PDA

Tüm Versiyonu Göster : Affedilmeyen (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

mc_merve
20-03-07, 19:39
ben indircektim 2. bolumu ama tvden seyretmek istiyorum her ne kadar show tvye sinri olsamda

ama tabi show tv canlari arzu edip koyarlarsa

Luckdown
20-03-07, 19:53
Bir arkadaş neden Ayrılık demiş arka sayfalarda..Yunus ve Marie nin ayrılığımı Aslı ile Kerem'in ayrılığı mı yoksa Angel ile babasının mı demiş..Bir tane daha var
2 halkın birbirinden ayırılması..Bu dizi tamamiyle bir Ayrılık hikayesi..;)

mc_merve
20-03-07, 19:54
Luckdown valla cok gzuel bir yorum getirmisin tskrler

aam ben artik bu show tvnin yaptigi ayriliklara sinir olmaya basladim
1.kvt
2.ayrilik

:icon_sorr :icon_sorr

Luckdown
20-03-07, 20:03
Luckdown valla cok gzuel bir yorum getirmisin tskrler

aam ben artik bu show tvnin yaptigi ayriliklara sinir olmaya basladim
1.kvt
2.ayrilik

:icon_sorr :icon_sorr

ne demek merve ben iltifatın için tşk ederim..

Sen yurt dışında yaşadığın için sanırım pek alışık değilsin.. Türkiye'de yasaklamalar normal karşılanır.. Gerçek değeri olana değil olmayana değer verilir.. Yani genel herşey ters işler..
Ama bu konuda sadece Show tv yi de suçlamamak lazım o ülkemizdeki bir kurum ama bu kurumu izleyen Türk halkı da o kurumda çalışanlarda türk olduna göre hepimiz zaten aynı kafa yapısındayız..

Ekranlara bak hergün yeni bir töre dizisi doğu dizisi çıkmaya devam ediyor her biri birbirinin kopyası..Ama suç yayınlayanda ve yapımcıda mı? Hayır izleyen Türk halkında.. Sen zehiri içtikçe zehiri yapan niye içiyosun demezki..

Bu kadar kalitesiz yapımların olduğu yerde ciddi anlamda (-ki yürekten inanıyorumki olsaydı kesinlikle ödül alırdı) sinema filmi şeklinde bir yapım olan Ayrılık(gerek teknik açıdan gereksede kurgu ve senaryo açısından) bir mucizedir aslında ama tabii anlayana..

Son sözüm şu ki sen önce dua et ki bir mucize daha olsun Ayrılık tutunabilsin yoksa izlemek istiyeceğin bir Ayrılıkta kalmayabilir...Eğer kalırda tırmanırsa emin ol bir çözüm bulunur ve yurt dışındaki kardeşlerimize de ulaştırılır..

Dip Not: Yurt dışına yapılmayan yayın ve dizinin saatiyle ilgili eleştiriler dizinin resmi sitesindeki forumda da dile getiriliyor..Yakın zamanda çözüm olucaktır..
Ayrıca dizinin normal yeni çıkmış bir diziden daha fazla yayınlanma şansı mevcut çünkü KV-Terör'deki tazminat konusunda Pana film böle bir strateji uyguladı tazminatı almak yerine aynı anlaşmanın bu dizi için devamına karar verdi..Show kolayca kaldıramaz bu diziyi..

mc_merve
20-03-07, 20:11
Luckdown haber icin tskrlerr

sanirim gine biseylerin olmasi icin beklicez

ve biz pana film dizilerinin izleyicisi beklemye alistik zaten

kvt engellendi beklendi tekrar yayinlancak diye gerci bazi arkadaslarimiz umutlarini kestilar ama olsun ben hala umutluyum
ayriliktada ayni sekilde

yani kisacasi beklicez..........

Yagmur_ask
20-03-07, 20:12
merve, bizi insan yerine koymasalarda 'Ayrılık' gibi kaliteli bir dizi adına katlanacağız bu dışlanmaya..başka çaremiz yok.:img-yes:

Luckdown, maalesef öyle oluyor..yurdum insanı söze gelince aşiret dizilerinden, kadın programlarından, seviyesiz magazincilerden ve töre hikayelerinden nefret ediyor ama gelin gorunki yinede en çok onlar izleniyor.

çelişki, çelişki ve çelişki.

tek temenim 'Ayrılık' dizisinin değerinin bilinmesi..yoksa ÇOK YAZIK OLACAK.

mc_merve
20-03-07, 20:15
benim anlamdigim ve cok merak ettigim sey pana film ilk kv ciktiginda nasildi heryerde vardi hergun haberlerde tvlerde kvyi yada kv ekibini goruyoduk hereks kvyi konsuuyodu

ama kvt bir engellendi birak haberleri tvleri pana film bile sustu hicbir aciklama bile yapamdi nerde pana filin gucu

hem madem kvtyi tamaen bitirdiniz neden ekranlara bir sekilde kvtyi tekrar koyucaz denildi

neyse burasi AYRILIK formu bunlari konusmciam ama

sadece pana filmin bu suskunlugunu veya umursamamazligini saskin bir bicimde merak ediyorum

Yagmur_ask
20-03-07, 20:23
merve, bende kızgınım ama Pana Film'e değil..ben onları suçlamıyorum çünkü biliyorum ellerinden birşey gelmiyor..maalesef emir gelince büyük yerden geliyor işte..üzerine söylenecek söz kalmıyor..Pana Film istermiydi hiç böyle olsun?..onlarda çok büyük bir hatay'a boyun eğmek zorunda kaldılar..eğer mümkün olsaydı KVT'de yayınlanırdı, demekki elden birşey gelmiyor..ben onlardan sadece 'Ayrılık' dizisiyle ilgili daha fazla promosyon yapmalarını bekliyorum..buna ihtiyacımız var..eğer herşeyi SHOW TV'ye bırakırsak işimiz iş.:img-yes:

spdr
20-03-07, 20:35
arkadaşlar reytingler belli oldu mu dünün?
ya saati biraz geç oluyor ya o yüzden de pek iyi olmayabilir reytingler..
ama eminim zamanla daha iyi olucakk..

bu arada ben mari ile yunusu çok sevdim yaaa
hani içimden keşke onların üzerine olsaymış tüm hikaye diye de geçmiyor değil:img-wink:
fadik sevin atasoy da iyi de meryemin ayrı bir sevimliliği var ya dimi...

bu arada rkadaşlar kv hakkında burda knuşmasak sanki daha iyi olur sanki:img-in_lo

mc_merve
20-03-07, 21:12
spdr sadece ayrilignd asonu kvt gibi olmasin diye bir kac bsiey yazdim neyse ozur dilerim

yagmur butun diziler bizi insan yerine kouyolarda hatta o sevmedigimiz tore dizileri bile koyuyoda birtek show tvmi yapiyo bunu

diger diziler icin reyting onemli degilmi

burcuuu
20-03-07, 21:38
diziyi dn pek izLeyemedim.. ReytınqLere baktım ama ilK 10 içerisine qirememiş.. Durum çok mu kötü??

merve d.
20-03-07, 21:48
diziyi dn pek izLeyemedim.. ReytınqLere baktım ama ilK 10 içerisine qirememiş.. Durum çok mu kötü??

aslında daha yeni bir dizi ama malum kanallar reyting
getirmeyen dizileri hiç uatmadan kaldırır.ben düzeleceğini
umut ediyorum!!!!

mc_merve
20-03-07, 21:48
eger bir dizinin hic reklami olmaz hicbiryerde tanitimi olmazsa ve gec saate baslatilirsa sanirim bu gibi seyler en iyi diziye bile olabilir burcuuu:img-yes:

merve d.
20-03-07, 21:50
kanal ve yapım şirketinin çok çok iyi bir
reklam kampanyası felan düşünmesi şart oldu
yoksa bu dizi de televizyon tarihine gömülecek...:img-yes:

burcuuu
20-03-07, 21:51
PoLat oynasaydı beLkii daha iyi oLurdu..
Neden bu kdr kötü reytınqLer anLamadm qitti..
KurtLar Vadisii izLeyiciLerinin bu diziyi izLediğini sanmıyorum..
Bu projeyii Pana FİLm'den bekLemiyorLardı herhaLde..

lil
20-03-07, 21:51
izleyenleri çok suçlamıyorum yanlış tercihlerinden..
reytingler o saatte hangi dizinin daha çok tercih ettiğini ölçüyor olabilir.. ama insanların ne kadar tatmin olduğunu ölçmüyor..
yada gittikçe yerli dizlerden sıkıldığını yetmediği duygusuna kapılıp kapılmadıklarını ölçmüyor..
gittikçe yerli dizi izleyicisi sayısının daha kaliteli yabancı dizlere doğru kaydığını ölçüyor mu sanmıyorum.. tatminsizlik artıyor..
her ne kadar birbirinin aynı dizler gösterilsede bence farklı olanların şansı daha yüksek..
töre dizleri prim yapıyor gibi görünsede tüm töre dizlerinin reyting toplamı tek bir dizinin reytingine ulaşamıyor..
dizi reytingleri bir sezon bile istikrarını koruyamıyor.. sürekli kan kaybediyor.. aynı kitleyi muhafaza etmek gittikçe zorlaşıyor.. bunun sebebide aslında izleyicinin diziden aradığını bulamamsı.. vazgeçmesi.. dizilerimiz iki sezon bile gidecek öyküleri yaratımıyor..
yani sadece izleyen anlamıyor demek çok kolay olurdu.. bundan daha fazlası var bence..
ben o kadar karamsar değilim izleyiciler konusunda.. kötüye giden işlere tepkisini veriyor bence izlemeyerek..
arada kaçırdıkları da oluyor tabii bir iki:)

merve d.
20-03-07, 21:56
lil kesinlikle sana katılıyorum.töre dizileri hakikaten
izlenmiyor ve hala aynı konu üzerinden birsürü
dizi yapılıyor.onlar yüzünden televizyonun kalitesi
tamamen düştü.izleyiciler aynı konuları izlemekten
bıktı.ama ayrılık bunu haketmiyor böyle önemli
bir konu olmasına rağmen insanlar niye izlemiyor hiç
anlamıyorum...

muhtac
20-03-07, 22:02
eger bir dizinin hic reklami olmaz hicbiryerde tanitimi olmazsa ve gec saate baslatilirsa sanirim bu gibi seyler en iyi diziye bile olabilir burcuuu:img-yes:

Aynen katiliyorum, ayrica dizi Showtv'nin Avrupa kanalinda hic yayinlanmadi. Bundan dolayi da Showtv'yi kiniyorum, cünkü bir ayrimcilik söz konusu. Bunu Türkiye'de yayinlanan bircok programda yapiyorlar, yani abuk zubuk oyun programlari yayinliyorlar yada Ortcag'dan kalma dizileri tekrarlayip duruyorlar.

mc_merve
20-03-07, 22:09
ya keske diziler olsa onda iyi

bir kzi cikiyo yanina bir tabela koyuyolar bir tanede ana snif sorusu haydi kim bilecek bu soruyu butun kanalrda varbu avrupa tvlerinde

Kurt_Memati
20-03-07, 22:12
Gündüz ratinglere baktım. Beklediğim gibi değildi. ama dizinin 22.39da yayına girdiğini düşünürsek ratingler normal. Çünkü o saatte çoktan ikinci diziler başlıyor. Bir köprü başlamıştı oynuyordu o saatte. Keza diğer dizilerde öyle. Reklam yeterli ama dizinin saati çok geç. Acı Hayat'ın özeti kaldırılsa iyi olur. Ama bunuda pek sanmıyorum ratingi süper onunda. Reklam parası getirdiğinden onuda yapmazlar. Bir çözüm bulmaları gerek.

stormy
20-03-07, 22:57
Aynen katiliyorum, ayrica dizi Showtv'nin Avrupa kanalinda hic yayinlanmadi. Bundan dolayi da Showtv'yi kiniyorum, cünkü bir ayrimcilik söz konusu. Bunu Türkiye'de yayinlanan bircok programda yapiyorlar, yani abuk zubuk oyun programlari yayinliyorlar yada Ortcag'dan kalma dizileri tekrarlayip duruyorlar.

Bende ilk bolumunu izlemistim ama nedense Pazartesi gunu ShowTurkte dizinin yeni bolumu yayinlanmadi..Bunun nedenini merak ediyorum,,,

nalan-k
20-03-07, 23:07
Bende ilk bolumunu izlemistim ama nedense Pazartesi gunu ShowTurkte dizinin yeni bolumu yayinlanmadi..Bunun nedenini merak ediyorum,,,

evet bende malesef 2.bölümü bakamadim yurtdisindan oldugum icin, bunu nedeni herhalde bize karsi üvey evlat muhamelesi.show tv yi gercekten kiniyorum, kafalarina göre birseyler yapiyorlar.

Yagmur_ask
20-03-07, 23:15
maalesef dizinin tanıtımı yapılmış olmasına rağmen dizi SHOW TÜRK'te yayınlanmadı..nedeni zannediyorum rayting kaygısı..malum, rayting bölünmesin diye..tabii bunun bir faydası olmadı, dizi yine hak ettiği yere gelmedi..inşallah aynı hatayı önümüzdeki hafta yapmazlar, çünkü benim sabrım kalmadı.

mc_merve
20-03-07, 23:28
arkadaslar bisey soricam benim hala anlamadigim birsey var avrupa diziler avrupada yayinlanicna reytingleri dusuyomu

nalan-k
20-03-07, 23:29
[QUOTE=mc_merve;2714846]arkadaslar bisey soricam benim hala anlamadigim birsey var avrupa diziler avrupada yayinlanicna reytingleri dusuyomu [/QUOT

bence avrupanin reytinglerle bir rolü yok. yani bizim burda topluca bakip bakmadigimiz hic bir fayda etmiyor. belkide ondan umursanmiyoruz show tv tarafindan.

mc_merve
20-03-07, 23:31
ozaman reytingler dusmuyosa neden yayinlattiryolar ya

off ne kadar sacmalaik ya biz ne zaman izlicez acaba belki bu persembne gorruuz 2. bolumunu

nalan-k
20-03-07, 23:36
ozaman reytingler dusmuyosa neden yayinlattiryolar ya

off ne kadar sacmalaik ya biz ne zaman izlicez acaba belki bu persembne gorruuz 2. bolumunu

insallah bakamiyanlar bu persembe bakabilir, ben bu sabah indirdim baktim, cooooook güzel yaa. bukadar duygusal ask dolu bir dizi yok bir daha. buzamana kadar baktigim sevgi dolu diziler meger yalanmis.

mc_merve
21-03-07, 00:29
bende aslinda indirmeyi dusunuyorum ama tvden izlemek daha iyi eger persembe gunu oynamazsa indirmeyi dusunuyorum

Luckdown
21-03-07, 00:43
arkadaslar bisey soricam benim hala anlamadigim birsey var avrupa diziler avrupada yayinlanicna reytingleri dusuyomu

Ratingler avrupadan etkilenmezler..Çünkü rating ölçümleri aynı uydu recevier ları gibi kutuların her şehirde belli evlere yerleştirilmesiyle ölçülüyor..Bir çeşit anket gibi işte 1000 kişiye sorduk %50 si şöle dedi falan gibi..

