Tüm Versiyonu Göster : Hayatım Sana Feda
Resimler çok güzel olmus... Tessekürler arzuinan...
Raytingler biraz yükselmis... Bu raytingler, dizinin tv'den kalkmamasi için yeterli mi ?
Dizilerin devamı için reytinglerin yeterli olup olmamasına değilde kalitelerinin ve içeriklerinin önemli olduğu zamanlara kavuşmak dileğiyle...
Bizim dizimize gelince yayından kalakacağını düşünmüyorum. total kötü olsada ab grubunda ilk 10 dan dışarıya hiç çıkmadı...
Bugun ve dun bu dizinin fragmenini gordum 3 defa ama vallahi acayip sinirlendim, her atv yi actigimda sonuna denkgeldim yaa :( Bi turlu bakamadim hahaha:img-hyste
bu dizinin jenerik müziği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? hani sözsüz, klasik tarzda çalan bi müzk. çok aradım ama bi türlü bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler;)
bu dizinin jenerik müziği hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? hani sözsüz, klasik tarzda çalan bi müzk. çok aradım ama bi türlü bulamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler;)
Evet ya bende ariyorum ama bulamadim bir turlu ama bence cok yakinda internette verirler umarim :)
http://img291.imageshack.us/img291/3889/hayatimsanafedabl03bylobd0.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/8442/hayatimsanafedabl03bylosd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img351.imageshack.us/img351/8031/hayatimsanafedabl03byloiv2.jpg (http://imageshack.us)
Sahte-Prenses
30-01-07, 15:20
Yaa arkadaslar yarin HSF yok ! :(:(
Atv yayin akisi... Carsamba :
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
10:15 Tatlım Benim
13:00 Gün Ortası
13:30 İtirazım Var
15:00 Erkek Dadı Aranıyor
17:00 Avrupa Yakası
18:45 atv Ana Haber
19:50 Spor Haberleri
20:00 Avrupa Yakası - Bölüm 112 / Yeni Bölüm
22:00 Gizli Ortak / Yabancı Sinema
00:05 Son Baskı / Canlı
01:30 Herkes Yanlış Biliyor / Tekrar
02:45 Büyük Yalan
04:00 Gurbetçiler
05:00 Gizemli Güçler
05:45 Süper Baba
evet arkadaslar bu aksam yayın yok ama dizi kalktı diye panik yapmayın... duyduğum kadarıyla bir sebepten bir bölüm geriden geliniyormus...
önümüzdeki hafta devam edecek yani...
Sahte-Prenses
30-01-07, 17:38
evet arkadaslar bu aksam yayın yok ama dizi kalktı diye panik yapmayın... duyduğum kadarıyla bir sebepten bir bölüm geriden geliniyormus...
önümüzdeki hafta devam edecek yani...
Yaaa bende panik oldum... Demek önümüzdeki hafta 6. bölüm yayinlanacak..:)
Yaa rainmaker sen bunlari nerden biliyorsun ?
bugun aslinda tekrari olmasi lazimdi ama bugun yok
yarin bence yeni bolum var
müzik melih kibarın sessiz veda şarkısı... dizinin resmi si
tesinde bulabilirsinizzz..:)
yarın bölüm olmadığı için üzüldüm... çok heyecanlı bir yerinde kalmıştı. Levent çok zor durumdaydı. İrina'da düşecek yer bulamadı Zeynep'in ayaklarının dibine düştü...
yok mu :s of yaaa 1 hafta bekledim gine mi 1 hafta beklememiz
lazim offff!!!!
Bende bugun yok sandim yarin var sandim, ama bugun varmis
yarin yokmus :D neysh 1 hafta gelir gecer napacaz..
yarın bölüm olmadığı için üzüldüm... çok heyecanlı bir yerinde kalmıştı. Levent çok zor durumdaydı. İrina'da düşecek yer bulamadı Zeynep'in ayaklarının dibine düştü...
Ben de çok üzüldüm Arzu'cum...Dediğin gibi çok heyecanlı yerinde kalmıştı geçen hafta.Şimdi işin yoksa bir hafta daha bekle....İrina ne yapacak acaba ?
ultraslan00
31-01-07, 06:42
arkadaşlar 5. bölümü kaçırdım ya, maalesef..tam sonunu yakaladım geçen hafta. 6 .bölümde yayından kaldırılmış galiba bu hafta.umarım kaldırılmaz ya...uff.bir tanecik dizimiz vardı ağız tadıyla izlediğimiz.önümüzdeki hafta yayınlanacağı söyleniyor... sizin bir fikriniz varmı...heyecanlı yerinde kalmıştı tamda..yanız ben sonunu izledim geçen hafta.çok istiyorum beşinci bölümü izleyebilmeyi..bana yardımcı olurmusunuz lütfen bye ... nereden bulabilirim indirebilirim..5. bölümü.. 6 gelmeden acil izlemem lazım...artık bi hafta daha bekliyeceğiz...tamer abi için çok üzüldüm tabi deniz abla içinde...herkese sevgiler
valla 3. bölümden itibaren olaylar acayip hareketlendi. 5. bölümde öyle bir yerde kaldıki ooofff oofff... 6. bölüm haftaya yayınlanacak. bu aylarda kanalların bu tip uygulamaları oluyor. ama yinede tatsız bir durum biz izleyiciler için... sabredip haftayı bekleyeceğiz artık, fakat dizimiz acayip heyecanlı bir hal aldı. nasıl dayanacağız bilmem...
http://img376.imageshack.us/img376/9587/pdvd084ly5kc2rw0oz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img389.imageshack.us/img389/2862/pdvd094gn9co1ia9xl9.jpg (http://imageshack.us)
ANKETİNİZİ CEVAPLAYIN EN SEVDİĞİNİZ OYUNCUYLA TANIŞIN
Her dizinin olmazsa olmaz bir kötü karakteri var.Türlü türlü oyunlarla dizideki herkesi inletiyor bu kötü karakterler…Tabii onların bu kadar inandırıcı olmasının nedeni de o karakteri başarıyla canlandıran usta oyuncular…Bu hafta da sizlerin oylarıyla ‘En Başarılı Kötü’yü seçelim istedik.İşte adaylar:
* Binbir Gece – Yonca Cevher (Füsun Evliyaoğlu)
* Ihlamurlar Altında –Cenk Ertan (Cem)
* Sıla – Devrim Saltoğlu (Cihan)
* Beyaz Gelincik-Olgun Şimşek (Aziz)
* Selena-Aslı (Selda Özbek)
* Şöhret-Nurseli İdiz(Müberra)
* Sağır Oda – Mahir Günşıray(Girayhan Kırımlı)
* Hayatın Sana Feda – Asu Emre(İrina)
* Hırsız Polis- Uğur Yücel(Aksak)
* İki Aile –Hakan Vanlı(Yaman)
* Ezo Gelin-Mustafa Avkıran (Bilal Ağa)
Cevaplarınızı tvanket@gazetevatan.com adresine bekliyoruz.Adınızı,adresinizi,telefonunuzu ve tanışmak istediğiniz oyuncuyu yazmayı unutmayın.
Vatan TV
bu diziyi de harcamayın .Atv sana sesleniyorum:)tamam heyecanlı yerinde diye ara verdiniz ama fazla uzamasın...
http://img394.imageshack.us/img394/3316/hayatimsanafedabl03bylong4.jpg (http://imageshack.us)
bu diziyi de harcamayın .Atv sana sesleniyorum:)tamam heyecanlı yerinde diye ara verdiniz ama fazla uzamasın...
1 haftalık bir ara bu. haftaya dizimiz yayınlanacak. bu aylarda kanalların bu tip uygulamaları oluyor malesef...
dizimiz bir haftalık bir ara verdi arkadaşlar.. haftaya bomba gibi girecek yayına 6. bölümüyle.. her şey çok daha iyi olacak umarım..:img-yes:
neden son anda ertediler diziyi halbu ki özetr de bölüm de hazırdı bildiğim kadarıyla Bence ertelnmesi anlamsız olmuş Maç veya başka bişeyde yoktu Ayrıca yanık koza'nın bitmesine çok az kaldı umarım o bitene kadar sabrederler çünkü Çnkü reytinglerinin ondan sonra yükseleceğini sanıryorum Hem ben de başlicam ozaman :) Ama şimdi sadece reklam aralarında bakıyorum :)
ya bir hafta boyunca işimiz gücümüz yok sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyoruz valla fazla ara vermesinler
Zaten bu atv artık kaşınmaya başladı bir hamama gitse hiç fena olmaz hani
Ay sıralaması yarışından dolayı böyle oldu,ay sonu ya.Atv ,starla yarışıyormuş.Haftaya yeni bölüm var.
maşallah iyice coştu bu kanallar sanırım bir demet tiytaro do oyüzden yokmuş Ya vala artık rekabet ortamı iyice kızştı artık dizilerin biriniciği gün birincisi ayın en çok izlenen kanalı yazık yaaa
maşallah iyice coştu bu kanallar sanırım bir demet tiytaro do oyüzden yokmuş Ya vala artık rekabet ortamı iyice kızştı artık dizilerin biriniciği gün birincisi ayın en çok izlenen kanalı yazık yaaa
Evet baya bir cocutu kanalar, Eskiden gunde 5 tane dizi yayinlanirdi belki az. Simdi mubarek haftada 20 tane dizi yayinlaniyor. Ve raytingin icine girmek icin bir birlerini oldurecekler, Kavga ederler. Valla artik nolacak bilmiyorum artik biri DUR demesi lazim.
dizimiz bir haftalık bir ara verdi arkadaşlar.. haftaya bomba gibi girecek yayına 6. bölümüyle.. her şey çok daha iyi olacak umarım..:img-yes:
Bende bundan sonraki bölümlerden çok umutluyum... İnşallah herşey çok daha iyi olacak... Dizinin kalitesine ve oyuncu kadrosuna güveniyorum... Ayrıca Gani Müjde çok akıllı bir adam mutlaka bir planı vardır...
7 şubat çarşamba günü saat 22.00de yeni bölüm yayınlanacak arkadaşlar.. bir değişklik yok yani:):)
[quote=muhterem;2159239]Feridun Düzağaç
Beni Unutma
Ne konuşuyor bu insanlar
Ne kadar uzak kelimeler anlamdan
Aynama bir yabancı sızmış
Bakıyor bana uzaktan
Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim
Ucuz basit ve sıradan
Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim
Hayat beni unutsa da sen beni unutma
Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi
Olsun
Beni unutma? beni unutma
Bir uçurumun en ucundayım
O kadar yokum ki görmüyorlar
Kalbim susmuşlar yeri
Kuşlar korkup kaçmıyorlar
5. bölümde ki fragmanda ki şarkı bir Feridun Düzağaç şarkısı
7 şubat çarşamba günü saat 22.00de yeni bölüm yayınlanacak arkadaşlar.. bir değişklik yok yani:):)
evet arkadaşlar sadece 1 hafta daha özlem çekeceğiz, o kadar... ondan sonra tam gaz devam... :happy0064 çok heyecanlı bir yerde kalmıştı. Bakalım Levent Beyimiz nasıl çıkacak bu işlerin içinden. şuda bi gerçekki işi çok zor ...
mehmet_dervis
01-02-07, 23:34
Arkadaşlar, inanamıyorum yaaaa... İnanamıyorum... Çarşamba akşamı kek gibi bekledim tv.'nin önünde. Film başlayınca anladım dizinin olmadığını. Ne salağım değil mi?
Neyse ki güzelim dizi anladığım kadarı ile devam ediyor. Oleeeeeyyyyyyy...
Sorular:
1- Levent İrina'nın düşmesine ne yanıt verecek?
2- Zeynep hala gerçekleri öğrenmeyecek mi?
3- Hakan Levent'in alanını daraltıyor, Levent olan olayların bağlantısını kurabilecek mi?
4- Hakan eğer sıkışırsa, cd.'yi ortaya çıkaracak mı?
5- Oleg de kim?
6- İrina son olaylar karşısında, Hakan'ın ve Levent'in arasında kaldığı için ne yapacak? İrina'dan bir süpriz bekliyorum ben.
Arkadaşlar valla dizi yeni başlıyor ha.
Gel çarşamba, gel... Geeeeeeellllllll.......
Evet dizi bencede daha yeni başlıyor. ilk 5 bölümde karakterler yerine oturdu. Artık kim nasıl bir yapıda biliyoruz. Yanlız İrina acayip çelişkili bir karakter. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmayanlardan. Bu durum aslında çok korkutucu olsada belki gün gelir işimize de yarayabilir...
muhterem sana nasil tesekür edicegimi bilmiyorum valla cok sagol.....:happy0064
süpersin :good:
Vallaha carsamba gunu nasil gececek cok zor
Bu hafta yayinlasaydilar olmazdi :(
ne buluyorlar izliyecileri heyecanlatirmak bilmem
özet ve fragman verilsede 6. bölümde neler olacak tahmin edebilsek... 5. bölüm çok fena bir keyde kalmıştı heyecan dorukta. İrina, o bebeği o şekilde dütükten sonra düşürmediyse, birdaha hiç düşürmez merak etmesin...
HAYATIM SANA FEDA
Bölüm 6 / Yeni Bölüm
7 Şubat Çarşamba 22:00'de
6. bölüm için geri sayım başlasın. son 4 gün ...
