PDA

Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

rut
19-04-07, 10:10
bende ateş we zeynebi çok yakıştırıyorum. Umarım gelecekte ikisi birlikte olurlar. Ege kasedi izlerse laleninde saçma sapan planı suya düşer inşallah öyle olur. Biz egeyle boşanıcas yalanıda çok saçma oldu boşanınca çocuklara bakıcak üçüncü bir şahısmı aranır yoksa çocuklar yine anne veya babasıyla kalmaya dewammı eder. Zeynep er yada geç lalenin birşeyler çewirdiğini anlayacak bana kalırsa.

burcu_yağmur
19-04-07, 11:18
valla ben yanıldım çok duygusal bölüm bekliyodum ama aksi çıktı sadece zeyneple şeyanınkarşılaştıgı bölüm duygusaldı onun dışında değildi zeynep herşeyi laleye açıkladı lalede açıklamalıydı adece egeden boşanıcam falna dedi çocuklara bak kerime gelince ya şeydaylan çıkarken zeynenebi sevdi yada zeyneplen sevgiliyken şeydayla aldattı zeynebi ne olursa olsun kerim suçluuuuuuuuuuuuu

Playschool
19-04-07, 11:20
Arkadaşlar dizimiz hakkında iyi haberlerim var yine. 15 dakikalık reytinglere göre yine hesapladım hem ab de hem de total grubun da yine üçüncü çıkacağız sanırım. Sıralama tahminimce söyle olacak.

TOTAL
1. yaprak dökümü
2. avrupa yakası
3. elveda derken
4 yaralı yürek
5. iki yabancı

ab
1. avrupa yakası
2. yaprak dökümü
3. elveda derken

lazkizz
19-04-07, 11:27
raytingler hic degismemis ama tek kelimeyle bu hafta superdi
ayy cok heyecanli yerde bitti ya a:O ege herseyi ogrenecek
insallah ogrendigini belli etmez !!

burcu_yağmur
19-04-07, 11:29
cnm reytinler belli değil o bi tahminnnn neyse keşke bi 2 olsak ne güzel olurduya dimi ikinci olmakk

Playschool
19-04-07, 11:32
burcu_yagmur doğru söylüyor. onlar bir tahmin ama sabahları gelen 15 dakikalık reytinglere göre. yani onları topluyor çıkarıyor bir takım hesaplar yapıyorsun ve kendine göre bir sonuç çıkarıyorsun.... esas reytingler 12:30 da falan geliyor... ama görünen o ki dizimiz 3.sıraya yerleşti gibi. bence de çok güzel olurd 2.olmak ama bu aralar zor gibi biraz. avrupa yakası da yaprak dökümü de çok reytin g alıyor. hep böyle gitsin ben razıyım hiç olmazsa kanal yayından kaldırmaz biz de dizimizden ayrılmak zorunda kalmayız

_buse_
19-04-07, 11:40
gerçekten de herşeyiyle çok güzel bi bölümdü dizimizi izlerken çok duygulandım reytingler ne zaman açıklanır bilen var mı arkadaşlar

kelebek_01
19-04-07, 11:54
bu bölüm çok güzeldi özellikle Zeynep'in küçük kızı evine bıraktığı sahne beni bitirdi bir de Ege'nin kaseti bulması inşallah lale eve gelmeden izleyebilir

paçiii_melos
19-04-07, 12:29
18.04.2007 tarihli TÜM Grubu Rating Raporu

Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH
1 YAPRAK DOKUMU [NET] Serials Turkish KAND 20:04 11,4 26,8
2 AVRUPA YAKASI [NET] Serials Turkish ATV 20:03 8,2 19,2
3 ELVEDA DERKEN [NET] Serials Turkish KAND 22:15 6,2 19
4 YARALI YUREK [NET] Serials Turkish SHOW 20:00 5,8 13,7
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 5,6 19,1
6 IKI YABANCI [NET] Serials Turkish ATV 22:23 5,4 18,4
7 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:53 4,5 13,4
8 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:00 4,3 21,9
9 KARA DUVAK [NET] Serials Turkish SHOW 22:26 4,3 14,3
10 YALANCI YARIM [NET] Serials Turkish STAR 20:00 4,3 10,3

18.04.2007 tarihli AB Grubu Rating Raporu

Program Adı Tiploji Kanal Saat RT SH
1 AVRUPA YAKASI [NET] Serials Turkish ATV 20:03 13 32,2
2 YAPRAK DOKUMU [NET] Serials Turkish KAND 20:04 12,1 29,9
3 ELVEDA DERKEN [NET] Serials Turkish KAND 22:15 7,2 22
4 IKI YABANCI [NET] Serials Turkish ATV 22:23 5,8 19,6
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:57 4,5 17,6
6 ATV SPOR HABERLERI Sport News ATV 19:53 4,3 14,4
7 YALANCI YARIM [NET] Serials Turkish STAR 20:00 4 10,1
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast ATV 18:57 3,8 15
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] Serials Turkish KAND 17:00 3,3 21,2
10 SPOR GUNDEMI Sport News KAND 19:53 3,3 11,1

greaciaco
19-04-07, 12:33
gercekten cok guzel bir bolumdu eda denen kiza resmen sinir oldum neyseki ates ona gerekeni yapti, ve bu bolum gercekten atesle eda nin arasindaasla bisey olmuyacagini anladim eda yerine zeynep ve ates arasinda birseyler olcakmis gibi geldi. Arabada giderlerken cok hos bir sahneydi zeynebin korkmasi. Eda zeynebi kendiyle karistirdi,onun gibi kendini adamin yatagina girecekmis gibi.

Kerimede acidim resmen ama oda hak etmis zeynebi gidip o simdiki karisiyla aldatmis, zaten bu saaten sonra birlikte zor olurlar gibime geliyo cunku arada kucuk zeynep var onun annesiz kalmamasi icin zeynep kerime donmez.

Laleyi de anlamiyorum tamam cocuklarin gercegi ogrenmesin istiyosun peki kocana neden gercekleri anlatmiyosun sanki egede karisi dururken zeynebe asik olucak ama artik ogrensin gercegi ve birlikte mucadele etsinler, ve zeynebin hayatini da kendi istiyor diye degistirmeye kalkmasin

busegurses001
19-04-07, 12:34
reytingleri eklediğin için sağol cnm yine tahmin ettiğimiz gibi çıkmış süper reytingler inşallah böyle devam eder

didemfener
19-04-07, 12:48
ayy gene süper di bölüm ya çok duygusaldı dayamanadım ağladım:( gene bakıyorum reytingler süpr gelmiş inşallah böle devam eder...

paçiii_melos
19-04-07, 12:58
Ratingleri Karşılaştırma...

4. Bölüm Ratingleri
A/B : 3 Elveda Derken [net] Kand 7,50 23,50
Total:3 Elveda Derken [net] Kand 6,00 19,20
__

5. Bölüm Ratingleri
A/B : 3 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 7,2 22,00
Total:3 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,2 19,00

Evet arkadaşlar rating oranlarında geçen haftaki bölüme göre çok az bir düşüş var ama olsun. Her hafta sıralamalarımız hep aynı, oranlarımız da hep birbirlerine yakın oluyor.

İnş. hep böyle güzel bölümlerle ve de ratinglerle dizimiz devam eder ;) ;)

ms_girl76
19-04-07, 13:08
bir diziyi izlerken ön yargılı olmamak gerektiğini anlamış durumdayım
çünkü benim bir yakınımın bu rahatsızlığa yakalanmış olması ve neler çektiğini gördüğüm için diziye başlarda çok karşıydım ama izleyince insan duygularına hakim olamıyor bazen gözlerim doluyor :icon_sorr B en dün akşamki dizinin son yazıları geçerken yapımcının OSMAN YAĞMURDERELİ olduğunu görünce çok şaşırdım ve OSMAN beyi ayakta alkışlamaklazm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 o ki osman bey bu dizinin ekranlar gelmesine vesile olmuş onu tebrik ediyorum ve ona kocaman kucak dolusu saygı ve sevgilerimi yolluyorum. diziye gelince umarım zeynep le ateş birbirine çok yakışıyor bence lale zeynepin hayatını ipotek altına almaya hakkı yok ayrıca ekran başında bu rahatsızlıkla diziyi izleyenlere kötü örnek oluyor düşünseniz ya lale dr ve ameliyata karşı beyin tümörü olupta ameliyat olması gereken dr lale toplumsal bir mesaj vereceği yerde bu durumu kabul ediyor oysaki yapılacaklar daha başlanmadan önüne taş koymak yanlış bilmiyorum hatırlayacakmısınnız DÜNYADA TANINAN EN ÜNLÜ BEYİN DOKTORLARIMIZ VAR bu mesaj topluma yanlış aktarılıyor bizim dünyaca ünlü B-E-Y-İ-N- D-O-K-T-O-R-L-A-R-I-M-I-Z var unutmadan eğer böyle rahatsızlığı olan sevgili YÜKSEL UZEL eğer bu ameliyatı olmasaydı bugün afrikada çok güzel bir yaşam sürmezdi herhalde ameliyatı lütfen kokulan birşey gibi değil ben ameliyat olursam iyileşecem mesajı vermesini istiyorum ayrıca tedaviyi reddederek kendi ölm kararını veriyor yani ötenazi önce tedaviyi kabul eder tedavi cevap vermazse ozaman düşünülecekleri tedaviyi kabul etmeden reddetmekte nedemek .ya tedavi olumlu olursa ne olacak kendi elleri ile kendini yakar duruma gelecek BENCE DİZİ İYİYE GİDECEK AMA VERECEĞİ TOPLUMSAL MESAJLARDA ÇOK ÖNEMLİ :happy0064 :happy0064 :happy0064

Ranim
19-04-07, 13:57
Bu bolum pek duygusal degildi
ama yine cok guzel bir bolumdu

ben zeynep karakterine acaip isindim
okadar guzel bir kizki allah sahipine bagislasin

birde dizideki muzikler cok duygusal
hatta bir parca var
zeynepin keremlerin evine gittiginde o parca caliniyordu

ben o muzugi nerde bulabilirim

busegurses001
19-04-07, 14:00
dizide çalan duygusal müziklerin hepsi güzel ama ben hiçbir yerde bulamıyorum dizimizin müziklerini bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba

burcu_yağmur
19-04-07, 14:10
avrupa yakasını geçiçez yakında buna einim ama yaprak dökümünü geçemeyiz bencee bakalım haftay nolcak

<senarist>
19-04-07, 14:15
arkadaşlar benim elimde dizinin jenerik müziği var..isteyen özel mesajdan bana belirtsin:img-wink:

sena57-utku
19-04-07, 14:16
ay bu bölüm süperdi.ağladımm.burcu kara süperdi bi kere.o saçlar o ses.....edaya sinir oldum.ege eğer o videoyu izlerse ki izlemez yoksa filmin anlamı kalmaz.kesin bişey olcak ve izleyemicek.

burcu_yağmur
19-04-07, 14:17
röportaj uzunmu kısamı ve burcunun resimleri varmı acaba fatoş sölesene bende alcam meraeke ttim

ta_candy
19-04-07, 14:30
reitingler gayet güzel...
dizi zaten süper...
yine çok keyifle izlediğim harika bir bölümdü ,son zamanlarda izlediğim en iddalı hikaye diyebilirim zaten oyunculara söyliyecek söz bulamıyorum her biri tek kelimeyle süper...ya ben bu diziyle ilgili hiç olumsuz bişey düşünemiyorum acaba ben olaya çok duygusalmı bakıyorum bilimiyorum ama gerçekten yok , olmamış diyemiyorum...
ateş ve zeynep konusunda bende sizlerle aynı fikriyattayım arkadaşlar, bu iki karakterin biribirine çok yakışacağı inancındayım biri fazla iddalı diğeri ise gayet kendi halinde ve çok naif bence ikisinin çok hoş bir uyumu olabilir... ateş ve lale ikiside iddalı karakterler bence ikisi olmamalı ve olmicak gibimede geliyo lale kocasından vazgeçmez sonunda tekrar birbirlerine dönüceklerdir...
zeynep ve babasının ilişkilerine hayranım en çok etkilendiğim sahneler ikisinin sahneleri diyebilirim tek kelimeyle süperler...
edaya değinmeden geçemicem kız gıcık filan ama diziye baya hareket kattığı aşikar hele dün akşam neydi öyle aman allahım...yanlız ateş baya hırpaladı kızı yazık...:img-in_lo

bebishim_f
19-04-07, 14:55
yaa iki yabancıyla çakışıyolar çok güzel bi dizi aslında ama izleyemiyorumm.başka bigüne yada saate alınsa keşke...:icon_sad:

busegurses001
19-04-07, 15:18
bence kesinlikle günü ve saati değişmesin şu an herşey çok iyi reytinglerde oturdu her hafta ilk 3'e giriyo eğer günü değişirse reytingleri kötü yönde etkileyebilir o yüzden çarşamba en ideal gün bence bu arada dizimiz avrupa yakasına baya yaklaşmış yakında onu geçerse şaşırmam:cheer

senaykurt
19-04-07, 16:01
Merhabalar arkadaşlar dünkü bölüm süper ötesiydi yine şimdi tek isteğim Egenin o kaseti izleyip Lale hakkındaki gerçekleri öğrenmesi çünkü onlar birbirine çok yakışıyorlar ayrılmasınlar ben bu dizide artık herkesten çok Egeye üzülmeye başladım garibim ne olduğunu anlayamıyor 15 günde evliliği ne hale geldi çok sevdiği karısından bile şüphelenir hale geitrdi olaylar onu yazık ama Zeynep olayına gelince Ateşle Zeynepi yanyana görünce kafamda şimşekler çaktı:img-hyste resmen işte bu diye çok yakışmışlardı birde yönetmenine dikkat etmedim ama sahneleri çok iyi yakalıyor vallahi burdan bir :happy0064 alkışda ona yani mesela benim en çok beğendiğim sahneler gözlerin yakın çekimi hani Egenin gözlerini gösterirken aniden Lalenin gözlerine geçiyor ve inanın beni en çok o sahneler etkiliyor çünkü bence oyunculuğun en zor tarafıdır izleyiciye gözlerle bir şeyler alatabilmek sevgili Ece,Gökhan,Burcu ve Sinan bu işi çok iyi yapıyorlar bu konuda tabi sevgili Burcu Kara'ya ayrı bir parantez açma ihtiyacı duyuyorum çünkü o hüznü çok iyi yansıtıyor ve biz izleyicilere çok iyi geçiriyor tebrikler Burcu tebrkler Ece tebrikler bütün oyuncular emeği geçen herkesi tebrik ediyorum harikasınız:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

paçiii_melos
19-04-07, 16:21
Cnm benim ratingler eklenmişti ama olsun tekrardan sağol...

Dünkü bölüm gerçekten çok güzeldi.

