Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 7)
tamam o zaman.seyran sana mail atmıştım ama ezgide varmış..sağolasın..yeni bi metin mi yazsak ki?ben denerim ama bi kaç tane olsun..kısa olabilir.uzun uzun yazmasakta olur ne desiniz.hatta ilanda kullanacağımz resmide ,yazıyıda fakslarız
ben seve seve yazarım elifciiim. artık alıştık sürekli bi metin yazdığımız için.
fakat şimdi projemi çalışıyorum bir yandan da
akşama hazır olur
peki oyun istanbulda oynayacakmıymış arkadaşlar biliyormuyuz?? acil cevap..
oyun zaten ıstanbulda oynuyo
ankaraya turneye geliyo
kenter ti,yatrosu
bu gün ve yarın oyun var bildiğim kadarıyla
daha fazla bilgim yok inciciiiim
bugün ve yarın istanbulda oynuyor zaten..
fax numarasını verirmisiniz elimin altında fax var ben yollarım.
Faks numarası: 0212 354 3911
Faksı Hüsniye Hanım adına gönderebilirsin. İstersen isim listesini de mailine gönderebilirm. İsimleri de fakslayabilirsin.
arkadaşalar ardım kanalı az önce ama yetkili kişi yok pzt daha kesin bilgi alırsınız dedi maillere devam ediyorum onun dışında başka bir şey yapmam gerekiyor mıydu karar verdiniz mi başka bir şeye fazla giremiyorum da bu gün
dizide ne sorunki kaldırdılar ha o kadar iyi değildi ama birçok diziden de başarılıydı.. üzüldüm
fax numarasını verirmisiniz elimin altında fax var ben yollarım.
canım sana fax için hazırladığımız metinlerden de yollayalım
bikaç özel mesajla da bütün isim listesini yolayalım
emelciiim sen senin hazırladıklarını yolla ben de benimkileri
başka hazırlayan varsa
o da yollasın
metin bakımından zengin olsun
her bir metni ayrı ayrı yollarsan çok iyi olur
her bir metnin altına sim listesini eklersin
bugün madem yetkililer yok telefonlara gerek de yok dimi mail ve sponsorlara yüklenelim mi ben şahsen öyle yapıyorum
Kadın…
Erkek..
Büyük …
Küçük…
Milyonlar ağladı… 2000 kişiyi ağlatamadıysak suç bizim mi???
“Rating denen canavarın artık kaliteli yapımları yutup geçmesine izin vermemeliyiz.”
Bu parolayla çıktık yola.
Bir pazartesi akşamında minik bir boncuğa takıldı gözlerimiz… gözleri zümrütten bir adamla, kocaman gözlü küçük bir kadın tanıdık…
Nice geceleri, onları düşünerek uğurladık…
Bir düğümdü onların hikayesi, ellerimize teslim edilmiş ve al çöz denilmiş bir sırdı…
Bıkmadık yormaktan zihnimizi.. usanmadık….
Sonra sisli bir sonbahar akşamı, öyle bir habere uyandı ki yüreğimiz… tüm gerçeklerin yüzü yalana çalmaya başladı. Yokluktu bu yalan gerçeğin adı… bu yokluk bizi kocaman gözlü bir kadından bir zümrüt yeşili bir adamdan bir de tertemiz boncuktan ediyordu…
Birden bire tüm renkler siyaha döndü… ağladık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu.
Oysa…
Bir…iki…üç… derken onlar… yüzler… çığ gibi büyüdü ailemiz. .
Bizlerin tek ortak noktası Erkekler Ağlamaz’dı… bir tek ortak nokta bizi kenetlemeye yetti. Birlikte ağladık… birlikte güldük… birlikte öfkelendik… birlikte yumuşadık… birlikte meraklandık… birlikte şaşırdık… her şeyi birlikte yaşadık…
ters giden bir şeyler vardı…
Gün geldi dizimizin biteceğini haber aldık…
Bu yalnızca bir son değildi bizim için. ..
Elimize doğan minik bebeğin ölümü demekti…
Oysa hiç büyüyememişti ki o…
Güneş görememiş bir fidandı.. ışığını kesmişti koca bir orman… oysa o fidan daha baştan bir ormanın içine dikilmişti…
Boyunun güneşe uzatan ama bir türlü erişemeyen bir minik fidandı erkekler ağlamaz… ve hiç şans tanınmadan kesilmeye gidiyordu göz göre göre…
Üzülmek nafileydi… yılmadık.. çünki bir şeyler yapmalıydık… VE YAPTIK!!!
Bir avuç insanla bir mucize yaratmaya çalıştık.
Bir avuç büyüdü… büyüdü… BİR YUMRUK OLDU…
ÇOK GEÇMEDİ SEL OLDU… BİR ÖLÇÜM CİHAZININ İÇİNE SIĞAMAYACAK KADAR ÇOK SEVDİK BİZ ERKEKLER AĞLAMAZ’I …
Belki de o yüzdendir. Bir ölçüm cihazının içine sığamadık. Kabımızdan taştık… kimi zaman gazete sütunlarına, kimi zaman internet sayfalarına başlık olduk… çığ gibi büyüdü sevgi seli… bu içten, bu pazarlıksız bu yapmacıksız, bu katıksız sevgiyi herkes gözleri dolarak izledi… kenetlenmesi zor bir topluluğu bir dizinin birbirine bu denli bağlamasını hayretle izledi herkes…Kopmaz kökler saldık yüreklerimize… ERKEKLER AĞLAMAZ koyduk adını…
Biz bileğimizi değil yüreğimizi koyduk ortaya…
Küçük bir servet yaratamayacağımızı bile bile kendi servetlerimizi koyduk birer zarfın içine… size yolladık…
Gün geldi bir nazar boncuğunun yanına yüreğimizi iliştirip onu gönderdik sizlere.
Fırsat olsaydı gözlerimizin değil yüreklerimizin akıttığı göz yaşlarını biriktirip yollardık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu. Göz pınarlarımız kurudu… belki inanmadık… belki de inanmak istemedik…
Bir ölüm değildi bizi birbirimizden ayıran…
Zümrüt gözlü şampiyon; o küçük kadını; boncuğunu ve bizleri bırakıp gitmemişti…
Derin bir uykunun en kuytu köşesinden bizim yarattığımız mucizenin onu uyandırmasını bekliyordu belki de şampiyon…
Bu bir ayrılış değildi belki de,
Kaderin kötü oyunlarına virgüle dönüşmemek üzere bir nokta koyarken, hikayenin kalan kısmına, kapanmamacasına açılmış koca bir parantezdi bu ayrılık…
Şimdi içimize düşen bu ateşin küllerinden yepyeni bir umut doğdu ellerimizin arasında yeniden…mis kokular saçsın yüreğimize diye, bir ümide bağlandık…
Şimdi umutlarımızı gönderiyoruz size…
Birer de mum yakıp bekliyoruz…
Bu mumu bir yangına dönüştürmek de sizin elinizde; bir üflemede söndürüp ekranlarla birlikte yüreğimizi karanlığa bürümek de… karar sizin diyoruz…
Biz bir mucizenin tohumunu attık. Can suyunu sizden bekliyoruz…
Sessiz bir çığlıkta birleşip;
Erkekler ağlamaz bitmesin diyoruz…
şimdi gazete ilanı kesinleştimi? ya ben böyle başa dönüyorum sıraula ama bi yandan da sayfaları okumaya çalışıyorum neler yapıldı diye ondan habire sruyorum arkadaşlar özür..baya sayfa birikmiş çünkü neler yapıldığını anlamaya çalışıyorum...
Faks numarası: 0212 354 3911
Faksı Hüsniye Hanım adına gönderebilirsin. İstersen isim listesini de mailine gönderebilirm. İsimleri de fakslayabilirsin.
ya ben fazlarım onlar var bende ama synı isimleri faxlayınca bir şey değişiyor mu?yani bakacaklar aynı liste ama yeni bir liste yapdıysanız bana yollarsın ben tabiki faxlarım.Ayrıca bende burda imza toplamayı düşünüyorum en az 10 sayfa onlarıda faxlıyım en azından farklı isimler olur.Madem telefonları açmıyorlar bugün bizde faxa ve maile ağırlık verelim.Bu arada anlıyorum herkes demet evgarı çok seviyor destek olmaya çalışıyor ama lütfen asıl meseleye herkes yoğunlabilir mi lütfen bakın giderek dağılıyor herkes
duman_basak
16-12-06, 14:56
slm arkadaşlar bende aranıza katılabiltrmeiyim bu siteye yeni üye oldumda.erkekler ağlamaz tutkunuyum bende bu zamana kadar sizi ve yaptıklarını uzaktan takip ediordum ama şimdi izin verirseniz arına katılmak istiorum gazetelerin bütün tv köşe yazarlarına mail atıorum atv ye sürekli atıorum erkeklerağlamaz.com'a da atıorum sürekli mektup falan herşeyi yaptım daha da ne yapmam gerkiosa lütfen söleyin çünkü bende bu dziinin bitmesini istemiorum
şimdi gazete ilanı kesinleştimi? ya ben böyle başa dönüyorum sıraula ama bi yandan da sayfaları okumaya çalışıyorum neler yapıldı diye ondan habire sruyorum arkadaşlar özür..baya sayfa birikmiş çünkü neler yapıldığını anlamaya çalışıyorum...
cnm kararlaştırdık ankara grubu olarak pazartesi buluşup gazetelerle görüşcez ..resim de hazır funda hazırlamış ellerine sağlık...bi sorun çıkmazsa pazartesi ilan işini halledicez...
slm arkadaşlar bende aranıza katılabiltrmeiyim bu siteye yeni üye oldumda.erkekler ağlamaz tutkunuyum bende bu zamana kadar sizi ve yaptıklarını uzaktan takip ediordum ama şimdi izin verirseniz arına katılmak istiorum gazetelerin bütün tv köşe yazarlarına mail atıorum atv ye sürekli atıorum erkeklerağlamaz.com'a da atıorum sürekli mektup falan herşeyi yaptım daha da ne yapmam gerkiosa lütfen söleyin çünkü bende bu dziinin bitmesini istemiorum
hoşgeldin aramıza kanalı araman yeterli bir de ama bugün arama pzt arayabilirsin bugün açmıyorlar
0212 354 30 00
ezgicim harika ötesi bişey olmuş bu..nerdeyse gözlerim doldu okurken canım ya..eline yüreğine sağlık ve tabi başkalarının da katkısı varsa onların de tabi...
adı ne oyunun??
anna karanina canım..bilet bulabilirsen 2 günün var gitmk için..kaçırma bence
ya kızlar başka birşey yapmıyoruz değil mi şu an maillerini dışında yazdım ama görmediniz heralde fazla giremiyorum kaçmasın gözümden suçluluk hissederim sonra
ya ben fazlarım onlar var bende ama synı isimleri faxlayınca bir şey değişiyor mu?yani bakacaklar aynı liste ama yeni bir liste yapdıysanız bana yollarsın ben tabiki faxlarım.Ayrıca bende burda imza toplamayı düşünüyorum en az 10 sayfa onlarıda faxlıyım en azından farklı isimler olur.Madem telefonları açmıyorlar bugün bizde faxa ve maile ağırlık verelim.Bu arada anlıyorum herkes demet evgarı çok seviyor destek olmaya çalışıyor ama lütfen asıl meseleye herkes yoğunlabilir mi lütfen bakın giderek dağılıyor herkes
canım şu ilan için hazırladığımız resim ve yazıyıda fakslayabilirmisin?
duman_basak
16-12-06, 15:02
hoşgeldin aramıza kanalı araman yeterli bir de ama bugün arama pzt arayabilirsin bugün açmıyorlar
0212 354 30 00
tamam pazartesi ilk işim aramak olucak atv yi
ya kızlar başka birşey yapmıyoruz değil mi şu an maillerini dışında yazdım ama görmediniz heralde fazla giremiyorum kaçmasın gözümden suçluluk hissederim sonra
ara ara telefon edelim yinede belli olmaz..maillere ağırlk verdik bugün..ama esas pazartesi bi patlama yapmamız gerekiyo..ilan vermeye gideceğiz..faks ve telefonların o gün tavan yapması gerekiyo..bunun için seferber olalım 2 gün..adam bulalım..yeniden haber verelim herkese.
Aşikardan ses çıkmadı..vazmı geçti kostüm işinden acaba?:)
ne kostümü bu?? off ya topu topu dün akşamdan beri bakmadım maşallah neler olmul yetişemiyorum valla...
