Tüm Versiyonu Göster : TTNet (Gülse Birsel&Özkan Uğur)
verycool91
05-09-08, 16:54
GÜLSE BİRSEL VE ÖZKAN UĞUR TTNET'İN YENİ REKLAM YILDIZLARI OLDU
http://img134.imageshack.us/img134/9490/02092008090809rk3.jpg
Gülse Birsel ile Özkan Uğur TTNET'in yeni reklam yıldızları oldu. 'Evlilik fotoğrafları' billboard'ları süsleyen iki ünlüye Tenretnioğlu soyadı verildi..
Geçtiğimiz yıllarda Mazhar Alanson ile eşi Biricik Suden'in rol aldığı TTNET reklamları için yeni bir ikili yaratıldı. TTNET kampanyası için biraraya gelen Gülse Birsel, 'Nazan Tenretnioğlu' imajına bürünürken; Özkan Uğur da 'İzzet Tenretnioğlu' olarak yanında boy gösteriyor. İki ünlünün karakterleri şu özellikleri taşıyor:
Beş yıllık evliler
* Nazan: 37-38 yaşlarında bir lise öğretmenidir. Asıl branşı felsefedir ama İngilizce öğretmenliği yapmaktadır. Kendisini 'ideal kadın, kusursuz kişilik' olarak tanımlar. Sık sık 5 yıllık kocası İzzet'e 'Sen benim gibi hanım kadını gugılda bile bulamazsın' der. Hep dikkati çekmek, beğenilmek, övülmek ister. Türkiye aşığı ve internet tutkunudur.
* İzzet: 48-50 yaşlarındadır. İş yerlerine yemek servisi yapan bir sanayi mutfağı işletmecisidir. Kendisini çok başarılı bulur. Karısı 'Nazan'a kendi koyduğu 'Pancar' takma adıyla hitap etmekten hoşlanır. Karısının hiç hoşlanmadığı bu adı, en sevdiği yiyecek olan pancardan esinlenerek; 'sevgisini dile getirmek' için koyduğunu söyler.
Çok başarılı:img-wink:
Gerçi sırf resimler vardı;ama onlar bile yetmiş:icon_whis
Özellikle Gülse Birsel'in(Nazan'ın) İzzet'i anlatışı süperdi...
"Oodan soora" deyişi özellikle:img-hyste
Turkcell-Recep İvedik gibi seri halinde gelirse süper olur(-ki öyle olacak sanırım:img-wink:)
Ama TTnet'te dört koldan gidiyor(ana-baba sponsor/Cem Yılmaz;))...Cem Yılmaz'ın anlaşması bitti heralde:icon_whis
İyi olmuş:img-icecr
Gülse Birsel ve Özkan Uğur zaten cok basarılı ıkı oyuncu..ve bu reklamda coq hos olmus..ıkısıde coq uymus bırbırıne..coq basarılı ve coq gusel bır reklam olms..=))
greenalmond
06-09-08, 02:48
çok güsel bi reklam olmuş
sonunda bende izledim...:happy0064
verycool91
06-09-08, 16:27
Tek kelime ile mükemmel.Reklam dünyasına yeni bir ikili doğuyor bence.Reklamın diğer bölümlerini dört gözle bekliyorum:)
http://img401.imageshack.us/img401/6930/glsezkantk2.png
çok güzel bir reklam.daha çok hikaye tadında oyuncular anlatılmış :)
http://img389.imageshack.us/img389/8311/adszve4.jpg (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/9648/gtdflw6.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/2713/pprs2.jpg (http://imageshack.us)
yavuz_bingöl
06-09-08, 21:23
Çok başarılı:img-wink:
Gerçi sırf resimler vardı;ama onlar bile yetmiş:icon_whis
Özellikle Gülse Birsel'in(Nazan'ın) İzzet'i anlatışı süperdi...