Diğer bölümlere göre fazla duygusal değildi, ama en kopartıcı sahnesi de tabiiki Zeynep'in Kerim'lerin evine gitmesiydi. Çok kötü bir durum gerçekten. Neyse haftayaki bölümde bakalım neler olucak. Lale gerçekten çok ama çok kötülük yapıyor. Özellikle de Ege'ye... Ben Ege'yi valla çok seviyorum. Kızlarla iyi idare ediyor. Tabiiki Pazar sabahı mutfaktaki kahvaltı hazırlama merasimini saymazsak :) :) :) Çoook komikti hatta cimcime kızların suratları, gülüşleri falan koptum valla. Çok tatlılar maşallah.

Neyse şimdi fazla bişiy yazamayacağım, sonra devam ederim ;)

miss_t0eba
19-04-07, 16:32
dun superdi bence baya heycanlii bolumde sonra Ates Zeynepi eve goturdu ve ogg bea dedim sonunda sonra Zeynep arabanin hizlisindan korkuyordu hep biraz daha yavas gitsek diye cok guzel oynadi. Zeynepin annesi ve babasi ama meraklilar valla umarim Ates ve Zeynap birlikte olurlar cunku Kerim artik bir cocu var ve duzun kurmus ama pek huzur yok ya orayi karistirmiyalim:icon_whis

ratinglere gelince super bence!:happy0064 bu hafta Ay birinci olamsina hic sasirmadim cunku Okan Y. ve Beren S. konuk oyuncu olarak vardi tabi biraz daha insanlar baktilar (ozelikle ben) ama geceriz insallah:img-yes:

lazkizz
19-04-07, 17:17
Ozur dilerimm :D gormemisim butun sayfalari gezmemistim neyse :D olsun

cadii_sheker
19-04-07, 17:49
yaa iki yabancıyla çakışıyolar çok güzel bi dizi aslında ama izleyemiyorumm.başka bigüne yada saate alınsa keşke...:icon_sad:

canım diziyiler çakışıyo diye günün saatinin değişmesini istemek olmaz bncede böle çok ii gidiyo ayrıca her iki dizininde mutlaka tekrarları veriliyo ikisinden birinin tekrarını izleyebilirsin hangisi ağır basarsa artık yani bu kadar dert etmene gerek yok:good: :img-yes: :img-wink:

cagladirek
19-04-07, 17:55
çok zevkli bir bölümdü.her ne kadar rahat izleyemediysem de çok zekliydi.:)
özellikle ateşin edaya olan tavrı en sonunda bu kız bunuda hak etmişti dedirtti yani bana.hele son yaptıkları gerçekten adamın sabrını zorladı.:)

lazkizz
19-04-07, 17:57
Dizinin saati cok iyi bence, Iki yabanci atv avrupada sali gunleri basliyor saat 21.00'da. Ama normal atv de carsamba gunleri basliyor o ayri bi konu.
Canim yapacak tek sey tekrarlarini izlemek.

Bitanem70
19-04-07, 18:20
cok güzel bi bölümdü Ates ve Zeynep cok yakisiyorlar birbirlerine.. Zeynepin Zeynep Asuyu evine götürdügü sahne cok kötüydü.. Seydayi gördügü an ne köt bisey.. Dizimiz gittikce güzellesiyor sonuda süper bitti.. Eda neden herseferinde fesatlik düsünmek zorunda anlamiyorum ne bu öfke aslinda normal davransa Atesle iyi gecinebilirler.. Raitinglerde fena sayilmaz daha iyi olur insallah

sudemnaz
19-04-07, 19:04
harika bir bölümdü zeynebimin gözleri dolunca ben bittim onu çok seviyorum....

ateşle çokkk yakıştılar...

didemfener
19-04-07, 19:07
ewt ya zeyneple ateş çok yakışıyolar yaaaa
bayıldım ikisinede ya

sudemnaz
19-04-07, 19:24
lütfennn ateş& zeynep olsun birbirlerine çok yakışıyorlar
onları yan yana görünce içimin yağları eridi bütün derdlerimi unuttum...
harikalardı sahanelerdi...
söyleycek laf bulamıyorum çokkkkkkk güzeldiler...

burcum sen bitanesin...

tipex
19-04-07, 19:38
Dün akşam hiç bir sorun yaşamadan izledim diziyi :happy0064 Ege'nin sonunda kaseti bulmasına sevindim. Böylece Lale sessiz sedasız gidemeyecek.

Ateş'in Eda'ya yaptıkları mükemmeldi. :happy0064 Eda fazlasıyla haketmişti. Ne şeytanlıklar geçti aklından öyle şaşırdım...

Zeynep'in Kerim'in evine gidip çocuğu teslim ettiği sahneler süperdi. Ana kızı öyle görünce çok duygulandı. Zeynep çok tatlı bir kız. Hayat dolu...

_fulya_
19-04-07, 19:41
ooooooooo yorumlar süper raytıngler süper daha ne isteyelim di,zimiz giderek güzelleşei dün yine bütün ekip harikaydı hepsini ayakta alkışlamak lazım ama burcumun olduğu sahneler benim için bi ayrı güzeldi ateşte o edaya haddini bildirdi sonunda kerimin karısınada iice sinir oldum ege büyük bi ihtimalle kasedi izlemicek ama dün diziden sonra şöle bi düşündümde ege kasedi izlese lalenin yanında olsa ona destek olsa zeyneplede ateş çok yakışıolar onların arasında bişe olsa dedim kendimi çok hayalperest gördüm ama sonra ölede dizinin hiç bi özelliği kalmaz bence yapımcı yönetmen herşeyi en güzel şekilde devam ettirio diz<imiz giderek güzelleşio

busegurses001
19-04-07, 19:57
lütfennn ateş& zeynep olsun birbirlerine çok yakışıyorlar
onları yan yana görünce içimin yağları eridi bütün derdlerimi unuttum...
harikalardı sahanelerdi...
söyleycek laf bulamıyorum çokkkkkkk güzeldiler...

burcum sen bitanesin...

bencede zeynep ve ateş çok yakışıyo ama görünen o ki ikisinin birlikte olması biraz zor çünkü ateş laleyi seviyo zeynep te hala kerimi unutamamış tabi ilerleyen bölümlerde neler olur bilemeyiz izleyip görücez kanal d keşke bu hafta fragmanı biraz erken verse dizimiz her hafta daha da güzelleşiyo umarım reytinglerde önümüzdeki haftalarda daha iyi olur ben bi ara sekizinci olunca korkmuştum ama neyse sonradan tekrar düzeldi reytingler

greaciaco
19-04-07, 21:31
bencede zeynep ve ateş çok yakışıyo ama görünen o ki ikisinin birlikte olması biraz zor çünkü ateş laleyi seviyo zeynep te hala kerimi unutamamış tabi ilerleyen bölümlerde neler olur bilemeyiz izleyip görücez kanal d keşke bu hafta fragmanı biraz erken verse dizimiz her hafta daha da güzelleşiyo umarım reytinglerde önümüzdeki haftalarda daha iyi olur ben bi ara sekizinci olunca korkmuştum ama neyse sonradan tekrar düzeldi reytingler

evet ates laleyi seviyor ama atesle lale asla birlikte olmaz bu kesin cunku ege ve lale birbirlerine cok asik eger ege kotu bir karakter olsa bosanirlar ve lale ile ates birlikte olabilirlerdi. ve zeynebin kerimi hala sevdiginden pek emin deilim sadece olanlardan dolayi bu kadar duygusal kerimi gorunce o gunler aklina geliyo ve kucuk zeynebin annesiz kalmasini istemez oyuzden ates ve zeynep aski imkansiz deil hem ole olsa niye o arabadaki hallerini gosterip seyirciye umut versinlerki

medsul
19-04-07, 21:41
bu diziye bayıliyorum gercekten cok güzel hele ateş yok mu
cok yakişikli birisi aslında benim merak ettiğim ateş kime aşik olacak şu anda eda aşik ama bu mümkün olamiyacağina göre zeynep aşik mi olacak
valla merak ettim aslında aklımdan hiç gecmemişti ama siz söyleyince aklıma geldi feena olmaz aslında

cnm
20-04-07, 00:02
bende elveda derkeni severek izliyorum özellikle burcu karanın hastasıyımm
dünkü bölümde gerçekten güzeldi reytinglerde fena değildi yani (maşallah diyimde nazar değmesin )
bende ateşin zeynepi sevmesini çok istiyorumm bilgisi olan arkadaş varsa söylerse sevinirim

charmingsu
20-04-07, 01:25
bölüm gene cok güzeldi: bence artık zeyneple kerimin neden ayrildiklari kerimin ne ara seydayla oldugu falan acikliga kavusmali 5 hafta oldu hala karanlikta kalan noktalar var.
ates edaya cok iyi yapti ama eda hala entrika pesinde. ben atesle zeynebi cok yakistiriyorum ama ates laleyi seviyo bence lale evi terk edince bi süre ateste kalir ve aralarinda bi ask yasanabilir
ben kerimi de seviyorum ve aciyorum. suclu mu degil mi bi anlasak iyi olacak

bide zeynep ve ailesi cok sekerler ya :)

bakalim ege kasedi izleyecek mi simdi isin yoksa bekle babam bekle carsambaya kadar :(

summer___17
20-04-07, 07:45
çok yakışıyorlar ateşle zeynep :happy0064 bu bölümde anlaadım yan yana gelince :good: inş senaristler sesimizi duyarlar :img-help: haftaya bu ikili arasında ne gibi sahneler olur haftaya genel olarak ne olur çok merak ediyorum şimdi biz bidaha baştanm gün saycaz :sad53:

burcu_yağmur
20-04-07, 08:20
yakışıyolar ama olmaz gibi çünkü ateş sevdimi tam seven tipte yani bunca yıl sevmiş hemen vazeçmez egeyle zeynep evlencene göre ya sevgi evliliği olcak yada kızlar annelei gidince zeynebi çok seviyolar egede biliyo bundan dolayı evlenbilr

tv_hastasi
20-04-07, 13:43
sizce bu bölüm nasıl başlıcak ege izlerse çok değişir olay izlemez bence ama nasıl???

busegurses001
20-04-07, 13:49
bence ege kaseti izleyemicek kesin bişey olucak ama ben bu bölüm de neler olucak hiç kestiremiyorum biran önce çarşamba olmasını istemiyorum

tv_hastasi
20-04-07, 13:56
ya bence zeynep kerim in kızı değil, bana öyle gelio. Çünkü kadın ağlayarak geldiği ilk sahne bi tipti. bakışları sanki kandırmak ister gibiydi bence kerimin kızı değil ama izleyip görcez:img-wink:

summer___17
20-04-07, 14:00
doğru kerimin kızı olmayabilir ama belli olmaz. Zeynep ne yapcak acaba bu bölümde çok merak ediyorum fragmanın yayınlanmasınada daha çokk var

burcu_yağmur
20-04-07, 14:07
valla hiç aklıma gelmedi ama bence hani kerim evlilikden kaçıyodu yaa bunalr birlikde olmuştur olmasalardı kerim derdi nasıl falan diye bence ondan sadece vliliğe yanaşmıodu ondan olabilirr

tv_hastasi
20-04-07, 14:25
beraber olmasa zaten gelip sölediğinde nasıl yani olamaz derdi de...ama ne bileyim kadının söleyişinden bakışından başkasındanmış da kerime hamileyim demiş gibi geldi hem böyleyse ilerde kerim öğrenir zeynepe söyler falan, kerim olaydan hiç çıkmamış olur ne bilim belki böyledir...

charmingsu
20-04-07, 14:46
bence zeynep kerimdendir. cünkü kerim durumu yadırgamadı falan beraber olmuslar demekki. bi tek seyda hamile deildi evlenmek icin uydurdu sonra evlenince hamile kaldi falan oyle bi sey olabilir diye düsündüm.

ben egeyi merak ediyorum kaseti izleyecek mi sonucta kaset basladi laleyi gördü artik birakmaz gibi geliyo

aylin_merve
20-04-07, 14:52
ben ateşle zeynebi çok yakıştırıorum inş. birbirlerini severler bir arada görünce çok mutlu oluorum inş. olur dizide

BeRoS_GoKhaNim
20-04-07, 15:00
Evet Ya Bende CooOk yakIstiriyOrum Ates'le ZeyneBiii... =)
Ama Eda Aralarina GiriyO rahat BirakmAZzZzzz Ates'ii =(

cadii_sheker
20-04-07, 15:46
çook güzel bi bölümdü ilk defa ateşle zeynep yanyanaydı ama aralarında bi aşk doğması imkansız gibi geliyo bana senariste bağlı biraz da bu durum
bu bölümde en çok kerime acıdım cnm yaa yürek dayanmaz hem öyle karın olucak bide üstüne kaynana allah düşmanımın başına vermesin ama en sonunda patladı karısından çıt çıkmadı korkusundan zeynebimide her bölüm ağlatıyolar olmaz ki yaa gülsün biraz
ya bide burda karışık bi durum var zeynep kerimle çocuğu olamıycaını söylemediği için ayrıldık diyo kerim ise şeyda hamile olduğu yada numara yaptığı için zeyneple ayrıldığını söylüyo yani kerimin başka bi nedni varmış ve zeynebin bundan haberi yok kerim ikisini birden idare etmiş hain...
ege o kasedi izliycek gibime geliyo izleyememesi için ne gibi bi neden olabilirki ama hastalığından bahsetmiyo kasette yani ayrılmaları için bi neden sayılabilir bu kaset

sudemnaz
20-04-07, 16:18
ateş zeynep çok hoş görünüyorlardı ama nasıl aşk başlayabilirki aralarında senarist bana göre bütün yolları kapamış...
ateş lale ile olacak...yakıştırmıyorum ben onları çok iyi arkadaşlar ve böyle kalsınlar...

zeynebimin ailesini de çok seviyorum...
kerime çok üzülüyorum

_buse_
20-04-07, 17:36
aslında dedikleriniz doğru zeynep asu kerimin kızı olmayabilir ama demek ki aralarında bişiyler olmuş ki kerim şeydanın hamileyim demesine hiç bir tepki vermeden evlenmiş zaten bu saatten sonra zeynep asu kerimin kızı olmasa bile zeyno kerimi asla affetmez ben en çok ateşle olmasını isterim umarım ilerleyen bölümler de aralarında bişeyler olur

cagladirek
20-04-07, 18:06
ege kaseti izler bence.ve olaylar ordan sonra karışır gibi geliyor.ama ege'nin kasette lale'yi gördüğü anda ki tepkisi gerçekten çok iyiydi.:)

ayrıca lale ve ateş birlikte olamzlar gibi de geliyo bana.çünkü sonuçta lale sadece çocuklarını düşünüyor resmen.kadının aşk macerası peşinde koşturacak pek halide yok hani:)

ve ateşin lale'ye olan aşkıda ateşi etkileyecek gibi geliyor.lale'yi her geçen gün biten solan bir halde görürken ateşinde aşkı düşünecek pek vakti olur gibi gelmiyor açıkçası.:)

_fulya_
20-04-07, 20:08
acaba ege kaseti izlicek mi izlerse hereşey değişir bide bu zeynebin kerimin kızı olmamasını hiç düşünmemiştim ilginç bi bakış açısı umarım bu hafta fragmanı erken verirler bu çarşamba neden bu kadar geç gelio?????

busegurses001
20-04-07, 20:15
inşallah cnm dediğin gibi bu hafta fragmanı erken verirler bu kanal d ye sinir oluyorum zaten en son elveda derkenin fragmanını veriyo diziye gerekli özeni göstermiyo yine bütün bunlara rağmen dizimiz iyi reyting alıyo walla bu bölümü merakla bekliyorum biran önce çarşamba olsun

emoss
20-04-07, 21:28
Cok guzel bir bolumdu...

