PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yol Arkadaşım (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

azisim
05-05-08, 21:49
Güzel bir senaryoya benziyor ve polat bilgin oldugu projeyi mutlaka izlerim bundan önceki projede talihsizlik birakmamisti yakasini ....Umuyorum ki bu uzun süreli olur...:img-wink:

can2366
05-05-08, 21:54
yine göremeyeceğim bir fragman
rakip kanalı izliyorum napalım
tek beklentim youzırt:img-hyste:img-cray:

Yasemin mi?:img-fie::img-fie::img-fie:
yav şu diziyi beklemek de korku filmi izlemek gibi oldu başlasa da rahatlasak

Gül69
05-05-08, 22:06
:blink::blink: Aman aman sus benim de aklıma geldi ama çaktırmıyorum..Valla hayatta "sevgilim bugün seni uzaktan izledim"ana temalı günlük yazılarını okuyamam :img-fie: Kalsın almayalım :img-icecr

Bu arada fragman bitince "YOL ARKADAŞIM"yazısının üstüne gelen Ayla&Suat yüzleri ve ifadeleri süperdi :img-in_lo

yasemincikler üzerlerine alinmasin ama ben bu ismi artik duyamim hatta mümkünse birdaha baska karakterlere verilmesin aklima hemen o kisi geliyor cünkü.
Ben izliyemedim fragmani avrupa yayini hic vermiyor sanki yada bana denk gelmiyor demek o yazinin üzerine ayla & suat 'in yüzleri geliyor :img-in_lo
ben bu ikiliyi cok tuttum konu ne kadar tanidik gelsede özge ile polat bizlere bunlari farkli hissettiricekdir ve esliginde ayvalik görüntüleri...:img-icecr
baslasin artik deyim baksa birsey demeyim

zeyneps
05-05-08, 22:33
Ben de Ayla'nın Sertaç'ı sevdiğini düşünüyorum..Böyle olmasını da istiyorum.Çünkü bir bayan için sevgi illa kalbinin gümbür gümbür atması değildir..Birilerinin yanında iyi vakit geçiriyorsun,onun yanında kendini güvende hissediyorsan o kişiyle arandaki bağ,fırtınalı bir aşktan daha kuvvetli olabilir..Ayla'nın da böyle bir evlilik yapmış olmasını umuyorum sırf Eylül için ve Suat'tan ayrı zamanlarda mutlu olduğunu bilmek için :img-cray: Çünkü garibimin yüzü uzun bir süre gülmeyecek gibi tam anlamıyla :img-cray:
Ha sonra o güvendiği dağlarda sulu sepkenler esti ama neyse :img-cray::img-cray::icon_whis

Özgecim ben de öyle demek istemiştim yani Sarp bu arada Sarp dedim ya Allah iyiliğimi versin Sertaç Ayla'nın kalbini gümbür gümbür attıran kişi değil bence yani onu sevmiş ama gümbür gümbür değil ....hoşça vakit geçirdiği yanında kendini mutlu hissettiği güvende hissettiği kişi Sertaç....

Suat'sa gençlik yıllarında kalsa bile kalbini gümbür gümbür attıran kişi galiba ve bu yüzden bir de aldatma olayı eklenince Sertaç'tan daha şanslı bir de tabi hala Ayla'nın kalbini o heyecanla attırırsa bilemem :icon_whis Tek dezavantajı Ayla'nın bir anne olması ....bu nedenle Ayla hep iki arada kalacaktır :img-cray:

Bu arada kimmiş o günlük yazan ağzını burnunu dağıtırım haaa kim o günlükleri yazan :hıh Daha yeni HS forumundan kaçtım valla sizi öfkemle döverim anti-günlükçü :hıh :dito

can2366
05-05-08, 22:35
fragmanı göremedim ama altta verildi gördüm
12sinde başlıyor arkadaşlar
Tanju Tuncel'i gördüm büyük ihtimalle babaanne
http://www.diziler.com/biography/03f2beaa59a41033f24e9487dea55fbc.jpg
Ayşe Tunaboylu
http://www.istdt.gov.tr/asp/images/kadro/AyseTunaboylu.jpg
Aliye'den:img-hyste:img-hyste:img-hyste:icon_whis:icon_whis:icon_whis
hanii Halit Ergenç'in oynadığı karakterin evindeki hizmetçi hatırlayamayan ve resimden çıkaramayanlar için
Aliye'den bir kare var ama boyutu büyük:icon_whis

can2366
05-05-08, 22:40
22:00 deyin 22:00 olsun lütfen ya :icon_whis

heyecan yapma Nil:img-hyste
22'de kesin
zaten Arka Sokaklar var 20'de olması mümkün değildi
ben gördüm 12 mayıs 22.00 yazıyordu :img-hyste

Gül69
05-05-08, 22:49
cann2366 resimler icin tesekkürler
bende simdi izledim fragmani ayvalik yüzünden mi yoksa müzik yüzünden mi ama bana hicde öyle dram izlicekmisiz gibi gelmedi ve basdaki görüntülere bakilirsa mutlu bir evlilikleri vardi ah sertac ah nasil kiydin o karina,cocuguna neyse biraz da iyi olmus aylanin suat dönme ihtimali ortaya cikdi :img-hyste( tarafimi ancak bu kadar net belli edebilirdim) bir hafta kaldi eh o kadar da sabrederiz artik

zeyneps
05-05-08, 22:56
Canım o Soner değil de Suat olmasın sakın herkes bir farklı söylüyor :img-pilot:img-pilot

Komedi ve dram iç içe olacaktır Çağan'ın projeleri genelde böyle olmuyor mu Babam ve Oğlum,ÇGO bu da öyle olur bence ayrıca bu türlü izlenmesi daha zevkli oluyor insanı baymıyor :img-icecr

Gül69
05-05-08, 23:00
Canım o Soner değil de Suat olmasın sakın herkes bir farklı söylüyor :img-pilot:img-pilot

Komedi ve dram iç içe olacaktır Çağan'ın projeleri genelde böyle olmuyor mu Babam ve Oğlum,ÇGO bu da öyle olur bence ayrıca bu türlü izlenmesi daha zevkli oluyor insanı baymıyor :img-icecr

soner de nerden cikdi hep bu sertac yüzünden o aklimi karistirdi :img-hyste ama hemen düzelltim :img-wink:

sudemnaz
05-05-08, 23:05
:( şimdi sinan abinin adı sertaç mı:(
yani ismini sevmedim nedense aklımda beliren simalar inandırıcıklıktan uzak ve hoş değil...
fragmanı görmedim ama şimdiden içime ateş düştü :img-hyste senarist çok ezecek sertaçı.aldatan erkek ezilsin tabii ama keşke onu böyle görmesem:(

TUBASİ
05-05-08, 23:06
Benim merak ettiğim burda Polat Bilgin ve Sinan Tuzcunun rolü.Takip edemedim bilen varsa söyleyebilir mi?:img-wink:.Çağan Irmak adını duyunca merak ettim..Büyük ihtimalle ses getirecek bir proje gibi duruyor..Oyuncu kadrosu çok iyi..:good:

gzd_gzd
05-05-08, 23:20
1. bölümün tarihi belli olmuş:happy006412 mayıs pazartesi saat 22:00:happy0064

fragmanı izledim şimdi,en baştaki mutlu aile tablosu görüntüleri:icon_sorrçok güzeldi:img-cray:
sertaç aldatmasaydı keşke:img-cray:

amca rolüyle izleyeceğimiz oyuncu,daha önce hep komedi rollerinde oynamıştı yanılmıyorsam,böyle gaddar bir amca rolüyle izlemek değişik olcak

ayrıca müzik çok eğlenceliydi,dramın yanında oldukça keyifli bir kasaba hikayesi izlicez :)

zeyneps
05-05-08, 23:43
Benim merak ettiğim burda Polat Bilgin ve Sinan Tuzcunun rolü.Takip edemedim bilen varsa söyleyebilir mi?:img-wink:.Çağan Irmak adını duyunca merak ettim..Büyük ihtimalle ses getirecek bir proje gibi duruyor..Oyuncu kadrosu çok iyi..:good:

Canım Polat Bilgin Ayla'nın 15 yaşındaki ilk aşkı ahh canım benim evlenmemiş yıllarca Ayla'yı beklemiş :img-cray::img-in_lo(tabi bunlar benim varsayımlarım bold yapmadığım yerler tamamen atıntıdır :img-pilot)

Sinan Tuzcu Sertaç Ayla'nın Ayla'yı aldatıp kasabaya dönmesine sebep olan kişi hain Zalım Sertaç :hıh :dito

Ben fragmanı göremedim ya bir türlü bendeki de laf işte acep televizyonu açmadığımdan olabilir mi :img-pilot:img-pilotMerak ettim bir bakayım :img-in_lo

terrrosa
05-05-08, 23:52
Canım Polat Bilgin Ayla'nın 15 yaşındaki ilk aşkı ahh canım benim evlenmemiş yıllarca Ayla'yı beklemiş :img-cray::img-in_lo(tabi bunlar benim varsayımlarım bold yapmadığım yerler tamamen atıntıdır :img-pilot)

Sinan Tuzcu Sertaç Ayla'nın Ayla'yı aldatıp kasabaya dönmesine sebep olan kişi hain Zalım Sertaç :hıh :dito

Ben fragmanı göremedim ya bir türlü bendeki de laf işte acep televizyonu açmadığımdan olabilir mi :img-pilot:img-pilotMerak ettim bir bakayım :img-in_lo
Fragmanı halen izleyemedim:img-cray:Suat kimseyle evlennemiş yıllarca beklemiş .Fragmanı izlesem denk gelsin artık çok üzgünüm:img-cray:

@ly
05-05-08, 23:53
Bu arada kimmiş o günlük yazan ağzını burnunu dağıtırım haaa kim o günlükleri yazan :hıh Daha yeni HS forumundan kaçtım valla sizi öfkemle döverim anti-günlükçü :hıh :dito

Günlük mü....Yasemin mi....:blink: Aliye bitti Yasemin mi başladı...Acıyın biraz forumdaşlar...HS forumundan geçtik biz...ne çileler çektik...HS izleyicisi olmanın yanında, 78'lerin işkenceleri hiç kalır yani...:img-fie: Zaten T.Giritlioğlu ismi beynimde çınlayıp duruyor...ben bilinçaltı korkularımı bastırmaya çalışaym...siz su yüzüne çıkarmaya...sonra sülemedi demeyin, valla pişman olursunuz...üle ufunet ufunet yazmaya başlarsam çekilmez olurum...te ona göre...:img-pilot

Ben hala fragmanı göremedim...O sırada ER izleyerek "seyirci nasıl aptal yerine koyulur" anlamaya çalışaydım...tatbikatın tadı da başka olay...hala etkisi altındayım...:img-beee:

Sadede gelirsek efenim; sadece zalım amcayı oynayacak olan oyuncu kimmiş onu soracaktım...! Babaanneyi gördüm çok şükür (sagolasın yiğenim :))...bi hayır sahibi de amcanın kim olduğunu süleyiversin...:img-wink:

zeyneps
06-05-08, 00:00
HS izleyicisi olmanın yanında, 78'lerin işkenceleri hiç kalır yani... Zaten T.Giritlioğlu ismi beynimde çınlayıp duruyor...ben bilinçaltı korkularımı bastırmaya çalışaym...siz su yüzüne çıkarmaya...sonra sülemedi demeyin, valla pişman olursunuz...üle ufunet ufunet yazmaya başlarsam çekilmez olurum...te ona göre...

Valla öyle Aliye Abla :img-hyste Katılıyorum sana ikinci bir ada Yasemini vakası çekemem :hıh Çağan da olmasa napardık biz :img-cray:

Bu fragman fotoları için teşekkürler:)Görünce şu fotoları daha da bir sinirlendim :hıh İnsan nasıl böyle bir yuvaya ihanet eder sadece Ayla'ya değil ki ihaneti bu Sertaç'ın yuvasına ihanet ediyor üstelik şöyle bir mutlu yuvaya gözün kör olsun Sertaç :hıh :hıh Olsun da bir daha karşı komşuları göreme inşallah :hıh :dito

terrrosa
06-05-08, 00:07
gülendam83 fotoğraflar için çok teşekkür ederim:good:
Suatimiz fragmanda yok :img-cray:
Fotoğraflarda çok güzel aile tablosu var ah Sertaç nasıl kıydın bu tabloya :img-tomat

gülendam83
06-05-08, 00:47
gülendam83,resimler için çok tşeekkürler...ellerine sağlık...:img-wink:

rica ederim canım. beğendiğine çok sevindim...:happy0064 fragman güzel hazırlanmış. her ne kadar ben suat karakterinide görmek isteyip göremesemde güzel bir fragman. anlaşılıyorki evden mutlu mesut çıkıyorlar. ayla bir şekilde öğreniyor ve kapıyı yumrukluyor. sonra bunları yakalıyor. ve nasıl oluyosa artık kapıyı tekmelerken mi bilmem ayakkabısının topuğunu kırıyor. sertacın kafasındada olabilir..:img-hyste ve binanın önüne inip ağlıyor,kızına sarılıyor. eşyalarını toplayıp gidiyor.
fragmanda sertaç arabada bayılmış gibi duruyor ya. orayı anlamadım. bi hastalığı filan mı var acaba sertacın?:img-pilot

gülendam83
06-05-08, 00:50
Dudaktan Kalbe bizimle aynı saate pazartesiye alınmış :img-cray:

canım alınırsa alınsın boşver. ben bi ara bakıyodum ona ama baydı artık. tabi izleyenlere saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın ama sürekli ortada olan bir sır etrafında dönüyor herşey. neyse yani aynı saatte olması önemli değil. çok izleniyor haklısın ama bu da sorun değil. bence bizim dizimiz 4 5 bölüm içinde çok iyi bir yere gelecek. :img-wink:
gözdecim gifler çok güzel. ellerine sağlık...:happy0064

terrrosa
06-05-08, 00:53
rica ederim canım. beğendiğine çok sevindim...:happy0064 fragman güzel hazırlanmış. her ne kadar ben suat karakterinide görmek isteyip göremesemde güzel bir fragman. anlaşılıyorki evden mutlu mesut çıkıyorlar. ayla bir şekilde öğreniyor ve kapıyı yumrukluyor. sonra bunları yakalıyor. ve nasıl oluyosa artık kapıyı tekmelerken mi bilmem ayakkabısının topuğunu kırıyor. sertacın kafasındada olabilir..:img-hyste ve binanın önüne inip ağlıyor,kızına sarılıyor. eşyalarını toplayıp gidiyor.
fragmanda sertaç arabada bayılmış gibi duruyor ya. orayı anlamadım. bi hastalığı filan mı var acaba sertacın?:img-pilot
Ayla o kadar acımasız değil Sertaç gibi değil :img-hysteyapmaz Ayla.Oolaylar çok ani gelişiyor besbelli Ayla ilk bölüm pılını pırtını toplayıp kasabasına dönecek ,kasabanın ortamı pek sıcak içimizi ısıtacak.
Sertaçın hastalığımı :hıh Pek hasta gibi değil yaptığının ne kadar ağor olduğunu farkettiği an o andı işte

terrrosa
06-05-08, 01:02
Gifler için de teşekkürler Gözdecim çok güzel olmuşlar :img-in_lo Bunları da dayanamayıp yapmıştım ki yeni fotolar gelmiş ama Suat nerde reva mı buna o o niye fragmanda yok sen yıllarca evlenmeden sevdiğini bekle sonra fragmanda olma olacak iş mi bu :img-cray::img-cray:

Aylanın o halinden çok etkilendim ,yazık Aylaya büyük bir şok yaşadı oysa sabah ne güzel birlikte uyanmışlardı ve çok mutluydu.

Zeynepcim Suatın körtalihi işte.Sen yıllarca bu talih yüzünden sevdiceğinden ayrı yaşa yıllarca evlenme sevdiceğini bekle bide üstelik fragmdan görülme:img-cray:OLcak iş değil tabii:img-cray:
Zeynepcim çalışmaların harika olmuş emeğine sağlık:good:

gülendam83
06-05-08, 01:03
zeynep adaşım imzaların çok güzel olmuş. bayıldım valla. ellerine sağlık...:happy0064
suatı bende görmek için sabırsızlanıyorum ama dizi başladığında göreceğimizi düşünüp rahatlıyorum...:img-wink:
hakikaten hayat ne garip bir anda herşey değişebiliyor. böyle mutlu bir aile herşey yolunda sen git karını aldat hemde komşuyla:img-pilot
allah bilir aylanın üniversiteli kıza yardımı bile dokunmuştur... ahh ahh...

zeyneps
06-05-08, 01:13
Beğenmenize sevindim :)

Aa demek adaşız :img-blush Evet ya bu fotoları görünce ben de daha bir üzüldüm utanmaz hergele seni üniversiteli genç kızlarda mesken tutup da aileni mi unuttun sen hııııı :hıh :dito

Zavallı Ayla ileride kasabaya döneceğinde gururlu ve başı dik döneceğini söylemiş şimdi kesin kasabalıdan utanmazın birisi hatta birileri bunu yüzüne vurur durur :hıh Ama Ayla'nın suçu ne asıl utanacak olan ona bunu yapan zalım kocası :hıh

terrrosa
06-05-08, 01:15
allah bilir aylanın üniversiteli kıza yardımı bile dokunmuştur... ahh ahh...

Komşu ya Ayla tanıyor bu yüzden belkide yardım bile etti bilseydi yardım edermiydi hiç :icon_sorr ,o korkunç manzarayla karşılaşınca yıkılıyor ne yapacağını bilmiyor ama evinden uzaklaşmak istiyor ve geçmişte büyük acılarla terkettiği kasabasına geri dönüyor.Ayla kasabasını terk ettikten sonra kasabaya hiç gittimi acaba yoksa uzun yıllardan sonraz ilk kez mi gidecek?Suat çok uzun yıllardır görmüyormuş gibi baktı ama belkide Ayla kasabaya geldğinde karşılaşmadılar yine körtalih yine körtalih:img-cray::img-cray:

forever_bim
06-05-08, 01:26
Fragmanı izleyemedim henüz. Resimler için teşekkür ediyorum sevgili Zeynep.

Fragman resimlerinde görülen evlilik tablosu çok güzel. Sertaç neden aldattı ki? :icon_sorr:icon_sorr Ayrıca kaldıkları ev çok lüks, karşı komşu oldukça varlıklı biri olmalı Can'ın dediği gibi.

Bu arada Sertaç neden bayılıyor ki arabada? diye soran arkadaşlar için benim de aklıma ağır bir hastalık geliyor. Senaryoda bu rol fazla uzun süreli olmayabilirmiş gibi bir his var içimde. Ayla'nın geri dönme olasılığı da işte o zaman mümkün olur. Sertaç ölünce de temelli kasabaya yerleşir Ayla. Hepsi teori yalnız bunların. Bu konuda bir dayanağım yok.

terrrosa
06-05-08, 01:41
Bu arada Sertaç neden bayılıyor ki arabada? diye soran arkadaşlar için benim de aklıma ağır bir hastalık geliyor. Senaryoda bu rol fazla uzun süreli olmayabilirmiş gibi bir his var içimde. Ayla'nın geri dönme olasılığı da işte o zaman mümkün olur. Sertaç ölünce de temelli kasabaya yerleşir Ayla. Hepsi teori yalnız bunların. Bu konuda bir dayanağım yok.
Sertaçı affetmiyoruz sevmiyoruz dedik ama ölmesin hemen öldürdünüz:img-cray:Hastalığı yoktur Ayladan daha çok durmun ağırlığını o hissetmiştir yakalanacağını tahmin etmiyordu kısa süreli vücudu iflas etmiş olabilir.

forever_bim
06-05-08, 01:45
Sertaçı affetmiyoruz sevmiyoruz dedik ama ölmesin hemen öldürdünüz:img-cray:Hastalığı yoktur Ayladan daha çok durmun ağırlığını o hissetmiştir yakalanacağını tahmin etmiyordu kısa süreli vücudu iflas etmiş olabilir.

Sadece bir teori olarak söyledim. Aklıma geldi yazdım. Hem böyle olursa Ayla geride kimseyi bırakmamış olur çocukluk aşkına yönelirken. Teorim aklıma yattı valla.

Gül69
06-05-08, 01:46
Beğenmenize sevindim :)

Aa demek adaşız :img-blush Evet ya bu fotoları görünce ben de daha bir üzüldüm utanmaz hergele seni üniversiteli genç kızlarda mesken tutup da aileni mi unuttun sen hııııı :hıh :dito

Zavallı Ayla ileride kasabaya döneceğinde gururlu ve başı dik döneceğini söylemiş şimdi kesin kasabalıdan utanmazın birisi hatta birileri bunu yüzüne vurur durur :hıh Ama Ayla'nın suçu ne asıl utanacak olan ona bunu yapan zalım kocası :hıh

zeynepcigim calismalar icin ellerine saglik...
bencede yüzüne vurucaklar ama orada suat devreye girer diye düsünüyorum
orada yasayan birisi olarak ilk askini korur herhalde :img-in_lo

gülendam83
06-05-08, 02:16

Fragman resimlerinde görülen evlilik tablosu çok güzel. Sertaç neden aldattı ki? :icon_sorr:icon_sorr Ayrıca kaldıkları ev çok lüks, karşı komşu oldukça varlıklı biri olmalı Can'ın dediği gibi.

fragmanı tekrar izledimde orada bayılmıyor galiba. kızı ile şakalaşıyor. kızı elinde peri kızı sopaları olurya süslü. öyle bişey var. ona doğru işaret ediyor dışardan. o da öyle kafasını düşürüyor. ben ordan bunu anladım.

Sadece bir teori olarak söyledim. Aklıma geldi yazdım. Hem böyle olursa Ayla geride kimseyi bırakmamış olur çocukluk aşkına yönelirken. Teorim aklıma yattı valla.
bende kimsenin ölmesini istemiyorum ama bu teori benimde kafama yattı. yani şöyleki ayla suatla bişeye başlasa bile sertaç hep hayatlarında olacak. nasıl olacakki o zaman. kızları var birkere ayla tek başına değil. sertaçla mutlu bir evlilikleri varmış. sertaç geri kazanmaya çalışacaktır aylayı. yani sertaç olduğu sürece tam manası ile ayla suat aşkı izlemek zor gibi göründü gözüme biran..:img-pilot

forever_bim
06-05-08, 02:33
fragmanı tekrar izledimde orada bayılmıyor galiba. kızı ile şakalaşıyor. kızı elinde peri kızı sopaları olurya süslü. öyle bişey var. ona doğru işaret ediyor dışardan. o da öyle kafasını düşürüyor. ben ordan bunu anladım.

bende kimsenin ölmesini istemiyorum ama bu teori benimde kafama yattı. yani şöyleki ayla suatla bişeye başlasa bile sertaç hep hayatlarında olacak. nasıl olacakki o zaman. kızları var birkere ayla tek başına değil. sertaçla mutlu bir evlilikleri varmış. sertaç geri kazanmaya çalışacaktır aylayı. yani sertaç olduğu sürece tam manası ile ayla suat aşkı izlemek zor gibi göründü gözüme biran..:img-pilot
Aslında şöyle bir şey var sırf fragman resimlerinden yola çıkarak söylüyorum. Ayla Sertaç'a aşık olmasa bile onu seviyor olmalı çünkü çok içerliyor aldatılmış olmaya. Kendi kırılan gururundan fazlası var orda bence. Dediğin sahne şakalaşmaysa güzel bir işaret bu. En azından çocuğuna çok düşkünse Sertaç fazla fevrileşmeyecektir.

can2366
06-05-08, 07:07
amcayı resimlerden sonra da mı çıkaramadınız
amcanın adı Ümit Yesin bence kötüyü oynayabilir ya kaliteli oyuncuların bu tür sıkıntıları olmuyor:icon_whis:img-hyste

gzd_gzd
06-05-08, 08:31

sertaç ın bayıldığını düşünmüyorum ben,karısının aldatmayı öğrenmesinin ardından,başı direksiyonun üzerine düşüyordur,o anın üzgünlüğü ve yılgınlığıyla,ya da zeynep in dediği gibi kızıyla şakalaşıyor olabilir...
hem...aldatmış karısını,karısı onu terkediyor bunun üzerine,üstelik bu ismi de yakıştıramadım,bunca şeyin üzerine bi de hasta yapmazlar heralde sertaçı:img-beee::img-beee:

dilekce
06-05-08, 09:38
Özeti okudum fakat fragmanı göremedim, resimlerden biraz bişeyler çıkabiliyor...
Bir ege masalı,,,Bir Karadenizli olarak hep Karadeniz masalı olacak değil ya:)
Biraz da ege şivesi öğrenelim..

Sarp Talat isimleri güme gitmiş :) ...
Çağan I. karakterlerine nasıl isimler bulmuş öyle...Ne kadar düşünsem aklıma gelmezmiş...Suat Sertaç ....Ayla.... Hele Sertaç ismi çoğunuz gibi benimde aklıma o malum kişiliği getiriyor...:img-hyste

Ayla nın dönüşüm muhteşem olacak deyip gidişi yerini malesef hüsrana bırakmış...Aldatılmış bir kadın eski aşkı ile aynı kasabada..
Bu bana Fikrimin İnce Gülü dizisini çağrıştırdı....Okul için İstanbul a giden hatun abla yıllar sonra oğlu ile geri dönüyor ve orada eski aşkı ile karşılaşıyor..
İlk başta benzer gibi görünsede Çağan I farkı ile zannedersem bu dizi içimizi daha çok ısıtacak..Bakakalım neler getiricek ardından...

@ly
06-05-08, 10:20
amcayı resimlerden sonra da mı çıkaramadınız
amcanın adı Ümit Yesin bence kötüyü oynayabilir ya kaliteli oyuncuların bu tür sıkıntıları olmuyor:icon_whis:img-hyste

:hıh Niçın yüzüme vuraysın yiğenim...Tanımasına tanıdım ama adını çıkartamadım işte...:icon_sorr Hem henüz kafamda "zalım amca" rolüne de yerleştiremedim...hala gözümde canlanan şahsiyet Ş.İ. ....düşünduum düşünduum.... Ümit Yesin oynadığına göre, "zalım amca" korktuğum kaa da zalım olmayabilir...:img-icecr

dero-dero
06-05-08, 11:15
zeyneps imzalarin cok güzel olmus, ellerine saglik.

gzd_gzd gif icin tesekkürler, cok güzel olmus.

gülendam resimler icin tesekkür ederim.

