Tüm Versiyonu Göster : Duvar (Arşiv 1)
Atv nin yeni dizisi DUVAR başlıyor.Dizinin Yapımcısı aynı zamanda Kaybolan Yıllar dizisinin de yapımcılığını üstlenen Base Production .
Dizinin konusuna gelince ;
En az otuz yıl önce kurulmuş, fakir bir gecekondu semti, KURUTEPE. İstanbul'da merkez çember genişlendikçe lüks yapılaşmalar da dibine kadar gelmiş. 15 Yıl kadar önce TEPECOUNTRY adıyla, spor tesisi, tenis kortu, kapalı havuzu, gösteri, eğlence ve alışveriş merkezi bulunan, lüks bir "villa-site" inşa edilmiş. Sitenin yığma taştan örülü, sarmaşıklı yüksek güvenlik duvarı, KuruTepe'yle TepeCountry'nin sınırı olmuş. O gün bugün, bir duvarla ayrılan bu iki bambaşka dünya birbirine değmeden yaşayıp gidiyor.
Kurutepe'li gençlerin sosyalleşme ve eğlence alanları kısıtlı. Akşamları "Meydan" dedikleri, Tepe Country'nin duvarını ve onun kenarından akan geniş caddeyi gören bir alanda toplanıyorlar. Genelde delikanlıların toplandığı, mahallenin kızlarının yanlarında abileri yoksa pek de giremediği, erkek bir mekan. Tespihli, genelde arabesk ruhlu, racon kesen, ya işsiz, ya da boktan işlerde çalışan gençler, her akşam duvarın karşısındaki meydanda toplanıp gençliklerini yaşamaya çalışıyor.
Hikayemiz, gençlerin, işlerinden, evlerinden, takıldıkları yerlerden çıkıp meydanda toplandığı, sıradan görünen bir akşamda başlar..
gecenler de bu dizinin fragmanini gördüm.. benim baya bi ilgimi cekti.. yani baslayinca izlemeyi düsünüorum.. oyunculardan tandik göremedim ya:S belki vardirda benim gözümden kacmistir... ama en cok merak etigim.. dizinin fragmaninda bi sarki caliooo onu nerden bulabilirim.. adini felan bilen varmi??
gecenler de bu dizinin fragmanini gördüm.. benim baya bi ilgimi cekti.. yani baslayinca izlemeyi düsünüorum.. oyunculardan tandik göremedim ya:S belki vardirda benim gözümden kacmistir... ama en cok merak etigim.. dizinin fragmaninda bi sarki caliooo onu nerden bulabilirim.. adini felan bilen varmi??
vallah benimde ilgimi acayip cekti hemde base production yapimcisiymis iiy oluyor onlarin dizileri
ben sadece bir tek oyuncuyu tanidim oda uzun sacli oglan kaybolan yillarda da vardi bir kac bölümde oynadi adi tarik di orda sonra öldüdülerdi. bu genclik dizisi nasil olcak acaba ins tutar ama atv bildigimiz gibi iyi reyting alamayinca hop kaldiriyor umarim tutar. benimde zaten ilk ilgimi ceken sarkisi oldu cok begendim:img-in_lo eger birisi bulursa bana özelden söylerse cok sevinirim ...nezaman baslicak bu dizi bilen var mi?yani hangi günde belli oldumu yoksa daha belli degilmi?
-Saruhan Hünel-
04-04-07, 18:14
Dizinin müzikleri şimdiden sorulmaya başlamış.. Ee tabi yapım şirketi Base Production olunca... İnşallah dizi tutar... Kaliteli bir dizi olduğu Sergin Akyaz'dan anlaşılıyor...
evet saruhan-hünel dizinin yapimcisi bellli tabi sorulur umarim tutar sarkisisi muhtesem zaten ama sorun atv de olmasa...:icon_sorr
gülündikeni
05-04-07, 11:48
http://www.atv.com.tr/im/duvar/duvar_1012_c.jpg
Oyuncular:
TAYLAN GÜNER
SİNEM ÖZTÜRK
BÜLENT ÇETİNASLAN
ÖZGE BENT
ORAL ÖZER
ENGİN BAYKAL
ÖZGE ÖZALTIN
EDA ÇETİN
DUYGU EROKAN Yapım:
Base's Production- Sergin Akyaz
Yönetmen:
Süreyya Karakuş
Senaryo:
Sergin Akyaz
DUVAR
Gecekondularla malikaneleriZenginlerle yoksullarıKentlilerle göçenleri tek bir duvar ayırır... Yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Çünkü bu kaderin ördüğü bir duvardır... Ve kırılan her genç kalp için duvara bir tuğla daha eklenir...
Bu söylemle çıkan Duvar; eğlenen gençleri anlatan dizileri tam aksine derdi olan gençleri anlatıyor. Tepecountry; malikanelerin olduğu etrafı korunaklı duvarlarla çevrili, güçlü güvenlik sistemleriyle korunan bir sitedir. Kurutepe ise onun tam karşısında yıllardır sessizce oturan bir gecekondu mahallesi… Ve onları ayıran bir duvar yükselir ortada… İki grup da birbirlerini hiç tanımadan, dokunmadan sakin sakin yaşarlarkan; yılbaşı gecesi zengin armatörün oğlu Taylan kırmızı Ferrari’siyle Kurutepe gençlerinden birine çarpar . Ve ölü genci bırakıp kaçar gider. Taylan olayı kimsenin görmediğini sanır ama yanılmıştır. Sevgilisi İklim ve Kurutepeli Ege her şeyi görmüştür… Ege Ferrari’nin arkasından koşmuş yetişememiş, Kurutepeli’ler ayaklanmış mahkemelerle uğraşmış ama hiçbir şey elde edememişlerdir. Ölen öldüğüyle, zengin olan ise Ferrari siyle kalmıştır.… Ama Ege ve arkadaşları sessiz kalmayacaklardır… Artık onları ayıran duvarlar yıkılmış, intikam saati gelmiştir… Aşkları, tutkuları, bambaşka hayatları ve ördükleri duvarlarıyla genç bir dünyanın kapıları ardına kadar açılıyor. Duvar’ın bir farkı da genç oyuncularıdır… Hiç birisi oyuncu değildir, sokaktan gelmiş ve hepsi enerjileri için seçilmiş, eğitilmiştir…
www.atv.com.tr
bence bunun konusus cok güzel umarim en kisa zamanda baslar müzigi insani etkiliyor senaryo yine sergin akyaza ait süper olur kesin
gülündikeni
05-04-07, 15:35
Dizide Hirsiz-Polis dizisinden Nermin(Arzu Gamze Kilinç)ve Yakup(Hakan Boyav) varmis.Ben izlemek istiyorum ama atv avrupada hiç fragmana rastlamadim.Acaba avrupada yasayanlardan fragmani gören oldu mu?Yoksa atv Iki Yabanci dizisi gibi Duvar dizisini de atv avrupa da göstermeyecek mi?Böyle sorumsuz yayincilik olur mu?Madem dizileri avrupada yayinlamayacaksin ne diye atv avrupa diye bir kanal açiyorsun.Kapat atv avrupayi sadece Türkiye'ye yayin yap.Dünden beri atv ye çok kizginim.
evet gülündikeni bedne heb gördüm fragmanini yayinlarlar zaten su avrupa kanalardan biktim normal kanali geen olsa ne güzel olcak
malsefe daha cikmamisdir bende cok bayildim müzigine cok güzel sanirim bunuda bolahenk söylüyor ky onlar söylüyordu onlarin sesine benzteim cok güzel dizi baslasin ozaman cikar
HAKAN BOYAV ve ARZU GAMZE KILINÇ çok iyi oyuncular . HP de çok iyiydiler.HAKAN BOYAV zaten takip ettiğim bir oyuncu ama OYUNCULAR listesinde ikisininde ismi yooook ? belki de oynamııyorlardır ??? neyse gene de DİZİYE BAŞARILAR . izleyeceğim.
bana bu dizi emrahla saruhanın bi dizi yada filmi vardı sokaklarla ilgiliydi adını tam hatırlamıyom seren serengilde oynuyodu onu hatırlattı zenginlerle fakir çocuklar arasındaki savaşlar ve karşı cepheden birbirlerine aşık olan iki genç ama ilgimi çekti gerçi ilgimi müzik çekti sonra fragman :)
EYTİNG DUVARINA ÇARPACAK MI?
05.04.2007 03:02:03
Ve kırılan her genç kalp için duvara bir tuğla daha eklenir...
STAR'DAKİ KAYBOLAN YILLAR DİZİSİNİN BÜYÜK İLGİSİNİN HEMEN ARDINDAN OYUNCU SARUHAN HÜNEL'İN EŞİ YAPIMCI SERGİN AKYAZ'IN SAHİBİ OLDUĞU BASE PRODUCTİON YAPIM ŞİRKETİ EKRANA DEMİR ATMAYA GELİYOR!
atv'DEN DİZİ ATAĞI DEVAM EDİYOR!
Gecekondularla malikaneleriZenginlerle yoksullarıKentlilerle göçenleri tek bir duvar ayırır... Yıkmaya kimsenin gücü yetmez. Çünkü bu kaderin ördüğü bir duvardır... Ve kırılan her genç kalp için duvara bir tuğla daha eklenir...
Bu söylemle çıkan Duvar; eğlenen gençleri anlatan dizileri tam aksine derdi olan gençleri anlatıyor. Tepecountry; malikanelerin olduğu etrafı korunaklı duvarlarla çevrili, güçlü güvenlik sistemleriyle korunan bir sitedir. Kurutepe ise onun tam karşısında yıllardır sessizce oturan bir gecekondu mahallesi… Ve onları ayıran bir duvar yükselir ortada… İki grup da birbirlerini hiç tanımadan, dokunmadan sakin sakin yaşarlarkan; yılbaşı gecesi zengin armatörün oğlu Taylan kırmızı Ferrari’siyle Kurutepe gençlerinden birine çarpar . Ve ölü genci bırakıp kaçar gider. Taylan olayı kimsenin görmediğini sanır ama yanılmıştır. Sevgilisi İklim ve Kurutepeli Ege her şeyi görmüştür… Ege Ferrari’nin arkasından koşmuş yetişememiş, Kurutepeli’ler ayaklanmış mahkemelerle uğraşmış ama hiçbir şey elde edememişlerdir. Ölen öldüğüyle, zengin olan ise Ferrari siyle kalmıştır.… Ama Ege ve arkadaşları sessiz kalmayacaklardır… Artık onları ayıran duvarlar yıkılmış, intikam saati gelmiştir… Aşkları, tutkuları, bambaşka hayatları ve ördükleri duvarlarıyla genç bir dünyanın kapıları ardına kadar açılıyor. Duvar’ın bir farkı da genç oyuncularıdır… Hiç birisi oyuncu değildir, sokaktan gelmiş ve hepsi enerjileri için seçilmiş, eğitilmiştir…
GİBİ GÜÇLÜ BİR ÖYKÜYE SAHİP OLAN DİZİDE NO NAME ÇALIŞILDI..
OYUNCULARIN BİR ÇOĞU DA TİYATRO KÖKENLİ..
TAYLAN GÜNER
SİNEM ÖZTÜRK
BÜLENT ÇETİNASLAN
ÖZGE BENT
ORAL ÖZER
ENGİN BAYKAL
ÖZGE ÖZALTIN
EDA ÇETİN
DUYGU EROKAN
ŞEKLİNDEKİ OYUNCU KADROSU,
Yapım:
Base's Production- Sergin Akyaz
Yönetmen:
Süreyya Karakuş
Senaryo:
Sergin Akyaz
VE YAPIM EKİBİYLE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEĞE BENZİYOR!
ACABA DUVAR REYTİNG DUVARINDAN ZIPLAYABİLECEK Mİ?
ins iyi bir güne koyarlar bu arada yeni bir fragman cikmis ya süper vallah sarki insani acayip etkiliyor gercekten. sergin akyaz isini biliyor umarim bir an önce baslar
evet arkadaslar bende dizinin müziginden cok etkilendim, harika bir sarki, senaryoda cok farkli ve genclige hitap ediyor, cok güzel bir dizi olacak bence, uzun lafin kisasi izlicem :img-grin2 ...
bahar mi gercektenmi???hani süleyman cesenin kiziydi senem betil mi??
oho kaybolan yillardan da oyuncular var bunda he
Dizinin konusu okudum ve ilgimi cekti acikcasi bende merakla bekliyorum ama sanki biraz gene atv de yayinlanan emrah nin tv filmi olan arka sokaklara benzettim hikayeyi .
gençlik dizisi olması çok güzel. Komedi olmaması daha da güzel. Umarım reyting savaşında sağlam bir yer tutar
slm arkadaslar ewt gercektende hem müziği hemde genclık dizisi olması güsel.
Ama bende cihan okanı gördüm fragmanda ama ismi oyuncular listesinde yok acaba bunlar sadece 1 bölümlük konuk oyuncu filan mı?
Hakan Boyav ve Arzu Gamze Kilinç'in ismi oyuncu listesinde yok ama dizinin fragmaninda varlar canim merek etme..
evet fragmanda bende gördüm.ama bence 1 bölümlük konuk oyunculardır.hakan BOYAV ( FIRTINA) da da 1 bölümlük konuk oyuncu olmuştu. bence öyledir.neyse cnm izleyeceğiz , göreceğiz bye
bence msarkiyi söyleyen grup Bolahenk gibi geliyor cünkü onlar kaybolan yillar da da söylüyor cok güzel sarki yapiyorlar. fragmanda ki ses bence onlar dir ayni ses umarim yanilmiyomdur
dizinin müzğini çok beğendim.harika bi sesi var adamın...
galiba kaybolan yılları söyleyen söylüyor.gökhan dı adı ama tam bilmiyorum.
güzel bir dizi olacağına benziyor
en azından reklamlarda öyle görüyorum
dizide çalınan şarkı çok güzel ve söyleyen kişinin sesi
sanırım o kaybolan yıllardada söylüyor....
biraz araştırdım saruhan hünelin yasak sokaklar dizisine benzediğini farkettim konu olarak zaten oyunculardan kydekilerde var
ya güzele benzıyor bu kadar cok dizi varken izlenme oranı nasıl olcak acaba ınslalh cumartesı olur anca ızlerım..
