Tüm Versiyonu Göster : Yol Arkadaşım (Arşiv 2)
kanald fragmanı her reklamda veriyor,
fragmanı birkez daha izlerken dikkatimi birkaç şey çekti,
sahnelerden birinde aylanın elinde bir defter var...sanırım günlüğünü okuyor...
bi de,goncagül ün oynadığı karakter(adını unuttum) aylanın gelmesinden pek hoşnut değil sanırım,ayla ilk eve geldiğinde kötü bakıyordu biraz....
gzd_gzd röportj için çok teşekkür ederim.Sonunda röporatjımızda yayınlandı Sertaç kötü diye nitelendirilebilecek bir karakter olmayacakmış içim çok rahatladı .Polat Bilginin dizinin senaryosuyla ilgili söyledikleri çok hoşuma gitti.Senaryoya olan inancım daha güçlendi:img-wink:
Gülendam sana teşekkür ettim mi hatırlamıyorum röportajı görünce resimleri unuttum eklediğin için çok teşekkür ederim.
roportaj akıl karıncalanmalarına iyi geldi bi parça..
forever bimcim yahu hevet burda başrol ayla.. hatta eylül suattan ve sarptan daha fazla.. kasaba hikayesi kadın hikayesi.. sarp suat aylanın hayatını bütünleyen dier parçalar gibi duruyor..
- Sertaç iyi eğitim görmüş, başarılı bir mimar. Kızını ve ailesini çok seven fakat her insanda olabilen hassas noktalara sahip bir karakter. Kızı ve karısı hayatındaki en önemli noktayken, nasıl olduğunu bilemediği bir hatayla onları elinden kaçırma noktasına gelmiş. Ve o noktaya gelince durumun yanlışlığını fark ediyor. tey sarptan hala mümit var:img-icecr oda bilmiyo neden böle bi hata yaptığını:icon_sorr anlayamamış çocukceiz olmuş bi kere:icon_sorr
te bu noktada ben hala sarpçıyım @ly hiç yanına çekmee çalışma kanmam:img-beee:
- Sertaç hepimizin yaşayacağı duyguları yaşayacak. Kötü karakter ya da bir canavar olmayacak! Hata yapmış bir insan. Her şeyden önce hatasını telafi etmek için önce kendisine, sonra da karısı Ayla’ya kalbini açmalı. Bu hatalarla yüzleşmeli. Ayla’nın onu affedip affetmeyeceğini bilemiyorum.
düşündüğüm gibi önce kendine dürüst olacak ekndini anlamaya afetmeye çalışıp sonra aylaya kitlenecek.. ama o da ümitsiz aylanın afedeceği konusunda:img-cray:
ayla pek burnunun dikine giden bi kızceiz.. te çocukluğundan bellii.. bi ben herşeyi bilirim havalrı:hıh bi kimseyi takmam kendim kendimin ilacıyım tripleri:img-beee: yok bu ayla yorar valla seni sarp sen hiç uraşma:icon_sorr
- Ayla duygusal biri, aynı zamanda da çok güçlü... Çocukluğunda yaşadığı zorluklardan sonra rahat bir hayatı olmuş, fakat oluşturduğu her güzel şey bir anda yıkılıp her şeye sil baştan başlamak zorunda kalmış. Bu zorluklar karşısında kızı uğruna büyük fedakárlıklar yapan güçlü bir anne profili...bu kızı uğruna fedakarlık muhabbetileri beni sıkar:img-lazy: ama hadi hayırlısı..
yalnız benim anlamadıım ayla ev hanımımı.. onunda bi işi gücü yok mu.. böle kötü ayrıldığı sorunlar yaşadığı geçmişe neden dönüş yapıyo.. çaresiz mi bu kaa ayla.. ben bu dönüşü anlamıyorum.. istanbulda kalabilirdi.. bi sorundan kaçıyo diğerine davet çıkarıyo..
hem ne o kasabayla sorun mu var istanbula sarpa sığın.. sarpla sorunun mu var kasabaya sığın halleri..
yok babane yok birileri bunu kayırıcak.. amcaya ona buna çemkirecek.. buda sefam olsun bi hayat sürecek orda valla:) sarpa da yüz vermiycek:img-cray: yok ben oldum.. seni afetmiyorum inatları çemkirmeleri.. hem suat var romantik her dedidiğime hee diyo.. beni üzüp kırmıycak yormıycak sen gibi.. tripleri atacak valla:img-tomat
Evet Sertaç canavar olmayacakmış :) Bunu az çok söylemiştik zaten.Ben hiç görmediğim için bu konuda merakım gitgide artıyor..Hep merak etmişimdir birbirlerini aldatan eşler birbirlerini sonra nasıl affeder diye?Ne derler de affettirirler diye..Şu istisnalar hariç ama..Hani ekonomik gücü yoktur kadının,ya da kadın aşkından ölüyordur vs...Valla erkeklerin hiç affettiğini ne okudum,ne duydum..Onun için onlar affetse neden affeder bilmem..
Neyse bizim mesele ilkine daha uygun oluyor..Bu durumda Sertaç'ın söyleceklerini,yani kalbini açması merakla beklediğim bir konu..Bakalım neler yumurtlayacak :img-hyste:img-hyste
Hatalarla yüzleşmek...Evet bu mutlaka olması gereken.Ama yüzleşmek bizleri çözüme ulaştırmıyor kimi zaman..Sadece ben elimden geleni yaptım dedirtiyor.Gene de bunun olacağına sevindim.Sertaç'ı bu konuda yerden yere vurarken belki daha hafif sözler kullanırım :img-icecr:img-hyste
Ayla çalışmıyor mu yani :img-pilot Film gene karıştı :icon_whis Çocuğu uğruna fedakarlıkta ben anormal birşey göremiyorum açıkçası.Her anne ve baba çocuğu için fedakarlık yapmaz mı zaten?:img-blush Yapacağı fedakarlıklar kendini bunalıma sokup bize bunalımlı bir karakter vermesin de :img-pilot
Lost'çum,Ayla'nın neden ben de başka bir ile değil de illa kasabaya gitmesini merak etmiştim ben de.Aynı ilde kalması mümkün değil bence.Yapısal olarak henüz tam bilmiyoruz Ayla'yı ama insan büyük bir acı yaşadığı zaman bir süre o ortamdan uzaklaşmak ister.Bu ortam bazen bir il,bazen bir ev bazen de bir ülke olabiliyor..Ayla İstanbul'tan tamamen vazgeçmiş değildir bence.Bir süre sonra bir geri dönüş yaşayacaktır ama böyle bir acıdan sonra gitmesi başka yere normal.Neden kasaba diye merak etmiştik bu hafta bir arkadaşımda psikolojik bir kitap gördüm..İçinde küçük hikayeler ve altında bunların çözümlenmesi vs..
Orda da kadın doğduğu yere geri dönüyor..Ordan acılar ile ayrılmış ama geri dönüyor.
Herhalde bu da yüzleşmenin başka bir boyutu..Yıllar önce oradan ayrılmış,mutlu bir yuvası olmuş..O yuva bir anda dağılınca yeni hayatına gene ordan başlamak istiyor.Sanırım insan mekanizması ya şöyle yapsaydım ne olurda anlayışı içinde hareket ediyor gene.Bir yüzleşme de kendi içinde Ayla yaşayacak gibi :img-wink:
Gözde'cim,çok teşekkürler canım fotolar ve röportaj için.Bu arada dün gördüm çalışmalarını..Hepsi harika olmuş :good:
Lost'çum,Ayla'nın neden ben de başka bir ile değil de illa kasabaya gitmesini merak etmiştim ben de.Aynı ilde kalması mümkün değil bence.Yapısal olarak henüz tam bilmiyoruz Ayla'yı ama insan büyük bir acı yaşadığı zaman bir süre o ortamdan uzaklaşmak ister.Bu ortam bazen bir il,bazen bir ev bazen de bir ülke olabiliyor..Ayla İstanbul'tan tamamen vazgeçmiş değildir bence.Bir süre sonra bir geri dönüş yaşayacaktır ama böyle bir acıdan sonra gitmesi başka yere normal.Neden kasaba diye merak etmiştik bu hafta bir arkadaşımda psikolojik bir kitap gördüm..İçinde küçük hikayeler ve altında bunların çözümlenmesi vs..
Orda da kadın doğduğu yere geri dönüyor..Ordan acılar ile ayrılmış ama geri dönüyor.
Herhalde bu da yüzleşmenin başka bir boyutu..Yıllar önce oradan ayrılmış,mutlu bir yuvası olmuş..O yuva bir anda dağılınca yeni hayatına gene ordan başlamak istiyor.Sanırım insan mekanizması ya şöyle yapsaydım ne olurda anlayışı içinde hareket ediyor gene.Bir yüzleşme de kendi içinde Ayla yaşayacak gibi :img-wink:
Gözde'cim,çok teşekkürler canım fotolar ve röportaj için.Bu arada dün gördüm çalışmalarını..Hepsi harika olmuş :good:
Her kadının tepkisi farklı oluyor ama genellikle kadın o ortamdan,şehirden uzaklaşmak ister.Neden başka yer değilde kasaba olduğu ise nedensiz olabiliyor bunun bir nedeni olmayabilir ,bilinçaltında nedenleri vardır ama kadın bunları düşünerek hareket etmiyor tesadüfen çağırılıyor yada gitmeyi istiyor ve gidiyor.Tek istediği kendisini üzen bu ortamdan ,gerçeklerle daha çok yüzleştiği bu ortamdan uzaklaşmak ve içgüdesel olarak gidecek yer olarak tercih ediyor.Ayla gibi uzun süredir kasabasına gitmemişse ne kadar kırgın olsa bile gitmeyi, paylaşmayı isteyeceği yer ve kişiler kasabası ve ordaki yakınları olması normal..Hikayenin bu tarafını olabilir ve gayet normal buluyorum.Bulunduğu ortamdan uzaklaşmasını zorlaştıracak sebeplerden biri yani bir işi olup olmamasına gelince .Ayla çalışmıyor sanırım .
İLK AŞKIM_MERVE
10-05-08, 12:02
herşey harika..
ellerinize saglık..
pazartesi diziyi izliycem..süper olucagına eminim...umarım reytinglerde ii olur:)
Yol Arkadaşım geliyor
[FONT=Tahoma]n SİNAN TUZCU
Aldatmak çağın yarattığı sosyal problem
n Sinan Bey, canlandırdığınız karakterden bahseder misiniz?
- Sertaç iyi eğitim görmüş, başarılı bir mimar. Kızını ve ailesini çok seven fakat her insanda olabilen hassas noktalara sahip bir karakter. Kızı ve karısı hayatındaki en önemli noktayken, nasıl olduğunu bilemediği bir hatayla onları elinden kaçırma noktasına gelmiş. Ve o noktaya gelince durumun yanlışlığını fark ediyor.
n Aldatma hem dizilerde hem de gerçek hayatta belirgin şekilde arttı. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Bütün dünyada tüketim hızı o kadar arttı ki... Elbette toplumumuzun ilişki düzenini de bu hızlı yaşam şartları etkiliyor. Sosyolojik yapımız gereği aile düzeni ve sistemine bağlı bir yapımız olsa da çoğu zaman yaşamdaki dengeleri bu yönde kuramıyoruz. Çağın yarattığı en önemli sosyal problem sanırım bu.
n Erkekler neden aldatır sizce?
- Aldatmak; kadın, erkek, evli, bekar ayrımlarına ait olmamalı. Erkekler kadar kadınların da hataları olduğunu düşünüyorum.
n Yine diziye dönersek, Sertaç karısını yeniden kazanmak için neler yapacak?
- Sertaç hepimizin yaşayacağı duyguları yaşayacak. Kötü karakter ya da bir canavar olmayacak! Hata yapmış bir insan. Her şeyden önce hatasını telafi etmek için önce kendisine, sonra da karısı Ayla’ya kalbini açmalı. Bu hatalarla yüzleşmeli. Ayla’nın onu affedip affetmeyeceğini bilemiyorum.
Gözde'cim haber için çok teşekkürler :img-in_lo
Sertaç'ın kötü bir karakter olmamasına çok sevindim...umarım sonradan da kötüleşmez
Bu dizinin Babam ve oğlum'la nasıl bir bağı olabilir merak ettim doğrusu..Babam ve Oğlum'un konusu neydi bu dizinin konusu ne :img-pilot
Bir senaristin her senaryosu birbirine benziyicek değil ya...Çağan Irmak'ın her projesini Babam ve Oğlum'la karşılaştırıyorlar sinir oluyorum:icon_evil:icon_evil:icon_evil
forever_bim
10-05-08, 14:34
Röportajlar için çok teşekkürler Gözde'cim.:love05:
Oyuncuların senaryo hususunda söyledikleri çok hoşuma gitti benim. Sertaç'ın iç hesaplaşma yaşaması, kendiyle barışması ve akabinde Ayla'ya pişmanlığını anlatması istediğimiz şeylerdi. Canavara dönüşmeyecek olması da çok hoşuma gitti. (Sanki Sinan Tuzcu benim Aliye kaygılarımı okumuş gibi konuşmul röportajında) Polat Bilgin de çok güzel şeyler söylemiş senaryoya yönelik. Okuduğum en kusursuz senaryo diyor. :happy0064Heyecanla bekliyorum. :happy0064
Ekledigin resimler ve röportaj icin cok tesekkür ederim gözdecim
Sertac acisindan icim rahatladi ve de cok sevindim. Cünkü lk tanitim fragmaninda sertacin bakislari beni biraz yaniltimisti. Ki bu röportaji okudugumzda sertacin aslinda kötü bir karakter olmadigini kesin ve net bir sekilde ögrenmis olduk. Cok sevindim ve de ümit ettigim gibi cikti. Sanirim her karakteri cok sevecegiz (belki amcayi bile), siyah ve bayaz kaakterler olmayacak. Hersey Gri olacak! yada benim deyimimle renkli!
Bu arda Polat Bilgin ve özge özberkte cok güzel konusmuslar..
Gülendamcim yeni fragmanin resimlerini ekledigin icin cok tesekkür ederim, ben henüz Tvde rastlamadim, sanirim avrupaka kanalinda fazla yayinlanmiyor yada ben denk gelmiyorum..
gülendan'cigim fragman resimleri icin tesekkürler ellerine saglik
gözdecigim röp. icin tesekkürler. dizi baslamadan önce röp. yapmalari güzel olmus kendi adima cok sevindim karakterler hakkinda biraz daha bilgi sahibi olduk.
Sertacin siyah bir karakter olmamasina cok sevindim zaten dizinin genelinde kimse ne tam siyah ne de tam beyaz olmicakdir.
Polat Bilginin senaryo hakkinda övgü dolu sözleri :
"ilk kez bu kadar kusursuz bir senaryo okudum" hem beni sevindirdi hemde merakimi arttirdi ayrica sürekli aliye dizisi ile karsilastirmalara sanki cevab vermis " amac farklilik degil, isinin en iyi sekilde yapmak.."
kah gülmeyi kah hüzünlenmeyi sabirsizlikla bekliyorum
BeyazGelincik21
10-05-08, 16:44
Bu diziyi izlemeyi çok isterdim ama pazartesi günü 22:00'da izlediğim başka bir dizi var.Özgeyi çok severim tabi diğer oyuncularıda ama saat ve gün değişmediği sürece izleyemem herhalde Yol Arkadaşımı.İnşallah tekrarlarıı verilirde bende tekrarlarından takip edebilirim.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
çok güzel bir röportaj olmuş,ben de çok beğendim,
özellikle sinan tuzcunun sertaç hakkında söyledikleri çok hoşuma gitti
sanki siteyi okumuş da,rolü hakkındaki kaygılarımıza cevap veriyor gibi olmuş:img-hyste
sertaç ın bi canavar olmayacağına çook sevindim ben:img-blush:img-blush
gözde röportaj için cok sagol:happy0064
vallaa sertac'ın canavara dönüşmeyeceği bilemk cok iyi geldi...
off iyice heycanladım...bir an önce başlasada izlesek..
zeynep fraagmna resimleri için cok sagol...
Gözde'cim röportaj için çok teşekkürler
-Sertaç iyi eğitim görmüş, başarılı bir mimar. Kızını ve ailesini çok seven fakat her insanda olabilen hassas noktalara sahip bir karakter. Kızı ve karısı hayatındaki en önemli noktayken, nasıl olduğunu bilemediği bir hatayla onları elinden kaçırma noktasına gelmiş. Ve o noktaya gelince durumun yanlışlığını fark ediyor.
Sertaç beye de bakın,iyi eğitim görmüş,başarılı:img-blushKızını,ailesini pek seviyormuş da neden aldatmış.Nasıl olduğunu bilmediği hata mı?Ya tabi:img-hyste
Bu arada dizyi izlemeden karar veremeyiz tabi ama ne yapayım işte:icon_whis
Buna sevindim gerçekten.2. fragmandaki bakışından sonra tereddütlerim vardı açıkçası:img-pilot
İkinci fragmanı göremedim daha:img-cray:.En kısa zamanda görürüm inşallah:icon_sorr
||SeDeF|| aviler çok güzel,eline sağlık
*Hazal* resimler için teşekkürler
Gülendam83 resimler için çok teşekkürler
sonunda dizi oyuncularından birer röportaj geldi:)
bu arada milliyet tv'de de özge özberk'le bir röportaj vardı orda bu dizi için anneliği ertelediği yazıyordu..bu yaz bebek planlıyomuş ve tüm dizi tekliflerini reddediyomuş ilk başta yol arkadaşım'ı da reddetmiş sonera senaryoyu okuyunca kabul etmiş:D
polat bilgin de demiş ya çok ince ince işlenmiş bir senaryo her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş diye böyle bir senaryoyu kim yazar zaten tabii ki: çağan ırmak :D
fragmanda tüm oyuncuları gösteriyor neredeyse..goncagül sunar'la hs'deki kamil evliler sanırım:)
bu arada suat'la ayla'nın karşılaşması otogarda fln olucak sanırım:) valizlerini suat getiriyodu eve kadar..
fragmanın sonunda eylül çok kötü ağlıyodu; sanırım ilk bölümlerde eylül'ün kasabaya alışma sürecini izliycez..çok sevdim bu kızı ya çook şeker maşallah:):)
Merhabalar ifindim :)
Yeni fragman çıkmış sanırım görmedim ben ama fotolar için teşekkürler :img-in_lo Dizinin başlamasına çok az zaman kala daha da arttı merakım daha önce bu sene başlayan dizilerde böyle olmamıştım hiç bakalım hislerime güveniyorum :img-blush
Tubacım, Aliye Abla sizleri gördüm aşağıda bye
özellikle sinan tuzcunun sertaç hakkında söyledikleri çok hoşuma gitti
sanki siteyi okumuş da,rolü hakkındaki kaygılarımıza cevap veriyor gibi olmuş:img-hyste
sertaç ın bi canavar olmayacağına çook sevindim ben:img-blush:img-blush
Bende de öyle bir his oluştu içimi rahatlattı
Aliye vari olmayacağını anladık
röportaj çok güzeldi özellikle Sinan Tuzcu ile olan kısmı çok beğendim
eklendiği için de ayrıca teşekkürler:good:
Ya az kaldi cok seviniyorum :happy0064 Polat Bilgin cok tatli yaaaaa o bakislar öldürür insani :img-in_lo Sinan Tuzcuyu cok sempatik ve yakisikli buluyorum :img-wink: Özge Özberkin oyunculugunu hep takdir etmisimdir cok tatli bir bayan :img-blush YAni oyuncular harika o kücük kizda cok tatli yaaaaaaa yerim ben onu!
Bu dizi kesinlikle rating rekorlari kiracak ben pek dizi izlemem ama bu diziden cok etkilendim müzik senaryo harika ve Ege de cekiliyor! Muhtesem ötesi bisey yani yeni fragmani görmedim malesef ama Resimleri ekleyen arkadasa cok tskler ellerin dert görmesin! Pazartesi günü kesinlikle ekran basinda olacagim!
ay röportajı okuyunca cidden bende çok sevindim, Sertaç'ın hem suçlu hem güçlü bir havası olmamasına sevindim valla..karısını yeniden elde etmek için savaşan bir erkek.. valla çok beğendim.. açıkcası henüz bilmiyoruz tabi olaylar nasıl gerçekleşecek ama Ayla ve Sertaç ikilisine cidden çok ısındım ben :good:
birde sanırım dizinin yayınlanan bütün fragmanlarını gördüm.. Suat ve Ayla'nın konuşmaları, minibüsteki kadının "aylaaaa" diye bağırması :img-hyste Goncagül'lü olanlar, Eylül'ün büyük bi ihtimalle babasını kastederek "gelsin bizi alsın" diyişi, Ayla'nın "yeterr" diye bağırışı..ardından anne-kız ağlayışları..
çok güzel yahu çok güzel :good:
birde eklemeden geçemicem, Özge Özberk'e çok benzettim ben o küçük kızı, çok güzel bir seçim yapmışlar valla :good:
roportaj akıl karıncalanmalarına iyi geldi bi parça..
forever bimcim yahu hevet burda başrol ayla.. hatta eylül suattan ve sarptan daha fazla.. kasaba hikayesi kadın hikayesi.. sarp suat aylanın hayatını bütünleyen dier parçalar gibi duruyor..
tey sarptan hala mümit var:img-icecr oda bilmiyo neden böle bi hata yaptığını:icon_sorr anlayamamış çocukceiz olmuş bi kere:icon_sorr
te bu noktada ben hala sarpçıyım @ly hiç yanına çekmee çalışma kanmam:img-beee:
düşündüğüm gibi önce kendine dürüst olacak kendini anlamaya afetmeye çalışıp sonra aylaya kitlenecek.. ama o da ümitsiz aylanın afedeceği konusunda:img-cray:
ayla pek burnunun dikine giden bi kızceiz.. te çocukluğundan bellii.. bi ben herşeyi bilirim havalrı:hıh bi kimseyi takmam kendim kendimin ilacıyım tripleri:img-beee: yok bu ayla yorar valla seni sarp sen hiç uraşma:icon_sorr
Lost bana ne bana ne...ben saymam bunu.! Belli ki; Sinan Bey forumu okumuş, çaktırmadan size destek veriyor...amma kaçmaz benden mori, büle yakalarım adamı...:hıh Tez vakitte ben de oyuncu desteği isteym. Ayla ya da Suat ya da senaristim....burayı okuyorsanız bi işaret verin (üç defa tıklasanız yeter...):icon_whis
Bir konuda anlaşıyoruz senle...SERTAÇ(!) hiç uğraşmasın Ayla ile...O gitsin başka ünv. öğrencileri bulsun kendine...nasıl olduğunu anlamamışmış...sanki saniyelik bi olay...cık cık cık...ben de yedim yani :img-beee:
meraklı edit: Lost'cum, "Sarp" kim...?? Ben dizide üle bi karakter hatırlamaym da...:kahve
sanırım şu defterde 2. resimde gördüğümüz kişi Sertaç'ın aklını çelen üniversite öğrencisi olan kız.. çünkü ben fragmanların hiçbirinde Ayvalık'ta öyle bir kız gördüğümü hatırlamıyorum??
gülendamcım çok teşekkürler resimler için.. :good:
Belli ki; Sinan Bey forumu okumuş, çaktırmadan size destek veriyor...amma kaçmaz benden mori, büle yakalarım adamı... Tez vakitte ben de oyuncu desteği isteym. Ayla ya da Suat ya da senaristim....burayı okuyorsanız bi işaret verin (üç defa tıklasanız yeter...)
Bir konuda anlaşıyoruz senle...SERTAÇ(!) hiç uğraşmasın Ayla ile...O gitsin başka ünv. öğrencileri bulsun kendine...nasıl olduğunu anlamamışmış...sanki saniyelik bi olay...cık cık cık...ben de yedim yani
merhabalar öncelikle :)
bu kadar yerden yere vurmayalım ya Sertaç'ı, bu konular çok hassas mevzuular, aşırı alkol almış falan olabilir.. tamam yaptığı şey öyle çabucak kabullenilecek bir durum değil ama en azından yaptığı hatanın farkına varmış ama dimi?? Karısının ve kızının değerini daha da iyi anlamış olacak belkide bu şekilde.. ben hiç olmazsa Sertaç'a bir şans daha verilmesinden yanayım.. Muhtemelen dizi boyunca sürekli bir gelgit yaşayacağız hepimiz Ayla Sertaç'a mı dönsün, Suat'a mı diye ama.. :icon_whis
Fragmanda Fulya Ceylan var
O mu üniversiteli kız
resimdeki o kız Fulya Ceylan
merak ettim şimdi yav:img-hyste
eklenen herşey için çok teşekkürler
eğer öyleyse biz üniversiteli kızımızıda bulduk;
http://www.sinematurk.com/images/kisi/12712.jpg
Doğum tarihi: 1981
Doğum yeri: İzmir
Eğitimi: Dokuz Eylül Uni. Güzel Sanatlar Fakultesi tiyatro - oyunculuk bölümü
rol aldığı projeler;
Sinekli Bakkal- Ceyda
Yalancı Yarim- Filiz Tekelioğlu
Misi- Nergiz
gülendam fotolar için çok teşekkür ederim.forever_bim çalışman çok güzel olmuş ellerine sağlık.Diziyi izlemey az kaldı çok heyecanlıyım.Suatın Aylayı gördüğündeki haline bayıldım çok şeker:img-in_lo
merhabalar öncelikle :)
bu kadar yerden yere vurmayalım ya Sertaç'ı, bu konular çok hassas mevzuular, aşırı alkol almış falan olabilir.. tamam yaptığı şey öyle çabucak kabullenilecek bir durum değil ama en azından yaptığı hatanın farkına varmış ama dimi?? Karısının ve kızının değerini daha da iyi anlamış olacak belkide bu şekilde.. ben hiç olmazsa Sertaç'a bir şans daha verilmesinden yanayım.. Muhtemelen dizi boyunca sürekli bir gelgit yaşayacağız hepimiz Ayla Sertaç'a mı dönsün, Suat'a mı diye ama.. :icon_whis
Teeeyyy....hatasını farketse ne olacak...Sertaç bey; geçti Ayla'nın zamanı, sür arabanı başka hatunlara...:hıh
Yok arkadaşım affedilecek hata var...affedilmeyecek olanı var...Yaptığı şey de üle bi dakkada olan bişi değil...alkol aldıysa, almasaydı...Karısının-kızının kıymetini anlayabilmesi için büle bi hataya mı ihtiyacı vardı sanki...şimdi kıymetlerini anlamış, ama onlarsız yaşasın bakayım...:img-pilot
Ayla belki geçmiş güzel günlerin hatrına, belki kızının hatrına, belki bi daha yapmayacağına inandığı için, belki hepsi için affeder Sertaç'ı (ben asla affetmeyecem ama..) en azından affedinceye kaa epey bi süründürsün isteym...:img-beee:
Teeeyyy....hatasını farketse ne olacak...Sertaç bey; geçti Ayla'nın zamanı, sür arabanı başka hatunlara...:hıh
Yok arkadaşım affedilecek hata var...affedilmeyecek olanı var...Yaptığı şey de üle bi dakkada olan bişi değil...alkol aldıysa, almasaydı...Karısının-kızının kıymetini anlayabilmesi için büle bi hataya mı ihtiyacı vardı sanki...şimdi kıymetlerini anlamış, ama onlarsız yaşasın bakayım...:img-pilot
Ayla belki geçmiş güzel günlerin hatrına, belki kızının hatrına, belki bi daha yapmayacağına inandığı için, belki hepsi için affeder Sertaç'ı (ben asla affetmeyecem ama..) en azından affedinceye kaa epey bi süründürsün isteym...:img-beee:
:) e tabikide sürünsün uzunca bir süre.. böyle bir yenilir yutulur cinsten değil tabikide.. ama yinede Sertaç'ın piskopat olmayışına sevindim doğrusu.. yoksa ciddi ciddi bizi 2.Aliye vakası bekliyor olacaktı.. ya bi başlasa artık rahatlasak :)
:) e tabikide sürünsün uzunca bir süre.. böyle bir yenilir yutulur cinsten değil tabikide.. ama yinede Sertaç'ın piskopat olmayışına sevindim doğrusu.. yoksa ciddi ciddi bizi 2.Aliye vakası bekliyor olacaktı.. ya bi başlasa artık rahatlasak :)
O adı anılmaması gereken diziye azıcık benzerse, ben bi daha uğramam buralara. Gerçek yaşamda yeterince derdim var, bir de dizinin derdini çekemem. Dur bakalım, dizi başlasın...şu adamları, hatunları bi iyicene anlayalım. Ondan sonra kim kimi ne kaa cezalandıracak, kim kimi ne zaman affedecek...burada hep beraber karar veririz artık :img-icecr
Özet ve fotoğraflardan çıkarımlar yapıp yazmak da keyifliydi ama ben de sıkıldım artık. Dediğin gibi başlasa da rahatlasak...:img-wink:
O adı anılmaması gereken diziye azıcık benzerse, ben bi daha uğramam buralara. Gerçek yaşamda yeterince derdim var, bir de dizinin derdini çekemem. Dur bakalım, dizi başlasın...şu adamları, hatunları bi iyicene anlayalım. Ondan sonra kim kimi ne kaa cezalandıracak, kim kimi ne zaman affedecek...burada hep beraber karar veririz artık :img-icecr
Özet ve fotoğraflardan çıkarımlar yapıp yazmak da keyifliydi ama ben de sıkıldım artık. Dediğin gibi başlasa da rahatlasak...:img-wink:
evet hiç çekilmezdi ama KanalD'nin böyle bir saçmalık yapacağını zannetmiyorum zaten :) bir sürü farklı fragman geldi, tam sesli,yarı sesli, sessiz.. ama izlemek lazım artık ona göre şekillenecek karakterler olaylar :good:
Fulya Ceylan yine kötü kadın mı
Yalancı Yarim'de çok sempatikti daha sonra Sinekli Bakkal'da kötü olabileceğini gösterdi-gerçi daha izleyemeden kalktı yayından ama olsun-
şimdi yine mi kötüyü oynayacak üst üste oynamasaydı keşke:kahve
Haddiii :icon_whis Gene mi Fulya Ceylan kötü kadın?Sırf bu bayanla aldattığı için Sertaç'ı süründürürüm be :img-pilot Valla Sinekli Bakkal'da rolüne demediğimi bırakmamıştım bunda da öyle olacak gibi :icon_whis
Nefret ederim zaten aldatma olayı genç kız ve artık orta yaşlarıma geldim son bir atak yapayım diyen erkek arasındaysa :icon_whis
Sertaç uğraşacaksa kızı için uğraşsın..Yaptığım hatadan kızım nasıl en az şekilde etkilenir diye uğrasın,Ayla'ya bulaşmasın beni burda fitil etmesin :img-tomat Zaten Eylül'cüm,gelsin beni alsın diye ağlıyor :img-cray: Hiç dayanamam öyle şirin bir kızın ağlamasına..Hem de o babası denen mahluk yüzünden :hıh
Bu arada bana Suat hala Ayla'yı seviyor gibi gelmedi.Hani şu yıllarca bekleyen aşık değil..Tabiki etkilenecektir görünce.Bu ne olursa olsun normaldir ama o bizi sıkacak ve inandırıcı olmayan derecede değil gibi duruyor.Pek bir güzel yansıtmış orda duyguyu Polat :good:
Jenerik de o kitap sayfaları gibi olacaktır diye düşünüyorum...