Sahte-Prenses
03-02-07, 20:11
Evet çarsamba günü var...:)
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Herkes Yanlış Biliyor
10:15 Tatlım Benim
13:00 Gün Ortası
13:30 İtirazım Var
15:25 Erkek Dadı Aranıyor
17:00 Avrupa Yakası / Tekrar
18:45 atv Ana Haber
19:50 Spor Haberleri
20:00 Avrupa Yakası - Bölüm 113 / Yeni Bölüm
22:00 Hayatım Sana Feda - Bölüm 6 / Yeni Bölüm
00:05 Son Baskı / Canlı
01:30 Herkes Yanlış Biliyor / Tekrar
02:45 Büyük Yalan
04:00 Gurbetçiler
05:00 Gizemli Güçler
05:45 Süper Baba
http://img167.imageshack.us/img167/6148/dsc00220qr5.jpg
DEVRİM PARSCAN
Biri bu dizinin ozeti varmi??
Irina insallah cocugunu dusurur, Ya arkadaslar
benim anlamadim, Irina o damadin yuzunden mi
leventin pesinii birakmiyor,, yoksa gercek leventi
seviyor diyemi.. Ve Irinayi O dAmat AntalYayA
gönderdi dimi??
Biri bu dizinin ozeti varmi??
Irina insallah cocugunu dusurur, Ya arkadaslar
benim anlamadim, Irina o damadin yuzunden mi
leventin pesinii birakmiyor,, yoksa gercek leventi
seviyor diyemi.. Ve Irinayi O dAmat AntalYayA
gönderdi dimi??
anladığım kadarıyla irinayı leventin başına hakan bela etmiş.. amaçları leventin aile hayatına zarar verip şirketteki işinden olmasını sağlamak belki de ona şantaj yapmak ama hiç hesapta yokken irina levente aşık oluyor ve sanırım ilerleyen bölümlerde bu durum planların suya düşmesine neden olacak..
hakan ve arkasında kimler varsa işte onların..:) ama bu bnm tahminimm.. doğrudur demiyorumm:)
Haa :D anladim, tabiki elbet birgunu butun planlari suya dusecek Kotuluk hep kaybeder.. DIye dusunuyom :P
mehmet_dervis
05-02-07, 00:49
Arkadaşlar, bence son günlerde kötülük kazanmaya başladı. Dizimizde ne olacak acaba? Umut için kötülüğün kaybetmesi gerekiyor. Yani Hakan ve yandaşlarının... Ya Hakan ve yandaşları kazanırsa?
Sizce Levent iyi mi? Bence değil. Şöyle ya da böyle karısını aldatmadı mı? Bal gibi de aldattı.
SORU: Hakan mı kötü, Levent mi kötü?
Bize gösterilen, aklanmaya çalışılan bir Levent var ortada, durmadan kötülük yapan bir de Hakan ve ekibi var...
Bence Hakan kadar karısını aldattığı için Levent de suçlu. Üstelik karısı hala aldatma olayını bilmiyor...
Aile, sevgi, aşk... Galiba bazı değerlerimizi hatırlamalıyız, ne dersiniz?
Dizimiz çok üzel ilerliyor bence... Bakın neler yazmaya başladım arkadaşlar. Hadi hep beraber tartışalım...
Gel çarşamba, geellllllllllll......
Arkadaşlar, bence son günlerde kötülük kazanmaya başladı. Dizimizde ne olacak acaba? Umut için kötülüğün kaybetmesi gerekiyor. Yani Hakan ve yandaşlarının... Ya Hakan ve yandaşları kazanırsa?
Sizce Levent iyi mi? Bence değil. Şöyle ya da böyle karısını aldatmadı mı? Bal gibi de aldattı.
SORU: Hakan mı kötü, Levent mi kötü?
Bize gösterilen, aklanmaya çalışılan bir Levent var ortada, durmadan kötülük yapan bir de Hakan ve ekibi var...
Bence Hakan kadar karısını aldattığı için Levent de suçlu. Üstelik karısı hala aldatma olayını bilmiyor...
Aile, sevgi, aşk... Galiba bazı değerlerimizi hatırlamalıyız, ne dersiniz?
Dizimiz çok üzel ilerliyor bence... Bakın neler yazmaya başladım arkadaşlar. Hadi hep beraber tartışalım...
Gel çarşamba, geellllllllllll......
Tabiki Levent haksiz, ama biryandan da hakli cunku arkadasi egemen yuzunden Irinayla yatti, Levent kendinde olsaydi birazcik buna asla musade etmezdi. Ama levent aslinda zeynebe söylemesi lazim, ZeyneP herseyi kendi ogrenirse LevEnTiN ICiN birAz dahA zor olur. Her diZide oldugu gibi genelikle ''seni dinlemek istemiyorum lutfen gidermisin'' diye cevap verir galiba. Ve onu dinlemez (Zeynep)
Damat zaten baya planlar kuracak Irinalan.. Su Irinanin pesinde adam hapisten ciksada Irinanin pesine dusup biraz iyi bir halletse. HIC TE FENA OLMAZ!
Levent suçlu ! Suçlu çünkü olanları karısına anlatmadı, zaten de aldatma olayı o noktadan sonra başladı. Daha önce yaşananlar onun insiyatifinde gelişen olaylar değildi...
Ama ben kesinlikle Levent'e kötü diyemem ve ASLA Hakan'la bir kıyaslamaya girmem. Hakan ve yandaşlarının yanında Levent hatta Egemen bile melek kalır...
Bu çarşamba gelmeyecek anlaşıldı. 2 hafta beklemek ne kadar zormuş unutmuşum. uzun zamandır bir dizi takip etmiyorum. Resmen günler geçmedi.
Bugün özet geldiğinde ve fragman yayınlandığında 6. bölümle ilgili daha çok ipuçları yakalayabilirz...
Sahte-Prenses
05-02-07, 18:26
BÖLÜM ÖZETİ:
İrina merdivenlerden düştüğü için doktora muayene olur. Bebek için endişelenmiş, soluğu doktorda almıştır.Bebeğin sağlığı iyidir.Levent İrina`ya bebeği aldırması için baskı yapar…Alper`in doktoru ilik nakli yapılması gerektiğini ama ilik nakli için çok sıra olduğunu, bu kadar bekleyecek zamanları olmadığını söyler. Zeynep’in hamile kalması bir çözümdür; ancak doktor Zeynep`in yaşı itibari ile hamile kalma ihtimalinin de düşük olduğunu söyler.O sırada Levent`in aklına İrina gelir…Levent İrina çocuğu aldırmadan yetişmeye çalışır…
BÖLÜM ÖZETİ:
İrina merdivenlerden düştüğü için doktora muayene olur. Bebek için endişelenmiş, soluğu doktorda almıştır.Bebeğin sağlığı iyidir.Levent İrina`ya bebeği aldırması için baskı yapar…Alper`in doktoru ilik nakli yapılması gerektiğini ama ilik nakli için çok sıra olduğunu, bu kadar bekleyecek zamanları olmadığını söyler. Zeynep’in hamile kalması bir çözümdür; ancak doktor Zeynep`in yaşı itibari ile hamile kalma ihtimalinin de düşük olduğunu söyler.O sırada Levent`in aklına İrina gelir…Levent İrina çocuğu aldırmadan yetişmeye çalışır…
aaaa cok tesekur ederim ozet icin :| Inanmiyorum yaa!! Baya seyler oluyormus
off baya zor bir durum.. Irina bebegini nasil dusurmez ! 9 canli mubarek. Bence irina artik bebegini dogurur ve ondan sonra cocuguna ilik nakli yapilacak kesin!
İrina merdivenlerden düştüğü için doktora muayene olur. Bebek için endişelenmiş, soluğu doktorda almıştır. Bebeğin sağlığı iyidir.
Hayret yaaaa!!! hamile bir kadın o şelde düşerde nasıl bebeğine birşey olmaz hayret ! mucize dedikleri bu olsa gerek...
Levent İrina`ya bebeği aldırması için baskı yapar…
Kabul etmiş yani kendisinin olduğunu... Aferin Levent... sen aldır deyince hemen aldırır zaten...
Alper`in doktoru ilik nakli yapılması gerektiğini ama ilik nakli için çok sıra olduğunu, bu kadar bekleyecek zamanları olmadığını söyler.
Başta bu kadar ağırdan alırsanız kaybedecek zamanınız olmaz tabi... yok soğuk algınlığı yok kırıklık...
İrina merdivenlerden düştüğü için doktora muayene olur. Bebek için endişelenmiş, soluğu doktorda almıştır. Bebeğin sağlığı iyidir.
Hayret yaaaa!!! hamile bir kadın o şelde düşerde nasıl bebeğine birşey olmaz hayret ! mucize dedikleri bu olsa gerek...
Evet arzuinan bence cok sasirdim, baska bir dizi olsa ve bebegi dusmesin diye
yalvarsak hemen bi merdivenden dussun bebegini kaybeder. Bizde irinanin bebegi dusun diye yalvariyoruz kiz merdivenlerden dusuyor ama cocuga hic bisey olmuyor :S DIZILERIN SACMALIKLARI ARTTIKCA ARTIYOR :O
Zeynep’in hamile kalması bir çözümdür; ancak doktor Zeynep`in yaşı itibari ile hamile kalma ihtimalinin de düşük olduğunu söyler.
Ek olarak Zeynep'in sağlık durumuda var... Gerçi o noktada kendisini düşünmeyecektir ne olursa olsun hamile kalmak isteyecektir...
yaaa geçen hafta yoktu dimiiiiii
Hayir gecen hafta yayinlanmamisti, Biraz daha heyecan olsun diye
Ama bu hafta var..
Ay dur ne kaldirilmasi insallah kaldirilmaz, :O
dizi tutuyor zaten, ama bu kanalara HIC belli
olmaz:icon_sorr :img-help:
kaldırılmayacak merak etmeyinn.. ancak atvye ve süreç filme telefon ya da mail yoluyla ulaşıp dizimize biraz daha ilgi göstermeleri gerektiğini hatırlatmamız lazım.. daha yeni yeni hareketleniyor dizi.. bu bölüm çok tempolu geçecek..
Fragmandaki Levent ve İrina sahnelerinden nefret ettim. Diziyi sinir krizi geçirmeden nasıl izleyeceğim bilmiyorum.
Fakat Levent'in bir planı var belli. normal şartlarda Levent bu samimiyeti asla göstermez...
kaldırılmayacak merak etmeyinn.. ancak atvye ve süreç filme telefon ya da mail yoluyla ulaşıp dizimize biraz daha ilgi göstermeleri gerektiğini hatırlatmamız lazım.. daha yeni yeni hareketleniyor dizi.. bu bölüm çok tempolu geçecek..
Evet, aslinda oyle yapmamiz lazim ama ginede Kanalara cok guven
duymuyorum. Bide Hollandada yeni bisey ciktiiii Artik canaklar kalkiyormu
yerine baska kutu geliyormus vee 5 kanal secmek varmisizz :S ne
sinir ler yaa hangisini secim, Atv, Kanal D, Show en onemlisi.. Artik kimbilir
bu diziyide 1 ay sonra hic seyredemem :(
Yeni fragmanı seyrettiniz mi?
Levent'le Zeynep evdeyken dışarıdan eve ateş açılıyor,Levent'te Elmas hanımın verdiği silahla karşılık veriyor.
Zeynep, türbeye gidip oğlu Alper için dua ediyor.
2 haftalık aradan sonra heyecanlı bir bölüm olacak anlaşılan.
Arkadaşım, ben bu fragmanı görmedim. Sanırım 2 ayrı fragman verdiler... Ama paylaştığın için teşekkürler. Hakkaten çok hareketli bir bölüm olacağa benzer.
Eve ateş açılması, Hakan'ın mı yoksa Kenan'ın mı işi ???
ooooffffff demek istiyorum arkadaşlar ooooffffffffffff
bu nasıl iştir yaaa... Sen 40 takla at, sinir krizleri geçir çocuğu aldırsın diye hatunu ikna et, sonrada durdurmak için deli gibi yetişmeye çalış... bu nasıl bir kader yaaaa
Levent şuan çaresiz durumda kimden ne duyarsa ona çözüm gibi geliyor. Kendisi sağlıklı düşünemiyor. Etrafında da bu konuyla alakalı birtek Egemen olduğu için ne dese yapıyor. Umarım bu bölüm yaptıkları ona yol su elektrik olarak geri gelmez...
