PDA

Tüm Versiyonu Göster : Candan Öte (Arşiv 3)

Sayfalar : [1] 2 3 4

havin-sevgisi
07-02-07, 12:05
atakan arkadaşlar atakann :)
sakat filan kalırmış bide yaa

layezal
07-02-07, 12:11
allah korusun ya :(

ya ben fragmani izliyemedim zaten bizde ancak cuma günü yayinlaniyor dizi, ama kirmizi kravat mi diye düsünen arkadaslar olmus, resimelrde ben atakanda kirmizi bir kravat göremedim???

zeynosh
07-02-07, 12:12
salı günü saat:1.00da tekrarı war ama çk geçç

yamisis
07-02-07, 12:19
arkadaslar ya bölüm videolarını yukleyen oluyomu varsa nerden bulabılırım bırısı barı özel mesajla cvp versin bana ya valla merak edıyorum lutfen

paçiii_melos
07-02-07, 12:28
Ben de fragmanı dün gördüm ve de şok oldum... Nişan merasimi oluyordu çok sevindim ama Görkem cadısı gene ortalığı karıştırıyordu. Engin babamız iyi bir tokat patlatıyordui tabii hasetinden çatlıyor...

Sonunda ise gene bir hüsran yaşadım, Sude bilerek mi Atakan'a çarpıyordu ya da içkili olduğu için görmüyormuydu ???

bostepeli
07-02-07, 13:13
Ben de fragmanı dün gördüm ve de şok oldum... Nişan merasimi oluyordu çok sevindim ama Görkem cadısı gene ortalığı karıştırıyordu. Engin babamız iyi bir tokat patlatıyordui tabii hasetinden çatlıyor...

Sonunda ise gene bir hüsran yaşadım, Sude bilerek mi Atakan'a çarpıyordu ya da içkili olduğu için görmüyormuydu ???

bende aynen senin gibi sevindim atakanla gülene çok mutlu oldum ama görkem hiç boş durmuyo çok güzel yaptı onu babası ya sude atakana çarpıyo rahatsız bu kız bilerek çarpmadı yüz ifadesinden öyle gözüküyodu kazayla ama içkili olduğu belli sinirli zaten ya acaba ne olacak ya atakana bişey olmasa düğünde iptal olucak ozaman ya sude ve görkem neden kardeş olmadılar birbirlerinden hiç farkları yok kakan yıkılacak gülenle atakanın evlenme kararı konusunda

candanöte_gülen
07-02-07, 13:39
sudenin çarptığı kırmızı kravatlı biriydi doğru gördüysem eğer ama nişan resminde atakan siyah kravatlı yani atakan olmayabilir

bostepeli
07-02-07, 13:42
sudenin çarptığı kırmızı kravatlı biriydi doğru gördüysem eğer ama nişan resminde atakan siyah kravatlı yani atakan olmayabilir

yok canım atakandı nişandan sonra düğün için araba gelin arabası gibi süslendi atakanındı çarpan gülendi atakana zaten çarpmayla atkan yere yığıldı canım ya gülen delirecek sude istemeden çarptı heralde gülenle konuşmaya gidiyo gereksiz yere bakalım izleyip görücez yani bu bölüm düğün yapacaklardı bu kazayla iptal olacak düğün hazırlığı gibi gözüküyodu bakalım:icon_sorr

wyand0tte
07-02-07, 15:43
arkadaşlar bencede atakan o çarpılan özettede babasını yerde görmesi demek şu oluyor kazayı engin görüp koşuyor ve atakanın yanına eğilip ona bakarken gülen babasını yerde görüyor ve sonra atakanı olay bence bu haksızmıyım

çekiç
07-02-07, 19:42
ya ben şu anda enginle ilgili hiç bir tahminde bulunamıyorum.ama bildiğim tek şey var.yerde yatanın atakan olacağı...(malesef)

ateş_kıvılcımı
07-02-07, 19:51
bu hafta ki fregmandan bi şey anlayamadığım için yorum yapamadım. ancak engin mi yoksa atakan mı konusunda bende malesefki atakan diyorum.ama özette neden engin diyo anlamış değilim belkide başka bir olay oluyodur engine

naz_özge12
07-02-07, 19:59
Artık her şeyin yoluna girdiğini düşünen Gülen, kapı önünde kendisini bekleyen babasını yerde görünce şok olur.
işte özette güleni bir süpriz bekliyor dediğinde engin den bahsediyor..ama fragmanda atakan yerde ve araba ona çarpıyor.:icon_whis :icon_whis :icon_whis

yesilimim
07-02-07, 22:12
Hemen barış olmasına çok sevindim.Bu ikili birlikte harika resmen.Kaan haa naısl ümitleneiliyo.Ben onun için kaan olmadım diyor nasıl olabilirki karşısına kardeşinin nişanlısı olarak çıkailen biri.Görkemm zaten aşmış.Bu kız ailesinin değerini sanırım birtek Leman anım öldüğünde ablar.Leman hnaım torununun nişanına bile gitmiyo.Kesin görkem de gitmicek,sarhoş gidicek.

sude_burcu
07-02-07, 23:22
bolum cok guzel gıdıyordu gulen ve atakan asklarını doyasıya yasadılar cok mutluydu herkes yaa hatta kaanla bıle araları duzeldı ama ne olduysa yıne o seytan sude yuzunden oldu ve engıne carptı off yaa tam da nıkah oncesı...bakalım engıne ne olacak umarım kurtulur:icon_sorr

kerem__cem
07-02-07, 23:25
yaa ben sudenin çarptığğı kişiyi atakan sanıyodum
ama engin çıktı yaa
ne güzel herşey ne güzel gidiyodu yaa inş ölmez yaa
gülenle atakanın evlilikleri ertelencek kesinn
oo sudedee aşkı yüzündeen bide kaçtı yaa
ne güzel atakanla kaanda barıştı ona çok sevindim kaan gerçekten kendine yakışanı yaptıı

yesilimim
07-02-07, 23:26
Sude'nin karakterinin neden böyle olduğunu anlayamayacağım ama Görkemin neden böyle lduğunu bu bölüm anladık.Hayatının en zor döneminde ailesinin yanında gmrneyince yanlız yaşayıp,leman hanımın şımartmaları sayesinde bencil bir insan oldu.Nedense Tunç ile aralarında duygusal bir yakınlık bşlayacak,ve bu çocuk Görkeme iyi gelecek,Ailesi ile arası düzelecek gibi geliyo.
Kaan konusunda ise aşkını kalbine gömüp,kardeşliği seçmesine sevindim.Umarım gerçeken başarabilir.
Gülen ile Atakan ise uamrım bu güzel ilişkileri ve mutlulukları daim olur.
Son sahne ise Sude beklediğim gibi yaptı ve kaçtı.Görkemin işin aslını öğrenirse eğer,ondan hala umudum var.Sude'ye tepki vermesini bekliyorum.

sude_burcu
07-02-07, 23:30
kaanın davranısı cok hosuma gıttı ınsallah bundan sonra da boyle gıder...gorkemın tunc ıle yakınlasma yasaması muhtemel ama kaana ne olacak o zaman belkı yenı bırılerı gırer dızıye...ama cok guzel bı bolumdu gercekten tabı sonu kotu bıttı off engıne bısey olmaz umarım tam nıhanla yenıden evlenecekken bu kotu oldu

havin-sevgisi
07-02-07, 23:32
çok güzel bir bölümdü..atakan ve gülen çok tatlıydı..naz inanılmaz güzel ve masımdu bu gece yaa.Engine çarpmış araba biz atakan sanıyorduk :) ama engine kötü bişiler olacak galiba ya bana öyle geldi sanki..(umarım olmas)
kaan beklenmeyen bi adım attı iyide oldu ama garip oldu yani kaan içindeki sewgisini bir anda nası atacak,atakan onu nası kıskanmayacak ve gülen nasıl rahat edecek merak ediyorum..bu günün bravosu erkuta sudeyede karısınada güzel laf soktu..

ama naz harika ötesiydiiiiiiiiii..

hildaxx
07-02-07, 23:34
Fazlasıyla hareketli,ve güzel bir bölümdü.Güzel şekilde gitti herşey,ama yine kötü insan Sude devreye girince sonuç yine felakatle sonuçlandı.

Kaan bu bölüm beni şaşırttı açıkçası,geçen bölüm o kadar kötü bir adamdı ki bu bölüm naısl yumuşadı,bu kadar çabuk nasıl iyi oldu anlayamadım.Yapması gereken zaten tamamen bundan ibaretti.Sadece Atakan sevse,belki haklı olabilir ama evlenmeye karar vermiş bir çifte ne hakla bunu yapabilme hakkını buluyordu.

Nihan&Engin olayına ne güzel sevinmiştik,özette bilmiyorduk ama bunu,bakalım düğünleri ne zamana ertelenecek?Figen işleri tekrardan karıştırabilir çünki gizli yapacaklardı bu nikahı.Şimdi bu olaydan sonra nikah Figen'in kulağına gidecektir.:img-wink:

Gülen&Atakan da nişanda çok yakışmışlardı ve çok gerçekçiydi bilmem farkettiniz mi?Atakan da Kaan'ı karşısında gördüğünde çok mutlu oldu.

Bu dizide mutluluğu hakeden çok kişi var aslında ama bir o kadarda kötülüğüde.Orta karakter yok.:img-wink:

havin-sevgisi
07-02-07, 23:39
Fazlasıyla hareketli,ve güzel bir bölümdü.Güzel şekilde gitti herşey,ama yine kötü insan Sude devreye girince sonuç yine felakatle sonuçlandı.

Kaan bu bölüm beni şaşırttı açıkçası,geçen bölüm o kadar kötü bir adamdı ki bu bölüm naısl yumuşadı,bu kadar çabuk nasıl iyi oldu anlayamadım.Yapması gereken zaten tamamen bundan ibaretti.Sadece Atakan sevse,belki haklı olabilir ama evlenmeye karar vermiş bir çifte ne hakla bunu yapabilme hakkını buluyordu.

Nihan&Engin olayına ne güzel sevinmiştik,özette bilmiyorduk ama bunu,bakalım düğünleri ne zamana ertelenecek?Figen işleri tekrardan karıştırabilir çünki gizli yapacaklardı bu nikahı.Şimdi bu olaydan sonra nikah Figen'in kulağına gidecektir.:img-wink:

Gülen&Atakan da nişanda çok yakışmışlardı ve çok gerçekçiydi bilmem farkettiniz mi?Atakan da Kaan'ı karşısında gördüğünde çok mutlu oldu.

Bu dizide mutluluğu hakeden çok kişi var aslında ama bir o kadarda kötülüğüde.Orta karakter yok.:img-wink:

katılıyorum canım..mesela bu bölüm görkemede acıdım o krize girdiği sahnede o da acı çekti ama haketti belliki böyle nişan filan kanına dokundu.. :icon_whis

hildaxx
07-02-07, 23:50
Ya aslında reytingleri merak ediyorum,çünki karşımıza yeni bir dizi eklendi biliyorsunuz gerçi konu itibariyle yine töreli falan bir dizi ama,merak ediyorum,haftaya da yeni bir program başlıyacak Kırık Kanatlar'ın yerine.

Kırık Kanatlardan dolayı kortkuyorum çünki son bölüm diye hani sonunda ne olacak diye merak edilmiş olabilir.Yarın görücez.:img-wink:

Bu kalitede bir bölüme üst sıralarda olmak yakışır.

şilan
07-02-07, 23:52
ben başını izleyemedim hem de en çok merak ettiğim yeri açtığımda başlamışmış..lütfen biriniz bana başını anlatırmısınz atakanla gülen ne konuştular ne oldu ..açtığımda eve gelmişler nihanlara evlilik haberlerini veriyorlardı bundan öncesini anlatabilirmisiniz lütfen...
bölüm çok güzeldi..ama sude cadısı yine her şeyi bozdu..

yesilimim
07-02-07, 23:52
Reytingler bu hafta düşük olailir.Çünki yayın saaatimiz aynı zamanda Yaprak Dökümüve Avrupa yakası ile aynı saate denk geldik.

naz_özge12
07-02-07, 23:53
ya herşey süper gidiyordu...ta ki sonuna kadar..üff engin e araba çarptı ya..bakalım ne olucak.hepsi o şeytan sude yüzünden..ya ben ve hemen hemen herkes arabanın çarptığı kişinin atakan olduğunu sanıyoduk çok şaşırdım.demek özette yazanlar doğruymuş..

sude_burcu
07-02-07, 23:55
ısın ılgınc yanı yıne ızlerken arabanın carptıgı kısı atakandı ama yere dusunce engın oldu...belkı de sude oyle hayal ettı anlamadım valla ya da dublor kullandılar engın yerıne ama resmen atakandı yaa

Heather
07-02-07, 23:58
Bölüm çok güzeldi. Atakan ile Gülen mutluluğu hakediyorlar, inşallah senaristler bu duruma gölge düşürmez.

Engin'e yazık oldu ama bu olayın bir şekilde onun lehine olacağını düşünüyorum, böylece Görkem babasının değerini anlayabilir, babasını kaybetme korkusu ile biraz düzelebilir belki.

Tersi de olabilir, anne babasının evliliği olmadı diye sevinebilir de. Ne de olsa çelişkili bir karakter.

Ayrıca, bence Engin Figen'in çalıştığı hasteneye kaldırılacak. Bu durumun nasıl bir etkisi olur bilemiyorum.

sabiş@enes
07-02-07, 23:58
çok güzel bir bölümdü ama ben sudenin atakana çarpacağını düşünüyodum meğerse enginmiş ama nerden bilebilirim genç bir dublör kullanacaklarını saçlarını siyah felan görünce kesin atakan dedim ama sudenin bırakıp gideceğinden emindim bu atakanda olsa kesin aynı şeyi yapardı korkak.........
Görkeme bu bölüm çok acıdım yani çokda iyi anlamda değil zavallı bi kız acıncak hali var tamam şimdiye kadar yanında olmamışlar ama bundan sonra onlara sahip çık böyle kin kusarak işleri daha da kötüye götürüyo.Atakan ve gülenin nişanı çok güzeldi nasılda yakışmışlar atakan gülenin gözünün içine bakıyo canım yaa bide engine size baba diyebilirmiyim deyişi yokmuydu nasılda masumdu nişandan sonrada devamlı baba dedi kaanı görünce nasıl sevindi ben duyunca gülene kızabilir diye tahmin etmiştim ama barışmalarına sevindim fakat kaandan halen şüphelerim var bilmiyorum ama heran bi atak yapıcakmış gibi duruyo yani güleni kalbinden atması hiç de kolay olmayacak gibi bu arda görkem yeni patronuna aşık olabilir mi acaba?yani ben öyle hissettim bilmiyorum ama eğer öyleyse allah sabır versin o çocuğa baya çekiceği var (kafamda senaryoyu kurdum bile):img-wink: yazık eminenin yüreğine inicekti nasılda korktu kızcağız iyide numara yaptılar hani............
Bu görkem ve sude nezaman düzelecek ikiside çok benciller başlarına neler geldi ama bunlara nafile ne gurursuz kızlarmış helede sude görünce bi kaşık suda boğasım geliyo kızı:img-pilot bide o cadı annesi yok mu tıpkı annesinin kopyası kinci,bencil,dengesiz,geçimsiz allah erkuta da sabır versin doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış adamın durumuda aynen öyle ana kız adamı çileden çıkarıyolar.

angels18
07-02-07, 23:59
bölüm gercekten güzeldi ben carpılanı atakan sanmıstım yani cok benzetmiştim meğerse enginmiş inşallah olmaz ama sanırım engin ölecek gibime geliyor yani bilmiyorum umarım olmaz ama

havin-sevgisi
07-02-07, 23:59
dublör kullanılmış olabilir ama atakan değildir dublör sanırım :)
belki fragmanda millet heyecanlansın diye filan yapmıştırlar..yazık oldu ya..

evet çok haklısın figenin çalıştığı hastaneye kaldırılacaktır hastanede gerilimli anlar yaşar
görkemde dediğin gibi bi nevi babasının değerini anlar yada anlamazda dengesiz bir karakter
ama bence engin bi daha ki bölümde komalık..bir iki bölüm hayati tehlike yaşayabilir gibime geliyor..

sude_burcu
08-02-07, 00:03
yanı dublor oldugu bellı de bu kadar genc bı dublor olunca kafası karısıo ınsanın dogal olarak:img-wink: atakan tabı kı dublor olmaz :)neyse ya sonucta engıne carptı ıste umarım kotu bısey olmaz...bu arada tunc da cok hos yanı gorkem sanslı valla:)ılk survıvordakı kemal:)

havin-sevgisi
08-02-07, 00:05
demek oymuş bende nerden tanıyorum bu tuncu diyorum sağol sude söylediğin için..görkemle bişiler olacak tabi aralarında orası kesin :) bakalım belki bu sefer doğru düzgün birini bulmuştur..