Aşikar siz kesinleştirin bana mail atın çok giremiyorum siteye demişti...istanbuldaki arkadaşlar bi ayarlasa bu işi ya..sonuçta eylem falan değil ki bu çok güzel olurdu...hadi sizde bi toparlanın birlik olun bu konuyu da halledelim arkadaşlar...
ne kostümü bu?? off ya topu topu dün akşamdan beri bakmadım maşallah neler olmul yetişemiyorum valla...
bi kamyon ve mikrofonla panayır kostümleri bulup atv nin binası önünde gösteri yapmayı düşünüyoduk aşikar da tahta bacak kostümü ve bisikletçi arkadaşını getirebileceğini söyledi ama kamyon işi zor olduğu için şimdilik kaldı
Dizi oyuncularını desteklemenin en güzel yollarından biri ( İstanbul'da olanlar için şimdilik) onların tiyatro oyunlarını seyretmek.. Dizimiz oyuncularının (bulabildiklerim) tiyatro oyunları:
( Gerçekten seyirci yok denecek kadar azdı benim gittiğim iki oyunda..)
Demet EVGAR --> Anna Karenina (Kenter Tiyatrosu)
16.12.2006 20:00
17.12.2006 15:00
Şebnem SÖNMEZ -->Bana Mastikayı Çalsana (Caddebostan Kültür Merkezi)
16.12.2006 20:30
Fatih DÖNMEZ (Buğra) -->Chamaco ( Kocamustafa Paşa Çevre Tiyatrosu)
16.12 / 22.12.2006 20:30
Engin ALKAN --> Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 20.12.2006 15:00
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 20.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 21.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 22.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 23.12.2006 15:00
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi) 23.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Ümraniye Sahnesi)24.12.2006 15:00
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 27.12.2006 15:00
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 27.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 28.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 29.12.2006 20:30
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 30.12.2006 15:00
Keşanlı Ali Destanı (Harbiye M.Ertuğrul Sahnesi) 30.12.2006 20:30
bi kamyon ve mikrofonla panayır kostümleri bulup atv nin binası önünde gösteri yapmayı düşünüyoduk aşikar da tahta bacak kostümü ve bisikletçi arkadaşını getirebileceğini söyledi ama kamyon işi zor olduğu için şimdilik kaldı
ooo arkadaşlar siz işi baya büyütmüşsünüz valla..peki şimdi telefon ve mail dışında bişey yapıyomuyuz??
ooo arkadaşlar siz işi baya büyütmüşsünüz valla..peki şimdi telefon ve mail dışında bişey yapıyomuyuz??
şimdilik hayır pzt ankara grubu bi konuşsun bakalım olursa gazete ilanından umutluyum ben şahsen
seyyah_selda
16-12-06, 15:14
ya bu gelişmeler gerçekten çok ama çok güzel bende son bölümünn eski bölümlerin tekrarını izlemekten bu konuları yeni okudum umarım güzel şeyler olur.kahvaltı tiyatro fikri fln süper cuma film de vizyona girdi gitmeyen kalmasın arkadaşlar.mailllere devam tel.lere debu arada site açılmıo ne zman düzelir ya.....ERKEKLER AĞLAMAZ_SERHET TUTUMLUER_
ya gösteride değil aslnda..sadece dikkat çekecekti..atv önünde iyi olacaktı..şimdi gösteri deyince yanlış anlamalara neden oluyo o yüzden de yapılacağı varsada yapılmıyo..halbuki bundan iyi fırsatmı olur.hazır aşikarda halledecek tahta bacağı,bisikleti filan..bence istanbullu arkadaşlar bu işi yapın..e hadi sizdende bi haber alalım...bu işin üzerinde durun bence..
ya gösteride değil aslnda..sadece dikkat çekecekti..atv önünde iyi olacaktı..şimdi gösteri deyince yanlış anlamalara neden oluyo o yüzden de yapılacağı varsada yapılmıyo..halbuki bundan iyi fırsatmı olur.hazır aşikarda halledecek tahta bacağı,bisikleti filan..bence istanbullu arkadaşlar bu işi yapın..e hadi sizdende bi haber alalım...bu işin üzerinde durun bence..
kanaldan birileri rahatsız olup şikayet filan ederse bu durumu böyle bi risk de var ama dimi??
kanaldan birileri rahatsız olup şikayet filan ederse bu durumu böyle bi risk de var ama dimi??
kısa bi gösteri olcak bence bişi olmaz!hem show heberi de ararız'!
Arkadaşkar kim niye rahatsız olsun.Sonuçta bu medya grubu kitlelere hitap ediyor.Buna benzemez neler görüyordur onlar Bu çok masumane bir şey.Bunun için izin alırız ve işi garantiye bağlarız ki emniyetten bunun için izin almaya gerek bile yok denmiş.ama bizim içimiz rahat etsin yine.Ayrıca kameralarada gerek yok kanala biz geliyoruz hazır olun bakın pencereden deriz onlar alır zaten mesajı.ayrıca kapının önünde dikilmek zounda değil kimse karşı kaldırıma geçin yapın yani:img-hyste .Neden bu kadar çekiniyor herkes anlamadım.Ah ben istanbulda değilim ki
ya ben aslında şeyi de düşündüm şöyle bir grup cesur konuşmacı seçip atv ile görüşmeye göndersek birebir..bence reddetmezler gibi hele ki forumdan bahsedersek zaten tanırlar herhalde..
yok canım şikayet edecek bişey yokki?bi kere sadece görsel bi eylem olacak..sözlü sataşma kınama filan olmayacak..atv önünde olmasada olur..bi kaç metre ötesinde yaplabilir..renkli görüntüler oluşturulacak..dizinin adı ,slogan belki yazar yazı olarak o kadar...ayrıca ebru arkadaşımız yürüyüşü sormuş karakola,bununiçin izin almanıza gerek yok demişler..e o zaman buna kimse bişey diyemez..
arkadaşlar atvnin önüne gelebilecek olanlar isimlerini bana özel msj ve norml yolla yollayabilir mi
arkadaşlar gelebilecek olanlar isimlerini bana özel msj ve norml yolla yollayabilir mi
Ben en az iki arkadaşımı yollarım.Ama ne zaman yapacaksınız tarih ve saati belirleyin kesin olarak bende sorayım onlara
öncelikle bi izin alınır garanti olur bu çok zor bişi değil...
sonra bu atv yi protesto amaçlı bişey olmazsa neden rahatsız olsunlar ki..yani herkes kendine hakim olursa bağırma falan olmazsa hiç bişey olmaz..
siz aslında orda biraz da eğlenmeye bakcaksınız..yani tahtabacak gösterisi bisiklet gösterisi...gayet safiyane bi gösteri olcak...atv ye karşı yapılan bişi yok...sadece erkekler ağlamaz için yapıldığı belli olsun yeter...
seyyah_selda
16-12-06, 15:27
ya güzel fikir aslında umarım sonucuda güzel olur arkadaşlar tarih kesinleşince duyurursunuz bizde orda olmaya çalışırız ama dizi için bi dönüş olur mu bilmem şampiyonuda öldürdüler aslında dönüş için hep bi çıkış wardır ama tabi bizm gibi atv nin de istemesi lazım yerine dizler sıra sıra gelmeye başladı yer bile kalmıo ne düşünüosunuz
bu konu hakkında zaten hiç birini izlemeye niyetim yok illaki erkekler ağlamaz diyorum........
sonra bu atv yi protesto amaçlı bişey olmazsa neden rahatsız olsunlar ki..yani herkes kendine hakim olursa bağırma falan olmazsa hiç bişey olmaz..
siz aslında orda biraz da eğlenmeye bakcaksınız..yani tahtabacak gösterisi bisiklet gösterisi...gayet safiyane bi gösteri olcak...atv ye karşı yapılan bişi yok...sadece erkekler ağlamaz için yapıldığı belli olsun yeter...
Şöyle bi durumda var çok renkli bir görüntü oluşacağı için etraftan toplananlarda olur mutlaka.E bu da bir kalabalık yani
tarih saat bellirleyelim o zaman
yok canım şikayet edecek bişey yokki?bi kere sadece görsel bi eylem olacak..sözlü sataşma kınama filan olmayacak..atv önünde olmasada olur..bi kaç metre ötesinde yaplabilir..renkli görüntüler oluşturulacak..dizinin adı ,slogan belki yazar yazı olarak o kadar...ayrıca ebru arkadaşımız yürüyüşü sormuş karakola,bununiçin izin almanıza gerek yok demişler..e o zaman buna kimse bişey diyemez..
haa öyleyse sorun yok zaten..asıl haberciler gelip çekse süper olur ya..kaldırma kararı alan kişi ya da kişilerin yüzünü çok merak ederim doğrusu :)
aslında ewet bi tahtabacak gösterisi olabilir belki çoğunluk oluşursa gelebilirim yani ilkincim
http://img348.imageshack.us/img348/4430/025kopieaaaaapr2.jpg
canım bu kampanya için hazırlanmış resimlerden biri.
canım bu kampanya için hazırlanmış resimlerden biri.
çok güzel olmuş bunu nerde kullancaz?
http://img325.imageshack.us/img325/9...zkules2ei6.jpg
bu linkteki de ikincisi
ikisini de yollayabilirsin.
hatta yollarsan çok iyi olurrr.
çok güzel olmuş bunu nerde kullancaz?
bunlar gazete ilanlarında kullanılacak.
Şöyle bi durumda var çok renkli bir görüntü oluşacağı için etraftan toplananlarda olur mutlaka.E bu da bir kalabalık yani
evet kesinlikle bunu yapabilcek bikaç kişi çıksa onlardan 2-3 arkadaşını getirse aşikar ve arkadaşları da olur...zaten orda ister istemez bi kalabalık olcak..ya kameralarda olursa harika olur...ama bunun için önce kimlerin gelmek istediği belirlenmeli...kimseden ses çıkmazsa olmaz...
ciciler_68
16-12-06, 15:32
ay arkadaslar benim yapa bilecegim birsey olursa söyleyin ...simdi durumlar nasil arkadaslar ah keske bende türkiyede olsaydim ya uf neler yapmayi düsünüyorsunuz?????:good: :happy0064 :img-yes:
aslında ewet bi tahtabacak gösterisi olabilir belki çoğunluk oluşursa gelebilirim yani ilkincim
arkadaşlar tahta bacağı falan kim getiriyo şimdibiraz destek olun bana lütfen.
havada kalmasın bu konu
tarih saat bellirleyelim o zaman
hadi arkadaşlar göreyim sizi..valla bu işi yapın ..sayıyada takılmayın..maksat dikkat çekmek.bi kç kişi bile olsa yeter..zaten milletimiz meraklıdır noluyo diye toplanr etrafınıza... yol çalışmasını bile noluyo deyip izliyenler görüyom ben yaa.hani bi film vardıya "bu adam nereye bakıyo"" zeki alasya metin akpınarın..aynen ordaki durum yani..
bence de güzel olmuş..bitanesi dediğine göre devamı var galiba..
kampanya için hazırlanmış olan resimlerin hepsi birbirinden güzel ellerinize sağLık :img-wink:
peki gazetelerle görüşüldü mü ilan için...ya da belirlendimi hangisi olucağı..
arkadaşlar tahta bacağı falan kim getiriyo şimdibiraz destek olun bana lütfen.
havada kalmasın bu konu
aşikar diye bi arkadaşaımız var çok sık gelemiyo buraya ama ben ayarlayabilirim demişti özelden ona mesaj atıp yardım isteyebiliriz
hadi arkadaşlar göreyim sizi..valla bu işi yapın ..sayıyada takılmayın..maksat dikkat çekmek.bi kç kişi bile olsa yeter..zaten milletimiz meraklıdır noluyo diye toplanr etrafınıza... yol çalışmasını bile noluyo deyip izliyenler görüyom ben yaa.hani bi film vardıya "bu adam nereye bakıyo"" zeki alasya metin akpınarın..aynen ordaki durum yani..
tahta bacağı getircek arkadaşla kim bağlantı kurabilir ona sorum bi atrih belirleyelim!
http://img301.imageshack.us/img301/3214/kizkules2ei6ib7.jpg (http://imageshack.us)
aşikar diye bi arkadaşaımız var çok sık gelemiyo buraya ama ben ayarlayabilirim demişti özelden ona mesaj atıp yardım isteyebiliriz
özel mesjı sn atabilir msn... bn çıkıyorUM şimdi bana özel msj atablirsnz
aşikardan gelene göre tarih belirleyelim acil!!!!