Elmas hanım akşam süperdi. İrina'ya yaptığı göndermeler harikaydı. Elmas çok akıllı bir kadın olayların ne olduğunu tam olarak bilmesede sezinliyor. Belkide bu konuda Levent'in tek yardımcısı Elmas olur kim bilir...
tahsinasigiyim
08-02-07, 10:47
ayyy yazık günah yaa...dün akşam seyrederkenn çok kötü oldm adam sırf oğlu yaşasın diye o pislik kadına yaklaşıyo..ne kadar kötü bi durum ya..evlat için neler yapılıyor..anne babamın kıymetini bi kez daha anladım..anladımki dizide olsa gerçek hayatta olsa evlat için,onun sağlığı için imkansız denilen şeyler yapılabiliyomuş.. :icon_cry:
dünkü bölüm güzeldi işallah reytinglerde iyi olur.
irina bencede o çocuğu aldırmadı tam vazgeçti o sırada da levent geldi zaten o çocuk leventten degil bencede belki olabilir ama olsada iyi olur çünkü alper için çok önemli.. bu çocuk gün geçtikçe eriyor zeynep ve levent resmen yıkıldı zaten her şey üst üste geliyor yaa hakanın işler iyi gitmedi yavaş yavaş çuvallıyo ama levent bişiler anladı galiba en gıcık olduğum sahne de irina nın leventi öptüğü sahneydi öbür bölüm de çok heyecanlı olacağa benziyor iple çekiyorum valla..:happy0064
Tele - Barometre
7 Şubat 2007 ÇarŞamba
16 Hayatim Sana Feda [net] Atv 3,80 10,80
Tele - Barometre
Hedef Kİtle : A/b
7 Şubat 2007 ÇarŞamba
7 Hayatim Sana Feda [net] Atv 4,70 13,10
tahsinasigiyim
08-02-07, 13:30
dünkü bölüm güzeldi işallah reytinglerde iyi olur.
irina bencede o çocuğu aldırmadı tam vazgeçti o sırada da levent geldi zaten o çocuk leventten degil bencede belki olabilir ama olsada iyi olur çünkü alper için çok önemli.. bu çocuk gün geçtikçe eriyor zeynep ve levent resmen yıkıldı zaten her şey üst üste geliyor yaa hakanın işler iyi gitmedi yavaş yavaş çuvallıyo ama levent bişiler anladı galiba en gıcık olduğum sahne de irina nın leventi öptüğü sahneydi öbür bölüm de çok heyecanlı olacağa benziyor iple çekiyorum valla..:happy0064
bence o çocuk kesin Levent'ten DEİL!!ama dediğin gbi çocuğu içn çok önemli..we bncedee irina çocuu aldırmadı..son anda vazcaymış olabilir ;) aynen ya hftaya kadr çatlarm bn hee :icon_sorr :icon_sorr
arkadaşlar dizinin bu haftaki bölümle berbarer tam olarak takipçisi oldum :) Haftaya yanıkkoza candan öte ve bunun arasında 4 döncem Ya ama reytingler niye böle yaaa Yanık kozanın olmamasıyla en azından diğer grupta ilk 20ye girmiş Yanık koza 2 bölümsonra bitiyor dün yoktu Kırık kanatlar da bitti bence biraz daha sabretsinler 2 hafta sonra meydan candan öte ve buna kalıcak ya bebeğim ve bunun bitmesini istemiyorum :(
Diziye gelince ya dün akşam irina'nın bebeği aldırmadan leventin yetişeceğine kesin ihtimal verdim Çünkü leventin karısını aldatması işe yaricaktı E şimdi ne kaldı geriye bu çocuğun kurtulması için levent napıcak bilmiyorum Aklımdan geçen şeyi yapabilir ama buna zeynep nası izin vericek Ya da bu çocuk için ilik nakli beklemeye devam edicekler :( :(
"Bir kıyafet bir insanın özünü bu kadar mı ortaya çıkarır..."
Cümlenin komikliği ve doğruluğu bir yana ! Egemen beni burada şaşırttı hiç böyle birşey beklemiyordum... Levent ve ailesi onun için değerli. Yoksa kimse kolay kolay böyle birşey yapmaz...
nee! inanmiyorum yaa :S 16 ci mi olmus ab de 7ci :O yoeh yani bu
dizi kesin kaldirilcak yayindan :S Of ya baska dizi olsa 10un icine
girerdi :( raytingler duzelecene iniyor :O
filiz-nurgül
09-02-07, 00:12
dün çok güsel bir bölümdü ama aynı zamanda iğrenç ne olacağını çok merak ediyorum o kadınla levent ne olacak acaba
"Bir bakayım buzdolabına... Zıkkımın kökü var mı... "
Elmas beni bu bölümde yine çok keyiflendirdi... Egemen'in hakkından birtek o geliyor... Meyve getirdiği zamanda da çok iyiydiler karşılıklı. Egemen, yine işi şebekliğe vurdurup durumu kurtardı...
"Her eşek kendi anırtısını duymak ister..."
Hakan, biz bu adamdan daha çok çekeriz... Hiç kolay pes edeceğe benzemiyor ayrıca yapabileceği kötülüklerin de sınırı yok.
Gerçi Levent ondan rahatsız ama olaylar üst üste geldiğinde gerekli desteği patrondan görür mü bilemem...
Sahte-Prenses
09-02-07, 21:21
Carsamba aksami seyredebildigim kadar gPuzel bir bölümdü...
Bölümün resimlerine baktim.. Pek anlamadim... Silah sesleri nerden geliyordu ?
Irina bebegi aldirdi mi ? Ya birisi bana anlattabilirmi ?
mehmet_dervis
10-02-07, 01:24
Evet arkadaşlar, mükemmel bir bölüm daha izledik. Dizi her şeyi ile yerine oturmuş durumda. Gani bey dram yazmayı öğrendi ama atı alan da Üsküdar'ı geçti. İlk bölümlerde aklı nerdeydi diyesi geliyor insanın.
Oyunculara gelince, gerçekten hepsi de çok iyi oynuyor. Kötü adam oynamasına rağmen Hakan rolünde Hüseyin Köroğlu'nu çok başarılı buluyorum. Hatta bu kadar iyi bir oyuncu neden daha iyi kullanılmıyor diye de düşünmeden edemiyorum. Bir diziyi baştan sona götürecek yetenekte bence. Yapımcılara ve kanal yöneticilerine benden bir tavsiye olsun bu da. Kötü adamı bu incelikte oynamak kolay iş değil. Buradan da kutlarım kendisini. www.huseyinkoroglu.com
Arkadaşlar, bence bu dizi kalkmaz. Reytinkler her geçen gün düzeliyor. Bakalım, bekleyelim, görelim...
Artık dizinin yükselişi devam edecek diye düşünüyorum.
Yeni bölümü heyecenla bekleyebiliriz...
Benden bir Hayatım Sana Feda takımı:
http://img245.imageshack.us/img245/9279/hayatmsanafedaavatarlf2.jpg (http://imageshack.us)
İmza:
http://img306.imageshack.us/img306/3455/hytmsanafedaiv1.jpg (http://imageshack.us)
(çok güzel olmadı biliyorum ama idare edin beni =) )
Bence gayet güzel olmuş. Çok teşekkürler flora, lütfen devam et...
Eve yapılan silahlı saldırı; Hakan ve çetesi tarafından gerçekleştirildi. Levent gemideki silahları polise bildirince ortalık karıştı ve Hakan zor durumda kaldı... Amaçları Levent'e döz dağı vermek. Patronu koruma tutmasını istediği halde Levent kabul etmedi. Bu onlardan korktuğumu gösterir ki böyle düşünmelerini istemem dedi...
Bence gayet güzel olmuş. Çok teşekkürler flora, lütfen devam et...
Teşekkür ederim Arzuinan;tabiki,devam etmek isterim.Elimden geldiğince ve fırsat buldukça yapmaya çalışacağım.Tekrar teşekkürler.
"karıma bu rezilliği yaşatmaktansa, seni de kendimi de öldürürüm"
"Benim oğlum kartanesi Filiz.. Yaz geliyor !"
"Bir bakayım buzdolabına... Zıkkımın kökü var mı... "
"Her eşek kendi anırtısını duymak ister..."
Bu sözlerin hepsi sahnelerle bir bütünlük taşıyordu ve çok yerinde söylenmiş sözlerdi...
Ama hiç şüphe yokki Zeynep'in söylediği şu söz insanın içini parçalayan cinstendi...
"Benim oğlum kartanesi Filiz.. Yaz geliyor !"
Benden bir Hayatım Sana Feda takımı:
http://img245.imageshack.us/img245/9279/hayatmsanafedaavatarlf2.jpg (http://imageshack.us)
İmza:
http://img306.imageshack.us/img306/3455/hytmsanafedaiv1.jpg (http://imageshack.us)
(çok güzel olmadı biliyorum ama idare edin beni =) )
flora ellerine saglik, vallaha kimse nerdeyse bu dizinin calismalarini yapmiyor
yada ben gormuyorum :D super olmus!!
tahsinasigiyim
11-02-07, 00:38
eft cnm kmse bu diziyle ilgli bi çalşma yapmıo pek..ama olsn ya bu disinin haftaya olck bölümünü acaip merak ediorm çatlıycam yaa:icon_sorr
Çok teşekkürler canım,beğendiğine ve bu güzel yorumuna çok sevindim.
Ben elimden geldiğince yapıp eklerim.Normalde diziyi izlemiyorum ama iki sevdiğim oyuncu olunca içimden yapmak geliyor. =)
birazda resimlerden kaynaklanan bisey kimse eklemiyor guzel dogru dursut resimler bazi kisiler haric ondan imza yapilmiyor :D internet gelsin yapocam
Evet canım çok haklısın,ben de onu belirtecektim ki mesajını gördüm.Malesef elimde çok resim olmadığı için hep aynı resimlerle yapmak zorunda kalıyorum ama elimden bişey gelmiyor.
Herneyse bunlar yenileri,tekrar özür dilerim kullandığım resimler için.
http://img226.imageshack.us/img226/3186/hytmsanafedavatarsq4.jpg (http://imageshack.us)
İmza:
http://img148.imageshack.us/img148/1237/hyatammmsanafedaaaml1.jpg (http://imageshack.us)
http://img472.imageshack.us/img472/9935/hytmsanafedavatarja7.jpg (http://imageshack.us)
İmza: (siyap-beyaz)
http://img152.imageshack.us/img152/1598/hyatammmsanafedaaaqqvh8.jpg (http://imageshack.us)
Bu da gif tarzı bişey:(mesajı gönderince baktım da çok yavaş hareket ediyor ama bir kere tam hareket edince normale döner)
http://img295.imageshack.us/img295/5922/hayatimmsnefeiq5.gif (http://imageshack.us)
Arkadaslar öncelikle hepinizie tesekkür ederim resim ekleriz o problem değil ama pek fazla zamanımız olmuyor yoksa dizinin fanatiklerindeyiz ama bundan sonra ben sana resim gönderiyim sen güzel imza ve avatarlar yaparsın Flora cım ok..:img-wink:
Arkadaslar hepinize ilgilerinizden dolayı teşekkür ederim..
Arkadaslar öncelikle hepinizie tesekkür ederim resim ekleriz o problem değil ama pek fazla zamanımız olmuyor yoksa dizinin fanatiklerindeyiz ama bundan sonra ben sana resim gönderiyim sen güzel imza ve avatarlar yaparsın Flora cım ok..:img-wink:
Öncelikle teşekkürler,bence resimleri buraya ekleyin ben zaman buldukça yaparım.Normalde tatil bitiyor ama bugün Maraş'ta tatil var kurtuluşu çünkü o yüzden evdeyim.Çok giremem ama vakit buldukça bol bol yaparım.
arkadaşlarr atvyi arayalımm.. atvnin sitesinde final yazıyo hsf çin.. arayıp tepkimizi belirtelim.. dizmiz kalkmasn yayından..
HaLuK PİYESss
12-02-07, 15:42
şuan şokdayım arkadaslar,bişyler yapalım,atvye süreç filme mail atalım
Sahte-Prenses
12-02-07, 17:20
Üüüüfff ya finali vercekler çarsamba günü.. Yani dizi bittiyor...:'(:'(
HAYATIM SANA FEDA
Bölüm 7 / Final
14 Şubat Çarşamba 22:00'de
NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! dizimiz bitiyor mu inanmiyorum ya
aslinda biraz da belliydi dizi cok rayting yapmiyordu ama yazik oldu keske bitmese offff nefret ediyorum bir dizi yayindan kalkinca yaaa
Evet arkadaslar ya malesef bitiyor görünce şok oldum çok üzgünüm şimdi işallah tamer abi ve deniz ablayı daha güzel projelerde görürüz..
COk sacma yaa off :S sinir seyler vallaha onumde olsalar bogarim heralde onlar. Tamerde bu dizi cok tutacak dediydi gorduk cok tutu canim 7ci bolumde dizi biter mi ya :( off :sad53: tamda dizi heyecanlaniyordu BARI LUTFEN INSAN ETSINLER DE SON BOLUM GUZEL OLSUN
MUTLU SONLA BITSIN BARI BUNLARI COK GORMESINLER BIZE
tahsinasigiyim
12-02-07, 21:16
inanmıorm disi bitio demek hee!!her zmnki gbi güselim dizilerden biri daha güme gidio ii mii!!??oooffff yaa kahretsinn reyting reyting reytingg!!!bşkaa bişeee yoookkk oooofff
Haftalardır korktuğumuz şey başımıza geldi.Güzelim dizimiz reyting canavarına yenik düştü!:sad53:
Dün gece fragmanı yayınlıyorken "final bölümüyle,son kez ekranlarda" cümlesini duyduğum anda şok oldum.
Reytinge kurban gitmiş bir dizi olarak yarım yamalak mı bırakacaklar? yoksa en azından makul bir son bölüm çektiler mi acaba?