1. bölüm fragmani cok güzel buldum. (Sefa sayesinde izleyebildim, tesekkürler sefa abi)

Müzikde cok güzel, cok eglenceliydi. Komedinin ve dramin ic ice gectigi bir dizi izleyecegim icin cok mutluyum.

Bu arada sarp ay pardon sertac bencede bayilmiyor, orada kizina rol yapar gibi izlenim verdi bana. :icon_whis

Basta mutlu bir tablo var, bencede mutlu bir evlilik sürdürüyorlardi, taaaki ayla aldatilana kadar. Yapilirmi bu simdi, aaah sertac aah.

Kadroda harika, bakalim daha kimlerle karsilasacagiz merak ettim..

kalanlar
06-05-08, 11:35
kadro harika evet...çağan ırmak biliyor işini...umarım beğenildiği halde basit sebeplerden arkası gelmeyen dizilerden olmaz:icon_whis

ben en çok goncagül sunar'ı görmek istiyorum yani rolünü merak ediyorum...oturaklı mı fittirik mi diye:happy0064

fragmanlarda görmedik ama ilk bölümde görürüz umarım...neyse az kaldı pazartesiye...

karamela84
06-05-08, 11:55
Merhabalar;

Forumlara sürekli yazan birisi değilim. Bu diziyi izlemek istiyorum.

Başrol oyuncularından özellikle Sinan Tuzcu'yu çok severim. Burada da güzel bir paylaşım ortamı kurulmuş sanıyordum. Dediğim gibi sürekli okurum ama yazmam pek forumlara. Burada arkadaşlar Polat Bilgin'in fan sitesinden söz edince girip ordaki yazıları okuyunca çok şaşırdım bir o kadar da üzüldüm. Bir de burdaki yorumcular bile eleştirilmiş. Çok başarılı bir oyuncu olan Sinan Tuzcu için de "Sümsük, umarım bir an evvel diziden gider, itici, uyuz" gibi çirkin ifadeler kullanılmış. O foruma üye olmak istemediğimden buraya yazıyorum. Nasılsa orada Sinan Bey'i yerden yere vuranlar buraya da yazıyor. Gerçek hayatta bu insanlar daha önce de birlikte tiyatorda çalışmışlar, bu çekememezlik nerden geliyor bilmiyorum. Birini sevmek illa ki ötekini yerden yere vurmak değildir.

Ayrıca Polat Bilgin'e sempatim vardı, oldukça da yetenekli birisi, ama bu forumda Sinan Tuzcu için methiyeler düzüp sonrasında gidip onu kendi sitesinde yere batıran o da yetmezmiş gibi buradaki yorumcular hakkında ileri geri yorum yazılması çok büyük bir ikilem. Okuyunca üzüldüm.

dero-dero
06-05-08, 12:17
Merhabalar;

Başrol oyuncularından özellikle Sinan Tuzcu'yu çok severim. Burada da güzel bir paylaşım ortamı kurulmuş sanıyordum. Dediğim gibi sürekli okurum ama yazmam pek forumlara. Burada arkadaşlar Polat Bilgin'in fan sitesinden söz edince girip ordaki yazıları okuyunca çok şaşırdım bir o kadar da üzüldüm. Bir de burdaki yorumcular bile eleştirilmiş. Çok başarılı bir oyuncu olan Sinan Tuzcu için de "Sümsük, umarım bir an evvel diziden gider, itici, uyuz" gibi çirkin ifadeler kullanılmış. O foruma üye olmak istemediğimden buraya yazıyorum. Nasılsa orada Sinan Bey'i yerden yere vuranlar buraya da yazıyor. Gerçek hayatta bu insanlar daha önce de birlikte tiyatorda çalışmışlar, bu çekememezlik nerden geliyor bilmiyorum. Birini sevmek illa ki ötekini yerden yere vurmak değildir.

Ayrıca Polat Bilgin'e sempatim vardı, oldukça da yetenekli birisi, ama bu forumda Sinan Tuzcu için methiyeler düzüp sonrasında gidip onu kendi sitesinde yere batıran o da yetmezmiş gibi buradaki yorumcular hakkında ileri geri yorum yazılması çok büyük bir ikilem. Okuyunca üzüldüm.

Sevgili karamela84,

Sinan tuzcuyu bende oyuncu olarak begenen birsi olarak üzüldügüm ifade etmem gerek. Ancak söylediklerinin gerceklik payi ne kadar onu bilemem, fakat ben sitede böyle ifadelere rastlamadim, birtek sinanin karakteriyle ilgili elestiriler var. Bu da gayet dogal. Sinan Tuzcuyu begenmeyenler varmi? elbette vardir, bu da herkezin sahsi firkidir.
Ama egeer sayet oyuncu hakkinda böyle ifadeler kullanildiysa, haklisin, kendi adima ve polat bilgin ailesi adina sizlerden ve Sinan tuzcudan cok özür dilerim.
(bana bu ifadelerin kullanildigi sayfanin linkini verirsen, merak etme silinecektir)

Bu arada bu platformda oyuncu hakkinda elestiri yapildigini hic görmedim, biraz dikkatli okursaniz, bu elestiriler daha cok karaktere yöneliktir.
Ve burdada herkez saygili sekilde bunu dile getirmekte özgürdür sevgili karamela84

Bizleri rahatsiz etmiyor hatta sevdik bile bu ortami nedenmi? cünki bizler bu platfomda saygi cercevesinin disina cikmadan tartisiyoruz, sakalasiyoruz daha cok, biz derken, Sinan tuzcu hayranlarinida kast ediyorum, yani buradaki herkezi.
Buradaki insanlara karsi saygimiz sonsuzdur. Iki tarafta gayet saygili oldugunu hisediyorum.
Yanlis anlamayin ama sanki amaciniz burda kötü bir ortam yaratmak istediginizi sezdim. Yanildiysam özür dilerim, ama simdiye kadar burada hep birlikte güzel vakit gecirdik, ön yargi birazcik varsa bile, ama bu dogal her yerde var ve olacak, bundan rahatsizlik duymuyorum. haa bu arada tabi ön yargida daha cok karkterlere. Bunun altini cizelim.

Sevgili karamela84, uyari icin tekrar teskkür ederim, dediklerinin gerceklik payi ne kadar oldugunu bilmesemde uyadigin icin tesekkür ederim. Uyarimi yapacagim, önlemi alanacaktir merak etme.

gzd_gzd
06-05-08, 12:20
karamela84,bahsettiğin sitenin adresini özel mesajla gönderebilirsen çok sevinirim...burada sinan ya da başka bir oyuncu hakkında hiç kötü yorum görmedim çünkü...yapılan yorumları okumak isterim

eğer eleştirilen yorumlar aldatma olayını savunma yorumlarımızsa onlar işin şakasıydı...bunu herkes anlayabilir....ve diğer söylenen kelimelere çok çok üzüldüm...canlandırdığı karakter iyi bir karakter olmasa bile,sinan tuzcu "itici,uyuz" kelimesini haketmiyor...yapımcı Sinan ı dizide oynamaya layık gördüyse bize laf düşmez bence...bizim dememizle ayrılcak hali de yok zaten diziden...
umarım yapılan eleştiriler sinan a değil oynadığı karakteredir,eğer bu itici,uyuz,sümsük kelimeleri sinan a söylendiyse gerçekten çok üzülürüm...

bir arkadaş forumda önyargı var demişti,ve ben böyle birşey görmediğimi söylemiştim...gerçekten bir önyargı varmış...çok şaşırdım!

karamela84
06-05-08, 12:29
Dizifilmi 2 yıldır takip ederim 1 yıldır da üyeyim ama sürekli olarak dışarda kalmayı tercih ettim. Bu forumun her sayfasını okudum ben. Özge Özberk'e yöneltilen eleştiri diğer oyunculara yöneltilmemiştir bu forumda. Polat Bilgin'e karşı da burada negatif hiç bir yazı okumadım. Yazılanlar hatta bu üç oyuncunun bir araya gelmesinin ne kadar iyi olduğu yönündeydi. Polat Bilgin'e karşı tek bir kötü eleştiri görmedim burda.

Demişsiniz ki: "Herkes Sinan Tuzcu'yu seviyor mu?" Hayır tabii ki. Neden sevmek zorunda olsunlar ki. Ama bir laf vardır "Sevmiyorsan bile saygı duy", karşındakini çirkin kelimeler kullanmadan da eleştirebilirsin. Bu forumda yazılanlar Sertaç'ın ihanetine komik bahanelerdi sadece. Oyunculara yönelik kötü bir şey söylendiğini (Özge Özberk hariç) okumadım. Hatta kimsenin de eşler arası ihaneti savunacağını sanmıyorum.

Benim garibime giden burada yazılan iyi cümlelerin sahiplerinin orada adamı alaşağı etmek için tam tersini kullanılmasıydı. Ben Sinan Tuzcu'ya karşı hassasım. Ama eleştirilemez demiyorum. Eleştirilsin oyunculuğu. Kişiliğinde bir yamuğu olmadı bugüne dek, o yüzden işinde herkes eleştirebilir. Ama bu direkt bir karalama kampanyasıydı. Jenerik düzeninden tutun da adamın ağlamasına kadar her şey yazıldı okudum ben.

Üzüldüğüm tek nokta da şu: Karayılan'ı izlemiştim ben üzülüp tepki maili gönderdiğim olaylardan biri de Margos'un rolünün çok kenarda bırakılması her zaman iyi bir oyuncu olduğuna inandığım Polat Bilgin'in konuk oyuncu gibi gösterilmesiydi.

Neyse konuyu uzatmak istemiyorum. Sayfanın tadını bozmayalım. Kendi adıma burada son noktayı koyuyorum. Sevgilerimle.

zeyneps
06-05-08, 12:30
Eğer böyle yorumlar varsa başka bir sitede ben de çok üzülürüm umarım bu yapılan yorumlar karakteredir oyuncuya değil....

Bir de ben bu forumda(yani YA başlığında) yeni yazmaya başladım ama şu ana kadar bir önyargı sezmedim özellikle oyunculara karşı bir önyargı hatta beklemediğim kadar neşeli ve güzel bir sohbet vardı burada şu ana kadar....

Karakterlere eleştiriye gelince bunlar saygı çerçevesinde olduğu sürece daha doğrusu karakter yerine karşı tarafa yöneltilmediği sürece her zaman olacaktır hatta çok da sert karakter eleştirileri okumuş ve yapmış biri olarak bunlara her daim hazırlıklıyım:)Bu karakterler hayali olduğu sürece sorun yok bence :img-icecr

erennn
06-05-08, 12:38
Merhabalar;

Sinan Tuzcu çok başarılı ve yenekli bir oyuncudur kadroda yer alacağını duyunca çok sevinmdim.Polat Bilgin ve Sinan Tuzcu önceden aynı projede yer almamış olsada farketmez Sinan Tuzcu çok iyi bir oyuncu.Sinan Tuzcuyu kimsenin yerden yere vurduğunu sanmıyorum belki eski karakterlerini sevmeyenler vardır bundan bahsedilmiştir.Burda da Suat ve Sertaç hakkında bu şekilde paylaşımlar oluyor yanlış anlamışssın.Neden Sinan Tuzcuyu çekememezlik olsun ki.
Kara Yılanda Margos bile çok eleştirildi senaryodan ötürü..

dero-dero
06-05-08, 12:40
eğer eleştirilen yorumlar aldatma olayını savunma yorumlarımızsa onlar işin şakasıydı...bunu herkes anlayabilir....ve diğer söylenen kelimelere çok çok üzüldüm...canlandırdığı karakter iyi bir karakter olmasa bile,sinan tuzcu "itici,uyuz" kelimesini haketmiyor...yapımcı Sinan ı dizide oynamaya layık gördüyse bize laf düşmez bence...bizim dememizle ayrılcak hali de yok zaten diziden...
umarım yapılan eleştiriler sinan a değil oynadığı karakteredir,eğer bu itici,uyuz,sümsük kelimeleri sinan a söylendiyse gerçekten çok üzülürüm...

bir arkadaş forumda önyargı var demişti,ve ben böyle birşey görmediğimi söylemiştim...gerçekten bir önyargı varmış...çok şaşırdım!

Eger gercekten dedigin gibiyse, cok üzülürüm bende. Sitemizde aradim böyle kelimelere rastlamadim. Cok samimiyim.. Gercekten benide üzer bu durum, cünkü ben gercekten Sinan Tuzcuya deger veren bir insanim, yaptigimiz elestiriler daha cok karaktere yöneliktir bunu bilmeizi isterim.
Eger gercekten böyle yazildiysa kendi adima ve Polat BIlgin ailesi adina cok ama cok özür dilerim.

karamela84
06-05-08, 12:45
Sinan Tuzcu çok başarılı ve yenekli bir oyuncudur kadroda yer alacağını duyunca çok sevinmdim.Polat Bilgin ve Sinan Tuzcu önceden aynı projede yer almamış olsada farketmez Sinan Tuzcu çok iyi bir oyuncu.Sinan Tuzcuyu kimsenin yerden yere vurduğunu sanmıyorum belki eski karakterlerini sevmeyenler vardır bundan bahsedilmiştir.Burda da Suat ve Sertaç hakkında bu şekilde paylaşımlar oluyor yanlış anlamışssın.Neden Sinan Tuzcuyu çekememezlik olsun ki

Dediğim gibi konuyu uzatma taraftarı değilim. Okuduklarım bana yetiyor. Neler yazıldığını (orada) okudum ben. Eleştiri ile hakaret arasındaki ince çizgi fersah fersah aşılmıştı. Yazılan cümlelerden örnekler sundum zaten. Daha ileri gidip dizifilmin de tadının bozulmasını istemiyorum.

Okuduğumu anlayacak yaştayım merak etmeyin. Beraber çalıştıklarını da neden söyledim? Bu iki insan reelde de oldukça uzun zamandır arkadaş. Fan club'a Polat Bilgin gelip okursa şayet o da üzülecektir. Ondan dedimdi.

Konu hakkındaki son mesajımdır.

Sevgili gzd_gzd link falan göndermek istemiyorum. Konunun uzaması taraftarı değilim.

dero-dero
06-05-08, 12:48
Demişsiniz ki: "Herkes Sinan Tuzcu'yu seviyor mu?" Hayır tabii ki. Neden sevmek zorunda olsunlar ki. Ama bir laf vardır "Sevmiyorsan bile saygı duy", karşındakini çirkin kelimeler kullanmadan da eleştirebilirsin. Bu forumda yazılanlar Sertaç'ın ihanetine komik bahanelerdi sadece. Oyunculara yönelik kötü bir şey söylendiğini (Özge Özberk hariç) okumadım. Hatta kimsenin de eşler arası ihaneti savunacağını sanmıyorum.

"Sevmiyorsan bile saygi duy" bu cümle cok dogrudur.

Benim garibime giden burada yazılan iyi cümlelerin sahiplerinin orada adamı alaşağı etmek için tam tersini kullanılmasıydı. Ben Sinan Tuzcu'ya karşı hassasım. Ama eleştirilemez demiyorum. Eleştirilsin oyunculuğu. Kişiliğinde bir yamuğu olmadı bugüne dek, o yüzden işinde herkes eleştirebilir. Ama bu direkt bir karalama kampanyasıydı. Jenerik düzeninden tutun da adamın ağlamasına kadar her şey yazıldı okudum ben.

Sevgili arkadasim, ben burdaki bazi arkadaslarimi Fan sitesindende taniyorum, ve de burada iyi cümle kulanipta oradada tam tersini kulanmis bir üye yoktur. Hepsinin samimiyetine inaniyorum.
yani buradki belli üyeleri fan sitesinden nasil tanidiniz anlamis degilim :icon_whis

gzd_gzd
06-05-08, 12:52
Eger gercekten dedigin gibiyse, cok üzülürüm bende. Sitemizde aradim böyle kelimelere rastlamadim. Cok samimiyim.. Gercekten benide üzer bu durum, cünkü ben gercekten Sinan Tuzcuya deger veren bir insanim, yaptigimiz elestiriler daha cok karaktere yöneliktir bunu bilmeizi isterim.
Eger gercekten böyle yazildiysa kendi adima ve Polat BIlgin ailesi adina cok ama cok özür dilerim.

bahsedilen yorumları okumadığım için karamela84ün yazdıkları üzerine konuştum ben de...umarım söylediğin gibidir,yorumlar karakter için yapılmıştır ve bir yalnış anlaşılma söz konusudur...

sinan ın da dizifilmi takip ettiğini biliyorum...ve daha dizi başlamadan böyle şeyler olması,sinanın üzülmesi en son isteyeceğim şeydir...

yaklaşık 1 haftadır bu başlıktayım,ve gördüğüm kadarıyla bu forumda hiçbir oyuncunun şahsına karşı böylesi bir eleştiri yapılmadı,elbet herkes herkesi beğenemez ama bu bahsedilen laflar gibi bir eleştiri görmedim...hatta ben çok da memnunum sinan polat bilginle aynı dizide oynayacağı için...özellikle ikisinin karşılıklı sahnelerini çok merak ettiğimi de defalarca yazmıştım...kendi adıma polat bilgine karşı bir önyargı söz konusu değildir...

dero-dero
06-05-08, 12:57
yaklaşık 1 haftadır bu başlıktayım,ve gördüğüm kadarıyla bu forumda hiçbir oyuncunun şahsına karşı böylesi bir eleştiri yapılmadı,elbet herkes herkesi beğenemez ama bu bahsedilen laflar gibi bir eleştiri görmedim...hatta ben çok da memnunum sinan polat bilginle aynı dizide oynayacağı için...özellikle ikisinin karşılıklı sahnelerini çok merak ettiğimi de defalarca yazmıştım...kendi adıma polat bilgine karşı bir önyargı söz konusu değildir...[/FONT]

Aynen bende öyle, oyuncuya yöneltilmis bir elestiri hic rastlamadim, hepimiz sahisdis.
Ön yargi demistim, tekrar söylüyorum bu ön yargi karakterlere yöneliktir. Ve bu rahatsiz etmiyor bizleri hatta dahada cok eglenceli bir hal aliyor ögle degilmi?
Itiraf etmem gerekirki burda hepimiz cok eglendik, yani ben öyle hissediyorum.

gzd_gzd
06-05-08, 13:04
Aynen bende öyle, oyuncuya yöneltilmis bir elestiri hic rastlamadim, hepimiz sahisdis.
Ön yargi demistim, tekrar söylüyorum bu ön yargi karakterlere yöneliktir. Ve bu rahatsiz etmiyor bizleri hatta dahada cok eglenceli bir hal aliyor ögle degilmi?
Itiraf etmem gerekirki burda hepimiz cok eglendik, yani ben öyle hissediyorum.

evet...ben de çok eğleniyorum burada...yaptığımız yorumlar çok keyifli oluyor...
karaktere karşı önyargı tabiki de olabilir,sonuçta aldatan bir erkekten bahsediyoruz,ya da belki ben sertaç ı sevdiğim için suat a karşı önyargı hissedebilirim,veya da aylaya...ona hiçbirşey diyemem...birsürü karakter var dizide,herkes aynı karakteri savnmak zorunda değil...ki bu karşıt yorumlar da oldukça eğlenceli oluyor bence de...

ama eğer önyargı oyuncuya karşıysa ve bunun yüzünden hakaret boyutunda yorumlar yapılıyorsa işin rengi değişir...ve bunu hiç ama hiç istemem....sonuçta burda eğer dizi tutarsa aylarca beraber yorum yapacağız ve ben yaptığımız keyifli yorumları devam ettirmek isterim...

erennn
06-05-08, 13:21
evet...ben de çok eğleniyorum burada...yaptığımız yorumlar çok keyifli oluyor...
karaktere karşı önyargı tabiki de olabilir,sonuçta aldatan bir erkekten bahsediyoruz,ya da belki ben sertaç ı sevdiğim için suat a karşı önyargı hissedebilirim,veya da aylaya...ona hiçbirşey diyemem...birsürü karakter var dizide,herkes aynı karakteri savnmak zorunda değil...ki bu karşıt yorumlar da oldukça eğlenceli oluyor bence de...

ama eğer önyargı oyuncuya karşıysa ve bunun yüzünden hakaret boyutunda yorumlar yapılıyorsa işin rengi değişir...ve bunu hiç ama hiç istemem....sonuçta burda eğer dizi tutarsa aylarca beraber yorum yapacağız ve ben yaptığımız keyifli yorumları devam ettirmek isterim...
Önyargı oyuncuya karşı neden olsun,Sinan çok iyi bir oyuncu bunun yazılmasına bile gerek yok .Ama Sertaça kızgınım ,fragmanda hasta gibiydi acındırmaya çalışıyor ama yumuşamayacağım:icon_sorr

gülendam83
06-05-08, 13:23
Önyargı oyuncuya karşı neden olsun,Sinan çok iyi bir oyuncu bunun yazılmasına bile gerek yok .Ama Sertaça kızgınım ,fragmanda hasta gibiydi acındırmaya çalışıyor ama yumuşamayacağım:icon_sorr

hasta felan değil:img-wink: kızı ile bir şakalaşma durumu söz konusu orda...:img-wink: tam tersine çok iyi ve mutlu. aile saadeti çok yoğun görünüyor hatta...

erennn
06-05-08, 13:29
hasta felan değil:img-wink: kızı ile bir şakalaşma durumu söz konusu orda...:img-wink: tam tersine çok iyi ve mutlu. aile saadeti çok yoğun görünüyor hatta...Sevgili gülendam83 resimler için teşekkür ederim.Sertaç çok haşin birazda pişman gibimi bakmış yoksa ben yanılıyormuyum:img-cray:Suatda düşünceli pek mutlu görmedim .

lostsoul
06-05-08, 13:31
Bu arada Sertaç neden bayılıyor ki arabada? diye soran arkadaşlar için benim de aklıma ağır bir hastalık geliyor. Senaryoda bu rol fazla uzun süreli olmayabilirmiş gibi bir his var içimde. Ayla'nın geri dönme olasılığı da işte o zaman mümkün olur. Sertaç ölünce de temelli kasabaya yerleşir Ayla. Hepsi teori yalnız bunların. Bu konuda bir dayanağım yok.gönlün hangisinden yana.. hasta olsun ölsün mü:) aldatan eş olarak varlık göstermesi zor görünüyor kasabada öle mii.. işini gücünü bırakıp kasabaya yerleşmesi pek tutarlı olmıycak gibi.. ancak ciddi anlamda aylayı kazanmak istiyorsa o ortamdan uzakta kalmamalı.. hastalık avrsa belki onun içinde ayvalık iyi gelebilir.. ayla sorar gidecek başka yer bulamadınmı ben senden kaçıyodum yahu tamda.. sarpta hiç oralı olmadan ya haritaya baktım burayı gördüm şansa bak der:icon_whis ayla iyce ifrit olur;)

fragmanı izlemedim ancak resimde talat-suatla aylanın resmini birleştirmelerini ilginç buldum.. tam anlamıyla burdan aşk çıkacak mesajımı veriyorlar.. e sarpın yeri ne.. o neden yok bu ikilemede diye insan karıncalanmıyor deil..
aşk mı.. savaş mı sarpın yeri.. yoksa projeye alıştırmak için seçilmiş güçlü bi isim mi sinan tuzcu..

konu klişe harbi.. bakalım anlatımdan çok ümitliyim.. bi yerlerde çağan giderse ki bu çok başlarda olursa şaşmam.. bunun tomris oyunu olduğunu düşünürüm.. markayla başlayıp izleyici tutmak.. elden ele sıradanlıklarla yerlerde bi hikayeye dönüşüverir.. tarzıdır azçok biliyoruz yapmadığı şey deil..

kasaba üç kişilik aşk hikayesine dar gelir bana göre.. aldatmış hırçın eş modeline doydu ülke..
sarpa kişilik katmalrını isterim..
sertaç isminden midir nedir.. soğudum birden şevkim kırıldı harbiden..
sarptan ümitliydim ama sanırım sıradan aldatan sığ erkek profilinden öteye pek geçmiycek gibi..
ilk aşkı terketme olayında fig e o kadar sıkı bağlanmıştım ki aynı hikayeyi aynı sezonda kaldıramam.. fig yaralarım kanar be ya.. rüya işçileri kadını çok güzel işliyordu orda.. zehra misal.. bi repliği avrdı unutulmaz sahneydi..
ben seni sevdim memedali çok sevdim.. canın sağolsun..
müthiş güzel bi sahneydi..

velhasıl suatın tavırları ılımlı olsa sevmem.. hırçın olsa bildik gelir..

aşkı aceleye getirmeseler bari..

forever_bim
06-05-08, 13:47
gönlün hangisinden yana.. hasta olsun ölsün mü:) aldatan eş olarak varlık göstermesi zor görünüyor kasabada öle mii.. işini gücünü bırakıp kasabaya yerleşmesi pek tutarlı olmıycak gibi.. ancak ciddi anlamda aylayı kazanmak istiyorsa o ortamdan uzakta kalmamalı.. hastalık avrsa belki onun içinde ayvalık iyi gelebilir.. ayla sorar gidecek başka yer bulamadınmı ben senden kaçıyodum yahu tamda.. sarpta hiç oralı olmadan ya haritaya baktım burayı gördüm şansa bak der:icon_whis ayla iyce ifrit olur;)

fragmanı izlemedim ancak resimde talat-suatla aylanın resmini birleştirmelerini ilginç buldum.. tam anlamıyla burdan aşk çıkacak mesajımı veriyorlar.. e sarpın yeri ne.. o neden yok bu ikilemede diye insan karıncalanmıyor deil..
aşk mı.. savaş mı sarpın yeri.. yoksa projeye alıştırmak için seçilmiş güçlü bi isim mi sinan tuzcu..

konu klişe harbi.. bakalım anlatımdan çok ümitliyim.. bi yerlerde çağan giderse ki bu çok başlarda olursa şaşmam.. bunun tomris oyunu olduğunu düşünürüm.. markayla başlayıp izleyici tutmak.. elden ele sıradanlıklarla yerlerde bi hikayeye dönüşüverir.. tarzıdır azçok biliyoruz yapmadığı şey deil..

kasaba üç kişilik aşk hikayesine dar gelir bana göre.. aldatmış hırçın eş modeline doydu ülke..
sarpa kişilik katmalrını isterim..
sertaç isminden midir nedir.. soğudum birden şevkim kırıldı harbiden..
sarptan ümitliydim ama sanırım sıradan aldatan sığ erkek profilinden öteye pek geçmiycek gibi..
ilk aşkı terketme olayında fig e o kadar sıkı bağlanmıştım ki aynı hikayeyi aynı sezonda kaldıramam.. fig yaralarım kanar be ya.. rüya işçileri kadını çok güzel işliyordu orda.. zehra misal.. bi repliği avrdı unutulmaz sahneydi..
ben seni sevdim memedali çok sevdim.. canın sağolsun..
müthiş güzel bi sahneydi..

velhasıl suatın tavırları ılımlı olsa sevmem.. hırçın olsa bildik gelir..

aşkı aceleye getirmeseler bari..

