Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 9)
Ben forumunuzu sadece uzaktan takip eden bir erkekler ağlamaz fanatiğiyim. Artık birşeyler yazmam destekçi olduğumu söylemem gerektiğini düşündüm. Azminizi, hayal gücünüzü, espisi anlayışınızı inanın çok takdir ediyorum. Dizimiz için umutların tükenmeye başladığını kabul etmeden önce bi de şunu okuyun:Bütün yüreğinizle gerçekten bir şey istediğiniz zaman isteğinizin gerçekleşmesi için bütün evren işbirliği yapar. ( Paulo Coelho nun Simyacı kitabındandı. ) Ayrıca serhat tutumluer den mesajım var sizlere. (Her ne kadar ben değil de bir arkadaşım görüşmüş olsa da paylaşmak istiyorum.)dizini bitmesine ne kadar üzüldüğününden bahsetmiş.
dizi bitmedi.....
ben kabul etmiyorum
tatile girddi sadece
meltem-cmbl
20-12-06, 21:55
garip bir soru olcak ama saat kaçta yapcaz 6 sı olursa(gerçi kahvaltı kaçta yapılırki) 3 aralığa ne dersiniz hem tatil
3 aralıkmı cnm 3 ocakmı:)
Arkadaşlar 3 ocağa ne dersiniz???
3 aralıkmı cnm 3 ocakmı:)
pardon 3 ocak :)
hot_coutre
20-12-06, 21:56
evet aslında cumartesi olsa belki bizde atlar giderdik istanbula..Şebnem hanımla,diğer oyuncularla ve tabi sizlerle geçireceğim bir gün ,hayatımın her günü hatırlayacağım bir anı olarak kalacaktı..
ya o zaman 30 aralık cumartesi olsun bence ama nolur 4-5-6 ocak olmasın
30 aralık tam bayram arefesi arkadaşlar.. 6 ocak cumartesi olmaz mı?
meryemce84
20-12-06, 21:57
dizi bitmedi.....
ben kabul etmiyorum
tatile girddi sadece
Forumda kim kabul ediyor ki bittiğini..:img-hyste
Dizimiz tatilde yeni sezona kalamadan başlayacak inşallah..:icon_whis
:img-blush Ben forumunuzu sadece uzaktan takip eden bir erkekler ağlamaz fanatiğiyim. Artık birşeyler yazmam destekçi olduğumu söylemem gerektiğini düşündüm. Azminizi, hayal gücünüzü, espisi anlayışınızı inanın çok takdir ediyorum. Dizimiz için umutların tükenmeye başladığını kabul etmeden önce bi de şunu okuyun:Bütün yüreğinizle gerçekten bir şey istediğiniz zaman isteğinizin gerçekleşmesi için bütün evren işbirliği yapar. ( Paulo Coelho nun Simyacı kitabındandı. ) Ayrıca serhat tutumluer den mesajım var sizlere. (Her ne kadar ben değil de bir arkadaşım görüşmüş olsa da paylaşmak istiyorum.)dizini bitmesine ne kadar üzüldüğününden bahsetmiş.
bizde cok uzugunuz ihsallah yeniden guleecek gunler gorecegiz :img-in_lo
Arkadaşlar 3 ocağa ne dersiniz???
oyuncu dostlarımızın hafta içi işleri çıkacaktır.
ve gene bayram'a denk geliyor sanırım. ama bi düşünün bakalım. neden olmasın???.
Arkadaşlar 3 ocağa ne diyorsunuz????
30 aralık tam bayram arefesi arkadaşlar.. 6 ocak cumartesi olmaz mı?
ewet 6 ocak en iyisi bence de
milleeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttt ttt
tarih : cuma
saat : 14.30
yer : atv binası önü
her şey tamamdır allahın izniyle üstesinden gelicez bu işin
hot_coutre
20-12-06, 22:01
Arkadaşlar buluşmayı bayrama getirmeyelim lütfeennn ben burada olmayacağım eminim bayramda ist. dışında olacak başka arkadaşlar da vardır. 6 ocak yapalım hem cumartesiye geliyor
meryemce84
savasava tafarından gönderildi
"7 ocak kesin midir arkadaşlar?
ben başlayayım çalışmaşa hemen
ama oyuncu sayısı sizin sayınızdan fazla olunca bir tuhaf olmaz mı?
ben ve birkaç arkadaşım ne olursa olsun geliriz ama diğerleri biraz geri durabilir
bilginize sunarım
ama bunu lütfen çok da kurcalamayın olur mu?"
gulshahk tafarından gönderildi
"yalnızca siz gelseniz bile bize yeter yani gelmek istemeyeni zorla getirecek değiliz şebnem abla bizde toplanırız sen merak etme 3 kişiyle gelmeyiz öyle 7 ocak için sen ayarlamaya çalış istersen "
tamamdır canımın içi
ben aldm mesajı
hemen duyurumu yapıyorum
ve sizi çok öpüyorum
Gördüğünüz gibi Şebnem hanım "hemen duyurumu yapıyorum" demiş.
Eğer kesin karar verirseniz..Şebnem Hanıma gelir gelmez haber verin.
Mahcup olmasın Ramizemiz..
EsmerNebis
Ayrıca serhat tutumluer den mesajım var sizlere. (Her ne kadar ben değil de bir arkadaşım görüşmüş olsa da paylaşmak istiyorum.)dizini bitmesine ne kadar üzüldüğününden bahsetmiş.
hosgeldin aramiza... en cok koyan da bu oldu zaten... yaaa üzülmesin biz dizimizi geri getircegiz insallah... kimse üzülmesin yaaa...
Ya arkadaşlar 6 ocak olmasın toefl sınavım var kaçamam da ankaradakiler 7 ocağa gelmeniz mümkün değil mi ya????
nasıl yani
hani o iş olmuyordu
nerden çıktı birden bire
vay beee
çok ses getiricek çooook
EsmerNebis
20-12-06, 22:04
Forumda kim kabul ediyor ki bittiğini..:img-hyste
Dizimiz tatilde yeni sezona kalamadan başlayacak inşallah..:icon_whis
:img-hyste :img-hyste :img-hyste dizi tatile girdi biz depresyona:img-hyste
"7 ocak kesin midir arkadaşlar?
ben başlayayım çalışmaşa hemen
ama oyuncu sayısı sizin sayınızdan fazla olunca bir tuhaf olmaz mı?
ben ve birkaç arkadaşım ne olursa olsun geliriz ama diğerleri biraz geri durabilir
bilginize sunarım
ama bunu lütfen çok da kurcalamayın olur mu?"
gulshahk tafarından gönderildi
"yalnızca siz gelseniz bile bize yeter yani gelmek istemeyeni zorla getirecek değiliz şebnem abla bizde toplanırız sen merak etme 3 kişiyle gelmeyiz öyle 7 ocak için sen ayarlamaya çalış istersen "
tamamdır canımın içi
ben aldm mesajı
hemen duyurumu yapıyorum
ve sizi çok öpüyorum
Gördüğünüz gibi Şebnem hanım "hemen duyurumu yapıyorum" demiş.
Eğer kesin karar verirseniz..Şebnem Hanıma gelir gelmez haber verin.
Mahcup olmasın Ramizemiz..
ya bi gelse hemen özel mesajla haber özetliicem durumu ama yok görünüyo ortalıklarda...
hot_coutre
20-12-06, 22:05
gulshahk önümüzdeki cuma mı yani 22 aralık.. Biraz daha bilgi verir misin tahtabacak gösterisinden başka bişi olacak mı?
ben gelirimmm hangi tarih olursa olsun patroniçeyi görmek büyük bir onurdur.
meryemce84
20-12-06, 22:07
:img-hyste :img-hyste :img-hyste dizi tatile girdi biz depresyona:img-hyste
Depresyon ilaçlarımızı Ramizemiz dağıtıyor arkadaşım sende al istersen.
Hemen iyi ediyo bizi..YEŞİL yeşil bonibon gibi haplar..:img-hyste
Ah YEŞİL ah seni çok özledim..:icon_sorr
EsmerNebis
20-12-06, 22:08
insan öyle milleeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt diye baslarmi mesaj a yüregime iniyordu birsey oldu zannettim... ama gerisini okuyunca geri geldim... cok heycanliyim, cok güzel olucak bu...
ATV ATV duy sesimizi, iste bu EA nin ayak sesleri... :happy0064 :happy0064 :happy0064
6 ocak mı diyosunuz şimdi kahvaltı için son olarak???
arkadaşlar 6 ocak olmasın toefl sınavım var kaçamam da ankaradakiler 7 ocağa gelmeniz mümkün değil mi ya????
gulshahk önümüzdeki cuma mı yani 22 aralık.. Biraz daha bilgi verir misin tahtabacak gösterisinden başka bişi olacak mı?
tahta bacak yok onun yerine bi atraksiyon olarak ne olacak bilmiyoruz yüreğimizin götürdüğü yere gideceğiz içimizdeki sesle bi şeyler yapacağız:img-hyste saçmalıyorum sevincime verin
22 ocak da buluşuyoruz el ilanları dağıtacağız taşkınlık yapmadığımız ve işimiz biter bitmez dağılırsak sorun yok muş ki
atv ye gidip de taşkınlık yapmadan dönmek pek içime sinmiyo:img-wink: ama kontrol edicez artık kendimizi
EsmerNebis
20-12-06, 22:11
Depresyon ilaçlarımızı Ramizemiz dağıtıyor arkadaşım sende al istersen.
Hemen iyi ediyo bizi..YEŞİL yeşil bonibon gibi haplar..:img-hyste
Ah YEŞİL ah seni çok özledim..:icon_sorr
:img-hyste tamam da hani bir sarki vardi ya
Dibdeyim Sondayim Depresyondayim
Yalvaririm gelde kurtar miydi devami neydi...
bizim ilacimiz belli zaten....
bu arada Kübra nin durumu iyi dimi, yani en son iyi oldugunu duymustum...
umarim en kisa zamanda aramizda olur...
arkadaşlar 6 ocak olmasın toefl sınavım var kaçamam da ankaradakiler 7 ocağa gelmeniz mümkün değil mi ya????
ya mümkünse 16 sına kadar olsun çünkü finaller başlıyo benim o tarihten sonra..
hot_coutre
20-12-06, 22:13
sınavın kaçta anything????
ya mümkünse 16 sına kadar olsun çünkü finaller başlıyo benim o tarihten sonra..
valla 4-5-6 ocak olmasın mümkünse benm de o 3 gün sınavlarım var...:(
sınavın kaçta anything????
ya bilmiyorum ama büyük olasılık sabah 4ünde falan belli olur saati grup grup yapıyolarda
canım pazar zor gibi..8 ocak finaller başlıyo..yinede bilmiyorum..ama sanırım ortak bi gün bulamıcaz..ankaralılar ortalığı karıştırdık dimi?ya napsak ki?çekilsekmi aradan acep?
canım pazar zor gibi..8 ocak finaller başlıyo..yinede bilmiyorum..ama sanırım ortak bi gün bulamıcaz..ankaralılar ortalığı karıştırdık dimi?ya napsak ki?çekilsekmi aradan acep?
yok ya çekilmeyin tamam 6sı olsun bir kişi için de o kadar kişinin katılmaması olmaz bol bol resim çekin bnm için....:sad53:
hot_coutre
20-12-06, 22:17
tahta bacak yok onun yerine bi atraksiyon olarak ne olacak bilmiyoruz yüreğimizin götürdüğü yere gideceğiz içimizdeki sesle bi şeyler yapacağız:img-hyste saçmalıyorum sevincime verin
22 ocak da buluşuyoruz el ilanları dağıtacağız taşkınlık yapmadığımız ve işimiz biter bitmez dağılırsak sorun yok muş ki
atv ye gidip de taşkınlık yapmadan dönmek pek içime sinmiyo:img-wink: ama kontrol edicez artık kendimizi
:happy0064 14:30'da Balmumcu Barbaros Bulvarı ATV binasının önünde neşeli sıcacık ve dostça birbirine kenetlenmiş bir kalabalık görürsenizzz işşteeeeee onlaaar "ERKEKLER AĞLAMAZ" dizisinin tatlı izleyicileriiiiiii:img-pilot
haftaiçi olsa arkadaşlar mümkün değilmi?? yani hem daha rahat olur tarfik filan açısından(gerçi o saatte olmaz ama) hem haftasonu işi olan gelemeyebilir bu durumda gerçi haftaiçide okullar var ama amaannn ne biliyim kafam karıştı:img-help:
yok ya çekilmeyin tamam 6sı olsun bir kişi için de o kadar kişinin katılmaması olmaz bol bol resim çekin bnm için....:sad53:
olur mu ya herkes gelebilsin bi kere yapılan bişey sonuçta..buluruz bi yol 3 ocak olmuyomu??
ay tabiki olmaz bayram...hatlar karıştı pardon :)
hot_coutre
20-12-06, 22:21
olur mu ya herkes gelebilsin bi kere yapılan bişey sonuçta..buluruz bi yol 3 ocak olmuyomu??
