.Çünkü diziye ayrı bir hava katıyorlar.Bu arada söylemeden gçemicem bernanın cemi aynadan kesmesi çok komikti hala aklımda yawww.

girl01
26-03-07, 21:15
Arkadaşlar sizce cem ile gonca hep kalacaklarmı dizide yoksa konuk oyuncular mı sadece.İnş hep kalırlar.Çünkü diziye ayrı bir hava katıyorlar.Bu arada söylemeden gçemicem bernanın cemi aynadan kesmesi çok komikti hala aklımda yawww.

o sahne gercekten süperdi ya,cem´de onu görüyor,ama berna hala sanki aynaya bakiyorumus gibi onu izliyordu:img-hyste bencede cem ve gonca kalsin, diziye yeni karakterler girmesi iyi oldu.

manyaqkıss
26-03-07, 21:20
ya dün akşamki bölüm çok güseldi ama tuğçe o yeni gelen kızın hediyesini küçük gördü oyle yapmaması yerekirdi :)

aysa-17310
27-03-07, 13:15
ya melda birşey yapmıyor bence onları ayırmak için ben şahsen bugüne kadar hiç görmedim birşey yaptıgını bence diloylada gayet sevimliler ama tabi selda ve ferit apayrı canımm
nasıl yapmıyo??? melda durmadan herşeye karışıyo. rahat bıraksa da bi nefes alsa kadıncağız feritle de görüşebilse ama yok ki:dito
dilonun teklifi ayşegül ve seldanın hayatını nası etkiliycek sizce? özette diyo ya bence meldayla evlenirlerse melda evden gider bunu kastediyo olabilirler dilo iç güveys olacak değil ya:img-hyste

t-o-r-t-u-r-a
27-03-07, 13:28
efet büyük bir ihtimalle öyle etkiler evlenirse gider yada dilo eve gelir
ee oda biraz komik kaçar

boncuk.girl
27-03-07, 13:51
özeti bende okudum yine komik ve aynı zamanda güzel bir bölüme benziyor

neler olacak bakalım bu pazar

askım yagmur
27-03-07, 14:24
süpperr bi bölümdü hakkatennn
bu haftaki bölümde süpperrr
özellikle mervem

Ezgice
27-03-07, 15:42
off off arkadaslar hala acisini cekiyorum yok mu bi yerde 34. bölümü yine sizin sayenizde ne olup biteni anliyorum varya ufff

t-o-r-t-u-r-a
27-03-07, 17:00
özetlerimiz artık nedense çok kısalaştı yada bana öyle geliyor yaf ezgice arkadaşım senini adına üzüldüm valla hani şu meşhur vvideo sitesi avrya oraya bak istersen ben 33 bölümü valan hep ordan buldum

Cey0}
27-03-07, 18:46
nasıl yapmıyo??? melda durmadan herşeye karışıyo. rahat bıraksa da bi nefes alsa kadıncağız feritle de görüşebilse ama yok ki:dito
dilonun teklifi ayşegül ve seldanın hayatını nası etkiliycek sizce? özette diyo ya bence meldayla evlenirlerse melda evden gider bunu kastediyo olabilirler dilo iç güveys olacak değil ya:img-hyste

Galiba Melda Selda'nın evlenmesini şu yüzden istemiyo hani Ferit Selda'yı nikah bırakmışı ya belki ondamdır.Ama Ferit eniştem akıllandı.Daha öyle bir şey yapmaz.

özetlerimiz artık nedense çok kısalaştı yada bana öyle geliyor yaf ezgice arkadaşım senini adına üzüldüm valla hani şu meşhur vvideo sitesi avrya oraya bak istersen ben 33 bölümü valan hep ordan buldumBencede kısalışıyor.Ama bu pek önemli değil...:img-blush

fuliş
27-03-07, 19:33
Arkadaşlar dün foruma giremedim, özeti okuyamadımmeraktan çatlamak üzereydim.

Sonunda özeti okudum ama dediğim gibi daha çok meraka girdim. Acaba Tuğçe kendi kazdığı kuyuya yine nasıl düşmeyi becercek çok merak ediyorum.
Ben Tuğçe'yi bi yönden çok sevmeye başladım. Çünkü, onun planları sayesinde Selim ve Ayşegül birbirlerine daha çok bağlanıyo. Allah bilir yeni bölümde kendine aşık etcem diye Ayşegül'e daha da aşık eder (zaten çok aşık ama )
(öyle aşık olmuş ki Dünya iki kişilik geliyo Selim'e)

Cey0}
27-03-07, 19:39
Arkadaşlar dün foruma giremedim, özeti okuyamadımmeraktan çatlamak üzereydim.

Sonunda özeti okudum ama dediğim gibi daha çok meraka girdim. Acaba Tuğçe kendi kazdığı kuyuya yine nasıl düşmeyi becercek çok merak ediyorum.
Ben Tuğçe'yi bi yönden çok sevmeye başladım. Çünkü, onun planları sayesinde Selim ve Ayşegül birbirlerine daha çok bağlanıyo. Allah bilir yeni bölümde kendine aşık etcem diye Ayşegül'e daha da aşık eder (zaten çok aşık ama )
(öyle aşık olmuş ki Dünya iki kişilik geliyo Selim'e)
Evet ya ben orayı buraya yazmayı unuttum.Selim bu bölümde aşık olan insana dünya iki kişilik gelir demişti.Bana da iki kişilik geliyor.sen ve ben.demişti benim canım benim ayşegülüme.Evet bende tuğçeyi bu yönden çok seviyorum.Her seferinde ayırıcam diyo ama aşklarını daha da güçlendiriyo..

fuliş
27-03-07, 19:58
Evet ya ben orayı buraya yazmayı unuttum.Selim bu bölümde aşık olan insana dünya iki kişilik gelir demişti.Bana da iki kişilik geliyor.sen ve ben.demişti benim canım benim ayşegülüme.Evet bende tuğçeyi bu yönden çok seviyorum.Her seferinde ayırıcam diyo ama aşklarını daha da güçlendiriyo..

Ahhh ah o sahne 1dk bile aklımdan gitmio ne güzel dans ettiler öyle.Tuğçe elektrikleri kesmeseydi daha iyi olucaktı ama neyse.

aysa-17310
27-03-07, 19:59
ben bi de şeye çok güldüm dilaverin tuğçeye aldığı hediyeye:img-hyste
BEST OF DİLAVER:img-hyste :img-hyste :img-hyste
bi de ferit seldanın büyüyle yaptığı adam için 'niye hiç konuşmuyo niye tepki vermiyo' dediğinde seldanın 'o çok kıııılll' deyişi:img-hyste(cool demeye çalışıyodu heralde:img-hyste )
hiç unutmiycam bunu yaa yerdeydim o sırada

tinkirbell
27-03-07, 20:57
bi de ferit seldanın büyüyle yaptığı adam için 'niye hiç konuşmuyo niye tepki vermiyo' dediğinde seldanın 'o çok kıııılll' deyişi:img-hyste(cool demeye çalışıyodu heralde:img-hyste )

bende onaçok güldüm...o kar güldümki..ama bişey söliycem..tugçe artık selimden vazgaçmemiş onun 1.planı ayşegül oldu onu ezmek bence..

t-o-r-t-u-r-a
27-03-07, 22:08

bencede ya çok komikti ya bayılıyroum bu ferit selda konuşmalarına

arkeolog gırl
27-03-07, 22:17

evet cnm ya bende en çok o kısımlara güldüm.Deli ferit ve selda diyolokları çoooook komik:img-hyste :img-hyste :img-hyste

_can_
28-03-07, 00:37
dizinin espiri gücü ve kabiliyeti çok güçlü,ayrıca diziye yeni oyuncuların eklenmesi diziye daha da eğlenceli bi hal getiriyo.

Cey0}
28-03-07, 07:59
:img-hyste :img-hyste ben bi de şeye çok güldüm dilaverin tuğçeye aldığı hediyeye:img-hyste

sana katılıyorum.Bende o sahneye çok gülmüştüm.zaten ferit ile seldanın konuşmaları hep komik oluyo.aynı safiye ile faik:img-hyste

bende onaçok güldüm...o kar güldümki..ama bişey söliycem..tugçe artık selimden vazgaçmemiş onun 1.planı ayşegül oldu onu ezmek bence..

bencede ama selimide elinden almak istiyo.onun yanında selimi elinden aldığı için ayşrgülü resil etmek istiyo...

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 12:52
arkadaşlar yaf şu kelebke ödüllerinde dizimizi ve şenay ablamızı destekleyelim hala destekelmeyenler varsa hadi ne duruyoruz yaf

aysa-17310
28-03-07, 13:20
ayıp ettin kırdeşim :img-wink: heralde yani benim oyum belli:happy0064
ben 3 tane oy attım zaten annem babam adına da :) birinde en iyi dizi acemi cadı dedim
en iyi komedi dizisi kategorisi ayrı çünkü

burcu_yağmur
28-03-07, 14:33
acemi cadı demek starda kesin tutmaz çünkü diziler kanal değiştirince tutmuyo zaten son zamanlarda sallantıdaydı

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 14:38
napıyorlar ya star dizimizi harcıycak olamaz acemic adını sonu hazırlıyorlar resmen şimdi biz bu yeni bölüm içni glen özeti starda bu cuma mı izliycez ay ay neyseki cuma günü dersim yok akşamları saat kaçta olucak acaba yne 20 de mi yayınlayacaklar neyse erkenden ögrendikte ona göre izliycez artık uamrım dizini gidişini bozmazlar kanal değişti ya ama star bizim dizi 7 sıra düşse bile kaldırmaya kalkar yada tutar ögle vakti yayınlar bir süre sonrada bitti der kaldırı ya ay inş böyle olmaz

boncuk.girl
28-03-07, 15:00
ayyy arkadaşlar haberi duydunuz mu?

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENEN SEVİLEN DİZİ ACEMİ CADI ARTIK STAR’DA…

'BÜYÜK VE UNUTULMAZ MACERA 30 MART CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ BÖLÜMLERİYLE STAR’DA DEVAM EDİYOR…..

AYŞEGÜL VE TIPKI ONUN GİBİ CADI OLAN HALALARIYLA SİZİ FANTASTİK VE SÜPRİZLERLE DOLU BÜYÜK BİR MECARA BEKLİYOR…'

resmen şok oldum
haberi okuyunca
bakalım bu bölümde neler olacak

aysa-17310
28-03-07, 15:01
ne starı yaa arkadaşlar kanal dnin yayın akışında pazar günü 20:00 acemi cadı görünüyo siz neden bahsediyosunuz???
yoksa 1 nisan şakası falan mı???

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 15:03
35 bölümden devam ediyor arkadaşlar starın sitesinden baktım 1. bölüm olarak bizim 35. bölümün özetini vermişler cuma günü saat 20:00 de star ekranalrında izliycez artık acemi cadımızı unutmayın ha

yok arkadaşım şaka falan değil starın sitesindede cuma günü saat 20:00 de gözüküyor acemi cadı bakarsın ikiside aynı bölümü yayınlar :img-hyste ama şaka değil cumada starda gözüküyor

aysa-17310
28-03-07, 15:08
ayy inanmıyorum gerçekten de yaa olamaz böyle bişeeeey cuma günü birsürü güzel dizi var hepsi de bayağı reyting alıyooo acemi cadının kesin reytingleri düşücek
arkadaşlar karamsar olmak istemem ama dizimizin starda pek uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum:(

§uni§a
28-03-07, 15:15
inanmiyorum yaa star da dizimiz hayatta tutmaz o gün sila yabanci damat gibi diziler var olamaz yaa zaten pazar günleri dizi felan yoktu ne güzel izliyoduk :sad53: aglicam yaa aglicam

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 15:16
kesinlikle katılıyorum sana dizimizi harcıycakalr resmen ay o saatte yabancı damat var sıla var hiç şansımızı yok reyting de 7 düşsek bile anında siler kalemden star ay ya starın pazar günü boşsa pazara koysaydı keşke ya

Cey0}
28-03-07, 15:21
Bende ya olamz niye ki hem kanal d de ne güzel veriyodular.

ama kanal d de baktım orada da acemi cadı var starda da ama inşallah reytingler düşmez:(

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 15:23
üzgünüm ama kanal değiştirtikten sonra dizimizin gelecegini pek açık oldugunu düşünemiyorum helede cuma günü için hiç düşünemiyorumbu olay yakında acemi cadıya veda edicez gibi bir haberin ön hazırlıgı sanki ya:sad53: umarım yanılıyroumdur umarım dizimizi harcamazlar

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 15:29
umarım olmaz bunları sevinerek söylemiyorum çünkü böyle olursa çok üzülürüm ama starın başka kanallardan aldıgı dizilere olanları belli üstelik cuma günü yayınlıyor cuma ilk 3 e bile zor gireriz yabancı damat sıla vb diziler varken

Cey0}
28-03-07, 15:32
Arkadaşlar aklıma bir fikir geldi şimdi torturanın imzasın alıp kendi imzamısın yerine koyup diğer tüm forumlara yorum yazalım vede herkes acemi cadını stara geçtiğini öğrensin.

Bence kanal d ve star siteleri bize 1 nisan şakası yapıyo:(olabilir mi?

Cey0}
28-03-07, 15:42
ya arkadaşlar ben stara email attım böyle böyle diye sizde atın ama bence kaldırılmaz çünkü buzda dansın falan gibi yarışmalarını olduğu zaman niçin reytingler düşmedi...

Cey0}
28-03-07, 15:46
Bence kaldırılmaz.Sihirli annemin kaldırılması sihirin en çok planda olması ama acemi cadı ile ilgili böyle bir konu söz konusu değil.Merak etmeyin öyle olmnaz.Ama kanal d de kalsa dahha iyi olur çünkü 35. haftadır kanal d de izliyoz...