Öykünün sonu Suat ve Ayla olarak bitecek kanımca. O sebeptendir ki resim öyle olmuş. Zaten Sertaç'ın aldatması çok büyük bir handikap aldattığı zaman zaten kaybetmeyi de garantiliyor. O araba sahnesinde çocukla şakalaşıyor olabilir hani çocuklar oyun oynar babalarıyla şakacıktan vurmuş gibi yaparlar baba da ölmüş numarası yapar. Ama gerçekten bir hastalık nedeniyle de yığılıyor olabilir. Ağır hastalkık geçirme olasılığı şu bağlamda mantıklı. Tıpkı Binbir Gece'de olduğu gibi hani orda vardı ya "Çocuğunuzun hastalığı için patronun yatağına girer misiniz" sorusu diziyi patlatmıştı. Burda da "Size ihanet eden eşiniz ölümcül hasta olsa ona döner misiniz?" sorusu gündemi işgal edebilir. İşte giderler ünlülere falan sorarlar. :img-hyste Çok da mantıksız gelmedi hani.

erennn
06-05-08, 13:56
Öykünün sonu Suat ve Ayla olarak bitecek kanımca. O sebeptendir ki resim öyle olmuş. Zaten Sertaç'ın aldatması çok büyük bir handikap aldattığı zaman zaten kaybetmeyi de garantiliyor. O araba sahnesinde çocukla şakalaşıyor olabilir hani çocuklar oyun oynar babalarıyla şakacıktan vurmuş gibi yaparlar baba da ölmüş numarası yapar. Ama gerçekten bir hastalık nedeniyle de yığılıyor olabilir. Ağır hastalkık geçirme olasılığı şu bağlamda mantıklı. Tıpkı Binbir Gece'de olduğu gibi hani orda vardı ya "Çocuğunuzun hastalığı için patronun yatağına girer misiniz" sorusu diziyi patlatmıştı. Burda da "Size ihanet eden eşiniz ölümcül hasta olsa ona döner misiniz?" sorusu gündemi işgal edebilir. İşte giderler ünlülere falan sorarlar. :img-hyste Çok da mantıksız gelmedi hani.
Fotoğrafa dikkatli bakınca Sertaçın gözünün altı şişmiş morarmış sanki.Üzüntüden sızmış olabilirmi?
Senin aklına gelen bu ihtimal bana biraz uzak gelsede olabilir neden olmasın?

forever_bim
06-05-08, 14:07
Herkese merhaba;

Bu sezon cok begendigim sanatcilarin:
Özge Özberkin "SinekkliBakkal",SinanTuzcunun"CemberinDisinda"dizilerinin uzun ömürlü olamamasina cok üzülmüs,onlari yakinda yeni bir diziyle ekranlarda görmeyi cok istemistim.
"Körün istedigi bir göz allah verdi iki göz"hesabi senaryoyu yazan da CaganIrmakmis.CemberimdeGülOya dan beri yeni projesini sabirsizlikla bekliyordum.

Benim icin tek pürüz Sinan Tuzcunun aldatan es rolünü oynamasi,korkarim oynadigi karakteri yerden yere vuracam :img-tomat bunu yapmaya da hic gönüllü degilim ama elimden baska türlüsü gelmeyecek sanirim,böylelerine tahamüllüm yoktur cünkü:img-pilot Sinan Tuzcunun daha önce oynadigi karakter sevdigine cok sadik bir karakterdi,bu kez 180 derece dönüs yapmis oldu,neyse izleyip görecez,o esinden af dilerken,ondan uzaktayken cani yanarken ben "oh canima degsin..." derim herhalde.

Dizinin Kanal d de olmasi iyi oldu,insallah hersey yolunda gider de dizi uzun ömürlü olur.

Herkese iyi yorumlar....bye

Fatma Abla:

Mesajını gördüm bir hoş geldin diyeyim istedim. Evet Ihlamur Döneminde Ömer'in en fazla göze çarpan özelliklerinden birisiydi sadakat, burada ise tam anlamıyla 180 derecelik bir dönüşle aldatan eş rolünde. Kendini tekrar etmemesi adına mantıklı bir seçim.

Kanal D konusuna gelince, Show Dudaktan Kalbe'yi pazartesine almış aynı saatte de Köprü de var. Rakipler çok çetin saat 20 kuşağı dizileri var. Umarım dizi pazartesi reyting cehennemini aşar.

forever_bim
06-05-08, 14:10
Fotoğrafa dikkatli bakınca Sertaçın gözünün altı şişmiş morarmış sanki.Üzüntüden sızmış olabilirmi?
Senin aklına gelen bu ihtimal bana biraz uzak gelsede olabilir neden olmasın?

Hımm içip içip arabada sızdı yani. O da olabilir aslında. Neyse ki dizi haftaya başlıyor. Dediğin şişlik benim de gözüme çarptı. Bir baygınlık geçiriyorsa vücut oksijensiz kaldığı için olabilir o morartı ve şişlik.

erennn
06-05-08, 14:21
Hımm içip içip arabada sızdı yani. O da olabilir aslında. Neyse ki dizi haftaya başlıyor. Dediğin şişlik benim de gözüme çarptı. Bir baygınlık geçiriyorsa vücut oksijensiz kaldığı için olabilir o morartı ve şişlik.

Üzüntüden arabada sızmış olabilir ,baygınlıklık geçirdiği için olışmuşuşda olabilir çok belirgin değil yani üzüntü veya baygınlık sonunda olmuş olabilir.Sertaç işlediği hatanın büyüklüğünün fazlasıyla farkında olacak bir karakter olacak .

Fatma Abla:

Kanal D konusuna gelince, Show Dudaktan Kalbe'yi pazartesine almış aynı saatte de Köprü de var. Rakipler çok çetin saat 20 kuşağı dizileri var. Umarım dizi pazartesi reyting cehennemini aşar.

Pazartesi günü zor birgün ama reyting celladını aşacağımızı düşünüyorum.Dudaktan Kalbenin saatinin değişmesi savaşı daha çetinleştirecek fakat Çağna Irmakın bu sıcak ve keyifli senaryosunun bunları aşacağını düşünüyorum.

begummm
06-05-08, 14:35
Yayın tarihi de belli olmuş. :S
Saatini pek beğenmedim ama olsun izlicem kesinlikle.
Çok ilgimi çekiyor bu dizi.

[arzu]
06-05-08, 14:55
Yayın günü belli olmuş... Pazartesi 22.00 kuşağı

Hayırlı uğurlu olsun... :good: Gün fena değil Bıçak Sırtı'nın bir izleyici kitlesi vardı zaten. Hem kanalda normalde çok izleniyor. Gün ve saatin sorun olacağını sanmıyorum... Yolu açık olsun...

gzd_gzd
06-05-08, 15:02

acındırmak için değil de,ya ayla o anda öğreniyor aldatmayı ve o yılgınlıkla kafasını direksiyonlara vuruyor,ya da kızıyla şakalaşıyor,kızı hokus pokus yapıyodu çünkü :)
çünkü ayla kapı tekmeliyor bi de,arabadayken öğrenip geri gidip kapı tekmelemez heralde...bilmiyorum....
henüz karar veremedim ben hangi ihtimalin daha ağır bastığına,izleyip görcez :)

forever_bim
06-05-08, 15:59
Merve'cim gifler harika. Ellerine sağlık. Aynı şekilde *hazal* imza için teşekkürler.

Pazartesi çok fazla dizi var. Umarım Arka Sokaklar'dan sonra yayına girmek diziye fayda sağlar. Show tam karşısına Dudaktan Kalbe'yi almış. Oldukça iyi durumda o dizinin reytingi de.

mericik
06-05-08, 16:04
ilk fragmanda Ayla'nın oturduğu kaldırımın ordaki ev çook büyük ihtimalle Sarp'la olan evleri ve öyle bir evde oturan bir üniversitelinin zor şartlarını düşünemiyorum hayatının en kötü anı kuaförünün tatile çıkmasıdır olsa olsa:img-hyste
Can belki Sarp tutmuştur o evi kıza:icon_whisBazen insan burnunun dibindekileri göremez düşüncesiyle:img-wink:

Olmadı değil mi?:img-hyste

Fragmanı hala izleyemedim.Resimleriden anladığım kadarıyla çok mutlu bir aileymişler.Ama sonra Sarp yüzünden dağılmış bitmiş.:img-cray:

Diğer karakterleri oynayan oyuncuları severim.Birkaç tanesi hariç.:icon_whisBir de Goncagül Sunar'ı da yazmışlar sonuna.Onu fragmanda göremedim ben:icon_sorr

Gülendam83 resimler için teşekkürler.Fragmanı izledmedim ama resimler sayesinde izlemiş kadar oldum:img-icecr
Gözde'cim gifler harika
Zeyneps imzalar çok güzel,eline sağlık
61Merve61 resimler ve çalışmalar için teşekkürler
*Hazal* imza için teşekkürler

medsul
06-05-08, 16:21
bence dizinin gunu ve saatı güzel..:) bu konuda bir sorun olacağini sanmiyorum..olsa olsa konu itibari ile klasık bir senaryosu oldugu için sıkıntılarım var...:icon_sorr
birde gerek göruntü gerekse cekilen yer müzik daha şimdeden cok hoşuma gittii..bu işlerden anlamam tam olarak ne ad veriliyor onuda bilmiyorum...ama
tvde renkler cok canlı masalsi gibi geldi birden:)
tek sıkıntım sertac/yanı sıınan tuzcu) dizinin istenmeyen adamı olacak..
halbuki(ne yalan söyliyeyım) ben ayla&sertac aşkını izlemek cok daha fazla isterdım...
merve gifler için cok sagol:) sinan cok tatlı görünüyor..ah canım cocugu ile nede güzel şakalaşiyor:)
zzeynep canım fragman resimleri için cok sagol...
hazal imza cok hoş ellerine saglık:)

ozgeozdem
06-05-08, 16:37
her geçen gün biraz daha artıyo bu diziye olan bağlılığım:D
yeni fragmanla beraber bilmediğimiz birçok oyuncu da kadroya dahil olmuş..

kaya akkaya'yı(yanlış diildir umarım) çok beğenmiştim özellikle ulak filminde o da varmış çok sevindim zaten ayşe tunaboylu tecrübeli tiyatro oyuncularımızdan:)

hatırla sevgili'deki kamil de dahil olmuş:D:D

fragmana göre gayet de güsel bir hayat sürüyolarmış ayla-sertaç-eylül..ahh sertaç ahh yıkmak zorunda mıydın o yuvayı..

bence ayla kasabaya gittikten sonra istanbul'a geri dönmiycek sertaç kasabaya gelicek pişman olup..bana öyle geliyor ki inşallah öyle olur hep kasabada geçsin istiyorum dizi..egeliler zaten çok şeker renkli insanlardır dramın yanında epey güleceğimize de inanıyorum:)

bi de bu son fragmanın sonunda yazan oyuncu isimlerinde goncagül sunar da vardı onun da epey önemli bi rolü var sanırım aam fragmanda hiç gözükmedi..
acaba sertaç'ın ayla'yı aldattığı üniversiteli kız o mu??(içimden bi ses öle dio:))

gzd_gzd
06-05-08, 16:39
merwoşum gifler harika olmuş:img-blushellerine sağlık canım :)

dizinin günü ve saati bence iyi,kaldı ki 3-4 haftaya kadar nerdeyse tüm dişli rakiplerimiz sezon finaline girecek,eğer şu birkaç haftada ratingler iyi gelirse,diğer diziler sezon finaline girdikten sonra gitgide daha da artar:img-wink:

dero-dero
06-05-08, 16:42
Merve calismalarin cok güzel olmus, ellerine saglik..

Geleleim araba sahnesine. Bana o araba sahnesinde sertac kizina rol yapiyor onunla oynuyor gibi bir izlenim var bende.

Inanmiyorum (ay hep sarp diyecek oluyorum) sertaci öldürmüsünüz bile ya, ne ölmesi ne bayilmasi, kim hasta, bize daha
cok lazim sertac, dur bakem daha bizden cekecegi var :img-tomat, öyle hemen ölmek yok.. :img-grin2

Bu arada sertacda kasabadan baskasiyla tanisip asyk olmasini isterim bir bakima gercek aski bulsun, hic simdiye kadar belki tatmadigi aski bulsun isterim bir yönden :img-blush, ama öyle hemen pat diye degil tabiki :icon_whis

dero-dero
06-05-08, 16:48

dizinin günü ve saati bence iyi,kaldı ki 3-4 haftaya kadar nerdeyse tüm dişli rakiplerimiz sezon finaline girecek,eğer şu birkaç haftada ratingler iyi gelirse,diğer diziler sezon finaline girdikten sonra gitgide daha da artar:img-wink:

Bencede günü ve saati cok iyi, ben cok umutluyum, yayin politikalarini gözüm tuttu, cok iyi düsünülmüs, planlanmis. Bizim dizi zirvede olmasi ümidiyle..

Edit: Bu konuda son kez konusuyorum, Polat Bilgin fan clubda oyuncumuza yönelik bu tür ifadeler kullanilmamistir, bütün sayfalari gezdim, böyle birsey yok!, arkadaslar bu tür oyunlara gelmeyelim, bilginize! saygilar, iyi yorumlar

gümüşşşş
06-05-08, 18:01
tek sıkıntım sertac/yanı sıınan tuzcu) dizinin istenmeyen adamı olacak..
halbuki(ne yalan söyliyeyım) ben ayla&sertac aşkını izlemek cok daha fazla isterdım...
merve gifler için cok sagol:) sinan cok tatlı görünüyor..ah canım cocugu ile nede güzel şakalaşiyor:)
Sertaç dizinin istenmeyen adamı olmaz .Çağan Irmak saf kötü bir karakter yazmamıştır.Sertaçın diğer yönlerini de izleyeceğiz,kızıyla olan iyi ilişkisini vb.Sinan Tuzcuyu eşini aldatnm bir oyunculukta izlerken biraz garipseyebiliriz belki ama Sinan Tuzcu yine iyi bir oyunculuk sergileyecek önemli olanda bu.

Diğer dizilerin sezon finaline girmesi bizim için büyük bir artı olacak.Reyting kaygısı taşıyacağımızı sanmıyorum.

kayserilii
06-05-08, 18:10
bu diziyi izlemeyi düşünüyodum ama pazartesi izlediğim bi dizi var izliyemicem galiba ilk bölümlerini okul kapanana kadarda erken yatmam lazım o yüzden izleyemicem:)
bişey sorucam acaba bu dizi sezon tatiline giricekmi?
eğer girmezse tutulan bi dizi olabilir

sudemnaz
06-05-08, 18:26
sinan abim benim süpersin insan gülerken bu kadar mı tatlı olur
yine oyunculuğunu konuşturacak ve bizleri kendine hayan bırakacak :)
çok heyecanlıyım bir an önce dizinin başlamasını bekliyorum...

onur29
06-05-08, 19:10
bence ayla kasabaya gittikten sonra istanbul'a geri dönmiycek sertaç kasabaya gelicek pişman olup..bana öyle geliyor ki inşallah öyle olur hep kasabada geçsin istiyorum dizi..egeliler zaten çok şeker renkli insanlardır dramın yanında epey güleceğimize de inanıyorum:)

bi de bu son fragmanın sonunda yazan oyuncu isimlerinde goncagül sunar da vardı onun da epey önemli bi rolü var sanırım aam fragmanda hiç gözükmedi..
acaba sertaç'ın ayla'yı aldattığı üniversiteli kız o mu??(içimden bi ses öle dio:))

Bence de günü gayet uygun. Rakip dizilerin 1 2 hafta sonra taile girecek olması dizinin şansını arttırıyor. Goncagül Sunar'ın oynadığı karakter çok önemli bir rol olmalı. Ama ben fragmanın sonunda arkadan gördüm kendisini. Kasabadaki evdeydi. Bence üniversiteli kız o değil. :good:

RKYglcgnyntmni
06-05-08, 19:11
az kaldı dizimizin başlamasına.
ben tahmin etmiştim 12mayıs olacağını.
pazartesi iyi bi seçim değil bence ama nebileyim cuma filan daha iyi olurdu.diğer diziler sezon tatili yapınca değişiklik olur zaten muhtemelen

ozgeozdem
06-05-08, 19:58
Bence de günü gayet uygun. Rakip dizilerin 1 2 hafta sonra taile girecek olması dizinin şansını arttırıyor. Goncagül Sunar'ın oynadığı karakter çok önemli bir rol olmalı. Ama ben fragmanın sonunda arkadan gördüm kendisini. Kasabadaki evdeydi. Bence üniversiteli kız o değil. :good:

hadi ya gördün mü tebrik ederim çok tikkatlisin valla:D

ben de hep gözümde kasabalı olarak canlandırıyodum ama fragmanda adının geçtiğini görünce önemli bi rolü var diye belki o kızdır dedim..
şimdi de suat'ı küçüklüğünden beri seven kasabalı bi kız olarak canlandırıyorum:):)

valla ben p.tesi olmasına üzüldüm(losttt:( ) bi de dudaktan kalbe'yi de p.tesine aldılar o iyi olmadı hem reyting açısından hem de izlediğim için:D tabii ki yol arkadaşım'ı izliycem ama inşallah bol reytingli olur..
çevremdeki herkese diziyi önermeye başladım bile;)

can2366
06-05-08, 20:33
ben dizinin cuma olmasını isterdim
HS bitiyor star ve show da birşey yok tek rakip Hs yani
Kanal D biraz çekingen davranıyor birde Beyaz'ın saatini oynatmak istemiyor heralde
pazartesi en zor gün Bıçak Sırtı'nın özellikle AB izleyeicisi YA'ya kayacaktır diye düşünüyorum

birde ben birşey söylemek istiyorum bu iyi/kötü karakter hakkında
benim en sevdiğim oyuncu Özge Özberk'tir.Hakikaten neden bu kadar seviyorum bilmiyorum ama manyak fan derecesinde seviyorum Özge Özberk'i ... Özge'nin kötü bir karakter hatta simsiyah bir karakter oynamasını da nasıl istiyorum bilemezsiniz bu yüzden Sinan Tuzcu'nun kötüyü oynaması ona birşey kaybettirmez bu dizide de iyiyi oynamayıversin hem kendini sınar yenilik olur kendisine de yani Sinan'ın kötüyü oynamasından rahatsızlık duyulan birkaç mesaj okudum bende kendi fikrimi söyleyeyim dedim

bir arkadaşımızda bir konu iddiaya atmış ondan bahsetmicem ama mesajında belirttiği gibi bu dizi kadrosunda ondan nefret ediyorum,hiç sevmiyorum,kesinlikle başrol onamamalı,onun başrol olduğu dizi 1-0 yenik,o varsa işi zor diye çok rencide edici yazılar yazıldı Özge Özberk hakkında diğer oyuncular hakkında böyle yorumlar olmadı sayfada
gerçi olmasın da zaten neyse yanlış anlaşılmayayım:img-hyste

erotamou
06-05-08, 22:04
İzlemeyi düşünüyordumm .. :img-wink:
12 Mayis 22.00 .. :icon_whis Eurovision war :D .. Mrkla bekliyorum onu ..
Saatler çakışıyo maaleseff :icon_sorr ..
Tkrarını fln verirler dizinin..o zaman izlerim :kahve

elifile
06-05-08, 22:07
Yaaa bende izlemeyi düşünüyordum ama Dudaktan Kalbe ile çakıştı:img-cray:
Başka bir gün olsa çok güzel olurdu:img-cray:

batuhan_gumus
06-05-08, 22:24
ben merak ettim bu diziyi
bi kere bi izlerim hoşuma giderse ailecek izleriz izlemesek
te boşverin gerçi o gun eurovision varya:S

Aleykehira
06-05-08, 22:34
Arkadaslar isterse dünyanin sonu gelsin, polatin gül yüzünü görmeden surdan suraya gitmem:) diziyi öyle bir hasretle öyle sonsuz bir heyecanla bekliyorum ki birinci bölüm fragmani cikti cikali kac kere izledim Allah bilir artik.

dokuz
06-05-08, 22:34
forumdan bi haberim ne zamandır... ben bu dizinin başlayacağını öğrendiğimde "elim sende" ydi ismi, ben buralara uğramayalı "yol arkadaşım" olmuş dizinin adı :)

dizi daha başlamadan sayfalar almış başını gitmiş.. bi göz attım ve dizi başladı da benim mi haberim yok dedim açıkcası :icon_whis karakterlerin analizleri bile yapılmış :)

diziyle ilgili ilk yazdığım yazıdaki gibi düşünüyorum hala.. hala dizinin Çağan Irmak farkıyla yayında olacağına ve seyrine doyum olmaz bir hikaye izleyeceğimize eminim ! ama itiraf etmeliyim ki konuyu okuyunca bir "hıımm..." dedim kendi kendime; keşke buram buram aliye kokmasaydı :(

biliyorum Çağan Irmak ne anlatırsa anlatsın, sadece Çağan Irmak 'ın işlerini hatırlatıcak , başkalarının yaptıklarını değil ! ama herkesin yazdığı gibi ; aldatan eş , küçük çocuğuyla akrabasının yanına giden kadın , orda onu bekleyen yeni bir aşk ( burda geçmişten gelen bir aşk gerçi:icon_whis ) kalıp birebir tutmakta görüldüğü üzere.. işin komik yanı , sinan da aliye yi üniversite öğrencisi bir genç kızla aldatmamış mıydı ?? :icon_whis

neyse dediğim gibi benim için bu dizinin farkı "Çağan ırmak" zaten ! bi de kadroda Goncagül Sunar ' ın da olduğunu öğrendim bugün :) dizide onun güzel sesini yine duyar mıyız acaba arasıra??:img-wink:

bye

gzd_gzd
06-05-08, 23:19
eurovision cumartesileri olmuyomuydu ya:img-hysteniye pazartesi yayınlanıyor ki:img-hyste
neyse,benim için sorun değil,
bir terslik olmazsa o gün kanaldyi izleyeceğim çünkü :)

zeyneps
06-05-08, 23:26
Evet ben de Kanald'yi izleyeceğim o gün zaten 12'si olmasına çok sevindim yoksa meraktan fikir üretmekten çatlayacağız burada :img-icecr

En çok Talat ve Sarp'ın ilk karşılaşmalarını merak ediyorum(yine eski isimleriyle hitap ettim ya :img-pilot Dizi başlayana kadar alışsam bari)Suat ve Sertaç demek istemiştim :icon_whis Bizim Sertaç jeepiyle geçerken bir bakacak Ayla ve Talat'ı yakın bir vaziyette görecek mi görürse kasabanın küçük ve mütavazi meyhanesinde içmiş olduğu beş-altı kadehin etkisiyle bir nara atacak mı atarsa kasabalı ayağa kalkacak mı onun susturmak için Suat şiddete başvuracak mı mı mı mı ...:icon_whis

BERNA
06-05-08, 23:35
Beni iyi tanıyan arkadaşlarım var başlıkta; onlar bilirler zaten. Ben genelde diziler başlamadan önce tahmin yapma kısmına pek katılan bir üye olmadım en baştan beri. Ben olmuş bitmişi yorumlamayı seviyorum.

Diziyi izlemeyi düşünüyorum, herşeyden önce Çağan Irmak imzası var. Çok beğendiğim ve oyunculuk tarzını çok sevdiğim Sinan Tuzcu var. Ancak dizide bahsi geçen üç ismin hepsi de daha bu diziye en azından bakmam için sebep olurdu; Özge Özberk, Polat Bilgin ve Goncagül Sunar.

Her iki fragmanı da birkaç kere seyretme imkanım oldu. Fragmanda (hepiniz isimler takmışsınız ama ben oyuncu isimleri ile hitap edeceğim) Özge'nin karakterinin kararlı ve huzurlu duruşunu çok sevdim. Sanki öyle bir noktaya ulaşmış ki, varolmak için bir erkeğin varlığına ihtiyacı yok. Erkeksiz yaşasın demiyorum ama kadınların kendi başına da bir birey olması konusunda daha çok öykü izlemek istiyorum.

Sinan ve Polat'ın karakterleri belli ki çekişecek ama her ikisinden de haklılık payı çıkarabileceğim bir öykü olmasını da çok isterim. Tamamen birine hak verince de bazen öykü bir yerden sonra sıkıcı olmaya başlıyor :) Bu tip başlıklar da öyle oluyor hatta ;) Neyse ki elimizde projenin içinde olanların daha önce yaptıkları işler var da, içimiz oldukça rahat bu konuda :good: En azından benim öyle...

Dizinin başlangıcını da mantıklı bir planlama olarak görüyorum. Geçen yaz da Kanal D benzer bir şekilde yaz sezonu dizilerini erken başlatmıştı ve de çok başarılı olmuştu yaz boyunca. Tarih tekerrür etsin isteriz tabi ki :img-wink:

asia
06-05-08, 23:44
Selamlar...
Pazartesi günü dizi başlıyor..
fragmanı gördüm, ilk bölüme ilişkin sahnelerle doluydu.. Özge güzel gülümsemesiyle anne rolünün sıcaklığınıda, fedakarlığınıda yine gözlerinde, bakışlarında toplar eminim..

