Tüm Versiyonu Göster : Duvar (Arşiv 2)
ya ben fragmanı halen gormedım durmadan sıla ve hatırla sevgılı fargmanı var duvar nıye az cıkıyo anlamdımkı dınır oldum :(
arkadaşlar biraz önce fragmanı tekrar izledim ve birşey farkettim belki önceden de bunu söyleyen olmuştur ama isa'nın gözü hep mor olmasını kavga etmesinden dolayı olduğunu söylüyordu ama bence babası dövdüğü için çünkü bu bölümde babası ile tartışıyo ve dövme diyor galiba bu bölümde gerçek ortaya çıkacak gibi.
arkadaşlar biraz önce fragmanı tekrar izledim ve birşey farkettim belki önceden de bunu söyleyen olmuştur ama isa'nın gözü hep mor olmasını kavga etmesinden dolayı olduğunu söylüyordu ama bence babası dövdüğü için çünkü bu bölümde babası ile tartışıyo ve dövme diyor galiba bu bölümde gerçek ortaya çıkacak gibi.
ewet haklısın :) dövme değil vurma diyoo :P
bu bölümde herşey daha ii anlaşılacak birde sonunda egeyle iklim öpüşüyoları tam göstermediler ama
waw bu hafta ıı bolum olcak sanırm fragmöanı zleıdm cok güzel seyler bizi beklıyor o opsumeyı merak edıyorum iklim ve egeyı :)
ewet haklısın :) dövme değil vurma diyoo :P
bu bölümde herşey daha ii anlaşılacak birde sonunda egeyle iklim öpüşüyoları tam göstermediler ama
ya iklime egenin öpüşmesi rüya olabilri mi arkadaslar acıkcası ben olayların bu kadar hızlı gelişeceğine inanmıyorum ege ne cabuk cocukluk askkını unatabiliyor tamam karsısındaki iklimi her erkek öpme ister ama cocukluktan beri ask yasamıs hatta agac altına ortak bişeylerini gömecek kadar koyu ask vurgusu yapılmıs bölümlerden sonra bu öpüşme cok hızlı olur ve sacma kacar kanımca... sizce?????
evett bu bölüm yine çok güzel hele sonu:img-in_lo bence o sırada taylan veyaa sitedekilerden biri gelirrr yinee ortam bozulur:img-in_lo taylanla yeşimm acaba tahminlerimiz gibimi olucakk bakalımm:img-wink: orda yeşim iklimi itiyoo:img-cool2 gıcık yaa sen önce kendini itde şöle bir bak:img-polic ege yine çok tatlı :icon_sorr hissediyorum bu çok güzel bir bölüm bizi bekliyo cumartesi bi sinerji patlaması olcak :img-hyste bu dizi süper ya:happy0064
ya ben hala fragmani izliyemedim ya....ama neyse artik izlerim herhalde yarina kadar...
taylanin ilk sevgilisine gicik oluyorum..acayip yanar döner bir kiz..o ne öyle azicik para lafi duydumu hemen 180 derece dönüyor..aslinda taylana beni okula birak dedigi zaman taylanin yerinde olsaydim birakmazdim ya neyse...:img-pilot :img-pilot
taylan ve iklim birbirlerine cok yakisiyorlar ya....aciba ne zaman tam anlaminda sevgili olucaklar...su iklimin annesi benim sinirlerimi bozuyor ama neyse:img-polic :img-polic
Son bir gün kaldı .fragmanı izleyemeyen arkadaşlar bu akşam kesin izlerler çünkü sılanın reklam aralarında hep duvarın fargmanını veriyo:img-yes:
Ben bu bölüm en çok egelerle taylanların o kavgasını merak ediyorum :img-weigh hepsi cok sinirli cok hırslı gözüküyodu acayip artistikti.:icon_shad
ya iklime egenin öpüşmesi rüya olabilri mi arkadaslar acıkcası ben olayların bu kadar hızlı gelişeceğine inanmıyorum ege ne cabuk cocukluk askkını unatabiliyor tamam karsısındaki iklimi her erkek öpme ister ama cocukluktan beri ask yasamıs hatta agac altına ortak bişeylerini gömecek kadar koyu ask vurgusu yapılmıs bölümlerden sonra bu öpüşme cok hızlı olur ve sacma kacar kanımca... sizce?????
ewet haklısın biraz hızlı oldu herşey daha diziye yeni yeni alışıyoruz herşeyi anlıyoruz neyin ne oldugunu iklimin egeye bukadar yakın davranması ama aşk işte anacım :) ne zaman nerden gelecegi belli olmuyor bişe konusmadan öyle tatlı tatlı melül melüm :) bir birlerine bakıyolar.
daha iklimle doru düzgünde konusşadılar bir birlerini tam olarak tanımadılar herşey çok hızlı yavaş yavaş sindire sindire yaşanmalı herşey :img-hyste
hayalmi diyosunuzz hımmm olabilir:img-yes: yada hayal olmazda az öncede dediğim gibi tam o sırada taylan veyaa yeşim falan gelirr bu olurmu acaba bilmiyorum ayy cumartesi bi türlü gelmio pöffffffff:img-hyste saniyeler saat sariseler asır gibi:img-hyste
iklim ve egenin öpüşmesi hayal olamaz
çünki iklim egeyi öpmeyimi hayal edecek yada ege
biraz saçma geldi
ya siz hiç nedensizce biriyle öpüşmedinizmi :img-in_lo
birden içinizden gelerek tabi hoşlanıyor olmakta var
gerçektir gerçektir hayal denmez buna.BENCEEE benim fikrimce:img-hyste :img-hyste
iklim ve egenin öpüşmesi hayal olamaz
çünki iklim egeyi öpmeyimi hayal edecek yada ege
biraz saçma geldi
ya siz hiç nedensizce biriyle öpüşmedinizmi :img-in_lo
birden içinizden gelerek tabi hoşlanıyor olmakta var
gerçektir gerçektir hayal denmez buna.BENCEEE benim fikrimce:img-hyste :img-hyste
sebepsiz yere öpüşmüş olabiliriz ama sanırım cocukluk askım olsaydı onu he
men unutmaz bir baskasına yönelemezdim diye düşünüyorum belki daha sonra ama biraz onu kaybetmenin acısını yasar sebep v cözümlerini arardım biraz hızlı oldu diye düşünüyorum ama tabiki bunlar havada kalıyor bunlar bir varsayım cünki hiç cocukluk askım olmadı:happy0064
men unutmaz bir baskasına yönelemezdim diye düşünüyorum belki daha sonra ama biraz onu kaybetmenin acısını yasar sebep v cözümlerini arardım biraz hızlı oldu diye düşünüyorum ama tabiki bunlar havada kalıyor bunlar bir varsayım cünki hiç cocukluk askım olmadı:happy0064
insan kapılıyor işte farkında olmadan
o yüzden sebebsiz yere öpüşmek fazla garip dil
bide çocukluk aşkıyla yıllardır beraber ege çok garip :)
çevremde kimse yok çocukluk aşkıyla yıllardır beraber olan
ben de 2 ayda bir değişiyoo ama benim yüzümden dil :):)
ya tamam kisme cocukluk askini öyle kola yunutamaz ama...sonucta yesimde aski haketmiyor..egeye o söyledilleri seylerden sonra.....benim cocukluk askin kalkip bana öyle birsey dese unutamasam biel onu bir daha dönüp suratina bakmam....ve karsimdada iklim gibi güzel bir bayan varsa tabiki ona karsi birseyler hisetmeye baslarim..(yani yakisikli bir erkek:):))
walla onu bunu bilmem ama sizinde çocukluk aşkınız yeşim olsa ve karşınıza iklim gibi biri çıksaaaa çok çabuk unutabilirdiniz yani:img-hyste :img-hyste :img-hyste
dimi ama..bide sonucta yesim kac defa egeye ayri dünyalarin insaniyiz dedi..ama aslinda iklimle ayri dünyalarinm insanlari olmalrina ragmen iklim bunu sorun etmiyor..ben olsam bende iklime karsi birseyler hisederdim..(tabi sadece egenin yerinde olsam..yani erkek olsam:))
ewet benim aşkım beni kendinden uzaklaştırırsa ayrılalım derse napim ben yasınımı tutim :) unuturum hemen :icon_whis çalışırım en azından :)
:img-hyste :img-hyste sen cok yasa hemi..demek hemen unutursun..:img-hyste :img-hyste ama yinede azcik yasini tutrasin herhalde..tabi eger askinsa:img-pilot :
:img-hyste :img-hyste
ya kimleri unuttuk biz :P
unutmak zor gerçekten sevdiysen
ama o anda başka biriyle ilgilenirsen ki örnekte oldugu gibi egeyle iklim mesela .unutmak bi bakıma daha kolay
neyse yaa bu konu baydı beni :) Deiştirin :img-hyste yarın dizinin başlamasına kaç saat war :):) ??? :img-help:
morveotesi_jent
27-04-07, 15:19
fragmanı bende seyrettim ege hastaneden çıkmış iklim ile birbirlerini öpecekleri anda kestiler ayyyyyyyyy bir an önce başlasada izlesek
"Duvar"
arkadaşım avarlar çok güsel eline sağlık..ama artık avatarlara ve imzalara ait bi bölüm açıldı istersen oraya ekle bundan sonra yapacaklarını hem herkes daha kolay ulaşır yapılan çalışmalara
celiktenmelek
27-04-07, 15:40
pardon EgE(''v'')İkLiM ben yeni bakmıştım sesli değilmiş ama o da yarın çıkar iyi günler
ya arkadaşlar soruyorum kimse cevap vermiyor sesli fragman ne zaman çıkar yarınmı çıkar yoksa akşamamı çıkar bilen cvp versin.::img-wink:
yarın çıkar büyük ihtimal genellikle dizinin oynayacağı gün sesli veriolar..heralde daha fazla meraklanalım die:img-hyste
Duvar ve (ÖZ)gü+lem avatarlar cok güzel olmus
ellerinize saglik :)
eeee burda kimse yok baksaniza :( Ayy duvarin fragmani cok tan cikmasi lazim, ben daha gormedim malesef, Tabiki saolsun atv avrupa da 2ci bolumun tekrarini yayinlamadilar!!!!!!!! off sinir oldum
ya arkadaşlar soruyorum kimse cevap vermiyor sesli fragman ne zaman çıkar yarınmı çıkar yoksa akşamamı çıkar bilen cvp versin.::img-wink:
bugun sılanın reklam arasında sesli fragman cıkar kanımca...bazı arkadasların yorumlarıma yaptığı cevapalara söylemek istediğim elbette ki bizde cok cabuk unuttuklarımız oldu acısını iki hafta sürmeyenler ama bunlar bir popilist asktır yani dizide anlatılan ask değil elinizi yüreğinize koyun da düşünün cocukluktan beri yasanan askınızı bu kadar cabuk unutabilirmisiniz yani o size ne kadar kötü hatta assağılayıcı olsa bile ben sanmıyorum tabiki iklimle yakınlasssın ben olsam bende yakınlasırım ama surda yanlıs anlasılıyorum galiba ben sizcede hızlı giden bişeyler yok mu unutmayın diziler gercek yasamdan kopuk olduğu zaman zamanla saçmalasmaya ve havada kalmaya baslamakta
oo herkezi bir ilk aşk yada çocukluk aşkı unutulurmu muhabeti sarmış şimdik bende fikrimi demezsem olmaz:icon_whis
bence unutulmaz ama yeşimle ege arasındaki bence başlarda saf ve temiz duygulardı:img-angel ama sonra alışkanlığa dönüştü egede bunu farketti yeşimde farketmesine yardımcı oldu tabi gıcık gıcık davranarak :hıh
ben yinede bu kadar cabuk bir öpücük beklemiyodum ama ne yalan söliyim sevindim:dance:
EgE(''v'')İkLiM
27-04-07, 17:10
oo herkezi bir ilk aşk yada çocukluk aşkı unutulurmu muhabeti sarmış şimdik bende fikrimi demezsem olmaz:icon_whis
bence unutulmaz ama yeşimle ege arasındaki bence başlarda saf ve temiz duygulardı:img-angel ama sonra alışkanlığa dönüştü egede bunu farketti yeşimde farketmesine yardımcı oldu tabi gıcık gıcık davranarak :hıh
ben yinede bu kadar cabuk bir öpücük beklemiyodum ama ne yalan söliyim sevindim:dance:
belkide yeşim rüyasında görüyordur olamazmı acaba:img-hyste :img-hyste
belkide yeşim rüyasında görüyordur olamazmı acaba:img-hyste :img-hyste
puhhhaha yoq anacım yeşim rüyasında egeyle iklimin öpüştünü görecek puyahahah :img-hyste olmaz yaa olamazzz
belkide olur ama yok yok olmaz
kesin öpüşüyolardı :img-yes:
valla o yeşim için rüya değil kabus olur:img-fear2 anca bizim için düş olur ama bana hiç öle rüyaymış gibi gelmedi genelde dizilerde rüyaları böle buğulu yaparlar yoksa izlemeyeli dizilerin rüya sahneleridemi değişti:img-grin2
yasmin_yılmaz**
27-04-07, 17:36
kavim arkadaşım eminim onlarda beklemiyordur bu çabuk olan öpücüü ama aşk işte kime ne zaman ne yaptıracağı belli mi oluyo ama yinede bu öpücük çok güzel bir başlangıç:love04:
kavim arkadaşım eminim onlarda beklemiyordur bu çabuk olan öpücüü ama aşk işte kime ne zaman ne yaptıracağı belli mi oluyo ama yinede bu öpücük çok güzel bir başlangıç:love04:
aman aşk başlasında ben erken oldu diye söylenmeye razıyım :img-wink: zaten cok yakışıyorlar hem tip hemde karekter olarak bu arada iklimim babası batcak gibime geliyo o havalı anneside söner belki :img-dirol
***bu arada adım Esra kavim sevdiğim bir kitap adı böle kavim diyince tuhaf oldum:img-grin2
banada o sahnesi pek rüya gibi gelmedi ama rüya ise iklimin veya egenin rüyası olur yanee öyle romantik bi ortam yeşimin rüyasında ne arasın hem o gördükten sonra ne anlamı olsun demii ama
bide böle romantik bi sahne rüyada harcanılmasss:img-yes: rüya falan değildir bn gerçek olmasını çok istiyorum:img-blush artık aşk başlasınnnnn:img-in_lo
kusura bakmayin arkadaslar, ben yeni girebiliyorum, yorumlari okudum ve sonunda sagolsun recosir arkadasimiz benimde dikkatimi ceken konuyu acmis, cok tesskürler...