Zeynep ve ates birbirlerine cok yakisiyorlar.... Ve bence onlar birbirlerine asik olmalari gerek...

Senaristler umarim.. dizide herkesi mutsuz mustuz dolastirmaz.. ve zeynep ve ege evlenirse cok sacma olur.. bence...

ATES & ZEYNEP DIYORUM... IMKANIZ DIYE BIRSEY YOK BIDE ILK GORUSTE ASK OLACAHAN DIYE BIRSEYDE YOK ZAMANLA INSALLAH BUNLAR BIR OLURLAR......

ira
20-04-07, 21:45
Bence de cok guzel bir bolumdu.Artiq Egenin Lanenin durumunu oyrenmesini istiyorum.insallah bu bolumde o kasete baka bilecek.cok sabirsizlaniyorum.

lazkizz
20-04-07, 21:46
Selam,, Cok az kalip cikacam,
ancak yorum yapabilecem ogh be
Carsamba gunu cok guzeldi !!
ben aslinda o kasedi telefon kayidi sandiydim
ama meyersem baska bisey mis ....
Cok fena olcak varya!! Lale keske deseydi ya..

emoss
20-04-07, 21:57
ben orayi gormedim kaset demek buldu ege... bence yuz de yuz bakar kaseti..
Yanlis anlmasi mumkun deyil! ozamn cok sacma olur...

ege ve zeynep evlenemez!? sacma olur

lazkizz
20-04-07, 22:00
Arkadaslar daha demin e-d fragmanini
gosterdiler super bir bolum olacak
Kerimin karisi, Zeynebin fotografini gorecek
kitablarin arasinda kerimin onunde fotografi yirtacak
ve yuzune mi ne atacak.
Zeynep ve kerim bu bolum cok araya gelecekler.

Ilk fragman ciktiginda onemsemedim ondan sonra
sesler cok yabanci gelmedi bi bakim dedim e-d
fragmani ancak bunalri gorebildimm..

ben orayi gormedim kaset demek buldu ege... bence yuz de yuz bakar kaseti..
Yanlis anlmasi mumkun deyil! ozamn cok sacma olur...

ege ve zeynep evlenemez!? sacma olur

Zaten baktigi yerde dizi bitti.. Ege ya bakacak yada biri gelip
tv yi kapatmak zorunda kalacak!

summer___17
20-04-07, 22:03
ve yuzune mi ne atacak.

Ilk fragman ciktiginda onemsemedim ondan sonra
sesler cok yabanci gelmedi bi bakim dedim e-d
fragmani ancak bunalri gorebildimm..

çok güzel olcağa benziyo o zmn şeyda hatırlar zeynebi kızını eve getirenin o olduğunu aynı mahalleye taşındıklaarını fln kim bilir neler olcak bu bölüm inş bizde görürüz :good:

lazkizz
20-04-07, 22:11
çok güzel olcağa benziyo o zmn şeyda hatırlar zeynebi kızını eve getirenin o olduğunu aynı mahalleye taşındıklaarını fln kim bilir neler olcak bu bölüm inş bizde görürüz :good:

zaten varya o karinin diline dusmek olumden daha fenadir
sinir ya!! Zorla kendini sevindirccek karii...

emoss
20-04-07, 22:16
deseneniz cok guzel bir bolum bizi bekliyor...

demek izliyordu ozman tabiki izler... kim gelipte kapatacak lalemi? ozmana ege daha cok supelenir.. ozman haid be gibi lur inandirici olamz zaten... bu arada ege cok garipbir tip ya rolu iyi oyniyamiyo yada adamin durusu cok garip.. ama onu hic beyenmedim beyaz gelinciktede beyenmiyordum..
neyse...

kerem zeynepe tsk ediyordur..

umarim bu bolumdede zeynep veates karsilasir...

BeRoS_GoKhaNim
20-04-07, 22:43
Evet ya suPer Bi BoOOlumDuu Ates ve Zeynep cok yakisiyOlarrr... =)
Edaa delisiii islerii KaristiRacaKkk... =( ama Zeynebin Aklinda Ates yOk umarim En kisa Zamanda oluR hihii=)
Kasete bakacak atrtik Lale yetisemezzz kapatmak icin...
=) cok fena olacak ama iyiki ogrenecek benceee...

betush
20-04-07, 23:35
cok harika bi bölümdü...
bencede atesle zeynep cok yakisiyorlar... insallah aralarinda birseyler olur...

busegurses001
21-04-07, 12:25
ve yuzune mi ne atacak.

ya gerçekten de fragmanı gördünmü ben daha rastlayamadım hayret yani kanal d den hiç böyle bişiy beklemezdim çünkü bizim dizinin reklamını hep son gün veriyodu hayret ettim yani inşallah bende bugün görebilirim:icon_whis

charmingsu
21-04-07, 12:29
fragmanı görmeidm ama bi şey sormak istiyorum. öncelikle hani flashback oldu kerimle şeyda bankta oturuyo falan şeyda kerime dediki onun fotoğrafını gördüm kitabının arasında. eğer zeynebin fotosunu gördüyse nası tanımadı asuyu getirdiğinde? hadi cok zaman geçti diyelim bu sefer madem fotoğrafı tekrar bulup yırtıyor anlamış olması lazım zeynebin o oldgunu.

avşalı fatoş
21-04-07, 14:31
walla bu hafta kanal d şaşırttı beni.fragmanın erken gösterilmesi dizi özetinin gelmesi falan alışkın olmadığımız şeyler olduğu için tuhaf geliyo hepimize:)süper bi bölüm yine bizleri bekliyo.çok sabırsızlanıyorummmmmm

POYRAZ.30
21-04-07, 14:50
selam uzun zamandır yoktum.fragmanı goremedım ama ozetı okudum cok ozel bır bolum olacak sabırsızlıkla beklıyorum.ececım cok ozlemıstık dogru kanalda dogru projelerde senı ızlemeyı bu dızıdede harıkalar yaratıyorsun.dızının daha ıyı yerlere gelecegıne ınanıyorum sevgıler ececııııııııı

POYRAZ.30
21-04-07, 15:23
merhabalar hergun gelemıyorum o nedenle her konuda yazamıyorum 5.bolumdede kanıtlanmıstırkı artık dızımızın yolu acık cok cok daha basarılı olacaktır.ece uslu hayranı olarak cok mutluyum cunku gereklı ozenle basarılı bır yapımda yer aldıgı ıcın onu cok sevıyor ve desteklıyoruz sonsuz basarılar ececım dızıde gıydıgın kıyafetlerede bayıldım yanı ama yuzun bıraz solgun yorgunluktanmı tıyatro ve dızı cok yogunsun yoksa rahatsızmısın.umarım cok ıyısındır dızıde emegı gecen herkese sevgıler

burcu_yağmur
21-04-07, 16:34
bu özette zeyneplen ilgili hiç bişe yokki özette bi kere geçiyo ya adı offf zeyneplen ilgili bilgiiz yok demmeki ege kaseti izleyemedi yada kaset ayrıda kesildi falan

_sporty_
21-04-07, 17:54
Arkadaşlar tam bilmiyorum ama sanırım "KADER" çarşamba 22.00'a alınacak..Forma biir öyle yazmış..bilginize

avşalı fatoş
21-04-07, 18:02
Arkadaşlar tam bilmiyorum ama sanırım "KADER" çarşamba 22.00'a alınacak..Forma biir öyle yazmış..bilginizewalla canım bu şahsen benim hiç ama hiç umrumda değil bu dizinin kitlesi belli pek etkileyeceğini zannetmiorum

tipex
21-04-07, 18:18
ve yuzune mi ne atacak.

ya gerçekten de fragmanı gördünmü ben daha rastlayamadım hayret yani kanal d den hiç böyle bişiy beklemezdim çünkü bizim dizinin reklamını hep son gün veriyodu hayret ettim yani inşallah bende bugün görebilirim:icon_whis

Ne kadar erken verildi fragman. Hayret... Ben daha göremedim. Ama anlattıklarına göre güzel şeyler olacak.

Özeti okumuştum bende bugün gazetede. Ege'nin kaseti izlediğini öğrenince çok sevindim. En azaından Lale hiçbir şey olmamış gibi davranamayacak artık.

Bölümün en büyük sürprizini Şeyda yaşayacak anlaşılan. :img-hyste

miss_t0eba
21-04-07, 18:50
Özeti yeni okudum

''Ege kavanozda bulduğu kaseti izler'':
keske izlemeseydi ama olsun boylece Atese ters davranmaz:img-yes:

''Lale, Zeynep’e Ege ile ayrılacaklarını söyleyip çocuklarına bakıcılık yapmasını teklif eder'':
Lale galiba aklini oynati ne bu ya delirdi mi simdi biraz acidim Egeye ya insan sevdiklerile beraber ilesmeye bakar ama nerdee:icon_whis

Eda yatakta çektiği resimleri Ateş’e gösterir. Ateş onu evden kovar:
Aferim Atese umarim resimleri silerlerde bende rahatliyim bu kizdan NEFRET ediyorum ya Atesime neller yapiyor:icon_twis

Ege evlilik yıldönümleri olduğu için Lale’ye sürpriz hazırlar. Ancak Ege’yi bekleyen başka bir sürpriz vardır:
Ege seninle bosanmak istiyorum diyecek galiba Lale yazik valla Egeye.

Fragamani anlatin icin tesekurler busegurses001 hayret valla erken verdiler sasirdim valla

busegurses001
21-04-07, 18:56
Arkadaşlar tam bilmiyorum ama sanırım "KADER" çarşamba 22.00'a alınacak..Forma biir öyle yazmış..bilginize

valla hiç umrumda değil kader filan hangi dizi olursa olsun artık bizim dizimizin büyük bi kitlesi oluştu reytingleri oturdu her hafta ilk 3'e giriyo zaten kader hiç izlenmiyo bile ilk 10'a zor giriyo o yüzden hiç korkmuyorum zaten bizim dizimiz en güçlü rakiplerin olduğu çarşamba gününde bile hep iyi reytingler alıyo evet bende dikkat ettim bu arada forumda bi kişi çarşamba 22 de hiç iddialı dizi yok kader çarşamba gününe alınırsa hepsini yok eder demiş ne mantıkla düşündüyse artık bilemicem ama beni hiç ilgilendirmiyo bi kere bizim dizimizin aldığı share oranlarıyla kaderin share oranları ortada daha fazla bişey söylemeye gerek yok heralde

didemfener
21-04-07, 18:59
ewt canım sana katılıyorum ister kader alınsın veya verilsin herhangi bölümüne farketmez bizim için biz her açıdan izleriz dizimizi zaten kader bizim dizimiz kadr tutmadı zaten:):):)

busegurses001
21-04-07, 18:59
Özeti yeni okudum

''Ege kavanozda bulduğu kaseti izler'':
keske izlemeseydi ama olsun boylece Atese ters davranmaz:img-yes:

''Lale, Zeynep’e Ege ile ayrılacaklarını söyleyip çocuklarına bakıcılık yapmasını teklif eder'':
Lale galiba aklini oynati ne bu ya delirdi mi simdi biraz acidim Egeye ya insan sevdiklerile beraber ilesmeye bakar ama nerdee:icon_whis

Eda yatakta çektiği resimleri Ateş’e gösterir. Ateş onu evden kovar:
Aferim Atese umarim resimleri silerlerde bende rahatliyim bu kizdan NEFRET ediyorum ya Atesime neller yapiyor:icon_twis

Ege evlilik yıldönümleri olduğu için Lale’ye sürpriz hazırlar. Ancak Ege’yi bekleyen başka bir sürpriz vardır:
Ege seninle bosanmak istiyorum diyecek galiba Lale yazik valla Egeye.

Fragamani anlatin icin tesekurler busegurses001 hayret valla erken verdiler sasirdim valla

bişey değil cnm gerçekten bende hayret ettim kana d dizimize çok haksızlık yapıyodu dizimizle aynı gün olan yaprak dökümünün bile fragmanını erkenden veriyodu ama neyse akıllanmış heralde bu hafta erken verdi umarım hep böyle olur

lazkizz
21-04-07, 19:50
Fragmani bu hafta cok ama cok erken verdiler, cumartesi gunu
verdiler fragmani, cok heycanli seyler olacak o kesin!!
ama artik yayinlamiyorlar fragmani denk gelmiyorum
uzun zamandir :P yaw

summer___17
22-04-07, 09:04
kaderin fazla bir etki edeceğini zannetmiyorum. Elveda derken geçer kaderi gibime geliyo inş ölede olcak ..

