Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 1)
haluk_tolgahan
03-02-07, 10:32
osman yağmurdereli sev kardeşim karagümrük yanıyor ve karınca yuvasını bitirdi ve yeni projeler için kolları sıvadı. elveda derken adlı yeni dizisinde başrol en son sırça köşkte oynayan ece uslu ve burcu kara'nın oldu. son üç dizisi tutmayan ece uslunun bu dizisinin tutup tutmayacağı merak konusu. özgün evren heptürkün senaryosunu yazdığı diziyi hilal saral yönetecek. burcu kara kadroya son anda katıldı.
sırça köşkü ayıla bayıla izliyodum Hatta o şekilde izlediğim bir-iki diziden biriydi bu sezon Hani çok sevdiğiniz bir dizinin oyuncusuna bağlanırsınız sonraki projelerini takip edersiniz ya nedense beni ece uslu'ya fazla bağlanmadım Ama yine de ece uslu için belki izlerim :) zati şimdiye kadar kara melek ve sırça köşkte izlemiştim
Umarım bu dizinin sonu o 3 dizi; Aşkımızda Ölüm var, Ölümüne sevdalar ve Sırça Köşk gibi olmaz
ece uslu ya bısıler oldu cok tatlı kadın ama zerdadan sonra hıc bsııde tutturamıyor bu dızıde ıyı olmasını ısterım ama kesınlıkle ıyı bır erkek basrol oyuncusuna ıhtıyacları var bu kesın yanı
Meryemce90
03-02-07, 14:02
ece uslu ya bısıler oldu cok tatlı kadın ama zerdadan sonra hıc bsııde tutturamıyor bu dızıde ıyı olmasını ısterım ama kesınlıkle ıyı bır erkek basrol oyuncusuna ıhtıyacları var bu kesın yanı
aynen sana katiliyorum canim, insallah dogdürüst bi erkek oyunucu olur ozaman bu dizide tutar. yazik ece usluya da. yaw
Sevgili Ece ye bu yeni işinde başarılar diliyorum. Ben onun şanssızlığına inanmıyorum doğrusu. Kendini kanıtlamış bir oyuncu, herzaman onun yanındayım ve olacağım ....
Dizinin adı qüzeL vaLLa.. BaşLarsa umarım kaLıcı oLur..
en azından 1-2 böLüm snra kaLdırıLmasın..
Ece'nin 3 dizisinden snra bu izLenir umarım..
merhabalar ece uslu hayranıyım yenı dızısını sabırsızlıkla beklıyorum umarım cok basarılı olur.erkek oyuncu olarak haluk pıyes dıyorum en son sahte prenseste vardı sevgıler
Kerem Alisik Olmaz Diger Oyuncularinda Dizileri Var Zaten Tabi Bence Olmaz Sakin Yanlis Anlama Ben Haluk Diyorum Sevgiler
haluk_tolgahan
06-03-07, 11:44
osman yağmurdereli burcu karayı ikna etti. anaokulu öğretmenini oynayacakmış. drama dizisi olduğunu söyleyen oyuncu konu hakkında bilgi vermiyor.
Arkadaslar bu dizinin ismi degisti ve ELVEDA DERKEN oldu oyuncusu Toprak Sergen degil cunku Gokhan Tepe ve Burcu Kara ve Fatma Karanfil de var
ve tabii ki Ece Uslu
Yapimci : Osman Yagmurdereli
Yapim: Yagmur Ajans
Yonetmen : Hilal Saral
Senaryo :Ozgur Evren Hepturk
Kaynagim Sinematurk arkadaslar
evet dizinin ismi degisti toprak sergenin yerinede gökhan tepe oynuyacakmis arkadaslar birisi bu dizinin ismini lütfen degistirsin yeni ismi yazilsin simdiden tesekkürler
gökhan tepe macolarda bence basarılıydı hatta o dizide iyi sayılırdı ece uslu zerdadan sonra dizi tutturamadı bakalım bu nasıl olacak
miss_t0eba
11-03-07, 16:06
süper...gökhanı yeniden görmek güzel olucak umarım maçoların hazin sonu gibi olmaz bu dizi...sonu gelir...
umarim boyle olmaz bu dizi belki tutat cok sevindim yaa gokhan tepenin geliyor onu cok ozledim :img-blush iple cekiyorum bu diziyi ne zaman baslicak belli mi ?
sude_burcu
11-03-07, 19:14
sonunda burcumuza kavusuyoruzzz:happy0064 bu dızı emınım cok basarılı olacak ıyı bı kanalda yayınlanacak sanırım nısanda baslayacak buyuk ıhtımalle sımdıden burcumuza ve tum ekıbe sonsuz basarılarr:good:
gercekten sonunda burcumuzun yeni dizisi geliyor
gökhan büyük ihtimal partneri olucak ve gercekten cok yakisiyolar
gökhanin oyunculunu bilmem ama kesin iyidir
insallah daha bu ay yayina girer catlarim yoksa!!
Ece Uslu için izlenmeye değecek bir dizi tam anlamıyla mükemmel bir oyuncu
diğer oyuncuları fazla takip edemediğim için bilmiyorum ama Ece Uslu zerdadan sonra en sevdiğim oyunculardan biri oldu..Sırça köşkün bitmesine çok üzülmüştüm..Umarım takip edebileceğim bir güne gelir.
GULE_HAVIN
11-03-07, 21:46
Ece uslu herkes dedegi gibi mukemmel bir oyuncu kara melekte super di sanemle cok iyidiler yaa sanem niye degildi ki burcu kara yerine ne guzel olur du ufff.
merakla bekliyorum..
butun kadroya basarilar
burcu_yağmur
12-03-07, 01:07
ya niye yıldızlar düşüyo anlamıyorum inş kasıtlı değildir daha dizi başlamadı bile burcum var tabiki izlicem bence burcunun partneri gökhan olsun daha çok ykışıyolar
paçiii_melos
12-03-07, 11:42
Elveda Derken Dönüyor !!!!
Haziran Gecesi'nden beri pek sesi soluğu çıkmıyordu Burcu Kara'nın... Ekranlardan, kameralardan uzak duruyordu. Yetenekli oyuncu, şimdilerde yeniden ekranlara dönecek olmanın heyecanını yaşıyor. Burcu Kara'nın rol alacağı Elveda Derken adlı dizi, önümüzdeki ayın başında Kanal D ekranlarında başlıyor. Dizide, Kara'yla birlikte Ece Uslu ve Gökhan Tepe gibi isimler rol alıyor..
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6783
duygu ve nizar
12-03-07, 13:25
fatoşcum bende sana katılıyorum dizimiz bence reyting kurbanı olmaz.burcumuz var bir kere..burcu_yağmurcum resim süper olmuş ellerine sağlık.
evet ya canım acaba ne olucaklar...
burcu_yağmur
12-03-07, 13:28
tşk istedim ki başlık canlansın renklensim ırmakcım fatoşcum hatice nurseli duygu ve nizar cnım sizlerde yapın başlıgımız canlansın
ben bide şunu söyelemk istiyorum lütfen burcu kara artık haziran gecesi duygu değil sırf bazıları emimki burcu var diye izlemicek çok saçma ben mesela bir dizi var onu severek izliyorum tarafsızım lütfen diger arkadaşlarda kaliteli ypaımlara şans verilmeli ön yardılı olunmammaı saygılarımla
Playschool
12-03-07, 13:55
Ece Uslu bir çocuk doktorunu, Burcu Kara anaokulu öğretmenini, Gökhan bir beyin cerrahını, Sinan ise bir yazarı oynuyor arkadaşlar. Daha fazla bilgi edindikçe sizinle paylaşacağım.
burcu_yağmur
12-03-07, 14:23
demek iki doktor var bence bana öyle geliyoki gökhanla ece aşk yaşar burcuylada sinan ben valla burcuyla sinan yakışıyo
burcu_yağmur
12-03-07, 14:29
Burcu kara aradığı rolü buldu..
int gezinirken buldum
Elveda Derken adlı dizide ece uslu ile başrolu paylaşak olan kara,ekranlara yeniden döneceği için heyecanlı...
Beş aydır gelen tüm senaryoları okuduğunu,ancak aradığı rolu bu senaryoda bulduğunu söylüyor.''Senaryo için çok titizim.Bu yüzden bekledim ama aradığımı buldum.Dizide iki kadınını hikayesi anlatılacak.Ben de anaokulu öğretmenliğini oynayacağım.Çocuk özlemimi gidereceğim..
burcu_yağmur
12-03-07, 14:34
arkadaşlar sinan sümer hakkında bilgi vermek istedim birazda diğer oyunculardanda bahsedelim
sinan sümer 02/11/1975 istanbul doğumluymuş.oyunculuk dışında birde yelken işi varmış.ve bekarmış ama birlikde oldugu kız arkadaşı varmış
Meryemce90
12-03-07, 20:16
ya arkadaslar bi sorum olacak bu dizi hangi kanalda acaba??? ayrica oyuncular cok iyi burcu, ece, gökhan süperlerde sinan hic olmamis yaw ben onu hic sevmem, keske baska birisi olsaymis eger burcu nun yanina olcaksa daha yakisikli biri olabilir yane--
burcu karayi yeni bi dizi de göremk cok güzel olacak...umarim dizisi tutulur...
acaba ne zaman basliyor bilen varmi bide hangi kanal da????
Ye$iLiM-(M)
12-03-07, 21:24
izlemeyi düşünüyorum çünkü sonuçta orda ece uslu gibi bir oyuncu var.bunun yanı sıra burcu kara da var izlenmesi gereken bi dizi.umarım kanald bunu da harcamaz.
burcu_yağmur
13-03-07, 00:24
fragman çıktımı aa ben nasıl göremedim ama neden burcuyu gösteriyolar anlamdım ben dogrusu
ben hemen çıkıyorum kanal d başına gidicem fragmanı burcu olmasada göermrm lazım ama burcumuz olsaydı keşke yaaaaaaaaaa
herkese merhabalar evet sonunda fragman donmeye basladı.cocuklar muzık goruntu tabı ECEM MUHTESEM.Kadro cok ıyı umarım kanald dızımızın arkasında dura bılır cunku star ecenın son dızısıne hıc sans vermemıstı.ece cok cok ıyı bır oyuncu ama dızılerı tutmuyo yazılarınıza katılmıyorum haluk bılgınerde cok cok ıyı bır oyuncu ama onunda dızılerı tutmadı. tv de ıyı seylerde tutmayabılır.umarım cok cok basarılı bır dızı olur sevgıler
Playschool
13-03-07, 14:55
Sevgili arkadaşlar, dizimiz hakkında yeni bilgiler edindikçe size de bildireceğim demiştim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama dizinin konusu hakkında son öğrendiğim şey şu:
Ece Uslu çocukları ve kocasıyla çok mutluyken bir gün rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Hastanede de kanser olduğunu ve sadece 2 ay ömrü olduğunu öğrenir. Arada ki bağlantılar nasıl bilmiyorum ama sonunda da şöyle bir karar verir. Madem ki ölüyorum, bir anne olarak benden sonra çocuklarıma annelik yapacak kişiyi de ben seçmeliyim. Ve aslında kocasını çok çok sevmesine rağmen ona bir şey söylemeyip, kocasını Burcu'ya aşık etmek için uğraşmaya başlar. Yani kocası Burcu'ya aşık olsun ve ece'den ayrılıp onunla evlensin diye. Burcu'da galiba çocuklarının ana okulu öğretmeniymiş.
Biraz kopuk kopuk bir bilgi ama dediğim gibi öğrenebildiklerim bu kadar. Daha fazla şey öğrenebilirsem yine yazarım.
Playschool
13-03-07, 14:58
Bir de çekimlere daha yeni başladıkları için fragman çok kısaymış. Yakında daha uzun bir fragman izleyebilecekmişiz. Bu ayın sonuna doğru da yayına gir4ecekmiş dizi
burcu_yağmur
13-03-07, 15:05
vay eger öyleyse acayip baya sonra tabi iyileşicek kesin işler karışıcak vay begendim of bi başlasa
başka haber bulan arkadaşla olsa çok iyi olurdu çok merak ediyorum ben varya keşke fragman o malum siteye eklense çeken olrsa arkadaşlar çok i olur ben bu gidişler zor rastlarım
Fragmanı çok etkileyiciydi bence bu dizi tutacak, Ece Uslu'yu Zerda'dan hatırlıyorum... Çok kaliteli bir oyuncu umarım bu dizisinde başarılı olur...
Sevgili arkadaşlar, dizimiz hakkında yeni bilgiler edindikçe size de bildireceğim demiştim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama dizinin konusu hakkında son öğrendiğim şey şu:
Ece Uslu çocukları ve kocasıyla çok mutluyken bir gün rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır. Hastanede de kanser olduğunu ve sadece 2 ay ömrü olduğunu öğrenir. Arada ki bağlantılar nasıl bilmiyorum ama sonunda da şöyle bir karar verir. Madem ki ölüyorum, bir anne olarak benden sonra çocuklarıma annelik yapacak kişiyi de ben seçmeliyim. Ve aslında kocasını çok çok sevmesine rağmen ona bir şey söylemeyip, kocasını Burcu'ya aşık etmek için uğraşmaya başlar. Yani kocası Burcu'ya aşık olsun ve ece'den ayrılıp onunla evlensin diye. Burcu'da galiba çocuklarının ana okulu öğretmeniymiş.
Biraz kopuk kopuk bir bilgi ama dediğim gibi öğrenebildiklerim bu kadar. Daha fazla şey öğrenebilirsem yine yazarım.
Ben bu senaryoyu bir yerden hatırlıyorum:) Yanlış hatırlamıyorsam Çetin Tekindor ve Hülya Koçyiğit vardı başrolde.. Filmin adı da Yavrularımdı... Bu filmi her izleyişimde ağlardım beni ağlatmayı başarabilen ilk filmdir... Orada da Hülya Koçyiğit kanser olduğunu öğrenince çocuklarına yeni aileler buluyordu... Senaryo süper ben kesin izleyeceğim..
burcu_yağmur
13-03-07, 18:02
kadroya bak be süper daha noldun bide başlasa daha ne isterim ki çok heyecanlıyım
şu fragmanı göremdim of of offffffff ne dim ben artık ya neasıl görcem nasıl çıldırcam bi rastlamadım bu ne şansızlıkdır ya
hırsız polisin yerinede Osman Yağmurdereli YENİ bir melekler adası girişiminde bulunacak.
mesut yar ın yazısından alıntı
osman yağmurderelinin bu yeni dizisi elveda derken olmasın
oysa perşembe olacak dizi hırsız polis in yerine diyor çünkü
Sevgili Ece ye bu yeni işinde başarılar diliyorum. Ben onun şanssızlığına inanmıyorum doğrusu. Kendini kanıtlamış bir oyuncu, herzaman onun yanındayım ve olacağım ....