bende yorum yapmasan catlarim valla
yaaaa insan nasil unutur ya cocukluk askini, bunlar benaber büyümüs arkadaslar herseylerini paylasmislar, belki gelecege dair hayal bile kurmuslar, hemen nasil kestirip atabiliyorlar, yesimi gectim zaten, onun burnu sürtülecek daha, pisman olacak elbette, ama egeye sasiyorum dogrusu, tamam iklim cok güzel, egeye ilgisi olan bir kiz, bu belli, ama ege nasil oluyorda hemen kizi öpebiliyor yahuu, anlamiyorum valla...ege belki sadece yesimden yasadigi hayal kirikligina iklimde moral ariyor, ama bence yanlis yapiyor, en azindan yesimle sorunlarini konusmalilar, tamam olmadi, ara versinler, ama hemende baskasini bulmak olmaz ki yahu, insan bi ugrasir, sorunlari cözmeye calisir, yesim kolay kiz degil anladik, ama egede az degil yani...
ben anlamiyorum yani, bu kadar hizli nasilda gelisiyor hersey, bu kadarinada pes dogrusu...
bence ikiside ya pisman olacak yada düsman...
ama bir yandanda egeyele iklimin yakinlasmasina sevindim yaa, öyle güzel bakiyorlarki birbirlerine :img-wink:
yarin kavusuyoruz dizimize ohhhhh cok sükür, meraktan catlicam burda cok güzel bir bölüm bizi bekliyor arkadaslar
evet haklı olabilirsin aslında özde de ben bunu söylüyorum tamam yesimle ayrılığı istemiş olabilir ama bu dizide gösterebilirdi yani bi kac bölüm bunun üzerinde durulabilirdi ee simdi bunlar hemen öpüştüle bu suna benzer bir ara bir bankanın reklamı vardı ilk görüşte ask böyle basladı.......hemen evlilik hemen balayı hemen coluk cocuk... işte bu da buna benziyor kanımca acaba acele nedir bu bir yaz dizisi(sezon dısı dizi) olarak görülüyor da zamanında mı bitirilmesi gerektiği düşünülüyor.rüya konusuna gelinc ebu düşünce ilk ben belirtmistim bir arkadasımda söylemiş yesim rüyamı görüyor diye yesimin görmesi imkansız görürse ancak ege hastahanede baygınken görüyordur ya da iklim düşük ihtimalle ama bunların göreceğini sanmam
kusura bakmayin arkadaslar, ben yeni girebiliyorum, yorumlari okudum ve sonunda sagolsun recosir arkadasimiz benimde dikkatimi ceken konuyu acmis, cok tesskürler...
bende yorum yapmasan catlarim valla
yaaaa insan nasil unutur ya cocukluk askini, bunlar benaber büyümüs arkadaslar herseylerini paylasmislar, belki gelecege dair hayal bile kurmuslar, hemen nasil kestirip atabiliyorlar, yesimi gectim zaten, onun burnu sürtülecek daha, pisman olacak elbette, ama egeye sasiyorum dogrusu, tamam iklim cok güzel, egeye ilgisi olan bir kiz, bu belli, ama ege nasil oluyorda hemen kizi öpebiliyor yahuu, anlamiyorum valla...ege belki sadece yesimden yasadigi hayal kirikligina iklimde moral ariyor, ama bence yanlis yapiyor, en azindan yesimle sorunlarini konusmalilar, tamam olmadi, ara versinler, ama hemende baskasini bulmak olmaz ki yahu, insan bi ugrasir, sorunlari cözmeye calisir, yesim kolay kiz degil anladik, ama egede az degil yani...
ben anlamiyorum yani, bu kadar hizli nasilda gelisiyor hersey, bu kadarinada pes dogrusu...
bence ikiside ya pisman olacak yada düsman...
ama bir yandanda egeyele iklimin yakinlasmasina sevindim yaa, öyle güzel bakiyorlarki birbirlerine :img-wink:
yarin kavusuyoruz dizimize ohhhhh cok sükür, meraktan catlicam burda cok güzel bir bölüm bizi bekliyor arkadaslar
zaten bende bunu anlamıyorum ege ve yesim ayrılmadılar sadece ara verdiler bence dizinin kurgusunda ve ilerleyişnde bir uyusmazlık var ama sunu da belirtiyim ki ben ege ve iklim yakınlasmasına cok sevindim bende isterim yesimden ayrılmasını ama bu cok acelecili bir anayısla olmamalı kanımca
bunlarda benden beğenen alabilir:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
http://img170.imageshack.us/img170/2935/iklimgv5.pnghttp://img296.imageshack.us/img296/4277/iklimimcc9.pnghttp://img156.imageshack.us/img156/8917/umutnw1.pnghttp://img329.imageshack.us/img329/1851/yaseminhm7.png
http://www.resimload.com/070804/XM3_dc.jpg (http://www.TurkVisit.com)+ http://www.resimload.com/070804/FnD_dcdvv.jpg (http://www.TurkVisit.com)+ http://www.resimload.com/070804/Xgb_fvvv.jpg (http://www.TurkVisit.com)+ http://www.resimload.com/070804/JCk_gbgb.jpg (http://www.TurkVisit.com)
arkadaşlar avatar çalışmalarınız harika olmuş ellerinize sağlık..
*shekerkıshh*
27-04-07, 18:25
ya imza avi bölümü nie kilitlendii
aylin_merve
27-04-07, 18:27
ellerinize sağlık çalışmalar harika
oo yine sayfalar baya ilerlemiş süperr frragmanı baya göstermeye başladılar ben fragmanı izlemekten bile bıkmıyorum kim bilir bu yeni bölümü nasıl izlicem dün gece eski bölümüde izledim bidaha hiç doymuyorum ya izlemekten ilk defa bir dizi bana bukadar samimi geliyor yarınn gelmek bilmes artıkk
bu arada sude-elvin bu son yaptığın imzalardan en alttaki çok süper olmuş ellerine sağlıkk....
boncuk-girl
27-04-07, 19:20
slm arkadaşlar bu dizi çok güzel
ama ben jenerik müziğini bulamıyorum
lütfen linkini bana öm ile yollarımısınız
şimdiden tşk
yıkılacak kalın bir duvarrr diye bir şarkısını var onu arıyorum lütfenn
boncuk-girl
27-04-07, 19:29
sude-elvin resimler için çok tşk arkadaşım
arkadaşlar acele o şarkıyı bulmam gerekiyo
lütfen linki
öm ile yollayın
EgE(''v'')İkLiM
27-04-07, 19:39
resimler çok güzel ellerinize sağlık yarınki bölümdende eklersiniz inşallah:img-wink:
EgE(''v'')İkLiM
27-04-07, 19:54
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=20643&page=2
arkadaşlar kilitlenmemişki burası:img-pilot
duvar (öz)gü+lem LeYla sude-elvin çalışmalar muhteşem....ellerinize sağlık....
ayrıca sude-elvin resim ekleğin içinde teşekkürler......
Daha önceki basligin mesaj sayisi 1250'yi astigi için yorumlariniza bu baslikta devam ediniz. Bir önceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18861
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
sude-elvin
27-04-07, 20:23
yeni baslik acildi tesekkürler berna1.
bi basligi devirdik yorumlarimizla.
kapanan basliktaki yorumlar icin tesekkürler
yarinki bölümdende resimler eklmemeye calisicam.
bu arada biraz dikkatli bakilirsa imzalari ekledigimiz basligin kilitlendigi görülür.
arkadaslar giderek,coglarak büyüyoruz burda bakın 1250 aştığımız için yeni topic acılmıs haydi sizler nerdesiniz dizimize 26 saat kaldı burda paylasımlarımızı artıralım sude_naz arkadasım paylasımların cok güzel tebrik ederim ellerine sağlık
***BALIM***
27-04-07, 20:56
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar hemencecik sayfa kapattık inşallah hep böyle olur bu arada latifenaz arkadaşım çalışman çok güzel olmuş
yeni fragman yayınlandı arkadaslar fragmanın basında ege ve iklim aynı yatkta uyanıyıor sanırım hastahane odası orası daha sonra basketbol sahasınd taylanın arkadaslarıyla egeninkiler kavga ediyorlar bıcaklar cekiliyor ege ve iklim birbirleriyle tatlı tatlı konusurken yesim bunları görüyor yesim ve iklim göz göze geliyorlar yesim cok sinirli görünüyor bu fragman daha iç acıcı gibi bu arada öğüşecekler artık kesin cünkü fragman sonunda aralarında santim kalıyor...:happy0064
*shekerkıshh*
27-04-07, 22:26
yeni fragman yayınlandı arkadaslar fragmanın basında ege ve iklim aynı yatkta uyanıyıor sanırım hastahane odası orası daha sonra basketbol sahasınd taylanın arkadaslarıyla egeninkiler kavga ediyorlar bıcaklar cekiliyor ege ve iklim birbirleriyle tatlı tatlı konusurken yesim bunları görüyor yesim ve iklim göz göze geliyorlar yesim cok sinirli görünüyor bu fragman daha iç acıcı gibi bu arada öğüşecekler artık kesin cünkü fragman sonunda aralarında santim kalıyor...:happy0064
ay ewt ewt bende izledm fragmanı..öpüşcekler bencede ama hani oluo tam öpüşücekken bisi oluyo biri gelio bi ses gelio filan öle de olabilir..(hayal güJüü:img-hyste )
ama aynı yatakta uyanıolar..hastane yatagımı sizce yok sa gerçkk yatak mı??bence gerçek yataksa iklimin veya egenin bi hayali veya rüyası olabiliii(buda hayal güJüüü:img-hyste :img-hyste )
neyse yarın bizi beklooo..ama ben izleemicem maalesef almanyadan teysemler geloo..havaalanına gidiJeeem:icon_sorr (bu hayal güJüü diil:img-hyste )
artık haftaya cumartesi gündüz isleerim..
EgE(''v'')İkLiM
27-04-07, 22:37
çıktımı ben görmedim bakamadımda sılayı izledikleri için bende izlemediğim için
bakmadım neyse yarın bol bol görürüz inşallah aynı yataktamı yatıyorları vışşşşşşş :img-hyste :img-hyste
oo işLer karışacak desenize.. yeşim görsün onLarıı üzüLsün biraz bakalIm para peşinde giderken sahip oLduğu elindeki değerleri kaçırdığını anLasın..
ooo arkiler hiziniza yetisilmiyor yaa
yeni baslik hayirli ugurlu olsun :)
latifenaz resim icin cok sagol eline saglik :)
buarada diger baslikta resim ve calismalar eklenmis
sude-elvin ve leyla ellerinize saglik :)
ooo yeni başlık açılmış hayırlı uğurlu bol yorumlu resimli çalışmalarla dolu olsun:)
latifenaz çalışman süper ellerine sağlık......
bnde yeni fragmanı gördüm içim kıpır kıpır valla:) bu bölümü sabırsızlıkla beklediğim kadar varmış yane fragman başındaki egeyle iklimin hastane odasındaki görüntüsü süperdi yaa birbirlerine harika gülümsüyolar ve bakıyolar:img-blush vee frgmanın sonuda süperdi aşk bacayı sarmış durumda:)
evettt hayall falan değil yani ciddi ciddi öpüşüyolarr aslında üçüncü bölümde hemen öpüşmek birazz hızlı oldu ama olsun:img-yes: ayy ben o çıkacak kavgayı merak ediyorummmm ege nasıl tükürüyoo:img-in_lo kesin ege ve tayfası döverler...taylanda mors olup giderrr burnu kanıyodu ohhhhh iyi olcak onaaabye yeşimede ohh iyi oluyoo walla bu bölüm tümm gıcıkların bi mors olma gibi durumu var galiba:img-hyste isayla sevgiliside çok tatlılar:img-in_lo acaba ozan ilişkilerini öğrenince ne der????egeylede iklim öpüşüyo yanii o sırada biri gelmicek çünküüü çok az bi milim kaldı aralarında:happy0064 çok yakışıyolarr yaaa:img-in_lo ama ilişki yaşamaları çok zor olucak adı üstünde duvar varr engeller çokkk bakalım nasıl yıkılacak kalın bir duvar:img-in_lo bu bölüm çok güzel olucak hele kavgaa ayy en çok kavgayı merak ediyorum:img-yes:
evettt hayall falan değil yani ciddi ciddi öpüşüyolarr aslında üçüncü bölümde hemen öpüşmek birazz hızlı oldu ama olsun:img-yes: ayy ben o çıkacak kavgayı merak ediyorummmm ege nasıl tükürüyoo:img-in_lo kesin ege ve tayfası döverler...taylanda mors olup giderrr burnu kanıyodu ohhhhh iyi olcak onaaabye yeşimede ohh iyi oluyoo walla bu bölüm tümm gıcıkların bi mors olma gibi durumu var galiba:img-hyste isayla sevgiliside çok tatlılar:img-in_lo acaba ozan ilişkilerini öğrenince ne der????egeylede iklim öpüşüyo yanii o sırada biri gelmicek çünküüü çok az bi milim kaldı aralarında:happy0064 çok yakışıyolarr yaaa:img-in_lo ama ilişki yaşamaları çok zor olucak adı üstünde duvar varr engeller çokkk bakalım nasıl yıkılacak kalın bir duvar:img-in_lo bu bölüm çok güzel olucak hele kavgaa ayy en çok kavgayı merak ediyorum:img-yes:
bence umur gelcek tabi insallah kimse gelemes gelmicek gibi görünüyor ama biri gelirse kesin umut gelir o villa umutların villasının olduğu yer umut bence bir patavatsızlık yapabilir...
summer___17
28-04-07, 10:51
Eğer iklim ege sahnesinden birinde İklim Ege'ye Seni Seviyorum Derse :) Egenin Cevapı Teşekkür Ederim olabilir bakleyin yani böle bişi ama olmayabilirde :)
Eğer iklim ege sahnesinden birinde İklim Ege'ye Seni Seviyorum Derse :) Egenin Cevapı Teşekkür Ederim olabilir bakleyin yani böle bişi ama olmayabilirde :)
kimsenin kimseye seni seviyorum diceni sanmıyorum onlar bakıslarıyla zaten herseyi söylüyorlar hem illa bişey sölencekse öpücükle en güzel sekilde söylüyorlar ama sen dur yawww ne sevgisi sende bu senaristlerden daha hızlı cıktın onlar birbirlerinden hoslanıyorlar seviyorlar demek için biraz daha beklemek lazım dimi ama aaaa
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
daha sewiyorum demek çok erken yaaa bu kadar acele etmeyin :)
egeyle iklim topu topu 4 kez karşılaştılar oda sadece bakışmaydı :) konusma yok
bence umur gelcek tabi insallah kimse gelemes gelmicek gibi görünüyor ama biri gelirse kesin umut gelir o villa umutların villasının olduğu yer umut bence bir patavatsızlık yapabilir...
bak bunu hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin:img-yes: ama inşallah umut gelmezde öpüşürler yaa:img-in_lo :img-in_lo bak şimdiii bu ihtimali hiç düşünemedimmm kesinn senin dediğin gibi olucak arkadaşım:icon_sorr :icon_sorr neyse taylanın gelmesinden iyidir:img-yes:
*shekerkıshh*
28-04-07, 13:14
arkadaslarrr imza ve avatar bölümümüzü bzı yetkililerle konustum..