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 15:49
Bence kaldırılmaz.Sihirli annemin kaldırılması sihirin en çok planda olması ama acemi cadı ile ilgili böyle bir konu söz konusu değil.Merak etmeyin öyle olmnaz.Ama kanal d de kalsa dahha iyi olur çünkü 35. haftadır kanal d de izliyoz...

umarım dedigin gibi olur arkadaşım ama cuma günü yarışmalar değil rekorlar kıran iki tane diziden bahsediyoruz ama dedigin gibi en fazla 6. sıraya düşüyorduk haklısın ay içimi biraz olsun rahatlattın arkadaşım inş haklı çıkarsın

Cey0}
28-03-07, 15:52
dediğin gibi iki tane tutulan dizi var bizde 3. oluruz.Rahatlayın ya bu dizi kaldırılmazzz..eğer öyle olursa bidaha star izlemem.hatta bunu emaille stara bildirdim.sizin içiniz rahat olsun..meraklanmayın starın sitesinde de yazdığı gibi beğeni ile izlenen sevilen dizi acemi cadı artık starda..canınızı sıkmayın.

yaseminergeneci
28-03-07, 16:03
walla benkasımdan sonraki bölümlerini izlemiyorum çok saçmalaştı artık bence ama favori dizilerimdendi

çğkn_seda
28-03-07, 16:06
ay ben yanlış mı görüyorum inanmıyorum star ve acemi cadı ve cuma ayy allahım ama cuma olması çok kötü sıla var ve reitingleri etkiliyebilir hayır ya pazar en güzeliydi ayrıca starda of inanmıyorum

DeFnE_92
28-03-07, 16:16
ben pazar günleri izleyemiyodum:( .ama cumada olması iyi olmuş artık izlerim :) .ama sıla nedeniyle reytingleri oldukça düşer :( .

mustafas
28-03-07, 16:27
arkadaşlar siz star almasaydı diziyi kanal d nin diziyi sürdüreceğinimi sanıyordunuz ratingleri düştü diye bitirirlerdi ama star ve kanald anlaşmış belki star da ratingi çoğalır diye bitmesin diye stara geçti.......

Ezgice
28-03-07, 16:29
ya arkadaslar bu kanald reytinge neden böyle dikkat ediyor anlamiyom uyuz oldum yaa ne stari olamaz yaaa off offf :sad53: :sad53: :sad53:

mustafas
28-03-07, 16:34
bilmiyomusun kanal d 1. kanal az izlenen yapımları ya stara veriyor orada denettiriyor olmazsa starda yayınlasmıyor mesela sihirli annem star a geçmişti acemi cadıda geçti star tv bence dizilerine çok şans veriyor hemen yayından kaldırmıyor.....

Cey0}
28-03-07, 16:36
reytingler düşmez ikinci falan oluruz zaten yabancı damatın modası eskidi.ama mustas adlı kullanıcı haklı kim bilir kanal d kaldırıdı.Bence stara geçmesi iyi oldu.Siz canınızı sıkmayında bakalım bu bölümde neler olucak..

Bencede dizilere şans veriyor.Bence kaldırmaz çünkü çok sevildiğini bilir.Ancak gününü değiştirir.

mustafas
28-03-07, 16:40
Cuma Günü Izlenmezse Cumartesi 20.00 A Alir çünkü Boş Belki Sali Günü 22.00 Yada 20.00 A Alir çarşamba 20.00 A Yada 22.00 A Alir çarşamba Günkü Yalanci Yarim Izlenmiyor Yerlerini Deyiştirebilir Acemi Cadi Ile Yani Gerekirse Az Rating Alan Dizileriyle Yer Deyiştirir Zatenm çoğu Günü Boş Starin Hepsinde şansini Dener......

aysa-17310
28-03-07, 16:44
yaa sakın çarşambaya alınmasııın
bence en uygun cumartesi ya da pazar o günlerde hiç bi şey yok

lazkizz
28-03-07, 17:23
BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENEN SEVİLEN DİZİ ACEMİ CADI ARTIK STAR’DA…

BÜYÜK VE UNUTULMAZ MACERA 30 MART CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN YENİ BÖLÜMLERİYLE STAR’DA DEVAM EDİYOR…..

AYŞEGÜL VE TIPKI ONUN GİBİ CADI OLAN HALALARIYLA SİZİ FANTASTİK VE SÜPRİZLERLE DOLU BÜYÜK BİR MECARA BEKLİYOR…

arkeolog gırl
28-03-07, 18:14
:sad53: :sad53: :sad53: şaka gibi ya dizinin stara geçtiğini şimdi öğrendim.Ama bence stara geçtiği iyi oldu.Çünkü dizi pazar günü çok reyting kaybediyordu.Cuma sadece SIla ve Yabancı Damat var.En kötü 3. oluruz.Eyer kanal d de kalsaydı dizimiz kalkabilirdi:img-wink:

fuliş
28-03-07, 18:35
Arkadaşlar duydum resmen şoka girdim.Niye böyle bişey yaptılar ki?

Tamam belki biraz iyi oldu stara geçmesi ama stella_56 arkadaşımızın dediği gibi kanald de alıştığım için bana da biraz garip geliyostar.

Ama bari günü değişmesin pazar olsun yine.Yoksa ben kesinlikle izleyemem.izlesem bile anlayamam çünkü cumaları evde olmuyoruz.Diğer günler deseniz annemin dizileri var.Bence en iyisi pazar.

Bello_ragaza
28-03-07, 18:47
acaba bu dizi Stara geçince reytingleri düşer mi??yayından kaldırılırsa diye çok korkuyorum çünkü çoğu dizinin kanalı değişti mi allak bullak oluyor ve kısa bir süre sonra bitiyor.

fuliş
28-03-07, 18:48
Benim kafam iyice karıştı starın yayın akışında cuma 20:00, kanald yayın akışında pazar 20:00 gösteriyo ne olcak şimdi??

fuliş
28-03-07, 18:52
acaba bu dizi Stara geçince reytingleri düşer mi??yayından kaldırılırsa diye çok korkuyorum çünkü çoğu dizinin kanalı değişti mi allak bullak oluyor ve kısa bir süre sonra bitiyor.

Allah korusun, ağzından yel alsın. Olumlu düşünelim.

Ama kaldırılırsa beni unutun.Hayatımda bi diziye ilk defa bu kadar :sad53: bağlandım.Kaldırılırsa ne olcağını düşünemiyorum bil:sad53:

aysa-17310
28-03-07, 19:12
evet çok üzülürüm alıştık artık iyicem
hayatımda ilk bölümünden beri hiççç kaçırmadan hatta bazı bölümlerini 3-4 defa bile izlediğim ender dizilerden biri (ender dediğim 3 diziden biri)

Cey0}
28-03-07, 19:18
evet ya her bölümünü 5 kez izledim ama bitmez...Birde olumlu yönden düşünelim.Çünkü az kaldı cumayaaaaa yani acemi cadını başlamadına..

Cey0}
28-03-07, 19:20

Bence düşmez tam tersi yükselir.Ya olumsuz düşünmeyin her şeye olumlu yönünden bakın yaaa.Düşmezzz.Ya canınızı sıkmayın .siz olumlu yönden bakın siz ne düşünürseniz o olur.Vemnce kaldırılmaz....:img-wink:

merve_erencik
28-03-07, 19:24
ya inanmıyorum ya çok üzüldüm starda devam edecekmiş acemi cadı offffffffffffffffff 30 martdan itabaren

fenerli95
28-03-07, 19:25
valla ben gününün değişmesine hiç üzülmüyorum.çünkü ayrımcılık yapıyorlar.ve de buda benim umrumda değil.

boncuk.girl
28-03-07, 19:27
yaaaa inanmıyorum
cuma günleri yabancı damat var
ve ben acemi cadıya bakamicam
annem kesin yabancı damat dicek ben acemi cadı
off ya ne olacak

yagmur94
28-03-07, 19:29
hiç iyi olmadı bu dizi için benden söylemesi sıla ve yabancı damat acemi cadıyı alt üst eder özellikle sılaa

yagmur94
28-03-07, 19:33
:sad53: :sad53: :sad53: şaka gibi ya dizinin stara geçtiğini şimdi öğrendim.Ama bence stara geçtiği iyi oldu.Çünkü dizi pazar günü çok reyting kaybediyordu.Cuma sadece SIla ve Yabancı Damat var.En kötü 3. oluruz.Eyer kanal d de kalsaydı dizimiz kalkabilirdi:img-wink:
sadece sıla ve yabancı damat değil hatırla sevgili ve ıhlamurlar altındada var bunlarda iyi reting alan diziler en fazla 5. yada 6. olur bu dizi.

Ezgice
28-03-07, 19:34
bencede yaa off niye durup duruken stara gecti yaa off off catlicam 3. olalim ne fark eder yaaa ila cok önemli reyting pahh

merve_erencik
28-03-07, 19:37
hiç iyi olmadı bu dizi için benden söylemesi sıla ve yabancı damat acemi cadıyı alt üst eder özellikle sılaa

canım yabancı damattda kaldırılacak o yüzden sıla kaldı bir tek

bencede yaa off niye durup duruken stara gecti yaa off off catlicam 3. olalim ne fark eder yaaa ila cok önemli reyting pahh

şey sihirli annemde stara geçmişti herhalde başlarından atmak istiiyolar

Cey0}
28-03-07, 19:41
yaa reytingler önemli değil fazla.Ama ben dizinin kaldırılmasından çok korkuyorum.İnşallah öyle bişey olmaz çünkü bağlandım.Ben izlicem ne olursa olsunnnnn izlicem ne olur sizde izleyin çünkü kaldırabilri star ve bundan çok korkuyom.İnşallah öyle bişiy olmaz.Ama star öyle yapmaz yani kanal d gibi reyting uğruna kaldırmaz.Birde biz bunları bırakıp yeni bölüme gelelim.Çok harika olacak.Valla ben izlicem.

şey sihirli annemde stara geçmişti herhalde başlarından atmak istiiyolar
Canım sihirli annemin kaldırılmasını nedeni sihirin çok ön planda olması ve uzmanlar bunu çok konuşru ve kaldırdı.Ama acemi cadı için bu söz konusu değil çünkü sihir pek fazla öne çıkarılmıyo...

Cey0}
28-03-07, 19:45
Belkide starın reytingleri düşük olduğu için almıştır acemi cadıyı.Ya boşverin izleyen iler ben izlicem ve de çok seviyorum.izlemeyen izlemez umrumda değil.

Cey0}
28-03-07, 20:04
ay haklısın valla bende fena baglandım ya ben kesin izliycem
torturacım sen aldırmadan izle ve yorumlarını yaz....bu arada senin yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum söyleyemeden geçemicem..

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 20:08
torturacım sen aldırmadan izle ve yorumlarını yaz....bu arada senin yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum söyleyemeden geçemicem..

çok teşekkür ederim stellacım saoltabiki izliycem bana ya kanalından hayatımda bıkmadan izlediigm sayılı dizilerden birini bırakırmıyım hiç

Cey0}
28-03-07, 20:12
çok teşekkür ederim stellacım saoltabiki izliycem bana ya kanalından hayatımda bıkmadan izlediigm sayılı dizilerden birini bırakırmıyım hiç
eee yani bende bırakamam.Çünkü bağlandım.Her bölümünü 5 kere izledim.Bundan sonra kanalı umrumda değil.sadece diziye bakıcam.İzlicem ve yorumlarımı yapacam.Artık bunu hiç bir etken değiştiremez..

fuliş
28-03-07, 20:21
Hangi kanalda olursa olsun izlicem. Kanalı umurumda bile değil.Yeter ki yayından kaldırılmasın. Benim hayatımda " bi hafta nasıl geçicek şimdi?, acba haftaya neolucak?" diyerek izlediğim, dört gözle beklediğim ilk ve tek dizi.Tamam şimdiye kadar birçok diziyi severek izledim, ama acemi cadı bambaşka. Daha önce hiç bir diziye bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum.Umarım birçok acemi cadı izleyeni benim gibi düşünüyodur.

Cey0}
28-03-07, 20:26
Hangi kanalda olursa olsun izlicem. Kanalı umurumda bile değil.Yeter ki yayından kaldırılmasın. Benim hayatımda " bi hafta nasıl geçicek şimdi?, acba haftaya neolucak?" diyerek izlediğim, dört gözle beklediğim ilk ve tek dizi.Tamam şimdiye kadar birçok diziyi severek izledim, ama acemi cadı bambaşka. Daha önce hiç bir diziye bu kadar bağlandığımı hatırlamıyorum.Umarım birçok acemi cadı izleyeni benim gibi düşünüyodur.
Tabiki de senin gibi düşünüyorum.Ben okadar bağlandım ki bu diziye bırakmam mümkün değil.Hatta geçenlerde 33.bölümü televizyon bozuldu diye izleyememiştim ya oakşam hep ağladım artık siz düşünün ne kadar çok sevdiğimi.Ben izlicemmVede hiç bırakmıcam.Fulişlede aynı fiirdeyim.Ne olursa olsun çünkü bu dizi en çok sevdiğim dizi......

RIZA_BABA
28-03-07, 21:02
Arkadaşlar haberim olmadı hiç dizi neden kanal değiştirdi acaba birisi ayrıntılı anlatırsa çok sevinirim ilginç valaha daha önce sihirli annemde kanald de idi sonra stara geçti biri aban açıklarmı acaba neden dizi stara geçti

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 21:04
Arkadaşlar haberim olmadı hiç dizi neden kanal değiştirdi acaba birisi ayrıntılı anlatırsa çok sevinirim ilginç valaha daha önce sihirli annemde kanald de idi sonra stara geçti biri aban açıklarmı acaba neden dizi stara geçti

valla bizde bilmiyoruz arkadaşım bugün siteyi bir açtık ana sayfada acemi cadı artık satrda yazıyor pek ayrıntılı bilen yok neden değiştigini tek bildigimiz bu cuma yeni bölümle stardan devam edecegi

girl01
28-03-07, 21:07
cuma günü star´da yayinlanca pek sevindimi söyleyemem. bence ratinglere ilk 5´e zor girebiliriz. keske pazar günü kalsaydi bence...

fuliş
28-03-07, 21:08
Tabiki de senin gibi düşünüyorum.Ben okadar bağlandım ki bu diziye bırakmam mümkün değil.Hatta geçenlerde 33.bölümü televizyon bozuldu diye izleyememiştim ya oakşam hep ağladım artık siz düşünün ne kadar çok sevdiğimi.Ben izlicemmVede hiç bırakmıcam.Fulişlede aynı fiirdeyim.Ne olursa olsun çünkü bu dizi en çok sevdiğim dizi......