Bu haftaki bölümü çok merak ediyorum. Zeyneple kerim çok karşılaşıyolarmış . Neler olcak aralarında merak ediyorum . Ege kaseti izleyince hasta olduğunu anlar heralde gibime geliyoo. Egenin süprizini merak ettim ama ..

burcu_yağmur
22-04-07, 12:58
çok karşılaşcak zeynep kerimm şyda duyunca zaten kıyamet kopcak baari gidipde zeynbe saçma sapan bişler demese

busegurses001
22-04-07, 14:03
benim şu anda en çok merak ettiğim egenin o kaseti seyredince ne tepki vereceği acaba laleye ne yapacak ben hala fragmanı göremedim dünden beri takip ediyorum ama kanal d vermiyo inşallah bugün görebilirim

charmingsu
22-04-07, 14:15
evet bende merak ediyorum egenin tepkisini. belki ögrenir hasta oldugunu ve ondan bi süpriz yapar mutlu olsun diye bilemiyorum ama örenirse zeyneple arasinda bi sey yasanmaz.

busegurses001
22-04-07, 15:37
zaten egeyle zeynep arasında bişiyler olmasın hiç yakışmıyolar dizide en çok zeyneple ateş yakışıyo inşallah dizide onları sevgili olarak görebiliriz dizimizin başlamasına 3 gün kaldı biran önce çarşamba olsun

lazkizz
22-04-07, 16:28
simdi, buna cok iyi bir yorum yaparim
Neden egeyle yakismiyor cvbi sizler icin:
cunku ates daha cok yakisikli, bence
ayrimcilik yapmayin sanki, herkez dunya guzeli
olamaz. Ege daha cok Lale ye yakisiyor.
VE kerim de Zeynebe!

angels18
22-04-07, 16:41
git gide güzel bölümler izliyorum yine güzel bir bölümdü ege eğer kasedi izlerse ki sanmıyorum izleyeceğini boşanma kararına ve sebebine inanmayacaktır ya bilmiyorum da ege izlerken birisi cocuklar yada lale gelecek izleyemeyecek yani öyle sanıyorum sizce nasıl olur bilmiyorum ama ateş sonunda edayı kovdu ya sinir oluyorum kıza ya beni seveceksin diye emir veriyor ukala bende size katılıyorum ateş ve zeynep cok yakışıyorlar umarım aralarında bişeyler olur kerim sonunda şeydaya patladı geç oldu ama güç olmadı ayy ne sinirmiş bizde nasıl evlendiki acaba diyorduk meğerse hamileyim diye kandırmış birde gözleri kızarsın diye limon sıkıyor ya gözlerine orası komiğime gitti yani annesinde şeydadan kalır yanı yok yani ne kadın yahu kerim bir kişi ile uğraşamazken bi ikincisi daha geldi allah sabırlar versin ne diyelim fragmanı izlemedim ama sizin anlattıklarınızla izlemiş kadar oldum bunun için de tşk ederim

avrupali guzel
22-04-07, 16:44
haftalar gectikce heyecan bi kat daha artiyoo vede izlenilcek kivama geliyoo her hafta yeni bi heyecan yeni bi tat....super...oyuncular cok guzell rollerini yapiyolar....her hafta bi onceki haftayi aratmiyoo superr oluyoo:happy0064

avşalı fatoş
22-04-07, 21:25
kerimle zeynebim birbirlerine inanılmaz yakışıyo yaa.zeyno egeyle ewlensede mutlu olamaz ki tek avantajı kızlar olur.zeyno şiirindeki gibi hep aynı adama seni sewiorum demek istiyo.bu da kerimden başkası değil tabiki.umarım bu birbirini sewen iki gönül er ya da geç kavuşurr

cadii_sheker
22-04-07, 23:17
fragmanı görünce çok şaşırdım kanaldden beklenmiycek bi davranış aman nazar değmesinde hep böle olsun inş:img-hyste
ege çook tatlıydı yaa aslında her zamanki hali falan ama daha bi romantik olucak bu bölümde laleye evlenme teklifi falan ediyo ii güzel ama lalede reddediyo ayrılalım diyo acıdım egeye o an...kasedi izlediyse lalenin bazı şeylere açıklık getirmesi gerek bi lale ayrılalım lafını çocukların yanında mı söylüyo çok merak ettim bunu
lale kardeşine hasta olduğunu açıklıyo galiba bnm fragmandan anladıım bu aman açıklasın da kurtulalım şu cadıdan
herkes zeynep kerim demiş katılıyorum zeyneple kerimi birbirine çok yakıştırıyorm inş beraber olurlar ateşlede zeynebi eşleştiriyorm ama ateş gerçektende yalnız kalıyo aman laleyle beraber olmasında kimle beraber olursa olsun lale ile hiç yakıştıramıyorm zaten lale egeyi seviyo

_fulya_
23-04-07, 00:42
dediğiniz gibi kanal d bu hafta şaşırttı daha şimdiye kadar biçok kez izledim fragmanı süper olaylar oluyo ii olmuş ege nin kasedi izlemesi şeyda kim bilir ne cıngar çıkarcak ama ateşle zeynebin arasında geçen bişe olmuo galiba nese çaraşmba bi gelsede izlesek kaderinde raytınglerimizi etkileceini sanmıom

burcu_yağmur
23-04-07, 09:40
ya bence kerim hiç yakışıklı değil zeynep in yanına gitmiyo o ateşe çok yakışıyo valla benim gönlüm ya ateşle olsun yada egeyle ya bu arada egeyle evlecek olaylar ondan sonra başlıcak dimi

BeRoS_GoKhaNim
23-04-07, 10:16
BenCeee Kerim OkadaRda CiRkIN dEGILLL aMaaa TABiKI Ates Cok YakisikLi ZeyneBe Daha Cok YakisiYoO...
Umarim AtesLe Zeynebin Arasindaa biRsseyLer Olurrr... Super Olurr Eda Karismazsaaa...
Ben Hala Fragmanii Gormedim Bu hafta GuZEL bI BoLUmm OlacaK bu Kesin...
bende CoOooK MERAK eDIYoRM Egenin tEpkisini Kaseti IzledikDen SoNRA Deli Olacak Sasiracak ya Yazikk...
BukadAr Guzel Bi Ayle YikilacaKKkk:icon_sorr

busegurses001
23-04-07, 10:18
ya bence kerim hiç yakışıklı değil zeynep in yanına gitmiyo o ateşe çok yakışıyo valla benim gönlüm ya ateşle olsun yada egeyle ya bu arada egeyle evlecek olaylar ondan sonra başlıcak dimi

aynen cnm sana katılıyorum zeyneple kerim hiç yakışmıyo ama zaten bu saatten sonra kerim ve zeynebin yeniden birlikte olması pek mümkün değil onun için inşallah ateşle yakınlaşırlar bu arada ben hala fragmanı göremedim tv de sürekli kanal d yi açıyorum ama bi türlü fragmana rastlayamıyorum

cadii_sheker
23-04-07, 10:26
zeynep şu anda kerimi seviyo gibi görünüyo ama sonrası belli olmaz egeyle zeynep hiiiiç yakışmıyolar kerim çok hoş ve tatlı biri ama o da şeydayı bırakıcak gibi görünmüyo kızı yüzünden olsa gerek ateşte laleyi seviyo bu hastalık sürecinde daha da yakınlaşıcaklar galiba herşey arap saçına dönmüş :img-hyste
fragmanları çok sık vermiyolar görebilirsek ne ala

busegurses001
23-04-07, 11:46
sonunda fragmanı internetten izledim o neydi öyle ya süper bi bölüm olucak ege herşeyi öğreniyo sonunda en iyisi de bu bence lale kafasına estiği gibi yalan söyleyip gidemiyecek çarşambanın olmasını dört gözle bekliyorum harika olucak her zaman ki gibi

merve_burcu
23-04-07, 13:20
ben gökhan tepe bayılırım ama gercekten orda gökhan özen oynasaydı cok süper olurdu ve ben gökhan özen ve gökhan tepee hayranıyım hele ates hiç bişey yapmıyo çok iyi davranır onun yatagında kız yatttı ates dayak atmadı yani ben buna çok sasırdım ama bitek televonunla gönderdigi an varya o rasına işte sevindim neden çünkü hak edern kızzdı ondan etmeseydi dövmezdi gökhan tepe çok iyi birisi kimseyi incitmez ama birazda sert olmalı yani ama kendi çok iyi beyeniyorum gökhan tepeyi lale çoçukları burcu kara hepsi beyeniyorum

cihan-songül
23-04-07, 13:23
arkadaşlar diziyi takip ediyorum arada sırsda ama okul ve dersler yüzünden pek olmuyorrr bu dizide gökhan tepe ece usluya mı aşık acaba ama geçenlerde de gökhan tepe ece uslunun kızkardeşiyle beraber olma dı mı?

tebessüm
23-04-07, 13:30
arkadaşlar diziyi takip ediyorum arada sırsda ama okul ve dersler yüzünden pek olmuyorrr bu dizide gökhan tepe ece usluya mı aşık acaba ama geçenlerde de gökhan tepe ece uslunun kızkardeşiyle beraber olma dı mı?

evet gökhan tepe ece usluya aşık dizide kızkardeşiyle beraber olmadı kız sadece onda kalıyor oyunlar çeviriyor falan ama ateş kıza sadece çocuk deyip geçiyor yani kzıkardeşiyle bir ilşksi yok laleye aşık ama geçmişte üniversite zamanlarında aralrnda bişeler yaşanmışmı yoksa platonkmi hala belli değil??

busegurses001
23-04-07, 16:50
hayır cnm ece uslu ateşe karşı hiçbişey hissetmiyo o sadece kocasını seviyor heralde üniversite de aralarında bişeyler olmuş ama biz daha bilmiyoruz ne olduğunu heralde ilerleyen bölümlerde öğrenecez

tebessüm
23-04-07, 17:02
peki ece uslu ona bişey hissdeyor mu

yani önceden neoldu bilmiyoruz ama şuan evli olduğu için birşey hissettiğni sanmyorum? ilerde neolur dersen zeyneple ege evlenecek denildiği için ateşlede lale arasında birşeyler yaşanamsı muhtemel çünkü ateş birşeyler söledğnde lale sen o şansını üniverstede kaybettn gibisinden birşeyler söylyordu geçmşte bişeler yaşanmş olablr yada ilerde bişeler yaşanacak oalblr aslnda bizde bu konuyu çok merak etyoruz yani geçmşte aralarında bişe oldmu ateş laleye hiç açıldımı?? geri dönüşleri bu konu üzerndede yapsalar iyi olcak???

busegurses001
23-04-07, 17:08
ya biran önce çarşamba olsun artık kanal d baya fragmanı verdi bu hafta çok şaşırttı beni keşke her hafta dizimize bu özeni gösterse

avşalı fatoş
23-04-07, 18:25
aslında fragmanı baya gösteriyo bu sefer diğer haftalara göre ama heralde denk gelmedi.yine çok heyecanlı bi hafta zeynoyla kerimin olduğu sahneler beni bitiriyo zaten.umarım yine geç başlamaz dizi.ben dizinin saatininde reeytingleri etkilediğini düşünüyorum.gerçi çok iyi bi yerdeyiz ama daha da iyi olabilirrr

tebessüm
23-04-07, 18:52
bişey değil cnm ne demek zaten kanal d den önce o site veriyo fragmanı isteyen yada televizyonda fragmanı göremeyen orda izleyebilir

yok cnm kanald den önce site veremez kanala tanıtım cdsi gitmeden site nasıl versin? sen denk gelmyosundur öncesnde kanal vermiştir:) neyse evet arkadşalr buhafta daha fazla fragman gösterildii yaa kaseti göremyormu nedir çünkü kastei falan parçalıyordu yaa görse neden boşnamk istedğni bilir! demekki bişe olcak ve görmeyecek?

busegurses001
23-04-07, 19:08
yok cnm kanald den önce site veremez kanala tanıtım cdsi gitmeden site nasıl versin? sen denk gelmyosundur öncesnde kanal vermiştir:) neyse evet arkadşalr buhafta daha fazla fragman gösterildii yaa kaseti göremyormu nedir çünkü kastei falan parçalıyordu yaa görse neden boşnamk istedğni bilir! demekki bişe olcak ve görmeyecek?

özür dilerim cnm ben bilmiyodum dediğin gibi heralde bana kanalda denk gelmedi ben her zaman internette rastlıyorum fragmana ama düşünemedim oysa tanıtım cd si gelmeden internette yayınlayamaz o yüzden tekrar özür dilerim

avşalı fatoş
23-04-07, 19:14
sonuçta her ne şekilde olursa olsun bu hafta baya bi önceden fragmanı görme fırsatını bulduk.umarım bundan sora hep böle olur.2 günümüz kaldı yine.baya sabırsızlanıorum

lazkizz
23-04-07, 19:16
Arkadaslar noluyor boyle yildizlarla 3e inmisiz. Burcu kara nin forumunda da
2 yildiza indik :O

cadii_sheker
23-04-07, 19:30
son bölümde şu diyalog bana saçma geldi
naz(kızın adı nazdı galiba yanlış olmasın):uykucu ölmüş zeynebin aldığı kaplumbağa larda biri hatırlarsınız
zeynep:noldu neden ağlıyosun
naz:uykucu ölmüş annemde ölücek mi
şimdi kız ne alaka bu soruyu soruyoki aradaki bağlantıya bak bana çok saçma geldi anlaşılan senarist olayı dramatikleştirmeye çalışmış ama abartılı olmuş

summer___17
23-04-07, 20:59
yıldızları biz boşverelim arkadaşlar dizimize bakalım dizi çok güzel gidiyo reytingler de süper inş dahada iyi olucakbbu haftaki bölümü sabrısızlıkla bekliyorum ben daha fragmanı bile görmedim yaa

tebessüm
23-04-07, 21:07
son bölümde şu diyalog bana saçma geldi
naz(kızın adı nazdı galiba yanlış olmasın):uykucu ölmüş zeynebin aldığı kaplumbağa larda biri hatırlarsınız
zeynep:noldu neden ağlıyosun
naz:uykucu ölmüş annemde ölücek mi
şimdi kız ne alaka bu soruyu soruyoki aradaki bağlantıya bak bana çok saçma geldi anlaşılan senarist olayı dramatikleştirmeye çalışmış ama abartılı olmuş
hayır arkadaşım sanırım farketmemişssin ama bir önceki replikle bağlantılıydı..çocuklar annelerinin neyi olduğunu sordu zeynepte çok yorulmuş uykusu gelmiş dedi ondan sonra kızlarda kaplumbağa için oda hep uyuyor dedi sonra kaplumbağa ölnce orada bir bağlantı kurdular annemdemi ölcek dedi? yani tam tersi gayet güzel bağlamışlar...

summer___17
23-04-07, 22:13
Sonunda izledim fragmanı süper bir bölüm yine bizi bekliyor neler oluyo ya ölee ege evlenme teklifi ediyo laleye lale kabul etmiyo heralde. Şeyda resmi yırtıyo kerimin önüne atıyo zeyneple kerim okulun önünde karşılaşıyo. Lale bişiler diyo fragmanda ölüyorum fln die heralde kızkardeşine diyo

busegurses001
23-04-07, 22:25
televizyon da şimdi verdi fragmanı süper bi bölüm olucak ben en çok egenin kaseti izleyip izleyemiceğini merak ediyorum fragmandan egenin izleyip izleyemediğini anlayamadım artık dizimiz başlasa da bizde bu soru işaretlerini açığa kavuştursak inşallah bu hafta biraz daha erken başlar ne kadar erken başlarsa dizi için o kadar iyi olur reytinglerde iyi yönde etkilenir

Hirotaro
24-04-07, 03:22
televizyon da şimdi verdi fragmanı süper bi bölüm olucak ben en çok egenin kaseti izleyip izleyemiceğini merak ediyorum fragmandan egenin izleyip izleyemediğini anlayamadım artık dizimiz başlasa da bizde bu soru işaretlerini açığa kavuştursak inşallah bu hafta biraz daha erken başlar ne kadar erken başlarsa dizi için o kadar iyi olur reytinglerde iyi yönde etkilenir

Evet yaa bende merak ettim,acaba Ege o kaseti izliyormu.Acaba izlediği içinmi morali yüksek olsun diye 2.kez evlenme teklif ediyor. :img-help:

_buse_
24-04-07, 06:07
benim anlamadığım egenin neden laleye evlenme teklifi ettiği acaba kaseti izledi de herşeye yeniden mi başlamak istiyor ben bu bölümü çok merak ediyorum yine çok duygusal bi bölüm olucak

nalan-k
24-04-07, 08:58
herkese günaydin, inanmiyorum ya aranizda birkac kisi fragmani görmüs, neler oluyormus öyle. ege laleye evlenme teklifi ediyormus, hayret birsey ya nasil olur, bukadar mi cabuk. kimbilir adamanin kafassini neler attirdida böyle yapiyor.