Evlerine bu aletleri alanlar çeşitli promosyon ürünlerini ücretsiz alıyorlar..Bu şekilde hem aletleri koyan şirket kar ediyor hemde evlerinde ratingmetre olanlar..
Yıllardır bunun sağlıklı birşey olmadığını sölüyor herkes toplasan diyelim tüm Türkiye'de 10000 tane evde bulunsa ne olcak bu tüm Türkiye'nin zevkini gösterebilir mi? :img-wink:

spdr
21-03-07, 09:24
spdr sadece ayrilignd asonu kvt gibi olmasin diye bir kac bsiey yazdim neyse ozur dilerim

yagmur butun diziler bizi insan yerine kouyolarda hatta o sevmedigimiz tore dizileri bile koyuyoda birtek show tvmi yapiyo bunu

diger diziler icin reyting onemli degilmi

seni anlıyorum...haklısın ama
ayrılık ı izleyip bu foruma gelenler diziyle ilgili bişiler görmek isterler diye düşündüm..
zaten kv nin kaldırılma sebebi alanında tekti heralde....
başka bi dizinin başına aynı sebepten böyle bişi olmaz yani...
sen benden daha iyi biliyorsundur da....:img-in_lo

bu arada (deli yürekteki kuşçu-burdaki adını hatırlamıyorum)aşıklar ölmez..
dedi ya çok hoşuma gittiiii...deli yürek geldi aklıma ama oraya da çok yakışmış o sözz:good: bundan sonraki dönemde olmaz ama heralde o dimiii....
keşke olsaymışşş...:icon_sorr

avona
21-03-07, 09:54
seni anlıyorum...haklısın ama
ayrılık ı izleyip bu foruma gelenler diziyle ilgili bişiler görmek isterler diye düşündüm..
zaten kv nin kaldırılma sebebi alanında tekti heralde....
başka bi dizinin başına aynı sebepten böyle bişi olmaz yani...
sen benden daha iyi biliyorsundur da....:img-in_lo

bu arada (deli yürekteki kuşçu-burdaki adını hatırlamıyorum)aşıklar ölmez..
dedi ya çok hoşuma gittiiii...deli yürek geldi aklıma ama oraya da çok yakışmış o sözz:good: bundan sonraki dönemde olmaz ama heralde o dimiii....
keşke olsaymışşş...:icon_sorr

haklısın canım ya keşke kuşcu olsaydı adını bende bilmiyorum oyüzden böyle yazıyorum neyse aşıklar ölmez dedi hatta bir çok güzel söz söyledi gerçeken
olsaydı güzel olurmuş aslıyla keremi merak ettim şimdi aşları nasıl olcak....

barbiee
21-03-07, 10:10
http://img175.imageshack.us/img175/2183/00ymoq6.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/8486/00ym1bf8.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/3916/0ym2xq2.jpg

barbiee
21-03-07, 10:40
http://img180.imageshack.us/img180/8153/000ayr305l305k11ej2.jpg

barbiee
21-03-07, 11:04
http://img149.imageshack.us/img149/2938/0000is9.jpg

Luckdown
21-03-07, 11:42
Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve kardeşlerimize müjdeyi ben veriyim o zaman:) periembe saat 19 da show türk te Ayrılık var;)

m.alara
21-03-07, 11:44
arkadaşlar ayrılık dizisinde bir çok hata yaptı ama kvt konusunda ne show tvnin nede pananın suçu yok. amerikanın türkiyedeki uşaklarının marifeti. baskı ne kadar fazlaysa show kurtlar vadisinin adını bile telaffuz etmeye korkuyor. o yüzden herhalde ayrılığın reklamınıda doğru düzgün yapamıyor. reyting ölçme yönteminede hiç güvenmiyorum evinde ölçüm cihazı olanların para karşılığı bazı programları seyrettikleri, sonuçları ölçen kişilerinde diğer programlardan kırplıkları miktarları yine para karşılığı belli yapımlara ekledikleri gibi bir çok yolsuzluk haberleri yayıldı ama hep üstü kapatıldı. sanırım uydudan, digitürkten ve kablolu yayından izlemeler zaten ölçülmediği için avrupaya yayın yapan kanalların reytingi ölçülmüyor. ama bunlar önemli değil o kanallardada dünya bir reklam yayınladıklarına göre avrupa kanallarındanda para kazanıyorlar. bende bazen avrupaya yayın yapan kanalları serediyorum o yarışmamı ne üdüğü belli olmayan bazı programlar var. bence avrupada yaşayanlar şikayetlerini show ve diğer kanallara iletmeliler. sonuçta sizden para kazanmıyor falan değiller kazanmasalar yayın yapmazlar. hatta şikayetlerinizi dile getirirken bu şikayetlerimizi siz dikkate almazsanız reklam veren şirketlere ileteceğiz. deyin bence daha etkili olur. hakikaten ne o programlar sizin yerinize ben sinir oldum valla adamı salak yerine koyuyorlar.

october01
21-03-07, 12:46
az önce p.tesi reytinglerine baktım inanamadım böyle güzel ve kaliteli bir dizinin reytingleri bu kadar düşük olmamalıydı,bende bu reyting zırvalıklarına inanmıyorum dizinin durumu geçen haftadan bile beter!!! zaten günü ve saati de hiç ama hiç uygun değil, bence perşembe gününde kalmalıydı; çünkü o gün o saatte bana göre izlenebilecek tek dizi bu!!! eğer show tv sırf reyting uğruna bu diziyi kaldırırsa bence başka hiçbir dizi yayınlamasın asla izlemem!!! diziye büyük haksızlık olur !!!saçma sapan diziler hala yayındayken bu kadar kaliteli ve aşk kokan bir dizi yayından kaldırılamaz!!!!!

Jale_
21-03-07, 13:55
Dizi oyuncusu olmak!

AYRILIK dizisi Pana Film'in "Kurtlar Vadisi" macerasından sonra ortaya koyduğu farklı bir çalışma. High definition kamera ile çekilmiş. 16:9 oranlı 35 mm. kalitesinde görüntü. Bu farklılık diziden çok film tadını hissettiriyor. Ünlü, birbirinin üstüne basan oyunculuk yok. Eşit düzeyde dağıtılmış roller ve takım oyunu benimsenmiş. Yönetmen Zübeyir Şaşmaz nereden çıktı diye sorabilirsiniz. Şaşmazların en küçüğü ve başından bu yana Pana Film kadrosunda. "Kurtlar Vadisi Irak" filminin "executive producer"ı. En başından post production aşamasına her an mevcut olmuş bir isim. İlk yönetmenlik denemesi. Ama sanırım görüntü yönetmeninin de payı büyük; Selahattin Sancaklı. "Mustafa Hakkında Her Şey", "Asmalı Konak", "Kurtlar Vadisi Irak" desem yeterli herhalde. Bunları söyledik, peki sonuç? Pana Film ekibinin hiç de alışık olmadığı bir sonuç. Yani "izlenme oranı" sıralaması. Bence bu dizi yükselişe geçer. Ama öyle tantana olmaz. Ağdalı bir senaryo "ünsüzler"den oluşan bir oyuncu kadrosu. Bir de üstüne üstlük "ne yakışıklı erkek, ne de güzel kadın" var. Ben beğendim. Bizim millet de ümit ederim alışır. Bizde beyninde tümörlü kadın, zorla ağaya verilen kız ya da çocuğu olmayan kadın ile başlayacaksın ki dizi tutsun!

yazar: sina koloğlu 21 mart 2007
MİLLİYET

redbaby_32
21-03-07, 14:33
evet zaten güzel kadın ve yakışıllı erkek olmadığı için insanları cezbetmedi.malum herkes artık görselliğe önem veriyor.bu dizide necati şaşmaz oynasaydı da görseydiniz ratingleri....

m.alara
21-03-07, 14:37
haklısın jale. dizi kalitesiyle dikkat çekip hak ettiği yere gelecektir. biraz zaman alabilir.

iremfb86
21-03-07, 14:45
sina kaloğlunun yazısının altına imzamı atıyorum...zaten hangimiz senaryoya vurulup bir diziye başlıouruz ki ya başka dizilerden izlediimiz bir oyuncu için ya senarist ya yönetmen yada bu yapım firmasının dizileri süper olur diip izlemeye başlıouruz...ama ne yazıkkii çounluk ünlü oyuncu arıo sevdii şarkıcıları izlemei sevio dizilerde................!!!

Yagmur_ask
21-03-07, 14:47
Jale, haberi eklediğin için teşekkür ederim..;)

Sina koloğlu çok başarılı bir analiz yapmış, umarım yerine ulaşır..yazdıklarına katılıyorum..'Ayrılık' dizisi gerçekten çok kaliteli bir yapım ve şu an hak etmediği muameleye maruz kalıyor..bende inanıyorum dizinin yükseleceğini ama bu biraz zaman alacak sanırım,

tabii para göz kanallar bu zamanı verir mi dizi'ye?

işte bu belli olmaz.

barbiee, çalışmalarınız çok güzel, paylaştığınız için teşekkür ederim.;)

sondakika
21-03-07, 15:05
öncelikle sina abinin yazısının altına kocaman bir imza.. ne kadar hoş tespitler.. özellikle dizi hakkında ki tespitlerine diyecek söz yok.. yazısının son cümleleri ise ne yazikki çok doğru.. yapacak birşey yok.. onun kadar bizde inanıyoruz, dizinin yükseleceğine.. ve repliklere devam..

Bolum ikiden Yunus- mari replikleri devam- 3

Meçhule giden teknede...

Yunus ile mari teknede.. oturmuşlar güverteye sarılmışlar bibirlerine..

y- çok mu üşüyorsun..

m- geçer şimdi.. denize alışsam geçer şimdi...

y- hay Allah nasıl yapsak ki..

m- ne yapcağız biz istanbulda..

y- apti reis var orada..

m- o kim.

y- bizim reisin arkadaşı kan kardeşi.. selamı söyleyin herşeyi halleder dedi..

m- sen tanımıyorsun apti reisi öyle mi..

y – tanımama lüzüm yok, can ciğerler.. benle haşim gibi..

m- o zaman iyi..

y- üşüyormusun hala..

m- biraz

o zaman yunus daha sıkı sarılır.. meryemine.. hemde eliye onun omzunu okşar..

y- kömür sobası alalım birtane evimize.. hiç sönmesin.. attıkça atalım kömürü.. birde bu istanbulun kömürü bizim zonguldağın ki gibi kozalak değil.. bir kova atıyorsun sabaha kadar yanıyor.. hiç üşümezsin o zaman..

m- evimiz nasıl olacak ki.

y- e paramız var, paramızla değil mi..

elini üfler meryemin..

y- üşümen geçse iyi olacaktı..

m- geçer herhalde..

y- istanbula iner inmez senin sırtına şey alacam..

m- şal mı?

y- heya şal..

m- sahiden mi..

y- yunusun sana hiç sahi olmayan laf eder mi.. en iyisinden hemde..

m- en iyisine lüzüm yok.. sıcak tutsun yeter..

y- benim karım herşeyin en iyisine layık..

m- deme öyle utanıyorum..

y- insan kocasından utanırma..

m- ben senden bitek şey istiyorum..

y- ne ?!

m- beni hiç bırakma beni hep böyle tut olur mu..

y- söz seni hiç bırakmayacağım..

sahne biter..

mc_merve
21-03-07, 15:12
Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ve kardeşlerimize müjdeyi ben veriyim o zaman:) periembe saat 19 da show türk te Ayrılık var;)

Luckdown haber cin cok tskrler ayirca persembe gunu doktorlardan sonrami yoksa haberlerden sonrami anlayamdim tekrar tskrler

barbiee paylasimin icin tskrler
son dakika ne kadar okumasamda replikler icin cok tskrler diziyi izledikten sonra okumuyi dusunuyorum:img-wink:

papatya67
21-03-07, 15:42
arkadaşlar AYRILIK'ın ikinci bölümü showtv nin sitesine eklenmiş. izlemek isteyenler için duyurulur.

m.alara
21-03-07, 15:47
sağol . ben başını kaçırmıştım izleyim bari

mc_merve
21-03-07, 15:52
persembe gunu show turkte oynicakmis ben ozaman izlemyi dusunuyorum ginede tskrler

barbiee
21-03-07, 16:04
http://img478.imageshack.us/img478/4307/000a1cb8.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/5997/00aa2wf5.jpg

http://img149.imageshack.us/img149/9219/00aa3ng3.jpg

http://img48.imageshack.us/img48/8858/00aa4lt1.jpg

_sEz!N_
21-03-07, 16:12
barbie çalışmaların çok güzel olmuş, eline sağlık. İzninle bir tanesini kullanıyorum.

barbiee
21-03-07, 16:20
http://img157.imageshack.us/img157/5369/00awk3.jpg

barbiee
21-03-07, 16:22
barbie çalışmaların çok güzel olmuş, eline sağlık. İzninle bir tanesini kullanıyorum.

teşekkürler canım beğenmene sevindim ne demek tabiki kullanabilirsin...

mc_merve
21-03-07, 16:26
barbiee calismalarin icin cok tskrler cok iyi calismalar yapiyorsun tskrar tskrler

lil
21-03-07, 16:32
henüz ikinci bölümü izleyemeyen arkedeşler var biliyorum üzülüyorum.. şımarıklıkta yapmak istemiyorum ama:img-blush ben özet soracaktım.. üçüncü bölüm özeti yok mu ortalarda.. show tv de ben göremedim.. ne zaman verirler acaba..

barbiee
21-03-07, 16:33
http://img157.imageshack.us/img157/2624/00a4td3.jpg

barbiee
21-03-07, 16:37
barbiee calismalarin icin cok tskrler cok iyi calismalar yapiyorsun tskrar tskrler

teşekkürler canım beğenmenize sevindim bu diziyi çok beğeniyorum çok güzel bir dizi ve umarım en kısa zamanda hak ettiği yere gelir...

mc_merve
21-03-07, 16:38
henüz ikinci bölümü izleyemeyen arkedeşler var biliyorum üzülüyorum.. şımarıklıkta yapmak istemiyorum ama:img-blush ben özet soracaktım.. üçüncü bölüm özeti yok mu ortalarda.. show tv de ben göremedim.. ne zaman verirler acaba..

gecen 2. bolumun ozetide yoktu yani ozet vermiyolar bu arada ama bulabilrsem koyarim:img-wink:

barbiee emeklerin icin cok tskrler ayrica iyi dileklerin icinde tskrler ihsallh yakinda hakketigi yeri alir:img-wink:

lil
21-03-07, 16:46
evet zaten güzel kadın ve yakışıllı erkek olmadığı için insanları cezbetmedi.malum herkes artık görselliğe önem veriyor....

yaw niye böle dedin kii.. yunus çok yakışıklı:good: hafif ağzı sağa çekiyor özellikle gülerken ortaya çıkıyor:) bu da karizmasına karizma katıyor.. ünlü değil ama olma kapasitesi çok yüksek.. ben inanıyorum kii bu diziyle yıldızı parlıycak..
mariyi oynayan kızmızda bildik güzellerden değil ama.. ama mari için başka birini düşünemiyorsak demek kii doğru seçim olmuş..

bence karakterlerinin hakkını sonuna kadar verdiler.. yunus mari aşkını hissettirdiler.. karakterleri gerçekmiş gibi yaşattılar.. çok başarılı iş çıkardılar bence.. aşklarını iki bölümde öyle güzel aktardılar kii aşklarının büyüklüğüne inandık.. sadece iki bölümle bile bu aşkı unutulmaz kıldılar.. hatta aslıyla kerem aşkı bu kadar etkiliycek mi paniği yarattılar.. ee daha nolsun yaw..

mc_ merve tamam saol ya.. özet bulabilirsen çok iyi olur.. merak ediyorumm üçte gelişmelerin seyri nasıl olacak acaba..
barbiee çalışmaların çok güzel olmuş gerçekten..

barbiee
21-03-07, 16:59
http://img149.imageshack.us/img149/6775/000soz4.jpg

barbiee
21-03-07, 17:02
Beğenilerinizi görmek çok güzel arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler...
birde şunu söylemek istiyorum Yunus'ta ayrı bir hava var bence gayet hoş ve yakışıklı Mari yi canlandıran bayana zaten hastayım ama güzelliklerinden ziyade bize yaşattıkları o güçlü aşkı hissetttirmek daha önemli yoksa zaten etrafta yeterince makyaj kutusundan çıkmış heryeri estetikli sözde güzeller ekranı kirletiyor mari'yi canlandıran bayanın bence su gibi duru bir güzelliği var..

ceyyyda
21-03-07, 17:46
ayrılık dizisinin resmi sitesinde her pazartesi sohw tv de yazıyo.saat yazılmamış.belki bu hafta diziyi saat 20.00 alırlar.inşallah böyle olur bence böyle olunca daha fazla seyredilebilir...

nalan-k
21-03-07, 18:45
Beğenilerinizi görmek çok güzel arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler...
birde şunu söylemek istiyorum Yunus'ta ayrı bir hava var bence gayet hoş ve yakışıklı Mari yi canlandıran bayana zaten hastayım ama güzelliklerinden ziyade bize yaşattıkları o güçlü aşkı hissetttirmek daha önemli yoksa zaten etrafta yeterince makyaj kutusundan çıkmış heryeri estetikli sözde güzeller ekranı kirletiyor mari'yi canlandıran bayanın bence su gibi duru bir güzelliği var..

evet bende aynen senin gibi görüyorum. meryem o kadar dogal, güzel, masum, kizin yüzünde nur var masallah.