"Oodan soora" deyişi özellikle:img-hyste
Turkcell-Recep İvedik gibi seri halinde gelirse süper olur(-ki öyle olacak sanırım:img-wink:)
Ama TTnet'te dört koldan gidiyor(ana-baba sponsor/Cem Yılmaz;))...Cem Yılmaz'ın anlaşması bitti heralde:icon_whis
İyi olmuş:img-icecr
süper dedin walla hele su ooodan sonra bide izosssss:happy0064
güzel çift olmuslar
Alanur_Pelin
06-09-08, 21:36
Ben reklamı çok beğendim. Tenretnioğlu'da güzel fikir olmuş. Birbirlerini anlatışlarıda çok komik, Gülse Birsel'in "Oan sora" demesine bayıldım. Çok kıvamında söylemiş, çokta komik geliyor kulağa. Bence sesleri bile yetti. İnşallah serileride gelir. Gerçekten reklamların çok komik olacağına inanıyorum.
Ben reklamı çok beğendim. Tenretnioğlu'da güzel fikir olmuş. Birbirlerini anlatışlarıda çok komik, Gülse Birsel'in "Oan sora" demesine bayıldım. Çok kıvamında söylemiş, çokta komik geliyor kulağa. Bence sesleri bile yetti. İnşallah serileride gelir. Gerçekten reklamların çok komik olacağına inanıyorum.
Evet ya..bi de nefes alıyor devam ediyor oan sonra..(:
Gülse harika bi kadın ya!
Soyadlarına bayıldım xD:img-hyste
o kadın gülse birselmiş mi:img-hyste
hiç farketmedim haa:img-hyste
bu arada gürse birsel özkan uguru avrupa yakasına alsa komik olur:img-icecr
Harika bir reklam olmuş:good:Gülse Birsel'in konuşmasına bayılım:img-hyste Şimdi ikinci bir reklam daha çıkmış.O da çok güzel:happy0064
_yaseminci_
08-09-08, 13:13
Süper bu reklam yaa:img-hyste
Ben de Gülse Birsel'in konuşmasına bayıldım:img-hyste:img-hyste
"Oan sora" diyordu ya:img-hyste ses tonu çok farklıydı:img-hyste
cedric-hülya
08-09-08, 13:54
yeni çiftler çok güzel olmuş :)
nazan'ın izzet'i anlattığı kısım güzeldi ve soyisimleri çok komikti :img-hyste
Reklamın devamı geldi:img-wink:
Süper olmuş ya...
Özellikle Gülse Birsel yok böyle bir oyunculuk:happy0064Ayakta alkışlıyorum kedisini bu performanstan sonra...
Yine "oodan soora" vardı:)
Espri yapıyo -kendince:)- İzzet tepki vermeyince;
"Anlamadı ki espriyi!"diyo...
Çok güldüm.
Dahası gelsin diyorum:img-pilot
aslı_robert
08-09-08, 16:57
Çok güzel ve çok ilgi çekici bir reklam.Süper bir çift olmuşlar...Birbirlerini anlatışları falan çok hoş...Hele Gülse'nin İzzet ile ilgili "Pavurya gibi elleri vardır." deyişi çok hoşuma gidiyor...Ama benim asıl merak ettiğim nokta metni kimin yazdığı???Gülse mi yazdı demeden edemiyorum...
_yorumsuz_
08-09-08, 17:14
Reklamdaki kadının Gülse Birsel olduğunu bilboardlarda reklamı görünce anladım. Çok değişik, güzel bir reklam olmuş bence. Nazan hanım ne diyor?? benim gibisini gugılda arasan bulamazsın :)
ya süperler yaaa!!!!
internetsiz hayat sağlam dişe benzer,çekilmez!!!!:img-hyste:img-hyste
kopuyorum her izleyişimde....
recep ivedik gbı fılmlerı yapılmalı bnce:good:süpper olur...
Çok güzel bir reklam.İşin içinde Gülse Birsel olunca başarı kaçınılmaz.:img-wink:
Gülse Birsel'i ilk başta tanıyamadım.