"Gündemdeki diziler bölümünden sorumlu arkaaşların takip ettikleri başlıklardaki çalışma ve resim yoğunluğuna göre getirdikleri öneriler sonucu adminlerimiz gerekli alt forumu açıyorlar..
Çalışma ve resim sayınız arttıkça bir alt başlık açılacaktır, merak etmeyin..."
bu cevabı aldım=)
çalışma ve resimler fazlalastıkca imza avi başlıımız açılceek
yeni fargmanı bende gördüm herşey tamamiyle gerçek hayal olan bişiy yok
Bu arada sabah günaydında Taylan Günerle (EGE) Cihan Okancının röportajı var bilin dedim egenin cok tatlı iki resmi var:img-wink:
Nur sevinc
28-04-07, 13:42
Arkadaşlarr yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsunn çok sevindim umarım daha başlıklar eskitiriz diyorum:img-yes:
Heycanlandım ben yaa bugeceki bölüm bomba gibi geliyor taylan ve grubu ege ve grubu kavgalar falan güzel bir bölüm bekliyor yeşimi gerçekten sevmiyorum ege ünlü yerlerde çalışınca canı cici oluyor mahalle köşelerinde olunca yüzüne bile zor zar bakıyor neyse bu bölümde ege ve iklim gene çok şeker:img-blush umarım ratingleri iyi sonuç alırız
http://img80.imageshack.us/img80/4051/51005537d5462645b9e657avy3.jpg
Aramızdaki duvar her gün yükseliyor!
Kadrosunda birçok deneyimsiz gencin rol aldığı atv'nin yeni gençlik dizisi 'Duvar' yayınlanan ilk bölümleriyle çok konuşuldu. Dizinin iki erkek oyuncusu Cihan Okan ve Taylan Güner, "Zenginle fakir arasındaki uçurum her gün daha da artıyor" diyerek ekliyor: Gençlere örnek olacağız..
Çekimler nasıl gidiyor? Cihan Okan: Ben çekimlerde Taylan'dan daha az bulunuyorum. Taylan Güner: Ben set elemanı gibiyim. Işıkcıyla aynı zamanda gidiyorum sete. (gülüyor) Senaryo tamamen benim üstüme kurulu olduğu için hemen hemen her sahnede setteyim. Daha önce karşılaşmadığım, yaşamadığım birçok şeyi şu an yaşıyorum. Özellikle liselilerden çok güzel tepkiler alıyoruz. C.O.: Şunu söyleyebilirim; diziyi izlediğinizde gerçekten çok hoş bir intiba bırakıyor. En keyifli tarafı, zorlu şartlara rağmen oyuncuların çok uyumlu olması ve hala gülüyor olması. Bu taşların yerine oturduğu anlamına geliyor.
* Ekibin genç olmasının bunda büyük bir etkisi vardır herhalde? C.O.: Dizide aslında iki kuşak var, arasındaki köprü de benim... Gençler ve bizim jenerasyon arasındaki olayları yumuşatan bir karakterim var. Çok sevilen ve doğurgan bir karakter. İlk bölümlerde kendi içinde bu kadar kenetlenen ekip bulmak zordur. En ufak bir çatlak ses yok.
* Dizide Ali ve Ege karakterlerini canlandırıyorsunuz.... C.O.: Bildiğiniz gibi Ali karakterini canlandırıyorum. Sinirleri alınmış, dünyayı aşmış. Bir de yokluktan gelip para kazanmış biri. Her iki tarafı da bilen nadir insanlardan. Ege'deki pırıltıyı görüp Ege'nin hamisi oluyor. T.G.: Şunu söyleyeyim; Ege fakir ama gururlu bir genç... İlerleyen zamanlarda zekası, bilinci ve karakteriyle inşallah iyi yerlere gelecek. C.O.: Zaman zaman örnek alınacak biri sanıyorum. Yanlışlıklar mutlaka olacaktır ama izlediği yol doğru olacak.
* Bir anlamda gençlere örnek teşkil edecek bir karakter olacak yani... Çünkü diziyi izleyenler genç kitle... T.G.: Kesinlikle... Çok iyi örnek olacağına inanıyorum. Hem ailesine, örf ve adetlerine bağlılığı hem de çalışkanlığı ve hayata bağımlılığı anlamında örnek olacak. Şu anda dünyada çok özlenen ve kaybetmeye başladığımız bir kavram sevgi... İnsani duyguları maalesef gitgide yitiriyoruz. Bence bu dizinin en sıcak tarafı da o olacak.
ALİ BANA 'CUK' OTURDU!
* Peki karakterler size ne kadar benziyor? T.G.: Birebir uyuşan özelliklerimiz var. Ama ben Taylan olarak düşündüğümde, mesela Ege'ye oranla daha sinirlerime hakim olamayan biriyim. Ege kadar sabırlı değilim. Taylan böyle saman alevi gibi patlıyor, yanıyor. Onun dışında ben zaten Adana'da bir çiftçi ailesinin çocuğuyum. Anne ve kardeş arasındaki diyaloglar uyuşuyor. Yaşantı şekli olarak da benziyoruz. Yaşıma göre girdiğim ortamda Taylan olarak saygı ve sevgi görüyorum. Ege'de de aynı. C.O.: Ben normal hayatımda Ali karakterine çok benziyorum. Yani hayata hep pozitif ve bardağa dolu tarafından bakan biriyim. Bu anlamda Ali karakteri bana 'cuk' oturdu. Ben de Akhisarlı bir memur çocuğuyum. Şu andaki yerim, zengin denebilecek bir durum değil ama kendimi gayet 'şık' bir yerde hissediyorum.
* Tepkiler nasıl? T.G.: İnanılmaz güzel tepkiler alıyoruz. Hatta diziyi izleyen, 15 yıldır görmediğim ortaokul arkadaşım bana mesaj atmış. Konu hakkında inanılmaz güzel şeyler söylüyorlar. Konu zaten kısırlaşmayacak ve doğurgan bir konu. C.O.: Dizilerde 5-6 bölüm her şey yolunda gidiyor ama ondan sonra saçmalamalar başlıyor. Bizde böyle bir şey olmayacak. Özellikle eşim acımasız eleştirir. Ondan da birşey çıkmayınca 'tamam' dedim. T.G.: Şu anda genel olarak bakıldığında bu tarzda bir gençlik dizisi yok. Bizden sonra geleceğine eminim. Yapımcımız büyük cesaretle bu işe girdi çünkü yeni yüzler, isimsiz oyuncularla yola çıktı. Diğer diziler için de örnek olacağına inanıyorum...
* Dizide bir zengin fakir çatışması var. Sizin bu konuya bakışınız nasıl? T.G.: Duvar yükseliyor! Zenginle fakir arasındaki uçurum gittikçe artıyor. Bizim bunu göz önüne getirmemiz herhalde insanların biraz daha bilinçlenmesini sağlayacak. Zenginlerle fakirlerin birbirlerinden kopmaması gerektiğini, birlikte yaşamaları gerektiğini göreceklerine inanıyorum. C.O.: Türkiye'de fakir taraf her geçen gün artıyor. Dengesi olsa onun bile keyfi var. Ama artık o kadar dengeler koptu ki, terazinin kefeleri o kadar ayrıldı ki birbirinden, artık oradan oraya atlamak ya da ulaşmak ya da el uzatmak mümkün değil. Dolayısıyla burada insanların çok bilinçli olması gerekiyor. O bilinci de bu şartlarda nasıl edinecek insanlar, aslında bunu da merak ediyorum. Ama herkes biraz sağduyulu olmak zorunda. Çünkü bunun gidiş yolunun öfke olmaması gerekiyor. Zaten işlemek istediğimiz konu, bu öfkenin olmaması. Olaylar her ne kadar insanları çileden çıkartsa da bizim kurmak istediğimiz ilişki tarzı sevgi.
röpörtaj icin cok sagol duvar....
resimde cok tatli cikmis yaa...:img-in_lo
bişeyy deil canım ne demek:img-wink: evett resimde çok tatlı yaaa gülüşüne bayılıyorum insanın içini ısıtıyo valla hem oyunculuğuyla hemde gülüşüyle:img-in_lo
arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun öncelikle artık ana sayfaya geçme zamanımız geldi galiba çünkü 20 gün gibi bir zamanda 1250 mesaj yazdık:happy0064 :happy0064
bugün büyük gün bakalım neler olacak.yeşim egeye geri dönmenin çaresini arıyor.iklim ile ege çok güzel birşeyler başlıyor...ya çok şekerler:img-wink: :img-wink:
duvar röportaj için teşekürler...ben düşüncelerini felan çok merak ediyordum taylanın çok teşekkürler umarım artık daha çok röportajlar yapılır onunla.
resimdede çok şeker çıkmış...canım ya gülüşü bakışı hepsi çok güzel ya...:img-wink:
fragmani gordum ve sonunda iklim ve ege ask yasacayak.. yasasin...
off y asu taylani bir bardak suda bogmak istiyorum uyuz sey.. cok guzel bir dizi yaaa.. bayilidm super bir dizi bu!
SETTE KAN GÖVDEYİ GÖTÜRÜYOR
* Oyunculuğa alışabildiniz mi?
C.O.: Oyunculukla şarkı söylemek ya da çalmak arasında büyük bir fark yok! Müzikten yola çıkınca her şeyi çözüyorum. Oyuncu koçum Yeşim, her olayı ve her karakteri bir melodi olarak düşünmemi söyledi, 'Her kişinin sende bir melodisi olsun. Her karakterin sende bıraktığı lezzete göre davran' dedi. Ben ondan sonra olayı kavradım. Melodiyi düşündüğüm an zaten o duruma geçiyorum.
KOŞMASINI BİLMİYORSUN!
T.G.: Ben de her gün sahnede kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İlk başladığım güne oranla daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Burada zaten oyuncu koçlarımız bizi bir şekilde sahneye hazırlıyor. Ama mesela gelen tek tepki 'koşmasını bilmiyorsun' oldu.
C.O.:Süreyya Ayhan'dan ders aldıracağız...
T.G.: Bir daha koştururlarsa kesin ders alacağım...
C.O.: Geçende bir kavga sahnesi vardı. Hakikaten yaralandılar. Birinin eli kanıyordu, birine yumruk geldi. 'Pardon' dedi ama yemişti yumruğu, yapacak bir şey yok. Gerçekten paralanıyorlar, sette kan gövdeyi götürüyor. (gülüyor)
HAYRANLARINIZ GİDEREK ARTIYOR
* Biriniz genç kuşağa, diğeriniz deorta kuşağa hitap ediyor. İki yakışıklıoyuncu olarak karşı cinsin size ilgisinasıl?
Cihan Okan: Bizde kaçarı yok yani!15'den 60 yaşına kadar bütün skalayıkapattık... Eşim duyarsa yandım! AmaAllah'tan sadece bizim ağzımızda... Sadecedizinin selameti için, yoksa yanlış anlaşılmasın.(Gülüyor)
Taylan Güner: Kızların tepkisi iyi.Hoşumuza giden şeyler oluyor. Gülüşümle ilgiligüzel şeyler duyuyorum. Tepkiler güzel, hayrankitlemiz artıyor...
* İkiniz için de karizmatikdeniyor...C.O.: Karizmatik olmak bir Allah vergisi...Karizmatik olmak; yakışıklılıkla, tiple ilgili bir şeydeğil. O bir duruş. T.G.: Ayna karşısında bir türlü karizmatik olamıyorum. (gülüyor)
CİHAN OKAN
http://img205.imageshack.us/img205/7697/9ecb6abb429f0c479cf7e7dlv9.jpg
Ben konservatuvar mezunuyum, müzisyenim. Hem perküsyon çalıyorum, hem vokal yapıyorum, ara sıra da Sezen Hanım'la (Aksu) düetler yapıyorum. Bazen tek başıma da şarkı söylüyorum. Kültür Bakanlığı Modern Folk Müziği diye bir grubumuz var, AKM bünyesinde çalışıyoruz. Orada solistim. Bir yandan da seslendirme yapıyorum. Ama özellikle oyunculuk, hayatıma çok büyük bir renk kattı.