3 Ocak bayram arkadaşlar patroniçemiz de diğer oyuncular da bi çok insan da burada olmayabilir ya da gelemeyebilir...
:happy0064 14:30'da Balmumcu Barbaros Bulvarı ATV binasının önünde neşeli sıcacık ve dostça birbirine kenetlenmiş bir kalabalık görürsenizzz işşteeeeee onlaaar "ERKEKLER AĞLAMAZ" dizisinin tatlı izleyicileriiiiiii:img-pilot
canlarım bu tarih yer ve detayları erkekleraglamaz.com'da da ilan etsek mi diyorum acaba :img-blush
valla bizim hepimizin sınavları 8inde başlıyo
ve ertesi gün çok yorulmuş oluruz
bi de taaa kalkıp ankaradan geliyoruz
valla 7si olursa mümkünü yok gelemeyiz hiçbirimizz
istanbullu arkadaşlarım gösteriye gelmek isteyenler özelden ulaşsın bana isim alıcam detayları konuşuruz
sizin erken başlıyomuş finalleriniz benim 16 sından sonra başlıycak..yani ben o tarihe kadar uyarım her halikarda ama sizi ayarlamak lazım...
EsmerNebis
20-12-06, 22:27
canlarım bu tarih yer ve detayları erkekleraglamaz.com'da da ilan etsek mi diyorum acaba :img-blush
bilmiyorumki sorun cikmasin sonra????
peki sınav üç günde aynı saatlerdemi olucak anything?? çok geç belli olurm u acaba beklesek ona göre ayarlasak??
peki sınav üç günde aynı saatlerdemi olucak anything?? çok geç belli olurm u acaba beklesek ona göre ayarlasak??
tahminimce geç belli olur.. o nedenele siz bana göre ayarlamayın ama sabah olursa eğer saatlerde oynarız dimi gerçi kahvaltı gibi olmaz ama????
canım eğer diğer siteye ilan ederseniz gösteri tarzında bişi olmayacağını taşkınlık falan yapılmamasını muhakkak bildirin..sonra başımız ağrımasın..sadece ilan falan dağıtılcak toplanılcak deyin...
bugün sabah saat 11.30 itibariyle fonumuzdaki miktar:107 ytl'dir.
harika ya nasıl sevindim anlatamam
ankaradakiler sonra mı verecekti bu arada ben buluşma iptal olunca havaleyle gönderdim
bu arada şu havale işi çok kolaymış ama epey stres yaptım ne de olsa ilk kez gönderiyorum
bahçelide ptt nerede diye herhalde 20 kişiden tarif aldım bir arkadaş harita çizdi(garanti olsun di mi)
paraları bir an önce yollayın arkadaşlar zaman geçiyor
bye
nasıl yani
hani o iş olmuyordu
nerden çıktı birden bire
vay beee
çok ses getiricek çooook
hadi arkadaşlar göreyim sizi
ankaradan gidenler olacak mı
iyi yolculuklar ve kazanız mübarek olsun
iyi geceler
arkadaşlar
banka'dan havale yapmak isteytenler
hala mesaj kutumda boş yer varken
ellerini çabuk tutsunlar
bana bir özel mesaj kadar yakınsınız.
arayın bilgileri alın....
çok mu popüler bi söylem oldu yavvv:)
bilmiyorumki sorun cikmasin sonra????
ben de size o nedenle danışayım istedim..ama taşkınlık olmadan sayıca ne kadar fazla olursa o kadar güçlü oluruz diye düşündüm :img-blush yanılıyoda olabilirim tabi..
ben de size o nedenle danışayım istedim..ama taşkınlık olmadan sayıca ne kadar fazla olursa o kadar güçlü oluruz diye düşündüm :img-blush yanılıyoda olabilirim tabi..
bence de sayıca fazla olmak iyi birşey ama sonuçta biz burda birbirimizi tanıyoruz ve amacımızın ne olduğunun bilincindeyiz eğer onlara da kesin bir dille amaç anlatılıp taşkınlık yapılmayacağı söylenirse sorun çıkmaz diye düşünüyorum
bence de sayıca fazla olmak iyi birşey ama sonuçta biz burda birbirimizi tanıyoruz ve amacımızın ne olduğunun bilincindeyiz eğer onlara da kesin bir dille amaç anlatılıp taşkınlık yapılmayacağı söylenirse sorun çıkmaz diye düşünüyorum
haklı olabilirsin bitanem ama zaten doğrusu ben orada 10 kişinin birden fazla mesaj yazarak kalabalık göründüğünü düşünüyorum :img-blush o nedenle de sorun çıkmaz diyorum ama yanılıyor olmam da olası tabi :)
Selam Millet,
Herkes o kadar neşeli ki şimdi emniyet şöyle, valilik böyle diye bik bik yazmak içimden gelmiyor. Ama yazmak da lazım...
Selam Millet,
Herkes o kadar neşeli ki şimdi emniyet şöyle, valilik böyle diye bik bik yazmak içimden gelmiyor. Ama yazmak da lazım...
????????????????????
????????????????????
katılıyorum sorun ne ????????? bişey mi var
meryemce84
20-12-06, 23:01
Selam Millet,
Vallahi ne biliyorsan söylede.Arkadaşlar kötü duruma düşmesin..:img-wink:
şebnem hanım kahvaltıyla ilgili bi msj yolladım size ama almadınız henüz sanırım.
okuyunca özelden bir cevap verirseniz sevinirim...
hot_coutre
20-12-06, 23:03
Şebnem abla mı geldi neeee :img-pilot Hoşgeldin Şebnem ablaaaaa "sava sava" geldiinnnn:happy0064
Bugün iki farklı emniyet müdürlüğünde iki görevli ile konuştum. Korkarım hiçbiri fazla bilgi sahibi değil. Ama şöyle özetleyebilirim.
İMZA KAMPANYASI
1. görevli gerek olmaz herhalde, pazarlamacılar ev ev dolaşıyor, izin mi alıyor hepsi dedi.
2. görevli nerede imza toplanacaksa o ilçe için Kaymakamlıktan, il genelinde toplanacaksa Valilikten onay alınması gerekir diyor. Ev, eş dost sorun olmaz ama okul gibi yerlerde ya da herhangi bir şikayette izniniz olmadığından karakola gözaltına alınırsınız dedi. Forumda o kadar çok hapishane ve tımarhane espirisi geçiyor ki harbi kırk kere deyince oluyor mu ne??? Onay süresi de dilekçenin işlem hızına göre 3-5 gün alabilirmiş.
GÖSTERİ VE BASIN DUYURUSU
Burada da iki ayrı fikrimiz var.
1. görevli basın duyurusu, gösteri için Valilikten kesin izin almak gerekir dedi. İlçe Emniyete Valilik onayı ulaşıyormuş.
2. görevli ise yasadaki son değişiklikle basın duyuruları için artık izne gerek olmadığını AMA basın duyurusunun yapılacağı ilçe'nin Kaymakamlığına (bu durumda beşiktaş oluyor sanırım) bilgi amaçlı dilekçe verilmesi gerektiğini söyledi (nerede, saat kaçta, ne okunacak gibi).
mrb. herkese.Atv'nin önünde toplanılıyor galiba.Aşikar ne dedi tam olarak biri söyleyebilir mi?
Eklemeyi unuttum. 2. görevli daha bir bilgili, tutarlı gibi geldi bana.
Bugün iki farklı emniyet müdürlüğünde iki görevli ile konuştum. Korkarım hiçbiri fazla bilgi sahibi değil. Ama şöyle özetleyebilirim.
İMZA KAMPANYASI
1. görevli gerek olmaz herhalde, pazarlamacılar ev ev dolaşıyor, izin mi alıyor hepsi dedi.
2. görevli nerede imza toplanacaksa o ilçe için Kaymakamlıktan, il genelinde toplanacaksa Valilikten onay alınması gerekir diyor. Ev, eş dost sorun olmaz ama okul gibi yerlerde ya da herhangi bir şikayette izniniz olmadığından karakola gözaltına alınırsınız dedi. Forumda o kadar çok hapishane ve tımarhane espirisi geçiyor ki harbi kırk kere deyince oluyor mu ne??? Onay süresi de dilekçenin işlem hızına göre 3-5 gün alabilirmiş.
1. görevli basın duyurusu, gösteri için Valilikten kesin izin almak gerekir dedi. İlçe Emniyete Valilik onayı ulaşıyormuş.
2. görevli ise yasadaki son değişiklikle basın duyuruları için artık izne gerek olmadığını AMA basın duyurusunun yapılacağı ilçe'nin Kaymakamlığına (bu durumda beşiktaş oluyor sanırım) bilgi amaçlı dilekçe verilmesi gerektiğini söyledi (nerede, saat kaçta, ne okunacak gibi).
haydi buyrun burdan yakın allahım ya onlar bilmiyorsa kim bilcek gerçek bir tane olmalı sana bana göre değişmemeli nasıl bir iştir bu nasıl yasa hazırlamaktır neyse fazla uzatmıyım başka yerlere gidicek iş sağol arkadaşım uğraşıp araştırdığın için istanbullular ne yapmayı düşünüyorsunuz
İMZA KAMPANYASI
yine her ihtimale karşı bilgilendirilir.Ayrıca aklınza kötü birşey gelmesin.En fzla dağılın derler.bizden de kimse taşkınlık yapmayacağına göre problem olmaz dağılır herkes.Ama izin olursa en azından ATV bir şey yapamaz.:happy0064
İMZA KAMPANYASI
şu anda arkadaşlarda msn'de konuşuyorlar bu durumu..sanırım bi avukatla görüşüyolarmış..ve taşkınlık olmadıkça,kimseyi rahatsız etmedikçe sorun yok demiş..birazdan açıklar onlarda..
yine her ihtimale karşı bilgilendirilir.Ayrıca aklınza kötü birşey gelmesin.En fzla dağılın derler.bizden de kimse taşkınlık yapmayacağına göre problem olmaz dağılır herkes.Ama izin olursa en azından ATV bir şey yapamaz.:happy0064
arkadaşlar yanlız sanırım sizin konuştuğunuz kişi şikayet olaylarına değinmemiş eğer bir şikayet olursa ne olucak elinizde izniniz olsun ki güvende olun bir de sizi toplamıyalım nezarethanelerden dikkat edin valla
Ben de şaşırdım ama genel bilgi verip başka merciye pas ediyorlar. Valilik sitesine girdim ama hiçbir bilgi yok. En iyisi Cuma günü için Kaymakamlığa bilgi vermek. Zaten fazlası gerekiyorsa hemen orada anlaşılır. Yanlız ben tarihleri karıştırdım hangi Cuma olacak bu iş???
