PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 6)

Sayfalar : [1] 2 3 4

muğlak
15-12-06, 00:32
vallahi canımiyi sayılır doktorlar baktılar beni uyutamıyacaklar bende siteye girmek istedigimi söyledim fan sitesine mesajımı atım şu başka gelişemler neler var

http://img135.imageshack.us/img135/6043/erkekleralamazsg1ml9.jpg (http://imageshack.us) formdan bir arkdaş yapmıştı bu resmi sizce nasıl
ezgicim canım evet çok uzun zaman oldu görüşmeylei sen nasılsın bitanem

ben iyiyim canım da sen pek iyi değilsin heralde. takip edemedim geçmiş sayfaları. hayırdır bir sorun mu var??? doktor falan?

taz_35
15-12-06, 00:32
ya ayıp artık saat kaç oldu bu kadar zor mu bu iş
amma sıkı tutmuş ha biri biraz bırakıcak gibi diğerleri hemen uyarıyor aslında sabah foruma girdiğimde biraz umutsuzdum ama sizin sayenizde kendime geldim hele bu site işi çok iyi oldu
muratın onu azrailin elinden kurtarıcak bir aşkı var bunu kanıtlamalıyız

aysi
15-12-06, 00:33
bende bileyim burda(yurtdisinda yasiyorum) bir cok isim topladim ve telefon ediyorum baska yapilacak birsey varsa soyleyin yapalim :img-blush :img-blush

anything
15-12-06, 00:34
taz_35 yeşil çok geçmiş olsun... Ama helal olsun size hasta halinizle mücadele ediyosunuz... kim tutar bizi be....:happy0064 (gaza geldim)

chissil
15-12-06, 00:36
bende bileyim burda(yurtdisinda yasiyorum) bir cok isim topladim ve telefon ediyorum baska yapilacak birsey varsa soyleyin yapalim :img-blush :img-blush

canım süpersin o isimleri kübraya özel mesajla yollarsan süper olur..bir de erkekleraglamaz.com'da sendeki isimlerin sahiplerine duygu ve düşüncelerini yazdırabilirsin..

sevgi86
15-12-06, 00:36
vallahi canımiyi sayılır doktorlar baktılar beni uyutamıyacaklar bende siteye girmek istedigimi söyledim fan sitesine mesajımı atım şu başka gelişemler neler var

http://img135.imageshack.us/img135/6043/erkekleralamazsg1ml9.jpg (http://imageshack.us) formdan bir arkdaş yapmıştı bu resmi sizce nasıl
ezgicim canım evet çok uzun zaman oldu görüşmeylei sen nasılsın bitanem

kübracım harika olmuş
bu arada sana da gçmiş olsun
telaşemizden unuttum:icon_sorr

YEŞİL
15-12-06, 00:37
ben iyiyim canım da sen pek iyi değilsin heralde. takip edemedim geçmiş sayfaları. hayırdır bir sorun mu var??? doktor falan?

aslında ben yok diyorum ama işte canım dün gece üzüntüden tansiyonum çok düşünce hastaneye kadlırıdılar doktorlarda şimdi bırkamıyorlar beyin kanamsı riski var diyorlar eve gidersem kanama olursa hastaneye yetişemezmişim aman işte doktorların abartması bakıyorum form saate ragmen çok kalabalık aşmışız biz arkdaşlar

aysi
15-12-06, 00:39
canım süpersin o isimleri kübraya özel mesajla yollarsan süper olur..bir de erkekleraglamaz.com'da sendeki isimlerin sahiplerine duygu ve düşüncelerini yazdırabilirsin..

ben yarin o isi yapayim simdi cikmam gerekli iyi calismalar hepinize taz_35 ve yesil arkadasa gecmis olsun diyorum

_Jade_
15-12-06, 00:39
akşam gazetesi güncellenmiş duyrulurrrrrrrrr
ama bizim yazılara yine yer verilmemiş..olmaz ki böyle...

taz_35
15-12-06, 00:40
ezgi sana sadece üzüntülerini iletmiş inanamıyorum ya inanamıyorum nekadar uğraşmıştım o mail için ben
nasıl anlamlıydı yazdıklarımız haksılık bu cevap hakkımız vardı

gulshahk
15-12-06, 00:41
aslında ben yok diyorum ama işte canım dün gece üzüntüden tansiyonum çok düşünce hastaneye kadlırıdılar doktorlarda şimdi bırkamıyorlar beyin kanamsı riski var diyorlar eve gidersem kanama olursa hastaneye yetişemezmişim aman işte doktorların abartması bakıyorum form saate ragmen çok kalabalık aşmışız biz arkdaşlar

ewet formumuz yine altın günlerini yaşıyor dün gece 1 de çıktım sanki uyuyabilecekmiş gibi ama keşke çıkmasaymışım 3 e kadar herkes burdaymış

muğlak
15-12-06, 00:41

aman güzelim dikkat et yaa. hiçbişey senden kıymetli değil. sağlık bu başka şeye benzemez.
duy duy atv neler attin bize. yazıklar olsunnn.

anything
15-12-06, 00:42
Yazmamış ya bu resmen çifte standart... Arkadaşlar en iyisi ilan vermek valla....

muğlak
15-12-06, 00:42
ya ben hala okuyamadım
açılmıyo sayfa
biri ekleyebilir mi

YEŞİL
15-12-06, 00:44
aman güzelim dikkat et yaa. hiçbişey senden kıymetli değil. sağlık bu başka şeye benzemez.
duy duy atv neler attin bize. yazıklar olsunnn.

sagol bitanem ya şu ilan meselsi ne ya ben fransız kaldım :icon_sorr

taz_35
15-12-06, 00:45
Yazmamış ya bu resmen çifte standart... Arkadaşlar en iyisi ilan vermek valla....

ilan kesmez bunları afiş falan hazırlatalım biz en iyisi
kadın bize neler dedi ve bizim mailler yayınlanmadı inanamıyorum ne demek bu nasıl bir lisandır bu ayıp ya işte herkesin eline verirsen bilgisayarı böyle olur sanki 7/24 yanımızda hanım biliyo naptığımızı

anything
ya ben hala okuyamadım
açılmıyo sayfa
biri ekleyebilir mi

NOTLAR: Üstünde 'Bitirilmesin kıyametleri kopartılan' Erkekler Ağlamaz sona erdi. Şampiyon'un çabuk öldürüldüğü -Adak'ta da aynı sonu izledik-kanısında olsak bile, finali beğendik. Çok duygusaldı. Sarı Kurdeleliler başta, tüm tepki verenlere sadece üzüntülerimizi yollayabiliyoruz. Bunların içinde Ezgi Ünlü de var. Gülpare'ciler de aynı şekilde çaresiz. Yine de bir ümitle mesajlara devam ediyorlar. Yüzlerce yakarış geldi. Doğrusu bizler de ne yapacağımızı şaşırdık. Mehmed Kemancı TRT'de yayınlanan 'Kınalı Kuzular' ile 'Hayat Türküsü'nden beğeniyle söz etmekte. Muharrem Akduman'ın son mailini aldık ama, bunu yayınlamamız mümkün değil.

_Jade_
sagol bitanem ya şu ilan meselsi ne ya ben fransız kaldım :icon_sorr

kübracım gazeteye ilan veriyoruz canım..ankara ve istanbuldaki arkadaşlar birleşerek...artık bi de bunu deneyelim dedik...umut işte...

muğlak
ya bende hala eski haber duruyo
allah rızası için biri eklesin şu adamın yazısını
katil olucam ya katiiiiiiiiiiiil sahiden bu adamı öldürebilirim nasıl bir çifta standart yaa bu.

anything
15-12-06, 00:47
NOTLAR: Üstünde 'Bitirilmesin kıyametleri kopartılan' Erkekler Ağlamaz sona erdi. Şampiyon'un çabuk öldürüldüğü -Adak'ta da aynı sonu izledik-kanısında olsak bile, finali beğendik. Çok duygusaldı. Sarı Kurdeleliler başta, tüm tepki verenlere sadece üzüntülerimizi yollayabiliyoruz. Bunların içinde Ezgi Ünlü de var. Gülpare'ciler de aynı şekilde çaresiz. Yine de bir ümitle mesajlara devam ediyorlar. Yüzlerce yakarış geldi. Doğrusu bizler de ne yapacağımızı şaşırdık. Mehmed Kemancı TRT'de yayınlanan 'Kınalı Kuzular' ile 'Hayat Türküsü'nden beğeniyle söz etmekte. Muharrem Akduman'ın son mailini aldık ama, bunu yayınlamamız mümkün değil.

ekledim ama görmedin herhalde bir daha ekliyorum...

taz_35
ya bende hala eski haber duruyo
allah rızası için biri eklesin şu adamın yazısını
katil olucam ya katiiiiiiiiiiiil sahiden bu adamı öldürebilirim nasıl bir çifta standart yaa bu.

yine aynı sayfa çıkıyo zaten en altta yazarın diğer yazıları var ya orda ilk başta 15 12 2006 yazıyo ordan bakabilirsin

muğlak
üzüntülerini bildirirmiş
pehhhh
allah razı olsun yaaa.
sen olmasan naapardık
ayyy bööleleri yok mu
gidip bi gazetede devrim yapıp hepsini ekmeğinden etmek var ya.
okuyucuya bu kadarcık saygı yani
pesss.
bişey diyemiyorum. yazıklar olsun.

taz_35
15-12-06, 00:49
üzüntülerini bildirirmiş
pehhhh
allah razı olsun yaaa.
sen olmasan naapardık
ayyy bööleleri yok mu
gidip bi gazetede devrim yapıp hepsini ekmeğinden etmek var ya.
okuyucuya bu kadarcık saygı yani
pesss.
bişey diyemiyorum. yazıklar olsun.

hah bi anarşik (!) olmadığımız kaldıydı onu da olduk
yani yaptılar

YEŞİL
kübracım gazeteye ilan veriyoruz canım..ankara ve istanbuldaki arkadaşlar birleşerek...artık bi de bunu deneyelim dedik...umut işte...

harika bir fikir arkdaşlar vallahi aştınız siz süpersiniz :img-wink:

muğlak
Kadın…
Erkek..
Büyük …
Küçük…
Milyonlar ağladı… 2000 kişiyi ağlatamadıysak suç bizim mi???

“Rating denen canavarın artık kaliteli yapımları yutup geçmesine izin vermemeliyiz.”

Bu parolayla çıktık yola.
Bir pazartesi akşamında minik bir boncuğa takıldı gözlerimiz… gözleri zümrütten bir adamla, kocaman gözlü küçük bir kadın tanıdık…
Nice geceleri, onları düşünerek uğurladık…
Bir düğümdü onların hikayesi, ellerimize teslim edilmiş ve al çöz denilmiş bir sırdı…
Bıkmadık yormaktan zihnimizi.. usanmadık….
Sonra sisli bir sonbahar akşamı, öyle bir habere uyandı ki yüreğimiz… tüm gerçeklerin yüzü yalana çalmaya başladı. Yokluktu bu yalan gerçeğin adı… bu yokluk bizi kocaman gözlü bir kadından bir zümrüt yeşili bir adamdan bir de tertemiz boncuktan ediyordu…
Birden bire tüm renkler siyaha döndü… ağladık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu.
Oysa…
Bir…iki…üç… derken onlar… yüzler… çığ gibi büyüdü ailemiz. .
Bizlerin tek ortak noktası Erkekler Ağlamaz’dı… bir tek ortak nokta bizi kenetlemeye yetti. Birlikte ağladık… birlikte güldük… birlikte öfkelendik… birlikte yumuşadık… birlikte meraklandık… birlikte şaşırdık… her şeyi birlikte yaşadık…
ters giden bir şeyler vardı…
Gün geldi dizimizin biteceğini haber aldık…
Bu yalnızca bir son değildi bizim için. ..
Elimize doğan minik bebeğin ölümü demekti…
Oysa hiç büyüyememişti ki o…
Güneş görememiş bir fidandı.. ışığını kesmişti koca bir orman… oysa o fidan daha baştan bir ormanın içine dikilmişti…
Boyunun güneşe uzatan ama bir türlü erişemeyen bir minik fidandı erkekler ağlamaz… ve hiç şans tanınmadan kesilmeye gidiyordu göz göre göre…

Üzülmek nafileydi… yılmadık.. çünki bir şeyler yapmalıydık… VE YAPTIK!!!
Bir avuç insanla bir mucize yaratmaya çalıştık.
Bir avuç büyüdü… büyüdü… BİR YUMRUK OLDU…
ÇOK GEÇMEDİ SEL OLDU… BİR ÖLÇÜM CİHAZININ İÇİNE SIĞAMAYACAK KADAR ÇOK SEVDİK BİZ ERKEKLER AĞLAMAZ’I …
Belki de o yüzdendir. Bir ölçüm cihazının içine sığamadık. Kabımızdan taştık… kimi zaman gazete sütunlarına, kimi zaman internet sayfalarına başlık olduk… çığ gibi büyüdü sevgi seli… bu içten, bu pazarlıksız bu yapmacıksız, bu katıksız sevgiyi herkes gözleri dolarak izledi… kenetlenmesi zor bir topluluğu bir dizinin birbirine bu denli bağlamasını hayretle izledi herkes…Kopmaz kökler saldık yüreklerimize… ERKEKLER AĞLAMAZ koyduk adını…
Biz bileğimizi değil yüreğimizi koyduk ortaya…
Küçük bir servet yaratamayacağımızı bile bile kendi servetlerimizi koyduk birer zarfın içine… size yolladık…