-Saruhan Hünel-
07-04-07, 23:36
Arkadaşlar müziği aynı zamanda Kaybolan Yıllar'ın Karanlık Gece & Ansızın müziklerini söyleyen Gökhan Tümkaya söylüyor... Umarım en yakın zamanda sitelerine eklenir... Kendisinin sesi olağanüstü...
katılıyorum ses olağanüstü şarkıda muhteşem... dizinin konusu çok ilgimi çekti.. kesin izlicem..umarım en kısa zamanda başlar...
müziği çok hoşuma gitti.sanırım şarkıyı kaybolan yılların şarkısını da söyleyen kişi söylüyor.pek fazla popüler bir oyuncu yok ama kesinlikle dikkat çekici bir dizi...
bir arakdas demisti ismini hatirlayamadim bahar da var kaybolan yillarda oynuyordu ismi senem betil zengin tarafta sanirim2 fragmanda gördüm ama onunda ismi yazmiyordu oyuncularda odami 1 bölümlük oynucak acaba merak ettim. bakalim daha kac tanidik oyuncular cikcak
insallah dizi güzel bir güne koyarlar umraim 19 da olur gec olmasa herhalde bazi tanidik oyuncular 1 bölümlük oynucak konuk oyuncu olarak
manyakkızkampus
08-04-07, 14:44
ya dizinin şarkısı harika!!
GÖZLERİMDEN YÜZÜNÜ ÇIKAR DA AL
AŞK YALANSA HER MEVSİM SONBAHAR
YAŞANACAK DAHA BİR ÖMÜR VAR
YIKILACAK KALIN BİR DUVAR
ya dizinin şarkısı harika!!
GÖZLERİMDEN YÜZÜNÜ ÇIKAR DA AL
AŞK YALANSA HER MEVSİM SONBAHAR
YAŞANACAK DAHA BİR ÖMÜR VAR
YIKILACAK KALIN BİR DUVAR
sagol ya sözleri de melodissi kadar süper:img-in_lo
daha dizinin hangi günde olacagi belli degil sanirim
hic yeni fragman felan görenen varmi ?yakinda yazmayin...
şarkı hakketen çok güzel..dizinin günü belli değil.umarım atv diğer diziler gibi bunu da harcamaz..
şu uzun saçlı oğlanı bi yerden tanıcam ama nerden..fragmanda bi kız gördüm.küçük besleme de kötü bi kız vardı..o sanırım...besleme olan değil de ondan büyük olan..
2baa resim icin cok tsk ederim sagol ekledigin icin...
nuro katiliyorum umarim bu diziyide harcamazlar konusu cok ilgimi cekti özeliklede müzigi;)
umarim artik en yakin zamanda baslar dizimiz:img-yes:
2baa resim icin cok tsk ederim sagol ekledigin icin...
nuro katiliyorum umarim bu diziyide harcamazlar konusu cok ilgimi cekti özeliklede müzigi;)
umarim artik en yakin zamanda baslar dizimiz:img-yes:
birsey degil benimde ilgimi ilk müzik cekti zaten evet dedigin gibi umar:img-wink: im en kisa zamanda baslar bizde burda güzel yorumlarimizi paylasiriiz
birsey degil benimde ilgimi ilk müzik cekti zaten evet dedigin gibi umar:img-wink: im en kisa zamanda baslar bizde burda güzel yorumlarimizi paylasiriiz
evet insallah...
buarada arkadaslar aranizda calisma yapabilen varmi?? ben diyorumki bu resimle bir imza yapilsa ve mesela duvar dizisi yakinda atv de gibi biseyler yazsa..hemde tanitmis oluruz dizimizi...nedersiniz?? ben yapamiyorum malesef...
canım bence atv'ye mail atalım.. fragmanların daha çok yayınlanması veyayın tarihi konusunda bi bilgi verilmesi için...bende görmüyorum kaç ggündür fragmanı...
arkadaslar dizi güzele benziyor oyuncu kadrosu ynei jenerasyon ağırlıklı mama ilginç olabilir. bu arada ben fragmanı sık sık görüyorum...
duvar dizisinde hakan boyav ve daha once hp de oynayan nermin karakterini canlandiran bayan oynuyor,o yuzden kesin izleyecegim,konusuda farkli,muzigide hos
yakinda basliyor hadi hayirlisi(reytingin bol olsun duvar dizisi)
saygilarimla
duvar dizisinde hakan boyav ve daha once hp de oynayan nermin karakterini canlandiran bayan oynuyor,o yuzden kesin izleyecegim,konusuda farkli,muzigide hos
yakinda basliyor hadi hayirlisi(reytingin bol olsun duvar dizisi)
saygilarimla
amin insallah bol olur
demin gördüm fragmani cok sevindim ama hala yakinda diyor yaa...
buarada müzigi gercekten süper:good:
mercan_dede
10-04-07, 14:47
selam arkadaşlar.....
dizinin fragmanın gördüm güzeldi müziğide hoşuma gitti inşallah güzel bir şey olurda izleriz ya gerçi tanıdık oyunu yok ama belliki güzel gençlik bir dizi......
Duvar....
Bu yapımı bende büyük bi heyecanla bekliyorum Senaryo Sergin Akyaz'a ait ve yapımcılığını yine Sergiz Akyaz'a ait olan Base Production üslenyor...
Eminim kaybolan yıllar kadar başarılı olacaktır...
Bu arada emosss imza ve avatarlar için çok teşekkürler ellerine sağlık
Bende dizinin fragmanlari gördüm icimden bi ses bu dizinin atv icin iyi bir is olacagi düsünüyorum cünkü konu olarak bizim insanimiza cok uygun birde iki düsman grup dan iki genc birbirini seversee allahhh ....
(ask)
evet cnm ya daha hala yakinda diyor...elimizde baska resimde yokki...
buarada mxrxt banada öyle geliyor insallah raitingleri bol olur...hem dedigin gibi konusuda insanimiza uykun...
-Saruhan Hünel-
10-04-07, 21:36
"aleyna66" çalışmalar harika... Ellerine sağlık... Devamını bekleriz... :) Arkadaşlar bende kendimi tanıtayım o zaman, adım Serhan, genellikle "Saruhan Hünel" & "Yeşim Büber" & "Kaybolan Yıllar"'daydım ama artık burasıda ilk gireceğim yerlerden bir tanesi olacak... Dizimizi inşallah en iyi yerlerde göreceğiz... ;)
Yeni ve genç oyuncuların şansına inşallah reytinglerde hep üst sıralarda olur. O kadar az genç dizisi var ki ben kendi adıma seyretcem:) Duvara bol şanslar diliyorum.:img-yes:
serhan,müge begendinize sevindim tskler bu güzel yorumalriniz icin zamanim oldukca yaparim .dizi baslasada yeni resimler de yapmaya caliscam
bu arada acaba fragmandan resimler cekbilen birileri varmi???
yok bence cumartesi olmasin....cünkü gümüs var yani ben izlemiyorum ama gümüsün cok izleyeni vardir bence....
malesef ben cekemiyorum ama keske cekebilen olsa....
buarada bende ülkü arkadaslar memnun oldum:)
-Saruhan Hünel-
10-04-07, 23:20
Yine çalışma çok güzel olmuş Tuğba...
Çarşamba günleri; Avrupa Yakası, Elveda Derken, Yaprak Dökümü, İki Yabancı gibi dizilerle rakip oluruz ki bu bizim için pek iyi olmaz... Ama Cumartesi sadece "Gümüş" var aslında o gün olabilir... Perşembe olmasının zaten pek imkanı yok gibi... Çünlü Kaybolan Yıllar var ve aynı yapım şirketine ait diziler...
tsk ederim serhan begendine sevindim sagol. dogru ama cumartesi günleride selena gümüs genis zamanlar falan var hic bir gün bos degil ki ins iyi bir güne koyarlar
-Saruhan Hünel-
10-04-07, 23:39
tsk ederim serhan begendine sevindim sagol. dogru ama cumartesi günleride selena gümüs genis zamanlar falan var hic bir gün bos degil ki ins iyi bir güne koyarlar
Haklısın, inşallah tutulabileceği bir güne koyulur... ;) ATV birçok yapımı harcıyor umarım bunu da harcamaz...
bende memnun oldum tugba ve calisman yine harika olmus ellerine saglik....:)
evet ya hic bir gün bos degil....ama pazar günü olur mesela..saat 22.00 sanirim o saatde bir dizi olmuyor....
dizinin tanıtımını gördüm hikaye biraz klasik gibi ama izlenmeye değer duruyo.oyuncu kadrosu da oldukça genç inşallah atv saçma sapan bi güne koymaz diziyi.ilk bölümüne bakıcam kesinlikle :)
dizi müziğiyle benimde ilgimi çekti bu dizi...duvar şarkısını kim söylüyor?bütün sayfalarda aynı soru var..gerçekten harika..şarkıyı söyleyen ve sanatçının adını bilen var mı?
Arkadaşlar konu içinde komedi unsurları barındırsa da dram daha fazla sanırım...
Zengin babanın oğlu süper lüks arabasıyla fakir grubun arkadaşlarından birini ezer genç ölür.Zengin baba herkese para verip susturur ama biri hariç esas oğlan...:icon_whis
Esas oğlan ve grubu intikam yamini eder ama esas oğlanın beklemediği bişey olur ve zengin olan esas kıza aşık olur...:img-in_lo
Ve olaylar böyle gelişir...
arkadaslar yeni bir fragman cikmis süper yaaaaa hele müzgi bir daha da güzel cikiyorr müthis birsey yane. bir sietye eklenmis cok güzel 3 tanitim ama hala yakinda yaziyorrrr yaaaa
hem bide sesler de var kesn o basroldeki oglan su sarisina asik olcak zengn kiza
ya arkadaslar ben daha demin yine gördüm fragmani ama eski fragman...ben niye görmedim yenisini...acaba bi yenisini bide digerinimi veriyorlar?
internetde gördüm simdi fragmani cok güzel yaa....of nezaman baslicak dizimiz cok merak ediyorum...
ama bisey sorucam o uzun sacli kiz kim? egeye sen losersin diyordu galiba....son eklenen resimdede var...galiba oda zenginlerden...bide sanirim o basroldaki oglan sarisin kiza asik olucak....ama cok güzeldi hele müzik harika ötesiydi....:happy0064
internetde gördüm simdi fragmani cok güzel yaa....of nezaman baslicak dizimiz cok merak ediyorum...
ama bisey sorucam o uzun sacli kiz kim? egeye sen losersin diyordu galiba....son eklenen resimdede var...galiba oda zenginlerden...bide sanirim o basroldaki oglan sarisin kiza asik olucak....ama cok güzeldi hele müzik harika ötesiydi....:happy0064
evet ya nezaman belli tarih demi yok ya:icon_sorr herhalde o kiz bir arkadas .oh oglan adi egeymiss:img-blush bencede ege o sarisina asik olcak vallah müzike diyecek bir sözüm yok fevkaladeeeee süperrrrrdii ses daha da cok belli olmus sanki bir daha da güzel söylenmis gibi :img-in_lo ilk 2 fragmandan
evet ya nezaman belli tarih demi yok ya:icon_sorr herhalde o kiz bir arkadas .oh oglan adi egeymiss:img-blush bencede ege o sarisina *** olcak vallah müzike diyecek bir sözüm yok fevkaladeeeee süperrrrrdii ses daha da cok belli olmus sanki bir daha da güzel söylenmis gibi :img-in_lo ilk 2 fragmandan
evet bencede müzik sanki daha canli gibi geldi bana:)
iste cnm senin imzandaki kizi demistim ben...o kim anlamadim...belkide dedigin gibi bi arkadasidir...evet o basroldaki oglanin adi egeymis....
güzel bir dizi olucak cok hosuma gitti:img-yes:
Kaybolan yıllar duvar ile aynı yapım yani Base Production'a ait...
Duvar gibi kaybolan yıllar'ın senaryosuda Sergin Akyaz'a yazıyor..
Esas oğlankaybolan yıllar dizisinde konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm rol amıştı...
buarada arkadaslar demin atvnin sitesine baktim....dizimiz yarin saat 22.00de basliyor...nekadar dogru bilmiyorum...sürekli hersey degisiyor cünkü...
Evet dizimiz kanalın sitesinde Cumartesi saat 22:00'da görünüyor...
Güzel bir gün ama diğer dizilerde çok iddiadlı bakalım reytinglerimiz nasıl olacak...
Evet dizimiz kanalın sitesinde Cumartesi saat 22:00'da görünüyor...
Güzel bir gün ama diğer dizilerde çok iddiadlı bakalım reytinglerimiz nasıl olacak...
diclede o saatde oynuyordu ve onun raitingleri cok kötüydü
insallah duvarin raitingler iyi olur:img-yes:
evet ins az önce fragmani gördüm atv avrupada saat 21 de ilk bölümüyle yarin aksam dedi
hele sükür basliyor dizi yaaaaaaa
bende sabirsizlikla bekliyorum yaa...
allahim insallah raitingleri cok iyi olur...
evet ülkü ins hem yarin zaten firtina gümüs gensizamanlarin tekrari var fazla bir dizi yok
ilk bese girer umarrim
ilk bes önemli
Arkadaşlar konu içinde komedi unsurları barındırsa da dram daha fazla sanırım...