Ben de Ece Uslu'ya başarılar diliyorum umarım bu sefer sürekliyici bir dizi olur...Oyuncu kadrasu çok iyi ...Ece Uslu'da iyi bir iş çıkaracak eminim ama Sırça Köşk'ün tadı hala damağımda ...Ah ah ....Diziyi merakla bekliyorum....
GULE_HAVIN
13-03-07, 21:43
Ben de Ece Uslu'ya başarılar diliyorum umarım bu sefer sürekliyici bir dizi olur...Oyuncu kadrasu çok iyi ...Ece Uslu'da iyi bir iş çıkaracak eminim ama Sırça Köşk'ün tadı hala damağımda ...Ah ah ....Diziyi merakla bekliyorum....
bende yaa ece uslu sanem kadar iyi bir oyuncu insallag cok basarili olur insallah dizisi tutar.
tutmasa beyaz perdede gorelim onu sinamada
kadro süper .konusu süper harika bir dram dizisi izlicez ve bol bol alicaz galiba arkadaşlar ...valla sabırsızlıkla bekliyorum bian önce başlasın umarım yayın saati ve günü konusuda doğru bir strateji uygular yapımıcı ve kanal gökhanın ikinci bir reiting kurbanı projesini kaldıramicam...
Fraqmanı qördüm az önce..
Hanqi anne çocukLarını isteyerek bırakır ki.. ZorunLu bir terk ediş söz konusu.. Kalıcı bir yapım oLur umarım.. AMa izLermiyim biLmiyorm..
burcu_yağmur
14-03-07, 00:18
hafta sonu olmasında iyi olur aslında perşembe saat 22:00 iyi olur bence yada salı binbir geceden önce ama arka sokaklar bilmiyorum valla ne olursa olsun izlicem ben benim için farketmez
Sevgili Playschool çok teşekkürler verdiğin bilgiler için...Sanırım duygu ağırlıklı bir dizi olacak ve sevgili Ece Uslu bizleri ağlatacak....
Umarım en kısa sürede başlar merak ediyorum deliler gibi diziyi...
Yeni bir şeyler öğrenirsen bizimle paylaşırsın değil mi?
sevgiler...bye
burcu_yağmur
14-03-07, 00:31
yani fragmanda bişe yokki ece var ve kız çocuk bu kadar daha kapsamlı olmalıydı bence böyle hiç bişe anlamadık
Duygu~Aydin
14-03-07, 00:37
evet ben Playschool sayesinde birseyler anlayabildim fragmandan.. Konusunu bilmesen hayatta birsey cikaramassin
burcu_yağmur
14-03-07, 00:39
konusu baya güzel aslında yani hoşuma gitti benim bir anne ölecegini bildigi halde kendini değil çocuklarını düşünüyo çok güzel bir konu
burcu_yağmur
14-03-07, 17:39
ben sanmam binbir geceye benzesin sonuçta konu farklı hastalık aynı olabilir ama hasta olan burada anne burcu için izlicem
ya burcunun partneri kim olucak simdi
gökhan mi yoksa sinan mi
sinan olcakmis gibi geliyor konusuna bakilinca
ama insallah gökhanlan olur yoksa burcu biraz ecenin kocasini ellinden aliyormus gibi olur tabi yazilan konu dogrusa
gökhanlan burcu cok yakisir insallah hem yaslarida uygun
!!!!!!!!!!!!!!
ya burcunun partneri kim olucak simdi
gökhan mi yoksa sinan mi
sinan olcakmis gibi geliyor konusuna bakilinca
ama insallah gökhanlan olur yoksa burcu biraz ecenin kocasini ellinden aliyormus gibi olur tabi yazilan konu dogrusa
gökhanlan burcu cok yakisir insallah hem yaslarida uygun
!!!!!!!!!!!!!!
bence burcunun partneri gökhan tepe resimler eklenmişti gökhan tepe-doktor yazıyordu sinan da ecenin eşi
ece sinanı burcuya aşık etmeye çalışacak bunu doktoruyla paylaşacak hastayken ecenin en büyük yardıncısı o olacak doktor bir gün burcuyla tanışacak ve burcuya aşık olacak
aynen arkadaşlar bende katılıyorum size çift olarak gökhan ve burcu daha çok yakışırlar diye düşünüyorum dizinin konusuna gelince binbir geceyi bilmem ama bana biraz aliye tarzı bir dram gibi geliyo aliyeyi severek izleyen bir izlek olarak gayet hoş bir dizi olucanı düşünüyorum hatta konusuyla çok iligi çekicektir bir ennenin nekadar fedakar olabiliceği ile ilgili...bi başlasada hayırlısıyla izleyip görsek...
Ece Uslu çok güzel dizisi tutar umarım
res. sitesi => elvedaderken.tr.cc
Nisanda kanal d de olacakmış
Perşembe akşamları!
burcu_yağmur
14-03-07, 23:01
ben girdim siteye ama öyle bi site yok yanlışmı acaba int aradım bulamadım bence yok site
burdada yıldızlar 2 ye düşmüş kasıtlımıya of çok sinirliyim çokkkkkkkkk dizi bi başlasın herkez görücek
gerek konusu gerekse de oyuncularıyla şimdiden iple çektiim bi dizi haline geldi. ama düzgün bi güne konulsun bi zahmet. her yeni dizinin aynı günlere konması sıkıntı verio :s
ece uslu çok başarılı bir bayan onun dizisi ve kaldırılmaması lazım
biraz erken oldu ama ben pek umutlu değilim.ece gibi mütevazi bir oyuncunun her dizisinin tutmasını isterim:good:
cyprus_hsn
15-03-07, 12:53
Bugün ilk kez izledim fragmanı.. Çok fazla detay vermemişler. 1-2 haftaya kadar ayrıntılı bir fragman izleriz diye düşünüyorum.
Gelelim diziye.. Uzun zamandır hiç bir diziyi takip etmiyorum. Bu diziyi kesinlikle izlemeyi düşünüyorum..
Dizinin ismi bile insanı çekiyor.. bununla birlikte okuduğum kadarıyla çok farklı ve duygusal bir hikayesi var.
Burcu Kara ve Ece Uslu çok sevdiğim ve çok başarılı bulduğum iki isim zaten. Sadece bu iki isim için bile izlenilir..
ve dizinin izlenmesinin en önemli etkenlerinden biri de Osman Yağmurdereli tabi ki. bugüne kadar yapımcılığını üstlendiği dizilerin hemen hemen hepsi uzun soluklu oldu. Bkz; Marziye, Yılan Hikayesi, Melekler Adası vs..
Tüm dizi ekibine sonsuz başarılar.. Bu ekipten kötü bir proje çıkmaz :)
büyük ihtimalle izlerim Eceuslu için :)
ve fragmandan gördüğüm kadarıyla çok dokunaklı bir dizi
ya artik yeni fragman gelsin
catlatiyolar adami,burcumu merak ediyorum imaji nasil olucak bu dizide acaba
ögretmenlik cok yakisicak burcuya
gökhanlanda harika bir cift olucaklar!!!!!!!!!
ekip bikere süper zaten dizinin konusuna diyecek yok bide oyuncularda burcum varken izlenmezmi düzgün bi saate koyarlar umarım elif ve ırmakçım geçte olsa çalışmalar için teşekkürler çok güzel olmuş dizimiz bi başlasın daha güzellerini yaparız inş bye
paçiii_melos
16-03-07, 01:10
Kanal D’de yepyeni, harika bir dizi başlıyor!
Kanal D’de, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın oynadıkları “Elveda Derken” adlı yepyeni bir dizi başlıyor.
Yapımcılığını Yağmur Ajans – Osman Yağmurdereli’nin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’e ait.
İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday olan “Elveda Derken”in ilk bölümünün konusu şöyle;
Lale, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven bir çocuk doktorudur. Bir yazar olan eşi Ege ve iki kızıyla tüm sorunlardan uzak mutlu bir yaşam sürdürürken ufak bir baş dönmesiyle başlayan süreç hayatını tam bir kabusa çevirecektir.
Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı olan beyin cerrahı Ateş’in de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.
Diğer tarafta Lale’nin çocuklarının ana okulu öğretmeni olan Zeynep vardır. Zeynep, eskiden geçirdiği bir hastalıktan dolayı asla çocuk sahibi olamayacaktır ve hala bunun acısını yaşamaktadır. Birkaç sene önce sırf bu yüzden, çocuğu olamayacağı için, çok sevdiği bir adamla evliliğin eşiğinden dönmüştür ve yaşadığı travmayı daha yeni yeni atlatmaktadır.
Lale’nin hastalığı hem kendisinin, hem ailesinin, hem Ateş’in, hem de Zeynep’in hayatında büyük değişimlere neden olacaktır.
paçiii_melos
16-03-07, 01:21
http://img46.imageshack.us/img46/9994/15en8.jpg
paçiii_melos
16-03-07, 01:56
Yapım: Yağmur Ajans - Osman Yağmurdereli
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Özgür Evren Heptürk
Müzik: Günay Uysal
Oyuncular:
Ece Uslu(Lale)
Sinan Sümer (Ege)
Gökhan Tepe (Ateş)
Burcu Kara (Zeynep)
Seda Güven (Eda),
Sait Genay (Selçuk)
Fatma Karanfil (Ulviye)
Tansel Öngel (Kerim)
Aydan Kaya (Şeyda)
Ebru Bilingen (Pınar)
Işık Aras (Adile)
Beliz İnal (Ayşe)
Gökhan Aydınlı (Berk),
Seyfettin Karadayı (Kasım)
Çocuk Oyuncular:
Kübra Ayça Turan (Ece)
Çağla Şimşek (Naz)
Ece Bostancı (Zeynep Asu)
avşalı fatoş
16-03-07, 09:11
Osman Yağmurdereli Kanal D seyircisi önüne yeni bir dizi ile çıkmaya hazırlanıyor.Sev Kardeşim, Karagümrük Yanıyor ve Karınca Yuvası gibi yapımlarında beklenen ilgiyi göremeyen ünlü yapımcı, izleyicilerine Elveda Derken adlı yeni dizisini sunuyor.
Elveda Derken dizisinin başrollerinde televizyon ve sinema izleyicisinin aşina olduğu isimler var.Zerda, Sırça Köşk ve Büyü filmlerinden hatırladığımız Ece Uslu Elveda Derken'in en büyük kozu.Ece Uslu'ya dizide eşlik edecek bir diğer isim ise Burcu Kara.Uzun yıllar spikerlik yaptıktan sonra rotasını oyunculuğa çeviren Burcu Kara, karşımıza en son Haziran Gecesi'nin Duygu'su olarak çıkmıştı.
Dizinin erkek oyuncusu merakla beklenmekte.Osman Yağmurdereli yapımlarını hayranlıkla izleyenler ise dizinin başarısından emin konuşuyor.Dizinin yayın saati ve günü henüz açıklanmadı ama rekabet gücünün yüksek olacağı şimdiden kesin diyebiliriz.
Yorum yazınız (0 Yorum)
avşalı fatoş
16-03-07, 09:17
Alçak gönüllülük onun karakteri
Fotoğraf: Mehmet KURT, DHA
BU haftaki konuğum İzmirli, ancak başarıyı İstanbul’da yakalamış.
Ayakları yere basan, ne yaptığını bilen alçak gönüllü bir oyuncu Ece Uslu. Hem güzel, hem yetenekli, hem de başrole yükselmiş. Ama alışık olmadığımız tavırlar sergiliyor. Aslında tabii ki, olması gereken bu. Maalesef bir dizide rol alarak hemen ’oldum’ diyen, başarıyı sadece, para ve nasıl kazanıldığı önemsiz ün olarak gören çoğunluğun yanında Uslu, gerçek alkışı hak ediyor.
İzmir’den İstanbul’a gitmeniz nasıl gerçekleşti?
O dönemi karman çorman yaşadım. İstanbul - İzmir arasında mekik dokuduğumdan 13 - 15 yaş arası karışık geçti. İstanbul’a gittiğimde ilk başta uyum sağlayamadım. Gerçi, o biraz da annemle babamın ayrılmasıyla alakalıydı. Tam ergenlik dönemi olduğu için çok etkilenmiş olabilirim.
Şimdi, İzmir sizin için ne ifade ediyor?
Ben İzmir’den başka yerde yapamayacağımı düşünürdüm. İstanbul’a alıştıktan sonra İzmir bana çok monoton ve durağan gelmeye başladı. Gerçi İzmir’de her şey çok kolay ve rahat, ama İstanbul’un temposundan başka yerde yapamıyorsunuz. Ancak İzmir’de de sükunet var. Zaten akrabalarım, ablam olduğundan bağım hiç kopmadı. En kötü ihtimal her yaz Çeşme’ye geliyorum.
Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı?
Kariyerim okurken başladı. Hep balerin olmak istiyordum. İlkokuldan sonra İzmir Devlet Konservatuvarı sınavları olacaktı. Sınav öncesi Ruslar’ın olduğu denemelere katıldım. Kemik yapım uygun olmadığından iyi balerin olamayacağım söylendi. 3 gün ağladım. Sonra müzik sınavlarına girdim. İlk sınavı kazandım ama ikinci sınavda hoca bana bağırdı, kendimi kötü hissettim ve devam edemedim. Ama şimdi belki de böyle olması gerekiyormuş diye düşünüyorum. Daha sonra Ferhan Şensoy Tiyatrosu ile oyunculuğa adım attım.
Çocuk istiyorum
Gelecekle ilgili planlarınız neler?
Çocuk istiyorum. Yaşım 30’u geçtiğinden olsa gerek, çocuklara özenerek bakıyorum. Ama önce doğru bir eş bulmam gerekli. Mesleki anlamda büyük beklentim yok. Fiziğim ve sağlığım elverdikçe bu işi yaparım. Başka şeyler de isterim. Mesela yapımcılık.
Oyunculuk kariyeriniz adına sizi ne mutlu edebilir?
Şimdiye kadar 7 tane sinema filminde rol aldım ama daha çok sinema filmi yapmak istiyorum. Kendimi sinema perdesinde de kanıtlamak istiyorum
Tiyatrodan aldığım keyfin üstüne yok
Ayıp Ettik adlı tiyatro oyununuz devam ediyor?