Gün geldi bir nazar boncuğunun yanına yüreğimizi iliştirip onu gönderdik sizlere.
Fırsat olsaydı gözlerimizin değil yüreklerimizin akıttığı göz yaşlarını biriktirip yollardık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu. Göz pınarlarımız kurudu… belki inanmadık… belki de inanmak istemedik…
Bir ölüm değildi bizi birbirimizden ayıran…
Zümrüt gözlü şampiyon; o küçük kadını; boncuğunu ve bizleri bırakıp gitmemişti…
Derin bir uykunun en kuytu köşesinden bizim yarattığımız mucizenin onu uyandırmasını bekliyordu belki de şampiyon…
Bu bir ayrılış değildi belki de,
Kaderin kötü oyunlarına virgüle dönüşmemek üzere bir nokta koyarken, hikayenin kalan kısmına, kapanmamacasına açılmış koca bir parantezdi bu ayrılık…

Şimdi içimize düşen bu ateşin küllerinden yepyeni bir umut doğdu ellerimizin arasında yeniden…mis kokular saçsın yüreğimize diye, bir ümide bağlandık…

Şimdi umutlarımızı gönderiyoruz size…
Birer de mum yakıp bekliyoruz…
Bu mumu bir yangına dönüştürmek de sizin elinizde; bir üflemede söndürüp ekranlarla birlikte yüreğimizi karanlığa bürümek de… karar sizin diyoruz…
Biz bir mucizenin tohumunu attık. Can suyunu sizden bekliyoruz…
Sessiz bir çığlıkta birleşip;
Erkekler ağlamaz bitmesin diyoruz…

__________________________________________________ _______________

Sn. Burhan AYERİ,
Size yazılan mektubu hayretler içinde okudum. Eminim aynı amaç uğruna medyayı ayağa kaldırdığım arkadaşlarım da benimle aynı şoku yaşamışlardır.Günümüz medyası öyle kirli bir hal aldı ki, ahlaksız teklifler… ağalar paşalar… saniye ve mertekare başına en az bir ölü düşüren diziler… cinayetler… ihanetler… derin devletler… emperyalist güçlerin arkasını toplayan televizyon programları...her biri bikaç dolara satılmış ana haber bülteni sunucuları… “yok aslında birbirinden farkları” dedirtecek çanak yalayıcılar... yardakçılar... televizyonda bunlardan ziyade ne görürsek tutunur, bağlanır olduk... Öyle bir kirlilik üzerinde var olma savaşı veren sayılı televizyon programlarına açılmış karalama kampanyalarını şiddetle kınıyorum...Bizim böyle yapımların devamı için çırpınmamızın nedeni gitgide kirlenen düzene bir dur diyebilmek…
Bu protestoların sahipleri, yani bizler her birimiz birer üniversite öğrencisiyiz. Zaten özünde bu protestoların amacı toplumsal duyarlılığımızı gösterebilmek. Sesimizi çıkarabilmek… Susmamak yahut deyim yerindeyse SUSTURULMAMAK…
Gözünü para bürümüş medya patronları çıkarları uğruna kirli projelerin altına imza atmak için bir an bile beklemiyor artık… Öyle ki bu uğurda “BERDEL”i hoş gösteriyor. “AHLAKSIZ TEKLİF”leri olağanmış gibi lanse ediyor, ekranları kana bulayan bir diziyi baş tacı ediyor… Bütün bunlarla kamuoyunu meşgul ediyor, ana haber bültenleri “siz olsaydınız ne yapardınız” sorularıyla çalkalanıyor, memleket elden giderken halkın beyni dizilerdeki kurmaca hayatlarla uyuşturuluyor. YANİ VATANDAŞ YAPAY GÜNDEMİN MALZEMESİ HALİNE GELİYOR…
Sorarım size, acaba gerçek hayatta bunların hangisiyle karşılaşmak daha olası?
Yani berdel kurbanı bir patroniçe ile aşiret ağasının tırnak içinde hüzünlü aşkı mı? Yoksa yüzü değiştirilmiş bir istihbarat görevlisinin yumuşak yüreğine dolan vatan aşkıyla önüne geleni kesip biçen bir cani haline gelmesi ve bunun vatan aşkı gibi bir kılıfla giydirilmesi mi?
Sorarım size rating rekorları kıran dizilerden feyz alıp henüz ilkokul çağındaki bir çocuğun peşine iki fedai katarak adına Polat dedirtip babalık yapması mı, sıra arkadaşına aynı yaşlardaki bir çocuğun üç yüz bin dolar teklif etmesi mi sempatik olan??? Yahut yozlaşan bu düzen içinde yitip gitmiş bir aile dramıyla toplumda uyandırmak istediği değerleri rating denen içi boş kavram yüzünden kaybeden bir dizinin izleyicilerinin hüsrana uğraması mı daha sempatik???
Önce sınavlar, okul bitince iş tasası başlayacak olan bir avuç insanın hayatta cebelleştiği dertleri iki saatcik unutmasını sağlayan bir dizi neden bu tepkiyle karşılaştı hiç bilmiyoruz.
Böylesine kirli bir ekranda temiz bir şeyler bulmuşken kaybetmek istememenin nesi yanlış bilmiyorum. Nesi duyarsızlık???
Bu okur gibi bu tarz düşünceleri temelsizce ortaya atan ve çoğu üniversite öğrencisi olup, aynı zamanda milli bir duyarlılık taşıyan bu gençleri böylesine acımasızca eleştiren insanları anlayabilmek mümkün değil. Bizim bu dizinin bitmesine olan tepkimiz bu temiz dizinin medyada boy gösteren diğer kirli programlara karşı verdiği savaşı kaybetmesidir. Erkekler ağlamaz gibi kaybettirilmiş diziler bir başkaldırının portresidir.

“Bu bağlamda Erkekler Ağlamaz gibi toplumun en içten en kirletilmemiş yanını insanoğlu denen çiğ süt emmiş yaratığa hatırlattığı için kaybedilmiş her dizi, yozlaşma yolunda atılmış en büyük adımdır...

Tepkimizi anlayamayan bu eleştirinin sahibine bizlerden selam olsun....

NOT: bu yazımı yayınlamanızı önemle rica ediyorum. Amacım bir polemik yaratmak değil, artık her yerden duyar olduğumuz eleştirilere sizin aracığınızla cevap vermek bizi birazcık olsun anlamalarını sağlamak.
Kitlesel bir mektup özelliği taşıyan bu mailin her satırı Erkekler Ağlamaz’ın kaldırılmasına karşı çıkan protestocu arkadaşlarımla birlikte hazırlanmıştır. Bireysel bir mail değildir. Lütfen sesimizi duyurmamıza yardım edin…

elyz
15-12-06, 00:50

evet harikada hala konuşmadık ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz kimler katılıyor kaç kişiyiz?...bunları bi konuşalım..

taz_35
15-12-06, 00:51

bi atv yi aşamdık zaten
hadi ben kaçtım annem elinde tavayla(:img-wink: ) kovalamadan yatıyım ben kendinize iyi bakım pc yi açtığımda yeni başlığpa geçmiş olursunuz süpersiniz ya helal valla bir günde bir başlık

YEŞİL
15-12-06, 00:51
hah bi anarşik (!) olmadığımız kaldıydı onu da olduk
yani yaptılar

vallahi canım bunlar insanı zorla katil eder diyecegim şimdi yetkili arkdaşlar kızacak en iyisi demeyim ilan işini nezaman yapmayı düşünüyorsunuz arkdaşlar

sevgi86
15-12-06, 00:53

ya bu kadarcık mı
inanmıyorum:icon_sorr
bunlardan bize hayır gelmez ilan işine asılıcaz artık
bu arada izmirden ne haber orada bir hareket var mı(bana ne oluyorsa):icon_whis

muğlak
arkadaşlar bu sinirin üzerine nasıl uyunur bilmiyorum ama gece boyunca burhan ayeriye yarın çekeceğim maili düşünerek uyumaya çalışacağım.
bu kadar olur yani diye gireceğim mailden çifte standart'ın sözlük anlamını merak edenlere bu adresi yollayacağım diye çıkacağım.
kimse beni durdurmaya kalkmasın lütfen
saçmasalak bi kadının yazdığı iki mailde kesintisiz yayınlanıyor bizim maillerimiz sadece üzüntüyle karşılanıyor. bu devirde parazit olmak lazım demek ki...
daha fazla konuşmayım miigrenim azdı gene. ben kaçtım arkadaşlar...

sevgi86
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1430

arkadaşlar bir bakın isterseniz

taz_35
15-12-06, 00:54
sayın ayeri afet limon hanımefendinin yazısına bir cevap vermek istiyorum aslında onun nezdinde bütün herkese
ben ezgi ünlünün arkadaşıyım ama birbirimizi görmedik bile evet bizi birbirimize bağlayan tek şey bu tv ler deki abuk sabuk programlara olan karşıtlığımız kimbilir belki başka ortak noktamız bile yok. ancak biz bazılarının sandığı gibi işsiz güçsüz insanlar da değiliz çoğumuz öğrenciyiz geri kalanların da bir çoğu çalışıyor ha çalışmayanlar mı onlar da ekranlarda ki kirlenmenin kardeşi olan sektörel kirlenmenin mağdurları
üstelik sanılanın aksine toplumsal sorunlardan da bihaber değiliz bir diziyi sevmemiz başka sorunlarla uğraşmamamız anlamına gelmiyor. bizi topluma karşı duyarsız diye eleştirenlerin çoğu dövülen ezilen ya da karda yalın ayak yürüyen çocuklar için oturup ağlarken ben onlar için birşeyler yapıyorum yani OTURDUĞUM YERDEN KONUŞMUYORUM.
açlık sınırı kaç o hanımefendi bilmez ama ben biliyorum çünkü bunu bilmek benim İŞİM. biz de tıpkı o hanım efendi gibi çalışıyoruz ve evimize geldiğimizde izliyebileceğimiz doğru düzgün birşeyler olsun istiyoruz.
yani sanıldığı gibi takıntılı falan değiliz. üstelik yapılan her yanlış karşısında da tepkimiz aynı olucaktır

elyz
15-12-06, 00:54
vallahi canım bunlar insanı zorla katil eder diyecegim şimdi yetkili arkdaşlar kızacak en iyisi demeyim ilan işini nezaman yapmayı düşünüyorsunuz arkdaşlar

ya ölecem burda..arkadaşlar ilaaaannnn!!!yok yok yattı bu iş..

BlackMamba
15-12-06, 00:56
arkadsalar operasyonunda kampanyamızında adı bulundu!!!

"sevmek korumaktır"

anything
15-12-06, 00:56

Evet arkadaşlar boşverin şimdi çiftestandartçıları ilana karar verelim boyutuna yazacağımıza... İstanbul'dan kimler var arkadaşlar kimler gelir söyleyin bana...

gulshahk
15-12-06, 00:58
iyi geceler herkese yarın görüşmek üzere

anything

"sevmek korumaktır"

vay be.....

taz_35
babna uyku yok yine bak yine sinirlendim
elif haklı şu ilanişini halledelim ne yazılcak boyu ne olucak yazı uzun mu kısa mı hemen karar verelim ki yetişsin çok uzun olmasına gerek yok yazının asıl öneml olan resimler yazı kısa ama vurucu bir şey olsun bence dikkat çekici bir sloganda halleder işi bence ama çabuk olmalıyız

gulshahk
Evet arkadaşlar boşverin şimdi çiftestandartçıları ilana karar verelim boyutuna yazacağımıza... İstanbul'dan kimler var arkadaşlar kimler gelir söyleyin bana...

ben istanbuldanım buluşacaksak gelirimm

elyz

"sevmek korumaktır"

hah!!süper !yok bide sevgi seni aşarmış.. sen sevgiyi aşmışsın arkadaşıımmm!!

muğlak
15-12-06, 00:59

elifçiiim ben ankaradan destek vericem.
beni sormana bile gerek yok.
blackmamba'nın bulduğu sloganı da bence multimedia'daki funda'nın yaptığı afişlerle birleştirdik mi bitti bu iş.

Rabish
15-12-06, 00:59
Anasayfadaki haberi yeni gordum , gurur duydum dogrusu :happy0064
Sesimizi atv'ye duyurmamiz yakindir ..

"sevmek korumaktır" , bence cok iyi ;)

YEŞİL
15-12-06, 01:00
nası yani ialandan vazmı geçtiniz arkdaşlay yapmayın etmeyin ya bu çok iyi olur yani ilan harika bir fikir tabi yayınlarlarsa

BlackMamba
15-12-06, 01:01
hah!!süper !yok bide sevgi seni aşarmış.. sen sevgiyi aşmışsın arkadaşıımmm!!