::.CaniQ.::
21-03-07, 18:48
off ya bu diziyi izlesinler ben izleyemedim NEDEN!!!!!!!!!!!!! CÜNKÜ AVRUPADA YASADIGIMIZ ICIN...off cok kizginim 2.Blm mi youtube den bulmam lazim..nasil biseydir ya reytingler COK kötü:icon_sorr izlesinler kardesim ya sacma sapan seyleri izliyorlar neden bukadar KALITELI projeleri degil off cok üzgünüm ya:sad53:

mat
21-03-07, 18:53
Mari'yi oynayan kız, sanırım Deniz'di gerçek adı; hepimiz aşık olduk ona... Yakında Ermenistan'dan ithal gelin kasırgası başlarsa hiç şaşırmayın... Malum, Türkiye'de çok fazla Ermeni yurttaş yaşamıyor... Ayrılık sayesinde bakarsınız iki toplum arasındaki sürtüşmeler böylece ortadan kalkar(!)...

m.alara
21-03-07, 19:09
off ya bu diziyi izlesinler ben izleyemedim NEDEN!!!!!!!!!!!!! CÜNKÜ AVRUPADA YASADIGIMIZ ICIN...off cok kizginim 2.Blm mi youtube den bulmam lazim..nasil biseydir ya reytingler COK kötü:icon_sorr izlesinler kardesim ya sacma sapan seyleri izliyorlar neden bukadar KALITELI projeleri degil off cok üzgünüm ya:sad53:

show türk te perşembe 19 da yayınlanacakmış sanırım seyredebilirsiniz.

::.CaniQ.::
21-03-07, 19:32
öyle mi cok sagol ozmn izlerim ama doktorlar var ya...bilmiyorum ya bu diziyi yayindan kaldirirlarsa cildiririm cok güzel bi dizi cünkü :) mari cok tatli e yunusda öyle :)

mc_merve
21-03-07, 20:26
merak etmeyin arkadaslar DAHA oncede siyledigim gibi ayrilik reytingleri 2 hafta dusuk geldi diye kaldirilcak bir dizi deyil

ayric PERSEMBE gunu oynicak sanirim avrupada doktorlardan sonrami yoksa ondan oncemi

Yagmur_ask
21-03-07, 20:29
Barbiee, çalışmaların çok hoş, emek verdiğin ve bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.;)

dizi bu hafta, perşembe günü SHOW TÜRK'te yayınlanacakmış..nedense pek inanasım gelmiyor ama inşallah yayınlanır.

mc_merve
21-03-07, 21:25
yagmur inanmaktan baska caremiz yok herhalde benim asil merek ettigim bu hep boylemi surcek yani yeni bolumu once turkiyedekiler sonrami avrupadakiler izlicek eger boyle olursa hic hos olmaz

mc_merve
21-03-07, 21:54
Sina Kologlu: Dizi oyuncusu olmak!
Milliyet Gazetesi yazar Sina Kologlu'nun bugunku kose yazisindan;

Dizi oyuncusu olmak !

AYRILIK dizisi Pana Film'in "Kurtlar Vadisi" macerasından sonra ortaya koyduğu farklı bir çalışma. High definition kamera ile çekilmiş. 16:9 oranlı 35 mm. kalitesinde görüntü. Bu farklılık diziden çok film tadını hissettiriyor. Ünlü, birbirinin üstüne basan oyunculuk yok. Eşit düzeyde dağıtılmış roller ve takım oyunu benimsenmiş.

Yönetmen Zübeyir Şaşmaz nereden çıktı diye sorabilirsiniz. Şaşmazların en küçüğü ve başından bu yana Pana Film kadrosunda. "Kurtlar Vadisi Irak" filminin "executive producer"ı. En başından post production aşamasına her an mevcut olmuş bir isim. İlk yönetmenlik denemesi. Ama sanırım görüntü yönetmeninin de payı büyük; Selahattin Sancaklı. "Mustafa Hakkında Her Şey", "Asmalı Konak", "Kurtlar Vadisi Irak" desem yeterli herhalde. Bunları söyledik, peki sonuç? Pana Film ekibinin hiç de alışık olmadığı bir sonuç. Yani "izlenme oranı" sıralaması.

Bence bu dizi yükselişe geçer. Ama öyle tantana olmaz. Ağdalı bir senaryo "ünsüzler"den oluşan bir oyuncu kadrosu. Bir de üstüne üstlük "ne yakışıklı erkek, ne de güzel kadın" var. Ben beğendim. Bizim millet de ümit ederim alışır. Bizde beyninde tümörlü kadın, zorla ağaya verilen kız ya da çocuğu olmayan kadın ile başlayacaksın ki dizi tutsun!

abdullah_54
21-03-07, 23:23
Bizde beyninde tümörlü kadın, zorla ağaya verilen kız ya da çocuğu olmayan kadın ile başlayacaksın ki dizi tutsun!

Ne güzel yazmış yazar...
Bu dizide manken ya da türkücü oynamıyor herhalde ondan ilgi gösterilmedi sanırım.

mc_merve
21-03-07, 23:25
1968 yılında İstanbul’da doğan Demiralp, 1992 yılında M.Ü. Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nü bitirmiştir.1994 yılında yüksek lisansını tamamlayan Demiralp, birçok yarışmaya katılarak ödüller almıştır. Söz yazarı, besteci ve aranjör olarak çalışmalarını halen sürdürmektedir.Anadolu ateşinin müziklerinin yapımcısıdır.Şimdi de Ayrılık dizimizin müziklerini yapıyor ..

gercekten daha 1. bolumu seyrettim ama muzikler cok gzueldi :good: :good:

CcC88CcC
22-03-07, 00:29
arkadslar bende daha diziyi seyredemedim ama daha yeni show tvinin sayfasina girdim 2 bölüm gelmis yani bakmak isteyen kisi baka bilir;)

mc_merve
22-03-07, 00:35
CcC88CcC persembe gunu show tvde 2. olumu oynicak ordanda izleyebilrisin

siteden pek iyi seyredilmiyo goruntu iyi degil

Yagmur_ask
22-03-07, 00:44
1968 yılında İstanbul’da doğan Demiralp, 1992 yılında M.Ü. Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nü bitirmiştir.1994 yılında yüksek lisansını tamamlayan Demiralp, birçok yarışmaya katılarak ödüller almıştır. Söz yazarı, besteci ve aranjör olarak çalışmalarını halen sürdürmektedir.Anadolu ateşinin müziklerinin yapımcısıdır.Şimdi de Ayrılık dizimizin müziklerini yapıyor ..

gercekten daha 1. bolumu seyrettim ama muzikler cok gzueldi :good: :good:

merve, teşekkür ederim..ben müzikler Gökhan Kırdar 'a ait olur diye düşünmüştüm..Anadolu Ateşi'ne katkı sağlayan bir müzisyenin ne kadar başarılı olduğunu tartışmaya bile gerek duymam..Ayrılık dizisindede aynı başarıyı göstermişdir.:img-yes:

mc_merve
22-03-07, 00:50
bend eilk gokhan kirdar zannediyodum

aslinda gokhan kirdarda olsa cok iyi olurdu cunku benc egokhan kirdar izlenmicek dizileri bile muzikleriyla izlencek hale getiriyo

benim dusuncem tabi bu

october01
22-03-07, 07:28
Show’un taktiği bile Ayrılık’ı kurtaramadı

Show TV yönetimi büyük umutlarla gösterime soktuğu Ayrılık’ı izletebilmek için elinden gelen her yolu deniyor. Bu yüzden diziyi, en çok reyting alan yapımlarının hemen arkasından yayına veriyor. Amaç, bir önceki programın yüksek reytinglerinden faydalanmak. Ayrılık’ı, çok izlenen dizilerin arkasına koyup, seyirci sayısını artırmak. Ama gelin görün bu kez bu taktik tutmadı. Hatırlarsınız, Show, Kurtlar Vadisi ekibinin elinden çıkan Ayrılık’ı ilk olarak perşembe günü Doktorlar’ın arkasından yayınlamıştı. Amaç, Doktorlar’ın yüksek reytingini, Ayrılık’a da yansıtmaktı. Ancak beklenen olmadı. Doktorlar, geçen perşembe gününü birincilikle tamamlarken Ayrılık, geceyi tüm kişiler kategorisinde 25, AB Grubu’nda da 14. sırada kapadı. Bunun üzerine de yayın günü değişikliğine gitti Show TV yönetimi. Diziyi, kanalın en çok izlenen dizisi olan Acı Hayat’ın arkasına, pazartesi akşamına çekti. Ancak bu da Ayrılık’ın seyirci sayısını artırmaya yetmedi. Acı Hayat’ın her zamanki gibi yine açık ara birinci çıktığı gecede, Ayrılık, tüm kişilerde 19 ve AB Grubu’nda da 25. sırada yer aldı. Show’un taktiği, diziye yeni seyirci katmadığı gibi, bu operasyona rağmen dizinin share’i, yüzde onu ancak yakaladı. Yani açık olan on televizyondan, sadece birinde Ayrılık vardı. Ayrılık, pazartesi gecelerinin dizileri Beyaz Gelincik, İki Aile, Köprü ve Şöhret’in büyük bir farkla arkasında kaldı. Biliyorum, henüz Ayrılık’ın iki bölümü yayınlandı. Bu yüzden de çok karamsar konuşmak istemiyorum. Ama bu dizinin, Kurtlar Vadisi kadar reyting alabilmesinin de, maalesef olmayacak duaya amin demek olduğu şimdiden görüyorum.

not:bu yazıyı okuyunca moralim alt üst oldu!!! ama bir gerçek varki show tv dizinin reklamını iyi yapamıyor!!

tatli_dilli
22-03-07, 09:09
showtv avrupada bu hafa bu dizi yayinlanacakmi? ben anlamiyorum halkimi vallahi, bukadar güzel ve kaliteli bir dizi nasil tutmaz? bütün abuk subuk diziler bile tutuyor, ama gel gör gercekleri gösteren ve bukadar kaliteli bir yapim tutmuyor geriliyorum böyle haksizliklari görünce ya!

october01
22-03-07, 09:34
showtv avrupada bu hafa bu dizi yayinlanacakmi? ben anlamiyorum halkimi vallahi, bukadar güzel ve kaliteli bir dizi nasil tutmaz? bütün abuk subuk diziler bile tutuyor, ama gel gör gercekleri gösteren ve bukadar kaliteli bir yapim tutmuyor geriliyorum böyle haksizliklari görünce ya!
dizi showturk te bugün saat 19:00 da yayınlanacak!!! bende sana katılıyorum ortalarda o kadar abuk subuk köy,ağa,töre dizisi iyi reyting alırken bu kadar kaliteli yapım neden düşük reyting alır anlamıyorum!!! tv de kalite düşünce, maalesef izleyici kalitesi de düşmeye başladı:icon_sorr :icon_sorr

pembe_0734
22-03-07, 09:52
:img-wink: showtv avrupada bu hafa bu dizi yayinlanacakmi? ben anlamiyorum halkimi vallahi, bukadar güzel ve kaliteli bir dizi nasil tutmaz? bütün abuk subuk diziler bile tutuyor, ama gel gör gercekleri gösteren ve bukadar kaliteli bir yapim tutmuyor geriliyorum böyle haksizliklari görünce ya!

gunaydın tatli_dili san aynen katılıyorum benım anlamadıgımda bu dızıyı gece koymaları daha erken bı saaate koysalar belkı olur hele bırde tutan dızının arkalarına koyuyorlar hata degıl mı :icon_whis

b.i.g.
22-03-07, 10:39
günaydin herkese,

ya arkadaslar hakikatende pazartesi günü 2. bölümü gösterdilermi? ben burda tüm hafta persembeyi bekliyorum. dizinin henüz tutulmamasi cok normal. ben ilk bölümünü tamamen tesadüf olarak izledim. hic bir reklamini görmedim daha önce. hatta pazartesiye aldiklarini bile duymadim.

ama cok begendim. umarim tutarda her hafta diziye benzeyen bir dizi segredebiliriz......

semsgeh
22-03-07, 11:13
birisi bana akıl versin artık televizyon seyretmek daha doğrusu kaliteli birşeyler seyretmek nerdeyse imkansız. her kanalda minimum 3 tane töre dizisi var bune ya ortalığı ağalar töreler sardı insanlar bunları gelçekten seyrediyormu çok merak ediyorum. ayrılığın 2 bölümünüde seyrettim ve çok güzel ama showtvyi anlamıyorum acı hayatın bir önceki bölümünü 45 dk. vermek yerine direk yeni bölümü verselerde ayrılığı erken yayınlasalar iyi olmazmı. belki acı hayatı sevenler ve izleyenler kızacak ama o diziyi nasıl seyrediyorlar anlamıyorum diyaloglar çok komik değilmi ya yoksa banamı öyle geliyo. neyse ayrılığı sakın kaldırmak gibi bir hata yapmasınlar kıyameti koparırım bu kadar saçma diziler arasında bir tane kaliteli birşey bulduk onuda almasınlar zaten polatcığımı kaldırdılar yastayım hala........son olarak abdülheyi tebrik ediyorum ışıkcılıktan baş role terfi etti biran önce onun oyanadığı bölümler başlar çok merak ediyorum rolünü........

m.alara
22-03-07, 12:09
birisi bana akıl versin artık televizyon seyretmek daha doğrusu kaliteli birşeyler seyretmek nerdeyse imkansız. her kanalda minimum 3 tane töre dizisi var bune ya ortalığı ağalar töreler sardı insanlar bunları gelçekten seyrediyormu çok merak ediyorum. ayrılığın 2 bölümünüde seyrettim ve çok güzel ama showtvyi anlamıyorum acı hayatın bir önceki bölümünü 45 dk. vermek yerine direk yeni bölümü verselerde ayrılığı erken yayınlasalar iyi olmazmı. belki acı hayatı sevenler ve izleyenler kızacak ama o diziyi nasıl seyrediyorlar anlamıyorum diyaloglar çok komik değilmi ya yoksa banamı öyle geliyo. neyse ayrılığı sakın kaldırmak gibi bir hata yapmasınlar kıyameti koparırım bu kadar saçma diziler arasında bir tane kaliteli birşey bulduk onuda almasınlar zaten polatcığımı kaldırdılar yastayım hala........son olarak abdülheyi tebrik ediyorum ışıkcılıktan baş role terfi etti biran önce onun oyanadığı bölümler başlar çok merak ediyorum rolünü........

söylediklerinin hepsine aynen katılıyorum. özelliklede acı hayatı nasıl gülmekten ölmeden seyredebiliyorlar bilmiyorum.:img-hyste :img-hyste bir kere konu kv ye benzetmek için ama aynısıda olmasın demek için saçma sapan bir hal almış. oyuncularının oyunculukla alakası yok. necati şaşmazın kv nin ilk bölümlerinde çok acimi olduğunu düşünürüm hatta bunu kendiside söyler ama acı hayatın bir iki bölümünü seyredince onun o haline bile şapka çıkartmak :good: selam durmak lazım.