Tiyatro çok iyi. R.E.S.T oyuncuları bu sene kurulmasına rağmen gayet iyi ilerliyor. 30. oyunumuzda 15 bin seyirciyi aştık. Oyun komedi, kabare tarzı bir oyun. Yazar ve yönetmen Uğur Yağcıoğlu. Oyunun konusu şöyle: Avrupa Birliği’ne girebilmemiz için şartlar sunulur. Biri de orta öğretimde cinsel eğitim dersleridir. İşte bu aşamada hikaye başlar ve kadınla erkeğin birbirini ilk keşfine kadar gider.
Geçen hafta İzmir’deydiniz. Tekrar gelecek misiniz?
Oyuna ilk İzmir turnesiyle başlamıştık. Kendimizi burada sınadık, izleyicinin tepkisini burada ölçtük. Çok güzel tepkiler aldık. Yoğun ilgi yüzünden 17 Mart’da tekrar İzmir Atatürk Kültür Merkezi’nde olacağız.
Dizilerde başrol oynamanıza rağmen çok özveri isteyen, ama televizyon kadar getirisi olamayan tiyatroya bu kadar değer vermeniz çok sevdiğiniz için mi?
Tiyatroya Ferhan Şensoy ile başladım, Şahika Tekand ile devam ettim. Sonra E.S.E.K ve bugün R.E.S.T Oyuncuları. Oyunculuğun sonu yok. İnsan devamlı öğreniyor. En önemlisi de deneyim ve insanın kendini tanıması. Tiyatro TV’ye göre çok daha az kazançlı. Ama seyirci, tepkiler, deneyim anlamında kesinlikle çok doyurucu. Sahnede canlı performans hazzının üstüne yok.
Herhalde genlerinizden de kaynaklanıyor tiyatro sevginiz.
Olabilir. Çünkü büyük teyzem de tiyatrocu. Nedret Güvenç. O, hala tiyatro aşkıyla yanıp tutuşuyor.
Televizyonda her iyi dizi tutmuyor
Dizi oyunculuğu tatlı gibi görünüyor. Bol kazanç, ün. Neler söyleyeceksiniz?
Ben 16 senedir bu işin içindeyim. Zerda zamanında 2 sene Gaziantep’de kaldık. Dizi işi dışarıdan göründüğü gibi değil. Çok zor. Ama sevdiğin zaman bırakamıyorsun. Sinema, tiyatro, dizi hepsi birbirinden farklı.
Yeni dizi projesi var mı?
Kanal D’de yeni bir diziye başlayacağız. Yağmur Ajans ile çalışacağım. Henüz diğer isimler belli değil. Dizinin adı Elveda Derken. Bir kadının dramını anlatıyor. Çok güzel bir hikaye. İyi bir proje olacağına inanıyorum.
Maalesef güzel diziler her zaman tutmuyor ama değil mi?
Evet aslında belli olmuyor. En son Sırça Köşk’ü yapmıştık. Yönetmen, oyuncular her şey iyiydi ama kalktı.
Size gelen işler içinden seçim yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?
Tabii ki senaryo, yönetmen, kadro.. Televizyon ticari bir iş. Bir anlamda hayatımı kazanmam gerekiyor, ama yine de her işi almıyorum. Üç sene oturduğumu da bilirim. Gelenlerin içinden en iyilerini tercih etmeye çalışıyorum.
Bir dönem televizyonda oynayan Kara Melek dizisiyle kendini tanıtan Ece Uslu, daha sonra Zerda ile gönüllerde taht kurdu. Genç sanatçı, şimdilerde Kanal D için dizi çekimine başlıyor. Yeni dizi bu ay içinde ekranlara gelecek.
hürriyet kelebek
Resmi sitesi olacakmiş ileride internette gezerken buldum
www.elvedaderken.tr.cc
resimler çok güzel
Umarıöm dizi tutar.Hgden sonra nazın da buecunun özacanında ayrı ayrı projelerde ekranlarda oması güzel.Dizi konuu güzel.
busegurses001
16-03-07, 14:21
gerçekten de çok güzel bi projeye benziyo zaten içinde gökhanla ece varsa kesinlikle izlenir dört gözle bekliyorum yayınlanacağı günü inşallah bu dizi de reyting kurbanı olmaz ama eğer perşembe günü olursa çok fazla izleneceğini düşünmüyorum çünkü çok güçlü rakipler var bide kader başladı doğru bi güe koymalarını umuyorum
Ask_Korsani
16-03-07, 14:46
Sormasi ayip dizinin konusu ne???resimlerden anlasilan...ece ve sinan evli iki cocuklu bir aile... burcuda cocuk yuvasinda calisan biri ... Gökhan ise Doktor...Simdi bir tek alakayi cözersem is tamam
resimler eklenmis
süper ya simdi daha da mereklandim insallah hemen baslar
herkes persembe günü baslicak diyo insallah böyle bisey olmaz
benim icin cok kötü olur
cyprus_hsn
16-03-07, 15:18
şimdi resimlere bir kez daha baktım ve şu kanıya vardım. sanırım dizi iki kuşaktan oluşuyor. iki kuşak derken dizi, hem geçmişi hem de şimdi ki zamanı anlatacak izleyiciye. nerden çıktı bu derseniz; karakterlerin fiziksel görünümlerinde ki farklılıklara dikkatinizi çekerim. tabi bu dizinin sadece ilk bölümlerine özgü olabilir. çemberimde gül oya ve gönül dizilerini izleyenler ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. bu iki dizide de geçmiş ve şimdiki zaman birlikte yansıtılmıştı. Benim tahminim bu yönde.
olabilir ama bence olursa sadece birinci bölümde iki farkli zamani göterirler
konusu ama süper,burcumda her zaman ki gibi cok güzel
paçiii_melos
16-03-07, 15:36
Resimler harika.. görünce heyecanlandım bir an :) müthiş bir dizi bekliyor bizi. töre, mafya, köy dizilerinden bıkmış bir tv izleyicisi olarak bu dizi bana ilaç gibi geldi. :)
paçimelos, resimler için çok teşekkürler
duygu ve nizar, duvar kağıtları çok hoş. ellerine sağlık
fatoş ve esra imzalarınız harika olmuş. ellerinize sağlık
cyprus_hsn resimleri seve seve ekledim. Hepsi çok güzeldi, çok hoşuma gitti. Rica ederim. Sana da çok teşekkürler. Yapmış olduğun avartarlar ve imza çok güzel olmuş.
Ben de diziyi çok merak ediyorum. Resim buldukça eklerim ;)
fragman hakkında yazamamıstım.goruntuler cok guzel farklı bır etkısı var tıpkı romanlardakı gıbı. huzunlu etkıleyıcı ınsanın ıcıne ıslıyo ecenın bakısındakı caresızlık cocukların bızı bırakma gıtme deyısı helede ellerını uzatması ufaklıgın ınsanın ıcıne ıslıyo helede dızının hıkayesını okudugunuzda daha etkıleyıcı muzıkte cok etkıleyıcı kım yapıyo muzıklerı bılen varmı. ayrıca resımler cok guzel oyuncular arasındakı uyum sımdıden goze carpıyo umarım cok cok ıyı yerlere gelır dızımız ECE USLU ICIN ızlenır sevgıler
paçiii_melos
16-03-07, 16:23
Arkadaşlar ben çok merak ediyorum. Bir burada, bir de Burcu Kara'nın forumunda bir şey dikkatimi çekti. Konu Puanlamada baktım ki ikiside 2 yıldızlı, neden böyle anlamadım. Açıkçası çok yadırgadım.
Acaba sevmeyenler bilerekmi böyle yapıyor, ayıptır.....
Lütfen konuları puanlamayı da unutmayın....
Ece Uslu Hayraniyim Onun Icin Izlenir Bu Dizi.oyuncular Hikaye Cok Iyi .ececim Sonsuz Basarilar.umarim Sinemada *** *** Goruruz Seni Elveda Artik Tum Arkadaslarima Ayrilirken Hoscakal By By Yerine Elveda Diyorum. Biraz Garip Oluyo Ama Olsun
paçiii_melos resimler için öok teşekkürler dizi gerçekten ilgi çekici burcu kara olunca kesin izlicem dedim ama o olmasaydı bile izlerdim çünkü konusu çok güzel çalışma yapan arkadaşlarada çok teşekkürler konumuzu puanlamayı unutmayalımbye
valla süper...resim çeken ve burada paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum...sahiden çok iddalı bir dizi olucak oyuncu kadrosu birbiriyle çok uyumlu gözüküyo o sıcaklığıda ekrendan bizlere vericeklerine inanıyorum... umarım dizimiz hak ettiği yere gelir...
sude_burcu
16-03-07, 20:27
bu dızı kesınlıkle cok konusulacak bu kadroyla basarı yuzde yuz...resımler mukemmel ekleyen arkadaslara sonsuz tesekkurler konuyu puanlamayı unutmayalım arkadaslar bu arada:img-wink: resımlerden bıle kadronun sıcaklıgı bızlere gecıo gercekten burcumuz adeta bı prenses canımız yaa hasret sona erıyor sonundaa:happy0064
bu arada cyprus_hsn calısmalarına bayıldım ve hemen kullandım ıznınle emegıne saglık super olmus:good:
kalıtenın kıymetını bılır halkımız umarım bu dızı ızlenmeye deger:good:
arkadaşlar yeni fragmanı az önce izledim çok hoş çok naif bir dizi bizi bekliyo..
bu çarşamba 22 00 umarım yayın günü konusunda bir sorun çıkmaz benim çarşambalara allerjim var maçolarda çarşamba günüydü ve yayından kalktı 4 bölümde inş bu dizi öyle olmaz...
sude_burcu
16-03-07, 20:32
demek yayın gunumuz carsamba evet zor bı gun ama yaprak dokumu ızleyıcısı sonra bızım dızımızı ızleyebılır kanal d de olması bızım ıcın cok buyuk sans cunku dızılerının ızleyıcısı fazla:img-wink: ben ıyı olacagına ınanıorum ELVEDA DERKEN bomba gıbı gelıyor:good: bu arada persembe olmamasına sevındım cunku ozcan denızın dızısını ızleyemeyecektım:) bakalım bu kadroyla bu ıs olur bence:good:
canım umarım dediğin gibi olur çünkü gökhanın yeni bie projesinin bir kez daha reiting canavarına kurban gitmesini kaldıramicam...ne diyelim hepimize hayırlı olsun...
sude_burcu
16-03-07, 20:46
evet gokhan tepenın oyunculugu bence ıyı gercekten ama kanalların yanlıs yayın polıtıkasından dızıler haksız yere kaldırılıyor ama bu yapımın gercekten basarılı olacagına daır bı hıs var ıcımde eger cıddı sekılde tanıtımı yapılırsa ızleyıcının ılgısı cekılebılır ve kadro cıdden mukemmel:good: bakalım cok az kaldı bu arada cnm yenı fragmanda neler var anlatabılır mısın?:img-wink:
sude_burcu
16-03-07, 20:50
Kanal D’de, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın oynadıkları “Elveda Derken” adlı yepyeni bir dizi başlıyor.
Yapımcılığını Yağmur Ajans – Osman Yağmurdereli’nin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’e ait.
İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday olan “Elveda Derken”in ilk bölümünün konusu şöyle;
Lale, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven bir çocuk doktorudur. Bir yazar olan eşi Ege ve iki kızıyla tüm sorunlardan uzak mutlu bir yaşam sürdürürken ufak bir baş dönmesiyle başlayan süreç hayatını tam bir kabusa çevirecektir.
Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı olan beyin cerrahı Ateş’in de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.
Diğer tarafta Lale’nin çocuklarının ana okulu öğretmeni olan Zeynep vardır. Zeynep, eskiden geçirdiği bir hastalıktan dolayı asla çocuk sahibi olamayacaktır ve hala bunun acısını yaşamaktadır. Birkaç sene önce sırf bu yüzden, çocuğu olamayacağı için, çok sevdiği bir adamla evliliğin eşiğinden dönmüştür ve yaşadığı travmayı daha yeni yeni atlatmaktadır.
Lale’nin hastalığı hem kendisinin, hem ailesinin, hem Ateş’in, hem de Zeynep’in hayatında büyük değişimlere neden olacaktır.
Mrb arkadaslar...
dizinin konusu ilgimi cekdi....bence güzel bir diziye benziyor...
sanirim lale ece uslu ve zeynepde burcu kara öyle degilmi??
peki nezaman basliyor dizimiz??
anladıgım kadarıyla dizide başroller bayan oyunculara ait ön planda olanlar onlar güzel bir diziye benziyor ama biraz aliyeye benzettim araya çocukları felan katmışlar inşallah duygu sömürüsü yapılmaz
sude_burcu
16-03-07, 21:28
evet canım lale ece uslu,zeynep de burcumuz olacak konusu bence de degısık ve ılgı cekıcı kanal d nın sıtesınde konu eklenmıstı hemen buraya koydum :img-wink: ne zaman baslayacagını tam olarak bılmıorum ama bı arkadasımızın dedıgıne gore carsamba 22.00 de baslıyor:img-wink:
evet canım lale ece uslu,zeynep de burcumuz olacak konusu bence de degısık ve ılgı cekıcı kanal d nın sıtesınde konu eklenmıstı hemen buraya koydum :img-wink: ne zaman baslayacagını tam olarak bılmıorum ama bı arkadasımızın dedıgıne gore carsamba 22.00 de baslıyor:img-wink:
sagol canim....:)
ben sadece tanitim fragmanini gördüm demek carsamba günüymüs....insallah raitingleri iyi olur yaa...ama bence iyi olur...konusu güzel cünkü....
buarada calisma cok güzel olmus sisii ellerine saglik.........
fragmanda çocukların haline pek acıdım..
ama bu dizinin çok şansı olmayabilir. kırık kanatlar dizisinin yayın saatinde ekrana geliyor ve çarşamba 22.00 pek makbul bir saat değil. umarım bu dizinin bir şansı olur. oyuncuları çok iyi.
fragmanı bende az önce izledim ve hemen bilgisayarın başına geçtim çarşamba günü bencede iyi olmuş ve dizi hakkında bilgi sahibi olmayan kişiler için etkiliyici bi fragman bu arada üç yıldıza çıkmışız:happy0064 dördede çıkarız inş
sude_burcu
16-03-07, 21:41
evet canımcım daha yıldızlarımız cook yukselecek baksana daha dızımız baslamadan zıyaretcı sayımız baya ıyı bence cok basarılı olacak bu dızı:good: en onemlısı de burcumuza kavusuoruz yaa super :happy0064 bu arada canım fragmanı anlatırmısın ben henuz yenı fragmanı goremedım dee:icon_sorr
evet arkadaşlar ben de gördüm az önce çarşamba 22.00de diye diziyi. umarım reytinge kurban olmaz... merakla bekliyorum nasıl olcak bakalım dizi ama az kaldı haftaya izliycez inşallah.
