Tüm Versiyonu Göster : Candan Öte
kesinlikle yani çlışan bir csürü insan var diziyi izlemek isteyem.Bari haftasonu ver tekrar.Zaten 24 bölüm bi çırpıda biter hem süre d euzatılmış olurdu.
havinim_baranım
16-04-07, 16:13
Dizimizin tekrarı bugün başlıyor ne güzel,birinci bölüme bayılıyorum.İlk önce Gülenden dağlar kızı reyhan olarak bahesediyorlardı..Atakan Gölnüke gitmek istemiyor ama Güleni görünce işler değişiyor tabi:):img-in_lo
yine izlioruz nazımızııı:happy0064
noldu atakan beey dağlar kızı reyhan diodunuz görünce dibiniz mi düştüü hepinizin birden ..
askım nazım hep güzel tek güzel ;)
tekrarlarının başlamasına çok sevindim.izliyorum şuanda evet görmeden önce dağlar kızı reyhan diye bahsediyolardı güleni görünce atakan ve kaan nasılda hayran kaldılar:) atla gelişi süperdi:img-wink:
dizinin ilk bölümünden beri Atakan ve Gülenin birlikte olmasını istiyodum zaten sonundada mutlu sonla bitti evlendiler:img-wink: baksanıza kaan daha ilk bölümde o kolyenin bildiği halde kardeşlik kolyesi olduğunu atakana söylemedi.
Naz sevgisi
16-04-07, 17:49
Şu an candan öte var naz çok güzel ilk bölüm çokkkk güzell
havinim_baranım
16-04-07, 18:17
Gülenin hastası çıktı Kaan hemen atladı ben götürürüm diye Görkeme hadi sende gel dediler ama Görkem kuzunun doğururken fena olurum dedi..Bişey farkettimde Atakan gidelim diye teklif etmediler yazık Atakanıma..Bende ilk bölümden bu yana Gülen ve Atakanı yakıştırdım,mutlu sonla bitti ne güzel ya...Ama biraz daha devam etseydi keşke:img-yes:
böyle haftaiçi tekrarlarını vermesi starın yaptığı ilk güzel şey(!)
tekrar gülenimi izlemek çok keyifliydi :)
güya atakan bey gülenle tek kale maç yapacakmış pehh ay ne kadar tatlılardı ya:)
ben özellikle gülenin evi terk etme sahnesine bayıldım..Allahım ya bi insan ordaki duyguyu bu kadar derinlemesine geçirebilir mi insanlara??Gerçi söz konusu Naz olunca hiç de imkansız değil:)
birkaç replik..
Engin bahçede Nihan'la konuşurken..
Engin:Şehir ya da köy hiç farketmedi heryere alışabildi Gülen!
Kaan Atakan'a laf atarken...
Kaan:Bu temiz hava sevgisi dağlar kızı Reyhan'dan kaynaklanmasın sakın!
Ve vedalaşırken Atakan'la Gülen'in konşmaları...
Atakan:Telefon numaram var sende istediğin zaman ara.
Gülen:Başbelan olucam merak etme!!!:)
askım_gkhan_alp
16-04-07, 20:29
bugünkü bölümünü izledim candan ötenin...daha önceden hiç izleyememiştim ben bu diziyi ama artıkk izliyorum yuppiii..gerçekten çokk süpperrr bi diziymiş....:)
ewttt bugünkü bölümüü izledimmm sonunda onlarla hasretimi birazda olsa giderdimmm canlarım benim ya nasılda özlemişim onlarıııı... atakanla gülene herzamanki gibi bayıldımm birbirlerine bakmaları falan süperdiiiii... ya şu kaan yokmuu sinir şey yaaa... ilk bölümden belliydi zatenn gülene göz koymasıııı... neyse herşeye rağmen onları görmek çok güzeldii canım ATAKANIMM ve tabikiii GÜLENİM....:img-wink: :img-wink: :happy0064 :good:
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 22:04
cok gsL bır fLımdı gulen ve atakan cok tatLıydı ama bıtmemelıydı sonu guseldı ama daha cok devam etmesını ısterdım
Tekrarlar başlayınca forumda hemen canlanmaya başladı :) Ne güzel bu başlığın gene aktif olduğunu görmek.İlk bölümü ben çok beğeniyorum.Kaan ve Atakan'ın çok güzel bir arkadaşlıkları vardı ilk bölümlerde ilerisi düşünmek bile istemiyorum şuan :(
Atakan bir bilse idi Dağlar kızı Reyhan'ın onu bu kadar çarpacağını gitmemek için bu kadar diretmezdi.Ama şarkı da kendi söylememiş miydi zaten "herkes sana heyran heyran" diye :P Kaan ileride başına gelecekleri bilse herhalde ilk baştan hiç götürmezdi Atakan'ı.
İlk andan belliymiş ama Gülen ve Atakan arasında birşeyler olacağı.Hemen bir elektrik dönüyor ortamda.Gülüşmeler imalı bakışlar.Vedalaşırken Kaan onları bölmese ikisininde birbirinin elini bırakacağı yoktu zaten :D
burcu_esmer
16-04-07, 22:25
arkadaşlarrr tekrarlar starda saat 16:30 da:)
www.mgdmagazin.com da yılın en iyilerini seçiyolar.. yılın en iyi dizisinde candan öteye oy verelim arkadaşlar bide yılın en iyi tiyatro oyununda gece mevsimine oy verinn umutun oyunu... ama üye olmanız lazımm bi de hergün sadece bi bölüme bir kere oy verebiliyorsunuz...
Gece Mevsimi yanılmıyorsam Demet Edgar ile bu yıl bazı ödüller aldı.Umuyorum ki MGD'de de ödüle boğulur.Yıldız Kenter bence ödülü fazlasıyla hakeden bir sanatçı
_AŞkım_FB_1907_
17-04-07, 17:43
Zaten izliyordum.ama final bölümünü kaçırmıştım..Entrika dolu bir dizi,
Sude miydi neydi,nefret ediyorum o kızdan ne kadar gıcık bi tip ya
candan öte pzt.ilk 100 program arasında 36. A/B'de 38. olmuş
Naz sevgisi
17-04-07, 21:16
Bugünkü bölümde harikaydı
Atakan ve Kaan adeta rekabet halindeler ya
Gülende hiçbişi belli etmio atakan ve kaana aynı davranıo :)
Güzel Gülenim
Atakan ve Güle naslında bu bölümde de flört etmekten geri kalmamıştı.İkisininde marangozluğa olan ilgisinde Gülen'in ona madiran bi şekilde "desene ortak bir yanımız var" dediğini hatırlıyorum.Birde kolye konusunda Kaan'a direk Görkem'le ilgili olduğunu söylerken Atakan'ın gerçeği öğrenmesi için biraz kıvranması gerekti.Gülen nedense kolyenin aslında Görkem için olduğunu söylemektense konuyu biraz dolandırarak Atakan'a anlatması gözden kaçmamıştı ;)
COk ozluyorum diziyi starda tekrarlari varmis
ama bende malesef sadece euro starr varr yah:icon_sorr
havinim_baranım
19-04-07, 16:41
Dünkü bölüm çok güzeldi,ama Görkeme çok kızdım çünkü Gülene alışverişe götürmedi.Kendi giysilerinden birini verdi.Yazık Gülenimde bozuntuya vermedi,ama Nihan sağolsun ona elbise aldı ve aynı prensesler gibiydi,Atakan hayran kaldı:)
dünkü bölümden birkaç replik...
Atakan Güleni sevdiğini isim vermedende dile getiriyo...
Usta:Senin dilin lal olmuş bugün..Seni hiç böyle görmemiştim bu sevda işi ha oğul?
Atakan:Artık o bana yasak usta...Ben karşılıksız bile sevmemeliyim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Usta:Sevdanın yasağı mı olurmuş?
Atakan:En yakın arkadaşım,kardeşim severse olurmuş...
(bu çocuk bile arkadaşı için böyle düşünürken Kaan'ın yaptıkları yenir yutulur cinsten değil!)
Nişanda Gülen içerden gelir ve onu gören Atakan güzelliğine hayran kalarak yanına gider...
Atakan:Bu göz kamaştırıcı hanımı bir yerden tanıyorum galiba?:)
Gülen:Yapma Atakan utanıyorum:)(senin o masum hallerini yerim ben:))
bugünkü bölümden...
Atakan Kaan'ın Güleni sevdiğini öğrenmiştir va kafasını dağıtmak için atölyeye gider ve ustayla konuşur...
Usta:Ama Kaan nişanlanmadı mı?Benim ihtiyar kafam orasını almadı işte..
Gülen annesiyle babasını birleştirmek için Atakan'dan yardım ister ve babasını yemeğe davet etmesini söyler.Konuşma bittikten sonra...
Atakan:Ooh tamam mı küçük hanım istediğiniz gibi oldu mu?
Gülen:Harikaydın:)
dişi-kartal
19-04-07, 23:07
Herkese selam arkadaşlar;
Bu diziyi çok seviyodum ama bitti keşke bitmeseydi tüm bölümlerini izlememe rağmen eski bölümlerini bi daha izliyorum:D
Candan ötenin eski bölümleri yayınlanıo ya bana sanki orada atakanla gülen başka birileriymiş gibi gelio. Bi de sanki bölümlerin bazı yerlerini kesiolar gibi geldi öle mi sizcede bilen varmı? ayrıca şunuda sölemeden geçemicem o kaanın üzerinde yatarken giydiği atletimsi bişi var ya ııyyyyy çok iğrenç ya
havinim_baranım
20-04-07, 17:13
Candan Ötem çok güzel gene bugün işler iyice kızışıyor,Başarla Kaan nsl kapıştılar..Ayrıca Atakanla Gülen çok şekerlerdi ya..:img-in_lo
Benim bölümleri izleme şansım olmuyor duyduğuma göre bölümler verilirken sahnelerde kesintiler oluyormuş :(
Benim 4. bölüme ait çok sevdiğim bir dialog var. elif_nz bir kısmını vermiş ama ben dahasını vermek istiyorum burda.Kaan'ın yaptıklarını ve Atakan'ın yaptıklarını kıyaslamak açısından çok iyi bir dialog bence.
Atakan: Bir kız var usta.
Usta: Biliyorum.
Atakan: Adı Gülen.Ben ona sevdalandım usta.
.......
Usta:Ama Kaan nişanlanmadı mı?Benim ihtiyar kafam orasını almadı işte
Atakan:Kafası karışık usta.Oda istemezdi böyle olmasını.Dürüst çocuktur tanırsın.Ama gönül işte dinlemiyor ki seni.Kaan bir tek benimle paylaşıyor derdini.O da ne yapacağını bilmez durumda.Ben...yok usta ben o bu haldeyken açılamam Gülen'e.Sevdiğimi belli bile edemem.Yok usta.Ben Kaan'a bu haksızlığı yapamam.
Bu konuşmayı çok seviyorum.Atakan nasıl kendi duygularını bastırıpta Kaan'a ve onun duygularına öncelik veriyor.Gülen'den ve ona olan hislerinden vazgeçmek için çaba sarfediyor.Bir tarafta Kaan'ın yaptıklarına bakıyor insan diğer yandan Atakan'ın yaptıklarına.Kaan Atakan gibi arkadaşı haketmiyordu aslında.
Naz sevgisi
21-04-07, 15:16
Atakan ve Gülenin o müthiş kavgası ve ardından birbirlerini öpüp sevdiklerini söylemesi kaçıncı bölümdü sanırım bu hafta izlicez dimi?
Atakan ve Gülenin o müthiş kavgası ve ardından birbirlerini öpüp sevdiklerini söylemesi kaçıncı bölümdü sanırım bu hafta izlicez dimi?
hangi gün bu hangi saatte bi bakıyım izliyim. hiç izlemedim bu diziyi ama biraz kasıntı geliyodu. yapmacık geliyodu bazı yerleri.
bu diziyi bir arkadaşım tavsiye etmişti..pazartesi günü evde olmamla rast gelince baktım..hem de 1. bölümüymüş..gerçekten çok güzel..dağlar kızı reyhanla(gülen) atakan aşk yaşıyacaklar herhalde.
Naz sevgisi
23-04-07, 12:31
Bu gün 6. bölümü izlicez bakalım özledim ya 2 günde.
Saat 5te herkes starın başına..
bu diziyi bir arkadaşım tavsiye etmişti..pazartesi günü evde olmamla rast gelince baktım..hem de 1. bölümüymüş..gerçekten çok güzel..dağlar kızı reyhanla(gülen) atakan aşk yaşıyacaklar herhalde.
eft cnm aynen öyle..izlemeye dvm et =)
BuRCu_CeMRe
23-04-07, 14:50
ya bu dızı neden bıttı yaww
ben cok sevıodum bu dızıyı
ozellıkle atakan'ı
keske tekrar bı fılm cevırseler yıne ızlerdım
Sımarık Cadı
23-04-07, 18:50
bu diziyi ara sıra izliyodum yani naz elmasın ilkdefa bi dizisini izledim..tam anlamıyla olmasada...ama konusunu fln beyenmistim neden bitti anlamadım sonunu bile izleyemedim...
Sude'yi canlandıran Damla Cersioğlu'nu Şöhret dizisinde gördüm az evvel.Sanıyorum Şöhret'te Candan öte gibi Gold Film'in değil mi?
Naz sevgisi
23-04-07, 22:06
Evet nagicim demek gold film ve faruk turgut Damlayı sevdi.Tatlı kız.İnşallah umut ve Nazıda bırakmaz.Şu dizifilm dergisi çıkınca bunların cevabını alıcaz artık
Ben Damla'yı bir tek Pasaparola'da izledim.Çok güleç bir kız.Ortama kolay adapte olabiliyor gibi görünüyordu.Faruk Turgut ve Gold Yapım beğendiği oyuncuları kendi bünyesinde tutmaya devam ediyor.Bunun son öğreni Damla bu durumda.Bende canım o kadar merakla bekliyorum derginin çıkmasını.Birçok kişi Naz'la Candan Öte'nin bitiş sebeplerini ve Umut'la ilgili sorular sormuştu.İşallah bunların sağlıklı birer cevabını alabiliriz.