Allahtan şimdiye kadar hiç kaçırdığım olmadı. Ben de kaçırsam inan senin gibi ağlarım. Sonra annem diziyi mi, yoksa kafayı mı kaçırdığımı düşünürdü herhalde.

Cey0}
28-03-07, 21:17
Allahtan şimdiye kadar hiç kaçırdığım olmadı. Ben de kaçırsam inan senin gibi ağlarım. Sonra annem diziyi mi, yoksa kafayı mı kaçırdığımı düşünürdü herhalde.

ama allahtan pazar günü o bölümünü verdilerde izledim.Evet arkadaşlar sonuna kadar acemi cadı varmı ötesi

askım_gkhan_alp
28-03-07, 22:17
artıkk acemi cadıı star ekranlarında bence böyle olması daha ii olduu ya en azından reytinglerr biras daha ii gelir diye düşünüyorum çünküü kanal d yayınlanırken reytinglermiz çokk kötüydüü...hayırlııı olsun diyelim starr ekranlarında inş uğurr getirirrr..starr:)

anil16
28-03-07, 22:48
startvnin ratingleri kanald'den hic iyi degil...star en dusuk ratingli olan kanallardan biri..

sihirli annemde boyle star'a gecince rsatignler dusmustu ve o dizi her hafta kanald'de top 5'e girerdi star'a gecince maf oldu ve ratign ler dustu...kanala gecmesiyle bitmesi bir olmustu.

Insallah acemi cadiya'da boyle olmaz.

deniz_merve
28-03-07, 23:25
ya ne istediler dizimizden ne kadar güsel devam edioduk kanal d'de reytingler yükselmişti off yaa off ağlıcamm:sad53: :sad53: :sad53:

giz<em
28-03-07, 23:30
startvnin ratingleri kanald'den hic iyi degil...star en dusuk ratingli olan kanallardan biri..

sihirli annemde boyle star'a gecince rsatignler dusmustu ve o dizi her hafta kanald'de top 5'e girerdi star'a gecince maf oldu ve ratign ler dustu...kanala gecmesiyle bitmesi bir olmustu.

Insallah acemi cadiya'da boyle olmaz.

inş. dediğin gibi olur çünkü star çok izlenen bi kanal değil ve o gün ve o saatte izlenen ve rekor kıran diziler var sıla ve hatırla sevgili gibi kanal d zaten mutlaka bütün güzel dizilerine parmak atçak hep böyle yapıyo

t-o-r-t-u-r-a
28-03-07, 23:32
inş. dediğin gibi olur çünkü star çok izlenen bi kanal değil ve o gün ve o saatte izlenen ve rekor kıran diziler var sıla ve hatırla sevgili gibi kanal d zaten mutlaka bütün güzel dizilerine parmak atçak hep böyle yapıyo

hatırla sevgili acemic adı bittikten sonra yayınlanıyor sıla var yabancı damat var ama en fazla 5 . falan oluruz daha kötü olmaz belki

CagkaNero
29-03-07, 00:02
belki 5inci bile olamayiz ya
silanin karsisina neden koymuslarki
off off

anil16
29-03-07, 04:12
Yeni bir dizi gibi olacak sanki..basdan baslicakmis gibi...1. bolum olacak.Sitede 1. bolum yazmislar. :P

1. Bölüm

Mutfakta ortaya çıkan fare evdeki hayatı felç ediyor.Selda,Melda ve Ayşegül fareyi yakalama işini Duman’a verirler.Fakat Duman da fareden korkunca evde büyük panik yaşanır.Hayvanlara karşı sihir kullanmaları ve öldürmeleri de yasak olduğu için fareden nasıl kurtulacaklarını bilemezler.Okulda ise Tuğçe Selim ile Ayşegül’ü ayırmanın yeni bir formülünü bulur.İnternet’ten etkileyip aşık eden bir parfüm şipariş eder ve onu Selim’i Ayşegül’den çalmak için bol bol sürer.Fakat evdeki hesap çarşıya uymaz.Tuzak kuran Tuğçe kendi kazdığı kuyuya kendi düşer.Müdür Dilaver ise Melda’ya iyiden iyiye kalbini açar.Bu yeni filizlenen aşk okulda Ceren ve Rüya’nın dikkatinden de kaçmaz.Dilaver tüm cesaretini toplar ve Melda’ya şok bir teklifte bulunur.Bu teklif Selda ve Ayşegül’ü de etkileyecek kadar önemlidir.

Cey0}
29-03-07, 08:00
Bence ya boşverinnnnn....yenii böüme az kldı ya çok merk rdiyom.Ne olur cuma gel artıkkkkk.Ben ayegülümü çok özledim yaa.eskiden nasıl bekliyomuşuz pazar gününü....

anil16
29-03-07, 08:18
cuma iyi olucak..tipki o guzel yaz cuma aksamlari gibi olacak yine.Bekliyemiorum. :)

Cey0}
29-03-07, 08:31
cuma iyi olucak..tipki o guzel yaz cuma aksamlari gibi olacak yine.Bekliyemiorum. :)
Sanki ben bekliyebiliyorum:)Yaa hayatımda bu kadar harika bir dizi görmedimmmm ya.Bağlandım resman artık bırakjamam.

tinkirbell
29-03-07, 09:20
arkadaşlar rakiblerimiz çok fazla.ama acemi cadıyı rating vermek için reklmalarını izlememiz gerekiyor..ben zaten tugçeyi çok seiyorum ve..tabikide izliycem 20.sıralara düşmektense acemi cadı daha güzel..

t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 12:01
arkadaşlar bene korkmayalım artık korktugumuz şey başımıza gelecek yoksa biz seviyormuyuz bu diziyi? seviyoruz. ne olursa olsun izleyecekmiyiz ?izleyecegiz. biz acemi cadı fanatikleri olarak dizimizi izlemeye devam edelim ve yaymaya devam edelim birşey olmaz dizimize rakipleri rekor kıran kim varki cuma günü sıla ve yabancı damat en kötü ihtimallele ilk 5 den hadi olmadı ilk 10 dan öteye gitmeyiz belki ilk hafta kötü olur insanalr alışmadıgı için ama sonra düzelir

ha birde arkadaşalr ben pek diger forumlara yazmıyorum birkaçtane yazdıgım avr diger forumlarda etkin olan arkadaşalr imzalarında resimlerinin altına acemic adı her cuma saat 20:00 de starda yazarsa herkese haber verebiliriz ve bence msnlerimizdede bunu yazmalıyız dizimizi reytinge kurban etmek istemyiorsak

askım_gkhan_alp
29-03-07, 12:27
ama kanal d de izlenmiyorduu pek hatırlarsanız ilk 5 in içinde bile olamıyodukk 12. sıralarda yer alıyodukk..hem o günle popstar alaturka var herkess onu izliyodu bence cuma gününü alınmasıı çokk ii olduu inş reytinglerr ii gelirr olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar:)

Ezgice
29-03-07, 13:11
ister 100. olalalim ister 1. ne fark eder sadece dizimizin arkasinda duralim yeter öyle managsiz seylerdende kaldirilmasin yeter stara gecmis evet olabilir ama yinede kanald diziyi ordada sürdüre bilirdi ilaki top dizi mi olacak yaniii

aysa-17310
29-03-07, 13:23

evet yaa hele yazın annemler yurt dışından gelicek arkadaşlarıyla görüşücekti bi kere o akşam da acemi cadının yeni bölümü vardı bütün gün konuşup insanlara dünyayı dar etmiştim en sonunda beni komşuya bıraktılardı:img-hyste benim de en çok bağlandığım 3-4 diziden biri (ki bu hiiiiç kolay değil kanımca ben öylesine şeyleri beğenmem:img-cool2 :img-hyste )çarşamba günü dışında nerde ve ne zaman olursa olsun izlerim hiiiiiç problem değil
bu arada tortura izin verirsin umarım imzanı kullanıyorum arkadaşlar siz de kullanın duymayan varsa öğrensin

Cey0}
29-03-07, 13:31
ama kanal d de izlenmiyorduu pek hatırlarsanız ilk 5 in içinde bile olamıyodukk 12. sıralarda yer alıyodukk..hem o günle popstar alaturka var herkess onu izliyodu bence cuma gününü alınmasıı çokk ii olduu inş reytinglerr ii gelirr olumsuz düşünmeyelim arkadaşlar:)

bencede .şimdi reytingler düzelir.ister 100. olsun iser . ben izlemye devam edicem.buna ne ryting nede baka bşiy karışabilir.

bende o imzayı kullancam.vede diğer forumlara yorum yazacam..............

boncuk.girl
29-03-07, 13:38
bencede .şimdi reytingler düzelir.ister 100. olsun iser . ben izlemye devam edicem.buna ne ryting nede baka bşiy karışabilir.

arkadaşım sen öyle diyosun ama reytingler düştüğü an dizi yayından kaldırılıyo

ama inşallah yayından kaldırılmaz benim sevdiğim bir dizi

mustafas
29-03-07, 13:54
pazar günleri acemi cadı karşısında popstar şarkı söylemek lazım babam ve oğlum ibo show vardı ve toplam ab ratingleri 30.00 rating 75.00 share alıyor bu programlar bu programların karşısında acemi cadı 3.20 rating 8.20 share alıyordu.......

totalde ise acemi cadının karşısındaki programlar 25.00 rating 65.00 share alıyordu acemi cadı ise totalde 5.80 rating 14.00 share alıyordu

cuma günü ise dizimizin karşısında sıla , yabancı damat, emret komutanım var bu dizilerin ab ratingi toplam 25.00 rating 70.00 share

totalde de acemi cadının karşısındakiler şu ratingi alıyor...... 30.00 rating 70.00 share sizce cuma günümü şanslı pazar mı?

alişşş
29-03-07, 14:04
bugün balatta sahilde acemi cadı ekibi vardı oyuncuları görmedim ama 4 den fazla araç vardı çekim için hazırlık yapılıyordu

irmck_6168
29-03-07, 14:17
ya bişey sorucam.... stella_56'nın imzasında her cuma star da diyo??? nasıl oluyo anlamadım.. biri bana açıklayabilirmi???

çğkn_seda
29-03-07, 14:38
e çünkü artık her cuma saat 20:00 de starda yani olay bu neyi anlıyamadın onu anlıyamadım:img-grin2

t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 14:50
üzülme be arkadaşım yanlış hatırlamıyorsam mayısta bitiyor yabancı damat sende ozamana kadar netten izlemeye çalış ama yinede anneni ikna etmek içni elinden geleni yap tabi

aysa-17310
29-03-07, 14:58
valla bizim evde zaten 3 tane tv var her koşulda izlerim ama galiba haftaya cuma izleyemiycem yaa:( evde olmiycakmışızzz off yaa ama internetten izlerim artık zaten tekrarını büyük ihtimalle verir star şöyle gündüzleri ilk bölümden verse de 6.kez izlesek:img-hyste
bu arada kanal d'de pazar günü 20:00da hala acemi cadı gösteriliyo:img-hyste
ayrıca fragmanı da gördüm ama böyle ilk bölümlerden sahneler gösterdi işte ayşegül, halaları ve bütün dizi ahalisi starda falan dedi yani yeni bölümü göstermiyolar:(

KEREMCEMHAYRANI
29-03-07, 15:03
ya bişey söyliycem acemi cadıda huzur evine gittiler ya sselenadada onlardan çalıp huzur evine gittiler atrıca ayşegüller kredi kartı yüzüznden çok borçlanmışlardı ayşegülüm aldığı mallarla ödeselerdi

Cey0}
29-03-07, 15:23
arkadaşım sen öyle diyosun ama reytingler düştüğü an dizi yayından kaldırılıyo

ama inşallah yayından kaldırılmaz benim sevdiğim bir dizi
Birde şöyle birşey var eğer kaldırılacaksa Star niye satın alsın ki.Boşuna masraf yapmaz.Hem nerden biliyoruz kaldıracağıı...Ama inşallah kaldırılmazzz:(

cadii_sheker
29-03-07, 15:35
gerçektende stara geçmesi ii ldu cuma günü izliycek bişi yok zaten oturur raatça izlerim diziyi çok ii oldu ayrıca arklar diziyle ilgili satın alma gibi bi durum yok çünkü kanald ve star kardeş kanallar yani ikiside tek bir kişiye ait adam para verse bile yine kendi cebine girer

fuliş
29-03-07, 16:26
Ay çok az kaldı arkadaşlar. İnanabiliyo musunuz? Acemi cadı yarın.
Artık yeni bölüm hakkında yorum yapalım. Stara geçti biz ne yapabiliriz ki? Sonuçta ben bu diziyi çok seviyorum.Ne olursa olsun izlicem.Bakıp görücez artık iyi mi olucak kötü mü olucak? Ama ben inanıyorum ki iyi olucak.

SONUNA KADAR ACEM' CADI

MENEKŞE
29-03-07, 16:51
Artık yeni bölüm hakkında yorum yapalım. Stara geçti biz ne yapabiliriz ki? Sonuçta ben bu diziyi çok seviyorum.Ne olursa olsun izlicem.Bakıp görücez artık iyi mi olucak kötü mü olucak? Ama ben inanıyorum ki iyi olucak.

SONUNA KADAR ACEM' CADI

bende sonuna kadar izleyeceğim lütfen eğer acemi cadıyı gerçekten seviyosanız mecbur olmadığınız durumlarda izlemeyi bırakmayın.Tek bağlandığım dizi ayrıca bizim dizimiz neler atlattı o kadar tutan programın arasından ne reytingler aldı şimdi mi alamayacak

Beyaz Balina
29-03-07, 16:54
ya Kanal D'de iyiydi bence ama STAR'da olsun farketmez dizi aynı dizi ama yabancı damat ve sıla ile aynı saatte ayrıca ılhamurlar altında ve hatırla sevgili ile biraz işleri zor ama tutarsa gerçekten iyi bir başarı olur.