TAYLAN GÜNER
http://img205.imageshack.us/img205/9031/6feafea04643f847a5cb2cfsm1.jpg
Tekstil firmalarının markalaşması sırasında, katalog çekimleri, lansmanları, sponsorlukları ile ilgili işleri takip ediyorum. Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar'dan bir yıl tiyatro eğitimim var ama bir dizinin başrolünde oynamak hayalini bile kurduğum bir şey değildi.
sarısın_bomba
28-04-07, 15:03
arkadalarr salm herkesee ben geldimm herşeyy süperr olmuşş yaaa
arkadaşlarr fragman süperrdiii ege ile iklimm süperrdiii yaww ege fazla bişey olmadan kurtulduu herlade fazlka hasar almamışşş gibi gözüküyoooo bugun dizimizz varr sabırsızlıklaa bekliyommm valla
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar hemencecik sayfa kapattık inşallah hep böyle olur bu arada latifenaz arkadaşım çalışman çok güzel olmuş
ooo yeni başlık açılmış hayırlı uğurlu bol yorumlu resimli çalışmalarla dolu olsun:)
latifenaz çalışman süper ellerine sağlık......
bnde yeni fragmanı gördüm içim kıpır kıpır valla:) bu bölümü sabırsızlıkla beklediğim kadar varmış yane fragman başındaki egeyle iklimin hastane odasındaki görüntüsü süperdi yaa birbirlerine harika gülümsüyolar ve bakıyolar:img-blush vee frgmanın sonuda süperdi aşk bacayı sarmış durumda:)
yorum yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum..
sarısın_bomba
28-04-07, 15:16
arkadaşlar dizi özetlerindee okudum ya herşeyy sonn cümlelere kadar gülücüklerle okuyodum fakatt iklim ne diyebilirki dee herşeyy alt üst olurr arkadaşlarr tahminlaeriniz ne çok merak ediyorum biri biliyosa YADA tahmin yazın yaa aklım karıştıı
duvar röportajın devamı için de teşekürler...
ya taylan ne kadar sempatik ne kadar tatlı ya her geçen gün daha
bir hayran oluyorum kendisine...:img-blush :img-blush
latifenaz cnm resimi görmemişim diğer sayfalara bakmadan mesaj yazmıştım
teşekürler resim için...eline emeğine sağlık
bişey deil canım ne demek:img-wink: evet latifenaz arkadaşım özür dilerim görmemiştim gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş ayrıca bana yaptıgın yorum için teşekkürler:img-wink:
*shekerkıshh*
28-04-07, 16:04
arkadaşlar dizi özetlerindee okudum ya herşeyy sonn cümlelere kadar gülücüklerle okuyodum fakatt iklim ne diyebilirki dee herşeyy alt üst olurr arkadaşlarr tahminlaeriniz ne çok merak ediyorum biri biliyosa YADA tahmin yazın yaa aklım karıştıı
taylana ayrılalım diyo olabilir..
bunu duyunca taylan egelerle kavga ederler..Bıcak cekeerler..
(fragmandada görüldüğü gibi)Sonra hapise girerler..
Ve böylece iklimin ayrılalım demesi herseyi altüst eder..
(TahhMiNN)
Duvar röportajı eklediğin için çok teşekkürler çk merak ediyodum çok keyifli bi röportaj olmuş taylanın aşırı derecede sempatisi varya röportajdan anladığım kadarıylada çok sıcakkanlı şirin birisi fotolardada süper görünüyo gülüşü falan:img-blush
bişey deil naz&naz arkadaşım:img-wink: :img-wink: buarada "LEYLA" arkadaşım çalışmaların çok güzel çok başarılı ellerine sağlık:img-wink: herkese teşekkürler
bahse girebilirim ki iklim egeye diyecek ki ben taylanın arkadasını öldürdüğü kazada taylan hapis yatmasın diye yalancı şahitlik yaptım diyecek sonrası da malum...
evet bencede yalancı şahitlik yaptıgını söleyecek ege zaten bunu duyunca fıttırır....iklimdende bunu beklemezdi çünkü:img-in_lo egecim her kişiden bi darbe alıyo walla:icon_sorr :img-in_lo
ya egede dıkatımı ceken bırsey var goz temsaında cok usta ve ekısnden cıkamıyo terene bakar gıbı kalıyo bır sure sonra :):)
bu bolum süper olıcak yaa egeyele iklim yanyana yatıolardı sabırsızlıkla bekliyorumm
resimler için tesekkurlerr:happy0064
evett ya bu ege çok güzel bakıyo:img-in_lo sude elvin arkadaşım çok saol resimler için sanada zahmet oluyo bunca resmi buraya koymak çok saol:img-wink:
sude-elvin yine hariklar yaratmsıısn cok saol bend eiklimin partde pencereden gökyüzüne buğulu bakıslarla baktığı sahnenin resmini arıyordum sen verdim cok mutluym tesekkürler
"LEYLA" ellerine sağlık çalışmaların süper olmuş latifenaz seninde ellerine sağlık :img-wink: biraz geç oldu ama kusura bakma:icon_sorr
bişey deil naz&naz arkadaşım:img-wink: :img-wink: buarada "LEYLA" arkadaşım çalışmaların çok güzel çok başarılı ellerine sağlık:img-wink: herkese teşekkürler
yorum yapan bütün arkadaşlara tşk ediorum..
arkadaşlar repörtajı az önce okudum..taylan güner (ege) diyor ki kızlardan gülüşümle ilgili güzel şeyler söylendiğini duyuyorum demiş acaba bu foruma girmiş olabilir mi bizim yazdıklarımızı falan görmüştür belki ne dersiniz??
bu arada repörtajı ekleyen "Duvar" arkadaşımızada teşekkürler..
arkadaşlar çalışmalarınız çok güsel olmuş elinize sağlık bu arada sude-elvin arkadaşım resimler içinde çok saoll resimlerde süperr..
saol cnm seninkilerde oylee suda elvincim tekrar teskkur edrimm resimler ve yardımın için:img-wink:
sude-elvin
28-04-07, 19:51
evett ya bu ege çok güzel bakıyo:img-in_lo sude elvin arkadaşım çok saol resimler için sanada zahmet oluyo bunca resmi buraya koymak çok saol:img-wink:
canım bnm cok saol
seninkiler cokkk guzelller butun calısmalarına bayılıyorummm ellreirne saglıkk:happy0064 :img-wink:
son 2 saat 23 dakikaa:happy0064
sude-elvin yine hariklar yaratmsıısn cok saol bend eiklimin partde pencereden gökyüzüne buğulu bakıslarla baktığı sahnenin resmini arıyordum sen verdim cok mutluym tesekkürler
arkadaşlar çalışmalarınız çok güsel olmuş elinize sağlık bu arada sude-elvin arkadaşım resimler içinde çok saoll resimlerde süperr..
yorumlariniz icin tesekkürler.
resimler icinde rica ederim biraz gec oldu ama yeni bölümü beklerken iyi gelir diye düsündüm.
sude elvimcim(ismini bilmiyorum):sad53: resimleriçin cok saol ellrine saglık:img-wink:
bende calısmalarımı buraya eklrim saol yardımcı oldugun içinn:img-wink:
rica ederim canim.
bu arada adim arzu
arkadaşlar repörtajı az önce okudum..taylan güner (ege) diyor ki kızlardan gülüşümle ilgili güzel şeyler söylendiğini duyuyorum demiş acaba bu foruma girmiş olabilir mi bizim yazdıklarımızı falan görmüştür belki ne dersiniz??
bu arada repörtajı ekleyen "Duvar" arkadaşımızada teşekkürler..
ayni sey benimde aklima geldi olabilir aslinda bi cok oyuncu takip ediyor bildigime göre burayi. okumus olabilir.
diziyi henüz izlemedim ama ilgimi çekti bugün izlemeyi düşünüyorum
farklı bir diziye benziyor gençlere yönelik olması güzel
bir de müziğine bayıldımm=) gerçekten çok güzel umarım dizi de öyledir
duvar filminde çalan şarkıyı kim söylüyor
gözlerimden yüzünü çıkar........
dizinin başlamasına az zaman kaldı arkadaşlar ben bişey söylemek istiyorum, benim kız kardeşim bugün akşam eve gelirken DUVAR'ın DİZİ ÇEKİMLERİNE rastlamış ve İKLİM ile kötü çocuğumuzu görmüş:img-cool2 :img-pilot iklim arabanın içindeymiş, kötü çocuğumuzda arabanın dışında duruyormuş tam karakol önündelermiş.
duvar filminde çalan şarkıyı kim söylüyor
gözlerimden yüzünü çıkar........
dizinin müzikleri BASE nin KY de de birlikte çalıştığı BOLAHENK gurubuna ait, çok muhteşem parçalara imza attıkları aşikar.
selim bölükbaşı ve gökhan tümkaya'da grubun solistlerinden, sanıyorum parçayı söyleyende gökhan olmalı.
EgE(''v'')İkLiM
28-04-07, 20:30
Ellerine sağlık başak16 çalışmaların çok güzel olmuş herzamanki gibi çok güzel şeyler yapıyorsunuz arkadaşlar
avatar ve resim ekleyen arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık :img-wink:
oo süper yeni başlık açılmış yaa hayırlı olsun inşallah bu arada dizimiz esaatler kaldı çok heyecanlıyım yaa keşke bu dizi günlük olsa ne iyi olurduu böyle haftayı beklemek çok zor neyse inşallah bugünki reytinglerde güsel gelir dua edelim hele şu son egeyle iklimin öpüşme sahnesini özeliklikle merak ediyorum off beklede dur şimdi 1 saat:icon_sorr
yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun arkadaslar
ohh ne güzel burasi cosmus, eee bensiz olmaz dedim, geldim :happy0064
bugün hele sükür dizimiz yayinlaniyor, az kaldi sayilir, ama yinede bekliyemiyorum, hemen baslasin istiyorum...
röpörtaji bende okudum, cok samimiler yaaa, bayildim valla okurken, hele ege, yani taylan güner cok tatli, evet cok güzel güldügü onunda kulagina gitmis, cok sevindim, bu arada adanali ve bir ciftci ailesinin cocugu oldugunuda ögrenmis bulunuyoruz, bu röpörtaji yapan kimse cok tessekür ediyorum sahsen...ayrica gercekten dedikleri gibi sevgi duvarini da kurmus bulunuyorlar, cünkü biz onlari cok seviyoruz, degil mi arkadaslar? :img-yes:
ha bu arada reyging korkum hic yok, zaten uzun ömürlü olacaganin sinyalerini veriyor ali bey röpörtajda, cok sevindim :happy0064 ...
bugünde reyginglerin cok iyi geleceginden ben eminim...bu arada röpörtajda egenin kosamadigi söyleriyor, bence hicte öyle degil, gayet formunda masallah :img-hyste ...
offf ya saatler gecmiyor, baslasin artik...cok heyecanli bir bölüm olacagi belli
bu arada unutmadan resmim ve imza ekleyen arkadaslara cok tessekürler, yani sude-elvin, leyla, basak16...adini saymayi unutugum arkadas varsa ne olur bana kizmasin, özür diliyorum :img-blush , tabii degerli bilgileri ve röpörtaji bize ulastiran arkadaslarida unutmamak lazim, tessekürler...
resimler ve calismalar harika ellerinize saglik :)
dizinin baslamasina az bi zaman kaldi cok merak ediyorum acaba neler olucak...
başlıyo dizmiz çok merak ediyorumm bu arada tv kartı olan arkadaşlar resim çeksinler nolurrr bende vardıda şu anda kullanamıyorum maalesef:(
reklam aralarında görüşürüs artıkk....
bence herşey çok güzel gidiyorr harikaa ama ben taylanıda seviom yaa nolacak benim bu durumum iyi çocuğuda kötüyüde seviyorum:img-in_lo
neyse egenin arkadaşlarının tavrını hiç beğenmedim objektif bakamadılar hele yeşime sinir oldummmm gıcık inşallah ege iyleşip ağzının payını verir
bu arada sen hiç zekayla alay eden program izlemedin heraldee....
herneyse bakalım neler olacak hop oturup hop kalkıyom yaa:img-yes:
dizi iyi hoş ta biraz olsun eski Türk filmleri havasından kurtaramazlarmıydı.çok fazla tanınmışlık var.en basitinden üzerine kurulu olduğu konuya bakın ; zengin çocuk onu bunu biçer ama sırf paralı olduğu için her seferinde kanundan yırtar.daha kaç kişiyi linç etmesi lazım birilerinin görmesi için ? ya da ne biliyim aile ye bakın.Babası neredeyse katil olan oğluna Aferin oğlum iyi yapmışsın diyecek.sonra egenin kız arkadaşı.parayı görünce tekrar ege ye yanaşmaya başladı.bari onun tavrı farklı olsaydı.bunu şunun için diyorum eğer o kız egeye tekrar yanaşmasaydı seyirci şöyle bir durup düşünecekti.aaa bak kıza hiç de bizim tahmin ettiğimiz şeyi yapmadı diyeceklerdi.çünkü bu tarz senaryolarda hep beklenen şeyler vardır ve hep de beklenen şeyler olur.bu da seyirciyi şaşırtmadığı için zamanla sıkar.ben şimdilik izliyorum.ama daha kaç bölüm dayanırım bilemem!