Ben de şaşırdım ama genel bilgi verip başka merciye pas ediyorlar. Valilik sitesine girdim ama hiçbir bilgi yok. En iyisi Cuma günü için Kaymakamlığa bilgi vermek. Zaten fazlası gerekiyorsa hemen orada anlaşılır. Yanlız ben tarihleri karıştırdım hangi Cuma olacak bu iş???
bu cuma 22sinde
arkadaşlar yanlız sanırım sizin konuştuğunuz kişi şikayet olaylarına değinmemiş eğer bir şikayet olursa ne olucak elinizde izniniz olsun ki güvende olun bir de sizi toplamıyalım nezarethanelerden dikkat edin valla
evet valla, hergün telefon ve maillerle çıldıran biri çıkarsa kapıya görürsünüz:img-wink:
tabi ki.Alalım iznimizi rahar rahat yapalım .İzin almakta ne var ki?Zor birşey mi?Daha önce hiç izin almadım da.Ayrıca gösterinin hemen olması gerekmiyor ki.Önce şu ilan çıksa,tepkileri görsek.sonra da buna yoğunlaşsak.Tabi bu arada ilan çıkana kadar izin işini halletsek.Bir kaçgün sürermiş yaa
bu cuma 22sinde
O zaman yapılması gereken yarın ilgili kaymakalığa bilgi vermek. nerde, kaçta, ne amaçla bulunulacak ve yazı örneği. Eğer denildiği gibi izin değil sadece bilgilendirme amaçlıysa tarihin değişmesi gerekmez.
tabi ki.Alalım iznimizi rahar rahat yapalım .İzin almakta ne var ki?Zor birşey mi?Daha önce hiç izin almadım da.Ayrıca gösterinin hemen olması gerekmiyor ki.Önce şu ilan çıksa,tepkileri görsek.sonra da buna yoğunlaşsak.Tabi bu arada ilan çıkana kadar izin işini halletsek.Bir kaçgün sürermiş yaa
arkadaşlar soru soruyosun cvp veremiyorum istanbul team le konuşuyoruz bi sorun yok rahat olun izin alın demişsiniz izin almak öyle 10 dakikalık iş değil 15 gün önceden haber vermek gerekiyo
İstanbullu arkadaşlar hadi asılın şu işe güzellerim be...Yaparsanız siz yaparsınız.bizim elimizden pek birşey gelmiyor.Herkes getirsin yanına 2-3 kişi...
arkadaşlar soru soruyosun cvp veremiyorum istanbul team le konuşuyoruz bi sorun yok rahat olun izin alın demişsiniz izin almak öyle 10 dakikalık iş değil 15 gün önceden haber vermek gerekiyo
işte bilmiyorum.onun için sordum.kaç gün sürer
EsmerNebis
20-12-06, 23:41
hay allah yaaa benim kafam iyice karismis oldu... bu durumda cuma günü iptal mi oluyor?
hay allah yaaa benim kafam iyice karismis oldu... bu durumda cuma günü iptal mi oluyor?
yok iptal değil KESİN OLARAK CUMA GÜNKÜ OLAYI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!!!!!
EsmerNebis
20-12-06, 23:46
iyi ozaman... yaa ben cok heycanlandim... arkadaslar kesinlikle bol bol resim cekin lütfen... cok ses getirecek eminim... su ucankus her yerde oluyor ya insallah gelir tam atv binasinin üstüne konar da olanlari görüntüler... bol sans arkadaslar ben cok heycanlandim hemde cokkkk
Eğer kesinse diğer siteye duyuralım.ordanda gelmeyi çok isteyenler var.
Eğer kesinse diğer siteye duyuralım.ordanda gelmeyi çok isteyenler var.
hayır hayır duyurma çok kalabalık olmasın başımız derde girmesin orda..
hayır hayır duyurma çok kalabalık olmasın başımız derde girmesin orda..
tmm.:good: siz kaç kişisiniz?
basına durulacakmı?birde video kamerası olan varsa görüntülemesi iyi olur o günü..gerekli yerlere göndermek için
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
fon'umuza banka havalesi yoluyla destek olmak isteyenler....
ben postaneye kadar yorumalam diyenler....
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan ilan işine mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......
hala şansınız var...
bankada havale yapmak istiyorsanız amacınıza bir özel mesaj kadar yakınsınız.
ayrıntılar azzz soonraaa!!!!!! değil...
hemen şimdi...
bi özel mesaj atın, size bütün bilgileri göndereyim.
size sadece havale yapmak kalsınnn
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan ilan işine mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......
hala şansınız var...
hemen şimdi...
ilahi ezgi öldüm gülmekten çok yaşa emi
ilahi ezgi öldüm gülmekten çok yaşa emi
bu zamanda işin reklam kısmı çok önemli emelciim
bak gül gibi diziyi reklam yüzünden kaldırdılar...
biz işin vitriniyle ilgilenelim ki sooradan ilkimine bağlandığımız dizimizi geri döndürelim di mi...
gör bak hala özel mesaj gelmezse değişik yollara gidicemmm
EsmerNebis
21-12-06, 00:04
hala şansınız var...
hemen şimdi...
yaaaaaaaa siz beni öldürceksiniz yaaa... msj in devamini getirene kadar öldüm öldüm dirildim...
söyle arkadaslarrrrrrrrrrrrrrr veyaaaaa mileeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt diye baslamiyormusunuz, kalbim duracak gibi oluyor...
yaaaaaaaa siz beni öldürceksiniz yaaa... msj in devamini getirene kadar öldüm öldüm dirildim...
söyle arkadaslarrrrrrrrrrrrrrr veyaaaaa mileeeeeeeeeetttttttttttttttttttttt diye baslamiyormusunuz, kalbim duracak gibi oluyor...
Ayyy ben sizi pek bi seviyorum yaaaaa.
valla ....
sizin de şu şaşkınlık dolu mesajlarınız beni öldürcek
hatta bi sır veriim sırf sizi paniklerip soora da tatlı tatlı gülümsetmek için bööle başlıyorum msajlarıma:):):)
valla ....
hatta bi sır veriim sırf sizi paniklerip soora da tatlı tatlı gülümsetmek için bööle başlıyorum msajlarıma:):):)
sen beni güldürdün allahta seni güldürsün emi :) valla ilk mesajına bakarken sonu ne çıkacak diye cidden merak ettim..valla şu reklam işi çok önemli :img-yes: baksana meraktan çatlayacaktım :img-wink:
hala şansınız var...
hemen şimdi...
yookkkk,ben bankayla filan uğraşamam diyenleeerrrr!!
ben ptt ile bu işi hallederim diyenleeerrrr!!
bana da bir özel mesaj kadar yakınsınııızzzz!!!!
haydi gel geelll,sende gell!!
bu ülkede de duyarlı insanlar vaaarr!!
biliyorum ordasınızzzz!!!
o halde ne bekliyorsunuuuzzz???
gelin katılın bizeee,verelim hep el eleee...
fonumuz daha da büyüsüüünn,
atv reklam neymiş görsüünnn!!!:img-wink:
:) :) :)
heyyyyyyyyyyyyyyyyttttt
çekilin!!!
açın elifin , ezginin önünü....
durduramazsınız;;;
erkekler ağlamaz fonu geliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar biliyosunuz birinimutlu etmek bin kez hacca gitmekten daha sevapmış...
o yüzden yarın hesap numarasında küçük bir servet görürsem sadece ben değil bütünnnn forum mutlu olucak.
siz de;
eğer aritmetiğe vuracak olursaaaaak
yaklaşık 80 kez falan hacca gitmiş olacaksınız...
hatta işi büyütüp kurban derilerini de bize bağışlayın diycem hazır bayram arifesi. ama o bi işe yaramayacak o ayrı:)
neyse demedim sayın
heyyyyyyyyyyyyyyyyttttt
çekilin!!!
açın elifin , ezginin önünü....
durduramazsınız;;;
erkekler ağlamaz fonu geliyor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evet arkadaşlar açın önlerini, yollarında durmayın arkalarından gelin..... Fona destek verin....
Bir de yarın atv'yi starı showu trtyi tgrtyi kanaldyi aramayı unutmayın.......... Bence özellikle atv ve starı arayınnnnn... atvyi delirtmek için starı dizimizi yayınlaması için...
Cuma günü geçerli, peki imzalar için ne düşünüyorsunuz? İmza topladığını bildiren kişiler var mı?
elif ezgi yani siz ölüyü diriltirsiniz (ayyyyyyyyy) gülmekten (ölü nasıl güler diyeni fena yaparım haberiniz olsun)
valla arkadaşlar istem dışı gelişen bir cem yılmazlık var üzerimde.
nedeni sayfalar dolusu makale okuyum 3 sayfayı dolduramayan bi ödev hazırlamaya çalışıyor olmam.
puntosunu büyüte büyüte bi hal oldum .
her sayfaya bi harf koysam ancak 10 sayfa eder.
elde var sıfır
bu fon olayına neden bu kadar değindiğimi de ne siz sorun ne ben söyleyim...
yok yok söyleyim de bi daha gülün
ödevim ekonomiden...
:D:D:D:D
yani kafam ekonomiden başka bişeye basmıyo bu gün
valla arkadaşlar istem dışı gelişen bir cem yılmazlık var üzerimde.
nedeni sayfalar dolusu makale okuyum 3 sayfayı dolduramayan bi ödev hazırlamaya çalışıyor olmam.
puntosunu büyüte büyüte bi hal oldum .
her sayfaya bi harf koysam ancak 10 sayfa eder.
elde var sıfır
bu fon olayına neden bu kadar değindiğimi de ne siz sorun ne ben söyleyim...
yok yok söyleyim de bi daha gülün
ödevim ekonomiden...
:D:D:D:D
yani kafam ekonomiden başka bişeye basmıyo bu gün
ya sen eğitim fakültesinde değilmisin ne işin var ekonomiyle bizim canımızı yeterince sıkıyo zaten bide eğitime mi bulaştırdılar
çocuk sahibi olamayanlar....
aşkına karşılık bulamayanlar...
kocasının geceleri horladığından şikayet edenler....
arayın, derdinize derman olalım...
dertlerinizin çaresi bir telefon kadar yakın...
işte sihirli numara...
0212 354 30 00
arayın erkekler ağlamaz bitmesin diyin...
medyom ezo'nun cinleri anında gelsin sorununuzu çözsün...
çocuk sahibi olamayanlar....
aşkına karşılık bulamayanlar...
kocasının geceleri horladığından şikayet edenler....
arayın, derdinize derman olalım...
dertlerinizin çaresi bir telefon kadar yakın...
işte sihirli numara...
0212 354 30 00
arayın erkekler ağlamaz bitmesin diyin...
medyom ezo'nun cinleri anında gelsin sorununuzu çözsün...
:img-hyste :img-hyste bu lafların üstüne kesnn telefonlar patlama yapar
ya sen eğitim fakültesinde değilmisin ne işin var ekonomiyle bizim canımızı yeterince sıkıyo zaten bide eğitime mi bulaştırdılar
maalesef sosyal bilgiler öğretmeni her bi halttan haberdar olmalıymış.
anayasa hukukundan ekonominin temellerine kadar her dersi alıyorum
melez oldum
mezun olunca her işi yaparım abi sloganıyla iş ariicam
referans olarak da ders programımı göstericem...
aslında benden acayip siyasetçi olur ama
baksana erkekler ağlamaz diye diye kaç kişiyi müptela ettim ben .
babam hayatında ilk kez dizi film seyretti
hatta ağladı karşısında hüngür hüngür
garip gelebilir ama babamı bi görsen bunun ne demek olduğunu anlardın...
demem o ki benim propogandalarım sayesinde oooooooooof o kadar çok kişi izledi ki şu diziyi...
eee esas propogandam işe yarayacak mı onu da yarın bankamatiğe gidince öğrenicem...
EsmerNebis
21-12-06, 00:48
valla ....
ayyyyyyy ezgicim öldürdün beni yaa... hem öyle hemde böyle... canim benim yaaa.. hep bizi istedigin gibi gülümsetmek icin öyle yaz sakin kötü birsey icin ölye yazma da:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
maalesef sosyal bilgiler öğretmeni her bi halttan haberdar olmalıymış.
anayasa hukukundan ekonominin temellerine kadar her dersi alıyorum
melez oldum
mezun olunca her işi yaparım abi sloganıyla iş ariicam
referans olarak da ders programımı göstericem...
aslında benden acayip siyasetçi olur ama
baksana erkekler ağlamaz diye diye kaç kişiyi müptela ettim ben .
babam hayatında ilk kez dizi film seyretti
hatta ağladı karşısında hüngür hüngür
gerip gelebilir ama babamı bi görsen bunun ne demek olduğunu anlardın...
demem o ki benim propogandalarım sayesinde oooooooooof o kadar çok kişi izledi ki şu diziyi...
eee esas propogandam işe yarayacak mı onu da yarın bankamatiğe gidince öğrenicem...
yarar yarar merak etme katılmak isteyen çok kişi var dı
ayyyyyyy ezgicim öldürdün beni yaa... hem öyle hemde böyle... canim benim yaaa.. hep bizi istedigin gibi gülümsetmek icin öyle yaz sakin kötü birsey icin ölye yazma da:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
kötü bi haber aldığımda bunu gelip burda yazacak kadar ömrüm vefa eder mi bilemiyorum valla.
sebnem hanım benim umudum yok dediğinde resmen inme indi. hareket edemedim yaaa.