Cey0}
29-03-07, 17:21

SONUNA KADAR ACEM' CADI

benced şimdi yeni ölüm yorumlarına başlayalım.Geçtiyse geçti ne ypalım.dizi aynı.:happy0064 :happy0064 :happy0064

kanal d daha iyiydi ama neyse:icon_sorr aslında cuma günüde izliycek bişey yoktu böle daha ii:img-wink:
valla benm için farketmiyo.hangi gün olursa olsun izlicem.........

Arkadaşlar biraz daha saberedelim.Çünkü dizimizin başlamasına 1 gün kaldı.:sad53: :sad53:

Acba neler olacak.:img-in_lo Birde gördünüzmü sitenin üstündeki imzayı.Diziiz reklam oldu.:happy0064 :happy0064

cadii_sheker
29-03-07, 17:24
starda dizinin reklamlarını yaparlarken ferit için ayşegülün babası dediler şaşırdm onlarda şaşırmış galiba

kış sabahı
29-03-07, 17:37
yeni kanalı yeni saatiyle acemi cadı h.g......
pazr günü olduğu içn bölmlerini kaçırıyordm ama artk hiç kaçırmam .........
acemi cadı sen bizm herşeyimzsn...:happy0064 :happy0064
sonuna kadr tam destek...

adanali esmer
29-03-07, 17:45
arkadaslar bir sey soracagim acemi cadi aceba neden stara alindi reyting kaygisi desem kanal d ve star ayni aileden öyle bir sey olamaz biri bana söyliye bilir mi aceba merak ettim de..

aysa-17310
29-03-07, 18:13
starda dizinin reklamlarını yaparlarken ferit için ayşegülün babası dediler şaşırdm onlarda şaşırmış galiba
evet aynı şey benim de dikkatimi çekti ayşegül, halaları, babası dedi babası derken de feriti gösterdi enteresan

cerenimo_
29-03-07, 18:57
hahaaa.. bi de ayşegülün babası ferit çıkarmış..
ne gülerim war yaa...

arkeolog gırl
29-03-07, 19:07
Arkadaşlar starda acemi cadının reklamını gören var mı?reklamda neler gösteriliyor syler misiniz lütfen:img-help: :img-help:

Cey0}
29-03-07, 19:20
Arkadaşlar starda acemi cadının reklamını gören var mı?reklamda neler gösteriliyor syler misiniz lütfen:img-help: :img-help:
valla sabahtan beri star açık hala rastlamış değili:(bide yşegülün babası ferit mi olamaz ya şimdi selda evde mi adı:(offffff offff

mustafas
29-03-07, 19:22
bence deyildir bence star tv nin yanlış aldığı bilgiden kaynaklanıyordu kader isimli dizinin bir reklamında özcan denizi spor spikeri diye tanıtmışlardı starda kanalla yapımcı tartışmıştı bundada bir yanlış anlatım olmuştur......

aysa-17310
29-03-07, 19:22
hayır yaa olur mu öyle şey reklamda yannış gösteriyolar bi karışıklı oldu heralde
stardaki fragmanı bi sayfa geride anlatmıştım:img-wink:

dilara-1905
29-03-07, 19:57
ne güzel iiki stara alınmış kanal d de dewm etse sonu kaldırılmakrı eğer hiç günü deişmeden dewam ederse süper oluuurrrrr ;) star değerini bilirrrr

askım_gkhan_alp
29-03-07, 20:23
ne güzel iiki stara alınmış kanal d de dewm etse sonu kaldırılmakrı eğer hiç günü deişmeden dewam ederse süper oluuurrrrr ;) star değerini bilirrrr

kesinlikle katılıyorum jnm iiki stara alındııı valla yoksa kanal d dizimizi yayından kaldırırdııııı....bende o zaman gebertirdimm kanall di yii...:)

mustafas
29-03-07, 20:48
evet star tv acemi cadının bitişini engelledi inşalllah iyi rating alırda kanalda amacına ulaşır bizde dizimiz kaldırılacak gibi düşüncelerden kurtuluruz........

aysede
29-03-07, 20:56
Evet Star dizinin kaldırılmasını engelledi fakat bütün reytingleri muhtemelen düşecek dizinin. Aynı saatte Yabancı Damat ve Sıla var onlarla kıyas bile edilemez dizi bence , yanlış anlaşılmasın ben de çok seviyorum AC'yi fakat reytinglerin düşeceğinden eminim..

Cey0}
29-03-07, 21:46
hayır yaa olur mu öyle şey reklamda yannış gösteriyolar bi karışıklı oldu heralde
stardaki fragmanı bi sayfa geride anlatmıştım:img-wink:

ohhh içimi rahatlattın aaaa.bende seldacım evde klacak melda gibi dye korkuoum.:happy0064 :happy0064

kesinlikle katılıyorum jnm iiki stara alındııı valla yoksa kanal d dizimizi yayından kaldırırdııııı....bende o zaman gebertirdimm kanall di yii...:)

Bencede iyi oldu.Star kıymetini bilir.Baı arkadaşlar reytngler düşer diyo.Ama onar izlemeye devam etse üşmez reying meyting:icon_evil :icon_evil :icon_evil

arkeolog gırl
29-03-07, 21:48
bencede stara geçmesi iyi oludu.yoksa kanal d ye kalsa kesin dizimizi kaldıracaktı.bence dizinin reytinglerinde artış olcak.çünkü pazar günü cuma ya göre daha çok reyting alan çok program var:img-wink: :img-yes:

dilara-1905
29-03-07, 21:53
ewt çok ii olduuu bid eyazın daha kalabalıktık bede daha çok imza avt kullanırdık şimdi okul olduğu için çok giremioz dizimize inş yazın eski haline geri döner ya çok canblıydı forum senoryolar reismler imza avt. resimler yorumlarrr sayfa takip edilemiodu yaaaaaaa wede her hafta 1. oluodukkk in. yazın sezon finali yapmass dwm eder yaaaaaa

kanal d hep böylee dizinin değerini bilmiokiş a bi reytingi düşsün satıo diziyi kaldırıo yanee star kurtardı bizi inş. ii reytingler alırda kanal d de avcunu yalarrrrrrrr

yagmur94
29-03-07, 22:05
ewt çok ii olduuu bid eyazın daha kalabalıktık bede daha çok imza avt kullanırdık şimdi okul olduğu için çok giremioz dizimize inş yazın eski haline geri döner ya çok canblıydı forum senoryolar reismler imza avt. resimler yorumlarrr sayfa takip edilemiodu yaaaaaaa wede her hafta 1. oluodukkk in. yazın sezon finali yapmass dwm eder yaaaaaa

kanal d hep böylee dizinin değerini bilmiokiş a bi reytingi düşsün satıo diziyi kaldırıo yanee star kurtardı bizi inş. ii reytingler alırda kanal d de avcunu yalarrrrrrrr
star ve kanal d aynı kişinin ama cnm yani kaldıran insan gene kaldırır kardeş kanallar çünkü

yagmur94
29-03-07, 22:10
Evet Star dizinin kaldırılmasını engelledi fakat bütün reytingleri muhtemelen düşecek dizinin. Aynı saatte Yabancı Damat ve Sıla var onlarla kıyas bile edilemez dizi bence , yanlış anlaşılmasın ben de çok seviyorum AC'yi fakat reytinglerin düşeceğinden eminim..
bencede cnm katılıyorum retinglerde etkisi olcak cuma günü geçmesi gereken son gündü 4 tane dizi var ve bu dizilerin hepsininde belirli bir fan kitlesi var hs ıa s yd hepsi sevilen diziler.

t-o-r-t-u-r-a
29-03-07, 22:20
iyide arkadaşım o dedigin dizilerin ikisi bizim dizimiz bittikten sonra yani bizim dizimizin izlenmesini engellemiyor bu arada ya sitedeki reklam çok hoş olmuş herkes görür artık

CagkaNero
29-03-07, 22:24
arakdaslar ya cuma günü sila var
acemi cadi onu gecemez sanmiyorum
ben sahsen acemi cadiya bakicam silada baktigim bir dizi olmasina ragmen
5-7 siralarda olucaz bence

off ya sihirli anneme dönmese bari :(

yagmur94
29-03-07, 22:28
iyide arkadaşım o dedigin dizilerin ikisi bizim dizimiz bittikten sonra yani bizim dizimizin izlenmesini engellemiyor bu arada ya sitedeki reklam çok hoş olmuş herkes görür artık
hs ve ıa engellemez ama ben zaten reting bakımından etkiler dedim.

aysa-17310
29-03-07, 22:31
kanal d pazar gününe film koymuş
talihsiz serüvenler

CagkaNero
29-03-07, 22:36
yagmur ve tortura haklisiniz
ayni saate oynamiyor ama rayting bakimindan bu iki dizi bitirir acemi cadiyi
ben sukadarini söyleyim
1,sila
2,ihlamurlar altinda
3,yabanci damat
4,hatirla sevgili
5,(insallah) acemi cadi olur daha öne gecicegini sanmiyorum
cünkü simdi bakiyorumda gecen haftanin sonuclarina cuma ve pazara baya bi fark var izlenme oraninin off ya neden cuma günü nedenn :(

Cey0}
29-03-07, 22:47
siz böyle konuştukça içimi korku kaplıyo ya.böyle konuşmayın.hem o dizilerin hepsi üzücü aralarında komik olan sadece acemi cadı.işte sorunbu bizim halkımız eğlenceli dzileri izleyeceğine silahlı,kanlı dizileri izliyo.örneğin töre dizilerini ele alalım.showtvde de bir töre dizisi çıktı orda bir kız kendini asıyodu ama kurtuldu.bir kızda onun gibi oyun olsun diye çıktı astı öldü.onun yerine eğlenceli komk şeyleri izleseler ya..

CagkaNero
29-03-07, 22:54
stellacigim
haklisin ama yabanci damatta komedi dizisi
ve acemi cadiyi her büyük izlemiyo
öbür diizlere bisey diyemicem cünkü o gün oynayan her 4 diziyede bakiyorum ben
ama o saate acemi cadiya bakicam orasi kesin
silayla yabanci damata gece bakabilirim ama reytingler kötü gelicek buna hazirlikli olalim
izlenme orani ne yaziki cok düsük acemi cadinin ben yinede vazgecmicem dizimizden
belki dahada iyi olur bilemeyiz
yarini bekleyip görelim

Cey0}
29-03-07, 22:57
ya arkadaşlar az kaldı başlamasına.....yarın bir türlü bitmeyecek ya offff offf

stellacigim
haklisin ama yabanci damatta komedi dizisi
ve acemi cadiyi her büyük izlemiyo
öbür diizlere bisey diyemicem cünkü o gün oynayan her 4 diziyede bakiyorum ben
ama o saate acemi cadiya bakicam orasi kesin
silayla yabanci damata gece bakabilirim ama reytingler kötü gelicek buna hazirlikli olalim
izlenme orani ne yaziki cok düsük acemi cadinin ben yinede vazgecmicem dizimizden
belki dahada iyi olur bilemeyiz
yarini bekleyip görelim
inşallah dediğin gibi olur.ya benim reyting umrumda değilde kaldrılacak diye kokuyom biterse daha star izlemem bu dediğim kanal d içinde geçerli....

cnsfb
29-03-07, 23:01
ya nıe gununu we kanalını dgstrdıler yaa pazar gunlerı o sacma sapan yarısmalar yerıne acemı cadıyı ızlıyodum yaa :(

tinkirbell
29-03-07, 23:09
bencede stra geçmesi hata oldu kıyaslama yapılırsa yeni düşücez..stra az izlene bir knala yabancı damat sıla bunlar harika dizilerden beri ama sıla tutukunuysanı ama gerçek acemi caıd tutkunuysanız bir karar vermeniz gerekir eger acemi cadıyı seçerseniz siz gerçekten acemi cadı fanısız demektir

fuliş
29-03-07, 23:19
bencede stra geçmesi hata oldu kıyaslama yapılırsa yeni düşücez..stra az izlene bir knala yabancı damat sıla bunlar harika dizilerden beri ama sıla tutukunuysanı ama gerçek acemi caıd tutkunuysanız bir karar vermeniz gerekir eger acemi cadıyı seçerseniz siz gerçekten acemi cadı fanısız demektir

ben daha önce de söyledim NE OLURSA OLSUN ACEMİ CADI çünkü ben gerçekten bi acemi cadı fanıyım

mustafas
29-03-07, 23:21
türkiyenin 100 de 15 i star tv seyrediyor severek bence iyi bir kanal bazen ki dizileri 20 milyon izleyeni oluyor..........

zennep
29-03-07, 23:55
ya pazar akşamları yarışmalar falan oluyoo o yüzden çok hakettiği reytingi alamıyor olabilir...Zaten Kanal D nin sahibi Aydın Doğan satın aldı Star Tv yi...yani aynı saatte yabancı damat we acemi cadıyı birbirine rakip yapıcak...kendi kanallarının rekabeti ilginç ama gerçek...belki kanal d de pzar akşamları bi yarışma yapar belli olmaz(:

ben acemi cadı izlerim walla gerçi arada yabancı damatada bakıordum ama sıla konusunda haklısın çok fazla sıla izleyeni var ....ama cuma günleri 20.de starda olucam:)

yalcinersonmez
30-03-07, 00:17
sonuna kadar acemi cadı...:good: belki reytinglerde yabancı damat ı geçer ama tabiki sılayı geçemez hadi arkadaşlar gösterelim sevgimizi herkes yarın saat 20:00 de star tvde...:good:

t-o-r-t-u-r-a
30-03-07, 00:50
sonuna kadar acemi cadı...:good: belki reytinglerde yabancı damat ı geçer ama tabiki sılayı geçemez hadi arkadaşlar gösterelim sevgimizi herkes yarın saat 20:00 de star tvde...:good:

kesinlikle acemica dı sevenleri biz gerçek acemic adı sevenleriyiz ve bunu göstericez evet belki ilk hafta çok düşük olabilir ama daha sonra düzelecek zaten sitemizde reklamı koymuş oraya dizifilmde duymayan kalmadı

_hilal_
30-03-07, 10:25
ya bence stra gecmesi hic ii olmadı galiba starın ve kanald nın sashibi aynıymış zaten kanald ye alışmıştık yaaa

A&K
30-03-07, 10:50
bence starda olması hiç iyi olmadı kanal d daha iyidi ama cuma günü olması iyi
olmuş izliyeceğiz tabiki :img-yes: :img-yes: :img-yes:

aşk_oyunu
30-03-07, 10:52
her zaman acem, cadıı!! nerde olursa olsun dimi arkadaşlarr=)
ya aslında alışmıştık pazar günlerine bide kanald ye şimdi... ne blim ama olsun asla bırakmaızz=)
ama rakiplerimiz çok sıkı buda bir gerçek! yabancı damat ve sıla! bu iki dizide gerçekten çok reyting alan diziler onuniiçin herkesin asla vazgeçmeden islemezi lazım!!

t-o-r-t-u-r-a
30-03-07, 12:46
arkadaşlar saatleri şimdiden ayarlayın ve randevuyu sakın kaçırmayın saat 20:00 de starda görüşürüz ilk randevumuz bu starla kaçırırsak acemica dı ailesi olarak toplu birlik üzülürüz ha

BLaCK-WoLF
30-03-07, 13:14
Bu değişiklik harika olmuş . Bence şu an saat 20.00 de dört kaliteli program olacak . (Yab. Dam. , Ac. Cadı , Huysuz Virjin , Sıla ) bunlar aralarında rekabet yaparken Hatırla Sevgili'nin reytingleri yükselir gibi geliyo bana ..