şimdiden Aliye benzeri demek istemiyorum.. ama konu çok aynı evet!.. yinede, ilk bölümde bazı şeyler kendini belli eder muhakkak.. biraz bekleyelim, görelim mantığındayım şimdilik..

Sinan Tuzcu ve Polat Bilgin'in canlandırdıkları karakterler genç kadının hayatında nasıl olacaklar.. neler yaşanacak..?
izleyelim görelim..

Çağan Irmak projelerine güven duyarak, klişelerden uzak bir anlatım bekliyorum..
inşallah dileklerimiz gerçekleşir..

sevgiyle..

ve; Eurovision için diziyi ertelemeyeceğim.. :)
yani..:icon_roll

erotamou
07-05-08, 00:44
eurovision cumartesileri olmuyomuydu ya:img-hysteniye pazartesi yayınlanıyor ki:img-hyste
neyse,benim için sorun değil,
bir terslik olmazsa o gün kanaldyi izleyeceğim çünkü :)

Canım euroviison her yıl 12 Myis'ta yapılıyor .. :D Gecen sene de 12 Mayis'ta yapılmıştı .. :img-wink:
Diziyle çakışacağı tuttu ya :icon_sorr

esmerralda
07-05-08, 09:58
Eurovisionu izlemeyeceğim Yol Arkadaşımın hiçbir bölümünü kaçırmam.

Suatın ailesiyle olan ilişkisini merak ediyorum.Suatın annesi , babası yaşıyordur ve anne -baba-oğul sıcak sahnelerini izlemek isterim.Margosun Anuş Ana ile çok sıcak izlerken samimi gelen gerçekliğinden ayırt edilemeyen ilşkileri vardı keşke Suatın annesiylede sıcak bir ilşikileri olsa.İzlemeyi çok isterim.

En çok Talat ve Sarp'ın ilk karşılaşmalarını merak ediyorum(yine eski isimleriyle hitap ettim ya :img-pilot Dizi başlayana kadar alışsam bari)Suat ve Sertaç demek istemiştim :icon_whis Bizim Sertaç jeepiyle geçerken bir bakacak Ayla ve Talat'ı yakın bir vaziyette görecek mi görürse kasabanın küçük ve mütavazi meyhanesinde içmiş olduğu beş-altı kadehin etkisiyle bir nara atacak mı atarsa kasabalı ayağa kalkacak mı onun susturmak için Suat şiddete başvuracak mı mı mı mı ...:icon_whis

Ben de Suat ve Sertaçın karşılalaşmalarını merak ediyorum ,Sertaç ve Aylanın nasıl bir evliliği olduğunu Ayla Ve Suat karşılaşmasını merak ediyorum,uzun lafı kısası herşeyi merak ediyorum,zaman geçmek bilmiyor.

dero-dero
07-05-08, 10:39
Herkese günaydinnn!

dizimizin eurovision yarismasiyla cakismasi kötü oldu, cünkü gecen senenin ratinglerine baktigimizda (ekliyorum) 1. gelmis. Yani bu dizimize kötü etki yapabilir, sevkinizi kirmak istemezdim :img-cray:, ayrica bizim ev halkida bu yarismayi izlemek isteyecek, ne yapacam bilnmiyorum. :icon_sorr cok caresizim

Iste gecen senenin (12.05) ratinglerini üzülerek ekliyorum:

1 EUROVISION SARKI YARISMASI FINALI [NET] Music/Entertainm TRT1 21:59 14,8 42,1
2 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 6 15,9
3 SELENA [NET] Serials Turkish ATV 20:03 5,5 19,1
4 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 19:51 4,8 17,9
5 SURVIVOR [NET] TV Games SHOW 21:59 3,7 9,9

Umarim dizinin syk syk tekrarini verirler, ilk bölüm cok önemli!!!.

Valla ben dizimiz riske girecegine ertelense diyorum, evt yine bekleyecegiz ama hic olmassa
saglikli baslayabilir dizimiz

İlsu
07-05-08, 10:43
Geçenlerde fragmanını gördüm... Sinan Tuzcuyu görür görmez bu dizi kesin tutacaktır dedim... İzliycem de.. Özge Özberkte diğer sevdiğim isimlerden... En önemlisi de yönetmeni Çağan Irmak:good:

Birde tarihi Eurovisionla çakışmasaydı daha iyi olurdu ama yüksek ihtimalle verirler ilk bölümünün tekrarını....Eurovisionu izliycek olnlar bu şekilde izleyebilirler...Malum site engellenmiş olmasaydı o şekildede izlenilebilirdi ama bakalım...

dero-dero
07-05-08, 11:10
Ha bu arada arastirdim bu tarihte dizilerin ratinglerinde aslinda hic bir degisyklik olmamis, yani bu yarisma etkilememis, offf icim rahatladi bir yandan.

Dizimizi izleyebilenler icin cok iyi ama benim gibiler ne yapacak bilmiyorum :icon_sorr , ev halkini ikna temem bir hayli zor olacak.

esmerralda
07-05-08, 11:44
Ha bu arada arastirdim bu tarihte dizilerin ratinglerinde aslinda hic bir degisyklik olmamis, yani bu yarisma etkilememis, offf icim rahatladi bir yandan.

Dizimizi izleyebilenler icin cok iyi ama benim gibiler ne yapacak bilmiyorum :icon_sorr , ev halkini ikna temem bir hayli zor olacak.
Aslında 1 hafta geç yayına başlasa daha iyi olur ,ilk bölüm oldukça önemli umarım 1 hafta daha geç yayına başlar .Tekrarını yayınlarlar tabi ama ben yinede 1 hafta geç başlaması taraftarıyım ama 12 mayıs kesin gibi görünüyor.

gzd_gzd
07-05-08, 12:06
eurovisionla aynı güne gelmesi ratingler açısından çok da iyi olmayabilir,o yüzden 19 mayısda başlatmalarında fayda var bence...
ama yine de,o 12sindeki bölümden sonra,herkesin izleyebileceği uygun bir saatte bölüm tekrarı verip,reklam arasında dizinin yeni bölüm fragmanlarını gösterirlerse,12sinde eurovision izleyenler dizinin asıl gününün pzt 22:00 olduğunu öğrenir...

dero-dero
07-05-08, 12:28
eurovisionla aynı güne gelmesi ratingler açısından çok da iyi olmayabilir,o yüzden 19 mayısda başlatmalarında fayda var bence...
ama yine de,o 12sindeki bölümden sonra,herkesin izleyebileceği uygun bir saatte bölüm tekrarı verip,reklam arasında dizinin yeni bölüm fragmanlarını gösterirlerse,12sinde eurovision izleyenler dizinin asıl gününün pzt 22:00 olduğunu öğrenir...

Haklisin gözde (gözdeydi degilmi :icon_whis)

dizinin tekrarlari dogru günde dogru saatde verilmesi cok önemli, ve de reklam konusunu cok iyi düsünmüssün. Ben su an bir metin hazirlamaktayim, bu söyldiklerinide metinimde göz önünde bulnduracagim, (göz önünde bulundura bilirim degilmi :img-wink: alinti yapmis gibi oluyorum) cok iyi!
Kanal D ye güveniyorum, en dogoru karari onlar verecektir ama bu konuda bizede büyük görev düsüyor.

gzd_gzd
07-05-08, 12:48
Haklisin gözde (gözdeydi degilmi :icon_whis)

dizinin tekrarlari dogru günde dogru saatde verilmesi cok önemli, ve de reklam konusunu cok iyi düsünmüssün. Ben su an bir metin hazirlamaktayim, bu söyldiklerinide metinimde göz önünde bulnduracagim, (göz önünde bulundura bilirim degilmi :img-wink: alinti yapmis gibi oluyorum) cok iyi!
Kanal D ye güveniyorum, en dogoru karari onlar verecektir ama bu konuda bizede büyük görev düsüyor.

evet,gözde:) senin de Derya'ydı sanırım :)

tabiki de metnine koyabilirsin...kanald ye ben de güveniyorum...fragmanı çok sık gösteriyorlar...bu kadar kısa sürede 3 tane fragmanımız var...aynı hassasiyeti dizi yayınlanmaya başladığında da göstereceklerdir bence...

dero-dero
07-05-08, 12:50
Evt ismim Derya :img-wink: memnun oldum gözde :img-grin2

Dikkatinizi tekrar cekmek isterim. Dizimizin daha ilk bölümü oldugu icin, bu ilk bölüm cok önemli. Ayrica dizilerin ilk bölümlerinin aslinda gelecekteki olan ratingler acisindan büyük bir önem kazaniyor olmasidir. Ayin 12sinde eminimki dudaktan kalbe izleyenler yine dizilerini tercih edekler, cünkü bunlar kemik izeyicisi olmuslar. Bizler ise henüz kemiklesmedik. Ben mesela diziyi izlemek istiyorum ama biliyorumki ev halki izin vermeyecek. Ve ayrica bu diziden pek haberdar olmayanlar sarki yarismasina odaklanip dizimize rastlayamicaklar. (Gerci bu kadar tanitimdan sonra kim haberdar olmamisdir acabaa merak ettim :icon_whis)

Böyle omasi gercekten büyük talihsizlik.

arkadaslar umarim ertelenir, bende istemezdim ama baska care yok gibi...

Ben kanali arayacagim, haberdar ederim sizleri

forever_bim
07-05-08, 12:57
Arkadaşlar Sis yapım bu diziyle gün birinciliğini hadefliyor o yüzden de reytinglerin bölündüğü Pazartesi'yi seçmişler. Ne saçma mantık!!!

Koy çarşamba ikinci kuşağa. Yaprak Dökümü kasırgasının ardından ikinci olsun dizi o rüzgarla. Ama ille anlatmak lazım bazı şeyleri :hıh. Pazartesi Dudaktan Kalbe oturdu artık Köprü artı Eurovision var.

fairy_dreams
07-05-08, 13:00
merhaba arkadaşlar büyük ihtimal diziyi izleyemem çünkü dudaktan kalbeyle aynı saate koymuşlar koya koya. ama Eurovision her zaman cumartesi yapılıyor diye biliyorum yani 10nu olacaktır ya da 17 si. pazartesi Eurovision finalinin olacağını zannetmiyorum....

gülendam83
07-05-08, 13:06
Arkadaşlar Sis yapım bu diziyle gün birinciliğini hadefliyor o yüzden de reytinglerin bölündüğü Pazartesi'yi seçmişler. Ne saçma mantık!!!

Koy çarşamba ikinci kuşağa. Yaprak Dökümü kasırgasının ardından ikinci olsun dizi o rüzgarla. Ama ille anlatmak lazım bazı şeyleri :hıh. Pazartesi Dudaktan Kalbe oturdu artık Köprü artı Eurovision var.

ilk bölüm için reyting hedefi yüksek olmayabilir sevgili forever. şöyleki asi ilk yayınlanmaya başladığı zaman son derece güçlü rakipleri vardı. geçen seneden sıla hatırla sevgili. sonra o zamanlar yine adından söz ettiren pusat vardı. şimdi hatırlayamadığım başka yapımlarda vardı. ve gerçekten cuma günü tutunması zor bir gün. ben mesela sılayı izlerdim ve kesinlikle vazgeçmeyi düşünmüyordum. ama kanal d asinin tekrarlarını verdi. reklamını çok yaptı. zaten tekrarlarında kesin izliyordum ve çok etkilenmiştim. sonuçta tekrarlar kesildi ve ben asiyi tercih ettim. bunu söylememin nedeni yapım güzelse izleyici çekmeyede müsait olur. ne kadar başka yapımların oturmuş izleyicisi olsada bu böyle. yine asi dizisi ilk haftalarda çok reytinge sahip değildi yani ilk ona giriyordu ama diğerlerinin gerisindeydi. ama şimdi her haftanın birincisi.
kısacası olmayacak şey yok. kanal gereken önemi verecektir bence. yapımın da kaliteli ilgi çekici olacağını düşünüyorum.
sadece şu var salı günü iş günü olduğundan geç saate kadar sürmesi dezevantaj olabilir. arka sokaklar çok uzuyor. onu vakitlice bitirebilirler. çünkü pazartesi 20.00 kuşağının dizileri çok güçlü.
ama ben az biraz sabırla çok iyi konuma geleceğini düşünüyorum. :img-wink:

gzd_gzd
07-05-08, 13:06
arkadaşlar biraz önce eurovision un resmi sitesine baktım
aynen kopyalıyorum yazanları...

Date 1 st semi finale : 20th May 2008
Date 2 nd semi finale : 22th May 2008
Date Finale : 24th May 2008

yani,1. yarı final 20 mayısda,ikinci yarı final 22 mayısta,ve finali de 24 mayısda,
12 mayısla ilgili birşey yok burda...içiniz rahat olsun...:img-wink:

gülbeşeker
07-05-08, 13:07
Dizinin son yayınlanan fragmanını gördüm,Sinan Tuzcu gözüme daha bir hoş göründü,hafif sakallı falan böyle daha yakışıklı oluyor,müziği de çok güzeldi,fakat aynı saatte Dudaktan Kalbe var,iki diziyi aynı anda nasıl izleyeceğimi bilemiyorum,bence çarşamba çok uygun bir gündü,rahat rahat izleyebilirdim,Sis Yapımın gün birincisi olma hedefi yüzünden biz izleyiciler hangi diziyi izleyeceğimizi şaşırıyoruz...

fairy_dreams
07-05-08, 13:13
Dizinin son yayınlanan fragmanını gördüm,Sinan Tuzcu gözüme daha bir hoş göründü,hafif sakallı falan böyle daha yakışıklı oluyor,müziği de çok güzeldi,fakat aynı saatte Dudaktan Kalbe var,iki diziyi aynı anda nasıl izleyeceğimi bilemiyorum,bence çarşamba çok uygun bir gündü,rahat rahat izleyebilirdim,Sis Yapımın gün birincisi olma hedefi yüzünden biz izleyiciler hangi diziyi izleyeceğimizi şaşırıyoruz...
dizi çok kaliteli ve izlemek istiyorum bende canım seninle aynı düşüncedeyim. belki dizi yayınlandıktan sonra gününü değiştirebilirler çarşamba 22:00 e alınabilir.kanal d haftasonları durmadan dizilerin tekrarlarını veriyor bu diziyi de vereceklerine eminim sonuçta yeni başlayan bir dizi. ancak o zaman izleyeceğim :img-wink:

dero-dero
07-05-08, 13:14

Haklisin, benimde aklimdan carsamba geciyordu. Gercekten cok iyi planlamalari gerekiyor.
Eurovision sarki yarismasina denk gelmedigine sevindim, ama simdi dudaktan kalbe durumu ne olacak???. Yani baska bir güne ertelenmesini isterdim..

esmerralda
07-05-08, 13:20
Haklisin, benimde aklimdan carsamba geciyordu. Gercekten cok iyi planlamalari gerekiyor.
Eurovision sarki yarismasina denk gelmedigine sevindim, ama simdi dudaktan kalbe durumu ne olacak???. Yani baska bir güne ertelenmesini isterdim..
Dizimiz kaliteli izleneceğine aminim ama Dudaktan Kalbe çok fazla reyting almış biraz şaşırdım ve endişelendim:img-cray:Bencede Çarşamba çok iyi olur o saatte Knala D de ne yayınalnıyor bilen var mı?

gzd_gzd
07-05-08, 13:21
Bu harika bilgi icin cok ama cók tesekkür ederim gözde, icime su serptin valla.

zor bir ihtimaldi zaten eurovision un pazartesi yayınlanacak olması,ben de sitesini açıp baktım canım :img-wink:

dizinin günü ve saati konusunda pek bir şüphem yok benim,zaten rakip olan tüm dizilerin tatile çıkmasına çok az kaldı,eğer dizimiz ortalama bir ratingle başlarsa diğer diziler bittiğinde gittikçe artar ratingi,eylülde de zaten artık kemikleşmiş bir seyircisi oluştuğu için,yüksek ratinglerle yoluna devam eder bence...:img-wink:

dero-dero
07-05-08, 14:13
zor bir ihtimaldi zaten eurovision un pazartesi yayınlanacak olması,ben de sitesini açıp baktım canım :img-wink:

dizinin günü ve saati konusunda pek bir şüphem yok benim,zaten rakip olan tüm dizilerin tatile çıkmasına çok az kaldı,eğer dizimiz ortalama bir ratingle başlarsa diğer diziler bittiğinde gittikçe artar ratingi,eylülde de zaten artık kemikleşmiş bir seyircisi oluştuğu için,yüksek ratinglerle yoluna devam eder bence...:img-wink:

Iyi yapmissin benim pacalarim bir an tutustu saglikli düsünemedim beni mazur görün, :img-hyste aff edin caos yarattim biraz.

Neyse dizide eger pazartesinde israr ederlerse, bir bildikleri vardir, iyi düsünelim, iyi olsun :img-wink:.
Senin dedigin belki ilk basta ratingi cok iyi gelmeye bilir ama öyle kalacak degil ya, ben relax olmaya karar verdim :kahve

dilekce
07-05-08, 15:14
Gün konusunda çok da endişe duymuyorum açıkcası,,,Çünkü iyi olan bir şey karşısında ne olursa olsun izleniyor... Örnek; Geçen yıl Sıla kasırgası esiyordu Cuma 20:00 kuşağında...Ama bir sezon sonra Asi dizisinin başlaması ile dizi bir den bire izleyicisini yarıya indirdi...Yani Sıla dizisinin yarı izleyicisi kendini Asi ye bıraktı...İkinci örnek Elveda Rumeli, Perşembe günü gibi korkunç bir gün seçilmişken Pazartesi gününe alınması ile ummadıkları bir başarı yakaladı.....İnsanlar belki ilk başta izlememiş veya izleyememiş olsa bile bir müddet sonra dizinin farkı farkediliyor ve hakettiği ratıngi alıyor,, hangi gün olursa olsun...O yüzden 22.00 saati ve Pazartesi gününün çokta kötü bir zaman olduğunu düşünmüyorum...Daha önce yerinde Bıçak Sırta vardı..Farkı farkedildi ve epey bir zaman yukarlardaydı.Ne vakit konu çıkmazlara girdi o vakit seyirci biraz biraz soğudu...Önemli olan dizinin seyirciyi sürekli ayakta tutabilmesi...Bir kaç bölüm alışma devresinden sonra diziler hakettikleri yeri buluyorlar....Konu senaryo görüntü tekniği iyi bir yönetmen iyi oyuncular olduktan sonra gerisi boş...:img-wink:

dero-dero
07-05-08, 15:50
Sevgili dilekce

verdiginiz örnekler beni daha da cok umutlandirdi, tesekkür ederim. Elveda rumeliye sonradan kitlenen birisi olarak size hak verebilirim :good: Yol arkadasim en iyisini hak ediyor :img-wink:

erotamou
07-05-08, 15:55

yani,1. yarı final 20 mayısda,ikinci yarı final 22 mayısta,ve finali de 24 mayısda,

Süpersin canım ya .. :D:D Walla 12 Mayis die duymuştum ben radyo da mı tvde mi ne :D Demek yokmuşş .. :good:
Süper Süper !! :D

nedim_bahar
07-05-08, 16:09
öncelikle herkese merabalar

Gün konusunda pek endişe etmiyorum pazartesi çok dizi var ama yine de birçok diziyi aşıp hakettiği yeri alacaktır diye düşünüyorum...

Hem kanal d'de diziye gereken önemi veriyor tanıtımlarını çok sık yapıyor yani ben ki hiç fragmanlara denk gelmeyen biri olarak bu dizinin fragmanını kaç defa gördüğümü bile hatırlamıyorum...

can2366
07-05-08, 16:47
burada bahsedildi mi bilmiyorum ama kanal d oyuncu kadrosunu biraz daha geniş açıklamış
Özge Özberk-Ayla
Polat Bilgin-Suat
Sinan Tuzcu-Sarp Sertaç:img-hyste
Tanju Tuncel-Bahriye
Ayşe Tunaboylu-Hamiyet
Ayşenil Şamlıoğlu-Hafize
Serhat Kılıç-İlkerl
Ümit Yesin(Rıza)
Kaya Akkaya-Soner
Goncagül Sunar-Rukiye
Mahmut Gökgöz-İsmail(inanamıyorum amca olmasada kadroda var:img-hyste)
Iraz Yöntem-Aynur

ama bize ilk söylenen kadrodan çok sevdiğim Günay Karacaoğlu yok

mericik
07-05-08, 17:01

Gözde bilgi için teşekkürler.Açıkçası ben korkmuştum Eurovision ile aynı saate denk gelecek diye...Ratingleri etkilerdi mutlaka:img-wink:

Mahmut Gökgöz-İsmail(inanamıyorum amca olmasada kadroda var:img-hyste)

ama bize ilk söylenen kadrodan çok sevdiğim Günay Karacaoğlu yok

Can resimler ve karakterler için teşekkürler.Mahmut Gökgöz de var demek.Acaba rolü nasıl bir şey olacak?Yine Ayla'nın düşmanı gibi birşeyi oynamasın artık:icon_sorr

Günay Karacaoğlu'nun olmamasına üzüldüm...

Bu arada dizinin tekrarları sık sık verilmeli.Fragman konusunda bir sıkıntı yok.Kanal d sağolsun bol bol gösteriyor fragmanı:good:

can2366
07-05-08, 17:05
ben Şerif Sezer'in de yer alacağını düşünüyordum ama yok:icon_sorr
hiç açıklanmadı ama Çağan olunca Şerif Sezer'e kesin gözüyle bakmıştım
neyse yolumuz uzun belki diziye yeni isimler katılır:icon_whis

dilekce
07-05-08, 17:25
Goncagül Sunar-Rukiye

Nasıl bir karakteri canlandıracak acaba..Çağan Irmak ın da vazgeçilmezlerinden biri oldu Goncagül S. Ç.G.O da Canan Cansev de ki performansı sonra Fırtına da İklima derken gercekten ne kadar güzel rol yaptığını ispatlamıştır herkese..
Uçuk kaçık eğlenceli bir karakter bekliyorum ondan ya tersi olup ciddi bir karakterde çizebilir...

Iraz Yöntem-Aynur

İsmini Okuduğumda aklımdan geçen ilk şey Aynur karakterinin Suat a kesik olduğu....Suat yıllarca Ayla nın aşkı ile yanarken Aynur da Suat a yanarmış..
VE yıllar sonra Ayla nın gelişi ile Aynur ile Ayla arasında çekişmeler olurmuş falanda falan...Belki amca kızı falan olur..Bir de üstüne akraba çıkarsalar tamamdır...Ya daa Aynur Suat a kesik olmayıp kasabada başka birine mi aşıktır..Belki ikinci aşk olarakda Aynur u izleriz...Kimbilir??

can2366
07-05-08, 17:26
ben Aynur'u amca kızı olarak düşünüyorum
büyük ihtimalle Demet Evgar ismi söylendiğinde onun rolünü devralacaktır
ama Suat'a aşık da olabilir gerçi KK'da da bu durum olmuştu:icon_whis

dero-dero
07-05-08, 18:15
ben ekledim can :img-wink:

1.Özge Özberk (Ayla) 2. Polat Bilgin (Suat) 3. Sinan Tuzcu (Sertaç)
4. Tanju Tuncel (Bahriye) 5. Ayşe Tunaboylu (Hamiyet) 6. Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize)

1. http://img376.imageshack.us/img376/1054/05052008054421hi9.jpg 2. http://img293.imageshack.us/img293/3029/05052008054730gp1.jpg 3. http://img293.imageshack.us/img293/6080/05052008054925ly1.jpg

4. http://img376.imageshack.us/img376/3729/06052008102757as3.jpg 5. http://img293.imageshack.us/img293/6056/06052008103805pe6.jpg 6. http://img376.imageshack.us/img376/2986/06052008103847vs8.jpg

dero-dero
07-05-08, 18:23
7.Serhat Kılıç (İlker) 8. Ümit Yesin (Rıza) 9. Kaya Akkaya (Soner)
10. Goncagül Sunar (Rukiye) 11. Iraz Yöntem (Aynur) 12. Mahmut Gökgöz (İsmail)

7. http://img413.imageshack.us/img413/7990/06052008104316uc7.jpg 8. http://img505.imageshack.us/img505/9889/06052008104229hr4.jpg 9. http://img376.imageshack.us/img376/4759/06052008104402ei1.jpg

10. http://img293.imageshack.us/img293/7918/06052008104648ky8.jpg 11. http://img505.imageshack.us/img505/5607/06052008104755bg5.jpg 12. http://img293.imageshack.us/img293/7131/06052008104913zp2.jpg

@ly
07-05-08, 18:40
Hamiyet...Bahriye...Hafize...Rukiye...: ) Pek sevdim ben bu isimleri...gerçi adı lazım değil bir isim dışında hepsini sevdim ya...:icon_whis

Diyorum ki; Rukiye var ya Rukiye....nasıl bir karakteri canlandırırsa canlandırsın ama noolur bi defacık şarkı sülesin...Hala Çemberimde Gül Oya'yı söyleyişini unutamam...Her duyduğumda onu hatırlarım...

yiğenime edit: Kızanım gözün aydın. Gülay Hanım yok ama Çağan Irmak seni teselli etmek için Mahmut Gökgöz'ü almış kadroya...:img-wink:

aslanbey için edit: Arkadaşım o diziyi andırmasın....Çağan yazdıysa bozsun...:img-pilot

lostsoul
07-05-08, 19:00
aylayla suat pek aşuk maşuk pozlar vermişler canım:icon_whis
oo ayla sarpı çoktan unutmuş:img-beee:
bizde burda boşyere sarp şöle sarp böle diyoruz bu hikayede sarp hikaye olmuş ben bunu anladım:img-cray:

taş duvarlara polat bilgin yaslanınca antepin taş duvarları geldi aklıma üzüldüm:icon_sorr yaw ne çabuk margostan çıktı suat oldu aylaya vuruldu da taş duvar dipleri romantizmi yapıyo böle:hıh

can2366
07-05-08, 19:15
taş duvarlara polat bilgin yaslanınca antepin taş duvarları geldi aklıma üzüldüm:icon_sorr yaw ne çabuk margostan çıktı suat oldu aylaya vuruldu da taş duvar dipleri romantizmi yapıyo böle:hıh

işte bende bu tür alışamam yorumlarından ve gözlemlerinden korkaym Lost:icon_whis