POYRAZ.30
24-04-07, 15:29
merhabalar frgmanda ege laleye tekrar evlenme teklıf ederken masadakı laleler dıkkatımı cok guzel mfo nın sarı laleler sarkısı cok ıyı olurdu bu bolumde.ordada dıyoya satırlar ucar gıder aklımdan sana sarı laleler aldım cıcek pazajından.egede yazar ve lale ısmı cok ortusur dıye dusunuyorum umarım yaparlar.egeden bahsetmıyoruz pek ama ben begenıyorum cok karızmatık laleyle cok yakısıyorlar bızım sımdıkı yazarlarda karızmatıkya gercege yakın olmus yanı.yarını sabırsızlıkla beklıyorum

zerdam
24-04-07, 15:37
selam hergun ugrayamıyorum.cok heyecanlı huzunlu bır bolum olacak galıba egenın fragmanda ızledıgım kadarıyla evlenme teklıfı cok guzel lale ve ege cok guzel gorunuyorlardı.eda sınır bır tıp ama lalenın ve edanın annelerı hastayken neler yasadıkları konusunada gırılmelı bence.cunku bıldıgım kadarıyla eda ablasına annesının tedavı gormesıne zorladıgı ıcın sucluyo.bu arada sarı laleler sarkısına katılıyorum cok guzel olur.BIRDE ELVEDA DERKEN SARKISINI AYDANMI SOYLUYO BILGISI OLAN VARSA YAZARSA SEVINIRIM

senaykurt
24-04-07, 16:11
Fragmanı bende izleyemedim ama eminim çok güzel bir bölüm daha bizleri bekliyor Egenin kaseti izlemesine çok sevindim ama bakın aklıma ne takıldı eğer yanlış hatırlamıyorsam Lale kasette hastalıktan bahsetmiyordu sadece beni böyle hatırlamanızı istemem falan diyordu belkide Ege Lalenin hastalığını öğrenemiyecek sadece kasetten onun gitmeye hazırlandığını öğrenecek eğer yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin çünkü çok üzülürüm böyle bir durumda çünkü başından beri Lale Ege çiftini çok uyumlu buluyor ve yakıştırıyorum Sarı Lale ler şarkısı hakkındada bir çoğunuz ile aynı fikirdeyim yani Sarı Laleler şarkısı çok yakışır çünkü filmde hikayenin ana karakteri Lale düşünsenenize Ege elinde bir buket sarı laleyle geliyor ve sevdiği kadının gözlerinin içine bakarak benimle evlenirmisin diyor ve fonda da MFÖ nün Sarı Laleleri çok etkileyici olur bence

avşalı fatoş
24-04-07, 16:45
selam hergun ugrayamıyorum.cok heyecanlı huzunlu bır bolum olacak galıba egenın fragmanda ızledıgım kadarıyla evlenme teklıfı cok guzel lale ve ege cok guzel gorunuyorlardı.eda sınır bır tıp ama lalenın ve edanın annelerı hastayken neler yasadıkları konusunada gırılmelı bence.cunku bıldıgım kadarıyla eda ablasına annesının tedavı gormesıne zorladıgı ıcın sucluyo.bu arada sarı laleler sarkısına katılıyorum cok guzel olur.BIRDE ELVEDA DERKEN SARKISINI AYDANMI SOYLUYO BILGISI OLAN VARSA YAZARSA SEVINIRIMewet canım elveda derkenin jenerik müziğini aydan seslendirmiş.ben çok beğendim.bende yanlış hatırlamıosam kasette ölmek zorunda olduğum için çok özür dilerim kızlar diodu lale.ama anlaşılan ege hastalıkla ilgili pek bi bilgi edinemicek.zeynep ve kerimin bulunduğu sahneler beni inanılmaz etkiliyo.birbirinden kopan iki aşık tiplemesini izleyiciye yaşatıyolar.ece usluda süper bi oyuncu.kadın sanki yaşıyo.herşeyi kalite dizinin.bu da kitleyi kendine bağlamaya yetiyoda artıyo bile

emoss
24-04-07, 17:33
Fragmedni bende gormedim.... ama bazi arkadaslar yazmis saolsun..

ege kasete bakmista anlamamismi.. hasta diye lale biraz sacma deyilmi sizcede???

ege okadarda saf deyildir... anlamasi gerekir bence lalenin saci dokuldu.. bayildiii ustunebide bu...

ve zeynep ege evlerinse.. sacma olur.. helede zeynep herseyi orendikten sonra...

tebessüm
24-04-07, 19:40
herkese günaydin, inanmiyorum ya aranizda birkac kisi fragmani görmüs, neler oluyormus öyle. ege laleye evlenme teklifi ediyormus, hayret birsey ya nasil olur, bukadar mi cabuk. kimbilir adamanin kafassini neler attirdida böyle yapiyor.

cnm sanırım sen yanlış anladın yani sen zeynebe teklif edilyor sandın sanırım.çünkü öle şaşırmış bir tepki vermişssin ama bukadr çabuk olmyor teklf zeynebe değil laleye yani egenin kendi eşine sana yeniden aşığım benle birkezdaha evlenrmsn diyo ama lale ayrılmak istedğini söylüor

charmingsu
24-04-07, 21:31
ay hadi bi güncük kaldıııı dizimiz başlasa ya cok merak ediyorum bu bölümü bakalim neler olcak özllikle ege izlicek mi cok merak ediyorum.
zeyneple kerim ne konuscaklar bide.

summer___17
24-04-07, 23:19
yaw yarına kadar kim beklicek dizini yeni bölümünü şimdi :( bir an önce çarşamba gelsede izlesek neler olcak kim bilir neler
en çok da zeynep le kerimi merak ediyorum okulun önünde karşılaşıyorlar ya :)

merve_burcu
25-04-07, 00:37
kızlar calısmalar çok güzel ben bayalıyorum canım ve buuuurcunun tokasınını aldım kızlar süpeer lamanızı dilerim

merve_burcu
25-04-07, 00:39
kızlar unutttunnuzmu biz eskden ne beklerdikkkkk elveda derken başlasındiye çıldırırdık basladı şimdirahtla izleriz hadi izliyelim ozaman şimdide kavga çıkırmayalım ne zaman sa ne zaman dizi bitmesin yeter

nalan-k
25-04-07, 09:06
cnm sanırım sen yanlış anladın yani sen zeynebe teklif edilyor sandın sanırım.çünkü öle şaşırmış bir tepki vermişssin ama bukadr çabuk olmyor teklf zeynebe değil laleye yani egenin kendi eşine sana yeniden aşığım benle birkezdaha evlenrmsn diyo ama lale ayrılmak istedğini söylüor

evet haklisin, bayagi bir sasirmisim, cok az kaldi aksam olsada su güzel diziyi izlesekte bol bol aglasak yine.

burcu_yağmur
25-04-07, 10:03
arkadaşlar diziye az kaldı ahdi hayırlısı yorumlar akşama çok güzel bibölüm olcak iinş duygusal bölüm olur çünkü bu dizye ağırlık yakışıyor duygusallaık

senaykurt
25-04-07, 11:18
Bende fragmanı ancak dün gece izleyebildim ver gerçekten yine duygu seviyesi üst düzeyde bir bölüm olacak heyecanla bekliyorum Ama Lale bunu ne kendine ne Ege ye nede kızlara yapmasın onları üzmeye hakkı yok ayrılalım ne demek ya o kadar yakışıyorlarki Zeynep Ateş le Ege Lale ile olsun aksini düşünmek istemiyorum:(

busegurses001
25-04-07, 13:41
dizimizin başlamasına çok az kaldı öyle heyecanlıyım ki saatin biran önce on olmasını istiyorum çok fazla merak ettiğim şeyler var neyseki hepsini bu bölümde öğrenicem inşallah dizimiz bugün erken başlar yaprak dökümüne sinir oluyorum zaten bi türlü bitmek bilmiyo bu sefer bizim dizimiz çok geç başlıyo ama nolursa olsun dizimizi izlicem

charmingsu
25-04-07, 20:05
yaşasın az kaldı dizimzin başlamasınaaaaaaaa :happy0064 :happy0064 :happy0064
artık açığa çıkmasını istediğim konular:
1. geçmişte laleyle ateş arasında bişey yaşandı mı? yaşandıysa nasıl ve neden bitti? lale ve ege nasıl tanıştı vs..
2. zeynep ve kerim tam olarak neden ayrıldılar? tamam kerim terk etmiş, ama hamileyim diye kandırdı onu şeyda. ayrıca şeydayla sonra beraberdi yani önce zeynepten ayrilmisti. bu olayi artik izlemek istiyorum

lazkizz
25-04-07, 22:25
Dayanin arkaslar!! dayaninnnn son bir kac dakika daha! Burcu ablamiz
yine agliyacak fragman cok kotuydu ya! Cadaloz kariya bak nasil da
yirtti fotografi pislik :(

SMİLE
25-04-07, 23:14
muhteşem bir bölüm izliyoruz yine.ilk reklam arası hemen yazmak istedim.ege gibi erkekler kaldımı ya!..oturalım konuşalım
problem neyse halledelim diyecek.hayran kaldım ama egenin gerçeği bilmeye hakkı var.böyle daha çok üzülüyo bence.lalenin banyoda ağlaması ise:benim gözlerim yaşardı.allah kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın,hele bir anneyse.
aydanıda tebrik etmek gerek oyuncu olmasada bu işide şarkıcılığı kadar iyi yapacağa benziyor.gayet başarılıydı.
bakalım neler olacak.daha ateş görünmedi.onu bekliyorum
herkese iyi seyirler:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot

perielif
25-04-07, 23:24
ege gibi erkekler kalmadı gerçekten... aynı anda 2 dizi izliyorum çok fena çoook....ama ama ben ençok burcu'yu seviyoooommmm

sude_burcu
25-04-07, 23:38
o nasıl bı ask nasıl bı sevgıdır yaa zeynep ve kerımın askı mukemmel off ınsan ancak bu kadar hıssettırebılırdı...dızı mukemmel gıdıo vala :good:

avşalı fatoş
25-04-07, 23:42
canım burcum döktürüyo yine.konuşturuyo oyunculuğunu.transa geçtim resmen.zeynomla kerimin olduğu sahneler beni bitirmeye yetioda artıyo.nasıl bi profesyonelliktir bu yaa.resmen zeyno gibi düşünüyoruz yeri geldiğinde.hissediyoruz zeyno karakterinin yaşadığı kalp sızısını.
egenin sabrına hayranım bu arada.bu kadar yapıcı ve pozitif insanlar eminimki kalmamıştır.ece usluyuda kutluyorumayakta alkışlanak bi performans sergiliyo oda.

Hirotaro
26-04-07, 00:07
Bu bölümün starı şimdiden belli oldu,bence kesinlikle Eda,bu bölümün yıldızı.meğerse kız neler çekmiş neler yaşamış.Hele hele kendi kendine mektup yazması :icon_sorr hakikaten çok zor bir durum.Eda'ya şimdiye kadar kızamamıştım.Bundan sonra galiba artık hiç kızamayacağım

pekdeep
26-04-07, 00:21
ben ayrılmak istiorum dedi yaaa ben ayrılmak istiorum dedi. ufffff:( yazık ege'ye yazık... ne gerek var. böle yapmaya:(
buarada zeynepin konuşmasında neler olcak acaba? geçmez şimdi 1 hafta:(

mliSrkan
26-04-07, 00:27
Müthiş ötesi bir bölümdü...Çok üzüldüm sonuna ama yaa...Sinan Sümer müthiş ötesi bir adam,melek sanki bakışları,mimikleri herşeyiyle çok tatlı... Beyaz Gelincikte de çok severdim Elveda Derkende hayranı oldum...böyle roller ona çok yakışıyor...Ege karakterini çok güzel canlandırıyor...Lale tamam hasta,ölecek ama bu kadarı da fazla... böyle güzel birşey de böyle karşılık vermesi çok kötüydü...yapılır mı bu yaa..:( biraz bekleseydi bari,evlilik yıldönümünde yapılacak birşey değildi bu...

Burcum herzamanki gibi harikaydı yine...Zeyno-Kerim buluşmasını çok merak ediyorum,neler olacak...Kerimin karısı o kadar lanet ki Zeyno melek valla haklı onu unutamamakta... Eda da müthişti bu bölümde...Lale de Ateşin o kadar üstüne gitti ki sonunda aldı cevabını seviyorum seni hala şeklinde...tümüyle çok hüzünlü bir bölümdü,her sahnesinde ayrı duygulandım...

Hirotaro
26-04-07, 00:55
BU hafta hakikaten çok sıkı ve hüzünlü geçti.Zeynep'in üzüntüsü,Eda'nın hikayesi ve Lale'nin durumu.
Ama Ateş aşkını ve sevgisini itiraf etti Lale'ye.Bakalım haftaya sıkı bir bölüm izleyeceğiz

busegurses001
26-04-07, 06:18
çok güzel bi bölümdü yine her zamanki gibi çok duyguluydu ama çok geç başladı sinir oldum o yüzden sonunu izleyemedim biriniz anlatabilir mi sonunda ne oldu

lazkizz
26-04-07, 10:54
Inanmiyorummm yaa bukadar mi olur, Lale neden boyle yapiyor
dunyada tek o mu kansere baglandi !! Nice insanlar var, bazileri
annesini bile tanimiyor 5 aylikken anneleri oluyor, lale abartti ya!
Uzuldum egeye nasil caba gosteriyor. Ates te yazik ortada kaldi
Eda ya bu bolum gercekten cok ama cok uzuldum ya!! yazik
kiz baksana neler cekmis, hele o mektup sahnesi tuhlerimi diken
diken etti... 1 hafta nasil bekliyecez ya:(

sirineeee
26-04-07, 11:00
herzamanki gibi heyecanlı bir bölümdü ama ben artık bazı şeylerin uzatılmasına sinir oldum arkadaşlar ege kasedi bir türlü izleyemedi ya bi şekilde şüphelense mesela.lale desen allahım bir insan bu kadarmı ruh olur egeye bir kelime etmedi insan adamcağızın yaptıklarına kalkıpta o lafımı söyler.ateş herzamanki gibi çok tatlıydı :img-blush edaya bende çok üzüldüm.ama artık bir şekilde ege yada eda şüphelense laleden böyle gerilmeyiz herhalde :icon_sorr.kerime bitiyorum zaten hele o bakışları off offf :img-cool2 zeynoyla balkon altı sahnelerinde inanılmaz duygulandım.aslında çok yakışıyorlar ikisi.kerimin o uyuz karısı ve kayınvalidesi desen allahım boğasım geldi.bu kadarmı itici bu kadarmı şirret olur insan anlamadım.gerçekten dün akşamki bölüm çok heyecanlı ve sürükleyiciydi.
haftaya neler olacak bakalım.inşallah fragmanı erken verirler.:img-help: bye