Arkadaşlar Umut Temizaş ve Gülen/Atakan hayranları için Aile imzaları oluşturmaya başladık eğer katılmak isterseniz Lütfen adını umut Temizaş başlığında verir misiniz?Şimdiden teşekkürler
havinim_baranım
25-04-07, 17:28
Ya şimdi Candan Öteye bakıyorumda sanki gerçekten hamile gibi nasıl kasılıyor öyle Figen ya gıcık oldum..Gülen gene annesi ve Görkemi barıştırdı seni yerim ben ya Gülenim(Naz'ım)bitanem..
yeniden vermesi beni acayip mutlu etti saatleride uyuyo yakalayabiliyorum genelde az kaldı atakanın gülene açılmasına onların o halini görmek için can atıyorum bugünkü bölümün hepsini izleyememiştim çok ii oldu benim için atakanın gülene bakışı eminenin hınzır hınzır gülüşü çok tatlıydı hele gülenin atakanı kıskanıp ters davrandıgında atakanın şaşkınlığı!!!çok sevimli bir çocuk bu yaaa giderek dahada sempatik oluyo özellikle bıyıklarını kesip hafif kirli sakal bırakınca ama naz keşke saçını siyaha boyatmasaydı bu bölümdeki saç rengi ona daha çok yakışıyo bence haaaa bide gecen gün sudeyi gördüm arkadaslar aynı kafedeydik arkadasıyla geldi sıfır makyaj gözüde kocaman güneş gözlükleri kapri eşortman alakasız bir t-shirt ve yağmurluk biraz paspaldı ama makyajsizda güzelmiş bunu anladım
havinim_baranım
26-04-07, 14:24
Evet cnm bizde çok mutlu olduk dizimizin tekrar yayınlanmasına aslında bunu defalarca dedim ama gene tekrar diyorum şimdi ekrana bakıyorumda ekranda olmayacak ne kadar çok dizi var,Candan Öte tam bir aile dizisiydi hem ilk beşede giriyordu boşu boşuna harcadılar dizimize ya:(herkes kendini düşünüyor zaten..Neyse dünkü bölümdeki Emine(adaşım)şunu söyledi Atakan için öldüm gülmekten aynen şöyle:Ahada o çocuk sana sırılsıklam aşık giderken ki bakışından anladım ruhu burda kaldı,adamın..Deyşi dahada öldürdü gülmekten beni:):)
keremcem_didem
26-04-07, 18:13
ayyyy bugün atakanııı canlı kanlı gördüüüüüm. aşıktım tekrar aşık olduuum. maşşallah 2 metre boyu varmış ben onu kısa sanıyoduuum. :):img-in_lo
ayyyy bugün atakanııı canlı kanlı gördüüüüüm. aşıktım tekrar aşık olduuum. maşşallah 2 metre boyu varmış ben onu kısa sanıyoduuum. :):img-in_lo
Daha detaylı bilgi verebilir misin?
keremcem_didem
26-04-07, 18:29
bursadaydı bugün dönerciden ayaküstü döner alırken gördük yani arkadaşım gördü bana aa bu starda bi dizide oynayan çocuk değilmi dedi bi döndüm atakan işte böyleee. aaah aaah heycandan hiç yanına gidemedim.:img-blush :(
havinim_baranım
26-04-07, 18:33
keremcem_didem
ayyyy bugün atakanııı canlı kanlı gördüüüüüm. aşıktım tekrar aşık olduuum. maşşallah 2 metre boyu varmış ben onu kısa sanıyoduuum.
Ayy ne güzel ya nasıl biraz anlatırmısın,nerde gördün çok şeker diymi ya..
keremcem_didem
26-04-07, 18:40
üstünde açık renkli bi kot bide kahverengi bi ceket vardı çok tatlıydı yaaa.:img-wink:
Bursalıydı yanılmıyorsam.Herhalde Adana'daki gösteri sonrası memleketine uğradı :D Hani derler ya içimizden biri.Hangi ünlüyü dönercide ayak üstü yemek yerken görebiliriz ki :D
keremcem_didem
26-04-07, 18:45
bende diyorum bursada ne arıyo acaba. bursalıymış demek öğrenmiş oldum. tamda okuldan kaçıcak günü bulmuşum bayaa şanslıyım sanırım. :D
^^ Neye niyet neye kısmet demişler. :D Yanılmıyorsam Bursalı.O kadarda emin değilim aklımda Bursalı diye kalmıştı ama
havinim_baranım
26-04-07, 18:52
nghn
^^ Neye niyet neye kısmet demişler. Yanılmıyorsam Bursalı.O kadarda emin değilim aklımda Bursalı diye kalmıştı ama
Valla öle nagicim ne güzel ama ya keşke bende görebilseydim ama bu işler şansa bakıyor,bu arada evet Umut Bursalı cnm..
harika bölümü izledim allahım o atakandaki ne şirinliktir öle kahretsin herkese herseye ragmen seviyorum seni gitme.........offf offff bittim eridim yaaaaa ne kadar güzel bir adamdır bu
bende diyorum bursada ne arıyo acaba. bursalıymış demek öğrenmiş oldum. tamda okuldan kaçıcak günü bulmuşum bayaa şanslıyım sanırım. :D
sen atakanı gördün ben sudeyi seninki 10numaraymış tabi benimkinde bişe yok:img-hyste
Bu bölüme bitiyorum ben zaten :) ÖZellikle de son 10 dakika.Zavallı Atakan hiçbirşeyden habersiz Gülen'in tavırlarını anlamaya çalışırken biranda kendini aşkını itiraf ederken buluyordu :)
"Seni herkese ve herşeye rağmen seviyorum.Gitme..."
İlk izlediğim an ne kadarda heycanlanarak izlemiştim.
Diyoruz ya Gülen ve Atakan ekranların en sevimli en sempatik çifti diye.Boşu boşuna söylemiyoruz.Bu sahneyi izleyipte aksini düşünebilecek biri olabileceğini sanmıyorum.
keremcem_didem
26-04-07, 19:01
sen atakanı gördün ben sudeyi seninki 10numaraymış tabi benimkinde bişe yok:img-hyste
evt ben baaayaaa bi şanslıymışım bugün. içimden bi ses zaten bugün okulu kır diyodu. :D:D
sabiş@enes
26-04-07, 20:08
bu bölüm çok güzeldi helede son dakikaları bu bölüm ne zaman gelicek diye bekliyordum bende sonunda izledim yalnız dizimizin bitme sebebini maçlara bağladılar diziyi bitirdiler eee bi baktık maçlarda bitti sanki garezine yapıyolar o sinir maçlar yüzünden dizimizi izleyemiyorduk diziyi bitirdiler arkasından da maçlar da bitti bu kadar haksızlık olabilir mi yaa olan bizim dizimize oldu...........:icon_sorr
havinim_baranım
27-04-07, 10:48
Ne yazık ki öyle oldu dünde demiştim tv ye bakıldığında o kadar şaçma sapan dizler var ki en güzel aile dizisini bitirdiler yani dünkü bölüm mükemmeldi ya bayılıyorum zaten Atakan&Gülen sahnesine ne güzel ya:)
Bu bölüme bitiyorum ben zaten :) ÖZellikle de son 10 dakika.Zavallı Atakan hiçbirşeyden habersiz Gülen'in tavırlarını anlamaya çalışırken biranda kendini aşkını itiraf ederken buluyordu :)
"Seni herkese ve herşeye rağmen seviyorum.Gitme..."
İlk izlediğim an ne kadarda heycanlanarak izlemiştim.
Diyoruz ya Gülen ve Atakan ekranların en sevimli en sempatik çifti diye.Boşu boşuna söylemiyoruz.Bu sahneyi izleyipte aksini düşünebilecek biri olabileceğini sanmıyorum.
harika bir bölümdü 9.bölüm..atakanın sessiz çığlıkları..gitme sesinin yankılanışı...
gülenin yaramaz çocuklar gibi muzip gülümseyişi..atakana doğru gelişi..ve mutlu son:)
sana aynen katılıyorum nagihan...
Bitmezdi bu dizi bitmezdi.Star'ın yaptığını asla unutmayacağım.Böyle bir kadro bu denli uyumlu birç çift kolay kolay biraraya gelemz bir daha :( Böyle harcanmamalıydı.
Artık 9.bölümden sonra Gülen ve Atakan'ın şirinliklerinin sınırı olmayacak.Atakan'ın sevgisini göstermekten kaçınmayışı öylesine güzel ki.İlk andan itibaren.Arkadaşken sevgisini böyle gösterirken sevgili olduklarında bazı duygularını daha rahat göstermesi sebebiyle de iyice doruğa çıkıyor :D
Yağmur altında Atakan'ın seni seviyorum demeden önce Gülen giderken Atakan geride kalıyor.Orda Atakan ilk olarak başı eğik bir şekilde ilk önce sessiz bir şekilde seni seviyorum diyor.Ardından cesaretini toplayarak yüksek sesle seni seviyorum diyor.Öyle güzel bir ayrıntı ki bu...
havinim_baranım
27-04-07, 16:16
Nagicim bende unutmayacağım cnm üff hergün sinir oluyorum zaten ne güzel oluyordu şimdi Çarşamba günleri oldumu içime bi hüzün kaplıyor ki sorma:(
arkadaslar ben öss yuzunden tv yı fazla takıp edemıyorum onceden hep denk gelırdım arasıra olsada CANDAN ÖTE kaldırıldımı?????
ya hiç sormayın biliyosunuz bende çoooooooooooooooooook seviyorum candan öteyi.ama bence çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook ama çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook erken bitti.zaten son bölümlerini hiç zevkle izlemiyodum atakan ve gülen anlaşamıyor diye.eski bölümleri çoook güzeldi...
na nagiş bişe soracam cuma günkü bölümde ne oldu yani hangi bölümdü ben cuma günü izleyemedim engüzel bölümler başladı artık .............
BuRCu_CeMRe
29-04-07, 10:47
arkadaslar candan öte'nin özetini saat kacta verıolar bılıyormusunuz??
bilen biri yrdım edebılırmı ızlıcemde
BuRCu_CeMRe
29-04-07, 19:10
saat 5te başlıo cnm
tşk Jnm cok saol..
soylemen cok ii oldu bir turlu saatını tutturamıodum..
Manyaq_Kiz_03
29-04-07, 20:52
candan otenin sezon ikisi yokmu?:img-help:
candan otenin sezon ikisi yokmu?:img-help:
Göya 2. sezonu olacaktı ama yapımcı şirket Star Tv'nin maçlar yüzünden Candan Öte'yi 2 haftada bir yayınlaması üzerine isyan bayrağı açıp diziyi sonlandırdı :(
Arkadaşlar fazla vaktim yok kalamayacağım pek az önce gördüm Candan Öte bugünden itibaren saat 13:10 da verilecekmiş.
seheripek46
30-04-07, 11:17
hiç güzel bir dizi değildi bir naz elmas güzeldi
tekrarkarını izlemem herhalde
bu ne perhiz,bu ne lahana turşusu!!!!!!!
olacak iş mi şu starın yaptıkları yha açtım bide ne göreyim kader!!
nazın yokluğunda en azından tekrarlarını seyrederek mutlu oluyoduk şimdi...
elifçim cö nün tekrarı 13:30 a alınmıs ya da 13:10 :icon_sorr
bn izleyemicem artık hiç okulum var o saatte hep:icon_sorr
aynen starı bi açtım bide ne göreim kader üzülsemmi sevnsemm mi yani ama çok saçma kader ztn kaç bölm yayınlandı..kadern tekrarı btnce gene cöyü eski saatine alırlar belki...
starın bi uyusluğu daha kadern tekrarı 3. bölmden basladı nerde ilk 2 bölm :icon_whis
BuRCu_CeMRe
30-04-07, 17:09
aynen starı bi açtım bide ne göreim kader üzülsemmi sevnsemm mi yani ama çok saçma kader ztn kaç bölm yayınlandı..kadern tekrarı btnce gene cöyü eski saatine alırlar belki...
starın bi uyusluğu daha kadern tekrarı 3. bölmden basladı nerde ilk 2 bölm :icon_whis
nee olamaz gercektenmı bende tam saatını ogrendım ızlerım derkn..
off ya 13:30'da bnm okulum var ya nıe bole bısey yaptılarkı...
off yaa
aranızda candan ötenin diger bölümlerini izleyebilicegim bir yer oldugunu bilen varmı ltfn sıradaki bölümleri merak ediyorum ve izlemek istiyorum :(
ay evt delirdim yaaa bende izleyemiyorum ne güzel 5te idi sadece pazartesi ve cumaları izleyebilirim o gün okulum yok boş günüm bugün bi açtım ne göreyim kader baslamış gazeteye bakmak aklıma gelmemişti üfffff
cnm şimdi gördüm mesajını valla güzelim ha o saatte yayınlanmış ha yayınlanmamış benim için bi farkı yok bende maalesef okulda oluyorum:icon_evil evet cnm kaderi de 3. bölümden başlattılar napmak istiyolar anlamıyorum ki zaten bugün sinirliydim,bu geldi bide üstüne deminki olay baya sinir küpüyüm
Aynen bnm de okulum varya çok lazımdıda sanki o saate almışlar.:icon_evil
işyerinden arada sırada da az da olsa bakma şansım oluyoru.Artık iyice imkansızlaştı :( Dizi bitti ama bize çektirilen işkence bitmiyor
işyerinden arada sırada da az da olsa bakma şansım oluyoru.Artık iyice imkansızlaştı :( Dizi bitti ama bize çektirilen işkence bitmiyor
Evet ya tekrarını izleyelim dedik onu bile çok gördüler...
arkadaşlar ben candan öte'nin son bölümlerini izleyememiştim... nasıl bitti dizi???
Görkem katilin Sude olduğunu öğrenip babasının öcünü almak için ona şantaja başladı Burak'la birlikte.Gülen ve Atakan evlenmeye karar verdiler.Sude baskılara dayanamayıp Burak'ı öldürdü ama Gülen şüpheli olarak tutuklandı.Sude'de bunun üzerine Atakan'a Gülen'i nikah masasında terk etmesini aksi halde katilin Gülen olduğunu söyleceği yönünde Atakan'a şantaj yapmaya başladı.Atakan nikah masasında hayır demek üzereyken Görkem gelerek katilin Sude olduğunu ispat etti Atakan ve Gülen'de evlendiler
Benden Candan Öte'yi çok severek izliyodum.Bitireceklerini duydugumda sinir oldum resmen.Haksızlık bu yaa.Saçma sapan abudik gubidik dizilere ekranlarda boy gösterirken Candan ÖTe'nin bitirilmesi olacak iş değil.Star'ı da kınıyorum bir diziye bu kadarda haksızlık yapılmaz.Hiç kıymetini bilemedi.Bu kadarda oynanmazdı saatiyle günüyle yayınıyla.Düzenli verselerdi ne olurdu sanki.Yazıklar olsun yani.