öğtendiklerinizi bana iletirseniz çok sewinrm
Ben de İstanbuldayım ama ne bu işe ne de yürüyüşe katılamam malesef..valla bizimkiler beni tefe kor..zaten bilgisayarın başından kalkmıyorum diye demedikleri kalmıyo bi de böyle işlere giriştiğimi öğrenirlerse evlatlıktan falan reddederler mazallah:icon_whis
ama bunun dışındaki İstanbul organizasyonlarına varım..
son durum nedir asrkadaşlar takip edemiyorum sizleri
aşikar dün tahtabacak getirebilirim demişti ya onu düşünüyoruz atvnin önünde tahtabacak şovvv nasıl??
bir arkadas kız kulesi ile ilgili olsun demişti kampanya resminin..bende bunu yaptım bakalım begenecekmisiniz??(kız kulesi resi alıntıdır)
http://img325.imageshack.us/img325/9240/kizkules2ei6.jpg
ben geldim
canım resim benim söylediğim tasarladığımdanda harika olmuş bence buda güzel ben bide tüm ekibi istiyom bunun altına malum sadece üçü oynamıyor tüm oyuncular olsun bu yüzden en son toplu çekilen resimde konsun
aşikar dün tahtabacak getirebilirim demişti ya onu düşünüyoruz atvnin önünde tahtabacak şovvv nasıl??
eheueheueu güzel fikir ama ya toplanamiyoruz ki
İZMİTTEN 2 KİŞİ GELİYOR
arkadaşlar bu gösteriye dizi ekibini de davet etsenize.
belki dizi ekibindenh bir ya da iki kişi katılırsa kanalların da dikkatini çeker
ana haber bültenlerine konu olursunuz...
düşünsenize şebnem sönmez de tencere tava vurarak eylem yaparmış
engin alkan tülay bursa falan.
ne hoş olur düşünsenize....
belki dizi ekibindenh bir ya da iki kişi katılırsa kanalların da dikkatini çeker
yok o zaman sanki onlar bizi örgütlüyomuş gibi olur..biz yapalım..onlar bize destek vererek zaten en güzel şeyi yapıyorlar..hem biz istersek bu işin de üstesinden geliriz.
eheueheueu güzel fikir ama ya toplanamiyoruz ki
ya ben aslında çekiniyorum biraz ama çoğunluk olursa aşikar da destek verirse katılabilirim
Onların orda olması pek şık olmaz.Ama haberleri olsun tabi
şu gazete ilanı olayı reklam gibi mi olacak acaba yoksa ölüm ilanları var ya onlar gibi mi
şu gazete ilanı olayı reklam gibi mi olacak acaba yoksa ölüm ilanları var ya onlar gibi mi
tek bir konuda yoğunlaşalım ilk etapta yapilmasi gerekenden:img-in_lo
tek bir konuda yoğunlaşalım ilk etapta yapilmasi gerekenden:img-in_lo
yoğunlaşalımda ilk hedef zatn ilan işini halletmek değil mi ondan sonra diğerlerine bakmıyomuyuz hem kim var hani gelen yok kimse bu da şimdilik beklemede olduğumuzu gösterirki bu zamanı boşa geçirmemk adına bi araştırma yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum
konuyu dağıtmadan hemen araya sokayım bu haberii..
arkadaşlar radikal gazetsinde kocaman bir Serhat resmi var..ve röportaj..
"Erkekler Ağlamaz 'la özellikle kadın izleyicileri kendine meftun eden Serhat Tutumluer ,Derviş Zaimin son filminde tarihi Eflatıun rolüyle "cenneti bekliyor"
fotolar süper..ayrıca röportaj çok ilgi çekici..epey bilmediğiniz yönlerine tanık olacaksınız ve şaşıracaksınız..
arkadaşlar http://www.turkiyeilan.com böyle bi site var ücretsiz ilan bırakabiliyomuşuz acaba oraya da bişey ler yazsak mı
arkadaşlar http://www.turkiyeilan.com böyle bi site var ücretsiz ilan bırakabiliyomuşuz acaba oraya da bişey ler yazsak mı
tabi ki yazalım ne yapsak kar.Ama biri bana radikalden şu röportajı nasıl bulacağımı söyleyebilir mi?hala bulamadım
tabi ki yazalım ne yapsak kar.Ama biri bana radikalden şu röportajı nasıl bulacağımı söyleyebilir mi?hala bulamadım
ewet ya var mı radikalin sitesinde acaba?
bulamadım nerden girdin?hangi bölümde yani
gazete bayinden alın demiştim..internette değil..radikalin sayfasına baktım ama yok bulamadım
ya ankarada ki gazetelerin bürolarının adresini nasıl bulabilirim?
canlarımm benimm bi bakın şuraya ya buranın da adresini veririz olmaz mı
cnm baktım ben en uygun yer duyurular kısmı sanki...oraya hazırlanan resim ve emelin yazdığı metin eklenebilir..mail olarak da buranın adresini verebiliriz tabi sorun olmazsa....
olur tabi canım..yazalım..
bu arada ecetosun ben mail adresini alamadım senin ama gerek te kalmadı aslında..2-3 sayfa geride kaldı fakslayacağın resimler ..sloganıda biliyorsun.."sevmek korumaktır...sevdiğine bağlanmak sahip çıkmaktır""bunuda yazarsın..olurmu?
olur tabi canım..yazalım..
bu arada ecetosun ben mail adresini alamadım senin ama gerek te kalmadı aslında..2-3 sayfa geride kaldı fakslayacağın resimler ..sloganıda biliyorsun.."sevmek korumaktır...sevdiğine bağlanmak sahip çıkmaktır""bunuda yazarsın..olurmu?
TMM yazarım. ama ben mail adresimi istedğini anlayamadım yolluyorum şimdi sana adresimi.sen bana tekrar yolla resimleri çünkü araken başım dönüyor.
bütün resimler mi yollanıyor yoksa seçilcekmi içinden??
belki yazılmıştır bilmiyom kursa gideceğim için fazla vaktim yok dün gece düşündüm şu bizim ilan olayını resimlerimiz şöyle olsun ortada kız kulesi etrafında boncuk zeynep muraT rsimleri hani buraya eklenen en altada murat şampiyon olduğunda toplu çekilen resim yazı olarakta sevmek korumaktır sahip çıkmaktır hani burda yazıyoduk ya sabah sabah aklıma gelmiyo onu yazarsak kimse bişey demez kanalla ilgili bişey olaymacak sadece bu fanatiklerin bir ilanı olarak kalacak ama asıl bomba o ilanın altına şu gün şu saatte üsküdarda kızkulesi karşısında toplanıyoruz olacak buarada meryemcem bunu özellikle senin için istiyom bu arada sana bir görev boncukun muratın zeynepin kız kulesiyle ilgili repliklerini ortaya çıkarırsan bu replikleride arkadaşlar boncuk murat zeynep resimlerin üstüne yazsa o yazılan resimlerin yerine he bu arada bundan önce biz bunu hazırlyıp gazeteye ilan vemeden önce tüm yazarlara hatta oyunculara mail olarak atacağız belki gelmek isteyen olur ama herkes atmasın tek bi kişi atsın çok olunca bakmıyorlar başlıkta sadece kız kulesi buluşması yazılsn belki yazarlardan biri maili gazeteye ilan verir köşesinde yer veren olur ilana gerek kalmaz yada köşesinde yer verdikten sonra biz ilanı veiririz o zaman daha çok dikkat çeker siz bu şekilde hazırlayın fiyattı gazete yayınlarmı vs onu halledelim bir de tirajı yüksek olana yaptıralım olmazsa benim aklıma memet gülerin verdiği destekten ötürü vatan gazetesi geliyor hem 10 kuruş herkes alır ona verelim ilanı ne dersiniz siz tartışın ben kurstan gelince haberini alırım
daha önce yazdım kimse bişey demedi pek meryemce mesaj attı akşam konuşuruz dedi kursa gidiyo oda birde blackmamba bişeyler yaptı benim önceki önerime ek olarak söyleyeceklerim eğer gazetede ilan veremezsek biz hazırlarız ilanı yazarlara eleştirmenlere başka sitelere kendi arkadaşalarımıza bunu mail olarak atarız sonuna dizifilm.com erkekler ağlamaz yazarız hem bu mailden bahsederlerken haberi gösterirler bu sayede ilana gerek kalmaz gazetede yerini almış olur daha sonra buluşacağımız yerde bu resimin pcden çıktısını alıp 35*50 boyutunda fotokopi ile büyütüp bunlarla geliriz pankartada kanalı kınamayn güzel sözlü(dizi ile gili sevgi korumaktır gibi)yazılar yazarız hatta arkadaşlar bu olayı kahvaltı organizasyonu şeklinde yapalım (eylem şeklinde olmasa bile biryerde toplanmak bile sorun yaratabilir aramızda 18 yaş altı olanları düşünürsek )tüm oyuncularla ayarlayalım kahvaltı olayını magazin gelir oyunculara destek için kahvaltı oragnizasyonu deriz
ya dahada ileriye gidicem aramızdan ağzı iyi laf yapan biri yanına bir iki kişiyide alıp atvye konuşmaya gidelim dizi için sponsor bulabileceğimizionlara destek olacağımızı söyleyelim zaten cepte bi sponsor var sanırım ben şunuda düşündüm 39 bölüm olmasın tamam ama koca panayır halkı ve zeynep murat boncuk etrafşarında dönen olaylar açığa kavuşsun diye söyleyelim ben bi hesap yaptım her bölümde panayırdan iki kişi olursa 4 bölüm murat zeynp boncuk için 2 hanım ayhan hanımla ahçı içinde bir bölüm bide mutlu son toplam 8 bölüm olsun öle bitsin havada kalan konu olmasın diyelim bu en kötü ihtimal en iyi ihtimal 26 bölüm :) ya ben bunları kursta yazdım hoca ders anlatıyor ben planlar yapıyorum birde sıralara erkekler ağlamaz dizifilm.com yazdım merak eden gelsin diye:)e ne diyonuz
daha önce yazdım kimse bişey demedi pek meryemce mesaj attı akşam konuşuruz dedi kursa gidiyo oda birde blackmamba bişeyler yaptı benim önceki önerime ek olarak söyleyeceklerim eğer gazetede ilan veremezsek biz hazırlarız ilanı yazarlara eleştirmenlere başka sitelere kendi arkadaşalarımıza bunu mail olarak atarız sonuna dizifilm.com erkekler ağlamaz yazarız hem bu mailden bahsederlerken haberi gösterirler bu sayede ilana gerek kalmaz gazetede yerini almış olur daha sonra buluşacağımız yerde bu resimin pcden çıktısını alıp 35*50 boyutunda fotokopi ile büyütüp bunlarla geliriz pankartada kanalı kınamayn güzel sözlü(dizi ile gili sevgi korumaktır gibi)yazılar yazarız hatta arkadaşlar bu olayı kahvaltı organizasyonu şeklinde yapalım (eylem şeklinde olmasa bile biryerde toplanmak bile sorun yaratabilir aramızda 18 yaş altı olanları düşünürsek )tüm oyuncularla ayarlayalım kahvaltı olayını magazin gelir oyunculara destek için kahvaltı oragnizasyonu deriz
ya dahada ileriye gidicem aramızdan ağzı iyi laf yapan biri yanına bir iki kişiyide alıp atvye konuşmaya gidelim dizi için sponsor bulabileceğimizionlara destek olacağımızı söyleyelim zaten cepte bi sponsor var sanırım ben şunuda düşündüm 39 bölüm olmasın tamam ama koca panayır halkı ve zeynep murat boncuk etrafşarında dönen olaylar açığa kavuşsun diye söyleyelim ben bi hesap yaptım her bölümde panayırdan iki kişi olursa 4 bölüm murat zeynp boncuk için 2 hanım ayhan hanımla ahçı içinde bir bölüm bide mutlu son toplam 8 bölüm olsun öle bitsin havada kalan konu olmasın diyelim bu en kötü ihtimal en iyi ihtimal 26 bölüm :) ya ben bunları kursta yazdım hoca ders anlatıyor ben planlar yapıyorum birde sıralara erkekler ağlamaz dizifilm.com yazdım merak eden gelsin diye:)e ne diyonuz
önceki sayfalarda bende aynısını söyledim canım. hatta cümlesi cümlesine söyliyim cesur bikaç kişi atv ile konuşmaya gidebilir aslında dedim. bence denemeye değer bi fikir ama ben heyecanlanınca iki kelimeyi bir araya getiremeyen biri olarak kendim dışında bikaç kişi kastettim tabii :)
:img-help: :img-polic Ya arkadaşlar İstanbuldakiler size diyorum önce tanışmak için bir toplansak diyorum:img-polic :happy0064
bütün faxlanacakları faxladım.Başım döndü yemin ederim.
bütün faxlanacakları faxladım.Başım döndü yemin ederim.
neler faksladın ?mailimi aldınmı?resim filan??
ya güzel de bence bölüm sayısını hiç işe karıştırmayalım ...
evet herşeyi faxladım.mailinide aldım.Bu arada atv ye mail atmıştım böyle bir cvp gelmiş.
Hayret!!