Bu övgüler özel mesajdan bu sloganı bana gonderen kişiye!!
tekrar ediyorum yok bende oyle bir yetenek!Taekwondocuyum ben uzak dogu sporu benim işim..:img-hyste

taz_35
nası yani ialandan vazmı geçtiniz arkdaşlay yapmayın etmeyin ya bu çok iyi olur yani ilan harika bir fikir tabi yayınlarlarsa

yok cnm ne vazgeçmesi slogan bulundu bile

"sevmek korumaktır"

anything

vazgeçermiyiz cnm organize olmaya çalışıyorurz.. Şuan ist. 3 kişi yok mu gelen arkadaşlar...

taz_35
15-12-06, 01:03
vazgeçermiyizcnmorganize olmaya çalışıyorurz.. Şuan ist. 3 kişi yok mu gelen arkadaşlar...

valla arkadaşlar toparlanın ben vurucam şimdi kendimi yollara

gulshahk
15-12-06, 01:04
vazgeçermiyiz cnm organize olmaya çalışıyorurz.. Şuan ist. 3 kişi yok mu gelen arkadaşlar...

cnm sabah devam etsek beni yaz listee ist. katılırım size şimsi çıkıyorum yrn görüşürüz hadi byee

elyz
15-12-06, 01:04
elifçiiim ben ankaradan destek vericem.
beni sormana bile gerek yok.
blackmamba'nın bulduğu sloganı da bence multimedia'daki funda'nın yaptığı afişlerle birleştirdik mi bitti bu iş.

tamam o zaman..şimdi kaç kişi oluyoruz onuda netleştirelim..ve cumartesi günü kızılay YKM önünde bi buluşma ayarlayalım..başka bi yerde olur farketmez..yakamıza takarız kırmızı bi karanfil,...tanırız birbirimizi:)

taz_35
15-12-06, 01:05
slogan mükemmel her kim (!) bulduyd-sa fikir mükemmel
şimdi ne yazıcaz ona karar verelim uzun bir yazı mı olsun yoksa resimleri açıklayan kısa bir yazı mı ki bence ikincisi daha iyi insanların dikkatini resimler çeker uzun yazı sıkabilir

anything
15-12-06, 01:07
İstanbuldan katılacaklarda bana haber versin
gulshahk ok seni ekledim...

anything
15-12-06, 01:07
slogan mükemmel her kim (!) bulduyd-sa fikir mükemmel
şimdi ne yazıcaz ona karar verelim uzun bir yazı mı olsun yoksa resimleri açıklayan kısa bir yazı mı ki bence ikincisi daha iyi insanların dikkatini resimler çeker uzun yazı sıkabilir

bencede resim ağırlıklı olsun...

meryemce84
15-12-06, 01:10
tamam o zaman..şimdi kaç kişi oluyoruz onuda netleştirelim..ve cumartesi günü kızılay YKM önünde bi buluşma ayarlayalım..başka bi yerde olur farketmez..yakamıza takarız kırmızı bi karanfil,...tanırız birbirimizi:)

Arkadaşlar ne oluyor bemi aydınlatın ankarada kızılayda eylem mi yapıcaz..:happy0064
Ne zaman nerde buluşuyoruz..Vallahi ben bişey anlamadım mail yollamaktan ve video yüklemeye çalışmaktan helak oldum..Biri bana anlatsın..

chissil
15-12-06, 01:10

canım ben her türlü ankara operasyonda varım..hatta ulaşımı sağlamaya da hazırım..nerde ne zaman nasıl diye kararlaştıralım yeter..

taz_35
15-12-06, 01:11
arkadaşlar metine ne yazılacak yani dizi hakkında ki fikirlerimiz mi yoksa bir protesto metini mi olucak karar verelim ki fikir oluşsun kafamızda

hüzün çiçeği
15-12-06, 01:11
çok iyi düşünmüşsünüz. keşke bende istanbulda olsaydım mutlaka gelirdim ama şu an imkansız :(

sevgi86
15-12-06, 01:12

aman allahım neler duyuyroum ciddi misiniz arkadaşlar
:happy0064

BlackMamba
15-12-06, 01:13
Eylem güzel bir şekilde sonuçlansın sloganın sahibine bir yemek ısmarlarız hep birlikte..

funda'ya ulastım calısmaya baslamıstır bile..yarın buralarda birkac deneme ekleriz siz begendiginizi soylersiniz..

açıklama için kısa ama öz bir paragraf çalışması yapsanız..oyle uzun uzadıya anlatarak sıkmayalım..

BERNA
15-12-06, 01:15
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.

Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.

'Hayirli olsun yeni basligimiz' mesajlari da silinecektir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

sevgi86
15-12-06, 01:15
evet arkadaşlar ne yapıyoruz
haftasonu ankaradakiler buluşacak mı

anything
15-12-06, 01:16
Yeni başlığada geçtik umarım uğurlu gelir....
Evet buraya yeni gelenleriçin tekrar yazalım gazteye ilan veriyoruz arkadaşlar ist. ve ank. da iki grup ist. katılacaklar bana hbr verirse çok sevinirim...

YEŞİL
15-12-06, 01:16
yani arkdaşlar yürüyüş için hazırsınız ya niye ben katılamıyorum ya allahım revemı bu of of arnızda olmayı çok isterdim ama malesef ha şehir olark çok uzaktayım hem bırakmazlar

dilerim yani başlık hayırlı olur :img-wink:

anything
15-12-06, 01:17
yani arkdaşlar yürüyüş için hazırsınız ya niye ben katılamıyorum ya allahım revemı bu of of arnızda olmayı çok isterdim ama malesef ha şehir olark çok uzaktayım hem bırakmazlar

yürüyüş deil cnm ilan vermeye gaztelere gidicez....

YEŞİL
15-12-06, 01:18
yürüyüş deil cnm ilan vermeye gaztelere gidicez....

anlaşıldı efendim bu daha iyi hata süper :img-wink: olsun ben gende aranızda olmak isterdim

chissil
15-12-06, 01:18
canlarım yeni başlık,yeni umutlar ve tabi ki yeni güzel haberleriyle gelir umarım..21 günde başlık değiştirmekte varmış..ey rating sen nelere kadirsin :)
canlarım erkekleraglamaz.com'da 1092 kişi oldu..ben açtığım 1 saatten beri 100 kişi neredeyse yazı yazdı..umutlarım,heyecanlarım artıyor :happy0064

elyz
15-12-06, 01:20
ya tam da şimdi başlık değişirmiydi?tüm yazılanlar eski sayfalarda kaldı..tamda meryeme cevap yazıyodum..yarın bu işi tamamen halledelim olurmu?

ssvshy
15-12-06, 01:21
şu çarşambaya kadar bekleyin yayınlanırsa devam eder diyen bayana benden selam söyleyin çarşamba günü hayatım sana fedamı nedir o dizi var alttaki minik fragmancıklarda böyle bişey gördüm şebnem abla burdaymış ablacım öptüm yanaklarından bu kanallar tiyatrodan anlamdığı gibi kaliteli oyuncudanda anlamıyorlar buarada yarış kazanıldığında hepsinin toplu fotosu vardı onuda imza yaparsanız iyi olur

chissil
15-12-06, 01:23
şu çarşambaya kadar bekleyin yayınlanırsa devam eder diyen bayana benden selam söyleyin çarşamba günü hayatım sana fedamı nedir o dizi var alttaki minik fragmancıklarda böyle bişey gördüm şebnem abla burdaymış ablacım öptüm yanaklarından bu kanallar tiyatrodan anlamdığı gibi kaliteli oyuncudanda anlamıyorlar buarada yarış kazanıldığında hepsinin toplu fotosu vardı onuda imza yaparsanız iyi olur

canım o kadın atmış sanırım çünkü ben senden bu duyumu aldıktan sonra tekrar aradığımda kim çıkarıyor böyle şeyleri falan dedi..öyle bişey yok zaten yeni bölüm kararı alınırsa da 2 - 3 haftadan önce yayınlanmaz dedi..

BlackMamba
15-12-06, 01:24
evet bugun fragmanları verdiler zaten..carsamba 22:15'te Deniz Uğur'un dizisi yayınlanacak..tekrarımız bile yok yani...

sevgi86
15-12-06, 01:28
evet bugun fragmanları verdiler zaten..carsamba 22:15'te Deniz Uğur'un dizisi yayınlanacak..tekrarımız bile yok yani...

ben de s,tede gördüm de umutlandım of ya:icon_sorr

taz_35
15-12-06, 01:28
ah ah bu kanal ne yaptığını bilse bi de
bi dedikleri bir dediklerini tutmuyo

_giNNy_
15-12-06, 01:34
merhaba arkadaslar uzun zamandır forumu takip edıyordum fakat uye değildım aranıza daha yenı katıldım bende erkekler aglamaz dızısının bır fanatıgıyım ılk bolumunden berı kacırmadan ızlıyordum ve dızımıze yapılan bu haksızlıga cok uzuluyorum dızımızın yenıden yayına gırmesi ıcın yaptıklarınızı takıp edıyorum ozellıkle bahsettıgınız yuruyuse katılmayı cok ısterdım fakat bulundugum sehır yuzunden bu mumkun degıl umarım dızımız ıcın bu cabalarınız bosa gıtmez ve ıstedıgımız sonunda gerceklesır

uZi
15-12-06, 01:34
Ekranlarda bu kadar kaliteli bir kadro görmeyeli çok olmuştu.Birbirinden usta tiyatro oyuncuları ve arkadan gelen genç ve başarılı tiyatroculardan oluşan başarılı bir oyuncu kadrosu, başarılı bir yönetmen ve teknik ekip,başarılı bir senarist...Ve tabiki derya köroğlunun her dinlendiğinde insanın tüylerini diken diken eden mükemmel müzikleri...Sıcacık rüya gibi sevgi dolu,kimi zaman neşe kimi zaman hüzün dolu,ama asla içinde kötülük bulunmayan muhteşem bir 11 bölüm yaşattınız bize.Öncelikle bunun için tüm ekibe kalbimin ta en derinlerinde sakladığım sonsuz sevgimi ve şükranlarımı sunuyorum.Ama şunu da belirtmeliyim ki ben ve binlerce arkadaşım doyamadık biz size ve inanıyorum ki en az bir 30 bölüm daha olsa yine de bıktırmayacak muhteşem bir hikayeydi dizimiz.İnanıyorum ki kanal yöneticileri çok geç olmadan hatalı kararlarından vazgeçerler ve dizimiz yayına kaldığı yerden yani sevginin merkezinden devam eder.Ben bunun için elimden geleni ve hatta fazlasını yapmaya hazırım.Sevgiyle kalın.

YEŞİL
15-12-06, 01:37
arkdaşlar öncelikle hoş geldiniz yeni üyler görmek inanın bize güç veriyor inşallah el birligyle dizimizi ve muradı alacagız azrahilin elinden

elyz
15-12-06, 01:38
Ekranlarda bu kadar kaliteli bir kadro görmeyeli çok olmuştu.Birbirinden usta tiyatro oyuncuları ve arkadan gelen genç ve başarılı tiyatroculardan oluşan başarılı bir oyuncu kadrosu, başarılı bir yönetmen ve teknik ekip,başarılı bir senarist...Ve tabiki derya köroğlunun her dinlendiğinde insanın tüylerini diken diken eden mükemmel müzikleri...Sıcacık rüya gibi sevgi dolu,kimi zaman neşe kimi zaman hüzün dolu,ama asla içinde kötülük bulunmayan muhteşem bir 11 bölüm yaşattınız bize.Öncelikle bunun için tüm ekibe kalbimin ta en derinlerinde sakladığım sonsuz sevgimi ve şükranlarımı sunuyorum.Ama şunu da belirtmeliyim ki ben ve binlerce arkadaşım doyamadık biz size ve inanıyorum ki en az bir 30 bölüm daha olsa yine de bıktırmayacak muhteşem bir hikayeydi dizimiz.İnanıyorum ki kanal yöneticileri çok geç olmadan hatalı kararlarından vazgeçerler ve dizimiz yayına kaldığı yerden yani sevginin merkezinden devam eder.Ben bunun için elimden geleni ve hatta fazlasını yapmaya hazırım.Sevgiyle kalın.

Sağolasın..ne güzel yazmışsın..destekler arttıkça sesimizi daha çok duyuracağız eminim..

taz_35
15-12-06, 01:39
arkadaşlar şu yazı işini bira an önce halletsekartık madem c.tesi buluşacaksınız
yine soruyorum nasıl bir metin hazırlanacak

taz_35
15-12-06, 01:40
yeni arkadaşlarımız hoş geldiniz boş bırakmayın burayı yeni fikirlere ihtiyaç var

YEŞİL
15-12-06, 01:41
şebnem abla burdaymış herhalde gitti ben görmrmişm teleştan onu bizimle berber burda görmek inanın beni çok umtlandırıyor arkdaşlar dilerim diziyi kurtarırızda hep berber birdaki sefer şebnem hanımı ve gelen olursa diyer oyuncularımızı neşeyle karşılarız

kullar
15-12-06, 01:41
ben bir HP izleyicisi olarak size destek vermek istiyorum
her zaman yaninizdayim telefonlarla maillerle bana bildirmeniz yeterli Ö M dan bekliyorum nerelere nasil ulasilacaksa bana bildiriniz
saygilarimla

elyz
15-12-06, 01:42
arkadaşlar şu yazı işini bira an önce halletsekartık madem c.tesi buluşacaksınız
yine soruyorum nasıl bir metin hazırlanacak

ya öyle uzun boylu bişey değil,kısa ve öz olsun yeter..sloganımız zaten çok güzel..bir iki kelimede destek istediğimizi belirtiriz.

BlackMamba
Şebnem hanımın sayfaya yazmayan arkadaslar!!!

lütfen bizim yanımızda olması için hiçbir zorunluluğu yokken bizleri yanlız bırakmayan Şebnem hanıma yorumlarınızı yazın..en azından bizim tesekkurumuz bu olsun..

Adresi:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12653&page=2

uZi
Hoşbulduk.Arkadaşlar ben hep burdaydım sadece sizin çalışmalarınızı uzaktan takdir ediyordum.Umarım yeni gün hayallerimizi gerçeklere dönüştürecek gelişmelere gebedir...

anything
şebnem abla burdaymış herhalde gitti ben görmrmişm teleştan onu bizimle berber burda görmek inanın beni çok umtlandırıyor arkdaşlar dilerim diziyi kurtarırızda hep berber birdaki sefer şebnem hanımı ve gelen olursa diyer oyuncularımızı neşeyle karşılarız

inşallah arkadaşım inşallah benm umudum var arkadaşlar... Biz bu işi başaracağız....