4ewerbrucas
01-05-07, 18:41
ben napayım candan öteyi tekrarlarıyla izlemeye başlamıştım şimid hiç izlemeyeceğim yeniden akşamüstüne alsınlar bu vizelerden sonra okul tatil bu hafta izliyorum ama haftaya izlemicem sadece prş günleri evdeyim of ya atakanı geç buldum erken kaybettim:sad53:
havin_baran_05
02-05-07, 17:30
Arkadaşlar haberiniz varmı bilmem ama Candan Öte euro stardada başlamış 13:10 geçeymiş...Bugün üçüncü bölümü vardı...
bugun okula gitmedim şansa aklıma geldi izliyim dedim aman nekadar ilerlemiş kaan başar ve görkemi yakalıyo yatakta o sahne bugun var birsürü atakan gülen sahnesini kaçırdım çok sinir bi durum üffffff
sabiş@enes
05-05-07, 01:08
arkadaşlar candan ötenin tekrarını izleyebileceğimiz bir site felan yok mu yaa ne güzel tekrarlarını izlicem diye sevinirken sinir şeyler saatini değiştirdiler şimdi de izleyemiyorum youtubeden de izlenmiyo yani bölümleri yok arkadaşlar bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi lütfen.........
arkadaşlar candan öte bu hafta 15.10'a alınmış!!!
elifçim bn diorum star şaşırdı kendini artk(!!) boşver:img-hyste
hakkaten cnm ya bi yaptığı bi yaptığını tutsa gam yemicem :)bu arada kaderide kaldırmışlar:icon_sorr
bu adamlar beni çıldırtacaklar.Bir yaptıkları bir yaptıklarını tutmuyor.Ne değiştirip duruyorlar.Uf yaaa.Rezillik dizi verirken ayrı çekiyorduk tekrarlarını izlerken bile rezillik çekeceğiz
sabiş@enes
05-05-07, 12:51
hakkaten cnm ya bi yaptığı bi yaptığını tutsa gam yemicem :)bu arada kaderide kaldırmışlar:icon_sorr
yok arkadaşım kaderin yayınlanmaması bölümlerinin bitmesi 4 bölümlük diziyi sadece 4kere verip bizim dizinin saatiyle aynı çakıştırdılar şimdide diziyi bitirdiler işte başta saçmalıktı daha yeni biziyi birde sabah niye tekrar verirlerki bizim dizimiz ne güzel saati çok güzeldi star ne yapacağını şaşırdı artık söylenecek söz yok valla..............:img-yes:
Yazıklar olsun Star'a harbiden yazıklar olsun.Bir izleyici kitlesiyle bu kadar oynanmaz.
arkadaşlar candan öte bu hafta 15.10'a alınmış!!!
yok artık gercektenmi bunlar dizi bitene kadar bütün saatlere koymayı planlıolar kaderide kaldırdılar demiş bi arkadas ama kaderin buhaftaki bölümü geldi denk oyuzden daha ellerinde bölüm kalmadı buyüzden kader bitti yani gündüzleri veremez artık ama bu durum sinirimi bozuyo benim için bişey değişmiyo 1dede izleyemiyodum 3dede izleyemem:icon_sorr
ya zaten birsürü yerini kaçırdım bide saatini yine deiştirmişler nasıl seyretcem ben öf yaaa yeter artık eski saati çok iiydi kafayı yedirtirler bunlar insana zaten geçen günde tesadüfen gördüm saat bir civar çıktıını aman ya ne bu nie bu kdr oynuolarsa saatiyle saçmalık
4ewerbrucas
05-05-07, 22:43
gerçekten 15:10"amı almışlar ya niye bu akdar çok oynuyorlar anlamıyorum dizinin saatiyle okul çıkış saatime onlara ayarlamaya çalışıcam ama saat tutmuyor eğer 15:10 olduysa son dersi kaçırıcam sadece demektir:icon_whis
Artık öyle bir hale geldi ki insanlar diziyi izleyebilmek uğruna kırk takla atıyor.Kimisi işini o saate göre kimisi okuldaki derslerini ona göre ayarlamaya çalışıyor.Çok acı.Bu kadarını hak edecek ne yaptık çok merak ediyorum.Tek istediğimiz diziyi rahat rahat izleyebilmekti.Onu bile çok gördüler anlaşılan :(
Arkadaşlar reklam verme yasak olduğundan sadece "bir forumda" olduğunu söylemekle yetineceğim.Bir arkadaş gelip Nebahat Çehre'nin Showmax'a konuk olduğunu söyledi.Dediğine göre
genellikle sağlık,güzellik,giyim konularında konuştular.Ayrıca candan ötenin bitirilmesinden pişman olduklarını ve diziyi devam ettirmek istediklerini söyledi nebahat hanım. fakat kendisi henüz kesin bir karar verememiş.
Bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı?
sabiş@enes
07-05-07, 00:51
bende izledim sabah programı baktım nebehat çehre hemen tvnin karşısına kuruldum burcu sürekli nebehat hanımı övüp durdu güzelliğini,sağlıklı beslenmesini,filmlerini ama diziden hiç konu açılmadı açıkcası sıkıldım bende dizinin bitirilmesini anlatır diye bekledim ama hiç birşey yoktu bende kapattım ama birşeyler söylemiş galiba keşkede sonuna kadar izleseymişim arkadaşlar programı izleyen biri anlatabilir mi dizinin tekrar çekilmesi söz konusu mu acaba eğer öyle olursa süper olur yaa keşke böyle bir iyilik yapsalar bize
Artık öyle bir hale geldi ki insanlar diziyi izleyebilmek uğruna kırk takla atıyor.Kimisi işini o saate göre kimisi okuldaki derslerini ona göre ayarlamaya çalışıyor.Çok acı.Bu kadarını hak edecek ne yaptık çok merak ediyorum.Tek istediğimiz diziyi rahat rahat izleyebilmekti.Onu bile çok gördüler anlaşılan :(
Aynen öyle arkadaşım aynen öyle.Anlamıyorum ki ne alıp veremediği var Star'ın bizimle diziyle.Hadi vermiyordun sinir krizlerini geçirtiyordun ekran başında.Bari bırakta şimdi izleyelim.Yok o da yok.Tekrarları versin diye o kadar istedik onu da burnumuzdan getirdi.
Yaaaa dizinin devamının çekilmesine dair bilgiyi Nebahat Çehre başlığında da gördüm.Orda da söylemişler.Kendisi karar vermemiş daha devam edip etmeme konusunda.Ay Aaallahım olabilir mi acaba gerçekten pişmanlık duyup devamını getirebilirler mi?Son demişti bazı konular bitmişti.Devamı nasıl olur ki.Ayyy çok güzel olur.Umut'u tekrar ekranlarda görmeyi çok istiyorum çok.Naz'la ikisini tekrar birarada görmek ayy harika yaa.İnanılır gibi değil.
Ben geçen cuma Star Tv'ye mail attım Candan Öte'yi eski saatine almaları konusunda.Ya Kader'in bölümleri bittiği için ya da mailimi önemsedikleri için yine saatini değiştirmişler.:icon_roll Ama geçen haftalar izleyemediğim için tabi şimdi olan olaylardan hiçbirşey anlamıyorum.:icon_conf :icon_conf
ekinela_94
07-05-07, 16:30
slm arkadaslar ben candan otenin tekrarlarını hergun saat 13:00 da izliyodm ama bgn sanırım yayin akisi degismis we hic uygun olmayan bi saate alinmis cok sinirlendm acikcasi bari bitirselerdi yani..:@
slm arkadaslar ben candan otenin tekrarlarını hergun saat 13:00 da izliyodm ama bgn sanırım yayin akisi degismis we hic uygun olmayan bi saate alinmis cok sinirlendm acikcasi bari bitirselerdi yani..:@
bizim içinde geçen haftalarda aynı şey oldu.Saatini 13'e aldıkları zamanda biz okul yüzünden izleyememiştik.Şimdi izleyebiliyoruz ama olaylar kaçtı tabi :icon_conf
eurostarda 12de cikiyo hic iyi olmuyo izliyemiyorum okulda oluyorum
candan ötenin saatini 15.10 diye gösteriyolar sitede ama bugün 14.45te başladıı nasıl bi iştir anlayamadım ya....:img-fie: :(
4ewerbrucas
07-05-07, 23:41
bende sırf bugün izleyebilmek için son derslere girmeyip okuldan çıkıp geldim koşarak geldim nerdeyse:img-hyste hatta arkadaşa sen benim yerime imza at ben atakanı özledim eve gidiyorum deyip çıktım okuldan:img-yes: sanırım yarında aynı şeyi yapıcam bugün çok heyecanlı bir yerde bitti off ya nedir bu stardan çektiğimiz ya ne güzel 17:10 da başlıyordu işte gne o saate alsınlar
evet gerçekten çok kötü..saatini şimdi de 14.45 e aldılar..bugün izledim ama bir daha izliyemiyeceğim tam anlamıyla..nihan ve annesi gülenin babasının yanına taşındılar..sude çektiği fotoğrafları abisi kaana gösterdi ve aç gözlerini artık dedi..en çok da görkeme üzüldüm..bir de çantasını kaptırdı kapkaççıya..en güzeli atakanın gülene yaptığı süprizdi..o kısmı gerçekten harikaydı..
Dizi bitti ben diziyi simdi kesvettim, dizisin simdi tekrarlarina bakiyorum
cok guzel bir dizimis, butun dizi boyunca sadece son bolumune bakmistim!!
Neden erken saate aldirlar anlamadim...
4ewerbrucas
08-05-07, 18:39
bende diziyi yeni keşfetenlerdenim star yüzünden devamlı izleyemiyorum gene ama başka tekrarlara artık bugün sırf onun için okuldan erken geldim kaaana çok uyuz oldum sanki gülen ona aşıkmış gibi atakanla kavga ettiler görkemede uyzu oldum kaaanı illa davet etttirdi ben yarın nasıl izlicem ya çok güzel yerde bitti bugün:sad53: :sad53:
ben bu diziye ara sira bakiyordum
ama son bolumu geldi mi???????
yoksa yayindan mi kaldirdilar?????
ya arkadaslar gülenin havaalanına gidip atakana gitme dedigi sahne sanırım yarın deilmi ondan soraki bölümdede evlenme teklif edecek ben onu izleyememiştim ama persembe verirse bi umut izleyebilme olasılığım olabilir
4ewerbrucas
08-05-07, 19:20
havalanı sahnesi yarın mı o sahneyi çok övdüler baan arkadaşlarım off ya yarın gene mi son derste yokum ya bu dizi yüzünden hep imza atıp çıkmak zorunda kalıyorum:img-wink:
Dizi tekrarlarını vermeye başladığından beridir kendine yepyeni bir seyirci kitlesi oluşturmaya başladı :)
Hava alanı sahnesi 2 bölümden oluşur aslına bakarsanız birincisi Gülen'in hava alanında Atakan'a yetimeye çalıştığı sahne ki bu 18.Bölüm'ün sonudur bir diğeri ise Gülen ve Atakan'ın konuştuştuğu sahne bu da 19.Bölüm'ün başıdır. 2 sahne de görülmeye değer sahneler ;)
Candan Öte nin saatini değiştirsinler çok kişi izleyemiyor
bugün okuldan gelir gelmez tv yi açtım gülen "Atakan.." dedi ve bölüm bitti:icon_sorr
Ben hiç izleyemiyorum nerde kaldı ki bir sahne görmek imkansız.Birçok kanal gündüz yayının tekrarını gece verirken Star onu da yapmıyor.Ancak elde olan bölümlerle yetiniyorum işte :(
4ewerbrucas
08-05-07, 23:36
desenize yarın gene dersi ektim bari bir saatine gireyim son sahneye yetişirim heralde havaalnı sahnesini arkadşlarım çok övdü kaçırmayım dedim prş boş günüm okul yok yaşadım gene:happy0064 (şu aşka bakın derslere girmiyorum)
o bölüm güzledir.Atakan'ın gitmeye karar verdiği zaman ve Atakan'ın Gülen için yaptığı aynanın da hikayesi anlatılır bölümde bence bu sahneleri de kaçırmayın ;)
evet yarın bende o sahneyi izleyebilcek şanslılardanım saınırm gecensefer yetişememiştim atakanın evlilk teklifine ohhhhh:D
Nagihancım bakarsın dizinin devam etme gibi bi drumu söz konusuymuşmuş,dizimiz bu sefer çok daha fazla izlenir devam ederse önümüzdeki sezon.
Evet Melis var bilgim bu konuda geçen gün Nebahat Çehre açıkladı bunu.Dizinin devamı çekmek isteniyormuş.Olur mu?Olursa nasıl olur çok merak ediyorum ama şu varki eğer devamının çekilmesi kesinleşirse çok daha büyük bir kitleye hitap edeceği bir gerçek
4ewerbrucas
09-05-07, 23:14
allahım bu ne bölümdü atakan yazık ona ya onunla bende ağladım:sad53: ustayla konuşurken iyiki eve gelip izlemişim yarın okul ztn tatil bana umarım atakan bizi yarın böyle ağlatmaz bu arada diznin devamı olucağı haberlerini bende duydum hatta fox tv"de başlıcakmış galiba umarım başlar ve daha büyük kitleye hitap ediceği kesin:img-yes:
Yok yok yarın ki bölümü büyük bir keyifle izle derim ben ;) Bence dizinin en güzel bölümlerinden biri hatta benim için en güzel 2 bölümden biri o diyebilirim.
Fox Tv'de verileceği bilgisini nerden aldın?Bir ara Hyper Net böyle bir bilgi vermişti.Dizinin açık kapılar bırakarak biteceğini ve devamının Fox Tv'de olacağı bilgisi yayınlanmıştı ama ondan sonra haber çıkmadı takii Nebahat Çehre'nin bu açıklamasına kadar...
Yarın havaalanı sahnesi var değil mi??
çok güzel ya okuldan erken geleceğim bakabilirim:happy0064
4ewerbrucas
09-05-07, 23:50
ben gazetede okudum haberi stardan fox tv"ye dizi transferi diye başlığı vardı ama tabi o zamanlar izlemediğim için pek aaklımda kalmadı içeriği ama fox tv"de olucağına eminim hemen yarın olsada izlesem ya büyük mrk içindeyim
Evet canım yarın havaalanı sahnesi var.En sevdiğim sahnelerden biri.Bu bölümde öyle sevimliler ki Gülen ve Atakan.Çocuk gibiler.