Mesajınız atv izleyici hizmetleri servisine ulaşmıştır. Size en kısa sürede cevap verilecektir.
Mesajınız işleme alınmıştır.
Teşekkür Ederiz.
:good: emeğine sağlık
hepimizin emeğine sağlık.Umarım işe yarar bence yarayacak içime doğuyor.Yeter ki kimse pes etmesin
evet herşeyi faxladım.mailinide aldım.Bu arada atv ye mail atmıştım böyle bir cvp gelmiş.
Hayret!!
Mesajınız atv izleyici hizmetleri servisine ulaşmıştır. Size en kısa sürede cevap verilecektir.
Mesajınız işleme alınmıştır.
Teşekkür Ederiz.
aynı mesaj bana 2 gündür bi sür geldi ama hiç cevap gelmedi
Ama ben hala şu erkekleraglamaz.com un hack olayina takilmis durumdayim
arkadaşlar siz yapılacaklara karar verin ben bugün giremem tekrar benden bu kadar yetiştirmem gereken 15-20 sayfa yazı var yalnız sizden ricamyanlış anlamayın ama tek cümlelik hatta kelimelik yazılar yazmayın sayfalar artıyor tamam durumumuz malum modlarda bu konuda hassasiyet gösteriyor ama şunla konuştum şöle mail geldi deyip buradan verilecek cevaplara göre açıklama yapmak yerine onlarıda anlatırsak daha iyi olur modların bize gösterdiği hassasiyeti su istimal etmeyelim sonra form kapanabilir ki bu en son isteyeceğimiz şey olur
Ama ben hala şu erkekleraglamaz.com un hack olayina takilmis durumdayim
Neymiş olayın aslı bilen var mı?
Neymiş olayın aslı bilen var mı?
Sadece buradan bir arkadaş sitenin sahibi ile görüştüğünü söylemişti. Tam hatırlamıyorum ama sadece o bence konuşup bu konuya açıklama getirebilir ki ama ben yinede atv nin böyle bir olaya girebileceğini zannetmiyorum. Bence bu bir rant olayi. O arkadaş yinede peşin hüküm vermiş olmayayim ama biz ve bizim gibilere ses duyurmak amaci ile böyle bir gösteriş yapmiş olabilir diye düşünüyorum .Malum 1 Ytl olayindan olduğu gibi...
son bişey bence bu hafta kahvaltıyı organize edelim şu telefon işini halledelim sayıyı yükseltelim maillere devam edelim ve yapacağımız resmi kararlaştıralım haftaya herşeyi gerçekleştirelim eylemi unutun bence yaş ortalaması küçük olanlar var en iyisi kahvaltı oragnizasyonu düşünsenize magazin başlıkarını diziye destek için bir aradalar diye
arkadaşlar fikrim geldi....
ben şimdi memet gülere, burhan ayeriye bi millyet tv ye yazıcam biz gazeteye ilan vermeyi düşünüyoruz fakat ilan olayı bütçemizi aşıyor dizimiz içi oyuncular umutlu deyirciler umutlu biz bu diziyi geri getirebilir sadece biraz daha sesimizi duyurmamız lazım bize destek verin bi gün köşenizi bize ayırın diycem belki böyle güzel güzel anlatırsak köşelerini 1 gün daha bize ayırabilirler bi umut işte deneyelim mi hep bir yine muğlak arkadaşımızın o güzel yazısını da yollayalım ne dersiniz
konuyu dağıtmadan hemen araya sokayım bu haberii..
arkadaşlar radikal gazetsinde kocaman bir Serhat resmi var..ve röportaj..
"Erkekler Ağlamaz 'la özellikle kadın izleyicileri kendine meftun eden Serhat Tutumluer ,Derviş Zaimin son filminde tarihi Eflatıun rolüyle "cenneti bekliyor"
fotolar süper..ayrıca röportaj çok ilgi çekici..epey bilmediğiniz yönlerine tanık olacaksınız ve şaşıracaksınız..
çok sağol elyz evden bir şekilde çıkmaya çalışıyorum şimdi gidip alıcam
Arkadşlar, şebnem hn ve demet hn a da sormak lazım bu magazin işini?? bakalım isteyecekler mi magazincileri? hem magazincileri oraya getirmek zor olmaz mı??
demet hanım bu hafta ankarada arkadaşlar bi de magazin olayına sıcak bakmaya bilirler
arkadaşlar fikrim geldi....
ben şimdi memet gülere, burhan ayeriye bi millyet tv ye yazıcam biz gazeteye ilan vermeyi düşünüyoruz fakat ilan olayı bütçemizi aşıyor dizimiz içi oyuncular umutlu deyirciler umutlu biz bu diziyi geri getirebilir sadece biraz daha sesimizi duyurmamız lazım bize destek verin bi gün köşenizi bize ayırın diycem belki böyle güzel güzel anlatırsak köşelerini 1 gün daha bize ayırabilirler bi umut işte deneyelim mi hep bir yine muğlak arkadaşımızın o güzel yazısını da yollayalım ne dersiniz
seni müdürlüğe terfi ediyorum canımm..fikrini çok beğendim..istersen hemen ben de mail atayım isteğimizi dile getiren??
demek istediğimi anlatmak için kabataslak bişey yaptım çok anlamasamda en altada yapılan oragnizasyon saati tarihi eklenecek http://img322.imageshack.us/img322/125/adszbk5.png
seni müdürlüğe terfi ediyorum canımm..fikrini çok beğendim..istersen hemen ben de mail atayım isteğimizi dile getiren??
canım benim attığım mail şu ezgi kızmaz inşallah gerçi ismini yazdım altına ama onun yazıyı da kullandım resimlerimizi de yolladım konu kısmaına da sevgi korumaktır yazdım
Merhaba sayın güler ben erkekler ağlamaz dizisinin sevenlerinden yalnızca birisiyim sizlerinde bildiği gibi dizimiz geri kazanabilmek adına bugüne kadar çeşitli kampanyalara imza attık sizlerinde desteği ile gerekli yerleri sesimizi duyrabildik ve artık son bir hamle kaldı biraz daha yoğunlaşırsak bu iş olacak inanın bana boşuna kürek çekmiyoruz köşe yazarları bize köşelerinde yer vermediklerinden dolayı bizde sesimizi gazeteye ilan vererek duyurabileceğimizi düşündük ancak bütçemizi aştı bu olay sizden son kez ricamız bir gün köşeninizi bize ayırabilirmisiniz bugüne kadar çok destek verdiniz ve meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık şidi son 1 kez daha desteğinizi bizden esirgemezseniz çok seviniriz bizler oyuncularımla birbirimize kenetlendik onların desteği bizim azmimizle birleşince biraz da sizlerden yardım aldıktan sonra bu işin olacağına inanıyoruz sizlere arkadaşalarımın yazmış olduğu bir yazıyı ve kampanyalarımızda kullanacağımız resimlerimizi yolluyorum ilginize şimdiden teşekkürler saygılarımla
Gülşah kaya
Kadın…
Erkek..
Büyük …
Küçük…
Milyonlar ağladı… 2000 kişiyi ağlatamadıysak suç bizim mi???
“Rating denen canavarın artık kaliteli yapımları yutup geçmesine izin vermemeliyiz.”
Bu parolayla çıktık yola.
Bir pazartesi akşamında minik bir boncuğa takıldı gözlerimiz… gözleri zümrütten bir adamla, kocaman gözlü küçük bir kadın tanıdık…
Nice geceleri, onları düşünerek uğurladık…
Bir düğümdü onların hikayesi, ellerimize teslim edilmiş ve al çöz denilmiş bir sırdı…
Bıkmadık yormaktan zihnimizi.. usanmadık….
Sonra sisli bir sonbahar akşamı, öyle bir habere uyandı ki yüreğimiz… tüm gerçeklerin yüzü yalana çalmaya başladı. Yokluktu bu yalan gerçeğin adı… bu yokluk bizi kocaman gözlü bir kadından bir zümrüt yeşili bir adamdan bir de tertemiz boncuktan ediyordu…
Birden bire tüm renkler siyaha döndü… ağladık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu.
Oysa…
Bir…iki…üç… derken onlar… yüzler… çığ gibi büyüdü ailemiz. .
Bizlerin tek ortak noktası Erkekler Ağlamaz’dı… bir tek ortak nokta bizi kenetlemeye yetti. Birlikte ağladık… birlikte güldük… birlikte öfkelendik… birlikte yumuşadık… birlikte meraklandık… birlikte şaşırdık… her şeyi birlikte yaşadık…
ters giden bir şeyler vardı…
Gün geldi dizimizin biteceğini haber aldık…
Bu yalnızca bir son değildi bizim için. ..
Elimize doğan minik bebeğin ölümü demekti…
Oysa hiç büyüyememişti ki o…
Güneş görememiş bir fidandı.. ışığını kesmişti koca bir orman… oysa o fidan daha baştan bir ormanın içine dikilmişti…
Boyunun güneşe uzatan ama bir türlü erişemeyen bir minik fidandı erkekler ağlamaz… ve hiç şans tanınmadan kesilmeye gidiyordu göz göre göre…
Üzülmek nafileydi… yılmadık.. çünki bir şeyler yapmalıydık… VE YAPTIK!!!
Bir avuç insanla bir mucize yaratmaya çalıştık.
Bir avuç büyüdü… büyüdü… BİR YUMRUK OLDU…
ÇOK GEÇMEDİ SEL OLDU… BİR ÖLÇÜM CİHAZININ İÇİNE SIĞAMAYACAK KADAR ÇOK SEVDİK BİZ ERKEKLER AĞLAMAZ’I …
Belki de o yüzdendir. Bir ölçüm cihazının içine sığamadık. Kabımızdan taştık… kimi zaman gazete sütunlarına, kimi zaman internet sayfalarına başlık olduk… çığ gibi büyüdü sevgi seli… bu içten, bu pazarlıksız bu yapmacıksız, bu katıksız sevgiyi herkes gözleri dolarak izledi… kenetlenmesi zor bir topluluğu bir dizinin birbirine bu denli bağlamasını hayretle izledi herkes…Kopmaz kökler saldık yüreklerimize… ERKEKLER AĞLAMAZ koyduk adını…
Biz bileğimizi değil yüreğimizi koyduk ortaya…
Küçük bir servet yaratamayacağımızı bile bile kendi servetlerimizi koyduk birer zarfın içine… size yolladık…
Gün geldi bir nazar boncuğunun yanına yüreğimizi iliştirip onu gönderdik sizlere.
Fırsat olsaydı gözlerimizin değil yüreklerimizin akıttığı göz yaşlarını biriktirip yollardık…
Her şeye alıştık bu hikayede de bir tek ölümdü sözcükleri kifayetsiz kılan. İçimiz düğümlendi. Bir yumruk ki boğazımıza oturdu. Göz pınarlarımız kurudu… belki inanmadık… belki de inanmak istemedik…
Bir ölüm değildi bizi birbirimizden ayıran…
Zümrüt gözlü şampiyon; o küçük kadını; boncuğunu ve bizleri bırakıp gitmemişti…
Derin bir uykunun en kuytu köşesinden bizim yarattığımız mucizenin onu uyandırmasını bekliyordu belki de şampiyon…
Bu bir ayrılış değildi belki de,
Kaderin kötü oyunlarına virgüle dönüşmemek üzere bir nokta koyarken, hikayenin kalan kısmına, kapanmamacasına açılmış koca bir parantezdi bu ayrılık…
Şimdi içimize düşen bu ateşin küllerinden yepyeni bir umut doğdu ellerimizin arasında yeniden…mis kokular saçsın yüreğimize diye, bir ümide bağlandık…
Şimdi umutlarımızı gönderiyoruz size…
Birer de mum yakıp bekliyoruz…
Bu mumu bir yangına dönüştürmek de sizin elinizde; bir üflemede söndürüp ekranlarla birlikte yüreğimizi karanlığa bürümek de… karar sizin diyoruz…
Biz bir mucizenin tohumunu attık. Can suyunu sizden bekliyoruz…
Sessiz bir çığlıkta birleşip;
Erkekler ağlamaz bitmesin diyoruz…
Ezgi ünlü
kızmaz canım sonuçta hepimizin ortak tek amacı var o da dizimizi kurtarmak..ellerine sağlık güzel olmuş..ben de daha kısa bişeyler yazayım..uzun yazıp gözlerini korkutmak istemem..bir de köşe yazarlarına erkekleraglamaz.com'dan bahsetmiştik..bugün sitemizin kapanıp atv açıldığını da söylesem mi bilemedim :img-blush
kızmaz canım sonuçta hepimizin ortak tek amacı var o da dizimizi kurtarmak..ellerine sağlık güzel olmuş..ben de daha kısa bişeyler yazayım..uzun yazıp gözlerini korkutmak istemem..bir de köşe yazarlarına erkekleraglamaz.com'dan bahsetmiştik..bugün sitemizin kapanıp atv açıldığını da söylesem mi bilemedim :img-blush
bilmem sen bilirsin ama atv korktu da böyle yaptı deme istersen belkide şu 1 ytl olayından huylanmışlardır dizimizin adını böyle şeylere karıştırmayalım
ya arkadaşlar yeşil nerde kıza bişey olmasın allah korusun ben korkmaya başladım 2 gün oldu
bilmem sen bilirsin ama atv korktu da böyle yaptı deme istersen belkide şu 1 ytl olayından huylanmışlardır dizimizin adını böyle şeylere karıştırmayalım
haklısın canım bizim dizimiz saf sevgiyi temsil ederken bu tip şeyler mide bulandırıcı olabilir..ama ben yine de sitenin gazetede bi şekilde söylenmesi taraftarıyım..diziyi izlemeyen orada yazanları okur,sevgimizin büyüklüğünü görürse dizimizi ister istemez merak eder bence
son bişey bence bu hafta kahvaltıyı organize edelim şu telefon işini halledelim sayıyı yükseltelim maillere devam edelim ve yapacağımız resmi kararlaştıralım haftaya herşeyi gerçekleştirelim eylemi unutun bence yaş ortalaması küçük olanlar var en iyisi kahvaltı oragnizasyonu düşünsenize magazin başlıkarını diziye destek için bir aradalar diye
surekli aynı seyler etrafında donulup duruluyo icraat yok gerci benimde kıpırdayasım yok ya.. yazık oldu valla. gitti gul gibi dizimiz..