YEŞİL
15-12-06, 01:43
ya öyle uzun boylu bişey değil,kısa ve öz olsun yeter..sloganımız zaten çok güzel..bir iki kelimede destek istediğimizi belirtiriz.

evet canım kısa öz ama anlamlı olsun

sevgi86
15-12-06, 01:45
her zaman yaninizdayim telefonlarla maillerle bana bildirmeniz yeterli Ö M dan bekliyorum nerelere nasil ulasilacaksa bana bildiriniz
saygilarimla

çok sağol arkadaşım desteğe ihtiyacımız var
bazı planlarınız var ama daha çok yeni sanırım yarın sabaha herşey netleşir

bu arada ben artık yatıyorum herkese iyi geceler

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1430

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=1441

YEŞİL
15-12-06, 01:46
saygilarimla

arkdaşım öncelikle destegin için sagol
mtelevizyon@milliyet.com.tr
aeyuboglu@milliyet.com.tr

Sina Koloğlu –
s.kologlu@milliyet.com.tr

Mehmet Güler –
mguler@gazetevatan.com

Yüksel Aytuğ –
yaytug@sabah.com.tr
okur@sabah.com.tr
editör@sabah.com.tr

psuda@hurriyet.com.tr

tugcebaran@gazetevatan.com

burhan.ayeri@aksam.com.tr

burhan.ayeri@superonline.com

uluch@sabah.com.tr

Ali Kırcanın
alikirca@sabah.com.tr
info@atv.com.tr
editor@atv.com.tr

İletişim Bilgileri
posta adresi :Merkez ATV Televizyon Prodüksiyon A.Ş.
BARBAROS BULVARI NO:125 K:2 BEŞİKTAŞ İSTANBUL
arkdaşlar artık eyer sesimizi duyurmak istiyorsak fakslara ve telefonlara sarılın ayrıca yazarlara atılan maileride artırın son çaremiz bu ve boşa kulanmıyalım tel : 0 212 354 31 74 - 354 31 46
faks: 0 212 354 31 79

*info@metroturizm.com.tr metro turizm

*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve

*hayat@hayat.com.tr Papia
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza

*info@savas.com.tr Savaş plastik

*info@cincihan.com CİNCİ HAN OTEL

www.harleyfinans.vdf.com.tr
postakutusu@vdf.com.tr
faks:0212 365 64 00
doğuş wolsvagen 'e ait sanırım bu ..

Aprilia (VillaPera) http://www.villapera.com
Asya motor http://www.asyamotor.com
Bisan http://www.bisan.com.tr
BMW http://www.bmw-motosiklet.comCullas [url]

Haojin http://www.asyamotor.comHarput [url]
Honda http://www.honda.com.tr/motosiklet

Kanuni http://www.kanuni.com.tr
Kawasaki http://www.kawasaki-turkiye.com
KTM http://www.spormoto.com/

Mondial http://www.ugur.com.tr/mondialOmi

http://www.omimotor.com/
Osmanlı Motor http://www.osmanlimotor.com
Peugeot http://www.kuralkan.com.tr

Piaggio http://www.piaggioturkiye.com/

Salcano http://www.salcano.com
]
Suzuki http://www.suzuki.com.trSYM [url]
Zongshen http://www.mototurka.com

info@cinergroup.com.tr
rtuk@rtuk.gov.tr
anahaber@atv.com.tr
editor@atv.com.tr
kahvalti@atv.com.tr

Altınbaş---- www.altinbas.com
Favori ---- www.favori.com.tr
reklam@favori.com.tr
Asgold ---- www.asgold.com
musteri.iliskileri@asgold.com
Atasay ---- www.atasay.com
musteri.hizmetleri@atasay.com
Aytaç ---- iletisim@aytac.com.tr
admin@aytac.com.tr
Opet ---- info@opet.com.tr.

Arçelik ---- www.arcelik.com.tr

Vestel ---- www.vestel.com.tr

bunlara sadece siteden yorum yapabiliyorsunuz mail adreslerini bulamadım

iletisim@aytac.com.tr
www.pınar.com.tr
marmara@marmaradekor.com
istanbul@koyunlu.com.tr
padisah@padisah.com.tr
info@kent.com.tr
efes@efescikolata.com.tr
endergida@superonline.com
melisa@melisacikolata.com
umutkuskaya@melisacikolata.com

BlackMamba
15-12-06, 01:46
şurada 9 kişiyiz 1 kişi yazdı..şebnem hanım bizi motive ederken iyi ama biz ne yaptık???hadi arkadaslar!!

taz_35
15-12-06, 01:49
şurada 9 kişiyiz 1 kişi yazdı..şebnem hanım bizi motive ederken iyi ama biz ne yaptık???hadi arkadaslar!!

hadi bakalım dinleyin uslu uslu gidin yazın yazınızı bakın bir başlık kapatıldı zaten yazılmıyo diye ikincisi de kapanmasın değil mi

elyz
15-12-06, 01:51
saygilarimla

merhaba..desteğin için sağol..biz her gün atv yi arıyoruz.bu önemli çünkü arayan sayısına bkıyolar..dizinin devam edip etmeyeceğini soruyoruz..bitmemesini istediğimizi söylüyoruz
tel:0212 354 30 00

onun dışında editor@atv.com.tr ye mail atıyoruz..

yazarlarada aynı şekilde..yukarda aradığın tüm mail adreslerini bulabilirsin.

bi de üye olduğun forumdan buraya yönlendirebilirsin herkesi..bize destek versinler..
teşekkürler ilgine.

anything
15-12-06, 01:52
muhasebe@arathali.com, Satis@arathali.com, ashali@ashali.com.tr, toptan@asyahali.com, info@bahariyehali.com, info@barbaroshali.com, birko@birko.com.tr, info@carpetsland.com, dinarsu@dinarsu.com.tr, durkar@durkarcarpet.com, info@ekokilim.com, info@elithali.biz, info@enderun-hali.com, gaphali@mirhali.com, info@kasmirhali.com, koza@kozahali.com, marmara@marmaradekor.com, merinos@merinos.com.tr, info@mfloor.com, mirhali@mirhali.com, info@motifcarpet.com, info@onurhaliltd.com, info@polarishali.com, destek@reyhanhali.com.tr, rozahali@rozahali.com.tr, samur@samur.com.tr, info@sarayhali.com.tr, info@seralhali.com.tr, bilgi@seralhali.com.tr, sumerhali@sumerhali.gov.tr, info@tafthali.com,s iparis@tavus.com.tr, info@tavus.com.tr

sponsorluk için mail yollayabileceğiniz adresler

bengu_
15-12-06, 01:52
Tanıdıgım arkadaslarımı erkekleraglamaz.com adresine yönlendiriyorum...yakında bir yolculuga cıkıcam pek fazla bir sey yapamıyorum ama yürekten destekliyorum sizi arkadaşlar..Sevgiler

dml
15-12-06, 01:54
Çarşamba akşamı nasıl ağlattı bu dizi beni...
Bu kadar içtenlik, bu kadar gerçekçilik, bu kadar sıcak bir dizi bu kanala fazlaymış, ne diyebilirim ki başka... Kampanya için elimden geleni yapacağım ben de, en azından bahsettiğiniz siteye mesaj gönderip etrafımdakilere sitenin adresini vereceğim...
Dilerim birilerine dank eder de dizinin kıymeti anlaşılır...
Ve dilerim dizinin kıymetinin anlaşılması için çok geç değildir hala...

YEŞİL
15-12-06, 01:58
iyi gecelr arkdaşlar
ya mesaj sayısı tam 1100 kişi olmuş arkdaşlar

chissil
15-12-06, 02:02

haklısın bitanem kızmakta..biz ayıp ettik... :( ama söz bi daha tekrarlanmayacak..umut ışığımızı ben kendi adıma ihmal etmeyeceğim...sizi çok seviyor delileriniz unutmayın...
hepinize iyi geceler..ben yatıyorum..öpüyorum...

YEŞİL
15-12-06, 02:13
Herkese iyi geceleeerrr..güzel bir güne uyanmak dileğiyle....

size iyi geceler arkdaşla ben daha burdayım vallahi tatlı rüyalar bende mail atim bari bir işe yarayim

BlackMamba
15-12-06, 02:15
kampanyanın ilk imzası olsun..
Pes etmek yok..yarın iyi haberlere uyanmak dileğiyle..

http://img98.imageshack.us/img98/2742/sevmekyl9.jpg

YEŞİL
15-12-06, 02:17
kampanyanın ilk imzası olsun..
Pes etmek yok..yarın iyi haberlere uyanmak dileğiyle..

http://img98.imageshack.us/img98/2742/sevmekyl9.jpg

ozaman ilk kulanada ben olayim

BlackMamba
15-12-06, 02:19
ozaman ilk kulanada ben olayim

sen eminmisin hasta olduguna valla hızına yetişemiyorum..yarından itibaren de benimde kullanacagım tek imza bu olacak..artık adını koyduk bu işin şebnem hanım bitti diyene kadar da bu kalacak!!

meryemce84
15-12-06, 02:20
Arkadaşlar bende burdayım bizleri hüngür hüngür ağlatan sahneleri eklemekle meşgulüm..Kübracım ve Emelcim size linkleri yollamıyorum..Üzülmenizi istemiyorum.Hele hasta olmanızı hiç istemiyorum..

YEŞİL
15-12-06, 02:21
sen eminmisin hasta olduguna valla hızına yetişemiyorum..yarından itibaren de benimde kullanacagım tek imza bu olacak..artık adını koyduk bu işin şebnem hanım bitti diyene kadar da bu kalacak!!

vallahi canım degilim diyorum ama inamıyorlar uyumamamda gerkiyor malum bahsetim ya onlar artık uyuya bilirsin diyen kadar uyuyamıyorumda kanama riski nedeniyle napim sıkıntıdan kaptıgımı alıp kaçıyorum hemen :img-wink:

ceyhceyh
15-12-06, 02:28
çok üzüldüm dün ve şok geçirdim bende katılıorum eyleminize sonuna kadar cunku boyle güzel ve sağlam projeler her zaman gelmior.yazık edio kanallar farkında diiller.herşey para olmuş artık reklam ve reyting uğruna al pacino nun dizisi tutmasa onuda kaldırırlar bu derece bitmiş kalite anlayışı.....
sewiodum bu diziyi yaaa.çok içten çok samimi bi diziydi.........

gülündikeni
15-12-06, 03:08
http://www.sabah.com.tr/2006/12/15/gny/im/D889E4617641FD4D879E9C0Ab.jpg

Erkekler ağladı, hem de çok!

REYTİNG giyotinine başını uzatan son dizi Erkekler Ağlamaz oldu. Fanatiklerinin başlattığı yoğun kampanyaya ve bizim bu sütunlardan verdiğimiz tüm desteğe rağmen, dizi 11. bölümünde yaptığı "zorunlu final" ile atv ekranlarına veda etti... Hem de adeta izleyicileri "cezalandıran" mutsuz bir sonla... Sanki "Madem bizi izlemediniz, alın size en acıklısından bir final" diyerek... Minik Boncuk, "Şampiyon" dediği babasını, hem de yanında yatarken, Zeynep'in annesi olduğunu öğrendiği o en mutlu anında kaybetti. Murat'ın başı diğer yana dönüktü. Ölmek üzereydi ve burnundan kan sızıyordu. O sırada, durumdan habersiz ana-oğul "mutlu aile tablosunun" keyfini çıkartıyorlardı. Ve Şampiyon öldü... Minik oğlu ve yıllar sonra yeniden mutluluğu yakaladığı karısı, hıçkırıklarla onun üzerine kapandılar. Doğrusu, 80'li yıllarda gözyaşlarımıza mendil yetiştiremediğimiz "Şampiyon" filmi bile izleyicisine bu kadarını reva görmemişti... Bu acıklı finali izlerken, aklıma bir süre önce dizinin erken bir saate alınmasını isteyen bir okurum geldi. Bana telefonda demişti ki; "Oğlumla birlikte dizinin tiryakisi olduk. Hatta birbirimize dizideki karakterlerin isimleriyle hitap etmeye başladık. Ne olur şu diziyi biraz daha erken saate alsınlar da bizimki uykusuz kalmasın..." Umarım baba ile oğul, dizinin final bölümünü izlememiştir!..

Yüksel Aytug

http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-113-20061215-200.html

YEŞİL
15-12-06, 03:11
Yüksel Aytug birkez daha yazsıyla bizi destekledi sagolsun ama bizim murat öldü başımız sagolsun diyip vazgeçmeye hiç niyetimiz yok

meryemce84
15-12-06, 03:30
AA Murat öldü mü ki?
Ölmedi biz öldü demeden ölemez!
Bu dizi de biz bitti demeden bitmez!

YEŞİL
15-12-06, 03:31
AA Murat öldü mü ki?
Ölmedi biz öldü demeden ölemez!
Bu dizi de biz bitti demeden bitmez!

aynen öyle canım murat ölmedi ölmez ölmeyecek işte

arcoiris
15-12-06, 08:28
http://www.sabah.com.tr/2006/12/15/gny/im/D889E4617641FD4D879E9C0Ab.jpg

Erkekler ağladı, hem de çok!