Fotolar için çok teşekkürler Gözde'cim..:img-wink:
Lost bana ne bana ne...ben saymam bunu.! Belli ki; Sinan Bey forumu okumuş, çaktırmadan size destek veriyor..tee kimsenin okudunu sanmıyorum yahu.. noldu sarp çemkirecein bi tip deelmiş diye nie oyunbozanlık yapıyosun ki:)
nasıl olduğunu anlamamışmış...sanki saniyelik bi olay...cık cık cık...ben de yedim yaniyaw ne biliyosun saniyelik olay olmadını:icon_whis
kızıl tehlike sarpceizin aklını karıştırmış olmalı.. tuzak.. kızıl çeldiriciliği.. nalkol.. tee o aralar duymak istediği tatlı sözler felam derken sarpceizdeki hatlar karışmış olmalı:icon_sorr
yoksa bu işler sarpa göre deil.. bi kez oldu:img-cray: öle hep üni. li örencilerle olurmuş gibi intiba yaratıp sarpı çapkın sertaçvari bi tipmiş gibi yanstmaya çalışma:hıh :img-gun:
meraklı edit: Lost'cum, "Sarp" kim...?? Ben dizide üle bi karakter hatırlamaym da..tanımaymış:blink: sarp yahu aylanın unutmadığı unutamayacağı ama gurur adına yeniden olamadığı ve de hatta sarp yoksa suatta olmıycak diycek kadar çok sevdiği adam.. eylülün gitmek için ağladıı babacığı.. tee sertaçı böle büyük siyah yazıyosun ama sinan t.nun sölediği sarp profili:img-icecr sertaç zıpıdılığından eser yok valla:img-icecr
Fulya Ceylan mı oynayacak üniversteli kızı,ben hep Iraz Yöntem dir diye düşünmüştüm,rolü 2 bölümlük olduğu için...:icon_whis bakalım kim olcak:icon_whis
bu arada sanırım iki ayrı yeni fragman var,
bir tanesi sesli,biri de siyah-beyaz gibi,kitap sayfaları var,
bi de dikkatimi çeken başka birşey,o kitap sayfalarında herkes tek tekken
eylülle sertaç yanyanaydı,baba-kız arasındaki kuvvetli bağı birkez daha vurgulamak istemişler heralde...
sesi fragmanda da "gelsin bizi alsın" diyor ya:img-cray:çook tatlı bi kız eylül:img-in_lo
Sesli fragmanı yeni gördüm. Çok güzeldi. Ayla'nın kızına bağırması falan çok güzel. Merakla bekliyorum. Ama Goncagül'ü çok az görebildim yaa. Rolünü çok emrak ediyorum.
[FONT=Tahoma]eylülle sertaç yanyanaydı,baba-kız arasındaki kuvvetli bağı birkez daha vurgulamak istemişler heralde...tabii ki kuvvetlidir.. sarp kızını çok seviyo:img-in_lo eylüle sorsan o babasını annesinden daha bile çok sever.. hele o yaşlarda:) ama gel bunu inatım inat aylaya anlat:hıh
sesi fragmanda da "gelsin bizi alsın" diyor ya:img-cray:çook tatlı bi kız eylül:img-in_loeylül çok şeker bişe gerçekten.. o ne kaa şekerse ayla da o kaa gaddar:img-beee:
eylülcük sıkılmış orda.. babasını özlemiş.. bide üstüne ayladan papara yiyo:img-cray:
tee sarp nerdesin be ya.. gel kurtar kızını gaddar aylanın elinden:img-tomat
ayla ailesininde yokluğuyla birlikte izlediği küçük ev misali bi mutluluk aradı belli ki.. e kızlara öretilende bu deil mi.. şanslıysan yakışıklısından zengininden bi eş.. güzel ev bi de mutlu aile puzzlenda eksik parça çocuka da sahipsen sendne mutlusu yok.. hedefi onikiden vurmuş gibi ayla mutlu mes ut..
ama bu yanılsama be ayla.. sarp aynı görmüyo tabloyu..
bişiyler eksik o baktıında:icon_sorr
bir sen bir ben birde bebek deil onun düşlediği:img-pilot
erkekler aynı düşle büyütülmüyo ki anacımimgdrag
hep bu erkek annelerinin suçu valla:hıh bi poh poh bi poh poh.. kaf dağındaki zümrütü anka kuşu oğulları mübarek.. ulaşana helal olsun.. elinde tutan ise efsanelik.. diğerleri ise bildik ulaşamama yada ayrılık hikayeleri:img-cray:
hevet sarp kendi doğrularıyla yüzleşti bu ayrılıkla.. o küçük evi izlerken sıkılırmış meğer sahil güvenlikmiş sevdii dizi:icon_whis
tey benim aslan olumla büymüş ona kız mı yokmuş:img-tomat
böle aile tablosu eksiksizmiş mutluluk puzzlenda.. bilmiyomuş.. öretmemişler.. oda farkına varamamış be ya..
örendi sarp.. doğrularını yeniden oluşturması gerektiğini eylülcükten ayrılarak örendi..
eylülü kazanma zamanıdır sarp.. pes etme be ya.. sen de şimdi aylanın kendi doğrularını gözden geçirmesini sağladın bi bakıma..
ayladan vazgeçermisin bilmiim ama eylülden vazgeçme be ya:img-cray:
gülendam'cigim resimler icin tesekkürler ellerine saglik ben hala fragmani izliyemedim ama resimler cok güzel duruyor zaten cok az kaldi yarin ilk bölümü izlicez nihayet simdi den beni en cok duygulandiran eylül yarin en cok onun icin üzülücem...
sertaci yarina sakliyorum :img-hyste bende en cok onu üzücem :img-hyste
gülendam'cigim resimler icin tesekkürler ellerine saglik ben hala fragmani izliyemedim ama resimler cok güzel duruyor zaten cok az kaldi yarin ilk bölümü izlicez nihayet simdi den beni en cok duygulandiran eylül yarin en cok onun icin üzülücem...
sertaci yarina sakliyorum :img-hyste bende en cok onu üzücem :img-hyste
Merhaba aydanim seni budada gördügüme cok sevindim :love05:
Öncelikle
gülendam canim resimler icin tesekkürler, valla bu resimler de olamsa, ne oup bittigini bilmeyecegim, malum kanal d avrupada fragmanlar pek yayinlanmiyor, ellerine saglik canim.
gözde ekledigin haberler icin cok tesekkkür ederim canim, ellerine saglik
foreverbim calismalarin cok güzel olmus, ellerine saglik.
Bende en cok eylül icin üzülecegim, bu kesin. Sertac büyük bir yanlis yapiyor ama buna ragmen eminimki bazen sevecegiz de bu karakteri. Öyle hisediyorum.
Fragmana gelince, aydancim ben de su ana kadar hic rastlamadim, sabahtn beri Kanal d (avrupa kanali) acik ama fragman yok yok!
En yakin zamanda kanal d yi arayp bu konu ile ilgili görüsecegim, olmazki böyle..
selam arkadaşlar...
son zamanlarda forumdan ve dizi aleminden (((:)))) uzakta kaldım...ama sayfaları karıştırırken tanıdık ve çok sevdiğim insanlara rast gelince birkaç kelam edeyim dedim...:)
dizideki başrol oyuncuları çok yetenekli insanlar....hikayede sürükleyici olacak anlaşılan...işin içinde Çağan da varsa ortaya güzel bir iş çıkacak....
"""Hasan'cım ve Gözde'cim bu yorumların benzerlerini birkaç ay önce bir başka dizi için daha yapmıştık sanki...ama sonunda hüsrana uğramıştık....:icon_sorr umarım bu böyle olmaz..."""
neyse...
lostsoul'cum,,,Gözde'cim ve Hasan'cım size iyi yorumlar...umarım bu diziyi izleyecek ve sizinle burda boooolll yorum yapacak vaktim olur....:img-wink:
tatli_kizim
11-05-08, 19:13
arkadaslar Seeelamm :)
ya ben bu diziyee bakmakk istiyorum yani bekliyorum..:)
bu dizi ne zaman basliyacakk.:?
çok mutluyum ya yarın dizimize kavuşuyoruz:D düşündükçe heyecanlanıyorum resmen:):)
"dero-dero" çok güzel olmuş çalışman:D koptum ya:) eylül de bakıo neden bahsedio bunlar gibisinden:D
ya ben bu eylül'ü çok sevdim ya; çok şeker bi kız fragmandan anladığım kadarıyla da oyunculuğu iyi gibi geldi bana:D fragmandaki ağlayışından çok etkilendim:'(
Selam tatli_kizim
Dizimiz yarin aksam saat 22.00'de ilk bölümüyle yayina baslayacak.:img-wink:
Edit Tesekkürler can, bu ressim cok ilgimi cekmisti, cok mutlu
görünüyorlardi, aklima böyle birsey geldi iste.
Bu arada eylülü bende cok sevdim, ne tatli sey öyle ya bayildim resmen.
Fulya Ceylan da mı var kadroda?Aslında üniversiteli kız rolü ona uygun:img-wink:
Şimdi birşey diyeceğim.Bu kız bana pek de iyi biri gibi gelmedi.Gerçekten Sarp'ı elde etmek istemiş gibi:icon_whisAma Sarp'ın da suçu var ne gidiyor ki:img-cray:Ailesini dağıtıyor:img-cray:
Eylül'cüm ağlıyor mu canım ya:img-cray:Bu da demek oluyor ki Eylül-Sarp birbirine çok bağlılar...:icon_sorr
Gözde haber için teşekkürler
Forever_bim çalışman çok güzel olmuş,eline sağlık
Gülendam83 resimler için teşekkürler
Derya'cım çalışman çok güzel ve komik olmuş:img-hyste
tatli_kizim
11-05-08, 19:33
yrn aqsam bsliyms dmk dizimiis Yaaa :img-wink:
papazrtesi aksamii dizilerim yokduurr..Beenn Baakkariim buuna..;D
lostsoul'cum,,,Gözde'cim ve Hasan'cım size iyi yorumlar...umarım bu diziyi izleyecek ve sizinle burda boooolll yorum yapacak vaktim olur....:img-wink:[/FONT]yahu sen nerlerdesin.. özledim seni çok:img-cray: senin aşıklar evleniyomuş gözün aydın:) onlar kadar sevindin sanırsam:) okuduğumda aklıma ilk sen geldin doğal oalrak:)
burlardayız efem.. çağanın hayalgücüne güveniyoruz.. bakalım neler göreceğiz.. izlersek kapışırız yine belki diy mi:img-gun:
yahu sen nerlerdesin.. özledim seni çok:img-cray: senin aşıklar evleniyomuş gözün aydın:) onlar kadar sevindin sanırsam okuduğumda aklıma ilk sen geldin doğal oalrak
burlardayız efem.. çağanın hayalgücüne güveniyoruz.. bakalım neler göreceğiz.. izlersek kapışırız yine belki diy mi:img-gun:
bende seni çook özledim...:img-in_lo uğrayamıyorum foruma maalesef...:icon_sorr ama artık eski günlerime döneceğim umarım...:)
evet,,,benimkiler evleniyor...:happy0064 40 kere dedik,,, oldu valla...:img-hyste
bu diziyi izlemeyi planlıyorum...çünkü Sinan'ın bundan bir önceki projesi (((her ne kadar 2 bölümlük olsa da :icon_sorr))) Çemberin Dışında dizisinden sonra onu pek bir sever oldum...bu yeni dizisini de izlemek istiyorum...kadronun geri kalanı da gayet iyi...
ve izlersek kesin kapışırız...:) zaten bu forumda benim vazgeçilmezlerimin başında geliyor seninle kapışmak...:) :love05:
ve izlersek kesin kapışırız...:) zaten bu forumda benim vazgeçilmezlerimin başında geliyor seninle kapışmak...:) :love05:seviniyim mi geriliyim mi bilemedim yahu:)
senle kapışmak benim içinde bi keyif:img-icecr
bak sana şimdiden söliyim ben sarpçıyım:img-icecr sarp kim diyosun tabii sinan t.nun oynadığı karakter.. adı gibi zor biri sarp.. hırçın bişe ama içi kırılgan hassas duygulu bi çocuk iyi bi çocuk sarp.. yahu içinde sımsıcak alev gibi sevgi var eylülcüğüne aylacığına daa nolsun:img-beee:
tarafını ona göre seç.. yok mız mız aylayıcım:hıh yok ayla beni seç nolur duygusal romantik suatçiyim dersen senle kapışcağımız günler yakındır söliyim:img-gun:
forever_bim
11-05-08, 20:03
Foruma bir gün giremedim, nefis paylaşımlara imza atmışsınız :img-wink: Süpersiniz arkadaşlar.
Emel'cim hoşgeldin. E artık bekliyoruz yorumlarını. (Geçen sefer deli gibi heyecanlıydım, bu sefer sanki ben ben değilim, ne heyecan ne bir şey kaldı gayet serin kanlı takılıyorum)
Fragmanın siyah beyaz kareleri süper. Tüm oyuncular süper çıkmış. :love05:
Derya çalışman çok şirin olmuş. Ellerine sağlık. :happy0064
Lostsoul Sertaç analizlerin süper. :good:
Sesli fragmanı izleyemedim. Eylül tam da tahmin ettiğim gibi bir çocuk çıktı. Kız çocukları belli bir yaş grubuna kadar, babalarına aşıktırlar oğlanlar ise annelerine. Hatta kızlar bilinçaltında babalarını annelerinden bile kıskanırlarmış.
seviniyim mi geriliyim mi bilemedim yahu
senle kapışmak benim içinde bi keyif:img-icecr
bak sana şimdiden söliyim ben sarpçıyım sarp kim diyosun tabii sinan t.nun oynadığı karakter.. adı gibi zor biri sarp.. hırçın bişe ama içi kırılgan hassas duygulu bi çocuk iyi bi çocuk sarp.. yahu içinde sımsıcak alev gibi sevgi var eylülcüğüne aylacığına daa nolsun
tarafını ona göre seç.. yok mız mız aylayıcım yok ayla beni seç nolur duygusal romantik suatçiyim dersen senle kapışcağımız günler yakındır söliyim
aslında taraf olmam için önce olaya vakıf olmam ve diziyi izlemem lazım...kulaktan dolma bilgilerimin içinde Sinan'cığımın hayat verdiği karakter olan SArp'ın eşini aldatan bir adam olduğunu biliyorum...aslında böyle bir karakterin yanında olmak bana düşündürücü geliyor..(((bilmem,,,sende kapışma sinyalleri alıyor musun???:img-hyste)))
yalnız Sinan'ın dizi ve karakteri ile ilgili verdiği röportajda söyledikleri Sarp'a önyargı ile yaklaşmamam gerektiğini hissettirdi bana...çünkü Sarp'ın hata yapan bir adam olduğunu ama dizideki kötü karakter olmayacağını söylemiş...yani söylediklerinin meali bu...:) hani Aliye'deki Sinan durumu olmayacak bu dizide...
o bakımdan belki seninle ilk defa aynı tarafta bulununabiliriz...:img-wink: :)
tabii ki kuvvetlidir.. sarp kızını çok seviyo eylüle sorsan o babasını annesinden daha bile çok sever.. hele o yaşlarda:) ama gel bunu inatım inat aylaya anlat:hıh
eylül çok şeker bişe gerçekten.. o ne kaa şekerse ayla da o kaa gaddar
eylülcük sıkılmış orda.. babasını özlemiş.. bide üstüne ayladan papara yiyo:img-cray:
tee sarp nerdesin be ya.. gel kurtar kızını gaddar aylanın elinden:img-tomat
evet,çok seviyor:img-in_lo ayla da bunun bocalaması içinde olcak,
bir yanda yeni bir hayat kurma isteği...üstelik eski aşkını da bulmuş...
bi yanda da kızını babasından ayırmak istemeyişi var tabi....eylülün üzülmesine gönlü razı gelmez ayla nın...onu babasından ayırmaz ya...bağırdıktan sonra sarıldı bi de kızına:img-cray:o da o anın şokunu yaşıyor tabi:img-cray:
bu arada,
Emel'cim hoşgeldin canım :) özletmiştin kendini ya :)
umarım uzuuun haftalar boyunca yol arkadaşım a yorumlar yaparız beraber:img-wink:
ödüm kopuyo sonu çd gibi olcak diye,hepsi bu starın yüzünden:img-cray::icon_whis
forever_bim
11-05-08, 21:56
Derya bu çalışman da çok güzel olmuş. :img-wink:
Heyecan yapmayın arkadaşlar, her şey yolunda gidecek inşallah. Ben inanıyorum. Özellikle öykünün samimiyeti izleyiciye geçecektir diye düşünüyorum.
evet az kaldiiiiiiii :happy0064 ayyyyyyyyyyyyy cok heycanliyim!
Bu arada resim süper olmus ekleyen arkadasin ellerine saglik! :img-in_lo
Yol Arkadasim, Yol Arkadasim, Yol Arkadasim, Yol Arkadasim, Yol Arkadasim
Cagan Irmak, Cagan Irmak, Cagan Irmak, Cagan Irmak, Cagan Irmak
ayyyyyyyyyy süperrrrrrrr su saatler cabuk gecsin!!! :happy0064
içten içe çok heyecanlanıyorum
yarın her anlamda çok güzel bir gün olacak
diziden sonra aranızda olamayabilirim onun için üzülüyorum o atmosferi de mutlaka yaşamak isterdim:img-icecr
Sarp-Ayla-Eylül ailesinin görmemize az kaldı:happy0064
Deryacım çalışmaların çok güzel olmuşlar,ellerine sağlık:)
diziye 24 saatten az bir zaman kaldı:) çok heyecanla ve merakla bekliyorum:)
Gözdecigim oyuncu kadrosuyla ilgili ayrintili bilgileri ekledigin icin tesekkür ederim. :good:
Seyla halisin' de kadroda oldugunu görünce cok sevindim, eminim cok gülecegiz :img-hyste
http://img440.imageshack.us/img440/9026/eylahalisehq0.jpg
Şeyla Halis
bebiko86_ka
12-05-08, 01:10
Evet bende bu diziyi izleyenlerden olacağım. Ve dizi bizim burda yani Ayvalıkta çekiliyor. Umarım işten fırsat bulursam çekimlere gitmeyi düşünüyorum. :img-wink:
Yarın başlıyor zaten hayırlısı olması dileği ile
Aleykehira
12-05-08, 01:18
Derya sen bir dahisin söylemismiydim.. Ya arkadaslar vakit gecmek bilmiyor ölecegim ben heyecandan of of ya:)
gülendam83
12-05-08, 01:24
deryacım ayla kasabaya gelirken arabada karşılaşıyor şeyla halis le.. öyle şaşkın bir aylaaa diye bağırışı varki. kısacık fragmanda bile gülümsetti beni...:img-wink:
deryacım ayla kasabaya gelirken arabada karşılaşıyor şeyla halis le.. öyle şaşkın bir aylaaa diye bağırışı varki. kısacık fragmanda bile gülümsetti beni...:img-wink:
paylastigin icin icin cok tesekkür ederim canim, ben simdiye kadar yeni fragmana raslayamadigim icin bilmiyordum, tekrar tesekkürler :img-wink:
Arzucum sanada cok tesekkür ederim canim. Az kaldi arzucum..
gülendam83
12-05-08, 01:30
paylastigin icin icin cok tesekkür ederim canim, ben simdiye kadar yeni fragmana raslayamadigim icin bilmiyordum, tekrar tesekkürler :img-wink:
farkındayım canım senin izleyemediğini. o yüzden özellikle söyledim. kısa bir zaman kaldı artık. heyecan dorukta. inşallah beklediğimiz gibi harika bir yapım olur. ve en kısa zamanda resimleri, çalışmaları paylaşabileceğimiz bize özel bir multimedya bölümü olur...
herkese iyi geceler...bye
daha ayrıntılı bi oyuncu kadrosu buldum
sanırım daha önce eklenmemişti bu kadar ayrıntılısı:img-wink:
Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Bahadır Atay
Yönetmen : Irmak Çığ
Öykü : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Müzik : Aria
Oyuncular : Özge Özberk (Ayla), Polat Bilgin (Suat), Sinan Tuzcu (Sertaç), Goncagül Sunar (Rukiye), ), Ümit Yesin (Rıza), Tanju Tuncel (Bahriye), Şeyla Halis (Meserret), Ayşe Tunaboylu (Hamiyet), Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize), Pınar Avşar Bulut (Çarşamba), Serhat Kılıç (İlker), Kaya Akaya (Soner), Derya Artemel (Ayşen), Mahmut Gökgöz (İsmail), Melis Mutluç (Rüya), Emre Melemez (Duran), Fulya Ceylan (Çiğdem), Şenay Aksoy (Zihşan), Iraz Yöntem (Aynur), Nevra Argın (Asya), Mehmet Gökçe (Samet)
Bana ne ya....ben eklemiştim bunu...! Hem de müzik ekibi ile ilgili detaylı bilgi bile vermiştim...hem de Can yiğenime hava atmış idım, buldum diye...:icon_whis Demek sen benim mesajlarımı okumaysin üle mi...? Tamam karşı taraflarda yer alıyor olabiliriz ama...ama...ama:img-cray:
Çok az kaldı...Bakalım gürelim ne olacak...Kendimi o kaa şartladım ki güzel olacak diye, hayal kırıklığı yaşamaktan korkaym...:icon_sorr
Bana ne ya....ben eklemiştim bunu...! Hem de müzik ekibi ile ilgili detaylı bilgi bile vermiştim...hem de Can yiğenime hava atmış idım, buldum diye...:icon_whis Demek sen benim mesajlarımı okumaysin üle mi...? Tamam karşı taraflarda yer alıyor olabiliriz ama...ama...ama:img-cray:
Çok az kaldı...Bakalım gürelim ne olacak...Kendimi o kaa şartladım ki güzel olacak diye, hayal kırıklığı yaşamaktan korkaym...:icon_sorr
görmemişim yaaa:img-cray::img-cray:
olur mu öyle şey,aynı tarafta olsak da karşı tarafda olsak da her mesajı okumaya çalışıyorum,bilgileri eklerken geçmiş sayfalara bakmamıştım,baksaydım keşke:img-cray:
ben de güzel olcak diye şartladım,umarım çok güzel bi dizi olur
çağan ırmak ve bu oyuncu kadrosu bize hayal kırıklığı yaşatmaz heralde:img-wink:
Merhaba Arkadaşlar ..
Bu sayfaya ilk kes yazıyorum . Bu dizinin Kanal D'de yayınlanan ilk fragmanını gördüğümde "Özge Özberk var , bu diziye bakabilirim " demiştim ama fragman aktıkça oyuncu kadrosunun birbirleriyle ne kadar uyumlu olduğunu gördüm ve işin içinde Çağan Irmak olduğunu gördüğümde kesinlikle bu dizinin ilk bölümüne bakacağım dedim .. Şuan ki izlenimlerim benim bu diziyi izleyeceğim yönde .. Hem günü uygun , saati uygun .. Konusu ilgi çekici , oyuncular birbirlerine yakışmış :img-icecr Bu akşam bakalım ilk bölümü izleyeceğiz .. İnşallah beklediğim gibi beni yanıltmayan kaliteli bir dizi olur .
tatli_kizim
12-05-08, 09:12
Merhaba Arkadaşlar ..
Bu sayfaya ilk kes yazıyorum . Bu dizinin Kanal D'de yayınlanan ilk fragmanını gördüğümde "Özge Özberk var , bu diziye bakabilirim " demiştim ama fragman aktıkça oyuncu kadrosunun birbirleriyle ne kadar uyumlu olduğunu gördüm ve işin içinde Çağan Irmak olduğunu gördüğümde kesinlikle bu dizinin ilk bölümüne bakacağım dedim .. Şuan ki izlenimlerim benim bu diziyi izleyeceğim yönde .. Hem günü uygun , saati uygun .. Konusu ilgi çekici , oyuncular birbirlerine yakışmış :img-icecr Bu akşam bakalım ilk bölümü izleyeceğiz .. İnşallah beklediğim gibi beni yanıltmayan kaliteli bir dizi olur .
Merhaba Caniim...
Evet oyuncu kadrosuu gerceqten Müüthiiisss.:)
bende bakiicagim..Günü && Saati uydugu icin cook mutluu Oldumm..:))
Günü uymasaydi, bakamaasaydim..üzülürdüm gerceqtenn..:)
Bugün dizi başlıyor :happy0064
Beklentilerimizi karşılayacak bir dizi olduguna inanıyrum ve akşamı dört gözle bekliyorum
şükürler olsun ki beklediğimiz dizininn başlamasına cok az kaldı sabırsızlanmaya başladım artık ben bir an önce akşam olsa diye dua ediyorum..:)
oyuncular senaryo süper umarım dizi beklediğimizdende güzel olur...
tek tek isim saymıcam kısaca başlıkta emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...:img-wink:
Evet arkadaşlar... Beklenen zaman geldi. Özellikle Sinan Tuzcu sevenleri için diyebilirim:icon_sorr Uzun soluklu bir projede izlemeyeli... Özge Özberk ile olan oyunculukları, Çağan Irmak ve Tomris Giritlioğlu'nun ustalığıyla birleşince güzel bir iş olacağa benziyor. Az kaldı izlemeye... Heyecanla akşam olmasını bekliyoruz....:happy0064:happy0064
Vay yeni başlığa geçmişiz :happy0064
Emeği geçen herkese çok teşekkürler :img-blush
Sonunda başlıyor bu akşam dizimiz,
Fakat ben başını kaçırabilirim (ER'den dolayı)
Umarım biraz geç başlar :icon_whis
Maşallah daha dizi başlamadan ikinci sayfa açılmış:)
Bu dizi daha ilk bölümden reyting rekorları kırar inş(Hem Özge Özberk'te şu son dizilerinde ki makus talihini de yenmiş olur)
Nihayet bu akşam başlıyor dizi:happy0064
Şu fragmanda Eylül'ün burnunun tutulduğu sahnede ne kadarda çok Özge Özberk'e benziyor zaten çok da şirin bir kız:)
Akşama az kaldı şimdiden herkese iyi seyirler...
diziye çok az zaman kaldı hem özge özberk sinan tuzcu vede çağan ırmak olunca izlenmezmi böyle bir dizi
merakla akşamı bekliyorum ikinci başlığa geçilmiş dizi başlamadan
Ve evet beklenen gün :happy0064:happy0064
Pazartesilerim çok sevdiğim Bs bitince boş gelecek gibi geliyordu ama Yol Arkadaşım ve ekibi hızır gibi yetiştileri :)
Çok güvenerek başladığımız bir yapım oldu içindeki isimlerden dolayı..Umarım bizi hayalkırıklığına uğratmadan da devam eder diyorum :img-blush
Fotolar ve çalışmalar için çok teşekkürler..:img-wink:
çalışmalar için cok cok tesekkürlerr
sırf aslı tandoğan için izlediğim dudaktan kalbe'yi izlemicem bu dizi için...
onu da netten indiririm artık...
forever_bim
12-05-08, 16:57
çalışmalar için cok cok tesekkürlerr
sırf aslı tandoğan için izlediğim dudaktan kalbe'yi izlemicem bu dizi için...
onu da netten indiririm artık...