Gazete de mi çıktı aynı haber?Dizinin biteceği haberi çıktığında benzeri bir haber Hyper Net'in sitesinde çıkmıştı ama haberin devamı gelmedi.
Keşke bende evde olup izleyebilsem ama anlaşıldı yarın akşam bu bölümü izlemek farz oldu.Bu bölümden o kadar konuşupta izlememek olmaz :D
havin_baran_05
11-05-07, 17:31
Bugünkü bölüm çok acıklıydı Gülenim çok kötüydü,Atakansa ne yapacağını bilemedi Gülenin bağırışı vede elinden bardağı düşürüşü hala kulaklarımda:(:sad53:
4ewerbrucas
11-05-07, 19:12
bedne gülene çok üzüldüm ama hep atakana saldırıyor çocuk napıcağını şaşırdı resmen kaanda hiç bir fırsatı kaçırmıyor ne işi var o saatte gülende:icon_evil :icon_evil
Bugün 21.bölümmü yayınlansı yaf? 20.bölümde öle kaan-gülen sahnesi oktu ik?
Nasıl bir Gülen Kaan sahnesinden bahsediyorsun Melis? 20.Bölümün büyük bir bölümü zaten hastanede geçiyordu.Atakan'da bir an olsun Gülen'i yanlız bırakmamıştı.Bende sanki 20.bölümde Gülen Kaan sahnesi yoktu gibi hatırlıyorum
4ewerbrucas
12-05-07, 11:58
öyle bir sahne değil hani kaan geldi gülenin evine sonra atakan geldi ne işi var onun o saatte nişanlı kızn evinde:img-hyste
Aaaaa ciddi misiniz bu bölümü mü verdi??????
EEeee Engin öğretmen'in ölümünün gerçekleştiği bölüm neden verilmedi ki?
Bende ondan bahsediorum nagihancım.niye 20 yerine 21 verildi ki?Acaba iki bölüm birlikte mi verildi?
Saçmalamaış gene Star Tv.Bölüm atlaması neden yapılsın ki şimdi?İzleyen arkadaşlar daha detaylı bilgi verirse eğer anlaşılır ne olduğu dünkü bölümde.
Starın bizim dizi komusunda ne zaman saçmalamamadığı görüldü ki?
Zaten hiçbir zaman anlayamayacağım ne alıp veremediği vardı dizi ile.Onca bünyesinde verdiği dizi varken uğraştığı hep Candan Öte'ydi.İzleyici desen gayette güzel bir izleyecisi de vardı.Reything değil midir kanala para kazandıran onu da yapıyordu Candan Öte.Buna rağmen etmediği kalmadı diziye.Halen bir yolunu bulup uğraşabiliyor.
Maalesef.Şu an ki dizilerenin retinglere bakarsak da candan öte her zaman ilk 5 te yerini bulmuştu.Garip bi kanal stratejileri var.
4ewerbrucas
12-05-07, 23:26
arkadaşlar cenazeyi verdi ya ben internetten izledim diğer bölümü çorba oldu kusura bakmayın bölüm kesmesi yok yani ben karıştırdım:img-hyste
Yani televizyonda verilen bölüm Engin'in hastaneye kaldırılışı,ölümü ve cenazesinin yer aldığı bölümdü öyle mi?Şimdi biz Star Tv'ye boşu boşuna mı çıkıştık o kadar :P
dişi-kartal
13-05-07, 13:12
Herkese Selamlar arkadaşlar;
Candan Öte dizisini sıkı takip ediyodum ve en sevdiğim dizilerden birisiydi ama keşke biraz daha uzasaydı gerçekten çok güzel olurdu!...
4ewerbrucas
13-05-07, 15:43
ewt aynene öyle hepsi benim bölümleri karıştırmam günde iki bölüm izleyince böyle oluyor:img-yes:
arkadaslar sizden bir ricam olucak...lütfen yardimci olun
ben candan dizisinin bölümlerini izlemek istiyorum.bildiginiz siteler varmi b´ölümleri indirmek icin.
cok saolun
rehen_corazon
13-05-07, 18:50
benım bıldgım en ıyı yer yo... dır orada hemen bulunuyor ama ben dızı bıtınce salladım acıkcası ama tekrarları verılıyor arada galıba ben neden bu kadar cabuk bıttıgıne cok sasırdım yane
Az önce starın avrupa kanalında 12. bölüm vardı.
Umut'a bayılıyorum ya...Dizideki en iyi oyunculuk onun..Hani diyor ya bu konunun otoriteleri "duyguyu vermek" diye:)İŞte tam onu yapıyor Umut..Duyguyu müthiş veriyor...
Nebahat hanım ne yazıkki müthiş bir gaflete düşüp güzellik belasına botoks yaptırmış(öyle anlaşılıyor yüzünden)Oyunculuğu çok kötü bu dizide..Birkere otoriteler oyunculuğu değerlendiriken en başta gözlerini ve yüzünü nasıl kullandığına akarlar..Ama Nebahat hanım botokstan yüzünü kullanamıyor..Doğal olarak kasılıp gözlerinide role veremiyor..
Rojda ile Naz'ın grafikleride birbirine yakın..Rojda 24 bölüm boyunca hep aynı kıvamda oynadı..Abartısız ve gayet yerinde mimikleri..
Naz'ın işi biraz daha zor..Her nekadar "Rojda kötü rolü oynuyor onunki daha zor" diye düşünülsede.Çünkü bana göre Rojda'nın oynadığı karakter ne çok siyah nede çok beyaz..Griy bir karakter.Günümüz sosyetik genç kızlarını anlatıyor..Ama Naz'ın oynadığı Gülen tipi müthiş karikatürize edilmiş..Naz en abartısız şekliyle oynamaya çalışıyor Gülen'i..Ama gende Gülen'de sürekli bir abartı fışkırıyor..Bu bölümlerde Gülen tipi dha gerçekçi yazıldığından Naz'ın performasıda yükselmiş..
Tüm ekip çok çalışmışlar hep..Bunu fark ettim izlerken..Hepsinin emeklerine sağlık
4ewerbrucas
15-05-07, 22:11
avrupa starda kaçta oynuyor bilen varsa söyleyebilir mi benim okulum bu cuma son artık sabahları izlerim:img-help: :img-help:
bu star huyundan hiç vazgeçmiyor .bugün candan ötenin son bölümü oynuyor starda ama hep atlatma oluyor ağız tadıyla bi seyredemedik diziyi...
4ewerbrucas
17-05-07, 17:05
onu bende farketim bir sürü sahne atlamnmış yani ben ilk defa izledim diziyi ama atladıkalrı bariz bir şekilde belli oluyor ne denebilir ki star"a artık
dişi-kartal
17-05-07, 18:23
Dizi çok güzel bir yapımdı ama bitti tekrarları gösteriliyor birkaç defa izlememe rağmen yine izliyorum dayanamıyorum:D
4ewerbrucas
19-05-07, 23:08
keşek bir tekrarı daha başlasa özledim şimdiden:icon_sorr
Candan Öte.Uyduruktan senaryolar o kadar çokki.Kesinlikle harcandığını düşündüğüm bir iş.Ben kendi adıma Cö de Naz olmasaydı da o diziyi izlerdim,çünki tarzı itibariyle Türkiye'ye gerekli bir diziydi bu.Devamlı acıklı konulardan,töreden bıkmıştık çünki.
Hani izlemek için daha gerçekçi hikayelerden biriydi,gerçekçiydi herşeyden öte.Bu yüzden de dediğim gibi dizinin harcandığını düşünüyorum.Nebahat Çehre başlığına da ekledim zaten.Nebahat Çehre de aynı şekilde bu durumdan yakınmış,zaten izlediğim Derya Baykal programında da bundan bahsetmişti.
Her ne kadar Cö 'yi insanlar bu sıfata yakıştıramasada.Ben töreli,şaşalı dizilerden bıkmıştım açıkçası.İnsanlar bu şekilde dizileri izlemekten mutlularsa elbette birşey diyemem ama.:img-wink:
yaprakdokumu
21-05-07, 23:35
Geçenlerde denk geldim bir sahneye..Belki Naz sonraki bölümlerde düzeltmiştir..Başlığı görünce yazayım dedim..Naz göz makyajını çok yanlış yapıyor..Gözleri çok küçük yaptığı makajla iyice küçültüyor..Göz kalemini dışardna sürsün..Rimelide içten dışarıya-yukarıya doru açı alarak kullanmalı..renkli göz estetik olarak bir avantajdır..Naz kıyafetleriyle bunu yapmaya uğraşıyor ama göz makyajıda çok önemli:img-wink:
Geçenlerde denk geldim bir sahneye..Belki Naz sonraki bölümlerde düzeltmiştir..Başlığı görünce yazayım dedim..Naz göz makyajını çok yanlış yapıyor..Gözleri çok küçük yaptığı makajla iyice küçültüyor..Göz kalemini dışardna sürsün..Rimelide içten dışarıya-yukarıya doru açı alarak kullanmalı..renkli göz estetik olarak bir avantajdır..Naz kıyafetleriyle bunu yapmaya uğraşıyor ama göz makyajıda çok önemli:img-wink:
Tamam canım Naz'ı görünce söyleriz bir arkadaş var sitede senden bunu istiyor diye:happy0064 .Seni mi kırcak???
masum_leydi
22-05-07, 22:56
ne garip burcu kara başlığına yazılan öneri buraya eklenmiş (burcu yerine naz yazlımış) değiştirilerek buraya eklenmiş çocukca:icon_whis
bu arda büyük demek istedin herhalde nazın gözleri epey bir iridir:happy0064 :happy0064
Efet cnm ayrıca naz rimel kullanmaz.Rimeli ve makyaj yapan burcu naz nerseyse sıfır makyaj oynar.
yaprakdokumu
24-05-07, 01:25
BU kadar Makyaj VE estetik cok zararli NAz elmasa DOgaliktan Yana olsun artik biraz. COk boyuyo kücük gözlerini
^^ aynı kişilerden söz edilmiyor herhalde.Kişileri karıştırdın sanıyorum
Candan Öte'de Sude'ye yardım eden bir çocuk vardı Gülen ve Atakan'ı ayırmada yardımcı olan o çcuk adını bilemiyorum şuan passaparolada.
Maşşallah Metin Uca da kısa aralıklarla Candan Öte oyuncularını ağırlayıp duruyor :D
Biz Haziran Gecesinden sıyrılamayan Naz fanları olarak burdayız.Bence burdan devam edelimmm biz konuşmaya.:img-wink:
bencede canım burdan konuşmaya devam edelim arkadaşlar:img-wink: ben candan ötenin bikaç bölüm daha devam etmesini isterdim kaliteli bir yapımdı ve senaryosuda çok güzeldi
mili_havinn
24-05-07, 22:12
Biz Haziran Gecesinden sıyrılamayan Naz fanları olarak burdayız.Bence burdan devam edelimmm biz konuşmaya.:img-wink:
aynen cnm harfiyen katılıyorum...
nazın başlığı bi anda kapanı verdii.herşey güsel giderkenn..sinnr oldum ztn....neyse...
Başlığımızda hiçbir şey yokken,o meşhur kurunun yanında yaşda yanar sözünü yaşadık tam anlamıyla.En çok şey lafına sinir oldum ben.Haziran Gecesi zihniyetinde kalmışız ya ona sinir oldum.Cö full bölümlerin resimleri var elimizde bi kere,Hg yok.Ben buna daha çok gülüyorum ama boşver.:img-wink:
mili_havinn
24-05-07, 22:14
candan öte gerçekken kaliteli bi diziydii.en azından dizide 1 kişi fln hariç herkes oyuncuydu...bu önemli bşiy bence..ama bi 2 3 bölüm daha uzardı....hatta biraz daha.....
O meşhur nebahat çehre roportajı eklenmiş ya,hani Naz çok güzel ama disiplini için aynı şeyi söyleyemem yazılı olan.Onda dizinin neden bittiğini anlayamadık,5.yken bitti şaşrıdık yazıyor.
Sanırım anlamak istemeyenlerde o haberi ekleyerek buna inanmak zorunda kalmışlardır.
Cö çok kalieli bir diziydi zaten.Bunu hepimiz biliyoruz biz her bölüm için 1 başlık kapatoyorduk.Neydi o günler????7ay ekranlarda kalan bir dizinin ardından sadece,dzinin gelecek sezona uzadığı geldğinde üzülmüştüm.Tek sezonda tatlı bitmeliydi.2-3 bölüm erken bitti sadece tek üzüldüğüm konu bu.:img-wink:
evet tadında bırakılması güzel ama 2 3 bölüm daha uzatabilirlerdi ben gülen ve atakanın evlendikten sonraki hallerinide görmek isterdim biraz:)
bu arada makyajla ilgili konu açılmışta söylemek istedim dizide nazda çok doğal bi makyaj vardı hep yüzünde nerdeyse sıfır makyaj.hatta bazı bölümlerde sıfır makyajdı rimel kullanıp göz makyajı yaptığını pek hatırlamıyorum yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar?:icon_whis
bu arada makyajla ilgili konu açılmışta söylemek istedim dizide nazda çok doğal bi makyaj vardı hep yüzünde nerdeyse sıfır makyaj.hatta bazı bölümlerde sıfır makyajdı rimel kullanıp göz makyajı yaptığını pek hatırlamıyorum yanlış mı hatırlıyorum arkadaşlar?:icon_whis
Onu geç sen.Nişan resminde makyajı olmadığı belli.İnsanların ağzı torba değilki büzesin.Bu arada şuan online olan herkes buraya mesaj attı.Hepinize ilginizden teşekkürler.:img-wink:
Sevgili Arkadaşlar;
İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlarınızdan şikayetler var. İçinizden bazıları üyeleri kışkırtıcı ve tartışmaya yöneltici mesajlar yazıyorsunuz. Lütfen diğer üyelerimizi ve diziseverlerimizi rahatsız etmeyecek şekilde kendi düşüncelerinizi dile getirerek, diğer arkadaşlarımızın yorum ve düşüncelerini küçümsemeden yazılarımızı yazalım...