Fragmandan anladığım kadarıyla çoğu şey toparlanamadan dizi bitecek.Ne yazık ki Alper'in durumuda iyi görünmüyordu,İrina Levent'in aile resmini yırtıp,atıyordu.
inanmıorm disi bitio demek hee!!her zmnki gbi güselim dizilerden biri daha güme gidio ii mii!!??oooffff yaa kahretsinn reyting reyting reytingg!!!bşkaa bişeee yoookkk oooofff
yazik oldu dizimize. Kirik kanatlarla ayni satte basliyordu, o bitti cok sacma bir yerde ve buda bitiyor :S carsamba gunu ne bakacam bilmem ogh vallah her bir dizi bitiyor ;) ne SACMA! :icon_sorr Bari bu guzel bitsin!!
bahar_krmcm
13-02-07, 13:24
slm arkadaslar..
yaa inanmiyorum dizi bitdi mi, uuff bune yaa hic hakketmiyor ki bu dizi bunlari cok guzelde devam ediyordu, yeni yeni heycanlaaniyordu dizi..
ama olsun ya insallah baska projede goruruz deniz ablayi ve tamer abiyi..:d
hadiii canlarim kendinize iyi bakim bye :)
slm arkadaslar..
yaa inanmiyorum dizi bitdi mi, uuff bune yaa hic hakketmiyor ki bu dizi bunlari cok guzelde devam ediyordu, yeni yeni heycanlaaniyordu dizi..
ama olsun ya insallah baska projede goruruz deniz ablayi ve tamer abiyi..:d
hadiii canlarim kendinize iyi bakim bye :)
Uzulme canim, su kanalrdan ve birden bire kalkan dizilerden nefret ediyorum belliydi zaten dizi kalkacagindan cunku cok rayyting tutmuyordu malesef :S:( ben tameri denizi baska projelerde gorecem umrumda degil BEN ONLARI ''HAYATIM SANA FEDA'DA'' gormek istiyorum!! offf arkadaslar herkez mail atsin atv ye lutfen!! ben bugunden ihtibaren atacam deli edecem onlari dizimizi ziyan ettiler :icon_sorr
Sahte-Prenses
13-02-07, 15:09
SON BÖLÜMÜN ÖZETI :
İrina`nın bebeği aldırdığını düşünen Levent İrina`ya soğuk davranmaya başlar.İrina Levent`deki değişimi görünce şaşırır…Levent`in çocuğu aldırmaya ikna etmeye çalıştığını o nedenle kendisine iyi davrandığını anlayan İrina memleketine dönmeye karar verir. Ve giderken Levent`e çocuğu aldırmadığını belirten bir not bırakır.İrina`nın çocuğu aldırmadığını öğrenen Levent Alper`in iyileşmesi şansını kaybetmemeye, İrina ülkesine gitmeden onu bulmaya karar verir.
COk sacma yaa off :S sinir seyler vallaha onumde olsalar bogarim heralde onlar. Tamerde bu dizi cok tutacak dediydi gorduk cok tutu canim 7ci bolumde dizi biter mi ya :( off :sad53: tamda dizi heyecanlaniyordu BARI LUTFEN INSAN ETSINLER DE SON BOLUM GUZEL OLSUN
MUTLU SONLA BITSIN BARI BUNLARI COK GORMESINLER BIZE
tamam da tamer abi ne yapsın reyting denen bi canavar işte böyle emek harcanan bi projeyi katlediyo:icon_cry:
tamam da tamer abi ne yapsın reyting denen bi canavar işte böyle emek harcanan bi projeyi katlediyo:icon_cry:
ya tamam anliyorum ama onlarda su raytinge bisey yapmalari lazim :( offf offff!!!!! SInirden varya delirecem lutfen herkez atv ye sikayet diye yorum yazsin!
busegurses001
13-02-07, 17:23
bence çok iyi oldu ben başından beri nefret ediyodum bu diziden çok klasik bir konusu vardı buraya kadar gelmesi bile büyük bir mucize dizinin bitmesine hiç üzülmedim :sad53:
arkadşlar yeni haber aldım dizi yarın finalmiş üzüldüm yaa ama atv önce başka bi güne koyup öyle bitirirdi ya kırık kanatlar karagümrük bitti zaten yanıkkoza da bitior keşke biraz daha saretseymiş kanal :(
:sad53: atv yi erkekler ağlamaz(varan 1),gözyaşı çetesinden(varan 2) sonra bir kez daha tebrik ediyorum iyi oyuncuları olan bir yapımı daha bizlerden mahrum bıraktığı için:)yani yuh diyorum bakalım yerine koyacağı dizi dahamı çok izlenecek.neyse güzel bir anı oldu yapımda emeği geçen herkese teşekküler
"Dizi atv'de seyredilir,sevdiğiniz diziler katledilir"
Tam her şey rayına oturuyor,yavaş yavaş aynı saatte olan diziler bitiyor derken,atv'nin yaptığına bir bakın.
İnşaallah hayatım sana feda'nın yerine koyacakları dizi bu kadarda reyting yapmaz!
Sahte-Prenses
13-02-07, 18:42
Hem diyorlar : " Dizi, atv'de izlenir.." diye... Diziyi yayinliyorlar sonrada pat diye dizi'nin finalini koyuyorlar !
Eee hangi diziyi HSF'nin yerine koycaklarmis çok merak ettim dogrusu...
Ya o dizi'de tutmasa ? Her hafta diz mi degiscekler ?Üüüüff ya kaç tane mail attim... Cevaplarini bekliyorum.. Zaten cevap gelirse ne oluyim..
lütfen diziler istinayla katledilir birinci vakası AŞK OYUNU lütfn yani final yapamadan bitmiş tek dizidir arkadaşlarrr...haftaa akanalı açıp baktıında yerine film oynamaktadır...bu diziyide harcadılar bebeğimide bitiriyorlar bu hafta atv yine iş başındaa...
Sahte-Prenses
13-02-07, 19:12
Yaa raytingler pek iyi olmasada baya bi izleyicileri var... Bizleri bile düsünmüyorlar... Tek sey : Rayting !
__SEYMEN__
13-02-07, 19:16
göz yaşı çetesi kç bölüm sürmüştü:img-cool2
Sahte-Prenses
13-02-07, 19:29
Cok iyi bir oyuncu kadrosuna veda edelim arkadaslar... Deniz Ugur... Tamer Karadagli... Zuhal Yalcin.......
Üüüüff ya baska bir güne tasisalar, olamaz mi ?
Tam dedik çarsamba aksamin dizileri bittiyor diye... Bizimkide bitti...:(
Yaa bir de mailere cevap verseler... Üüff
Biktim bu rayting canavarindan...!
ATV DE DIZI IZLENIR(valla benim sloganim degil atvnin kendi slogani)
alin size bu dizininde basini yediler
yuh yani atv artik sirada kaldiracan hangi dizin kaldi acaba?
gozyasi cetesi
erkekler aglamaz
hayatim sana feda
sira hangisinde?
saygilarimla
ya pek ilemezdim dizii ama konusunu biliyodum yane ilk bolumlerini izlemistim ayrica oyuncu kadrosu superdi bitecegine uzuldum:icon_sorr :icon_sorr
senaryosundaki bir kaç tutarsızlık dışında konu olarak süperdi.. günden güne iyileşiyordu.sezonun en iyi oyuncu kadrosuna sahipti.. kanalın ve yapımcının sorumsuzluğuna kurban gitti malesef. atv sağolsun katlettiği diziler kervanına bir yenisini daha ekledi.. maillerle kendinizi yormayın arkadaşlar kararları kesinmiş!!!
paçiii_melos
14-02-07, 12:26
’Vahşi bir yeteneğim var’
Bu akşam sürpriz finaliyle ekrana gelecek ‘Hayatım Sana Feda’nın takıntılı Irina’sını canlandıran Asu Emre: “Bu diziye başlamadan önce Ayla Algan’dan ders aldım ama ben aslında vahşi bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Onun üzerinde de çok fazla oynanmaması gerekiyor.”
* Mankenlikten oyunculuğuna geçişiniz nasıl oldu?
Reklam filmlerinde küçük roller üstleniyordum eskiden... 1999 yılında Sinan Çetin, 10 eski Türk filminin yeni versiyonlarını çekmişti. Onlardan bir tanesinde oynamıştım. Ardından ‘Cinlerle Periler’de hatırı sayılır bir rolde oynadım. Sonrasında ‘Melekler Adası’ geldi.
* ’Hayatım Sana Feda’da sizi çeken ne oldu?
Oyuncu kadrosu çok güçlüydü bir kere... Gani Müjde’nin yazıyor olması ayrıca beni çok etkiledi, ilk defa bir drama yazıyor. Benim karakterim çok anti-kahraman. Beni zorlayacağını düşündüğüm için de heyecanlandım. Ters bir karakter oynamak istiyordum, bu teklif gelince kabul ettim.
DUYGUSALLIĞIMIZ BENZİYOR
* Irina ile benzer yönleriniz var mı?
Obsesif bir karakter İrina... Çok mutsuz bir çocukluk geçirmiş, aslında her şey orada saklı. Ayakta durabilmek için İstanbul’u seçmiş ve burada da yapamamış tabii ki. Kötü insanlarla tanışıp, kötü işlerin içine girmiş. Tehlikeli, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Hiçbir değer yargısı yok. Bu tip insanlardan hepimiz korkmalıyız. Gerçek hayatta etrafımızda çok İrinalar var. Tamamen zıttım bir karakter ama... Hiçbir benzer yönümüz yok. Sadece duygusallığımız olabilir. Hastalıklıbir durum onunki.
* Irina hamile... Levent’in oğlu da çok hasta... Zeynep yeniden anne olamıyor. Levent’in çocuğunun kaderi sizin çocuğunuzdan alınacak iliğe bağlı... Bu tarz bir ilişki yaşasaydınız, çocuk için böyle bir fedakarlıkta bulunur muydunuz?
Asu olarak soruyorsanız evet. O insanla olan ilişkimin boyutu hiç önemli değil. Sonuçta bir çocuğun hayatı söz konusuysa her zaman evet. Ben bunu bir fedakarlık olarak değil, yapılması gereken olarak görürdüm ve ona göre davranırdım.
* Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Hiç kötü tepki almadım. Yolda bir tek kadınlar ‘seni seni ıhh’ yapıyorlar ama onu yaparken bile sempatik bir gülüşleri var. Belki de gerçek hayatımdaki duruşumla alakalıdır. Her şeye hazırlıklıyım, bir gün biri gelip suratıma da tükürebilir.
* Tamamen oyunculuğa mı yöneldiniz?İnsanın bir iş yapması gerektiğini düşünüyorum, on tane işi bir arada yürütenleri takdir ediyorum. Karşıma modellikle ilgili güzel bir iş gelirse onu da kabul ederim, çok keyifli çünkü.
* Kötü kadın karakterinin üzerinize yapışmasından korkuyor musunuz?
Hayır, illa ki bu tarz teklifler gelecektir. Ama kabul etmek benim elimde. Daha stratejik davranacağım. Ben hiçbir şey yapmadığımda da çok güzel teklifler geliyordu, o yüzden üzerime yapışacağını zannetmiyorum.
EVDE DE RUS AKSANIYLA KONUŞUYORUM
* Oyunculuk eğitimi almayı düşünüyor musunuz peki hiç?
Bu diziye başlamadan kısa süre önce Ayla Algan ve Hilali Hasanoğlu isminde Azeri bir drama yönetmeniyle çalıştım. Ama ben vahşi bir yeteneğim olduğunu düşünüyorum. Onun üzerinde de çok fazla oynanmamalı bence. Ancak beni çok zorlayacak bir şeyse üzerinde çalışırım. Keşke oyunculuk yapmak istediğimi önceden farketseydim. O zaman konservatuvara giderdim ama sette olmak da okul gibi...
OYUNCULUK EVLİLİĞİME FAYDA SAĞLIYOR
*Role hazırlanırken nasıl bir ruh haline içine giriyorsunuz?
Irina’nın yaptığı kötülükler yüzünden rol üzerimde acayip bir ağırlık yapıyor. Çok yorgun oluyorum, uyuyamıyorum mesela. Kendimi Irina gibi hissetmek için gerçekten Rus olduğumu kafama yazmaya çalıştım. Bir Rus nasıl durur, nasıl bakar, nasıl yürür, bunları düşündüm. Çok Rus arkadaşım var, onlarla çok konuştum.
* Evde kendinizi kaptırıp Rus aksanı ile konuştuğunuz oluyor mu?
Evet, arkadaşlarımla falan da öyle konuşuyorum. Çok eğlenceli oluyor. Her yeni karakterle yeni bir şeyler öğreniyoruz.
* Oyunculuktaki hedefiniz nedir?
Birçok farklı karakter canlandırmak istiyorum. Mesela bir erkeği, bir uzaylıyı, sıradan bir insanın hayatını... Kendimi zorlamayı seviyorum. Hep bir adım ileriye taşıyor çünkü beni.
* Eşiniz oyunculuğunuzu nasıl buluyor?
Çok beğeniyor, bu projeyi de çok sevmişti. Rus aksanıma çok gülüyoruz birlikte. Sanki başka birini izliyormuşuz gibi oluyoruz ekrana bakarken...
* Eşiniz de her yeni rolünüzde sizde farklı karakterler, yeni Asu’lar keşfediyordur...
Evet tam ağzımdan aldın lafı... Belki de bir yandan ilişkiye de faydası vardır oyuncu olmanın. Tekdüzelikten çıkartıyor ilişkiyi diye düşünüyorum. Biz keyif çok alıyoruz bu işten...
‘İşte benim oğlum’
* Boş zamanlarınızda neler yapıyorsunuz?
‘Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı’ diye bir dernekle çalışıyorum aktif olarak. Barınaklara yardım ediyoruz. Ev hayatı epey vaktimi alıyor. Hayvanlarımla vakit geçiriyorum. Köpeğim Karaca, hayatımda çok önemli biryere sahip...
Kaynak: 14/02/07 vatan tv
Evet,severek izlediğim dizilerden biriydi Favorim Karagümrük Yanıyor'du onu da harcadılar Hayatım Sana Feda'yıda haber7 com da'ki haber.haber7.com
Dizilerden biri daha 'ekrana veda' dedi
ATV dizilerinden biri daha ekranlara veda ediyor. Bir türlü istediği reytingi yakalayamayan Tamer Karadağlı'nın başrol aldığı dizi yarın akşam son kez ekrana gelecek.
atv'nin bir dizisi yarın akşam son kez izleyici ile buluşacak.