Akşamki en güçlü rakip Dudaktan Kalbe zaten. Uzun zaman önde o diziyi bırakmış olsam da konu çok çetrefilli bir hal aldığı halde büyük bir beğeni ile izleniyor. Tabii bir de Köprü var. 20 kuşağı dizileri var. Keşke bu dizi çarşamba 2. kuşakta olsaydı. Yaprak Dökümü'nden sonra kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu Çarşambamız.
Akşamki en güçlü rakip Dudaktan Kalbe zaten. Uzun zaman önde o diziyi bırakmış olsam da konu çok çetrefilli bir hal aldığı halde büyük bir beğeni ile izleniyor. Tabii bir de Köprü var. 20 kuşağı dizileri var. Keşke bu dizi çarşamba 2. kuşakta olsaydı. Yaprak Dökümü'nden sonra kaymaklı ekmek kadayıfı olurdu Çarşambamız.
evet dudaktan kalbe her bölümde daha da kötüleştiği halde reytingleri ise onla paralel gitmiyor , her bölümde daha da yükseliyor
yol arkadasım gercekten carsamba günü 22 kuşagında olsaydı süperr olurdu yaprak dökümünün üstüne
Sınavım var ama genede izliycem diziyi(:
Çatlıycam ayrıca başlasa artık yaa(:
Reytnglerde ise bi problem çıkacağını sanmıyorum..!
daha ayrıntılı bi oyuncu kadrosu buldum
sanırım daha önce eklenmemişti bu kadar ayrıntılısı:img-wink:
Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Bahadır Atay
Yönetmen : Irmak Çığ
Öykü : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Müzik : Aria
Oyuncular : Özge Özberk (Ayla), Polat Bilgin (Suat), Sinan Tuzcu (Sertaç), Goncagül Sunar (Rukiye), ), Ümit Yesin (Rıza), Tanju Tuncel (Bahriye), Şeyla Halis (Meserret), Ayşe Tunaboylu (Hamiyet), Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize), Pınar Avşar Bulut (Çarşamba), Serhat Kılıç (İlker), Kaya Akaya (Soner), Derya Artemel (Ayşen), Mahmut Gökgöz (İsmail), Melis Mutluç (Rüya), Emre Melemez (Duran), Fulya Ceylan (Çiğdem), Şenay Aksoy (Zihşan), Iraz Yöntem (Aynur), Nevra Argın (Asya), Mehmet Gökçe (Samet)
Goncagül Sunar'da mı vaaaaaaaaaaaar:happy0064:happy0064 aman aman iyice heyecanlandım
Diziye saatler kaldı:happy0064
Daha önce de söylediğim gibi,ratinglerde bir problem olacağını sanmıyorum ben...
belki de ratinglerin düşük gelmesini istemediğim için bana öyle geliyor ama,yine de
şu birkaç haftayı ortalama bir ratingle atlatırsak,diğer "güçlü rakipler" tatile girdikten sonra dizinin önünde hiçbirşey duramaz bence:img-wink:
merhabalar...
beklenen gün geldi bende kendimi biraz sartlandirdim insallah bölüm sonunda bu yüzden hayal kirikligi yasamam. Bugün kanal d' de yayinlanan baska bir programda dizi hakkinda bahsedildi fragman gösterildi ben rating acisindan bir endise tasimiyorum gerci kaliteli isler malesef pek ilgi görmüyor ama YA ile birlikde seytanin bacagi kirilicakdir :img-wink: bir kac saat kaldi simdi den herkeze iyi seyirler diliyorum :img-icecr
emegi gecen herkeze tesekkürler
Dudaktan Kalbe beni hayretlere düşürmüş ve geçen pazartesi iki grupta da ikinci olabilmiştir
ancak
Özellikle Bıçak Sırtı gibi tam AB grubu bir dizinin bitmesi bu gruptaki seyirciyi Dudaktan Kalbe'ye kaydırdı.
Köprü,Yaban Gülü ve Dudaktan Kalbe tercihlerinden AB seyircisi Dudaktan Kalbe'yi seçerdi ama neyseki Kanal D açığını doldurdu hemen Bıçak Sırtı kitlesinin çoğunluğu Yol Arkadaşım diyecektir
malesef Total grubunda Bıçak Sırtı'nın iyi bir mirası yok
ama Çağan Irmak ismi ve bu kadar tanıtımdan sonra reytinglerin çok kötü geleceğini hiç sanmıyorum
ama çok iyi geleceğini de sanmıyorum
orta şekerli:icon_whis
Diziye saatler kaldı:happy0064
Daha önce de söylediğim gibi,ratinglerde bir problem olacağını sanmıyorum ben...
belki de ratinglerin düşük gelmesini istemediğim için bana öyle geliyor ama,yine de
şu birkaç haftayı ortalama bir ratingle atlatırsak,diğer "güçlü rakipler" tatile girdikten sonra dizinin önünde hiçbirşey duramaz bence:img-wink:
+
İsmin Gözdeydi sanırsam reytiglere Bu kadar Güvenmeyin Ben derim Hatırlayın Çemberin Dışındaki Güzelim Dizide Reyting Kurbanı iyişallah Bu Öyle Olmaz Tek Temellim Bu............
Forever_bim bence de en iyisi Çarşamba'ydı.:img-wink:Yalnız YD biraz geç bitiyor belki etkileyebilirdi.Ama AB'de Bıçak Sırtı iyi bir yere sahipti,onun yerini alacak büyük ihtimalle...Ama totalde ne olur kestiremiyorum:icon_sorr
Gözde haber ve resimler için teşekkürler
Kubitik imzalar çok güzel,eline sağlık
Derya çalışman çok güzel,eline sağlık
İzlemeyi düşünüyorumm .. Cok güzel dizi olucakk bnce .. :img-wink:
Kana d , dizini tanıtımını çok fazla yaptı .. anlaşılan değer veriyor diziye .. :img-wink:
Umarım reytingleri iyi gelir .. :good:
pearl island
12-05-08, 21:25
küçük kızın adı neydi arkadaşlar bileniniz varmı :icon_whis çok tatlı yaaa maşallah:img-wink: böyle bi tatlılık olabilirmi bayıldım yaa:img-in_lo bi tek onun için bile olsa izlerim ben bu diziyi:img-wink:
yaw bu ayla çok cadı bişe ha..
adam yapıp kafaalrını koparıp yiycekmişsofa
sarp bile korktu ya:img-blush
Bana bak Lost ne diyorsun sen :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-icecr
Kafasını yediğini şükretsin bence :img-pilot
Burda sinirden gebermek üzereyim yani...Ne adi bir adamdır yani?:img-tomatBu Sarp(pardon Sertaç)benden çekecek,onu savunan da çekecek :img-hyste
Orda gebertmese iyidir..Herkesin böyle olması lazım bence :good: Çünkü eyvallah diyene sonra yallah da diyorlar :icon_whis
Fulya Ceylan bana çok yapmacık geliyor ne yazık ki.Hepten sinir bozucu yani :icon_whis
iyi başlamadı dizi bende..
eylülü sevdim çok ama çok..
onun dışında replikler pek bi sıradan yahu..
ayla hiç beklediim gibi çıkmadı..
nedir o kapıları tepiklemeler dünyaya ilan etmler..
yaw madem bu kaa cadıydın kapının önünde olanları nası sezmedin..
bu cadılığa anlamaması imkansız..
yahu bide gitti kızıl tehlikeyle konuşcak olamaz böle bişiy..
ne sorusu ne cevabı allasen ya:img-fie:
Sinirden delırmek üzereyim:img-cray: Ah Sertaç naptın sen ya dızıye öle bı olumlulukla basladım kı dedım bu adam yapmaz böle ah şu aıleye bak ımrendım resmen..:img-cray:
Ama cocuk odevını unuttugu andan beri ve Ayla apartmana gırdıgınden berri dedim bı klasık aldatma gorucez ama bu kdrıda pess dogrusu...
Bide diyor ılk bu gun oldu dıe cok gusel bı oturtma yaptı brawo Ayla:good:
Hala inkar ediyor..san ki kız anlamadı o nası bı cekıstır öle ya:img-cray:
İlk defa olmusa benzıyor mu hele Allahım hala sınırımı atamadım:img-blush
Ayla'nın yaptıgı az bıle ama öle dusuncelı öle cocugunu dusunen bır anne ki öle aklı basında cocugunun psıkosu bozulmasın o yara almasın dıe hıcbısı bellı etmedı cok gusel bır karakter dogrusu..:good:
Sertaça ne demelı bu durumdan faydalanırcasına yemek dıyor yanına gıdıp ıyı mısın dıyorum ay pes üzeri pess...:img-pilot
yahu cidden şu konuşma çok gereksiz bişe olmuş..
bu kızda arkadaşından irenç..
kapatmaydı felam demelerde noluyo.. 70 lik babane lafları bunlar..
yaw durumdan nasiplenip ardından böle konuşmak sıyrılmak:hıh
kızıl tehlikeden betersin yani..
Evet işin en garip tarafı budur..Hiçbir şey olmamış gibi pişkin olmak.Nefet ettirici yani :icon_whis
Lost'çum ahh keşke her "cadı"dediğimiz kişi böyle olsa:img-icecr..Maalesef karşısındaki güvenle alakalı.Güvendin mi aklına bile gelmiyor.Her an "yapar mı" "ne yaptı"diye de sürmez ki..Karşılıklı güven bitince geriye böyle cadılık kalıyor.Helal olsun Ayla'ya..Cadılık böyle olacaksa en makbul davranış diye düşünüyorum :img-hyste İçimin yağları eridi açıkçası..Bir suratına tükürme bekledim ama :icon_whis
ya ayla benim de beklediğim gibi çıkmadı açıkçası. daha aldatılmanın yarattığı şaşkınlık ifadesini göremeden yüzünde saldırmaya basladı etrafa. sanki çok evvelden biliyormuş da yeni patlamış gibi. gerçi önümüzdeki bölümlere bakıp ayla karakterini iyice tanımak lazım tabi. Kök söktürecek herkese galiba. Hiç öyle ezilmiş, o kadar da sarsılmış bi hali yok.
sarptaki cesarete bakın yahu.. sefgilisini evinin karşına getirmiş:blink:
lem olurda tembellik mi desem saflık mı desem bu kaa olmaz yani..
madem bu kadar gözün kara ne demeye ayla örenince pısıp kalıyosun ki..
yahu bu ne aymazlık böle..
yok aylanın tarzını beğenmedim.. daha bıçak gibi keseceğini düşünmüştüm.. oysa oo sarpla sedaya varasıya muhabbete daldı.. basit kaçtı..
hele gidip olayların ayrıntısını dinlemesi midemi bulandırdı..
yahu filmdeki en esaslı kişi eylül olmuş:)
Biri bana Polat'ın sesi dublaj değil desin? :img-pilot:img-pilot:img-pilot İnanamıyorum yani,dublaj değil değil mi? :img-blush
Gözde'cim,seni görmek ne güzel :) Bırak öyle olmasın zaten.Ezik karaktere dayancak gücümüz yok..İkinci Aliye istemiyoruz bu anlamda :img-hyste
arkadaşlar tesadüf eseri rasladım diziye ve bayıldımmmm artık bende sizdenim eğer kabul ederseniz
yahu bu sertaç ne kadar iğrençlik yapmış böle gül gibi karısına yapılır mı?
insan yavrusuna acır be ne kadar tatlı bayıldım eylüle hele ne kadar güzel
ayla yine sertaçı korumak için elinden geleni yapıyor eylüle karşı çok takdir edici bir şey
Evet işin en garip tarafı budur..Hiçbir şey olmamış gibi pişkin olmak.Nefet ettirici yani :icon_whis
Lost'çum ahh keşke her "cadı"dediğimiz kişi böyle olsa:img-icecr..Maalesef karşısındaki güvenle alakalı.Güvendin mi aklına bile gelmiyor.Her an "yapar mı" "ne yaptı"diye de sürmez ki..Karşılıklı güven bitince geriye böyle cadılık kalıyor.Helal olsun Ayla'ya..Cadılık böyle olacaksa en makbul davranış diye düşünüyorum :img-hyste İçimin yağları eridi açıkçası..Bir suratına tükürme bekledim ama :icon_whis
Güven herşeyin başı işte..:good: güven olmadan hiçbirşey tam anlamıyla kurulmuyor..
Güveniyorum dersın o benı sevıyor dersın benı hayal kırıklıgına ugratmaz dersın ama sonucu böle olur ıste hıc ummadıgın seyler karsına cıkıverir bir anda aynı Ayla'nın basına geldigi gibi..:img-blush
Hiç beklermıydı Sertaçtan böle bişi ama gordugu an o sahneyı şoklara girdi resmen bekkledıgı bısı olsaydı bu kdr pess demezdım ama o gusel sahnelerden sonra bızde maffolduk..:img-cray:
Bnde dhaa sert cıkısıcagnı sanmıstım ama bu olmadı dusuncelı kadın canım:icon_whis
oynayan oyunculardan ve yönetmeninden biliyordum güzel bir dizi olacak ve aksi bir durum olmadı,çok beğendim ben diziyi özellikle Eylül'ü:) Sinan Tuzcu'nun eşini aldatan birini canlandırmasını da (hele de Özge gibi)kabullenmeyi başarırsam:)tam süper olacak
Hemen reklam arası şunları yazmak istiyorum.Dizi ile beklentiye girip sonunda mutsuz olmak istemiyodum ama azda olsa hayal ediyodum nasıl olcak diye hayal ettiğim gibi değilmiş hayallerimin çok üzerinde harika bi dizi..!Çağan Irmak ve ekibini kutlamak lazım süper iş çıkarmışlar gözümü kırpmadan izledim Özge Özberk Harika diğer oyuncularda harika..!Şimdilik bunları yazıyorum tv başına dönmem lazım(:
Tekrar yeni dizimiz hayırlı olsun diyorum.:happy0064:happy0064
tatli_kizim
12-05-08, 23:01
Dizi basladi ve ilk reklaminaa GirDii..:)
benn cok begeendim..HerSeyii cok begendim..Cok iyi gidiyoo..:)
Biri bana Polat'ın sesi dublaj değil desin? :img-pilot:img-pilot:img-pilot İnanamıyorum yani,dublaj değil değil mi? :img-blush
Gözde'cim,seni görmek ne güzel :) Bırak öyle olmasın zaten.Ezik karaktere dayancak gücümüz yok..İkinci Aliye istemiyoruz bu anlamda :img-hyste
İlk defa yazıyorum ama ben de inanamadım oxfordcum, dublaj galiba ve hiç beğenmedim. ya da affedilmeyen de dublajdı bu kendi sesi..:icon_sorr
tatli_kizim
12-05-08, 23:03
bencede dublajdi ya..ama bence degisdirirlerr..2 bölüüm feelann SoonRa..:)
ya bende anlamadim..AyLa gibi cok güzel bir karisi vaar..AldatiiyOo..:)
O mutlu aile pozları neydi öyle ya
ne şeker bir aileydi çok gıcık oldum Sertaç evladım sana yapılır mı bu yav
O kadar güzel bir aile tablosu ki ben böyle dışımdan yapma diye bağırıcam nerdeyse
ama dinlemedi zırtapoz gitti kızılın eve
ya kızacaksınız ama Sarp'ın yüzündeki pişmanlık benim çok kızmama da engel oldu ben dedim siyah olmayacak diye
ama çok fenaydı yaaa yapma Sertaç yapma ya böyle bir tabloya bu yakışır mı ya
ben Aynur'u ve diyaloğu sevdim ya
Aynur çok güzel anlattı bir anlamda içini döktü
bir sene
burda dendiği gibi kiranın yarısını da Sertaç ödüyormuş
herşey çıktı ya ben Sertaç'ı böyle hayal etmedim:img-cray:
Ayla tam beklediğim gibiydi tepkileri filan harikaydı ama ben Eylül'e katılıyorum Ayla hamile:img-hyste
Eylül zaten öldürmüştür ekrandaki herkesi
yingem de izlediyse mahvolmuştur
Suat'la karşılaşmaları da güzeldi
küçük abla
ama ben abla değilim:img-hyste
bir de kurabiye yapmı sırasında Ayla-Sertaç süperdi
Ayla'nın performansını hakikaten çok beğendim:img-hyste
Ayvalık ekibi de harika
tam sıcak aile işte ya
sadece Rıza ve İlker delirtti
mirasmış
pehh
Ege şivesi yapmakta mı zorlandı diyeceğim ama sanmıyorum yani :img-blush Affedilmeyen ve Karayılan aynıydı ama bimkolik ablacım..Dublaj gibi duruyor.Kötü bir ses olduğundan değil asla ama hiç düşünmemiştim dublaj kullanacağını.Şaşırdım :img-blush
*IremCullen*
12-05-08, 23:04
slm arkadaslar,
bu aksam tesadüfen gördüm ve izlemeye basladim...ama simdi yorumlarinizdan görüyorum türkiyede daha önce baslamis...biz burda daha bölümün basindayiz... o yüzden maelesef daha yorum yapamiyorum :icon_sorr
ama ben begendim kaliteli kesinlikle tutulur bu dizi ... :img-in_lo
Demek burdasın, hiç haber vermiyorsunuz!:icon_sorr
Ben de öbür başlığa :icon_sorr, Yol Arkadaşımı izleyeceğim, kusura bakmayın falan yazıyorum!
Ben şu 70'li yullardan kalma görüntülü kızla Ayla'nın konuştuğu sahneden itibaren izledim, beğendim ben, birkaç yerde gözlerim doldu. Konu çok klasik ama ne bileyim beğendim.
Polat Bilgin çok şeker geldi, Margos sakallarından kurtulamamış ama sesi çok tıfıl. Kendi sesi mi acaba, anlayamadım.
Ayla bir Ege kasabasına gitti galiba ama Ege şivesi hiç olmamış, tamam zordur ama çok yapmacık yahu:img-beee:
Diziye bayıldım gerçekten Çağan Irmak bilinen bir hikayeyi yine kendi özgün tarzıyla işlemiş tahmin ettiğimiz gibi insanı hem güldüren aynı anda da ağlatan bir dizi:img-blush çok beğendim özellikle Eylül'e ailecek bayıldık :img-icecr:img-icecr
Sertaç ailecek hepimizin özellikle benim nefretimi kazandı :hıh Sonradan yanıma gelip diziyi izlemeye başlayan annem konuyu bilmediği için Sertaç'ı karşı komşunun evine girerken görünce şoka girdi :blink: "karşı komşu kızın kocasını aldı" demez mi ağzı açık kalmış bir şekilde bir de :img-hyste Sonra babamı çağırdı "konu ilginçleşmeye başladı" diye sonra da sırayla "tüüüü" diye Sertaç'a bir güzel çemkirdik sanki bizi duyacak :img-hysteY azık ya Ayla'ya bir iki saniye içinde bütün hayatı ailesi mahvoldu resmen yazıklar olsun Sertaç'a onun gibi adam olmaz olsun yüzsüz :hıh Hala bir de aile babasını oynamaya kalkmaz mı :dito
Bu arada Polat Bilgin'in sesi dublaj değil değil mi bana bir an öyle geldi de :icon_whis
tatli_kizim
12-05-08, 23:06
slm arkadaslar,
bu aksam tesadüfen gördüm ve izlemeye basladim...ama simdi yorumlarinizdan görüyorum türkiyede daha önce baslamis...biz burda daha bölümün basindayiz... o yüzden maelesef daha yorum yapamiyorum :icon_sorr
ama ben begendim kaliteli kesinlikle tutulur bu dizi ... :img-in_lo
aa öylemiymiss..??
ben hic fark etmedin..sen diyincee KaVradiimm :):)
Bizde..Ayla kocasini aldattigini Görüüp gittigiinde..Reklama girdi.:)
suatın şiveli konuştuğu yok ki dublaj için zorlansa desek.. olmamış yahu.. ses görüntü ayrı gidiyo:icon_sorr
hay eylüle aşık oldum ben.. ne iyi dedi ne çok konuşuyo baırıyo.. bu kadın yorar adamı yahu.. bide kurtulamamış çingene mahallesi kahkalarını atıyo ki hiç çekilmez:img-pilot
Demek burdasın, hiç haber vermiyorsunuz!:icon_sorr
Ben de öbür başlığa :icon_sorr, Yol Arkadaşımı izleyeceğim, kusura bakmayın falan yazıyorum!
Ben şu 70'li yullardan kalma görüntülü kızla Ayla'nın konuştuğu sahneden itibaren izledim, beğendim ben, birkaç yerde gözlerim doldu. Konu çok klasik ama ne bileyim beğendim.
Polat Bilgin çok şeker geldi, Margos sakallarından kurtulamamış ama sesi çok tıfıl. Kendi sesi mi acaba, anlayamadım.
Ayla bir Ege kasabasına gitti galiba ama Ege şivesi hiç olmamış, tamam zordur ama çok yapmacık yahu:img-beee:
ya kızma:img-blush dayanamayıp bi iki kelam ediyim dedimdi:)
sana ordan cevap verdim izliyoruz yahu dedim şekercim..
ben sevmedim akademik yahu:icon_sorr sevmeyede çok niyetlenmiştim oysa:icon_sorr
bana sahte geldi bi çok sahne..
çağan mı yazıyo şaşırdım cidden..
türkün ateşle imtihanı lafını abuk bi telaşeye kullanmaları çok anlamsızdı..
çalıkuşu78
12-05-08, 23:18
zeyneps yeminimi bozdum ben de geldim.. çok sıcak bir dizi gibi geldi bana.. hele o şişko meserreti görünce iyice ısındım diziye..yalnız küçük kız çok kendini beğenmiş meserrete kokuyon mu dedi :img-hysteben böyle şiveli filmleri severin.. bakcez artık.. ata demirerin sahnede anlattığı egelileri gördüm sanki.. kadro galebelikk hoşuma gitti gayrı:good:
*IremCullen*
12-05-08, 23:24
dizinin önceden frgamanin görmedigim icin..ilk görümde sinan tuzcuyu gördümde cok sevindim...güzel bir cift olmuslar diye düsündüm ama sonradan yaptiklarini görünce :fighting2
seni seda sayana cikip rezíl edicegim demesi :img-hyste:img-hyste allahim diziyide girdi seda :img-hyste
zeyneps yeminimi bozdum ben de geldim.. çok sıcak bir dizi gibi geldi bana.. hele o şişko meserreti görünce iyice ısındım diziye..yalnız küçük kız çok kendini beğenmiş meserrete kokuyon mu dedi :img-hysteben böyle şiveli filmleri severin.. bakcez artık.. ata demirerin sahnede anlattığı egelileri gördüm sanki.. kadro galebelikk hoşuma gitti gayrı:good:
Çalıkuşum ben de çok beğendim gerçekten bu sene başlayan dizilerden ilk kez bir tanesi tam anlamıyla ilk bölümden sevdirdi bana kendini gerçekten çok sıcak özellikle bu şiveyi ben de çok seviyorum :)
Eylül'ü çok sevdim en favori karakterim o :img-icecr Ayla'ya içim parcalandı :img-cray:Eylül'ün hissetmemesi için neler yaptı:img-cray: özellikle kurabiye sahnesine bittim "Mustafa...Fırat'ı yedim" :img-hyste
Bimkolik resimler için teşekkürler ne kaa hızlısın:)
Özge'cim o anlamda olmasın tatlı canın öyle istiyorsa ama elde edeceği basarı anlamında dilerim ikinci Aliye olabilir. Polat Bilgin'in sesi dublaj mı değil mi ben de anlayamadım. :img-blush
Ben bu senaryoyu Çağan Irmak'ın yazdığına inanamıyorum hala. Oyuncu kadrosu çok iyi senarist desen laf edeni Allah çarpar vallahi, yönetmen Çağan'ın asistanı zaten. ama birşeyler eksik. yanlış anlaşılmasın beklentilerim yüksek olduğu için hayal kırıklığına uğradım sanırım. Ben de bekliyorum fragmanı dönmeye basladığından beri bu diziyi. ama korkarım beklediğim gibi çıkmadı. neyse önümüzdeki bölümlere bakmak lazım. 1-2 bölüm daha çağan ırmak için izlicem sanırım. :)
ya kızma:img-blush dayanamayıp bi iki kelam ediyim dedimdi:)
sana ordan cevap verdim izliyoruz yahu dedim şekercim..
ben sevmedim akademik yahu:icon_sorr sevmeyede çok niyetlenmiştim oysa:icon_sorr
bana sahte geldi bi çok sahne..
çağan mı yazıyo şaşırdım cidden..
türkün ateşle imtihanı lafını abuk bi telaşeye kullanmaları çok anlamsızdı..
Tamam, gördüm affettim :love05:
Ben Polat Bilgin var diye izleyeyim dedim, başını da kaçırmışım zaten. Konu klasik, oyunculuklar eski dizimizin yanından bile geçemz. Ayla rolünü oynayan oyuncu, adını unuttum pardon. çok hüzünlü gelir yüzü bana hep, Zuhal Olcay tarzı, ama fena oynamıyor. Yardımcı oyuncular çok yapmacık, dedim ya şive hiç olmamış. Suat'ı daha yeni gördük, ama oyunculuğunu biliyoruz sonuçta.
Beni ekrana çivilemedi, ama biraz daha izleyeyim diyorum.
Beni Eylül ile akşam yol kenarında oturdukları sahne çok etkiledi. Doğrudan kendi yaşamımla ilişkilendirdim. Bazen aynen böyle davranabiliyorum. Yani çocuklara içinde bulundukları durumu anlamak istemedikleri, böyle mızmızlık yaptıkları zaman çaresiz kalıp birden bağırabiliyor insan, ne kadar kötü duruyormuş :icon_sorr Burda Ayla iyi oynamış, o duyguyu çok iyi yansıttı:good:
bimkolik bu ne hız böyle:) ellerine sağlık resimler için.
Ayla'nın durumuna çok üzüldüm geçmişte yaşadıklarıda çok üzücüymüş amcasından dayak yemlere falan:(İlerleyen bölümlerde Suat'la yakınlaşma olabilir(:
Sertaç'a geline o da ne azılı çapkınmış öyle ayakta uyutmuş valla:img-hyste tip olarakta hissediyorsun zaten:img-hyste
Meserret' aşık oldum:img-hyste Rukiye'ye arabadan ne dedi öyle yaa çok güldüm:img-hysteRTÜK'ten uyarı gelmez umarım(:
Şans eseri gördüm ve izlemeye başladım çok beğendim.. Kesinlikle izleyeceğim..
Meserret çok komik.. Bir saniye susmadı ya :)
Bimkolikcim fotolar için teşekkürler canım..
Çalıkuşum ben de çok beğendim gerçekten bu sene başlayan dizilerden ilk kez bir tanesi tam anlamıyla ilk bölümden sevdirdi bana kendini gerçekten çok sıcak özellikle bu şiveyi ben de çok seviyorum :)
Eylül'ü çok sevdim en favori karakterim o :img-icecr Ayla'ya içim parcalandı :img-cray:Eylül'ün hissetmemesi için neler yaptı:img-cray: özellikle kurabiye sahnesine bittim "Mustafa...Fırat'ı yedim" :img-hyste
Bimkolik resimler için teşekkürler ne kaa hızlısın:)
Arkadaşlar, siz beğenmişsiniz, ama ben Ege'liyim, hatta her yaz birkaç haftamı köyde geçiriyorum, şive hiç olmamış. Gerçekten, çok yapmacık. Ege şivesi zordur, ama biraz aceleye gelmiş gibi, biraz ders falan alsalardı bari.
harika,harika,harika tek kelimeyle super:good: film gibi mubarek euro d de henuz bitmedi??2inci reklaminda suan, cook basarili buldum, oyuncular harika, sinancim:img-in_lo cook tatli mimikleri felan:img-icecr, yorumu snra yapacam bi bitsinde..
:img-hyste
burda kopptuumm
kapa kizim saa yazmasin:img-hyste zaten o aradi:img-hyste
mustafaaaa,firati yedim:img-hyste:img-hyste yerim seni cook tatli bi kiz..
reklam arasındayken ilk izlenimlerimi yazayım ben..
öncelikle şiveye değinmek istiyorum.. açıkcası Babam ve Oğlum'daki o muhteşem şiveyi aradı kulaklarım.. hep onunla kıyasladım ister istemez.. çocuk oyuncu seçimleri güzel olmuş, şiveleri, replikleri cidden güzel...
Senaryo güzel geldi bana, replikler güzel duruyor.. ama nedense diziyi henüz kafamda bir yere sabitleyemedim.. ama bir iki bölüme oturturum gibime geliyor :)
Ayla-Sertaç ve Eylül.. Allah'ım ne güzel bi aile tablosu çizdiler 5 dakika içinde bana.. resmen Serteç'ın yapacağı o hatayı bildiğimden sinirlerim tepeme çıka çıka izledim o aile tablosunu.. :img-tomat:img-tomat
Suat'a gelirsek.. ben hiç istemiyorum onun ve Ayla'nın yeniden birleşmesini.. hem de hiç.. yakıştıramadım hiç ikisini.. zaten Suat'ın dublajını hiç beğenmedim...