sude _burcucum iki kadını anlatıyo diyo hangi anne çocuklarını bırakmak isterki diyo biyerde burcumuz gelinliğiyle dönüyo o pembe montlu fotoğraflar varya o halini birazcık gösteriyo umarım bir an önce izlersin cnm
evet arkadaşlar ben de gördüm az önce çarşamba 22.00de diye diziyi. umarım reytinge kurban olmaz... merakla bekliyorum nasıl olcak bakalım dizi ama az kaldı haftaya izliycez inşallah.
aa ne güzel hemde buhaftami??...cok sevindim....evet insallah raiting kurbani olmaz...ama ben sanmiyorum....dizinin konusu ve oyuncular gercekten cok iyii...
nazla burcunun dizi yayıngünü ve sarinin aynı olmasının tesadüf olduğunu pek snamıyorum nedense.Candan öte ile aynı gün ve saat omasa izlermeyi düşündüğüm bi dizi idi.Umarım başarılı olur.
sude_burcu
16-03-07, 21:57
sude _burcucum iki kadını anlatıyo diyo hangi anne çocuklarını bırakmak isterki diyo biyerde burcumuz gelinliğiyle dönüyo o pembe montlu fotoğraflar varya o halini birazcık gösteriyo umarım bir an önce izlersin cnm
saol canım umarım ızlerım bıran once :img-yes: bu arada bana sude dıyebılrsın canım ya sabırsızlanmaya basladım dızının konusu mukemmel gerı sayıma baslayabılırız artık:happy0064 ben bı de en cok gokhan tepenın dızıde kımınle yakınlasacagını merak edıyorum:)burcuyla cok yakıstırdım cunku:)
Elveda Derken”in ilk bölümünün konusu şöyle;
sudecim ege yani sinan sümer ece uslunun eşi ise büyük bi ihtimal burcunun partneri gökhan tepedir
sude_burcu
16-03-07, 22:18
ınsallah fulyacım cok yakıstırdım ben ama bakalım dızının konusu gercekten ılgınc yaa benı cok etkıledı:img-wink:
cyprus_hsn
16-03-07, 22:27
anladıgım kadarıyla dizide başroller bayan oyunculara ait ön planda olanlar onlar güzel bir diziye benziyor ama biraz aliyeye benzettim araya çocukları felan katmışlar inşallah duygu sömürüsü yapılmaz
Hayır Aliye ile uzaktan yakından bir ilgisi yok. Daha tam fikir sahibi değilim konusu hakkında ama dizi de amansız bir hastalıkla mücadele eden bir anne'nin çocukları ve eşi için yapacağı fedakarlıkları ve bu doğrultuda meydana gelecek olan olaylar zinciri anlatılacak. (sanıyorum)
Burcu Kara ve Ece Uslu dizi de daha fazla ön planda olacak iki karakteri canlandırıyor.
sude yorumun için saol. tabi ki kullanabilirsin. izin almana bile gerek yok.
çalışma yapan ve resim ekleyen herkese teşekkürler :)
bende ece uslunun oyunculuğuna bayııyorum zerdadan beri takp ediyorum onu umarım bu proje ona başarı getirir ama gökhanla ecenin olmasnı tercih ederdim daha çok yakışıyorlar bence eş seçimini beğenmedm burcuyuda sevyrum gökhanı eceyle olmasnı burcyada yakışcak birnn bulnmasnı terch ederdm ama bakalm izleyp görcez neler olcağnı
busegurses001
17-03-07, 10:34
arkadaşlar bende dün fragmanı izledim çok etkileyiciydi ama çarşamba günü 22 de olduğunu görünce çok üzüldüm çünkü ben her hafta bebeğimi hiç kaçırmadan izliyorum elveda derkeni de ne zamandan beri bekliyodum şimdi ikisinin aynı saatte olmasına çok üzüldüm artık biri reklama girince diğerini seyrederim
arkadaşlar bende dün fragmanı izledim çok etkileyiciydi ama çarşamba günü 22 de olduğunu görünce çok üzüldüm çünkü ben her hafta bebeğimi hiç kaçırmadan izliyorum elveda derkeni de ne zamandan beri bekliyodum şimdi ikisinin aynı saatte olmasına çok üzüldüm artık biri reklama girince diğerini seyrederimaaa senin için kötü olmuş böle dnk gelinc iyi olmuyor yaa ben pazartesileri beyazgelncğe bakyorum hernekadr çok saçmalasalrda cumalarıda ıhlamurları kaçırmyorum eee ıhlamurlarda elveda drkend aynı kanaln olnca bnd sorun olmadı başkada dizi izlemyorum zaten neyse ecnin dzisi olurda izlenmezmi ilk bölümü ve şimdiden reytnglrmzi beklyoruz..keşke burda reytngn lafı hiç geçmese ama tv dünyası böle reytng kurbanı olan iyi projeler d olabiliyor
burcu_yağmur
17-03-07, 11:56
ben bayadır giremiyom pc bozuk yoksa çalışmalar eklerdim sizlerl olurdum ama en yakında aranızdayım kızlar
çalışmalar harika olmuş ellerinize sağlık dizi çarşambamı bebeğim vardı ya of kötü oldu napım elveda derkeni izlicem
dizinin konusunu merak ettim ve okudum.ece uslu beğendiğim bir oyuncudur
ama bu dizinin konusu tanıdık geldi.zamanında hülya koçyiğitin çetin tekindor ile oynadığı yavrularım adlı bir filmivardı kadın kanserdi ve cocuklarını evlatlık veriyordu ailelere ve sonunda ölüyordu.bu dizide bunu biraz daha değiştirmişler ve ana okulu öğretmenini işe sokmuşlar.ama bana yinede yavrularım adlı filmi hatırlattı
dızımızın carsamba yayınlanması bence cok ıyı o saatte bosluk vardı cok ıddıalı yapımlar yoktu guzel olmus bence. ilk bolum cok onemlı bence ilk bolum retıngınde su sonucları alırsak yenı efsane gelıyor demektır
eger ab-2 veya3
toteldede 2veya3
ıkısındede7.
ıkısındede16.
ve ıkısındede1. olursa dızı tutar .2 ve 3 olmasını dılıyor dıger haftalardada1.lıge yukselmesını umuyorum.daha oncekı tum dızılerde bu sıralamalara gıren yapımlar bırıncılıge oturdu cunku.mesala yaprak dokumu bınbırgece ılk bolumlerınde 2 ve 3 olup dıger haftalarda bırıncılıge yukselmıslerdı.umarım dızımızdede boyle sonuc alır ve cok cok basarılı olur ece ıcın ızlenır sevgıler
cyprus_hsn
17-03-07, 15:53
aynen benim de öyle bir sorunum yok.. şu sıralar ne takip ettiğim bir dizi ne de program var.. sadece elveda derken'i izleycem :)
çok hoşuma gitti konusu zaten bunun öncesinde de oyuncu kadrosu izlemem için yeterli bir sebep.
Ben diziden umutluyum. tıpkı benim gibi töre, mafya, köy dizilerinden bıkanlar için iyi bir seçenek Elveda Derken.. :happy0064
cadii_sheker
17-03-07, 16:08
bncede çok güzel bi dizi olucağa bnzio burcu kara var dizide o olduğu için özellikle izlemek istiyorum ama dizinin saati geç gibi geldi bana inş uzun ömürlü olur
sude_burcu
17-03-07, 17:31
ben de karsısında hangı dızı olursa olsun burcumu ızlıycem tabı kı onu coook ozledık burcucular olarak ve artık hasret sona erıyor:)ben emınım bu dızı cok konusulacak bı kere kadrosu yeter adından soz ettırmesı ıcın kı konusu da muhtesem:good: artık carsamba gelse de ızlesek yaa :img-yes:
timuçin hayranı
17-03-07, 17:44
Burcu kara çok beğendiğim bir oyuncu Ece Usluda öyle...
Burcu karanın oynadığını görünce merak ettim ve konusunu okudum...ve çok klasik bir konu gibi geldi bana...gerçi şuanda oynayan dizilerin konusu birbirine benziyor...bu dizi en azından diğer dizilere benzemiyor...
şuan izlenecek dizi arayışları içindeyim ve bu dizi seneçeklerin en başında yer alıyor...
arkadaşlar içimden bi his bu dizi çok sevilecek reytingler çok iyi olacak diyo büyük bi heyecan ve merakla bekliyorum ben zaten gökhan tepeye aşık olduğum için hiçbir bölümünü kaçırmadan izlicem çarşamba günü kesinlikle yalnız bırakmayalım dizimizi
inş. bu dizi tutar burcuyu çok seviyorummmmmmm
gökhanı da severim....
güzel bir gün güzel bir saatte yayınlarsa dizi izlenir...
tabii reklamları da yapılırsa....
:happy0064 :happy0064 :happy0064
fenerli_güzel
18-03-07, 12:36
selam arkadaslar ........... süper bi diziye benziyor konusunu okuyunca cok etkilendim.... cok üzücek gibi gözüküyor bizi... ece usluyuda cok özlemistim burcu kara zaaten süper bi oyuncu .... ya ne biliyim tüm dört basrol süper..... umarim bu dizi tutar ve biz uzun bir süre izleye billiriz
imza ekleyen arkadasin ellerine emegine saglik
saygilarla bye
Duygu~Aydin
18-03-07, 12:44
selam arkadaslar ........... süper bi diziye benziyor konusunu okuyunca cok etkilendim.... cok üzücek gibi gözüküyor bizi... ece usluyuda cok özlemistim burcu kara zaaten süper bi oyuncu .... ya ne biliyim tüm dört basrol süper..... umarim bu dizi tutar ve biz uzun bir süre izleye billiriz
imza ekleyen arkadasin ellerine emegine saglik
saygilarla bye
Evet tamamen katiliyorum.. Bu dizinin konusu cok farkli.. Duygu yüklü ve heyecanli.. Insanlarin kacirmayacagini düsünüyorum. Umarim Ihsallah hersey yolunda gider
Sagol calismama yaptigin yorum icin :img-wink:
evt bende katiliyorum....bence bu dizi tutar....yani insallah....
gercekten süper bir konu yaa.....
Duygu~Aydin
18-03-07, 12:54
Evet Aslinda tutmamasi icin hic bir sebeb göremiyorum..Cünkü mükemmel diziyle ilgili hersey :img-yes:
burcumuzun sac rengi bence cok hos olmus.. Ama dogru sari sac rengide ayri bir güzel duruyor onda
Haziran Gecesinde o sac rengiyle cok tatliydi cnm Burcuya hersey yakisiyor.. Güzele ne yakismazki :img-wink:
Duygu~Aydin
18-03-07, 13:19
Kesinlikle öyle.. Herseye.. Her projeye atilan insanlardan degiller
Bu dizi kacirilmaz gercekten:img-wink:
fenerli_güzel
18-03-07, 13:21
Evet Aslinda tutmamasi icin hic bir sebeb göremiyorum..Cünkü mükemmel diziyle ilgili hersey :img-yes:
burcumuzun sac rengi bence cok hos olmus.. Ama dogru sari sac rengide ayri bir güzel duruyor onda
Haziran Gecesinde o sac rengiyle cok tatliydi cnm Burcuya hersey yakisiyor.. Güzele ne yakismazki :img-wink:
:img-yes: bencede arkadasim...... burcu cok güzel yaa....
bu dizi kesinlikle tutucak bence günü ve saati de iyi.... süper bence....dizinin yapimcisi kim bilen var mi?????
Duygu~Aydin
18-03-07, 13:26
:img-yes: bencede arkadasim...... burcu cok güzel yaa....
bu dizi kesinlikle tutucak bence günü ve saati de iyi.... süper bence....dizinin yapimcisi kim bilen var mi?????
Aynen fenerli_güzel ve sudemnaz :img-wink: Dizinin yapimcisi: (Yagmur Ajans) Osman Yagmurdereli
Kanal d de söyle yaziyor: Kanal D’de, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın oynadıkları “Elveda Derken” adlı yepyeni bir dizi başlıyor.
Duygu~Aydin
18-03-07, 13:38
Evet aynen.. Duyduguma göre fragmanida degistirmisler Ama ben daha göremedim. Burcumuzda varmis bu sefer
Dizi daha baslamadan mükemmel geldi bize Hersegiyle Baslarsa artik neler olur bilemiyorum :img-wink
Carsamba Kanal d de Saat 22:00 de Ekrana yapisma zamani :img-yes:
sude_burcu
18-03-07, 13:51
oncelıkle ırmagım ımzan mukemmel olmus emegıne saglık canımcım:img-wink: ben de fragmanı gorenlerdenım ve cok etkılendım muthıs bı dızı gelıyor arkadaslar herseyıyle mukemmel olacak ınsallah...dızının muzıgı de super cok etkıleyıcı gercekten:good:
ben de burcumuzun partnerının gokhan tepe oldugunu dusunuorum ve sımdıden cok yakıstırdım onları :) carsambayı artık sabırsızlıkla beklıycem umarım dızımıze gereken deger verılır ve bız de uzun bı sure ızlerız canımız burcumuzu:img-yes:
Duygu~Aydin
18-03-07, 14:00
oncelıkle ırmagım ımzan mukemmel olmus emegıne saglık canımcım:img-wink: ben de fragmanı gorenlerdenım ve cok etkılendım muthıs bı dızı gelıyor arkadaslar herseyıyle mukemmel olacak ınsallah...dızının muzıgı de super cok etkıleyıcı gercekten:good:
ben de burcumuzun partnerının gokhan tepe oldugunu dusunuorum ve sımdıden cok yakıstırdım onları :) carsambayı artık sabırsızlıkla beklıycem umarım dızımıze gereken deger verılır ve bız de uzun bı sure ızlerız canımız burcumuzu:img-yes:
Cok sagol canm yorumun icin :img-wink:
Bomba gibi geliyor elveda derken.. Kimse kacirmasin Üzülürsünüz :).. Ilk bölümden diziye hakkettigi ilgiyi verelim Gösterelim :)
Sitesinide yorumlarla dolduralim arkiler:img-wink:
sude_burcu
18-03-07, 14:03
off ben de yaa meraktan catlıycam carsamba gel artık yaa:)
ırmak canım avatarlar da super emegıne saglık canımcım:good:
dızımız baslamadan boyle ılerlıyor sayfalarımız bı de baslayınca cosucaz ınsallah:happy0064
Duygu~Aydin
18-03-07, 14:07
Valla ya carsambaya kadar dayanmak cok zor.. Öyle sabirsizlaniyorum ki bu süper ötesi kadroyu izlemeye
sudecim cok tsk ederim cnmbegendigine cok sevindim
Hele birde dizimiz baslasin Kimse tutamaz bizi :)
busegurses001
18-03-07, 14:19
ya arkadaşlar neden fragmanı çok az veriyolar ben şimdiye kadar bi kere seyredebildim bence kanalın yeni başlayan bi dizinin reklamını çok vermesi gerekiyo ki insanlar merak edip izlesinler ama yinede çarşamba günü 22 de pek bişey yok bence bu dizi kesin tutacak tabi kanal d dizinin reklamını biraz daha verirse
burcu_yağmur
18-03-07, 15:09
bende fragmanı gördüm harika harika ben teyzemden giriyorum kızlar beni özlemediniz bakıyorum aşk olsun ama pc düzelsin aranızda olucam bugun yarın olurum aranızda burcuylan ilgili baya çalışma yaptım eklicem ve pc me yeni resimleri yükleyio bol bol resim yapıcam ve unutmadan çalışmalar harikaa
cyprus_hsn
18-03-07, 15:43
Aslında yeni başlayan bir dizi için bu yayın saati biraz geç olmuş. Haber sonrası yayınlanması daha iyi olurdu kanaatindeyim. Gerçi benim açımdan bir sorun olmaz. hangi gün hangi saatte olursa olsun izleyeceğim. :img-wink:
Duygu~Aydin
18-03-07, 17:22
evet Burcumuz o filmdede acayip harikaydi..