Diyorum ki; Rukiye var ya Rukiye....nasıl bir karakteri canlandırırsa canlandırsın ama noolur bi defacık şarkı sülesin...Hala Çemberimde Gül Oya'yı söyleyişini unutamam...Her duyduğumda onu hatırlarım...

yiğenime edit: Kızanım gözün aydın. Gülay Hanım yok ama Çağan Irmak seni teselli etmek için Mahmut Gökgöz'ü almış kadroya...:img-wink:

kasaba ortamında güzel bir sahnede güzel güzel şarkılar söyler yingem
bu dizi şarkı söylemeye uygun bir dizi:img-hyste

sevindim Mahmut Gökgöz ismine:)
tee hiç saklamayayım çok sevindim
ama Günay Hanım ve Şerif Hanım'ı da isteym
çok şey mi isteym:icon_sorr

lostsoul
07-05-08, 19:19
işte bende bu tür alışamam yorumlarından ve gözlemlerinden korkaym Lost:icon_whisyok sevmediim dizilere yazmam ki.. psikopata bağlandıysam kork benden yahu:img-blush sevmezsem alışamazsam ikide bi baymam yani meraklanma:)
ama ilk bi taş duvarlar önünde böle mutlu pozlar verdiğini görünce canım sıkıldı:img-pilot te sende beni anla be ya.. margos yaralarımız kapanmadı daha:icon_sorr

can2366
07-05-08, 19:24
yok sevmediim dizilere yazmam ki.. psikopata bağlandıysam kork benden yahu:img-blush sevmezsem alışamazsam ikide bi baymam yani meraklanma:)
ama ilk bi taş duvarlar önünde böle mutlu pozlar verdiğini görünce canım sıkıldı:img-pilot te sende beni anla be ya.. margos yaralarımız kapanmadı daha:icon_sorr

ben izlemediğim için herhangi bir fikre sahip değilim ama çok sevdiğin bir dizinin yayından kalkmasının ne kadar acı olduğunu bilirim o yüzden anlıyorum tabii
ben zaten örnek göstermek için söylemiştim senin yorumundan çok
baştan dedim bu kadar kısa sürede farklı karakterleri oynamak istemeden de olsa bir benzetme bir karşılaştırma getirir
eminim ki ilk bölümden sonra margos ve suat arasında benzerlikler filan konuşulur bu gayet normal bir davranış tabii refleks gibi birşey karşılaştırma:img-hyste

gzd_gzd
07-05-08, 19:28
diğer oyuncularımız ve karakter isimleri de belli olmuş:happy0064
teşekkürler Can:happy0064

Günay hanım yokmuş demek...seviniyordum çok onu da izleyeceğiz diye...neyse hayırlısı olsun ;)

üniversteli kız konuk oyuncu mu acaba,sarp ın ardından gelir diye düşünüyodum ben ama:img-hyste aynur olabilirmi ki üniversteli kız:icon_whis

edit:sarp demişim ya:icon_sorr sertaç olcaktı:icon_sorr

lostsoul
07-05-08, 19:29
ben izlemediğim için herhangi bir fikre sahip değilim ama çok sevdiğin bir dizinin yayından kalkmasının ne kadar acı olduğunu bilirim o yüzden anlıyorum tabii
baştan dedim bu kadar kısa sürede farklı karakterleri oynamak istemeden de olsa bir benzetme bir karşılaştırma getirir
eminim ki ilk bölümden sonra margos ve suat arasında benzerlikler filan konuşulur bu gayet normal bir davranış tabii refleks gibi birşey karşılaştırma:img-hystehe yani ilk bölüm için izin var öle mi:)

yok haklısın bi forumda sürekli başka dizi ile kıyaslamalar başka performansları başka karakterleri sürekli olur olmaz nasıl mükemmel bi oyuncu olduğuna dair fanvari mesajlara ifritim bende..
sen ölemisin bilmiyorum ama bende dedim işte:img-pilot ben öleyim yani.. neyse:)

bu arada margosu yakalayacak bi karakter olacağını sanmıyorum suatın;) diyip kapıyım bu konuyu:)

terrrosa
07-05-08, 19:30
eminim ki ilk bölümden sonra margos ve suat arasında benzerlikler filan konuşulur bu gayet normal bir davranış tabii refleks gibi birşey karşılaştırma:img-hyste

Kara Yılan bitince çok üzülmüştüm ama 2-3 ay süren bir yıpranma süresi geçirmiştik ve 17. bölümde sevgili senarsitlerimiz Margosu öldürmekten beter etmişti,Margos 17. bölümde ölmüştü benim için,Margos kafamda bitmişti zaten 18. bölüm finaldi .Kendi adıma konuşayım fotoğrafları ve fragmanı izlediğimde ne Azizi hatırladım ne de Margosu hatırladım.Benzerlikleri farklılıkları konuşulabilir belki ama şu an için Suata bakınca Margostan hiçbirşey görmüyorum.
Bilgiler içinde çok teşekkür ederim.

Gül69
07-05-08, 19:52
merhabalar...
yeni resimler gelmis ekliyen arkadaslara cok tesekkür ederim ellerinize saglik.
Yeni resimleri cok begendim cok romantik pozlar olmus. Ikisini ilk defa yan yana görmek de ayrica güzel bence yakismislar ayla & suat.
Kadroda cok güzel isimler var bence aynur kasabada yasayan ama gizliden suata asik olan bir kiz olucak. Sertac' in aylayi aldattigi uni. ögrencisi ise her hangi bir kiz olucak ve sadece o anlik dizide olucak diye tahmin ediyorum.

bir itiraf da ben ediyim acikcasi bende serife sezeri aradim yani onu görmeyi cok isterdim zaten diger oyuncular simdi baska baska dizilerde oynuyorlar bari serife sezer olsaydi

dero-dero
07-05-08, 20:21
merhabalar...
yeni resimler gelmis ekliyen arkadaslara cok tesekkür ederim ellerinize saglik.
Yeni resimleri cok begendim cok romantik pozlar olmus. Ikisini ilk defa yan yana görmek de ayrica güzel bence yakismislar ayla & suat.
Kadroda cok güzel isimler var bence aynur kasabada yasayan ama gizliden suata asik olan bir kiz olucak. Sertac' in aylayi aldattigi uni. ögrencisi ise her hangi bir kiz olucak ve sadece o anlik dizide olucak diye tahmin ediyorum.

bir itiraf da ben ediyim acikcasi bende serife sezeri aradim yani onu görmeyi cok isterdim zaten diger oyuncular simdi baska baska dizilerde oynuyorlar bari serife sezer olsaydi

merhaba aydanim :love05:

bende Polat Bilgin ve Özge Özberkin cok iyi bir ikili olacaklarini hisediyorum, zaten fotorada cok yakistiklarini daha iyi anladim.

ha bu arada serife sezerin oynamayacagina bende cok üzüldüm, belkide sonradan dahil olur yani umarim

can2366
07-05-08, 21:04
he yani ilk bölüm için izin var öle mi:)
haddime mi yahu:icon_whis
yok haklısın bi forumda sürekli başka dizi ile kıyaslamalar başka performansları başka karakterleri sürekli olur olmaz nasıl mükemmel bi oyuncu olduğuna dair fanvari mesajlara ifritim bende..
sen ölemisin bilmiyorum ama bende dedim işte:img-pilot ben öleyim yani.. neyse:)

bu arada margosu yakalayacak bi karakter olacağını sanmıyorum suatın;) diyip kapıyım bu konuyu:)

işte bak tam dediğin gibi:img-hyste
öyle mi diyorsun izleyip görücez
gerçi ben bilemeyeceğim tabii yakalar mı yakalayamaz mı

@ly
07-05-08, 21:21
işte bak tam dediğin gibi:img-hyste

Şayet iyi bir oyuncu ise ki bu konuda şüphemiz yok gibi, kısa sürede izleyenler sadece Suat'ı göreceklerdir. Karakter olarak Margos kadar sevilir mi bilemem ama onu hatırlatmayacağından emin gibiyim. Üstelik onlar neredeyse ayrı yüzyılların karakterleri...:icon_whis

Lostsoul, o fan muhabbeti beni de çıldırtır. Bir ara ben de birangi oyuncunun fanı olayım, belki aralarına karışırsam alışırım dedim ama...beceremedim...bi fan bile olamadım...:icon_sorr

can2366
07-05-08, 21:24
Şayet iyi bir oyuncu ise ki bu konuda şüphemiz yok gibi, kısa sürede izleyenler sadece Suat'ı göreceklerdir. Karakter olarak Margos kadar sevilir mi bilemem ama onu hatırlatmayacağından emin gibiyim. Üstelik onlar neredeyse ayrı yüzyılların karakterleri...:icon_whis

Lostsoul, o fan muhabbeti beni de çıldırtır. Bir ara ben de birangi oyuncunun fanı olayım, belki aralarına karışırsam alışırım dedim ama...beceremedim...bi fan bile olamadım...:icon_sorr

fan olmak uzun ve zorlu bir yoldur yingem
bir kere olumsuz eleştiri yapmayı unutacaksın hatta biri sana olumsuz eleştiri deyince adamın yüzüne o ne demek şeklinde bakacaksın
diğer oyuncuları sevmeyeceksin
gerektiğinde başlıklarını basıp uzaklaştırılmayı göze alana kaa hakaret edeceksin

işte bu karikatürize edilmiş fan insan
ama her fan büle değil tabiii
hatta çoğu fan böyle değil
benimde var birkaç fan olduğum sanatçı:img-hysteordan bileym

lostsoul
07-05-08, 21:26
yaw konuşmıycam dedim ama sen böle diyince;)
yok ben bişiy bilip sölüyorum can.. karakter tutamaz diğerinin yerini..
ama aşk tutar.. orda partnere takıldı.. başka olaylarda vardı aşk doru işlenemedi..

burda ohoo baksanıza dakka bir gol bir mutlu mes ut resimler gelmiş..
sarpı takan yok sen ben gzd_gzd forever bim in dışında:icon_sorr
ayla da unutmaya yer arıyomuş öle mi:hıh

yaw suatta hiç trip yapmıycak mı hayret bişe:img-beee:
gerçi tee 15lerinde mi aşıklarmış.. yaw üstüne neler yaşanmış.. ayla unutmuştur bile he:)
suat hala ilk gün gibi severmiş.. komik olur.. yeni başlangış daha iyi olabilir bence..

ozgeozdem
07-05-08, 21:28
karakterlerin adları da gelmiş bayıldım isimlere:D

ayrıca mahmut gökgöz varmış ben de çok sevindim..bişeyi 40 kere diyince oluyo demek ki şerif sezer'i de söyleyelim kırk kere:P

günay karacaoğlu çok güzel olurdu gibime geliyodu egeli olarak hoşuma giderdi ama yokmuş sanırım:(

resimlerden de gördüm valla suat-ayla'nın uyuma bayıldım:D:D

can2366
07-05-08, 21:28
yaw konuşmıycam dedim ama sen böle diyince;)
yok ben bişiy bilip sölüyorum can.. karakter tutamaz diğerinin yerini..
ama aşk tutar.. orda partnere takıldı.. başka olaylarda vardı aşk doru işlenemedi..

burda ohoo baksanıza dakka bir gol bir mutlu mes ut resimler gelmiş..
sarpı takan yok sen ben gzd_gzd nin dışında:icon_sorr
ayla da unutmaya yer arıyomuş öle mi:hıh

yaw suatta hiç trip yapmıycak mı hayret bişe:img-beee:
gerçi tee 15lerinde mi aşıklarmış.. yaw üstüne neler yaşanmış.. ayla unutmuştur bile he:)
suat hala ilk gün gibi severmiş.. komik olur.. yeni başlangış daha iyi olabilir bence..

bende onu anlamadım biraz somurt kız bağır çağır hemen yelkenleri suya indirmiş
olmaz bu kadar da biraz trip atsaydı keşke
süründürseydi aylayı
gerçi aylada çok sürünürdü ya neyse:icon_whis
sarp evladım acıların çocuğu aslında ama işte çok fazla umursayan yok garibimi

can2366
07-05-08, 21:31
karakterlerin adları da gelmiş bayıldım isimlere:D

ayrıca mahmut gökgöz varmış ben de çok sevindim..bişeyi 40 kere diyince oluyo demek ki şerif sezer'i de söyleyelim kırk kere:P

günay karacaoğlu çok güzel olurdu gibime geliyodu egeli olarak hoşuma giderdi ama yokmuş sanırım:(

resimlerden de gördüm valla suat-ayla'nın uyuma bayıldım:D:D

40 defa söyledim yahu
o kadar söyledim ki Mahmut Gökgöz diye en kötüsünden burayı takip eden biri Çağan'a söylemiştir Çağan'da baan acımıştır bir karakter eklemiştir
Şerif Sezer'in olacağından o kadar emindim ki ben hiç konuşmadım bile ama başlayalım mı Şerif Sezer diye söylenmeye
belki o da gelir

bu arada avatarlarımız pişti olmuş
ben seçememiştim hepsini kullanıcam sırayla:img-hyste

ozgeozdem
07-05-08, 21:36
evet ben de msj a bakıyorum bunu ben yollamadım diyorum avatarlara bakıyorum ya direk:D:D

hem çağan ırmak'ın ismini hem de ege kasabasında geçeceğini öğrenince dediğin gibi ben de "olmamasına" ihtimal vermedim şerif sezer'in..gayet uygun bir rol bulunurdu aslında..belki de şerif sezer'in başka projeleri vardır hayırlısı..bu oyuncular bana yeter de artar bile aslında kadro mükemmel:):)

zeyneps
07-05-08, 21:48
Tomris Hanım'ın projelerinin en iyi yanı böyle oyuncuları bulması en kötü yanı ise sürekli aynı oyuncularla çalışması bir süre sonra insanı bunaltıyor bir de dizilerinin belli bir bölüm sonra birden bire kaldırılması sorunu var ki offf işte ensinir olduğum konu:hıh
O yüzden Çağan Irmak olmasaydı ben bu yapımı izlemezdim ya da oyuncuları dolayısıyla şöyle bir bakardım neyseki bu dizide biraz daha özlenen isimlere yer vermiş...ehh şimdi T'ye karşı açıkça bir önyargı hissettiğim anlaşıldı galiba :img-hyste

Yeni fotolar gelmiş pek de bir güzellermiş bu işin sonu eyvahhh dedirtiyor ama daha dizi başlamadan Suat'la Ayla'yı aynı karelerde görüyoruz ki sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama Sertaç'a ohh olsun aldatır mısın gül gibi karını :hıh :dito

mericik
07-05-08, 22:17
Dizinin Kanal D'de olması çok iyi olmuş.Her reklamda veriyor fragmanı nerdeyse :happy0064

Fragman müziği de çok güzel.Jenerikte de onu mu kullanılırlar acaba?İnşallah onu kullanırlar:happy0064

Bu arada resimlere yorum yapamamıştım.Hepsi harika.Özge ve Polat çok tatlı çıkmışlar.:img-in_loBen bu çifti çok seveceğim galiba:img-blush

İLK AŞKIM_MERVE imzaların harika,izninle kullanıyorum birini:img-wink:

sssunaaa
07-05-08, 22:52
Bir Çağan Irmak hayranı olarak uzun sürecek bir dizi olmasını dilerim. Özge Özberk ve Sinan Tuzcu beğendiğim oyuncular ama yan kadroyu daha farklı bekliyordum. Diliyorum ki reyting kurbanı olmasın. İsimini bilmediğim yaşlı hanım oyuncuyu da çok severim. ( cehaletim mazur görülsün ltfn)Ama keşke Şerif Sezer de olsaymış hakikaten.

putikare
07-05-08, 23:02
evet ben de msj a bakıyorum bunu ben yollamadım diyorum avatarlara bakıyorum ya direk:D:D

hem çağan ırmak'ın ismini hem de ege kasabasında geçeceğini öğrenince dediğin gibi ben de "olmamasına" ihtimal vermedim şerif sezer'in..gayet uygun bir rol bulunurdu aslında..belki de şerif sezer'in başka projeleri vardır hayırlısı..bu oyuncular bana yeter de artar bile aslında kadro mükemmel:):)

Şerif Sezer biliyosunuzdur belki, Show'da yayınlanırken kaldırılan Sınıf dizisinin kadrosundaydı.

Sınıf Atv'de bu ay içerisinde tekrar başlayacak diye okumuştum. Bu yüzden Çağan Irmak istemişse bile olamamıştır muhtemelen.

@ly
07-05-08, 23:07
fan olmak uzun ve zorlu bir yoldur yingem
bir kere olumsuz eleştiri yapmayı unutacaksın hatta biri sana olumsuz eleştiri deyince adamın yüzüne o ne demek şeklinde bakacaksın
diğer oyuncuları sevmeyeceksin
gerektiğinde başlıklarını basıp uzaklaştırılmayı göze alana kaa hakaret edeceksin

işte bu karikatürize edilmiş fan insan
ama her fan büle değil tabiii
hatta çoğu fan böyle değil
benimde var birkaç fan olduğum sanatçı:img-hysteordan bileym

Keşke tüm fanlar senin gibi olsa yiğenim...Ama maalesef o karikatürize edilmiş olanlarından çok var. Sonracıma hakkaten uzun ve de meşakkatli bi yolmuş...ben almayayım...Hem ben başak burcuyum. " Eleştirmek, kusur bulup çemkirmek..." al sana karikatürize edilmiş başak insanı...korkaym ki, ben de onlardan biriyim. Bulurum sülenecek birangi şey, sonra zati kovarlar beni başlıktan...:img-icecr

mericik, dizinin Kanal D'de olmasına ben de çok sevindim. Hem fragman cimrisi değil hem de bir teoriye göre " Tomris Giritlioğlu-atv " kombinasyonu uğursuzluk getiriyormuş :img-fie:. İster hurafe de...ister batıl inanç ama ben riske girmediğimize seviniyorum...

gzd_gzd
07-05-08, 23:29
İLK AŞKIM_MERVE imzalar için çok teşekkürler canım...ellerine sağlık :)

şerif sezer in kadroda olcağını düşünüyordum ben de açıkcası...her çağan ırmak işinde şerif sezer mutlaka yer alıyor çünkü...yakışırdı da kasaba sakini rolüne...:img-wink::img-wink:

muko88
07-05-08, 23:39
Merhabalar...

Sanırım eklenmemişti:img-blush

http://i287.photobucket.com/albums/ll149/mukas/untitled.jpg

forever_bim
07-05-08, 23:47
Lostsoul;

Eklenen resimler fikir vermek amaçlı. Hani Ayla evli ama boşanıp Suat'la evlenecek demek için.

Kanal D'ye bravo dedim bu akşam. Tam 4 kez Yaprak Dökümü'nün reklam arasında verdi fragmanı. En reytingli dizisi zaten :)

gzd_gzd
07-05-08, 23:55
muko88,resim için çook teşekkürler:)

mutlu aile tablosu olmuş tam,pek tatıılar,ama malesef uzun sürmicek bu mutlu aile tablosu:img-cray::img-cray:ah sertaç,nasıl kıydın böyle güzel bi aileye:img-cray:

gülendam83
08-05-08, 01:59
bugün hiç uğrayamadım. eklenen herşey için çok teşekkürler arkadaşlar. özellikle merve imzalarına bayıldım. ellerine sağlık...:img-wink:
bu arada yeni resimler çok güzel. özellikle polatın oldukları tabiki...:img-in_lo özge ile polat çok güzel ve birbirine yakışan bir ikili olmuşlar. fragman çok sık yayınlanıyor. inşallah sesli fragmanda yayınlanır. heyecanım daha da arttı...:happy0064

Fener Bahçe
08-05-08, 10:45
tanıtımından güzel bir dizi olacağına benziyor.
polat bilginlede uyumlu çift olacaklar karayılnda çok başarılıydı bu dizidede olcağından eminim

gzd_gzd
08-05-08, 11:12
Deryacım çalışmaların çok güzeller,ellerine sağlık :)
belitim,haber için teşekkürler :)

gülendam83
08-05-08, 12:39
deryacım ve zeynepcim süpersiniz canlarım. ellerinize sağlık. :happy0064
ece resimler için teşekkürler... küçük kız gerçekten çok şirin maşallah..:img-wink:gözler sanki sinan tuzcunun gözlerinin aynısı farkettinizmi?

entonasyon
08-05-08, 12:48
Bu dizi başlangıç olarak meşhur aliye dizisine benzemiyormu. Aliyenin kocası da onu bir üniversiteli kızla aldatmıştı. Yanlız aliye küçük şehirden istanbula geliyordu, burda istanbuldan küçük kasabaya geliniyor. Tersi yani. yine kadının peşini bırakmayan eski büyük ihtimalle zengin koca,

farklı olan ise herhalde kasabada aşık olunacak erkek. Kasaba eşrafından birisi veya evli bir erkek. Belkide yasak bir aşk hikayesi anlatılacak.

zeyneps
08-05-08, 13:00
Bence bu diziyi başlamadan Aliye dizisi ile karşılaştırmak yanlış evet benzerlikler var ama zaten bütün dizilerin hikayesi bir şekilde birbirine benzemiyor mu aldatılma konusu çok farklı ve pek çok dizi ve filmde işlenebilir ....Yerli ve yabancı pek çok dizi ve filmde de benzer hikayelere rastlayabiliriz ayrıca ama hepsi farklı farklı ele alırlar konuyu ....

Babam ve Oğlum'un hikayesi mesela bir baba ve oğulun arasındaki dargınlık yine pek çok filmde ve dizide ele alınmıştır ama Çağan Irmak bu konuyu farklı hem ağlatan hem güldüren bir hikayeye dönüştürmüştü sanıyorum ki başka bir dizi veya filmde aynı hikaye izleyiciyi hem bu kadar ağlatıp hem de güldürmemiştir ....

Çağan Irmak'a bir şekilde güveniyorum onun dizilerde ele aldığı ve hiç bir zaman es geçmediği insani yönleri insan ilişkilerini ve karakterleri derinlemesine işlemesini de seviyorum hiç bir şekilde karakteri karikatürize etmiyor .....örneğin Aliye'de ki aldatan eş rolü çok karikatürize edilmiş bir tipti ama burada Sertaç rolünün daha ince detaylarla ele alınacağını onun insani yönlerinin geri planda bırakılmayacağını ayrıca öyle Ayla'nın peşini bırakmayan kötü kocayı oynamayacağını düşünüyorum umarım bu şekilde olur ....Hem bence sadece hayatın dram yönünü anlatmayacak bu dizi gercek hayatta böyle değil mi bir yandan ağlarken bir yandan gülüyoruz...

Off ne çok yazdım ...canım imzaları beğenmene sevindim :)Evet ya küçük kızın gözleri aynı Sertaç ne kaa benziyor öyle gözler ...pek tatlı bu kız maşallah :img-icecr Sertaç bunu nasıl yapasın gül gibi ailene Sertaç :hıh Karşı komşulara gidişin olsun da dönüşün olmasın Sertaç :hıh :dito

mericik
08-05-08, 13:30
mericik, dizinin Kanal D'de olmasına ben de çok sevindim. Hem fragman cimrisi değil hem de bir teoriye göre " Tomris Giritlioğlu-atv " kombinasyonu uğursuzluk getiriyormuş :img-fie:. İster hurafe de...ister batıl inanç ama ben riske girmediğimize seviniyorum...
@ly, Atv'de olsaydı dizi çok üzülürdüm.Atv artık sevmediğim bir kanal.Hem diziye değer vermeyecek bir kanal.Kanal konusunda çok şanslıyız.Fragmanı her reklam arasında veriyorlar:img-wink:Ve bir çok kişi de merak ediyor diziyi:happy0064
Tomris Giritlioğlu-Atv uğursuzluk getiriyor olabilir.Son günlerde buna inanır oldum açıkçası:img-hysteTomris Hanım'ın Atv'de çok az dizisi tutmuştu bildiğim kadarıyla:icon_whis

Yeni resimler gelmiş.Çok tatlı çıkmışlar tüm resimlerde.Ne güzel bir aile dedirtiyor insana:img-in_loTabi bazen herşey göründüğü gibi olmuyor:img-pilotAh Sertaç ahh:icon_sorrBurada bir şey söylemek istiyorum.Özge ve Sinan çok güzel bir çift olurlardı.Mesela bir karı-koca olarak isleyebilseydik -tabi aldatmalar,yalan söylemeler olmadan- çok güzel olurdu:img-icecr

Dero-dero çalışmaların hepsi harika,eline sağlık
Zeyneps imzalar ve aviler çok güzel,eline sağlık
Buket_TY imza çok güzel,eline sağlık
Muko88 resim için teşekkürler
BeLiTiM bilgi ve resim için teşekkürler
E-c-e resimler için teşekkürler

dero-dero
08-05-08, 13:37
Tesekkür ederim arkadaslar..

Zeynep ve Buket_TY calismalariniz cok güzel, ellerinize saglik, ve zeynep evt fazla calisma göz cikarmaz.

ece resimler icin tesekkürler

Zeynep Cok haklisin bukadar güzel özetlenebilirdi ancak. Bencede özete bakip baska bir diziye benzetmek ne kadar dogru bilemiyorum. Cünkü bir kere karakterler farkli, ayrica konunun islenisi ve de baska konularin yer verilmeside bunlara dahildir. Mesela sertacin sinan karakteri kadar hasta bir karakter olacagini hic zannetmiyorum. Ne kadar kizsakta sertaca o hatasini biliyor ve de karisini bir müddet sonra rahat birakacakltir.. eminim.

suri06
08-05-08, 13:41
Bu dizi mutlaka izleyeceğim
anladım kadarıyla yaz dizisi olacak
Cağan Irmak varsa bu projenin içinde güzeldir
Eee Polat Bilgin,Özge Özberk ve Sinan Tuzcu da varsa cok süperdir konusu biraz aşina bir konu ama nasıl ileleyecek bakalım

NîlûferY
08-05-08, 14:02
heyecan yapma Nil:img-hyste
22'de kesin
zaten Arka Sokaklar var 20'de olması mümkün değildi
ben gördüm 12 mayıs 22.00 yazıyordu :img-hyste

:img-hyste
Rahatladım ama :img-hyste

gülendam83, Gözdecim, Zeynepscim, Mervecim, Hazalcım, eymen_gonca, Can'cım, Deryacım, Mervecim(2), Mukocum, BeLiTiM, Buket_TY;
Eklediğiniz herşey için çok sağolun çok teşekkürler :img-in_lo

Gözdecim Eurovision song contest nedeniylen ben ilk bölümü izlemiycektim (yani izlerdimde tvden izleyemeyecektim) ama sen çok şükür yazmışsın asıl tarihleri ben yine rahatladım :img-hyste

Can'cım ve Deryacım karakterlerin asıl adlarını ilettiğiniz için çok teşekkürler sonunda öğrendim :img-hyste
Sertaç ve Suat... İsimlerine uydular gibi:)
Ama ben Sinan Tuzcunun aldatan eş olmasını istemezdim...