papatya67
22-03-07, 12:11

bu görüşlerini showtv ye mail ile bildir.yada telefon et. herkes arar yada mail atarsa dikkate alırlar.

chaylack
22-03-07, 12:12
bende şöyle bir bakıyım dedim aslında güzel bir dizi maria ve yunus'un birbirlerine hitap edişleri çok hoş diyalogları komik gelebilir bide bu zamanda çünkü öyle ilişkiler kalmadı:)

m.alara
22-03-07, 12:22
bende şöyle bir bakıyım dedim aslında güzel bir dizi maria ve yunus'un birbirlerine hitap edişleri çok hoş diyalogları komik gelebilir bide bu zamanda çünkü öyle ilişkiler kalmadı:)

evet şimdiye kadar eskileri yad ettiler artık şimdiki zamana dönüp aslı ile kerem aşkına bakacağız. show tvye mail atacaklar varsa pazartesi 20 00 de olmasını istesinler. acı hayatı ayrılıktan sonra versinler onu seyredenler kaç ta olursa olsun seyreder ben fanatiklerini kendi gözümle gördüm miroğlu başlıyor deyip ekrana yapışıyorlar. miroğlu ne demekse

papatya67
22-03-07, 12:34
evet şimdiye kadar eskileri yad ettiler artık şimdiki zamana dönüp aslı ile kerem aşkına bakacağız. show tvye mail atacaklar varsa pazartesi 20 00 de olmasını istesinler. acı hayatı ayrılıktan sonra versinler onu seyredenler kaç ta olursa olsun seyreder ben fanatiklerini kendi gözümle gördüm miroğlu başlıyor deyip ekrana yapışıyorlar. miroğlu ne demekse

miroğlu kenan irmizalioğlunun deli yürekteki canlandırdığı karakter. deli yürek'in senaryosunuda raci şaşmaz yazıyordu.kv- polat alemdar fırtınasından önce, deli yürek-yusuf miroğlu fırtınası vardı.kenan irmizalioğlu o yüzden hala o isimle anılıyor.:img-pilot

sondakika
22-03-07, 13:37
dizi showturk te bugün saat 19:00 da yayınlanacak!!! bende sana katılıyorum ortalarda o kadar abuk subuk köy,ağa,töre dizisi iyi reyting alırken bu kadar kaliteli yapım neden düşük reyting alır anlamıyorum!!! tv de kalite düşünce, maalesef izleyici kalitesi de düşmeye başladı:icon_sorr :icon_sorr

sevgili october,

ne desem bilmem ki... sanki bu dizi benim ve yapımcısı benim o kadar üzüldüm yani.. o sorunu ilk bölümden beridir bende sorararım.. ben, bu millettenim ama inan ben bu milleti anlamadım.. 40 yıl daha geçse yine anlamam.. hata bende mi diyorum bazen.. ama dünyada anlamadı o yüzden bir parça tesellim var.. dikkat çarşamba günü iki tane ağ dizisi var ikisede showda.. yaralı yürek ile kara duvak.. hoş kara duvak boyunun ölçüsünü aldı bu hafta.. kalkar gibi yani kalmasından yana zil takıp elbet oynayacak değilm ama bir kere kaliteli değil ki üzülelim.. perşembe dicle.. cuma akşamı ise sıla var.. yani nedir bu.. haaa yersiz yurtsuzude unutmuyoruz.. yazık yani..

rating bir çok kaliteli yapımı elimizden aldı.. bununda gitmesine çok üzülürüm.. ama bütün sorun rating cihazlarının elinde tutan kitle değil.. yahuz azizim 22:40 dizi mi olur.. sanki kurtlar vadisi bu.. yada sinema filmi.. tamam sinema filmi atmosferinde ama dizi olduğu unutulmamlı..

mehmet güler uçmuş. zaten herifi hiç sevmem bir bu, birde mesut yar.. yok tutmaz.. ne demek bu?! işte en çok rating alan dizinin peşinden vermiş.. efendim bu taktik mi ? ne taktiği.!!. salaklık bu.. bu diziyi ateşe atmaktır.. en çok rating alan dizinin önüne konur, arkasına değil.. zira acı hayat izleyicileri o saatte yani saat 20 diliminde biz buna pt1, prime time 1, diyelim başka dizi izlemiyorlar.. eğer özet konmazsa acı hayat izleyicilerinin hedef kitlesi ayrılık olacaktır.. ama showun para hırsı, kaz gelecek yerden tavuğu esirgetmekte.. bakın, acı hayattan önce olursa acı hayat köprüye biçecek zaten biçiyor ama ayrılığıda ilk 5 sokacaktır.. birde böyle denese ne olur sanki.. dünyanın neresinden görülmüş 45 dakika özet.. yahu canlar bölümde zaten 70 dakika.. nedir bu şaka mı.?!. hadi özet var.. özet arası reklam olur mu.. ohannass durumları. dumur olmak bu demektir..

tek kelime ile...yazık ya.. !!

....

-Hüzün-
22-03-07, 13:59
ben yazdım saner babaya, siz de yazın arkadaşlar...
rtük babaya da yazacağım...

konuşursanız düşünürsünüz de...
düşünen de konuşmalı zaten...

yok öyle şekerlemek, uyuklamak....

Sevgili Saner baba,

Kurtlar Vadisi Terör dizisine sözde sadakat kabadayılığınızın gölgesiyle ha bire vurup, ha bire vurup, bir de üzgünüm dediken...

bir takım, meçhul çevrelerce linç ettirdikten/seyrettikten sonra ki... rica ederim güvendiğinizden, masraf ve emeklerden, hele ki hiç terlememiş olan gayretinizden bahsetmeyiniz...

şimdi de çilekeş Ayrılık filmini saat 22.40 a koymak ne demek? bir de Karadenizli olacaksınız, haayy sizin erdem ve vicdaniyetinize...

kardeşim en çok seyredilen dizilerden biri olan kendinden meftun bu kıytırık acı hayatın, acılanmalarının izleyicisi zaten yeterince kemikleşmiş değil midir?

peki, ilk kez bizlere merhaba diyecek olan mahcup al yanaklı bir dizi, çok izlenen dizinin öncesine mi koyulur, sonrasına mı?

acılanmak isteyen sevgili ahalimiz, saat 22.00 de başlayacak olan acı hayatı izlemeyecekler miydi sanki?

sizin omurgalarınız nerede?

pana filme bir gareziniz mi var ki, hem saat evvela perşembe 22.00 ye
sonra pazartesi 22.40 a koyuyorsunuz?

hemşehrim benim, dilimde tüy dişimde ot bitti güzel kardeşim...

bu çilekeş Ayrılık dizisini show tv de derbeder vazifesiyle, oradan buraya savururken, niçin reklamını daha iyice yapmıyor, anonslamıyor sunuz?

nedir bu, garez kaşıntısı mı, korkaklığın sıtması mı?

saat 20.00 ana haber sonrasına koymak, bu kadar mı hatırınıza gelmez Saner baba...

Rtük babaya da yazacağım. o ki sık sık bir araya gelip hoş sohbetleniyorsunuz...

rtük baba sevenleri ayırma
saner baba sevenleri Ayır'ma...

sizin müdürlüğünüze şapka çıkartılır üstat!!!!!

Yagmur_ask
22-03-07, 14:15
Ayrılık'ın bu saaten sonra raiting sıralamasında birinci olması çok zor, hatta imkansız..ama yükselme ihtimali çok YÜKSEK..bunun için gereken dizi'yi rezil etmek DEĞİL, sadece düzgün bir promosyon çalışması ve uygun saat..insanlar çalışıyor, gecenin bir vakti yayınlanan yepyeni bir dizi'yi takip etmeleri imkansız..bunu ben anlıyorum, ama SHOW TV AN-LA-MI-YOR.

Bu dizi'yi önce tanıtmak ŞART.

sırf proje Pana Film'e ait diye insanlar ekran başına geçip onca dizi varken, ve her biri iki ay önce başlamışken yepyeni bir dizi'ye odaklanmazlar.

papatya67
22-03-07, 14:18
sevgili october,

ne desem bilmem ki... sanki bu dizi benim ve yapımcısı benim o kadar üzüldüm yani.. o sorunu ilk bölümden beridir bende sorararım.. ben, bu millettenim ama inan ben bu milleti anlamadım.. 40 yıl daha geçse yine anlamam.. hata bende mi diyorum bazen.. ama dünyada anlamadı o yüzden bir parça tesellim var.. dikkat çarşamba günü iki tane ağ dizisi var ikisede showda.. yaralı yürek ile kara duvak.. hoş kara duvak boyunun ölçüsünü aldı bu hafta.. kalkar gibi yani kalmasından yana zil takıp elbet oynayacak değilm ama bir kere kaliteli değil ki üzülelim.. perşembe dicle.. cuma akşamı ise sıla var.. yani nedir bu.. haaa yersiz yurtsuzude unutmuyoruz.. yazık yani..

rating bir çok kaliteli yapımı elimizden aldı.. bununda gitmesine çok üzülürüm.. ama bütün sorun rating cihazlarının elinde tutan kitle değil.. yahuz azizim 22:40 dizi mi olur.. sanki kurtlar vadisi bu.. yada sinema filmi.. tamam sinema filmi atmosferinde ama dizi olduğu unutulmamlı..

mehmet güler uçmuş. zaten herifi hiç sevmem bir bu, birde mesut yar.. yok tutmaz.. ne demek bu?! işte en çok rating alan dizinin peşinden vermiş.. efendim bu taktik mi ? ne taktiği.!!. salaklık bu.. bu diziyi ateşe atmaktır.. en çok rating alan dizinin önüne konur, arkasına değil.. zira acı hayat izleyicileri o saatte yani saat 20 diliminde biz buna pt1, prime time 1, diyelim başka dizi izlemiyorlar.. eğer özet konmazsa acı hayat izleyicilerinin hedef kitlesi ayrılık olacaktır.. ama showun para hırsı, kaz gelecek yerden tavuğu esirgetmekte.. bakın, acı hayattan önce olursa acı hayat köprüye biçecek zaten biçiyor ama ayrılığıda ilk 5 sokacaktır.. birde böyle denese ne olur sanki.. dünyanın neresinden görülmüş 45 dakika özet.. yahu canlar bölümde zaten 70 dakika.. nedir bu şaka mı.?!. hadi özet var.. özet arası reklam olur mu.. ohannass durumları. dumur olmak bu demektir..

tek kelime ile...yazık ya.. !!

....

sondakika arkadaşım bu görüşlerini aynen showtv ye de bildir. bu gün show tv ye bende sitem dolu bir mail attım. görüşlerimi bildirdim. töre dizilerine verdikleri önemi, AYRILIK'a vermediklerini söyledim. bayağı eleştiride bulundum. eğer bizler izleyici olarak tepkimizi dile getirirsek buna kayıtsız kalamazlar.çünkü kvt içinde çok mailde gelmiş sitesinin alt kısımında bulunan izleyici temsilciliğinden isimli link e tıkladığında kvt için gelen bazı tepkileri ve savunmalarını yayınlamışlar. eminim bizim isteğimizide dikkate alırlar.

Yagmur_ask
22-03-07, 14:33
Show’un taktiği bile Ayrılık’ı kurtaramadı

Show TV yönetimi büyük umutlarla gösterime soktuğu Ayrılık’ı izletebilmek için elinden gelen her yolu deniyor. Bu yüzden diziyi, en çok reyting alan yapımlarının hemen arkasından yayına veriyor. Amaç, bir önceki programın yüksek reytinglerinden faydalanmak. Ayrılık’ı, çok izlenen dizilerin arkasına koyup, seyirci sayısını artırmak. Ama gelin görün bu kez bu taktik tutmadı. Hatırlarsınız, Show, Kurtlar Vadisi ekibinin elinden çıkan Ayrılık’ı ilk olarak perşembe günü Doktorlar’ın arkasından yayınlamıştı. Amaç, Doktorlar’ın yüksek reytingini, Ayrılık’a da yansıtmaktı. Ancak beklenen olmadı. Doktorlar, geçen perşembe gününü birincilikle tamamlarken Ayrılık, geceyi tüm kişiler kategorisinde 25, AB Grubu’nda da 14. sırada kapadı. Bunun üzerine de yayın günü değişikliğine gitti Show TV yönetimi. Diziyi, kanalın en çok izlenen dizisi olan Acı Hayat’ın arkasına, pazartesi akşamına çekti. Ancak bu da Ayrılık’ın seyirci sayısını artırmaya yetmedi. Acı Hayat’ın her zamanki gibi yine açık ara birinci çıktığı gecede, Ayrılık, tüm kişilerde 19 ve AB Grubu’nda da 25. sırada yer aldı. Show’un taktiği, diziye yeni seyirci katmadığı gibi, bu operasyona rağmen dizinin share’i, yüzde onu ancak yakaladı. Yani açık olan on televizyondan, sadece birinde Ayrılık vardı. Ayrılık, pazartesi gecelerinin dizileri Beyaz Gelincik, İki Aile, Köprü ve Şöhret’in büyük bir farkla arkasında kaldı. Biliyorum, henüz Ayrılık’ın iki bölümü yayınlandı. Bu yüzden de çok karamsar konuşmak istemiyorum. Ama bu dizinin, Kurtlar Vadisi kadar reyting alabilmesinin de, maalesef olmayacak duaya amin demek olduğu şimdiden görüyorum.

not:bu yazıyı okuyunca moralim alt üst oldu!!! ama bir gerçek varki show tv dizinin reklamını iyi yapamıyor!!

Ayrılık dizisi kötü olduğu için değil, Show TV yayın politikasının ne olduğunu bilmediği için tutmadı..zaten yazıda belirtilen Show Tv'nın taktikleri, yanı işe yaramayan saçmasapan taktikleri.

papatya67
22-03-07, 14:34
ben yazdım saner babaya, siz de yazın arkadaşlar...
rtük babaya da yazacağım...

konuşursanız düşünürsünüz de...
düşünen de konuşmalı zaten...

yok öyle şekerlemek, uyuklamak....

Sevgili Saner baba,

Kurtlar Vadisi Terör dizisine sözde sadakat kabadayılığınızın gölgesiyle ha bire vurup, ha bire vurup, bir de üzgünüm dediken...

bir takım, meçhul çevrelerce linç ettirdikten/seyrettikten sonra ki... rica ederim güvendiğinizden, masraf ve emeklerden, hele ki hiç terlememiş olan gayretinizden bahsetmeyiniz...

şimdi de çilekeş Ayrılık filmini saat 22.40 a koymak ne demek? bir de Karadenizli olacaksınız, haayy sizin erdem ve vicdaniyetinize...

kardeşim en çok seyredilen dizilerden biri olan kendinden meftun bu kıytırık acı hayatın, acılanmalarının izleyicisi zaten yeterince kemikleşmiş değil midir?

peki, ilk kez bizlere merhaba diyecek olan mahcup al yanaklı bir dizi, çok izlenen dizinin öncesine mi koyulur, sonrasına mı?

acılanmak isteyen sevgili ahalimiz, saat 22.00 de başlayacak olan acı hayatı izlemeyecekler miydi sanki?

sizin omurgalarınız nerede?

pana filme bir gareziniz mi var ki, hem saat evvela perşembe 22.00 ye
sonra pazartesi 22.40 a koyuyorsunuz?

hemşehrim benim, dilimde tüy dişimde ot bitti güzel kardeşim...

bu çilekeş Ayrılık dizisini show tv de derbeder vazifesiyle, oradan buraya savururken, niçin reklamını daha iyice yapmıyor, anonslamıyor sunuz?

nedir bu, garez kaşıntısı mı, korkaklığın sıtması mı?

saat 20.00 ana haber sonrasına koymak, bu kadar mı hatırınıza gelmez Saner baba...