Özellikle de 2. reklam çok komik.İnternetsiz hayat sağlam dişe benzer,çekilmez.:img-hyste
özgürcü genç
10-09-08, 16:43
Ya ne reklamdır öyle Gülse ve Özkan bu kadar mı güzel ikili olur dizi tadında bir reklam resmen umarım devamı gelir hatta Gülse Özkanı A.yakasına alsa süper olur :D:D:D
Edit:Gülseye kızıl saç çok yakışmış ehehe :D:D:D:D
reklam biraz abartılı olmuş gülsenin gülmesi yaptığı soğuk espiri falan çok hoşuma gitmedi inşallah bundan sonraki reklamlar daha iyi olur ama oooondan sonra diyişine bayıldım bende öyle söylemeye başladım özkan uğuru bende avrupa yakasında görmek istiyorum
geneticist
10-09-08, 23:47
Tek kelimeyle harika bir reklam olmuş ya :) Hem tanıtım reklamı hem de şimdi yeni çıkan reklam süper :good: İlk reklamda Gülse Birselin "Pavurya gibi elleri vardır" demesine çok gülmüştüm şimdi ise "Ooondan soonra" deyişine bittim :img-hyste Yalnız yaptığı espri de harikaydı yani "İnternetsiz hayat sağlam dişe benzer çekilmez.." :img-hyste
Mükemmel reklam olmu$ ya :happy0064 süper çift olmu$lar :happy0064
Gülse BirseL'in o berbat gülü$leri ve 'oodan sora' deyi$ine bayılıyorum :img-hyste
'internetsiz hayat sağlam dişe benzer, çekilmez dedim' :img-hyste
bide sonunda espriden anlamıyorki diyor :img-hyste devamını bekliyorum oodan soraa gülseyi çok seviyorum bide :)
bn de izledm reklamı çok beğendiim:) bide diyo ya snraa anlamadı ki espriyi diyoo koptm:)ama gülüşü biraz abartılı olmşş yaaa:)
harika bir reklam olmuş çok beğendim isimleride süper ayrıca süper ikili olmuşlar :happy0064
güzel bi reklam olmuş gülseyle özkan uğur da çok doğal oynamışlar:)
Bu reklam süper yhaa :img-hyste:img-hyste
Çok güzel bir çift olmuş bunlar ...Özellikle Gülse'nin 'internetsiz hayat sağlam dişe benzer, çekilmez dedim' sözü bunun ardından o abartılı gülüşüne hastayımm :img-hyste
Süper bir reklam olmuş bence...Hele şu söz;
'internetsiz hayat sağlam dişe benzer, çekilmez dedim' :img-hyste
Espiriyi anlamadı Özkan Uğur yaa:img-hyste
Ilk başlarda anlamamıştım reklamın ortalarına doğru yetişmişim...Daha sonra gazetede okudum (: Süper bir ikili olmuşlar (:
Nazan/İzzet ForEver :cheer:
komik çift gülsenin konuşması spr troest
çok güzel bir çift olmuşlar reklam süper hele şu söz internetsiz hayat sağlam dişe benze çekilmez :D vala katılıyorum yani haha:D
dağçiçeği_aslı
14-09-08, 12:58
Harika bir reklam olmuş.:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi reklamdı:img-icecr:img-icecr
gizem_gizem
14-09-08, 14:17
abla dedim kendisine odaan sora internetsiz hayat dedim sağlam dişe benzer çekilmez :img-hyste süper bi reklam olmuş :img-hyste
özellikle oodan sora lafı süper gülse birselin:img-hyste
devamını bekleriz:img-pilot
_yaseminci_
15-09-08, 14:23
ikincisini de izledim o ayrı bir komedi:img-hyste
''abla dedim kendisine oaan sora internetsiz hayat dedim sağlam dişe benzer çekilmez'':img-hyste oradaki gülüşü :img-hyste:img-hyste
sonra anlamadıki espriyi diyor:img-hyste
gerçi ooan sonra mı oodan sonra mı herneyse işte :P biraz garip bir kelime olmuş..yani Türkçemiz:icon_whis:icon_whis:icon_whis
çook güzel bir reklam gülmekten karnım ağrıdı resmen
oaan sonra deyişine bitiyorum :img-hyste
Bence de hoş olmuş Gülse birselin tipik mimikleriyle:img-pilot
oguzhanmaniac_
15-09-08, 22:04
-abla dedim kendisine:img-hyste
-oosora:img-hyste
Dedimki,abla dedim kendisine ooodan sora internetsiz hayat dedim sağlam dişe benzer,çekilmez :img-hyste harbiden süper yaa..Şuan zevk alarak izlediğim tek reklam..Gülse Birsel her daim heryerde konusturuyor kendinden..Çok başarılı biri..Reklam on numara :D
"internetsiz hayat sağlam dişe benzer çekilmez" :img-hyste
Süper ya çok güldüm buna.