Tamer Karadağlı, Deniz Uğur, Asu Emre, Görkem Arda Keskin, Belma Canciğer ve Şahap Sayılgan gibi isimlerin baş rollerini paylaştığı "Hayatım Sana Veda" yarın akşam 7'nci ve son bölümüyle ekrana gelecek. Reyting kurbanı olan dizinin senaryosunu Gani Müjde yazıyor, yönetmenliğini ise Tarkan Karlıdağ yapıyordu. :sad53: :sad53: :sad53:
cok kaliteli ve konusuda degisik bir diziydi ama tabi hep su ratingler:img-yes:.. ama objektiv bakildiginda dizinin konusu monoton geliyo insana ve sadece 4-5 character hakkinda dönüyor hikaye bunun icinde sikici oluyordu.. simdiye kadar her bölümünü izledim ama finaline izlemiyorum atvnin ekmegine yag süremem.. yok neymis merakla beklenen heycanli bir finalmis.. rating kurbani bir diziyi yayindan kaldiriyoruz diye anons etselerdi gercegi sölemis olurlardi bye bye
Birde utanmadan final demiyorlar mı,bu bölüm bal gibi normal seyrinde gitti.
Dizimizin bir finali bile olmadı.Her şey havada,yarım yamalak kaldı.
ya varya kesin orda biticek irina ve levent sadece birbirlwerni gördüler konuşacaklarını bile göstericeklerini sanmıyorum ne de olsa bu final değil sıradan bir bölümsonu Ama buna şükür leventin irinayı yakalayıp yakalamayacapını da göstermeden kesebilirlerdi Vala ne heyecanlandım o sahnelerde nese yakaladığını gördüm artık irina geri dönüyor ve evin küçük oğlu kurtuluyor Zeynep de oğlunu kurtardığı için leventi affediyor İşte size bal gibi final senaryosu :)
nasıl bitti yahu sonu guvenlikler tutuyordu reklama gecmistim.
Merak etme bir şey kaçırmadın,reklam sonrasında da Levent ağzını bile açmadan 7. bölümün sonu yazdı.
Yani her şey havada kaldı.
demek ki neymişşş... bundan sonra atv ve süreç film işbirliğiyle yapılan diziler izlenmiyormuşş.. saygısızlıktan başka bir şey değil.. bari bir final hazırlansaydı:(
Atv'nin bir kurbanını daha izlemiş olduk...Neden bitirildiyi de belli değil dizinin.Final final diye söylendiler ama Finalsiz bir final yaptılar...Böyle bir anda bitirilmesi o dizide emeği geçen herkese karşı büyük bir saygısızlık...
tebrikler atv
bir dizini daha yayindan kaldirdin,sirada hangi dizin kaldi?
cok merak ediyorum
kotuyum ben kotuyum(atv senin sologanin bu)biz izleyicilerinin degil
saygilarimla
Bölüm sonu olduğunu bile bile "muhteşem final" diye bas bas bağırdılar. İnsan bölüm kasedindeki "7.bölüm sonu" ibaresini kaldırır bari be... İşinize olan saygınızı bu kadar mı yitirdiniz...
burcu_yağmur
15-02-07, 01:19
Bölüm sonu olduğunu bile bile "muhteşem final" diye bas bas bağırdılar. İnsan bölüm kasedindeki "7.bölüm sonu" ibaresini kaldırır bari be... İşinize olan saygınızı bu kadar mı yitirdiniz...
sana katılıyroum ben demiştim tutmaz dizi diye finalinde bişe yokruki levent irinayı gördü orda birbirlerina bakarken bitti bari final yazsaydı
ben diziyi son zamanlarda izleyememistim.ama fragmanlardan takip ediyordum.dizinin bitirilmesine çok üzüldüm.ekranda o kadar gereksiz dizi varken bu gibi dizileri niye harcarlar bilmiyorum.süreç film in gülpare dizisi için de çok ugrastik bitmesin diye ama sonuç alamadik.yapimcinin kaderi bu herhalde.dizileri hep yayindan kaldiriliyor
Tutmayacagi bastan belliydi. Zaten siradan bir konusu vardi, ustune sezon ortasinda yayina girmeside dezavantaj oldu. Cunku herkez izleyecegi diziyi coktan secmisti. Diziyi izlemiyordum ama Tamer Karadagli hayrani olarak cok uzuldum dogrusu.
tekrikler ATV diziyi kaldirdiniz basiniz goye erdimi giciklar :S acayip sinir oldum, ve dizi dogru durust bile bitmedi, nolur dizimiz geri gelsin ya lutfen :S en sevdigim dizi yayindan kalkti :( offf
Keşke Kanal D Kırık kanatların yerine,Hayatım Sana Feda'yı alsa....
Yada Show tv Yanık Koza bitince bizim dizimizi yayına alsa.....
Hazır kemikleşmiş seyirci varken,reytinglerde tavan yapsak, şahlansak...
Atv'de arkamızdan nal toplasa!......
Hayal değil mi? işte her şeyi düşündürüyor : )
paçiii_melos
15-02-07, 12:45
“HAYATIM SANA FEDA” NEDEN SONA ERDİ? DİZİNİN YAPIMCISI ALİ GÜNDOĞDU’NUN İŞTE AÇIKLAMASI!
15/2/2007 09:45
ATV ekranlarında yayınlanan Hayatım Sana Veda dün gece son kez ekrana geldi…
Yedi hafta önce yayına giren, yapımcılığını Ali Gündoğdu’nun yaptığı ve başrollerini Tamer Karadağlı, Deniz Uğur’la Asu Emre’nin paylaştığı Hayatım Sana Veda dün gece son bölümüyle ekrandaydı.
Peki ama neden yedinci bölümde ekranlara veda etmişti Hayatım Sana Veda…
Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu Hayatım Sana Feda’nın sona ermesinin kanalla ortak kararları olduğunu söylerken “İstediğimiz ratinglere ulaşamadığımız için kanalla karşılıklı anlaşarak diziyi bitirmeye karar verdik” dedi.
ucankus
paçiii_melos
15-02-07, 14:09
TELE - BAROMETRE
14 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 17,50 40,20
2 YARALI YUREK [NET] SHOW 8,70 23,20
3 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 7,20 16,70
4 HABER SAATI [NET] KAN7 6,40 18,20
5 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 6,40 17,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 17,20
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,50 15,50
8 CANDAN OTE [NET] STAR 5,40 16,40
9 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 4,90 20,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 13,70
11 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,70 16,20
12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,60 26,80
13 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,40 10,20
14 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 4,20 11,80
15 BUYUK BULUSMA [NET] STV 3,90 9,20
16 SADAKATSIZ (Y.S) [NET] STAR 3,60 8,20
17 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,60 8,20
18 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 11,90
19 MEMLEKET HIKAYELERI (TKR) [NET] KAN7 3,50 8,40
20 GUNUN ICINDEN SHOW 3,00 8,80
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,00 7,90
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,80 7,20
23 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,70 8,10
24 IKI AILE (TKR) [NET] STAR 2,60 11,10
25 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 2,60 8,10
HEDEF KİTLE : A/B
14 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 18,40 44,30
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 8,90 21,60
3 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 8,80 23,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,50 19,90
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 17,60
6 SADAKATSIZ (Y.S) [NET] STAR 5,10 12,20
7 YARALI YUREK [NET] SHOW 4,90 13,10
8 CANDAN OTE [NET] STAR 4,80 14,40
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,60 17,70
10 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,30 13,40
Yaa rayting ha al size rayting iste bu diziyi kaldirmakla buyur bir suc yaptilar yeter artik !!! lutfen keske bitmeseyedi ya keske final igrenc bitti :S Keske daha guzel bir final yapilsaydi bu dizide bir yandan kirik kanatlar var diye izlenmedi ve gecen hafta kirik kanatlarin son bolumu vardi ve bitti keske bir kac hafta daha bekleseydiler
DIZIMIZ NOLUR Kaldirilmasin!!
TELE - BAROMETRE
14 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 17,50 40,20
2 YARALI YUREK [NET] SHOW 8,70 23,20
3 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 7,20 16,70
4 HABER SAATI [NET] KAN7 6,40 18,20
5 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 6,40 17,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 17,20
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,50 15,50
8 CANDAN OTE [NET] STAR 5,40 16,40
9 SEBNEM KISAPARMAK''LA PAYLASTIKCA [NET] KAN7 4,90 20,80
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 13,70
11 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 4,70 16,20
12 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 4,60 26,80
13 YANIK KOZA [NET] SHOW 4,40 10,20
14 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 4,20 11,80
15 BUYUK BULUSMA [NET] STV 3,90 9,20
16 SADAKATSIZ (Y.S) [NET] STAR 3,60 8,20
17 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 3,60 8,20
18 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,50 11,90
19 MEMLEKET HIKAYELERI (TKR) [NET] KAN7 3,50 8,40
20 GUNUN ICINDEN SHOW 3,00 8,80
21 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,00 7,90
22 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,80 7,20
23 HAYATIN ICINDEN . STAR 2,70 8,10
24 IKI AILE (TKR) [NET] STAR 2,60 11,10
25 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 2,60 8,10
HEDEF KİTLE : A/B
14 ŞUBAT 2007 ÇARŞAMBA
1 FENERBAHCE-AZ ALKMAAR [NET] KAND 18,40 44,30
2 AVRUPA YAKASI (TKR) [NET] ATV 8,90 21,60
3 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 8,80 23,60
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,50 19,90
5 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 17,60
6 SADAKATSIZ (Y.S) [NET] STAR 5,10 12,20
7 YARALI YUREK [NET] SHOW 4,90 13,10
8 CANDAN OTE [NET] STAR 4,80 14,40
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 4,60 17,70
10 HAYATIM SANA FEDA [NET] ATV 4,30 13,40
ve korktugumda basimiza geldi :( ab de 10cu oldu ama turkiyede cok kotu yer almis baya kotu olmus ya :( yazik oldu!!
arkadaslar farkindaysaniz.. Dizi ilk baslarken ''hatirla sevgili'nin'' dizisi cikti onden allahtan tv yi kapatmadim yoksa diziyi kacirirdim :P heheh
baktigim bir dizi degildi, ama raytinglere göre dizileri kaldirmalarina bende gicik oluyorum, bu sezon cok fazlalikla yasadik bu sorunlari....dizinize gecmis olsun
hacivatiye
16-02-07, 21:34
bir saniye ya anlamadım bu dizi bitti şimdi?? izlediğim bir dizi değildi de ne bileyim.. son bölüm falan da dememişlerdi bu hafta vardı yanılmıyorsam.
paçiii_melos
17-02-07, 13:20
Kanserlilere eziyet etmeyin
GÜNÜNÜZÜ zehir etmek niyetinde değilim. Ama atv'nin geçen hafta finali yayınlanan Hayatım Sana Feda dizisinde Zeynep'in oğlu Anıl'ın da kan kanseri olduğunun ortaya çıkmasından sonra dayanamadım ve uzun süredir beklettiğim bu okur mektubunu yayınlamaya karar verdim. Son zamanlarda bütün dizilerde bir duygu sömürüsüdür gidiyor. Bakıyorsunuz, büyük küçük herkes kanser. Fakat bu konu o kadar yanlış işleniyor ki, bunları yayınlarken gerçek kanser hastalarının duygularını ne kadar rencide ettiklerinin farkında değiller. Kanser ne o kadar basit teşhis edilebiliyor, ne de tedavi edilirken her şey o kadar kolay oluyor. Ben de kanser hastasıyım ve yaşadıklarımı çok iyi biliyorum. İnsanın suratına 'Kansersin' denildiği zaman neler hissettiğini, yapmak istedikleri ile yapamadıkları arasında neler düşündüğünü, iki dünya arasında kalmanın ne demek olduğunu, geçirilen ameliyatlarla değişen görüntünü, içinde fırtınalar koparken çevrendekilere nasıl moral vermek zorunda olduğunu, yemek yemek şöyle dursun, suyun bile insanın boğazından geçmediği günleri, hele ki kemoterapiler sırasında tomar tomar önüne düşen saçları, her seanstan sonra 10 dakikada bir gelen haftalarca süren kusma nöbetlerini, kavrulan damarları, gün gün yok olan bedeni ve anlatmakla bitmeyecek acıları dizilerde bu kadar basitleştirmek bizlere hakaretten başka bir şey değildir. Sevgili senaristler, olaya bir de kanser hastalarının gözüyle bakmaya ne dersiniz?
17/02/07 Sabah/ Yüksel Aytuğ
Sahte-Prenses
17-02-07, 22:35
Sali günü 7. bölümün tekrari var fragmani biraz önce gördüm.. Seyretmemistim simdi seyredebilirim...:)
o nası iş öyle atv2nin bence dizinin tekrarını vermesi çok saçma o Saatte daha çok tutan bir dizinin tekrarıı verebilir sıla gibi ya da bebeğim gibi reytinge ihtiyacı olan bir diziyi verebilir Ama bitirmek için can attığı bir dizinin tekrarını vermesi çok anlamsız nese o saate boş olursam ben de bidaha izlerim :)
Sahte-Prenses
18-02-07, 12:15
]BOŞUNA DEMEMİŞLER ‘BİR İNSANIN ADI ÇIKACAĞINA CANI ÇIKSIN’ DİYE!... BU SÖZE EN UYGUN KİŞİ HİÇ KUŞKUSUZ TAMER KARADAĞLI!.. ÜNLÜ OYUNCUNUN ADI ŞİMDİ DE DENİZ UĞUR İLE ANILIYOR!..
Oyuncu Tamer Karadağlı’nın, eşi Arzu Balkan ile birlikteyken yapmaması gereken bir değil iki değil tam üç yanlışın ardından, dördüncü yanlışa doğru gittiği söyleniyor!..