şilan
08-02-07, 00:06
ben başını izleyemedim hem de en çok merak ettiğim yeri açtığımda başlamışmış..lütfen biriniz bana başını anlatırmısınz atakanla gülen ne konuştular ne oldu ..açtığımda eve gelmişler nihanlara evlilik haberlerini veriyorlardı bundan öncesini anlatabilirmisiniz lütfen...
bölüm çok güzeldi..ama sude cadısı yine her şeyi bozdu..

arkadaşlar bişey sormuştum çok merak ettim nolduğunu bi söylermisiniz biliyorum zahmet olacak size ama çok makbule geçecek..

sude_burcu
08-02-07, 00:07
onemlı degıl canım:img-wink: kemalı severdım survıvordayken hemen tanırım o yuzden:)umarım gorkeme ıyı gelır bu tunc ve aılesının degerını anlar artık ya...benım aklıma takılan kaan ne olacak:img-blush

HG_GUMUS
08-02-07, 00:07
harika bir bölümdü gülen ile atakan barıştıı
nişan olduu nişanda gülen çok güzeldii o kırmızı elbisesi süperdii çok tatlılardıı
kaan herşeyi bir kenara bırakıp erkut ile nişana katıldılar çok güzzel bir davranıştıı sude ile sena hanımda evde oturdular öyle yalnız başlarına ohh olsunn :)
görkeme çok üzüldüm nasıl ağladı nihanında dediği gibi yıllar sonra bunun acısı çıkmaya başladı parçalanmış ailenin bedelini çocuklar öder bu bedeli en çok da görkem ödüyorr
en son sahnee hepimiz o kişiye atakan dedikk dublör kullanmışlar orada biiraz daha inandırıcı olsaydı keşkee yani dublörün saçlarının simsiyahtı onu düşünemediler mi izleyici anlamaz mı dediler bilemeyeceğim artıkk

sevimli.girl
08-02-07, 00:10
zaten özette gülen babasını yerde görecek diye yazıyodu ama sudenin çarptığı kişinin saçları siyahtı yani orda dublör kullanıldığı pek belliydi. sanırım onu da fragmanı hazırlayanlarizleyenlerin çarpılan kişinin atakan olduğu düşünmelerini istiyor. umarım haftayaki hastane sahneleri çok uzun sürmezde herkes eski mutluluğuna geri döner.

sude de yaptığını söyler de cezasını en ağırından çeker. abisi akıllandı ama o yaptığı herşeyden hala güleni sorumlu tutuyo. onunda annesi yerine babasıyla daha sık görüşmesi lazım.

sude_burcu
08-02-07, 00:11
arkadaşlar bişey sormuştum çok merak ettim nolduğunu bi söylermisiniz biliyorum zahmet olacak size ama çok makbule geçecek..

havaalanında ıste atakan dız coktu benımle evlenırmısın dedı bunu gerektıgı ıcın degıl gercekten ıstedıgım ıcın yapıyorum gıbısınden bısıler soyledı...gulenın gozlerı doldu cok mutlu oldu ve kabul ettı sarıldılar ıste...sonra taksıyle gıdıolardı coook mutlulardı ıste...sonra atakan gulenı bı agacın yanına goturdu adlarını kazıdı ıste yuzyılın askına bu agac sahıt dedı...sonra da eve gıttıler:img-wink:bıraz garıp bı anlatım oldu ama yanı ask dolu sahnelerdı anlatamıo ınsan:)

hildaxx
08-02-07, 00:11
Bu akşam bu sayfayı bu derece kalabalık görmekten çok memnunum.Baya kişi var sayfayı görüntüleyen,baya kişi ilgileniyor demekki.:img-wink:

havin-sevgisi
08-02-07, 00:12
neyse ne arkadaşlar sonuçta engine çarpmış neticeye bakıcaz..son sahnede nazın performansı hayran kalınmayacak gibi değildi babasını gördüğü ilk andan bahsediyorum müthişti..
başlığı oylamayı unutmayın arkadaşlar :)

bende ilk 20 dakikasını izleyemedim yaa evde uyuzluk çıktı inşallah tekrarı çıkar çk merak ediyorum..reytinglerimiz güzel gelsin inşallah dua edin :)

sude_burcu
08-02-07, 00:17
ınsallah yaa bu bolum ıyı bı reytıngı hakettı artık:img-wink: ama bugun bıraz erken basladı o yuzden dıger dızıler etkıleyebılır :img-yes:

şilan
08-02-07, 00:20
havaalanında ıste atakan dız coktu benımle evlenırmısın dedı bunu gerektıgı ıcın degıl gercekten ıstedıgım ıcın yapıyorum gıbısınden bısıler soyledı...gulenın gozlerı doldu cok mutlu oldu ve kabul ettı sarıldılar ıste...sonra taksıyle gıdıolardı coook mutlulardı ıste...sonra atakan gulenı bı agacın yanına goturdu adlarını kazıdı ıste yuzyılın askına bu agac sahıt dedı...sonra da eve gıttıler:img-wink:bıraz garıp bı anlatım oldu ama yanı ask dolu sahnelerdı anlatamıo ınsan:)

çok teşekkür ederim arkadaşım..bi sattir bunu bekliyodum..çok saol..yok gayet güzel anlatmışsın çok merak etmiştim o kısmı..dediğin gibi aşk dolu ,izlenmesi gereken yerlermiş..teşekkürler tekrar...

sude_burcu
08-02-07, 00:22
çok teşekkür ederim arkadaşım..bi sattir bunu bekliyodum..çok saol..yok gayet güzel anlatmışsın çok merak etmiştim o kısmı..dediğin gibi aşk dolu ,izlenmesi gereken yerlermiş..teşekkürler tekrar...

onemlı degıl:img-wink: tekrarını mutlaka ızle superdı baslangıcı...atakan ve gulen bırbırlerıne olan asklarını cok guzel yansıttılar:img-wink:

HG_GUMUS
08-02-07, 00:49
atakan engin e "size baba diyebilirmiyim??benim ilk defa bir ailem olacak"dedi yaa o sahne çok güzeldii çok duygulandım:(

naz_özge12
08-02-07, 01:03
atakan engin e "size baba diyebilirmiyim??benim ilk defa bir ailem olacak"dedi yaa o sahne çok güzeldii çok duygulandım:(

EWT YA.BU BÖLÜMDE ÇOK DUYGULU SAHNELER VARDI.BENDE HİÇ DAYANAMAM.BAZI SAHNELERDE HAFİFTEN AÇTIM MUSLUKLARI...:sad53: :sad53: :sad53:

ya daha demin star zoom programında kısa ama candan öte setini gösterdiler..kaan ve gülen konuştular..izleyen oldu mu?

dazzle
08-02-07, 01:05
neyse ne arkadaşlar sonuçta engine çarpmış neticeye bakıcaz..son sahnede nazın performansı hayran kalınmayacak gibi değildi babasını gördüğü ilk andan bahsediyorum müthişti..
başlığı oylamayı unutmayın arkadaşlar :)

bende ilk 20 dakikasını izleyemedim yaa evde uyuzluk çıktı inşallah tekrarı çıkar çk merak ediyorum..reytinglerimiz güzel gelsin inşallah dua edin :)

aynen bende izleyemedim umarım tekrarını yakalarım basları en güzel sahnelerdi ve benim hoşuma giden atakan-gülen-kaan 3lüsü çok şirindiler beraber şakalaşmalrı gülüşmeleri çok hoşuma gitti tahminim doğru çıktı sudenin çarptıgı atakan değil tek tahmin edemedigim engin olduguydu onuda diger arkadaslar tahmin etti ama ben az da olsa emindim o olmadigindan çok endişelenmedim görkem şu yünden haklı anneannesi çok şımartmış 1dedigi 2 olmamış annesi sanırım fazla ilgilenememiş dadılarla büyümüş bütün hatalrı görmeZlikten gelmiş ve baba sevgisinden mahrum büyümüş yani gülenin çok zıttı bir hayat yasamış gülense sevgiye doymuş çok acıdım görkeme 15yıl yalnızdım yine öyleyim dedi haklı belki kendince sudede aynı çok şımarık büyümüş aynı özelliklere sahip iyi anlaşmaları burdan gelio birbirlerini anlıyolar:img-hyste atakana gelince gitgide çok harika oluyo bu çocuk bitek isteme sahnesinde begenmemiştim tipini ama bu bölüm bombaydı çok yakışıklıydı:img-in_lo gülenlede çok tatlıydılar cidden yakışıyolar allah için bu arada atakanın enginle yaptıgı duygusal konuşmada çok güzeldi ilk defa bi ailem oldu dedi kötü oldum durmadan babacım diyo çok talı:img-in_lo bakalım kaan arkadaslığını göstermelik mi yapıyo ciddimi

havin-sevgisi
08-02-07, 01:21
ne gösterdiler arkadaşlar ne dedi kaanla gülen zoom da anlatınn

Minik_Pisi
08-02-07, 02:13
Arkadaşlar bana kızmayın da, bu dizide eksik bir şeyler var. Sözde bir ailenin dramı anlatılıyor ama diziyi izlerken bu dram bana hiç yansımıyor. Oyuncular sanki oynamış olmak için, para aldık ayıp olmasın gibisinden oynuyor. Normalde Naz Elmas'ı severim. Haziran Gecesi'ndeki performansından dolayı onun iyi bir oyuncu olduğuna da inanıyorum ve bu yüzden bu dizide isteyerek oynamıyor, bu işe ruhunu katmıyor gibi geliyor bana. :icon_sorr

serdar ortaç
08-02-07, 10:26
süperr bir dizi...Aslında farklı değil gerçk hayatta örnekleri var..Parçalanmış bir ailenin zarar gören çocukları....bir tarafta anne özlemi diğer tarafta baba özlemii...:sad53:

vanessa19
08-02-07, 11:26
arkadaslar dun neler oldu kısaca anlatabılırmısınız ne olur

soyle...kaan&atakan barıstılar
gulenle atakan nısanlandılar
sude cıldırdı ıctı ıctı sonra gulenle konusmaya gıttı
ama malesef engın e carptı
unutmadan gorkem bır ıse basvurdu tunc dıye bırıyle tanıstı aralarında bısı olabılır

not:anneme tsk ederım:)

çğkn__seda
08-02-07, 11:59
herkese selam dün ondan önceki gün hep yorum yaptık vurulan kişi hakkında sonunda engin çıktı bide özete yanlış olabilir diyorduk neyse naz dün bence çok güzeldi atakan la çok yakışıyorlar bence kaan ın babasınada afferim çok güzel konuştu.

bostepeli
08-02-07, 12:10
slm arkadaşlar dünkü bölüm çok güzeldi sonu kötüydü ben atakana araba çarptı zannettim ama yok gülenin babasına çarpmış burda bi arkadaş demişti sudenin çarptığı atakan değildi diye ben atakan dedim ya o hakli çıktı demek o kadar dikkate etmedim görkem adamı delrtmek için elinden geleni yapyo kaana üzüldüm ya ne olacak hali bakalım gülenin babası kurtulabilecekmi gerçekten güzel heyecanlı bi bölümde ve ayrıca emineye bayılıyorum çok komik kız:img-hyste

hildaxx
08-02-07, 12:52
7 şubat 2007 çarşamba

No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Yaprak Dokumu [net] Kand 11,90 27,10
2 Avrupa Yakasi [net] Atv 11,10 25,50
3 Gurcistan-turkiye [net] Show 10,00 24,80
4 Yarali Yurek [net] Show 6,20 14,60
5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,10 17,20
6 Gunun Icinden Show 6,00 17,70
7 Candan Ote [net] Star 5,40 12,70
8 Haber Saati [net] Kan7 5,20 15,00
9 Acemi Cadi (tkr) [net] Kand 5,10 18,00
10 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,10 13,90

hedef Kitle : A/b

7 şubat 2007 çarşamba

No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Avrupa Yakasi [net] Atv 15,50 37,60
2 Yaprak Dokumu [net] Kand 12,40 29,50
3 Gurcistan-turkiye [net] Show 10,00 27,20
4 Kirik Kanatlar [net] Kand 7,10 21,70
5 Candan Ote [net] Star 5,30 12,80
6 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,90 15,50
7 Hayatim Sana Feda [net] Atv 4,70 13,10
8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4,40 14,70
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,10 13,00
10 Sabahlarin Sultani [net] Kand 4,00 25,90

hildaxx
08-02-07, 12:54
Reytingler yine beklenen şekilde gibi.Tahmin edebiliyordum zaten akşamda bunu belirtmiştim,yeni dizi başlayacak merak edilebilir,ağalı aşiretli dizilere ilgi büyük diye.Nitekimde öyle olmuş.Ayrıca futbol maçınında olduğu unutulmamalı.

Bir de bu hafta Avrupa Yakası ve Yaprak Dökümü'yle çakıştı dizi,bunlarda cabası.:img-wink:

yesilimim
08-02-07, 12:59
Açıkcası reytinglr beklediğim şekilde.Yaprak Döküüm ve Avrupa yakası ile çakıltık,kırık kanatları final bölümüydü bide maç vardı.Bunlar düşünülünce reytingkerlmi< oldukça iyi.

layezal
08-02-07, 13:14
zaten maca bakan aileler....direk yeni diziye gecis yapmis olduklar....ama acikcasi ben artik slklLdim töre dizilerinden vs. yenilik lazim....tuaf olan ben slklLiyom ama insanlar slklLmiyo ayni seyleri izlemekten :)

forever.young25@hotmail.c
08-02-07, 13:32
Dün akşam güzel bi bölümdü gerçekten.. Atakan' ın aşkına hayranım, her bölüm daha bi şeker oluyor.... çok seviyor gerçekten güleni.. senaristler umarım onları ayırmazlar...

yalnız akşam ki bölüm de bence ciddi bi hata vardı. engin hastaneye karısının yanına geliyor, (adı neydi unuttum :icon_whis ) mahkeme günü yaklaşıyor, medeni bi şekilde ayrılalım diye..

eee mahkemeyi, ayrılmalarını göstermeden nasıl nihanla evleniyor.. dizinin başından beri enginin yakasına yapışan o hatun bu kadar kolaymı razı oldu ayrılmaya, ee hadi oldu diyelim biz neden göremedik.. yada ben mi kaçırdım arada bişey..:icon_sorr

leyloş
08-02-07, 14:16
Dün akşam güzel bi bölümdü gerçekten.. Atakan' ın aşkına hayranım, her bölüm daha bi şeker oluyor.... çok seviyor gerçekten güleni.. senaristler umarım onları ayırmazlar...

yalnız akşam ki bölüm de bence ciddi bi hata vardı. engin hastaneye karısının yanına geliyor, (adı neydi unuttum :icon_whis ) mahkeme günü yaklaşıyor, medeni bi şekilde ayrılalım diye..

eee mahkemeyi, ayrılmalarını göstermeden nasıl nihanla evleniyor.. dizinin başından beri enginin yakasına yapışan o hatun bu kadar kolaymı razı oldu ayrılmaya, ee hadi oldu diyelim biz neden göremedik.. yada ben mi kaçırdım arada bişey..:icon_sorr

canım gülen ile atakanın nişan günü onlarda boşanmış olmamlılar..çünkü planlamaya göre..enginin boşanmdığı gün nişan yapıp iki olayıda kutlamış olacaklardı..zaten engin 50 milyar tazminat ödedi figene boşanmayı kabul etsin diye..gene zaten nişandan baya zaman geçtikten sonra nikah kıylıyor..