Biraz sinirden birazda espriden :D
Güzel olmuş ama.
süper bi reklam olmuşş
özellikle gülse birselin konuşması ve gülüşü çok komikti:img-hyste
Reklam şahane olmuş. İkisi de çok başarılı.
"Hiç anlamadı ki espriyi!" =D
eser_bkm-çghb
16-09-08, 17:17
bende bu reklama bayıldım ya
gülse birsel müthiş oynuyor
zehirli___kız
16-09-08, 20:34
Süper bir reklam olmus yha
Bayıldım! Hele Gülse'nin o gülüşü ve
esprisi acayıp komıktı.:img-hyste:img-hysteTTNET işini biliyorr.
Gülse birsel süperdi bu reklamda espiri kadar gülüşü kadar süper reklamm her reklam böyle olmalı kaliteli bir reklam olduğu anlında yazmalı!
oosora süper bi laf ayrıca !
verycool91
18-09-08, 16:50
Reklamın 3.serisi harika=).Çılgınca müzik dinlemeleri..Birbirlerini yanlış anlamaları ve en önemlisi çok iyi bir ikili oluşturdukları için reklamın bu serisi de güzel olmuş=)
Süper bir ikili oluşmuş, şahane olmuşlar. x) Tebrik ediyorum her ikisini de. Reklamın çıktığını görünce hemen TV başına geçiriyorum ki bunu başaran çok ama çok nadir reklam var.
Bence çok saçma br reklam olmuş.Gülse Birsel'i severim ama çok abartılı oynamış bu reklamda onu görünce sinirlerim zıplayır nedense.Bence bu oyuncularla daha kaliteli bir reklam çekilebilirdi.Yabancıların o kadar güzel reklamları var ki bizim reklamları izleseler gülerler heralde.
Çok iyi birer ikili olmuşlar=)=)
Gülse zaten tartışmasız süper abartı var konuşmalarda ama o karakterin özelliği
Gülse Birsel,'e bu reklamda birkez daha hayran kaldım.Avrupa Yakası'nda yeterince hayran olmuştum ama burda çok fazla beğendim.Çok güzel,sevimli ve başarılı reklamda.Diğer serilerinide bekliyorum.
_yaseminci_
20-09-08, 15:02
3. reklamı da izledim
O ayrı apayrı bir komedi:img-hyste:img-hyste
Sağır duymaz uydurur misali :img-hyste:img-hyste
En son çıkanı da izledim tek kelime ile gülmekten yerlerdeyim:img-hyste
Özkan konuşurken tükürüyor hafif,Gülse yukarıya bakıyor su nerden geliyor diye:img-hyste:img-hyste:img-hyste
manyaq_kıss
21-09-08, 16:22
kolay kolay reklam beğenmeyen biri olaraktan, bu reklamı gerçekten çok beğendim.
gülse birsel ve özkan uğur gerçekten iyi bi ikili oluşturmuşlar. serinin devamını bekliyorum merakla.
TriandafiLis
21-09-08, 23:02
Tencere kapak diyorum efenim. =) Ama iyi anlamda. :icon_whis
Çok şekerler yanyana.