Rtük babaya da yazacağım. o ki sık sık bir araya gelip hoş sohbetleniyorsunuz...

rtük baba sevenleri ayırma
saner baba sevenleri Ayır'ma...

sizin müdürlüğünüze şapka çıkartılır üstat!!!!!

hüzün kardeşim harikasın ya... bu ne güzel bir yazı. inşallah bu tepkiler karşısıda yaptıkları hatayı anlarlarda, diziyi adam gibi bir saate koyarlar.banada artık panafilmle çalışmak istemiyorlar gibi geldi. bu kvt olayından ve rtükten tırstılar herhalde.anlaşmayıda fesedemiyorlar.onlarda böyle uçuk kaçık bir saate koyup, izlenmiyor havası vererek diziyi kaldırma çabasındalar sanırım.:icon_sorr

sondakika
22-03-07, 14:45
sondakika arkadaşım bu görüşlerini aynen showtv ye de bildir. bu gün show tv ye bende sitem dolu bir mail attım. görüşlerimi bildirdim. töre dizilerine verdikleri önemi, AYRILIK'a vermediklerini söyledim. bayağı eleştiride bulundum. eğer bizler izleyici olarak tepkimizi dile getirirsek buna kayıtsız kalamazlar.çünkü kvt içinde çok mailde gelmiş sitesinin alt kısımında bulunan izleyici temsilciliğinden isimli link e tıkladığında kvt için gelen bazı tepkileri ve savunmalarını yayınlamışlar. eminim bizim isteğimizide dikkate alırlar.

sevgili papatya atacaktım sitesine gitti birde ne göreyim. ne gördüm.?!. doktorlar 21:45.. ohannas !!! nedir bu.?!. öncesinden ne var.. kardeşim ayrılık tekrarını koysana.. olur mu.. olur mu .. ne koymuş bilin bakalım.. doktorlar özet.. !!!!! dini imanı para olan bir kanal işte..

20:oo doktorlar özet...

21.45: doktolar yeni bölüm..

aklıma selamet ver yarabbi.. arada tam tamına 1 saat 15 dakika var.. bunun adı özet.. arada reklamlarda cabası.. ne yapıyor show.. gözünü kadere takmış dicleye takmış.. aklı sıra hem özetlen hemde yeni bölümlen bu dizileri biçecek.. yani bir bakıma acı hayat darbesi vuracak..

kardeşim doktorlar artık yerini kanıtlamış izleyici kitlesini almış bir dizi.. yeni dizine yer açsana.. olur mu.. hiç olur mu.. özet arası iki kuşak reklamla malı gözünden vuracak.. işte buyrun.. gelde kızmayın..

yani biz perşembe akşamı kader VS doktorlar müsabakası izleyeceğiz.. bakalım macı kim alacak.. ilginç..

şimdi bu kanala protesto maili atsan ne olacak... :icon_evil

-Hüzün-
22-03-07, 14:45
papatya67, teşekkür ederim...

bakınız arkadaşlar, az evvel

izleyicitemsilcisi@showtv.com.tr adresine de yazdıklarımı göndermiştim...
Mustafa beyle yakında ahbap olacağım zaten...

kurtlar vadisi terör hasebiyle de epey yazmışlığım vardı. yazdıklarımı Saner babaya iletmesini rica ettim...

siz de, bu adrese yazabilirsiniz. rtük babanın sitesinden alınmıştır adres...

sondakika
22-03-07, 14:51
papatya67, teşekkür ederim...

bakınız arkadaşlar, az evvel

izleyicitemsilcisi@showtv.com.tr adresine de yazdıklarımı göndermiştim...
Mustafa beyle yakında ahbap olacağım zaten...

kurtlar vadisi terör hasebiyle de epey yazmışlığım vardı. yazdıklarımı Saner babaya iletmesini rica ettim...

siz de, bu adrese yazabilirsiniz. rtük babanın sitesinden alınmıştır adres...

sevgili hüzün, mesajlarını okuyunca ayrı bir hüzne bürünsemde o kadar mail atman neticesinde kanalın mantığında zerre değişiklik olmaması ayrı bir hüzün kaynağı.. bir gün şu show müdürü sevgili saner abiyi ziyaret mi etsek.. adamın başka türlü ikna olacağı yok.. :img-hyste

papatya67
22-03-07, 14:56
showtv kurtlar vadisi ve acı hayat taktiğini uyguluyor ama bu taktik tutmaz.çünkü;doktorların reytigi birinci olsada bu iki dizi kadar yüksek değil. özetinin yerine ayrılık'ın iki bölümlük geniş bir özetini koysaydı daha iyi olacaktı.sonrada 22.00 da doktorların yeni bölümünü yine yayınlardı. bu show tv gerçekten işi bilmiyor. bence doktorların özeti çok reyting almayacaktır.

-Hüzün-
22-03-07, 14:59
evet evet iyi olur sevgili sondakika...

kanalın mantığında zerre değişiklik yok...
çizgi desen o da yok...

varsa yoksa fatih aksoy denen kopyacının, alıntı ve skandal dolu tuhaf yarışmaları...

buzda göbek
şarkıda bilmem ne...

yok yok, birimiz çikolata, birimiz çiçek...
gidelim bir gün
hidayete erdirmemiz gerekecek...
ben konuşur konuşur sıkıntıdan saçlarını dökerim, söz.:img-hyste

m.alara
22-03-07, 17:21
arkadaşlar bu doktorlar özet nerden çıktı şimdi tv de 20:00 da doktorlar yeni bölüm diyordu

yayın akışında doktorlar yeni bölüm sonra kurtlar vadisi tekrar var. show türkte ayrılık tekrar vardı onu kaldırmışlar ordada aynı program var. kvt nin tekrarı değil kv nin tekrarı

l3yla
22-03-07, 18:20
ayrilik cuma gunu saat 21.00 show turkde var. Niye bu diziyi bu saat'e koydular? bence en iyi gun pazartesi saat 19.00 dir. bence ozaman daha cok insanlar bakar ve raitingleride yukselir.
uff ben ayrilik dizisini heycanlan beklerken bugun degilde yarin basliyoir. kv yarin baslasaydi, bu show beni sinir ediyor!!!

sudem
22-03-07, 19:17
Dizi p.tesi gününe alınmış. Daha 1 bölüm oynamıştı halbuki. Neyse ben dizi ile ilgili iki avatar yaptım. Eklemek istedim.

http://www.galeriturk.net/getimg/ayr_l_k.jpg (http://www.galeriturk.net) http://www.galeriturk.net/getimg/ayr_l_k1.jpg (http://www.galeriturk.net)

nalan-k
22-03-07, 20:01
ay kusura bakmayin ama ben birsey anlamadim. benim bildigim kadariyle avrupada yasayanlar bugün saat 21.oo bakicakti, simdi yinemi bir degisiklik var???

HaMbUrG*
08-04-07, 14:28
Selam millet! Demek sonunda fragmani gören oldu, ne diyeyim, cok mutluyum, bu son zamanlarda Affedilmeyen hakkinda aldigim en güzel haber..!
Bakiyorum herkes benim gibi BG ve Affedilmeyen arasinda secim yapmak zorunda - bizim aile'dede Affedilmeyen galip geldi, aile bireyleri bana dayanamadilar:img-grin2 Reytingle saka olmadigini daha gecen günler anladik..
Ama bi kötü haberim var..
Sali günü saat 23:00'de Kader özel bölüm var ve biliyorsunuz Kaderciler üstün basiyor..
Insallah reytingleri pek etkilemezler bu defa..

esse_m
08-04-07, 16:16
Ben Salı güne alınamasına sevindim çünkü salı günleri canım çok sıkılıyordu . doğru düzgün izleyecek bişiy yok onun saatinde .

Affedilmeyeni de severek izliyordum.( Polat Bilgin yüzünden çok yetenekli bir oyuncu ,birde çok iyi tiyatrocularda rol alıyor buda diziyi daha da güzel yapıyor.)Dün akşam kolaj vermelerine çok sevindim . Ben 3. bölümü izleyememiştim dün gece izledim.

Salı günleri biraz ters gelebilir ama bence normal reytingi de daha da yükselir binbir gece var diye kanallar karşısına bişi koymuyorlardı. Şimdi en azından iyi bir dizi izleyeceğiz . Sis yapım sanırım atv ye bağlıydı. o yüzden 10 bölüm yayınladıktan sonra reytingleri kötüyse kaldırır. Ben kötü olacağını sanmıyorum izleyiciler zamanla sevicek ve izleyeceklerdir .

gunebakan
08-04-07, 17:31
sis yapım, atv'ye bağlı deil... tomris giritlioğlu'nun şirketi.. ben de sizlere katılıyorum belki de salı günü daha iyi ratinglere ulaşırız.. elbette binbir gece ve ezo gelini geçemeyiz ama en azından 5. 6. sırada olursak, ilk ona girersek şans tanınacaktır..
sis yapım bu zamana kadar çok güzel projelere imza attı, tomris giritlioğlu tabii en başta.. esir kalpler, erkekler ağlamaz gibi şimdi de hatırla sevgili ve affedilmeyen... hayata dokunan, belii değerleri hatırlatmaya çalışan diziler..

affedilmeyen asla silahı insanlara aşılamaya çalışan bir dizi değil.. kurtlar vadisi hiç değil. eğer yayından kalkmazsa ilerleyen bölümlerde daha iyi anlatılacak bu bize..çünkü aziz intikamını silahla almaya çalışıyor ama necmi baba bunun silahla olmayacağını, yürek ve cesaretle olacağını anlatmaya çalışıyor... ve azizde yavaş yavaş bunu anlamaya çalışacak mertliğin silahla değil yürekle oludğunu... son zamanlarda hep şiddet olayları duyuyoruz, bu dizide şiddetin bir işe yaramadığını bize gösterecek... beş büyüklerin kirli işlerine karşı mücadele edecekler... yani bu dizide hayata dokunan ve bize önemli mesajlar vermeye çalışan bir dizi... konu elbette ki yavaş yavaş anlaşılmaya başlanacak, çünkü bu bir dizi ağır ağır işlemeleri gerekiyor...

oyuncu kadrosu çok iyi... bir kere sis yapım'ı hiç tanınmayan bir ismi özellikle de anadoludan getirip (eskişehirden) başrole yerleştirdikleri için çok takdir ediyorum.. polat bilgin, ilk kamera deneyimi olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor... ayrıca boş bir insan da değil. turizm ve konservatuarda okumuş şimdi de iletişim masteri yapıyor ve tiyatro eğitimi de veriyor..

senaristlerimize de teşekkür ediyorum.. hikayeyi çok güzel repliklerle işliyorlar... affedilmeyen bir piyasa dizisi değil bence bir misyon üstleniyor... seyredilmeyi hakediyor... zaten az rating alan işlerde genellikle kaliteli işler... umarım salı günü rating sınavını başarıyla geçeriz, en azından ilk ona girerek... okuma sabrınıza teşekkürler...

guilty
08-04-07, 17:51
Yaaa niye salı gününe alındı başka gün mü kalmadı hepsi torbaya mı girdi yaaa..
Perşembe günü çok iyiydi niye aldılarsa sanki...

Hirotaro
08-04-07, 19:49
Yaaa niye salı gününe alındı başka gün mü kalmadı hepsi torbaya mı girdi yaaa..
Perşembe günü çok iyiydi niye aldılarsa sanki...

Yaa Salı gününe niye koyarlarki o saatte Binbir Gece var :icon_sorr Ne yapacam bilmiyorum.Güzel bir diziye benziyor.Kalite bir yapım.Keşke Cumartesiye alsalardı.Sanırım ancak tekrarını yada netten indirip izleyebileceğim

soner gödek
08-04-07, 20:53
arkadaşlar fragmanı sormuşsunuz hatırladığım kadarıyla anlatayım.duygu arkasını döndüğünde aziz ağlıyordu.daha sonra aziz ayşenin mezarı başında ağlarken duygu onu izliyordu.aziz necmi babaya kızarak bir şeyler söyledi biz kanun adamı değiliz vs.necmi baba ona bir tokat attı.daha sonra aziz telefonda birilerine talimat veriyordu işçilere zam yapın falan filan. aziz bankta otururken duygu onu dikizliyor.azizin odasında duygu ayşenin resmine bakıyorlar ve aziz ona dışarı çıkmasını söylüyor.hatırladıklarım bu kadar iyi akşamlar.

senem_89
08-04-07, 22:52
ay inanmıorum sonunda fragmanımızda çıktı
çok korkmuştum yayından kalktı diye
bide izlesem fragmanı tam süper olacak:)

apple-core
08-04-07, 23:50
sis yapım, atv'ye bağlı deil... tomris giritlioğlu'nun şirketi.. ben de sizlere katılıyorum belki de salı günü daha iyi ratinglere ulaşırız.. elbette binbir gece ve ezo gelini geçemeyiz ama en azından 5. 6. sırada olursak, ilk ona girersek şans tanınacaktır..
sis yapım bu zamana kadar çok güzel projelere imza attı, tomris giritlioğlu tabii en başta.. esir kalpler, erkekler ağlamaz gibi şimdi de hatırla sevgili ve affedilmeyen... hayata dokunan, belii değerleri hatırlatmaya çalışan diziler..

affedilmeyen asla silahı insanlara aşılamaya çalışan bir dizi değil.. kurtlar vadisi hiç değil. eğer yayından kalkmazsa ilerleyen bölümlerde daha iyi anlatılacak bu bize..çünkü aziz intikamını silahla almaya çalışıyor ama necmi baba bunun silahla olmayacağını, yürek ve cesaretle olacağını anlatmaya çalışıyor... ve azizde yavaş yavaş bunu anlamaya çalışacak mertliğin silahla değil yürekle oludğunu... son zamanlarda hep şiddet olayları duyuyoruz, bu dizide şiddetin bir işe yaramadığını bize gösterecek... beş büyüklerin kirli işlerine karşı mücadele edecekler... yani bu dizide hayata dokunan ve bize önemli mesajlar vermeye çalışan bir dizi... konu elbette ki yavaş yavaş anlaşılmaya başlanacak, çünkü bu bir dizi ağır ağır işlemeleri gerekiyor...

oyuncu kadrosu çok iyi... bir kere sis yapım'ı hiç tanınmayan bir ismi özellikle de anadoludan getirip (eskişehirden) başrole yerleştirdikleri için çok takdir ediyorum.. polat bilgin, ilk kamera deneyimi olmasına rağmen çok iyi bir iş çıkarıyor... ayrıca boş bir insan da değil. turizm ve konservatuarda okumuş şimdi de iletişim masteri yapıyor ve tiyatro eğitimi de veriyor..

senaristlerimize de teşekkür ediyorum.. hikayeyi çok güzel repliklerle işliyorlar... affedilmeyen bir piyasa dizisi değil bence bir misyon üstleniyor... seyredilmeyi hakediyor... zaten az rating alan işlerde genellikle kaliteli işler... umarım salı günü rating sınavını başarıyla geçeriz, en azından ilk ona girerek... okuma sabrınıza teşekkürler...

ne demek ya ben seve seve okudum...söylediklerine den den koyuyorum tam benim duygu ve düşüncelerimi anlatmışsın arkadaşım.ellerine sağlık.dizimizi mafya dizisi sanıyorlar ama bende tıpkı senin gibi böyle olmadığını düşünüyorum.umarım bundan sonra her şey yolunda giderde herkes kaliteli bir dizi nasıl olurmuş görmüş olur.çünkü benim bu diziyi izlememe neden olan en önemli etken bu.kalite.türkiye standartlarının üstünde bir dizi olduğunu düşünüyorum.ama tanıtım eksikliğinden ve de bir popçu,türkücü ya da ünlü bir isim oynamadığı için hak ettiği yere gelmekte zorlanıyor.eminim ki dizimize bir kere şans verip izleyenler buna pişman olmayacaklar.çünkü bana da öyle oldu.izlemek hiç aklımda yokken bir kısmını izleyerek kalitesini fark ettim.umarım herkes bunu fark eder bizde dizimizden mahrum kalmayız...

benhermi
09-04-07, 01:21
Öncelikle merhaba...arkadaşlar bilmiyorum yorumlarıma ne kadar önem verirsiiz ama yazmadan edemiyeceğim...