Küçük Abla hoş olmuştu :)
bu arada bir de gelecek bölüm tahmini yapayım, muhtemelen uzunca bir süre Ayla-Sertaç'la olan sorunlarını anlatmayacak kimseye.. Amcasının karşısında ezilmemek için...
ay birde jenerikte Belçim Erdoğan'ın da adı vardı konuk oyuncu olarak... hala göremedik kendisini :icon_whis
çalıkuşu78
12-05-08, 23:37
herkesin anlayışı çok farkllı ben yan karakterleri çok beğenivedim birdenbire..ortaokul arkadaşıyla aşk yaşaması ihtimali çok kuvvetli görünüyor.. bana enteresan geldi.. nostaljik ve romantik bir aşkı seyredeceğiz valla iyi geldi bana..öyle çok yakışıklı ve çok güzel oyuncular olmaması da gerçekçi olmuş.. umarım tutar..
özge özberkin küçüklüğü hiç uymamış ya benzemiyor.. başka birini bulamamışlar mı..
Merhaba...
Ben çok beğendim.İlk başta Ayla neden Ayvalık'ı sevmiyor diye düşünsemde bölüm ilerledikçe orada yaşadıklarıı düşündüm.
Ayrıca çokta güldüm.Goncagül Sunar'ın bileziklerini göstererek hava atması sürekli bir şeyler uydurması süper olmuş.Çok beğendim.Ayrıca Ayşenil Şamlıoğlu ve Ayla'nın babaaneside süper.
Aha şimdiAyla Suat'ı gördü yanına mı gidecek acaba amahayır telefonu çaldı :img-hyste
Bu mesajı düzenlemem lazımdı Aylanın Figenle konuşmasına çok güldüm sinir stres attı :img-hyste
Arkadaşlar, siz beğenmişsiniz, ama ben Ege'liyim, hatta her yaz birkaç haftamı köyde geçiriyorum, şive hiç olmamış. Gerçekten, çok yapmacık. Ege şivesi zordur, ama biraz aceleye gelmiş gibi, biraz ders falan alsalardı bari.
Ben Ege'li değilim o yüzden sizin kadar iyi bilemem tabi :) Zamanla düzelecektir diye düşünüyorum zaten başka bir şiveyi o yörede yaşayan insan kadar çanlandırmak da zor olsa gerek:)
Zaten beni içine çeken şiveden farklı bir şey mesela konu sıradan ama bir şekilde izlemek istiyorum çok sıcak geldi bana :img-in_lo
Sinan Tuzcu'nun karakteine her ne kadar sinir olsam da :hıh Sinan Tuzcu'nun bu rolde olması çok iyi olmuş hep aynı hep aynı tarz karakterler gerçekten oyuncular için en büyük şanssızlık oluyor bu nedenle Sinan Tuzcu iyi bir şans yakalamış bence :good:
çalıkuşu78
12-05-08, 23:40
biz egeli olmadığımız için tam bilemiyoruz.. bana sevimli geldi.. karadenizliler de karadeniz dizilerindeki şiveleri hiç beğenmezler çok kızarlar o hesap oldu şimdi:img-wink:
aaaaa belçim var.. belçimi kötü role sokmuşlar..h.sevgili bitmeden oyuncular dağılmış bu ne ciddiyetsizlik yavv.. bu dizi tomrisin dimi bak yine sinirlendim:icon_whis
ben cok beegndim diziyi bundan sonra artik hep izlerim
özgemde cok güzel oynuyor herzamanki gibi
kocasina sinir oldum.........
kücük kiz cok tatli
neyse birazdan baslar ben gidim herkese iyi yorumlar...........
Belçim'de geldi :) :)
üzerinize kusmak istiyorum :img-hyste:img-hyste
aman Yarabbim Ayla bu ne kin yahu :img-hyste
bu arada açıkcası dediğim gibi şiveler bana da pek olmuş gibi gelmedi.. ama mutlaka ilerleyen bölümlerde o da halledilecektir.. Çağan Irmak varken :good:
Bu Rukiye'nin kızıda anası gibi manyak :)
Nasıl kapıyı çarptı kızın yüzüne.Alışmaları zor olacak Ayla'nın da kızınında...
Belçim'i görünce gözlerim aynen şu şekil oldu :blink::blink:
Sanırım konuk oyuncu diye yazmış başta...Çevremden gelen ikazlar bu yönde :img-hyste
Sadece konuk etmişler dağıtmamışlar desem işe yarar mı :img-hyste
Şiveye gelince,çok fazla beğendiğimi söyleyemem...Ama rahatsız olacak kadar da kötü değil.Zamanla daha da iyi olacaktır :good:
Yaaa evet Belçim nasılda gıcıktı öyle o sevimli hallerinden eser yoktu:img-hyste
Ayla'nın kusma tepkisiyle karşılaşınca şok oldu tabi:img-hyste:img-hyste
selamlar...sevgiler herkese...:img-in_lo
bir çağan ırmak hayranı olarak...merakla beklediğim bir projeydi...
gerçi daha ilk bölüm...karar vermek için erken...
ama beklentilerimi pek karşıladığı söylenemez...
yine de ilerleyen bölümlerin daha iyi olacağı kanaatindeyim... :img-wink:
aylanın yaşadıkları...
mutlu aile tablosunun bi yerinden kırılıvermesi...
aldatılmak...üstelik gözün kapalı güvenebileceğin biri tarafından...
kolay şeyler olmasa gerek...:icon_sorr
tepkileri...evet belki daha farklı tavırlar sergilemesi beklenebilirdi...
ama işte bilinmez ki...bazı şeyleri yaşamak lazım...
kestirmek zor...
bir de çocuk var tabi...
bir kadın anne olduğunda öncelikleri değişebiliyor...
tek başına kapıyı çarpıp çıkmak...
eyvallah demek daha kolay elbette...
ama terkettiğin kişi...çocğunun babsıysa aynı zamanda...
iki kere düşünmen gerkebiliyor ne yazık ki...
sertaça da pes...:icon_sorr
bu kadar aymazlık...bu kadar cahil cesareti...
inanması güç...ama işte olabiliyor böyle şeyler...malesef ki...
aylanın kasabadaki hayatı pek kolay olmayacak anlaşılan...
yağmurdan kaçarken doluya tutuldu adeta...
evde pek hoş karşılanmadı...
ama emimim bu durumu lehine çevirecektir...
goncagül harikaydı yine her zamanki gibi...yalnız tam bir sonradan görme...
o bilezikleri sallayış neydi öyle yahu...:img-hyste
polat bilginin dublaj kullanması beni de çok şaşırttı...
umarım geçici bir durumdur...:icon_sorr
eylüle bayıldım...:img-in_lo
yüz ifadesi...mimikleri...konuşmaları...pek şeker...
aylanın hatıra defteri hoş bi ayrıntı olmuş...
geçmişle kurulan bağlantıda...flashbacklerde... yazılı metinler...
ilgi çekicidir...
şimdilik böyle...
selam ve sevgi ile...bye
Offf ben kaçırdım Belçim'i :img-cray::img-cray::img-cray: Çalıkuşum keşke konuk olmasaymış :icon_whis MMCbirilerini de transfer etseler daha bir şenlikli olurdu dizimiz :img-icecr
Eylül'e yazık ya kapı suratına nasıl çarpıldı öyle :img-cray: Bunlar ailecek densüzzz ve dengesüzz valla :hıh Bunların hepsi Sertaç'ın yüzünden :dito öyle karşı komşuların kapısını ikide bir çalmasaydı bunları yaşamayacaklardı :hıh :img-cray:
Bu Rukiye'nin kızıda anası gibi manyak :)
Nasıl kapıyı çarptı kızın yüzüne.Alışmaları zor olacak Ayla'nın da kızınında...
Yaaa evet bunların hakkından anca Meserret gelir:img-hyste:img-hyste
Ayla büyük zorluklar çekecek ama o kasabada biçok şeyi değiştirecek bence çok ileriye atıfta bulundum ama neyse şuanın tadını çıkarıyım ben(:
ben bir tek Rıza'nın eşi yani Ayla'nın yengesini anlayamadım fonksiyonunu öylesine bir karakter
Tanju Tuncel ve Ayşenil Şamlıoğlu(dizinin ilk bölümü o yüzden karakter adları çok hafızama girmeyi başaramadı:img-hyste)'nun karakterleri çok güzel
Meserret'i az gördük ama bende özellikle kahkahalarda Cennet Mahallesi havası sezdim Şeyla Halis'te
Goncagül'ün oyunculuğunu çok beğendim ama Rukiye'yi böyle beklemiyordum
bana sürpriz oldu
jenerikte görünce merak ettim Belçim'i ama rolü süpermiş Ayla hele nasıl konuştu ya
Ayla Ayvalık'ta iç huzuruna kavuşacak:img-hyste
ortam gerginleşti yalnız
dizi güzel gidiyor da uzamasın bitsin artık 2 saati geçti:img-hyste
daha ödev yapıcam Çağan:img-hyste
Yaaa evet bunların hakkından anca Meserret gelir:img-hyste:img-hyste
Ayla büyük zorluklar çekecek ama o kasabada biçok şeyi değiştirecek bence çok ileriye atıfta bulundum ama neyse şuanın tadını çıkarıyım ben(:
Evet kasabada kalıcı olacak ve ya onlar kasabaya alışacak ya da kasaba onlara hatta kasaba halkından da tepki alırsa pek şaşırmam :icon_whis:kahve:icon_whis
Bence o çarşamba karısında da bir şey var :img-hyste
Bölüm bitmişş sonunu kaçırdım ne oldu :icon_sorr
evett dizi bitti (:
ben acıkcası cok cok begendim ilk bölümü
bundan sonra takipçisi olurum
ilk sahnelerde biraz sıkıldım ama ayla'nın kızıyla birlikte yola cıkıp istanbuldan gitmesiyle birden sıkıntım gitti...
cagan ırmak gene yaptı yapacagını, cok sıcak geldi bana dizi...
karakterler , yan konular falan süperr
ilerki bölümlerde cok cok daha güzel olacagından eminim
Offf ben kaçırdım Belçim'i :img-cray::img-cray::img-cray: Çalıkuşum keşke konuk olmasaymış :icon_whis MMCbirilerini de transfer etseler daha bir şenlikli olurdu dizimiz :img-icecr
Eylül'e yazık ya kapı suratına nasıl çarpıldı öyle :img-cray: Bunlar ailecek densüzzz ve dengesüzz valla :hıh Bunların hepsi Sertaç'ın yüzünden :dito öyle karşı komşuların kapısını ikide bir çalmasaydı bunları yaşamayacaklardı :hıh :img-cray:
Eveeeet dizi bitti(:
Cidden şu Sertaç yüzünden oldu hep:ditoSeda Sayan'a çıkarıp rezil etmek lazım:img-hyste
Meserret'i az gördük ama bende özellikle kahkahalarda Cennet Mahallesi havası sezdim Şeyla Halis'te
Goncagül'ün oyunculuğunu çok beğendim ama Rukiye'yi böyle beklemiyordum
bana sürpriz oldu
jenerikte görünce merak ettim Belçim'i ama rolü süpermiş Ayla hele nasıl konuştu ya
Ayla Ayvalık'ta iç huzuruna kavuşacak:img-hyste
ortam gerginleşti yalnız
dizi güzel gidiyor da uzamasın bitsin artık 2 saati geçti:img-hyste
daha ödev yapıcam Çağan:img-hyste
evet bende Cennet Mahallsi havası aldım onda :)
Ayla Ayvalık'ta iç huzuruna kavuşması zaman alacak gibi duruyor..
ahanda son dakika editi olarak Sertaç'ta geldi.. ya çok kızdım Sertaç'a ama Sinan Tuzcu'yu gördükçe bir fena oluyorum yahu :img-in_lo
Fragmanlarını gördüğümden beri merakla beklediğim bir diziydi.
Ve beklediğime değmiş diyorum ilk bölüm gerçekten güzeldi.
Hele şu Eylül'e bayıldım ne tatlı şey o çok bilmiş birşey bayıldım.:)
Sertaç efendi köye gelince Suat beyle Ayla için kapışacaklar anlaşılan.
Polat Bilgin yine beni mest etti bakışı,konuşması hele Eylül'e küçük abla demesi süperdi.:img-in_lo
Şive konusunda sizlere katılıyorum Babam ve Oğlum ile kıyaslarsak dizide ki şive çok iyi değil belki zamanla oturur diyorum.
Benimde eşim egeli her sene onun memlekete gidiyoruz bende diziyi izlerken şu şöyle değil,bu böyle deyip durdum.:)
Ama ne olursa olsun ben bu diziyi çok sevdim.
Sertaç'ın eve geldiği,kızına sarıldığı sahnede Ayla'nın balkondan bakışı çok kötüydü yandı bu Sertaç yandı çekeceği var ee Ayla haksız değil.
Belçim Erdoğan'ı konuk oyuncu olarak görünce şaşırdım hele de ters bir patron olarak görünce daha bir şaşırdım.:blink:
Dizi Tomris hanımın dizisi olunca ben artık her bölümde HS'den bir oyuncu görebiliriz diye düşünmeye başladım.:)
Bakalım dizinin reytingleri nasıl gelecek umarım iyi reytingler alır ve bizlerde kalkarmı korkusu olmadan güzeli,kaliteli bir dizi izleriz.
Sevgili Bimkolik resimler için teşekkürler emeğine sağlık.
Evet kasabada kalıcı olacak ve ya onlar kasabaya alışacak ya da kasaba onlara hatta kasaba halkından da tepki alırsa pek şaşırmam :icon_whis:kahve:icon_whis
Bence o çarşamba karısında da bir şey var :img-hyste
Bölüm bitmişş sonunu kaçırdım ne oldu :icon_sorr
Aaa evet iyi hatırlattın o sokaklara düşmüş cadı sila'da bişeler var onun kokusuda yakında çıkar ortaya:img-hyste
Bu arada babaanne çok tatlı benimki aklıma geldide hüzünlendim:icon_sorr
işte Çağan Irmak hayranı olmak için bir neden daha
ödevim var bitir artık diziyi dedim bitirdi :img-hyste
bu çarşamba karısını da benden çalmış ya
ben dizi başladıktan sonra şöyle kendimce bir senaryo yazayım dedim oraya akıl hastası koydum gelmiş almış
nerdeyse tıpatıp olduk:img-hyste
Sertaç döndü:img-hystekararlılığa bak yav:kahve
çalıkuşu78
13-05-08, 00:04
zeynepsçanım mmc yi bu dizinin neresine monte edecen .. mmc az kadrolu şöyle sindire sindire izleyeceğimiz bir dizide olursa kafakarışıklığı olmadan rahaaatt rahaattt izleriz dimi ama:img-wink:bu dizide kaç tane adam var harcanmasın buralarda:img-hyste
aylanın tepkilerini çok beğendim ben sertaç haketmiş fazlasıyla minareyi çalıyon bari kılıfını hazırla .. aylayı uyutup haydii karşı pencere muhabbeti gibi karşı daire gidi gidiveriyyooo dimek ki.. git başka semtte tut bari kırığının evini.. ayla da öyle pısırık bir tip değil kusuyor baksana belçime:img-hyste nasıl korkmamış ayladan sertaç hayret ki ne hayret..ben olsam tavayla girişirdim öyle pervasız adama:icon_whis
çok beğendim ben ilk bölümü:happy0064
sertaç a bak sen,1 yıldır aldatıyomuş bi de:icon_whis,
sıraladığı bahaneler bizimkiyle nerdeyse aynıydı:img-hystekoptum:img-hyste
eylül çok şekerdi ya:img-blush
"bana küçük abla diyor,ben onun ablası değilim:img-hyste"
Hele şu Eylül'e bayıldım ne tatlı şey o çok bilmiş birşey bayıldım.:)
Sertaç efendi köye gelince Suat beyle Ayla için kapışacaklar anlaşılan.
Polat Bilgin yine beni mest etti bakışı,konuşması hele Eylül'e küçük abla demesi süperdi.:img-in_lo
Şive konusunda sizlere katılıyorum Babam ve Oğlum ile kıyaslarsak dizide ki şive çok iyi değil belki zamanla oturur diyorum.
Benimde eşim egeli her sene onun memlekete gidiyoruz bende diziyi izlerken şu şöyle değil,bu böyle deyip durdum.:)
Sertaç'ın eve geldiği,kızına sarıldığı sahnede Ayla'nın balkondan bakışı çok kötüydü yandı bu Sertaç yandı çekeceği var ee Ayla haksız değil.
Belçim Erdoğan'ı konuk oyuncu olarak görünce şaşırdım hele de ters bir patron olarak görünce daha bir şaşırdım.:blink:
Dizi Tomris hanımın dizisi olunca ben artık her bölümde HS'den bir oyuncu görebiliriz diye düşünmeye başladım.:)
Bakalım dizinin reytingleri nasıl gelecek umarım iyi reytingler alır ve bizlerde kalkarmı korkusu olmadan güzeli,kaliteli bir dizi izleriz.
sevgili Bimkolik resimler için çok teşekkürler :good:
Melal,evet Sertaç ve Suat arasında gerilimli anlar yaşanacaktır muhtemelen.. ama ya bir tek bana mı oldu bu merak ediyorum ama -Sertaç ve Ayla'yı o kadar yakıştırdım ki ben bir çift olarak- Sertaç geldiğinde dedim şimdi Ayla koşa koşa aşağıya insede sarılsa boynuna.. :img-blush:img-in_lo
ama tabii orda attığı bakış yerindeydi, Sertaç haketti sonuna kadar..
Tomris Hanım sağolsun bütün dizilerindeki oyuncuları kaydıra kaydıra :) hatta yakında Asi'den İhsan Bey'i direkt buraya transfer bile edebilir gibime geliyor :img-hyste (gerçi İhsan'ı getireceğine Süho'yu getirsin de kurtulalım :))
Ben bir tanesini görmeyi çoook istiyorum:icon_whis:img-hyste
diziden sonra bende bunu merak ettim
reklamlar azdı bayağı reklamsız oynadı Arka Sokaklar'ın rüzgarını aldı
o kadar fragmanı yayınlandı
:icon_sorr
:Buda ammmma reklam veriyor yah:icon_whis, euro d de 3uncu reklam, dizi harika ilerliyor cook kaliteli dizi muziginden tut camera cekimlerine kadar cook iyi:good: ben de yan karekterlere bayildim:):img-icecr ozelikle ayla'nin babanesine,bide o yardimci kadina daha isimlerini ezberleyemedim:icon_whis
ahh sertacim:img-in_lo neetin sen!!sinancimi bolumun baslarinca cook gordum ama son sahnelerde yok, onuda gostersin:img-cray: ayrica sertacin yaptigi gercektende cook yanlis ayla nin"seda sayana mi cikacami saniyorsun"demesine kopptum:img-hyste
bu eylule bayildim ben nekadar tatli bi kizdir bu ablasi yesin:img-icecr,aylanin yengesinin gelini de cook gicik,huzursuz edecek aylayi orda simdi bide eylulu,.
sevgili Bimkolik resimler için çok teşekkürler :good:
Melal,evet Sertaç ve Suat arasında gerilimli anlar yaşanacaktır muhtemelen.. ama ya bir tek bana mı oldu bu merak ediyorum ama -Sertaç ve Ayla'yı o kadar yakıştırdım ki ben bir çift olarak- Sertaç geldiğinde dedim şimdi Ayla koşa koşa aşağıya insede sarılsa boynuna.. :img-blush:img-in_lo
Tomris Hanım sağolsun bütün dizilerindeki oyuncuları kaydıra kaydıra :) hatta yakında Asi'den İhsan Bey'i direkt buraya transfer bile edebilir gibime geliyor :img-hyste (gerçi İhsan'ı getireceğine Süho'yu getirsin de kurtulalım :))
Ben henüz kararsızım Suat'la Ayla'yı da şöyle bir yanyana göreyim ondan sonra kararımı vereceğim.:)
Ama Eylül babasına böylesine düşkünken Ayla'nın işi çok zor.
Büyük ihtimal Ayla Sertaç'tan boşanmak isteyecektir ama arada Eylül var bakalım neler olacak.
Valla Çetin Tekindor bu diziye gerçekten çok yakışır.
Belçim gibi o da azıcık konuk oyuncu olsa fena olmaz hatta Murat'ta bir arz-ı endam etse hiçç fena olmaz.:img-in_lo
Zeynep'cim valla Belçim'i görünce bizim mmc'de azıcık görünür mü acaba diye düşünmedim değil bekleyip göreceğiz artık.:)
Can o çok görmek istediğini görmeyi bende görmek çok istiyorum.(ben ne dedim anlamadım ama anlayan anlamıştır.:img-hyste)
aylanın tepkilerini çok beğendim ben sertaç haketmiş fazlasıyla minareyi çalıyon bari kılıfını hazırla .. aylayı uyutup haydii karşı pencere muhabbeti gibi karşı daire gidi gidiveriyyooo dimek ki.. git başka semtte tut bari kırığının evini.. ayla da öyle pısırık bir tip değil kusuyor baksana belçime:img-hyste nasıl korkmamış ayladan sertaç hayret ki ne hayret..ben olsam tavayla girişirdim öyle pervasız adama:icon_whis
Ayla'nın tepkileri gerçekten güzeldi... Seda Sayan'a mı çıkacağımı sanıyorsun?? yada kapıda o sinirle Sertaç'ın suratını sıktığı sahnede.. Özge Özberk'i gerçekten tebrik etmek gerek :good:
Belçim'e-e ilk bölüm daha isimleri unuttum haliyle:)- içini kustu resmen Ayla.. ama Belçim'i de böyle önünde laptop,excuse bekledim halleri hoş olmuştu hani Hs'den sonra :)
zeynepsçanım mmc yi bu dizinin neresine monte edecen .. mmc az kadrolu şöyle sindire sindire izleyeceğimiz bir dizide olursa kafakarışıklığı olmadan rahaaatt rahaattt izleriz dimi ama:img-wink:bu dizide kaç tane adam var harcanmasın buralarda:
aylanın tepkilerini çok beğendim ben sertaç haketmiş fazlasıyla minareyi çalıyon bari kılıfını hazırla .. aylayı uyutup haydii karşı pencere muhabbeti gibi karşı daire gidi gidiveriyyooo dimek ki.. git başka semtte tut bari kırığının evini.. ayla da öyle pısırık bir tip değil kusuyor baksana belçime:img-hyste nasıl korkmamış ayladan sertaç hayret ki ne hayret..ben olsam tavayla girişirdim öyle pervasız adama:
O iş olmaz artık zaten baştan olacaktı ki aldatan koca rolünde o zaman ben onun MMC'liğini söndürüverirdim :img-hyste Aa o zaman iyiki olmamış :icon_whis:img-hyste
Eylül'e hayranım gerçekten favori karakterim canım benim böyle güzel bir kızı ve karısı olan bir adamın karşı komşuya gitmesi tuhaf :hıh Psikolojik sorunları olduğu kesin :icon_whis Kendisiyle barışık değil bir kere iç dünyasına inmek lazım çanım bir ara bu Sertaç denilen gompleksli kişiliği masaya yatıralım derim ben derinlemesine bir inceleyim bakalım :icon_whis Gerçi aldattığı kişiyi de getirip karşı dairesine oturttuğuna göre sığ bir kişiliği olsa gerek :hıh
Biz onu forum olarak nefretimizle döveriz çanım :hıh Gelsin geleceği varsa göreceği de vardır elbet nolcek ateş olsa cürmü kadar yer yakar :hıh :dito
:Buda ammmma reklam veriyor yah, euro d de 3uncu reklam, dizi harika ilerliyor cook kaliteli dizi muziginden tut camera cekimlerine kadar cook iyi:good: ben de yan karekterlere bayildim ozelikle ayla'nin babanesine,bide o yardimci kadina daha isimlerini ezberleyemedim:icon_whis
ahh sertacim:img-in_lo neetin sen!!sinancimi bolumun baslarinca cook gordum ama son sahnelerde yok, onuda gostersin:img-cray: ayrica sertacin yaptigi gercektende cook yanlis ayla nin"seda sayana cikip seni rezil edecem"demesine kopptum
bu eylule bayildim ben nekadar tatli bi kizdir bu ablasi yesin:img-icecr,aylanin yengesinin gelini de cook gicik,huzursuz edecek aylayi orda simdi bide eylulu,.
orda bitmedi mi daha merwoşum?
sertaç yaaa:img-in_lo
walla ne ettin sen dmeek istiyorum ben de:img-cray: kıza bi de ev tutmuş karşısında,zaten imkansızdı üniversteli birinin o kadar lüks evde oturması,meğersem kiranın yarısını sertaç ödüyomuş:icon_whis
ben de bayıldım yan karakterlere,ayla nın babaannesiyle süt annesine özellikle,bi de meserrete:img-hyste:img-hyste nasıl konuşuyo öyle ya,susmak bilmiyo:img-hyste
ben de koptum ayla nın "seda sayana çıkıp seni rezil edeceğim" dediği yere:img-hyste
çalıkuşu78
13-05-08, 00:14
acaba yeni bir aliye vakasıyla mı karşı karşıya kalacağız.. ben korktum bu gidişten çocuk savaşları olacak gibi ..aman benzemesin ona hiç çekemem..seyretmem yan karakterlerin hatırına biraz bakarım ama bu çocuk davası haline gelirse beni açmaz..bilmiyorum nasıl bir yönde ilerlicek senaryo ona göre kalıcı veya gidici olurum..
istediği kadar klasık hikaye olsun ben cok ama cok beyendım...:happy0064
bu bölüm gercekten cok eglenceli,hüzünlü,keyifliydi..:good:
yanı hiç sıkılmadım izlerken..
sertac&ayla&eylül bu harika aileyi izlemek cok güzeldi...
ama önce izninizle sertac'a bir yuh demek istiyorum..yahu ınsan aldatırda hiç utanmadan karısnın evının tam karşisına otuttururmu yaa..çüş yanı..:img-tomat
ayla'yada helal olsun ne kadar güüclü birisi...
yanı bir an kocasını dövecek sandım..
gerci sertac ilk andan itibaren pişman oldu...ama yaptiği şeyde afetmesı cok ama cok güç bir şey...
aylaya söylediklerinde gülmekden alamadım kendimi..yok neymiş kadın ayartmiş,ilk defaymiş...:img-hyste
ama sakın suat denen adamı beyendiğimi sanmayın..ne ösyle ilk dakkada hemen aynadan kesmeler bakişmalar felan:img-beee::img-beee:
gözümden kaçmadı yanı:hıh
gercekden cok sıcak bir dizi..hele hele o EYLÜL yokmu dunya tatlısı..hemde ne bilmiş birisi bayıldım izlerken maşşallah cok güzel bir kız nazar degecek kıza:)
sertac hiç vakit kaymetmemiş hemen gelmiş..cok merak ediyorumşimdi onlar o evde mi kalacaklar yoksa ayla sertacı geldiği yere yanen postaliyacakmi:)
kasaba herkes cok sevdım(şimdi isimleri net aklımada kalamadı:))
rükiye haric tabi..umarım bu kadın bütün dizi boyunca böyle taramali tüfek gibi konuşmaz..başim şişti vallaa kocasıda iyi ama pısırık...
buarada dizinin müziğine bayıldım..
özellikle aylanın partonu olacak kadına söylediklerinden ssonra calan kısmına..
tam uymuş yanlız..
konuşacak cok şey var aslında yaaa...
bunu söylemezsem catlarım:) sinan tuzcu o sihay takımların içinde cok yakişkli görünüyordu...:happy0064 oyunculuguna diyecek bir lafım yok zaten..eylül ile olan sahnelerınde miniklerini kullanması..hüznünü belli etmesı cok güzeldi..tebrikler....
gerci bütün oyuncular harikaydi...herkesın emeğine saglık..cok güzel bir iş cıkmiş..reytglerde sorun olacağini hiç sanmiyorum hattaa ben bu bölüm ilk on kesın variz diyorum....
Yaa şu herşeyi itiraf eden kız vardı ya tıpta okuyan nasılda gururluydu içimden Ayla kesin burs bağlar dedim ama olmadı:img-hyste
Ben henüz kararsızım Suat'la Ayla'yı da şöyle bir yanyana göreyim ondan sonra kararımı vereceğim.:)
Ama Eylül babasına böylesine düşkünken Ayla'nın işi çok zor.
Büyük ihtimal Ayla Sertaç'tan boşanmak isteyecektir ama arada Eylül var bakalım neler olacak.
Valla Çetin Tekindor bu diziye gerçekten çok yakışır.