Zengin babanın oğlu süper lüks arabasıyla fakir grubun arkadaşlarından birini ezer genç ölür.Zengin baba herkese para verip susturur ama biri hariç esas oğlan...:icon_whis
Esas oğlan ve grubu intikam yamini eder ama esas oğlanın beklemediği bişey olur ve zengin olan esas kıza aşık olur...:img-in_lo
Ve olaylar böyle gelişir...
ya sen bana b,nasıl söylemezsin duvarın başlığının açıldığını ,gerçekten haberin yoktu ya..süper tespit etmişsin ablacım...
bir kere herkes konuşuyo bende değinmeden geçemicem bu dizinin böle ilgi çekmesindeki en büyük güç müziği gökhan tümkaya ve grubu harikamüzikler yapıyot ,zaten bunu kaybolan yıllar dizisinde kanıtladı.bizi büyüleyen harika müzikler yaptı,ve duvarda da öyle olacağına eminim..
boşrol oyuncusunu biz ky den tanıyoruz ama çoğu kişi bilmiyodur..gerçekten bir dizide başrol oynayacağını hiç tahmin etmezdim..inşallah iyi bir oyunculuk çıkarır..
yapımcısı ve seneristi serrgin hanım gerşekten muhteşem replikler yazıyor,sergin akyazın iyi bir iş çıkaracağına inanıyorum..tabi oyunculaarda çok önemli ,onlarında çok iyi olması lazım..
latife ablacım başlık açtığın için çok teşekkürler..
saat bana uymuyor ama mutlaka izlicem,çok merak ettim..:img-wink:
evet müge adim tugbaa
nihayet yarin dizi baslicak cok seviniyoruma arkadaslar
en cokda müzigini ice duycagiz diye bu cok güzelllll
zaten yarin tv de dogru düzgün birsey yok o saate.
hem cumartesi olmasi da iyi oldu bence cünkü hafta ici 22 baslasaydi cok gec bitiyor herkes bakamaz ozaman okul felan oluyor ama cumartesi haftasonu bence cok iyiy oldu saati de uygun bir cok insan izler bence .insallah reytingleer iyi gelir
DUVAR
Yeni Dizi
14 Nisan Cumartesi 22:00'de tav´de
Güzel bir dizi olacaga benziyor tek korkum atvde olmasi:-)
-Saruhan Hünel-
14-04-07, 00:10
İnşallah yarın dizimizi en iyi yerlerde görürüz...
En güzeli de müziği tam olarak duyabileceğiz ve teknik ekibi tanıyacağız...
Aslında ATV'nin hep yakında demesine anlam veremedim... En az 1 hafta öncesinden Cumartesi günü denmeliydi...
Loser, direk olarak Turkce'ye kaybedici olarak cevrilir ancak anlami zavalli, elindeki firsatlari kaybeden ozellikle bir konu da ya da hayatin genelinde kaybedip, basarisiz olmus kisi demektir. Altyazilarda cevirmenler genellikle zavalli olarak cevirirler bu kelimeyi. Elinde birsey tutamayan, basarisiz ve umutsuz(vaka) kisidir loser....
mrb bu akşam başlıyor da benim kafam karıştı
şimdi başrol oyuncusu yeşilli ve saçı uzun olan demi. bu adam saçı siyah uzun, aynı mahleden kızı seviyor. ama arkadaşının ölümü yüzünden intikam almak için mi zengin sarışın kıza yanaşıyor hıııı bilen var mı
senaryo böyle bişem mi ya
mrb bu akşam başlıyor da benim kafam karıştı
şimdi başrol oyuncusu yeşilli ve saçı uzun olan demi. bu adam saçı siyah uzun, aynı mahleden kızı seviyor. ama arkadaşının ölümü yüzünden intikam almak için mi zengin sarışın kıza yanaşıyor hıııı bilen var mı
senaryo böyle bişem mi ya
evet ayni soruya bende takildim..fragmanlarda sanki öyleymis gibi görünüyor ama bende tam olarak bilmiyorum...artik izleyip görücez:)
Sokaktan oyuncu çıktı
Eylem BİLGİÇ
Atv'nin yeni dizisi Duvar, zenginlerle fakirler arasındaki çatışmaları, aşkları ve sınıf atlama çabalarını konu alıyor. Dizinin genç oyuncu kadrosunun büyük bölümü ise sokaktan seçilmiş..
Zengin ve fakir arasındaki uçurumun giderek büyüdüğü günümüzde, bu iki farklı dünya dizilerde, filmlerde bir araya gelmeye başladı. atv'nin yeni dizisi Duvar da gençlerin ekseninde bu konuyu işliyor. "Gecekondularla malikâneleri, zenginlerle yoksulları, kentlilerle göçenleri tek bir duvar ayırır. Yıkmaya kimsenin gücü yetmez, çünkü bu kaderin ördüğü bir duvardır. Ve kırılan her genç kalp için duvara bir tuğla daha eklenir..." diyen Duvar, gençler arasında çok popüler olan The O.C. dizisini andırıyor. İki farklı kesimden gençlerin gerilimini, savaşını, aşkını anlatan dizi televizyon dünyasına yepyeni yüzler de sunuyor.
ÇIRAKLARA USTA YARDIMI
Duvar'ı diğer dizilerden ayıran en belirgin özellik oyuncu seçimi. Çünkü oyuncu seçimi belki de Türk televizyon tarihinde ilk kez bu kadar radikal bir biçimde gerçekleştirildi. Dizideki genç oyuncuların çoğu profesyonel anlamda oyuncu değil, birkaçı dışında hiçbiri tiyatro eğitimi almamış. Dizinin ruhuna uygun biçimde hepsi hayatın içinden, sokaktan seçilmiş. Kimisine bir kafede arkadaşıyla otururken teklif götürülmüş, kimine eş dost tavsiyesiyle ulaşılmış. Yüzlerce başvuru arasından seçilenler, Dilek Çelebi eğitmenliğindeki atölye çalışmasına katıldıktan sonra, dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş. Tabii deneyimsiz gençlere, Cihan Okan, Lale Başar, Arzu Gamze Kılınç, Suavi Eren, Turgay Tanülkü, Hakan Borav gibi usta oyuncular da eşlik ediyor.
Cüneyt Uzun
20 yaşında, bayan kuaförü. Müşterisi olan Gülay Kuriş, dizinin sanat yönetmeni. Yani Cüneyt'in kadroya dahil olması, ondaki oyunculuk hevesini bilen Kuriş sayesinde olmuş. Dizide, Taylan karakterinin arkadaşı, zengin çocuğu Sarp'ı canlandırıyor.
Sinem Öztürk
22 yaşında. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema okuyor. Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve sekiz kısa film çekti. Dizide zengin kızı İklim'i oynuyor. Kendisi gibi zengin olan Taylan'la birlikte olsa da mutsuz bir hayatı var.
Bülent Çetinaslan
32 yaşında ama dizide 18 yaşındaki bir karakteri canlandırıyor. Profesyonel modellik yapıyor. Dizide zengin ve kötü çocuk Taylan karakterini oynuyor. Aslında hiç de öyle olmadığı halde, rolüne ısınabilmek için sette arkadaşlarına ukala ve kötü davrandığını söylüyor.
Taylan Güner
26 yaşında, Adanalı. Bu proje için Adana'dan İstanbul'a geldi. Dizide Ege karakterini, yani kendi deyimiyle fakir ama gururlu bir genci canlandırıyor. Tıpkı Ege gibi, kendisinin de Adana'nın varoşlarından geldiğini söylüyor.
Özge Bent
22 yaşında. İzmir'de bir kafe işletirken oyunculuk hayallerini bilen bir sayesinde dizideki rolü kapmış. Uğruna İzmir'den İstanbul'a dizide fakir ama gözü yükseklerde olan Yeşim'i canlandırıyor.
Yayın tarihi: 14 Nisan 2007, Cumartesi
Web adresi: http://www.sabah.com.tr/2007/04/14/ct/haber,43418C435E2B4FB4A37500A3BDE6D367.html
Tüm hakları saklıdır.
herhalde ege su benim imzamda olan kizla beraber sanirim.o sarisin zengin olan kiz yani iklim de taylan la beraber ama mutsuz bir hayati var mis herhalde sevmiyor o taylani.
sonradan bence ege o kilime asik olcak kizda öyle
Esas oğlan:Taylan güner (Ege)
Esas kız:Sinem Öztürk (İklim)
Diğer esas kız:Özge Bent (Yeşim) esmer olan
meraba güzel bi diziye benzio bu akşam ilk bölümü yayınlancak izlemeyi düşünüorum müzik falan süper ilk bölüm özetini buldum daha önce yazıldıysa özür ben sayfalara baktım göremedim ondan ekliyorum
YERSİZ YURTSUZ,İKİ YABANCI GİBİ DİZİLERİYLE FIRTINALAR ESTİREN atv, YENİ DİZİSİYLE EKRANI SARSACAK!
ÖYLE Kİ DİZİ BİR FENOMEN OLACAK!
"DUVAR" DİZİSİ BU CUMARTESİ 22:00'DE YAYINA GİRECEK VE EKRANDA ADETA DÜZEN DEĞİŞECEK!
HAFTALARDIR "YAKINDA" ŞEKLİNDE DÖNEN FRAGMANLAR MERAKLI BAKIŞLARIN ARDINDAN DÜN AKŞAM "CUMARTESİ" OLARAK YAYINLANDI VE İZLEYİCİNİN MERAKI SON BULDU!!
CİHAN OKAN'LA
"DUVAR"
BU CUMARTESİ VE HER CUMARTESİ 22:00'DE atv'DE!!
KAYNAK: ATV
burda oyuncular yanlarindada dizideki isimleri yaziyor daha net
Yapım : Base's Production – Sergin AkyazProje-Senaryo : Sergin AkyazYönetmen : Süreyya KarakuşOyuncular :Taylan Güner(Ege), Sinem Öztürk(İklim), Bülent Çetinaslan(Taylan),Özge Bent(Yeşim),Oral Özer(Ozan), Engin Baykal(İsa), Özge Özaltın(Şerife),Seda Çetin(Bahar),Duygu Erokan(Nihan),Onur Tokgöz(Umut),Senem Betil(Sude),Ayberk Yılmaz(Şafak), Selin Yıldırım(Melisa),Volkan Gündüz(Hasan),Cüneyt Uzun(Sarp),Ahmet Yaşar(Onur),Cihan Okan(Ali),Arzu Gamze Kılınç(Yasemin),Suavi Eren(Nedim),Mine Manavoğlu(Süreyya),Turgay Tanülkü(Erol),Lale Başar(Asiye),Hakan Boyav(Selim),Canan Mutluer(Mine),Yunus Ali Güner(Hakan),Nesrin İşçi(Ayşenur)
ya gercekten dizi cok güzele benzıyor ben bu hafta ızleyemıycem aksam randevum var :) ama tyarın ındırıp ızlerımm ama bencede cumartesı gunumu dolduracak bu sekılde..
-Saruhan Hünel-
14-04-07, 20:13
Ve bu akşam, düzenimiz değişecek... Dizimize kavuşacağız... :) Taylan Güner çok yakışıklı ama ya, Özge'nin eklediği resimde, takım elbiseyle müthiş bir görüntüsü var...
İnşallah reytingleri alt üst ederiz... :)
evet serhan bend ekatilyiorum sana nihayet dizimize kavusuyoruz süperr ya
taylanda cok seker kaybolan yillarda gicik olmsutum ama bruda basrolde hemde esas oglan
hele takim la akilara zarar görünüyor
cihan okancı
14-04-07, 21:39
arkadaşalr nickimde anlayacağınız gibi ben bi cihan okan hastasıyım ve cihan okanda bu dizide oynuyo artık dakikalar kaldı açıkçası çok heyecanlıyım ii bi diziye ebnzio ii seyirler
Ve bu akşam, düzenimiz değişecek... Dizimize kavuşacağız... :) Taylan Güner çok yakışıklı ama ya, Özge'nin eklediği resimde, takım elbiseyle müthiş bir görüntüsü var...
İnşallah reytingleri alt üst ederiz... :)
evet takım elbiseyle çok güzel çıkmış serhan,ya ky de deli olmuştum hatta sinir olmuştum,şimdi seviyorum:icon_whis .ee tabi bunda oynadığı karakterin etkisi var..
ve gülüşü çoooookkk güzel ,gerçi gülüşüne aşıık olduğum başka biri var onu kimseye değişmem ama taylanında gülüşü hiç fena değil..:img-yes:
ya arkadaslar konu olarak filan benimde hosuma gitti herkezin dedigi gibi muzik bir harika yalniz dizi sanki alar acele cekilmis gibi üstelik o basrol oynayan kiz basrol erkek icin biraz daha olgun gibi ben pek yasiktiramadim cift olarak daha iyi bir kiz olabilirdi??
bütün bunlara rahmen genel olarak dizi simdiye kadar iyi hosuma gitti ama en begendigim yerler ceza´nin sarkilariyla cekilmis bölümler oldu....
evet ya. ben fragmani seyrettigimde cok sevindim. izleyebilecegim güzel bi dizi daha basladi. lakin insallah atv diger kaliteli yapimlara yaptigi gibi bu diziyi de harcamaz ve sonuna kadar gider.
ayrica Taylan Güner (EGE) hakkinda bilgisi olan varmi??? yani merak ettigim tiyatro oyuncusu felanmi? yoksa mankenmi?
ayrici dizi müzigine gelince diyecek bi söz yok. suan seyrediyorum tek kelimeyle mükemmel. sanirim bolahenk söylüyor sarkiyi. adliye önündeki rap gibi sarkida harika olmus. süper di...
suan sanirim son reklam bakalim nerde ve nasil ilk bölüm bitecek. umarim her hafta ayni gün ve ayni saatte olur...
simdilik bu kadar... bitince görüsürüz...:img-wink:
evet dizi bitti. ben bu zengin cocugunu anlamadim valla. hemenyapistirdi yumrugu ayip vala insan biraz kibar vurur yazik oldu egeye. bakalim haftaya neler olacak. merakla bekliyorum...
ya bu müziği yeni bir şarkı mı. ne kadar hoş. çok da beğendim diziyi. sardıkonusu.umarım tutar, bazı şeyler de şans işi. oyunculara gelince de esasaoğlan "ege" başarılı ama kızlar biraz silik kalmış sanırım.