Rüya gibi ya Her hafta büyülegici güzelligi.. Muhtesem oyunculugu izleyebilecegimiz.. Hasret bitiyor burcuya kavusuyoruz
Elifcim lalenin kocasinin ismi Ege
sude_burcu
18-03-07, 17:33
ırmakcım cok ıyı olmus karakterlerı eklemen ya gıderek sabırsızlanmaya basladım super olacak yaa burcumuza kavusuoruz yasasınnnn:happy0064
bu arada bu dızıyle hem burcumuzun hem ecenın hem de dıger oyuncuların sevenlerı cogalacak ve bu aıle genısleyecek bu da ayrıca mutlu edıo benı:happy0064
Duygu~Aydin
18-03-07, 17:40
ya ben birsey sorucam, kanal d nin yayin akisina baktim, carsamba günü saat 22.00 de elveda derken gösteriyor, ama euro d de ugur dündarin programi yoksa rüya mi yaziyor, yani anliyacaginiz hic yazmiyor elveda derken. bir bilgisi olan varsa, cok sevinirim.
paçiii_melos
19-03-07, 12:00
’Elveda Derken’in jönleri
Sinan ve Gökhan Ece Uslu ile Burcu Kara yüreklerinizi sızlatacak bir diziyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. ‘Elveda Derken’ adlı dizide ikiliye Sinan Sümer ve Gökhan Tepe eşlik edecekÇekimleri geçtiğimiz hafta başlayan, Osman Yağmurdereli’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Elveda Derken’ dizisinin iddialı bir hikayesi var. Ece Uslu ile Burcu Kara, bu hikayede talihsiz iki kadını canlandırıyor. Mart sonu ekrana gelecek dizide Kara bir anaokulu öğretmenini oynayacak. Uslu ise iki çocuk annesi bir kadını... Dizinin ‘kaderin de böylesi’ dedirtecek hikayesi ise şöyle: “2 çocuk annesi evli ve kocasını çok seven bir kadın olan Ece Uslu bir gün kanser olduğunu öğrenir. Bu acıyı çocuklarına ve eşine yaşatmak istemediği için onlardan uzaklaşır. Bu süreçte eşinin güvenebileceği bir kadına ilgi duymasını sağlar ve ailesini terk eder. Bunun üzerine eşi Uslu’nun tanıştırdığı Burcu Kara’yla evlenir. Aradan geçen zaman içinde kanserden ölmeyeceğini anlayarak çocuklarını geri almak için döner. Fakat bu kez çocukları onu istemez ve eşi bu duruma karşı çıkar. Çocuklarının özlemine dayanamayarak bir hukuk savaşına girer. Büyük kızı gelmek ister fakat küçük kızı üvey anneyi tercih eder. Bunun üzerine iki kadının dramı başlar.” Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin erkek oyuncuları ise Gökhan Tepe ile Sinan Sümer... Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı dizinin senaryosunu da Özgür Evren Heptürk yazıyor.
Kaynak: http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6867
19/03/07 vatan tv
Duygu~Aydin
19-03-07, 12:05
Elveda Derken çarşamba D’de
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3051361.jpg
Kanal D’de, 21 Mart Çarşamba günü, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın oynadıkları "Elveda Derken" adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yapımcılığını Osman Yağmurdereli’nin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’e ait.
Seda Güven, Sait Genay, Fatma Karanfil, Tansel Öngel, Aydan Kaya, Ebru Bilingen, Işık Aras, Beliz İnal, Gökhan Aydınlı ve Seyfettin Karadayı’nın da rol aldığı dizi, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven çocuk doktoru Lale’nin bir baş dönmesiyle başlayan süreçte yaşadıklarını konu alıyor. Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı beyin cerrahı Ateş’in de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.
Kaynak: Hürriyet
sude_burcu
19-03-07, 12:57
hmm demek ılerıde burcu ve sınan evlenecekler ya benım hayalımdekı cıft burcu ve gokhan dı ama dızının seyrı degısebılır tabı henuz tam bılmıoruz konu baya dram agırlıklı olacak :img-yes: pacii_melos saol cnm haber ıcın:img-wink: ayrıca ırmakcım calısmaların super her zamankı gıbı cok saol:img-wink: ayrıca sana da cok tesekkurler ekledıgın haber ıcın.
ya arkadaşlar bir an önce çarşamba olsa da biz de kavuşsak dizimize inanılmaz merak ediyorum kadrosuyla konusuyla bana göre mükemmel bi proje inşallah reyting canavarına kurban gitmez
burcu kara ve gökhan özen diye düsünmüstüm ama gökhan özen daha sonra ece usluyla tanısacakmıs
cocukalrından ayrı anne ve kavusma istegi her ne kadar bilindik bir konu olsada bırakma sebebi cok sasırtıcı
burcu kara nedense haziran gecesindede baskası seven biriyle birlikte olmus zor günlerini atlatmasına yardımcı olmustu burda da buna benzer bu rolü var
Duygu~Aydin
19-03-07, 13:17
Evet sudecim bende söylentilere göre gökhan tepe saniyordum Ama bakalim.. Her an hersey olabilir dedigin gibi:img-wink:.. Ayrica calismalarima yaptigin yorum icinde sagol canm
Buse katiliyorum, Yani cok yazik Ve bi yandanda sasirtici olur, böyle mükemmel bir dizi.. kadro bosa giderse, Ki bu olasilik cok imkansiz geliyor:img-yes:
gzm gökhan özen degil Gökhan tepe rol aliyor dizide. Katilmiyorum konu günümüzdeki bilindik ve klasik konulardan degil.. Hep ask mesk dizileri cikiyor Ama bu tür bir dizi ben daha önce ne görmüstüm nede duydum. Cok farkli :img-yes:
Haziran gecesinde baskasina asikti kocasi Ama kendisinide severek Bilerek evlendigii biriydi :img-wink: Yani ortada sevgi olmasaydi Kocasi onunla ne evlenirdi.. Ne cocuklar dünyaya getirirdi.. Nede bosandiktan sonra kopamazdi..
:img-wink:
sude_burcu
19-03-07, 13:20
evet bence de konu klasık degıl en azından su anda ekranda olan bıcok dızıden cok daha farklı daha ıcten bı konusu var:img-wink:
ayrıca hazıran gecesındekı roluyle kıyaslanamaz cok farklı cunku orda kendı cocukları vardı sevdıgı adamdan ama burda cok cok farklı bı rolu var ve gercekten ıddıalı bı rol:img-yes:
bu arada ece uslu ve gokhan tepe sonradan tanısmıyorlar zaten eskı arkadası ecenın gokhan dızıde yanı:) konu baya ılgınc olacak ıyıce merak etmeye basladım ya:)
Duygu~Aydin
19-03-07, 13:25
evet bence de konu klasık degıl en azından su anda ekranda olan bıcok dızıden cok daha farklı daha ıcten bı konusu var:img-wink:
ayrıca hazıran gecesındekı roluyle kıyaslanamaz cok farklı cunku orda kendı cocukları vardı sevdıgı adamdan ama burda cok cok farklı bı rolu var ve gercekten ıddıalı bı rol:img-yes:
bu arada ece uslu ve gokhan tepe sonradan tanısmıyorlar zaten eskı arkadası ecenın gokhan dızıde yanı:) konu baya ılgınc olacak ıyıce merak etmeye basladım ya:)
Aynen Hem eski türk filmimizdekide ap ayni konuyu icermiyordu.. Hülya kocyigit filmin sonunda ölüyordu.. Kocasi yalniz kaliyordu hayatta.. Cocuklar yurda verilmisti. Yani bu dizimizde böyle birsey yok.. Daha farkli
Benim anlamadigim Bu adam ece usluyu seviyordu Nasil olduda hemen burcuyla evlenebildi
sude_burcu
19-03-07, 13:29
Aynen Hem eski türk filmimizdekide ap ayni konuyu icermiyordu.. Hülya kocyigit filmin sonunda ölüyordu.. Kocasi yalniz kaliyordu hayatta.. Cocuklar yurda verilmisti. Yani bu dizimizde böyle birsey yok.. Daha farkli
Benim anlamadigim Bu adam ece usluyu seviyordu Nasil olduda hemen burcuyla evlenebildi
evet ya ben de anlamadım belkı de yanlıs yazılmıstır dıye dusunmek ıstıorum burcu ve gokhan bırlıkte olsun ıstedgım ıcın:) ama baya karısacak ısler oyle gozukuo ya baslasa da ızlesek artık valla sabredemıorum:)
pardon arkadaslar gökhan tepe yazacagıma gökhan özen yazdım beni andı galiba sevmem de kendisi ama
konu anne ve ayrı olan cocukalrı acısından klasik demistim yoksa konunun gelisimi farklı bakalım ilk bölümden ve reytinglerden sonra belli olur
Euro d'de Persembe günü saat 22:00'de
ay bu ne yaa. bukadar da olmazki, daha baska ne oynuyacakmis persembe günü. sagir oda var kader var elveda derken var, yokmu bir kac dizi daha.neyse yinede bilgin icin cok sagol.
Aaa gercektenmi?? Ben carsamba Saat 22:00 Diye biliyorum
evet bu carsamba saat 22.00 de tr de. ama euro d de herhalde ve malesef persembe günü oynuyacakmis. yani bizim gibi avrupada kalanlar bir ihtimal persembe günleri izleyecek bu da benim icin cok zor. cünkü sagir oda da artik persembe aksamlari yayinlanacak. insallah bilgimiz yanlistirda burdaki bizlerde sizinle beraber carsamba günleri izleriz.
Ekin_Derya
19-03-07, 20:37
Dizinin baslamasina 2 gün kaldi (Türkiye'de). Bu kadar cabuk baslayacagini hic düsünmüyordum, ama böylesi herkese tabi daha iyi oldu. Bir kere, oyuncular süper: Burcu Kara, Ece Uslu, Sinan Sümer,...Hepsini de severim, özellikle de Burcu Kara'yi.
Neyse, biz (Avrupalilar) 1 gün fazla sabredecegiz, ne oluyorsa su kanallara. Sanki biz insan degiliz...? Üvey evlat muamelesi ettiler iyice...
Bu arada, resim ve haber ekleyen, calismalar yapan herkese sonsuz tesekkürler.
Dizinin baslamasina 2 gün kaldi (Türkiye'de). Bu kadar cabuk baslayacagini hic düsünmüyordum, ama böylesi herkese tabi daha iyi oldu. Bir kere, oyuncular süper: Burcu Kara, Ece Uslu, Sinan Sümer,...Hepsini de severim, özellikle de Burcu Kara'yi.
Neyse, biz (Avrupalilar) 1 gün fazla sabredecegiz, ne oluyorsa su kanallara. Sanki biz insan degiliz...? Üvey evlat muamelesi ettiler iyice...
Bu arada, resim ve haber ekleyen, calismalar yapan herkese sonsuz tesekkürler.
yok haklisin canim, bizi hice sayiyorlar, artik neyapicaksam ben. sagir oda kader ve elveda derken. ben sagir odayi izliyecem ondan sonrada öbürleri artik bir sekil bakarim
elveda derkenin persembe günü(eurodde)olmasina sevindim
bende gökhanlan burcuyu yakistiriyorum
zaten ikisi olucak
basta ben gökhan ecelen olur saniyordum
ama ece ve gökhan zaten cok iyi arkadas bu zamana kadar aralarinda bisey olmamis bugünden sonra niye olsun hem
ozaman burcu yani zeynep biraz kötü rode
yani ecenin kocasini ellinden almis olur
bence burcu ece icin sinanlan evlenicek ama sonra gökhana asik olucak!!!!
açıkça söylemek gerekirse bende gökhanın eceyle olmasını istiyorum..hem burcuyu hem eceyi severim amaa ecenin yeri başkadır onun oyunculuğuna bayılıyorum..gökhnla ecenin çok yakışacağını düşünyorum..evet bende biraz şaşırdım burcuyla eceyi çok yakın olurlar die düşünyodum..ilk kadroyu duyduğumda kesin gökhanla ecedr dedim sonraki bilgilere biraz şaşırdım şimdide biraz sevindm umarım son haber doğrudur arkadaşlar birkaç gündür yorumlarınıızı takiop ediyorum ama birtürlü katılamadım umarım dizimiz uzun soluklu olurda burda bol bol sohbet edrizzz.ilk bölümü ve ilk reytngleri heyecanla bekliyorum
Duygu~Aydin
20-03-07, 01:11
Cok sagol Nalancim yanitladigin icin, hic bilmiyordum yoksa
sudecim aynen ya.. biz avrupadakilerin hali nolcak böyle
Cok iyi yazmissin sudemnaz :good: SAKIN KACIRMAYIN BU MÜKEMMEL DIZIYI COK ÜZÜLÜRSÜNÜZ GERCEKTEN.. Bu arada senide yorumlarinla burcumuzun basligina bekleriz
Arkadaslar ben sunu yanlis buluyorum: Burcu dizide ecenin kocasini elinden almis olmayacak. Kötü rolde degil burcumuz
Ece kocasini kendi elleriyle Burcuya iade edip Birlikte olmalari icin didiniyor.. Yoksa burcu aralarini bozarmiydi.. Zeynebin Cocuk özlemide olunca lalenin Teklifi kabul etti
Bakalim partner gercekten gökhanmi olacak
Duygu~Aydin
20-03-07, 04:51
“Elveda Derken”başlıyor
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3046622.jpg
Kanal D’de, 21 Mart Çarşamba günü, başrollerinde Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın oynadıkları “Elveda Derken” adlı yepyeni bir dizi başlıyor.