Tek artısı gençlerin ağırlıkta olması oluyor bence.eğer bu diziyi tanınmış oyuncular oynasaydı bence tutmazdı.
ewet :D egeyle iklim mercimeği fırına vermiş ne güsel
bu araa yeşimde egeye yakın davranıyo ya ayrıldınız siz şimdi neden 180 derece dönüş yapıyosun hayret bişyy :)
yaaa egeyle iklim çok tatlılarrr yaaa hele o beraber uyumaları süperdiiiii vee ege içimi soğuttu ohh olsun yeşime yaa taylanıma yasık ama onada üzülüyorum tamam ona üzülmeme laızm ama çok tatlı yaa egede hastanede iklim konuşurken çok tatlıydıı yaa bitmesin hiçç bu bölümmm
afferim egeye yaa loeser olayına gönderme yapmasına bittim yesim hakketti bunu sanırım simdi ağlayarak cıkcak o ağlama sahnesi burda sanırım yaa yesim hanım bide seyi cok sevdim iklimin babasına annesi sen iklimin avukatımısın HAYIR BABASIYIM demesi beni cok sevindirdi tam da aynı repliği ben söylicektim benden önce davrandı:D
cihan okan savcının karısındaki haline göre çok daha iyi burda....;) aliydi sanırım dizideki adıda...
artık eminim dizi kesinlikle seren serengille emrahın oynadığı filme çok benziyor ama yinede insanın izleyesi geliyor müzikler zaten sürekli ky yi hatırlatıyor o bile yeter ama yasak sokaklara çok benziyor
cihan okan savcının karısındaki haline göre çok daha iyi burda....;) aliydi sanırım dizideki adıda...
savcının karısı mı ne demek istedin ben anlamadın biraz açarak anlatırmısın hangi savcı ne karısı ???
savcının karısı mı ne demek istedin ben anlamadın biraz açarak anlatırmısın hangi savcı ne karısı ???
hani yine atvdeydi sanırım yayınlanan bi dizi vardı ya, cihan okan ve gamze özçelik başroldeydi... bizim cihan okan o dizide savcı rolündeydi... bende bu dizide o haline göre çok daha iyi demek istedim.. orda çok gergindi, burda rahat:img-wink:
buydu yani bahsettiğim:img-yes:
arkadaşlar 1.blm kaçırdığım için bilmiyorum bu loeser midir nedir ? nedir bu sözün anlamı, o kız niçin kullanmıştıki o lafı ege'ye de ege taş attı, cvp verebilirmisiniz?
hulyafan_88
29-04-07, 00:07
bu akşam farkettim bizim yurtta bi kaç kez gördüğüm bi çocuk bu dizide oynuyo hani şu sarışın olan...bizim yurtta kalmıodur herhalde hem dizide oynayıp hem yurtta kalmaz sanırım:img-hyste
vallahi bir an korktum aklıma yasak sokaklar geldi ve ege bıçaklancak sandım bir an.
ya bu isa'nın babası ne biçim bi insan, çocuk o yüzden hırsızlık falan yapıyor baba baba değil ki.
helal olsun şu zengin kadın da beni şaşırttı, oğlu sarı çiyan zengin serserisi ama annesi bu kadar arkadaşının önünde nasıl böyle davranırsınız diye çıkıştı herkesin içinde, helal olsun.
nezarette söylenilen repliklerde resmen koptum:img-hyste süt çocuğu, sarı şeker:img-hyste çok hoştu :D
iklim ile ege'nin hastane sahnesindeki halleride çok güzeldi, önce iklimin ege uyurken söylediği sözler, kızkardeşinin arkadan sessizce dinlemesi, en azından diğerlerinin aksine kız kardeşi abisini gerçekten sevdiğini ve bu kızın zengin olmasına rağmen diğerlerinden çok farklı olduğunu anlamış olması güzel oldu bence.
ege uyandıktan sonraki burun buruna bakışları çok şekerlerdi, sanki 3.bölüm değilmişte çok zaman geçmiş birbirlerini epeydir tanıyorlarmış gibi, yani bakışlarıyla o aşkı hissettiriyorlar gerçekten ben beğenmeye başlıyorum gün geçtikçe bu çifti.
iklim karakteri daha önce bir dizide görmemiş olmama rağmen, şu anda bir çok dizide oynayan karakterlere nazaran aşkı, o bakışları, tebessümü, sıcaklığı çok güzel yansıtıyor ve şaşırtıyor.
ege'ye gelince, sinirlendiğinde değil ama gülümsediğinde çok tatlı oluyor, hani bazı insanlara gülmek çok yakışırya işte buda onlardan.
doğrusu ky'de izledikten sonra taylan'dan böylesi performans beklemezdim.Bravo.
erve loeser midr nedir o ne demek*
canım
loser_kaybeden,başarısız mağlup insanlara denir....
yaa şu isanın babasına sinir oldum yaa gerizekalı rezil etti çocuğu keşke isa evden kaçsaa herşeyi unuttum isaya üüzldüm valla yaaa gıcık heriff...:@
arkadaşlar 1.blm kaçırdığım için bilmiyorum bu loeser midir nedir ? nedir bu sözün anlamı, o kız niçin kullanmıştıki o lafı ege'ye de ege taş attı, cvp verebilirmisiniz?
sürekli kaybeden kaybetmeye mahkum gibi anlama gelen assağılayıcı bir söz
ve ege üniverte cıkısı yesim ve iki arkadası tabi biri erkek görüp yanlarına gidip kızmıs oğlanla tartısmıs oğlan gittikten sonra yesimle tartısırken yesim egeyi fena halde küçümseyp artık üniversteli olduğunu ve sanki cok bişeymiş gibi faklı olduklarını kastederek onca kalabalığın içinde loesersın ege sen loeser diye bağırmıs bitti anladın mı bitti bırak pesimi gibisinden seyler söylemişti
1.bölüm ve 2.bölümü izleyemeyen fakat izlemek isyteyenler için ö.m attıkları takdirde kacırdıkları bölümleri izleme imkanı verecek olan linkleri yolllayabilirim :good: :good: :good:
ya şu sarı hasta etti beni
her haraketi batıyor adamın
uyuz yaa isa iyi bir benzetseydi şunu keşke
annesi iyi kadınmış sevdim...isayı korudu ;)
yaa git dedi kızaaa
off beeee keşke öle demeseydi
ne güzel anlaşıyorlardı
kızın doğruculuk damarı kabardı
biz böyle hayran hayran seyrederken söylenicek yermiydi orası
offf yaaaaa
bir yandan söylemesi iyi oldu diyorum
bir yandanda şimdi söylemeseydi zamanı değildi diyorum
ama iklimin itiraf etmesi daha iyi oldu
yaa git dedi kızaaa
off beeee keşke öle demeseydi
ne güzel anlaşıyorlardı
kızın doğruculuk damarı kabardı
biz böyle hayran hayran seyrederken söylenicek yermiydi orası
offf yaaaaa
bir yandan söylemesi iyi oldu diyorum
bir yandanda şimdi söylemeseydi zamanı değildi diyorum
ama iklimin itiraf etmesi daha iyi oldu
öyle ama aslında söylemesi daha iyi oldu, çünkü düşünsene ilişkileri hergeçen gün daha fazla ilerlemişken, ilerleyecekken, bunu çok sonra öğrenmesi güveninin sarsmasına neden olurdu, oysa daha yolun çok başındalar, nasıl olsa ayrı kalamayacaklar ve iklimin samimiyetine inanacak, hatta şuna adım kadar eminim ki, egenin moralinin bozuk olduğu bir anda kızkardeşi yanına gelecek ve iklimin o uyurken neler söylediğini onu sevdiğini ve değer verdiğini anlatacak, bu sayede de ege iklimi affedecek :D:img-wink:
ben size söylemistimdeğil mi yalancı sahitlik yaptığını söylicek diye bence söylemesi cok iyi olurlar merak etmeyin bu askla nasıl olsa barslar hem egenin hosuna gider dürstlüğü hem malum dizim hzlı 4.blümde kesin barısırlar ya bid esu öpüşme sahnesi cok amotörceydi arba gecti korktuşar ben o duyguya o konsantryle karsımdaki o güzellikle kulağımın dibind top atılsa duymam öperim abi :D
arkdaslar sonunda iklim egeye nededi??
Ben orayi kacirdim yaaa.....:icon_sorr
simdiden tsk.ler:)
iklim benim şahitliğimle serbest kaldı deyince
ait olduğun yere git diye bağırdı iklime :icon_sorr
arkadaşlarının öldürülmesi olayında taylan'a yalancı şahitlik yaptığını söyledi iklim ve bu sayede taylanın ceza almaktan kurtulduğunu anladı ege ve kızarak ayrıldı:icon_sorr
iklim benim şahitliğimle serbest kaldı deyince
ait olduğun yere git diye bağırdı iklime :icon_sorr
arkadaşlarının öldürülmesi olayında taylan'a yalancı şahitlik yaptığını söyledi iklim ve bu sayede taylanın ceza almaktan kurtulduğunu anladı ege ve kızarak ayrıldı:icon_sorr
aboowww...
tüh yaa kötü bitmiss....:(
umarim gelcek bölümn barisilar..
cok tsk.ederim arkadaslar yaw...:)
Egenin Sevgisi Bukadarmiydii ya.. ne o kiza iki dakada git dedi..(iklime)
kiz tmm suclu ama.. pisman yanii her halinden belli.. kizsaydi bagirsaydii ama bence o lafii demeseydi... seven insan demezz herhalde!!!!
isanin babasina uyuz oldum.. adam elimde kalcakk .. arkadaslarinin yaninda özelikle kizarkadasinin yaninda cocugu nasil kücük düsürdü...
ben su sarisin cocugaa bayildimya... adii safakti galiba.. onun resimlerini ekleyebilmirisinizz.. anneside iyi kadinmi..
o sarisin.. ilkkes herhalde bi dizide oynuoo önceden hic dikkatimi cekmemisti..
acilll resimm istiorumm lütfen
ya arkadaslar sanki ilk iki bölüm daha bi güzel dah bi hareketlitydi tamam bu bölümde iklim ve ege yakınlasması cok hostu ama ne bileyim 1.ve 2. bölüm daha güzeldi gibime geldi bu bölümdeki kavga saneleri falan cok basitce amatörceydigüzeldi ama önceki bölümler kadar değil
Dilan-Cagri
29-04-07, 00:42
Bu bölüm yine herzaman ki gibi cok güzeldi...
Iklim'in Ege'nin yaninda uyumasi, bakismalari ve tabiki konusmalari cok güzeldi...
Taylan yine her zaman ki gibi korkakca babasinin arkasina saklandi zaten ondanda bu beklenirdi ama yaptiklarina ragmen rüyasinda yaptiklarlarini gördü ve sicrayarak uyandi ya vallaha cok sasirdim...Neyse Isa'nin morluklari hep kavgaya karistim diye anlatiklari demek babasi yüzündendi vallaha babasi sert birine benziyordu ama bu kadarinida beklemiyordum...Isa'in gururnu kirdi arkadaslarinin yaninda...Yani zenginler her ne kadar burnu havadada olsada o sarisin cocugun annesi bile neler dedi yazik Isa'ya...Son olarak Iklim'in itiraf etmesi iyi oldu en azindan artik aralarinda yalan kalmadi...Umarim yakinda yine barisirlar...
Ben en çok isayı oynayan oyuncuyu beğeniyorum gençlerin içinde... Ama o sarışın kadına maganda gibi baktı ya kıl oldum valla.. üstelik annesi yaşında kadın.
Su dizilerin en heyecanli yerlerinde reklamlari koyan kisileri bi bulsam varya,resmen elimde kalacaklar. Gelde sinirlenme simdi..
Neyse gelelim diziye (gerçi 10dk'ada bir reklam vardi ya,neyseee).Bu bölümde gayet hostu ama iste dedigim gibi reklamlar moralimi bozdu,her iki dakkada bir reklam vardi,sinir küpüne döndüm grrrrrrrrr....
---------------------------
Veeee veee veeee :img-blush
Ya ben bayiliyorum su Isa rolündeki çocuga,süper oynuyor,bu çocugun gerçek ismi nedir bilen varmi? Yesimi ben biraz Sophia Bush'a benzettim,biraz ama : )
Bence daha barışmalarına epey bi zaman var ama görücez...Sonuçta İklim yüzünden arkadaşının katili suçsuz bulundu:icon_whis
Su dizilerin en heyecanli yerlerinde reklamlari koyan kisileri bi bulsam varya,resmen elimde kalacaklar. Gelde sinirlenme simdi..
Neyse gelelim diziye (gerçi 10dk'ada bir reklam vardi ya,neyseee).Bu bölümde gayet hostu ama iste dedigim gibi reklamlar moralimi bozdu,her iki dakkada bir reklam vardi,sinir küpüne döndüm grrrrrrrrr....
---------------------------
Veeee veee veeee :img-blush
Ya ben bayiliyorum su Isa rolündeki çocuga,süper oynuyor,bu çocugun gerçek ismi nedir bilen varmi? Yesimi ben biraz Sophia Bush'a benzettim,biraz ama : )
reklamlar beni de uyus eder o yüsden cok beğendiğim filmleri reklamsız videolardan daha sonra tekrar izlerim...tabi bide su var ki reklamı cok alan dizi reytingi cok almıs dizi demektir hele hele 22.00 gibi reklam verenlerin pek vermek istemyeceği reklam kusagında bu kadar reklma alması dizinin beğenildiğini ve kalıcılığına işaret eder anlıyacağımız üzere bir yandan sevindirici bir yandan uyus edici
ben egeyi ikleme git dediği için yadırgamıyorum
sonıçta bu çocuk bu kızı daha yeni yeni tanımaya başladı
ve ona tam güvenmek üzereyken bu olayı öğrendi
kim olsa aynı tepkiyi verirdi
ama hemen bağırması beni biraz şaşırttı
ben hesap sorar diye bekliyordum
reklamlar beni de uyus eder o yüsden cok beğendiğim filmleri reklamsız videolardan daha sonra tekrar izlerim...tabi bide su var ki reklamı cok alan dizi reytingi cok almıs dizi demektir hele hele 22.00 gibi reklam verenlerin pek vermek istemyeceği reklam kusagında bu kadar reklma alması dizinin beğenildiğini ve kalıcılığına işaret eder anlıyacağımız üzere bir yandan sevindirici bir yandan uyus edici
Annem bugün ilk defa diziyi izledi,simdi ikidebir reklam veriyorlardiya,basladi söylenmeye: ''amaan sanki bana kurtlar vadisini gösteriyorlar,daha iki günlük diziye koyduklari reklam sayisina bakala''
hahah hele öyle bir söyleyisi vardiki,gülmekten öldüm : )
off neyse Arkadaslar Isa rolündeki çocugun ismi nedir bilen yokmu yaa : ( :img-in_lo
vee işte mutsuz son halbuki nede güzel giidyordu çok tatlıydılar yaa ama ben iklimin söylemesine sevindim ya benim korkum şimdi iklim egeden uzaklaşacak yaa tekrar bizim taylana dönmesi umarım öyle bişe olmass ege çok sert ve abartılı davrandı bence evet çok iyi tanımıyoda ama daha kısın konuşmasına pişman oldum demesine bile izin vermedi bide bunu arkadaşlarına söylerse onlarda iklime düşmanlar tam kötü olurlarr off işler iyice sarpa sarıo valla yaa taylan ve ege çokk tatlılar herşeye rağmenn şimdi kolaysa fragmanı beklede bölümü beklede ooo keşke şu cnbce dizileri gibi bi önceki bölümün fragmanını bölümün sonunda hemen arkasından verselerde insanların yüreğine su serpilse biras şimdi nassı uyucam bu gece benn:icon_sorr ama tek bildiğim bir önceki bölümün bir diğerinden daha güzel ve heyecanlı olduğu....