burcu_yağmur
26-04-07, 11:07
Ben dün yorum yapamadım bugun yapııcam ayrıca yorumlarda az geldi bana neyseee
zeynep:daha ne denilebilirki bir insan bbu kadarmı üzülür o kerimi görmesi ağlamaları bni bitiriyo ama o son sahneyei sevmedim bence gitmemeliydi kerimin aynına yanlış yaptı ona yaptıgını kerim ödemeliydi orda hiç tasvip etmedim ama onun dışında mükemmel hele kerim zeynep sahneleinde çalan o müzik yokmu benim içimi parçalıyo
lale:bari şu egeye azda olsa bişe yap adam delircek ya tamam hastasın ama bu kadarda yapma o deniz kenarına ateşe bagrışı hastayım kocaman ayrıcam sabaha karşı ugraştım şeye bak derken süper oyuncu ece onu tebrik ediyorum
ege:hiç bişe bilmeden çabalaıyo acıyom ona o evliğikden vazgeöçmeme haleri süpriz yapması nasıl ugraşıyoo bece ufakda olsa mantıklı bi açıklama hakediyo hastalğı demsede lale bişe dmeli onaa bence durumu açıklıcak
ateş:bu bölüüm çok az göründü neredeyse yoktu ama lalaye seni seviyorum demesi iyi olmadı arları açılcak gii lalae dedi zaten gerekirse doktorumu değiştirrim falan
kızlar:bu bölüm hiç yoklardı görmek istedim onlaarı ama çok az göründüler onalrda güzel onuyolarr
kerim:ben onu o kadar sevmiyorum bana göre zeynebe layık değill zeynep sevmese onu ebn hayyat sevmem sonuçda aldattı zeynebi şeydayla birlikde olmasaydı hamile olmazdı zeyneblen nişanlıykn şeydayla görüşmesi zaten sadakatsizliğini simgeliyo
eda:o gıcık halleri insanı çileden çıakrıyo ya resmen ateşi kullanması hoşuma gitmiyo onu tehdit etmesi falan ablasına kızıyo faaln ama yinede çok seviyo onu belli yanlızlığın annesizliğin kurbanı olmuş durumda
şeyda ve annesi:zeynebime bişe yapcaklar kesin ansılda hemen annesi her şeyi yanlış anlıyo zeynebe bişe yapmasalar barii

sizce giderlermi şeyda ve annesi günee egenin lale ayrılmak istiyorumya tepkisi onolur ve ehr şeyden önce zynep ege evlencekmii diyolardı evlendikden sonra başlıcak her şey ama daha hiç işe yok ortada

ta_candy
26-04-07, 11:20
valla pek keyifle izlediğim bir bölüm oldu diyemicem...bikere yaklaşık onbeş dakikalık bir dizi özeti ben daha önce hiç izlememiştim bir ilki yaşattılar sağolsunlar dedim heralde bu hafda dizi geçen haftanın özeti ile biticek...bana göre çok gereksiz detayler vardı bu bölümde ve bu gereksiz detayları fazlasıyla uzattıklarını düşünüyorum sanki zamandan çalmaya çalışır gibi...ve ,ve, ve gel gelelim zurnanın zırt dediği yere ben yanlış hatırlamıyosam bu dizide Ateş diye bir karakter vardı ama ben kendisini bu bölümde hiç göremedim ;gören varsa beri gelsin adamı resmen yok saymışlar...saçmalamışlar bence beklediğime değdı diyebilicem bir bölüm olmamış...:sad53:

burcu_yağmur
26-04-07, 11:38
evet ateş hiç görünmediki eda bile ateşten çok göründü banada öle geldi zaten çok geç başlıyo bide özet uzun okadar biraz sıktı beni bu durum

senaykurt
26-04-07, 11:50
Kızgınım, kırgınım nasıl olur insan Ege gibi mükemmel bir eşe bunu nasıl yapabilir adam uğraşmış senin bir gülümsemen için her şeyi yapmış sana kusursuz bir gece hazırlamış ve sana sizin için çok anlamlı olduğunu düşündüğü sana ilk evlenme teklif ettiği yerde sembolik bir evlilik teklifi ediyor ve sen ona ayrılmak istiyorum diyorsun bunu nasıl yapar bir insan değil kanser sevdiği adamın ölceğini bilse bile o gün bunu yapmamalıydı Egenin en mutlu gününü zehir etmemeliydi Lalenin durumunada belki üzülüyorum ama kim ne derse desin beni bu dizide en çok üzen Ege'nin durumu adam sürekli evliliği için çırpınıyor ama karşısındakinde en ufak bir hamle yok üstüne üstelik sevdiği kadın çocuklarının annesi kendisinden ayrılmak istiyor ve bunun nedenini bile bilmeyecek ne kadar kötü bir durum Lale resmen duygusuz ve ruhsuzdu biliyorum belki bir çoğunuz ağır olmadımı diyeceksiniz ama değil belki eksik bile olablir tamam hepimiz biliyorduk ayrılacaklarını çünkü senaryo böyle kurgulanmıştı ama böyle olmamalıydı yani ne biliyim Ege Laleyi bu kadar sevmemeliydi yada o özel gecede söylememeliydi bunu ne çocuklarına ne Egeye yapmamalıydı biliyorum belkide hepsinden çok Lale üzülecek ama en azından üzüntüsünün nedenini gerçek nedenini bilecek oysa Ege oysa çocuklar yıllarca gerçeği bilmeden yaşayacaklar Ege çocuklara Laleyi kötülerse ayrıldıktan sonra hangimiz ne hakla kızabiliriz yada Lale ne hakla kızabilir ne diyebilir :sad53: :sad53: :sad53::

senaykurt
26-04-07, 12:00
Son sahneyle ilgili düşüncelerimi uzun uzun anlattım o sahneye ayrı bir şeyler yazmak istedim çünkü bütün bölüme bedeldi ama şimdi diğer sahneler içinde birşeyler yazmak isterim öncelikle bir gün bu dizide Eda için üzülceğimi hatta göz yaşı dökeceğimi söyleseler hadi ordan derdim ama dün kız o kadar güzel rol yaptı ki ağladım düşündüm o söylediklerini gerçek hayatta yaşayanları düşündüm kolay değil kendi kendine mektup yazmak nedemek bilirmisin sen diye Laleye haykırışı ve son olarak en zoru ne biliyormusun mektuplarında beni bu kadar sevdiğini söyleyen ailemin nasıl olurda bir haftasonu gelip beni görmemelerini açıklamaktı demesi gerçekten acayip etkiledi beni sonra beni etkileyen bir bşka sahne ise Şeydanın Kerime kapının önünde eğer hamile olmasaydım yinede benimle evlenirmiydin sorusuna Kerimin Hayır cevabından sonra Şeydanın gözünden akan bir tek damla göz yaşı aslında çok şeyi ifade ediyordu Aydan Kaya'yı bu konuda tebrik ederim rolünü hakkıyla yerine getiriyor brawooo anneside bu bölümde ne kadar şirret bir kadın olduğunu gösterdi umarın Zeynoya bir şey yapmazlar zeynonun ağlamasınada çok üzüldüm Kerim hala peşinde o Zeyno balkondayken Kerimin balkonun altında ki sahneleride çok etkileyiciydi ve son olarak sizler gibi bende bir sonraki bölümü çok merak ediyorum

senaykurt
26-04-07, 12:07
Son olarak gelecek bölümde merak ettiklerimi yazmak istedim öncelikle

1)Ege Lalenin ayrılalım teklifine nasıl karşılık verecek?

2)Zeyno Kerimle ne konuşacak? gerçi muhtemelen yine Kerim afdileyecektir

3)Lale bir daha ki Ateş le karşılaşmalarında nasıl bir tavır takınacak?

4)Lale dediği gibi yen bir doktor arayışına girecek mi?

5)Selçuk Amca kredi borcunu nasıl ödeyecek?

Bu sorulara hepimiz kendimize göre tahmin yürüterek cevap lar verelim hadi arkadaşlar

paçiii_melos
26-04-07, 12:37
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 12,40 33,20
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 11,10 29,40
3 CHELSEA-LIVERPOOL [NET] STAR 6,30 17,00
4 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 6,00 18,90
5 IKI YABANCI [NET] ATV 4,50 15,10
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 19,30
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 18,10
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 3,40 9,70
9 KARA DUVAK [NET] SHOW 3,40 9,50
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,30 12,10

ELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA
1 YAPRAK DOKUMU [NET] KAND 11,60 28,70
2 AVRUPA YAKASI [NET] ATV 8,00 19,80
3 CHELSEA-LIVERPOOL [NET] STAR 6,40 17,60
4 IKI YABANCI [NET] ATV 5,30 18,70
5 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,20 17,30
6 YARALI YUREK [NET] SHOW 5,20 13,10
7 KARA DUVAK [NET] SHOW 4,30 12,40
8 YALANCI YARIM [NET] STAR 4,20 10,80
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,10 16,50
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,80 15,60

senaykurt
26-04-07, 12:43
TELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA

ELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA

Ya olamaz reytingler düşmüş yaa Chelsea-Liverpool maçına geçilmemize üzülmedim ama İki Yabancıya geçilmemize çok üzüldüm maç bir haftalık ama iki Yabancı sürecek reytinglerin toparlanması lazım bir an önce:sad53:

burcu_yağmur
26-04-07, 12:48

Bu sorulara hepimiz kendimize göre tahmin yürüterek cevap lar verelim hadi arkadaşlar

ben kendimce bi tahmin yapmak istiyorum inş kızmassın
1-bence izin vermiycek yada bişi şaşırtıp tamam dicek
2-ona dicek neden ebni bıraktın dicek ve duygusal konuşma olcak
3-resmi mesafeli olabilir
4-bence girmicek
5-valla zeynbe dicekelr yada lale yardım edebilri
ve reyting gelince kanal d ne bekliyo diziyi koymuş gece nerdeyse saat 10 buçuga reyting bekliyo nasıl bişe bu ya dizimiz elden gidicek böle olursa mail atsakda kanl d ye anlamaz o kanal

avşalı fatoş
26-04-07, 12:49

Bu sorulara hepimiz kendimize göre tahmin yürüterek cevap lar verelim hadi arkadaşlarwalla canım sorunun biri hakkında yorum yapabilirim.bence babasının borcunu ödeyebilmesi için lalenin iş teklifini zeynonun kabul etmesi gerekecek.büyük bi meblağ olduğundan bahsediliyo.bence dizi bu yönde ilerler

senaykurt
26-04-07, 13:03
1) Nedenini soracak Lalenin cevabına göre kabul edecektir çünkü elinden başka bir şey gelmez diye tahmin ediyorum

2) Kerim Zeynoyla konuşmak istediğini daha önce söylemişti ama o dönem Zeyno kaçmıştı ve şimdi soracak neden evlendin diye oda anlatacaktır hamileydi mecbur kaldım ve af dileyecektir yine ama Zeyno bu laflara tav olmaz çünkü çok acı çekti

3) Kesinlikle bence soğuk davranacak yani Lale-Ateş karşılaşmasında ortam buz gibi olabilir

4) İlk etapta arayışa girecektir ama eninde sonunda Ateş onu ikna edecektir yan sonuçta bir tedaviye başlanacaksaa bunu Ateş başlatacaktır

5) avşalı fatoş'un dediği gibi bence Zeyno Lalenin teklifini kabul etmek zorunda kalacak yoksa o kredi mevzunu böyle bir ortamda çıkarmazlardı gibime geliyor kendi sorularımı bu şekilde cevaplıyorum bende:img-help: :happy0064 :good:

crazygirl7500
26-04-07, 13:06
ben dün diziyi izleyemedim

bi sorum war:img-help: :img-help:

ege kasedi izleyince tepkisi ne oldu????????

sena57-utku
26-04-07, 13:08
son reklamından sonrasını izliyemedim uyumuşumm.:img-in_lo
haftanın sahnelerii:
ateşin laleye hala seni seviorum demesiii.......
kerimin şeydaya evlenmezdim demesii.....ben burda içimdenn ohhh dedimm.:img-wink:
kerimle burcumun yani zeynepinn bakışmalarııı.......ve burcumunn ağlamasıı. o ağladıkça ben eridimm cnm benim yaa.hala unutamadı kerimi hala çok sevioo.:icon_sorr
kerimle zeynep asunun baba kız ilişkileri çok hoşuma gidio.kerim çok ii bi baba.
ve son olarak edayla lalenin kavgasıı....edayı hiç sevmezdim .ama şimdi ona çok hak verdim ve orda kendi kendime mektup yazıodum demesi beni bitirdii.

bu dizi tarihe geçmeli,rating rekorları kırmalıı.senaristleri tebrik etmek lazım özellikle bu bölümde göz yaşlarımı tutamadımm.ve oyuncuları burcumm,ece uslu,sinan sümer,tansel öngel.....tüm kadro harikaa.ben bu diziyi çok ama çokk seviorummm.:happy0064

yine herzamanki gibi süper bi bölümm izledikk.bu dizide emeği geçen herkese tşklerr.:img-wink: bu forumu okurlarmı bilmem ama demek istedimm.:img-yes:

senaykurt
26-04-07, 13:13
ben dün diziyi izleyemedim

bi sorum war:img-help: :img-help:

ege kasedi izleyince tepkisi ne oldu????????

Ah be canım keşke izleyebilseydide bizde görseydik tepkiyi zavallım izleyemedi kaset bozuk çıktı sürekli Merhaba kızlar diyip durdu Lale hepimizide delirtti anlıycağın yani biz Elveda Derken fanlarının bütün hayalleri güme gitti yine ters köşe anlıycan:sad53:

crazygirl7500
26-04-07, 13:17
Ah be canım keşke izleyebilseydide bizde görseydik tepkiyi zavallım izleyemedi kaset bozuk çıktı sürekli Merhaba kızlar diyip durdu Lale hepimizide delirtti anlıycağın yani biz Elveda Derken fanlarının bütün hayalleri güme gitti yine ters köşe anlıycan:sad53:

ayyyy yapma yaa gıcıklığa bak bee
sabah kalktım sonlarına ateşle falan konuşuodu hastanenin kafesinde
sonra yemeğe falan gidiodu adam tamdedi bnmle ewlenirmisin :icon_whis
lale şak ben ayrılmak istiom:icon_sorr
şamar gibi indi adamın suratına

crazygirl7500
26-04-07, 13:28
Ah crazygirl (isim ne?) ah içimde yara o son sahne okudysan o sahneyle ilgili fikirlerimi uzun uzun anlattım bir önceki sayfada var tekrar anlatmayayım kötü oluyor:sad53: :sad53:

esra cnm adım
okudum okumammı sonuna kadar haklısın özellikle lale=duygusuz kısmında ama ben tabi sabah aval aval baktım tw ye:icon_whis
tabi kasedi izledi zannediorum zawallı ege sen karına hojj bi süprizle gitt
hemde ewlenme teklif ettin yerde bi daha ett o sana ne desin:icon_sorr

senaykurt
26-04-07, 13:35
esra cnm adım
okudum okumammı sonuna kadar haklısın özellikle lale=duygusuz kısmında ama ben tabi sabah aval aval baktım tw ye:icon_whis
tabi kasedi izledi zannediorum zawallı ege sen karına hojj bi süprizle gitt
hemde ewlenme teklif ettin yerde bi daha ett o sana ne desin:icon_sorr