REYTİNG giyotinine başını uzatan son dizi Erkekler Ağlamaz oldu. Fanatiklerinin başlattığı yoğun kampanyaya ve bizim bu sütunlardan verdiğimiz tüm desteğe rağmen, dizi 11. bölümünde yaptığı "zorunlu final" ile atv ekranlarına veda etti... Hem de adeta izleyicileri "cezalandıran" mutsuz bir sonla... Sanki "Madem bizi izlemediniz, alın size en acıklısından bir final" diyerek... Minik Boncuk, "Şampiyon" dediği babasını, hem de yanında yatarken, Zeynep'in annesi olduğunu öğrendiği o en mutlu anında kaybetti. Murat'ın başı diğer yana dönüktü. Ölmek üzereydi ve burnundan kan sızıyordu. O sırada, durumdan habersiz ana-oğul "mutlu aile tablosunun" keyfini çıkartıyorlardı. Ve Şampiyon öldü... Minik oğlu ve yıllar sonra yeniden mutluluğu yakaladığı karısı, hıçkırıklarla onun üzerine kapandılar. Doğrusu, 80'li yıllarda gözyaşlarımıza mendil yetiştiremediğimiz "Şampiyon" filmi bile izleyicisine bu kadarını reva görmemişti... Bu acıklı finali izlerken, aklıma bir süre önce dizinin erken bir saate alınmasını isteyen bir okurum geldi. Bana telefonda demişti ki; "Oğlumla birlikte dizinin tiryakisi olduk. Hatta birbirimize dizideki karakterlerin isimleriyle hitap etmeye başladık. Ne olur şu diziyi biraz daha erken saate alsınlar da bizimki uykusuz kalmasın..." Umarım baba ile oğul, dizinin final bölümünü izlememiştir!..

Yüksel Aytug

http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-113-20061215-200.html

ne güzel yazmış ya ne aileler vardı böyle kimbilir ailecek oturup temiz duygulu bu diziyi izleyen ve biz vardık aslında çok kişi vardı umarım yeniden olucak hem de büyüyerek çoğalacak dizimiz bi yeniden başlasında

bilobilo
15-12-06, 09:09
Dizinin yenden ekrana gelmesini istiyorsanız www.erkekleraglamaz.com adresine giderek mesajınızı yazın,ilk hedef 10.000 bu mesajlar atv ye gidecek bide mesai saatleri içindeatv yi 0212 354 30 00 nolu telefondan arayarak dizinin tekrar ekrana dönmesi için listeye isminizi yazdırın..belki bizlerin sayesinde yeniden ekrana dönecek.diziyi sevenlere haber vermeyiide unutmayın

arkadaşlar bu mesaj hepimize geldi sanırım biz de elimizden geldiğince farklı insanlara bu kampanyayı duyuralım. Yahu anneannem bile aramış Atv yi kadıncağızla doğru düzgün konuşmamışlar. Arkadaşlar bu dizinin fanatikleri tahmin ettiğimizden de çok. Bu forumdan haberi olmayan o kadar çok var ki. Hadi duyuralım herkese şu kampanyayı. Ben afiş yaptırıp Mersin sokaklarına asmayı düşünüyorum. Herkes arasın ve fax çeksin diye. Siz de farklı şehirlerde böyle şeyler yapın. Dizimiz ekrana dönsün 1 hafta ayrılığa bile tahamüllüm yok benim.

saylin
15-12-06, 09:12
erkekleraglamaz.com u bütün arkadaşlarıma yolladım eminim onlarda kendi tanıdıklarına ileteceklerdir. :img-yes:
bu arada üyesi olduğum başka bir sitede de forum açacağım birazdan müdür gidince:img-cool2 ordanda fazlasıyla katılım bekliyorum inşallah yani :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

BlackMamba
15-12-06, 09:14
Dizinin yenden ekrana gelmesini istiyorsanız www.erkekleraglamaz.com adresine giderek mesajınızı yazın,ilk hedef 10.000 bu mesajlar atv ye gidecek bide mesai saatleri içindeatv yi 0212 354 30 00 nolu telefondan arayarak dizinin tekrar ekrana dönmesi için listeye isminizi yazdırın..belki bizlerin sayesinde yeniden ekrana dönecek.diziyi sevenlere haber vermeyiide unutmayın

arkadaşlar bu mesaj hepimize geldi sanırım biz de elimizden geldiğince farklı insanlara bu kampanyayı duyuralım. Yahu anneannem bile aramış Atv yi kadıncağızla doğru düzgün konuşmamışlar. Arkadaşlar bu dizinin fanatikleri tahmin ettiğimizden de çok. Bu forumdan haberi olmayan o kadar çok var ki. Hadi duyuralım herkese şu kampanyayı. Ben afiş yaptırıp Mersin sokaklarına asmayı düşünüyorum. Herkes arasın ve fax çeksin diye. Siz de farklı şehirlerde böyle şeyler yapın. Dizimiz ekrana dönsün 1 hafta ayrılığa bile tahamüllüm yok benim.

aramıza hoşgeldin..ananem bile aramış demişsin ya ben ne diyecegimi şaşırdım.
üzmesinler bu kadar kişiyi..

minky
15-12-06, 09:23
allahım arkadaşlar o dizinin son sahnesi rüyama girip duruyor ben sürekli ağlıyarak o sahneyi tekrar tekrar izliyorum kader kısmet

bilobilo
15-12-06, 09:24
aramıza hoşgeldin..ananem bile aramış demişsin ya ben ne diyecegimi şaşırdım.
üzmesinler bu kadar kişiyi..

Hoşbulduk, ama ben hep buralardaydım. sadece fazla yazmıyorum ama forumu adım adım takip ediyorum. Evet valla ananem bile aradı. Aslında bence asıl yaşlı insanlar bağlandı bu diziye tertemiz bir dizi kan yok ölüm yok silah yok. Onların devrindeki gibi tertemiz herşey.

Benim hala umudum var. Çünkü böyle bir dizinin bitirilebileceğine inanmıyorum , bu gerçekten çok mantıksız geliyor bana. 2000 kişi izlemiyor diye hop yayından kaldırıyor ama bunun yanında o 2000 kişi dışında milyonlar izliyor bu diziyi. Mantık bunun neresinde?

kingpin
15-12-06, 10:07
Selam Arkadaşlar, bende Erkekler Ağlamaz dizisini çok beğenerek izleyenlerdenim. Çok fazla yazmıyorum ama bu sayfayı takip ediyorum. Bu dizi böyle saçma bir finali kesinlikle haketmiyor. Daha önce Atv ye çok mail yolladım ve yollamaya devam ediyorum. Umarım dizi tekrar yayın hayatına döner.

Sevgiler...

bilobilo
15-12-06, 10:38
Arkadaşlar erkekleraglamaz.com a yollanan mesajlar hızla artıyor. Bence 10000 yetmez 100000 lere ulaştıralım ki bu gidişle ulaşacak sanırım.Umarım işe yarar ya umarım.

muğlak
15-12-06, 10:42
maalesef canım. hiçbir köşe yazarı mailimize cvp yollamadı.
bunu geçtim köşelerde bize sataşanların maillerine de kesintisiz yer verilmiş.
yani gene hakkımız yenmiş.
tek iyi haber, erkekler ağlamaz.com'daki mesaj sayısı anırım...
bi de bulduğun slogan'ın ses getirecek omasından eminim.
zaten bizim yaptığımız şeylerin tamamı ses getiriyo da atv sağır oldu galiba.
bütün ilkleri gerçekleştiren bizleriz ama ciddiye alan yok.
aaaaaaaaaaaah ah

ecetosun
15-12-06, 10:48
Yürüyüş işinin arkasında durmanız süper.Ben gelemesemde İzmitten en az 3 arkadaşımı yollayabilirim.Siz kesin bir tarih belirleyin.

BlackMamba
15-12-06, 10:50
maalesef canım. hiçbir köşe yazarı mailimize cvp yollamadı.
bunu geçtim köşelerde bize sataşanların maillerine de kesintisiz yer verilmiş.
yani gene hakkımız yenmiş.
tek iyi haber, erkekler ağlamaz.com'daki mesaj sayısı anırım...
bi de bulduğun slogan'ın ses getirecek omasından eminim.
zaten bizim yaptığımız şeylerin tamamı ses getiriyo da atv sağır oldu galiba.
bütün ilkleri gerçekleştiren bizleriz ama ciddiye alan yok.
aaaaaaaaaaaah ah

Sloganı bana özelden atan arkadasa da hep beraber bir organizasyon yapıp yemek ısmarlarız artık..
slogan'nın devamı da var aslında
HİÇBİR AŞKTA FİNAL YOKTUR dem,ş..bu da cok guzel ama SEVMEK KORUMAKTIR daha cok bizim bu işe kalkışma amacımızı yansıttıgı için bunu kullanmak istedim..onu da devam edersek kullanırız dimi??

kullar
15-12-06, 11:35
arkadaslar ben atv yi aradim bana verilen cevap aynen su oldu
ben. E.A dizisinin devamini istiyorum
cevap.biz bu kadar bölüm icin anlasmistik
sizlerin elestirilerinizi isteklerinizi ilgili yerlere bildiriyorúz
ben. o zaman istek üzerine tekrar diziye devam edilirmi dedim
cevap. bilemiyorum ama cok istek geliyor dedi
ben. maillermi yoksa telefonlarmi daha etkili olur dedim
cevap .her ikiside dedi
ben. o zaman bu dizi artik yokmu
cevap. istek üzerine olabilir bu normal bir sondu

hepsi bu kadardi arkadaslar

gulshahk
15-12-06, 11:49
kanaltürk te yemek programına demet evgar konuk tel:0212 355 85 73-74 arayalım

muğlak
15-12-06, 12:02
bizden arayan yok mu yemek programını yaaa???
biri sorsa şu dizinin devam etme meselesiniii
ben yeni açtım da
erkekler ağlamaz la ilgili bişey söyledi mi

gulshahk
15-12-06, 12:06
ben aradım tel numaramı bıraktım arayacaklar ama ben çok heyecanlandım ya ellerim falan titriyo konuşamazsam kusura bakmayın artık yaptığımız kamoanyalardan bahsedicem ve hala umudumuzun olduğunu fln söyliycem başka ne diyim ararlarsa eğer

muğlak
15-12-06, 12:12
ben aradım tel numaramı bıraktım arayacaklar ama ben çok heyecanlandım ya ellerim falan titriyo konuşamazsam kusura bakmayın artık yaptığımız kamoanyalardan bahsedicem ve hala umudumuzun olduğunu fln söyliycem başka ne diyim ararlarsa eğer

hepimizden kocamaaaaaaaaaaaan selam sööleeeee...
onları ne kadar çok sevdiğimizi anlaaat.

ecetosun
15-12-06, 12:22
Çok ciddi kapmanya yaptığımızı söylersin.Yapılan herşeyi anlatırsın işte.

muğlak
15-12-06, 12:28
gülşahcııım azına sağlık
harikaydın
ben de dü
şürebilsem katılıcam amadüşmüyo ki telefon

gulshahk
15-12-06, 12:29
hepsini anlattım arkadaşlar son olarak da tel numaramı bıraktım aramak isterse arasın diye bi de yaptıklarımızdan haberi var ve çok mutlu

_zynp
15-12-06, 12:29

:happy0064 :happy0064 çok güzel dile getirdin düşüncelerimizi canım .çok teşekkürleerrr....

vivebru
15-12-06, 12:30
hepsini anlattım arkadaşlar son olarak da tel numaramı bıraktım aramak isterse arasın diye bi de yaptıklarımızdan haberi var ve çok mutlu

ben işyerindeyim seyredemedim anlatsanıza banada neler oldu

meryemce84
15-12-06, 12:33

Gülşahım ağzına salğık..:happy0064
Çok güzel anlattın deridimizi..:good:
Demet Hanım bizden haberdar oldu..:happy0064

fawwka
15-12-06, 12:38
gulshahk arkadaşımızı tebrik ediyorum tesadüf açtım
kanalı kesin erkekler aglamazla ilgili konuşulur diye bekliyordum....
Gülşah arkadaşımızın tel.baglantısını dinledim gerçektem
süperdi sitedeki bütün yazılanları okuyorum ve yapılanlardan
haberim var dedi...

Tebrik ediyorum sizleri arkadaşlar.....:happy0064

arzumms
Gülşah süpersin...haber verdiğin için teşekkürler bizde izleme şansı bulduk..
Arama şansı olanlar yanlız bırakmayın sesimizi duyurmaya devam!!

gulshahk
ya heyecanlandım aslında biraz ama yine iki cümle kurdum herhalde yaptıklarımızdan bahsettim haberdar olduğunu söyledi, finalde açık kapı bıraktıklarını devam edebileceğini söyledim devam eder veya etmez diyemiyorum dedi biz onu devam ettiricez dedim bayağı konuştuk ya işte herşeyin çok düzgün olduğu için dizinin bittiğini fln söyledim böyle

_Jade_
15-12-06, 12:39

gülşahcım harikaydın ağzına sağlık...ne güzel anlattın herşeyii...demet hanımda biliyomuş yaptıklarımızı ve o da destekledii ne güzel...:happy0064

muğlak
ya 2 kez düşürsdüm ama açılmadı telefon çıkdırcam
poarmaklarım ağrıdı numara çevirmekten

ama gülşahcıım azına sağlık
bi kahvaltı falan düzenlesek tüm ekiple birlikte
demet hanım ararsa seni
lütfen bu isteğimizi belirt

arzumms
biri kaydedebilirmi bu programı??

meryemce84
15-12-06, 12:41
ya heyecanlandım aslında biraz ama yine iki cümle kurdum herhalde yaptıklarımızdan bahsettim haberdar olduğunu söyledi, finalde açık kapı bıraktıklarını devam edebileceğini söyledim devam eder veya etmez diyemiyorum dedi biz onu devam ettiricez dedim bayağı konuştuk ya işte herşeyin çok düzgün olduğu için dizinin bittiğini fln söyledim böyle

Ah canım ya bide erkekekleraglamaz.com diyeydin tam olacaktı.
Senden sonra arayan kişi herşeyden bi haber sıradan bir izleyiciydi.
Eminim onun gibi birçok insan var...

gulshahk
15-12-06, 12:47
Ah canım ya bide erkekekleraglamaz.com diyeydin tam olacaktı.
Senden sonra arayan kişi herşeyden bi haber sıradan bir izleyiciydi.
Eminim onun gibi birçok insan var...

ay ewet sitenin ismini de verseydim keşke:icon_sorr

ecetosun
15-12-06, 12:48
ben izleyemedim.En baştan anlatırmısın neler konuştunuz.Hepsini söyle ama.

romelover
15-12-06, 12:49
Gerçekten çok güzel bir konuşmaydı,kutluyorum sesini bu kadar güzel duyurabildiğin için...Umarım devam eder,10000 mesaj kampanyasına tam destek veriyorum...

meryemce84
15-12-06, 12:50
ay ewet sitenin ismini de verseydim keşke:icon_sorr

Neyse canım sağlık olsun sen zaten çok güzel dile getirdin herşeyi.
Demet Hanım seni ararsa bu formun sitenin adresi falan verirsin..