Arkadaşlar bana kızmayın da, bu dizide eksik bir şeyler var. Sözde bir ailenin dramı anlatılıyor ama diziyi izlerken bu dram bana hiç yansımıyor. Oyuncular sanki oynamış olmak için, para aldık ayıp olmasın gibisinden oynuyor. Normalde Naz Elmas'ı severim. Haziran Gecesi'ndeki performansından dolayı onun iyi bir oyuncu olduğuna da inanıyorum ve bu yüzden bu dizide isteyerek oynamıyor, bu işe ruhunu katmıyor gibi geliyor bana. :icon_sorr

naz havini oynarkan..etkilenerek oynadı..havine aşık olarak oynadı..havin oldu..rol yapmadı..yaşadı havini..

bu işeyse senin dediğin gibi iş olarak bakıyor sadece..dizi sektörü nazı doyurmuyor çünkü..ama her bölüm bir öncekisinden daha iyi oluyor sanki..ben gende naza güveniyorum..daha iyisini gösterecektir bize..

yoksa sönmez atasoy gibi bir usta "naz istese daha iyisinide yapar" demezdi..

leyloş
08-02-07, 14:44
eğer naz okuyoresa ona bir kaç eleştiri yapmak istiyom..ne olur dikkate al zümrütgözlüm..

ses tonjlamanı kötü yapıyorsun..bunu senden yönetmenlerinmi istiyor bilmiyorum ama yapmacık duruyor..üzgün olduğunu ifade etmek isterken sürekli ağlak bir ifade takınıyorsun..tekdüze bir oyunculuk sergiliyorsun bu dizide..anlam veremiyorum..arıyorum eski hallerini..dudaklarını büzerek konuşma..sevimçli olduğun sahneleri küçük bir sırıtma ve mutlu bakışlarla ifade edebilirsin..çok fazla gülücül dağıtma..gerçekten doğallığı kalmıyor oyunun..

mimiklerin,jestlerin çok yerinde ve dozunda uzun sürtedir..vücut dilin hep iyidi zaten gene iyi..ama ifadelerde,bakışlarda ve ses tonununda bir eksiklik var..

yönetmenimiz adnan güler..koltuğua oturduğu ilık hafta..yaptığı başarılı kamera haraketleriyle yönetmen değişti demişti adeta..ama şimdi bir farklılık göremiyorum..ondan ricam oyuncular oynarken gözlere daha yakın markaj yapması..çünkü naz gözlerini oyuna doğru şekilde katabilicel bir oyuncu..bu şekilde oyunculuğu daha iyi olacak bence..

bu arada ifadelerini biraz çeşitlendirmeli naz..bu dizinin ilk bölümünden beri iki ifade kullandı sadece..hani h.g zamanlarını bilmesek..nasıl küçük masum bir kızın tüm aşamalardan geçerek mücadeleci bir kadına dönüştüğünü gösterdiğini bilmesek..havin ile bir çok ifade,bir çok tip yarattı..kendisinide dediği gibi "havin 12 renkti"

çok beğendiğim sahnelerde var..hava alanında atakana "gitme" değişi..orda atakanı kaybetme endişesi felan çok iyidi..nişanda görkem tokat yediğindeki acısı felan..çok iyi olduğu sahneler var ama hala eksiklik var..

leyloş
08-02-07, 15:28
arkadaşlar mesut yar bir yazı yazmış..nette bulamadım haberi..posta gazetesinde köşesindeki "bunu kimse koşmuyor" bölümünde "bu dizileri takdir etmeli" başlıklı bir yazı..magazin olmadan ayakda durmayı başarabilen dizilerden söz etmiş..bu dizileri sayarkende ilk "candan öte"yi yazmış.."bu diziler magazin olmadan oyuncuların başarısı ve senaryo sayesinde ayalkta duruyotlar" demiş..

biir haberi bulup eklesin ya:)ben gazetede okudum...nette bulamıyom..

göksu
08-02-07, 15:31
ben bu bölümde çok duygulandım ya.... atakanın eğilip evlenme teklifi etmesini mi,taksideki hallerini mi,ağaca adını kazıdığı anı mı,engine size baba diyebilr miyim dediği anı mı, hele deeee nişanda gülenin kapıdan girdiğinde atakanın gözleriii nasılda parladıı nasılda gülene bi kez daha aşııık olmasııı(ben öle hissettim),vee atakanla kaanın barışmasına sevindimm ve tabii en sonunda atakanla gülenin engini yerde görüp baba diye koşmalarıı beni bitirdi... çok güzel bir bölümdü yaa....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

handeozbek
08-02-07, 15:44
Bu bölüm benimde hoşuma gitti. Sürekli takip etmesem de bu bölümü sevdim. Atakan ve Gülen ne kadar şeker bir çiftmiş öyle. Çok tatlılardı:img-yes:

mili_havinn
08-02-07, 16:16
süper bi bölümdü bu aradaa..leyla dedklerine katılıyorum ya ciddenn nazın mimikleryle ilgilii.diziyi izleme fırsatı buluyo mu acabaa.o zaman kendini daha iyi görebilirr yaa

havinim_baranım
08-02-07, 16:39
Ya akşam bakamadım merakdan ölcem neler oldu biraz kısaca bahsedermisiniz nişan nsldı bi tek bildiğim Sude Engine çarpmış ne olcak şimdi acaba diziyi yarın izlerim artık ama lütfen nişanda neler oldu bana birisi kısaca bahsetsin şimdiden teşekkürler....

nihan_
08-02-07, 16:52
Mesut Yar'ın yazısı. çok güzel yazmış bence

Bu dizileri takdir etmeli
Ekranda bu kadar dizi bolluğu varken ayakta kalmak zor hakikaten.Bu anlamda dizilerin beslendiği farklı kaynaklar var.En güçlüsüde magazin dünyası...
Bir dizinin tutunabilmesi için,harcının magazinsel olması neredeyse şart oldu.Magazin bültenlerinde ne kadar görünüyorsan,ömrün o kadar uzuyor çünkü..
Aslında bir al gülüm,ver gülüm ilişkisi bu.Magazini besleyen de diziler artık.Neyse..
Yine de adı hiç magazine karışmadan ayakta durabilen diziler var.Hakikaten takdire şayan bir durum.Konusu,oyuncuları ve diğer unsurlarıyla magazine bulaşmadan yürümek zor..
Candan Öte,Yaprak Dökümü,Kaybolan Yıllar,Kırık Kanatlar,Hayat Ağacı,Şöhret ve Köprü aklıma gelen ilk isimler.Elbette sizinde bildikleriniz vardır..
Hepsi çok izlenen bu dizilerin uzun ömürlü olacağı kanaatindeyim ben.Çünkü yakıtlarına katkı koymadan seyrediyorlar reyting otobanında .. Ne dersiniz;haksız mıyım?...

havinim_baranım
08-02-07, 17:02
Haklısın haklısın bencede bizim dizimiz magazinlere çıkmadanda reytinglerimiz iyi ama dahada iyi olacak inşallah...

cadii_sheker
08-02-07, 18:02
kazyı geçiren engin oldu yanılmışm yani görkeme de üzülüyorm ama yeni bi sevgili bulcak kendine galiba şu yeni başladıı işin müdürü olabilr
bu aradadünkü bölüm bana çok kısa geldi reklam faln az mı koyuldu acaba

nghn
08-02-07, 19:21
Saat 22:00'de başlayacak sanıyordum kanalı bir çevirdim ki Gülen ve Atakan takside sevgiden sarhoş olmuş bir şekilde birbirlerine sarılmışlardı.Çok üzüldüm ilk sahneyi kaçırdığım için.İşallah hemen çekip izleyebilirim.Öylesi bir sahne kaçırılmaz.

Atakan - Gülen İnsan sevgisini rahat rahat yaşayınca nasılda rahat ve huzurlu ve bir o kadar mutlu oluyor değil mi?Her zaman gizli saklı yaşamak zorundaydılar o zamanlar bile aşklarını gözlerinde görmek mümkündü.Şimdi tabiri caizse bulutların üstünde dolaşıyor gibiler.Atakan ailenin bir ferdi çoktan oluverdi bile.Gülen'in babası ve Atakan arasındaki konuşma çok hoştu ve bence senaryoya katılması çok hoş olmuş.Böyle detaylar bence dizi için oldukça önemli.

Kaan ona güvenmiyorum.Bence bu bölümde sarhoş olup bu kadar komedinin içine sokulmasının sebebi birkaç bölümdür Gülen ve Atakan'a yaptıklarından sonra yazarların karakteri daha da izleyicinin gözünde kötüye itmemek içindi.Bir nevi sevimli gösterip yumuşatmaya çalıştılar Kaan'ın tavırlarını.Ben açıkçası etkilenmedim.
Kaan'ın tekrar barışmasının sebebinin Gülen mi yoksa Atakan mı olduğundan da emin değilim.
Geçen bölümde Gülen'in birlikte olmama sebeplerini açıklarken kardeşinin nişanlısı olma sebebini göstermesine kızdığımı burda da belirtmiştim görüldüğü üzere Kaan bundan hemen kendine pay çıkardı.Erkut ise doğal olarak onu ümitlendirici konuşmasını yaptı.Açıkçası babası ile arasında geçen "seviyorsan bekle ümidini yitirme şansın olabilir" muhabbeti beni ilerisi için çok rahatsız etti.
Ancak sonrasında evlilik haberi yayılıpta Erkut'un madem evlenecekler o halde dün akşam konuştuklarımızın hiçbir hükmü kalmadı biraz olsun rahatlattı ama gene de o laflar umarım ileriye yönelik bir mesaj değildi.

Görkem Dizinin sloganı "parçalanmış ailelerin cezasını çocuklar çeker" benzer bir sözdü.Sanırım ilk kez bu kadar uygun bir sahne gördük bu lafa.Çok iyi bir oyunculuk çıkardı ki tebrik etmek gerekiyor.

Sude kendini aşıyor.Engin'e arabayla çarpmış olmasını hadi bir derece anlarım sarhoştu ama sonrasında kaçmasının hiçbir affedilir yanı yok.

nihan_
08-02-07, 23:40
dün yine çok güzel bir bölümdü.atakan ve gülen çok tatlılar çok yakışmışlar.gülen nişanda çok güzel olmuştu.

filiz-nurgül
09-02-07, 00:09
rojda demirer süper oynuyo mimikleri falan harika çok güsel bir kız bi kere diziye çok yakışıyo

havinim_baranım
09-02-07, 00:12
Yaa ben bakamadım ama bi ara Emineyle dalga geçiyolardı Gülen ve Atakan barıştıklarını söylememişlerdi ve kavga etmeye başladılar sonrada Emine ikisinede çok sinirlenmişti...Çok komikti..Ama işte orasını gördüm tek...

hildaxx
09-02-07, 09:45
CENGİZ COŞKUN
Candan Öte dizisinde
Kaan Atalay rolünde
Doğum tarihi: 29 Nisan 1982
Burcu: Boğa

Dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri seçildikten sonra artık oyunculuk yapıyor... Hayali sinema alanında dünya çapında işler yapmak.

http://img242.imageshack.us/img242/3751/cengisku0.png

paçiii_melos
09-02-07, 11:15
’Star değil oyuncuyum’

‘Candan Öte’ dizisinin sevecen annesi Nebahat Çehre: “Yıllarca Yeşilçam’da çalışmış bir insan olarak söylüyorum ben star değil, oyuncuyum. Çok çabuk ünlü olanlar var ama sonra kayboluyorlar. Nedeni belli... Önemli olan işini iyi yapmak ve disiplinli olmak... Çok akıllı, işine sarılan gençler görüyorum. Bazıları ise ne yaptığının farkında değil daha...”

Canlandırdığınız karakterden biraz bahseder misiniz?
Ayrılan anne babaların, çocuklarla olan sorunlarını, dağılmalarını, yıpranmalarını işliyoruz dizide. ‘Haziran Gecesi’nde çok sert bir karakter oynuyordum, burada yumuşak, çocuklarına sahip olan, toparlamaya çalışan bir anneyi canlandırıyorum. Bir aile draması yani...

Özellikle mi böyle bir rol tercih ettiniz yani ‘kötü’ imajını üzerinizden atmak için mi?
Tabii evet... Aynı şeyin devamı gibi olmaması lazımdı canlandıracağım rol...

‘Candan Öte’yi kabul etme sebebiniz neydi peki?
Bir kere aynı yapımcıyla yani ‘Haziran Gecesi’ndeki yapımcımla çalışıyorum, onlara verilmiş bir sözüm vardı. Bana oyunculuk açısından değişik bir karakter sunmaları hoşuma gitti.

Bu karakterin size benzeyen yönleri var mı?
İnsanları çok seven, çok yumuşak ve bağışlayıcı bir karakter. Biraz ben de böyleyim ama dik bir tarafım da var. Onu da ‘Haziran Gecesi’nde ortaya çıkarmıştım zaten...

Yeşilçam’da yıllarca oynadınız. İyi bir yere geldiniz sinemada... Televizyon sizin için ne ifade ediyor?
Televizyona yaptığım işi ayrıcalık olarak görmüyorum, bir defa ben oyuncuyum. Sinema daha uzun vadeli ve kalıcı. Burada ise hemen gelecek haftanın bölümüne adapte olmak zorundasınız. Ama oyunculuk açısından asla ayrım yapmıyorum. Çünkü ben kamera karşısındayım ve büyük bir kitleye hitap ediyorum. Televizyon her şeyi tüketiyor. 2 sene dizi yapmaya ara verdiğinde yok oluyorsun ama sinema yaptığın zaman, bu seni 10 sene götürüyor. Her bir hikaye, her bir dizi için birçok kişi sette çalışıyor, reyting uğruna 3’üncü bölümde işlerine son verilebiliyor. Bu çok acı bir şey.

Dizide eski eşinize bir dönüş söz konusu...
Evet... 15 sene bir ayrılıktan sonra çocukların yıpranması üzerine bir araya geliyor dizideki çiftimiz... Ailenin bir araya gelip toparlanması gerekiyor. Anne ve babanın ayrı olmaması lazım. Çocukların o aile yaşantısını görmesi lazım diye düşünüp bir fedakarlık yapıyorlar.

Gerçekte çocuklarınız için böyle bir fedakarlıkta bulunur muydunuz?
Ben çocuk yapmadım bunun için, ama yapmış olsaydım tabii ki fedakarlık yapardım. Babamı çok küçük yaşta kaybettim ve babamla sorunlarım oldu. Çok zor şeyler bunlar çocuklar için... Sevgi eksikliği yıpratıyor çünkü... O yüzden ben prensipte çocuk yapmamayı düşünüyordum.

Üzüntü duymuyor musunuz, keşke çocuğum olsaydı diye?
Duymuyorum, çünkü bugünkü çocuklar çok şey istiyor, onları tatmin edemiyoruz. Çevre çok kozmopolit artık. Ben anne olsaydım belki çocuğum bana çok büyük isyanlarda bulunacaktı, belki kaçacaktı. Çünkü ben nasıl ortamlarda yetiştiysem, çocuğumu da öyle yetiştirecektim. Ben kız çocuğumu, gece 18 yaşında da olsa kulüplere göndermezdim. Asla... Biraz tutucu tarafım var çünkü. Ben onun her şeyini yapmaya çalışırdım bir anne olarak, isteklerini yerine getirirdim ama yalnız başına topluma sokmazdım. Bugün çocuk yetiştirirken çok iyi bir takipçi olmak lazım. Görüyorsunuz ki ilkokullara bile sıçrayan olaylar var. Benim yeğenlerim var zaten, çocuk sevgimi onlardan alıyorum. Yeğenim bile bana ‘siz’ diye hitap ediyor, bu sebepten onu yargılamıyorum, öyle hissediyorsa öyle devam etsin. Sevgi eksikliği değil, bu bir saygıdır. Pişmanlık duymuyorum.