Cok güzel bir bölümdü, malesef her sahneyi izleyemedim arada diger kanaldaki yarismaya baktigim icin. Ama gördüklerim bana yetti, her gecen bölüm dahada güzellesiyor dizi.
En begendigim sahne ise hapishanedeki yasananlarda. Nasil repliklerdi onlar öyle :img-hyste
Emniyet cikisinda yasananlara üzüldüm, Isa böyle bir babayi haketmiyor. "Annem yerine keske babam gitseydi keske" dedi ya :icon_sorr
Ama o sari cocugun annesinede helal olsun, iyi soktu lafi Isa'nin babasina. Gerci kaba herzaman kabadir ya, yinede :img-yes:
Son sahneye gelince, aslinda Iklim'e kizamiyorum, ilerde iliskileri sürerse hep icinde kalacakti bu yalanci sahitlik. Söylemesi iyi oldu, Ege yönünden tabiki üzücüydü ama olmasi gereken buydu bana göre.
Hem görün, biraz kirgin kalirlar belki, ama ilerde asklari dahada güzel olacak. Ege anlayacak Iklim'in ona ne kadar deger verdigini ve olaylar dahada güzellesecek.
yaa harika bır bolumdu:img-wink:
İSA yaa hasta oldum resmen cok tatlı yaa:img-wink: babası nasıl kıyıp tokat atıyo ınanmıyorum:icon_sorr hasta ruhlu adam ne olucak bu arada bnm faworım olan SELİN YILDIRIM dızıde ki adı MELİSA sanırım İKLİM ve paris(sarısın kız):img-hyste ın oldugu sahnede wardı ltfn fotoları ceken bırı warsa İSA we MELİSA nın fotolarını koyabılırmı?????????:img-blush
Isanin Gercek Adii... Engin Baykal:img-wink:
Cok güzel bir bölümdü, malesef her sahneyi izleyemedim arada diger kanaldaki yarismaya baktigim icin. Ama gördüklerim bana yetti, her gecen bölüm dahada güzellesiyor dizi.
En begendigim sahne ise hapishanedeki yasananlarda. Nasil repliklerdi onlar öyle :img-hyste
Emniyet cikisinda yasananlara üzüldüm, Isa böyle bir babayi haketmiyor. "Annem yerine keske babam gitseydi keske" dedi ya :icon_sorr
Ama o sari cocugun annesinede helal olsun, iyi soktu lafi Isa'nin babasina. Gerci kaba herzaman kabadir ya, yinede :img-yes:
Son sahneye gelince, aslinda Iklim'e kizamiyorum, ilerde iliskileri sürerse hep icinde kalacakti bu yalanci sahitlik. Söylemesi iyi oldu, Ege yönünden tabiki üzücüydü ama olmasi gereken buydu bana göre.
Hem görün, biraz kirgin kalirlar belki, ama ilerde asklari dahada güzel olacak. Ege anlayacak Iklim'in ona ne kadar deger verdigini ve olaylar dahada güzellesecek.
sarısın cocugun annesi psikologmus ondan o sekılde dawranıyo... keske İSA nın babası gıdıp bı tedavi olsa o bayanın yanında:img-hyste
Isanin Gercek Adii... Engin Baykal:img-wink:
saolll : )
Ya Isa'nin resimlerini sonra birileri koysun buraya ltff. Çocuk felaket birsey ya,ben nasil olurda daha önce görmedim bu cocugu,hayret birseyyyy
saolll : )
Ya Isa'nin resimlerini sonra birileri koysun buraya ltff. Çocuk felaket birsey ya,ben nasil olurda daha önce görmedim bu cocugu,hayret birseyyyy
hehe:img-hyste ılk bolumden berı dıkkatımı cekıyo bnm ama en baslarda kımsenın dıkkatını cekmedıgı ıcın sesımı duyan olmamıstı :img-yes: bıde MELİSA war SELİN YILDIRIM oda cok gzl bır kız bayılıyorum ona resmen ben yaa:img-wink:
cok tesekkurler arkadasım:img-wink:
biseyy degilll
arkadaslarrr.. bana su sarisin cocugun.. dizide adii: safak --- gercek adi: ayberk yilmazz olaninnnn resimlerini bulunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-hyste :img-in_lo
sarısın cocugun annesi psikologmus ondan o sekılde dawranıyo... keske İSA nın babası gıdıp bı tedavi olsa o bayanın yanında:img-hyste
Gercektenmi? Bak bilmiyordum, söyledigin icin sagol Cigdem :img-yes:
Yanliz Isa'da bos durmuyor ha, nasilda asagdan yukari süzerek bakti sarisin kadina :img-hyste
Her nolursa olsun, Isa cok akilli bir genc bana göre.
Yanliz sunuda belirtmek istiyorum, bu dizinin Seren Serengil ve Emrah'in eski dizisine birebir benzemesini istemiyorum :icon_sorr
biseyy degilll
arkadaslarrr.. bana su sarisin cocugun.. dizide adii: safak --- gercek adi: ayberk yilmazz olaninnnn resimlerini bulunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:img-hyste :img-in_lo
merak etme sude_elvin arkadsımız burda sürekli bölüm resimlerini veriyor talep olursa o sarısının da isanında resimlerini eklicektir onun ekran kartı var sanırım saniye saniye cekiyor fotoları sayet vermezse istersin verir don't panik
ya dizi gercekten mukkemmel.Sıradan bi dizi deil.İşlediği tema,oyuncuları gercekten cok iyi.Oyuncular tam karakterlerine göre yerleşmiş.Severek izliorum... bu gece ki bölümde superdii:good:
Gercektenmi? Bak bilmiyordum, söyledigin icin sagol Cigdem :img-yes:
Yanliz Isa'da bos durmuyor ha, nasilda asagdan yukari süzerek bakti sarisin kadina :img-hyste
Her nolursa olsun, Isa cok akilli bir genc bana göre.
Yanliz sunuda belirtmek istiyorum, bu dizinin Seren Serengil ve Emrah'in eski dizisine birebir benzemesini istemiyorum :icon_sorr
dızıde bırı soyledı hıh TAYLAN annen psıkologlugunu yapmaya baslarmı ne dedı yaa ordan bendebılıyorum tabii yanlıs anlmadıysam:img-wink: cnm
dızıde bırı soyledı hıh TAYLAN annen psıkologlugunu yapmaya baslarmı ne dedı yaa ordan bendebılıyorum tabii yanlıs anlmadıysam:img-wink: cnm
Eger bu aksamki bölümdeki hapishane repligini diyorsan öyle dememisdi yanlis hatirlamiyorsam :img-blush
Zannedersem Isa Taylan'a "noldu Annen gelemedimi daha" gibi bisey dedi. Tabi bende yanlis hatirliyor olabilirim :img-yes:
Ha unutmadan söyleyim, Taylan Güner'e yani Ege'ye bayiliyorum, cok iyi bir yetenek benim icin. Bakislari, durusu olsun, herseyiyle cok iyi bence. Acaba oyuncu egitimi almismi biliyormusunuz?
bölüm güzeldi gene.. =))
hastanedeki sahne cok güzeldi.. iklim "galiba sana asik oldum" dediginde egenin yüzünde beliren gülümseme cok sekerdi.. iklimin egenin yanina yatisida, birbirlerine ne seker bakiyodular uyandiklairnda..
kavgalar gercekci degildi heleki basket sahasinda olanlar gercekten vurmadilar bi an eski türk filmi izliyorum sandim :img-hyste
isanin babasi benim elimde kalir sonunda benim boncuk gözlüme :img-cray: nasil vuruyodu yaa :@ elleri kirilsin.. polis cikisinda yaptigina ne demeli?! yapilirmi o kadar insanin icinde odun nolcak.. boncuk gözlüm nasil kosdu.. isa nin "annem yerine babam gitseydi" demesine kesinlikle katiliyorum ama cok üzüldüm ya.. beliki cok cekmis.. nihanla isa sahnelerini cok seviyorum ikisi cok tatli.. catida giderlerken kimse görmeden kisa el tutuslari cokk sekerdii..
nezarette cok komikdi replikler.. hepsi de nasil sabahladilar..
son sahne gercekten güzel degildi.. ay ama egeme yüklenmeyin o lafi kim duysa kayitsiz kalip ben bu kiza asigim diye kalamazdi eger kalsaydi dmekki mahmut la hic arkadas degillerdi.. kaldiramadi cocuk.. ama iklimin simdi söylemesi iyi oldu.. ege sonra baskasindan duysa daha kötü olurdu, aradaki buzlar egir o kesin!
Eger bu aksamki bölümdeki hapishane repligini diyorsan öyle dememisdi yanlis hatirlamiyorsam :img-blush
Zannedersem Isa Taylan'a "noldu Annen gelemedimi daha" gibi bisey dedi. Tabi bende yanlis hatirliyor olabilirim :img-yes:
Ha unutmadan söyleyim, Taylan Güner'e yani Ege'ye bayiliyorum, cok iyi bir yetenek benim icin. Bakislari, durusu olsun, herseyiyle cok iyi bence. Acaba oyuncu egitimi almismi biliyormusunuz?
hayır kendisi dizideki kötü cocuk taylan gibi profosyenel manken ilk defa bu dizide oyuncu koçundan öğreniyor oyunculuğu
yok nezarethane sahnesını demıyorum ben:img-hyste İSA nın soyledıklerını kacırmam onu gorunce daha ıyı dınlıyorum vede ızlıyorum bunu TAYLAN soylemıstı kaza yaptıklarından snr sanırım:img-in_lo
hayır kendisi dizideki kötü cocuk taylan gibi profosyenel manken ilk defa bu dizide oyuncu koçundan öğreniyor oyunculuğu
Daha ne diyebilirimki o zaman.
Helal olsun gercekten!
Bir cok "Oyuncuyum" diye gecinenlere kapak olsun.
Eger bir filmde, dizide bana rolünü iyi yansitiyorsa, beni düsündürüyorsa, bir repligiyle bakisiyla üzüyor gülümsetiyorsa, iste o zaman oyuncudur o benim icin.
Taylan Güner'de bunlardan biri :good:
yok nezarethane sahnesını demıyorum ben:img-hyste İSA nın soyledıklerını kacırmam onu gorunce daha ıyı dınlıyorum vede ızlıyorum bunu TAYLAN soylemıstı kaza yaptıklarından snr sanırım:img-in_lo
Ha o zaman olabilir canim :img-yes:
Ha birde güldügüm bir yer, Iklim arkadaslariyla Tenis oynadiktan sonra sohbet etti ya, bi ara sarisin kiza (ismi gelmedi aklima) Paris dedi ya, koptum orda. Demekki cok fazla düskün modaya, süse, vs :img-hyste
bölüm güzeldi gene.. =))
hastanedeki sahne cok güzeldi.. iklim "galiba sana asik oldum" dediginde egenin yüzünde beliren gülümseme cok sekerdi.. iklimin egenin yanina yatisida, birbirlerine ne seker bakiyodular uyandiklairnda..
kavgalar gercekci degildi heleki basket sahasinda olanlar gercekten vurmadilar bi an eski türk filmi izliyorum sandim :img-hyste
isanin babasi benim elimde kalir sonunda benim boncuk gözlüme :img-cray: nasil vuruyodu yaa :@ elleri kirilsin.. polis cikisinda yaptigina ne demeli?! yapilirmi o kadar insanin icinde odun nolcak.. boncuk gözlüm nasil kosdu.. isa nin "annem yerine babam gitseydi" demesine kesinlikle katiliyorum ama cok üzüldüm ya.. beliki cok cekmis.. nihanla isa sahnelerini cok seviyorum ikisi cok tatli.. catida giderlerken kimse görmeden kisa el tutuslari cokk sekerdii..
nezarette cok komikdi replikler.. hepsi de nasil sabahladilar..
son sahne gercekten güzel degildi.. ay ama egeme yüklenmeyin o lafi kim duysa kayitsiz kalip ben bu kiza asigim diye kalamazdi eger kalsaydi dmekki mahmut la hic arkadas degillerdi.. kaldiramadi cocuk.. ama iklimin simdi söylemesi iyi oldu.. ege sonra baskasindan duysa daha kötü olurdu, aradaki buzlar egir o kesin!
:img-bıde İSA nın nezarethanede 1 tane cocuga öpücük atması cok komıktı:img-hyste su baba meselesını hıc acmayalım o adam aynı sekılde yıktı resmen benı neler yapıyo o cocuga oyle sınır sey :icon_sorr bu arada yaa bısey sorucam sızce MELİSA mı güzel yoksa SUDE mi?dızının resmı web sıtesınde yazmıslar bence kızlar yer degıstırmeli:img-hyste SUDE ne bılıyım MELİSA a kadar guzel degıl MELİSA cok hos kız yani SELİN YILDIRIM oncedende KADIN SEVERSE dızısınde oynamıstı oradada cok tatlıydıwink:
bu röpörtajı okumamıştım sokaktan seçildiklerini biliyodum gerçi normal hayata taylanla egenin çok iyi dost olduğunuda duymuştum olsunlar yane dizide ikisinide birlikte sevmek enteresan geliyor:img-yes:
yanlız taylan yani(bülent)kesinlikle 32 yaşında görünmüyor yaa çok şaşırdım rn çok 20 gibi gösteriyor...:img-cool2
Ha o zaman olabilir canim :img-yes:
Ha birde güldügüm bir yer, Iklim arkadaslariyla Tenis oynadiktan sonra sohbet etti ya, bi ara sarisin kiza (ismi gelmedi aklima) Paris dedi ya, koptum orda. Demekki cok fazla düskün modaya, süse, vs :img-hyste
dızıdekı ad SUDE cnm:img-wink: parisi hıc sewmem kızında onunla alakası yok ablası daha tatlı :img-hyste MELİSA
Daha ne diyebilirimki o zaman.