ünall
30-03-07, 14:54
ya nıye bu kanal degsıklıgı yapıldı anlamdım halenn kanald sihirli annemde bole yapmıs daha sonra bıtırmsıtı ınsallh ole bırsey olmaz..

DeFnE_92
30-03-07, 15:54
benim için starda cuma günü olması daha iyi hem pazar günleri izleyemiyodum hemde tv de kanald iyi çekmiyodu:)

MENEKŞE
30-03-07, 16:32
kesinlikle acemica dı sevenleri biz gerçek acemic adı sevenleriyiz ve bunu göstericez evet belki ilk hafta çok düşük olabilir ama daha sonra düzelecek zaten sitemizde reklamı koymuş oraya dizifilmde duymayan kalmadı

sonuna kadar katılıyorum ben yabancı damatıda çok seviyorum ama ben gerçek bir ACEMİ CADI fanı olarak diyorum ki sonuna kadar acemi cadı :good:

aysa-17310
30-03-07, 16:34
valla ben geçen seneden beri Yabancı Damat'ı izlemiyorum Sıla'ya da öylesine bakıyorum işte annem seyrediyo diye ama tabii ki de Acemi Cadı'yı izliycem çarşamba günü hariç ne gün olursa olsun izlerim
acemi cadı forever:img-hyste

gzd_keremcem
30-03-07, 17:53
selam arkadaslar ben alışamadım ya bugün acemı cadı olduguna sılayı da ızlıyordum ama artık ızleyemem acemı daha önemlı o da alınmasın reklamlarda bakarım artık cuma aksamları acemı günü...

acemicadi_fan
30-03-07, 18:15
Ben yüzde yüz acemi cadi'yi izliyecem cünkü yabanci damat'i artik hic seyredmiyorum cünkü manyakca kabak tadi verdi,sila'yi da salla yani cuma aksamlari acemi cadi aksamlari, acemi cadi aksamlari cuma aksamlari :happy0064
Keske KanalD'de kalsaydi cünkü cok alismistik ama neyse bittmediye dizi (allah korusun !!!!!!!!!!)
Cok az kaldi artik countdown baslaya bilir

MENEKŞE
30-03-07, 18:16
arkadaşlar lütfen sessiz kalmayın yorum yapın bol bol,dumanın fareden korkması çok komik olacak zannımca:img-yes:

MENEKŞE
30-03-07, 18:30
eveet sayın acemi cadı fanları son 1 saat 30 dakika sabredelim az kaldı umarım diğer bölümleri gibi güzeldir,acaba tuğçenin aşk parfümü naciyi mi etkileyecek çok komik olur :happy0064

aysa-17310
30-03-07, 19:47
aman ne halleri varsa görsünler :hıh zaten dilavere iyice gıcık oluyorum oha falan oluyorum arkadaş olarak sevmişmiş hıhh yalancı
spor haberlerini veriyo ayy çok az kaldııı çok merak ediyorummm çıkiym artık bari hadi iyi seyirleeeer bye

acemicadi_fan
30-03-07, 20:46
Ay simdiye kadar süper gitti bölüm :img-hyste :img-hyste
Ayy yazik selim'e alerci mi geldi ne....ay selda nasil ama nasil deliriydu ya :img-hyste :img-hyste manyakca hehe
neyse biterse gene yazarim

mustafas
30-03-07, 20:56
çok güzeldi gonca ile aşığı birde hademe çok iyi insanlar ben acemi cadıyı 2. defa izliyom stara geçince tutkunu oldum.................

çğkn_seda
30-03-07, 21:44
tam tersine bence çok güzel bi bölümdü selimim yine her zamanki gibi çok ama çok tatlıydı cemde öle toygarda öle ama selimin yeri ayrı neyse melda ve dilaver çok yapmacık geliyo bana selda dilaver çifti daha iyiydi ama bence feritle daha iyi selda dilaverle melda hiç yakışmıyolar bence artık muratla ceren çıkmaya başlasın çünkü murat yerini filan verdi bugün selim gibi çok şekerdi bence artık cem gonca ve ceren murat çıksınlar cenki çok özlüyorummm:sad53:

Cey0}
30-03-07, 21:47
Arkadaşlar bu bölüm çok güzeldi ya.Selim2in Ayşegül'ü öpmesi,Selda ile Ferit'in halleri,Tuğçe'nin yine rezil olması,gonca ile Cem sahneleri herşeyi ile süper bir bölümdü.Ama Dilaver ve Melda'nın olduğu tüm sahnelere sinir oldum yaaaa.Ama boşverin.Selda ile Ferit çok komikti.Özellikle Selda'cığımım Ferit Eniştem'i kıskanması o başka bir harikaydı.Berna resmen körkütük aşık oldu ya Cem'e.Birde sanki bu bölüm de Ayşegül ile Selim daha samimiydiler.Bana öyle geldi.Ayşegül halı,hılı konuşmalar yaptı o sahneler çok harikaydı.Son olarak Gonca bu bölümde gözüme pek güzel göründü.Birde kütüphanedeki halleri çok güzeldi.İkiside aynı kitabı aldıkları an çok güzeldi.İnşallah hiç çıkmazlar.Birde bugün Peygamber Efendimizin doğduğu gün herkesin kandili mübarek olsun.

tam tersine bence çok güzel bi bölümdü selimim yine her zamanki gibi çok ama çok tatlıydı cemde öle toygarda öle ama selimin yeri ayrı neyse melda ve dilaver çok yapmacık geliyo bana selda dilaver çifti daha iyiydi ama bence feritle daha iyi selda dilaverle melda hiç yakışmıyolar bence artık muratla ceren çıkmaya başlasın çünkü murat yerini filan verdi bugün selim gibi çok şekerdi bence artık cem gonca ve ceren murat çıksınlar cenki çok özlüyorummm:sad53:
Bence de canım Melda ile Dilaver hiç yakışmıyo.Ama elimizden birşey gelmez.Artık katlanacağız.Ama dediğin gibi Selda ile Ferit çok yakışıyo:D

sheqer__shey
30-03-07, 21:56
cok gusl bi bolumdu yha off meldayla dilaver ewleniyo:(aman ewlensinler bizim seldayla feritimiz var cok ii ikililer yha:D:D diziye iki yni aşıkda katıldı artk cemle gonca bernayada yazık oldu:Dselimle aysegulde cok tatlıydılar:img-in_lo :img-in_lo off keske cenkte olsaydı:(:(

Cey0}
30-03-07, 22:04
cok gusl bi bolumdu yha off meldayla dilaver ewleniyo:(aman ewlensinler bizim seldayla feritimiz var cok ii ikililer yha:D:D diziye iki yni aşıkda katıldı artk cemle gonca bernayada yazık oldu:Dselimle aysegulde cok tatlıydılar:img-in_lo :img-in_lo off keske cenkte olsaydı:(:(
Bencede Selim ile Ayşegül çok tatlıydılar yaaaaaaa.Evet artık evlensiler.Daha Ferit ile Selda'nın arasına karışamazlar.Artık darısı Seldacığıma..

aysa-17310
30-03-07, 22:04
ay çok güzeldi yaa 2 saat nası geçti anlamadım valla
seldayla ferit süper seldayı kucaklayıp çıkarması birbirlerini kıskanmaları falan çok harikalar:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo bayılıyorum onlara yaa:img-blush
ama meldayla dilaver hiç yakışmıyooo ıyyyy iğğğrennnççç iğğğğrennnççç evlenip gitse de melda kurtulsak artık :hıh
selimle ayşegül de her zamanki gibiydi yannız selim farklı beklentileri(!) olan ayşegülü yanağından öptüğünde aylegülün suratı çok komiktiii
şu goncayla cemi de iyi düşünmüşler kanımca onlar da bi renk kattı diziye

Ay simdiye kadar süper gitti bölüm :img-hyste :img-hyste
Ayy yazik selim'e alerci mi geldi ne....ay selda nasil ama nasil deliriydu ya :img-hyste :img-hyste manyakca hehe
neyse biterse gene yazarim

evet selimin alerjisi varmış :img-hyste benim de var
seldanın o tezgahın üstündeki hali çok manyaktı yaa sabahlıklarlaa:img-hyste ama ferit enişte kurtardı onu :img-blush

Cey0}
30-03-07, 22:16
Arkadaşlar siz reytingler falan düşecek diyosunuz ama bu bölüm çok güzeldi.
Bence düşmeyecek.Birde şu Melda ilk bölümlerde köşe yazısı yazıyordu.Bıraktı galiba.Birde şu özet gelsede okusak.Bakalım bir daha ki bölümde neler olacakkkk.

Cey0}
30-03-07, 22:18
anaaammm biraz önce burası doluyduu kimse bi şey yazmadan çıkmış ya yaaa aaaa niye böyle yapıyosuunnuuuzzz böyle iş mi olur
Valla ben hep yazıyorum.Birde şu Dilo ile sarı çiyan'ın halleri önümden gitmiyor ya.Ne oooo.uffff uufff.birde seldacım niye sinirlendiki geçen hafta kendisi aralarını yapmıştı....

acemicadi_fan
30-03-07, 22:56
:happy0064 Manyakca süper bir bölümdü gene ya artik dizimisi daha da cok seviyorum:img-yes:
en cok güldügüm sahne tugce ile berna'nin bilgisayar oda'da olduklariydi bide Berna tekk "This is" diyo,tugce'de hmen daha yavas söylesin diyo :img-hyste :img-hyste gene Tugce hanim kendi tuzuagina kendi düstü :img-yes: bence melda ve dilaver hic yakismiyo ya :img-help: :img-help: ama neyse beni beraber olduklari sahneler sinir etmiyor ama nasil istiyolarsa yasasinlar ,dilo o sarisin'dan neyini sevdigini anlamiyorum de neyse!!!!!!!!!!!
Bence gonca bide cem cok yakisiyolar ya hehe ikiside sakin felan neyse benden bukadar gelecek hafta ne beklicek bizi acaba bu arada reytingleri cok merak ediyorum:good:

Ama keske biraz daha kisa keselerdi bugünki bölümü cünkü bugün Peygamber Efendimizin (S.A.W) Dogum günü yani mevlit kandili bence daha kisa kesmeleri gerekti :icon_whis

fuliş
30-03-07, 23:21
Ah o ne güzel bölümdü öyle bayıldım bayıldım.Selim ve Ayşegül her zamanki gibi çok tatlıydılar. O Tuğçe öldürdü beni.Her zamanki gibi rezil oldu.:img-hyste
Gerçektende Berna ve Tuğçe'nin o bilgisayar odasındaki halleri çok komikti.Bi de babasından habersiz almış o kadar da para verdi, boşuna skt de geçmiş zaten.
Duman'ın o kediden korkması çok güzeldi yaa.Acaba iksir gerçekten işe yarayıp fare Duman'a aşık olsaydı ne olurdu çok merak ediyorum.Dilo2ya gıcık oluyorum ama 40 yılın başı bi işe yaradı, fareyi yakaladı.
Gonca ve Cem'in kütüphanedeki halleri de çok hoştu.Yazık oldu Berna'ya.

Ama Selim ve Ayşegül'ün köprünün ordaki konuşmaları ço...k güzeldi.:img-in_lo

Arkadaşlar bu arda Rüya'dan hiç bahsetmediler.Farkındaysanız bu bölümde başkalarına fazla zarar vermedi.Genelde kendine zarar verdi(dışarda ayağını burktu bi de Ceren'le çakk yaparken kafasıyla çakk yaptı).