Kendinize star diyebilir misiniz?
Hayır, ben sadece oyuncuyum.Yeşilçam’da oldukça ünlenmiştiniz ama...Çok çabuk ünlü olanlar da var ama sonra kayboluyorlar. Önemli olan işini nasıl yaptığına dikkat etmek, işine saygılı olmak, disiplin çok gereken bir şey. Yer disiplinle yapılır.

Bu anlamda genç nesili nasıl buluyorsunuz?
Çok akıllı, işine sarılan gençler görüyorum. Bazıları ise ne yaptığının farkında değil daha... Çok yazık tabii...

Rol arkadaşınız Naz Elmas’la medyaya yansıyan bir tartışmanız olmuştu bu yüzden...
Hayır, benim kimseyle tartışmam yok. Herkes kamera karşısında cevabını veriyor nereye geldiğinin..

Sizinle bir araya gelip de güzelliğinizi nasıl koruduğunuzu sormamak olmaz tabii... Özel bir çaba sarfediyor musunuz?
Hayır ama uyku çok önemli. Sakin ve sağlıklı yaşıyorum.

Peki ekranda giydiğinizi kostümleri kim seçiyor?
Ben... Kostümlerim kendi giysilerim ama onları ayırana kadar 2 günüm gidiyor... Şu sahnede şunu giyeyim diye... Kazandığım para onlara gidiyor.

Sinema filmi çekecek misiniz?
Evet çok özledim ama teklif almıyorum şu aralar...

Zehra Çengil

09/02/07 vatan tv

mliSrkan
09-02-07, 13:53
Son bölüm gerçekten harikaydı...Rojda bu diziyle oyunculuğunu kanıtlıyor bence...Gerçekten çok başarılı...Diğerleri de öyle tabiki ama bu bölüm en çok o dikkatimi çekti...

Bu arada birşey sormak istiyorum...Yeni işindeki müdürün gerçek adını biliyor musunuz ? Ben survivor 1'deki Kemal'e çok benzettim de...O muydu acaba..

HG_GUMUS
09-02-07, 13:57
Son bölüm gerçekten harikaydı...Rojda bu diziyle oyunculuğunu kanıtlıyor bence...Gerçekten çok başarılı...Diğerleri de öyle tabiki ama bu bölüm en çok o dikkatimi çekti...

Bu arada birşey sormak istiyorum...Yeni işindeki müdürün gerçek adını biliyor musunuz ? Ben survivor 1'deki Kemal'e çok benzettim de...O muydu acaba..
oymuş sanırım survivor daki kemal
evet rojda çok başarılı her zaman çok beğenmişimdir dünkü bölümde de harikaydı

nghn
10-02-07, 03:38
Bence CENGİZ COŞKUN oyunculuğu iyi değil.Açıkçası dizide n kötü rol kabiliyetinin ona ait olduğunu düşünüyorum.Yine bence bunca insanın Kaan değilde Atakan'ı sevmesindeki önemli noktada burda yatıyor.Cengiz Coşkun'un rol yapamayışı insanların gözüne batıyor ve bu da otomatikman canlandırdığı karakterine yansıyor.

missbarby
10-02-07, 11:15
bence senaristler basta kaanla guleni birbirlerine asık ediceklerdi ama atakan daha cok sevilince ona döndüler bencede bu daha iyi oldu kaanın oyunculugu iyi degil hem atakan daha sıcak bir karakter

dazzle
10-02-07, 13:16
cengizin çok ii rol yapamamasının sebebi belkide bunun onun ilk dizisi olmasıdır mesela atakanın üff unuttum gercek ismini o daha tecrübeli bu onun ilk dizisi değil ama ilk çıkışı diyebiliriz bukadar ön planda olamamıştı hiç bence atakan harika rol yapıyor atakan ve görkem(rojda)dizide benim favorilerim genç oyunculardan naz şirinlik katıyor diziye bunlar benim görüşlerim tabi

cadii_sheker
10-02-07, 13:51
bence senaristler basta kaanla guleni birbirlerine asık ediceklerdi ama atakan daha cok sevilince ona döndüler bencede bu daha iyi oldu kaanın oyunculugu iyi degil hem atakan daha sıcak bir karakter

katılıorm zatn ilk başta kaanla gülen göze çarpmıştı bnde atakanın ümitsiz aşık olucaını zanetmiştm ama o kişi atakan diil kaan oldu

HG_GUMUS
10-02-07, 14:01
cengiz zaten oyuncu değil bu ilk diziside değil 2 dizide daha oynamıştı o diziler yayından kaldırılmıştıı
umut çok iyi bir oyuncu,yıldız kenter tiyatrosunun oyuncusu
rojda da harika bir oyuncu kaç tane dizi çevirdii ama en iyi bu dizide oyunculuğunu gösterdiii
nazın 2.dizisi hg de muhteşem bir performans sergiledi bence bu biraz da karakterle ilgili havin ile gülen aynı değil naz röportajında demişti havin 12 renkli diye gülen öyle değil candan ötedeki oyunculuğunun böle olması normal bence bu dizide sevmediğim şey konuşması küçük çocuklar gibi konuşuyor yaa
öyle yapmasına gerek yokk zaten çok tatlıı
diğer oyunculara hiç girmiyorumm yılların oyuncularıı süperlerr

bence ilk başta ne yapacaklarını onlarda bilmiyorduu seyircinin istediğini yapacaklardıı ee seyircide atakanı seçince o olduu

leyloş
10-02-07, 14:17
arkadaşlar cengizle umut aynı kefeye konulamaz..biri ustaların ustası yıldız kenterin tiyatrosundan gelmiş..biride güzellik yarışmasından..cengiz toparlayacaktır kendini..daha ısınamadı oyunculuğa bence..konsantre sorunu var kendisinin sanırım..birde dublajı başka biri yapıyor(galiba)..birde kendi sesiyle denemeli oyunculuğu..bence dublajda bu işin keyifli bir yanı..eğer gerçek anlamıyla oyunculuk yaparsa ısınır oyunculuğa..çünkü sesini başkasının okumasıyla yapılan iş oyunculuk değildir..

monita
10-02-07, 15:51
cengiz coskun - yani kaan , tr.nin en yakisikli erkeklerinden bitanesi , tipik
bi turk erkegi degil , bulgar kokenli ve karizmayi asmis durumda . :good:

dizi brezilya dizilerine dondu , bi bolumde istemediginiz kadar olay gore
bilirsiniz , ii oyuncularin vakit kaybi harcadigi dizi ..

eski dost
10-02-07, 16:55
Naz Elmas'a Haziran gecesinde hayran olmuştum.Ama bu dizide özellikle mi yapıyorlar bilmiyorum saçının rengi,biçimi,giyinişi,mimikleri,konuşma sitili iğrenç.Güzelim kızı ne hale getiriyorlar.

HG_GUMUS
10-02-07, 17:16
Naz Elmas'a Haziran gecesinde hayran olmuştum.Ama bu dizide özellikle mi yapıyorlar bilmiyorum saçının rengi,biçimi,giyinişi,mimikleri,konuşma sitili iğrenç.Güzelim kızı ne hale getiriyorlar.

saç rengini,biçimini,giyinişi,konuşmasını özellikler yapıyorlar gülen karakterine uygunn olması lazımm

havin-sevgisi
10-02-07, 20:02
cengiz ve umut arasındaki fark konusunda leyloşuma katılıyorum..
umut cengizin çoookk önünde..
bencede senaryo ilk başta kaan ve gülen aşkı yapacaklardı aslında o da değişik ve tutkulu olabilirdi ama halk atakanı sevip atakanı isteyince çark ettiler..
iyide oldular çok masum ve temiz bir sevgileri var..

iğrenç demek biraz fazla olmuyormu bence gülen tam yaşına ve karakterine göre..Haziran Gecesi bitti malesef havinde çook eskide kaldı,kalbimizde havinin yeri ayrı olsada artık gülen-havin-naz elmas arasındaki farkı ayırt edelim lütfenn..

göksu
10-02-07, 20:21
iğrenç demek biraz fazla olmuyormu bence gülen tam yaşına ve karakterine göre..Haziran Gecesi bitti malesef havinde çook eskide kaldı,kalbimizde havinin yeri ayrı olsada artık gülen-havin-naz elmas arasındaki farkı ayırt edelim lütfenn..
katılıyorum sana cnm ayırt etmek lazım, H.G.nde olgun bir kadındıı bu dizide ise genç bir kız.... ayırt etmek lazım lütfen arkadaşlar.....:img-yes: :img-yes:

havinim_baranım
10-02-07, 21:46
Evet burda genç bir kızı canlandırıyor.Hem babasıyla beraber köylerde yaşamış bi kız onun için öyle giyiniyor ve oynuyor...

fatos__03
10-02-07, 23:28
bu bolum Cok guzeldi SadeCe kaani pek Sevmiyorumm atakan&Gulen Super Cok seviyorum atakan Cok sekerr Gulende ayni Gorkem tokati yedi akli BAsinaa Gelmistir insallah COk guzel bir Bolumduu INSALLAH gulen ve atakanin evlendiginide gOruruzzzde:D

nghn
11-02-07, 02:11
Umut ve Cengiz'in oyunculukları arasında dağlar kadar fark var.Umut bir tiyatro oyuncusu.Bu işin eğitimi alıp okuluna gitmiş bir insan.Bu eğitim süreci zarfında kazandıklarının meyvasını şimdi topluyor.Kim ne yazarsa yazsın ne çizerse çizsin hepimiz biliyoruz ki Umut Cengiz'den kat be kat iyi.Yakışıklılık konusunda Cengiz'in birincilikleri vesayresi olabilir.Ama oyunculuk için yeterli değil.Büyük bir avantaj ama herşey demek değil.En güzel örneğini bu Candan Öte'de görüyoruz. 20 bölüm oldu ve Cengiz'in etrafında örnek alıp kendini geliştirebilmesi için birçok sağlam oyuncular var.Ancak ben 20 bölümdür Cengiz'in oyunculuğunda bir değişiklik göremiyor.İlk bölümlerde çekinceli halini anlayabilirim ama kaç bölüm oldu Cengiz halen aynı.Misal Sıla dizisinin ilk bölümlerinde Mehmet Akif'in(Boran) oyunculuğuda çok iyi değildi ama zamanla mimiklerini kullanmayı öğrenmeye başladı bu da otomatikman rolünün gerçekçiliğine yansıdı.Keşke benzerini Cengiz'de yapabilse ama ben henüz bunu göremedim

Kesinlikle bende senaryonun Atakan'ın izleyicinin kalbini kazanmasıyla değiştiğini düşünenlerdenim.En başından beri bunu savunuyordum.Atakan'ı ilk gördüğümde onun Gülen için eş olmasını istedim ama Kaan o kadar bariz esas oğlan rolünde duruyordu ki boşu boşuna heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemedim.Ama Gülen ve Atakan'ı izlemekten de kendimi geri alamadım.Sanırım bir çoğumuzda da benzer şeyler oldu.

Geçenlerde bir yerde okudum.Atakan ve Gülen'in tutkulu bir aşk yaşamadığını yazıyordu.Doğru ikisinin sevgisi tutkulu bir aşk şeklinde yazılmıyor ama şu var ki bence çok türk dizisi izlemedim ama izlediklerimin içinde en sevimli tv çifti Gülen ve Atakan.Gelen resimlere bakıyorum ve ne kadar tatlı olduklarını içimden geçirmeden edemiyorum.Düşünün hemen her büyük dizi tutkulu bir aşkı anlatıyor.Bu dizilerin aşkları hep fırtınalı oluyor ve bu esnada aşklarında çalkantılar yaralanmalar oluyor.Gülen ve Atakan'ın anlatılan aşkı ise bu açıdan bana farklı geliyor.Çünkü çift olmadan evvel başlayan bu sevimli ve insanı her daim gülümseten halleri onları tutkulu görünmekten çok insanı mutlu eden bir çift görünümü sergiliyor.

merve_3101
11-02-07, 02:45
candan öte gercekten cokkaliteli bir dizi....cok iyi oyuncular var bikere....bu bolümde gercekten cok üzüldüm...bir baba kesnlikle bunları haketmiyor...ya adamcaaz resmen güme gitti..yzık vllahi.çok üsüldüm bn:sad53:

hildaxx
11-02-07, 11:03
Geçenlerde bir yerde okudum.Atakan ve Gülen'in tutkulu bir aşk yaşamadığını yazıyordu.Doğru ikisinin sevgisi tutkulu bir aşk şeklinde yazılmıyor ama şu var ki bence çok türk dizisi izlemedim ama izlediklerimin içinde en sevimli tv çifti Gülen ve Atakan.Gelen resimlere bakıyorum ve ne kadar tatlı olduklarını içimden geçirmeden edemiyorum.Düşünün hemen her büyük dizi tutkulu bir aşkı anlatıyor.Bu dizilerin aşkları hep fırtınalı oluyor ve bu esnada aşklarında çalkantılar yaralanmalar oluyor.Gülen ve Atakan'ın anlatılan aşkı ise bu açıdan bana farklı geliyor.Çünkü çift olmadan evvel başlayan bu sevimli ve insanı her daim gülümseten halleri onları tutkulu görünmekten çok insanı mutlu eden bir çift görünümü sergiliyor.

Sana burda tamamen katılıyorum.İlk başlarda bu dizide aşk yok,ilgi azalıyor falan diye düşünmüştüm,dizinin ilk başlardakiçok izlenilmeyen zamanlarında.Şimdi Atakan ve Gülen'e bakınca çok samimi ve gerçekçi bir çift görüyorum.Artık devamlı zengin ailenin çocuğunun hayatının anlatıldığı gibi,sorunsuz bir hayatları yok.Aralarına giren olaylar hepimizin başına gelebileceke düzeyde.Yaşadıkları,yaptıkları bizim gbii.Bende bu çifti şimdi izleyip ve kendimize benzettiğim için çok sevmeye başladım.

yesilimim
11-02-07, 12:20
Dizi yayınlamadan önce iki kardeş aynı adama aşık olacak diye haberler çıkmıştı.Şahsen ilk bölümü izleyince o elektriği zaten almadım.Kaan ve Gülen başbaşa ama tek bir söz yok.Gülen giderken aileye hoşgeldin diyo,Akşam odada Atakana gayet sıcak,giderken başbelan olacağım diyor.İstanbula yerleşme haberini annesindnesonra direk Atakana sölüyor.Gülen'in karakteri zaten ortada.Bana bmle bi ihtimal gelmemişti nedense.

leyloş
11-02-07, 12:50
eğer naz okuyoresa ona bir kaç eleştiri yapmak istiyom..ne olur dikkate al zümrütgözlüm..

ses tonjlamanı kötü yapıyorsun..bunu senden yönetmenlerinmi istiyor bilmiyorum ama yapmacık duruyor..üzgün olduğunu ifade etmek isterken sürekli ağlak bir ifade takınıyorsun..tekdüze bir oyunculuk sergiliyorsun bu dizide..anlam veremiyorum..arıyorum eski hallerini..dudaklarını büzerek konuşma..sevimçli olduğun sahneleri küçük bir sırıtma ve mutlu bakışlarla ifade edebilirsin..çok fazla gülücül dağıtma..gerçekten doğallığı kalmıyor oyunun..

mimiklerin,jestlerin çok yerinde ve dozunda uzun sürtedir..vücut dilin hep iyidi zaten gene iyi..ama ifadelerde,bakışlarda ve ses tonununda bir eksiklik var..

yönetmenimiz adnan güler..koltuğua oturduğu ilık hafta..yaptığı başarılı kamera haraketleriyle yönetmen değişti demişti adeta..ama şimdi bir farklılık göremiyorum..ondan ricam oyuncular oynarken gözlere daha yakın markaj yapması..çünkü naz gözlerini oyuna doğru şekilde katabilicel bir oyuncu..bu şekilde oyunculuğu daha iyi olacak bence..

bu arada ifadelerini biraz çeşitlendirmeli naz..bu dizinin ilk bölümünden beri iki ifade kullandı sadece..hani h.g zamanlarını bilmesek..nasıl küçük masum bir kızın tüm aşamalardan geçerek mücadeleci bir kadına dönüştüğünü gösterdiğini bilmesek..havin ile bir çok ifade,bir çok tip yarattı..kendisinide dediği gibi "havin 12 renkti"

çok beğendiğim sahnelerde var..hava alanında atakana "gitme" değişi..orda atakanı kaybetme endişesi felan çok iyidi..nişanda görkem tokat yediğindeki acısı felan..çok iyi olduğu sahneler var ama hala eksiklik var..

inşallah okuyorsundur bunları birtanem..ne olur dikkate al..