Arkadaşlar Taylan Güner ünlü birisi değil ve Adanalı 26 yaşında zaten bu dizinin oyuncularını ünlü insanlardan değil sokaktan saçmişler diye duydum:good:
Diziyi beğendim aslında ama bana biraz fazla tanıdık geldi OC adlı diziyle tamam konuyu biraz değiştirmişler ama keşke karakterler de orjinal olsaydı
Ege=Ryan
İklim=Marissa
Taylan=Luke
Umut=Seth Cohen
Cihan Okan(dizideki adını bilmiyorum)=Sandy Cohen
Keşke keşke benzetmeselerdi başka bir diziye daha güzel olurdu Ege eve geldiğinde Umut'un tv den gözünü ayırmadan Ege'yle selamlaşması bile aynı sahneydi.....ama yine de izliycem:img-yes:
Ha bu arada zengin çocuuğu bi de "Welcome to the site bitch!!!!" derse şaşırmam:img-hyste
Televizyondan uzak birisi olarak oyuncu seçimleri dikkatimi çekti ve izledim..
Ben çok beğendim; oyuncular hiç de acemi gibi durmuyordu...
Umarım hayal kırıklığına uğratmaz bu dizi...
Müziği çok ertkileyiciydi, insan dinledimi tamam ardından güzel birşey geliyor diyor...
Ya gercekten ilk su hapishanede gördügüm sahne, yani "ryan ile sandy" nin konusmasi gibi geldi, sonrasi da malum..
Welcome to the O.C., bitch demesi lazimdi taylan:)))
Ben O.C. dizisinin her bölümünü izledim, fanatigi olmustum. Bakalim Duvar dizisi ne kadar daha alinti yapcak. Yalniz Seth acayip benzemis, Play Station falan oynarken ilk görüsmeleri...:)))
Bölümü çok beğendim, oyuncular gerçekten çok başarılıydı.
Cihan Okan'ı yeni bir diziyle tekrar ekranlarda görmek te ayrı bir sevinçti benim için :img-yes:
Bir kaybolan yıllar izleyicisi olarak oyuncular çok tanıdıktı keza seslendirmeler de öyle bu yüzden ilk bölüm olmasına rağmen neredeyse hiç yabancılık çekmedim...
Bölüm resimlerini yarın ekliyeceğim...
Ayrıca dizi müziğini isteyenler bana özelden ulaşabilirler en geç yarın akşama kadar herkese yollarım.
Birazini izleyebildim güsel dizi bence :img-wink: Araya konulan Rap müziklerini cok begendim.;.:img-yes: Dizinin jenerik müzigi ise süper bolahenk kaybolan yillardada cok güzel parcalar seslendirmislerdi.. Su anda 72 üye bu forumu görüntülüyor umarim raytingler de iyi gelir:img-yes: :happy0064
süperr bi diziydii ya.. keske hic bitmeseydii ...
bayildim resmen konusu oyuncularii .. sarkisi zaten bastan berii dikkatimi cekmisti.. umarim yakin zamanda tekrarini yayinlarlar.. ben doyamadim 1inci bölüme:happy0064
Hakikaten tuttum bu diziyi....Müziği harika.....Gökhan Tümkaya seslendirmiş....Bolahenk Grubu.....Sonra senaristi Sergin Akyaz.....Gerçektende güsel bi yapım ortaya çıkmış....Sırf sergin hanım yazdı diye ve Bolahenk Grubunun şarkıları yüzünden baktım diziye...Gerçektende güzel bi diziye benziyo...İnş iyi bi şekilde devam eder...
bende sewdim ya ama sonlarını izleyemedim tekrar verirler umarım
daha tanıtımlardan beridir şarkısına takmıştım zaten çok güzel bi şarkı ayrıca ege de çok tatlı seslendirmesi kimin sesi?çıkaramadım bitürlü ya çok tanıdık gelio
Gercekten ilk bolumune ragmen harika
sonra Leylanin dedigi gibi senarist sergin hanim olunca....
eh birde bolahnek + base production
izledim ama izledigime pisman olmadim
guzel bir diziye benziyor hadi bakalim hayirlisi
gelecek olan bolumu iple cekiyorum
Hakikaten tuttum bu diziyi....Müziği harika.....Gökhan Tümkaya seslendirmiş....Bolahenk Grubu.....Sonra senaristi Sergin Akyaz.....Gerçektende güsel bi yapım ortaya çıkmış....Sırf sergin hanım yazdı diye ve Bolahenk Grubunun şarkıları yüzünden baktım diziye...Gerçektende güzel bi diziye benziyo...İnş iyi bi şekilde devam eder...
Arkadaşlar valla ben de beğendim bu diziyi. Sıcak olmuş çok. Şarkısı başka güzel tabii. Oh be cumartesileri izleyecek bir şeyimiz oldu. Oğlan ne güzel gülüyor değil mi arkadaşlar:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
bende sewdim ya ama sonlarını izleyemedim tekrar verirler umarım
Bence verirler tekrarini yeni bir dizi oldugu icin, ve herkez izledimi bakalim
vermezlerse istek yapabiliriz atve'ye
Yanlız Kaybolan Yıllar'la çok fazla ortak yanı var.
1.) İkiside Base producsion'a ait
2.) İkisininde senaristi Sergin Akyaz
3.) İkisininde Müziklerini Bolahenk Grubu ve Gökhan Tümkaya seslendiriyo.
4.) İkisindede Kimsesiz Çocuklar için balo düzenleniyo.( Sergin Hanım bu konuda çok duyarlı sanırım.Tebrik ediyorum kendisini.)
5.) İkisindede benzer oyuncular var...Kaybolan Yılları izleyenler bilirler....
6.) Sonra Ege karakterinin sesi sanırım Kaybolan Yıllar'daki Esmer karakteriyle aynı....
7.) Bide Ali Özgen diye biri var dizide...Kaybolan Yıllar'da ise Aylin Özgen vardı...Soy isimleri aynı olmuş....Bi akrabalık bağı fln mı var acaba??
Şaka bi yana gerçektende Sevgili senaristimiz Sergin Akyaz'ı tebrik ediyorum...Gerçektende güzel yapımlar ortaya koyuyor...Umarım hep böyle yapımlarda görürüz....Ayrıca senaryolarına ve çıkardığı şeylere bakacak olursak gerçektende çok duyarlı bi insan kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum
Kaybolan Yıllar gibi bir yapımı önümüze koyduğu için....
Duvar adlı diziyi mlsf başından sonuna kadar izleyemedim izledikten sonra bu dizi hakkındaki yorumlarımıda ekliycem...
Sevgiler....
süperdi!! cok begendim.. müzik Harika..
iklimle egenin arasinda bisi olucagi keisn bence..
ege cok seker ne seker gülüyodu :D
o arabayla carpan cocuga uyuz oldum.. boga bilirdim.. tabi egenin sevgilisinide yoksa ex sevgilisimi demeliydim =)
Canım buna eklemek istediğim bir benzerlik daha var...
8 - İklim karakterinin seslendirmeside kaybolan yıllar'da Ezel'e ait..
yaaa ben benzettim ilk başta ama olmaz dedim yani olamazz bu kadarda olamaz dimi??? Yaaa n'olur olmasın KY'den farklı olsun...Esmer'in sesi Ege'de
Ezo'nun seside İklim'de öyle mi?? Yaaa üffff
Leyla ve Pelin abla sizi tebrik ediyorum detaylarina kadar incelimisler diziyi siz nasil seyrettiniz yav seslendirme benimde dikkatimi cekti ama cogu dizilerde kullaniliyor sesler ... acaba gercek sesleri nasildir?
yaaa ben benzettim ilk başta ama olmaz dedim yani olamazz bu kadarda olamaz dimi??? Yaaa n'olur olmasın KY'den farklı olsun...Esmer'in sesi Ege'de
Bende ilk olarak olamaz dedim canım ama aynı kişiye ait seslendirme işte bu yüzden bana hiç biri yabancı gelmedi kendimi Base ailesinden biri gibi hissettim
Senaryo yine mükemmel sevgili Sergin Akyaz'a çok teşekkürler....
Bu arada Kaybolan Yıllar'da Esmerin küçüklüğünü canlandıran çocuk bu filmde Egenin küçüklüğünü canlandırıyo ve Esmerin Sesi Ege tarafından kullanılıyo...Mübarek çocukluklarıda,sesleride aynı...İklimin sesi Ezo'muzun sesi...İklimin Küçüklüğünü canlandıracak oyuncu Ayça Turan olursa hiç şaşırmıycam....
Dizinin müzikleri tek kelimeyle harika....Bolahenk Grubunu ayakta alkışlamak lazım....:happy0064 :happy0064 :happy0064
Arkadaşlar Dizifilm müzikleri başlığına Bolahenk Grubunu ekledim..Dizinin şarkı sözlerini,görüşlerinizi,önerilerinizi o başlığa yapabilirsiniz...Gerçektende harika bi grup....
Diziyi seyrettim ve çok şaşırdım... Hırsız polis dizisinin takipçisi olarak Hakan Boyavı bir karede görebilmek beni üzdü. Arzu Gamze Kılınçda çok azdı. Belki ilk bölüm olduu içindir ama bu kadar iyi bir oyuncu kadrosunu daha verimli kullanabilirlerdi. Umarım dizi hemen kaldırılmazda konular biraz açılma fırsatı bulur.:icon_whis
TauRus_Man
15-04-07, 01:40
artık taklit ve töre dizilerinden sıkıldım buda yabancı kaynaklı taklit.
seyrettim buda taklit bakınız CNBCE de yayınlanan The O.C
varoş çocuğu avukat tarafından korumaya alınır evin suskun oğluyla bu genç ahbap olur zengin kız zengin sevgilisiyle arası bozulmak üzeredir ve babası iflasın eşiğinde anladınız onu siz. kömürcünün ekstra kömür nakliye parası istediği nerede görülmüştür diycem dizide gördüm.((:
bende izledim diziyi süperdi baştan sona hiç sıkılmadan izledim oyuncularınıda çok beğendim özellikle ege çok sempatik geldi bana sizde bahsetmişsiniz gerçekten çok güzel gülüyo:)
bide reytingleri çok merak ediyorum umarım ii olur
Diziyi izlemedim dogru durust sadece muzigini duydum bol bol ..Cok guzel muzik yapmislar dogrusu...O.C. dizisinin senaryosu olabilir diye dusunuyorum..
sude-elvin
15-04-07, 07:21
biraz önce tekrarini izledim hosuma gidicegini sanmiyordum ama begendim degisik oyuncular görmek iyi oluyor konusuda degisik umarim iyi yerlere gelir.
meltem-cmbl
15-04-07, 10:37
heheheh bayıldım valla diziye hasta oldum yaa izlemicem dedim base yapımm diye ama sonra izledim ama gerçekten sergin akyaz gene harikalar yaratmış yaww senaryo süperrr çok heycanlı bitti şimdi cumartesiyi bekle durrr
beterböcek
15-04-07, 11:09
Diziyi seyrettim ve çok şaşırdım... Hırsız polis dizisinin takipçisi olarak Hakan Boyavı bir karede görebilmek beni üzdü. Arzu Gamze Kılınçda çok azdı. Belki ilk bölüm olduu içindir ama bu kadar iyi bir oyuncu kadrosunu daha verimli kullanabilirlerdi. Umarım dizi hemen kaldırılmazda konular biraz açılma fırsatı bulur.:icon_whis
aynen katılıyorum . bende öncelikle HAKAN abi var diye seyrettim ama tek karede gördüm :bilmim
ayrıca HP fanatiği olarak itiraf edeyim ki , bana bu dizi biraz çocuk dizisi gibi geldi.pek inandırıcı gelmedi .fakir çocuklar , hiç fakir gibi değiller.:img-yes: oyunculuklar da çok zayıf...
dizinin dublajı da çok itici bir hava vermiş diziye. başroldeki çocukların sesleri hep tanıdık ve inandırıcı olmuyor o zaman.
ayrıca oyunculuklarda inandırıcı gelmedi bana.
gene de HAYIRLI OLSUN . Hakan abinin dizisi tutar inş.
gelecek birkaçbölüm daha seyredeceğim. inş.sarar dizi beni.şimdilik ne yalan söyleyeyim pek sarmadı valla.:icon_whis
acık sözlü
15-04-07, 11:17
bende katılıyorum; oyunculuklar resmen fiyasko.. konu ya gelince gecekondulu fakir cocuklar ve zenginler catışması herzaman seyredilir ama bana cok yaban bi hava verdi dizi ben beğenmedim ve izlemycem...başarılar dilerim bu diziye
bende bu diziyi çok beğendim hoşuma gitti değişik bi konusu var yani umarım tutar ve reting kurbanı olmaz tek istediğim bu :)özellikle Taylan Güner'e bayıldım çok yakışıklı ve gülüşü çok tatlı :)
ya bu dzi cok güzel ja konussu da iyiy
cok begendim hele müzik muhtesemdi
ama dublajda heb ayni sesler oluyor ona biraz gicik oluyorum baska olsa keske
yoksa dizi güzel bakalim reytingler nasil
pelin resim icin sagolya nekadar da tatli cikmis ege tatli bir gülüsü varr ya son sahneye sinir oldum ya o zengin cocugu taylan nasil yumruk kondurdu bide hrisiz dedi ya cok fena oldum orda bogmak geldiicimden katil nolcak
evet bende benzetim ezelin sesine ama biraz degisik geldin sonra dank etiii eksin o ayni ses dedim hele esmerin
kücüklügü bile ayniydi
diziyi dün akşam izledim aslında çok merak ediyordum
beklediğime değdi.çok güzel ve izleyiciyi sıkmayan bir
konusu var çok yakında reytingleri artar ve çok tutulur...:img-yes:
keremcem d
15-04-07, 12:48
dün bende bu diziye baktim..fragamani cok ilgimi cekmisti..cok güzel bi dizi..bende artik takipcisiyim.. :img-yes:
diziyi dün izledim...güzel bir diziydi...insallah buda diger diziler gibi reyting kurbani olmaz..
egenin zekasina gercekten hayran kaldim..yanlzi egenin sevgilisini hic sevmedim..para manyagi kiz ne olcak..
cok heyecanli bir yerde bitti bakalim bir dahaki bölümde ne olucak...
umarim ege kendini savunur ben hirsiz falan degilim diye..aksi halde hepsi bir daha cocukla görüsmek istemicekler...