Dün gece bir arkadaşımın önerisiyle açıkcası başta pek umudum olmamasına rağmen (arkadaşım çok ısrar etti) kolaj bölümü izledim... ve hiç şaka yapmıyorum balından kalkamadım...

geç saatte olması dikkatimden hiçbirşey götürmedi... karakterlere oyunculara hikayeye gerçekten bayıldım... iyiki arkadaşımın izlemem için ısrar etmiş... kusura bakmayın isimleri tam hatırlayamadığım için teker teker yorum yapamıyacağı ama zaten eminim bu bölümlerin kendilerini ayrı ayrı izlediğimde çok daha etkileicem... bölümleri internetten indirmeye başladım bile...:img-yes:

ayrıca bir de sorum var... ben atv nin resmi sitesinde yeni bölümün özetini bulamadım (dün gece fragmanı izleyince daha da merak ettim) buradada sayfaları karıştırdım ama bulamadım eğer özeti yayınlandıysa tekrar ekler misiniz ya da ekledği sayfayı söyler misiniz....?

irem123
09-04-07, 01:26
slm ark
bende fragmani gördüm almanyada saat 22:40 yaziyor. tr belki daha erken cikar biraz gec ama ben kesin izlerim cünkü süper bir dizi:img-yes:

Bademgözlü
09-04-07, 01:42
Öncelikle merhaba...arkadaşlar bilmiyorum yorumlarıma ne kadar önem verirsiiz ama yazmadan edemiyeceğim...

Dün gece bir arkadaşımın önerisiyle açıkcası başta pek umudum olmamasına rağmen (arkadaşım çok ısrar etti) kolaj bölümü izledim... ve hiç şaka yapmıyorum balından kalkamadım...

geç saatte olması dikkatimden hiçbirşey götürmedi... karakterlere oyunculara hikayeye gerçekten bayıldım... iyiki arkadaşımın izlemem için ısrar etmiş... kusura bakmayın isimleri tam hatırlayamadığım için teker teker yorum yapamıyacağı ama zaten eminim bu bölümlerin kendilerini ayrı ayrı izlediğimde çok daha etkileicem... bölümleri internetten indirmeye başladım bile...:img-yes:

ayrıca bir de sorum var... ben atv nin resmi sitesinde yeni bölümün özetini bulamadım (dün gece fragmanı izleyince daha da merak ettim) buradada sayfaları karıştırdım ama bulamadım eğer özeti yayınlandıysa tekrar ekler misiniz ya da ekledği sayfayı söyler misiniz....?

Merhaba arkadasim,
gecte olsa böyle güzel bir dizinin farkina vardigin icin cok sanslisin. Keske baskalarida bu güzel diziyi seyretseler ve reytingler artsa. Hem güzel bir dizi seyretmis olurlar, hemde böyle güzel emek verilmis dizilere sahip cikmis olurlar. Ama ben genede Atv nin bu diziye sahip cikacagindan umudumu kestigim icin bu dizinin yakinda kaldirilacagina inaniyorum. Insallah yaniliyorumdur ama yeni fragmani bende daha seyretmedim ve atvnin sitesindede hic Sali saat 22.00 diye bir seye de rastlamadigim icin hala umutlu degilim. Bakalim görecegiz.

http://affedilmeyen.blogspot.com/2007/03/affedilmeyen-dizisi-1-blm-videolar.html

Hirotaro
09-04-07, 01:55
yaa şimdi birşey soracam.Dizinin Salı Akşamı 22:00 de yayınlanacağı kesinmi.Umarım bir sorun olmaz.Gerçi izleyemeyeceğim ama,önemli olan yayınlanması.Sonuçta tekrarını izlerim :img-wink:

alyaria
09-04-07, 11:15
Fragman hakkında bilgi veren herkese teşekkürler. Güzel bir bölüm olacak, sanırım. Aynı zamanda BBG izleyenleri olarak seçim yapmak durumunda olduğumuza göre affedilmeyen diyorum ben. Evde reyting aleti yok ama olsun. yeni bir dizi olması ve heyecanıyla renk gelsin salı akşamlarına. Zaten son bölüm çok güzel bir sahnede bitmişti.
Biraz destek gelirse dizi yayında kalır bence...

dark
09-04-07, 11:58
Tek dileğim salı günü reytinglerin iyi gelmesi
BBG önümüzde ciddi bir set olarak duruyor.
Fakat hiç değilse ilk 10 a girebilirse Affedilmeyen belki uzun vadede daha iyi yerlere taşınabilir diye düşünüyorum...

gunebakan
09-04-07, 14:45
Birgün Gazetesinde yayınlanmış olan portrenin röportaj hali... Röportaj: Esra Karataş

1-Halen Tiyatro Anadolu’da oyuncu olarak çalışıyorsunuz. Turizm eğitimi almışsınız, ardından aynı üniversitede sahne sanatları eğitimi, iletişim fakültesi basın yayın masterı ve sanırım okutmanlık yapıyorsunuz üniversitede. Aslında akademisyen mi olmak istediniz?
1996 yılında turizm okumak için Eskişehir Anadolu Üniversitesine geldim. Bu sırada amatör tiyatro klubüne girerek tiyatro ile ilgilenmeye başladım. 2 yıl sonra ön lisans diploması alarak sınavlara bir ay kala konservatuar sınavına girmeye karar verdim. Konservatuarda birinci sınıfla birlikte şu anda oyuncusu olduğum Tiyatro Anadolu’ da teknik ekip olarak çalışmaya başladım. Üçüncü sınıf itibari ile Tiyatro Anadolu’nun oyunlarında oynamaya başladım. Mezun olduğum sene oyuncu olarak ekibe alındım. Tiyatro Anadolu da oyunculuğum yanı sıra sırasıyla sahne amiri, teknik müdür, koordinatör ve genel sanat yönetmen yardımcılığı görevlerinde bulundum.Şimdi aynı zamanda iletişim fakültesinde master (tez aşamasında) yapıyorum. Bunların dışında devlet konservatuarı Besyo da dersler veriyorum.
Ben oyuncuyum. Ve üniversitede de derslere giriyorum.

2-1976 Samsun doğumlusunuz. Samsunla bağlarınız devam ediyor mu? Kaç kardeşsiniz? Anne-Baba ne iş yaparlar? Kardeşler ne yaparlar? Oyuncu var mı aralarında?
Annem ve babam Samsun da yaşıyorlar, babam emekli devlet memuru annem ise ev hanımı benden 9 yaş büyük sigortacı bir ablam var. Fırsat buldukça Samsun’a gidiyorum. Samsun’un ve Samsun Spor’un gönlümdeki yeri apayrı… Ailem ve hatta akrabalarım arasındaki tek oyuncu benim

3-Affedilmeyen adlı dizi de Aziz karakterini canlandırıyorsunuz. Merakımı uyandıran İstanbul’da bu kadar oyuncu varken ve şu anda oynadığınız rolü kapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlarken, sizin Eskişehir’den bu projeye dahil olmanız. Bu süreç nasıl gelişti? Nasıl farkedildiniz? Siz bir girişimde bulundunuz mu?
Eskişehir’de ki bir oyunumu şu anda menajerim olan Özlem Durak seyretmiş.Menajerim daha sonra beni Tomris Giritlioğlu ile tanıştırdı… Bir deneme çekimi yaptık ve projeye dahil oldum..

Kamera karşısında olmak sahnede olmaktan çok daha farklıdır. Kamera oyunculuğunda daha küçük oynamak gerekir. Tiyatrocular daha abartılı oynarlar (sahne ve izleyici konumu itibari ile). Sizin için nasıl bir deneyim kamera karşısında olmak. İlk kamera deneyiminizde ne tür zorluklar yaşıyorsunuz?
Evet ilk profesyonel kamera deneyimim bu. Teknikleri farklı olmak ile birlikte oyunculuğu tiyatro, televizyon ya da sinema diye ayırmak pek mümkün değil. Ben oyuncuyum ve bu üç alanda benim işimin birer parçası. Doğrusunu söylemek gerekirse ilk deneyimim olmasına rağmen herhangi bir zorluk yaşamadım.

4-Oyunculuğunuz için olumlu olumsuz eleştiri aldınız mı? Siz kendinizi nasıl buldunuz kamera karşısında?
Şimdiye kadar hep olumlu ve yapıcı eleştiriler aldım umarım arkası gelir. Olumsuz eleştirileri Ekşi Sözlük’ten takip ediyorum. Ekranda kendimi görmeye hala alışamadım. Bu yüzden kendimi değerlendiremiyorum.

5-Aziz’i canlandırmak için özel bir çalışma yaptınız mı? Siz nasıl hazırlanıyorsunuz rolünüze?
Çekimler başlamadan yaklaşık bir buçuk ay öncesinde projeye dahil oldum ve bu süre içinde yapımcım Tomris Giritlioğlu, yönetmenim Faruk Teber ile birlikte hikaye, konsept, karakterler ve Aziz üzerine çok keyifli çalışmalarda bulunduk. Kendi dramatik çalışmalarımı gerçekleştirdim. Aziz karakteri için yakın dövüş dersleri aldım.

6-Dizilerle aranız nasıl, izler misiniz? Dizilerin izleyiciye karşı bir sorumluluğu olması gerektiğini düşünüyorum. Sizin dizi tercih ederken bu tür kıstaslarınız var mı? (henüz ilk diziniz ama) bundan sonraki projelerde…
Açıkçası iyi bir dizi izleyicisi değilim. Dizilerin izleyicilere karşı ciddi bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Neyi? Nasıl ? söylediği çok önemli. Oyuncu olarak proje seçiminde tabi ki seçici davranıyorum.

7-Çekimler nasıl geçiyor? Sizin de katkılarınız oluyor mu oynadığınız sahnelerde?
Profesyonel, işini çok iyi yapan ve çok keyifli bir ekibimiz var. Çekim öncesinde sahne ile ilgili yönetmenin Faruk Teber ile mutlaka sahnenin isterleri doğrultusunda konuşuyoruz. Karşılıklı fikirlerimizi dile getirip ortak bir noktada anlaşabiliyoruz. Bu açıdan Faruk Teber gibi bir yönetmen ile çalışmak benim için büyük bir şans.

8-Dizinin konusu şu sıralar oynayan dizilerden biraz daha farklı. Eski Türk filmlerini hatırlatan bir havası var. Kabadayılık geleneğine bir övgü var. Esin kaynağı nedir dizinin?
Bence bu soruya projeyi tasarlayanın cevap vermesi daha doğru olur…

9-Sinemayla aranız nasıl? Sinemaya yönelmeyi düşündünüz mü?
Bir çok oyuncu gibi benimde en büyük hayallerimden biri sinema filminde oynamak.

10- Oyuncu olarak hangi noktadasınız? Nereye ulaşmak istiyorsunuz?
Oyunculuk hiçbir zaman sonu olmayan bir öğrenme ve gelişme süreci ve ben de yolun başındayım.

Kaynak: Birgün Gazetesi

betush
09-04-07, 14:49
slm ark
bende fragmani gördüm almanyada saat 22:40 yaziyor. tr belki daha erken cikar biraz gec ama ben kesin izlerim cünkü süper bir dizi:img-yes:

evet bende gördüm bugün.. cok sevindim ya.. evet almanyada biraz gec basliyo ama olsun nede olsa carsambalari okula gitmiyorum !! :happy0064
fragman cok heycanliydi yine!! eminimki cok güzel olucak yeni bölüm!!

gunebakan
09-04-07, 15:06
işte özetimiz de geldi...
4. Bölüm Özeti:
Aziz, karısı Ayşe’nin ölümüyle yıkılmıştır. Mezarlıkta, Ayşe’nin toprağa verilişini uzaktan izler ve herkes gittikten sonra, karısının vurulurken üzerinde olan gelinliğini mezarının üzerine örter. Bütün bunları uzaktan izleyen biri daha vardır; Duygu… Artık Aziz hakkındaki bütün olumsuz fikirleri değişmiş, ona başka bir gözle bakmaya başlamıştır.
Aziz, Necmi Baba’ya gidip silahını bırakır. Kendisinde düşmanlarıyla mücadele edecek ve intikam alacak gücü bulamamaktadır. Fakat Necmi Baba’nın tepkisi sert olur. Aziz hatalıdır, çünkü herşeyi silahla halledebileceğini sanmıştır. Necmi Baba’nın söylediklerini uzun uzun düşünen Aziz bu sefer tam olarak bir karar verir ve babasının koltuğuna oturur. Artık dönüşü olmayan bir yola girmiş, bir nevi ikinci Kemal Arif olmuştur. İlk icraatı mahalledeki yağ fabrikasını satın alarak işçilerin birikmiş maaşını ödemek olur. Pek yakında, Beş büyüklere ilk darbeyi vuracak fırsatı da yakalayacaktır.

Yayın Tarihi: 10 Nisan Salı
Yayın Saati : 22.00

pinkbird
09-04-07, 16:22
Dizi şimdi salı günü mü yayınlanacak inşallah artık günüyle oynamazlar bıraksınlar dizimizi izleyelim....ama....

Bademgözlü
09-04-07, 18:11
Sen uzaklarda bir nefes
Ben kavgalarda eskiyen
Sen umudun resmi
Bense affedilmeyen

Arkadaslar daha demin dizimizin fragmanini seyredebildim sonunda cok güzel bir bölüm olacak bence. Sonunda dizimize kavusacaga benziyoruz ama yinede cok gec baslamasi ve sali günleri oynamasi beni biraz korkutuyor dogrusu. Ama bize düsen dizimizin reklamlarini yapmaya devam etmek. Cok mutluyum. Hepinizi cok seviyorum. :happy0064 Affedilmeyen devam ediyor cünkü.

jasmins
09-04-07, 19:25
Ohh be!! Bende en sonunda fragmanı izleyebildim. Aziz'e bayıldım. Allahım o nasıl ağlamaktır. Ya bugün salı mıydı???:)

ECE...:)
09-04-07, 19:25
Bu nasıl bir yayıncılık anlayamadım, dalga mı geciyor Atv bizle ?
Ne demek Binbir Gecenin önüne dizi koymak, delirmis bunlar ya da kasıtlı yapıyorlar:..!

elbereth
09-04-07, 19:31
arkadaşlar siz artık biraz abartıyorsunuz galiba.yani her günün iddealı bazı dizileri var.hangi güne koysa kanal diziyi orada mutlaka çekişme yaşayacağı bir veya daha fazla rakip var.biz yine de şükredelim ki sadece binbir gece var.ya perşembe yayınlanmaya devam etseydi bir düşünün doktorlar,kader...