Arkadaşlar işallah reytingler düşük gelmez.Umarım herkes izlemiştir.
Yarın yeni bölüm özeti de gelir herhalde. Pazarları oynarken P.tesi geliyodu ya.bye

cnsfb
31-03-07, 00:05
yaa bn ybncı damtı ıslyodm arada acemı cadıyıda ısledm cııden yaa dıloyla selda superdılker ama meldyla srıtıyolar !!

bn goncayı bgnmıyorum chok donuk b kız cem le tugce yakısıyo ama onlarda beraber olmas bnce gonca rolune daha cnlı b krkter glsydı ıı olrdu cnku ılskılerde 2 donuk gusel olmuyo ((:

umarım reytngler dsk gelmes we dızı dwm ederr!!

merve_erencik
31-03-07, 00:08
ben izliyemedim annem izletmedi bide elifin günlüğü kaldırılcakmış onada üzgünüm o f yeni yeni izlemeye başlamıştım offffffff

lazkizz
31-03-07, 00:11
Bu hafta cok guzeldi, de cok bakamadim, cuma gunu kotu gelmis silaya mi bakim yabanci damadamiii yaa!!

fuliş
31-03-07, 00:24
Valla ben acemi cadıdan başka hiç bişey izlemedim. Reklamlarda bile star açıktı.Ve ne olursa olsun böyle devam edicek.Zaten cumaları başka dizim yok ama olsa bile yine da acemi cadıyı izlerdim.Çünkü acemi cadıyı çok seviyorum.Sonuna kadar ACEMİ CADI:good: :happy0064

boncuk.girl
31-03-07, 09:02
ee arkadaşlar dün akşamki bölüm nasılsı
valla reklamdan reklama 10 dk izledim
çünkü annem yd ye bakıyodu

şimdi netten izlicemm

Bello_ragaza
31-03-07, 10:17
Valla ben acemi cadıdan başka hiç bişey izlemedim. Reklamlarda bile star açıktı.Ve ne olursa olsun böyle devam edicek.Zaten cumaları başka dizim yok ama olsa bile yine da acemi cadıyı izlerdim.Çünkü acemi cadıyı çok seviyorum.Sonuna kadar ACEMİ CADI:good: :happy0064

bende reklamlarda bile Starı seyrettim çünkü bu dizinin yayından kalkmasını istemiyorum.Çok güzel bir dizi sonuna kadar ACEMİ CADI:good:

angal_dange
31-03-07, 10:34
kankiler yoncanın gerçek ismi ne? bilen var mı?

t-o-r-t-u-r-a
31-03-07, 11:17
çok güzel bir bölümdü ya hele duman bitirdi beni yaf ne biçim kedisin sen duman bir fareden korkuyorsun:img-hyste

ayşegül ve selim çok şirindiler benim şey dikkatimi çekti ya pek önemli değil ama hani kantine gidiyorlar selim kalkıp yaşegüle yer veriyorya daha sonra muratta kalkıp cerene yer verdi değilmi ben yanlış görmedim cem ve gonca çok şirin gibilerdi ya bu reytingler ne zaman gelir ya

_hilal_
31-03-07, 12:08
bu bölüm harikaydı ben hepsini seyrettim acem cadı bnm için her zmn önde asla vazgecemm her zmn ve her bir numaralı dizi ACEMİ CADI!.............

kissorkill
31-03-07, 12:16
dünkü bölüm çok güzel di yaa işallah ratingler kötü gelmez
de ses sorunu vardı sanki dün

arkeolog gırl
31-03-07, 12:17
:img-help: :img-help: arkadaşlar cuma günü reyting listesini bilen var mı dün dizimiz acaba kaçıncı oldu

duygoş
31-03-07, 13:07
:img-help: :img-help: arkadaşlar cuma günü reyting listesini bilen var mı dün dizimiz acaba kaçıncı oldu

ewt bnde merak ettim...ama düşüktür kesin çünkü çoğu kişi onu kanald de saat 20 de pazar günü bekliyo...kötü oldu stara geçmesi yaaa :sad53:

kissorkill
31-03-07, 14:04
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 MART 2007 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 11,60 30,60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,20 29,70
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 25,80
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,30 22,20
5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,60 31,20
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 18,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,00 16,30
8 MEVLID DUASI KAN7 3,90 9,50
9 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 3,80 9,60
10 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,40 12,00
11 DEMENICO SPADA-MAHIR ORAL [NET] FOX 3,30 8,50
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 10,60
13 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,80 23,80
14 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,80 11,00
15 ACEMI CADI [NET] STAR 2,80 7,50

TELE - BAROMETRE
30 MART 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 13,60 34,20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,60 25,30
3 MEVLID DUASI KAN7 7,20 17,40
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6,40 17,50
5 YABANCI DAMAT [NET] KAND 5,70 14,50
6 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 5,40 13,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,60 17,30
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 16,10
9 MEDINE (TV FILMI) [NET] KAN7 4,20 10,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 15,20
11 ACEMI CADI [NET] STAR 4,10 10,40

mustafas
31-03-07, 14:06
üfffffffffff bu rating ne ya cuma rating alamadıysa hafta içi hiç bir gün rating alamaz bence en iyi gün cumartesi selenanın karşına konması ikiside sihir dizisi ratingleride iyi. olur.....

matrak
31-03-07, 14:56
ben de herkes gibi dilonun melda ile değil de selda ile olmasını istiyorum.dilo da hemen unutttu seldayı.dilo ve meldaya gıcık kapıyorum.yeni gelen çocuk çok tatlıydı ve bence goncayla birbirlerine çok yakışıyolar.murat cereni seviyo mu?ben hala onu anlamadım.
dizinin cumaya alınması iyi olmuş.hem benim cuma günleri canım sıkılıyodu izlediğim dizi yoktu.ama artık acemi cadı var.benim işime geldi.inşallah bu dizi kalkmaz

aysa-17310
31-03-07, 15:44
evet yaa reytingler bayağı kötü hiç hesaba katmadığımız programların gerisinde kalmışız :(
ama neyse bunu bekliyoduk zaten biraz zaman geçsi herkes öğrensin alışsın düzelir reytingler

Cey0}
31-03-07, 17:05
evet yaa reytingler bayağı kötü hiç hesaba katmadığımız programların gerisinde kalmışız :(
ama neyse bunu bekliyoduk zaten biraz zaman geçsi herkes öğrensin alışsın düzelir reytingler
Bencede canım.Reytinglerib düşmesi gününün ve kanalının değişmesi ile ilgili.Kim bilir şimdi pazar gününü sabırsızlıkla bekleyenler vardır.Siz telaşlanmayın...

t-o-r-t-u-r-a
31-03-07, 17:24
ya reytingler ne böyle ben bu kadar beklemiyrıdum of ama haftaya düzelir ilk hafta oldugu için böyle

cadii_sheker
31-03-07, 17:46
reytingler kötü yaa çok üzüldüm sanki stara geçince daha bi düşüş yaşandı inş düzelir yoksa bu gidişle kaldırılır düşüncesi bile kötü

Cey0}
31-03-07, 18:00
dünkü bölüm bence gayet güzeldi ama ratingler pek güzel değil ama haftaya çıkarız umarım
Bencede haftaya çıkarız.Çünkü cuma ve starda olduğunu bilmeyenler vardır.ama bidaha haftaya kadar öğrenirler.

tinkirbell
31-03-07, 18:24
ratinglerde çok düşmüşüz.bun kanalla ilgili bir hatası var..star en az izlene kanallardan biri umarım bitmez..

Cey0}
31-03-07, 18:30
ratinglerde çok düşmüşüz.bun kanalla ilgili bir hatası var..star en az izlene kanallardan biri umarım bitmez..
Dediğin gibi Star en az izlenen kanallardan biri.Ve Starda Acemi Cadı gibi sevilen bir diziye ihtiyacı var.Eğer reytingler dşükse etse etse gününü değiştir......

tinkirbell
31-03-07, 19:26
arkadaşlar forum sesiz kalmasın lütfen..inşallah önümüzdeki bölümdede..çok güzel ratingler alalım bu dizi sabrinaya benziyor bu dizin konusu var ama genel bir konusu yok yani ..her an bişey olabilir..her bölümde degişik şeyler bu dizi bitemez bitmemeli..acaba oyunclar ratingleri görünce morallari bozulur diye korkuyorum ..

mustafas
31-03-07, 19:42
unutmayın düşük kanalların yükselmesi için bir kaç kaliteli diziyi yayınlamaları gerekiyor.....ancak bu şekilde süper star olurlar....

MENEKŞE
31-03-07, 19:48
kankiler yoncanın gerçek ismi ne? bilen var mı?

goncanın gerçek ismi öykü ama soyadını bilmiyorum eveet arkadaşlar bozmayalım moralimizi eminim reytingler gelecek hafta daha iyi olacak umarım dizi özeti de yakında gelir,dizi daha da güzelleşiyor gonca ve cem aşkı,tuğçe ve bernanın karşılıksız aşkları ve rezil olmaları,ferit ve selda aşkı ve en önemklisi ayşegül ve selim aşkı daha da güzelleşti umarım böyle devam eder.ben reytingleri daha iyi bekliyodum ama olmadı ama lütfen vazgeçmeyin forever acemi cadı:good:

tinkirbell
31-03-07, 19:54
goncanın gerçek ismi öykü ama soyadını bilmiyorum eveet arkadaşlar bozmayalım moralimizi eminim reytingler gelecek hafta daha iyi olacak umarım dizi özeti de yakında gelir,dizi daha da güzelleşiyor gonca ve cem aşkı,tuğçe ve bernanın karşılıksız aşkları ve rezil olmaları,ferit ve selda aşkı ve en önemklisi ayşegül ve selim aşkı daha da güzelleşti umarım böyle devam eder.ben reytingleri daha iyi bekliyodum ama olmadı ama lütfen vazgeçmeyin forever acemi cadı:good:

umarım dedigin gibi..olur ama bence acemi cadı sayesinde star ünlü bir kanal olacak ..çünkü acemi cadı n harika bir dizi ve.biz acemi cadı kolikler olarak..ölümüne kadar acemi cadıyı seçtik varmı ötesi?

Cey0}
31-03-07, 20:19
umarım dedigin gibi..olur ama bence acemi cadı sayesinde star ünlü bir kanal olacak ..çünkü acemi cadı n harika bir dizi ve.biz acemi cadı kolikler olarak..ölümüne kadar acemi cadıyı seçtik varmı ötesi?
evetya bu gidişle star bizim sayemizde çok iyi bir kanal lcak ve kanal d keşke vermeseydik diye pişman olacak:)

askım_gkhan_alp
31-03-07, 21:02
reytinglerr gerçektende çok kötü yaww...kanall d ye laf atıyodukk ama star iyice batırıyorr bizim dizimizi yaa..inşş reytingler bir an önce eski halini alırrrr yoksa dizimizim kaldırılma ihtimali oldukça yüksekkk:(((

anil16
31-03-07, 21:05
ben acemi cadi'yi boyle maf ediceklerini biliyodum..kesin biliyodum yani...star'i kimse izlemiyo ratignleri dusuk olan bir kanal..hele cuma gunelri kim izlerki cok dizi var.

Yani kesin bu sezon biter....acemi cadi 2. sihirli annem oldu.

ooffff :(

askım_gkhan_alp
31-03-07, 21:09
bencede bu gidişle dizi mizi kalmıcak ortalardaa çok gıcık oldum şimdi yaa offff...zaten bu starıı izleyen yokk kiiii hemen koymuşlarr stara dizimiziii 2. sınıfmı bizim dizimizz böyle umursamadan kenara atıyosunuzzz...yazıkk dizideki emeğe yaa....:((

tinkirbell
31-03-07, 21:10
ben acemi cadi'yi boyle maf ediceklerini biliyodum..kesin biliyodum yani...star'i kimse izlemiyo ratignleri dusuk olan bir kanal..hele cuma gunelri kim izlerki cok dizi var.

Yani kesin bu sezon biter....acemi cadi 2. sihirli annem oldu.

ooffff :(

acemi cadı çok izlene bir dizi..gününü daha iyi bir güne alsak iy olabilirdi..bence cumartesi fırtına var bide selana var fırtına çok güzel bir dizi ama şunu nilin biz aşka dizilerin karşısına geçmeden onları ezmeden asla 1.olamayız şimdi sen diyosun ya..bu sezon biter acemi cadı senin için ölmüş bence önemli olan ölümüne kada acemi cadı varmı ötesi?

CagkaNero
31-03-07, 21:23
belki sezona kalmadanda bitirler
kiydilar dizimize
ya bekledigimdende kötü oldu ratingleri
off of
ama acemi cadidan vazgecmeyelim
asla arkadaslar asla
kanald stara felan mail yollayalim pazar gününe alsinlar yeniden dizimisi:(

Tatlikizz*
31-03-07, 21:43
yaa bn ybncı damtı ıslyodm arada acemı cadıyıda ısledm cııden yaa dıloyla selda superdılker ama meldyla srıtıyolar !!

bn goncayı bgnmıyorum chok donuk b kız cem le tugce yakısıyo ama onlarda beraber olmas bnce gonca rolune daha cnlı b krkter glsydı ıı olrdu cnku ılskılerde 2 donuk gusel olmuyo ((:

umarım reytngler dsk gelmes we dızı dwm ederr!!

aynen bende yd yi izliyorum ama aralarda da onu izledim bnece kanal d de daha iyiydi beğenmedim :img-yes: :not_i: :hıh

MENEKŞE
31-03-07, 22:13
arkadaşlar biz elimizden geleni yapalım sonuna kadar izleyelim biz böyle devam ettikçe eminim dizimizde hakettiği değeri görecektir yeterki vazgeçmeyelim evet haklısın arkadaşım acemi cadı var mı ötesi????:img-yes:

MENEKŞE
31-03-07, 22:19
arkadaşlar yeni bölüm özeti hala gelmemiş bilen var mı?sizce ne zaman gelir hemen gelse de öğrensek neler olup biteceğini bi de 2 haftadır 30 dk az yayınlanıyor neden sizce?

fuliş
31-03-07, 23:22
Arkadaşlar reytingler kötü gelmiş olabilir ama acemi cadı ço...k sevilen bi dizi reytinglerin düşük olmasının nedeni daha starda ilk bölümü olması diye düşünüyorum. Çünkü bu kadar çok sevilen bi dizi hemen unutulup bırakılamaz. Şimdi kimbilir kaç kişi stara alındığını ve gününün değiştiğini bilmiyodur. Bunu öğrendiklerinde de kimbilir nasıl üzülmüşlerdir, kafayı yemişlerdir herhalde.
Arkadaşlar lütfen biraz olumlu düşünelim "dizimiz kaldırılmıyıcak ve haftaya çok güzel reyting alıcak inanıyorum"= benim düşüncem bu umarım herkes böyle düşünüyodur.
ÖLÜMÜNE ACEMİ CADI :good: :happy0064

fuliş
31-03-07, 23:28
arkadaşlar yeni bölüm özeti hala gelmemiş bilen var mı?sizce ne zaman gelir hemen gelse de öğrensek neler olup biteceğini bi de 2 haftadır 30 dk az yayınlanıyor neden sizce?

Evet MENEKŞE ben de baktım özet gelmiştir diye düşünmüştüm ama özet hala gelmemiş gelse öğrensek merak ediyorum neler olucak.