:img-pilot :img-pilot
Dunnnnn superrrrrrrrr bir bolumdu yaa!! Asik oldum diziye !!
Ege nin kiz arkadasina sinir oldum giicik sey para insani mutlu
etmez. Ege bir gun zengin olursa insallah o kiza geri bakmaz .. (ismini unutum)
clevergirl
15-04-07, 12:58
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
14 Nisan 2007 Cumartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Gumus [net] Kand 6,90 20,00
2 Survivor [net] Show 6,10 17,30
3 Makina [net] Kand 5,20 28,30
4 Selena [net] Atv 5,00 14,90
5 Firtina. [net] Kand 4,70 14,40
6 Stadyum (cumartesi) [net] Trt1 4,20 12,00
7 Unluler Sirki [net] Star 4,00 12,80
8 Cennet Mahallesi [net] Show 4,00 12,20
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,60 14,50
10 Duvar [net] Atv 3,40 9,80
Tele - Barometre
14 Nisan 2007 Cumartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Selena [net] Atv 7,90 22,70
2 Cennet Mahallesi [net] Show 6,70 19,40
3 Survivor [net] Show 6,20 17,40
4 Gumus [net] Kand 5,80 16,80
5 Firtina. [net] Kand 4,70 13,60
6 Duvar [net] Atv 3,90 11,30
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,50 15,20
8 Mahmut Tuncer Show [net] Kan7 3,50 10,30
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,40 14,80
10 Stadyum (cumartesi) [net] Trt1 3,20 8,70
evetya para hastasi cok gicik oldum bosver ege daha iysini hak ediyor mesela zengin kiz iklim gibi o öbür zenginler gibi degil
ay ben su sahneyi cok seker buldum hani ege ve iklim sokakta yürüyorlardi ve o muhtesem sarki caldi ikisede birbire nasil gülümsediler cok tatlilaardi ayyy
sarki cok güzel yakismis..
lazkizz sanirim uyuz kizin ismi yesim di
Isteee bu!!! Duvar 10un icine girdi ya o bana yeter!! Raitingler cok guzel insallah onumuzdeki hafta daha iyi rayting alirrrr!!
clevergirl sagol ekeldigin icin
abde 10 olmusuz aslinda iyi ilk bölümü ilk 10 da bile totalde 6 ama kanald haber bizi gectigine inanamiyorum ya sinir oldum dizi ilerledikce reytinglerde gitgide daha yükselir ins cünkü kaliteli bir yapim insallah bunu da harcamazlar
ya ben bu reytingleri anlamiyorum ab ne oluyor total neoluyor biri söylermi???:img-help:
Dizinin ilk bölümü olması ve karşısında güçlü rakiplerinin olmasına karşılık yinede ilk on içine girmiş dizimizilerleyen günlerde umarım daha iyi sonuçlar alacaktır ben çok begendim diziyi sıkı bir takipçisi olacağım kesin bu arada dizinin müziği elinde olan biri bana da yollayabilir mi acaba?:img-wink:
ben eminimki ege para kazanmaya basladigi zaman onun o gicik sevgilisi ona geri dönmek isticektir..o zamanda ege onu kabul etmesin..
ben egenin iklimle sevgili olmasini istiyorum..gerci o zamanda kesin taylan sorun cikarir ama neyse.:img-pilot :img-pilot
egenin annesi egeye hirsizlik yapmadigini söylemesi icin yemin etmesini istediya gülmekten öldüm orda ya.egeninde söyledigi gibi korku filmlerinden cikma yeminler etmesini istiyordu cocuktan:img-hyste :img-hyste
yanliz demedi demeyin...o arkadasindan 50 milyon borc para aldiya...kesin cocugun babasi ege caldi diyicek..bari parayi zaten o kmürcü adama vermemisti..götürüp geri verseydi:icon_sorr :icon_sorr
ege o taylan yüzünden hirsiz damgasi yedi ve bu cok kötü oldu onun icin.
yanliz arkadasinad uyuz oldum..ne demeye caldiki o kolyeyi sanki...kaldi egenin basina.:img-pilot :img-pilot
dizinin tekrarı ne zaman var bilen varmı
Canim, dizinin tekrari kesin olmasi lazim, atv dizinin tekrarlari gece veriyorlar, ama gunduz leri de verebilir mesela cumartesi pazar.
ya ben reklamlarına falan hiç bakmamıştım konusunu bile bilmiyodum.bi izliim dedim.karşıma the o.c. nin türkçe versiyonu çıktı şok oldum .çünkü beklemiodum
slm arkadaslar
diziyi cok begendim hatta bayildim...süper...oyuncularda iyi bence....
ama su yesime sinir oldum yaa ne gicik bir kiz öyle....ve sanirim ege ve iklim arasinda biseyler olucak....egede ne zeki cocukmus yani...
ama raitingleri ben daha iyi bekliyordum yaa...aslinda süper bi dizi...insallah haftaya daha iyi gelir..ama en azindan ilk 10 dayiz..bunada sükür:img-yes:
ya ben reklamlarına falan hiç bakmamıştım konusunu bile bilmiyodum.bi izliim dedim.karşıma the o.c. nin türkçe versiyonu çıktı şok oldum .çünkü beklemiodum
bende dizinin konusunu hic bilmiyordum. dün izledim ve dizi the oc´ye acayip cok benziyor. yane birkac sey orjinalde,ama yinede cok benziyor.
diziyi ama begendim,güzel bir dizi. egenin eski sevgilisine gicik kapiyorum,hele kizin:losersin ege,loser! demesine sinir oldum! gelecek bölümü cok merak ediyorum,artik herkes egenin kim oldunu ögrendi...
keremcem d
15-04-07, 13:56
ilk bölüm olmasina ragmen retyingler baya iyiymis.. ben cok begendim bu diziyi..artik hep bakarim..konusu cok güzel ve hep bildigimiz konular gibi degil.:img-yes:
reytingler ilk bölüm olmasına rağmen gayet ii umarım haftaya daha ii olur
dünkü bölümüde süperdi çok beğendim konusu oyuncuları harika bende sıkı takipçisiyim
Olsun yaa O.C alinti olsun olmasin, dizimiz super!! raytinglerde insallah super olur!! :D Bu dizinin 1 tane resimi var keske daha cok resim olsada imza yapabilsem(k)
(:..SeFkAt..:)
15-04-07, 14:32
Dün İzledim Diziyi gErçektenn Çok Güzeldii :)
FAzla GÖz Önünde Bulunan Oyuncuları Kullanmamışlar...
O YÜzden Konusu Dİkkat Çekerse İzlenicek..
Ki GÜzeldi Bence...
Ama öyle Çok Heyecan veriici bir Dizi Gibide Gelmedi Bana Açıkçası:img-wink:
Smallville18
15-04-07, 14:33
arada bir duvar ve iki ayrı yaşam....
ve meydana gelen bir kaza bu 2 farklı yaşamı birbirine düşman ediyor....
O.C nin kopyası diyebileceğimiz bir dizi olsada izlenmeye değer:img-wink:
ilk bölüm olmasına rağmen büyük bir seyirci kitlesine hitap edebileceğini kanıtladı dizi.seslendirmelerin orjinal olması daha iyi olurdu.
niye kendi seslerini kullanmıyorlarki?
egenin artık birçok kişiyle savaşması gerekicek.hırsız olduğunu umutun annesi öğrendikten sonra onun evde tutucağını hiç sanmıyorum ve kocasıylada arası bozulcak.ve bir ihanet:img-wink:
umutun annesinin iklimin babasına ilgisi var.
herhalde ilerde büyük sorunlar çıkacak....
ege ile iklimin aşk yaşamasını sabırsızlıkla bekliyorum ve taylanın çıkaracağı sorunları.......
ben çok sewdim bu diziyi...süperdi...reytinge kurban gitmez inşallah..ama ilk 10 un içine girmiş ilk bölüm için ii yanii...
the o.c ye de pek benzemio aslında...
dizinin fragmanında cihan okanıda(sezen aksunun vokalisti) görmüştüm ama oyuncu kadrosunda yazmıyo... konuk oyuncu muydu acaba bi fikri_bilgisi olan var mı???[/B]
-Saruhan Hünel-
15-04-07, 14:59
Bilgisayarın başına daha yeni geçebildiğim için yorumu şimdi yapacağım...
Bence dizimiz baştan sona harikaydı... Özellikle Taylan Güner yani "Ege" muhteşemdi diyorum... Gülüşü zaten ayrı bir konu... :) Hele ki o Taylan'ın arkasından bağırırken muhteşemdi...
"Özge Bent" yani Yeşim tahmin ettiğim gibi kötü bir rolde yine... Sen bırak Ege gibi bir çocuğu git elalemin serserileriyle gez toz... :)
İklim-Ege sahnelerinin hepsi harikaydı... Özellikle o zenginlerin sitesinde ki buluşma ve gülümseme harikaydı, kelimeler yetmiyor yani o sahneyi anlatmaya ... :)
Ege'yi diğer arkadaşlarının sitenin içinde bırakıp kaçması hiç güzel değildi... Resmen sattılar... Aslında dönüp kurtaracaklar dedim ama yanıldım :(
Bence birbirlerine çok daha bağlı olsalar dizi biraz daha tutar...
Rap müziği hiç sevmem ama dizide muhteşemdi...
Eee işin ucunda Bol-ahenk grubu olunca, sevdiriyorlar kendilerini...
Dizi müziklerini harika ötesi yapmışlar...
Reytinglerde korktuğum olmadı, AB'de 10. 'yuz, Normalde de 6.'yız... İlk bölüme göre hayli iyi iş çıkartmışız...
Sergin Akyaz kendini göstermiş yine, harikalar yaratmış...
Sinem Öztürk'ün (İklim) performansı da harikaydı, yüzü hiç yabancı gelmiyor... :)
Ege'nin ses düblörü KY'de ki Esmer'in, İklim'in ise KY'de ki Ezel'in... Bence Sinem Öztürk'e daha güzel bir ses dublörü seçilebilirdi... :)
Toplamak gerekirse, dizimiz muhteşemdi... Her yönüyle süper bir dizi izledik... Umarım hep böyle devam eder... Sergin Akyaz'a böyle bir yapıma imza attığı için tekrar teşekkürler...
diziyi raslanti sonucu gece tekrarini izleyebildim yarisina kadar ama konusu baya degisik geldi daha once turkiyede islenmemis bir konu oyuncular hic gorulmemis ilk bolum olarak reytingleride baya iyi gelmis guzel bir dizi:good: [/B]
bu arada
foxwolf resimler icin cok tskrler
ayrica arada cezanin parcalarini calmalari guzel olmus:img-wink:
cihan okancı
15-04-07, 15:14
konuk oyuncu olarak değil devamlıı oynayacak resimde olmamasının sebebi isee sadece gençleri çekmek istemeleri olmalı bence ama ciha okanınn devmlı oynayacağı kesin bi kaynaktan
cihan okancı
15-04-07, 15:17
dizi mükkemmel tüm arkadaşlarıma katılıyorummm herşeyiylee enfes hele bazı oyuncaların ilk deneyimleri olmasına rağmen gayet başarılılarr
selam ya millet bu dizi bomba dün rastadım izledim çok hoşuma gitti ve aşık oldum:img-pilot :character ege çok tatlı ya gerçekten çok güzel gülüyo çok şeker yaa yeni bölümü heycanla bekliyorum bol bol resim çekin resimleri çeken arkadaşa da tşk çok güzel pozlar yakaladı:img-wink:
sena57-utku
15-04-07, 18:56
diziyi dün izleyememiştim.şimdi tekrarını izledim süper ya.çok ilgimi çektii.çok güzel.kaç aydan beri ilk defa töresiz,konusu değişik bi dizi izledim.çok iyi bi dizi.oyuncular tanıdık deil ama bence ratingin zirvesinde yer alan bir çok diziye 1000 basarr.bravo valaa.:good:
Nur sevinc
15-04-07, 19:07
İlk bölümü verildiğinde kaçırmıştım ama demin rastgele tvyi açtığımda tekarının olmasına sevindim beklediğimdende çok güzeldi ve hoştu...zaten şarkısı insanı bitiyor:img-yes: gerçekten iyi bir yapım olmuş umarım rating kurbanı olmaz sıcak bir dizi ayrı dünyaları çok güzel yansıtılmış oyuncuların mimikleri haraketleride gerçekten güzel kılmış umarım iyi bir başarı elde eder
Bu dizi O.C. dizisinin aynisimidir nedir?Bir tek muzigi kulaga hos geliyor..O.C.nin ilk bolum ozetiyle cok fazla fark bulamadim..Genclik dizisi olmasi iyi birsey aslinda..Entrika dolu diziler yeteri kadar var.