Cuma günü geçerli, peki imzalar için ne düşünüyorsunuz? İmza topladığını bildiren kişiler var mı?
arkadaşlar bana bi cevap verebilecek misin? Netleşsin ki destek sözümde durabileyim. Çünkü aysonu şehir dışına çıkmam gerekebilir.
yarar yarar merak etme katılmak isteyen çok kişi var dı
çok işe yararsa beni isviçrelerden ararsınız ona göre... :):):)
EsmerNebis
21-12-06, 00:52
kötü bi haber aldığımda bunu gelip burda yazacak kadar ömrüm vefa eder mi bilemiyorum valla.
sebnem hanım benim umudum yok dediğinde resmen inme indi. hareket edemedim yaaa.
aynen canim... bende dondum kaldim, ölücem zannettim....
çok işe yararsa beni isviçrelerden ararsınız ona göre... :):):)
allah allah neyse :
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (korkma nebisçim kötü bişey yok) yok öyle postaneye gidemem falan herkes tıpış tıpış gidip postaneye yatırıcak parayı bakın ezgi niyeti bozdu
yatırdığınız paraların size yol su elektirik olarak geri dönmesini istiyorsanız paralar postaneye yoksa 9.8 şiddetinde deprem yaratırım burda haberiniz olsun
arkadaşlar bana bi cevap verebilecek misin? Netleşsin ki destek sözümde durabileyim. Çünkü aysonu şehir dışına çıkmam gerekebilir.
ben çevremde başlamıştım..sonra yasal olup olmadığını merak edince sizede yazmıştım..bugün toplamadım o yüzden..ben okulda toplamaya kalksam kimden izin almam gerekecek?birde aile ,eş,dost ,arkadaş bunlardada izin gerekiyormu?
allah allah neyse :
arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (korkma nebisçim kötü bişey yok) yok öyle postaneye gidemem falan herkes tıpış tıpış gidip postaneye yatırıcak parayı bakın ezgi niyeti bozdu
yatırdığınız paraların size yol su elektirik olarak geri dönmesini istiyorsanız paralar postaneye yoksa 9.8 şiddetinde deprem yaratırım burda haberiniz olsun
aşkolsuuuuuuuuuuun
isviçreye ben bi isviçre kanalıyla 50 yıllık erkekler ağlamaz'ı yayınlatma sözleşmesi yapmak için gidicem
hani bi servet birikicek ya...
o servetle belki isviçre'de bi kanalta isviçrece(o neyse) alt yazıyla türkçe erkekler ağlamaz yayınlatırım...
aaaaa
siz beni beğenmiyor musunuz.
ayy pardon bana güvenmiyor musunuz...
saşa bi yana
şifreyi bi arkadaşımla paylaşabilirim.
bu vesileyle her gün kontrol sağlanmış olır.
İMZA KAMPANYASI
En son durum bu. şikayet olursa sorun olur diyorlar.
ben çevremde başlamıştım..sonra yasal olup olmadığını merak edince sizede yazmıştım..bugün toplamadım o yüzden..ben okulda toplamaya kalksam kimden izin almam gerekecek?birde aile ,eş,dost ,arkadaş bunlardada izin gerekiyormu?
zaten bizim bi imza listemiz var. bence gerek yok buna.
yani isim listesini imza listesi mayetinde hazırlamıştık.
aşkolsuuuuuuuuuuun
isviçreye ben bi isviçre kanalıyla 50 yıllık erkekler ağlamaz'ı yayınlatma sözleşmesi yapmak için gidicem
o servetle belki isviçre'de bi kanalta isviçrece(o neyse) alt yazıyla türkçe erkekler ağlamaz yayınlatırım...
aaaaa
saşa bi yana
hadi dediğin gibi olsun bakalım
cidden şaka bi yana tabiki sana güveniyoruz ben ce gerek yok şifreyi paylaşmana ama ben paramı yatırdım zaten yani isviçreye gitçek olan benim param değil :img-pilot bence gerek numarayı biriyle paylaşmana birbirimize güven meseydik zaten böyle bir işe girişmezdik
aşkolsuuuuuuuuuuun
aaaaa
saşa bi yana
bence gerek yok şifreyi paylaşmana şahsen bnm içim rahat..
zaten bizim bi imza listemiz var. bence gerek yok buna.
yani isim listesini imza listesi mayetinde hazırlamıştık.
İptal kararı varsa toplayan arkadaşlara da bildirelim boş yere yorulmasınlar.
hadi dediğin gibi olsun bakalım
cidden şaka bi yana tabiki sana güveniyoruz ben ce gerek yok şifreyi paylaşmana ama ben paramı yatırdım zaten yani isviçreye gitçek olan benim param değil :img-pilot bence gerek numarayı biriyle paylaşmana birbirimize güven meseydik zaten böyle bir işe girişmezdik
bence gerek yok şifreyi paylaşmana şahsen bnm içim rahat..
benim içim de rahat etsin.
gönüllü birine vereyim de şifreyi...
bir gönüllü aranıyor.
isviçreye beraber kaçmak için.
ben paylaşımcı bir insanım.
ha 1 ha 2
mahsat gönüller bir olsun.
şifreyi vereceğim kişide aradığım özellikler...
mmmmmmmmmmmmmmmm
mümkünse 1-90 boyunda
kumralll
siyah gözlü.... :img-hyste :img-hyste :img-hyste
neyse yaaa burda herkes kızzz.
alıverin işte biriniz.
İMZA KAMPANYASI
En son durum bu. şikayet olursa sorun olur diyorlar.
o halde şimdi akraba,eş,dost onlardan başlayalım..bence herkes başlasın arkadaşlar.sadece kendi çevrenizde.sokağa çıkmadan..ayrıca önceki hazırladığımız 480 kişilik listemiz vardı..onuda ekleriz.
y arkadaşlar hani sevgi korumaktır yazan resim varya orda panayırdakilerin bir arada resmi vardı o resim sizde tek olarak varmı bulamadımda... varsa ekleyebilirmisiniz???
o halde şimdi akraba,eş,dost onlardan başlayalım..bence herkes başlasın arkadaşlar.sadece kendi çevrenizde.sokağa çıkmadan..ayrıca önceki hazırladığımız 480 kişilik listemiz vardı..onuda ekleriz.
izin alınma işine girilirse toplanması, bir araya gelmesi bayram sonrasını bulur. Sadece yakın çevre ile sınırlı kalabilir.
Bu arada istanbul'a toplama adresi için bir Posta Kutusu belirleyebilirim. Ama bu işe bir süre atamamız lazım. Yani en geç belirli bir tarihte postaya verilmesi lazım ki hazırlık ve gönderme ile tatil öncesi ellerinde olsun. Bir de tatil öncesi son güne kalırsa arada kaynar mı acaba? Herkes tatil moduna girmiş olur.
duyun sesimiziiiii
ankaradakiler de gelmek istiyor ama cumartesi olması gerekiyo
bunun bi de geri dönüşü varr
şebnem hanımmm lütfen duyun sesimizi
ssvshy; gülşah....
biz de gelmek istiyoruzzzz.
cumartesi yapın şu kahvaltıyııı...
Insallah dizi devam eder ve bu kez yazin tekrar kahvaltiya bulusulur ve bende gelebilirim. Yazi istanbulda geciriyorum. Toplanlanlar bol eglenceler.
neyyse arkadaşlar size doyum olmaz ama benim yarın saat 8,30'da dersim varr.
o yüzden müsadenizi isteyim..
hep diyorum ki bi gelişme olursa bana özel mesaj atın.
ama duyan yok sesimi
yarın gelip bi dumur daha yaşarsam valla küserim..
önemli bişey olursa diye mesaj kutumda bi kişilik boş yer bırakıyorum haberiniz olsun...
valla ben de var ama üzerinde sevgi korumaktır yazıyo o haliyle istemiyosun galiba
yok sen sanırım gazetede çıkan şeklini diyosun o var bende bnm istediğim resim hani altta hep beraber çektirdikleri bir resim var o varmı sadece?
Bir de aklıma bir şey geldi. Ucuz ve etkili olabilir. Hatta belki imza yerine; Telgraf. Bilmiyorum hiç gönderildi mi? belirli bir kelime altı oldukça uygundur sanırım. Acil de gönderilebilir. Herkes ayrı ayrı gönderebilir, hatta yanılmıyorsam başkası adına da gönderebilinir. Bir de fonotel var, telefondan gönderiliyor ve telefon faturanıza ekleniyor.
Denizkızı, tahtabacak derken bir nostalji daha geri gelmiş olur:img-wink: telgrafta direkt adres, kişi adı, hatta saat bile verilebiliyor. Mesela yetişebilse de Cuma günü gösterinin saatinde postacı bir tomar telgrafı atv yetkilisinin masasına koyabilse...
meryemce84
21-12-06, 01:20
yok sen sanırım gazetede çıkan şeklini diyosun o var bende bnm istediğim resim hani altta hep beraber çektirdikleri bir resim var o varmı sadece?
Buyur arkadaşım..
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC07623.jpg
http://img287.imageshack.us/img287/9987/1nk8.jpg
meryemce84
21-12-06, 01:22
Ezgicim,Elifcim bu reklamlarınızı yarın forumda bolca döndüreli bence..:img-hyste Süpersiniz vallahi..:happy0064
meryemce84
21-12-06, 01:25
bunun için de saol arkadaşım ama bu değildi bnm dediğim :img-blush
http://img440.imageshack.us/img440/1223/zelllod2.jpg
Bu da mı değil?Kim yapmıştı?Sen tarif et ben bulmazsam çatlarım :img-hyste
Bir de aklıma bir şey geldi. Ucuz ve etkili olabilir. Hatta belki imza yerine; Telgraf. Bilmiyorum hiç gönderildi mi? belirli bir kelime altı oldukça uygundur sanırım. Acil de gönderilebilir. Herkes ayrı ayrı gönderebilir, hatta yanılmıyorsam başkası adına da gönderebilinir. Bir de fonotel var, telefondan gönderiliyor ve telefon faturanıza ekleniyor.
Denizkızı, tahtabacak derken bir nostalji daha geri gelmiş olur:img-wink: telgrafta direkt adres, kişi adı, hatta saat bile verilebiliyor. Mesela yetişebilse de Cuma günü gösterinin saatinde postacı bir tomar telgrafı atv yetkilisinin masasına koyabilse...
ya bu da güzel bi fikir..ama herkese biran önce duyurmalı..denizkızı ,tahtabacak isimleriylemi yollamaktan bahsettiniz?
Ayrıca sadece aileler yakın akrabalar çevresinde imza toplanabilir.sayımız yeterince imza toplamaya müsait ama..
bunun için de saol arkadaşım ama bu değildi bnm dediğim :img-blush
http://img268.imageshack.us/img268/8415/025kopiedq3zc8.jpg
sanrım bunun yazısız olanı
bu arada 21 aralık perşembe günü burhan ayerinin yazısında erkekler ağlamaz ismi geçiyor:
Erkekler Ağlamaz, Gülpare ve gecikmeli de olsa devam eden Hırsız-Polis'çilerin mesajları hız kesmedi
ama maalesef sadece bu kadar.... olsun bu da birşeydir...
ya bu da güzel bi fikir..ama herkese biran önce duyurmalı..denizkızı ,tahtabacak isimleriylemi yollamaktan bahsettiniz?
Ayrıca sadece aileler yakın akrabalar çevresinde imza toplanabilir.sayımız yeterince imza toplamaya müsait ama..
Telgraf olayının nostaljisini anlatmak istedim. Artık düğünler dışında hiç kullanılmıyor gibi. Herkes kendi ismini yazar ama dediğin de ilginç; mesela aradan bir telgraf gönderen Murat Buhara :img-yes:
herkes aynı metni yazdırabilir. Sanırım belirli bir kelime sayısına kadar sabit fiyat.
meryemce84
21-12-06, 01:37
Evreka! Evraka!
http://img89.imageshack.us/img89/9406/dsc0102tz5.jpg
Telgraf olayının nostaljisini anlatmak istedim. Artık düğünler dışında hiç kullanılmıyor gibi. Herkes kendi ismini yazar ama dediğin de ilginç; mesela aradan bir telgraf gönderen Murat Buhara :img-yes:
herkes aynı metni yazdırabilir. Sanırım belirli bir kelime sayısına kadar sabit fiyat.