kimsenin bi yere gittiği yok cnm dizimizde tabii umudumuzu kırmayalım hafta sonu açtığımız telefonlar bi işe yaramıyo onu anladık demekki hafta içi 6 ya kadar hergün arıycaz gül gibi dimiz gitmiycek hiç biyere merak etmeyin onun dışında zaten hep yaptığımız şeyleri yapıyoruz tamam biraz yavaşladık ama yapaileceklerimiz zaten gazetelere sponsorlara mail atmak bi de kanalı aramak bunları da yapıyoruz zaten pzt bi olsun bakalım yine başlıycaz tellere biz bıkmadan onları bıktırıcaz görürsünüz yeter artık deyip pes edicek :img-wink:
yıkmayalım umutlarımızı
kimsenin bi yere gittiği yok cnm dizimizde tabii umudumuzu kırmayalım hafta sonu açtığımız telefonlar bi işe yaramıyo onu anladık demekki hafta içi 6 ya kadar hergün arıycaz gül gibi dimiz gitmiycek hiç biyere merak etmeyin onun dışında zaten hep yaptığımız şeyleri yapıyoruz tamam biraz yavaşladık ama yapaileceklerimiz zaten gazetelere sponsorlara mail atmak bi de kanalı aramak bunları da yapıyoruz zaten pzt bi olsun bakalım yine başlıycaz tellere biz bıkmadan onları bıktırıcaz görürsünüz yeter artık deyip pes edicek :img-wink:
yıkmayalım umutlarımızı
hakikaten nerde yeşil bak şimdi ben de merak ettim..
bu arada gül gibi dizimiz allahın izniyle gitmeyecek...eğer gitmesini istemiyorsak hepimiz elimizden ne geliyorsa yapacağız..gerekirse yürüyeceğiz,gerekirse ilan vereceğiz,gerekirse telefona yapışacağız...ama çabalayacağız!oturup gitti dizimiz diye vah vah etmeyeceğiz!di mi kızlar :happy0064
hakikaten nerde yeşil bak şimdi ben de merak ettim..
bu arada gül gibi dizimiz allahın izniyle gitmeyecek...eğer gitmesini istemiyorsak hepimiz elimizden ne geliyorsa yapacağız..gerekirse yürüyeceğiz,gerekirse ilan vereceğiz,gerekirse telefona yapışacağız...ama çabalayacağız!oturup gitti dizimiz diye vah vah etmeyeceğiz!di mi kızlar :happy0064
valla ben vah vah yapıom yarın hadi buyrun baslayın deseler ilk bolumu bi aysonra seyrederiz,gercek bu .boyacı kupu degilki dizi cekmek ,tekrar ekibi topla oyuncuyu topla oo bisuru teferruat . sesimizi cıkarmanın sole bi yayrarı olcak erkekler aglamazı geri getirmek icin degil bundan sonraki dizilerde seyirci tepkisinide hesaplamak zorundalar artık
sitenin kapanması bir bakıma kötü bir bakıma iyi olmuş
yani yaptıkları şey bana güven vermiyordu:icon_whis
valla ben vah vah yapıom yarın hadi buyrun baslayın deseler ilk bolumu bi aysonra seyrederiz,gercek bu .boyacı kupu degilki dizi cekmek ,tekrar ekibi topla oyuncuyu topla oo bisuru teferruat . sesimizi cıkarmanın sole bi yayrarı olcak erkekler aglamazı geri getirmek icin degil bundan sonraki dizilerde seyirci tepkisinide hesaplamak zorundalar artık
canım gerçekleri en az bizde senin kadar görüyoruz merak etme..ancak zaten biz dizimiz yarın devam kararı alsın öbür günde yayına girsin demiyoruz ki..kaldı ki girse dahi ratingler yine değişmeyecek ki..bilen bilecek bilmeyen yine bilmiyor olarak kalacak..zaten telefonda da söylenen eğer devam kararı alınırsa 2.3 haftadan önce dizinin başlamayacağı..biz de buna istinaden eğer dizimiz devam kararı alırsa -ki umduğumuz bu- gündüz kuşağında bu 2 haftalık süreçte eski bölümlerin yayınlanması,izleyici kitlesinin arttırılması ve tabiki reklam kampanyaları..lütfen eğer ümidin yoksa,eğer bizimle mücadele etmeyeceksen de bırak biz hayalci sen gerçekçi olarak kal ama bizim direncimizi,umudumuzu kırma..Lütfen!
Bence bu çalışmalar sonuç verebilir yani inşallah verir böyle güzel bi dizi salakça bişey yüzünden bitirilmiş olmaz ayrıca başlama kararı alınması bile yter en azından başlanacağı bilinir 1 ay yada daha uzun bi süre yinedebu şekilde bitmesinden daha iyi olur:img-wink:
www.erkekleraglamaz.com daki 1ytl kampanyası zaten mantıklı değil para gönderilecekse direk atv nin adresine yollanmalı ama hepimizin amacı aynı site şimdi açılmış bizlerde destek olup 10.000 mesajı tamamlamalıyız..
iananmıyorum ya eski diziler forumuna mı düştük????
Olamaz ya!!!! neyse arkadaşlar yakında tekrar gündemdeki diziler arasına gireceğiz inşallah......
maalesef yaa:(( arkadşlar daha burda bile kendimizi ifade edemedik demek ki eski dizimiyiz biz yaa atv de bile diziler arasında gözüküyorsak burda eski dizi olarak gözükmemiz büyük haksızlık hem de doğru bir bilgi de değil.
bkz. http://www.atv.com.tr/index,dizi.html
birden gündemdeki diziler arasında bulamadım ,korktum..sonra bi baktım ,eski diziler bölümündeyiz..inanamıyorum..çok dokundu bu ..
sağlık olsun sonuçta buradn da birbirimizle iletişim kurabiliyoruz düştüğümüz gi çıkmasını da biliriz bişey söyliycem ben ya içim rahat etmiyo biz bu sponsorla ve gazetecilere mail işini biraz boşladık mı başlayalımmı tekrardan hadi arkadaşlar pilavdan dönenin kaşığı sloganıyla girdik biz bu işe gurur meselesi yaptık şimdi sesimiz azalırsa bak hevesleri geçti derler bunun bölye olmadığını gösterelim zaten yeşil yok diye canım sıkılıyo noldu kıza acaba ya
ya inanamadım gündemdeki dizilerde göremeyince..demek eski dizi olduk bile haa..çok kötü oldum yaa..neyse başarırsak bi ilki de başarmış eski dizilerden gündemdeki dizilere geçmiş olucaz inş..tabi başka örneği var mı bilmiyorum..oooof off............
atv den sonra bi de burası vurdu bize..ne çabuk eski dizi olduk ya..bence bi dizi yayından kalktı diye hemen eski dizilere atılmamalı biraz zaman geçse neyse eskir gerçekten (tabi bu bizim için geçerli değil :)) vur abalıya oldu resmen :icon_sorr :icon_sorr
Su anda yurtdisinda oldugum icin sadece birkac diziyi PC ile takip edebiliyorum ve diziyi seyredemedim ama artik bolum sorumlusu kimliginden cikip bu forumda sizden bir farkim kalmadigina gore bu dizi icin yapmis oldugunuz kampanyadan cok etkilendigimi yazabilirim sanirim. Umarim basarili olursunuz.
Eski dizilerde olmaniz forumumuzun proseduru geregi bir durum eger kampanyaniz basarili olur ve yeniden cekim karari alinirsa tekrar gundemdeki diziler arasinda olacaginizdan hic supheniz olmasin. Bu olay bence sizi daha cok kamcilasin.
Gundemdeki Diziler'de size yine tatli sert uyarilar yapmayi cok isterim ben ;)
yaa bu dizi bitmemeliii!!!!! hiç umut yok mu yeniden başlaması içinn
ben de gündemdeki dizilerde arıyorum dizimizi:sad53:
yeşil neredesin
o da hastaydı umarım iyidir şimdibye
arkadaslar sanırım bi kampanya yapıyosunuz bende katılmak istiyorum.artık bu rating işine son werilsin nedir bu böle yaa emek werilen işler neden hakettigi degeri bulamıyo??anca gitsinler nerde bi gelin kaynana war nerde bi ahu gibi meric gibi ap..l lar war onları koysunlar.midem bulanıyo onları görünce.
genclik dizisi olan asiyıllar wardı kanald 3kere yayınladı kaldırdı.artık kaldrmz dedk dün son bölümü izlemişiz.önümzdki haftadan itibaren yok.
neyse uzatmıyım fazla kampanyanıza bnde katılmk istyrm.
Su anda yurtdisinda oldugum icin sadece birkac diziyi PC ile takip edebiliyorum ve diziyi seyredemedim ama artik bolum sorumlusu kimliginden cikip bu forumda sizden bir farkim kalmadigina gore bu dizi icin yapmis oldugunuz kampanyadan cok etkilendigimi yazabilirim sanirim. Umarim basarili olursunuz.
Eski dizilerde olmaniz forumumuzun proseduru geregi bir durum eger kampanyaniz basarili olur ve yeniden cekim karari alinirsa tekrar gundemdeki diziler arasinda olacaginizdan hic supheniz olmasin. Bu olay bence sizi daha cok kamcilasin.
böyle güzel şeyler duymak iyi geliyor..çok teşekkürler..umarım sizinde dediğiniz gibi başrılı oluruz..biz bu işe gönlümüzü koyduk...hiç karşılık beklemeden..tek isteğimiz sevdiğimiz değer verdiğimiz ve sıkı sıkı bağlandığımız dizimizi ekranlarda yeniden görebilmek..böylece, hak eden insanların emeklerinin karşılığını, halkın verdiğini kanıtlamış olucaz..bu her şeye değer...
Arkadaşlar hoşgeldiniz eski diziler forumuna...