valla bu dizi gercekten beni ekrana bagladı konusu oyuncuları müzik hepsi cok süper olmuş uzun zamandır böle bir dizi bekliyodum inş ilerleyen bölümlerdede aynı heycanını korur bu arada cezaydı dimi o arada calan rap cok yakışmıştı oraya
bu arada foxwolf avatarları bekliyom şimdiden saol :img-wink:
foxwolf avatarlar için saol arkadasım ege cok tatlı cıkmış ya
ya bide bişey sorcam bazı arkadaslar dizi O.C dizisine benzetiyolarmış bu hangi dizi ben pek dizilerin hepsini öyle takip etmemde yazarsanız sevinirim:img-yes:
şirine cimbom
15-04-07, 20:06
arkadaşlar ben dizinin tekrar bölümünü izledim
gerçekten çok hoş ..........
dizinin senaryosu çok farklı çok güzel
sergin hanım kaybolan yılları yaptığı gibi bunuda harikaaaa yapmış
inş. bu diziyi atv heba etmez
ya ege çok tatlı diziye çok uymuş yeşim de kaybolan yıllardaki timurun kızıydı sonradan ayrılmıştı .....
irmck_6168
15-04-07, 20:34
dün ilk bölüümünü izledim we ordaki ayberk yılmaz çok tatlı yaa!!! bide ege! :D bu arada deişik bi dizi özellikle ceza çalmalarına sewindim :D..
ben dün izleyemedim ama bugün tekrarını izledim onunda başını kaçırdım ya neyse:)ben beğendim diziyi keşke günü değişse ya da saati 20.00 olsa ben cumartesileri izleyemiyorum bu arada dün en beğendiğim sahne mahkeme çıkışı oldu cezanın şarkısı bu kadar mı uyar bi sahneye gerçekten çok güzel bi sahneydi
"DUVAR" TOTAL'İ DERİNDEN SARSTI!!
atv'nin yeni sezon adına en görkemli,büyük ve kaliteli işi DUVAR ilk yayın gününde adeta izleyicinin kalbini fethetti...
14 NİSAN CUMARTESİ GECESİ 22:00'DE atv'DE YAYINLANAN İLK BÖLÜMÜYLE DUVAR TOTAL İZLEYİCİSİNİN BÜYÜK KISMINI TOPLADI!
Abartıldığı ve çok büyütüldüğü,güzel olmayacağı söylenen DUVAR ilk yayın gününde genç oyuncuları,güçlü öykü ve müziğiyle ekranı değiştirdi!Cumartesi atv izleyen insanlar kendilerinden geçti..!
Genç kızların yeni sevgilisi Taylan GÜNER ve usta müzisyen-oyuncu CİHAN OKAN'ın başrollerini üstlendiği DUVAR'ın senaryosu SERGİN AKYAZ'a ait...
DUVAR İLK BÖLÜMÜYLE FIRTINA,GÜMÜŞ,CENNET MAHALLESİ,SURVİVOR GİBİ SEZONUN FLAŞ İŞLERİNİN TAM DA KARŞISINDA YAYINLANDI VE TÜM İZLEYİCİDE 11,30 SHARE2E KADAR YÜKSELDİ!!
DUVAR HER CUMARTESİ atv'DE!!
irmck_6168
15-04-07, 20:46
ben dün izleyemedim ama bugün tekrarını izledim onunda başını kaçırdım ya neyse:)ben beğendim diziyi keşke günü değişse ya da saati 20.00 olsa ben cumartesileri izleyemiyorum bu arada dün en beğendiğim sahne mahkeme çıkışı oldu cezanın şarkısı bu kadar mı uyar bi sahneye gerçekten çok güzel bi sahneydi
işte ceza :D.. adamım... neyse bu arada gerçekten çok yakışmış.. dizinin gendi müziği de çok güzel... bence egeyle çıkan kız yani ayrılmadan önce :) çok çirkindi... :( ege daha iyilerine layik... bide o kolyeyi çalan çocuğa uyuz oldummm!!
SUDE-ELVIN imzalar cok güzel olmus, ellerinie saglik..
ya ben bakamadim ilk bölüme tekrari ne zaman var bilen var mi, bakmak istiyorum, güzel bir diziye benziyor, zaten müzigi harika...
clevergirl
15-04-07, 21:26
[B]Güzel dizi,insallah bu dzinin sonu,affedilmeyen ve dicle dzileri gibi atv nin kurbani olmaz,atv den nefret ediyorum ya, hemen kaldiriyor dizileri...
Nur sevinc
15-04-07, 21:30
sude-elvin ve foxwolfçalışmalarınızın ellerine sağlık hepsi çok güzeller aslında ilk bölüm olmasına rağmen fazla kötü bir rating sonucu değil umarım ilerleyen bölümlerde düşüş olmaz
Çok beğendiğim dizilerin arasında yer almaya hak kazanan bir dizi bu Duvar.Yanlız bir sorun var.Ege adlı çocuk yoksul ama kas yapmış.Çocukta kas var.Daha 50 Milyon bulamadı nasıl kas yapıyor? ::img-hyste :img-hyste
foxwolf ,sude elvin
imzalariniz cok güzel olmus cok begendim ellerinize saglik devamlarini beklyiorum
bende daha yapmak isterdim ama artik yapmak icin vaktim olmayacak malesef sizinkilerle avunurum
cok güzel yapiyorsunuz tekrar ellerinize saglik...ya cumartesiye daha cok var nasil geccek bu günler hmm.....
cihan okancı
15-04-07, 21:42
arkadaşlar dk bir gol birr reytingler süper beyenilmiş yorumlar olum bu dizi tutar herşeyiyle gerek müzik oyuncular mükkemel bu sırada cihan okana benden başka kimse sulanmasın lütfenn:D:D:D:D::img-yes:
[QUOTE=aleyna66;2984844]"DUVAR" TOTAL'İ DERİNDEN SARSTI!!
atv'nin yeni sezon adına en görkemli,büyük ve kaliteli işi DUVAR ilk yayın gününde adeta izleyicinin kalbini fethetti...
14 NİSAN CUMARTESİ GECESİ 22:00'DE atv'DE YAYINLANAN İLK BÖLÜMÜYLE DUVAR TOTAL İZLEYİCİSİNİN BÜYÜK KISMINI TOPLADI!
Abartıldığı ve çok büyütüldüğü,güzel olmayacağı söylenen DUVAR ilk yayın gününde genç oyuncuları,güçlü öykü ve müziğiyle ekranı değiştirdi!Cumartesi atv izleyen insanlar kendilerinden geçti..!
Genç kızların yeni sevgilisi Taylan GÜNER ve usta müzisyen-oyuncu CİHAN OKAN'ın başrollerini üstlendiği DUVAR'ın senaryosu SERGİN AKYAZ'a ait...
DUVAR İLK BÖLÜMÜYLE FIRTINA,GÜMÜŞ,CENNET MAHALLESİ,SURVİVOR GİBİ SEZONUN FLAŞ İŞLERİNİN TAM DA KARŞISINDA YAYINLANDI VE TÜM İZLEYİCİDE 11,30 SHARE2E KADAR YÜKSELDİ!!
Reytingler hiçte öyle demiyor.....
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 NİSAN 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 GUMUS [NET] KAND 6,90 20,00
2 SURVIVOR [NET] SHOW 6,10 17,30
3 MAKINA [NET] KAND 5,20 28,30
4 SELENA [NET] ATV 5,00 14,90
5 FIRTINA. [NET] KAND 4,70 14,40
6 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 4,20 12,00
7 UNLULER SIRKI [NET] STAR 4,00 12,80
8 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 4,00 12,20
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,60 14,50
10 DUVAR [NET] ATV 3,40 9,80 11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,20 13,00
12 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,20 12,90
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,10 12,40
14 BIR DILEK TUT (ELEME) FOX
TELE - BAROMETRE
14 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 SELENA [NET] ATV 7,90 22,70
2 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,70 19,40
3 SURVIVOR [NET] SHOW 6,20 17,40
4 GUMUS [NET] KAND 5,80 16,80
5 FIRTINA. [NET] KAND 4,70 13,60
6 DUVAR [NET] ATV 3,90 11,30 7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,50 15,20
8 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 3,50 10,30
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,40 14,80
10 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 3,20 8,70
11 GURBETCI SABAN (T.S) [NET] STV 3
Total'de kimse Duvar'ın 1.olacağını zannetmesin zaten.Selena 1 ciliği bırakmaz.Ayrıca Reytingler süper gelmiş.İlk bölümünde 10. ve 6. iyi.
psikopat90
15-04-07, 22:31
ben beğendim diziyi.izleyebilirsem izlerim yani.biraz oc yi hatırlattı bana sanki iklimin annesi julie gibi hırslı bir tip babasının parasal sorunları var babasının çocukluk arkadaşının (şimdilik öyle geçiyor) oğu asosyal ve bence iklimin arkadaşalrından birine ilgi duyuyor sarışın olana ve daha neler neler ben ta ali bey ben de senin gibi fakirdim dediği andan itibaren benzetmiştim zaten.müziği de gerçekten çok güzel ya.müziğini öğrenmek için izledim zaten şimdiden dilime de dolandı
handeozbek
15-04-07, 22:56
Müzikleri çok güzel olmuş. Diziye çok uymuş. Konusu da hoşuma gitti. Hem yayınlandığı gün hem de tekrarını izledim. 2 kere izlediğime göre gerçekten beğenmişim:) Ratingleri de güzel. Üstelik ilk bölüme göre oldukça güzel. Tabi dizide genç oyunculara ağırlık verilmesinin bunda etkisi var diye düşünüyorum.
Merhaba
Ben dizinin tanıtım fragmanını tesadüfen izlemiştim ve çok beğenmiştim.Dün dizimiz yayınlandı fakat sabah çok erken kalmam gerektiği için izleyememiştim.Neyse ki bu gün tekrarından bakabildim.
Yoruma gelince
İlk bölüm olarak bence gayet iyiydi.Konuya güzel bir giriş yapılmış.Kolye olayına ne kadar bozulsam da bu beni sonu kadar etkilemedi.Ege'nin o bakışları...İklim'in şaşkınlığı...Diğerlerin yüz ifadeleri ve final...Artık gelecek hafta gelmez....Fırsat buldukça izlemeye çalışacağım.
Ayrıca dizimiz için imza yapmak istiyorum, fakat elimde resim yok acaba bana Ö.M ile yollar mısınız?
summer___17
15-04-07, 23:47
ve izledim sonunda diziyi bugün tekrarından
Çok ortak yönleri var the oc ile esinlenme .. Misal seth gibi umutda hiç arkadaşları olmayan oyun oynuyo. the oc deki gibi oyun oynarken geliyo ege sonra umutlu ege beraber oyun oynuyorlar. Sonra the oc deki gibi yardım defilesi verilicek ama tam defileye geçemeden dizi bitti o ayrı . Sonra iklimin babasının yani jimmynin iflas eşiğinde olduğu yer ve kapıya gelen adamların iklimin babasını sormaları ve iklimin evde yok demesi ve adamların kart verip baban gelince verirsin demesi sonra iklimin babasının yanın çıkıp demesi ve kucaklaşşmaları fln. sonra umutun annesinin yani krsitenin ın iklimin babasın e sana yardım edeyim para verebilrim fln demesi... summerı pek fazla göremedim ben yanlız. eğer oc gibi olursa iklimin babasıyla umutun annesi arasında bişiler olcak :img-pilot
summer___17
15-04-07, 23:49
foxwolf avatarlar için saol arkadasım ege cok tatlı cıkmış ya
ya bide bişey sorcam bazı arkadaslar dizi O.C dizisine benzetiyolarmış bu hangi dizi ben pek dizilerin hepsini öyle takip etmemde yazarsanız sevinirim:img-yes:
the oc şuan cnbcede 4. sezonu cuma akşamları saat 200 de yayınlanan çok güzel bir gençlik dizisi izlemeni tavsiye ederim çok güzel :img-wink: bu dizi ile pek çok ortak yönleri war karakterlerin karakterleri gibi :img-hyste
daha dizi yeni başladı bundan sonra raytingler belli olur ilk bölümden sonra banada arkdşm tavsiye etti ben tekrarını izledim we sevdim artıkın :) hep izleeeeejemmm kaldırmazlarsa tabi
Selam Herkeze Bu Dizi Guzel Cunku Selin Yildirim Orad Ben O Kiza Bayiliyorum Ve Cok Tatli Birde Yani Selin Yildirim Farkindamisiniz Bilmiyorum Ama Hulya Avsar Ve Cok Buyuk Insanlarla Oynadi Yani Bunu Bari Biraz Dikkate Alin Ayrica Bence Bas Rol Oynamasi Gereken Oydu Ve Ismi Bile Gecmemis Bravo Size
o hangi karakter dizidekilerin gerçek isimlerini bilmiyorumda kusura bakma
sanırsam selin yıldırım iklimin kız arkadaşlarından biri esmer olan partiye falan gitmişlerdi hani ondan bahsedio arkadaş heralde:img-yes:
summer___17
16-04-07, 13:33
sanırsam selin yıldırım iklimin kız arkadaşlarından biri esmer olan partiye falan gitmişlerdi hani ondan bahsedio arkadaş heralde:img-yes:
eğer o bahsettiğin kızssa umutla sevgili olabilir olduktan sonrada sati başrol gibi olcak :good: eğer the oc deki gibi olursa tabi :img-hyste
diziyi bende dün izledim müziği çok güzeldi..çok bilindik bir senaryosu var...yalnız bu fakir çocuğun diğer fakir kıza aşıkken zengin kızı görünce içine düşmesi biraz tuhaf oluyor...Ve hepte öyle olur senaryonun gidişatı için..ıhlamurlar altındaya benziyor birazda :) bıyıksızları ve daha gençleri bakalım gidişatı nasıl olacak...takip etmeye çalışıcam :)
bende izleyecektim ama o akşam oldugunu unuttum tekrarı var mı arkadaşlar?ayrıca sabah gazetesinde okudum..dizidekilerin çogu gerçek oyuncu degilmiş yine de yüzlerce kişi arasından seçilmişler..bu kadar kişi izledigine göre demek ki iyi rol yapıyorlar..