Sanırım bir mesajda dizilerin sorumlu müdürü değişmiş deniyordu, isim falan vardı. Direkt o isme gidebilir. Fiyatın uygunluğuna göre bir evden birkaç isim adına bile gönderilebilir, böylece sayı da artar. Eş dostan imzaya da devam edilir bir yandan...
evet tabi..fiyat sorun olmaz.tek sorun herkese bu kadar şeyi nası anlatacağız..yazılarda mesajlar yazılınca geride kalıyoya çoğu görmüyo..neyse yarın bu konuyu herkese duyurp karar verebiliriz..bakalım yanaşan olacakmı?
iyi geceler diliyorum herkese..
Yapacaklarımızı okumadan geçmeyin!
1)herkes bir dosya kağıdına etrafımızdakii arkadaş,dost,aile,tanıdıklardan ad-soyad imza topluyor..ama sadece onlardan..izinsiz sokaklardan,okuldan toplamıyoruz..
2)mutlaka atv yi arıyoruz..arayabildiğimiz kadar
0212 354 30 00
3)maillere devaaammmm!!..
editor@atv.com.tr
info@atv.com.tr
okur@sabah.com.tr
yaytug@sabah.com.tr
burhan.ayeri@aksam.com.tr
okurhatti@zaman.com.tr
mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com
mtelevizyon@milliyet.com.tr
4)fon için
elyz tarafından gönderildi
arkadaşlar bildiğiniz gibi bi fon oluştrduk..eldeki imkanlar gereği bu işi ben üstlendim..herkes gücü yettiği kadar 3 ytl den az olmamak kaydıyla ,ptt ye gidip 1 ytl karşılığı ,,vereceğim "hesap numarasına adımı da vererek " para yatırması gerekiyo..ve vereceğimiz ilan reklam vs.bu hafta olması için acele etmemiz gerekiyo..ankaradaki arkadaşlar buluştuğumuz zaman veebilirler ayrıca yatırmalarına gerek yok..
ptt hesap no:5310468
bu iş beni içinde zor sorumluluğumun farkndayım ..umarım size güven vermişimdir ....aklınıza asla kötü bişey gelmesin..bu konuda bana ö.m atabilirsiniz..
sevgiler
not:adımı ö.m ile vermeyi tercih ettim ..o yüzden bana ö.m atarsanız sevinirim
bana ulaşamayanlar meryemce,muğlak,Jade,çisil,sevgi 'den
bilgi alabilir..__________________
.................................................. .........
fona banka yoluyla katkıda bulunacklarda Ezgi(muğlak)arkadaşımızdan bilgi alabilir..özel mesajla ona ulaşmanız yeterli..
bu yazıyı lütfen ben yokken ön sayfalara taşıyın her gün oldumu?
5)bu zamana kadar çıkan haberleri,gazete yazılarını ,yaptığımız çalışmaları topluyoruz..bizim burda yazdığımız yazıları topluyoruz..bunun için gönülüler bulalım..
6)fakslara devammmmm
0212 354 31 79
hüsniye hanım adına 0212 354 39 11
7)"YENİ"telgraf yoluyla da atv 'ye ulaşabiliyoruz..fiyat olarak da hesaplı ve ilgi çekici ..telgrafları atv yayın yönetmeninin,genel müdürünün adına yollayabilirsiniz..
8)"yeni"diğer kanallara da mail ve telefonla ulaşıyoruz..
ayyy bu ne güzel bi fikir böyle iyiki bakmışım eski sayfalara süper walla
El ilanlarini hazırladım arkadaşlar 200 adet
El ilanlarini hazırladım arkadaşlar 200 adet
teşekkürler..yarın kesin değilmi?birde basına haber verilecekmi,ve nasıl verilecek?bilgin varmı?
Arkadaşlar lütfen uyarıları dikkate alın..
Kişisel yazışmlarınız için forumu kullanmayınız. Pm yoluyla hallediniz.
Tek cümlelik mesajlardan da kaçınalım lütfen.
Dizifilm Mod.
Pinkzone
hot_coutre
21-12-06, 11:33
Arkadaşlar kimsenin moralini bozmak ve hevesini kırmak istemem ama Beşiktaş ilçesinde kaymakamlıktan izin alınmadan yapılacak herhangi bir ilan dağıtma, yürüyüş ya da imza toplama bildiri dağıtma suçuna girdiğinden şikayet halinde gözaltına alınma ile sonuçlanabiliyormuş. 50 kişi de olsa 1 kişi de olsa bu tip bir aksiyon için izin almak şart! Ayrıca bizim düşündüğümüz gösteri bir medya kuruluşunun yakınında olacağı için risk büyük. İyi düşünüp dikkatli hareket etmekte fayda var, iyi birşey yapmaya çalışırken kendimizi gözaltında bulmayalım, şaka yaparken gerçek olmasın. Zira işin ucu terörle mücadele birimine kadar gidiyormuş:icon_sorr
teşekkürler..yarın kesin değilmi?birde basına haber verilecekmi,ve nasıl verilecek?bilgin varmı?
elyz sana özel mesaj gönderdim, yani umarım gönderebildim. Bi bakar mısın?
Arkadaslar moralinizi bozmak istemiyorum ama ben bu saatten sonra atv'nin fikir degisterecegini sanmıyorum. Bosuna kendimizi yıpratmaktan baska birsey yapmıyoruz bence... Birsey yapmak isteyen daha dizi bitmeden kolları sıvardı... Ve fikirlerini degistirmis olsalar bile ben dizimizi onlara layık görmüyorum... Birseylerin kökten degismesi lazım ama bunun için daha etkili yöntem ve kisilere ihtiyacımız var. Bizler sıradan vatandastan öte degiliz o insanlar için... Sıra dısı olsaydık, bir Allah'ın kulu da sesimize kulak verirdi. "Dizisinin yayından kaldırılmasına tepkili topluluk"tan baska neyiz ki biz onların gözünde?..
Su baslıga girmek artık beni üzüyor, kaç gündür canım ugramak istemiyordu... Sanırım bu da son olacak...
Sevgilerimle, iyi günler dilerim...
elyz sana özel mesaj gönderdim, yani umarım gönderebildim. Bi bakar mısın?
viya mesajını okudum,sağol..
İstanbuldaki arkadaşlara sesleniyorum:
cuma günkü gösteri için lütfen bugün beşiktaş kaymakamlığına gidip izin alın...ya bu zor bişey değil..fazla vaktinizi de almaz..izin de değil aslında sadece bilgilendireceksiniz o kadar..lütfen...bugün bunu halledin..hiç mi gönüllü yok bu iş için..yani ben gelip halledeyim dicem ama Ankara-istanbul arası zor oluyo :)
arkadaşlar ümidinizi kırmak istemem ama böyle bir gösteri için izin almanız şart mutlaka yoksa sonuçları biraz kötü olur benim babam emniyette müdür oldugu için az çok biliyorum neler olacagını bence vazgeçin derim başka şeyler yapın sonuçta kanal yine birşey yapmayacak olan size olcak
hot_coutre
21-12-06, 12:29
cuma günkü gösteri için lütfen bugün beşiktaş kaymakamlığına gidip izin alın...ya bu zor bişey değil..fazla vaktinizi de almaz..izin de değil aslında sadece bilgilendireceksiniz o kadar..lütfen...bugün bunu halledin..hiç mi gönüllü yok bu iş için..yani ben gelip halledeyim dicem ama Ankara-istanbul arası zor oluyo :)
elyz'cim sadece bilgilendirmek maalesef yetmiyo:( izin için dilekçe verip onay beklemeliyiz. Bu o kadar kolay birşey değilmiş maalesef sonuçta İstanbul'da merkezi bir semtten bahsediyoruz .. Çok üzgünüm ama bana kalırsa gazete ilanlarına yüklenelim derim bu gösteri işi hayli zor bir kere gitmekle hallolacak birşey değil takip etmek ve ilgilenmek gerekiyormuş:icon_sorr
fevkalbeser
21-12-06, 12:30
Arkadaslar moralinizi bozmak istemiyorum ama ben bu saatten sonra atv'nin fikir degisterecegini sanmıyorum. Bosuna kendimizi yıpratmaktan baska birsey yapmıyoruz bence... Birsey yapmak isteyen daha dizi bitmeden kolları sıvardı... Ve fikirlerini degistirmis olsalar bile ben dizimizi onlara layık görmüyorum... Birseylerin kökten degismesi lazım ama bunun için daha etkili yöntem ve kisilere ihtiyacımız var. Bizler sıradan vatandastan öte degiliz o insanlar için... Sıra dısı olsaydık, bir Allah'ın kulu da sesimize kulak verirdi. "Dizisinin yayından kaldırılmasına tepkili topluluk"tan baska neyiz ki biz onların gözünde?..
Su baslıga girmek artık beni üzüyor, kaç gündür canım ugramak istemiyordu... Sanırım bu da son olacak...
Sevgilerimle, iyi günler dilerim...
Size aynen katılıyorum. Bende bu diziyi onlara layık görmüyorum.
meryemce84
21-12-06, 12:32
Yayınımıza hoşgeldiniz...
Şimdi Reklamlar... :img-hyste
hala şansınız var...
hemen şimdi...
Evet arkadaşlar banka ya daposta yolu ile fona katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar elyz ve muğlak arkadaşlarımıza ö.mesaj atsınlar..
arkadaşlar ümidinizi kırmak istemem ama böyle bir gösteri için izin almanız şart mutlaka yoksa sonuçları biraz kötü olur benim babam emniyette müdür oldugu için az çok biliyorum neler olacagını bence vazgeçin derim başka şeyler yapın sonuçta kanal yine birşey yapmayacak olan size olcak
konuyu araştırırken bir görevli basın duyuruları için yasadaki değişiklik sonrası 'bilgilendirme' yeterli demişti. Ama gerçek prosedürü öğrenmek ve uygulamak için Kaymakamlığa gitmek gerekli.
elyz'cim sadece bilgilendirmek maalesef yetmiyo:( izin için dilekçe verip onay beklemeliyiz. Bu o kadar kolay birşey değilmiş maalesef sonuçta İstanbul'da merkezi bir semtten bahsediyoruz .. Çok üzgünüm ama bana kalırsa gazete ilanlarına yüklenelim derim bu gösteri işi hayli zor bir kere gitmekle hallolacak birşey değil takip etmek ve ilgilenmek gerekiyormuş:icon_sorr
herkes başka bişey söylüyor..izin alınmalı elbette..bi kişide gidip biz bunları bunları yapıcaz ,izin istiyoruz diye ilgili birimlere başvurdumu?kaç gündür yazıyoruz..1-2 arkadaş eline alacak ilanları önce kaymakamlığa gidecek birde dilekçe yazıp,anltacak herşeyi izin isteyecek..ordan ne yapılması gerekiyorsa sizleri zaten yönlendireceklerdir..baktınız bu iş çok işlem gerektiriyo veya sizi aşıyo ,o zaman döner gelirdiniz,derdiniz bu iş olmayacak..ama hiç bir girişim yok sadece birilrine sorup böyle böyleymiş demekle olmaz..yol gösteriliyor ,size düşen gidip bizzat yerinde bu işin formalitesi ne ise ona uygun halletmek...gösteri olur ya da olmaz..eyvallah..kızdığım sadece girişimde bulunmadan sadece şöyle olurmuş böyle olurmuş diye yazılması...
o halde tamam kapansın bu konu...sıkıldım
arkadaşlar siz yapın başvurunuzu izin çıkınca yapılır gösteri ya gelip sizi çıkarmaya çalışmayalım lütfen tamam ilan için para toplanıyo zaten bugün ya da yarın gidin izin için başvurun belki zorlukta çıkarmazlar elinizde metin var gösterirsinizi zaten özellikle metine herhangi bir sivri kelime koymadım amacını aşmasın diye bir şansınızı deneyin olmadı zorla değil ya vazgeçeriz ama siz yine de deneyin şansınızı
selam millet son durum nedir ben yokken bişey oldumu son önerime nediyorsunuz kahvaltı noldu birde yeşile noldu bana öğle arası haberlerini sunarsanız sevinirim cuma eylemi varmı eğer yoksa daha önceki öneirmi tekrarlıyorum
1maskeleri kahvaltı gününde takalım
2 bize olan desteğinden dolayı memet güleride kahvaltıya çağıralım
herkes başka bişey söylüyor..izin alınmalı elbette..bi kişide gidip biz bunları bunları yapıcaz ,izin istiyoruz diye ilgili birimlere başvurdumu?kaç gündür yazıyoruz..1-2 arkadaş eline alacak ilanları önce kaymakamlığa gidecek birde dilekçe yazıp,anltacak herşeyi izin isteyecek..ordan ne yapılması gerekiyorsa sizleri zaten yönlendireceklerdir..baktınız bu iş çok işlem gerektiriyo veya sizi aşıyo ,o zaman döner gelirdiniz,derdiniz bu iş olmayacak..ama hiç bir girişim yok sadece birilrine sorup böyle böyleymiş demekle olmaz..yol gösteriliyor ,size düşen gidip bizzat yerinde bu işin formalitesi ne ise ona uygun halletmek...gösteri olur ya da olmaz..eyvallah..kızdığım sadece girişimde bulunmadan sadece şöyle olurmuş böyle olurmuş diye yazılması...