Belçim gibi o da azıcık konuk oyuncu olsa fena olmaz hatta Murat'ta bir arz-ı endam etse hiçç fena olmaz.:img-in_lo
Zeynep'cim valla Belçim'i görünce bizim mmc'de azıcık görünür mü acaba diye düşünmedim değil bekleyip göreceğiz artık.:)
Can o çok görmek istediğini görmeyi bende görmek çok istiyorum.(ben ne dedim anlamadım ama anlayan anlamıştır.:img-hyste)
ben açıkcası kararımı verdim Suat ve Ayla'ya pek sıcak bakmıyorum.. Suat'ı artık sesinden midir nedir, tam istediğim kıvamda göremedim.. içime sinmedi pek.. yani aradan yıllar geçmiş , yıllarca unutamadığın aşkını görüyorsun, şaşkınlık elbette olacak ama böyle insan birazda aşık aşık bakmaz mı... bilmiyorum açıkcası ben pek yakıştıramadım..
ama dediğim gibi Sertaç ve Ayla çifti çok yakışmıştı yahu o ilk 5 dakikaya bayıldım resmen.. ama Sertaç salaklığına doymasın hani insan karşı dairesindeki kızlada.. ayıp yahu.. yani her şekilde rezalet zaten elle tutulur mantıklı bi açıklaması yok ama.. böylesi daha da bi iğrenç..
birde Ayla hamile çıkabilir gibime geliyor.. daha da büyük bir ikilem yaşayacaktır o zaman..
Muhtemelen
:img-hysteanlayan anladı hakikaten
ben rolünü kafamda tasarladım bile:img-hyste
ortaokulda Ayla'ya aşık komşu köyden biri olarak:img-hyste
Ayvalık-Özge-T.G.(ne olura olsun o da anıları hatırlatıyor)şart bu diziye şart:img-hyste
walla ne ettin sen dmeek istiyorum ben de:img-cray: kıza bi de ev tutmuş karşısında,zaten imkansızdı üniversteli birinin o kadar lüks evde oturması,meğersem kiranın yarısını sertaç ödüyomuş:icon_whis
ben de bayıldım yan karakterlere,ayla nın babaannesiyle süt annesine özellikle,bi de meserrete nasıl konuşuyo öyle ya,susmak bilmiyoe
ben de koptum ayla nın "seda sayana çıkıp seni rezil edeceğim" dediği yere
ondan daha cook seyde kopptum eylulun"bu mustafa buda firat yedimm":img-hyste:
sertac:img-cray: nekadarda hos gorunuodu:)vala sinan tuzcu da rolunun hakkini verdi mimikleri felan coook datluydu:img-in_lo
evtttt o mesereeteee bende bayildim:img-hyste: vala o karekterin ustune cupppp die oturmus cennet mahalesinde'de oyle gevezeydi arabadan inene kadar susmak bilmedi:img-hyste, eylul cook tatli canm benim yah nekadar guzel rol yapiyor,.
bu sahnede cook duygulandim
aylanin durakta bekledigi sahne: eylule kizip snra icten sarilip aglamasi:img-cray:
bu yenge hanima sinir oldum ben...kizida ayni kendine benzio:)sunnet olan kardesine ne dedi ole .......suyuyla pilav yapacakmis:img-hyste alah seni..
hyr gozwem bitmedi..
hepinize iyi geceler
merakla beklediğim dizi sonunda başladı :happy0064
beklediğime deymiş doğrusu ...sabırsızlanıyordum ...
ben de Meserret'e bayıldım ..bir ara hiç susmayacak sandım :img-hyste
Ayla'nın öyküsü gerçekten içimize işleyen cinsten.. bir hırs ve karalılık öyküsü de aynı zamanda ...İstanbul'a gitmiş ve günlüğüne yazdıklarını kendince yerine getirmiş ama ne kadarı gerçek.. işinde mutlu değil yalan bir evlilik :icon_sorr
bakalım bundan sonra neler olacak .Suat için Ayla hala çok değerli acaba Ayla için Suat ne ifade ediyor ...Suat'ın otobüsün peşinden koşması çok şekerdi :img-in_lo Polat bilgin için ise henüz bir yorum yapamıyorum ..daha önce oyandığı hiçbir yapımı izlemedim ..
Sertaç için yorum yok !! otostopla arabasına kadın alan ...hadi onu geçtim o kadını sevgili yapan, sonra da kızı ve karısı ile yaşadığı evin karşı dairesine getiren adama koca bir yuhhhhhhhhhhhh:icon_evil
Belçim'i görünce sevgili Çalıkuşu bende aynen böyle oldum:blink: ...HS bu diziye transfer olmuş dedim ..bu arada HS de patlayan bomba Kamil'i öldürüyor demek ki ..:)
oyunculuklar çok iyi ..cast çok güzel :good:
şive beni çok da rahatsız etmedi ..mekanlar ev harika ...
merakla devamını vekliyorumm
bimkolik resimler için teşekkürler ..seni burada görmek güzel :img-in_lo
Sevgili Hazal ayy nolur öyle birşey olmasın eğer Ayla hamile falan çıkarsa olmaz.
Sertaç yakışıklı,zengin,kızını seviyor ama bunlar yetmez Ayla'ya kendini affettirmesi çok zor gibime geliyor.
Ayla ve Sertaç'ı bende birbirine çok yakıştırdım ama Suat'ı da beğendim ben şu anda kararsız kazım durumundayım.:)
Bu arada dizide oyuncu seçimleri gerçekten çok iyi olmuş Çağan Irmak'ı tebrik ediyorum.:)
Can herkes Ayla'ya aşık olmasın canım ne bileyim köyün doktoru falan olabilir bizim mmc off ya ortada fol yok yumurta yok hayallenmeye başladık.:)
acaba yeni bir aliye vakasıyla mı karşı karşıya kalacağız.. ben korktum bu gidişten çocuk savaşları olacak gibi ..aman benzemesin ona hiç çekemem..seyretmem yan karakterlerin hatırına biraz bakarım ama bu çocuk davası haline gelirse beni açmaz..bilmiyorum nasıl bir yönde ilerlicek senaryo ona göre kalıcı veya gidici olurum..
Senin dediğinde olacaktır muhakka ama dozu düşük olur bence.Ayla kasabalıya ve ailesine karşı bi rol oynayacak ordaki gariplikleri düzeltecek bence..!
bunu söylemezsem catlarım:) sinan tuzcu o sihay takımların içinde cok yakişkli görünüyordu...:happy0064 oyunculuguna diyecek bir lafım yok zaten..eylül ile olan sahnelerınde miniklerini kullanması..hüznünü belli etmesı cok güzeldi..tebrikler....
gerci bütün oyuncular harikaydi...herkesın emeğine saglık..cok güzel bir iş cıkmiş..reytglerde sorun olacağini hiç sanmiyorum hattaa ben bu bölüm ilk on kesın variz diyorum....
ayh canım burada da karşılamak güzel :) Asi'den sonra 2. uğrama yerim oldu burası benim :)
valla sonuna kadar katılıyorum yahu o nasıl bir yakışıklılıktır öylee :img-icecr mavi gözler o takımların içinde.. ahh ahh'layıp durdum.. hatta uuuuladım bile diyim sana :) :img-hyste
o Eylül'ü kim bulduysa tebrik etmek lazım.. cidden çok tatlı bir kız, birde baya baya benziyor Ayla'ya da.. çok tatlı kız yahu :good:
Sonunda merakla beklediğimiz ilk bölümü izledik.Hikayeyi çok sıcak buldum .Egeli değilim ama Egeye uzun süre bulundum bana şiveler çok doğal gibi geldi gözüme batmadı hatta çok beğendim.
Konusu bilindik bir konu ama Çağan Irmakın senaryosunu tarzını çok beğendim.Çağan Irmak kasabada yaşamış olmalı yahut çok iyi gözlemlemiş inanılmaz sıcak ve keyifli bir bölüm izledim izlerken hiç sıkılmadım.
Aylayı çok sevdim Çağan beklediğim gibi bir karakter yazmış Özge Özberkde çok iyi oynamış Özgeyi çok beğendim.
Setaç beklediğimden daha gaddar ve acımasızmış sen kıza evinin karşısındaki daireyi tut:img-tomat hiç yakıştıramadım.Bide aldatan erkekler gibi hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışmıyormu sevmedim Sertaçı :img-beee:
Eylül...Çok şirin bir çocuk vede çok güzel oynuyor ilk defa çocuk oyuncuyu çok beğendim dizinin yıldızı oldu şimdidien çok iyi bir seçim..
Suat ..Bu dizide en çok merak ettiğim karakter .Suatı sessiz biri bekliyordum pek huysuz çıktı :icon_ange Suatı sevdim agresif huysuz birşey ama sevdim doğal bir karakter.Dizideki sesi Polat Bilginin kendi sesiydi dublaj değildi ,yadırgamadım .Eylülle konuşmasını çok beğendim:img-in_lo
herkesin anlayışı çok farkllı ben yan karakterleri çok beğenivedim birdenbire..ortaokul arkadaşıyla aşk yaşaması ihtimali çok kuvvetli görünüyor.. bana enteresan geldi.. nostaljik ve romantik bir aşkı seyredeceğiz valla iyi geldi bana..öyle çok yakışıklı ve çok güzel oyuncular olmaması da gerçekçi olmuş.. umarım tutar..
Bu aşk benimde ilgimi çok çekti farklı ,güzel şeyler izleyeceğiz.
Yaa şu herşeyi itiraf eden kız vardı ya tıpta okuyan nasılda gururluydu içimden Ayla kesin burs bağlar dedim ama olmadı:img-hyste
Ayy evet ne kadar da Türk filmvari bir gururu vardı değil mi :img-hyste H.S'yi izlemesem ordan fırlamış sanacaktım saçlar filan pek bir asil asil duruyordu :img-hyste
O kadar süre de iyi dayanmış karşı kadının kocası arkadaşıyla kırıştırıyor ben olsam o iki densüzüde alırdım ayağımın altına :hıh Afişe ederdim bunları bütün mahalleye Ayla'ya hemen haber verirdim :hıh "Kocan karşı komşuyla kırıştırıyor.Stop.Bir dost.Stop" :kahve
çok güzel çok güzel hatta muhteşem..tuttum bu diziyi ben..
her yönden harika..o tatlı minik kız eylüle bayıldım..özge özberkin oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım..o kapıyı yumruklayışı öyle doğaldı ki..hele hele kocasını kapıdan atışı onun kravatından tutuşu falan çok güzeldi öyle doğal öyle gerçekti ki o sahneler..helal olsun..
ayvalık cunda harikaydı yine..yaz tatillerimde gezdiğim mekanları görmek harikaydı...tam da özlemişken tatile de yaklaşmışken..
çalıkuşu78
13-05-08, 00:22
zeynepçim hani biri vardı ya gölge eden n.....:img-wink: mmc nin yeni dizisinde mümkünse hiç genç adam olmasın gölgecilerden:img-wink:ortalıkta sadece o salınsın.. bir kaç cazgır tipi bayan olsun paylaşılamasın:img-hyste
sertaç hazımsız bir tip galiba.. duydum duydum da böyle karşı daireye sevgili yerleştireni ilk gördüm.. ya gerçekten böyle bir adam varmıdır.. eğer varsa dövelim eşek sudan gelene kadar.. aylanın gönüllü dövücüsü olarak bizi de alsınlar diziye.. nasıl olsa kadro gani biz de araya kaynarızzz:img-hyste
ondan daha cook seyde kopptum eylulun"bu mustafa buda firat yedimm"
sertac:img-cray: nekadarda hos gorunuodu:)vala sinan tuzcu da rolunun hakkini verdi mimikleri felan coook datluydu
evtttt o mesereeteee bende bayildim...vala o karekterin ustune cupppp die oturmus cennet mahalesinde'de oyle gevezeydi arabadan inene kadar susmak bilmedi:img-hyste, eylul cook tatli canm benim yah nekadar guzel rol yapiyor,.
bu yenge hanima sinir oldum ben...kizida ayni kendine benzio:)sunnet olan kardesine ne dedi ole .......suyuyla pilav yapacakmis:img-hyste alah seni..
bu mustafa.. bu da fırat yedimm :img-hyste:img-hyste:img-hyste
çok tatlı bu kız yahu, çok... :)
Meseret on numaraydı valla.. takmış bilezikleri koluna kokonaa.. :img-hyste:img-hyste o nasıl bir konuşmadır Allah'ım...
Rukiye'ye bende sinir oldum baya.. ama bana hep Babam ve Oğlum'daki Hanife'yi çağrıştırdı onla kıyasladım hep ister istemez..
Çağan Irmak bu sorunla çok karşılaşacaktır gibime geliyor.. en azından izleyiceler alışana kadar.. çünkü ben istemdışı olarak sürekli herşeyi Babam ve Oğlum'la kıyasladım dizi boyunca.. kendim bile rahatsız oldum bundan bi süre sonra o derece hani.. :icon_whis
sevgili Bimkolik resimler için çok teşekkürler
Melalevet Sertaç ve Suat arasında gerilimli anlar yaşanacaktır muhtemelen.. ama ya bir tek bana mı oldu bu merak ediyorum ama -Sertaç ve Ayla'yı o kadar yakıştırdım ki ben bir çift olarak- Sertaç geldiğinde dedim şimdi Ayla koşa koşa aşağıya insede sarılsa boynuna..
Tomris Hanım sağolsun bütün dizilerindeki oyuncuları kaydıra kaydıra ) hatta yakında Asi'den İhsan Bey'i direkt buraya transfer bile edebilir gibime geliyor (gerçi İhsan'ı getireceğine Süho'yu getirsin de kurtulalım
önceliklee bende buradan bimkolik resimler için cok sagol:)
daha sonra yok canım yanlız degilsın bende varım...
tamam sertac aptalliğin dik alasını yapmiş..ama hemen pişmman oldu ben hemececik hisseettim vallaa:)
bencede harika bir çift bende ayla&seertac diyorum..:)
ne güzel olurdu boynuna sarılsa...
ama nerdee...şu şartlar altında olması mümkün degil..neyse biz bekleriz:)
walla ne ettin sen dmeek istiyorum ben de... kıza bi de ev tutmuş karşısında,zaten imkansızdı üniversteli birinin o kadar lüks evde oturması,meğersem kiranın yarısını sertaç ödüyomuş:
ben de bayıldım yan karakterlere,ayla nın babaannesiyle süt annesine özellikle,bi de meserrete:ie:img-hyste nasıl konuşuyo öyle ya,susmak bilmiyo
ben de koptum ayla nın "seda sayana çıkıp seni rezil edeceğim" dediği yere:img-hyste
sertaca bir yuh cekmiştim zaten az önce bali tekrarlayım yuuuhhh domatezlerin tümü bu hafta sertaca:img-tomat:img-tomat:img-tomat
seda sayan kısmına bende cok güldüm:img-hyste
güzeldii...
hele sertacın yakasından tutması ,hesap sorması bana iyi aile babası numarali cekme..süperdi vallaa
sertac birden kuzu oldu kuzu...ayla okadar net keskın sözler söylediki süperdi...
ondan daha cook seyde kopptum eylulun"bu mustafa buda firat yedimm":
sertac:img-cray: nekadarda hos gorunuodu:)vala sinan tuzcu da rolunun hakkini verdi mimikleri felan coook datluydu
evtttt o mesereeteee bende bayildim: vala o karekterin ustune cupppp die oturmus cennet mahalesinde'de oyle gevezeydi arabadan inene kadar susmak bilmedi:img-hyste, eylul cook tatli canm benim yah nekadar guzel rol yapiyor,.
bu sahnede cook duygulandim
aylanin durakta bekledigi sahne: eylule kizip snra icten sarilip aglamasi:img-cray:
bu yenge hanima sinir oldum ben...kizida ayni kendine benzio:)sunnet olan kardesine ne dedi ole .......suyuyla pilav yapacakmis alah seni..
hyr gozwem bitmedi..
evet ya...gerçekten Sinan tuzcu harikaydı...rolünün hakkını verdi,harikaydı her zamanki gibi...yaptığı şey çoook kötü de olsa,kızmak mümkün değil ona:img-in_lo
izlememiştim ben hiç cennet mahallesinde:img-hyste bilmiorum o yüzden:img-hysteçok komikti ama:img-hystesuat meserret diyo,ne var diyo,sonra bi daha diyo meserret diye,adımı mı ezberliyosun diyo ya:img-hystekoptum
sonu da çok güzel merwoşum:img-in_lo sertaç:img-in_lo
Can herkes Ayla'ya aşık olmasın canım ne bileyim köyün doktoru falan olabilir bizim mmc off ya ortada fol yok yumurta yok hayallenmeye başladık.:)
köyün doktoru güzel meslek ama Ayla'ya aşık olsaydı ya:img-hyste
hayal etmek güzeldir gerçi bazen kendini kaptırsada insan:img-hyste
ben Rukiye'yi sevmedim
Çağan'dan böyle bir karakter beklemiyordum
Meserret'e bilezikleriyle hava atarken iyiydi ama sonradan bozdu
birazda Binnur Kaya tarzı birşey bekledim ondan mı acaba:img-hyste
forgetmenot
13-05-08, 00:27
Küçük kız çocuğu çok başarılı oynuyor.Ayla'nın karşı evin kapısına vurduğu,ayakkabısının topuğunu kırdığı sahne bana abartılı geldi.Tamam şok geçiriyor da pek bağrış çığrış olmuş.Sinan Tuzcu ve Polat Bilgin role adapte olma aşamasındalar.Şimdilik kocası hakkında daha çok bilgi verildiği için Sinan Tuzcu bir adım daha fazla adapte gibi rolüne.Polat Bilgin'de açılacaktır diye düşünüyorum.P.Bilgin'in kızkardeşinin bu kadar başıbozuk,kavgacı olmasının ya 'esaslı' bir sebebi olmalı,ya da karakter 'havada',fazla iddialı olmuş diyeceğim.Oyuncu da oynarken az köpürtmüyor değil,izlerken rahatsız ediyor.Tanju hanım,Ayşenil hanım birer kompetan,onları eleştirmek bize düşmez ama Ayşenil hanım arka arkaya hep'yavrım sana ben kurban olurum'rollerini canlandırıyor.Gerçi bu durum yapımcıların kolayına geliyor ama uzun vadede seyirci için aynı şeyleri aynı tür konuşmaları izlemek sıkıcı oluyor.Yoksa tiyatroda hem yönetmen hem oyuncu olan Ayşenil hanım'ın çok başka rolleri peynir ekmek yer gibi hakkedeceği tartışılmaz.Neyse bu haşin eleştirilerin altıda yatan bir başka sebep te Bıçak Sırtı'nın,ne olursa olsun hayal kırıklığı,büyük beklentilerin karşılanmaması gibi hisleri geride miras bıraktığını düşünüyorum.En azından yayın günü,saati sebebiyle bu dizi için insan böyle düşünebiliyor.
sertaca bir yuh cekmiştim zaten az önce bali tekrarlayım yuuuhhh domatezlerin tümü bu hafta sertaca:img-tomat:img-tomat:img-tomat
seda sayan kısmına bende cok güldüm:img-hyste
güzeldii...
hele sertacın yakasından tutması ,hesap sorması bana iyi aile babası numarali cekme..süperdi vallaa
sertac birden kuzu oldu kuzu...ayla okadar net keskın sözler söylediki süperdi...
walla aynı yuuuuhhh u ben de söyledim,o kız anlatırken ilişkilerini:icon_whis
otostop çeken kızla ilişki yaşıyor,karşı dairesine alıyor kızı,kirasını falan ödüyo bi de:icon_whis
ne yapsa affettiremez kendini aylaya,ayla da eylül için katlanıcak zaten...
ama olaylar bu şekilde olmasaymış sertaç ve ayla çok süper bi çift olabilirdi,çok yakıştırdım ben onları:img-blush
:img-hyste:img-hyste
İyi hatırlattın...Pek bir acıların çocuğu modu vardı o sahnede sanki :img-hyste
Tamam pişmansın,bazı zorunlu nedenlerden dolayı göz yummak zorunda kaldın...Anladım ama boynunu büküp bende burdan ayrılırım artık kalacak bir yer bulurum gibi cümlelerle evden çıkması nidense hüzünlendirecekken güldürdü beni :img-hyste
Ya ben anormalim ya da sahne eccuk abartılıydı...Bir ara ben de dedim şimdi Ayla durdurup nayır gitme ben seni okuturum diyecek :)
evet yaa orda biraz abartı vardı kız o kadar gururluydu madem haber verseydi senin kocanın ateşi kapıya çıkmış diye:img-hyste
Ayy evet ne kadar da Türk filmvari bir gururu vardı değil mi :img-hyste H.S'yi izlemesem ordan fırlamış sanacaktım saçlar filan pek bir asil asil duruyordu :img-hyste
O kadar süre de iyi dayanmış karşı kadının kocası arkadaşıyla kırıştırıyor ben olsam o iki densüzüde alırdım ayağımın altına :hıh Afişe ederdim bunları bütün mahalleye Ayla'ya hemen haber verirdim :hıh "Kocan karşı komşuyla kırıştırıyor.Stop.Bir dost.Stop" :kahve
Benim en çirkef halim orataya çıkardı valla ne kadar erkek olsamda Ayla'nın yerinde olsam saçlarından tutardım valla:img-hyste
otostop çeken kızla ilişki yaşıyor,karşı dairesine alıyor kızı,kirasını falan ödüyo bi de:icon_whis
ama olaylar bu şekilde olmasaymış sertaç ve ayla çok süper bi çift olabilirdi,çok yakıştırdım ben onları:img-blush
çok yakışıyorlar da neden yaptın bunu Sarp Sertaç
o sahnelerden sonra nerdeyse ekrana bakamayacak hale geldim
çok fena bakmış
hakikaten öyle içkisine ilaç attıracak cinsten değilmiş
hayallerimi yıktı:img-cray:
Sevgili Hazal ayy nolur öyle birşey olmasın eğer Ayla hamile falan çıkarsa olmaz.
Sertaç yakışıklı,zengin,kızını seviyor ama bunlar yetmez Ayla'ya kendini affettirmesi çok zor gibime geliyor.
Ayla ve Sertaç'ı bende birbirine çok yakıştırdım ama Suat'ı da beğendim ben şu anda kararsız kazım durumundayım.:)
Bu arada dizide oyuncu seçimleri gerçekten çok iyi olmuş Çağan Irmak'ı tebrik ediyorum.:)
Ayla'ya kendini affettirmesi elbette çok zor, senaryo nasıl ilerleyecek tam bilmiyoruz gerçi ama eğer affedecekse bu en az 1 sezonu alır gibime geliyor- kaldı ki ederse bu da tabi...
Suat'ı ben beğenmedim hiç açıkcası.. hiç kafamda kurguladığım gibi gelmedi.. ben daha bi mağrur böyle, yıllarca aşk acısı çekmiş, gözlerinden buram buram aşk kokan bir Suat bekliyordum, yıkıldım valla..
ama Sertaç her ne kadar hödüğün dik alası olsada bana yinede o daha çok aşıkmış gibi geldi Ayla'ya.. gerçi aldatan bi erkeğin aşk hayatını yorumlamak ne kadar doğru orasıda ayrı bir muamma ama.. :img-tomat:img-tomat
daha sonra yok canım yanlız degilsın bende varım...
tamam sertac aptalliğin dik alasını yapmiş..ama hemen pişmman oldu ben hemececik hisseettim vallaa
bencede harika bir çift bende ayla&seertac diyorum..
ne güzel olurdu boynuna sarılsa...
ama nerdee...şu şartlar altında olması mümkün degil..neyse biz bekleriz
evet pişmanlığını gördük Sertaç'ın.. aslında bence Sertaç'ta da suç var ama o kızında başının altından çıkmış herşey belli.. ama Sertaç'ın asla savunulacak bir yanı yok, kendi başının çaresine bakmalı o artık Ayla onu nasıl affeder bilemiyorum hiç.. :icon_whis
valla resmen geçirdim içimden, bi boynuna sarılsa diye ama tabikide şu an için bunun gerçekleşmesini beklemiyorum.. gerçi Ayla'nın güveni sarsıldı artık, hatta resmen yerle bir oldu... bu saatten sonra Sertaç'ın kendini Ayla'ya affettirebilmesi zor gibi...
Benim dizide karalisteye aldığım biride Suat'ın kızkardeşi herşeye burnunu sokarmı bi insan yaa oh olsun annesi suyu nasıl fırlattı resmen foşurrrt diyee kız boy attı sulanmaktan:img-hyste:img-hyste
Polat'ın sesini sevmedim
hiç izlemediğim için merak ediyorum dublaj mı gerçek ses mi
Sinan'ın sesi de garip geldi ama o daha çok çocuklaşmadan olsa gerek:img-hyste
bir de şu İlker sanırım onun sesi
çok sempatik sesi var yav ama kötümsü bir karakteri canlandırıcak
gerçi Ayla'ya soğuk davranayım dedi ama sıcak karşılamadan sonra değişti hemen:img-hyste
ayh canım burada da karşılamak güzel :) Asi'den sonra 2. uğrama yerim oldu burası benim :)
valla sonuna kadar katılıyorum yahu o nasıl bir yakışıklılıktır öylee :img-icecr mavi gözler o takımların içinde.. ahh ahh'layıp durdum.. hatta uuuuladım bile diyim sana :) :img-hyste
o Eylül'ü kim bulduysa tebrik etmek lazım.. cidden çok tatlı bir kız, birde baya baya benziyor Ayla'ya da.. çok tatlı kız yahu :good:
hazal senıde bura görmek cok güzel:)
valla asi'cilerden bayagı kişi burya heralde:)
yok yok ben bu diziye bayıldım...
sardı benı:)
sinan gerceden harikaydi.
bende aynen senın gibi tv yapiştim..cok tatlıydı...eylülle kahvaltıdaki konuşması ,dans etmeleri harika harika...:happy0064
ben zaten suatı sevmedim...zaten kız kardeşinde var bir gariplik..oh olsun annesi agzının payını verdi..
ben bir an heralde bu kız kardeşi öz degildir..kesın aşikdir dedim:blink:
yanı okadar tuhaf bir kızdı..:)
walla aynı yuuuuhhh u ben de söyledim,o kız anlatırken ilişkilerini
otostop çeken kızla ilişki yaşıyor,karşı dairesine alıyor kızı,kirasını falan ödüyo bi de
ama olaylar bu şekilde olmasaymış sertaç ve ayla çok süper bi çift olabilirdi,çok yakıştırdım ben onları
bende öyle... yuuhhlaya yuhhlaya... az bile ona az :img-tomat:img-tomat:img-tomat domatesliyim biraz..
ama çok yakışmış ya Ayla ve Sertaç.. bence bu kadar güzel uyan bir çift olmasının sebebide belki ileride yenidenn barışmaları için izleyicide bir altyapı hazırlıyor olabilirler..
ama yinede o Sertaç'ın kendini affettirmesi çok zor.. Eylül için katlanacak herşeye..
sertaç ve aylayı ben de çok yakışyırdım hatta konuyu bildiğim halde keşke aldatmasa dedim..
bu gelinin aylayı kıskanmasına ne demeli neticede ayla orada misafir nedir bu hazımsızlık gelin hanımda..görgüsüz resmen yaa..başı ağrıyormuş gürültüden... böyle insanlar da var dünyada hatta benim tanıdığım biri bile var.
ayla ne güzel bir hayatı yaşarken resmen hiç beklemdiği anda şokla kesildi hayatı ortadan..güzel bir sabaha uyanmışken aşkı yaşarken yavrusuyla eşiyle paylaştığı güzel bir evi ve işi varken nasıl da bir anda hiç beklenmedik bir anda her şey mahvoldu..
o nedenle ben aylanın topuğunun kırıldığı kapıyı yumrukladığı ve tepki verdiği tüm sahneleri gerçekçi buluyorum.
zeynepçim hani biri vardı ya gölge eden n.....:x mmc nin yeni dizisinde mümkünse hiç genç adam olmasın gölgecilerden:ortalıkta sadece o salınsın.. bir kaç cazgır tipi bayan olsun paylaşılamasın:x
sertaç hazımsız bir tip galiba.. duydum duydum da böyle karşı daireye sevgili yerleştireni ilk gördüm.. ya gerçekten böyle bir adam varmıdır.. eğer varsa dövelim eşek sudan gelene kadar.. aylanın gönüllü dövücüsü olarak bizi de alsınlar diziye.. nasıl olsa kadro gani biz de araya kaynarızzz:
Vallahi ya böyle utanmazları da var mıdır aldatıyorsun madem niye karşı daireye ev tutuyorsun hayır bu nasıl bir cesarettir :hıh Ayla'nın herhangi bir şekilde seni görebileceğini hiç mi düşünmüyorsun terbiyesiz :hıh :dito Ayla yerine ben ağlayacaktım neredeyse zaten o sahnede bir anda bütün dünyası gitti kızın :hıh
Suat'ın yıllardır Ayla'yı bekleyen bir karakter olmasını istesek de açıkçası çok saçma olurdu Türk filmi edalarında :icon_whis Üstelik ortaokul bitince gitmiş Ayla aradan yıllar geçmiş 15 yaşında bir çocuk için bir çocukluk aşkını yıllarca beklemek abes olurdu :icon_whis
Hatırlamaz mıyım canım ...hatırla çanım o eski günleri ...zaten kardeşim Ayla ve Eylül otururken "şimdi ileriden n....çıkarmış sonra e'yle birlikte üç beş çocuk alırmış yanına" diyince koptum :img-hyste Ayrıca da o çazgır bayan tiplerinde açıkça bir ima sezdim :icon_whis:img-pilot
Off ne kadar güzeldi başlarda her şey Sertaç bunu Eylül ve Ayla'ya nasıl yapar insan ailesine nasıl ihanet eder bir daha o karşı komşulara bakamayasın inşallah :hıh :img-cray: Çalıkuşum zaten o sırada Sertaç'ı elime verseler oraçıkta parçalamak istedim keşke Ayla kravatını tuttuğu anda ümüğünü sıksaydı densüzün :hıh
çok yakışıyorlar da neden yaptın bunu Sarp Sertaç
o sahnelerden sonra nerdeyse ekrana bakamayacak hale geldim
çok fena bakmış
hakikaten öyle içkisine gazoz attıracak cinsten değilmiş
hayallerimi yıktı:img-cray:
ben de,çok kötü oldum o sahnelerden sonra:img-cray:
böyle iyi bi aile babası görüntüsünün ardından böylesi bişiy çıkacağını hiç tahmin etmiyordum ben,
değilmiş ya içkisine ilaç atılcak cinsten bişiy,baya baya sürdürüyomuş yani ilişkiyi:icon_whis
hazal senıde bura görmek cok güzel:)
valla asi'cilerden bayagı kişi burya heralde:)
yok yok ben bu diziye bayıldım...
sardı benı:)
sinan gerceden harikaydi.
bende aynen senın gibi tv yapiştim..cok tatlıydı...eylülle kahvaltıdaki konuşması ,dans etmeleri harika harika...:happy0064
ben zaten suatı sevmedim...zaten kız kardeşinde var bir gariplik..oh olsun annesi agzının payını verdi..
ben bir an heralde bu kız kardeşi öz degildir..kesın aşikdir dedim:blink:
yanı okadar tuhaf bir kızdı..:)
ya bende Sinan'a bayıldım... izlemeye doyamadım hani.. hatta bayada söylendim Sinan Suat olsaydı keşke diye.. o zaman herhalde ben direkt silerdim Sertaç'ı... ama şimdi silemiyorumda bariz Ayla ve Sertaç yeniden bir araya gelsin diyorum içten içten :) :) ama önce sürünmeli Sertaç öyle hemen affedilmemeli.. affedilemezde zaten..
o kız kardeşi zaten ne biçim bişeydi öyle.. dakka bir gol bir.. içeri girer girmez açtı kız ağzını, bi daha suyu yiyince kapadı ancak.. her evde var bi tane böylesi demek.. diğer taraftada Rukiye.. Meseret var Meseret :img-hyste
ben de,çok kötü oldum o sahnelerden sonra:img-cray:
böyle iyi bi aile babası görüntüsünün ardından böylesi bişiy çıkacağını hiç tahmin etmiyordum ben,
değilmiş ya içkisine ilaç atılcak cinsten bişiy,baya baya sürdürüyomuş yani ilişkiyi:icon_whis
aldatacağını bildiğimiz için ben baştan itibaren böyle şaşkın şaşkın izledim
ya benim Sarp Sertaç'a kızmam lazım bir kere Özge Özberk gibi birini aldattı:hıh
yani belki karakter değil ama fizik aynı sonuçta:img-hyste
ama ben niye bu kadar nefret edemiyorum bu adamdan ya:img-hyste
bu arada ödev yaparken mesaj atmanın zararları
çok güzel birşey yazmışım
içkisine gazoz atmak:img-hyste
tabiki şu durumda sertacın haklı tarafı olamaz..
ama benım halan ümidim var..
hem canım illa dizilerde kadın kocasının kendisini aldattiğini ögrendiğide başkasına aşik olacak diye bir şey yokki..şartı mıyanı.
bu seferde degişiklik yapsınlar..mesela kocasına hala aşik olsun olmazmiki..:)
tama kocasını hemencecik asla afetmesın ama sıfr cocugu içinde tekrar birleşmesın canım..
ben cok yakiştirdim..:img-blush
hem o adı neydi unuttun çigdem mi:icon_whis
neyse işte onunda arabaya binerki halını görduk...:img-tomat
ama sertac bir an tekrar karşi daireye gidecek sandım..elinde yastık bekliyorum tv karşisında egerki gitseydi..
ne kadar yakişsınlar felan dinlemez..sertacı silerdim..
neyski geri döndü...