Yapımcılığını Yağmur Ajans Osman Yağmurdereli’nin üstlendiği, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizinin senaryosu ise Özgür Evren Heptürk’e ait. İzleyicilerin yeni ekran gözdesi olmaya aday olan
“Elveda Derken”in ilk bölümünün konusu şöyle;Lale, mutlu bir ailesi olan, kocasını ve iki küçük kızını çok seven bir çocuk doktorudur. Bir yazar olan eşi Ege ve iki kızıyla tüm sorunlardan uzak mutlu bir yaşam sürdürürken ufak bir baş dönmesiyle başlayan süreç hayatını tam bir kabusa çevirecektir. Çalıştığı hastaneye gittiğinde tıp fakültesinden arkadaşı olan beyin cerrahı Ateş’in de ısrarıyla kontrollere giren Lale, beyninde bir tümör olduğunu ve çocuklarıyla geçirebileceği çok az zamanı kaldığını öğrenir.Diğer tarafta Lale’nin çocuklarının ana okulu öğretmeni olan Zeynep vardır. Zeynep, eskiden geçirdiği bir hastalıktan dolayı asla çocuk sahibi olamayacaktır ve hala bunun acısını yaşamaktadır. Birkaç sene önce sırf bu yüzden, çocuğu olamayacağı için, çok sevdiği bir adamla evliliğin eşiğinden dönmüştür ve yaşadığı travmayı daha yeni yeni atlatmaktadır. Lale’nin hastalığı hem kendisinin, hem ailesinin, hem Ateş’in, hem de Zeynep’in hayatında büyük değişimlere neden olacaktır.
http://kelebek.hurriyet.com.tr/_newsimages/3046629.jpg
Kaynak: Hürriyet
güzel bir diziye benziyo bakalım görcez ece usluyu burcu karayı severim zaten bide gmkhan tepe varmış süper valla hadi baklım hayırlısı konusuda güzele benziyo reyting canavarına kapılmaz inşallah....
oh be nihayet başlıyo...
büyük bekleyişte yavaş yavaş sona doğru geldik arkadaşlar inş hakaettiği ilgi ve reitingi alır dizimiz...
yok sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.avrupa yakası demedim:D elveda derken Türkiye de çarşamba günüymüş fakat avrupa da perşemce günüymüş öle duymuştum...yaa buarada arkadaşlar bende foto eklemek isterim elimd güzel fotolar var fakat nasıl eklicem bilmyorum yardımcı olursanız sizinlede paylaşmak isterim
arkadaslar müjde, biz avrupada yasayanlarda sizinle beraber bakicaz. biraz önce kanal d fragmanini verdi carsamba aksami elveda derken diye. insallah sonradan bir degisiklik olmaz. haber edeyim dedim.
busegurses001
20-03-07, 13:56
arkadaşlar inşallah herşey çok güzel olur da insanlar bu diziye çok bağlanır
gerçi çarşamba günü yaprak dökümü bebeğim avrupa yakası yaralı yürek gibi
büyük rakipler var ama ben bu dizinin de tutacağını düşünüyorum
burcu_yağmur
20-03-07, 14:44
demek zeynep egeyle evlencek çok şaşırdım ateşle zeynep arasında bişe olucak mı acaba ben varya acayip merakliyım neyse az kaldı yarın acaba orda gelinlik giyiyoya egeylemi evlencek
izlemek isterdim ece ulu sevdiğim bir oyuncudur ama maalesf bebeğimin lkarşısına koymuşlar umarım günü değişir
Fragmanı sürekli dönüyor,katılırmısınız bilmem ama bende Aliye dizisini canlandırdı,çocuklarını istemeden bırakan anne,aliyede de istemeden bir çocuğunu geride bırakan bir anne,benzer konular
son zamanlarda birçok dizi hatta neredeyse tamamı benzer konuları işleyip,yeniden ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar zaten
Ece Uslu iyi bir oyuncu,hayırlısı olur umarım
burcu_yağmur
20-03-07, 15:34
aliyeyle uzakdan yakından ilgisi yok ne alaka nasıl bir tutuyosun sinan aliyeyi aldatıyodu ege aldatmıyoki lale kendi bırakıyo çocuklarını aliye kendi bırakmadıki hiç alakası ok bu dizi süper tutucak çünkü kaliteli buram buram kalite kokan dizi
aliyeyle uzakdan yakından ilgisi yok ne alaka nasıl bir tutuyosun sinan aliyeyi aldatıyodu ege aldatmıyoki lale kendi bırakıyo çocuklarını aliye kendi bırakmadıki hiç alakası ok bu dizi süper tutucak çünkü kaliteli buram buram kalite kokan dizi
bende kesinlkle katılıyorum..aliyeyele alakası yok..ikisi tamamen farklı konular...ilk başta fragmana bakıldğnda(yani tam fragman verlmeden önce)çouckların sesi ve ecenin görüntüsü vardı ozman aliyeye benzyomu diye düşünleblr ama knusu okundutan ve yeni fragman izlendkten sonra tamamen bağımsız bir proje olduğu görülecektir
fragmani sonunda bende gördüm cok güzeldi.....yarin basliyor dizimiz....cok mutluyum ve cok merak ediyorum...
ve aliye konusuna gelince aslinda bende biraz benzetiyorum ama benzetiyorum derken yani bir annenin cocuklari icin yaptigi fedakarliklari benzetiyorum...
Duygu~Aydin
20-03-07, 18:46
Aaa cok mutlu oldum Demek hepimiz ayni gün izleyebilecegiz dizimizi. Bende bir gün daha dayanmam gerek diye üzülüyordum :)
Sevdigim dizi yaprak dökümünden hemen sonra baslamasi harika
Arkadaslar Bu konu cok farkli... Hic bir filme veya diziye benzemiyor icerigi,
Cocuklarini istemeden birakmiyor ece uslu... Kanser oldugunu ögrenip Ailesine bu üzüntüyü yasatmamak icin Terk ediyor onlari Ve yerine baskasi birisini koymak icin buluyor
Adamda keyfi terk ettigini düsünüp affetmiyor onu.. Bambaska seyler isleniyo burda lütfen
Hep izledigimiz klasik ask mesk konularindan degil
Ya buna bakarsaniz en bagimsiz diziden bile birsey cikarabilirsiniz yani
Resimler icin cok sagol tebesssüm
arkadaşlar burdaysanz konuşalm sizinde dizi hakkndaki görşlernzi merak edyorum aslnda daha başlamadı ama bitakım görüşler hakimdir sanırım
Duygu~Aydin
20-03-07, 19:36
Haklisin tebessüm.. Ama olsun sen genede müsait oldugun her zaman resimler ekle ;)
Valla bence bu dizinin tutmamasi icin hic bir neden yok Ama tutmasi icin bir cok sebeb var... Ihsallah umdugunuz gibi cok tutar, Hakkettigini bulur
Kadrodan dizinin konusuna kadar hersey mükemmel... Nasil izlenmezki :img-wink:
sudemnaz calisma cok güzel Ellerine saglik
çocuklarım ve ben gibi dizilerden o kadar sıkıldım ki gına geldi:img-yes:
ece uslu için izlemeye değer mi bilmem ama tutmasına pek ihtimal vermiyorum
herkese uzun bi aradan sonra mrb çalışma yorum resim imza ekleyen herkese çok teşekkürler ellerine sağlık hepsi de çok güzel olmuş dizimizin başlamasına çok az kaldıııı yarını iple çekiyom televizyona yapışcam bir yıl aradan sonra burcumuzu tekrar ekranda görmek çok güzel ça
Ben de benzer şeyler yazmak için gelmiştim.. Az önce fragmanı gördüm.. Ya bu "çocuk ve anne dramı" duygu sömürüsünü abarttılar. Aliye'yle başladılar, binbirgece, bebeğim şimdi de bu dizi..
annelik kavramının bu kadar suyunu çıkartmak doğru değil.. seyretmeden fragmanda "anne bizi bırakma" diye ağlayan çocuklar görünce nefret ettim..
Sonunda yarın dizimiz başlıyor, kadrosu gerçekten çok iyi ama senaryo konusunda biraz benim de tereddütlerim var. Burcu için tutmasını, çok ses getirmesini canı gönülden istiyorum, inşallah tutar ve uzun ömürlü olur.
Oyunculara sözüm yok.. sadece fragman itti beni.. bu tür meseleler seyırcı çekiyor zihniyetıyle yapılmış belli.. baska mesele anlatıyorsa da keske fragmanda onu gösterselerdi.
Neyse görecez bakalım..
Oyunculara sözüm yok.. sadece fragman itti beni.. bu tür meseleler seyırcı çekiyor zihniyetıyle yapılmış belli.. baska mesele anlatıyorsa da keske fragmanda onu gösterselerdi.
Neyse görecez bakalım..
Sühan valla seni burada görünce şaşırmadım dersem yalan olur, seni de saflarımıza katalım, yarın akşam izle diziyi konuşalım.
Sühan valla seni burada görünce şaşırmadım dersem yalan olur, seni de saflarımıza katalım, yarın akşam izle diziyi konuşalım.
aşkolsun.. iltifatmı ettin yoksa başka bir şey mi:img-wink: anlamadım. hehe..
not : bak seni bir daha şaşırtayım.. gecen popstarda bende okanı tutuyordum. o elenince bir daha seyretmedim bile.. nasılım? :img-wink:
aşkolsun.. iltifatmı ettin yoksa başka bir şey mi:img-wink: anlamadım. hehe..
Yok canım yanlış anlama, senin olduğun forumlar pek hareketleniyor biliyorsun, diziyi de izlersen reytingimiz artar belki diyorum.
Ben bu diziye inanıyorum, konu tekrarlanıyor gözükse bile belki de içinde öyle özgün noktalar bulunabilir ki, ilgimizi çekip merak uyandırabilir. Başarılı olmasını çok istiyorum.
Okan mı, ciddi misin? Seni öbür tarafa alalım Sühan...
sude_burcu
20-03-07, 21:19
ooo super baslıgımız cok ıyı gıdıo ınsallah yarın dızımız de boyle guzel ılgı gorecek cok az kaldı gerı sayıma basladık artık :happy0064 yarın burcumuza kavusuoruz ınsallah hersey yolunda gıder:happy0064
resimleri biraz dağınık eklemştm ama düzülttm arkadşlar daha sonra kalanlarıda eklicem yalnız sizden ricam ekledğmz resmlerle bol bol avatar ve imza yapmanız umarım güzel çalşmalar beklyodur bizi:D eceli imzalarınızıda sabırsızlıkla beklyorum:D
Duygu~Aydin
20-03-07, 23:20
Ya arkadaslar birakin lütfen su önyargili yaklasimlari... Anne Cocuk Drami degil.. Ayrietten cesit konular var dizide
Duygu sömürüsü degil Hayatta olan gercek seyleri aktariyorlar bize.. Zeynebinde basindan gecmis olaylar var.. Türlü türlü seyler..
Bende tutacagina cok inaniyorum bu dizinin
Cok yanlis bu diziyi hic baglantisi olmayan aliye ve binbir gece dizilerine benzetmek. Binbir gece bambaska bi noktaya geldi artik Dram yok ASk var orda
Ben konusundan cok memnunum dizimizin, Uzun zamandan belli böyle farkli Klasik olmayan bir dizi bekliyordum zaten
Sagol tekrar tebessüm resimler icin Harikalar
Arkadaslar Lütfen Elveda Derkenin Kendi sitesinide Yalniz birakmayalim.. Yep Yeni forum acilmis orda dizimiz icin DOldurulmayi bekliyor sadece Mesajlarimiz tarafindan ;)
Calismalari resimleri orayada ekleyelim ;)
Duygu~Aydin
20-03-07, 23:23
Birde Arkadaslar Elveda Derkeni hepiniz mümkünse Carsamba Aksami izleyin.. Cünkü dizinin Tekrarlarini reytingden saymiyorlar
Yani tutmasi acisindan lütfen 1. Bölüm Cok Önemli.. O yüzden Carsamba aksami Gereken en büyük ilgiyi göstermemiz lazim :img-wink:
Birde Arkadaslar Elveda Derkeni hepiniz mümkünse Carsamba Aksami izleyin.. Cünkü dizinin Tekrarlarini reytingden saymiyorlar
Yani tutmasi acisindan lütfen 1. Bölüm Cok Önemli.. O yüzden Carsamba aksami Gereken en büyük ilgiyi göstermemiz lazim :img-wink:
göstercegiz zagten, insallah cok güzel tutar, benim icimden bir his cok güzel olucak diyor. bir kerem ece uslu var, burcu kara var, gökhan tepe var, daha ne olsun.
Duygu~Aydin
20-03-07, 23:36
göstercegiz zagten, insallah cok güzel tutar, benim icimden bir his cok güzel olucak diyor. bir kerem ece uslu var, burcu kara var, gökhan tepe var, daha ne olsun.
Ihsallah.. Benim hisslerimde bu yönde. Umarim gercektende yanilmayiz
Oyuncularin her biride müthis... Bu dizi Tutmassa kafami kiricam :)
paçiii_melos
21-03-07, 11:14
’Senaryoyu ağlayarak okudum’
Başrollerini Ece Uslu, Sinan Sümer, Gökhan Tepe ve Burcu Kara’nın paylaştığı ’Elveda Derken’ çok konuşulacak bir dizi... Hastalığı nedeniyle çocuklarından vazgeçen bir anneye hayat veren Ece Uslu: “Lale şimdiye kadar canlandırdığım karakterler arasında en ağır basanı... Senaryoçok etkileyici... Elime ilk aldığımda ağlayarak okudum, tüylerim diken diken oldu...”
* Dizide canlandırdığınız karakteri biraz anlatabilir misiniz?