canım elinde ilan vs ne varsa onların gitmesi lazım ki adamlara ilanlarımız bunlar sorun çıkarırmı diye göstermeleri gerek elinde ilan olmadan giderlerse ilanları görmek isteyeceklerdir
hot_coutre
21-12-06, 13:03
herkes başka bişey söylüyor..izin alnmlı elbette..bi kişide gidip biz bunları bunları yapıcaz ,izin istiyoruz diye ilgili birimlere başvurdumu?kaç gündür yazıyoruz..1-2 arkadaş eline alacak ilanları önce kaymakamlığa gidecek birde dilekçe yazıp,anltacak herşeyi izin isteyecek..ordan ne yapılması gerekiyorsa sizleri zaten yönlendireceklerdir..baktınız b iş çok işlem gerektiriyo veya sizi aşıyo ,o zaman döner gelirdiniz,derdiniz bu iş olmayacak..ama hiç bir girişim yok sadece birilrine sorup böyle böyleymiş demekle olmaz..yol gösteriliyor ,size düşen gidip bizzat yerinde bu işin formalitesi ne ise ona uygun halletmek...gösteri olur ya da olmaz..eyvallah..kızdığım sadece girişimde bulunmadan sadece şöyle olurmuş böyle olurmuş diye yazılması...
elyz senin ve tüm arkadaşların hassasiyetlerini anlıyorum ancak gerilmeye gerek yok. Beşiktaş kaymakamlığı ve İstanbul valiliği ile bizzat ben görüştüm. Dilekçe verilmesine müteakip 5 iş günü içerisinde bizlere bilgi veriliyor eğer onaylanırsa kaymakamlık tarafından emniyet müdürlüğüne gidiyor orası da ok derse belirtilen aksiyon gerçekleştirilebilir. Bu söylenen prosedürlerin tamamlanması 10 ila 22 iş günü arasında sürüyor. Bu durumda hemen her gün takip etmek ve belki de tanıdık birilerini araya sokmak gerekiyor. Yanlış anlamayın ama hepimiz ya çalışıyor ya okuyoruz ha deyince İstanbul gibi biryerde heryere hemen gidebilmek mümkün olmuyor.. Bu dizi için yapılan çaba sadece dizi değil tüm iyi yapımlar için örnek olacak nitelikte!! Bu konuyu kapatmaya niyetimiz yok yasal çerçeveler içinde ne gerekiyorsa yaparız. Umutsuzluğa düşüp sinirlerimizi bozmayalım lütfen sakin olup beraber adım atalım. İstanbuldaki arkadaşlarla konuşalım kimler takip işini halledebilir ya da bunu bir sisteme oturturuz her gün birimiz ilgilenir.. Bunu sümenaltı etmeyelim ama bu olaya takılıp diğer yapacaklarımızı da atlamayalım demek istedim ben. Gazete ilanları çok geniş bir kitleye ulaşacak.. Yılmak yok devam.. sevgiler...
elyz senin ve tüm arkadaşların hassasiyetlerini anlıyorum ancak gerilmeye gerek yok. Beşiktaş kaymakamlığı ve İstanbul valiliği ile bizzat ben görüştüm. Dilekçe verilmesine müteakip 5 iş günü içerisinde bizlere bilgi veriliyor eğer onaylanırsa kaymakamlık tarafından emniyet müdürlüğüne gidiyor orası da ok derse belirtilen aksiyon gerçekleştirilebilir. Bu söylenen prosedürlerin tamamlanması 10 ila 22 iş günü arasında sürüyor. Bu durumda hemen her gün takip etmek ve belki de tanıdık birilerini araya sokmak gerekiyor. Yanlış anlamayın ama hepimiz ya çalışıyor ya okuyoruz ha deyince İstanbul gibi biryerde heryere hemen gidebilmek mümkün olmuyor.. Bu dizi için yapılan çaba sadece dizi değil tüm iyi yapımlar için örnek olacak nitelikte!! Bu konuyu kapatmaya niyetimiz yok yasal çerçeveler içinde ne gerekiyorsa yaparız. Umutsuzluğa düşüp sinirlerimizi bozmayalım lütfen sakin olup beraber adım atalım. İstanbuldaki arkadaşlarla konuşalım kimler takip işini halledebilir ya da bunu bir sisteme oturturuz her gün birimiz ilgilenir.. Bunu sümenaltı etmeyelim ama bu olaya takılıp diğer yapacaklarımızı da atlamayalım demek istedim ben. Gazete ilanları çok geniş bir kitleye ulaşacak.. Yılmak yok devam.. sevgiler...
ben de farklı bişey söylemedim zaten..sadece üstüne bastıra bastıra söylemeye çalıştığım şey girişimde bulunulmaması..ya bu işi yapacağız deyip zaman kaybetmeden işe girişilecek ya da biz bu işten vazgeçtik deyip konu kapatılacak..hafta başından beri konuşuyoruz ..kaç gündür bi izin almak için kaymakamlığa gidilmedi..eğer hafta başında kalkışılsaydı,dediğin gibi 10 günlük sürecin yarısı atlatılmış olacaktı...kaldı ki bu işin 10 günden daha da kısa süreceğini düşünüyorum
cnm bak bizim sorduğumuz uygun olan biri mesala okuldan ya da işten dönerken yolunun üzerinde olan ya da en azından ulaşımı kolay biri kaymakamlığa gidip bizim elimizdekiler bunlar böyle bir gösteri yapmayı planlıyoruz izin almak için ne yapmalıyız diye sordu mu yani izin almak için bir girişimde bulunuldu mu tabiki bir birimizi kırmaya yada sinirlenmeye gerek yok ama vakit ayırabilicek biri mutlaka vardır değil mi
Arkadaşlar lütfen! Henüz 1 hafta oldu.Ne bu gerginlik? Ne bu ümitsizlik?
Gerekirse 2 ay savaşmayacak mıydık? Daha yeni yeni sesimizi duyurmaya başladık.Ayrıca bu gösteri için acele etmeye gerek yok.Bu hafta bir ark. gider izin için gerekiyorsa yapar.Acelesi yok ki bu gösterinin.İlan bi çıksın gelen tepkileri görelim.Bu arada ilan için gereken izin süresinide doldururuz.10 gün sonra olsa ne olur ki gösteri?Atv kolay kolay pes etmeyecek.Onun için daha çok uğraşıcaz ama lütfen hepimiz birbirimize destek olalım ve ümitsizliğe kapılmayalım.Zaten Atv'nin istediği de bu!
Arkadaşlar lütfen! Henüz 1 hafta oldu.Ne bu gerginlik? Ne bu ümitsizlik?
Gerekirse 2 ay savaşmayacak mıydık? Daha yeni yeni sesimizi duyurmaya başladık.Ayrıca bu gösteri için acele etmeye gerek yok.Bu hafta bir ark. gider izin için gerekiyorsa yapar.Acelesi yok ki bu gösterinin.İlan bi çıksın gelen tepkileri görelim.Bu arada ilan için gereken izin süresinide doldururuz.10 gün sonra olsa ne olur ki gösteri?Atv kolay kolay pes etmeyecek.Onun için daha çok uğraşıcaz ama lütfen hepimiz birbirimize destek olalım ve ümitsizliğe kapılmayalım.Zaten Atv'nin istediği de bu!
ya gergin değiliz gerekirse 2 ay da savaşırız ama herkes birileriyle konuşup bilgi topluyor ama izin almak için başvuru yapılmıyor
ben daha en başından ne kadar masumane olursa olsun izin almanız gerekir demedim mi ben izmir de yaşıyorum izmirde bile toplu halde konuşup birşeyler dağıtamazsın nerde kaldı istanbul anlatmaya çalıştığım bu bir haftadır konuşuluyor herkesin konu hakkında bilgisi var ama izin için bir girişim yok
..gerginliğe gerek yok diyerek daha geriyorsunuz..gerginlik falan yok..fikrimizi söylemek sizde gerginlik yaratacaksa söylemeyiz o zaman..lafı anlamak istediğiniz gibi anlamayın..önce dönüp yazdıklarımı bi okuyun sonra yorum yapın..burda gösteri yarın olsun illaki diye konuşmuyoruz..şu izin işini halledin artık diye konuşuyoruz..türkçe yazıyorum..anlamayanlar varsa bi daha yazayım...ya da yazmayayım hiç gereği yok..
hot_coutre
21-12-06, 13:33
Arkadaşlar ben yarın Beşiktaş kaymakamlığına gidip bilgi alacağım, gerekirse hemen orada dilekçeyi veririm üzülmeyin siz tamam mı:img-wink: bi şekilde geleceğiz üstesinden olmadı gece çıkıp duvarlara ilan yapıştırır kaçarız:icon_whis hadi ama canlanın gülümseyin nooluurrr:img-pilot
ya gergin değiliz gerekirse 2 ay da savaşırız ama herkes birileriyle konuşup bilgi topluyor ama izin almak için başvuru yapılmıyor
ben daha en başından ne kadar masumane olursa olsun izin almanız gerekir demedim mi ben izmir de yaşıyorum izmirde bile toplu halde konuşup birşeyler dağıtamazsın nerde kaldı istanbul anlatmaya çalıştığım bu bir haftadır konuşuluyor herkesin konu hakkında bilgisi var ama izin için bir girişim yok
aynen canım yürüyüş için izin alınmasını bunun çok sakat olduğunu söyledim ve ben hala buna karşıyımşöyleki bugünlerde üniversiteler karışık ve o güzergahta iki üniversite var birde arkadaşların yapacağı bu eylemde koruma olarak polis olamayacak tartaklanabilirler ve ben bundan endişe dyuyorum o bir kenara arya provakatörler girip bişeyler yapar diye korkuyorum açıkçası izin alınıpta sorun çıkartan araya karışanlar olduğundan ben bu işten korkuyorum malum burası istanbul burada önce dayak atılır sonra ne yaptığı sorulur
Arkadaşlar Gülşah şimdi bana sms attı yürüyüşle ilgili sorun var galiba siz msn den konuşun dedi ama msn de kimseyi göremiyorum
yaaa nerde bu millet 5 üye ve 3 misafir var...olmuyor ama...esmernebis ne bicim Weinachtsfeierdi bu...benimki bukadar uzun sürmedi....buarada arkadaslar numaralari tekrar öne tasirmisiniz...
hot_coutre
21-12-06, 13:58
aynen canım yürüyüş için izin alınmasını bunun çok sakat olduğunu söyledim ve ben hala buna karşıyımşöyleki bugünlerde üniversiteler karışık ve o güzergahta iki üniversite var birde arkadaşların yapacağı bu eylemde koruma olarak polis olamayacak tartaklanabilirler ve ben bundan endişe dyuyorum o bir kenara arya provakatörler girip bişeyler yapar diye korkuyorum açıkçası izin alınıpta sorun çıkartan araya karışanlar olduğundan ben bu işten korkuyorum malum burası istanbul burada önce dayak atılır sonra ne yaptığı sorulur
ssvshy benim en korktuğum şey de bu iyi bir noktaya parmak basmışsın. Bizler aklı başındayız ama ortaya abuk biri zıplar da "tek yol devrim, kahrolsun emperyalizm " filan diye bağırırsa işte o zaman yandık (:
ssvshy benim en korktuğum şey de bu iyi bir noktaya parmak basmışsın. Bizler aklı başındayız ama ortaya abuk biri zıplar da "tek yol devrim, kahrolsun emperyalizm " filan diye bağırırsa işte o zaman yandık (:
aynen kelimesi kelimesine katılıyorum..arkadaşlar izinse izin mutlaka alınsın..gerçekten istanulda gösteri yapmak bildiğiniz gibi değil..her ne kadar masum sebeplerden dolayıda yapmak isteseniz mutlaka bişey çıkar inanın..o yüzden çok acele etmeden tamamen yasal yollarla yapılsın gerçi yasal da olsa bişey çıkabilir ya...sedece çok dikkatli olun diyorum...