Vallahi ya böyle utanmazları da var mıdır aldatıyorsun madem niye karşı daireye ev tutuyorsun hayır bu nasıl bir cesarettir :hıh Ayla'nın herhangi bir şekilde seni görebileceğini hiç mi düşünmüyorsun terbiyesiz :dito Ayla yerine ben ağlayacaktım neredeyse zaten o sahnede bir anda bütün dünyası gitti kızın :hıh
Suat'ın yıllardır Ayla'yı bekleyen bir karakter olmasını istesek de açıkçası çok saçma olurdu Türk filmi edalarında :icon_whis Üstelik ortaokul bitince gitmiş Ayla aradan yıllar geçmiş 15 yaşında bir çocuk için bir çocukluk aşkını yıllarca beklemek abes olurdu :icon_whis
Off ne kadar güzeldi başlarda her şey Sertaç bunu Eylül ve Ayla'ya nasıl yapar insan ailesine nasıl ihanet eder bir daha o karşı komşulara bakamayasın inşallah :hıh :img-cray: Çalıkuşum zaten o sırada Sertaç'ı elime verseler oraçıkta parçalamak istedim keşke Ayla kravatını tuttuğu anda ümüğünü sıksaydı densüzün :hıh
utanmazlık ki ne utanmazlık.. zaten yapmışsın bir saçmalık, birde utanmadan al o kızı karşı dairene getir.. rezalet ya rezalet.. :img-tomat:img-tomat:img-tomat
Suat'ın yıllarca Ayla'yı beklemesi evet biraz abes olabilirdi ama yinede ben onda hiç aşık adam havası göremedim nedense.. öyle sıradan köyden, kasabadan bir insan gibi gördüm ben onu.. Ayla'da bilmem kaç sene önce yazdığı bir defteri okuyarak yeniden Suat'a karşı olan aşkını falan depreştirmesin mümkünse..
Sertaç'a bende bir tane çakmak istedim orada ama.. yinede diyorum ya ne kadar kızsam da.. :img-icecr
merhaba:)
bölümün tamamını izleyemedim:( ama sinanla özge çok yakışmış fizik olarak ama maalesef sertaç ki sevmedim ismini büyük yanlış yaptı...özgeyi sinirliyken çok beğendim,çok iyiydi:)nerdeyse parçalayacaktı sertaçı...aynuru svmedim, hanımefendi demesinin ise hiç sevmedim...
suat ise tam huzur bulunacak karakter...dertleşilecek:) polat bilgin de çok iyiydi.daha dünkü margos olmuş bugün suat, güzel de olmuş...karakterlerin hassasiyeti benziyor ama bu güvenilirliği yansıtmak önemli.
hem canım illa dizilerde kadın kocasının kendisini aldattiğini ögrendiğide başkasına aşik olacak diye bir şey yokki..şartı mıyanı.
tama kocasını hemencecik asla afetmesın ama sıfr cocugu içinde tekrar birleşmesın canım..
ama sertac bir an tekrar karşi daireye gidecek sandım..elinde yastık bekliyorum tv karşisında egerki gitseydi..
neyski geri döndü...
al bendende o kadar yahu.. ümidim var yani.. 2. Aliye vakası olsun istemiyorum hiç.. bizde değişiklik olsun..
evet o Çiğdem denen kızın arabaya bindiğini gördük ama adı jenerikte değil miydi onun?? daha kalır o dizide gibime geliyor..
birde küfürlerin sansürlenmemiş olmasıda ayrı bir hava katmıştı :img-hyste:img-hyste
arkadaslar eylül rolünü oynanan o kücük kizin ismi ne?
bana cevap veren olursa cok sevinirim:img-wink:
:img-hysteayy pess:img-hyste 4uncu reklam .....
:img-hyste:img-hyste figennn:img-hyste:img-hyste
ayy aylam nekadar acik sozlu bi kadin yah hele o defnemidir nedir(hsdeki izlemedigim icin bilmiyorum:icon_whis), ayla:bende orda calisan herkez gibi yuzune kusmak istedim:img-hyste
aylanin cocuklugu gercekten kotu gecmis:img-cray: uzuldum cook simdi...
ayy sinan o grey takim icinde nekadar yakisikli cikmis:img-in_lo..
asiden snra ikinci basligim burasi:good:
merhaba:)
bölümün tamamını izleyemedim:( ama sinanla özge çok yakışmış fizik olarak ama maalesef sertaç ki sevmedim ismini büyük yanlış yaptı...özgeyi sinirliyken çok beğendim,çok iyiydi:)
çok yakışıyorlar ya
Cansel'den sonra en sevdiğim partneri olabilir benim için:img-hyste
-------------------------
Bu arada Özge'nin Ayvalık'ta sürekli yemeklerde avcunu avuşturmasına mana veremedim oralar yapmacıktı
birde sadece eve gidip telefonu çalması yani basit iki işi yapacak Türk'ün ateşle imtihanı dedi
gerçi oralarda peri mesalından korkunç gerçeklere kaydığımız için dikkat edilecek nokta değildi ya neyse
aldatacağını bildiğimiz için ben baştan itibaren böyle şaşkın şaşkın izledim
ya benim Sarp Sertaç'a kızmam lazım bir kere Özge Özberk gibi birini aldattı:hıh
yani belki karakter değil ama fizik aynı sonuçta:img-hyste
ama ben niye bu kadar nefret edemiyorum bu adamdan ya:img-hyste
bu arada ödev yaparken mesaj atmanın zararları
çok güzel birşey yazmışım
içkisine gazoz atmak:img-hyste
:img-hysteşimdi farkettim ben de:img-hysteiçkisine gazoz atmak:img-hyste
ben de edemiyorum ki:img-blushhele,karakter adını hatırlayamadığım kaya akkaya o şarkıyı söylerken nasıl da mutsuz görünüyordu sertaç:img-cray:çok üzüldüm orda ona:img-cray:
ama keşke işleri bu kadar zora sokmasalardı ya,böyle bi aldatma affedilir gibi değil yani:icon_whis
Su Ayla icinden geleni soyluyor yaw...
Geberticem, kusucagim kelimeleri kullaniyor...
Acep bunun gecmisiyle bir ahlaka varmi:icon_whis
Bu arada EuroD'ye cok sinir oldum cook!
şimdiii bu foruma bakıyorum ve çevremde ben bu diziyi izlerim diyenler de var vee bence rating sorunumuz olmayacak:))
başka bir konuya geçersek..sinan tuzcu misafir sanatçı olup sonra tamamen hayatlarından çıkmayacağı kesin fakat bu adam sürekli aylanın peşinden mi koşacak..ayla onu affetmez ki affetmemeli affederse dizi biter yaa..
yoksa eylülü alıp kaçıracak da aylayı incitecek hareketler i yapacak lütfen yapmasın o ıhlamurlar altındada bile kötü değildi baş karakterin elinden nişanlısını aldı ama buna rağmen ben onu çok sevmiştim..
:img-hysteşimdi farkettim ben de:img-hysteiçkisine gazoz atmak:img-hyste
ben de edemiyorum ki:img-blushhele,karakter adını hatırlayamadığım kaya akkaya o şarkıyı söylerken nasıl da mutsuz görünüyordu sertaç:img-cray:çok üzüldüm orda ona:img-cray:
ama keşke işleri bu kadar zora sokmasalardı ya,böyle bi aldatma affedilir gibi değil yani:icon_whis
günlük konuşma dilinde eskiden sürekli ilacına hap atmak diyordum ya:img-hyste
engel olamıyordum kendime
şimdi biraz daha geliştirmişim kendimi:img-hyste
Soner karakterin adı.
Sertaç böyle eksik olduğunu hissettirdi bize o sahneleri sevdim:img-icecr
Su Ayla icinden geleni soyluyor yaw...
Geberticem, kusucagim kelimeleri kullaniyor...
Acep bunun gecmisiyle bir ahlaka varmi:icon_whis
Bu arada EuroD'ye cok sinir oldum cook!
:img-hyste:img-hyste
bucketim koppptummm beaa:img-hyste
alah seni,puhahaha onu birak ben shock oldum:img-hyste sertaci nasil itti dovdu oyle:img-hyste hakli tabi ama hic beklemezdim ayla gibi oyle sakin bir karekterden ama snradan ogrendim ki kizin kucuklugu siideet dolu gunlerle gecmis:img-cray: snradan anladim onu:)
neyski geri döndü...
çiğdemdi evet:icon_whis gıcık oldum o kadına ya:icon_whis
belli herşey onun başının altından çıkmış,sertaçda da kabahat var ama,
arkadaşı da dedi ya gözü yükseklerdeymiş hep:icon_whis
ben de bi an karşı daireye gidicek sandım,"yok artık bu kadarı da fazla" diyordum ki,gitmedi zaten karşı daireye:img-blush
forever_bim
13-05-08, 00:50
İlk bölüm itibaıyle harika bir dizi diyemeyeceğim, ama iyi bir dizi izledim diyebilirim.
Açıkçası, aldatmayı başından beri biliyorduk da yazılabilecek en rezil aldatma şekli yazılmış. Sertaç'ın pişkinliğine/yüzsüzlüğüne ben de pes dedim. Sertaç'ı sevemedim hatta öfkem kabardı.
Suat'ı da sevmedim, Ayla'yı da köpürtülmüş buldum çok. Çocuğa psikopatça bağırdığı sahnede sinirlerim zıpladı.
Suat'ın kardeşi tam bir arıza. Suat hangi sebepten içiyor acaba.
Polat Bilgin'i sıkı takip etmedim (belki bir bölüm Karayılan izlemişimdir toplamda) ama o sesi binlerce kez duyduğuma eminim. Hatta Aşka Sürgün'de Mahsun'un dublajıydı o ses. Polat Bilgin mi seslendirdi Aşka Sürgün'de Mahsun'u?
günlük konuşma dilinde eskiden sürekli ilacına hap atmak diyordum ya:img-hyste
engel olamıyordum kendime
şimdi biraz daha geliştirmişim kendimi:img-hyste
Soner karakterin adı.
Sertaç böyle eksik olduğunu hissettirdi bize o sahneleri sevdim:img-icecr
ilacına hap atmak da iyiymiş:img-hyste:img-hyste
sonerdi doğru,sevdim ben onu :) eylülle de pek bi yakınlardı :)
evet...eksik olduğunu hissettirdi bize,
bi de kurabiyelerin altından notu çıkarıp okduğu sahne de çok güzeldi:img-cray:
[/B]
O karakter çok bıçak sırtı geldi bana
karakterin hikayesini merak ediyorum
birde çarşamba karısının hikayesini
şimdiii bu foruma bakıyorum ve çevremde ben bu diziyi izlerim diyenler de var vee bence rating sorunumuz olmayacak:))
başka bir konuya geçersek..sinan tuzcu misafir sanatçı olup sonra tamamen hayatlarından çıkmayacağı kesin fakat bu adam sürekli aylanın peşinden mi koşacak..ayla onu affetmez ki affetmemeli affederse dizi biter yaa..
yoksa eylülü alıp kaçıracak da aylayı incitecek hareketler i yapacak lütfen yapmasın o ıhlamurlar altındada bile kötü değildi baş karakterin elinden nişanlısını aldı ama buna rağmen ben onu çok sevmiştim..
böyle ilerlemez senaryo o zaman artık resmen Aliye'ye döner.. bence ilk sezon Ayla ve Sertaç arasındaki ipler iyiden iyiye gerilecek, Suat bu dönemde destek olacak Ayla'ya, amcası ve kuzeni Ayla'nın tarlaları hakkında bir işler çevirecek...
2.sezonda Ayla ve Sertaç'ı barıştırırlar gibime geliyor açıkcası... yada ben öyle istiyorum en azından :icon_whis:img-icecr
Polat Bilgin'i sıkı takip etmedim (belki bir bölüm Karayılan izlemişimdir toplamda) ama o sesi binlerce kez duyduğuma eminim. Hatta Aşka Sürgün'de Mahsun'un dublajıydı o ses. Polat Bilgin mi seslendirdi Aşka Sürgün'de Mahsun'u?
Aşka Sürgündeki ses Polat Bilginin sesi değil .Dizideki ses Polat Bilginin kendi sesiydi
.
ilacına hap atmak da iyiymiş:img-hyste:img-hyste
sonerdi doğru,sevdim ben onu :) eylülle de pek bi yakınlardı :)
evet...eksik olduğunu hissettirdi bize,
bi de kurabiyelerin altından notu çıkarıp okduğu sahne de çok güzeldi:img-cray:
Evet Ayla'yı kasabadan uğurlarken de süperdi:img-hyste
ama klibi iğrençti o da anlamış zaten:img-hyste
------------------
aklıma geldikçe yazıyorum..forumda okumadım ama Ayla'nın günlüğünde hani diyor ya amcam gebersin istiyorum ama çocukları var Allah günah yazmasın
işte bu tür şeyleri Çağan çok güzel yansıtıyor mesela ben orada Çağan klasiği olarak gördüm ve çok sevdim
aslında bende tam bu kısmı anliyamadım..şimdi ayla kasabayı terk etmiyeceğine göre nerde yaşiyacak...yenı bir ev tutar heraldede:icon_whis
o zaman sertac nepcak...:icon_whis
zaten amcası ve rukıyeye uyuz oldum:img-tomat
al birine vur ötekine...aynılar yanı...
ayla tabiki afetmemeli ama suat lada olmasın..hehee hem canım sertac yenıden kendiisine aşik etsın
ahh bu dizi lütfen suat&ayla olmasın..ben istemiyoomm
hiç yakişmiyorlar..zaten suatın var derdi..
bence ayla hemen sertacı geldiği yere gönderir...
veee sinan cok yakişkli yaaa:)
bir de tanıdık karakterlerden dolayı, kasaba olmasından dolayı, inanılmaz bir biçimde kendimi fikrimin ince gülünü izliyor hissettim...
sertaçın aldatma şekli ise, baştan sona, affedilmez. hiç açık kapı bırakılmamış...
2.sezonda Ayla ve Sertaç'ı barıştırırlar gibime geliyor açıkcası... yada ben öyle istiyorum en azından :icon_whis:img-icecr
şimdi reyting engeline takılmazsa ben dizinin 1 sezon süreceğiin düşünüyorum
Çağan'ın fazla uzatacağını sanmıyorum
İ
Açıkçası, aldatmayı başından beri biliyorduk da yazılabilecek en rezil aldatma şekli yazılmış. Sertaç'ın pişkinliğine/yüzsüzlüğüne ben de pes dedim. Sertaç'ı sevemedim hatta öfkem kabardı.
Suat'ı da sevmedim, Ayla'yı da köpürtülmüş buldum çok. Çocuğa psikopatça bağırdığı sahnede sinirlerim zıpladı.
evet o ses zaten nerdeyse her 3 diziden 2 sinde var artık.. Mahsun'u seslendiren kişi Polat değlidi, zaten Polat'ın gerçek sesi değil bu ses.. o da dublaj kurbanı olmuş...
Suat'ı bende sevmedim, sevemedim açıkcası.. bir de bu Ayla ve Eylül arasındaki "sen benim yol arkadaşımsın" sahnesi biraz zorlama gibi geldi bana..
Suat muhtemelen aradığı aşkı bulamamaktan falan içiyordur.. :icon_whis
Evet Ayla'yı kasabadan uğurlarken de süperdi:img-hyste
------------------
aklıma geldikçe yazıyorum..forumda okumadım ama Ayla'nın günlüğünde hani diyor ya amcam gebersin istiyorum ama çocukları var Allah günah yazmasın
işte bu tür şeyleri Çağan çok güzel yansıtıyor mesela ben orada Çağan klasiği olarak gördüm ve çok sevdim
klibiyle beraber tipi de bir değşikti ya:img-hysteneyse doğru yolu bulmuş heralde:img-hyste
annemin dizinin yayınlanacağından önceden haberi bile yoktu,ve izlerken çağan ırmak işi mi bu dedi,çağan ırmak işlerinde bazı şeyler değişmiyor,ve bu değişmez şeyler de onun yapımlarını unutulmaz kılıyor bence...müzikler de çok güzeldi ayrıca...
bir de,geçişleri de beğendim ben,ilk sahnelerde ayla nın yaşadığı 3 saat öncesinin flashback i,ordan ayvalık a geçişler oldukça başarılıydı....
hekimoglu64
13-05-08, 00:58
herkese iyi aksamlar daha dogrusu iyi geceler:)
neyse diziyi pek tutmadim diye baslyiorum kisme kirilmasin
arkadaslar cagan iramak bir dev cok farklu yapimlar yapyior
ama bu diziyi begenmedim ne yazikki ve üstelik seszon bitimine dgru
basladi dizi keske dizi seszon sorasi baslasiydi daha iiy labilrdi belki.....neyse ben begenmedim ne yazikki:img-cray::img-cray:iyi yorumlarbye
Vallahi karşıdaki komşunun ne kadar gözü yükseklerde olursa olsun ne kadar Sertaç'ın peşinden koşmuş olursa olsun haa Sertaç'ı da Sinna Tuzcu oynamış olsun benim için farketmez Sertaç'ı hiç sevmedim yaptıklarıyla kendini gösterdi bence sonradan istediği kadar ezilsin büzülsün ben pişmanım desin :hıh :dito
Ayla umarım tekrar onunla birlikte olmaz ...bir de demez mi "ilk oldu" diye bir yıldır ohhh maşallah :icon_whis:img-hyste Bu kadar süre boyunca kendisini kandırmış bir adamı Ayla eğer affederse bu diziyi izlemem sanıyorum :icon_whis Resmen adam kendisine ikinci bir hayat kurmuş böyle bir adamı affetmesin img-tomat:img-tomat
Aşka Sürgün'de Mahsun Kırmızgül'ü seslendiren kişi Murat Şen'miş :kahve
forever_bim
13-05-08, 01:00
bir de tanıdık karakterlerden dolayı, kasaba olmasından dolayı, inanılmaz bir biçimde kendimi fikrimin ince gülünü izliyor hissettim...
sertaçın aldatma şekli ise, baştan sona, affedilmez. hiç açık kapı bırakılmamış...
Büyük konuşmayalım derim ben. Diğer dizimizde izliyoruz, en rezil ihanetin bir 30 bölüm sonrasında süper tutku olabiliyor. Yerli dizilerde her şey olur.
Açıkçası ben dizide kuvvetli Çemberimde Gül Oya havası sezmedim değil.
"Çocuğu sünnet edip suyuna pilav" muhabbeti, "Anarşik olacak değil ya" replikleri bire bir orda da vardı. Hatta müzikler de benziyordu.
------------------
evet klip rezalet birşeydi neydi öyle :img-hyste
evet Çağan gerçekten çok güzel işliyor bu tarz olayları.. çocukların ağzından saf bir şekilde yazıyor hislerini...
şimdi reyting engeline takılmazsa ben dizinin 1 sezon süreceğiin düşünüyorum
Çağan'ın fazla uzatacağını sanmıyorum
evet aslında Çağan'ın çok uzun soluklu dizi çekeceğini bende zannetmiyorum ama nedense bu dizi eğer iyi bir reyting tutturursa 2 sezon gidermiş gibime geliyor... :img-wink:
ooyy:img-hyste bayildim:img-in_lo sertacim geldi:img-in_lo siyahlarda pek yakismis:img-in_lo....
neyse:dizi genel olarak cook iyidi kalitesi camera cekimleri ses goruntu harika!
ve bu dizinin en cook neyini sevdim biliyormusunuz cook dogal:good: rukiye de yane pes kizin kafasina nasil vurdu oyle sappp diye, vala acidim kiz ama snra oda kapiyi eylul un yuzune pat die carpti...bide rukiye demesinmi bizim ailede erkekler cook onemlidir die..deget:hıh haftayi iple cekiyorum,[b]bimkoligim resimdasim resimler icinnn cook tskurler, bende vaktim olunca bolbol cekip eklicem:img-in_lo) ne cook kufur ediolar bunnar yah:img-hyste dogal derken tamda bunu kast etmistim:good:
euro d de şimmdi bitti arkadaşlar dizi..ben dedim ki erken başlar o nedenle euro d de bekledim tam tersi oldu atv deki diziler atv avrupada daha erken başlıyor burda tam tersi oldu euro d de çoook geç bitti:(
bu arada ayla çaresiz bir kadın değil..kendisine bir ev tutup orada yaşayabilir ama kızı için katlanıyor bazı şeylere..o minicik kız o güzel gözleriyle ne güzel anlatıyor her şeyi maşallah çok tatlı bir kız.fakat orada yani aile yanında onca kalabalıkla geçmişin izleriyle kalmaları çocuğun psikolojisini alt üst edecek yaa...uygun bir dille anlatıp yola devam etmeleri gerek fakat asla aynı evde değil çünkü bir kadının onurunu zedeleyen en büyük hakarettir aldatılmak o adam o akdına dokunduktan sonra bir de karısına mı dokunacak ne hakla ve ne yüzle !!!
Vallahi karşıdaki komşunun ne kadar gözü yükseklerde olursa olsun ne kadar Sertaç'ın peşinden koşmuş olursa olsun haa Sertaç'ı da Sinna Tuzcu oynamış olsun benim için farketmez Sertaç'ı hiç sevmedim yaptıklarıyla kendini gösterdi bence sonradan istediği kadar ezilsin büzülsün ben pişmanım desin
Ayla umarım tekrar onunla birlikte olmaz ...bir de demez mi "ilk oldu" diye bir yıldır ohhh maşallah Bu kadar süre boyunca kendisini kandırmış bir adamı Ayla eğer affederse bu diziyi izlemem sanıyorum Resmen adam kendisine ikinci bir hayat kurmuş böyle bir adamı affetmesin img-tomat
Aşka Sürgün'de Mahsun Kırmızgül'ü seslendiren kişi Murat Şen'miş
zeynepscim bence yinede bu kadar önyargılı olmamak lazım.. tamam gerçek hayatta böyle bir davranış öyle kolay kolay yenilir yutulu cinsten değil ama, sonuçta bir tv dizisi bu o açıdan bakmak lazım :)
tamam Sertaç'ın davranışlarıda, sözleride tamamen saçmalıklar üzerine kurulu, kalkmış gül gibi karısını aldatıyor, birde o kızı karşı dairesine getiriyor :img-tomat:img-tomat
Sertaç uzunca bir süre süründükten ve tamamen pişman olduktan sonra neden olmasın??
forever_bim
13-05-08, 01:06
Açıkçası Ayla bence bir kadın ve bir anne olmanın ikilemini yaşar gibime geliyor.
Bir kadına indirilecek en ağır darbedir ihanet, senaryoda işin ihanet kısmı çok rezil yazılmış. Su götürmez bir şekilde.
Öte yandan, Eylül'ün bunca acı çekmesi ne derece doğru? Ayla kendi çocukluğunun cehennemine Eylül'ü sürüklüyor.
Ve şimdiden çok belli oldu ki, Eylül'ün favorisi Sertaç. Sertaç'ın pişmanlığını hissedersek ne ala. Zaten dizide tam anlamıyla beklediğimi bulamadım. Bakalım zor mu beğeniyorum nedir.
ay bu sertaç kızı karşı dairesine niye getirdi diyoruz ya ay ben şimdi buldumm ay kızlarrr bu sertaç acemi acemiii:img-hyste aceminin aldatması böyle olur başka yerde üşenir gitmeye şimdi karşıda yaa canı çekince hoop karşı daireye:img-hyste ay sinirleirm bozuldu bir an empati kurdum da eşimi düşündüm sertaçın yerinde ay tüyleirm diken diken olduuu:img-cray:
kısaca özetlersek ben umdugumdan daha güzel eglenceli bir bölüm izledim:)
sertac afedilmesi cok ama cok güç bir hata yapti..
gönlümdem gecen belli..:img-blush
bakalım yarın sonuclar nasıl gelecek..herkese iyi geceler..
gec oldu ...ben odamda gizli gizli nete giriyorum:)
zeynepscim bence yinede bu kadar önyargılı olmamak lazım.. tamam gerçek hayatta böyle bir davranış öyle kolay kolay yenilir yutulu cinsten değil ama, sonuçta bir tv dizisi bu o açıdan bakmak lazım :)
tamam Sertaç'ın davranışlarıda, sözleride tamamen saçmalıklar üzerine kurulu, kalkmış gül gibi karısını aldatıyor, birde o kızı karşı dairesine getiriyor :img-tomat:img-tomat
Sertaç uzunca bir süre süründükten ve tamamen pişman olduktan sonra neden olmasın??
Valla çanım sonuçta bu dizidir deyip geçmemek lazım izlerken nasıl gerçekmiş gibi izliyoruz bakıyoruz yorum yapıyoruz öyleyse dizide de gerçeklere uygun şeyler verilmeli ...
Tabiki insan başına gelince anlar ancak ama yine de aldatmak bu kadar kolay affedilemez bence ...karşındaki insan isterse yıllarca sürünsün insanın içi alır mı böyle bir şeyi bilemiyorum....Zeliham çanım çok doğru söylemişsin o adam başka bir kadına dokunduktan sonra nasıl karısına dokunur ne hakla ve yüzle" :hıh İğrenç bir şey aklıma geldikçe o kapının önünde Ayla'nın o hali deli oluyorum :hıh
Açıkçası Ayla bence bir kadın ve bir anne olmanın ikilemini yaşar gibime geliyor.