Lale’yi canlandırıyorum ben, bir çocuk doktoru. Eşi gazeteci. Anaokulu çağında iki kız çocuğu var, güçlü bir kadın, ayakları yere basan bir karakter... Genç yaşında annesi ve babasını kaybetmiş, annesi beyninde tümör çıktığı için ölüyor. Bir kız kardeşi var, o da biraz problemli.
* Bu projeyi kabul ederken size çekici gelen ne oldu peki ?
Senaryo çok güzeldi, çok etkileyiciydi. Ağlayarak okudum, tüylerim diken diken oldu. Bir senaryoyu okurken ağlıyorsanız bu önemli bir şeydir bence. Hikayesi çok hoş ve tabii ki Osman Yağmurdereli olduğu için kabul ettim bu işi.
* Lale’de kendinize yakın bulduğunuz yönler var mı?
Her karakterde zaten birtakım benzetmeler oluyor ve kendimizden bir şeyler eklediğimiz için mutlaka benzeyen tarafları olacaktır.
* ‘Kara Melek’te, ‘Zerda’da hep ayakları yere basan güçlü ve iyi niyetli karakterleri canlandırdınız. Sizce niye hep bu yönde teklifler getiriyor yapımcılar size?
Bilmem. Belki hep bu tip karakterler çok üzerime yapışıyor ama ben bundan rahatsızlık duymuyorum. Gerçi mutlaka farklı çizgide bir rol oynamak istiyorum.
‘ARTIK KÖTÜYÜ DE OYNAMAYI İSTİYORUM’
* Sizi melek değil de şeytan olarak görebilecek miyiz birgün?
Oyunculuğumu kanıtlamak adına bunu çok istiyorum, yapabileceğime inanıyorum. Her oyuncu farklı bir karakteri oynamak ister. Belki sinemada denk gelir. Tiyatroda da komedi oynuyoruz ama orada anlatıcı rolündeyim.
* Dizinin hikayesine göre ölümcül bir hastalığa yakalanıyorsunuz ve eşinizi başka bir kadına aşık etmeye çalışıyorsunuz. Ece Uslu, Lale’nin yerinde olsa bunu yapar mıydı?
Çok zor bir soru bu. Ne olur bilmiyorum. Bunu ancak o an düşünebilirim. Çünkü bugün farklı düşünüyorsunuz, yarın veya iki ay sonra bambaşka bir şey yaşıyorsunuz hayatınızda ve fikirleriniz değişiyor. Şu an için cevap veremiyorum.
‘ANNELER VE ÇOCUKLAR BU DİZİYİ ÇOK SEVECEK’
* Peki izleyiciler bu dizide ne bulacak sizce?
Birkaç sahnenin parçalarını gördüm. Bu çok sıcak bir dizi oldu. Castımız çok iyi kuruldu. Çok sıcak bir aile havası var sette, herkes rolüne tam oturdu. Hikaye çok güzel, insanlar bu diziden çok fazla şey alacaklar. Ama daha çok çocuklar ve annelerin dikkatini çekecek.
* Şimdiye kadarki işleriniz hep reyting açısından çok başarılı olan dizilerdi. ’Elveda Derken’de de bu başarıyı yakalayabileceğinizidüşünüyor musunuz?
Belki şans belki bizim bilmediğimiz şeyler dizilerin tutmasını sağlıyor ama ben yaptığım işlerden de memnunum açıkçası. Memnun olmasaydım o işlerin içinde yer almazdım. Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama içimden tutacakmış gibi geliyor. Bence tutar ama yine de iddialı değilim, çünkü ne olacağı belli olmuyor. Ama şu anlamda iddialıyım, gerçekten başarılı bir proje.
* Oynadığınız karakterlerden kendinize en yakın hissettiğiniz hangisi?
Hepsi benim çocuğum, hepsi benden bir parça. Ayrım yapamıyorum ama şu an Lale ağır basıyor.
‘ROLÜME NÖROLOGLA BİRLİKTE HAZIRLANDIM’
* Rolünüz için özel bir hazırlığınız oldu mu?
Nörologla görüştüm, bu hastalıkla ilgili bir takım sorularım oldu. Bu hastalık nasıl oluşur, insanın günlük yaşamı nasıl etkiler, ameliyatı nasıl olur, hastaların psikolojik durumu nasıldır gibi şeylerin cevabını aldım.
* Oyunculuk açısından bulunduğunuz nokta sizi tatmin ediyor mu?
Bu bir hırs değil, yarışım kendimle. Mesleğimi çok seviyorum, oyunculuk insanın kişiliğini de geliştiren bir şey. Şu an için tatmin oldum diyemem çünkü bunun gerçekten bir sonu yok, hergün bir şey daha katıyorum kendime ve yeni şeyler öğreniyorum.
* Dizi dışında neler yapıyorsunuz?
Tiyatro oyunum var ‘Ayıp Ettik’. Sponsorumuz olmamasına rağmen her şey çok iyi gidiyor. Geçmişten bugüne cinselliğin kaydedilmemiş tarihini anlatıyor. Oyunun özü: Cinselliğe ayıp demekle ayıp ediyoruz.
* Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Şu an için çok fazla olmuyor ama genelde kitap okurum, sinemaya tiyatroya giderim, müzik dinlerim, tenis oynamaya çalışıyorum. Plates’e gidiyorum, bel ve boyun fıtığım var ama bu tempoda devamlılık yakalayamıyorum. Çok eskiden resim yapardım ama uzun zaman oldu, rahatlamamı ve deşarj olmamı sağlıyordu. Bazen bilgisayarda montaj ve foto-shop programlarını karıştırıyorum.
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6909
bolbaloncuk
21-03-07, 12:03
Ece Uslu çok uzun zamandır bu piyasada hem kaliteli hemde başarılı bir iş çıkarmış sevdiğim bir oyuncu.Son yaptığı diziler yayından kaldırıldı umarım Zerda'daki başarısını bu yeni dizisinde gösterebilir.Dram dizileri halkı derinden etkiler bu açıdan şanslı bir dizi olacak diye tahmin ediyorum.
İkinci faktörde Osman Yağmurdereli faktörü aynı şekilde yaptığı son çalışmalar Karınca Yuvası,Karagmrük yanıyor gibi dizileri başarısızlığa uğradı,yayından kaldırırldı.Hatta final bilr yapılmadan öylece diziler kaldırıldı.Aynı şanssızlık onda da söz konusu.
Ece Uslu'ya şans diliyorum yeni dizisinde.Umarım uzun soluklu bir dizi olur çünki zamanlamasını farklı buldum.Sezon tatilene girilmesine yakın bir zamanda ekrana gelip kısa sürede araya girmiş olacak.Yeni sezonda da hikayesini neredeyse tamamlamış ve yeni sezona yeni girecek diziler arasında daha zorlu bir durumda kalacak.Keşke daha önce başlasaydı diyorum ben.
paçiii_melos
21-03-07, 12:08
İzleyici biraz ağlayacak
Röportaj: Dilek DALLIAĞ
"Elveda Derken" adlı yeni dizi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerini Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer'in paylaştığı "Elveda Derken" hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla hayli iddialı... Dizide beyninde tümör bulunan iki çocuk annesi bir doktoru canlandıran Ece Uslu "Sanırım izleyicileri biraz ağlatacağız" diyor.
Ece Uslu (Lale) Üzülmeyin hayata pozitif bakın
http://img264.imageshack.us/img264/4433/40310551la2.jpg
"Zerda" dizisiyle Türk izleyicilerin kalbinde taht kuran Ece Uslu'yu "Elveda Derken" dizisinde eşi Ege ve iki kızıyla mutlu bir yaşam sürdürürken beyninde büyük bir tümörün oluşmasıyla hayatı kâbusa dönen çocuk doktoru Lale karakterinde izleyeceğiz.
İnsanların diziyi izlerken göz yaşlarını tutamayacaklarına inanan Uslu, rolü hakkında şunları söylüyor; "Ekibimiz çok iyi. Yönetmenimiz Hilal Saral'la çok iyi anlaşıyorum, mutluluktan uçacak gibiyim. Ancak Lale'nin dizide yaşayacaklarını düşününce içimde büyük bir acı hissediyorum. Lale, beyninde tümör çıkınca hastalığını eşine bile söylemiyor ve eğer ölürse eşini ve çocuklarını emanet edeceği kişinin çocuklarının anaokulu öğretmeni Zeynep olmasına karar veriyor. Yani çok dramatik bir karakteri canlandırıyorum. Sanırım bu diziyle izleyicileri biraz ağlatacağız." Tüm acılara rağmen hayata pozitif bakılması gerektiğini düşünen başarılı oyuncu sözlerine şöyle devam ediyor: "Hayatta çok üzülmemek lazım. Ben çok zor olsa da hayatta ve olaylara pozitif bakma taraftarıyım. Herkesin bir sürü acısı var ama Tanrı da kimsenin çekemeyeceği acı vermiyor." Duygusal romantik filmleri seven Uslu, "17 yıldır bu sektörde çalışan bir oyuncu olarak yedi sinema filmim var. Bu az bir rakam. Türkiye'de sinema sektörünün gelişmesi gerekiyor. Çünkü oyuncu açısından çok iyi bir potansiyele sahibiz" diyor.
Burcu Kara (Zeynep) Bir anne ailesi için neler yapabilir
http://img247.imageshack.us/img247/8198/30681127ka0.jpg
"Haziran Gecesi", tiyatro oyunu "Güllü" ve "Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu" filmlerinin ardından "Elveda Derken" dizisinde anaokulu öğretmeni Zeynep karakterinde izleyeceğimiz Burcu Kara, rolü hakkında şunları söylüyor; "Zeynep bir zamanlar çok aşık olmuş ama sevdiği adam, hayatındaki sırrı deşifre edince aşkına son vermiş. Dizinin insanın içini burkan, etkileyici bir öyküsü var. Dizilerde oynamayı düşünmüyordum ama "Elveda Derken"in etkileyici öyküsü düşüncemi değiştirdi. Bu diziyi tercih etmemin ikinci nedeni ise oynadığım karakterin adının Zeynep olması. Zeynep benim en sevdiğim isim, kızım olursa adını Zeynep koyacağım. Diziyi kabul etmemin üçüncü nedeni ise Zeynep'in idealist bir anaokulu öğretmeni olması. İdealleri olan, mücadeleci bir karakteri canlandırmaktan çok mutluyum."
Burcu Kara, Zeynep'in karakterinin sadece bir ana okulu öğretmeni olmadığını dizinin ilerleyen bölümlerinde Lale'nin hayatında önemli bir yere sahip olacağını belirtiyor: "Beyin tümöründen ameliyat olacak Lale, eğer kendisine bir şey olursa çocuklarına Zeynep'in bakmasını istiyor. Eşini çok seven bir kadının bu durumu kabullenmesi gerçekten zor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Bu dizi aynı zamanda bir annenin ailesi için neler yapabileceğini gösteriyor. Umarım "Elveda Derken", izleyicisiyle buluşur."
Gökhan Tepe (Ateş) Aşkım için ölürüm
http://img264.imageshack.us/img264/932/69570955mg9.jpg
En son "Maçolar" dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Gökhan Tepe, "Elveda Derken" dizisinde Lale'nin arkadaşı beyin cerrahı Ateş'i canlandırıyor. Tepe, ameliyathanede saatlerce çekim yapmanın zor olduğundan dert yanıyor: "Özellikle ameliyat sahnelerinde çok zorlandım ama inandırıcı olmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Çekimlere başlamadan önce birkaç beyin cerrahıyla görüştüm. Yani rolüme hazırlandım. Aslında Ateş, üniversite yıllarında Lale'den hoşlanıyor. Ama Lale evli olduğu için duygularını içine atıyor. Ateş'in iki hayatı var: Ateş, geceleri partiden partiye koşan, Ferrari arabası olan, çapkın bir tip. Gündüzleri ise başarılı bir cerrah. Lale'nin beyninde tümör olduğunu öğrenince hayatı altüst oluyor ve ameliyatı kendisi yapmak istiyor. Ateş, büyük riskler taşıyan, kurtulmanın neredeyse imkansız olduğu bu ameliyatı gerçekleştirip, sevdiği kadını kurtarmak istiyor."
Peki Gökhan Tepe, gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaşsa ne yapar? Genç oyuncu, "Böyle bir durumu Allah kimsenin başına vermesin. Eğer ben bir kadına gerçekten aşıksam onun için ölüme bile giderim" yanıtını veriyor.
Sinan Sümer (Ege) Ege karısı olmadan bir hiç
http://img264.imageshack.us/img264/235/47398977vy7.jpg
"Amerikalılar Karadeniz'de 2" filmi ve "Beyaz Gelincik" dizisinde rol alan Sinan Sümer, "Elveda Derken"de Lale'nin gazeteci eşi Ege'yi oynuyor. Sümer, eşine sadık, işinde başarılı, evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ama eşi olmadan bir şey yapamayan bir gazeteci olarak tanımladığı Ege karakterinin izleyicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyor. Sümer, "Gerçek hayatta da aynı zorluklarla karşılaşsaydınız ne yapardınız?" sorusuna şu yanıtı veriyor: "Bu çok zor bir soru. Ege'nin karşılaştığı zorlukları gerçek hayatta kimsenin yaşamasını istemem. Ancak hayat her şey mümkün. Yaşamda mutluluk ve acı birbirine paralel ilerliyor. İnsanlar, hayat neyi getirirse onu yaşıyor. Yani dizideki acıları yaşamadan bu soruya yanıt vermek imkansız."