Sertaçın fragmanda neden bayıldığını konuşmuşsunuz,
Ya ben yanlışmı anlamadım bilmiyorum ama ben sandımki kızına oyun yapıyor?
Gerçi fragmanı çok net izleyemedim tv benden bana bayağa uzaktı çok net göremedim yani (gözlüklerimde yoktu gözümde :img-hyste)

Buarada küçük kız çok güzel ve tatlı, daha önce hiç görmemiştik sanırım bir dizide?

@ly
08-05-08, 14:34
:img-hyste
Bu arada küçük kız çok güzel ve tatlı, daha önce hiç görmemiştik sanırım bir dizide?

NiliWerda'm ben de fotoğraflara bakıp tam da bunu düşünüyordum. Hem çocukları bu kadar sevesin, hem adı en sevdiğin ad ola, hem peri kızı gibi bişi ola...gel de dayan :img-in_lo:img-in_lo Galiba Sertaçmış, Suatmış, Aylaymış...hepsini boşverip Eylül'cü olacağım ben...fanı bile olabilirim yani...:img-wink:

Dikkatimi çekti, Eylül'ün göz rengi tıpkı babası...çok isabetli bir seçim yapmışlar...:img-in_lo

gzd_gzd
08-05-08, 14:51
Nil'cim yorumun için çok teşekkür ederim :) eurovision u izlemiycek olsam da çok panik yapmıştım ilk bölümüyle aynı güne denk geliyor diye,ama neyseki boşa çıktı bu paniğim:img-hyste

ayrca,ben de sinan'ın aldatan eş olmasını istemezdim...
eklenen son aile resmini inceliyorum da şimdi,çook tatlılarmış ya:img-blush
eylül e de bayıldım ayrıca,babasına çok benzeyen birisi bulmuşlar :) ne kadar mutlu bir ailelermiş,keşke sinan ve özgeyi daha mutlu bir çift olarak izleyebilseydik....
çok üzgünüm,sertaç bu mutlu yuvayı yıkacağı için:icon_sorr

zeyneps
08-05-08, 15:19
Aliye Abla sen de Eylül adını çok seviyorsun demek ben de bayılıyorum o ada kuzenim doğduğunda da Eylül koydurmuştuk adını ortak kararla senaryomun ismi de Eylül Rüzgarları ben de ileride bir MMC bulursam kızım da olursa adını Eylül koymayı düşünürüm hep nedense Eylül'de doğdugum için olsa gerek hüznü ve neşeyi bir arada barındırır sanki :img-cray::img-blush

Bir isimle ilgili bu kadar çok konuşulabilirdi heralde :img-hyste Ya bu arada Polat Bilgin ve Özge Özberk 'in uyumu çok güzel fotoğraflarda aşırı bir elektrikleri var tamamen tarafsız bir gözle baktığımda da onları yanyana görmek güzel yani sakın Sertaç aldatan koca olduğu için böyle düşündüğümü sanmayın :icon_whis:img-hyste

forever_bim
08-05-08, 15:28
mericik;

Sinan Tuzcu ile Özge Özberk'i çift olarak tiyatroda Hamlet ve Ophelia olarak izleyecektik engellere takıldı. :img-cray:

Şimdi de sizin meşhur T Sertaç'ı aldatan koca rolüne koyunca maalesef çift olarak destekleyemem. Çünkü ihanet girdi mi işin büyüsü bozulur. Dizinin gidişatında zaten Ayla ve Suat olacak fragmandan da belli oldu bu.

T mağduru olduk yani daha dizi başlamadan.:img-cray:

Neyse Ayla ile Suat'ın da güzel bir uyumu olacak. Ona da inanıyorum ben.

Bir de dero-dero arkadaşıma da katılmak istiyorum. Aldatan kocanın karikatür bir tipleme olmasını istemiyorum.

Gül69
08-05-08, 15:35
resim ve calisma ekliyen arkadaslarin ellerine saglik hepsi cok güzel

eylül hakkinda yazilan yorumlara bende katiliyorum cok tatli birsey masallah babasina da cok benziyor cok iyi bir secim olmus insallah seslendirme olmaz yada olursada iyi olur. eylül de dogmus biri olarak bende o ismi cok seviyorum.

aile resmi de gercekten güzel yani insan bilmese der ne kadar mutluymuslar ah sertac ah dicem bende simdi ama gel gör ki ayla & suat resmide cok hosuma gitti. Konunun nasil islendigine bagli ben caganin sertaci cok siyah bir karakter olarak göstericegine inanmiyorum en azindan böyle olmamasi icin eylül gibi tatli bir sebebi var.

can2366
08-05-08, 16:17
maşallah bir sürü çalışmalar yapılmış emeği geçen herkesin eline sağlık
ben Kanal D'nin dizilerinden umutluyum ya
birangi birşey daha Aliye benzetmelerinden gına geldi gerçi ilk kez yazanlar hep söylüyor biraz hoş karşılamak lazım ama birkaç sayfa okunsa çok güzel olur.

Çağan forumda da yazıldığı gibi klişe konular gibi duran konuları kendi üslubuyla çok güzel anlatıyor
çok iddialı olabilir ama Çağan bir Aliye yazmak istiyorsa aslından da daha güzel olacağına inanırım ama bu dizinin Aliye vari olması imkansızımsı

nurdi
08-05-08, 16:21
Selamlar herkeslere...

İlk başta kararsızdım ama galiba ben de izlemeye başlayacağım diziyi...Oyuncu kadrosu da,yapım ekibi de standartların üstünde.Kanal da düzgün yayıncılık yapan bir kanal...Umarım beklediğimizden de iyi olur her şey...

OXFORD
08-05-08, 16:26
Geldim geldim :):)
Giremedim birkaç gündür..Çok güzel sohbetler edilmiş.Bu başlık dizi zamanı da çok güzel başlıklardan biri olacak sanırım :img-blush
Dizi ile ilgili tanıtımlar da gazetelerde yapılıyor..Bugün Hürriyet'te Özge-Sinan ve küçük oyuncumuzun şirin bir karesi vardı..
Ayla ve Sertaç'ın mutlu günlerinden yani :icon_whis:img-pilot

Bu arada yeni fotoları henüz gördüm hemen yorum yapayım :) Polat ve Özge'nin uyumlarına fotoda bayıldım..İzlerken de çok keyif alacağım herhalde :img-in_lo

RinkushiRuku
08-05-08, 16:42
Merhaba..
Fragmandan gördüğüm kadarıyla güzel bir dizi olacak herhalde..:img-wink: Geçiştirmeden izleyeceğim ben de..:img-pilot

dero-dero
08-05-08, 16:49
Resimlere bir kez daha dikkat ettim, dediginiz gibi kizin göz rengi Sinan Tuzcunun göz rengiyle tipa tip sanki. :img-in_lo
ayrica kizda cok tatli, resimlerinden simdiden cok sevdim. Bakalim kücük oyuncu gönlümüzü nasil feth edecek.
Merak etmeyin, Sinan Tuzcunun oynadigi karakter karisini aldatmis olsa bile, onun cok güzel bir baba rolüyle izleyecegimiz kesin :img-in_lo , bu da beni cok mutlu ediyor.
Bu arada aliye konusu benide baydi can, katiliyorum, aliye gibi olmayacagindan emin oldugum icn icim bir hayli rahat.
Hadi bakem dizimize az kaldi...

Herkeze iyi yorumlar!

busus35
08-05-08, 17:05
slm arkadaşlar dizide ıraz yöntemin ismi geçiyo sadece 2 bölüm oynamış konuk oyuncu olarak belirtmek istedim:)

can2366
08-05-08, 17:24
Iraz Yöntem konuk oyuncuysa amca kızı hayallerim suya düşüyor
ee yok mu bu amcanın bir kızı Suat'a da aşık:img-hyste

aa bir saniye
jeton yeni düştü
Iraz Yöntem konuk oyuncuysa çooook büyük ihtimalle Derin'i oynar.üniversiteli kızı dizideki adı Aynurmuş şimdi baktım:img-hyste

funnygirl
08-05-08, 17:52
İlk kez yazıyorum bu sayfaya...
Bende Yol Arkadaşım'ı kesinlikle izleyeceğim. Zaten Özge Özberk muhteşem bir oyuncu...120 olsun Kırık Knatlar olsun Çemberimde Gül Oya olsun hepsinde çok harikaydı...:img-in_lo
Polat Bilgin ile de süper bir ikili olacaklarına eminim... :img-wink:

sssunaaa
08-05-08, 18:17
ben Çğan Irmak igbi usta bir kalemin Aliye gibi bir melodramı andıran bir hikaye yazacağına asla inanmıyorum. İnanmak istemiyorum. Sinan Tuzcu'nun kapkara kötü bir karakter olduğunu sanmıyorum. Çağan Irmak'ın bütün senaryolarında karakterler kötülüğüyle iyiliğiyle bir bütündür. O nedenle ben reyting kurbanı olmaycak bir iş olmasını diliyorum sadece. Güzelliğinden ve etkileyiciliğinden şimdiden eminim zira.

medsul
08-05-08, 18:26
dizinin başlamasına az kaldı..:)
o kadar sık fragmanı gösteriyorlarki...artık izlemiyorum yaw:)
resimler gelmiş....ayy ayy bu cocuk ne kadar tatlı...o aile resmine bayıldım..
buket'ciğim süper bir aile imzası yapmiş:good:
off off sertac derdın neydide bu mutlu yuvayı bozdun:img-cray:
yanı bu kadar birbirle yakınşan bir aileyi şöyle mutlu mesut izlesek aşklarını izlemek olmazmıydı..:img-cray:
ama bencede sertac cok kötü birisi olarak karşimiza cıkmiyacak...
ama aşk ayla&suat arasında olacak:img-cray:

fatmaaa-
08-05-08, 18:38
Tek Tek Saymamın Çook Zor oldugunu bildigim için herkese teşekkürlerimi sunarım :) herşey için :)

Başta Sinan'ı aldatan erkek rolünde oldugu için meraktaydım nasıl olucak acaba diye?2.fragman hakikaten sıcacıcıktı :) Kızımızda pek şekerdi :) İLk bölümü heycanla bekliyorumki sanırım netten izliycem o günkü saatte TV dolu :) maalesef

gzd_gzd
08-05-08, 19:17
slm arkadaşlar dizide ıraz yöntemin ismi geçiyo sadece 2 bölüm oynamış konuk oyuncu olarak belirtmek istedim:)

bilgilendirme için çok teşekkürler,
dün de demiştim ben,ıraz yöntem üniversteli kızı oynar o zaman büyük ihtimalle
konuk oyuncu olduğuna göre:icon_whis

tüm çalışmalar için çok teşekkürler
ellerinize sağlık :)

mericik
08-05-08, 19:55
mericik;

Sinan Tuzcu ile Özge Özberk'i çift olarak tiyatroda Hamlet ve Ophelia olarak izleyecektik engellere takıldı. :img-cray:

Şimdi de sizin meşhur T Sertaç'ı aldatan koca rolüne koyunca maalesef çift olarak destekleyemem. Çünkü ihanet girdi mi işin büyüsü bozulur. Dizinin gidişatında zaten Ayla ve Suat olacak fragmandan da belli oldu bu.

T mağduru olduk yani daha dizi başlamadan.:img-cray:

Neyse Ayla ile Suat'ın da güzel bir uyumu olacak. Ona da inanıyorum ben.
Ben çok üzülmüştüm o engellere:img-cray:Gerçekten Özge ve Sinan muhteşem bir ikili olurlardı

Ben de maalesef anti-Sarp'çı olacağım.Dediğin gibi ihanet olunca tüm dengeler bozuluyor:icon_sorr

Ayla ve Suat çok güzel bir ikili olacak.Resimlerde falan çok tatlı çıkmışlar:img-icecr
Merak etmeyin, Sinan Tuzcunun oynadigi karakter karisini aldatmis olsa bile, onun cok güzel bir baba rolüyle izleyecegimiz kesin :img-in_lo , bu da beni cok mutlu ediyor.
Dero-Dero ben daha önce de yazmıştım.İyi koca olamadı bari iyi bir baba olsun diye.Fragmandan da anlaşıldığı kadarıyla iyi bir baba zaten:img-blushEylül-Sarp sahnelerini dört gözle bekliyor olacağım:img-icecr

Iraz Yöntem konuk oyuncuymuş demek.Üniversiteli kızı mı oynayacak ki?Ya Sinan'ın yanına yakışacak başka kız bulamamışlar mı?:icon_whis

Bu arada alıştım Sarp diyorum.Değiştirmek gelmiyor içimden:img-wink:

Birşey daha söyleyeceğim.Kahvaltı masasına otururken Sarp'ın gülüşü çok tatlı:img-in_loYazık oluyor bu aileye ya:icon_sorr

Eymen_gonca avatarlar çok güzel,eline sağlık
Forever_bim çalışman çok güzel,eline sağlık

NîlûferY
08-05-08, 21:08
Dizi başlamadan bir başlık bitiricez:)
Maşallah...

NiliWerda'm ben de fotoğraflara bakıp tam da bunu düşünüyordum. Hem çocukları bu kadar sevesin, hem adı en sevdiğin ad ola, hem peri kızı gibi bişi ola...gel de dayan :img-in_lo:img-in_lo Galiba Sertaçmış, Suatmış, Aylaymış...hepsini boşverip Eylül'cü olacağım ben...fanı bile olabilirim yani...:img-wink:

Dikkatimi çekti, Eylül'ün göz rengi tıpkı babası...çok isabetli bir seçim yapmışlar...:img-in_lo

Evet bende Eylül fanı olabilirim (zaten Sinan'ıda altadan eş yaptılar :img-cray:)
Evet aynen babaya benzetmişler :img-in_lo

eymen_gonca ve Hasan'cım çalışmaların için çok teşekkürler :img-icecr

@ly
08-05-08, 21:51
İlk fragman müziği bana vasat gelmişti...Şimdi ise dinlemeye doyamıyorum...Dizinin sıkıcı, ufunet olmayacağı müziğinden belli...Cast uzmanı, çok fonksiyonlu yiğenim Can'ım; dizi müziklerini kim yapıyor acaba...? Ne kaa meraklı olduğumu bilirsin..: )

Ayrıca ben " Eylül " adındaki periyi, " Bahriye " babaanneyi ve de kasabadaki evi şimdiden çok sevdim...Her izlediğimde, akşam vakti sırtıma bir şal alıp, verandaya çıkmak...çiçek kokularını içime çekerek çayımı yudumlama isteği uyandırıyor ben de...(bkz. betonlara gömülmüş yaşamından nefret eden kişi...)

can2366
08-05-08, 21:55
İlk fragman müziği bana vasat gelmişti...Şimdi ise dinlemeye doyamıyorum...Dizinin sıkıcı, ufunet olmayacağı müziğinden belli...Cast uzmanı, çok fonksiyonlu yiğenim Can'ım; dizi müziklerini kim yapıyor acaba...? Ne kaa meraklı olduğumu bilirsin..: )

Ayrıca ben " Eylül " adındaki periyi, " Bahriye " babaanneyi ve de kasabadaki evi şimdiden çok sevdim...Her izlediğimde, akşam vakti sırtıma bir şal alıp, verandaya çıkmak...çiçek kokularını içime çekerek çayımı yudumlama isteği uyandırıyor ben de...(bkz. betonlara gömülmüş yaşamından nefret eden kişi...)

ben iki müziği de seveym
ama yingem kanal d'nin sitesine girip herkeslerden önce :icon_whis:img-icecrkarakterleri buldum ama kanal d de başka birangi birşey yoktur
müzisyenin m si de yoktur ama pazartesi öğreniriz

tam yaz dizisi yinge
insanın içi ısınıyor çok güzel:img-icecr

@ly
08-05-08, 22:05
Buldum buldum...:happy0064 Heh heh yiğeni çok fonksiyonlu olur da yingesi olmaz mı...:img-wink:

Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Bahadır Atay
Yönetmen : Irmak Çığ
Öykü : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Müzik : Aria
Oyuncular : Özge Özberk (Ayla), Polat Bilgin (Suat), Sinan Tuzcu (Sertaç), Goncagül Sunar (Rukiye), ), Ümit Yesin (Rıza), Tanju Tuncel (Bahriye), Şeyla Halis (Meserret), Ayşe Tunaboylu (Hamiyet), Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize), Pınar Avşar Bulut (Çarşamba), Serhat Kılıç (İlker), Kaya Akaya (Soner), Derya Artemel (Ayşen), Mahmut Gökgöz (İsmail), Melis Mutluç (Rüya), Emre Melemez (Duran), Fulya Ceylan (Çiğdem), Şenay Aksoy (Zihşan), Iraz Yöntem (Aynur), Nevra Argın (Asya), Mehmet Gökçe (Samet)

Peki Aria Müzik kim derseniz....yabancı değilller, bizim Oya-Bora ikilisi...:img-wink: Daha önce Sıcak Saatler, Deli Yürek, Çilekli Pasta gibi dizilerin müziklerini de yapmışlar...

can2366
08-05-08, 22:09
Buldum buldum...:happy0064 Heh heh yiğeni çok fonksiyonlu olur da yingesi olmaz mı...:img-wink:

Yapım : Asis Yapım
Yapımcı : Bahadır Atay
Yönetmen : Irmak Çığ
Öykü : Çağan Irmak
Senaryo : Çağan Irmak
Müzik : Aria
Oyuncular : Özge Özberk (Ayla), Polat Bilgin (Suat), Sinan Tuzcu (Sertaç), Goncagül Sunar (Rukiye), ), Ümit Yesin (Rıza), Tanju Tuncel (Bahriye), Şeyla Halis (Meserret), Ayşe Tunaboylu (Hamiyet), Ayşenil Şamlıoğlu (Hafize), Pınar Avşar Bulut (Çarşamba), Serhat Kılıç (İlker), Kaya Akaya (Soner), Derya Artemel (Ayşen), Mahmut Gökgöz (İsmail), Melis Mutluç (Rüya), Emre Melemez (Duran), Fulya Ceylan (Çiğdem), Şenay Aksoy (Zihşan), Iraz Yöntem (Aynur), Nevra Argın (Asya), Mehmet Gökçe (Samet)

maşallah sen benden çok şey bulmuşsun hemde.
:img-hysteçok fonksiyonlu yinge-yiğen
demek Şeyla Halis de var.Ümit Yesin'le Cennet Mahallesi'nde uzun süre çiftlerdi bu dizide de büle olmasın

maşallah tanınmamış genç bir kadro da var eh tabii kasaba hikayesi olunca:img-hyste

matraka
08-05-08, 22:12
Açıkçası başlarda kuruntu yaptım ama son fragmandaki güzel müzik benim içimi umutla doldurdu. Sertaç simsiyah, Suat bembeyaz olmayacaktır. Ayla dizideki tüm erkeklerin iltifat yağdırdığı terzilikten süper tasarım uzmanlığına oradan da fabrikatörlüğe kadar ilerleyen soğuk nevale olmayacaktır. Herkesin doğrusu hatası olacaktır mutlaka.

Ayla-Eylül-Sertaç resmi çok güzeldi. Ondan bir çalışma yapılmamış ben yapıverdim.

fragmanları izledim.olaylar tahmin ettiğimiz gibi çıktı,ya eski aşkı yada çocukluk aşkı,hikaye klasik başlıyacak,benim merak ettiğim çağan bize bunu nasıl anlatacak,proje tutabilir,ortalama reyting bekliyorum hatta ilk bölümlerde düşük reyting bekliyorum
nasıl gerçekcilik,beğendinmi:img-hyste
bende,aliye gibi olmayacağını düşünüyorum,ama hikaye aliye 5 versiyonu duruyor, bunu kabul etmek lazım
sadece daha iyi işlenebilir,bunalım takılmaz

can2366
08-05-08, 22:14
proje tutabilir,ortalama reyting bekliyorum hatta ilk bölümlerde düşük reyting bekliyorum
bende,aliye gibi olmayacağını düşünüyorum,ama hikaye aliye 5 versiyonu duruyor, bunu kabul etmek lazım

dizinin başlamasına az kalmışken reyting konuşalım biraz
bende başlarda düşük reyting bekliyorum ama diziler sezon finaline girince toparlanır sonra da düşük reyting olursa kış için cumartesiye filan alırlar
ama en iyisini düşünelim yav içimi karartmayayım şimdiden:img-hyste

@ly
08-05-08, 22:20
fragmanları izledim.olaylar tahmin ettiğimiz gibi çıktı,ya eski aşkı yada çocukluk aşkı,hikaye klasik başlıyacak,benim merak ettiğim çağan bize bunu nasıl anlatacak,proje tutabilir,ortalama reyting bekliyorum hatta ilk bölümlerde düşük reyting bekliyorum

Üzülerek sana katılıyorum...Kaliteli bir yapım olur da ratingi yüksek olur mu..! Görülmüş duyulmuş şey mi allahaşkına...! Acı ama gerçek...başlangıçta düşük olur, kanal (kusura bakmayın ama..) hıyarlık etmez, sahip çıkarsa bir süre sonra toparlanır.

Konunun sıradanlığı beni endişelendirmiyor. Önemli olan senarist ve yönetmenin yaklaşımı. O konuda da şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

matraka
08-05-08, 22:21
dizinin başlamasına az kalmışken reyting konuşalım biraz
bende başlarda düşük reyting bekliyorum ama diziler sezon finaline girince toparlanır sonra da düşük reyting olursa kış için cumartesiye filan alırlar
ama en iyisini düşünelim yav içimi karartmayayım şimdiden:img-hyste

yüksek reyitng bekleme gibi,hayallere hiç dalmıyorum ama zamanla ortalama reyitng e oturacaktır dizi,buna inanmak istiyorum,çok inançlı gördüm kendimi :img-hystekanald dizileri iyi pazarlıyor bunu kabul etmek lazım herşeyden önce bu kanald de yayınlanacak dizi için artıdır

ayrıca forum şimdiden kalabalık,inşallah reyitngleride kabarık olur
hevesi kaçan oldumu?:)

beltiyett
08-05-08, 22:22
Senin yazdigini görünce yazma karari aldim.Kara Yilanda tutan tahminleri iyi hatirliyorum matraka:img-hyste
Birinci olacagiz dedigin hafta 31. olduk dün gibi hatirliyorum:img-hyste Reytingler hakkinda öngörüde bulunmamamayi ögrendim ben susma hakkimi kullaniyorum.
Fotograflari gördüm Suat ve Ayla cok uyumlular ikiside cok seker cikmislar.

matraka
08-05-08, 22:24
Üzülerek sana katılıyorum...Kaliteli bir yapım olur da ratingi yüksek olur mu..! Görülmüş duyulmuş şey mi allahaşkına...! Acı ama gerçek...başlangıçta düşük olur, kanal (kusura bakmayın ama..) hıyarlık etmez, sahip çıkarsa bir süre sonra toparlanır.