Eurotürkte falan programın tekrarı var mı acaba ben araştırıyorum inşallah vardır..

meryemce84
15-12-06, 12:53
Ya son bölümü Demet Hanım bile seyretmemiş.
Murat öldü de diye bişeyde yok falan dedi..
Ölmedi Murat..Hele o şekilde hiç ölemez..

denizer79
15-12-06, 12:55
ya arkadaşlar sizi devamlı takip ediyorum lütfen benide aranıza alın bu arada bol bol o dediğiniz siteye mesaj atıyorum işteydim o programı seyredemedim ama olsun demet evgarın onları desteklediğimizi bilmesi güzel bir şey

gulshahk
15-12-06, 12:56
ben izleyemedim.En baştan anlatırmısın neler konuştunuz.Hepsini söyle ama.

bak şimdi en başında demet hanım hep benim aa demet evgar film yapmış hadi gidelim diyen biş kitlem yok diyodu bunun böyle olmadığını söyledim sonra diziye geçtim herkesin tiyaro kökenli olduğunu ağalı, paşalı silahlı milahlı bi dizi olmadığı için rayting almadığını bizlerinde evinde cihaz olmadığı için kimsenin bizi umursamadığını söyledim sonra bizim sitede yaptıklarımızdan bahsettim telefonlar, faxlar, mailler ve en önemlisi boncuk ve 1 ytl olayını anlattım haberi olduğuu ve bizi takip ettiğini söyledi yeni planlarımız olduğundan bahsettim biz sizin arkanızdayız sizde bizim yanımızda olursanız bu işi başarabiirz dedim siz bizim arkamızda olduğunuz sürece bizde sizin yanınızdayız dedi

muğlak
15-12-06, 12:56
ya arkadaşlar sizi devamlı takip ediyorum lütfen benide aranıza alın bu arada bol bol o dediğiniz siteye mesaj atıyorum işteydim o programı seyredemedim ama olsun demet evgarın onları desteklediğimizi bilmesi güzel bir şey

aramıza kabul etmek ne demek...
elbetteki aramıza girebilirsin.
tek koşul erkekler ağlamaz'ı sevmek...

muğlak
15-12-06, 12:57
bak şimdi en başında demet hanım hep benim aa demet evgar film yapmış hadi gidelim diyen biş kitlem yok diyodu bunun böyle olmadığını söyledim sonra diziye geçtim herkesin tiyaro kökenli olduğunu ağalı, paşalı silahlı milahlı bi dizi olmadığı için rayting almadığını bizlerinde evinde cihaz olmadığı için kimsenin bizi umursamadığını söyledim sonra bizim sitede yaptıklarımızdan bahsettim telefonlar, faxlar, mailler ve en önemlisi boncuk ve 1 ytl olayını anlattım haberi olduğuu ve bizi takip ettiğini söyledi yeni planlarımız olduğundan bahsettim biz sizin arkanızdayız sizde bizim yanımızda olursanız bu işi başarabiirz dedim siz bizim arkamızda olduğunuz sürece bizde sizin yanınızdayız dedi

bi de başarılı oloacaklarına inanıyorum biz geri döndüremeyiz ama onlar döndürebilirler dizimizi gibi bişey söyledi.

_Jade_
15-12-06, 13:01
Ya son bölümü Demet Hanım bile seyretmemiş.
Murat öldü de diye bişeyde yok falan dedi..
Ölmedi Murat..Hele o şekilde hiç ölemez..

ya evet sunucu öldümü diye sorunca demet hanım ölmedi de işte falan dedi...ya ölmedi tabi...ya bu dizi devam eder ya başarıcaz arkadaşlar herkes bizim yanımızda....

denizer79
15-12-06, 13:04
koşulunuzu seve seve kabul ederim arkadaşlar yapmam gereken ne onu söyleyin yeter mail falan atıyorum ama cevap falan gelmedi

muğlak
15-12-06, 13:05
biz bir ilkiz yaaaa.
bizim gibi bi ekip daha yok birbirimizin kıymetini bilelim
hala gündemdeki dizilerdeyiz.
ve öyle olmaya devam edicez.
bizim dizimiz kimse için bitmöedi
aksine daha yeni başlıyorrrr

flakesnow
15-12-06, 13:06
programı izledim ben de..gülşahcım çok güzel konuştun canım,çok güzel özetledin herşeyi..
Demet Hanım da ne kadar içten ne kadar samimi biri dimi..ben zaten çok seviyordum kendisini bikez daha hayran oldum..şu devam olayınada olumlu bakıyo..murat öldü diyince nasıl da hemen aslında ölmedi dedi..devam edebilir de edemez de tam bişey söyleyemem dedi..
ya boncuk olayını duyunca belki haberi vardı ama yine de gözleri doldu çok sevindi..boncuktan bahsedince benim oğlum dedi yaaa..çok tatlıydı..

ghost4021
15-12-06, 13:06
tam anlayamadım dizimizin devamı gelebilir mi?

muğlak
15-12-06, 13:07
koşulunuzu seve seve kabul ederim arkadaşlar yapmam gereken ne onu söyleyin yeter mail falan atıyorum ama cevap falan gelmedi

öncelikle attığın maillere cevap gelmemesine alış
biz alıştık burda
onlar cevap vermeyerek bizi susturacaklarını sanıyorlar ama hırslandık biz. bunu anlamıyorlarf
gelmeyen her cevap hırsımızı körüklüyor.
yılmadan devam et maillere.
çok uzun olmayan özünü anlatan birer mail yolla yazarlara ve kanala.

sonuç almamıza az kaldı
demet hanım beni çok umutlandırdı.
gözleri doldu gülşah konusurken

az kaldı azzz

chissil
15-12-06, 13:08
canlarım günydın..ben bugün yüksel aytuğ'un bizden bahsetmesine istinaden hemen ona mail attım ve gazetede erkekleraglamaz.com'dan bahsetmesini rica ettim..o siteyi ne kadar çok kişiye duyurabilirsek o kadar etkili olacak..diğer köşe yazarlarına da aynı maili atabilirim..çünkü biz o siteyi dün gece öğrendik daha haberi olmayan birçok insan var..google'da arayınca bile çok ileri sayfalarda çıkıyor malesef erkekleraglamaz.com dolayısıyla ne kadar çok başka yollarla yayabilirsek o kadar etkili olacaktır bence...

_Jade_
15-12-06, 13:10

maillerin yanında bi de kanalı arayıp erkekler ağlamazın devam etmesini istiyorum dersen çok ii olur..ne kadar çok aranırsa okadar devam etme şansı var...tefonu .. 0212 3543000

gulshahk
15-12-06, 13:10
programı izledim ben de..gülşahcım çok güzel konuştun canım,çok güzel özetledin herşeyi..
Demet Hanım da ne kadar içten ne kadar samimi biri dimi..ben zaten çok seviyordum kendisini bikez daha hayran oldum..şu devam olayınada olumlu bakıyo..murat öldü diyince nasıl da hemen aslında ölmedi dedi..devam edebilir de edemez de tam bişey söyleyemem dedi..
ya boncuk olayını duyunca belki haberi vardı ama yine de gözleri doldu çok sevindi..boncuktan bahsedince benim oğlum dedi yaaa..çok tatlıydı..

ewet ya gözleri doldu bende farkettim

chissil
15-12-06, 13:13
bu arada yapımcı firmaya erkekleraglamaz.com'u haber vermek için mail attım..işte size cevabı
e mailinizi aldım ileteceğim kolay gelsin görüşmek üzere umarım herşey istediğimiz ve de istenilen şekilde gelişir bol şans sevgiler.
sevgi ve saygılarımla,

meryemce84
15-12-06, 13:13
hangi programda çıktı?

Kanaltürk'te Jess Molho'nun sunduğu Yemek Bahane programı na katıldı Demet Evgar..Biber dolması yaptı..Sonra Gülşah arkadaşımız aradı Erkekler Ağlamaz hakkında konuşru Demet Hanımla..

Ya programın tekrarı yok sanırım araştırdım bulamadım..Birde siz araştırı arkadaşlar..Bu programı kesinlikle bir kaydetmeli..

chissil
15-12-06, 13:15
kızlar erkekleraglamaz.com'u köşe yazarlarına mail olarak atmayı unutmayalım olur mu?

meryemce84
15-12-06, 13:15
canlarım günydın..ben bugün yüksel aytuğ'un bizden bahsetmesine istinaden hemen ona mail attım ve gazetede erkekleraglamaz.com'dan bahsetmesini rica ettim..o siteyi ne kadar çok kişiye duyurabilirsek o kadar etkili olacak..diğer köşe yazarlarına da aynı maili atabilirim..çünkü biz o siteyi dün gece öğrendik daha haberi olmayan birçok insan var..google'da arayınca bile çok ileri sayfalarda çıkıyor malesef erkekleraglamaz.com dolayısıyla ne kadar çok başka yollarla yayabilirsek o kadar etkili olacaktır bence...

Bende Mehmet Güler 'e mail atayım siteyi haber vereyim.
O da seviyordu dizimizi,bizi desteklemişti hep..

muğlak
15-12-06, 13:17

yüksel aytuğun başka bi adresi var mı.
sabah gazetesindekine gönderemiyorum da ben...

chissil
15-12-06, 13:19
Bende Mehmet Güler 'e mail atayım siteyi haber vereyim.
O da seviyordu dizimizi,bizi desteklemişti hep..

tamam bitanem..sabahtan beri 20 - 30 mesaj arttı ki sabahtan beri dediğim 1 saat olmadı ben bilgisayarı açalıı.. :happy0064

chissil
15-12-06, 13:21
YÜKSEL AYTUĞUN SABAH GAZETESİNDEKİ MAİL ADRESİNE GÖNDEREMİYORUM MAİLİMİ.
BAŞKA Bİ ADRESİ VARSA SÖYLER MİSİNİZ
BEN ONA Bİ MAİL GÖNDERCEM DE

bildiğim kadarıyla yok canım..ben de yaytug'lu adresine yolladım mailimi..

mtural
15-12-06, 13:29
arkadaşlar benimde artık hiç umudum kalmadı gerçekten bizimki rüzgara karşı yelken açmak gibi bir şey oluyor köşe yazarlarıda bunu yazıyor sürekli şuan için para önde gidiyor malesefki öyle benimde dizim bitti aynı şekilde çok sevdigim erkekler aglamaz da

chissil
15-12-06, 13:32
arkadaşlar benimde artık hiç umudum kalmadı gerçekten bizimki rüzgara karşı yelken açmak gibi bir şey oluyor köşe yazarlarıda bunu yazıyor sürekli şuan için para önde gidiyor malesefki öyle benimde dizim bitti aynı şekilde çok sevdigim erkekler aglamaz da

canım böyle düşünmene saygım sonsuz ama zaten umudumuz kırılmaya müsait..
senin umudun yok diye çabalamayacaksan dahi lütfen burada uğraşan,çabalayan bizleri umutsuzluğa sürükle me,olur mu?

mtural
15-12-06, 13:38
senin umudun yok diye çabalamayacaksan dahi lütfen burada uğraşan,çabalayan bizleri umutsuzluğa sürükle me,olur mu?

tabiki umutsuzluga sürüklemek istemem ama arkadaşım birde olan gerçekler var atv şuan önümüzdeki hafta 3 tane dizi yayına sokuyor bende dizilerin kurtulmasını isterim ama bu adamlar paradan başka birşey düşünmüyor malesef ayrıca kanaltürkteki konuşmayı bende izledim jess benim programımda bitecek demişti reyting yüzünden benim içinde birşeyler yapın dedi bilmiyorum ama demet hanımı çok umutlu görmedim inşallah işe yarar

chissil
15-12-06, 13:44
tabiki umutsuzluga sürüklemek istemem ama arkadaşım birde olan gerçekler var atv şuan önümüzdeki hafta 3 tane dizi yayına sokuyor bende dizilerin kurtulmasını isterim ama bu adamlar paradan başka birşey düşünmüyor malesef ayrıca kanaltürkteki konuşmayı bende izledim jess benim programımda bitecek demişti reyting yüzünden benim içinde birşeyler yapın dedi bilmiyorum ama demet hanımı çok umutlu görmedim inşallah işe yarar

canım inan senin gördüklerini bizde görüyoruz..ama gerçekçi olmak demek uğraşan insanları umutsuzluğa sürüklemek değildir ki özür dilerim sen bunu yapıyorsun..sen gerçekçi,biz hayalperest olalım ama destek olmuyorsan bari bu tip mesajlar atıp bizim hayallerimizi engelleme..biz illa dizi kurtulacak atv politikasını değiştirecek demiyoruz..evet yarın atv hiçbir şey olmamış gibi belki diziyi de başlatmayacak ama biz savaşarak kaybetmiş olacağız!
lütfen ne yapabileceklerimizi konuşalım,ne yapamayacağımızı değil!