Bilmiyorum farkettiniz mi sanki "İnternet bireyler arası iletişimi koparır." gibisinden gizli bir mesajda barındırıyor. İlginç. :icon_whis
:img-hystesu zamanın en komik an anlatıymlı en ustaca reklamlı olarak nitelendirebilirim ay cok tatlılar inanamıyorum heele gülse nazan;):img-hyste
Nazan İle İzzet
http://www.freeimagehosting.net/uploads/cf78319c3b.jpg
vitamin de çok güzel olmuş :)
kendi aramızda napmicez konuşmicez :)
http://www.freeimagehosting.net/uploads/4af4d2138f.jpg
arkadaşlar videoları buldum hatta kamera arkası falan da var resimleri çekmek isteyen ö.m atsın adresi verebilirim
Yeni RekLam SüpeeRR :happy0064 Nazan'ın VeLi topLantısına BayıLdımm :img-hyste Keşke Her Öğretmen Onun Gibi oLsa :img-hyste VeLiye DikLenmesi Süper:
-Bi de Napmicezz, Kendi aramızda konuşmicezz :img-hyste
süper bir reklam tam anmalmıyla mukemmel
ayy evet napmicezz kendi aramızda konuşmicez:img-hyste,
bu ikiliye bayılıyorum keşke her reklam böyle olsa
^^darkness^^
24-09-08, 11:03
süper bi reklam dizisi olmuş bence.:)
Gülse birsel ve özkan uğur gerçekten harika ikili olmuşlar...:)
Nazan'nın son çıkan veli toplantısı koptuğum nokta oldu..:img-hyste
Bundan önce Nazan ve İzzetin şarkı dinleme halleri de beni çok güldürmüştü ...:img-hyste
Ama bu son reklam tam anlamıyla komedi...:)
Aynı zamanda İzzet'in amerikan salatası hakkında şef aşçısına verdiği vaazda süperdi .:img-hyste
O da yeni reklamlarından biri sanırım..:)
devamını keyifle bekliyorum doğrusu..:)
çok güzel bir reklam olmuş bence:)
zaten annemin adı nazan babamınkide izzet:D
ayy evet napmicezz kendi aramızda konuşmicez
öğretmenler böyle bu söz çok tanıdık o konuşmada=)süper reklam olmuş süper süper süper süper=)gülse çok dadlu
Çok takıştı Gülsel'e,pardon Nazan'a öğretmen olmak...:)
Evet napmiciz? Kendi aramızda konişmicizz:img-hyste
_yaseminci_
27-09-08, 15:18
Kendi aramızda konuşmicezz :img-hyste:img-hyste
aay komiik :img-hyste
Öğretmenler de aynısını söylüyorlar :img-hyste
ama daha normal bir şekilde tabi:img-hyste
verycool91
27-09-08, 17:55
Gülse Birsel başlığına eklediğim resimlerden birkaçını buraya da ekliyorum,süper bir reklam olmuş,Gülse Birsel her zamanki gibi harika:)
http://img527.imageshack.us/img527/9346/26123237yg8.png
http://img394.imageshack.us/img394/3746/67998423ke0.png
http://img220.imageshack.us/img220/7489/33874836qg7.png
İşte Gülse Birsel ve Özkan Uğur farkı:happy0064
Harika ötesi mükemmel bir reklam:)Hele ki ilk reklamda yaptığı espriye gülme şekli yok mu bitiorum ona yaa:)
bencede çok güzel:Dher gördüğümde gülme krizine giriyorum:img-hyste
Naaaaaaaapicezz Gülse Birsel'i ayakta alkışlicezzzz:happy0064
Süper rol yapıyorrr:D
son reklam çok mükemmeldi ya.."ama naapmıycez kendi aramızda konuşmıycez"..tebrik ediyorum çok güzel bir iş çıkarmışlar..:happy0064
çok güzel bir reklam
nazo ve izzet harika
süper bi reklam ya bayılıyorum :) okuldan gelicezz elimizi yüzümüzü yıkiycezzz yemeğimizi yiyceez intrnetimizi açıcezzz:D bütün öğretmenler böyleun olsa hiçbirinin sözünden çıkmazdım :):):)
süper bi reklam ya bayılıyorum :) okuldan gelicezz elimizi yüzümüzü yıkiycezzz yemeğimizi yiyceez intrnetimizi açıcezzz:D bütün öğretmenler böyleun olsa hiçbirinin sözünden çıkmazdım :):):)
Aynen Gülse birsel hoca'm olurmusunuz?:img-hyste
Ahh ahh böyle hocam olsaa..:img-pilot
nazan:sayın ebevenyler evladımız okuldan eve gelir gelmez elini yüzünü yıkıycek karnını doyurcek oodan sonra internetini acicek. hatta acması napiceksiniz zorla ps'yi actırcez cünkü neden internette vitamin var ve vitamin nedir basarının sırrı
veli:yha cocouklar zararlı seyler efilan girerler napıcaz
nazna:oooo yooo evlatlarımızı napicez koruycae aaaile koruma şifresi niçin var buunun için var
veli:pardon
nazan:internette vitamin var ve cocuklar napicek vitaminle beslenecek
veli:çıldırdımı bu ne
nazan:yalnız kendi aramızda napmicez konuşmucaz
ay nazan forever bitiyorum sanaa :happy0064 :happy0064 :happy0064
nazan : ablan aradı oondan soora hahahha nasıl güldürdü beni gül gül gül
izzet:niye ne dediki
nazan:ımmm siz dedi bu internetten memnunmusunuz dedi bizde dedi acaba bu internet olayına sıcak bakalımmı filan dedi aaiiaiahahah
izzet:e ne var bunda gülecek
nazan:benim cevaba bak dedimki abla dedim kendisine oo sonra internetsiz hayatsaglam dişe benzer cekilmez hahahahah
nazna:anlamadıki espriyi hiçç
_yaseminci_
06-10-08, 21:10
Aynen:D
Btün öğretmenler böyle olsaa...