Dizi yayınlamadan önce iki kardeş aynı adama aşık olacak diye haberler çıkmıştı.Şahsen ilk bölümü izleyince o elektriği zaten almadım.Kaan ve Gülen başbaşa ama tek bir söz yok.Gülen giderken aileye hoşgeldin diyo,Akşam odada Atakana gayet sıcak,giderken başbelan olacağım diyor.İstanbula yerleşme haberini annesindnesonra direk Atakana sölüyor.Gülen'in karakteri zaten ortada.Bana bmle bi ihtimal gelmemişti nedense.

evet bende ilk bölümü izledikten sonra gülen kaan nasıl aşık olabilirki diye düşünmüştüm..ama gerçekten halkın atakanı sevmesi sayesinde gülen atakan aşık oldu..yoksa güzelini kalbinin hedefi kaan olabilirdi..mazallah..:img-hyste

cadii_sheker
11-02-07, 13:58
yunus günce kesn olarak dizidn çıktı mı yoksa ileriki bölmlerde karşımıza çıkacak mı en çok bunu merak ediorm gene gelsn bnce o da çok başarılıydı

yamisis
11-02-07, 18:57
ya bikere onların aşkı çoooook sahici o yüzden bu yok tutkulu deilmiş şöyleymiş böyleymiş laflarına hiç aldırmıyorum. ya ben onları ızlerken okadar çok keyif alıyorumki bunu inanın hiçbir dizide yakalayamıyorum yani herdizide bulunan aşık çiftler birbirlerine nekadar tutkuluda baksa nekadar aşk doluda baksa sonuçta insan film havası seziyor ama atakanla gülenin aşkı apayrı sanırım bunda yüzde yüz yönetmenin ve bu iki oyuncunun payı var.
çok doğla ve gerçekçi rol yapıyolar
tebrikler
ahahhaahaaaa bide bu aşk gerçege dönüşürmüşmüşmüşmüş...keşkeeeeeeee:img-hyste

turk_babe
11-02-07, 19:47
hakikaten ya kimse fragmani görmedimi yoksaaaaa bu hafta candan ötenin reklami yok mu oooofffffffffffffff !!! yoksa kaldirdilar mi yok canm yapmamislardir demi ooooooooof galiba bu hafta yeni bölüm yok !!!:sad53:

yesilimim
11-02-07, 19:54
Merak etmeyin yeni bölüm var.Sadecefragman gecikti.Daha öncede pazardean vermedikelri çok oldu.Yarın öeette fragman da gelir.

havin-sevgisi
11-02-07, 23:19
aman yeni bölüm olsunda..çok merak ediyorum engine bişi olup olmayacağını..(ki bana olacak gibi geliyor)

Reytinglere gelince bi kere bu hafta fenerbahçenin maçı var ve avrupa yakası var zirvede..starda sadakatsiz diye çok iyi bir film çıkacak tvde ilk kez maçtan ve avr yakasından izleyici kalırsa dizimizi olumlu etkileyecektir..bizim kuşakta yaralı yürek var bu hafta ama onu daha TAM anlamıyla rakip göremiyorum özellikle AB grubunda..
özet ve fragman yarın gelir diye umuyorum..

hildaxx
11-02-07, 23:54
Arkadaşlar dizi neden yayından kaldırılsın ki?Yani bunu düşünmek çok saçma değil mi,sadece özet bir gün geç gelmesini böyle yorumlamak bana çok garip hissettirdi.

Yarın gelsin de bakalım ne olacak?Engin'e bişi olmayacaktır ama bu bölüm sanki Gülen Atakan'dan yana iyi olacak ama baba yüzünden de yine ağlamaklı bir bölüm geçirecek.Kaldıki nişanın olduğu gün düşünülürse kardeşi taşkınlık çıkardı,annesi nişanda onu bırakarak gitti falan,aslında Gülen çok zor bir hayat yaşıyor genel anlamda.

Neyse bakalım neler olacak?

havin-sevgisi
12-02-07, 00:11
Arkadaşlar dizi neden yayından kaldırılsın ki?Yani bunu düşünmek çok saçma değil mi,sadece özet bir gün geç gelmesini böyle yorumlamak bana çok garip hissettirdi.

Yarın gelsin de bakalım ne olacak?Engin'e bişi olmayacaktır ama bu bölüm sanki Gülen Atakan'dan yana iyi olacak ama baba yüzünden de yine ağlamaklı bir bölüm geçirecek.Kaldıki nişanın olduğu gün düşünülürse kardeşi taşkınlık çıkardı,annesi nişanda onu bırakarak gitti falan,aslında Gülen çok zor bir hayat yaşıyor genel anlamda.

Neyse bakalım neler olacak?
Evet cnm gerçekten gülen için çok stresli bir hayat..Garip kızkardeşi görkemlemi uğraşsın,kavgacı annanesiylemi,kendisine aşık kaanlamı,aptal planları ile olay yaratan sudeylemi uğraşsın..bide bu bölüm babası ile uğraşacak..
Bencede engin ölmez filan ama belki bu bölüm komada yatar..Sonundada kalbi filan durur öyle heyecanlı bitirirler :) ama ölmesiiinn..Gülen ne yapar sonra ya..allah korusun :icon_sorr

Gülen ve Atakan bu bölüm evlenemez herhalde dimi? :icon_whis

t-o-r-t-u-r-a
12-02-07, 00:15
güzel duygu yüklü bir bölüm olmuş anlaşılan ben yine izleyemdim ya arkadaşalr hatırlayan vardır belki bu atakan bir zamanlar showta yayınlanan çaylak dizisindeki gazeteci demi?

ebru33
12-02-07, 00:15
ya cumartesi starda bir magazin proğramında candan öte ile ilgili bir habere denk geldim kaanla gülen konuşuyordu konuşmaları aynen yazamam ama söyledikleri şeylerden o kısacık konuşmadan benim moralim çok bozuldu sanki hala onlar için umut var gibime geldi inşallah yanılıyorumdur atakandan sonra kaana dönüş çok kötü olur off ya nedense bu korkumu bir türlü yenemiyorum :(

merve_3101
12-02-07, 02:42
arkadaslar ben bişe soracağım eer doktorlar disi aynı saate alınırsa sizce de doktorlar tüm reytingi toplamaz mı yaa......candan ote güme gitmesiinn yaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

paçiii_melos
12-02-07, 11:05
Ewet özet gelmiş ama çok kötü oldum, yani Zor zamanlarında birbirlerine destek olmaları gerekirken Atakan ile Gülen'in aralarında çatışma olup, Gülen Kaan'a yakınlaşıyormuş ya niye böyle bir gereksinim duydular ki???

Hayret Görkem hanımımız da bakın aklı başına geliyor artık hadi hayırlısı :D

kutbettin
12-02-07, 11:06
Özet geldi arkadaşlar.Atakanın Gülenin kalbini kıracağı ve Gülenin Kaan ile yakınlaşacağını söylüyor :sad53: yaa nasıl olur yaa Gülen Kaanla niye yakınlaşsın ki.
Bu arada Görkem bu kazadan sonra sanırım kendine gelecek

hildaxx
12-02-07, 11:15
Atakan melek gibi çocuk,Gülen'e nasıl böyle bir zamanda hata yapabilir:img-blush Pek anlamadım ben aslında bu durumu.Kaan'a yakınlaşması bence tamamen içinde bulunduğu duruma bağlı,yani içinde aşkla ilgili sevgiyle ilgiili birşey olacağını hiç sanmıyorum.Sadece yanında sadece annesi var Gülen'İn başka kimsesi yok,o dönmede ona yardımcı olmaya çalışan bir insanla samimi olmasından farklı birşey olacağını düşünmüyorum,özette bizi şaşaırtmak için böyle bir yol seçmişlerdir.Merak ediyorum ama Kaan bunu fırsat olarak mı görecek,önemli olan kısım bu.

Sude kötü,annesi ondan da kötü,nasıl yerinde durup da bunu gizlemek gibi bir durumun içinde düşer,hiç bi şekilde anlam veremedim.Bunlar tamamen kötülük ailesi,Sude,Sena,Kaan.Erkut'un durumu içler acısı,tüm ailesi kötülük peşinde.

Demek ki Engin bu bölüm tamamen hastanede ve kötü olacak,kötü oldu.Ayrıca kazayı görende olduğuna göre Sude bakalım bu işten nasıl sıyrılacak,gizlediğini öğrenen bizimkiler de ona nasıl tepki verecek?

Görkemde umarım bu hareketleriyle düzelme yaşar,çünki babasına hep kötü davrandı,ama yaşadığını bildiğinden,şimdi çok yakın olmasalarda onu kaybetme riski onu yaralamıştır.Bu olayı Sude'nin yapaması da ayrıca Görkem'i vuracak bence,bu bir dönüm noktası belkide Görkem için.Bakalım.:img-wink:

göksu
12-02-07, 11:49
ya ben inanamıyorummmmm... atakan nasıl olurda gülenin kalbini kırar ya.. yaaa gülen kaanla yakınlaşçakmışş ,atakanın derhal gülenden özür dilemesi lazımm biz güleni atakanla beraber görmek istiyoruz kaanla diillll. inş gülen öle bi hata yapmaz......:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

göksu
12-02-07, 12:15
fragmanı şimdi gördüm.hastaneyi gösteriyo sudeyi gösteriyo ağlarken bide biri gülene babanıza çarpanı gördüm diyo ya msj çekiyo ya da arayıp sölüyo orayı tam anlayamadım.hastanede de gülen biz bugün aile olucaz falan diyo babasının başında,sonra görkem de babasına nolur bizi bırakma sana seni seviyorum diyemedim babacım seni çok seviyorum falan diyo galiba, figen geliyo onu benden aldınız falan diyo,sonra işte gülen ağlıyo atakan ona sarılıyo falan,en sonunda da birinin elinden çay bardağı düşüyoo enginin kalbi duruyo kalp masajı yapıyolar,gülen,atakan,görkem ve nihan camdan bakıyolar ağlıyolar öle fragman bitiyo gülenle bitiyoo yanii.... hıı bide kaanla ilgili hiç bişi yok fragmanda inş da özette dediği gibi bi yakınlaşma varsada arkadaşça olur inş.....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:img-yes: :img-yes:

hildaxx
12-02-07, 12:40
Fragmanı anlattığın için saol,göksu.Ben hiç sanmıyorum zaten Kaan'la ciddi bişi olsun aralarında,sadece olan o kötü halinde yanlarında olması,Atakan'la da arası bozulunca yanında destek Kaan kalacaktır,hepsi bu.:img-wink:

Demek Görkem geri adım atıyor bu şekilde,umarım bu olayın sonunda da onu gerçekten iyi görürüz,gerçi can çıkar huy çıkmaz denir ama bakalım:img-wink:

hildaxx
12-02-07, 12:47
'Candan Öte' dizisindeki Cengiz Coskun ile birlikte olan Tuğba Ekinci, yine adindan soz ettirmenin yolunu buldu.

"O Şimdi Asker" sarkisiyla gundeme gelen Tuğba Ekinci'nin, reklam ugruna yapmadigi cilginlik kalmadi. Özel davetlere asker kostumleriyle ve koruma ordusu ile giden seksi sarkici, ozel hayatiyla da adindan soz ettirmenin yolunu buldu. Eski esi Fatih Özbilen'le yeniden birlikte olan ve iliskisini bir dargin bir barisik yuruten Ekinci, bu sayede *** *** gundeme geldi.

Ancak, bir suredir sesi solugu cikmayan Ekinci ile ilgili ortalikta bu kez yeni bir ask iddiasi dolasiyor. Konusulanlara gore, seksi sarkici yaklaşık 15 gundur 'Candan Öte' dizisinde oynayan manken Cengiz Coskun ile birlikte. Coskun ve Ekinci şimdilik bu iliskinin duyulmasini istemiyor. Fakat, yakin cevresinde Tugba'nin ne yapip ne edip bu beraberligi duyuracagi konusuluyor.

Kaynak : TAKVİM

burcu_yağmur
12-02-07, 14:36
hayrett görkem yavaş yavaş insafa geliyo galiba hadi bakalım gülen ne kadar üzülüyodur bu kız bi dogru düzgün mutlu olamıycakmı ya kaanda fırsat buldu bakalım atakan tiriplere girer

iremfb86
12-02-07, 14:39
eğer atakan hatalıysa gidip özür dilemesini bilir sonuçta gülen onun nişanlısı...gülen ne kadar yakınlaşabilirki kaanla...sadece destek amaçlııdır hele bide babasına çarpanın sude olduunu öğrendii an işte o zaman olaylar kopucak görkemin pişmanlıı artıcak kaan gülenden uzak durmak zorunda kalıcak...

OZZLEM
12-02-07, 14:54
ne biçim özet bu ya nedemek gülen ile kaan yakınlaşmaya başlıycak...atakan güleni bukadar çok severken nasıl olurda kalbini kırar...bence kaanla konuşmasını falan kıskanıp o kıskançlıkla kalbini kırabilir umarım ayrılık falan olmaz...eğer gülen kaanla birlikte olursa kesinlikle diziyi seyretmem.ben onların aşkını çok sevdiğim için seyrediyordum..............

seker kiz
12-02-07, 17:05
arkadaslar özet nerde yaziyor ben bulamadim. ana sayfada dizi özetlerinde yok. bi yardimci olurmusunuz??

havinim_baranım
12-02-07, 17:15
Ya özeti okudum ama fragmanı görmedim gerçi arkadaşlar çok güzel anlatmışlar görmüş gibi oldum...Ama Atakanla Gülenin arası bozulmasın Atakan Gülenden özür diler ve barışırlar inşallah gerçi Hildax sanada katılıyorum cnm Atakan'la da arası bozulunca yanında destek Kaan kalacaktır,hepsi bu...

göksu
12-02-07, 17:32
inş hepimizin dediği gibi olurda araları kötü bozulmaz. walla kaanla beraber olursa dizinin tadı kaçar gibime geliyoooo.... atakanla gülen çok yakışıyo bence of yaaa ayrılmasınlarda o yeterrr...

sude_burcu
12-02-07, 17:56
bu ne bıcım ozet yaa nasıl olur da gulen ve kaan yakınlasmaya baslar yaa:icon_sorr hem ozette atakan farkında olmadan kalbını kırıo yazıo yanı cocugun bı sucu yok off ya umarım korkulan olmaz...:icon_sorr hem gulen daha gecen bolum ben kardesımın nısanlısıyla bırlıkte olacak kadar kansız degılım demıstı...ya eger kaan ve gulen arasında duygusal yakınlasma olursa ben bırakırım ızlemeyı cunku dızı sacmalamıs olur offf of:icon_sorr

turk_babe
12-02-07, 18:08
oooooooooooofffffffffff niye öyle bisey olsunki kesin gülen kaana agliyordur sonra bide atakan kalbimi kirdi gibisinden birseyler der galiba..... bide barisirlar ya uf unutmduk ne diycemi!!!!he Kaan se demistiya kardesimin mulululugyla bende mutlu olcum gibisinden birseyler demistiya bence kaan gülene artik yan gözle bakmaz cünü atakanlada aralari düzeldi yani asil kalesliyi o yapar !!! yani
Bence engin ölmez ve atakanda hatasini telafi eder umarim kaanda umutlanmaz!!!!!!!!!