Helal olsun gercekten!
Bir cok "Oyuncuyum" diye gecinenlere kapak olsun.
Eger bir filmde, dizide bana rolünü iyi yansitiyorsa, beni düsündürüyorsa, bir repligiyle bakisiyla üzüyor gülümsetiyorsa, iste o zaman oyuncudur o benim icin.
Taylan Güner'de bunlardan biri :good:
bişeyi düzeltmek isterim ilk defa bu dizide demişim yanlıs söyledim bundan önce kaybolan yıllar dizidsinde de rol aldı orda basladı yane
:img-bıde İSA nın nezarethanede 1 tane cocuga öpücük atması cok komıktı:img-hyste su baba meselesını hıc acmayalım o adam aynı sekılde yıktı resmen benı neler yapıyo o cocuga oyle sınır sey :icon_sorr bu arada yaa bısey sorucam sızce MELİSA mı güzel yoksa SUDE mi?dızının resmı web sıtesınde yazmıslar bence kızlar yer degıstırmeli:img-hyste SUDE ne bılıyım MELİSA a kadar guzel degıl MELİSA cok hos kız yani SELİN YILDIRIM oncedende KADIN SEVERSE dızısınde oynamıstı oradada cok tatlıydıwink:
:img-hyste evet ya o öpücük atisi süperdi :img-hyste
dizinin resmi sitesini ben bulamadim acaba biri bana om le felan atabilirmi??
dızıdekı ad SUDE cnm:img-wink: parisi hıc sewmem kızında onunla alakası yok ablası daha tatlı :img-hyste MELİSA
Vallahi birseyi bilmedigim takdirde sana sormam yeterli, herseyi biliyorsun :img-yes:
bişeyi düzeltmek isterim ilk defa bu dizide demişim yanlıs söyledim bundan önce kaybolan yıllar dizidsinde de rol aldı orda basladı yane
Yüzü tanidik geliyordu zaten, demek KY'da oynadi. Görmemsitim aslinda, ama yinede yüzü hic yabanci gelmiyor.
Insallah bölüm resimlerini bir arkadasimiz ekler (ki diger bölümde Arzu'cum eklemisti yanlis hatirlamiyorsam) insallah bu seferde ekler, güzel calismalar yapariz :img-yes:
şu anda 1.bölümü izliyorum ilk kez,
güzel bölümmüş tek abartılı bulduğum iklim ile ege'nin ilk karşılaşması.
gece yarısı gördüğü çocuktan korkmayan iklim birde üstelik birbirlerine espri yapıp gülüşüyorlar hatta şu anda nasıl bakıyorlarsa birbirlerine ilk kez o günde aynı şekilde bakıyorlar, bu mümkün mü ya, fazla abartılmış ilk karşılaşmada böyle olmamalıydı saçma olmuş.
en komiğime giden bi sahnede annenin "yemin et, yüzüm gözüm çarpılsın, o güzel kara gözlerim yuvalardan çıksınki, ben çalmadım" :img-hyste :img-hyste sözüydü. Bu ne ya:img-hyste
http://img294.imageshack.us/img294/6972/dk04he5.jpg (http://imageshack.us)
:happy0064 :happy0064 :happy0064 süperr ya.. benim sarisin bombammdaa orda:happy0064 ayy yerimm benn onuuuuuuu:happy0064 :img-in_lo
[QUOTE=charm;3132892]Vallahi birseyi bilmedigim takdirde sana sormam yeterli, herseyi biliyorsun :img-yes:
hehe:img-hyste
sorabılırsın cnm ılk bolumden berı takıp edıyorum :img-wink: pzellıklede İSA we MELİSA resmı web sıtede de yan yana gelmısler faworılerım :img-hyste
ewet %100 emıynım ŞAFAK ın annesi psikolog hatta bnm ki yani (İSA):img-hyste ona bakmıstı nezarethane cıkısı bnm yerıme babası patlattı bıtane accık ıyı oldu yan gozle kadına bakmak neymıs ona saysın o saplagı :img-in_lo
bende sankı cocuk bnm sewgılım hee :img-hyste ne kızıyosam bu kadar ama onun yaptıgıda ayıptı:icon_sorr
yaaa ben ıyı hos herseyı bılıyorum ama bı tek seyı bılmıyorum İSA neden sureklı topitop yıyor?:img-hyste hayır cok sefımlı bebek gıbı oluyor ama dıkkatımı cektı sıgarası falan yok ama topitop kolik heralde:img-hyste her sahnesınde kavgalar harıc elınde topitop:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel iste.. sigara gibi kötü aliskanligi yok:img-hyste
orası oyle ama dıslerı curuycek yawws:img-hyste bıze annem cocuklugumuzdan berı hep tembıh eder sakın cok seker yeme dıslerın curur dıye İSA mın onu soyluycek annesıdee yok offf:icon_sorr :icon_sorr
:img-hyste :img-hyste :img-hyste ne güzel iste.. sigara gibi kötü aliskanligi yok:img-hyste
bu konuyu ben açcaktım arkadaslarda kaynattım biraz hatırlattın simdi dikkatinizi cektimi bu dizide kkimse sigara içmiyor ne kadar güzel değil mi? bölümdür de kimse de görmedim umarım hep böyle gider
bütün resim koyan arkadaşların ellerine sağlık süpersiniz biraz daha taylan resimleri lütffen....
bu arada herkeze iyi geceler...
bu konuyu ben açcaktım arkadaslarda kaynattım biraz hatırlattın simdi dikkatinizi cektimi bu dizide kkimse sigara içmiyor ne kadar güzel değil mi? bölümdür de kimse de görmedim umarım hep böyle gider
Öncelikle ekledigin resimler icin cok tesekkür ederim, emegine saglik.
Bu yorumunada harfi harfine katiliyorum,
asla sigara icilmesini istemem dizide, diziyi cogunlukla gencler izliyordur diye düsünüyorum, kötü örnek olmasin cünki izlenebilecek nadir dizilerden birtanesi bana göre.
ay evet hatta odasina giti agladi ve cikarip lolipop yedi.. herhalde onu teseli eden sey bu..
cok seker yaa tpitop gıbı kendısıde :img-hyste
ayrıca evet genclere ornek olunuyor dızıde kotu alıskanlık yok :img-polic ben mesela 18 yasındayım tanıdıgım bır cok yasıtım arkadasım bu dızıyı ızlıyo bız bu konudan cok menunuz tebrık etmek lazım ekıbı:img-wink:
bence sigara konusunu bilerek yapiolar.. yani dizi daha cok genclere hitap edioo.. ve onlara kötü örnek olmamak icin sigara yok dizide.. (gercii.. kavga var.. hirsizlik var ama neyse:))
isaya cok acidim ya.. yazikk.. ama benim aklimi karistiran.. isa acaba kizi grcekten seviomu.. gecen bölümde yaptigi konusmadan sonra dedim tmm bu kiza asik.. ama basen acayip tuaf davranio..:D yere bakan yürek yakan hesapii...:D
cok seker yaa tpitop gıbı kendısıde :img-hyste
ayrıca evet genclere ornek olunuyor dızıde kotu alıskanlık yok :img-polic ben mesela 18 yasındayım tanıdıgım bır cok yasıtım arkadasım bu dızıyı ızlıyo bız bu konudan cok menunuz tebrık etmek lazım ekıbı:img-wink:
evet.. haftaya bende alcam lolipop kendime isayla birlikte yicem :img-hyste
kesinlikle.. bazi dizilerde gecnleri cogu seye tesvik eden seyler var bunu istemeyerekde olan birsey olsada.. bu dizi cok baska zaten tutacagi basdan belliydi..
bence sigara konusunu bilerek yapiolar.. yani dizi daha cok genclere hitap edioo.. ve onlara kötü örnek olmamak icin sigara yok dizide.. (gercii.. kavga var.. hirsizlik var ama neyse:))
isaya cok acidim ya.. yazikk.. ama benim aklimi karistiran.. isa acaba kizi grcekten seviomu.. gecen bölümde yaptigi konusmadan sonra dedim tmm bu kiza asik.. ama basen acayip tuaf davranio..:D yere bakan yürek yakan hesapii...:D
ewet bende acıdım :icon_sorr kızı sevıyo bence ama resmı web sıtede İSA nın bolumunde soyle yazıyor ''taksi soforu zora gelemeyen hemen yırtmak ısteyen gozu hep duvarın arkasında oradakı zengınlık İSA nın kanına gırıyor. . .'' eger gelecek bolumde İSA bu yazılanlara kapılırsa wayy halıme bnm demek ki ben cok uzulucem eee benden cok bıde İSA nın dızıdekı segılısı:icon_sorr
http://img132.imageshack.us/img132/6011/05ga8.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/605/07ym7.jpg (http://imageshack.us)
hımm printten yaptın yani oda guzel bızım ıcın gece gece zahmete gırmıssın cok ama cok tesekkurler hemen awatar olarak kullanmaya basladım aslında boyle oyuncuların falan resımlerını awatar olarak kullanmayı pek sewmıyorum ama ENGİN e dayanamadım ayy adı da cok guzel yahu:img-hyste
haha senii cokk ii anliorum :img-hyste benimde normalde sarisinlarr hosuma gitmes.. ama bu sarisin bombama yanii safaka daha dogrusuu ayberk yilmaza bayildim..:img-hyste
http://img156.imageshack.us/img156/605/07ym7.jpg (http://imageshack.us)
burda hata var.. "..sevgilisi iklim ve kurutepeli ege herseyi görmüsdür" yaziyo benim bildigim iklim partydeydi o sirada :img-hyste
bide egenin ölen arkadasinin ismi mahmut degilmiydi?? yoksa benmi yanlis hatirliyorum.. resmi sitede "ölen hasanin kardesi" yaziyo. :icon_whis
haha senii cokk ii anliorum :img-hyste benimde normalde sarisinlarr hosuma gitmes.. ama bu sarisin bombama yanii safaka daha dogrusuu ayberk yilmaza bayildim..:img-hyste
cok degısık bı tıpı war benı pek cekmıyo sarısınlar kucukken cok sewerdım sarı olan herseyı ozellıkle arabaları ve sarısın ınsanları bı gıyınırdım corabıma kadar sarı annem delı olurdu alısverıse cıktıgımızda:img-hyste ama olsun beni İSA yani ENGİN seni SAFAK:img-wink: cekıyo
burda hata var.. "..sevgilisi iklim ve kurutepeli ege herseyi görmüsdür" yaziyo benim bildigim iklim partydeydi o sirada :img-hyste
bide egenin ölen arkadasinin ismi mahmut degilmiydi?? yoksa benmi yanlis hatirliyorum.. resmi sitede "ölen hasanin kardesi" yaziyo. :icon_whis
haahah falla bilmiorum olabilir.. hatalara sorumluluk kabul etmiorum:img-hyste
ama haklisin haha ikiside yalniss:img-hyste
cok degısık bı tıpı war benı pek cekmıyo sarısınlar kucukken cok sewerdım sarı olan herseyı ozellıkle arabaları ve sarısın ınsanları bı gıyınırdım corabıma kadar sarı annem delı olurdu alısverıse cıktıgımızda:img-hyste ama olsun beni İSA yani ENGİN seni SAFAK:img-wink: cekıyo
:img-hyste zevkler ve renkler tartisilmazzmiss haha hem bölesii daha iyi.. yoksa simdi sac basa girerdikk gece gece:P:P dermisimm:img-hyste :img-hyste
uff safak uff yaktii benii:img-in_lo
haahah falla bilmiorum olabilir.. hatalara sorumluluk kabul etmiorum:img-hyste
ama haklisin haha ikiside yalniss:img-hyste
yok canim senin zaten ne sorumlulugun olcak..
siteyi hazirlayanlar ve o kücük haberi yazanlarin hatasi!
ay cips deme süper oluyo ama iste sagliga zararli :icon_whis
aa ben boncuk gözlüme alirim sen zahmet etme :img-hyste
bak olmadı sımdı sen zahmet etme asıl cnm bak bızım kantınde ztn her cesıdı war :img-wink: ben senın yerınede alırım ona:img-wink: boncuk gozlu hee oda guzel walla boncuk gozlum sefdım bunu:img-hyste
:img-hyste zevkler ve renkler tartisilmazzmiss haha hem bölesii daha iyi.. yoksa simdi sac basa girerdikk gece gece:P:P dermisimm:img-hyste :img-hyste
uff safak uff yaktii benii:img-in_lo
asla gırmezdık hele SAFAK ıcın ııııı:img-hyste buyudum ben o cocuklukta kaldı ama İSA (ENGİN) konusunda bısey dıyemem hehe:img-hyste
cok ayip ama yaa.. benim lafmi calma HIH.. sen baska bisi bul :P
ıyı yaa alaala :icon_sorr bende bulurum sımdı bısey hıh buldum beyaz atlı prensım:img-wink: :img-hyste :img-hyste oyle ama yaa. . .
http://img99.imageshack.us/img99/5430/08je9.jpg (http://imageshack.us)
http://img99.imageshack.us/img99/1796/06uz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img99.imageshack.us/img99/4654/10sj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/494/09jn4.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/3589/12wi4.jpg (http://imageshack.us)
haha süperr kiz sevdimm senii afferim:) paylasmayii bilion
allahim sana gece gece dua ediom.. nolur safaka su forumda benden baska asilan olmasin hahaha:img-hyste
hehe:img-hyste bende senı sefdım cnm sorun yok no panik:img-hyste SAFAK&DELİAŞIK:img-wink:
bu arada SİNEM in falan kendı bolumlerı war acaba rıca etsek ENGİNE de acarlarmı yaa:icon_sorr
Bir diziyi ilk defa bu kadar çok sevdim.Her hafta cumartesini iple çekiyorum.Oyuncularda hiç amatör havası yok.İnşallah uzun süre devam eder.
ben dün izlemeye başladım çok güzeldi bencede hiç amatör havası yoktu. inşallah reytingler de iyi olur.