Bir kadına indirilecek en ağır darbedir ihanet, senaryoda işin ihanet kısmı çok rezil yazılmış. Su götürmez bir şekilde.
Öte yandan, Eylül'ün bunca acı çekmesi ne derece doğru? Ayla kendi çocukluğunun cehennemine Eylül'ü sürüklüyor.
Ve şimdiden çok belli oldu ki, Eylül'ün favorisi Sertaç. Sertaç'ın pişmanlığını hissedersek ne ala. Zaten dizide tam anlamıyla beklediğimi bulamadım. Bakalım zor mu beğeniyorum nedir.
öyle deme ama yaa..:icon_sorr egerki sırf eylül için geri dönme olayı olacaksa hiç olmasın bence o zaman aliyeden hiç bir farkı kalmaz..çağan ırmagın bunu yapacağinida hiç sanmıyorum...
gerci eylül o evde o şehirde kalması ne kadar dogru bilemiyorum...
bu bölüm cocugun ruh halini görduk..rükiye kızına vurunca nasılda kötü oldu kız..:icon_sorr
dahi başka eve taşindi diyelim babasına bu kadar düşkün bir kızı ondan ayırmakda olmaz..aynı şehirde olsalar tamam diyecem ama sertac istanbulda
sonuncta....:icon_whis
neyse ben beyendım vallaa:)
forever_bim
13-05-08, 01:17
Valla çanım sonuçta bu dizidir deyip geçmemek lazım izlerken nasıl gerçekmiş gibi izliyoruz bakıyoruz yorum yapıyoruz öyleyse dizide de gerçeklere uygun şeyler verilmeli ...
Tabiki insan başına gelince anlar ancak ama yine de aldatmak bu kadar kolay affedilemez bence ...karşındaki insan isterse yıllarca sürünsün insanın içi alır mı böyle bir şeyi bilemiyorum....Zeliham çanım çok doğru söylemişsin o adam başka bir kadına dokunduktan sonra nasıl karısına dokunur ne hakla ve yüzle" :hıh İğrenç bir şey aklıma geldikçe o kapının önünde Ayla'nın o hali deli oluyorum :hıh
Valla ben kendimi diziye göre belirlemiyorum. Bana eşim amiyane tabirle boynuz taksa kapıyı gösteririm içeriye giremez hatta. Ama dizide kendime bir karakteri asla örnek almadığımdan;
Ayla affetmezse haklıdır ve anlarım. Affederse de eyvallah kendi seçimidir derim.
Hatta ortaya dökeyim kendimi, reel hayatta, Yaprak Dökümü'ndeki Ferhunde gibi arkadaşım olsa üzerine dalarım ama o diziyi Ferhunde için izliyorum.
Dizilerden mi ders çıkaracağız. Dizi çerezlik eğlencelik. Kaptırmayalım kendimizi bu kadar derim ben.
bence suat aylayı seviyor hala , fakat onu evli ve çocuklu olarak görüyor ki öyle bir kadına da seni halen unutamadım diyecek kadar deli cesaretli - patavatsız değildir tabii
zamanla ayla ona sırlarını açtığında falan o da açılır hislerini belli eder belki de bir anda olmaz(ayla mutlaka bir sırdaş bulacaktır içine ata ata patlar insan konuşmak ihtiyacı olur ailesine aktaramaz belki e kızına da yansıtamıyor o daha çok küçük..ağlarken bile eylülden saklıyor gözyaşlarını çok zor bir durum bu..birisiyle paylaşmak isteyecektir ve bu sırdaş suat olacak bence)
yani aylayı beklememiş başka bir kızla nişanlanmış olabilir gayet doğal bu - zaten beklese saçma olurdu - fakat bu da onun aylaya olan hislerinin değiştiğini göstermez
*IremCullen*
13-05-08, 01:18
siz yorumlarinizi yapip bitirmissiniz :icon_sorr eurod daha yeni bitti...
benim favori dizim oldu...bayildimmm günü ve saatide cok iyi...:good:
ben diziyi biraz aliyeye benzetim...:icon_whis benzerlikler herhalde olucak gibime geliyor...
dizi kaliteli, oyuncular harika :good:
ben diziyi oldukça beğendim...
yan karakterler çok doğal olmuş...
suat ı pek tanıyamadık ama,bi dahaki bölümde bol bol görürüz gibi geliyor...
kardeşi de pek arıza bişiy öyle,sinir oldum...
ayla nın bocalamaları var...kızını babasından koparmak istemiyor,ama sertaç ı asla affetmez
sertaç...ah keşke bu kadar rezil bi şekilde olmasaydı bu aldatma da,dizi başlamadan önceki gibi savunabilseydik...:icon_whis bakalım,geldi şimdi kasabaya...neler olcak...
yaptığı onca şeyden sonra bi de aylayı suattan kıskanmaya kalkarsa ben de dalarım bu domateslerle sertaç a:img-tomat
amca da sert biri ama anladığım kadarıyla pişman...kızı nasıl dövmüş ama...kim olsa bunun vicdan azabıyla yaşayamaz...
çalıkuşu78
13-05-08, 01:25
aylanın sertaçla olmasını isteyenler çoğunlukta.. zeynep gibi ben de böyle bir ihtimalin ihtimalini bile sevmedim.. sevgilisine ev tutmuş bir de çocuğu ve karısının yaşadığı dairenin karşısında olacak iş değil.. baştan sertaç karakteri kaybetti bence..bunu yapan adam pişkinden de öte saygısızdan da öte hastaaa .. tekbir giyimin sahibi gibi onun bir tane daha ev ve kadını vardır..herşeyi göze almış bu sertaç bir iki üç üç te yetmez dört diyecek bir adam poligamik bir kişilik..bu senaryo nereye gidecek merak ediyorum.. ayla öyle bir profil çizdi ki ilk bölümde sertaçın hiç şansı yok..ölü mü doğdu ne bu senaryo..sertaçla fiziken yakışabilir ama kadına bu kadar çarpık yaklaşan bir erkek karakterin affedilmesi demek aylanın anlatılmak istenen kadın olmadığını gösterir.. o zaman aylaya saygım kalmaz benim.. asla ama asla affetmesin.. kadınlığa sığmaz bu.. ayla bana affedecek bir kadın olarak görünmedi.. affetse bile çocuğu için iki yabancı gibi yaşanan bir ortam olur bu.. ben ortaokul aşkından yanayım.. ortaokul aşkım geldi aklıma duygulandım..o aşk çok saftır çok naiftir yaşansın ve mecrasını bulsun.. çağan bunu yazsın.. yazar da cesur aşkları sever o..kalıplaşmış çocuğu olan kadın affeder imajını yıkar güveniyorum ona..
iyi geceler herkeze avrupa yayini gec bitti...
ne kadar cok yazilmis :good: hepsini okuyamadim yarin inceleme yapicam artik :img-wink:
bu gece rahat uyuyabilirim cünkü hayal kirikligina ugramadim cekim,oyuncular herseyile cok dogal bir dizi olmus yolu acik olsun insallah
gercekten kah güldüm,kah hüzünlendim ve kah sinirlendim
sertac simdik ne desem yani sinirlensem yok kizsam yok kelime bulamiyorum pes dedirtti bana agzim acik kaldi bir sene masallah nasil becerdin saman altindan su yürütmüs iki evi ayni anda sen nasil idare et birde aylanin gözüne baka baka bir seferlik de yok yok bundan birsey olmaz haaa belki iyi bir baba olur ama sadece o ka....
ayla aslinda hemen kestirip atmadi mektub da yazdigi sözleri tam hatirlamiyorum ama yani kesin bitti gibi birsey kullanmadi düsünmem lazim zaman gerek demis belki ben olsam o kadarini bile yapmam yani ne yapsa hakli
eylül bu nasil bir sirinlik bu nasil güzellik bayildim yani cok tatli birsey masallah.Dizide en cok onu begendim nasil agladi cok üzüldüm ah sertac ah
suat :img-in_lo kendi sesiydi :img-in_lo ve suat istedigim gibi yani sakin,sessiz sadece bakan degil inisli cikisli iyi böyle ben tuttum suati
hemen olmasini bende istemem ama ne yalan söyliyim yakistiriyorum suati ve aylayi ayrica suatin eylül ile konusmasi hosuma gitti. Zaten kardesi yüzünden nisanlisi nisani atmis ( o görümceye kim dayanir evlerden uzak :img-hyste) onunda yüzü gülsün yazik nasil kosmus otobüsün pesinden.
Fazla yorum yapmiyim dedim yine ne kadar olmus güzel bir dizi ben begendim cagan irmak güzel kaleme almis baska türlü olmasi zaten mümkün degildi
aylanın sertaçla olmasını isteyenler çoğunlukta.. zeynep gibi ben de böyle bir ihtimalin ihtimalini bile sevmedim.. sevgilisine ev tutmuş bir de çocuğu ve karısının yaşadığı dairenin karşısında olacak iş değil.. baştan sertaç karakteri kaybetti bence..bunu yapan adam pişkinden de öte saygısızdan da öte hastaaa .. tekbir giyimin sahibi gibi onun bir tane daha ev ve kadını vardır..herşeyi göze almış bu sertaç bir iki üç üç te yetmez dört diyecek bir adam poligamik bir kişilik..bu senaryo nereye gidecek merak ediyorum.. ayla öyle bir profil çizdi ki ilk bölümde sertaçın hiç şansı yok..ölü mü doğdu ne bu senaryo..sertaçla fiziken yakışabilir ama kadına bu kadar çarpık yaklaşan bir erkek karakterin affedilmesi demek aylanın anlatılmak istenen kadın olmadığını gösterir.. o zaman aylaya saygım kalmaz benim.. asla ama asla affetmesin.. kadınlığa sığmaz bu.. ayla bana affedecek bir kadın olarak görünmedi.. affetse bile çocuğu için iki yabancı gibi yaşanan bir ortam olur bu.. ben ortaokul aşkından yanayım.. ortaokul aşkım geldi aklıma duygulandım..o aşk çok saftır çok naiftir yaşansın ve mecrasını bulsun.. çağan bunu yazsın.. yazar da cesur aşkları sever o..kalıplaşmış çocuğu olan kadın affeder imajını yıkar güveniyorum ona..
Çalıkuşum cınım binim :img-kiss::img-kiss:
Ayla affederse gerçekten benim de gözümde biter :icon_whis Hem affetse her an bu şüpheyle yaşamayacak mı o evden taşınsalar başka bir evde kapıyı açtığı an içini bir kurt kemirmeyecek mi (komiğime gitti şimdi her karşı komşuyu böyle genellemek :img-hyste)
Ben de ortaokul aşkından yanayım Polat Bilgin'i henüz pek göremedik şöyle güzel bir aşk yazsın Cağan :img-in_lo:img-blush Ayrıca da Polat Bilgin kendi sesini kullansa tam süper olacak :good: Ayla öyle kendine kızıyla tek bir hayat da kurmasın lütfen çünkü hem aşksız dizi olmaz hem de bu çok işlenen bir konu kızıyla kendi başına yoluna devam eden aldatılmış kadın :icon_whis Yok yok aşk olmalı Suat ve Ayla yakınlaşırlar Suat'ı da daha yakından tanırız diye ümit ediyorum meğer hala umudum varmış meğer hala hayal eder dururmuşum:img-cray::img-cray:
Fotolar için teşekkürler:)
forever_bim
13-05-08, 01:35
Valla ben önceki görüşümü yineliyorum. Ayla Avlaık'a temelli yerleşecek ama bu amca, işte Goncagül'ün canlandırdığı Rukiye ve onun şimdiden psikopata bağlamış çocukları, ortamında Eylül'ün heba olup gitmesi söz konusu olacak. Kaldı ki, ilk bölümde Eylül yeterince travma yaşadı, Ayla Sertaç'ı görmek dahi istemeyebilir, ki bu en doğal hakkı ama daha mantıklı bir yer ve ortam seçseydi keşke çocuk için. :img-wink:
Aldatma çok ağır bir darbe oldu Ayla'ya. Sertaç'ı boğmak istemesini de anlıyorum. Ama dediğim gibi, Ayla bir kadın ve aynı zamanda bir anne. Ben inatla Sertaç'ın Eylül'ü Ayla'ya karşı kullanmayacağı kanaatindeyim. Ha bu da gerçekleşirse kapkara bir karakter yazdığı için gider Çağan'ı tebirk ederim. Aldatmanın en rezil haliyle Sertaç düşebileceği kadar negatife düştü bu bölüm.
İyi geceler...
Fazla bişey yazmayacağım. Asıl bölüm yorumum yarına kalsın. Zaten ER ile birbirine karıştı...:icon_sorr
Çok fazla şey beklediğim için hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum ki az-biraz öyle de oldu. Ama ilk bölüm oluşuna ve iki dizinin karışmasına bağlayacağım bu hafta.
Benim de favorim herkes gibi Eylül oldu. İnanılmaz tatlı bir çocuk. Üstelik rol kabiliyeti de süper...:img-in_lo
İkinci favorim de sütanne...:good: ve...Rukiye...Goncagül'e tebrikler, muhteşem çizmiş karakteri...gerçek gibiydi...:good:
Sertaç için söylenecek bişey yok. Umduğumdan beter çıktı. Hani siyah-beyaz karakter olmayacaktı...? Şimdi kimse savunamaz ki Sertaç'ı...kapkara (en azından koca olarak...) Ne güzel burda didişecek, karşılıklı atışacaktık...şimdi ise sadece hep beraber çemkireceğiz Sertaç'a...:img-pilot(yoksa hala onu savunanlar var mı...geçmiş sayfaları okuyamadım da...:))
Suat hakkında henüz fikrim de yok...dolayısıyla zikrim de...İleriki haftalara inşallah...
Zeynepçan, Ayla'nın illa bir erkeğe mi ihtiyacı var kumrim...? Önce Eylül ve kendisi için, yaşayacak sağlıklı bir yer bulsun. O evden tez zamanda çıksın. Mümkünse babaanne ile sütanneyi de yanına alarak...! Hemen aşk-meşk olaylarına dalarsa...:img-beee:
Çağan neden negatife düşsünki bu bir hikaye ve bir aldatma hikayesi böyle adamlar yok mu etrafta hem de bizim göremediğimiz kadar fazlaca var belki de ...
Tuhaf değil mi Sertaç'ın uzun bir süre sonra yaptıklarının cezasını çektikten sonra affedilebileceğini düşünüyoruz ama Ayla'nın o haldeyken gidebileceği yeri Eylül'ü düşünerek mantıklı secmesini bekliyoruz üstelik belki de gidebileceği başka bir yer yokken :icon_whis Bence bir de olaya Ayla'nın gözünden bakmak lazım bizim uzaktan konuşmalarımız çok kolay ...onun durumunda kalsaydık acaba biz napardık :icon_whis
Aliye Abla ben zaten hemen kesinlikle öyle bir şey istemiyorum bu aşk olayı için çok erken ...ben hani senin adına benzeyen malum dizinin sonunu kastederek söylüyorum böyle sonra o diziye benzer bak Hani senin adına benzeyen dizi :img-hyste:img-hyste
[/B]
Başlangıç jeneriğiyle ,dizi müziğiyle ,doğal öyküsüyle ,diyaloglarıyla beklentimin çok çok daha üstünde bir dizi izledim.Çok akıcı izlerken sıkılmaya izin vermeyen keyifli ve başarılı bir senaryo.
Aldatmanın ağırı ,hafifi,rezili olmaz aldatmak aldatmaktır ve bir çeşidinin öbüründen farkı yoktur.Sertaçın ev tutması hemde kendi evinin karşısındaki evi tutması ,kızın onlarla bu kadar yakın ve içli dışlı olması biraz ağır ama çevremizde böyle şeyleri çok duyuyoruz bunlar olası şeyler.Sertaç tam aldatan erkek rahatlıdığında biri Çağan iyi gözlemlemiş Sertaç etrafımdan şurdan burdan çok tanıdık geldi.Ailesiyle ,eşiyle çok mutlu görünür ,yakalınca hemen karşı tarafa yüklenir(o beni ayarttı şeklinde),yüzsüzlükle savunmaya geçer falan filan.
Aylayı çok sevdim.Hatta tam tersi Aylanın tepkilerini hafif bile buldum.Ayla güçlü olmaya çalışmaya alışmış bir kadın ,kendini iyi kontrol etti ama Eylüle köpürdüğü o sahnede kontrolünü yitirdiği sahneydi ,kontrolünü yitirmeliydi.O sahne olmasaydı Aylanın gerçekçiliğine inanamayacaktım.Kadının -erkeğin bu durumda bu kadar otokontrolü sağlaması zordur bunuda Aylanın güçlü olmasına ve hayatındaki tecrübelerini birikimi olarak görüyorum.Eylüle bağırması olmasaydı Aylaya inanmayacaktım.
Sertaç ve Ayla arasında aşk hissetmedim.Ayla kocasını seviyor ama aşık değil.Ayla aldatıldığı için yıkıldı ama aşık bir kadının yüz ifadesini göremedim.Özgeyi burdaki oyunculuğu içinde kutluyorum güzel bir oyunculuk çıkarmış mükemmeldi diyebilirim.Ayla tüm ayrıntılarıyla çok ilmek ilmek işlenmiş güzel bir karakter Özge Özberkde performansının doruğundaydı.
Çağan Irmak hikayede en ufak ayrıntıyı atlamamış kutluyorum.
Suat.Suatı sesiz kendi halinde bekliyordum ani çıkışları olan bir karakter izleyince oldukça şaşırdım .Polat Bilgini farklı bir rolde izlemek büyük keyif verdi kaşığı fırlatıp gitti hayret birşeysofa
Suatın içinde Aylaya karşı kırıntılar var ,bu kırıntıların yeşerip büyüyeceği bölümleri iple çekiyorum.
Sertaç-Ayla ilk bölümde benim için birdaha açılmamak üzere bitti kapandı gitti.
forever_bim
13-05-08, 01:58
İyi geceler...
Fazla bişey yazmayacağım. Asıl bölüm yorumum yarına kalsın. Zaten ER ile birbirine karıştı...:icon_sorr
Çok fazla şey beklediğim için hayal kırıklığına uğramaktan korkuyordum ki az-biraz öyle de oldu. Ama ilk bölüm oluşuna ve iki dizinin karışmasına bağlayacağım bu hafta.
Benim de favorim herkes gibi Eylül oldu. İnanılmaz tatlı bir çocuk. Üstelik rol kabiliyeti de süper...:img-in_lo
İkinci favorim de sütanne...:good: ve...Rukiye...Goncagül'e tebrikler, muhteşem çizmiş karakteri...gerçek gibiydi...:good:
Sertaç için söylenecek bişey yok. Umduğumdan beter çıktı. Hani siyah-beyaz karakter olmayacaktı...? Şimdi kimse savunamaz ki Sertaç'ı...kapkara (en azından koca olarak...) Ne güzel burda didişecek, karşılıklı atışacaktık...şimdi ise sadece hep beraber çemkireceğiz Sertaç'a...:img-pilot(yoksa hala onu savunanlar var mı...geçmiş sayfaları okuyamadım da...:))
Suat hakkında henüz fikrim de yok...dolayısıyla zikrim de...İleriki haftalara inşallah...
Zeynepçan, Ayla'nın illa bir erkeğe mi ihtiyacı var kumrim...? Önce Eylül ve kendisi için, yaşayacak sağlıklı bir yer bulsun. O evden tez zamanda çıksın. Mümkünse babaanne ile sütanneyi de yanına alarak...! Hemen aşk-meşk olaylarına dalarsa...:img-beee:
Sertaç'ın savunulur yönü yok ki. Millet (ben de dahil) aldatma faslı gelene kadar ki mutlu evlilik tablosuna ve oyuncu uyumuna aşık oldu(k) sadece. :img-wink:
Ya aklıma geliyor delircem. Sertaç oldu olacak Ayla'yla yaşadığı daireye alsaydı Çiğdem'i. Bir sağında biri solunda olurdu. Yani aldatmaya karşı negatifim de, bu kadarını beklemiyordum şahsen.
Çağan neden negatife düşsünki bu bir hikaye ve bir aldatma hikayesi böyle adamlar yok mu etrafta hem de bizim göremediğimiz kadar fazlaca var belki de ...
Tuhaf değil mi Sertaç'ın uzun bir süre sonra yaptıklarının cezasını çektikten sonra affedilebileceğini düşünüyoruz ama Ayla'nın o haldeyken gidebileceği yeri Eylül'ü düşünerek mantıklı secmesini bekliyoruz üstelik belki de gidebileceği başka bir yer yokken :icon_whis Bence bir de olaya Ayla'nın gözünden bakmak lazım bizim uzaktan konuşmalarımız çok kolay ...onun durumunda kalsaydık acaba biz napardık :icon_whis
Ayla zaten kalıcı olarak gitmedi ki kasabaya...Sünnet düğünü için gitti...ama ama ben sevmedim ev ahalisini...kasabada kalsa bile kendisine ayrı bi ev tutsa keşke...:icon_sorr
Sertaç'a gelince...tamam aldattı, tamam 1 yıl sürdü...olabilir...ama karısının burnunun dibine getirmesi biraz abartı değil mi...???? Şahsen beni çileden çıkaran kısım bu oldu...:img-pilot
imalı edit: Zeynopçan, bak zati sinirlenmişim...sağdan soldan geleyler...imalar 2. bir emre kaa yasaklanmıştır...te te o ka...!!! :icon_whis
forever_bim
13-05-08, 02:05
Aliye Abla ben zaten hemen kesinlikle öyle bir şey istemiyorum bu aşk olayı için çok erken ...ben hani senin adına benzeyen malum dizinin sonunu kastederek söylüyorum böyle sonra o diziye benzer bak Hani senin adına benzeyen dizi :img-hyste:img-hyste
Yazdığım okundu mu dikkatle bilmiyorum ama ben Sertaç'ın beklediğimden çok daha negatif çıktığını yazdım. Senariste laf demedim, oyuncu kadrosu tam netleşmeden de referansım senaristti.
Ayla, ekonomik gücü olan, eğitimli bir kadın. Kendi çocukluk cehennemine kızını sürüklemesinden ziyade, gidebileceği bir arkadaş evi, hadi onu geçtim hiç mi başka yer yoktu? Bu kadın daha onbeşindeyken ayrılmış o evde. Eylül için bakıyorum ben olaylara sadece. Ayla gidip kafasını başka yerde de dinleyebilirdi, tabii benim fikrim.
Aliye dizisine gelirsek, Nejat İşler ayrılmasa sonu Aliye Deniz olarak biterdi zaten o dizinin. Son beş bölümde oyuncu çıkınca senaristler iyiden uzatma moduna girdi. Sonunda da zaten kendi yolunu seçti kadın.
Sertaç ve Ayla arasında aşk hissetmedim.Ayla kocasını seviyor ama aşık değil.Özgeyi burdaki oyunculuğu içinde kutluyorum güzel bir oyunculuk çıkarmış mükemmeldi diyebilirim.Ayla tüm ayrıntılarıyla çok ilmek ilmek işlenmiş güzel bir karakter Özge Özberkde performansının doruğundaydı.
Ben zaten özeti okuduğum andan beri Ayla ve Sertaç'ın büyük bir aşkla evlenmediklerini düşünüyordum ...insan bazen birlikte hoşça vakit geçirdiği,sevdiği,güvendiği,kendini mutlu hissettiği biriyle de evlenebilir ..nitekim düşündüğüm gibi de oldu aralarında ben de aşk hissetmedim ama bir çocukla da perçinlenen mutlu bir evlilikleri olduğunu düşünecektim neredeyse Sertaç'ın aldatma faslını unuttuğum an:)
Ayla karakterini ben de çok beğendim özellikle o kadar güçlü durmasına kızına bir şey hissettirmemeye çalışmasına kardeşimle hayran olduk ve çoğu kişinin bu kadar otokontrol sağlamayacağını düşünüyorum...
Duygu patlamasının yaşandığı sahne bence de güzel bir sahneydi ama mantıki açıdan düşününce sanki o yaşlarda bir çocuk farklı bir yere gidince ilk anda "burayı sevmedim geri dönelim " diye bir anda ağlamaya başlamaz gibime geliyor ...çocuklar farklı yerlere gitmeyi severler dağ orman ıssız ada farketmez çevre değişikliği her zaman ilgilerini çeker "hadi dönelim" sahnesi bence biraz Ayla'nın ikilemini anlatan abartılı bir sahneydi ....ama güzeldi neredeyse ağlayacaktım :icon_sorr
Forever_bim ilk okuduğumda sanki Çağan negatife düştü gibi görmüştüm yanlış anlaşılma olmuş :img-wink:
Ne kadar eğitimli veya okumuş olursa olsun insanın ilk anda aklına nereye gidebileceği gelmez ki ...hem arkadaşına gitmesi de uygun olmazdı bence insanları rahatsız ve huzursuz etmek insanı gerçekten rahatsız eder ...Ayla zaten sünnet için gidecekti sadece biraz erkene aldı ve kalacağı gün sayısını uzatacak hepsi bu ...sonunda da sanıyorum zaten Eylül'le kasabaya alışmış olacaklar ...
forever_bim
13-05-08, 02:26
Zeynepçan;
Sanırım sizde jargon böyleydi... :img-wink: Böyle dememde bir sakınca yoktur umarım.
Dediğin konularda haklılık payların elbetteki var, zaten gittiği evde bir arkadaşın evinde karşılanacağından daha kötü karşılandı, Ayla. Babaanneyi saymazsak. Herkes bir karış suratla karşıladı.
Ayrıca ben şu an için Ayla ve Sertaç diyemem. (Sertaç açabileceği en büyük yarayı açtı evliliğinde, aldatabileceği en vahim şekliyle aldattı) ama Ayla ve Suat karşılaşmasında da o teaserda aldığım nefis elektiriği alamadım.
Hem benim favorim Eylül. Eylül'ü en hoş kim tutarsa onun nazarımda bir değeri olur. :img-pilot
Geceleyin Eylül telefonla konuşmak istediğinde Ayla saat farkını bahane edip konuşmak istemedi ve Eylül'ü de konuşturmadı. Sürünmeye başladı böylece Sertaç...:img-tomat:img-tomat:img-tomat
Eğer ki Ayla hamileyse, tam çetrefil olacak senaryo. Bakalım kısmet.
aylanin sertacla olmasini isteyenler cogunluktami????:blink::blink::blink:
hic anlamis degilim vallah..
simdiden suat'i secmeli diyorum:img-yes: otobüsün arkasindan kosan o degilmiydi???:blush: ortaokul askini cok merak ettim..
sana katiliyorum calikusu, tipki senin gibi düsünüyorum..!
Diziyi cok begendim, oyuncular, senaryo haarikaaa:img-icecr
umarim reytinglerde iyi gelir, ama kanal D'de zaten bi dizi kolay kolay bitmez...
Ben zaten özeti okuduğum andan beri Ayla ve Sertaç'ın büyük bir aşkla evlenmediklerini düşünüyordum ...insan bazen birlikte hoşça vakit geçirdiği,sevdiği,güvendiği,kendini mutlu hissettiği biriyle de evlenebilir ..nitekim düşündüğüm gibi de oldu aralarında ben de aşk hissetmedim ama bir çocukla da perçinlenen mutlu bir evlilikleri olduğunu düşünecektim neredeyse Sertaç'ın aldatma faslını unuttuğum an:)
Ayla karakterini ben de çok beğendim özellikle o kadar güçlü durmasına kızına bir şey hissettirmemeye çalışmasına kardeşimle hayran olduk ve çoğu kişinin bu kadar otokontrol sağlamayacağını düşünüyorum...
Duygu patlamasının yaşandığı sahne bence de güzel bir sahneydi ama mantıki açıdan düşününce sanki o yaşlarda bir çocuk farklı bir yere gidince ilk anda "burayı sevmedim geri dönelim " diye bir anda ağlamaya başlamaz gibime geliyor ...çocuklar farklı yerlere gitmeyi severler dağ orman ıssız ada farketmez çevre değişikliği her zaman ilgilerini çeker "hadi dönelim" sahnesi bence biraz Ayla'nın ikilemini anlatan abartılı bir sahneydi ....ama güzeldi neredeyse ağlayacaktım :icon_sorr
Forever_bim ilk okuduğumda sanki Çağan negatife düştü gibi görmüştüm yanlış anlaşılma olmuş :img-wink:
Ne kadar eğitimli veya okumuş olursa olsun insanın ilk anda aklına nereye gidebileceği gelmez ki ...hem arkadaşına gitmesi de uygun olmazdı bence insanları rahatsız ve huzursuz etmek insanı gerçekten rahatsız eder ...Ayla zaten sünnet için gidecekti sadece biraz erkene aldı ve kalacağı gün sayısını uzatacak hepsi bu ...sonunda da sanıyorum zaten Eylül'le kasabaya alışmış olacaklar ...
Özeti okyunca Aylanın Sertaça aşık olmadığını hissetmiştim ancak bölümü izleyince emin oldum.Ayla yara alıyor ,büyük bir sarsıntı yaşıyor ama Aylanın yüzünde aşık olduğu adam tarafından aldatılan bir kadın ifadesi,belirtisi görmedim hiç.Ayla kızı için güççlü durmaya çalıştı bu farklı ama aşık olduğunu da hissetrmedi.Özge Özberki performansı için kutluyorum inanılmaz etkileyici bir performans çıkardı.