çekiç
12-02-07, 18:18
ya inanmıyorum .offffffffffffffffffffffff ya .tam herşey yoluna girdi diyoruz.hıh bi de bu çıktı.gülen hanımla kaan beyin yakınlaşması.olmaz ki artık.inşallah işler farklı boyutlara ulaşmadan barışırlar.yoksa çok kötü olacak...

hemşire
12-02-07, 18:26
özeti görünce sinirlerim bozuldu resmen ne demek kaanla gülen yakınlaşıyo yaaaaa!valla öyle birşey olursa diziyi hayatta izlemem zatan şu aralar sevdiğiğim iki diziden biri bana bunu yapmasınlar burdan senariste sesleniyorum lütfen bana ve benim gibi atakan sevenlere acı...bu arada görkem sanırım akıllanmaya başlayacak babasına olanlar onu üzecektir olayın sorumlusunun sude oldugunu öğrenirse onu hayatta affetmez bu da her işte bir hayır vardır sözünün doğruluğunu gösteriyor .Umarım atakan yine eski mutsuz günlerine dönmez bu çocuğun yüzü gülmeyecek mi canım:(

havinim_baranım
12-02-07, 19:06
Hiçbirimiz Atakanın üzülmesini istemez ya inşallah ayrılmazlar..Candan Ötemizde en beğendiğim sahneler Atakan ve Gülen sahneleri zaten dizi onun için izleniyor Kaan yakışıklı fakat çok itici bi tip Atakan ise farklı çok sempatik,neşeli ve hayata bağlı biri Gülenlede tam kafa dengiler ya ayrılmasınlar senaristler duyun sesimizi...:icon_cry: :icon_cry:

havin-sevgisi
12-02-07, 19:10
Ya arkadaşlar sakin olun gülenin kaana aşık olması onu sevmesi imkansızz..
demekki atakan gülenin kalbini kıracak bişi yapacak yada söyleyecek gülende (bu bölüm çok kötü olacak çünkü babasının durumu kritik) ona ilk teselli verene yani kaana yakınlaşacak..hemen yanlış düşünmeyin..
Ben dedim ama enginin durumu kritik olacak diye :(

havin-sevgisi
12-02-07, 19:14
özeti candan öte multimedia başlığında bulabilirsiniz arkadaşlar.
Bu hafta yaptığımız tüm tahminler tuttu..
Görkem yumuşayacak dedik oldu.Ve ben 20.bölüm sonunda enginin kalbi durur öyle biter demiştim öylede olacak galiba..Ya bu adamcağıza ciddi ciddi bişi olmasın yaa..Ne yapar gülenn sonra!

havinim_baranım
12-02-07, 19:17
Evet ya Gülen zor toparlanır ama ya Sude katil olur o zaman zaten fragmandada Katil oldum katil oldum diyor...Oda kötü olur..Zaten Gülen Sudenin yaptığını duyarsa ki duyacak ilerleyen bölümlerde sanıyorum çok kötü olur...

havinim_baranım
12-02-07, 19:21
Aman ya sakın öyle birşey olmasın Gülen Kaana karşı birşeyler hissetmez umarım ama dediğin gibi bellide olmaz..

nghn
12-02-07, 19:22
Özetin çok yanıltıcı olacağını sanmıyorum geçen hafta da hepimiz arabanın çarptığı Atakan dır özet yanıltıyordur dedik aksi çıktı.Merak ettiğim birkaç şey var elbette çok eleştirici olmak istemiyorum izledikten sonra yorum yapmak lazım ama kafama takılan birkaç soru var elbette.

1-Atakan nasıl bir laf ederek Gülen'in böyle bir anında kalbini kırabilirki?
2-Yakınlaşmadan kasıt nedir?Son zamanlarda yaşanan olaylardan sonraki gerginliğin ortadan kalkışı mı?
3-Kaan bunu bir umut olarak görecek mi?Misal babasının sabret bekle sözleri buraya mı atıf acaba?

Dediğim gibi izlemeden yargılamamak gerekir.Ama beni seneryolarda en çok kızdıran şey karakterlerin belirli bir noktaya geldikten sonra ani kişilik değişimlerine duygusal değişimlere uğramalarıdır.Umuyorum Atakan yada Gülen'e benzer birşey yapmazlar.

Çünkü Kaan ve Gülen'in arasının olabilmesi için aklıma gelen tek yol zaman içinde Atakan ve Gülen'in çalkantılı bir ilişki yaşamaları Kaan'ın da sürekli Gülen'e destek olan bir tavırla onun yanında olması ve devamında Gülen'in ona birşeyler hissetmeye başlamasıyla olur gibi geliyor.

---Postamda anlayamadım bir sorun oldu düzeltmeye çalışırkende tekrar postalamış oldum--Kusura bakmayın :(

hildaxx
12-02-07, 19:24
Ya arkadaşlar sakin olun gülenin kaana aşık olması onu sevmesi imkansızz..
demekki atakan gülenin kalbini kıracak bişi yapacak yada söyleyecek gülende (bu bölüm çok kötü olacak çünkü babasının durumu kritik) ona ilk teselli verene yani kaana yakınlaşacak..hemen yanlış düşünmeyin..
Ben dedim ama enginin durumu kritik olacak diye :(

Katılıyorum tamamen.Hemen neden off,bilmem ne tepkisi veriyosunuz ki?Saçma olur yani Gülen-Kaan durumu.Zaten Gülen bunu asla kabul etmez,etse kendini yalanlar çok değil bunu geçen bölüm söyledi,uzaklarda kalmadı.Hele de daha yeni nişanlanmışken?Üzülmeyin yani ordaki tek şey teselli amaçlı.Fragmanı izledim Atakan'ın Gülen'e sarılma sahneleri var,Kaan ortada yok.:img-wink:

havin-sevgisi
12-02-07, 19:27
Gülenin çok hassas olacağı bir bölüm bu..O yüzden senaryoda yazdığı gibi gerçekten atakan istemeden gülenin alınacağı birşey söyleyebilir bence..Kaan bence kesinlikle bu durumu kullanmaya kalkabilir..Gerçi son bölüm herşey düzelmişti ama.Ben Gülen ve Atakan arasında ciddi bir sorun yaşanacağını sanmıyorum..Kaanlada ciddi bir yakınlaşma olamaz.Yani geçen bölüm Kaanın teklifine ''ben kanı bozukmuyum?'' diye cevap veren kız bu bölüm en fazla Kaana destek ve moral amaçlı sarılır filan daha ötesini zor görüyorum.

nghn
12-02-07, 19:30
Şuvar elbette bende yakınlaşmanın "Gülen açısından" duygusal bir yakınlaşma olacağına inanmıyorum.Ancak "Kaan açısından" bu kesinlikle bir fırsat olarak değerlendirilecektir.Daha 1 gün önce ben ona aşığım derken şimdi sadece arkadaş gibi davranması imkansız.O yüzden Kaan için bu veya buna benzer her an bir fırsat olacaktır.

hildaxx
12-02-07, 19:36
1-Atakan nasıl bir laf ederek Gülen'in böyle bir anında kalbini kırabilirki?
2-Yakınlaşmadan kasıt nedir?Son zamanlarda yaşanan olaylardan sonraki gerginliğin ortadan kalkışı mı?
3-Kaan bunu bir umut olarak görecek mi?Misal babasının sabret bekle sözleri buraya mı atıf acaba?

Bu dediklerini bende aynı şekilde merak ediyorum ve güzel özetlemişsin bence.Özellikle ilk sorunun cevabını merak ediyorum.Yani Atakan Gülen'i bu derece severken kalkıp hele de böyle kritik bir durumda,Gülen'İn ona çok ihtiyacı olduğu bu anda nasıl bir hata yapmış olabilir ki?Ya da küçük bir hata yapsa ve Gülen sinirleri bozuk oludğundan bunu büyütse diyelim,Atakan nasıl bunun için özür dilemez?Ben başta bunu çözemedim.

havin-sevgisi
12-02-07, 19:41
Mutlaka diler ama ya yada bakın farkında olmadığı için o da gülenin tavırlarına anlam veremeyebilir..Bence bu bölüm atakan gülenin yanından ayrılmaz ama gülen atakana biras kötü davranabilir..Ayrıca Enginin kalbinin durduğu sahnede Nazdan büyük bir performans bekliyorum..

nghn
12-02-07, 19:49
Şunu biliyoruz ki Gülen söz konusu ailesi oldu mu gözü kimseyi görmüyor.Bu esnada Atakan'a sinirli davranabilir ve söz konusunu durum oluşabilir.Bilemiyorum bağlantı kuramıyorum açıkçası

tkberlin
12-02-07, 19:49
Ben anlamiyorum ,fragman cok acik atakani arabayi carpiyordu.hatta elinde kirmizi band var yani nisan yüzügü ellinde.ama simdi engin beyi carpmis sude diyorlar,cok tuhaf yani

havinim_baranım
12-02-07, 19:50
Evet ya Atakan biran olsun ayrılmaz ama dediğin gibi Atakan Gülene farkında olmadan kalbini kırmıştır bence...

nghn
12-02-07, 19:56
Ben anlamiyorum ,fragman cok acik atakani arabayi carpiyordu.hatta elinde kirmizi band var yani nisan yüzügü ellinde.ama simdi engin beyi carpmis sude diyorlar,cok tuhaf yani

Ekranda görünen kişi Engin'in dublörü

Şu da olabilir Gülen babasına çarpanın Sude olduğunu öğrenir Atakan ise Sude'yi savunur ise belki bu aralarında bir gerginlik yaratabilir

HG_GUMUS
12-02-07, 19:58

o sahnede dublör kullanmışlar oun atakan benzettikk
elinde kırmızı band yoktu kravatı öyle görmüşş olbilirsimm

atakan bilmeden gülenin kalbini kırmıştır engin hastanede ya gülen streslidir zaten atakan da bir şey söylediğinde kızmıştır
gülen ile kaan yakınlaşıyormuş sizinde dediğiniz gibi moral verme,destek çıkma olabilir gülenn ile atakan dargınlar ya kaanda bunu fırsat bilir bu durumdan hoşnut olur bu kadar olur

havin-sevgisi
12-02-07, 20:04
Yok canım..Böyle bir durumda Atakanın Sudeyi savunacağını hiçç sanmıyorum bunun savunulacak nesi var..Girse keşke hapise ama Engin şikayetçi olmazki (tabi yaşarsa)

hildaxx
12-02-07, 20:07
Şu da olabilir Gülen babasına çarpanın Sude olduğunu öğrenir Atakan ise Sude'yi savunur ise belki bu aralarında bir gerginlik yaratabilir

Yine mantıklı buldum dediğini,böyle bir şey olmuş olabilir.Sonuçta Gülen bu bölüm öğrenir heralde dimi kimin çarptığını.Çünki aralarında ayrılık kararı verilmişse saçma bir şeyden olmalı hemde Gülen'İ çok etkileyen bir sebep.Bakalım nasıl bir durum olacak.

Kaan da kesinlikle kardeşine kızacaktır,ben Görkem'İn Sude'ye tepkisini merak ediyorum.

aman allahim nede duplör.:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Yani bu tepkini anlamadım ben açıkçası,dublör olarak o sahneyi rahatlıkla oyanayabilecek biri varken başkasını mı oynatsalardı?Bence mantıklı Atakan'ın oynaması,sonuç itibariyle o sahnede o da oynuyordu zaten.Sadece çekim hatası oluşmuş bence,biraz dikkat edebillerdi hepsi bu.

Bu arada Engin niye ölsün arkadaşlar,mantıklı mı ölmesi?Heyacan katılmak isteniyor hepsi bu.Engin karakteri bu diziye gerekli bir karakter onu daha başındayken yolun öldürmezler.O zaman Figen ve büyükanne faktörü sıfırlanır.Amaç sadece yeni olaylar olması ve biarzda heyecan.:img-wink:

nghn
12-02-07, 20:14
Yok canım..Böyle bir durumda Atakanın Sudeyi savunacağını hiçç sanmıyorum bunun savunulacak nesi var..Girse keşke hapise ama Engin şikayetçi olmazki (tabi yaşarsa)

Biz arabayı kullananın Sude olduğunu biliyoruz ama henüz onun yaptığını kimse bilmiyor.Gülen bunu öğrense ortada bir kanıt olmadan Atakan Gülen'e Sude'ye böylesi bir suçlamada bulunduğu için kızabilir ve aralarında gerginlik yaşanabilir

hildaxx
12-02-07, 20:19
Ben Engin ölsün demiyorum!Ölmemesini istiyorum hatta..

Yok hayır yanlış anladın,ölmesini istemediğini zaten biliyorum.Ben inşallah yaşarsa dediğin için dedim bu şekilde.Ölme gibi bir durumu hayatta olmaz bence.Yani öldürmezler.:img-wink:

çekiç
12-02-07, 22:07
ama arkadaşlar olayı gören biri varmış.bunu da düşünün.haberi falan oluyomuş galiba gülenin.eğer bu kişi gülene falan ulaştığına göre kesin cüneyttir.zaten sudenin yüzünden işten çıktı.intikam almak için söylemiş olabilir...

gurbetci83
13-02-07, 02:04
siz ne guzel carsmba gunu izliyosunuz biz yeni bolumu cuma izleyebiliyoruz...

frangman yada ozet geldimi bilen varmi arkadaslar....

yasar yahu adam daha evlenecek...

nghn
13-02-07, 03:43
20.Bölümü tamamen en sonunda izleyebildim.Kaan'ın başlangıçta babasıyla yaptığı konuşma bana düşündürücü geldi.Kaan orda diyor ki "beni tanısa ondan sonra sevmeyeceğine karar verse o zaman vazgeçebilirim bu aşktan.Şimdi ne yapsam elimde değil içimde büyüyor." Bu cümle aslında birçok şey anlatıyor Kaan açısından aşkın ne olduğunu.

1.si Kaan için aşk vazgeçilebilir durum.
2.si şartlar onun istediği gibi olmadığı için şuanda bunlar yaşanıyor.Yani tanısalar baksalar o zaman olmasa Kaan duruma daha farklı yaklaşacak.Eğer bu aşksa ne şartta olursa olsun değişmez.Kaan'ın içinde Gülen aşkının yeşermesinin tek sebebi onu elde edememiş,kendini sadece "Kaan" olarak tanıtamamış olmasında kaynaklanıyor.

Bunlara bakınca Kaan'ın hissettiklerine aşk demek bana zor geliyor.Kaan Gülen'e karşı birşeyler besliyor ama elde edemediği için Gülen gözünde büyüyor.Bunun sevgiyle aşkla alakası yok.Bu gayet tek taraflı yaşanan bir durum.