Gözyaşı Çetesi bitti daha ikinci günü bizde eski diziler forumuna geldik... Ama bakın hala baya bir aktifiz..sizde aynı şekilde olursunuz. Umudunuzu yitirmeyin, eğer bitse bile sevdiğiniz, hakkında konuşacağınız konuların olduğu gizel bir dizi var elinizde...
sağlık olsun sonuçta buradn da birbirimizle iletişim kurabiliyoruz düştüğümüz gi çıkmasını da biliriz bişey söyliycem ben ya içim rahat etmiyo biz bu sponsorla ve gazetecilere mail işini biraz boşladık mı başlayalımmı tekrardan hadi arkadaşlar pilavdan dönenin kaşığı sloganıyla girdik biz bu işe gurur meselesi yaptık şimdi sesimiz azalırsa bak hevesleri geçti derler bunun bölye olmadığını gösterelim zaten yeşil yok diye canım sıkılıyo noldu kıza acaba ya
ewet boşlamayalım bu arada gerçekten yeşili çok merak ediyorum ya bugün hiç mi girmedi??????
arkadaslar sanırım bi kampanya yapıyosunuz bende katılmak istiyorum.artık bu rating işine son werilsin nedir bu böle yaa emek werilen işler neden hakettigi degeri bulamıyo??anca gitsinler nerde bi gelin kaynana war nerde bi ahu gibi meric gibi ap..l lar war onları koysunlar.midem bulanıyo onları görünce.
genclik dizisi olan asiyıllar wardı kanald 3kere yayınladı kaldırdı.artık kaldrmz dedk dün son bölümü izlemişiz.önümzdki haftadan itibaren yok.
neyse uzatmıyım fazla kampanyanıza bnde katılmk istyrm.
hoşgeldin aramıza..desteğn için sağol..burayı sürekli takip edersen kampanyalardan haberin olacaktır..ş an için ilk yapman gereken atv yi arayıp dizimizin tekrar dönmesini istemek..hafta içi sabah 9 an 6 ya kadar arasan etkili oluyor..knuşan bayan bi liste yapıyomş..böylece senide kaydedecektir.isim almıyor aramış olmak yeterli..birde editor@atv.com.tr ye mail atabilirmisin?
iyi akşamlar ben geldim.var mı bir gelişme?herkes bir umutsuzluğua kapılmış ne oluyo kendinize gelin.Herşey yeni başlıyor. En az 2 hafta bu yoğunluğun olması gerekiyor ki biz yinede kafadan bir ayı gözden çıkaralım.
ya inanamadım gündemdeki dizilerde göremeyince..demek eski dizi olduk bile haa..çok kötü oldum yaa..neyse başarırsak bi ilki de başarmış eski dizilerden gündemdeki dizilere geçmiş olucaz inş..tabi başka örneği var mı bilmiyorum..oooof off............
bende üzüldüm ama beraber diziyi yenden ekrana taşıaycağız ve ilki başaracağız.
hoşgeldin aramıza..desteğn için sağol..burayı sürekli takip edersen kampanyalardan haberin olacaktır..ş an için ilk yapman gereken atv yi arayıp dizimizin tekrar dönmesini istemek..hafta içi sabah 9 an 6 ya kadar arasan etkili oluyor..knuşan bayan bi liste yapıyomş..böylece senide kaydedecektir.isim almıyor aramış olmak yeterli..birde editor@atv.com.tr ye mail atabilirmisin?
maili simdi atiyim.yarında atwyi ararım 9dan 6y kadar etkili oluyomus.
kesinlikle... eğer bu diziyi tekrar yayınlamasınlar hepinizi istediğinizi alıcam:img-wink:
gündüz ki yoğunluktan sonra şu an çok durgun burası..ama herkesin bizi desteklemesi çok güzel..önceki kullanıcı sayısıyla şimdikini karşılaştırınca çok güzel desteklenmek..
arkadaşlar hepimize geçmiş olsun..ben daha final bölümünü indirirken bir baktım ki en sevdigim iki dizi çoooooooktan eskiler bölümüne alınmış..
bana da dokundu bu :icon_sorr ne zaman güzel bir şey izlesem bitiyor..berbat bulduklarım ise hala devam ediyor..bu adalet mi şimdi offfffffff:icon_cry:
ewet inşallah başarıcaz..zaten başka bişey istemiyorum son zamanlarda en çok istediğim şey..
tabi ki şu an derken şu durumda demeye çalıştım :) dizi sözde! bitirildikten sonra..
çok teşekkürler gerçekten çok incesin:img-blush :img-blush
dediğin gibi umarım dizimiz tekrar gündemdekiler başlığına taşınır
arkadaşlar radikal gazetesinin int sitesinde yoktu dimi bulan var mı röpörtajı?? ben mi bulamadım yoksa?? elinde olan biri eklerse çok sevinirim...
arkadaşlar radikal gazetesinin int sitesinde yoktu dimi bulan var mı röpörtajı?? ben mi bulamadım yoksa?? elinde olan biri eklerse çok sevinirim...
ben nette bulamadım ama gazeteyi aldım.
ekleme imkanın olursa eklermisin bi ara sana zahmet...
Arkadaslar erkekler aglamazin öteki sitesi tekrar oluyor. Tekrardan mail yazilanabiliniyor.
Ben yurtdisinda oldugum icin istanbula gelemem, fakat maddi yardim gerekse ben de katkida bulunurum. Bu durum icin bana ö.m. atabililirsiniz.
Birde telefon icin pazartesinden itibaren baska sitelerden atv ye mail ve telefon acmalari icin tekrardan yardim istiyelim. Cok lari pes etmis olabilir.
Arkadaslar erkekler aglamazin öteki sitesi tekrar oluyor. Tekrardan mail yazilanabiliniyor.
Ben yurtdisinda oldugum icin istanbula gelemem, fakat maddi yardim gerekse ben de katkida bulunurum. Bu durum icin bana ö.m. atabililirsiniz.
Birde telefon icin pazartesinden itibaren baska sitelerden atv ye mail ve telefon acmalari icin tekrardan yardim istiyelim. Cok lari pes etmis olabilir.
valla benim o siteye pek güvenim kalmadı..niye öyle oldu nasıl tekrar açıldı anlamadım..tanıdığı olan yok dimi orda bilgi alabiliceğimiz?? kuruculardan filan..
ben nette bulamadım ama gazeteyi aldım.
arkadaşlar gazeteyi alan biri resmini çekip ekleyebilir mi ben çıkamadım evden bir türlü:icon_sorr
Mesajlar la kötü amacli ne yapabilirlerki?
Aslinda oradan cagrida bulunsak atv yi telefonla aramalari icin, olurmu? Mesaj olarak iletsek kaybolur galiba.
sponsorluk için bazı fiemaların adresleri ön sayfaya taşımakta fayda var
muhasebe@arathali.com,
Satis@arathali.com,
ashali@ashali.com.tr,
toptan@asyahali.com,
info@bahariyehali.com,
info@barbaroshali.com,
birko@birko.com.tr,
info@carpetsland.com,
dinarsu@dinarsu.com.tr,
durkar@durkarcarpet.com,
info@ekokilim.com,
info@elithali.biz,
info@enderun-hali.com,
gaphali@mirhali.com,
info@kasmirhali.com,
koza@kozahali.com,
marmara@marmaradekor.com,
merinos@merinos.com.tr,
info@mfloor.com,
mirhali@mirhali.com,
info@motifcarpet.com,
info@onurhaliltd.com,
info@polarishali.com,
destek@reyhanhali.com.tr,
rozahali@rozahali.com.tr,
samur@samur.com.tr,
info@sarayhali.com.tr,
info@seralhali.com.tr,
bilgi@seralhali.com.tr,
sumerhali@sumerhali.gov.tr,
info@tafthali.com,
siparis@tavus.com.tr,
info@tavus.com.tr
veee atvnin teli hafdta içi hergün 09.00-18.00 arası ne kadar çok tel. o kadar şans 0212 354 30 00
bu firmalardan da özellikle mir halıya yoğunlaşalım derim ben tabii diğerlerini de es geçmemek şartıyla
editor@sabah.com.tr,
editor@atv.com.tr,
info@cinergroup.com.tr,
anahaber@atv.com.tr,
kahvalti@atv.com.tr
burhan.ayeri@aksam.com.tr
mtelevizyon@milliyet.com.tr
mguler@gazetevatan.com
bide atvnin kendi sitesinde diziler bölümünde erkekler ağlamaza yorum yapalım ona da artık ulaştığına dair mailler yollamaya başlamışlar
arkadaşlar gazeteyi alan biri resmini çekip ekleyebilir mi ben çıkamadım evden bir türlü:icon_sorr
Ben biraz önce çıkıp aldım şimdi tarıyorum eklerim birazdan arkadaşlar...
harikasın canım..serhat tutumluer başlığına ekliycen dimi??
çok sağol nasıl sevindim anlatamam :happy0064 alamadım ya:icon_sorr
büyük olduğu için link olarak veriyorum işte arkadaşlar:
http://img471.imageshack.us/img471/1271/radikalpi1.jpg
resimleri çok güzel..atrıca röportajda öyle..koca 1 sayfa ...gösteri ve yürüyüş yasasına aykırılıktan yargılanmış biliyormusunuz?aklıma bizim bi türlü orgnize edemediğimiz yürüyüş geldi..:))tabi amaçlar farklı ..ya da dolaylıda olsa aynı..:img-wink:
Arkadaslar,
Forumun duzenlemesi acisindan yayindan kalkmis diziler , Eski Diziler bolumune alinmaktadir. Yeniden yayinlanmasi durumunda da yine ayni duzenleme geregi Gundemdeki Diziler basligina alinacaktir.
Forumumuzda basligi olan bir diziye karsi olumsuz bir tutum alinmasi dusunulemez. Ancak, yayindan kaldirilan dizilerin sayi itibari ile cogalmasi nedeniyle, bu dizi bittigi halde , eski yerinde birakmak , duzene aykirilik teskil etmesiyle beraber, yayindan kaldirildigi icin eski diziler basligina kaldirilan diger dizilerin izleyicilerine adaletsiz bir uygulama olarak gorunebilir.
Lutfen kurallarin uygulanmasinin, her bir dizi icin tek tek degil, ancak bir butun olarak forumun isleyisinin gozonune alinarak yapildigini unutmayalim.
MardiGras
Super Moderator
dünya ahiret abim olsun ama yakışıklı adam bee şöyle baka baka dur yaniii...
anything canım benim niye katladın sen o gazeteyi kırıştırmışsın yüzünü:img-blush
dünya ahiret abim olsun ama yakışıklı adam bee şöyle baka baka dur yaniii...
anything canım benim niye katladın sen o gazeteyi kırıştırmışsın yüzünü:img-blush
ya arkadaşım napim tarayıcıya sığmıyodu mecburen zaten gazeteci geri yollamak için toplamış bağlamıtı falan zorla çıkarttırdım maalesef çıkartırkende biraz buruştu:img-blush
elim sürekli gündem başlığına gidiyor görünce şok oldum ama mardigrasında dediği gibi düzen olayı kanaltürkün haber bülteninde cenneti beklerken ile ilgili haber çıktı serhat melisa falan film oyuncularıyla kısa röportaj yapıldı filmle iligli yanarım yanarımda film kayseri ve kapadokyada çekilirken orda olamadığıma yanarım buarada serhatın boynundaki kolye dizideki kolyenin aynısı günlük hayattada kullanıyor sanırım
ya arkadaşım napim tarayıcıya sığmıyodu mecburen zaten gazeteci geri yollamak için toplamış bağlamıtı falan zorla çıkarttırdım maalesef çıkartırkende biraz buruştu:img-blush
neyse artık olan olmuş:img-wink: mail atıyosunuz dimi adreslere ben atv nin sitesini yine boğdum mail yağmuruna sizde atın yavaşlamayalımm
anything çok sağol canım..bikere resimler süper..ağzım açık bişekilde bilgisayarı izliyorum bi saattir :) düşüncelerine gelince zaten edebiyat fakültesine girip de bunu düşünmeyen biri olamaz gibi. bende aynı ünv aynı fakültedeyim ve ne demek istediğini, bahsettiği eylemleri tepkileri çok iyi biliyorum. tabi sen katılıyomusun derseniz çıkan kargaşalardan dolayı ordan ilk kaçan ben oluyorum ne yazıkki :) keşke gelse yine buralara...gündemimize de pek uydu:img-wink: bakın yargılanıcağımız yasa bile belli herkes kendini hazırlasın böyle bişey olursa:img-hyste
miracle girl
16-12-06, 21:41
selam arkadaşlar buraya taşınmış forum yeni gördm aradım aradm anca buldm:)konu nedir:)
canım ne kadar teşekkür etsem azdır gazeteyi tarayıp eklemişsin
bakalım alamadım ama okula gidince sorarım alan bir arkadaştan bunu arvişlemem lazım
harika bir röportaj resimler de harika onu diziler dışında hiçbir yerde görmediğim için
gerçi pek fark yokmuş:img-in_lo serhat hakkında hiç bilmediğim şeyler öğrendim
zaten bilmediğim çok şey var ama
sinemada oynamak onun 1 numaralı idealiydi benim de en büyük hayalim onu bir sinema filminde izlemekti(büyü sayılmaz)
tekrar tekrar sağol sen olmasan bu gece hazımsızlıktan uyuyamazdım bizimkiler gitmeme izin vermediler çünkü
EsmerNebis
16-12-06, 21:44
hayirr yaaa olamaz.... eski diziler e geciyoruz he...
ama insallah gündemdekilere geri döneriz...
bu arada röp. süper resimlerde aynen... allah özene bözene yaratmis iste... cok yakisikli cok... ama saclari kesirmis... eger ki dizi devam ederse, biraz kötü olacak, sampiyon son sahnede uzun sacliydi, ama kisa sacli olarak uyanacak...
olsun herseye raziyiz... önemli gelismeler varmi arkadaslar???
miracle girl
16-12-06, 21:44
arkadaşalr şu yürüyüş noldu hni toplancaktınız nolduuu???
anything çok sağol canım..bikere resimler süper..ağzım açık bişekilde bilgisayarı izliyorum bi saattir :) düşüncelerine gelince zaten edebiyat fakültesine girip de bunu düşünmeyen biri olamaz gibi. bende aynı ünv aynı fakültedeyim ve ne demek istediğini, bahsettiği eylemleri tepkileri çok iyi biliyorum. tabi sen katılıyomusun derseniz çıkan kargaşalardan dolayı ordan ilk kaçan ben oluyorum ne yazıkki :) keşke gelse yine buralara...gündemimize de pek uydu:img-wink: bakın yargılanıcağımız yasa bile belli herkes kendini hazırlasın böyle bişey olursa:img-hyste
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste benimde aklımdan geçmedi değil bizim sonumuzda 1211.....