:icon_sorr :icon_sorr az önce msnden bi arkadasla konustum... kaymakamliga gidebilirmi diye sordum...cevabi olumsuzdu ama dediklerini buraya yazmak istedim...
emniyetten izin almanız gerek ortaköyde polis karakolu var ordan sormaları lazım
kim katılcaksa dilekçeyle başvurulcak
bu iş baya zahmetli gibi görünüyor arkadaşlar. başarılar!!!!!!!!!!!!!!!!!
e son istanbulda biryerde bakın bu tamamen masumane birkaç arkadaş toplanıp dans gösterisi yaptı ve kimsesiz çocuklar için para topladı ve onlarda ufak çocuktu karakola götürüldü olay çok eski ama istanbulda hergün böyle olaylar oluyor kaldki bizim eylem dizi için biz bunu kime nasıl anlatırız karakola bugüne kadar gidip soranlar bunun dizi için yapılacağını söyledimi acaba ve verilen cevap ne oldu
hot_coutre
21-12-06, 14:23
Ben bunun ekranlardaki kirlenmeyi önlemek adına yapılan bir tür gösteri olduğunu söyledim, izin şart dediler. Biz bu akşam istanbul grubu olarak toplanacağız akşam sanırım, bir hareket planı belirleyeceğiz.
inanmıyorum ya atv şu anda selena'nın tekrarlarını veriyor...taktı şu selena'ya ya..hafta içi hafta sonu hep bunu veriyo delirmiş bunlar resmen..
kimse yokmu ya...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr...burayi böyle görünce dahada moralim bozuluyor....:icon_sorr :icon_sorr...buarada bugün kanali arayan oldumu..???...
evet feci sessiz.. bende bi yandan vize ödevi hazırlıyorum bi yandan buraya bakıyorum ama ödevi yarıladım valla kimse yok :) akşam doluşur herkes..
İnanamıyorum.kanalı sadece 5 kişi aramış.Bravo bize!!
ya ben şimdi anlamadım kanal bitirdik diyo ama ilgi var ama aslında yapımcı şirketle anlaşmadık diyolar şimdi öylemi?? yani pası yapımcıya atıyolar aslında ama kendileri yayınlamak istemiyo bence...
ya ben şimdi anlamadım kanal bitirdik diyo ama ilgi var ama aslında yapımcı şirketle anlaşmadık diyolar şimdi öylemi?? yani pası yapımcıya atıyolar aslında ama kendileri yayınlamak istemiyo bence...
Evet aynen öyle.Ama bence bize söylenenler kanalın kararından çok telefonda ki bayanların yorumları.Çünkü biri başka söylüyor biri başka...Ya atv şuan bizi deniyor.Baksana 1 hafta geçmeden telefonlar 5 kişiye düşmüş. 50 kişi nerde 5 kişi nerde.Diğer planlara kapılıp telefonları ve mailler aksattık gibi.Biz burda sürekli uğraşan 10 kişiyiz hepimiz 2 kere arasak...ama arayamadı demek bugün kimse yada telefonda özellikle böyle söylüyorlar.
Evet aynen öyle.Ama bence bize söylenenler kanalın kararından çok telefonda ki bayanların yorumları.Çünkü biri başka söylüyor biri başka...Ya atv şuan bizi deniyor.Baksana 1 hafta geçmeden telefonlar 5 kişiye düşmüş. 50 kişi nerde 5 kişi nerde.Diğer planlara kapılıp telefonları ve mailler aksattık gibi.Biz burda sürekli uğraşan 10 kişiyiz hepimiz 2 kere arasak...ama arayamadı demek bugün kimse yada telefonda özellikle böyle söylüyorlar.
sana beş kişi mi dediler ya her arayana farklı şey söylüyorlar banim konuştuğum adam çok istek var dedi ya da ikisinden biri yalan söylüyor
adam bana kalktı geri dönmesi mümkün değil ama telefonlar çok yoğun dedi
lütfen kanalın her dediğine inanmayın belki bana da yalan söyledi inanmayın yani siz aramanıza bakın
pes edlim diye yalan da söylüyo olabilriler ayrıca ben tan 7. aramadan sonra açtırabildim teli ki ben inat ettim bazı arayıp bırakıyo belki açmayınca napsın insanlar benim kaç kere suratıma kapadılar teli
Kanalı aradım arkadaşlar kesin bitti dediler peki istek var mı dedim ÇOK AZ VAR dediler arkadaşlar kendinized gelin noluyoruz ya!!!!! Pes mi ediyoruz bu kadarmıydı!!!!!!!! Kendinize gelin nolur
212 3543000 arayın lütfen arkadaşlar..............
ya demiyim demiyim diyorum ama bence atv artık geri adım atmaz..kendimi ne kadar tersine ikna etmeye çalışsam da bazen ne yazık ki bu düşünce saplanıyo işte..en önemli sorun sponor ve reklam verilmesi. zararını çıkarması için bunlar şart önce bunlar olmadıkça telefon ve mail de yağdırsak zor gibi..(biraz esnaf ağzı gibi oldu ama :):))
hot_coutre
21-12-06, 16:16
Herkese selaaammmm.. Arkadaşlar biraz önce Gülşah ve ben yüzyüze bi durum değerlendirmesi yaptık. Yarın öğleden sonra Beşiktaş Kaymakamlığına gidip başvurumuz için ne gerekiyor öğreneceğiz. Daha sonra elimizdeki tüm dökümanları kalsör halinde ATV yönetimine iletmek için kanala gideceğiz. Sizden ricam ellerinde diziyle ilgili gazete küpürü haber ve yorum olan arkadaşların bana bunları ulaştırması. pm atarsanız sizlere mail adresimi vereceğim. Ayrıca ben forumda yazılan yorumları print edip dosyaya ekleyeceğim, tabi arasından Şebnem ablanın yazılarını -ki ona zarar gelsin istemeyiz asla- ve sohbet tarzında olanları çıkartarak... Ayrıca bayramdan sonrası için Kadıköy ilçe kaymakamlığından izin alıp, kadıköy vapur iskelelerinin önündeki meydanda bir tahtabacak gösterisi ile imza toplamayı düşünüyoruz ama izin verirler mi bilmiyorum onu da görüşmeye gideceğiz. Yarınki gösterimiz şimdilik iptal tutarlı ve sağlıklı adımlar atmayı hedefliyoruz. Bizlere şans dileyin... :good:
sana beş kişi mi dediler ya her arayana farklı şey söylüyorlar banim konuştuğum adam çok istek var dedi ya da ikisinden biri yalan söylüyor
adam bana kalktı geri dönmesi mümkün değil ama telefonlar çok yoğun dedi
lütfen kanalın her dediğine inanmayın belki bana da yalan söyledi inanmayın yani siz aramanıza bakın
pes edlim diye yalan da söylüyo olabilriler ayrıca ben tan 7. aramadan sonra açtırabildim teli ki ben inat ettim bazı arayıp bırakıyo belki açmayınca napsın insanlar benim kaç kere suratıma kapadılar teli
ya bende bunu anlayamıyorum.Nasıl bir çelişki bu? Hem çok yoğun talep var deniyo hemde mümkün değil deniyor.(onlarasa sorsak programlar arz-taleb'e göre belirleniyor diyorlar ya)Bu kadar mı duyarsız olunur Atv resmen 3 maymunu oyunuyor.Ama bakalım nereye kadar.
ya arkadaşlar bugün aradığımda sanki telefonu ilk açan kişiyle bağladığı kişi aynı kişi gibi geldi bana... yani sanki yalandan bağlıyomuş gibi yapıyolar... ya da ben artık paranoyaklaşmaya başladım.... Acaba psikolağa mı gitsem?? Şebnem Hanım gelsede yeşil hap verse bize....
hot_coutre
21-12-06, 16:23
Kanalı aradım arkadaşlar kesin bitti dediler peki istek var mı dedim ÇOK AZ VAR dediler arkadaşlar kendinized gelin noluyoruz ya!!!!! Pes mi ediyoruz bu kadarmıydı!!!!!!!! Kendinize gelin nolur
212 3543000 arayın lütfen arkadaşlar..............
Bariz yalan söylüyorlar!!! Bi kere sadece ben bugün tam 12 kere aradım!!!! Kanmayın arkadaşlar yıldırma politikası bu!! Mail gönderimini de engellediler sanırım atvnin hiçbir mailine e-posta atamıyorum!! Ama demokrasilerde çare tükenmez 4122 nolu mesaj hatlarını bugün ben doldurdum:img-pilot YA yazıp bir boşluk bırakıp mesajınızı yazarsanız mesaj direk yüksel aytuğa gidiyor! ben 5 tane mesaj gönderdim bile.. Çabalar tükenmedi ama görüyorumki ATV büyüyen ilgiden korktuuu:happy0064
arkadaşlar aslında yanlış yapıyoruz böyle zamanlarda bir olmamız lazım şöyle birşey yapabiliriz biz gülpare hayranları atv yi arayalım erkekler aglamaz için sizde bizim yapım şirketini arayın böylelikle yardımlaşmış oluruz birlik olmuş olur hem atv ye çok fazla kişi aramış olur ben şimdiden 10 kişi için kendi adıma söz veririm aramaları içi ne dersiniz bunu bence konuşalım amacımıza çok daha basit ulaşırız sizde bizim yapım şirketi süreç filmi ararsınız
Bariz yalan söylüyorlar!!! Bi kere sadece ben bugün tam 12 kere aradım!!!! Kanmayın arkadaşlar yıldırma politikası bu!! Mail gönderimini de engellediler sanırım atvnin hiçbir mailine e-posta atamıyorum!! Ama demokrasilerde çare tükenmez 4122 nolu mesaj hatlarını bugün ben doldurdum:img-pilot YA yazıp bir boşluk bırakıp mesajınızı yazarsanız mesaj direk yüksel aytuğa gidiyor! ben 5 tane mesaj gönderdim bile.. Çabalar tükenmedi ama görüyorumki ATV büyüyen ilgiden korktuuu:happy0064
yaşasın :happy0064 ama bunlar bize kıllık yapıp talepleri yetkililere iletmiyor olabilirler mi?
hot_coutre
21-12-06, 16:33
yaşasın :happy0064 ama bunlar bize kıllık yapıp talepleri yetkililere iletmiyor olabilirler mi?
sanmam ececim telefonları dinleniyor çünkü bir merkez tarafından:img-wink:
Bence yarın kanala gidilipelden teslim çok iyi olacak ama aramaya devam arkadaşlar pes etmek yok... Arayanlar azaldı diyolar böylece konuştukları kişi "hep beraber yapamadık daha fazla arayanda yokmuş tek başıma benim aramam ne işe yarayacak" diye düşünüp aramaktan vazgeçecek.. Böyle böylede gerçekten azalacağız arayın arkadaşlar kanalı vazgeçmek yok.... Bu arada starın falan numarası neydi onlarıda arayalım... SARILIN TELEFONLARA ARKADAŞLAR...