Memnun oldum Esracım bende şenay dünden beri hala olayın şokunu atlatamadım tabi sen bilmiyorsun Ege kasetin bozuk olduğunu görünce Laleye sordu bu kasette ne var diye Lale korkarak izlediğine göre biliyorsun dedi Ege kahrolası kasette sürekli Merhaba kızlar diyip duruyorsun dedi(gerçi evet biliyorum ama bir kezde senden duymak istiyorum deseydi Lale açıklardı kesin ama nerdeee) Lalede boşver dedi geçiştirmek istedi Egenin ısrarı karşısında dayanamadı ve annemin aklıma geldiği bir gün bana bir şey olursa diye kızların elinde bir iki resimin dışında daha canlı bir şey olsun istedim dedi (sanki o kaset annelerinin yerini tutacakmış gibi hayret birşey) Egede zavallım hiç bir şeyden haberi olmadığı için özür dilerim dedi yani yine kendini suçlu hissetti:sad53:

crazygirl7500
26-04-07, 13:43
Memnun oldum Esracım bende şenay dünden beri hala olayın şokunu atlatamadım tabi sen bilmiyorsun Ege kasetin bozuk olduğunu görünce Laleye sordu bu kasette ne var diye Lale korkarak izlediğine göre biliyorsun dedi Ege kahrolası kasette sürekli Merhaba kızlar diyip duruyorsun dedi(gerçi evet biliyorum ama bir kezde senden duymak istiyorum deseydi Lale açıklardı kesin ama nerdeee) Lalede boşver dedi geçiştirmek istedi Egenin ısrarı karşısında dayanamadı ve annemin aklıma geldiği bir gün bana bir şey olursa diye kızların elinde bir iki resimin dışında daha canlı bir şey olsun istedim dedi (sanki o kaset annelerinin yerini tutacakmış gibi hayret birşey) Egede zavallım hiç bir şeyden haberi olmadığı için özür dilerim dedi yani yine kendini suçlu hissetti:sad53:

bnde memnun oldum
bu egede saftiriklikte gelinebilecek son nokta hani.....
allahım bide özür dilemiş hani lalede 2 dakkada nasıda yalanı kılıfına uydurmuş
keşke orsaydıı ama nerde egede...:icon_sorr

senaykurt
26-04-07, 13:47
bnde memnun oldum
bu egede saftiriklikte gelinebilecek son nokta hani.....
allahım bide özür dilemiş hani lalede 2 dakkada nasıda yalanı kılıfına uydurmuş
keşke orsaydıı ama nerde egede...:icon_sorr

Nerde bizim saf Ege de o kafa değilmi esracım off offf Laleyi bilmem ama bunlar bizi kanser ederler merak etme sen:img-hyste :img-hyste insan hiçmi karısından şüphelenmez ya neden sormazki nerden aklına geldi annen diye yok hemen başını öne ey ve mahçup tavır takın Lalede maşallah yani ayaküstü kırk yalan uydurma yeteneğine sahip oldu pesupanallah:img-help: :icon_sorr

busegurses001
26-04-07, 13:59
ya inanamıyorum bu reytinglerin hali ne böyle totalde iki yabancının bile gerisinde kalmış ben ilk 3 e garanti gözüyle bakıyodum ama dizimiz beşinci olmuş ama tabi bunda dizimiz değil kanal d suçlu bi dizi bu kadar geç başlarsa olacağı buydu eğer böyle giderse öbür haftalar daha da düşer reytingler çok moralim bozuldu ya hadi bu hafta maç vardı neyse ama iki yabancının gerisinde kalmayı hiç tahmin etmiyodum en kısa zamanda reytinglerin toparlanması lazım valla kanal d gözünün yaşına bakmıyo ilk beşe giremeyen dizileri kaldırıyo bu bölüm bu reytingleri hak etmedi bence inşallah haftaya düzelir ve yine ilk 3 teki yerimizi alırız

crazygirl7500
26-04-07, 14:00
Nerde bizim saf Ege de o kafa değilmi esracım off offf Laleyi bilmem ama bunlar bizi kanser ederler merak etme sen:img-hyste :img-hyste insan hiçmi karısından şüphelenmez ya neden sormazki nerden aklına geldi annen diye yok hemen başını öne ey ve mahçup tavır takın Lalede maşallah yani ayaküstü kırk yalan uydurma yeteneğine sahip oldu pesupanallah:img-help: :icon_sorr

sorma yaa walla böle giderse bu lale bizi kanser edecek:img-polic
tmm ayrılcan ordamı sölenir be kardeşim:img-pilot
ztn kalmış şurda 2 ayın otur kocanın dizinin dibinde yemeğini ya şarabını iç
ama olurmu yemeği illa adamcağızın boğazına dizecek:img-hyste :img-hyste

betush
26-04-07, 14:27
dün yine cok güzeldi.. basini kacirdim malesef evde degildim ama sonuna baktim... cok manyak bi yerde bitti ya..
zeyneple kerem neler konusucaklar acaba !!
egenin tavrini cok merak ediyorum...sen evlenme teklif et lalede ayrilmak istiyorum desin ... söyle hasta oldugunu beraber gögüs gerin bu hastaliga, yok ilahi yeni bi anne bulacak !! :icon_whis

tipex
26-04-07, 14:31
Dün akşam izleyemedim ben yeni bölümü. :=(((((((( Ama yorumlarınızı okudum. Sayenizde merak ettiklerimi öğrendim... Kaset bozuk çıkmış. Okuduğumda çok şaşırdım. Keşke izleyebilseydi Ege kaseti. Böylece Lale'de bu kadar ileriye gitmezdi... Diğer şaşırdığım olay ise Ateş'in Lale'ye ilan-ı aşk etmesi oldu. Lale bundan sonra Ateş'e karşı daha mesafeli davranabilir. Birde bir mektup olayı var. Onu bana tam olarak anlatabilir misiniz???

senaykurt
26-04-07, 14:46
Dün akşam izleyemedim ben yeni bölümü. :=(((((((( Ama yorumlarınızı okudum. Sayenizde merak ettiklerimi öğrendim... Kaset bozuk çıkmış. Okuduğumda çok şaşırdım. Keşke izleyebilseydi Ege kaseti. Böylece Lale'de bu kadar ileriye gitmezdi... Diğer şaşırdığım olay ise Ateş'in Lale'ye ilan-ı aşk etmesi oldu. Lale bundan sonra Ateş'e karşı daha mesafeli davranabilir. Birde bir mektup olayı var. Onu bana tam olarak anlatabilir misiniz???

Mektup olayı şu şimdi Eda bara gidiyor ve zil zurna sarhoş oluyor Berk te yanında hani Edanın sevgilisi olan neyse polisler bastı ve kimlik kontrolü yaptı bu esnada Eda fazla içkiden bayıldı hastane falan derken karkola geldiler bu sırada memur ailesine haber vermeleri gerektiğini söyledi Eda ailem yok dedi memur ebevynin falan yokmu dedi oda var tabi dedi ve Ateşi arattı Ateş uyuyordu çünkü gece sabaha karşı oluyor bunlar Ateş olanları öğrendi ve yola çıktı yoldada Laleyi aradı bu sırada yine Ege Lalenin teline baktı ve Ateş arıyor dedi sinirli bir şekilde sonra konuştu Lala Egeyede durumu anlattı Ege ben giderim sen kızlarla kal uyuyorlar dediysede Lale Hanım dinlemedi kardeşim o benim dedi ve çıkıp gitti Ateş Laleden önce vardı tabi Ateş ne yapmaya çalışıyorsun falan dedi oda senin ablamı platonik olarak sevdiğini ablamın bundan haberi olmadığını anlamadımmı sanıyorsun gibilerinden laflar etti Ateş inkar etmeye çalıştıysada başaramadı onlar konuşurken Lale girdi onları yakın gördü şaşırdı sonra Lale neler oluyor falan dedi neden Ateşi aradın dedi Edada Ateşi doğum gününden önce tanıdığını onda kaldığını söyledi Lale şok oldu çıktılar sahile gittiler sahilde Eda arabada uyuyor numarası yaptı bu sırada Lale Ateşe Edayı ne zmaandır tanıyorsun gibilerinden laflar etti oda sadece bir kaç gece bende kaldı ama 1 haftaya kadar onun senin kardeşin olduğunu bilmiyordum dedi Lale nasıl yaparsın falan dedi bu sırada Laleyi Ege aradı oda sahildeyiz biraz sonra gelicez dedi umarsızca Egede beklediğini uyumayacağını söyledi teli kappatı Lalede Ateşe çok hastayım ölüyorum birkaç güne kadar kocamı terk edicem ve sabahın şu saatinde uğraştığım şeye bak dedi Ateş te o sırada bağrışırken Hala seni seviyorum dedi Lale şaşırdı ne diyeceğini bilemedi sonra arabaya bindi ve eve geldiler bu esnada Eda yatmaya çıktı Ege sordu neden Ateşi aramış diye Lalede daha önceden tanışıyorlarmış dedi ertesi gün Lale ve Eda bahçede havuz kenarında konuşuyorlardı Lale neden içtin giblerinde kızdı Edaya Edada şimdi aklın başına geldi dedi Lalede nedemek istiyorsun sen dedi oda yatılı okullarda neler yaşadım biliyormusun nerden bileceksin sen hiç yatılı okulda kalmadınki dedi Lale şok oldu bir şey diyemedi Eda devam etti sen hiç her hafta sonu bir gelir ziyaret eder diye bekledinmi yada hiç kendi kendine mektup yazdınmı ailenin ağzından kendi kendine Seni Seviyoruz dedinmi en zoru neydi biliyormusun her mektupta beni bu kadar çok seven ailemin nasıl olurda bir hafta sonu dahil gelip beni görmemesini açıklamaktı dedi ağlamaklı bir ses tonuyla Lalae bak canım haklısın falan derken Eda çekip gitti Lalede peşinden gidiyordu Ege ne oldu canım falan diye Laleye sarılmak istedi Lale Egeyi itip gitti:sad53: :img-cool2

alişşş
26-04-07, 15:20
anlamadığım nokta eda ateşle lalenin konuşmalarını duymadımı uyanık olduğu belliydi kavga ettiklerininde farkında e o zaman bu kız nasıl oluyorda ablasının hastalığını duymuyor kaset olayına gelince zaten izleyemeyeceği belliydi bari lale yeniden kaset doldursun ilerde o kaset sayesinde ege onu affedecektir

Hirotaro
26-04-07, 15:25
anlamadığım nokta eda ateşle lalenin konuşmalarını duymadımı uyanık olduğu belliydi kavga ettiklerininde farkında e o zaman bu kız nasıl oluyorda ablasının hastalığını duymuyor kaset olayına gelince zaten izleyemeyeceği belliydi bari lale yeniden kaset doldursun ilerde o kaset sayesinde ege onu affedecektir

Yüksek bir ihtimalle ölüyorum ifadesini duyamadı Eda,duysa bu kadar tepkisiz kalmayacağından eminim.:img-blush

tipex
26-04-07, 15:28
Çok teşekkür ederim senaykurt O sahneyi sayende izlemiş kadar oldum. Ateş büyük hamlesini gerçekleştirmiş. Eda desen o kızın aklından böyle şeytanlıklar nasıl geçiyor anlamadım. Ama bunlarında bir nedeni varmış...

nalan-k
26-04-07, 15:29
Yüksek bir ihtimalle ölüyorum ifadesini duyamadı Eda,duysa bu kadar tepkisiz kalmayacağından eminim.:img-blush

bencede kesinlikle duymadi lale ve atesin konusmasini ölüyorum falan diye, cünkü eda zagten kendinden gecmis bir vaziyeteydi arabada. hatta eve varinca lale egeye hemen dedi ya, zor kaldirdim edayi.

senaykurt
26-04-07, 15:36
bencede kesinlikle duymadi lale ve atesin konusmasini ölüyorum falan diye, cünkü eda zagten kendinden gecmis bir vaziyeteydi arabada. hatta eve varinca lale egeye hemen dedi ya, zor kaldirdim edayi.

kesnilik duymamış olmalı çünkü eğer duysaydı en nihayetnde ablası bu kadar umarsız olamazdı yani en azından ne diyorsun sen abla falan derdi bence duymadı ama arabada da baygın değildi bence çünkü Ateşin itirafından sonra bir ara gözlerini açtı:img-cool2

Hirotaro
26-04-07, 15:37

Evet uyumuyordu Eda ama,duyabildiğini gene de sanmıyorum ben :),yoksa kalbinin derinliklerinde çok güzel ve yüreği temiz bir kız Eda.

yaseminergeneci
26-04-07, 17:05
ayy süper bir bölümle daha karşıkarşıyaydık gerçeken güzel bir bölümdü ayrılalı dediği an bittim yıkıldım o adam bırakılır mı be iyice olay yaptı kendine valla :) ama çok etkileyici sahneler vardı gerçekten

didemfener
26-04-07, 18:31
ayy dün akşam ki bölmü süper di ya
artık ağlamaya başaldım burcuyu çok beeğdnim dizide ya çok güsel oynuyolar

busegurses001
26-04-07, 19:06
ya dünkü bölüm çok güzeldi reytingler niye böyle düşmüş hala anlamış değilim inşallah haftaya düzelir sonuçta sizin de bildiğiniz gibi kanal d ilk 5 e giremeyen dizilerini kaldırıyo o yüzden biraz korkuyorum umarım haftaya ilk 3 e gireriz tekrar söylüyorum kanal d dizimizi bu kadar geç yayınladığı müddetçe reytinglerde düşecektir dün belki 20 dk özet verdiler bu kadar da olmaz dedirttiler resmen insana eminim ki eğer biraz daha erken başlarsa reytingler çok daha iyi olacaktır inşallah kanal d sesimizi duyar

tubakolik
26-04-07, 19:06
ya ben kerim ve zeynebin aşkına çok üzülüyorum ya zeynep gözyaşlarına boğulunca nerdeyse bende ağlayacağım aşk böyle sebebten terkedilmemeli bence bunca yıl unutmayanlar bundan sonra hiç unutmaz ne olacaksa adam evli ve çocuklu ayrılsınlar denmez ki....
çıkmaz sokak gibi....

avrupali guzel
26-04-07, 19:08
elveda derken yine superdi...valla burcu hepp uzuluyoo ya yazik...kerim ve zeynep askina yazik....ama ates ve zeynepin arasinda biseyler olursa hic sasirmam su an herseyy mukemmel gidiyo her hafta heyecan artiyo

tubakolik
26-04-07, 19:10
bu dizide en beğendiğim erkek oyuncu ateş
ama malesef eşi yok kimle olacakki
zeynep başkasını seviyor
lale evli zaten
edayı da sevmez sevmesin zaten yakışmazlar

Hirotaro
26-04-07, 19:13
arkadaşlar reytingler nereden bakılıyor bilmiyorum söylerseniz sevinirim
teşekkürler..
işte burada tubakolik
TELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA

ELE - BAROMETRE
25 NİSAN 2007 ÇARŞAMBA

busegurses001
26-04-07, 19:14
benimde bu dizi de beğendiğim tek erkek oyuncu ateş ama seninde dediğin gibi ne yazık ki eşi yok ateşin keşke zeyneple birlikte olsalar şu an için tek isteğim o

charmingsu
26-04-07, 19:15
ay mükemmel bi bölümdü hala etkisindeyim. kerimle zeynepin aşkı çok büyük ben nolursa olsun kerimi çok seviyorum çok iyi bi baba ve belli ki hatasının farkında. çok anlamlı bakıyor. zeynepte hep aynı adama seni seviyorum dmeek istemiş inşallah kavuşurlar
lale sinir etti beni ya ege ne kadar ideal bi eş ne kadar sevgi dolu. insan bi güler bi iyi laf eder. niye soğutuyosun herkesi kendnden? ne kadar ömrün kaldı zaten bırak iyi hatırlasınlar ya
ege çok gözüme girdi bugun çok mükemmel bi eş.
lale ateşi de kızdırdı hakkaten naptını bilmiyo

edayada üzüldüm ama yinede bu yaptıklarını haklı çıkartmaz

bir an önce yeni fragman ve bölüm gelsin. zeyneple kerim ne konusucuak ege ne tepki vericek cok merak ediyorummm

gulseven
26-04-07, 19:16
ya gerçekten kerimin kızı kerimin mi?(bu nasıl bi cümle yaa:icon_whis )yani çocuk kesinlikle keremden mi?
yani tamam kerim zeynepten ayrılmış çocuğu olmayacak diye.e peki şimdi ki karısıyla sonra mı birlikte olmaya başlamışta karısı hamile kalmış??