Sevgilerimle
KADER
Onu geç sen.Nişan resminde makyajı olmadığı belli.İnsanların ağzı torba değilki büzesin.Bu arada şuan online olan herkes buraya mesaj attı.Hepinize ilginizden teşekkürler.:img-wink:
haklısın cnm:img-wink:evet nişanda yüzünde hiç makyaj yoktu resimlerden belli oluyor zaten
Naz Elmas'ın başlığını bulamayınca üzüldüm anlaşılan gene kapatıldı :(
Birçok arkadaşın Naz'a olan fanlığı Haziran Gecesi ile başlasada bence Candan Öte ile de kendine yeni fanlar edinmiş biri olduğunu düşünüyorum.Örnek:Ben mesela :P
Candan Öte'nin kalitesini tartışacak değilim kesinlikle bu ortada.Bunu konuyu tartışmaya açmak bile diziye yapılmış bir haksızlıktır.Defalarca yazıldı dizinin bitiş sebebi reythingler değildir diye.Yapımcı şirket ve kanal arasındaki ilişkiden ötürü geliyor diye.Ehh bunun aksini iddia etmek abesle iştigaldir.
Nebahat Çehre daha birkaç hafta evvel bir programda dizinin bitirildiği için pişmanlık olduğunu dile getirdi.Devamın çekilmesi istendiğini.Nebahat Çehre'nin böyle birşeyi uyduracağını sanmıyorum.
Devamının çekilmesi ne kadar doğru tartışılır ama böyle bir proje hayata geçirilecek ise de bence aynı kadroyla sifirdan bir projeye girilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.Çünkü Candan Öte öyle yada böyle bitti.Birçok taş yerine oturtuldu dizide.Bundan sonrası zorlamaya gider gibi geliyor bana.
Şu var içimde uhte olarak kalan tek şey dizinin bitirileceğinin çok geç açıklanması.Yani yeni bölüme 2 gün kala haber verilmesi hiç hoş değildi.Birkaç bölüm daha uzatılıp en azından Gülen'in her zaman hayalini kurduğu Görkem'le tekrar kardeş olabilme isteğinin gerçekleşmesinin ekrana daha fazla yansıtılmasını beklerdim.
Birçok arkadaşın Naz'a olan fanlığı Haziran Gecesi ile başlasada bence Candan Öte ile de kendine yeni fanlar edinmiş biri olduğunu düşünüyorum.Örnek:Ben mesela :P
Candan Öte'nin kalitesini tartışacak değilim kesinlikle bu ortada.Bunu konuyu tartışmaya açmak bile diziye yapılmış bir haksızlıktır.Defalarca yazıldı dizinin bitiş sebebi reythingler değildir diye.Yapımcı şirket ve kanal arasındaki ilişkiden ötürü geliyor diye.Ehh bunun aksini iddia etmek abesle iştigaldir.
Nebahat Çehre daha birkaç hafta evvel bir programda dizinin bitirildiği için pişmanlık olduğunu dile getirdi.Devamın çekilmesi istendiğini.Nebahat Çehre'nin böyle birşeyi uyduracağını sanmıyorum.
Devamının çekilmesi ne kadar doğru tartışılır ama böyle bir proje hayata geçirilecek ise de bence aynı kadroyla sifirdan bir projeye girilmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.Çünkü Candan Öte öyle yada böyle bitti.Birçok taş yerine oturtuldu dizide.Bundan sonrası zorlamaya gider gibi geliyor bana.
Şu var içimde uhte olarak kalan tek şey dizinin bitirileceğinin çok geç açıklanması.Yani yeni bölüme 2 gün kala haber verilmesi hiç hoş değildi.Birkaç bölüm daha uzatılıp en azından Gülen'in her zaman hayalini kurduğu Görkem'le tekrar kardeş olabilme isteğinin gerçekleşmesinin ekrana daha fazla yansıtılmasını beklerdim.
Valla senin gibi güzel yazılar yazan bir aradaşında aramızda olması çok güzel.CandanÖte'nin kalitesi zaten ortada ama yıllar öncesi bazı hazımsızlıklar yüzünden hala devam ettirilmesinin sebebi bunu devamlı dile getirmek.Herkese göre kalite farklı birşeydir.
Ayrıca senin Naz'a sevginin bu dizide başlaması da Naz'ın tek dizilik biri olmadığının bir kanıtıdır.
Ben dizinin yeniden çekilmesini istemiyorum açıkçası.Çok kabak tadı veren dizi var,tek seznluk dizileri beğeniyorum ben.Zaten 2.sezon devam etse de konu itibariyle saçmalama yaşanırdı.Tek şikayetimizin nedeni bu kadar ani,habersiz bitmesi.Bana kalırsa süper bir final izledik.Film tadında.
Valla senin gibi güzel yazılar yazan bir aradaşında aramızda olması çok güzel.CandanÖte'nin kalitesi zaten ortada ama yıllar öncesi bazı hazımsızlıklar yüzünden hala devam ettirilmesinin sebebi bunu devamlı dile getirmek.Herkese göre kalite farklı birşeydir.
Ayrıca senin Naz'a sevginin bu dizide başlaması da Naz'ın tek dizilik biri olmadığının bir kanıtıdır.
Ben dizinin yeniden çekilmesini istemiyorum açıkçası.Çok kabak tadı veren dizi var,tek seznluk dizileri beğeniyorum ben.Zaten 2.sezon devam etse de konu itibariyle saçmalama yaşanırdı.Tek şikayetimizin nedeni bu kadar ani,habersiz bitmesi.Bana kalırsa süper bir final izledik.Film tadında.
Şeyma'cım öncelikle yorumların hakkında sana teşekkür ederim.İnan burda konuşmaktan ve yorumlarını okumaktan büyük zevk aldığım insanlardan biri de sensin.Candan Öte verdiği zamanlarda senin yorumlarını dört gözle beklerdim :)
Geçmiş dönemden yaşanan şeylerin açıkçası Candan Öte'ye yansıtılması hoşuma gitmiyor.Yani Candan Öte ve ona ait olan herşey bu konunun dışında bırakılması gerek diye düşünüyorum ama sanırım bazı kesimler açısından bunu yapmak pek mümkün olmuyor.
Hatırlarsan bugün Naz Elmas'ın nasıl takdim edilmesi gerektiğiyle ilgili bir yazı yazmıştım.Kasttettiğim şey buydu işte.Herkes için Naz Elmas Haziran Gecesi demek değil.Ben onu gerçek anlamda Candan ÖTe ile takip ettim ve ordaki haliyle onu beğendim.Naz'ın tek bir kalıp içine sokulması ve tekbir işten ötürü anılması hoşuma gitmiyor.Evet onu bu noktaya getiren şeylerde Özcan Deniz'in ve Haziran Gecesi'nin yeri yatsınamaz ama Naz'ın başarı ölçütü sadece bundan ibaret değil.Bundan yıllar sonra adının sadece bu isimler ötürü hatırlanmasını istemem ben açıkçası yaptığı bütün işlerin bir bir sayılarak anılmasını ben tercih ederim.
Candan Öte çok abartıya kaçınılmadan birkaç bölüm daha uzatılabilirdi yada bitimine yaklaşıldığından haberdar edilebilirdik.Gerçi bitirme kararı da ani gelince haberde son anda yayıldı.Planlı programlı olarak 24 bölüm düşünülmüş olsa idi belki bitişini hazmetmek daha kolay olurdu ama böylesi gerçekten kötü oldu izleyenleri için.Son kez izleyeceğin gerçeğini hazmetmek için zaman tanınmadı.Gerçi Nebahat Hanım'ın söylemlerinden sadece bizler için beklenmedik değil onlar içinde finalin beklenmedik bir anda geldiği anlaşılıyor. :(
Haklısın ani oluşuna onlarda bir türlü alışamamış olmalılar.Zaten özellikle bu dizinin Naz dizisi olduğunu söyleyip de oley bitti,reytingleri düşüktü kimse izlemedi denmesine çok fazla rahatısızım.Çünki bu işin altında yatan o kadar çok kişi varki onlarda bu işten hep ekmek kazanıyorlardı hem emek harcıyorlardır.Bizim gibi kimse erken finali beklemiyordu tüm duyduğum isimler aynı şeyi söylediler zaten.
Bu yüzden Candan Öte'nin en azından kalitesinden ve özgünlüğünden bahsedilmesini ben açıkçası tercih ederim.Çünki en azından hakkını vermiş oluruz bu şekilde.Çünki dizi zamanı senaristimiz Deniz Akçay siteyi takip ediyordu.Bu derece basit çamur atmalar,astı astarı olmayan uygurmalar yüzünden bitmiş bir şeyi karalamak da yanlış olur.Biz burda baya rüzgarlar atlattık çünki.Her bölüm için bir başlık kapattık yorumlarımızla.
Açıkçası belki Naz'ı sadece Haziran Gecesin'de değerlendirmenin yanı sıra bu sitede Naz-Umut hayranı olan Candan Öte hayranları olduğunu bildiğimden de içim rahat.
dawsonjoey
25-05-07, 10:04
Senaristin diziyi takip ettiğini bilmiyordum ben. Candan Öte ekranlarda izlediğim tek Türk dizisiydi Atakan ve Gülen'in aşkı çok güzeldi. Erken bitti bence sezon sonuna kadar sürebilirdi. Naz'a gelince hayranı değilim Haziran Gecesini de izlemiştim ama öylesine C. Ö. gibi değil. Bence Naz tek atımlık bir barut olmadığını bu dizide kanıtladı. Gülen karakterini gayet başarıyla canlandırdı. Umutla da ekranda güzel bir ikili oldular. Her ikiside rolünün hakkını verdi. Onları başka projelerde yeniden beraber görmeyi isterim. Çok keyifli olacağından eminim.
Naz'ım çok özlüyorum..Keşke diiz enazındna bu sezon sonuna kadar devam etseydi..Neyse inşallah kadrodaki oyuncularıın tümünü yeni projelerde görürüz..Bu arada avrupa kanalındaki tekrarlarda bitti mi?:icon_whis
Ben dizide Naz var die izlemeye baslamıstım.Haziran Gecesi'de çok sevmistim Naz'ı Havin'i.Görünce ekranlarda hemen atladım izlemee.Gel gör ki sonra Umut'u gördüm vuruldum.cok yakısıklı sadece yakısıklı da deil harika rol yapıyo.Atakan rolü ona cuk die oturmus resmen.Dizi de Naz oynuya die baksamda sadece Naz deil benim için Candan Öte.İyi ki izlemisim.umut gibi birini ekranlarda tanıma sansım oldu.Isallah eylulde yeni calısmalarla grei döner.simdiden cok özledim
Ben dizide Naz var die izlemeye baslamıstım.Haziran Gecesi'de çok sevmistim Naz'ı Havin'i.Görünce ekranlarda hemen atladım izlemee.Gel gör ki sonra Umut'u gördüm vuruldum.cok yakısıklı sadece yakısıklı da deil harika rol yapıyo.Atakan rolü ona cuk die oturmus resmen.Dizi de Naz oynuya die baksamda sadece Naz deil benim için Candan Öte.İyi ki izlemisim.umut gibi birini ekranlarda tanıma sansım oldu.Isallah eylulde yeni calısmalarla grei döner.simdiden cok özledim
Bencede...ZAten diizdeki en başarılı oyuncu Umt...Çok istiyorum bende yeni sezonda bir dizide başlamasını..
Katılıyorum cnm..Canda Öte dizisiyle birlikte Naz Fan ailesine birçok kişi katıldı..Naz her dizisinde hayranlaarıın katlayarak devam ediyor zaten:img-wink:
Bu arada Şeyma'ım evet aramızda Nagihan gibiçok güzel yazılar yazan bir çokarkadaşımız var:img-wink:
Sen,ebru,gözde,esra,tuğçe dahda sayarsmuzar gider bu böyle..Gerçekten Naz fanlarına bakıyorum ve sizlerle gurur duyuyorum..yüksekanaliz gücünüz,kelime haneniz,gözlem gücünüz.Hepsi Naz'da olan binlerdce güzel özlelikten bir kaçı ve bizde nasiplenmişiz(kendimede pay çıkardım:img-wink: )
Bazı kişilerin fanlarına bakıyorum iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar..:good:
havinim_baranım
25-05-07, 14:27
Cnm ya bende çok üzüldüm Naz başlığının kapatılmasına hemde çok kötü oldum canım acayip sıkılıyor off ya..Ya Nagicim ya yorumlarına bayılıyorum senin bi harikasın ya insan bu kadarda güzel yorum yapmaz ki çok haklısın cnm:img-wink:
yaprakdokumu
25-05-07, 14:38
Umarim naz elmas sesimi duyar Ton makyajinida azalttir. Kücük gözleri daha kücük göstermeye ne gerek var
Ögrenir ihs. zamanla :img-wink:
Senaristin diziyi takip ettiğini bilmiyordum ben. Candan Öte ekranlarda izlediğim tek Türk dizisiydi Atakan ve Gülen'in aşkı çok güzeldi. Erken bitti bence sezon sonuna kadar sürebilirdi. Naz'a gelince hayranı değilim Haziran Gecesini de izlemiştim ama öylesine C. Ö. gibi değil. Bence Naz tek atımlık bir barut olmadığını bu dizide kanıtladı. Gülen karakterini gayet başarıyla canlandırdı. Umutla da ekranda güzel bir ikili oldular. Her ikiside rolünün hakkını verdi. Onları başka projelerde yeniden beraber görmeyi isterim. Çok keyifli olacağından eminim.
Evet takip ediyordu,çünki ilk bölümlerde bilmiyorum izliyormuydun dizi biraz yavan ilerliyordu biz burda devamlı aramızda dizide aşk eksik,aşk olsun falan diye devamlı bu durumu dile getirmiştik,zaten bizim konuşmalarımızın hemen arkasından da dizi bu yöne kaydı ve nihayet açılamayan Gülen ve Atakan'ın aşkları başladı.
Daha sonra da Deniz Akçay bir mesaj atarak detaylı şekilde burayı takip ettiğini,dizinin ilerleyen bölümlerinde karşılaşacağımız çeşitli olaylardan tüyo vererek kendini gösterdi.Takip ettiğini söylemeyi ayrıca belirtti.:img-wink:
Ben çünki dizinin ilk başlarda,dizi resimlerine de bakarsak Kaan-Gülen aşkının olacağına inanmıştım istemesem de.Bizim burda Atakannnn diye durmadan söylediğimize göre dizi farklı bir tol buldu bana kalırsa,çok çok yüksek ihtimal.