Ayla İstanbuldan bir kaçış aradı ve kasabasına döndü.Güçlü olmaya çalıştığı ve artık güçlü olmaya çalıştığı yorulduğu bir anda.Kasabada daha zor günler yaşayacak .Çağanın bakışını gözlemlerini çok sevdim.Çağan Irmak kesin kasabada yaşamış veya kasabalı tanıdıkları var ,bende belli bir yaşa kadar kasabada yaşadım hikaye çok gerçekçi.
Tabiki diyebilirsin canım hiç bir mahsuru yok:)
Ayla'nın o evde kötü karşınlaması evet çok kötü oldu ama kim bilir belki de bir süre sonra Ayla herkesin kalbine girmeyi başarabilir çünkü güçlü ve sabırlı bir karakter ...
Suat'la Ayla arasında bir elektriğin olmamasını doğal buluyorum aradan yıllar geçmiş ve geçmişi gülümseyerek hatırlayabilecek yaşa gelmiş farklı yollar çizmiş iki karakter var karşımızda ...ama geçmişte yaşananlar aralarında bir şeyleri yeniden alevlendirebilir ...tabi ileride ...ve birbirlerine yaklaşabilirler ....Umarım Ayla hamile gibi bir senaryo söz konusu olmaz ...
Adaşım(adaştık değil mi :)) fotolar için ellerine sağlık :img-in_lo:good: Herkese iyi geçeler bye
yeni bir dizi çok iyi oldu, hele bu çağan ırmak'ın dizisiyse. Gerçekten ilk bölüm açısından çok iyi kurgulanmış bir proje, tersten başlayan hikayeler çok hoşuma giderde.:img-wink:
özge özberk, gerçekten çok güzel oynamış, anne rolünde galiba ilk defa izliyoruz, çemberimde gül oya'da bebeğiyle izlemiştik, bu kadar anne gibi değildi, burada çok gerçekçi olmuş.:happy0064
sinan tuzcu, karakter olarak çok hoşuma gitmesede, oyunculuğu çok iyi, hiç çaktırmadı ya sabah çıkarken helal olsun. İlk fragmanlarda arabada kaza yapıp öldüğünü falan düşünmüştüm ama dahada beterini yaptı, yani ölseydi daha iyiydi dedim:img-blush
Polat Bilgin'i de çok sevdim, onların hikayesini de çok merak ediyorum,
ve Eylül, çok tatlıydı, gerçektende kız çocuklarını pek sevmem ama bu gerçekten çok tatlıydı, küçük abla:D
mekanlarda çok hoştu, Ayvalığa bayılırım zaten, bana hep yazı hatırlatır, yazın çok daha güzel olacak, Aylâ'nın evide çok güzeldi.:P
gelecek bölümü gösterir diye bekledim ama göstermedi, çok merak ediyorum:img-wink:
Ilk bolumden belli cok guzel olucagi!
Cagan Irmak'in ve Sinan Tuzcunun ismini duyunca zaten bu isin kaliteli ve tam benlik olucagini anladim ve haksizda cikmadim! :)
Her ikisi bence Turkiyeye cok iyi izler birakan insanlar! Boylesine zengin kadro (Ozge Ozberk, Polat Bilgin ve diger buyuk ustalar) ve hikayenin uzun soluklu olup herkesin emeginin karsini bulmasini diliyorum!
Ben simdiden ikinci bolumu merak ettim bile..bakalim Sertac hayatlarindan bu kadar kolay cikabilicekmi?
dizinin ilk bölümü çok güzeldi, özge her zmnki gibi ışıl ışıldı
ama bn eylül'e bayıldım.
Tanrım o ne şeker şey öyle ya!
Sırf onun için bile izlenir bu dizi...[/B]
Eğer ki Ayla hamileyse, tam çetrefil olacak senaryo. Bakalım kısmet.
Maşallah yine sayfalar akmış
Bence Ayla hamile
Eylül dediğinde ciddiye alınmasa da bazen bu tür ipuçları veriledebiliyor
bakalım artık
bu seferde erkek olsun Rukiye daha da abartır:img-hystetam kötü olur:img-hyste
Beğendim ben bu diziyi....
Özellikle şu aralar televizyon kanallarındaki dizi enflasyonunda, bunca birbirinin kopyası dizi arasında, daha ilk bölümden farklılığını hissettirdi bana... Çağan Irmak faktörü sanırım...
Eylül benim favorim:good: bir çocuk bu kadar şirin olabilir mi? Canım benim çok tatlı..
Melal'im Çetin Tekindor bu diziye gelirse ben Babam ve Oğlum'u izliyormuşum gibi olurum. Bırak yerinde kalsın:img-wink:
Şiveler dediğiniz gibi biraz abartılı. Benim eşimde Ege'li, yazın memlektine gittiğimizde amcaları, yengeleri, yeğenleri de o bölgenin şivesiyle konuşuyor, ama bu kadar da değil.....
Çarşamba karısı'nın amcayla bir ilgisi var gibi geldi bana....
Suat'ın kızkardeşi (oyuncunun adını bilemedim, hani Zerda'da, Aliye'ye de oynamıştı) ne kadar psikopat bir şahsiyet öyle...Yemek masasında suratına su fırlatıldıktan sonra, ayna karşısında saçlarını tararken , gözlerindeki ifadeden ödüm patladı.......
Meserret şirin, dediğiniz gibi Cennet Mahallesi kıvamında, ama yinede şirin... Şimdi onun başınada bir işler gelecek, bakalım sadece işten atmakla mı yetinecekler, yoksa daha büyük fenalıklarda yapacaklar mı kadıncağıza.....
Babaanneyi çok sevdim, Ayla'yla balkondaki muhabbeti beni ağlattı:img-cray:O kadar içten, o kadar candan sarıldı ki torununa...ve "sen hepsinden farklısın" derken o kadar samimiydi ki....
Ayla'nın geçmişine flashback sahneleride fena değildi.... Sadece fazla eleştirel olmak istemem ama, 12 yaşında bir kızın günlüğüne o derece anlamlı kelimelerle, düzgün ve hatasız cümlelerle, yaşından büyük tabirlerle hayatını, acılarını anlatabilmiş olması bana biraz abartılı geldi...
Ayla'nın günlüğünde yazdıkları daha naif, daha çocukca, daha bozuk bir Türkçeyle, ya da daha basit cümlelerle olmalıydı...ne bileyim işte beni biraz rahatsız etti günlükte kullanılan cümleler.....
Amca'nın karısı, tam anlamıyla iki arada bir derede kalmış vaziyette... Amca kadar ya da gelinleri kadar kötü ruhlu bir yaratık değil.... Ama güçsüzlüğünden ve kişiliksizliğinden onlar gibi davranıyor, onlara uygun yaşamaya çalışıyor...
Aslında ben böyle tiplere daha çok kızarım. Bir kişilik kötüyse,kötüdür...lakin kötü olmak istemiyorsan, sadece zayıf ve güçsüz olduğun için yapılan kötülüklere göz yumuyor ve sesini çıkarmıyorsan, sen daha da kötü bir insansındır benim gözümde....:img-pilot Neyse ilerleyen bölümlerde göreceğiz.....
Dizinin başını kaçırdım Ayla kocası ve kızıyla kahvaltı masasındalarken izlemeye başladım. Eylül babasına kızmış, elindeki sihirbaz çubuğunu sallayarak "yok ol" diye bağırıyordu.....şirin şey...
Ama karşı kapı açılıp kızıl ortaya çıktığı anda anlaşılabildi Sertaç'ın vaziyeti... O kadar belliydi ki...
Ayla'nın kızıl'ınarkadaşından olanı biteni öğrenme çabasıda çok gerçekçi geldi bana...Klasik bir aldatılan kadın tepkisi..."kocam'ın beni tercih ettiği kadında, bende olmayan ne gibi özellikler var" sorusuna aranan cevap...verilen yanıtlar yaralayıcı ve acıtıcı olsada, bu sorunun yanıtını hep öğrenmek ister aldatılan kadın...Bu çok doğaldır....
Ayla ve Eylül'ün bankta otururlarken yaptıkları "yol arkadaşı" muhabbeti çok hoşuma gitti. Eylül'ün o en doğal çocuk haliyle "burayı sevmedim, babamı çağıralım, gelip bizi alsın" şikayetlenmelerine, sabrını daha fazla zorlayamadan çemkiren Ayla ve sonrasında pişman olup, kızına sarılıp ağlayan Ayla beni çok etkiledi.....
Dediğim gibi, yazacak başka şeylerde var, ama , sonuçta, dizi beni etkiledi..Umarım çizgisini bozmaz ve yolunda yükselen bir başarı grafiğiyle ilerler......
Bimkolik'im , Sevgili gülendam resimler için çok teşekkürler:good:
bence suat aylayı seviyor hala , fakat onu evli ve çocuklu olarak görüyor ki öyle bir kadına da seni halen unutamadım diyecek kadar deli cesaretli - patavatsız değildir tabii
zamanla ayla ona sırlarını açtığında falan o da açılır hislerini belli eder belki de bir anda olmaz(ayla mutlaka bir sırdaş bulacaktır içine ata ata patlar insan konuşmak ihtiyacı olur ailesine aktaramaz belki e kızına da yansıtamıyor o daha çok küçük..ağlarken bile eylülden saklıyor gözyaşlarını çok zor bir durum bu..birisiyle paylaşmak isteyecektir ve bu sırdaş suat olacak bence)
yani aylayı beklememiş başka bir kızla nişanlanmış olabilir gayet doğal bu - zaten beklese saçma olurdu - fakat bu da onun aylaya olan hislerinin değiştiğini göstermez
günaydınlarrrrr :img-wink:
sevgili zeliham sana katılıyorum bende.. Ayla Suat'ı sadece bir sırdaş, bir arkadaş olarak görecek gibime geliyor.. yani genel özete göre Suat'la aralarında bir yakınlaşma başlayacak yazıyor ama ben zannetmiyorum ki bu yeniden aşk olsun... Ayla'nın hesap yapmadan, dosdoğru içine dökebileceği bir insana ihtiyacı var.. O da Suat olacaktır zaten..
61MERVE61 vede gülendam cım- ve daha adını yazamadığım herkese- eklediğiniz resimler için teşekkürleer :good:
kelimenin tam anlamıyla sıcacık bir dizi.bence bu iş olur hadi hayırlısı.erkeklerede rahat batıyoya sinir oluyorum.:good:
Aslında dizilerin ilk bölümlerini yorumlamayı pek sevmem. Herşeyin başıdır, karakterlerin tanıtımıyla geçer genellikle...Ben bu dizinin karakterlerinin hepsini çok sevdim... Çağan Irmak'ın o muheteşem gözlemlerini izlemek çok hoş olacak... Rukiye'nin kasabalı, İstanbullu kompleksleri, Ayla'nın, her davranışından kendisini aşığı gördüğünü zannetmesi, yengenin kocasının uydusu haline gelmesi öyle doğaldı ki... Rukiye "kişiyi nasıl bilirsin kendim gibi" sözünü haklı çıkartmak için elinden geleni yaptım. Çok ama çok beğendim...
Çoğunluğun aksine Eylül'ü sevimli bulmadım. Aslında güzel iş çıkarttı ama fazla şımarık geldi bana... Gecenin bir vakti o durakta Ayla bağırmasa ben bağıracaktım yeter artık diye... Çocukları böylesi suni ortamlarda büyütmek ne kadar doğru acaba??? Elbette çocuğun yanında bağırış çağırış olmasın çocuk kavgaya şahit de olmasın ama bu kadarı da gözüme battı. Ben Ayla gibi davranamazdım herhalde...:img-tomat
Yıllar önce Adli Tıp eski başkanının bir röportajını okumuştum gazetede çocukları gerçek dünyadan uzak büyütmeyin, çocuklar, kötülerinde var oluğunu, hayatta kavgalarında olduğunu, bilmemeliler ki kendilerini korumayı öğrensinler demişti... Hiç çaktırmamakla, çocukları bizzat olayın içine sokmak arasındaki dengeyi iyi sağlamak gerek galiba...
Şu "kapatma" lafını fütürsuzca söyleyen Tıp öğrencisi bana hiç de inandırıcı gelmedi... Aslında doğru söylüyor olmasını isterdim. :icon_whis Nedense Ayla'nın yeni yaşayacağı aşkı izlemek bana daha cazip geliyor ama O kızın birden bire bülbül olmasını ve arkadaşı hakkında böyle sözler söyelemesini pek mantıklı bulmadım. Bir kompleksli kadın örneği de o olabilir... Güzel ve alımlı ev arkadaşını çekememek alt yapılı bir itiraf mıydı acaba???:img-pilot
Amcanın miras kaygısı, büyük oğlanın kişiliksizleştirilmesi, çok gerçekçiydi. Geçmişteki, amcanın dayak sahnesini abartılı buldum... Gece Fabrikadan aldıkları adı meserret miydi? o kadın çok sevimli... Onun sahnelerinde çok eğlendim. Suat'ın kardeşi ise çok ilginç birine benziyor. Onun çevresinde de ilginç olaylar dönecek eminim. İlginç tepkileri vardı ve çok ilginç bir tepkiyle karşılaştı...:icon_sorr
Uzun lafın kısası çok renkli karakterlerin olduğu bir çok merkezli bir dizi izleyecekmişiz gibi geldi bana...İlk bölüm itibarıyla çok özenli ve ilgi çekici buldum...:happy0064:happy0064
Eylül benim favorim:good: bir çocuk bu kadar şirin olabilir mi? Canım benim çok tatlı..
Melal'im Çetin Tekindor bu diziye gelirse ben Babam ve Oğlum'u izliyormuşum gibi olurum. Bırak yerinde kalsın:img-wink:
Şiveler dediğiniz gibi biraz abartılı. Benim eşimde Ege'li, yazın memlektine gittiğimizde amcaları, yengeleri, yeğenleri de o bölgenin şivesiyle konuşuyor, ama bu kadar da değil.....
Çarşamba karısı'nın amcayla bir ilgisi var gibi geldi bana....
Suat'ın kızkardeşi (oyuncunun adını bilemedim, hani Zerda'da, Aliye'ye de oynamıştı) ne kadar psikopat bir şahsiyet öyle...Yemek masasında suratına su fırlatıldıktan sonra, ayna karşısında saçlarını tararken , gözlerindeki ifadeden ödüm patladı.......
Meserret şirin, dediğiniz gibi Cennet Mahallesi kıvamında, ama yinede şirin... Şimdi onun başınada bir işler gelecek, bakalım sadece işten atmakla mı yetinecekler, yoksa daha büyük fenalıklarda yapacaklar mı kadıncağıza.....
Babaanneyi çok sevdim, Ayla'yla balkondaki muhabbeti beni ağlattı:img-cray:O kadar içten, o kadar candan sarıldı ki torununa...ve "sen hepsinden farklısın" derken o kadar samimiydi ki....
Ayla'nın geçmişine flashback sahneleride fena değildi.... Sadece fazla eleştirel olmak istemem ama, 12 yaşında bir kızın günlüğüne o derece anlamlı kelimelerle, düzgün ve hatasız cümlelerle, yaşından büyük tabirlerle hayatını, acılarını anlatabilmiş olması bana biraz abartılı geldi...
Ayla'nın günlüğünde yazdıkları daha naif, daha çocukca, daha bozuk bir Türkçeyle, ya da daha basit cümlelerle olmalıydı...ne bileyim işte beni biraz rahatsız etti günlükte kullanılan cümleler.....
Amca'nın karısı, tam anlamıyla iki arada bir derede kalmış vaziyette... Amca kadar ya da gelinleri kadar kötü ruhlu bir yaratık değil.... Ama güçsüzlüğünden ve kişiliksizliğinden onlar gibi davranıyor, onlara uygun yaşamaya çalışıyor...
Aslında ben böyle tiplere daha çok kızarım. Bir kişilik kötüyse,kötüdür...lakin kötü olmak istemiyorsan, sadece zayıf ve güçsüz olduğun için yapılan kötülüklere göz yumuyor ve sesini çıkarmıyorsan, sen daha da kötü bir insansındır benim gözümde....:img-pilot Neyse ilerleyen bölümlerde göreceğiz.....
Ama karşı kapı açılıp kızıl ortaya çıktığı anda anlaşılabildi Sertaç'ın vaziyeti... O kadar belliydi ki...
Ayla'nın kızıl'ınarkadaşından olanı biteni öğrenme çabasıda çok gerçekçi geldi bana...Klasik bir aldatılan kadın tepkisi..."kocam'ın beni tercih ettiği kadında, bende olmayan ne gibi özellikler var" sorusuna aranan cevap...verilen yanıtlar yaralayıcı ve acıtıcı olsada, bu sorunun yanıtını hep öğrenmek ister aldatılan kadın...Bu çok doğaldır....
Ayla ve Eylül'ün bankta otururlarken yaptıkları "yol arkadaşı" muhabbeti çok hoşuma gitti. Eylül'ün o en doğal çocuk haliyle "burayı sevmedim, babamı çağıralım, gelip bizi alsın" şikayetlenmelerine, sabrını daha fazla zorlayamadan çemkiren Ayla ve sonrasında pişman olup, kızına sarılıp ağlayan Ayla beni çok etkiledi.....
Dediğim gibi, yazacak başka şeylerde var, ama , sonuçta, dizi beni etkiledi..Umarım çizgisini bozmaz ve yolunda yükselen bir başarı grafiğiyle ilerler......
Sevgili İpekaziz yazdıklarının hepsine katılıyorum.. Eylül son derece güzel bir seçim olmuş gerçekten çok tatlı kız yahu.. "bu Mustafa, bu da Fırat..yedimm.."
Ayla'nın o kızın arkadaşıyla konuşma sahneside güzeldi ama o kız bana aşırı derecede itici geldi.. ne menem bişey bunlar böyle.. iki arkadaş tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşlar hani...
O evdeki amca,gelin, kuzen.. hepsi baya ortalığı karıştıracak gibime geliyor..
ama amcanın eşinin ileride kocasının yaptığı o tarla olayını anlatacak gibime geliyor.. her ne kadar kocasının baskısı altında gibi kalsa da, vakti ve zamanı geldiğinde anlatacaktır herşeyi gibime geliyor :good:
.............Suat ve ailesi.Kardeşi ne yaşadı da bu hale geldi merak etmekteyim.Bir kelimesinde yada anlık bir bakışında bile sevgi yok.Gözleri nefretle bakıyor bu kelimelerine de yansıyor.Hikayesini zamanla görürüz elbet.Suatı da zamanla işleyeceklerdir ben de ilgiyle izleyeceğim............
Değil mi, değil mi syca'cığım, more'cuğum,
O kızın gözlerindeki nefret dehşet vericiydisofa kanım dondu vallahi:bırr
Suat'ın nişan atması olayınıda merak ettim...Suat'ın annesinin "kötü tohum bu kız" demesi de beni çok etkiledi....Acaba ne gibi bir hikaye var o ailede.....
Ayla, 12 yaşında İstanbul'a yatılı okula giderken, onu gizlice uğurlamaya gelecek kadar, hatta otobüsün ardından koşacak kadar aşıkmış o çocuk saflığıyla Suat Ayla'ya.....ama , yıllar sonra karşılaştıklarında ben biraz daha etkilenmiş, dağılmış bir Suat görmeyi dilerdim açıkcası..... Ne bileyim sanki Suat öyle çok sarsılmadı, geçmişe gitmedi, Ayla'ya aşkını hatırlamadı, küllenmiş duyguları depreşmedi gibi geldi bana...bakalım daha birinci bölüm, görürüz ilerde....
Maşallah yine sayfalar akmış
Bence Ayla hamile
Eylül dediğinde ciddiye alınmasa da bazen bu tür ipuçları veriledebiliyor
bakalım artık
bu seferde erkek olsun Rukiye daha da abartır:img-hystetam kötü olur:img-hyste
----------------------------------------------------------------------
ayla hamile olmasın ya,bebek yüzünden geri dönmeye falan kalkar sertaç a:icon_whis
eğer bi barışma olcaksa ikisi arasında,bu gerçekten birbirlerini sevdikleri için olmalı ki,barışmaları çook zor bir ihtimal gibi...
rukiye süperdi ya:img-hyste
ilk bölüm olmasına rağmen çok güzel bir duygu bıraktı bende...
eylüle bayıldım ne tatlı şey o yaa maşallah.
ilerliyen bölümler dahada heycanlı olacak...:good:
Diziyi geç saatte olduğu için izleyemem diyordum ama ilk bölüm diye izliyim dedim.Ben çok beğendim.Karakter,konu,oyuncular harika:good:Eylül de çok tatlı bir şey.E annesine çekmiş:)Sertaç'ın İzmir'e gelmesine şaşırdım.Ben biraz daha zaman geçer diye düşünüyordum.Bakalım nolcak çok merak ettimbye
Uzun zaman sonra keyifle izlenebilecek bir dizim oldu...
İçinde çok şey olmasına rağmen sadece bir konu değil yan konularla da desteklenerek hüzünlü ama bir o kadar da keyiflendirendi.
Babaanne-torun ilişkisi çok samimi geldi.Ben ölmeden seni kimselere ezdirmem,malını vermem demesi de aslında Aylanın geçmişinde neler yaşadığını anlatıyordu.
Suat ve ailesi.Kardeşi ne yaşadı da bu hale geldi merak etmekteyim.Bir kelimesinde yada anlık bir bakışında bile sevgi yok.Gözleri nefretle bakıyor bu kelimelerine de yansıyor.Hikayesini zamanla görürüz elbet.Suatı da zamanla işleyeceklerdir ben de ilgiyle izleyeceğim.
Haftaya olan bölümü,gelişmeleri bir an önce izlemek istiyorum.Hatta umarım tekrarı da olur çünkü malesef başını kaçırdım.
evet aslında Suat'ın kardeşini bende merak ediyorum.. bu kız bu hale nasıl gelmiş acaba?? ya onunda içinde bastırdığı bi aşkı var, Ayla'nın vakti zamanda işittiği sözleri iştmemek için içine atıyor, ve bu arada hıncını abisinden ve Ayla'dan çıkartıyor olabilir..
Burada hiç yabancılık çekmeyeceğim galiba... Ne çok tanıdık var, ne güzel... :happy0064
Bir dizi hakkında ilk bölümden karar vermek gerçekten zor, ama ben diziyi izlerken zaman zaman çok hüzünlenip, zaman zaman da çok eğlendiğimi, daha ilk bölümden dizinin beni içine çektiğini söylemeliyim... Aslında beklentiler arttıkça hayalkırıklıkları da artar ya, öyle olur bu dizide diye de çekinmedim değil, ama benim çekincelerimi de daha ilk bölümden boşa çıkardı... :good:
Ayla ve Eylül'e, her ikisine de bayıldım... Ayla'nın tepkilerini çok doğal ve direk buldum... :img-wink:
Sertaç için şimdilik yorum yapmak istemiyorum... Onun cephesini, hissettiklerini, aldatma nedenini henüz bilmiyorum çünkü... Şu anki haliyle yaptığı çok da hoş görünmese de, ben onun aklından, yüreğinden geçenleri merak ediyorum... :icon_whis
Tabi Suat'ı da... onun da aklından geçenleri merak ediyorum...:img-wink:
Ayvalıkdaki karakterler çok sevimli geldi bana... Her birini daha yakından tanımak lazım tabi ama Babaanne ve sütanne gerçekten muhteşemler... Tam anaç Anadolu kadınları... İnsan onların yanında kendini evinde hisseder, iyi hisseder... :img-wink:
Amca ve ailesini anlamak için zamana ihttiyaç var... Ama yengenin arada kalmışlığı çok belli... Sesini çıkaramayan bir kadın izlenimi verdi bana... Oğullar aslında olumlular, ama büyük oğlan babanın gölgesinde, küçük ise daha bağımsız ve bildiğini okuyan bir karakter... :img-wink:
Rukiye, gelin,çok renkli ve diziye oldukça büyük hareket getireceği kesin... Ayla'yı kıskandığı ve çekemediği o kadar belli ki, ama bana ileride çok iyi dost olacaklar hissi verdi... Belki Canan Cansev karakterinin etkisinden kurtulamadığımdan olabilir bu his ama bana öyle geldi işte...:icon_whis
Suat'ın kızkardeşinin hikayesini çok merak ettim ben de... O kadar öfkeli ki... insan durup dururken bu kadar öfkeli olmaz, mutlaka bir nedeni vardır...:img-blush
Çarşamba Kadını mıydı, onun hikayesini de merak ediyorum... :img-wink:
Şimdilik bu kadar yorum yeter... bye
Harika bir dizi ,ne denebilir ki:good:
Ayla'nın bir zamanlar ezildiği ama yine de sevdiği bir eve bu nedenle dönmesi ne acı.Ama hakları konusunda amcasıyla mücadeleye girecek gibi.
Suat'ın gece evin önünde bir ağacın önünde oturmasıda çok dokunaklıydı bana göre Ayla için ortaokul aşkı gibi olsa da Suat için farklı belli ki:img-in_lo
Fakat Suat'ın kızkardeşi pkikopat gibihttp://www.hizliresim.com/2008/5/13/525.gif acaba diyorum üvey kardeşler falan da aşık mı Suat'a.Çünkü özellikle Suat'a hayatı zindan eder bir tavrı var.
ben bu diziyi çok ama çok sevdim :good:
Sinema tadında bir bölümdü inş. devamı da böyle olur gerçi çağan ırmak imzası taşıyan bir diziden başka ne beklenebilir ki :)
ayla&eylül&sertaç böyle güzel bir aileye nasıl kıyılr :icon_sorr:icon_sorr
Sertaç yakıştı mı sana :(:img-cray:
Burada hiç yabancılık çekmeyeceğim galiba... Ne çok tanıdık var, ne güzel... :happy0064
.................Sertaç için şimdilik yorum yapmak istemiyorum... Onun cephesini, hissettiklerini, aldatma nedenini henüz bilmiyorum çünkü... Şu anki haliyle yaptığı çok da hoş görünmese de, ben onun aklından, yüreğinden geçenleri merak ediyorum... :icon_whis
............
İşte ben hayata böyle bakanları çok seviyorum:good:
Hemen bileti kesmeyenleri, yapılan hatayı ilk gözle, ilk bakışta, ilk anda yargılayıp, cezalandırmayanları.....
Sertaç'ın yaptığının kötü bir şey olduğunu söyleyeyim hemen..... Aldatma kötüdür çünkü... Güçsüzlüktür, zayıflıktır, kaypaklıktır....Hayat arkadaşına kendindeki eksiklikleri, onda hissettiğin eksiklikleri söyleyememe güçsüzlüğüdür....
Ama muhakkak bir sebebi vardır...Bu sebep haklı bir sebep olamaz... ama gerekçesi mevcuttur.... Sertaç'a ve Ayla'ya baktığımda "Allahım ne kadar mükemmel bir uyum, ne kadar gerçek dışı bir mutluluk, ne kadar olamayacak boyutta bir anlaşma, ne derece büyük ve durmaksızın gösterilen bir sevgi" dedim kendi kendime.....
Şimdi Sertaç ileriki bölümlerde eteğindeki taşları dökecek... Ayla'nın evlilikleri süresince nasılda herşeyi dört dörtlük kıldığını, nasıl da herşeyi mükemmel yapmak için uğraştığını, nasılda hayatlarını kusursuz kıldığını anlatacak ve bu kusursuzluk-mükemmellik amacının insanı nasıl da yorduğundan dem vuracak belki.... ben öyle birşey sezer gibi oldum
aşka_aşık_11
13-05-08, 10:11
Merhabalar... Dün akşam izledim ilk bölümünü, çok güzel bir dizi. Özge Özberk sevdiğim bir oyuncudur zaten. Çemberimde Gül Oyada da severek izlerdim. Yine ço başarılı bir yapımla karşımızda. Yaz dizisi olarak başlayacak ama uzun süre yayınlanacağı kesin. Çok sırlar var daha. Sertaç neden aldattı, onu bu kadar seven bir karısı ve kızı varken?! Yaptığı hiç hoş bişey değil, ama yargılamayalım en başından, ne de olsa en büyük özelliğimiz yargılamadan asmak,ama bu kez öyle yapmayalım. Ben altından daha iyi şeyler çıkacağını umuyorum. Tabi hiçbir haklı yanı yok ama neyse...
Çok kaliteli bir dizi. Umarım reytinglere kurban gitmez de izleriz:):):)
gerçekten çok hoş çok sıcak bir dizi sinema filmi tadında bir dizi sürekli olarak izleyebilceğim dizilerden olucak sertaç bey yapılırmı ayla gibi kadına yaa bu bende çok sinirlendim izlerken ama kendini aldatmış olursun aynı zamanda :)diğer taraftaki karakterlerde çok hoş ayla'nın memleketinde ki akrabaları vs herşey çok güzel inşallah uzun süreli devam eder:)sonunda kaliteli üstünde özenle durulmuş bir dizi geldi bizden bir hikayesi olan çok güzel herkesin emeğine sağlık:img-wink:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.