Karadağlı henüz Arzu Balkan’la evlenmeden bir haber spikeriyle anılmış ve ardından gündeme bomba gibi düşen Rus bir kadınla ilişki yaşamıştı!.. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Deniz Akkaya ile de adı yan yana geçen Karadağlı’nın şimdilerde Deniz Uğur ile yakınlaştığı konuşuluyor!..
Hayatım Sana Feda dizisinde adeta kendi hayatından bir kesiti oynayan Karadağlı, başrolü paylaştığı hatta başka bir dizide daha birlikte kamera karşısına geçtiği Deniz Uğur ile aşk yaşadığı dedikodularıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı!..
Bu dizide oynamayı kabul ederek büyük bir cesaret örneği sergileyen Tamer Karadağlı’nın attığı her adıma dikkat etmesi gerekiyor… Çünkü bir kere mimlendi. Kendisi ile ilgili bu tip dedikoduların çıkması çok kolay. Ancak bu söylentilerin önünü kesmek ünlü oyuncunun elinde!..
Haber Tarihi: 15-02-2007 Haber Saati: 11:50:03
Saçma...!
o nası iş öyle atv2nin bence dizinin tekrarını vermesi çok saçma o Saatte daha çok tutan bir dizinin tekrarıı verebilir sıla gibi ya da bebeğim gibi reytinge ihtiyacı olan bir diziyi verebilir Ama bitirmek için can attığı bir dizinin tekrarını vermesi çok anlamsız nese o saate boş olursam ben de bidaha izlerim :)
Sanırım atv avrupadan bahsediliyor.
Atv avrupa her salı bir önce ki bölümün tekrarını veriyordu.
Sahte prensesin konumu Fransa gözüktüğüne göre yurtdışında atv avrupayı seyrediyor olmalı.
HaLuK PİYESss
18-02-07, 18:24
]BOŞUNA DEMEMİŞLER ‘BİR İNSANIN ADI ÇIKACAĞINA CANI ÇIKSIN’ DİYE!... BU SÖZE EN UYGUN KİŞİ HİÇ KUŞKUSUZ TAMER KARADAĞLI!.. ÜNLÜ OYUNCUNUN ADI ŞİMDİ DE DENİZ UĞUR İLE ANILIYOR!..
Oyuncu Tamer Karadağlı’nın, eşi Arzu Balkan ile birlikteyken yapmaması gereken bir değil iki değil tam üç yanlışın ardından, dördüncü yanlışa doğru gittiği söyleniyor!..
Karadağlı henüz Arzu Balkan’la evlenmeden bir haber spikeriyle anılmış ve ardından gündeme bomba gibi düşen Rus bir kadınla ilişki yaşamıştı!.. Bütün bunlar yetmezmiş gibi Deniz Akkaya ile de adı yan yana geçen Karadağlı’nın şimdilerde Deniz Uğur ile yakınlaştığı konuşuluyor!..
Hayatım Sana Feda dizisinde adeta kendi hayatından bir kesiti oynayan Karadağlı, başrolü paylaştığı hatta başka bir dizide daha birlikte kamera karşısına geçtiği Deniz Uğur ile aşk yaşadığı dedikodularıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı!..
Bu dizide oynamayı kabul ederek büyük bir cesaret örneği sergileyen Tamer Karadağlı’nın attığı her adıma dikkat etmesi gerekiyor… Çünkü bir kere mimlendi. Kendisi ile ilgili bu tip dedikoduların çıkması çok kolay. Ancak bu söylentilerin önünü kesmek ünlü oyuncunun elinde!..
Haber Tarihi: 15-02-2007 Haber Saati: 11:50:03
Saçma...!
çok saçma yaa!!!
iyice zıvanadan çıktı bu magazinciler...!!!!!!
Nekadar yirtilsakta arkadaslar h.s.f dizisini sevenler hic bir sey degismiyecek
cunku dizi bitti ve gitti,... Insallah ikisini (deniz ve tameri) yeni projelerde goruruz artik.. :)
ya bitirdiler güzelim diziyi ben hayranlıkla seyrediyodum ama normal bir final yapmadılar belki yeni bi kanalda yayınlanır :: inşallahhhhh
Nekadar yirtilsakta arkadaslar h.s.f dizisini sevenler hic bir sey degismiyecek
cunku dizi bitti ve gitti,... Insallah ikisini (deniz ve tameri) yeni projelerde goruruz artik.. :)
ben sana sonuna kadar katılıyorum inşallah deniz uğur ve tamer karadalı yepyeni bir diziyle karşımıza çıkarlar çok yakışıyolar çünküü:img-in_lo
ben sana sonuna kadar katılıyorum inşallah deniz uğur ve tamer karadalı yepyeni bir diziyle karşımıza çıkarlar çok yakışıyolar çünküü:img-in_lo
evet canim orasi oyle, baksan 1000lerce kez sevda cicegi dizisi kaldirildi diye mail atmis onca kisiler ama dizi geri gelmedi bizde bagirsakta yirtilsakta bisey degismiycek ama tamer bos durmaz ona yine super teklifler gelip degerlendirir de bence deniz ve tameri ayni bir filmde oynamaz gibime geliyor cunku 2 film cekti 3 cü sü biraz zor.. Ama tabiki 2 si gine ayni dizide yer alsalar super olur :D :happy0064 :img-hyste
off ya bisey yapamazmiyiz...ben boyle final gormedim.Artik adet oldu bi finali olmayan bolumu secip sonrada o bolume final yazip yayinlamalari...biktim artik.Boyle finalmi olur.Simdi ne oldu,ne olucak hic ogrenemicez o kadar cevaplanmamis sorular var.
Bu diziyi takip ederdim her hafta seviyodumda.Deniz ablam olucakta guzel olmicakmi.
Simdi Deniz ablasiz kaldik.Sahte prenseside boyle haksiz yere bitirmislerdi ya off....napcaz simdi.
neden bittiki? ratingleri kotuydu demi? o zaman neden baska gune alip bi sans daha vermiyolar anlamadim gitti bu kanallari.
evet canim orasi oyle, baksan 1000lerce kez sevda cicegi dizisi kaldirildi diye mail atmis onca kisiler ama dizi geri gelmedi bizde bagirsakta yirtilsakta bisey degismiycek ama tamer bos durmaz ona yine super teklifler gelip degerlendirir de bence deniz ve tameri ayni bir filmde oynamaz gibime geliyor cunku 2 film cekti 3 cü sü biraz zor.. Ama tabiki 2 si gine ayni dizide yer alsalar super olur :D :happy0064 :img-hyste
zaten ben de 3. dizi zor diye üzülüyorum ama norma bölüm sonnu olarak bitirdiler belki başka bi kanalda yayınlanır olmaz mı sizce ?atv diziye yazık etti yaa yerine o kadar da güzel diziler gelmedi bence e ne diyelim arkadaşlar işallah dizimizi geri verirler:icon_sorr
off ya bisey yapamazmiyiz...ben boyle final gormedim.Artik adet oldu bi finali olmayan bolumu secip sonrada o bolume final yazip yayinlamalari...biktim artik.Boyle finalmi olur.Simdi ne oldu,ne olucak hic ogrenemicez o kadar cevaplanmamis sorular var.
Bu diziyi takip ederdim her hafta seviyodumda.Deniz ablam olucakta guzel olmicakmi.
Simdi Deniz ablasiz kaldik.Sahte prenseside boyle haksiz yere bitirmislerdi ya off....napcaz simdi.
neden bittiki? ratingleri kotuydu demi? o zaman neden baska gune alip bi sans daha vermiyolar anlamadim gitti bu kanallari.
hep diyorum ya yazık ettiler dizimize deniz ablanın olduğu diziyi nasıl kaldırırlar yaa aklı almıyo insanın böylesine muhteşem bi oyuncu saati de geçti erkene alabilirlerdi üstelik bir demet tiyatro o kadar tutulmuyo eski tadı yok onu kaldırıp yerine bizim diziyi koyabilirlerdi büyük talihsizlik bu başımıza gelen ....
Atv'nin bir kurbanını daha izlemiş olduk...Neden bitirildiyi de belli değil dizinin.Final final diye söylendiler ama Finalsiz bir final yaptılar...Böyle bir anda bitirilmesi o dizide emeği geçen herkese karşı büyük bir saygısızlık...
güzelim diziyi bitirdi atv hala aklım almıyo nasıl biter yaa ne güzel gidiyodu herşey yarım kaldı alpere noldu zeynep öğrendimi irinanın çocuğu falan daha bir sürü soru işareti var büyük saçmalık daha ne diyelim!!! ATV NOLUR DİZİMİZİ GERİ VER... sende çok haklısın arkadaşım oyunculara da büyük saygısızlık var ...
"Dizi atv'de seyredilir,sevdiğiniz diziler katledilir"
Tam her şey rayına oturuyor,yavaş yavaş aynı saatte olan diziler bitiyor derken,atv'nin yaptığına bir bakın.
İnşaallah hayatım sana feda'nın yerine koyacakları dizi bu kadarda reyting yapmaz!
valla çok güzel konuşmuşsun tebrik ederim seni çok haklısın işallah bi daha ki dizleride tutmaz hayatım sana feda ya mahkum kalırlar
aşkım benim canım bitanem deniz uğur seni çok seviyom canımı verrim sana kurban olurum HERŞEYİN EN GÜZELİ DENİZ UĞUR:happy0064 :happy0064
ARKADAŞLAR DİZİMİZİN NEDEN BİTTİĞİNİ DEMİN ÖĞRENDİM OKUDUĞUM HABERE GÖRE ATV İLE RAİTİNG ANLAŞMASI YAPILMIŞ BİZİM DİZİMİZİN RAİTİNGLERİ BU ANLAŞMAYA GÖRE DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN YAPIMCI 220 MİLYAR ZARAR ETMİŞ VE ATV İLE ANLAŞILARAK DİZİNİN SON VERİLMESİNE KARAR VERİLMİŞ (yazık oldu yaa)
nası yani atv mi yoksa yapımcı mı zarar etmiş bence anlaşmaya göre kanalın tazmnat ödemesi lazımm
zaten ben de 3. dizi zor diye üzülüyorum ama norma bölüm sonnu olarak bitirdiler belki başka bi kanalda yayınlanır olmaz mı sizce ?atv diziye yazık etti yaa yerine o kadar da güzel diziler gelmedi bence e ne diyelim arkadaşlar işallah dizimizi geri verirler:icon_sorr
Sanmam acikcasi ama bir yandan da bakilirsa bu dizi cok rayting almaz tabi almadigina göre baska kanal da bu diziyi yayinlamaz yonetmen son sozunu soyledi ve bitti ;) Keske bitmeseydi evet ama hic bir sey yapilmaz artik :( nekadar da istesekte TURK KANALI DEGILMI :o:good:
nası yani atv mi yoksa yapımcı mı zarar etmiş bence anlaşmaya göre kanalın tazmnat ödemesi lazımm
OGH OLSUN insallah oderler ;) Dizimizi guzel sekilde bitirediler baslarina gelecekleri nide dusuneceklerdii!!..
Zaman zaman izledigim oldu. Bencede bu dizi yayin saatinin azizligine ugradi !
Daha iyi bir saatte/günde verilebilirdi . Yazik oldu bencede.
Müdavimlerine sabirlar diliyorum.
Selamlar
Sanmam acikcasi ama bir yandan da bakilirsa bu dizi cok rayting almaz tabi almadigina göre baska kanal da bu diziyi yayinlamaz yonetmen son sozunu soyledi ve bitti ;) Keske bitmeseydi evet ama hic bir sey yapilmaz artik :( nekadar da istesekte TURK KANALI DEGILMI :o:good:
bencede artık yapılacakk pek bişey yok zaten tek isteğim deniz ablayla tamer abi şöyle barolde bi dizi yapsınlar o zaman çok sevinirim valla ...
benim bildiğim anlaşmaya göre yapımcı 220 milyar zarar etmiş atv ile bitirme kararı almışlar evet çok kötü bi durum ama yapıcak bişey yok malesef:icon_sorr
bencede artık yapılacakk pek bişey yok zaten tek isteğim deniz ablayla tamer abi şöyle barolde bi dizi yapsınlar o zaman çok sevinirim valla ...
Evet ya, biraz zor gine onlari ayni bir dizide gormemiz ama bari oynarlarsada dizimiz ozaman INSALLAH TUTAR! Ve sacma bir sekilde de kaldirilmaz...