Bu arad geçen hafta neden erken bittiğini bilmiyorum ama bu hafta Hz.Muhammed'in doğumu (mevlid kandili ) vardı ya onun için program vardı sanıyorum onun için erken bitirdiler.

sheqer__shey
31-03-07, 23:36
Bencede canım.Reytinglerib düşmesi gününün ve kanalının değişmesi ile ilgili.Kim bilir şimdi pazar gününü sabırsızlıkla bekleyenler vardır.Siz telaşlanmayın...

aynen bnde size katılıom raytıngin dusmesinin sebebi bnce gunun değişmesi ve kanalın inş. haftaya duzelir ve dizimiz devam eder sihirli anneme yaptıkları gibi bzim dizimizide batırmasınlar yaf sihirli annem olayına donusmesin lutfen yha!!:img-in_lo

fuliş
31-03-07, 23:40
Arkadaşlar şimdi starın yayın akışına baktım saat 16:20 yerli dizi/tekrar yazıyodu sizce acemi cadının geçen blm tekrarı olabilir mi?
Çünkü kanald ye de baktım orda yok.

ÖLÜMÜNE ACEMİ CADI:good: :happy0064

aysa-17310
01-04-07, 00:06
özete bakiym saat on ikiyi geçti dedim o arada karekterlere gözüm takıldı :)
ACEMİ CADI KARAKTERLER

Ayşegül(Merve Boluğur): 16 yaşında sıradan bir kızken cadı olduğunu öğrenir ve hayatı değişir.İstediği büyüyü yapabilmesi için öncelikle aile sırlarını çözmesi gereken Ayşegül kendi gibi cadı olan Selda ve Melda adlı iki halası ile yaşıyor.Ayşegül cadılık yeteneklerini kimi zaman yasak alanlarda kullanıp cezalar alıyor.Yeni keşfettiği yeteneklerini okulda aşık olduğu Selim’i etkilemek içinde kullanmaktan çekinmiyor.Halaları Ayşegül’ü hem acemiliklerine karşı koruyup hem de onun iyi bir cadı olması için ellerinden geleni yapıyorlar.

Melda (Nergis Kumbasar):Ayşegül’ün cadı halalarından biri.Çok akıllı ve uynaık güçlerini doğru zaman ve yerde kullanarak büyüler yepen tecrübeli bir cadı.Kardeşi Selda’nın saflıkları onu çoğu zaman zor durumda bırakıp çileden çıkarsa da her zaman çözüm ürterek güç durumlardan ailesini başarı ile kurtarmasını başaran zeki bir cadı.

Selda(Şenay Gürler):Ayşegül’ün saf halası.Melda’nın tersine güçlerini gereksiz yerlerde kullanmada üstüne yok.Temiz kalpli,çılgın,espirili bir karakter olan Selda’nın ayrıca cadılar konseyinden Ferit ile de altı yüzyıllık bitmeyen bir aşkı var.Ancak aşksız yaşayamayan cadı Selda aynı zamanda Ayşegül’ün okul müdürü Dilaver’den de hoşlanmaya başlar.Çoğu zaman Melda’yı çileden çıkarsa da iki kardeş birbirlerini çok sevmektedir.

Okul Müdürü Dilaver(Celal Kadri Kınoğlu): Ayşegül’ün okul müdürü.Biraz tuhafkıları olan biri öğrenciler o çoğu zaman andan çekiniyor.Fakat Müdür Dilaver ilk görüşte Ayşegül’ün cadı halası Selda ‘ya aşık oluyor.Türlü bahaneler yaratarak onunla başbaşa kalmaya çalışıyor.

Selim(Çağkan Çulha): Ayşegül’ün okul aşkı.Yakışıklı,okulun gözde basketbolcusu.Okuldaki tüm kızlar özellikle de Tuğçe onun peşinden koşarken o kalbini Ayşegül’e kaptırır.Fakat onun cadı olduğunu bilmiyor.Selim ile çok vakit geçiren Ayşegül ondan yeteneklerini gizlemek için büyük uğraş veriyor.

Ceren(Dicle Alkan): Ayşegül’ün okuldaki en yakın arakadaşı zaman zaman zorlama espirileri ile onu baysada çok iyi anlaşıyorlar.Özellikle de Tuğçe ve grubunun saldırılarından kurtulmak için Ceren Ayşegül’e çok yardımcı oluyor.

Tuğçe(Billur Yazgan):Okulun zengin popüler kızı.Aynı zamanda da kaprisli.Ayşegül’ün rakibi oda Selim’den hoşlanıyor ve onu elde etmek için her şeyi yapıyor.En büyük amacı Ayşegül’ü Selim’in gözünden düşürmek bunu için hain planlar yapıyor.

Berna(Tuğçe Taşkıran):Tuğçe’nin okuldaki diğer kız arkadaşı üçü birlikte geziyor.Birbirlerin güç aldıkları için hiç ayrılmıyorlar.Hep birlikte hareket edip okulda sözleri geçen bir grup olmaya çalışıyorlar.

Toygar(Kaan Yılmaz):Ayşegül’e aşık. Sınfın kabadayısıve Selim’İn en büyük rakibi.Ayşegül ile Selim’i ayırmak için Tuğçe ile işbirliği yapıyor.

Murat(Haluk Levent Karataş):Cenk’le beraber Selim’in en yakın arkadaşı 3 kafadar sınıfta ve okul dışında birlikte takılıyorlar.

Basketbol koçu(Kaan Kural): Okulun basketbol ve bedeb hocası.Disiplinli ve çalışkan.Aynı şeyi tekımındaki oyuncularından da bekliyor.

Biyoloji Hocası Hulki (Levent Sülün):Okulun en sıardışı komik ve biraz da çatlak hocası.Para sıkıntısı çektiği için biyoloji dışında fizik ve kimya olmak üzere üç derse birden giriyor.

fuliş
01-04-07, 00:45
Off of bu saate kadar bekledim acemi cadının özetini gelmemiş site site dolaşıyorum vakit geçsin diye ama yok.Niye bu kadar geç kaldı daha önce hemen gelirdi?

Hirotaro
01-04-07, 01:06
Dizinizin yeni kanalında,siz Acemi Cadı severlere hayırlı uğurlu olsun.Yeni kanalınızda, siz izleyenlere nice güzel yayınlar izlemenizi diliyorum.Tekrar hayırlı olsun. :good:

avrupali guzel
01-04-07, 01:07
demek stara transfer oldu insallah tutarr yine hoss tutar kadro iyi....neden degistirdiler kanali ama onu anlayamaidm bilen variiimii

..::EmMy::..
01-04-07, 03:18
bnce cemle ayşegül yakışıo..:) nolursa olsun..:D
tamam imkansız ama bnce o ilk atışmaları çok güseldi..
kavgayla başlayan bi aşk..
ama tabi böle bi dizide bunu yapmazlar biliorum..:(
neyse bnce düsel dwm edio şimdilik ama
hala melda dilavere alışamadım.. ögg gelio ..:S

MENEKŞE
01-04-07, 08:30
Dizinizin yeni kanalında,siz Acemi Cadı severlere hayırlı uğurlu olsun.Yeni kanalınızda, siz izleyenlere nice güzel yayınlar izlemenizi diliyorum.Tekrar hayırlı olsun. :good:

çok teşekkürler izlememenize rağmen böyle güzel dileklerde bulunmanız çok hoş. keşke diğer izlemeyenlerde sizin gibi saygılı olsa ve yorumlarını bizlerle paylaşsa . tekrar çok teşekkür ediyorum...

arkadaşlar yeni bölüm özeti gecikti ama bekleyeceğiz başka çaremiz yok. bugün fuliş in dediğine göre tekrarı var en azından kendimizi öyle avuturuz.aysa-17310 karakterleri koyduğun için teşekkürler ben hiç farketmemiştim,ayy cenk karakteride yazıyo demekki cenk diziden ayrılmadan önce yazmışlar bide tuğçenin 3 kişi gezdiklerini söylüyo ama ne ebru ne rezzan ne de zümrüt var. Bir şey sorucam arkadaşlar ilerki bölümlerde Tuğçe selimle ayşegülü ayıracak bunu biliyoruz ama sizce nasıl ayıracak çünkü tuğçe zeki değil ve yaptığı numaralar da işe yaramıyor sizce toygarla artık plan yapmıyo onunla birlikte mi yaparlar?

fuliş
01-04-07, 12:31
çok teşekkürler izlememenize rağmen böyle güzel dileklerde bulunmanız çok hoş. keşke diğer izlemeyenlerde sizin gibi saygılı olsa ve yorumlarını bizlerle paylaşsa . tekrar çok teşekkür ediyorum...

arkadaşlar yeni bölüm özeti gecikti ama bekleyeceğiz başka çaremiz yok. bugün fuliş in dediğine göre tekrarı var en azından kendimizi öyle avuturuz.aysa-17310 karakterleri koyduğun için teşekkürler ben hiç farketmemiştim,ayy cenk karakteride yazıyo demekki cenk diziden ayrılmadan önce yazmışlar bide tuğçenin 3 kişi gezdiklerini söylüyo ama ne ebru ne rezzan ne de zümrüt var. Bir şey sorucam arkadaşlar ilerki bölümlerde Tuğçe selimle ayşegülü ayıracak bunu biliyoruz ama sizce nasıl ayıracak çünkü tuğçe zeki değil ve yaptığı numaralar da işe yaramıyor sizce toygarla artık plan yapmıyo onunla birlikte mi yaparlar?

Ben kesin özeti var demedim ama olabilir artık her ihtimali düşünür oldum.

Bence Tuğçe, Ayşegül ve Selim'i ayıramıyacak. Çünkü birbirlerini o kadar çok seviyolarki ayrılmaları söz konusu bile değil. Belki çok büyük kavgalar yapıcaklar, belki küsücekler ama sonuçta ayrılmıcaklar diyorum.Düşünmesi bile kötü o kadar aradan sonra çıkmışlar ayrılmak ne? Allah korusun.

MENEKŞE
01-04-07, 12:46
Ben kesin özeti var demedim ama olabilir artık her ihtimali düşünür oldum.

Bence Tuğçe, Ayşegül ve Selim'i ayıramıyacak. Çünkü birbirlerini o kadar çok seviyolarki ayrılmaları söz konusu bile değil. Belki çok büyük kavgalar yapıcaklar, belki küsücekler ama sonuçta ayrılmıcaklar diyorum.Düşünmesi bile kötü o kadar aradan sonra çıkmışlar ayrılmak ne? Allah korusun.

pardon ben yanlış anlamışım o zaman,merve boluğur'un bi röportajında tuğçenin onları ayıracağı geçiyodu yani ayrılacakları kesin ama tabi sonra tekrar barışırlar...

acemicadi_fan
01-04-07, 14:56
Hmmmm üff reytinler cok kötü cikmis ya olamaz hep sonuncu olmusuz :icon_sorr bence aldigi gün cok kötü ya ama acayib sanki cuma cok izlenme orani alicak 2 tane kuvetli dizi olunca ya ama olsun ben genede hep acemi cadi'yi izlicem , hep destek tam destek :img-yes:
Bence Toygar artik Aysegül'e hic sevgi göstermiyor...güya asikmis :img-beee:
bide Tugce ,Berna'yi acayib kullaniyo ya gene ücüncü bi kiz bulsunlar tek iki kisi olmuyo öle.
Okulda okul grubu yapsalar tam süper olucak :klme

fuliş
01-04-07, 15:09
pardon ben yanlış anlamışım o zaman,merve boluğur'un bi röportajında tuğçenin onları ayıracağı geçiyodu yani ayrılacakları kesin ama tabi sonra tekrar barışırlar...

Tabi canım barışırlar sonuçta. Zaten Ayşegül artık sihirlerini her şeyde kullanabiliyo artık zaten. Tuğçe'nin planlarını öğrenebiliyo.

Bu arada hala özet gelmemiş yaa delirmek üzereyim.

ÖLÜMÜNE ACEMİ CADI:good: :happy0064

Cey0}
01-04-07, 15:18
Arkadaşlar bende o röportajı okumuştum.Orda Merve Boluğur,Tuğçe'nin, Selim ile Ayşegül'ü ayıracağını yazıyordu sizin dediğiniz gibi.Ama bence barışırlar çünkü Ayşegül ile Selim birbirlerini çok seviyorlar.Şimdi merak ettim ha Tuğçe'nin Ayşegül ile Selim'i nasıl ayıracağını.Bence kesin aldatma falanla
kandıracak.

fuliş
01-04-07, 15:29
Arkadaşlar bende o röportajı okumuştum.Orda Merve Boluğur,Tuğçe'nin, Selim ile Ayşegül'ü ayıracağını yazıyordu sizin dediğiniz gibi.Ama bence barışırlar çünkü Ayşegül ile Selim birbirlerini çok seviyorlar.Şimdi merak ettim ha Tuğçe'nin Ayşegül ile Selim'i nasıl ayıracağını.Bence kesin aldatma falanla
kandıracak.

Benim de şimdi aklıma geldi. Ben de okumuştum o ropörtajı ayrılacakları yazıyodu. Dediğin gibi aldatma, kıskandırma gibi bişey olur.Takmış kafaya illa ayırcak onları. Ama sonuçta yine olan Tuğçe'ye olur.Ortaya çıkar yine rezil olur bence (en başarılı olduğu şey zaten rezil olmak hala akıllanamadı)

ÖLÜMÜNE ACEMİ CADI:happy0064 :good:

Cey0}
01-04-07, 15:32
Benim de şimdi aklıma geldi. Ben de okumuştum o ropörtajı ayrılacakları yazıyodu. Dediğin gibi aldatma, kıskandırma gibi bişey olur.Takmış kafaya illa ayırcak onları. Ama sonuçta yine olan Tuğçe'ye olur.Ortaya çıkar yine rezil olur bence (en başarılı olduğu şey zaten rezil olmak hala akıllanamadı)

ÖLÜMÜNE ACEMİ CADI:happy0064 :good:
Evet ya sana katılıyorum.Tuğçe'nin en başarılı olduğu taraf kendini rezil etmek.Dediğin gibi Selim ile Ayşegül ayrılacak:(Ama onlar tekrar barışır:)

fuliş
01-04-07, 15:40
Evet ya sana katılıyorum.Tuğçe'nin en başarılı olduğu taraf kendini rezil etmek.Dediğin gibi Selim ile Ayşegül ayrılacak:(Ama onlar tekrar barışır:)

Kesin barışırlar yani, böyle bi şeyi düşünmesi bile kötü. Onlar ayrılırlarsa ben ölürüm.Zaten dediğim gibi onlar birbirlerini ço...k seviyolar. Birbirlerinden ayrı kalamazlar.