summer_17 canım biraz konuyu the o.c. ile benzetiyorsun galiba hııı??
ben fazla the o.c. nin başlarını izlemiş değilim sonradan fanatiği oldum da:)
tekrarı dün çıktı bu arada arkadaşım..ben diğer dizilerle karşılaştırmadan izliyorum bana o zaman daha farklı geliyor.
summer___17
16-04-07, 13:45
summer_17 canım biraz konuyu the o.c. ile benzetiyorsun galiba hııı??
ben fazla the o.c. nin başlarını izlemiş değilim sonradan fanatiği oldum da:)
duvarın 1. bölümü ile the oc nin 1. bölüm arasında baya bi aynı sahneler var. umut sethin ilk halleri sonra ege geldiğinde umutla egenin selamlaşması ryanla sethinkinin aynısı play staion oynamaları fln.. Sonra ege ile umutun babasının karakoldaki sahnesi.. Sonra İklimin babasının iflasın eşiğinde olması ve gelenlere babasının evde olmayıp demesi aynıı :img-hyste sonra umutun annesinin iklimin babasına yardım etmek istemesi :img-hyste aynıı .. Sonra ondada yardım defilesi vardı bunda da defile var :img-hyste the oc de de bunlar 1. bölümde oldu bunda da ....
selam ok güzel bir diz llah yolunu açık etsin ben kaybolan yıllar dizisiniizleyicisiyim öğrendimki sergin akyaz senaryosunu yazmış innşallah kayolan yıllar gibi sonrada saçmalamaz
gerçekten de aynı sahneler varmış canım ben izlemediğim için bilmiyordum.güzel bir dizi yani en azından karamsar bakmıyorum inşallah tutar ve artık aynı tarzdaki dizilerin yerine geçer diyorum değişik bişeyler olsun.
summer___17
16-04-07, 13:59
aslında iklimin ne yapcağı belli gibi ege ile birbirlerini sevcekler aşık olcaklar sonrada çıkmaya başlıcaklar taylan zorluk çıkaracaktır ama :good:
evet bende ilk dizinin fragmanını izlerken müziğini çok beğenmiştim sürekli müziği için bekliyordum ve Taylan Güner için :) ama daha dizi bana değişik ve sürükleyici geldi birde summer arkadaşım the o.c. değince akan sular durdu :D
summer___17
16-04-07, 14:06
evet bende ilk dizinin fragmanını izlerken müziğini çok beğenmiştim sürekli müziği için bekliyordum ve Taylan Güner için :) ama daha dizi bana değişik ve sürükleyici geldi birde summer arkadaşım the o.c. değince akan sular durdu :D
bende the oc yi duyunca izledim walla yoksa izlemicektim ben diziyi :img-hyste ben şimdi okula gider hadi size iyi eğlenceler :good: gelince yorumlara kaldığım yerden devam ederim ... Umut avatarı yapabilcek arkadaşlar varmı acaba? :happy0064
bende çıkıyorum arkadaşlar gelince devam ederim avatar imza yapmayı bilsem umut'un avatarını ege'nin de imzasını yapardım ama bilmiyorum summer bu arada isimleriniz söylemisiniz arkadaşlar??ben bu başlıktan artık kolay kolay çıkmam ben betül nickten anlaşıldığı gibi :D
.::DOST::.
16-04-07, 14:20
ben bu dizi t.v'de gezerken rastladım ve çok beğendim iyi bir diziye benziyor. tam bir gençlik dizisi.oyuncularıda harika.inşallah atv bu diziyi affedilmeyen dizisi gibi hacamaz...
bu dızı gercekten guzel bı dızı ama aması var bı yanlışlık var sanırım...denelıyokı bu dızıdekı oyuncular sokakdan gelme yetenegı yok yetıstırılmış ya orda selin yıldırım kendısı profosyenel bır oyuncu mesela kendısı kedın seversede oynadı ve cok unlu ısımlerle bunu gormezden gelemezsınız...lutfen ..ordakı oyunculardan daha ıyı oldugunu anlamanız gerekır..bence bas rolde onun oynaması gerekır bız onu gormek ıstıyoruz acıkcası ....:img-yes:
sevgili sergin hanımı birkez daha canı gönülden kutluyorum..ve tabikide oyuncuları ve emeği geçen herkeside canı gönülden kutluyorum..harika bir yapım..büyük bir keyifle izledim..ailece ilk bölümde tutkunu olduk..tek kelimeyle kusursuz bir yapım..
duvar dizisi harika bir dizi emeği geçen herkesi kutluyorum..bu bölüm tek kelimeyle çok güzeldi..beğenerek izledim..kaybolan yıllardan dizisnden sonra severek izlediğim ikinci dizi..sergin hanımı birkez daha böylesine güzel muhteşem bir yapımla bizleri buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum..ayrıca resim ekleyen ve imza ve avatar çalışmaları yapan bütün arakadaşlarıma çok teşekkür ediyorum..ve izninizle yaptığınız imza ve avatar çalışmalarınızdan bende kullanıyorum..çok teşekkürler...
cihan okancı
16-04-07, 16:58
bir kaç resim eklemiş arkadaşlarımız önce onlarraa çok büüyk bir teşşekür sonrada bir sorum olacak acaba atv avrupada tekrarı ne zama olur haberiniz varmı bu sırada bu forum ileride çok hareketli olacağa benzio baksanıza ilj bölümde böle olduysaaa:img-yes: :img-wink: :D:D:D:
meltemcim ellerine saglik canim ya süper olmuslar cok sagol devamini bekleriz :img-wink:
ayrica haklisiniz daha ilk bölümde forum aldi basini gidiyor valla hiziniza yetisemiyorum..:img-hyste :img-hyste
ama böyle olmasi cok iyi bide raitingler daha iyi gelse tam süper olacak:img-hyste
cihan okancı
16-04-07, 17:20
meltemcim ellerine saglik canim ya süper olmuslar cok sagol devamini bekleriz :img-wink:
ayrica haklisiniz daha ilk bölümde forum aldi basini gidiyor valla hiziniza yetisemiyorum..:img-hyste :img-hyste
ama böyle olmasi cok iyi bide raitingler daha iyi gelse tam süper olacak:img-hyste
merak etme oda zamanla alıp başını gidecek daha ilk bölümde 6. sırada olmak ii hatta muhteşem
summer___17
16-04-07, 17:25
umutun bannerini yada avatarını yapabilrimisin meltem_keremcem . ayrıca ege ile iklim bannerlerin harika olmuş ellerine sağlık :good:
merak etme oda zamanla alıp başını gidecek daha ilk bölümde 6. sırada olmak ii hatta muhteşem
ayy insallah yaa....ama atv bu belli olmaz...
diclenin raitingleri daha iyi gelmisti ama onu kaldirdilar bende simdi korkuyorum tabi...
ama duvari seven cok olmus belli....umarim raitinglerde cok iyi olur:img-yes:
-Saruhan Hünel-
16-04-07, 17:30
Arkadaşlar çalışmalarınız harika... Ellerinize sağlık... ;)
meltem_keremcem imzaların süper ! ellerine sağlık....
bide arkadaşlar elinde resim olan varsa eklerse çok sevinirim :img-yes:
ben bu diziyi çok sevdim arkadaşlar dizinin müziği elinde olandan insanlık namına pm ile link atabilir mi sitede fazla duramıomda
benden 3 tane imza avatarlarıda gelecek:)
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza2.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza3.jpg
meltemcim döktürmüsün gene:img-wink: emegine saglik...
***BALIM***
16-04-07, 18:11
bende dün tvde birşey bulamadım ve bu diziyi açtım iyikide açmışım gerçekten güzel bir dizi izlenmeye değer atv için söylediklerinizede katılıyorum arkadaşlar diziler kötü reytıng alıyorsa beşinci bölümden kaldırıyor ama bu dizinin gidişi iyi gibi inşallah dahada iyi olur:img-wink:
avatar ve imza yapan arkadaşların hepsine teşekkür ederim cok süper olmuş:happy0064 ya bence kalkmaz bu dizi kim yorum yaptıysa hepsi iyi seyler yazmış bu dizi tutar bizde forumca arkasında duralım :img-yes: hepinizi öpüyorum :img-pilot
sude-elvin
16-04-07, 18:35
bende kalkicani sanmiyorum ilk bölüm icin aldigi reyting iyiydi bence 2. bölümde daha iyi olucaktir eminimki. atv nin bu sezon kaldirdigi dizilere bakinca insan ister istemez ilk bölümden bunu düsünmeye basliyor.
bence de kaldırılmaz tam gençlik dizisi şuaralar zaten gençlerin böyle bir diziye
ihtiyacı vardı çok iyi oldu...:img-yes:
töre dizilerinden millet bıktı izlenir gibime geliyor eğer doru yayın gününü bulurlarsa
kesinlikle sana katılıyorum ne öyle her kanalda bir töre dizisi...:img-yes:
bu dizi kesinlikle çok izlenecek benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi
izlemş ve çok beğenmişler
slm arkadaslar bende bu diziyi bi tavsiye üzerine izledim ve bayildim doktorlardan sonra yeni favori dizim bu wolla süper dizi ama o cocugu öldüresim geldi ya carpip kacti cocuga bide serbest kalmazmi
ya bisey sorcam orda calan sarki cok güzeldi acaba o sarkiyi bulan warmi
warsa bana ö.mden atabilirmi ltf
Zeynepcim haklisin vallaha!! Bende usandim artik tore tore icimiz disimiza
cikti yaa!! Soyle geclik dizisi varkene neden hep tore dizileri yapiyorlar bilmem
slm arkadaslar bende bu diziyi bi tavsiye üzerine izledim ve bayildim doktorlardan sonra yeni favori dizim bu wolla süper dizi ama o cocugu öldüresim geldi ya carpip kacti cocuga bide serbest kalmazmi
ya bisey sorcam orda calan sarki cok güzeldi acaba o sarkiyi bulan warmi
warsa bana ö.mden atabilirmi ltf
Selamm :D
Aynen vallahi super dizi!! Tore dizilerinden sonra bu dizi gozume 10 numara geldi!!
Bende dizinin muzigi var, ama link varmi bilmiyorum. Aramam lazim bulursam gonderirim
ben ilk çıktığında izlememiştim ertesi gün tekrarı vardı o zamn baktım ama sahiden güzel diziymiş.dediğiniz gibi töre dizilerinden sonra bu dizi iyi oldu.
jenerik müziği de çok güselll ama ben indiremedim:icon_sorr heralde benim beceriksizliğim:img-wink:
üff gerçekten nasıl bekleyeceğiz biz ya...
acaba ne olacak bu bölümde???:img-blush
evet ya daha özetde yok zaten nasil beklicem off...cok merak ediyorum...
o uyuz taylan nasil vurmustu egeye yaa bide hirsiz demisti..yazik nasil kötü olmustu ege...hemde kizin yaninda yani...
üff gerçekten nasıl bekleyeceğiz biz ya...
acaba ne olacak bu bölümde???:img-blush
bende çok sabırsızlanıorum biran önce cumartesi olsa süper olcak yani en azından fragmanı izleyebilseydik bu blm nolcak tahmin yapardık hemde biraz olsun merakımız giderdi
evet ya daha özetde yok zaten nasil beklicem off...cok merak ediyorum...
o uyuz taylan nasil vurmustu egeye yaa bide hirsiz demisti..yazik nasil kötü olmustu ege...hemde kizin yaninda yani...
evet iklim çok şaşırmıştı hırsız diyince kesin ege hakkında kötü düşünecek
üff böylede yorum yapmak olmuyo...:icon_sorr
benden 3 tane imza avatarlarıda gelecek:)
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza1.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza2.jpg
http://i171.photobucket.com/albums/u314/meltem_cmbl/duvarimza3.jpg
meltem çalışmalar çok güzel olmuş eline ve yüreğine sağlık:happy0064
meltem çalışmalrın çok güzel olmuş eline emeğine
sağlık sayfalara bakmadığım için şimdiye kadar göremedim.:img-wink:
üçüde harika olmuş...:img-wink: :img-wink:
meltem çalışmaların çok güselll elerine sağlık.