Evet söylediğin bir cümleye de katılıyorum.Belki fanı olmayabilirsin ama iyi bir analiz yapmışsın bana göre.Tek atımlık olmadığını belirtti.Biz ilk başlarda Naz'ı her gördüğümüzde aklımıza Havin gelip,Gülen'i sindiremeyiz gibi geliyordu.Ama daha ilk bölümden onun Gülen olduğunu Havin olmadığını,karakterlerinin çok farklı,Candan Öte'de daha genç ve hayata farklı bakan birisi olduğunu hepimize gösterdi.:img-wink:
Umut'a laf yok zaten.O bu dizinin bence en önemli yıldızı.Benim gibi daha önce adını dahi duymadığım ama büyük yetenekli biri.Bu proje yolunu çok açacak.Bekliyoruz merakla.
Cnm ya bende çok üzüldüm Naz başlığının kapatılmasına hemde çok kötü oldum canım acayip sıkılıyor off ya..Ya Nagicim ya yorumlarına bayılıyorum senin bi harikasın ya insan bu kadarda güzel yorum yapmaz ki çok haklısın cnm:img-wink:
Naz Elmas başlığı kapansa da bizi sence kim ve nasıl yıldırabilir ki?Sonuçta bizim başlığımız sebepsiz kapandı nedeni de aslında çok basit.Ben nedenini biliyorum.O yüzden rahat olun.İsteyen öm atabilir.:img-wink: Konu bizle alakalı değil,bizim rahatımız için o başlık kapandı.:img-wink:
Biz Burda da çok kaliteli bir dizinin içinde yer aldığı için Naz'ı konuşabiliriz.:img-wink:
Evet bende senin gibi Naz için diziyi izlemeye başladım.Fakat daha sonraları Naz'ı tamamen bir kenara bıraktım.Dizinin konusu tamamen ilgi çekici ve gerçek hayattan bir alıntıydı.Özgün bir konuydu.İmkansızlıkların dolu olduğu,şaşalı hayatların içinde rahatlığın diz boyu olduğu bir dizi değildi.
Gülen ve Atakan'ın bizlerden ne farkı vardı ki?Hayat telaşı,aile sorunları maddi sıkıntılar,iş arayışları,birbirlerine sevgileri.:img-wink:
Umarim naz elmas sesimi duyar Ton makyajinida azalttir. Kücük gözleri daha kücük göstermeye ne gerek var
Ögrenir ihs. zamanla :img-wink:
Dedim ya canım,Naz'ı gördüğümüzde hemen senin dediklerini söyleyeceğim.Yana yakıla hayranın olmak istiyor ama küçük gözlüsün diye olamıyor diye.:img-wink: Seni kırmaz o hiç,canım benim sen hiç üzülme,sakın kafana da bunu takma.:img-wink:
havinim_baranım
25-05-07, 18:08
hildaxx
Naz Elmas başlığı kapansa da bizi sence kim ve nasıl yıldırabilir ki?Sonuçta bizim başlığımız sebepsiz kapandı nedeni de aslında çok basit.Ben nedenini biliyorum.O yüzden rahat olun.İsteyen öm atabilir. Konu bizle alakalı değil,bizim rahatımız için o başlık kapandı.
Biz Burda da çok kaliteli bir dizinin içinde yer aldığı için Naz'ı konuşabiliriz
şEYMACIM yorumuna katılıyorum bizi kimse yıldıramaz artık iyi ki Naz Elması Candan Öte adlı dizimizde oynamış,ne güzel:happy0064
dawsonjoey
25-05-07, 18:11
Ya bu makyaj mevzu ne ben anlamadım neden ikide bir dile getiriyorlar :) Dizideki makyajdan söz ediliyorsa makyözün elindedir sanırım o. Birde karakter lie ilgili. Diyelim ki Gülen makkaj yapmayı bilmiyor. Naz estetik uzmanı da olsa bu konda bir şey yapamaz onu taşımak zorunda. Rolünün gereği o çünkü. Özel hayatında ise bilemiyorum tabii dikkat etmedim hiç. Neyse allahı var güzel kız Naz. Kaan-Gülen mevzuunda da aynen senin gibi hissediyordum bende. Ama bir yandan da ihtimal vermedim. Umut hepimizin gönlünü fethetti. Bazılarımızın daha fazla ;) Nazla da kimyası çok güzel uydu. Bana çok öncelerden sevdiğim başka bir dizideki çifti hatırlatıyorlardı. Söyledim hatta bir kaç kez. Bence abartısız Türk ekranlarındaki en iyi ikili Naz&Umut yani ben çok inandım onların aşkına çok gerçekçiydi güzel yansıttılar o duyguları. Görüntü olarak da yakıştılar ekrana ama erken bitti 7-8 bölüm daha sürseydi onları evli bir çift olarak izleseydik. Görkemi ve Güleni kardeşilk bağlarını tazelerlerken görebilseydik daha güzel olurdu. Ama neyseki mutlu son oldu da biraz rahatladık :)
YaBaN GüVeRcİnİ
25-05-07, 18:50
Selam arkadaşlar... Bende Candan Öte'yi ne yazık ki sonradan farkettim.. Farkettiğimde ne yazık ki geç kalmıştım... Bitmişti... Tekrarları izledim... Ama dizinin videolarını arıyorum. Özellikle Atakan-Gülen sahneleri... Ama you... dekiler değil. İndirmek istiyorum ben ve rar uzantılı olmamalı çünkü benim pc açmıyor... Ama bulamadım... Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa linkleri bana ö.m. atarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Hoşçakalın...bye
Ya bu makyaj mevzu ne ben anlamadım neden ikide bir dile getiriyorlar :) Dizideki makyajdan söz ediliyorsa makyözün elindedir sanırım o. Birde karakter lie ilgili. Diyelim ki Gülen makkaj yapmayı bilmiyor. Naz estetik uzmanı da olsa bu konda bir şey yapamaz onu taşımak zorunda. Rolünün gereği o çünkü. Özel hayatında ise bilemiyorum tabii dikkat etmedim hiç. Neyse allahı var güzel kız Naz. Kaan-Gülen mevzuunda da aynen senin gibi hissediyordum bende. Ama bir yandan da ihtimal vermedim. Umut hepimizin gönlünü fethetti. Bazılarımızın daha fazla ;) Nazla da kimyası çok güzel uydu. Bana çok öncelerden sevdiğim başka bir dizideki çifti hatırlatıyorlardı. Söyledim hatta bir kaç kez. Bence abartısız Türk ekranlarındaki en iyi ikili Naz&Umut yani ben çok inandım onların aşkına çok gerçekçiydi güzel yansıttılar o duyguları. Görüntü olarak da yakıştılar ekrana ama erken bitti 7-8 bölüm daha sürseydi onları evli bir çift olarak izleseydik. Görkemi ve Güleni kardeşilk bağlarını tazelerlerken görebilseydik daha güzel olurdu. Ama neyseki mutlu son oldu da biraz rahatladık :)
Boşuna bunları söylemişsin canım,çünki o yorumu yapanın yorumlarını dikkate alacağını sanmıyorum.O hala Haziran Gecesi'nin etkisinden kurtulamamış birisi.O yüzden de ileriyi düşünmeden hala o zamanı yaşıyor.Gülüp geçeceksin.:img-wink: Makyaj konusu kapanır yerine dizinin kalitesizliğinden falan konu açar.Aramızda hep var yani.:img-yes:
Bende evli bir çift olarak izlemek isterdim,çünki ne bilim bi de o hallerini görmek keyifli olurdu sanki.Aynı dediğin gibi Görkem ve Gülen'i de bu araları düzelmiş halleriyle görmek isterdim.
Düşünüyoruım da bence çok güzel bir final bölümü izledik hemde ani bitişine ramen.Herşey yerli yerinde,sinema tadında,olaylar iyice sonuca bağlanmış en önemlisi de MUTLU SON:img-wink:
Belki de 7-8 bölümle değil de tek bölüm daha uzayabilirdi.En azından Gülen duyabilseydi keşke olayları ve Görkem'in onun mutluluğu için neler yaptığını.Çünki neredeyse tüm dizi boyunca kardeşinin ona olan sevgisini görmek için çabaladı.Her neyse tadı damakta kalan harika bir final izledik.
Selam arkadaşlar... Bende Candan Öte'yi ne yazık ki sonradan farkettim.. Farkettiğimde ne yazık ki geç kalmıştım... Bitmişti... Tekrarları izledim... Ama dizinin videolarını arıyorum. Özellikle Atakan-Gülen sahneleri... Ama you... dekiler değil. İndirmek istiyorum ben ve rar uzantılı olmamalı çünkü benim pc açmıyor... Ama bulamadım... Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa linkleri bana ö.m. atarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Hoşçakalın...bye
Öm mesaj da atmışın bana,yardımcı olamadım çünki elimde bölümler maalesef ki yok.Bende senin gibi indirmeyi denedim ve bende de rarlı dosyalar bir türlü açılmadı.Açıkçası sonradan da vazgeçtim indirmeye çalışmaktan.
Umarım tekrarlarda baştan sona kadar izlemişsindir.O malum sitede son bölümlerin videoları olacak ama sanki.İlk bölümler eklenmemişti ama:img-yes:
Benim için söylediğiniz onca güzel sözden sonra ben burda ne desem şimdi boş.İnanın arka arkaya yazılarımla ilgili söyledikleriniz beni nasıl duygulandırdı anlatamam.Burda sizlerle yazışmak görüşlerimizi paylaşmak öylesine güzel ki.Ben üzülüyorum hatta aranıza çok geç katıldığım için.Dizi film forumunda olduğum halde ilk kez 9.bölüm sonunda aranıza katıldım.Çok iyi hatırlıyorum burda öylesine güzel yorumlar yapılıyordu ki şaşırmıştım.Daha önce yazmadığıma çok pişmanım.ÖZellikle yazılarını beklediğim arkadaşlarımız vardı. Şeyma'nın,Leyla'nın,Gözde'nin,Emine'ni yesilimm'im ,Hg_Gümüs'ün çok çok iyi bölüm yorumları vardı.Çok güzel günlerdi.Burda dizi ve oyuncular ile yapılan sohbet gerçekten çok sağlam.Kesinlikle hiçbir konu yüzeysel geçilmiyor.Derinlemesine düşünceler sarfediliyor ki bir forum ortamını sağlamlaştıran şeylerdir bunlar.Sağlam ki halen burda bir arada konuşabiliyoruz.
hildaxx tarafından gönderildi
Ben çünki dizinin ilk başlarda,dizi resimlerine de bakarsak Kaan-Gülen aşkının olacağına inanmıştım istemesem de.Bizim burda Atakannnn diye durmadan söylediğimize göre dizi farklı bir tol buldu bana kalırsa,çok çok yüksek ihtimal.
Bu konuyu gerçekten çok merak ediyorum.Dizinin ilk bölümlerini izlemeden yorum yaparken dizinin başlangıcında Gülen ve Kaan üzerinde düşünüldüğü yorumlarını yapıyordum ancak ilk bölümü izleyince fikrim değişti.Çünkü ilk bölümde Gülen ve Atakan resmen birbirlerine kur yapıyorlardı.Sanıyorum Cengiz'in daha medyatik oluşu sebebi ile onu reklam yapmayı tercih ettiler.Umut'un varlığı dizinin başladığı ana kadar bir önem arzetmiyordu.İkinci adam gözüyle bakılıyordu kendisine ama zamanla aslında esas oğlanın o olduğu netlik kazandı.
hildaxx tarafından gönderildi
Tek atımlık olmadığını belirtti.Biz ilk başlarda Naz'ı her gördüğümüzde aklımıza Havin gelip,Gülen'i sindiremeyiz gibi geliyordu.Ama daha ilk bölümden onun Gülen olduğunu Havin olmadığını,karakterlerinin çok farklı,Candan Öte'de daha genç ve hayata farklı bakan birisi olduğunu hepimize gösterdi.
İşte başarı budur.Tek bir dizi karakterini üzerine kıyafet gibi geçirmeyip daha sonrasında yeni işleriyle adını ve diğer canlandırdığı karakterleri sevdirebilen kişi bu meslekte başarılı olacak olan kişidir.Havin ve Gülen karakterleri birbirinden çok farklı karakterler olduğu halde bu 2 farklı hallede kendisine çok güzel oturtup hayata geçirdi Naz Elmas.Eminim ki bundan sonra canlandıracağı karakterlerle de gene bu yorumları alacaktır.
Etrafımızda o kadar vurdulu kırdılı töreli,mafyalı,entrikalı dizi varki aile temasını içeren dizilerimiz "özgün" bir konu halini alıyor.Aslında Candan ÖTe'nin çok basit bir konusu vardı.Sakın yanlış anlaşılmasın basit kelimesini küçümsemek amaçlı kullanmadım.Sade bir konuyu kastediyorum.İki farklı ortamda büyüyen kardeşlerin yaşam hikayesi.Ama konu nasılda yan konularla zenginleştirildi.Daha da gidebilirdi.Babasız kalmaları ile birlikte nasıl hayatta kalma mücadelesi verebilirlerdi işlenebilirdi elbette ama olmadı.
Gelelim Umut'a.Kesinlikle söylediğiniz her kelimenin altına bende imzamı atıyorum arkadaşlar.Herkes dizi başlarken Naz'a konstantre olmuşken Umut herkesi oyunuyla aklını başından aldı.Ben bunu aslında Naz Elmas'ın Haziran Gecesi'ndeki durumuna benzetiyorum.Asmalı Konak'la Özcan Deniz çok büyük bir kitleye sevene ulaştı.Haziran Gecesi verileceğinde birçok kişi Özcan için ekran karşısına geçti ama Naz Elmas ağırlığını diziye koydu ve bence yeri zaman Özcan'ın önüne bile geçti.Candan Öte'ye de insanlar Naz'ı izlemek için başladı ama diziye ağırlığını koyan kişi Umut oldu.
Umut'u yeni bir projede görmeyi çok isterim.Şuanda ekranlardaki en iyi diye tabir edilenlerin bile pabucunu dama atacak bir yetenek var onda.Hele bir de Naz'la olursa çok daha sevinirim. :D İkisindeki bu kimya göz ardı edilmeden tekrar ekrana gelirlerse bundan son derece mutluluk duyarım :D
bolbaloncuk
26-05-07, 12:30
Naz Elmas başlığını yine kapalı gördüm.Uzun zamandan beri giremiyorum ne yazıkki.Ödevlerim,çeşitli özel sebeplerden dolayı siteye girmek bir yana kendimle dahi ilgilenmeye fırsatım olmadı ne yazıkki.Hepinizi de tek tek özlemişim,ayrıca burayıda.