Evet ya, biraz zor gine onlari ayni bir dizide gormemiz ama bari oynarlarsada dizimiz ozaman INSALLAH TUTAR! Ve sacma bir sekilde de kaldirilmaz...
gerçekten çok zor ama işallah bi süpriz yaparlar ve yeni dizileri çıkar ve inşllah tutar deniz ablayı çok beklemeyiz işallah en kısa zamanda yepyeni bi diziyle bizleri mutlu eder BAYAN OYUNCULARIN KRALİÇESİ DENİZ UĞURR:happy0064 :happy0064 :happy0064
Merhaba deniz-fan nasılsın sende benim gibi bir deniz uğur kalsiğisin anlaşılan tanıştığıma memmun oldum dizimiz malesef talihsiz bir şekilde sona erdi hepimiz çok üzüldük ama olsun deniz ablanın oyunculuk kariyeri kısa bir süre sonra yine kaldığı yerden devam eder işallah onu daha güzel ve kaliteli projelerde görürüz..
a5rkadaşlar hülya dergisinin bu ayki sayısında deniz uğurun bi kaç cümle sölediği bişiler var Kocasının ölümünden onu çok sevdiğinden çok sarsıldığından ve bu sarsıntıdan kurtulmayı yeni bi aşkla kurtulacağından felan bahsetmiş Elbette ben de yeniden aşık olabilirim diyor :)
gerçekten çok zor ama işallah bi süpriz yaparlar ve yeni dizileri çıkar ve inşllah tutar deniz ablayı çok beklemeyiz işallah en kısa zamanda yepyeni bi diziyle bizleri mutlu eder BAYAN OYUNCULARIN KRALİÇESİ DENİZ UĞURR:happy0064 :happy0064 :happy0064
Hahahaha :D bilmiyorum canim insallah oynar ama bunlar hep dizi cekiyorlar neden hic sinema filminde oynamiyorlar biraz da sinamalarda gorelim deniz ablamizi.. :img-hyste :happy0064 :good:
a5rkadaşlar hülya dergisinin bu ayki sayısında deniz uğurun bi kaç cümle sölediği bişiler var Kocasının ölümünden onu çok sevdiğinden çok sarsıldığından ve bu sarsıntıdan kurtulmayı yeni bi aşkla kurtulacağından felan bahsetmiş Elbette ben de yeniden aşık olabilirim diyor :)
evet ibrahim olabilir zaten bunu önceki röpörtajlarında da söylemişti gencim güzelim ve de aşık olabilirm diye..:img-wink: :img-yes:
Merhaba deniz-fan nasılsın sende benim gibi bir deniz uğur kalsiğisin anlaşılan tanıştığıma memmun oldum dizimiz malesef talihsiz bir şekilde sona erdi hepimiz çok üzüldük ama olsun deniz ablanın oyunculuk kariyeri kısa bir süre sonra yine kaldığı yerden devam eder işallah onu daha güzel ve kaliteli projelerde görürüz..
ben 8 senedir deniz uğur fanatiğiyim bayılıyorum ona çok güzel bi kadın vallahi kendime örnek alıyorum onu onca olaydan sonra ayakta kalmayı başardı keşke herkez deniz abla gibi olabilse evet arkadaşım dizimiz kötü bi şekilde sona erdi ama işallah deniz ablam kendini bize özletmez sence tekrardan tamer karadağlıyla dizi çekerler mi?
Hahahaha :D bilmiyorum canim insallah oynar ama bunlar hep dizi cekiyorlar neden hic sinema filminde oynamiyorlar biraz da sinamalarda gorelim deniz ablamizi.. :img-hyste :happy0064 :good:
ya aslında sinan çetinin yönetmenliğini yaptığı otobüs filminde oynamış diye duydum deniz ablayı ama henüz gösterimde değil valla çok haklısın bi sinema filmi iyi gider deniz abla kasıp kavurur ortalığı işallah bi film bekliyoruz:happy0064 :happy0064
ben ce de yeniden aşık olabilir genç ve çok çok güzel bi kadın kariyerinin zirvesinde bence tekrar evlenip mutlu olmayı fazlasıyla hakediyor:img-yes: :img-yes:
bu dizi aslinda cok guzeldi niye bitti acaba zaten butun guzel seyler uzun surmuyo uzuldum deniz ablayi goremiycez bi sure o zaman
işallah uzun süre yok olmaz deniz abla çıkar yine bi dizi ya hayatım sana feda başka bi kanala verilse ve devam etse olmazz mıı:O
Sahte-Prenses
22-02-07, 20:37
Ya o nasil bir finaldi yaa...Sanki devam etcekmis gibi bitti !
Keske devam etse...Cok güzel olur :)
kesin 10. bolume kadar falan cekmislerdir ve atv'nin elindedir o kalan bolumler...ama vermezlerki.Bi bolum seciyolar o bolume final diyip yayinliyolar.Nasil yapabiliyorlar bunu anlamadim ya...ve inanicagimizi zanlediyolar.Ben hic inanmiyorum cunku bir cok izledigim dizinin basina geldi bu ayni sey.
En guzel diziler bitiyo ama oyle mafyali,kavgali,koylu diziler bitmiyo ama.Haksizlik.
Ya o nasil bir finaldi yaa...Sanki devam etcekmis gibi bitti !
Keske devam etse...Cok güzel olur :)
inanırmısın bana hala dizimiz bitmemiş gibi geliyo tatmin edici bir final olmadı ya o yüzden heralde keşke diziyi devam ettirseler yaa
kesin 10. bolume kadar falan cekmislerdir ve atv'nin elindedir o kalan bolumler...ama vermezlerki.Bi bolum seciyolar o bolume final diyip yayinliyolar.Nasil yapabiliyorlar bunu anlamadim ya...ve inanicagimizi zanlediyolar.Ben hic inanmiyorum cunku bir cok izledigim dizinin basina geldi bu ayni sey.
En guzel diziler bitiyo ama oyle mafyali,kavgali,koylu diziler bitmiyo ama.Haksizlik.
haksızlık tabiki ya şöyle toplu bi pretesto yapsak dizimizi geri verirler mi acaba :d şaka ama yapılcak bişi olması lazım mutlaka
http://img338.imageshack.us/img338/6140/dsc00218rc0.jpg
adanali esmer
23-02-07, 09:34
arkadaslar yeni gördüm ya dizi nasil buiraya geldi ya nasil kurban oldu off ya ,
deniz ablami göremicekmiyim yine ne ara bitti ki dizi daha gecen hafta fragmanini görüxyordum..
paçiii_melos
23-02-07, 11:57
Kimler geldi, kimler geçti...
Bu sene bütün kanallar dizi öğütme yarışına girdi; birinciliği atv’ye verdiler. Şöyle bir hatırlayalım... Atv ekranında bir görünüp, birkaç hafta sonra kaybolan dizileri teker teker sıralayalım. Erkekler Ağlamaz, Gözyaşı Çetesi, Aşk Oyunu, Kadın Severse, Hayatım Sana Feda, Şöhret Okulu, Ahh İstanbul... Eğer kulağıma gelen dedikodular doğruysa, şimdi de sırada Bebeğim var. Atv’ciler, bunca diziyi, daha sezonun ortalarına bile gelmeden harcadılar. Önümüzdeki günlerde iki yeni diziyle daha çıkacaklar seyircilerinin karşısına: Dicle ve Affedilmeyen. Umarım bu iki yeni dizinin de aynı şey gelmez başına. Ve umarım artık bütün kanallar bir araya gelirler ve son verirler bu amansız dizi öğütme yarışına. Çünkü reytingleri kanal yöneticilerini tatmin etmese de her dizinin bir izleyicisi var. Kanalların şans vermeyip yayından kaldırdıkları dizileri toplarsanız, en az beş kanala beş sezon yetecek dizi çıkar. İsraf edilen emek, sektörün alın teridir. Harcanan paralarsa heba olup çöpe gitmektedir...
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6540
ya aslında sinan çetinin yönetmenliğini yaptığı otobüs filminde oynamış diye duydum deniz ablayı ama henüz gösterimde değil valla çok haklısın bi sinema filmi iyi gider deniz abla kasıp kavurur ortalığı işallah bi film bekliyoruz:happy0064 :happy0064
Evet yaaa super olur :D Ama baya bekliyecez gimime geliyor :P
Arkadaslar farkindaysaniz butun carsamba gunu baslayan diziler hep kalkti
1. Kirik Kanatlar
2. Hayatim sana feda
3. Yanik Koza
Nolduysa millete butun diziler bitti :O
[QUOTE=lazkizz;2462582]Evet yaaa super olur :D Ama baya bekliyecez gimime geliyor :P[/QU
acaba neden hemen vizyona girmiyor? ya siz bu imza ları nasıl yapıyorsunuz bana da anlatabilirmisiniz çok merakettim çok güzel şeyler yapıyosunuz valla ellerinize sağlık:good:
[QUOTE=lazkizz;2462582]Evet yaaa super olur :D Ama baya bekliyecez gimime geliyor :P[/QU
acaba neden hemen vizyona girmiyor? ya siz bu imza ları nasıl yapıyorsunuz bana da anlatabilirmisiniz çok merakettim çok güzel şeyler yapıyosunuz valla ellerinize sağlık:good:
Canim o imzalari yapman icin resim programi lazim bende photoshop var ordan yapiyorum ama, bilgisayarim tamir oldugu icin
yeniden yuklemem lazim, ondan artik yeni seyler yapamiyorum :)
Kimler geldi, kimler geçti...
Bu sene bütün kanallar dizi öğütme yarışına girdi; birinciliği atv’ye verdiler. Şöyle bir hatırlayalım... Atv ekranında bir görünüp, birkaç hafta sonra kaybolan dizileri teker teker sıralayalım. Erkekler Ağlamaz, Gözyaşı Çetesi, Aşk Oyunu, Kadın Severse, Hayatım Sana Feda, Şöhret Okulu, Ahh İstanbul... Eğer kulağıma gelen dedikodular doğruysa, şimdi de sırada Bebeğim var. Atv’ciler, bunca diziyi, daha sezonun ortalarına bile gelmeden harcadılar. Önümüzdeki günlerde iki yeni diziyle daha çıkacaklar seyircilerinin karşısına: Dicle ve Affedilmeyen. Umarım bu iki yeni dizinin de aynı şey gelmez başına. Ve umarım artık bütün kanallar bir araya gelirler ve son verirler bu amansız dizi öğütme yarışına. Çünkü reytingleri kanal yöneticilerini tatmin etmese de her dizinin bir izleyicisi var. Kanalların şans vermeyip yayından kaldırdıkları dizileri toplarsanız, en az beş kanala beş sezon yetecek dizi çıkar. İsraf edilen emek, sektörün alın teridir. Harcanan paralarsa heba olup çöpe gitmektedir...
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6540
Superrr bi yaziii ya helal olsun.Coook dogru.Kanallar gorsunde utansinlar. :happy0064
Ama utanma olsaydi bunlarda zaten bu kadar cok dizileri bitirmezlerdi. :P
[QUOTE=deniz-fan;2463558]
Canim o imzalari yapman icin resim programi lazim bende photoshop var ordan yapiyorum ama, bilgisayarim tamir oldugu icin
yeniden yuklemem lazim, ondan artik yeni seyler yapamiyorum :)
teşekkür ederim cevap için çok sağol ben bişey sorcaktım deniz abla kürşat başarla programına tamer kardağlıylamı katıldı ?
[QUOTE=lazkizz;2472924]
teşekkür ederim cevap için çok sağol ben bişey sorcaktım deniz abla kürşat başarla programına tamer kardağlıylamı katıldı ?
vallaha canim hic bilmiyorum, deniz uguru hic programlarda gormuyorum nedense, dizi lerde de cok az gordum
malesef ya dizi teklifleri gelmiyor yada kendisi kabul etmiyor :O anlamdim
gitti
daha ne dizisi...biteli yeni oldu..heralde bu sezon daha dizide oynamaz diye tahmin ediyorum cunki 2 diziside ratign yuzunden bitti uzgundur ve bir sure dizi yapmaz belkide.
off ya.Nefretlik kanallar iste.. :(
daha ne dizisi...biteli yeni oldu..heralde bu sezon daha dizide oynamaz diye tahmin ediyorum cunki 2 diziside ratign yuzunden bitti uzgundur ve bir sure dizi yapmaz belkide.
maalesef yanıldınız martta çekimlerine başlanacak olan yeni bir diziye başlıyormuş TRT 1 de yayınlanacakmış . dizinin adını unuttum ... dizilerde reiting alamamasının sebebide belki budur biraz insanın yüzünü dinlendirmesi gerekir ve her projeye okey dememesi lazım bence bu diziside reiting yapamaz gibime geliyor
arkadaşlar deniz uğurun yeni dizisi gündeki diziler başlığında ben de çok şaşırdım
Anil sana kesinlikle katiliyorum, Cünkü yagmur zamanini bittiginde deniz uguru 1.5 sene sonra yeniden gorduk ekranlarda bence baya bir zaman gecer deniz bir dizide oynayana kadar.
maalesef yanıldınız martta çekimlerine başlanacak olan yeni bir diziye başlıyormuş TRT 1 de yayınlanacakmış . dizinin adını unuttum ... dizilerde reiting alamamasının sebebide belki budur biraz insanın yüzünü dinlendirmesi gerekir ve her projeye okey dememesi lazım bence bu diziside reiting yapamaz gibime geliyor
Haklısın en azından aradan bir ay ve ya iki ay geçmeli....Ben Hayatım Sana Feda'nın bitmesini asla istemezdim..Neyse izleyip göreceğiz yeni dizisini...
Aaa vay be inanamiyorum bu ne hiz boyle...biteli daha 1 hafta falan oldu.Cok hizliymis Deniz abla. hehe
Yeni dizisinin adi ne? ne tur bi dizi olucakmis? :)
sevindim bu habere.
Anil sana kesinlikle katiliyorum, Cünkü yagmur zamanini bittiginde deniz uguru 1.5 sene sonra yeniden gorduk ekranlarda bence baya bir zaman gecer deniz bir dizide oynayana kadar.
yok cnm yağmıur zamanını 2005-20006 sezonunun ortasında bitti sahte prenses de 6 ay sonra felan başladı tabi ben yağmurzamanını bilemicem o dizide baştan sona oynadı mı yani eğer sonuna kadar oynadıysa dediğim gibi
Ayrıca dizi yok diyosunuzn yeni dizisi çktan belli olmuş Adı da baba oluyorum :happy0064 gündemdeki diziler başlığında
Oleeyyy Ibrahim'cim yasadik vallaha sitcom tarzi bi dizi olucakmis.Ikimizde sitcomlara bayiliyoruz. hehe ;)
Cok sevindim bu sefer komedi yapicagina..ama insallah tuitar ya cunku komedileri fazla kisi izlemiyo malesef.Buda biterse Deniz icin hic iyi olmaz.Uzulurum.Insallah guzel bir dizi olur. :)
Freddie bak sahte prensesi unutmussum, evet ama oda kisa surdu yagmur zamaninda bastan sona kadar oynadi, orda gicik karakteri canlandiriyordu. Herny...