Hülya&Sibel
bence zeynep o eski sevgilisiyle evlensin ve cocugu da yanina alsin lar
ozaman ne güzel olur ...ceyda sahten iyi degil

busegurses001
bence ates zeynepe asik olcak ama ates aslinda laleyi seviyor

olabilir aslında ama zeynep bence hala kerimi seviyo ateşe pek fazla yüz vericeğini zannetmiyorum tabi ilerleyen bölümlerde neler olur bilemeyiz

didemfener
26-04-07, 19:18
ya gerçekten kerimin kızı kerimin mi?(bu nasıl bi cümle yaa:icon_whis )yani çocuk kesinlikle keremden mi?
yani tamam kerim zeynepten ayrılmış çocuğu olmayacak diye.e peki şimdi ki karısıyla sonra mı birlikte olmaya başlamışta karısı hamile kalmış??

ewt canım aynen öle zeynebin çoçuğu olmuyo diye düğüne az kla ayrılmışlar sonra şeydayla birlikte olmaya başlamış sonra ondan çoçuğu olunca onunla evlenmek zorunda kalmış

busegurses001
26-04-07, 19:25
bence zeynep asu kerimin kızı olmayabilir şeyda sanki yalan söylüyo gibime geliyo neyse zaten bunlar önümüzdeki haftalarda açıklığa kavuşur

seyda ve annesi herseyi daha götü yapiyorlar ......bence dizide en cok zeynepe yazik

ya hiç sorma şeyda ve annesine düz sinir oldum kerimi resmen çileden çıkarıyolar olmaz bu kadar da kerimde yazık hiçbişey yapamıyo

gulseven
26-04-07, 19:29
şeydanın zeynepe ne yapıcağını merak ediyorum.şu gün meselesi ne olucak yani.orda bi olay çıkarmasalar bari.ama kaleyi içten fetedicez gibi bi şey demişti şeydanın annesi.

ayrıca kerim nasıl zeynepi bıraktıktan sonra gidip şeydayla birlikte olmuş anlamıyorum:img-cool2

avşalı fatoş
26-04-07, 20:14
bence büyük ihtimalle zaynep ewde olmayacak annesinin gününde.kadında şeydayı ve annesini tanımadığı için yeni komşuları sanıcak.belkide samimiyet kurmaya çalışıcaklar.çok merak ediorum yeni bölümlerii

lazkizz
26-04-07, 20:23
raytingler cok dusmus yaa!! nasil 4cu ve 5ci gelebiliriz :( Off belide o spor yuzundendir, neyse insallah gelecek hafta duzelir raytingler..

filiz yilmaz
26-04-07, 21:30
dunki bolum guzeldi ama neden lale soylemiyor ki kocasina kocasina uzuluyorum yazik cok seviyor tabi lalede seviyor
sonra bu eda ne kadar cadi oldu
sonuda cok kotu bitti neden lale dediki sanki sonra soyleyemezdi yazik olacak gene egeye !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ve son olarak bence lale atese bole yapmamasi gerek nede olsa arkadas

busegurses001
26-04-07, 21:56
ya dün en sinir olduğum şey egenin kaseti izleyememesiydi nasıl böyle bişey oldu ya keşke herşeyi öğrenseydi bide haftaya maç filan yok dimi ya çok kötü etkiliyo maç reytinglerimizi bu hafta 7 sharedan 5 e düşmüşüz moralim hala çok bozuk inşallah reytingler biran önce kendini toparlar

burcuuu
26-04-07, 23:10
Diziyi fazLa takip ettiğim söyLenemez.. Başka bir dizi izLediğim için rekLam araLarında bakınıyorum sadece..

Lale neden qerçeğii kocasına söyLemiyor.. Buna bir anLam veremedim..
Onu çok seviyor.. BöyLe bir durumu birLikte atLatmaya çaLışabiLirLer..
(Ölücek qaLiba..) Birde çocukLarı için anne arayışına qirmesii hiç hoş değiL.. Böyle bişii oLmasa çok daha iyi oLurdu..

burcu_yağmur
27-04-07, 10:23
ben izledim dün terkararınnı yine aynı duyguları hissetin yanlız alan 2 tane duygusal müzik var onları nasıl bulcaz

seheripek46
27-04-07, 11:17
bence zeynep asu kerimin kızı olmayabilir şeyda sanki yalan söylüyo gibime geliyo neyse zaten bunlar önümüzdeki haftalarda açıklığa kavuşur

bence kerimin kızıdır çünkü birbirlerini çok seviyor

bencede sanki şeyda zeynep asunun annesi değil gibi geliyor ama bu imkansız belli yani

busegurses001
27-04-07, 13:20
tamam cnm eklemene gerek yok ben internetten buldum aynı zamanda buda başka bi haber
KANAL D YİNE ZİRVEDE
Kanal D, İzlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü” ve daha ilk bölümden milyonları ekran başına kilitleyen yeni dizisi “Elveda Derken” ile çarşamba gününün birincisi olarak güne damgasını vurdu.

Başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Caner Kurtaran ve Deniz Çakır’ın oynadıkları sevilen dizisi “Yaprak Dökümü”nün Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümü, yüzde 10.9 rating ve yüzde 26.8 izlenme payı ile yine günün en çok izlenen programı oldu. Başrollerini Ece Uslu, Burcu Kara, Gökhan Tepe ve Sinan Sümer’in paylaştıkları yeni dizi “Elveda Derken” ise ilk bölümden milyonları ekran başına kilitleyerek zirvede yer aldı.
Beyninde tümör olduğunu ve geriye iki ya da üç aylık bir ömrü kaldığını öğrenen Lale’nin (Ece Uslu), çok sevdiği çocuklarına annelik yapacak, kocasına ise iyi bir eş olacak birisini bulmaya karar vermesiyle bölüm finali yapan “Elveda Derken”in önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümlerinde Kanal D izleyicilerini, duygu yüklü anlar ve büyük sürprizler bekliyor.

kaynak:hürriyet

sude_burcu
27-04-07, 13:23
Yogunluktan dızımız hakkında da dogru durust yorum yapamadım yıne mukemmel bı bolumdu ozellıkle zeynep-kerım sahnelerı benı bıtırmeye yettı...laleye ıse cok kızdım ege kesınlıkle bunu haketmıyor hele kı son sahnede cok uzuldum bakalım bundan sonra neler olacak...seyda ıse zeynepe rahat vermıcek gıbı gozukuyor :( aslında bolumun her karesı hakkında yorum yapılır ama ben dıyecek soz bulamıorum cok kalıtelı bı yapım ızlıoruz oyuncularla ve ekıple ne kadar gurur duysak azdır...reytınglere gelınce mac dolayısıyla bıraz dusmus ama saatı ayarlanırsa daha da yukselecegını dusunuorum cok gec baslıo bu da reytınglere yansıyor halıyle;) neyse yenı bolumu merakla beklıorum bakalım neler olacak?

senaykurt
27-04-07, 13:35
Arkadaşlar forumda yine bir kim kiminle olsun kargaşası yaşanıyor bende katılmak istedim Lale en başından beri savunduğum gibi kocasıyla kalsın Ege onu çok seviyor ee Lalede Egeyi çok seviyor ayrılmasınlar bir mucize olsun ayrılmasınlar hem Lale bu kadar saçma bir şeyi yapmasın yani Ege gibi bir adama yapılmaz yapılmamalı Zeynep Ateş ilişkisini bende isterim ama olmayacak gibime geliyor çünkü hepimizin bildiği gibi Zeynep Kerim e ne kadar kızsada hala deliler gibi aşık yani bunu Zeynep Kerim karşılaşmalarında ki hallerinden o kadar belliki yani ben derim ki Kerime bir şey olmadıkça ki Allah korusun en nihayetinde bir çocuğu var Zeynep Ateşle olmayacaktır gerçi içimden bir ses hala Ateş Zeynep birlikteliğinin olacağını söylüyor ama mantıklı bir çözüm bulamıyorum yani dizi gidişatı Ateş Zeynep olmaz der gibi ama içimden bir ses olacak diyor ama bunu senaristlerimiz nasıl bağlar ne yapar inanın bilmiyorum tahmin bile yürütemiyorum (baksanınıza saçmaladım olur olmaz diyip duruyorum:img-hyste :img-hyste )eğer bunu mantık hatası yapmadan yani Kerim-Zeynep ilişkisini yaşadıklarını hiçe saymadan başarırlarsa harbide ayakta alkışlarım onları kolay değil sizler tahmin yürütebiliyormusun nasıl bir gelişme olurda Zeynep Kerimi unutup Ateş le olur

ece-pınar
27-04-07, 14:34
merhabalar yenıyım ece uslu hayranıyım.onu cok sevıyor desteklıyorum.cok cok ıyı bır oyuncu bundan oncekı bolumlere yorum yapamamıstım ama son bolumdeneden okadar uzun ozet verdılerya sınır oldum.benı en cok ege ve lale etkıledı bırbırlerıne cok yakısıyorlar.bır tost bu kadarmı guzel sunulur sankı dunyanın en guzel yemegıydı .sonra lalenın banyoda aglayısı ve son sahne superdı muzıge bayıldım ınsanın ıcını acıtıyo.son sahne lale bence ayrılmak ıstedıgını soylemıycek aılesı ıcın herseyı yapan lale bunu kızlarının onunde yapmaz.lutfen ecemı uzmeyın yaaaaaaaaaaa

zerdam
27-04-07, 15:31
hosgeldın ece-pınar.6. bolum gercekten oncekı bolumler gıbı gec basladı ates cok az vardı lale ve eda sonlara dogru cıktı ama superlerdı yanı edayı bıraz anladık galıba.egeye-sondakı muzıge-laleye bayıldım.ya bencede lale yapmaz dıyorum ama ozette okudum yapıyo ya senarıst arkadasımıza ozel ıstek laleyı kotu yapmayın aılesı ıcın herseyden vazgecen bırıne bu bencede yapılmaz.bırde su seyda ve annesı fızık olarakda cok benzıyolar tebrıkler ıyı secım anneyı oynayan oyuncu cok ıyı ya cok gercekcıydı kutlarım.bu bolumun retınglerıne takılmayın onemlı bır mac vardı ama bu kadar gec vermeye devam ederlerse bıraz kotu olur gıbıme gelıyo neyse hersey yoluna gırer sevgıler

busegurses001
27-04-07, 15:36
hosgeldın ece-pınar.6. bolum gercekten oncekı bolumler gıbı gec basladı ates cok az vardı lale ve eda sonlara dogru cıktı ama superlerdı yanı edayı bıraz anladık galıba.egeye-sondakı muzıge-laleye bayıldım.ya bencede lale yapmaz dıyorum ama ozette okudum yapıyo ya senarıst arkadasımıza ozel ıstek laleyı kotu yapmayın aılesı ıcın herseyden vazgecen bırıne bu bencede yapılmaz.bırde su seyda ve annesı fızık olarakda cok benzıyolar tebrıkler ıyı secım anneyı oynayan oyuncu cok ıyı ya cok gercekcıydı kutlarım.bu bolumun retınglerıne takılmayın onemlı bır mac vardı ama bu kadar gec vermeye devam ederlerse bıraz kotu olur gıbıme gelıyo neyse hersey yoluna gırer sevgıler

inşallah cnm dediğin gibi olurda reytingler en kısa zamanda düzelir aslında bu olayda tek suçlu kanal dizimizi çok geç başlatıyo birazcık erken başlatsa eminim ki reytingler süper olacaktır hatta belki ikinci bile olabiliriz bide haftaya maç yok dimi sinir oluyorum çok kötü etkiliyo reytingler ya

POYRAZ.30
27-04-07, 16:03
selam gercekten yayın saatının duzene gırmesı gerekıyoretınglere bencede takılmayın dıger bazı gunlerdede 1. olanlar 3.luge kadar dusebılıyo zamanla rayına oturur.cok uzgunumya ecenın tıyatro oyunu bu hafta buraya geldı ama ben gıdemedım o yuzden cok uzgunum keske gıdebılseydım umarım tekrar gelır oyunda gıderım.ya edayla lalenın konustukları bolum cok ozeldı ıkı kardesın farkına varamadıkları olaylar uzucu ve ne kadar hayatlatandı.hepımız bazen en yakınımzın yasadıklarına en uzak olabılıyoruz.egenın suprızlerıne bayıldım cok guzeldı laleyı uzmeyın bencede artık

tansel.g
27-04-07, 16:17
sondakı muzık hakkında bılgısı olan varsa yazarmısınız.bencede cok guzeldı ayrıca sarı laleler ılhan ıremden konusamıyorum sezen aksudan ah ıstanbul o kadar cok varkı cennet ferhat gocerden laleye ve egeye cok yakısacak sarkılar benım ılk aklıma gelenler bunlar muzıgı yapan arkadasımızın ısı cok zor valla secım yapmak kolay degıl ama muzızyen bırı galıba cunku gercekten cok kalıtelı muzıklerı var dızının

tansel.g
27-04-07, 16:21
6.bolumde en etkıleyıcı bolumler
1.egenın tostu sunumu ve lalenın aglama sahnesı
2.son bolumyenıden evlılık teklıfı
3.edanın laleyle konustugu bolum
4.kerım ve zeynep
5.seyda ve annesı
6.atesın askının devam ettıgını acıklaması

PAMUK_MELEGIM
27-04-07, 17:02
cook guzeldi ya hele eda la o laleyle konusmasii edaya gercekten acidim myaa onceden simasrigin biri diyordum ama gercekten cok kotu yasadigiii ,zeyneepp o aglama sahneside superdii

cadii_sheker
27-04-07, 17:26
ateş keşke laleyi sevdiğini açıklamasaydı yaa kötü oldu ateşide eşleştiricek kimse kalmadı yalnız adamı oynıycakyada galiba zeynoyla olucak hade bakalım görücez
egenin romantik bi ortam yapması çok hoştu o kadar