ECE...:)
09-04-07, 19:43
Tmm onlar da güclü de Binbir Gece tüm diziler arasında her hafta 2 grupta da 1. olan bir dizi,, cumartesiye niye koymadılar mesela ? Cumaresi 22.00 ?

dark
09-04-07, 22:33
Kesinlikle yeni bölüm süper :)
bir an önce izlemek istiyorummm:)

apple-core
09-04-07, 23:53
yrn için çok heycanlıyım.uzuzn zmndan sonra yeni bölümümüzü izlicez.walla fragmanı telefonuma kaydettim izleyip izleyip duruyorum:img-hyste ilk defa bi diziye bu kdr sardım iki aile hariç:happy0064 umarım bu kdr bağlanmamın sonu hüsranla bitmez.baksanıza polat bilginin röpörtajına ya tam bir emek söz konusu.ne kdr çalıştıklarının kanıtıdır bu röpörtaj.benim imzamı kullanabilirsiniz arkadaşlar yeterki dizimizin yeni günü ve saatini herkes öğrensin.herkes böyle güsel bir diziyi farketsin artık bizde rahat edelimmm.ama açıkçası ben ilersi için çok korkuyorum.çnkü dediim gibi izleyiciye hiç ama hiç güvenmiorm.yrnki reytinglerde buna bağlı olarak korktuğumuz gibi gelmez umarım:icon_sorr neyse bu gün üzücü olaylardan bahsetmeyelim.şu an bizim sevinme zmnımız kaç günüdr bu günü bekliorz bu bizim hakkımız die düşünüorm.herkese affedilmeyenli günler dileğiyleeeeeeeeeee

ebru.karaca
10-04-07, 02:31
Betüşcüm belki sen haklısın kuruntu yapıyorum ama mantık biraz yaw,, .S
Arkadslar bir de kaliteyle paralel algılamayın bunu, ülkemizde ne kaliteli diziler çöpe gitti..

Kesinlikle katılıyorum. Kaliteli olup da, ne yazık ki reyting uğruna heba olan diziler var ve saçma sapan olduğu halde, bazı kesimce izlendiği için devam eden diziler..

Ama şu da unutulmasın arkadaşlar. Yine bu platformda yani Dizifilm.com sitesinde, reyting almadığı için yayından kaldırılma tehlikesi ile baş başa kalan Kırık Kanatlar dizisi, seyirci baskısı ile devam etti.

Mutlaka her dizinin bir izleyici kapasitesi var. Yeter ki diziye şans verilsin..
Bu dizi güzel bir dizi ve biraz daha şans verilirse, hak ettiği yeri bulacaktır diye umuyorum.

Hirotaro
10-04-07, 02:44
Affedilmeyenin tutacağına inanıyorum ben,umarım ilk 6-7 arasında olurda,dizinin devamlılığı oluşsun.Bu arada güzel bir resim yakaladım fragmandan sizlerle paylaşmak isterim.
http://img340.imageshack.us/img340/200/affedilmeyennh8.jpg

sercanyol
10-04-07, 02:45
ne demek ya ben seve seve okudum...söylediklerine den den koyuyorum tam benim duygu ve düşüncelerimi anlatmışsın arkadaşım.ellerine sağlık.dizimizi mafya dizisi sanıyorlar ama bende tıpkı senin gibi böyle olmadığını düşünüyorum.umarım bundan sonra her şey yolunda giderde herkes kaliteli bir dizi nasıl olurmuş görmüş olur.çünkü benim bu diziyi izlememe neden olan en önemli etken bu.kalite.türkiye standartlarının üstünde bir dizi olduğunu düşünüyorum.ama tanıtım eksikliğinden ve de bir popçu,türkücü ya da ünlü bir isim oynamadığı için hak ettiği yere gelmekte zorlanıyor.eminim ki dizimize bir kere şans verip izleyenler buna pişman olmayacaklar.çünkü bana da öyle oldu.izlemek hiç aklımda yokken bir kısmını izleyerek kalitesini fark ettim.umarım herkes bunu fark eder bizde dizimizden mahrum kalmayız...

Merhaba Günebakan,

Duygularımıza o kadar güzel sözcü olmuşsun ki, keşke ATV'de yönetici koltuğunda oturanlar da bunu anlasa!!!Bu diziyediğer dizilere tanıdıkları şansı tanısalar eminim, bir kaç bölüm sonra bu dizi ilk 4'e girerdi ama nerede diziyi resmen çiğ çiğ yemek için Salı 22:00'ye koymuşlar, yani neden yeni başlayan onca diziyi koymadılar da, Affedilmeyen'i o güne yerleştirdiler. Bu gün değişimi Çarşamba gibi bir gün olsaydı, kötü niyet aramayacaktım ama bu Salı ve halen yeteri kadar yapılmayan tanıtım( yazılı basınlarında ) bana son derece kötü niyetli geldi, hadi hayırlısı...

denizmert
10-04-07, 08:33
Günaydınlar...
Affedilmeyenler kaliteli bir dizi ve bir çok diziyle yarışabilecek konumda ama sizlerinde söylediği gibi yanlış bir güne yerleştirildi salı akşamı BBG rekabeti zor olacak çünkü BBG izleyici kitlesi oluşmuş yerine oturmuş bir kitle diziler aynı zamanda yayın hayatına başlamış olsaydı sorun olmazdı Affedilmeyende oluşturudu kitlesini ama 21.bölüme gelmiş bir dizi ile yarışması zor anlayamıyorum ATV ne yapmak istiyor ama göreceğiz

gülfem_bengisu
10-04-07, 09:55
Endişelerimizi bir kenara bırakıp-şimdilik-dizimize odaklanalım diyorum ben.Resmi siteye 4.bölümden çok hoş kareler konmuş.Bir bakmak lazım.Bu arada bu resimleri ekleyen Dahne'ye de buradan teşekkür ediyorum.İlginç bir kare var mesela;Aziz ile Duygu göz göze dansediyorlar.Duygu hayal kuruyor sanırım.
Bu arada ben akşama kadar forumda yokum.Siz fikir yürütürsünüz artık resimler hakkında...

nuro
10-04-07, 10:18
bir şekilde kavuştuk affedilmeyene.umarım böyle bir daha olmaz.günü saati değişmez.aklıma daha bir sürü komplo teorisi geliyor ama susucam..
duygu iyice kaptırmış sanırım kendini azize.bakalım neler olucak.ben izleyemicem ama belki tekrar verirler..

apple-core
10-04-07, 14:19
hatta burayada ekliyorm çünü baktığım kadarıyla göremedim...

http://img389.imageshack.us/img389/7338/dsc5280ap2aa5.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/351/dsc5320yw4zn0.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/1003/dsc6084sp9wb0.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/6735/dsc6093ed1mx6.jpg

apple-core
10-04-07, 14:20
http://img389.imageshack.us/img389/1082/dsc4673zt5sh5.jpg
http://img155.imageshack.us/img155/1618/dsc4886oh1vj7.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/8640/dsc4887hi2jh4.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/6315/dsc5136bk7pi5.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/6718/dsc5193zs5jd5.jpg

dark
10-04-07, 15:26
Resimler gerçekten süper
akşam çok keyifli bir bölüm olacak eminim...

tvrehberi
10-04-07, 15:32
ayy ne güzel dans ediyorlar öyle.zaten bu kadar beklemişim resimleri de görünce çok duygulandım.akşama kadar daha sabredeyim bari.az kaldı az...

apple-core
10-04-07, 15:49
şimdi bu 6 saat geçmek bilmez yaaaa:icon_sorr walla sabredemiyorum ben artık.hele şu resimlerden sonra hiç sabrım kalmadı.aziz 5. ya da 6. bölüm duyguya bir şeyler hissetmeye başlar ancak çünkü ayşe yeni vefat etti o kdr çabuk başkasına bir şeyler hissedecieğini sanmıyorum.ama duygu için çoktannnn başladı bile bir şeyler:happy0064 walla ilerki bölümlerde ki şayet atv bi uyuzluk daha yapmazsa çooook mükemmel şeyler izleyeceğiz.

tree
10-04-07, 16:04
Resimleri gönderen arkadaşa teşekürler. Büyük bir heyecanla akşamı bekliyorum .İnşallah dizimiz güzel bir rating alarak bize güzel bir gece yaşatır hemde korkularımızı sona erdirir.Tek dileğim Affedilmeyene olan sevgimizi birazcıkta ATV'nin görmesi ve bu hafta yaşadığımız korkuyu bir daha bize yaşatmaması .

dark
10-04-07, 16:08
ön sayfalar da da var ayrıca resimlerin altındaki adrese girip üye olursan daha fazlasını görebilirsin...:img-wink:

Teşekkürler...
Tüm resimler ve bilgilendirme için...:happy0064

apple-core
10-04-07, 16:12
Teşekkürler...
Tüm resimler ve bilgilendirme için...:happy0064

rica ederim arkadaşlar ne demek.benim için bir zewkti:img-wink:

Pöfüdük
10-04-07, 16:27
arkadaslar bilmem soylendimi fkat bugn atv'de saat 22.40 affedilmeyen var!

apple-core
10-04-07, 16:29
arkadaslar bilmem soylendimi fkat bugn atv'de saat 22.40 affedilmeyen var!

22.00 de diye biliniyor fragmanda da öyle yazıyor ztn...yapma yaaa 40 dk fazladan bekliycek sabrım kalmadı benim:happy0064

gunebakan
10-04-07, 16:53
22:40 avrupa atv için geçerli. türkiye'de 22:00'da yayınlanacak. avrupada affedilmeyenden önce iki yabancı dizisi yayınlanacak bu yüzden geç başlıyor. sevgiler.

apple-core
10-04-07, 16:57
22:40 avrupa atv için geçerli. türkiye'de 22:00'da yayınlanacak. avrupada affedilmeyenden önce iki yabancı dizisi yayınlanacak bu yüzden geç başlıyor. sevgiler.

bilgin için saol gunebakan.böylece kimse kaçırmamış olacak dizimizi...sabredin arkaaşlar 5 saat kaldı.ben buradan zaman sayacını başlatıyorum:img-wink:
ZAMAN SAYACI:Son 5 Saat

maraslim
10-04-07, 17:38

sagol bende simdi bunu soracaktim. atv avrupanin reklamlarina bakmaktan bi tuhaf oldum. avrupa atv yayin akisi böyleymis:

19.00 da Bir demet tiyatro
20.45 da Iki yabanci
22.40 da da Affedilmeyen

keske baska bi güne ve saate alsalardi Affedilmeyeni mesela carsamba yada cumartesi saat 19.00. olmadi pazar günü 19.00 ibo showdan önce koysalardi cok süper olacakti. evet evet ibo showdan öncesi tam ideal bi saat ...

ama olsun bi de böyle deneyelim bakalim insallah rayting kurbani olmaz

muko88
10-04-07, 17:49
Merhabalar...
Resimleri şimdi gördüm.
Güzel bir bölüm yine...Ama maalesef Binbir Gece ile aynı saate koymuşlar; bundan korkuyordum zaten, diğer günlerde yer kalmadığı için...Korktuğum başıma geldi.Reklam aralarında bir ona bir buna bakmak zorunda mı kalacağız şimdi?
Neden perşembe gününden aldılar ki!Atv nin bu politikasını sevmiyorum işte...
Bebeğim dizisini salıya koysalardı:icon_sorr
İnşallah izleyebiliriz.
Benim evimdeki diğer insanlar Binbir Geceyi izliyor, aylardır...3 bölümlük bir dizi için de Binbir Geceden vazgeçmeyiz diyorlar.
Ne yapacağım bilmiyorum valla...:img-help:

apple-core
10-04-07, 17:56
Merhabalar...
Resimleri şimdi gördüm.
Güzel bir bölüm yine...Ama maalesef Binbir Gece ile aynı saate koymuşlar; bundan korkuyordum zaten, diğer günlerde yer kalmadığı için...Korktuğum başıma geldi.Reklam aralarında bir ona bir buna bakmak zorunda mı kalacağız şimdi?
Neden perşembe gününden aldılar ki!Atv nin bu politikasını sevmiyorum işte...
Bebeğim dizisini salıya koysalardı:icon_sorr
İnşallah izleyebiliriz.
Benim evimdeki diğer insanlar Binbir Geceyi izliyor, aylardır...3 bölümlük bir dizi için de Binbir Geceden vazgeçmeyiz diyorlar.
Ne yapacağım bilmiyorum valla...:img-help:

of ya nedir bu bin bir gece çılgınlığı anlayamadım gitti ne war bu diziyi bölesi cazip yapan.bakın herkes böle düşünüp affedilmeyenden vazgeçerse nolucak o zmn:icon_sorr neyse arkadaşım sen üzülme internetten izleyebileceğin bir çok yer var ben sana o konuda link weririm:img-yes:
ZAMAN SAYACI:Son 4 Saat:happy0064

.::DOST::.
10-04-07, 18:20
resimleri ekleyen arkadaşımıza çooooooooookkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.resimleri gördüm daha da heycanlandım.

anladığım kadarıyla bir dans sahnesi görecez.nasıl olacak çok merak ediyorum.
muko88 neden perşembe gününden alındı demişsin bence iyi oldu çünkü o gün de kurtlar vadisi yayına giriyor bu bizim için daha kötü olurdu.bence en iyi gün çarşambaydı.ama atv salıyı uygun görmüş.:img-cool2 inşallah ilk 8'e gireriz.

HaMbUrG*
10-04-07, 18:47
Affedilmeyen basligina yazanlar cogalmis; bu beni cok mutlu etti..
Dün televziyonun önünden hic kalkmadim fragmana rastliyayim diye, sonra bi tuvalete gittim fragman cikmis:icon_evil Neyseki bu gün 2-3kez izledim..

Beni rahatsiz eden bi sahne var arkadaslar ya, Duygu Aziz yada Adem'in elini tutmaya calisiyo oda elini cekiyo lütfen cik diyo.. Garibanim üzgün, hali yok tamam ama bunada mi izin vermiyor..?

apple-core
10-04-07, 18:57
Affedilmeyen basligina yazanlar cogalmis; bu beni cok mutlu etti..
Dün televziyonun önünden hic kalkmadim fragmana rastliyayim diye, sonra bi tuvalete gittim fragman cikmis:icon_evil Neyseki bu gün 2-3kez izledim..

Beni rahatsiz eden bi sahne var arkadaslar ya, Duygu Aziz yada Adem'in elini tutmaya calisiyo oda elini cekiyo lütfen cik diyo.. Garibanim üzgün, hali yok tamam ama bunada mi izin vermiyor..?

bunu yapmasının çok haklı sebepleri war.öncelikle duygu şu ana kdr azizi hep aşağıladı ona hep kötü dawrandı aziz o üzüntüsüyle duygunun ona iyi niyetle yaklaştığını anlamayabilir.2.si azizin düşmanının kızı duygu ne de olsa.özdemir bey çocuğun hayatını mahfetti neredeyse.3.süde yarası daha çok taze ve bence aziz duyguya zayıf olduğunu göstermek istemiyor.onu ağlarken görmesini.hatta belki onunla ne açıdan olursa olsun yakınlaşmak bile istemiyor çnkü şu an tamamen intikam üzerine yoğunlaşmış.eğer duyguya bişiler hissederse gerek dostça gerek aşk olarak bu sefer ona zarar vermemk için amacından uzklaşır.bir nevi kaçış diyebiliriz buna.ama kısa bir zmn sonra aziz duygunun iyi yanlarını görmeye başlıcak.mesela 2. bölümde elifi lunaparka götürüp çocuklar gibi eğlenmesi bile belki azizi duyguya karşı yumuşatmıştır.ztn ikisininde birbirini tanımaya çok zamanları olucak çnkü konumları itibariyle sürekli yan yanalar.kısacası bizi mükemmel ötesi bölümler bekliyo arkadaşlar:img-yes:
ZAMAN SAYACI:Son 3 Saat:happy0064

***BALIM***
10-04-07, 19:16
resimlere bakarsan süper bir bölüme benziyor:good: arkadaşlar çok merak ediyorum bi başlasada seyretsek:img-wink:

montaj
10-04-07, 19:34
Sevgılı form okuyucuları bu dızıye o kadar guzel destek verdınız kı gercekten tesekkur ederım.dızımızın haftaya son bolumu yayınlanacakmıs haberınız olsun......belkı ınanmayacaksınız aman bende ınanamıyorum.