chissil
15-12-06, 13:59
canlarım 1400 olacağız neredeyse sabahtan beri (1 - 1,5 saatten beri ) 200 kişi yazdı..:happy0064

chissil
15-12-06, 14:04
canlarım az önce atv'yi aradım ne yazık ki bugün çok telefon almamışlar..erkekleraglamaz.com'dan bahsettim..gerekli yerlere iletmelerini rica ettim..herkesin telefon imkanı olmadığını ama imkanı olan herkesin o siteye yazdığını ve sayımızın bir gecede 200-300 kişi arttığını söyledim..bu rakamın hiç az olmadığını söyledim ileteceğim dedi ama bilmem..sizlerde mutlaka arayın atv'yi..0212 354 30 00

ayşa
Arkadaşlar şu adresler adres listenizde yok galiba, online değil mi artık bu kişiler bilmiyorum. Biz Aşk Oyunu zamanında bu adreslere atıp cevapta almıştık.

gozguven@posta.com.tr
csemercioglu@hurriyet.com.tr
aisiklar@bugun.com.tr

ecetosun

katılıyorum... Kimse kötü niyetli değil biliyorum ama umudu olmayanlar en azından kimsenin umudunu kırmasın.Ayrıca şunu söylemeliyim.Bize her ne kadar çok uzun süredir bunu konuşsakta insanlar yeni yeni duymaya başladırlar ve araştırdığım kadarıyla gerçekten çok ses getirmeye başladı.Asıl şmdi herşey yeni başlıyor.Daha 2 gün oldu hemen oluyor mu bu işler.Ayrıca hiç birşey olmasada bu dizinin ekibi sonuna kadar onların yayında olduğumuzu bilmeli.Pes eden varsa ALLAH AŞKINA BİŞEY YAZMASIN ŞURAYA...

pinkzone
15-12-06, 14:18
Bu bölüme kaç defa girdim çıktım.. Her defasında üzüntümden mesaj yazamadım.. Çok hüsrana uğradım.. Artık kolaylıkla dizi izleyeceğimi sanmıyorum.. Serhat Bey adına üzüldüm.. Ne o nede biz bu sonu haketmiyorduk. Sonu çok hazin oldu.. Çalışmalarınızın devamını dilerim arkadaşlar..

chissil
15-12-06, 14:19
bugün burası çok sessiz..herkes nerede?1350 olduk..iyi ama şimdi duruldu :img-in_lo

chissil
15-12-06, 14:23
Bu bölüme kaç defa girdim çıktım.. Her defasında üzüntümden mesaj yazamadım.. Çok hüsrana uğradım.. Artık kolaylıkla dizi izleyeceğimi sanmıyorum.. Serhat Bey adına üzüldüm.. Ne o nede biz bu sonu haketmiyorduk. Sonu çok hazin oldu.. Çalışmalarınızın devamını dilerim arkadaşlar..

sende bizimle aynı duyguları paylaştığına göre diğer forumlardan destek ister misin?ne bileyim ana sayfaya mesaj yazmak gibi..sonuçta bizim yetkimiz yok..en azından erkekler ağlamaz sitesine daha çok isim daha çok yorum yapılmış olurdu :img-in_lo

taz_35
15-12-06, 14:37
slm ben geldim
demet hanımın programı varmış galiba bugün kaçırdım malesef ama gülşahçım hepimizin duygularını anlatmışsın
kanalı aradım kızlar bunlar beni konuşturmuyo ya ısrarla suratıma kapıyolar teli anlmadım gitti

daisy79
15-12-06, 14:42
Az önce atvyi aradım. Dizinin devam etme ihtimali var mı diye sordum? Bilemiyorum dedi. Biliyorsunuz dizinin final bölümü yayınlandı ama çok istek var devam etmesi için dedi. Yanlış anlamayın ama bizi oyalamıyorsunuz değil mi, yani devam etme ihtimali var mı ben en azından bunu bilmek istiyorum dedim. Şu an için devam edecek diye bir şey yok ama çok istek var 2-3 hafta içinde belli olur devam edip etmeyeceği, çekimlerin tekrar başlayıp başlamayacağı dedi. Gönderdiğimiz mailler, fakslar ellerine ulaşıyormuş. Ben herkesin telefon etme imkanının olmadığını ama çok fazla kişinin mail gönderdiğini söyledim. Biliyorum bir sürü mail geliyor dedi.

gulshahk
15-12-06, 14:44
bu arada yapımcı firmaya erkekleraglamaz.com'u haber vermek için mail attım..işte size cevabı
e mailinizi aldım ileteceğim kolay gelsin görüşmek üzere umarım herşey istediğimiz ve de istenilen şekilde gelişir bol şans sevgiler.
sevgi ve saygılarımla,

umarım herşey istediğimiz ve istenilen şekilde gelişir ya böyle mailler beni çok umutlandırıyor

chissil
15-12-06, 14:51
hoyt toparlanın bea çisil kızıyo hadi canlarım kendinize gelin bakalım çisil haklı
daha işimiz var
gülşah burdamısın
burdaymışsın:icon_whis

işte bu :) sonunda canlandırıcı bir güç geldi :img-wink: evet neler yapacağımızı konuşalım..ben bugün internet imkanı olmayıp dizimizi sevenlerin adına erkekler ağlamaz sitesine yazdım..atv'yi aradım..erkekler ağlamaz'ın sitesini söyledim..sonuçta herkesin arama imkanı yok ama 1 gecede 200'e yakın yorum geldi falan diye haber verdim..ama bugün malesef çok arayan olmamış :img-in_lo

gulshahk
15-12-06, 14:54
bende hala bulduğum her siteye www.erkekleraglamaz.com diyorum bi de her 10 dk. da bi mesaj atıyorum başka ne yapalım bugün kanala fln mail atmadım ben hiç bu arada yüksel bey hazretleri lütfedip iki cümle yazmışlar sağolsunlar

taz_35
15-12-06, 14:55
işte bu :) sonunda canlandırıcı bir güç geldi :img-wink: evet neler yapacağımızı konuşalım..ben bugün internet imkanı olmayıp dizimizi sevenlerin adına erkekler ağlamaz sitesine yazdım..atv'yi aradım..erkekler ağlamaz'ın sitesini söyledim..sonuçta herkesin arama imkanı yok ama 1 gecede 200'e yakın yorum geldi falan diye haber verdim..ama bugün malesef çok arayan olmamış :img-in_lo

her arayanın suratına kapatıyolarda ondan ben aradım tam konuşuyoduk
erkekler ağlamaz geri döneblir mi dedim istek olursa tabi dedi ben de her gün de dizi var nereye koycaksınız sanki bizi oyaluıyosunuz dedim suratıma kapadı
böyle söylemedimm tabi daha kibar bir dil kullandım ama yine de kapadı

kullar
15-12-06, 14:55
isterseniz ben günde bes defa ararim valla yeterki bir yardimim dokunsun sizlere tr de yasamadigimdan telefon ve maillerden baska elimden bir sey gelmez

taz_35
15-12-06, 14:56
bende hala bulduğum her siteye www.erkekleraglamaz.com diyorum bi de her 10 dk. da bi mesaj atıyorum başka ne yapalım bugün kanala fln mail atmadım ben hiç bu arada yüksel bey hazretleri lütfedip iki cümle yazmışlar sağolsunlar

cnm meraba konuşmanı dinleyemedim ama ayrıntıları öğrendim ağzına sağlık
yüksel bey sana cevap mı yazmış köşedeki yazısını mı diyosun

sahracı
15-12-06, 14:57
bende geldim millet nedir en son gelişmeler özet geçermisiniz..yeni bi başlık daha açılmış maşallah biz bu gidişle bu siteyi çökerticez galiba :)

esse_m
15-12-06, 14:59
arkadaşalar bende sizler gibi Erkekler ağlamızı çok seviyorudum bitmesine çok üzüldüm . Ailecek oturup birlikte izlediğimz tek diziydi ayrıca çok çok güzeldi çabalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum sonuç alamasanız bile en azından sevdiğin iyi ve kaliteli bir iş için uğraşmış oluyorsunuz ve sizin bu çabalarınız bazı iyi ve kaliteli dizilerin de yayında kalmasını engeller çünkü reklam verenlerin bu yaptıklarınız sayesinde dikkat edecektir reklam verdikleri işlere sadece o 2500 evde olan cihaza bağlı olmadığını anlamış olurlar.

hepizi tebrik ediyorum.

BlackMamba
be bee bebe ebebe (vahit emmi soyleyince oluyordu :( )
bizde buradayız..resimlerle ugrasıyoruz..tabii esas fanatikler daha gelmedi birazdan senlenir burası..:img-wink:

gulshahk
erkekler ağlamaz geri döneblir mi dedim istek olursa tabi dedi ben de her gün de dizi var nereye koycaksınız sanki bizi oyaluıyosunuz dedim suratıma kapadı

neyse en azından arayan bir kişi daha olduğunu görmüşlerdir ve eğer hala o listeyi tutyolarsa kaydetmişlerdir umarım

gulshahk
15-12-06, 15:00
cnm meraba konuşmanı dinleyemedim ama ayrıntıları öğrendim ağzına sağlık
yüksel bey sana cevap mı yazmış köşedeki yazısını mı diyosun

:img-hyste hiç güleceğim yoktu yükksel bey gibi ulu bir şahsiyet bana cevap yazar mı güzelim adam zorla köşesine yazı yazdı ya ondan bahsediyodum

sahracı
15-12-06, 15:04
bende deftere bişeyler ekledim..inşallah etkili olur yazılanlar..tuttum bu defter işini güzel bi fikir:img-wink: atv nin gözüne girsin inşallah:img-pilot

chissil
15-12-06, 15:06
isterseniz ben günde bes defa ararim valla yeterki bir yardimim dokunsun sizlere tr de yasamadigimdan telefon ve maillerden baska elimden bir sey gelmez

çok süper olur :) çünkü hep aynı sesi duymasınlar bir de tabi erkekleraglamaz.com'a yazman da süper olur..

ülkü
15-12-06, 15:07
bende deftere bişeyler ekledim..inşallah etkili olur yazılanlar..tuttum bu defter işini güzel bi fikir:img-wink: atv nin gözüne girsin inşallah:img-pilot
merhaba arkadaşlar
evet bu defter işi çok iyi olmuş.sürekli mesajları kontrol ediyorum..mesaj sayısı hızla çoğalıyor.dahada çoğalacak inşallahhhh.umarım bu çabalar işe yarar:good:

chissil
15-12-06, 15:08
bende geldim millet nedir en son gelişmeler özet geçermisiniz..yeni bi başlık daha açılmış maşallah biz bu gidişle bu siteyi çökerticez galiba :)

süper olur valla..canım bugün erkeklerağlamaz.com'a olabildiğince çevremize izleyen ama yazma imkanı olmayanlar yerine yazdık.köşe yazarlarına mail atıp erkeklerağlamaz.com'dan bahsettik..ve tabiki atv'ye telefon ettik bana bugün çok arayan olmadığı söylendi ama :img-in_lo

chissil
15-12-06, 15:10

canım yanlışlıkla kapamış olmasınlar benimle gayet kibar konuştular :img-in_lo yoksa senin sesinii mi beğenmedi :img-hyste

chissil
15-12-06, 15:11
boncuğumuzun ablası gelmiş..bi gelişme var mı canım?aldığınız bir duyum çabalarıımızla ilgili herhangi birşey??

flakesnow
15-12-06, 15:12
ya ben de burdayım ama diğer sitelere de destek için bişeyler yazıyorum..atv yi de aramaya korkuyorum doğrusu pek ii bi anım yok da...
Valla okula da gitmedim..

keje
15-12-06, 15:12
bende üzgünüm gerçekten kaliteli işti.ama neden böyle oldu anllamadım arkadaşlar dizilerimize sahip çıkalım böyle kolay tükenmesin.......

chissil
15-12-06, 15:13
umut ışığımız ramizemiz gelmiş hoşgelmiş :) hadi canlanmak için daha iyi fırsat mı olur canım..toplanalım artık :)

sahracı
15-12-06, 15:15
bende şimdi videoyu tekrar tekrar izliyorum bi yandan..atv çarşamba günü tekrar diyodu ama yeni bi dizi başlıyo o saatte..yani yine yatar bizim iş..allahbilir ne zaman verirler:icon_sorr valla ağlıycam artık bu atv insanı çıldırtır..yok mu bi babayiğit şu atv'nin hakkından gelicek:icon_whis

BlackMamba
15-12-06, 15:15
24 kişiyiz herkes bir mesaj yazsa 2 sayfa yazı eder..
şebnem hanıma bize destegi için tesekkurlerimizi sunalım..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12653&page=4

savasava
15-12-06, 15:17
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
hayat sizi yanımızdan eksik etmesin
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
koruyor ve korunuyoruz birlikte
hepinizi çok çok seviyoruz bütün arkadaşlarımla birlikte
iyi ki varsınız

sahracı
15-12-06, 15:19
24 kişiyiz herkes bir mesaj yazsa 2 sayfa yazı eder..
şebnem hanıma bize destegi için tesekkurlerimizi sunalım..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12653&page=4

tabii ki..o inkar edilemez birşey zaten..bir oyuncunu dizisiyle ilgili buraya girip destek vermesi gerçekten büyük bir incelik..gerçek sanatçıların farkı burada zaten..kendilerini kaf dağında görmeden insanlarla içiçe olmak..sizi çok seviyoruz şebnem hanım...

sahracı
15-12-06, 15:20
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
iyi ki varsınız

sizler de iyi ki varsınız...siz olmasanız belki de biz dayanışmanın bu kadar güzel ve anlamlı bişey olucağını bilemezdik. sonsuz sevgiler hepinize:img-yes:

gulshahk
15-12-06, 15:20
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
iyi ki varsınız

iyiki sizde varsınız siz hep bizim yanımızda olun çünkü biz hep sizin yanınızdayız sizi çooooookkkkk seviyoruzz

taz_35
15-12-06, 15:31
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
iyi ki varsınız

bizler de sizi seviyoruz teşekkür ederiz umut ışığımız
biz herzaman sizin yanınızdayız

ülkü
15-12-06, 15:35
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
iyi ki varsınız
bizde seni çok ama çok seviyoruz...Her zaman sizinleyiz bunu unutmayın ve iyiki varsınız iyiki tanıdık sizleri...

ayşa
15-12-06, 15:36
geldim arkadaşlar
ve şimdi çıkıyorum
sevmek korumaktır
sevilmek korunmak
iyi ki varsınız

Şebnem Hanım, buraya gelip varlığınızı göstermeniz büyük incelik. İnanın çok seviniyor ve mutlu oluyoruz ve tabi destek alıyoruz.

taz_35
15-12-06, 15:39
ben şimdi çıkıyorum burası hazır sessizken ben de işime bakıyım akşama şu ilan işini konuşuruz
bir de çisilin fikriyle özellikle yayınlaması ricasıyla yüksel beye bir mail atıcam yarına yetişmez ama c.tesi falan çıkar eğer yayınlarsa heralde
kendinize iyi bakım canlarım
umutsuzluk yok geldiğimde hareketli görücem bu forumu ona göre :img-hyste :img-wink:
kendinize iyi bakın

sahracı
15-12-06, 15:48
şimdi tekrar izlerken şu mahmuta yine koptum..rabia elinde çöp poşetiyle çıkınca hazır bohçanı da almışsın seni kaçırıcam diyo ya:img-hyste ayy allahım ya sen akıl dağıtırken bu adamı niye es geçtin :) bu arada bu saatlerde gerçekten durgun forum akşama şöyle güzel planlar hazırlayalım arkadaşlar herkes gelsin de...