Aşikara mail attım..umarım kısa zamanda uğrar buraya..istanbullu arkadaşlar bişeyler yapmayı düşünüyormusunuz ?hani şu son konuştuğumuz..eğer aşikar ayarlarsa tahta bacağı filan katılacakmısınız?
biliyorsunuz ankara ekibi pazartesi gazamız mübarek olsun diyerekten Allah Allah nidalarıyla düşeceğiz ankara yollarına..gazetelerin kapısını aşındıracağız ve inşallah güzel haberlerle burada buluşacağız..ve pazartesi herkesin biraz özveride bulunması şart..telefonu sakın aksatmayalım..Amman ha!sıkın dişinizi arkadaşlar....bundan sonra dönemeyiz artık geri..çıktık bi yola,sonuna kadar gidelim..hem sorumluluğumuz şimdi daha da arttı..bu işi bi başaralım,o zaman göreceksiniz her şeye değdiğini..ha gayret ..
harikasın canım ya
azim budur işte gazeteci de merak etmiştir bu ilginin nedenini
ben de buna benzer bir şey yaşamıştım 2-3 sene önce hürriyetin gala ekini almak için
orada hayranı olduğum bir şarkıcı hakkında bir haber vardı ama kapakta da malum manken kızlarımız
adam bana tuhaf tuhaf baktı ne yapacak bu kız bu dergiyi diye yaş da küçük babam-abim için alıyorum sanmış olabilir
ama senin vukuatın farklı en azından radikal gazetesi
röportajı okudum çok samimi gerçekten de
sadece şu siyasi görüşünü saklaması iyi olmamış gerçekten de geciştirmiş cevabı
aslında 17 yaşından beri bu konularla ilgilenen biri çekinmeden söylerdi ama ne yaparsın insan göz önünde olunca kendini geri çekmesi gerekiyor
eylemde onu gören vatandaşımızın lafına da çok güldüm herhalde heyecandan ne diyeceğni şaşırmış
beyaz perdede ilk başrolünü alacağını öğrendiği ana ben de gittim sanki yeğenleriyle birlikte almış haberi nasıl sevinmiştir kim bilir kim sevinmez ki
attan düşmüşe dönmüştür
acaba neyden bahsettiğinizi sorabilirmiyim neden dolayı yargılanacaksınız...
ayrıca gazate röportajını ekleyen arkadaş teşeşkürler yani çok yaşıklı bir adam ayrıca çok güzel düşünceleri var...
ya birde you tube de erkekler ağlamazı izlicektim ama izkeyemedim bir bilginiz varmı...
first lady
16-12-06, 21:53
ayyyyyyyyyyy ropörtajı okuyunca daha bi sevdim kendisini bende şu anda istanbul üniv. edebiyat fakültesindeyim keşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkeeeeee bigün gelsede okulda tekrar görebilsem onu:icon_sorr .fikirlerini okuyunca daha hayran oldum gerçi çarşambadan beri gözüm başka birini görmüyo ama şimdi farklı bi açıdan daha kazandı hayranlığımı:img-in_lo :img-blush
acaba neyden bahsettiğinizi sorabilirmiyim neden dolayı yargılanacaksınız...
ayrıca gazate röportajını ekleyen arkadaş teşeşkürler yani çok yaşıklı bir adam ayrıca çok güzel düşünceleri var...
:)yok biz bişeyden yargılanmıcaz..bizim cezamız çoktan verildi..şimdi temyize gidiyoruz..valla biz masumuz,biz bişey yapmadık...
canlarım gittikçe azmimizi,heyecanımızı mı yitiriyoruz?eskisi kadar istekli değil miyiz yoksa?hadi biraz canlanalımmm :happy0064
canlarım gittikçe azmimizi,heyecanımızı mı yitiriyoruz?eskisi kadar istekli değil miyiz yoksa?hadi biraz canlanalımmm :happy0064
Evet hadi canlanalımmmmmm......................... Geri almamız gereken bir dizi var..........:happy0064
boş durmak yoookkkkk telefon açamıyosak maillere saldırın arkadaşlar hadi 2 sayfa öncede var mail adresleri atv nin sitesindenn yollamayı da unutmayalaım anneniz babnız dayınız halanız herkes adına yollayın
boş durmak yoookkkkk telefon açamıyosak maillere saldırın arkadaşlar hadi 2 sayfa öncede var mail adresleri atv nin sitesindenn yollamayı da unutmayalaım anneniz babnız dayınız halanız herkes adına yollayın
evet kesinlikle hadi boş durmak yok :) oley...çalışmalara devam...bence diğer sitede isim arttırmaya da devam etmemiz lazım..en azından 10000 yapana kadar...evet güvenimiz kırıldı ama sonuçta oraya mesaj yazınca bişey kaybetmeyeceğiz ama belki bişeler kazanabiliriz,di mi ama canım :img-yes:
yaaaaaa röportaj süper çok samimi..çok güzel cevaplar vermiş ama resimleri daha da güzel...resimlerine bakmaktan yazıyı okuyamıycaktım nerdeyse..hele o gözleri yok mu:img-in_lo ..neyse cnm anything çok çok teşekkürler cnm uğraştığın,eklediğin için:img-wink:
bu arada ben de aynı fakültedeyim..şimdi de oralarda dolaşıyorum demiş keşke bigün görebilseydim oralarda...
filmi de daha izleyemedim ama en kısa zamanda izliycem ve hatta kuzenime de izleticem..o kadar çok övdüm ki beraber gitmeye karar verdik sonunda..:happy0064
Arkadaşlar.... herkese iyi akşamlar....
Kaç gündür foruma doğru düzgün giremiyorum...şimdi hafta sonu oldu diye fırsat bulabildim... yılsonunun bitmesini hiç bukadar çok istememiştim... bayramı dört gözle bekliyorum....
Kızlar.....maalesef eski diziler bölümünü gönderilmişiz.... kanaldan sonra forumda bizi harcamış....:sad53: :sad53: :sad53:
şu toplantı ve eylemlerden bahsetmişsiniz...
hayırdır ne oluyor...
bir yerlerdemi toplanılıyor.....
kanal yada yapımcı firmadan umut edici bir gelişme varmı....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
EsmerNebis
16-12-06, 22:11
arkadaslar bi calisma yaptim, cok güzel degil ama derdimizi anlatiyor... bu calismayi baska forumlarada ekliyelim veya girdigimiz sayfalara... bize destek vermek isteyenler versin... hem mutlaka birileri bunu dikkate alir... siz nedersiniz????
http://img300.imageshack.us/img300/7207/erkekleraglamazxn4.gif
zaten eski diziler de yerimizi aldik... bari daha cok kuvvetimiz olsun ki dizimizi timsahin agzindan geri alabilelim... hani dediniz yaa atv ye telefonlar azalmis diye.. belki birileri de aramaya katilir... herneyse... bu ikinci dizim eski dizilerde cok kötü oldum yaa..
ya ben bu adami niye seviyorum niye bana bu kadar yakin duruyor diyordum ve hakliymisin sevilmiyecek gibi degilki bizden biri harikaya ihsallah dizimiz devam ederde bizde yeniden onu izleriz :img-yes: :img-yes:
arkadaslar bi calisma yaptim, cok güzel degil ama derdimizi anlatiyor... bu calismayi baska forumlarada ekliyelim veya girdigimiz sayfalara... bize destek vermek isteyenler versin... hem mutlaka birileri bunu dikkate alir... siz nedersiniz????
zaten eski diziler de yerimizi aldik... bari daha cok kuvvetimiz olsun ki dizimizi timsahin agzindan geri alabilelim... hani dediniz yaa atv ye telefonlar azalmis diye.. belki birileri de aramaya katilir... herneyse... bu ikinci dizim eski dizilerde cok kötü oldum yaa..
ne kadar güzel hazırlamışsın duygulandım walla okurken
Güzelim röportaj için teşekkürler...ancak okuyabildim....
ve bir kez daha serhat beye hayran oldum....
Sanırım bu röportaj serhat tutumluerin karakteri hakkında bayağı bir bilgi veriyor...
Neden hiç bir magazin programında onu gördemidiğimizide en güzel şekilde açıklıyor....
Böyle bir tiyatrocunun boyalı basına ihtiyacı yokki.....
ben hala filmine gidemedim..maalesef.... :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ancak bayramda izleyebilecek vakit bulucam...ama şimdiden çok merak ediyorum....
miracle girl
16-12-06, 22:16
ay çok gzl olmuş valla tebrik ederim
yaaaaaaaaaaaaa
eski dizilere geçmişiz ya olamaz çok üzüldüm:icon_sorr
var mı bir değişiklik son olarak ne karar alındı çok sayfa birikmiş okuyana kadar zaman geçer
Nebiscim inan diycek bişey bulamıyorum.gerçekten harika olmuş..ellerine,emeğine,yüreğine sağlık..çok duygusal olmuş ya yine gözlerim doldu..
Şu imza çok güzel olmş gerçekten kim yaptıysa eline sağlık eski dizilere alınmasına üzüldüm yazık oluyo canım diziye ya...
Arkdslr nasılsınız ya ? Nası gıdıo calısmalar bugun gazetede geneyazı cıkmıs dizifilmden toplanmadı dimi o isimler? bnm hbrm yokda eger öylese cok uzuluıru m .. sSon gelismeler nedir ??
Eski dizileri de tasınmıs diizii .. Üzüldümm ..
EsmerNebis
16-12-06, 22:28
Güzelim röportaj için teşekkürler...ancak okuyabildim....
ve bir kez daha serhat beye hayran oldum....
Sanırım bu röportaj serhat tutumluerin karakteri hakkında bayağı bir bilgi veriyor...
Neden hiç bir magazin programında onu gördemidiğimizide en güzel şekilde açıklıyor....
Böyle bir tiyatrocunun boyalı basına ihtiyacı yokki.....
ben hala filmine gidemedim..maalesef.... :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
ancak bayramda izleyebilecek vakit bulucam...ama şimdiden çok merak ediyorum....
aynen canim kesinlikle katiliyorum... onun farkliligi da bu zaten.. kesinlikle, onun oyunculugundan baska hicbirseye ihtiyaci yok... o büyüzden bitane zaten kimse onun gibi degil... birkez daha hayran oldum kendisine... ve allahim tekrar diyorum özene bözene yaratmis gercekten...
miracle girl
16-12-06, 22:28
gazeetede nası bi yazı çıkmış söleyeblr misn
keşke umut ışığımız gelse de azıcık canlansak azıcık konuşsak...dün değil miydik 1 gün de form kapatacak kadar konuşan...nerdeyiz bugün...26 kişiyiz kimse ne mesaj atıyo ne yorum yapıyo..hadi canlarım ya...az kaldı dayanalım azıcık daha :happy0064
Arkdslr nasılsınız ya ? Nası gıdıo calısmalar bugun gazetede geneyazı cıkmıs dizifilmden toplanmadı dimi o isimler? bnm hbrm yokda eger öylese cok uzuluıru m .. sSon gelismeler nedir ??