Konunun sıradanlığı beni endişelendirmiyor. Önemli olan senarist ve yönetmenin yaklaşımı. O konuda da şanslı olduğumuzu düşünüyorum.

dayana dayana çağana dayandık zaten,tekerleme gibi oldu bende aynen öyle düşünüyorum,ekranlarda kalmasını istediğim bir yapım,ama kalite+reyting ülkemde her zaman geçerli olan kavramlar değil zaten alıştık 2500 kişiyi çözmemeye,çözmeye çalışınca kafası karışan gene biz oluyoruz neticede

matraka
08-05-08, 22:27
Senin yazdigini görünce yazma karari aldim.Kara Yilanda tutan tahminleri iyi hatirliyorum matraka:img-hyste
Birinci olacagiz dedigin hafta 31. olduk dün gibi hatirliyorum:img-hyste Reytingler hakkinda öngörüde bulunmamamayi ögrendim ben susma hakkimi kullaniyorum.
Fotograflari gördüm Suat ve Ayla cok uyumlular ikiside cok seker cikmislar.

dizi başlamadan birinci olucak dedim,olmadıysa istediğini söyleyebilirsin,ama tarih çarpıtılıp,yanlı olmaya başlayınca, bırakta daha sonra tahminlerimiz doğru çıkmayabilsin
ama ilk iki bölümü bilmiş bir kişi duruyor karşında :img-hystenaber:img-hyste

ozgeozdem
08-05-08, 22:27
bir aile fotosu daha gelmiş:D üçü de çok şeker çıkmış ya eylül'ün gözler babasından hakikaten:):) sertaç'ın aldatmasından önce gayet mutlu bi aile fotosu:D

araştırmalarla müziğini de bulmuşsunuz:D çağan ırmak'ın her yapımında olan bir şey de harika müzikleri gerçekten babam ve oğlum'un ulak'ın ve tabee ki çgo'nun müziklerini asla unutamam..

lostsoul
08-05-08, 22:32
hevesi kaçan oldumu?:)
benim oldu.. neğen..

beltiyet seni görünce gelmiş kıymetini bil..
beni görünce yaptığı.. yine mi sen:img-swoon diyip kaçmak oluyo:)

matraka
08-05-08, 22:36
benim oldu.. neğen..

yok canım seni sever,:img-hysteniye kaçtı ki hevesin,gene rüyalaramı dalıcaktın, huzurunmu kaçtı:img-hysteöyle roman anlatır gibi,krakter yorumlamaya benzemez gerçekler:img-hysteham yapıverir insanı

ilk bölüm düşük reyting alması normal,lost,daha sonra inşallah ortalama reyitng e döner,kasma kendini ben burdayım,nasılsa beraber batmaya alıştık:img-hystedeli deliyi görünce sopasını saklarmış

lostsoul
08-05-08, 22:41
yok canım seni sever,:img-hysteniye kaçtı ki hevesin,gene rüyalaramı dalıcaktın, huzurunmu kaçtı:img-hysteöyle roman anlatır gibi,krakter yorumlamaya benzemez gerçekler:img-hysteham yapıverir insanı

ilk bölüm düşük reyting alması normal,lost,daha sonra inşallah ortalama reyitng e döner,kasma kendini ben burdayım,nasılsa beraber batmaya alıştık:img-hystedeli deliyi görünce sopasını saklarmış
bizim pek sopalarımızı sakladığımız yoktu be ya.. direk dalıyoduk birbirimize hatırla:img-pilot

ne zaman rüyalara daldım be ya.. ben gerçekçiydim.. sen rüya gördün.. şöle olacak böle olacak.. olmalı diye.. sonra o rüya kabusa döndü hatırlarlarsan;)

reyting kaygısız bi film olacak bana göre..
bu film bence kitabına göre bi dizi.. sorun çıkacağını düşünmüyorum.. içim rahat..

beltiyett
08-05-08, 22:44
dizi başlamadan birinci olucak dedim,olmadıysa istediğini söyleyebilirsin,ama tarih çarpıtılıp,yanlı olmaya başlayınca, bırakta daha sonra tahminlerimiz doğru çıkmayabilsin
ama ilk iki bölümü bilmiş bir kişi duruyor karşında :img-hystenaber:img-hyste

öyle olsun bakalim :img-wink:Kara Yilan örümcek adam olunca ,Sona Antepin kurtulusunun agzindan cikacak 2 kelimeye baglandigi nadide ,mükemmel,birtanecik kurtaricimiz olunca dizinin seyri degisincince her dedigin cikti bak bunda haklisin.
benim oldu.. neğen..

olur mu hic lost..Kara Yilanda (ilk 9 bölümden bahsediyorum) cengaver gibi savunmalarin halen aklimda benim söyleyemediklerimi söylüyordun.9. bölümden sonra elestirilerinle beni bile korkuttun sofa velhasil lost forumda en sevdigimiz arkadaslarimizdan biridir cok severim kendisini.:kahve

matraka
08-05-08, 22:47
bizim pek sopalarımızı sakladığımız yoktu be ya.. direk dalıyoduk birbirimize hatırla:img-pilot

ne zaman rüyalara daldım be ya.. ben gerçekçiydim.. sen rüya gördün.. şöle olacak böle olacak.. olmalı diye.. sonra o rüya kabusa döndü hatırlarlarsan;)

reyting kaygısız bi film olacak bana göre..
bu film bence kitabına göre bi dizi.. sorun çıkacağını düşünmüyorum.. içim rahat..

için rahat,öylemi :img-hysteben ikimizin yerinede endişe duyim o zaman,ne bu rahatlık.tabi bünye alıştı:img-hyste
bende kalıcı olduğunu düşünmek istiyorum içimden öyle geçiyor:img-hystesence bu hayırmı?

kübranejat
08-05-08, 22:49
Sanırım izlediğim diziler arasında hemen 1. sıraya oturacak olan dizi... En başta Çağan Irmak yapımı... Kadro süper tabii ki, konu da öyle. Ben de öyle yüksek reytingler beklemiyorum. Ama bence harika olacak. Bi başlasa da kurtulsam yahu şu meraktan..

forever_bim
08-05-08, 22:52
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını aştığı için kilitlenmiştir. Bu başlıktan yorum ve paylaşımlara devam ediniz. Önceki başlığın linki için:

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=51365

can2366
08-05-08, 22:55
:img-hystebaşlık devirdik inanamıyorum
geçen başlık çok eğlenceliydi umarım bu başlıkta da aynı keyifi alırız reytingler bizi üzmez

zaten yazın devam edeceği için kaldırılma durumu olmaz reytingler toparlanır daha sonra da oturmuş bir izleyici kitlesiyle devam eder.Çağan da 1 sezon yapar diziyi uzatacağını sanmam.

lostsoul
08-05-08, 22:56
matraka bu kaa pozitiflik sana ters.. noldu bugün sana.. diziyle ilgili bi açık yokmu aklında.. şura şöle bura böle diyecek bişiy yakalamamış olmana şaşırdım baya.. tek derdin reyting mi:)
kanal d gibi gıcık bi kanal varken sırtı yere gelmez merak etme..
yaza sarkan bi dizi.. yazın kaç tane adam gibi rakibi olacakta bunu geçecek..
pek şans vermiyorum..
kalıcı bu dizi bence..

olur mu hic lost..Kara Yilanda (ilk 9 bölümden bahsediyorum) cengaver gibi savunmalarin halen aklimda benim söyleyemediklerimi söylüyordun.
öle miydi:img-blush
yahu cephe dışı savaşıyodum yetmiyo bide içerdeki düşman matrakayla savaşıyodum:)
o 9 bölüm deiilmez güzellikteydi sonuç olarak..
9. bölüm sonrası seni korkuttum demek:)
bu diziyi böle seven birinin vereceği tepkilerdi yahu:img-blush

yol arakadaşım bu resimlerden anlaşılacağı üzre suat oluyor öle mi..
ben kzı olmasını kendi yolunu çizmesini isterdim..
bakalım aşk nası bişiy olacak merak ediyorum..

matraka
08-05-08, 23:01
matraka bu kaa pozitiflik sana ters.. noldu bugün sana.. diziyle ilgili bi açık yokmu aklında.. şura şöle bura böle diyecek bişiy yakalamamış olmana şaşırdım baya.. tek derdin reyting mi:)
kanal d gibi gıcık bi kanal varken sırtı yere gelmez merak etme..
yaza sarkan bi dizi.. yazın kaç tane adam gibi rakibi olacakta bunu geçecek..
pek şans vermiyorum..
kalıcı bu dizi bence..

yahu cephe dışı savaşıyodum yetmiyo bide içerdeki düşman matrakayla savaşıyodum:)

benim gibi biri sadece reytingle uğraşırmı hiç:img-hystekonu klasik hatırlarsan,tahminlerde polatın ne olacağınıda söylemiştik,geriye beni yanıltacak,çağan kaldı ısrarla onu bekliyorum
fragmanı görüpte,bu kadar söylenmekte yeter:img-hystebölüm gelsin
ben sana malzeme çıkartırım :)

beltiyett
08-05-08, 23:03

Öyleydi:img-wink:Cok savastin sen en cokda icerdeki en büyük düsman matrakayla savastin.Matraka o kadar elestiriye ragmen icerden beni her hafta 1. olacagiz diye umutlandiriyordu 31. olunca bile birinci olacagiz diyordu:img-hyste Simdide birinci bölüm düsük reyting alacagiz diyor eski tecrübelerime dayanarak matrakaya bakarak yüksek reyting alacagiz diyorum:img-hyste

Fotograflara bakarak yol arkadasi olarak bende Suati görüyorum .Bende merak ediyorum nasil bir ask olacak Cagan nasil isleyecek .

Matraka bu dizi icin yine bol bol elesitiri cikacak ,cephanesini hazirlamis taaruza hazir ..

lostsoul
08-05-08, 23:07
hayır benim takıldığım nokta bu suat yıllardır yememiş içmemiş aylayı unutmamış mı şimdi..
oda kendi hayatını çizmiştir bence.. yoksa diğer türlüsü saçma olurdu bence..
bi afra tafra yapar diyorum büyük ihtimalle.. ama için için aylaya yeniden kapılmaktadır..
bu arada bi sevgilisi olabilir belli belirsiz adı konmamış hala..
aylanın gelişiyle uzaklaşır mı ondan aceba..
bende bu duruma pek ifritim ama napalım büyük aşk diye sunulanı tutalım hayal kırıklığı yaşamayalım diymi sarpta olduğu gibi:img-cray::img-cray:

matraka
08-05-08, 23:09
Öyleydi:img-wink:Cok savastin sen en cokda icerdeki en büyük düsman matrakayla savastin.Matraka o kadar elestiriye ragmen icerden beni her hafta 1. olacagiz diye umutlandiriyordu 31. olunca bile birinci olacagiz diyordu:img-hyste Simdide birinci bölüm düsük reyting alacagiz diyor eski tecrübelerime dayanarak matrakaya bakarak yüksek reyting alacagiz diyorum:img-hyste

Fotograflara bakarak yol arkadasi olarak bende Suati görüyorum .Bende merak ediyorum nasil bir ask olacak Cagan nasil isleyecek .

Matrakaya bu dizi icin yine bol bol elesitiri cikacak ,cephanesini hazirlamis taaruza hazir bekliyor ..

göz göre görede bir genç kızın hayalleri ilede oynanmaz ki:img-hystetabi öle dicem,dizi başlamadan dediklerim ortada,sonra neler oldu biliyoruz,geçmiş geçmişte kaldı,teselli ettik seni yaranamadık :img-hyste
evet,eski aşkı depreşcek hanım kızımızın,al bak bir eleştiri daha yav madem çocuğu seviyorsun,niye bırakıp gittin
varya ben özgenin krakterini batırırım he :img-hyste

lostsoul
08-05-08, 23:14
varya ben özgenin krakterini batırırım he :img-hystetaktın mı yaparsın.. elvanın silah talim resimleri nasıl hasır altı edilmişti:img-cray:

ama aylayı bende sevmedim.. neden bilmiyorum ama sevmedim..
şimdi orda da bi burnundan kıl aldırmaz havaları olursa iyce sevmicem:img-beee:

matraka
08-05-08, 23:18
taktın mı yaparsın.. elvanın silah talim resimleri nasıl hasır altı edilmişti:img-cray:

ama aylayı bende sevmedim.. neden bilmiyorum ama sevmedim..
şimdi orda da bi burnundan kıl aldırmaz havaları olursa iyce sevmicem:img-beee:

yok neden kaçtığını açıklamaya çalışmışlar ama her önüne gelende her zorlukta bir yerlere kaçmıyor ki ülkemde,madem seviyorsun
ben neler diyorum ya:img-hystelostla aynı düşünüyorum
senin normalde sinan tarafına vurman lazımdı ya:img-hyste

yav dizilerde,kadınlara değilde erkeklere acıyorum ben :img-hystebende tuhaflık yok değilmi :img-hyste

lostsoul
08-05-08, 23:23
yok neden kaçtığını açıklamaya çalışmışlar ama her önüne gelende her zorlukta bir yerlere kaçmıyor ki ülkemde,madem seviyorsun
ben neler diyorum ya:img-hystelostla aynı düşünüyorum
senin normalde sinan tarafına vurman lazımdı ya:img-hystesen doru yerdesinde benim durduğum yer sakat:img-hyste
sarpı kendim yazdım kendim inandım çok sevdim be ya:img-in_lo
ama gördüğümüz sarp sertaç olmuş zıpıdının teki gibi bişe:hıh
çok hayalim kırıldı döküldü:img-cray:
aldatmaya ifritim.. anlayabilmek isterdim sarpı.. öle güzel derin sahneler beklerdim.. olmıycak gibi..
bakalım hala bi parça umudum var.. sarıldım ona..
işin ilginci polatta bizim magrosu aldatıyo gelmez mi:img-pilot
böle taş duvarların ardında mutlu oluşuna ifrit oldum beya..

beltiyett
08-05-08, 23:26
göz göre görede bir genç kızın hayalleri ilede oynanmaz ki:img-hystetabi öle dicem,dizi başlamadan dediklerim ortada,sonra neler oldu biliyoruz,geçmiş geçmişte kaldı,teselli ettik seni yaranamadık :img-hyste
evet,eski aşkı depreşcek hanım kızımızın,al bak bir eleştiri daha yav madem çocuğu seviyorsun,niye bırakıp gittin
varya ben özgenin krakterini batırırım he :img-hyste
O reytinglerden sonra napsan yaranamazsin matraka,hayallerimle oynadin:img-cray:
Aylaya yapacaklarini iyi biliyorum ,Elvana yaptiklarin Aylaya yapacaklarinin teminatidir. :img-hysteAylayi seversem karsinda beni bulursun kork benden.

lostsoul
08-05-08, 23:27
yav dizilerde,kadınlara değilde erkeklere acıyorum ben :img-hystebende tuhaflık yok değilmi :img-hysteee işte erkek bakış açısı nolcak ki başka:img-beee:

tee kadını anlasan bi böle:blink: bakardım sana.. şaşırtırdın vavh dedirtin.. ama sorun yok yanii her erkkek gibi hemcinsinden yanasın işte:)

da burda kimden yanasın.. suat mı.. sarp mı..

matraka
08-05-08, 23:29
sen doru yerdesinde benim durduğum yer sakat:img-hyste
sarpı kendim yazdım kendim inandım çok sevdim be ya:img-in_lo
ama gördüğümüz sarp sertaç olmuş zıpıdının teki gibi bişe:hıh
çok hayalim kırıldı döküldü:img-cray:
aldatmaya ifritim.. anlayabilmek isterdim sarpı.. öle güzel derin sahneler beklerdim.. olmıycak gibi..
bakalım hala bi parça umudum var.. sarıldım ona..
işin ilginci polatta bizim magrosu aldatıyo gelmez mi:img-pilot
böle taş duvarların ardında mutlu oluşuna ifrit oldum beya..

yanlız böyle polat gibi erkekler zor bulunur he:img-hystenumunelik, saklamak lazım,sevdiği kızı beklemiş,vaybe!! hayali bir kahraman şimdiden gözümde... kırlarda bekliyordur:img-hysteyokya! bende ne diyorum,ayvaılık Bİm pansiyonu orası değilmi? sahile yakındır:img-hyste

kadınları anlamak zor be,ince bir ruha sahip olmak lazım! oda bizde ne gezer:img-hysteeski aldatan kocaya dönülür bence,geçmiş sahnelerle, olmasa zaten,biz sinanı boş yere yargılayıp durucaz
kadın ayvalığa gider bir süre sonra lise aşkı depreşirse,ilişki o istikamette giderse,ben sevmem sıkılırım bak söylim
ama ben şimdilik özgeyle uğraşırım,ifrit oldum yaptıklarına
sinanla sonra belki...

lostsoul
08-05-08, 23:32
ama ben şimdilik özgeyle uğraşırım,ifrit oldum yaptıklarına
sinanla sonra belki...sarpla uraşma.. orda çarpışırız sarp beklediim gibiyse:img-gun:

ayla naptı yavhu.. kızını aldı geldi köyüne:img-cray:
suatı terketmesini mi diyorsun..
gaddar amcadan sebep gitmiş kızceiz:img-cray:

matraka
08-05-08, 23:35
sarpla uraşma.. orda çarpışırız sarp beklediim gibiyse:img-gun:

ayla naptı yavhu.. kızını aldı geldi köyüne:img-cray:
suatı terketmesini mi diyorsun..
gaddar amcadan sebep gitmiş kızceiz:img-cray:

geride bıraktığı adama; kimler acıcak,çok gaddar dizideki kadınlar :img-hysteinşallah polat hemen yapışmaya kalkmaz! yoksa onlada uğraşırım,sinan için beklerim, neden aldattığını bilmeden eleştirmek olmaz:img-hystebelkide haketmiştir ayla...tepkileri görebiliyorum hiçbir kadın,aldatılmayı hak etmez :img-hyste

lostsoul
08-05-08, 23:40
,sinan için beklerim, neden aldattığını bilmeden eleştirmek olmaz:img-hystebelkide haketmiştir ayla...tepkileri görebiliyorum hiçbir kadın,aldatılmayı hak etmez :img-hystetey senin bu yazıların beni sarptan koparıp aylacı yapacak be ya:hıh

belkide haketmiştir.. hevet.. aynen şimdi boşanmamışlarken hala aylanında sarpı suatla aldatacağı gibi:img-icecr gerçi duygusal bi aldatma olacaktır ama bu sarpta onulmaz yaralar açacaktır.. tee gözlerinin önünde aylanın bi başkasına vurgun olduğunu görsünde sen seyreyle gümbürtüyü:icon_whis te te öle bi gecelik de deil.. bi ömürlük bi sevda yaa..

beltiyett
08-05-08, 23:41
geride bıraktığı adama; kimler acıcak,çok gaddar dizideki kadınlar :img-hysteinşallah polat hemen yapışmaya kalkmaz! yoksa onlada uğraşırım,

Suatla Ayla yakinlasmasi bekledigimden farkli olursa Suatla bende ugrasirim.Cagana güveniyorum inaniyorum baska bir senarsit olsaydi Suatla cok ugrasirdim öyle saniyorum ama Cagana güveniyorum.Dizilerdeki bayan karakterleri sevmekte zorlaniyorum pek gerceküstü kaliplasmis profilleri oluyor bu nedenden Aylayi cok merak ediyorum.

matraka
08-05-08, 23:42
O reytinglerden sonra napsan yaranamazsin matraka,hayallerimle oynadin:img-cray:
Aylaya yapacaklarini iyi biliyorum ,Elvana yaptiklarin Aylaya yapacaklarinin teminatidir. :img-hysteAylayi seversem karsinda beni bulursun kork benden.

hikayenin girişş kısmına göre, ayladan nem kaptım bir kere,onu bekleyen polattanda nem kaptım:img-hystegeriye sinanın hikayesi kaldı
bakalım o gerçekci bir krakterdir belki:img-hyste
iftira etme ben o dediğin şahsı severdim be ya:img-hyste

matraka
08-05-08, 23:47
tey senin bu yazıların beni sarptan koparıp aylacı yapacak be ya:hıh

belkide haketmiştir.. hevet.. aynen şimdi boşanmamışlarken hala aylanında sarpı suatla aldatacağı gibi:img-icecr gerçi duygusal bi aldatma olacaktır ama bu sarpta onulmaz yaralar açacaktır.. tee gözlerinin önünde aylanın bi başkasına vurgun olduğunu görsünde sen seyreyle gümbürtüyü:icon_whis te te öle bi gecelik de deil.. bi ömürlük bi sevda yaa..

kadın dayanışması yap.nasılsa kılifları bol olur,:img-hyste sende bulursun elbett...ya şimdi aldatıldı ya,ayvalığa dönünce eski aşkını görünce aşkı depreşcekya,ben bunuda anlamak istemiyorum:img-hystekısasa kısasmıdır bu işler,bizim toplumumuzda böyle örnekler ne kkaaa çok değilmi:img-hystebir elin parmakları kadar

yav bizim kadınlarımız bu durumu kabullenir be ya:img-hyste
bak söylemedi deme yazdığım bu sözlerden sonra,yarın bu forum döner döner bir daha döner,sonra başı döner

lostsoul
08-05-08, 23:48
Dizilerdeki bayan karakterleri sevmekte zorlaniyorum pek gerceküstü kaliplasmis profilleri oluyor bu sebebpten Aylayi cok merak ediyorum.benim dizileri izlememe sebepleriminden biri de kadın karakterler desem..
yahu yok adam gibi kadın karakter yok.. arada olan çıkınca da bozuveriyolar.. çok sürmüyo ezik ağlak kadın modeline çevirmeleri..
ya sızma salak oluyorlar.. cidden çekilmiyolar..
yada müthiş olağanüstü bi hatun.. böle herkeş ona aşık ama o kimselere bakmıyo:img-beee: ya nerde bu erkeklerin bolluğu.. hepsi adam gibi adamda bu kadın bu huysuzluklarla burun kıvırıyo aceba..
o gezegeni merak etmiyo deilim yani:img-blush
bizim yerli dizi hatunları cidden ya izleyen kadınları komplekse sokar üstün yetenekleriyle.. yada o kaa yerin dibi karakterlerdir ki acımadan izleyemez insan onalra..

bizim yazarlardaki büyük sorun bence kadın profili yaratmakta sorunları var..
erkeklerde iyiler.. neden aceba..

alonsomania
08-05-08, 23:51
slm arkadaşlar bende yeni gördüm reklamı pazartesi 22 de başlıyormuş özgemin dizisi...ama konusunu bilmiyorum biri bana kısaca anlatabilir mi?

vrgwlf
08-05-08, 23:53
Dizinin konusuna tam olarak hakim olmadım henüz. Sayfalar ilerlemiş gitmiş. Ama Çağan ırmak'ın bir proje yapmasına çok sevindim. Umut ederim ki bu kez reytingi de bol olur. Onun inecelikli yaratılmış karakterlerini izlemek büyük keyif. Umut ederim ki kendisinin şanına yakışır bir projedir. merakla bekliyorum.

matraka
08-05-08, 23:54
benim dizileri izlememe sebepleriminden biri de kadın karakterler desem..
yahu yok adam gibi kadın karakter yok.. arada olan çıkınca da bozuveriyolar.. çok sürmüyo ezik ağlak kadın modeline çevirmeleri..
ya sızma salak oluyorlar.. cidden çekilmiyolar..
yada müthiş olağanüstü bi hatun.. böle herkeş ona aşık ama o kimselere bakmıyo:img-beee: ya nerde bu erkeklerin bolluğu.. hepsi adam gibi adamda bu kadın bu huysuzluklarla burun kıvırıyo aceba..
o gezegeni merak etmiyo deilim yani:img-blush
bizim yerli dizi hatunları cidden ya izleyen kadınları komplekse sokar üstün yetenekleriyle.. yada o kaa yerin dibi karakterlerdir ki acımadan izleyemez insan onalra..

bizim yazarlardaki büyük sorun bence kadın profili yaratmakta sorunları var..
erkeklerde iyiler.. neden aceba..

doğamızda var iyi olmak,erkek krakterleri bayanlar yazarsa,böyle olur:img-hystehayal güçleri geniştir.malüm...bak mesela çağan polatı nasılda melek melek yazmış,şimdiden kanatlarına vuruldum
biz hep masumuz:img-hystebütün suç kadınların:img-hyste

lostsoul
08-05-08, 23:59
doğamızda var iyi olmak,erkek krakterleri bayanlar yazarsa,böyle olur:img-hystehayal güçleri geniştir.malüm...bak mesela çağan polatı nasılda melek melek yazmış,şimdiden kanatlarına vuruldum
biz hep masumuz:img-hystebütün suç kadınların:img-hyste
ya şimdi düşünüyorum.. rüya işçileri fig de müthiş kadın profilleri çizmişti.. rüya işçileri erkek.. beni bu çok etkilemişti.. gördüğüm güçlü kadınlardı.. ama katı deillerdi.. duygusallardı da aynı zmanda.. çok gerçeklerdi..

kuledibine pek güven olmuyo.. iyi kadın profilleri çiziyolar sonra reytingin suyuna göre kadınları istendik ezik ağlak ediveriyorlar..

çağanın kadınalrını da seviyorum..
ama aylayı sevmedim gibi.. mukemmele yakın olacak gibi bi duruşu var.. sevmiyorum böle kusursuz insanları.. arızaları olsun istiyorum.. çok şey mi istiyorum:)

lostsoul
09-05-08, 00:02
slm arkadaşlar bende yeni gördüm reklamı pazartesi 22 de başlıyormuş özgemin dizisi...ama konusunu bilmiyorum biri bana kısaca anlatabilir mi?ailesini kaybetmiş ayla..katı amcası ve babanesi tarafından büyütülmüş.. bi aşkı varmış suat.. ama gelgör ki istanbula bi gitmiş pir gitmiş.. dönmemiş bi daa.. evlenmiş bide kzıı olmuş eylül diye.. mutlu aile tabloları verirken eş bilenmeyen bi sebepten ötürü aylayı aldatmış genç bi kızceizle:img-cray: aylada eylülü almış kürkçü tükanına dönmüş.. eski aşkı suatla bi aşka mı koşacak ayla.. kendi yolunu mu çizecek.. eşine şans vermesi imkansız gibi bişe.. böle:)

alonsomania
09-05-08, 00:12
ailesini kaybetmiş ayla..katı amcası ve babanesi tarafından büyütülmüş.. bi aşkı varmış suat.. ama gelgör ki istanbula bi gitmiş pir gitmiş.. dönmemiş bi daa.. evlenmiş bide kzıı olmuş eylül diye.. mutlu aile tabloları verirken eş bilenmeyen bi sebepten ötürü aylayı aldatmış genç bi kızceizle:img-cray: aylada eylülü almış kürkçü tükanına dönmüş.. eski aşkı suatla bi aşka mı koşacak ayla.. kendi yolunu mu çizecek.. eşine şans vermesi imkansız gibi bişe.. böle:)

saol cnm...hmm..güzele benziyo...özge varsa izlenir :D

hazal_90
09-05-08, 00:59
ya şimdi düşünüyorum.. rüya işçileri fig de müthiş kadın profilleri çizmişti.. rüya işçileri erkek.. beni bu çok etkilemişti.. gördüğüm güçlü kadınlardı.. ama katı deillerdi.. duygusallardı da aynı zmanda.. çok gerçeklerdi..

kuledibine pek güven olmuyo.. iyi kadın profilleri çiziyolar sonra reytingin suyuna göre kadınları istendik ezik ağlak ediveriyorlar..