Textmarker
15-12-06, 15:54
24 Aralık' ta TV nin minik yıldızları bir alışveriş merkezinde defile yapacaklarmış
bunların arasında boncuk' ta var.Bu tür aktiviteler hemen hemen tüm kanal
larda yayınlanıyor.Orada boncuğun yanından belki daha fazla kişiye
ulaşabilirsiniz.(Haber kaynağı:haberler.com)

sahracı
15-12-06, 15:57
yakışır boncuğuma:img-wink: herkes farketti onu bi atv kıymetini bilmedi zaten..

chissil
15-12-06, 16:02
Pardon ben ne kaçırdım.Nedir bu defter işi anlayamadım

btnm erkekleraglamaz.com diye bir site açıldı sesimizi oradan duyurmaya çalışıyoruz :img-in_lo

ssvshy
15-12-06, 16:05
arkadaşlar yürüyüş olayı olacakmı ben beşiktaşta olmamasından yanayım malum oralar bu ara sıcak eminönü ve taksimde olmaz eğer olacaksa benim bir fikrim var üsküdarda kız kulesinin tam karşısında olsun bize gösterilmeyen kız kulesini biz kanala gösterelim

ecetosun
15-12-06, 16:08
btnm erkekleraglamaz.com diye bir site açıldı sesimizi oradan duyurmaya çalışıyoruz :img-in_lo

hııı tmm biliyorum onu.İzmir,Antalya ve Adanada ki arkadaşlarıma yolladım o siteyi onlarda yollayacak başkalarına.Bu arada ilan işi ne oldu?

ECE...:)
15-12-06, 16:08
Mrhaba arkdslr persembden beri bi değişiklik oldumu daha dogrusu carsamba gecesinden sonra ?? Bi de reytingler nasıl biri bilgilendirebilir mi?

anything
15-12-06, 16:09
Gazeteye ilan vermeye gidecedğiz arkadaşlar istsanbuldan destek aranıyor... İstanbuldakiler yarım saatimizi bile almayacak birşey bu.. lütfen destek olun..... Katılmak isteyenler bana haber versin lütfen...

ecetosun
15-12-06, 16:10
arkadaşlar yürüyüş olayı olacakmı ben beşiktaşta olmamasından yanayım malum oralar bu ara sıcak eminönü ve taksimde olmaz eğer olacaksa benim bir fikrim var üsküdarda kız kulesinin tam karşısında olsun bize gösterilmeyen kız kulesini biz kanala gösterelim
Ben kesinlikle olması taraftarıyım.Ama bir İstanbullu arkadaş yok ki öncü olsun.Ben oraya en az 3 arkadaşımı yollarım demiştim zaten.Ancak dediğim gibi iş İstanbulda oturanlara düşüyor.

ssvshy
15-12-06, 16:11
Gazeteye ilan vermeye gidecedğiz arkadaşlar istsanbuldan destek aranıyor... İstanbuldakiler yarım saatimizi bile almayacak birşey bu.. lütfen destek olun..... Katılmak isteyenler bana haber versin lütfen...

ya galiba gazeteler buna yanaşmıyor bilmiyom tam ama gç dekilerde gazeteye ilan verecekti sorun çıkmıştı ama nedenini tam bilmiyom

sahracı
15-12-06, 16:12
ya nasıl bi ilan olucak bu? ben kaçırdım galiba.. biri anlatabilir mİ?

sahracı
15-12-06, 16:14
bu arada defter işi iyi gidiyo gibi. şimdiden 1414 mesaj var..allah artırsın:img-wink:

anything
15-12-06, 16:16
Vivebru sen şu ilan işi olurmu bir araştırabilirmisin? Dün sen demiştin sanırım bu konuda birşeyler yapabileceğini...

ECE...:)
15-12-06, 16:20
Offf reytingler bi mucize olurda düzelir mi brz olsn dedim ama aynı :S:S .. Cok kötu yaaa bu arada arkdslr, siteye hmn girdim msjımı yazdım kim dusunmusse cok ii dusunmus umarım etkili olurr ..

anything
15-12-06, 16:20
Bu arada arkadaşlar ben bugün Demet Evgarın katıldığı programı izleyemedim çeken varmı????

sahracı
15-12-06, 16:25
hangi programa katılmış?? okuldaydım ben de kaçırdım :( ama nasıl eklenicek ki video yasak..ama çeken biri özel mesajla (yani meryemce gibi) bize bildirebilirse çok iyi olur..

sahracı
15-12-06, 16:30
ya bu arada bişey sorucam arkadaşlar şimdi bizden bahsediyolar ya daha doğrusu kampanyadan sponsor ücretini karşılamak için 1 ytl yolluyolar diyolar biz onu atv yi biraz aşağılamak için yapmamaışmıydık..yani ben yanlışmı biliyorum..sloganımız erkekler ağlamaz para için harcanıcak bi dizi değil değilmiydi bunu için iğnelemek için atv yi yolluyoduk dimi?? yanlış yorumlanıyo çünkü bizde biliyoruz 1 ytl ile bu işin olmayacağını..

_meLike_
15-12-06, 16:30
anasayfadaki haberi herkez okumuştur bu çok güzel bi haber altında yazan cümle gerçekten çook anlamlı SEVMEK KORUMAKTIR

afterain
15-12-06, 16:31
arkadaşlar aradım ben de şimdi atvyi, bugün sadece 18 kişi aramış. konuştuğum kişi böyle bir forum oluşturduk arayanları sayıyoruz dedi ama gelen fakslar ve maiiler çok yoğun dedi. bu arada hepiniz süpersiniz ben halkla ilişikilerde yüksek lisans yapıyorum. böle kamuoyu nasıl oluşur ya helal olsun size. pes etmek yok devam!!!!!!

taz_35
15-12-06, 16:31
ya bu arada bişey sorucam arkadaşlar şimdi bizden bahsediyolar ya daha doğrusu kampanyadan sponsor ücretini karşılamak için 1 ytl yolluyolar diyolar biz onu atv yi biraz aşağılamak için yapmamaışmıydık..yani ben yanlışmı biliyorum..sloganımız erkekler ağlamaz para için harcanıcak bi dizi değil değilmiydi bunu için iğnelemek için atv yi yolluyoduk dimi?? yanlış yorumlanıyo çünkü bizde biliyoruz 1 ytl ile bu işin olmayacağını..

canım herkes yarım kulak dinlediği için bizi haliyle doğru anlamadılar sorun ordan kaynaklanıyo

ssvshy
15-12-06, 16:32
arkadaşlar istanbuldakiler destek diyorsunuzda önce herşeyi bir oturtalım ilanı nereye nasıl vereceğiz bunun için ne yapmamız gerekir vs bunla ilgili herşeyi bu işten anlayan bir arkadaşımız öğrensin buraya yazsın ayrıntıları ona göre organize olalım

anything

Evet bunu bende farkettim ve açıkçası hiç hoşuma gitmedi bu durum amacımız tamamen farklı bir yöne kaydırılmış....

_meLike_
arkadaşlar aradım ben de şimdi atvyi, bugün sadece 18 kişi aramış. konuştuğum kişi böyle bir forum oluşturduk arayanları sayıyoruz dedi ama gelen fakslar ve maiiler çok yoğun dedi. bu arada hepiniz süpersiniz ben halkla ilişikilerde yüksek lisans yapıyorum. böle kamuoyu nasıl oluşur ya helal olsun size. pes etmek yok devam!!!!!!

bende hala mail yollamaya devam ediyorum pes etmeyelim arkadaşlar

anything
15-12-06, 16:34
Telefon sayısı çok kötü artırmamız lazım arkadaşlar...

sahracı
15-12-06, 16:35
valla ben bunu bi maiile belirtmeyi düşünüyorum. çünkü yanlış biliniyor ve okyan da güler valla halimize 1 ytl ile olucak bi iş mi bu diye. ben yüksel aytuğa atmayı düşünüyorum ama burhan ayeri'ne de atabiliriz o daha çabuk yayınlıyo ne de olsa..hatta sitelere bile bildirsek olur aslında mesela şu anasayfada bahsedilen site..yanlış biliyorlar efendim :)

ssvshy
15-12-06, 16:39
valla ben bunu bi maiile belirtmeyi düşünüyorum. çünkü yanlış biliniyor ve okyan da güler valla halimize 1 ytl ile olucak bi iş mi bu diye. ben yüksel aytuğa atmayı düşünüyorum ama burhan ayeri'ne de atabiliriz o daha çabuk yayınlıyo ne de olsa..hatta sitelere bile bildirsek olur aslında mesela şu anasayfada bahsedilen site..yanlış biliyorlar efendim :)

bencede 1 ytl olayını açıklamamız lazım belkide bu olayın gerçek anlamını bilseler destek olayının anlamını dahada anlarlar

taz_35
15-12-06, 16:41
yaşasın sonunda atv de çalışan kibar bir insana rastladım çok mutluyum admı yazdırdım siteden ve kampanyalardan bahsettim ileticem dedi sanırım bu kadın iyi biri ya da ben çok safım :img-hyste

taz_35

ya ben onlara büyük puntoyla yazıp yollamıştım ikisi de ısrarla reklam için dedi anlamdım gitti

ecetosun
arkadaşlar istanbuldakiler destek diyorsunuzda önce herşeyi bir oturtalım ilanı nereye nasıl vereceğiz bunun için ne yapmamız gerekir vs bunla ilgili herşeyi bu işten anlayan bir arkadaşımız öğrensin buraya yazsın ayrıntıları ona göre organize olalım

Yanlış anlamadıysam gazeteye ilan vermekten bahsediyorsunuz.Bence kapı kapı dolaşmaktansa gazeteler mail atılmalı.Böyle bir ilan vermek istiyoruz diye yada yok olmaz birebir görüşelim derseniz yine siz bilirsiniz.Kampanyalardan bahsedilmeli ve özellikle oluşturulan defterden 1500 e yaklaştım sanırım.Fan sitesi olarak ilan vermek isteğimizi söylersek 1 adım atmış oluruz en azından.Başkada ne yapılır ki aklıma birşey gelmiyor.Herkes birşeyler düşünsün.

chissil
15-12-06, 16:51
admin..biz herkese bu siteyi yaymaya çalışıyoruz..sesimiz bu site olsun dedik..hatta köşe yazarlarına da küçük olsada yazsınlar dedik site adını..öncelikle google'da arayınca çok ileri sayfalarda çııkması dezavantaj..biz dizifilm.com üyeleri olarak gazetelere ilan verip dikkat çekelim istiyoruz..para toplama işine ben varım..eğer ciddiysen admin ben varım..dizifilm com'daki arkadaşlarımın da olacağını biliyorum..ama ben diyorum ki burada dizifilm.com'u bilmeyenler ücretsiz üye olsun ve orada bi bakalım kaç kişiyiz..ve karar verelim..burası atv'ye giden sitemiz olarak kalsın ne dersiniz?
bu arada admin'in mesajını okumayanlar için
web sitesi için maddi destekte bulunmak isterseniz eğer çok kapsamlı bişiler yapabiliriz.atv ve yapımcı firma para ayırmadı bu işe.biz kendimizce bişi yapabiliriz.fikrime katılan olursa yazarsa sevinirim.maliyetler yüksek çünki
canlarım erkekler ağlamaz.com'dan olabildiğince farklı insanları burada toplayalım diye ben olabildiğince adımızı yazıyorum kaç kişi olduğumuzu bilelim doğru bugün 200 kişi mesaj yazdı ama gerçekte belki sadece 20 kişi 10 ayrı isim kullanarak yazdı..hem oradakileri direk atv'ye yollarız burada da ne yapacağımıza karar veririz ne dersiniz?

gulshahk
15-12-06, 16:55
ardım şimdi kanalı ilk başlarda sinir olduğum ancak daha sonradan umut dağıttığı için sevmeye başladığım bayan çıktı sayı olarak forum oluşturmuşlar ya hani eklettim kendimi herkes arasın arkadaşlar o kadın 6 da çıkıy