Nur sevinc
16-04-07, 19:29
meltem ellerine sağlık üç imzada muhteşem çok güzeller bende gerçekten çok merak ediyorum egeye vurduktan sonra hırsız dedi acaba ege buna ne cevap verecek?ne tepkisi gösterecek:img-yes:
evet iklim çok şaşırmıştı hırsız diyince kesin ege hakkında kötü düşünecek
üff böylede yorum yapmak olmuyo...:icon_sorr
evet bide daha 1.bölüm oldugu icin..tam olarak tahmin edemiyorum...
ya ama benim anlamadigim bisey var...iklim egeyi mahkemede görmemismiydi??
ozaman onu ilk gördügünde neden sasirdi?yani zaten taniyordu onu....onun o fakirlerden oldugunu bilmiyormuydu??
sude-elvin
16-04-07, 19:36
gece karsilastiklarina ege bi arkadasima geldim dedi iklim umutun arkadasi yok diye sasirdi, ege suratini asinca iklim dedi hatta öyle demek istemedim diye. mahkemede görmüstü, olanlar icin üzgünüm dedi ya gitmeden önce sadece cafede otururken nerden oldugunu bilmiyorumus gibiydi konusmasi.
yapan tüm arkadalsrin calismalari imzalari avatar vs... hebsi birbirinden güzel olmus cok begendim döktürmüssünüz arkadaslar devamlari beklyiorum hepinizin elelrine emeklerine saglik....
1 bölümün dünki tekrarin reytingi
HEDEF KİTLE : A/B
15 NİSAN 2007 PAZAR
19 DUVAR (TKR) [NET] ATV 2,30 11,70
TELE - BAROMETRE
15 NİSAN 2007 PAZAR
31 DUVAR (TKR) [NET] ATV 2,00 9,80
ben tekrar reytigleri iyi gelmis hele abde 19 olmus dah yükselir ins öbür hafta ikiyerdede ilk beste oluruz öyle olursa dizi ilerledikce ilk 3 bile olur bencce böyle güzel bir yapim yani kim izlemezki en sevdigim 2 dizim olduuuuuuu zaten yapimcida senaryoda sergin akyaza ait kydaki gibi süper is cikariyor
burdan dizideemegi gecen herkese tkslerrrrr
gece karsilastiklarina ege bi arkadasima geldim dedi iklim umutun arkadasi yok diye sasirdi, ege suratini asinca iklim dedi hatta öyle demek istemedim diye. mahkemede görmüstü, olanlar icin üzgünüm dedi ya gitmeden önce sadece cafede otururken nerden oldugunu bilmiyorumus gibiydi konusmasi.
nezaman dedi onu? olanlar icin üzgünüm diye...allah allah ben orda biseylermi kacirmisim ne...ilk basta dedi..orda ege arkasini dönmüstü iklimde onu taylan sanmisti...sen onu mu diyorsun?
sude-elvin
16-04-07, 19:45
nezaman dedi onu? olanlar icin üzgünüm diye...allah allah ben orda biseylermi kacirmisim ne...ilk basta dedi..orda ege arkasini dönmüstü iklimde onu taylan sanmisti...sen onu mu diyorsun?
evet
ama iklim kesin taniyor egeyi mahkemede taniklik yaparkende gördü.
ikiside biliyor birbirini. ama egenin iklimin yalanci sahitlik yaptigini bile bile bukadar iyi davranmasina sasirdim ben.
evet
ikiside biliyor birbirini. ama egenin iklimin yalanci sahitlik yaptigini bile bile bukadar iyi davranmasina sasirdim ben.
evet benim bide kafam karisti:img-hyste :img-hyste
dogru mahkemede egede gördü o kizi....numarami yapiyor yani simdi...
ama iklim o evin önünde egeyi gördügünde onu önce taylan sanarak konustu öyle...üzgünüm diye...sonra egeyi görünce tanimasi lazimdi...hem disarda onlara saldirilar fln...nasil bir is anlamadim simdi...
evet
aslında bilmioo ege iklimin yalancı şahitlik yaptığını mahkeme günü orda olduğunu bilio yalnız mahkemede ege çıktı salondan ondan sonra iklim çağırıldı şahitlik için ikiside birbirlerinin kim olduklarını bilmiodu sadece gördüler hatta cafede konuşurkende iklim egeyle çok yakın yerlerde oturduğunu bile bilmiodu
ya bisey dicem duvar aile imzasi yapalimi ama ben yapamiyorum burda imza yapan arkilerden biri yaparsa güzel olur aslinda bizde yavas yavas kuralim grubumuzu ne dersiniz
ya bisey dicem duvar aile imzasi yapalimi ama ben yapamiyorum burda imza yapan arkilerden biri yaparsa güzel olur aslinda bizde yavas yavas kuralim grubumuzu ne dersiniz
valla süper bir fikir bence...:D
ama bende malesef yapamiyorum...yapan olursa cok iyi olur aslinda:img-yes:
valla süper bir fikir bence...:D
ama bende malesef yapamiyorum...yapan olursa cok iyi olur aslinda:img-yes:
evet cnm ya imza yapabilenler warsa lazkizz(kübra)mesela ya cnm yapar gelince bi sorariz ona yada imzalri yapan arkilerbiri yaparsa süper olur
sude-elvin
16-04-07, 20:24
egeyle konusmaya basladiktan sonra yani yüzünü gördükten sonra dedi iklim olanlar icin üzgünüm diye yani taylan sanarak konustuktan sonra, yani kazayi kastediyordu.
dogru iklim ege ciktiktan sonra konusmustu büyük ihtimal bilmiyor ege.
ya arkadaslar diziyi yeni izleidm vee süper yaa resmen bayildim lütfen benide araniza alin özellikle ege cook tatli yaa cok seker ilk oyunculuklari olmalarina ragmen süper oynamis oyuncular yaa bayildim ben diziye resmen
banada egenin bir imzasını yaparmısın meltem üzerinde elif ismi olsun...........:)
Arkadaşlar dizinin tekrarı veriLdi mi..?
Bn tekrar izLemeyi çok istiyordum ama sanırım kaçırdım..
Çok qüzeLdi iLk böLüm..
İsa'da çok şekerdi.. ;)
Arkadaşlar dizinin tekrarı veriLdi mi..?
Bn tekrar izLemeyi çok istiyordum ama sanırım kaçırdım..
Çok qüzeLdi iLk böLüm..
İsa'da çok şekerdi.. ;)
vallahi tekrarinin verilip vermedigini bilmyiorum ama indirdimde baktim bi arkadasim tavsiye etti bende resmen bayildim yanii
nilya cok iyi fikir bende yapabilyiorum ilk absta yaptim ama simdi vaktim yok yapmak icin duvar ailesi imzayaapr biri olursa cok sevinirim meltem sen yaparmisin lütfen???????ß
nilya cok iyi fikir bende yapabilyiorum ilk absta yaptim ama simdi vaktim yok yapmak icin duvar ailesi imzayaapr biri olursa cok sevinirim meltem sen yaparmisin lütfen???????ß
bencede süper rolur ama bi türlü kimse bulamdik ama kübos war(LAZKIZZ)beyke o yapar gelsin hele bi gelse :img-yes:
bu arada cnm nilya deyil derya:img-wink:
ya ben yeşime sinir oldum şimdidennn...........iklim çok güzel kızz..ege çok yakışıklı ..isa çok tatlı...oldumu yaff:img-hyste
bende bölümü pc ye indirdim ava imza yapmk icin resim lazim oluyo diye.. =))
ya egenin yemin etigi yer cok komikk :img-hyste
evet isn birileri gelride yapar bizde duvar ailesindeniz dimi
ama
okis deryaa
sudeeeeee çokk güzeller banada ege yapsana ortasına elif ismi olsunnnnn lütfennnnnnnnnnnnnnnn
http://img70.imageshack.us/img70/6638/13898707kn0.jpg
http://img365.imageshack.us/img365/1150/59350021ch0.jpg
cnm bide aile imzasi yapsana bize ya ltf sana sahmet olmasa
arkadaslar siz isimleri imzaya koyulcak bütün isimleri toplayin ben imza yaparim..
sude-elvin
16-04-07, 21:21
yaren tabi kullanabilirsin imzanin üzerine sadece elifmi yazicak.
alie imzasida yaparim kimlerin ismini yazayim, yeralmak isteyenler yazsin tabiki yaparim.
arkadaslar siz isimleri imzaya koyulcak bütün isimleri toplayin ben imza yaparim..
aaa yaparmisin isimleri ben toplarim ozaman cnm yani toplamaya calisiyirm bi mesaj yazariz ya herkes senin ö.mne atar yada benimkine atsinlar bende hepsini sana yazarim cnm
ben de diziyi çok beğendim.. töre dizilerinden gına gelmişti dediğiniz gibi... annem bile çok beğendi diziyi yani :img-wink:
bir sorum olacak... o.c.de de zengin çocuk fakir bir çocuğu eziyor muydu? o nasıl zengin hayata geçiş yapıyordu yani???
bu arada iklim'i oynayan kızı çok beğendim.. çok güzel gülümsüyor.. sokakta ege ile karşılaştıkları sahnede her ikisini de gülümsemesi çok hoştu.. inşallah reyting kurbanı olmaz... çok üzülürüm....ama bence reytingler gayet iyi...
bu arada bir soru daha... gümüş bitmedi mi hala ya!!??!!:img-wink:
Anam dizinin ilk bölumu oynamis bile :sad53: , ben ayakta uyuyorum ya tuh ne zamandi ilk bölumu?, izlemek istiyordum, jenerik felan superdi kacirmissim ya, özettini felan verirlermiki?:icon_sorr
tüm avatar ve imza yapan arkadaşlara teşekkürler hepsi çok süper olmuş :happy0064 bu dizi ekranlarda bir numara olcak herkez cok begenmiş inş iyi yerlere gelir bizde forumca destekleyelim aile imzasına benide koyarmısınz :img-in_lo hepinizi öpüyorum :img-pilot
Evet ya söylemeyi unuttum.Aile imzası gerçekten iyi fikir.Beni de dahil ederseniz gerçekten çok mutlu olurum.Aile isimleri belli olsun ben de bir tane yapmaya çalışırım.
summer___17
16-04-07, 22:33
ben de diziyi çok beğendim.. töre dizilerinden gına gelmişti dediğiniz gibi... annem bile çok beğendi diziyi yani :img-wink:
bir sorum olacak... o.c.de de zengin çocuk fakir bir çocuğu eziyor muydu? o nasıl zengin hayata geçiş yapıyordu yani???
bu arada iklim'i oynayan kızı çok beğendim.. çok güzel gülümsüyor.. sokakta ege ile karşılaştıkları sahnede her ikisini de gülümsemesi çok hoştu.. inşallah reyting kurbanı olmaz... çok üzülürüm....ama bence reytingler gayet iyi...
bu arada bir soru daha... gümüş bitmedi mi hala ya!!??!!:img-wink:
hangi zengin çocuktan bahsettiğine bağlı eğer burda kastın seth ise yani umut oluyor duvar uyarlamasında kardeştende öte oluyorlar yok diğer luke yani taylandan bahsediyosan onlar baya bi kavga etcekler ama onlarında güzel sahneleri olcak ama daha çok ama çok var buna
imzalar süper arkadaslar ellerinize saglik...harikasiniz:happy0064
buarada aile imzasina benimde ismimi yazarsaniz cok sevinirim:):)
bide eczaci önceki sayfalarda resim ekleyen cok arkadas olmustu...
bir bak istersen:img-wink:
serhattutumluer
17-04-07, 00:14
ben bu dizinin hastası oldum ya artık c.tesi gunlerını ıple çekiorum bıde ege varya of ya tam kıyak olmus bu dızı :img-wink:
summer___17
17-04-07, 08:16
benide ekleyin aile imzasına
elinde umut resmi olan yokmu ya hiçç?
sedecim imza çok güzel olmuss.....
ayrıca eczacı senin yaptığın imzada harika.:)
bu arada canım bana yaptığın imza süperr sudecim sağol..:happy0064
imza ve avatar yapan arkadaşların ellerine sağlık hepsi harika olmuş ben kullandım dayanamadım çünkü :) birde bende imza ismimin yer almasını isterdim ama yok neyse belki birgün koyarsınız :)
sude-elvin
İmzam güzel olmadı falan demişsin ama verdiği mana bakımından bence süper.ayrıca imzaya beni de dahil ettiğiniz için çok mutlu oldum.şimdi ben de yapacağım.Resim arıyorum.
papatya363
17-04-07, 12:43
[I][/arkadaşlar ben diziyi malesef izleyemedim kaçırdım tekrarının olduğunuda bilmiyodumm acaba 1. bölüm videoları eklendimi eğer eklendiyse kaçıncı sayfada söylerseniz çok iyi olur şimdiden teşekkürler dizinin fragmanını görünce çok hoşuma gitti ilginç bi dizi konusu öbür dizilere benzemiyo egede çok tatlı inş. bundan sonraki bölümlere bakıcamI]
ayy son cumartesiye daha cok var yaa! :D:D Bu arada imzalar cok guzel olmus ellerinize saglik.. Aile daha cok kucuk, ama gittikce buyuyecek,
summer___17
17-04-07, 12:58
Cumartesi olsada izlesek bakalım 2. bölümdede the oc ile ilgili kısımlar olcakmı çok merak ediyorum
Cumartesi olsada izlesek bakalım 2. bölümdede the oc ile ilgili kısımlar olcakmı çok merak ediyorum
Aynen yaa, cumartesi cok uzun geliyor bana okul sayesinde. Fragmani artik persembeden itibaren gos