Yanılıyor olabilirim ama Görkem ve Kaan nişanlanmasının ardından Kaan Engin'e hiçbir zaman baba demedi.Ancak Atakan için Engin çoktan bir baba olmuş durumda.Kaan sürekli Görkemlerin evine gelir ev halkıyla sohbetler ederdi ama ben ilk kez Engin'in evinde Atakan Gülen Engin Nihan bir aile olmuşlarcasına gördüm.Belki bana öyle geliyor ama Nihan ve Engin'in Atakan'a çok daha sıcak olduklarını düşündüm.Bu bölümde bence onu gösteriyor.Kaan ve Engin arasında hiç gerçekleşmeyen bir konuşma Atakan ve Engin arasında gerçekliştirilerek aralarındaki ilişkide sağlamlaştırıldı.Bence güzel düşünülmüş bir detay.Ayrıca Umut'un bu sahnede sergilediği oyunculuk için tebrik ederim."Size baba diyebilir miyim?Benim ilk kez bir ailem oluyor" derken ki utangaçlığı ve sevinci çok güzel yansıtmış ekrana.

dazzle
13-02-07, 14:11
özeti hiç ama hiç sevmedim kaan ve gülen neden yakınlaşıyor anlamadım tamam atakana kızgın olabilir ama yinede yaklasacak baska adammı kalmadı bide biliyosun onun sana karsi olan hislerini bunlara inanamıyorum gercektende yani yok artık biraz saçma olmuş görkemde geç bile kaldı kendiyle hesaplaşmak için ama yine sudenin tarafını tutarsa öğrendikten sonra sapma sapan bişe çıkar ortaya

merve_m
13-02-07, 14:37
özeti okuyunca bende başta bozuldum ama çokta dert etmiorum açıkcası. bu saatten sonra kalkıpta gülen-kaan ilişkisi yapmazlar yaparlarsa kimse izlemez atakan farkında olmadan gülenin kalbini kırıomuş ama pek sorun olcaını sanmıorum çabuk düzelirler heralde. nghn arkadaşımızda çok güzel söylemiş engin ve nihan atakanı daha yakın buluolar zaten enginin bundan sonra kaanı isteyeceini sanmıorum çünkü gülene aşık olduunu öğrenince çok sinirlenmişti.
görkem de sonunda kendine gelmeye başladı. gülene kimin çarptığını bildiğini söyleyen kişi sudenin işten çıkmasına sebep olduğu kişi (adını hatırlamıom da) deildi. reklamda gösteriodu ama kimdi çıkaramadım doğrusu.

dazzle
13-02-07, 14:44
ya ben zaten aralarında birşey baslayacagini düşünmüyorum ama yinede onların yakınlaşmasını istemiyorum açıkcası çok gereksiz bir durum yani sude ve atakanın yakınlaşması gibi bişe bu berbat yani yoksa yakınlaşmak demek illa aralarında bişe başlıcak demek değil ama yinede karşıdan bakıldıgındada pek hoş bir durum değil bu

angels18
13-02-07, 14:45
fragmanı izledim cok etkileyiciydi ya umarım ebgüin ölmez gülen le görkemin sarılmaları flan cok güzeldi merakla bölümü bekliyorum

dazzle
13-02-07, 15:06
fragmanı izlemeyenler için anlatıyorum anlatabildigim kadar

enginin durumu çok kötü sudede deli gibi almış yastıgı eline bi oraya bi buraya sallanıyo görkem çok üzgün babasina ben seni seviyorum diyo gülene bir mesaj geliyo ama cüneyt deil babana carpanın kim oldugunu biliyorum diyo gülen ve görkem sarılıyo ve nihan böyle olması için bunun mu olması gerekiyordu diyo sonra figen geliyo siz onu benim elimden buyuzden mi aldınız diyo benle olsaydı bunlar olmazdı falan gibi biseler söylüyo son olarak enginin sanırım kalbi duruyo bütün doktorlar basinda görkem atakan gülen nihanda kapıda şaşkın ve korkuyla bekliyolar atakan ve gülen ii görünüyordu birbirlerine sarılıyolardı demekki çok önemli bişe değil aralarındaki

leyloş
13-02-07, 15:12
Özetteki yakınlaşma lafı fazla abartılıyor bence..kaan,gülene yalnız olduğu bir dönemde destek oluınca gülen ve kaan arasın da elbetteki pozitif bişiyler olur..ama asla duygusal bir yakınlşama olmaz..insan başkasına aşıkken başka biriyle ararsında duygusal yakınlşama olamaz

GULE_HAVIN
13-02-07, 15:53
bu bolumu daha yeni bakdim cok komiki yaw kaan ve babasi.
KaAN: SOK BIRISINI GITSIN.
DIYORYA GULLE GULLE OLDUM

ebru33
13-02-07, 21:59
özeti okudum ve canım çok sıkıldı kaan ve güle yakınlaşmasıda ne demek off ya kesin sonunda güleni kaanla birlikte görücez ya kadar güzel bi atakan ve gülen aşkından sonra böyle bir aşk nasıl olabilirki ne kadar benimsenirki bu aşk yada izleyiciler ne kadar izlerki ben kendi adıma konuşayım hayatta izlemem :( umarım böyle bir hata yapmazlar umarım öylesine bir yakınlaşmadr kaldıki neden yakınlaşıyorki yakınlaşacak başka kimsemi yok :( bu arada enginede çok üzüldüm ama birşey olacğını sanmıyorum onun diziden çıkması büyük eksiklik olur

paçiii_melos
13-02-07, 22:22
Ben daha fragmanı göremedim, çok merak ediyorum. Desenize bu bölüm de biraz hüzünlü olucak. En önemlisi de bu kötü olayla Görkem 'in aklı başına gelicek :) Kaan ve Gülen arasında bişiy olucağını sanmıyorum ama olursada çok saçma olur. Atakan zaten en kısa zamanda gönlünü almaya çalışır...Birde Engin Babamız da inş hemen hastaneden çıkar, iyileşir...

Aslında Arkadaşlar Gülen'in babası Engin yani Aytaç Arman bizim sitede hatta karşı binamızda oturuyor, kendisini göremiyorum, bir görsem zaten tüyolar ,resimler isticem ama çoktan beri görmek kısmet olmadı ....

havincipsikopat
13-02-07, 22:24
ewt bende izledim fragmanı gerçekten çok hüzünlü bir bölüm ama ilk kez gülen ve görkem bu kadar yakınn yanii görkeme çok şaşırdım sanırım konuk oyuncu war ilerleyen bölümlerde oynar mı blmeyiz tabii:img-yes:

hildaxx
13-02-07, 23:02
Aslında Arkadaşlar Gülen'in babası Engin yani Aytaç Arman bizim sitede hatta karşı binamızda oturuyor, kendisini göremiyorum, bir görsem zaten tüyolar ,resimler isticem ama çoktan beri görmek kısmet olmadı ....

Aslında bu çok güzel bir haber,tanışıyomusunuz yoksa hiç konuşmadınız mı?Tanışma gibi bir durum varsa sete de gidebiliriz belki bir gün topluca kabul ederlerse.Tüm dizilerde bu düzen var,gidilebiliyor bizde belki bu sayede bunu sağlarız.

Hiç olmadı dediğin gibi tüyoları alırsın,süper olur.:img-wink:

paçiii_melos
14-02-07, 12:35
‘Hollywood’takilerin bizden ne fazlası var?’

‘Candan Öte’ dizisinin Kaan’ı Cengiz Coşkun: “Ben bu yola başkoydum ve sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da şansımı denemek istiyorum. Dünya çapında bir oyuncu neden olmayayım ki? Hollywood’dakilerin bizden ne fazlaları var? Eğitim ve görselliği pekiştirdiğimizde olabilir gibi geliyor bana.”

Dizideki rolünüzden biraz bahseder misiniz?
İki kız kardeş arasında kalan bir genci oynuyorum. Görkem ile bir birlikteliğim var. Görkem’in kız kardeşiyle ve babasıyla tanışmak için gittiğimde kardeşini görüyorum ve o anda yıldırım aşkıyla ona tutuluyorum. Platonik bir aşk ve bunu kendi içimde yaşamaya başlıyorum.

Profesyonel olarak 9 yıl basketbol oynamışsınız. Oyunculuk merakınız nereden geldi?
Eskiden beri film izlerken içimde bir oyunculuk aşkı hissediyordum ama basketbol oynamaya da devam ediyordum. Çevremden de sürekli beni teşvik ediyorlardı. Daha sonra basketbol oynarken bir rahatsızlığa yakalandım ve bırakmak zorunda kaldım. 2002 yılında Best Model yarışmasına katıldım. O yarışmadan sonra ‘Dünyanın En Yakışıklı Erkeği’ yarışmasına girdim ve 4’üncü seçildim. Ayrıca Mr. Smile ve Mr. Physic ödülünü kazandım. Sonra işler gelmeye başladı. Türkiye’de birçok firmanın reklam yüzü oldum, Milano, Japonya, Almanya gibi yerlerde de çalıştım. Dizi anlamında ise ilk olarak ‘Rüzgarlı Bahçe’yle başladım, reyting yüzünden bitti. Ardından ‘Nehir’ dizisi geldi. O da maalesef 5-6 bölüm sonra ekrana veda etti. Sonra da ‘Candan Öte’ setinde buldum kendimi...

Yarışmalarda kazandığınız dereceler size dizi sektöründe ne gibi avantajlar sağladı?
Bir kere fizik olarak ve görsel olarak kanıtlanmış bir görüntüm var, bu benim için çok büyük bir avantaj. Zaten biz de görsel bir iş yaptığımız için oyunculukla pekiştirdiğinde bu çok büyük bir artı.

Kaan’la kendinizi benzettiğiniz yönleriniz var mı?
Çok fazla yok aslında. Bambaşka birini oynuyorum. Sadece fizik ve yüz olarak o da benim gibi yakışıklı. Kendi ayakları üzerinde duran ve idealleri olan birisi olması benzeyebilir.

İki kızkardeşle birden aynı anda ilişki durumunuz olsa nasıl davranırdınız?
İnsan bazen kalbinin sesini dinleyip yanlışlara düşebiliyor. Bazen de mantığının sesini dinlediğinde hata yapabiliyorsun. Bunu kendi süzgecinizden geçirip karar vermeniz gerekiyor. Bu herhalde çok doğru olmazdı, ama tabii ki düzgün gitmeyen bir ilişki olabilir. Eğer karşı taraf da sizin için böyle düşünüyorsa neden olmasın? Aşk yani... Nereye götüreceği belli olmuyor.

Gülen ya da Görkem... Sizi fiziksel açıdan hangisi çeker, karakter açısından hangisi?
İkisi de farklı tipler, ayrı ayrı güzel özellikleri var. Ama açıkçası ikisi de gerçek hayatta benim tipim değil.

Sizin tipiniz nasıl?
Koyu kumral, keskin hatları olan, çok uzun olmayan ve elektiriğini yakalayabildiğim bir insan olmalı. Akıllı olup beni şaşırtmalı ayrıca...

TUĞBA EKİNCİ SADECE ARKADAŞIM!

Bir dönem de Tuğba Ekinci ile birlikte olduğunuz konuşuluyordu. Tarif ettiğiniz ideal kadın tipine de uyuyor...
Çok önceden tanıdığım bir arkadaşım. Çok da başarılı bir sanatçı bana göre. Sadece bir yakıştırmadır. Yanımda kimi görürlerse yakıştırıyorlar.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama...
Çıkar, çıkar... Öyle bir şey yok.

Hedefiniz ne?
Ben bu yola başkoydum ve sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da şansımı denemek istiyorum. Dünya çapında bir oyuncu neden olunmasın?

Kendinizi Hollywood’da hayal edebiliyor musunuz?
Edebiliyorum tabii ki, Hollywood’dakilerin bizden ne fazlaları var? Eğitimle ve görsellikle pekiştirdiğimizde olabilir gibi geliyor bana.

Çok fazla da kadın hayranınız var.Hoşunuza gidiyor mu?
Evet, gördüklerinde hemen yanıma geliyorlar, bunlar beni çok mutlu ediyor. Güzel bir şey...

Kenan İmirzalıoğlu da sizin geçtiğiniz yoldan geçti ve Best Model yarışmasından sonra oyuncu oldu. Bu sizi bir adım öne geçiriyor mu?
Bu içgüdüyle ve hissetmekle alakalı. Eğitimle çok bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Alain Delon’un da eğitimi yok, Clint Eastwood da benzin pompacısıymış ama çok iyi bir yönetmen ve oyuncu oldu.

Gözleminizi yansıtabiliyorsanız iyi oyuncusunuz.Başka projeler var mı?
Spor Akademisi’nde okuyorum. Bitirmeye çalışıyorum.

Kaynak: 14/02/07 vatan tv

havinim_baranım
14-02-07, 13:12
Cnm tamda ben ekliycektim ama ellerine sağlık sen koymuşsun koyduğun için çok teşekkürler...Bu akşamki bölümü çok merak ediyorum,reytinglerimiz iyi olur inşallah....

hildaxx
14-02-07, 13:23
Ben reytintglerden pek umutlu değilim bu akşam.Çünki bize rakip olarak verilen Hayatım Sana Feda'nın son bölümü belki onu izleyip bırakanlar tekrardan son bölüm olduundan ona bakabilirler.Sonra bizimle aynı saate Yoksa Rüya mı adlı program konuldu.Tr bu tarz programları sever,o yüzden ben o programın reyting alacağını düşünüyorum.Aynı zamanda yeni dizi Yaralı Yürek de var.

Yani aynı saat içinde yayınlanan 4 program var.Bakalım ne olacak.FB maçı da var aslında bugün ama o bizi pek etkilemeyecektir sıralamada.Çünki Yaprak Dökümü zaten ilk 2 de oluyordu ve bu hafta yok.Onun yerine de Fb maçı gelmiş olacak.

Bizim saat dilimindeki sıralamayı ben bu hafta merak ediyorum açıkçası.:img-wink:

paçiii_melos
14-02-07, 13:36
Aslında bu çok güzel bir haber,tanışıyomusunuz yoksa hiç konuşmadınız mı?Tanışma gibi bir durum varsa sete de gidebiliriz belki bir gün topluca kabul ederlerse.Tüm dizilerde bu düzen var,gidilebiliyor bizde belki bu sayede bunu sağlarız.

Hiç olmadı dediğin gibi tüyoları alırsın,süper olur.:img-wink:

Hildaxx ; önceden Aytaç Arman'ı çok görüyordum ama şimdilerde doğal olarak çekimlerden hiç göremiyorum. Bazen gördüğümde selamlaşmıştık, bazen de akşamları balkonda rastlıyorum...Ama en kısa zamanda gördüğümde dediğin gibi ya çekimlere gitme fırsatı ya da tüyolar isteyeceğim ;)

__
Bir de belki bugün sg olduğu için çok fazla tv izleyen de olmayabilir ama maç da var,inş ratingler ii olur...

havinim_baranım
14-02-07, 19:22
İnşallah ama bu akşam benim çeşmeler akacak gibi Gülen nsl üzgün yazık ya çok üzülüyorum Gülene tam mutlu olacakken bi engel çıkıyor hep...:sad53: :sad53:

havin-sevgisi
14-02-07, 20:07
Ben reytintglerden pek umutlu değilim bu akşam.Çünki bize rakip olarak verilen Hayatım Sana Feda'nın son bölümü belki onu izleyip bırakanlar tekrardan son bölüm olduundan ona bakabilirler.Sonra bizimle aynı saate Yoksa Rüya mı adlı program konuldu.Tr bu tarz programları sever,o yüzden ben o programın reyting alacağını düşünüyorum.Aynı zamanda yeni dizi Yaralı Yürek de var.

Yani aynı saat içinde yayınlanan 4 program var.Bakalım ne olacak.FB maçı da var aslında bugün ama o bizi pek etkilemeyecektir sıralamada.Çünki Yaprak Dökümü zaten ilk 2 de oluyordu ve bu hafta yok.Onun yerine de Fb maçı gelmiş olacak.

Bizim saat dilimindeki sıralamayı ben bu hafta merak ediyorum açıkçası.:img-wink:

Bu akşam reytingimiz az olsada ben ilk 5in içinde yer alırız diye düşünüyorum cnm..Bu gece avrupa yakası yok yaprak dökümü yerine maç var ve bizim reytingimizi etkilemeyecek..1.maç olur..Hayatım sana feda'nın izleyici kitlesi oldukça az son bölüm içinde fazla izleneceğini düşünmüyorum (koskoca kırık kanatların bile son bölüm reytingi azdı yani) Yoksa Rüyamı programına gelince belki ilk bölümü diye iyi bir reyting alabilir ama 5-6 bölüm sonra kaldırılacak gibi doğuyor içime..Yaralı Yürek var şu an için benim gözümde..Yaralı Yüreği ab grubu pek sevmedi 3küsür reyting almış geçen hafta AB grubunda iyi bir reyting alırız diye umuyorum..Hem sadakatsiz diye tvde ilk kez bir film var maç izlemeyenler bize iyi bir reyting getirebilir..