Kaynak: http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/6161447.asp?gid=90
miss_t0eba
21-03-07, 12:59
onu bunu bilmem arkadaşlar bu dizi çok tutucak süper bir senaryo iyi bir kardo eee daha ne olsun...
bencede tutacak bizim burdaki tanidim butun kadinlar bakacak etikilendiler fragmanindan bu aksam cok merak ediyorum
busegurses001
21-03-07, 13:48
ayyyy artık dayanamıyorum biran önce saatin 22 olmasın istiyorum gökhan tepeyi inanılmaz seviyorum tabi eceyle burcuyu da öyle ama zaman bi türlü geçmiyo işte inşallah bu dizide reyting canavarına kurban gitmez yoksa gerçekten de çok üzülürüm zaten bu dönem seyrettiğim bütün diziler kaldırıldı maçolar gülpare...inşallah elveda derkende kaldırılmaz gerçi çarşamba günkü dizilerin arasından sıyrılması zor ama insanlar bi seyrettimi kesin bu dizinin tiryakisi olacak
bu dizi tutar aliye gibi birsey olacak kesin aynisi olursa izlemem bi aliye daha kaldiramam ama kesinlikle tutar bu dizi aliye 2 gibi birsey galiba
busegurses001
21-03-07, 13:54
bu dizi tutar aliye gibi birsey olacak kesin aynisi olursa izlemem bi aliye daha kaldiramam ama kesinlikle tutar bu dizi aliye 2 gibi birsey galiba
ne alakası var kesinlikle katılmıyorum kimse izlemeden lütfen dizinin konusu hakkında yorum yapmasın bi kere aliyede aldatılan bi kadın vardı ama bu dizide bi kadın istemeden, elinde olmayan nedenlerden dolayı çocuklarını bırakmak zorunda kalıyo herkes bu diziyi aliyeye benzetiyo ama alakası yok konusu aliyeyle uzaktan yakından örtüşmüyo istemeyen izlemez olur biter
ne alakası var kesinlikle katılmıyorum kimse izlemeden lütfen dizinin konusu hakkında yorum yapmasın bi kere aliyede aldatılan bi kadın vardı ama bu dizide bi kadın istemeden, elinde olmayan nedenlerden dolayı çocuklarını bırakmak zorunda kalıyo herkes bu diziyi aliyeye benzetiyo ama alakası yok konusu aliyeyle uzaktan yakından örtüşmüyo istemeyen izlemez olur biter
sakin ol be sende ne sinirliymissin biz izlemiyecekmiyiz diyoruz biraz sakin olursan iyi olur ben görüsümü belirttim sadece daha dizi baslamadi sende birsey bilmiyorsun dizi hakkinda ben sadece öyle olursa dedim izlemem belki burdada kocasi tarafindan aldatiliyor bilinmezki kimse ilemedi sonucta umarim öyle olmaz
hiiiii küçük ezomda oynuyormuş bu dizide yerim ben onuuu.
gerçekten oyuncuları ve öyküsüyle çok güzel bir dizi olacağa benziyor.. tabii ki seyredeceğim:img-yes:
neden benzemiyor yaa....tamam belki bu dizide kimse kimseyi aldatmiyor ama bu dizidede caresiz bir anne var..tipki aliyedeki gibi....hem niye bukadar tepki gösteriyorsunuz anlamiyorum...aliyeye benzemis cok mu kötü sanki...
buyuk gun geldı merakla 22.00 beklıyorum.resımlerde ecenın tek basına olan resımde mec ryana nekadar benzedıgını bırkez daha farkettım ben onu hep mec. r. na benzetıyorum bugunku vatantvdekı resmıde cok guzel eklemesını bılsemım yapıcakyım ama bılmıyorum ececım daıma destekcınızız tum ekıbe basarılar hersey cok guzel olacak.NOT.HERSEYE NEDEN BU KADAR ONYARGILI YAKLASIYORSUNUZ ANLAMIYORUM BIR IKI GORUNTUYLE YOK ONA BENZIYO YIK DUYGU SOMURUSU ZAMAN VE SANS VERMELISINIZ SEVGILER
ECE ECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
busegurses001
21-03-07, 16:21
buyuk gun geldı merakla 22.00 beklıyorum.resımlerde ecenın tek basına olan resımde mec ryana nekadar benzedıgını bırkez daha farkettım ben onu hep mec. r. na benzetıyorum bugunku vatantvdekı resmıde cok guzel eklemesını bılsemım yapıcakyım ama bılmıyorum ececım daıma destekcınızız tum ekıbe basarılar hersey cok guzel olacak.NOT.HERSEYE NEDEN BU KADAR ONYARGILI YAKLASIYORSUNUZ ANLAMIYORUM BIR IKI GORUNTUYLE YOK ONA BENZIYO YIK DUYGU SOMURUSU ZAMAN VE SANS VERMELISINIZ SEVGILER
ECE ECEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
aynen cnm bende sana katılıyorum herkes bu dizinin aliyeye benzediğini söylüyo ben aliyeye benzemesinin kötü olduğunu söylemiyorum ama bana göre en azından dizinin konusuna göre aliyeyle çok fazla hatta hiç örtüşmüyooooo
ya arkadaşlar bizler zeynep ve ateş karakterlerini birbirine yakıştırıyoruz ama görünen oki bizim doktor laleye aşık olaylar nasıl gelişir bilemiyorum ama umarım ateş ve zeynep sonunda birbirlerini bulurlar en azından ben böyle olmasını isterim...
didemfener
21-03-07, 18:19
Magazin
önceki haber sonraki haber
21 Mart 2007
İzleyici biraz ağlayacak
Röportaj: Dilek DALLIAĞ
Foto galeri "Elveda Derken" adlı yeni dizi, bu akşam ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerini Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer'in paylaştığı "Elveda Derken" hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla hayli iddialı... Dizide beyninde tümör bulunan iki çocuk annesi bir doktoru canlandıran Ece Uslu "Sanırım izleyicileri biraz ağlatacağız" diyor.
Diziden f otoğraflar için tıklayın
Ece Uslu (Lale) Üzülmeyin hayata pozitif bakın
"Zerda" dizisiyle Türk izleyicilerin kalbinde taht kuran Ece Uslu'yu "Elveda Derken" dizisinde eşi Ege ve iki kızıyla mutlu bir yaşam sürdürürken beyninde büyük bir tümörün oluşmasıyla hayatı kâbusa dönen çocuk doktoru Lale karakterinde izleyeceğiz.
İnsanların diziyi izlerken göz yaşlarını tutamayacaklarına inanan Uslu, rolü hakkında şunları söylüyor; "Ekibimiz çok iyi. Yönetmenimiz Hilal Saral'la çok iyi anlaşıyorum, mutluluktan uçacak gibiyim. Ancak Lale'nin dizide yaşayacaklarını düşününce içimde büyük bir acı hissediyorum. Lale, beyninde tümör çıkınca hastalığını eşine bile söylemiyor ve eğer ölürse eşini ve çocuklarını emanet edeceği kişinin çocuklarının anaokulu öğretmeni Zeynep olmasına karar veriyor. Yani çok dramatik bir karakteri canlandırıyorum. Sanırım bu diziyle izleyicileri biraz ağlatacağız." Tüm acılara rağmen hayata pozitif bakılması gerektiğini düşünen başarılı oyuncu sözlerine şöyle devam ediyor: "Hayatta çok üzülmemek lazım. Ben çok zor olsa da hayatta ve olaylara pozitif bakma taraftarıyım. Herkesin bir sürü acısı var ama Tanrı da kimsenin çekemeyeceği acı vermiyor." Duygusal romantik filmleri seven Uslu, "17 yıldır bu sektörde çalışan bir oyuncu olarak yedi sinema filmim var. Bu az bir rakam. Türkiye'de sinema sektörünün gelişmesi gerekiyor. Çünkü oyuncu açısından çok iyi bir potansiyele sahibiz" diyor.
Burcu Kara (Zeynep) Bir anne ailesi için neler yapabilir
"Haziran Gecesi", tiyatro oyunu "Güllü" ve "Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu" filmlerinin ardından "Elveda Derken" dizisinde anaokulu öğretmeni Zeynep karakterinde izleyeceğimiz Burcu Kara, rolü hakkında şunları söylüyor; "Zeynep bir zamanlar çok aşık olmuş ama sevdiği adam, hayatındaki sırrı deşifre edince aşkına son vermiş. Dizinin insanın içini burkan, etkileyici bir öyküsü var. Dizilerde oynamayı düşünmüyordum ama "Elveda Derken"in etkileyici öyküsü düşüncemi değiştirdi. Bu diziyi tercih etmemin ikinci nedeni ise oynadığım karakterin adının Zeynep olması. Zeynep benim en sevdiğim isim, kızım olursa adını Zeynep koyacağım. Diziyi kabul etmemin üçüncü nedeni ise Zeynep'in idealist bir anaokulu öğretmeni olması. İdealleri olan, mücadeleci bir karakteri canlandırmaktan çok mutluyum."
Burcu Kara, Zeynep'in karakterinin sadece bir ana okulu öğretmeni olmadığını dizinin ilerleyen bölümlerinde Lale'nin hayatında önemli bir yere sahip olacağını belirtiyor: "Beyin tümöründen ameliyat olacak Lale, eğer kendisine bir şey olursa çocuklarına Zeynep'in bakmasını istiyor. Eşini çok seven bir kadının bu durumu kabullenmesi gerçekten zor. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Bu dizi aynı zamanda bir annenin ailesi için neler yapabileceğini gösteriyor. Umarım "Elveda Derken", izleyicisiyle buluşur."
Gökhan Tepe (Ateş) Aşkım için ölürüm
En son "Maçolar" dizisinde oynayan yakışıklı oyuncu Gökhan Tepe, "Elveda Derken" dizisinde Lale'nin arkadaşı beyin cerrahı Ateş'i canlandırıyor. Tepe, ameliyathanede saatlerce çekim yapmanın zor olduğundan dert yanıyor: "Özellikle ameliyat sahnelerinde çok zorlandım ama inandırıcı olmak için elimizden geleni yapmak zorundayız. Çekimlere başlamadan önce birkaç beyin cerrahıyla görüştüm. Yani rolüme hazırlandım. Aslında Ateş, üniversite yıllarında Lale'den hoşlanıyor. Ama Lale evli olduğu için duygularını içine atıyor. Ateş'in iki hayatı var: Ateş, geceleri partiden partiye koşan, Ferrari arabası olan, çapkın bir tip. Gündüzleri ise başarılı bir cerrah. Lale'nin beyninde tümör olduğunu öğrenince hayatı altüst oluyor ve ameliyatı kendisi yapmak istiyor. Ateş, büyük riskler taşıyan, kurtulmanın neredeyse imkansız olduğu bu ameliyatı gerçekleştirip, sevdiği kadını kurtarmak istiyor."
Peki Gökhan Tepe, gerçek hayatta böyle bir durumla karşılaşsa ne yapar? Genç oyuncu, "Böyle bir durumu Allah kimsenin başına vermesin. Eğer ben bir kadına gerçekten aşıksam onun için ölüme bile giderim" yanıtını veriyor.
Sinan Sümer (Ege) Ege karısı olmadan bir hiç
"Amerikalılar Karadeniz'de 2" filmi ve "Beyaz Gelincik" dizisinde rol alan Sinan Sümer, "Elveda Derken"de Lale'nin gazeteci eşi Ege'yi oynuyor. Sümer, eşine sadık, işinde başarılı, evinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ama eşi olmadan bir şey yapamayan bir gazeteci olarak tanımladığı Ege karakterinin izleyicilerden büyük ilgi göreceğine inanıyor. Sümer, "Gerçek hayatta da aynı zorluklarla karşılaşsaydınız ne yapardınız?" sorusuna şu yanıtı veriyor: "Bu çok zor bir soru. Ege'nin karşılaştığı zorlukları gerçek hayatta kimsenin yaşamasını istemem. Ancak hayat her şey mümkün. Yaşamda mutluluk ve acı birbirine paralel ilerliyor. İnsanlar, hayat neyi getirirse onu yaşıyor. Yani dizideki acıları yaşamadan bu soruya yanıt vermek imkansız."
inanmiyorum ya, ciddi saatler kaldi dizimize. allahim insallah bizlerde (avrupadakiler) diziyi izleyebiliriz. son zamanda neoluyars tr yayinlanip burda yayinlanmiyor. gerci ben pazartesi günü burda fragmani gördüm, ama yinede pek güvenmiyeceksin bu kanallara.
açıkçası sudemnazı üzmek istemem ama ben başından beri lalae ve ateşin olmasnı istiyordumm.daha filim başlamadn yoru m yapmak yanlış olur amaa bende lale&ateş diyenlerdenim
şaka maka dizimiz başlıyo hepimize hayırlı olsun arkadaşlar:D yaa bir an önce başlasada izleseeeekkkk saatler kalonca daha bi heyecan bastı:D umarım hepimiz beğeniriz görünüşe göre öle olcak amaa görcez bakalım:D hadi hepinize iyi seyirler
Bu dizi başladı mı?Sanırım başlamadı.Başlamadıysa ne zaman?Eğer günü ve saati uygun düşerse izliycem.Konusunu kanal dnin sitesinde okudum.Çok ilgimi çekti.Umarım güzel bir çalışma olur.Ayrıca dizide Ece Uslu oynuyormuş.Ben onu ilk kez Zerda ve Kara Melekte tanımıştım.Oyunculuğu çok güzeldi.Birazdan dediğim gibi günü ve saati uygun düşerse izliyecem.Umarım gününü ve saati benim için uygun olur:):):)
sude_burcu
21-03-07, 19:30
yasasınn cok az kaldı saatler sonra burcumuza kavusuoruz:happy0064 :happy0064 ama roportaja bakılırsa lale ve ates olacak:icon_sorr oysa ben zeynep ve ates olur umuyordum ama senaryonun gıdısatı ne olur bellı olmaz:img-wink: her ne olursa olsun burcumuza kavusuoruz ya onemlı olan o:happy0064 dızıden sonra yorumlarımızla bulusalım arkadaslar burda:img-wink:
ay inanmiyorum ya, biz üvey evlatlarda http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hystesizinle birlikte elveda derkene bakicaz. kanal d ciddi biraz önce fragmanini verdi. ne güzel yaa
evet fragmani bende birkac gündür görüyorum.carsambalari bir sey izlemiyordum.kirikkanatlar bittiginden beri demekki carsamba diziside belli oldu.
buranin saati ile 21de yaprak dökümü bittikten sonra
sude_burcu
21-03-07, 22:27
burcum ya bı ınsan bu kadar mı asil bu kadar mı guzel olur ısıldıyo ekranda yaa:) ama zeynepın yuzu gulmuo o kerım yuzunden yaa bı de kızının adını zeynep asu koymus zamanında bılememıs zeynepın kıymetını:icon_sorr
ates de amma karızma yaa ve de pek capkın masallah:) lale ve aılesı cok ama cok seker cok samımı :img-wink: daha ılk dakıkasından dızıye ısındım umarım herkes begenır cok sıcak bı dızı olmus bence:img-wink:
lalenın kardesı de baya bela acıcak cınsten ızleyıp gorucez :img-wink: bu arada unıversıtede galıba ates ve lale arasında bıseyler olmus :img-polic kıymetını bılemedın dedıgıne gore:img-wink:
yalnız dızı cok aglatacak bellı yanı :icon_sorr naz ıle ece cok aglatacak valla...zeynepın kaderı de ne acı ah kerım ah mahvetmıs kızın hayatını ya :icon_sorr
süper dizi sevdim :)
özellikle zeynep kanım ısındı kıza
ateş zaten ayrı karizma
lale yide sevdim sayılır ama kaderşi baya bi cadı