Bence yarın kanala gidilipelden teslim çok iyi olacak ama aramaya devam arkadaşlar pes etmek yok... Arayanlar azaldı diyolar böylece konuştukları kişi "hep beraber yapamadık daha fazla arayanda yokmuş tek başıma benim aramam ne işe yarayacak" diye düşünüp aramaktan vazgeçecek.. Böyle böylede gerçekten azalacağız arayın arkadaşlar kanalı vazgeçmek yok.... Bu arada starın falan numarası neydi onlarıda arayalım... SARILIN TELEFONLARA ARKADAŞLAR...
tamam iyi fikir kanala gidelim.(yani gidin ben izmitteyim)Akşam herkes toplanır istanbuldakiler bi görüşsün kendi arasında.Birde randevu almak gerekiyordu sanırım.Ama vivebru'nun mu tanıdığı vardı yanlış mı hatırlıyorum?:img-in_lo
0212 354 30 00
Parmaklar çalışsın...Arayın Erkekler Ağlamaz Bitmesin diyin!!!
hay çok yaşa arkadaşım ben de bunu diyorum arayan zaten 3 ten az aramıyo nasıl 5 kişi aramış olabilir ki
ayrıca açmıyorlar tali dedim ya ben 7. seferde açtırmayı başardım ayrıca benim konuştuğum kişi erkekti
yalan söylüyorlar inanmayın
İyi akşamlar arkadaşlar okuldan şimdi geldim ve hemen forumu açtım bua rada atvye attığım mailler hala hata vermiş. Ayrıca şimdi bende kanalı arıyorum
arkadaşlar ben son bir haftamı sırf bu konuya ayırdım herkes elinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyor yarında hot c. ile beraber beşiktaş kaymamaklığına gidip görüşeceğiz ve elimizdeki dökümanları atv ye bırakacağız ancak bu şekilde konuşmalar hem moralimi boruyo hemde sini krizi geçiriyorum herşey ordan söylemek kadar kolay değil lütfen birbirimi kırmayalım ve bu şekilde konuşmalafra devam edilecekse yolunuza bensiz devam edşn diyorum başka da birşey demiyorum ÇOK KIRILDIM
meryemce84
21-12-06, 16:58
Herkese selaaammmm.. Arkadaşlar biraz önce Gülşah ve ben yüzyüze bi durum değerlendirmesi yaptık. Yarın öğleden sonra Beşiktaş Kaymakamlığına gidip başvurumuz için ne gerekiyor öğreneceğiz. Daha sonra elimizdeki tüm dökümanları kalsör halinde ATV yönetimine iletmek için kanala gideceğiz. Sizden ricam ellerinde diziyle ilgili gazete küpürü haber ve yorum olan arkadaşların bana bunları ulaştırması. pm atarsanız sizlere mail adresimi vereceğim. Ayrıca ben forumda yazılan yorumları print edip dosyaya ekleyeceğim, tabi arasından Şebnem ablanın yazılarını -ki ona zarar gelsin istemeyiz asla- ve sohbet tarzında olanları çıkartarak... Ayrıca bayramdan sonrası için Kadıköy ilçe kaymakamlığından izin alıp, kadıköy vapur iskelelerinin önündeki meydanda bir tahtabacak gösterisi ile imza toplamayı düşünüyoruz ama izin verirler mi bilmiyorum onu da görüşmeye gideceğiz. Yarınki gösterimiz şimdilik iptal tutarlı ve sağlıklı adımlar atmayı hedefliyoruz. Bizlere şans dileyin... :good:
Bol şanslar arkadaşlarım.Gazanız mübarek ola..Tez zamanda iyi heberlerle geri geline..:img-wink: Bende daisy arkadaşımızın formdan topladığı yazılar var ayrıca vatan tv de çıkan bir sayfa yazımızda mevcut.
Mail adresini verirsen yollarım..
Bol şanslar arkadaşlar hadi hayırlısı
hot_coutre
21-12-06, 17:06
arkadaşlar ben son bir haftamı sırf bu konuya ayırdım herkes elinden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyor yarında hot c. ile beraber beşiktaş kaymamaklığına gidip görüşeceğiz ve elimizdeki dökümanları atv ye bırakacağız ancak bu şekilde konuşmalar hem moralimi boruyo hemde sini krizi geçiriyorum herşey ordan söylemek kadar kolay değil lütfen birbirimi kırmayalım ve bu şekilde konuşmalafra devam edilecekse yolunuza bensiz devam edşn diyorum başka da birşey demiyorum ÇOK KIRILDIM
Gülşahçım kırılma canım sen :img-kiss: azcık sinirler gerildi galiba biz yarın gidip konuşalım "gaymakam bey'inen" ((((: Cumartesiyi de unutma:img-wink: Meryemcecim mail adresimi sana gönderdim canım, ilgin için teşekkürler:img-in_lo
meryemce84
21-12-06, 17:07
Yapacaklarımızı okumadan geçmeyin!
1)herkes bir dosya kağıdına etrafımızdakii arkadaş,dost,aile,tanıdıklardan ad-soyad imza topluyor..ama sadece onlardan..izinsiz sokaklardan,okuldan toplamıyoruz..
2)mutlaka atv yi arıyoruz..arayabildiğimiz kadar
0212 354 30 00
3)maillere devaaammmm!!..
editor@atv.com.tr
info@atv.com.tr
okur@sabah.com.tr
yaytug@sabah.com.tr
burhan.ayeri@aksam.com.tr
okurhatti@zaman.com.tr
mguler@gazetevatan.com
bizimekran@gazetevatan.com
mtelevizyon@milliyet.com.tr
4)fon için
elyz tarafından gönderildi
arkadaşlar bildiğiniz gibi bi fon oluştrduk..eldeki imkanlar gereği bu işi ben üstlendim..herkes gücü yettiği kadar 3 ytl den az olmamak kaydıyla ,ptt ye gidip 1 ytl karşılığı ,,vereceğim "hesap numarasına adımı da vererek " para yatırması gerekiyo..ve vereceğimiz ilan reklam vs.bu hafta olması için acele etmemiz gerekiyo..ankaradaki arkadaşlar buluştuğumuz zaman veebilirler ayrıca yatırmalarına gerek yok..
ptt hesap no:5310468
bu iş beni içinde zor sorumluluğumun farkndayım ..umarım size güven vermişimdir ....aklınıza asla kötü bişey gelmesin..bu konuda bana ö.m atabilirsiniz..
sevgiler
not:adımı ö.m ile vermeyi tercih ettim ..o yüzden bana ö.m atarsanız sevinirim
bana ulaşamayanlar meryemce,muğlak,Jade,çisil,sevgi 'den
bilgi alabilir..__________________
.................................................. .........
fona banka yoluyla katkıda bulunacklarda Ezgi(muğlak)arkadaşımızdan bilgi alabilir..özel mesajla ona ulaşmanız yeterli..
bu yazıyı lütfen ben yokken ön sayfalara taşıyın her gün oldumu?
5)bu zamana kadar çıkan haberleri,gazete yazılarını ,yaptığımız çalışmaları topluyoruz..bizim burda yazdığımız yazıları topluyoruz..bunun için gönülüler bulalım..
6)fakslara devammmmm
0212 354 31 79
hüsniye hanım adına 0212 354 39 11
7)"YENİ"telgraf yoluyla da atv 'ye ulaşabiliyoruz..fiyat olarak da hesaplı ve ilgi çekici ..telgrafları atv yayın yönetmeninin,genel müdürünün adına yollayabilirsiniz..
8)"yeni"diğer kanallara da mail ve telefonla ulaşıyoruz..
Arkadaşlar yapacaklarımızı ön sayfalara taşıyım dedim.
Fona katkıda bulunmak isteyenler muğlak ve elyz arkadşımıza ulaşsınlar.Herkese kolay gelsin.
Gülşahcım arkadaşım herşey için teşekkürler canım.
Bizi bırakıp bir yere gitme.:icon_sorr
inşallah güzel haberlerle dönersiniz..allahım ya sabırsızlıkla bekliyorum birinin girip de müjdeee tekrar başlıycakmış dizi demesini varya....o kadar yoğun ödevler altındayım ki hiçbir hayrım dokunamıyo kimseye sadece kalbim hepinizle arkadaşlar herkese kolay gelsin..
kahvaltı tarihinde karar kılınınca eğer yoksam bana biri pm atarsa sevinirim ben şebnem ablayla ayarlayın derim herkesin istediği bir gün olsun lütfen çok yakın tarih şart değil önemli olan bir arada olmamız
kahvaltı tarihinde karar kılınınca eğer yoksam bana biri pm atarsa sevinirim ben şebnem ablayla ayarlayın derim herkesin istediği bir gün olsun lütfen çok yakın tarih şart değil önemli olan bir arada olmamız
bence de canım yeter ki herkes gelebilsin..oyuncular da tabi...ben atmıştım sana diye hatırlıyorum yanılmıyorum umarım...
bence de canım yeter ki herkes gelebilsin..oyuncular da tabi...ben atmıştım sana diye hatırlıyorum yanılmıyorum umarım...
ya bencede herkes gelsin bende gelim :) ben hep 7si diyodum ama ankaralılar gelemiyor o nedenmle 7si olmasın diyorum... Ama 6sı da olmasın bende gelemiyorum off ya ne zaman yapcaz biz kahvaltıyı...
Arkadaşlar diğer site 7bini bulmuş umarım 10000 olunca kanala dedikleri gibi yollarlar!!!! Bu arada orada şöyle birşey yazılmış:
"Şu an vaktim olmadığı için aceleyle yazıyorum. Detayları sonra iletirim. Az önce Sis Production'dan bir yetkiliyle konuştum. Dizinin devam kararında etkili olan birimin kendileri değil atv'den de çok Reklamverenler Derneği olduğunu söyledi. Dizinin sponsorları değil, reklam aralarındaki reklamverenler derneği karar vermede etkiliymiş. Dizinin bitirilme veya devam kararı onlara bağlıymış. Ve tepkilerimizi oraya yönlendirmemizin yararlı olabileceğini belirtti. Gerekli bilgiler aşağıda. Tepkilerimizi telefon ve mail olarak oraya da yönlendirelim. Atv'ye de devam tabii. Ali Nihat Tarlan Cad. Hoffman Plaza No: 2/15 K: 7 Bostancı/İstanbul Tel: 0216 361 44 52 - 361 44 63 Fax: 0216 361 44 29 reklamverenlerd@superonline.com"
Doğruluğu nedir bilmiyorum arkadaşlar yazanı ekledim.... Ne bu reklam verenler derneği ya bir o eksikti..
Arkadaşlar diğer site 7bini bulmuş umarım 10000 olunca kanala dedikleri gibi yollarlar!!!! Bu arada orada şöyle birşey yazılmış:
"Şu an vaktim olmadığı için aceleyle yazıyorum. Detayları sonra iletirim. Az önce Sis Production'dan bir yetkiliyle konuştum. Dizinin devam kararında etkili olan birimin kendileri değil atv'den de çok Reklamverenler Derneği olduğunu söyledi. Dizinin sponsorları değil, reklam aralarındaki reklamverenler derneği karar vermede etkiliymiş. Dizinin bitirilme veya devam kararı onlara bağlıymış. Ve tepkilerimizi oraya yönlendirmemizin yararlı olabileceğini belirtti. Gerekli bilgiler aşağıda. Tepkilerimizi telefon ve mail olarak oraya da yönlendirelim. Atv'ye de devam tabii. Ali Nihat Tarlan Cad. Hoffman Plaza No: 2/15 K: 7 Bostancı/İstanbul Tel: 0216 361 44 52 - 361 44 63 Fax: 0216 361 44 29 reklamverenlerd@superonline.com"
Doğruluğu nedir bilmiyorum arkadaşlar yazanı ekledim.... Ne bu reklam verenler derneği ya bir o eksikti..
eğer böyle bi dernek varsa gerçekten yazılanlar mantıklı aslında.. mailleri atalım biz bakarız anlarız ne olduğunu....
eğer böyle bi dernek varsa gerçekten yazılanlar mantıklı aslında.. mailleri atalım biz bakarız anlarız ne olduğunu....
bencede maillere başlayalım buraya da hadi arkadaşlar başlayalım maillere
aynı kişi sonra şöyle birşey yazmış:
"Reklamverenler derneğinin etkisinin ne olduğunu sormuş bir arkadaşımız. Bana yapılan açıklamaya göre; reytingi yüksek olmayan bir dizinin reklamalarını da kimse izlemeyeceğinden o diziye reklam vermeyi kesiyorlarmış. Bu nedenle de kanal para kazanamadığından diziyi kaldırıyormuş. Ama reklamverenler reklam vermeye devam ederse dizi devam ediyormuş. Bu yüzden de ikna edilmesi gereken birim reklamverenler derneği imiş. Onlar tamam biz reklam veriyoruz o diziye deseler yapımcı şirket bugün diziyi çekmeye başlayabilirmiş. Yetkili bayan bunu aynen söyledi. Tabii reklamverenler reklamı kesme kararı alınca da kanal diziyi kaldırıyor. Bu yüzden iki kuruluşa da mail ve telefon ile talepte bulunmalıyız."
taz_35 reklam verenlere göndermek için metin hazırlayabilirmisin???
Bu arada bilgileri tekrardan vereyim reklamverenler derneği ile ilgili:
www.rvd.org.tr
Ali Nihat Tarlan Cad. Hoffman Plaza No: 2/15 K: 7 Bostancı/İstanbul
Tel: 0216 361 44 52 - 361 44 63 Fax: 0216 361 44 29
reklamverenlerd@superonline.com
Başkan: Hakan Uyanık
Hey Allahım hergün yeni birşey çıkıyor.Tamam yollayalım madem orayada.