Bizim dizimiz ne maçlara dayanmış ne maçlar karşısında 6.-7. olabilmiş bence bu gecede birşey olmaz..
pozitif düşünelim güzel olsun :)

havinim_baranım
14-02-07, 20:18
Bencede öyle iyi düşünelim iyi olsun ama bugünkü bölüm çok acıklı olacak inşallah Engin(babamıza)bişey olmaz...Gerçi ben ölmez diye düşünüyorum ama bellide olmaz yani..

yesilimim
14-02-07, 20:37
Fragmanıyeni izleyeibildim.Özette şok olmuştum ama fragmanda gmsterilmediğine göre ciddi boyutta değildir.Gülen-kaan olayı.Özetin u konuda tanıltıı oldufğunu düşünüom.

nghn
14-02-07, 21:27
Fragmanın çoğu hastane sahnelerinden ve aynı gün içi gibi.Yani Gülen'in kıyafeti düğün için giyindiği kıyafetle aynı.Sadece bir günü mü anlatacak acaba yoksa fragman sadece belli başlı şeyleri alıp mı göstermiş.Gülen ve Atakan'ın böyle kritik bir anda gergin dakikalar yaşayacağını pek sanmıyorum.

yesilimim
14-02-07, 21:35
Efet hepsi aynı gün birek üglene medaj geldiği zmaan kıyafet farklı.Mera ediyorum ama gülen-kaan olayına değinmediklerine göre çok da önemli dğeil.Gülen zaten atakana kırılabilir,aralarında sorun da oalbilir ilişkilei zaten sürekli güllük gülistanlık olmaaz.Gülen daha ilk sotunda kaanla yakınlaşacak karakterde dğeil zaten.Ço çnemli bişey olduğunu düşünmüuorum.Biraz Baran-Duygu-Havin üçgeni gibi yapıcaklar igib geliyo bana.Kaan duygu gib jerolaydan ümteicek gibi geliyo nefense.Görkem bu ölümolmulu yönde eğiecek gibi gözüküo.Kaanlayeiden biryaya gelse de kaandan kurtulsak:)

havin-sevgisi
14-02-07, 21:38
Gülenle Görkem birbirlerine sarılıp ağlıyorlar filan..Umarım bu da yalan olmaz ve 2 kardeş biraz olsun birbirlerinin kıymetini anlarlar ya.. :(

havinim_baranım
14-02-07, 21:54
Dizimize çok az dakikalar kaldı,çok heyecanlanmaya başladım valla..Allahım Engine birşey olmasın yoksa Güeln toparlayamaz kendini...

yesilimim
14-02-07, 23:01
Gülen ile Görkemin sahneisnden acaip etkilnedim.Naz da Rojdada çok iyi perdormans çıkarmışlar.Atakan ise herzmanki gibi sevdiği kızın yanında ve ona destek oluyor.Atakan engine baba diyoda neden nihana anne demiyo garip geldi birde.Atakan ne yapı d gülenin kalbini kıarack merak ediyorum.

HG_GUMUS
14-02-07, 23:20
gülen ile görkemin sarıldığı sahnede bende çok duygulandımm gözlerimm dolduu
naz ile rojda nın oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldımmm

arkadaşlar engin görkem e ne dedii ben orasını tam anlayamadımm da

arkadaşlar enginn öldü mü şimdii

dilara43
14-02-07, 23:25
inanamıyorum ya engin öldü bu olamaz engin neden diziden ayrıldı ki keşke böyle olmasaydı üzüldüm şimdi.........

sude_burcu
14-02-07, 23:28
olamaz ya engın gercekten öldü mü ınanamıyorum yaaa...nasıl olur o karakter bu dızıye lazımken neden cıktı yaa...hıc olecegını tahmın etmemıstım sok oldum :icon_sorr

hildaxx
14-02-07, 23:28
İnanamadım resmen ölmesine Engin'in.Rüya falan çıkacak sandım,ama tekrar Sudeleri gösterince olmadığına anladım.Ama inanılmaz şaşırdım.İnanılmaz yani.Anlayacağımız Gülen geri kalan hayatını yarım yaşayacak.Görkem'De keşke bunları duymasaydı babasından o bu şekilde düzelmişken şimdi yine babasının sözleriyle Gülen'e karşı içinde hep bir kin besliycek.Ama hala şaşkınlık içindeyim...

yesilimim
14-02-07, 23:29
efet ya neden öldü .( Görkem babasının onu gülen sanmasından osnra ona daha da bilenicektir gibime geliyo.Ben hala şoktayom.

dilara43
arkadaşlar babası görkeme neler söyledi ben anlamadım biri anlatabilir mi görkem niye bozuldu anlamadım

HG_GUMUS
engin inye öldüü manyak mı bu senaristlerr
hüngür hüngür ağlıyorumm şu anda ben ççok kötü oldum yaa

havin-sevgisi
14-02-07, 23:30
İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAAAAAA
ÖLDÜ RESMENNNN
ağlıyorum,çok ama çokkkkk etkilendim OLAMAZ YA

αяαgσяη
14-02-07, 23:31
arkadaşlar babası görkeme neler söyledi ben anlamadım biri anlatabilir mi görkem niye bozuldu anlamadım

Hakikaten yaa.. Bende bişi anlamadım o konuşmadan..
Bu arada Engine yazık oldu hakikaten:(

columba35
14-02-07, 23:32
Bende cok uzuldum niye anlamiyorum Nihan da tam mutlu olcakti kocasiyla.
Hele Gulen Babaaaa diye bagirirken cok fena oldum

dilara43
engin inye öldüü manyak mı bu senaristlerr
hüngür hüngür ağlıyorumm şu anda ben ççok kötü oldum yaa

hakikaten senaristler kafayı yedi heralde
dizi şimdi nasıl devam edicek birde diziyi seneyede devam ettireceklermiş nasıl yapıcaklarsa en önemli karakterleden birini öldürerekmi

havin-sevgisi
Şeymacım bak beni dinle sen ben rüyamda görmüştüm biliyom böyle şeyleri

YAA İNANILMAZ ŞOK OLDUM.Şu an ellerim filan titriyor,konuşamıyorum nasıl oldu bu ya..AHH gülenim yaa..Ne yapacak şimdi :( :( :(

ADİ SUDEEEE

columba35
14-02-07, 23:34
Gorkem le konusurken babasi onu gulen sandi gorkem dedi baba ben gorkemim diye ama o yinede anlamadi gulen sandi. Kardesine sahip ol kizim dedi o simarik ama aslinda iyi falan dedi bunlara bozuldu gorkem

havin-sevgisi
Canım görkem babasını çok sevdiğini filan söylüyodu ya o sırada engin kendine geldi gülen diye sayıkladı ''kardeşine sahip çık daha kötü hatalar yapmasın sen benim kızımsın güçlüsün'' filan dedi yaa nasıl olabilir yaa hayret birşey ya..
Gülenin o bağırışı kulaklarımdan silinmiyor..

HG_GUMUS
Bende cok uzuldum niye anlamiyorum Nihan da tam mutlu olcakti kocasiyla.
Hele Gulen Babaaaa diye bagirirken cok fena oldum

ben o an ağlamaya başladımm şu an babamın yanında olsaydımm ona sarılmak isterdimm o derece çok kötü oldumm
ya niye öldüü enginnnnnnn
deniz akşay(doğru yazdım değil mi) niye yaptınızz bunuuuuuu :icon_cry: :icon_cry:

havin-sevgisi
14-02-07, 23:35
Ölmemeliydi,ölmemeliydi,ölmemeliydiiiiiii
Gülen biran delirdi sandım ya öyle bağırınca..
başlıyo bakalım neler olcak..

t-o-r-t-u-r-a
14-02-07, 23:35
görkem iyiden iyide gülene düşman kesilecek desenize ya bu atakan gülen konusu nedir atakan güleni üzecek birşey mi yaptı

hildaxx
14-02-07, 23:36
Evet canım haklıymışsın ben ölmez sanıyordum,sizinin gelecek sezon devam edeceği konuşulurken bu şekilde bir ölümü aklımın ucundan dahi geçirmemiştim.Ama acaip etkilendim bende,ölüm kötü olsada yine de güzel anlatılmış oldu.En azından o sahnede hepsi biraradalar,bu onlar için çok önemli.Bu derece kötü bir anda beraber olmaları.

Engin aslında Görkem'e çok kötyü bişi d4emedi ama Görkem onca konuştukltan sonra Engini'İn onu Gülen sanıp kardeşin şımarık Leman onu bu hale getirsede sen ona sahip çık falan diyerek Gülen'den yana olmuş oldu bir nevi.Ama bilse yanında Görkem olsa bu şekilde bir konuşmayı eminimki yapmazdı.:img-wink:

Bkalaım neler olacak?

HG_GUMUS
14-02-07, 23:36
haziran gecesinin final bölümünde böyle çok ağlamıştımm bu iki oluyorr off yaa
evet gözdecimm ölmemeliydiiiiii

dilara43
14-02-07, 23:37
görkem iyiden iyide gülene düşman kesilecek desenize ya bu atakan gülen konusu nedir atakan güleni üzecek birşey mi yaptı

hayır yani şu ana kadar birşey yapmadı şimdi belli olacak özette yazıyordu kalbini kıracak birşey yapıcak diye.......

HG_GUMUS
14-02-07, 23:42
Arkadaşlar bu sudenin gördüğü bir kabus olmasın sakın,hala inanmıyorum da???

cnm bende öyle demiştim ama değil yaa offff
bundan sonra burakk şantaj falan yapıcakkk niye böyle yaa engin ölmeseydii keşkee bize sude mii lazımmm

HG_GUMUS
14-02-07, 23:44
figene de sinir oldumm enginin mezarında bile eski defterleri karıştırıyorrr manyak kadınn

ben mail falan atıcamm niye öldürdünüz diyee gold film e mi atimm yoksa deniz akçayınn mail adresine mii bilen var mı??

şimdi görkemm babasına çok kızgınn gülen ile araları daha çok açılacakk
burak ın santajları ile bölümler geçecekk ya niye öldüü enginnn

havin-sevgisi
15-02-07, 00:01
Ya ruh gibi izliyorum diziyi hala şaşakınım birazdan pat diye gülen uyanacak sanıyorum ya
Bu görkem nasıl bir karakterdir ya yazıklar olsun ona ölmüş babasını bile affetmedi ya ne denirki başka..
Sanırım bomba birazdann..gülen ve sude yüzleşecek..Çok güzel bölüm ama hakkını vermek lazım.
Herkes mükemmel oynadı,Nazda harika..Gerçekten müthiş bir bölüm oldu SOLUK SOLUĞA İZLEDİM..

yesilimim
15-02-07, 00:01
Ya özette en azından öülümü ima etmeleri gerekmez mi.Gülen Atakana feci soğukken Kaanla naısl yakınlaılıcak anlamadım.Acaba gülen bulumaya girriğinde sudeyi göücek,atakaan onu musavunucak ama bölümün bitmesine az kalması mı.Bütün bınlar ne zman olcak.

αяαgσяη
15-02-07, 00:03
Yalnız, adam giderayak karıştırdı ortalığı.. Görkemle Gülen arasındaki buzlar tam erimeye başlamışken söyledikleri Görkemin içindeki nefreti yeniden körükledi.. Bundan sonra iki kardeşin arasının düzelmesi çok zor bi ihtimal gibi görünüyor..

havin-sevgisi
15-02-07, 00:03
Ben figene üzüldüm açıkçası..Sonuçta küs gittiler..Ve gerçektende bu hamilelik olayını başlatan figen değildi..O da çok üzüldü..

Görkem düzelecek sanmıştım,2 kardeş tekrar mutlıu olur sanmıştım ama olmadı..
Bide allah aşkına KAAN-GÜLEN YAKINLAŞMASI adına birşey gördünüzmü siz..Ahh bu özeti hazırlayanlarr :)

yesilimim
15-02-07, 00:05
Bu bölüm olmazsa öür bölüm olur gibi gözdecim ya.Bişi olucakkki yazdılar off off.Ne güzel herşe yoluna girmeye başlamıştı.Cenzadee Gülen ile Görkem yakındı ama görkem değişmeyecek gibi.

HG_GUMUS
15-02-07, 00:06
herkez enginin ölümünden bahsediyo ya bukadar ic karatici bi bölümüydü ya:sad53:

evet çok kötüydüü hala ağlıyorum
görkem babasını çok sevdiğini söylüyorduu engin gülen sandı kardeşine iyi bak hata yapmasını engelle falan dedii görkem kızdıı
atakan ile gülen bahçede oturuyorlardıı enginin kalbi durduu gülen çay içiyordu elinden bardak düştüü kalbini tuttu engini yanına koştuu nihan görkem ve atakan ne oldu diye gülenin peşinden gittiler enginn öldüü gülenin baba diye bağırdıı :(
sonra cenaze töreni oldu toprağa verildii figen de geldi herkes gittikten sonra mezarın başına geldii ve bak ailem dediğin kişilere bir şey olmadı onlar 2 gün sonra unutur olan ikimize oldu dediii sinir yaa hala neler zırvalıyor
burak diye birisi var sudeye santaj yapıcakkk birde bundan sonra santajları izleyeceğiz.
deniz akçay ın mail adresini biliyormusunuz ben mail atıcam çok ciddiyim nden öldürdüler enginiiii

HG_GUMUS
15-02-07, 00:08
gerçekten özette yazanlar olmadıı
atakan ile gülenin arası açıldı mıı gülen ile kaan yakınlaştı mıı bu ne biçim özett

hildaxx
15-02-07, 00:08
Bu arada özet bizi tamamen yanıltmak için yazılmış farkettiniz mi bilmem.Yani Engin'in durumundan hiç bahsetmeyip,Atakan'la arasının bozulacağını ve Kaan'la yaklaşacağını söyleyerek bizim ilgimizi başka yöne çekmişler.Aslında olay bambaşkaymış.Görüldüğü üzere Atakan'ın hiçbir yanlışı yok,Kaan'A da hiçbir yaklaşma yok.

Ama bence Kaan Görkem'le olacak ilerleyen bölümlerde tekrardan.

yesilimim
15-02-07, 00:09
Özette yazanların yarısı olmadı dizide.Önümüzdeki bölüm olucak bunlar heralde.Gülen Sudeyi gördüğünü anlatacak,Atakan da onu savunur gibime geliyo.Ama sonuçta Kaanda sudeyi savunur kardeşi sonuçta.Hiç birşey anlamadım.

havin-sevgisi
15-02-07, 00:11
Finale bakın ya..Hiç güleceğim yoktu.
Gülen şaşkın Sude katili biliyor sandı
Sude daha şaşkın Gülen gerçeği biliyor sandı
Güzel bölüm olacak gibi haftaya..Ama engin öldü yaaaaaaa :(

havin-sevgisi
15-02-07, 00:14
Ya atakan sudeyi savunmaz ya ben öyle birşey olacağını sanmıyorum yani..Hele gülen bu haldeyken asla ''hayır o yapamaz'' gibilerden bir savunma yapamaz..
Sude pirincin taşını ayıklasın şimdi..Gülenimizin babasını öldürdü hemde tam düğün günü.

BAŞLIĞIMIZI OYLAYIN..

**AyçA_DoğaÇ**
15-02-07, 00:16
acayip duygusal ve harika bir bölümdü.engini ölmez diye düşünüyordum.ama beklentilerimin aksi çıktı.bu bölümde bol bol ağladım.görkem ile gülene gelince araları düzeldi derken enginin ölmeden önce görkeme söyledikleri bu duruma izin vermedi.ayrıca "hildaxx" arkadaşımız görkemle kaan ilerleyen bölümlerde tekrar birlikte olabilir gibilerinden bir tahmin yürütmüş.aynı tahmini bende yürüttüm bu bölümü izlerken.gelecek haftaki bölümü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum.bakalım neler olacak ve bizi ne gibi sürprizler bekliyor acaba?