Naz başlığını kapalı gördüğüme öncelikle çok üzüldüm.Yeni bir başlık açılmış hatta 2 ben yokken.Hala herkes hızlı ve aktif şekilde çalışıyor demekki,buna da çok sevindim.Başlığın kapanma sebebini aslında yine az-çok anlayabiliyorum.Görüldüğü üzere bu sayfada bile parazitlenme yaşanmış.Umarım en kısa zamanda başlığımıza kavuşuruz.
Naz'ı altın kelebek ödüllerinde kızıl saçlarıyle görünce inanılmaz bir mutluluk duydum.Nasıl güzel olmuş,nasıl tatlı.İşlerim var dedi bu da yeni projeleri var demektir.Merakla bekliyoruz.Canım bunlartı yazmak istedi,Naz başlığı kapalı olduğundan özet halinde buraya yazdım.
Candan Öte dizisini mi tartışıyoruz??Hani o içimizden biri olan,hemen hemen herkesi yaşayabileceği sorunlardan ibaret olan diziyi mi?Ben burada son bölüm fragmanı yayınlandığında ki heyecanımı çok iyi hatırlıyorum.Mutlu son mu yoksa mutsuz mu?Hayır mı diyecek evet mi diye kan ter içinde kalmıştım.
Candan Öte belki çok büyük kitlelere ulaşmadı,belki rekorlar kırmadı hatta belkide şuanın büyük dizileri Binbir Gece,Sıla gibi dizilerle yarışamadı ama bana göre onlardan çok daha içerikli ve konusu itibariyle daha bize yakın bir diziydi.Hepsini tekrardan tebrik etmek istiyorum.
he deyin geçin:)
tuğçe tekrar aramızda olmandan çok mutlu oldum..Doğum gününe kadar başlık açılırsa orddan devam ederiz inşallah:img-wink:
BU arada avrupa kanalında dizini tekrarları bitti mi?
:) :) :)
Nazın böyle kaliteli ve nezih bir dizide yer almasından çok mutluyum.Sansasyondan uzak (köşe yazarlarının dediği gibi acıtasyon ve reklamdan uzak kendi halinde) bir dizi.Tüm oyuncular başarılı onlarca maça rağmen ayakta durmayı başarmış bir proje.Bu da dizinin temelinde yatan kaliteli ekibin ve başta deniz akçay olmak üzere iddialı bir teknik ekibin başarısıdır.
BU arada avrupa kanalında dizini tekrarları bitti mi?[/B]
Bittiğini sanmıyorum Şeyma Umut'un başlığında Euro Star'dan izlemenin keyfini sürenler var çünkü :D
Bu arada birşey dikkatimi çekti.Candan Öte'de kullanılan bazı mekanların şuan başka dizilercede kullanıldığını görüyorum.Gördükçe de aklıma Candan Öte geliyor.Gümüş'ü izlemem dün dizideki bazı kişiler bir hastanedeydi.Hastane Engin Öğretmen'in kaldırıldığı hastane ile aynıydı.Birkaç dizide daha hastanenin kullanıldığını görmüştüm.Yine dün hangi dizi bilmiyorum ama Gülen dizayn için tuttukları ofisi kullanılmış dizide.Mobilyalardan odadaki yerleşim düzenine kadar herşey aynıydı :img-hyste :img-hyste
havinim_baranım
27-05-07, 12:47
Ya hala reyting yüzünden kaldırıldı deniyor ya şunu anlayın artık reyting yüzünden değil hayret ya bugün burda değilim kızlar sırf Naz'ım için geldim,işim var aslında bir sürü ama bunlarıda yazmak istedim dizinin kaldırılışı Reyting değilllyapımcı Faruk Turgut başka dizi çekmeye karar verdi,yani Kaderi sonrada diziyi bitirmeye karar verdiler,hem bu dizi tam zamanında bitti fazla uzamadan diğer dizileri görürüyoruz uzadıkça izleyici kaybediyorlar,neyse Candan Ötede çok başarılı bir diziydi,parçalanmış ailelerin sonucunda çocukların ödediği bedelden söz edliyordu,sonuda tam istediğimiz gibi bitti daha ne olsun ya:D
Ee Seyirci ne yapsin Tahammül edilemeyen bir Senaryo basta.. Mimiklerini...Hareketlerini... Duygularini Kullanamayan bir bayani Basrole gecirmisler...Iyilik Melegini iyice Abartan Gülen karakteri.. COk baymisti ZAten ve kimseye HAber vermeden Hemen FInal dediler Kaldirdilar. Restinglerde HEp en SOn siralarda olup Izlenmeyince... Ilgi Görmeyince dizi. Naz elmasin kiyafetleri de ayri mesele... Bakilir gibi degildi. Ama en Acisi, en COk üzen Arada NEbahat Cehre ve Cevdet aricilar gibi usta Oyuncularin Kaynayip Yabana gitmesi. Duygu sömürüsünden olusan bi diziydi. Reytingler iyi olsa gene Kaldirilmazdi Ama Türk halki Iyi kötüyü secebildigi icin Bunuda izlemedi :img-wink:
Sevgili Yaprak dökümü akradaşım ben bu işlerden çok anlamam ve gördüğüm kadarıyla sen bu konuda bayaa bir bilgiye sahipsin o yüzden sana sormayı doğru buluyorum madem "Candan Öte" bu kadar yerden yere vurulacak bir diziydi o halde söyler misin Nebahat Çehre sence neden "dizinin devamını çekmek istiyorlar" diye bir açıklama yaptı.Yani bana garip geldi bu kadar yerden yere vurulacak kadar kötü bir diziyse eğer neden devamı çekilmek istensin ki?Sence de burda bir tezatlık yok mu?
Birde ben dizinin reythingleri iyi biliyordum en iyisi ben şu sıralamaları bir bulayım bakalım ne kadar son sıralara vurmuş dizi hep birlikte bir görelim ne dersin ;)
dawsonjoey
27-05-07, 15:58
Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar Naz hayranlarını kışkırtarak olay yaratmak isityor ben Naz hayranı değilim ama diziyi çok severdim. Bence de tadında bitti. Nazın saçı başı makyajı beni alakadar etmiyor önemli olan dizinn geneli ve oyunculuklar Naz dahil olmak üzere hepsi çok iyiydi. İyiki çekmiler iyiki izlemişiz iyi kide bir sonraki sezona sarkmamış o zaman bütün büyüsü kaçardı.
Diziyi sevmeyenler bir kere gelir söyler iki kee gellr zöyle fikrinşzdir saygı duyarız ama bu kadar gereksiz bir dizi idi ise (ki zaten bitti) başlığa uğrayıpta yorum yaparak narin parmaklarınızı yormayın hem de zamanınıza yazık Genel olarak konuşuyorum bir kişi için değil.
Dizinin reyting yüzünden bittiğini iddia etmeleri sadece komik oluyor.Reyting raporlarına açsın baksınlar bu kadar basit 5.00dan aşağı reyting almadık ve share oranına bakıldığında saatimiz içinde yayınlanan programlar arasında birinciydik.Ama tabi reytingden ne anlarlar.
Şöyleki;
Sonuçlar gelir bakarlar aa 3 olduk 4 olduk 5 olduk bilmem ne diye uçarlar reyting oranına bi bakarsın 5.0dan yukarı değildir bu demek değilki dizi reyting rekoru kırıyor hayır efendim kırmaz önce bi 10-15 reyting al (hadi onu boşver 8 reyting al) ondan sonra rekordan bahset share nedir onu bile bilmezler çoğu yani izlenme oranı onun için bulunduğun sıra önemlidir işte boşversenize
Nebahat çehre-cevdet arıcılar gibi arada kaynayan ustalar neden''DİZİ REYTİNG YÜZÜNDEN KALKMADI'' diye kendilerini parçalamaktadır!
Evet biz o rekorları kırmadık ama yeri geldi 7.20lerde reyting aldık yeri geldi 5 reyting ama hep memnun olduk reytinglerden.Neden?Çünkü reyting boşş,senaryo önemli.0 reyting alsada bu dizi TAKLİTTEN UZAK,ACITASYON OLMADAN,HAYATIN İÇİNDEN bir diziydi.
Ne duygu sömürüsü yapıldı ne acıtasyon.
Bu ülkede herkesin babası ölebilir,kardeşler ayrı düşebilir,aileler boşanabilir,aynı kızı 2 dost sevebilir,2 aşığı ayırmaya çalışanlar olabilir.Bunlarmı acıtasyon?Yapmayın yaaa.
Bu dizinin Naza yüklenmesinede anlam verememkteyim.Naz sadece başrol dizideki tek oyuncu değil.
Ve bu dizinin ennn başarılı ismi UMUT TEMİZAŞ ardındanda naz ve rojdadır.(Tabiki genç oyuncular arasında)
Kalite ve kaliteli insanlar konuşsun bırakında.
(Bu yazım sadece candan öte izleyicileri içindir herhangi bir karşılık değildir o yüzden hariç kişileri alıntılıyarak cevap yazmasına gerek yoktur)
masum_leydi
27-05-07, 17:39
candan öte hakında birkaç kelam etmek isterim içeriyle kalitesiyle buram buram kaliteydi. en güzelide tiyaro oyuncularından oluşuyordu çoğunluk bizzat dikkat ediniz TİYATRO ve sansasyon tabir ettğimiz uzak kaliteli gerçek oyuncularla özllikle genç tiyatrocularla böyle bir proje yapılması ayrı güzel bişi . özleikle umut naz rojda gönül kazandı .
havinin bizat etkisinden kurtulamamaktan çok korkuyordum naz havini tenfüs ediyordu benim için . taki ilk bölüm gözlerimin önüne seyri meydan edene kadar bu gülen diye cıpcıvıl kız gönlümü kazandı benim kırık dökük yenik gözü yaşlı havinim içimin en güzel yerinde olsada .kimyaların uyuşması tabir ettğimiz umutla nazda harika bir potensiyel gördüm desem yeridir bizden birileri sıfatına ne kadar çok uyumluydular sanki yan mahhalenin iki aşığı gibilerdi bizim için bu konuda umutuda nazıda tebrik ediyorum .bu hususta
her ne kadar barn ve havinde apayrı bir lezzet alsamda gülen ve atakandan da apayrı bir doyuma ulaştım birileirni öpüşleri ele ele tutşları bakışları aşk konusunda derin bir mevzunun içinde alınların akıyla çıktılar ne kadar güzel öpüyorlardı birbirlerini.
nagihan arkadaşımızın yorumlarından birine rastlerken kullanığı tabir .evet uzun uzun öpüyorlar naz ve umuttada doğaçlamada varsanırsam umutun nazn saçına zaman zamn dokunuşu nazın gözleriyle gülmesi helede bizi zevten mizahsen diliyle :)beşgen dörtgen eden içine sarılıcak gibi sokulmaları biribilerine bazı aşk karekterlerininde olan yapaylıktan kulağımızada gözümüzde hitap etmeyen o karekteerlerden değil bizaat canımızın içinden geliyorlar gülen atakan sanki VARMIŞ gibi gerçek tabir ettğimiz o yakınlık ve alkışlanıcak oyunculuk .
ben üzülmüyorum desem yeridir bu konu hakkında tek bir şey bile bilmedği halde sahne kıyafeti denilen şeyden öğrenemedği halde bilmeyipte yorum yapılması gerçketn üzücü biiyorum havaları gerçekten keder verici sanırsam burda bir iğne batırmaca ve kabaca tabiriyle bir aranma vardır üslubum için özür dilerim anlatışı bu çünkü.
bir polemik yapsamda herşey karışsa zihniyeti nasıl bir düşünce biçimidir hala ve hala anlamış değilim izihnleriyle boş bir odada kafa dinginliği ile bırakıyorum onları zira ihtiyaçları var galiba
neyse uzun lafın kısası kaliteyi sevgimizi rating denilen hiçbir şey belirlemez hala bu bakış açısında olanlara sadece üzülüyorum erkekler ağlamaz gibi bir diziyi de kayıp verdik bu rating denilen cümle yüzünden ve daha örnek kaliteli dizileri .her neyse ratinge rağmen bu dizi bitmemiştir açıklaması da yapılmıştır ahal bunda ısara edilirse ben bunda iğne batırılmaca içimiz rahatlatmaca ne olursa olsun biz alayımızı geçirilmece ve daha ca ve ce ne mutluyim böle genç tiyatro oyuncularıyla emaktar oyuncuların oyunculuklarıyla ekranda bize şölene sevk ettğimi bir oyunculuk manasında birşey izledim ne mutliyim özgün senaryo tabir ettğimiz o tadı bu dizide aldık kısa veya uzun allah böyle bir ekiple oyunculuğu teccrübe etme imkanı versin herkese:good:
bir naz elmas hayranı olarak nazın böyle bir yapımda bulunması çok onur verici herkese kısmet olmaz şu günümüzde meslektaşı olan tiyarocu oyuncularıyla oynamak
masum_leydi
27-05-07, 18:05
teşkür ederim leylam bişiyler anlatmaya elçi oldum elçiye zeval olmaz erkadaşlar kurusurum varsa affola
Olabilir tabi leylam 5-6 reytingle rekor kırıyo bazı diziler çıkar valla heryere korkarımm :) :)
Biz 0,9 reytingle yolumuzdan şaşmayalım :)
Şimdi insan gibi karalamadan filan reytingleri görmek isteyenler için buyursunlar.1.bölüm 5 eylül salı gecesi yayınlandı.Arka sokaklar ile aynı saatte başladı lütfen küçümsemeyin daha o zaman 8 reyting alan bir dizidir.Ayrıca o yazın hiti sahte prenses vardı,sev kardeşim filan vardı.
11 SIRLAR DUNYASI (TKR) [NET] STV 3,20 12,00
12 CANDAN OTE [NET] STAR 3,00 10,40
8 CANDAN OTE [NET] STAR 3,40 13,30
9 SON DAKIKA ATV 3,30 12,60
2.bölüm
1 GALATASARAY-BORDEAUX [NET] STAR 15,50 44,20
2 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 5,80 17,50
3 SEV KARDESIM [NET] KAND 5,40 15,60
4 CANDAN OTE [NET] STAR 4,50 14,50
5 TURKU GECESI (OZEL) [NET] TGRT 4,10 11,50
1 GALATASARAY-BORDEAUX [NET] STAR 17,50 48,70
2 CANDAN OTE [NET] STAR 5,30 18,70
3 SEV KARDESIM [NET] KAND 5,20 15,90
2.olabilmek 2 haftada.Tamda aliyenin özel bölüm zamanlarında :)
Ve aliye başlar...(3.bölüm)
1 ALIYE [NET] ATV 10,50 29,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,80 22,30
3 ALIYE (OZEL) [NET] ATV 5,40 16,50
4 SEV KARDESIM [NET] KAND 4,90 16,10
5 BLADE 2 (Y.S) [NET] STAR 4,70 15,20
6 SAHTE PRENSES [NET] SHOW 4,30 12,10
7 SIRLAR DUNYASI [NET] STV 4,20 11,90
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 18,50
9 CANDAN OTE [NET] STAR 3,80 10,80
10 SILA (TKR) [NET] ATV 3,50 20,60
1 ALIYE [NET] ATV 10,50 33,10
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,50 21,90
3 SEV KARDESIM [NET] KAND 4,90 17,10
4 ALIYE (OZEL) [NET] ATV 4,70 16,60
5 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,20 18,60
6 CANDAN OTE [NET] STAR 4,00 13,50
7 BLADE 2 (Y.S) [NET] STAR 3,60 12,50
Share oranına ve rakipleriyle arasındaki farka dikkat.