simge_yasemin
29-04-07, 09:51
bence duvar dizis çok harika bir dizi ben çok seviyorum
3. bölümüde mütheşemdi bence
müthiş bir bölümdü bence
hele o hapishanede isa ve umutun konuşmaları acayip güzeldi
ama sonda üzüldüm iklim ve ege için...ama iklim dürüstlük yaptı çok güzel bir karakteri var.
güzel bi bölümdü ege&iklim sahneleri çok süperdi:happy0064 ama sonu kötü bitti :icon_sorr 4.bölümü sabırsızlıkla bekliyorumbye
EgE(''v'')İkLiM
29-04-07, 10:33
ayy harika bi bölümdü en güzel yerde hastanedeki halleriydi egemin uyuyuşuda ayrı bi güzelmiş :img-hyste iklimin ege uyurken galiba sana aşık oldum dediği yerde ege sanki uyumuyordu güldü gibi.isaya çok üzüldüm o kadar insanın yanında gururunu kırdı zavallim::sad53: kavgalar biraz garip geldi gerçekten vurumuyolardı gibi öyle bi vuracaksınki ağzı burnu yamulacak :img-hyste kavga öyle olur.off egeyle iklimin o bakışları varya insan onları öyle görünce aşık olası geliyor ama ege gibi güzel bakanı nerde:icon_whis varsada bize düşmez.
süper bölümdü gelecek bölüm süper heyecanlı çok güzel olucak o taylan mı tankut mu ne alsın yeşimle takılsın iklim le ege birbirlerine çok yakışıyo
dün bölüm hiç bitsin istemedim yaa baştan sona kadar süper ötesi bi bölümdü
ege ve iklimin hastane odasındaki hallerine bayıldım yaa iklimin egeye sana aşık oluyorum demesi egenin uyku perim demesi fln çok güzeldiiiii özellikle uyandıklarında birbirlerine bakışları ve gülümsemeleri çok hoştu
sonra yeşime sinir oldum yaa iklimin yanında egeye tokat attı hiç haketmediği halde kendisi bitirdi bu ilişkiyi sonra egeye kızıyo bide taylanla yeşimin arasında kesin bişeyler olucak dünkü bölümden sonra daha emin oldum
hapishanedeki halleride çk komikti isa ve ozan özellikle harikaydı
sonunda iklim en doğrusunu yaptı artık aralarında hiç yalan yok egede kızmakta haklıydı napsın ama iklim bayaa üzüldü
haftaya nolcak acayip merak ediyom sanırsam küs olucakları sahneler izlicez
Dun dizimiz harikaydi coktan beri yazamadim baksaniza yeni baslik
bile acilmis, hayirli olsun hepimiz icin!!
O babasi niye dovuyor ya :S ne sacma!! Bir gunu oyle bir tokat
atacakki babasina gorecek gununu,
ayy ayy ay su sarisin cocuk (savas) ana kuzusu :P hahuhauah
kendini bisey zatenediyor, hele yesim once bitiriyor ondan sonra
oglanlarla geziyor, bide hesap soruyor tobe tobe!! ege dun
superdi ayy ne sekerdi ya!! asik oldum :P
EgE(''v'')İkLiM
29-04-07, 11:22
ya arkadaslar sonuna bakamadim neoldu biri bana anlatabilirmi?? simdiden tskler..
bence egeyle iklimin tam dudaklari bulusturma aninda arbaningecmesi biraz sacma oldu bence..
sonunda iklim egeye yalançı sahitlik yaptığını söyledi oda ait olduğun yere git dedi orda bitti .her dizide aynı olacak diye bişey yok genellikle tam öpüşürlerken biri gelir bunlar değişik olsun diye araba geçirmişler:img-hyste :img-hyste ben orada geçen arabayı taylan sanmıştım ama değilmiş:img-hyste
serkan&özge
29-04-07, 11:38
arkadaşlar bn yeniyim bu forumda duvar dizisi gerçekten çok güsel ve kalite bi dizi biras tuhaf olcak ama şafak çok şekerr:img-in_lo :img-blush
reytingler gelmis
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
28 NİSAN 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 GUMUS [NET] KAND 6,80 20,70
2 SURVIVOR [NET] SHOW 5,40 16,20
3 FIRTINA. [NET] KAND 5,30 16,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 21,20
5 SELENA [NET] ATV 4,90 15,20
6 MAKINA [NET] KAND 4,60 27,20
7 UNLULER SIRKI [NET] STAR 3,60 11,70
8 DUVAR [NET] ATV 3,60 11,70
TELE - BAROMETRE
28 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 SELENA [NET] ATV 7,40 20,70
2 GUMUS [NET] KAND 6,30 18,60
3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,80 16,50
4 SURVIVOR [NET] SHOW 5,60 16,20
5 FIRTINA. [NET] KAND 5,30 15,20
6 DUVAR [NET] ATV 4,00 12,90
herkeze günaydın arkadaşlar gerçi öğlen oldu ama yeni kalkanlara günaydın olsun barii yinee resim falan eklemişiniz süperr ama yaa yalvarıyorum lütffen taylan resmide ekleyinnnnn ama diziden olsunnn bu arada ne bu erkekleri paylaşamama:img-hyste valla egeyi herkes beğenio onu geçin o bence tüm kızların gözdesi bende çok beğeniyorum ama onun dışında taylanda benimdirr ona göreee:img-wink:
bu arada reytingler iyi sayılır ama biri 8 e düşmüş neden yaa sinir oldumm geçen hafta 5.sıradaydıı offf
saol arkadaşımm düşmüşüz yani geçen haftaya oranla halbuki bu bölüm süperdi 1.bile oluruz die bekliyodum ama:icon_sorr neyse napalımmm genede iyi başlangıç için eğer gerçekten hakettiği ratingi aldığı düşünülüyorsa benim ve herkesin içi rahat olur zaten
evet bende daha iyi beklemistim ama napalim öbür haftaya ins hem ilk 10 dayizz ya ona bile sükür belki ilk 10 olmaasa kaldirlar av öyle yapyiorya ins öbür hafta daha iyi olcak hak ettigi reytingleri alcagindan eminim konu ilerledikce dizinin kitlesis daha büyücek bence ielrde 1 yada 2 bile olur
bundan eminim bukadar güzel bir dizi ve yapicimlarla olsun oyuncular da cok iyiy oynuyor harcamazlar
reytingler gelmis
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
28 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 GUMUS [NET] KAND 6,80 20,70
2 SURVIVOR [NET] SHOW 5,40 16,20
3 FIRTINA. [NET] KAND 5,30 16,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,00 21,20
5 SELENA [NET] ATV 4,90 15,20
6 MAKINA [NET] KAND 4,60 27,20
7 UNLULER SIRKI [NET] STAR 3,60 11,70
8 DUVAR [NET] ATV 3,60 11,70
TELE - BAROMETRE
28 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 SELENA [NET] ATV 7,40 20,70
2 GUMUS [NET] KAND 6,30 18,60
3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,80 16,50
4 SURVIVOR [NET] SHOW 5,60 16,20
5 FIRTINA. [NET] KAND 5,30 15,20
6 DUVAR [NET] ATV 4,00 12,90
bu ne ya.. ben reytinglerii cok daha iyi bekliodum..
bu reyting isinde bi is var ben anladim
ne güzel olurdu ordan bi ege diyince hemen geliyo önüne falan:img-hyste :img-hyste bide 1.olan diziyebak hatta dizi bile denmezzzzz:img-cool2 bu bölüm çok güzeldi ama yaa bari 3.olsaydık:icon_sorr neysee yinede fena sayılmazz:img-wink:
Bu haftakii böLüm qüzeLdi.. Başka bir kanaLa daLmışım..
biraz qeç açtım.. başını kaçırmışım azcık.. :(
Eqe ve İkLim'in hastane odasındakii sahneLerii çok hoştu..
Kim öyLe uyanmak istemez ki..:img-wink:
BunLar artık 2 aşık.. =)) Yeşim'den de tamamen ayrıLdı ama
İkLim'in son anda söyLediği şey herşeyi mafetti şimdiLik..
MüzikLer çok qüzeL.. Ceza'nın çaLmasıı hoş ve değişik bişi oLmuş..
Bn bir yerii kaçırdım qaLiba.. İsa uyuşturucu flN MI kuLLanıyor..?
ÖyLe bişiLer seziyorum da.. eğer yoksa tabi..
Babasının yaptığı davranış ise çok küçük düşürücüydü..
evett yaa lolipop yemesi çok şeker oluyo sürekli ağzındaa sigara olmasından iyidirrrr onun adı lolipopçu zatennn:img-hyste :img-hyste
yokk isaa uyusturcu felan kulannmioo.. haha cocuk sigara bile icmioo... anca lolipop yiyoo:img-hyste
OoH BE.. Nyse bişii kuLLanmıyorsa çok iyi..
Ya ne bİliyiim öyLe bir havasıı vardı da o yüzden soriim dedim..
BeLkii kaçırmışımdır diye.. LoLipopuyLa çok şeker ya..
LoLipop aLcamm bn ona.. :img-hyste
umut'u göstermediler bu bölüm... ona ve sude'ye ağırlık vermeliler bence.. onların sahnesi çok komik olur. umut'un ezikliği üstünden atacağı bölümleri merakla bekliyorum....
iklim'in itirafını da yerinde buldum. herşeyin başında söyleyip vizdanını rahatlatması iyi oldu.. bundan sonra ege onu kabul ederse herşeyi bilerek kabul etmiş olacak... aralarında yalan dolan olmayacak. ayrıca ilerde taylan'dan gelebilecek potansiyel tehditleri de bertaraf etmiş oldu!
ege'nin tepkisi de normaldi bence.. hatta azdı bile tepkisi.. ne yani vicdan azabı çekiyorum dediğinde iklim, 'aa madem öyle affettim seni'' mi diyecekti. ege'nin arkadaşı öldürüldü.. katil dışarıda cezasını çekmedi elini kolunu sallaya sallaya serseriliğe devam ediyor!!! bunun sorumlusu da iklim.. her ne kadar iklim'i sevsem de onu en az taylan kadar suçlu buluyorum!!!! yalancı şahitlik ne demek ya?? hele konu cinayetse bir insan ölmüşse!!!!
bence ege'nin tepkisi azdı bile!!! öyle hemen gelecek bölüm affetmez affetmemeli de.... çok yapmacık gelir o zaman. elbete uzatmadan barışırlar ama konu o kadar basit değil ki hemen affetsin!!!!!!
son olarak umut ve ege sahneleri görmek istiyorum. ondan sonra da umut-sude-ege-iklim sahneleri... bu 4lü çok süper olacak!!!(sude yerine melissa'yı tercih ederim tabi ama umut belli etti kendini sude'yi istiyor napalım??)
ne bicim reyting abicim bunlar ben vallahi 2. 3. beklyiordum iyice batmis egrci ben dünkü bölüme bakamadim dügün vardi simdi indriyorumda yaa ama olmaz yaa böyle güzel bir dizi nasil 8. olur yaa aklim almiyoo
OoH BE.. Nyse bişii kuLLanmıyorsa çok iyi..
Ya ne bİliyiim öyLe bir havasıı vardı da o yüzden soriim dedim..
BeLkii kaçırmışımdır diye.. LoLipopuyLa çok şeker ya..
LoLipop aLcamm bn ona.. :img-hyste
aslinda böle bisey yapilsa.. yanii tüm isa sevenler yada duvar sevenler diyim.. lopipop alsakk sonra duvar setine göndersek hahaa baya komik olurduu ya:img-hyste
müzik konusuna da değinmek istiyorum.... müziği çok güzel ona laf yok!! ceza da çok güzel bir seçim... ama sadece bunlar çalmasın.. yeni parçalara da değinilsin.. ceza'nın başka şarkıları da olabilir başka şarkıcılara ait parçalar da olabilir ama değişik şeylere de yer vermeliler.. gündemde olan kaliteli parçalara da yer vermeliler bence... çünkü bir yerden sonra bu şarkılar sıkacak... yani bence yeni parçalara da yer vermeliler...
harika bi bölümdü
taki son anına kadar ege iklime geldiğinyer git dedi
kötü oldu ama bir birlerine aşıklar onaylandı bu bölümde hastahane sahnesi çok güzeldi yanıan yatmıstı iklim
yeşime yine sinir oldum egeyi iklimle görünce kıskancından kudurdu önceden ayrılalım diyordun ohhhh janıma desin :P
http://img155.imageshack.us/img155/3851/02ed8.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/6199/03ed7.jpg (http://imageshack.us)
:img-wink:
evet böle bişey yapalım:img-hyste lolipopuma bütün lolipoplar helal olsunnnn:happy0064 yerken çok tatlı oluyo yaw:img-in_lo bide hani babası vurunca odaya girdiya cebinden çıkartırken içki falan çıkarır zannettim hani kederliyaa aneee bi baktım lolipop:happy0064 :img-hyste çok tatlı canım yaa:img-wink: resimler için saolun canlarım:img-wink: :img-wink:
evet böle bişey yapalım:img-hyste lolipopuma bütün lolipoplar helal olsunnnn:happy0064 yerken çok tatlı oluyo yaw:img-in_lo bide hani babası vurunca odaya girdiya cebinden çıkartırken içki falan çıkarır zannettim hani kederliyaa aneee bi baktım lolipop:happy0064 :img-hyste çok tatlı canım yaa:img-wink:
bende seferim :)
örnek oluyo çocuk millete sigara içmiyo içki içmiyo canınız sıkkınken lolipop yiyin :img-hyste
arkadaşlar dün akşam yine çok güzeldi ya...
ama reytingler niye bu kadar düşükki???
en çok şu yataktaki yerleri güzeldi.:img-hyste
en üzücüde son sahneydi iklim çok üzüldü ama ege haklı arkadaşı öldü sonuçta
bu çok kötü birşey bende yaşadım böyle birşey insan bu zamanlarda doğru düşünemez çok duygusal düşünür.en kısa zamanda barışırlar iklimle...:img-wink: :img-wink:
llolipop haa ahh canim nasilda yakismistir ona lolipop yemesi dediginiz gibi ne ickisi vra ne sigarasi iste ebn bunun icin seviyom bu cocugu yaa