BuraQ_NL
10-04-07, 20:04
arkadaslar yeni gelismeleri kaynak gostermeden yazmiyalim lutfen... belki dedikleriniz dogru olabillir ama yalan olma ihtimali 'de var :)

ben kendim resmi siteden haftaya dizinin son bolumu oldugunu duymadan inanmam..

gunebakan
10-04-07, 20:07
arkadaşlar bende montaja katılıyorum... ben tv sayfası hazırlıyorum bir gazetede, bugün bana atv'nin katalogu geldi: önümüzdeki hafta salı günü 5. bölüm var fakat bir sonraki hafta yani 24 nisan salı günü yeni dizi yazıyor affedilmeyenin saatinde... zaten sanırım çekimlerde durdururlmuş beşe kadar çekildiği için o bölümü de yayınlıyorlar şimdilik moralinizi bozmak istememiştim ama hazır arkadaşımız yazmışken ben de yazayım dedim.. çok insafsızca bu diziyi devam ettirmeleri için anca ilk üçe girmeleri gerekiyorki bu da olanaksız... en azından bu sezon bitimine kadar devam etseydi ama olmadı... bu güzel oyuncu kadrosu ve bu güzel hikayeyi harcadılar. "dizi atv'de izlenir" sloganı koca bir yalan. seyirci de sizi affetmeyecek.

apple-core
10-04-07, 20:09
arkadaslar yeni gelismeleri kaynak gostermeden yazmiyalim lutfen... belki dedikleriniz dogru olabillir ama yalan olma ihtimali 'de var :)

ben kendim resmi siteden haftaya dizinin son bolumu oldugunu duymadan inanmam..
ewet arkadaşım bende onu dicektim.bişi söledi arkadaş saolsun tmm ama hiç diil daha sonra sorduklarımıza da cwp verseydi.bizi buada çok zor bir duruma soktu.biz ne güsel mutluyduk ya.nerden çıktı yine kaldırılacak haberi:icon_sorr

seleniti
10-04-07, 20:19
arkadaşlar bende montaja katılıyorum... ben tv sayfası hazırlıyorum bir gazetede, bugün bana atv'nin katalogu geldi: önümüzdeki hafta salı günü 5. bölüm var fakat bir sonraki hafta yani 24 nisan salı günü yeni dizi yazıyor affedilmeyenin saatinde... zaten sanırım çekimlerde durdururlmuş beşe kadar çekildiği için o bölümü de yayınlıyorlar şimdilik moralinizi bozmak istememiştim ama hazır arkadaşımız yazmışken ben de yazayım dedim.. çok insafsızca bu diziyi devam ettirmeleri için anca ilk üçe girmeleri gerekiyorki bu da olanaksız... en azından bu sezon bitimine kadar devam etseydi ama olmadı... bu güzel oyuncu kadrosu ve bu güzel hikayeyi harcadılar. "dizi atv'de izlenir" sloganı koca bir yalan. seyirci de sizi affetmeyecek.

Olamaz ya, nasıl harcarlar bu kadar güzel bir diziyi anlamıyorum.
Kaçıncı bu ya! Resmen dizi katliamı yapıyorlar
Diziye şans vermeleri gerekirken, destek olmaları gerekirken şu yaptıklarına bak
Bu akşam yeni bölümü izleyeceğim diye seviniyordum.

gunebakan
10-04-07, 20:35
umudunuzu kırdığım için üzgünüm ne yapılabilir artık bilmiyorum atv bu sene iyice kıyıcı oldu zaten çok üzgünüm.

eczaci
10-04-07, 20:49
Bir arkadaşın imzasını görmüştüm ve şimdi ne kadar doğru bir imza olduğunu anlıyabiliyorum.O Erkekler Ağlamaz için yapmış.Hani reklamlarda bir mikrop çıkıyordu kötüyüm ben kötüyüm insanları hasta ederim gibisinden şeyler söylüyordu.Bu arkadaş da o mikrobu koymuş yanına kötüyüm ben kötüyüm güzel dizileri kaldırırım gibi bir şey yazmış atv yazmış kenarına da sanırım.Yani ben en güzel cevabın o olacağını düşünüyorum.

CEYLANGOZLUM
10-04-07, 21:00
ARKADASLAR bu aksam affedilmeyini herkes baksin cunki som sansi eger bu hafta izlenmese son bolum olur herhalde:sad53:
avrupa kanalinda gerc basdlsliyor 10 30 sonra ama yinede bakalim eger film bitmemesi icin bakalim bugun butun filmlerde vaz gecin
bu foruma ilk giriyorum ama bu ifilm kacirmayalnadanim
VE BITMESINI ISTEMIYORUM!!!!!!!!!!!
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

eczaci
10-04-07, 21:13
ARKADASLAR bu aksam affedilmeyini herkes baksin cunki som sansi eger bu hafta izlenmese son bolum olur herhalde:sad53:
avrupa kanalinda gerc basdlsliyor 10 30 sonra ama yinede bakalim eger film bitmemesi icin bakalim bugun butun filmlerde vaz gecin
bu foruma ilk giriyorum ama bu ifilm kacirmayalnadanim
VE BITMESINI ISTEMIYORUM!!!!!!!!!!!
:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

Arkadaşım sana katılıyorum.Değerli forum arkadaşlarıma sesleniyorum.Biliyorum aranızda Binbir Gece fanları da var.Haklı olarak takip ettikleri diziyi tercih edecek arkadaşlarımız da olacak.Fakat bu gün sizlerden ben de affedilmeyen'i izlemenizi rica edeceğim.Yani zaten az kişiyiz siz de giderseniz.Hem youtube da sonra tekrar izleyebilirsiniz bölümü.Yada reklamlarda.Fakat Affedilmeyen'i bu gün izlemezseniz belki bir daha hiç izleme şansımız olmayacak.
Affedilmeyen bunu hak ediyor bence.Ya siz ne diyorsunuz?

jasmin_ay
10-04-07, 21:50
üzüntümü kelimelerle anlatamam :sad53: :icon_sorr
o kadar kötü oldum ki dizimizin biteceğini duyunca anlatamam :(
yani bu smileyler anlatamaz şu anda bu halimi
bu kadar güzel, bu kadar harika bi diziyi nasıl harcarlar inanmak istemiyorum...
keşke kanal d alsa bu diziyi de orda izlesek...
ATV GÜZEL ve KALİTELİ DİZİLERİ KESİNLİKLE REYTİNG UĞRUNA HARCIYOR!!!
dizi atv de falan izlenmez kardeşim...
ağzımı bozacam şimdi!! atvde ''bi ...'' izlenmez aslında!!!

.

ebru.karaca
10-04-07, 22:18
Arkadaşlar, resmi olmayan kanallardan söylenen şeylere aldırmayın. Dizi ne güzel devam ediyor. Keyfini çıkarın. :img-yes:

Bu arada, resimler çok güzel. Teşekkürler..

jasmin_ay
10-04-07, 22:22
Arkadaşlar, resmi olmayan kanallardan söylenen şeylere aldırmayın. Dizi ne güzel devam ediyor. Keyfini çıkarın. :img-yes:

Bu arada, resimler çok güzel. Teşekkürler..

dediğine inanmayı çok isterdim ama yakında atv de duvar die bi dizi başlıycak ve sadece affedilmeyenin saatinde olabilir diğer dizilerin yeri ve saati değişmiceğine göre ya da başka bi dizi bitip yayından kaldırılmıyacağına göre yine bizim dizi gidecek elden!... :(
çok sinir oluyorum ama naapabilrim ki???

.

Bademgözlü
10-04-07, 22:27
Merhaba arkadaslar,
resimler ve fragmanlar benimde hosuma gitti. Hepsi cok güzel. Ama bir arkadas dizinin haftaya bitecegini yazmis. Tabiki buda beni kahretti. Kendi kendime Atvnin bu diziyle ne alip ne veremedigini düsünüp duruyorum. Bu nasil bir kanalki muhtesem dizileri sürekli harcamaya devam ediyor. Emege hic mi saygisi yok bu kanalin.

ebru.karaca
10-04-07, 22:45
Bu nasıl bir anlatımdır, nasıl bir tariftir, nasıl bir aşktır, nasıl bir acıdır?

Aklındaki birlikteliği ve yaşamı ne de güzel anlattı Aziz..
Gözlerim doldu..

jasmin_ay
10-04-07, 22:49
Bu nasıl bir anlatımdır, nasıl bir tariftir, nasıl bir aşktır, nasıl bir acıdır?

Aklındaki birlikteliği ve yaşamı ne de güzel anlattı Aziz..
Gözlerim doldu..

evt yaa çok duygulandım :icon_sorr
ama bi yandan da kıza biraz fazla acımasız davranıyo sanki?
önce sus die bağırdı sonra çık git diyo sen acıdan ne anlarsın falan
bayağ bi azarladı yani :)

.

ebru.karaca
10-04-07, 22:53
Aslında düşündüğünün çok daha azı bu..
Düşünsenize, sevdiği can, biricik güzelliği, o kızın babası tarafından öldürüldü. Onu bir daha göremeyecek. ASLA. Ve bunun tek sorumlusu o adam.

Elini uzatıp dokunabilir, silahı çekip onu da bu hayattan silebilir.. Ama yapamıyor..

Bu durumda çok daha fazla acımasız olması gerekirdi aslında..

ebru.karaca
10-04-07, 23:17
Ben şu Polat Bilgin'i tiyatroda izlemeyi çok isterdim. Çok iyi bir oyuncu. Duyguyu çok güzel veriyor.. Onu sahnede izlemek harika olurdu..

jasmin_ay
10-04-07, 23:21
bu bölümde dans edicekleri bi sahne yokmuydu???
acaba aziz duyguyu gece kulubune götürünce mi dans edicekler?? çok merak ediyorum inşallah bu bölümdedir yaa ...

.

didemfener
10-04-07, 23:22
ewt ya bayıldım adama ya aynı kurtlar vadisindeki polat karizması avr adamda ya bir çok dizidede başarılı olur bence

jasmin_ay
10-04-07, 23:24
ewt ya bayıldım adama ya aynı kurtlar vadisindeki polat karizması avr adamda ya bir çok dizidede başarılı olur bence

bu diziyi izlemem in en önemli sebeplerinden biri zaten bu :)
hem konusunda bazı yerler kurtlar vadisini hatırlatıo hem de bu adam :D :D

.

gunebakan
10-04-07, 23:24
duygu hayal kuracakmış gibi sanki... ama dizi süper gidiyor şu an... inşallah iyi bir rating gelir...

eczaci
10-04-07, 23:56
inşallah ya reytinge gitmez sizin dediğinz gibi ama adama bayıldım yaaaa süper süper:):):)

Umarım reyting kurbanı olmaz ve bizi yine farklı alemlere götürmeye devam eder.Çok kaliteli oyuncular ve konu süper.Ayrıce ben de Polat Bilgi^'deki o karizmaya bayılıyorum.Of ya hele bu bölüm....Keşke devam etse Duygu yavaş yavaş onsuz yapamamaya başladı bile....

eczaci
11-04-07, 00:03
Ya inanmıyorum.Ne biçim bir sondur bu ya?Aziz çocuk gibi yaklandı.Yüzünü gördü.Şimdi ne diyecek?Duygu'yu koruyacakken birden aklıma siz geldiniz mi diyecek?
Ama içime öyle doğuyor ki Özdemir bu olayda bile aziz'e kahraman muamelesi yapar.Artık öyle bir erde bitti ki Aziz ne diyecek diye meraktan duramam ben..

ebru.karaca
11-04-07, 00:22
Ya inanmıyorum.Ne biçim bir sondur bu ya?Aziz çocuk gibi yaklandı.Yüzünü gördü.Şimdi ne diyecek?Duygu'yu koruyacakken birden aklıma siz geldiniz mi diyecek?
Ama içime öyle doğuyor ki Özdemir bu olayda bile aziz'e kahraman muamelesi yapar.Artık öyle bir erde bitti ki Aziz ne diyecek diye meraktan duramam ben..

Aziz, şu 5 patrondan birini vuran adamı vurdu.
O olay bile Aziz'in kahraman sanılması için yeterli. Tabi bu biricik ağabeyi etkiler mi, tartışılır. Ama.. :) Özdemir'i etkilemesi yeterli.. :)

apple-core
11-04-07, 00:23
ya dediğiniz gibi bu ne son yaaaaa.nasıl beklicez bi hafta.aman neyse yeterki versin atv ben beklerim.böyle bir dizide reyting kurbanı olursa yuh artık yaaaaaaa

CEYLANGOZLUM
11-04-07, 00:31
OHHHHHHH siz ne guzel bakmisiniz biz daha avrupa yeni bakmaya basladik!!
simdi ilk reklamini verdi??
avrupadikiler bakin he??
tabi HAFTAYA BAKMAK ISTERSENIZ??????
AYYYY simdi cook acikli gidiyor:sad53: :sad53:
her erkege aglamak gitmez ama ahmed (aziz) gercekten cook iyi yapiyor ve gercek cook yakisiyor
cook guzel bir yuzu var film iicn tas ama asi bir erkek karizmatik :img-blush
bu film bitmesin!!!!!!!!!!!
simdiden sonu merak ediyorum

meltem-cmbl
11-04-07, 00:40
mukemmell bir bölümdüü .duygu abayı yaktı valla azize hayal görmeler falan bugün sabah gazetesi aldımda ordaki resimde dans ediyodu azizle duygu bende dedim nasıl olur hep bekledim ama meğerse hayalmış:icon_sorr

off aziz nasıl korudu duyguyu o nişanlsı denen adamdan bittimm:img-in_lo

off son sahneye hala inanmıyorum nolcak şimdii merak ediyorumm

desire
11-04-07, 01:39
cok güzel bir bölüm izledik...
ben gözümü ekrandan alamadim...neydi duygunun hali öyle...
kiz resmen sirilsiklam asik...durmadan azizi düsünüp durdu...
duygunun asik hali cok güzel yansitildi...berrak gercekten iyi bir performans sergiledi...
polat bilgine gelince zaten harika bir oyuncu oldugunu ilk bölümlerde gösterdi...
umarim reytingler iyi olurda diziyi kaldirmaktan vazgecerler...
cünkü aldigim habere göre dizi eger böyle giderse kesin kalkacak...

CEYLANGOZLUM
11-04-07, 02:00
arkadalar anladigima gore film sonunda film cabuk biterecekler cunki atv nin sitesinde daha cok film var oynayacak sirada bekliyor?:icon_sorr
atv avrupada iki yabanci 1.bolumunu bugune verdiler 11 dogru affedilmeyen basladi yani iki tabe var bekleyen bence dicleyele bunu biteecek ama bitmesin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BITMESIN!!!!:img-wink:
BITMESIN!!!!!!!!!:img-wink:
BITMESIN!!!!!!!!!!!:img-wink:

xKubrax
11-04-07, 02:10
Saat 10:00da yayinlanan 12:00de biten bi dizi baska nerde gorunmus..??
Gercekten uykusuzluktan ole ole izledim, bolum harikaydi ama gozlerim cok berbat..
Ayrica daha beteri gece yarisi biten bi dizinin reytinglerinin iyi gelmesini kim bekliyebilir..? Persembe gunu 9:00 da reytingleri iyi gelmiyen dizi, Sali gunu cok guzlu rakiplerinin karsisinda hemde daha gec bi saate nasil reytinglerin iyi gelmesi beklenilbilir anlamis diilim..!!

*Lutfen kampanyamiza destek olun, cunki bana oyle geliyorki cok yakinda Affedilmeyen icinde bi kampanya duzenlemek gerekicek o zaman tum HPcileri arkanizda bilin..

Bademgözlü
11-04-07, 02:47
Bu sahneler muhtesemdi. Cok etkileyici ve güzeldi. Umarim dizimiz devam eder ve biz bu tip bircok sahneden mahrum kalmayiz.

benhermi
11-04-07, 02:54
bütün bö