SONUNA KADAR AYŞEGÜL&SELİM:img-in_lo :good:
SONUNA KADAR ACEMİ CADI:happy0064 :good:

gülsel
01-04-07, 19:28
ya arkadaşlar bişe sorucam en son tuğçe selimin babasının ifles ettiğini duyunca ondan nefret etmemişmiydi şimdi niye ayırmaya çalışıyoki anlamadın bölümler hiç birbirini izlemiyo BAZI KONULARDA!!

fuliş
01-04-07, 19:35
ya arkadaşlar bişe sorucam en son tuğçe selimin babasının ifles ettiğini duyunca ondan nefret etmemişmiydi şimdi niye ayırmaya çalışıyoki anlamadın bölümler hiç birbirini izlemiyo BAZI KONULARDA!!

İşte ben de onu anlamıyorum zaten o bölümde senden olabildiğince uzaklaşıcam demişti ama 2 bölümdür yine onları ayırmaya çalışıyo. Gerçekten bazı konuları atlıyolar.

gülsel
01-04-07, 19:36
inşallah cumartesi veya perşembeye alınmaz doktorlar ve fırtına var çünkü kanal d de pazar iiydi yaa!!!!!!!!!ya da yine pazar günü starda olsun y.d'ı da isliemirom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....!!!

MENEKŞE
01-04-07, 19:53
İşte ben de onu anlamıyorum zaten o bölümde senden olabildiğince uzaklaşıcam demişti ama 2 bölümdür yine onları ayırmaya çalışıyo. Gerçekten bazı konuları atlıyolar.

arkadaşlar o öyle diyince selim herkesin önünde yok öyle bişey dedi yani inkar etti o yüzden tuğçe ayırmaya çalışıyor

lazkizz
01-04-07, 19:55
Raytingler daha iyi olur dediniz, kanaldeden ayrildi dizimiz rayting daha berbat olmus :S pazar gunu bence iyidi

TELE - BAROMETRE
30 MART 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 13,60 34,20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,60 25,30
3 MEVLID DUASI KAN7 7,20 17,40
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6,40 17,50
5 YABANCI DAMAT [NET] KAND 5,70 14,50
6 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 5,40 13,30
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,60 17,30
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 16,10
9 MEDINE (TV FILMI) [NET] KAN7 4,20 10,70
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 15,20
11 ACEMI CADI [NET] STAR 4,10 10,40

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
30 MART 2007 CUMA
1 SILA [NET] ATV 11,60 30,60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 11,20 29,70
3 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 9,40 25,80
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,30 22,20
5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,60 31,20
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,60 18,60
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,00 16,30
8 MEVLID DUASI KAN7 3,90 9,50
9 DOSTA DOGRU (KANDIL OZEL) [NET] STAR 3,80 9,60
10 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,40 12,00
11 DEMENICO SPADA-MAHIR ORAL [NET] FOX 3,30 8,50
12 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,90 10,60
13 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,80 23,80
14 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,80 11,00
15 ACEMI CADI [NET] STAR 2,80 7,50

fuliş
01-04-07, 20:17
Pazar günü olsa daha iyi olucak.Pazar geldi tv de izliyicek bi şey yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Annem bile yok mu bişey diyo. Zaten cuma günleri evde olmuyoruz.İzledim ama çok gürültü oluyo bazı yerlerini anlayamadım.
Ama değişmesede artık yapıcak bişey yok.Tabiki izliyicem.Eve gelirim yine de izlememezlik yapmam.SONUNA KADAR ACEMİ CADI

tuuuche
01-04-07, 20:25
ya pazar iyiydi cidden bi dizi gidip izleyemeyeceğim yegane güne mi konur!!!
değiştirilsin dizinin günü...

lazkizz
01-04-07, 20:25
Acemi cadi dizisi pazar gunleri basladiginda cuma gunu daha iyi olur, su bu diyorlardi,, pazar gunu sarki soylemek lazim var, popstar var bide profesyonel vardi diyorlardi ve o yuzden cok raytingler cok iyi almiyorlar. Denildi, simdi
cumada, rayting daha cok berbat baksaniza, Sila/Hatirla Sevgili/Yabanci Damat/ Ihlamurlar Altinda var. Ve bu diziler cok rayting aliyor. Hic sasmadim Acemi cadi neden bukadar dusuk rayting almasindan.

fuliş
01-04-07, 20:32
ya pazar iyiydi cidden bi dizi gidip izleyemeyeceğim yegane güne mi konur!!!
değiştirilsin dizinin günü...
birşey sormak istiorum benim şimdi şuan da bu son bölümü izleyebileceğim hiçbir site yok mu???

Valla şu anda bildiğim kadarı ile hiçbir yerde yok ama yakın zamanda acemi cadının web sitesine gelir oraya daha çabuk geliyo.

aysa-17310
01-04-07, 21:41
arkadaşlar hatırlıyo musunuz dizimiz ilk başladığı günlerde de cumaydı ama yazın tabii

fuliş
01-04-07, 22:06
arkadaşlar hatırlıyo musunuz dizimiz ilk başladığı günlerde de cumaydı ama yazın tabii

Evet ama o zamanlar ben bu kadar acami cadı tutkunu değildim. Ama izliyordum, şimdi deseniz tam bi acami cadı delisi oldum. Annem geliyo "yine mi acemi cadı? Sen bu acemi cadıyla iyice kafayı bozdun" diyo.
Bu arada o zamanlar acemi cadı reytingleri nasıldı?Yazın da çok izleniyo muydu?

Arkadaşlar bi şey dicem önceden acemi cadı kanalddeyken kanaldnin sitesinde her bölüm özetinde resim de oluyodu. Ama starda eski resimler gösteriliyo.Ondan da mahrum kaldık. En azından elimizde resim, ipucu falan oluyodu.

gum-z
01-04-07, 23:08
ben izleyemiorum tam slayla çakışıo ztn değiştirmezseler raytingler daha da düşücek böle dvm ederse ben hiç izleyemicemm :S umarım deiştirirler onun boşluğunu doldurmak içinde kanal d ARAF die bi korku filmi yayınlıo

t-o-r-t-u-r-a
02-04-07, 10:41
ya ne oldu ya ne özet var ne birşey şimdiye yüzkere eklenmişti ne starda yazıyor nede d pro da yok özet ya birde yeni gelen vatandaşları hemen bir sevgili moduna getirdilerde bu ceren ve murat hala neden yerinde sayıyor cenk çıkacagı zaman murat cereni seviyormuş gibi gösterip de nedne şimdi hiçbirşey olmamış gibi devam ettiriyorlar

tinkirbell
02-04-07, 11:44
ya ne oldu ya ne özet var ne birşey şimdiye yüzkere eklenmişti ne starda yazıyor nede d pro da yok özet ya birde yeni gelen vatandaşları hemen bir sevgili moduna getirdilerde bu ceren ve murat hala neden yerinde sayıyor cenk çıkacagı zaman murat cereni seviyormuş gibi gösterip de nedne şimdi hiçbirşey olmamış gibi devam ettiriyorlar

sana katılıyorum neden böle yapıyolar dogru sölüyorsun canım..acemi cadının günü konusunu bence izliyenler karar versin bence biz karar verip kanala yollayalım eger..olmazsa yapımcısını yollarız o olmazsa imza toplarız çünkü dizi bu gidişle biticek..

t-o-r-t-u-r-a
02-04-07, 11:49
aman ne diyorsun sen yok bitmesin geçen hafta biraz şansızdık ama inş bu hafta ay en azından ilk 6 ya girsin ya ben ilk 3 dende vazgeçtim bitmesinde

acemicadi_fan
02-04-07, 13:41
Bide hatirliyormusunuz 3. yada 2. mi ney unuttum,'da Cuma'lari hep serbest kiyafet giyebiliyorlardi simdi onuda unutmuslar :icon_whis Hep bazi konulari dogrudürüst bitirmeden baskasina geciyorlar ya :img-fullm

gzd_keremcem
02-04-07, 14:13
ya inşallah kaldırmazlar dızımızı ne vardı degıştirdiler kanalı anlamadım zaten ya bıterse ben bıllursuz ne yaparım hem pazar daha ıyıydı şimdı ızlıycek bışı yok tv de...

t-o-r-t-u-r-a
02-04-07, 14:18
efet ya pazar günü çok sıkcıı geçiyor ya hiç birşeyyok o kanaldan o kanala geçip durdum bütün pazar özette gelmedi ofof madem aldın dugru düzgün yayınlanan star degerini bil acemi cadını sıradan bir dizi değil o

gzd_keremcem
02-04-07, 14:39
selam arkadaslar yenı bölüm özetını ekledım.Okumayanlara duyurulur....hoşçakalın:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

girl01
02-04-07, 14:50
özeti okudum,güzel bir bölüme benziyor!
insallah aysegül ve selim romeo ve jülieti oynarlar!:img-yes:

aysa-17310
02-04-07, 15:22
Evet ama o zamanlar ben bu kadar acami cadı tutkunu değildim. Ama izliyordum, şimdi deseniz tam bi acami cadı delisi oldum. Annem geliyo "yine mi acemi cadı? Sen bu acemi cadıyla iyice kafayı bozdun" diyo.
Bu arada o zamanlar acemi cadı reytingleri nasıldı?Yazın da çok izleniyo muydu?

ne diyosun yaa yazın bi ara cuma geceleri acemi cadı yeni bölüm, pazartesi mi salı mı ne son bölümün tekrarı hafta içi hergün de daha eski bölümlerin tekrarları oluyodu ben izliyodum hepsini boşluktan ve hepsi de bayağı güzel reyting almayı beceriyodu yeni bölüm zaten birinciydi genellikle
hey gidi günler heeyyy
yeni bölüm güzel gibi yaa demek selda saatlerce mantı açıcak haa:img-hyste ferit-dilo raunt 2 yi çok merak ediyorum :img-hyste
bence romeo juliet goncayla cem olabilir

acemicadi_fan
02-04-07, 17:07
Amaniiiin gene süper bir bölüm bizi bekliyor en heyecanli yer artik Doli'ile Ferit'in gene karsilastiklari olucak bence :img-yes: kesin Aysegül ama tiyatroda olmak icin gene elinden geleni yapar yada Tugce ,Jüliet olmamasina birsey olur, ama neyse görücez artik:img-yes:

fuliş
02-04-07, 18:00
gzd_keremcem özet için ço...k teşekkürler.

Arkadaşlar yine çok güzel bi bölüme benziyo. Ayy Ayşegü'ün 40 derece ateşi çıkıyomuş canım benim ya. Ama bence sonunda Ayşegül Juliet ve Selim Romeo olarak çıkıcaklar sahnaye.

Bi de Ferit'le Dilo karşılaşıcaklarmış ortalık iyice karışcak gibi.Bakalım neler olucak?

t-o-r-t-u-r-a
02-04-07, 18:03
güzel bir bölüm izliycez anlaşılan geçmiş olsun ayşegüle ama o sahne bana çok tanıdık geldi ya bu romeo juliet oyunu

fuliş
02-04-07, 18:06
güzel bir bölüm izliycez anlaşılan geçmiş olsun ayşegüle ama o sahne bana çok tanıdık geldi ya bu romeo juliet oyunu

Evet o sahne bana da biraz tanıdık geldi.Ama yine de güzel bi bölüm olucak.

Cey0}
02-04-07, 19:10
evet arkadaşlar bende buldum.ya farkettiniz mi ama orada selda nişanlısı deli feriti yemeğe çağırır diyor.Demek ki nişanlandılar.

gizemligirl
02-04-07, 19:38
ben bu diziyi çok seviyorum hele ayşegülle selimin aşklarına bayılıyorum umarım selim tuğçeyi hiç sevmez ve ayşegülle ömür boyu mutlu olur

aysa-17310
02-04-07, 19:59
evet arkadaşlar bende buldum.ya farkettiniz mi ama orada selda nişanlısı deli feriti yemeğe çağırır diyor.Demek ki nişanlandılar.

yaa onlar zaten nişanlı gibiydi nikah masasından dönmüşler
uzatmalı nişanlı diyeyim ben size :)
inş yakında evlenicekler kısmetse

fuliş
02-04-07, 20:14
Tabi melda cadısı izin verirse.Birde Deli Ferit Selda'yı niye nikah masasında bıraktı ki?????

Valla hem nikah masasında bırakmış hem de şimdi peşinden koşuyo.O zaman nikah masasında bırakmasaydı.Değil mi ama? :)

ILgıN
02-04-07, 21:06
arkadaşlar mrb.ben yeni bölümün özetini göremedim,yardımcı olurmusunuz bana??ayrıca star a üye olmak istiorm forum yazmak,okumak için ama olamiorm bi türlü.bir sürü kullanıcı adı denedim ama kabul etmedi:icon_sorr

acemicadi_fan
02-04-07, 21:06
Ya aile sirri ne oldu simdi????
Bahsetmislerdi ama ben niyeyse unuttmusum

Cey0}
02-04-07, 21:21
Ya aile sirri ne oldu simdi????
Bahsetmislerdi ama ben niyeyse unuttmusum
Canım kurallar değişti.Bu kurallara göre artık aile sırrı çözülmiyecekti.Ve artık çözmeyi ayşegül bıraktı rüyayada unutturdu.

*shekerkıshh*
02-04-07, 21:47
ya bisy dicem rüya 16 yasinda diilmis yani aysegülden kücükkk ee o zaman nasil ayni sinifa gidiyolarr??

gzd_keremcem
02-04-07, 21:59
arkadaşlar mrb.ben yeni bölümün özetini göremedim,yardımcı olurmusunuz bana??ayrıca star a üye olmak istiorm forum yazmak,okumak için ama olamiorm bi türlü.bir sürü kullanıcı adı denedim ama kabul etmedi:icon_sorr

canım multımedyada bölum özetlerı var orada yazıyo ben eklemiştim...