çağanın kadınalrını da seviyorum..
ama aylayı sevmedim gibi.. mukemmele yakın olacak gibi bi duruşu var.. sevmiyorum böle kusursuz insanları.. arızaları olsun istiyorum.. çok şey mi istiyorum

rüya işçileri gerçekten güzel kadın profilleri çiziyorlar.. ama kuledibine kesinlikle güven olmaz beyaz gelincik'te gördük yani o Ceren ağlak ağlak birşey olup çıkmıştı..

ben yalnız feci şekilde Ayla'nın eski kocasıyla yeniden birlikte olmasını istiyorum.. Sinan Tuzcu'ya olan hayranlığımın etkisi de var tabii ama, nedense Ayla- Sertaç çifti bana daha güzel gözüküyor.. tabii her ne kadar ortada bir alsatma söz konusu olsada ve bunu affetmek neredeyse imkansız yakında olsa, ben yinede Ayla ve Sertaç'ı tercih ediyorum şu an.. ama önce bi izlemek gerek ilk bölümü.. niye aldatmış, nasıl aldatmış, alkollüymüşde dünyadan haberi yoksa o zaman işler birazcık değişebilir ama tamamen sorumsuz bir baba ve eş olmuş üzerine de bilerek ve isteyerek aldatmışsa eşini.. :img-tomat:img-tomat

bu arada dizi başlamadan geçmişiz 2.başlığa tebrikler valla :good:

gzd_gzd
09-05-08, 11:26
ikinci başlığa geçmişiz:happy0064hem de daha dizi başlamadan:happy0064süper:happy0064

kanald sağolsun,fragmanı neredeyse her reklam arasında veriyor
dizinin tanıtım açısından bir dezavantajı olacağını zannetmiyorum,
umarım hakettiği iyi ratingleri de toplar:img-wink:

*hazal*
09-05-08, 13:03
vayyyyyy daha dizi başlamamdan 2 başlığ geçmişiz bu ne hız böle:img-wink::img-tomat:img-tomat
dizimizin başlamasına sadece(bu günü saymassak tabi):img-wink: 3 gün kaldı...Ama daha sesli fragmanı yayınlamadılar:img-wink: offf bide sesli fragman çıksa süper olucak:img-pilot

@ly
09-05-08, 13:13
geride bıraktığı adama; kimler acıcak,çok gaddar dizideki kadınlar :img-hysteinşallah polat hemen yapışmaya kalkmaz! yoksa onlada uğraşırım,sinan için beklerim, neden aldattığını bilmeden eleştirmek olmaz:img-hystebelkide haketmiştir ayla...tepkileri görebiliyorum hiçbir kadın,aldatılmayı hak etmez :img-hyste

Yazmayacaktım ama şimdi isyan etmezsem sen hayal kırıklığına uğrarsın diye(!) yazayım bişiler dedim...(bkz. yufka yürekli kadınlar...:img-icecr)

Matraka'cım, aldatılmayı hiçbir kadın değil, hiçbir insan haketmez...:icon_whis Evlilik güven üzerine kurulmuş bir kurum ya da öyle olmalı...Boşanmadan Suat ile bişeyler yaşarsa Ayla'ya seninle birlikte çemkiririz...:img-wink:

Suat-Ayla çocukluk aşkı yaşamışlar ve Ayla gitmek zorunda kalmış. Aralarında bu gidişe bağlı bir kin, kırgınlık olduğunu sanmıyorum. Bence yeni karşılaşmış gibi olacaklar, yıllar sonranın Ayla'sı ve Suat'ı birbirini yeniden tanıyacak...bakalım şimdiki zamanda da sevecekler mi birbirlerini...:img-wink:

Lostsoul, sen dediğin gibi kendi yazdığın Sarp'ı sevdin ama bakalım Çağan'ın yazdığı Sertaç benziyor mu Sarp'a...bana öyle değil gibi geldi...hala doğru tarafta yer almak için bi şansın var....:icon_whis

dero-dero
09-05-08, 13:17
2. basligimiz hayirli olsun, :happy0064 inanilmaz sevindim cünkü bu diziye ne kadar ilgi gösterildiginin bir kanitidir. Nice yorumlara..

dero-dero
09-05-08, 13:47
hazal calisman cok güzel olmus tesekkürler..

iste özetde geeldi (eklendimi dikkat etmedim, eklendiyse özür dilerim)

1. Bölümün Konusu

Ayla’nın (Özge Özberk), kızı Eylül ve kocası Sertaç (Sinan Tuzcu) ile mutlu bir yuvası vardır. Fakat beklenmedik bir anda bütün dünyası altüst olur. Belki de hayatı, hiç de düşündüğü gibi harika değildir. Yaşadığı şokun etkisiyle her şeyden kaçmak ister. Küçük bir Ege kasabasında yaşayan akrabalarının sünnet düğünü için kasabaya çağırmasıyla, aradığı fırsatı bulan Ayla, kızıyla beraber akrabalarının yanına gider.
Ayla’nın geleceği haberi kasabada farklı tepkiler doğurur. Ayla’nın babaannesi Bahriye ve süt annesi Hafize, uzun zaman sonra Ayla’yı tekrar görecekleri için heyecanlanırken, Ayla’nın amcası Rıza ve Rıza’nın büyük oğlu İlker, Ayla’nın gelişinden tedirgin olurlar. Sığındığı akrabalarını da gerilimli bir hayatın ortasında bulan Ayla’yı kasabada da mücadele beklemektedir. Eylül ise kasaba ortamına yabancılık duymaktadır. Ayla hayatında belki de ilk defa önemli bir yol ayrımındadır.

İLK AŞKIM_MERVE
09-05-08, 13:57
ay millet..

2.başlık açılmış..

hayırlı olsun...nice başlıklara inş.hep birlikte tabi:):img-wink::happy0064

zehre
09-05-08, 14:11
öncelikler selamlarr..
fragmanı görür görmez heyecandan yerimde duramıyorum desem yeridir ..
Sinan Tuzcu,Polat Bilgin,Özge Özberk üçü bir arada :img-wink:
ilk bölümü merakla bekliyorum

şimdiden 2. başlık maşallah diyerek bende ilk mesajımı atmış olayım:img-wink:
görüşmek üzere

cemreebasak
09-05-08, 14:13
yol arkadaşımın fragmanını bugün gördüm. hakkında kesin başlık açılmıştır diye düşüyordum, millet süpersiniz dizi başlamadan 1, başlık bittirmişsiniz:happy0064

NuR42
09-05-08, 14:15
Yeni baslik hayirli ugurlu olsun :happy0064 umarim Ratingler alt üst eder dizimiz coooooook güzel mutlaka izleyecegim cok kaliteli bir yapim Cagan Irmak ve Özge Özberki cok seviyorum ikiside cok basarili insallah dizi hakkettigi yere gelir! :img-wink:
Geri sayim basladi :happy0064 sabirsizlikla bekliyorum!!!

terrrosa
09-05-08, 14:29
1. Bölümün özeti gelmiş:happy0064 Amcanın büyük oğlu Rızada amca gibi Aylanın gelmesinden tedirgin oluyor.Gaddar Amca ile Ayla arasında neler yaşanmış çok merak ediyorum.
Suat Ayla karşılaşması sünnet düğününde olabilir Suat Ayla karşılaşmasını çok merak ediyorum.
Dizi müziğimizde çok güzel.Yol Arkadaşı bencede Suat olacak çünkü dizinin adı Elim Sendeydi bunu Suat ve Ayla olarak yorumlamıştım Yol Arkadaşıda Suattır:img-in_lo

Kanal D çok güzel tanıtımını yapıyor atvden alışkın olmadığımız için bünye kabullenmekte zorlanıyor.Kanal kendi web adresinde dizinin fragmanını yayınlıyor ,hangi sayfayı açarsanız açın bu fragmanla karşılaşıyorsunuz şaşırmadım desem yalan olur.Kanal D yi tuttum.

forever_bim
09-05-08, 14:47
Yazmayacaktım ama şimdi isyan etmezsem sen hayal kırıklığına uğrarsın diye(!) yazayım bişiler dedim...(bkz. yufka yürekli kadınlar...:img-icecr)

Matraka'cım, aldatılmayı hiçbir kadın değil, hiçbir insan haketmez...:icon_whis Evlilik güven üzerine kurulmuş bir kurum ya da öyle olmalı...Boşanmadan Suat ile bişeyler yaşarsa Ayla'ya seninle birlikte çemkiririz...:img-wink:

Suat-Ayla çocukluk aşkı yaşamışlar ve Ayla gitmek zorunda kalmış. Aralarında bu gidişe bağlı bir kin, kırgınlık olduğunu sanmıyorum. Bence yeni karşılaşmış gibi olacaklar, yıllar sonranın Ayla'sı ve Suat'ı birbirini yeniden tanıyacak...bakalım şimdiki zamanda da sevecekler mi birbirlerini...:img-wink:

Lostsoul, sen dediğin gibi kendi yazdığın Sarp'ı sevdin ama bakalım Çağan'ın yazdığı Sertaç benziyor mu Sarp'a...bana öyle değil gibi geldi...hala doğru tarafta yer almak için bi şansın var....:icon_whis

Aldatmak ya da ihanet ille cinsellikle mi gerçekleşir? diye bir soru belirdi aklımda yazdıklarını okuyunca. Mesela evli olan çiftlerden birisi başkasıyla gönül bağlamında bir yakınlık kurmaya başlarsa bence bu da bir ihanettir. İşin içine cinsellik girdiği zaman zaten iş daha somut bir hal alır. Ayla ihanete uğramış böylelikle yaralı ve kırgındır. Ama evliliği tam anlamıyla bitmeden yakınlaşmalar başlarsa Suat'la bu ne derece etik olur? Ya da matraka'nın tabiriyle her şey kısasa kısas mı? Sözün özü çok klişe gibi görünse de dizi derin ve düşündürücü bir konuyu ele alıyor bence.

mericik
09-05-08, 14:49
2. başlığımız açılmış.:happy0064Herberaber nice başlıklara:happy0064

Derya'cım özet için teşekkürler

Sünnet düğünü demek.Ayla-Suat büyük ihtimalle orada karşılaşacaklardır:img-wink:Eylül'cüm yalnız mı kalmış kasabada:img-cray:Ayla'nın amcasından ve kuzeninden çekeceği var anlaşılan:icon_sorr

*Hazal* çalışma için teşekkürler

terrrosa
09-05-08, 15:05
kadın dayanışması yap.nasılsa kılifları bol olur,:img-hyste sende bulursun elbett...ya şimdi aldatıldı ya,ayvalığa dönünce eski aşkını görünce aşkı depreşcekya,ben bunuda anlamak istemiyorum:img-hystekısasa kısasmıdır bu işler,bizim toplumumuzda böyle örnekler ne kkaaa çok değilmi:img-hystebir elin parmakları kadar

yav bizim kadınlarımız bu durumu kabullenir be ya:img-hyste
bak söylemedi deme yazdığım bu sözlerden sonra,yarın bu forum döner döner bir daha döner,sonra başı döner

Ayla kıssasa kısas mantığıyla hareket edecek bir kadın değil.Suat ve Ayla yakınlaşması bu temelden gelişmeyecek.Kadınların az sayılabilecek bir kısmı aldatıldığında kıssasa kısas yapar .
Ayla kırgındır,bu zamana kadar güvendiği herşey tuz ve buz olmuştur.Suatı görür görmez Suata yöneleceğini sanmıyorum ve beklemiyorum .Ayla eşini hiç sevmemiş Suatı hiç unutmamış bir kadın(öle değil ama varsayıyorum)olsa bile aldatılmanın yaralarını o kadar yoğun hisserdeki Suatı görse bile pek birşey hissetmez hissedemez.Bu hikayedede Aylanın Sertaçla mutlu bir evliliği var ve Ayla Sertaçı seviyor aldatılmanın şokunu yaşarken Suatı görünce duyguları deprem yaşamayacak.Suatı görünce eskiyi anımsayabilir yüzü gülümseyebilir ama bu kadar olur.Ayla bir sonla beraber yeni bir başlangıca başlayacak.

Suat ile Aylanın önceden tanışıyor olmasına memnunum çocukluk aşkı olmalarına çok memnunum.Birbirlerini tanıyorlar ama bir o kadarda yabancılar.Suat Ayla aşkını izlemek büyük zevk olacak Çağan Irmak özellikle Suatı çocukluk arkadaşı olarak istemiş ,bari çocukluk arkadaşı olsun dememiş bunu özellikle seçmiş bence.

gzd_gzd
09-05-08, 15:12
hazal calisman cok güzel olmus tesekkürler..

iste özetde geeldi (eklendimi dikkat etmedim, eklendiyse özür dilerim)

1. Bölümün Konusu

Ayla’nın (Özge Özberk), kızı Eylül ve kocası Sertaç (Sinan Tuzcu) ile mutlu bir yuvası vardır. Fakat beklenmedik bir anda bütün dünyası altüst olur. Belki de hayatı, hiç de düşündüğü gibi harika değildir. Yaşadığı şokun etkisiyle her şeyden kaçmak ister. Küçük bir Ege kasabasında yaşayan akrabalarının sünnet düğünü için kasabaya çağırmasıyla, aradığı fırsatı bulan Ayla, kızıyla beraber akrabalarının yanına gider.
Ayla’nın geleceği haberi kasabada farklı tepkiler doğurur. Ayla’nın babaannesi Bahriye ve süt annesi Hafize, uzun zaman sonra Ayla’yı tekrar görecekleri için heyecanlanırken, Ayla’nın amcası Rıza ve Rıza’nın büyük oğlu İlker, Ayla’nın gelişinden tedirgin olurlar. Sığındığı akrabalarını da gerilimli bir hayatın ortasında bulan Ayla’yı kasabada da mücadele beklemektedir. Eylül ise kasaba ortamına yabancılık duymaktadır. Ayla hayatında belki de ilk defa önemli bir yol ayrımındadır.

özel için çok teşekkürler canım:happy0064
sünnet düğünü olcak demek,bana da ayla ve suat sünnet düğününde karşılaşırlar gibi geliyor,acaba sertaç ne zaman gelcek ayla nın ardından:icon_whis
eylüle de üzüldüm ya:icon_sorryabancı hissediyor tabi kendini oraya:icon_sorr

Hürremsultan
09-05-08, 15:57
annaaa bütün karayilancilarda buraya gelmishh :D

resimler gelmis baya kaliteli görünüyor dizi umarim polatim bu seferde reyting kurbani olmazzz

MusT!
09-05-08, 16:01
Pazartesi günü ne izleyeceğimi şaşırdım valla:img-hysteAma müptelası olmaktan korkuyorum:) bu dizinin...

medsul
09-05-08, 16:03
*hazal* resimler için cok sagol:) gercekten cok mutlu görünüyorlar..ahh sertac ahhh senın yüzünden doya doya izliyemiyeceğiz bu sahneleri:img-cray:

dero dero özet için cok sagol..demekki ayla ilk başlarda kısa bir süreliğine gidiyor...ama tabi sonrasında oraya yerleşmek istiyecek...

sedef aviler harika ellerine saglık...

can2366
09-05-08, 17:17
Aile fotoğraflarından sonra Sarp-Ayla ikilisinin bu resimlerini de çok sevdim
bence Sarp kötü bir insan değil :img-icecr:img-icecr

OXFORD
09-05-08, 17:27
tepkileri görebiliyorum hiçbir kadın,aldatılmayı hak etmez

Şaşırdım valla :img-icecr Seninle bu konuda anlaşırız diye düşünüyordum :img-hyste:icon_whis..Sadece kadınlar değil.İnsan olan kimse aldatılma gibi iğrenç bir olayı hak etmez..:img-cray::img-wink:
Valla Sertaç(:img-hyste)'ı haklı çıkaracak ya da Ayla'yı bu durumda hak etti diye gösterecek hiçbir şey bulamıyorum..Haa ama erkekler zayıftır en ufak birşeyde yaparlar diyorsan o konuda sen bile haklı olabilirsin :img-hyste Ne de olsa sevgi,evlilik sorumluluk işi..Herkes alamaz :img-wink:

Bu arada Suat'ın hala beklediğini sanmam..Bekleyecek nesi kalmış yani.Kadın evlenmiş,bir zamana kadar mutlu bir evliliği,dünya tatlısı bir kızı varmış..Burda kim bekler yani diye düşünüyorum.İçinde bir yerlerde vardır..Olması da gayet normal ama onun da bir çizgisi vardır.Yolunda devam ediyordur..Aman Ayla gelsin diye oturup ağaç altına papatya falı bakacak bir adam gibi durmuyor bence Suat :img-wink:

Çalışmalar ve özet için teşekkürler..Yeni başlığımız da gelmiş :good: Sabırsızlıkla bekliyoruz ilk bölümü :img-in_lo

Gül69
09-05-08, 18:26
yeni baslik acilmis hayirli olsun...

yeni resimler gelmis ekliyen arkadaslarin ellerine saglik

deryam özet icin de tesekkürler

resimlere baktikca ne kadar mutlular yada öyle duruyorlar diye insanin icinden geciyor. Bu kadar mutluyken neden sertac böyle birsey yapiyor cok merak ediyorum yani resimlere baktikca belkide gercekten icecegine ilac katilmis diye düsünmeye baslicam. Ayla bu yüzden kasabaya dönmüyor yani sünnet dügünü olmasa belkide hic oraya gitmicekti yani ayla suati hatirlamayabilir bu durumda o yüzden hemen suata yönelmesi söz konusu olmaz belki onu gördükten sonra farkli seyler yine hissedebilir.

Aylanin gelme haberi yayildiktan sonra en cok suatin tepkisini merak ediyorum acaba ne yapicak. Bende Özge gibi düsünüyorum bu konuda yani suat bunca zaman aylayi beklememistir o yüzden suat icin de büyük süpriz olucak ve onu evli diye biliyorsa zaten ask anlaminda birsey düsünmez düsünemez...
ilk görüsmeleri sünnet dügününde olabilir zaten öyle olursa ilk bölümün bitecegi yer de orasi olur hatta o an sertac bile gelebilir

gülendam83
09-05-08, 19:06
merhaba arkadaşlar. eklenen herşey için teşekkürler...
özetten anladığım kadarı ile ayla ilk başta kasabada kalmak ve geri dönmek arasında kalacak. yani galiba birde kasabada kalmaya karar verme süreci izleyeceğiz. bu esnada da elbette sertaç boş durmayacaktır. ikna etmeye çalışacaktır aylayı. olayların nasıl başlayacağını ve gidişatını çok fazla merak ediyorum...

ozgeozdem
09-05-08, 20:40
hazalcım tşkler resimler için..
sertaç-ayla-eylül'den mutlu aile tablosu görmeye devam ediyoruz:D 2.bölümden sonra bu gidişat değişir sanırım:):)

demek sünnet düğünü bahanesiyle geliyomuş ayla..acaba ayla gelmeden geleceğini duyanlar arasında suat da var mı?belki de sünnette ilk kez görür ve şok etkisi yaratır suat'ta:D

can2366
09-05-08, 21:41
Yeni bir fragman çıktı sanırım
daha değişikti forumda bahsedildi mi bilmiyorum ama ben o fragmanı da sonunda yakaldım:icon_sorr

zeliham
09-05-08, 21:42
ay vallahi ne zamandır bu dizi hakkında başlık var mımdiye bakacağım bakamıyorum bir türlü fırsatım olmuyor :(
şimdi bir baktım aa maşallahınız var vallahi dizi başlamadan başlık devirmişsiniz bravoooo :)
ben de merakla izleyeceğim ..özge özberki çok severim

@ly
09-05-08, 21:45
Aldatmak ya da ihanet ille cinsellikle mi gerçekleşir? diye bir soru belirdi aklımda yazdıklarını okuyunca. Mesela evli olan çiftlerden birisi başkasıyla gönül bağlamında bir yakınlık kurmaya başlarsa bence bu da bir ihanettir. İşin içine cinsellik girdiği zaman zaten iş daha somut bir hal alır. Ayla ihanete uğramış böylelikle yaralı ve kırgındır. Ama evliliği tam anlamıyla bitmeden yakınlaşmalar başlarsa Suat'la bu ne derece etik olur? Ya da matraka'nın tabiriyle her şey kısasa kısas mı? Sözün özü çok klişe gibi görünse de dizi derin ve düşündürücü bir konuyu ele alıyor bence.

Cinsellikle hiç alakası yok aldatmanın...Ben Ayla Suat ile bişeyler yaşarsa derken, duygusal anlamda demek istedim zaten. Ayla Suat'a, Suat da Ayla'ya bişeyler hissedebilir. Bu kabulüm. Ama bunu dillendirir, birbirlerine açılır, elele-gözgöze olurlarsa, Sertaç'ın yaptığından beter olur...

Kısasa kısas ise çok saçma...Bir taraf yanlış yaptı diye diğer tarafa da aynı yanlışı yapma hakkı doğmaz, doğamaz...Yani Sertaç aldattı, Ayla'nın da aynısını yapmaya hakkı var...olmaz büle şey...Ayla büle davranırsa karşısına çıkacak ilk forumculardan biri olurum...çok da kötü çemkiririm...Testi kırılmadan uyarayım ben Ayla'yı...! Sonra yok sen sülemedin...yok sen yazmadın demesin...te te o ka...:hıh

*hazal*
09-05-08, 22:01
yeni fragmanda gene müzik vardı..sesli bi fragman yayınlamıcaklar mı acaba? ama bu fragmanda çok güzeldi..goncgülü falanda grdüm..ya ama goncagül'le polat aynı yatakta yatıyolardı..acaba onlar evli mi..ee herkes ayla'nın polat'a aşık olucanı sölüodu...benim kafam iyice alak bullak oldu...

can2366
09-05-08, 22:03
yeni fragmanı daha büyük oranla gördüm
Goncagül vardı ve inanılmaz güzeldi ama ben Ayla'nın kuzeninin eşi diye gördüm bilmeym
bu fragman daha sıcaktı
Eylül ağlıyordu ,Ayla da ağlıyordu sonunda
Eylül alışamayacak kasabaya:img-cray:

gzd_gzd
09-05-08, 22:33
yeni fragman çıktı:happy0064
diğer fragmanlardan da daha uzundu sanırım,2 müzik birden kullanılmıştı
başta sertaç ve ayla nın o mutlu günlerinden görüntüler vardı,
sonra da kasaba görüntüleri vardı,
en sonda eylülle aylanın birbirlerine sarılıp ağladıkları sahne çok duygusaldı:img-cray:
goncagül hanımı da gördüm bu sefer,çoook tatlı olmuştu:)sanırım ayla nın kuzeninin karısı olcak :) aynı yataktalardı çünkü :)

erennn
09-05-08, 23:35
yeni fragmanda gene müzik vardı..sesli bi fragman yayınlamıcaklar mı acaba? ama bu fragmanda çok güzeldi..goncgülü falanda grdüm..ya ama goncagül'le polat aynı yatakta yatıyolardı..acaba onlar evli mi..ee herkes ayla'nın polat'a aşık olucanı sölüodu...benim kafam iyice alak bullak oldu...

izlemedim.nasıl yani :blink:polat bilgin evlimi daha detaylı anlatırmısın?

gülendam83
09-05-08, 23:42

canım goncagülün yanındaki suat değildi. hani hatırla sevgilide kamil rolünde biri vardı ya adını şimdi hatırlayamadım. oydu. suat sanırım ayla ile karşılaşıyor ve valizini taşımasına yardım ediyor. evine getiriyor. öyle bişeyler gördüm. bu arada o ilk karşılaşmada sanırım suatın bakışlara dikkat....şaşkın ve son derece sevimli...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

erennn
09-05-08, 23:44
canım goncagülün yanındaki suat değildi. hani hatırla sevgilide kamil rolünde biri vardı ya adını şimdi hatırlayamadım. oydu. suat sanırım ayla ile karşılaşıyor ve valizini taşımasına yardım ediyor. evine getiriyor. öyle bişeyler gördüm. bu arada o ilk karşılaşmada sanırım suatın bakışlara dikkat....şaşkın ve son derece sevimli...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

suat ile ayla karşılaşmasını gösterdimi yine kaçırdım :img-cray:suat ve aylayı gösteriyormu daha çok anlatımısın?suat aylaya son derce sevimli ve şaşkınmı baktı:img-in_lovalizlerinimi taşıdı:img-in_loçok merak ediyorum umarım bu gece yeniden yayınlanır çok merak ediyorum.

gülendam83
10-05-08, 00:19
suat ile ayla karşılaşmasını gösterdimi yine kaçırdım :img-cray:suat ve aylayı gösteriyormu daha çok anlatımısın?suat aylaya son derce sevimli ve şaşkınmı baktı:img-in_lovalizlerinimi taşıdı:img-in_loçok merak ediyorum umarım bu gece yeniden yayınlanır çok merak ediyorum.

o kadar hızlı gösteriyorki. çok dikkatli izlemek lazım. suatın o bakışını gösterdiğinde mesela karşısında biri vardı ama ayla olduğunu nerden biliyorsun dersen. bakışından ve şaşkınlığından belliydi.
birde ayla eve geldiğinde kalabalık bir grup babaannesi filan karşılamaya çıktılar. o anda aylanın arkasında suat vardı. tabi yüzü görülmüyor. onu nerden anladın dersen. şaşkın bakışının olduğu andaki kıyafet vardı üzerinde...
allahım polatın izini bulmak için neler yapıyorum görün bakın...:img-hyste

erennn
10-05-08, 00:26
o kadar hızlı gösteriyorki. çok dikkatli izlemek lazım. suatın o bakışını gösterdiğinde mesela karşısında biri vardı ama ayla olduğunu nerden biliyorsun dersen. bakışından ve şaşkınlığından belliydi.
birde ayla eve geldiğinde kalabalık bir grup babaannesi filan karşılamaya çıktılar. o anda aylanın arkasında suat vardı. tabi yüzü görülmüyor. onu nerden anladın dersen. şaşkın bakışının olduğu andaki kıyafet vardı üzerinde...
allahım polatın izini bulmak için neler yapıyorum görün bakın...:img-hyste

teşekkür ederim izlemiş kadar oldum:good:polatın izini bulabilmek için hafiye gibi çalışmışsın sayende bende izlemiş kadar oldum.

Gül69
10-05-08, 00:41

cok ayiptir söylemesi suan birsey yiyordum yemez olaydim goncagül ve polat ayni yataktaydi cümlesini okurken boguluyordum neredeyse hani goncagülü severim ama benim planimda suat bekar lütfen bu plani bozmayin :img-hyste
gülendam neyse ki icime su serptin paylastiklarin icin tesekkürler demek ayla bismillah kasabaya adimini atiyor suat ile karsilasiyor eee zaten baska kim olsun demi. Suat önceden haberi alanlardan kesin otobüsün yolunu gözledi :img-in_lo

forever_bim
10-05-08, 00:54
Son fragmanı gördüm. Şöyle bir izlenim oluştu, bende. Sanki en fazla Ayla'yı anlatacak bu öykü. Yani aldatma ve yeni sevgili konsepti çok yer tutmayacak gibi. Çünkü fragmanın yüzde yetmiş beşinde Ayla ve Eylül var. Sertaç ve Suat öyküde sandığımız kadar yer tutar mı? Bilmiyorum.