Baba oluyorum hangi kanalda basliyor?? hic fragmenini gormedim allah allah
trt1'de yayinlanicakmis.Daha cekimler baslanmadi heralde.Mart'da baslicakmis yanilmiyorsam.
trt1'de yayinlanicakmis.Daha cekimler baslanmadi heralde.Mart'da baslicakmis yanilmiyorsam.
Tsk ederim. Ogh be hele sukur nezaman basliyacigini ogrendim :P
Arkadaşlar,Deniz Uğur'un yeni dizisinin haberi ve resmi bugünkü zaman gazetesinde yer alıyor.Resimde var ama resim yüklemeyi bilmediğim için burada yayınlayamıyorum.Zaman gazetesinin internet sayfasında televizyon bölümünde görebilirsiniz.
'Baba Oluyorum' gün sayıyor
TRT 1, yeni bir komedi dizisiyle çıkıyor izleyici karşısına; 'Baba Oluyorum'. Yapımını Marmara Prodüksiyon'un üstlendiği ve önümüzdeki haftalarda yayınlanması planlanan dizinin çekimleri eski Kanal 6 stüdyolarında sürüyor.
Yeni düzenlenen ve 10 değişik mekan kullanılan dizinin setinde ahşap kokusu karşılıyor ilk olarak ziyaret edenleri. Yapımcısından yönetmenine, senaryo yazarından oyuncusuna kadar herkes sette. Bir koşturmaca, bir telaş hemen dikkat çekiyor. Yönetmen ve proje tasarımcısı Ertaş Uygun ile karşılaşıyoruz. Tam bu arada senaryo yazarı Yaşar Arak beliriyor kapıdan. Hikâyeyi soruyoruz hem senariste, hem de yönetmene. Ertaş Uygun, İnsanları ağlatmanın çok kolay olduğuna; ancak güldürmenin zorluğuna dikkat çekiyor. 'Baba Oluyorum'un bir adaptasyon olmadığını söyleyen Ertaş, "Biz, aslında kendi hayat hikâyemizden yola çıktık." diyor. Yaşar Arak, destekliyor Uygun'un sözlerini: "Amaç diziden bir şeyler alınması, insanın kendisini dizide gömesidir zaten." Özgür karakterini ete kemiğe büründüren Hakan Yılmaz da izleyicilerin kendilerinden bir şeyler bulacağını söylerken, diziye son anda dahil olan Deniz Uğur uzun zamandır bir sit-com'da görev almak istediğini saklamıyor.
'Baba Oluyorum' senarist ve yönetmenin hikâyesi. İkisinin çocuklarının da aynı dönemde dünyaya gelmesi, böyle bir projenin doğmasına vesile olmuş. Konusuna gelince; kendileri de istemelerine rağmen çocuk sahibi olmaları geciken bir çiftin torun hayaliyle yanıp tutuşan aile bireyleriyle yaşadığı çatışmaları ve komik olayları anlatıyor. Deniz Uğur, Hakan Yılmaz, Ferdi Akarnur, Evin Esen, Yıldırım Öcek ve Kemal Kuruçay gibi oyuncuların rol aldığı dizide Emel Gözübüyük ve İrem Gökhan adlı iki minik oyuncu da kamera ile tanışıyor.
'Güldürürken düşündürüyor'
"Baba Oluyorum'un biraz duygusal, güldürürken düşündüren bir yanı var. TRT'nin istediği de buydu zaten. Kurumun reyting kaygısı yok diye algılanıyor; ama tam tersine reyting kaygısı var. Ayrıca iyi yapılan işlerin izlenebileceği de ortada. 'Kınalı Kuzular', 'Hayat Türküsü' gibi örnekler ortada. İyi bir olan her yerde iyidir."
http://img148.imageshack.us/img148/7834/dizicl2.jpg
Deniz Uğur'un yeni dizisi Trt için çekiliyormuş.
Trt devlet kapısı,reyting kabusu o kadar çok olmaz.
Yeni dizi teklifini çabuk kabul etmesini yadırgamamak lazım,sonuçta oda bir ev geçindiriyor.
hic cocuk oyuncusu oynamiyacakmi ?? acabag?
hic cocuk oyuncusu oynamiyacakmi ?? acabag?
canımçoçuk oyuncusu varmış bi yazıda okumuştum ama isimleri şu an aklımda değil bi kız bir erkek iki çoçuk oynatıyolarmış
Deniz Uğur'un dizisinde Emel Gözübüyük ve İrem Gökhan adında iki çocuk
oyuncu oynuyormuş.
Hmmm zaten artik her dizide cocuk oyuncusu oluyor :D Deniz ugur anneyi mi canlandiriliyor?
Hmmm zaten artik her dizide cocuk oyuncusu oluyor :D Deniz ugur anneyi mi canlandiriliyor?
yok anne değil çünkü dizide eşi çoçuk istiyo deniz abla kariyerinedüşkün bi iş kadını o bakımdan anne değilidr:good: :img-yes:
yok anne değil çünkü dizide eşi çoçuk istiyo deniz abla kariyerinedüşkün bi iş kadını o bakımdan anne değilidr:good: :img-yes:
Hahah hayatim sana feda da da 2ci defa anne olmak istemisti bu dizide de hic anne olmak istemiyor. Kariyerini dusunuyor diye
Hahah hayatim sana feda da da 2ci defa anne olmak istemisti bu dizide de hic anne olmak istemiyor. Kariyerini dusunuyor diye
E İKİ DİZİ ARASINDA FARK VAR TABİ DOĞAL OLARAK AMA NE YALAN SÖYLİYİM BEN GALİBA ZEYNEBİ(HAYATIM SANA FEDA) DAHA ÇOLK SEVİCEM GİBİ GELİYO AMA OLSUN SONUÇTA DENİZ ABLAM CANLANDIRIYO HER KARAKTERİ E DENİZ ABLAM OLURDA BEN SEVMEM Mİ :happy0064 :happy0064 DENİZ UĞURR:happy0064 :happy0064
E İKİ DİZİ ARASINDA FARK VAR TABİ DOĞAL OLARAK AMA NE YALAN SÖYLİYİM BEN GALİBA ZEYNEBİ(HAYATIM SANA FEDA) DAHA ÇOLK SEVİCEM GİBİ GELİYO AMA OLSUN SONUÇTA DENİZ ABLAM CANLANDIRIYO HER KARAKTERİ E DENİZ ABLAM OLURDA BEN SEVMEM Mİ :happy0064 :happy0064 DENİZ UĞURR:happy0064 :happy0064
Sen baya deniz fanisin anlasilan hahaha :D az da degil ha
Evet ya bence dramatik filmler daha cok yakisiyor hele sahte prenses 1 numaraydi yaa.!! Ama neyazikki oda cok surmedi. Nsyh bu dizi bari cok surer de yayindan kalkmaz zaten kalkmaz ama nsyh medyaya belli olmaz hic. :D :img-hyste DENIZ UGUR:happy0064 bye
Sen baya deniz fanisin anlasilan hahaha :D az da degil ha
Evet ya bence dramatik filmler daha cok yakisiyor hele sahte prenses 1 numaraydi yaa.!! Ama neyazikki oda cok surmedi. Nsyh bu dizi bari cok surer de yayindan kalkmaz zaten kalkmaz ama nsyh medyaya belli olmaz hic. :D :img-hyste DENIZ UGUR:happy0064 bye
bayağı biraz az kaçar mükemmel derecede çok seviyorum deniz uğuru ona her rol çok yakışıyo herşeyin altından kalkıyo valla mütiş bi oyuncu ben ı-onun üstüne oyuncu tanımıyorum :happy0064 1 NUMARA DENİZ UĞUR:happy0064
bayağı biraz az kaçar mükemmel derecede çok seviyorum deniz uğuru ona her rol çok yakışıyo herşeyin altından kalkıyo valla mütiş bi oyuncu ben ı-onun üstüne oyuncu tanımıyorum :happy0064 1 NUMARA DENİZ UĞUR:happy0064
hahahha :D insallah daha iyi projeler gelir ve rayting yuzunden de dizi kalkmaz :D Eh gorecez sali gunu rayting alir mi insallah alir da yonetmen utanir :good:
hahahha :D insallah daha iyi projeler gelir ve rayting yuzunden de dizi kalkmaz :D Eh gorecez sali gunu rayting alir mi insallah alir da yonetmen utanir :good:
off off bana kalsa ben hayatım sana feda devam etsin isterim çokk .. ama ne yapıcak benim için önemli olana başta gelen deniz ablam inşalah tutar bu dizide bende deniz ablamı bolbol zevkle izlerim:img-grin2 :img-grin2
off off bana kalsa ben hayatım sana feda devam etsin isterim çokk .. ama ne yapıcak benim için önemli olana başta gelen deniz ablam inşalah tutar bu dizide bende deniz ablamı bolbol zevkle izlerim:img-grin2 :img-grin2
EVet ya ama, GErcekten baba oluyorum hayatim sana feda gibi olmaz o dizi (eski) guzeldi yaa :( Tamer ve Deniz yakisiyorlardi dizide birbirlerine. Ama bakacaz sali gunu Nolacak diye.
EVet ya ama, GErcekten baba oluyorum hayatim sana feda gibi olmaz o dizi (eski) guzeldi yaa :( Tamer ve Deniz yakisiyorlardi dizide birbirlerine. Ama bakacaz sali gunu Nolacak diye.
bende tamer abiyle deniz ablayı çok .çok yakıştırıyorum :happy0064 bu dizi bitince yerine ikisi yine başrollde bi dizi yaparlarmı diye çok düşündüm ama ne olucağı belli olmaz inşallah ikisi bi dizi çekerşer ileride hayatım sana feda 1 numaraydı:good: :good: kıymetini bilmediler:icon_sorr :icon_sorr
bende tamer abiyle deniz ablayı çok .çok yakıştırıyorum :happy0064 bu dizi bitince yerine ikisi yine başrollde bi dizi yaparlarmı diye çok düşündüm ama ne olucağı belli olmaz inşallah ikisi bi dizi çekerşer ileride hayatım sana feda 1 numaraydı:good: :good: kıymetini bilmediler:icon_sorr :icon_sorr
Evet, ama ben tahmin etmemistim cunku biraz sIkIci olabilir seyirciler icin hep ayni kari koca hep ayni, Ama bu dizi degisik oldu komedi deniz ablamiz genelikle dramatik filmlerde oynadi. Bir kac dizi haric :D Burda super oyniyacak
busra_deniz_199
14-03-07, 15:38
ben hayatım sana fedayı çook sewiyodum keske bitmeseydi:img-yes:
Ooo baksaniza kimse yazmiyor daha dizimiz 3cu sayfaya gecmis eee nerde bu dizi hayranlari dizi bitti yorumlar da bitti :(
busra_deniz_199
28-03-07, 16:07
6294inşallah baba oluyorum tutar
avrupa yakası kadar izlense kesin reytingggggg:img-wink:
Yok bence okadar da rayting almaz, baksana simdiden cok ama cok dusuk!... AMa 20in icine girerse buyuk basari olur.
busra_deniz_199
25-04-07, 13:18
niye almasın kii
müzigi cok güzeldi bir melih kibar bestesiyidi , diziye gelince keske yarim kalmasaydi yarim birakmak yerine nicin dogru dürüst bir final cekmezler hic anlamiyorum , aslinda güzel bir diziydi ben izleneceigini düsünüyordum , eger dizi simdilerde oynasa belki daha cok rating alirdi onyuclari daha cok gündemdeyken
ben bu diziyi hic izlemedim ilgimi cekmemisti iyikide izmememisim ...zeten bu dizi tamer karadagliya hic hayirli gelmedi
cnm_denizugur
21-06-07, 12:05
dizi müziğine hastaydım yaa internette bulamadım indirecektim
ya bu dizi bitemez di !! ama bitirdiler ...:icon_sorr baba oluyorumu tekrar yayınlıcaklarmış inşallah bu diziye bundan sonra nazar değmez .!!
busra_deniz_199
28-06-07, 12:15
Bu Baba Oluyorum Avrupa Yakasi Kadar Izlense Yeter
cnm_denizugur
11-07-07, 14:08
Bu Baba Oluyorum Avrupa Yakasi Kadar Izlense Yeter
Avrupa Yakasi Kadar Izlense Zaten 1. Olur
Resimlerin tamamı alıntıdır
http://img216.imageshack.us/img216/790/bscap0005mu5vo8.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/4172/bscap0006lj2yx7.jpg
http://img216.imageshack.us/img216/421/bscap0008lu5qm4.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/6382/pdvd020wl2.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/7003/pdvd021xb1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/1251/pdvd034dc7.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/941/pdvd043da4.jpg
http://img465.imageshack.us/img465/6302/pdvd044zv3.jpg
http://img228.imageshack.us/img228/6936/pdvd050kc3.jpg
http://img465.imageshack.us/img465/7285/pdvd052fl9.jpg
çok güzel diziydi İlk bölümlerde oyuncuları tutuk bulsam da heyecan veriyordu Severek izliyorduk Ama bi türlü beklenen reytingleri alamadı
Müziği kesinlikle harikaydı En sevdiğim dizi müziklerine top 5 yapsam içinde yer alır hani
Melih Kibar'ın yıllar önce yaptığı ve 2003'teki Saat Sabahın Dokuzu albümüne koyduğu Sessiz Veda "Doğuş" parçası
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.