1 ALIYE [NET] ATV 11,30 32,30
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,00 23,40
3 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,30 20,70
4 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5,50 15,90
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,30 17,40
6 CANDAN OTE [NET] STAR 4,90 14,40
7 REAL MADRID-D.KIEV [NET] STAR 4,80 15,00 (maçı bile geçmiş)
1 ALIYE [NET] ATV 13,40 39,50
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,60 23,20
3 CANDAN OTE [NET] STAR 5,90 18,50 (5,90 diyozzz)
4 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 20,00
5.bölüm
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,70 13,10
11 CANDAN OTE [NET] STAR 3,70 11,40
12 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 3,40 19,00
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 16,00
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,90 16,20
8 CANDAN OTE [NET] STAR 3,90 13,40
9 DELI YUREK ''BUMERANG CEHENNEMI'' (T.S) [N SHOW 3,70 12,30
6.Bölüm
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 12,60
9 CANDAN OTE [NET] STAR 3,90 11,30
10 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 3,80 18,20
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 14,50
8 CANDAN OTE [NET] STAR 3,90 12,10
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,80 14,10
ultrAnazcı
27-05-07, 18:20
Çarşamba (13 Aralık)
6-Candan Öte 4.80 Rating 12.20 Share STAR
ÇARŞAMBA (20 Aralık)
4-Candan Öte 6.20 Rating 17.90 Share STAR
27 ARALIK ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.90 Rating 15.20 Share STAR
10 OCAK ÇARŞAMBA
2-Candan Öte 6.50 Rating 17.50 Share STAR
17 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 6.30 Rating 18.70 Share STAR
24 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 5.90 Rating 15.90 Share STAR
31 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 7.70 Rating 19.40 Share STAR
7 ŞUBAT ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.40 Rating 12.70 Share STAR
14 ŞUBAT ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 5.40 Rating 16.40 Share STAR
28 ŞUBAT ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.60 Rating 15.20 Share STAR
7 MART ÇARŞAMBA
5-Candan Öte 2.60 Rating 6.40 Share STAR
21 MART ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 4.80 Rating 14.50 Share STAR
Çarşamba (13 Aralık)
6-Candan Öte 4.80 Rating 12.20 Share STAR
ÇARŞAMBA (20 Aralık)
4-Candan Öte 6.20 Rating 17.90 Share STAR
27 ARALIK ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.90 Rating 15.20 Share STAR
10 OCAK ÇARŞAMBA
2-Candan Öte 6.50 Rating 17.50 Share STAR
17 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 6.30 Rating 18.70 Share STAR
24 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 5.90 Rating 15.90 Share STAR
31 OCAK ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 7.70 Rating 19.40 Share STAR
7 ŞUBAT ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.40 Rating 12.70 Share STAR
14 ŞUBAT ÇARŞAMBA
3-Candan Öte 5.40 Rating 16.40 Share STAR
28 ŞUBAT ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 5.60 Rating 15.20 Share STAR
7 MART ÇARŞAMBA
5-Candan Öte 2.60 Rating 6.40 Share STAR
21 MART ÇARŞAMBA
4-Candan Öte 4.80 Rating 14.50 Share STAR
Bunlarda yanlışlık var reyting ve share doğru ancak sıralaması yanlış örneğin 14 şubatta 5.40 reyting aldı ama 8.sırada 3 değil. :img-pilot
ultrAnazcı
27-05-07, 18:29
Bunlarda yanlışlık var reyting ve share doğru ancak sıralaması yanlış örneğin 14 şubatta 5.40 reyting aldı ama 8.sırada 3 değil. :img-pilot
bulduklarımı ekledim bilmiyorum
Sevgili yaprak dökümü arkadaşım.Gördüğüm kadarıyla sen bu diziyi hiç beğenmiyor dizide başta Naz Elmas olmak üzere birkaç oyuncu haricinde hiçbir kaliteli insan görmüyorsun.Doğrudur bu senin fikrindir saygı duyarım ancak sende şunu görmelisin ki bu başlıkta bu diziyi seven onca insan var.Ne söylersen söyle aksini inandıramayacaksın.Dediğim gibi fikirlerini söylemekte serbestsin ama bunu yaparken karşında bu diziyi seven insanlar olduğunu ve yorumlarınla karşındaki insanlarını rencide edebileceğini de unutmamalısın.
Yüzlerce eleştirisel yazı getir buraya.Yerden yere vuran mesajlar hakaret içeren yorumlar koy.Bu başlıkta yazan arkadaşların fikirlerini değiştiremeyeceksin o halde bu kadar zorlamanın alemi nedir?
Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak, mesajlar göndermek yasaktır. Üyeler kendi aralarındaki tartışmalar için forumu kullanamaz.
Lütfen, bölümde polemik konusu olan ve polemik konusu olabilecek mesajlar yazmayınız.
Lütfen, özenli olunuz ve forum kurallarına uyunuz.
Teşekkür ederiz. umuyorum bundan sonra bu başlık benzeri durumlarla karşı karşıya kalmaz
Dizimiz ne kadar çok gün değişikliğine uğramış ya.Ben bile unutmuşum.Biz gerçekten Aliye gibi büyük bir yapıtla bile yarıştırıldık.Eklenen sonuçlarda dizinin reyting yüzünden kaldırılmadığını açık ve net gösteriyor.
Belki biz sadece Naz'a şartlıyız o yüzden iyi diyoruz ama dizi oyuncuları dahi bu açıklamayı gönül rahatlığıyla yapabiliyor bunu geçtim Naz'a özel bir ilgisi olmayanlar diziyi izlediyor.:img-wink:
Bu tarz şeylerle umarım tekrardan başlığımız karşılaşmaz.Hepimize eğlenceli,huzur dolu bir başlık diliyorum.
candan öte hakında birkaç kelam etmek isterim içeriyle kalitesiyle buram buram kaliteydi. en güzelide tiyaro oyuncularından oluşuyordu çoğunluk bizzat dikkat ediniz TİYATRO ve sansasyon tabir ettğimiz uzak kaliteli gerçek oyuncularla özllikle genç tiyatrocularla böyle bir proje yapılması ayrı güzel bişi . özleikle umut naz rojda gönül kazandı .
havinin bizat etkisinden kurtulamamaktan çok korkuyordum naz havini tenfüs ediyordu benim için . taki ilk bölüm gözlerimin önüne seyri meydan edene kadar bu gülen diye cıpcıvıl kız gönlümü kazandı benim kırık dökük yenik gözü yaşlı havinim içimin en güzel yerinde olsada .kimyaların uyuşması tabir ettğimiz umutla nazda harika bir potensiyel gördüm desem yeridir bizden birileri sıfatına ne kadar çok uyumluydular sanki yan mahhalenin iki aşığı gibilerdi bizim için bu konuda umutuda nazıda tebrik ediyorum .bu hususta
her ne kadar barn ve havinde apayrı bir lezzet alsamda gülen ve atakandan da apayrı bir doyuma ulaştım birileirni öpüşleri ele ele tutşları bakışları aşk konusunda derin bir mevzunun içinde alınların akıyla çıktılar ne kadar güzel öpüyorlardı birbirlerini.
nagihan arkadaşımızın yorumlarından birine rastlerken kullanığı tabir .evet uzun uzun öpüyorlar naz ve umuttada doğaçlamada varsanırsam umutun nazn saçına zaman zamn dokunuşu nazın gözleriyle gülmesi helede bizi zevten mizahsen diliyle :)beşgen dörtgen eden içine sarılıcak gibi sokulmaları biribilerine bazı aşk karekterlerininde olan yapaylıktan kulağımızada gözümüzde hitap etmeyen o karekteerlerden değil bizaat canımızın içinden geliyorlar gülen atakan sanki VARMIŞ gibi gerçek tabir ettğimiz o yakınlık ve alkışlanıcak oyunculuk .
ben üzülmüyorum desem yeridir bu konu hakkında tek bir şey bile bilmedği halde sahne kıyafeti denilen şeyden öğrenemedği halde bilmeyipte yorum yapılması gerçketn üzücü biiyorum havaları gerçekten keder verici sanırsam burda bir iğne batırmaca ve kabaca tabiriyle bir aranma vardır üslubum için özür dilerim anlatışı bu çünkü.
bir polemik yapsamda herşey karışsa zihniyeti nasıl bir düşünce biçimidir hala ve hala anlamış değilim izihnleriyle boş bir odada kafa dinginliği ile bırakıyorum onları zira ihtiyaçları var galiba
neyse uzun lafın kısası kaliteyi sevgimizi rating denilen hiçbir şey belirlemez hala bu bakış açısında olanlara sadece üzülüyorum erkekler ağlamaz gibi bir diziyi de kayıp verdik bu rating denilen cümle yüzünden ve daha örnek kaliteli dizileri .her neyse ratinge rağmen bu dizi bitmemiştir açıklaması da yapılmıştır ahal bunda ısara edilirse ben bunda iğne batırılmaca içimiz rahatlatmaca ne olursa olsun biz alayımızı geçirilmece ve daha ca ve ce ne mutluyim böle genç tiyatro oyuncularıyla emaktar oyuncuların oyunculuklarıyla ekranda bize şölene sevk ettğimi bir oyunculuk manasında birşey izledim ne mutliyim özgün senaryo tabir ettğimiz o tadı bu dizide aldık kısa veya uzun allah böyle bir ekiple oyunculuğu teccrübe etme imkanı versin herkese:good:
bir naz elmas hayranı olarak nazın böyle bir yapımda bulunması çok onur verici herkese kısmet olmaz şu günümüzde meslektaşı olan tiyarocu oyuncularıyla oynamak
Ahh arkadaşım ahh son zamanlarda okuduğum en güzel yazıydı diyebilirim senin yazın için.İnsanın yüzüne tatlı bir tebessüm konduran bir yazı.Dizinin bittikten sonra dahi insanların dizi hakkında böyle tatlı cümlelerle knuşması ne güzel.Hep güzel hatırlanacak şeyler vardır mesela.Başından sonuna kadar.İşte Candan Öte öyle oldu benim için.
Ayrıca izlediğim diziler içinde ilk kez "Mutlu Son" gördüğüm ilk diziydi.Meğer ne hoşmuş insanın bunca zaman beklediği bir çiftin sonunda biraraya gelişi ile dizisinin son bulması.Tarifi zor bir mutluluk :img-in_lo
masum_leydi
28-05-07, 15:52
nagihancım çok teşkür ederim
bir kaç bişiy yazmak istedim en güzel dille anlatabildiysem kendimi ifade edebildiysem ne mutlu bana ,
hatırlanmaya değer bir diziydi candan öte benim için bu dizi hep özel kalıcak :img-in_lo
4ewerbrucas
29-05-07, 22:12
ben bu sabah izleidm candna öteyi çok mutlu oldum:happy0064 ama biticek 2 gün sonra:sad53: ayrıca candna öteyi kötüleyenlere bişey demiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama beğenmiyorum diyip geçsin insanlar bu kadar kötülemelerine gerek yok biz onalrın sevdiği bir diziyi kötülesek onlar ne düşünür neyse bieşy demiyorum nghn en güzel cvbı vermiş
havinim_baranım
30-05-07, 18:52
Ya sabahları kaçta oluyor,ya cANdan öte canımdan öte sevince anlar insan sevdiğimi bi anlasan çok sususuzum yağmur olsan bir ömür yağsan böyleydi yanlış söylemiyorumdur inşallah müziğide çok güzel ya:D
4ewerbrucas
31-05-07, 22:55
bu sabah son bölüm yayınlandı malasef euro starda da bitti:sad53: yalnız euro stra normla starın yapmadığını yaptı ve bölümü kesmedne baştan sona verdi yani ben tekrarlarıyla izlemeye başladığım için aralarını kesmeleri kötü olmuştu ama şimdi tamamladım o sudeye"de söyleyecek lafım yok o nasıl bir şantaj yapmaktır sinir oldum sabaha sabah atakanım canım ya düğüne gidiyordu cenazaye mi belli değil ama görkem sağolsun kurtardı ikisinide ama keşke kardeş sevgisini daha fazla görseydik iyi olurdu off acaba diğer tekrarı ne zaman başlar:icon_whis :icon_cry: :icon_cry:
Ya sabahları kaçta oluyor,ya cANdan öte canımdan öte sevince anlar insan sevdiğimi bi anlasan çok sususuzum yağmur olsan bir ömür yağsan böyleydi yanlış söylemiyorumdur inşallah müziğide çok güzel ya:D
Sözlerin güselline bak yaa.Cok susuzum yagmur olsan bir ömür yagsan.
Dizinin tekrarları bitti galiba. :sad53:
4ewerbrucas
03-06-07, 23:52
malasef bitti dizinin tekrarları kimbilir bidaha ne zman verirler:sad53:
havinim_baranım
06-06-07, 10:26
Evwt ya bitmiş ne yazık ki Candan Öteyi bu zamanlarda bitireceklerdi,şimdi hayal ediyorumda Gülenle,Görkem çok iyi analşıyo olurlardı,Sude hapiste perişan olmuş halde Kaan ise çok mutsuz ve kardeşine çok kızgın vede Atakanla&Gülenimin çocukları olacağı için çok mutlu ayy ne güzel hayaller yaw.
Evwt ya bitmiş ne yazık ki Candan Öteyi bu zamanlarda bitireceklerdi,şimdi hayal ediyorumda Gülenle,Görkem çok iyi analşıyo olurlardı,Sude hapiste perişan olmuş halde Kaan ise çok mutsuz ve kardeşine çok kızgın vede Atakanla&Gülenimin çocukları