whisne replikler için çok sağol(:
Canım sıkılıyordu,
okuyunca keyfim yerine geldi:img-hyste
TriandafiLis
06-10-08, 23:34
Yalnız kendi aramızda napmıcez? Konuşmıcez. :)
http://www.nazanileizzet.com/images/ttnet_06.jpg
whisne seni tebrik ediyorum,sayende bir kez daha gülmüş oldum replikleri olduğu gibi yazmışsın.Gülse Birsel -pardon Nazan:)- her zmanaki gibi muhteşem :happy0064:happy0064
beauty-girl
07-10-08, 15:53
Bu reklamlara bayılıyorum ben.
Hele o son reklam kesinlikle çok anlamlıydı. :img-hyste
Size katılıyorum, böyle öğretmenim olsa hayatta sözünden çıkmam.
Diğer reklamlarınıda çok beğendim.
Süper ötesi yhaa gülmekten yerlere yatıyorrum her seferdinde :img-hyste:img-hyste Bence bu reklamların sonu hiç gelmesin :good::happy0064
Süper ötesi yhaa gülmekten yerlere yatıyorrum her seferdinde :img-hyste:img-hyste Bence bu reklamların sonu hiç gelmesin :good::happy0064
Kesinlikle sana katılıyorum bu reklamın bitmesini istemiyoruz.Günün yorgunluğunu Gülse Birsel bizlere çok güzel ettırıyor :) NAZAN 4EVER :img-hyste
bayılıyorum yha hala ee yenisi yok mu yawss
Bayılıyorum bu reklama ya.ttnet'in bütün reklamları çok güzel zaten.
Yalnız kendi aramızada napmıcez ? Konuşmıcez :img-hyste
hepsi cok güzel ve komik :img-wink:
ayy bayılıyorum ya:D
özellikle gülse birselin oynadığı ttnet vitamin reklamına:D
kıvanç_simge
28-10-08, 12:14
Gülse Birsel ya
bayılıyorum o kadına
reklamlar da mükemmel:img-hyste
Reklamlar çok başarılı ve çok güzel..
Aynı zamanda çokta eğlenceli =)
Özkan Uğur ve Gülse Birsel yeteneklerini yine konuşturmuşlar..
Reklamın yapımında emeği geçen herkesin de ellerine sağlık
GÜLSE BİRSEL'İN YAZDIĞI HER ŞEY ALTIN BENCE .
harika bi kadın ya bayılıyorumm:img-hyste
askhumbrad
29-10-08, 09:54
Gülse Birsel'in yer aldığı bütün projeler süper bence :)
gumus_songül
07-11-08, 12:55
Byılıyorum bu reklamlara yaa...Zaten koyu bir Gülse Birsel hayranıyım.:)
reklamda da çok tatlı Gülse'm:love05:
periperisi
08-11-08, 15:01
Çok süper bi reklam. İkisinide çok beğeniyorum zaten... Ayrıca TTNET in reklamları çok başarılı oluyo zaten.
"Ooodan soora, izosss"
Ne şeker bir reklam yahu :)
Tv'de ilk izlediğim anda çok sevdim zaten :)
Çok hoş ya...
graceful_lily
17-11-08, 12:54
her defasında kopuyoruz yaa.... hele "yalnız kendi aramızda naaapmiiceezz..?? konuşmiiiceezzz...!!!" dedikten sonra o veli nin tırsıp "peki, tamam" diye başını sallaması gülmekten öldürüo .... (= (=:img-haha::img-clapp:img-ok::img-heh:
babaocagi-kaan
17-11-08, 22:24
çok güzeldi heleki çocukları ile yaptığı hoşuma gitti
wonderful_
20-11-08, 16:42
superr bı reklam yha..
zaten gulse bırsel harıka bırı..
napcez.....konışmıcizzzzz:img-hyste:img-hyste:img-hyste
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.