Eski dizileri de tasınmıs diizii .. Üzüldümm ..
nası yani?hangi gazete,ne zaman,hangi liste
muhasebe@arathali.com (muhasebe@arathali.com),
Satis@arathali.com (Satis@arathali.com),
ashali@ashali.com.tr (ashali@ashali.com.tr),
toptan@asyahali.com (toptan@asyahali.com),
info@bahariyehali.com (info@bahariyehali.com),
info@barbaroshali.com (info@barbaroshali.com),
birko@birko.com.tr (birko@birko.com.tr),
info@carpetsland.com (info@carpetsland.com),
dinarsu@dinarsu.com.tr (dinarsu@dinarsu.com.tr),
durkar@durkarcarpet.com (durkar@durkarcarpet.com),
info@ekokilim.com (info@ekokilim.com),
info@elithali.biz (info@elithali.biz),
info@enderun-hali.com (info@enderun-hali.com),
gaphali@mirhali.com (gaphali@mirhali.com),
info@kasmirhali.com (info@kasmirhali.com),
koza@kozahali.com (koza@kozahali.com),
marmara@marmaradekor.com (marmara@marmaradekor.com),
merinos@merinos.com.tr (merinos@merinos.com.tr),
info@mfloor.com (info@mfloor.com),
mirhali@mirhali.com (mirhali@mirhali.com),
info@motifcarpet.com (info@motifcarpet.com),
info@onurhaliltd.com (info@onurhaliltd.com),
info@polarishali.com (info@polarishali.com),
destek@reyhanhali.com.tr (destek@reyhanhali.com.tr),
rozahali@rozahali.com.tr (rozahali@rozahali.com.tr),
samur@samur.com.tr (samur@samur.com.tr),
info@sarayhali.com.tr (info@sarayhali.com.tr),
info@seralhali.com.tr (info@seralhali.com.tr),
bilgi@seralhali.com.tr (bilgi@seralhali.com.tr),
sumerhali@sumerhali.gov.tr (sumerhali@sumerhali.gov.tr),
info@tafthali.com (info@tafthali.com),
siparis@tavus.com.tr (siparis@tavus.com.tr),
info@tavus.com.tr (info@tavus.com.tr)
veee atvnin teli hafdta içi hergün 09.00-18.00 arası ne kadar çok tel. o kadar şans 0212 354 30 00
bu firmalardan da özellikle mir halıya yoğunlaşalım derim ben tabii diğerlerini de es geçmemek şartıyla
editor@sabah.com.tr (editor@sabah.com.tr),
editor@atv.com.tr (editor@atv.com.tr),
info@cinergroup.com.tr (info@cinergroup.com.tr),
anahaber@atv.com.tr (anahaber@atv.com.tr),
kahvalti@atv.com.tr (kahvalti@atv.com.tr)
burhan.ayeri@aksam.com.tr (burhan.ayeri@aksam.com.tr)
mtelevizyon@milliyet.com.tr (mtelevizyon@milliyet.com.tr)
mguler@gazetevatan.com (mguler@gazetevatan.com)
bide atvnin kendi sitesinde diziler bölümünde erkekler ağlamaza yorum yapalım ona da artık ulaştığına dair mailler yollamaya başlamışlar
ashali@ashali.com.tr (ashali@ashali.com.tr)
bu adrese gitmiyor geri geliyor
mail kutusunda yer kalmamış
saray halidan da geri geliyor
nasıl oldu acaba:img-blush
mir halıdan da otomatik cevap geliyor
Teþekkürler mailiniz alýnmýþtýr.gerekli deðerlendirme yapýldýktan sonra cevap mailiniz gönderilecektir.. Mir Halý A.Þ.
muhasebe@arathali.com,
Satis@arathali.com,
ashali@ashali.com.tr,
toptan@asyahali.com,
info@bahariyehali.com,
info@barbaroshali.com,
birko@birko.com.tr,
info@carpetsland.com,
dinarsu@dinarsu.com.tr,
durkar@durkarcarpet.com,
info@ekokilim.com,
info@elithali.biz,
info@enderun-hali.com,
gaphali@mirhali.com,
info@kasmirhali.com,
koza@kozahali.com,
marmara@marmaradekor.com,
merinos@merinos.com.tr,
info@mfloor.com,
mirhali@mirhali.com,
info@motifcarpet.com,
info@onurhaliltd.com,
info@polarishali.com,
destek@reyhanhali.com.tr,
rozahali@rozahali.com.tr,
samur@samur.com.tr,
info@sarayhali.com.tr,
info@seralhali.com.tr,
bilgi@seralhali.com.tr,
sumerhali@sumerhali.gov.tr,
info@tafthali.com,
siparis@tavus.com.tr,
info@tavus.com.tr
editor@sabah.com.tr,
editor@atv.com.tr,
info@cinergroup.com.tr,
anahaber@atv.com.tr,
kahvalti@atv.com.tr
burhan.ayeri@aksam.com.tr
mtelevizyon@milliyet.com.tr
mguler@gazetevatan.com
hadi arkadaşlar toparlanalım artık herkes burdayken yukardaki adreslere birer mail atalım...yeni gelen arkadaşlar için sponsorlardan erkekler ağlamaz için destek olmalarını ve atv ile görüşmelerini istediğimiz bi metin yolluyoruz...
yazararı da ihmal ettik hani nerde 1 günde yollanan binlerce mail..tekrar başlıyoruz...pesetmediğimizi dizimizden vazgeçmeyeceğimizi gösterelim herkese..
hadi parmaklar çalışsın artık..bukadar muhabbet yeter...
ben halı firmaların hepsine tekrar yolladım..şimdi motorsiklet firmalarına başlıyorum..hadi sizde lütfen...
canım bu ne güzel bir çalışmadır eline kalbine sağlık ne güzel anlatmışsın sonunda vakit bulup katılabildim aranıza
ilan vericek arkadaşlar fazladan bir metin daha isterseniz bir deneyebilirim
hadi arkadaşlar toparlanalım artık herkes burdayken yukardaki adreslere birer mail atalım...yeni gelen arkadaşlar için sponsorlardan erkekler ağlamaz için destek olmalarını ve atv ile görüşmelerini istediğimiz bi metin yolluyoruz...
yazararı da ihmal ettik hani nerde 1 günde yollanan binlerce mail..tekrar başlıyoruz...pesetmediğimizi dizimizden vazgeçmeyeceğimizi gösterelim herkese..
hadi parmaklar çalışsın artık..bukadar muhabbet yeter...
ben halı firmaların hepsine tekrar yolladım..şimdi motorsiklet firmalarına başlıyorum..hadi sizde lütfen...
canım başka sponsorlarımız vardı bizim onlar nerde ben bulamadım motorsikletleri de buraya eklermisin ewet arkadaşalra bazı adreslere gitmeyebiliyo yapacak bi şey yok onlara yollamayın isterseniz
nası yani?hangi gazete,ne zaman,hangi liste
gecen hafta bizim adımızın cıktı milliyet / tv eki 1 ytl kapmanyasından bahsetmısler adres yazmıslar
gecen hafta bizim adımızın cıktı milliyet / tv eki 1 ytl kapmanyasından bahsetmısler adres yazmıslar
adres derken???
miracle girl
16-12-06, 22:42
arkadaşlar size başarılar ben kaçtım bye
adres derken???
Atv nin adresi sanırım ewt öle yani ytlleleri gondereceğimiz adres,,
ah be arkadaşım şöle tam olarak yazsanda habire sormasak ayrıntıları..hatta mümkünse eklebilsen buraya..
bu arada nebiişş,süper olmuş çalışman..:good:
EsmerNebis
16-12-06, 22:46
Arkadaslar cok tskler... umarim istedigimizi getirir bize... bu calismayi girdiginiz her siteye ekleyin, ve göndere bildiginiz herkeze gönderin... sunun surasinda zaten birkac günümüz kaldi... ben diger sayfaya msj atiyorum... dün bütün gün acilmadi bende sayfa, bugünde az önce acildi... simdi baya msj atmam gerekiyor ki yetistirelim 10.000 msj i... siz yazin ben arada bir bakiyorum...
canım başka sponsorlarımız vardı bizim onlar nerde ben bulamadım motorsikletleri de buraya eklermisin ewet arkadaşalra bazı adreslere gitmeyebiliyo yapacak bi şey yok onlara yollamayın isterseniz
*info@metroturizm.com.tr metro turizm
*info@ozverler.com.tr özverler resim çerçeve
*hayat@hayat.com.tr Papia Türkiye temsilcisi bu.
*info@parete.org Parete duvar kağıt
*ece@eceoto.com Ece hyundai plaza
*info@savas.com.tr Savaş plastik
*info@cincihan.com CİNCİ HAN OTEL
www.harleyfinans.vdf.com.tr
postakutusu@vdf.com.tr
faks:0212 365 64 00
doğuş wolsvagen 'e ait sanırım bu ..
Aprilia (Motomax) http://www.motomax.com.tr
Aprilia (VillaPera) http://www.villapera.com
Asya motor http://www.asyamotor.com
Bisan http://www.bisan.com.tr
BMW http://www.bmw-motosiklet.comCullas http://www.cullas.com
Çelik http://www.celkan.com
Ducati http://www.demaksmotor.com
Gilera http://www.mototas.com.tr/
Haojin http://www.asyamotor.comHarput http://www.harput.com.tr
Herk http://www.herk.com.tr
Honda http://www.honda.com.tr/motosiklet
Husaberg http://www.suleymanmemnun.com
Hyosung http://www.globalmotor.com.tr/index.asp?firmaid=102
Jinlun (Aygün Motor) http://www.aygunmotor.comJinlun (ICM Motosiklet) http://www.icmmotosiklet.com
Jonway http://www.motoser.net
Kangda http://www.fercelik.com.tr/kangda.html
Kanuni http://www.kanuni.com.tr
Kawasaki http://www.kawasaki-turkiye.com
KTM http://www.spormoto.com/
Kymco http://www.nebiogullari.com
Lingken http://www.tumopar.com
Mondial http://www.ugur.com.tr/mondialOmi
http://www.omimotor.com/
Osmanlı Motor http://www.osmanlimotor.com
Peugeot http://www.kuralkan.com.tr
PGO http://www.pgo.com.tr
Piaggio http://www.piaggioturkiye.com/
Ramzey http://www.ramzeymoped.com
Salcano http://www.salcano.com
Skygo http://www.tumopar.com
Suzuki http://www.suzuki.com.trSYM http://www.motana.com.tr
TRIUMPH http://www.demaksmotor.com/anasayfa/anasayfa.htm
Vespa (Genç Moto) http://www.gencmoto.com
Vespa (Ferco Motor) http://www.vespaturkiye.com
Vespa (Meto Motor) http://www.metromotor.com.tr
Yamaha http://www.beldeyama.com.tr
Zealsun http://www.polen-tr.com
Zongshen http://www.mototurka.com
info@cinergroup.com.tr
rtuk@rtuk.gov.tr
anahaber@atv.com.tr
editor@atv.com.tr
kahvalti@atv.com.tr
Altınbaş---- www.altinbas.com
Favori ---- www.favori.com.tr
reklam@favori.com.tr
Asgold ---- www.asgold.com
musteri.iliskileri@asgold.com
Atasay ---- www.atasay.com
musteri.hizmetleri@atasay.com
Aytaç ---- iletisim@aytac.com.tr
admin@aytac.com.tr
Opet ---- info@opet.com.trsitesini eklediklerimde siteden de yorum yapabiliyorsunuz...
Arçelik ---- www.arcelik.com.tr
Vestel ---- www.vestel.com.tr
bunlara sadece siteden yorum yapabiliyorsunuz mail adreslerini bulamadım
Doğuş çay --- info@doguscay.com.tr
istanbul@koyunlu.com.tr
padisah@padisah.com.tr
info@kent.com.tr
efes@efescikolata.com.tr
endergida@superonline.com
melisa@melisacikolata.com
umutkuskaya@melisacikolata.com
ilan vericek arkadaşlar fazladan bir metin daha isterseniz bir deneyebilirim
bu arada noldunuz ya ben geldim diye mi kaçtınız aşk olsun bi daha gelmem ben yokken yazışmışınız ne güzel :img-wink:
merhaba arkadaşlar
bugün kaçıranlar için tekrar söylüyorum
habertürkde saat 00:00 da serhat tutumluer olacak kaçırmayın
bu arada hoşgeldin taz_35
bu arada noldunuz ya ben geldim diye mi kaçtınız aşk olsun bi daha gelmem ben yokken yazışmışınız ne güzel :img-wink:
evet evet lütfen istiyoruz tabi..istemezmiyiz..çok iyi olur..kolay gelsin şimdiden sana canım..burası bugün pek bi sessiz..sorduğum sorulara cevapta gelmiyo valla ,küsecem:)
merhaba arkadaşlar
hoşbulduk cnm
seni seviyorum desem çok sağol çok üzülmüştüm kaçırdım diye
evet evet lütfen istiyoruz tabi..istemezmiyiz..çok iyi olur..kolay gelsin şimdiden sana canım..burası bugün pek bi sessiz..sorduğum sorulara cevapta gelmiyo valla ,küsecem:)
bi avuç kalmışız yaawww ben dalmışım maillere bari bi işe yarayalım dimi
EsmerNebis
16-12-06, 23:05
merhaba arkadaşlar
yaa arkadasalr biri kayit etsin lütfen dünkü haberi de kayit edenler olmus ama ben bulamadim ne yazikki... lütfen allah rizasi icin kayit edin yalvaririm... allah ne muradiniz varsa versin, allah tuttugunuzu altin etsin... dileyin benden ne dilerseniz... ama lütfen kayit edin, ve su garip serhat hayranini mutlu edin...